مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

تعيين حد و مرز در رابطه براي بسياري از جوانان و حتي كساني كه وارد محيط كار و ازدواج شده‌اند، كاري دشوار و تعريف نشده است. عدم توجه به اين حدود عوارض و پيامدهايي را در پي دارد كه معمولا آدم‌ها پس از تجربه اين پيامدها متوجه اهميت مرزهاي ارتباط با ديگران مي‌شوند. سوء استفاده از اطلاعات شخصي، ضربه‌هاي عاطفي، دخالت‌ها، قضاوت‌ها، حسادت‌ها و… از جمله پيامدهاي عدم توجه به حدود رابطه است. در ادامه به چند راهكار موثر براي تعيين اين حدود با اطرافيان‌تان مخصوصا ارتباط با جنس مخالف اشاره كرده‌ايم.

منبع: حد و مرز در رابطه را چطور مشخص كنيم؟

حد و مرز در رابطه

براي تعيين حد و مرز در رابطه ابتدا بايد چگونگي انجام آن را بدانيم. خيلي از ما حتي بعد از ازدواج و رفتن به سركار هنوز ياد نگرفته ايم كه چطور در روابطمان حد و مرز مشخص كنيم. چرا كه معيار مشخصي از اين كار نداريم. و يا نسبت به پيامد عدم توجه به حد و مرز در رابطه بينشي نداريم.

شما در ارتباط با همكار، اعضاي خانواده، دوست، همكلاسي، همشهري، فروشنده مغازه و غيره بايد حد و مرز هاي متفاوتي را رعايت كنيد. حد و مرز در رابطه بايد به نحوي تعيين شود كه بيشترين كنترل و هدايت در مسير زندگي تان در دستان خودتان باشيد. به بياني ديگر تعيين حد و مرز در رابطه به معناي حفظ استقلال شخصيت شماست.

اين استقلال موجب افزايش اعتماد به نفس و عزت نفسمان مي‌شود. آسيب ها كمتر شده و حفظ روابط در بلند مدت آسان مي‌گردد. توانايي مديريت روابط با خود و ديگران را كسب مي‌كنيد و با انعطاف پذيري در زمان مورد نياز اجازه ورود به اين مرزها داده مي‌شود. تا از خطرات و تهديدها در امان بمانيد. پس مرزها در طول زمان قابل تغيير هستند. در ادامه دو نوع حد و مرز در رابطه را بري تان شرح داده ايم.

حد و مرز هاي داخلي در رابطه

منظور از اين حد و مرز ديدگاه دروني نسبت دنياي بيروني است. حدود مرزهاي داخلي مشخص مي كند كه افكار، احساسات، باورها، ديدگاه تان نسبت به موضوعات مختلف و حتي خودتان چقدر تحت تاثير عوامل و اشخاص بيروني است. هر چه اين مرزهاي نامشخص تر باشند شما راحت تر تحت تاثير القاب و حرف هاي ديگران قرار مي‌گيريد. براي مثال يكي از آشنايان دور به شما مي‌گويد كه بيني تان چندان زيبا نيست و اين حرف باعث مي شود كه شما احساس زشت بودن كنيد و در موارد شديدتر به دنبال عمل هاي جراحي نيز برويد.

حد و مرزهاي خارجي در رابطه

منظور از حد و مرز خارجي به ارتباط ما با هر كسي در اطرافمان اتلاق مي‌شود. كساني كه توانايي قوي در تعيين حد و مرز هاي خارجي دارند، مشخص مي‌كنند كه ديگران چه رفتاري با آن ها داشته باشند. براي مثال همكارتان تا چه ميزان اجازه نزديك شدن و يا استفاده از وسايل تان را دارد. يا چه كساني در محل كار اين حق را دارند كه بدون اجازه وارد اتاق تان بشوند.

اهميت تعيين حد و مرز در رابطه با ديگران

تعيين حد و مرز در رابطه با ديگران به اين معناست كه تا چه حد بايد به اطرافيانمان نزديك شويم و چگونه بايد در عين حفظ استقلال روابط گرم و صميمي را تجربه كنيم. اگر نتوانيم اين مهارت را به خوبي ياد بگيريم احتمالا آسيب‌هاي ارتباطي را تجربه مي‌كنيم. براي مثال ممكن است پس از مدتي متوجه شويد كه معيارهاي مورد نظرتان در رابطه وجود ندارد وبايد به رابطه پايان دهيد، اگر به درستي حدود رابطه مشخص نشده باشد آسيب‌ها بيشتر خواهد بود. براي آشنايي با نحوه قطع رابطه با دوست دختر و قطع رابطه با دوست پسر كليك كنيد.

از جمله آن‌ها مي‌توان به دچار شدن به وابستگي شديد نسبت به ديگران به خصوص نزديكان، از دست دادن استقلال، آسيب ديدن هويت فردي و مواجه شدن با دخالت هاي بي جاي اطرافيان اشاره كرد. در نتيجه براي رسيدن به رشد فردي و اجتماعي حد و مرزهاي خود را بشناسيم و براي ايجاد آن‌ها قدم‌هاي مناسبي برداريم.

چه زماني بايد حد و مرز در رابطه را مشخص كنيم؟

بسياري از اين حد و مرز ها در رابطه ها بعد از تجربه يك آشفتگي براي فرد جدي مي‌شود. شايد تا پيش از بروز مشكلات پيچيده بارها در مورد حفظ حدودتان به شما هشدار داده شده باشد. اما بعد از عبور از اين مرزها و يا ورود بيش از حد ديگران در مرزهاي شما، به دنبال راهكاري براي تعيين حدو مرز در رابطه باشيد. در ادامه ساير نشانه هايي كه تعيين حد و مرز در رابطه را ضروري مي كند، اشاره كرده ايم.

🔸 از نظر مالي، جسمي يا عاطفي احساس مورد سوء استفاده شدن مي‌كنيد.

🔸به درخواست ديگران بله مي‌گوييد حتي اگر براي تان هزينه (مالي يا عاطفي يا جنسي) داشته باشد.

🔸توجهي به نيازهاي خود نمي كنيد، چرا كه نگرانيد ديگران ناراحت بشوند يا از مشاجره مي ترسيد.

🔸بيشتر موقع ها حس مي كنيد به شما بي احترامي مي شود، اما با اين حال دفاعي از خود نمي‌كنيد.

🔸نگرانيد كه طرد بشويد، اما حرفي نمي‌زنيد و يا به كمتر از چيزي كه لياقتش را داريد راضي مي‌شويد.

🔸كارهايي را دائم براي محبوبيت و دريافت تاييد ديگران انجام مي‌دهيد.

🔸هر كاري براي رفع نيازهاي خودتان انجام ميدهيد، بدون آن كه به محدوديت ها توجهي نماييد.

چند راهكار موثر براي تعيين حد و مرز در رابطه

براي اينكه بتوانيد حد و مرز در رابطه هاي خود را به درستي تعيين كنيدُ حتما بايد به نكاتي توجه كنيد. در ادامه به 5مورد از مهم‌ترين‌هاي آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1️⃣ استقلال رفتاري و عاطفي را بشناسيد

يكي از دلايلي كه باعث مي‌شود افراد نتوانند حد و مرز در رابطه را به درستي خود تعريف كنند، عدم آشنايي كامل آن‌ها با مفهوم استقلال است. برخي افراد فكر مي‌كنند كه استقلال تنها به معني جدا شدن فيزيكي از خانواده است. اين در حالي است كه افراد بايد از نظر رواني نيز به بلوغ برسند و از منظر هيجاني نيز براي هويت خود تعريف مستقلي داشته باشند.

كساني كه استقلال را با اين ديد نگاه نمي‌كنند ممكن است تمام احساسات خود را به حضور يا احساسات افراد ديگر پيوند بزنند و همين مسئله باعث مي‌شود كه كنترل هيجاناتشان بيش از همه در دست شخص ديگري نظير والدين يا دوستان قرار داشته باشد. از همين رو با گذر از نوجواني و رسيدن به دوره بزرگسالي بايد بتوانيد به يك استقلال همه جانبه دست يابيد و هويت منحصر به فردي را براي خود تعريف نماييد.

2️⃣ تعيين حد و مرز در رابطه حق شماست

برخي افراد هنگامي كه مي‌خواهند چارچوب خاصي را در رابطه اعمال كنند به احساس بدي دچار مي‌شوند. به خصوص زماني كه حد و مرز در رابطه ها به افراد نزديك نظير پدر، مادر يا همسر مربوط مي‌شود. اما بايد اين را بدانيد كه داشتن حدود مشخص براي ارتباط بين فردي يكي از حقوق انساني همه ماست. در حقيقت هر فرد بزرگسالي حق دارد هويتي مستقلي داشته باشد و هيچكش وظيفه ندارد كه به طور دائم تسليم خواسته‌ها يا نيازهاي ديگران باشد.

3️⃣ مهارت جرات ورزي را تمرين كنيد

براي اينكه حد و مرز مناسبي در روابطتان داشته باشيد بايد جرات مند باشيد. در همين راستا بايد بتوانيد با حقوق فردي خود و ديگران در يك ارتباط سالم آشنا باشيد و روش‌هاي درستي براي مخالفت كردن با خواسته‌هاي بي جاي ديگران را بشناسيد.

برخورداري از مهارت كافي براي “نه گفتن” از جمله مهارت‌هاي بسيار مهم در زمينه جرات ورزي است كه بايد آن را بياموزيد. اگر در اين زمينه مشكل داريد و همواره احساس مي‌كنيد در ارتباطات خود درگير مسائلي نظير رودربايستي مي‌شويد؛ مراجعه به يك روانشناس يا شركت در كارگاه هاي آموزشي در زمينه مهارت‌هاي زندگي و مطالعه كتاب‌هاي خودياري تا حد زيادي در اين زمينه به شما كمك نمايد.

4️⃣ مشخص كردن حد و مرز در رابطه | براي خودتان خط قرمز بگذاريد

هركسي در زندگي خط قرمزهايي دارد. اين خط قرمزها به او يادآور مي‌شود كه چه ارزش‌هايي دارد و چه مسائلي بيش از همه برايش مهم هستند. براي اينكه بتوانيد خط قرمز‌هايتان را بشناسيد سعي كنيد به جنبه‌هاي مختلف زندگي خود دقت كنيد و دريابيد بيشتر نسبت به چه مسائلي حساس هستيد يا شديدترين واكنش‌هايتان نسبت به چه چيزهايي هستند؟ شناخت اين موارد به شما كمك مي‌كند تا بدانيد در روابطتان به افراد تا چه حد اجازه پيشروي بدهيد و چه جايي از مرزهاي خود دفاع كنيد.

5️⃣ به كارگيري مهارت گفتگوي موثر

براي اينكه بتوانيد حد و مرزهاي مناسبي در روابطتان داشته باشيد بايد به طور شفاف و واضح در مورد آن‌ها با اطرافيانتان صحبت كنيد. اگر حساسيت‌هاي خود را با ديگران در ميان نگذاريد، نمي‌توانيد انتظار داشته باشيد كه آن‌ها ذهن خواني كرده و بطور خودكار به ارزش‌هاي شما احترام بگذارند. اگر احساس مي‌كنيد حرف زدن در اين باره براي شما بسيار دشوار است، براي بالا بردن مهارت گفتگوي خود مي‌توانيد از يك روانشناس كمك بگيريد.

چطور حد و مرز هاي داخلي سالم در رابطه برقرار بكنيم؟

همانطور كه متوجه شده ايد شما در دو بعد نيازمند تعيين حد و مرز در رابطه هستيد. معمولا همه ما در طول زندگي و ارتباط با ديگران نيازمند تاييد و يا دريافت محبت هستيم. اما براي حفظ شخصيت و استقلال خودمان بايد حد و مرز داخلي در روابط مان ايجاد بكنيم. اين كار به ما كمك مي‌كند تا زندگي سالم تري داشته باشيم. براي رسيدن به اين هدف اقدامات زير را حتما انجام دهيد.

✅ از نيازهاي خود به يك شناخت برسيد

براي خود زمان بگذاريد. حتما شما هم يك سيستم ارزشي داريد. اينكه نيازهاي شما چيست و به چه واسطه اي رفع مي شود. قبل از اين كه قدمي برداريد بايد بدانيد كه خودتان چه مي خواهيد. اين نيازها و هدف ها در طول زمان تغيير مي كنند. پس از اين كه قبلا هدفي داشته ايد و تصميمي گرفته ايد عصباني نشويد. شما هر روز تجربيات جديدي به دست مي‌آوريد؛ پس طبيعي است كه فردا به مانند ديروزتان نيانديشيد.

✅ راهي براي بيان نيازهاي تان به ديگران پيدا كنيد

بايد بپذيريد كه نيازهاي شما روي پيشاني تان نوشته نشده است. ديگران موظف به پي بردن به افكار مخفي شما نيستند. همچنين بپذيريد كه كمتر كسي در زندگي ما وجود دارد كه بيش از خودمان به ما اهميت دهد. حتي برخي هرگز چنين فردي را در زندگي شان نخواهند داشت. پس شما براي تعيين حد و مرز در رابطه بايد راهي براي بيان انتظارات خود پيدا كنيد. و اين مساله هيچ عيبي ندارد. پس اگر خواسته يا نيازي داريد آن را بيان كنيد.

✅ بپذيريد كه مسئول انتخاب ها، احساسات و افكار تان فقط خودتان هستيد

“انسان ذاتا موجودي اجتماعي است”، اين يعني شما براي رفع انواع نيازها و بقاي خود به ديگر انسان ها وابسته هستيد. اما اين موضوع دليل بر عدم كنترل شما بر انتخاب هايتان نمي شود. شما نمي توانيد مشكلات، ناراحتي ها و ناكامي هايتان را كاملا به ديگران نسبت دهيد. بايد نسبت به انتخاب هاي‌تان واقع بين باشيد. در چنين شرايطي مي‌بينيد كه چقدر از رويدادها و مسائل پيرامون تحت كنترل خودتان است.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعيين حد و مرز در رابطه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

تعيين حد و مرز در رابطه چه زماني ضروري است؟

هر رابطه ميان فردي به حد و مرزهاي مخصوص خود نياز دارد. در ارتباط با افراد نزديك‌تر مرزهاي گسترده تري داريم و بخش بيشتري از وجود خود را با آن‌ها به اشتراك مي‌گذاريم اما با افراد دورتر مرزهاي بسته‌تري ايجاد مي‌كنيم. اما مسئله مهم اينجاست كه نزديك‌ترين روابط نيز به يكسري چارچوب‌هاي خاص نياز دارند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: حد و مرز در رابطه را چطور مشخص كنيم؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۳:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج مدرن به ازدواجي گفته مي‌شود كه والدين در انتخاب همسر براي فرزندان خود نقشي ندارند. در اين سبك از ازدواج بر خلاف ازدواج سنتي زوجين با عشق و علاقه با يكديگر وصلت مي‌كنند. اما منطق در اين ازدواج چندان روشن نيست. شريك احساسي در ازدواج مدرن بر اساس معيارهاي فرد مقابل انتخاب مي‌شود. اما عدم مشاهده عيوب نيز در اين سبك از ازدواج وجود دارد.

به باور برخي محققان در ازدواج مدرن مزايا بيشتر از معايب است. مزاياي اين سبك ازدواج عبارت است تعهد بالا، ازدواج با عشق، سازگاري بالا، حل راحت مشكلات، توافق، آرامش و … . اما به طور كل در تمامي سبك هاي ازدواج بايد از مشاورين و روانشناسان كمك بگيريد. جلسات مشاوره قبل از ازدواج اقدام مهمي در جهت زندگي و آسايش است.

منبع: ازدواج مدرن | مزايا و معايب ازدواج مدرن

ازدواج مدرن

ازدواج مدرن با ازدواج سنتي در تضاد است. در ازدواج مدرن دختر و پسر به يكديگر علاقه دارند و پس از آشنايي به اين نتيجه رسيده اند كه با يكديگر ازدواج كنند. در اين ازدواج خانواده ها فرد مقابل را به يكديگر معرفي نمي‌كنند. در‌واقع ازدواج به خواست دختر و پسر است. در اين ازدواج خود فرد شخص مقابلش را انتخاب مي‌كند. بر اساس عشق و علاقه اي كه شكل مي‌گيرد دو نفر تا ابد با يكديگر عهد مي‌كنند.

ازدواج مدرن نيز مانند تمامي سبك هاي ازدواج مزايا و معايب به خصوص خود را دارد. اما در مقايسه با ازدواج سنتي مزاياي بيشتر و معايب كمتري دارد. در اين سبك از ازدواج معمولا عشق مانع مشكلات و چالش هاي بي پايان است. در اين مقاله در رابطه با معايب و مزاياي ازدواج مدرن صحبت كرده ايم. پس همراه ما باشيد.

مزاياي ازدواج مدرن

طبق آمارها ازدواج مدرن مزاياي بيشتري نسبت به معايب آن دارد، چرا كه پارامتري مثل نارضايتي از زندگي و ساير ابعاد سلامت روان نمرات بهتري گرفته اند. در اين سبك از ازدواج زوجين انتخاب يكديگرند. پس نسبت به شرايط سازگارتر مي‌شوند. در ادامه راجع به مزاياي بيشتر ازدواج مدرن توضيح داده ايم.

🟥 ازدواج با عشق

يكي از مزاياي ازدواج مدرن، ازدواج با عشق است. در اين سبك از ازدواج دختر و پسر عاشق يكديگر هستند. و زندگي خود را عاشقانه آغاز مي‌كنند. عشق و محبت پارامتر مهمي در رضايت از زندگي و احساس فرد از خودش است.

🟧 سازگاري بيشتر در ازدواج مدرن

سازگاري يكي از اصلي ترين مزاياي ازدواج مدرن است. در اين سبك از ازدواج زماني كه زوجين با مشكلاتي روبرو شوند، راحت تر نسبت به شرايط سازگار مي‌شوند. در واقع راه حل هاي راحت تري را براي حل مشكلات در نظر مي‌گيرند.

🟨 توافق بيشتر در رابطه

در ازدواج مدرن بر خلاف ازدواج سنتي بين زوجين توافق بيشتري انجام مي‌شود. در تمامي روابط به دليل علاقه اي كه بين زوجين وجود دارد، توافق راحت تر رخ مي‌دهد. و هم چنين اختلاف نظرات كمتر است.

🟪 تعهد بالاتر | ازدواج مدرن

يكي از مزاياي ازدواج مدرن، تعهد بالاتر نسبت به ازدواج سنتي است. در اين نوع ازدواج چون زوجين نسبت به ازدواج خود اطمينان دارند. و با علاقه با يكديگر وصلت كرده اند، بنابراين تعهد بالاتري دارند.

🟦 حل مشكلات راحت تر

به دليل علاقه براي پايدار ماندن رابطه در ازدواج مدرن، حل مشكلات راحت تر صورت مي‌گيرد. افراد در اين شرايط نسبت به مسائل و حل مشكلات عميق تر مي‌انديشند.

🟩انتخاب بر اساس معيارها | ازدواج مدرن

يكي از مزاياي خوب ازدواج مدرن، انتخاب شريك زندگي بر اساس معيارها است. در اين سبك از ازدواج افراد بر اساس معيارهايي خودشان، همسر آينده شان را انتخاب مي‌كنند. به همين دليل بر اساس سلايق و خواسته هاي خود تن به ازدواج مي‌دهند.

معايب ازدواج مدرن

در ازدواج هاي مدرن علاقه دختر و پسر اصلي ترين موضوع است. در اين سبك زوجين بدون نگاه به مسائل اخلاقي، خانواده ها و … تن به ازدواج مي‌دهند. در ادامه راجع به معايب ازدواج مدرن توضيح داده ايم.

🟠 در ازدواج مدرن عيب هاي يكديگر را نمي‌بينند

احتمالا شنيده ايد كه مي‌گويند “آدم عاشق چشمانش كور و گوش هايش كر است”. فرد عاشق با قلب خود تصميم مي‌گيرد و به صورت منطقي به عيوب عشقشان نمي‌انديشد. بنابراين در طول ازدواج مدرن، به خاطر اين چشم پوشي ها با مشكلات و چالش هايي روبرو مي‌شود.

🟡 به نظر والدين اهميت نمي‌دهند

يكي از معايب ازدواج هاي مدرن، عدم اهميت به نظر والدين است. والدين به هيچ وجه بد فرزندان خود را نمي‌خواهند. اما در اين سبك از ازدواج دختر و پسر اهميتي به نظر والدين نمي‌دهند و به خواسته خود عمل مي‌كنند.

🟢 عدم توجه به تفاوت ها در ازدواج مدرن

عدم توجه به تفاوت ها در زمينه هاي مذهبي، خانوادگي، فرهنگي، اجتماعي، مالي و … يكي از مهم ترين معايب اين نوع ازدواج است. در اين سبك از ازدواج طرفين به تفاوت هاي هم اهميتي نمي‌دهند. در نتيجه در زندگي مشترك با كمتر شدن هيجانات و افزايش منطق، مشكلات بروز پيدا مي‌كند.

🔴 دو طرف منطقي فكر نمي‌كنند

در ازدواج هاي مدرن، دختر و پسر به صورت عاشقانه با يكديگر ازدواج مي‌كنند. و منطق را در اين سبك از ازدواج به كار نمي‌برند. از مشكلات يكديگر چشم پوشي مي‌كنند. و تنها براي رسيدن به يكديگر تلاش مي‌كنند.

كلام آخر

در اين مقاله راجع به ازدواج مدرن اطلاعات كسب كرده ايد. برخي از افراد اين سبك ازدواج را مي‌پسندند اما تعداد ديگر به سبك هاي ديگر ازدواج گرايش دارند. به طور كل هر سبك از ازدواج نيازمند شناخت و آگاهي از شخصيت طرف مقابل است. به همين دليل قبل از ازدواج تمامي آزمون ها بايد صورت بگيرد تا تفاهمات و تفاوت خانم و آقا نسبت به يكديگر مشخص شود.

براي انجام اين آزمون ها و دسترسي به شناخت بهتر نياز به روانشناس الزامي است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني ازدواج از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج مدرن | مزايا و معايب ازدواج مدرن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۳۷:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج سنتي به ازدواجي گفته مي‌شود كه با پيشنهاد خانواده دختر و پسر شكل مي‌گيرد. اين نوع ازدواج مزايا و معايب مخصوص به خود را دارد. از مزاياي اين ازدواج مي‌توان به حمايت خانواده ها، تفكر منطقي و … اشاره كرد. اما در اين ازدواج معايبي نيز وجود دارد كه شامل عدم شناخت، رابطه بدون عشق و … مي‌شود. معمولا اين سبك ازدواج به دليل فرهنگي، فقر، دلايل مذهبي و … وجود دارد. اما طبق مشاهدات در ازدواج هاي به سبك سنتي به تدريج عشق و علاقه زيادي شكل خواهد گرفت. پس سعي كنيد خواستگاري هاي سنتي را بسنجيد، شايد فردي بر اساس الگوهاي شما وجود داشت. اما براي بررسي خواستگاران سنتي بر اساس معيارهاي خود نياز به روانشناس و مشاورين داريد.

منبع: ازدواج سنتي | ايجاد علاقه در ازدواج هاي سنتي

ازدواج سنتي

در ازدواج سنتي خانواده دختر و پسر به فرزند خود پيشنهاد مي‌دهند. اين ازدواج نبايد با ازدواج اجباري اشتباه گرفته شود. چون در اين ازدواج نيز دختر و پسر نسبت به ازدواج رضايت دارند. در اين نوع ازدواج عشق و علاقه اي وجود ندارد و معمولا به تدريج اين علاقه شكل مي‌گيرد.

اما شايد علاقه اي هم شكل نگيرد! ازدواج به سبك سنتي سختي ها، معايب، دلايل و مزاياي خود را دارد. همه ازدواج ها چه مدرن و چه سنتي به دليل عدم شناخت كامل يا نارضايتي والدين با چالش هايي روبرو است. سعي كرده ايم در اين مقاله راجع به تمام موارد ازدواج سنتي توضيح دهيم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

دلايل ازدواج سنتي

ازدواج سنتي مانند تمامي شيوه هاي مختلف ازدواج دلايل مختلفي دارد. در ادامه دلايل ازدواج سنتي را توضيح داده ايم.

1️⃣ دلايل مذهبي

يكي از دلايل ازدواج به سبك سنتي، به خاطر دلايل مذهبي است. بسياري از افراد مذهبي، علاقه اي به دوستي و آشنايي با جنس مخالف ندارند. به همين دليل اعتقاد دارند كه از نظر شرعي و مذهبي نبايد اين دوستي رخ دهد.

2️⃣ فقر

فقر يكي ديگر از دلايل ازدواج به سبك سنتي است. برخي از خانواده ها به دليل اوضاع مالي نابسامان، زماني كه خواستگار با وضع مالي خوب داشته باشند فورا اقدام مي‌كنند و اين ازدواج شكل مي‌گيرد.

3️⃣ افزايش سن

زماني كه شخص مورد نظر سن بالايي داشته باشد با ازدواج مدرن به ندرت خو مي‌گيرد. به اين دليل كه همسالان او همه ازدواج كرده اند و كم اتفاق مي‌افتد كه فرد با شخص هم سن خود اما مجرد روبرو شود.

4️⃣ ملاحظات فرهنگي

ملاحظات فرهنگي يكي ديگر از دلايل ازدواج سنتي است. زماني كه فرد در خانواده سنتي چشم به جهان گشوده است، ازدواج مدرن را شيوه اي نادرست تلقي خواهد كرد. به همين دليل به ازدواج سنتي رو خواهد آورد.

مزاياي ازدواج سنتي

ازدواج به سبك سنتي نيز مانند ازدواج مدرن با مزايايي روبرو است. اين مزايا شامل مواردي است كه در ادامه توضيح داده ايم.

📌 كاهش اشتباه و ابهام

در ازدواج سنتي به دليل اينكه تمامي اعضاي خانواده بر رفتار و كردار شخص مقابل نظارت دارند، ازدواج با خطاي كمتري روبرو خواهد شد. به همين دليل يكي از مزاياي ازدواج به سبك سنتي، نظارت همه اعضاي خانواده است كه باعث كاهش خطا در ازدواج خواهد شد.

📌 تفكر منطقي

يكي از مزاياي ازدواج سنتي، تفكر منطقي است. زماني كه خواستگار سنتي براي شما مي‌آيد با فكر بازتر و منطقي‌تر مي‌توانيد همه چيز را بسنجيد. و اگر شرايط ايده آل شما بود به مرور باعث شكل گيري علاقه خواهد شد. در واقع با چشم باز و نگاه عميق ازدواج خواهند كرد.

📌 حمايت خانواده ها

حمايت خانواده ها يكي از دلايل ازدواج سنتي است. در اين نوع از ازدواج، تمامي اعضاي خانواده به صورت حمايتي براي فرزندشان تلاش مي‌كنند. در واقع تمامي تناقص ها و تضاد هاي فرهنگي كه بسيار هم نقش مهمي در زندگي دارند مورد بررسي قرار خواهند گرفت.

📌 شفافيت بيشتري وجود خواهد داشت

شفافيت اصل مهم هر ازدواجي است كه شامل ازدواج به سبك سنتي نيز مي‌شود. در ازدواج هاي سنتي به دليل اينكه خانواده ها كاملا در جريان روابط فرزندان خود هستند همه چيز را بررسي مي‌كنند. به تحقيق مي‌پردازند و به شيوه هاي مختلفي شخص مقابل را مورد آزمون قرار مي‌دهند.

معايب ازدواج سنتي

ازدواج سنتي معايبي دارد كه از مهم ترين آن مي‌توان عدم عشق و علاقه را نام برد. اما معايب ديگري نيز دارد كه در ادامه و اين بخش از مقاله توضيح داده ايم.

🔹 عدم شناخت كافي

در ازدواج سنتي شناخت كافي وجود ندارد. در ازدواج هاي امروزي به دليل اينكه زوجين ماه ها با يكديگر در رابطه بوده اند؛ تا حدودي از خصوصيات اخلاقي يكديگر اطلاع دارند. اما در ازدواج سنتي به دليل اينكه خانواده ها پيشنهاد داده اند و با فرد مقابل هيچ ارتباطي نبوده است، شناخت كافي وجود نخواهد داشت.

🔹 رابطه بدون عشق

در ازدواج سنتي عشق زمينه اي وجود ندارد. به همين دليل يكي از معياب ازدواج سنتي را رابطه بدون عشق مي‌ناميم. در ازدواج سنتي عشق و علاقه معمولا بعد از آشنايي شكل خواهد گرفت. اما بسيار افرادي هستند كه ازدواج سنتي داشته اند اما عشق آنها مثال زدني است.

🔹 غير قابل قبول بودن

بسياري از جوان هاي امروزي اعتقادي به ازدواج سنتي ندارند. به اين منظور كه ازدواج سنتي از نظر اين افراد غير قابل قبول است. همه اين افراد نيز باورهاي مخصوص به خود را دارند كه براي همه يكسان نيست. در واقع نوعي نگاه تحقير آميز به اين ازدواج دارند كه باعث ايجاد حسي كمفي در دختران و پسران خواهد شد.

🔹 انتظار براي پاسخ ناخوشايند

در ازدواج سنتي بعد از ديدار و اولين جلسه ملاقات دو طرف منتظر پاسخ هستند. زماني كه يكي از طرفين پاسخ ناخوشايند بدهد باعث ناراحتي و غم طرف مقابل خواهد شد.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله مطالعه كرده ايد، تمامي معيارها و ساختارهاي ازدواج سنتي را توضيح داده ايم. همانطور كه توضيح داده ايم، ازدواج سنتي معايب و مزايايي دارد. همه ازدواج ها از مزايا و معايب برخوردارند. به همين دليل هر سبك ازدواجي نياز به بررسي و سنجش دارد. اين بررسي ها بايد توسط روانشناس و يك متخصص ماهر انجام شود. آزمون هاي قبل از ازدواج را جدي بگيريد و حتما در اين خصوص از روانشناسان كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج سنتي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني ازدواج از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج سنتي | ايجاد علاقه در ازدواج هاي سنتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۱۰:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شوهرم متادون ميخوره ! شايد شما هم به‌تازگي با اين مشكل روبه‌رو شده باشيد. يا شايد به دنبال نشانه‌هاي بيشتري مي‌گرديد كه كمكتان كنند بفهميد واقعاً همسرتان متادون مصرف مي‌كند يا خير؛ استفاده از متادون دو معناي متفاوت دارد. در حالت اول همسر شما در حال ترك‌كردن اعتياد به يك مخدر ديگر مثل ترياك است؛ و در حالت دوم ممكن است او به خود متادون اعتياد پيدا كرده باشد. در هر دو حالت شما مي‌بايست در جريان شرايط قرار بگيريد تا بتوانيد تصميم درستي گرفته و اوضاع را مديريت كنيد.ما در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا كمي بيشتر راجع به نشانه‌هاي مصرف متادون و همين‌طور روش‌هاي صحيح برخورد با مصرف‌كنندگان آن صحبت كنيم. اين نكته را نيز به خاطر داشته باشيد كه بهترين كار در اين شرايط كمك‌گرفتن از يك مشاور خانواده واعتياد است.

منبع: شوهرم متادون ميخوره | از كجا بفهمم شوهرم متادون مصرف مي كنه؟

شوهرم متادون ميخوره

مدتي است متوجه داروهاي گرد سفيدي در لباس هاي همسرتان شده ايد؟ گاه رفتارش خوب و گاه زود از كوره در مي‌رود؟ كيفيت رابطه جنسي تان تغييري داشته؟ مشكلات گوارشي پيدا كرده؟ احساس مي‌كنيد چيزي را مخفي مي كند؟ اگر به تازگي متوجه اين رفتارها شده ايد و يا مطمئنيد كه همسرتان متادون مي خورد آن وقت است كه قبل از هر نوع بازخوردي شما بايد در اين باره اطلاعات كافي كسب كنيد. شما به عنوان همسر تاثير زيادي در روند بهبودي شوهرتان خواهيد داشت. پس در اين باره مطالعه كرده ويا براي دريافت مشاوره با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

متادون چيست؟

قبل از هر چيز بايد كمي بيشتر راجع به خود متادون صحبت كنيم. شايد ديدن اين داروها در وسايل همسرتان شما را مضطرب كرده است؛ و نمي‌دانيد با چه چيزي مواجه شده‌ايد. در اين شرايط اولين قدم اين است كه اطلاعات خودتان را راجع به اين دارو بالا ببريد.

متادون از نظر تركيب شيميايي درست شبيه به ترياك، هروئين و ساير داروهايي است كه در اين دسته قرار مي‌گيرند. به همين خاطر مي‌توانيم بگوييم كه در اصل اين دارو به‌عنوان يك مسكن قوي عمل مي‌كند. اما دليل استفاده از آن چيست؟ واقعيت اين است كه وقتي فرد در حال ترك اعتياد به ترياك يا ساير مخدرهاست درد جسمي و شرايط روحي بسيار بدي را تجربه مي‌كند. متادون به دليل تركيبات شيميايي مشابهي كه با اين داروها دارد مي‌تواند تا حد زيادي علائم منفي را كاهش دهد. به همين خاطر بسياري از مواقع براي ترك داروهاي افيوني يا مخدرها از متادون استفاده مي‌شود. در يك بيان خيلي ساده مي‌توانيم بگوييم كه متادون علائم منفي ترك را كاهش مي‌دهد.

استفاده از متادون يك پيامد منفي بسيار شايع نيز دارد. اين پيامد منفي اين است كه احتمال وابسته شدن فرد به خود متادون وجود دارد. يعني شما با مصرف متادون از اعتياد پاك نمي‌شويد؛ بلكه تنها نوع مخدري كه از آن استفاده مي‌كنيد متفاوت خواهد شد. البته بايد اين را هم بگوييم كه استفاده از متادون هميشه هم اين شرايط را به دنبال نخواهد داشت. اگر شما متادون را زير نظر متخصص استفاده كنيد با احتمال قوي از آن نتيجه مثبتي مي‌گيريد. اما به‌هرحال بايد يادمان باشد كه استفاده از متادون براي ترك اعتياد، روش تقريباً خطرناكي است.

از كجا بفهمم شوهرم متادون ميخوره

خيلي از خانم ها با ترس و نگراني به متخصص خانواده و يا طلاق با اين عنوان كه ” شوهرم متادون ميخوره ” مراجعه مي‌كنند. پيش از هر چيز بايد بگوييم كه جمله شوهرم متادون ميخوره آن قدرها هم مساله ترسناك و غيرقابل حلي نيست. شما با آگاهي از راهكارها و ماهيت مساله به راحتي مي‌توانيد موضوع را ختم به خير كنيد. اما پيش از هر چيز بايد از وجود مساله اطمينان حاصل كرد. در ادامه روش هايي دقيق تر به شما مي دهيم تا صحت شوهرم متادون ميخوره را بررسي نماييد.

✅ از تست‌هاي تشخيصي استفاده كنيد

قطعي‌ترين و بهترين راه براي اينكه بفهميد آيا واقعاً همسر شما از متادون استفاده مي‌كند يا خير؟ اين است كه اين مسئله را آزمايش كنيد. امروزه تست‌هاي بسياري براي بررسي استفاده از متادون وجود دارد. شما باتوجه‌به شرايط خودتان مي‌توانيد يكي از اين روش‌ها را انتخاب كرده و مصرف متادون توسط همسرتان را بررسي كنيد.

✅ به نشانه‌ها دقت داشته باشيد

استفاده از متادون نيز درست مانند هر داروي مخدر ديگري نشانه‌هايي در وضعيت جسمي و رواني فرد باقي خواهد گذاشت. شما با دقت به اين نشانه‌ها مي‌توانيد تا حد زيادي از وضعيت سلامت شوهرتان اطلاع پيدا كنيد. اما قبل از بررسي اين نشانه‌ها به اين نكته دقت داشته باشيد كه ممكن است علائم به هر دليل ديگري ايجاد شده باشند. وجود اين نشانه‌ها در همسر شما اگرچه يك زنگ خطر جدي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد اما يادتان باشد تشخيص قطعي اعتياد صرفاً برعهده متخصص است. مهم‌ترين نشانه‌هاي براي تشخيص واقعي شوهرم متادون ميخوره به شرح زير است.

  • احساس خواب‌آلودگي و كسالت
  • خارش بدن
  • تكلم آهسته
  • ضعيف‌شدن حافظه و تمركز
  • نامنظم شدن تنفس
  • ورم كردن صورت

با شوهرم كه متادون ميخوره چطور برخورد كنم؟

وقتي برايمان محرز شد و با خود اطمينان يافتيم كه ” شوهرم متادون ميخوره ” با موجي از احساسات منفي روبه‌رو خواهيم شد. احتمالاً شما به اين فكر مي‌كنيد كه بعدازاين چه بر سر زندگي مشترك و خانواده‌تان خواهد آمد. يا نمي‌دانيد كه تصميم درست چيست؟ همان‌طور كه قبل‌تر هم گفتيم مصرف متادون مي‌تواند دو دليل داشته باشد. يا همسر شما در حال ترك‌كردن نوع ديگري از مخدر است؛ و يا به استفاده از متادون اعتياد پيدا كرده است. در هر دو حالت نوع واكنش و برخورد شما تأثير بسياري در نتيجه شرايط خواهد داشت. به همين خاطر بهتر است كه قبل از هر تصميمي به چند نكته توجه داشته باشيد.

🔻 شوهرم متادون ميخوره | زود تصميم نگيريد

پيش‌نياز تصميم‌گرفتن اين است كه شما اطلاعاتتان را از شرايط و آنچه پيش آمده كامل كنيد؛ صحبت‌هاي همسرتان را بشنويد و سپس راجع به شرايط تصميم بگيريد. پس اولين نكته اين است كه از هر گونه تصميم‌گيري شتاب‌زده خودداري كنيد. اين شكل از تصميم‌ها صرفاً باعث خراب‌تر شدن اوضاع مي‌شوند.

🔻 شوهرم متادون ميخوره | با همسرتان صحبت كنيد

در يك فضاي آرام با همسرتان راجع به اين موضوع صحبت كنيد. يادتان باشد اگر صحبت‌كردن شما به شكلي باشد كه او احساس كند مي‌خواهيد متهمش كنيد از اين گفتگو نتيجه‌اي نخواهيد گرفت. پس با صبر و آرامش چيزي كه فهميده‌ايد يا هر آنچه را به آن شك داريد با همسرتان در ميان بگذاريد و به او اجازه بدهيد از خودش دفاع كند.

🔻 شوهر متادون ميخوره | نقش حمايتگر داشته باشيد

خانواده و محيط اجتماعي مهم‌ترين عاملي است كه مي‌تواند به يك معتاد كمك كند ترك موفقي داشته باشد و يا دوباره به سمت اعتياد خود بازگردد. پس اگر به همسر و زندگي‌تان علاقه داريد بهتر است نقش يك حامي را براي او بازي كنيد. اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه هر كدام از ما ممكن است در زندگي اشتباه كنيم و درگير مشكلات بزرگي شويم. همان‌طور كه انتظار داريم ديگران در اين شرايط از ما حمايت كنند بايد خودمان نيز با اين موضوع همين‌طور برخورد كنيم.

🔻 شوهرم متادون ميخوره | تصميم قاطعانه بگيريد

همان‌طور كه گفتيم بهترين كار اين است كه به همسرتان كمك كنيد از شرايطي كه درگير آن شده خارج شود. اما گاهي اوقات اوضاع به همين خوبي پيش نمي‌رود. براي مثال ممكن است همسرتان تصميمي براي ترك اعتياد نداشته باشد. يا شايد اين اولين باري نباشد كه به او فرصت مي‌دهيد و نتيجه دلخواهتان را نمي‌گيريد. در اين شرايط وقت آن رسيده كه كمي جدي‌تر به زندگي‌تان توجه كنيد و راجع به آن تصميم بگيريد. شايد بهترين كار اين باشد كه وضعيت خودتان را براي يك مشاور متخصص توضيح بدهيد و از او بخواهيد كه در تصميم‌گيري به شما كمك كند.

شوهرم متادون ميخوره | اهميت خدمات روان‌شناس

استفاده از مخدرها هميشه علاوه بر خود فرد خانواده او را نيز درگير مي‌كند. شما مي‌بايست در درجه اول راجع به ادامه رابطه خود تصميم بگيريد. و بعد از آن تصميمتان هرچه كه باشد بايد با پيامدها و عواقب آن روبه‌رو شويد. به همين خاطر پيشنهاد مي‌كنيم قبل از هر تصميم‌گيري با يك مشاور راجع به شرايط پيش‌آمده صحبت كنيد. مشاورين باتوجه‌به تخصص و تجربه‌اي كه دارند به‌خوبي به شما كمك مي‌كنند كه وضعيت را بررسي كرده و بهترين تصميم را در مقابل شرايط پيش‌آمده بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شوهرم متادون ميخوره مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره خانواده از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

از كجا بفهمم شوهرم از متادون استفاده مي كنه؟

اصلي‌ترين راه فهميدن اين موضوع كمك‌گرفتن از تست‌هاي اعتياد است. اما اگر نمي‌توانيد از اين تست‌ها استفاده كنيد وجود نشانه‌هايي مثل ورم كردن بدن، احساس خواب‌آلودگي، كندشدن تكلم و همين‌طور ضعيف‌شدن مهارت‌هاي ذهني مثل حافظه از جمله نشانه‌هاي اين مسئله هستند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شوهرم متادون ميخوره | از كجا بفهمم شوهرم متادون مصرف مي كنه؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۱۶:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

واكنش وارونه يكي از انواع ساز و كارهاي دفاعي است كه در سطح ناخودآگاه عمل مي كند. در طي اين واكنش فرد تلاش مي‌كند اميال و غرايز غير قابل قبول خود را به شكلي وارونه ابراز نمايد. در همين راستا اگر احساس نفرت شديدي را در درون خود تجربه كند، آن را در قالب دوستي اغراق آميز نشان مي‌دهد. به اين ترتيب واكنش وارونه به او كمك مي كند تا از شر تنش‌هاي منفي ناشي از اميال خود رهايي يابد. ما در ادامه اين مقاله به توضيحات بيشتري در مورد اين مكانيسم دفاعي پرداخته ايم.

منبع: واكنش وارونه | چند مثال براي مكانيسم واكنش وارونه

مكانيسم دفاعي واكنش وارونه | آشنايي با مكانيسم هاي دفاعي

قبل از آشنايي با مفهوم واكنش وارونه ابتدا بايد به اين سوال پاسخ دهيم كه اصلا مكانيسم هاي دفاعي چه هستند و چه عملكردي در سطح روان انسان دارند؟ طبق نظريه روانكاوي فرويد مكانيسم هاي دفاعي هرگونه ساز و كار ناخودآگاهي هستند كه از روان انسان در برابر تنش هاي دروني و بيروني محافظت مي كنند.

در واقع اين مكانيسم ها اجازه نمي دهند كه فرد با اضطراب هاي ناشي از اميال، غرايز و عواطف غير قابل قبول خود مواجه شود. فرويد و روان كاوان پسا فرويدي معتقد بودند كه مكانيسم هاي دفاعي از طريق راهبردهاي مختلفي ابراز مي شوند. از همين رو تاكنون انواع مختلفي از آن ها شناسايي شده اند كه واكنش وارونه يكي از آن ها است.

مكانيسم دفاعي واكنش وارونه چيست؟

مكانيسم دفاعي واكنش وارونه يا reaction formation زماني اتفاق مي‌افتد كه فرد نوعي احساس اجبار براي بيان يا انجام آنچه خلاف خواسته هاي خود است را در درونش احساس مي‌كند. اين مكانيسم دفاعي در حقيقت براي فرار از تنبيه هاي اجتماعي پديد آمده است. در هيمن راستا هرگاه انسان ها دچار اميال و خواسته هايي مي شوند كه خلاف اخلاقيات يا هنجارهاي اجتماعي است؛ امكان دارد از مكانيسم دفاعي واكنش وارونه استفاده نمايند.

مثال هايي از كاربرد مكانيسم دفاعي واكنش وارونه در زندگي روزمره

همه ما در زندگي روزمره ممكن است اميال و خواسته هايي را تجربه كنيم كه خلاف اخلاقيات يا هنجارهاي اجتماعي باشند. در اين شرايط ممكن است به طور ناخودآگاه استفاده از مكانيسم دفاعي واكنش وارونه اتفاق بيافتد.

براي مثال تصور كنيد مادري فرزندي ناخواسته را به دنيا مي‌آورد و از اين موضوع شاكي است. با اين حال اجتماع هرگز نارضايتي يك مادر از سرپرستي كودك خود را نمي‌پذيرد و اين مسئله مي‌تواند تنش‌ها و احساسات دردناكي را براي مادر به همراه بياورد. در اين شرايط فرد ممكن است با احساس نگراني مفرط در مورد سلامتي فرزند و ابراز احساسات مفرط نسبت به او به اين تنش ها پاسخ دهد و با اين رفتار به نوعي احساس نارضايتي خود را انكار نمايد.

از جمله ديگر مثال هاي رايجي كه در اين زمينه وجود دارد مي‌تواند به هم جنس گراياني اشاره كرد كه از ابراز گرايش جنسي خود شرم يا ترس دارند. آن‌ها در اين شرايط ممكن است به طور افراطي دائما از هم جنس گرايان انتقاد كنند و به نوعي مكررا بيزاري خود را از اين موضوع نشان دهند. همچنين آن ها تلاش مي‌كنند همواره به ديگران نشان دهند كه گرايش جنسي دگر جنس خواهانه اي دارند و هرگز به هم جنس گرايي علاقه اي ندارند. همه اين واكنش هاي وارونه نوعي فرار است كه به فرد كمك مي كند از آن احساس ناخوشايند ترس يا شرم اجتناب نمايد.

نحوه تشخيص واكنش وارونه

مشخصه بارز واكنش وارونه اغراق آميز بودن يا افراطي بودن رفتارهاي فرد است. براي مثال زماني كه فرد به طور بسيار اغراق آميز از موضوعي ابراز انزجار مي‌كند احتمال اينكه اين واكنش او نوعي مكانيسم دفاعي باشد وجود دارد. با اين حال همواره در نظر داشته باشيد كه ساز و كارهاي دفاعي در سطح ناخودآگاه اتفاق مي افتند.

در نتيجه خود فرد در زمان حال از به كار بردن آن ها خبر ندارد. پس اگر در اين باره به او بازخورد بدهيد به احتمال زياد با مقاومت يا حتي عصبانيت او روبرو خواهيد شد. در نتيجه تشخيص اينكه چه چيز واكنش دفاعي است و نحوه بازخورد دهي در مورد آن را بايد به يك متخصص روانشناس واگذار نماييد.

سخن آخر

همانند هر مكانيسم دفاعي ديگر استفاده افراطي از مكانيسم دفاعي واكنش وارونه مي‌تواند آسيب زا باشد و زمينه بروز انواع مشكلات روان رنجوري را براي فرد فراهم نمايد. براي اينكه به فردي كه از اين ساز و كار دفاعي بيش از حد استفاده مي كند كمك نماييد لازم است موضعي غيرقضاوتي در برابر او اتخاذ كنيد، قدرت همدلي خود را بالا ببريد و اجازه دهيد تا او بتواند با شما در مورد اميال و خواسته هاي غير قابل قبول خود نيز صحبت كند.

البته اين كار براي همه افراد آسان نيست در نتيجه كمك گرفتن از جلسات روان درماني و مراجعه به روانشناسان آموزش ديده در اين حوزه مي تواند تاثير بيشتري در اين زمينه داشته باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مكانيسم دفاعي واكنش وارونه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا نفرت از يك موضوع واكنش وارونه است و تمايل فرد به آن موضوع را نشان مي دهد؟

خير، هر نوع نفرتي يا واكنش منفي به يك موضوع را نمي توان به عنوان مكانيسم دفاعي در نظر گرفت. نفرت زماني كه بسيار اغراق آميز و افراطي باشد مي تواند به عنوان يك ساز و كار دفاعي در نظر گرفته شود. با اين حال لازم است تشخيص دقيق تر اين موضوع را به يك متخصص واگذار نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: واكنش وارونه | چند مثال براي مكانيسم واكنش وارونه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۰۸:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا به عنوان سلاح استفاده مي‌شود. دلايل مختلفي در بروز مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا رخ مي‌دهد. كه شامل توجيه زوجين، مقصر كردن فرد مقابل، استفاده به عنوان سلاح، جدايي از رابطه و … مي‌شود. همه افراد در رابطه با مشكلات ريز و درشتي روبرو مي‌شوند. اما برخي افراد اگر با مشكلي روبرو شوند كه برايشان سخت باشد هرگز او را فراموش نخواهند كرد و بارها در دعواهاي مختلف حتي دعواهاي بسيار ساده تكرار مشكلات گذشته را انجام مي‌دهند.اما با اين شرايط رابطه براي همه افراد سخت و طاقت فرسا خواهد شد. بايد مسائل را در موقعيت هاي مناسبي حل كرد تا اين شرايط پيش نيايد. براي حل مسائل نياز به روانشناس الزامي است.

منبع: مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا | پيامد شخم زدن گذشته

مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا

اكثر افراد در دعواها مشكلات ريز و درشتي كه در گذشته بوده و حال موجب بحث شده است را استفاده مي‌كنند. اما در برخي از موارد مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا به قدري شدت دارد كه باعث تشديد دعوا و عدم كاهش تنش مي‌شود. همه ما مشكلات ريز و درشت زيادي در رابطه داريم. حال اين رابطه دوستانه، عاطفي يا خانوادگي باشد. اگر مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا را ترك نكنيد با مشكلات بزرگ و اساسي روبرو خواهيد شد كه در نهايت موجب خراب كردن رابطه مي‌شود.

دليل مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا

مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا دلايل خاص خود را دارد. در زمينه هاي مختلف به شيوه هاي مختلف اين اتفاق رخ خواهد داد. در ادامه در رابطه با دلايل مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا توضيح داده ايم.

  • مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا به عنوان سلاح استفاده مي‌شود.
  • گاهي زوجين براي توجيه كردن خود از اين شيوه استفاده مي‌كنند.
  • گاهي به دليل انتقام از همسر مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا اتفاق مي‌افتد.
  • يكي از دلايل زوجين منحرف كردن بحث اصلي است.
  • تلاش اشتباه و نادرست براي حل مسائل گذشته از دلايل مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا است.
  • برخي اوقات اين مشكلات در مغز فرد هنوز كاملا برطرف نشده است و در شرايط مختلف با كوچكترين بحث به صورت ناخود آگاه بروز پيدا مي‌كند.
  • اميد به تغيير شريك احساسي نيز در دسته دلايل مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا قرار مي‌گيرد.
  • رهايي و جدايي از رابطه دليل محكمي براي مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا است.

اتفاقاتي كه با مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا به وجود مي‌آيد

مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا به تدريج روابط را با مشكلات روبرو مي‌كند. اين مشكلات بنيان رابطه را به خطر مي‌اندازد. كه حتما بايد پيشگيري شود. در ادامه اتفاقاتي كه مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا را توضيح داده ايم.

1. بحث مبتدي به دعواي بزرگ تبديل مي‌شود

يكي از مهم‌ترين اتفاقاتي كه با مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا رخ مي‌دهد، تبديل بحث ساده به بحث پيچيده است. زماني كه مشكلي رخ مي‌دهد با تكرار دعواهاي گذشته مشكلات به تدريج بيشتر و بيشتر مي‌شود. در نتيجه بي احترامي، فحاشي و خشونت شديدتري نيز اتفاق مي‌افتد.

2. حل مشكلات رخ نخواهد داد

عدم حل مشكلات با مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا بيشتر رخ خواهد داد. زماني كه دائما در حال بحث و تكرار مشكلات گذشته باشيد به هيچ وجه حل مسائل رخ نخواهد داد. البته كه تعجبي ندارد. شما فكر مي‌كنيد با مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا آنها حل خواهند شد. اما هرگز اين اتفاق رخ نخواهد داد. زماني كه مشكلي را دوباره مطرح كنيد، روزبروز بزرگ تر خواهد شد. انسان جايز الخطاست. سعي كنيد شريك احساسي تان را مورد بخشش قرار دهيد تا مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا كمتر رخ دهد.

3. اختلافات اساسي پنهان خواهد شد

يكي از اتفاقاتي كه در مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا رخ مي‌هد، پنهان ماندن اختلافات اساسي و جدي رابطه است. گاهي به جاي حل مشكلات اساسي رابطه آنقدر درگير مشكلات گذشته خواهيد شد كه دعواي اصلي را به فراموشي مي‌سپاريد.

مثلا اگر همسرتان به شما بي احترامي كرده است، به جاي حل و ريشه يابي، سال ها بي احترامي او را به ياد خواهيد آورد. شايد برخي مواقع شدت مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا به قدري زياد باشد كه دائما به همسرتان خواهيد گفت “تو هميشه بي احترامي مي‌كني”. اين جملات قبح بي احترامي را از بين مي‌برد. شما مطمئن باشيد به جاي ريشه يابي با بي احترامي هاي بيشتري روبرو خواهيد شد.

4. عدم بخشش و دعواي بيشتر اتفاق مي‌افتد

زماني كه يكي از طرفين در دعوا مقصر باشد و البته از كار خود پشيمان بود، او را ببخشيد. بخشش باعث تحكيم رابطه خواهد شد. زماني كه خطا دوباره تكرار نشود بازگو كردن مشكلات نبايد اتفاق بي‌افتد. زماني كه شريك احساسي خود را مي‌بخشيد، عدم مهارت جهت حل مكشلات باعث تكرار مداوم و دعواي بيشتر مي‌شود. در اين شرايط از نظر شريك احساسي خود فردي تنبيه گر شناخته مي‌شويد.

برخورد با شريك احساسي كه مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا را انجام مي‌دهد

در شرايطي كه شريك احساسي رفتاري همچون مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا داشت بايد به شيوه اي با او رفتار شود كه اين طرز برخورد از بين برود. در ادامه راهكارهايي را جهت طرز برخورد ارائه داده ايم.

1. بحث را به زمان حال بازگردانيد

زماني كه شريك احساسي مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا را پيش كشيد به او بگوييد كه اين مشكلات براي گذشته است. قبول دارم كه اذيت شدي اما هيچ كدوم از ما نمي‌خواستيم كه اين اتفاق رخ دهد. بهتره قرار بذاريم و يك روز در مورد اين مشكلات با يكديگر صحبت كنيم. بهتره مشكلات حال را برطرف كنيم و در نهايت در مورد حل مسائل گذشته زماني را تعيين مي‌كنيم.

2. با هر بار تكرار مشكلات معذرت خواهي نكنيد

هميشه در روابط اگر خطايي انجام داديد به شيوه اي عذرخواهي كنيد كه شريك احساسي تان از عدم تكرار دوباره خطا اطمينان پيدا كند. اگر شيوه معذرت خواهي خود را صحيح كنيد با بخشش روبرو خواهيد شد. اما اگر شريك احساسي تان مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا را انجام دهد معذرت خواهي دوباره اشتباه است. در اين صورت شرايط عادي به نظر خواهد رسيد و شريك احساسي تان به معذرت خواهي هاي شما عادت خواهد كرد.

3. براي حل مشكلات گذشته زماني را اختصاص دهيد

براي حل مسائل گذشته زماني را اختصاص دهيد. مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا به دليل عدم حل مسائل گذشته است. اگر مشكلات گذشته حل نشود رابطه به خطر مي‌افتد. براي سلامت يك رابطه نياز به حل مسائل و مشكلات بسيار مهم است. اگر شما مقصر مشكل هستيد خطاي خود را بپذيريد و به گونه اي رفتار كنيد تا شريك احساسي تان اعتماد كند كه ديگر اين اتفاق رخ نخواهد داد.

4. احساسات شريك احساسي خود را درك كنيد

زماني كه مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا توسط شريك احساسي رخ مي‌دهد، نشان از عدم حل مشكلات درون ذهن اوست. در شرايط دعوا هيجانات، احساسات و ذهن شريك شما حسابي درگير شده است. بايد اين شرايط را بپذيريد و به او در كنترل احساسات كمك كنيد. از روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد تا درگيري هاي ذهني همسرتان كمتر شود.

كمك به خود در صورت مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا

شرايطي نيز وجود دارد كه مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا توسط خود شما اتفاق مي‌افتد. در اين شرايط بايد براي حفظ رابطه، شيوه رفتار خود را تغيير دهيد. در ادامه براي حل اين مشكل مسائلي را مطرح كرده ايم.

  1. در اين شرايط در نقش قرباني فرو نرويد. گذشته را حل كنيد و از اين نقش بيرون بياييد.
  2. براي برنده شدن دست به مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا نزنيد. و شريك احساسي خود را به عنوان دشمن نگاه نكنيد.
  3. خود را شريك همسرتان بدانيد و به صورت منطقي سهم خودتان را از مسائل رابطه برداريد.
  4. كمك كنيد تا مسائل گذشته حل شود. بهتر است براي بهبودي شرايط از روانشناس كمك بگيريد.

كلام آخر

بهترين راه حل مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا، حل مسائل است. زماني كه مسائل به درستي حل نشود باعث تجديد خاطرات خواهد شد. براي حل اين مسائل و مشكلات چه خوب اگر از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني خانواده از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مطرح كردن مشكلات گذشته در دعوا | پيامد شخم زدن گذشته


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۷:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اضطراب و درد مفاصل را كمتر كسي به يكديگر ربط مي‌دهند. اما شايد برايتان جالب باشد اگر بگوييم بسياري از مواقع اين اضطراب است كه باعث درد در مفاصل شما مي‌شود؛ يا شايد آن را شديدتر مي‌كند. در حقيقت متخصصان اين روزها به اين نتيجه رسيده‌اند كه بين جسم و روان ما ارتباط تنگاتنگي وجود دارد. دراين‌بين بيشترين تحقيق‌ها روي اضطراب انجام شده است. و متأسفانه نتايج نشان مي‌دهد كه بسياري از مشكلات جسمي ريشه در استرس دارند.گرفتگي بيشتر عضلات، بالارفتن ميزان التهاب‌ها و همين‌طور عادت‌هاي بد نشستن يا راه‌رفتن از جمله دلايل درد مفاصل هستند كه رابطه مستقيمي با اضطراب دارند. خبر خوب اين است كه با كنترل استرس شما مي‌توانيد به اين مشكلات پايان بدهيد.

منبع: اضطراب و درد مفاصل | بدن درد ناشي از استرس

رابطه بين جسم و روان

قبل از هر چيز بايد راجع به ارتباط بين جسم و روان صحبت كنيم. در حقيقت اولين سؤالي كه بايد به آن جواب بدهيم اين است كه اصلاً اضطراب چه ارتباطي با شرايط جسمي ما دارد؟ يا چرا اضطراب مي‌تواند روي شرايط جسمي ما تأثير بگذارد؟ در جواب اين سؤال بايد بگوييم كه شرايط روحي ما هميشه باعث ترشح مواد شيميايي خاصي از مغز مي‌شوند. براي مثال وقتي شما احساس شادماني و رضايت مي‌كنيد هورموني به نام سروتونين ترشح مي‌شود. يا وقتي احساس رضايت از يك پاداش داريد و از آن لذت مي‌بريد هورمون دوپامين ترشح مي‌شود.

در حقيقت مي‌توانيم بگوييم كه تمامي هيجان‌هاي ما داراي يك كد شيميايي خاص در مغز هستند. وقتي شما اين هيجان‌ها را احساس مي‌كنيد به اين معني است كه هورمون مربوط به آن هيجان از مغز شما ترشح شده است.

طبيعتاً ترشح هورمون‌ها در بدن، روي اندام‌هاي مختلف بي‌تأثير نخواهد بود. يكي از اين مواد شيميايي كورتيزول يا هورمون استرس است. هنگامي كه شما در يك موقعيت اضطراب برانگيز قرار مي‌گيريد كورتيزول با فرمان مغز در خون شما آزاد مي‌شود. اين هورمون بسياري از مواقع مفيد است؛ و شما را وادار به اين مي‌كند كه به دنبال راه چاره‌اي براي شرايطتان باشد. بااين‌حال ترشح بيش از حد يا طولاني‌مدت آن نيز مي‌تواند مشكلاتي را به دنبال داشته باشد. براي مثال تحقيقات نشان داده است كه بسياري از بيماري‌هاي جسمي به‌خصوص مشكلات قلبي و عروقي به اين وضعيت ارتباط دارند.

اضطراب و درد مفاصل | اضطراب چطور باعث درد مفاصل مي‌شود

حال كه با رابطه بين اضطراب و بيماري‌هاي جسمي آشنا شديد مي‌خواهيم به اين سؤال پاسخ بدهيم كه اضطراب چطور درد در مفاصل را ايجاد مي‌كند؟ اضطراب از راه‌هاي مختلفي روي عملكرد مفاصل بدن تأثير مي‌گذارد. از جمله اين راه‌ها به شرح زير است.

1️⃣ اضطراب و درد مفاصل | گرفتگي عضلات بدن

حتماً متوجه اين موضوع شده‌ايد كه وقتي ما دچار اضطراب مي‌شويم حالت سخت‌تري به بدنمان مي‌دهيم. در حقيقت در لحظه‌هاي پراسترس بيشتر ما عضلات بدنمان را منقبض و سفت مي‌كنيم. اين حالت خود باعث احساس خستگي و درد در مفاصل مي‌شود. اما علاوه بر اين وقتي عضلات بدن ما در حالت انقباض قرار دارند كاركرد مفاصل نيز سخت‌تر مي‌شود. در حقيقت در اين حالت بدن نياز به انرژي بيشتري براي فعاليت دارد. به همين خاطر احتمال اينكه شما احساس درد و خستگي داشته باشيد به‌مراتب بيشتر مي‌شود.

2️⃣ اضطراب و درد مفاصل | حركات بدني اشتباه

همان‌طور كه گفتيم اضطراب باعث مي‌شود شما حالت‌هاي بدني نامناسبي به خود بگيريد. اين حالت به‌خصوص در حمله‌هاي اضطراب و بيماري پانيك ديده مي‌شود. شايد پيش‌آمدن اين شرايط براي يك يا دو بار خيلي نگران‌كننده به نظر نرسد. اما اين وضعيت اگر براي طولاني‌مدت ادامه پيدا كند مي‌تواند مشكلات بسياري از جمله درد مفاصل را به همراه داشته باشد.

3️⃣ اضطراب و درد مفاصل | افزايش التهابات

يكي از پيامدهاي منفي ترشح كورتيزول بالارفتن ميزان التهابات در بدن است. اين التهابات علاوه بر اينكه به‌خودي‌خود باعث احساس درد مي‌شوند مشكلات ديگري را نيز به دنبال مي‌آورند. براي مثال شما احساس خشكي و سفتي عضلات را تجربه خواهيد كرد كه خود مي‌تواند احساس ناخوشايندي را به دنبال داشته باشد.

درمان دردهاي بدني ناشي از اضطراب

درست است كه اضطراب مي‌تواند مشكلات جسمي بسياري از جمله درد در مفاصل را به همراه داشته باشد؛ اما خبر خوب اين است كه شما مي‌توانيد با استفاده از چند راهكار ساده اين مشكل را برطرف كنيد. در حقيقت باتوجه‌به اينكه مشكل اصلي شما دررابطه‌با دردهايي كه تجربه مي‌كنيد اضطراب است پس طبيعتاً بهترين و اصلي‌ترين راه ازبين‌بردن مشكل نيز ريشه‌كن‌كردن اضطراب است. براي رسيدن به اين هدف شما مي‌توانيد از راهكارهاي مختلفي استفاده كنيد كه ساده‌ترين آنها عبارتند از:

تمرينات آرام‌سازي

تمرينات آرام‌سازي مثل يوگا يا ريلكسيشن از پراستفاده‌ترين و همين‌طور مفيدترين روش‌ها براي كاهش اضطراب و درد مفاصل هستند. تحقيقات نشان مي‌دهد كه استفاده مرتب از اين تمرينات به شما كمك مي‌كند شرايط روحي خودتان را كنترل كنيد؛ و درعين‌حال باعث خواهد شد آثار جسمي اضطراب نيز تا حد زيادي كاهش پيدا كند. پس اگر به دنبال يك راه‌حل قطعي و درعين‌حال كم‌هزينه براي درمان اضطرابتان مي‌گرديد تمرينات آرام‌سازي را در اولويت برنامه‌هايتان قرار دهيد.

بهبود اضطراب و درد مفاصل با ورزش‌هاي هوازي

ورزش‌كردن و به‌خصوص ورزش‌هاي هوازي باعث مي‌شود كه شما اكسيژن بيشتري دريافت كنيد. به‌علاوه اين تمرينات باعث آزادسازي هورمون‌هاي آرام‌بخش و مسكن‌هاي طبيعي از جانب مغز شما مي‌شود. اين مواد شيميايي باعث كاهش ترشح و اثرگذاري كورتيزول مي‌شوند.

مثبت‌انديش باشيد

دليل اصلي بسياري از اضطراب‌هاي ما اين است كه از يك اتفاق بد در آينده مي‌ترسيم. هميشه اين واقعيت را به‌خاطر داشته باشيد كه افكار منفي مي‌توانند سلامت شما را به خطر بيندازند. به‌علاوه شما با فكركردن به اين مسائل نمي‌توانيد چيزي را تغيير بدهيد. پس بهتر است تلاش كنيد تا كنترل بيشتري روي افكارتان داشته باشيد. به‌علاوه سعي كنيد هميشه افكار مثبت را در ذهنتان بپرورانيد. يادتان باشد كه افكار و تلقين‌هاي مثبت آثار روان‌شناختي مناسبي براي شما خواهند داشت.

نقش مشاور در از بين بردن اضطراب و درد مفاصل

وقتي اضطراب شما به جايي رسيده كه درگير درد مفاصل شده‌ايد مي‌توانيم دو نتيجه را راجع به شرايط روحي‌تان در نظر بگيريم. اولين فرضيه اين است كه شما براي مدت طولاني درگير اضطراب هستيد. و دومين فرض اين است كه شما در يك مدت كوتاه با يك اضطراب شديد روبه‌رو هستيد. هركدام از اين دو فرضيه كه واقعيت داشته باشند نقطه اشتراك آنها اين است كه احتمالاً شما به يك كمك حرفه‌اي نياز داريد.

براي مثال شايد راهكارهاي مديريت بحران يا حل مسئله را بلد نيستيد. و يا شايد براي مدت طولاني درگير موضوع اضطراب برانگيزي شده‌ايد كه نمي‌دانيد چطور بايد با آن برخورد كنيد. در چنين شرايطي بهترين راه كمك‌گرفتن از يك مشاور متخصص است. مشاورين باتوجه‌به تخصص و تجربه‌اي كه دارند به‌خوبي به شما كمك خواهند كرد كه مشكل را شناسايي كرده و سپس براي برطرف‌كردن آن راهكار مناسبي پيدا كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و درد مفاصل مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

چرا اضطراب باعث درد مفاصل مي‌شود؟

اضطراب باعث ترشح هورمون كورتيزول مي‌شود؛ و از اين راه باعث انقباض عضلات و مشكلات ديگري مثل التهاب خواهد شد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اضطراب و درد مفاصل | بدن درد ناشي از استرس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۰:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خواستگاري بدون حضور پسر يكي از اشكال خواستگاري سنتي است كه طي آن داماد در ابتدا همه چيز را به خانواده واگذار مي‌كند. در اين شرايط معمولا مادر براي خواستگاري پيش قدم شده و پس از تائيد نهايي از پسر مي‌خواهد كه در جلسات بعدي خواستگاري حاضر شود. امروزه اين شكل از خواستگاري همانند گذشته رايج نيست و پسرها بيشتر ترجيح مي‌دهند كه در انتخاب همسرشان نقش فعال‌تري داشته باشند. البته كه گاه عدم حضور داماد در خواستگاري به سنت‌ها ارتباطي ندارد، در اين مقاله تلاش كرده‌ايم تا از زواياي مختلف اين مساله را بررسي نماييم.

منبع: خواستگاري بدون حضور پسر مگر مي شود

خواستگاري بدون حضور پسر

هنوز هم تعداد خانواده هايي كه بدون حضور پسر براي خواستگاري پا پيش مي‌گذارند كم نيستند. اين روش ازدواج در فرهنگ بسياري از شهرها و خانواده ها مورد تاييد هست. اما با گذر زمان و تبادل فرهنگي با ساير نقاط دنيا جوانان ميل بيشتري به اعمال مستقيم سليقه خود در امر ازدواج دارند. هر چند كه هنوز هيچ نوع برتري در انواع روش هاي خواستگاري و ازدواج مشخص نشده است.

خواستگاري بدون حضور پسر را بپذيريم يا نه؟

ممكن است اين شرايط براي هر دختري پيش بيايد كه خانواده‌اي بخواهند بدون حضور پسرشان از او خواستگاري كنند. در اين موقعيت معمولا مادر و خواهر داماد براي ديدن دختر و بررسي شرايط او اقدام مي‌كنند. اين شكل از خواستگاري سنتي براي بسياري از خانواده‌ها پذيرفته شده است. از همين رو هر دو طرف توافق مي‌كنند كه حضور داماد در جلسات بعدي خواستگاري صورت بگيرد.

اما امروزه با كنار گذاشتن برخي رسوم سنتي در بسياري از فرهنگ‌ها و خانواده‌ها ممكن است برخي اين رفتار را نوعي بي‌احترامي در نظر بگيرند. همچنين از نظر بسياري از دختران امروزي اين مسئله بيانگر سبك زندگي سنتي و عدم استقلال راي كافي در پسر است.

از همين رو نمي‌توان يك نسخه يكسان را براي همه دختر خانم‌ها تجويز كرد. اگر خانواده‌اي پيشنهاد خواستگاري بدون حضور پسر را به شما داده‌اند، بايد به زمينه فرهنگي خود نگاه كنيد. اگر اين سبك خواستگاري از ديدگاه فردي و خانوادگي شما قابل قبول است، مي‌توانيد آن را بپذيريد اما اگر برداشت متفاوتي از آن داريد بهتر است از همان ابتدا معيارها و ملاك‌هاي خود را با خانواده همسرآينده‌تان در ميان بگذاريد.

محاسن خواستگاري بدون حضور پسر

براي كساني كه با اين نوع از خواستگاري آشنا نيستند يا در فرهنگ‌شان اين مسئله وجود ندارد، اين سوال پيش مي‌آيد كه خواستگاري بدون حضور پسر چه محاسني دارد و چرا خانواده‌ها به اين شيوه براي ازدواج فرزند خود اقدام مي‌كنند. از جمله اين محاسن مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • برخي افراد معتقدند كه حضور داماد در همان جلسه اول باعث مي‌شود كه جوي رسمي ايجاد شده و دختر احساس راحتي نداشته باشد. از همين رو ترجيح مي‌دهند كه يك جلسه خواستگاري را بدون حضور مردان خانواده از جمله داماد برگزار كنند تا يك آشنايي ضمني صورت بگيرد و دختر خانم نيز بتواند برخوردهاي آزادانه‌تري داشته باشد.
  • برخي از دخترها در جلسه اول خواستگاري استرس و اضطراب زيادي را گزارش مي‌دهند. براي بهبود اين شرايط بسياري از خانواده‌ها ترجيح مي‌دهند كه ابتدا يك جلسه خواستگاري ابتدايي با خانواده داماد داشته باشند، ملاك‌ها و معيارهاي اوليه را ارزيابي كنند و در صورتي كه تاييدهاي ابتدايي وجود داشت از داماد بخواهند كه در جلسات بعدي حضور پيدا كند. اين به دخترها كمك مي‌كند تا آمادگي بيشتري پيدا كرده و در نتيجه از استرس خود بكاهند.
  • هر كسي براي ازدواج يكسري ملاك‌هاي ظاهري را در نظر مي‌گيرد. در خانواده‌هاي مذهبي كه پسر براي ارزيابي ويژگي‌هاي ظاهري دختر با محدوديت مواجه است از مادر يا خواهر خود مي‌خواهد كه ابتدا براي اين كار پيش قدم شوند.

معايب خواستگاري بدون حضور پسر

خواستگاري بدون حضور پسر اگر به شكلي باشد كه به عنوان يك جلسه غيررسمي و مقدمه براي خواستگاري مطرح شود، اغلب از جانب اكثر خانواده‌ها پذيرفته‌تر شده است. اما زماني كه افراد خواستگاري رسمي را نيز بدون حضور داماد برگزار مي‌كنند، اكثرا منجر به بروز برداشت‌هاي منفي از جانب خانواده عروس مي‌شود. از جمله معايب خواستگاري بدون حضور پسر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • مي‌تواند اين امر بيانگر وابستگي شديد پسر به خانواده و عدم استقلال راي او باشد.
  • خواستگاري بدون حضور پسر مي‌تواند اين برداشت را به خانواده دختر منتقل كند كه داماد اهميت چنداني براي ازدواج خود قائل نيست.
  • مي‌تواند نشانگر ضعف تصميم‌گيري در داماد باشد.
  • مي‌تواند نشان دهنده مداخله بيش از حد خانواده در امور مرتبط با ازدواج باشد.

نقش مشاوره در خواستگاري بدون حضور پسر

متاسفانه هنوز براي خيلي از افراد پيشگيري مقدم بر درمان نيست. از اين رو كمتر زوجي براي ارزيابي و درستي ازدواجش به روانشناسان مراجعه مي‌كند. چه در ازدواج هاي مدرن و چه در ازدواج‌هاي سنتي حضور متخصصين روانشناسي بسيار ضروري است. مشاورين با بررسي شخصيت، باورها، اعتقادات، طرز پوشش، نيازهاي جسمي و رواني، فرهنگي خانوادگي، ديدگاه ها و…. به شما احتمال موفقيت و شكست اين ازدواج را نشان مي‌دهد.

همچنين او به هر دو نفر كمك مي‌كند تا مهارت هاي ضروري را ياد بگيرند. و به يك شناختي از خود برسند. در پايان دختر و پسر نسبت به نيازها، خواسته ها و خودشان آگاهانه تر رفتار و انتخاب مي‌كنند. مشاوره ازدواج مي‌تواند بعد يا قبل از خواستگاري بدون حضور پسر و يا هر نوع ازدواج ديگري باشد. شما با دريافت خدمات مشاوره بالغانه تر در ارتباط با ديگران رفتار خواهيد كرد.

خلاصه كلام

خواستگاري بدون حضور پسر در دنياي مدرن امروز كمتر اتفاق مي‌افتد. چرا كه جوانان امروزه بيشتر از سبك ازدواج سنتي فاصله گرفته‌اند و تمايل دارند نقش فعال‌تري در تعيين سرنوشت خود ايفا كنند. با اين حال اين موضوع هنوز هم در برخي فرهنگ‌ها و خانواده‌ها مورد قبول است.

توجه داشته باشيد كه شيوه اقدام خانواده‌ها براي خواستگاري و نحوه رفتار آن‌ها در جلسات آشنايي مي‌تواند در مورد فرهنگ، آداب و رسوم و سنت‌هاي آنان اطلاعات بسيار مهمي در اختيار شما قرار دهد. در نتيجه اگر از همان ابتداي امر شاهد تفاوت‌ها و اختلافاتي در اين زمينه هستيد بهتر است با هوشياري بيشتري عمل كنيد و براي گرفتن تصميمي درست از روش‌هاي كمكي نظير استفاده از خدمات مشاوره قبل از ازدواج استفاده نماييد. براي آشنايي با نكات مربوط به جلسه خواستگاري كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خواستگاري بدون حضور پسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني ازدواج از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد

سوالات متداول

آيا خواستگاري بدون حضور پسر از جانب خانواده دختر پذيرفته است؟

خواستگاري بدون حضور پسر اگر به صورت جلسه‌اي غير رسمي و مقدمه‌اي براي خواستگاري اصلي باشد از جانب بسياري از خانواده‌ها پذيرفته است، اما باز هم به زمينه فرهنگي خانواده دختر بستگي دارد. از همين رو لازم است قبل از خواستگاري در مورد آداب و رسوم و سنت‌هاي خانواده دختر تحقيق كنيد.

آيا خواستگاري بدون حضور پسر كار درستي است؟

شايد براي شما خواستگاري بدون حضور پسر موضوعي عجيب بنظر برسد. اما اين روش ازدواج و خواستگاري در بسياري از فرهنگ ها و خانواده هاي ايراني پذيرفته شده است. و خواستگاري بدون حضور پسر به مانند ساير روش ها داراي مزايا و معايبي است كه نمي توان آن را رد يا تاييد كامل كرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خواستگاري بدون حضور پسر مگر مي شود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۱۸:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شغل مناسب من چيست؟ يكي از سؤالاتي است كه ديريازود براي همه ما پررنگ مي‌شود. شغل هر كدام از ما قرار است بخش مهمي از هويتمان را تشكيل بدهد. به‌علاوه ما زمان زيادي از روز را در محل كارمان و با كارهاي مربوط به شغلمان مي‌گذرانيم. پس بسيار مهم است شغلي پيدا كنيم كه مناسب و رضايت بخش باشد. شناخت استعدادها و توانايي‌ها و همين‌طور درنظرگرفتن نيازهاي جامعه از مهم‌ترين نكاتي هستند كه براي رسيدن به شغل مناسب بايد به آنها توجه داشته باشيم. علاوه بر اينها شما مي‌توانيد با كمك يك مشاور و انجام تست‌هاي شخصيتي شغل مناسب خود را بيابيد. اگر نمي‌توانيد پاسخ به سؤال شغل مناسب من چيست بدهيد؛

منبع: شغل مناسب من چيست | يافتن شغلي متناسب خود

شغل مناسب من

پيداكردن شغل مناسب من و رفتن به سركار يكي از مراحلي است كه همه ما در زندگي طي مي‌كنيم. شايد بتوانيم بگوييم همه برنامه‌هاي زندگي ما مثل تحصيل يا برنامه‌هايي كه براي شرايط مالي‌مان مي‌ريزيم به‌نوعي با شغلمان ارتباط پيدا مي‌كنند. به‌علاوه همان‌طور كه گفتيم شغل ما بخش مهمي از هويتمان را تشكيل مي‌دهد. معمولاً ديگران از شما راجع به شغل‌تان مي‌پرسند. همين‌طور شما هم وقتي به سؤال من كيستم در ذهنتان پاسخ مي‌دهيد بخش مهمي از جوابتان را هويت شغلي تشكيل مي‌دهد.

پس جستجو براي شغل مناسب من هر مرد و زني را شامل مي‌شود. به ميزاني كه شما در اين كار موفق باشيد احساس رضايتتان از خود بالاتر مي‌رود؛ اعتمادبه‌نفس بيشتري خواهيد داشت و با آرامش و خوشحالي بيشتري زندگي كرده يا سركارتان حاضر مي‌شويد.

اما اگر شغل مناسبي را انتخاب نكرده باشيد درست برعكس اين اتفاق خواهد افتاد. در اين شرايط شما احساس خوبي به خودتان نداريد؛ و بسياري از مواقع احساس كم يا نامناسب‌بودن مي‌كنيد. به‌علاوه در اين شرايط با احساس خوبي سركارتان نمي‌رويد و همين مسئله مي‌تواند باعث شود كه حتي در كارتان نيز پيشرفت نداشته باشيد. خبر خوب اين است كه شما مي‌توانيد با توجه به بعضي نكات، شغلي را پيدا كنيد كه كاملاً مناسب شما باشد و بتوانيد در آن احساسات مثبتي را تجربه كنيد. در قسمت بعدي كمي بيشتر راجع به نكاتي درباره شغل مناسب من صحبت خواهيم كرد.

چند نكته درباره شغل مناسب من

براي يافتن شغل مناسب من شما بايد هشيارانه در اين مسير قدم برداريد. براي پي بردن به درستي مسير حتما به نكات زير دقت كنيد.

🔸 علايقتان را در نظر بگيريد

قبل از هر چيز ديگر شما بايد عاشق كاري باشيد كه انجامش مي‌دهيد. حتماً به تجربه متوجه اين نكته شده‌ايد كه ما وقتي يك كار را با علاقه انجام مي‌دهيم اولاً ذوق و خلاقيت بيشتري در آن مسير خواهيم داشت. ثانياً خيلي متوجه گذر زمان نمي‌شويم.

به‌علاوه وقتي ما كاري را دوست داشته باشيم با سختي‌هاي آن نيز كنار مي‌آييم. اما وقتي يك كار را دوست نداشته باشيد سختي‌ها خيلي بيشتر از آنچه در واقعيت هستند ما را آزار خواهند داد. به همين خاطر شايد بهتر باشد در اولين قدم در يافتن شغل مناسب من به علايق خودتان توجه كنيد. يك فهرست از كارهايي كه دوست داريد تهيه كنيد. براي مثال با خودتان به اين سؤال جواب بدهيد كه دوست داريد چند سال ديگر در چه جايگاهي باشيد؟ سپس بر اساس آن جايگاه فهرست علاقه‌مندي‌هاي خود را بنويسيد.

🔸 شغل مناسب من | استعدادهايتان را بشناسيد

اينكه شما به يك كار علاقه داشته باشيد بسيار مهم است. اما كافي نيست. براي انتخاب شغل مناسب درنظرگرفتن استعدادها درست به‌اندازه علاقه‌مندي‌هاي ما مهم است. يادتان باشد استعدادهاي ما رابطه مستقيمي با اعتمادبه‌نفس و باورمان نسبت خودمان دارند.

پس اگر يك شغل را دوست داريد اما در آن استعدادي نداريد بايد آماده اين خطر باشيد كه ديريازود اعتمادبه‌نفس يا باور به توانمندي‌تان را از دست خواهيد داد. اگر مي‌خواهيد درگير اين مشكل نشويد استعدادهايتان را به‌دقت شناسايي كنيد. بهترين انتخاب‌هاي شغلي براي شما همان‌هايي هستند كه علاوه بر علاقه توانايي انجامشان را نيز داشته باشيد.

🔸 سبك شخصيتي‌تان را پيدا كنيد

شناختن روحيات و سبك شخصيتي نيز در يافتن شغل مناسب من اهميت بسياري دارد. براي مثال آيا شما توانايي كاركردن به‌صورت گروهي را داريد؟ آيا انعطاف‌پذيري لازم براي كاركردن با يك مدير بالادستي و يا حجم زيادي از ارباب‌رجوع‌ها با شخصيت‌هاي مختلف را داريد؟ تا چه حد آدم برون‌گرا يا درون‌گرايي هستيد؟ چقدر قدرت ريسك‌كردن و تحمل شرايط سخت را داريد؟ جواب‌دادن به اين سؤالات به‌خوبي به شما نشان مي‌دهد كه آيا واقعاً مي‌توانيد با شرايط يك شغل كنار بياييد يا خير.

🔸 شغل مناسب من | شرايط محيطي را در نظر بگيريد

اگر مي‌خواهيد به اين سؤال پاسخ بدهيد كه شغل مناسب من چيست؟ فقط نبايد به خودتان توجه داشته باشيد. شما علاوه بر شناختن خودتان بايد شرايط محيط را نيز به‌درستي مورد بررسي قرار دهيد. منظور ما از محيط فقط جوي كه قرار است در آن كار كنيد نيست.

در يك معناي وسيع‌تر شما مي‌بايست براي انتخاب شغلتان با شرايط جامعه آشنايي داشته باشيد. آيا جامعه واقعاً به شغلي كه انتخاب كرده‌ايد نياز دارد؟ آيا شما اجازه پيشرفت در اين كار را پيدا خواهيد كرد؟ وضعيت درآمد در شغلي كه انتخاب كرده‌ايد چطور است؟ نگاه مردم جامعه شما به اين شغل چگونه است؟

🔸 در محيط قرار بگيريد

خيلي وقت‌ها پيش مي‌آيد كه شما فكر مي‌كنيد به يك شغل علاقه داريد يا در آن توانمند هستيد اما وقتي وارد محيط كاري مي‌شويد مي‌بينيد آن‌طورها كه فكر مي‌كرديد هم نبوده است. به همين خاطر يكي از پيشنهادهاي ما اين است كه براي مدتي خودتان را در فضاي كاري كه مي‌خواهيد انجام بدهيد قرار دهيد.

براي مثال شما مي‌توانيد به‌عنوان كارآموز يا شاگرد براي مدت كوتاهي آن شغل را انتخاب كنيد. در اين مدت به‌خوبي به اين سؤال فكر كنيد كه آيا واقعيت درست شبيه همان چيزي است كه به آن فكر مي‌كرديد؟ اگر پاسختان به اين سؤال مثبت است مي‌توانيم بگوييم شما يك قدم خيلي بزرگ براي پاسخ به سوال شغل مناسب من برداشته‌ايد.

🔸 شغل مناسب من | هدف شما از كاركردن چيست

يكي از نكات بسيار مهم در رسيدن به شغل مناسب من اين است كه هدفتان را از كاركردن مشخص كنيد. آيا شما به دنبال درآمد بيشتر هستيد؟ آيا مي‌خواهيد اوقات فراغتتان را به شكل خاصي پر كنيد؟ يا شايد به دنبال چيزي مثل كمك‌كردن به ديگران هستيد؛ وقتي هدف ما از كاركردن مشخص باشد طبيعتاً بهتر هم مي‌توانيم براي آن برنامه‌ريزي كنيم. پس به‌خوبي انگيزه‌ها و اهدافتان را شناسايي كنيد. براي چه مدتي مي‌خواهيد كار كنيد؟ هدف شما از كاركردن چيست؟ قرار است با رسيدن به اين شغل چه تغييرات ديگري در زندگي‌تان ايجاد كنيد؟

🔸 اهميت تجربه و مهارت

هرچقدر تجربه يا مهارت شما در كاري بالاتر باشد شانس موفقيت‌تان در آن كار نيز بيشتر مي‌شود. پس وقتي شغل مناسب براي خودتان را انتخاب كرديد هرچه بيشتر بايد در آن زمينه مهارت كسب نماييد. شركت در دوره‌هاي آموزشي مختلف، كاركردن به‌عنوان كارآموز و هر راه ديگري كه فكر مي‌كنيد به شما براي توانمندتر شدن در اين شغل كمك مي‌كند را امتحان كنيد. اين مسير باعث خواهد شد شما پيشنهادهاي كاري بيشتر و همين‌طور انگيزه و اعتمادبه‌نفس بالاتري را تجربه كنيد.

نقش مشاوره در يافتن شغل مناسب من

اگر به دنبال پيداكردن شغل مناسب براي خودتان هستيد يك راه‌حل اين است كه از يك مشاور كمك بخواهيد. مشاورين باتوجه‌به تخصص و تجربه‌اي كه دارند به‌خوبي به شما كمك مي‌كنند كه جواب اين سؤال را پيدا كنيد. اين كار معمولاً به دو روش مختلف انجام مي‌شود؛ و يك مشاور حرفه‌اي هر دو اين روش‌ها را در كنار هم به كار مي‌برد. اين دو روش را براي يافتن شغل مناسب من در ادامه شرح داده‌ايم.

✅ استفاده از پرسش‌نامه‌ها

حتماً تابه‌حال اسم پرسش‌نامه‌هاي شخصيت‌شناسي، استعداديابي يا آزمون‌هاي شغلي را شنيده‌ايد. يكي از مهم‌ترين كارها براي اينكه به شغل مناسب من پاسخ بدهيد، انجام همين تست‌ها است. روان‌شناس با استفاده از اين آزمون‌ها به‌خوبي متوجه جوانب مختلف شخصيت شما و همين‌طور نقاط ضعف و قوت‌تان مي‌شود. طبيعتاً وقتي ما شناخت بهتري از خودمان داشته باشيم بهتر مي‌توانيم شغل مناسبمان را بيابيم.

اما اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه آزمون‌هاي روان‌شناسي ابزارهاي تخصصي هستند كه فقط خود متخصص مي‌تواند از آنها استفاده كند. در واقع تحليل اين تست‌ها چيزي متفاوت با آن جوابي است كه شما به‌راحتي و در اينترنت به آن دسترسي پيدا مي‌كنيد. پس بهتر است براي رسيدن به پاسخ سؤالتان اين كار را به متخصصين اين حيطه واگذار كنيد.

✅ آموزش مهارت‌ها

خيلي اوقات ما مهارت‌هاي كافي براي رسيدن به شغل موردنظر را نداريم. براي مثال ممكن است شما قدرت تصميم‌گيري يا مديريت بحران را نداشته باشيد. يا حتي شايد ندانيد كه در يك مصاحبه كاري بايد چطور رفتار كنيد. كمك‌گرفتن از مشاورين متخصص در اين زمينه‌ها مي‌تواند شما را تبديل به يك انسان توانمندتر نسبت به قبل كند. و اين مسئله روي انتخاب شغلي شما تأثير خواهد گذاشت.

سخن آخر

براي پاسخ به شغل مناسب من بايد مسير طولاني را پيش برويد. شما در اين زمينه نياز به دريافت مشاوره از متخصصان حوزه روانشناسي شغلي داريد. با استفاده از ابزارها و روش هاي مختلف آن ها به شما كمك مي كنند تا پاسخي درست به شغل مناسب من بدهيد. براي بهره مندي از اين خدمات كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد. مشاوره هاي به صورت تلفني، آنلاين و حضوري به شما ارائه مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه شغل مناسب من مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره فردي از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

شغل مناسب من چه ويژگي‌هايي داشته باشد؟

ما نمي‌توانيم فهرستي از ويژگي‌ها را براي شغل خوب در نظر بگيريم. اين موضوع باتوجه‌به شخصيت و روحيات هر كدام از ما و همين‌طور اهدافي كه در زندگي داريم متفاوت خواهد بود. به همين خاطر بهتر است قبل از اين پرسش با خودتان به اين سؤال پاسخ دهيد كه به دنبال چه چيزي هستيد؟ جواب شما به اين سؤال تا حد زيادي ويژگي‌هاي شغل خوب از نظر شما را مشخص خواهد كرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شغل مناسب من چيست | يافتن شغلي متناسب خود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۱۳:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جملات انگيزشي كه زندگي‌تان را متحول مي‌كند! در اين مطلب سعي مي‌كنيم راجع به اين جملات صحبت كنيم. جملات انگيزشي از آن دسته عبارت‌هايي هستند كه فكركردن به آنها مي‌تواند روز شما را تبديل به يك روز به خصوص كند. باور كردن و تكرار كردن هر روزه جملات انگيزشي تأثير بسياري در زندگي ما خواهد گذاشت. در حقيقت براي كساني كه مي‌خواهند به سراغ اهدافشان بروند اما گاهي خسته مي‌شوند اين جملات بسيار مفيد هستند. به همين خاطر ما نيز در اين مطلب تلاش كرده‌ايم تا بعضي از بهترين جملات انگيزشي را برايتان جمع‌آوري كنيم.

اهميت جملات انگيزشي

خيلي از ما اعتقادي به فيلم‌ها و جملات انگيزشي نداريم. ما فكر مي‌كنيم كه اين كارها نمي‌تواند تأثيري روي برنامه‌هايمان داشته باشد. اما شايد برايتان جالب باشد اگر بشنويد كه واقعيت با اين باور شما فرق دارد! بسياري از ما وقتي به دنبال اهدافمان مي‌رويم ديريازود خسته مي‌شويم. در اين شرايط هركسي نياز دارد كه از يك منبع، انرژي خود را دوباره تأمين كند.

فيلم‌ها، سخنراني‌ها و جملات انگيزشي يكي از منابعي هستند كه مي‌توانند اين انرژي را به شما برگردانند. براي برخي ديگر اما شرايط متفاوت است. بعضي از ما هدف‌هايي در ذهنمان داريم اما نيرويي براي عملي كردن آنها پيدا نمي‌كنيم. در اين شرايط نيز جملات انگيزشي به كار خواهند آمد. در حقيقت اين جملات به‌طوركلي تلاش مي‌كنند تا انرژي و انگيزه فرد را افزايش دهند. و البته طبق آمارها در اين كار موفق نيز بوده‌اند. 

نمونه‌هايي از جملات انگيزشي

  • من هرگز از كارهايي كه كرده‌ام پشيمان نمي‌شوم؛ اما از اينكه براي انجام بعضي كارها شانس داشتم و انجامشان ندادم پشيمانم.
  • اتفاقات خوب براي افرادي رخ مي‌دهد كه صبر خوبي دارند؛ و اتفاقات عالي براي كساني رخ مي‌دهد كه خودشان اين اتفاقات را مي‌سازند. (جورج فورمن لوكاس)
  • راه صحيح براي موفقيت اين است كه تمايل شما براي پيروزي بيشتر از ترستان از شكست باشد. (آلبرت انيشتين)
  • بهترين انتقام يك موفقيت بزرگ است. (فرانك سيناترا)
  • به همه دلايلي كه موفق نمي‌شويد فكر نكنيد؛ به جاي همه آنها تنها به يك دليلي فكر كنيد كه مي‌دانيد موفق مي‌شويد. (هنر فورد)
  • اگر در درونتان صدايي مي‌شنويد كه مي‌گويد نمي‌توانيد نقاشي بكشيد، با تمام وجود شروع به كشيدن نقاشي كنيد؛ خواهيد ديد كه آن صدا ساكت خواهد شد. (ونگوگ)
  • خيلي براي شكست‌هايتان ناراحت نشويد؛ بلكه بيشتر براي فرصت‌هايي كه بدون امتحان كردن از دست مي‌داديد ناراحت باشيد. (جك كنفيلد)
  • اگر رؤياي خودتان را نسازيد يك نفر شما را استخدام مي‌كند تا رؤياي او را برايش بسازيد. (فرح گري)
  • تا امروز هيچ‌كس برنامه‌اي براي چاق شدن يا شكست خوردن ننوشته است؛ اين اتفاقات زماني رخ مي‌دهد كه شما برنامه مشخصي نداريد. (لري ويجت)
  • در زندگي سه چيز وجود دارد كه ديگر نمي‌توانيد به دستش بياوريد: كلمات بعد از گفتن؛ لحظه‌ها بعد از، ازدست‌رفتن و زمان بعد از گذشتن؛ (نلسون ماندلا)
  • هيچ‌كس نمي‌تواند به عقب برگردد و شروعي عالي داشته باشد؛ اما همه مي‌توانيم از الان شروع كنيم و يك پايان عالي داشته باشيم. (كارل بارد)
  • اگر تفكراتت تغيير نكند زندگيت هرگز تغيير نخواهد كرد. (رابرت كيوساكي)
  • اگر كاري برايت به‌ اندازه كافي مهم باشد، حتي اگر احتمالات به نفعت نباشد باز هم آن را انجام خواهي داد. (ايلان ماسك)
  • بهترين كار براي موفقيت اين است كه حرف‌زدن را تمام كني و شروع كني. (والت ديزني)
  • تنها پل بين هدف‌ها و موفقيت تلاش مستمر است. (جيم ران)
  • براي بسياري از ما كه رؤياهايمان را زندگي نمي‌كنيم تنها دليل اين است كه زيادي به ترس‌هايمان راه داده‌ايم. (لس براون)
  • شما نمي‌توانيد مشكلات را با همان طرز فكري كه آن را به وجود آورده حل كنيد. (انيشتين)
  • همه افراد موفق فاصله ميان تصميم و عمل را بسيار كوچك نگه مي‌دارند. (پيتر دراكر)
  • اگر زمان زيادي را براي فكركردن به موضوعي صرف كني، هرگز آن را انجام نخواهي داد. (بروس‌لي)
  • اگر مردم به اهداف شما نمي‌خندند پس اهدافتان خيلي كوچك هستند. (عظيم پرمجي)
  • تفاوت هدف با رويا در اين است كه هدف يك تاريخ مشخص دارد. (ناپلئون هيل)
  • شما در هر صورت قرار است فكر كنيد؛ پس بهتر است بزرگ فكر كنيد. (دونالد ترامپ)
  • اينكه فقير به دنيا آمده‌اي تقصير تو نيست. اما اگر فقير از دنيا بروي تقصير خودت است. (بيل گيتس)
  • شكست نقطه مخالف پيروزي نيست؛ بلكه بخشي از پيروزي است.
  • هرگز اجازه ندهيد طرز فكر يك نفر راجع به شما تبديل به باورتان از خودتان بشود.
  • انسان همان چيزي مي‌شود كه در طول روز به آن مي‌انديشد.
  • هيچ كسي به جز خودتان شما را نجات نمي‌دهد. ما بايد خودمان مسير را طي كنيم. (بودا)
  • وقتي دستتان توي جيبتان است هرگز نمي‌توانيد از نردبان موفقيت بالا برويد. (آرنولد شوارتزنگر)
  • بايد رؤيايي داشته باشيد تا بتوانيد هر روز صبح بيدار شويد و تلاش كنيد. (مايكل فلپس)

انگيزه و مشاوره با روان‌شناس

بي‌انگيزه شدن مشكل بسياري از ماست. اين بي‌انگيزگي مي‌تواند پيامدهاي منفي بسياري را برايمان به همراه داشته باشد. براي مثال ممكن است شما هيچ كاري را شروع نكنيد؛ و اين باعث شود كه از بسياري از همسالانتان جا بمانيد. يا شايد در ميانه راه رسيدن به يك هدف دست از كار بكشيد.

در چنين شرايطي صحبت‌كردن با مشاورين روان‌شناسي مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا دلايل بي‌انگيزگي و ناراحتي‌تان را پيدا كنيد؛ و سپس براي برطرف‌كردن آنها نيز راهكارهاي مختلفي را به شما ارائه خواهند كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تمرين جملات انگيزشي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

آيا جملات انگيزشي مي‌توانند تغييري در شرايط ما ايجاد كنند؟

شما هرگز بدون تلاش به نتيجه‌اي نخواهيد رسيد. بااين‌حال زماني كه در حين انجام‌دادن فعاليت‌هاي مختلف احساس بي‌انگيزگي مي‌كنيد اين جملات مي‌تواند به شما براي بهترشدن روحيه‌تان كمك كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۲۸:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی