مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آيا روش‌هاي تست متادون را مي‌شناسيد؟ متادون، از مواد اعتيادآور صنعتي و گروه شبه مخدرها به شمار مي‌آيد. اين ماده مخدر به شكل قرص، شربت و پودرهاي كريستالي سفيد وجود دارند. متادون درمان پزشكي دارد و به عنوان مسكن و داروي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد اما امروزه بسياري از افراد براي ترك اعتياد خود، خودسرانه اقدام به مصرف آن كرده و در نتيجه به خود متادون اعتياد پيدا مي‌كنند. در بسياري از موقعيت‌هاي اجتماعي همچون استخدام و ازدواج، لزوم تست اعتياد و متادون وجود دارد. در ادامه مقاله به بررسي كامل تست متادون و دلايل منفي منفي شدن تست مي‌پردازيم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي ترك اعتياد به متادون تا پايان اين مطلب با ما همراه باشيد. براي دريافت خدمات ترك اعتياد كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست

 

منبع: تست متادون

كاربرد متادون

متادون، مسكن و مواد اعتيادآور صنعتي است كه از آن براي رهايي از ترياك، هروئين و گاهي اوقات براي تسكين درد استفاده مي‌شود. مدت تاثير داروي متادون حدود 24 الي 48 ساعت و هروئين حدود 2 الي 3 ساعت است كه زمان اثربخشي بيشتري دارد و پزشك فقط در شرايط خاص و دوز كم آن را براي بيمار تجويز مي‌كند.

بنابراين دارو به دليل وابستگي زياد و اعتيادي كه براي مصرف كننده ايجاد مي‌كند بايد با تجويز پزشك مصرف شود. براي بيماراني كه از لحاظ جسمي و سني توانايي ترك را ندارند يا بيماري خاصي دارند و به دليل توان بدني ضعيف و اينكه براي آن‌ها امكان سم زدايي براي ترك وجود ندارد، مي‌توان داروي متادون را با تجويز پزشك جايگزين مواد مخدر مصرفي كرد. براي آشنايي با علائم اعتياد به متادون كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به متادون

 

تست متادون چگونه انجام مي شود؟

تست متادون به 2 صورت آزمايشگاهي و غربالگري صورت مي‌گيرد. احتمال خطا در اين تست وجود دارد به همين جهت بهتر است از طريق تست‌هاي آزمايشگاهي اقدام كرد چرا كه درصد خطا و تقلب نسبت به كيت‌هاي تشخيص متادون كمتر است. تست متادون به شيوه‌هاي متفاوتي انجام مي‌شود كه در زير به اين شيوه‌ها اشاره كرده‌ايم.

1. تست ادرار متادون

تست ادرار روشي ارزان و رايج مي‌باشد كه البته در آن امكان خطا وجود دارد به طوري كه با مصرف بعضي از داروهاي درماني يا نوشيدن آب زياد مي‌توان نتيجه تست را تغيير داد. با نوشيدن آب زياد ادار فرد رقيق شده و به دليل رنگ و شفافيت ادرار، احتمال دارد نمونه پذيرفته نشود كه قطعا دقت انجام تست در آزمايشگاه هاي معتبر و مورد تاييد بالاتر است. متادون تا 3 روز بعد از مصرف در ادرار قابل تشخيص بوده و احتمال دارد شخص براي منفي شدن تست خود در اين مدت متادون مصرف نكند.

2. تست اعتياد به متادون با موي سر

با وارد شدن ماده مخدر به بدن، تمام سلول‌ها از فوليكول‌هاي موي سر گرفته تا ناخن‌ها به آن آلوده مي‌شوند. تست موي سر، آزمايش آسان و مطمئني است و در صورتي كه شخص موهاي سرش را كوتاه نكند، اين تست مصرف متادون در حدود 90 روز گذشته را نشان مي‌دهد. ضمن اينكه نمونه مو جهت تست را مي‌توان از قسمت‌هاي ديگر بدن هم تهيه كرد.

اندازه لازم جهت تست مو كمتر از 2 و نيم الي 4 سانتي متر از ريشه مي‌باشد. اعتبار و دقت اين تست بيشتر از تست ادرار بوده و احتمال تقلب در آن بسيار كمتر از شيوه‌هاي ديگر است. همچنين اين تست نياز به تجهيزات آزمايشگاهي دارد و به همين خاطر هزينه آن بيشتر از شيوهاي ديگر است. در تست مو مي‌توان علاوه بر وجود متادون، مقدار آن را نيز نشان داد كه اين مزيت در تست‌هاي ديگر وجود ندارد.

3. روش تست با تعريق

تست تعريق شيوه آساني است. با اين تست، امكان تشخيص مصرف متادون با گذشت چند هفته هم ممكن مي‌باشد. البته اگر فرد تعريق زيادي داشته باشد، امكان دارد كه در انجام تست مشكل ايجاد شده و تشخيص مدت زمان مصرف متادون را از بين ببرد.

4. روش تست با بزاق

تست بزاق روش جديدتري براي تشخيص مصرف متادون مي‌باشد. اين تست شيوه آساني است كه نياز به آزمايشگاه ندارد. در اين تست، بزاق فرد توسط كارشناس گرفته مي‌شود و احتمال تقلب در آن كم است. تست بزاق شيوه‌اي عالي براي سنجش استفاده اخير شخص بوده و امكان پي بردن به چند ماده مخدر به صورت هم زمان را نيز دارد. در اين تست امكان تشخيص مصرف متادون با گذشت تقريبا 24 ساعت وجود دارد و نتيجه تست چند دقيقه‌اي آماده مي گردد.

5. تست متادون با كيت

كيت تست متادون، روش غربالگري محسوب مي‌شود كه در آن احتمال خطا به مراتب بيش از روش‌هاي آزمايشگاهي است. زمان تشخيص متادون با كيت 72 ساعت پس از مصرف است كه كيت را با قرار دادن در ادرار تست مي‌كنند. نيازي نيست ناشتا باشيد و در هر زمان از شبانه روز مي‌توانيد اين تست را انجام دهيد. توجه كنيد هر كدام از نوارهاي تستي بايد يك بار مصرف شوند.

براي استفاده از اين كيت‌ها، بايد يك عدد نوار را در داخل مقداري از نمونه ادرار شخص (تقريبا 1 سانتي متر) قرار داده و 15 ثانيه صبر كنيد. اگر سطح متادون بالاتر از 300 نانوگرم در ميلي ليتر شد جواب مثبت است. نوار بايد 15 ثانيه در نمونه قرار گرفته و پيش از خواندن نتيجه 5 دقيقه بر روي سطح صاف غير جاذبي باشد. شرح جواب تست در 1 دقيقه ابتدايي يا 10 دقيقه بعد ايجاد خطا مي‌كند و به طور كلي مي‌توان گفت كه البته امكان خطاي تكنيكي در اين تست وجود دارد. در صورت مثبت شدن تست حتما براي بهترين روش ترك متادون اقدام كنيد.

 

علل منفي شدن تست اعتياد به متادون

نتيجه منفي تست به معناي عدم اعتياد فرد نمي‌باشد. هر آزمايشي احتمال خطا دارد و با برخي روش‌ها مي‌توان نتيجه آن را تغيير داد. از علل منفي شدن تست از طريق نمونه ادرار مي‌توان به تغيير در سطح ph ادرار از طريق افزودن خون، جوهر ليمو، سفيد كننده و… اشاره كرد. همچنين استفاده از رقيق كننده‌ها در ادرار بر روي نمونه آن تاثير مي‌گذارد. تقلب در نمونه ادرار راه ديگري براي تغيير تست است؛ براي مثال با وجود حضور نمونه گير شخص بيمار مي‌تواند از طريق تخليه سرنگي كه نمونه فرد سالمي است به داخل ظرف نمونه تقلب كند.

از علل ديگر منفي شدن تست اعتياد به متادون مي‌توان مصرف بي 2، مصرف داروهاي ادرارآور، نوشيدن آب زياد، فاصله زماني و تداخلات دارويي را نام برد. در قضيه تداخل دارويي توجه داشته باشيد كه مصرف برخي داروها مي‌تواند مقدار متادون خون را افزايش دهد پس اگر دارويي استفاده مي‌كنيد آن را به مسئول آزمايشگاه اطلاع دهيد. براي آشنايي با ساير انواع تست اعتياد كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به متادون در خانه

 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه متادون و تست تشخيصي اعتياد به متادون مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

 

آيا متادون در آزمايش اعتياد ازدواج رويت مي‌شود؟

خير مگر تست اختصاصي متادون گرفته شود. در آزمايش ازدواج تنها مشتقات مورفين ارزيابي مي‌گردد كه شامل متادون نيست.

آيا احتمال مرگ با مصرف متادون وجود دارد؟

بله گاهي اوقات استفاده خودسرانه و در دوز بالا سبب مرگ مي‌شود. به همين دليل ضروري است كه مصرف آن تحت نظر پزشك متخصص انجام گيرد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست متادون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست متادون،
موضوع:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۹:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آشنايي با تست شيشه و راه‌هايي ارزيابي اعتياد به آن تبديل به يك دغدغه براي بسياري از خانواده‌ها شده است. امروزه با توجه به افزايش توليد و پايين آمدن ميانگين سني اعتياد به اين ماده مخدر بسياري از خانواده‌ها با معضل اعتياد يكي از اعضا دست‌وپنجه نرم مي‌كنند. اگرچه اعتياد به شيشه نشانه‌هايي را در رفتار فرد باقي مي‌گذارد اما بهتر است پيش از برچسب زدن به فرد دراين‌باره براي دريافت تشخيص قطعي از يك روانشناس در حوزه اعتياد به مواد مخدر كمك بگيريد. بررسي‌هاي دقيق باليني و همين‌طور استفاده از تست اعتياد به شيشه قطعي‌ترين راه‌ها براي رسيدن به پاسخ در ارتباط با اعتياد يك فرد است. به همين خاطر ما در اين مطلب به بررسي تست اعتياد به شيشه و راه‌هايي كه براي تقلب در اين آزمايش وجود دارد خواهيم پرداخت. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مواد اعتياد آور كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به شيشه

منبع: تست شيشه

ماده مخدر شيشه و نشانه‌هاي اعتياد به آن

شيشه نام ماده مخدر صنعتي است كه در آزمايشگاه و از ماده‌اي به نام مت‌آمفتامين ساخته مي‌شود. به همين خاطر اين ماده در گروه مواد محرك قرار مي‌گيرد و استفاده از آن باعث افزايش انرژي و احساس شادماني در فرد مي‌شود. تجربه مجدد اين احساس شادماني يا افزايش انرژي، دليل و انگيزه‌اي براي مصرف مجدد اين ماده و اعتياد به آن خواهد شد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد تست شيشه در هر جايي كه هستيد مي توانيد با متخصصان مركز ذهن نو تماس بگيريد.

استفاده از ماده محرك شيشه باعث بروز نشانه‌هايي در رفتار فرد مي‌شود كه براي اطرافيان قابل‌تشخيص بوده و نياز به تخصص خاصي ندارد اما بااين‌حال با توجه به اينكه اين نشانه‌ها مي‌تواند به هر دليل ديگري نيز ايجاد شده باشد، بهتر است پيش از تصميم‌گيري قطعي ازنظر متخصصين و تست اعتياد به اين ماده مخدر استفاده كنيد. شاخص‌ترين نشانه‌هاي مصرف شيشه عبارتند از:

_كاهش نياز فرد به خواب و احساس انرژي كه با حالت هميشگي فرد متفاوت است

_كاهش اشتها و وزن محسوس در فرد

_افزايش انرژي و احساس سرخوشي كه با خلق معمول فرد تفاوت دارد

_پرحرفي و بعضاً پرش افكار در صحبت كردن

_پرخاشگري يا تحريك‌پذيري

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به شيشه

تست اعتياد به شيشه

راه‌هاي مختلفي براي بررسي اعتياد به شيشه وجود دارد كه با توجه به ميزان دقت مورد انتظار، مدت‌زمان مدنظر و همين‌طور وضعيت سلامت فرد و مسائل اقتصادي ممكن است از هريك از آن‌ها استفاده شود. ازجمله رايج‌ترين روش‌ها براي سنجش اعتياد به شيشه مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. نمونه ادرار | تست شيشه

يكي از كم‌هزينه‌ترين و ساده‌ترين راه‌ها براي بررسي اعتياد فرد به شيشه، آزمايش نمونه ادرار است. در اين شيوه نمونه‌اي از ادرار فرد براي بررسي ماده مخدر شيشه و يا مواد شيميايي كه در حين تجزيه شيشه در بدن توليد شده است به آزمايشگاه فرستاده مي‌شود. سرعت پاسخ‌دهي در اين شيوه در حدود 2 روز پس از انجام آزمايش است.

يكي از محدوديت‌هاي استفاده از نمونه ادرار براي تست شيشه اين است كه اين تست تنها در صورتي نتيجه مثبت را نشان مي‌دهد كه حداقل 1000 ng/ml از شيشه در ادرار فرد وجود داشته باشد. به همين خاطر ايجاد وقفه زماني بين مصرف شيشه و انجام آزمايش مي‌تواند باعث بروز نتيجه منفي تست شود.

2. نمونه خون

تست شيشه تجزيه نمونه خون فرد براي سنجش اعتياد نيز يكي از راهكارهايي است كه بعضاً مورداستفاده قرار مي‌گيرد. در اين شيوه مواد شيميايي موجود در خون فرد تجزيه و بررسي شده و از اين طريق مي‌توان به مصرف شيشه در وي پي برد. بااين‌حال نمونه خون نيز درست مانند ادرار با گذر زمان دقت خود را از دست مي‌دهد و همچنين به لحاظ مدت پاسخگويي و هزينه نيز نسبت به آزمايش ادرار ضعيف‌تر است.

3. نمونه بزاق

تست اعتياد به شيشه نمونه بزاق روش بررسي است كه بايد در مدت‌زمان بسيار كوتاهي پس از استفاده از مواد مخدر انجام بگيرد و ضمناً نسبت به ساير موارد نيز دقت كمتري دارد. بيشترين استفاده از نمونه بزاق براي مأمورين نيروي انتظامي و يا راهنمايي و رانندگي است كه مي‌خواهند از سلامت رانندگان اطمينان پيدا كنند.

4. نمونه مو

دقيق‌ترين روش براي بررسي اعتياد فرد به شيشه بررسي نمونه مو است. مواد ناشي از متابوليت شيشه در بدن تا چندين ماه در موها باقي مي‌مانند و به همين خاطر نمونه مو يكي از دقيق‌ترين و درعين‌حال مفيدترين شيوه‌هاي تست شيشه است كه برخلاف ساير روش‌ها مشمول گذر زمان نخواهد شد. بااين‌حال به دليل هزينه بالاي اين شيوه از بررسي، معمولاً از آن استفاده نمي‌شود.

بيشتر بخوانيد : تست اعتياد

راه‌هاي منفي كردن تست اعتياد به شيشه

راه‌هاي بسياري براي منفي كردن تست شيشه وجود دارد كه ممكن است فرد براي انكار اعتياد خود به يكي از آن‌ها دست بزند؛ بااين‌حال درصورتي‌كه مسئولين انجام تست اعتياد نسبت به نتيجه آزمايش ابهامي داشته باشند، مي‌توانند با استفاده از تست‌هاي تكميلي آن را مورد بررسي قرار دهند و با توجه به ميزان دقت تست‌هاي تكميلي احتمال تقلب در آن‌ها بسيار ضعيف است.

ايجاد وقفه براي حداقل 3 روز ميان زمان مصرف تا انجام تست، استفاده از داروهاي سم‌زدايي قوي، تعويض نمونه با ساير نمونه‌ها و يا ريختن هر چيزي در ظرف نمونه كه باعث تغيير ph آن شود مي‌تواند باعث منفي شدن نتيجه تست باشد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به مواد محرك

با تست شيشه مثبت چه كنيم؟

يكي از سؤالاتي كه بايد در اين مطلب به آن بپردازيم اين است كه در صورت مثبت شدن نتيجه تست اعتياد به شيشه بايد چه كرد؟

فهم اين مطلب كه يكي از نزديكان شما دچار اعتياد به شيشه شده، موضوع بسيار دردناكي است. شما حجم بسياري از هيجانات منفي مانند خشم و نفرت و يا ياس و نااميدي را تجربه خواهيد كرد و به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه براي حفظ سلامت روان خود و ساير اعضاي خانواده به‌ويژه كودكان، از يك مشاور در اين زمينه كمك بگيريد. علاوه بر اين مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا بتوانيد راهكارهاي مناسبي براي جلب انگيزه فرد نسبت به ترك اعتياد پيدا كنيد.

با توجه به اينكه ماده مخدر شيشه باعث بروز وابستگي جسمي و رواني در فرد مي‌شود، براي درمان اعتياد به آن بايد از جلسات سم‌زدايي و بهبود جسمي در كنار بازپروري رواني استفاده كنيد. درصورتي‌كه به هريك از اين موارد بي‌توجه باشيد احتمال ترك اعتياد ضعيف‌تر مي‌شود.

تاثير خدمات روانشناسي بر ترك شيشه

بسياري از افراد انجام سم‌زدايي و رهايي از وابستگي جسمي را به‌عنوان ترك اعتياد در نظر مي‌گيرند. اين در حالي است كه ميل به مصرف مجدد در اين افراد معمولاً باعث مي‌شود كه آن‌ها دير يا زود مصرف مواد مخدر را از سر بگيرند. همچنين پژوهش‌ها نشان مي‌دهد با توجه به دوره محروميتي كه فرد در دوران ترك پشت سر گذاشته احتمالاً ميزان مصرف در وي افزايش پيدا خواهد كرد. به همين خاطر است كه توجه به جلسات بازپروري اهميت بسياري دارد. اين جلسات به فرد كمك خواهد كرد در مقابل ميل به مصرف مجدد شيشه ايستادگي داشته باشد و همچنين وابستگي رواني وي به اين ماده مخدر را كاهش مي‌دهند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

بسياري از مصرف‌كنندگان شيشه دچار كژ‌كاري‌هايي در مغز مي‌شوند كه باعث خواهد شد آن‌ها توانايي شاد بودن بدون استفاده از شيشه را از دست بدهند و به همين خاطر معمولاً به دنبال ترك اعتياد به شيشه، فرد دوره‌هايي از افسردگي شديد را تجربه خواهد كرد. يكي از وظايف روانشناسان كمك به فرد براي بهبود اين شرايط است. با توجه به آنچه گفته شد درصورتي‌كه متوجه اعتياد يكي از نزديكان خود به شيشه شديد، بهتر است آرامش خود را حفظ كرده و اقداماتي را براي بهبود فرد و همچنين كمك به حفظ سلامت روان ساير اعضاي خانواده شروع كنيد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد بدون درد

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تست اعتياد به شيشه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

1.آيا امكان تقلب در تست شيشه وجود دارد؟

به‌طوركلي نمي‌توان نتيجه هيچ تستي را صد در صد و قطعي در نظر گرفت و احتمال خطا در تمامي شيوه‌هاي بررسي وجود دارد. ايجاد وقفه زماني بين مصرف شيشه و انجام تست يا استفاده از داورهاي سم‌زداي قوي ازجمله راهكارها براي تقلب در نتيجه تست هستند. بااين‌حال در صورت لزوم مي‌توان از تست‌هاي تكميلي استفاده كرد كه دقت آن‌ها بسيار بالاتر بوده و احتمال تقلب در آن‌ها بسيار كم است.

2.بهترين شيوه براي تست اعتياد به شيشه كدام است؟

بررسي نمونه مو بهترين و دقيق‌ترين شيوه براي بررسي اعتياد فرد به شيشه است. بااين‌حال به دليل هزينه بالاي اين شيوه معمولاً از آن استفاده نمي‌شود. پس از نمونه مو، آزمايش ادرار رايج‌ترين شيوه بررسي اعتياد به شيشه است.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست شيشه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست شيشه،
موضوع:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۴۵:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا مي‌دانيد اختلال نعوظ چيست و چكونه درمان مي‌شود؟ اختلافات جنسي از عوامل مهم بروز اختلافات زناشويي هستند كه هم در مردان و هم در زنان وجود دارند و مي‌­توانند باعث بروز مشكلات رواني شوند. اولين اقدام براي حل اين مشكلات، شناخت آن‌ها و افزايش آگاهي در زمينه اختلالات جنسي است. اختلال نعوظ يكي از اختلالات شايع مردان است كه به طور كلي باعث ناتواني در نعوظ يا نگه داري آن مي‌­شود. اختلال نعوظ هم در اثر علل جسماني و فيزيولوژي و هم علل روحي ورواني ايجاد مي‌شود. بنابراين براي اينكه بتوانيد اين اختلال را بهتر بشناسيد و آن را درمان كنيد، لازم است تعريف آن، علل ابتلا، راه‌هاي پيشگيري و راه‌هاي درمان آن را بهتر بشناسيد. در ادامه مطلب به بررسي كامل اختلال نعوظ مي‌پردازيم.

بيشتر بخوانيد : اختلالات جنسي مردان چه پيامدهايي دارد

منبع: اختلال نعوظ چيست

اختلال نعوظ چيست؟

اختلال نعوظ يكي از اختلالات جنسي است كه زير مجموعه اختلالات روانشناختي قرار دارد. اختلال نعوظ نوعي ناكارآمدي و ناتواني آلت جنسي مردانه در رسيدن به حالت سفتي و انقباض و يا نگهداري اين حالت است. اين اختلال يك ناكارآمدي است كه باعث بروز مشكلات زيادي در زمينه روابط جنسي و سلامت روان مي­‌شود. البته بايد بدانيد كه براي تشخيص اين اختلال ملاك‌هايي لازم است. برخي از ملاك هاي تشخيص اختلال نعوظ و نشانه‌هاي آن به شرح زير هستند:

1. اين مشكل در 75 الي 100 درصد دفعات فعاليت جنسي تجربه شود. يعني 3 يا 4 مرتبه از هر 4 فعاليت و رابطه جنسي، فرد در ايجاد حالت نعوظ يا نگه داشتن سفتي آلت مشكل داشته باشد.

2. مشكل در رسيدن به نعوظ، مشكل در نگه داشتن نعوظ و كاهش ميزان سفتي آلت جزء نشانه‌هاي اختلال نعوظ محسوب مي‌­شود.

3. توجه داشته باشيد اين ملاك‌ها بايد حداقل به مدت 6 ماه ادامه داشته باشد و بخاطر مصرف يك ماده خاص يا مشكلات شديد عاطفي و جسمي نباشد. در اين صورت اختلال نيست و خود به خود برطرف مي‌شود.

انواع اختلال نعوظ

اختلال نعوظ زماني به عنوان يك اختلال تشخيص داده مي‌­شود كه تقريبا از ابتداي آغاز فعاليت‌هاي جنسي بهنجار و عادي ايجاد شده باشد. به طور كلي انواع اختلالات نعوظ به 5 دسته قابل تقسيم هستند:

فراگير: به انواع معيني از تحريك شدن، شريك جنسي، زمان و موقعيت خاصي مربوط نيست.

موقعيتي: فقط با انواع معيني از تحريك (مثلا تحريك دهاني)، موقعيت‌هاي خاص و فرد خاص رخ مي‌­دهد.

خفيف: زماني كه شواهدي از ناراحتي‌هاي خفيف در ايجاد، نگهداري و سفتي نعوظ وجود داشته باشد.

متوسط: زماني كه شواهدي از ناراحتي‌هاي متوسط در ايجاد، نگهداري و سفتي نعوظ وجود داشته باشد.

شديد: زماني كه شواهدي از ناراحتي‌هاي شديد در ايجاد، نگهداري و سفتي نعوظ وجود داشته باشد. (تعيين ميزان شدت ناراحتي به عهده متخصص و روانشناس است)

بيشتر بخوانيد : مشكلات جنسي

علل بروز ناتواني جنسي

تحريك جنسي و همچنين سيستم جنسي مردان، ساختار و فرآيند پيچيده‌اي دارد و تركيبي از مسائل رواني، مسائل محيطي و فرآيندهاي جسمي مغز، هورمون‌ها، احساسات، اعصاب و عضلات مي­‌باشد. بروز مشكل در هر بعد رواني، جسمي و محيطي مي­‌تواند باعث اختلال نعوظ شود. در ادامه اصلي‌ترين علل اختلال نعوظ را بررسي مي‌­كنيم:

1. علل جسماني اختلال نعوظ

معمولا در شرايط نرمال رواني، مشكلات جسماني اصلي‌ترين علت بروز اختلال نعوظ هستند. مشكلاتي از قبيل اختلالات قلبي و عروقي، فشار خون بالا، كاهش هورمون جنسي، ديابت، چاقي، كلسترول بالا، بيماري پاركينسون، بيماري ام اس، استعمال دخانيات و برخي از داروهاي خاص، همه و همه مي‌­تواند بر ايجاد اختلال نعوظ موثر باشد. برخي از عمل‌هاي جراحي در قسمت لگن و مشكلات مربوط به پروستات نيز علل جسماني اختلال نعوظ هستند. فراموش نكنيد مصرف زياد سيگار، عامل بسيار مهمي در بروز اين اختلال است. همچنين با افزايش سن نيز اين اختلال بسيار شايع شده و تقريبا نرمال مي‌باشد. معمولا افراد بالاي 65 سال به ميزان 25 درصد به اين اختلال مبتلا مي­‌شوند.

2. علل رواني ناتواني جنسي

مغز مسئول اصلي ايجاد تحريك و آغاز فرآيند فعاليت جنسي است و در صورت بروز كوچك‌ترين مشكلي در سيستم فعاليت مغزي، مي‌­تواند باعث بروز مشكل شود. مشكلات رواني تركيبي از بي نظمي و بروز مشكل در فعاليت‌هاي الكتريكي مغز و ميزان هورمون‌ها هستند. بنابراين تاثير فشارهاي محيطي مي‌­تواند در ايجاد اختلال در عملكرد مغز موثر بوده و باعث بروز انواع ناتواني‌ها، مثل ناتواني‌هاي جنسي شود. فعاليت جنسي از شرايط رواني تاثير بسيار زيادي مي­پذيرد.

افسردگي، اضطراب، استرس، مشكلات در رابطه، ناتواني در حل مشكلات اقتصادي و مشكلات مربوط به فرزند اصلي‌ترين شكل بروز مشكلات رواني هستند كه در عملكرد جنسي و اختلال نعوظ تاثير مي‌گذارند. پس فراموش نكنيد كه رعايت نكات بالا و دانستن درباره علل اين اختلال، تنها راه پيشگيري از اختلال نعوظ است.

پيامدهاي ناتواني جنسي

بسياري از افراد مبتلا به اختلال نعوظ ممكن است عزت نفس پايين، اعتماد به نفس پايين و حس مردانگي كاهش يافته را تجربه كنند و دچار افسردگي و از دست دادن عاطفه خود نيز بشوند. به مرور زمان م‌ي­تواند ترس يا اجتناب از تماس جنسي نيز اتفاق بيفتد و فرد براي اينكه بيشتر از اين شرمنده نشود، فعاليت جنسي خود را محدود كند كه اين اتفاق اگر براي مرد متاهل رخ دهد، بسيار آسيب‌زا خواهد بود. همچنين كاهش رضايت و ميل جنسي در شريك زندگي نيز اتفاق خواهد افتاد كه اين مسئله، يعني نارضايتي جنسي از همسر، يكي از دلايل عمده خيانت‌هاي زناشويي محسوب مي‌شود.

راه هاي درمان اختلال نعوظ

به دليل سهم مساوي و بزرگ مسائل فيزيكي و رواني در بروز اختلال نعوظ، طبيعتا درمان آن نيز دوگانه است و هم درمان جسمي و هم درمان رواني بايد مد نظر قرار بگيرد. براي آشنايي با انواع روش هاي درمان اختلال نعوظ كليك كنيد. برخي از روش‌هاي درماني رايج عبارتند از:

1. درمان روانشناختي اختلال نعوظ

همانطور كه مي‌­دانيد، اختلالات جنسي با تاثير مستقيم از وضعيت رواني افراد ايجاد مي‌شوند. اولين راه درمان اين اختلال، كشف علت آن است و براي اينكه بدانيد چرا دچار مشكل شديد، بايد توسط يك روانشناس متخصص به صورت حرفه‌اي معاينه شويد. كشف علل رواني برعكس مشكلات جسمي كه با آزمايش و عكس برداري قابل تشخيص است، به دليل پنهان بودن مسائل رواني زمان بر بوده و بايد صبوري كنيد. پس از تشخيص، با درمان‌هاي مخصوص رفتار درماني، شناخت درماني، سكس تراپي و خانواده درماني به درمان اين اختلال مي‌پردازند. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره جنسي كليك كنيد.

2. درمان جسماني اختلال نعوظ

پس از تشخيص علت مشكل، درمان مخصوص آن را دريافت خواهيد كرد. اگر مشكلات مربوط به ساختار اندام جنسي باشد، با جراحي و تزريقات مختلف احتمال درمان وجود دارد. در صورت عدم وجود مشكل رواني و مشكل خاص جسماني، داروهايي مانند وياگرا و تحريك كننده‌هاي جنسي مي­‌توانند مفيد باشند. توجه كنيد كه ضد افسردگي‌ها و آرامبخش‌ها، مي‌­توانند اثر دوگانه داشته باشند و هم باعث تحريك شده و هم از سوي ديگر باعث بدتر شدن مشكل شما شوند. بنابراين هرگز بدون تجويز پزشك، دارو مصرف نكنيد.

در نهايت بايد بدانيد كه پيشگيري هميشه آسان‌تر و مطمئن تر از درمان است و براي پيشگيري از ابتلا به اين اختلال، بايد سبك زندگي سالم را در پيش بگيريد. هم از نظر رواني هم از نظر جسماني بيشتر به نيازها و خواسته‌هاي خود توجه كنيد و در اين مسير مي‌­توانيد با جلسات مشاوره منظم، راحت‌تر پيش برويد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

– براي درمان اختلال تعوظ مي‌توان از دارو استفاده كرد؟

براي درمان بهتر است كه در قدم اول به يك فرد متخصص مراجعه نماييد. دارو يكي از روش‌هاي درمان اين اختلال است اما در صورت مصرف خودسرانه مي‌تواند مشكلات جدي را به همراه داشته باشد. به همين دليل بهتر است ابتدا ريشه اختلال را شناسايي كرده و متناسب با آن روش درمان را در پيش بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اختلال نعوظ چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلال نعوظ چيست،
موضوع:
[ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۵۶:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ناديده گرفتن احتمال خودكشي در بسياري از مواقع موجب غفلت اطرافيان از درمانجو مي‌شود. برخلاف تصورات عموم مردم خودكشي پديده‌اي قابل پيشگيري است كه در صورت شناخت علائم تا حد زيادي مي‌توان جلوي بروز آن را گرفت. متخصصان سلامت روان همواره تلاش مي‌كنند با افزايش دانش عمومي خانواده‌ها در مورد مسائل روان شناختي به شناسايي كساني كه در معرض خودكشي قرار دارند كمك كنند و ميزان بروز آن را كاهش دهند. اگر بدانيد چه كساني خودكشي مي‌كنند و كدام شخصيت‌ها احتمال بالايي براي خودكشي دارند، آن وقت به راحتي مي‌توانيد از بروز يك فاجعه پيشگيري كنيد. در ادامه نتيجه تحقيقات مختلف در مورد كساني كه اقدام به اين كار كرده بودند آورده شده است. براي شناخت علائم خودكشي كليك كنيد.

منبع: احتمال خودكشي در كدام افراد بيشتر است

احتمال خودكشي

خيلي اوقات اطرافيان احتمال خودكشي را ناديده مي‌گيرند، همين موضوع باعث مي‌شود كه فرد براي نشان دادن ناراحتي خودش هم كه شده، دست به خودكشي با شانس نجات بزند. اما متاسفانه خيلي اوقات هم خودكشي باعث از دست دادن جان فرد مي‌شود. رنج و غم خانواده و اطرافيان شايد تا آخر عمر با آن‌ها همراه باشد، پس براي كاهش احتمال خودكشي حتما بايد اقدامات لازم و به موقع انجام گيرد.

احتمال خودكشي در چه كساني بيشتر است ؟

برخي افراد به اشتباه فكر مي‌كنند خودكشي پديده‌اي غيرقابل پيش بيني است و آدم‌هاي خاصي تنها ممكن است دست به اين كار بزنند. در حقيقت عموم جامعه خودكشي را اتفاقي غير قابل پيشگيري مي‌دانند و در نتيجه از اقدامات مراقبتي در اين زمينه آگاهي ندارند. با شناخت علل خودكشي مي‌توانيد بهتر اين فاجعه را پيش بيني كنيد.

اين در حالي است كه بررسي‌هاي آماري نشان مي‌دهد كه مي‌توان بر اساس برخي ويژگي‌ها شخصيتي و ارزيابي رواني مي‌توان افرادي را كه با افكار مرگ دست و پنجه نرم مي‌كنند و در معرض خودكشي هستند را تشخيص داد. در ادامه به مهم‌ترين مواردي كه بيش از همه احتمال دارد دست به اقدامات خودآسيب رسان بزنند اشاره كرده‌ايم.

1- دچار بودن به اختلال افسردگي اساسي

افسردگي اساسي يكي از رايج‌ترين اختلالات روان شناختي است كه به دليل شيوع زياد متخصصان به آن سرماخوردگي اختلالات رواني هم مي‌گويند. افسردگي اساسي با غمگيني يا دلگيري ساده تفاوت دارد. كساني كه دچار اين اختلال هستند حداقل به مدت دو هفته در اكثر اوقات روز خلق غمگين را تجربه مي‌كنند و يا علائق خود را به مسائلي كه قبلا براي‌شان جذاب بود، از دست مي‌دهند. همچنين در اين شرايط علائم ديگري نيز تجربه مي‌شوند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به ايجاد تغييراتي در خواب و اشتها، كاهش تمركز، كندي رواني حركتي، احساس گناه و درگيري با افكار مرگ و خودكشي اشاره كرد. براي آشنايي با انواع افسردگي كليك كنيد.

در حقيقت بايد گفت كه خودكشي يكي از علائم اصلي افسردگي است كه در مبتلايان به نوع شديد اين اختلال بيش از همه ديده مي‌شود. در نتيجه اگر كسي ديگر انگيزه زندگي كردن ندارد، در مورد مرگ حرف مي‌زند و يا ساير علائم افسردگي را از خود نشان مي‌دهد بايد هرچه زودتر از يك متخصص در زمينه سلامت روان نظير روانشناس يا روان پزشك براي بهبود وضعيت خود كمك بگيرد. براي شناسايي علائم افسردگي شديد كليك كنيد.

2- احتمال خودكشي در مبتلايان به اختلال سوء مصرف مواد

در بسياري از موارد خودكشي نتيجه اوردوز با الكل يا مواد مخدر است. مسلما اين اتفاق در كساني كه دچار اختلال سوء مصرف مواد هستند بيش از ديگران ممكن است اتفاق بيافتد. چرا كه افراد در شرايطي كه تحت تاثير دارو، مواد يا الكل هستند قدرت قضاوت خود را از دست مي‌دهند و در نتيجه ممكن است تصميم‌هاي اشتباهي بگيرند. از همين رواحتمال دارد براي افزايش تاثيرات دارو يا رهايي از رنج‌هاي روزمره ميزان دوز مصرف خود را تا مرز خطرناكي بالا ببرند و به اين ترتيب به طور جدي به خود آسيب برسانند.

3- مبتلايان به برخي اختلالات شخصيتي

اختلالات شخصيتي، اختلال‌هاي مزمني هستند كه از سنين نوجواني شكل مي‌گيرند و به مرور زمان تشديد مي‌شوند. در برخي از انواع اختلال‌هاي شخصيت نظير اختلال مرزي و نمايشي خودكشي به ميزان بيشتري نسبت به جمعيت عموم ديده مي‌شود. براي مثال مبتلايان به اختلال مرزي، رفتارهاي تكانشگري بالايي دارند. به اين معني كه نمي‌توانند عواقب كارهاي خود را در نظر بگيرند و اكثرا در لحظه بر اساس هيجانات خود عمل مي‌كنند.

همين مسئله باعث مي‌شود كه هنگام تجربه احساسات ناخوشايند نظير غم يا اضطراب واكنش‌هاي شديدي از خود نشان دهند و به راه حل‌هاي آسيب رساني روي بياورند. خودكشي يا خودزني از جمله اقدامات رايجي هستند كه اين افراد براي فرار از هيجانات آزار دهنده انجام مي‌دهند.

4- احتمال خودكشي با وجود سابقه خودكشي در خانواده

خودكشي همانند هر رفتار ديگري مي‌تواند از طريق فرايند همانندسازي و الگوبرداري از الگوهاي مهم زندگي فراگرفته شود. از همين رو بررسي‌ها نشان مي‌دهد كساني كه نزديكان‌شان سابقه خودكشي داشته‌اند، بيش از ديگران در معرض خطر خودكشي قرار دارند و ممكن است در پاسخ به اتفاقات ناگوار زندگي دست به اين كار بزنند.

5- داشتن تجربيات آسيب زا نظير تجاوز

يكي از عوامل مهم خطر كه همواره در بحث خودكشي مطرح مي‌شود؛ وجود تروما يا همان تجربيات بسيار آسيب زا در زندگي فرد است. در حقيقت شواهد نشان مي‌دهد كساني كه در زندگي خود موضوعاتي نظير خشونت، قتل، تجاوز يا هرگونه سوء استفاده جسمي و جنسي را تجربه كرده‌اند، بيش از ديگران دست به خودكشي مي‌زنند. در نتيجه زماني كه افراد دچار اين مشكلات مي‌شوند، بايد تحت مراقبت قرار گرفته و زير نظر يك متخصص در حوزه سلامت روان در جهت بهبودي خود گام بردارند.

تست احتمال خودكشي

همانطور كه گفته شد يكي از مهم ترين پارامترهاي تشخيص احتمال خودكشي، شناسايي بيماري افسردگي است. بنابراين در بسياري از تست هاي مربوط به افسردگي، ميزان احتمال به خودكشي سنجيده مي‌شود. شما براي انجام تست هاي مربوطه مي‌توانيد همين الان بر تست افسردگي بك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره افسردگي از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

احتمال خودكشي در مردان بيشتر است يا زنان؟

تحقيقات نشان مي‌دهد با وجود اينكه زنان بيش از مردان دست به خودكشي مي‌زنند، مردان 4 برابر بيشتر در پي اين اقدام جان خود را از دست مي‌دهند. چراكه مردان اغلب روش‌هاي خشن‌تري را براي خودكشي انتخاب مي‌كنند و احتمال نجات آن‌ها پايين است.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: احتمال خودكشي در كدام افراد بيشتر است


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۵۲:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره طلاق را مي توان به عنوان آخرين راه حل براي حل مشكلات خانوادگي و زناشويي دانست. اگر زندگي مشترك خود را دوست داريد و به دنبال نجات اين زندگي هستيد؛ مشاوره طلاق مي تواند به شما در تصميم گيري براي زندگيتان كمك كند. اما هدف در جلسات مشاوره طلاق منصرف كردن شما از طلاق نيست، بلكه در اين جلسات متخصص به شما كمك مي كند تا مشكلات خود را ريشه يابي كنيد. بعد از مشحص شدن ريشه مشكلات به كمك درمانگر مي توانيد قابل حل بودن يا غير قابل حل بودن اين مشكلات را مورد ارزيابي قرار دهيد. بعد از طي نمودن اين مسير مي توانيد با يك نگاه درست بهترين تصميم را براي زندگي مشترك خود بگيريد. حال اين تصميم طلاق باشد يا استحكام بخشيدن و حفظ اصولي زندگيتان، تصميمي است كه به درستي و آگاهانه انتخاب نموده ايد. در صورتي كه در چنين شرايطي قرار داريد توصيه مي كنيم از خدمات مشاوره طلاق ذهن نو بهرمند شويد.

 

بيشتر بخوانيد : زندگي بعد طلاق

منبع: مشاوره طلاق

مشاوره طلاق چيست؟

مشاوره طلاق يك راهكار براي رسيدن به آگاهي كافي براي انتخاب تصميم طلاق است. طلاق از جمله مسائلي است كه ممكن است براي هر كسي اتفاق بيافتد. مشاوره گرفتن براي طلاق يك امر حياتي است، چرا كه طلاق آسيب هاي جدي را براي هر دو نفر و به خصوص فرزندان به همراه دارد. طلاق تاثير زيادي را بر روي حل و آينده افراد مي گذارد كه اين تاثير بر روي زنان بيشتر است. بيشتر افراد از احكام طلاق و حقوقشان آگاه كافي ندارند و با نگاهي نادرست وارد فرايند طلاق مي شوند و تمام پل هاي پشت سر خود را خراب مي كنند.

بيشتر بخوانيد : جلوگيري از طلاق

 

علت طلاق چيست

اگر به بررسي علت طلاق در موارد مختلف بپردازيم مي توانيم از جمله اصلي ترين اين علت ها به موارد زير اشاره كنيم :

  • خيانت زن به مرد و يا مرد به زن
  • مشكلات جنسي و عدم رضايت زناشويي
  • تاثيرات اينترنت و شبكه هاي اجتماعي
  • اختلالات شخصيتي و مواردي مانند سوءظن، بدبيني، توهم، خودشيفتگي، عدم سازگاري و …
  • تفاوت هاي شخصيتي، فرهنگي و آموزشي
  • مسائل مالي

طلاق به دليل خيانت

يكي از عمده ترين دلايل طلاق بخصوص در سال هاي اخير خيانت است. متاستفانه آمار خيانت در ميان زوجين بالا رفته و همين موضوع موجب طلاق به دليل خيانت نيز مي شود. براي كسب اطلاعات بيشتر توصيه مي كنيم مقاله مشاوره خيانت را مطالعه نماييد.

طلاق به دليل مشكلات جنسي

مشكلات جنيس و همچنين عدم رضايت جنسي از همسر نيز از جمله موارد تاثير گذار در طلاق است. مشكلات جنسي مي تواند با كمك يك سكس تراپ متخصص در اين حوزه مورد درمان قرار گيرد. براي كسب اطلاعات بيشتر توصيه مي كنيم مقاله مشاوره جنسي را مطالعه نماييد.

 

طلاق به دليل تقاوت شخصيت

اختلالات شخصيت و رواني افراد در بسياري از مواقع زمينه ساز طلاق مي شوند. از جمله مهمترين اين اختلالات رفتاري و شخيصتي مي توان به موارد همچون سوءظن، پرخاشگري، عدم اطمينان در رابطه، اختلال نمايشگري، خودشيفتگي و … اشاره كرد. استفاده از مشاوره متخصص در زمينه مشاوره فردي و استفاده از تست روانشناسي تا حد زيادي به شما در خودشناسي و رفع مشكلاتتان كمك مي كند.

جلوگيري از طلاق

خراب كردن هميشه آسان‌تر از ساختن است؛ طلاق شايد اولين راه حل باشد اما بهترين راه حل نيست. چه بسا زندگي‌هاي مشتركي كه تنها به علت سوتفاهم و عدم درك درست متلاشي مي‌گردد و دنيايي از حسرت را برجاي مي‌گذارد. در يك رابطه زناشويي هر كدام از زن و مرد موظف به انجام تعهداتي هستند كه در قبال همسر خود بر عهده گرفته‌اند. اگر خدشه‌اي بر اين رابطه ايجاد شود قطعا انجام اين تعهدات به درستي صورت نگرفته است. بنابراين خوب است كه قبل از تصميم به طلاق اندكي به رفتارها و گفتارهاي خود دقت داشته باشيد تا مانع از جدايي و طلاق شويد. به همين دليل توصيه مي كنيم مقاله جلوگيري از طلاق را مطالعه نماييد.

خدمات ارائه شده در مشاوره طلاق

در مشاوره طلاق روانشناس در مورد موضوعات مختلفي با شما صحبت مي‌كند و تلاش مي‌نمايد تا تمام مشكلاتي كه در اين راه ممكن است گريبان گير شما شوند را در طول جلسات بررسي نمايد. از جمله خدمات مرتبط با مشاوره طلاق مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

مديريت هيجانات منفي در زوجين

جدايي و طلاق يكي از فرايندهاي دشوار در زندگي هر انساني است. اين رويداد براي اكثر افراد تجربه تلخ و ناخوشايندي است كه مي‌تواند هيجانات منفي متعددي را ايجاد نمايد. از جمله اين هيجانات مي‌توان به خشم، نفرت، احساس غم شديد و در نهايت درگيري با چرخه سوگواري اشاره كرد. علاوه بر اين هيجانات مي‌توانند توانايي ذهني هردوي زوجين را كاهش داده و كيفيت تصميم گيري آن‌ها را مختل كنند.

اولين كاري كه روانشناس در مشاوره طلاق انجام مي‌دهد اين است كه به افراد كمك مي‌كند تا بفهمند چگونه بايد اين هيجانات را در خود مديريت كنند. تصميم گيري براي طلاق تا زماني كه زن و مرد از نظر هيجاني بسيار آشفته هستند بهتر است به تعويق بيافتد چرا كه در اين شرايط ظرفيت‌هاي شناختي مغز تا حد زيادي كاهش پيدا مي‌كند و فرايندهايي نظير قضاوت و تصميم گيري تا حد زيادي مختل مي‌شوند. در اين موقعيت زن و شوهر هر تصميمي بگيرند در نهايت ممكن است به پشيماني بيانجامد.

بيشتر بخوانيد : فرزندان طلاق

 

بررسي آينده بعد از طلاق

طلاق گرفتن تصميم مهمي است كه بايد با دور انديشي و تامل كافي اتفاق بيافتد. شما بايد بتوانيد از قبل شرايط زندگي بعد از جدايي را پيش بيني كنيد و براي مشكلاتي كه ممكن است شما را تهديد نمايند برنامه ريزي نماييد. برنامه ريزي در مورد نحوه گذراندن مخارج زندگي و مسائل مرتبط با حضانت فرزندان از جمله مواردي هستند كه بايد از قبل در مورد آن‌ها بيانديشيد.

آماده سازي فرزندان

در فرايند طلاق ممكن است فرزندان با آسيب‌هاي جدي مواجه شوند چرا كه كودكان از نظر ذهني داراي نوعي خودمحوري هستند. اين مسئله باعث مي‌شود كه آن‌ها خود را در مركز دنيا ببينند و هر اتفاقي را به خود مربوط سازند. در بسياري از موارد بچه‌ها خود را مسئول جدايي والدين مي‌پندارند و همين امر احساس گناه و اضطراب شديدي را در آن‌ها به وجود مي‌آورد كه اين مسئله در جلسات مشاوره طلاق براي والدين شفاف سازي مي‌شود.

همچنين اگر جدايي ناگهاني و بدون اطلاع فرزندان انجام شود شدت آسيب‌ها بيشتر خواهد بود. كودكان در اين شرايط احساس مي‌كنند از جانب يكي از والدين طرد يا رها شده‌اند و اين مسئله تا حد زيادي به سبك دلبستگي آن‌ها آسيب مي‌زند. در نهايت جدا شدن ناگهاني كودك از يكي از والدين مي‌تواند به احساس خشم، ترس، اضطراب يا غم بسيار شديد منجر شود. براي جلوگيري از همه اين آسيب‌ها در مشاوره طلاق ياد مي‌گيريد كه چگونه در مورد مشكلات خود با كودك صحبت كنيد و او را براي فرايند طلاق آماده سازيد.

 

مشاوره طلاق ذهن نو

مركز مشاوره ذهن نو با دارا بودن متخصصين مجرب و با تجربه در زمينه طلاق و ساير موضوعات روانشناسي آماده خدمات رساني به تمامي مردم ايران هستند. شما مي توانيد از خدمات حضوري، تلفني و آنلاين اين مركز در سريع ترين زمان بهرمند شويد.

بيشتر بخوانيد : مشاوره خارج از كشور

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره طلاق مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا طلاق مسئله‌اي قابل پيش بيني است؟

طلاق پديده‌اي چند عاملي است و عوامل بسيار مختلفي در وقوع آن تاثير دارند. در نتيجه به طور دقيق هرگز نمي‌توان پيش بيني كرد كه زندگي يك زوج لزوما به طلاق و جدايي منجر مي‌شود اما فاكتورهاي خاصي وجود دارد كه مي‌تواند آسيب پذيري زندگي مشترك را در اين زمينه بالا برده و احتمال بروز جدايي را تقويت كنند. از جمله اين عوامل مي‌توان به رفتارهايي نظير سرزنشگري، اجتناب از گفت‌وگو، فقدان همدلي، عدم مسئوليت پذيري و زير پا گذاشتن احترام بين فردي اشاره كرد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره طلاق،
موضوع:
[ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۴۹:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افكار خودكشي از آن دست موضوعاتي است كه ممكن است به ذهن هر كسي خطور كند. اتفاقات تلخ زندگي و بيماري‌هاي روحي مانند افسردگي از جمله دلايل فكر كردن به خودكشي هستند. بسياري از ما حتي ازوقتي اين افكار را در خود يا اطرافيانمان مي‌بينيم دچار ترس مي‌شويم. اين ترس تا حد زيادي درست است؛ و شما حتماً بايد براي اين افكار راه‌حل جدي پيدا كنيد. بااين‌حال اين موضوع را هم به خاطر داشته باشيد كه افكار خودكشي در طول زندگي براي اكثر انسان‌ها پيش مي‌آيد؛ و فكركردن به آن به اين معنا نيست كه شما يا هركس ديگري واقعاً به خودش آسيب خواهد زد. با همه اينها خطر پايان‌دادن به زندگي موضوعي نيست كه آن را جدي نگيريم. در چنين شرايطي بهترين راهكار اين است كه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد.

منبع: افكار خودكشي

افكار خودكشي

افكار خودكشي مشكلي جدي است كه نبايد آن را ناديده گرفت. فكر كردن به خودكشي هميشه به اين معنا نيست كه فرد دست به چنين كاري خواهد زد. بااين‌حال روان‌شناسان معتقدند كه اين موضوع يكي از جدي‌ترين مسائلي است كه مي‌بايست مورد بررسي قرار بگيرد.

افكار خودكشي روي يك طيف بررسي مي‌شود، يعني گاهي اوقات اين افكار كاملاً جدي هستند؛ و خطر آسيب‌زدن به خود حقيقتا در بيمار وجود دارد. اما بسياري از مواقع افكار خودكشي خطر جاني ندارد و به‌زودي و با تغيير شرايط تمام مي‌شوند. بااين‌حال نظر تمامي متخصصين اين است كه شما بايد به علت خطور اين افكار توجه كنيد. پس حتما وقتي با افكار خودكشي مواجه مي‌شويد هرچه سريع‌تر موضوع را با يك روانشناس در ميان بگذاريد.

براي آشنايي با علائم خودكشي كليك كنيد.

نشانه هاي افكار خودكشي

بعضي از كساني كه دست به خودكشي مي‌زنند نشانه‌اي در رفتارشان ندارند. آن‌ها نمي‌خواهند كسي متوجه هدف آن‌ها شده و جلويشان را بگيرد. اما بسياري از مواقع نيز فكر كردن به خودكشي نشانه‌هاي مشخصي دارد. حتي در كساني كه تلاش مي‌كنند تا افكارشان را از ديگران مخفي كنند هم اين نشانه‌ها با كمي دقت قابل شناسايي هستند. در ادامه برخي از رايج ترين نشانه‌ها را نام برده‌ايم، در صورت مشاهده آن ها هر چه سريع تر به متخصصين روانشناسي مراجعه نماييد.

ابتلا به افسردگي

بيشتر كساني كه دست به خودكشي مي‌زنند درگير بيماري‌هاي روحي مختلف و به‌خصوص افسردگي هستند. به همين خاطر وقتي نشانه‌هاي افسردگي را در يك نفر مي‌بينيد و مخصوصا زماني كه اين نشانه‌ها شدت زيادي دارند، بهتر است احتمال خودكشي را در نظر بگيريد. نشانه‌هايي مثل به‌هم‌ريختن الگوي خواب‌وخوراك، ازدست‌دادن انگيزه، لذت نبردن از زندگي و مسائلي از اين دست رفتارهايي هستند كه بايد آن‌ها را جدي بگيريد. براي آشنايي با علائم افسردگي كليك كنيد.

ساير بيماري‌هاي روحي

فقط افسردگي نيست كه مي‌تواند خطر خودكشي را افزايش دهد. بيماري‌هاي روحي مختلف مثل اضطراب يا اختلالات شخصيت نيز مي‌توانند اين خطر را به همراه داشته باشند. گاهي اوقات بيماري‌هاي روحي آن‌قدر شدت پيدا مي‌كنند كه فرد احساس مي‌كند تحمل خود را براي مبارزه با آن‌ها از دست داده است.

براي مثال در اختلال شخصيت مرزي يا نمايشي نيز احتمال خودكشي بالاست. اين افراد معمولاً براي اينكه ديگران را تحت‌تأثير قرار بدهند يا به‌عبارت‌ديگر براي جلب‌توجه دست به چنين رفتاري مي‌زنند. اما گاهي اوقات نيز رفتار آن‌ها واقعاً به اين خاطر است كه احساس مي‌كنند ديگر تحمل شرايط را ندارند. صرف‌نظر از دليلي كه اين بيماران را به سمت خودكشي مي‌كشاند وجود اختلالات رواني يكي از نشانه‌هايي است كه مي‌بايست جدي گرفته شود. براي آشنايي بيشتر با نشانه هاي مربوط به احتمال خودكشي كليك كنيد.

صحبت‌هاي نااميدانه

اگر به دنبال نشانه‌هاي افكار خودكشي هستيد به صحبت‌هاي طرف مقابل با دقت گوش كنيد. بسياري از كساني كه درگير اين افكار هستند در صحبت‌هايشان علائمي را نشان مي‌دهند. براي مثال ممكن است آنها بگويند كه ديگر تحمل‌شان تمام شده است يا اميدي به ادامه زندگي ندارند.

حرف‌زدن از مرگ نشانه افكار خودكشي

صحبت‌كردن از مرگ يكي از جدي‌ترين نشانه‌هاي افكار خودكشي است. اگر مرگ اطرافيان يا خود فرد يكي از دغدغه‌هاي ذهني او شده است بايد اين موضوع را جدي بگيريد. براي مثال ممكن است آنها از اين صحبت كنند كه مرگ يك راه نجات است و مي‌تواند شرايط را تغيير دهد.

وسايل خودكشي

خريدن داروهاي زياد، طناب، اسلحه يا هر چيز ديگري كه مي‌تواند ابزاري براي خودكشي باشد به اين معني است كه افكار خودكشي در فرد به مرحله بسيار جدي رسيده است و هرچه سريع‌تر بايد براي درمان آن اقدامي انجام شود.

نوشتن وصيت‌نامه يا رفتارهاي مشابه

به غير از حرف‌زدن از مرگ، رفتارهايي مثل نوشتن وصيت‌نامه، حلاليت گرفتن از ديگران يا هر رفتار مشابه ديگري نشان‌دهنده وجود افكاري براي خودكشي است.

داشتن سابقه خودكشي

اگر فرد تجربه خودكشي يا حتي آسيب‌زدن به خود را دارد يا ديگران را به اين كار تهديد كرده است، اين موضوع يكي ديگر از نشانه‌هايي است كه بايد آن را جدي بگيريد.

دلايل فكر كردن به خودكشي

خودكشي مي‌تواند دلايل بسياري داشته باشد. اينكه يك نفر درگير افكار خودكشي مي‌شود با توجه به شخصيت، ميزان آسيب‌پذيري در برابر مشكلات و همين‌طور نوع باورها و افكاري كه در زندگي دارد متفاوت خواهد بود. براي مثال كساني كه مشكلات را به‌صورت چالش‌هايي در زندگي مي‌بينند كمتر از كساني كه مشكلات را به‌صورت بحران مي‌بينند به خودكشي روي مي‌آورند. مرگ عزيزان، مشكلات اقتصادي، بيماري‌هايي كه باعث ناتواني يا مرگ مي‌شوند نيز از جمله دلايل ديگري هستند كه باعث افكار خودكشي مي‌شوند.

علاوه بر اين‌ها گاهي اوقات كساني كه به سراغ خودكشي مي‌روند مي‌خواهند توجه ديگران را به سمت خودشان جلب كنند. اين افراد بسياري از مواقع واقعاً قصد اين را ندارند كه خود را از بين ببرند. اما افكاري مثل انتقام گرفتن از يك معشوق بي‌وفا يا كساني كه در حق آن‌ها كار بدي را مرتكب شده‌اند مي‌تواند يكي از دلايل فكر كردن به خودكشي باشد.

مشكلات فيزيولوژيك نيز يكي ديگر از دلايلي است كه فكر كردن به خودكشي را به همراه خواهد داشت. تحقيقات نشان داده كم‌شدن سروتونين در مغز با خودكشي ارتباط مستقيمي دارد. به‌علاوه اين كم‌شدن مي‌تواند روش‌هاي انتخابي فرد براي آسيب‌زدن به خود را خشن‌تر كند. براي آشنايي بيشتر با علل خودكشي كليك كنيد.

راه هاي پايان دادن به افكار خودكشي

فكرهاي‌تان را بست ندهيد

هر فكري مي‌توانند شما را در خودش غرق كند. احتمالاً متوجه اين موضوع شده‌ايد كه هرچه بيشتر درگير يك فكر مي‌شويد هيجان‌هاي مربوط به آن نيز بيشتر مي‌شود. پس اولين راهكار براي مبارزه با افكار خودكشي اين است كه فكرهاي‌تان را ادامه ندهيد. وقتي افكار خودكشي در ذهن‌تان پديدار شد، سعي كنيد حواس‌تان را به كار ديگري پرت كنيد و يا مسير فكري را تغيير دهيد.

با ورزش افكار خودكشي را دور كنيد

ورزش‌كردن باعث آزاد شدن هورمون‌هايي مي‌شود كه شادي و نشاط را به شما برمي‌گرداند. به همين خاطر اگر مي‌خواهيد از افسردگي و خطر خودكشي دوري كنيد ورزش مرتب را در برنامه روزانه خود قرار بدهيد. اين كار به شما كمك مي‌كند تا نشاط و انگيزه بيشتري را براي زندگي‌تان تجربه كنيد. شما براي شاد بودن و ترشح هورمون هاي دوپامين، سروتونين و اندروفين نياز به مواد مخدر يا الكل نداريد، كافي است به طور مرتب ورزش كنيد.

از بين بردن ابزار خودكشي

همان‌طور كه گفتيم يكي از عوامل خطر براي خودكشي اين است كه فرد وسايلي را براي اين كار تهيه كند. گاهي اوقات كه افكار خودكشي به ذهن شما هجوم مي‌آورند، در دسترس‌بودن اين وسايل مي‌تواند فرصت فكركردن را از شما بگيرد. پس بهتر است محيط خانه‌تان را از اين وسايل پاك كنيد. اين كار باعث مي‌شود فرصت بيشتري براي غلبه بر هيجانات و افكار منفي داشته باشيد.

حضور در گروه هاي حمايتي

يكي از بهترين راهكارها اين است كه از گروه‌هاي حمايتي (NGO)ها كمك بخواهيد. اين گروه‌ها از افرادي تشكيل شده‌اند كه تجربيات و افكار مشابه شما دارند. به همين خاطر شما با صحبت‌كردن با آنها مي‌توانيد راهكارهاي مناسبي را براي مبارزه با افكارتان پيدا كنيد.

از يك دوست كمك بخواهيد

احساس اينكه ما مورد حمايت يك نفر هستيم مي‌تواند خطر خودكشي را تا حد زيادي كاهش دهد. پس اگر درگير اين افكار شده‌ايد سعي كنيد با ديگران ارتباط تان را حفظ كنيد و يا حتي بيشتر كنيد. افكار و احساسات خود را با يك دوست نزديك در ميان بگذاريد؛ و از آن‌ها بخواهيد كه در اين شرايط همراه شما باشند.

به دنبال راه‌حل باشيد

حتي بزرگ‌ترين مشكلات نيز راهي براي حل شدن دارند. وقتي دچار مشكل مي‌شويد سعي كنيد براي برطرف‌كردن آن كاري انجام بدهيد. اين كار باعث مي‌شود اميد به زندگي به شما برگردد.

با اورژانس اجتماعي تماس بگيريد

وقتي افكار خودكشي در شما زياد مي‌شود يا از اين مي‌ترسيد كه دست به اقدام خطرناكي بزنيد يك راه‌حل فوري اين است كه با اورژانس اجتماعي تماس بگيريد. كساني كه در اين مركز با شما صحبت مي‌كنند تخصص كافي در مديريت بحران دارند. و همين موضوع تا حد زيادي مي‌تواند شما را از خطر نجات بدهد.

اهميت مشاوره براي افكار خودكشي

اگرچه افكار خودكشي بسياري از مواقع به معناي اقدام براي خودكشي نيستند بااين‌حال بايد اين افكار را جدي گرفت. ادامه پيدا كردن اين افكار خيلي از مواقع مي‌تواند خطر خودكشي را بيشتر كند. يا ممكن است نگراني و ترس زيادي به همراه داشته باشد. مهم‌ترين اقدامي كه براي كاهش خطر خودكشي مي‌توانيد انجام بدهيد اين است كه از يك مشاور كمك بگيريد. وقتي شما از خودكشي با ديگران صحبت مي‌كنيد ممكن است حرف‌هاي شما را جدي نگيرند. يا شايد كاري از دست آن‌ها براي شما برنيايد. اما يك مشاور با توجه به تخصص و تجربه‌اي كه دارد مي‌تواند به شما براي كنترل شرايط كمك كند. براي دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

به‌علاوه بسياري از مواقع اين افكار به دليل بيماري‌هاي روحي شكل گرفته است كه نياز به درمان جدي دارند. يا شايد شما درگير مشكلاتي شده باشيد كه به‌تنهايي نتوانيد آن‌ها را حل كنيد. در اين شرايط كمك‌گرفتن از تخصص يك مشاور بهترين كمكي است كه مي‌توانيد براي خودتان انجام بدهيد.

براي دريافت مشاوره تلفني در زمينه علائم خودكشي مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور مي‌توانم به كسي كه دچار افكار خودكشي شده كمك كنم؟

بهتر است به اين افراد نشان بدهيد كه آن‌ها را درك مي‌كنيد. سعي كنيد زمان بيشتري را در كنار آن‌ها باشيد؛ محيط خانه را از وسايلي كه مي‌توان با آنها خودكشي كرد خالي كنيد و از همه مهم‌تر فرد را براي كمك‌گرفتن از يك مشاور تشويق كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: افكار خودكشي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: افكار خودكشي،
موضوع:
[ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۴۵:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

برخورد با پسري كه دوست دختر دارد بايد چطور باشد؟ با رسيدن فرزندتان به سنين نوجواني اين سؤال براي شما هم پيش خواهد آمد. فرهنگ كشور ما نگاه مثبتي به رابطه‌هاي پيش از ازدواج ندارد. بااين‌حال بسياري از نوجوانان وقتي به سن بلوغ مي‌رسند به سراغ ارتباط با جنس مخالف مي‌روند. در اين زمان نوع واكنش پدر و مادرها يكي از موضوعات مهمي است كه بايد به آن توجه كرد. برخورد منفي شما مي‌تواند باعث پنهان‌كاري فرزندتان از شما بشود؛ در مقابل برخوردهاي بيش از حد سهل‌گيرانه هم مي‌تواند خطراتي را براي فرزندتان به همراه داشته باشد. براي كسب اطلاعات لازم براي برخورد صحيح با فرزند پسرتان در اين شرايط در ادامه اين مقاله با ما همراه باشيد، و يا از خدمات مشاوره نوجوان استفاده نماييد.

منبع: نحوه برخورد پدر و مادر با نوجوان پسري كه رابطه با جنس مخالف دارد

نشانه هاي پسري كه دوست دختر دارد

ترس از برخورد والدين بسياري از مواقع باعث مي‌شود كه فرزندتان ارتباط با جنس مخالف را از شما پنهان كند. در چنين شرايطي شما بايد دقت بيشتري به رفتار فرزندتان داشته باشيد. نوجوانان هرچقدر هم كه در پنهان كردن اين موضوع قوي باشند باز هم در رفتارشان نشانه‌هايي را به جا مي‌گذارند. به همين خاطر شما مي‌توانيد با دقت‌كردن در رفتارهاي فرزندتان تا حدودي از شرايط آگاه شويد. بعضي از مهم‌ترين اين نشانه‌ها به شرح زير است. پيشنهاد مي‌شود حتما مقاله تربيت نوجوان را هم بخوانيد.

استفاده بيش از حد از تلفن همراه

اولين نشانه‌اي كه معمولاً در رفتار پسري كه دوست دختر دارد ديده مي‌شود، بيشتر شدن استفاده از تلفن همراه است. آنها نسبت به گذشته زمان بيشتري را مشغول صحبت‌كردن با تلفن يا پيام دادن هستند. به‌خصوص اينكه معمولاً سعي مي‌كنند تا اين رفتار از چشم شما پنهان باشد.

تمايل بيشتر به تنهايي از نشانه هاي پسري كه دوست دختر دارد

همان‌طور كه گفتيم نوجوان معمولاً سعي مي‌كند تا ارتباطش با جنس مخالف را از شما پنهان كند. به همين خاطر يكي از رفتارهايي كه ممكن است در آنها ببينيد تمايل و اصرار به تنها بودن است. آنها معمولاً سعي مي‌كنند زمان بيشتري را در اتاقشان بگذرانند. يا خيلي از مواقع براي بيرون رفتن از خانه همراه شما نمي‌آيند. البته اين رفتار مي‌تواند دلايل بسيار ديگري هم داشته باشد. به همين خاطر بهتر است تنها با ديدن يك نشانه راجع به فرزندتان قضاوت نكنيد.

توجه بيشتر به ظاهر

ممكن است ببينيد فرزندتان جديداً بيشتر از قبل به ظاهر خودش توجه مي‌كند. البته اين موضوع در سنين نوجواني بسيار طبيعي است. و همان‌طور كه گفتيم شما نمي‌توانيد تنها با يك نشانه راجع به آن‌ها قضاوت كنيد. بااين‌حال اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان نسبت به گذشته در مورد ظاهرش حساس‌تر شده بهتر است كمي بيشتر به اين موضوع دقت كنيد.

كنجكاوي نسبت به جنس مخالف

وقتي نوجوانان وارد رابطه با جنس مخالف مي‌شوند كنجكاوي‌هايشان نيز بيشتر مي‌شود. آنها معمولاً با دقت بيشتري جنس مخالف را در نظر مي‌گيرند؛ و ممكن است گاهي وقت‌ها سؤالاتي هم از شما بپرسند. اين رفتارها در كشور ما و به دليل شرايطي مثل تفكيك جنسيتي كه در مدارس وجود دارد بيشتر نيز خواهد بود. زيرا نوجوانان شناخت چنداني از يكديگر ندارند؛ و در اين سن تفاوت‌هايي كه در خود و جنس مخالف مي‌بينند براي‌شان تعجب‌آور خواهد بود.

برخورد با پسري كه دوست دختر دارد

از برخورد منفي خودداري كنيد

بسياري از پدر و مادرها وقتي متوجه دوستي فرزندشان با يك دختر مي‌شوند رفتار تندي نشان خواهند داد. نگراني از مشكلاتي كه اين رابطه مي‌تواند براي فرزندمان داشته باشد و همين‌طور مخالف بودن آن با فرهنگ كلي كشور از جمله دلايل اين موضوع است.

بااين‌حال مشاورين معتقدند كه بسياري از مواقع برخورد تند شما چيزي را عوض نخواهد كرد. نزديك شدن به جنس مخالف يكي از مراحل طبيعي رشد فرزند شما است. و بدرفتاري شما نمي‌تواند جلوي اين موضوع را بگيرد. اين كار شما تنها باعث مي‌شود كه فرزندتان از اين به بعد مسائلش را از شما پنهان كند؛ و اين مي‌تواند مشكلات بيشتري را براي آنها ايجاد نمايد. به همين خاطر اولين نكته‌اي كه بايد به آن توجه كنيد اين است كه از رفتارهاي تند و منفي خودداري كنيد.

برخورد با پسري كه دوست دختر دارد | نشان بدهيد كه او را درك مي‌كنيد

بسياري از ما به فرزندمان مي‌گوييم كه رابطه داشتن با جنس مخالف براي آن‌ها زود است. يا به هر ترتيب ديگري مي‌خواهيم به آنها نشان بدهيم كه هنوز بچه هستند. اين كار شما باعث مي‌شود فرزندتان احساس كند كه شما او را درك نمي‌كنيد. و همين موضوع باعث فاصله‌گرفتن آن‌ها از شما مي‌شود.

واقعيت اين است كه فرزند شما به سن بلوغ رسيده و تمايل آنها براي برقراري رابطه با جنس مخالف بسيار طبيعي است. پس سعي كنيد در صحبت‌هايتان به‌جاي مسخره كردن نوجوان و احساسات او، نشان بدهيد كه متوجه نيازها و بزرگ‌شدنش هستيد. وقتي نوجوان احساس كند شما او را درك مي‌كنيد بيشتر به شما اعتماد خواهد كرد. و اين موضوع تأثير بسياري در رابطه شما خواهد گذاشت. به‌خصوص اينكه آنها از اين به بعد بيشتر به شما اعتماد خواهند كرد و مشكلات‌شان را با شما در ميان خواهند گذاشت.

آگاهي فرزندتان از يك رابطه سالم را بالا ببريد

نوجوانان به لحاظ جسمي و جنسي آمادگي رابطه داشتن با جنس مخالف را پيدا كرده‌اند. اما ذهن آنها هنوز توانايي لازم براي استدلال كردن و مديريت يك رابطه را ندارد. اين موضوع بسياري از مواقع باعث آسيب‌ديدن روحي نوجوانان از يك رابطه مي‌شود. يا ممكن است آنها در خطر سوءاستفاده‌هاي مختلف قرار بگيرند.

خيلي اوقات هم ناتواني در كنترل يك رابطه مي‌تواند مشكلات تحصيلي و اجتماعي بيشتري براي آنها ايجاد كند. به همين خاطر يكي از مهم‌ترين وظايف پدر و مادر اين است كه آگاهي فرزندتان از يك رابطه سالم و ويژگي‌هاي آن را افزايش بدهيد. بهتر است در جريان رابطه فرزندتان با جنس مخالف باشيد؛ و زمان‌هايي كه احساس مي‌كنيد اين رابطه از حالت نرمال آن خارج شده با او صحبت كنيد؛ اشتباهاتش را به او نشان بدهيد و همين‌طور راه‌هاي اصلاح آن را نيز به وي آموزش بدهيد.

برخورد با پسري كه دوست دختر دارد | آموزه هاي جنسي لازم را بدهيد

يكي ديگر از آموزش‌هاي لازم هنگامي كه فرزندتان وارد يك رابطه مي‌شود آموزش‌هاي جنسي هستند. تمايل نوجوانان به رابطه جنسي و درعين‌حال نداشتن دانش كافي مي‌تواند مشكلات بسياري را در اين سنين براي آنها ايجاد كند. سعي كنيد حد و مرزهايي كه فرزندتان مي‌بايست در اين زمينه رعايت كند، اطلاعات مناسب راجع به بيماري‌هاي جنسي و همين‌طور زمان و نحوه صحيح رابطه را با او در ميان بگذاريد. براي آشنايي با نحوه مديريت نيازهاي جنسي نوجوان كليك كنيد.

خط‌قرمزها را مشخص كنيد

اينكه شما نبايد در مقابل دوستي فرزندتان با جنس مخالف برخورد تندي داشته باشيد به معناي آن نيست كه آن‌ها را براي اين روابط كاملاً آزاد بگذاريد. بلكه بهتر است حد و مرزهاي كاملاً واضح و مشخصي براي اين رابطه تعيين كنيد. براي مثال راجع به زمان‌هاي بيرون رفتن يا صحبت با تلفن قوانين مشخصي در نظر بگيريد. و يا راجع به اهميت توجه به ساير جنبه‌هاي زندگي مثل حضور در خانواده يا انجام تكاليف درسي با آنها صحبت كنيد.

به حريم شخصي فرزندتان احترام بگذاريد

يكي از اشتباهات بسياري از والدين اين است كه چيزي به‌عنوان حريم شخصي براي فرزندشان قائل نيستند. چك كردن تلفن همراه، كيف و وسايل شخصي از جمله رفتارهايي هستند كه خيلي از پدر و مادرها انجام مي‌دهند. اما بهتر است به اين موضوع توجه داشته باشيد كه اين كارها صرفاً باعث بي‌اعتمادي فرزندتان به شما مي‌شود.

هرچقدر شما در اين مسائل سخت‌گيري بيشتري داشته باشيد در واقع به فرزندتان اين پيام را مي‌دهيد كه از پنهان‌كاري‌هاي بيشتري استفاده كند. بهتر است به‌جاي دور زدن حريم شخصي فرزندتان فضايي را در خانواده ايجاد كنيد كه آن‌ها بتوانند به‌راحتي راجع به مسائل مختلف با شما صحبت كنند.

نقش مشاور در برخورد با پسري كه دوست دختر دارد

اينكه فرزند شما وارد رابطه با جنس مخالف شده موضوعي است كه تا حد زيادي نياز به مديريت و كنترل دارد. همان‌طور كه گفتيم اگرچه بلوغ جسمي و جنسي فرزند شما را براي داشتن رابطه با جنس مخالف آماده كرده اما آنها آگاهي لازم براي مديريت ابعاد مختلف يك رابطه عاطفي را ندارند. به همين خاطر اين شما هستيد كه بايد از دور و به‌صورت غيرمستقيم رابطه فرزندتان را مديريت كنيد؛ و به‌تدريج آموزش‌هاي لازم را به آنها بدهيد. اما بسياري از پدر و مادرها خودشان نيز آگاهي كافي از اين مسائل ندارند؛ و اين موضوع مي‌تواند شرايط را به‌مراتب بدتر كند.

به همين خاطر بهتر است در اين شرايط از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين با توجه به تخصص و تجربه‌اي كه دارند مي‌توانند آگاهي‌هاي لازم را به شما و نوجوان بدهند. و از بروز بسياري از مشكلات جلوگيري كنند. براي مطالعه درباره روانشناسي نوجوان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور با پسر راجع به حدومرز رابطه با دوست دختر صحبت كنم؟

اگر صحبت‌هاي شما شكل بايد و نبايد كردن داشته باشد تأثيري روي فرزندتان نخواهد داشت. زيرا آنها نياز دارند كه از دليل اين مسائل آگاه بشوند. در يك فرصت مناسب با فرزندتان صحبت كنيد و دلايل خود را براي رعايت حد و مرزها با آنها در ميان بگذاريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نحوه برخورد پدر و مادر با نوجوان پسري كه رابطه با جنس مخالف دارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۴۲:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تست خيانت همسر يا سنجش خيانت همسر از آن دسته مسائلي است كه شايد حداقل يك‌بار در طول رابطه زناشويي به ذهن هركسي رسيده باشد. شايد به دليل بعضي نشانه‌هاي عجيب و يا گاهي صرفاً به دليل نگراني يا بدبيني درگير اين سؤال بشويم كه آيا همسرم به من خيانت مي‌كند؟ براي پيدا كردن جواب اين سؤال بايد برخي نشانه‌هاي خيانت را در رفتار همسر خود در نظر بگيريد. بااين‌حال حتي اگر اين نشانه‌ها را در رفتار او ديديد، بهتر است پيش از قضاوت، در مورد شرايط احتمالي بيانديشيد و به جاي متهم كردنش با سنجش رفتار و گفتار او پي به علائم‌خيانت ببريد. توصيه مي‌كنيم قبل از هر چيز با مشاور خانواده نيز موضوع شك خود را مطرح نماييد.

بيشتر بخوانيد : كشف خيانت همسر

منبع: تست خيانت سنجي همسر

تست خيانت همسر

خيانت نشانه‌هايي را در رفتار برجا مي‌گذارد كه قابل پيگيري هستند؛ اگر اين نشانه‌ها را در رابطه خود مي‌بينيد به اين معناست كه بايد مراقبت بيشتري از رابطه داشته باشيد. اكثر كساني كه مرتكب خيانت مي‌شوند اين رفتارها را از خود نشان مي‌دهند، اما به اين موضوع نيز توجه داشته باشيد كه وجود اين نشانه‌ها هميشه به معناي خيانت نيست و علاوه بر اين نبودن آن‌ها نيز هميشه به اين معني نيست كه همسرتان به شما وفادار است. بااين‌حال همان‌طور كه گفته شد در اكثر مواقع اين نشانه‌ها در رفتار فردي كه مرتكب خيانت شده ديده مي‌شود. اين نشانه‌ها عبارتند از:

سنجش ميزان ابراز علاقه

همسرتان تا چه حد به شما ابراز علاقه مي‌كند؟ آيا رفتار و صحبت‌هاي همسرتان نشان‌دهنده محبت او به شماست يا احساس مي‌كنيد حداقل براي مدتي است كه او نسبت به گذشته سردتر شده است؟ ابراز علاقه چه به‌صورت كلامي و چه در رفتار يكي از مهم‌ترين نشانه‌هايي است كه پويايي رابطه شما را نشان مي‌دهد. به همين خاطر اگر احساس مي‌كنيد جاي اين مسئله در زندگي شما خاليست بهتر است نسبت به آن حساس باشيد. از بين رفتن علاقه و نبود ابراز محبت حتي اگر به معناي خيانت نباشد مي‌تواند از دلايلي باشد كه در آينده باعث بروز آن شود.

تست خيانت با بررسي مدت زماني كه به شما اختصاص مي دهد

همسرتان چه مقدار از زمان خود را به شما و يا فرزندانتان اختصاص مي‌دهد؟ اگر احساس مي‌كنيد او براي شما زمان كافي ندارد و با بهانه‌هاي مختلف به دنبال برنامه‌هايي به‌غيراز حضور در خانه است و يا اگر تمايلي به وقت‌گذراني‌هاي دونفره ندارد، بهتر است كمي با دقت بيشتر به اين موضوع توجه داشته باشيد.

بيشتر بخوانيد : روابط فرازناشويي

توجه به ميزان ميل به رابطه جنسي

شايد يكي از اصلي‌ترين نشانه‌هايي كه از گذشته تا به امروز براي سنجش خيانت مورداستفاده قرار مي‌گيرد پرسيدن اين است كه “آيا همسرتان به‌اندازه گذشته نسبت به شما ميل جنسي دارد يا خير؟” و “آيا كيفيت رابطه شما براي هر دو طرف رضايت‌بخش است؟” نارضايتي‌هاي جنسي را شايد بتوان يكي از جدي‌ترين دلايل بروز خيانت يا جدايي دانست و به همين خاطر اگر در اين زمينه دچار مشكل هستيد؛ بهتر است براي برطرف كردن آن اقدام كنيد. علاوه بر اين اگر احساس مي‌كنيد همسرتان اخيراً به‌اندازه گذشته تمايلي به برقراري رابطه جنسي ندارد بهتر است راجع به اين موضوع با وي صحبت كنيد.

تست خيانت با توجه به تغييرات ناگهاني در رفتار

آيا اخيرا رفتار و خلق‌وخوي همسرتان به‌طور ناگهاني تغيير كرده است؟ براي مثال شيفت‌هاي كاري سنگين‌تر دارد كه پيش‌ازاين وجود نداشته يا ميل به رابطه با دوستان و يا حتي محبت بيش‌ازحدي كه در گذشته نسبت به شما نداشته، نشان مي‌دهد؟ اين تغييرات ناگهاني مي‌تواند دلايل بسياري داشته باشد كه يكي از آن‌ها خيانت است. اكثر مردان/زنان براي توجيه خيانت‌هاي خود بهانه‌هايي مثل رفتن به يك سفر كاري مي‌آورند كه شايد بار اول باشد آن را مي‌شنويد، اما برخي ديگر نيز به دليل احساس گناه و عذاب وجدان رفتار دوستانه‌تري پيدا مي‌كنند.

دعوا و قهرهاي طولاني‌مدت

دعواهاي بسيار يا قهرهاي طولاني‌مدت از ديگر عواملي است كه مي‌تواند نشانه‌اي از خيانت باشد و يا تبديل به دليل و انگيزه‌اي براي آن شود. به همين خاطر اگر احساس مي‌كنيد چنين مشكلي ميان شما و همسرتان وجود دارد، بهتر است براي برطرف كردن مشكل با همسرتان صحبت كنيد و يا اگر احساس مي‌كنيد شرايط وخيم‌تر از آني است كه به‌تنهايي بتوانيد از پس آن بربياييد بهتر است در اين زمينه از يك مشاور خانواده كمك بگيريد.

مشكلات شخصيتي

وجود بيماري‌هاي روحي و مشكلات شخصيتي به‌خصوص اختلالات شخصيتي نظير شخصيت خودشيفته يا اختلال دوقطبي را بهتر است زنگ خطري براي خيانت بدانيد. تحقيقات روانشناسان نشان مي‌دهد افرادي كه با اين بيماري‌ها درگير هستند با احتمال بيشتري به همسر خود خيانت خواهند كرد. زيرا برخي از آن‌ها مانند اختلال شخصيت خودشيفته خود را براي انجام هر كاري محق مي‌دانند و برخي ديگر مانند مبتلايان به اختلال دوقطبي هنگامي‌كه دچار دوره‌هاي شيدايي مي‌شوند نمي‌توانند بر اساس تفكر و منطق تصميم بگيرند.

بيشتر بخوانيد : درمان خيانت

با شوهر / زن خيانتكار چه كنم؟

اگر با توجه به نشانه‌هاي بالا يا هر دليل ديگري متوجه شده‌ايد كه همسرتان به شما خيانت مي‌كند، بايد نسبت به اين موضوع واكنش نشان دهيد. اما همان‌طور كه گفته شد بهتر است در اولين قدم به‌جاي متهم كردن همسرتان با او صحبت كنيد و توضيحاتي كه او براي رفتارش دارد را بشنويد.

در چنين شرايطي بهتر است از يك مشاور خانواده نيز كمك بگيريد. عزيزان و اطرافيان همه ما معمولاً به دليل علاقه‌اي كه دارند نسبت به مسائل بسيار احساسي برخورد مي‌كنند و علاوه بر اين آن‌ها دانش و تجربه كافي براي راهنمايي شما را ندارند. به همين خاطر بهتر است كه راجع به شرايط پيش‌آمده با يك مشاور صحبت كنيد و براي برطرف كردن مشكل از او كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره تلفني خيانت كليك كنيد.

گرفتن تست خيانت براي نگراني

اگر از اين تست ها براي از بردن نگراني هاي خود در مورد احتمال خيانت يا تكرارخيانت همسرتان استفاده مي‌كنيد، بايد بدانيد كه به تنهايي نمي‌توانيد در اين باره تصميمي منطقي بگيريد. چرا كه علاوه بر درگير بودن احساساتتان، توانايي تشخيص نشانه ها و رفع آن ها به عهده متخصصين است. پس حتما در شرايطي كه در مورد تعهدات همسرتان شبهه داريد، حتما از خدمات مشاوره استفاده نماييد. براي كاهش ترس از خيانت كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور بفهمم همسرم به من خيانت مي‌كند يا خير؟

بعضي نشانه‌ها مانند تغيير رفتار ناگهاني، بي‌ميلي نسبت به برقراري رابطه جنسي و همين‌طور سردي عاطفي مي‌توانند نشان‌دهنده خيانت باشند. بااين‌حال بهتر است پيش از قضاوت راجع به اين موضوع با همسرتان صحبت كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست خيانت سنجي همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست خيانت سنجي همسر،
موضوع:
[ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۴۷:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

انجام تست اعتياد به ب2 يا بوپرنورفين، خواسته بسياري از افرادي كه از اين دارو استفاده مي‌كنند يا خانواده‌هاي آنهاست. با توجه به اينكه اين دارو مي‌تواند خاصيت اعتيادآوري بالايي داشته باشد استفاده از آن باعث نگراني بسياري از خانواده‌ها مي‌شود. به ويژه اينكه مصرف كنندگان اين دارو معمولاً در حال ترك اعتياد به يك ماده مخدر ديگر هستند، ايجاد يك وابستگي جديد مي‌تواند موضوع نگران كننده‌اي براي فرد و خانواده باشد. براي انجام تست اعتياد به ب2 دو راه وجود دارد. شما مي‌توانيد با استفاده از كيت‌هاي تشخيصي اعتياد به ب 2 يك جواب سريع و نسبتاً دقيق راجع به اين نگراني خود پيدا كنيد. همچنين مي‌توانيد با انجام آزمايش خون و درخواست براي شناسايي اعتياد به ب2، نتيجه قابل اطمينان تري به دست آوريد. در ادامه مقاله به بررسي كامل راه‌هاي ترك ترياك مي‌پردازيم. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

منبع: تست اعتياد به ب2

قرص ب2 يا بوپرنورفين چيست؟

بوپرنورفين يا ب2 يك داروي مسكن نيمه صنعتي است كه در مراكز درماني براي كاهش دردهاي متوسط تا شديد از آن استفاده مي‌شود. درعين حال اين دارو به دليل خاصيت مخدرگونه اي كه دارد معمولاً از جانب كلينيك‌هاي ترك اعتياد براي درمان اعتياد به مواد مخدر مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در كنار تمامي خصايص درماني بوپرنورفين، اين دارو درصورتي كه براي مدت طولاني مورد استفاده قرار بگيرد مي‌تواند خاصيت اعتيادآوري داشته و مصرف كنندگان را درگير وابستگي به يك داروي جديد نمايد. براي آشنايي بيشتر با علائم اعتياد به قرص ب 2 كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : تست اعتياد

 

تست اعتياد به ب2 چيست

بررسي غلظت ب2 در ادرار

يكي از روش‌هاي تشخيص اعتياد به داروي بوپرنورفين استفاده از كيت‌هاي تشخيصي به نام rapid bup test است. اين شيوه از ارزيابي، اگرچه با سرعت بالا و بدون نياز به تجهيزات آزمايشگاهي خاص قابل اجراست اما قدرت تشخيصي بالايي ندارد و احتمال اشتباه يا منفي كاذب در اين تست وجود دارد. زيرا اين تست صرفاً در شرايطي نتيجه اعتياد را مثبت نشان مي‌دهد كه غلظت بوپرنورفين در ادرار به 10 ميلي گرم يا بيشتر از آن رسيده باشد. درصورتي‌كه به هر دليلي غلظت اين دارو در ادرار فرد كمتر باشد، تست قدرت تشخيص آن را ندارد. به طور كلي در اين شيوه، آنتي بادي‌هايي به نام مونوكلونال مورد بررسي قرار مي‌گيرند و درصورتي كه غلظت بوپرنورفين در ادرار كمتر از ميزان مشخص باشد محل‌هاي اتصال به ذرات پوشيده شده از آنتي بادي را در تست پر نمي‌كند.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به ب2

تست اعتياد به ب2 | بررسي اعتياد به ب2 از طريق آزمايش خون

اگرچه استفاده از داروي ب2 در آزمايش خون مشخص نمي‌شود و حتي مي‌تواند پاسخ تست اعتياد شما را به طور كلي منفي نمايد اما در صورتيكه از آزمايشگاه خواسته شود تا نمونه خون را به لحاظ وجود بوپرنورفين بررسي نمايد، مي‌توان با بررسي مشتقات مورفين، استفاده فرد از بوپرنورفين در يك هفته گذشته را مورد بررسي قرار داد. اين شيوه از تست اعتياد به ب2 اگرچه دقت بيشتري دارد اما برخلاف بررسي نمونه ادرار به حدود يك هفته زمان احتياج دارد.

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به ب2

منفي شدن تست اعتياد با مصرف ب2

داوري ب2 يا بوپرنورفين خاصيت سم‌زدايي بسيار قويي دارد و به طور علمي مصرف آن باعث از بين رفتن نشانه‌هاي اعتياد به مواد مخدر مي‌شود. به همين خاطر بسياري از مبتلايان به سومصرف مواد مخدر از چند روز پيش از انجام آزمايش اعتياد از داروي بوپرنورفين استفاده مي‌كنند و نتيجه تست خود را خلاف واقعيت نشان مي‌دهند. با اين حال مصرف كنندگان اين دارو بايد در نظر داشته باشند كه امروزه اكثر مراكز آزمايش اعتياد از كيت هاي مخصوص براي تشخيص مصرف ب 2 نيز استفاده مي كنند. مصرف خودسرانه بوپرنورفين مي‌تواند باعث وابستگي به اين دارو شود. جهت دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

مثبت شددن تست اعتياد به ب2

اگر درپي انجام تست اعتياد به ب2، با هريك از دو روش بالا نتيجه تست مثبت شده به اين معناست كه شما به اين دارو اعتياد پيدا كرده و مي‌بايست براي درمان آن اقدام نماييد. با توجه به عوارض شديد جسماني و روحي ناشي از كنارگذاشتن ناگهاني بوپرنورفين بهتر است براي درمان اعتياد به اين دارو از يك متخصص كمك بگيريد. متخصصين به شما كمك خواهند كرد كه به صورت تدريجي مصرف اين دارو را كاهش دهيد و درعين حال با انجام جلسات مشاوره و بازپروري احتمال مصرف مجدد را كاهش دهيد. با توجه به اينكه مصرف طولاني مدت مواد مخدر مي‌تواند ترك اعتياد را دشوارتر نمايد بهتر است هرچه سريعتر در اين زمينه اقدام نماييد. جهت شروع درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره زمينه در زمينه اعتياد مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

1. ميزان دقت تست اعتياد به ب2 بوپرنورفين چقدر است؟

شيوه ارزيابي از طريق نمونه ادرار درصورتي اعتياد فرد را تأييد مي‌كند كه غلظت بوپرنورفين در ادرار حداقل 10 ميلي گرم باشد به همين خاطر احتمال خطا وجود دارد اما در بررسي نمونه خون، مصرف بوپرنورفين در يك هفته منتهي به آزمايش قابل بررسي است.

2. چرا استفاده از قرص ب2 باعث منفي شدن تست اعتياد مي‌شود؟

اين دارو خاصيت سم‌زدايي بالايي دارد و استفاده از آن تمامي نشانه‌هاي اعتياد در خون و ادرار شما را پاك خواهد كرد. به همين خاطر مصرف آن از چند روز پيش از انجام آزمايش باعث منفي شدن تست اعتياد مي‌شود. البته درصورتي كه از آزمايشگاه خواسته شود تا مصرف مشتقات مرفين را نيز مورد بررسي قرار دهد استفاده از بوپرنورفين مشخص خواهد شد.

3. استفاده از بوپرنورفين براي چه مدتي باعث اعتياد مي‌شود؟

پاسخ اين سؤال با توجه به سن و جنس مصرف‌كننده و ميزان مصرف در هر وعده متفاوت خواهد بود اما به‌طوركلي اين دارو خاصيت اعتيادآوري كمتري نسبت به مرفين يا متادون دارد و بايد براي مدت طولاني‌تري مورد استفاده قرار بگيرد. مشاوره به شما كمك مي كند تا بهترين درمان ممكن را برگزينيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست اعتياد به ب2


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست اعتياد به ب2،
موضوع:
[ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۳۷:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خانواده درماني همان‌طور كه از نام آن پيداست روشي براي درمان مشكلات درون خانواده است. حداقل يك بار براي همه ما مشكلي در محيط خانواده پيش مي‌آيد. بااين‌حال گاهي مساله به جايي مي‌رسد كه با روش‌هاي مرسوم نمي‌توانيم آن‌ها را حل كنيم. بحران‌هايي مثل فوت يكي از اعضاي خانواده، ورشكستگي و يا مشكلاتي مانند اعتياد از جمله اين مسائل هستند. در چنين شرايطي تمامي اعضاي خانواده نياز به كمك دارند. به همين خاطر بهترين راهكار براي بيرون آمدن از اين بحران استفاده از خانواده درماني است، در ادامه ابعاد مختلف اين روش را بررسي كرده‌ايم. براي شروع مي‌توانيد همين الان براي مشاوره خانواده كليك كنيد.

منبع:‌ خانواده درماني

خانواده درماني

روان‌درماني معمولاً به‌صورت فردي انجام مي‌شود. همه ما مي‌دانيم كه وقتي يك نفر دچار مشكلات روحي يا تعارض مي‌شود، براي درمان آن از مشاور كمك مي‌گيرد. اما امروزه نوع ديگري از درمان هم اهميت بسياري پيدا كرده است. در اين روش تمامي اعضاي خانواده با يك درمانگر ارتباط برقرار مي‌كنند. در حقيقت در اين شيوه از درمان اعتقاد بر اين است كه نه يك فرد بلكه كل يك خانواده يا حداقل بيشتر از يك نفر از اعضا دچار مشكل هستند؛ و تا زماني كه همه آن‌ها مورد درمان قرار نگيرند مشكل برطرف نخواهد شد. به همين خاطر مخاطبين اين شكل از درمان همه اعضاي خانواده يا حداقل افرادي است كه با يكديگر مشكل دارند. براي آشنايي با راه هاي حل اختلافات خانوادگي كليك كنيد.

انواع خانواده درماني

خانواده‌درماني روش‌هاي مختلفي دارد. باتوجه‌به نوع مشكلي كه براي شما پيش آمده، شدت مشكل و همين‌طور زماني كه براي درمان وجود دارد ممكن است درمانگر از روش‌هاي مختلفي استفاده كند. و يا حتي چند روش را در كنار هم به كار ببرد. بعضي از مهم‌ترين روش‌هاي خانواده‌درماني به شرح زير هستند.

خانواده‌درماني ساختاري

اين روش توسط يكي از درمانگران خانواده به نام سالوادور مينوچين ايجاد شده است. مينوچين معتقد بود در خانواده‌درماني مي‌بايست به‌جاي مشكلات يك نفر تعامل بين اعضا مورد بررسي قرار بگيرد. درحقيقت هدف اين روش درماني اين است كه كنش و واكنش صحيح را ميان اعضا ايجاد كند. تا از اين طريق خانواده يك ساختار سالم و روبه‌رشد پيدا كند.

خانواده درماني راهبردي يا استراتژيك

درمان استراتژيك درماني است كه با تركيب چند روش درماني مختلف در كنار هم به وجود آمده است. درمان‌جويان در اين روش به ترتيب از پنج مرحله مي‌گذرند كه عبارتند از:

  1. مرحله اجتماعي ابتدايي
  2. مرحله مشكل
  3. مرحله تعامل
  4. مرحله هدف
  5. مرحله تعيين وظيفه

خانواده‌درماني سيستمي

نام اين روش را به اين خاطر سيستمي گذاشته‌اند كه به مجموعه‌اي از سيستم‌ها توجه دارد. براي مثال آن‌ها مشكلات اجتماعي و زبان‌شناختي را نيز از جمله دلايل كاركرد نامناسب خانواده مي‌دانند. درمانگر در اين روش تلاش مي‌كند تا روش صحيح ارتباط برقرار كردن با يكديگر را به اعضا آموزش دهد.

اهميت خانواده درماني

حالا كه با تعريف خانواده‌درماني و روش‌هاي آن آشنا شديم بايد به اين سؤال پاسخ بدهيم كه اصلاً خانواده‌درماني چه اهميتي دارد؟ چرا بايد از اين روش استفاده كنيم؟ از جمله دلايلي كه براي اين كار وجود دارد را ادامه شرح داده ايم.

پاسخگو نبودن درمان‌هاي انفرادي

تصور كنيد كودكي در يك خانواده و به دليل تربيت نامناسب والدين دچار مشكلي مثل كمبود اعتمادبه‌نفس شده باشد. اين كودك پس از انجام درمان‌هاي انفرادي مجدداً به خانه و خانواده‌اي برمي‌گردد كه سبك تربيتي اشتباهي دارند. نتيجه چنين وضعيتي چه خواهد بود؟ تحقيقات نشان مي‌دهد كه در اين شرايط ميزان تأثيرگذاري درمان كمتر مي‌شود. و يا حتي ممكن است نشانه‌هاي بيماري مجدداً بازگردند.

يكي ديگر از مشكلاتي كه معمولاً پيش مي‌آيد اين است كه خانواده يك فرد معتاد يا بيماراني مثل مبتلايان به اسكيزوفرني دائماً با اين افراد دچار مشكل شده و با آن‌ها بدرفتاري مي‌كنند. همين شرايط مي‌تواند تبديل به دليلي براي بدتر شدن وضعيت بيماري آن‌ها باشد. به همين خاطر است كه بسياري از روان‌شناسان معتقدند بهتر است درمان به‌صورت خانوادگي انجام شود. در چنين درماني تمامي اعضاي خانواده شكل صحيح ارتباط با يكديگر را ياد مي‌گيرند. و اين مي‌تواند به بهبود بهتر مشكل آن‌ها منجر شود.

به دست آوردن خانواده‌اي سالم

خانواده درماني هميشه هم به دنبال تغيير شرايط بد و درمان بيماري‌ها نيست. شما مي‌توانيد با استفاده از اين نوع مشاوره ارتباط اعضاي خانواده را با يكديگر بهتر كنيد. و خانواده‌تان را به سمت يك زندگي موفق و آرام حركت بدهيد. در حقيقت خانواده درمانگر روش‌هاي ارتباطي بهتر و چگونگي حل كردن مشكلات درون خانواده را به شما آموزش خواهد داد. و همين موضوع مي‌تواند تأثير بسياري در سلامت روان تك‌تك اعضا داشته باشد. براي آشنايي با ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

هدف خانواده درماني

همان‌طور كه گفتيم اصلي‌ترين هدف خانواده‌درماني بهتر كردن رابطه اعضاي خانواده با يكديگر و همين‌طور كمك به آن‌ها براي داشتن يك زندگي سالم‌تر است. در حقيقت خانواده‌درماني به شما كمك مي‌كند تا مشكلات را از بين ببريد و سپس به سمت يك زندگي شادتر و با آرامش بيشتر حركت كنيد.

تعداد جلسات خانواده درماني و زمان هر جلسه

يكي از سؤالاتي كه براي بسياري از ما پيش مي‌آيد اين است كه چقدر بايد براي خانواده‌درماني زمان بگذاريم؟ اينكه شما به چه تعداد جلسه براي درمان نياز داشته باشيد به نوع مشكلي كه داريد و همين‌طور روشي كه براي درمان انتخاب شده بستگي خواهد داشت. با اين حال به طور معمول خانواده‌ها به 12 جلسه درماني نياز دارند. و هر جلسه نيز بين 50 تا 60 دقيقه ادامه خواهد داشت.

چه زماني از خانواده درماني كمك بگيريم؟

شما هر زمان كه احساس كرديد نمي‌توانيد با خانواده‌تان تعاملي مثبت داشته باشيد، مي‌توانيد براي دريافت مشاوره اقدام نماييد. اما درمانگران تحت شرايطي مشاوره را الزامي و تنها راهكار موثر مي‌دانند كه در ادامه به برخي از رايج‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

 

بيشتر بخوانيد : خانواده هاي تركيبي

 

مشكلات روحي جدي

يكي از مهم‌ترين زمان‌هايي كه خانواده نياز به كمك درماني دارد بيماري روحي يكي از اعضا است. مشكلات روحي جدي مثل اسكيزوفرني، اختلالات شخصيت و حتي افسردگي و اضطراب شديد مي‌تواند تمام اعضاي خانواده را درگير كند. در اين شرايط سلامت روان تمام اعضاي خانواده در خطر خواهد بود. به همين خاطر بهتر است كه تمامي اعضا از خدمات روان‌شناسي استفاده كنند.

اعتياد يكي از اعضاي خانواده

اعتياد از جدي‌ترين مشكلاتي است كه مي‌تواند شخصي را درگير كند. اما واقعيت اين است كه اين بيماري تنها خود فرد را درگير نمي‌كند. مشكلات رفتاري، مالي و قانوني كه به دنبال اعتياد پيش مي‌آيند تمام اعضاي خانواده را درگير خود خواهند كرد. به‌علاوه ارتباط نامناسب اعضاي خانواده با كسي كه دچار اعتياد شده بسياري از مواقع باعث مي‌شود كه آن‌ها بيشتر و بيشتر درگير اعتياد شوند. به همين خاطر روان‌شناسان توصيه مي‌كنند در اين شرايط از مشاوري متخصص براي درمان كل خانواده استفاده شود. براي آشنايي با بهترين روش هاي ترك اعتياد كليك كنيد.

مشكلات ارتباطي

ارتباط با فرزندان به‌خصوص نوجوانان يكي از چالش‌هايي است كه هر خانواده ممكن است با آن روبه‌رو شود. شايد اين سؤال براي شما هم پيش بيايد كه بهترين روش براي اينكه بتوانيد دوست خوبي براي فرزندتان باشيد چيست؟ البته مشكلات ارتباطي تنها به رابطه والدين با فرزندان محدود نمي‌شود. گاهي اوقات ممكن است شما و همسرتان با يكديگر اختلاف داشته باشيد. يا شايد زندگي‌ همراه با پدربزرگ و مادربزرگ در خانواده شما مشكلاتي را به همراه آورده باشد. در تمامي اين شرايط مي‌توانيد با كمك‌گرفتن از مشاورين خانواده راه‌هاي صحيح ارتباط با يكديگر را پيدا كنيد.

آسيب‌هاي جدي

گاهي اوقات خانواده درگير بحران‌هاي جدي مي‌شود. براي مثال طلاق والدين، فوت يكي از اعضاي خانواده و يا مشكلات مالي مي‌توانند براي مدتي ساختار خانواده شما را از هم بپاشند. در چنين شرايطي بهتر است براي اينكه اعضا و به‌خصوص فرزندانتان آسيب كمتري از شرايط ببينند از يك درمانگر خانواده كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چه زمان‌هايي مي‌توانيم از خانواده درماني استفاده كنيم؟

هنگامي كه ارتباط ميان اعضاي خانواده به مشكل خورده باشد؛ بروز بيماري‌هاي روحي و همين‌طور آسيب‌هاي جدي مثل اعتياد براي يكي از اعضا پيش آمده باشد حتما بايد از مشاور كمك بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع:‌ خانواده درماني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خانواده درماني،
موضوع:
[ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۳۰:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی