مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

قرص اكس يا اكستازي يكي از انواع مواد مخدر صنعتي است كه در آزمايشگاه توليد مي‌شود. اين دارو در گروه داروهاي محرك قرار دارد و به دليل انرژي و احساس نشاطي كه ايجاد مي‌كند معمولاً در ميان جوانان طرفداران بسياري دارد. قرص اكس براي نخستين بار به عنوان داروي كاهش وزن به جهان معرفي شد و در اين زمينه نتايج مثبتي نيز به همراه داشت اما با توجه به عوارض جانبي ناخوشايندي كه به دنبال مصرف اين دارو به وجود آمد، توليد و انتشار آن ممنوع اعلام شد.ولي متأسفانه مصرف آن به صورت غيرقانوني و به عنوان داروي مخدر تاكنون ادامه پيدا كرده است. خوشبختانه روش‌هاي درماني گوناگوني براي افراد مصرف‌كننده وجود دارد كه به آن‌ها در بهبود علائم كمك مي‌كند. با توجه به عوارض ناخوشايند اين دارو بر جسم و روان و خاصيت اعتيادآوري آن، توصيه مي‌كنيم جهت اطلاع از بهترين روش‌هاي درمان ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع: قرص اكس يا اكستازي

قرص اكس چيست؟

تركيب شيميايي 3 يا 4 متيل فنيديت مت آمفتامين (MDMA) كه در ميان مردم با نام‌هاي قرص اكس يا اكستازي شناخته مي‌شود، يكي از انواع داروهاي گروه آمفتامين است و به همين دليل به عنوان يك داروي محرك شناخته مي‌شود. با مصرف اين دارو فرد احساس با انرژي بودن، افزايش هشياري، تمايل به برقراري ارتباط با ديگران و خوشحالي و نشاط مي‌كند.

قرص اكس يك تركيب شيميايي ساخته شده در آزمايشگاه است. اكس خالص داراي رنگ سفيد است اما در صورتي كه مواد ديگري در آزمايشگاه با آن تركيب شده باشند مي‌توانند رنگ‌هاي مختلفي مثل سبز، آبي يا قرمز و بنفش را نيز داشته باشد.

مصرف اكس مي‌تواند به صورت قرص، استنشاق يا تزريق اتفاق بيفتد؛ اما معمول ترين حالت مصرف اين دارو به صورت استفاده دهاني از قرص‌ها مي‌باشد. پس از گذشت زمان اندكي از مصرف اكستازي، اين دارو توسط عروق خوني دستگاه گوارش جذب‌شده و در تمامي بدن فرد پخش مي‌شود.

تاثيرات قرص اكس بر بدن

پس از اينكه قرص اكس توسط عروق خوني دستگاه گوارش جذب و در سراسر بدن پخش مي‌شود تركيبات آمفتامين موجود در آن، مغز را وادار به ترشح بيشتر مواد شيميايي از جمله دوپامين، نورآدرنالين و سروتونين مي‌كند.

تمامي اين مواد شيمايي در افزايش انرژي و خلق نقش دارند و به همين دليل با افزايش ترشح آن‌ها فرد احساس خوبي خواهد داشت. معمولابين 30 تا 45 دقيقه پس از مصرف قرص اكستازي نشانه‌ها در فرد بروز پيدا مي‌كنند و ظرف حداكثر 6 ساعت نيز اثرات استفاده از اين دارو پايان مي‌يابد.

با مصرف اين دارو علاوه بر احساس نشاط و پرانرژي بودن نشانه‌هايي نظير گشاد شدن مردمك چشم و حساسيت به نور، ايجاد حركات غيرارادي در فك فرد مثل جويدن نيز ايجاد مي‌شود؛ اما مصرف اكستازي مي‌تواند نشانه‌هاي شديدتري مثل از دست دادن هشياري نسبت به زمان و مكان، ايجاد توهم و مشكلات ديگري را به دنبال داشته باشد كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهيم كرد.

علائم مصرف قرص اكس

مصرف قرص اكس به دليل تغييراتي كه در ترشح مواد شيميايي از مغز ايجاد مي‌كند، باعث بروز نشانه‌هاي ناخوشايند جسمي و رواني در فرد مي‌شود. در صورتي كه اين نشانه‌ها را در خود يا اطرافيانتان مشاهده مي‌كنيد بهتر است براي بررسي‌هاي بيشتر با يك متخصص مشورت نماييد. اصلي‌ترين نشانه‌هاي مصرف قرص اكس شامل موارد زير هستند.

  • تعريق بيش‌ازحد
  • تهوع و استفراغ
  • احساس تاري ديد و سرگيجه
  • خشكي دهان
  • تنش عضلاني
  • مشكلات خواب
  • ضعف در تمركز
  • تحريك پذيري
  • احساس افسردگي يا اضطراب شديد
  • توهم

يكي از جدي‌ترين آسيب‌هايي كه به دنبال مصرف قرص اكس ايجاد مي شود، كاهش حجم آب بدن است. اين موضوع به دليل بالا رفتن دماي بدن به وجود مي‌آيد. بدن به دنبال يك مكانيزم خودكار براي كاهش دماي بدن و حفظ سلامت به تعريق دست مي‌زند و در نتيجه اين امر حجم زيا91دي از آب بدن فرد دفع مي‌شود. اين موضوع مي‌تواند مشكلات بسيار جدي مثل مشكلات كليوي يا حتي كما و مرگ را به دنبال داشته باشد.

نشانه‌هاي مسموميت با قرص اكس

مصرف بيش از حد قرص اكس مي‌تواند عوارض جدي را بري فرد به همراه داشته باشد و حتي ممكن است به مرگ ختم شود. برخي از نشانه‌هاي رايج مسموميت يا اوردوز با قرص اكس موارد زير را دربر مي‌گيرد.

  • بالا رفتن بيش از حد فشارخون
  • افزايش ضربان قلب
  • بالا رفتن بيش از حد دماي بدن
  • تشنج
  • سكته
  • از دست دادن هوشياري

ويژگي اعتيادآوري قرص اكس

تحقيقات انجام گرفته بر روي نوجوانان و جوانان مصرف كننده اكستازي نشان مي‌دهد كه در حدود 60 درصد از مصرف كنندگان اين دارو نسبت به مصرف آن وابستگي پيدا مي‌كنند. قرص‌هاي اكس و ساير مشتقات آمفتامين برخلاف مواد افيوني همچون ترياك، وابستگي بدني چنداني براي فرد ايجاد نمي‌كنند اما آنچه باعث مصرف مجدد دارو مي‌شود تمايل به تجربه مجدد احساس وجد و سرخوشي است كه با مصرف اكستازي براي فرد پيش خواهد آمد.

نشانه‌هاي اعتياد به قرص اكس

سه ويژگي كلي براي تشخيص اعتياد به هرگونه ماده مخدر وجود دارد كه بهتر است درصورت مشاهده هريك از آن‌ها در خود يا اطرافيان به سرعت به يك متخصص در زمينه ترك اعتياد مراجعه نماييد. اين نشانه‌ها موارد زير را شامل مي‌شود.

نياز به مصرف بيشتر

با مصرف قرص اكس براي يك مدت، فرد احساس خواهد كرد كه علي‌رغم مصرف به همان اندازه سابق به احساس رضايت و سرخوشي كه قبلاً تجربه مي‌كرد دست پيدا نمي‌كند و به همين خاطر ميزان مصرف را افزايش مي‌دهد.

مشكلات جسمي يا روحي در صورت عدم مصرف

چنانچه فرد كمتر از دوز هميشگي دارو را مصرف كند يا اصلاً مصرفي نداشته باشد به‌تدريج علائم ناراحتي در جسم يا روان آشكار مي‌شوند. در ارتباط با قرص اكس اين نشانه‌ها شامل:

  • ميل و رغبت شديد به مصرف مجدد
  • احساس خستگي
  • افسردگي و تغييرات خلقي
  • ناتواني در تمركز و تصميم‌گيري

تلاش براي پيدا كردن دارو

در اين مرحله بيماران زمان زيادي را صرف تهيه و مصرف داروي مورد نظر مي‌كنند. آن‌ها ممكن است براي تهيه قرص از سركار غيبت كنند يا براي تأمين هزينه اين داروها به رفتارهاي نامناسبي دست بزنند.

درمان اعتياد به قرص اكس

با توجه به اينكه تاكنون داروي مشخصي براي درمان اعتياد به قرص اكس پيدا نشده است و همچنين با در نظر داشتن اين مطلب كه اعتياد به اكستازي بيشتر از آنكه جنبه بدني داشته باشد ذهن و روان فرد را درگير مي‌كند، روانشناسان اصلي‌ترين نقش را در زمينه درمان اين مسئله ايفا مي‌كنند.

ايجاد جلسات گروه درماني، آموزش راهكارهايي براي كنترل تمايل به مصرف مجدد و همين‌طور پيدا كردن راهكارهاي سازنده‌تر به جاي مصرف مواد مخدر ازجمله مزيت‌هاي استفاده از جلسات روانشناسي براي ترك اعتياد به اين دارو هستند.

از جمله مهم‌ترين فعاليت‌هاي روانشناسان در زمينه ترك اعتياد به قرص اكس مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

پيدا كردن علل زيربنايي مصرف مواد مخدر

روانشناسان در طول جلسات مشاوره انگيزه‌هاي اصلي و زيربنايي گرايش فرد به مصرف مواد مخدر را بررسي كرده و با برطرف كردن آن‌ها فرد را تا حد زيادي از مصرف اين داروها مصون نگه مي‌دارند. براي مثال ممكن است مشكلات خانوادگي، ضعف اعتماد به نفس، خلق پايين يا حتي مشكلاتي نظير ناتواني در ردكردن درخواست اطرافيان علل اصلي مصرف مواد مخدر باشند.

روانشناسان با شناسايي اين مشكلات و كمك به فرد براي جايگزين كردن گزينه‌هاي بهتر مثل بيان خواسته‌ها، دوست‌يابي، هدف گزيني و… به شما در ترك مواد مخدر كمك خواهند كرد.

آشنا كردن بيمار با نشانه‌هاي جسمي و رواني

در طي درمان اعتياد به مصرف قرص اكس، روانشناسان از طريق تكنيك‌هاي درماني فرد را نسبت به نشانه‌هاي جسمي و رواني خود قبل از مصرف قرص آگاه مي‌كنند. از اين طريق بيمار متوجه خواهد شد كه درچه شرايطي به سراغ مصرف قرص اكس مي‌رود و سپس به او آموزش داده مي‌شود كه چطور از اين شرايط دوري كند يا با آن‌ها مبارزه نمايد.

براي مثال ممكن است فرد هربار كه انتقاد كردن از خود را شروع مي‌كند و احساس ناتواني مي‌كند، براي بهبود خلق به سمت مصرف قرص اكس گرايش پيدا كند. در حين درمان بيمار نسبت به اين انتقاد گري‌ها آگاه مي‌شود و راه مقاومت در برابر آن‌ها را مي‌آموزد.

پيدا كردن افرادي با مشكلات مشابه

در طي جلسات گروهي براي درمان اعتياد، بيمار با افرادي آشنا مي‌شود كه مشكلاتي همانند او را تجربه مي‌كنند در نتيجه احساس نمي‌كند كه صرفاً او دچار مشكل شده است. از طرفي آشنايي با گروهي كه هدفي مشترك با وي دارند باعث مي‌شود كه انگيزه بيشتري براي ترك مواد پيدا كند و يا از راهكارهاي اطرافيان براي بهبود شرايط استفاده نمايد.

آموزش‌هاي پيشگيرانه

يكي از اصلي‌ترين خدماتي كه روانشناسان مي‌توانند در زمينه اعتياد ارائه كنند، راه‌هاي پيشگيرانه است. به همين خاطر توصيه مي‌شود والديني كه فرزندان نوجوان دارند يا جواناني كه به هر دليلي در اين زمينه احساس مشكل مي‌كنند از يك مشاور كمك بگيرند.

با مراجعه به مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از استاندارد بودن و كامل بودن درمان هاي مربوط به اعتياد اطمينان حاصل نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول در مورد قرص اكستازي

1. آيا زنان و مردان در بروز نشانه‌هاي سوءمصرف قرص اكس يكسان هستند؟

بر اساس تحقيقات انجام شده زنان نسبت به اين دارو آسيب پذيرتر هستند و مصرف مقدار كمتري از دارو نسبت به مردان مي‌تواند نشانه‌هاي مسموميت را در آن‌ها ايجاد كند.

2. آيا قرص اكس مي‌تواند كاركرد جنسي را بهتر كند؟

با توجه به تأثير اين بيماري بر بدن، در كوتاه مدت ممكن است تمايل فرد براي برقراري ارتباط جنسي و همين‌طور توانايي جنسي وي افزايش پيدا كند؛ اما در بلندمدت و مصرف مداوم اين دارو، مشكلاتي نيز براي فرد به وجود مي‌آيد و به ناتواني جنسي منجر مي‌شود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص اكس يا اكستازي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص اكس يا اكستازي،
موضوع:
[ ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۵۵:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا مي‌دانيد بدترين و بهترين سن طلاق براي كودكان چه زماني است؟ در نظر گرفتن تاثيرات جدايي بر فرزندان يكي از عوامل بسيار مهمي است كه زن و شوهرها را براي طلاق گرفتن به ترديد مي اندازد و باعث مي شود آن ها در زمينه تامل بيشتري به خرج دهند. تا جايي كه برخي از والدين ترجيح مي دهند با وجود مشكلات به خاطر فرزندان به زندگي خود ادامه دهند.اين تصميم تنها زماني مي تواند به نفع كودكان باشد كه والدين بتوانند كيفيت ارتباطات خود را بهبود ببخشند و فرزند خود را از قرار گرفتن در يك محيط پرتنش جدا سازند. ما در ادامه در مورد بهترين و بدترين سن طلاق براي كودكان اطلاعات بيشتري را ارائه كرده ايم.

منبع: بهترين سن طلاق براي كودكان

سن طلاق براي كودكان

طلاق در هر سني به كودك آسيب مي‌رساند. اما طبق مطالعات برخي سنين حساس تر هستند و توصيه مي شود والدين در اين زمان ها از جدايي صرف نظر كنند. سن طلاق براي كودكان هر بازه زماني كه در نظر گرفته بشود، باز هم داراي تبعاتي است. بنابراين شما بايد در مورد تاثير طلاق بر فرزندان حتما بخوانيد.

فراموش نكنيد كه طلاق شما سراسر زندگي فرزندتان را هم تحت تاثير قرار مي‌دهد. بله شايد طلاق تنها راه چاره شما باشد و يا گاه مي بينيم كه سلامت فرزندان با ادامه زندگي مشترك والدين به خطر مي‌افتد. اما آنچه كه هرگز نبايد فراموش كنيد نيازهاي عاطفي و بنيادي فرزندتان است كه ريشه در حضور هر دو والد دارد. پس بايد در اين باره حتما كمك هاي تخصصي خانواده و طلاق بگيريد.

بهترين و بدترين سن طلاق براي كودكان

بسياري از پدر و مادرها در آستانه جدايي به تاثيرات طلاق بر فرزندان خود فكر مي كنند. آن ها طبيعتا به دنبال راهي هستند تا فرزندشان از اين موضوع كم‌ترين آسيب را ببيند. در اين شرايط اغلب پدر و مادرها با اين سوال مواجه مي شوند كه كودكان چه زماني پذيرش بيشتري براي طلاق دارند و در مقابل چه زماني بيش از همه ممكن است دچار تاثيرات رواني منفي شوند؟

روانشناسان بر اساس يك قاعده كلي بر اين باورند كه كودكان كم سن و سال‌تر به دليل ظرفيت رواني پايين براي پردازش هيجانات منفي بيش از همه در معرض آسيب‌هاي طلاق قرار دارند. در واقع كودكان به خصوص در سال‌هاي پيش دبستاني به دليل برخورداري از ويژگي خود مركز بيني معمولا خودشان را مسبب جدايي پدر و مادر مي‌بييند و همين مسئله باعث مي‌شود كه در معرض مشكلاتي نظير احساس گناه مفرط و افسردگي قرار بگيرند.

همچنين نوجوانان نيز بيش از زمان‌هاي ديگر ممكن است تحت تاثير جدايي والدين دچار آسيب‌هاي رواني شوند. چرا كه در اين برهه زماني با چالش‌هاي زيادي در زمينه كسب هويت روبرو هستند. طلاق پدر و مادر مي‌تواند چالش‌هاي آن‌ها را به يك بحران تبديل كرده و در نهايت منجر به تجربه تنش‌هاي رواني بسيار شود.

در نتيجه اگر فرزند كوچكي داريد يا در زمان نوجواني‌اش تصميم به طلاق گرفته‌ايد، بايد بيش از هر زماني جهت ايجاد آمادگي براي طلاق تلاش كنيد و ترجيحا از يك روانشناس خانواده براي مديريت بهتر اوضاع كمك بگيريد.

بهترين و بدترين سن طلاق براي كودكان | طلاق در هر دوره سني چه آثاري دارد؟

طلاق در هر زماني كه اتفاق بيافتد به فرزندان آسيب مي‌رساند. از همين رو از جانب متخصصان به عنوان يكي از عوامل استرس زا زندگي تعيين شده است. اگر قطعا تصميم به طلاق داريد، با اطلاع از تاثيرات طلاق برفرزندتان مي‌توانيد اقدامات لازم براي به حداقل رساندن آسيب‌ها را نماييد. در ادامه به تاثيرات طلاق در هر دوره سني اشاره كرده ايم.

✳️ بهترين سن طلاق براي كودكان | نوزادان (تولد تا 2 سالگي)

شايد فكر كنيد كه فرزندتان در دوران نوزادي چيزي از تنش‌هاي پيراموني درك نمي كند. اين در حالي است كه نتايج پژوهش‌ها چيز ديگري را نشان مي‌دهند. بر اساس تحقيقات علمي كه روي رفتار نوزادان انجام شده پژوهشگران به اين نتيجه رسيده‌اند كه نوزادان به محيط‌هاي آرام و پر تنش به شيوه‌هاي مختلفي واكنش نشان مي‌دهند و به عبارت ديگر تفاوت آن را درك مي‌كنند.

بچه‌هايي كه پدر و مادرشان در دوران نوزادي آن‌ها دائما با يكديگر بحث مي‌كنند و در آستانه جدايي قرار دارند، معمولا خلق و خوي دشوارتري از خود نشان مي‌دهند. براي مثال آن‌ها اغلب خواب كمتري داشته، تحريك پذيرتر هستند، وابستگي بيشتري به مراقبين خود دارند و ميزان گريه و بي قراري آن‌ها نيز به نسبت همسالان‌شان بيشتر است. اين مسئله با ايجاد پاسخ‌هاي منفي در والدين زمينه ساز بروز يك چرخه معيوب مي‌شود كه مي‌تواند به طور بلند مدت روحيه كودك را تحت تاثير قرار دهد.

✳️ جدايي والدين كودكان پيش دبستاني

كودكان پيش دبستاني يعني آن‌هايي كه بين 2 تا 6 سالگي هستند به عنوان آسيب پذيرترين گروه در برابر طلاق والدين در نظر گرفته مي‌شوند. چرا كه آن‌ها در اين دوره فكر مي‌كنند در مركز دنيا هستند و تمام حوادث پيراموني را در ارتباط با خود درك مي‌كنند. در همين راستا اكثر كودكان پيش دبستاني خود را مسئول جدايي والدين مي‌دانند و از اين بابت دست خوش احساس گناه زيادي مي‌شوند.

اين مسئله مي‌تواند زمينه بروز انواع اختلالات اضطرابي، افسردگي و ساير مشكلات روانشناختي را در آن‌ها ايجاد كند. كودكان در اين سنين به دليل ناتواني در ابراز و پردازش هيجانات منفي تنش‌هاي خود را در قالب مشكلاتي نظير كابوس‌هاي شبانه، شب ادراري، پرخاشگري و لجبازي نشان مي‌دهند.

✳️ طلاق والدين و كودكان دبستاني

كودكان دبستاني به خصوص تا سن 8سالگي هنوز در درك مفهوم طلاق مشكل دارند. آن‌ها نمي‌دانند كه چرا پدر و مادر آن‌ها بايد از هم جدا زندگي كنند و علت اختلافات چه چيزي مي‌تواند باشد. از همين رو اين كودكان معمولا پدر يا مادر خود را مقصر مي‌دانند و به همين خاطر از بابت دوست داشتن او دچار احساسات دوگانه و منفي مي‌شوند.

در حقيقت كودكان دبستاني درگير نوعي جبه بندي ميان والدين مي‌شوند و سردرگمي زيادي را در همين راستا تجربه مي‌كنند. اين سردرگمي‌ها در فرزندان پسر اغلب با برون ريزي، پرخاشگري و لجاجت نمايان مي‌شود و در فرزندان دختر با انزوا و گوشه گيري خود را نشان مي‌دهد.

✳️ بهترين سن طلاق والدين و نوجوانان

دوران بلوغ و نوجواني يكي از حساس‌ترين زمان‌ها براي طلاق والدين است. چرا كه نوجوانان به خودي خود درگير چالش‌هايي زيادي براي يافتن يك هويت يكپارچه هستند. در اين ميان طلاق پدر و مادر و تغييرات اجتناب ناپذيري كه در پي آن اتفاق مي‌افتد مي‌تواند روند اين هويت يابي را با مشكل مواجه كند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه اگر در دوران نوجواني فرزندتان تصميم به طلاق گرفته‌ايد از يك مشاور خانواده براي مديريت بهتر اوضاع كمك بگيريد.

✳️ سن طلاق براي كودكان | فرزنداني بالغ و بزرگسال

شايد كمتر كسي به تاثير طلاق بر روي فرزندان بزرگسال اهميت بدهد. گاه حتي مي بينيم كه با رسيدن به بزرگسالي برخي والدين بدون در نظر گرفتن نظر فرزندان و يا تغييراتي كه در زندگي شان پيش مي آيد، تصميم به جدايي مي گيرند. حال آن كه اين جدايي براي آن ها نيز تبعاتي دارد. فرزندان بزرگسال مي خواهند علت دقيق اين جدايي را بدانند. شايد كمتر كسي را ديده ايد كه در ميانسالي و يا سالمندي طلاق بگيرند. اما طبق مشاهدات فرزندان اين زوج ها نسبت به آينده و اطرافيان بي اعتماد و كينه توز مي شوند. پرخاشگرتر شده و نااميدي در وجود آن ها رخنه مي كند.

از طرفي ممكن است در پي طلاق والدين طرف كشي رخ دهد. و يا فرزندي به خاطر درد و دل هاي پدر يا مادرش نسبت به والد ديگر كينه به دل بگيرد. در چنين وضعيتي احتمالا تعدادي از فرزندان به طرفداري از مادر و تعدادي ديگر به طرفداري از پدر جبهه بندي شده و روابط خواهر و برادران (و به طبع آن نوه ها و …) نيز تحت تاثير قرار مي گيرد.

سخن آخر

طلاق يكي از اتفاقاتي است كه فرزندان را در هر سني دچار آشفتگي مي‌كند. بنابراين والدين جدا از مشكلات خودشان بايد به دنبال حفظ سلامت روح و روان فرزندان‌شان نيز باشند. شايد براي‌تان جالب باشد كه حتي والديني كه فرزندان‌شان ازدواج كرده‌اند و يا در خانه با آن‌ها زندگي نمي‌كنند؛ باز هم براي جدايي به فكر فرزندانشان هستند. چرا كه طبق فرهنگ برخي مناطق جدايي والدين مي تواند بر روابط فرزندان و حتي ازدواج آن ها تاثير منفي بگذارد.

پس بدترين و بهترين سن طلاق براي كودكان بستگي به شرايط خانواده دارد. شما براي تحمل كمترين آسيب ها بهتر است از همان ابتدا با متخصصين خانواده و طلاق مشورت نماييد. شما به صورت تلفني، آنلاين و حضوري به راحتي مي‌توانيد از خدمات روانشناختي اين مجموعه استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بدترين و بهترين سن طلاق براي كودكان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا ادامه دادن به زندگي مشترك به خاطر فرزندان كار درستي است؟

اين كار زماني مي تواند براي فرزندتان مفيد باشد كه بتوانيد روابط خود را با همسرتان بهبود ببخشيد و فضايي آرام را در خانه ايجاد كنيد. در غير اين صورت زندگي در محيط پرتنش نيز مي تواند همانند طلاق به نوبه خود به روحيه فرزندان آسيب برساند.

بهترين سن طلاق براي كودكان چه سني است؟

به باور برخي زماني كه كودك هنوز دركي از روابط والدين ندارد (يعني زير سه سال) بهترين سن طلاق براي كودكان است. اما اين سن به دليل حساسيت ها و نيازهايش آسيب پذيرترين دوران نيز مي باشد. بنابراين از منظر ديگر متخصصان طلاق در اين سن اصلا توصيه نمي شود. شما براي كسب آگاهي در اين باره به توضيحات اين صفحه مراجعه كنيد و يا با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: بهترين سن طلاق براي كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۵۱:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عشق واقعي شايد آرزوي هر كسي باشد. رابطه با كسي كه نه به خاطر پول، نه زيبايي، نه جايگاه، نه تحصيلات و…. بلكه به خاطر خود شما عشق بورزد و دركنارتان باشد، چقدر مي‌تواند شما را به آرامش و حس خوب دلخواه‌تون نزديك‌تر بكند؟ در طول تاريخ نظريه پردازان و نويسندگان زيادي در مورد مقوله عشق واقعي صحبت كرده‌اند و هر كدام در مورد ويژگي‌هاي عشق حقيقي سخنان بسياري گفته‌اند.در اين ميان بيش از همه مي‌توان به سخناني اعتماد كرد كه براساس شواهد علمي و با مطالعه روابط ميان فردي زوجين به دست آمده‌اند. در همين راستا در اين مقاله تلاش كرده‎‌ايم عناصر عشق واقعي را از ديدگاه روانشناس ارائه نماييم. تا بتوانيد درك بهتري از آنچه كه به دنبالش هستيد داشته باشيد.

منبع: عشق واقعي چطور به دست مي آيد ؟

عشق واقعي

معمولا درك نشانه هاي عشق واقعي براي هر كسي قابل تشخيص نيست. تشخيص اين مساله براي نوجوانان كمي دشوارتر هست. نوجوانان هنوز شناخت كاملي از هيجانات و احساسات شان ندارند. از اين رو بايد هنگام مواجهه با جنس مخالف دقت بيشتري داشته باشند. البته تشخيص اشتباه عشق واقعي براي هر مرد و زني در هر سني ممكن است رخ دهد. ضربه هاي ناشي از شكست عشقي تا مدت ها روح و روان ما را درگير مي كند. در برخي موارد حتي ضررهاي مادي و معنوي نيز به همراه دارد. پس در انتخاب همراه و عشق بايد وسواس بيشتري به خرج دهيد.

عناصر عشق واقعي از نظر روانشناسان

عشق پديده جالبي است كه مطالعه آن در روانشناسي و علوم رفتاري از جذابيت بالايي دارد. بسياري از نظريه پردازان اين رشته تلاش كرده‌اند تا از طريق روش‌هاي علمي عناصر اصلي عشق را شناسايي كنند. يكي از اين نظريه پردازان فردي به نام استرنبرگ است. استرنبرگ براساس مطالعات خود تئوري مثلث عشق را مطرح كرد. او در اين تئوري 3 عنصر اساسي را براي عشق سالم و واقعي معرفي كرد كه صميمت، تعهد و شهوت را در بر مي‌گيرند.

استرنبرگ بر اين باورد بود كه آدم‌ها تنها زماني مي‌تواند يك رابطه سالم و رضايت بخش را تجربه كنند كه اين سه عنصر را به يك اندازه در رابطه خود پرورش دهند. تمركز بيش از حد بر يكي از اين عناصر و غافل ماندن از ساير بخش‌ها باعث مي‌شود كه زن و مرد همواره نوعي كمبود را در رابطه عاطفي تجربه كنند و زمينه بروز آسيب‌هايي را براي خود و ديگري ايجاد نمايند.

راه هاي تشخيص و نشانه هاي عشق واقعي

براي اينكه بفهميد هر 3 عنصر عشق در رابطه شما وجود دارد و آيا احساسي كه تجربه مي‌كنيد همان عشق واقعي است، 7 نشانه زير را در رابطه‌تان بررسي كنيد. در صورتي كه حس مي‌كنيد رابطه‌تان سرانجام ندارد و مشكلاتي در آن هست كه نتوانسته‌ايد تا به حال حل كنيد،

1- فعاليت هاي مشتركي براي انجام دادن داريد

يكي از جنبه‌هاي مهم صميميت در رابطه اختصاص زمان‌هاي خاص براي يكديگر و انجام فعاليت‌هاي مشتركي است كه در كنار يكديگر از آن‌ها لذت مي‌بريد. اين فعاليت‌هاي مشترك مي‌توانند كارهاي ساده‌اي نظير گوش دادن به موسيقي، كتاب خواندن براي يكديگر، رفتن به يك پياده روي كوتاه يا ديدن يك فيلم را شامل شوند.

2- در عشق واقعي رازدار يكديگر هستيد

يكي ديگر از جنبه‌هاي صميميت رازدار بودن براي يكديگر است. در حقيقت اگر با دوستان‌مان صميمي شويم راحت‌تر مي‌توانيم با آن‌ها درد و دل كرده يا رازهايمان را برايشان فاش كنيم. اين مسئله در مورد همسر و شريك عاطفي نيز صدق مي‌كند.

اگر زوجين نتوانند به راحتي آنچه در دلشان مي‌گذرد را با ديگري در ميان بگذارند يا همواره نگران اين باشند كه از جانب طرف مقابل قضاوت شوند مي‌توان گفت فاكتور صميميت به اندازه كافي در ميان آن‌ها پرورش نيافته است.

3- از نظر جنسي نسبت به يكديگر اشتياق داريد

در گذشته بسياري از فلاسفه عشق واقعي را خالي از شهوت در نظر مي‌گرفتند. در واقع آن‌ها معتقد بودند كه بالاترين مرحله عشق، عشقي عرفاني است كه از هرگونه تمايل نفساني و دنيوي فارغ است. اين تعريف شايد براي عشق به فرزندان، عشق به والدين و عشق به خداوند كاربرد داشته باشد، اما براي رابطه زناشويي مناسب نيست. چرا كه جذبه جنسي يكي از عناصر اصلي است كه شعله عشق را ميان زن و مرد روشن نگه مي‌دارد.

در واقع اكثر زن و شوهرهايي كه رابطه جنسي خوبي با يكديگر ندارند، به مرور زمان از نظر عاطفي نيز نسبت به يكديگر سرد مي‎‌شوند و شكاف‌هايي را ميان خود احساس مي‌كنند. از همين رو زوجين بايد به زندگي جنسي خود به اندازه جنبه‌هاي ديگر رابطه اهميت داده و در صورت بروز هرگونه بي‌ميلي يا اختلال در اين زمينه هرچه زودتر براي رفع آن اقدام كنند. مراجعه به يك روانشناس از جمله اقدامات بسيار موثري است كه مي‌توانيد انجام دهيد. البته اين به معناي تاييد روانشناسان براي برقراري رابطه جنسي قبل ازدواج نيست،

4- نوعي صميميت جسماني ميانتان وجود دارد

برخي از زوجين تنها زماني يكديگر را در آغوش مي‌كشند يا از نظر جسماني به هم نزديك مي شوند كه قصد برقراري رابطه جنسي را داشته باشند. اين مسئله باعث مي‌شود كه به اندازه كافي با يكديگر صميميت جسماني نداشته باشيد و در حقيقت احساس نزديكي نكنيد. پس بهتر است در مواقع ديگر نيز محبت خود را باكارهاي ساده‌اي نظير در آغوش كشيدن، نوازش كردن و بوسيدن به يكديگر ابراز كنيد.

5- به زندگي مشترك‌تان پايبند هستيد

دوست داشتن و عشق ورزي تنها زماني معني پيدا مي‌كند كه بتوانيد تعهد را تمرين كرده و به يكديگر پايبند بمانيد. اين پايبندي در حقيقت جنبه عقلاني عشق است و نشان مي‌دهد كه شما هم از نظر احساسي و هم از نظر عقلاني عاشق سبك زندگي‌تان هستيد.

6- احترام گذاشتن به ارزش هاي يكديگر

در عشق سالم و واقعي زن‌ومرد بيش از آنكه شبيه به يكديگر باشند، زندگي با تفاوت‌ها را بلد هستند. در حقيقت آن‌ها مي‌دانند كه چگونه بايد با تفاوت‌ها كنار بيايند و از همين رو به ارزش‌ها و عقايد يكديگر احترام مي‌گذارند. اين در حالي است كه در روابط غلط افراد آنچه را كه مورد پسند خود نباشد بي‌اعتبار كرده و با رفتارهايي نظير سرزنش، تمسخر و تلاش براي تغيير دادن طرف مقابل به آن واكنش نشان مي‌دهند.

7- وجود تعادل بين عناصر مختلف

همان طور كه گفته شد عشق واقعي زمان رخ مي‌دهد كه زن و مرد بتوانند هم زمان هر 3بعد عشق يعني صميمت، شهوت و تعهد را به يك ميزان در خود پرورش دهند. پرداختن بيش از حد به يك جنبه و ناديده گرفتن ساير عناصر نشان مي‌دهد كه اين رابطه به اندازه كافي خوب نيست و به تلاش‌هاي بيشتري براي بهبودي نياز دارد.

8- دروغ نمي گويند

يكي از نشانه هاي مهم عشق واقعي، راست گويي است. اگر مي خواهيد از حقيقي بودن عشق كسي مطمئن شويد، بايد بسنجيد كه او چقدر به شما حقيقت را مي گويد. آيا او براي نگه داشتن شما در كنارش حاضر به دروغگويي است؟ آيا حقايقي را درباره خود يا خانواده اش از شما پنهان مي كند؟ چنين دروغ ها و پنهانكاري هايي مسلما دير يا زود موجب شكاف بزرگي ميان شما خواهد شد. پس هرگز اين موضوع را ناچيز نشماريد.

چطور عشق واقعي داشته باشيم؟

تا به اينجا ويژگي‌هاي رابطه‌اي را توصيف كرديم كه عشق واقعي را تجربه مي‌كنند. شما هم مي‌توانيد به عنوان يك قطب رابطه آن‌ها را اجرا كنيد. اما اين را هم در نظر بگيريد كه معناي عشق از نظر مردان و زنان متفاوت است، پس با بالا بردن اطلاعات خود در مورد جنس مخالف و تلاش براي درك شريك يا همسر خود پله پله به او نزديك شده و پيوند خود را قوي كنيد. براي به دست آوردن عشق واقعي بايد صبور باشيد و راه‌هاي پرورش و مراقبت از آن را بدانيد.

سخن آخر

شما براي رسيدن به عشق واقعي خود شايد مدت ها انتظار كشيده باشيد. و حال با ديدن اولين كسي كه قلب‌تان را به لرزه در آورده، تاب و تحمل تان تمام شده باشد. بايد بدانيد كه اين احساس همان قدر كه واقعي به نظر مي رسد، مي تواند كاذب باشد. به اين معنا كه احساس عشقي كه داريد، تنها يك برداشت غلط بر مبناي طرحواره هاي كودكي تان باشد. شايد بارها شنيده ايد كه عاشق كر و كور است. چرا كه معشوقه شما در واقع ارتباط تنگاتنگي با طرحواره ها و ناخودآگاه شما دارد.

بنابراين بايد در نظر بگيريد كه تشخيص عشق واقعي كار چندان ساده اي نيست. از همين رو توصيه مي كنيم كه براي انتخاب همسرآينده خود با متخصصين خانواده و ازدواج مشورت نماييد. براي دريافت اين خدمات كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق واقعي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 021910002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا مراجعه به روانشناس مي تواند به ما كمك كند تا بفهميم در حال تجربه عشق سالمي هستيم يا خير؟

بله، روانشناسان متخصص در حيطه زوج درماني مي توانند به شما كمك كنند تا به طور كامل تر با فاكتورهاي عشق و رابطه سالم آشنا شويد و براي بهبود رابطه خود گام هاي موثرتري برداريد.

نشانه هاي عشق واقعي چيست؟

فعاليت مشترك، رازدار يكديگر، صميميت، احترام متقابل، اشتياق به رابطه جنسي، پايبندي به زندگي مشترك و…

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: عشق واقعي چطور به دست مي آيد ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۱:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ويپ يا قليان تو جيبي نوعي روش براي جايگزيني سيگار است. امروزه بسياري از جوانان و نوجوانان از اين دستگاه استفاده مي‌كنند. اما از خطرات آن اطلاعي ندارند. قليان تو جيبي حاوي نيكوتين، مواد طعم دهنده و بخاري غليظ است. نيكوتين موجود در قليان تو جيبي افراد را معتاد به استفاده از آن مي‌كند. بيماري‌هاي شايع قلبي، عروقي، ريوي، به خطر افتادن سلامت دندان و لثه و مشكلات گوارشي از عوارض مصرف ويپ مي‌باشد. در ادامه در رابطه با ضررها، مايعات طعم دهنده و درمان ويپ توضيح داده‌ايم.

منبع: ويپ يا قليان تو جيبي | عوارض قليان جيبي چيست؟

ويپ يا قليان تو جيبي

ويپ يا قليان تو جيبي اولين بار در كشور چين به عنوان جايگزين سيگار و قليان شناخته شد. دليل اينكه به اين وسايل شارژي گفته مي‌شود، مايعات طعم دار كننده داخل آن است. در اين وسيله آتش وجود ندارد و از يك باطري به عنوان المنت استفاده مي‌شود. خروجي اين دستگاه دود نيست، بلكه بخار درجه بندي شده است. عوارض قليان تو جيبي نسبت به سيگار معمولي كمتر است اما فكر نكنيد كه هيچ عوارضي در مصرف آن دخيل نيست! در اين نوع قليان شارژي ها از مايعي استفاده مي‌شود كه حاوي نيكوتين است و تقريبا تمامي عوارض از آن نشات مي‌گيرد.

عوارض ويپ

به طور كل مصرف ويپ يا قليان تو جيبي سلامت افراد اين را به خطر مي‌اندازد. عوارض استفاده و مصرف اين مواد به شرح زير است.

1. نيكوتين اعتياد آور است!

بيشتر سيگارها، وسايل دودزاي الكترونيكي و ويپ حاوي نيكوتين هستند. نيكوتين حاوي مواد شميميايي بسيار اعتياد آور است. به همين دليل فرد روزبروز بيشتر علاقه مند به استفاده از اين دستگاه مي‌شود.

2. تاثيرات مصرف طولاني ويپ مشخص شده نيست!

احتمالا شنيده ايد كه مي‌گويند سيگارهاي الكترونيكي و ويپ ضرر كمتري نسبت به سيگارهاي معمولي دارند. اما هنوز هيچ تحقيقاتي اين حرف ها را به اثبات نرسانده است. اما بر اساس تحقيقات انجام شده، مصرف قليان تو جيبي يا هر سيگار الكترونيكي بر شٌش و قلب تاثيرات منفي خواهد گذاشت.

3. ويپ نوجوانان زيادي را درگير كرده است!

بيشتر مصرف كنندگان قليان تو جيبي نوجوانان هستند. نوجواناني كه اعتياد به مصرف اين دستگاه دارند، بيشتر از افراد ديگر به بيماري هاي ريوي مبتلا مي‌شوند. اغلب نوجوانان پس از 6 ماه مصرف ويپ، در نهايت به سيگار روي مي‌آورند.

4. دود و بخار ويپ خطرناك است!

تنفس بخار خارج شده از قليان تو جيبي بسيار مضر است. ذراتي كه با دود و بخار ويپ خارج مي‌شوند، حاوي مواد شيميايي هستند كه از سرب و فلزات سنگين تشكيل شده است. و خطر ابتلا به بيماري هاي ريوي را افزايش مي‌دهد.

5. خطر بيماري قلبي با مصرف ويپ!

طبق بررسي هاي انجام شده، مصرف ويپ براي سلامت قلب مضر است. ذراتي كه در مايع آن قرار دارند، در هوا پخش مي‌شوند كه حاوي اكسيد كننده، آلدئيدها و نيكوتين هستند. با استنشاق بخارهايي كه از قليان تو جيبي خارج مي‌شود، اين ذرات به احتمال زيادي بر قلب و سيستم گردش خون تاثير منفي خواهد گذاشت. از جمله عارضه هاي بلند مدت اين ماده به شرح زير است.

  • افزايش ضربان قلب
  • افزايش فشار خون
  • بروز بيماري هاي قلب
  • سكته مغزي
  • سكته قلبي
  • حمله قلبي

6. خطر بيماري ريوي با مصرف ويپ!

طبق تحقيقات مصرف قليان تو جيبي خطر ابتلا به بيماري هاي ريوي را افزايش مي‌دهد. طعم دهنده هايي كه در ويپ يا قليان هاي تو جيبي استفاده مي‌شود، عوارضي مانند: اكسيداسيون، سميت و التهاب دارند. عدم تنفس عميق نيز يكي از عوامل شايع مصرف ويپ مي‌باشد.

7. خط بيماري هاي لثه و دندان

بر اساس مشاهدات، مصرف قليان تو جيبي سلامت دندان ها و لثه را به خطر مي‌اندازد. دود ناشي از اين وسيله بر روي دندان ها قرار مي‌گيرد و محل توليد باكتري مي‌شود. شما پس از مدتي دچار مشكلات زير خواهيد شد.

  • پوسيدگي دندان
  • التهاب لثه
  • بوي بد دهان
  • سوزش گلو
  • آزردگي لثه و دندان

8. افزايش خطر ابتلا به سرطان با مصرف ويپ!

در گزارشي كه سال 2018 منتشر شد، نشان داد كه ويپ موجب عملكرد بد سلولي، صدمه به DNA و استرس اكسيداتيو مي‌شود. و خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد و روند رشد مغز را مختل خواهد كرد.

تفاوت سيگار و ويپ

عوارضي كه بر اثر مصرف سيگار معمولي بروز پيدا مي‌كند بسيار شناخته شده است. خطراتي مانند مرگ، سرطان ريه، سكته مغزي،بيماري هاي قلبي، بيماري گوارشي و تنفسي افرادي كه سيگار مي‌كشند را تهديد مي‌كند.

مصرف قليان تو جيبي عوارض كمتري نسبت به سيگار دارد. اما افراد نيكوتين بيشتري نسبت به سيگار از اين وسيله مصرف مي‌كنند. خطراتي كه ويپ به دنبال دارد با مصرف طولاني مدت مانند خطرات سيگار بروز پيدا مي‌كند.

ويپ با نيكوتين يا بدون نيكوتين؟

ويپ بدون نيكوتين از خطرات كمتري نسبت به قليان تو جيبي با نيكوتين برخوردار است. اعتياد به نيكوتين خطرات ناشي از مصرف ويپ نيكوتين دار را افزايش مي‌دهد. اما قليان تو جيبي بدون نيكوتين باتوجه به مواد شيميايي كه با مايعات طعم دهنده و مايعات اصلي سيگار وجود دارد، به دستگاه تنفس بدن صدمه وارد مي‌كند و باعث مرگ سلولي، صدمه و التهاب به رگ هاي خوني مي‌شود.

عوارض طعم دهنده هاي ويپ

در گزارشي كه در بررسي قليان تو جيبي سال 2016 به انتشار رسيد، مايعات طعم دهنده ويپ افراد را در معرض خطرات بيشتري قرار مي‌دهد. با بررسي بيش از 50 تنوع طعم دهنده، 92 درصد از طعم دهنده ها حاوي يكي از 3 ماده شيميايي خطرناك استيل پروپيونيل، استوين و دي استيل مي‌باشند. براي اينكه از صدمات طعم دهنده هاي قليان تو جيبي در امان بمانيد، از مايعات طعم دهنده زير استفاده نكنيد.

  • كارامل
  • دارچين
  • شكلات
  • قهوه
  • وانيل
  • ميخك
  • پشمك
  • خامه
  • گياهي
  • مربا
  • دانه هاي مغذي
  • آناناس
  • بادام
  • نان
  • طعم دهنده پودري
  • فلفل
  • مواد قندي
  • توت
  • كافور
  • آويشن
  • گوجه فرنگي
  • ميوه گرمسيري
  • مواد چوبي

روش هاي ترك ويپ

وابستگي و اعتياد به نيكوتين در هر صورت اتفاق مي‌افتد. براي ترك قليان هاي تو جيبي از روش هاي ترك سيگار معمولي استفاده مي‌كنند. و براي ترك از روش هاي زير كمك بگيريد.

1. مشخص كردن دليل ترك

اولين قدم خواستن خود فرد است. به زور و اجبار نمي‌توان ترك كرد. اگر تصميم به ترك گرفته‌ايد بايد روش هاي ترك ويپ را مطالعه كنيد. به شكل محكم تصميم بگيريد و ديگر سمت قليان تو جيبي نرويد. دلايل خود را روي كاغذ بنويسيد. ضررهايي كه اين وسيله بر سلامت بدن شما وارد مي‌كند را در كنار فوايد ترك ويپ يادداشت كنيد. اينكه براي چه دليلي و براي چه افرادي تصميم به ترك گرفته ايد بسيار مهم است. سلامت خانواده، همسر و فرزندان از دلايل محكم ترك ويپ هستند.

2. سرگرم كردن خود

از مكان هايي كه استفاده از اين وسيله براي شما قبلا جذاب بوده، دوري كنيد. زماني كه به مصرف ويپ ميل پيدا كرديد خود را مشغول فعاليت هايي مانند ورزش، مطالعه، حمام آب گرم و فعاليت هاي مورد علاقه بكنيد. مصرف آب، مايعات و نوشيدني ها براي ترك بسيار كارساز است.

3. كمك ازاطرافيان

از اطرافيان، خانواده، همسر و فرزندانتان بخواهيد كه شما را كمك كنند. حمايت ديگران از شما حائز اهميت است. از افراد سيگاري بخواهيد كه در كنار شما سيگار يا قليان تو جيبي مصرف نكنند. و تا جاي ممكن از مكان هايي كه احتمال مصرف سيگار و قليان توجيبي بالا است دوري كنيد.

4. دريافت كمك متخصصين

از مشاوران متخصص در زمينه ترك قليان تو جيبي كمك بگيريد. مشاوران سرعت ترك را در شما افزايش مي‌دهند و از روش هاي مطمئن تري استفاده مي‌كنند.

كلام آخر

اگر قليان تو جيبي مصرف مي‌كنيد وقصد ترك آن را نداريد، بهتر است كه مضرات آن را به حداقل برسانيد. براي كاهش مضرات اين وسيله از مايعات طعم دهنده نيكوتين دوري كنيد و مسواك را براي سلامت دندان و لثه استفاده كنيد. اما اگر به دنبال ترك قليان تو جيبي هستيد، كمك از متخصين در حوزه ترك بهترين پيشنهاد است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج‌شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قليان تو جيبي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ويپ يا قليان تو جيبي | عوارض قليان جيبي چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۳۸:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد به چند ماده مخدر به چه شرايطي گفته مي‌شود و با چه خطراتي همراه است؟ اعتياد به چند ماده مخدر به اين معناست كه فرد در يك زمان مشخص بيش از يك ماده را مصرف مي‌كند و يا به طور متناوب از مواد مخدر مختلفي استفاده مي‌كند. اين حالت كه در سال‌هاي اخير شيوع بيشتري پيدا كرده است باعث شده تا مشكلات جسمي و رواني جدي براي مصرف كنندگان مواد مخدر پيش بيايد و همچنين كار درمان بسيار سخت تر باشد.به همين خاطر در اين موضوع مي‌خواهيم در ارتباط با اعتياد به چند ماده مخدر به صورت همزمان صحبت كنيم. در صورتي كه اين مشكل را در يكي از اطرافيان خود مشاهده مي‌كنيد بهتر است هرچه سريع‌تر و پيش از شروع مشكلات جدي‌ به يك متخصص در زمينه اعتياد به مواد مخدر مراجعه نماييد.

منبع: اعتياد به چند ماده

اعتياد همزمان به چند ماده مخدر

اعتياد همزمان به چند ماده مخدر به اين معناست كه فرد در يك زمان واحد، چندين نوع ماده مخدر را مصرف مي‌كند و يا در زمان‌هاي مختلف، انواع متفاوتي از اين مواد را مورد استفاده قرار مي‌دهد. اعتياد همزمان به چند ماده معمولاً به اين خاطر پيش مي‌آيد كه مواد مخدر مختلف مي‌توانند اثرات يكديگر را تقويت نمايند و به همين خاطر تجربه لذت قوي‌تري را براي مصرف كننده به همراه داشته باشند.

علاوه بر اين مصرف همزمان مي‌تواند باعث كاهش آثار ناخوشايند و احساسات منفي ناشي از مصرف يك ماده مخدر خاص شود. اين مسئله تمايل به مصرف انواع مواد مخدر در كنار يكديگر را افزايش مي‌دهد و خطرات جدي را براي سلامت فرد به همراه دارد كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهيم كرد.

اعتياد به چند ماده | انواع مواد مخدري كه با يكديگر استفاده مي‌شوند

هروئين و كوكائين

مصرف همزمان هروئين و كوكائين يكي از شايع‌ترين حالت‌هاي مصرف همزمان مواد مخدر با يكديگر است. از دلايلي كه مصرف كنندگان براي اين همزماني در مصرف بيان مي‌كنند اين است كه مصرف همزمان اين دو ماده باعث تقويت احساس لذت و اثرگذاري بيشتر هر يك از آن‌ها مي‌شود و اين تجربه ايست كه در مصرف مجزاي هريك از داروها تجربه نمي‌شود.

در كنار اين موضوع يكي ديگر از دلايلي كه براي مصرف هم‌زمان هروئين و كوكائين وجود دارد اين است كه اين دو دارو داراي تفاوت‌هاي مهمي با يكديگر هستند. مصرف كنندگان هم‌زمان اين دو ماده تصور مي‌كنند كه با اين كار مانع بروز آثار منفي ناشي از سو مصرف هريك از آن‌ها به‌تنهايي مي‌شوند.

با توجه به اينكه هروئين نسبت به كوكائين براي مدت طولاني تري در بدن باقي مي‌ماند، يكي از عوارض جدي اين مصرف هم‌زمان اين است كه با پايان يافتن اثر كوكائين، ممكن است مشكلات تنفسي به دليل مسموميت با هروئين در فرد نمايان شوند.

كوكائين و اكستازي

كوكائين و اكستازي هر دو از جمله داروهاي محرك هستند و مصرف هم‌زمان آن‌ها معمولاً به اين خاطر اتفاق مي‌افتد كه مصرف كنندگان به دنبال تجربه هرچه قوي‌تر احساس لذت هستند. با اين حال مصرف اين دو داروي محرك با يكديگر يا مصرف هر يك از آن‌ها در كنار يك محرك ديگر، باعث افزايش فشارخون و ضربان قلب شده و خطر بروز سكته قلبي را افزايش مي‌دهد.

مصرف الكل و داروهاي مسكن

استفاده از مشروبات الكلي در كنار مصرف قرص‌هاي مسكن معمولاً به اين خاطر اتفاق مي‌افتد كه الكل مي‌تواند خاصيت ضد درد بودن اين داروها را تا حد زيادي افزايش دهد؛ اما اين كار در عين حال باعث بالا رفتن احتمال بروز مشكلات جسمي مثل قطع تنفس و مرگ در فرد مي‌شود.

اعتياد به چند ماده | مصرف الكل و كوكائين

الكل و كوكائين دو دارو با ساختار و مكانيزم تأثيرگذاري كاملاً متضاد هستند. اگرچه كوكائين يك ماده محرك بوده و باعث افزايش انرژي در مصرف كنندگان مي‌شود، الكل داراي خاصيت آرام بخشي و كاهش تنش و فعاليت در فرد است. مصرف همزمان اين دو دارو در كنار يكديگر معمولاً با اين توجيه اتفاق مي‌افتد كه مصرف كنندگان كوكائين مي‌خواهند از بروز عوارض ناخوشايند آن مثل اضطراب، احساس تنيدگي يا ساييدن دندان‌ها به روي يكديگر جلوگيري نمايند.

مصرف همزمان داروهاي مختلف

يكي از حالت‌هاي بسيار شايع در اعتياد به بيش از يك ماده مخدر، مصرف همزمان چندين دارو در افرادي است كه به صورت خودسرانه از داروهاي پزشكي استفاده مي‌كنند. در اين ميان بيشترين احتمال سوءمصرف براي داروهاي اعصاب و روان و داروهاي مسكن وجود دارد. بهتر است پيش از مصرف اين داروها با يك متخصص راجع به نحوه مصرف و تداخلات دارويي كه ممكن است پيش بيايد مشورت كنيد

خطرات جسمي اعتياد به چند ماده

نشانه‌ها و نوع خطراتي كه براي مصرف كنندگان همزمان چندين ماده پيش مي‌آيد با توجه به اينكه چه موادي در كنار يكديگر استفاده شده‌اند و همچنين ميزان مصرف آن‌ها متفاوت خواهد بود. با اين حال شايع‌ترين عوارض مربوط به مصرف چندين دارو از يك خانواده در كنار يكديگر است زيرا اين شرايط باعث تقويت اثرگذاري داروها مي‌شود.

مسموميت‌هاي دارويي ناشي از تداخل اثر مواد مختلف با يكديگر از شايع‌ترين علل مراجعه به مراكز درماني است. نشانه‌هاي مسموميت دارويي با چد ماده مخدر عبارت‌اند از:

  • آسيب مغزي
  • مشكلات قلبي
  • علائم افسردگي شديد
  • كما
  • تشنج
  • خونريزي معده
  • مشكلات و بيماري‌هاي كبد
  • مشكلات تنفسي

درمان اعتياد به چند ماده

با توجه به نوع موادي كه در كنار يكديگر مصرف شده‌اند، مقدار و مدت زمان مصرف، شرايط درمان متفاوت خواهد بود. به همين خاطر در صورتي كه مي‌خواهيد براي درمان خود يا يكي از اطرافيان اقدام نماييد، در اولين قدم مي‌بايست با يك متخصص راجع به اين زمينه مشورت نماييد. به‌طور كلي درمان اين بيماران شامل مراحل زير خواهد بود:

سم زدايي

مرحله سم زدايي به عنوان اولين قدم درماني به اين معنا خواهد بود كه بيماران مصرف مواد مخدر را زير نظر پزشك كنار مي‌گذارند. اين مرحله از درمان تا جايي ادامه پيدا مي‌كند كه از نظر فيزيولوژيكي هيچ وابستگي به ماده مخدر در فرد ديده نشود. در اين مرحله اصطلاحاً گفته مي‌شود كه بدن بيمار از مواد مخدر پاك شده است.

بازپروري

يك اشتباه رايج در ترك اعتياد به مواد مخدر اين است كه اكثر افراد پايان مرحله سم زدايي را به عنوان پايان اعتياد در نظر مي‌گيرند. به همين خاطر معمولاً ديده مي‌شود كه ترك مواد مخدر دير يا زود با شكست مواجه شده و بيماران براي مصرف مجدد مواد مخدر اقدام مي‌كنند. جلسات بازپروري با هدف جلوگيري از وسوسه و تمايل به مصرف مجدد شكل مي‌گيرند و استفاده از آن‌ها براي تداوم پيدا كردن پرهيز از مصرف مواد مخدر بسيار ضروري است.

در طي اين جلسات به بيماران كمك مي‌شود كه با وسوسه‌هاي ناشي از مصرف مواد مخدر چطور كنار بيايند و در عين حال راهكارهاي مناسب براي حل مشكلات پيش آمده در ارتباطات اجتماعي و بهبود شرايط زندگي به آن‌ها آموزش داده مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1. چرا معتادين به سمت مصرف همزمان چند ماده گرايش پيدا مي‌كنند؟

اين مسئله مي‌تواند به خاطر تجربه يك حالت سرخوشي و لذت بيشتر در مصرف كننده ايجاد شود و يا ممكن است آن‌ها بخواهند عوارض مصرف يك ماده را از طريق مصرف ساير مواد مخدر كاهش دهند.

2. آيا درمان اعتياد به چند ماده با درمان اعتياد به يك ماده مخدر متفاوت است؟

به لحاظ مراحل و روش‌هاي درماني در اين شرايط تفاوتي وجود ندارد اما درمان بيماراني كه از چند دارو استفاده كرده‌اند به زمان بيشتري نياز دارد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اعتياد به چند ماده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد به چند ماده،
موضوع:
[ ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۴۶:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك اعتياد به مواد محرك نسبت به ترك مواد مخدر سنتي نظير ترياك و شيره، تفاوت‌هاي به خصوصي دارد. در اعتياد به مواد محرك بيشتر بر فرايندهاي روان شناختي تأكيد مي‌شود و دريافت خدمات روان درماني از اهميت بسزايي برخوردار است چراكه اين مواد بيش از جسم ذهن افراد را درگير مي‌كنند و آثار روانشناختي مخربي را به جاي مي‌گذارند كه در صورت عدم درمان مي‌تواند به اختلالات رواني مزمني منجر شود.معمولا متخصصان براي ترك اعتياد به محرك‌ها از روش‌هاي درماني شناختي رفتاري، گروه درماني و مصاحبه انگيزشي استفاده مي‌كنند كه با بالاترين احتمال ترك و كمترين آسيب همراه هستند. با اين حال در ادامه بيشتر درباره روش‌هاي ترك اعتياد به مواد محرك توضيحاتي ارائه كرده‌ايم پس تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد.

منبع: ترك اعتياد به مواد محرك با موثرترين راهكارهاي درماني

لزوم ترك اعتياد به مواد محرك

مواد محرك نظير شيشه و كوكايين گروهي از مواد اعتياد آور هستند كه فعاليت سيستم عصبي مركزي را افزايش داده و از همين رو منجر به احساس افزايش انرژي، سرخوشي مفرط و بيش فعالي مي‌شوند. همچنين اين مواد با افزايش برخي انتقال دهنده‌هاي عصبي در مغز به بروز علائمي نظير توهم و هذيان مي‌انجامند. به همين خاطر ممكن است فرد تحت مصرف اين مواد چيزهايي ببيند يا بشنود كه ديگران آن‌ها را حس نمي‌كنند.

اين توهم‌ها ممكن است محتواي خشونت آميز داشته باشند و فرد را به سمت آسيب زدن به خود يا ديگران بكشانند. همه اين‌ها در حالي است كه فرد مصرف كننده مواد محرك نمي‌تواند در اين شرايط فرق واقعيت و خيال را تشخيص دهد و كنترل چنداني روي رفتار خود ندارد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد.

در نتيجه براي مراقبت هرچه بيشتر از خود و اطرافيانتان لازم است كه از آثار گرانبار مواد محرك اطلاع داشته باشيد و در صورت اعتياد به آن هرچه زودتر براي ترك اقدام نماييد. توجه داشته باشيد كه مصرف اين مواد در دراز مدت علاوه بر آثار سوء گفته شده مي‌تواند به اختلالات روانپريشي نظير اسكيزوفرني يا افسردگي دوقطبي بيانجامد و مشكلات پايداري را در زندگي فرد به وجود آورد. اين مشكلات در صورت ترك نيز باقي مي‌مانند و منجر به آشفتگي‌هاي زيادي در زندگي فرد مي‌شوند.

روش‌هاي ترك اعتياد به مواد محرك

مواد محرك برخلاف مخدرهاي سنتي نظير ترياك و شيشه هنگام ترك علائم جسماني چنداني ايجاد نمي‌كنند اما مي‌توانند پريشاني‌هاي رواني زيادي را به وجود آورند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به احساس افسردگي بسيار شديد، اضطراب مفرط، بي‌قراري و تنش اشاره كرد. به همين خاطر در دوران ترك اين مواد بسيار اهميت دارد كه از خدمات يك متخصص در حوزه سلامت روان نظير روانشناس يا روانپزشك كمك بگيريد.

ما در ادامه به روش‌هاي روانشناختي كه در ترك مواد محرك به كار گرفته مي‌شود اشاره كرده‌ايم. همچنين شما مي‌توانيد اين درمان‌ها را توسط مجرب ترين روانشناسان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو دريافت نماييد.

درمان شناختي رفتاري

در درمان شناختي رفتاري اين گونه تصور مي‌شود كه رفتارها و هيجانات مخرب در نتيجه افكار تحريف شده ايجاد مي‌شوند. از همين رو درمانگران تلاش مي‌كنند عقايد زيربنايي مؤثر در مصرف مواد را شناسايي كرده، آن‌ها را به درمانجويان نشان دهند و جايگزين‌هاي مناسبي براي آن‌ها پيدا كنند.

براي مثال برخي افكار كه تحت باورهاي تسهيل گر شناخته مي‌شوند به فرد اجازه مي‌دهند در اعتياد درگير شده و مصرف را كنار نگذارد. از جمله مشهورترين باورهاي تسهيل گر مي‌توان به “من معتاد نمي‌شوم”، ” من تفريحي مصرف مي‌كنم” و “اين مواد اعتياد آور نيست” اشاره كرد.

گروه درماني از روش‌هاي ترك اعتياد به مواد محرك

گروه درماني يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر در ترك اعتياد به انواع مواد است كه علاوه بر ترك، به رشد مهارت‌هاي روانشناختي فرد نظير اعتماد به نفس و ارتباطات اجتماعي نيز كمك فراواني مي‌كنند. در اين گروه‌ها افرادي كه تجربه مصرف محرك‌ها را داشته‌اند در كنار هم قرار مي‌گيرند و در مورد روش‌هايي كه براي ترك به كار برده‌اند به يكديگر اطلاعات مي‌دهند. گروه درماني‌ها مي‌توانند به دو صورت بي رهنمود يا رهنمودي برگزار شوند.

در روش بي رهنمود افراد بدون حضور درمانگر دور هم جمع مي‌شوند و انجمن‌هايي شبيه به الكلي‌هاي گمنام را تشكيل مي‌دهند اما در روش رهنمودي درمانگر از قبل اهدافي را تعيين مي‌كند و سعي مي‌كند درمانجويان را در جهت‌هاي خاصي هدايت كند تا فرايند ترك تسريع شود.

مصاحبه انگيزشي

مصاحبه انگيزشي روشي است كه افراد را براي شروع ترك آماده مي‌كند. بسياري از افرادي كه مواد مصرف مي‌كنند معتقدند به اعتياد مبتلا نيستند و از همين رو حاضر به انجام هيچ گونه اقدامي در جهت ترك نيستند. در اين شرايط مصاحبه انگيزشي مي‌تواند به بن بست درماني خاتمه دهد و آمادگي افراد را براي شروع مراحل درمان بالا ببرد.

روش ماتريكس

روش ماتريكس يكي از پركاربردترين روش‌هاي درماني در ترك اعتياد به مواد محرك است. ماتريكس در حقيقت رويكردي التقاطي است كه در آن درمانگر از روش‌هاي گوناگون كمك مي‌گيرد و خود را به يك روش درماني خاص محدود نمي‌كند. در نتيجه به ضرورت ممكن است رويكردهاي مختلفي نظير درمان شناختي رفتاري، گروه درماني، خانواده درماني و مصاحبه انگيزشي مورد استفاده قرار ‌گيرند.

ترك انواع مواد محرك

در اين مقاله به طور كلي به روش هاي ترك اعتياد به مواد محرك اشاره شد براي كسب اطلاعات دقيق تر در مورد ترك اعتياد به هر كدام از مواد محرك مي توانيد مقالات زير را مطالعه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

– آيا گُل نوعي ماده محرك است؟

خير ماده مخدر گل يا ماريجوانا ماده‌اي است كه از گياه شاهدانه به دست مي‌آيد و به عنوان نوعي كانابيس طبقه‌بندي مي‌شود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك اعتياد به مواد محرك با موثرترين راهكارهاي درماني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۴۱:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج با معتاد چه سرانجامي دارد؟ ازدواج مقوله‌ي بسيار مهمي است كه تمام جنبه‌هاي زندگي افراد را تحت تأثير قرار مي‌دهد. به همين دليل لازم است افراد با آگاهي كامل دست به انتخاب همسر آينده خود بزنند. يكي از معيارهاي انتخاب همسر سلامت روان اوست؛ با اين حساب نمي‌توان انتظار داشت ازدواج با فرد معتاد پيامدهاي مثبتي برايتان داشته‌باشد. ممكن است واقعا به او علاقه داشته‌باشيد و بارها از او درخواست كرده‌باشيد تا ترك كند اما نتيجه‌اي نگرفته باشيد. زندگي با فرد معتاد چالش‌هاي فراواني دارد و هر روز وضعيت شما را سخت‌تر مي‌كند. در ادامه تمام جوانب ازدواج و زندگي با فرد معتاد را مورد بررسي قرار داده‌ايم تا با استفاده از آن‌ها و كمك گرفتن از يك فرد متخصص، انتخاب عاقلانه‌تري داشته باشيد. براي كسب اطلاع در زمينه مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

منبع: ازدواج با معتاد | آيا كساني كه اعتياد دارند مي توانند ازدواج خوبي داشته باشند؟

ازدواج با معتاد

مسلما ازدواج با معتاد انتخاب هيچ زن و مردي نيست. اما هميشه همه چيز آنطور كه مي‌خواهيم پيش نمي‌رود. شايد بعد از مدت‌ها متوجه مصرف مواد توسظ همسر آينده تان بشويد. وابستگي و احساسات مانع از تصميم گيري قاطعانه مي‌شود. و شك و ترديد مانند خوره به جان تان مي‌افتد. شرايط وقتي بدتر مي شود كه نامزدتان اعتيادش را انكار كند. فقدان صداقت و درگيري از همان روزهاي اول در ازدواج با معتاد پيش مي‌آيد. در ادامه تمامي جوانب اين رابطه بررسي مي‌شود.

قبل از ازدواج با معتاد آگاهي خود را بالا ببريد

فرد معتاد با وجود آگاهي از خطرات و اثرات مخرب ماده‌اي كه به آن وابستگي دارد، نمي‌تواند ميل خود را براي مصرف آن كنترل كند و به لحاظ ذهني برايش لذت بخش است. اعتياد را مي‌توان نوعي مسموميت مزمن در نظر گرفت كه شخص و اطرافيانش را تخريب مي‌كند. مصرف مواد به فرد آرامش مي‌بخشد و او را به طور موقت تسكين مي‌دهد اما در طولاني مدت فرد را اسير خود مي‌كند. بعد از آنكه اثر مواد از بين برود، فرد باز هم در جستجوي آن خود را به اين در و آن در مي‌زند.

ممكن است در ابتدا اين وابستگي تنها به شكل جسماني باشد اما به تدريج به اعتياد رواني مي‌انجامد. شايد با خود فكر كنيد نامزد معتادتان واقعا شما را دوست دارد و تنها اشكالش اعتياد است اما بايد توجه داشت كه فرد معتاد عاشق ماده‌ايست كه مصرف مي‌كند و به آن وابستگي شديد دارد. بنابراين حتي اگر لازم باشد آن را به شما هم ترجيح مي‌دهد. بهتر است قبل از ازدواج با چنين شخصي در مورد بيماري او و چگونگي تأثير مواد مخدر بر مغز اطلاعات كامل كسب كنيد.

پيامدهاي منفي ازدواج با معتاد

فرد معتاد بيشتر از اينكه عاشق شما باشد به مواد مصرفي خود وابسته است؛ در اين شرايط مي‌توانيد اعتياد را رقيب خود در نظر بگيريد و مشاهده مي‌كنيد كه چطور تمام فكر و ذهن نامزدتان درگير آن است. اعتياد آزادي فرد را از او مي‌گيرد و مسلما ازدواج با فردي كه آزادي ندارد منطقي به نظر نمي‌رسد. فرد معتاد ممكن است در اوايل رابطه با شما بسيار خونگرم و خوش برخورد باشد اما به مرور زمان صميميت خود را از دست مي‌دهد و كم كم از اطرافيانش دوري مي‌كند. در واقع چنين افرادي تحت تأثير مواد دچار كرختي عاطفي و رواني شده‌ و نمي‌توانند مسائل را مانند ديگران درك كنند و به تبع شما نيز نمي‌توانيد رابطه‌ي خوبي با آن‌ها داشته‌باشيد.

وعده‌هاي بيمار معتاد براي ترك

ممكن است اين حرف را از زبان نامزد معتاد خود زياد شنيده باشيد كه “قول مي‌دهم بعد از ازدواج ترك كنم.” اما حقيقت اين است كه ترك اعتياد به سختي صورت مي‌گيرد آن هم تنها در شرايطي كه خود فرد در تصميمش جدي باشد و اراده‌ي قوي داشته باشد. با فكر و اميد به تغيير همسر با او ازدواج نكنيد؛ قرار نيست با ازدواج همسر خود را تربيت كنيد يا او را تغيير دهيد بلكه قرار است در كنار او به آرامش برسيد و در آينده فرزندان خود را با همراهي او پرورش دهيد.

سعي كنيد قبل از ازدواج همسرتان را همانطور كه هست بپذيريد و قصدي براي تغيير او نداشته‌باشيد. به خاطر همين توصيه مي‌كنيم اگر مطابق معيارهاي شما نيست اصلا با او ازدواج نكنيد. اگر واقعا قصد تغيير دارد، از او بخواهيد پيش از ازدواج اين كار را انجام دهد؛ پيش از ازدواج اعتياد خود را ترك كرده و تلاش كند تا اعتماد شما را به دست بياورد.

با نامزد معتادم چه كنم؟

برخورد و صحبت با افراد معتاد از اصول خاصي برخوردار است. به او بگوييد كه قصد شروع زندگي مشترك با يك فرد معتاد را نداريد و اگر واقعا زندگي با شما را مي‌خواهد بايد قبل از ازدواج اعتياد خود را درمان كند. به او بگوييد كه در فرآيند درمان همراهش خواهيد بود و در تمام مراحل كمكش مي‌كنيد و اگر واقعا دوستش داريد به سخنان خود عمل كنيد. حتما برايش مشخص كنيد كه بر تصميم خود مصمم و جدي هستيد. در صورت لزوم او را تهديد كنيد كه اگر اعتياد خود را به طور كامل ترك نكند رابطه‌تان را تمام مي‌كنيد. در اين شرايط اگر واقعا برايش ارزشمند باشيد تمام اراده و تلاش خود را به كار مي‌گيرد. اما اگر نسبت به تهديدات شما بي‌اعتنايي كرد، سر حرفتان بمانيد و خود را از اين رابطه بيرون بكشيد.

فرآيند ترك براي معتادان بسيار سخت است؛ امكان دارد براي چند روز ترك كند و دوباره به مصرف مواد باز گردد. در اين شرايط كوتاه نياييد و صبر كنيد تا به مرور تغييرات هر چند كمي را ببينيد. افراد معتاد اغلب به تعداد دفعات زيادي اعتياد خود را كنار مي‌گذارند اما با بروز علائم ترك وسوسه مي‌شوند و دوباره مصرف مي‌كنند. به همين دليل به آن‌ها توصيه كنيد در كنار فرآيند ترك مواد از مشاور روانشناس نيز كمك بگيرند تا به طور كامل در ترك باقي بمانند. چرا كه فرد معتاد براي ترك وابستگي رواني به ماده‌ي مصرفي، بايد حتما بر روان خود كار كند و تحت درمان‌هاي روانشناختي قرار بگيرد. علاوه بر اين شما نيز براي ادامه دادن در كنار چنين فردي به راهنمايي‌هاي مشاور نياز خواهيد داشت.

ازدواج با معتادي كه ترك كرده است

بعد از اين كه مطمئن شديد نامزدتان به طور كامل ترك كرده، كمي بيشتر براي ازدواج صبر كنيد و زمان عروسي را به تعويق بياندازيد تا با اعتماد و اطمينان بيشتري وارد زندگي مشترك شويد. ازدواج با شخصي كه كمتر از يك سال از زمان تركش گذشته، كمي خطرناك است و ريسك دارد. توجه داشته‌باشيد كه اعتياد علاوه بر مشكلات جسماني، روان فرد را نيز تحت تأثير قرار مي‌دهد. ممكن است نامزد شما حتي بعد از ترك رفتارهايي همچون بي‌حوصلگي، پرخاشگري و خشم از خود بروز دهد. بنابراين تمام جوانب و رفتارهاي او را در نظر بگيريد و با دقت بيشتري به او بنگريد.

گاهي فرد احساساتي از تنهايي و انزوا را تجربه مي‌كند چرا كه لذت كشيدن مواد در زندگي او از بين رفته و ديگر نمي‌تواند با چيز ديگري خود را خوشحال كند. بنابراين اگر قصد ازدواج با فردي كه ترك كرده را داريد بايد مطمئن شويد آثار و پيامدهاي اعتياد در او باقي نمانده باشد. ازدواج با فردي كه اعتياد خود را كنار گذاشته و به زندگي عادي برگشته مي‌تواند موفقيت‌آميز باشد اما لازم است بيشتر از ديگران مراقب اين ازدواج باشيد و در زندگي مشترك مدام نشانه‌هاي لغزش همسر خود به سمت مواد را در نظر بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج با معتاد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

ازدواج با پسري كه قبلا اعتياد داشته چگونه است؟

اعتياد پيامدهاي رفتاري زيادي مانند پرخاشگري و بي هدفي را به دنبال دارد. اگر مي‌خواهيد با فردي كه قبلا اعتياد داشته ازدواج كنيد حتما در دوران نامزدي و آشنايي‌هاي اوليه، اخلاقيات و روحيات او را در نظر گرفته و نشانه‌ها را ناديده نگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج با معتاد | آيا كساني كه اعتياد دارند مي توانند ازدواج خوبي داشته باشند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۵۲:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عشق در نگاه اول در بسياري از فيلم ها و داستان هاي عاشقانه مورد توجه قرار گرفته است. جالب آن كه بسياري از مردم به عشق در نگاه اظهار نمي‌كنند؛ ولي طبق تحقيقات عشق در نگاه اول براي خيلي هاي اتفاق مي‌افتد و درصد زيادي (حتي در ناخودآگاه) به آن اعتقاد دارند. اما دانشمندان بر اين باورند كه عاشق شدن و تداوم آن در گذر زمان دو مقوله جدا هستند. در حقيقت ممكن است افراد در يك نگاه عاشق شوند اما اين يك نگاه مي‌تواند باعث شود كه آن ها اين عشق را در وجود خود نگه دارند يا نه وارد چالش يك رابطه شوند.

منبع: عشق در نگاه اول | عشق در يك نگاه واقعيت دارد؟

عشق در نگاه اول افسانه يا حقيقت؟

آيا به نظر شما عشق در نگاه اول حقيقت دارد يا از آن دسته افرادي هستيد كه آن را قبول ندارند؟ بياييد اين موضوع را از ديدگاه علمي بررسي كنيم. در تحقيقي كه سال 2017 انجام شد پژوهشگران يك نظر سنجي را در سايت‌هاي همسريابي اجرا كردند. نتايج اين نظرسنجي نشان داد كه 61درصد زنان و 72درصد از مردان پاسخ دهنده به پرسش‌ها بر اين باورند كه عشق در يك نگاه حقيقت دارد.

با اين حال عشقي كه شما در پي يك نگاه آن را در خود تجربه مي‌كنيد با عشقي كه در طول سال‌ها و در نتيجه همراهي يكديگر در روزهاي بد و خوب زندگي به دست مي‌آيد، دو حس كاملا متفاوت است. با اين حال پژوهشگران معتقدند كه نمي‌توان منكر اين شد كه بسياري از افراد پس از يك نگاه ساده دست خوش احساسات شديد و عاشقانه مي‌شوند. چراكه دلايل علمي وجود دارد كه بروز اين احساسات را تاييد مي‌كنند. در ادامه به ارائه اين دلايل پرداخته‌ايم.

دلايل علمي عشق در نگاه اول

اعتقادات و باورها ارتباط مستقيمي با واكنش‌هاي جسماني دارند، بنابراين اگر شما هم جزء آن دسته افراد باشيد كه به عشق در يك نگاه اعتقاد دارند، احتمال وقوع آن براي‌تان بيشتر خواهد شد، البته توصيه مي‌كنيم قبل از هر چيز حتما عناصر عشق را بشناسيد. در ادامه 3 دليل علمي عشق دريك نگاه را آورده‌ايم.

1- واكنش هاي شيميايي مغز

بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه واكنش‌هاي شيميايي دقيقي در مغز وجود دارند كه باعث مي‌شوند شما احساس عاشقي كنيد. آيا تا به حال علائم جسماني خاصي كه از عاشق شدن را تجربه كرده‌ايد؟ براي مثال بعضي‌ها مي‌گويند “احساس مي‌كنم وقتي او را مي‌بينم در دلم رخت مي‌شويند!” يا “كل بدنم داغ مي‌شود”. بر اساس گفته‌هاي دكتر تريشا استرافورد متخصص عصب روانشناسي؛ عاشق شدن باعث مي‌شود كه در مغز انسان مقادير قابل توجهي دوپامين و سروتونين ترشح شود.

جالب است بدانيد احساس ناشي از افزايش اين انتقال دهنده‌هاي عصبي شيميايي در مغز مي‌تواند شبيه مصرف هروئين باشد! به همين خاطر به احتمال زياد فورا وابستگي شديدي به فرد مقابل پيدا مي‌كنيد و تا زماني كه مجددا او را نبينيد آرامش خود را باز نمي‌يابيد.

طبق نظر دكتر استرافورد علت اين امر آن است كه وقتي به چشم‌هاي معشوق نگاه مي‌كنيد، ممكن است مدارهاي لوب پيشاني‌تان فعال شود و حلقه اتصالي را ميان شما و او شكل دهد. هرچقدر تحريك و فعال سازي اين ناحيه در مغز به شكل قوي‌تري اتفاق بيافتد، عشق نيز با شدت بيشتري تجربه خواهد شد.

2- عشق در نگاه اول | بروز يك تحريف شناختي مثبت

عشق در يك نگاه مي‌تواند يك تحريف شناختي مثبت در حافظه باشد كه شما و معشوق‌تان به طور مشترك آن را خلق مي‌كنيد. در حقيقت ممكن است پس از عاشق شدن همه چيز را در گذشته به شكل متفاوتي به ياد بياوريد و اين طور فكر كنيد كه از همان نگاه اول اين احساسات در هر دوي شما بروز پيدا كرده است. در حالي كه شايد اين مسئله در حقيقت درست نباشد.

طبق پژوهشي كه در سال 2017 در دانشگاه گرونينگن هلند انجام شد اكثر كساني كه به عشق در يك نگاه اعتقاد داشتند، افرادي بودند كه در رابطه طولاني مدت با شريك خود به سر مي‌بردند. اين مسئله تاييد مي‌كند كه اعتقاد به عاشق شدن در نگاه اول مي‌تواند نوعي سوگيري شناختي و تحريف حافظه باشد. چرا كه حافظه در طول زمان نوع روايت وقايع را به شيوه‌هاي خاصي تغيير مي‌دهد كه اين نيز مي‌تواند يكي از موارد آن باشد.

3- جذب شدن به شخصيت هاي جذاب

در مطالعه‌اي كه در ژورنال علوم اعصاب منتشر شد، دانشمندان دريافتند كه افراد مي‌توانند تقريباً بلافاصله در صورت يافتن شخصي جذاب تصميم بگيرند عاشق او شوند و پديده عشق در نگاه اول بدون آن جذابيت اوليه اتفاق نمي‌افتد. در واقع، در عرض چند ثانيه (يا حتي كمتر)، مغز شما مي‌داند به كسي كه نگاه مي‌كند علاقه دارد يا خير و اين اغلب همان چيزي است كه منجر به يك رابطه پايدار مي‌شود.

نشانه هاي عشق در نگاه اول چيست؟

ناگهان قلب تان به لرزه در مي آيد

حس مي كنيد او را از قبل مي شناسيد

هنگام حضور او تمركز كافي نداريد

رفتار عادي خودتان را گم مي كنيد و گيج هستيد

دلتان مي خواهد زمان بيشتري با او بگذرانيد و حرف بزنيد

دائم در ذهن شماست

از توجه او خوشحال مي شويد

ياد او شما را خوشحال مي كند

با او احساس صميميت مي كنيد

هر بار ضربان قلب تان با ديدنش بالا مي رود

نديدن او شما را آزار مي دهد

از نظرتان بسيار جذاب و دوست داشتني است

حضورش به شما آرامش مي دهد

نقاط مشترك زيادي با يكديگر احساس مي كنيد

حتي زبان بدن تان هم در كنار او عوض مي شود

فقط نظر او براي تان مهم است

مي خواهيد همه چيز را درباره او بدانيد

 

عشق در نگاه اول و پايداري روابط

عاشق شدن در نگاه اول به شما تضمين نمي‌دهد كه رابطه‌تان دوام زيادي خواهد داشت. چرا كه احساس عشق با نگه داشتن آن در طي زمان متفاوت است. پايدار ماندن در عشق ورزي چالش‌هاي زيادي دارد. شما بايد بتوانيد علاوه بر ابراز محبت، از رابطه خود مراقبت كنيد، پيوندي صميمانه ميان خود ايجاد كرده، تعهد و مسئوليت پذيري‌تان را بالا ببريد و در نهايت همواره به كيفيت روابط جنسي خود نيز توجه كنيد.

در نتيجه اگر در همان نگاه اول از فرد مقابل خوش‌تان آمد همه چيز را تمام شده نپنداريد. بلكه اين آغاز راهي طولاني است كه هموار بودن آن به تلاش‌هاي هردوي شما بستگي دارد.

مقالات پيشنهادي نويسنده

آيا عشق در نگاه اول پيامدهاي ناگواري دارد؟

هر نو ع رابطه اي اگر بدون آگاهي و بينش جلو برود؛ در نهايت به شما آسيب خواهد زد. بنابراين بايد درباره عشق در يك نگاه خود كمي صبورانه قدم برداريد. هيجان و شوق شما در روزهاي اول بسيار بالاست. اگر عاقلانه عمل نكنيد احتمال سوءاستفاده و يا شكست بسيار بالاست.

كمك مشاوران ذهن نو درباره عشق در نگاه اول

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو به شما انواع خدمات مشاوره روانشناسي ارائه مي‌دهد. از اين رو مي‌توانيد در خصوص روابط عاطفي خود و اطمينان از درستي احساس تان با شماره هاي درج شده تماس بگيريد. متخصصان با بررسي نشانه هاي عشق در نگاه اول و انجام تست هاي مختلف به همراه مصاحبه تشخيصي در اين خصوص راهنمايي هاي لازم را ارائه مي‌دهند. اگر در مورد عشق در نگاه اول خود با دوستان تان صحبت كرده ايد، پيشنهاد مي كنيم كه اين مساله را با متخصصين هم مطرح كنيد. چرا كه آن ها بدون جانب داري و با علم به شما مشاوره مي دهند.

سخن آخر

عشق در نگاه اول براي هر دختر و پسري به خصوص در سنين نوجواني احتمالا زياد پيش مي آيد. خيلي از ما علت چنين تغييراتي را درك نمي كنيم. منطق مان با احساسات مان همخواني ندارد، سردرگم مي شويم و نمي‌دانيم چطور اين احساس را بروز دهيم. خيلي اوقات هم ديده‌ايم كه كساني پا روي منطق‌شان گذاشته‌اند؛ ولي در نهايت ضربه هاي بدي خورده اند. پس شايد بهتر باشد كه عشق در نگاه اول مان را فراموش كنيم.

اما چطور مطمئن باشيم كه پشيمان نمي شويم؟ اين همان دو گانگي هايي است كه براي رفع آن ها نياز به تفكر داريد. از اين رو همفكري با متخصصين بسيار موثر خواهد بود. پس همين حالا با شماره هاي درج شده تماس گرفته و از راهنمايي هاي مشاوران روانشناسي بهره مند بشويد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق در نگاه اول مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا عاشق شدن در نگاه اول مي‌تواند نشانه درستي در انتخاب مان باشد؟

عاشق شدن در نگاه اول مي‌تواند بيانگر اين باشد كه شما شخصيت ايده آل خود را ( اغلب از لحاظ فيزيكي) پيدا كرده‌ايد. اما اين مسئله به تنهايي كافي نيست. چرا كه بايد براي ساختن رابطه‌اي با دوام براي كسب شناخت بيشتر تلاش كنيد. مراجعه به روانشناس و دريافت مشاوره پيش از ازدواج مي‌تواند تا حد زيادي در اين زمينه به شما كمك نمايد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: عشق در نگاه اول | عشق در يك نگاه واقعيت دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۴۵:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

هر شب رابطه جنسي داشتن شايد از نظرتان عادي و يا برعكس غير عادي باشد. رابطه جنسي فوايد زيادي دارد. يعني علاوه بر فوايد فيزيكي و سلامتي، باعث مي شود ارتباط نزديك تر و بهتري با شريك احساسي‌تان برقرار كنيد. اما صرف نظر از اينكه رابطه جنسي چقدر مفيد است، برخي از زوجين بنا به دلايلي دوست ندارند هر شب رابطه داشته باشند. يا يكي از دو طرف علاقه دارد كه تعداد دفعات رابطه جنسي را محدودتر كنند. با توجه به اين موارد، توصيه ما اين است كه براي ايجاد رابطه اجبار شخصي صورت نگيرد. چرا كه رضايت هر دو طرف لذت رابطه را بيشتر مي‌كند. در ادامه درباره مزايا و معايب هر شب رابطه جنسي داشتن مي‌پردازيم.

منبع: هر شب رابطه جنسي داشتن

هر شب رابطه داشتن

تعداد دفعات رابطه جنسي زوجين به طور قابل توجهي متفاوت است. طبق برخي تحقيقات، ميانگين آن حدود يكبار در هفته است. اينكه آيا اين براي شما و شريك زندگي تان يكسان است يا خير، به عوامل زيادي بستگي دارد. آنچه مطالعات تأييد مي كنند اين است كه داشتن رابطه جنسي مي تواند هم براي ذهن و هم براي بدن مفيد باشد. ميزان مناسب رابطه جنسي در نهايت به اين بستگي دارد كه آيا بهزيستي كلي شما را هم به عنوان يك فرد و هم به عنوان يك زوج بهبود مي بخشد يا خير.

آيا هر شب رابطه جنسي داشتن خوب است؟

رابطه جنسي بخش طبيعي و لذت بخش زندگي است. اگر در يك رابطه هستيد، داشتن رابطه جنسي به طور منظم كاملا طبيعي است. گاهي اوقات، ممكن است به معناي داشتن رابطه جنسي بيشتر از يك بار در روز باشد. با اين حال مانند بسياري از چيزهاي لذت بخش ديگر، معمول است كه جنبه هاي منفي را در نظر بگيريم. واقعيت اين است كه داشتن رابطه جنسي هر شب براي شما بد نيست، اما برخي مشكلات خاصي را به وجود مي آورد كه در ادامه بررسي مي كنيم.

هر شب رابطه جنسي داشتن | ايجاد درد در بدن مرد و زن

داشتن رابطه جنسي هرشب، يا چندين بار در طول روز مي تواند منجر به ايجاد درد شديدي در اندام هاي تناسلي شود. براي برخي از زنان؛ مرداني كه حساس تر هستند، اين مورد بيشتر اتفاق مي افتد و ممكن است علاوه بر درد، زخم و سوزش را نيز تجربه كنند. به خصوص، اگر شما بخواهيد رابطه خشن را امتحان كنيد.

هر شب رابطه جنسي داشتن | حواس پرتي

هر شب رابطه جنسي داشتن، مانند هر فعاليت ديگري زندگي شما را تحت الشعاع قرار مي‌دهد. به خصوص اگر بدون توافق اتفاق بيافتد. بنابراين اگر فكر مي كنيد كه هر شب رابطه داشتن مانع از تمركز شما روي مسير شغلي، تحصيلي و جنبه هاي ديگر زندگي تان است پس حتما در اين باره با همسرتان صحبت نماييد.

مزيت هاي هر شب رابطه جنسي داشتن براي سلامتي

برقراري رابطه جنسي نه تنها به شما حس خوبي مي دهد، بلكه در دراز مدت براي سلامتي شما نيز مفيد است. پزشكان زيادي داشتن رابطه جنسي منظم را به دليل برخي از فوايد آن توصيه مي كنند. اين فوايد عبارتند از:

  • بهبود ميل جنسي
  • بهبود خلق و خو
  • بهبود كنترل مثانه در زنان
  • تقويت سيستم ايمني
  • كاهش فشار خون
  • كاهش خطر حمله قلبي
  • كاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات
  • بهبود خواب

طبق تحقيقات، كساني كه حداقل يكبار در هفته رابطه جنسي دارند، از سطوح بالاتر ايمونوگلوبولين، آنتي بادي كه از بيماري محافظت مي كند بهره مند مي شوند.

البته تمام اين ها به اين معنا نيست كه داشتن رابطه جنسي بيشتر شما را سالم تر مي كند. يا داشتن رابطه جنسي كمتر و حتي نداشتن آن، باعث كاهش سلامتي شما مي شود. رابطه جنسي تنها يكي از عوامل متعددي است كه مي تواند بر سلامتي تأثير مثبتي بگذارد.

هر شب رابطه جنسي داشتن و زندگي مشترك

تقريبا مي توان گفت كه رابطه جنسي، بخش مهمي از زندگي مشترك است. اما داشتن رابطه جنسي كمتر به اين معنا نيست كه اوضاع رابطه شما خوب نيست. با اين حال مي تواند بر روي بهتر شدن آن تأثير بگذارد.

ارتباط نقش مهمي در اين دارد كه چرا برخي از روابط جنسي رضايت بخش تر از ديگران است. يك بررسي در سال 2017 نشان داد، زوج هايي كه هر دو طرف قادر به شروع رابطه جنسي هستند، عموما از زندگي جنسي و رابطه خود راضي تر بودند. در مقابل، كساني كه به نقش هايي پايبند هستند كه در آن <<مرد شروع كننده رابطه جنسي است>> يا بالعكس، هميشه كمتر راضي بوده اند.

سخن آخر

درنهايت بايد گفت كه هر شب داشتن رابطه جنسي براي شما بد نيست. البته اگر فكر مي كنيد بدن حساسي نداريد و دچار درد و مشكلاتي از اين قبيل نخواهيد شد.

وقتي صحبت از رابطه جنسي به ميان مي آيد، فركانس عالي وجود ندارد. مهم ترين چيز اين است كه سرگرم شويد، ايمن بمانيد و از رابطه جنسي آنطور كه مي خواهيد لذت ببريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هر شب رابطه جنسي داشتن مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: هر شب رابطه جنسي داشتن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هر شب رابطه جنسي داشتن،
موضوع:
[ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۴۴:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تقويت كمر بعد از ارضا موضوعي است كه براي مردان اهميت زيادي دارد. داشتن رابطه جنسي لذت بخش است اما در صورتي كه زوجين دچار مشكلاتي از قبيل كمر درد نشوند. بسياري از مردان در پي راه حلي براي تقويت كمر خود پس از ارضا هستند. اگر شما هم بعد رابطه دچار كمر درد پس از ارضا مي‌شويد، يا نمي دانيد كه چگونه كمر خود را پس از ارضا شدن تقويت كنيد، تا انتهاي اين مقاله با ما همراه باشيد.خوشبختانه راه حل ها و غذاهايي وجود دارد كه مي تواند در تقويت كمر موثر باشد. در ادامه علت كمر درد بعد از ارضا شدن و راه هايي براي تقويت كمر بعد از ارضا را شرح داده ايم.

منبع: تقويت كمر بعد از ارضا | كاهش درد كمر بعد ارضا

تقويت كمر بعد از ارضا

همه دوست دارند رابطه جنسي بدون مشكل را تجربه كنند، چراكه اين مسئله تأثير زيادي بر روي روابط افراد مي گذارد. متأسفانه اين اختلال دليل است تا كمتر با همسر خود رابطه جنسي برقرار كنند. زيرا نمي‌دانند كه چگونه كمر خود را تقويت كنند. براي بهبود و تقويت كمر بعد از ارضا ، راه هاي ساده و كاربردي وجود دارد كه شما با كمي صبر و تلاش مداوم مي‌توانيد به آن دست پيدا كنيد.

تنها كاري كه بايد بكنيد اين است كه صبور باشيد و روش‌هاي زير را به درستي انجام دهيد. در ادامه برخي از رايج ترين راه هاي تقويت كمر بعد از ارضا را شرح داده ايم.

1- پس از ارضا شدن استراحت كنيد

بعد از ارضا شدن، بهتر است كمي ريلكس كنيد و به كمر خود استراحت دهيد. كساني كه كمر درد شديد دارند مي توانند براي يك الي دو روز استراحت كنند اما به طور كلي، براي تقويت كمر بعد از ارضا چند ساعت استراحت كافي است.

2- تقويت كمر بعد از ارضا | كمپرس آب ولرم را امتحان كنيد

كمپرس آب گرم يك معجزه براي تقويت كمر بعد از ارضا، رفع درد شكم و گرفتگي هايي از اين قبيل است. همانطور كه زنان در دوران قاعدگي با گذاشتن كمپرس آب گرم روي شكم خود دردشان را آرام مي كنند، براي درد كمر و تقويت آن مي توانيد از اين روش استفاده كنيد. اگر بافت ماهيچه اي بدنتان گرفته باشد، كمپرس آب گرم آن را بهبود مي‌بخشد. همچنين جريان خون را در آن ناحيه متعادل مي‌كند و جلوي درد را مي گيرد.

براي انجام اين كار، مي توانيد آب جوش را در يك كيسه پلاستيكي بريزيد و كيسه را لاي حوله بپيچيد. حال مي توانيد آن را روي كمر خود قرار دهيد. اگر كيسه در دسترس نبود، از حوله گرم نيز مي توانيد استفاده كنيد.

3- از داروي ضد التهاب استفاده كنيد

داروهاي ضد التهاب، دردهاي عضلاني را خيلي سريع تسكين مي دهند. اين داروها در كوتاه مدت عوارض خاصي ندارند و شما مي توانيد از داروخانه ها بدون نياز به نسخه پزشك آن‌ها را تهيه كنيد. برخي از اين داروها عبارتند از: ناپروكسن و پروفن كه هر دو براي تسكين درد استفاده مي شوند. توصيه ما اين است كه از اين داروها بيش از حد و براي طولاني مدت استفاده نكنيد. چرا كه تنها صورت مساله را پاك مي كنيد، پس بهتر است به دنبال راه درماني هميشگي باشيد.

براي مثال روابط عاطفي و شرايط زندگي شما روي عملكرد جنسي تان نيز تاثير مي گذارد. پس به جاي تقويت كمر بعد از ارضا با دارو بهتر است به دنبال راهي براي حل اين مسائل باشيد.

4- تقويت كمر بعد از ارضا | ماساژ درماني

يكي از تكنيك هاي سالم براي تقويت كمر بعد از ارضا ، ماساژ درماني است. ماساژ درماني به شيوه هاي مختلفي از جمله هيدروتراپي، حركت مفاصل و…. انجام مي شود. شما با توجه به نيازتان مي توانيد هر كدام از روش ها را امتحان كنيد. اگر درد شديد بعد از ارضا شدن داريد، ماساژ درماني با پيدا كردن منبع درد، آن را قطع و درمان مي كند.

5- از خوراكي هاي تقويت كننده استفاده كنيد

برخي از مواد غذايي با افزايش انرژي، موجب ترميم بافت هاي ماهيچه اي و بازسازي بدن مي‌شوند. برخي از اين خوراكي‌ها عبارتند از:

  • كنجد، دانه چيا يا كدو تنبل
  • آووكادو (حاوي ويتامين E است كه به پر شدن كمر كمك مي كند)
  • هندوانه (باععث مي شود رگ هاي خوني جريان خوبي داشته باشند)
  • سيب (سيب باعث افزايش آرامش مي شود)
  • موز
  • خوراكي هاي خشك مانند خرما خشك و آجيل
  • دارچين
  • زنجبيل

6- ورزش و تقويت عضلات كف لگن

يكي ديگر از راه هاي تقويت كمر بعد از ارضا انجام حركات ورزشي است. البته شما اين تمرينات را بعد از رابطه جنسي انجام ندهيد. بلكه هفته اي دو الي سه بار تمرينات تقويتي براي كف لگن را انجام دهيد.

چرا بعد از ارضا شدن كمر درد مي گيريم؟

بدن ما بعد از رابطه جنسي، دچار كشيدگي و گاه پارگي در ماهيچه ها مي شود. اما از طرفي، نوعي هورمون ضد التهاب نيز ترشح مي شود تا ماهيچه ها را آرام سازد. در صورتي كه بدن اين هورمون ضد التهاب را بيش از اندازه توليد كند، نتيجه عكس مي دهد و موجب التهاب و درد خواهد شد.

البته كمر درد بعد از ارضا مي تواند دلايل مختلفي داشته باشد كه برخي از آن ها مرتبط با بيماري هاي پروستات و سندرم درد لگن و… مي‌باشد. كساني كه هميشه بعد از ارضا درد دارند و با انجام روش هاي درماني بالا دردشان رفع نمي شود، توصيه ما اين است كه براي تقويت كمر بعد از ارضا به پزشك مراجعه كنند. پزشك با انجام برخي آزمايشات، علت اصلي درد شما را متوجه خواهند شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تقويت رابطه جنسي بعد از ارضا مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

كساني كه به تازگي عمل جراحي كمر انجام داده اند نبايد رابطه جنسي داشته باشند؟

به طور كلي بهتر است اين افراد تا ماه هاي اول پس از جراحي رابطه جنسي نداشته باشند تا دچار درد بعد از ارضا نشوند.

درد يا گرفتگي در قسمت كمر و لگن باعث بروز چه مشكلاتي مي شود؟

مي تواند موجب كم خوابي، نعوظ ناپايدار، انزال زودرس و… شود

آيا داشتن رابطه چند بار در روز مي تواند موجب خستگي و ناراحتي در كمر شود؟

بله، به خصوص در افرادي كه قدرت بدني پايين تري دارند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تقويت كمر بعد از ارضا | كاهش درد كمر بعد ارضا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۳۳:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی