مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

تاثير وراثت و محيط بر شخصيت به طور يكساني بروز پيدا مي‌كند. زماني كه به دنيا مي‌آييم تمام ويژگي ها را به طور ژنتيكي از والدين دريافت كرده ايم. اما ويژگي هاي منفي مانند پرخاشگري، عصبانيت و … را با آموزش و اراده مي‌توانيم مديريت و كنترل كنيم. با آزمايش دوقلو ها به اين نتيجه رسيده‌اند كه دوقلوهايي كه به دور از يكديگر زندگي كرده‌اند نيز از رفتارهاي يكساني برخوردارند.اما بسياري از دو قلوها نيز براي متمايز بودن رفتارهاي خود را تغيير مي‌دهند تا شبيه به هم نباشند. در واقع با دريافت بسياري از رفتارها از طريق ژن، با كمك عوامل محيطي مي‌توانند بر رفتار خود مديريت داشته باشند و حتي تغيير دهند. در ادامه در رابطه با تاثير وراثت و محيط بر شخصيت از جهات متفاوت توضيح داده‌ايم.

منبع: تاثير وراثت و محيط بر شخصيت | نقش ژن ها بر رفتار

تاثير وراثت و محيط بر شخصيت

قصد داريم در اين مقاله در رابطه با تاثير وراثت و محيط بر شخصيت صحبت كنيم. اين سوال زماني ذهن بشر را درگير خود كرد كه چارلز داروين در رابطه با انتقال ژن هاي قوي به نسل بعد نظريه اي مطرح كرد. تا چندين سال و حتي در حال حاضر موضوع تاثير وراثت و محيط بر شخصيت مورد بررسي قرار گرفت. پس از نظريه داروين، محققان به دو دسته تقسيم شدند. دسته اول اعتقاد داشتند كه شخصيت كاملا به ژن باز مي‌گردد. به اين منظور كه برخي از ويژگي ها را از والدين به ارث مي‌بريم و ويژگي هاي شخصيتي نيز ناشي از وراثت است.

اما عده اي ديگر به اين موضوع اعتقاد داشتند كه محيط، شيوه تربيتي و تاثير اراده فرد در عملكرد و ويژگي هاي شخصيتي نقش دارد. اين عده به اين موضوع باور داشتند كه شخصيت افراد از محيطي كه در آن رشد مي‌كند نشات مي‌گيرد. و آموزش، يادگيري و تجربه است كه افراد را مي‌سازد. برخي از ويژگي هاي شخصيتي منفي خود را مي‌توانيد با كمك روانشناس كنترل و مديريت كنيد.

ديدگاه روانشناسان در رابطه با تاثير وراثت و محيط بر شخصيت

بر اساس ديدگاه و نظريه هاي روانشناسي در رابطه با تاثير وراثت و محيط بر شخصيت برخي به موضوع وراثت و برخي به محيط اعتقاد داشتند. پسر خاله داورين به نام فرانسيس گالتون به اين موضوع باور داشت كه افراد تمام شخصيت، هوش و … را از پدر و مادر به ارث مي‌برند. به اعتقاد گالتون زماني كه دو فرد باهوش با يكديگر ازدواج كنند، جامعه باهوش تري خواهيم داشت. او معتقد بود كه هوش به صورت كاملا وراثتي در افراد ظاهر مي‌شود. گالتون بر اين باور بود كه از طريق واثت و تقويت آن مي‌توان وضعيت نسل را بهتر كرد. تا مدت هاي طولاني همه افراد بر اين باور بودند تا زماني كه فرويد با نظريه مراحل رشد نظريه گالتون را با چالش روبرو كرد.

فرويد بر اين موضوع اعتقاد داشت كه شخصيت فرد زماني شكل مي‌گيرد كه او در دوران كودكي ياد مي‌گيرد كه چگونه با محيط اطراف تعامل برقرار كند و ارتباط داشته باشد. و در نهايت در برابر نيازهايش از چه مكانيزم هاي دفاعي استفاده كند. پس از نظريه فرويد، رفتارگرايان بر اين موضوع معتقد بودند كه تاثير محيط بر شخصيت و رفتار بسيار اساسي است. و باور آنها بر اين بود كه بخش بسيار بزرگي از شخصيت و رفتار افراد در اثر تعاملات با محيط و شرطي سازي هاي قابل كنترل است.

تاثير وراثت و محيط بر شخصيت با مطالعه بر دوقلوها

طبق نظريه هاي مختلف روانشناسي و زيستي، پژوهشگران با بررسي دوقلو ها به تاثير وراثت و محيط بر شخصيت پرداختند. محققان دانشگاه مينه سوتا طي 20 سال تعداد 350 دوقلو را آزمايش كردند. تعدادي از اين دوقولو ها در محيط هاي جدا از هم بزرگ شده بودند. پژوهش دانشگاه مينه سوتا اولين پژوهشي بود كه دو قلوهاي باهم بزرگ شده و جدا از يك محيط بزرگ شده را با يكديگر مقايسه كرد. با اين آزمايش پژوهشگران تا حدود بسيار زيادي تاثير وراثت و محيط بر شخصيت را بررسي مي‌كردند.

در پژوهش تاثير وراثت و محيط بر شخصيت از شركت كنندگان خواسته شد تا پرسشنامه “مدل 5 عاملي شخصيت” را پاسخ دهند. در اين مدل 5 عاملي شخصيت كه بر اساس صفت افراد سنجش مي‌شود، 5 عامل اصلي كه شامل روان رنجوري، اهل توافق بودن، برون گرايي، وظيفه شناسي و پذيرش نسبت به تجارب جديد بود را مورد پژوهش قرار دادند.

نتايج به دست آمده از تحقيق دو قلوها بر اساس تاثير وراثت و محيط بر شخصيت، مشخص شد كه ژنتيك به مقدار بيشتري نسبت به محيط بر شكل گيري صفات نقش دارد. صفاتي كه بيشتر از همه تحت تاثير ژنتيك قرار داشت شامل: آسيب پذيري در برابر استرس، جاه طلبي، رهبري، احساس خوشبختي، ريسك پذيري و مطيع بودن بود. اين صفات بر ژنتيك تاثير 50 تا 60 درصدي داشت.

اهميت محيط و تربيت بر شخصيت

طبق تحقيقاتي كه بر تاثير وراثت و محيط بر شخصيت انجام شد. پژوهش دو قلوها نشان از اين بود كه ژنتيك تاثير بالايي بر شكل گيري شخصيت دارد. اما هرگز نبايد تاثير محيط و شيوه تربيتي را ناديده بگيريم. پژوهش هاي تازه حاكي از آن است كه وظيفه شناسي تاثير كمتري از ژن دارد. بر همين اساس وظيفه شناسي را مي‌توان در محيط هاي آموزشي، مدارس و با تربيت صحيح تقويت كرد. والدين و معلمان با آموزش مناسب مي‌توانند بر مهارت هاي سازمان دهي و تقويت انضباط اثر گذار باشند. محيطي كه كودك رشد مي‌كند توانايي توسعه نظم و وظيفه شناسي را در او پرورش مي‌دهد.

بر اساس تحقيقات انجام شده در مناطق جغرافيايي متفاوت از يكديگر، DNA افراد به شرايط مختلفي مانند فقر، تحصيلات، مسكن و آلودگي هوا نيز بستگي دارد. اين مواد به شكل گيري شخصيت افراد تاثير مي‌گذارد و ژنتيك افراد را بر اساس شرايط محيطي تضعيف يا قوي مي‌كند.

بر اساس تحقيقاتي كه در رابطه با دو قلوهاي دانشگاه مينه سوتا انجام شد، دوقلوهايي كه كنار يكديگر زندگي مي‌كردند كمتر از دو قوهايي كه به دور از هم بودند رفتار هاي شبيه بهم داشتند! دليل اين موضوع چيست؟ طبق بررسي ها به اين نتيجه رسيدند كه دوقلوهاي نزديك به يكديگر علاقه دارند تا از هم متمايز باشند. و با مشاهده رفتار يكديگر، رفتار خود را تغيير دهند تا متفاوت از هم ظاهر شوند. به اين شيوه رفتاري تاثير انتخاب ارادي مي‌گويند. يعني افراد به صورت آگاهانه خصوصيات رفتاري خود را تغيير مي‌دهند.

با مطالعات انجام شده به اين نتيجه مي‌رسيم كه اگر از والدين و به صورت ژنتيكي رفتاري از ما بروز پيدا كند نبايد به اين معني باشد كه قرار است تا ابد به همان شكل زندگي كنيم. با كنترل بر رفتار و تغيير محيط، آموزش، يادگيري و اراده توانايي تغيير خلق و خوي خود را داريم. پس به اين نتيجه خواهيم رسيد كه تاثير وراثت و محيط بر شخصيت به صورت يكسان قرار دارد.

نقش روانشناس در تاثير وراثت و محيط بر شخصيت

صفات اخلاقي و ويژگي هاي شخصيتي مانند پرخاشگري، وظيفه شناسي، استرس، عصبانيت و … را مي‌توان با كمك روانشناس و مشاورين در اين زمينه ها كنترل كرد. اگر پرخاشگري را از ژن به ارث برده باشيد مي‌توانيد با كمك روانشناس و آموزش روش هاي مختلف به مديريت و كنترل پرخاشگري بپردازيد. برخي از ويژگي هاي افراد با يادگيري تقويت يا ضعيف مي‌شود. هرگز محكوم به انجام رفتارها نخواهيد بود و با شيوه صحيح مي‌توانيد به كنترل بپردازيد.

كلام آخر

با مطالعه اين مقاله مقدار تاثير وراثت و محيط بر شخصيت را متوجه شديد. همه افراد زماني كه به دنيا مي‌آيند يا شبيه به پدر هستند يا شبيه به مادر. ژنتيك نقش اساسي در افراد دارد. رنگ چشم، رنگ مو، صدا، قد و … همگي به ارث برده از والدين است. برخي از ويژگي هاي شخصيتي مانند رهبري را از پدر و مادر به ارث مي‌بريم. همان طور كه مطالعه كرديد، وظيفه شناسي با درصد كمتري در افراد از طريق ژن منتقل مي‌شود. اما با كمك روانشناس و شناخت روش هاي تقويت شخصيت مي‌توانيد وظيفه شناسي را تقويت دهيد.

براي كنترل خشم و بررسي ويژگي هاي ژنتيكي كه از والدين به ارث مي‌بريم اما فايده اي براي ما ندارند نياز به كمك روانشناس داريم. مشاورين با ارائه راهكارهاي مناسب به ما روش كنترل بر رفتار را مي‌آموزند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمنيه تاثير وراثت و محيط بر شخصيت در بدن در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تاثير وراثت و محيط بر شخصيت | نقش ژن ها بر رفتار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۹:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روانشناسي سازماني يكي از شاخه‌هاي نسبتاً جديد در علم روانشناسي است. ما، روان‌شناسان صنعتي را بيشتر با آزمون‌هاي استخدامي و استعداديابي مي‌شناسيم؛ اما شايد برايتان جالب باشد اگر بگوييم كه اين فقط قسمت كوچكي از كار يك روان‌شناس صنعتي و سازماني است. به‌طوركلي مي‌توانيم بگوييم كه هدف روانشناسي سازماني اين است كه فرد و سازمان هر دو، به بهترين بهره‌وري برسند؛ و بالاترين بازدهي را داشته باشند. اما رسيدن به اين هدف نياز به تخصص ويژه‌اي دارد كه تنها در اختيار متخصصان روانشناسي سازماني است.

منبع: روانشناسي سازماني | اهداف روانشناسي سازماني چيست؟

روانشناسي سازماني چيست

همان‌طور كه از نام آن پيداست روانشناسي سازماني بيش از هر چيزي با يك سازمان و مسائل مربوط به آن سروكار دارد. به‌طوركلي مي‌توانيم بگوييم كه تمامي موضوعات درون يك سازمان از حال روحي اعضا گرفته تا بالابردن راندمان كاري كل مجموعه و همين‌طور نوع تبليغ محصول همگي به روانشناسي سازماني مربوط مي‌شود. روان‌شناسان در محيط‌هاي سازماني تلاش مي‌كنند تا تأثير مسائل مختلف روي رفتار كارمندان و مشتريان و همين‌طور تأثير آنها روي وضعيت سازمان را بررسي كنند.

همان‌طور كه شما هم متوجه شده‌ايد مي‌توانيم بگوييم اگر به دنبال يك محيط كاري سالم و بانشاط هستيد و يا مي‌خواهيد وضعيت بهره‌وري را در مجموعه خود بالاتر ببريد بهترين كار اين است كه از يك متخصص در اين زمينه كمك بگيريد. اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه روانشناسان صنعتي و سازماني باتوجه‌به تخصصي كه راجع به تأثير متقابل محيط كار و انسان روي هم دارند به‌خوبي مي‌توانند در اين زمينه به شما كمك كنند.

روانشناسي سازماني چه چيزي را بررسي مي‌كند؟

يكي از اصلي‌ترين سؤالاتي كه بايد راجع به آن صحبت كنيم اين است كه اصلاً روانشناسي سازماني چه چيزي را بررسي مي‌كند؟ در واقع در اين قسمت مي‌خواهيم به اين سؤال پاسخ بدهيم كه يك روانشناس در يك سازمان چه كارهايي انجام مي‌دهد.

آزمون‌هاي استخدامي

اولين و شايد شناخته‌شده‌ترين بخش از كار روانشناسان سازماني استخدام نيروي جديد است. حتماً شما هم با آزمون‌هاي استخدامي و سؤال‌هايي كه در اين مصاحبه‌ها پرسيده مي‌شود آشنايي داريد. واقعيت اين است كه هر سازماني به دنبال استخدام بهترين‌ها براي محيط كاري‌اش است. اما پيداكردن بهترين نيرو چطور ممكن است؟ شايد شما تجربه و تحصيلات كافي در يك زمينه داشته باشيد اما به لحاظ ويژگي‌هاي شخصيتي نتوانيد داخل سيستم قرار بگيريد. يا شايد برعكس.

به همين خاطر قبل از هر چيزي روانشناسي سازماني مي‌بايست ويژگي‌هاي شما را بررسي كند. شخصيت، مهارت، باورها و انتظارات شما و بسياري از مسائل ديگر مي‌بايست در اين قسمت مورد بررسي قرار بگيرند. يك روان‌شناس سازماني با بررسي تمام اين نكات در كنار هم، به اين سؤال پاسخ مي‌دهد كه چه نيرويي مي‌بايست براي قسمت موردنظر انتخاب شود.

هماهنگي شخصيت و شغل

همان‌طور كه گفتيم همه چيز تخصص و تجربه كاري نيست. آيا شما ويژگي‌هاي شخصيتي لازم براي قرارگرفتن در يك بخش خاص را داريد؟ براي مثال يك نفر تا چه حد برون‌گرا و اهل كار تيمي است؟ آيا فرد روحيه مديريت‌كردن را داراست؟ آيا كارمندي كه مي‌خواهيم در يك بخش قرار بدهيم درگير مشكلاتي مثل كمال‌گرايي يا بدتر از آن بيماري‌هاي روحي است؟

به‌غيراز مرحله استخدام در قسمت چينش نيروهايي كه در سازمان كار مي‌كنند نيز بايد به اين سؤال‌ها جواب داده شود. به همين خاطر مي‌توانيم بگوييم يكي ديگر از كارهاي روان‌شناس سازماني اين است كه نيروها را در جايگاهي قرار دهد كه بهترين و بيشترين استفاده از توانايي‌هاي آنها بشود.

تأثير محيط كاري روي فرد

محيطي كه در آن كار مي‌كنيم روي شرايط روحي ما تأثير مي‌گذارد. به همين نسبت ما نيز روي محيط كاري‌مان تأثير مي‌گذاريم. براي مثال فرض كنيد در يك محيط پر از استرس كار مي‌كنيد. طبيعتاً فعاليت در اين بخش باعث مي‌شود كه شما درگير استرس و به دنبال آن بسياري از مشكلات جسمي و روحي شويد.

در مقابل همين شرايط منفي شما روي وضع كاركرد و ارتباطتان با ديگران تأثير مي‌گذارد؛ و از همين مسير شما روي فعاليت كل سازمان تأثير خواهيد گذاشت. به همين خاطر يكي ديگر از وظايف روانشناسي سازماني كنترل اين وضعيت است. روان‌شناس مي‌بايست هم به فرد و هم به محيط كمك كند تا كمترين آسيب را به يكديگر وارد كنند؛ و به عبارتي به بالارفتن بهره‌وري فرد و نظام كمك كند.

تبليغات

كار روانشناسي سازماني هميشه هم مربوط به داخل سازمان و نيروهاي درون آن نيست. بلكه يك بخش مهم از كار آنها اين است كه چطور فروش را بالا ببرند. در واقع هدف نهايي هر مجموعه‌اي اين است كه بتواند تأثير بيشتري روي مصرف‌كنندگان خودش داشته باشد. اما اين هدف چطور اتفاق مي‌افتد؟ طبيعتاً همه چيز به كيفيت كالا برنمي‌گردد. گاهي اوقات شما مي‌بايست از فنون خاصي مثل تبليغات استفاده كنيد. به‌علاوه تبليغ شما نيز بايد به‌گونه‌اي باشد كه شما را در ذهن مخاطب پررنگ‌تر كند. همان‌طور كه گفتيم اين مسئله يكي ديگر از وظايفي است كه روان‌شناس صنعتي و سازماني برعهده دارد.

دلايل و اهميت استفاده از روانشناسي سازماني

تا اينجا با حيطه كاري روانشناسي سازماني و مسئوليت‌هاي او آشنا شديم. هرچند حتماً تا حدودي با اين رشته آشنا شده‌ايد، با اين‌حال اكنون مي‌خواهيم به اين سؤال جواب بدهيم كه اصلاً چرا بايد از يك روان‌شناس سازماني در محيط كاري‌مان استفاده كنيم.

واقعيت اين است كه همه ما در محيط كار به دنبال بالابردن بهره‌وري و شرايط بهتر هستيم. ما بيشتر ساعات روز و همين‌طور سال‌هاي عمرمان را در محيط كار مي‌گذرانيم. پس بسيار مهم است كه در چه محيط و شرايطي كار مي‌كنيم. به‌علاوه سرمايه‌گذاران هميشه با هدف بالابردن سود خود و بهترشدن شرايط مالي دست به يك كار جديد مي‌زنند. پس مي‌توانيم بگوييم هيچ‌كس به دنبال شكست‌خوردن در محيط كاري نيست. اما اين مسئله براي موفقيت در محيط كاري ما كافي نيست.

براي رسيدن به اين موفقيت شما مي‌بايست قواعد و اصول اين موضوع را به‌خوبي بشناسيد. بهترين راه براي شناخت اين قواعد و اصول اين است كه از يك متخصص كمك بگيريد. ما در هر زمينه به نيروهاي متخصص مراجعه مي‌كنيم. پس بهتر است در اين باره نيز از يك روان‌شناس متخصص كمك بگيريد. روان‌شناسان باتوجه‌به دانش و تجربه‌اي كه دارند به شما كمك مي‌كنند تا به هدف‌هاي شغلي‌تان برسيد.

معرفي خدمات ذهن نو در زمينه روانشناسي سازمان

مجموعه ذهن نو با سابقه چندين و چندساله در حوزه خدمات روانشناختي و گرد هم آوري متخصصان سلامت روان، به تمامي ارگان ها و سازمان ها جهت ارائه خدمات روانشناسي سازماني اعلام آمادگي مي نمايد. شما به صورت فردي نيز مي توانيد با دريافت مشاوره و استعداديابي شغلي از اين خدمات استفاده كنيد.

تمامي ارگان ها و سازمان ها مي توانند با دريافت شماره هاي درج شده، به صورت كاملا جامع و تخصصي براي امور استخدام، درمان و بررسي سازماني از خدمات مشاوره روانشناسي اين مجموعه استفاده نمايند.

براي دريافت مشاوره در زمينه روانشناسي سازمان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره آنلاين با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

آيا روانشناسي سازماني با روان‌شناسي باليني فرق دارد؟

بله؛ روان‌شناسي باليني و سازماني دو گرايش متفاوت از روان‌شناسي هستند؛ در شاخه باليني بيشتر به فرد و شرايط روحي او به‌صورت انفرادي توجه مي‌شود. اما در بخش سازماني ارتباط فرد با يك سازمان مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: روانشناسي سازماني | اهداف روانشناسي سازماني چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۱:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهداشت بلوغ و نوجوان در حيطه هاي مختلف اگر رعايت شود باعث هويت يابي درست نوجوانان مي‌شود. اما اگر بهداشت فردي در دوران بلوغ به درستي صورت نگيرد باعث بروز مشكلات رواني، اجتماعي، احساسي و جسماني خواهد شد. خانواده ها بايد در زمينه بهداشت بلوغ و نوجوان نقش اساسي ايفا كنند. به نوجوان خود آموزش هاي لازم را بدهند و او را به سمت رعايت بهداشت در دوران بلوغ تشويق كنند. آموزش مسائل بهداشت بلوغ و نوجوان در اين دوره حائز اهميت است و بايد جدي گرفته شود. براي آموزش و آگاهي از اين مسائل روانشناس نوجوان كمك بزرگي به شما خواهد كرد.

منبع: بهداشت بلوغ و نوجوان | بهداشت و تغذيه در دوران بلوغ

بهداشت بلوغ و نوجوان

بلوغ به سه دسته بلوغ ديررس، بلوغ زودرس و بلوغ به موقع تقسيم مي‌شود. كساني كه به بلوغ مي‌رسند بايد بهداشت بلوغ و نوجوان را آموزش ببينند. بهداشت بلوغ براي سلامت افراد در سنين نوجواني بايد پر اهميت باشد. دوران بلوغ سرشار از خطا، احساس بد، غرور، مشكلات جسماني و رواني است كه حل اين مشكلات باعث پيشرفت در زندگي مي‌شود.

نوجوانان در اين دوران بسيار علاقه به كسب تجربه دارند اما كسب برخي تجربه ها باعث بروز اختلالات رفتاري، رواني، جسماني و احساسي مي‌شود. دوستي با افراد پر خطر مي‌تواند در زمينه هاي مختلفي مشكلات ايجاد كند. خانواده ها در دوران بلوغ بايد به نوجوانان خود توجه بيشتري داشته باشند.

اگر بهداشت بلوغ و نوجوان به خوبي صورت بگيرد نوجوان به راحتي از اين دوران سخت عبور خواهد كرد. اما اگر اين دوران سرشار از مشكلات باشد بدون راه حل باشد، در بزرگسالي نيز دچار تعارضات جدي خواهد شد. دختران در سنين بلوغ بيشتر درگير مسائل احساسي مي‌شوند اما پسران با مشكلات رفتاري و سوء مصرف مواد همراه خواهند شد.

عدم توجه به بهداشت بلوغ و نوجوان عواقبي به دنبال دارد كه شامل تصادفات، قتل، خودكشي، بارداري ناخواسته، اعتياد، مشكلات عاطفي، افسردگي، كمبود اعتماد به نفس، بيماري هاي مقاربتي و بيماري هاي قلبي مي‌شود. در پي اين اتفاقات مشكلات اجتماعي و فردي نيز براي آن ها پيش خواهد آمد.

بلوغ چيست؟

بلوغ به معناي كامل شدن و بالغ شدن است. در نتيجه بلوغ در تمام ابعاد جسماني، اجتماعي، فكري و عاطفي اتفاق مي‌افتد. اما تغييرات ظاهري مشهودتر از تغييرات ديگر است. بدن به سرعت تغيير مي‌كند، ظاهر افراد بزرگ تر به نظر مي‌رسد و اندام هاي كودكانه به اندام مردانه و زنانه تبديل مي‌شود.

دوران بلوغ بسيار حساس و چالش بر انگيز مي‌باشد. سن بلوغ در دختران از 9 تا 14 سالگي است و در پسران از 10 تا 17 سالگي اتفاق مي‌افتد. زماني كه والدين از بحران هاي دوران بلوغ اطلاعي نداشته باشند نوجوانشان را با چالش هاي بزرگتري روبرو خواهند كرد. نوجوانان در اين دوران بسيار حساس عمل مي‌كنند و به دنبال جلب توجه هستند.

مشكلات بهداشت بلوغ و نوجوان دختر

دروان نوجواني بسيار سخت و طاقت فرساست. دوره حساس و ناخوشايند بلوغ افراد را با مشكلات زيادي روبرو مي‌كند. تنها نوجوانان هستند كه اين مشكلات را درك مي‌كنند و همسالانشان حرف هاي آنها را راحت تر درك مي‌كنند. بيماري هاي مقاربتي و اختلالات نوجوانان در دسته مشكلات بهداشت بلوغ دختران قرار مي‌گيرد. در دوران بلوغ تغييرات هورموني به نوجوانان فشار وارد مي‌كند و اين فشارها باعث بروز مشكلاتي خواهد شد. در ادامه در رابطه با مشكلات بهداشت بلوغ و نوجوان دختر اشاره كرده ايم.

  • استرس
  • اضطراب
  • افسردگي
  • اختلال بد ريخت انگاري
  • بيماري هاي مقاربتي
  • بلوغ زودرس
  • بلوغ ديررس
  • بي اشتهايي عصبي
  • پرخوري عصبي
  • بارداري ناخواسته
  • افزايش وزن
  • كاهش اعتماد به نفس
  • كاهش عزت نفس

مشكلات بهداشت بلوغ و نوجوان پسر

مشكلات بهداشت بلوغ و نوجوان پسر نيز مانند مشكلات دختران بايد از اهميت بالايي برخوردار باشد. پسران نيز در دوران بلوغ با مشكلات زيادي دست و پنجه نرم مي‌كنند. رسيدگي به پسران بايد در زمينه مهارت آموزي باشد. پسران در دوران بلوغ گرايش به مصرف مواد، رفتارهاي پرخاشگر و تمايلات جنسي پيدا مي‌كنند. اگر بلوغ زودرس باشد نوجوان پسر را با مشكلات بيشتري روبرو خواهد كرد. مصرف مواد مخدر، سيگار و الكل در پسران بيشتر از دختران است و پيامدهاي طولاني مدت به همراه دارد. رايج ترين مشكلات بهداشت بلوغ و نوجوان پسر را در ادامه شرح داده ايم.

  • بلوغ زودرس
  • اختلال بيش فعالي و كمبود تمركز
  • سوء مصرف مواد
  • مشكلات در خوردن
  • بيماري هاي مقاربتي
  • مشكلات پرخاشگري
  • مشكلات رفتاري
  • مشكل در انزال يا نعوظ
  • تفاوت هاي فيزيكي
  • ناهنجاري هاي اندام تناسلي
  • بزرگ شدن سينه ها
  • افزايش وزن

بهداشت بلوغ و نوجوان در ابعاد مختلف

دوره نوجواني دوران بسيار حساسي است و اگر نوجوان با مشكلات زيادي روبرو نشود و از مشكلات به راحتي عبور كند، سربلند خواهد شد. اما اگر با بسياري از مشكلات روبرو شود و حل نشده باقي بماند، مشكلات تا بزرگسالي با او همراه خواهند شد. براي بهداشت بلوغ و نوجوان ابعاد مختلفي وجود دارد كه در ادامه در رابطه با مشكلات بلوغ و نوجوان صحبت كرده ايم.

1. بهداشت جسمي بلوغ و نوجوان

براي بهداشت بلوغ و نوجوان در زمينه جسماني بايد به نكات زير توجه كنيد.

  1. نوجوان حداقل بايد روزانه 60 دقيقه ورزش كند. يا فعاليت بدني داشته باشد.
  2. بايد به سلامت جسماني اهميت دهند و افزايش وزن را كنترل كنند.
  3. نوجوانان در دوران بلوغ بايد رژيم غذايي سالمي داشته باشند زيرا بخش عمده اي از رشد نوجوان در دوران بلوغ است.
  4. سعي كنيد در دوران بلوغ با صداي بلند موسيقي گوش ندهيد زيرا در بزرگسالي با مشكلات شنوايي روبرو خواهيد شد.
  5. به سلامت دندان هاي خود اهميت دهيد و روزانه مسواك بزنيد. نخ دندان را فراموش نكنيد و بهداشت دندان را به عادت تبديل كنيد.
  6. نوجوانان بايد روزانه 9 تا 9 و نيم ساعت خوابيده باشند.

2. بهداشت رواني بلوغ

بهداشت رواني در دوران بلوغ از اهميت بالايي برخوردار است. براي بهداشت بلوغ و نوجوان در حيطه رواني و روحي بايد به نكات مهمي توجه كنيد كه در ادامه اشاره كرده ايم.

  1. فعاليت هاي خودتان را دسته بندي كنيد و انرژي خود را به مهمترين فعاليت ها اختصاص دهيد.
  2. رابطه خود را با والدين تقويت كنيد و بدانيد كه خانواده هميشه خوب شما را مي‌خواهد.
  3. درس خواندن را تقويت كنيد تا در آينده به اهداف خود دسترسي داشته باشيد.
  4. مطالعه آزاد داشته باشيد و سعي كنيد براي به آرامش رسيدن و تقويت روان كتاب هاي علمي مطالعه كنيد.
  5. براي كاهش استرس خود از روانشناس كمك بگيريد.

3. بهداشت احساسي بلوغ

احساس نوجوانان در دوران بلوغ بسيار حساس و البته همراه با فشارهاي رواني است. بنابراين براي بهداشت بلوغ و نوجوان در زمينه احساسي بايد به نكاتي توجه كنيد كه در ادامه شرح داده ايم.

  1. به احساسات خودتان توجه كنيد و حالات خود را زير نظر بگيريد.
  2. در صورتي كه احساسات شما به قدري درگير شد كه كلافه تان كرد، از ديگران كمك بگيريد.
  3. سعي كنيد خودتان را دوست داشته باشيد و بپذيريد.
  4. اگر اعتماد به نفس كمي داريد و احساس خوبي نسبت به خود نداريد با والدين و روانشناس صحبت كنيد.
  5. ديگران را اذيت نكنيد تا خودتان نيز اذيت نشويد.
  6. تصور كنيد كه بخشي از نوجواني شما بايد با اين احساسات همراه باشد و جايي براي نگراني نيست.
  7. براي كنترل احساسات خود كه شامل افسردگي، كمبود اعتماد به نفس، كمبود عزت نفس، تغييرات شخصيتي و استرس مي‌شود از روانشناس كمك بگيريد.

4. بهداشت رفتاري بلوغ و نوجواني

بهداشت رفتاري در دوران بلوغ بايد حائز اهميت باشد. تمام مشكلات در دوران بلوغ بايد جدي گرفته شود اما بهداشت بلوغ و نوجواني در حيطه رفتاري را نوجوان و خانواده ها بايد جدي بگيرند. در ادامه در رابطه با بهداشت رفتاري در دوران بلوغ به نكات مهمي اشاره كرده ايم.

  1. از موقعيت هاي مكاني خشونت بار دوري كنيد. دعوا و خشونت باعث عادت و آسيب به روان و جسمتان مي‌شود.
  2. از سرعت زياد هنگام رانندگي پرهيز كنيد. وسايل نقليه موتور باعث مرگ و مير بسيار از نوجوانان در دوران بلوغ شده است. از كلاه ايمني و كمربند هنگام رانندگي استفاده كنيد.
  3. در انتخاب دوست دقت كنيد و از دوستي با افراد پر خطر بپرهيزيد.
  4. از رابطه جنسي دوري كنيد اما زماني كه رابطه زناشويي داريد، از رابطه جنسي بدون مراقبت پرهيز كنيد و هميشه از وسايل جلوگيري استفاده كنيد.
  5. داروهاي بدون تجويز، سيگار و مصرف تنباكو باعث اعتياد مي‌شود و سلامت جسماني نوجوان را به خطر مي‌اندازد.
  6. مصرف الكل و مواد مخدر حتي به صورت امتحاني باعث عادت شما مي‌شود و يك عمر پشيماني به بار خواهد آورد.

كلام آخر

بلوغ، پر دردسر ترين دوران زندگي آدمي است. خانواده ها بايد در اين دوران فرزندان، عملكرد بهتر و آگاهانه تري داشته باشند و نسبت به بهداشت بلوغ و نوجوان از اطلاعات لازم را به دست آورند. زماني كه بهداشت بلوغ رعايت شود، نوجوان دوران بسيار خوبي را سپري خواهد كرد.

اما عدم رعايت بهداشت بلوغ باعث آسيب هاي جبران ناپذيري خواهد شد كه تا بزرگسالي همراه نوجوان خواهد بود. روانشناسان در اين زمينه به والدين و نوجوان كمك بسزايي خواهند كرد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج‌شده تماس حاصل فرماييد.

،دريافت مشاوره در زمينه بهداشت بلوغ و نوجوان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره نوجوان با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: بهداشت بلوغ و نوجوان | بهداشت و تغذيه در دوران بلوغ


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۸:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شربت ترياك كه به آن تنتور يا مخلوط افيون هم گفته مي‌شود يكي از انواع مواد مخدر است كه تقريباً تمامي مواد شيميايي ترياك، كدئين و مرفين را دارد و به همين خاطر بسيار اعتيادآور است. اما متأسفانه بعضي‌ها تصور مي‌كنند كه براي درمان اعتياد به ترياك مي‌توانند از آن استفاده كنند و اين كار باعث وابستگي آن‌ها به اين دارو مي‌شود. پس بهتر است براي استفاده از اين دارو يا حتي قطع مصرف آن حتما از متخصص كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع: شربت ترياك چيست

شربت ترياك چيست ؟

شربت‌ترياك نام يك نوع ماده مخدر است كه از ترياك، الكل و آب ساخته شده و به رنگ قرمز مايل به قهوه‌اي است. در گذشته متخصصين متوجه شدند كه مواد شيميايي ترياك در الكل بهتر از آب حل مي‌شوند و درنتيجه شربت‌ترياك را توليد كردند. اين ماده در روزهاي اول و مثل ساير مخدرها براي خاصيت ضد دردش مورداستفاده قرار مي‌گرفت، اما پس از مدتي مشخص شد كه درست مانند بقيه داروهاي خانواده ترياك يا حتي شايد بيشتر از آن‌ها باعث اعتياد مي‌شود و به همين خاطر استفاده از آن محدوديت زيادي يافت.

دلايل استفاده از شربت ترياك

خيلي از كساني كه شربت ترياك استفاده مي‌كنند به دنبال احساس لذت و آرامشي هستند كه با استفاده از آن برايشان ايجاد مي‌شود، اما پس از مدتي كه به اين ماده اعتياد پيدا مي‌كنند و براي فرار از عوارض جسماني منفي مثل بدن‌درد مجبورند كه استفاده از آن را ادامه بدهند. يكي ديگر از دلايل وابستگي به اين ماده استفاده خودسرانه از آن براي كاهش درد است. اگر استفاده از اين ماده براي كاهش درد زير نظر متخصص و به‌اندازه مشخصي نباشد، مي‌تواند باعث بروز مشكلات جسمي و رواني زيادي شود.

متأسفانه گاهي هم به‌اشتباه از شربت‌ترياك براي ترك اعتياد به ترياك استفاده مي‌شود. چون شربت‌ترياك تمامي ويژگي‌هاي ترياك را دارد و استفاده از آن در دوران ترك باعث مي‌شود تا بيمار درد و ناراحتي كمتري را احساس كند. اما با توجه به اينكه شربت ترياك به‌اندازه خود ترياك خاصيت اعتيادآوري دارد بيمار به اين ماده معتاد مي‌شود.

عوارض مصرف شربت ترياك

استفاده از اين ماده در بعضي‌ها باعث بروز نشانه‌هاي منفي مي‌شود. ازجمله؛

  • ناراحتي‌هاي گوارشي مثل حالت تهوع يا يبوست
  • خشكي دهان
  • سرگيجه
  • خارش بدن
  • بي‌ميلي به غذا
  • احساس خستگي

نشانه‌هاي اعتياد به شربت ترياك

اگر شما يا يكي از اطرافيانتان از شربت ترياك استفاده مي‌كنيد بهتر است با نشانه‌هاي اعتياد آن آشنا شويد و اگر اين علائم را در خود مي‌بينيد بلافاصله با يك متخصص در اين مورد صحبت كنيد

  • مقدار ثابتي از دارو هميشه نمي‌تواند باعث لذت شود و مجبوريد هرچند وقت يك‌بار ميزان استفاده‌تان را افزايش دهيد
  • عدم استفاده از شربت ترياك باعث بروز نشانه‌هاي منفي مثل بدن‌درد يا كلافگي مي‌شود
  • زمان و هزينه زيادي را براي پيدا كردن و استفاده از شربت ترياك مصرف مي‌كنيد
  • احساس مي‌كنيد رابطه شما با دوستان يا خانواده كمتر از قبل شده است
  • از رفتن به بسياري از جاها به اين خاطر كه نمي‌توانيد از اين ماده استفاده كنيد منصرف مي‌شويد.

سوءمصرف شربت ترياك

سوءمصرف شربت ترياك به مواردي گفته مي شود كه فرد خلاف تجويز پزشكش شروع به مصرف مداوم و خودسرانه از شربت ترياك بكند. فرد كه به اين ماده سوءمصرف دارد دچار علائم و رفتارهايي مي شود كه در ادامه به آنها اشاره مي كنيم :

  • به دنبال تهيه شربت ترياك بدون نسخه پزشك مي باشد.
  • علائم اعتياد در فرد ظاهر مي شود.
  • احساس بي قراري مي كند.

وابستگي به شربت ترياك تحمل بدن فرد مصرف كننده را نسبت به مواد مخدر افزايش مي دهد. افزايش تحمل بدن يعني فرد مصرف كننده با اين ماده مخدر سازگار شده و ديگر نمي تواند همانند گذشته فعاليت كند و براي برسيدن به احساس خوب مجبور است مقدار و ميزان بيشتري از اين ماده را مصرف كند.

فردي كه اعتياد به شربت ترياك دارد نسبت به مصرف اين ماده ولع شديد پيدا مي كند و در صورت طولاني شدن فاصله بين مصرف اين ماده دچار علائم خماري مي شود.

جوشاندن شربت ترياك

بعضي‌ها فكر مي‌كنند با جوشاندن شربت ترياك عوارض مضر آن كمتر مي‌شود. اما بايد بدانيد كه اين كار هيچ تأثيري روي مواد شيميايي اين ماده ندارد و تنها باعث مي‌شود آب و الكلي كه داخل شربت وجود داشته تبخير شود. اين كار حتي باعث غليظ‌تر شدن و رسوب كردن تركيبات مضر شربت ترياك در معده و روده مي‌شود.

مسموميت با شربت ترياك

استفاده بيش‌ازحد از شربت ترياك باعث بروز نشانه‌هاي مسموميت يا اوردوز با اين دارو مي‌شود. درصورتي‌كه اين نشانه‌ها را در اطرافيان خود مي‌بينيد هرچه سريع‌تر بيمار را به يك مركز درماني برسانيد:

  • مشكلات تنفسي
  • احساس سرخوشي و داشتن انرژي بيش‌ازحد كه با خلق معمول فرد تفاوت دارد
  • افسردگي شديد
  • تغيير خلق
  • يبوست

اوردوز با شربت ترياك

با وجود اينكه شربت ترياك يك مسكن است و براي تسكين بسياري از درد ها توسط پزشك تجويز مي شود. ولي نبايد بيش از اندازه تجوز شده مصرف شود چرا كه منجر به علائم كشنده مي شود كه در ادامه شايع ترين علائم اوردوز با شربت ترياك را معرفي كرديم :

  • نارسايي تنفسي
  • سرخوشي
  • تنگي مردمك چشم
  • يبوست
  • بي قراري

موارد منع مصرف شربت اپيوم يا ترياك

قبل از مصرف اين دارو، اگر به آن حساسيت داريد حتما به پزشك خود مراجعه ناييد. شربت اپيوم حاوي مواد غير فعال است كه مي تواند باعث علائم آلرژيك و ساير مشكلات جسمي براي فرد شود. براي كسب اطلاعات بشتر در مورد موارد منع مصرف شربت اپيوم حتما با يك متخصص و پزشك در مورد سابقه بيماري مشورت كنيد كه برخي از اين مسائل در ادامه اشاره كرديم :

  • اختلالات مغزي
  • مشكلات تنفسي
  • بيماري كليوي
  • سابقه شخصي
  • مشكلات معده و روده
  • مشكل در دفع ادرار
  • بيماري لوزالمعده
  • بيماري كيسه صفرا

درمان اعتياد به شربت ترياك

همان‌طور كه گفته شد شربت ترياك يكي از مخدرهاي به‌شدت اعتيادآور است و استفاده خودسرانه از آن مي‌تواند باعث وابستگي به اين ماده باشد. پس اگر نشانه‌هاي اعتياد به اين شربت را در خود يا اطرافيان احساس مي‌كنيد بهتر است براي درمان از يك متخصص كمك بگيريد. بسياري از معتادان فكر مي‌كنند كه به‌تنهايي مي‌توانند براي ترك اقدام كنند اما اين كار در بعضي از آن‌ها باعث مي‌شود كه دير يا زود مصرف مجدد را شروع كنند و اين مسئله موجب آسيب ديدن اعتمادبه‌نفس آن‌ها مي‌شود. به‌علاوه ترك اعتياد بدون نظارت متخصص ممكن است باعث آسيب‌هاي جسمي يا رواني بيشتري براي بيمار باشد. به‌طوركلي درمان اعتياد به شربت ترياك شامل دو بخش اساسي است:

سم‌زدايي يا ترك اعتياد جسماني

در اين مرحله به بيمار كمك مي‌كنند تا وابستگي جسمي خود را به شربت ترياك كنار بگذارد. اين كار با توجه به ميزان و مدت مصرف و همين‌طور شرايط جسماني بيمار مي‌تواند براي مدتي طول بكشد و همين‌طور گاهي اوقات نياز است كه در بيمارستان يا مراكز ترك اعتياد بستري شود. اما در بعضي مواقع هم تنها بايد روزانه شرايط خود را به متخصص اطلاع دهيد. پس از پايان مرحله سم‌زدايي بدن‎‌تان هيچ وابستگي به ماده مخدر نخواهد داشت.

جلسات بازپروري يا ترك اعتياد رواني

بسياري از معتادان و خانواده‌هاي آن‌ها به‌اشتباه فكر مي‌كنند كه پس از سم‌زدايي بيمار ديگر از اعتياد پاك شده اما اين يك باور اشتباه است. به خاطر همين باور اشتباه خيلي‌ها بارها ترك مي‌كنند و بازهم به سراغ استفاده از مواد مخدر مي‌روند، زيرا ميل رواني به استفاده از مخدر هنوز سر جاي خود باقي مانده است و دير يا زود مقاومتش در برابر اين تمايل را از دست مي‌دهد.

براي اينكه ميل به استفاده از مخدر يا وابستگي ذهني و رواني به اين ماده به‌طور كامل از بين برود، بايد جلسات بازپروري يا مشاوره با روانشناس ترك را هم در برنامه درماني خود قرار دهيد. روانشناسان به‌غيراز كمك به ترك وابستگي رواني در موارد زير هم كمك خواهند كرد:

  • درمان عوارض روحي و بيماري‌هايي مثل افسردگي يا بي‌قراري كه پس از ترك اتفاق مي‌افتد.
  • كمك براي پيدا كردن دلايل اصلي اعتياد و برطرف كردن آن‌ها
  • تلاش براي حل مشكلات خانوادگي كه به دليل اعتياد ايجاد شده است
  • كمك به بيمار براي پيدا كردن هدف و انگيزه در زندگي و تلاش براي رسيدن به آن‌ها

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

شربت ترياك چيست؟

شربت ترياك يك نوع ماده مخدر است كه از مخلوط ترياك، آب و الكل ساخته مي‌شود و تقريباً تمامي خاصيت‌هاي شيميايي ترياك، مرفين و كدئين را دارد.

استفاده از شربت ترياك چه عوارضي دارد؟

ناراحتي‌هاي گوارشي مثل حالت تهوع يا يبوست، خشكي دهان، سرگيجه، خارش بدن و بي‌ميلي به غذا از نشانه‌هاي استفاده از شربت ترياك هستند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شربت ترياك چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شربت ترياك چيست،
موضوع:
[ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۴:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درك احساس ديگران از اهميت بالايي برخوردار است. افراد از طريق حالات صورت، زبان، صدا و آوا احساسات و عواطف خودشان را بروز مي‌دهند. به طور كلي همه افراد 6 احساس يكسان دارند كه شامل تعجب، شادي، غم، خشم، ناراحتي و انزجار مي‌شود. احساسات به دو جنبه مثبت و منفي دسته بندي مي‌شود و افراد براي برقراري رابطه بهتر و سالم تر بايد اين احساسات را بشناسند. احساسات و عواطف منفي استرس را در بدن افراد بالا مي‌برد و احساسات مثبت به كاهش استرس كمك مي‌كند. تمامي غم و شادي اشخاص با اين احساسات بيان مي‌شود و براي ديگران با كمك روش هاي متفاوتي قابل تشخيص است.

منبع: درك احساس ديگران | چگونه ديگران را درك كنيم ؟

درك احساس ديگران

براي درك احساسات و شناخت افراد بايد برخي از مهارت ها را به ياد داشته باشيم. كيفيت روابط احساسي، كاري و خانوادگي بستگي به شناخت احساس و عواطف اطرافيان دارد. هر فردي با رفتارها و شخصيت مختص به خود عواطفش را بروز مي‌دهد. براي درك‌احساس ديگران نياز به آموزش و يادگيري برخي مسائل داريم. بايد ذهن و فكر خودتان را منعطف كنيد و به رفتار ديگران توجه كنيد. احساسات به فرهنگ و زبان افراد بستگي دارد. اما تمامي افراد با روش هاي يكساني احساسات خود را نمايان مي‌كنند. در ادامه در رابطه با روش هاي درك احساس ديگران توضيح داده ايم.

چرا بايد احساس ديگران را درك كنيم؟

براي رفتار با افراد و تعامل متقابل نياز به درك احساس ديگران است. زماني كه احساسات ديگران را درك مي‌كنيد، روابط سالم تر و آرام تري را تجربه خواهيد كرد. براي درك ديگران بايد احساسات آنها را بشناسيم و براي برقراري رابطه سالم تر پيش قدم شويم.

درك احساس ديگران علاوه بر اينكه تعامل متقابل را مي‌سازد، براي كمك به افراد نيز حائز اهميت است. گاهي افراد و عزيزان ما غمي را تجربه مي‌كنند كه نياز به كمك دارند اما بيان نمي‌كنند. زماني كه ما به درك احساسات ديگران پي‌بريم مي‌توانيم به آنها كمك كنيم و راه نجاتي براي رهايي از غم و اندوه باشيم.

روش هايي براي درك احساس ديگران

براي درك احساس ديگران بايد روش هايي را ياد بگيريد. افراد از طرق متفاوتي مانند ظاهر احساسات خود را نمايان مي‌كنند. موارد زير در رابطه با روش هايي براي درك احساس‌ديگران شما را راهنمايي مي‌كند.

1. براي درك احساس ديگران زبان بدن را جدي بگيريد

حركات دست و پا خصوصيات و احساسات افراد را بيان مي‌كند. زبان بدن يكي از روش هاي درك احساس ديگران است. براي مثال: اگر زمان راه رفتن فردي سرش را بالا بگيرد يعني اعتماد به نفس بالايي دارد و بالعكس. يا اگر فردي دستانش را زمان صحبت كردن نمايان نكند يعني در حال پنهان كاري موضوعي است. با استفاده از زبان بدن مي‌توانيد تشخيص دهيد كه هر فردي چه رفتار و احساسي دارد .

2. عواطف منفي و مثبت را بشناسيد

براي درك احساس ديگران بايد عواطف مثبت و منفي افراد را بشناسيد. زماني كه 6 احساس را شناختيد بايد نحوه رفتار با افراد را نيز آموزش ببينيد. همانطور كه گفته شد افراد 6 حس غم، شادي، تعجب، انزجار، ترس و خشم را تجربه مي‌كنند. براي كاهش استرس اطرافيان بايد احساسات را شناسايي كنيم و نحوه برخورد با عواطف را به خاطر داشته باشيم.

3. به ظاهر و پوشش فرد توجه داشته باشيد

يكي از روش هاي درك احساس ديگران توجه به ظاهر است. لباس افراد نشان از شخصيت آنها است. اكثر افرادي كه لباس هاي رسمي مي‌پوشند بسيار مودب هستند. و افرادي كه پوششي اسپورت دارند زندگي را راحت و آسان مي‌گيرند. اگر توجه كنيد افرادي كه لباس هاي درهم مي‌پوشند، برنامه زندگي مشخصي ندارند. بنابراين با دقت و توجه به پوشش افراد مي‌توانيد احساسات آنها را درك كنيد.

4. درك احساس‌ديگران مكالمه داشته باشيد

مكالمه هميشه احساس ديگران را نمايان مي‌كند. براي درك احساس ديگران بايد مكالمه هرچند كوتاه داشته باشيد. با چندين جمله كوتاه توانايي درك خصوصيات افراد را پيدا خواهيد كرد. مكالمه هميشه شخصيت افراد را نشان مي‌دهد و از روي لحن ديگران مي‌توانيد احساسات ديگران را درك كنيد.

5. حالت چهره افراد را زير نظر بگيريد

يكي از اصلي ترين روش هاي درك احساس ديگران حالات چهره است. حالات چهره ديگران شما را با احساس آنها آشنا مي‌كند. زماني كه افراد غم بزرگي را تحمل مي‌كنند چشم هاي غمگين و صورتي چروك دارند. يا افرادي كه خيلي شاد هستند لبخند از روي لبشان كنار نمي‌رود. كندن پوست لب نشان از استرس و لبخند نشان از رضايت است.

6. به سلامت جسماني افراد توجه كنيد

احساسات بر سلامت جسماني اثر گذارند. براي شناسايي و درك احساس ديگران به سلامت جسماني آن ها توجه كنيد. افرادي كه هميشه احساس خستگي دارند معمولا از چيزي رنج مي‌برند. بسياري از بيماري هاي جسماني نشان از افسردگي، اضطراب و استرس ديگران است. كمبود انرژي، خستگي، خشم و رفتار خشونت آميز در دسته بيماري هايي قرار دارند كه در درك احساس‌ديگران كمك كننده هستند.

7. از فرد مورد نظر سوال بپرسيد

يكي از روش هاي ساده درك احساس ديگران، سوال پرسيدن است. اگر از روي ظاهر و چهره افراد توانايي تشخيص احساس نداشتيد، از فرد مورد نظر سوال بپرسيد. وسط صحبت هاي فرد نپريد و با دقت به تمام حرف هاي او توجه كنيد. زماني كه از او سوال مي‌پرسيد، تمام مدت منتظر جواب باشيد.

8. به لحن صداي فرد مورد نظر توجه كنيد

لحن صداي افراد به درك احساس ديگران كمك مي‌كند. با توجه به لحن و شدت تن صداي افراد مي‌توانيد احساسات آنها را درك كنيد. از طريق برخي از صداها مي‌توانيد به احساسات افراد پي ببريد و رفتار مناسب با آنها را در نظر بگيريد.

9. درك احساس ديگران قضاوت نكنيد

فرضيه ها و قضاوات روشي براي درك احساس ديگران است. گاهي افراد زماني كه عصباني هستند ديگران احساس مي‌كنند كه تمام موضوعات غير مرتبط نيز با عصبانيت بيان مي‌كنند. اين روش نوعي قضاوت است كه افراد را با سوءتفاهم روبرو مي‌كند. سعي كنيد همه چيز را به هم ربط ندهيد و قضاوت را كنار بگذاريد.10. نحوه صحبت ديگران را تحت نظر بگيريد

لحن و كلام فرد مورد نظر بهترين روش براي درك احساس ديگران است. از روي تن صدا مي‌توانيد احساسات ديگران را درك كنيد. از لحن صداي افراد مي‌توانيد به آرامش، رضايت و اطمينان افراد پي ببريد. برخي از احساسات مانند غم، ناراحتي و ترس به راحتي از طريق لحن قابل تشخيص نيستند. گاهي صداهاي بلند نشان از خشم يا علاقه به ادامه مكالمه است.

11. به كلمات ديگران توجه داشته باشيد

براي درك احساس ديگران بايد به كلمات مورد استفاده آنها توجه كنيد. مثلا افراد براي متوجه كردن شما ممكنه از جملات و افعال گذشته استفاده كنند. مثلا: از اين جمله استفاده مي‌كند” اين سومين باريه كه تو اين شغل پول خوبي درآوردم”. با استفاده از اين جملات مي‌توانيد متوجه شويد كه فرد در گذشته نيز اين موفقيت را كسب كرده است. البته با كمك اين روش به سطح اعتماد به نفس افراد و ميزان نياز آنها به توجه پي خواهيد برد.

12. به سراغ شهود خود برويد

پس از استفاده از روش هاي بالا براي درك احساس ديگران حالا نوبت به استفاده از شهود خودتان است. حس شهود دروني است و با منطق و بررسي ها متفاوت عمل مي‌كند. با قرار دادن تمامي موارد بالا در كنار هم، مي‌توانيد احساسات افراد را درك كنيد.

13. مشاهده افراد را تمرين كنيد

براي درك احساس ديگران، مشاهده را تمرين كنيد. با تمرين مشاهده مي‌توانيد احساسات ديگران را در نظر بگيريد و در تشخيص احساس ديگران نيز استفاده كنيد. مشاهده هم به آموزش زبان بدن كمك مي‌كند و هم لحن مكالمه افراد را متوجه خواهيد شد.

14. احساسات خود را بشناسيد

براي درك احساس ديگران بايد ابتدا احساسات خود را بشناسيد. براي شناخت احساسات خود بايد هوش هيجاني را تقويت كنيد. هوش هيجاني شامل 4 زمينه زير است.

  1. مديريت احساسات
  2. توانايي درك‌احساس خود و ديگران
  3. درك اهميت احساسات در زندگي
  4. تركيب احساسات با منطق و عقل

كلام آخر

اگر توانايي درك احساس ديگران را داشته باشيد مي‌توانيد در زمينه هاي مختلف به افراد كمك كنيد. با تقويت هوش هيجاني و نحوه درك احساس افراد بهتر است از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد. اينكه افراد چه احساساتي دارند خوشايند است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درك احساس‌ديگران در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: درك احساس ديگران | چگونه ديگران را درك كنيم ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۵:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

زمان مناسب درس خواندن در صبح تا شب خلاصه مي‌شود. اما بسته به بازدهي فرد زمان مطالعه متفاوت است. مثلا برخي از افراد به طور كلي بيش از 4 ساعت توانايي يادگيري ندارند. اما برخي نيز تا 12 ساعت به مطالعه مي‌پردازند. زمان مناسب و شيوه زمان بندي با تشخيص و بررسي هاي مشاورين تحصيلي بسته به توان، قدرت و نقاط ضعف افراد در دروس مختلف فرق دارد.

منبع: زمان مناسب درس خواندن

با كمك از روانشناس و مشاورين تحصيلي به راحتي مي‌توانيد زمان صحيح و درست مطالعه را بدست آوريد و اينكه گيرايي برخي افراد در طول روز بيشتر است كاملا صحيح است. اما برخي نيز شب تا صبح را براي مطالعه انتخاب مي‌كنند و در اين زمان راحت تر مطالب را درك مي‌كنند. بنابراين تمام اين موارد بستگي به شخصيت و ويژگي هاي فردي دارد كه به مطالعه پرداخته‌است.

زمان مناسب درس خواندن

زمان مناسب درس خواندن بر اساس تحقيقات، ساعت 10 صبح تا 2 ظهر و 4 عصر تا 10 شب مي‌باشد. براي ساعت باقي مانده 2 تا 4 عصر استراحت و ريكاوري، زمان صرف غذا، خواب كوتاه و فعاليت مورد علاقه است. در اين ساعات مشخص شده مغز توانايي هاي بيشتر براي يادگيري دارد.

اصولا همه افراد بين ساعت 2 تا 4 ناهار ميل مي‌كنند. هميشه بعد از صرف ناهار سنگيني زيادي به افراد غلبه مي‌كند. بنابراين پس از صرف ناهار هرگز زمان مناسبي براي مطالعه و يادگيري نيست. بدن سنگين شده و بازده كمي از دروس خواهيد‌گرفت. بنابراين ساعاتي كه گفته شد بهترين زمان براي مطالعه است.

زمان مناسب درس خواندن براي دروس مختلف

زمان مناسب درس خواندن براي درس رياضي، محاسباتي، فيزيك، حل مسائل شيمي و حل مسائل دروس مختلف صبح است. دروس محاسباتي نياز به هشياري بالا دارد. زماني كه از خواب بيدار مي‌شويد پس از صرف صبحانه انرژي بيشتري به نسبت طول روز داريد. بنابراين در اين ساعات يادگيري دروس بهتر صورت مي‌گيرد و با هشياري بيشتري به حل مسائل مي‌پردازيد.

زمان مناسب درس خواندن براي دروس حفظي (به دليل نياز به هشياري بالا و به ياد سپاري دقيق دارد)، بهتر است پس از مطالعه دروس محاسباتي و حل مسئله باشد. براي حفظيات لازم است تا اطلاعات را با سرعت به حافظه بلند مدت ارسال كنيد.

زمان اشتباه براي مطالعه دروس

برخي دانش آموزان و دانشجويان به اشتباه ساعاتي را براي مطالعه انتخاب كرده اند كه زمان مناسب درس خواندن نيست. سعي كنيد تا در اين شرايط مطالعه نكنيد.

  • صبح زود بلافاصله پس از بيدار شدن: صبح زود پس از بيدار شدن اصلا زمان مناسبي براي مطالعه نيست. زيرا مغز هنوز بيدار نشده و توانايي درك مطالب را ندارد.
  • شب تا صبح: سيستم بدن انسان ها اينگونه تبيين شده است. كه شب تا صبح به خواب گرايش داشته باشد. زماني كه شب تا صبح را صرف مطالعه مي‌كنيد، مغز خواب است و تمايل بيشتري به خوابيدن دارد. در اين شرايط به خواب رفتن هنگام مطالعه بيشتر اتفاق خواهد افتاد.
  • پس از بيدار شدن در هر ساعتي: هر ساعتي از روز كه شما بيدار مي‌شويد، مغز پس از چند دقيقه بيدار مي‌شود. پس بلافاصله پس از بيدار شدن به سراغ مطالعه دروس نرويد.
  • پس از كلاس هاي آموزشي: همه آگاه هستيم كه مغز افراد تا مقداري گنجايش درك و يادگيري دارد. پس از كلاس هاي آموزشي زمان مناسبي براي ريكاوري و استراحت است نه مطالعه! بعد از كلاس هاي درس و آموزشي به استراحت بپردازيد. و زماني كه آماده مطالعه بوديد آغاز كنيد.

زمان مناسب درس خواندن هنگام صبح

زمان مناسب درس خواندن هنگام صبح بعد از صبحانه و وقتي است كه كاملا هشيار باشيد. مطالعه بلافاصله پس از بيدار شدن هيچ فايده اي ندارد و هيچ كمكي به يادگيري شما نخواهد كرد. پس بعد از بيدار شدن بهتر است 30 دقيقه ورزش هوازي انجام دهيد و صبحانه كامل ميل كنيد تا كاملا هشياري را بدست آوريد. متخصصان وعده صبحانه را بسيار مهم قلمداد كرده اند. در ادامه برخي مزاياي صبحانه خوردن را شرح داده ايم.

  • حفظ تناسب بدني در افراد
  • بالا رفتن سطح قند خون
  • افزايش ميزان تمركز
  • افزايش يادگيري
  • افزايش حافظه

زمان مناسب درس خواندن هنگام شب

غده هيپوفيز به افزايش قدرت حافظه، يادگيري و هورمون رشد كمك مي‌كند. اما ساعت فعاليت اين غده صبح است. كساني كه شب تا صبح را براي مطالعه و يادگيري انتخاب مي‌كنند، ضعيف ترين زمان يادگيري را برگزيده‌اند. در ساعت 2 تا 7 صبح ضعيف ترين حالت و كمترين ميزان يادگيري رخ مي‌دهد.

اين ساعت زمان ترشح هورمون رشد است. اما براي اينكه هورمون رشد بهتر عمل كند بايد در اين ساعت افراد (بخصوص نوجوانان) به خواب رفته‌باشند. كودكان در سنين رشد در ساعات 2 تا 7 صبح بايد خواب باشند. بنابراين زمان مناسب درس خواندن هنگام شب بايد 7 تا 10شب باشد.

زمان بندي براي مطالعه دروس

زمان‌بندي براي مطالعه دروس بايد به شيوه اي انجام شود كه بازدهي بالايي به فرد بدهد. زمان مناسب درس خواندن و زمان بندي اصولي بر يك سري پايه بنا شده است كه عبارتند از.

  • برنامه ريزي بر اساس شرايط يادداشت شود.
  • برنامه ريزي بر اساس سطخ علمي باشد.
  • برنامه ريزي بايد هدف داشته باشد.
  • برنامه ريزي طوري باشد كه يادگيرنده توانايي يادگيري و مطالعه را داشته باشد.

به طور كلي زمان مناسب درس خواندن بستگي به توانايي هاي فرد دارد. زمان مطالعه در طول روز بري افرادي كه مشغول به كار هستند يا به مدرسه مي‌روند 4 ساعت است. اما اگر در طول روز منزل هستيد و توانايي لازم را داريد حداكثر مي‌توان تا 12 ساعت مطالعه داشت. براي مطالعه كنكور 6 ساعت مفيد بايد به مطالعه بپردازيد. اما سعي كنيد بين تفريح، مطالعه و استراحت تعادل برقرار كنيد. مطالعه بيش از حد درس شما را به مرور از خود دور مي‌كند.

كمك از مشاورين تحصيلي براي درس خواندن

به طور كلي برنامه ريزي بايد اصولي و به شيوه اي باشد كه افراد توانايي مطالعه در زمان مناسب درس خواندن را داشته باشند. مشاورين تحصيلي بهترين برنامه ريزي ها را براي دانش آموزان يا دانش جويان در نظر مي‌گيرند. ابتدا شرايط ياد گيرنده را مي‌سنجند (شرايطي مانند: خانواده، والدين، سكوت خانه و شرايط روحي و جسماني) و بر اساس آن اصول برنامه ريزي را انجام مي‌دهند. بهترين راه براي برنامه ريزي اصولي كمك از مشاورين تحصيلي است.

كلام آخر

برنامه ريزي اصولي و دقيق به سرعت يادگيري افراد كمك مي‌كند. برخي از افراد بدون برنامه ريزي دروس را مطالعه مي‌كنند و بازدهي خوبي نمي‌گيرند. با برنامه ريزي و اولويت بندي دروس مطالعه راحت تري خواهيد داشت. مشاوران تحصيلي به افراد كمك خواهند كرد تا با اولويت بندي و برنامه ريزي دروس را مطالعه كنند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه زمان مناسب درس خواندن مي توانيد از طريق شماره تلفن 02191002360 با متخصصان تحصيلي در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو صحبت كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: زمان مناسب درس خواندن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۲۶:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تست اعتياد به ترامادول TRAMADOL را مي‌شناسيد؟ ترامادول از جمله داروهاي تسكين دهنده دردهاي مزمن به شمار مي‌رود كه مصرف خودسرانه و بيش از حد اين دارو ممكن است وابستگي شديدي در فرد ايجاد كرده و به راحتي قابل ترك نباشد. متاسفانه در طي چند سال اخير مصرف ترامادول در بين جوانان بسيار رايج شده است.

منبع: تست ترامادول

اغلب اداره‌ها، مشاغل خاص و مسابقات ورزشي براي استخدام افراد ابتدا از آن‌ها برگه عدم اعتياد را درخواست مي‌كنند. بنابراين انجام صحيح تست اعتياد به ترامادول و ديگر مواد مخدر براي بسياري از افراد به دغدغه بزرگي تبديل شده است. براي ثابت كردن عدم اعتياد فرد به ترامادول يا ساير مخدرها، روش‌هاي متعددي وجود دارد.

اما ممكن است به دليل تقلب و يا مصرف برخي داروها نتيجه تست ترامادول اشتباه شود. در ادامه مقاله به بررسي كامل تست اعتياد به ترامادول مي‌پردازيم. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد.

انواع روش هاي تست اعتياد به ترامادول

تشخيص ترامادول در بدن يا تست ترامادول به دو روش كلي قابل انجام است:

1. روش آزمايشگاهي

در اين روش نمونه ادرار فرد جمع آوري شده و در طي يك فرآيند خاص و در آزمايشگاه مورد تحليل و بررسي قرار مي‌گيرد. ميزان خطاي اين نوع تست ترامادول بسيار كمتر از تست‌هاي نواري مي‌باشد. البته تداخلات دارويي و يا مصرف غذاهاي خاص مي‌تواند نتيجه تست را به طور كاذب مثبت كند. در تست‌هاي آزمايشگاهي، گرفتن تست به روش‌هاي مختلفي نظير نمونه بزاق، خون و ادرار انجام مي‌شود.

2. تست هاي نواري

انجام تست اعتياد به ترامادول، علاوه بر تست‌هاي آزمايشگاهي با تست‌هاي نواري و در منزل نيز قابل انجام دادن مي‌باشد. اين روش مي‌تواند وجود ماده ترامادول را در نمونه ادرار انسان تشخيص دهد و از جمله روش‌هاي خانگي محسوب مي‌شود. در واقع براي انجام آن نيازي به حضور در كلينيك و يا استفاده از تجهيزات آزمايشگاهي نيست و مي‌توان در منزل نيز اين آزمايش را انجام داد.

اين تست‌ ترامادول اغلب تنها براي استفاده دارويي و تشخيص اوليه مفيد هستند و براي اثبات دقيق‌تر اعتياد بايد از روش‌هاي غربالگري و يا آزمايشگاهي استفاده نمود. چرا كه روش‌هاي آزمايشگاهي نتيجه دقيق‌تري به شما ارائه داده و ميزان خطاي آن نيز نسبت به تست‌هاي نواري بسيار كمتر مي‌باشد.

نوع عملكرد تست‌هاي نواري بر مبناي ايمونوكروماتوگرافي است. در واقع استفاده از اين نوع تست‌ها تنها براي به دست آوردن يك نتيجه ابتدايي مي‌تواند كارآمد باشد.

نحوه استفاده از تست ترامادول نواري

نحوه عملكرد اين نوع تست‌ها به اين صورت است كه اگر ترامادول در نمونه ادرار از ۳۰۰ ng/ml كمتر باشد، يك خط رنگي در قسمت خط تست (T)، نمايش داده مي‌شود. در مقابل اگر ترامادول موجود در ادرار از ۳۰۰ng/ml بيشتر باشد، اين خط رنگي در قسمت خط تست (T) تشكيل نخواهد شد.

نحوه خواندن تست اعتياد به ترامادول نواري

كيت و تست ترامادول در صورتي كه ميزان ترامادول بيش از 300 ميلي گرم باشد. خط رنگي تست T روشن مي شود. در زير نكاتي كه در زمان استفاده از اين بايد رعايت كنيد را ذكر كرده ايم :

  • روشن شدن ناحيه C نشان مي دهد كه شما مقدار مناسبي از نمونه به غشا افزوده شده و به معني منفي و يا مثبت بودن نتيجه تست نيست.
  • در صورتي كه ناحيه C روشن نشد. نتيجه تست باطل است.
  • قبل از استفاده از كيت بايد مراقبت باشيد تا كيت توسط آب و مواد ديگر تحت تاثير قرار نگيرد و انجام تست را در يك محيط تميز انجام دهيد.
  • نتيجه تست ترامادول در ناحيه T مشخيص مي شود و بايد بين 3 تا 5 دقيقه براي مشخص شدن نتيجه نهايي صبر كنيد.
  • روشن شدن ناحيه T به معني مثبت بودن نتيجه تست است.
  • اگر ناحيه T بعد از 5 دقيقه روشن نشد و خاموش بود به اين معني است كه نتيجه تست منفي مي باشد.

نحوه منفي كردن تست اعتياد به ترامادول | تقلب در تست ترامادول

بايد توجه داشته باشيد كه روش هايي نيز براي تقلب در تست ترامادول يا منفي كردن تست ترامادول وجود دارد. اين روش ها بر اساس روش هاي آزمايشگاهي صورت مي گيرد كه با اضافه شدن برخي ماده ها دچار خطا مي شوند. پس حتما از اضافه شدن مواد ديگر و خوردن بيش از حد مايعات قبل از آن خودداري كنيد تا نتيجه درست به شما نشان داده شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد منفي شدن تست اعتياد مي توانيد با متخصصان ذهن نو تماس بگيريد.

تداخل دارويي در تست اعتياد به ترامادول

در بسياري از موارد استفاده از داروهاي خاص، باعث اختلال در نتيجه آزمايش شده و روند تشخيص را با مشكل مواجه مي‌كند. برخي از افراد به عمد و به منظور ايجاد اختلال در نتيجه آزمايش و يا منفي شدن نتيجه، به استفاده از يكسري داروها روي مي‌آورند. همچنين گاهي استفاده از بعضي داروها باعث مثبت شدن كاذب نتيجه تست اعتياد به ترامادول مي‌شود. از مهم‌ترين تداخلات دارويي مي‌توان به شربت‌هاي داراي كدئين اشاره نمود. مصرف شربت حاوي كدئين مي‌تواند در نتيجه تست مورفين اختلال ايجاد نمايد.

داروهايي كه باعث مثبت شدن كاذب تست مي‌شوند

داروهايي كه باعث مثبت شدن نتيجه تست اعتياد به ترامادول مي‌شوند به شرح زير هستند:

_آنتي هيستامين‌ها

_داروهاي ضدافسردگي

_انواع آنتي بيوتيك‌ها

_مسكن‌ها

_داروهاي اعصاب و روان

_داروهاي ضداحتقان

_آمفتامين

_مت آمفتامين

_انواع كدئين‌ها

_داروي ديكلوفناك

_دتاي نوولاك

_متادون

_شاهدانه

و…

آيا نوشيدن قهوه نتيجه تست اعتياد ترامادول را مثبت مي‌كند؟

بر اسا تحقيقات انجام شده توسط سايت خيابان سلامت اثر كافئين بر بدن مشابه با آمفتامين بوده و يك نوع محرك مركزي محسوب مي‌شود. بنابراين مصرف بيش از اندازه قهوه، مي‌تواند در تست ترامادول ادرار كاملا مشهود باشد. در واقع با نوشيدن حدود ۱۰۰۰ميلي گرم از كافئين، ميزان آن در تست ادرار به صورت غير مجاز بالا رفته و حتي ممكن است باعث مثبت شدن تست دوپينگ گردد.

درصورتي كه بدون مصرف ترامادول و به دليل مصرف موارد فوق نتيجه آزمايش فرد مثبت شود، بايد نمونه وي غربالگري شده تا نتيجه تست ترامادول به صورت دقيق ارائه گردد. اين روش نيز فقط توسط آزمايشگاه‌هاي تشخيص طبي قابل انجام است و تست‌هاي نواري اين قابليت را ندارند.

نكاتي درباره جمع آوري نمونه جهت تست اعتياد به ترامادول

در زمينه جمع آوري نمونه ادرار جهت تست اعتياد به ترامادول يا ساير مخدرها، هيچ گونه محدوديتي وجود ندارد. همچنين ناشتا بودن نيز در نتيجه تست ترامادول نمي‌تواند تاثير آنچناني داشته باشد. براي جمع آوري نمونه، بهتر است نكات زير را در نظر بگيريد:

_ظرفي كه قرار است نمونه در آن نگهداري شود بايد كاملا خشك باشد.

_براي اطمينان بيشتر، توصيه مي‌گردد از ظروف مخصوص نمونه ادرار و يا يورين باتل استفاده شود.

_نمونه جمع آوري شده مي‌تواند در دماي 2 تا 8 درجه سانتي گراد و به مدت ۴۸ ساعت پس از جمع آوري قابل تست كردن باشد.

_جهت استفاده طولاني مدت، بهتر است نمونه را در دماي ۲۰ درجه سيليسيوس فريز نماييد.

_نمونه مورد نظر بايد قبل از انجام تست ترامادول كاملا ذوب شده و تركيب گردد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تست ترامادول و ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا ممكن است نتيجه تست اعتياد به ترامادول اشتباه شود؟

بله مصرف برخي داروها و يا حتي كافئين مي‌تواند در تشخيص اعتياد اختلال ايجاد كند و نتيجه تست به صورت كاذب مثبت يا منفي شود. در صورتي كه قصد ترك اعتياد را داريد، توصيه مي‌شود از يك متخصص كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست ترامادول


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست ترامادول،
موضوع:
[ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۲۲:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كاردرماني يكي از شاخه هاي توانبخشي است كه به افراد كمك مي‌كند پس از پايان جلسات به تنهايي از پس كارها و فعاليت هاي روزانه خود بر بيايند. كار درماني رشته اي پزشكي محسوب مي‌شود و با مشاركت روانشناس و متخصصين در حوزه هاي مختلف كمك مي‌كند. كار درماني براي همه سنين موثر است و به افراد در زمينه انجام فعاليت هاي روزانه، كيفيت زندگي، تحرك، تفريح، بهداشت، سلامت جسماني، سلامت رواني و … كمك مي‌كند.

منبع: كاردرماني | انواع كاردرماني كودكان و بزرگسالان

براي كمك به كودكان داراي اوتيسم از كاردرماني استفاده مي‌شود. كار درماني شامل ارزيابي، درمان و مشاوره است كه با ارزيابي توسط متخصص راهنمايي هاي لازم صورت مي‌گيرد. روانشناسان در حوزه هاي مختلف كاردرماني به افراد ياري مي‌رسانند.

كاردرماني

كاردرماني يكي از شاخه هاي توانبخشي است كه روي جسم و روان افراد كار مي‌كند. كاردرمانگران با در نظر گرفتن فيزيولوژي و روان بيمار به او در جهت بهبود عملكردش در جهت رسيدن به استقلال كمك مي‌كنند. به افراد كمك مي‌كند تا در زمينه هاي مختلف از پس كارهاي خود بر بيايند. كاردرماني براي جلوگيري از ناتواني ها و حفظ سلامتي افرادي است كه دچار آسيب جسمي، رواني و ذهني شده اند.

طبق نظر انجمن كاردرماني آمريكا، كارماني عبارت است از استفاده از فعاليت هاي هدفمند براي افرادي كه در اثر آسيب يا بيماري دچار محدوديت در عملكرد رواني، اجتماعي، رشدي و اختلال يادگيري شده اند. براي ايجاد حداكثر استقلال و جلوگيري از پيشروي ناتواني، اين حرفه شامل ارزيابي، درمان و مشاوره است.

تاريخچه كاردرماني

تاريخچه كاردرماني به دوران كهن باز مي‌گردد. آسكلپيادس بيتونيايي، پزشك يوناني بود كه 100 سال قبل از ميلاد مسيح از حمام، ماساژ، ورزش و موسيقي براي درمان استفاده مي‌كرد. بعد از او، سلسوس رومي، مسافرت، گفتگو، ورزش و موسيقي را براي بيماران خود تجويز مي‌كرد. اما در قرون وسطي از اين روش درماني براي افرادي كه مجنون بودند استفاده مي‌شد.

در قرن 18 در اروپا، ژوهان كريستين ريل و فيليپ پينل نظام درماني بيمارستان را اصلاح كردند. آن‌ها به جاي استفاده از روش هاي زنجير آهني، از روش هاي تفريحي استفاده مي‌كردند. اين دوران دوره درمان اخلاقي ناميده شد كه در طي عصر روشن گري، رشته كاردرماني نيز پيشرفت كرد.

جنبش هنر و پيشه در سال 1860 و 1910 بر كاردرماني موثر بود. از صنايع دستي و هنر به عنوان راهكاري براي ارتقاي آموزش در حين كار و انرژي خلاق افراد براي رفع خستگي و ملامت ناشي از بستري هاي طولاني مدت در بيمارستان براي بيماران ذهني و بيماري سل استفاده مي‌شود.

هدف كاردرماني

اهداف كاردرماني افزايش سطح كارآمدي فرد براي رسيدن به استقلال و انجام امور روزانه است. اين روش با كمك و تلاش هاي تخصصي گروهي و ساير تيم هاي توانبخشي مانند گفتار درمانگران، بينايي سنج، فيزيوتراپيست، شنوايي سنج، پزشك، روانشناس و پرستار صورت مي‌گيرد.

جلسات كاردرماني به چه صورت است؟

كاردرماني مشكلات افراد را ارزيابي مي‌كند و تشخيص مي‌دهد كه براي حل آن مشكل چه درماني بايد در نظر گرفته بشود. با مصاحبه و ارزيابي، برنامه درماني مورد نظر چيده مي‌شود و درمان گر براي بهبود شرايط زندگي و روزانه افراد را راهنمايي مي‌كند. كار درماني در ارتباط با مشكلات بعد از تروما، بيماري هاي رواني، مشكلات سالمندان و غيره خدمات ارائه مي دهند. برخي از متخصصان كار درماني را در منزل شما هم انجام ميدهند.

كاردرماني در چه زمينه هايي براي افراد مفيد است؟

كاردرماني براي رسيدگي به فعاليت هاي روزانه انجام مي‌شود. حوزه هاي مختلفي در زمينه كار درماني وجود دارد كه افراد براي اصلاح رفتار و عملكرد خود به درمان مي‌پردازند. در ادامه در رابطه با حوزه هاي كار درماني اشاره كرده ايم.

  • توالت رفتن
  • حمام كردن
  • لباس پوشيدن
  • غذا خوردن
  • فعاليت هاي جنسي
  • بهداشت فردي
  • حركت كردن
  • جا به جا شدن
  • استفاده از وسايل براي مراقبت شخصي
  • جامعه
  • دوستان
  • خانواده
  • مشاركت هاي اجتماعي
  • بازي
  • تفريح
  • آموزش
  • كار
  • خواب
  • خريد
  • آشپزي
  • اوقات فراغت
  • انجام فعاليت هاي مذهبي
  • مديريت سلامتي
  • مديريت خانه
  • مديريت مالي
  • مديريت ارتباطات
  • تربيت فرزندان
  • مراقبت از ديگران
  • استفاده از وسايل حمل و نقل عمومي

حوزه هاي رايج كاردرماني

حوزه هاي رايج كاردرماني به درمانگران براي بهبود كيفيت زندگي كمك مي‌كند. كاردرماني روشي براي يادگيري صحيح انجام فعاليت هاي شخصي و روزانه است. در ادامه در رابطه با حوزه هاي رايج در كاردرماني اشاره كرده ايم.

  • برنامه ارائه خدمات كمكي
  • ارزيابي و رسيدگي به مشكلات عضلاني-اسكلتي مانند كمر درد، دست درد، و دردهاي نواحي مختلف بدن
  • ارائه پيشنهاد براي تغييرات در منزل، محل كار و … بر اساس نياز بيمار
  • توانبخشي و ارزيابي سرگيجه
  • مشاوره تخصصي در زمينه تحرك
  • روحيه و مراقبت از افرادي كه به دليل بيماري هايي مانند سرطان نياز به مراقبت دارند
  • ارزيابي افراد مبتلا به اختلالات عصبي شناختي
  • درمان و راهكار كمك به افراد با بيماري ام اس، پاركينسون و سكته مغزي
  • آموزش و ارزيابي توانايي رانندگي و صدور مجوز پارك براي افراد داراي معلوليت
  • مشاوره و كمك به كودكان با تاخير در رشد
  • ارزيابي مهارت هاي صحيح براي افراد نيازمند
  • كسب مهارت در راه رفتن و حركت از مكاني به مكان ديگر
  • كمك به بيماري براي جابجايي حركت از نشسته به ايستاده براي بيماران سكته مغزي، ام اس و ضايعه نخاعي
  • كمك به افراد داراي اوتيسم
  • آسيب هاي مغزي
  • درمان دست
  • هيپوتراپي
  • يكپارچه سازي حسي
  • درمان كم بينايي
  • توان بخشي در رانندگي
  • انسداد لنفاوي

روند كاردرماني

كار درماني با ارزيابي ها صورت مي‌گيرد. ارزيابي ها فرايندي ماهرانه است كه بايد توسط كاردرمانگر معتبر و متخصص انجام شود. مدت كار درماني‌ها مي‌تواند 20 دقيقه تا چند ساعت متغير باشد. كاردرماني فرايندي متنوع است و با برنامه هاي متفاوت در افراد با مشكلات گوناگون خدمات ارائه داده مي‌شود.

1. مصاحبه

اولين مرحله كاردرماني مصاحبه است. كاردرمانگران با ارزيابي و مصاحبه افراد اطلاعات اوليه را به دست مي‌آورند. اين اطلاعات براي پيشوري روند درمان لازم است. اطلاعاتي كه كاردرمانگر به دست مي‌آورد با موارد زير تكميل مي‌شود.

  • سن
  • پزشك ارجاع دهنده
  • سابقه پزشكي بيمار
  • دليل ارجاع
  • تشخيص
  • احتياطات

2. ارزيابي ها

بعد از گذراندن مصاحبه، نوبت ارزيابي بيمار است. با كمك ارزيابي‌ها مي‌توانيد در رابطه با سلامت روان و جسم مراجعه كننده اطلاعات لازم را كسب كنيد. نتيجه اين ارزيابي ها در روند كاردرماني بسيار موثر است. پس بايد به طور كامل و دقيق صورت بگيرد.

  • علائم حياتي
  • درد
  • سلامت پوست
  • وضعيت رواني
  • محدوديت حركات مفاصل
  • آزمايش دستي عضلات
  • حس لامسه
  • سطح نيازهاي كمك با ADL
  • حس عمقي
  • هماهنگي
  • خاصيت ارتجاعي عضلات

كمك كاردرماني به افراد چگونه است؟

هدف كار درماني در جهت انجام راحت‌تر فعاليت هاي روزانه است. در تمام سنين مختلف كار درماني صورت مي‌گيرد. براي كودكان، نوجوانان، بزرگسالان و افراد سالمند‌ كار درماني در صورت نياز انجام مي‌شود.

كودك و نوجوان

كاردرماني در زمينه كودك و نوجوان در محيط هاي مختلف مانند مدارس، خانه و كلينيك صورت مي‌گيرد. كاردرمانگران در حوزه هاي مشاركت اجتماعي و رواني، تغذيه، رشد كودك، بازي، مهارت هاي اجتماعي، آموزشي و فعاليت هاي روزانه به كودكان كمك مي‌كنند. حوزه هاي كاردرماني براي كودك و نوجوان شامل موارد زير است.

  1. كمك به كودك اوتيسم
  2. كمك به كودك داراي بيماري هاي مادرزادي
  3. رفع نيازهاي اجتماعي و رواني كودك
  4. رفع مشكلات پردازش حسي
  5. ارتقاي مهارت هاي عملكرد در رشد
  6. كمك به بهبود كيفيت دست خط
  7. پيشگيري از چاقي
  8. ارتقاي برنامه غذايي مناسب و تندرستي

سالمندان

كاردرماني براي سالمندان با بيماري هايي مثل آلزايمز، پاركينسون، مشكلات شناحتي، ناتواني در حركت، بينايي ضعيف، بهداشت، سلامت، آشپزي، تفريح، استفاده از ابزار و مراقبت از خود ياري رسان است.

تفاوت و تفاهم كاردرماني و فيزيولوژي در چيست؟

تفاهم كاردرماني با فيزيوتراپي

نقطه مشترك كار درماني با فيزيوتراپي در آموزشي است كه ديده اند. كاردرمانگران و فيزيوتراپيست ها به طور حرفه اي آناتومي سيستم اسكلتي عضلاني بدن را آموزش مي‌بينند. براي آگاهي از آسيب هاي اسكلتي-عضلاني و توانبخشي به افراد بايد اين آموزش ها صورت بگيرد.

تفاوت كاردرماني با فيزيوتراپي

كار درماني بيشتر در زمينه ارزيابي و بهبود توانايي هاي عملكردي افراد تمركز مي‌كند. اما فيزيوتراپي بر مشكلات حركتي افراد كار مي‌كند.

دو رشته كاردرماني و فيزيوتراپي با يكديگر همپوشاني دارند و درمان بايد توسط افراد متخصص در اين دو رشته صورت بگيرد تا كارآمد باشد.

كلام آخر

كاردرماني رشته توانبخشي است كه به افراد در زمينه هاي مختلف كمك مي‌كند. براي رسيدگي به فعاليت هاي روزمره و ارتقاي توانايي هاي فردي نياز به كاردرماني است. كاردرمانگران با كمك ارزيابي هاي متفاوت به افراد در سنين متفاوت كمك مي‌كنند.

روانشناسان نيز در اين روش درماني ياري رسان هستند. براي رسيدگي به رشد كودك و ارتقاي فعاليت هاي روزانه نياز به روانشناس داريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كاردرماني در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كاردرماني | انواع كاردرماني كودكان و بزرگسالان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۰۵:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا نحوه صحيح و بهترين روش هاي ترك ترامادول را مي دانيد؟ متاسفانه امروزه اعتياد به برخي داروهاي غير مجاز از جمله ترامادول در بين افراد رواج پيدا كرده است. اين دارو به دليل داشتن مواد تسكين دهنده و هم چنين اثرگذاري بر گيرنده‌هاي سروتونيني در مغز موجب احساس آرامش و شادي كاذب مي‌شود. به همين خاطر افرادي كه به طور طبيعي نمي‌توانند هيجانات مثبت را در زندگي خود تجربه كنند و كساني كه دچار دردهاي مزمن هستند، ممكن است نادانسته جذب اين ماده مخدر شده و تحت تاثير حالات خوشايند ناشي از آن قرار بگيرند.

منبع: ترك ترامادول

امروزه براي ترك اعتياد به ترامادول روش‌هاي گوناگوني ابداع شده كه از جمله آن‌ها مي‌توان به دارو درماني، خانواده درماني و رواندرماني فردي اشاره كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد بهترين روش هاي ترك ترامادول تا پايان مطلب با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

قرص ترامادول چيست ؟

ترامادول نوعي مخدر صنعتي است كه بر گيرنده‌هاي اپيوئيدي و سروتونيني در مغز اثر مي‌گذارد. در نتيجه منجر به احساس آرامش، كاهش دردهاي جسماني و تجربه سرخوشي مفرط مي‌شود. اين ماده با تحت تاثير قرار دادن گيرنده‌هاي افيوني در مغز به مرور زمان منجر به ايجاد اثر تحمل مي‌شود. به اين معنا كه افراد با گذر زمان متوجه مي‌شوند كه مصرف دوزهاي قبلي ديگر نمي‌تواند اثر خوشايند قبلي را براي آن‌ها ايجاد كند و در نتيجه مجبور مي‌شوند دائما ميزان مصرف داروي خود را افزايش دهند.

هم چنين ترامادول با ايجاد وابستگي جسماني و رواني باعث مي‌شود كه افراد هنگام ترك ترامادول و تلاش براي كنار گذاشتن آن با علائم ناخوشايندي رو به رو شوند كه اين مسئله مي‌تواند باعث ترس و اضطراب در آن‌ها شده و به مصرف هرچه بيشتر دامن مي‌زند. هرچقدر افراد ديرتر براي ترك ترامادول اقدام كنند، اثرات تحمل و وابستگي با شدت بيشتري اتفاق مي‌افتند و آسيب‌هاي گران بارتري را براي فرد به همراه مي‌آورند.

علائم ترك اعتياد به ترامادول

همان طور كه گفته شد ترامادول به دليل ايجاد وابستگي جسماني و رواني در افراد هنگام قطع مصرف منجر به بروز علائم ناخوشايندي مي‌شود؛ علائم ترك ترامادول را مي توان به دو دسته كوتاه مدت و بلند مدت تقسيم كرد :

علائم ترك اعتياد به ترامادول كوتاه مدت

از جمله مهم‌ترين علائم كوتاه مدت ترك اعتياد به ترامادول مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • احساس درد در عضلات و مفاصل
  • آبريزش بيني، عطسه و سرفه
  • لرزش بدن
  • اضطراب و بي قراري
  • تنفس سريع
  • بروز علائم روان پريشي و سايكوز
  • دچار شدن به سندروم پاهاي بي قرار
  • بالا رفتن فشار خون
  • سرعت يافتن ريتم تنفس
  • درد جسماني ترك اعتياد
  • احساس حساسيت بيش از حد نسبت به محيط پيرامون و گوش به زنگي

علائم ترك اعتياد به ترامادول بلند مدت

از جمله مهم‌ترين علائم بلند مدت ترك ترامادول مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • بروز علائم گوارشي نظير حالت تهوع و استفراغ
  • تب و لرز
  • از دست دادن اشتها
  • گشاد شدن مردمك چشم
  • مشكل در تمركز يا تفكر
  • تحريك پذيري
  • هوس مواد مخدر
  • افسردگي
  • عدم ثبات شخصيت

توجه به اين نكته حائز اهميت است كه شدت بروز علائم ترك ترامادول در افراد مختلف با توجه به دوز مصرف و نحوه قطع كردن دارو مي‌تواند متفاوت باشد. در واقع اغلب افرادي كه ترامادول را در دوزهاي سنگين مصرف مي‌كنند و كساني كه آن را به طور ناگهاني كنار مي‌گذارند، علائم ترك با شدت بيشتري برايشان اتفاق مي‌افتند. توصيه مي كنيم حتما از قطع خودسرانه ترامادول جدا خودداري كنيد و قبل از هر اقدامي براي ترك اعتياد به ترامادول به فرد متخصص در زمينه ترك اعتياد مراجعه نماييد.

مدت زمان ترك ترامادول چقدر طول مي كشد ؟

علائم ترك ترامادول معمولا از چند ساعت بعد از قطع مصرف شروع مي شود و تا سه روز به اوج خود مي رسد. شدت علائم ترك ترامادول بسته به مدت مصرف، فيزيك بدن، دوز مصرفي و …. متفاوت است ولي به طور كلي مي توان گفت كه ترك اعتياد به ترامادول دو هفته طول مي كشد و زمان بندي علائم آن به صورت زير است

روز اول تا سوم : علائم ترك كوتاه مدت از جمله آبريزش بيني، بالا رفتن فشار خون ، افزايش سرعت ريتم تنفس، درد جسماني، اضطراب و استرس و … در فرد شروع مي شود

روز چهارم تا هفتم : تمايل فرد به مصرف مجدد در اين دوره به بيشترين مقدار خود مي رسد و علائم بلند مدت ترك اعتياد به ترامادول ظاهر مي شود.

روز هشتم تا چهاردهم : در اين مرحله از ترك علائم به مرور خفيف شده و فرد دچار احساس افسردگي، اضطراب و به طور كلي افكار غير منطقي مي شود و ممكن است اين علائم در فرد ماندگار شود .

ترك اعتياد به ترامادول در زمان بارداري

اگر اعتياد به ترامادول داريد و در اين شرايط باردار هستيد يا قصد بارداري داريد حتما در اين شرايط به متخصص ترك اعتياد به ترامادول مراجعه نماييد. اگر مصرف ترمادول در دوران بارداري به صورت مرتب انجام شود، مي تواند نوزاد شما را دچار علائم ترك كند و حتي زندگي او را تهديد نمايد. اگر كودك شما داراي علائم زير است حتما به پزشك مراجعه نماييد :

  • بيش فعالي
  • خواب غير عادي
  • گريه زياد
  • لرزش بدن
  • اسهال و استفراق
  • عدم رشد كودك

بهترين روش ترك ترامادول

امروزه براي ترك مواد مخدر روش‌هاي گوناگوني ابداع شده است. اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند كه موانع درماني نظير تجربه حالات جسماني ناخوشايند يا دغدغه‌هاي ذهني مختلف را پشت سر بگذاريد و دوران پرهيز و سم زدايي را با سهولت بيشتري طي نماييد. براي انتخاب بهترين روش ترك، ابتدا لازم است مشاوره ترك اعتياد به ترامادول دريافت كنيد. اين امر به شما كمك مي‌كند تا در مسيري قدم بگذاريد كه متناسب با نيازها و خواسته‌هاي شما باشد. ما در ادامه به مهم‌ترين روش‌هايي كه امروزه براي ترك ترامادول به كار مي‌روند اشاره كرده‌ايم.

نتيجه ترك خودسرانه ترامادول : بدتر شدن علل شروع مصرف و اضافه شدن عوارض قرص ترامادول

1. ترك ترامادول با سم زدايي به كمك متادون تراپي

متادون نوعي داروي شبه افيوني است كه اثراتي مشابه با ترامادول در مغز ايجاد مي‌كند. در واقع اين دارو با اثر گذاري بر گيرنده‌هاي اپيوئيدي مي‌تواند علائم ناخوشايند ناشي از ترك اعتياد به ترامادول را كاهش داده و به اين ترتيب مسير درمان را براي شما هموار نمايد. البته توجه داشته باشيد كه متادون حتما بايد طبق تجويز و دستور پزشك مصرف گردد چرا كه اين دارو نيز از قابليت اعتيادآوري برخوردار است و مصرف نا به جاي آن مي‌تواند مشكل جديدي را به مشكلات قبلي شما اضافه نمايد.

2. ترك اعتياد به ترامادول با سم زدايي به كمك ب 2 يا بوپرونورفين

ب 2 يا بوپرنورفين داروي ديگري است كه همانند متادون در فرايند سم زدايي بدن از ترامادول به كار گرفته مي‌شود. در واقع ب 2 نيز مي‌تواند علائم ترك ترامادول را كاهش داده و باعث شود افراد بتوانند با رنج كمتري اين مرحله را پشت سر بگذارند. با اين حال اين دارو هرگز نبايد به طور خودسرانه مصرف شود. چرا كه قابليت اعتيادآوري داشته و حتما بايد تحت نظارت و تجويز پزشك مصرف گردد.

3. روان درماني فردي براي ترك ترامادول

امروزه متخصصان بر اين باورند كه اعتياد مي‌تواند از عوامل روانشناختي گوناگوني نشات بگيرد. براي مثال افرادي كه به سوءمصرف ترامادول مي‌پردازند در بسياري از موارد از افسردگي رنج مي‌برند و به دليل ناتواني در تجربه هيجانات مثبت به سرخوشي كاذب ناشي از مواد پناه مي‌برند. روانشناسان در جلسات روان درماني فردي با مد نظر قرار دادن ريشه‌هاي اصلي اعتياد تلاش مي‌كنند تا به طور بنيادي با عوامل تاثير گذار در گرايش به مصرف مواد مبارزه كرده و با درمان آن‌ها به ترك پايدار و موفق مراجعان كمك نمايند.

4. خانواده درماني براي ترك اعتياد به ترامادول

عوامل خانوادگي از جمله فاكتورهاي بسيار مهم در زمينه ايجاد، تداوم و درمان موفقيت آميز اعتياد هستند. از همين رو امروزه بسياري از درمانگران به جاي تمركز بر درمان‌هاي فردي تلاش مي‌كنند كل خانواده را در فرايند ترك ترامادول درگير نمايند و آموزش‌هاي لازم را در اين زمينه به آن‌ها ارائه كنند. با توجه به ناشناخته بودن داروي ترامادول و اثرات آن براي بسياري از خانواده‌ها، در جلسات خانواده درماني درمانگر در اين زمينه نيز اطلاع رساني مي‌كند تا افراد بتوانند واكنش‌هاي مناسبي در برابر فرد مصرف كننده ترامادول داشته باشند و به بهترين شيوه به ترك موفقي آميز او كمك نمايند.

سم زدايي ترامادول

بسته به ميزان مصرف سم زدايي ترامادول از خفيف تا شديد متغيير است. سم زدايي ترامادول حتما بايد تحت نظر پزشك و متخصص ترك اعتياد به ترامادول انجام شود، كه يك روش رايج براي كمك به ترك براي كساني است كه روند ترك را طي مي كنند. روش كاهش دوز مصرفي توسط پزشك تعيين مي شود و اين روش ممكن است چند هفته طول بكشد.

به طور كلي در روش سم زدايي ترامادول يا كاهش دوز 5 تا 7 روز زمان مي برد. بعد از اين مدت به مرور تمام علائم ترك اعتياد از بين مي رود.

فوايد ترك ترامادول چيست ؟

ترك ترامادول داراي فوايد بسياري براي فرد بيمار مي باشد كه از جمله آنها مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • بهبود روابط شخصي
  • بهبود فرصت هاي شغلي
  • بهبود وضعيت مالي
  • بهبود سلامتي
  • بهبود عملكرد عاطفي

اگرچه خيلي از افرا فكر مي كنند كه ترامادول نسبت به ساير مواد مخدر بي خطر است اما واقعيت اين است كه مصرف ترامادول به تدريج سبب اعتياد مي شود و ترك آن در طولاني مدت با علائم ترك شديد همراه است.

همين امر براي سلامتي مضر بوده و تمامي بعد هاي زندگي فرد از روابط فردي تا علمكرد او را تحت تاثير قرار مي دهد.

خدمات مركز ذهن نو در زمينه ترك اعتياد به ترامادول

با توجه به تحقيقات انجام شده كه در سايت وري ول مايند نيز ذكر شده است و توضيحات ارائه شده تا اينجا، ترك اعتياد به ترامادول به صورت خودسرانه پيامد هاي جبران ناپذيري براي فرد ايجاد مي كند و زندگي شخص و اطراف او را تحت تاثير قرار مي دهد. متخصصان حاضر در مجموعه ذهن نو با استفاده از درمان هاي نوين و تجربه چندين ساله در زمينه اعتياد آماده ارائه خدمات ترك ترامادول به شما هستند. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد از خدمات مشاوره تلفني و حضوري ذهن نو بهرمند شويد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره 02161002360 تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول در مورد ترك ترامادول

آيا ترامادول كشنده است؟

مصرف ترامادول در دوزهاي بالا همواره با خطر اوردوز همراه است كه با تضعيف سيستم تنفسي، مي‌تواند به مرگ منجر شود. هم چنين مصرف هم زمان اين دارو با داروهاي ديگري نظير ضد افسردگي‌ها مي‌تواند منجر به سندروم سروتونين شده و عوارض جبران ناپذيري را به بار بياورد كه خطر مرگ نيز از جمله آن‌هاست.

ترك ترامادول چند روز طول مي كشد ؟

ترك اعتياد به ترامادول بستگي به مصرف دارد ولي به طور كلي فرايند ترك ترامادول مي تواند از 14 تا 28 روز زمان نياز داشته باشد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك ترامادول


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك ترامادول،
موضوع:
[ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۰۰:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علائم اعتياد به ترامادول سوالي است كه بسياري از خانواده ها از ما مي پرسند. ترامادول دارويي مسكن و ضد درد است كه مصرف بيش‌ازحد آن مي‌تواند منجر به اعتياد گردد. عوارض جسمي و روحي اين ماده بسيار متنوع است و به دليل تداخل دارويي زيادي كه دارد مي‌تواند بسيار خطرناك باشد.

با ترك زودهنگام و به‌موقع ترامادول مي‌توان از عوارض ماندگار و جبران‌ناپذيري كه در طولاني‌مدت منجر مي‌شود، جلوگيري كرد. در اين مقاله به بررسي نشانه ها و علائم اعتياد به ترامادول و همچنين نحوه تشخيص علائم اعتياد به ترامادول پرداخت مي شود.

منبع: علائم اعتياد به ترامادول

نحوه تشخيص اعتياد به ترامادول

مصرف بيش‌ از حد ترامادول باعث اعتياد و وابستگي رواني و جسمي به آن مي‌شود و فرد مصرف‌كننده مجبور خواهد بود براي حفظ انرژي خود و برقراري حالت تعادل خلقي، به استعمال مقادير هرچه بيشتر اين ماده اقدام كند. علائم اعتياد به ترامادول همان‌طور كه پيش‌ازاين به آن اشاره شد مانند ماده مرفين است و مي‌توان از روي حالات فرد احتمال داد كه تجربه مصرف داشته است؛ اما براي تشخيص گذاري قطعي، هيچ راهي بهتر از انجام آزمايش‌ها و تست اعتياد نيست.

نشانه ها و علائم اعتياد به ترامادول

از نشانه‌ها و علائم اعتياد به ترامادول كه در افراد مبتلا به مصرف ترامادول به چشم مي‌خورد، مي‌توان به تظاهرات جسمي و رفتاري اشاره كرد كه به شرح زير هستند:

علائم رفتاري اعتياد به ترامادول

از جمله مهمترين علائم اعتياد به ترامادول رفتاري مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • احساس خواب‌آلودگي در طي روز
  • خستگي مفرط و بي‌رمق بودن بي‌دليل
  • ابراز پرخاشگري و خشونت‌طلبي
  • كمبود يا نداشتن اعتمادبه‌نفس
  • بي‌توجه شدن نسبت به نظافت و بهداشت شخصي
  • گوشه‌گيري و خودداري از حضور در جمع
  • بي‌تفاوت شدن نسبت به اعضاي خانواده و اجتماع
  • حواس‌پرتي و نگاه‌هاي خيره به مدت طولاني
  • از دست دادن قدرت بيان درست كلمات در حين صحبت كردن
  • كم‌تر شدن فعاليت‌هاي جسمي و اجتماعي
  • تغييرات ناگهاني و بي‌دليل خلق‌وخو
  • دچار شدن به بي‌قراري‌هاي شديد روحي

علائم جسمي اعتياد به ترامادول

از جمله مهمترين علائم اعتياد به ترامادول كه در جسم فرد ظاهر مي شود مي توان به موارد زير شاره كرد :

  • تجربه حملات صرع و تشنج در صورت اوردوز (در افراد مبتلابه صرع اين عارضه شايع‌تر است)
  • مشكلات تنفسي در صورت اوردوز و كاهش و نقص در جذب اكسيژن
  • مشكلات گوارشي مانند كم‌اشتهايي، دردهاي ناحيه شكم، نفخ شكمي و يبوست
  • به‌هم‌ريختگي دوره قاعدگي و مشكوك شدن به يائسگي زودرس در بانوان
  • كاهش سطح هموگلوبين خون و كاهش افت فشارخون
  • متورم شدن لب‌ها، زبان
  • ايجاد كهير بر روي صورت
  • احتباس و تكرر ادرار و دفع غيرعادي پروتئين از طريق ادرار
  • اختلال در حفظ تعادل هنگام راه رفتن
  • بروز مشكلات جنسي در طولاني‌مدت و با ادامه مصرف
  • احساس خارش و ايجاد ضايعات پوستي در نواحي مختلف بدن
  • قرمز شدن و خماري چشم‌ها
  • بروز اختلالات بينايي
  • سردرد و سرگيجه
  • اسهال و تهوع
  • تعريق بيش‌ازحد بدن

ترامادول چيست ؟

ترامادول دارويي اپيوئيدي و ضد درد است كه مانند مرفين باعث تسكين دردهاي متوسط تا شديد مي‌شود. اين ماده به دو صورت خوراكي (قرص) و تزريقي در بازار موجود است و قدرت تأثيرگذاري حالت تزريقي آن بيشتر است. با وجود اينكه ترامادول تأثيري همچون مورفين روي كاهش احساس درد دارد اما برخلاف آن باعث هوشيار شدن و نوعي احساس سرخوشي مي‌گردد.

برخي از متخصصين بر اين عقيده‌اند كه مصرف طولاني‌مدت و زياد ترامادول مي‌تواند در افزايش احتمال ابتلا به عفونت‌هاي شديد معده و نيز برخي سرطان‌هاي دستگاه گوارش دخالت داشته باشد. علائم اعتياد به ترامادول باعث شده تا مصرف اين ماده با احتياط و به‌صورت كوتاه‌مدت و موقت صورت گيرد.

براي ترك ترامادول چه‌كار بايد كرد ؟

ترك و درمان اعتياد به ترامادول به صورت سر خود به هيچ وجه توصيه نمي شود؛ زيرا ترامادول باعث علائم اعتياد به ترامادول شديدي مي‌شود، وابستگي جسمي و رواني بسيار زيادي دارد. همچنين به دليل موارد منع مصرفي متعدد و تداخلات دارويي كه با بسياري از مواد ديگر دارد، اقدام به ترك اعتياد خودسرانه و در انزوا، حتي خطرناك بوده و ممكن است صدمات جبران‌ناپذيري از جمله بروز مشكلات مختلف جسمي و روحي گردد و حتي ممكن است بيمار را به سمت مصرف مجدد آن سوق دهد.

تمام اين موارد نشان‌دهنده لزوم مراجعه به متخصص ترك اعتياد قبل از هر تصميم يا اقدامي مي باشد. با اين كار مي‌توان از راهنمايي‌هاي منطقي و علمي براي قدم گذاشتن با كمترين علائم اعتياد به ترامادول در مسير ترك اين ماده اعتيادآور بهره برد.

تست اعتياد به ترامادول

به‌طوركلي دو نوع تست براي تشخصي علائم اعتياد به ماده ترامادول استفاده مي‌شود. تست آزمايشگاهي و تست غربالگري. در تست هاي آزمايشگاهي، نتيجه به كمك نمونه‌گيري از خون، ادرار، براق يا مو افراد تعيين مي‌گردد. تست هاي غربالگري نيز به‌وسيله كيت‌ها يا تست نواري انجام مي‌شود كه نسبت به نوع اول، از دقت كمتري برخوردار بوده و احتمال خطا و اشتباه در تشخيص علائم اعتياد به ترامادول دارند.

مي‌توان از تست هاي غربالگري براي تشخيص احتمالي در منزل استفاده كرد. اين تست‌ها قيمت ارزان‌تري دارند و مي‌توان آن‌ها را از داروخانه‌ها تهيه كرد. توجه داشته باشيد كه فرد مي تواند با راهكارهايي جواب تست اعتياد به ترامادول را منفي كند پس بهتر است در مورد تست اعتياد به ترامادول و نحوه منفي كردن آن اطلاعات كاملي داشته باشيد.

عوارض اعتياد به ترامادول

اعتياد به ترامادول مي‌تواند سبب زايمان زودرس در بانوان و يا به دنيا آوردن فرزند ناقص شود. مصرف بيش‌ازحد ترامادول باعث اووردوز شده و با حتي احتمال مرگ در اين حالت همراه است. مصرف ترامادول با الكل و يا ساير داروهاي خواب‌آور به‌شدت خطرناك است. عوارض زياد آن باعث شده تا تجويز ترامادول براي كودكان زير 12 سال و نيز كودكان بزرگ‌تر با مشكلات چاقي و تنفسي توصيه نشود.

گاهي نيز در برخي از افراد، ترامادول باعث بالا رفتن سرتونين و ايجاد بيماري جدي به نام «سندروم سرتونين» مي‌گردد. از عوارض اين نشانه ها و علائم اعتياد به ترامادول عبارت‌اند از:

بالا رفتن ضربان قلب، توهم، سرگيجه شديد، تهوع و اسهال شديد، تب بي‌علت، تنفس آهسته و كم‌عمق، خواب‌آلودگي شديد، مشكل در بيدار شدن از خواب، سردرگمي.

درصورتي‌كه نشانه‌هايي از اين قبيل در فرد مصرف‌كننده ديده شود بايد حتماً به پزشك متخصص مراجعه شود.

نحوه ترك ترامادول

ترك اعتياد به ترامادول بسته به ميزان تأثير اين ماده بر روي افراد و نيز شدت اعتياد آن‌ها، مي‌تواند به‌صورت بستري و يا سرپايي صورت بگيرد. هر دو نوع اين روش‌ها نيازمند راهنمايي گرفتن از جلسات مشاوره است؛ اما از آنجايي‌كه اكثر افراد دير تصميم به ترك اعتياد خود گرفته و درنتيجه عوارض زيادي را در هنگام ترك متحمل مي‌شوند، به صورتي كه ترك اعتياد به ترامادول براي اين افراد سخت تر مي گردد.

توصيه مي كنيم براي انتخاب روش ترك ترامادول حتما از يك متخصص در زمينه ترك اعتياد به ترامادول مشاوره بگيريد. مركز ذهن نو با دارا بودن بهترين متخصصان ترك اعتياد آماده است تا شما در هر جايي كه هستيد ياري كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول در مورد علائم اعتياد به ترامادول

علائم و نشانه هاي اعتياد به ترامادول قابل تشخيص است ؟

در پاسخ بايد گفت كه با اطلاع از علائمي كه در همين صفحه گفته شده قابل تشخيص مي باشد ضمنا مي توانيد از تست ها و آزمايش هاي ترك ترامادول استفاده نماييد.

آيا اصلا مصرف ترامادول اعتياد دارد ؟

بله مصرف ترامادول همانند ساير مواد مخدر باعث اعتياد مي شود و ترك آن با علائم ترك همراه است.

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: علائم اعتياد به ترامادول


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۵۵:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی