مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

گرفتن تصميم براي طلاق براي اكثر زوجين كار آساني نيست. پايان بخشيدن به يك رابطه رسمي عواقب و پيامدهاي مختلفي را براي هر دو طرف به همراه خواهد داشت. از جمله مهم ترين پيامدهايي كه در اين زمينه وجود دارد مي‌توان به بروز اضطراب در مورد آينده، احساس غم و اندوه براي از دست دادن گذشته، ايجاد درگيري‌هايي در ارتباط با حضانت فرزندان و اختلافات مالي اشاره كرد. براي اينكه بتوانيد از درستي تصميم خود براي طلاق مطمئن شويد، لازم است كه عوامل مختلفي را بررسي كنيد. با آگاهي از اين موارد و كمك گرفتن از روانشناس مي‌توانيد بهترين تصميم را بگيريد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره طلاق كليك كنيد.

 

منبع : تصميم براي طلاق

 

تصميم براي طلاق | نكاتي كه حتما بايد به آن ها توجه كنيد

تصميم گيري براي طلاق براي اكثر زوجين كار راحتي نيست. ممكن است در اين مسير بارها احساس ترديد كنيد و ندانيد رفتن در چه مسيري مي‌تواند آينده شما و خانواده‌تان را بهتر تضمين كند. ما در ادامه به توصيه‌هايي در اين زمينه اشاره كرده‌ايم كه به شما كمك مي‌كنند رفتار قاطعانه‌تري داشته باشيد و بيش از اينكه تحت تاثير عواطفتان باشيد با نيروي تعقل پيش برويد.

1- پيش از طلاق تمام مشكلات را به طور واضح مطرح كنيد

قبل از اينكه دادخواست طلاق بدهيد يا براي جدايي اقدامي جدي بكنيد، بايد در مورد مشكلات و تعارضات خود به طور واضح با همسرتان حرف بزنيد. در بسياري از موارد اختلافات از سوءتفاهم‌هاي بسيار ساده و انباشته شدن نگفته‌ها نشات مي‌گيرند و زوجين هيچ وقت به طور شفاف مشكلاتشان را با يكديگر در ميان نمي‌گذارند. براي مثال بسياري از زن و شوهرها احساس مي‌كنند با گفتن نارضايتي‌ها غرورشان جريحه‌دار مي‌شود و يا اينكه فرد مقابل هيچ دركي از اين موضوع ندارد.

حتي اگر چنين باشد هم بايد از يك فرد سوم نظير يك روانشناس خانواده كمك بگيريد و به كمك او تمام آنچه موجب آزار شما در زندگي زناشويي مي‌شود را با همسرتان در ميان بگذاريد. گاهي اوقات مسائلي كه از نظر شما حل نشدني هستند با گرفتن مشورت حرفه‌اي از جانب كارشناسان حل و فصل خواهند شد پس اين فرصت را از خود و همسرتان دريغ نكنيد.

تماس با مشاور

 

بيشتر بخوانيد : جلوگيري از طلاق | راه هاي پيشگيري و نجات زندگي از طلاق

 

2- تصميم براي طلاق | زندگي بدون همسرتان را تصور كنيد

بسياري از افراد هنگام جدايي صرفا مي‌خواهند از بحران‌هاي فعلي فاصله بگيرند اما هيچ تصوري از دنياي بعد از طلاق و زندگي بدون همسرشان ندارند. اين مسئله مي‌تواند آسيب‌پذيري شما را در برابر مشكلات افزايش داده و باعث شود بحران‌هاي زيادي را تجربه كنيد. در نتيجه لازم است از قبل خود را براي آنچه پس از جدايي رخ خواهد داد آماده كرده و از خود بپرسيد كه بايد با چه مشكلاتي دست و پنجه نرم كنيد. گاهي اوقات داشتن چشم‌انداز درست در مورد آينده و به دست آوردن تصوير دقيق از زندگي بدون همسر باعث مي‌شود ارزش آن را بيشتر بدانيد و براي نجات زندگي مشترك خود بيشتر تلاش كنيد.

3- توانمندي هاي خود را در نظر بگيريد

قبل از طلاق در مورد توانمندي‌هاي خود فكر كنيد. آيا از منابع كافي براي حل و فصل مشكلات مالي برخوردار هستيد؟ آيا از نظر رواني توانايي مقابله با مشكلاتي نظير حضانت فرزندان را داريد؟ براي مثال اگر هيچ منبع درآمدي جز شوهرتان نداريد قبل از طلاق لازم است براي توانمندتر كردن خود تلاش كنيد. ياد گرفتن يك حرفه و به دست آوردن درآمد به شما كمك مي‌كند كه صرفا به  وابستگي مالي خود توجه نكرده و جنبه‌هاي مهم‌تري را براي ارزيابي كيفيت زندگي در نظر بگيريد.

4- تصميم براي طلاق | به كيفيت زندگي كودكان توجه كنيد

براي بسياري از والدين كيفيت زندگي فرزندان و آينده آن‌ها از جمله مسائل بسيار تاثير گذار در تصميم گيري براي طلاق است. براي مثال ممكن است بسياري از افراد به خاطر فرزندان خود با وجود نارضايتي به زندگي ادامه دهند و اوضاع را تحمل كنند. آنچه اهميت دارد اين است كه صرفا زندگي كردن زير يك سقف با پدر و مادر امنيت رواني فرزندان را تامين نمي‌كند و باعث خوشبختي آن‌ها نمي‌شود.

بچه‌ها زماني از طلاق نگرفتن والدين خود سود مي‌برند كه زن و شوهر بتوانند به درستي تعارض‌هاي ميان خود را حل نمايند و فضاي آرامي را براي فرزندان خود فراهم كنند. گذراندن دوران كودكي در محيط پر از تنش، دعوا و درگيري تا حد زيادي به سلامت روان افراد آسيب مي‌رساند. در نتيجه با در نظر گرفتن شرايط زندگي بعد از جدايي و مقايسه آن با وضعيت فعلي بايد به اين نتيجه گيري برسيد كه زندگي در كدام محيط مي‌توانيد آرامش رواني بيشتري براي فرزندانتان به همراه بياورد.

5- تعارض هاي دروني خود را حل و فصل نماييد

تصميم گيري براي طلاق مي‌تواند احساسات متعارضي را در درون انسان به جريان بياندازد. شما ممكن است از طرفي احساس كنيد از زندگي با همسرتان خسته شده‌ايد و از طرف ديگر احساس تعلق خاطر عميقي به او داشته باشيد. اين وضعيت مي‌تواند منجر به تجربه ترديد و اضطراب‌هاي شديد شود. ببراي رسيدن به تصميم درست بايد ابتدا از اين تعارض‌ها آگاه شده و آن‌ها را حل و فصل نماييد. مراجعه به يك روانشناس مي‌تواند تا حد زيادي در اين زمينه كمك كننده باشد.

6- زماني كه تحت تاثير احساسات شديد هستيد تصميم نگيريد

احساسات نيروي بسيار قدرتمندي همراه خود دارند. تجربه خشم، نفرت، غم يا اندوه شديد باعث مي‌شود كه توانمندي‌هاي ذهنتان كاهش پيدا كرده و كيفيت تصميم‌گيري يا قضاوت‌هايتان تا حد زيادي مختل شود. در نتيجه سعي كنيد قبل از اينكه به يك تصميم قطعي برسيد از نظر هيجاني به نوعي ثبات هيجاني دست يابيد و تحت تاثير احساساتتان عمل نكنيد.

7- تصميم براي طلاق | قبل طلاق از يك زوج درمانگر كمك بگيريد

زوج درماني نوعي خدمات روانشناسي است كه توسط روانشناسان متخصص در اين حوزه ارائه مي‌شود. زوج درمانگران به شما كمك مي‌كنند تا رابطه خود را در يك بستر سالم بررسي كرده و تلاش‌هايي براي بازسازي آن انجام دهيد. در واقع روانشناسان تلاش مي‌كنند تا در مورد مشكلات موجود و راه حل‌هاي آن‌ها به شما بينش دهند اما در نهايت اين خود شما هستيد كه براي طلاق يا ادامه زندگي تصميم مي‌گيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا ممكن است فورا بعد از طلاق پشيمان شويم؟

پشيماني فوري بعد از طلاق معمولا در افرادي اتفاق مي‌افتد كه شتاب زده و تحت تاثير احساسات خود اين كار را انجام مي‌دهند. براي پيشگيري از اين مشكل لازم است كه جوانب امر را به خوبي بسنجيد و با آينده نگري كافي عمل كنيد.

 

شماره تماس ذهن نو

 

منبع : تصميم براي طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تصميم براي طلاق،
موضوع:
[ ۸ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۶:۰۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مراكز مشاوره ازدواج در مشهد كدام اند؟ در اين مراكز چه خدماتي به زوجين ارائه مي شود؟ مشاوره ازدواج يكي از خدماتي است كه توسط روانشناسان حرفه‌اي در حيطه زوج و خانواده ارائه مي‌شود. در اين سبك از مشاوره، روانشناس به طرفين كمك مي‌كند تا به شناخت بيشتري در مورد خود و ديگري دست پيدا كنند و با بررسي ملاك هايي كه در مورد ازدواج دارند، واقع بينانه‌تر در مورد آينده خود تصميم بگيرند. ما در ادامه اين مقاله براي رفاه حال شما به معرفي بهترين مراكز مشاوره در مشهد پرداخته ايم. همچنين مي‌توانيد براي دريافت مشاوره از هر جايي تنها با يك تماس از متخصصان در پايتخت به صورت تلفني و يا انلاين خدمات بگيريد، فقط كافي است براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : انواع ازدواج | آشنايي با انواع اشكال ازدواج

 

منبع : مشاوره ازدواج در مشهد

 

مشاوره ازدواج چيست و به چه مسائلي مي پردازد؟

مشاوره ازدواج يكي از انواع خدماتي است كه توسط روانشناسان متخصص در حيطه زوج و خانواده به عموم مردم ارائه مي شود. استفاده از خدمات مشاوره قبل از ازدواج به شما كمك مي كند تا ملاك هاي خود براي شروع زندگي مشترك را بيشتر بشناسيد و در حقيقت به نوعي خودآگاهي دست پيدا كنيد.

هم چنين در اين جلسات از طريق مصاحبه و تست هاي روانشناسي مي توانيد در مورد صفات اخلاقي و ويژگي‌هاي شخصيتي فرد مقابل خود نيز به شناخت بيشتري دست يابيد. در جلسات مشاوره قبل از ازدواج موضوعات بسيار متنوعي مي توانند مورد بحث و بررسي قرار بگيرند كه از جمله مهم ترين آن ها مي توان به مسائل مالي، اعتقادي، نيازهاي عاطفي، مهارت هاي ارتباطي، ميزان تمايل براي بچه دار شدن، نوع نگاه طرفين  به رابطه جنسي، قدرت تصميم گيري و توانايي كنترل خشم در هر دو نفر اشاره كرد. اين حيطه را روانشناسي ازدواج مي نامند.

 

تماس با مشاور

اهميت كمك گرفتن از مشاوره ازدواج

در مشاوره ازدواج شما علاوه بر شناخت خود و شريك آينده تان مي توانيد به كمك درمانگر مهارت هاي لازم براي زندگي را ارتقا داده و در نتيجه با آمادگي بيشتري مسير جديد را آغاز نماييد. همين مسئله به شما كمك مي كند تا ديدگاه واقع بينانه تري در مورد ازدواج داشته باشيد و در برخورد با مشكلات راحت تر از رويكرد حل مسئله استفاده نماييد. مسلما زوجيني كه علاوه بر جذابيت‌هاي اوليه از نقاط ضعف و مشكلات يكديگر نيز آگاهي دارند و مشكلات زندگي را بيشتر مي‌شناسند،  در سازگاري با يكديگر موفق‌تر از ساير زوجين عمل خواهند كرد. براي آشنايي با مهارت هاي لازم براي ازدواج كليك كنيد.

 

مشاوره ازدواج در مشهد | ويژگي هاي بهترين مراكز مشاوره ازدواج

براي اينكه بتوانيد مركز مشاوره قابل اعتمادي را براي مشاوره ازدواج انتخاب نماييد، در نظر گرفتن چند ملاك مهم مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك نمايد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين ملاك‌ها اشاره كرده ايم. براي آشنايي با ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

1- برخورداري از متخصصين حرفه اي  

يك مركز مشاوره معتبر تلاش مي‌كند از متخصصين حرفه‌اي براي ارائه خدمات مشاوره ازدواج كمك بگيرد. روانشناسان باليني در گرايش خانواده و ساير روانشناساني كه داراي حداقل مدرك كارشناسي ارشد هستند و در حوزه زوج درماني فعاليت مي‌كنند، از جمله متخصصيني هستند كه مي‌توانند به ارائه خدمات مشاوره ازدواج بپردازند. يكي از مهم‌ترين پارامترهايي كه بايد توسط اين افراد مورد ارزيابي قرار گيرد، انگيزه ازدواج طرفين است.

2- داشتن مجوز رسمي براي فعاليت

مراكز مشاوره معتبر و قابل اعتماد مراكزي هستند كه از نهادهاي رسمي داراي مجوز فعاليت هستند. در كشور ما دو نهاد سازمان بهزيستي كشور و سازمان نظام روانشناسي نهادهايي هستند كه مجوز فعاليت را براي مراكز مشاوره عمومي و تخصصي صادر مي‌كنند. 

 

بيشتر بخوانيد : رابطه قبل ازدواج | روابط قبل ازدواج چگونه بايد باشد؟

 

3- انعطاف پذيري در ارائه خدمات

امروزه مراكز مشاوره تلاش مي كنند تا براي رفاه حال مراجعان انعطاف پذيري بيشتري در ارائه خدمات خود به خرج دهند. از همين رو بسياري از آن ها علاوه بر مشاوره حضوري، امكان برگزاري جلسات به صورت تلفني و آنلاين را هم فراهم مي كنند. اين مسئله به افراد كمك مي كند تا از هرجاي كشور با بهترين متخصصين تماس بگيرند و به اين ترتيب در وقت و هزينه هاي خود صرفه جويي نمايند.

 

بيشتر بخوانيد : ازدواج مجدد چه زماني خوب است | آشنايي با مشكلات ازدواج دوم

 

آدرس مراكز مشاوره ازدواج در مشهد

1- مشاوره ازدواج در ذهن نو _ 02166419012

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

– آيا مي توانيم به صورت انفرادي براي مشاوره ازدواج مراجعه كنيم؟

بله، جلسات مشاوره ازدواج مي توانند به صورت انفرادي يا هم زمان با حضور هر دو نفر برگزار شوند.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع : مشاوره ازدواج در مشهد

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره ازدواج در مشهد،
موضوع:
[ ۸ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۳:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره وسواس چيست و چه اهميتي دارد؟ اگر شما يا يكي از نزديكانتان دچار وسواس شده باشيد احتمالاً متوجه اهميت اين سؤال شده‌ايد. وسواس به معناي يك فكر يا تصوير است كه به‌صورت غيرارادي وارد ذهن فرد شده و او هيچ كنترلي روي آن نخواهد داشت و در برخي مواقع نيز فرد را مجبور به انجام برخي كارها براي كاهش تنش مي‌كند. انجام رفتارهاي وسواسي يا درگيري با افكار ناخوشايند باعث مي‌شود شما توانايي كار يا فعاليت سالم در محيط را از دست بدهيد و احتمالاً متوجه اين موضوع شده‌ايد كه تلاش براي تغيير شرايط در بسياري از مواقع به شكست منتهي مي‌شود. برخلاف باور عموم اختلال وسواس به خدمات درماني حرفه‌اي دارد و خود به خود درمان نمي‌شود. به همين خاطر بهتر است از مشاوره وسواس براي درمان آن استفاده كنيد. مشاورين روش‌هاي مناسبي را براي كاهش افكار نامناسب يا مديريت آن‌ها به شما آموزش خواهند داد.

 

 

منبع : مشاوره وسواس

 

 

وسواس و انواع آن

پيش از آنكه راجع به مشاوره وسواس صحبت كنيم بهتر است به اين سؤال پاسخ دهيم كه اختلال وسواس چيست و چه افرادي دچار اين بيماري هستند. افرادي كه بيش‌ازحد به نظافت اهميت مي‌دهند و يا دائماً بسته بودن شير گاز يا قفل بودن در خانه را بررسي مي‌كنند ازجمله نمونه‌هايي هستند كه اكثريت آن‌ها را با عنوان بيماران وسواسي مي‌شناسند؛ اما بهتر است بدانيد وسواس‌هاي فكري و عملي انواع بيشتري نسبت به اين دو موضوع دارند. 

به‌طوركلي وسواس‌هاي فكري به معناي فكر يا تصويري هستند كه به‌طور مرتب در ذهن فرد تكرار شده و او هيچ كنترلي براي متوقف كردن آن‌ها ندارد. با توجه به اينكه ماهيت افكار وسواسي معمولاً باعث اضطراب در فرد مي‌شود، او به رفتارهاي مشخصي براي مبارزه با اين اضطراب دست خواهد زد. به همين خاطر ممكن است شما در برخي از بيماران وسواسي در كنار افكار اضطراب‌آميز رفتارهاي كليشه‌اي و تكراري را نيز مشاهده كنيد. براي مثال يك فرد درگير وسواس وارسي كردن دائماً نگران اين موضوع است كه باز بودن در خانه باعث بروز اتفاق ناگواري مي‌شود و به همين خاطر با چك كردن چندباره به دنبال اطمينان يافتن از بسته بودن در و رفع اضطراب است.

اگرچه رفتارهاي وسواسي در كوتاه‌مدت باعث كاهش اضطراب در فرد شده و او را آرام مي‌كنند اما در بلندمدت اين رفتارها مشكلاتي را براي فرد ايجاد كرده و باعث ناراحتي او مي‌شوند ازجمله اينكه انجام اين رفتارها باعث خواهد شد تا فرد زمان كافي براي رسيدن به ساير فعاليت‌هاي روزمره زندگي را نداشته باشد.

تماس با مشاور

انواع وسواس‌هاي فكري و عملي

به‌طوركلي وسواس‌ها مي‌توانند در ارتباط با هر موضوع يا فكري در ذهن فرد ايجاد شوند و مشخصه اصلي آن‌ها اين است كه ماهيتي اضطراب‌آلود داشته و درعين‌حال فرد توانايي كنترل آن‌ها را ندارد. اما برخي از انواع وسواس‌ها رايج‌تر از سايرين هستند كه ازجمله آن‌ها مي‌توان وسواس نظافت، رفتار وارسي كردن و وسواس‌هاي مذهبي را نام برد. گاهي نيز ممكن است بيش از يك نمونه از اين وسواس‌ها در يك فرد وجود داشته باشد. براي كسب اطلاع از وسواس شستشو كليك كنيد.

 

دلايل ايجاد وسواس

يكي از مهم‌ترين موضوعاتي كه براي مشاوره وسواس و درمان اين اختلال بايد به آن توجه داشت اين است كه دليل بروز وسواس در فرد چيست؟ به‌طوركلي وسواس يكي از انواع بيماري‌هاي اضطرابي است و براي درمان آن مي‌بايست به درمان اضطراب پرداخت؛ اما در كنار اضطراب، آسيب در بخش‌هايي از مغز، ژنتيك، سبك‌هاي تربيتي نامناسب و همين‌طور حوادث زندگي فرد نيز مي‌تواند در ايجاد اين اختلال نقش داشته باشد. براي كسب اطلاعات در زمينه نشانه‌هاي بيماري وسواس كليك كنيد.

 

مشاوره وسواس | بي‌توجهي به درمان وسواس‌ها

درصورتي‌كه براي درمان و مشاوره وسواس اقدامات لازم صورت نگيرد چه اتفاقي مي‌افتد؟ گاهي اوقات افراد وسواس‌ها را به‌عنوان ويژگي‌هاي مطلوب مي‌شناسند و اين افكار را در آن‌ها تشويق مي‌كنند. براي مثال بسياري از خانم‌هاي مبتلا به وسواس تميزي با عنوان خانه‌داراني نمونه و همين‌طور بسياري از بيماران وسواس‌هاي مذهبي به‌عنوان افرادي مؤمن و حساس نسبت به مسائل مذهبي شناخته مي‌شوند و براي درمان آن‌ها كاري انجام نمي‌دهند. برخي از افراد نيز تصور مي‌كنند وسواس‌ها خودبه‌خود خوب مي‌شوند و به همين خاطر براي درمان آن اقدامي انجام نمي‌دهند. بي‌توجهي نسبت به درمان اين بيماري باعث بروز مشكلات بسياري براي فرد و اطرافيان وي خواهد شد، ازجمله:

1. رنج فردي، كاهش اعتمادبه‌نفس و افسردگي

اولين كسي كه از افكار و رفتارهاي وسواسي آسيب مي‌بيند خود فرد است. شرايطي را تصور كنيد كه در آن برخي افكار اضطراب‌آميز دائماً در ذهن شما تكرار مي‌شوند و هيچ توانايي براي كنترل آن‌ها نداريد. اين وضعيت تا حد زيادي كيفيت زندگي فرد را تحت تأثير خود قرار مي‌دهد و در كنار آن ناتواني از كنترل اين شرايط باعث مي‌شود كه احساس ناتواني و كاهش اعتمادبه‌نفس در فرد ايجاد شود. اين وضعيت به‌تدريج باعث بروز بيماري‌هاي روحي مختلفي ازجمله افسردگي در فرد خواهد شد.

2. ناتواني در انجام كارهاي روزمره

ظرفيت ذهني هر فرد محدود است و شما تنها مي‌توانيد براي چند موضوع از انرژي رواني خود استفاده كنيد. هنگامي‌كه حجم زيادي از اين انرژي صرف افكار وسواسي مي‌شود طبيعتاً توانايي تمركز روي ساير كارها و رسيدگي به امور مختلف كاهش پيدا مي‌كند. علاوه بر اين رفتارهاي وسواسي معمولاً زمان زيادي را از فرد مي‌گيرند و اين موضوع باعث مي‌شود كه افراد وسواسي معمولاً با مشكل كمبود زمان براي فعاليت‌هاي روزانه مواجه باشند.

3. مشاوره وسواس | كاهش دايره ارتباطات فردي

 

 

منبع : مشاوره وسواس

 

 

ارتباط با بيماران وسواسي موضوعي است كه مي‌تواند تا حدودي براي اطرافيان ناخوشايند باشد. نمونه بارز اين رفتار را در افرادي مي‌بينيد كه دچار وسواس نظافت هستند. شما براي ارتباط با اين افراد بايد دائماً نگران رعايت نكات بهداشتي باشيد و اين موضوع ارتباط را سخت مي‌كند. از طرف ديگر انجام اعمال وسواسي وقت زيادي را در طول روز از فرد گرفته و درگيري با اين رفتار و افكار زمان كمتري را براي برقراري ارتباط به وي مي‌دهد. با توجه به نقشي كه روابط اجتماعي در سلامت روان فرد دارد، مي‌توان تصور كرد كه اين موضوع به‌تدريج باعث احساس افسردگي و تنهايي در بيمار مي‌شود.

4. باقي ماندن بيماري

متأسفانه برخلاف تصور بسياري از افراد وسواس بيماري نيست كه به‌خودي‌خود خوب شود و بايد اقدامات جدي براي درمان آن صورت بگيرد. تا زماني كه شما درمان اين اختلال را شروع نكنيد افكار وسواسي در ذهن به قوت خود باقي مانده و از بين نمي‌روند. اين موضوع مي‌تواند تا آنجايي پيشروي كند كه فرد تا پايان عمر خود با افكار وسواسي درگير بوده و خود را كاملاً از داشتن يك زندگي سالم محروم كند.

5. ابتلاي اطرافيان

افراد دچار وسواس‌هاي فكري و عملي و به‌خصوص آن‌هايي كه به دليل رفتارهاي وسواسي مانند توجه به نظافت يا مسائل مذهبي مورد تشويق قرار مي‌گيرند معمولاً تلاش مي‌كنند تا ديگران را نيز به اصول خود دعوت كنند. فرزندان اين افراد معمولاً در خطرترين گروه براي ارتباط با آن‌ها هستند و در كنار آمادگي ژنتيكي كه براي ابتلا به اين بيماري دارند از طريق تربيت نيز دائماً با اين مسائل درگير خواهند بود. به همين خاطر اگر در ميان اطرافيان شما فردي دچار وسواس است، دست‌كم براي كمك به سلامت روان فرزندان وي استفاده از مشاوره وسواس را جدي بگيريد.

 

مشاوره وسواس | چطور مشاوره دريافت كنيم؟

هنگامي‌كه راجع‌به بيماري وسواس در خود يا يكي از اطرافيان آگاهي پيدا كرديد، ممكن است با اين سؤال مواجه شويد كه براي درمان آن بايد چه كارهايي انجام گيرد؟ با توجه به اينكه تشخيص گذاري قطعي اين بيماري و همين‌طور اقدام براي درمان آن حتماً بايد زير نظر روانشناس متخصص صورت بگيرد، بهتر است در اولين قدم به يك روانشناس مراجعه كنيد. شما حتي مي‌توانيد با كمك گرفتن از مشاوره‌هاي تلفني راجع‌به شرايط خود با يك متخصص صحبت كرده و درصورت توصيه به استفاده از مشاوره وسواس، براي ساير جلسات درماني خود برنامه‌ريزي داشته باشيد. 

 

مشاوره وسواس | اقدامات درماني

وسواس اختلالي نيست كه به‌خودي‌خود و بدون دريافت اقدامات حرفه‌اي لازم درمان شود؛ بلكه اين بيماري همواره با شما باقي مانده و علاوه بر آسيبي كه در برنامه‌هاي روزانه و احساس آرامش شما ايجاد مي‌كند به‌مرورزمان نسبت به درمان مقاوم‌تر نيز مي‌شود. براي دريافت درمان وسواس كليك كنيد. ازجمله اقداماتي كه روانشناسان براي درمان اين بيماري انجام مي‌دهند مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. درمان‌هاي شناختي-رفتاري

يكي از بهترين درمان‌ها براي تمامي اختلالات رواني و همين‌طور وسواس، درمان‌هاي شناختي-رفتاري هستند. در اين شيوه از درمان روانشناس به فرد كمك مي‌كند تا خطاهاي فكري كه باعث بروز وسواس در وي شده را بشناسد و افكار سازنده‌تري را به‌جاي آن جايگزين نمايد. همچنين در اين شيوه از درمان به فرد كمك مي‌شود تا رفتارهاي اشتباه خود را نيز تصحيح كند. براي مثال افرادي كه دچار وسواس تميزي هستند معمولاً تصور مي‌كنند اشيا بيش‌ازحد آلوده هستند و اين آلودگي مي‌تواند براي آن‌ها خطرناك باشد. در جلسات درمان شناختي-رفتاري با اين فكر مبارزه مي‌شود و آن‌ها متوجه خواهند شد پديده‌هاي مختلف به‌اندازه تصورشان آلوده نيستند.

2. مشاوره وسواس | به تعويق انداختن پاسخ

يكي از تكنيك‌هايي كه معمولاً براي درمان رفتارهاي وسواسي مورداستفاده قرارگرفته و پاسخگويي خوبي نيز دارد به تعويق انداختن پاسخ است. در اين شيوه از فرد خواسته مي‌شود كه پس از شكل گرفتن افكار وسواسي پاسخ به آن‌ها را تا جاي ممكن به تعويق بياندازد. براي مثال هنگامي‌كه احساس مي‌كنيد بايد محلي را نظافت كرده يا چيزي را چك كنيد، به‌جاي انجام اين رفتار در همان لحظه، آن را به چند دقيقه آينده موكول نماييد. اين موضوع به‌تدريج آستانه تحمل شما را افزايش داده و متوجه خواهيد شد كه مي‌توانيد در مقابل افكارتان مقاومت كنيد. علاوه بر اين متوجه مي‌شويد كه با انجام ندادن اين رفتار پيامدهاي منفي كه نگران آن‌ها بوديد نيز اتفاق نيفتاده است.

3. دارودرماني

درصورتي‌كه درمانگران احساس كنند شدت بيماري به ميزاني است كه نمي‌توان بدون استفاده از دارو آن را كنترل كرد، استفاده از آن‌ها را براي شما شروع مي‌كنند. داروها صرفاً به اين خاطر مورداستفاده قرار مي‌گيرند كه شدت علائم را كم كرده و فرد را براي استفاده از جلسات مشاوره آماده كنند. برخلاف تصور بسياري از افراد داروها قدرت درمان اين بيماري را ندارند و به‌محض قطع كردن مصرف، نشانه‌ها مجدداً باز خواهد گشت. درنتيجه بهتر است در كنار استفاده از داروهاي وسواس جلسات مشاوره را نيز جدي بگيريد. براي اطلاع از داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

4. خانواده‌درماني

خانواده و اطرافيان، به‌ويژه همسران افراد درگير با وسواس يكي از گروه‌هايي هستند كه فشار و مشكلات بسياري را تجربه مي‌كنند. به همين خاطر در مشاوره وسواس معمولاً برخي از جلسات به خانواده اختصاص پيدا مي‌كند. در اين جلسات نكات لازم راجع‌به اين بيماري و نحوه برخورد با بيماران به خانواده آموزش داده شده و همين‌طور سلامت روان آن‌ها موردبررسي قرار مي‌گيرد. اگر در اطراف شما فردي دچار اين بيماري شده و اعتقادي به درمان ندارد نيز شما مي‌توانيد با مراجعه به يك روانشناس نكاتي را براي شيوه ارتباط با وي يا كمك به تخفيف علائم پيدا كنيد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

 

مشاوره وسواس تلفني

مراجعه حضوري به مراكز مشاوره همواره براي بسياري از افراد به دلايلي همچون معذب بودن، عدم وقت كافي و هزينه‌هاي زياد مشكل است و به همين دليل از انجام آن صرف نظر مي‌كنند. اين در حاليست كه شما مي‌توانيد با استفاده از خدمات مشاوره وسواس تلفني، بدون نياز به مراجعه حضوري اين اختلال را درمان نماييد. خدمات مشاوره تلفني نيز همچون خدمات حضري از كيفيت عالي برخوردار هستند و با پيگيري جدي درمان از اين طريق مي‌توانيد براي هميشه بر اين اختلال غلبه نماييد. براي دريافت مشاوره رواندرماني كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه وسواس ها مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

مشاوره وسواس چه اهميتي دارد؟

وسواس اختلالي نيست كه به‌خودي‌خود درمان شود و در صورت بي‌توجهي به درمان اين بيماري به‌مرورزمان شدت پيدا كرده و در شخصيت فرد تثبيت مي‌شود. همچنين افكار وسواسي بخش زيادي از زمان روزانه فرد را اشغال كرده و باعث ناراحتي و عذاب وي مي‌شود. به همين خاطر بهتر است براي درمان اين بيماري اقدام نماييد.

آيا داروها مي‌توانند وسواس را درمان كنند؟

درصورتي‌كه درمانگر احساس كند شدت بيماري به ميزاني است كه شما بايد از درمان‌هاي دارويي استفاده كنيد براي شما دارو تجويز خواهد كرد؛ اما داروها صرفاً براي كاهش نشانه‌ها و افزايش توانايي انجام روان‌درماني هستند و نمي‌توان از آن‌ها به‌تنهايي و براي درمان استفاده كرد.

 

شماره تماس ذهن نو

  • ۰۰/۰۱/۰۸
 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره وسواس،
موضوع:
[ ۸ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۱:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طولاني شدن رابطه جنسي چگونه امكان پذير است؟ رابطه جنسي يك امر لذت بخش و حائز اهميت در زندگي مشترك است كه تاثير قابل توجهي بر رضايت از زندگي و صميميت بين زوجين دارد. از جمله مسائلي كه باعث لذت‌بخش‌تر شدن و افزايش كيفيت رابطه جنسي مي‌شود، طولاني‌تر كردن رابطه است. امروزه روش‌هاي متعددي براي اين امر وجود دارد كه برخي از اين روش‌ها درست و برخي ديگر نادرست است. با استفاده از روش‌هاي درست و علمي مي‌توان زمان رابطه جنسي را به طور طبيعي و بدون آسيب به بدن افزايش داد. از اين جهت دانستن نكات و تكنيك‌هاي طولاني‌تر كردن رابطه جنسي براي زوجيني كه به دنبال كيفيت و لذت بيشتر رابطه زناشويي خود هستند مي‌تواند مفيد باشد. در ادامه بيشتر درباره اين تكنيك‌ها صحبت خواهيم كرد.

 

 

منبع :  طولاني شدن رابطه جنسي

 

 

روش‌هاي غلط طولاني‌تر كردن رابطه جنسي

امروزه روش‌هاي مختلفي براي طولاني‌تر كردن زمان رابطه جنسي وجود دارد كه استفاده درازمدت از اين روش‌ها باعث آسيب رساندن به سلامت بدن مي‌شود و لذت رابطه جنسي كم‌ مي‌‌گردد. همچنين ديگر بدن به اندازه كافي تحريك نمي‌شود. از جمله روش‌هاي غلط مي‌توان به مصرف داروهاي موضعي و خوراكي غير مجاز براي دير انزالي يا نعوظ طولاني مدت، استفاده از كاندوم‌ها و اسپري‌هاي تاخيري خيلي قوي و محصولات اين چنيني اشاره كرد. بايد توجه داشت كه در صورت استفاده بيش از حد از اين روش‌ها فرد ديگر بدون مصرف آن دارو يا ماده نمي‌تواند رابطه جنسي لذت بخشي داشته باشد.

 

بيشتر بخوانيد : مشكلات جنسي | آشنايي با انواع اختلالات كژكاري جنسي

 

روش‌هاي طولاني شدن رابطه جنسي

انجام پيش‌نوازي

پيش‌نوازي و معاشقه قبل از دخول مهمترين بخش از يك رابطه جنسي بين زوجين محسوب مي‌شود. سريع به سراغ اصل مطلب نرويد و هيچ‌گاه پيش‌نوازي را فراموش نكنيد. پيش‎نوازي بدن زن و مرد را آرام آرام آماده مي‌كند، همين مسئله به تنهايي مي‌تواند باعث جلوگيري از انزال زودرس شود. از آنجايي كه پيش‌نوازي باعث تحريك تدريجي مي‌شود مي‌تواند بيش‌تحريكي را كاهش دهد و زمان رابطه جنسي طولاني‌تر گردد.

كاهش استرس و اضطراب

استرس و اضطراب را مي‌توان به عنوان يكي از اصلي‌ترين عوامل كاهش دهنده زمان رابطه جنسي در نظر گرفت. از اين جهت مديريت كردن استرس و اضطراب چه در حين رابطه و چه در زندگي مي‌تواند تاثير زيادي بر طولاني‌تر شدن رابطه جنسي داشته باشد. اگر استرس و اضطراب زيادي داريد و مدت زمان رابطه جنسيتان كم است بهتر است به يك روانشناس متخصص در زمينه امور جنسي مراجعه كنيد.

تماس با مشاور

ايجاد محيط ايمن و آرام براي طولاني شدن رابطه جنسي

برخي افراد تمايل دارند تا در محيط‌هاي هيجان انگيز رابطه جنسي داشته باشند. اما يكي از مسائلي كه باعث مي‌شود تا مدت زمان رابطه جنسي افزايش پيدا كند، برقراري رابطه در يك محيط آرام و مديريت كردن هيجانات ناشي از آن است. برقراري رابطه جنسي در يك محيط آرام و ايمن، لذت و مدت زمان رابطه را بيشتر مي‌كند، در صورت نبود يك محيط آرام و ايمن، فرد دچار اضطراب و استرس مي‌شود و تمام دغدغه‌اش اين است كه هرچه سريعتر رابطه جنسي را به پايان برساند. از اين جهت داشتن يك محيط آرام و ايمن امري حائز اهميت براي تجربه يك رابطه جنسي طولاني مدت است.

انجام تمرينات كگل

تمرينات كگل باعث مي‌شود تا فرد بتواند كنترل بيشتري بر روي انزال خود داشته باشد و مدت زمان رابطه جنسي را طولاني‌تر كند. اين تمرينات هم براي مردان و هم زنان وجود دارد. مطالعات نشان داده‌ است افرادي كه به طور ميانگين دو ماه اين تمرينات را انجام دهند، كنترل بيشتري بر انزال خود دارند و به راحتي مي‌توانند انزال خود را به تعويق بياندازند. در صورت تمايل به انجام و آشنايي با تمرينات كگل مي‌توانيد با يك روانشناس متخصص در زمينه مسائل جنسي ارتباط داشته باشيد.

بهره بردن از روش استارت و استاپ براي طولاني شدن رابطه جنسي

مي‌توان گفت موثر‌ترين روش طولاني‌تر كردن رابطه جنسي بدون مصرف دارو و مواد موضعي، روش استارت و استاپ يا شروع و توقف است. در اين تكنيك فرد هر زمان كه احساس كرد نزديك به انزال است بايد رابطه جنسي را متوقف كند تا تحريك كم‌تر شود، سپس بعد از چند لحظه مي‌تواند دوباره رابطه جنسي و دخول را شروع كند. استفاده از اين تكنيك در درازمدت باعث مي‌شود تا فرد بتواند بهتر كنترل انزال را بدست بگيرد و هرچه مدت زمان بيشتري از اين تكنيك استفاده شود، اثربخشي آن هم بيشتر است. با اين حال نحوه صحيح انجام اين تكنيك نياز به آموزش دارد و چيزي فراتر از شروع و توقف ساده است.

استفاده از تكنيك فشار

هنگامي كه در حال نزديك شدن به تجربه ارگاسم هستيد مي‌توانيد آلت تناسلي را از واژن خارج كنيد و كلاهك آلت تناسلي را فشار دهيد. اين فشار باعث ايجاد يك وقفه و تعويق افتادن انزال مي‌شود. پس از مدت زمان كوتاهي مي‌توانيد دوباره دخول را انجام دهيد.

تغيير پوزيشن جنسي براي طولاني شدن رابطه جنسي

در ارتباط با پوزيشن جنسي دو مسئله وجود دارد. برخي پوزيشن‌هاي جنسي همراه با دخول عميق‌تر و تحريك جنشس بيشتري همراه هستند، در چنين شرايطي انزال مردان و ارضا شدن زنان زودتر انجام مي‌شود، در اين وضعيت مي‌توان گفت پوزيشن جنسي ارتباط مستقيم با مدت زمان رابطه جنسي دارد. علاوه بر اين مي‌توان با تغيير پوزيشن جنسي وقفه كوتاه مدتي در رابطه جنسي ايجاد كرد، اينكار هم باعث افزايش لذت جنسي مي‌شود هم باعث كاهش بيش‌تحريكي مي‌شود. با توجه به روش هاي گفته شده اگر همچنان عاملي براي نارضايتي در رابطه وجود دارد، حتما مشاوره جنسي دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا خوردن دارو ترامادول براي طولاني كردن رابطه جنسي مضر است؟
 

خوردن داروهاي مختلف خصوصا داروهاي اعتياد آور از جمله ترامادول شايد در كوتاه مدت موثر باشد، اما در بلند مدت آسيب‌هاي جسماني و رواني زيادي به وجود مي‌آورد به طوريكه پس از مدتي انجام رابطه جنسي و تحريك جنسي بدون مصرف اين دارو امكان پذير نمي‌باشد.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :  طولاني شدن رابطه جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طولاني شدن رابطه جنسي،
موضوع:
[ ۶ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۰۹:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طلاق در سنين پايين يكي از آسيب‌هاي اجتماعي است كه مي‌تواند سلامت روان افراد را تحت تأثير قرار داده و به شيوع مشكلاتي نظير افسردگي و اضطراب دامن بزند. در واقع طلاق در هر سني كه باشد با آسيب‌هاي متعددي همراه است اما در سنين پايين مشكلات دوچندان مي‌شوند. اين مشكل معمولاً به دليل فقدان مهارت‌هاي ارتباطي، عدم تاب‌آوري و نداشتن شناخت كافي در ازدواج زودهنگام اتفاق مي‌افتد. از همين رو متخصصان به اين مشكل به عنوان يك پديده قابل پيشگيري نگاه كرده و توصيه‌هايي را در اين زمينه مطرح مي‌كنند كه ما در ادامه به آن‌ها پرداخته‌ايم. همچنين بهره بردن از مشاوره طلاق مي‌تواند به شما كمك كند تا از هرگونه تصميم احساسي بپرهيزيد و با عقل و منطق تصميم گيري كنيد.

 

منبع : طلاق در سنين پايين

 

 

طلاق در سنين پايين و پيامدهاي آن

طلاق در سن كم به خصوص در دوران نوجواني مي‌تواند پيامدهاي رواني زيادي را براي فرد به همراه بياورد چراكه افراد در سنين نوجواني و اوايل جواني هنوز هويت منسجمي ندارند و رويدادهاي ناخوشايندي مثل طلاق مي‌تواند به خودپنداره آن‌ها آسيب وارد كند. از همين رو ممكن است آن‌ها تحت تأثير طلاق احساس ناكارآمدي كرده يا فكر كنند فاجعه‌اي در زندگي آن‌ها رخ داده كه قابل جبران نيست. با اين حال با گذر زمان و تثبيت شدن شخصيت؛ فرد به كمك متخصصين و اطرافيان مي‌تواند اين رويداد را پشت سر گذاشته و زندگي جديدي را آغاز نمايد. ما در ادامه به مهم‌ترين پيامدهاي رواني و اجتماعي طلاق در سنين پايين اشاره كرده‌ايم. براي آگاهي بيشتر در زمينه آسيب هاي طلاق كليك كنيد.

1- طلاق در سنين پايين و زندگي با انگ اجتماعي

متأسفانه در بسياري از فرهنگ‌ها افراد به فرد مطلقه به گونه ديگري نگاه مي‌كنند. اين مسئله به خصوص براي زنان مي‌تواند بسيار سخت باشد و كنار آمدن با آن روحيه جنگندگي بالايي را مي‌طلبد. انگ اجتماعي مرتبط با طلاق روابط اجتماعي فرد را محدود كرده و مي‌تواند فرصت‌هاي شغلي او را نيز تحت تأثير قرار دهد. نداشتن تجربه كافي به دليل سن كم مي‌تواند كنار آمدن با اين پيامدها را بيش از هر زمان ديگري براي فرد دشوار سازد.

2- از دست دادن استقلال

افراد با تشكيل خانواده تا حد زيادي از خانواده اصلي استقلال مي‌يابند و مي‌توانند خود را به عنوان يك شخصيت منحصر به فرد تعريف كنند. با اين حال پس از طلاق خيلي از والدين فرصت زندگي مستقل را از فرزند جوان خود مي‌گيرند و به اين ترتيب فرزندان بايد مجدداً به خانواده پدري برگردند. اگر اين بازگشت با كنترل گري زياد والدين همراه باشد فشار رواني مضاعفي را به فرد تحميل مي‌كند كه مي‌تواند پيامدهاي منفي بيشتري را نيز به بار بياورد.

تماس با مشاور

3- سردرگمي هويت از پيامدهاي طلاق در سنين پايين

همان طور كه گفته شد افراد در سنين نوجواني و اوايل جواني در مسير هويت يابي خود هستند. آن‌ها با ازدواج و تشكيل خانواده به تعريف جديدي از خود دست مي‌يابند و بخش مهمي از شخصيتشان را پيرامون همسر و زندگي مشترك تعريف مي‌كنند. فروپاشي ازدواج در همان سال‌هاي اوليه مي‌تواند منجر به احساس سردرگمي در فرد شود و اعتماد به نفس او را مختل كند. در اين شرايط حضور اطرافيان و كمك گرفتن از يك متخصص براي عبور از اين بحران تا حد بسياري اهميت دارد.

4- درگيري بيشتر با مصرف سيگار، الكل و مواد

افراد در سنين پايين ريسك‌پذيري بالاتر و آينده نگري كم‌تري دارند. هم چنين آن‌ها هيجانات را به صورت شديدتري تجربه مي‌كنند و هنگام درگيري با مشكلات زندگي بيش از هر زماني ممكن است به راه حال‌هاي كوتاه مدت روي بياورند. در واقع آن‌ها در بسياري از مواقع به دنبال مسكني موقتي براي بحران‌هاي روحي خود هستند تا بتوانند لحظاتي از احساسات منفي خود فاصله بگيرند. همين مسئله باعث مي‌شود كه افراد در سنين پايين‌تر پس از مواجهه با رويدادي نظير طلاق مواردي نظير سيگار، الكل و مواد را بيشتر امتحان كنند و به اين ترتيب بيش از ساير گروه‌هاي سني درگير سوءمصرف آن شوند.

5- شكل گيري ديدگاه منفي نسبت به روابط صميمانه

افرادي كه زود ازدواج مي‌كنند معمولاً پس از طلاق دچار مشكلاتي نظير تعميم دهي افراطي مي‌شوند. به اين معني كه آن‌ها ممكن است به طور كلي احساس كنند كه رابطه صميمانه و عشق وجود ندارد يا هرگز نمي‌توان با كسي ارتباط سالمي را شكل داد. هرچقدر افراد در زندگي روابط صميمانه و حمايت اجتماعي بيشتري را در طول سال‌ها شكل مي‌دهند راحت‌تر مي‌توانند با طلاق خود كنار بيايند و در جهت ساختن يك زندگي جديد گام بردارند.

 

بيشتر بخوانيد : جلوگيري از طلاق | راه هاي پيشگيري و نجات زندگي از طلاق

 

علل طلاق در سنين پايين

عوامل مختلفي مي‌توانند در بروز طلاق در سن كم تأثير بگذارند. شناسايي اين عوامل به شما كمك مي‌كند تا از وقوع اين مشكل و پيامدهاي آن پيشگيري كنيد. همچنين شما مي‌توانيد علل بنيادين و راهكارهاي پيشگيري را توسط مجرب ترين روانشناسان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو پيدا كنيد.

غلبه شور جنسي بر شناخت فردي

افراد در سنين نوجواني و اوايل جواني معمولاً هيجانات قوي‌تري را تجربه مي‌كنند. همراه شدن اين هيجانات با شور و اشتياق جنسي نسبت به فردي از جنس مخالف باعث مي‌شود تا سهم عوامل ديگر نظير شناخت فردي از يكديگر را دست كم بگيريم و تنها بر اساس احساسات خود انتخاب كنيم. در اين شرايط براي آنكه بدانيد شتاب زده عمل نمي‌كنيد بهتر است از مشاوره پيش از ازدواج كمك بگيريد. مشاور با گرفتن تست‌هاي شخصيتي، آزمون‌هاي مرتبط با سازگاري زناشويي و سبك‌هاي عشق ورزي به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد ميزان صميميت و سازگاري خود را در آينده بهتر پيش بيني كنيد و با ديد بازتري دست به انتخاب بزنيد. براي آشنايي بيشتر در زمينه مشاوره ازدواج كليك كنيد.

نداشتن مهارت تاب‌آوري از علل طلاق در سنين پايين

تاب‌آوري يكي از ويژگي‌هاي روان شناختي است كه به افراد كمك مي‌كند در برابر مشكلات روزمره مقاومت بيشتري به خرج دهند و سلامت روان خود را حفظ كنند. افرادي كه در خانواده‌هايي با سبك‌هاي به اصطلاح نازپرورده تربيت مي‌شوند اغلب تاب‌آوري كمي را در خود پرورش مي‌دهند چراكه به طور واقعي با مشكلات روبه‌رو نشده‌اند و نمي‌توانند به تنهايي از پس آن بر بيايند. درنتيجه اين افراد با تجربه كوچك‌ترين مشكلي سريعاً به فكر طلاق مي‌افتند و نمي‌توانند گزينه‌هاي ديگري را در نظر بگيرند. تلاش براي پرورش استقلال در جوانان و هدايت كردن آن‌ها در جهتي كه بتوانند به تنهايي مسائل خود را حل كنند باعث مي‌شود افراد راه حل مدارتر باشند و در برابر مشكلات زندگي مشترك مقاومت بيشتري از خود نشان دهند.

نداشتن مهارت‌هاي ارتباطي كافي

بسياري از جوانان كم سن و سال هنوز از مهارت‌هاي ارتباطي كافي برخوردار نيستند و مدتي پس از ازدواج با فروكش كردن ميل جنسي دچار مشكل و تعارض مي‌شوند. در يك ارتباط سالم شما لازم است با همسر خود صميمت داشته باشيد و بتوانيد زمان‌هاي مشتركي را در كنار هم بگذرانيد و در اين لحظات احساسات مثبتي را تجربه نمايند. توجه داشته باشيد كه ارتباط سالم فقط به مهارت‌هاي كلامي اختصاص ندارد و به مواردي نظير توانايي همدلي و گوش دادن مؤثر بيش از هر چيزي نياز دارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

آيا بعد از طلاق گرفتن در سنين كم احتمال ازدواج موفق وجود دارد؟

پس از طلاق در هر سني افراد مي‌توانند ازدواج موفق را مجدداً تجربه كنند. اين به شرطي است كه بتوانيد گذشته خود را هم چون تجربه‌اي ارزشمند در نظر گرفته و از آن براي ساختن آينده‌اي بهتر كمك بگيريد. همچنين لازم است كه بين ازدواج اول و دوم خود دست كم 6 ماه تا يك سال فاصله ايجاد كنيد تا مطمئن شويد آسيب‌هاي مرتبط با رابطه قبلي به طور كامل حل و فصل شده‌اند. گاهي اوقات افراد براي جبران مشكلات روحي ناشي از رابطه قبلي؛ خود را درگير روابط آسيب‌زاتري مي‌كنند كه در بلند مدت مشكلات آن‌ها را دو چندان مي‌كند. بهتر است قبل تصميم گيري براي ازدواج مجدد با يك روانشناس مشورت كنيد.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع : طلاق در سنين پايين

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طلاق در سنين پايين،
موضوع:
[ ۶ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۰۶:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طلاق و جدا شدن از همسر با واكنش‌هاي متفاوتي براي زوجين همراه است. با اين حال واكنش زنان بعد از جدايي معمولا شديدتر از مردان بوده و با آسيب‌ها و مشكلات بيشتري همراه است. در واقع زنان به دليل مسائل اجتماعي، رويا بافي و وابستگي اقتصادي فشارهاي بيشتري را تجربه مي‌كنند و مستعد ابتلا به مشكلات روحي و رواني نيز هستند. با اين حال دوران بعد از طلاق ثانيه به ثانيه با دغدغه‌هاي مختلفي همراه است و همواره ذهن خانم‌ها را درگير مي‌كند. در اين راستا توجه به يك سري از نكات كه در ادامه ذكر مي‌كنيم كمك خواهد كرد تا اين دوران را با آرامش بيشتري سپري كنيد و بتوانيد تصميم‌هاي عقلاني و به دور از هيجانات بگيريد. همچنين اگر تصميم بازگشت به زندگي داريد خواندن مقاله پشيماني بعد از طلاق به شما كمك خواهد كرد.

 

منبع :  واكنش زنان بعد از جدايي

 

 

واكنش هاي معمول زنان بعد از جدايي

تفاوتي نمي‌كند كه شما خانم يا آقا باشيد و يا رابطه شما به‌صورت ازدواج يا يك رابطه غيررسمي بوده باشد. جدا شدن از فردي كه به او علاقه داشته باشيد، باعث مي‌شود تا واكنش‌هاي مشخصي در شما ايجاد شود. در نظر داشته باشيد كه به عقيده روانشناسان شما الزاماً، تمامي اين مراحل را به ترتيب و پشت سر هم نمي‌گذرانيد. ممكن است برخي از اين مراحل با شدت بيشتر براي شما اتفاق بيفتد و يا برخي را تجربه نكنيد.

براي شناخت بيشتر درزمينه آثار طلاق بر زنان كليك كنيد.

1. انكار از واكنش زنان بعد از جدايي

در اين مرحله شما به‌طوركلي منكر جدايي و از دست دادن فردي هستيد كه به او علاقه داريد. شدت اضطراب و ناراحتي حاصل از پايان اين رابطه باعث مي‌شود كه فرد به‌طوركلي جدايي را انكار كند. اعتقاد به اين مطلب كه صرفاً يك قهر و دلخوري ساده پيش‌آمده و جدايي در كار نيست. شوخي پنداشتن قطع رابطه، فراموش كردن اينكه شريك عاطفي شما ديگر نيست و فكر كردن به اينكه در ديدار بعدي چه بپوشيد، چه حرفي بزنيد يا مثلاً برنامه‌ريزي براي جشن تولد طرف مقابل به اين معناست كه شما هنوز پايان رابطه را باور نكرده‌ايد.

تماس با مشاور

2. خشم

هنگامي‌كه از شوك خبر جدايي بيرون آمده و باور مي‌كنيد كه شريك عاطفي‌تان شما را تنها گذاشته است، دچار خشم مي‌شويد. احساس خشم و نفرت نسبت به‌طرف مقابل، ايجاد دعوا و درگيري، به يادآوردن تمامي نقاط ضعف و اشتباهات فرد و به‌ويژه مقصر جلوه دادن او، ازجمله واكنش‌هايي هستند كه به دليل خشم انجام مي‌دهيد.

3. چانه زني از واكنش زنان بعد از جدايي

مرور زمان شما را وارد مرحله چانه‌زني خواهد كرد. در اين مرحله شما به‌جاي واكنش‌هاي نامناسبي مانند انكار يا خشم، تلاش خواهيد كرد تا طرف مقابل را به رابطه برگردانيد. فرستادن واسطه، اعلام تمايل به صحبت كردن، تلاش براي تغيير اخلاق‌هايي كه طرف مقابل دوستشان ندارد و هرگونه رفتار ديگري براي تغيير دادن شرايط موجود، در اين گروه قرار مي‌گيرند.

4. افسردگي

هنگامي‌كه تلاش‌هايتان براي بازگرداندن طرف مقابل نتيجه‌اي نداشته باشد شما دچار فاز افسردگي خواهيد شد. در اين مرحله، خلقتان به‌شدت پايين آمده، انرژي لازم براي انجام بسياري از كارها را نداريد و حتي ممكن است برخي اوقات گريه كنيد.

براي اطلاع بيشتر مقاله افسردگي بعد از طلاق را مطالعه نماييد.

5. پذيرش از واكنش زنان بعد از جدايي

با پايان يافتن دوران افسردگي و به‌عنوان آخرين مرحله در واكنش به اين جدايي، شما به قبول اتفاق افتاده خواهيد رسيد. در اين شرايط مي‌پذيريد كه طرف مقابل هرگز بازنمي‌گردد و مي‌بايست در زندگي خود تغييراتي ايجاد كنيد كه متناسب با شرايط جديد زندگي شما هستند.

با ايجاد پذيرش، شرايط غم و احساسات منفي ناشي از جدايي پايان پيدا مي‌كنند. به همين خاطر، برخي روانشناسان توصيه مي‌كنند كه براي كاهش فشار روحي ناشي از سوگ، بهتر است هرچه سريع‌تر بپذيريد كه رابطه به پايان خودش رسيده است.

معمولاً با رسيدن فرد به مرحله پذيرش، وي زندگي خود را بر طبق روال اصلي و معمول پيش مي‌گيرد. اگر با افرادي مواجه هستيد كه علي‌رغم گذر زمان، همچنان نتوانسته‌اند با واقعيت كنار بيايند و احساس غم مي‌كنند يا انتظار به بازگشت طرف مقابل دارند، در نظر داشته باشيد كه اين افراد در مراحل قبلي واكنش به جدايي جامانده‌اند. چنانچه اين شرايط بيشتر از يك سال طول بكشد، غيرطبيعي بوده و احتياج به مداخله درماني دارد.

 

واكنش ‌هاي خاص زنان بعد از جدايي

با توجه به دلايلي كه براي آسيب‌پذيري بيشتر زنان عنوان شد، زن‌ها فشار روحي بيشتري را تجربه كرده و احتمالاً واكنش‌هاي شديدتري را نشان خواهند داد. اين واكنش‌ها مي‌تواند شامل موارد زير باشد.

  1. احتمال بروز بيماري‌هاي روحي مانند اضطراب و افسردگي بالا مي‌رود
  2. بروز مشكلات خواب
  3. روي آوردن به مصرف داروهاي آرام‌بخش و يا مصرف مواد مخدر يا الكل
  4. بدرفتاري با فرزندان يا اطرافيان و مقصر دانستن ديگران
  5. انزوا و گوشه‌گيري و عدم تمايل به شركت در جمع‌هاي دوستانه
  6. زودرنجي و حساسيت ازجمله واكنش هاي زنان بعد از جدايي
  7. بي‌اعتمادي و مشكل در شروع روابط جديد
  8. يادآوري مكرر خاطرات تلخ زندگي مشترك
  9. از دست دادن عزت‌نفس و احساس بي‌ارزشي

 

بيشتر بخوانيد : زندگي بعد از طلاق | مديريت زندگي بعد طلاق براي مرد و زن

 

دلايل آسيب‌پذيري بيشتر زنان

واكنش‌هاي جدايي كه در بالا ذكر شد در زنان و مردان و در هر گروه سني اتفاق مي‌افتد و نمي‌توان گفت كه مردان اين شرايط را تجربه نمي‌كنند. بااين‌حال در باور عموم جدايي براي زنان آسيب‌هاي بيشتري به همراه دارد. اين مسئله به خاطر احساسي‌تر بودن زنان يا بي‌اهميت بودن مردان در زمينه مسائل عاطفي نيست بلكه دلايل ديگري براي آن وجود دارد كه در ادامه به آن اشاره مي‎كنيم.

1. رويا بافي

در يك رابطه غيررسمي، زنان معمولا در ذهنشان آينده شيريني را براي اين رابطه در نظر مي‌گيرند. واقع‌بين نبودن نسبت به شرايط رابطه و رؤيابافي باعث مي‌شود تا در صورت پايان يافتن رابطه، زنان آسيب بيشتري ببينند. چراكه آن‌ها تمامي انتظارات و رؤياهايشان را ويران‌شده مي‌يابند.

2. وابستگي اقتصادي

بسياري از زنان معمولاً به لحاظ اقتصادي به همسر خود وابسته هستند. اين مسئله باعث مي‌شود كه آن‌ها در هنگام جدايي به لحاظ مالي دچار مشكلاتي شده و از اين نظر فشار بيشتري را تحمل كنند.

3. باورهاي اشتباه

باورهاي اشتباه جامعه كه به زنان پس از جدايي نگاه مناسبي نداشته و يا مزاحمت‌ها و مشكلاتي كه در راه ازدواج مجدد براي آن‌ها ايجاد مي‌شود، همگي باعث شده كه زنان در صورت جدايي، فشار روحي بيشتري را تحمل كنند و افسردگي يكي از اصلي‌ترين واكنش زنان بعد از جدايي به حساب بيايد.

4. از دست دادن استقلال

جدايي براي خانم‌ها به‌منزله حضور مجدد در خانه والدين و از دست دادن استقلال خود هست. اين شرايط در حالي پيش مي‌آيد كه فرد براي چند سال از زندگي در خانه والدين دور بوده و به استقلال خودش عادت كرده است. اين وضعيت مي‌تواند موجب پيش آمدن درگيري‌هايي بين فرد و خانواده باشد.

 

چگونه با موفقيت از شرايط پيش آمده عبور كنيم

1. پذيرش

همان‌طور كه در ابتداي بحث مطرح شد، شرط اصلي كنار آمدن با شرايط موجود اين است كه بپذيريد اين اتفاق پيش‌آمده است. تلاش براي پيدا كردن مقصر يا انتظار براي بازگشت طرف مقابل را كنار بگذاريد. سعي كنيد زندگي خود را در شرايط جديد پذيرفته و به آن سروسامان دهيد.

2. كسب درآمد

يكي از مهم‌ترين نكات در اين مرحله اين است كه به دنبال پيدا كردن كار و كسب درآمد باشيد تا بتوانيد استقلال خود را حفظ كرده و از بروز مشكلات مالي بيشتر جلوگيري كنيد. كار كردن علاوه بر اينكه تأمين منابع مالي شما را تضمين مي‌كند باعث مي‌شود كه فكرتان كمتر درگير مسائل ناراحت‌كننده باشد.

3. ايجاد جمع‌هاي دوستانه

معاشرت و برقراري پيوندهاي عاطفي به شما كمك مي‌كند تا از سختي‌ها عبور كنيد چراكه يكي از واكنش هاي زنان بعد از جدايي گوشه گيري و منزوي بودن است. پس سعي كنيد براي خودتان ارتباطات دوستي و فرصت‌هاي تفريحي ايجاد كنيد.

4. وارد رابطه نشويد

بسياري از خانم‌ها براي فرار از مشكلات، ترس از تنهايي و يا برانگيختن حسادت طرف مقابل وارد رابطه جديدي مي‌شوند. معمولاً توصيه مي‌شود كه تا مدتي بعد از جدايي، وارد رابطه ديگري نشويد. اين روابط معمولاً نه به خاطر احساس علاقه بلكه به دليل فرار از وضع موجود ايجاد شده و در آينده دردسرهايي را برايتان ايجاد خواهد كرد.

5. ارزش‌هاي خود را فراموش نكنيد

وجود يك تجربه تلخ در زندگي شما به اين معنا نيست كه شما فرد بي‌ارزش يا نخواستني هستيد. سعي كنيد اعتمادبه‌نفس ازدست‌رفته را مجدداً تجديد كرده و براي خود به‌عنوان فردي مستقل ارزش قائل باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول درباره واكنش زنان بعد از جدايي

چرا سازگاري با جدايي براي خانم‌ها سخت‌تر از آقايان است؟

به‌طوركلي، از دست دادن فردي كه به او علاقه داريد، مسئله ناراحت‌كننده‌اي است و اين مسئله در مردان نيز آسيب‌هايي را ايجاد مي‌كند. بااين‌حال دلايلي نظير نگاه منفي جامعه، وابستگي مالي، از دست دادن عزت‌نفس و ساير نكات منفي كه براي خانم‌ها ايجاد مي‌شود باعث شده تا آن‌ها شرايط سخت‌تري را تجربه كنند.

چه زماني پس از جدايي فرد به شرايط عادي زندگي بازمي‌گردد؟

براي اين مسئله زمان دقيقي مشخص نشده است. هرچقدر سريع‌تر وجود شرايط جديد در زندگي را بپذيريد و با آن سازگار شويد، زودتر از بحران بيرون خواهيد آمد. همچنين شما مي‌توانيد با دريافت مشاوره از مركز مشاوره روانشناسي با يادگيري راه‌‌ها و روش‌هاي مورد بحث، با وضعيت موجود خود بهتر كنار بياييد.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :  واكنش زنان بعد از جدايي

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: واكنش زنان بعد از جدايي،
موضوع:
[ ۶ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۵۰:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد جنسي به معني مشغوليت دهني بسيار زياد در رابطه با هرگونه فعاليت جنسي و احساس اجبار براي انجام آن مي‌باشد. اعتياد به سكس با توجه به درگيري فكري بسيار زيادي كه براي فرد ايجاد مي‌كند، كاركرد او را در جامعه مختل كرده و حتي بر روابط ميان فردي نيز تاثير مي‌گذارد. به همين دليل ضروري است كه براي درمان اين نوع اعتياد چاره‌اي انديشيد. با آگاهي از علائم و دلايل اعتياد جنسي و راه‌هاي تشخيص آن مي‌توانيد هرچه سريع‌تر اين اعتياد را در خود يا نزديكان‌تان تشخيص داده و براي درمان آن اقدام نماييد. مشاوره جنسي مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره جنسي كليك كنيد. 

 

 

منبع :  اعتياد جنسي چيست

 

 

 

اعتياد جنسي

اعتياد جنسي به حالتي اطلاق مي‌گردد كه طي آن، فرد به شكلي افراطي به تفكر درباره مسائل جنسي پرداخته و بخش عظيمي از افكارش را رفتارها و اعمال جنسي درگير كرده‌اند به گونه‌اي كه فرد اغلب مواقع در حال تفكر و ايده پردازي درباره اين موضوع مي‌باشد و بيشتر وقتش را به پرورش تفكرات و رفتارهاي اعتياد آور جنسي اختصاص مي‌دهد. چنين فردي نمي‌تواند به راحتي اين افكار و تصورات خود را مديريت كند و اكثرا پيدايش افكار جديد و درگيري ذهن وي با آن‌ها از كنترل او خارج مي‌باشد. همين ناتواني در به دست گرفتن تفكرات مهاجم مي‌تواند كيفيت زندگي فردي و اجتماعي فرد را هم متاثر كرده و موجب آشفتگي و اختلالات رفتاري در وي گردد.

 

بيشتر بخوانيد : مشكلات جنسي | آشنايي با انواع اختلالات كژكاري جنسي

 

اثرات اعتياد به سكس

گرچه اعتياد جنسي به عنوان نوعي بيماري شناخته نمي‌شود، اما نتايج و اثرات آن مي‌تواند به اندازه هر كدام از ساير انواع اعتيادها مخرب و زيان بار باشد. همانطور كه اعتياد به سيگار و الكل سلامتي و روابط فرد را تحت تاثير قرار مي‌دهند، اعتياد جنسي هم مي‌تواند خطرات جدي بر سلامت جسمي و رواني فرد، كيفيت زندگي، روابط بين فردي و ايمني فرد داشته و پيامدهاي منفي جبران ناپذيري را بر جاي بگذارد. اين اختلال هنگامي به مرحله خطرناكي مي‌رسد كه توانايي كنترل احساسات و رفتارها از دست فرد خارج شده و از روي حس نياز شديد و يك الزام دروني، رفتار جنسي نامتعارفي از او سر بزند كه نتايج ناخوشايندي را در زندگي فرد يا اطرافيان او بر جاي بگذارد. در اين صورت است كه بايد اين شخص را جهت دريافت حمايت‌ها و راهنمايي‌هاي لازم در اين زمينه به يك مشاور متحصص ارجاع داد.

تماس با مشاور

 

رفتارهاي معتادان جنسي

بر اساس آمارها، افرادي كه از تحصيلات ميان رده يا بالاتري برخوردار باشند، كمتر گرفتار اين عارضه خواهند شد. از انواع رفتارهاي معتادانه جنسي كه در دسترس افراد بوده و مي‌توانند به واسطه اين اعمال غير معمول به گونه‌اي اشتياق و انگيزه جنسي خود را تحريك كنند، اغلب موارد زير ديده مي‌شوند:

-برقراري روابط جنسي نا مشروع با افراد مختلف
-تماشاي محتواي تصويري يا اصوات و داستان‌هاي تحريك كننده و مستهجن
-اقدام به خود ارضايي كه به طور معمول انجام مي‌گيرد
-ايجاد مزاحمت براي افراد ناشناس و برقراري تماس‌هاي صوتي بي پايه و بي معني
-جست و جو جهت يافتن فردي كه بتواند از طريق او به تخليه افكار و رفتارهاي جنسي نامتعارف خود بپردازد

 

بيشتر بخوانيد : طولاني شدن رابطه | با طولاني كردن رابطه لذت هم بيشتر مي شود؟

 

انواع اعتيادهاي جنسي

يك سري از رفتارها كه در حيطه عرف جامعه نبوده و انجام آن‌ها بين مردم مرسوم به حساب نمي‌آيد به پارافيليا يا رفتارهاي پارافيليك معروفند كه در آن‌ها فردي كه به رابطه جنسي اعتياد دارد، با انجام حركات و حالاتي غير معمول سعي دارد تا به طريقي، شهوت و غريزه جنسي را در خود برانگيزد و عطش نيازهاي غير متعارف در درونش را شعله ورتر سازد. نمونه‌اي از اين رفتارها موارد زير را در بر مي‌گيرند:

پدوفيلي: حالتي كه در آن فرد با تماشاي رفتار جنسي از جانب كودكان يا برقراري رابطه جنسي با آنان احساس لذت مي‌كند.

فتيشيم: در اين رفتار، فرد توسط يك بخش خاص از اعضاي بدن يا لوازم و اشيا خاصي دچار هيجان جنسي مي شود.

چشم چراني: فرد مبتلا با نگاه كردن به حركات و رفتارهاي جنسي انجام گرفته توسط ساير افراد از لحاظ جنسي تحريك مي‌شود.

خود نمايي يا عريان گرايي: معتاد جنسي در اين شكل از رفتار نامتعارف، از عريان شدن و به نمايش گذاشتن آلت جنسي خود لذت برده و به اوج لذت جنسي مي‌رسد. 

 

دليل ابتلا به اعتياد جنسي

هنوز دانشمندان نظريه‌اي در خصوص علت قطعي و ثابت درگيري افراد با اعتياد جنسي مطرح نكرده‌اند اما مجموعه‌اي از عوامل اجتماعي، خانوادگي، رواني، تربيتي و بيولوژيك را در بروز اين اختلال دخيل مي‌دانند. ممكن است در فردي مكانيسم توليد و ترشح انتقال دهنده‌هاي عصبي كه وظيفه كنترل خلق و خو و روحيات فرد را بر عهده دارند، دچار اختلال شده و اين تغييرات باعث گرايش فرد به رفتارهاي مفرط جنسي گردد.

در مغز مناطقي وجود دارند كه وظيفه‌شان كنترل حالات و رفتارهاي جنسي است. اين قسمت‌ها ممكن است تحت تاثير مشكلات و بيماري‌هاي به خصوصي مانند تشنج، صرع و دمانس يا زوال عقل دستخوش تغيير شده و تحليل بروند. اين صدمات مي‌توانند منجر به تغيير در الگوهاي رفتاري جنسي در فرد شده و زمينه‌اي براي ابتلا او به اعتياد جنسي ايجاد كنند. همچنين ديده شده كه داروهاي به خصوصي هم مي‌توانند زمينه ساز بروز اين اختلال باشند. به طور مثال افراد مبتلا به پاركينسون كه از داروهاي تقويت كننده اثر دوپامين براي درمان و كنترل بيماري خود استفاده مي‌كنند، رفتارهاي واداشته جنسي از خود بروز مي‌دهند. اين رفتارها در هر دو جنس مرد و زن قابل مشاهده‌اند اما در مردان بيشتر از زنان اتفاق مي‌افتد.

 

عوامل افزاينده خطر بروز اعتياد به سكس

مواردي كه مي‌توانند فرد را مستعد بروز رفتارهاي جنسي غير مرسوم بكنند شامل:

_پنهان كردن روابط جنسي و مطرح نكردن آن‌ها با شخصي غير از نفر دوم آن رابطه

_دسترسي آسان و سريع به هرگونه محتواي جنسي از طريق ابزارهاي ارتباط جمعي، شبكه‌هاي اجتماعي و منابع جست و جو در اينترنت

_سابقه تعرض جنسي به سايرين يا مورد سو استفاده جسمي قرار گرفتن افراد در گذشته (قربانيان آزار جنسي)

_استعمال سيگار و ساير دخانيات و مشروبات الكلي

_اختلالات رواني متعدد و وسواس‌هاي رفتاري و شخصيتي

_اختلال حواس و عدم توانايي يادگيري مانند ديگران

_ابتلا به افسردگي

_بودن در معرض فشارها و استرس‌هاي رواني براي مدت طولاني

_اعتياد به انواع مواد مخدر، شرط بندي و قمار بازي

_اختلافات خانوادگي و داشتن منازعات فراوان با اعضاي خانواده

_افراد در معرض خطر ابتلا به ناهنجاري‌هاي اخلاقي نظير اضطراب، اختلال دو قطبي، جنون و…

 

شناسايي افراد مبتلا به اعتياد جنسي

از آنجايي كه فرد مبتلا به اعتياد جنسي مي‌تواند از لحاظ رواني و اجتماعي در ظاهر كاملا سالم و بدون مشكل و چه بسا فردي مفيد و سودمند به نظر رسد، لذا براي تشخيص و يافتن اين افراد بايد متخصص معالج با گرد آوري سوابق و مدارك مراقبتي، آن‌ها را بررسي نموده و از روي شواهد به دست آمده به نتيجه نهايي دست يابد.

او همچنين با معاينات معمول و تست‌هاي آزمايشگاهي براي پي بردن به وضعيت سلامتي عمومي بيمار و وجود بيماري‌هاي به خصوص در وي اقدام مي‌كند. با بررسي اين داده‌ها متخصص قادر خواهد بود تا مشكلاتي نظير مصرف افراطي الكل، افسردگي، فشارهاي رواني و اضطراب، جنون، توهم و اعتياد به مواد مخدر را از هم تشخيص دهد. يكي ديگر از روش‌هاي تشخيصي موجود، غربالگري افراد از طريق آزمون ابتلا به اعتياد جنسي و همچنين مشورت و پرس و جو از آشنايان و دوستان بيمار با اخذ اجازه از وي مي‌باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

علت اعتياد جنسي چيست؟

اعتياد جنسي مي‌تواند به دلايل مختلف خانوادگي، اجتماعي، بيولوژيكي، رواني و… باشد و براي ريشه يابي و علت يابي اين مشكل بررسي شرايط زندگي و گذشته فرد، سابقه و پرونده‌هاي پزشكي و شرايط خانوادگي وي توسط روانشناسان  متخصص ضروري است.

اعتياد جنسي چيست؟

 افرادي كه اعتياد جنسي دارند به صورت افراط گونه اي به دنبال كسب لذت جنسي هستند و براي اين لذت جنسي معمولا از روش‌هاي غير متعارف استفاده مي‌كنند كه مي‌تواند به خود شخص يا جامعه آسيب برساند.

 

شماره تماس ذهن نو

 

منبع :  اعتياد جنسي چيست

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد جنسي چيست،
موضوع:
[ ۶ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۴۷:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مراكز مشاوره ازدواج در زاهدان كدام اند؟ در اين مراكز چه خدماتي به زوجين ارائه مي شود؟ مشاوره ازدواج يكي از خدماتي است كه توسط روانشناسان حرفه‌اي در حيطه زوج و خانواده ارائه مي‌شود. در اين سبك از مشاوره، روانشناس به طرفين كمك مي‌كند تا به شناخت بيشتري در مورد خود و ديگري دست پيدا كنند و با بررسي ملاك هايي كه در مورد ازدواج دارند، واقع بينانه‌تر در مورد آينده خود تصميم بگيرند. ما در ادامه اين مقاله براي رفاه حال شما به معرفي بهترين مراكز مشاوره در زاهدان پرداخته ايم. همچنين مي‌توانيد براي دريافت مشاوره از هر جايي تنها با يك تماس از متخصصان در پايتخت به صورت تلفني و يا انلاين خدمات بگيريد، فقط كافي است براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : انواع ازدواج | آشنايي با انواع اشكال ازدواج

 

 

منبع »:  مشاوره ازدواج در زاهدان

 

 

 

مشاوره ازدواج چيست و به چه مسائلي مي پردازد؟

مشاوره ازدواج يكي از انواع خدماتي است كه توسط روانشناسان متخصص در حيطه زوج و خانواده به عموم مردم ارائه مي شود. استفاده از خدمات مشاوره قبل از ازدواج به شما كمك مي كند تا ملاك هاي خود براي شروع زندگي مشترك را بيشتر بشناسيد و در حقيقت به نوعي خودآگاهي دست پيدا كنيد.

هم چنين در اين جلسات از طريق مصاحبه و تست هاي روانشناسي مي توانيد در مورد صفات اخلاقي و ويژگي‌هاي شخصيتي فرد مقابل خود نيز به شناخت بيشتري دست يابيد. در جلسات مشاوره قبل از ازدواج موضوعات بسيار متنوعي مي توانند مورد بحث و بررسي قرار بگيرند كه از جمله مهم ترين آن ها مي توان به مسائل مالي، اعتقادي، نيازهاي عاطفي، مهارت هاي ارتباطي، ميزان تمايل براي بچه دار شدن، نوع نگاه طرفين  به رابطه جنسي، قدرت تصميم گيري و توانايي كنترل خشم در هر دو نفر اشاره كرد. اين حيطه را روانشناسي ازدواج مي نامند.

 

تماس با مشاور

اهميت كمك گرفتن از مشاوره ازدواج

در مشاوره ازدواج شما علاوه بر شناخت خود و شريك آينده تان مي توانيد به كمك درمانگر مهارت هاي لازم براي زندگي را ارتقا داده و در نتيجه با آمادگي بيشتري مسير جديد را آغاز نماييد. همين مسئله به شما كمك مي كند تا ديدگاه واقع بينانه تري در مورد ازدواج داشته باشيد و در برخورد با مشكلات راحت تر از رويكرد حل مسئله استفاده نماييد. مسلما زوجيني كه علاوه بر جذابيت‌هاي اوليه از نقاط ضعف و مشكلات يكديگر نيز آگاهي دارند و مشكلات زندگي را بيشتر مي‌شناسند،  در سازگاري با يكديگر موفق‌تر از ساير زوجين عمل خواهند كرد. براي آشنايي با مهارت هاي لازم براي ازدواج كليك كنيد.

 

مشاوره ازدواج در زاهدان | ويژگي هاي بهترين مراكز مشاوره ازدواج

براي اينكه بتوانيد مركز مشاوره قابل اعتمادي را براي مشاوره ازدواج انتخاب نماييد، در نظر گرفتن چند ملاك مهم مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك نمايد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين ملاك‌ها اشاره كرده ايم. براي آشنايي با ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

1- برخورداري از متخصصين حرفه اي  

يك مركز مشاوره معتبر تلاش مي‌كند از متخصصين حرفه‌اي براي ارائه خدمات مشاوره ازدواج كمك بگيرد. روانشناسان باليني در گرايش خانواده و ساير روانشناساني كه داراي حداقل مدرك كارشناسي ارشد هستند و در حوزه زوج درماني فعاليت مي‌كنند، از جمله متخصصيني هستند كه مي‌توانند به ارائه خدمات مشاوره ازدواج بپردازند. يكي از مهم‌ترين پارامترهايي كه بايد توسط اين افراد مورد ارزيابي قرار گيرد، انگيزه ازدواج طرفين است.

2- داشتن مجوز رسمي براي فعاليت

مراكز مشاوره معتبر و قابل اعتماد مراكزي هستند كه از نهادهاي رسمي داراي مجوز فعاليت هستند. در كشور ما دو نهاد سازمان بهزيستي كشور و سازمان نظام روانشناسي نهادهايي هستند كه مجوز فعاليت را براي مراكز مشاوره عمومي و تخصصي صادر مي‌كنند. 

 

بيشتر بخوانيد : رابطه قبل ازدواج | روابط قبل ازدواج چگونه بايد باشد؟

 

3- انعطاف پذيري در ارائه خدمات

امروزه مراكز مشاوره تلاش مي كنند تا براي رفاه حال مراجعان انعطاف پذيري بيشتري در ارائه خدمات خود به خرج دهند. از همين رو بسياري از آن ها علاوه بر مشاوره حضوري، امكان برگزاري جلسات به صورت تلفني و آنلاين را هم فراهم مي كنند. اين مسئله به افراد كمك مي كند تا از هرجاي كشور با بهترين متخصصين تماس بگيرند و به اين ترتيب در وقت و هزينه هاي خود صرفه جويي نمايند.

 

بيشتر بخوانيد : ازدواج مجدد چه زماني خوب است | آشنايي با مشكلات ازدواج دوم

 

آدرس مراكز مشاوره ازدواج در زاهدان

1- مشاوره ازدواج در ذهن نو _ 02166419012

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

– آيا مي توانيم به صورت انفرادي براي مشاوره ازدواج مراجعه كنيم؟

بله، جلسات مشاوره ازدواج مي توانند به صورت انفرادي يا هم زمان با حضور هر دو نفر برگزار شوند.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع »:  مشاوره ازدواج در زاهدان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۴۴:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اولين رابطه جنسي بعد از زايمان دغدغه‌اي است كه اكثر افراد با آن مواجه مي‌شوند. رابطه جنسي بعد از زايمان شايد كمي سخت باشد اما شدني است و كافيست در اين دوران صبور بوده در كنار يكديگر باشيد. اگر رابطه بعد از زايمان در زمان مناسب از سر گرفته نشود، مي‌تواند مشكلات جسمي را براي زنان به وجود آورد. از سوي ديگر، مشكلات روحي همچون افسردگي و تغيير در ميل جنسي بعد از زايمان مي‌تواند در رابطه جنسي شما با همسرتان تاثيرگذار باشد. آگاهي از زمان مناسب برقراري رابطه و تغييرات جسمي و روحي كه با آن مواجه هستيد، در از سرگيري رابطه‌اي سالم و بدون مشكل به شما كمك مي‌كند. ما در اين مطلب به توضيح كامل رابطه جنسي بعد از زايمان پرداخته‌ايم پس با ما همراه باشيد.

 

منبع :  رابطه جنسي بعد از زايمان

 

 

اولين رابطه جنسي بعد از زايمان

بدن زن پس از زايمان احتياج به استراحت و آسودگي دارد. بعد از زايمان، زماني كه خونريزي متوقف و دهانه رحم بسته مي‌شود بدن به وضعيت مناسب و رو به بهبودي مي‌رسد. به توصيه متخصصان زمان مناسب نزديكي 4 الي 6 هفته پس از زايمان طبيعي يا سزارين مي‌باشد. نزديكي خيلي زود مخصوصا در 2 هفته اول سبب افزايش خطر خونريزي يا عفونت رحمي مي‌شود. بنابراين پس از زايمان در دو روش طبيعي و سزارين تا پايان خونريزي از برقراري رابطه جنسي جدا خودداري نماييد.

براي مقاربت بعد از زايمان، آمادگي جسمي و روحي زن و شوهر حائز اهميت است. حس آمادگي در هر زن با زني ديگر فرق دارد؛ اگر قبل از آمادگي و بهبود شما شوهرتان درخواست نزديكي داشت او را از خودتان دور نكنيد. مي‌توانيد معاشقه و رابطه بدون دخول داشته باشيد و اينگونه هر دو نفر شما به يك آرامش رواني و ارضاي جنسي مي‌رسيد.

اولين رابطه جنسي بعد از زايمان به مواردي نظير توان فرد، ميزان خشكي واژن، تمايل جنسي، شدت افسردگي و… بستگي دارد و لازم است كه زنان براي رابطه پس از زايمان‌شان با متخصص مشورت نمايند چرا كه شرايط همه يكسان نيست.

تماس با مشاور

 

ميل جنسي زنان بعد از زايمان چه تغييري مي كند؟

دوران بارداري و زايمان بر زندگي جنسي زنان تاثير مي‌گذارد. در بعضي از زنان، بعد از زايمان ميل جنسي كم شده و در بعضي ديگر تغييري ايجاد نمي‌شود. عده اي بعد از تولد نوزاد خود تمايل دارند كه هر چه سريع تر رابطه جنسي را از سر بگيرند ولي امكان دارد نزديكي در چند ماه اول بعد از زايمان نسبت به قبل از آن متفاوت باشد.

سطح هورمون استروژن بعد از زايمان كم مي‌شود به همين دليل احتمال دارد كه برخي زنان تا چند هفته بعد از زايمان ميل جنسي نداشته باشند. شيردهي نيز در كم شدن سطح هورمون استروژن و در نتيجه افت ميل جنسي تاثيرگذار است. از عوامل ديگر تغيير ميل جنسي در زنان مي‌توان به كم خوابي، خستگي، استرس و افسردگي، ترس از درد و پاره شدن بخيه‌ها، خشكي واژن و كاهش اعتماد به نفس به خاطر تغييرات فيزيكي بدن اشاره كرد.

 

آيا اولين رابطه جنسي بعد از زايمان با درد همراه است؟

اغلب زنان پس از زايمان، براي اولين مقاربت جنسي استرس زيادي دارند به خصوص اگر به صورت سزارين زايمان كرده باشند. در واقع درد به دليل دخول و ترس از آسيب به بخيه‌ها سبب ايجاد اضطراب در زنان مي‌شود كه اين حس اضطراب كاملا طبيعي است.

در پوزيشني مقاربت را انجام دهيد كه آسيبي به بخيه‌ها نرسد. ضمن اينكه بايد بدانيد در اولين مقاربت پس از زايمان، خونريزي رخ مي‌دهد پس سعي كنيد مه آرام باشيد و معاشقه طولاني مدت داشته باشيد تا كاملا براي رابطه آماده شويد. امكان دارد رابطه جنسي تا مدت‌ها دردناك باشد، به خودتان فرصت دهيد و براي كاهش درد از ژل يا روان كننده استفاده نماييد.

همچنين براي كاهش درد در زمان اولين رابطه جنسي بعد از زايمان مي‌توان از مسكن، تخليه مثانه، حمام گرم، استفاده از روان كننده و كنترل عمق نفوذ با تغيير موقعيت جنسي نيز استفاده كرد. گاهي اوقات زنان با وجود بهبودي بعد از زايمان امكان دارد رابطه جنسي دردناكي داشته باشند كه بهتر است در صورت داشتن درد يا علائم خاص به متخصص مراجعه نمايند.

 

تغييرات زنان بعد زايمان و تاثير آن بر رابطه جنسي

بعد از زايمان زنان از نظر جسمي و روحي تغييراتي را تجربه مي‌كنند به شرح زير مي‌باشد:

1. تغييرات جسمي زنان بعد از زايمان 

با تولد نوزاد سطح هورمون استروژن پايين آمده و خشكي واژن افزايش مي‌يابد. همچنين سبب نازك‌تر و حساس‌تر شدن بافت واژن مي‌شود. به همين دليل زنان در 4 تا 6 هفته ابتدايي بعد از زايمان، خشكي واژن را تجربه مي‌كنند. بافت خشك واژن در زمان مقاربت مي‌تواند سبب خونريزي شود و خطر عفونت را نيز افزايش مي‌دهد. اكثر زنان در 3 ماه اول بعد از اولين زايمان مشكلات جسمي را تجربه مي‌كنند كه عبارتند از:

1) خشكي واژن يا از بين رفتن خاصيت ارتجاعي واژن

2) تضعيف عضلات كف لگن

3) سستي عضلات

4) درد و خونريزي

5) كاهش ميل جنسي

6) خستگي و… 

2. اولين رابطه جنسي بعد از زايمان | تغييرات روحي زنان بعد از زايمان 

_ بيش از 80 درصد زنان پس از زايمان، درگير افسردگي خفيفي مي‌شوند و معمولا اين حالت تا دو هفته زمان مي‌برد و از ديد روانشناسان امر طبيعي است و با كمك اطرافيان از بين مي‌رود. برخي زنان بعد از تولد نوزادشان به علت زياد شدن حجم كار و مسئوليت‌هاي جديد احساس خستگي، نگراني و اضطراب مي‌كنند كه از طرفي اين عوامل در كاهش ميل جنسي و كيفيت رابطه زنان تاثير مي‌گذارد و در زمان نزديكي احتمال دارد احساس درد كرده و لذت جنسي برايشان كم شود.

 

بيشتر بخوانيد : سرد شدن رابطه بعد از زايمان | علل كم شدن رابطه بعد از زايمان

 

اولين رابطه جنسي بعد از زايمان | راه‌هاي بهبود مشكلات زنان بعد از زايمان

 درك اين مسئله از طرف مردان و حمايت و كمك آن‌ها در امور منزل و بچه داري مي‌تواند تا حد زيادي سبب كاهش فشار سنگين رواني و استرس در زنان شود. همچنين پشتيباني همه جانبه مرد از همسرش، در بهبود رابطه زناشويي و زندگيشان بسيار تاثيرگذار است. البته خود خانم‌ها نيز براي برگشت به زندگي قبل از زايمان بايد تلاش كنند و تا وقتي تلاش‌ها از طرف يكي از شما باشد هرگز نزديكي لذت بخشي را تجربه نخواهيد كرد.

سلامت روان نيز به اندازه سلامت جسم مهم است. در كنار حمايت‌هاي همسر، انجام تكنيك‌هاي تنفسي و ريلكسيشن، يوگا، ورزش و پياده روي به كاهش اضطراب و تنش‌ها كمك مي‌كند. زوجين براي بهبود رابطه جنسي و زندگيشان بايد به يكديگر كمك كنند و در صورت بروز هر نوع چالشي از روانشناسان راهنمايي بگيرند.

 

چگونه با وجود نوزاد رابطه جنسي خود را بهبود بخشيم؟

با رعايت برخي نكات مي‌توانيد رابطه جنسي خود را با وجود نوزادتان بهبود ببخشيد، با اين حال برخي از زوجين به دلايل مختلف در اين دوره دچار مشكلاتي مي‌شوند كه توصيه مي‌كنيم حتما مشاوره جنسي دريافت كنيد. اين كارها عبارتند از:

1. وقت گذراندن با همسر

1. با متولد شدن نوزاد امكان دارد زمان زيادي براي نزديكي و تحريك يكديگر نداشته باشيد ولي بهتر است شما و همسرتان وقت زيادي را براي با هم بودن صرف كنيد تا از ميزان اضطراب و عجله‌اي كه براي از سرگيري رابطه داريد، كاسته شود. بعد از زايمان بايد درباره نيازها و احساسات خوب و بدي كه داريد با شوهر خود صحبت نماييد.

2. اولين رابطه جنسي بعد از زايمان | جدا كردن اتاق نوزاد

گريه كردن نوزاد سبب استرس مي‌شود و قطعا با وجود بي تابي‌هاي كودك نمي‌توانيد به مقاربت جنسي بپردازيد. ضمن اينكه فرزند شما هر چقدر هم كوچك باشد نبايد رابطه جنسي‌تان را مشاهده كند و بايد پس از به خواب رفتن نوزاد و بعد از كمي استراحت، رابطه با همسرتان را آغاز كنيد. 

3. كمك گرفتن از ديگران

براي رابطه جنسي با همسر خود بايد شير بچه را داده، پوشكش را عوض كرده و او را بخوابانيد. سعي كنيد مكان و شرايطي آرام و به دور از استرس و تنش براي نزديكي مهيا كنيد. به همين جهت براي نگهداري از نوزاد خود از اطرافيان كمك بگيريد تا بتوانيد انرژي خود را ذخيره نماييد و در زمان نزديكي در شرايط ايده آلي قرار گرفته و بتوانيد لذت و ارضاي جنسي را تجربه كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا پس از زايمان بارداري صورت مي گيرد؟

بله امكان پذير است ولي از آنجايي كه بارداري خيلي سريع بعد از يك زايمان مي‌تواند زن را در معرض خطر سقط جنين يا زايمان زودرس قرار دهد، بهتر است كه از آن اجتناب كرد.

آيا مردان پس از به دنيا آمدن فرزندشان درگير مشكلات روحي مي شوند؟

بله مردان نيز به افسردگي دچار مي‌شوند. طبق آمار، 4 درصد از آقايان پس از به دنيا آمدن فرزندشان اين حالت برايشان رخ مي‌دهد كه البته با تكنيك‌هاي روانشناسي قابل درمان است.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :  رابطه جنسي بعد از زايمان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۹:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از عوارض ماريجوانا آگاهي داريد؟ ماريجوانا نوعي ماده مخدر است كه از گياه شاهدانه تهيه مي‌شود. اين ماده مخدر چندين سال است كه قشر نوجوان و جوان كشور را درگير خود كرده و حدود چهارصد نوع ماده شيميايي خطرناك و سمي دارد. اين در حاليست كه اكثر مصرف كنندگان با تصور بي خطر بودن اين ماده به سمت اعتياد كشيده مي‌شوند. آگاهي جوانان و والدين از عوارض ماريجوانا به آنان كمك مي‌كند تا از اعتياد به اين ماده مخدر پيشگيري نمايند و يا در صورت اعتياد، هرچه سريع‌تر براي ترك اقدام نمايند. همچنين شما مي‌توانيد در اين زمينه از يك روانشناس نيز كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

 

منبع : عوارض ماريجوانا يا گل

 

 

اعتياد به ماريجوانا

اصلي‌ترين و خطرناك‌ترين اختلالي كه انواع مواد مخدر از جمله گل و ماري جوانا در بدن ايجاد مي كند، اعتياد است. اعتياد از نظر رواني و جسمي به فرد مصرف كننده فشار مي‌آورد كه مدام به تكرار مصرف بپردازد. مصرف مداوم ماده مخدر ماريجوانا از نظر اجتماعي، اقتصادي، رواني و جسمي نه تنها به فرد، بلكه به خانواده و جامعه او نيز آسيب مي‌زند. وابستگي رواني و جسمي به ماري جوانا اغلب با نشانه‌هايي همچون كلافگي، به هم خوردن كيفيت خواب ،اضطراب و استرس، تحريك پذيري، رفتار خشن و… همراه است. افراد معتاد به ماري جوانا بعد از مدتي براي رسيدن به همان حس سرخوشي اوليه، مجبور مي‌شوند دوزهاي بالاتري از اين ماده را مصرف كنند چرا كه بدن آن‌ها به مقدار مصرف قبلي عادت پيدا مي‌كند.

 

بيشتر بخوانيد :  اعتياد چيست | تعريف و آشنايي با ماهيت اعتياد

 

عوارض جسمي مصرف ماريجوانا

ماريجوانا نيز مانند ساير مواد مخدر عوارض و پيامدهايي به خود به همراه دارد، با وجود آن كه اين ماده در برخي كشورها آزادانه خريد و فروش و مصرف مي‌شود، نمي‌توان آن را بي ضرر دانست. در صورت عدم مصرف علائم خماري نيز ظاهر مي‌شود، براي اطلاع از روش هاي ترك ماري جوانا كليك كنيد. برخي از عوارض جسمي آن به شرح زير مي‌باشد:

تماس با مشاور

1. عوارض ماريجوانا | حملات قلبي

مصرف ماري جوانا با تاثير بر روي فشار خون و سطح اكسيژن رساني رگ‌ها، ضربان قلب را بالا برده و در بدن بعضي افراد به حملات قلبي منجر مي‌شود. ريسك حملات قلبي در ساعات اوليه پس از مصرف بسيار بالاست.

2. تاثيرات منفي روي خون

ماري جوانا فشار خون را كم كرده، مقدار خون ريزي را افزايش مي‌دهد و حتي باعث بر هم خوردن ميزان قند خون مي‌گردد.

3. اختلال در ميل جنسي و باروري

مصرف ماري جوانا سطح تستسترون در مردان را پايين مي‌آورد و به همين دليل اسپرم‌ها بعد از مصرف ماريجوانا كاهش مي‌يابند. اين فرايند ميل جنسي و احتمال باروري در جنس مذكر را نيز با كاهش روبه رو مي‌كند. در زنان باردار نيز مصرف ماريجوانا باعث آسيب به ناحيه مغزي جنين شده و عملكرد ذهني بچه را مختل مي‌كند.

4. ضعيف شدن سيستم ايمني

ماده THC در ماريجوانا با آسيب به سلول‌ها و بافت‌هاي محافظ بدن، سيستم ايمني بدن فرد را در مقابل انواع بيماري‌ها و به خصوص عفونت‌ها و تومورهاي مغزي تضعيف مي‌كند.

5. عوارض ماريجوانا | سرطان

ماده مخدر ماريجوانا نسبت به مواد ديگر خاصيت سرطان زايي بيشتري دارد. ميزان سرطان زايي پنج نخ سيگار ماريجوانا برابر با يك بسته سيگار معمولي است. آمارها نشان داده مصرف ماري جوانا ريسك سرطان را دو تا سه برابر افزايش مي‌دهد. از سرطان‌هايي كه عمدتا در افراد مصرف كننده ماري جوانا ديده مي‌شوند، مي‌توان به سرطان ريه، سرطان گردن و سرطان سر اشاره كرد. 

6. تاثيرات ماري جوانا بر سيستم عصبي

ماري جوانا با آسيب به بخش هيپوكامپ باعث ايجاد اختلال در حافظه كوتاه مدت مي‌شود. به همين دليل است كه مصرف كنندگان اين ماده اغلب اسم‌ها، آدرس‌ها و شماره‌ها را به ياد نمي‌آورند يا وسايل خود را جا مي‌گذارند و قرارهايشان را فراموش مي‌كنند. همچنين مصرف ماريجوانا با آسيب زدن به به نيمكره‌هاي چپ و راست مغز، سبب از دست دادن قدرت تعادل مي‌شود. به همين دليل معتادان به اين ماده معمولا تلو تلو مي‌خورند و نمي‌توانند خوب راه بروند.

از ديگر عوارض جسمي مصرف ماري جوانا مي‌توان به برونشيت، ذات الريه، اختلال در عملكرد شش‌ها، سكته مغزي، شديدتر شدن آسم و فيبروز كيستيك، اختلال در بينايي و شنوايي، حالت تهوع دائمي، مشكلات خواب و… اشاره كرد.

 

بيشتر بخوانيد : ماري جوانا | اعتياد به ماده مخدر گل ماري جوانا

 

عوارض ماريجوانا | عوارض روحي رواني مصرف ماريجوانا

اعتياد به ماريجوانا خطر ابتلا به بيماري‌هاي رواني را حدودا پنج برابر افزايش مي‌دهد. در بيماران مبتلا به افسردگي، پارانوئيد، نقص تمركز، اسكيزوفرني و… مصرف ماريجوانا سبب تشديد علائم و عود بيماري مي‌گردد. بنابراين در صورت مصرف و يا مشاهده عوارض آن حتما براي ترك اعتياد اقدام كنيد. همچنين مصرف اين ماده سبب توهم و اقدام به خودكشي نيز مي‌شود.

توهم: به ادراك چيزهايي كه وجود خارجي ندارند، توهم گفته مي‌شود. در حالت توهم احتمال انجام دادن اعمال پرخطر مثل پريدن از ارتفاع و رانندگي افزايش مي‌يابد.

پارانويا: بيماري پارانويا يا پارانوئيد، يك نوع بيماري رونشناختي است كه باعث مي‌شود فرد بدون هيچ دليلي فكر كند ديگران قصد توطئه و آسيب رساندن به او را دارند.

علاوه بر همه اين‌ها ماريجوانا باعث ترس شديد، از دست دادن قدرت حل مسئله و استدلال، نقص توجه، اختلال شخصيت، حس تحريف شده از زمان و تفكر تصادفي نيز خواهد شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

مصرف ماري جوانا بر نوجوانان چه تاثيري دارد؟

آمارها نشان داده‌اند كه نوجوانان هنجارشكن سريع تر از ديگران درگير اعتياد به مصرف گل مي‌شوند. اين نوجوانان كه تحت تاثير مصرف ماريجوانا قدرت فكر كردن، به حافظه سپردن و يادگيريشان مختل شده، اغلب از خانه و مدرسه فراري مي‌شوند.

آيا اعتياد به گل درمان دارد؟

بله. شما مي‌توانيد با مراجعه به متخصصان حوزه ترك اعتياد مورد درمان براي ترك قرار بگيريد.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع : عوارض ماريجوانا يا گل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عوارض ماريجوانا يا گل،
موضوع:
[ ۲ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۷:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی