مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

هورمون استروژن چه تاثيري در بدن دارد؟ هورمون‌ها مواد شيميايي هستند كه توسط مايعات بدن مانند خون جابه‌جا مي‌شوند. هورمون‌ها پيام‌رسان‌هاي شيميايي هستند كه در كنترل و هماهنگي عملكردهاي بدن نقش مهمي دارند. استروژن يكي از انواع مختلف هورمون‌ها است و مقدار آن در بدن زن بسيار بيشتر از مردان است. استروژن يكي از هورمون‌هاي جنسي زنانه است كه منجر به رشد سيستم تناسلي، تكميل چرخه قاعدگي، رشد سينه‌ها و بروز ديگر صفات ثانويه جنسي در زنان مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه هورمون استروژن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: هورمون استروژن | كاركرد و نقش هورمون استروژن در زنان

انواع هورمون استروژن در بدن كدام‌اند؟

استرون، استراديول و استريول سه نوع مختلف از هورمون استروژن هستند. بافت چربي، تخمدان‌ها و غدد فوق كليه مسئول توليد استروژن در بدن زنان هستند. هم‌چنين اين هورمون در مردان در بيضه‌‌هاي آنان توليد مي‌شود. 

📌استرون

بافت چربي و ماهيچه‌ها نسبت به تخمدان‌ها مقدار بيشتري استرون توليد مي‌كنند. استرون نوع ضعيف‌تري از هورمون استروژن است كه مانند ساير انواع استروژن در سنين باروري توليد مي‌شود. ميزان استرون در بدن پس از يائسگي بيشتر مي‌شود. بعد از يائسگي، تخمدان‌ها هورمون توليد نمي‌كنند، اما توليد استرون همچنان در بافت چربي ادامه دارد. در صورت لزوم استرون مي‌تواند به استراديول تبديل شود.

📌استراديول

فراوان‌ترين و اصلي‌ترين نوع هورمون استروژن در بدن استرديول است كه بدن آن را در سنين باروري توليد مي‌كند. منظور از سن باروري از اولين قاعدگي تا يائسگي است كه استراديول بيشتري در خون خانم وجود دارد. تخمدان‌ها بيشترين مقدار استراديول را توليد مي‌كنند. البته ميزان استراديول بدن در طول سيكل قاعدگي متفاوت است. از ميان انواع مختلف استروژن، استراديول در آزمايش هورمون‌هاي زنانه و آزمايش ناباروري زنان مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

📌استريول

استريول يا هورمون بارداري نوعي هورمون استروژن است كه در زمان‌هاي غير بارداري به مقدار بسيار كمي در بدن وجود دارد. با وجود اينكه ميزان همه انواع استروژن در دوران بارداري افزايش مي‌يابد، اما استريول بيشترين ميزان افزايش در بدن را دارد. استريول در رشد رحم و آماده كردن بدن براي زايمان نقش دارد.

كاركرد و نقش هورمون استروژن در زنان چيست؟

نقش هورمون استروژن بر عملكردهاي سيستم‌ها و اندام‌هاي مختلفي شناخته شده است. استروژن علاوه بر سيستم باروري و توليد مثل، بر بخش‌هاي ديگري از بدن كه به باروري مرتبط نيستند نيز موثر است.

🔸تخمدان

اين هورمون در تخمدان به رشد فوليكول‌ها و تخمك‌گذاري كمك مي‌كند. تخمدان‌ها در طول سيكل قاعدگي به توليد هورمون استروژن مي‌پردازند. سطح استروژن در اواسط اين سيكل به طور ناگهاني افزايش يافته و به دنبال اين افزايش، تخمك‌گذاري انجام مي‌شود. مقدار استروژن پس از تخمك‌گذاري كاهش مي‌يابد.

🔸تاثير هورمون استروژن در لوله‌هاي رحمي

رشد و افزايش ضخامت لوله‌هاي رحمي تحت تاثير هورمو‌ استروژن قرار دارد. هم‌چنين استروژن در لوله‌هاي رحمي با ايجاد انقباض در آن‌ها باعث مي‌شود تخمك و اسپرم در مسير رسيدن به يكديگر به درستي منتقل شوند.

🔸رحم

حفظ و تقويت عملكرد غشاي مخاطي پوشاننده‌ي رحم، افزايش ضخامت آندومتر، رشد ماهيچه‌هاي رحمي از جمله اثرات هورمون استروژن در رحم است. هم‌چنين‌استروژن در دوران بارداري موجب ايجاد انقباض‌هاي رحمي شده و به خروج جفت و جنين از رحم كمك مي‌كند.

🔸نقش هورمون استروژن در واژن

افزايش ضخامت ديواره واژن، جلوگيري از رشد باكتري‌هاي ايجادكننده عفونت، لغزندگي واژن و كمك به رابطه جنسي راحت‌تر چند نمونه از تاثيرات هورمون استروژن بر واژن است.

🔸پستان‌ها و غدد شيري

رشد پستان‌ها و تجمع رنگدانه در نوك آن‌ها در دوران بلوغ يكي از عملكردهاي هورمون استروژن در بدن محسوب مي‌شود. هم‌چنين توقف توليد شير پس از اينكه فرزند خود را از شير گرفتيد نيز به عهده هورمون استروژن است.

🔸قلب و عروق

پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي در سنين قبل از يائسگي يكي از وظايف هورمون‌استروژن در بدن محسوب مي‌گردد. هم‌چنين هورمون استروژن به كنترل سطح كلسترول و سلامت عروق و رگ‌هاي خوني كمك مي‌نمايد.

🔸استخوان

استروژن مانع تحليل رفتن استخوان مي‌شود. اما پس از يائسگي كه مقدار هورمون استروژن در بدن كاهش مي‌يابد، روند تحليل استخوان نيز افزايش يافته و زنان در معرض پوكي استخوان و شكستگي لگن قرار مي‌گيرند‌.

🔸خلق و خو

توليد سروتونين تحت تاثير هورمون استروژن قرار دارد. سروتونين يك ماده شيميايي است كه در بهبود وضعيت خلقي فرد موثر است. كاهش مقدار سروتونين يكي از عوامل به وجود آورنده‌ي افسردگي پس از زايمان و افسردگي در دوران يائسگي است.

🔸ساير عملكردهاي استروژن

ايجاد تفاوت در ساختمان بدني زنان و مردان از نقش‌ها و عملكردهاي هورمون استروژن در بدن به شمار مي‌رود. به عنوان مثال استروژن موجب نرم‌تر شدن موي زنان، لگن پهن‌تر و شانه‌هاي باريك‌تر در زنان، افزايش تجمع چربي در اطراف باسن، كمر و ران زنان، نازك كردن تارهاي صوتي و ايجاد صداي زيرتر براي زنان مي‌شود.

علائم كاهش هورمون استروژن

معمولا زنان در سنين يائسگي با علائم كاهش استروژن روبرو مي‌شوند. اين علائم عبارتند از:

_ گر گرفتگي

_ تغييرات خلقي

_ كاهش ميل جنسي

_ پايين بودن احتمال باروري

_ مشكلات خواب

_ تغيير سطح كلسترول

_ خشكي واژن و مقاربت دردناك

روش‌هاي درماني پايين بودن سطح استروژن شامل جايگزيني هورمون از طريق استفاده از اشكال مصنوعي استروژن يا پروژسترون است كه معمولا به شكل قرص، تزريقي، ژل پوستي، كرم يا حلقه واژينال، اسپري بيني در دسترس هستند. هم‌چنين استفاده از روش‌هاي دارويي نظير داروهاي ضد افسردگي و مسكن‌هاي درد عصبي براي از بين بردن علائمي مانند گرگرفتگي توصيه مي‌شود.

علائم بالا بودن هورمون استروژن

  • خونريزي خفيف تا شديد قاعدگي
  • افزايش شدت علائم PMS ( سندروم پيش از قاعدگي )
  • احساس ضعف و خستگي بيش از حد
  • كاهش ميل جنسي
  • توده‌هاي غير سرطاني در سينه
  • افزايش تجمع چربي در ران، كمر و باسن
  • اضطراب و افسردگي
  • ريزش مو
  • مشكلات خواب

استفاده از داروهاي مهاركننده آروماتاز مانند آروماسين، آناستروزول و لتروزول مي‌تواند تا حدودي مانع ترشح استروژن و درمان فرد گردد. اصلاح سبك زندگي مانند حفظ وزن متعادل، تمرينات آرام‌سازي جهت كاهش استرس، رژيم غذايي مناسب، عدم مصرف الكل و … از ديگر روش‌هاي درماني موثر براي اين مشكل به شمار مي‌روند.

دلايل بالا بودن هورمون استروژن در بدن

ميزان هورمون استروژن در بدن به دلايل مختلفي بالا مي‌رود. در واقع افراد به دليل داروهاي هورموني و يا غيرهورموني كه مصرف مي‌كنند و يا بالا رفتن ميزان چربي بدن، مصرف الكل و همچنين مشكلات كبدي دچار افزايش غيرطبيعي ميزان استروژن در بدن مي‌گردند. از طرفي زنواستروژن هاي مصنوعي و همچنين ابتلا به بيماري هاي مختلف نيز مي‌تواند،منجر به اين حالت گردد. فراموش نكنيد كه بالا بودن ميزان اين هورمون فرد را دچار عوارضي مي‌كند؛ به همين دليل بايد براي درمان اقدام نمايد.

پيامدهاي برهم خوردن تعادل هورمون استروژن

به طور كلي پايين بودن ميزان هورمون استروژن و يا بالا بودن آن در هر دو حالت باعث بروز مشكلاتي براي فرد مي‌گردد. كاهش غيرطبيعي اين هورمون منجر به افزايش وزن شده و همچنين بر متابوليسم قند و چربي نيز اثر مي‌گذارد. از طرفي در چنين حالتي سرعت بهبودي زخم ها نيز كاهش يافته و پوست دچار پيري زودرس مي‌گردد.

اما اگر سطح اين هورمون بالا برود نيز منجر به پرفشاري خون، كمبود كلسيم، لخته شدن خون، سرطان دهانه رحم، ديابت دوران بارداري و سرطان سينه، مي‌شود.

درمان

براي جلوگيري از مشكلات حاصل از اين موضوع و همچنين درمان عدم تعادل هورمون استروژن، افراد مي‌توانند از درمان هاي جايگزيني هورمون، استفاده از پروژسترون، دارودرماني، درمان هاي غيرهورموني و خانگي تحت نظر متخصص استفاده كنند. از آنجايي كه عدم تعادل اين هورمون مي‌تواند نشانه اي از بيماري هاي ديگر نيز باشد؛ افراد بايد براي شروع فرايند درمان، در ابتدا تشخيص درستي دريافت كنند.

تشخيص ميزان هورمون استروژن در بدن

آزمايش هايي كه براي اندازه گيري ميزان هورمون استروژن صورت مي‌گيرد؛ از طريق خون، ادرار و بزاق قابل انجام هستند. براي انجام آزمايش هاي مربوطه نياز به ناشتا بودن نيست؛ اما بهتر است افراد قبل از انجام آزمايش ها در مورد داروهايي كه مصرف مي‌كنند؛ با پزشك خود مشورت كنند.

نقش استروژن در بدنسازي

شايد شما هم شنيده باشيد كه افرادي كه به طور حرفه اي ورزش مي‌كنند و يا بدنساز هستند؛ از هورمون هاي مختلفي استفاده كرده و همچنين ميزان هورمون هاي بدن در اين دوران بسيار موثر هستند. برخي از آقايون در دوره اي از زندگي ورزشي خود با وجود تلاش هاي فراوان، نه تنها پيشرفتي حاصل نمي‌كنند؛ بلكه عضلات خود را از دست هم مي‌دهند. يكي از دلايل اين موضوع بالا رفتن ميزان استروژن در بدن است. مردان بايد به مقدار طبيعي هورمون زنانه در بدن خود داشته باشند؛ اما وقتي اين ميزان بيشتر از حد ممكن شود، مشكلات زيادي به وجود مي‌آيد.

سخن پاياني

با اينكه نقش هورمون استروژن در زندگي زنان بسيار پررنگ است؛ اما مردان نيز نه تنها اين هورمون را دارا هستند؛ بلكه تعادل آن بر زندگي آنان نيز تاثير مي‌گذارد. بهتر است افراد در اين مورد حتما تحت نظر يك متخصص بوده و به صورت دوره اي ميزان اين هورمون ها را در بدن خود بررسي كنند. اقدامات خودسرانه در اين مورد پيامدهاي بدي خواهد داشت؛ به همين دليل بايد با كمك پزشك و به صورت اصولي در اين مورد عمل كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هورمون استروژن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: هورمون استروژن | كاركرد و نقش هورمون استروژن در زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۰۴:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ماده مخدر قارچ يا مجيك ماشروم كه به اختصار آن را ماشروم مي‌نامند، يك ماده مخدر جديد الورود به كشور است كه جوانان زيادي را درگير خود كرده است. با توجه به جديد بودن اين ماده، بسياري از جوانان كنجكاو مصرف و تجربه آن مي‌شوند و به دليل ناآگاهي و فريب فروشندگان، تصور مي‌كنند كه اين ماده اعتياد ندارد اما به سرعت دلباخته آن خواهند شد. به همين دليل ضروري است كه والدين و جوانان نسب به اين ماده مخدر آگاه باشند و از اعتياد به آن پيشگيري نمايند. همچنين شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از يك فرد متخصص اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد و در صورت لزوم براي ترك صحيح اقدام نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ماده مخدر قارچ يا ماشروم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: ماده مخدر قارچ يا ماشروم

ماده مخدر قارچ يا ماشروم

ممكن است والدين در اتاق فرزندانشان چيزهايي شبيه به قارچ، سبزي، پودر و… پيدا كنند اما به دليل آشنا نبودن با اشكال مواد مخدر متوجه اعتياد فرزندشان نشوند. حتي در مواردي ديده شده نوجوان و جوان در جمع‌هاي دوستي و مهماني‌ها ندانسته خوراكي‌هايي را مصرف مي‌كنند كه از اعتياد آور بودن آن‌ها بي خبرند.  به همين دلايل لازم است درباره شكل ظاهري مواد مخدر آگاه سازي صورت گيرد.

انواع و طريقه مصرف ماده مخدر قارچ

ماده مخدر قارچ يا مجيك ماشروم از كشورهاي آمريكا، استراليا و مكزيك به صورت قاچاقي وارد ايران مي‌شود و با قيمت‌هاي بسيار بالا به فروش مي‌رسد. اين ماده به دو شكل فروخته مي‌شود. به شكل قارچ‌هاي كوچك خوراكي است كه ممكن است حتي با قارچ‌هاي خوراكي رايج اشتباه گرفته شود، ظاهر اين قارچ‌ها اغلب سفيد يا قهوه اي رنگ هستند و به صورت طبيعي كشت مي‌شوند. همين طبيعي بودن‌شان باعث ايجاد ديدگاهي مبتني بر بي‌خطر بودن‌شان مي‌شود. گاهي هم به شكل ورقه‌هايي سفيد رنگ عرضه مي‌شوند، اين ورقه‌ها همان اثرات و عوارض قارچ سمي را دارند.
اين ماده به دليل داشتن سيلوسايبين تلخ مزه است، به همين دليل برخي آن را خشك كرده و در غذا و چاي از آن استفاده مي‌كنند. ماده مخدر قارچ برخلاف ديگر مواد مخدر فاقد رنگ و بو مي‌باشد.

مكانيسم اثر ماده مخدر قارچ

مصرف ماده مخدر قارچ به صورت مستقيم بر مغز تاثير داشته و موجب بروز توهماتي مي‌گردد. سايلوسيبين موجود در ماده مخدر قارچ در بدن تبديل به سايلوسين شده و با تاثير بر سيستم عصبي مركزي و بالا بردن ميزان سروتونين مغز، منجر به تغيير ادراك و مشاهده صحنه هاي غير واقعي مي‌گردد. اما به طور كلي نحوه تاثير گذاري و همچنين شدت علائم حاصل از مصرف اين ماده، به متابوليسم بدن و عوامل مختلفي بستگي دارد.

اثرات و علائم مصرف ماده مخدر قارچ

حداكثر نيم ساعت بعد از مصرف ماده مخدر قارچ اثرات مصرف نمايان مي‌شود و بين 4 تا 6 ساعت و گاه بيشتر در بدن فرد باقي مي‌ماند. اين اثرات عبارتند از:

  • تشديد شدن احساسات
  • گشاد شدن مردمك چشم
  • بالا رفتن ضربان قلب و فشار خون
  • افزايش دماي بدن و احساس گر گرفتگي
  • ضعف و حالت تهوع
  • عدم هماهنگي بين اعضاي بدن
  • كند شدن زمان
  • ناتواني در تشخيص فاصله ها
  • تشديد احساسات و هيجانات پيش از مصرف فرد

ماده مخدر قارچ به دليل خوراكي بودن بلافاصله بعد از مصرف وارد دستگاه گوارش شده و به سيستم گردش خون ورود پيدا مي‌كند، سپس با تقليد از هورمون سروتونين آگاهي را تغيير داده و باعث بروز تغييرات ذكر شده، مي‌شود. همچنين ماده فعال موجود در ماشروم، سيستم سمپاتيك كه مسئول مقابله با استرس و هيجان در بدن است را تحريك مي‌نمايد.

مدت زمان ماندگاري ماده مخدر قارچ

علائم ناشي از مصرف ماده مخدر قارچ، از 20 تا 40 دقيقه بعد از مصرف شروع شده و تقريبا شش ساعت در بدن ماندگاري دارد. همچنين به طور كلي تا مدتي بعد از مصرف، با آزمايش هاي مختلف، مي‌توان به وجود اين ماده در بدن پي برد.

دسته بندي ماده مخدر قارچ

سايلوسيبين موجود در ماده مخدر قارچ، باعث مي‌شود تا اين ماده در دسته بندي انواع توهم زاها قرار گيرد. به طور كلي عوارضي اين ماده براي افراد ايجاد مي‌كند؛ شامل پارانويا، حالت تهوع، بروز علائم عصبي، خميازه كشيدن، احساس آرامش و خواب آلودگي، تجربه درون نگري و… مي‌شود.

عوارض و پيامدهاي مصرف ماده مخدر قارچ

اين ماده مخدر نيز مانند ساير مواد اعتيادآور، عوارض و پيامدهايي با خود به همراه دارد كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:اعتياد

ماشروم يا ماده مخدر قارچ از نظر رواني اعتياد آور است. با توجه به آثار اين ماده فرد نسبت به مصرف مواد نظر مثبت تري پيدا مي‌كند در نتيجه احتمال آلوده شدن به ساير مواد و امتحان ساير مواد مخدر بالا مي‌رود.

◀اختلال در عملكرد سروتونين

سروتونين يك انتقال دهنده عصبي است كه باعث كيفيت خواب، خلق و خو، روابط جنسي و… مي‌گردد . سروتونين يكي از انتقال‌دهنده‌هاي مهم سيستم عصبي مي‌باشد كه به هورمون احساسات خوب نيز معروف است. ماده مخدر قارچ و به طور كلي تمام مواد مخدري كه ترشح هورمون سروتونين را به هم مي‌زنند، باعث اختلال در عملكردهاي ادراك، خواب، خلق و خو، گرسنگي و سيري، بالا رفتن و پايين آمدن دماي بدن، اعمال جنسي، كنترل عضلات و… مي‌شوند.

◀اختلال در عملكرد حواس پنجگانه

بروز اختلال در حواس پنجگانه در اثر مصرف ماده مخدر قارچ مي‌تواند احتمال انجام رفتارهاي پرخطر را افزايش دهد. به دليل تاثيرات ناشي از قارچ بر روي بينايي، شنوايي و بويايي برخي نشانه‌ها را به مانند توهمات ناشي از ال اس دي تشبيه مي كنند. خطرناك ترين تغيير مربوط به ناتواني در فاصله و بعد اجسام است كه باعث مي‌شود فرد نتواند به هنگام رانندگي و يا حركت ارتفاع و موانع را تشخيص دهد، در نتيجه احتمال خطر سقوط، تصادف و ساير صدمات وجود دارد.

◀اثرات رواني

مصرف بيش از حد و اعتياد به ماده مخدر قارچ مي‌تواند مشكلات رواني‌اي مثل پارانويا، اختلال شخصيت يا افسردگي را در فرد ايجاد كند. همچنين باعث توهمات ترسناك و كابوس‌هاي مداوم مي‌گردد. اين اثار براي برخي ماه‌ها بعد بدون مصرف قارچ نيز بروز يافته‌اند. احتمال بروز حملات رواني با مصرف بيش از حد قارچ بسيار بالا مي‌رود.

◀اثرات جسمي

مصرف هر ماده مخدري سبب آسيب‌هاي جسمي جبران ناپذيري مي‌شود. اثرات جسمي ماده مخدر قارچ در طولاني مدت نيز اين موارد را شامل مي‌شود: تشنج، آسيب به مغز و سلول‌هاي خاكستري، آسيب به حواس سه گانه بينايي و شنوايي و لامسه، سردردهاي مداوم، آسيب به دستگاه گوارش، اختلال در عملكرد كليه‌ها، تهوع و اسهال، درد در اعضاي مختلف بدن و… .

◀مرگ

پژوهش‌ها نشان داده كه ماده مخدر قارچ از سه طريق سبب مرگ مي‌شود:

1. بر اثر ايجاد تغييرات حواس و بالا بردن هيجانات فرد را وادار به انجام اعمال خطرساز مثل رانندگي و پريدن از ارتفاع مي‌كند
2. مثل باقي مواد روانگردان به وسيله تاثير منفي بر افكار، فرد را به سمت خودكشي آگاهانه مي‌كشاند.
3. بعضي از فروشنده‌هاي مواد مخدر به جاي مجيك ماشروم، قارچ‌هاي سمي ديگري را به افراد مي‌فروشند. اين قارچ‌ها اغلب موجب مسموميت و مرگ خواهند شد.

براي درمان و ترك چه بايد كرد؟

با توجه به عوارضي كه گفته شد، توصيه مي كنيم براي درمان هر چه زودتر اقدام كنيد. هر چقدر مدت زمان بيشتري با مواد اعتياد آور درگير باشيد، درمان سخت تري خواهيد داشت. براي ترك مي توانيد به صورت تلفني، حضوري و آنلاين از خدمات مشاوره ترك اعتياد بهره مند شويد.

سخن پاياني

با اينكه مواد توهم زا از جمله ماده مخدر قارچ در مقايسه با ساير مخدر وابستگي جسماني و اعتياد كمتري را باعث مي‌شوند؛ اما به طور كلي براي بدن عوارضي را در پي دارند كه گاهي جبران ناپذير هستند. در واقع برخي از افراد تصور مي‌كنند كه له صورت تفريحي در حال مصرف اين گونه مواد هستند؛ اما قطعا بعد از مدتي متوجه مي‌شوند كه به آنها اعتياد پيدا كرده اند؛ به همين دليل بهتر است در اين مورد اطلاعات كافي را كسب كرده و همچنين از يك متخصص كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ماده مخدر قارچ يا ماشروم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

چطور مي‌توان به مصرف ماشروم در يك فرد پي برد؟

مصرف ماده مخدر قارچ در آزمايش اعتياد معلوم نمي‌شود اما در آزمايش‌هاي خاص آزمايشگاهي مي‌توان آن را تشخيص داد. همچنين تغيير رفتارهاي ناگهاني در افراد مثل سرخوشي بي دليل، عدم ادراك جهان واقعي، هذيان گويي و… مي توانند نشان دهنده مصرف انواع مخدر مثل ماشروم باشند.

چطور مي‌توان اعتياد به ماشروم را درمان كرد؟

ماده مخدر قارچ به همراه شيشه و ال اس دي جزو مواد اعتيادآوري هستند كه درمان دارويي ندارند اما با مراجعه به مراكز ترك اعتياد و مشورت با متخصصان اين حوزه مي‌توان روش ترك غير دارويي اين مواد مخدر را در پيش گرفت.

منبع: ماده مخدر قارچ يا ماشروم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۰۰:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار با پدر زن موضوعي است كه مردان بايستي پس از ازدواج آن را بياد داشته باشند تا بتوانند با خانواده همسر و به خصوص پدر او ارتباط موثري برقرار كنند. نكته‌اي كه وجود دارد اين است كه خانواده همسر شما نقش موثري در زندگي‌تان خواهند داشت و نحوه ارتباط شما با آن‌ها نيز در كيفيت زندگي‌تان نقش دارد. مي‌توانيد با كنترل اوضاع، روابط خود را با پدر زنتان بهبود ببخشيد، فقط بايستي از ايجاد كدورت و دوري جلوگيري كنيد. به همين دليل قصد داريم در ادامه اين مطلب اطلاعاتي پيرامون رفتار با پدر زن ارائه كنيم. در صورت وجود هر گونه مشكل در اين ارتباط مي‌توانيد با دريافت مشاوره خانواده در كوتاه‌ترين زمان مساله را حل نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با پدر زن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: رفتار با پدر زن اصولي دارد

رفتار با پدر زن

رفتار با پدر زن شايد آنقدر هم كه فكرش را مي‌كنيد آسان نباشد؛ اما موضوعي سخت و پيچيده هم نيست، فقط كافي است رفتار خود را در رابطه با او مديريت كنيد و اوضاع را كنترل شده پيش ببريد. در ادامه به نكات مهمي كه در رفتار با پدر زن خود بايستي به آن‌ها توجه داشته باشيد، اشاره كرده‌ايم. 

1- عبور از تصوارت ذهني

اگر قبل و يا بعد از ازدواج كساني را ديده‌ايد كه با پدر زن خود به مشكل خورده‌اند و فكر مي‌كنيد كه اين مورد براي همه صادق هست، بهتر است اين تصورات را دور بريزيد. رابطه شما با پدر زنتان وابسته به شما و او است و مي‌تواند در حد يك رابطه عالي پيش برود و باقي بماند.

2- رفتار با پدر زن به همراه شناخت اخلاق او

پس از اينكه با خانواده همسرتان آشنا شديد، براي برقراري ارتباط موثر با پدر زن و يا حتي ديگر اعضاي خانواه بايستي كه شناخت كاملي نسبت به اخلاق و روحيات آن‌ها به دست آوريد. با تكميل شناخت‌تان مي‌توانيد از انجام كارهايي كه بر خلاف ميل آن‌هاست، اجتناب كنيد.

3- توقع خود را كم كنيد

سعي كنيد با توجه به شناختي كه از خانواده همسرتان داريد، از آن‌ها توقع داشته باشيد. انتظار بيش از حد از پدر زن شما را با مشكل مواجه مي‌كند. به عنوان مثال نبايد از پدر زنتان توقع داشته باشيد همسر شما را از نظر مالي حمايت كند و در صورتي كه قصد حمايت داشت بهتر است تصميم گيري را بر عهده همسرتان بگذاريد و در ميزان آن دخالت نكنيد.

4- رفتار با پدر زن و فراموش كردن گذشته

اگر ميان شما و پدر زن‌تان كدورتي وجود دارد، بهتر است به خاطر آرامش همسر خود از آن‌ها چشم پوشي كنيد. سعي نكنيد در موقعيت‌هاي مختلف گذشته را يادآوري كنيد و بر مشكلات دامن بزنيد.

5- عدم مقايسه والدين

پيش از ازدواج بهتر است كه به يكسان بودن فرهنگ، اقتصاد و… خانواده‌ها توجه داشته باشيد. اگر به هر دليلي اين موارد يكسان نيست نبايد پس از ازدواج پدر زن خود را با پدر خود مقايسه كنيد و خود و همسرتان را آزار دهيد.

6- پاي پدر زن را به مشكلات‌تان باز نكنيد

اگر با همسر خود در موضوعي مشكل داريد، سعي نكنيد پدر زنتان را براي حل اختلاف مطلع كنيد. هيچ وقت پدر زن خود را براي گوش دادن به گله‌هاي خود در مورد همسرتان انتخاب نكنيد.

7- در رفتار با پدر زن سياستمدار باشيد

زماني كه با همسر خود به مشكل خورده‌ايد، نبايد در حضور والدين او و به خصوص پدرش دلخوري خود را نشان دهيد. اينكه بخواهيد در حضور پدر زن به گونه‌اي رفتار كنيد كنيد كه با همسرتان قهر هستيد و به او بي توجهي كنيد، قطعا اشتباه است.

سعي كنيد در مقابل او آرامش خود را حفظ كنيد و حل اختلاف ميان خود و همسرتان را به زمان ديگري موكول كنيد، چراكه انجام اين رفتارها مي‌تواند باعث شروع بحت و دعوا شود.

8- قطع ارتباط نكنيد

اگر حتي با والدين و پدر همسرتان مشكل داريد، نبايد او را از ديدن خانواده‌اش منع كنيد. با اين كار هم به همسر و هم به زندگي مشترك‌تان صدمه مي‌زنيد. سعي كنيد ارتباط خود را در حد متعادل با خانواده همسر حفظ كنيد. 

9- مقابل آزادي عمل همسرتان قرار نگيريد

اگر همسرتان مي‌خواهد براي والدين و پدر خود كاري انجام دهد، نبايد مقابل او بايستيد. بگذاريد او هر كاري مي‌خواهد براي والدين و پدر خود انجام دهد.

10- خودماني نشويد و شوخي نكنيد

شما بايد در ارتباط با پدر و مادر همسرتان، احترام را هميشه در نظر داشته باشيد. سعي كنيد وقتي با آن‌ها صحبت مي‌كنيد از كلمات و الفاظ زيبا استفاده كنيد و مخصوصا با پدر زن خود خيلي خودماني نشويد. بهتر است در شوخي كردن نيز حواس‌تان را جمع كنيد و حد و مرزها را رعايت كنيد.

11- رفتار با پدر زن | دخالت نكنيد

اگر همسر شما با والدين و يا پدر خود مشكلي دارد، بهتر است كه در رابطه او با خانواده‌اش، دخالتي نكنيد و بگذاريد او خودش مشكلش را حل كند.

12- برخي از مسائل خود را خصوصي كنيد

بهتر است در رابطه با پدر زن محتاطانه‌تر عمل كنيد و سعي نكنيد تمامي مسائل و اطلاعات شخصي خود را به او بگوييد.

مخصوصا اين موضوع در زمينه مالي پررنگ‌تر مي‌شود. چراكه اگر مشكلات مالي خود را با آن‌ها مطرح كنيد ممكن است بعدا شما را بازخواست كنند و براي شما گران تمام شود.

13- از پدر زنتان تشكر كنيد

اگر پدر زن‌تان براي راحتي و آرامش زندگي شما و دخترش حرفي مي زند و يا كاري مي كند، سعي كنيد آن را بر پايه علاقه او به خودتان قرار دهيد و از او تشكر كنيد. رفتار با پدر زن نبايد حالت طلبكارانه جلوه كند. پس محبت ها و الطاف او را به پاي وظيفه نگذاريد.

14- بر سر مواضع‌تان محكم بايستيد

اگر پدر زن و يا خانواده همسرتان در امري مخالف شما هستند، بهتر است بر سر مواضع خود بايستيد و سعي كنيد با حفظ آرامش و رعايت احترام پاسخ خود را بدهيد. براي حفظ عزت نفس تان هرگز دورو نباشيد. نيازي نيست براي گرفتن تاييدشان و يا خوشحال كردنشان گفته هايشان را تاييد كنيد. كافي است به عقايدش احترام بگذاريد اما بر موضع خود نيز پافشاري كنيد.

15- خودتان مستقيما صحبت كنيد

اگر مشكلي با پدر زن‌تان داريد، بهتر است همسرتان را واسطه قرار ندهيد و خودتان حرف خود را مستقيما به او بزنيد. اما از اين راهكار در مواردي كه احساس مي‌كنيد گفتن حرف تان غير مستقيم فايده نداشته استفاده كنيد. در رفتار با پدر زن بايد بزرگتر بودن او را در نظر بگيريد و بدانيد كه هر موقع كه دلتان خواست نبايد براي او حد و حدود تعيين كنيد.

16- در برخي موارد سكوت كنيد

گاهي اشكال ندارد در برابر برخي حرف‌ها و يا واكنش‌ها سكوت كنيد. در واقع سكوت كردن از ايجاد يك درگيري و دعوا جلوگيري مي‌كند. اگر اتفاق قابل بحثي رخ نداده فقط كافي است با يك لبخند از آن عبور كنيد.

سخن آخر

با وجود تمام نكات ذكر شده، مهم‌ترين اصل حفظ احترام پدر زن است. هر چه قدر هم كه با او احساس صميميت داريد، باز هم بايد در رفتار با پدر زن و دوستانتان تفاوت قائل بشويد. بنابراين هرگز “تو” به جاي “شما” استفاده نكنيد. رعايت همين نكته به شما كمك مي‌كند تا در موقعيت هاي مختلف دچار اشتباهات سهوي نيز نشويد. در صورتي كه در برخورد و رفتار با پدر زن خود دچار مشكلاتي شده‌ايد، قبل از هر اقدامي ابتدا در اين باره مطالعه و تعقل كنيد. در صورت نياز نيز از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با پدر زن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: رفتار با پدر زن اصولي دارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۵۶:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس دختر از ازدواج موضوعي است كه مي‌تواند ازدواج خانم‌ها را به خطر بياندازد، چرا كه با بالا رفتن سن خانم توانايي بارداري او نيز ممكن است دچار مشكل شود. بنابراين شانس براي ازدواج‌شان كمتر مي‌گردد. به طوري كه علاوه بر ترس خانم از ازدواج استرس ديگري مبني بر دير شدن زمان ازدواج نيز مضاعف شده وشرايط را دشوارتر خواهد كرد. پس دختر خانم‌هايي كه از ازدواج امتناع مي‌كنند و يا به نوعي ترس دارند كه زندگي مشتركي را شروع كنند، بهتر است هر چه زودتر اقدامي موثر در اين باره نمايند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس دختر از ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: ترس دختر از ازدواج

ترس دختر از ازدواج چيست؟

يكي از ترس هايي كه اغلب دختران امروزي تجربه مي‌كنند؛ ترس از ازدواج است. ترس دختر از ازدواج سبب مي‌شود كه سن تقويمي آنها افزايش يابد و شرايط ازدواج ديگر فراهم نشود. حتي آرزوي مادر شدن را هميشه همراه خود نگه خواهند داشت. اما دلايل مختلفي براي ترس از ازدواج وجود دارد كه شامل: مشكلات روحي، عدم مسئوليت پذيري، تاثير پذيري از ديگران، ترس از رابطه جنسي، تجربيات گذشته و … مي‌شود. اما روش هايي براي اصلاح اين نوع تفكر وجود دارد كه در اين مقاله توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشد.

دلايل ترس دختر از ازدواج چيست؟

ريشه ترس دختر از ازدواج و گاه حتي مردان مي‌تواند ناشي از تجارب آن‌ها در كودكي و نوجواني باشد. اما گاه الگوبرداري‌هاي غلط و باورهاي معيوب موجب چنين ترسي مي‌شود. در ادامه عمده‌ترين دلايل ترس از ازدواج در دختران را شرح داده‌ايم.

📌 پيدا كردن گزينه مناسب

يكي از دلايل ترس دختر از ازدواج، پيدا كردن گزينه مناسب است. ازدواج تصميمي است كه مي‌تواند باعث آرامش و خوشحالي شما باشد. درعين‌حال يك انتخاب اشتباه مي‌تواند مشكلات بسياري را در زندگي ايجاد كند. اين منطق براي بسياري از دختران باعث شده تا آن‌ها از انتخاب كردن يك نفر براي ازدواج ترس داشته باشند. بسياري از خانم‌ها فكر مي‌كنند شايد اگر كمي بيشتر صبر كنند بتوانند گزينه بهتري انتخاب كنند. به همين خاطر به‌درستي راجع به گزينه‌هايي كه دارند فكر نمي‌كنند. بهتر است به خاطر داشته باشيد شما با هركسي كه ازدواج كنيد اگر به اصول زندگي مشترك توجه نداشته باشيد دچار مشكل خواهيد شد.

📌 ترس دختر از ازدواج به خاطر برنامه‌هاي شخصي

برنامه هاي شخصي از ديگر دلايل ترس دختر از ازدواج مي‌باشد. گاهي اوقات خانم‌ها آن‌قدر درگير برنامه‌هاي شخصي مثل درس خواندن مي‌شوند كه اصلاً به ازدواج فكر نمي‌كنند. اما گاهي اوقات هم دختران از اينكه ازدواج آزادي‌هاي فردي آن‌ها را از بين ببرد مي‌ترسند. بسياري از خانم‌ها تصورشان اين است كه پس از ازدواج ديگر به دليل مخالفت همسر و يا مشغله‌هاي زندگي مشترك نمي‌توانند برنامه‌هاي فردي خود را داشته باشند و به همين خاطر از ازدواج دوري مي‌كنند.

📌 صحبت‌هاي اطرافيان

صحبت‌ها و تجربيات اطرافيان هم مي‌تواند دليلي براي ترس دختر از ازدواج باشد. گاهي اوقات ديدن تجربيات تلخ ديگران باعث مي‌شود دختران مجرد نيز از اينكه بخواهند ازدواج كنند بترسند. درواقع آن‌ها فكر مي‌كنند كه اين اتفاقات بد قرار است در زندگي آن‌ها هم تكرار شود. اما به خاطر داشته باشيد كه هيچ‌كس تمامي يك ماجرا را با انصاف كامل براي شما تعريف نخواهد كرد.

📌 ترس دختر از ازدواج براي فرار از مسئوليت‌پذيري

مسئوليت سنگين بعد از ازدواج از بزرگ ترين و عمده ترين دلايل ترس دختر از ازدواج است. ازدواج مسئوليت سنگيني در زندگي هر يك از ما است. شما در تمام زندگي تنها مسئوليت خود را بر عهده داشته‌ايد اما پس از ازدواج بايد مسئوليت خود و يك نفر ديگر را بر عهده بگيريد. اين موضوع با تولد فرزندان سخت‌ تر مي‌شود و خانم‌ ها در كنار وظايف همسرداري مي‌بايست از فرزندان نيز مراقبت كنند. انجام همه اين كارها در كنار هم تا حد زيادي به توانايي‌هاي شما بستگي دارد. احساس ناتوان بودن براي حل همه اين مشكلات باعث مي‌شود بسياري از خانم‌ها به ازدواج و بر عهده گرفتن مسئوليت يك زندگي فكر نكنند.

📌 آسيب‌هاي دوره كودكي

آسيب هاي كودكي در بيشتر مواقع دليل بر ترس دختر از ازدواج است. كودكاني كه در خانواده‌هاي سخت بزرگ مي‌شوند معمولاً بيش از ديگران از ازدواج مي‌ترسند. اگر كودك در رابطه ميان والدينش خيانت، طلاق يا بدرفتاري ديده باشد اين تصور در ذهنش شكل مي‌گيرد كه مردها بد هستند. به همين خاطر در آينده هم دائماً از اين موضوع ترس دارد كه همسرش درست مانند پدرش با او رفتار كند.

📌بيماري‌هاي روحي و ترس دختر از ازدواج

بعضي از مشكلات روحي مثل اختلال شخصيت اسكيزوئيد يا حتي افسردگي باعث مي‌شوند بيمار تمايلي به ازدواج نداشته باشد. در واقع ترس دختر از ازدواج مي‌تواند چنان دليلي داشته باشد. اين بيماري‌ها باعث به وجود آمدن افكار اشتباهي مثل دوست‌داشتني نبودن يا ترس از مسخره شدن در بيمار مي‌شود. و اين افكار مانع ازدواج خانم‌ها مي‌شود.

📌 ترس از برقراري رابطه جنسي

يكي از دلايل ترس دختر از ازدواج، ترس از برقراري رابطه جنسي است. در حالي كه رابطه جنسي يكي از مهم ترين ستون هاي زندگي مشترك است كه به استحكام رابطه كمك مي‌كند.

📌 وابستگي به خانواده

گاهي اوقات ترس دختر از ازدواج به دليل وابستگي شديد به خانواده است. برخي از خانواده ها فرزندان وابسته تربيت كرده اند كه همين امر در آينده آنها اثرات مخرب خود را نشان مي‌دهد. و به همين جهت از ازدواج اجتناب مي‌كنند.

📌 ترس از جدايي

ترس از جدايي و طلاق از علل ترس دختر از ازدواج است. برخي از دختران تصور مي‌كنند كه ممكن است بعد از ازدواج با همسر خود به اختلاف بخورند و اين اختلاف نتيجه اي جز جدايي نداشته باشد. در حاليكه ازدواج روزهاي خوب و بد زيادي به همراه دارد و روزهاي بد هم سپري خواهند شد.

📌 دلايل ديگر

🔸 عدم اعتماد به نفس

🔸 ترس از شكست در رابطه

🔸 وابستگي

🔸 ترس از تكرار خاطرات گذشته

🔸 ترس از فرزند آوري

🔸 ترس از متوقف شدن

🔸 ترس از مسخره شدن

🔸 ترس از تعهد

🔸 ترس از دست دادن

🔸 كاهش كيفيت رابطه

🔸 افزايش اختلافات

🔸ترس از فريب خوردن

درمان ترس دختر از ازدواج

ازدواج مساله ساده و راحتي نيست؛ و هميشه نگراني هاي مخصوص به خود را به همراه دارد.اما زماني كه ترس دختر از ازدواج افزايش پيدا كند؛ مانع پيشرفت او در زندگي مي‌شود. به همين جهت بهتر است كه اگر با چنين مشكلي روبرو هستيد؛ به سراغ درمان برويد. در اين بخش مقاله راجع به روش هاي درماني و كاهش ترس دختر از ازدواج توضيح داده ايم.

✨ شناسايي دليل ترس

در اولين قدم براي كاهش ترس دختر از ازدواج، كمي با خودتان به اين سؤال فكر كنيد كه چرا از ازدواج كردن مي‌ترسيد؟ سعي كنيد همه آنچه را در ذهن‌تان مي‌گذرد مورد به مورد روي كاغذ يادداشت كنيد. توجه داشته باشيد كه اساسي‌ترين بخش اين كار نوشتن روي كاغذ است. همه ما تصور مي‌كنيم همه‌چيز را در ذهن‌مان داريم و مي‌توانيم از همين راه، ‌كارهاي‌مان را انجام دهيم. اما استفاده از كاغذ چندين مزيت دارد: براي مثال گاهي متوجه مي‌شويد نكات ديگري هم در ذهنتان بوده كه به آن‌ها توجه نداشته‌ايد. يا حتي برعكس ممكن است متوجه شويد بيش‌ازحد به بعضي چيزها اهميت داده‌ايد.

✨پيدا كردن دليل و راهكار

وقتي دلايل ترس دختر از ازدواج را مشخص كرديد، براي آن‌ها راهكار پيدا كنيد. براي مثال اگر نگران برنامه‌هاي فردي‌تان هستيد سعي كنيد روش‌هاي برنامه‌ريزي و مديريت زمان را ياد بگيريد.

✨ معيارهاي انتخاب همسر

يكي از مهم‌ترين راهكارها براي مبارزه با ترس‌ دختر از ازدواج اين است كه براي انتخاب همسر معيارهاي مناسبي در نظر بگيريد. براي مثال به‌جاي اينكه به‌طوركلي موضوع ازدواج را كنار بگذاريد سعي كنيد همسري انتخاب كنيد كه معتقد باشد شما نياز داريد زمان‌هايي را به خودتان اختصاص بدهيد. 

✨كمك گرفتن از اطرافيان موفق

كمك از اطرافيان موفق راهي براي كاهش ترس دختر از ازدواج است. به همان اندازه كه تجربيات تلخ ديگران مي‌تواند شما را از ازدواج بترساند تجربه‌هاي موفق نيز مي‌توانند به شما روحيه بدهند. در اطراف خود كساني كه در كنار ازدواج به موفقيت‌هاي فردي رسيده‌اند، هرگز درگير مشكلاتي مثل خيانت نشده‌اند يا به نظر شما ويژگي‌هاي مطلوب ديگري دارند پيدا كنيد و از تجربيات آن‌ها كمك بگيريد.

✨ نگرش خود را تغيير دهيد

يكي از كارهايي كه به كاهش ترس دختر از ازدواج كمك مي‌كند؛ تغيير نگرش است. مجردي خوب و لذت بخش است؛ اما اگر متاهل شويد موفقيت هاي بيشتري پيش رو خواهيد داشت. و اين را به خاطر داشته باشيد كه تمامي ازدواج ها با شكست روبرو نمي‌شود.

چه زماني براي رفع ترس دختر از ازدواج بايد كمك تخصصي گرفت؟

مهم‌ترين دليلي كه باعث ترس دختر از ازدواج مي‌شود باورهاي اشتباه آن‌ها است. اين باورها مي‌تواند راجع به هر موضوعي از ترس آسيب ديدن تا انتظار پيدا كردن گزينه بهتر متفاوت باشد. به همين خاطر بهترين راه مبارزه با اين افكار اين است كه از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با استفاده از روش‌هاي مختلفي به شما آموزش مي‌دهند كه چطور افكار غيرمنطقي‌تان را شناسايي و براي برطرف كردن آن‌ها اقدام كنيد.

كمك از مشاوره پيش از ازدواج نيز مي‌تواند يك راهكار بسيار مفيد باشد. مشاوره پيش از ازدواج ديد واقع‌ بينانه‌اي نسبت به زندگي مشترك و همين‌طور طرف مقابلتان به شما مي‌دهد. به همين خاطر كمك گرفتن از اين روش مي‌تواند تا حد زيادي باعث آرامش شما بشود. 

كلام آخر

ترس دختر از ازدواج دلايل مختلفي دارد و به مرور زمان زندگي را مختل مي‌كند. اگر شما نيز از ازدواج مي‌ترسيد بهتر است از روانشناس و مشاور كمك بگيريد. تا با مشاوره قبل از ازدواج؛ زندگي موفقي داشته باشيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس دختر از ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

چرا بعضي دختران از ازدواج مي‌ترسند؟

براي ترس دختران از ازدواج دلايل بسياري وجود دارد. براي مثال آسيب‌ها يا خاطرات تلخ كودكي، ترس از مسئوليت يا از دست دادن آزادي‌هاي فردي مي‌توانند دليلي براي اين موضوع باشند.

چطور دختران بايد با ترس از ازدواج مبارزه كنند؟

سعي كنيد دلايل ترس خود را مشخص كنيد و براي آن‌ها راهكار ارائه دهيد؛ معيارهاي ازدواج مشخص داشته باشيد و همين‌طور از مشاورين كمك بگيريد.

منبع: ترس دختر از ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس دختر از ازدواج،
موضوع:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۴۲:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

احساس خستگي و بي حالي در بارداري براي خيلي از خانم‌ها طبيعي بوده و جاي نگراني نيست. خستگي و بي حالي معمولا در سه ماه اول و سه سوم شايع مي‌باشد. اين موضوع براي خانم‌هاي شاغل ممكن است تبديل به يك چالش اساسي شود. اگر اين وضعيت باعث شده نتوانيد به كارهاي روزمره تان برسيد و يا از اين وضعيت خسته شده‌ايد، با ما در ادامه همراه باشيد تا راهكارهايي براي كاهش و مديريت بي حالي ناشي از بارداري ارائه دهيم.

براي دريافت مشاوره در زمينه خستگي و بي حالي در بارداري مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: خستگي و بي حالي در بارداري

خستگي و بي حالي در بارداري

خستگي و بي حالي در بارداري كاملا طبيعي است. بر اساس يك مطالعه معتبر، 95 درصد از خانم ها در دوران بارداري خستگي را تجربه مي‌كنند. اما ميزان خستگي ها در افراد متفاوت است. اين بي حالي ها معمولا در سه ماه اول بارداري نمايان مي‌شود. در سه ماه دوم از بين مي‌رود و دوباره در سه ماه آخر بروز مي‌كند.

خستگي و بي حالي در بارداري به احتمال زياد به دليل افزايش پروژسترون است. كه اين موضوع براي اوايل بارداري است. در اواخر بارداري نيز علت خستگي ها، اختلالات خواب و افزايش ناگهاني وزن جنين است. از نشان هاي اين نوع خستگي مي‌توان به چرت زدن در جلسات كاري، احساس كمبود انرژي و خوابيدن هاي فوري اشاره كرد. در اين مقاله راجع به خستگي و بي حالي در بارداري به طور كل توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

از چه زماني احساس خستگي و بي حالي در بارداري به وجود مي‌آيد؟

خستگي و بي حالي در بارداري ممكن است از همان روزهاي آغازين بارداري شروع شوند. اين خستگي تا سه ماهه دوم ادامه دارد. با گذشت سه ماه از بارداري و شروع سه ماهه دوم بارداري معمولا احساس خستگي به حداقل ميزان خود مي‌رسد. خستگي و بي‌حالي مجدد با شروع سه ماهه سوم بارداري به سراغ شما مادر باردار عزيز، مي‌آيد، اما هيچ جاي نگراني نيست. استراحت به رشد و حفظ امنيت جنين كمك مي‌كند.

بررسي علل خستگي و بي حالي در دوران بارداري

دلايل مربوط به خستگي و بي حالي در بارداري را به دوره‌ها سه ماهه اول و سوم تقسيم‌بندي مي‌كنند. البته علاوه بر دلايل مختص هر ماه، برخي بيماري‌ها نيز در بروز خستگي و بي‌حالي در بارداري نقش دارند. در اين بخش مقاله علت خستگي و بي حالي در بارداري را توضيح داده ايم.

📌 عوامل محرك در بروز خستگي

🔻 استرس و اضطراب مزمن

🔻 حالت تهوع صبحگاهي

🔻 بي خوابي

🔻 كاهش فشار قند خون

🔻 افزايش سطح استروژن و پروژسترون

🔻 درد كمر

🔻درد لگن

🔻 مشكلات گوارشي

📌 علل خستگي در سه ماهه اول

رسيدن اكسيژن و مواد مغذي لازم براي رشد به كودك از طريق جريان خون مادر و از اندامي مخصوص به نام جفت صورت مي‌گيرد. پروسه ساخت جفت در سه ماهه اول انجام مي‌شود. اين امر انرژي زيادي را از مادر باردار خواهد گرفت و منجر به خستگي و بي حالي در بارداري خواهد شد. هم‌چنين جريان خون مادر جهت رساندن اكسيژن و مواد غذايي به جنين افزايش مي‌يابد. افزايش جريان خون از ديگر علل خستگي و بي‌حالي در بارداري به شمار مي‌رود.

تغييرات هورموني كه در دوران بارداري رخ مي‌دهد نيز مي‌تواند از علل خستگي و بي حالي در بارداري به شمار رود. افزايش هورمون پروژسترون در بارداري منجر به تغييرات روحي و عاطفي مي‌شود. روبرو شدن با طيف متفاوتي از عواطف و احساسات خسته‌كننده خواهد بود. افزايش ضربان قلب، افزايش مصرف آب و مايعات و مواد مغذي، كاهش قندخون، كاهش فشارخون و ديگر تغييرات متابوليسمي مي‌تواند از علل خستگي و بي‌حالي در بارداري باشد.

📌 علل خستگي در سه ماهه سوم

جنين در حال رشد شما در سه ماهه سوم وزن بالاتري دارد. همين امر سبب خستگي و بي‌حالي در بارداري خواهد شد. اختلال در چرخه خواب و استراحت نيز خستگي و بي حالي در بارداري را براي زنان باردار به ارمغان مي‌آورد. با پيشرفت بارداري عواملي مانند سوزش سر دل، تكرر ادرار، كمردرد و گرفتگي پا باعث بي‌خوابي شده و از طرف ديگر بي‌خوابي نيز باعث خستگي مي‌گردد.

آيا خستگي و بي حالي در بارداري نشانه مشكل بزرگ است؟

بر اساس نظر پزشكان، خستگي و بي حالي در بارداري مي‌تواند از علائم كم خوني فقر آهن باشد. بنابراين در اولين ويزيت پزشكي بايد تست خون بدهيد تا ميزان آهن خون شما اندازه گيري شود. افسردگي، كاهش يا افزايش هورمون تيروئيد، عفونت هاي ويروسي و حالت تهوع مي‌تواند دليل بي حالي و خستگي باشد. جدا از دليل چنين حالي، هر زمان كه احساس خستگي بسيار شديد داشتيد، با پزشك تماس بگيريد و يا به صورت حضوري مراجعه كنيد.

بيماري هاي موثر در بروز خستگي

كم‌خوني كه با علائم رنگ‌پريدگي، ضعف و خستگي خود را نشان مي‌دهد. اين بيماري مي‌تواند خستگي و بي حالي در بارداري را نشان دهد.

كم‌كاري يا پركاري تيروئيد، هر دو، منجر به احساس خستگي و بي حالي در بارداري مي‌شود. يكي ديگر از بيماري‌هايي كه منجر به خستگي مي‌شود، ديابت است. آزمايشات مربوط به بررسي و تشخيص ديابت بارداري را در هفته‌هاي ۲۴ تا ۲۸ انجام مي‌شود. اگر بيش از اندازه و حد معمول احساس خستگي و بي حالي و كاهش سطح انرژي داريد و در كنار آن علائمي چون احساس غم و اندوه، تمايل به خوابيدن تمام وقت كه حداقل دو هفته ادامه دارد، مي‌تواند نشانه افسردگي قبل از زايمان باشد. اين مورد را به پزشك اطلاع دهيد تا درمان‌ها موثر براي شما را به كار بگيرد.

درمان خستگي و بي حالي بارداري

براي درمان خستگي و بي حالي در بارداري، بيشتر از قبل استراحت كنيد. از دوره‌ها استراحت در ميان فعاليت‌ها روزانه غافل نشويد. نگران انجام كارهاي منزل نباشيد. از همسرتان بخواهيد انجام اين امور را به دست بگيرد. هم‌چنين مي‌توانيد از ساير نيروها كمكي (پدر، مادر، خواهر يا برادر) بهره ببريد. برنامه‌ريزي مناسبي براي خواب خود داشته باشيد. داشتن هشت ساعت خواب در شب در كاهش خستگي بارداري موثر است.

رژيم غذايي مناسب به كاهش خستگي و بي حالي در بارداري كمك مي‌كند. به اندازه كافي آهن، پروتئين و كالري دريافت كنيد. دريافت پنج نوبت ميوه و سبزي را در برنامه غذايي خود بگنجانيد. ورزش كردن مي‌تواند در رفع خستگي موثر باشد. ورزش‌هاي سبك مانند نيم ساعت پياده‌روي در روز در بازيابي سطح انرژي از دست رفته موثر است. اگر در بيرون از منزل فعاليتي داريد، در صورت امكان ساعات كاري خود را كاهش دهيد.

از دورهمي‌ هاي غير ضروري و نشست و برخاست‌هاي طولاني مدت براي رفع خستگي و بي حالي در بارداري پرهيز كنيد. از نوشيدن فراوان مايعات به ويژه آب غافل نشويد. البته از مصرف آب چند ساعت قبل از خواب به دليل نياز پيدا كردن به دفع ادرار در طول شب و استراحت، پرهيز كنيد. نوشيدني‌هاي حاوي كافئين مانند قهوه و چاي را كمتر مصرف كنيد. هم‌چنين نوشيدن مشروبات الكلي را به طور كل كنار بگذاريد.

چه زماني بايد به پزشك مراجعه كنيد؟

اگر خستگي و بي حالي در بارداري را همراه با علائمي كه در ادامه ذكر كرده ايم؛ تجربه كرديد، فورا به پزشك مراجعه كنيد.

🔸 كاهش بينايي

🔸 تورم دست يا پا

🔸 تنگي نفس

🔸 سر درد هاي شديد

🔸 درد قسمت بالاي شكم

🔸 تپش قلب

🔸 تكرر ادرار

🔸 سرگيجه

كلام آخر

احساس خستگي و بي حالي در بارداري در سه ماه اول و آخر طبيعي است. براي اينكه از ميزان اين خستگي ها كم كنيد، لازم به انجام سبك زندگي درست و سالم است. ورزش، رژيم غذاي سالم، مصرف آب و كاهش كافئين باعث كم شدن خستگي و بي حالي در بارداري مي‌شود. اگر اين خستگي را همراه با سرگيجه، تكرر ادرار و … كه داخل مقاله ذكر كرده ايم؛ تجربه كرديد، فورا به پزشك مراجعه كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خستگي و بي حالي در بارداري مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

منبع: خستگي و بي حالي در بارداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۴:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

استعداديابي كودكان گرگان در مراكز و كلينيك هاي گوناگوني انجام مي‌شود كه در اين مقاله به آنها اشاره كرده ايم. استعداديابي كودكان يكي از دغدغه‌هاي مشترك بسياري از پدر و مادرهاست چرا كه هر كودكي با توانمندي‌ هاي خاص و منحصر به فرد خود متولد شده و اگر از همان اول به درستي اين استعداد كشف و هدايت شود؛ احتمال موفقيت او در آينده تا حد زيادي بالا خواهد رفت. با افزايش سطح اطلاعات جامعه از اهميت استعداديابي؛ امروزه والدين بيشتر براي اين موضوع ارزش قائل هستند و به دنبال متخصصيني مي‌گردند تا بتوانند در اين زمينه به آن‌ها كمك كنند. اگر شما در گرگان زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز استعداديابي در اين شهر هستيد؛ تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استعداديابي كودكان گرگان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: استعداديابي كودكان گرگان

استعداد چيست؟

استعداد به توانايي‌ هاي بالقوه انسان گفته مي‌شود كه در صورت قرار گرفتن در محيط مناسب مي‌توانند به صورت بالفعل دربيايند. نكته بسيار مهم اينجاست كه هيچ انساني بدون استعداد زاده نمي‌شود و شكست افراد در زندگي تنها به دليل نيافتن راه مناسب براي دست يابي به موفقيت‌ها است. اگر به دقت به زندگي افراد نگاه كنيد مي‌بينيد كه حتي انسان‌هايي كه بهره هوشي بسيار پاييني دارند و يا از معلوليت رنج مي‌برند؛ در صورت قرار گيري در محيط مناسب مي‌توانند استعدادهاي خود را پيدا كرده و به جايگاهي در زندگي دست يابند كه ساير افراد به آن‌ها غبطه بخورند. 

براي اينكه راحت‌ تر اين موضوع را درك كنيد مي‌توانيد به زندگي افرادي كه در مسابقات پارا المپيك قهرمان مي‌شوند نگاه كنيد. آن‌ها در حقيقت با وجود تمام محدوديت‌ ها گوهر وجودي خود را پيدا كرده و مسير درست براي پرورش آن را يافته‌اند. در نتيجه استعداد امري است كه مي‌تواند در جلوه‌ هاي مختلف ظهور كند و بيش از هر چيز نيازمند تلاش براي كشف و هدايت در مسير درست است. ما در اين مقاله راجع به استعداديابي كودكان گرگان صحبت كرده ايم و مراكز استعداديابي كودكان گرگان را براي دسترسي راحت تر شما عزيزان نام برده ايم.

استعداديابي كودكان گرگان | اهميت استعداديابي در كودكان

انسان‌ها در همه سنين قابليت رشد و پيشرفت دارند و هيچ زماني متوقف نمي‌شوند. اما برخي برهه‌ هاي زماني در زندگي مراحل حساسي هستند كه شكل گيري توانمندي‌ ها در آن زمان مي‌تواند به بيشترين بازدهي بي‌انجامد. در دوران كودكي ذهن بچه‌ها از انعطاف پذيري بيشتري برخوردار است و آمادگي بيشتري براي يادگيري دارد. اگر شما موضوع مورد علاقه فرزندتان را پيدا كنيد؛ مي‌بينيد كه او چگونه مشتاقانه و كنجكاو براي يادگيري هرچه بيشتر تلاش مي‌كند و از پيش رفتن در آن حوزه خاص لذت مي‌برد.

اين در حالي است كه همين كودك ممكن است در موقعيت‌هاي ديگر يادگيري اشتياق خاصي از خود نشان ندهد و دائما تكاليف را پشت گوش بياندازد. در نتيجه مي‌توان گفت اگر كودك در يك زمينه نظير درس‌ هاي مدرسه علاقه چنداني از خود نشان نمي‌دهد به اين معنا نيست كه او به‌ طور كلي نسبت به يادگيري بي‌علاقه است به اين فكر كنيد كه شايد محيط براي او به‌ درستي فراهم نشده يا شايد به‌طور كل استعداد هاي او در جايي بيرون از مدرسه قادر به شكوفايي باشند.

اگر شما بتوانيد استعداد هاي فرزندتان را در دوره كودكي شناسايي كنيد و او را در مسير دلخواه خود قرار دهيد فرد از همان ابتدا موفقيت‌ هاي كوچك و بزرگي را تجربه مي‌كند كه به او براي ادامه راه انگيزه مي‌دهند و در دوران نوجواني و بزرگسالي از سردرگمي او پيشگيري مي‌كنند. علاوه بر اين‌ ها افرادي كه از دوران كودكي در مسير درست قرار گرفته‌ اند به مراتب از شانس بيشتري براي موفقيت برخوردارند و سطح رضايت عمومي بالاتري از زندگي را گزارش مي‌دهند.

استعداديابي كودكان گرگان| وظايف والدين براي استعداديابي كودكان

همه پدر و مادرها مسلما از پيشرفت فرزند خود لذت مي‌برند و از موفق شدن او استقبال مي‌كنند. با اين حال بسياري از آن‌ها با روش‌ هاي درست تربيتي آشنا نيستند و همين امر باعث مي‌شود كه ناخواسته در بسياري از اوقات جلوي پرورش استعداد هاي كودك را گرفته و مانع پيشرفت او شوند. توجه به نكات زير به شما كمك مي‌كنند تا بتوانيد راحت تر توانايي‌ هاي بالقوه فرزندتان را شناسايي كنيد و او را در مسير مناسب خودش قرار دهيد. والدين براي استعداديابي كودكان گرگان بايد اقداماتي را انجام دهند كه در اين بخش مقاله به آنها اشاره كرده ايم.

📌 اولين قدم مشاهده درست

اولين وظيفه والدين براي استعداديابي كودكان گرگان، مشاهده درست است. گاهي اوقات والدين آنقدر غرق مشغله‌هاي خود مي‌شوند كه در طول روز كم‌تر درگير دنياي كودك شده و تنها در صورتي كه او نياز خاصي داشته باشد به او توجه مي‌كنند. همين امر اساس بسياري از اشتباهات تربيتي را رقم مي‌زند.

بسيار اهميت دارد كه در طول روز به درستي فرزندتان را مورد مشاهده قرار دهيد و رفتارهايش را زير نظر بگيريد. براي مثال ببينيد كه نسبت به چه موضوعاتي به وجد مي‌آيد و از كنار چه چيزهايي به سادگي مي‌گذرد. هر بچه‌ اي از همان ابتداي كودكي علايق خاصي را پرورش مي‌دهد كه شناسايي و توجه به آن‌ها مي‌تواند در زمينه كشف استعداد هاي او بسيار كمك كننده باشد. 

📌  استعداديابي كودكان گرگان | كنار گذاشتن پيش‌ فرض‌ ها

بسياري از والدين كودكان را آينه گذشته خود مي‌پندارند. آن‌ها تلاش مي‌كنند هر آنچه خود به آن دست نيافتند را براي فرزندشان فراهم كنند و او را در مسيري قرار دهند كه خود روزي به دنبال كسب پيشرفت در آن بودند. اما لازم است اين موضوع را در نظر بگيريد كه فرزندان با تمام شباهت‌هايي كه به شما دارند مي‌توانند دنيايي كاملا متفاوت داشته باشند.

سعي كنيد پيش‌فرض‌هاي خود را كنار بگذاريد و اجازه دهيد كودك با دست زدن به كشف در محيط طبيعي خود استعدادهايش را نمايش دهد. ممكن است او اصلا علاقه‌ اي به قرارگيري در مسير هاي دلخواه شما نداشته باشد و چه بسا اگر در موقعيت‌ هاي ديگري قرار بگيرد موفقيت‌ هاي دو چنداني را از خود نشان دهد. بنابراين براي استعداديابي كودكان گرگان والدين بايد پيش فرض ها را كنار بگذارند.

📌 خودداري از مقايسه

والدين براي استعداديابي كودكان گرگان، بايد از مقايسه خودداري كنند. همان طور كه بارها گفته شد هر انسان وجود منحصر به فردي است كه استعداد هاي مخصوص به خود را دارد. اگر فرزندتان همانند همسن و همسالان خود نمي‌تواند در يك حوزه خاص پيشرفت كند هرگز او را سرزنش نكنيد و موفقيت‌ هاي ديگران را به رخش نكشيد. هميشه سعي كنيد كودك را متناسب با توانايي‌ ها و مهارت‌ هاي خاص خودش بسنجيد و بر اين اساس پيش برويد. توجه داشته باشيد كه قرار نيست همه انسان‌ها شبيه به هم باشند و مسيرهاي يكساني را طي كنند.

📌 استعداديابي كودكان گرگان | قرار دادن كودك در يك محيط غني

اگر قصد استعداديابي كودكان گرگان را داريد، بايد آن ها را در يك محيط غني قرار دهيد. بسيار اهميت دارد كه فرزندتان در يك محيط غني و سرشار از تجربيات گوناگون قرار بگيرد و در اين ميان بتواند دست به انتخاب درست بزند. اگر فرزندتان در يك فضاي يكنواخت بزرگ شود، هرگز استعداد هاي او قابل رؤيت نمي‌شوند. از همين رو تلاش كنيد كودك را در معرض محرك‌ هاي متنوعي قرار داده و اجازه دهيد او آزادانه در بين آن‌ ها اكتشاف كند.

📌 اهميت قائل شدن براي روياهاي كودك

تقريبا همه ما شنيده‌ايم كه فردي در دوران كودكي از روياهاي خود بگويد. مثلا برخي بچه‌ها مي‌گويند مي‌خواهند در آينده نقاش بزرگي شوند يا بسياري از پسرها در روياهاي خود از خلبان شدن حرف مي‌زنند. در اكثر موارد والدين و اطرافيان اين رويا ها را ناديده مي‌گيرند يا تنها با شوخي و خنده به‌ سادگي از كنار آن‌ها رد مي‌شوند. در حالي كه لازم است به درستي به آرزوها و تصورات كودك گوش دهيد و توانايي‌هاي او را براي رفتن در اين مسير بسنجيد. گاهي اوقات همين روياها به بزرگترين حسرت‌هاي فرد در آينده تبديل مي‌شوند. به همين جهت استعداديابي كودكان گرگان نياز به توجه به روياها دارد.

استعداديابي كودكان گرگان | لزوم كمك گرفتن از يك متخصص

خوشبختانه امروزه ابزار هاي مختلفي براي كشف استعداديابي كودكان گرگان ابداع شده است كه به والدين كمك مي‌كنند فرزندان خود را بهتر بشناسند و توانايي‌ هاي منحصر به فرد او را تشخيص دهند. براي مثال امروزه آزمون‌هاي هوشي مختلفي وجود دارند كه مي‌توانند توانايي‌ هاي بالقوه كودك در زمينه رياضي، موسيقي، كلامي، فعاليت‌هاي حركتي، خلاقيت‌هاي هنري و … را اندازه گيري نمايند.

استفاده از اين آزمون‌ هاي هوش و استعداد بايد در محيط‌هاي حرفه‌اي و به كمك آزمونگرهاي آموزش‌ ديده انجام گيرد چرا كه نحوه اجرا شدن تست‌ها و نوع رفتارهايي كه كودك در اين ميان از خود نشان مي‌دهد همگي مي‌توانند در تفسير نهايي تاثير گذار باشند. از همين رو لازم است كه به مراكز روانشناسي معتبر مراجعه كرده و از متخصصان روان‌شناس باليني براي ارزيابي كودك خود كمك بگيريد.

استعداديابي كودكان گرگان به صورت تلفني

برخي از والدين به مركز معتبر دسترسي ندارند و حتي توانايي خروج از منزل ندارند. اما نگران استعداديابي فرزندان خود هستند. اصلا نگران نباشيد؛ به اين دليل كه مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو براي استعداديابي كودكان گرگان به صورت تلفني نيز خدمات در نظر گرفته است. اگر به دلايل خاصي توانايي حضور در مراكز را نداريد از خدمات تلفني بهره مند شويد. مركز مشاوره ذهن نو بدون ذره اي كم كاري، همانند مراجعه حضوري به شما خدمات ارائه مي‌دهد و با خيال راحت مي‌توانيد براي استعداديابي فرزندان خود براي مشاوره تلفني اقدام كنيد.

اگر وقت كافي نداريد با دريافت مشاوره تلفني كودك نيز مي توانيد از خدمات مركز ذهن نو بهره مند شويد.

ارائه خدمات استعداديابي كودكان در مركز مشاوره ذهن نو

مركز مشاوره ذهن نو با در اختيار داشتن نيروهاي متخصص در حوزه كودك و نوجوان مي‌تواند به شما كمك كند تا از تست‌ها و ابزار هاي نوين در جهت استعداديابي كودكان گرگان استفاده كنيد. هم‌ چنين در كنار اجراي آزمون‌ ها، مشاوران و روانشناسان اين مركز مي‌توانند تفسير تست و راهنمايي‌ هاي لازم براي پرورش مناسب استعدادهاي كودك را در اختيارتان قرار دهند.

آدرس ساير مراكز استعداديابي كودكان در گرگان

استعداديابي ذهن نو 02191002360
موسسه استعداديابي آواژه 02166419012
موسسه استعداديابي كودكان شعبه گرگان گرگان، خيابان وليعصر، عدالت ۲۹، انتهاي كوچه قالي سليمان

كلام آخر

در اين مقاله راجع به استعداديابي كودكان گرگان صحبت كرده ايم و وظايف والدين در اين زمينه نيز ذكر كرديم. به عنوان پدر و مادر اگر توان مراجعه حضوري نداريد حتما براي استعداديابي از روانشناس به شيوه تلفني كمك بگيريد. استعداديابي آينده شغلي و تحصيلي فرزندان شما را رقم مي‌زند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استعداديابي كودكان گرگان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

استعداد ذاتي است يا اكتسابي؟

توانايي‌هاي ما تركيبي از نيروهاي وراثتي و محيطي هستند. استعدادهاي ما امري هستند كه به طور ذاتي مي‌توانند در ما وجود داشته باشند اما تا زماني كه از طريق محيط به درستي پرورش نيابند نمي‌توانند شكوفا شوند. در نتيجه تركيبي از نيروهاي ذاتي و اكتسابي استعدادهاي ما را شكل مي‌دهند. والدين مي توانند با دريافت آموزه هاي لازم به بهترين نحو بر روي استعدادهاي ذاتي تاثير بگذارند.

منبع: استعداديابي كودكان گرگان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۲۹:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

برخورد با آدم هاي دورو و فريبكار كمي دشوار است. در واقع به دليل اينكه آنها همواره در حال نقش بازي كردن و پنهان كردن شخصيت واقعي خود هستند؛ ديگران را دچار سردرگمي و گيجي مي‌كنند. ديگران نمي‌دانند كه آيا اين رفتار واقعي است و يا در حال نشان دادن چيز ديگري هستند. ويژگي دورويي و تظاهر به دلايل مختلفي ايجاد مي‌شود. همچنين اين موضوع تا حد زيادي روابط اجتماعي افراد را تحت تاثير قرار داده و دچار مشكلات زيادي مي‌كند. از طرفي برخورد و مواجهه با چنين افرادي بسيار دشوار است. چرا كه آنها اين موضوع را نپذيرفته و يا آن را انكار مي‌كنند. اما بايد ديگران از آنها فاصله گرفته و يا به روشي اين مورد را به آنها گوشزد كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با آدم هاي دورو و فريبكار مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: برخورد با آدم هاي دورو و فريبكار چگونه بايد باشد ؟

برخورد با آدم هاي دورو

در هر جمعي فردي حضور دارد كه هميشه به يك شكل رفتار نمي‌كند. در واقع او در ظاهر به يك شكل و در باطن به شكل ديگري است. اين نوع پنهانكاري تا حدي در همه ما وجود دارد؛ اما گاهي اين اختلاف بسيار زياد شده و منجر به بروز مشكلاتي در ارتباطات و جنبه هاي مختلف زندگي مان مي‌گردد. تا جايي كه ارتباط با چنين افرادي مخرب و آسيب زا بوده و سلامت روان ما را مورد تهديد قرار مي‌دهد. از همين رو بهتر است نشانه‌هاي آدم هاي دورو شناخته و تاجاي ممكن از آنها دوري كنيم.

روش هاي برخورد با آدم هاي دورو

برخورد با آدم هاي دورو، روش هاي مختلفي دارد. اما شما ابتدا از بابت دورويي طرف مقابل مطمئن شده و سپس در اين زمينه اقدام كنيد. افراد نبايد در اين مورد عجولانه عمل كرده و واكنش‌هاي تندي از خود بروز دهند. بلكه بايد شرايط را در نظر گرفته و از روش‌هاي درست استفاده كنند. در اين قسمت به بررسي اين روش ها مي‌پردازيم.

💠نشنيده گرفتن

بهتر است در ابتدا در برخورد با آدم هاي دورو حرف هاي آنها را نشنيده بگيريد. اين بدان معنا نيست كه وجود آنها را ناديده بگيريد و يا به طور كلي به آنها اهميت ندهيد. اما براي محافظت از خود در مقابل چنين افرادي، نبايد حرف هاي آنان را باور كرد و يا هرچه آنها مي‌گويند را پذيرفت.

💠درك قصد و نيت اين افراد

طبيعتا آدم هاي دورو نيز از حرف هاي خود قصد و نياتي دارند. همچنين نبايد در برخورد با ادم هاي دورو برداشت ساده انگارانه از حرف هاي آنان داشت. احتمالا آنها در تلاش هستند تا پيغامي را به ما برسانند. به همين دليل بهتر است به جاي توجه كردن به حرف هاي معمولي آنها به نيت و هدف آنها توجه كرده تا از اين طريق از اين موضوع پيشگيري كرد.

💠برخورد آرام

بهتر است در برخورد با آدم هاي دورو برخورد آرام و خونسردانه اي داشت. گاهي چنين افرادي كاملا به دنبال اين موضوع هستند تا شما را تحريك كرده و عصباني كنند. اما بهتر است در چنين شرايطي به فرد دورو را به هدف خود نرسانده تا حد امكان آرام برخورد كرد.

💠صبوري در برخورد با آدم هاي دورو

از طرفي در برخورد با آدم هاي دورو بايد صبوري كرد. در واقع بهتر است افراد اين وضعيت را تحمل كنند تا در مقابل آن واكنش بدي نشان دهند. برخي از افراد دورو را نمي‌توان به طور كامل از زندگي حذف كرد و يا از آنان فاصله گرفت. از همين رو تنها بايد اين اوضاع را تحمل نموده و صبر كرد.

💠به اتمام رساندن مكالمه

اگر در برخورد با آدم هاي دورو، از كوره در مي‌رويد و در هيچ شرايطي نمي‌توانيد اين موضوع را تحمل كنيد؛ بهتر است به مكالمه پايان داده و حتي آن را مكان را ترك كنيد. آرامش خود را در اولويت قرار داده و با احترام بحث را عوض كنيد.

💠كمتر كردن ارتباط با اين افراد

بهتر است تا حد امكان به جاي برخور با آدم هاي دورو، ارتباط خود را با چنين افرادي كمتر كنيد. چرا كه در چنين شرايطي بسيار احتمال دارد بعد از مدتي شما هم مانند فرد دورو رفتار كنيد. فاصله گرفتن از چنين افرادي نه تنها براي سلامت روان خودمان بهتر است؛ بلكه فرد دورو را نيز متوجه رفتارهاي اشتباهش مي‌كند.

نشانه هاي آدم هاي دورو

بهتر است در ابتدا نشانه هاي رفتاري آدم هاي دورو را شناسايي كرده و در قدم بعدي در برخورد با آنها اقدام كنيد. اين افراد معمولا در حرف هاي خود بسيار دورغ مي‌گويند. همچنين در رفتارهاي خود اغراق كرده و به طور كلي نشانه هاي شخصيت نمايشي را دارا هستند.

آنها حرف‌هاي خود را به راحتي فراموش كرده ودر برخورد با اطرافيان خود رنگ عوض مي‌كنند. همچنين ثبات شخصيتي و خلق و خويي نيز ندارند. اينها تنها بخشي از نشانه‌هاي رفتاري اينگونه افراد است. به طور كلي اطرافيان مي‌توانند بعد از مدتي از اين موضوع مطلع شده و در برخورد با آدم هاي دورو، مواردي را در نظر داشته باشند.

چگونگي برخورد با آدم هاي دورو

همچنين روش هاي ديگري ديگري براي برخورد با آدم هاي دورو وجود دارد. برخي از آنها شامل موارد زير مي‌شود.

تعيين مرزي مشخص: در برخورد با آدم هاي دورو بايد حد و مرز خود را با آنها مشخص كرده و اجازه ندهيد تا بيش از حد با شما احساس صميميت و راحتي كنند. اين موضوع به نفع خودتان است چرا كه چنين افرادي به اصطلاح حذب باد بوده و احتمالا به شما نيز آسيب هايي مي‌زنند.

پرهيز از تظاهر: سعي نكنيد در برخورد با آدم هاي دورو مانند آنها رفتار كرده و تظاهر كنيد. اين مقابله به مثل نه تنها موثر نيست؛ بلكه تاثيرات بدتري نيز براي افراد دارد.

انتقاد درست از آنها: به صورت درست از آنها انتقاد كرده؛ چرا كه پافشاري و يا استفاده از روش هاي افراطي، نتيجه عكس مي‌دهد. اين موضوع را تنها يك يا دوبار به آنها گوشزد كرده و بعد از آن ديگر اين موضوع را تكرار نكنيد.

آمادگي براي قطع ارتباط: آماده باشيد تا هر زمان بتوانيد ارتباط خود را با چنين افرادي قطع كنيد. از آنجايي كه ارتباط و برخورد با آدم هاي دورو بي فايده است؛ بهتر است ارتباط خود را كمرنگ كرده و بعد از مدتي كلا با آنها ارتباط نداشته باشيد.

برخورد با آدم هاي دورو در محل كار

همانطور كه قبلا هم به آن اشاره كرديم؛ افراد دورو در همه مكان ها حضور دارند. به همين دليل اطلاع از نحوه برخورد با آنها حائز اهميت است. براي مثال در محل كار نمي‌توان به طور كامل از چنين افرادي فاصله گرفت و يا حتي با آنها برخورد قاطعانه اي داشت. اما از طرفي ديگر نبايد با آنها صميمي شد و بهتر است ارتباط با او را تنها در حد يك همكار نگه داريد. تمركز خود را بر انجام وظايف خود حفظ كرده و درگير حاشيه نشويد. 

سخن پاياني

براي بيشتر افراد برخورد با آدم هاي دورو بسيار ناراحت كننده و حتي عجيب است. چرا كه اصلا نيازي به تظاهر و دورويي وجود ندارد و افراد به راحتي مي‌توانند در مورد مسائل و مشكلات خود با يكديگر صحبت كنند. براي اينگونه افراد، چنين رفتارهايي تبديل به عادت شده و ديگر نمي‌توانند از آنها دست بردارند. بهتر است در چنين شرايطي اگر روش هاي بالا موثر نبود؛ افراد با يك روانشناس مشورت كرده و هم به خود و هم فرد مقابل در اين مورد، كمك كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با آدم هاي دورو و فريبكار مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: برخورد با آدم هاي دورو و فريبكار چگونه بايد باشد ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۲۵:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درمان و پاكسازي چاكراها براي رفع خستگي انجام مي‌شود. اگر با احساساتي مانند فرسودگي، انرژي كم، وضعيت عاطفي نامطلوب و خستگي درگير هستيد؛ احتما يكي از چاكراهاي شما مسدود شده است. درمان و پاكسازي چاكراها مي‌تواند به رفع اين مسدوديت كمك كند. زماني كه چاكراها پاكسازي شدند؛ از همه لحاظ در حالت تعادل خواهيد بود.

درمان و پاكسازي چاكراها انسان را از نظر روحي، عاطفي و ذهني شما را به تعادل و هماهنگي مي‌رساند. هر كدام از اين 7 چاكرا از انرژي كم يا زياد برخوردار است كه با نام بيش فعال و يا زير فعال شناخته مي‌شوند. كه مسدوديت در هر نوع از اين ها علائم گوناگوني در زمينه جسمي، عاطفي و رواني از خود نشان مي‌دهد. در اين مقاله روش هاي درمان و پاكسازي چاكراها را توضيح داده ايم. اما روانشناسي راجع به اين موضوع تحقيقات كافي انجام نداده است. براي رهايي از مشكلات بيشتر توصيه مي‌شود كه از روانشناس كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان و پاكسازي چاكراها مربوط به آن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: درمان و پاكسازي چاكراها | 8 روش درمان چاكراها

 

درمان و پاكسازي چاكراها

درمان و پاكسازي چاكراها باعث تسهيل جريان انرژي مي‌شود. و زماني كه هر كدام درمان شود به مرحله تعادل خواهيد رسيد. هم چنين اين پاكسازي ها باعث افزايش يا كاهش سطح انرژي در چاكراها مي‌شود. درمان و پاكسازي چاكراها بسيار ساده است و براي متعادل سازي حالات رواني، عاطفي و جسمي انجام مي‌شود.

براي درمان و پاكسازي چاكراها از يوگا و مديتيشن مي‌توانيد كمك بگيريد. اما روش هاي ديگري براي پاكسازي چاكراها وجود دارد كه در اين مقاله توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

روش هاي درمان و پاكسازي چاكراها

براي درمان و پاكسازي چاكراها روش هاي مختلفي وجود دارد كه در اين مقاله توضيح داده ايم. اما مديتيشن و يوگا بهترين روش براي پاكسازي چاكرا ها مي‌باشد. در اين بخش مقاله با روش هاي پاكسازي يوگا آشنا خواهيد شد.

🟢 با عناصر طبيعي ارتباط بگيريد

براي درمان و پاكسازي چاكراها با عناصر طبيعي ارتباط برقرار كنيد. هر چاكرا عنصري دارد كه انرژي را از آن دريافت مي‌كند. نزديكي به عنصر هر چاكرا باعث پاكسازي ذهن مي‌شود. در ادامه عناصر چاكراهاي مختلف را نام برده ايم.

🔸 عنصر چاكراي ريشه زمين است.

🔸 عنصر چاكراي ساكرال، آب است.

🔸 عنصر چاكراي شبكه خورشيدي، آتش است.

🔸 عنصر چاكراي قلب، هوا است.

🔸 عنصر چاكراي گلو، آكاشا است.

🔸 عنصر چاكراي سوم چشم، نور است.

🔸 عنصر چاكراي تاج، نور داخلي است.

🟠 با خود مهربان باشيد | درمان و پاكسازي چاكراها

يكي زا روش هاي درمان و پاكسازي چاكراها، مهرباني با خود است. افكار منفي را از خود دور كنيد و به چيز هاي خوش آيند تبديل كنيد. به مثال هاي زير دقت كنيد.

🔹 چاكراي ريشه، من قوي هستم.

🔹 چاكراي ساكرال، خلاقيت در ذهن من جريان دارد.

🔹 چاكراي شبكه خورشيدي، من با اعتماد به نفس تصميم مي‌گيرم.

🔹 چاكراي قلب، قلب من از زخم هاي گذشته بهبود يافته است.

🔹 چاكراي گلو، من يك گوش دهنده فعال هستم.

🔹 چاكراي چشم سوم، من دقيقا در جايي هستم كه بايد باشم.

🔹 چاكراي تاج، دنيا با من همكاري مي‌كند.

🟣 مديتيشن داشته باشيد

از ديگر روش هاي درمان و پاكسازي چاكراها، مديتيشن است. با اين روش مي‌توانيد انرژي را به 7 چاكراي اصلي ارسال كنيد و هرگونه مسدوديت را بر طرف كنيد. با كمك مديتيشن تمركز شما افزايش مي‌يابد.

🔴 ژست هاي يوگا را به ياد داشته باشيد

براي درمان و پاكسازي چاكراها نبايد ژست هاي يوگا را فراموش كنيد. تمرينات يوگا به عنوان درمان چاكراها شناخته شده است. زيرا در جلسات يوگا تكنيك هاي تنفسي نيز استفاده مي‌شود. در ادامه ژست هاي هر چاكراه را توضيح داده ايم.

🔺 چاكراي ريشه: ژست درخت

🔺 چاكراي خاجي: ژست الهه ايستاده

🔺 چاكراي شبكه خورشيدي: ژست قايق

🔺 چاكراي قلب: ژست شتر

🔺 چاكراي گلو: ژست شانه اي حمايتي

🔺 چاكراي چشم سوم: ژست آسان

🔺 چاكراي بالاي سر: ژست جسد

🟡 صدا درماني داشته باشيد | درمان و پاكسازي چاكراها

صدا درماني يكي از روش هاي درمان و پاكسازي چاكراها است. اين روش به بهبود وضعيت فيزيكي، سلامت عاطفي و رواني كمك مي‌كند. زيرا ارتعاشات صدا مي‌تواند مسدوديت چاكراها را بشكند و جريان انرژي را افزايش دهد. فركانس هر چاكرا را اشاره كرده ايم.

🔹 فركانس چاكراي ريشه: 396 هرتز

🔹 فركانس چاكراي خاجي: 417 هرتز

🔹 فركانس چاكراي شبكه خورشيدي: 528 هرتز

🔹 فركانس چاكراي قلب: 639 هرتز

🔹 فركانس چاكراي گلو: 741 هرتز

🔹 فركانس چاكراي چشم سوم: 852 هرتز

🔹 فركانس چاكراي تاج: 963 هرتز

🔵 سنگ هاي قيمتي را جدي بگيريد

براي درمان و پاكسازي چاكراها سنگ هاي قيمتي نيز كمك كننده هستند. هر سنگ قيمتي مخصوص چاكراي خود است كه داراي فركانس ارتعاشي مي‌باشد. در ادامه سنگ هاي قيمتي چاكراها را توضيح داده ايم.

⭕ سنگ‌هاي چاكراي ريشه: هماتيت، آگات، جاسپر سرخ، تورمالين.

⭕ سنگ‌هاي چاكراي خاجي: كلسيت نارنجي، كهربا، سيترين.

⭕ سنگ‌هاي چاكراي شبكه خورشيدي: سيترين، آونتورين زرد، پيريت.

⭕ سنگ‌هاي چاكراي قلب: زمرد، جيد، مالاكيت، كوارتز صورتي.

⭕ سنگ‌هاي چاكراي گلو: فيروزه، آكوامارين، آمازونيت، آگات.

⭕ سنگ‌هاي چاكراي چشم سوم: لابرادوريت، لاپيس‌لازولي، ابسيدين، آيولايت.

⭕ سنگ‌هاي چاكراي تاج: آميتيست، كوارتزيت، سلنيت، الماس.

🟤 روغن هاي ضروري نيز براي درمان چاكراها موثر هستند

از ديگر روش هاي درمان و پاكسازي چاكراها، روغن هاي ضروري مي‌باشد. با روغن تراپي مي‌توانيد انسداد چاكراها را حل كنيد و هنگام مديتيشن از اين روغن ها روي مچ دست خود بريزيد. يا آنها را در خانه پخش كنيد. در ادامه روغن هر چاكرا را توضيح داده ايم.

◼ روغن‌هاي چاكراي ريشه: نعناع هندي، مر، لبان، كاج، وتيور.

◼ روغن‌هاي چاكراي خاجي: پرتقال، عود، لبان، نعناع، دارچين.

◼ روغن‌هاي چاكراي شبكه خورشيدي: عود، زنجبيل، يلانگ يلانگ، هلي كريسوم.

◼ روغن‌هاي چاكراي قلب: گل رز، ژرانيوم، يلانگ يلانگ .

◼ روغن‌هاي چاكراي گلو: رزماري، يوكاليپتوس، كاموميل، نعناع تنوري، نعناع اسپيرمينت.

◼ روغن‌هاي چاكراي چشم سوم: نعناع هندي، لبان، كاج، رزماري.

◼ روغن‌هاي چاكراي تاج: لبان، گلبانوم، گورجوم، هلي كريسوم، ياسمن.

🔴 رنگ درماني انجام دهيد | درمان و پاكسازي چاكراها

براي درمان و پاكسازي چاكراها مي‌توانيد از رنگ درماني نيز كمك بگيريد. هر چاكرا با يك رنگ خاص در ارتباط است. و پوشيدن رنگ خاص يا استفاده غذاهاي رنگي به رفع انسداد آن چاكراه كمك مي‌كند. در ادامه رنگ درماني هر چاكراه را توضيح داده ايم.

✔ چاكراي ريشه: قرمز

✔ چاكراي خاجي: نارنجي

✔ چاكراي شبكه خورشيدي: زرد

✔ چاكراي قلب: سبز

✔ چاكراي گلو: آبي روشن

✔ چاكراي چشم سوم: نيلي

✔ چاكراي تاج: بنفش يا سفيد

كلام آخر

درمان و پاكسازي چاكراها به روش هاي متفاوتي صورت مي‌گيرد كه در اين مقاله به 8 روش توضيح داده ايم. اما توصيه مي‌كنيم كه براي رفع خستگي، فرسودگي و مشكلات عاطفي در اولويت اول از روانشناس كمك بگيريد. مركز ذهن نو شرايطي را فراهم كرده است كه بدون مراجعه حضوري و در كم‌ترين زمان، مي‌توانيد از خدمات روانشناسي كودك مركز مشاوره ذهن نو بهره ببريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان و پاكسازي چاكراها مربوط به آن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: درمان و پاكسازي چاكراها | 8 روش درمان چاكراها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۲۱:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روانشناسي دختر 17 ساله مي‌تواند كمي دشوار باشد، چراكه هر دختر نوجواني در سن هفده سالگي داراي نقاط عطف متفاوتي است اما همه دختران در اين سن برخي ويژگي‌هاي مشترك دارند. دختران در سن هفده سالگي از دوره كودكي و دوره نوجواني عبور كرده‌اند و كم كم وارد دوره بزرگسالي مي‌شوند. در اين مرحله دختران از نظر فيزيكي تغييرات زيادي را تجربه كرده‌اند، اما در حال تغيير از نظر ذهني، اجتماعي و عاطفي مي‌باشند. والدين مي‌توانند به كمك روانشناسي دختر هفده ساله ضمن كسب شناخت بيشتري نسبت به اين بازه سني فرزندشان، رفتار مناسبي را جهت ارتباط با او اتخاذ كنند. در ادامه اين مقاله مطالبي پيرامون روانشناسي دختر 17 ساله و نحوه برخورد با دختران در اين سن ارائه كرده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه روانشناسي دختر 17 ساله مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: روانشناسي دختر 17 ساله

روانشناسي دختر 17 ساله

سن 17 سالگي در دختران، سني است كه دوره بحران نوجواني به پايان رسيده است و در آستانه ورود به دوره بزرگسالي قرار گرفته‌اند. يكي از مهم‌ترين موضوعاتي كه در اين سن مطرح مي‌شود اين است كه دختران در سن هفده سالگي بيشتر از هر زمان ديگري به توجه و حمايت والدين خود نياز دارند.

والدين مي‌توانند در سن 17 سالگي به فرزند خود كمك كنند تا با بالابردن اعتماد به نفس، نقاط ضعف خود را جبران كند. در ادامه به روانشناسي دختر 17 ساله پرداخته‌ايم.

روانشناسي دختران 17 ساله بر اساس وضعيت جسمي و بلوغ

روانشناسي دختر 17 ساله از نظر سلامت جسمي نيز بسيار اهميت دارد. رشد دختران در سن 17 سالگي از نظر جسمي كامل مي‌شود، به گونه‌اي كه معمولا تمامي آن‌ها در اين سن، قاعدگي را تجربه كرده‌اند و قدشان به طور كامل رشد كرده است.

در واقع بلوغ دختران در اين سن تكميل مي‌شود، اما با اين حال نيز سن 17 سالگي در دختران پايان نشانه‌هاي بلوغ نيست و برخي نشانه‌ها همچون جوش‌هاي صورت و يا اضافه وزن وجود دارد.

دختران در سن 17 سالگي به ظاهر خود اهميت بسياري مي‌دهند و تمايل دارند از سوي ديگران ظاهر و چهره آن‌ها تاييد شود. هميشه نگران اين هستند كه با ظاهري نامناسب كسي آن‌ها را ببيند و نظرش راجب چهره او تغيير نكند. به همين دليل سعي مي‌كنند هميشه به خودشان برسند و مطابق مد و روال جامعه پيش بروند.

معمولا دختران در سن هفده سالگي با چالش‌هايي در مورد آرايش كردن و نحوه لباس پوشيدن مواجه هستند و تمايل دارند از نظر ظاهري و لباس هميشه بهترين باشند و زيبا به نظر برسند.

لازم است والدين نسبت به نيازهاي دختر خود در اين سن شناخت بيشتري داشته باشند و اگر او دوست دارد تغييراتي در ظاهر و يا لباس پوشيدن خود ايجاد كند، با او همدلي كنند. همدلي كردن با دختر 17 ساله به اين معنا است كه او را بابت كارهايش شماتت نكنند و به او آموزش دهند كه ويژگي‌هاي ظاهري مهم است اما مهم‌ترين مسئله زندگي نيست و نبايد به يك چالش تبديل شود.

اگر دختر شما در اين سن جوش مي‌زند، سعي كنيد با كمك متخصص پوست او را راهنمايي كنيد و يا اگر دچار اضافه وزن شده است، عادات غذايي سالم را به او آموزش دهيد و او را به ورزش كردن تشويق كنيد.

بلوغ فكري

اشاره كوتاهي كرديم كه دختران در سن 17 سالگي از نظر جسمي به طور كامل رشد مي‌كنند، اما از نظر فكري هنوز نيازمند زمان هستند. بسياري از دختران در اين سن فكر مي‌كنند بزرگ شده‌اند و مي‌توانند مثل يك آدم بزرگسال عاقل و بالغ تصميم گيري كنند اما در واقع اينطور نيست و مغز آن‌ها به زمان بيشتري براي رشد كردن نياز دارد. از همين جهت بايد به روانشناسي دختر 17 ساله پرداخت.

دختران در سن 17 سالگي بيشتر از گذشته به آينده خود فكر مي‌كنند و همانند يك بزرگسال براي آن برنامه ريزي دارند. در اكثر مواقع رفتارهاي منطقي از خود نشان مي‌دهند، به طوري كه مي‌توان از برخي رفتارهاي غيرمنطقي و از روي هيجان آن‌ها چشم پوشي كرد.

توانايي‌هاي شناختي دختران هفده ساله

سن 17 سالگي در واقع سني است كه شما بايد به عنوان والدين نسبت به تقويت توانايي‌هاي شناختي فرزندتان اقدام كنيد. براي روانشناسي دختر 17 ساله، راهكارهاي بسياري وجود دارد كه در ادامه به صورت موردي به آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

  • مي‌توانيد دختر 17 ساله خود را تشويق به مطالعه كنيد. مطالعه كردن در جهت پرورش ذهن و كسب اطلاعات بيشتر به او كمك مي‌كند.
  • مي‌توانيد به فرزندتان بگوييد كه متناسب با علاقه مندي خود يك زبان جديد ياد بگيرد.
  • اگر مساله و مشكلي براي فرزندتان پيش آمد، اجازه دهيد خودش تصميم بگيرد و مشكلاتش را با كمك و راهنمايي شما حل كند.
  • اگر مشكلاتي در خانواده وجود دارد، حتما نظر دختر 17 ساله خود را نيز بپرسيد تا او هم بتواند در اين زمنيه راهكاري ارائه دهد و تصميم گيري را بياموزد.
  • در خانه مسئوليت‌هاي بيشتري را به فرزندتان بدهيد تا او بتواند ضمن آشنايي با وظايفش در جهت رشد توانايي‌هاي ذهني خود نيز قدم بردارد.

توجه به مهارت‌هاي اجتماعي دختر 17 ساله

با رسيدن دختران به سن 17 سالگي مهارت‌هاي اجتماعي آن‌ها رشد پيدا مي‌كند، به گونه‌اي كه وارد گروه‌هاي دوستانه مختلف مي‌شوند و دوستي‌هاي پايداري تشكيل مي‌دهند.

معمولا دختران در سن 17 سالگي تمايل زيادي براي بودن در گروه‌هاي دوستانه دارند و دوست يابي و صميمت برايشان بسيار مهم است. در واقع روانشناسي دختر 17 ساله نيز اين موضوع را تاييد مي‌كند.

تمايل به داشتن دوستان بيشتر و گذراندن زمان زيادي با آن‌ها در دختران 17 ساله طبيعي است، به طوري كه حتي وقتي در خانه هستند به جاي بودن در كنار خانواده ترجيح مي‌دهند با دوستان خود صحبت كنند و اين موارد ناشي از احساس استقلال طلبي در آن ها مي‌باشد.

در اين شرايط والدين فقط بايد تلاش كنند به آرامي و با ملايمت با فرزند خود صحبت كنند و نظارت داشته باشند كه دوستي‌هاي فرزندشان در چهارچوب دوستي‌هاي سالم شكل بگيرد، براي اينكار مي‌توانند با دوستان دخترشان آشنا شوند و آن‌ها را بشناسند.

اگر از نظر شما دوستان دخترتان مناسب او نبودند، سعي نكنيد با پرخاش و بدگويي از او بخواهيد كه به دوستي خود با اين دسته از افراد خاتمه دهد، چراكه ممكن است شرايط را بدتر كند. در هر حال شما بايد آرامش خود را حفظ كنيد و بر روي رفتارهاي خود كنترل داشته باشيد و در عين آرامش و با دلايل منطقي او را از دوستي‌هاي ناسالم خارج كنيد.

📌روابط عاطفي

از مهم‌ترين جنبه‌هاي رشد اجتماعي در دختران 17 ساله اين است كه آن‌ها تمايل به برقراري ارتباط عاطفي دارند و دوست دارند ارتباط عاشقانه و رمانتيك با جنس مخالف داشته باشند.

مطابق فرهنگ ايراني ارتباط با دختر 17 ساله با جنس مخالف چندان امر مطلوب و شايسته‌اي نيست. اگر در خانواده شما نيز اين امر امكان پذير نيست بهتر است به دختر و فرزندتان بگوييد كه با توجه به اعتقادات و فرهنگ ما چنين روابطي در اين سن تعريف نشده است.

اما اگر از نظر شما مشكلي ندارد كه دخترتان در سن هفده سالگي با يك پسر در ارتباط باشد، بهتر است در اين مورد نيز با فرزندتان صحبت كنيد تا او دليلي براي پنهان كاري نداشته باشد و اينگونه شما نظارت كافي بر روي رابطه او داشته باشيد. روانشناسي دختر 17 ساله اين موضوع را بيان مي‌كند كه بايد از جوانان حمايت كرد و در كنار آنها بود تا عوارض جانبي اين سن به حداقل برسد.

لازم است در اين جهت كه او از نيازهاي جنسي و … مطلع شده است، راجب برقراري ارتباط جنسي و مشكلات پس از آن، بهداشت، بيماري‌هاي مقاربتي ( STD ) و همينطور آزار جنسي با او صحبت كنيد.

كليات روانشناسي دختر 17 ساله

به طور كلي از نظر روانشناسي دختر 17 ساله، در اين سنين دختران تغييرات زيادي را تجربه مي‌كنند. اين فرايند احتمالا با سختي هاي زيادي همراه بوده و خانواده را نيز به شدت تحت تاثير قرار مي‌دهد. برخي از مواردي كه اطرافيان و خانواده در اين سنين بايد به آنها توجه داشته باشند؛ شامل موارد زير مي‌شوند.

✨از نظر اجتماعي

دختر نوجوان به دليل تغييرات ظاهري و ناگهاني، مدام در تعارض با خود و همچنين اجتماع است. در واقع او علاقه دارد تا با ديگران ارتباط داشته و در جامعه حضور يابد؛ اما به دليل عدم اعتماد به نفس قادر به اينكار نيست. همچنين گاهي جامعه نيز فشارهاي زيادي را بر نوجوانان اعمال كرده و از آنها انتظارات زيادي دارد. به همين دليل روانشناسي دختر 17 ساله در چنين شرايطي بسيار مي‌تواند به او كمك كند.

✨استفاده از اينترنت و ابزارهاي ارتباطي

نوجوانان به دليل روحيه هيجان خواهي كه در اين دوران دارند؛ طبيعي است كه علاقه زيادي به استفاده از اينترنت داشته و از رسانه هاي اجتماعي استفاده كنند. در واقع در زندگي امروزي، اين شبكه ها جزو راه هاي اصلي ارتباط با ديگران محسوب مي‌شود. اما از نظر ديدگاه روانشناسي دختر 17 ساله، فرد بايد بسيار محتاطانه در اين فضا عمل كرده؛ چرا كه احتمال برونز آسيب هاي زيادي وجود دارد.

✨تصوير بدني

طبيعي است كه نوجوانان در اين سنين، تصوير بدني خوبي از خود نداشته و از ظاهر خود شرمسار باشند. ظاهر بي قواره آنان به اين دليل است كه رشد آنها هنوز كامل نشده و نيازي به نگراني نيست. برخي از والدين فشار زيادي از اين بابت به نوجوانان خود مي‌آورند كه همين موضوع از ديد روانشناسي دختر 17 ساله مي‌تواند او را در معرض مشكلات زيادي قرار دهد.

سخن آخر

مي‌توان گفت سن هفده سالگي براي دختران از سنين حساس است، چراكه آن‌ها درگير چالش‌هاي نوجواني نيستند اما هنوز به طور كامل بزرگسال نيز نشده‌اند.

والدين بايد در زمينه‌هاي مختلف به فرزندشان كمك كنند تا بتواند وارد دوره بزرگسالي شود. براي اينكار بايد از روانشناسي دختر هفده ساله مطلع باشند و بدانند كه چگونه بايد با فرزندشان ارتباط برقرار كنند تا ضمن اينكه با او دوست باشند، بتوانند به صورت نامحسوس نيز آن‌ها را كنترل كرده و بر روي كارهاي‌شان نظارت داشته باشند.

اگر شما از آن دسته از والدين هستيد كه نمي‌توانيد بر روي رفتار خود با فرزندتان كنترل داشته باشيد و يا در اين زمنيه با چالش‌هايي مواجه هستيد، پيشنهاد مي‌كنيم از مشاوره روانشناسان مجرب در زمينه روانشناسي دختر 17 ساله، در مركز مشاوره ذهن نو كمك بگيريد و حتما مقاله روانشناسي نوجوان را بخوانيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روانشناسي دختر 17 ساله مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: روانشناسي دختر 17 ساله


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: روانشناسي دختر 17 ساله،
موضوع:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۱۶:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا تا به حال در مورد عورت نمايي يا اختلال نمايشگري جنسي چيزي شنيده‌ايد؟ نمايشگري جنسي مشكلي است كه در طبقه بندي اختلالات روان پزشكي به عنوان يكي از انحرافات جنسي مشخص شده است. علامت اصلي در مبتلايان به اين اختلال اين است كه اندام تناسلي خود را بدون كسب رضايت از افراد در معرض نمايش قرار مي‌دهند و به اين ترتيب موجب برانگيخته شدن احساس ترس، وحشت يا نفرت در ديگران مي‌شوند. در ادامه اين مقاله در مورد علائم، علل و روش‌هاي درمان اختلال نمايشگري جنسي توضيحات كامل‌تري را ارائه كرده‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال نمايشگري جنسي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: عورت نمايي يا اختلال نمايشگري جنسي چه علائم و عللي دارد؟

عورت نمايي يا اختلال نمايشگري جنسي چيست؟

اختلال نمايشگري جنسي يا عورت نمايي در طبقه بندي اختلالات روان پزشكي به عنوان يكي از اختلالات پارافيليك يا همان انحراف جنسي مشخص شده است. اختلالات پارافيليك به طور كل به سه دسته تقسيم مي‌شوند. دسته اول آن‌هايي هستند كه باعث مي‌شوند فرد رفتارهاي نامناسبي را براي عشقبازي يا تحريك و برانگيختگي جنسي انتخاب نمايد. دسته دوم آن‌هايي هستند كه هدف نامناسبي را براي ارضاي نياز جنسي خود بر مي‌گزينند نظير افرادي كه به بچه بازي روي مي‌آورند و دسته آخر كساني‌اند كه هموار نيازمند نوعي شهوت درد هستند و به اين ترتيب در رابطه خود به رفتارهاي ساديستيك يا مازوخيستيك روي مي‌آورند.

در اين ميان اختلال نمايشگري جنسي در دسته اول قرار مي‌گيرد. در واقع افراد مبتلا به اين مشكل، رفتار درستي براي ايجاد برانگيختگي جنسي در خود و ديگران ندارند. آن‌ها با نمايش آلت تناسلي خود بدون كسب رضايت از ديگران موجب ترس، وحشت و نفرت در ديگران مي‌شوند اما خود به ارضاء جنسي دست مي‌يابند.

تاريخچه اختلال نمايشگري جنسي يا عورت نمايي

تاريخچه بروز عورت نمايي با اختلال نمايشگري جنسي به گذشته دور برمي‌گردد. در واقع براساس گزارش هاي مورخين حتي در دوران هرودوت در يونان باستان نيز، افراد چنين رفتارهايي از خود بروز مي‌دانند. اولين بار چارلز لاسيكو اين اختلال را جزو اختلالات جنسي طبقه بندي كرد. اما هنوز ميان شيوع اين رفتار در ميان افراد به طور دقيق مشخص نيست. بسياري از دانشمندان معتقد هستند كه همه افراد از دوران كودكي اين تمايل را درون خود دارند كه در دوران بلوغ بع اوج رسيده و بعد از آن در دوران بزرگسالي و همچنين برقراري رابطه جنسي از بين مي‌رود.

علائم و ويژگي هاي اختلال نمايشگري جنسي يا عورت نمايي

مهم‌ترين علائم نمايشگري جنسي طبق تعريف راهنماي تشخيصي و آماري اختلال‌هاي رواني انجمن روان پزشكي آمريكا به شرح زير مي‌باشد:

– در اختلال نمايشگري جنسي فرد از نشان دادن نواحي تناسلي خود به فرد يا افراد بي خبر به تحريك جنسي دست پيدا مي‌كند.

– انجام اين رفتار با خيال پردازي‌هاي ذهني و اميال قوي همراه مي‌شود كه همين مسئله در برانگيختگي جنسي نقش بسزايي ايفا مي‌كند.

– اين رفتار دست كم به مدت 6 ماه تكرار مي‌شود.

– رفتارهاي نابهنجار جنسي فرد موجب تخريب چشمگير در عملكرد اجتماعي، شغلي يا ساير حوزه‌هاي مهم كاركردي وي مي‌گردند.

ميزان شيوع اختلال نمايشگري جنسي

ميزان شيوع نمايشگري جنسي به طور دقيق معلوم نيست. با اين حال، بر اساس رفتار جنسي نمايشگرانه در جمعيت عمومي يا غير باليني، بالاترين شيوع احتمالي براي اختلال نمايشگري در ميان مردان 2 الي 4 درصد است. شيوع اين اختلال در زنان نامعين‌تر است اما بنا بر باور عمومي ميزان آن بسيار پايين تر از آمار مردان مي‌باشد.

علل و عوامل خطرساز براي ابتلا به اختلال نمايشگري جنسي

علل و عوامل مختلفي مي‌توانند در ابتلاي فرد به اختلال نمايشگري جنسي يا عورت نمايي، نقش داشته باشند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

📌عوامل مرتبط با خلق و خو عورت نمايي

بررسي‌ها نشان مي‌دهند افرادي كه از كودكي خلق و خوي دشواري داشته، مخالفت جويي  زيادي دارند و در نهايت شخصيت ضد اجتماعي را پرورش مي‌دهند، بيش از ديگران در معرض ابتلا به اين اختلال قرار دارند. همايند شدن اختلال ضد اجتماعي با وضعيت‌هايي نظير مصرف الكل مي‌تواند منجر به تشديد مشكل نمايشگري جنسي در افراد شود.

📌عوامل مرتبط با محيط

پژوهش‌هاي انجام شده در زمينه اين اختلال نشان مي‌دهند عوامل محيطي نظير بدرفتاري عاطفي، سوء رفتار جنسي در دوران كودكي و اشتغال ذهني با مسائل جنسي از جمله مسائلي هستند كه مي‌توانند خطر ابتلا به اختلال نمايشگري جنسي را در بزرگسالي افزايش دهند.

تشخيص عورت نمايي يا اختلال نمايشگري جنسي

براي شروع فرايند درمان و يا كمك كردن به افراد مبتلا به اختلال نمايشگري جنسي يا عورت نمايي، ملاك هاي تشخيصي مختلفي وجود دارد كه تنها با كمك متخصص امكانپذير است. فرد حداقل بايد به مدت شش ماه بدون وقفه و يا دليل ديگري، نشانه هاي ذكر شده در قسمت قبلي را دارا باشد.

همچنين معمولا اين شرايط، زندگي فردي و اجتماعي فرد را تحت تاثير قرار داده و مشكلات زيادي را براي او ايجاد كرده است. تشخيص دقيق و به موقع اين موضوع بسيار حائز اهميت است و بهتر است كه به صورت اصولي صورت گيرد.

اختلالات همزمان با عورت نمايي يا اختلال نمايشگري جنسي

بر اساس تحقيقات انجام شده بر اختلال نمايشگري جنسي يا عورت نمايي معمولا با اختلالات ديگري همراه مي‌شود كه درمان و رسيدگي به آنها مي‌تواند در مورد درمان اين اختلال نيز موثر باشد. البته به طور دقيق مشخص نيست كه كدام يك باعث ديگري مي‌شوند و يا اين اختلالات يكديگر را تشديد مي‌كنند يا نه. اما به طور كلي پيشگيري و درمان اين اختلالات همزمان نيز بسيار موثر است. برخي از آنها شامل جنون دزدي، سندروم توره و اختلال بيش فعالي كم توجهي، مي‌شود.

درمان اختلال نمايشگري جنسي يا عورت نمايي

براي درمان اين اختلال فرد لازم است كه حتما تحت روان درماني با يك روانشناس قرار بگيرد. روانشناس مي‌تواند از رويكردهاي مختلفي براي بهبودي اين مشكل كمك بگيرد. براي مثال در رويكرد شناختي رفتاري درمانگر به مراجع مي‌آموزد تا عقايد خود در مورد رابطه جنسي را مورد بازنگري قرار دهد و باورهاي اصلي در اين زمينه را شناسايي كند.

سپس درمانگر با استفاده از تكنيك اصلاح شناختي به فرد كمك مي‌كند تحريف‌هاي ذهني خود در زمينه مسائل جنسي را شناسايي كرده و اين تحريف‌ها را با افكار سالم جايگزين نمايد. در نهايت روانشناس علاوه بر اصلاح افكار به بازسازي الگوهاي رفتاري فرد كمك مي‌كند و به او مي‌آموزد روش‌هاي مناسبي را براي تجربه تحريك و برانگيختگي جنسي امتحان نمايد. 

دارو درماني

علاوه بر استفاده از روش هاي روانشناختي بهتر است اين افراد از روش هاي دارو درماني نيز استفاده نمايند. در واقع مصرف داروهاي مختلفي از جمله پاروكستين و كلومپيرامين، مي‌تواند تا حد زيادي در كنترل رفتارهاي بي اختيار و چنين تمايلاتي پيشگري كند. البته افراد براي دارودرماني حتما بايد از روانپزشك كمك گرفته و از مصرف خودسرانه داروهاي مختلف پرهيز كنند.

سخن پاياني

اختلال نمايشگري جنسي يا عورت نمايي ، يكي از انحرافات جنسي محسوب مي‌شود كه هم زندگي خود فرد و هم زندگي ديگران را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين موضوع به شكل هاي مختلفي صورت گرفته و دلايل متفاوتي دارد. از طرفي هنوز دليل مشخصي را نمي‌توان براي اينكار در نظر گرفت. اما بهتر است افراد در صورت مشاهده چنين چيزي حتما آن را گزارش كرده و از بروز مجدد آن پيشگيري كنند. اين اختلال تا حدي قابل كنترل و درمان است و افراد مي‌توانند در اين زمينه از يك روانشناس جنسي كمك بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال نمايشگري جنسي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

اختلال نمايشگري جنسي ممكن است با اختلالات روانشناختي ديگري همراه شود؟

بله در بسياري از موارد افرادي كه از جانب روانشناسان يا روانپزشكان اين تشخيص را دريافت مي‌كنند، ممكن است همزمان به اختلال روانشناختي ديگري نيز مبتلا باشند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به اختلال شخصيت ضداجتماعي و ساير اختلالات پارافيليك اشاره كرد.

منبع: عورت نمايي يا اختلال نمايشگري جنسي چه علائم و عللي دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۰۸:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی