مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مرد خيانتكار در چشم هر خانمي آزاردهنده هستند. گاه مردان خيانتكار با بهانه تراشي‌هاي‌شان نظر همسرشان را مثبت مي‌كنند، اما به دليل خصوصيات شخصيتي كه در آن‌ها نهفته است، ديري نمي‌گذرد كه تعهدشان را زير پا گذاشته و به دنبال خواسته‌هاي خودمحورانه‌شان مي‌روند. زنان قرباني در هر بار كه با خيانت شوهرشان مواجه مي‌شوند، زخم عميق‌تري را احساس مي‌كنند، اما معمولا به دلايل مختلف براي خود نه راه پس مي‌بينند و نه راه پيش؛ در اين شرايط وضعيت روحي نابه ساماني را تجربه مي‌كنند كه در واقع ناشي از رفتارهاي همسرشان است.

منبع: مرد خيانتكار چه رفتاري دارد | 19 نشانه مردان خيانتكار

مرد خيانتكار

در واقع اين يك باور كليشه اي درباره مردان است كه آن ها موجوداتي ذاتا خيانتكار هستند. اما آيا اين واقعا درست است؟ مسلما مردان زيادي هم هستند كه به خانواده و همسرشان وفادارند و اين خود مثال نقضي است بر اين باور كليشه اي.

مرد خيانتكار چه دلايلي براي رفتارش مي‌آورد؟

مردان خيانتكار معمولا براي توجيه رفتارشان مشكل را در عدم برآورده شدن نيازهاي‌شان مي‌دانند. آن‌ها گاه با بيان اينكه اين شما هستيد كه نتوانسته‌ايد وظايف‌تان را به خوبي به جا بياوريد، حتي حس گناه به شما داده و خيانت‌شان را بر حق نشان مي‌دهند. در ادامه به برخي از اين دلايل اشاره كرده‌ايم.

🔻نياز جنسي

اولين عاملي كه ممكن سبب خيانت جنسي مردان شود و آن‌ها را به سمت رابطه با زنان ديگر بكشاند عدم ارضاي نيازهاي جنسي است. زناني كه از رابطه جنسي ترس دارند و يا به بي ميلي جنسي دچارند بايد اين را زنگ خطري براي خود تلقي كنند و به دنبال درمان باشند. اما گاهي هم مرد خيانتكار با وجود رضايت جنسي در رابطه با همسرش، باز هم به دلايل مختلف مثل زياده خواهي، تنوع طلبي، باور به حق بودن چند همسري و…. خيانت جنسي مي‌كند. 

🔻نياز به تاييد و توجه در مردان خيانتكار

مردان براي ارضاي حس مردانگي خود نياز دارند از سمت خانوم‌ها تاييد شوند، بنابراين خانوم‌هايي كه شوهرشان را با ادبيات منفي به خصوص جلوي جمع تحقير مي‌كنند بايد حواس‌شان به اين نياز همسرشان باشد.

🔻نياز به زنانگي | مردان خيانتكار

مردان نياز به ديدن ويژگي‌هاي جنس مكمل‌شان يعني زنان دارند. نياز به دريافت لطافت، مراقبت، مادرانگي، دلبري و زيبايي دارند و اگر به اين نياز آن‌ها پاسخ درستي داده نشود به راه‌هاي نادرستي كشيده مي‌شوند.

🔻روابط از راه دور

روابط از راه دور كه سبب مي‌شود دو طرف به لحاظ فيزيكي از هم دور بمانند گاها سبب بروز خيانت در مردان مي‌شود. مرد خيانتكار با وجود اينكه همسرش تلاش لازم و كافي براي از بين بردن اين مسافت مي‌كند، باز هم به خيانت ادامه مي‌دهد و يا شرايط را براي از بين بردن مسافت تسهيل نمي‌كند. در چنين شرايطي ممكن است حتي وارد رابطه با زنان متاهل ديگر شوند، پيشنهاد مي‌كنيم .

🔻مشكلات روحي رواني مرد خيانتكار

مرداني كه به يك سري مشكلات روحي مثل كمبود عزت نفس و اعتماد به نفس دچارند يا دچار برخي بيماري‌هاي رواني خاص هستند اغلب به خيانت دست مي‌زنند. اين دست از مردان خيانتكار معمولا تلاش بر مخفي كردن خيانت‌شان دارند.

🔻داشتن انتظارات غير منطقي

مرداني كه بيش از حد ايده آل طلب‌اند وهرچيزي را از جمله همسرشان بي عيب و نقص مي‌خواهند معمولا دچار گناه خيانت مي‌شوند. اين مردان بعد از خيانت، معمولا حق به جانب در مقابل شما ايستاده و ايرادات ريز و درشتي در ظاهر و يا رفتار شما مي‌گيرند.

🔻پايان دادن به رابطه دليلي براي مردان خيانتكار

برخي مردان وقتي از رابطه خود خسته و آزرده مي‌شوند براي پايان دادن به اين رابطه راه اشتباهي را به نام خيانت انتخاب مي‌كنند. در اين شرايط همسر شما تلاشي ناشيانه‌اي براي مخفي كردن رابطه فرازناشويي‌اش دارد و در باطن از اين كه شما مچش را گرفته‌ايد، خرسند است.

🔻🔻خشم و انتقام |  مرد خيانتكار

مرداني كه از همسرشان به نحوي آسيب جدي خورده باشند براي انتقام جويي دست به خيانت مي‌زنند. همسرتان براي تخليه اين خشم ممكن است روش مناسبي را انتخاب نكرده باشد، پس با دريافت كمك هاي متخصصين خيلي اوقات مي‌توان به او روش‌هاي سالم‌تري آموزش داد.

🔻حل مشكلات رابطه

برخي مردان به اشتباه گمان مي‌كنند اگر رابطه‌اي خارج از چارچوب برقرار نمايند، مشكلات آن‌ها در رابطه اصلي‌شان حل خواهد شد و حال روحي بهتري پيدا مي‌كنند. اين در حالي است كه شروع روابط اين چنيني نه تنها به فرد و خانواده‌اش آرامشي نمي‌دهد بلكه باعث آشوب بيشتر مي‌شود.

🔻ضربه خوردن در كودكي | مردان خيانتكار

برخي مردان كه در دوران كودكي خود شاهد خيانت پدرشان بوده‌اند، در بزرگسالي خود به خيانت دست مي‌زنند و اين تنها به دليل خشمي است كه در واقع از والدين خود به دوش مي‌كشند و شما تنها در اين رابطه قرباني هستيد.

🔻مشكلات جنسي

برخي مشكلات جنسي مثل اعتياد جنسي يا زياده خواهي جنسي در مردان سبب مي‌شود كه به همسرشان خيانت كنند. مرد خيانتكار در اين شرايط كمترين خود كنترلي را دارد و از اين كه به شما خيانت مي‌كند احساس خوبي ندارد. اين مساله نيز با دريافت مشاوره هاي جنسي رفع خواهد شد. 

خصوصيات مرد خيانتكار

  • پنهان كاري و دروغگويي‌هاي مداوم مرد خيانتكار
  • نداشتن رابطه خوب يا سالم با والدين به خصوص مادر
  • فراموشكاري و حواس پرتي
  • خودشيفتگي
  • عزت نفس و اعتماد به نفس پايين
  • تغيير ناگهاني (چه تغيير خوب چه تغيير بد)
  • روي آوردن به اعتياد و كارهاي خلاف
  • قدرت كلامي و به اصطلاح زبان بازي قوي
  • داشتن تاخيرهاي زياد چه در رفتن به خانه و چه در جواب دادن
  • كاهش ميل جنسي به همسر
  • مشكلات مالي و يا حساب بانكي مخفي
  • ايرادگيري
  • حساسيت بيش از حد (به اصطلاح همه چيز زود به آن‌ها برمي‌خورد)
  • فرار كردن از صحبت
  • بي تفاوتي نسبت به فرزندان
  • داشتن حريم شخصي سفت و سخت
  • رسيدن بيش از حد به ظاهر و تيپ
  • بي احترامي
  • اصرار براي دور كردن همسر از خانه

جدايي از مرد خيانتكار

بعد از خيانت، عشق و زندگي مشترك با هم به گور مي‌روند. حتي اگر ظاهر ماجرا شبيه به قبل باشد باز هم در باطن سياهي و آلودگي زندگي را فرا مي‌گيرد. بعد از خيانت هم زن و هم مرد لبريز از احساسات منفي مي‌شوند احساساتي نظير حسادت، تنفر، حقارت، احساس گناه، انتقام جويي، بدبيني و …

سوال اصلي اينجاست كه آيا اين زندگي با مرد خيانتكار با تمام اوصافي كه بيان شد، بايد پايان گيرد يا ادامه پيدا كند؟

خيلي‌ها فكر مي‌كنند طلاق در اين شرايط بهترين انتخاب است اما گاهي امكان طلاق گرفتن وجود ندارد و گاهي عوارضي كه طلاق گرفتن به دو طرف وارد مي كند چيزي بيشتر از عوارض زندگي مشترك آن‌هاست و در آخر گاهي عشق ميان دو نفر هنوز نمرده و فقط نياز به ترميم دارد.

از طرف ديگر چون در كشور ما عمدتا حق طلاق با مردان است و اثبات خيانت هم كار آساني نيست، اگر مرد نخواهد به زندگي مشتركش پايان بدهد كار خانم بسيار سخت مي‌شود. جالب است بدانيد بسياري از مردان پس از اين كه خيانتشان برملا مي‌شود به طور جدي عنوان مي كنند كه حاضر به طلاق دادن نيستند.

روانشناسي مردان خيانت كار | مرد خيانتكار چه احساساتي دارند؟

خيلي از خانم‌ها وقتي با خيانت همسرشان مواجه مي‌شوند، خود را قرباني رابطه دانسته و ديگر نمي‌توانند به شوهرشان فكر كنند. اما بايد بدانيد كه مردان خيانتكار هم احساسات و عواطف دارند. در واقع از نگاه روانشناسان تعدد روابط و تمايل به روابط خارج از عرف ريشه در برخي اختلالات رواني مثل عقده مادر فرشته دارد. طبق بررسي ها اين مردان احساسات شان در كودكي و يا در ارتباطات گذشته شان اسيب ديده است.

معمولا مردان خيانت كار احساسات ضد ونقيضي تجربه مي كنند. آن ها علاوه بر احساس قدرت و مردانگي، احساس نقص و عذاب وجدان نيز دارند. استرس و اضطراب در آن ها مزمن شده و زمينه بروز اختلالات اضطرابي ديگر را هم ايجاد مي‌كند.

چرا مردان خيانتكار طلاق نمي‌گيرد؟

زناني كه با خيانت شوهرشان مواجه مي‌شوند، سوالاتي زيادي به ذهن‌شان خطور مي‌كند، يكي از آن‌ها اين است كه “چرا با وجود من خيانت كرده و يا چرا راضي به جدايي نيست؟”؛ حتي ممكن است كه باز هم دست به خيانت بزند، اما راضي به جدايي نباشد كه معمولا دلايل زير مطرح مي‌شود.

  • ممكن است از عمل خود پشيمان شده باشند
  • ممكن است به اشتباه خود پي برده باشند
  • ممكن است از عوارض طلاق بترسند
  • ممكن است به خاطر فرزندانشان از طلاق گريزان باشند
  • ممكن است همسرش را هنوز دوست داشته باشد
  • ممكن است از تغيير زندگي بترسد
  • ممكن است به خاطر بهبود زندگي اش دست به اين راه حل اشتباه زده باشد

مهم ترين سوال ها از مرد خيانتكار

مسلما با مشخص شدن خيانت شوهرتان سوالات زيادي در ذهن تان شكل مي‌گيرد. اما قبل از هر چيز بايد براي خود مشخص كنيد كه آيا مي خواهيد اين زندگي را بازسازي و ادامه دهيد. پاسخ مثبت شما به اين سوال به اين معنا نيست كه همه بار بازسازي به دوش شما بيفتد. بلكه شما فقط مسئوليت سهم خودتان را بر عهده خواهيد گرفت.

در اين زمان از همسرتان بپرسيد كه علت اين كارش را به شما بگويد. از او بپرسيد كه آيا وقتي اين كار را مي كرده به تاثير بر شما فكر كرده؟ ايا از اين كارش پشيمان است يا نه مقصر مرد خيانتكار بودنش را به شما نسبت مي‌دهد. اين دست سوالات به شما و رابطه تان براي ادامه و پاك كردن گذشته كمك مي كند. احتمالا سوالات زيادي به ذهن تان مي رسد اما قبل از پرسيدن آن ها مطمئن شويد كه به بهبود رابطه كمك كند.

براي دريافت مشاوره خيانت در زمينه مرد خيانتكار مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول در مورد مرد خيانتكار

ويژگي مردان خيانتكار چيست؟

مردان خودخواه، مردان بي صبر، مردان آزادي طلب، مردان بي اعتماد به نفس، مردان بي ثبات و عاشق ريسك كردن، مرداني كه مشكلات خانوادگي زيادي را در خانه پدري تجربه كرده اند، مرداني كه مهارت نه گفتن ندارند، مردان بي دين و بي اعتقاد، مردان خودشيفته و مرداني كه پيش از ازدواج روابط ناپايدار زيادي را تجربه كرده‌اند. از جمله ويژگي هاي مرد خيانتكار است.

مردان خيانتكار چه احساسي بعد از اين كارشان دارند؟

در حقيقت همه ما انسانيم و به واسطه انسان بودنمان احساسات خاصي را در وجودمان داريم كه نمي توان حذفشان كرد. مردان خيانتگر هم بعد از خيانت دچار احساس گناه و پشيماني مي‌شوند؛ شايد حتي از خودشان تنفر پيدا كنند و احساس كنند مرام و مردانگي در وجودشان باقي نمانده.

آيا در برابر خيانت شوهرم من مقصرم؟

هرگز و به هيچ وجه. ممكن است شما به خاطر فرهنگ غلط، حرف هاي ديگران و توجيه هاي همسرتان خودتان را مقصر ببينيد؛ اما اين تصور از پايه غلط است. شما هر چقدر هم همسر بدي بوده باشيد شوهر شما مي توانست اين مساله را به نحو ديگري حل كند. پس مرد خيانتكار نمي تواند با مقصر دانستن شما، خود را مبرا كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۲۱:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

برخورد با خيانت مردان آن هم وقتي كه تازه متوجه اين موضوع شده‌ايد، كار آساني نيست. زنان پس از اينكه از خيانت همسر خود آگاه مي‌شوند، هيجانات بسيار شديدي را تجربه مي‌كنند. واكنش‌ها مي‌تواند از تجربه شوك عاطفي گرفته تا پرخاشگري و اقدامات آسيب رسان متغير باشد. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه پيش از هرچيز بتوانيد بر خود مسلط شويد و سپس براي زندگي مشتركتان تصميم بگيريد. برخورد صحيح مي‌تواند بسياري از آسيب‌ها و مشكلات خيانت را كاهش دهد. با آگاهي از اصول و نحوه صحيح برخورد با خيانت مردان و كمك گرفتن از روانشناس مي‌توانيد بهترين مسير را در پيش بگيريد.

 

 منبع: برخورد با خيانت مردان | براي حفظ زندگي چه رفتاري با خيانت شوهر بكنيم؟

برخورد با خيانت مردان | پس از برملا شدن خيانت چه كار كنيم؟

خيانت مي‌تواند طيف وسيعي از واكنش‌هاي هيجاني را در زنان برانگيزد. شما ممكن است در اين شرايط احساس سردرگمي شديدي داشته باشيد و بين احساس عشق و نفرت نسبت به همسر خود دائما تغيير موضع دهيد. مسلما در اين موقعيت داشتن برخورد مناسب و گرفتن تصميمات صحيح بسيار سخت خواهد بود. براي اينكه بتوانيد بهترين رفتار را داشته باشيد توجه به نكات زير مي‌تواند كمك كننده باشد.

1️⃣ پيش از هر تصميمي بر خود مسلط شويد

ممكن است پس از بر ملا شدن خيانت همسر ميل شديدي به قطع رابطه پيدا كنيد. در واقع عصبانيت شديد مي‌تواند شما را به اقدامات شتاب زده‌اي سوق دهد كه تصميم براي طلاق و جدايي نيز يكي از آنهاست. با اين حال آنچه بيش از هر تصميمي اهميت دارد اين است كه بتوانيد ابتدا بر خود مسلط شده و احساساتتان را كنترل كنيد.

تجربيات نشان مي‌دهد بسياري از افراد پس از آرام شدن اوضاع از اقداماتي كه در لحظات اوليه انجام داده بودند پشيمان مي‌شوند. پس بايد به خودتان كمي فرصت دهيد و براي اقدامات جدي عجله نكنيد. كمك گرفتن از يك روانشناس در اين شرايط به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد اين دوران سخت را راحت‌تر پشت سر گذاشته و زودتر هيجانات شديد را پشت سر بگذاريد.

2️⃣ برخورد با خيانت مردان | از سرزنش خود دست دست برداريد

برخي زنان وقتي از خيانت همسر خود آگاه مي‌شوند دائما خود را مسئول اين وضعيت مي‌دانند و به همين خاطر خودشان را با سرزنش‌هاي بي‌رحمانه آزار مي‌دهند. در واقع ممكن است فكر كنيد حتما به اندازه كافي خوب نبوده‌ايد كه همسرتان به رابطه ديگري روي آورده است.

بسيار اهميت دارد كه بدانيد خيانت آسيبي چند عليتي است و عوامل مختلف و گوناگوني در تعامل با يكديگر در بروز اين مشكل نقش دارند. در نتيجه شما به تنهايي مسئول اين رخداد نيستيد. براي ريشه يابي اينكه چه عواملي در كنار هم باعث بروز خيانت شده‌اند، بايد از يك روانشناس متخصص در حيطه زوج درماني كمك بگيريد و از سرزنش خود دست برداريد.

3️⃣ از روش گفت و گوي مستقيم كمك بگيريد

برخي افراد وقتي از خيانت همسر خود آگاه مي‌شوند، نمي‌توانند به طور مستقيم در اين باره صحبت كنند. آن‌ها ممكن است با نيش و كنايه و رفتارهاي قهرآميز تلاش كنند كه به شوهر خود نشان دهند از خيانت او مطلع شده‌اند. اين در حالي است كه اين رفتارها معمولا اوضاع را بدتر مي‌كند.

براي مثال مردان در اين شرايط به شك شما پي مي‌برند و تلاش مي‌كنند با پنهان كاري بيشتر شواهد خيانت را از بين ببرند. به همين خاطر بايد تا حد امكان بر هيجانات خود مسلط شده و به طور مستقيم با همسرتان در اين باره صحبت كنيد و افكار و احساساتتان را با او در ميان بگذاريد. 

4️⃣ برخورد با خيانت مردان | از سوال پرسيدن بيش از حد بپرهيزيد

آگاهي در مرود خيانت شوهر باعث مي‌شود تا حد زيادي در مورد فرد سوم كنجكاو شده و سوالات بسياري در ذهنتان شكل بگيرد. اين مسئله تا حد زيادي طبيعي است چرا كه ذهن در شرايط آشفتگي پرسشگر مي‌شود و شما را با حجم زيادي از سوال مواجه مي‌كند. با اين حال توجه داشته باشيد كه هرچه بيشتر سوال بپرسيد آسيب بيشتري مي‌بينيد و ترميم رابطه برايتان سخت‌تر خواهد شد.

5️⃣ با يك فرد مطمئن حرف بزنيد

برخي از زنان ناراحتي و نگراني‌هاي خود را دائما پنهان كرده و آن‌ها را با هيچ كس در ميان نمي‌گذارند. اين مسئله باعث مي‌شود كه رويدادهايي نظير خيانت آسيب بيشتري براي آن‌ها به همراه بياورد و هيجانات منفي تا مدت‌هاي طولاني در وجودشان باقي بماند. در اين شرايط لازم است با يك فرد مطمئن صحبت كنيد و نگراني‌ها، ناراحتي و افكار ناخوشايند خود را با او در ميان بگذاريد.

بررسي‌ها نشان مي‌دهد افرادي كه از حمايت اجتماعي بالاتري برخوردارند، راحت‌تر مي‌توانند بحران‌هاي مختلف زندگي را پشت سر بگذارند. اگر فكر مي‌كنيد مطرح كردن خيانت با فرد ديگري باعث دخالت او و ساير اطرافيان در زندگيتان مي‌شود، ترجيحا از يك مشاور روانشناس كمك بگيريد.

6️⃣ برخورد با خيانت مردان | فرزندان كوچك را درگير ماجرا نكنيد

خيانت والدين مي‌تواند فرزندان را تا حد زيادي درگير كرده و سلامت روان آن‌ها را تحت تاثير قرار دهد. بسيار اهميت دارد كه جلوي فرزندان از همسرتان بدگويي نكنيد و او را با القابي نظير بي وفا يا خيانتكار صدا نزنيد. چرا كه بچه‌ها والدين خود را به عنوان بزرگ‌ترين الگوي زندگي مي‌شناسند و مواجه شدن با اين مشكلات مي‌تواند كل باورهاي ذهني آن‌ها را به هم بريزد.

در نتيجه آگاهي از خيانت والدين باعث بروز احساس اضطراب شديد يا سردرگمي كودكان براي جانبداري از طرفين دعوا يعني پدر و مادر مي‌شود

7️⃣ براي ترميم آسيب هاي خيانت از يك متخصص كمك بگيريد

خيانت شوهر به هر شكلي كه باشد آسيب‌هاي مختلفي را پديد مي‌آورد و باعث تغيير ماهيت و كيفيت رابطه مي‌شود. اگر قصد ادامه زندگي با همسرتان را داريد يا حتي اگر مي‌خواهيد از او طلاق بگيريد، بايد ابتدا آسيب‌هاي موجود را از بين ببريد و با مشكلات روحي فراوان به زندگي ادامه ندهيد. در اين شرايط كمك گرفتن از زوج درماني توسط يك روانشناس مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك نمايد.

براي حفظ زندگي برخورد با خيانت مردان چگونه بايد باشد؟

✳️  راهي براي از بين بردن خشم تان پيدا كنيد

خشم و عصبانيت احساسات منفي هستند كه توانايي شما را در برقراري ارتباطي منطقي از بين مي برند. شما براي برخورد با خيانت مردان بايد روش هاي مختلف راهي براي كنترل و از بين بردن عصبانيت تان پيدا كنيد. شكست ظروف خانه، فرياد زدن، كتك زدن، تحقير و فحاشي، شكايت از همسر به ساير اعضاي خانواده و… از جمله اقداماتي هستند كه در ريشه در خشم شما دارند. احتمال پشيماني از كرده تان با اين احساس نيز بيشتر مي شود. پس يك قدم به عقب برداريد و با كنترل احساسات تان به مساله نگاه كنيد.

✳️ خودتان را فراموش نكنيد

به دليل احساسات منفي كه در اثر برخورد با خيانت مردان نسبت به خودتان تجربه كرده‌ايد، حال ديگر توجه چنداني به ظاهر، سلامت، تغذيه و… خودتان هم نداريد. براي مثال “خود را فردي نالايق مي دانيد پس ديگر چه اهميتي دارد كه چگونه در اجتماع ظاهر شويد”. اين افكار موجب ضعيف تر شدن خودتان مي شود. با اين وضعيت مسلما توان برخورد با خيانت مردان را نخواهيد داشت.

✳️ اسناد و مدارك لازم براي اثبات خيانت را حفظ كنيد

خيلي اوقات با وجود بارز بودن خيانت، شما نمي توانيد دلايل كافي هنگام برخورد با خيانت مردان بياوريد. پس آن ها شما را متهم به شكاكي و ديوانگي مي كنند. اين رويه يك لوپ باطل ايجاد مي كند و موجب دورتر شدن زن و شوهر از يكديگر خواهد شد. پس پيش از برخورد با خيانت مردان اسناد كافي جمع آوري كنيد تا نتواند با انكار و فرافكني هايش شما را آزرده كند.

✳️ درباره احساسات تان صحبت كنيد

در برخورد با خيانت مردان توصيه مي كنيم از احساسات و حال تان صحبت كنيد. اين كار نشاندهنده ضعف شما نيست. بلكه با حرف هايتان همسرتان را متوجه آسيبي كه به شما زده خواهيد كرد.

✳️ منطقي برخورد كنيد

در برخورد با خيانت مردان بهتر است هيجانات تان را كنترل كرده و برخوردي منطقي داشته باشيد. اين كار چندان آسان نيست، اما مطمئن باشيد منطق باعث كاهش آسيب ها به خود و فرزندان تان خواهد شد. پس به خود بباليد كه با كمترين درگيري احساسي قادر به عبور از اين جريان ناراحت كننده هستيد.

✳️ رابطه با همسرتان را مجدد بررسي كنيد

اگر قصد ادامه زندگي را داريد، حتما بايد رابطه تان را يك بررسي كلي بكنيد. شما براي اين كار نياز به دريافت كمك هاي تخصصي مشاوران خانواده يا زوج درمانگران خواهيد داشت. پس حتما با شماره هاي درج شده جهت دريافت خدمات تماس بگيرد.

✳️ بايد براي اعتماد سازي مجدد تلاش كنيد

ادامه زندگي بدون اعتماد امكان پذير نيست. اين كه دائم نگران باشيد كه همسرتان به شما خيانت خواهد كرد و يا الان مشغول چه كاري است و….؛ قطعا سلامت روان شما و خانواده را برهم خواهد زد. پس به كمك درمانگران خود راهي براي اعتماد سازي پيدا كنيد.

✳️ قطعا ارتباط با نفر سوم بايد قطع شود

ادامه خيانت شرايط را پيچيده و بدتر خواهد كرد. پس در برخورد با خيانت مردان بايد از قطع كامل ارتباط اطمينان پيدا كنيد. ادامه رابطه با نفر سوم به معناي ادامه خيانت است. پس پيش از هر چيز بايد اين مساله حل شود.

✳️ حد و مرزهاي جديدي مشخص كنيد

در برخورد با خيانت مردان شما بايد نسبت به شرايط جديد واقف باشيد و او را نيز از تصميمات تان آگاه سازيد. حد و مرزهاي جديدي براي رابطه تان تعيين كنيد. قصد شما با طرح اين مرزها تنها حفاظت از خود و خانواده تان است. پس از آن ها به عنوان روشي براي كنترل شوهر نبايد استفاده كنيد.

✳️ در برخورد با خيانت مردان حداكثر تلاش تان را براي بخشش بكنيد

قطعا سخت ترين كار در اين رابطه بخشش همسرتان است. اگر مي خواهيد همسرتان به زندگي بازگردد و ديگر از او خيانت نبينيد، دير يا زود بايد او را ببخشيد. رفتار با خيانت مردان اگر به دور از بخشش باشد، او را دائم دچار عذاب وجدان خواهد كرد. اين عذاب وجدان در بلند مدت غير قابل تحمل بوده و در نهايت زندگي مشترك تان از هم خواهد پاشيد.

✳️ محبت و عشق تان به همسر را قطع نكنيد

شما در برخورد با خيانت مردان بايد همواره عشق و محبت تان را نثارش كنيد. اگر همسرتان و شما از يكدگير طلاق نگرفتيد، پس قطعا هنوز جايي براي عشق ورزي وجود دارد. او شما و خانواده اش را دوست دارد و دلش مي خواهد در اين خانواده مورد توجه و احترام قرار بگيريد. پس با محبت و عشق خود به او احساس قوي بودن بدهيد.

✳️ حتما از متخصصين كمك بگيريد

هر چقدر هم كه سن و سالي از شما گذشته باشد و داراي تجربه باشيد، باز هم برخورد با خيانت مردان كار آساني نيست. زن و مرد ستون هاي اصلي خانواه هستند. گاه شما نيز نياز به كمك و ترميم داريد. پس براي دريافت كمك شرمنده نبوده و از اين كه قادر به درك اهميت درمان هستيد به خود افتخار كنيد. براي دريافت خدمات مشاوره خيانت كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با خيانت مردان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد 

سوالات متداول

برخورد با خيانت مردان چگونه بايد باشد؟

قبل از هر تصميمي بر خود مسلط شويد
خود را سرزنش نكنيد
از طريق صحبت سعي در حل موضوع داشته باشيد
زياد سوال نكنيد
با يك فرد امين مشورت كنيد
بچه ها را درگير موضوع نكنيد
از متخصص كمك بگيريد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۱۶:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تربيت فرزند نه تنها بر سلامت دوران كودكي بلكه در مسير زندگي فرزندتان نيز نقش مهمي را ايفا مي‌كند. آيا بايدها و نبايدهاي تربيت فرزند را مي‌دانيد؟ تمامي والدين درصدد اتخاذ روش تربيت درستي با كودك‌شان هستند؛ ولي يا اطلاعات كافي در اين زمينه ندارند و يا از رفتارهاي اشتباهي پيروي مي‌كنند. اساسي‌ترين چالش و مشكل والدين در چگونگي تنبيه و تشويق كودكان‌شان است تا بدين وسيله رفتارهاي مناسبي در او شكل گيرد. در ادامه به نكاتي پرداخته‌ايم كه معمولا والدين در ارتباط با فرزندشان بايد بدانند و يا از آن پرهيز كنند.

منبع: تربيت فرزند | نكاتي كه هر پدر و مادري براي تربيت فرزند بايد بدانند

تربيت فرزند

تربيت فرزند از اهميت بالايي برخوردار است. اين فرايند معمولا مطابق با قوانين جامعه انجام مي‌شود. تربيت فرزند اگر صحيح باشد باعث افزايش اعتماد به نفس، يادگيري، روابط سالم و … مي‌شود. تمامي رشد كودك در تربيت آن خلاصه مي‌شود. نحوه تربيت والدين، راه درس را براي پيشرفت به كودك نشان مي‌دهد.

سبك هاي تربيت فرزند در هر خانواده اي با توجه به فرهنگ، آداب، رسوم و نحوه تربيت خود متفاوت است. اين سبك ها شامل باور، نگرش و ارزش هاي والدين مي‌شود. شيوه تربيت فرزندان بر ثبات عاطفي، توانايي تحصيلي، مهارت هاي اجتماعي، كشف استعداد ها و … نقش دارد.

بايدها و نبايدهاي تربيت فرزند توسط والدين

تربيت فرزند به دو دسته صحيح و نادرست تقسيم بندي مي‌شود. زماني كه والدين براي تربيت فرزند اقدام مي‌كنند، بايد رفتار درست و نادرست را تشخيص دهند. در اين بخش مقاله راجع به بايد ها و نبايد هاي تربيت فرزند توسط والدين توضيح داده ايم.

📌 اجراي صحيح روش‌هاي تشويق و تنبيه

يكي از روش هاي تربيت فرزند، تشويق و تنبيه مناسب است. بهترين زمان براي تشويق كودكتان زماني است كه او رفتار مناسب و خوبي از خود نشان مي‌دهد. پس همين كه رفتار خوبي از او ديديد، او را تشويق كنيد كه به انجام رفتارهاي خويش ادامه دهد. تشويق مي‌تواند مادي يا غيرمادي و غيركلامي مثل لبخند زدن به او باشد، يا كلامي باشد؛ مثلا بگوييد آفرين دخترم يا آفرين پسرم.

نكته قبل از اين كه فرزندتان رفتار مناسبي انجام دهد، به او قول پاداش ندهيد. مثلا به او نگوييد اگر اسباب بازي هايت را جمع كني تو را به پارك خواهم برد چون به او ياد مي‌دهيد كه جمع كردن اسباب بازي‌هايش كه وظيفه‌ اوست را براي گرفتن جايزه انجام بدهد.

🔻 نكاتي در مورد پاداش دادن و تشويق كودك

✅ در تربيت فرزند، بهتر است گاهي به طور غيرمستقيم تشويق كنيد. مثلا به جاي اين كه مستقيم به او بگوييد، به پدرش بگوييد كه امروز فرزندت در كارهاي خانه به من كمك كرد يا امروز اتاق تو را مرتب كرده است‌. ناخودآگاه فرزندتان با شنيدن اين جملات تشويق مي‌شود كه فردا هم دوباره همان كار را انجام دهد.

✅ تربيت فرزند در رفتارهاي نامطلوب، وقتي مي‌بينيد كودك‌تان رفتارهاي مطلوب زيادي انجام مي‌دهد و در اين زمينه پيشرفت نموده است، فاصله پاداش دهي را طولاني نماييد. مثلا اگر هرروز به او پاداش مي‌داديد، از اين پس هفته‌اي يك بار پاداش دهيد. اين كار سبب مي‌شود كه كودك هم براي رسيدن به چيزي كه مي‌خواهد صبور باشد و هم با طولاني‌تر كردن پاداش‌ها و كم‌كم قطع نمودن پاداش‌ها، رفتار در او نهادينه شود و انجام دادن و نشان دادن رفتار خوب تبديل به يك عادت گردد.

📌 براي تربيت فرزند از بازي و فعاليت‌هاي مورد علاقه‌اش استفاده كنيد

يكي از روش هاي تربيت فرزند، استفاده از ابزار مورد علاقه اش است. مثلا وقتي مي‌بينيد كودك‌تان با مدادرنگي ديوار را خط خطي مي‌كند، دفتر نقاشي‌اش را ببريد و كنارش بنشينيد و بگوييد بيا با هم روي دفتر نقاشي بكشيم. به مرور زمان او ياد خواهد گرفت كه ديوار جاي نقاشي نيست و بايد روي دفترش نقاشي كند.

📌 روي حرف‌تان بمانيد

از آنجايي كه كودكان رفتار پدر و مادر را انعكاس مي‌دهد، براي تربيت فرزند بايد روي حرف خود بمانيد. وقتي كودك‌تان رفتار اشتباهي انجام مي‌دهد و شما در آن لحظه حرفي به او مي‌زنيد، بايد روي حرف‌تان بمانيد حتي اگر كودك‌تان گريه كرد.

مثلا وقتي مي‌خواهد لواشك بخورد و شما به او مي‌گوييد تا وقتي كه غذا نخورد حق ندارد از لواشك بخورد، براي تربيت فرزند روي حرف‌تان بمانيد. در اين جا پدر و مادر بايد هم نظر باشند و هر كدام نظر مخالف ديگري را بيان نكنند چون در آن صورت كودك لجبازتر شده و ياد مي‌گيرد كه حرفش را با گريه و فرياد اجرا كند و به خواسته‌اش برسد چون در خانه قانوني وجود ندارد.

📌 تربيت فرزند با آموزش كلامي و عملي

بعضي از كارها به صورت كلامي در بچه تاثير ندارد و براي تربيت فرزند بايد عملا آن رفتارها را در عمل والدينش ببيند تا به خوبي رفتار پي ببرد و خودش انجام دهد. مثلا وقتي كه كودك‌تان صبحانه نمي‌خورد كنار او بنشينيد و با اشتها صبحانه را بخوريد تا كودك‌تان نيز به اشتها آمده و صبحانه بخورد.

📌 نقش مادر در تربيت فرزند

به نقش مادر در تربيت فرزند توجه نماييد، نقش مادر در تربيت كودك مهم‌تر است. چون در سال‌هاي اول زندگي كودك وابستگي بيشتري به مادر دارد. چراكه مادر وظيفه شير دادن به كودكش را دارد و بسياري از كارهاي ديگر نيز بر عهده مادر است. كودك در سال‌هاي اول زندگي تمامي رفتارهاي والدينش را به صورت اكتسابي از آن‌ها ياد مي‌گيرد و به همين دليل والدين بايد مراقب رفتارهاي‌شان باشد.

📌 محور اصلي تربيت را مشخص كنيد

بهتر است كودك را در خانه به صورت مشترك تربيت نكنيد چون معمولا بين والدين بحث پيش مي‌آيد و هركدام مي‌خواهند تربيت فرزند را طبق خواسته خود انجام دهند كه در نظر ديگري آن رفتار اشتباه است. در نتيجه بهتر است يكي از والدين، نقش اصلي در تربيت كودك را بر عهده بگيرد و ديگري او را همراهي كند.

📌 انرژي مثبت دهيد

جهت تربيت فرزند، بايد به آنها انرژي مثبت بدهيد. از دادن انرژي منفي به كودكان خودداري كنند و انرژي مثبت به كودك بدهيد. كودكان هنوز خيلي از چيزهاي دنيا را نديده‌اند و احساسات زيادي را تجربه نكرده‌اند. آن‌ها بسياري از هيجانات‌شان را براي اولين بار با شما تجربه مي‌كنند، پس انرژي كه به او منتقل مي‌شود تاثير زيادي در ديدگاه او نسبت به دنيا دارد.

📌 حس مالكيت و مراقبت را بياموزيد

مفهوم مالكيت را براي تربيت فرزند ياد دهيد و بگوييد افراد مالكيت وسايل و دارايي‌هاي خودشان را دارند. وقتي وارد مغازه‌اي مي‌شويد به او ياد دهيد كه نبايد بدون اجازه صاحب مغازه وسايل او را بردارد و بايد پول آن را بپردازد يا بگوييد نبايد اسباب بازي‌هاي دوستش را يواشكي بردارد چون مال او نيست. با اين كار به او ياد خواهيد داد كه هر كس يك لوازم و وسايل شخصي دارد كه نمي‌توانيم بدون اجازه آن‌ها، صاحب وسايلش شويم.

📌 او را بازخواست نكنيد

براي تربيت فرزند، والدين نبايد به گونه‌اي با كودكشان برخورد كنند كه كودك فكر كند بازخواست مي‌شود و براي اين كه والدين او را دعوا نكنند، دروغ بگويد.

📌 تربيت فرزند با ياددهي نحوه دخل و خرج

راه‌هاي خرج پول و پس انداز را براي تربيت فرزند به او ياد دهيد. مثلا به او مقداري پول دهيد و بگوييد برو نان بخر. پس از اين كه مابقي پول را به شما داد به او بگوييد بقيه را در قلكش بيندازد و اخر ماه براي خودش اسباب بازي بخرد. در صورتي كه در ارتباط با فرزندتان با مشكلات متعددي رو به رو هستيد، حتما مشاوره كودك دريافت نماييد.

📌 تربيت فرزند را به طور منظم پيش ببريد

يكي از روش هاي تربيت فرزند، برنامه منظم است. براي كودك برنامه روزانه داشته باشيد كه هر روز اجرا كنيد. ثبات نقش مهمي در تربيت فرزندان دارد. براي اين روش راهكاري را مناسب با وضع خود و خانواده در نظر بگيريد.

📌 فعاليت روزانه داشته باشيد

براي تربيت فرزند همه وعده هاي غذايي را در كنار خانواده ميل كنيد. و روزي 1 ساعت كتاب را در نظر بگيريد. هنگامي كه برنامه روزانه اي داشته باشيد كودك به مرور عادت كرده و طبق برنامه رفتار خواهد كرد.

📌 احترام به كودك را فراموش نكنيد

هرگز اين موضوع را فراموش نكنيد كه فرزند شما انسان است. و نيازمند به احترام. بنابراين براي فرزندان خود احترام قائل باشيد تا با احترام روبرو شويد. به او اجازه دهيد چيزي كه مي‌خواهد شود. و به عنوان يك انسان، طبق علايق خود پيش برود.

📌 محبت فراوان را به خاطر داشته باشيد

دوست داشتن بيش از حد تربيت فرزند را خراب نمي‌كند. اين افكار اشتباه را دور بريزيد. به قدري به كودكتان محبت كنيد كه نيازي به محبت ديگران نداشته باشد. حتي اگر از دست او ناراحت هستيد، محبت به او را فراموش نكنيد.

📌 روابط اجتماعي را آموزش دهيد

اگر در تربيت فرزند در رابطه با روابط اجتماعي نيز آموزش دهيد، او را فردي محترم و با اخلاق رشد خواهيد داد. احترام به حقوق ديگران، حق شهروندي، كمك به نيازمند، ارتباط سالم با ديگران و … را در اين شيوه به كودك آموزش دهيد.

الگوهاي مناسب براي تربيت فرزند

به طور كلي 4 الگوي فرزندپروري وجود دارد كه در اين بخش مقاله راجع به اين 4 الگو توضيح داده ايم.

🔹 والدين آسانگير

يكي از الگوهاي فرزند پروري، والدين آسانگير هستند. اين والدين كنترل كمي بر فرزندان دارند و ميزان صميميت آنها با فرزندان بالا است. در يادگيري آنها دخالت ندارند. اين كودكان اولويت هاي خود را در زندگي دارند. در نهايت نظم و انضباط در اين خانواده ها وجود ندارد. تربيت فرزند در اين والدين به آساني و راحتي است.

🔹 والدين مستبد

دومين نوع الگو فرزند پروري، نوع مستبد است. در اين روش والدين تمام رفتارهاي فرزندان را زير نظر دارند. قوانين سفت و سختي دارند و ميزان صميميت آنها بسيار كم است. در تربيت فرزند اين نوع فرزندپروري، تنبيه زياد انجام مي‌شود.

🔹 والدين بي توجه

والدين بي توجه نمونه ديگري از فرزندپروري است. اين والدين كنترل معمولي دارند اما صميميت كمي نيز دارند. و اهميتي به پيشرفت بچه نمي‌دهند.

🔹 والدين مقتدر

از ديگر الگوهاي فرزندپروري، والدين مقتدر هستند. اين والدين هر 4 بعد بالا را شامل مي‌شوند. به حق و حقوق فرزند اهميت مي‌دهند اما تربيت او را نيز در نظر دارند. تربيت فرزند در اين والدين با انتظارات زياد همراه است.

تربيت فرزند براي داشتن آينده‌اي درخشان

✔ براي اين كه فرزندتان گوشه‌گير و شكست‌پذير نباشد، او را اجتماعي به بار آوريد. جهت تربيت فرزند، سعي نماييد آن‌ها را در كنار همسالان و دوستان‌شان بگذاريد تا مهارت اجتماعي و كمك به بقيه را آموزش ببينند.

✔ در تربيت فرزند، توقع‌تان را از كودك‌تان بالا ببريد. مثلا به او بگوييد توقع تحصيلات دانشگاهي را از تو داريم تا كودك ياد بگيرد كه انتظاراتش را در زندگي بالا ببرد.

✔ والدين اگر مي‌خواهند فرزندشان موفق شوند، پس بايد او را حمايت كنند و رابطه‌اي قوي و محكم با او داشته باشند.

✔ سعي كنيد از استرس و نگراني به دور باشيد چون ناخودآگاه اين استرس و نگراني به كودكان سرايت مي‌كند و در زندگي‌شان تاثير مي‌گذارد.

كلام آخر

تربيت فرزند با تلاش والدين به دو دسته خوب و بد تبديل مي‌شود. والديني كه نسب به موقعيت فرزندان خود دائم در حال مطالعه هستند و قصد دارند تا فرزندي مفيد تربيت كنند، به شدت قابل احترام هستند. برخي از والدين نيز در تربيت فرزند كوتاهي مي‌كنند يا شيوه تربيتي را بلد نيستند، بايد از روانشناس كمك بگيرند.

در صورتي كه احساس مي‌كنيد در اين زمينه نيازمند راهنمايي‌هاي بيشتري هستيد، مي‌توانيد از روانشناسان فعال در زمينه كودك مركز مشاوره ذهن نو كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تربيت فرزند مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان  كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۱۰:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

گل ماري جوانا از برگ و گل گياه شاهدانه به دست مي‌آيد. اين ماده با نام هاي ديگري مانند گرس، علف و گل شناخته‌مي‌شود. شايد از نظر عده اي مصرف اين گل بدون عوارض، اثرات طولاني مدت و مشكلات رفتاري باشد، اما بر اساس بررسي هاي زيادي كه در رابطه با گل ماري جوانا صورت گرفت، مصرف اين ماده مخدر به صورت طولاني مدت باعث بروز مشكلات رفتاري و جسماني مي‌شود و فرد را از لذت هاي زندگي دور مي‌كند. كاهش قواي ذهني، كاهش حافظه كوتاه مدت، افزايش خطر ابتلا به اسكيزوفرني و … عوارض اين ماده مخدر بر مغز مي‌باشد. امروزه جوانان زيادي مشتاق مصرف ماري جوانا هستند كه از آينده سرشار از آسيب خود بي خبرند. اگر قصد ترك ماده مخدر گل را داريد، حتما از روانشناس كمك بگيريد

.منبع:  مصرف گل ماري جوانا چه عوارضي دارد؟

گل ماري جوانا چيست؟

گل ماري جوانا با نام هاي ديگري مانند گراس، علف و گل نيز شناخته مي‌شود. اين ماده، فعال كننده روان است كه براي تفريح و يا درمان مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين ماده از برگ و گل گياه شاهدانه تشكيل مي‌شود. چون از گياه شاهدانه است، بنابراين THC عامل اصلي شادي آور مي‌باشد.

سرخوشي، درون نگري، خنده بيش از حد، اشتهاي زياد و تمدد اعصاب از آثار مهم ذهني و جسماني گل ماري جوانا مي‌باشد. اين علائم شادي آور گل‌ماري جوانا باعث شده است كه در مهماني ها و دورهمي هاي همسالان به صورت تفريحي مصرف شود.

اما اين ماده عوارض جانبي نيز دارد كه به مرور آسيب هاي زيادي وارد مي‌كند. اين عوارض شامل اضطراب، وحشت، مهارت هاي حركتي، سرخي چشم ها و حافظه كوتاه مدت مي‌شود. مشكلات رفتاري در كودكان زماني به‌وجود مي‌آيد كه مادران هنگام بارداري از گل ماري جوانا استفاده كرده باشند.

علائم گل ماري جوانا

فردي كه گل ماري جوانا مصرف كند، از خود علائمي نشان‌مي‌دهد كه توجه اطرافيان را به خود جلب مي‌كند. با مشاهده علائم زير به مصرف ماري جوانا در افراد شك كنيد.

✅ منگي و گيجي

✅ حالت سرخوشي در ساعت اوليه مصرف

✅راه رفتن هاي غير عادي

✅ خنديدن هاي بلند و بدون دليل

✅ چشمان قرمز و متورم

✅مشكلات حافظه اي (اختلال در يادآوري رويدادها)

پس از مصرف گل ماري جوانا، زماني كه سرخوشي بر طرف شد؛ فرد دچار خواب آلودگي بسيار شديدي مي‌شود. و پس از گذشت ۴ تا ۱۰ ساعت، هيچ اثري از علائم مصرف باقي نمي‌ماند.

علائم رفتاري گل‌ماري جوانا

گل ماري جوانا همراه با حالات سرخوشي و منگي، علائم رفتاري نيز‌دارد. تغييرات رفتاري در مصرف كنندگان ايجاد مي‌شود كه شامل موارد زير است.

▪ اختلال در يادگيري

▪ اختلال در حل مسائل

▪اختلال در هماهنگي

▪ واكنش هاي با تاخير و كند

▪ اختلال در حافظه

▪عدم كنترل رفتار

▪ كندي عكس العمل

علائم جسماني گل‌ماري جوانا

همانطور كه در بخش هاي قبلي با علائم رفتاري و شادي آور گل ماري جوانا آشنا شده‌ايد. در اين بخش علائم مربوط به جسم گل‌ماري جوانا را توضيح داده‌ايم.

▪ تاري ديد

▪ سرفه خشك

▪افزايش ضربان قلب

▪ خشكي دهان

▪ ترس

▪گرسنگي

▪ اضطراب

▪ حافظه ضعيف

عوارض گل ماري جوانا

هميشه تصور اشتباهي از گل ماري جوانا وجود دارد. آن هم اين است كه گل‌ماري جوانا عوارض بسيار كمتري نسبت به مواد مخدر ديگر دارد. و هم چنين اعتقاد ها بر اين است كه اين ماده اثرات بلند مدت با خود به همراه ندارد. اما به اين نكته ثابت شده دقت كنيد كه مصرف اين ماده مخدر بر قسمتي از سلول هاي مغز اثر مي‌گذارد. كه اين قسمت از مغز محل حفظ آرامش افراد است. با مصرف گل اين بخش از مغز فلج مي‌شود. براي آگاهي بيشتر خوانندگان به عوارض گل‌ماري جوانا در اين بخش مقاله اشاره كرده‌ايم.

🔸 تشديد سرفه مزمن و برونشيت

🔸 افزايش ابتلا به سرطان بيضه

🔸اختلال در رانندگي

🔸 اختلال حافظه

🔸 مشكلات شديد تنفسي

🔸افزايش فشار خون

🔸 افزايش احتمال ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي

🔸 احتمال ابتلا به روان پريشي در افراد مبتلا به اسكيزوفرني

🔸احتمال ابتلا به افسردگي

🔸 افرادي كه مبتلا به اختلالات رواني هستند، با مصرف گل ماري جوانا؛ اختلالشان افزايش مي‌يابد.

🔸 كمبود وزن در كودكاني كه مادرشان در دوران بارداري گل‌ماري جوانا مصرف مي‌كرده است.

اثرات گل ماري جوانا

مصرف گل ماري جوانا اثرات كوتاه مدت و بلند مدت به همراه دارد. مصرف اين ماده مخدر همچنان در بسياري از كشورها ممنوع است. زيرا با بررسي ها به اين نتيجه رسيده‌اند كه اثرات خطرناكي مانند اختلالات ذهني و توهم به دنبال دارد. در اين بخش اثرات گل‌ماري جوانا را به دو دسته كوتاه مدت و بلند مدت دسته بندي كرده‌ايم.

اثرات كوتاه مدت گل‌ماري‌جوانا

✔ توهم و هذيان

✔ اضطراب شديد

✔اختلال در حافظه كوتاه مدت

✔ افزايش ضربان قلب

✔ خطر سكته مغزي

✔اختلال در هماهنگي عضلات و اعصاب

✔ مشكلات جنسي در آقايان

✔ افزايش ابتلا به عفونت جنسي در خانم ها

✔تاخير و كندي در واكنش نشان دادن

اثرات بلند مدت گل‌ماري‌جوانا

✔ از بين رفتن ميل جنسي

✔ ترس شديد

✔كاهش بهره هوشي

✔ اختلال در تفكر و يادگيري

✔ از بين رفتن تمركز فرد

✔اختلال حافظه

✔ افت تحصيلي

✔ كاهش سطح رضايت از زندگي

✔اعتياد به مصرف و وابستگي بسيار شديد

✔ افزايش ميل خشونت در رفتار فردي

✔ دزدي و دروغگويي

✔بي ثباتي شخصيتي

✔ كاهش توان سيستم دفاعي بدن

باور اشتباه جوانان در مصرف گل ماري جوانا

اگر با ديدگاه جوانان امروزي به گل ماري جوانا نگاه كنيم، اين ماده را بايد بدون خطر، عوارض و اثرات بلند مدت ناميد. اما بر اساس تحقيقات انجام شده، ماده مخدر‌گل اثرات بلند مدتي دارد و به تدريج با مصرف پي در پي، آسيب هاي زيادي را بر فرد وارد مي‌كند.

ديدگاه جوانان امروزي اين است كه اگر به صورت تفريحي مصرف كنند، هيچ مشكلي براي آنها به وجود نمي‌آيد. به دليل حس سرخوشي و رهايي كه اين ماده مخدر به جوانان مي‌دهد، براي رهايي از حال بد به آن پناه مي‌برند.

يكي از دلايل گرايش جوانان به مصرف گل ماري جوانا، مصرف دورهمي و دوستانه گل است. به دليل اينكه بايد اين ماده مخدر را در جمع مصرف كرد، جوانان ميل بيشتري به مصرف آن در حضور دوستان پيدا مي‌كنند.

آزادي گل ماري جوانا در كشورهاي ديگر

احتمالا اين سوال براي شما پيش خواهد‌آمد كه اگر گل ماري جـوانا ضرر دارد، چرا در كشورهاي ديگر آزاد است؟ آزاد شدن گل‌ماري جوانا در برخي از كشورها مانند هلند، كانادا، پرتغال، اروگوئه، اسپانيا و برخي ايالات هاي آمريكا به دليل بي خطر بودن اين ماده مخدر نيست. اين كشورها با قانوني كردن گل ماري جـوانا، سعي در كنترل و مديريت مصرف اين ماده داشته‌اند.

علاوه بر مديريت مصرف گل ماري جـوانا، به جاي اينكه اجازه دهند درآمد حاصل از اين ماده بدون ماليات باشد، با برنامه ريزي قانوني براي ماده مخدر‌گل ماليات دريافت كنند.

كلام آخر

گل ماري جوانـا ماده اي خطرناك و اعتياد آور است كه در ابتدا از مراسمات و به صورت تفريحي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. و به مرور اعتياد فرد به اين ماده باعث بروز پيامدهاي سنگين است. بنابراين هرچه سريعتر براي ترك اين ماده اقدام كنيد. مركز مشاوره ذهن نو بهترين متخصصان را در زمينه ترك اعتياد در اختيار مراجعين عزيز قرار داده‌است.

براي دريافت مشاوره در زمينه گل ماري جوانا مي توانيد در هر زمان از روز با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره ۰۲۱۹۱۰۰۲۳۶۰ و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۵۴ تماس بگيريد.

منبع:  مصرف گل ماري جوانا چه عوارضي دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۰۵:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جلب اعتماد همسر بعد از خيانت با چه روش هايي امكان پذير است؟ خيانت يكي از جدي‌ترين مسائل و معضلات خانوادگي و اجتماعي است كه تاثير جدي بر رابطه زوجين و بنيان خانواده مي‌گذارد. اما بسياري از افراد پس از خيانت به دلايل متعددي از كار خود پشيمان مي‌شوند و به دنبال راهي براي بخشش و جلب اعتماد همسر خود مي‌گردند. براي اين كار راهكارهايي وجود دارد اما بايد صبر و حوصله و اراده قوي داشته باشيد. همچنين ضروري است كه از كمك يك روانشناس نيز استفاده كنيد تا شما را در اين مسير ياري كند. در ادامه مقاله به بررسي راه‌هاي جلب اعتماد همسر بعد از خيانت مي‌پردازيم.

خيانت به همسر

خيانت به معني وارد كردن يك فرد سوم به رابطه زناشويي است كه مي‌تواند به صورت عاطفي و يا رابطه جنسي باشد. اما اين تنها تعريف خيانت نيست؛ به طور كلي هر رفتاري كه اعتماد فرد مقابل را از بين ببرد، نوعي خيانت محسوب مي‌شود. خيانت علاوه بر رابطه عاطفي زوجين، بنيان خانواده را نيز تخريب مي‌كند چراكه علاوه بر زوجين، فرزندان هم از اين رفتار آسيب مي‌بينند.

در بسياري از مواقع ديده شده كه فرد خيانت ديده، همسر خود را به دلايل متعدد مي‌بخشد اما نمي‌تواند دوباره به او اعتماد كند. در اين شرايط لازم است كه همسر او براي جلب اعتماد، اقداماتي را انجام دهد.

راهكارهايي براي جلب اعتماد همسر بعد از خيانت

پس از خيانت اعتماد همسر به طرف مقابل به طور كل از بين مي‎‌رود. در صورتي كه از خيانت خود پشيمان شده‌ايد و قصد به دست آوردن مجدد اعتماد همسرتان را داريد، بايد مراحل زير را رعايت نماييد.

1. انگيزه خود را از ادامه رابطه مشخص كنيد

اگر هدف شما جلب اعتماد همسر بعد از خيانت است؛ حتما انگيزه‌اي پشت اين كار داريد. آيا هنوز او را دوستش داريد؟ آيا پشيمان شده‌ايد؟ آيا به خاطر فرزندانتان اين كار را مي‌كنيد؟ آيا اين رابطه بيشتر از قبل براي شما اهميت پيدا كرده؟ آيا اين رابطه تنها پناه شما است؟

پيدا كردن انگيزه، اولين و مهم‌ترين مرحله در جلب اعتماد همسر مي‌باشد. شما بايد بدانيد براي چه چيزي مي‌جنگيد و چرا سختي‌هاي اين راه را قرار است تحمل كنيد. در غير اين صورت خيلي راحت جا مي‌زنيد و رابطه شما نابود مي‌شود.

2. جلب اعتماد همسر بعد از خيانت | ابراز پشيماني

دومين قدم اين است كه از خيانت خود ابراز پشيماني كنيد. شايد از اين كه او شما را نبخشد بترسيد و ترجيح بدهيد غرور خود را حفظ كنيد. اما يادتان باشد غرور در ازدواج هيچ جايي ندارد، ممكن است تا ابد از اين كه مي‌توانستيد با يك جمله رابطه خود را نجات بدهيد اما اين كار را نكرديد، پشيمان شويد. پس همين حالا قبل از اين كه دير شود مسئوليت كار خود را به عهده گرفته و براي جلب اعتماد همسر بعد از خيانت ابراز پشيماني كنيد.

3. بگذاريد خودش را خالي كند

ممكن است شما هيچ تصوري از دردي كه فرد خيانت ديده مي‌كشد، نداشته باشيد. او  از درون در حال نابودي است و بي اندازه نسبت به شما و خودش احساس خشم دارد. بگذاريد خشمش را خالي كند، فرياد بكشد، گريه و پرخاشگري كند و ناسزا بگويد. گوش بدهيد و با زبان بدنتان نشان دهيد كه ناراحت هستيد.

فرد خيانت ديده ممكن است مدام سوال‌هاي تكراري بپرسد تا منطق خودش را سر و سامان دهد به نحو شفافي پاسخگوي سوالاتش باشيد اما او را خرد نكنيد. جلب اعتماد همسر بعد از خيانت كار آساني نيست، در اين برهه ها احتمال نياز شما به خدمات مشاوره نيز بيشتر مي‌شود.

4. جلب اعتماد همسر بعد از خيانت | توجيه نياوريد

باور كنيد براي خيانت هيچ توجيهي قابل قبول نيست و توجيهات شما به هيچ وجه چيزي از تقصيرتان كم نمي‌كند. مثل يك آدم‌ شجاع پاي اشتباه خود بمانيد تا آن را جبران كنيد. علاوه بر توجيه نياوردن، لازم است گارد نگيريد و از مشكلات فرار نكنيد.

5. سعي نكنيد طرف مقابل را متهم نشان دهيد

طرف مقابل هر چقدر هم بد بوده باشد شما مي‌توانستيد از او جدا شويد و رابطه جديدي را شروع كنيد. اگر شما شروع به برشمردن ضعف‌هاي او كرده و همسرتان را براي خيانت خودتان مقصر نشان دهيد، در حال انجام دادن خيانت دوم هستيد.

6. جلب اعتماد همسر بعد از خيانت | مشاوره فردي بگيريد

مسلما شما هم آسيب‌هاي زيادي از اتفاقاتي كه افتاده ديده‌ايد و احساس گناه و پشيماني داريد. براي جلب اعتماد همسرتان راه سختي را پيش گرفته‌ايد و مدام در خانه شرمنده هستيد. احساسات خود را در اين رابطه با يك مشاور در ميان بگذاريد.

اگر بعد از حذف كردن نفر سوم و تصميم به پايندي در رابطه خود باز هم دچار وسوسه مي شويد حتما بايد با يك مشاور در ارتباط باشيد. توجه داشته باشيد مشورت كردن با يك روانشناس كاملا متفاوت از مشورت كردن با ساير افراد است. امكان دارد كه افراد عادي راه‌حل‌هاي به شما ارئه دهند كه منجر به بدتر شدن شرايط شود.

7. زوج درماني شويد

بهترين راه حل كردن ريشه‌اي مشكلات شما و همسرتان، سپردن اين كار به يك زوج درمانگر است. در اين جلسات، روانشناس با هردوي شما صحبت كرده و با ريشه‌يابي مشكلات رابطه‌تان به حل آن‌ها و بهبود رابطه كمك مي‌كند. 

8. جلب اعتماد همسر بعد از خيانت | صداقت داشته باشيد

صداقت فقط دروغ نگفتن نيست، صداقت يعني پنهان كاري هم نكنيد. پادزهر خيانت و دروغ فقط و فقط صداقت است. تمام مواردي كه همسرتان بايد بداند را به او بگوييد و نگذاريد كه نگراني از دروغ گفتن و خيانت دوباره وجودش را در برگيرد.

9. حريم خصوصيتان را دو نفره كنيد

اگر واقعا چيزي براي پنهان كردن نداريد رمز گوشي خود را برداريد و به همسرتان اجازه دهيد كه به پيغام‌ها و تماس‌هاي شما دسترسي داشته باشد. دسترسي اكانت‌هاي فضاي مجازي خود را به او بدهيد. اگر همسرتان چند بار شما را چك كند و چيز مشكوكي نبيند، اعتماد او تا حد زيادي ترميم شده و دوباره شما را باور مي‌كند.

10. جلب اعتماد همسر بعد از خيانت | فرار نكنيد

شايد فكر كنيد با دور شدن از همسرتان و كمتر جلوي چشم او قرار گفتن، اوضاع بهتر مي‌شود اما اصلا اين گونه نيست. اينگونه تنها را به فراموشي مي‌سپاريد و آن را تبديل به آتش زير خاكستر مي‌كنيد كه هر لحظه ممكن است شعله ور شود. از طرف ديگر اين گونه هرگز روابطتان درست نخواهد شد و تا آخر رابطه بايد از يكديگر فرار كنيد.

11. محبت و توجه

محبت و توجه كليدهاي قلب هر انساني هستند، اول به صورت كلامي عشقتان را ابراز كنيد. اگر رو در رو براي شما سخت است به او پيام بدهيد يا برايش نامه بنويسيد بعد به صورت رفتاري اين كار را بكنيد يعني غذاي مورد علاقه‌اش را درست كنيد يا وسيله مورد علاقه‌اش را بخريد. از زيبايي و زنانگي يا مردانگي او تعريف كنيد. البته توجه داشته باشيد كه محبت شما بايد واقعي باشد و به صورت اغراق گونه نيز ابراز نشود چراكه در اين صورت نتيجه عكس خواهد داشت.

12. جلب اعتماد همسر بعد از خيانت | او را اجبار به برقراري رابطه نكنيد

چه رابطه جنسي چه رابطه عاطفي، بايد بگذاريد همسرتان در اين موردبا خودش كنار بيايد و با رضايت و خشنودي رابطه را مجددا آغاز نمايد. با اجبار كردن او را از خودتان متنفر خواهيد كرد.

13. براي جلب اعتماد همسر بعد از خيانت صبور باشيد

مسلما بخشش خيانت و اعتماد دوباره كار چندان راحتي نيست و به زمان نياز دارد. به خودتان و او فرصت دهيد، زمان اثر اتفاقات را كم رنگ مي‌كند. اما مهم است كه در طول زمان شما چه برخوردي داشته باشيد.

14. جلب اعتماد همسر بعد از خيانت | قدردان بخشش او باشيد

اگر همسرتان شما را بخشيد، چه به صورت كلامي چه به صورت رفتاري و با عدم تكرار اشتباه خود از او قدرداني كنيد.سخن آخر

بي اعتمادي، يكي از معضلات اصلي است كه خانواده ها بعد از خيانت تجربه مي‌كنند. خيلي اوقات مي بينيم كه همسرخيانتكار بدون آن كه متوجه زخم هاي رواني همسرش باشد، از او انتظار دارد خيلي سريع گذشته را فراموش كرده و به زندگي مشترك شان ادامه دهد. حال آن كه آبي كه ريخته شده ديگر بر نمي‌گرده. شما بايد بدانيد كه جلب اعتماد همسر بعد از خيانت نياز به صرف وقت و انرژي دارد. پس به او حق بدهيد كه نتواند به راحتي به شما اعتماد كند. او را درك كنيد و براي جلب اعتماد دوباره همسر خود بعد از خيانت تلاش نماييد.

اگر مدت هاست كه كانون خانه تان سرد شده و نمي دانيد كه چطور شرايط را تغيير دهيد. حتما از خدمات مشاوره روانشناسي استفاده نماييد. شما براي دسترسي به اين خدمات كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد. مجموعه ذهن نو با سابقه چندين ساله در حوزه سلامت روان به شما خدماتي كامل حرفه اي ارائه مي‌دهد. شما مي‌توانيد به صورت تلفني، آنلاين و حضوري از اين خدمات ببريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه جلب اعتماد همسر بعد از خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۸:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشكل با همسر به دلايل مختلفي مانند اختلاف فرهنگي، فاصله طبقاتي، اعتقادات مختلف و … رخ مي‌دهند. در هر زماني از زندگي مشترك و براي بسياري از مسائل شايد اختلاف نظر وجود داشته باشد. در واقع اين اختلافات اجتناب ناپذيرند. اما گاهي شدت مي­‌گيرند و سبب سرد شدن رابطه زوجين و جدايي مي‌شوند. افرادي كه تازه ازدواج كرده اند با مشكلات بيشتري روبرو مي‌شوند. زيرا شناخت كافي وجود ندارد.

هر چقدر كه مدت دوستي زيادي باهم داشته باشيد. بازهم تا زير يك سقف نروند متوجه خصوصيات اخلاقي هم نخواهند شد. معمولا زوجيني كه بالاي 10 سال از ازدواجشان گذشته باشد، به ندرت با مشكلات برخورد مي‌كنند. زيرا شناخت كامل از هم پيدا كرده اند. اما باز هم تعداد مسائل كمتري وجود خواهد داشت.

منبع: مشكل با همسر | 11 اختلاف با همسر

مشكل با همسر

مشكلات با همسر در هر رابطه اي وجود دارد. هر ازدواجي نيز پستي و بلندي هاي زيادي دارد. بنابراين با هر چند سال زندگي مشتركي كه داشته باشيد، احتمالا با مشكل روبرو خواهيد شد. مشكل با همسر زماني نتيجه خوبي مي‌گيرد كه زن و شوهر نحوه برقراري ارتباط را آموزش ديده باشند. بر اساس تحقيقات انجام شده اكثر درگيري هاي زناشويي به صورت دائمي مي‌باشد. اگر اين مشكلات حل نشود، در هر دعوا تكرار خواهد شد. معمولا مشكلات زناشويي شامل مواردي است كه در ادامه ذكر كرده ايم.

✔ در مسائل اقتصادي به تفاهم نرسيده اند.

✔ در تربيت كودكان به مشكل بر مي‌خورند.

✔نسبت به كارهاي خانه همسر بي تفاوت داريد.

✔ ميزان برقراري رابطه جنسي زوجين يكي نيست.

✔در مسئوليت هاي خانه كمك نمي‌كند.

✔ يكي از زوجين به بچه علاقه دارد. اما يكي علاقه اي به فرزند آوري ندارد.

نمونه مشكل با همسر همراه با راه حل

هنگامي كه دو شخص با عقايد، تفكرات، تربيت خانوادگي و تجربيات متفاوت تصميم به آغاز زندگي با يكديگر را مي‌­گيرند. به احتمال زيادي با مشكل روبرو خواهند شد. اما اين مشكلات معمولا در اوايل زندگي زناشويي بيشتر مشاهده مي‌شود. مهم­ترين مسائل و چالش هايي كه سبب مشكل با همسر مي‌شود به شرح زير است.

حتما از صفحه اينستاگرام ذهن نو و كانال تلگرامي ذهن نو ديدن نماييد.

📌 مسائل مالي | مشكل با همسر

يكي از مهم ترين دسته بندي ها در مشكل با همسر، مسائل مالي است. زماني كه زوجين در رابطه با مسائل مالي با يكديگر به مشكل بر مي‌خورند، در واقع با تمامي خرج و مخارج زندگي چالش دارند. قبل از اينكه وارد زندگي مشترك شويد حتما در رابطه با دخل و خرج زندگي مشورت كنيد.

براي حل مشكل با همسر در زمينه مالي، بايد برنامه ريزي مالي داشته باشيد. به اين شيوه كه ميزان درآمد زوجين را داخل برگه يادداشت كنيد. حساب هاي بانكي جداگانه بسيازيد. و براي خرج زندگي برنامه ريزي كنيد. كارت پس انداز را حتما تهيه كنيد تا براي مسائل مالي دوباره به مشكل بر نخوريد.

📌 مسائل فرهنگي، اجتماعي

قبل از ازدواج بايد در رابطه با مسائل فرهنگي و اختلافات خانوادگي صحبت كنيد. اگر اختلافات راجع به آداب و رسوم، مسائل فرهنگي، تعصبات، طرز تفكر و … وجود داشته باشد. مشكل با همسر نيز پديدار مي‌شود. اين موضوع از دسته مسائلي است كه تا انتهاي زندگي مشترك با زوجين همراه خواهد بود. مگر اينكه زن و مرد از درك بالايي برخوردار باشند. تا در اين مسائل دخالت نداشته باشند. كه چنين چيزي تقريبا صفر است.

راه حل اين مشكل با همسر به دست روانشناس است. قبل از ازدواج بايد از روانشناس كمك بگيريد تا در اين مسائل شما را آگاه كند. براي آسان نمودن راه بايد به درك هم بپردازيد. راه حلي جز درك و صبر نخواهيد داشت. به اين فكر كنيد كه براي زندگي خود تلاش مي‌كنيد و با آداب و رسوم، مسائل فرهنگي و خانوادگي ديگري نيز آشنا خواهيد شد.

📌 اختلاف با خانواده همسر و نوع ارتباط با خانواده­‌ها

اختلافاتي كه بين زن و مرد با خانواده همسرشان پيش مي‌­آيد، مي­‌تواند بحث و جدال را بين زن و شوهر زياد كند. وابستگي زياد زن و يا مرد به خانواده­ اش و رفت وآمد زياد با آن­ها ممكن است سبب حساسيت همسر شود. گاهي نيز خانواده زوجين نمي‌توانند عروس و يا داماد خود را به راحتي به عنوان عضوي جديد در خانواده بپذيرند و  بر رابطه زوجين اثر منفي مي­گذارند.

براي حل اين مشكل، بايد جبهه داشتن نسبت به خانواده همسر را كنار گذاشت، و به دنبال ريشه مشكلات گشت. گاهي نيز علت مشكلات ميان همسران و خانواده ­ها وابستگي شديد يكي از زوجين به  خانواده خود است. پس با پيدا كردن ريشه مشكلات بايد شروع به حل مسائل و اختلافات نمود.

براي جلوگيري از دعوا با همسر كليك كنيد.

📌 مشكل با همسر |  دروغگويي

دروغگويي، در دسته مشكل با همسر قرار مي‌گيرد. زوجيني كه به يكديگر دروغ مي‌گويند، اعتماد را از هم سلب مي‌كنند. در واقع نسبت به وقايع بدبين مي‌شوند. به تدريج هيچ حرفي از همسر را باور نمي‌كنند. و هميشه نگران صداقت حرف همسر هستند.

راه حل چيست؟ زندگي با كسي كه مرتبا در حال دروغ گويي و پنهانكاري است بدون شك كار بسيار مشكلي است. دروغ اعتماد طرفين را سست مي‌كند و باعث مشكلات فراواني در زندگي مي‌شود. دروغ، مشكل با همسر را به مرور بيشتر مي‌كند. زوجين بايد براي حل مشكل ريشه يابي كنندو كه چه زماني دروغگويي شكل گرفت. بدون شك صداقت بسيار ارزشمندتر از دروغگويي به شريك زندگي خود است، حتي اگر اين صداقت به ضرر باشد.

📌 مشكل با همسر در زمينه جنسي

گاهي ريشه مشكل با همسر از مسائل جنسي ناشي مي­‌شود. اين مشكلات به دلايل مختلفي مي­‌توانند ايجاد شوند. و زمينه ساز مشكلات بعدي باشند. مشكلات جنسي شامل: از دست دادن ميل جنسي، متفاوت بودن محرك­هاي جنسي، زود انزالي، تعداد دفعات رابطه جنسي متفاوت و … مي‌باشد.

راه حل چيست؟ بر خلاف اعتقاد عموم روابط جنسي ميان زوجين و كيفيت آن تاثير بسياري بر جنبه ­هاي ديگر زندگي مشترك دارد. درباره مسائل جنسي، خواسته­ ها، خوشايندها و ناخوشيندهايتان بي­ پرده با يكديگر گفت­وگو كنيد. با يكديگر در كمال آرامش تعداد دفعات رابطه جنسي را مشخص كنيد. زندگي مشترك بر پايه توافق است. بنابراين در اين زمنيه نيز به توافق برسيد. در صورت داشتن مشكلات جدي بهتر است به يك سكس تراپيست مراجعه كرد.

📌 مسائل تربيتي فرزندان

گاهي اختلاف­ هايي  بر سر بچه دار شدن، مسائل تربيتي و نگهداري فرزندان پيش مي‌­آيد. قبل از اينكه تن به ازدواج دهيد راجع به مسائلي همچون فرزند آوري مشورت كنيد. گاهي افراد به دليل علاقه زيادي كه به بچه دارند ازدواج مي‌كنند. بنابراين عدم مشورت در اين زمينه باعث مشكل با همسر مي‌شود. علاوه بر فرزند آوري، پدر و مادر بايد هر دو در نگهداري از فرزند خود مشاركت كنند. هم چنين به علت متفاوت بودن محيط­ هايي كه پدر و مادر هر يك در آن پرورش يافته­ اند، سبك هاي متفاوتي را در تربيت فرزند به كار مي‌برند.

راه حل اين مشكل با همسر، كمك از روانشناس است. تربيت فرزندان امري بسيار مهم است. كه بايد پدر و مادر درباره آن همراه با كمك يك مشاور به توافق برسند. لازمه تربيت فرزندان همكاري پدر و مادر در امور تربيتي و ساير مسائل مرتبط با آن­هاست. پدر خانواده نبايد از توجه به فرزندانش غافل شود و فقط به مسائل مالي و كاري بپردازد. احتمالا زياد شنيده ايد كه مي‌گويند “بچه عزيزه، اما تربيتش از خودش عزيز تره”. براي تربيت بچه تمام وقت خود را بگذاريد تا فردي مفيد تحويل جامعه دهيد.

📌 مشكل با همسر | عدم ارتباط با يكديگر

مشكل با همسر در زمينه عدم برقراري ارتباط نيز ديده مي‌شود. برخي از زوجين توان برقراري رابطه خوب با يكديگر ندارند. به اين منظور كه حتي بعد از دعوا نمي‌توانند با يكديگر مشكلات را حل كنند. در همين باب مشكلات ريشه مي‌زند و تمام زندگي را مي‌گيرد. بر اساس تحقيقات مشخص شده است كه زوجين بايد حداقل به مدت 90 دقيقه در هفته با يكديگر ارتباط سالم داشته باشند. به اين منظور كه راجع به مشكلات، ناراحتي ها و انتظارات يكديگر صحبت كنند.

راه حل چيست؟ گفت­گو با يكديگر و گوش دادن به سخنان راه حل بسياري از مشكلات است. گاهي افراد بدون بيان مشكل و خواسته خود از طرف مقابل انتظار درك و جبران مسائل پيش آمده را دارند. در صورتي كه فرد مقابل اصلا متوجه اين مشكلات و ناراحتي­ ها در همسر خود نشده است. متقابلا هر يك از زوجين بايد مهارت گوش دادن را نيز در خود تقويت كنند. گوش دادن به سخنان همسر بدون قضاوت و پيش ­داوري، به شما كمك مي‌­كند يكديگر را درك كنيد. و متوجه انتظارات يكديگر شويد.

📌 عدم احترام

يكي از اصلي ترين موارد مشكل با همسر، عدم احترام است. زماني كه زوجين به يكديگر احترام نمي‌گذارند، دعوا و تنش هم در زندگي زياد مي‌شود. فرد مقابل خود را بي ارزش و بي اهميت تلقي مي‌كند. در واقع دائم به اين موضوع فكر مي‌كند كه نكند مورد علاقه همسر خود نيست.

راه حل بي احترامي، درك و صحبت است. براي يك بار هم كه شده اين مشكل با همسر را با مكالمه اي جدي حل كنيد. اگر با بي احترامي روبرو شديد، به شخص مقابل بگوييد كه اين رفتار باعث تجربه چه حس هايي در شما مي‌شود. و با كمك روانشناس اين مساله را حل كنيد.

📌 همسر دمدمي مزاج

همسران دمدمي مزاج معمولا به راحتي به بحث و جدال مي‌پردازد. اين زوجين هميشه در حال دعوا هستند اما آشتي هاي قوي باهم دارند. اين زوجين علاقه و عشقشان را در دعوا نيز بروز مي‌دهند. اين همسران سال هاي طولاني با يكديگر زندگي مي‌كنند اما دعوا بين اين دو بسيار فراوان است. اين دسته مشكل با همسر به دليل خصوصيات شخصيتي است.

براي حل چاره مشكل با همسر دمدمي مزاج، چاره اي جز مراجعه به روانشناس نداريد.

📌 اختلاف با همسر به دليل تندخويي

مشكل به همسر تند خو از ديگر اختلافات با همسر است. اين زوجين با يكديگر مشكلات زيادي دارند. معمولا در تمامي مشكلات حتي كوچكترين آنها با يكديگر بحث دارند. معمولا اين همسر صحبت هاي نيش دار مي‌زند و حرف هايش سرشار از توهين، كنايه و تحقير است.

براي حل مشكل با همسر تند خو، تنها راه پيش رو كمك از روانشناس است. زوج درمانگر با كمك روش هاي مناسب به همسر تند خو كمك مي‌كند تا روش هاي كنترل و مديريت خشم را آموزش ببيند.

📌 مشكل با حسادت و حساسيت همسر

حساسيت و حسادت بيش از حد يكي از زوجين مي‌­تواند حس آزادي طرف مقابل را بگيرد. همسر فردي كه داراي حساسيت بيش از حد است، به تدريج دچار احساس خفقان مي‌­شود. ممكن است به اعتمادشان خدشه وارد شود و بحث و اختلافات فراوان بين زوجين رخ دهد. حتي همسران اين افراد به دنبال بهانه اي براي جدايي و دوري از همسر خود هستند.

راه حل چيست؟ وجود يك رابطه عاطفي پايدار ميان زوجين، مي‌­تواند از بروز بسياري سوءتفاهمات و حساسيت­ ها جلوگيري كند. همين طور زوجين بايد از احساسات و حريم خود آگاهي پيدا كنند. و درباره آن ها با همسر خود گفت و گو كنند. اعتماد ميان يك زوج امري بسيار مهم است كه نبايد به آن خدشه اي وارد كرد. اگر اختلافات بر سر اينگونه مسائل شديد باشد، كمك از يك مشاور خانواده امري ضروري است.

راهكار براي حل مشكل با همسر

بدون شك بهترين راه حل كاهش اختلافات ميان همسران كمك از يك فرد حرفه ­اي است. مشاوراني كه در زمينه خانواده و زوج درماني تخصص دارند. با انواع مشكلات و اختلافاتي كه شايد رخ دهند آشنايي دارند. آن­ها با در نظر گرفتن شرايط و وضعيت هر دو شخص در رابطه با سوابق، فرهنگ، شخصيت و … به درمان مي‌پردازند. انجام تست ­ها و گفتگوهاي انفرادي به همراه زوج درماني بهترين راه حل­ است. در اين بخش راه هاي حل مشكل با همسر را اشاره كرده ايم.

🔘 با احساسات خود آشنا شويد

از مهم ترين راهكارهاي حل مشكل با همسر، آشنايي با احساسات خود است. زماني كه به خودشناسي رسيده باشيد، با احساسات خود آشنا مي‌شويد. هيجان هاي خود را كنترل مي‌كنيد و تصميم درستي مي‌گيريد. اكثر كساني كه ادعا دارند با احساسات خود آشنا هستند، زماني كه از خشم و نفرت پر مي‌شوند، دليلش را نمي‌دانند. اين عدم دانستن دليل، به خاطر اين است كه خودتان از اينكه چه چيزي مي‌خواهيد آگاه نيستيد.

براي اينكه مشكل با همسر را كمتر كنيد، خواسته هاي خود را يادداشت كنيد. يادداشت خاطرات، افكار و احساسات باعث آشنايي شما با نشانه هاي خود مي‌شود. با مطالعه و مرور آن بيشتر از احساسات خود مطمئن مي‌شويد. گاهي با مرور احساسات متوجه خواهيد شد كه رفتارتان نشات گرفته از چه بود و چه كاري بايد براي حل آن انجام داد.

🔘 احساسات خود را بيان كنيد

بارها مشاهده شده است كه دليل مشكل با همسر، عدم بيان احساسات است. زماني كه شما از مشكلات خود سخني نگوييد، شخص مقابل چگونه از ناراحتي شما با خبر باشد. بنابراين براي حل مشكلات اگر چيزي شما را اذيت مي‌كند، رفتاري باعث اعصاب خوردي شما مي‌شود و مسائلي در اين زمينه، بايد گفته شود تا همسرتان ديگر تكرار نكند.

🔘 گوش شنوا باشيد

گاهي زوجين به دليل اينكه ب صحبت هاي همسر خود گوش نمي‌دهند با مشكلات زيادي دست و پنجه نرم مي‌كنند. سعي كنيد گوش شنوايي باشيد. به مشكلات همسرتان اهميت دهيد، براي درخواست كمك او تلاش كنيد و تمام صحبت هاي او را با جان و دل گوش دهيد.

🔘 احترام بگذاريد

با عبور نكردن از حد و مرزها و احترام، مشكل با همسر بسيار كاهش مي‌بايد. زماني كه از حد مشخص شده عبود كنيد، زندگي براي هر دوي شما سخت خواهد شد. به خانواده، همسر، عقايد و مرزهايي كه براي رابطه مشخص كرده ايد احترام بگذاريد.

🔘 از روانشناس كمك بگيريد

براي حل مشكل با همسر، بهترين انتخاب كمك از روانشناس است. زماني كه از روانشناس كمك مي‌گيريد. به خودتان و رابطه تان كمك بزرگي كرده ايد. روانشناس با بررسي ويژگي هاي شخصيتي، فرهنگ و … به زوجين خدماتي را ارائه مي‌دهد كه از ميزان مشكلات آنها مي‌كاهد.

سخن آخر

در هر خانواده و ميان هر زوجي اختلافات و بحث­ هايي وجود دارد و اين مسئله امري كاملا طبيعي است. به تدريج اين اختلافات با پذيرفتن تفاوت­هاي فردي و كامل ­تر شدن شناخت از يكديگر كاهش مي‌يابد. صحبت، بيان مشكلات و ناراحتي‌­هايي كه از يكديگر داريد مي­‌تواند بسيار كمك كننده باشد. ‌در موارد كه بحث­‌ها و اختلافات شدت مي­‌گيرد. و مسائل ديگر زندگي را نيز تحت تاثير قرار مي‌­دهد بايد از يك مشاور كمك گرفت. براي جلوگيري از پيشروي اين مساله و تبديل شدن به اختلافات خانوادگي تمام عيار كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشكل با همسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۵:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سندرم توره يا تورت كودكان نوعي مشكل عصبي است كه مشخصه آن بروز تيك‌هاي غيرارادي و ناگهاني مي‌باشد. مبتلايان به اختلال توره ممكن است تيك‌هاي صوتي يا حركتي مختلفي داشته باشند كه به صورت ناگهاني، سريع و برگشت‌پذير بروز مي‌يابند. اين مشكل معمولا از سال‌هاي اوليه كودكي آغاز مي‌شود. از همين رو اگر والدين به موقع آن را در فرزند خود تشخيص دهند و درمان‌هاي روانشناختي را از سر بگيرند اختلال توطره تا حد زيادي قابل كنترل خواهد بود. براي آشنايي با علائم، علل و روش‌هاي درمان توره در كودكان تا انتهاي اين مطلب همراه ما باشيد.

منبع: سندرم توره يا تورت كودكان

 

سندرم توره چيست

سندرم توره به طور كلي عارضه اي در سيستم عصبي است. اين سندرم از دوران كودكي و نوجواني آغاز مي‌شود. در اين سندرم، همزمان تيك حركتي و صداهاي ناگهاني وجود دارد. افرادي كه داراي اين تيك ها هستند، به صورت كاملا غير ارادي تيك ها را بروز مي‌دهند.

سندرم توره كودكان همراه با نشانه هايي است. والدين با مشاهده اين نشانه ها مي‌توانند تشخيص دهند و به بهبود تيك كودكان كمك كنند. اين نشانه ها شامل: پلك زدن، سرفه، صاف كردن گلو، حركات صورت و … است. توجه داشته باشيد كه اگر تيك كودك شما بيش از 6 ماه ادامه داشت، حتما از روانشناس جهت درمان كمك بگيريد.

آشنايي با علائم و نشانه هاي سندرم توره يا تورت كودكان

مشخصه و علامت اصلي سندرم توره بروز تيك‌هاي مختلف است. اين تيك‌ها به صورت صوتي يا حركتي بروز پيدا مي‌كنند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه مبتلايان به اختلال توره اغلب داراي تيك‌هاي حركتي به خصوص در ناحيه سر و گردن هستند. كه در شرايط استرس زا و هيجان انگيز تشديد مي‌شوند.

با گذشت زمان، انواع تيك و تعداد دفعات سندرم توره تغيير مي‌كند. با اينكه اين عارضه مزمن شناخته شده است. اما علائم گاه ظاهر و گاه ناپديد مي‌شوند.

علائم اختلال توره معمولا در سنين 5 الي 10 سالگي ظاهر شده و به مرور در سال‌هاي نوجواني كاهش مي‌يابد. به طوري كه ممكن است تا بزرگسالي به طور كامل محو شوند. با اين حال برخي افراد هم هستند كه اختلال توره را در بزرگسالي تجربه مي‌كنند. و با افزايش سن تيك‌هاي‌شان نيز تشديد مي‌شود

انواع تيك كه در سندرم توره بروز مي يابند

همانطور كه گفته شد در سندرم توره انواع مختلفي از تيك مي‌تواند بروز پيدا كند كه در ادامه به توضيح هريك از آن‌ها پرداخته‌ايم. 

🎀 تيك هاي حركتي

يكي از تيك هايي كه در سندرم توره بروز مي‌يابد، تيك حركتي است. تيك‌هاي حركتي نوعي حركات سريع، غيرارادي و ناگهاني بدن هستند كه از جمله آن‌‌ها مي‌توان به پلك زدن، بالا انداختن شانه‌ها يا تكان دادن دست، سر و گردن اشاره كرد.

🎀 تيك هاي صوتي

تيك‌هاي صوتي يكي از انواع تيك هايي هستند كه در سندرم توره بروز مي‌يابند. اين تيك ها صداهايي هستند كه فرد به طور غيرارادي و ناگهاني از خود در مي‌آورد. صاف كردن گلو، زمزمه كردن برخي اصوات، گفتن غير ارادي برخي كلمات نظير ناسزا و داد زدن‌هاي ناگهاني همگي نمونه‌اي از تيك‌هاي صوتي هستند.

🎀 تيك هاي ساده

يكي از انواع تيك هايي كه در سندرم توره بروز پيدا مي‌كند، تيك هاي ساده هستند. تيك‌ها در اختلال توره مي‌توانند به دو شكل ساده يا پيچيده اتفاق بيافتند. در نوع ساده تنها يك بخش خاص از بدن درگير تيك مي‌شود. براي مثال بيمار در نواحي چشم يا صورت يكسري تيك‌هاي حركتي را از خود نشان مي‌دهد.

🎀 تيك هاي پيچيده

تيك‌هاي پيچيده نيز در سندرم توره نمايان مي‌شوند. اين تيك ها معمولاً چندين قسمت مختلف بدن را درگير مي‌كنند و مي‌توانند الگويي خاص داشته باشند. براي مثال بچه‌هايي كه دچار تيك پيچيده هستند ممكن است هنگام حركت دادن دست، سر را به زمين بكوبند و سپس به بالا بپرند.

علت و عوامل خطر بروز سندرم توره يا تورت چيست؟

علت دقيق سندرم توره مشخص نيست. متخصصان بر اين باورند كه اين يك اختلال پيچيده است كه احتمالاً از تعامل عوامل وراثتي (ژنتيكي) و محيطي (استرس هاي زندگي) پديد مي‌آيد. همچنين سطوح غيرطبيعي برخي انتقال دهنده‌هاي عصبي نظير دوپامين و سروتونين هم مي‌تواند در بروز اين مشكل نقش داشته باشد.

همچنين عوامل خاصي در بروز سندرم توره وجود دارند. كه مي‌توانند ريسك بروز اختلال توره را افزايش دهند. اين عوامل به ريسك فاكتورها مشهور هستند؛ دو عامل اصلي را در بر مي‌گيرند كه شامل سابقه خانوادگي و جنسيت مي‌باشد. نقش هريك از اين‌ها در اختلال توره به شرح زير مي‌باشد.

✨ سابقه خانوادگي

مطالعات پژوهشي نشان مي‌دهند كساني كه سابقه اختلال‌هاي تيك در خانواده درجه يك آن‌ها وجود دارد، بيش از ديگران در معرض ابتلا به سندرم توره هستند. اين مسئله بر نقش عوامل ژنتيكي و وراثتي تاكيد مي كند. به طور قطع اين اطمينان وجود ندارد، اما 50 درصد احتمال دارد كه كودك اين اختلال را از والدين به ارث برده باشد. پسرهايي كه داراي اين ژن هستند، 3 تا 4 برابر بيش از دخترها علائم را بروز مي‌دهند.

✨ سندرم توره و جنسيت

جنسيت به خودي خود مي‌تواند خطر ابتلا به سندرم توره را تحت تاثير قرار دهد. در همين راستا مطالعات همه گيرشناسي نشان مي‌دهند كه مردان 3 الي 4 برابر بيشتر از زنان در برابر اين مشكل آسيب‌پذير هستند.

✨ تغييرات شيميايي

تجزيه غير طبيعي دوپامين كه ماده شيميايي در مغر است، باعث بروز سندرم توره مي‌شود.

✨ ديگر عوامل

عوامل ديگري نيز در بروز سندرم توره دخيل هستند. عواملي كه در ادامه به آن اشاره كرده ايم در بروز اين سندرم دخيل هستند.

🔻 عفونت ها

🔻 سيگار در بارداري

🔻وزن پايين نوزاد

🔻 عوارض ثانويه بارداري

تشخيص سندرم توره چگونه است؟

هيچ آزمايشي وجود ندارد كه نشان دهنده سندرم توره در يك شخص باشد. به همين دليل براي تشخيص اين سندرم، از علائم و نشانه ها استفاده مي‌كنند. اختلالات تيك از نظر نوع تيكي كه فرد دارد، نشانه هاي متفاوتي با يكديگر دارد. براي تشخيص سندرم توره، فرد بايد به مدت يك ماه تيك صوتي و حركتي را همزمان باهم داشته باشد.

عارضه هاي مرتبط با سندرم توره

عارضه هاي مرتبط با سندرم توره 

 

معمولا همراه با سندرم توره، عارضه هايي نيز وجود دارد. بنابراين براي درمان حتما بايد اختلال ديگر كودك را تشخيص دهيد. در اين بخش مقاله اختلالات همراه با سندرم توره را اشاره كرده ايم.

🔸 اختلال ذهني

🔸اختلال رفتاري

🔸 بيش فعالي- كم توجهي

🔸اضطراب

🔸 وسواس فكري- عملي

آيا درمان سندرم توره قطعي است؟

اگرچه هنوز هيچ درمان قطعي براي سندرم توره معرفي نشده، اما روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه به كمك آن‌ها مي‌توان شدت اين مشكل را تا حد زيادي تحت كنترل درآورد. اگر تيك‌ها منجر به بروز مشكلاتي در عملكرد روزانه بيمار شده‌اند، مراجعه به متخصصيني نظير روانپزشك و روانشناس تا حد زيادي مي‌تواند كمك كننده باشد.

روان‌پزشكان معمولا از دارو براي كاهش سطح اضطراب‌هاي مراجع مبتلا به سندرم توره استفاده مي‌كنند. همچنين روانشناسان در اين شرايط از تكنيك‌هاي رفتار درماني و آموزش مهارت‌هاي كنترل استرس بهره مي‌گيرند. پيگيري درمان به خصوص در سال‌هاي اوليه كودكي به فرزندتان كمك مي‌كند تا در مدرسه و محيط خانه عملكرد بالاتري داشته باشد و بتواند با وجود مشكلاتي كه دارد روابط بين فردي مناسبي برقرار نمايد.

در صورت مواجهه با سندرم كودك به نكات زير توجه كنيد

زماني كه والدين با تشخيص سندرم كودكان روبرو مي‌شوند، واكنش جالبي نشان نمي‌دهند. به همين دليل در اين قسمت مقاله به شما توضيحاتي جهت افزايش روند بهبودي كودك گفته ايم.

▪ اطلاعات خود را در رابطه با سندرم توره افزايش دهيد.

▪ راه هاي كنترل سندرم توره را آموزش ببينيد.

▪با روش هاي درماني اين سندرم آشنا شويد.

▪ بهترين روش كارآمد را به خاطر داشته باشيد.

▪هر سوالي كه براي شما پيش مي‌آيد با پزشك مطرح كنيد.

▪  در مورد نشانه ها و علائم سندرم توره اطلاعات كسب كنيد.

▪ اختلال ديگر كودك را شناسايي كنيد. زيرا بيشتر كودكان مبتلا به سندرم توره به اختلالات رواني ديگر مبتلا هستند.

▪ استرس كودكان را كنترل كنيد.

▪معمولا اين كودكان مشكلات يادگيري دارند، كه با كمك روش هاي كارآمد بهبود مي‌يابد.

▪ مراقب كودك خود باشيد.

▪ روند زندگي كودك را با روانشناس در ميان بگذاريد.

كلام آخر

مطالعات انجام شده روي كودكان مبتلا به سندرم توره، نشان داده است كه از هر 162 كودك، 1 نفر از آنها به اين سندرم مبتلا است. اين سندرم هر قوميت و نژادي را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اما به طور كلي پسران 3 تا 5 برابر بيشتر از دخترها به اين اختلال مبتلا مي‌شوند. زماني كه متوجه بروز اين مشكل در كودكان شديد، حتما از روانشناس كمك كنيد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سندرم توره مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

چه زماني براي درمان سندرم توره در كودك بايد به متخصص مراجعه كرد؟

در صورت مشاهده هرگونه حركات يا صداهاي غيرارادي، ناگهاني و تكراري در فرزند خود لازم است كه به يك متخصص مراجعه نماييد. البته همه تيك‌ها نشان دهنده اختلال توره نيستند به طوري كه برخي از آن‌ها با گذشت چند هفته به خودي خود برطرف مي‌شوند. با اين حال بسيار اهميت دارد كه علت اين مشكل بررسي شده و اقدامات لازم براي درمان و كنترل علائم انجام شوند.

آيا سندرم توره يا تورت ارثي است؟

بله اين سندرم از طريق ژن ها به كودك انتقال پيدا مي‌كند. احتمال انتقال به نوزاد دختر و پسر يعني به هر دو جنس وجود دارد و وجود يك ژن در پدر يا مادر مي‌تواند موجب ابتلاي كودك شود.

تا چه سني مي‌توان توره را تشخيص داد؟

اين سندرم معمولا تا سنين 7 سالگي تشخيص داده مي‌شود. در غير اين صورت تا قبل از 18 سالگي حتما بروز پيدا خواهد كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۱:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

 

ارزش ها در زندگي به معناي انتخاب سبك رفتار و روند زندگي است. براي اينكه زندگي سالم و سرشار از شادي و خوشبختي داشته باشيد، بايد ارزش ها را طبقه بندي كنيد. اغلب كساني كه زندگي ديگر افراد شاد را مي‌بينند به اين موضوع دقت نمي‌كنند كه چرا و چگونه آن زندگي طبق معيارهاي خاص پيش مي‌رود. اما اگر با دقت بيشتري به زندگي اين افراد بنگريد، متوجه خواهيد شد كه براي زندگي خود ارزش هايي را در نظر گرفته اند. و بر اساس اين ارزش ها زندگي را به حركت در مي‌آورند.

اگر شما نيز قصد برنامه ريزي و چينش ارزش ها در زندگي داريد، بايد روش هاي دسته بندي ارزش هاي زندگي را بلد باشيد. براي طبقه بندي بهتر ارزش ها مي‌توانيد از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد.

منبع: ارزش ها در زندگي | 6 روش شناسايي ارزش ها در زندگي

ارزش ها در زندگي

ارزش ها در زندگي به معناي تمايلات ما جهت چگونه انساني بودن است. افراد بر اساس ارزش هاي زندگي خود تعيين مي‌كنند كه چه رفتاري داشته باشند. يا با چه كيفيتي زندگي كنند. ما به صورت آزادانه ارزش هاي خود را انتخاب مي‌كنيم، بدون اينكه فرهنگ و جامعه ما را مجبور كرده باشند. زماني كه ارزش هاي خود را تعيين كرديم. و بر اساس آنها حركت كرديم، احساس خوب و مفيدي به ما دست خواهد داد.

احتمالا براي شما نيز اين سوال پيش خواهد آمد كه آيا اهداف همان ارزش است؟ در پاسخ بايد بگوييم كه خير، ارزش ها همان هدف ها نيستند. هدف به منظور آرزوهايي است كه براي رسيدن به آنها تلاش مي‌كنيم. اما ارزش ها به معناي انتخاب سبك رفتار و روند زندگي است. در اين مقاله ارزش هايي كه در زندگي وجود دارند و راه رسيدن به ارزش ها در زندگي اشاره كرده ايم.

ليست ارزش هاي زندگي

افراد در سنين مختلف براي خود ارزش هايي را انتخاب مي‌كنند. كه زندگي را بر اساس اين ارزش ها حركت مي‌دهند. حتي اگر نسبت به يكي از ارزش ها تا سن 30 سالگي بي اهميت بوده ايد. از حالا به بعد بر اساس اين ارزش ها مي‌توانيد زندگي را پيش ببريد. بنابراين ارزش ها در هر زماني قابل استفاده هستند. در اين بخش مقاله راجع به ليست ارزش ها در زندگي توضيح داده ايم.

🔻 مهربان باشيد

رفتار محبت آميز و مهرباني جزو ارزش ها در زندگي هستند. مهرباني هميشه باعث حفظ روابط زندگي است. در اين ارزش زندگي، نحوه نگرش به جهان و رفتار هاي ما در روند زندگي تاثير مي‌گذارد.

🔻 تعادل برقرار كنيد | ارزش ها در زندگي

تعادل از ديگر ارزش ها در زندگي است. تعادل اين امكان را مي‌دهد تا بين زندگي شغلي، شخصي و اجتماعي خود رفتار متعادل داشته باشيم. اگر در زندگي تعادل وجود نداشته باشد، با مشكلات زيادي روبرو خواهيد شد. در واقع زندگي شخصي را با زندگي شعلي و اجتماعي تركيب خواهيد كرد. در نهايت برنامه ريزي مناسبي نيز نخواهيد داشت.

🔻 اصالت را رعايت كنيد

يكي از ارزش ها در زندگي، اصالت است. اگر براي اصالت خود ارزش قائل باشيد. در روابط اجتماعي، تعاملات با ديگران و رفتارهاي خود با دقت بيشتري عمل خواهيم كرد. زماني كه به اصالت در زندگي اهميت دهيم، كمتر رفتارهاي پر خطر خواهيم داشت. حتي شخصيت وفادار و صادقي را نشان مي‌دهيم.

🔻 روابط دوستانه داشته باشيد

روابط دوستانه زماني كه در ليست ارزش ها در زندگي قرار بگيرد، باعث بهبود سلامت روان مي‌شود. در نهايت كيفيت زندگي افزايش مي‌يابد. روابط دوستانه به دليل ابراز احساسات، حل مشكلات، راهنمايي ها، انگيزه و … باعث بهبود سلامت روان مي‌شود. هميشه روابط دوستانه درست، جنبه حمايت كننده دارد.

🔻 شهروندي را رعايت كنيد | ارزش ها در زندگي

سعي كنيد از كودكي به فرزندان خود حقوق شهروندي را آموزش دهيد.  شهروندي را در دسته ارزش ها در زندگي قرار دهيد. زماني كه شهروندي در دسته ارزش ها قرار مي‌گيرد. در جامعه رفتار مناسب تري خواهيم داشت. با همسايگان، در محيط كار، هنگام رانندگي، رعايت حقوق و … همه به درستي انجام مي‌شود.

🔻 دانش خود را گسترش دهيد

از ديگر ارزش ها در زندگي افزايش دانش و يادگيري است. اگر براي دانش خود اهميت قائل باشيد و تحصيلات را ادامه دهيد، با اطلاعات بيشتري زندگي را سپري خواهيد كرد. كسب اطلاعات و آگاهي از موضوعات مختلف زندگي باعث افزايش كيفيت زندگي مي‌شود.

🔻 وفادار باشيد

در جامعه امروزي تعهد و وفاداري از اهميت كمتري نسبت به گذشته برخوردار است. وفاداري را جزو ارزش ها در زندگي قرار دهيد. در روابط عاطفي، دوستانه، خانوادگي، شغلي و … وفادار باشيد.

🔻 احترام به ديگران را در نظر بگيريد

احترام از جمله مهم ترين ارزش ها در زندگي است. اگر به ديگران احترام بگذاريد، قطعا احترام نيز خواهيد ديد. از ارزش هاي مهم زندگي هر فرد احترام به خود و ديگران است. بنابراين اين حوزه را جدي بگيريد.

🔻 مسئوليت پذير باشيد | ارزش ها در زندگي

مسئوليت پذيري از جمله ارزش ها در زندگي است. كه در نهايت همراه با ارزش به خود است. زماني كه مسئوليت پذيري را جزو رفتارهاي مهم در زندگي بدانيد، اعتماد ديگران را جلب خواهيد كرد. حتي ديگران نيز در مقابل شما مسئوليت پذير خواهند بود.

🔻 تغذيه سالمي داشته باشيد

از ديگر ارزش ها در زندگي، تغذيه سالم است. زماني كه تغذيه و رژيم غذايي به خوبي باشد، تن سالم و تندرست خواهيد داشت. زماني كه تغذيه سالم ارزش زندگي شما باشد. روند زندگي با رژيم غذايي مناسب پيش خواهد رفت.

چگونه ارزش هاي خود در زندگي را بيابيم؟

چگونه ارزش هاي خود در زندگي را بيابيم؟

براي اينكه ارزش ها در زندگي مشخص شود، بايد با دقت بيشتري به روند زندگي نگاه كنيم. براي يافتن ارزش ها در زندگي راهكارهايي را در اين بخش مقاله اشاره كرده ايم.

💠 لحظات شاد را يادداشت كنيد

به طور كلي زماني كه با توجه به ارزش هاي خود حركت كنيم، شاد خواهيم بود. لحظات شاد ما را در شناخت ارزش ها كمك خواهد كرد. اگر از رفتار يا موقعيتي احساس شادي داشتيد، آن را در دسته ارزش ها در زندگي قرار دهيد. جهت كسب اطلاعات بيشتر در زمينه راز زندگي خوب كليك كنيد.

💠 موقعيت سنجي داشته باشيم

براي يافتن ارزش ها در زندگي بايد موقعيت هاي خود را بسنجيم. مثلا چه رفتاري در چه موقعيتي باعث بروز احساسات مثبت شد را در نظر بگيريم. در نظر داشته باشيد كه چه عواملي باعث بروز احساسات مثبت مي‌شود.

💠 ارزش ها را به طور كلي بررسي كنيم

يكي از روش هاي شناسايي ارزش ها در زندگي، بررسي ارزش هاي كلي در زندگي است. براي مثال اگر با ارزش هاي زندگي آشنا نيستيد، مي‌توانيد با كمك اين مقاله و ليست ارزش ها در زندگي براي خود ارزش هايي را مشخص كنيد.

💠 مقايسه داشته باشيد

به ليست ارزش هاي خود در زندگي دقت كنيد. و بر اساس احساسات مثبتي كه داشته ايد، آنها را مقايسه و طبقه بندي كنيد

💠 ارزش هاي برتر را دسته بندي كنيد

زماني كه ارزش ها در زندگي مشخص شد. حال زمان دسته بندي است. بايد ارزش هاي خود را مورد بررسي قرار دهيد كه كدام ارزش از اهميت بالاتري برخوردار است. و كدام براي شما اهميت بيشتري دارد.

💠 از روانشناس كمك بگيريد

يكي از روش ها در انتخاب ارزش ها در زندگي، كمك از روانشناس است. روانشناسان با بررسي ويژگي هاي شخصيتي و رفتاري شما، ارزش هاي شما را شناسايي خواهند كرد. مكالمه با روانشناس اين امكان را به شما خواهد داد كه خود را نسبت به بقيه افراد بيشتر بشناسيد. و جهت كسب حال خود تلاش كنيد.

كلام آخر

همه افراد در زندگي خود نسبت به برخي ويژگي ها و رفتارها اهميت قائل هستند. مثلا برخي صداقت را صفت مهم مي‌دانند. برخي به احترام بسيار اهميت مي‌دهيد. اما عده اي از افراد هم چنان نسبت به ارزش ها در زندگي اطلاعي ندارند. اين تعداد از كساني كه نسبت به ارزش هاي زندگي خود اطمينان ندارد، بايد از روانشناس براي شناسايي ارزش ها در زندگي كمك بگيرند.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ارزش ها در زندگي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۶:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

فراموش كردن كسي كه دوستش داريم بعد از جدايي يا ترك كار ساده اي نيست. حتي اگر دليل تمام شدن رابطه خودتان باشيد، فراموشي بسيار سخت است. معمولا افرادي كه دوره هاي سوگ را نگذرانده باشند، به سختي با فراموشي دست و پنجه نرم مي‌كنند. جهت سپري كردن روزهاي پس از جدايي، گام مهم كمك از روانشناس است.

تجسم آينده اي روشن به شما اين انگيزه را مي‌دهد كه راحت تر عشق سابق را فراموش كنيد. همه ما مي‌دانيم كه فراموشي كار ساده اي نيست. اما براي فراموش كردن كسي كه دوستش داريم به دلايل جدايي فكر كنيد. تا زماني كه خودتان را قانع نكرده ايد كه رابطه گذشته مال گذشته است، فراموشي سخت خواهد شد. در اين مقاله راجع به تمامي راهكارها جهت فراموشي عشق سابق صحبت كرده ايم.

منبع: فراموش كردن كسي كه دوستش داريم | 10 راهكار فراموش كردن كسي كه دوستش داريم

فراموش كردن كسي كه دوستش داريم

جدايي، ترك، مرگ، طلاق و … هرگز كار آساني نبوده است. جداي موضوع جدايي، اگر به فرد مقابل علاقه داشته باشيد فراموش كردن سخت تر مي‌شود. فراموش كردن كسي كه دوستش داريم پروسه راحتي نيست. عشق و علاقه به خودي خود به وجود نمي‌آيد كه به خودي خود نيز از بين برود.

پس از جدايي منطقي، فراموشي الزاميست. اگر فراموش كردن كسي كه دوستش داريم را انجام ندهيم، با مشكلات روحي و رواني زيادي روبرو خواهيد شد. احتمالا بعد از جدايي پشيماني و شوق برگشت دوباره داريد. اما اين موضوع را خوب به خاطر داشته باشيد. فردي كه رفته و جدا شده است، به دليل منطقي از نظر خودش اين كارو كرده. پس اگر دوباره بازگردد، جدايي امكان پذير است.

بنابراين فراموش كردن كسي كه دوستش داريم بعد از جدايي بايد صورت بگيرد. در غير اينصورت مشكلات بزرگ تري براي روان اتفاق مي‌افتد. براي فراموشي حتما از روانشناس كمك بگيريد.

چگونه كسي كه دوستش داريم را فراموش كنيم؟

جهت فراموش كردن كسي كه دوستش داريم بايد به برخي از نكات توجه كنيد. استفاده از راهكارهاي روانشناسي به شما براي فراموشي كمك بزرگي خواهد كرد. در اين بخش مقاله روش هاي مفيد فراموش كردن كسي كه دوستش داريم را ذكر كرده ايم.

📌 دور ريختن يادگاري ها را براي فراموش كردن كسي كه دوستش داريم انجام دهيم

يكي از اولين گام هايي كه بايد براي فراموش كردن كسي كه دوستش داريم برداريم، دور ريزي يادگاري ها مي‌باشد. با نگاه به كادوهايي كه فرد مورد علاقه تان تهيه كرده است، تنها حال بد براي شما باقي مي‌گذارد. اگر علاقه اي به دور ريختن وسايل نداريد، پس وسايل را داخل جعبه اي قرار دهيد و به دور از چشم بگذاريد.

📌 از برقراري تماس جدا خودداري كنيد

اگر قصد فراموش كردن كسي كه دوستش داريم را داشته باشيد، بايد با او تماس برقرار نكنيد. جدا از اين كار خودداري كنيد. اگر فكر مي‌كنيد كه با عشق سابق دوست خواهيد ماند، سخت در اشتباهيد. 

📌جهت فراموش كردن كسي كه دوستش داريم، براي تقويت روحيه تلاش كنيد

جهت فراموش كردن كسي كه دوستش داريم بايد روحيه خود را تقويت كنيم. به كارهاي مورد علاقه خود بپردازيد. مثلا ورزش كنيد، فعاليت هاي هنري انجام دهيد. و براي زيبايي ظاهري خرج كنيد. ورزش به صورت منظم، پيدا كردن شغل و كمك از روانشناس بهترين گزينه براي تقويت روحيه هستند.

📌 روابط اجتماعي را تقويت كنيد

يكي ديگر از گام هاي فراموش كردن كسي كه دوستش داريم، تقويت روابط اجتماعي است. به اين منظور كه تنها نمانيد تا به نشخوار فكري پناه نبريد. با دوستان خود ارتباط برقرار كنيد، تفريح داشته باشيد و از كنار خانواده بودن لذت ببريد.

📌 روي خود متمركز شويد | فراموش كردن كسي كه دوستش داريم

براي فراموش كردن كسي كه دوستش داريم بايد براي خودتان ارزش قائل باشيد. به جاي اينكه به عشق سابق فكر كنيد و زمان خود را صرف تفكر كنيد. ويژگي هاي مثبت خود را تقويت كنيد. براي خودتان احترام قائل باشيد. خوشبختي سهم شما نيز هست. خوشبختي و زندگي شاد را از خود دريغ نكنيد.

📌 فعاليت داشته باشيد

جهت فراموش كردن كسي كه دوستش داريم، پس از قبول كردن جدايي حال نوبت شروع فعاليت است. براي اينكه حال خودتان را خوب كنيد بايد فعاليت هاي پي در پي داشته باشيد. مثلا زبان جديد بخوانيد، مسئوليت بيشتري بر عهده بگيريد، آموزش ساز، مسافرت و … در دسته فعاليت هاي جديد قرار مي‌گيرد.

📌 جهت فراموش كردن كسي كه دوستش داريم، رابطه سالم آغاز كنيد

آغاز رابطه سالم گام ديگر فراموش كردن كسي كه دوستش داريم است. پس از جدايي مدتي را به تنهايي سپري كنيد تا زخم هاي وارد شده از رابطه قبلي ترميم يابد. چند ماه بعد از جدايي اگر شخص جديدي به قصد رابطه هدف دار به شما پيشنهاد داد، او را بپذيريد. از شكست عشقي هراس نداشته باشيد و اجازه ورود به شخص جديد را بدهيد.

📌 افكار مزاحم را دور كنيد

براي فراموش كردن كسي كه دوستش داريم بايد افكار مزاحم را از خود دور كنيد. با افكار مزاحم و تفكر پي در پي راجع به اتفاقات گذشته، چيزي را درست نخواهيد كرد. تنها آينده و زمان حالتان را خراب كرده ايد. به جاي افسوس، از اتفاقات گذشته درس بگيريد.

📌 آينده نگري كنيد | فراموش كردن كسي كه دوستش داريم

قبول دارم كه فراموش كردن كسي كه دوستش داريم سخت است! اما آينده شما از حسرت هاي پي در پي مهم تر است. اگر آينده را جدي نگيريد، هرگز رنگ خوشبختي را نخواهيد ديد. بنابراين براي ساخت آينده اي بهتر، بايد آينده نگري كنيد

📌 از روانشناس كمك بگيريد

يكي از راه هاي فراموش كردن كسي كه دوستش داريم، كمك از روانشناس است. روانشناسان با ارائه راهكارهاي مفيد به شما كمك خواهند كرد كه چگونه دوره هاي فراموشي را سپري كنيد. با كمك مشاورين و روانشناسان افكار مزاحم از شما دور مي‌شود. و زندگي زيبا تري خواهيد داشت.

كلام آخر

فراموش كردن كسي كه دوستش داريم راهكارهايي دارد. كه در اين مقاله آشنا شده ايد. با مطالعه اين مقاله حتما به اين نتيجه خواهيد رسيد كه آينده مهم تر از گذشته است. گذشته را بايد فراموش كرد تا براي آينده و دستيابي به موفقيت ها تلاش كرد. به طور كلي افرادي كه از زندگي ما حذف مي‌شوند بايد فراموش شوند. در غير اينصورت زندگي تا آخرين لحظه عمر تحت سلطه آنها خواهد بود. براي فراموشي بهترين راهكار موجود، كمك از روانشناس است.

دريافت خدمات روانشناختي حتما بايد توسط متخصصين مجرب صورت بگيرد. متاسفانه افراد سودجوي زيادي بدون داشتن صلاحيت لازم اقدام به ارائه خدمات درماني مي‌كنند. بنابراين شما بايد از صحت و تخصص درمانگر خود اطمينان پيدا كنيد. براي اين منظور كافي است كه از مراكز معتبري مثل ذهن نو خدمات دريافت كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فراموش كردن كسي كه دوستش داريم مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۲:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تميز كردن شيشه شير استيل، پلاستيكي و سيليكوني با روش هاي مختلفي امكان پذير است. شستن شيشه شير نوزاد در سلامتي او نقش بسزايي دارد. به دليل اينكه از بروز بيماري در بدن كودك جلوگيري كنيم، بايد تميز كردن شيشه شير نوزاد را به نحو احسنت ياد بگيريد. سيستم ايمني نوزاد بسيار حساس و ضعيف است. و با وجود كوچكترين باكتري نوزاد مريض خواهد شد. بعد از تميز كردن شيشه شير حتما جهت خشك كردن شيشه شير اقدام كنيد. تا كوچكترين آلودگي نيز از بين برود. بنابراين يكي از الزامات كار والدين، تميز كردن شيشه شير نوزاد است. از آنجايي كه اين موضوع بسيار حائز اهميت است. مقاله اي ترتيب داده ايم تا آموزش تميز كردن شيشه شير در اختيار والدين قرار بگيرد. 

تميز كردن شيشه شير

والدين مسئول سلامتي و رشد كودكان هستند. تميز كردن شيشه شير نيز الزام براي سلامتي كودك است. براي سلامت فرزندان خود بايد روزانه به استريل و تمييز كردن شيشه شير نوزاد بپردازيد. به دليل اينكه سيستم ايمني بدن نوزادان ضعيف و حساس است. والدين بايد براي مقابله با انواع ويروس ها و ميكروبات، تمام تلاش خود را كنند. تا كودك به بيماري دچار نشود.

شير محيط بسيار مناسبي براي رشد باكتري ها و ميكروب ها مي‌باشد. ماندن اضافات شير داخل شيشه شير، باعث تجمع ميكروب و باكتري مي‌شود. بنابراين براي جلوگيري از اين اتفاق، حتما بايد آلودگي ها را از كودك دور كنيد. جهت حفظ سلامت كودك، حتما سرشيشه، بطري، و لوازم مربوط به شيشه شير نوزاد را تميز كنيد. تميز كردن شيشه شير نيز اصول خاص خود را دارد كه در اين مقاله توضيح داده ايم. 

نحوه تميز كردن شيشه شير

تميز كردن شيشه شير نوزاد از چندين طريق ساده امكان پذير است. در اين بخش از مقاله راجع به روش هاي شستن شيشه شير نوزاد توضيح داده ايم.

🔻 شستن شيشه شير با برس مخصوص

برس مخصوص شيشه شور نوزاد از ديگر روش هاي تميز كردن شيشه شير است. در اين روش با كمك برس هاي مخصوص به راحتي مي‌توانيد از رشد باكتري ها و ميكروب جلوگيري كنيد. برس هاي مخصوص شيشه شور در انواع و ابعاد مختلفي وجود دارند.

🔻 استفاده از مايع مخصوص تميز كردن شيشه شير

يكي از روش هاي مناسب جهت تميز كردن شيشه شير، استفاده از مايع شستشوي مخصوص است. با كمك اين ماده شوينده، به كودك آسيبي وارد نمي‌شود. البته توجه داشته باشيد كه اين مايع هاي مخصوص بايد عاري از مواد عطري، رنگ، تركيبات شيميايي و مواد نگه دارنده باشد.

🔻 استفاده از ماشين ظرفشويي

از ديگر روش هاي تميز كردن شيشه شير، استفاده از ماشين ظرفشويي است. البته در اين روش از شيشه شير هايي بايد استفاده كنيد كه قابليت شستشو با ماشين ظرفشويي را دارند. قطعات شيشه شير را جدا كنيد و در طبقه بالاي ماشين ظرفشويي قرار دهيد.

🔻 جوشاندن شيشه شير

يكي از رايج ترين روش هاي تميز كردن شيشه شير، جوشاندن است. در اين روش بايد شيشه شير را به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا در آب جوش بماند. در اين شرايط شيشه و ملزومات آن ضدعفوني خواهد شد.

🔻 استفاده از وايتكس و آب سرد

عده اي از مادران جهت تميز كردن شيشه شير، از وايتكس استفاده مي‌كنند. به خاطر داشته باشيد كه در اين روش بايد سطل آب سرد تهيه كنيد و يك قاشق چايخوري وايتكس را در آن حل كنيد. اين روش را به مدت 5 دقيقه انجام دهيد. سپس شيشه شير و ملزوماتش را خارج كنيد. و با آب به خوبي شستشو دهيد. در نهايت خشك كنيد و در هواي آزاد بگذاريد.

🔻 استريل در دستگاه استريل يا ماكروويو

كمك از ماكروويو يا دستگاه استريل از ديگر روش هاي تميز كردن شيشه شير است. در اين روش اضافات و باقي مانده شير در جداره هاي شيشه شير جدا خواهد شد. در اين روش نيز دقت داشته باشيد تا شيشه شير قابليت استفاده در ماكروويو را داشته باشد.

آيا تميز كردن شيشه شير با مايع ظرفشويي امكان پذير است؟

تميز كردن شيشه شير با مايع ظرفشويي توصيه نمي‌شود. اما اگر چاره اي جز اين كار نداشتيد، بايد از مقدار مايع بسيار كم استفاده كنيد. سپس شيشه شير نوزاد را به خوبي آبكشي كنيد. اگر بو و طعم مايع ظرفشويي روي بطري بماند، حتما روي شير خوراكي نيز اثرات مخربي خواهد گذاشت. براي جلوگيري از بروز مشكلات، حتما بعد از شستشو با مايع ظرفشويي، شيشه شير را در آب بجوشانيد.

چه زماني استريل شيشه شير نوزاد الزامي است؟

به دليل اينكه شيشه شير نوزاد در طول شبانه روز دائم در حال استفاده است. از وظايف والدين مي‌توان به تميز كردن شيشه شير اشاره كرد. الزامي است كه واليدن با هر بار مصرف شيشه شير كودك، براي تمييز كردن و خشك كردن آن اقدام كنند. اما به طور كلي زمان استريل و شستن شيشه شير نوزاد را در ادامه توضيح داده ايم.

🎀 زماني كه كودك به ضعف سيستم ايمني مبتلا است.

🎀 وقتي كه قصد استفاده از شيشه شير كودك ديگري داريد.

🎀زماني كه كودك بيمار شده است.

🎀 زماني كه به آب تمييز و آشاميدني دسترسي نداريد.

جهت از بين بردن بوي بد شيشه شير چه كاري بايد انجام داد؟

گاهي تميز كردن شيشه شير با هر طريقي كه انجام شود، بازهم بوي بد داخل شيشه مي‌ماند. براي اينكه بوي بد شيشه شير نوزاد را از بين ببريد، به نكات زير توجه كنيد.

🔷 استفاده از خمير دندان

از ديگر روش هاي از بين بردن بوي بد شيشه شير، استفاده از خمير دندان است. از مسواك تازه يا برس مخصوص براي شستن بطري با خمير دندان استفاده كنيد. در نهايت تميز كردن شيشه شير را با آب ولرم انجام دهيد.

🔷 گذاشتن شيشه شير در فريزر

ابتدا تميز كردن شيشه شير را به خوبي انجام دهيد. و سپس آن را به مدت يك شب داخل فريزر بگذاريد. اين روش باعث منحمد شدن باكتري ها و از بين رفتن بوي بد مي‌شود.

🔷 تميز كردن شيشه شير با جوش شيرين

يكي از كارهايي كه جهت از بين بردن بوي بد شيشه شير مي‌توانيد انجام دهيد، تميز كردن شيشه شير با جوش شيرين است. در اين روش شيشه شير را با مواد شوينده پاك كنيد. سپس يك قاشق غذاخوري را همراه با آب گرم تا نيمه شيشه حل كنيد. بطري را به مدت 2 دقيقه تكان دهيد. سپس بطري را با روش هاي گفته شده بشوييد.

تميز كردن شيشه شير نوزاد هر چند وقت يكبار الزامي است؟

تميز كردن شيشه شير نوزاد بستگي به سن او دارد. اگر كودك تازه متولد است و بيش از 3 ماه ندارد، با هر بار مصرف شيشه شير بايد شستشو شود. اما براي كودكان بالاي 3 ماه بدون بيماري، تميز كردن شيشه شير يك بار در روز كافي است.

نكات مهم براي تميز كردن شيشه شير

جهت تميز كردن شيشه شير، رعايت برخي نكات الزامي است. بنابراين به نكات زير با دقت توجه كنيد.

🔸 قبل از استريل شيشه شير، حتما قطعات آن را از هم جدا كنيد.

🔸 پس از هربار تميز كردن شيشه شير، خشك كنيد.

🔸قبل از آغاز به تميز كردن شيشه شير، دستان خود را به خوبي شستشو دهيد.

🔸 قطعات مربوط به شيشه شير را تعويض كنيد.

🔸 پس از شستشوي شيشه شير، تا قبل از مصرف دوباره، به دور از آلودگي قرار دهيد.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله با تميز كردن شيشه شير آشنا شديد، متوجه اهميت شستشوي بطري شير شده ايد. به دليل اينكه نوزادان سيستم ايمني ضعيفي دارند، بايد به سلامت روان آنها اهميت داد. براي اينكه از روش هاي به روز تري براي سلامت جسم و روان آگاه شويد. بايد از روانشناس كمك بگيريد.

مركز مشاوره ني ني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تميز كردن شيشه شير مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ خرداد ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۶:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی