مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

اعتياد رفتاري نيز درست ما نند سوءمصرف مواد مخدر يكي از انواع اعتياد محسوب مي‌شود. به‌طوركلي كلمه اعتياد به اين معناست كه فرد ميل و نيروي بسيار قوي را به انجام كار خاصي در خود احساس مي‌كند كه توانايي مقابله در برابر اين ميل را ندارد. اين تمايل مي‌تواند به‌صورت مصرف مواد مخدر يا هر رفتار ديگري باشد كه در اين صورت به آن اعتياد رفتاري گفته مي‌شود. از مهم‌ترين انواع اعتياد رفتاري مي‌توان اعتياد به قمار، رابطه جنسي، استفاده از اينترنت و يا خوردن را نام برد.

با توجه به اينكه اعتياد رفتاري به مصرف مواد مخدر وابسته نيست معمولاً نگاه سهل‌گيرانه‌تري نسبت به آن مي‌شود اما بايد دانست كه درست مثل فرد معتاد به مصرف مواد مخدر اين نوع از اعتياد نيز نياز به بهره بردن از درمان‌هاي روانشناختي دارد. به همين خاطر اگر دچار يكي از انواع اعتياد رفتاري شده‌ايد بهتر است دراين‌باره از يك مشاور كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد رفتاري مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: اعتياد رفتاري 

اعتياد رفتاري چيست؟

اعتياد رفتاري به معناي يك اجبار و وسوسه دروني براي انجام رفتار خاصي است. در اين نوع از اعتياد فرد به ماده شيميايي خاصي وابستگي ندارد و صرفاً يك رفتار را به‌طور مداوم تكرار مي‌كند. اين رفتار مي‌تواند استفاده از اينترنت يا تلفن همراه، شرط‌ بندي و قمار يا حتي كار كردن بيش‌ازحد و غذا خوردن باشد.

متأسفانه اعتيادهاي رفتاري از طرف بسياري از افراد به‌عنوان اعتياد شناخته نمي‌شوند و آن‌ها هيچ دركي راجع به وسوسه و اجبار انجام اين رفتارها ندارند. اين موضوع باعث خواهد شد كه اطرافيان معمولاً فرد را به‌عنوان شخصي سست اراده بشناسند و از وي بخواهند با استفاده از اراده خود رفتار نامناسب را كنار بگذارد. اين درحاليست كه مبتلايان به اين مشكل معمولاً بدون استفاده از كمك‌هاي درماني قادر به تغيير شرايط نخواهند بود.

دلايل بروز اعتياد رفتاري

به طور كلي بروز انواع اعتياد از جمله اعتيادهاي رفتاري، دلايل مختلفي دارد. بهتر است براي از بين بردن و درمان اين وابستگي ها افراد دلايل آنها را شناسايي كرده و با توجه به آنها اقدام كنند. برخي از اين عوامل شامل موارد زير مي‌شوند.

◀ژنتيك

عوامل ژنتيكي در بروز تمام انواع اختلالات رواني يا حتي انواع اعتياد رفتاري موثر هستند. به طور كلي ژن خاصي تحت عنوان اعتياد وجود ندارد، اما برخي از ژن‌ها هستند كه زمينه ساز وابستگي رواني مي‌شوند. از طرفي اگر يكي از اعضاي خانواده به يكي از انواع اعتياد مبتلا باشد؛ افراد ديگر بيشتر در معرض اين موضوع قرار مي‌گيرند.

◀لذت طلبي

اعتياد به هر رفتار يا ماده سيستم پاداش دهي در مغز را فعال مي‌كند. در واقع افراد معتاد از دوپاميني كه در مغز آنها ترشح مي‌شود؛ احساس لذت مي‌كنند. اعتياد رفتاري نيز به همين شكل عمل كرده و براي افراد موجب لذت مي‌شود. به همين دليل فرد هر بار براي تجربه احساس لذت و سرخوشي از روش هاي نامناسب استفاده مي‌كند.

◀ابتلا به وسواس فكري عملي

ابتلا به انواع مختلف بيماري هاي روان مخصوصا وسواس فكري عملي باعث بروز اعتياد رفتاري نيز مي‌شود. افرادي كه مبتلا به وسواس هستند؛ يك رفتار را به صورت اجبارگونه و مداوم انجام مي‌دهند؛ حتي اگر براي آنها لذتي نداشته باشد.

انواع اعتياد رفتاري

اعتياد رفتاري مي‌تواند هر رفتاري را شامل شود. اين رفتارها معمولاً در روزهاي نخست با هدف دريافت پاداش و فرار از تنبيه در فرد شروع مي‌شوند اما پس از مدتي صرفاً انجام رفتار براي فرد اهميت پيدا خواهد كرد. ازجمله رايج‌ترين انواع اعتياد رفتاري مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • اعتياد به غذا
  • اعتياد به استفاده از تبلت يا لپ‌تاپ
  • اعتياد به قمار
  • اعتياد به كار
  • اعتياد به ورزش
  • اعتياد به موبايل
  • اعتياد جنسي
  • اعتياد به خواب
  • اعتياد به *** گرافي
  • اعتياد به خريد
  • اعتياد به بازي‌هاي رايانه‌اي
  • اعتياد به اينترنت

شايع ترين اعتياد هاي رفتاري

برخي از اعتياد هاي رفتاري شيوع بيشتري ميان افراد دارند. اين موضوع به دلايل زيادي اتفاق مي‌افتد. اما به لطف زندگي سريع و پرمخاطره امروزي، برخي از الگوهاي رفتاري كه افراد به آنها وابستگي دارند؛ شامل اعتياد به غذاخوردن، بازي هاي كامپيتري و اينترنت است. اعتياد به غذا خوردن جزو اختلالات خوردن محسوب نمي‌شود. از طرفي سن اعتياد به بازي هاي كامپيوتري و همچنين اينترنت، بسيار پايين است. همين موضوع افراد را در معرض مشكلات زيادي مانند چاقي و كم تحركي، بروز بيماري هاي رواني و حتي اختلال در زندگي شخصي و حرفه اي، قرار مي‌دهد. افراد بهتر است نشانه هاي اين وابستگي ها را شناسايي كرده و براي درمان اقدام كنند.

نشانه هاي اعتياد رفتاري

هنگامي‌كه از اعتياد رفتاري صحبت مي‌كنيم بايد بتوانيم بين رفتار نرمال، رفتار مشكل‌آفرين و آنچه به آن اعتياد رفتاري گفته مي‌شود تمايز قائل شويم. رفتارهاي مشكل‌آفرين اگرچه عادت‌هاي مخربي هستند كه آسيب‌هايي را به زندگي فرد و حتي اطرافيان او وارد مي‌كنند بااين‌حال شدت آن‌ها هنوز به‌اندازه اعتياد رفتاري نرسيده است و رفتارهاي سالم نيز هيچ‌يك از نشانه‌هاي رفتار مشكل‌آفرين و اعتياد رفتاري را نشان نمي‌دهند.

به همين خاطر ما در اين قسمت راجع به نشانه‌هاي اعتياد رفتاري صحبت خواهيم كرد. درصورتي‌كه اين نشانه‌ها را در خود يا هر فرد ديگري مي‌بينيد بهتر است هرچه سريع‌تر و پيش از جدي‌تر شدن بيماري براي درمان به يك متخصص روانشناسي مراجعه كنيد.

  • فرد به‌صورت ناگهاني ميل شديدي براي انجام رفتار خاصي پيدا خواهد كرد و توانايي مقابله در برابر آن را نخواهد داشت. پس از انجام رفتار نيز ممكن است وي احساس ناراحتي و عذاب وجدان از تسليم شدن در برابر تكانه را تجربه كند.
  • فرد زمان زيادي از روز را صرف انجام رفتاري خاص يا فكر كردن به آن، برنامه‌ريزي براي انجام و يا رها شدن از آثار منفي انجام آن كرده و به همين خاطر ميزان بهره‌وري وي در ساير زمينه‌ها كاهش پيدا خواهد كرد.
  • فرد براي داشتن احساس معمول يا به‌عنوان راهي براي كنار آمدن با هيجانات و مسائل مختلف به اين رفتار وابسته است
  • علي‌رغم مشكلات جسمي، روحي يا حتي آسيب‌هاي اجتماعي پيش‌آمده از اين رفتار، فرد آن را ادامه خواهد داد.
  • فرد علي‌رغم تمايلي كه به ترك اين رفتار دارد توانايي متوقف كردن آن را نخواهد داشت
  • تلاش براي عادي نشان دادن وضعيت و انكار مشكلاتي كه پيش‌آمده است.

چرا بايد به اعتيادهاي رفتاري توجه كرد؟

با توجه به اينكه اعتيادهاي رفتاري به‌صورت استفاده از مواد مخدر نيستند بسياري از افراد آن‌ها را به‌عنوان اعتياد حساب نمي‌كنند. علاوه بر اين برخي از انواع اعتياد رفتاري ويژگي‌هاي مثبتي مثل كار يا ورزش را در برمي‌گيرد و به همين خاطر شايد كمتر كسي به آن‌ها به چشم بيماري نگاه كند.

بااين‌حال اين رفتارها حجم زيادي از ساعات روزانه فرد را به خود اختصاص مي‌دهند و به همين خاطر باعث كاهش بهره‌وري فرد در ساير زمينه‌ها مي‌شوند؛ به من همين خاطر نياز به توجه ويژه دارند. علاوه بر اين آنچه مهم مي‌باشد اين است كه فرد اين رفتارها را به ميل خود و با يك هدف منطقي انجام نمي‌دهد. اعتيادهاي رفتاري كه به آن‌ها اختلال در كنترل تكانه نيز گفته مي‌شود و به‌نوعي فرد را مجبور مي‌كنند كه برخي رفتارها را انجام دهد.

در كنار آنچه گفته شد مي‌بايست به اين موضوع نيز توجه داشته باشيد كه برخي از انواع اعتيادهاي رفتاري مانند اعتياد به قمار، خريد يا اينترنت مشكلاتي را در زندگي و سلامت فرد و حتي اطرافيان وي ايجاد خواهد كرد. اعتياد به قمار مي‌تواند باعث شود كه فرد دارايي خود و خانواده را در اين راه از دست بدهد و يا اعتياد به اينترنت مي‌تواند مشكلات بسياري را در سلامت جسمي و به‌ويژه مغز فرد به همراه داشته باشد.

به همين خاطر مي‌بايست براي بهبود شرايط اقدامات جدي صورت بگيرد. به خاطر داشته باشيد كه اين بيماري هرگز به‌خودي‌خود بهبود پيدا نخواهد كرد و درصورت بي‌توجهي ممكن است اوضاع وخامت بيشتري پيدا كند.

راه هاي غلبه بر اعتياد رفتاري

اقدامات درماني متفاوتي براي درمان اعتيادهاي رفتاري وجود دارد كه با توجه به شرايط فرد و وضعيت بيماري مي‌توان از آن‌ها استفاده كرد. يكي از رايج‌ترين و موثرترين درمان‌هايي كه براي اعتياد رفتاري يا اختلال كنترل تكانه وجود دارد را در ادامه شرح داده‌ايم. 

📌روان‌درماني

اصلي‌ترين و مهم‌ترين بخش از درمان اعتياد رفتاري جلسات مشاوره فردي هستند كه در طي آن‌ها شرايط بيمار به‌دقت موردبررسي قرارگرفته و با توجه به آن براي درمان برنامه‌ريزي مي‌شود. معمولاً افرادي كه با اين اختلال درگير هستند در شرايطي كه مي‌بايست در مقابل وسوسه به انجام رفتار موردنظر مقاومت كنند با مشكلاتي همچون تحريك‌پذيري و احساس گم گشتي يا مشكلات ديگري مواجه مي‌شوند. درمانگران در اين شرايط نكاتي را در ارتباط با كنترل هيجاني و روش‌هايي براي سازگاري بهتر و اساسي‌تر با شرايط به فرد آموزش مي‌دهند.

از ديگر اقداماتي كه مي‌توان در جلسات فردي از آن‌ها استفاده كرد اين است كه به فرد كمك شود تا با شناسايي دقيق موقعيت‌ها، مشخص كند در چه شرايطي تمايل وي به انجام رفتار موردنظر افزايش پيدا مي‌كند و سپس راهكارهايي براي بهبود اين شرايط برنامه‌ريزي خواهد شد.

براي مثال ممكن است تنهايي، اضطراب، شنيدن نام رفتار موردنظر يا مشاهده آن در تلويزيون ازجمله نشانه‌هايي باشند كه فرد را به انجام رفتار تحريك مي‌كنند. سپس درمانگر به بيمار كمك خواهد كرد كه چطور در اين شرايط توانايي‌ها و اميال خود را كنترل كرده و در مقابل خواسته‌هاي خود تسليم نشود. بررسي افكار بيمار و تلاش براي بهبود ريشه اين بيماري نيز ازجمله اقداماتي است كه مي‌بايست موردتوجه قرار بگيرد.

سخن پاياني

معمولا تا صحبت از اعتياد مي‌شوند؛ افراد موادمخدر را به ياد مي‌آورند. اما وابستگي به انجام يك رفتار به صورت بيمارگونه  نيز اعتياد رفتاري تلقي شده و تاثيرات رواني آن نيز مشابه اعتياد به مواد مخدر است. حتي گاهي اين اعتيادها عوارض جسماني نيز ايجاد مي‌كنند. به همين دليل بهتر است افراد نشانه هاي اين نوع از اعتياد را در خود و اطرافيان شناسايي كرده و براي درمان اقدام كنند. درمان اعتيادهاي رفتاري به كمك متخصصين امكانپذير بوده و نياز به همكاري و انگيزه فرد دارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد رفتاري مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

اعتياد رفتاري چه تفاوتي با اعتياد به مواد شيميايي دارد؟

به‌طوركلي اعتياد به اين معناست كه فرد به انجام كار خاصي تمايل داشته باشد. اين رفتار خاص مي‌تواند سوءمصرف مواد مخدر و يا هر رفتار ديگري مثل كار، غذا خوردن يا بازي‌هاي اينترنتي باشد. به همين خاطر اعتياد به مواد مخدر و اعتيادهاي رفتاري تفاوت چنداني با يكديگر ندارند. تنها تفاوت در نوع رفتار است و اينكه اعتيادهاي رواني وابستگي جسمي را به همراه نخواهد داشت.

منبع: اعتياد رفتاري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد رفتاري،
موضوع:
[ ۱۴ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۰۱:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از آب كه با نام علمي آكوافوبيا شناخته مي‌شود يكي از رايج‌ترين فوبياها است. كساني كه ترس از آب دارند داراي احساس‌هاي متنوعي هستند و به عبارتي شدت ترس در آن‌ها با يكديگر فرق دارد، بدين معني كه برخي افراد فقط از شناكردن و بودن در آب‌هاي عميق مي‌ترسند، اما برخي ديگر حتي از دراز كشيدن در وان حمام نيز هراس دارند و حتي با فكر كردن به آب نيز دچار هراس و اضطراب مي‌شوند.

به طور كلي براي كساني كه ترس‌ازآب دارند، شنيدن صداي باران، صداي آب، دريا و … احساس خوبي ايجاد نمي‌كند. اين دسته از افراد مي‌توانند با شناخت علل ايجاد ترس‌ازآب، از درمان مناسب جهت رفع اين فوبيا استفاده كنند. براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از آب مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ترس از آب يا آكوافوبيا

ترس از آب

به طور كلي و به صورت منطقي آب ترس ندارد، بنابراين كساني كه دچار ترس از آب هستند، با توجه به يك عاملي از آب مي‌ترسند كه با شناسايي اين عامل مي‌توان اين ترس را نيز از بين برد.

چراكه بسياري از آب لذت مي‌برند و عجيب است كه برخي از افراد ترس ازآب دارند. كساني كه به آكوافوبيا مبتلا هستند، براي اينكه با ترس خود مواجه نشوند از قرار گرفتن در مكان‌هايي كه داراي آب است خودداري مي‌كنند، ولي با توجه به اينكه انسان در بخش‌هاي مختلف زندگي خود به آب نياز دارد، نمي‎‌توان هميشه از اين ترس فرار كرد و براي درمان بايد با آن مقابله كرد.

همانطور كه اشاره كرديم ترس از آب با نام آكوافوبيا شناخته مي‌شود. فوبيا نوعي ترس شديد و مرضي است كه غيرطبيعي محسوب مي‌شود، چراكه باعث ايجاد تنش و استرس در فرد مي‌گردد.

ابعاد مهم در ترس از آب

ترس ازآب به دليل اينكه نوعي فوبيا است كه در نهايت باعث ايجاد استرس در فرد مي‌شود، در واقع نوعي اختلالات اضطرابي مي‌باشد و داراي سه بعد به شرح موارد زير است:

  • بعد شناختي : بعد شناختي به افكاري كه فرد از آب دارد، برمي‌گردد. تفكراتي شامل غرق شدن، خفه شدن در آب و يا حتي اتفاقاتي كه در گذشته فرد رخ داده است.
  • بعد احساسي : احساس فرد نسبت به آن كه باعث ايجاد ترس شديد، اضطراب، استرس و وحشت‌زدگي شده است.
  • بعد جسماني : از نظر جسماني نيز كسي كه مبتلا به ترس از آب است، علائمي شامل افزايش ضربان قلب، لرزش دست و پا، تعريق شديد و همچنين مشكل در تنفس را حس خواهد كرد.

انواع مختلف ترس از آب

ترس از آب انواع مختلفي دارد. به دليل اينكه آب به اشكال گوناگون و همچنين در شرايط مختلفي وجود دارد؛ به همين دليل ترس ناشي از آن نيز به دلايل مختلفي بروز مي‌كند. براي مثال برخي تنها از استخر و شنا كردن هراس دارند. چنين افرادي احتمالا از غرق شدن مي‌ترسند به همين دليل حتي در مورد دريا و اقيانوس نيز اين ترس آنها تعميم پيدا مي‌كند. گاهي آب هاي عميق افراد را مي‌ترساند تا حدي كه نمي‌توانند به عكس و فيلم آن نيز نگاه كنند. در همه اين افراد ترس از عنصر آب به طور كلي وجود داشته؛ حتي اگر خطري نيز آنها را تهديد نكند.

علائم و نشانه هاي ترس از آب | آيا آكوافوبيا علائمي دارد؟

اشاره كوتاهي كرديم درباره كساني كه به فوبياي آب دچار هستند، شدت‌هاي يكساني ندارند و ميزان ترس ازآب در اين افراد با يكديگر متفاوت مي‌باشد، بنابراين ممكن است علائم ترس ازآب نيز در اين افراد متفاوت باشد و در برخي خفيف و در برخي ديگر شديد است.

به طور كلي كساني كه ترس از آب دارند، علائمي همچون استرس و اضطراب بسيار شديد، بالا رفتن شديد ضربان قلب، اختلال در تنفس، دلهره شديد، عدم تمركز، فرار از از مكان‌هاي داراي آب و … را تجربه مي‌كنند.

علت ترس از آب

ترس ازآب حتما علتي دارد، چراكه‌ در حالت طبيعي آب چيز ترسناكي نيست. به همين دليل فرد بايستي كه علت ترس ازآب را در وجود خود پيدا كند. چند مورد از مهم‌ترين علت هاي ترس ازآب را در اين قسمت بررسي كرده ايم.

  • اتفاقات ناگوار در گذشته‌ي فرد : گاهي وجود ترس از آب در فرد، به دليل گذشته او است. به طوري كه فرد در گذشته اتفاقي را همچون خفگي در آب، رفتن تا مرز غرق شدگي و مشاهده‌ غرق شدن ديگري و … را تجربه كرده است و به همين دليل نسبت به آب دچار هراس گشته.
  • افكار نادرست : بايستي در نظر داشته باشيد كه علل بسياري از ترس‌ها ريشه‌ها در افكار نادرست دارد. بدين صورت كه فرد با خود رشته افكاري ايجاد مي‌كند “اگر در معرض آب قرار بگيرم چه اتفاقي خواهد افتاد؟ نكند خفه شوم،! نكند جان خود را از دست بدهم؟!” و همين افكار گاها انقدر تكرار مي‌شود كه قدرت ايجاد فوبيا را در پيدا مي‌كنند.
  • تخيلات و ناشناخته ها: گاهي ترس از آب، مربوط به موجوداتي است كه گمان مي‌كند در زير آب باشد.
  • يادگيري و نقش ژنتيك: از آنجايي كه ترس از والدين به كودك منتقل مي‌شود، ممكن است ترس ازآب فرد مورثي باشد و يا به دليل ترس از آب يكي از نزديكان آكوافوبيا در فرد ايجاد مي‎‌شود.

درمان ترس از آب

آكوافوبيا نيز همانند ديگر ترس‌ها قابل درمان است و روش‌هاي مختلفي براي درمان آن وجود دارد؛ شدت ترس در افراد مختلف تعيين كننده شيوه درمان خواهد بود. در ادامه سعي كرده‌ايم رايج‌ترين شيوه هاي درماني ترس‌ازآب را ارائه دهيم. 

📌روش اول : شناخت درماني

در روش شناخت درماني، درمانگر سعي در تغيير شناخت و افكار كسي كه ترس‌ازآب دارد، مي‌كند. چراكه كساني كه دچار آكوافوبيا هستند، آب را بسيار ترسناك‌تر از آنچه كه هست، مي‌پندارند و همين تفكر باعث ترس آن‌ها مي‌شود.

در اين روش از كسي كه آكوافوبيا دارد خواسته مي‌شود كه افكار مثبت را جايگزين افكار منفي كند. براي جايگزيني اين افكار مي‌توانند از دراز كشيدن در وام حمام و يا مشاهده تصاوير مربوط به آب شروع كنند.

لازم است اشاره كنيم كه براي كساني كه دچار فوبياي شديدي نسبت به آب باشند، معمولا داروهاي ضداضطراب و … تجويز مي‌شود.

📌روش دوم : حساسيت زدايي منظم

در اين روش درمانگر سعي مي‌كند به صورت منظم از ترس‌هايي كه بيمار دارد، بكاهد. بدين صورت كه از او مي‌خواهد ليستي را تهيه كند و ترس‌هاي خود را از ابتدا تا آخر اين ليست از كمترين ترسي كه دارد تا بيشترين ترس، الويت بندي كند.

سپس درمانگر به او كمك مي‌كند تا از كمترين ترس‌هايش شروع كند و با تصور و قرار گرفتن در آن موقعيت، ترس خود را از بين ببرد.

📌روش سوم : مواجهه درماني

در متن اين مقاله اشاره كرديم كه كسي كه ترس از آب دارد، از قرار گرفتن در موقعيت‌هايي كه در آن آب هست، فرار مي‌كنند. در واقع اين افراد از ترس خود فرار مي‌كنند.

در روش مواجهه درماني بيمار بايستي به جاي فراز از آب با آن و ترس‌هايي كه دارد مواجهه شده و مقابله نمايد. 

پس از مدتي اضطراب‌هاي فرد طبيعي شده و مي‌تواند ترس‌هايش را كنار بگذارد. از آنجايي كه ممكن است مقابله با ترس ها براي بيمار سخت و آزاردهنده باشد، بهتر است از يك مشاور كمك گرفته شود.

رفع ترس از آب

  • مي‌توانيد براي ترس ازآب شنا كنيد. شنا كردن تا حد بسيار زيادي در كنترل ترس از آب تاثيرگذار است.
  • براي شروع شنا كردن از يك مربي با تجربه كمك بگيريد و استخرهاي خلوت را براي اينكار انتخاب كنيد.
  • مي‌توانيد در بين موسيقي‌هايي كه گوش مي دهيد، به صداي باران و آب نيز گوش دهيد.
  • نگاه كردن به تصاوير و كليپ‌هايي كه از اقيانوس‌ها و درياها تهيه شده، مي‌تواند موثر باشد.
  • در مواقع بارش باران، سعي كنيد زير باران قدم بزنيد و اگر اينكار برايتان سخت است از پنجره دست خود بيرون برده و بگذاريد دستتان قطره‌هاي باران را حس كند.

توجه داشته باشيد كه بهتر است با توجه به ترس خود اين مراحل را كم كم انجام دهيد و از انجام يكباره كه باعث ترس شديد و اضطراب شما شود، بپرهيزيد.

همواره به ياد داشته باشيد كه ترس از آب با ريشه‌يابي و به كارگيري راهكارهاي درماني بهبود مي‌يابد. مي‌توانيد براي مقابله با اين ترس با روانشناس مجربي صحبت كنيد.

پيامدهاي ناشي از ترس از آب

آب در همه جا وجود دارد و نمي‌توان به طور كلي از آن اجتناب كرد و يا آن را نديد. از طرفي زندگي ما به آب وابسته است؛ به همين دليل با ترسيدن از آن زندگي و سلامت روان خود را تا حد زيادي تحت الشعاع قرار مي‌دهيم. افرادي كه مبتلا به اين فوبيا هستند؛ احتمالا ترس از حمام را نيز تجربه كرده و يا حتي در مورد خوردن آن نيز دچار ناراحتي مي‌شوند. اين موضوع تا حد زيادي بر اعتماد به نفس افراد موثر است و حتي گاهي منجر به بروز اختلالات ديگر روان مي‌شود. از طرف ديگر با استفاده نكردن از آب خطر بروز بيماري هاي جسماني نيز وجود دارد.

تفاوت ترس از آب با هيدروفوبيا

در واقع هيدروفوبيا نيز به معني آب هراسي است اما معمولا علائم شديدتري نسبت به آكافوبيا داشته و جزو موارد پيشرفته اين اختلال است. اين دو را تا حد زيادي مي‌توان يكسان دانست؛ اما هيدروفوبيا به طور كلي زندگي فرد را فلج كرده و به او اجازه هيچ كاري را نمي‌دهد.

هر يك ترس هاي مربوط به آب نام جداگانه اي داشته اما تقريبا علائم مشابهي ايجاد مي‌كنند. از طرفي شدت علائم نيز متفاوت است. به همين دليل هيدروفوبيا و ترس از آب تا حدي هم معني و يكسان هستند.

سخن پاياني

در صورت عدم درمان ترس از آب، اين اختلال كه معمولا هم هيچ دليل منطقي ندارد؛ مي‌تواند تاثيرات زيادي را بر زندگي افراد بگذارد. به همين دليل بهتر است نشانه هاي آن را شناسايي كرده و براي درمان آن اقدام كرد. معمولا براي انواع فوبيا روش هاي درماني يكساني استفاده مي‌شود كه بهتر است براي استفاده از آنها از درمانگر كمك گرفت. روانشناس در ابتدا علت اين ترس را شناسايي كرده و در قدم بعدي به كمك تمرينات مختلف، احساس ترس را از بين مي‌برد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از آب مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: ترس از آب يا آكوافوبيا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از آب يا آكوافوبيا،
موضوع:
[ ۱۴ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۵۶:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

يائسگي زنان يكي از مراحل طبيعي و عادي در دوران زندگي زنان محسوب مي‌شود و زماني اتفاق مي‌افتد كه قدرت باروري و قاعدگي از بين رفته و فرد ديگر توانايي باردار شدن نداشته باشد. در چنين شرايطي تخمك‌گذاري رخ نمي‌دهد و عادات ماهيانه رفته رفته نامنظم و در نهايت قطع مي‌شود.

زنان معمولاً با ورود به ميانسالي، يائسگي را تجربه مي‌كنند اما سن دقيق آن براي هر فرد مي‌تواند متفاوت است. با ورود به دوران يائسگي زنان علائم و تغييراتي را در بدن خود تجربه مي‌كنند كه دانستن اين موارد مي‌تواند به كاهش آشفتگي رواني و جسماني زنان كمك كند. براي دريافت مشاوره در زمينه زنان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: يائسگي زنان چيست ؟

منظور از يائسگي چيست؟

يائسگي دوراني از زندگي زنان را تشكيل مي‌دهد كه ديگر قابليت تخمك‌گذاري و قاعدگي را ندارند. دوره سني آن معمولا در ميانسالي بين 45 تا 55 سالگي متغير است و معمولا زماني رخ مي‌دهد كه فرد بيش از يك سال خون‌ريزي و قاعدگي را تجربه نكند. عوامل ژنتيكي در سن يائسگي بسيار موثر هستند. در واقع معمولا سن يائسگي زن شبيه به سن يائسگي خواهر يا مادرش است. برخي عوامل محيطي مانند خوردن دارو‌هاي مختلف، سبك زندگي و عوامل روانشناختي نيز بر اين مسئله تاثيرگذار هستند.

شروع و پايان مدت زمان يائسگي زنان

به طور ميانگين سن يائسگي خانم ها، 51 سالگي است؛ اما عوامل مختلفي در اين مدت زمان تاثير گذار هستند. همچنين علائم يايسگي معمولا از چهار سال قبل از آخرين قاعدگي بروز مي‌كند. ممكن است علائم آن از چندماه تا چندسال بعد نيز ادامه داشته باشند. اين سن نيز براي همه زنان يكسان نيست و براي برخي ديرتر يا زودتر اتفاق مي‌افتد. تحقيقات زيادي در اين زمينه انجام شده است؛ اما در يشتر موارد زمان يائسگي از وضعيت بدني و يا ژنتيك افراد پيروي مي‌كند. يائسگي زودرس به حالتي گفته مي‌شود كه در آن فرد زودتر از 40 سالگي يائسه شود.

علت بروز يائسگي زنان

دلايل مختلفي براي يائسگي زنان وجود دارد. فراموش نكنيد كه اين يك فرايند طبيعي است كه با بالارفتن سن بروز مي‌كند؛ به همين دليل نبايد در اين مورد نگران بود. از طرفي از زمان اولين قاعدگي تا زمان يايسگي اندام هاي جنسي زنان دچار تغييرات زيادي شده و همچنين در معرض مشكلات زيادي قرار مي‌گيرند. اين موضوع تا حد زيادي تحت تاثير هورمون ها بوده و پايين آمدن آنها يائسگي رخ مي‌دهد. برخي از اين هورمون ها شامل استروژن، پروژسترون، تستوسترون و… هستند. از طرفي برخي از زنان مجبور مي‌شوند تا قبل از زمان طبيعي يائسگي، با عمل جراحي رحم را خارج كرده و باعث بروز يائسگي شوند.

نشانه‌هاي جسماني و رواني يائسگي

به طوركلي با نزديك شدن دوران يائسگي زنان، نشانه هايي در بدن و حتي وضعيت رواني آنها ايجاد مي‌شود كه بيانگر اين موضوع هستند. گرچه زنان با توجه يه سن و يا تجربيات ديگر انتظار اين موضوع را دارند. اما به طور كلي بروز اين تغيير با نشانه هايي همراه است.

⭕عادت ماهانه نامنظم

معمولاً قبل از اينكه يايسگي زنان به طور كامل رخ دهد، ريتم و نظم عادت ماهانه برهم مي‌خورد. بهم خوردن نظم عادت ماهانه مي‌تواند علل مختلفي داشته باشد، اما در سنين ميانسالي اين نامنظمي نشان دهنده نزديك شدن به سن يائسگي است.

⭕گرگرفتگي

علاوه‌بر برهم خوردن نظم عادت ماهانه مي‌توان گفت شايع‌ترين نشانه يائسگي زنان، گرگرفتگي است. گرگرفتگي اصطلاحي است كه به علت افزايش جريان فشار خون در مناطق خاصي از بدن با شدت و ميزان مختلف رخ مي‌دهد. در اين حالت اندام‌هاي بدن مانند سر، صورت، گردن، و قفسه سينه به شدت گرم مي‌شود و فرد احساس گرماي زياد و تعريق مي‌كند. اين وضعيت مي‌تواند در كل بدن پخش شود. گرگرفتگي عمدتا در شب رخ مي‌دهد و مي‌تواند منجر به اختلال در خواب شبانه شود.

⭕تغيير بافت واژن

از جمله مسائل ديگري كه در دوران يائسگي زنان رخ مي‌دهد تغيير و تحليل رفتن بافت واژن است. علت اين مسئله كاهش هورمون استروژن در بدن مي‌باشد. در واقع كاهش استروژن در بدن منجر به خشكي واژن و تحليل بافت و انقباض واژن مي‌شود. در اين وضعيت انجام رابطه جنسي نيز براي زنان به سختي صورت مي‌گيرد. براي برقراري رابطه جنسي با كيفيت كليك كنيد.

⭕تغييرات در پوست و مو

از آنجايي كه يائسگي زنان منجر به تغييرات هورموني در زنان مي‌شود ممكن است بر پوست و موي زنان هم تاثيربگذارد. به طوريكه موي برخي زنان نازك، شكننده و خشك مي‌شود، همچنين برخي ديگر ممكن است تغييراتي نظير موي نرم و پف كرده را تجربه كنند.

⭕پوكي استخوان

پوكي استخوان يكي ديگر از نشانه هاي يائسگي در زنان است. اين مورد به دليل برهم خوردن تعادل ميزان هورمون ها ايجاد شده كه با بروز پيامدهاي زيادي نيز براي زنان، همراه است. زنان مي‌توانند براي جبران اين موضوع از مكمل ها و موادغذايي سرشار از كلسيم استفاده كنند. هورمون تراپي نيز روش ديگري است كه در اين مورد موثر است.

⭕ساير تغييرات جسمي

در كنار تمامي علائم گفته شده ممكن است يائسگي زنان با نشانه‌ها و تغييرات جسماني ديگري نيز مواجه شوند كه شامل موارد زير است.

_افزايش سر درد

_سرگيجه و ضعف

_احساس عطش و گرماي شديد

_تپش قلب

_درد در ناحيه كمر و پشت

_بي اختياري ادرار

_خونريزي‌هاي غير طبيعي

⭕تغييرات رواني

علاوه بر مسائل و تغييرات جسماني مي‌توان به تغييرات رواني اشاره كرد. تغييرات رواني معمولا به علت برهم خوردن سطح هورمون‌ها و همچنين استرس و اضطراب ناشي از تغيير وضعيت زنان رخ مي‌دهد. علائم رواني كه در دوران يائسگي زنان مشاهده مي‌شوند؛ عمدتا شامل ضعف در حافظه، كاهش قدرت تمركز، خلق پايين و افسرده، اضطراب و افسردگي، زودرنجي و تحريك پذيري و نوسان‌هاي خلقي، كاهش ميل جنسي و خستگي است.

وضعيت رابطه جنسي در دوران يائسگي

يكي از پيامدهاي ناشي از يايسگي كاهش ميل جنسي است. در چنين شرايطي مرد بايد آگاهي و اطلاعات كافي در ارتباط با وضعيت جسماني و رواني همسرش داشته باشد تا با رفتارها و اعمال ناخواسته منجر به ناراحتي و اذيت همسرش نشود. همانطور كه مردان با افزايش سن دچار كاهش ميل جنسي مي‌شوند زنان هم با رسيدن به دوران يائسگي كاهش ميل جنسي را تجربه مي‌كنند. اين مسئله عمدتا به علت تغيير در سطح هورمون‌هاي بدن و تغييرات فيزيولوژيك و خشك شدن واژن رخ مي‌دهد.

رابطه جنسي در چنين شرايطي براي زنان چندان لذت بخش نيست و با درد دخول همراه است. شناخت و آگاهي از ديگر نقاط تحريك پذير زن باعث مي‌شود تا زوجين همچنان بتوانند از نظر تجربه لذت جنسي به يكدگير كمك كنند. جهت دريافت راهنمايي و آموزش بيشتر در ارتباط با اين مسئله مي‌توانيد به مشاوره جنسي دريافت نماييد.

روش‌هايي براي بهبود علائم ناشي از يائسگي

 

گاهي علائم ناشي از يائسگي زنان آنقدر شديد است كه زندگي زوجين را با اخلال مواجه مي‌كند. در اين شرايط لازم است كه با انجام يكسري از كارها به كاهش مشكلات كمك كرد.

💠 با پزشك خود مشورت كنيد زيرا گاهي ممكن است فرد به علت شدت علائم نياز به هورمون درماني داشته باشد.

💠 اجتناب از خوردن غذاهاي تند و محرك

💠 عدم مصرف زياد كافئين

💠 خنك نگه داشتن منزل

💠 كاهش استرس و مسائل روانشناختي

💠 رژيم درماني مناسب براي جلوگيري از افزايش وزن

💠 در صورت داشتن رابطه جنسي از مواد روان كننده مانند لوبريكانت استفاده كنيد

💠 ورزش و سبك زندگي سالم

سخن پاياني

يائسگي زنان به دلايل مختلفي رخ داده و همچنين افراد در اين دوران علائم مختلفي را تجربه مي‌كنند. اين نشانه ها گاهي باعث بروز مشكلاتي براي زنان شده؛ به همين دليل بهتر است در مورد آنها اطلاعات دقيق داشته و بتوانند با روش هايي آنها را كنترل كنند. روش هاي مختلفي به زنان پيشنهاد مي‌شود كه برخي از آنها جسماني و برخي ديگر رواني هستند. بهتر است در اين زمينه با يك متخصص زنان مشورت كرده و حتما در اين دوران به سلامت روان خود اهميت دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه زنان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا مي‌توان از يائسگي جلوگيري كرد؟

يائسگي يك بيماري يا اختلال نيست بلكه يكي از فرايند‌هاي طبيعي و رشد انسان است. معمولاً همه زن‌ها در دهه 50 زندگي يائسگي را تجربه مي‌كنند و به طور كلي راهي براي جلوگيري از نرسيدن به اين دوران وجود ندارد.

منبع: يائسگي زنان چيست ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: يائسگي زنان چيست ؟،
موضوع:
[ ۱۴ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۴۹:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پاسخ جنگ و گريز به منظور پاسخ به استرس حاد است. اين پاسخ، واكنش فيزيولوژيكي دارد و در مقابل مسائلي وحشتناك از لحاظ جسمي و ذهني اتفاق مي‌افتد. اين پاسخ با ترشح هورمون ها تحريك مي‌شود و بدن را براي مقابله با تهديد و فرار آماده مي‌سازد. پاسخ‌جنگ و گريز 3 مرحله دارد كه شامل هشدار، مقاومت و فرسودگي است. اين پاسخ بدن را آماده مي‌كند تا موجودات از شرايط خطرناك فرار كنند و متوجه خطر شوند.

 

در اين شرايط جسم و فيزيولوژيك بدن واكنش نشان مي‌دهد. اين واكنش اولين بار توسط والتر برادفورد كانن گفته شد. در نظريه كانن، جانداران در مواجهه با تهديدات با جمعي از ترشحات دستگاه عصبي سمپاتيك واكنش نشان مي‌دهند. اين پاسخ شامل 3 مرحله است و نشانه هايي را به دنبال دارد. جهت كسب اطلاعات بيشتر از روانشناس راهنمايي بگيريد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پاسخ جنگ و گريز مي توانيد از طريق تلفن 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين و مجرب ترين متخصصان كودك و نوجوان در كلينيك تخصصي ذهن نو ارتباط برقرار كنيد.

منبع: پاسخ جنگ و گريز | 3 مرحله پاسخ جنگ و گريز

پاسخ جنگ و گريز چيست؟

به طور كلي، پاسخ جنگ و گريز واكنشي فيزيولوژيك در پاسخ به تهديدات، خطرات، حمله و فرار است. در واقع پاسخ‌جنگ و گريز به واكنش هاي طبيعي ما گفته مي‌شود تا جان سالم در مقابل خطرات به در بريم. اين پاسخ ها در مقابله با تهديدات فوري كمك مي‌كند و در برابر استرس هاي مزمن كار آمد نيست. اين پاسخ ها اغلب در روابط زناشويي به طور كامل قابل مشاهده است.

اين واكنش ها از نظر تكاملي بسيار منطقي است. از نشانه هاي پاسخ جنگ و گريز مي‌توان به تنفس سريع، لرزش، گشادي مردمك چشم و پوست رنگ پريده اشاره كرد. در اين مقاله تمامي جوانب پاسخ‌جنگ و گريز را توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

مراحل پاسخ جنگ و گريز

پاسخ جنگ و گريز 3 مرحله دارد. در اين بخش مقاله راجع به مراحل اين پاسخ صحبت كرده ايم.

📌 مرحله هشدار

اولين مرحله پاسخ جنگ و گريز، مرحله هشدار است. در اين مرحله سيستم عصبي مركزي فعال شده و بدن را براي مبارزه و يا فرار در مقابل خطرات آماده مي‌سازد.

📌 مرحله مقاومت

دومين مرحله پاسخ جنگ و گريز، مرحله مقاومت است. در اين مرحله بدن در تلاش است تا به حالت قبل و عادي خود برسد. و با پاسخ‌جنگ و گريز مقابله كند.

📌 مرحله فرسودگي

سومين مرحله از پاسخ جنگ و گريز، مرحله فرسودگي است. اگر مرحله اول و دوم به صورت تدريجي رخ دهد، مانند استرس مزمن؛ بدن خستگي را تجربه مي‎‌كند.

علائم پاسخ جنگ و گريز

پاسخ جنگ و گريز علائم فيزيكي دارد. با مشاهده علائمي كه در اين بخش مقاله گفته شده است؛ متوجه پاسخ جنگ و گريز در بدن خود خواهيد شد.

🔹 لرزش: در اين شرايط ماهيچه هاي فرد منقبض مي‌شود و براي واكنش نشان دادن؛ آماده مي‌شود.

🔹ضربان قلب و تنفس سريع: در مرحله دوم تعداد دفعات تنفس افزايش مي‌يابد تا بدن اكسيژن و انرژي كافي را تامين كند.

🔹 گشادي مردمك چشم ها: بدن براي آگاهي بيشتر محيط اطراف خود آماده مي‌شود. اين گشادي باعث مي‌شود كه نور بيشتر به چشم ها وارد شود و فرد ديد بهتري به محيط اطراف خود داشته باشد.

🔹 پوست رنگ پريده: زماني كه پاسخ‌جنگ و گريز رخ مي‌دهد؛ جريان خون به سطح بدن كاهش مي‌يابد. اما اين جريان در عضلات مغز، بازو و پاها بيشتر مي‌شود. اين رنگ پريدگي بر اثر هجوم خون به مغز و سر شايع است. در نتيجه لختگي خون افزايش مي‌يابد تا از بروز خونريزي جلوگيري شود.

معايب پاسخ جنگ و گريز

قرار گيري مداوم در مقابل پاسخ جنگ و گريز، معايب زيادي را به همراه دارد. و اين موضوع سلامت شما را به خطر مي‌اندازد. استرس هاي مزمن باعث بروز خطرات زير مي‌شود.

🔺 خستگي

🔺 افسردگي

🔺سر درد و ميگرن

🔺 مشكلات گوارشي

🔺 ضعف در عملكرد سيستم ايمني

🔺اختلالات توليد مثل و جنسي

🔺 حمله قلبي و سكته مغزي

🔺 ديابت و چاقي

🔺فشار خون بالا

🔺 افزايش مشكلات تنفسي

روش هاي مهار پاسخ جنگ و گريز

همانطور كه گفته شد، افزايش پي در پي پاسخ جنگ و گريز باعث آسيب به سلامت روان و جسم مي‌شود. به همين دليل روش هاي مهار پاسخ‌جنگ و گريز را در اين بخش مقاله توضيح داده ايم.

✨ تمرينات آرامش بخش انجام دهيد

براي مهار پاسخ جنگ و گريز بايد تمرينات آرامش بخش داشته باشيد. تكنيك هاي آرام سازي وجود دارد كه باعث خروج از پاسخ‌جنگ و گريز مي‌شود. مديتيشن، يوگا و … آرامش را به شما هديه مي‌دهند.

✨ تنفس عميق داشته باشيد

يكي از روش هاي مهار پاسخ جنگ و گريز، تنفس عميق است. براي تنفس عميق بايد مكان ساكتي را پيدا كنيد. بر روي يك سطح صاف مانند صندلي بشينيد يا روي زمين دراز بكشيد. دم و بازدم عميقي را آغاز كنيد. اين كار را در فاصله يك دقيقه اي به پنج دقيقه انجام دهيد.

✨ فعاليت بدني داشته باشيد

يكي از روش هاي مهار پاسخ جنگ و گريز، اين است كه فعاليت بدني داشته باشيد. تمرينات سبك بدني نيز به تنظيم تنفس شما كمك مي‌كند. پياده روي، مديتيشن، يوگا و تاي چي از فعاليت هاي بدني هستند كه باعث آرام سازي و كاهش استرس در افراد مي‌شود.

✨ ارتباط برقرار كنيد

برقراري ارتباط از ديگر روش هاي مهار پاسخ جنگ و گريز است. در اين شرايط برقراري ارتباط با دوستان، خانواده و همسالان راه حل خوبي است. و به شما كمك مي‌كند كه استرس خود را كاهش دهيد و براي حفظ روابط نيز تلاش كنيد. بر اساس تحقيقات؛ وجود حمايت هاي اجتماعي باعث كاهش اثرات منفي استرس مي‌شود.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد؛ پاسخ جنگ و گريز در برابر تهديدات، خطرات و فرار است. زماني كه اتفاقات ناگواري براي هر فرد رخ مي‌دهد؛ اين پاسخ ها را تجربه مي‌كند. بهتر است كه اين شرايط را با كمك روانشناس حل كنيد. زيرا افزايش پاسخ‌جنگ و گريز باعث بروز استرس هاي شديد و مزمن مي‌شود.

بنابراين براي جلوگيري از استرس حاد؛ حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تخصصي در خدمت مراجعين عزيز است. شما مي‌توانيد به صورت حضوري و تلفني از خدمات مشاوره ذهن نو استفاده كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پاسخ جنگ و گريز مي توانيد از طريق تلفن 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين و مجرب ترين متخصصان كودك و نوجوان در كلينيك تخصصي ذهن نو ارتباط برقرار كنيد.

منبع: پاسخ جنگ و گريز | 3 مرحله پاسخ جنگ و گريز


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۸:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

هميشه در رابطه عاطفي تعارضاتي ايجاد مي‌شوند كه نحوه برخورد با آنها بسيار مهم تر از خود مشكل است. افراد در مقابل مشكلات در رابطه واكنش‌هاي مختلفي از خود نشان مي‌دهند كه اين واكنش ها به عوامل زيادي بستگي دارد. بهتر است افراد در يك رابطه عاطفي از روحيه بخشش و سازگاري برخوردار بوده و از هر مشكلي فاجعه سازي نكنند. اما از برخي از موضوعات نمي‌توان به راحتي گذشت.

همچنين بهتر است آنها را جدي گرفته و در مورد آنها فكر اساسي كرد. برخي از افراد در مورد رابطه باورهاي اشتباهي داشته و تصور مي‌كنند كه بايد همه چيز را پذيرفته و با آن كنار بيايند. اما اين مورد نه تنها باعث بدتر شدن اوضاع مي‌شود بلكه به خود فرد نيز آسيب مي‌رساند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مواردي كه در رابطه عاطفي نبايد كوتاه آمد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: مواردي كه نبايد در رابطه عاطفي كوتاه آمد

مواردي كه نبايد در رابطه عاطفي كوتاه آمد

در هر رابطه اي خط قرمزها و حد و حدودي وجود دارد كه در صورت عدم پايبندي به آنها رابطه دچار مشكلات زيادي مي‌شود. افراد بايد تا حد امكان براي درست كردن اوضاع تلاش كرده و رابطه را به راحتي به پايان نرسانند. اما از طرفي ديگر از برخي از موارد نبايد در رابطه عاطفي كوتاه آمد.

گاهي با اينكار طرف مقابل دچار سوتفاهم شده و باعث مي‌شود اشتباه خود را بارها تكرار كند. اما بايد با برخي از مسائل به صورت قاطعانه رفتار كرد و پاي حق و حقوق خود ايستاد. براي اينكار نبايد احساس گناه كرد و يا خود را مقصر دانست. بلكه بايد اعتماد به نفس خود را بالا برده و براي حريم خود احترام قائل باشيد. 

برخي از رفتارهايي كه نبايد در رابطه تحمل كرد

همه افراد نسبت به موضوعاتي در رابطه حساس هستند كه بايد قبل از هرچيز آنها را به شريك خود نشان داده و در اين مورد صحبت كنند. چرا كه گاهي فرد به صورت ناخواسته از نقاط ضعف فرد ديگر استفاده مي‌كند. به طور كلي برخي از موضوعاتي كه در همه روابط بسيار مهم هستند و نبايد به راحتي از كنار آنها گذشت؛ شامل موارد زير مي‌شوند.

⭕استفاده از رابطه جنسي به عنوان اهرم فشار

گاهي برخي از زوجين از رابطه جنسي به عنوان اهرم فشار براي رسيدن به خواسته هاي خود يا حتي تنبيه ديگري استفاده مي‌كنند. بهتراست در اين مورد به هيچ عنوان كوتاه نيامده و اين مورد را به صورت مستقيم به ديگري گوشزد كنيد. زوجيني كه به دليل مشكلاتي كه با يكديگر دارند؛ به صورت جداگانه مي‌خوابند و يا در هنگام ناراحتي و عصبانبت از طرف مقابل درخواست رابطه جنسي دارند؛ از اين روش استفاده مي‌كنند. اما اين از مواردي است كه نبايد به راحتي از آن كوتاه آمد. بلكه بايد زوجين مهارت هاي حل مسئله خود را تقويت كنند.

⭕بي تفاوتي | مواردي كه نبايد در رابطه عاطفي كوتاه آمد

بي تفاوتي نيز يكي ديگر از رفتارهاي اشتباه در رابطه است؛ كه درابتدا بايد علت و حتي مدت زمان آن مشخص شود. برخي از افراد به طور طبيعي بي تفاوت تر و سردتر از ديگران بوده و اين موضوع از ابتداي رابطه نيز به وضوح مشاهده مي‌شود.

در اين صورت اين شما هستيد كه بايد براي ادامه دادن رابطه تصميم بگيريد. اما از طرفي ديگر اگر اين موضوع به تازگي ايجاد شده و براي مدت زمان طولاني است كه همسر و يا شريك نسبت به آن بي تفاوت است؛ بايد اين مورد را پيگيري كرده و از بروز طلاق عاطفي پيشگيري كنيد. بي تفاوتي نيز يكي از موضوعاتي است كه نبايد نسبت به آن بي تفاوت بود.

⭕باج دهي

اگر شما فردي هستيد كه براي برطرف كردن نيازها و خواسته هاي خود بايد به شريك تان باج دهيد؛ نبايد به راحتي از اين موضوع گذشته و نسبت به آن بي تفاوت باشيد. در يك رابطه دو نفر بايد انرژي و زمان بگذارند و نيازي به باج دادن نيست. براي مثال برخي از افراد براي اينكه همسرشان به آنها محبت و توجه كنند؛ بايد به صورت مداوم براي آنها هديه خريداري كرده و يا رابطه جنسي برقرار كنند. در غير اين صورت رابطه سرد شده و دو طرف هيچ انگيزه اي ندارند. اين رفتار، افراد را در طولاني مدت دچار مشكل مي‌كند. 

⭕خيانت | مواردي كه نبايد در رابطه عاطفي كوتاه آمد

خيانت نيز از مواردي است كه نبايد در رابطه عاطفي، از آن كوتاه آمد. با اينكه نمي‌توان براي همه زوجين يك نسخه پيچيد؛ اما به طور كلي در صورت بروز خيانت براي يكبار، احتمال آن براي بار دوم بسيار زياد است. بخشش و چشم پوشي از خيانت به عوامل زيادي بستگي دارد و كاملا يك تصميم شخصي است.

اما فراموش نكنيد كه در صورت بروز مجدد اين رفتار احتمالا آسيب بيشتري مي‌بينيد و عزت نفس تان خدشه دار مي‌گردد. پس بهتر است براي اهميت دادن به سلامت روان خود اين موضوع را ناديده نگيريد.

⭕تحقير و توهين

بروز اختلاف و مشاجره ميان تمام زوجين وجود دارد. اما قطعا تحقير و توهين، واكنش درستي در اين شرايط نيست. گاهي برخي از افراد به هر بهانه اي عصبانيت خود را به اين شكل نشان داده و طرف مقابل را تخريب مي‌كنند. بهتر است به راحتي از اين مورد كوتاه نياييد. چرا كه در صورت چشم پوشي از اين رفتار، تشديد شده و تبديل به عادت مي‌گردد. همچنين بعد از مدتي احتمالا خود را لايق شنيدن چنين حرف هايي دانسته و ديگر در اين مورد كاري نمي‌كنيد.

⭕اعتياد | مواردي كه نبايد در رابطه عاطفي كوتاه آمد

اعتياد نيز يكي از مشكلات اساسي در رابطه عاطفي است. طبيعي است كه افراد آن را پنهان كرده و يا حاضر به ترك كردن نباشند. اما اگر تصميم به ادامه رابطه داريد؛ نبايد به راحتي از كنار اين مورد بگذريد. چراكه پيادمدهاي اعتياد در رابطه بسيار زياد است و حتي گريبان گير شما نيز خواهد شد. بايد در اين مورد به خوبي فكر كرده و تصميم درستي بگيريد.

⭕ابتلا به اختلالات روان

فراموش نكنيد كه اختلالات روان با اينكه در ظاهر افراد تاثيري ندارند؛ اما عوارضي در رابطه ايجاد مي‌كنند كه بسيار گسترده تر بوده و حتي بر سلامت روان شما نيز تاثير خواهد داشت. اگر تصور مي‌كنيد كه با ادامه يافتن رابطه اين موضوع بهبود مي‌يابد و يا آن را قرباني وضع مالي و موقعيت اجتماعي خوب مي‌كنيد؛ در اشتباه هستيد. بهتر است يا رابطه را به پايان رسانده و يا فرد را براي درمان تشويق كنيد. رفتارهاي افراد بعد از مدتي بر سلامت روان شما تاثير داشته و افكار و رفتارهاي شما را نيز تغيير مي‌دهد.

در چه مواردي بايد كوتاه آمد؟ | مواردي كه نبايد در رابطه عاطفي كوتاه آمد

از طرف ديگر شرايطي در رابطه پيش خواهد آمد كه بايد در مورد آنها كوتاه آمده و چشم پوشي كرد. به برخي از مشكلات نبايد بيش از حد پرداخت و آنها را بزرگ كرد. بهتر است در هر موقعيتي، نكاتي را در نظر گرفته و با توجه به شرايط واكنش نشان دهيد. اين موضوع تا حد زيادي شخصي بوده و بين افراد متفاوت است.

براي مثال براي برخي رابطه جنسي اهميتي نداشته به همين دليل به راحتي اين مورد را بخشيده و يا ناديده مي‌گيرند. اما در مواردي كه مشكلا موقتي هستند و يا تفاوت هاي جزئي در رابطه پيش آمده است؛ بهتر است دو نفر گذشت داشته و سعي در درست كردن شرايط كنند. همچنين در برخي موارد دو نفر مقصر هستند؛ كه بازهم انعطاف پذيري و بخشش اوضاع را به حالت قبل برمي‌گرداند.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه در يك رابطه عاطفي دو نفر وجود دارند كه هر دو در زمينه هاي مختلف نقش داشته و بايد در مواردي كوتاه بيايند يا حتي سخت گيري كنند. اما گاهي افراد حتي از طرف مقابل متوقع هستند و به هيچ وجه تلاشي براي تغيير نمي‌كنند.

در چنين شرايطي بهتر است در مورد ادامه دادن رابطه تامل بيشتري كرده و آگاهانه تر تصميم بگيرند. احساسات در يك رابطه عاطفي بسيار موثر بوده و گاهي همين موضوع مانع از قاطعيت مي‌شود. بهتر است افراد در مورد نحوه واكنش صحيح و همچنين مهارت هاي حل مسئله از يك روانشناس كمك گرفته و مشكلات خود را ريشه يابي كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مواردي كه در رابطه عاطفي نبايد كوتاه آمد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: مواردي كه نبايد در رابطه عاطفي كوتاه آمد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۵:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دانش آموز تنبل كسي است كه درس نمي‌خواند و علاقه اي به مدرسه ندارد. در واقع اين دانش آموزان انگيزه اي براي درس خواندن ندارند. به همين دليل برخورد با دانش آموز تنبل از اهميت بالايي برخوردار است. اينكه چگونه با اين دانش آموزان صحبت كنيم كه تاثير مخربي نداشته باشد و در مسير درست قرار بگيرد نيز مهم است. براي علاقه مندي اين دانش آموزان به درس بايد انگيزه را در آنها پديدار كرد. معلمين و والدين بايد تلاش كنند و زمان زيادي را صرف ايجاد انگيزه در دانش آموزان كنند. زيرا زماني كه دانش آموزان براي تحصيل انگيزه داشته باشند؛ تلاش بيشتري خواهند كرد. به طور كل دانش آموز تنبل نيازمند هدف با انگيزه است. زماني كه فرد هدف مشخصي داشته باشد، در بحث هاي كلاسي شركت مي‌كند و با لذت بيشتر به درس گوش مي‌دهد. براي ايجاد انگيزه در دانش آموزان بهتر است كه از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. جهت دريافت مشاوره تحصيلي كليك كنيد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه دانش آموز تنبل مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: دانش آموز تنبل | 4 دليل تنبلي در دانش آموزان

دانش آموز تنبل كيست؟

دانش آموز تنبل كسي است كه هيچ علاقه، انگيزه و هدفي براي درس ندارد. اين دانش آموزان به دو دسته تبديل مي‌شوند. دسته اول آنهايي كه توان فكري خوبي دارند اما علاقه اي به استفاده از توانمندي هاي خود ندارند. دسته دوم نيز دانش آموزاني هستند كه نسبت به همسالان خود، سرعت يادگيري پايين تري دارند. 

براي كمك به دانش آموز تنبل بايد انگيزه ايجاد كرد. دانش آموزان به خوبي مي‌توانند با ايجاد انگيزه، براي درس خواندن تلاش كنند و به يادگيري علاقه نشان دهند. روش هاي برخورد با دانش‌آموز تنبل بسيار مهم است. و در اين مقاله سعي كرده ايم روش هاي برخورد با دانش آموز تنبل را توضيح دهيم. 

علت دانش آموز تنبل

دانش آموز تنبل به دلايل مختلفي چنين رفتاري را از خود نشان مي‌دهد. در اين مقاله سعي كرده ايم علت رفتار دانش‌آموز تنبل را توضيح دهيم.

🟠 پايه تحصيلي ضعيف

يكي از علل دانش آموز تنبل، پايه تحصيلي ضعيف است. برخي از دانش آموزان در گذشته به خوبي آموزش نديده اند و به همين دليل سرعت يادگيري پايين تري به نسبت همسالان خود دارند. در اين شرايط حتما بايد مطالب سالهاي گذشته دانش آموز را آموزش دهيد.

🟢 عدم آشنايي با وظايف

از ديگر علل رفتار دانش آموز تنبل، عدم آشنايي با وظايف است. بسياري از دانش آموزان با آغاز مدرسه ها به وظايف خود آشنا نيستند. و زمان زيادي طول مي‌كشد تا به انجام تكاليف عادت كنند. در اين شرايط بايد از مشاورين تحصيلي كمك بگيريد تا برنامه درسي مشخصي براي دانش آموز تعيين كند.

🟡 اختلال در يادگيري

يكي از علل رفتار دانش آموز تنبل، اختلال در يادگيري است. اگر دانش آموز دير آموز داريد و يا در مطالب درسي ضعيف است، لازم است كه حتما از مشاورين متخصص براي كمك به كاهش نشانه اي اختلال در يادگيري فرزند كمك بگيريد. اين دانش آموزان تنها با جلسات درماني بهبود مي‌يابند.

🟣 عدم انگيزه

يكي از دلايل رفتاري دانش آموز تنبل، عدم انگيزه است. زماني كه دانش‌آموز انگيزه اي براي درس خواندن نداشته باشد؛ تنبل مي‌شود و علاقه نشان نمي‌دهد. در اين شرايط معلم موظف است كه در دانش آموز انگيزه ايجاد كند و به دنبال راهكارهاي مناسب باشد.

نشانه هاي دانش آموز تنبل

دانش آموز تنبل از خود نشانه هايي را بروز مي‌دهد. معلمين و والدين بايد اين نشانه هاي را آموزش ببينند تا در زمان مشاهده هر كدام از اين نشانه ها، به دنبال راهكار باشند. در اين بخش مقاله راجع به نشانه هاي دانش‌آموز تنبل توضيح داده ايم.

🔸 اعتماد به نفس پايين دارند.

🔸 با ديگر دانش آموزان كلاس به خوبي ارتباط برقرار نمي‌كند.

🔸 از انجام تكاليف سر باز مي‌زنند.

🔸 اغلب اوقات منفعل هستند.

🔸 از سوي ديگر دانش آموزان طرد مي‌شوند.

🔸 در كارهاي گروهي شركت نمي‌كنند.

🔸 نمرات درسي آنها نوسان دارد.

🔸 دوستان كمي در كلاس درس دارند.

🔸 هميشه نمرات آنها در حد پايين يا متوسط است.

روش هاي برخورد با دانش آموز تنبل چيست؟

براي كمك به دانش آموز تنبل لازم است كه برخي از روش ها در كلاس هاي درس و والدين ارائه شود. راه هاي مختلفي در برخورد با دانش‌آموز تنبل وجود دارد كه در اين بخش مقاله توضيح داده ايم.

📌 در صورت پيشرفت تحصيلي به آنها پاداش دهيد

يكي از روش هاي كمك به دانش آموز تنبل، پاداش است. زماني كه دانش آموز نمرات بالاي درسي را كسب كرد؛ او را تشويق كنيد و پاداش در نظر بگيريد. زيرا اين روش برخورد به خوبي در دانش آموزان انگيزه ايجاد مي‌كند.

📌 حمايت كننده باشيد

جهت كمك به دانش آموز تنبل، حمايت كننده باشيد. براي ايجاد انگيزه در اين دانش آموزان؛ بايد آنها را نسبت به علاقه مندي هاي خود تشويق كنيد و مورد حمايت قرار دهيد. پيگيري كنيد كه دانش آموز به چه چيزي علاقه دارد و نسبت به علاقه اش او را حمايت كنيد.

📌 آنها را در فعاليت هاي فوق برنامه شركت دهيد

براي دانش آموز تنبل بايد فعاليت هاي فوق برنامه در نظر بگيريد. بسياري از دانش آموزان دوست دارند كه به جاي فعاليت هاي روزانه در اتاق هاي خود به تنهايي حبس شوند. اما بهتر است كه براي افزايش اعتماد به نفس دانش آموزان؛ آنها را در فعاليت هاي فوق برنامه شركت دهيد.

📌 به نكات زير براي كمك به دانش آموز تنبل دقت كنيد

🔻 براي درس هاي علمي مانند علوم از آزمايشگاه كمك بگيريد.

🔻 در حل مساله هاي رياضي و فيزيك بخواهيد كه دانش آموز تعامل داشته باشد.

🔻 براي دروس تاريخ و ادبيات بازي و نمايش تعيين كنيد.

🔻 به نقاط ضعف و قدرت او توجه كنيد و به تقويت نقاط قوت بپردازيد.

🔻 تكاليف او را در اسرع وقت تصحيح كنيد و بازخورد خود را اعلام كنيد.

🔻 براي زمان استراحت دانش آموز؛ برنامه ريزي كنيد.

📌 از روانشناس تحصيلي كمك بگيريد

براي كمك به دانش آموز تنبل، راهنمايي از روانشناس واجب است. اگر قصد داريد كه دانش آموز خود را در زمينه تحصيلي كمك كنيد؛ بهتر است كه از مشاوره تحصيلي راهنمايي بگيريد. مشاورين در اقدام اول نشانه هاي دانش آموز را بررسي مي‌كنند و سپس به دنبال علت اين رفتار مي‌گردند. در نهايت راهكار مناسب را ارائه مي‌دهند تا با انگيزه بالاتري به درس بپردازند.

كلام آخر

براي كمك به دانش آموز تنبل لازم است كه همه معلمين، والدين و اعضاي مدرسه از روانشناس راهنمايي بگيرند. زماني كه راهنمايي هاي روانشناس وجود داشته باشد؛ كمك به دانش‌آموز تنبل به شيوه اصولي تري پيش خواهد رفت. به همين دليل نبايد كمك از روانشناس را فراموش كرد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دانش آموز تنبل مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: دانش آموز تنبل | 4 دليل تنبلي در دانش آموزان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۲:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

لوب هاي مغزي تقسيم بندي است كه براي قسمت هاي مختلف قشر مخ در نظر مي‌گيرند. سيستم عصبي در انسان به دو قسمت مركزي و محيطي تقسيم‌بندي شده است. مغز و نخاع در قسمت سيستم عصبي مركزي و رشته‌ها عصبي و اعصاب در سيستم عصبي محيطي قرار مي‌گيرند. مغز انسان از بخش‌ها مختلفي تشكيل شده است. بزرگ‌ترين قسمت مغز را مخ مي‌نامند. هم‌‌چنين مغز به دو نيمكره راست و چپ تقسيم مي‌شود. بخشي از يك عضو كه با چشم غير مسلح و بدون ميكروسكوپ قابل مشاهده است را لوب مي‌نامند.

 

هر نيمكره مغزي از چهار لوب تشكيل شده است. لوب‌ها مغز شامل لوب پيشاني (فرونتال)، آهيانه (پريتال)، پس‌سري (اكسي‌پيتال) و گيجگاهي (تمپورال) است. لوب‌ها مغزي كاركرد و نقش اختصاصي خود را در بدن دارند. اين نقش‌ها در تفكر، رفتار، ادراك و واكنش فرد به محيط مشهود است. آسيب به هر لوب منجر به بروز اختلال عصبي و اشكال در عملكرد آن‌ها مي‌شود. بايد اشاره كنيم آسيب‌ها وارد شده به لوب‌ها مغزي مي‌تواند ناشي از صدمات فيزيكي، بيماري‌ها و اثرات جانبي برخي داروها باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه لوب هاي مغزي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: لوب هاي مغزي | آسيب و كاركردها لوب هاي مغز

بخش هاي مختلف مغز

مغز انسان به عنوان مهم ترين عضو انسان داراي بخش هاي مختلفي است كه هريك وظايف مشخصي دارند. اين بخش ها از پيچيده ترين فعاليت هاي شناختي تا حتي وظايف ساده را نيز در بر مي‌گيرند. برخي از بخش ها شامل موارد زير مي‌شوند.

💠مخ

بزرگترين بخش مغز، مخ است كه به دو بخش تقسيم شده و داراي چهار لوب است. قشر مخ آخرين لايه مغز بوده كه وظيفه جمع آوري و همچنين سازماندهي دستورات را دارد. هرچه از مخ به سمت داخل حركت مي‌كنيم بخش شاهد بخش هاي بيشتري خواهيم بود. 

💠مخچه

مخچه در بخش عقبي و زير مخ قرار دارد. اين ناحيه داراي نيمي از سلول هاي عصبي مغز است و بيشتر در وظايف مربوط به فعاليت هاي حركتي، نقش دارد. اين قسمت بر اساس سيگنال هاي گوش داخلي و همچنين ماهيچه ها به حفظ تعادل و همچنين وضعيت بدني كمك مي‌كند.

💠ساقه مغز

ساقه مغز، پايين ترين ناحيه مغز است كه از سه بخش اصلي مغزمياني، پونز و بصل النخاع تشكيل شده است. اين عضو وظيفه رسيدگي به عملكردهاي اساسي و غيرارادي مانند تنفس، هضم غذا، واكنش هاي غيرارادي و… را دارد. همچنين به وسيله ارتباط با لوب هاي مغزي به ساير بخش هاي مغز نيز كمك مي‌كند.

💠نيمكره هاي مغزي

مغر انسان به طور كلي به دو بخش تقسيم شده كه هريك وظيفه انجام وظايف بخش مخالف را دارند. نيمكره چپ براي توانايي صحبت كردن و درك زبان بوده و و نيكره راست نيز به پردازش فضايي اختصاص يافته است. اين دو بخش به وسيله جسم پينه اي به يكديگر متصل مي‌شوند. لوب هاي مغزي در هر دو نيمكره وجود داشته و وظايف مربوطه را انجام مي‌دهند.

انواع لوب هاي مغزي

همان‌طور كه اشاره شد؛ لوب هاي مغزي، از چهار لوب به نام‌ها پيشاني، آهيانه‌اي، گيجگاهي و پس‌سري تشكيل شده است. در ادامه اين مطلب به عملكرد و نقش هر يك از لوب‌ها اشاره مي‌كنيم.

📌لوب پس‌سري

لوب پس سري كه ازلوب هاي مغزي است؛ عقب‌ترين بخش جمجمه را به خود اختصاص مي‌دهد. كوچك‌ترين اندازه را در ميان لوب‌ها دارد. وظيفه اصلي آن مربوط به بينايي و ادارك ديداري است.

ساير وظايفي كه لوب پس‌سري در آن‌ها نقش دارد عبارتند از:
تشخيص رنگ‌ها
ادراك ديداري
درك حركات و صحنه‌ها
بررسي‌ها ديداري_فضايي

توهم ديداري ممكن است ناشي از آسيب به لوب پس‌سري باشد.

📌لوب آهيانه

لوب آهيانه نيز بين لوب پيشاني و پس‌سري قرار گرفته است. محل عبور اعصاب بينايي است كه به لوب پس‌سري مي‌روند.

اطلاعات حسي از بخش‌ها مختلف بدن براي پردازش و يكپارچه سازي به لوب آهيانه‌اي مي‌روند.

عملكردها ديگر لوب آهيانه‌اي كه از لوب هاي مغزي است؛ شامل موارد زير مي‌شود:
حركت، گفتار، تشخيص و درك محرك‌ها
احساس درد
شناخت
جهت‌گيري فضايي
موثر در لمس

📌لوب پيشاني مغز

يكي ديگر از لوب هاي مغزي، لوب پيشاني بوده كه ساختار كلي شخصيت فرد و مركز تفكر وي در لوب پيشاني است. اين لوب از دو قسمت قدامي و خلفي تشكيل شده كه هر كدام وظيفه خود را دارد.

تفكر و عملكرد شناختي در قسمت قدامي لوب پيشاني و كنترل حركات ارادي شخص در بخش خلفي لوب پيشاني ديده مي‌شود.

قدرت استدلال و قضاوت، توانايي حل مسئله، ميل جنسي، توانايي حركتي، برنامه‌ريزي، سامان دادن به افكار و قدرت تكلم از ديگر عملكردها لوب پيشاني است.

📌لوب گيجگاهي

عمده فعاليت‌ها شنوايي و پردازش اطلاعات صوتي در اين قسمت انجام مي‌شود. محل قرارگيري لوب گيجگاهي تقريبا در سطح گوش‌هاست.

هم‌چنين هيپوكامپ كه وظيفه ذخيره اطلاعات جديد و تشكيل حافظه بلندمدت را به عهده دارد، در لوب گيجگاهي قرار گرفته‌اند.

لوب گيجگاهي سمت راست وظيفه سازمان‌دهي حافظه تصويري و مسئوليت سمت چپ، مديريت حافظه كلامي است.

شنوايي

لوب گيجگاهي داراي قشر شنوايي اوليه بوده كه بين لوب هاي مغزي براي اين فعاليت اختصاص يافته است. اين لوب اطلاعات را از گوش و همچنين نواحي ثانويه دريافت كرده و به پردازش اطلاعات مي‌پردازد.

بينايي

برخي از نواحي لوب گيجگاهي، اطلاعات بينايي را تفسير كرده و منجر به درك دريافت هاي بصري مي‌شوند. براي مثال درك چهره هاي مختلف، يكي از وظايف اين ناحيه است.

حافظه

يكي از نواحي بسيار مهم لوب گيجگاهي، هيپوكامپ است كه در حافظه و يادگيري نقش بسيار مهمي دارد. همچنين هيپوكامپ در شكل گيري احساسات نيز موثر است.

آسيب‌ها وارد شده به لوب هاي مغز منجر به چه حوادثي مي‌شوند؟

پيش‌تر اشاره كرديم آسيب‌ها وارد شده به لوب هاي مغزي ممكن است به دنبال صدمه فيزيكي، مصرف برخي داروها، ابتلا به بيماري‌هايي مانند بيماري‌ها رواني، اختلال در ترشح هورمون‌ها و ناهنجاري‌ها مربوط به فعاليت انتقال‌دهنده‌ها عصبي باشد.

🔸آسيب به لوب پس‌سري

مشكلات مربوط به بينايي، از دست دادن كامل قدرت بينايي، اختلال در ادراكات مربوط به بينايي در نتيجه آسيب به لوب پس‌سري ايجاد مي‌شود.

احتمال آسيب به اين لوب به لحاظ محل قرارگيري كمتر از ساير لوب هاي مغزي است.

🔸آسيب لوب آهيانه

پريشاني در ادراك، سندروم گرستمن عوارض ناشي از آسيب به سمت چپ لوب آهيانه هستند.

در صورت آسيب ديدن سمت راست، توانايي فرد در ساختن و خلاقيت وي مختل مي‌گردد.

سندروم بالينت در اثر آسيب دو طرفه لوب آهيانه رخ مي‌دهد. علائم اين سندروم شامل مشكلات ديداري و ناهنجاري‌ها حركتي است.

🔸آسيب لوب پيشاني

لوب پيشاني در معرض خطر بيشتري براي آسيب ديدن است.

تغيير ميل جنسي و پيدايش عادات خاص جنسي
حواس‌پرتي
اشكال در حس چشايي و بويايي
تغييرات آشكار در گفتار فرد
كاهش ريسك‌پذيري افراد
مختل شدن توانايي حل مشكلات
خلاقيت افراد ممكن است افزايش يا كاهش يابد
ايراد در انگيزه دروني و برانگيخته شدن
حساسيت بيش از اندازه
پايين آمدن قدرت انعطاف‌پذيري فكري و ذهني

🔸آسيب به لوب گيجگاهي

به ياد آوردن تصاوير، به كار بردن كلمات و توانايي كلامي به دليل آسيب سمت چپ لوب گيجگاهي ايجاد مي‌گردند.

شناسايي تصاوير نيز در اثر آسيب به سمت راست دچار مشكل مي‌شود.

سخن پاياني

به طور كلي لوب هاي مغزي در فرايند تفكر و حتي رفتارهاي ما بسيار نقش دارند. اين تقسيم بندي ها باعث مي‌شوند تا فعاليت هاي مغز سازمان يافته تر و همچنين دقيق تر مورد بررسي قرار گيرند. آسيب به هر يك از اين نواحي باعث بروز مشكلات زيادي براي افراد مي‌شود. بهتر است در مورد اين مشكلات و همچنين علائم آنها حساس بوده و از يك متخصص كمك بگيريد. برخي از آسيب هاي مغزي جبران ناپذير بوده و پيامدهاي زيادي دارند.

براي دريافت مشاوره در زمينه لوب هاي مغزي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: لوب هاي مغزي | آسيب و كاركردها لوب هاي مغز


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۵:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روز اول مدرسه از روزهاي شيرين و به يادماندني براي بسياري از نوآموزان اول ابتدايي است و معمولا تمامي دانش‌آموزان خاطرات خوبي را از اين روز به ياد مي‌آورند. در اين ميان كودكاني هستند كه وابستگي زيادي به والدين‌شان دارند، به همين دليل نمي‌توانند به راحتي از آن‌ها جدا شوند و وارد دنياي جديد مدرسه گردند. همين موضوع سبب مي‌شود كه در اولين روز مدرسه ناراحت باشند و نتوانند با ديگر همسالان خود ارتباط برقرار كنند.

 

كودكاني با وابستگي بسيار زياد به والدين، معمولا به دليل اضطراب جدايي دچار رنج رواني مي‌شوند؛ اما جاي نگراني نيست و اين مشكل با دريافت مشاوره كودك قابل درمان است. در ادامه همراه ما باشيد تا با نكات مهم روز اول مدرسه آشنا شويم.

براي دريافت مشاوره در زمينه روز اول مدرسه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: روز اول مدرسه چه نكاتي بايد رعايت شود؟

روز اول مدرسه

روز اول مدرسه براي بسياري از دانش آموزان سخت و دشوار است. اين دانش آموزان به دليل اضطراب و ترس از جدايي والدين، در روز اول مدرسه خاطره خوبي ندارند. معمولا بيشتر بچه ها در اين روز گريه مي‌كنند و ترس بزرگي را تجربه مي‌كنند. اما خوشبختانه اين ترس ها دوام ندارند و به مرور زمان رفع مي‌شوند.

والدين بايد به روز اول مدرسه كودك دقت كنند و اين بخش را مهم در نظر بگيريد. در اين مقاله راجع به روز اول مدرسه كودك صحبت كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

اضطراب نوآموزان كلاس اولي در روز اول مدرسه

استرس و اضطراب در روز اول مدرسه براي كودكان كلاس اولي، به دلايل مختلفي ايجاد مي‌شود. هر كودك استرس خود را با واكنش‌هاي مختلفي همچون ناراحتي، گريه كردن، جويدن ناخن، پرخاشگري و عصبانيت، شب ادراي، لكنت زبان، حالت تهوع، دل‌درد، بي‌قراري و … نشان مي‌دهد.

بنابراين توصيه روانشناسان اين است كه اگر علائمي كه نام برديم را در كودك كلاس اولي خود مشاهده كرديد، حتما سعي كنيد به او آرامش بدهيد و از ميزان استرس و اضطراب او بكاهيد.

دليل ناخوشايند بودن روز اول مدرسه براي برخي از كودكان‌‌

اگر بخواهيم به صورت كلي به اين موضوع بپردازيم، روز اول مدرسه براي اغلب دانش آموزان، يك روز يه ياد ماندني و خاطره انگيز است. چرا كه آن‌ها در موقعيت جديدي قرار مي‌گيرند كه براي‌شان تجربيات بسياري را به دنبال دارد.

در اين ميان برخي از كودكان نمي‌توانند خودشان را با شرايط جديد وفق دهند؛ به همين دليل روز اول مدرسه براي‌شان چندان خوشايند نيست. اينكه كودكان از روز اول مدرسه خاطرات خوبي را به ياد ندارند، دلايل مختلفي دارد كه در ادامه به مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم:

🔻 جدايي از والدين

🔻 دور شدن از محيط خانه

🔻 ترس از مدرسه

🔻 قرار گرفتن در محيطي جديد و غريبه

🔻 جديت كاركنان مدرسه

🔻 كمتر شدن زمان بازي كودكان

🔻 اضطراب ناشي از تنهايي

🔻 و …

نكته جالبي كه در اين رابطه وجود دارد، اين است كه دليل ناخوشايند بودن روز اول مدرسه براي بسياري از كودكان، رفتار اشتباه والدين آن‌ها مي‌باشد؛ به گونه‌اي كه استرس و اضطراب را به كودك خود منتقل مي‌كنند. بنابراين توصيه مي‌شود والدين در اين رابطه با يك روانشناس مشورت كنند. تا بدون هيچ مشكلي كودك نوآموز خود را براي رفتن به مدرسه آماده نمايند. 

چطور روز اول مدرسه را خاطره ساز كنيم؟

در جهت كاهش استرس و اضطراب‌هاي كودك براي حاضر شدن در روز اول مدرسه و ايجاد يك خاطره شيرين در روز اول مدرسه والدين نقش زيادي دارند و مي‌توانند با استفاده از راهكارهاي موثر، استرس و اضطراب كودك خود را از بين ببرند. در ادامه به منظور كمك به شما عزيزان به راهكارهايي براي آماده سازي كودكان اشاره كرده‌ايم.

📌 بردن اسباب بازي به مدرسه

اگر فرزندتان تمايل دارند يكي از اسباب بازي‌هاي مورد علاقه‌اش را با خود به مدرسه ببرد، اين اجازه را به او بدهيد. بردن وسيله مورد علاقه همراه خود به مدرسه، سبب مي‌شود كه كودكان تصوير ذهني خوبي را از روز اول مدرسه داشته‌باشند.

بنابراين شما والدين گرامي نبايد فرزندتان را به اين خاطر سرزنش كنيد؛ چرا كه به همراه داشتن يك وسيله آشنا در روز اول مدرسه، مي‌تواند منجر به كاهش اضطراب اجتماعي كودك‌تان شود. در اين روز براي كودكان كلاس اولي، خبري از درس نخواهد بود و معمولا برايشان برنامه‌هاي شاد و جشن‌هاي كودكانه در نظر گرفته مي‌شود. بنابراين اشكالي ندارد او يكي از اسباب‌بازي‌هايش را در اين روز شاد همراه خود داشته باشد.

📌 در روز اول مدرسه كنار كودك‌ تان باشيد

براي خاطره ساز كردن روز اول مدرسه، كنار كودك خود بمانيد. كودك شما براي اولين بار در محيط مدرسه قرار مي‌گيرد؛ بنابراين او را تنها نگذاريد. برخي از والدين بلافاصله پس از رساندن فرزند خود به مدرسه، او را تنها مي‌گذارند و همين موجب مدرسه هراسي فرزندشان مي‌شود. اگر فرزندتان به حضور شما نياز دارد و آرامش مي‌گيرد، بهتر است حتي براي چند ساعت كنار او بمانيد.

براي جلوگيري از هراس، روز اول مدرسه كنار كودك خود باشيد. گاهي دليل مدرسه‌ هراسي كودكان نيز داشتن اضطراب جدايي است؛ در چنين كودكاني، مادر بايد به صورت تدريجي از كودك خود جدا شود تا كودك كم‌كم بتواند با نبود والدينش كنار بيايد و به تنهايي با همسالانش زمان بگذراند.

در صورتي كه احساس مي‌كنيد كودك شما نيز داراي اضطراب جدايي است، مي‌توانيد براي دريافت راهكارهاي موثر جهت كاهش اين اضطراب، از مشاوره كودك استفاده كنيد. 

📌 آشنا كردن كودك با مدرسه

در روز اول مدرسه، كودك را با مدرسه آشنا كنيد. امروزه تقريبا اغلب كودكان قبل از تجربه مدرسه، به مهد كودك مي‌روند و به همين دليل تا حد زيادي با قوانين مدرسه آشنا هستند. از مزيت‌هاي فرستادن كودك به مهد كودك، اين است كه كودكان در سنين پايين‌تر در جمع همسالان خود قرار مي‌گيرند. و مهارت‌هاي اجتماعي آن‌ها تقويت مي‌شود. ضمن اينكه اضطراب و استرس‌شان براي حضور در مدرسه نيز از بين مي‌رود.

اگر كودك‌تان تجربه مهد كودك را ندارد، در نظر داشته باشيد كه قرار گيري يكباره او در محيط مدرسه، مي‌تواند منجر به واكنش‌هاي منفي او شود. بنابراين سعي كنيد قبل از شروع مدرسه پيرامون رفتار با معلم، دوست شدن با همسالان، پوشش، هدف از مدرسه رفتن و … به او توضيحاتي بدهيد. همين‌طور توصيه مي‌شود كه يك روز او را به مدرسه ببريد تا با محيط آنجا نيز آشنا شود و به يكباره در روز اول مدرسه، خود را تنها و در محيطي عجيب و غريب تصور نكند.

📌 تقويت اشتياق مدرسه رفتن در كودك‌

سعي كنيد با رفتارهاي خود، ميزان اشتياق فرزندتان براي روز اول مدرسه زياد كنيد. به عنوان مثال مي‌توانيد با يكديگر به بازار برويد و اجازه دهيد فرزندتان با سليقه خودش، لوازم تحرير مورد نيازش را انتخاب كند. استفاده از لوازم تحرير انگيزه و اشتياق زيادي را براي شروع مدرسه به كودكان مي‌دهد.

📌 براي كودك تغذيه مناسب بگذاريد

يكي از كارهايي كه والدين بايد براي روز اول مدرسه فرزندانشان در نظر بگيرند؛ تغذيه سالم است. براي اينكه كودك اشتياقي براي مدرسه داشته باشد؛ خوراكي هاي مورد علاقه او را در اختيارش قرار دهيد و بگوييد كه هر زنگ تفريح بايد اين خوراكي ها را بخورد. در اين شرايط ميلي براي رفتن به مدرسه براي او باقي مي‌ماند.

📌 اجازه دهيد فرزند خودش كارش را انجام دهد

براي روز اول مدرسه، بهتر است كه اجازه دهيد خود كودك كارهايش را انجام دهيد. او را به خود وابسته نكنيد. و بگذاريد كه مسئوليت كارهاي خودش را گردن بگيرد. به بچه ها امر و نهي نكنيد و كارهايشان نيز انجام ندهيد.

📌 آرامش خود را حفظ كنيد

براي روز اول مدرسه كودك والدين بايد استرس خود را كنترل كنند و آرامش داشته باشند. زماني كه استرس وجود داشته باشد به كودك منتقل مي‌شود و باعث نگراني بيشتر او نيز خواهد شد.

📌 احترام به معلم و بچه هاي ديگر را آموزش دهيد

روز اول مدرسه كودك با دوستان و معلمان آشنا مي‌شود. به همين دليل بايد احترام به آنها را به او آموزش دهيد تا هم بتواند شاگرد خوبي براي معلم باشد و هم دوستان خوبي را پيدا كند.

نكات مهم و كليدي روز اول مدرسه كلاس اولي‌ها

در ادامه به برخي نكات مهم و كليدي اشاره كرده‌ايم. كه با انجام آن‌ها، كودك خود را بيش از گذشته براي حضور در مدرسه آماده كنيد. با اين نكات، كودك براي روز اول مدرسه آماده مي‌شود.

🔸 سعي كنيد چند روز قبل از شروع مدرسه بر روي ساعت خواب كودك‌تان كار كنيد. بهتر است در ساعت مناسبي به او شام سبكي بدهيد تا زودتر به خواب برود و صبح نيز راحت‌تر از خواب بيدار شود.

🔸 براي كودك‌تان روپوش و لباس مناسبي تهيه كنيد. اين موضوع به آن‌ها اعتماد به نفس مي‌دهد. و تمايل دارند با پوشيدن آن در مدرسه حاضر شوند.

🔸 براي فرزندتان آب و تغذيه سالمي براي زماني كه در مدرسه است، در نظر بگيريد.

🔸 سلام در مدرسه، اجازه براي صحبت در مدرسه، مودب و صحبت دوستانه و … را به فرزند خود آموزش دهيد.

🔸 رعايت بهداشت فردي در مدرسه همچون استفاده از ليوان و دستمال، دستشويي رفتن و شستن مرتب دست‌ها را به كودكتان ياد دهيد.

🔸 به او بياموزيد كه چگونه كفش‌هاي خود را بپوشد و پس از اتمام كلاس تمامي وسايلش را در كيف خود قرار دهد.

🔸 با كودكتان صحبت كنيد كه هر گونه مشكلي كه در مدرسه داشته باشد را مي‌تواند با شما مطرح كند. البته اين نكته را نيز در نظر داشته باشيد كه بهتر است حل كردن مشكلات ساده و پيش پا افتاده را به كودك‌تان بسپاريد و اجازه دهيد او از پس مشكلاتش بر بيايد.

كلام آخر

براي روز اول مدرسه همه والدين بايد آمادگي داشته باشند. اين آمادگي در زمينه هاي گوناگوني باشد تا كودك با آرامش كامل به مدرسه برود. در اين راه نيز از روانشناس و مشاورين متخصص راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روز اول مدرسه مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: روز اول مدرسه چه نكاتي بايد رعايت شود؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۸:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چطور شوهر پيدا كنيم ؟ اينكه چگونه خواستگار مناسب براي ازدواج پيدا كنيم، دغدغه بسياري از دختراني است كه آمادگي ازدواج را دارند، اما فرصتي براي آشنايي با مرداني با معيارهاي مورد نظرشان را ندارند. ازدواج كردن و پيدا كردن همسر ايده آل از نيازهاي ذاتي تمامي انسان هاست، اما بايد به اين نكته نيز توجه داشت كه هميشه برخي از افراد موفق به پيدا كردن شخص مورد نظر و ايده آل خودشان نمي‌شوند. مشكل ديگر اينجاست كه براي دختران، بيان كردن اين موضوع نيز آسان نيست. در ادامه راهكارهايي براي پيدا كردن همسر براي بانوان جوان را آورده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه چطور شوهر پيدا كنيم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره رابطه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: چطور شوهر پيدا كنيم ؟ 

چطور شوهر پيدا كنيم ؟

دختراني كه قصد ازدواج دارند و به عبارتي دنبال شوهر خوب هستند، خوشايند نيست كه براي پيشنهاد رابطه و يا ازدواج پيش قدم شوند، حتي اگر ارتباط شكل بگيرند، چنين شروعي براي آن‌ها مشكل ساز خواهد شد.

اما به گفته‌ روانشناسان اين دسته از خانم‌ها مي‌توانند از برخي راه‌ها استفاده كنند، تا بيشتر ديده شوند. براي آشنايي با پيامدهاي پيشنهاد دوستي دختر به پسر كليك كنيد.

✅ داشتن فعاليت اجتماعي 

اگر به دنبال پاسخي براي چطور شوهر پيدا كنيم هستيد؛ بديهي است كه اگر دائما در خانه باشيد، فرصت آشنايي با اشخاص جديدي را نيز نخواهيد داشت. سعي كنيد درس بخوانيد و وارد محيط دانشگاه شويد يا سركار برويد و ضمن مستقل شدن با افراد جديدي نيز آشنا شويد.

براي گذران اوقات فراغت و البته در اجتماع بودن مي‌توانيد به كتابخانه برويد، در كنسرت‌هاي مختلف حضور داشته باشيد و يا با تورهاي سفرهاي كوتاه، رفتن به جنگل و يا كوه نوردي را امتحان كنيد. تمامي اين فعاليت‌ها باعث مي‌شود كه دايره كساني كه شما با آن‌ها در ارتباط هستيد، گسترش پيدا كند. چه بسا ممكن است در اين ميان شوهر ايده آل خود را نيز پيدا كنيد.

✅ چطور شوهر پيدا كنيم | به ديگران بگوييد قصد ازدواج داريد!

بهتر است اگر قصد ازدواج داريد و از خود مي پرسيد كه چطور شوهر پيدا كنيم ، به دوستان و خانواده خود بگوييد. آن‌ها دلسوزترين افراد نسبت به شما هستند و مي‌توانند يك پسر خوب و مناسب شما را براي آشنايي معرفي كنند.

✅ اعتماد به نفس‌تان را بالا ببريد

آنچه كه بيشتر از ظاهر، باعث جذب خواستگار مي‌شود، اعتماد به نفس است. اعتماد به نفس خود را بيشتر كنيد و نداشتن خواستگار را از ضعف‌هاي خود حساب نكنيد. براي تمرين داشتن اعتماد به نفس مي‌توانيد از پوشيدن لباس‌هاي شاد شروع كنيد و به هيچ وجه خودتان را با زن‌هاي ديگر مقايسه نكنيد.

ورزش كنيد و بر روي زيبايي‌ها و نقاط قوت خودتان تمركز كنيد. سعي كنيد در وهله اول خودتان را دوست داشته باشيد. اهميت دادن به خود يكي از نشانه‌هاي داشتن اعتماد به نفس است.

✅ چطور شوهر پيدا كنيم | به ظاهرتان بيشتر توجه نشان دهيد

داشتن ظاهر زيبا و آراسته حتي در اسلام نيز توصيه شده است. هميشه به خودتان برسيد و سعي كنيد لباس‌هاي آراسته و زيبا و البته تميز و مرتب بپوشيد. لباس‌هايي را انتخاب كنيد كه متناسب شخصيت شما باشد و شما را موقر نشان دهد. اگر براي پاسخ به سوال چطور شوهر پيدا كنيم در ظاهر خود زياده روي كنيد حتما نتيجه عكس مي‌گيريد.

✅ خودتان را به درستي معرفي كنيد

بسياري از رابطه‌ها پس از شكل‌گيري در مراسم خاستگاري به پايان مي‌رسد. به طور كلي شما به عنوان يك دختر براي جذب خواستگار و شوهر بايد حتما بدانيد كه چگونه در جلسه خواستگاري خودتان را معرفي كنيد.

نيازي نيست نقش بازي كنيد، اما براي جذب طرف مقابل بايستي كه از بهترين، ساده‌ترين و جذاب‌ترين محاسن خود آغاز كنيد. اگر اعتماد به نفس بالايي داشته باشيد از پس اين كار به خوبي بر مي‌آييد.

✅ در انتخاب شوهر سخت گيري نكنيد

براي دريافت نتيجه در  جواب چطور شوهر پيدا كنيم توقع تان را كم كنيد. كم كردن توقع به معناي وارد رابطه عاطفي شدن با هر مردي نيست. اما همانطور كه به راحتي از مرداني كه ايده آل شما نيستند، مي‌گذريد؛ بهتر است در ديگر موردهايي كه قابل فكر كردن هستند، جدي‌تر عمل كنيد.

به عنوان مثال معيارهاي زيبايي و مالي برخي دختران واقعا دست يافنتي نيست و آن‌ها به دنبال پولدارترين و زيباترين شوهر هستند. اگر كمي واقع بين باشيد بايستي از اين معيارهاي خود كمي عقب نشيني كنيد و اعتدال را در نظر بگيريد.

 

✅ چطور شوهر پيدا كنيم | از واسطه‌ها كمك بگيريد

در بسياري از ازدواج‌ها، دو طرف مقابل به كمك واسطه‌ها با يكديگر آشنا شده‌اند. مي‌توانيد از خانواده خود بخواهيد كه از واسطه‌ها نيز كمك بگيرند. البته مراكز همسريابي نيز در اين روزها فعاليت‌هاي گسترده‌اي دارند كه مي‌توانيد به اين مراكز نيز مراجعه كنيد.

اگر در طي اين آشنايي ها طرف مقابل از شما رابطه بي قيد و شرط خواست آيا مي دانيد كه چه كار بايد بكنيد؟

✅ چطور شوهر پيدا كنيم | او را مجذوب خود كنيد

اگر فرد ايده آل خود را پيدا كرده‌ايد، اين بار بايد خودتان دست به كار شويد، تا او را مجذوب خود كنيد. برقراري تماس چشمي مي‌تواند از اولين جذب‌ها ميان شما باشد. بنابراين نبايد از او چشم برداريد و سعي كنيد از طريق تماس چشمي احساس خود را به او بگوييد و در واقع در روح او نفوذ كنيد.

علاقه خود را با لبخند زدن نشان دهيد. از مرد مورد علاقه خود بخواهيد كه از خودش بيشتر صحبت كند و خودش را معرفي كند و به همين ترتيب پيش برويد. 

✅ منتظر شوهر نباشيد تا از زندگي لذت ببريد

شما بايد از دوران مجردي خود لذت ببريد، حتي اگر اين لذت در نوشيدن يك قهوه با دوستان‌تان باشد. اگر هدف خود را فقط به پيدا كردن شوهر معطوف كنيد و از بودن در كنار دوستان و انجام كارهاي هيجان انگيز لذت نبريد، در واقع هيچ تجربه‌اي نخواهيد داشت. بهتر است زمان‌هايي را به خود اختصاص دهيد تا حتي اگر فرد مورد نظر را نيز پيدا كنيد، به نظر او درمانده و وابسته نباشيد و بتوانيد از كارها و خاطرات خود براي او صحبت كنيد..

✅ چطور شوهر پيدا كنيم | مهارت و آگاهي‌تان را در زمينه ازدواج بالا ببريد

در زندگي هدف پيدا كردن شوهر و ازدواج نيست. هدف انسان‌ها رسيدن به آرامش است و ازدواج نيز مي‌تواند براي برخي اين آرامش را به همراه داشته باشد. بسياري از آدم‌ها با هدف برآورده كردن نيازها و خواسته‌هاي خود اقدام به ازدواج مي‌كنند كه پس از مدتي از ازدواج دچار احساس پوچي شده و ناسازگاري و نارضايتي را شروع مي‌كنند. بهتر است ابتدا آگاهي خود را نسبت به ازدواج افزايش دهيد، تا هدف خود را از اين امر روشن نماييد.

✅ براي شوهر كردن عجله نداشته باشيد

لازم است به اين نكته نيز توجه داشته باشيد كه سن ازدواج در نسل جديد افزايش يافته است. به طوري كه الان دختران در سن سي سالگي و يا بيشتر ازدواج مي‌كنند. بنابراين نيازي نيست كه عجله داشته باشيد و فقط سعي كنيد فرد مورد علاقه و ايده آل خود را پيدا كنيد كه شريك مناسبي براي زندگي‌تان باشد.

✅ چطور شوهر پيدا كنيم | توكل كنيد و از خدا كمك بخواهيد

در نهايت نيز بهتر است براي پيدا كردن يك شوهر خوب، به خدا توكل داشته باشيد و از او كمك بخواهيد كه فرد ايده آل شما را براي ازدواج در مسير زندگي‌تان قرار دهد. خداوند براي هر چيزي اندازه‌اي قرار داده است و اگر افراد با تقوا و ايمان باشند، براي‌شان اتفاقي خواهد افتاد كه انتظار آن را نداشته‌اند.

سخن آخر

هر دختر جواني براي ساختن زندگي مشترك خود به دنبال همسري بر اساس معيارهاي به خصوص خودش است. اينكه چطور شوهر پيدا كنيم و چطور اين رابطه را پيش ببريم؛ آينده شما را تحت تاثير قرار مي‌دهد. براي پيدا كردن شوهر چندين راهكار به شما ارائه داديم، اما با توجه به شرايط و موقعيت شما ممكنه روش هاي ديگري نيز براي يافتن شوهر وجود داشته باشد. آنچه كه در هر صورت بايد براي پيدا كردن شوهر به آن توجه كنيد، احتمال موفقيت در ازدواج است. اين مورد نيز علاوه بر نظر و شناخت هاي شما از يكديگر نياز به بررسي هاي متخصصين ازدواج نيز دارد. در اين خصوص مي‌توانيد از مشاوران ازدواج ذهن نو كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه چطور شوهر پيدا كنيم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره رابطه از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

چطور شوهر پيدا كنيم ؟

با بالا بردن اعتماد به نفس، حضور در اجتماع، معرفي از طرف اطرافيان، افزايش مهارت هاي اجتماعي، صبوري و….

منبع: چطور شوهر پيدا كنيم ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: چطور شوهر پيدا كنيم ؟،
موضوع:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۲:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آمفتامين و متامفتامين مواد اعتياد آور محركي هستند كه امروزه مصرف آن‌ها بسيار رواج پيدا كرده است. افراد به دلايل مختلفي همچون افزايش تمركز و لاغري به مصرف اين مواد روي مي‌آورند. متاسفانه مصرف كنندگان از تاثيرات منفي آن اطلاع ندارند و به اميد تاثيرات مثبت و زودگذر آن خود را دچار اعتياد شديد مي‌كنند. با توجه به مصرف روزافزون و پيامدهاي مخرب اين مواد بهتر است كه هم جوانان و هم والدين اطلاعات بيشتري در اين زمينه به دست آورند تا از اعتياد به آن پيشگيري نمايند و يا در صورت لزوم هرچه سريع‌تر براي ترك اقدام كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه آمفتامين و متامفتامين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: آمفتامين و متامفتامين

آمفتامين و متامفتامين

آمفتامين و متامفتامين تركيب شيميايي مشابهي دارند، با اين حال اثري كه به روي بدن مي‌گذارد با يكديگر تفاوت دارد. آمفتامين و متامفتامين در گروه مواد محرك قرار دارند. اين دو ماده به صورت دارويي براي برخي بيماري‌ها نظير بيش فعالي يا نقض توجه تجويز مي‌شود. مصرف اين مواد اگر با تجويز پزشك بوده باشد خطري ندارد و در درمان اختلال تاثير بسيار مثبتي مي‌گذارد.

اين مواد اگر بدون تجويز پزشك مصرف شوند وابستگي شديدي در فرد بوجود مي‌آورند. متامفتامين كه با نام شيشه يا كريستال به فروش مي‌رسد هيچ گونه مصرف پزشكي ندارد و به شدت وابستگي جسمي و روحي ايجاد مي كند. 

با اينكه اين مواد پايه تركيب شيميايي مشابهي دارند، اما مكانيزم اثر آن‌ها متفاوت است. اين دو ماده در يك گروه دسته بندي مي‌شوند اما تاثيرات متامفتامين بلند مدت است. اين ماده سموم بيشتري نسبت به آمفتامين دارد. همچنين تاثير متامفتامين به روي سيستم عصبي مركزي گسترده‌تر است.

مكانيزم اثر متامفتامين‌ و آمفتامين

متامفتامين و آمفتامين در دسته داروهاي محرك هستند. اين دو ماده با افزايش ترشح نوراپي نفرين و دوپامين داخل سيستم عصبي مغز، به فرد مصرف كننده احساس سرخوشي و لذت مي‌دهد. اين لذتي كه هنگام مصرف به فرد دست مي‌دهد، باعث مي‌شود به مصرف دوباره علاقه مند باشد. اين چرخه موجب اعتياد و وابستگي شديد فرد به اين دارو مي‌گردد.

بعد از مدتي كه فرد متامفتامين و آمفتامين را مصرف كرد، بدن او در برابر اين مواد مقاوم مي‌شود. در نتيجه لازم است كه دوز بالاتري را مصرف كند تا به آن حس لذت و سرخوشي اوليه برسد. اين به معناي آغاز وابستگي و اعتياد براي فرد است.

آمفتامين در چه موادي وجود دارد؟

آمفتامين و متامفتامين بيشتر به شكل قرص مصرف مي شود. اما اين دو ماده را مي تواند در مواد مخدرهاي ديگري نيز يافت.

علائم مصرف متامفتامين و‌ آمفتامين

علائم مصرف آمفتامين‌ و متامفتامين شبيه به يك ديگر هستند با اين تفاوت كه تاثيرات متامفتامين طولاني مدت‌تر و شديدتر از آمفتامين است. از جمله علائم مصرف آمفتامين يا متامفتامين عبارت اند از:

_فرد احساس سرخوشي زيادي مي‌كند.

_سوخت و ساز بدن، فشار خون و ضربان قلب فرد بالا مي‌رود.

_تاري ديد، سردرد و حالت سرگيجه به فرد دست مي‌دهد.

_بدن فرد لرزش دچار لرزش مي‌شود.

_بوي بد بدن و تعريق بيش از حد براي فرد رخ مي‌دهد.

_فرد نسبت به غذا بي‌اشتها مي‌شود.

_نمي‌تواند راحت بخوابد و بي‌خواب مي‌شود.

_به علت بالا رفتن سوخت و ساز بدن دماي بدن فرد بالا مي‌رود.

_انگيزه فرد براي انجام فعاليت‌هاي مختلف بالا مي‌رود.

عوارض مصرف آمفتامين و متامفتامين

از آنجا كه ساختار شيميايي آمفتامين و متامفتامين مشابه يكديگر هستند، عوارض جانبي آن‌ها نيز با هم شباعت دارند. تنها تفاوتي كه عوارض آمفتامين و متامفتامين دارند در شدت اين عوارض است. آمفتامين در صورتي كه با تجويز پزشك و طبق دستور وي مصرف شود براي بدن خطري ندارد. اما اگر فرد خودسرانه اين دارو را مصرف كند بسيار خطرناك است. از جمله عوارض آمفتامين و متامفتامين مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

_يبوست

_بيماري‌هاي پوستي

_احتمال آسيب دائمي مغز

_افزايش احتمال بروز علائم سايكوز و روان پريشي

_خطر مرگ و اوردوز در صورت مصرف زياد

اوردوز يا سوءمصرف آمفتامين و متامفتامين

برخي افراد گمان مي‌كنند چون آمفتامين مصرف دارويي دارد، مصرف آن به هر ميزان كه دلشان بخواهد ايرادي ندارد. به عنوان مثال برخي افراد براي اينكه عملكرد توجه خود را بهبود ببخشند از داروي ريتالين استفاده مي‌كنند. اين دارو يكي از انواع آمفتامين است و مصرف زياد آن موجب خطرات جبران ناپذيري براي بدن انسان مي‌شود.

اما متامفتامين يا شيشه افراد را به دليل احساس لذت و سرخوشي جذب خود كرده است. افراد از اين ماده براي مشكلات روحي نظير افسردگي، مشكلات خانودگي و يا فرار از ديگر مشكلات خود استفاده مي‌كنند. اگر احساس مي‌كنيد در زندگي مشكلات مختلفي داريد و براي چاره آن‌ها مي‌خواهيد به اين مواد رو آوريد، توصيه ما اين است كه جايگزين‌هاي مناسب‌تري انتخاب كنيد. به عنوان مثال شركت كردن در جلسات روان درماني و مشاوره مي‌تواند كمك چشم گيري به شما بكند.

ترك و درمان آمفتامين

آمفتامين ‌و متامفتامين وابستگي روحي بسيار زيادي ايجاد مي‌كنند. در ترك اين مواد بيش از علائم جسماني، علائم روحي ترك شما را تحت فشار قرار مي‌دهد. اگر اين مواد را به صورت ناگهاني كنار بگذاريد، حالاتي مانند بي قراري زياد يا اضطراب‌هاي شديد براي شما رخ خواهد داد.

توصيه مي‌شود ترك اين مواد را زير نظر پزشك شروع كنيد زيرا ممكن است علائم روحي آنقدر به شما فشار وارد كند كه احساس ناتواني كنيد و دوباره به مصرف آن رو آوريد.

در ترك اين مواد پزشك معمولا برنامه‌اي براي ترك به بيمار مي‌دهد. در اين برنامه دوز آمفتامين و متامفتامين به تدريج كاهش مي‌يابد تا علائم روحي ترك خود را كمتر نشان دهند و احتمال بازگشت پايين بيايد. از آنجا كه مصرف بيشتر اين مواد عوارض آن را بيشتر و ترك را سخت‌تر مي‌كند، بايد هر چه سريعتر به ترك آن اقدام نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آمفتامين و متامفتامين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: آمفتامين و متامفتامين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: آمفتامين و متامفتامين،
موضوع:
[ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۸:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی