مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

شناخت نشانه هاي آدم دروغگو تاثير زيادي در پيشبرد هر نوع رابطه‌اي دارد. براي فهميدن و تشخيص آدم هاي دروغگو نيازي نيست كه كار خاصي انجام دهيد يا قدرت ذهن خواني داشته باشيد. چراكه افراد وقتي دروغ مي‌گويند نشانه هايي از خود به جا مي‌گذارند كه شناختن آن، چندان كار سختي نيست و به نوعي اين نشانه ها در افراد دروغگو رايج است. اكثر انسان‌ها با تكيه بر غريزه خود مي‌توانند متوجه شوند كه آيا شخص مقابل درحال دروغ گفتن است يا خير. اما گاهي با دروغگوهاي حرفه‌اي سروكار داريم كه تشخيص آن‌ها سخت است. در ادامه نشانه هاي آدم هاي دروغگو را به طور واضح بيان كرده‌ايم.

منبع: نشانه هاي آدم دروغگو | 17 نشانه دروغگو ها

نشانه هاي آدم دروغگو

امروزه صداقت شايد، موضوعي پيش و پا افتاده اي باشد و كمتر كسي يك روز را، بدون اينكه يكبار دروغ بگويد مي گذراند. اما با اين وجود بسياري در روابط احساسي يا دوستانه خود مدام تلاش مي كنند تا بفهمند آيا شخص مقابل به آن ها دروغ گفته يا خير. در اينجا نشانه هايي از آدم هاي دروغگو را بازگو مي كنيم تا بتوانيد تا حدودي، اگر ديگران به شما دروغ گفته اند متوجه شويد.

1- پاهاي بي قرار دارند و مدام آن ها را تكان مي دهند

تكان دادن پاها گاهي به دليل كنترل استرس مي باشد كه اين خود مي تواند به دروغگويي افراد مرتبط باشد. افراد در بسياري از شرايط كه ناراحت هستند يا مي خواهند خشم خود را كنترل كنند، يا دچار استرس زيادي هستند پاهاي خود را تكان مي دهند يا به زمين مي كوبند. دليل آن هم مي تواند اين باشد كه فرد دروغگو اصلا از شرايطي كه در آن قرار گرفته راضي نيست و احساس بدي دارد و مي خواهد هرچه سريع تر آن مكان را ترك كند.

2- نشانه هاي آدم دروغگو | عرق مي كنند

افرادي كه دروغ مي گويند، شرايط سختي را براي فاش نشدن دروغ خود تحمل مي كنند و همين امر موجب افزايش استرس و دماي بدن مي شود. وقتي دماي بدن افراد بالا مي رود شروع به عرق كردن مي كنند. همينطور آن ها مدام مي خواهند جلوي عرق كردن خود را بگيرند و با بهانه هايي نظير، چقدر هوا گرم است! يا، چرا لباس گرم پوشيدم، سعي در عوض كردن بحث دارند.

3- حالت تدافعي به خود مي گيرند

از نشانه هاي آدم دروغگو حالت تدافعي آن هاست. در صورتي كه افراد راستگو گاهي حالت تهاجمي دارند. كساني كه دروغ مي گويند در مكالماتشان سعي بر انكار دارند و مدام با جملاتي مثل “باورم نميشه! يا “چطور همچين فكري كردي” سعي در انتقال حس عذاب وجدان به شما دارند و تلاش مي كنند شما را از حرفي كه زده ايد پشيمان كنند. آن ها تلاش مي كنند خود را بي گناه نشان دهند و از خودشان دفاع مي كنند.

4- نشانه هاي آدم دروغگو | ارتباط چشمي برقرار نمي كنند

دزديدن چشم ها از نشانه هاي آدم دروغگو است. اگر در حال گفتگو با فردي هستيد و آن شخص از برقراري ارتباط چشمي با شما خودداري كرد، احتمالا با يك فرد دروغگو سرو كار داريد. افراد دروغگو به دلايل متنوع كه يكي از شايع ترين آن ها مي تواند شرم از دروغگويي باشد، از برقراي تماس چشمي يا نگاه مستقيم به شما خودداري مي كنند.

5- بيش از حد نرمال تماس چشمي برقرار مي كنند

بيشتر افراد مي دانند كه دروغگوها از برقراري ارتباط چشمي خودداري مي كنند. بنابراين برخي از افراد براي اينكه ثابت كنند دروغ نمي گويند بيش از اندازه به افراد نگاه مي كنند. با اينكه نگاه كردن در چشم هاي طرف مقابل و همزمان دروغ گفتن سخت است، اما اين كار را براي پذيرش راحت تر شما انجام مي دهند.

6- نشانه هاي آدم دروغگو | سوالات شما را تكرار مي كنند

دروغ گفتن كار آساني نيست و افراد، به خصوص آماتورها براي يافتن جوابي باور پذير و مناسب، نياز به زمان كافي دارند. وقتي شما سوالي مي پرسيد و شخص مقابل سوال شما را به شيوه هاي مختلف تكرار مي كند، يا در مقابل سوال شما مي خندد و به شما زل مي زند، زمان بيشتري براي يافتن پاسخي باورپذير مي خرد و به اين شيوه وقفه اي براي فكر كردن پيدا مي كند..

7- سعي مي كنند بحث را عوض كنند

يافتن نشانه هاي آدم دروغگو راحت نيستند. دروغگوها مي خواهند از آن فضاي خفه اي كه خودشان با دروغ گفتن براي خود ساخته اند خارج شوند. بنابراين سعي مي كنند حال و هواي آن مكان را عوض كنند. اين مي تواند با عوض كردن بحث پيش آمده و سوالي كه پرسيديد همراه باشد.

8- نشانه هاي آدم دروغگو | صورت خود را مي خارانند

زماني كه شخصي دروغ مي گويد، به احتمال زياد يكي از اجزاي صورت خود را مي خاراند. اين مي تواند به دليل جريان خون زياد ناشي از احساس عصبانيت و فشار باشد. بنابراين زماني كه متوجه دروغ شخصي شده ايد، اين مورد را نيز در نظر داشته باشيد.

9- دست هاي خود را جمع مي كنند

جمع كردن دست ها از نشانه هاي آدم دروغگو است و احتمالا با اين كار بخواهد از شما فاصله بگيرد. معمولا آن ها سعي مي كنند دست هايشان را تا جايي كه ممكن است از شما دور كنند. علاوه بر اين برخي از افراد دروغگو هنگام دروغ گفتن دست هايشان را مي پوشانند. اين مي توانيد براي جوگيري از لرزش دست باشد يا اينكه نخواهند شما لرزش آن ها را ببينيد.

10- نشانه هاي آدم دروغگو | جواب مشخصي به سوال شما نمي دهند

دروغگوها معمولا سعي مي كنند يك جمله را مدام تكرار كنند و اين مسأله باعث مي شود جوابي بدهند كه هيچ ربطي به سوال شما ندارد. در برخي مواقع به دليل استرس ممكن است پاسخ هايشان هر بار متفاوت باشد و جواب هاي ضد و نقيضي به شما بدهند.

11- مرتب آب دهان خود را قورت مي دهند يا گلويشان را صاف مي كنند

اگر از نظر علمي بررسي كنيم، افزايش استرس يا اضطراب ناشي از دروغ گفتن باعث مي شود افراد احساس خشكي در گلو داشته باشند و حرف زدن برايشان سخت باشد. بنابراين اگر فردي قبل از پاسخ به سوال شما اين كار را انجام مي دهد مي توانيد به گفته هايش شك كنيد. خشك شدن دهان از نشانه هاي آدم هاي دروغگو است.

12- نشانه هاي آدم دروغگو | اعتماد به نفس زيادي دارند

برخلاف برخي از دروغگوهاي آماتور كه استرس را به راحتي مي توان در تمام اجزاي صورت و لحن حرف ها و زبان بدنشان مشاهده كرد، دروغگوهاي حرفه اي هنگام دروغ گفتن از اعتماد به نفس بالايي برخوردارند. اكثر آن ها به گونه اي حق به جانب پاسخ مي دهند و گاهي ممكن است جوري پاسخ بدهند كه شما به خودتان شك كنيد و از سوالي كه پرسيديد شرمنده بشويد.

13- بيش از اندازه پر هياهو هستند

ممكن است فرد دروغگو از روي استرس زيادي تلاطم داشته باشد يا بيش از حد حرف بزند به طوري كه حتي موضوع را بپيچاند. يكي از اين نشانه ها اين است كه وقتي سوالي مي پرسيد، جواب هاي طولاني به شما مي دهند. از اين رو به راحتي مي توانيد دريابيد كه پاسخ هايشان تا چه اندازه بي ربط است.

14- نشانه هاي آدم دروغگو | رفتار گرم و صميمي ندارند

دروغگو ها در بيش تر مواقع رفتار صميمي حين صحبت از خود نشان نمي دهند. به طور معمول ما هنگام صحبت و گفتن حقيقت احساس راحتي زيادي با طرف مقابل داريم. اما وقتي شخصي دروغ مي گويد، كاملا خلاف اين حالت اتفاق مي افتد. بنابراين جبهه گيري از نشانه هاي آدم دروغگو است.

15- افراد دروغگو برخلاف حرفشان عمل مي كنند

زماني كه فردي حرف و عملش يكي نيست و مدام حرفي مي زند يا قولي مي دهد ولي به آن عمل نمي كند، مسلما او نشانه هاي آدم دروغگو دارد. افراد دروغگو نمي توانند تا مدت طولاني در خصوص يك موضوعي دروغ بگويند زيرا در نهايت با عمل نكردن به حرفشان دروغ شان لو مي رود.

16- نشانه هاي آدم دروغگو | سعي مي كنند دروغشان را گردن ديگري بيندازند

افراد دروغگو مدام سعي در انكار دروغشان دارند و به هيچ وجه دروغ و اتفاق هاي ناشي از آن را گردن نمي گيرند. درحالي كه افراد راستگو تا حد امكان و تا جايي كه مقصر باشند مسئوليت كارشان را به عهده مي گيرند. افراد دروغگو سعي مي كنند اشتباهات خود را به گردن ديگران بيندازد و خود را رو سفيد كند.

17- با جزئيات زياد صحبت مي كنند

شايد توضيح مسئله اي توسط فرد دروغگو با جزئيات زياد، ثابت كند كه او در واقع حقيقت را مي گويد. اما گاهي ممكن است افراد دروغگو بيش از اندازه وارد جزئيات شوند و از تمامي عناصر و اتفاقات، و حتي چيزهايي كه ربطي با موضوع اصلي ندارند صحبت كند. پس زماني كه فردي بدون اينكه از او بخواهيد درحال ارائه توضيحات بيش از حد و با جزئيات زياد است بدانيد، يك جاي كار مي لنگلد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نشانه هاي آدم دروغگو مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا خاراندن پشت گردن يا گوش ها از نشانه هاي آدم دروغگو است؟

بله، بسياري از افراد هنگام دروغگويي براي رهايي از احساسات منفي و به عنوان عملي براي آرام كردن خود اين كار را انجام مي دهند

آيا هميشه داشتن نشانه هاي آدم دروغگو براي اثبات دروغگويي يك شخص صدق مي كند؟

خير، آنچه كه گفته شد، تنها نشانه هاي رايج افرادي است كه با توجه به تحقيقات و ارتباطات ديگران بيان شده. گاهي ممكن است فردي، زماني كه حقيقت را بازگو مي كند يكي از آن نشانه ها را داشته باشد. در چنين شرايطي بهتر است به غريزه و احساسات خود رجوع كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نشانه هاي آدم دروغگو | 17 نشانه دروغگو ها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۲۴:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دژاوو چيست؟ آشناپنداري يكي از جذاب‌ترين تجربه‌هايي است كه تقريباً براي همه ما پيش آمده است. در اين شرايط فرد احساس مي‌كند صحنه‌اي را از قبل ديده و يا صدايي را شنيده است. احتمالاً شما نيز تجربه پيش ديده را داشته‌ايد؛ و اين حالت باعث شده تا حداقل براي مدت كوتاهي احساس هيجان داشته باشيد. به همين خاطر برايمان جذاب است كه بدانيم دژاوو چيست؟ چه دلايلي دارد؟ و چرا آن را تجربه مي‌كنيم؟ ما در اين مطلب سعي مي‌كنيم دژاوو را از ابعاد مختلف آن بررسي كنيم.

منبع: دژاوو يا آشناپنداري | علت و انواع دژاوو

دژاوو چيست؟

دژاوو يك كلمه فرانسوي به معني “از قبل ديده شده” است؛ و در زبان فارسي به آن آشناپنداري يا پيش ديده مي‌گويند. در اين حالت فردي كه قبلاً هرگز در يك موقعيت يا وضعيت قرار نگرفته ناگهان آن محيط برايش حالت آشنا پيدا مي‌كند. به‌طوري‌كه انگار قبلاً در آن محيط يا وضعيت بوده و آن را تجربه كرده است. براي مثال ممكن است شما براي اولين‌بار به يك شهر مسافرت كرده باشيد اما ناگهان احساس كنيد قبلاً در اين شهر حضور داشته‌ايد.

انواع دژاوو

دژاوو مي‌تواند انواع مختلفي داشته باشد. سه نوع اصلي آشناپنداري وجود دارد كه عبارت‌‌ است از:

از قبل شنيده شده

فرد اطمينان دارد كه چيزي را قبلاً شنيده است؛ اما از جزئيات زمان و مكان شنيدن آن اطلاعي ندارد؛ و همچنين ترديد دارد كه شنيدن آن را تصور كرده باشد. اصطلاحاً به اين مورد دژا آنتندو مي‌گويند.

از قبل ديده شده

فرد اطمينان دارد كه چيزي را قبلاً ديده است؛ اما از جزئيات زمان و مكان ديدن آن اطلاعي ندارد؛ و همچنين ترديد دارد كه ديدن آن را تصور كرده باشد. اصطلاحاً به اين مورد دژاويزيت مي‌گويند.

از قبل تجربه شده

فرد اطمينان دارد كه چيزي را قبلاً تجربه كرده است؛ اما از جزئيات زمان و مكان تجربه آن اطلاعي ندارد؛ و همچنين ترديد دارد كه تجربه آن را تصور كرده باشد. اصطلاحاً به اين مورد دژاووكو مي‌گويند.

دژاوو يا آشناپنداري چگونه اتفاق مي‌افتد

علل مختلفي براي دژاوو بيان شده اما تابه‌حال هيچ يك از فرضيه‌ها نتوانستند به طور كامل اين پديده را توضيح دهند. بااين‌حال مهم‌ترين دلايلي كه براي پيش ديده مطرح شده به شرح زير است.

1- انتقال اطلاعات در مغز

هنگامي كه براي درك يك پديده اطلاعات از يك سمت مغز به سمت ديگر آن در حال انتقال است، تأخير بسيار كوتاهي رخ مي‌دهد كه باعث مي‌شود مغز دو بار اطلاعات را دريافت و پردازش كند. در اين حالت مغز گول مي‌خورد و فرد تصور مي‌كند آن اتفاق دو بار رخ داده است.

2- شباهت بين محيط‌ها

برخي محيط‌ها و موقعيت‌ها شباهت زيادي با يكديگر دارند و ذهن انسان در محيط جديد ممكن است همان محيط قبلي را تداعي كند.

3- خواب ناكافي

يكي ديگر از مسائلي كه با آشناپنداري ارتباط مثبت دارد خواب ناكافي است. كساني كه به‌اندازه كافي نمي‌خوابند بيشتر دچار دژاوو مي‌شوند‌. علاوه بر اين خستگي، استرس، مسافرت زياد از جمله عواملي هستند كه احتمال تجربه پيش ديده را بيشتر مي‌كنند.

4- اختلال در حافظه

دژاوو مي‌تواند به دليل اختلال جزئي در حافظه رخ دهد. هنگامي كه مغز اطلاعات را دريافت مي‌كند براي بازشناسي يا بازگرداني اطلاعات از حافظه نياز دارد تا مسير مشخصي را از حافظه حسي به سمت حافظه كوتاه‌مدت و در نهايت تا حافظه بلندمدت طي كند. گاهي اوقات اطلاعات موجود در حافظه كوتاه‌مدت براي رسيدن به حافظه بلندمدت دچار اختلال مي‌شود و باعث تجربه آشناپنداري مي‌شود به‌طوري‌كه ذهن چيزي را كه در حال حاضر در حال رخ‌دادن است با خاطره‌اي در گذشته اشتباه مي‌گيرد.

5- حواس‌پرتي يا شكاف ادراكي

نظريه شكاف ادراكي معتقد است وقتي شما روي يك موضوع خاص تمركز كرده‌ايد و بعد آن را رها مي‌كنيد ممكن است مغزتان در دو جهت مختلف شروع به پردازش و فعاليت كند. در اين حالت بخش هيپوكامپ كه مسئول يادگيري است براي مدتي گيج مي‌شود و شما آشناپنداري را تجربه مي‌كنيد. به همين خاطر است كه گفته مي‌شود هرچقدر در يك موقعيت حواس‌پرت‌تر باشيد احتمال دژاوو بيشتر است. اما اگر بتوانيد تمركزتان را روي يك موضوع جمع كنيد احساس پيش ديده از بين مي‌رود.

6- صرع

تجربه دژاوو اگر به‌صورت محدود باشد مشكلي ندارد و ممكن است براي هر فردي رخ دهد اما اگر دفعات تجربه آن افزايش پيدا كرد معمولاً نشان‌دهنده يك اختلال است. عمدتاً كساني كه به صرع مبتلا مي‌شوند به‌دفعات تجربه آشناپنداري را گزارش مي‌كنند.

7- نظريه تناسخ

تناسخ معتقد است روح ما قبل از زندگي فعلي در يك جسم ديگر زندگي مي‌كرده است. به عبارتي هركدام از ما بر اساس اين نظريه تابه‌حال چندين بار و در جسم‌هاي مختلف زندگي كرده‌ايم. نظريه تناسخ براي توجيه دژاوو معتقد است صحنه‌هايي كه به نظر ما آشنا مي‌آيند همان‌هايي هستند كه در زندگي قبلي ما نيز وجود داشته يا حداقل مشابه آن را تجربه كرده‌ايم. بااين‌حال بايد به اين نكته دقت داشت كه نظريه تناسخ از نظر علمي تأييد نشده است.

8- روياي صادقه

روياي صادقه يا آگاهي‌دهنده يكي ديگر از نظريه‌هايي است كه تلاش مي‌كند دژاوو را توضيح دهد. اين ديدگاه معتقد است بسياري از ما و به‌خصوص كساني كه از حس ششم و شهود بهتري برخوردار باشند صحنه‌هايي كه قرار است در زندگي اتفاق بيفتد را قبل‌تر در خواب مي‌بينند. به همين خاطر وقتي مجدداً با آن روبه‌رو مي‌شوند احساس مي‌كنند كه اين موقعيت براي آنها آشنا است.

چه كساني دژاوو را تجربه مي‌كنند؟

تاكنون پژوهش معتبري دررابطه‌با شيوع آشناپنداري صورت نگرفت است؛ اما به‌طور كلي مي‌توان گفت اكثر انسان‌ها در طول زندگي حداقل يك‌بار پيش ديده را تجربه مي‌كنند. در اين بين جوانان ۱۵ تا ۲۵ساله بيشترين ميزان تجربه دژاوو را گزارش كرده‌اند. علاوه بر اين كودكان هم مي‌توانند تجربه اين شرايط را داشته باشند. بااين‌حال باتوجه‌به ويژگي خيال‌پردازي كودكان خصوصاً كودكان زير ۶ سال نمي‌توان از اين موضوع اطمينان حاصل كرد.

دژاوو و موقعيت‌هايي كه آن را تحريك مي‌كنند؟

فشارهاي رواني

تحقيقات نشان داده است كه استرس يا فشار رواني يكي از عواملي است كه روي تجربه دژاوو تأثير مي‌گذارد. به‌عبارت‌ديگر هرچقدر فشار رواني براي يك فرد بيشتر باشد احتمال تجربه آشناپنداري نيز بيشتر مي‌شود.

مسافرت

يكي ديگر از شرايطي كه باعث مي‌شود شما دژاوو را بيشتر تجربه كنيد سفر است. آمارها بيانگر اين هستند كه افرادي مثل خلبان‌ها يا توريست‌ها كه بيش‌تر به مسافرت مي‌روند تجربه بيشتري از آشناپنداري را نيز گزارش مي‌كنند.

تحصيلات و جايگاه اجتماعي

شايد برايتان جالب باشد اگر بگوييم ميزان تحصيلات و موقعيت اجتماعي افراد نيز روي تجربه دژاوو تأثير مي‌گذارد. معمولاً كساني كه مدرك تحصيلي بالاتري دارند و يا در موقعيت اجتماعي مهم‌تري هستند بيشتر اين تجربه را گزارش مي‌كنند.

دژاوو و اهميت مشاوره

همان‌طور كه گفتيم آشناپنداري پديده‌اي است كه تقريباً براي همه ما اتفاق مي‌افتد. به همين خاطر تجربه اين موضوع چيزي نيست كه قرار باشد شما را نگران كند. اما اگر اخيراً بيش از حد درگير اين موضوع شده‌ايد بهتر است راجع به اين مسئله از يك روان‌شناس كمك بگيريد. تجربه مرتب و بيش از حد دژاوو مي‌تواند نشانگر يك اشكال در سيستم مغزي شما باشد. پس بهتر است آن را جدي بگيريد و براي پيگيري بيشتر اين مسئله از يك متخصص كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آشناپنداري و دژآوو مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

آيا دژاوو خطرناك است؟

در حالت عادي تجربه آشناپنداري ممكن است براي هر فردي پيش بيايد و مي‌تواند يك تجربه هيجان‌انگيز و بي‌خطر باشد. اما هنگامي كه تعداد دفعات تجربه پيش ديده افزايش پيدا كند مي‌تواند نشان‌دهنده يك مشكل و خطر جدي باشد. در اين شرايط بهتر است هرچه سريع‌تر با يك روان‌شناس مشورت كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دژاوو يا آشناپنداري | علت و انواع دژاوو


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۲۱:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

از خود گذشتگي ، ايثار و فداكاري در يك خط قرار دارند. از خود گذشتن فضيلت اخلاقي مهمي است كه در خانه، خانواده و روابط از اصول مهمي شمرده مي شود. از‌خود گذشتگي سالم مانع از فروپاشي خانواده ها مي‌شود. از خود گذشتگي هاي افراطي افراد را به مرور زمان با كاهش اعتماد به نفس روبرو مي‌كند و لذت زندگي را از اين افراد مي‌گيرد. هميشه از خود گذشتگي بايد به گونه اي باشد كه آسيبي به افراد وارد نكند و اولويت هاي زندگي را از شما نگيرد. از‌خود گذشتگي ها به دليل روابط و تربيت خانواده ها و والدين بر كودكان است. براي رفع از خود گذشتگي افراطي بايد از روانشناس كمك بگيريد.

منبع: از خود گذشتگي | تا كجا از خود بگذريم

از خود گذشتگي

از خود گذشتن به دو دسته سالم و افراطي دسته بندي مي‌شود. از خود گذشتن به طور كل به معني فداكاري و ايثار است. اما تا زماني از خود گذشتگي زيبا است كه به شما آسيبي وارد نكند و شما را با چالش روبرو نسازد. اما به طور كل از‌خود گذشتگي بسيار مقدس است.

گاهي به هيچ قيمتي از جواهرات، پول، خانه، منزل و وسايل قيمتي را نمي‌گذريم. اما چرا به برخي از افراد نمي‌توانيم نه بگوييم؟ چرا برخي افراد از ما كمك مي‌خواهند و توانايي نه گفتن نداريم؟ در ادامه در رابطه با از خود گذشتگي و انواع آن صحبت كرده ايم.

از خود گذشتگي سالم

از خود گذشتن يعني منافع شخصي خود را ناديده گرفتن و به ديگران بخشيدن. از خود گذشتگي سالم عملي مقدس است كه به نفع ديگران از حد خود مي‌گذريم. از‌خود گذشتن يعني گذشت از پول، جواهرات، غذا و … . مثلا زماني كه والدين از روياهاي شخصي خود به خاطر پيشرفت فرزندان از خود گذشتگي مي‌كنند. اين فداكاري ها به دليل همدلي، محبت و احساس خوبي است كه به فرد دست مي‌دهد. به طور كل از خودگذشتگي دو ويژگي دارد.

  1. انصراف براي رسيدن به هدف بالاتر و ارزشمند تر
  2. انصراف از چيزهاي گران بها

از خودگذشتگي سالم شامل رها كردن شغل به دليل تربيت فرزند، تقسيم غذاي خود با افراد فقير و بخشيدن لباس به نيازمندان مي شود.

از خود گذشتگي افراطي

از خود گذشتن هاي افراطي به انكار نيازهاي خود، علايق و اهداف باز مي‌گردد. از خود گذشتگي افراطي يعني علايق و خواسته هاي خود را رها كرده و هويت خود را ناديده بگيريد. در واقع براي ديگران بيش از خود ارزش قائل هستيم و ديگران را لايق مي‌دانيم. اگر از خود گذشتگي را به طور افراطي انجام دهيم آسيب زا و مشكل ساز خواهد شد.

در واقع از خود گذشتگي با طرحواره ايثار مشابه است. اساس اصلي از خود گذشتگي افراطي ناديده گرفتن، بي ارزش دانستن و قرباني شدن خود است. و به مرور زمان با خود به اين نتيجه مي‌رسيم كه در اولويت قرار نداريم و اعتماد به نفسمان كاهش پيدا مي‌كند.

خصوصيات افرادي كه از خود گذشتگي افراطي دارند

افرادي كه از خودگذشتگي افراطي دارند خصوصيات خاصي را در رفتار و افكارشان جا داده اند. در ادامه به خصوصيات افرادي اشاره كرده ايم كه از خود گذشتگي افراطي دارند.

  • احساس خلاء عاطفي
  • از كمك و توجه ديگران به خود بيزارند
  • با توجه افراد احساس خوبي را دريافت نمي‌كنند
  • احساس گناه در صورتي كه نياز هاي خود را در اولويت قرار مي‌دهيم
  • وقتي را براي خود در نظر نمي‌گيرند
  • در روابط بيشتر “دهنده” هستيم نه “گيرنده”
  • از خود گذشتگي را وظيفه مي‌دانند
  • زماني كه ديگران در برابر فداكاري هاي فرد توجه خاصي نشان نمي‌دهند، دچار خشم و عصبانيت مي‌شوند
  • از كلمه “نه” استفاده نمي‌كنند و به همه چيز جواب “بله” مي‌دهند
  • تمام وقتشان را براي رفع نيازهاي ديگران خرج مي‌كنند

عواقب از خود گذشتگي افراطي

همانطور كه گفته شد، از خود گذشتگي افراطي آسيب هاي رواني زيادي به افراد وارد مي‌كند و به مرور باعث لطمه به روح و روان افراد مي‌شود. در ادامه به عواقب از خود گذشتگي افراطي اشاره كرده ايم.

  • اعتماد به نفس خيلي پايين
  • احساس ناراحتي مداوم
  • انكار خواسته ها و نيازهاي خود
  • احساس سوء استفاده از سمت ديگران
  • احساس نارضايتي مداوم

دليل از خود گذشتگي افراطي

اصلي ترين دليل از خود گذشتگي افراطي به تربيت والدين و خانواده ها باز مي‌گردد. اگر فرد در دوران كودكي نيازهايش بر طرف شده باشد و او نيز نياز هاي والدين را بر طرف كرده باشد ياد مي‌گيرد كه بايد تعامل و ارتباط مقابل وجود داشته باشد تا دو طرف يكديگر را حمايت كنند. احساس مهم بودن، توجه و ارزشمند بودن را كودك بايد درك و احساس كند.

زماني كه والدين به كودك محبت نكنند و نيازهاي او را بر طرف نكنند كودك ياد مي‌گيرد كه تنها بايد نيازهاي ديگران را برطرف كند و خواسته هاي خودش را ناديده بگيرد. در اين شيوه رفتاري و تربيتي كودك تصور مي‌كند كه بايد به نيازهاي اطرافيان توجه كند و محبت به ديگران بايد اولويت اول باشد.

حتي داشتن والدين بيمار باعث پديد آمدن فداكاري بيمارگون مي‌شود. افرادي كه در سنين كودكي به مراقبت والدين پرداخته اند به فداكاري بيمارگون گرفتار مي‌شوند. كودكي كه نيازهايش بر طرف نشده است اما از دوران كودكي به رفع نيازهاي والدين پرداخته است به اين رفتار و از خود گذشتگي افراطي گرفتار مي‌شود.

تا كجا از خود بگذريم؟

براي از از خود گذشتگي بايد حد و مرزي را مشخص كنيد. كمك به افراد و ديگران احساس خوبي دارد. اما تا زماني كه نيازهاي خودمان را بر طرف نكنيم و در تلاش براي رفع منابع و نياز اطرافيان باشيم. از خود گذشتن هاي افراطي باعث كاهش اعتماد به نفس و ناراحتي هاي مداوم مي‌شود.

بايد خواسته ها و نيازهاي خود را در اولويت قرار دهيد و براي رفع آنها تلاش كنيد. از خدمات بيش از حد خودداري كنيد. كارهاي خود را اولويت قرار دهيد. نه گفتن را تمرين كنيد و به همه خواسته هاي اطرافيان جواب بله ندهيد. تا جايي از خود گذشتگي كنيد كه خودتان لنگ و ناتوان نمانيد.

احساس خشم با از خود گذشتگي افراطي

زماني كه از خود گذشتگي افراطي زندگي افراد را در بر مي‌گيرد توانايي ابراز نيازها و خواسته هاي خود را نخواهيم داشت. فكر كنيد كه تمام نيازهاي اطرافيان را برآورده مي‌كنيد و به زبان مي‌گوييد كه هيچ خواسته اي از ديگران نداريد. اما با گذشت زمان و به مرور زمان انتظار داريد تا ديگران خواسته هاي شما را درك كنند و اقدام به كمك كنند.

اما اين اتفاق رخ نمي‌دهد و شما نيز توانايي ابراز نيازهايتان را نداريد. مشخصا عصباني مي‌شويد! در واقع ناخودآگاه افراد انتظار رفع نيازها از ديگران دارد. اما زماني كه بر طرف نشود احساس خشم درون فرد را در بر مي‌گيرد. اما امكان دارد كه در ظاهر اين خشم را بروز ندهيم.

بيشتر مواقع افراد از خشم دروني خود آگاهي ندارند و خود را همواره مهربان، سرشار از دلسوزي و از خود گذشتگي مي‌دانيم. بنابراين احساسات ما با فكري كه مي‌كنيم تداخل پيدا مي‌كند و در نهايت با سركوب همراه خواهد شد. زماني كه‌از خود گذشتگي ما در ناهشيارمان باقي مي‌ماند، از اين رفتار خسته مي‌شويم و از اطرافيان توقع بيجا براي جبران داريم.

چرا توقع بيجا؟ چون اون زماني كه از خود گذشتگي افراطي مي‌كرديد، كسي از شما توقع نداشت و شما اولويت هاي خود را آخر گذاشته بوديد. وقتي به خود اهميت نمي‌دهيد، ديگران نيز به شما اهميت نخواهند داد. معمولا تمامي اين روابط به اتمام مي‌رسد و با كينه و نفرت به پايان مي‌رسد. اين سيكل بسيار شبيه به رفتارهاي شخصيت وابسته است.

كلام آخر

متاسفانه افرادي وجود دارند كه از خودگذشتگي افراطي دارند. اين رفتار به مرور باعث كاهش اعتماد به نفس مي‌شود. زماني كه فرزندان اين افراد در خانواده اي رشد كنند كه والدين از خود گذشتگي افراطي داشته باشند ياد مي‌گيرند و تحت تاثير رفتار آنها قرار مي‌گيرند. اين كودكان در بزرگسالي بايد تلاش دو چندان براي تغيير اين رويه غلط بكنند. مشاورين و روانشناسان به افراد كمك مي‌كنند تا اين رفتار خود را اصلاح كنند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه از خود گذشتگي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: از خود گذشتگي | تا كجا از خود بگذريم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۳۹:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از تنهايي يا مونوفوبيا يا اوتوفوبيا (autophobia) يكي ازفوبياهايي است كه باعث اضطراب و استرس شديد در افراد مي‌شود. اين فوبيا غير منطقي است و زماني بروز پيدا مي‌كند كه فرد تنها بماند. در حالي كه هيچ خطري فرد را در تنهايي تهديد نمي‌كند. اين افراد علائمي مانند سرگيجه، جدايي از بدن، تعريق شديد، لرزش و تپش قلب دارند. اين علائم غير قابل كنترل مي‌باشند و تا زماني كه تنها هستند ادامه دارند. علائم ترس از تنهايي بايد 6 ماه ادامه داشته باشد و با تشخيص پزشك مشخص مي‌شود. روش هاي درماني متفاوتي وجود دارد كه درمانگران انتخاب مي‌كنند. اما بهترين روش كاهش اين فوبيا دارو درماني همراه با روان درماني است. در ادامه در رابطه با علائم، علت، تشخيص و درمان مونوفوبيا صحبت كرده ايم. براي درمان حتما از متخصصين كمك بگيريد تا فعاليت هاي روزمره تان با مشكل روبرو نشود.

منبع: ترس از تنهايي | علت و درمان ترس از تنهايي

ترس از تنهايي

ترس از تنهايي در دسته فوبياهايي قرار دارد كه افراد براي امنيت نياز به حضور شخص ديگري دارند. اين افراد معمولا از تنها ماندن در خانه، از غريبه ها، شنيدن صداهاي غير منتظره و سارقان ترس دارند. افرادي كه اين فوبيا را دارند از اينكه در مكاني تنها باشند به شدت هراس دارند و عرق سرد، درد قفسه سينه و سرگيجه را تجربه مي‌كنند.

ترس از تنهايي كيفيت زندگي را كاهش مي‌دهد و باعث بروز آسيب مخرب بلند مدت مي‌شود. اين فوبيا اختلال روانشناختي است كه با درمان هاي روانشناختي قابل درمان مي‌باشد.

علائم ترس از تنهايي

زماني كه فرد داراي ترس از تنهايي در مكان يا موقعيتي قرار مي‌گيرد كه بايد تنها باشد علائمي از خود بروز مي‌دهد. اين علائم شامل موارد زير مي‌شود.

  • احساس لرزش
  • حملات پانيك
  • درد قفسه سينه
  • تپش قلب
  • سرگيجه
  • فشار خون بالا
  • حالت تهوع
  • تعريق زياد
  • وسواسي عمل كردن در صورت نگراني از تنها ماندن
  • ترس از اتفاقاتي كه در تنهايي شايد اتفاق بي‌افتد
  • احساس جدا شدن از بدن در زمان تنهايي
  • وحشت هنگام تنهايي
  • ميل به فرار در زمان تنهايي
  • اضطراب شديد در صورت تنها ماندن

علت ترس از تنهايي

به طور كلي علت دقيق مونوفوبيا مشخص نشده است. اما دلايل روانشناختي خود را دارد. ترس از تنهايي به عوامل مختلفي بستگي دارد. اين فوبيا علت هاي مختلفي دارد كه فرد را به خود درگير مي‌كند. در ادامه در رابطه با علت ترس از تنهايي صحبت كرده ايم.

ژنتيك

اصلي ترين دليل بروز اين فوبيا ژنتيك است. ترس از تنهايي اگر در والدين و خانواده درجه 1 افراد وجود داشته باشد به نسل هاي ديگر نيز انتقال پيدا مي‌كند. ژنتيك نقش بزرگي در شكل گيري شخصيت و خصوصيات اخلاقي افراد دارد. بنابراين اصلي ترين علت مونوفبيا را ژنتيك در نظر مي‌گيريم.

عوامل محيطي

عوامل محيطي را در دسته يادگيري و تربيت والدين قرار مي‌دهيم. زماني كه خانواده و والدين از تنهايي ترس داشته باشند و از خود خصوصياتي را بروز دهند، كودك ياد مي‌گيرد كه اين رفتار درست است و در تنهايي بايد اينگونه رفتار كند. دسته دوم تربيت است، والدين گاهي كودكان را از تنهايي مي‌ترسانند و او را تهديد مي‌كنند. زماني كه كودك علاقه به تنها ماندن دارد او را از لولو، دزد و … مي‌ترساند و ترس از تنهايي در كودك شكل مي‌گيرد.

عوامل ديگر

از ديگر عوامل مهمي كه در دسته دلايل ترس از تنهايي قرار مي‌گيرند در ادامه اشاره كرده ايم.

  • طلاق
  • مشكلات اقتصادي خانوادگي
  • سوء استفاده ديگران
  • جدايي طولاني از والدين
  • مرگ عزيزان
  • بي توجهي
  • بيماري مزمن و جدي عزيزان
  • خشونت خانگي
  • سوء مصرف مواد مخدر
  • بيماري هاي رواني

تشخيص ترس از تنهايي

براي تشخيص ترس از تنهايي بايد علائم به مدت 6 ماه ادامه داشته باشد. براي تشخيص بايد به روانشناس مراجعه كنيد و اطمينان خاطر پيدا كنيد كه مونوفوبيا به دليل بيماري ديگري نيست. متخصصين به دنبال نشانه هايي هستند كه اتوفوبيا تمام زندگي روزمره شما را به طرز شديدي مختل كرده باشد. احساس عصبانيت يا ناراحتي براي تشخيص ترس از تنهايي كافي نيست و بايد همه علائم را به مدت طولاني فرد تجربه كرده باشد.

بيماري هاي همراه با ترس از تنهايي

ترس از تنهايي يا مونوفوبيا ويژگي هاي مشتركي با ديگر بيماري ها دارد كه در ادامه شرح داده ايم.

  1. وابستگي بيش از حد
  2. اختلال اضطراب فراگير
  3. اختلال استرس پس از سانحه
  4. اختلال اضطراب اجتماعي
  5. آگورافوبيا يا ترس از ناتواني در فرار از موقعيت خطرناك
  6. اضطراب دلبستگي در كودكان
  7. اضطراب جدايي در كودكان

درمان ترس از تنهايي

ترس از تنهايي يا مونوفوبيا مانند همه فوبياها قابل درمان و كنترل است. درمان اين فوبيا با كمك دارو درماني و روان درماني پاسخدهي بهتري دارد. در ادامه در رابطه با درمان ترس از تنهايي صحبت كرده ايم.

1. مواجه درماني

مواجه درماني هميشه يكي از بهترين روش ها براي درمان فوبي هاي خاص مانند مونوفوبيا يا ترس از تنهايي است. در اين روش درماني درمانگر مراجعه كننده را با تنهايي روبرو مي‌كند. به فرد نشان مي‌دهد كه تنهايي چيز ترسناكي ندارد و او را براي مقابله با تنها ماندن آماده مي‌كند. روش مواجه درماني افراد را به تدريج با عامل ترسشان روبرو مي‌كند.

2. درمان شناختي (CBT)

درمان شناختي يكي ديگر از روش هاي درمان اتوفوبيا است. در اين روش درماني، درمانگر به افراد روش هاي مقابله با اضطراب ناشي از موقعيت هاي مختلف را آموزش مي‌دهد. بر اساس مشاهدات و تحقيقات صورت گرفته، 75 درصد از افراد مبتلا به فوبياهاي خاص مانند ترس از تنهايي با استفاده از روش درمان شناختي بهبود پيدا كرده اند.

3. دارو درماني

دارو درماني در دسته درمان ترس از تنهايي قرار دارد. اما در بيشتر مواقع روان درماني به تنهايي به بهبود مونوفوبيا پرداخته است. اما زماني كه شدت اين فوبيا زياد باشد براي كاهش علائم نياز به تجويز دارو است. دارو درماني روشي مكمل با روان درماني است كه به بهبود علائم اوتوفوبيا كمك مي‌كند. يا داروهاي به صورت كوتاه مدت و در مواقع خيلي خاص استفاده مي‌شود. داروهايي كه براي درمان ترس از تنهايي مورد استفاده قرار مي‌گيرد به شرح زير است.

  1. آرام بخش ها براي كاهش اضطراب
  2. مسدود كننده هاي بتا براي كاهش اضطراب

براي درمان قطعي انواع ترس ها من جمله ترس ازتنهايي بايد از متخصصين روانشناسي مشاوره دريافت كنيد. جلسات درمان با توجه به شدت و وضعيت افراد متفاوت مي باشد.

4. مقابله با ترس از تنهايي

ترس از تنهايي خيلي جهات زندگي را مشكل ساز مي‌كند. سفر، انجام امور روزانه، حفظ دوستي ها، روابط عاشقانه و … دچار مشكل خواهد شد. بايد حتما به دنبال درمان باشيد تا با مشكلات ربرو نشويد. تكنيك هايي در صورت بروز اين فوبيا وجود دارد كه براي كنترل و مقابله در نظر گرفته شده است. اين تكنيك ها شامل موارد زير است.

  • يوگا
  • تجسم
  • مراقبه
  • آرام پيشرونده عضلاني
  • تنفس عميق

كلام آخر

ترس از تنهايي دار موقعيت هايي كه مجبور به تنها ماندن هستيد بروز پيدا مي‌كند. برخي از اين فوبياها مانند مونوفوبيا از دوران كودكي، با تجربه هاي ناخوشايند، اضطراب جدايي و وراثت شكل مي‌گيرند. فوبياها زندگي روزمره افراد را مختل مي‌كند و طعم شيرين زندگي بدون اضطراب را از آنها مي‌گيرد.

بنابراين اين افراد براي بهبود شرايط زندگي و آرامش نياز به روانشناس دارند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از تنهايي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از تنهايي | علت و درمان ترس از تنهايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۳۵:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آشنايي با علائم اعتياد به هروئين يكي از مسائلي است كه براي بسياري از خانواده‌ها اهميت بسياري دارد. هروئين به‌عنوان دارويي كه از مورفين يا كدئين تهيه مي‌شود در ابتدا به‌عنوان يك مسكن در زمينه‌هاي پزشكي مورداستفاده قرار گرفت اما پس از مدتي و با توجه به خاصيت اعتيادآوري بالايي كه داشت استفاده از آن ممنوع اعلام شد.

منبع: علائم اعتياد به هروئين

بااين‌حال مصرف غيرقانوني آن تا كنون ادامه پيدا كرده و به‌عنوان يكي از قوي‌ترين انواع مخدرها شناخته مي‌شود و سالانه افراد بسيار زيادي را درگير مي‌كند. درصورت آشنايي با علائم سوءمصرف اين ماده مخدر مي‌توانيد اعتياد به آن را در نزديكان خود تشخيص داده و براي بهبود شرايط آن‌ها اقدام نماييد. درصورتي‌كه اين نشانه‌ها را در خود يا هريك از نزديكان مشاهده مي‌كنيد، بهتر است هرچه سريع‌تر براي درمان از يك متخصص كمك بگيريد.

هروئين چيست

هروئين، ماده مخدري است كه به ديامورفين معروف بوده و به دليل اثرات سرخوشي آن استفاده مي‌گردد. هروئين تركيباتي شبيه به مورفين داشته و فرد را به اعتياد سوق مي‌دهد. اثرات هروئين سريع بوده و مصرف ­كنندگان براي اثر بخشي سريع‌تر، آن را تزريق و يا استنشاق مي­‌كنند. مصرف هروئين داراي عوارض جانبي بسياري از جمله يبوست و گرفتگي دستگاه گوارش، بيماري‌هاي كليوي و كبدي، كاهش تنفس، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي از طريق تزريقات وريدي مي­‌باشد.

مصرف هروئين منجر به آسيب‌هاي شديد جسماني و ضررهاي ناشي از ترك آن مي‌­شود. درمان اعتياد به هروئين اغلب شامل رفتار درماني و دارو درماني است. داروهايي مانند بوپرنورفين، متادون يا نالتركسون نيز مي‌توانند اثرات را كاهش داده و به بيمار كمك‌هاي شاياني كنند.

هروئين چه شكلي است ؟

اگر به يكي از نزديكان خود شك داريد كه هروئين مصرف مي كند و مي خواهيد بدانيد هروئين چه شكلي است بايد هروئين در خالص ترين شكل خود به صورت پودر سفيد رنگ است. اما به رنگ هاي ديگري نيز همانند قهوه اي، خاكستري و حتي سياه نيز ديده شده است.

نحوه و طريقه مصرف هروئين

افراد مصرف كننده ماده مخدر هروئين از روش هاي مختلفي براي مصرف آن استفاده مي كنند از جمله اين روش ها مي توان به تزريق وريدي، دود كردن و استنشاق اشاره كرد.

  • مصرف تدخيني يا كشيدن هروئين

در اين روش مقداري هروئين را روي زرورق ريخته و سپس توسط يك لوله مقاويي باريك يا دستمال كاغذي آن را حرارت مي دهند. سپس دود حاصل از آن را توسط يك لوله باريك از طريق دهان وارد ريه خود مي كنند.

  • استنشاق هروئين

در اين روش هروئين را روي يك كاغذ ريخته و سپس با استفاده از يكي اسكناس لوله شده آن را از طريق دماغ استنشاق مي كنند.

  • تزريق هروئين

در اين روش هروئين را با جوهر ليمو يا قرص ويتامين ث در قاشق حل مي كنند و سپس كمي حرارت مي دهند. سپس محلول بدست آمده را توسط سورنگ به عضلات يا داخل رگ وريدي تزريق مي كنند.

مصرف هروئين بر گيرنده هاي اپيوئيدي تاثير مي گذارد و سبب مي شود تا فرد مصرف كننده در زمان كوتاهي به آن اعتياد پيدا كند. فرد بعد از مدت كوتاهي بعد از مصرف هروئين احساس سرخوشي و لذت مي كند كه اين لذت بعد از مدت كمي از بين مي رود.

به مرور بدن فرد نسبت به اين ماده مقاوم مي شود و براي رسيدن به همان حالت مصرف كننده مجبور است مقدار بيشتري مصرف كند. پس از گذشت حالت سرخوشي فرد مدت زيادي دچار خواب آلودگي مي شود.

بوي هروئين شبيه به چيست ؟

به طور كلي هروئين ماده مخدري است كه بويي ندارد اما زماني كه روي ورق ريخته و زير آن آتش گرفته مي شود دود حاصل از آن بوي شبيه به سركه مي دهد. اينكه چرا هروئين بوي سركه مي دهد به فرايندشيميايي توليد آن بستگي دارد. هرچه هروئين خالص تر باشد بوي سركه آن كمتر است.

علائم اعتياد به هروئين | هروئين چيست؟

هروئين يا (دي استيل مورفين) يكي از انواع مواد مخدر است كه از مورفين تهيه‌شده و قدرت اثرگذاري آن چندين برابر بيش از مورفين است. به‌طوركلي به ترياك و مواد مخدري نظير مورفين و هروئين كه از آن تهيه مي‌شوند اوپيوم يا افيون گفته مي‌شود. اصلي‌ترين مكانيسم عمل اين دسته از مواد مخدر، كند كردن فعاليت دستگاه عصبي مركزي است. به عبارتي اين مواد با اتصال به گيرنده‌هاي درد در مغز باعث افزايش ترشح مسكن‌هاي طبيعي شده و از اين طريق باعث ايجاد يك احساس آرامش و سرخوشي كاذب در فرد مي‌شود.

نشانه‌هاي استفاده از هروئين

استفاده از هروئين مانند هر ماده مخدر ديگر باعث بروز نشانه‌هاي جسمي و رواني خاصي مي‌شود كه نشان‌دهنده استفاده از اين ماده مخدر است. البته اين نشانه‌ها با توجه به سن، جنس، وزن و همين‌طور سابقه مصرف متفاوت خواهد بود. بااين‌حال برخي از شايع‌ترين نشانه‌ها استفاده از هروئين عبارتند از:

_احساس آرامش و سرخوشي كاذب كه با خلق معمول فرد متفاوت است

_احساس خواب‌آلودگي

_كاهش اشتها

_خشكي دهان

_گيجي و سردرگمي

_كاهش تنفس

_كاهش ميل جنسي

علائم اعتياد به هروئين

علاوه بر نشانه‌هايي كه در ارتباط با استفاده از هروئين بيان شد، اعتياد به اين ماده مخدر علائمي را به همراه خواهد داشت كه خبر از وابستگي جسمي و رواني به آن مي‌دهند. البته به خاطر داشته باشيد كه تشخيص قطعي ابتلاي فرد به اعتياد و همين‌طور نوع ماده مصرفي مبايد حتماً زير نظر متخصصين اين حيطه صورت بگيرد. در ادامه به علائم اعتياد به هروئين اشاره خواهيم كرد. براي اشنايي با ساير انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

1. ايجاد تحمل دارويي

تحمل دارويي به اين معناست كه پس از مدتي فرد متوجه مي‌شود استفاده از ماده مخدر ديگر به‌اندازه سابق باعث بروز احساس لذت در وي نمي‌شود و براي دستيابي به لذت پيشين بايد مقدار مصرف را افزايش دهد. اين پديده معمولاً باعث خواهد شد كه فرد به ‌مرور زمان بيش‌ازپيش دچار وابستگي به ماده مخدر شده تا جايي كه بدون استفاده از آن امكان تجربه شرايط نرمال را نخواهد داشت.

2. علائم اعتياد به هروئين | بروز نشانه‌هاي ترك

افرادي كه به استفاده از هروئين اعتياد دارند پس از مدتي وابستگي جسمي و روحي به اين ماده را تجربه خواهند كرد. اين موضوع به معناي آن است كه در صورت عدم استفاده از اين ماده مخدر فرد علائم ناخوشايند جسمي و رواني نظير بي‌قراري و درد عضلاني را تجربه خواهد كرد.

3. رفتارهاي دارو جويي

به دنبال اعتياد به هروئين، فرد زمان زيادي از روز را صرف استفاده از اين ماده مخدر، تلاش براي تهيه آن يا برنامه‌ريزي براي استفاده از آن خواهد كرد. درنتيجه بهره‌وري وي در ساير زمينه‌ها كاهش پيداكرده و مشكلاتي درزمينهٔ مسائل تحصيلي، شغلي و به‌خصوص خانوادگي فرد اتفاق خواهد افتاد.

نشانه‌هاي قطع مصرف هروئين

علائم ترك يا همان نشانه‌هاي وابستگي به هروئين عبارتند از:

  • بي‌قراري
  • تحريك‌پذيري
  • تعريق بيش‌ازحد
  • افسردگي
  • درد عضلاني
  • دردهاي شكمي، اسهال، تهوع و استفراغ

درصورتي‌كه فرد مصرف ماده مخدر را به‌يك‌باره قطع كند و يا نسبت به قبل مقدار كمتري از اين ماده را استفاده كند، اين نشانه‌ها ظرف حداكثر 12 ساعت بروز پيداكرده و شدت آن‌ها به‌تدريج افزايش پيدا مي‌كند.

علائم اعتياد به هروئين | علائم مسموميت با هروئين

به دنبال اعتياد به هروئين، مسموميت يا اوردوز يكي از مشكلاتي است كه احتمال مي‌رود براي فرد پيش بيايد. مسموميت مي‌تواند به دنبال بالا رفتن تحمل دارويي و يا استفاده همزمان از انواع مواد مخدر ايجاد شود. در ادامه مهم‌ترين نشانه‌هاي اعتياد به هروئين را با يكديگر بررسي خواهيم كرد. درصورتي‌كه با هريك از اين نشانه‌ها مواجه شديد هرچه سريع‌تر فرد را به مراكز درماني انتقال دهيد.

_احساس گيجي بيش‌ازحد

_كاهش ضربان قلب و فشارخون

_تنفس كند يا ايست تنفسي از علائم اعتياد به هروئين

_تيرگي و كبودشدن لب‌ها

_صداي خرخر و حالتي شبيه خفگي

_بيهوشي و اغما

عوارض اعتياد به هروئين

مصرف هروئين داراي عوراض و پيامد هاي زيادي بر روي زندگي فرد مصرف كننده مي باش. از جمله پيامده ها و عوارض اعتياد به هروئين مي توان به موارد زير اشاره كرد

عوارض كوتاه مدت اعتياد به هروئين

  • آبريزش بيني و چشم
  • درد در عضلات
  • بزرگ شدن مردمك چشم‌
  • حالت تهوع و استفراغ
  • اضطراب و بي قراري
  • خارش شديد بدن
  • تنگي و كندي تنفس
  • خواب آلودگي
  • فراموشي

عوارض بلند مدت اعتياد به هروئين

عوارض هروئين در بلند مدت مي تواند پيامد هاي جبران ناپذيري را بر روي مغز و بدن فرد ايجاد نمايد و حتي احتمال فرد به بيماري هاي مختلف را افزايش مي دهد از جمله اين بيماري ها مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • انواع بيماري هاي كبدي
  • بيماريهاي قلبي
  • بيماري هاي كليوي
  • ايدز و هپاتيت

از طرف ديگر مصرف استنشاقي آن در طولاني مدت مي تواند موجب انواع بيماري هاي ريوي و تنفسي در افراد شود. ابتلا به بيماري هاي عفوني ديگر از جمله آبسه، يبوست و ذات الريه از جمله ديگر عوارض طولاني مدت هروئين مي باشد.

راه هاي پايان دادن اعتياد به هروئين

بر اساس تحقيقات انجام شده اعتياد به هروئين در درازمدت مي‌تواند مشكلات بسياري را به همراه داشته باشد. ابتلا به بيماري‌هاي رواني نظير افسردگي يا اختلالات زوال عقل، ناباروري و كاهش ميل جنسي و همچنين افزايش احتمال ابتلا به بيماري‌هايي نظير ايدز يا هپاتيت ازجمله بيماري‌هايي هستند كه به دليل استفاده از سرنگ‌هاي مشترك آلوده بروز پيدا خواهد كرد.

علاوه بر اين اعتياد باعث بروز مشكلات جدي در زندگي خانوادگي و موقعيت شغلي و تحصيلي فرد خواهد شد و به همين خاطر بايد نسبت به درمان اين اختلال توجه ويژه‌اي شود. يكي از مشكلاتي كه بسياري از معتادين به هروئين و خانواده‌هاي آن‌ها تجربه مي‌كنند، شروع مصرف مجدد ماده مخدر پس از يك دوره ترك است. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه در كنار مراحل سم‌زدايي و درمان‌هاي فيزيولوژيك كه براي ترك اعتياد به هروئين مورداستفاده قرار مي‌گيرد، از جلسات بازپروري و روان‌درماني نيز براي اين بيماران استفاده شود.

ازجمله مسائلي كه در جلسات بازپروري موردتوجه قرار مي‌گيرند مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. آگاهي بخشي به فرد در ارتباط با ميل به مصرف مجدد، نشانه‌هاي اين تمايل و همين‌طور راه‌هاي مبارزه با آن

2. كمك به فرد براي بهبود بيماري‌هاي روحي و مشكلاتي نظير اضطراب و افسردگي

3. شناسايي مشكلات زير بنايي كه باعث گرايش فرد به اعتياد شده و تلاش براي برطرف كردن آن‌ها

4. كمك به فرد براي بهبود روابط خانوادگي و دوستانه و به دست آوردن موقعيت اجتماعي ازدست‌رفته

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

هروئين چيست؟

هروئين نام يك ماده مخدر سفيدرنگ است كه از مورفين تهيه مي‌شود و به همين خاطر در خانواده مواد افيوني يا اوپيوئيدها قرار مي‌گيرد كه مكانيسم اصلي فعاليت آن‌ها كند كردن فعاليت دستگاه عصبي و ايجاد احساس آرامش در فرد است.

علائم اعتياد به هروئين | از كجا بفهميم فردي هروئين مصرف كرده است؟

استفاده از هروئين باعث بروز نشانه‌هايي در شرايط جسمي و روحي فرد مي‌شود كه از آن جمله مي‌توان به احساس آرامش و سرخوشي، خواب‌آلودگي و گيجي و كاهش اشتها اشاره كرد.

بهترين روش براي ترك اعتياد به هروئين كدام است؟

براي ترك اعتياد به هروئين روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه با توجه به مدت مصرف، شرايط جسمي فرد و ساير عوامل متخصص از يكي از آن‌ها استفاده مي‌كند بااين‌حال درصورتي‌كه از جلسات بازپروري و مشاوره رواني در كنار مراحل درمان فيزيولوژيك استفاده شود احتمال اثرگذاري آن به‌مراتب افزايش پيدا مي‌كند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: علائم اعتياد به هروئين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علائم اعتياد به هروئين،
موضوع:
[ ۳ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۳۱:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا روش‌هاي ترك شيره را مي‌شناسيد؟ ترياك نوعي ماده مخدر اعتيادآور است كه مشتقات زيادي همچون شيره دارد. امروزه بسياري از افراد به اين ماده مخدر سنتي اعتياد دارند و با توجه به عوارض خطرناك شيره و تاثير بسيار زياد اعتياد بر زندگي افراد، بايد چاره‌اي براي درمان و ترك آن انديشيد. روش‌هاي متعددي براي ترك وجود دارد اما بسيار مهم است كه شما روشي را برگزينيد كه بيشترين احتمال موفقيت را داشته باشد. با آگاهي از انواع روش‌هاي ترك شيره مي‌توانيد بهترين روش را انتخاب كرده و گامي در جهت زندگي سالم خود برداريد.

منبع: ترك شيره

عوارض مصرف شيره

شيره نيز مانند ترياك عوارض زيادي دارد زيرا سوزاندن جوشانده ترياك، اثر آن را چند برابر كرده در نتيجه عوارض بيشتري به همراه دارد. بيشترين اثر شيره بر روي قلب مي‌باشد و باعث مشكلات قلبي و عروقي مي‌شود. افراد در اثر مصرف مكرر شيره و ترياك در معرض خطر افزايش مرگ و مير ناشي از اين شرايط هستند زيرا شيره در معده جذب ضعيفي دارد اما به خوبي در روده كوچك جذب مي‌شود. استفاده معمول از ترياك و مشتقات آن باعث بدتر شدن شرايط جسمي و روحي شده و عمر را كوتاه مي‌كند.

ترك اعتياد به شيره چند روز طول مي كشد ؟

ترك اعتياد به شيره به طول كلي بين 2 هفته تا 1 ماه زمان نياز دارد. البته اين زمان بسته به شرايط بيمار، ميزان مصرف و خيلي عوامل ديگر متغيير است. براي پشت سر گذاشتن دوره درمان توصيه مي كنيم حتما از يك متخصص ترك اعتياد به شيره مشاوره بگيريد و از اقدامات خودسرانه جدا خوددداري نماييد.

روش هاي ترك اعتياد به شيره

روش‌هاي زيادي براي ترك اعتياد به شيره وجود دارد و نوع روش درماني براي ترك اعتياد براساس نوع اعتياد و شدت آن تعيين مي‌شود. درمان اختلالات همزمان مانند اختلال افسردگي اساسي، اضطراب و ساير بيماري‌هاي روحي نيز ممكن است بخشي از درمان فرد باشد. كاهش يا ترك مواد مخدر مي‌تواند از بسياري جهات باعث بهبود زندگي فرد معتاد شود و سلامتي جسمي و روحي او را بهبود ببخشد. همچنين درمان اعتياد، آسيب دائمي به اندام‌هاي حياتي و احتمال مرگ را كاهش مي‌دهد.

1. ترك در خانه

ترك شيره در خانه به هيچ وجه توصيه نمي‌شود زيرا هر روش درماني بايد داراي برنامه و سيستم پشتيباني باشد تا مفيد واقع شود. سعي نكنيد به تنهايي مرحله ترك اعتياد در خانه را پيش ببريد. هر روش درماني را كه انتخاب كنيد، داشتن تأثيرات مثبت و سيستم پشتيباني جامع براي آن ضروري است. هر چقدر بتوانيد براي تشويق و راهنمايي به افراد بيشتري مراجعه كنيد ، شانس بهبودي فرد بيشتر است.

2. ترك شيره به شيوه سنتي

ترك شيره در روش سنتي، مصرف مواد به طور تدريجي كاهش پيدا مي‌كند و در آخر به صفر مي‌رسد. بسياري از افراد معتاد از اين روش به نتيجه رسيده‌اند اما به دليل عدم ترك وابستگي رواني، امكان بازگشت وجود دارد.

3. ترك شيره با بوپرنورفين

بوپرنورفين به طور كلي براي كمك به افراد معتاد به مواد مخدر و ترياك، براي مقابله با علائم ترك شيره دردناك مورد استفاده قرار مي‌گيرد. پزشكان ممكن است براي درمان اعتياد، بوپرنورفين را به عنوان داروي مستقل براي فرد تجويز كنند. اين دارو در طول سم زدايي از هروئين، هيدروكدون، فنتانيل، اكسي كدون و ساير مواد مخدر تجويز مي‌شود. بوپرنورفين مي‌تواند بسياري از تأثيرات هروئين يا مسكن را از بين ببرد بدون اينكه فرد را در معرض عوارض جانبي خطرناك قرار دهد. با اين حال استفاده بيش از حد آن مي‌تواند اعتياد بيشتري به وجود بياورد.

4. ترك به شيوه ناگهاني

هنگامي كه مصرف يك ماده مخدر به طور ناگهاني متوقف مي‌شود، هيچ نشانه‌اي از آن ماده مخدر در بدن باقي نمي‌ماند. ترك شيره به شيوه ناگهاني عوارض زيادي براي بدن به وجود مي‌آورد. بعد از ترك ناگهاني، اعصاب فرد دچارضعف شده و از نظررواني و جسمي ضربه ي بزرگي به او وارد مي‌شود. اين عوارض مي‌تواند حتي فرد را به مرگ برساند يا باعث آسيب زدن او به خودش شود. به همين دليل سم زدايي بايد با راهنمايي پزشك يا يك متخصص انجام شود.

5. ترك شيره به روش سم زدايي UROD

سم زدايي معمولاً اولين قدم پاكسازي بدن از داروها و مديريت علائم ترك شيره است و يك روش بسيار مدرن و موثر براي ترك اعتياد محسوب مي‌شود. سم زدايي يك عمل گران قيمت است كه معمولا در ICU انجام مي‌گردد و بدن تحت درمان دارويي قرار مي‌گيرد. دوزهاي بسيار بالاي مواد سم زدا، تحت بيهوشي عمومي يا آرام بخشي شديد به بيمار تزريق شده و به دنبال آن تزريق آهسته نالوكسان انجام مي‌شود.

6. ترك شيره با متادون

اين دارو معمولاً براي درمان اعتياد به مواد مخدر مانند شيره مورد استفاده قرار مي‌گيرد و باعث مي‌شود فرد با استفاده از آن اعتياد را ترك كند. متادون با اتصال به گيرنده‌هاي مواد مخدر در بدن، علائم ترك را تسكين مي‌دهد. همچنين براي درمان درد مزمن نيز استفاده مي‌شود. از آنجا كه فرآيند ترك مي‌تواند علائم نامطلوبي ايجاد كند، به مصرف كنندگان متادون توصيه مي‌شود زير نظر پزشك سم زدايي را انجام دهند.

7. ترك شيره در مراكز درمان اعتياد

نيازهاي هر فرد معتاد بسته به نوع درمان متفاوت است. درمان اعتياد بايد متناسب با شرايط و اعتياد فرد باشد. مكان‌هاي زيادي براي كمك به فرد معتاد وجود دارد؛ تمام افراد به سم زدايي تحت نظارت پزشكي يا مداوا در توانبخشي نياز ندارند و در شرايط اعتياد حاد تحت درمان مراكز ترك اعتياد به شيره قرار مي‌گيرند. مراقبت‌هاي لازم به عوامل مختلفي از جمله سن، سابقه مصرف مواد مخدر، شرايط پزشكي يا روانپزشكي بستگي دارد. علاوه بر پزشكان و روانشناسان، بسياري از مددكاران اجتماعي و مشاوران نيز خدمات ترك اعتياد را ارائه مي‌دهند

مواد غذايي مفيد براي ترك اعتياد به شيره

در طول دوره درمان به دليل اينكه فرد در حال سم زدايي بدني است. به شدت بدن اش با ضعف مواجه مي شود. به همين دليل داشتن يك برنامه غذايي مغذي و مفيد در دوره ترك اعتياد به بسيار حياتي و مهم است. اغلب بيماران تنها به مصرف قرص هاي مكمل و ويتامين ها در دوره سم زدايي توجه دارند و به رژيم غذايي توجهي ندارند. بايد بدانيد كه مصرف آنتي اكسيدان ها، سبزيجات، ميوه ها و ديگر مواد غذايي براي بدن در طول ترك اعتياد مفيد است. و كمك مي كند تا فرد راحت تر دوره ترك اعتياد را پشت سر بگذارد.

ترك اعتياد به شيره با ذهن نو

شما در هر كجاي كشور كه هستيد مي توانيد از خدمات نوين مركز ذهن نو به صورت حضوري و تلفني بهرمند شويد. ذهن نو با دارا بودن تيم تخصصي و مجرب شامل برترين اساتيد و متخصصان ترك اعتياد دانشگاه هاي برتر كشور پاسخگوي نياز هاي شما به صورت حضوري، تلفني و آنلاين است. همچنين مي توانيد در شبكه هاي اجتماعي مركز ذهن نو از جمله اينستاگرام همراه ما باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

روش هاي ترك اعتياد به شيره چيست؟

روش‌هاي ترك اعتياد در خانه، ترك به روش ناگهاني، ترك به روش سم زدايي، ترك با متادون و…. از روش‌هاي ترك اعتياد به شيره مي‌باشند كه بايد با توجه به شرايط فرد و نظر متخصص مورد استفاده قرار گيرند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

عوارض مصرف شيره چيست؟

شيره نيز مانند ترياك عوارض زيادي دارد كه بيشترين اثر آن بر روي قلب مي‌باشد و مشكلات جدي در اين زمينه به دنبال دارد.

روش ترك شيره با استفاده از سم زدايي به چه صورت است؟

سم زدايي معمولاً اولين قدم پاكسازي بدن از داروها و كاهش علائم ترك است كه بسيار موثر مي‌باشد و بايد زير نظر پزشك متخصص انجام گيرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك شيره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك شيره،
موضوع:
[ ۲ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۴۰:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دندان قروچه بزرگسالان به ساييدن دندان ها بر روي هم گفته مي‌شود. نام ديگر دندان قروچه براكسيسم است و از سنين كودكي در افراد مشاهده مي‌شود. عامل اصلي اين عارضه استرس هايي است كه فرد در طول روز با آنها روبرو مي‌شود. اين استرس ها با ناراحتي، حوادث دردناك، از دست دادن ها و …نمايان مي‌شود. در اكثر مواقع اين دندان قروچه ها در خواب اتفاق مي‌افتد اما در برخي افراد در طول روز نيز اين عارضه رخ مي‌دهد. درمان دندان قروچه بزرگسالان معمولا با روش هايي براي كنترل و مديريت استرس و روان درماني انجام مي‌شود. براي كاهش استرس ها بايد از روانشناس كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: دندان قروچه بزرگسالان | دلايل و درمان دندان قروچه

دندان قروچه بزرگسالان

دندان قروچه بزرگسالان يا براكسيسم، به معناي فشار دادن دندانها يا سايش دندان ها بر روي هم است. دندان قروچه به دليل استرس اتفاق مي‌افتد. و معمولا در خواب رخ مي‌دهد. به طور كل سني براي دندان قروچه وجود ندارد، البته كه اين عادت در كودكان هم وجود دارد و با رشد سن به تدريج رفع مي‌شود. به طور كل اين عارضه در بزرگسالان به دليل بروز استرس ها و اضطراب هايي است كه در زندگي روزمره به فرد تحميل مي‌شود. براي راهكار از بين رفتن‌دندان قروچه بزرگسالان بايد از روانشناسان و مشاورين متخصص كمك گرفت.

علت دندان قروچه بزرگسالان

دندان قروچه بزرگسالان به علت مختلفي بستگي دارد كه باعث بروز اين اتفاق مي‌شود. در ادامه به عوامل دندان قروچه اشاره كرده ايم.

  • بيماري پاركينسون
  • مشكلات تنفسي
  • مصرف داروهاي ضد افسردگي
  • ابتلا به بيماري نادر عصب
  • ابتلا به بيماري نادر عضله صورت
  • عوامل محيطي و استرس زا
  • واكنش بدن به عدم قرار گيري صحيح دندان بر روي هم

علائم دندان قروچه بزرگسالان

دندان قروچه بزرگسالان نشانه ها و علائمي را در بر مي‌گيرد و شما را متوجه مي‌كند كه به اين بيماري مبتلا هستيد. اگر از علائم زير برخوردار بوديد سريعا به پزشك مراجعه كنيد.

  • ورم فك پايين
  • لق شدن دندان ها
  • خالي شدن دندان هاي پر كرده
  • درد شديد در ناحيه فك و صورت
  • لب پر شدن دندان هاي سالم
  • شنيده شدن صداي دندان قروچه در شب توسط اطرافيان
  • سر درد
  • حساسيت زياد دندان ها به سرما و گرما
  • گوش درد
  • انقباض فك
  • خونريزي لثه ها
  • تورم لثه ها

شيوع دندان قروچه

دندان قروچه بزرگسالان يا براكسيسم به سن خاصي مربوط نمي‌شود و در تمامي سنين مشاهده مي‌شود. اما به طور كل در كودكان تا سن 10 سالگي به پايان مي‌رسد. در بزرگسالان اين عارضه از سن 20 سالگي تا 40 سالگي قابل مشاهده مي‌باشد. اما با افزايش سن احتمال كاهش اين عارضه وجود دارد. با توجه به تخقيقات انجام شده دندان قروچه در سن 3 سالگي به بعد و همزمان با رشد دندان هاي شيري اتفاق مي‌افتد.

عوارض دندان قروچه بزرگسالان

دندان قروچه بزرگسالان در نهايت عوارضي را به دنبال دارد كه گاهي جبران ناپذير هستند. اين عوارض مشكلاتي را به وجود مي‌آورد كه در ادامه شرح داده ايم.

  • ورم در فك پايين
  • خرابي و از بين رفتن محافظ عاج دندان ها
  • شكستگي دندان ها
  • حساسيت شديد دندان ها
  • خراب شدن ميناي دندان ها
  • آسيب به دندان ها
  • بروز اختلال مفصل فكي گيجگاهي
  • بروز سر درد هاي شديد پس از بيداري
  • درد در نواحي مختلف و نا معلوم صورت
  • انقباض ريتميك عضلات فك ها

تشخيص دندان قروچه

اگر از علائم دندان قروچه بزرگسالان برخوردار بوديد سريعا به پزشك مراجعه كنيد تا عوامل بروز دندان قروچه مورد بررسي قرار گيرد. با بررسي عوامل زير پزشك به تشخيص دندان‌قروچه بزرگسالان مي‌پردازد.

  • سلامت دندان ها
  • استرس هاي روزمره
  • آسيب هاي لثه
  • تورم لثه ها
  • نحوه قرار گيري دندان ها بر روي هم
  • داروهاي مصرفي
  • سفتي فك و دندان
  • دندان هاي آسيب ديده و شكسته
  • عادات خواب
  • راديولوژي از دندان ها
  • راديولوژي از فك
  • صداي ساييدن دندان ها روي هم

انواع دندان قروچه بزرگسالان

دندان قروچه به طور كلي به دو نوع تقسيم مي‌شود. نوع اوليه و نوع ثانويه. دندان قروچه نوع اول علت مشخصي براي بروز ندارد. دندان قروچه نوع ثانويه بر اثر عوامل زير بوجود مي‌آيد. دندان قروچه بزرگسالان نوع ثانويه با حل مشكلات و اختلالات بر طرف مي‌شود. اما اگر به عادت تبديل شود به راحتي قابل حل نمي‌باشد.

  • اختلالات رواني
  • مصرف دارو
  • آپنه تنفسي
  • پاركينسون
  • بروز برخي از بيماري ها

درمان دندان قروچه بزرگسالان

دندان قروچه بزرگسالان با روش هاي متفاوتي درمان مي‌شود. اگر دندان قروچه بزرگسالان بر اثر استرس و اختلالات باشد شايد تا سال هاي طولاني ادامه داشته باشد. براي درمان بايد به كنترل و مديريت استرس بپردازيد و براي درمان اختلالات اقدام كنيد. در ادامه درمان مختلف دندان‌قروچه بزرگسالان را توضيح داده ايم.

1. رفع مشكلات دندان

اگر دليل دندان قروچه بزرگسالان بر اثر اختلالات دندان ها يا مشكلات فك پديد آمده باشد، دندانپزشك با رفع مشكلات دندان ها و اصلاح فرم دندان ها بر روي هم به كاهش دندان قروچه كمك مي‌كند.

2. رفع استرس

برخي افراد به دليل استرس و اضطرابي كه دارند به دندان قروچه مبتلا مي‌شوند. با كمك روانشناس و مشاورين به كنترل و مديريت استرس بپردازيد و راه هاي مناسب را براي رفع استرس و اضطراب به شما مي‌آموزند. با روان درماني به راه هاي كنترل استرس و ريلكسيشن بپردازيد و از محرك هاي استرس زا دوري كنيد. كاهش مواد مخدر، دخانيات و كافئين به كاهش استرس شما كمك خواهد كرد.

3. استفاده از محافظ دندان ها

گاهي دندانپزشك براي رفع و درمان دندان قروچه بزرگسالان از محافظ هاي درمان استفاده مي‌كند. پروتز محرك دندان يا نايت گارد براي بيماران تجويز مي‌شود. اين محافظ ها از سايش دندان ها بر روي هم و سر دردهاي پس از آن جلوگيري مي‌كند.

4. دارو درماني

برخي از پزشكان براي رفع دندان قروچه بزرگسالان به تجويز دارو مي‌پردازند. مصرف داروهاي آرام بخش و شل كننده عضلات به آرامش شما كمك مي‌كند و باعث كاهش اين عارضه مي‌شود.

5. ورزش

ورزش هاي مناسب و مرتب مانند يوگا، مديتيشن و حمام قبل از خواب به كاهش دندان قروچه بزرگسالان كمك مي‌كند. اين راه ها براي كاهش استرس و آرامش اعصاب كمك مي‌كنند تا به آرامش عضلاني برسيد.

كلام آخر

دندان قروچه معمولا قبل از 13 سالگي و تا سن 10 سالگي خود به خود از بين مي‌رود. اما دندان قروچه بزرگسالان اصولا به دليل استرس و اضطراب هاي روزانه، شغلي، خانوادگي و … اتفاق مي‌افتد. اگر به كنترل و مديريت استرس ها بپردازيد مي‌توانيد بر دندان قروچه خود غلبه كنيد و عوارض جبران ناپذير را تجربه نكنيد. براي كنترل استرس ها و اضطراب ها بايد از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دندان قروچه بزرگسالان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دندان قروچه بزرگسالان | دلايل و درمان دندان قروچه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۳۶:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا علائم و نشانه‌هاي اعتياد به شيره را مي‌شناسيد؟ شيره نوعي ماده مخدر است كه از ترياك به دست مي‌آيد. اين ماده در بدن به عنوان يك مسكن قوي عمل كرده و مي‌تواند درد را تسكين دهد. به دليل احساس سرخوشي بسيار زياد شيره، افراد بسياري به مصرف اين ماده روي‌ مي‌آورند. اما شيره تاثير بيشتري نسبت به ترياك دارد و عوارض آن نيز بسيار بيشتر و جدي‌تر است.

آگاهي از علائم و نشانه‌هاي اعتياد به شيره به شما كمك مي‌كند تا هرچه سريع‌تر آن را در عزيزان خود تشخيص داده و براي ترك اقدام نماييد. با استفاده از كمك يك روانشناس در حوزه اعتياد مي‌توانيد بهترين برخورد را داشته باشيد و فرد معتاد را براي ترك تشويق نماييد. براي آشنايي با انواع مواد اعتياد آور و از كجا بفهميم يك نفر معتاد است كليك كنيد.

منبع: شيره | نشانه ها، علائم، عوارض اعتياد به شيره

شيره ترياك چيست ؟

شيره از مشتقات توليد شده از ترياك و گياه خشخاش است. مصرف اين مخدر علائمي همچون افزايش فشار خون، سرگيجه، تپش قلب و .. به همراه دارد. شيره نسبت به ترياك عوارض بسيار شديد تري دارد و تاثيرات منفي را بر روي جسم و روان فرد خواهد گذاشت. روش مختلفي براي مصرف اين ماده مخدر وجود دارد.

آيا مصرف شيره ترياك مفيد است ؟

خير. شيره ترياك ضرر هاي بسياري زيادي را براي فرد دارد. شيره ترياك آسيب هاي جدي را بر روي سلامتي فرد وارد مي كند. در صورتي بعد از مصرف شيره ترياك با علائم زير روبرو شديد هر چه سريع تر به پزشك مراجعه نماييد :

  • مشكلات تنفسي
  • كبودي صورت يا دست ها
  • خواب آلودگي شديد
  • عدم هوشياري فرد
  • احساس گرفتگي عضلات شكم يا پا
  • حالت تهوع
  • تشنج

عوامل خطر اعتياد به شيره

استفاده بيش از حد از مواد مخدر بسياري از مشكلات منفي را براي فرد ايجاد مي‌كند. استفاده طولاني مدت از شيره منجر به عدم توانايي مغز در توليد طبيعي اندورفين (كه مسكن طبيعي بدن است) مي‌شود. هنگامي كه بدن قادر به تنظيم و كنترل صحيح درد نباشد، مشكلات زيادي براي فرد به وجود مي‌آورد. در طي يك دوره طولاني مدت مصرف، فرد به مقدار بيشتري از شيره نياز خواهد داشت تا همان سطح بالايي را كه براي اولين بار تجربه كرده به دست آورد. مواد مخدر موجود در شيره خود را به گيرنده‌هاي مغز، نخاع و دستگاه گوارش متصل مي‌كند. متصل شدن مواد مخدر به اين گيرنده‌ها تاثيرات مخربي روي آن‌ها دارد.

علائم اعتياد به شيره

علائم مصرف بيش از حد شيره زماني خود را نشان مي‌دهد كه مواد مخدر گيرنده‌هاي مغز را به طور كامل مسدود كرده و باعث كند شدن تنفس فرد شده و در نهايت متوقف شود. علائم جسماني اعتياد به شيره شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ، سردرد، كوچك شدن مردمك چشم، تب و لرز، خستگي و… مي‌باشد. مصرف شيره علاوه بر علائم جسماني، داراي علائم روحي و رواني نيز مي‌باشد. علائم رواني اعتياد شامل كمبود انگيزه، حالت افسردگي، از دست دادن تمركز يا علاقه، گيجي، نوسانات خلقي يا تغييرات شديد رفتاري، اضطراب، گفتار آهسته يا گنگ و… مي‌باشد.

عوارض مصرف شيره در طولاني مدت

اعتياد به شيره مي‌تواند عوارض زيادي در تمام جنبه هاي زندگي فرد داشته باشد. از عوارض جسمي اعتياد به شيره مي‌توان به مشكلات اشتهايي، تعريق، دردهاي عضلاني، اضطراب، تهوع و استفراغ، ارزش دست و پا، بي خوابي، يبوست و اسهال، مشكلات گوارشي، كمبود آب بدن، تشنج، عفونت در قلب، آسيب دائمي ريه ، كبد و كليه و… اشاره كرد. عوارض رواني و اجتماعي اعتياد به شيره شامل مشكلات اجتماعي (از دست دادن حمايت خانواده و دوستان، انزوا)، مشكلات كاري، مشكلات مالي، افسردگي، پرخاشگري و… مي‌باشد.

ترك اعتياد به شيره ترياك

درمان اعتياد به شيره براي هر فرد متفاوت است. هدف اصلي درمان كمك به فرد در قطع مصرف مواد مخدر است. همچنين درمان مي‌تواند به فرد كمك كند تا از استفاده مجدد آن در آينده جلوگيري كند. با قطع مصرف مواد مخدر، بدن فرد واكنش زيادي مانند حالت تهوع و استفراغ، درد شكم و اضطراب و… نشان مي‌دهد. پزشك مي‌تواند داروهاي خاصي را براي كمك به تسكين علائم ترك فرد هنگام قطع مصرف مواد مخدر تجويز نمايد. ممكن است فرد معتاد در زمينه رواني نيز به كمك نياز داشته باشد.

درمان‌هاي رفتاري به فرد كمك مي‌كند تا ياد بگيرد چگونه افسردگي ترك اعتياد را مديريت نمايد. بعضي از درمان‌هاي رفتاري شامل مشاوره فردي، مشاوره گروهي يا خانوادگي و شناخت درماني است. با داشتن يك برنامه درماني مناسب و روند سم زدايي پزشكي، افراد معتاد مي‌توانند با موفقيت ترك كرده و زندگي سالمي را ادامه دهند. درمان پزشكي در يك محيط كنترل شده، احتمال موفقيت در اين فرايند را افزايش مي‌دهد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شيره ترياك مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

علائم اعتياد به شيره چيست؟

علائم جسماني اعتياد شيره شامل شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ و… مي‌باشد.

چگونه مي‌توان شيره را ترك كرد؟

با داشتن اراده بالا و كمك يك فرد متخصص مي‌توانيد فرايند سم‌زدايي را به راحتي انجام داده و پس از ترك نيز احتمال بازگشت را كاهش دهيد و زندگي سالم خود را در پيش بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شيره | نشانه ها، علائم، عوارض اعتياد به شيره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۳۴:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج با ترنس با توجه به افزايش روز افزون اين افراد يكي از مسائلي است كه مورد توجه قرار گرفته است. امروزه كساني كه ترنس هستند آزادي بيان بيشتري در ابراز جهت گيري جنسي خود دارند. با اين حال هنوز هم محدوديت‌ها و فشارهاي بسياري پيش روي آن‌ها وجود دارد. عدم آگاهي بسياري از خانواده‌ها باعث مي‌شود كه براي ازدواج به آن‌ها فشار بياورند.

در حقيقت ممكن است خانواده‌ها اين طور فكر كنند كه فرزند ترنس‌شان در صورت ازدواج با فردي از جنس مخالف مي‌توانند تمايلات هم جنس گرايانه را از خود دور كند. اما آيا واقعا ازدواج با ترنس مي‌تواند كمكي به رفع مشكل آن‌ها كند؟ در ادامه اين مقاله ازدواج با ترنس ها را قبل و بعد از تغيير عمل جنسيت مورد بررسي قرار داده‌ايم.

منبع: ازدواج با ترنس بعد و قبل از عمل چه عاقبتي دارد؟

معرفي ترنس ها

ترنس در معناي كلمه عبور است. ترنس ها كساني هستند كه از جنسيت بيولوژيكي خود فاصله گرفته اند. آن ها ارتباطي كاملي با جنسيت خود ندارند. مشكل آن ها در دوران بلوغ به اوج خود مي رسد. اما مساله از همان كودكي قابل رديابي است. بيشتر ترنس ها دچار مشكل هويتي نيز مي شوند. جامعه آن ها را با هويت جنسي كه خودشان قبول ندارند، مي پذيرد. اين دو گانگي در طول زمان آن ها را با مشكلات عديده اي مواجه مي كند.

اگر با آن ها صحبت كنيد مي گويند روح من مرد/زن است. در واقع از نظر جسمي هيچ نوع مشكل يا اختلالي يافت نمي شود. دستگاه تناسلي و عملكرد جنسي آن ها با توجه به آزمايشات بيولوژيكي هيچ نوع نقصي ندارد. اما ترنس ها ارتباطي با اين ساختار بيولوژيكي شان ندارند و از آن بيزارند. سلايق، رفتار، روحيه و علايق آن ها مطابق جنسيت غير بيولوژيك آن هاست.

ازدواج با ترنس

ازدواج ترنس ها سه حالت دارد؛ اول زماني كه آن‌ها با وجود تمايلات هم جنس گرايانه با فردي از جنس مخالف ازدواج مي‌كنند و سعي دارند گرايشات واقعي خود را سركوب كنند. دوم زماني كه آن‌ها دست به عمل جنسيت مي‌زنند و سپس با فردي از جنس مخالف ازدواج مي‌كنند و حالت سوم شرايطي است كه آن‌ها بدون تغيير جنسيت با افرادي از جنس موافق خود ازدواج مي‌كنند.

البته اين مسئله در كشور ما پذيرفته شده نيست و امري غي قانوني و غيراخلاقي دانسته مي‌شود، اما در برخي كشورها متاسفانه يا خوشبختانه ازدواج ترنس‌ها با يكديگر رواج پيدا كرده است. در ادامه در مورد هركدام از اين وضعيت‌ها و چالش‌هاي موجود در آن‌ها توضيحات بيشتري را ارائه كرده‌ايم. توجه داشته باشيد كه در اين مقاله منظور از ترنس‌ها زن يا مردي است كه از جنسيت فيزيولوژيكي خود ناراضي است و يا به جنس موافق خود تمايل دارد.

آيا ترنس نوعي اختلال جنسي است؟

براي پاسخ به اين سوال بايد بگوييم كه تا به حال ديدگاه هاي مختلفي درباره ترنس ها به وجود آمده است. در گذشته ترنس ها و ساير كوييرها به شدت سركوب مي شدند. عده اي آن ها را بيمار و عده اي آن ها را منحرف و مجرم مي شناختند. در طول زمان اين افراد با مشكلات و رنج هاي زيادي مواجه شدند. درمان هاي تهاجمي متعددي روي آن ها اعمال شد. برخي حتي در طي اين درمان ها كشته مي شدند. با تلاش هاي فراوان متخصصين سلامت روان، هرگز راهي براي تغيير نگرش جنسي ترنس ها يافت نشد. ترنس ها و ساير كوييرها ديگر جزو اختلالات جنسي محسوب نمي شوند. بلكه گرايش جنسي متفاوتي دارند.

صرف ترنس بودن به معناي اختلال جنسيتي نيست. بلكه تعارض و اضطراب ناشي از ناهماهنگي هويت جنسي موجب بروز اختلال هويت جنسي مي شود. واژه اختلال نيز براي اين افراد برچسبي ننگ آور محسوب مي شد. از اين رو در سال 2013 در راهنماي تشخيص اختلالات رواني، واژه “ملال جنسي” جايگزين شد. در واقع اين افراد به دليل افسردگي و اضطراب ناشي از ناهماهنگي هويت جنسي با بدن شان نياز به درمان پيدا مي كنند.

پيش فرض هاي غلط درباره ترنس ها

ترنس ها به دليل ظاهرشان ممكن است با همجنس گراها اشتباه گرفته بشوند. عمل تغيير جنسيت علاوه بر هزينه بالا، ريسك زيادي نيز دارد. بنابراين اين افراد پيش از انجام اين عمل خيلي اوقات همجنسگرا شناخته مي شوند. در حالي كه ترنس ها هيچ گونه اختلال يا انحراف جنسي ندارند.

چالش‌هاي ازدواج با ترنس قبل از درمان يا عمل تغيير جنسيت

برخي افراد فكر مي‌كنند ترنس‌ها با ازدواج كردن بهبود مي‌يابند و مي‌توانند جنسيت خود را بپذيرند. اين در حالي است كه ترنس‌ها هويت جنسي متفاوتي را از نظر رواني شكل داده‌اند و همين مسئله باعث مي‌شود كه در رابطه با همسري از جنس مخالف نتوانند عملكرد مطلوبي داشته باشند.

ازدواج با ترنس ها قبل از درمان يا عمل تغيير جنسيت مي‌تواند مشكلات متعددي نظير كژكاري جنسي و ناتواني در انجام نقش‌هاي جنسيتي را به ارمغان بياورد. در نتيجه هرگز با اين انگيزه كه ترنس بعد از ازدواج با شما مي‌تواند تغيير كند، وارد زندگي مشترك با او نشويد. توصيه روانشناسان به زوج‌ها براي ازدواج دريافت مشاوره و انجام تست‌هاي ازدواج است.

چالش‌هاي ازدواج با ترنس بعد از عمل تغيير جنسيت

ازدواج با فردي كه تغيير جنسيت داده نيازمند آشنايي با مشكلاتي است كه در زندگي او وجود دارد. از جمله مهم‌ترين مشكلاتي كه بايد مد نظر قرار دهيد ناباروري است. در واقع عمل تغيير جنسيت باعث مي‌شود كه افراد توانايي باروري خود را از دست بدهند. از آنجايي كه انگيزه پدر يا مادر شدن يكي از عوامل اصلي و تشويق كننده براي ازدواج است، بايد ببينيد تا چه حد مي‌توانيد خود را با اين شرايط وفق بدهيد. علاوه بر اين كنار آمدن با نگاه اجتماعي نيز يكي ديگر از عواملي است كه بايد حتما قبل از ازدواج آن را در نظر بگيريد.

در واقع افرادي كه عمل تغيير جنسيت انجام مي‌دهند براي پذيرفته شدن در اجتماع به زمان زيادي نياز دارند. آن‌ها ممكن است از جانب ديگران طرد شوند يا مورد تمسخر هم جنس‌هاي خود قرار بگيرند. در اين شرايط بايد از خود بپرسيد كه چقدر مي‌توانيد در اين شرايط همسرتان را همراهي كنيد و حامي او باشيد؟ همچنين بايد از خود بپرسيد كه اين نگاه اجتماعي چقدر مي‌تواند به خود شما آسيب بزند و روحيه تان را تخريب كند. جلسات مشاوره قبل از ازدواج به شما كمك مي‌كند تمام اين موارد را بررسي كرده و با ديد وسيع‌تري قدم به دنياي زندگي مشترك بگذاريد.

چالش هاي ازدواج با ترنس | ازدواج هاي هم جنس گرايانه

ترنس‌ها ممكن است دست به عمل تغيير جنسيت نزنند، اما به طور ذهني خود را با جنسيت متفاوتي تعريف كنند. براي مثال فردي كه از نظر فيزيولوژيك به عنوان يك زن مشخص مي‌شود، خود را به عنوان يك مرد تعريف مي‌كند و در نتيجه براي ازدواج مي‌خواهد با يك زن ديگر رابطه برقرار كند. امروزه در برخي كشورها ازدواج هم جنس‌ها با يكديگر از نظر قانوني پذيرفته شده است، اما اين مسئله در مورد كشور ما صدق نمي‌كند.

در واقع ارتباط جنسي و عاطفي هم جنس‌ها با يكديگر به طور كل امري خلاف قانون و اخلاق در نظر گرفته مي‌شود. در نتيجه مسائل قانوني، قضاوت‌هاي اخلاقي و طرد اجتماعي از جمله مهم‌ترين چالش‌هاي ازدواج در اين شرايط هستند. به دليل همين چالش‌ها بسياري از ترنس‌ها قصد خروج از كشور را دارند كه در اين مورد نيز بهتر است مشاوره خارج از كشور دريافت نماييد.

عاشق ترنس شدم ، چه بايد بكنم؟

احتمالا در روزهاي اول نمي دانستيد او ترنس است، و يا هرگز فكرش را هم نمي كرديد كه عاشق ترنس بشويد. خيلي اوقات ظاهر آن ها اين مساله را آشكار نمي كند. اما با شناختي كه از او پيدا كرده ايد پي به اين موضوع برده ايد. حال سوالات زيادي براي تان مطرح گشته. گيج شده ايد و نگران آشكار شدن اين موضوع در ميان خانواده تان هستيد.

براي هر اقدامي عجله نكنيد. به خود و او فرصت بدهيد. در اين بازه بهتر است درباره ترنس ها و ازدواج با ترنس و چالش هاي پيش رو اطلاعات لازم را كسب كنيد. حتي در اين زمينه با متخصصان روانشناسي صحبت كنيد. هرگز از سر دلسوزي به رابطه ادامه ندهيد. دوست يا همسر ترنس شما موظف به پر كردن خلاء هاي عاطفي شما نيست (همچنين شما هم موظف به اين كار نيستيد). هرگز به عنوان درمانگر يا ناجي نمي توانيد يك رابطه سالم داشته باشيد.

اگر امروز نسبت به ترنس بودن او احساس خوبي نداريد، اين مساله تغيير نخواهد كرد. با خود صادق باشيد. آيا آمادگي كنار آمدن با تمامي چالش هاي پيش رو را داريد؟ اگر مطمئن نيستيد كه ترنس بودن طرف مقابل تاثير منفي روي رابطه تان نمي گذارد، توصيه مي كنيم همين ابتدا رابطه را تمام كنيد.

تصميم به ادامه رابطه و ازدواج با ترنس گرفته ام

تصميم به ادامه رابطه منوط بر اين است كه شما آگاهي كافي نسبت به ترنس ها و ازدواج با ترنس ها كسب كرده باشيد. پس حداقل مي دانيد كه چه مسائلي انتظارتان را مي كشد. بنابراين خود را براي موقعيت هاي زير آماده كنيد.

  • مخالفت هاي شديد خانواده
  • ديدگاه منفي دوستان نسبت به ازدواج با ترنس و احتمال از دست دادن برخي گروه هاي دوستي
  • بروز مشكلاتي مثل از دست دادن شغل، طرد شدن از خانواده و دوستان براي شريك عاطفي تان. و نياز به حمايت عاطفي شديد شما
  • بروز اختلالات رواني مثل افسردگي، اضطراب، وسواس، انزوا و…. براي همسر ترنس شما به دليل عدم پذيرش از طرف آحاد جامعه

براي مقابله با اين چالش ها شما بايد حتما درباره راه هاي حمايت از همسر ترنس خود مطالعه داشته باشيد. پس با ما تا انتهاي اين مقاله همراه باشيد.

امكان ازدواج با ترنس ها وجود دارد؟

ترنس ها حتي پيش از عمل تغيير جنسيت گرايش جنسي به هم جنس بيولوژيكي خود دارند. مردان ترنس كه رفتار و علايق زنانه دارند، گرايش جنسي به مردان نشان مي دهند. و زنان ترنس كه رفتار و منش مردانه دارند، به دخترها ميل جنسي دارند. اما پيش از عمل چنين ازدواجي، ارتباط با همجنس محسوب مي شود. تنها در صورتي كه عمل تغيير جنسيت انجام شده باشد، امكان ازدواج با ترنس وجود دارد.

آيا احتمال بارداري در ازدواج با ترنس وجود دارد؟

بسياري از ترنس ها قبل از آن كه دست به عمل جراحي براي تغيير جنسيت بزنند، امكان بارداري يا باروري دارند. همانطور كه گفته شد، دستگاه تناسلي اين افراد هيچ نوع نقصي ندارد. بنابراين اگر پيش از تغيير جنسيت ارتباط جنسي برقرار كنند، احتمال بارداري وجود دارد.

اما در ازدواج با ترنس كه به معناي ازدواج با كسي است كه عمل تغيير جنسيت داشته، بايد بگوييم كه هنوز علم پزشكي راهي براي تغيير كامل پيدا نكرده است. در طي عمل تغيير جنسيت، بعد از طي تمامي مراحل و درمان ها هنوز هم امكان بارداري براي آن ها وجود ندارد. زناني كه به مرد تغيير جنسيت داده اند، با خارج شدن رحم شان عملا توانايي بارداري شان ساقط شده است. و مرداني كه به زن تغيير جنسيت داده اند، فاقد رحم هستند. بنابراين هيچ كدام از اين تغييرها امكان فرزندآوري را فراهم نمي كند.

اما متخصصان با راهكارهاي ديگري اين امكان را براي اين زوج ها فراهم كرده اند. هرچند اين روش ها هزينه بر هستند، اما به نحوي امكان تجربه والدگري را فراهم كرده است.

چطور از همسر ترنس خود حمايت كنم؟

ازدواج با ترنس علاوه بر چالش هاي پيراموني، داراي مسائل به خصوصي ميان زوجين است. درك ترنس ها براي ديگر افراد جامعه كار چندان آساني نيست. بنابراين در ازدواج با ترنس ها همدلي اهميت زيادي پيدا مي كند. احساسات، عواطف، افكار، باورها و… در ازدواج با ترنس بايد مورد توجه همسر قرار بگيرد. شما براي رسيدن به آرامش و كاميابي وارد زندگي مشترك شده ايد. پس براي حفظ و ارتقاي كيفيت اين ازدواج نياز به تلاش مداوم وجود دارد. در ادامه به مهم ترين اقدامات در اين خصوص اشاره كرده‌ايم.

1- مطالعه كنيد و آگاهي خود را بالا ببريد

در ازدواج با ترنس ها پيش از هر چيز بايد نسبت به مشكلات همسرتان آگاهي پيدا كنيد. بنابراين در مورد شخصيت، روحيه، نيازها و مشكلاتي كه در محيط هاي مختلف به آن برمي خورند، اطلاعات لازم كسب كنيد. هر چه آگاهي شما بيشتر شود، رفتارتان با او نيز بهتر خواهد شد.

2- با همسر ترنس خود در مورد احساساتش صحبت كنيد

كمتر كسي به احساسات و عواطف همسر ترنس شما گوش داده است. در ازدواج با ترنس بايد به نيازهاي رواني همسرتان توجه بيشتري نشان دهيد. احساس تنهايي و ترس در وجود همسر ترنس شما رخنه كرده است. پس با تمركز بر احساساتش به او نشان دهيد كه چقدر براي شما اهميت دارد.

3- جوياي نيازهاي او باشيد

در ازدواج با ترنس خوب است كه درباره نيازهايش از او سوال كنيد. متاسفانه اين بيشتر اين افراد محبت كافي از والدين نديده اند و دائم طرد شده اند. از اين رو نيازهاي سركوب شده زيادي ممكن است داشته باشند. قرار نيست همه نيازهاي آن ها برآورده كنيد. بلكه با جويا شدن آن ها و توجه به نيازهايش مي توانيد او را اقناع كنيد. و تا جاي ممكن براي رفع نيازهاي او تلاش كنيد.

4- احساس امنيت را به او القا كنيد

همسر ترنس شما احتمال در محيط هاي مختلفي مورد حمله (در برخي موارد حتي فيزيكي) قرار گرفته است. احساس ناامني آن ها به راحتي قابل رفع نيست. اما شما در اين زمينه تلاش كنيد. به او نشان دهيد كه هميشه و همه جا در كنار او ايستاده ايد.

5- در ازدواج با ترنس عادي برخورد كنيد

شما يك انتخاب كرده ايد. شايد با خود بگوييد كه كار شگرفي انجام داده ايد. آيا اين باعث مي شود كه همسر ترنس تان مديون شما باشد؟ ازدواج با ترنس چالش هاي به خصوصي دارد، اما ساير زوج ها نيز دچار فراز و نشيب هايي در رابطه شان مي شوند. پس خود را مستثنا ندانيد. ترنس بودن همسرتان دليل بر غير عادي بودن نيست. پس اگر پيش از هر چيز همسرتان را يك ترنس ميدانيد بايد در اين باره حتما با متخصص روانشناسي صحبت كنيد. چنين ديدگاهي در تمامي ابعاد رابطه شما رخنه خواهد كرد.

سخن آخر

با توجه به چالش‌هايي كه در مورد ازدواج با افراد ترنس ذكر شد بسيار اهميت دارد كه قبل از ازدواج يا برقراري ارتباط عاطفي با آن‌ها، جوانب اوضاع را به خوبي بسنجيد. در نظر داشته باشيد كه اين افراد به دليل فشارهاي اجتماعي در برابر شكست‌هاي عاطفي آسيب پذيري بيشتري دارند. در نتيجه لازم است با ديد باز تمام موانع پيش روي خود را ببينيد و با كمك گرفتن از يك فرد متخصص براي داشتن يك رابطه رضايت بخش برنامه ريزي كنيد. براي اشنايي با ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج با ترنس مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا امكان بارداري در ازدواج با ترنس وجود دارد؟

خير، اين افراد براي بارداري به پيوند رحم نياز دارند كه هنوز در دنيا انجام نمي‌گيرد. به دليل باورهاي غلطي كه در مورد عمل تغيير جنسيت وجود دارد لازم است قبل از اقدام براي اين كار به اندازه كافي تحقيق نماييد.

آيا ترنس بودن انحراف رواني محسوب مي‌شود؟

خير، اين مساله در نظر روانشناسان به عنوان يك نارضايتي از جنسيت در نظر گرفته مي‌شود كه از عوامل مختلفي نشات مي‌گيرد اما به عنوان يك انحراف محسوب نمي‌شود. برخي از درمانگران بر اين باورند كه با رواندرماني مي‌توان هويت جنسي واقعي را شناسايي و تثبيت كرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج با ترنس بعد و قبل از عمل چه عاقبتي دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۲۹:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا علائم اعتياد به ترياك را مي‌شناسيد؟ ترياك را مي‌توان قديمي‌ترين مخدر جهان دانست. اما هنوز هم تعداد كساني كه درگير اعتياد به اين ماده مي‌شوند بسيار زياد است. متأسفانه ترياك و مشتقات آن ازجمله مخدرهاي بسيار اعتيادآوري هستند كه تنها چند بار استفاده از آن‌ها مي‌تواند باعث اعتياد شود. به‌علاوه هرچه زمان اعتياد شما به اين مخدر يا ميزان استفاده از آن بيشتر باشد ترك ترياك سخت‌تر خواهد بود. به همين خاطر آشنايي با علائم اعتياد به ترياك يكي از مهم‌ترين نكاتي است كه بايد در نظر داشته باشيد. اگر اين نشانه‌ها را در خود يا هر يك از نزديكان مشاهده مي‌كنيد بهتر است هرچه سريع‌تر راجع به اين موضوع از يك مشاور كمك بگيريد.

منبع: علائم اعتياد به ترياك

ترياك چيست

ترياك نام مخدر طبيعي است كه از شيره گياه خشخاش به دست مي‌آيد؛ و مي‌توان آن را قديمي‌ترين ماده مخدر در جهان دانست. در گذشته از ترياك به خاطر تأثيرش در كاهش درد استفاده مي‌شده است. اما با مشخص شدن خاصيت اعتيادآوري اين ماده ميزان استفاده از آن در پزشكي بسيار محدود شد. انواع مختلفي از مخدرها را مي‌توان از ترياك تهيه كرد كه يكي از معروف‌ترين آن‌ها هروئين است.

به‌طوركلي به ترياك و همه مخدرهايي كه از آن به دست مي‌آيد افيون يا اوپيوم گفته مي‌شود كه حتي شربت ترياك نيز در بازار موجود است. اين مخدرها با تأثيرگذاري روي مغز ترشح مي‌شوند كه باعث افزايش ترشح هورمون هاي مسكن مي‌شوند؛ به همين خاطر پس از مصرف افيون‌ها فرد احساس آرامش و سبكي دل‌چسبي را تجربه خواهد كرد.

از كجا بفهميم كه يك نفر ترياك مصرف كرده است؟

استفاده از ترياك حتي براي اولين بار نشانه‌هايي در جسم و رفتار فرد باقي مي‌گذارد. ازجمله علائم و نشانه هاي اعتياد به ترياك و مصرف آن :

  • حالت تهوع و استفراغ
  • كاهش ضربان قلب و تنفس
  • دشواري در تمركز
  • احساس آرامش و سرحالي
  • احساس خواب‌آلودگي
  • احساس خارش
  • كم شدن اشتها
  • افزايش ادرار

علائم اعتياد به ترياك | نشانه‌هاي اعتياد به ترياك

علائم و نشانه هاي اعتياد به ترياك

چطور مي‌توانيم علائم اعتياد به ترياك تشخيص دهيم ؟ بايد گفت استفاده از اين مخدر نشانه‌هايي را در رفتار و وضعيت جسمي بيمار باقي مي‌گذارد. بااين‌حال اين نشانه‌ها ممكن است به هر دليل ديگري نيز اتفاق بيفتد. به همين خاطر هنگامي‌كه با اين نشانه‌ها در فردي مواجه شديد پيش از قضاوت كردن با يك روانشناس متخصص درزمينهٔ اعتياد مشورت كنيد. ازجمله نشانه‌هاي اعتياد به ترياك مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

علائم رفتاري اعتياد به ترياك

  • گوشه‌گيري و بي‌علاقگي براي حضور در جمع يا انجام كارهاي موردعلاقه
  • بي‌ثباتي در خلق‌وخو و رفتارها
  • پرخاشگري و تحريك‌پذيري
  • افت توانايي‌هاي كاري يا تحصيلي

علائم جسمي اعتياد به ترياك

  • اختلال در خواب به‌صورت كم‌خوابي و يا خواب طولاني‌مدت
  • يبوست و مشكلات گوارشي
  • خستگي و بي‌حالي
  • خشكي دهان

نحوه تشخيص علائم اعتياد به ترياك

روانشناسان متخصص در زمينهٔ علائم اعتياد به ترياك معتقدند وجود سه نشانه به معناي اين است كه بيمار درگير اعتياد شده است. اين سه نشانه كه از آن‌ها به‌عنوان مثلث اعتياد هم ياد مي‌شود عبارتند از:

بالا بردن ميزان مصرف

كساني كه درگير استفاده از ترياك هستند به‌تدريج متوجه اين موضوع مي‌شوند كه استفاده از ترياك ديگر به‌اندازه گذشته براي آن‌ها لذت‌بخش نيست. به همين خاطر براي دستيابي به همان احساس لذت مجبور مي‌شوند ميزان مصرف را افزايش دهند. اگر به مقدار مصرف ترياك توسط معتادان دقت داشته باشيد متوجه مي‌شويد كه آن‌ها به‌طور منظم در حال افزايش دادن ميزان مصرف خود هستند.

بروز نشانه‌هاي ترك

هنگامي‌كه بيمار براي مدت مشخصي از ترياك استفاده نمي‌كند و يا ميزان استفاده خود را كاهش مي‌دهد احساسات منفي جسمي و رواني شروع مي‌شوند. اين احساسات كه به آن‌ها نشانه‌هاي ترك گفته مي‌شود دليلي براي شروع مجدد استفاده از ترياك هستند.

كاهش بهره‌وري

با افزايش ميزان مصرف به‌تدريج توانايي فرد براي زندگي در اجتماع كم مي‌شود. معتادان به ترياك بيشتر وقت خود را صرف پيدا كردن و استفاده از اين ماده مي‌كنند. به همين خاطر گوشه‌گيري و همين‌طور افت در تحصيل و كار از ديگر نشانه‌هاي اعتياد به ترياك است.

نشانه‌هاي ترك ترياك

همان‌طور كه گفتيم كاهش ميزان مصرف و يا قطع ناگهاني استفاده از ترياك باعث بروز علائم منفي مي‌شود كه به آن‌ها نشانه‌هاي ترك مي‌گويند. ازجمله نشانه‌هاي ترك عبارت‌اند از :

  • دردهاي جسماني
  • دشواري در خواب
  • اضطراب
  • احساس خواب‌آلودگي
  • دل‌درد
  • حالت تهوع و استفراغ
  • اسهال

 

تست اعتياد به ترياك

اگر ذهنتان درگير اعتياد يكي از نزديكان شده باشد احتمالاً تست اعتياد اولين راهي است كه به آن فكر مي‌كنيد. روش‌هاي مختلفي وجود دارند كه مي‌توان با استفاده از آن‌ها مشخص كرد آيا يك نفر از ترياك استفاده مي‌كند يا خير. به‌طوركلي انواع تست‌هاي اعتياد به ترياك شامل تست ادرار، تست خون و تست موي سر هستند. دقيق‌ترين اين آزمايش‌ها تست موي سر است؛ كه به دليل هزينه بالا معمولاً مورداستفاده قرار نمي‌گيرد. استفاده از تست ادرار رايج‌ترين روش براي تشخيص اعتياد به ترياك است. كه به‌كرات در آزمايش‌هاي استخدامي يا قبل از ازدواج مورداستفاده قرار مي‌گيرد. بااين‌حال احتمال تقلب در تمامي اين آزمايش‌ها وجود دارد.

عوارض اعتياد به ترياك

از جمله عوارض ترياك مي توان به موارد زير اشاره كرد :

عوارض كوتاه‌مدت

  • انقباض عضلات
  • خشكي دهان
  • تهوع و استفراغ
  • يبوست
  • احساس رخوت و خستگي

عوارض بلندمدت

  • كاهش فعاليت‌هاي اجتماعي
  • احتمال درگيري با ساير مواد مخدر
  • اختلال در چرخه قاعدگي خانم‌ها
  • بيماري‌هاي ريوي
  • بيماري‌هاي كبدي
  • سوءتغذيه و كاهش وزن
  • اختلالات جنسي در آقايان

براي ترك اعتياد به ترياك چه بايد كرد

براي ترك اعتياد به ترياك روش‌هاي مختلفي وجود دارد. اما بهترين روش اين است كه ترك را زير نظر يك متخصص شروع كنيد. تغييرات جسمي و رواني كه در طول ترك براي شما پيش مي‌آيد مي‌بايست زير نظر متخصصين كنترل شود. امروزه روش‌هاي مختلفي وجود دارند كه مي‌تواند علائم ناخوشايند ترك را براي شما به حداقل برساند. در مقابل روش‌هاي اشتباهي مانند استفاده از متادون نيز همچنان رايج هستند. پس در اولين قدم از يك متخصص كمك بگيريد تا با توجه به شرايط شما بهترين روش ترك اعتياد را به شما معرفي كنند. و در مقابل از برخي روش‌هاي اشتباه مثل درمان با متادون در امان بمانيد.

يكي از نكات مهمي كه براي ترك اعتياد به ترياك بايد به آن توجه داشته باشيد استفاده از جلسات مشاوره يا بازپروري هستند. اين جلسات به شما كمك مي‌كنند ميل رواني به مصرف مجدد را مهار كنيد. از اين طريق احتمال بازگشت مجدد به سمت مصرف مواد مخدر را كاهش مي‌دهند.

خدمات ترك اعتياد به ترياك ذهن نو

بزرگترين مشكلي كه افراد و خانواده هاي آنها در زمينه اعتياد به آن برخورد مي كنند اين است كه اطلاعات كافي در مورد اعتياد و روش ترك صحيح آن ندارند. با اين‌حال به دليل اينكه بسياري از مواقع اين مراكز همگي در دسترس فرد قرار ندارند آن‌ها مجبورند دائم ميان مراكز و متخصصين مختلف در رفت‌ و آمد باشند. يكي ديگر از مشكلات اين است كه بسياري از مواقع نظر متخصصين مختلف نيز باهم متفاوت است و اين شرايط بيماران را دچار سردرگمي مي‌كند.

شما مي توانيد در هر جايي كه هستيد براي دريافت خدمات مختلف در زمينه ترك اعتياد به ترياك با متخصصان مركز ذهن نو تماس بگيريد تا از خدمات مشاوره ترك اعتياد اين مركز بهرمند شويد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

چطور بفهميم يك نفر ترياك استفاده كرده است؟

نشانه‌ها و علائم اعتياد به ترياك مانند احساس آرامش و سرخوشي، دشواري در تمركز، احساس خارش، كاهش اشتها و تكرر ادرار از نشانه‌هاي مصرف ترياك هستند.

بهترين راه براي ترك اعتياد به ترياك چيست؟

كاهش تدريجي ميزان مصرف زير نظر يك متخصص و همين‌طور شركت در جلسات بازپروري از مهم‌ترين كارهايي هستند كه بايد براي ترك اعتياد به آن‌ها توجه كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: علائم اعتياد به ترياك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علائم اعتياد به ترياك،
موضوع:
[ ۱ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۲۶:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی