مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

راز موفقيت را مي‌توان برنامه ريزي اصولي يا تنظيم اطلاعات ذهني مثبت تلقي كرد. همه افراد در زندگي اهدافي را در نظر مي‌گيرند كه اين اهداف ممكن است هرچيزي باشد. زماني كه فرد به اهداف مد نظر خود برسد به موفقيت رسيده است. تعريف هر فردي از راز موفقيت بستگي به اولويت ها و اهداف مد نظر هر فرد دارد. اصولا از هر فردي در رابطه با راز موفقيت سوال كنيد در رابطه با برنامه ريزي، خودشناسي، اولويت و باور به خود تاكيد مي‌كند. بنابراين براي دستيابي به شيوه هاي موفقيت بايد به برخي از مسائل به طور جدي عمل كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه موفقيت در زندگي كليك كنيد.

منبع: راز موفقيت چيست | 7 راز طلايي موفقيت

راز موفقيت

تعريف هر فرد در رابطه با موفقيت متفاوت است. برخي افراد تحصيلات عاليه را موفقيت مي‌دانند و برخي رسيدن به شغل خوب را راز موفقيت مي‌دانند. اگر از همه اطرافيان سوال كنيد كه راز موفقيت چيست؟ با جواب هاي متفاوتي روبرو خواهيد شد. راز‌موفقيت را طبق نظرسنجي ها مي‌توان همسر خوب، دلسوز، فرزندان صالح، شغل خوب و … شمرد. به طور كل تعريف هاي زيادي براي راز موفقيت در نظر گرفته شده است اما راز رسيدن به موفقيت در هر فردي شيوه هاي گوناگون دارد كه در اين مقاله اشاره كرده ايم.

نكاتي براي راز موفقيت

اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه يكي از اصلي ترين روش هاي رسيدن به اهداف و راز موفقيت، خودشناسي است. تا زماني كه به خودشناسي نرسيد و از توانايي هاي خود آگاه نباشيد، نمي‌توانيد اهدافي را براي خود مشخص كنيد تا با برنامه ريزي به آنها دست يابيد. در ادامه نكاتي را براي راز موفقيت در نظر گرفته ايم كه به شرح زير است.

1. براي دستيابي راز موفقيت به خودشناسي برسيد

اولين راز موفقيت قطعا خودشناسي است. منظور از خودشناسي كمك از روانشناس براي اين موضوع است كه به چه چيزهايي علاقه داريد. چه فعاليت هايي حال شما را خوب مي‌كند و چه شغلي مناسب استعدادهاي دروني شماست. با خود شناسي در تمام مراحل زندگي طبق علايق و خواسته هاي خود زندگي را پيش خواهيد برد. تقريبا مي‌توان اينگونه گفت كه خودشناسي ضريب خطا و اشتباهات را در زندگي شما كاهش مي‌دهد.

2. اهداف خود را مشخص كنيد

دومين مرحله راز موفقيت بعد از خودشناسي، مشخص كردن اهداف است. زماني كه از مرحله خودشناسي عبور كرديد حال زمان مشخص كردن اهداف است. با توجه به خواسته ها، علايق و استعدادهاي خود كه توانايي رسيدن به آن‌ها را در خود مشاهده مي‌كنيد برنامه ريزي كنيد. با برنامه ريزي درست براي دستيابي به اهدافي كه به احتمال 50 درصد طبق توانايي هاي خود به آن مي‌رسيد به موفقيت دست خواهيد يافت. اهداف در زمينه هاي تحصيلي، شغلي، ازدواج و … خلاصه مي‌شود. در زمينه برنامه ريزي اهداف بايد مراحل زير را در نظر بگيريد.

  1. اهداف خود را يادداشت كنيد تا هميشه گوشه ذهنتان داشته باشيد.
  2. سيستم قدرتمند براي دستيابي به اهداف خود در نظر بگيريد.
  3. بر اهداف و شخص خودتان سرمايه گذاري كنيد.

3. براي دستيابي به راز موفقيت هشيار باشيد

سومين مرحله براي راز موفقيت هشيار بودن است. با هشياري و آگاهي در زندگي روزمره با موفقيت بيشتري پيش خواهيد رفت. گاهي اين آگاهي با مطالعه، جمع آوري اطلاعات و حواس جمعي در زندگي روزانه همراه است. اگر به شناخت مناسبي از خود رسيده باشيد با درصد خطاي كمتري در كارهايتان مواجهه خواهيد شد. اگر اطرافيان شما را قضاوت كردند به اين حرف ها تن ندهيد و اولويت ها و ارزش هاي زندگي خود را پيش ببريد. با هشياري و آگاهي از تمامي اتفاقات سريع تر به موفقيت خواهيد رسيد.

4. به باورهاي خود قدرت ببخشيد

يكي از زمينه هاي راز موفقيت، قدرت بخشيدن به باورهاي خود است. اصلي ترين باور شما بايد ابتدا خود و سپس باور به كاري است كه قصد انجام آن را داريد. اگر خود را باور و قبول نداشته باشيد هرگز نمي‌توانيد قدمي به سوي اهداف برداريد. به واكنش هاي ديگران اهميتي ندهيد و تمام تلاش را براي دستيابي به موفقيت انجام دهيد. با تمام اراده و قدرتمند به سوي اهداف و موفقيت حركت كنيد، در نهايت به خود باور داشته باشيد و اطمينان داشته باشيد كه مسير درست را انتخاب كرده ايد.

5. به خودتان ايمان داشته باشيد

بهترين سرمايه گذاري در زمينه راز موفقيت، سرمايه گذاري روي خود است. افرادي كه به خود و برنامه ريزي هايشان ايمان داشته باشند و سرمايه گذاري كنند سريع تر به موفقيت دست مي‌يابند. براي سرمايه گذاري روي كارهايي را مي‌توانيد انجام دهيد كه در ادامه اشاره كرده ايم.

  • براي سلامت جسماني به ورزش و تمرين رو آوريد.
  • به خريد مواد غذايي خوب و مغذي بپردازيد.
  • براي آگاهي بيشتر مطالعه داشته باشيد. حداقل روزي 1 ساعت قبل خواب كتاب بخوانيد.
  • هر ايده و راهكاري كه به ذهنتان مي‌آيد را يادداشت كنيد.
  • به يادگيري مهارت هاي جديد رو آوريد. مانند: موسيقي، نقاشي و …
  • تلاش بي وقفه را فراموش نكنيد.

6. اعتماد به نفس خود را تقويت كنيد

مهم ترين زمينه راز موفقيت، تقويت اعتماد به نفس است. اگر با كمبود اعتماد به نفس مواجه هستيد با شكست و مشكلات در زمينه هاي مختلف به روان شما خدشه وارد مي‌شود و به تدريج به افسردگي مبتلا خواهيد شد. بنابراين براي تقويت اعتماد به نفس تلاش كنيد تا در مقابل مشكلات شكست ناپذير عمل كنيد. اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه راز موفقيت با انساني شكست ناپذير، قدرتمند، با اعتماد به نفس و مديريت عالي همراه است.

7. براي دستيابي به راز موفقيت ، خود را تصور كنيد

يكي از زمينه هاي راز موفقيت تصور خود در جايگاهي است كه علاقه به دستيابي به آن داريد. اگر علاقه داريد كه سرمايه گذار شويد در ذهن براي خود شركتي در نظر بگيريد كه پشت ميز نشسته ايد و درحال سرمايه گذاري هستيد. يا اگر تصميم به پزشك شدن داريد در ذهن تصورسازي كنيد كه مطب زيبايي داريد و درمانجوهاي مختلفي در مطب منتظر ويزيت شما هستند. با تصوير سازي براي رسيدن به موفقيت بيشتر تلاش خواهيد كرد.

نقش روانشناس براي دستيابي به راز موفقيت

همانطور كه گفته شد خودشناسي اولين مرحله راز موفقيت است. روانشناسان براي خودشناسي به افراد كمك خواهند كرد. با توجه به مصاحبه، آزمون ها و … استعدادها، اهداف و تمركز شما را تقويت خواهند كرد. علاوه بر خودشناسي براي افزايش اعتماد به نفس نيز مي‌توانيد از روانشناس كمك بگيريد. به طور كل روانشناس كمك بزرگي به تقويت خود و رسيدن به موفقيت خواهد كرد.

كلام آخر

راز موفقيت به شخصيت، اعتقادات و اولويت بندي هر فرد بستگي دارد. اما مي‌توانيد با كمك روانشناسان و مشاورين در اين زمينه اولويت هاي برنامه ريزي خود را تعيين كنيد. متخصصين با انجام آزمون ها شخصيت و هوش مي توانند زمينه هايي كه امكان موفقيت شما بيشتر است را شناسايي كنند. روانشناس از شما مصاحبه تشخيصي نيز دريافت مي كند. با جمع بندي اطلاعات به دست آمده مسيرهاي ممكن براي شما ترسيم مي شود. اين گونه امكان برنامه ريزي و حركت هدفمند در جهت موفقيت تسهيل مي گردد. بنابراين ميتوان گفت راز موفقيت در درون خود شما نهفته است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه راز موفقيت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره شغلي از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: راز موفقيت چيست | 7 راز طلايي موفقيت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۴۰:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پول دادن به دوست دختر اگر مداوم باشد قطعا تبديل به وظيفه و عادت مي‌شود. ادامه اين روند باعث ايجاد رابطه سمي خواهد شد. به اين ترتيب كه اگر پسران مدتي از خرج هاي بيهوده دست بكشند رابطه با دعوا و تنش روبرو خواهد شد. سوء استفاده دختر از پسر ها از اين طريق بسيار گسترش يافته است. متاسفانه اينكه برخي دخترها و پسرها به همين دليل وارد رابطه مي‌شود مشهود است. و برخي از آقايان تصور مي‌كنند كه با خرج هاي زيادي رابطه را دوام دار مي‌كنند.

منبع: پول دادن به دوست دختر | سوء استفاده دختر از پسر

اما صرفا كمك هاي مالي رابطه را مستحكم نخواهد كرد. براي استحكام رابطه به دنبال توجه، ابراز علاقه و بيان احساسات باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه رفتار صحيح با دوست دختر كليك كنيد.

پول دادن به دوست دختر

در بيشتر روابط امروزي شاهد پول دادن به دوست دختر هستيم. خانم هاي زيادي را مي‌بينيم كه تمام خرج و مخارج خود را گردن دوست پسر انداخته. و انتظارات بيجا و بي موردي از طرف مقابل دارند. دختران زيادي نيز وجود دارند كه ترجيح مي‌دهند تا هزينه هاي رابطه را با يكديگر تقسيم كنند.

اما بحث مقاله ما تلاش دختران براي دريافت پول از دوست پسران است. دختراني كه در هر مناسبت و با هر بهانه اي به دنبال دريافت پول از دوست پسر يا هزينه هاي هنگفت در طول رابطه هستند. گاهي اين دريافتي ها فقط در پول نقد خلاصه نمي‌شود و دريافت كادوهاي گران قيمت در مراسمات، تولدها و … نيز جزو اين دسته از هزينه هاي هنگفت پسران مي‌شود.

10 روش سوء استفاده مالي دختران از پسران

روش هايي وجود دارد كه دختران با استفاده از آنها به دنبال دريافت پول از دوست پسر هستند. پول دادن به دوست دختر از طريق شيوه هاي مختلفي صورت مي‌گيرد كه در ادامه به اين شيوه ها اشاره كرده ايم.

1. مراجعه به مراكز خريد

يكي از روش هاي پول دادن به دوست دختر، مراجعه به مراكز خريد است. برخي دختران با شيوه هاي عجيب و تكنيك هاي مختلف در صدد همراهي با دوست پسر به مراكز خريد هستند. زماني كه وارد مركز خريد مي‌شوند عاشق همه لباس ها و تنوع رنگي مي‌شوند. پسراني كه دلباخته دختر هستند شروع به پرداخت هزينه لباس هاي مورد علاقه دوست دختر خود مي‌كنند.

2. توقع زياد در گرفتن كادو تولد | پول دادن به دوست دختر

دومين روش پول دادن به دوست دختر، انتظارات بيش از حد دختران براي كادو تولد است. احتمالا با افرادي روبرو شده‌ايد. كه از ديگران مثال مي‌زنند تا منظور خود را ارسال كنند. مثلا دختران از اين جمله استفاده مي‌كنند “دوست پسر دوستم براي تولد دوستم گوشي موبايل گرون قيمت خريده. تو براي تولدم چي ميخواي‌بخري عزيزم؟”. در اين موارد آقايان خود را با دوست پسر دوست خانم مقايسه مي‌كنند و گاهي براي چشم و هم چشمي كادوهاي گران قيمت مي‌خرند.

3. نياز ضروري به پول

يكي از روش هاي عجيب و غيرمنطقي خانم ها تماس هاي يهويي و نياز ناگهاني به پول است. پول دادن به دوست دختر شايد به صورت قرض جايز باشد، اما اينكه بدون گفتن كلمه قرض و براي رفع نياز باشد جايز نيست. گاهي دختران با تماس هاي يهويي به دوست پسران خود به بهانه كار فوري از او پول مي‌گيرند.

4. شارژ تلفن

يكي از روش هايي كه نوعي پول دادن به دوست دختر محسوب مي‌شود، خريد شارژ تلفن يا پرداخت قبض تلفن است. گاهي دختران با استفاده از جملاتي مانند: عزيزم انقد بهت زنگ زدم پول قبضم زياد شد يا عزيزم من دسترسي به خريد شارژ ندارم تو ميتوني برام انجام بدي؟ و … نمونه اي از گرفتن پول از دوست پسر است.

5. گوشزد وظايف مالي به دوست پسر | پول دادن به دوست دختر

برخي از دختر خانم ها با شيوه گوشزد مالي باعث مي‌شود تا دوست پسرشان به پول دادن به دوست دختر عادت كند. مثلا از رابطه گذشته خود صحبت مي‌كنند. اينكه دوست پسر قبليم هميشه هزينه هاي بنزين و خريد وسايل را به من پرداخت مي‌كرد. هزينه باشگاهم را دوست پسرم پرداخت مي‌كرد و… باعث مي‌شود به او وظايف مالي را گوشزد كند تا غير مستقيم از او پول بگيرد.

6. پرداخت هزينه هاي آرايشگاه

اصولا خانم ها با استفاده از جملاتي مانند: عزيزم مي‌رم آرايشگاه اين همه هزينه مي‌كنم كه به نظر تو زيبا برسم، نميخواي يه كمك تو هزينه ها داشته باشي؟ يا استفاده از اين جمله ها من باب دريافت كمك هزينه از دوست پسر باعث مي‌شود كه دوست پسر به پول دادن به دوست دختر رضايت دهد.

راهكار براي برخورد با پول دادن به دوست دختر

اين را به خاطر داشته باشيد كه پول دادن به دوست دختر به تدريج تبديل به عادت شده و شما را با آسيب هاي جبران ناپذيري همراه مي‌كند. مواردي كه در بالا ذكر شد لزوما كمك مالي نيست. حتي اين موارد در ازدواج نوعي حمايت مالي و كمك هزينه مي‌باشد كه اگر كلا نباشد صحيح نيست. اما قضيه در روابط دوستي كاملا مجزا از ازدواج است. به تدريج آقايان متوجه مي‌شوند كه رابطه از نظر خانم فقط كمك مالي است يا در ديگر موقعيت ها سوء استفاده هايي نيز وجود دارد.

اما بهترين راه فهميدن اين موضوع كمك از روانشناس است و اگر ذره اي شك در قلب شما جوانه زد؛ سريعا با روانشناس تماس بگيريد تا در اين زمينه به شما كمك كند. كه در صورت وجود مشكل بزرگتر سريعا تشخيص و پيشگيري شود. مشاوره رابطه بهترين راه براي تشخيص رابطه سالم و سمي است.

كلام آخر

اينكه پول دادن به دوست دختر صحيح است يا خير بايد طبق تشخيص روانشناس و مشاوره متخصص در رابطه معين شود. برخي از پسران پول‌دادن را نوعي راهكار براي جذب دوست دختر مي‌دانند اما خبر ندارند كه به مرور اين وضعيت تبديل به وظيفه براي آنها مي‌شود.

با كمك از روانشناس به دنبال راه حل هاي بهتري براي جذب دوست دختر خود باشيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پول‌دادن به دوست دختر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: پول دادن به دوست دختر | سوء استفاده دختر از پسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۳۵:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سندروم دختر خوب يكي از شيوه هاي رفتاري است كه در دختران از سن كودكي آغاز مي‌شود. اين افراد علائمي چون اولويت قرار ندادن خود، عدم دفاع از خود، احساس گناه دائمي، ترس از ناديده گرفته شدن، ياري رساني بيش از حد به ديگران و … را دارند. راه هاي مقابله با سندرم دختر خوب اصلا آسان نيست چون بايد قدرت “نه گفتن” را آموزش ببينيد كه يكي از دشواري هاي درمان به حساب مي‌آيد.

منبع: سندروم دختر خوب | علائم و مقابله با سندرم دختر خوب

طبق بررسي ها خانم هاي زيادي دچار سندرم دختر خوب هستند. اين سندرم به تدريج باعث كمبود اعتماد به نفس، عدم رضايت از زندگي، ناراحتي، عدم دلخوشي و غيره مي‌شود. بهترين راه رهايي از اين سندرم دريافت كمك روانشناس است.

سندروم دختر خوب

به طور كل سندرم دختر خوب به معناي فراموشي خود و جلب رضايت ديگران است. برخي دختران و خانم ها تمام دوران زندگي خود را وقف جلب رضايت ديگران مي‌كنند. تمركز بيش از حد آنان به اين موضوع باعث غفلت از اتفاقات و پديده هاي اطرافشان مي شود. در نتيجه از ساز و كار امور پيرامون شان آگاهي لازم را ندارند.

پس به خوبي توانايي مديريت اتفاقات روزمره را نداشته باشند. اين سندرم خانم ها را فردي مهربان، كمك رسان، فداكار و … تلقي مي‌كند. با فراموشي خود به دنبال جلب رضايت اطرافيان، خانواده، شريك عاطفي و دوستان هستند. اين افراد توانايي نه گفتن ندارند و از طرفي خود را اولويت قرار نمي‌دهند. توانايي دفاع از خود ندارند و به اعتماد به نفس پايين مبتلا هستند.

علائم سندروم دختر خوب

با مشاهده علائم زير متوجه خواهيد شد كه سندرم دختر خوب چه ويژگي هايي دارد.

  • احساس گناه هميشگي
  • عدم دفاع از حق خود
  • عدم تلاش براي گرفتن حق خود
  • خود را نفر آخر اولويت دانستن
  • عدم كنترل زندگي
  • ترس از ناديده گرفته شدن
  • عدم “نه” گفتن
  • عدم مخالفت با اطرافيان
  • تلاش براي رفاه حال ديگران
  • هميشه در دسترس بودن
  • كمك بيش از حد به ديگران
  • بخشندگي بيش از حد
  • به دردسر افتادن هاي متعدد

عوامل موثر بر سندروم دختر خوب

سندرم دختر خوب از دوران كودكي آغاز مي‌شود. دختران از دوران كودكي دائم كلماتي مانند مودب باش، خانومانه رفتار كن، گذشت كن، ساكت و خوب باش را زياد شنيده اند. اين حرف ها باعث مي‌شوند ياد بگيرندتا از دوران كودكي به دنبال جلب رضايت ديگران باشند و از خود گذشتگي كنند. به تدريج اين اعمال سبب بروز اضطراب، خشم و ناراحتي مي‌شود. وتوانايي ابراز احساسات ندارند و تنها براي رفع نيازهاي ديگران در تلاش هستند.

راه مقابله با سندروم دختر خوب

افرادي كه مبتلا به سندرم دختر خوب هستند به مرور آسيب هايي مي‌بينند. هرگز خود را اولويت قرار نمي‌دهند و به مرور آزار مي‌بينند. احساس ناراحتي، نارضايتي و ترس دارند. در ادامه راه هاي رهايي از سندرم دختر خوب را ارائه داده ايم كه به شرح زير است.

  1. بايد خود را اولويت قرار دهيد.
  2. اولويت هاي خود را بنويسيد.
  3. به اين حقيقت فكر كنيد كه كافي و كامل هستيد.
  4. باورهاي جديد براي خود تعيين كنيد.
  5. اهداف جديد براي خود تعيين كنيد.
  6. خود را مهم تر از هر چيزي بدانيد.
  7. از خود دفاع كنيد.
  8. به خود ارزش، احترام و اهميت قائل باشيد.
  9. احساسات خود را درك كنيد.
  10. از كسي الگو برداري نكنيد.
  11. خود واقعي تان باشيد.
  12. به لحظه لحظه زندگي توجه كنيد.
  13. احساسات خود را سركوب نكنيد.
  14. ديگران و خود را قضاوت نكنيد.
  15. حق خود را بگيريد.
  16. احساسات را ابراز كنيد.
  17. مخالفت هاي خود را ابراز كنيد.
  18. احساسات، هيجانات و عواطف خود را پنهان نكنيد.
  19. از روانشناس براي راهنمايي كمك بگيريد.

از اين مساله آگاه باشيد كه راه مقابله با سندرم دختر خوب اصلا آسان نيست. براي آگاهي از شيوه مقابله از روانشناس كمك بگيريد.

كلام آخر

سندرم دختر خوب همانطور كه از اسمش پيداست جز دختر خوب بودن و تلاش براي رضايت ديگران هيچ سودي براي خود فرد نخواهد داشت. كساني كه درگير سندرم دختر خوب هستند غالبا خود را فراموش مي‌كنند و در صدد رضايت ديگران هر كاري انجام مي‌دهند. اما به مرور زمان و به تدريج اين سندرم افراد را مبتلا به استرس، اضطراب و كمبود اعتماد به نفس مي‌كند.

براي رهايي از اين اتفاق ناگوار بهتر است تا اولين لحظه اي كه متوجه اين سندرم شديد با روانشناس و مشاورين متخصص ارتباط بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سندروم دختر خوب مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: سندروم دختر خوب | علائم و مقابله با سندرم دختر خوب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۵:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تمرين تنفس براي كاهش اضطراب به افراد مبتلا به اختلال اضطرابي و پانيك كمك بزرگي خواهد كرد. اگر يكي از دلايل سخت نفس كشيدن شما اضطراب باشد، بايد تمرينات تنفسي را آموزش ببينيد. با اين تمرينات تنفس فرد مضطرب به مرور نحوه كنترل اضطراب با تنفس را آموزش مي‌بيند. اضطراب در شرايط موقتي و هميشگي چه عواقبي به همراه دارد و فرد را از انجام فعاليت هاي روزمره زندگي خود دور مي‌كند.

منبع: تمرين تنفس براي كاهش اضطراب | 9 تمرين معجزه آسا

براي رهايي از اين حالت تنش زا استفاده از روش هاي موثري مثل تمرين تنفس براي كاهش اضطراب است. درمانگران با آموزش تمرينات تنفس مانند: تتفس شير، آگاهانه، جعبه اي، سوراخ بيني و … به درمانجويان بهترين روش مخصوص هر فرد را آموزش مي‌دهند. براي آگاهي از اين روش ها از روانشناسان كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره تلفني كليك كنيد.

 

تمرين تنفس براي كاهش اضطراب

اضطراب معمولا نفس كشيدن را براي فرد سخت خواهد كرد. به همين علت روان درمانگران به مراجعين تمرين تنفس براي كاهش اضطراب را آموزش مي‌دهند. يكي از روش هاي درماني براي اضطراب، تمرين تنفس براي كاهش اضطراب است.

به طور كلي 8 نوع تنفس داريم كه عبارتند از: تنفس بازدم طولاني، تنفس ديافراگمي، تنفس جعبه اي و… . مي‌دانيد كه افراد مبتلا به اختلال پانيك هنگام حمله به سختي نفس مي‌كشند. اين افراد نيز با تمرينات تنفسي به راحت نفس كشيدن خود كمك خواهند كرد.

انواع تنفس

به طور كلي 2 نوع تنس داريم كه افراد از يكي از اين 2 روش براي تنفس خود استفاده مي‌كنند. كه در ادامه به اين 2 نوع تنفس اشاره كرده‌ايم.

1. تنفس ديافراگمي

اولين نوع تنفس، تنفس ديافراگمي است كه بايد به منظور يادگيري تمرين تنفس براي كاهش اضطراب بياموزيد. اين نوع تنفس را نوزادان تازه متولد شده استفاده مي‌كنند. حتي افراد بزرگسال نيز هنگام خواب آرام از اين نوع تنفس استفاده مي‌كنند. تنفس ديافراگمي نوعي تنفس عميق و يكنواخت است. اين تنفس باعث انبساط ريه ها مي‌شود و هوا را از طريق دهان و بيني به داخل برده.

2. تنفس قفسه سينه (توراسيك)

تنفس توراسيك در قفسه سينه شكل مي‌گيرد و تنفس هاي كوتاه و سريع به دنبال دارد. زماني كه افراد مضطرب مي‌شوند از اين نوع تنفس به صورت ناخود آگاه استفاده مي‌كنند. در اين نوع از تمرين تنفس براي كاهش اضطراب يكي از دستان خود را روي بدن، بالاي شكم و نزديك كمر قرار دهيد. و دست ديگر را در وسط قفسه سينه بگذاريد. اگر دست شما روي شكم با هر بار تنفس تكان خورد و شكم منقبض و منبسط شد، يعني به درستي نفس مي‌كشيد.

تمرين تنفس براي كاهش اضطراب

يكي از مهم ترين نيازهاي انسان براي حيات، اكسيژن است. افراد براي زنده ماندن نياز به تنفس دارند. اما افرادي كه اضطراب دارند معمولا قادر به تنفس راحت نيستند. بنابراين درمانگران به اين افراد تمرينات تنفسي آموزش مي‌دهد تا براي تنفس دچار اختلال نشوند. در ادامه 9 نوع تمرين تنفس براي كاهش اضطراب شرح داده ايم.

1. مدل تنفس سوراخ بيني

يكي از انواع تمرين تنفس براي كاهش اضطراب ، تنفس جايگزين از سوراخ هاي بيني است. اين نوع تنفس به اين گونه صورت مي‌گيرد كه يكي از سوراخ هاي بيني را بگيريد و با سوراخ ديگر نفس بكشيد. در اين نوع تنفس دم و بازدم بين سوراخ هاي بيني به طور منظم جا به جا مي‌شود. تنفس سوراخ هاي بيني را در حالت نشسته و به ترتيب مراحل زير انجام دهيد. حداكثر به مدت 10 روز از اين الگو استفاده كنيد.

  1. در مرحله اول چشمان خود را ببنديد يا به پايين نگاه كنيد.
  2. براي آغاز به شروع به تنفس آرام كنيد.
  3. سوراخ چپ بيني را با انگشت شست بگيريد.
  4. با سوراخ راست بيني نفس بكشيد.
  5. سوراخ راست بيني را با انگشت حلقه ببنديد.
  6. سوراخ چپ بيني را باز كنيد و هوا را به بيرون رها كنيد.
  7. از سوراخ چپ بيني هوا را استشمام كنيد.
  8. سوراخ چپ بيني را با انگشت شست بگيريد.
  9. سوراخ راست بيني را باز كنيد و هوا را به بيرون رها كنيد.
  10. از سوراخ راست بيني هوا را استشمام كنيد.

2. تمرين تنفس براي كاهش اضطراب | روش تنفس جعبه اي

دومين نوع تنفس براي كاهش اضطراب، تنفس جعبه اي است. تنفس جعبه اي يا تنفس چهار وجهي به شكل زير انجام مي‌شود.

  • نفس خود را 4 ثانيه به بيرون رها كنيد.
  • ريه خود را 4 ثانيه خالي نگه داريد.
  • دم را 4 ثانيه انجام دهيد.
  • هوا را 4 ثانيه در سينه نگه داريد.
  • بازدم كنيد.
  • اين چرخه را تكرار كنيد.

3. انجام تنفس شكمي

سومين نوع تنفس براي كاهش اضطراب، تنفس شكمي است. طبق بررسي پژوهشگران، 20 تا 30 دقيقه تنفس شكمي اضطراب را به طور قابل توجهي كاهش مي‌دهد. براي انجام تنفس شكمي مراحل زير را انجام دهيد.

  1. روي يك صندلي يا به حالت چهار زانو بنشينيد. يا اينكه به پشت دراز بكشيد و بالشت هاي كوچك زير سر و زانو بگذاريد.
  2. يكي از دستان خود را روي شكم و زير ريه، و دست ديگر را بالاي قفس سينه قرار دهيد.
  3. عضلات شكم خود را شل كنيد.
  4. از طريق بيني نفس بكشيد.
  5. هوا را به داخل بيني ارسال كنيد تا معده از هوا پر شود.
  6. لب هاي خود را جمع كنيد و نفس را به آرامي رها كنيد.
  7. به مدت 5 تا 10 دقيقه، 4 بار در روز اين الگو را تكرار كنيد.

4. تمرين تنفس براي كاهش اضطراب | معرفي تنفس شير

تنفس شير يكي از انواع تنفس براي كاهش اضطراب است. در اين نوع تنفس زبان را بيرون آورده و مانند شير بايد غرش كرد. اين مدل تنفس به شل شدن عضلات فك و صورت منجر مي‌شود و به بهبود عملكردهاي قلبي عروقي كمك خواهد كرد. در ادامه به معرفي تنفس شير اشاره كرده ايم.

  • دستان خود را روي زانو يا زمين به حالت نشسته قرار دهيد.
  • انگشتان دست خود را باز كنيد.
  • از بيني نفس بكشيد.
  • دهانتان را كاملا باز كنيد و زبانتان را بيرون و به سمت چانه بياوريد.
  • بازدم را با فشار زياد انجام دهيد.
  • نفستان را از انتهاي زبان به بيرون رها كنيد.
  • زماني كه عمل بازدم انجام مي‌شود، صداي “ها” را از شكم بيرون كنيد.
  • چند ثانيه نفس بكشيد به طور معمولي.
  • به مدت 7 بار اين نوع تنفس را انجام دهيد.

5. روش تنفس چهار، هفت، هشت

پنجمين نوع تمرين تنفس براي كاهش اضطراب، تنفس چهار-هفت-هشت است. اين نوع از تنفس را آرامش بخش سيستم عصبي نيز مي‌نامند. در ادامه روش اين نوع تنفس را اشاره كرده ايم.

  1. ابتدا به حالت نشسته و يا پشت صاف قرار بگيريد.
  2. در طول تمرين نوك زبان خود را بر برجستگي بافت هاي پشت دندان هاي جلويي نگه داريد.
  3. هوا را كاملا از دهان بيرون كنيد تا يك صداي وووش ايجاد شود.
  4. دهان را ببنديد و از طريق بيني هوا را به داخل بكشيد و تا 4 شمارش انجام دهيد.
  5. نفس را به مدت7 ثانيه حبس كنيد.
  6. عمل بازدم انجام دهيد و از طريق دهان با صداي وووش به مدا 8 ثانيه تكرار كنيد.

6. تمرين تنفس براي كاهش اضطراب | معرفي تنفس آگاهانه

ششمين روش تنفس براي كاهش اضطراب، تنفس آگاهانه است. در اين روش به تمركز تنفس و توجه زمان حال مي‌پردازيم و از فكرهاي گذشته و آينده دور مي‌شويم. در ادامه روش تنفس آگاهانه را شرح داده ايم.

  • يك كلمه آرام بخش (آشتي)، يك صداي آرام (“OM”)، يا عبارت مثبت (با آرامش نفس بكش) را انتخاب كنيد.
  • از اصطلاحات انتخاب شده در هر دم و بازدم استفاده كنيد.
  • خودتان را رها كنيد.
  • اگر فكرتان درگير شد نفس عميق بكشيد و با آرامش به زمان حال بازگرديد.

7. انجام تنفس با لب هاي جمع

ساده ترين روش تنفس براي كاهش اضطراب، تنفس با لب هاي جمع است. در اين نوع از تنفس، نفس ها عميق و آهسته تر انجام مي‌شود. در ادامه مراحل اين نوع از تنفس را شرح داده ايم.

  1. در حالتي قرار بگيريد كه شانه و گردنتان آرام است.
  2. دهانتان را ببنديد و مدت 2 ثانيه از سوراخ هاي بيني نفس بكشيد.
  3. نفستان را 4 ثانيه با حالت لب هاي جمع شده به بيرون رها كنيد.
  4. هنگام تنفس خود را آرام و ثابت نگه داريد.
  5. اين روش را 4 الي 5 بار در طول روز انجام دهيد.

8. تمرين تنفس براي كاهش اضطراب | معرفي تنفس منسجم

آخرين مدل تنفس براي كاهش اضطراب، تفس منسجم است. در ادامه مراحل اين نوع تنفس را شرح داده ايم.

  • دراز بكشيد.
  • چشمانتان را ببنديد.
  • در طول مدت 6 ثانيه از طريق بيني هوا را استنشاق كنيد.
  • دهان خود را بسته نگه داريد.
  • ريه هاي خود را خيلي از هوا پر نكنيد.
  • 6 ثانيه نفس خود را به بيرون رها كنيد.
  • عمل بازدم را با آرامش انجام دهيد.
  • 10 دقيقه اين عمل را تكرار كنيد.
  • پس از 10 دقيقه به خود زمان دهيد و بر احساسات بدن تمركز كنيد.

9. روش تنفس ساده

روش تنفس ساده يكي از روش هاي تنفس براي كاهش اضطراب است كه مي‌توان در حالت ايستاده، درازكش يا نشسته انجام داد. در ادامه مراحل اين روش تنفسي را شرح داده ايم.

  1. به كمك بيني و عميق هوا را دريافت كنيد.
  2. شانه هاي خود را آرام كنيد.
  3. شكم را منبسط كنيد.
  4. قفسه سينه بايد خيلي كم بالا بيايد.
  5. بازدم از طريق دهان انجام مي‌شود.
  6. هنگام رها كردن هوا لب هاي خود را جمع كنيد.
  7. فك خود را آرام نگه داريد.
  8. احتمالا هنگام بازدم صداي سوت بشنويد.
  9. اين تمرين را 10 دقيقه تكرار كنيد.

كلام آخر

بسياري از افراد زماني كه دچار اضطراب و استرس مي‌شوند به سختي شروع به نفس كشيدن مي‌كنند. به همين دليل يكي از روش هاي درماني براي كاهش اضطراب را آموزش تمرينات تنفس در نظر گرفتند. در اين روش درماني انواع روش هاي تنفس را به درمانجو آموزش مي‌دهند تا توانايي كنترل تنفس در زمان اضطراب را داشته باشند.

براي اينكه تمرين تنفس براي كاهش اضطراب را به درستي انجام دهيد نياز به روانشناس و مشاور متخصص است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تمرين تنفس براي كاهش اضطراب مي توانيد از طريق شماره تلفن 02191002360 با متخصصان تحصيلي در مركز مشاوره روانشناسي صحبت كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تمرين تنفس براي كاهش اضطراب | 9 تمرين معجزه آسا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۲:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تصميم گيري براي سال جديد به معناي موفقيت و پيشرفت در سال جديد است. به طور كلي تصميم گيري زماني موفقيت آميز خواهد بود كه به برنامه خود باور داشته باشيد و البته تعهد لازم را در اجراي آن بكار ببرد. براي تصميم‌گيري سال جديد نياز نيست تا بايدها را اعمال كنيد.

منبع: تصميم گيري براي سال جديد | برنامه براي سال جديد

رسيدن به اهداف و برنامه ريزي ها بايد سرشار از علاقه، انگيزه و هدف باشد. در سال جديد همه سنين تصميماتي خواهند گرفت كه در صدد برآوردن آن تلاش خواهند كرد. براي تصميم گيري درست نياز به كمك مشاورين است. براي تصميم گيري حتما از خدمات مشاوره فردي استفاده كنيد. در ادامه مقاله علت تصميم‌گيري براي سال جديد و قوانين آن را شرح داده ايم.

تصميم گيري براي سال جديد

تصميم گيري براي سال جديد در همه سنين واجب است. چرا؟ چون همه ما انسان ها در طول زندگي خطاها و رفتارهايي داشته ايم. كه براي كنار گذاشتن آن نياز به برنامه درستي داريم. چه بهتر كه اين برنامه با آغاز سال جديد همراه باشد. اكثر افراد علاقه دارند تا سال جديد را بدون مشكل و با سلامتي آغاز كنند و تا آخر به همين شكل ادامه دهند. همه افراد روزهاي خوبي را براي شروع اهداف و برنامه ريزي هايشان انتخاب مي‌كنند.

سال جديد نيز يكي از همين روزهايي است كه افراد را به سمت برنامه ريزي سوق مي‌دهد. برنامه ريزي هاي تحصيلي، شغلي، تقويت روابط اجتماعي و … از برنامه هاي سال جديد محسوب مي‌شود.

علت تصميم گيري براي سال جديد

تصميم گيري براي سال جديد روند پيشرفت ما را افزايش مي‌دهد. اين تصميم‌گيري ها باعث رسيدن به اهداف و نزديكي به تحقق برنامه ها مي‌شود. به طور كل تصميم‌گيري قدمي براي شروع اتفاقات خوش است. تصميم‌گيري براي سال جديد نياز به علت هايي در جهت رشد و پيشرفت افراد دارد. در ادامه به دلايي كه بايد براي سال جديد تصميم‌گيري كنيد اشاره كرده ايم.

1. اميد و تعهد به برنامه ريزي در جهت تصميم گيري براي سال جديد

يكي از علت هاي تصميم گيري براي سال جديد اميد و تعهد به برنامه ريزي است كه فرد مي‌گيرد. افراد اصولا اميد به اين دارند كه در سال جديد همه چيز خوب و منحصر به فرد پيش برود. اين ديد مثبت به آينده و اميدي كه به برنامه ريزي خواهيد داشت موجب افزايش اعتماد به نفس و افزايش انگيزه در افراد مي‌شود. به اميد اينكه آينده خوبي با تصميم‌گيري شما اتفاق خواهد افتاد در پيشرفت زندگيتان كمك رسان است.

2. مسئوليت پذيري در مورد تصميم گيري

تصميم گيري براي سال جديد باعث مسئوليت پذيري در افراد خواهد شد. با تصميمات و برنامه ريزي هايي كه راجع به سال جديد مي‌گيريد، احساس مسئوليت در شما جوانه خواهد زد. و هركاري كه لازم باشد را در رابطه با رسيدن به اهداف خود انجام مي‌دهيد.

3. انگيزه در انجام امور تصميم گيري براي سال جديد

تصميم گيري براي سال جديد انگيزه هاي زيادي را در افراد رشد مي‌دهد. اينكه شما تلاش مي‌كنيد و تصميم مي‌گيريد كه براي سال جديد چه كارهايي انجام دهيد تا به اهداف خود نزديك تر شويد، شور، شوق و انگيزه را فوران مي‌كند. و شما را به سمت اهداف و برنامه ها سوق مي‌دهد.

قوانين تصميم گيري براي سال جديد

براي تصميم گيري ها هميشه قوانيني وجود دارد كه اگر شرايط طبق آن ها پيش برود موفقيت آميز خواهد بود. برخي از اصول و قوانين تصميم‌گيري براي سال جديد را در ادامه شرح داده ايم.

1. عهد به برنامه ريزي

اولين قانون تصميم گيري براي سال جديد، عهد و تعهد به برنامه ريزي است. خود را حمايت كنيد و براي دستيابي به اهدافتان تلاش كنيد. در ادامه نكاتي در رابطه با تعهد به تصميم‌گيري اشاره كرده ايم.

  • تصميم خود را با اطرافيان در ميان بگذاريد تا احساس مسئوليت داشته باشيد.
  • زماني كه فكري به ذهن شما خطور مي‌كند، سريعا عمل كنيد و در دفتر برنامه ريزي يادداشت كنيد.
  • تصميم‌گيري و برنامه خود را به زمان هاي ديگر موكول نكنيد.
  • تصميم گيري براي سال جديد را به گونه اي بخواهيد كه دست يافتني باشد. و بتوانيد به شيوه درستي به آن عمل كنيد.
  • تصميمات را بر اساس ايده خود بنيان گذاري كنيد.
  • برنامه ريزي داشته باشيد كه به شما انگيزه دهد.
  • برنامه و تصميمي بگيريد كه با ارزش ها و خواسته هاي شما يكسان باشد.

2. انگيزه براي برنامه ريزي | تصميم گيري براي سال جديد

بهترين راه تصميم گيري براي سال جديد و رسيدن به اهداف، انگيزه است. اگر برنامه ريزي هاي خود را بر اساس علاقه و اهداف خود بچينيد، انگيزه كافي براي رسيدن به برنامه ريزي را بدست خواهيد‌آورد. در ادامه انگيزه براي برنامه ريزي را شرح داده ايم.

  • تصميمي كه سال گذشته گرفته بوديد و عمل نكرديد، دوباره داخل برنامه ريزي جديد قرار ندهيد. در اين صورت دوباره با شكست مواجه مي‌شويد و انگيزه كافي براي انجام برنامه ديگر را نخواهيد داشت.
  • از تصميم گيري هاي خيلي آسان آغاز كنيد.
  • تصميمي بگيريد كه چالش داشته باشد.
  • تصميمات محتاطانه بگيريد.
  • اهداف خود را توسعه دهيد.
  • برنامه اي كه اندازه توانتان است را انتخاب كنيد.
  • تصميمات خود را در 2 مورد خلاصه كنيد.

3. اهداف خود را يادداشت كنيد

سومين قدم تصميم گيري براي سال جديد، يادداشت برداري است. اهداف خود را داخل دفترچه اي يادداشت كنيد تا فراموش نكنيد. با مشاهده و مرور تصميم‌گيري هايمان، انگيزه بيشتري را خواهيم داشت.

4. طبق اصول خاصي پيش برويد | تصميم گيري براي سال جديد

تصميم گيري براي سال جديد، نياز به برنامه ريزي اصولي دارد. تجسم و انجام اهداف بسيار لذت بخش خواهد بود.

  1. ابتدا هدف خود را تجسم كنيد.
  2. از زمان رسيدن به هدف تا به حال را در ذهن خود برگيريد.
  3. تمام برنامه هايي كه در اين مسير لازم است يادداشت كنيد.
  4. در رابطه با تمامي كارهايي كه در اين مسير لازم است تصميم گيري كنيد.
  5. براي انجام تمام فعاليت هاي طول مسير برنامه ريزي داشته باشيد.

5. سخت گير نباشيد

هميشه همه چيز آن طوري كه ما انتظار داريم پيش نخواهد رفت. بنابراين با سخت گيري تنها موانع را براي خود زياد خواهيد كرد. تصميم گيري براي سال جديد نيز شايد باب ميل شما پيش نرود. اما با سخت گيري در برنامه ريزي هاي خود منحرف خواهيد شد. با رد شدن از موانع به اهداف خود نزديك تر مي‌شويد.

6. اهداف را جلوي چشم خود قرار دهيد

رسيدن به اهداف نياز به يادآوري و تمركز دارد. براي رسيدن به اهداف لازم به يادآوري الزامي است. در ادامه راهكارهايي براي يادآوري اهداف شرح داده ايم.

  • تصميم گيري براي سال جديد و رسيدن به اهداف نياز به يادآوري دارد. تصميماتي كه يادداشت كرده ايد را در محل كار، خانه، خودرو، كيف، ماشين و … قرار دهيد تا هميشه اهدافتان جلوي چشم قرار داشته باشد. و زماني كه آنها را مشاهده مي‌كنيد در جهت تصميم‌گيري خود حركت كنيد.
  • تصميم گيري هاي خود را حتي كوچك داخل برنامه ريزي روزانه قرار دهيد.
  • با استفاده از برنامه هاي يادآوري در تلفن همراه، براي انجام اهداف خود زمان مشخص كنيد.

7. پيشرفت خود را ثبت كنيد

تصميم گيري براي عيد زماني به خوبي پيش خواهد رفت كه پيشرفت هاي خود را يادداشت كنيد. براي پيگيري پيشرفت هاي خود اقدام كنيد تا انگيزه اي براي رسيدن به اهداف داشته باشيد.

  • يادداشت كنيد كه چه زماني از تلاش خود راضي بوده ايد.
  • پيشرفت هاي خود را يادداشت كنيد.
  • كارهايي كه فراتر از برنامه ريزي پيش رفته است را ياداشت كنيد.
  • با مطالعه يادداشت هاي خود از تجربيات گذشته استفاده كنيد.

8. خود را تشويق كنيد

زماني كه اهداف خود را در جهت تصميم گيري براي سال جديد به درستي انجام داده ايد، به خود پاداش بدهيد. با تشويق خود انگيزه چند برابر بيشتري را دريافت خواهيد كرد. به نوعي خود را تقويت خواهيد كرد تا در جهت پيشرفت و موفقيت بهتر عمل كنيد.

كلام آخر

تصميم گيري براي سال جديد به گونه هاي مختلفي صورت مي‌گيرد. تصميم‌گيري ها شامل برنامه ريزي هاي تحصيلي، شغلي، اجتماعي و مربوط به بهبود روابط خانوادگي است. اما به طور كل سالانه حداكثر 2 مورد را براي برنامه ريزي انتخاب كنيد تا همان موارد را به درستي انجام دهيد.

براي انتخاب اين موضوع احتمالا با مشكل برخورد خواهيد كرد. چرا كه آگاه نيستيد كدام موضوع بايد اولويت تصميم ‌گيري باشد. اما مي‌توانيد با كمك روانشناسان و مشاورين در اين زمينه اولويت هاي برنامه ريزي خود را تعيين كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تصميم‌گيري براي سال جديد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تصميم گيري براي سال جديد | برنامه براي سال جديد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۸:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سوالات پدر عروس از داماد در جلسه خواستگاري در بسياري از مواقع جنبه آشنايي و سنجش داماد و خانواده‌اش را دارد. در فرهنگ ما پدر كسي است كه تصميم آخر را در مورد ازدواج دخترش مي‌گيرد، پس رضايت او اهميت زيادي دارد، البته اين موضوع بستگي به فرهنگ و رسومات خانوادگي نيز دارد. براي آنكه بتوانيد در جلسه خواستگاري آمادگي بيشتري داشته باشيد، در ادامه اين مطلب با ما همراه باشيد. براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

منبع: سوالات پدر عروس از داماد | سوالات پدر دختر

سوالات پدر عروس از داماد جهت آشنايي بيشتر

خانواده عروس در تلاش‌اند تا خواستگار دخترشان را به درستي بشناسند و با خانواده او آشنا شوند. كسب اطلاع از جنبه‌هاي مختلف نظير مسائل اقتصادي، فرهنگي، اخلاقي، رسومات و…. به شناخت هر چه بيشتر دو خانواده كمك خواهد كرد. بنابراين اغلب پدران در جلسه موضوعات زير را مطرح مي‌كنند.

  • تقاضا از داماد براي ارائه يك معرفي كلي از خود
  • ذكر كردن اين موارد كه فرزند چندم خانواده است و اكنون نزد والدين زندگي مي‌كند يا خير
  • پرسيدن نظر خانواده داماد در مورد ازدواج فرزندشان
  • پرسيدن ملاك‌هاي فردي و خانوادگي داماد براي انتخاب همسر
  • پرسش در مورد وضعيت شغلي و اقتصادي خانواده داماد

سوالات پدر عروس از داماد | سوالاتي در مورد مسائل مالي و اقتصادي

توانايي مالي داماد براي چرخاندن زندگي مشترك يكي از دغدغه‌هاي مهم پدران است. بسياري از خانواده وضعيت مالي را جزء پارامترهاي اصلي ازدواج مي‌دانند، در حالي كه تنها بخشي از ازدواج است كه بايد در نظر گرفته باشد و توجه تنها به اين مساله پيش بيني كننده خوبي نمي‌تواند باشد. پدران براي اينكه بتوانند در زمينه مالي به شناخت كافي دست پيدا كنند، سوالاتي نظير موارد زير را مطرح مي‌نماييد:

  • از داماد آينده تان بپرسيد كه چه برنامه‌اي براي شغل و كسب درآمد دارد؟
  • از داماد بپرسيد كه از نظر او مرد تا چه حد مسئول تامين مخارج خانواده است؟
  • در مورد پس انداز مالي‌اش بپرسيد
  • اگر در مورد مسائل مالي مشكلاتي وجود دارد از خواستگار بپرسيد كه چه منابع حمايتي دارد؟
  • در مورد انتظارات داماد ازجهيزيه فرزندتان سوال بپرسيد.
  • در مورد سبك زندگي و نحوه پول خرج كردن داماد سوال بپرسيد.
  • و در مورد اهميت پول و نقش آن در خوشبختي بپرسيد.

سوالات پدر عروس از داماد در زمينه آشنايي با مسائل فرهنگي و عقيدتي

مسائل فرهنگي و عقيدتي مي‌توانند نقش بسزايي در رضايت زوجين از زندگي مشترك داشته باشند. چرا كه بسياري از تعارض‌هاي خانوادگي از اختلافات فكري و فرهنگي نشات مي‌گيرند. براي آشنايي بيشتر در زمينه فرهنگي چند نمونه از سوالات پدر عروس را آورده ايم.

  • از خواستگار بپرسيد كه در زندگي چه ارزش هايي دارد؟
  • از نظر عقيدتي به چه مسائلي پايبند است؟
  • از نظر مذهبي چه انتظاراتي از همسر خود دارد؟
  • از نظر فرهنگي به چه آداب و رسومي اهميت مي‌دهد؟
  • در خانواده آن‌ها چه رسم‌هاي خاصي وجود دارد؟
  • اگر داماد از قوميت ديگري است در مورد فرهنگ و رسوم خاص خود توضيحات بيشتري بدهد.

 

سوالات پدر عروس از داماد در مورد سبك زندگي

پدر عروس به عنوان يك حامي در زندگي دختر خود به دنبال اين است تا داماد آينده او فردي باشد كه از نظر سبك زندگي به فرزندش نزديك باشد. اگر افراد با دو سبك زندگي كاملا متفاوت زير يك سقف بروند به سختي مي‌توانند عادت‌هاي خود را تغيير بدهند. همين مسئله باعث مي‌شود كه به مرور شكاف‌هاي زيادي در زندگي‌شان شكل بگيرد و در نتيجه آسيب‌پذيري بيشتري در برابر مشكلات ارتباطي داشته باشند. براي اينكه بتوانيد بفهميد داماد آينده تان از نظر رفتار، سبك زندگي و عادات تا چه حد به دخترتان نزديك است. در ادامه نمونه اي سوالات پدر عروس در مورد سبك زندگي مطرح كرده ايم.

  • از خواستگار بپرسيد كه معمولا اوقات فراغت خود را چگونه مي‌گذراند؟
  • در مورد روابط فرد با دوستانش سوال بپرسيد.
  • در مورد عادات خوب و بد او اطلاعات كسب كنيد.
  • از داماد بپرسيد كه چه تفريحاتي دارد؟
  • مي‌توانيد از او بخواهيد برنامه يك روز كاري يا غير كاري خود را براي شما شرح دهد.

تلاش كنيد در ضمن سوال‌ها بفهميد كه خانواده براي داماد آينده‌تان در چه جايگاهي قرار دارد و اولويتش چگونه است.

سخن آخر

سوالات پدر عروس از داماد در كنار قدم‌هايي كه خود زوجين براي آشنايي با يكديگر بر مي‌دارند مي‌توانند تا حد زيادي راهگشا بوده و به شناخت بيشتر كمك كنند. براي اينكه بتوانيد دوران آشنايي پيش از ازدواج را با اطمينان بيشتري طي كنيد كمك گرفتن از خدمات مشاوره پيش از ازدواج نيز بسيار موثر است.

مشاور به شما مي‌آموزد كه در جلسات خواستگاري چه سوالاتي را مطرح كنيد و چگونه در جهت كسب شناخت بيشتر و تصميم گام برداريد. اگر در جلسات اوليه نتايج مثبتي به دست آورديد مي‌توانيد به صورت زوجي با همسر آينده‌تان به روانشناس مراجعه كنيد. او با كمك تست‌هاي شخصيتي و انجام مصاحبه‌هاي روانشناختي مي‌تواند به آشنايي هرچه بيشتر شما كمك نمايد تا در نهايت بتوانيد بهترين تصميم را براي زندگي خود بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سوالات پدر عروس مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

چه جوابي بايد به سوالات پدر عروس داد؟

جواب‌هايتان نبايد رنگ دروغ يا فريب داشته باشد. چرا كه دير يا زود دروغ‌تان فاش شده و وجه‌تان را خراب مي‌كند. با احترام و با اعتماد به نفس صحبت كرده و سعي كنيد در طول جلسه لبخند بر لب داشته باشيد.

آيا مشاوران مي‌توانند به خانواده ها كمك كنند تا در جلسه خواستگاري چه سوالي از داماد آينده بپرسند؟

بله، روانشناسان و مشاوراني كه در زمينه خانواده فعاليت مي‌كنند مي‌توانند به شما در مورد مهم‌ترين زمينه‌هايي كه بايد در جلسه خواستگاري مطرح شوند اطلاعات داده و كمك كنند تا مهم‌ترين سوال هايي كه بايد بپرسيد را مطرح نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: سوالات پدر عروس از داماد | سوالات پدر دختر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۳:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از مار يا افيديوفوبيا (Ophidiophobia)، در واقع به ترس غيرمنطقي، شديد و مداوم از هر نوع ماري گفته مي‌شود كه پاسخ اضطرابي فوري ايجاد مي‌كند. همچنين مار هراسي يكي از انواع اختلالات فوبياي خاص است كه در دسته اختلالات اضطرابي قرار مي‌گيرد. عوامل مختلفي مانند تجربه ناگوار، رفتارهاي آموخته شده و عوامل فردي مي‌تواند در ايجاد اين اختلال نقش داشته باشد.

منبع: ترس از مار يا افيديوفوبيا | علائم و درمان فوبي مار

اين بيماران خود مي‌دانند كه ترسشان منطقي نيست، با اين حال قادر به كنترل آن نيستند. خوشبختانه فوبيا درمان پذير بوده و از روش‌هاي گوناگوني براي بهبود مي‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترين راهكارهاي درمان مار هراسي خواهيم پرداخت. براي آشنايي با ساير انواع فوبياي حيوانات كليك كنيد.

ترس از مار

شدت ترس از مار ممكن است بسيار زياد باشد و منجر به اضطراب شديد شود. افراد مبتلا به ترس از مار، ترسي عميق و غيرمنطقي از مار يا موقعيت‌هايي كه در ارتباط با اين حيوان است، دارند. با گذشت زمان، دايره اين ترس گسترده‌تر خواهد شد. براي مثال فرد از تصوير مار يا شنيدن كلمه مار نيز خواهد ترسيد. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهاي خود را محدودتر مي‌كند تا از مواجهه با مارها اجتناب ورزد.

چه عواملي باعث ايجاد ترس از مار مي‌شود؟

فوبياي مربوط به حيوانات، نوع متداولي از هراس‌هاي خاص است. با اين حال، هنوز دقيقا مشخص نيست چه عواملي باعث ايجاد اين فوبيا مي‌شود. بيشتر افراد تجربيات خود را خاص دانشته و نسبت به عوامل مشترك مقاومت دارند. اما متخصصان در طي جلسات گروهي به افراد دچار فوبي مار نشان دادند كه بسياري از اين افكار و دلايل مشترك هستند. طي مطالعات مختلف عوامل زير در ايجاد فوبي مار نقش دارند.

تجربيات منفي

فوبياي مار ممكن است به يك تجربه پريشاني يا ناخوشايند مرتبط باشد. به عنوان مثال، احساس درد ناشي از گاز و حمله مار يا تجربه واكنش بد به پادزهر مار مي‌تواند منجر به ترس از مارها شود.

رفتارهاي آموخته شده

فرد ممكن است بر اساس اطلاعاتي كه دريافت مي‌كند اين ترس را ياد بگيرد. براي مثال مواردي مانند مشاهده ترس والدين از مارها يا شنيدن اخبار يا هشدارهاي مربوط به “مارهاي سمي” به فرد مي‌آموزد كه براي محافظت از خود، بايد از مارها فاصله بگيرد.

عوامل فردي

هركس ترس و اضطراب را به روش خاصي پردازش مي‌كند. برخي از افراد ممكن است به طور طبيعي نسبت به سايرين، آمادگي بيشتري براي واكنش‌هاي اضطرابي نسبت به مسائل داشته باشند. اين دست افراد در برابر اختلالاتي مثل فوبي مار آسيب پذير تر هستند.

 

علائم ترس از مار چيست؟

علائم فوبياي مار مي‌تواند شامل علائم رواني و جسماني باشد. در صورتي كه تمام اين علائم يا برخي از آن‌ها براي حداقل 6 ماه، در فرد باقي مانده باشد، وي دچار اختلال ترس از مار يا فوبياي مار است.

علائم رواني

  • احساس ترس و اضطراب شديد هنگام فكر كردن يا ديدن مارها
  • فرد با توجه به اين كه از ترس غيرمنطقي خودآگاه است اما احساس اضطراب غيرقابل كنترل دارد
  • اجتناب از موقعيت‌ها و مكان‌هايي كه ممكن است در آنجا مار وجود داشته باشد
  • اضطراب افراطي هنگام مواجهه با مار

علائم جسماني

  • افزايش ضربان قلب
  • تعريق زياد
  • لرزش
  • گرفتگي يا درد قفسه سينه
  • تنگي نفس
  • سرگيجه
  • حالت تهوع

علائم رفتاري

  • تلاش براي دور شدن و خارج شدن از موقعيتي كه مار در آن وجود دارد
  • بي قراري در مواجهه با مار
  • فرياد زدن
  • حبس كردن خود در محيطي امن
  • پرخاشگري به اطرافيان

 

ترس از مار در كودكان

كودكان به خوبي بزرگسالان، قادر به بيان احساساتشان نيستند. از طرفي ممكن است آن‌ها نام احساسي كه تجربه مي‌كنند را به خوبي ندانند. علائم ترس از مار كه در بالا گفته شد، مي‌تواند در كودكان، به صورت بي‌قراري، گريه، بدخلقي و يا ساير علائم ديده شود.

 

روش‌هاي درمان ترس از مار

افيديوفوبيا همانند هر فوبياي خاص ديگر به ميزان قابل توجهي به رواندرماني پاسخ مي‌دهد. از همين رو اگر ترس از مار براي‌تان دردسرساز شده و مي‌خواهيد آن را درمان نماييد، بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد. رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه روانشناسان به كمك آن‌ها در جلسات مشاوره به شما ياري مي‌رسانند تا بر ترس خود غلبه كنيد.

در اين ميان رويكرد شناختي رفتاري و تكنيك‌هاي خاص آن نظير مواجه سازي تدريجي از بيشترين اثربخشي برخوردار است كه در ادامه برخي از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ايم.

1- درمان شناختي رفتاري

هدف درمان شناختي رفتاري تغيير شيوه تفكر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. يك متخصص بهداشت روان به واسطه تكنيك‌هايي با فرد همكاري خواهد كرد تا به وي در درك و مديريت احساس اضطراب كمك كند.

در طول فرآيند درماني، متخصصان اين ايده را در فرد تقويت مي‌كنند كه ترس از زنبور به طور كلي بي خطر است. همچنين ممكن است تمرينات تنفس و ريلكسيشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبياي زنبور مقابله كنند.

2- مواجهه درماني

همانطور كه از نام اين روش درماني پيداست، قرار گرفتن در معرض محرك استرس زا به صورت تدريجي يا يكباره است. هدف مواجهه درماني اين است كه فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغيير دهد و به فرد در مديريت بهتر احساس اضطراب كمك ‌كند. اين روش درماني اغلب با درمان شناختي رفتاري تركيب مي‌گردد.

3- غرقه سازي از روش‌هاي درمان ترس از مار

در اين روش، فرد به طور ناگهاني و يكباره با تعداد زيادي مار، مواجه مي‌شود. اكثر افراد در اين شرايط به دليل ترسي كه احساس مي‌كنند مي‌خواهند موقعيت را ترك كنند. نكته مهم درمان اين است كه نبايد به فرد اجازه ترك محيط داده شود. باقي ماندن فرد در اين شرايط باعث تجربه يكباره اضطراب و درمان خواهد شد.

4- حساسيت زدايي منظم

عواملي نظير غيراخلاقي بودن و مشكلاتي نظير آن، باعث شد تا حساسيت زدايي منظم، بيشتر از غرقه سازي توجه درمانگران را به خود جلب كند. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه با استفاده از تكنيك‌هايي نظير انقباض و انبساط عضلات و يا تكنيك‌هاي تنفس منظم، اضطرابش را كنترل كند. بعد از يادگيري موفقيت آميز اين مسئله، فرد مي‌بايست يك فهرست از عواملي كه باعث ترس مي‌شوند، به ترتيب اولويت مشخص كند.

در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعي كه كمترين ترس را در وي ايجاد مي‌كرده، مواجه مي‌كند و فرد بايد بر اساس تكنيك‌هايي كه آموزش ديده، با اضطرابش مقابله كند. هنگامي كه وي توانست، اضطرابش را در اين مرحله كنترل كند، مرحله بعدي فهرست به وي ارائه مي شود.

5- واقعيت مجازي

استفاده از تكنولوژي واقعيت مجازي در سال‌هاي اخير، توجه بسياري را به خود جلب كرده است. در اين تكنيك فرد با استفاده از واقعيت مجازي با موضوع ترسش رو‌به‌رو مي‌شود. با توجه به امكانات واقعيت مجازي كه باعث مي‌شوند فرد تصور كند در همان محيط قرار گرفته، وي احساس مي‌كند واقعا در ميان مارها قرار دارد. استفاده از واقعيت مجازي، باعث مي‌شود كه فرد با امنيت بيشتري با موضوع ترس مواجه شود. تحقيقات روانشناسي نشان مي‌دهد كه استفاده از اين تكنولوژي به اندازه مواجهه واقعي سودمند است.

6- دارو درماني

داروها معمولاً براي درمان فوبياي خاص استفاده نمي‌شوند. با اين حال، در برخي موارد، آن‌ها ممكن است به صورت كوتاه مدت براي كمك به كاهش علائم اضطراب كمك كننده باشند. عمدتا از داروهاي بنزوديازپين نظير آلپرازولام و يا لورازپام كه نوعي آرام بخش و داروي ضد اضطراب هستند براي افراد مبتلا به فوبي خاص استفاده مي‌شود. همچنين داروهاي بتا بلوكر، مي‌تواند برخي از علائم جسمي مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را كاهش دهد.

چه زماني بايد به مشاور مراجعه كرد؟

متاسفانه دريافت خدمات روانشناختي چندان مورد توجه افراد قرار نگرفته است. از اين رو تنها وقتي علائم به بالاترين حدش مي‌رسد به دنبال درمان و درمانگر مي روند. در اين مرحله روند درمان طولاني تر و پرهزينه تر خواهد بود. در حالي كه هر چه ترس از مار زودتر براي درمان اقدام شود، سريع تر درمان خواهد شد. بنابراين با توجه به نشانه هاي ذكر شده بهتراست از خود درماني اجتناب كرده و به متخصص روانپزشكي يا روانشناسي مراجعه نماييد.

سخن آخر

براي درمان اختلالي مثل فوبياي مار شما حتما بايد ابتدا براي تشخيص و علت يابي به متخصص مراجعه نماييد. همانطور كه گفته شد ريشه هاي رواني ترس از مار مانع از تغيير خود خواسته اوضاع مي شود. بنابراين حتما بايد به كمك متخصص در صدد يافتن ريشه هاي ترس‌تان برآييد. سپس با تمرينات و ممارست در درمان موفق به غلبه بر ترس از مار خواهيد شد. به طوري كه در تمام بخش هاي زندگي تان آن را لمس خواهيد كرد.

براي دستيابي به متخصصين مجرب كافي است به مراكزي مثل ذهن نو مراجعه نماييد. ذهن نو موسسه با سابقه چندين و چند ساله در زمينه خدمات روانشناختي است. شما با خيالي آسوده مي توانيد از با تجربه ترين روانشناسان خدمات مشاوره دريافت نماييد. پس كافي است با شماره هاي درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از مار مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از مار يا افيديوفوبيا | علائم و درمان فوبي مار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۸:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

فرار از درس خواندن در نهايت موجب افت تحصيلي خواهد‌شد. برخي از افراد علاقه فراواني به درس دارند و هرگز از درس خسته نمي‌شود. اما عده اي هم به شدت نسبت به درس بي علاقه هستند. اگر جريان زندگي اين افراد را بررسي كنيد احتمالا به دليل اين اتفاق پي خواهيد برد. از دلايل عمده اين امر مي‌توان به فشارهاي رواني، دعواهاي والدين، عدم تمركز و كاهش اعتماد به نفس اشاره كرد. شايد بتوان فقدان برنامه ريزي و عدم آگاهي از مطالعه در زمان مناسب دروس را دليلي بر بي حوصلگي و فرار از درس شمرد. اولين قدم والدين براي بررسي دليل اين اتفاق كمك از روانشناس است. پس براي دريافت خدمات مشاوره تحصيلي كليك كنيد.

منبع: فرار از درس خواندن | دلايل طفره رفتن از درس خواندن

فرار از درس خواندن

فرار از درس خواندن باعث افت تحصيلي شديد خواهد شد. اما فرار از درس‌خواندن دلايلي دارد كه شامل: نا اميدي، تجربه تلخ، عدم تمركز، فشار هاي رواني و … مي‌شود. برخي از دانش آموزان به دليل بي علاقگي به درس از مطالعه فرار مي‌كنند. يا به دليل عوامل دروني و بيروني كه وجود دارد وقت و حوصله درس را ندارند. عده اي از دانش آموزان به دليل اختلالاتي مانند اضطراب، بيش فعالي و عدم تمركز توانايي يادگيري ندارند يا به اندازه كافي از اين توانايي بهره مند نيستند. با مراجعه به روانشناس و استفاده از راه حل مناسب از بروز اين اتفاق جلوگيري كنيد. هرچه سريعتر اقدام كنيد راحت‌تر از راهكار نتيجه مي گيريد و انگيزه بيشتري بدست خواهيد آورد.

دلايل فرار از درس خواندن

هر كسي در زندگي بالا و پايين هايي را تجربه مي‌كند كه مي‌تواند دليل بي حوصلگي و فرار از درس خواندن باشد. در ادامه به دلايل عمده فرار‌از درس خواندن اشاره كرده‌ايم.

1. كمبود اعتماد به نفس

يكي از دلايل فرار از درس خواندن، اعتماد به نفس كم است. زماني كه افراد خود را هدف و انگيزه ناچيزي ببينند به دنبال اين اهداف نمي‌روند. اينگونه تفكرها فقط براي افراد با اعتماد به نفس پايين است. بهترين راهكار آموزش راه هاي افزايش اعتماد به نفس است. خود را دست كم نگيريد و با شجاعت به دنبال اهداف حتي كوچك برويد. به خود ايمان داشته باشيد و آگاه باشيد كه هيچ تلاش و كوششي بي نتيجه نخواهد بود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه افزايش اعتماد به نفس كليك كنيد.

2. نا اميدي | فرار از درس خواندن

يكي از دلايل فرار از درس خواندن نا اميدي است. و بدترين دليل بي حوصلگي نا اميدي است. براي رفع مشكلات درس خواندن بايد نااميدي را از بين ببريد. و به آينده اميدوارانه نگاه كنيد.

3. تجربه تلخ گذشته

تجربه تلخ گذشته يكي از دلايل فرار از درس خواندن به شمار مي‌رود. اين تجربه هاي تلخ شامل: رفتار نامناسب معلم، شكست، بي نتيجه ماندن تلاش ها، سرزنش ديگران و … مي‌شود. شايد بابت قبول نشدن در كنكور و كسب نمره غير قابل قبول در امتحانات انگيزه لازم براي مطاله را از دست بدهيد. اما سعي داشته باشيد تا به جاي باختن، به دنبال راه حل مسائل باشيد.

4. فرار از درس خواندن به دليل ناتواني در تمركز

زماني كه حواس پرت باشيد و توانايي تمركز بر مطالعه را نداشته باشيد، به تدريج به دليل بازدهي كم در امتحانات فرار از درس خواندن را انتخاب مي‌كنيد. عدم تمركز و حواسپرتي باعث افت تحصيلي مي‌شود و يكي از مهم ترين دلايل فرار از درس‌خواندن تلقي مي‌شوند. ب

5. فشارهاي رواني

برخي مشكلات و تنش هاي زندگي باعث فرار از درس خواندن خواهد شد. اين فشارهاي رواني شامل مشكلات خانوادگي، اختلالات رواني، مشكلات مالي، بيماري عزيزان، اختلافات والدين و … مي‌شود. بالاخره همه مي‌دانند كه درس خواندن نياز به تمركز كامل دارد. زماني كه فشارها زياد باشد فكر فرد درگير مي‌شود. بنابراين سبب فرار از درس‌خواندن خواهد شد. براي كاهش فشارهاي رواني از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد.

 

6. فضاي مجازي | فرار از درس خواندن

يكي از دلايل فرار از درس خواندن چرخيدن در فضاي مجازي است. فضاي مجازي جالب است، اما جالب تر از اهداف شما نيست. سعي كنيد هنگام درس خواندن از تلفن همراه، اينترنت و فضاي مجازي دور شويد. براي غلبه بر گوشي تلفن براي خود برنامه ريزي داشته باشيد و عمل كنيد. ساعتي كه درس داريد را به مطالعه بپردازيد و فقط زمان كوتاهي از استراحت تان را در فضاي مجازي بچرخيد.

7. دوستان بي هدف

از عمده دلايل فرار از درس خواندن در دانش آموزان، دوستي با افراد بي هدف است. دوستاني كه هدفي براي آينده ندارند شما را به سمت درس نخواندن سوق مي‌دهند. و هم چنين رفتار آنها باعث بي علاقگي شما نسبت به درس خواهد شد. براي جلوگيري از اين اتفاق سعي كنيد در جستجوي افراد هدفمند و درس خوان باشيد. دوستي و صحبت با اين افراد شما را هدفمند و به سوي درس سوق مي‌دهد.

8. كمبود استراحت | فرار از درس خواندن

زماني كه تمام وقت خود را صرف درس خواندن كنيد و استراحت نداشته باشيد به تدريج با احتمال خيلي زياد فرار از درس خواندن را انتخاب خواهيد كرد. پس از هر 1 ساعت مطالعه سعي كنيد استراحت داشته باشيد. طبيعي است كه با مطالعه مداوم و دائمي دروس و بدون ذره اي استراحت از مطالعه خسته خواهيد شد.

جلوگيري از فرار از درس خواندن

در ادامه راه حل هايي را براي فرار از درس خواندن در نظر گرفته ايم كه باعث افزايش انگيزه براي مطالعه خواهد شد.

  1. در قدم اول محيطي آرام انتخاب كنيد. مكاني براي مطالعه انتخاب كنيد كه اسبابي براي حواسپرتي در آن وجود نداشته باشد و محيطي آرام باشد. براي آرامش بيشتر مي‌توانيد كتابخانه را انتخاب كنيد.
  2. تمام وسايل مورد نياز اعم از ماژيك، مداد، خودكار و … را در دسترس قرار دهيد تا با به دنبال آنها زمان را از دست ندهيد.
  3. مقداري آب و تنقلات مقوي كنار دست خود قرار دهيد.
  4. تلفن همراه خود را خاموش، بي صدا يا از دسترس خارج كنيد.
  5. براي خود اهدافي در نظر بگيريد كه دست يافتني هستند.
  6. حتما برنامه ريزي داشته باشيد.
  7. دروس خود را طبق اولويتي كه دارند برنامه ريزي كنيد.
  8. براي هر درس تقسيم بندي داشته باشيد و هر دفعه بخش هاي كوچكي را مطالعه كنيد.
  9. اطرافيان را در جريان درس خواندن خود قرار دهيد تا مزاحم شما نشوند. كه حواستان را پرت كنند.

 

كلام آخر

يافتن راه حل مناسب براي فرار از درس خواندن تنها به دست مشاورين تحصيلي و روانشناسان امكان پذير است. اين افراد به شما راه حل مناسب را ارائه مي‌دهند و دروس مختلف را بر اساس اولويت بندي، توانايي ها و ويژگي هاي شخصيتي تان برنامه ريزي مي‌كنند. راهكارهاي مناسبي كه بر اساس عملكردهاي ذهني توسط مشاوران تحصيلي انجام مي‌شود به اين انگيزه كمك خواهد كرد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فرار از درس‌خواندن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: فرار از درس خواندن | دلايل طفره رفتن از درس خواندن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۲:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چقدر با علائم اعتياد به ماريجوانا آشنايي داريد؟ با كمي دقت در آمار اعتياد كشور متوجه اين موضوع خواهيد شد كه ميزان مصرف اين ماده به‌خصوص در سنين نوجواني و جواني در حال افزايش است. به همين خاطر شناخت علائم اعتياد به ماريجوانا يكي از اولين اقداماتي است كه مي‌توانيد براي جلوگيري از اعتياد فرزندان يا اطرافيانتان به كار ببريد. متأسفانه اين باور اشتباه در ميان بسياري از جوانان وجود دارد كه ماريجوانا باعث اعتياد نمي‌شود.

همين تصور بسياري از مواقع باعث مي‌شود كه فرد تا پيش از اينكه كاملاً درگير اعتياد به اين ماده شود متوجه علائم اعتياد به ماده مخدر گل نباشد. با توجه به تأثيرات منفي بسياري كه استفاده از ماريجوانا يا ماده مخدر گل روي سيستم اعصاب بيمار مي‌گذارد بهتر است به‌محض اينكه با نشانه‌ها و علائم اعتياد به اين مواد در اطرافيان خود روبه‌رو مي‌شويد با يك متخصص در اين زمينه صحبت كنيد.

منبع: علائم اعتياد به ماريجوانا

ماري‌جوانا، گل و قدرت اعتيادآوري آن‌ها | علائم اعتياد به ماريجوانا

ماريجوانا و ساير مواد توهم زا و كانابيس ها معمولاً از اجزا مختلف گياه شاهدانه به دست مي‌آيند. ماريجوانا كه با نام ماده مخدر گل نيز شناخته مي شود داراي قدرت اعتياد آوري و وابستگي رواني بسيار بالاست. البته بايد بدانيد كه تا كنون هيچ تحقيق علمي ثابت نكرده است كه ماريجوانا وابستگي جسمي به همراه داشته باشد.

اين روز ها علائم اعتياد به ماريجوانا بيشتر در جوانان ديده مي شود. و اكثرا براي مصارف تفريحي مورد مصرف قرار مي گيرد. علائم اعتياد به ماريجوانا در كساني كه به طور طولاني مدت از آن استفاده مي كنند، بسيار بيشتر است.

ميل رواني كه ماريجوان در فرد ايجاد مي كند مي‌تواند باعث شود كه فرد به‌تدريج از تمامي جنبه‌هاي زندگي خود فاصله بگيرد؛ و تنها به دنبال راهي براي استفاده از اين ماده باشد. به‌علاوه مصرف مواد اعتياد آور به‌طورقطع عوارض جسماني نيز خواهد داشت كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهيم كرد.

علائم اعتياد به ماريجوانا | نشانه‌هاي اعتياد به ماده مخدر گل

اصلي‌ترين سؤالي كه در زمينهٔ علائم اعتياد به ماريجوانا پيش مي‌آيد اين است كه نشانه‌هاي اعتياد به اين ماده چيست؟ يا به‌عبارت‌ديگر از كجا بفهميم كه خودمان يا هريك از اطرافيان درگير اعتياد به اين ماده شده است؟

در پاسخ به اين سؤال بايد گفت علائم اعتياد به ماريجوانا در رفتار و ظاهر شخص باقي نمايان است؛ با مشاهده آن‌ها مي‌توان تا حدودي مطمئن شد كه فرد از اين مواد استفاده كرده است. با اين‌حال به خاطر داشته باشيد كه اين علائم اعتياد به ماريجوانا ممكن است به هر دليل ديگري نيز ايجاد شده باشد؛ و تشخيص قطعي اعتياد تنها بر عهده متخصص مي‌باشد.

علائم اعتياد به ماريجوانا رفتاري

  • احساس سرخوشي و پرانرژي بودن كه با خلق طبيعي فرد متفاوت است
  • خنده‌هاي بي‌دليل
  • رفتارهاي بدبينانه و پارانويا
  • توهم

علائم اعتياد به ماريجوانا جسمي

  • ناتواني در حفظ تعادل
  • ضعف حافظه
  • سرخي چشم‌ها
  • احساس خستگي
  • افزايش ضربان قلب و ميزان تنفس

نحوه تشخيص علائم اعتياد به ماريجوانا

شما مي توانيد با استفاده از علائم اعتياد به ماريجوانا كه در بالا ذكر شد به صحت اعتياد فرد پي ببريد. ولي براي اطمينان كامل بهتر از از يك متخصص ترك اعتياد كمك بگيريد. از ديگر روش هايي كه به شما در تشخيص علائم اعتياد به ماريجوانا كمك مي كند مي توان به استفاده از تست ها و كيت هاي ترك اعتياد اشاره كرد.

بااين‌حال بازهم تكرار مي‌كنيم كه تشخيص اعتياد به اين مخدر تنها بر عهده متخصص است. درنتيجه اگر اين علائم را در هر يك از اطرافيان احساس مي‌كنيد هرچه سريع‌تر راجع به اين موضوع با يك متخصص مشورت كنيد. در ادامه برخي از رفتارهايي كه در بسياري از افرادي كه مصرف ماريجوانا دارند مشاهده شده است را مورد بررسي قرار مي دهيم :

رفتارهاي گوشه‌گيرانه

كساني كه درگير اعتياد به ماريجوانا يا هر مخدر ديگري مي‌شوند معمولاً از محيط اطراف خود فاصله مي‌گيرند. درواقع آن‌ها ترجيح مي‌دهند كه اكثر زمان خود را به‌تنهايي و براي استفاده از اين ماده يا گشتن به دنبال آن صرف كنند. درنتيجه شركت نكردن در جمع‌ها و گوشه‌گيري يكي از اولين نشانه‌هاي اعتياد به اين ماده است.

اختلال در زندگي روزمره

همان‌طور كه گفتيم كساني كه از ماريجوانا استفاده مي‌كنند از جامعه فاصله گرفته و بيشتر وقت خود را صرف پيدا كردن و استفاده از اين ماده مخدر مي‌كنند. همين موضوع باعث مي‌شود كه آن‌ها دچار افت عملكرد در بسياري از بخش‌هاي زندگي روزمره مانند كار يا تحصيل بشوند. اين شرايط حتي مي‌تواند آن‌ها را در خطر اخراج قرار دهد. درواقع كاهش بهره‌وري را مي‌توان اصلي‌ترين نشانه اعتياد به ماريجوانا دانست.

بالا بردن ميزان مصرف

مصرف‌كنندگان ماريجوانا پس از يك دوره مصرف احساس مي‌كنند كه ديگر لذت سابق را با استفاده از اين ماده به دست نمي‌آورند. به همين خاطر براي دستيابي به احساس لذت سابق ميزان مصرف را افزايش مي‌دهند. اگر به حجم استفاده از مخدر در اين افراد نگاه كنيد متوجه مي‌شويد كه ميزان استفاده آن‌ها از اين ماده دائماً در حال افزايش است.

ناتواني در ترك

كساني كه به ماريجوانا اعتياد دارند بارها تصميم گرفته‌اند كه استفاده از اين ماده را كنار بگذارند اما در تصميم خود شكست خورده‌اند. شروع علائم منفي و نشانه‌هاي ناخوشايند به دنبال تلاش براي ترك اعتياد باعث مي‌شود كه آن‌ها مجدداً به سمت استفاده از اين مخدر كشيده شوند.

عوارض اعتياد به ماريجونا

عوارض اعتياد به ماريجوانا را مي توان به دو دسته رواني و جسمي تقسيم بندي كرد. در ادامه به بررسي عوارض اعتياد به ماريجوانا مي پردازيم.

عوارض جسمي مصرف ماريجوانا

ماريجوانا نيز مانند ساير مواد مخدر عوارض و پيامدهايي به خود به همراه دارد، با وجود آن كه اين ماده در برخي كشورها آزادانه خريد و فروش و مصرف مي‌شود، نمي‌توان آن را بي ضرر دانست. در صورت عدم مصرف علائم خماري نيز ظاهر مي‌شود، برخي از عوارض جسمي آن به شرح زير مي‌باشد:

1. عوارض ماريجوانا | حملات قلبي

مصرف ماري جوانا با تاثير بر روي فشار خون و سطح اكسيژن رساني رگ‌ها، ضربان قلب را بالا برده و در بدن بعضي افراد به حملات قلبي منجر مي‌شود. ريسك حملات قلبي در ساعات اوليه پس از مصرف بسيار بالاست.

2. تاثيرات منفي روي خون

ماري جوانا فشار خون را كم كرده، مقدار خون ريزي را افزايش مي‌دهد و حتي باعث بر هم خوردن ميزان قند خون مي‌گردد.

3. اختلال در ميل جنسي و باروري

مصرف ماري جوانا سطح تستسترون در مردان را پايين مي‌آورد و به همين دليل اسپرم‌ها بعد از مصرف ماريجوانا كاهش مي‌يابند. اين فرايند ميل جنسي و احتمال باروري در جنس مذكر را نيز با كاهش روبه رو مي‌كند. در زنان باردار نيز مصرف ماريجوانا باعث آسيب به ناحيه مغزي جنين شده و عملكرد ذهني بچه را مختل مي‌كند.

4. ضعيف شدن سيستم ايمني

ماده THC در ماريجوانا با آسيب به سلول‌ها و بافت‌هاي محافظ بدن، سيستم ايمني بدن فرد را در مقابل انواع بيماري‌ها و به خصوص عفونت‌ها و تومورهاي مغزي تضعيف مي‌كند.

5. عوارض ماريجوانا | سرطان

ماده مخدر ماريجوانا نسبت به مواد ديگر خاصيت سرطان زايي بيشتري دارد. ميزان سرطان زايي پنج نخ سيگار ماريجوانا برابر با يك بسته سيگار معمولي است. آمارها نشان داده مصرف ماري جوانا ريسك سرطان را دو تا سه برابر افزايش مي‌دهد. از سرطان‌هايي كه عمدتا در افراد مصرف كننده ماري جوانا ديده مي‌شوند، مي‌توان به سرطان ريه، سرطان گردن و سرطان سر اشاره كرد.

6. تاثيرات ماري جوانا بر سيستم عصبي

ماري جوانا با آسيب به بخش هيپوكامپ باعث ايجاد اختلال در حافظه كوتاه مدت مي‌شود. به همين دليل است كه مصرف كنندگان اين ماده اغلب اسم‌ها، آدرس‌ها و شماره‌ها را به ياد نمي‌آورند يا وسايل خود را جا مي‌گذارند و قرارهايشان را فراموش مي‌كنند. همچنين مصرف ماريجوانا با آسيب زدن به به نيمكره‌هاي چپ و راست مغز، سبب از دست دادن قدرت تعادل مي‌شود. به همين دليل معتادان به اين ماده معمولا تلو تلو مي‌خورند و نمي‌توانند خوب راه بروند.

از ديگر عوارض جسمي مصرف ماري جوانا مي‌توان به برونشيت، ذات الريه، اختلال در عملكرد شش‌ها، سكته مغزي، شديدتر شدن آسم و فيبروز كيستيك، اختلال در بينايي و شنوايي، حالت تهوع دائمي، مشكلات خواب و… اشاره كرد.

عوارض ماريجوانا | عوارض روحي رواني مصرف ماريجوانا

اعتياد به ماريجوانا خطر ابتلا به بيماري‌هاي رواني را حدودا پنج برابر افزايش مي‌دهد. در بيماران مبتلا به افسردگي، پارانوئيد، نقص تمركز، اسكيزوفرني و… مصرف ماريجوانا سبب تشديد علائم و عود بيماري مي‌گردد. بنابراين در صورت مصرف و يا مشاهده عوارض آن حتما براي ترك اعتياد اقدام كنيد. همچنين مصرف اين ماده سبب توهم و اقدام به خودكشي نيز مي‌شود.

  • توهم: به ادراك چيزهايي كه وجود خارجي ندارند، توهم گفته مي‌شود. در حالت توهم احتمال انجام دادن اعمال پرخطر مثل پريدن از ارتفاع و رانندگي افزايش مي‌يابد.
  • پارانويا: بيماري پارانويا يا پارانوئيد، يك نوع بيماري رونشناختي است كه باعث مي‌شود فرد بدون هيچ دليلي فكر كند ديگران قصد توطئه و آسيب رساندن به او را دارند.
  • علاوه بر همه اين‌ها ماريجوانا باعث ترس شديد، از دست دادن قدرت حل مسئله و استدلال، نقص توجه، اختلال شخصيت، حس تحريف شده از زمان و تفكر تصادفي نيز خواهد شد.

تست اعتياد به ماريجوانا | علائم اعتياد به ماريجوانا

ماده مؤثر درون ماريجوانا تتراهيدروكانابينول است كه به آن (THC) نيز گفته مي‌شود. باوجوداينكه روش‌هاي مختلفي براي بررسي اعتياد به ماريجوانا وجود دارد اما تمامي اين روش‌ها در حال بررسي ميزان (THC) در بدن فرد هستند.

به همين خاطر مي‌توان گفت كه مثبت شدن تست اعتياد به ماريجوانا تا حد زيادي به ميزان مصرف و همين‌طور مدتي كه از زمان مصرف تا آزمايش مي‌گذرد بستگي دارد. ازجمله روش‌هاي رايج در بررسي اعتياد به ماريجوانا مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

نمونه ادرار

بررسي نمونه ادرار رايج‌ترين روش براي تشخيص علائم اعتياد به ماريجوانا است. با توجه به اينكه (THC) براي مدت طولاني در بدن باقي مي‌ماند اين آزمايش مي‌تواند تا حدود يك يا دو ماه پس از مصرف مخدر نيز وجود آن را در بدن تشخيص دهد. اما اگر فرد براي اولين بار از اين ماده استفاده كرده باشد با توجه به ميزان مصرف رديابي آن بين يك هفته يا يك ماه نيز ممكن خواهد بود.

نمونه خون

نمونه خون نيز مانند ادرار به دنبال بررسي ميزان (THC) در خون است. اين روش نسبت به آزمايش ادرار دقت بيشتري داشته و احتمال تقلب در آن كمتر است. اما به دليل هزينه بالايي كه دارد كمتر مورداستفاده قرار مي‌گيرد. به‌علاوه نمونه خون تنها تا يك هفته پس از مصرف مي‌تواند اعتياد به اين ماده مخدر را نشان دهد.

عوارض اعتياد به ماريجوانا

بر اساس تحقيقات انجام شده استفاده از ماريجوانا مي‌تواند عوارض سنگيني نيز به همراه داشته باشد. اگرچه تمامي اين عوارض در يك نفر ديده نمي‌شود بااين‌حال با توجه به ميزان و همين‌طور مدت‌زمان مصرف احتمال بروز اين علائم در فرد وجود دارد:

  • اضطراب و نگراني
  • بيماري‌هاي قلبي-عروقي
  • خشكي دهان
  • اختلال در ميل جنسي
  • افزايش احتمال ناباروري
  • ضعف در تصميم‌گيري و انجام فعاليت‌هاي روزمره

براي ترك اعتياد به ماريجوانا چه بايد كرد؟

بهترين راه براي ترك اعتياد به هر نوع ماده اعتياد آوري اين است كه اين كار را زير نظر يك متخصص انجام دهيد. روش‌هاي سنتي و خانگي براي ترك اعتياد مي‌تواند مشكلات بسياري را به دنبال داشته باشد. متخصصين با در نظر گرفتن شرايط جسماني بيمار، مدت‌زمان مصرف و همين‌طور ميزان سمي كه داخل بدن وجود دارد روش‌هاي مناسبي را براي درمان شما در نظر مي‌گيرند. به‌طوركلي روش‌هاي درمان اعتياد به دو دسته درمان‌هاي جسمي يا سم‌زدايي و درمان‌هاي رواني تقسيم مي‌شود.

سم‌زدايي ماريجوانا

همان‌طور كه از نام آن پيداست در اين مرحله متخصصين تلاش مي‌كنند تا بدن فرد را از وجود ماده مخدر پاك كنند. كامل شدن اين روش با توجه به مدت و ميزان مصرف ماده مخدر ممكن است براي مدتي طول بكشد.

جلسات روان‌درماني

بسياري از مصرف‌كنندگان مواد مخدر ماريجوانا تجربه اين موضوع را دارند كه مدتي پس از سم‌زدايي مجدداً به سراغ استفاده از مخدرها مي‌روند. اين وضعيت مي‌تواند تا حد زيادي اعتمادبه‌نفس و باور فرد به تغيير را از بين ببرد. براي جلوگيري از اين شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه جلسات روان‌درماني را جدي بگيريد. در اين جلسات به بيمار آموزش داده مي‌شود كه چطور در مقابل وسوسه استفاده مجدد از مخدر ايستادگي كند.

خدمات ترك اعتياد به ماريجوانا ذهن نو

اولين قدم براي ترك اعتياد به ماريجوانا اين است كه يك مركز تخصصي براي اين كار پيدا كنيد. مجموعه ذهن نو تمامي امكاناتي كه شما براي مراحل مختلف ترك به آن نياز داريد را يكجا جمع‌آوري كرده است و به همين خاطر شما از اينكه بخواهيد براي رفع نيازهاي مختلفتان بين مراكز در رفت‌وآمد باشيد بي‌نياز هستيد. همان‌طور كه گفته شد مهم‌ترين بخش براي ترك اعتياد به ماريجوانا استفاده از جلسات روان‌درماني است.

اين جلسات در مركز مشاوره ذهن نو توسط متخصصين باتجربه برگزار مي‌شود. و علاوه بر شما خانواده‌تان نيز براي برخورد با كسي كه در حال ترك اعتياد به ماريجوانا است آموزش داده مي‌شوند. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد از خدمات مشاوره تلفني ترك اعتياد مركز ذهن نو بهرمند شويد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

علائم اعتياد به ماريجوانا كدامند ؟

احساس سرخوشي و نشاط بيش‌ازحد، سرخ شدن چشم‌ها، خنده‌هاي بي‌دليل و همين‌طور بدبيني و توهم از نشانه‌هاي مصرف ماريجوانا هستند.

بهترين تست علائم اعتياد به ماريجوانا كدام است ؟

نمونه ادرار رايج‌ترين تستي است كه براي بررسي علائم اعتياد به ماريجوانا از آن استفاده مي‌شود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: علائم اعتياد به ماريجوانا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۶:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علل گرايش به گل يا ماريجوانا براي بسياري از خانواده‌ها و جوانان تبديل به يك سؤال جدي شده است. با توجه به فراگير شدن استفاده از اين ماده در ميان نوجوانان و جوانان و همين‌طور عوارض جسمي و رواني كه به دنبال استفاده از آن براي فرد ايجاد مي‌شود، شناخت علل گرايش به گل يا ماريجوانا و پيدا كردن راهكارهايي براي جلوگيري از گسترش استفاده از آن از مهم‌ترين اقداماتي است كه بايد صورت بگيرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه علائم اعتياد كليك كنيد.

در كنار آشنايي با علل گرايش به ماده مخدر گل بايد به عواملي كه فرد را از خطر اعتياد به اين مواد دور نگه مي‌دارد نيز توجه داشت و براي پيشگيري از اعتياد به ماريجوانا از آن‌ها استفاده كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد توهم زا و كانابيس ها كليك كنيد.

منبع: علل گرايش به گل يا ماريجوانا | چرا ماريجوانا در بين جوانان رايج است؟

ماريجوانا يا گل چيست؟

ماري جوانا ماده مخدري است كه به‌صورت طبيعي از گياه شاهدانه به دست مي‌آيد و قدرت بالايي در ايجاد احساس خلسه يا حتي توهم براي فرد دارد. استفاده از اين ماده باعث بروز احساس سرخوشي در فرد مي‌شود و خنده‌هاي بي‌دليل، احساس نشاط، افزايش اشتها و همين‌طور قرمز شدن چشم‌ها را مي‌توان از نتايج مصرف ماريجوانا دانست كه با فاصله كمي از مصرف در فرد ايجاد مي‌شود.

يكي از علل گرايش به گل يا ماريجوانا در ميان جوانان و حتي نوجوانان تصور اشتباه آن‌ها مبني بر اعتيادآور نبودن آن است. اين باور به اين دليل ايجادشده كه استفاده از ماريجوانا وابستگي جسمي ايجاد نخواهد كرد. بااين‌حال بايد به اين موضوع توجه داشت كه استفاده از ماريجوانا باعث وابستگي رواني شديدي در فرد مي‌شود كه او را درگير اعتياد و مصرف دائمي اين ماده خواهد كرد.

علل گرايش به گل يا ماري جوانا

شناخت علل گرايش به گل يا ماري جوانا با توجه به گسترش استفاده از اين ماده در ميان نوجوانان و جوانان يكي از اولين اقداماتي است كه بايد براي كنترل اعتياد به آن مورد بررسي قرار بگيرد. با توجه به شرايط هر فرد مي‌توان دلايل بسياري را براي استفاده از ماري جوانا مطرح كرد. بااين‌حال برخي از اين دلايل قدرت بيشتري در ايجاد گرايش به استفاده از اين ماده دارند كه در ادامه به آن‌ها اشاره خواهيم كرد. درصورتي‌كه هريك از اين مشكلات در محيط اطراف شما يا نزديكانتان وجود دارد، بهتر است براي برطرف كردن آن‌ها از يك مشاور كمك بگيريد.

1. كنجكاوي

كنجكاوي يا ميل رواني به تجربه احساساتي كه پس از مصرف ماريجوانا براي فرد رخ مي‌دهد از مهم‌ترين علل گرايش به گل محسوب مي‌شود. اين موضوع به‌ويژه در شرايطي كه نزديكان فرد از اين ماده استفاده كرده باشند بيشتر خود را نشان خواهد داد. در شرايطي كه فرد از جانب اطرافيان يا حتي از طريق مطالعه دائماً راجع به تجربيات رواني پس از استفاده از ماريجوانا مطالبي را مي‌شنود، كنجكاوي براي تجربه شخصي افزايش پيدا خواهد كرد.

2. تصور اشتباه | علل گرايش به گل يا ماري جوانا

برخلاف بسياري از مخدرها از جمله ترياك و مشتقات آن استفاده از ماريجوانا باعث وابستگي جسمي در فرد نمي‌شود. درنتيجه قطع مصرف باعث بروز علائم جسماني مانند درد عضلات نخواهد شد. اين موضوع باعث ايجاد تصور غلطي در ميان اكثريت شده كه معتقدند ماريجوانا و حتي ساير داروهاي اين خانواده اعتيادآور نيستند و استفاده از آن‌ها صرفاً باعث كسب لذت مي‌شود. اين درحاليست كه ماريجوانا قدرت بالايي در ايجاد وابستگي رواني دارد و چند بار استفاده از آن مي‌تواند باعث اعتياد در فرد شود.

3. علل گرايش به گل | ميل رواني به كسب لذت

يك قاعده رواني كلي معتقد است انسان‌ها درصورتي‌كه از يك رفتار لذتي را تجربه كنند به دنبال تكرار آن براي دستيابي مجدد به لذت خواهند بود. اين موضوع يكي از اصلي‌ترين انگيزه‌ها در ابتداي مسير اعتياد به يك ماده مخدر است. به عبارتي فرد پس از يك‌بار استفاده از ماريجوانا براي تجربه مجدد لذتي كه از آن به دست آورده به سراغ مصرف مجدد خواهد رفت. اين موضوع به‌تدريج باعث اعتياد به ماريجوانا خواهد شد. پس از گذشت مدتي ازمصرف، فرد ديگر نه با هدف دستيابي به لذت بلكه براي فرار از پيامدهاي منفي ناشي از عدم مصرف نظير احساس بي‌قراري رواني به سمت مصرف مجدد خواهد رفت.

با توجه به اهميتي كه مدت‌زمان اعتياد به مخدرها در موفقيت‌آميز بودن ترك اعتياد دارد، اگر شما يا هريك از نزديكانتان درگير اعتياد به مخدر شده يا وسوسه مصرف را در خود احساس مي‌كنيد، بهتر است از يك روانشناس درزمينهٔ كنترل وسوسه‌هاي رواني كمك بگيريد.

4. وجود افراد معتاد در خانواده | علل گرايش به گل يا ماري جوانا

وجود فرد معتاد در يك خانواده از مهم‌ترين عوامل خطر براي اعتياد ساير اعضاست. در دسترس بودن مواد مخدر و همين‌طور از ميان رفتن قبح موضوع باعث خواهد شد تا ساير افرادي كه با معتادين در ارتباط هستند نيز به سمت اعتياد گرايش پيدا كنند. علاوه بر اين زندگي با افرادي كه دچار اعتياد به هر نوع ماده مخدري هستند مشكلاتي را براي ساير اعضا ايجاد كرده و احتمال ابتلا به بيماري‌هاي رواني را در آن‌ها افزايش مي‌دهد.

اين موضوع خود تبديل به يك دليل ديگر براي گرايش به اعتياد در ميان اعضاي خانواده معتادين خواهد شد. به همين خاطر اگر در خانواده شما فرد يا افرادي درگير اعتياد به مخدر هستند، بهتر است براي محافظت از سلامت روان خود و به‌خصوص كودكان از يك مشاور كمك بگيريد.

5. بيماري‌هاي رواني و اختلالات شخصيت

ازجمله علل گرايش به گل يا هر ماده مخدر ديگري مي‌توان به وجود بيماري‌هاي رواني اشاره كرد. بيماري‌هاي رواني تأثيرگذار در اعتياد از مشكلات ساده‌اي مانند ناتواني در نه گفتن و تحت تأثير فشار دوستان قرار گرفتن تا اختلالات پيچيده‌اي نظير اختلال شخصيت نمايشي يا اسكيزوفرني را شامل مي‌شود.

مبتلايان به اين اختلالات به‌ويژه افراد داراي افسردگي و اضطراب براي فرار از شرايط روحي نامطلوب خود به سمت استفاده از انواع مخدر گرايش پيدا مي‌كنند. درنتيجه بهتر است براي درمان بيماري‌هاي روحي و پيش از جدي شدن آن‌ها برنامه‌ريزي كنيد.

علل گرايش به ماده مخدر گل | نقش روانشناسي در پيشگيري از اعتياد

علاوه بر شناسايي علل گرايش به گل بايد براي برطرف كردن آن‌ها نيز برنامه مشخصي داشته باشيد. روانشناسان مي‌توانند در تهيه اين برنامه و راهكارهاي مناسب به شما كمك كنند. ازجمله مهم‌ترين اقدامات روانشناسان براي پيشگيري از اعتياد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. آموزش

يكي از مهم‌ترين اقدامات روانشناسان اين است كه آگاهي فرد و خانواده‌ها را در زمينهٔ ماريجوانا و همين‌طور ساير مواد مخدر افزايش دهند. پس باورهاي اشتباه بسياري ازجمله اعتيادآور نبودن ماريجوانا، از علل گرايش به گل هستند. روانشناسان حوزه ترك اعتياد مي‌توانند آموزش‌هاي لازم را در اين زمينه ارائه كنند.

2. خانواده‌درماني

وجود مشكلات و تعارض‌هاي درون خانواده، كيفيت پايين روابط اعضا با يكديگر و همين‌طور اعتياد يكي از اعضا ازجمله علل گرايش به گل است. براي پيشگيري از بروز اين مشكل، روانشناسان جلساتي را با تمامي اعضاي خانواده تشكيل داده و شيوه‌هاي تعامل صحيح را به آن‌ها آموزش مي‌دهند.

هنگام اعتياد يكي از اعضا نيز خانواده‌درماني براي كمك به حفظ سلامت اعضا و كمك به بيمار معتاد برگزار خواهد شد.

3. شناسايي مشكلات و زنگ خطرها | علل گرايش به گل يا ماري جوانا

براي هر فرد با توجه به شرايط زندگي، دلايل منحصربه‌فردي وجود دارد كه او را به سمت اعتياد سوق مي‌دهند. براي مثال بيماري‌هاي رواني مانند افسردگي يا مشكلات درون خانوادگي از دلايل افراد براي استفاده از ماريجوانا يا ساير مخدرها هستند. روانشناسان از طريق مصاحبه‌هاي باليني متوجه اين مشكلات شده و براي درمان آن‌ها برنامه‌ريزي مي‌كنند.

4. علل گرايش به گل | آموزش راهكارها

در برخي شرايط فرد نياز دارد تا رفتارهايي را براي پيشگيري از بروز اعتياد آموزش ببيند. براي مثال قدرت مخالفت‌كردن با درخواست دوستان و يا مقاومت در برابر وسوسه‌هاي رواني ازجمله توانايي‌هايي هستند كه نداشتن آن‌ها مي‌تواند مشكلاتي را براي فرد ايجاد نمايد. يكي از اقدامات روانشناسان اين است كه با آموزش اين مهارت‌ها به فرد به او براي جلوگيري از اعتياد كمك كنند. در صورت اعتياد حتما به صحفه ترك ماري جوانا مراجعه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علل گرايش به گل يا ماريجوانا مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول در مورد علل گرايش به گل

چه دلايلي براي گرايش به ماري جوانا وجود دارد؟

كنجكاوي براي تجربه مصرف، وجود اعتياد در ميان اعضاي خانواده، باورهاي اشتباهي نظير اينكه ماريجوانا باعث اعتياد نمي‌شود و همين‌طور بيماري‌هاي رواني از دلايلي هستند كه باعث گرايش به استفاده از ماري جوانا مي‌شوند.

چطور مي‌توان از گرايش به ماري جوانا جلوگيري كرد؟

براي جلوگيري از گرايش به اين ماده بهتر است علل را شناسايي و براي برطرف كردن آن‌ها برنامه‌ريزي كنيد. براي مثال اگر احساس مي‌كنيد شرايط خانوادگي شما به سردي گراييده و يا ارتباط خوبي با فرزندان نوجوان خود نداريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: علل گرايش به گل يا ماريجوانا | چرا ماريجوانا در بين جوانان رايج است؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۱:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی