مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

خواب زياد نوزاد در سال‌هاي ابتدايي تولد طبيعي است و به مرور از ميزان خواب كودك كاسته مي‌شود. در واقع هرچه سن نوزاد بيشتر مي‌شود، وضعيت الگوي خواب او بيشتر به بزرگسالان شبيه مي‌گردد. نوزاد با توجه به دوره رشدي كه در آن قرار دارد وضعيت خواب متفاوتي را تجربه مي‌كند با اين حال خواب زياد نوزاد براي رشد و عملكرد مغز او ضروري است و باعث خلق و خوي بهتر آن‌ها مي‌شود. اما گاهي ممكن است نوزاد در هنگام شير خوردن يا تعويض پوشك نيز از خواب بيدار نشود كه در اين صورت لازم است بررسي‌هاي بيشتر توسط متخصص صورت گيرد. در ادامه به بررسي بيشتر الگوي خواب و فوايد خواب زياد نوزاد اشاره خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

منبع : خواب زياد نوزاد 

خواب زياد نوزاد

به طور طبيعي يك نوزاد سالم 80 تا 85 درصد از شبانه روز را بايد بخوابد. خواب نوزاد باعث بهبود عملكردهاي جسماني، رواني و عصبي مي‌شود. بايد توجه كرد كه زمان‌بندي خواب هر نوزاد با نوزاد ديگر متفاوت است و نبايد نوزادان را با يكدگير مقايسه كرد. ممكن است يك نوزاد بين 14 تا 17 ساعت بخوابد و نوزاد ديگر به 19 ساعت خواب نياز داشته باشد. هرچه نوزاد بزرگ‌تر مي‌شود به ميزان كمتري به خواب نياز دارد. با اين حال اگر نوزاد در هنگام شير خوردن يا تعويض پوشك هم بيدار نشد بهتر است براي بررسي نشانه هاي سلامت نوزاد او را نزد يك متخصص و روانشناس ببريد. 

براي آگاهي بيشتر درباره نشانه هاي سلامت نوزاد كليك كنيد.

زمان‌بندي خواب نوزاد

به طور دقيق هر نوزادي زمان‌بندي مخصوص به خودش را دارد اما مي‌توان زمان‌بندي خواب نوزاد را در دوران‌هاي مختلف رشدي به اين صورت در نظر گرفت. با اين حال اين زمان مي‌‌تواند با يكي دو ساعت كمتر يا بيشتر ميان نوزادان متفاوت باشد. 

_ 14 تا 17 ساعت خواب براي نوزادان يك روزه تا سه ماهه

_ 12 تا 16 ساعت خواب براي نوزادان چهار تا يازده ماهه

_ 11 تا 14 ساعت خواب براي نوزادان دوازده تا سي‌و‌پنج ماهه 

فوايد خوابيدن زياد نوزاد

افزايش رشد جسماني

هورمون‌هاي مخصوص رشد جسماني در اوايل شب و در زمان خواب عميق ترشح مي‌شوند، در نتيجه خواب زياد نوزاد مي‌تواند با ترشح هورمون رشد و افزايش رشد جسماني و قد ارتباط داشته باشد. هر چه از ميزان خواب عميق كمتر شود و بيشتر به طرف صبح پيش‌برود هورمون كوتيزول جاي هورمون رشد را مي‌گيرد. مطالعات نشان داده‌اند كه در دوره‌هايي كه نوزادان بيشتر مي‌خوابند وزن بيشتري كسب مي‌كنند. علاوه بر اين كم خوابي مي‌تواند ترشح هورمون لپتين را دچار اختلال كند، هرگونه اختلال در ميزان ترشح هورمون باعث مي‌شود تا فرد به اندازه كافي غذا نخورد.

تاثير بر عملكرد مغز

خواب مناسب براي رشد ذهني و مغز نوزاد ضروري است. مغز يكي از اندام‌هاي بدن است كه در سال‌هاي اوليه تولد به سرعت در حال پيشرفت و بهبود عملكرد است. خواب باعث بهبود عملكرد مغز مي‎شود و محروميت از خواب مي‌تواند مشكلاتي را براي فرد ايجاد كند.

تحكيم حافظه و يادگيري

يكي ديگر از فوايد خوابيدن تحكيم حافظه و يادگيري است. محرك‌هايي كه نوزاد در هنگام بيداري با آن‌ها مواجهه مي‌شود در حين خواب پردازش خواهد شد، اين كار مسيرهاي عصبي جديدي در مغز نوزاد به وجود مي‌آورد كه منجر به تحكيم حافظه و يادگيري بيشتر مي‌شود. همچنين نوزادان و كودكاني كه كم خوابي دارند در تمركز كردن و توجه كردن مشكلات بيشتري را تجربه مي‌كنند.

تاثير بر سيستم ايمني بدن از فوايد خواب زياد نوزاد

خواب همچنين بر وضعيت سيستم ايمني بدن هم نقش دارد. خواب ناكافي مي‌تواند باعث تضعيف سيستم ايمني بدن نوزاد شود. يكي از راه‌هايي كه خواب مناسب به سيستم ايمني بدن كمك مي‌كند اين است كه خواب كافي باعث افزايش توليد سلول‌هاي T مي‌شود. سلول‌هاي T نقش مهمي در پاسخ سيستم ايمني بدن به ويروس‌ها و عفونت‌ها دارد و بدن را براي مقابله با بيماري‌هاي مختلف آماده مي‌كند.

تاثير بر خلق و خو

همانند بزرگسالان، نوزادان هم با خوابيدن مناسب خلق و خوي بهتري پيدا مي‌كنند. به همين ترتيب نوزاداني كه خواب كمتري دارند داراي خلق و خوي دشوار هستند. همچنين مطالعات نشان داده‌اند نوزاداني كه خواب كمتري دارند به ميزان بيشتري پرخاشگر‌ي نشان مي‌دهند كه در اين شرايط لازم است براي بررسي‌هاي بيشتر از يك مشاوره كودك كمك بگيريد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

چه زماني براي خواب زياد نوزاد بايد به پزشك مراجعه كرد؟

اگر كودكتان در تمام طول شبانه روز خواب است و حتي براي خوردن شير و يا تعويض پوشك هم بيدار نمي‌شود بهتر است به يك پزشك متخصص مراجعه كنيد تا وضعيت سلامت كودكتان را مورد ارزيابي قرار دهد. همچنين اگر به طور ناگهاني وضعيت خواب نوزادتان تغيير پيدا كرد بهتر است تا سلامت نوزاد مورد بررسي قرار بگيرد.

آيا خواب زياد نوزاد مي‌تواند نشانه زردي باشد؟

زياد خوابيدن دليل بر اين نيست كه كودك دچار بيماري زردي شده است. اما اگر ساير علائم بيماري زردي به همراه خواب زياد وجود داشت سريعاً به بيمارستان يا مراكز درماني مراجعه كنيد. 

 

 

 

 

منبع : خواب زياد نوزاد 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خواب زياد نوزاد،
موضوع:
[ ۱۶ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۸:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا مي‌دانيد كم بودن شير مادر چه دلايلي دارد و چگونه مي‌توان آن را افزايش داد؟ از آنجا كه تا سن 6 ماهگي كودك، تنها غذاي اصلي او شير مادر است و در ماه‌هاي بعد نيز به عنوان مهم‌ترين غذاي او محسوب مي‌شود، ممكن است كم بودن شير مادر كودك را دچار سو هاضمه كند. عوامل مختلفي باعث كاهش شير مادر و كم شدن آن مي‌شود كه از آن‌ها مي‌توان به استرس و تغذيه نامناسب اشاره كرد. با آگاهي كامل از دلايل كمبود شير مادر و راه‌هاي افزايش آن مي‌توانيد شير خود را افزايش دهيد. 

 منبع : كم بودن شير مادر

عوامل كاهش دهنده شير مادر

بسياري از نيازهاي جسماني كودكان از طريق شير و آغوش مادر برآورده مي‌شود، براي آشنايي با نيازهاي اوليه كودكان كليك كنيد. در صورت كم شدن و يا فقدان شيرمادر بايد عواملي را در نظر بگيريد كه برخي از آن‌ها عبارتند از:

1. مشكلات هورموني

عواملي چون كم كار بودن غده تيروئيد يا پر كاري آن، ديابت و فشار خون و سندروم تخمدان پلي كيستيك از جمله مهم‌ترين مشكلات هورموني هستند كه سبب كاهش شير مادر مي‌گردند.

2. كم بودن شير مادر | جراحي سينه

جراحي سينه چه به علت پزشكي انجام گيرد و چه به علت زيبايي، مي‌تواند به نوك پستان و مجراي شير دهي سينه آسيب برساند. در نتيجه شير مادر كاهش مي‌يابد. 

3. عدم رشد غدد شيردهي

در برخي موارد سينه مادر به اندازه كافي رشد نمي‌كند و مجراي شير دهي نمي‌تواند مقدار شير لازم براي رشد كودك را تامين كند.

4. كم بودن شير مادر | قرص‌هاي ضد بارداري

يكي ديگر از عوامل كاهش دهنده شير مادر مصرف قرص‌هاي ضد بارداري است. اين قرص‌ها سبب ايجاد تغييرات هورموني در بدن مادر شده و ميزان شير دهي او را به شدت كاهش مي‌دهد.

5. عدم توانايي كودك در مكيدن سينه مادر

گاهي به اشتباه تصور مي‌شود كه مادر از شير كافي برخوردار نيست و كودك گرسنه مي‌ماند. در حالي كه عدم توانايي كودك در مكيدن سينه مادر موجب گرسنه ماندن او مي‌شود. وجود مشكلات در لب يا شكاف كام از مهم‌ترين عللي هستند كه باعث ايجاد مشكل در مكيدن سينه مادر مي‌شوند.

6. كم بودن شير مادر | مصرف دارو هاي گياهي

مصرف برخي گياهان دارويي مانند مريم گلي، جعفري و نعناع در كاهش ميزان شير دهي مادر بسيار موثر هستند.

7. استفاده بيش از اندازه از پستانك

وقتي كودك سينه مادر را مي‌مكد، غدد موجود در سينه‌ها شير بيشتري توليد مي‌كند ولي زماني كه كودك به مكيدن پستانك براي طولاني مدت عادت داشته باشد، جريان توليد شير در سينه مادر كاهش مي‌يابد. به همين دليل اكيدا توصيه مي‌شود كودك به طور مكرر و در فاصله‌هاي زماني كوتاه از شير مادر تغذيه نمايد.

8. عدم تغذيه مناسب

زنان در زمان زايمان بخش عمده‌اي از املاح معدني و ويتامين‌هاي بدن خود را از دست مي‌دهند و اگر برنامه غذايي مناسبي را رعايت نكنند، دچار سو هاضمه شده و ميزان توليد شير در آن‌ها به شدت كاهش مي‌يابد.

9. كم بودن شير مادر | استرس

اختلالات رواني و داشتن استرس زياد ميزان توليد شير مادر را تا حد زيادي كاهش مي‌دهد. برخي مادران از اينكه هنگام شير دادن به كودك خود در معرض ديده شدن ديگران قرار بگيرد، احساس شرم و حيا مي‌كنند. اين احساس منفي با توليد شير مادر تداخل پيدا كرده و ميزان شير دهي را كاهش مي‌دهد.

 

چگونه مي‌توان فهميد كودك به ميزان كافي از شير مادر تغذيه نمي‌كند؟

به دليل اينكه نمي‌توان در زمان تغذيه كودك با شير مادر، ميزان شير خورده شده توسط نوزاد را اندازه گرفت، بهتر است با توجه به علائم و نشانه‌هايي كه در زير به آن‌ها اشاره مي‌شود، به كم بودن شير مادر و ناكافي بودن آن پي برد:

_نرم بودن سينه مادر

_عدم افزايش وزن كودك

_تعداد دفعات ادرار

_شل نبودن مدفوع كودك

 

غذا هاي مناسب براي افزايش ميزان شير مادر

-بلغور جو دو سر
-ماهي قزل آلا
-برگ ريحان، اسفناج و شويد
-هويج
-مار چوبه
-دانه شنبليله و رازيانه
-جو و سير
-نخود
-برنج قهوه اي
-سيب زميني شيرين
-شير گاو
-بادام

 

چگونه جلوي كم شدن شير مادر را بگيريم؟ 

براي جلوگيري از كم شدن شير مادر راهكارهاي متعددي خانگي وجود دارد دارد كه بسيار موثر هستند. شايد اگربا فوائد شير مادر آشنايي داشته باشيد، علت اين همه اصرار براي تغذيه كودك از سينه مادر را متوجه شويد، مقاله فوائد شير مادر را مطالعه نماييد. در ادامه به برخي از راهكارهاي جلوگيري از كم شدن شيرمادر اشاره كرده‌ايم.

1. كم بودن شير مادر | خالي كردن سينه

تا جايي كه امكان دارد بايد سينه را دوشيد و شير آن را خالي كرد تا ميزان بيشتري شير توليد شود. اگر نوزاد از شير مادر تغذيه نموده و هنوز سينه مادر پر از شير است، بايد تا حد امكان آن را فشار داد تا شير جمع شده در آن تخليه گردد.

2. شير دهي كودك در فواصل زماني مناسب

بهترين روش خانگي براي افزايش ميزان شير مادر اين است كه به فاصله زماني 2 تا 3 ساعت به صورت منظم به نوزاد شير داده شود. روند شير دادن به نوزاد بايد با هر دو سينه انجام گيرد.

3. كم بودن شير مادر | حفظ آرامش

زنان شير ده بايد در فضاي آرام و بدون درگيري به كودك خود شير بدهند. حفظ آرامش و داشتن حالت روحي مساعد در افزايش توليد شير مادر بسيار موثر خواهد بود.

4. مكمل هاي غذايي

از مهم‌ترين مكمل‌هاي غذايي براي افزايش شير مادر استفاده از شنبليه است. بهترين زمان براي مصرف اين مكمل استفاده از آن در سه وعده اصلي صبحانه، ناهار و شام مي‌باشد. همچنين در صورت عدم افزايش مي‌توانيد با يك فرد متخصص مشورت كرده و با تجويز او مكمل‌هاي دارويي استفاده نماييد. 

5. كمك گرفتن از متخصص

در صورتي كه با انجام راهكارهاي فوق همچنان شيرتان افزايش پيدا نكرد، ضروري است كه از يك فرد متخصص كمك بگيريد تا در صورت لزوم براي شما دارو و مكمل‌هاي مختلف را تجويز نمايد. همچنين با كمك گرفتن از مشاوره كودك مي‌توانيد ارتباط خود را با فرزندتان تقويت نماييد تا در صورت عدم شيردهي احساس امنيت و دلبستگي را به بهترين شكل به كودك خود منتقل كنيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

در جهت كاهش شيردهي مادر به دليل مصرف قرص هاي ضد بارداري چه راهكاري پيشنهاد مي شود؟

براي حل مشكل كم بودن شير مادر به دليل مصرف قرص‌هاي ضد بارداري بهتر است از روش‌هاي جايگزين براي جلوگيري از بارداري استفاده شود.

 

 

 منبع : كم بودن شير مادر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كم بودن شير مادر،
موضوع:
[ ۱۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۱:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا مي‌دانيد كم بودن شير مادر چه دلايلي دارد و چگونه مي‌توان آن را افزايش داد؟ از آنجا كه تا سن 6 ماهگي كودك، تنها غذاي اصلي او شير مادر است و در ماه‌هاي بعد نيز به عنوان مهم‌ترين غذاي او محسوب مي‌شود، ممكن است كم بودن شير مادر كودك را دچار سو هاضمه كند. عوامل مختلفي باعث كاهش شير مادر و كم شدن آن مي‌شود كه از آن‌ها مي‌توان به استرس و تغذيه نامناسب اشاره كرد. با آگاهي كامل از دلايل كمبود شير مادر و راه‌هاي افزايش آن مي‌توانيد شير خود را افزايش دهيد. 

 منبع : كم بودن شير مادر

عوامل كاهش دهنده شير مادر

بسياري از نيازهاي جسماني كودكان از طريق شير و آغوش مادر برآورده مي‌شود، براي آشنايي با نيازهاي اوليه كودكان كليك كنيد. در صورت كم شدن و يا فقدان شيرمادر بايد عواملي را در نظر بگيريد كه برخي از آن‌ها عبارتند از:

1. مشكلات هورموني

عواملي چون كم كار بودن غده تيروئيد يا پر كاري آن، ديابت و فشار خون و سندروم تخمدان پلي كيستيك از جمله مهم‌ترين مشكلات هورموني هستند كه سبب كاهش شير مادر مي‌گردند.

2. كم بودن شير مادر | جراحي سينه

جراحي سينه چه به علت پزشكي انجام گيرد و چه به علت زيبايي، مي‌تواند به نوك پستان و مجراي شير دهي سينه آسيب برساند. در نتيجه شير مادر كاهش مي‌يابد. 

3. عدم رشد غدد شيردهي

در برخي موارد سينه مادر به اندازه كافي رشد نمي‌كند و مجراي شير دهي نمي‌تواند مقدار شير لازم براي رشد كودك را تامين كند.

4. كم بودن شير مادر | قرص‌هاي ضد بارداري

يكي ديگر از عوامل كاهش دهنده شير مادر مصرف قرص‌هاي ضد بارداري است. اين قرص‌ها سبب ايجاد تغييرات هورموني در بدن مادر شده و ميزان شير دهي او را به شدت كاهش مي‌دهد.

5. عدم توانايي كودك در مكيدن سينه مادر

گاهي به اشتباه تصور مي‌شود كه مادر از شير كافي برخوردار نيست و كودك گرسنه مي‌ماند. در حالي كه عدم توانايي كودك در مكيدن سينه مادر موجب گرسنه ماندن او مي‌شود. وجود مشكلات در لب يا شكاف كام از مهم‌ترين عللي هستند كه باعث ايجاد مشكل در مكيدن سينه مادر مي‌شوند.

6. كم بودن شير مادر | مصرف دارو هاي گياهي

مصرف برخي گياهان دارويي مانند مريم گلي، جعفري و نعناع در كاهش ميزان شير دهي مادر بسيار موثر هستند.

7. استفاده بيش از اندازه از پستانك

وقتي كودك سينه مادر را مي‌مكد، غدد موجود در سينه‌ها شير بيشتري توليد مي‌كند ولي زماني كه كودك به مكيدن پستانك براي طولاني مدت عادت داشته باشد، جريان توليد شير در سينه مادر كاهش مي‌يابد. به همين دليل اكيدا توصيه مي‌شود كودك به طور مكرر و در فاصله‌هاي زماني كوتاه از شير مادر تغذيه نمايد.

8. عدم تغذيه مناسب

زنان در زمان زايمان بخش عمده‌اي از املاح معدني و ويتامين‌هاي بدن خود را از دست مي‌دهند و اگر برنامه غذايي مناسبي را رعايت نكنند، دچار سو هاضمه شده و ميزان توليد شير در آن‌ها به شدت كاهش مي‌يابد.

9. كم بودن شير مادر | استرس

اختلالات رواني و داشتن استرس زياد ميزان توليد شير مادر را تا حد زيادي كاهش مي‌دهد. برخي مادران از اينكه هنگام شير دادن به كودك خود در معرض ديده شدن ديگران قرار بگيرد، احساس شرم و حيا مي‌كنند. اين احساس منفي با توليد شير مادر تداخل پيدا كرده و ميزان شير دهي را كاهش مي‌دهد.

 

چگونه مي‌توان فهميد كودك به ميزان كافي از شير مادر تغذيه نمي‌كند؟

به دليل اينكه نمي‌توان در زمان تغذيه كودك با شير مادر، ميزان شير خورده شده توسط نوزاد را اندازه گرفت، بهتر است با توجه به علائم و نشانه‌هايي كه در زير به آن‌ها اشاره مي‌شود، به كم بودن شير مادر و ناكافي بودن آن پي برد:

_نرم بودن سينه مادر

_عدم افزايش وزن كودك

_تعداد دفعات ادرار

_شل نبودن مدفوع كودك

 

غذا هاي مناسب براي افزايش ميزان شير مادر

-بلغور جو دو سر
-ماهي قزل آلا
-برگ ريحان، اسفناج و شويد
-هويج
-مار چوبه
-دانه شنبليله و رازيانه
-جو و سير
-نخود
-برنج قهوه اي
-سيب زميني شيرين
-شير گاو
-بادام

 

چگونه جلوي كم شدن شير مادر را بگيريم؟ 

براي جلوگيري از كم شدن شير مادر راهكارهاي متعددي خانگي وجود دارد دارد كه بسيار موثر هستند. شايد اگربا فوائد شير مادر آشنايي داشته باشيد، علت اين همه اصرار براي تغذيه كودك از سينه مادر را متوجه شويد، مقاله فوائد شير مادر را مطالعه نماييد. در ادامه به برخي از راهكارهاي جلوگيري از كم شدن شيرمادر اشاره كرده‌ايم.

1. كم بودن شير مادر | خالي كردن سينه

تا جايي كه امكان دارد بايد سينه را دوشيد و شير آن را خالي كرد تا ميزان بيشتري شير توليد شود. اگر نوزاد از شير مادر تغذيه نموده و هنوز سينه مادر پر از شير است، بايد تا حد امكان آن را فشار داد تا شير جمع شده در آن تخليه گردد.

2. شير دهي كودك در فواصل زماني مناسب

بهترين روش خانگي براي افزايش ميزان شير مادر اين است كه به فاصله زماني 2 تا 3 ساعت به صورت منظم به نوزاد شير داده شود. روند شير دادن به نوزاد بايد با هر دو سينه انجام گيرد.

3. كم بودن شير مادر | حفظ آرامش

زنان شير ده بايد در فضاي آرام و بدون درگيري به كودك خود شير بدهند. حفظ آرامش و داشتن حالت روحي مساعد در افزايش توليد شير مادر بسيار موثر خواهد بود.

4. مكمل هاي غذايي

از مهم‌ترين مكمل‌هاي غذايي براي افزايش شير مادر استفاده از شنبليه است. بهترين زمان براي مصرف اين مكمل استفاده از آن در سه وعده اصلي صبحانه، ناهار و شام مي‌باشد. همچنين در صورت عدم افزايش مي‌توانيد با يك فرد متخصص مشورت كرده و با تجويز او مكمل‌هاي دارويي استفاده نماييد. 

5. كمك گرفتن از متخصص

در صورتي كه با انجام راهكارهاي فوق همچنان شيرتان افزايش پيدا نكرد، ضروري است كه از يك فرد متخصص كمك بگيريد تا در صورت لزوم براي شما دارو و مكمل‌هاي مختلف را تجويز نمايد. همچنين با كمك گرفتن از مشاوره كودك مي‌توانيد ارتباط خود را با فرزندتان تقويت نماييد تا در صورت عدم شيردهي احساس امنيت و دلبستگي را به بهترين شكل به كودك خود منتقل كنيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

در جهت كاهش شيردهي مادر به دليل مصرف قرص هاي ضد بارداري چه راهكاري پيشنهاد مي شود؟

براي حل مشكل كم بودن شير مادر به دليل مصرف قرص‌هاي ضد بارداري بهتر است از روش‌هاي جايگزين براي جلوگيري از بارداري استفاده شود.

 

 

 منبع : كم بودن شير مادر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كم بودن شير مادر،
موضوع:
[ ۱۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۰:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا امكان بارداري در دوران شيردهي وجود دارد؟ در برخي موارد به دنبال زايمان قبلي و دوران شيردهي، زن دوباره باردار مي‌شود. اين نوع از بارداري كه به فاصله كمي از زايمان قبلي رخ مي‌دهد معمولا ناخواسته است. در اكثر مواقع علت اين مسئله يك باور اشتباه مي‌باشد چراكه افراد احساس مي‌كنند در دوران شيردهي عادت ماهانه رخ نمي‌دهد پس بارداري هم اتفاق نمي‌افتد. در برخي موارد هم زوجين به طور خود خواسته تمايل دارند كه دوباره بچه‌دار شوند، در چنين شرايطي بايد توجه داشت كه بارداري مجدد، قبل از بهبود بدن مادر و عدم تغذيه كامل نوزاد از شير مادر مي‌تواند سلامت نوزاد و مادر را به خطر بياندازد و باعث بروز مشكلات جسمي و رواني شود. با توجه به اهميت موضوع در ادامه به طور كامل درباره آن صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

منبع : شيردهي در دوران بارداري

بارداري در دوران شيردهي

بارداري در دوران شيردهي ممكن است به سادگي رخ ندهد اما اين مسئله نشان دهنده آن نيست كه اين كار غير ممكن است. از آنجايي كه بسياري از خانم‌ها در دوران شيردهي عادت ماهانه نمي‌شوند، اين موضوع را معادل با باردار نشدن در نظر مي‌گيرند. اثرات ضد بارداري دوران شيردهي معمولا در ماه اول و دوم وجود دارد اما از ماه سوم به بعد زنان بايد پيشگيري از بارداري را شروع كنند. خانم‌هايي كه به نوزاد خود شير نمي‌دهند يا نوزادشان فقط از شير مادر تغذيه نمي‌كند بايد در هفته سوم پس از زايمان به اين مسئله توجه داشته باشند چراكه در غير اين صورت احتمال بارداري براي آن‌ها نيز وجود دارد. حتي خانم‌هايي كه دچار اختلالاتي در تخمك‌گذاري و چرخه‌هاي قاعدگي هستند هم بايد در دوران شيردهي، پيشگيري از بارداري داشته باشند.

به طور كلي مي‌توان گفت هرچه دوران شيردهي بيشتر ادامه پيدا كند و نوزاد فقط از شير مادر تغذيه كند احتمال بارداري در دوران شيردهي كمتر مي‌شود، اما اگر نوزاد در كنار خوردن شير مادر از شير خشك استفاده كند، ترشح هورمون‌هايي كه منجر به شروع تخمك‌گذاري مي‌شوند بيشتر خواهد شد. نكته‌اي كه بايد به آن توجه كرد اين است كه تخمك‌گذاري ممكن است چندماه پس از دوران شيردهي شروع شود اما از آنجايي كه خانم‌ها به واسطه عادت ماهانه از تخمك‌گذاري مطلع مي‌شوند، ممكن است متوجه تخمك‌گذاري خود در اين دوران نشوند.

براي اطلاع بيشتر درباره احتمال حاملگي كليك كنيد.

علائم بارداري در زمان شيردهي

تجربه علائم بارداري در دوران شير دهي و در حالت عادي تفاوت خاصي با يكديگر ندارد. عمدتا همان علائمي را كه يك خانم باردار در حالت طبيعي تجربه مي‌كند، خانم شيرده هم همان علائم را دارد. با اين حال بارزترين تفاوتي كه وجود دارد اين است كه در دوران شيردهي ممكن است سيكل قاعدگي به حالت طبيعي خود باز نگشته باشد. در اين حالت ممكن است تخمك‌گذاري رخ دهد اما فرد متوجه هيچ يك از علائم پريود مانند درد و خونريزي نشود.

از جمله علائم ديگر بارداري در دوران شيردهي مي‌توان به وجود زخم روي سينه، افزايش شدت حالت تهوع، شيردهي با خستگي مفرط و ضعف بدن اشاره كرد زيرا در اين وضعيت، بدن مادر مجبور است هم مواد مغذي جنين و هم مواد مغذي نوزاد متولد شده را تامين كند. در مواردي ممكن است توليد شير مادر كاهش پيدا كند. كاهش شير مادر مي‌تواند علل مختلفي داشته باشد اما علت هرچه كه باشد براي توليد شير بايد به اندازه كافي از آب و نوشيدني‌هاي مفيد استفاده كنيد.

براي شناخت بيشتر درباره علائم اوليه بارداري كليك كنيد.

موارد ممنوعيت شير دادن به كودك در زمان بارداري

به طور كلي شيردهي در دوران بارداري مشكلي را براي نوزاد متولد شده و مادر به وجود نمي‌آورد، با اين‌حال زمان‌هايي وجود دارد كه بهتر است شيرهي در اين دوران انجام نشود. اين زمان‌ها شامل موارد زير است. 

  • زايمان زودرس
  • خونريزي رحم
  • درد رحم
  • عفونت پستان
  • بارداري دو قلو

چالش‌هاي بارداري در دوران شيردهي

بارداري در دوران شيردهي مي‌تواند با چالش‌هايي از جمله تغييرات جسماني مادر، مسائل تربيتي نوزاد، آمادگي براي داشتن فرزند ديگر و… همراه باشد. اولين چالشي كه مادر با آن مواجه مي‌شود تغييرات جسماني بدنش است كه اين تغييرات شامل حساسيت نوك سينه، افزايش حالت تهوع، تغيير در طعم و مزه شير، خستگي مفرط و… مي‌باشد. از آنجايي كه مادر در دوران حاملگي قبلي به اندازه كافي استراحت نداشته و از بسياري از تفريحات و سرگرمي‌هاي خود پرهيز كرده تا بتواند يك زايمان و نوزاد سالم به دنيا بياورد ممكن است حاملگي جديد برايش كمي دشوار باشد و مادر را دچار مشكلات روانشناختي نظير افسردگي و نااميدي بكند. 

همچنين از ديگر چالش‌هايي كه ممكن است براي والدين پيش بيايد اين است كه آيا پدر و مادر آمادگي براي تربيت دو فرزند را دارند يا خير. نوزاد متولد شده به تنهايي خودش چالش‌هايي دارد و اگر اين مسئله با مشكلات بارداري همراه شود مي‌تواند بر سبك فرزند پروري والدين و تربيت نوزاد تاثير بگذارد. در چنين شرايطي همسر بايد حامي مادر باشد و تحت هر شرايطي از او مراقب به عمل بياورد. اگر همسرتان كمكي نمي‌كند بهتر است در اولين فرصت با يك روانشناس يا مشاور گفتگو كنيد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره كودك و مشاوره حضوري كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا در دوران بارداري مي‌توان به كودك خود شير دارد؟

اگر در حاليكه در دوران شيردهي هستيد و دوباره باردار شديد، لزوماً نبايد شيردهي را قطع كنيد، مي‌توانيد تا پايان حاملگي و حتي بعد از تولد نوزاد بعدي شيردهي را ادامه دهيد. با اين حال براي اينكه توان بدني مادر و سلامت نوزاد حفظ شود بهتر است تا چهار الي پنج ماهگي جنين به نوزادتان شير بدهيد و پس از آن مي‎توانيد از غذاهاي كمكي هم استفاده كنيد.
 

آيا بارداري بر روي شير مادر تاثير منفي دارد؟

هورمون‌هاي ترشح شده به دليل بارداري مي‌تواند مزه و طعم شير را كمي تغيير دهد. از اين جهت برخي از نوزادان به دليل اين تغيير طعم و مزه از خوردن شير مادر اجتناب مي‌كنند. همچنين گاهي حجم سينه و ضخامت نوك سينه تغيير مي‌كند و نوزاد در مواردي دچار مشكلات مكيدن مي‌شود. به طور كلي شيردهي در دوران بارداري براي نوزاد متولد شده خطري به همراه ندارد و معمولا مشكلي ايجاد نمي‌كند..

 

منبع : شيردهي در دوران بارداري

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۶:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

لجبازي در نوجوانان از جمله عواملي است كه همواره زمينه تنش بين والدين و فرزند را ايجاد مي‌كند. در اين شرايط ممكن است در فضاي خانه نوعي جبهه بندي صورت بگيرد و نوجوان احساس كند كه اصلا از جانب خانواده خود درك نمي‌شود. اين احساس بحران‌هاي نوجواني را تشديد كرده و مي‌تواند به بروز مشكلاتي نظير درگيري با خانواده، انزوا و گوشه گيري، افزايش پرخاشگري و ساير مواردي از اين دست بيانجامد. اما جواني كه در حال ورود به دنياي بزرگسالان هست چگونه مي‌تواند درست فكر كرده و عمل كند؟ پدر و مادر سهم بزرگي در ايجاد بستري دارند كه نوجوان بتواند با آزمون و خطا به تجربيات لازم براي گذر از كودكي برسد. اما بيشتر موارد والدين هم از چگونگي گذر از اين مسير اطلاعي ندارد. در صورتي كه تنش زيادي در خانواده داريد، حتما مشاوره نوجوان دريافت كنيد.

منبع :  لجبازي نوجوانان

آشنايي با علائم لجبازي در نوجوانان

بسياري از والدين هنگامي كه فرزندشان به دوران نوجواني مي‌رسد از اين موضوع شكايت دارند كه “او لجباز شده و ديگر به سادگي به حرف‌هاي ما گوش نمي‌كند”. اين موضوع تا حدي طبيعي است و مي‌تواند به عنوان علامت گذار از دوره كودكي به بزرگسالي در نظر گرفته شود. چرا كه در اين سنين پسران/دختران مي‌خواهند به همه اطرافيانشان اعلام كنند كه ديگر بزرگ شده‌اند و صاحب راي و نظر خاص خود هستند.

با اين حال اين رفتار در بسياري از خانواده‌ها به عنوان علامتي از لجبازي در نظر گرفته مي‌شود. اما رفتارهايي كه به طور جدي به عنوان لجبازي در دوران نوجواني تلقي مي‌شوند و بايد ديد علت چيست عبارتند از؛

  • افزايش تحريك پذيري
  • ناتواني در پذيرش عقايد مخالف
  • اصرار مفرط براي انجام كارهاي پرخطر
  • اجتناب از گفتگو و در عوض پرداختن بيش از حد به بحث و مرافعه

علت لجبازي در نوجوانان چيست

عوامل مختلفي در تعامل با يكديگر منجر به بروز رفتارهاي لجوجانه در نوجوانان مي‌شوند. از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به عوامل زيستي و روانشناختي اشاره كرد كه در ادامه به توضيح هريك از آن‌ها پرداخته‌ايم.

عوامل زيستي مرتبط با لجبازي در  نوجوانان

از جمله اين عوامل مي‌توان به نوسانات هورموني شديدي كه در اين دوران اتفاق مي‌افتند اشاره كرد. همچنين تغييرات ظاهري كه به دليل بلوغ اتفاق مي‌افتند نيز در روحيه نوجوانان تا حد زيادي تاثيرگذار هستند. در واقع بسياري از آن‌ها در سازگاري با شرايط جديد مشكل دارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه مشكلات دروني خود را از طريق برون ريزي با رفتارهايي نظير لجبازي و بداخلاقي نشان دهند.

عوامل روانشناختي مرتبط با لجبازي نوجوانان  

از جمله ديگر عوامل بسيار مهمي كه در بروز لجبازي در نوجوانان نقش دارند عوامل روانشناختي هستند. در واقع لجبازي در بسياري موارد ابزاري است كه نوجوان به طور غيرمستقيم مي‌خواهد نزديك شدن خود به دوران بزرگسالي را به ديگران نشان دهد.

او مي‌خواهد خانواده و دوستانش اين مسئله را درك كنند كه هويت منحصر به فردي دارد و از قدرت تفكر، استدلال و تصميم گيري برخوردار است. از همين رو ممكن است در برابر توصيه‌هاي بسيار ساده والدين نيز مقاومت كرده و بي هيچ دليل خاصي با آن‌ها مخالفت كنند. در اين شرايط بايد به فرزندتان فرصت بدهيد، انعطاف پذيري بيشتري داشته باشيد و به او نشان دهيد براي هويتش ارزش قائل هستيد.

 

بيشتر بخوانيد : ويژگي هاي نوجوان

 

چگونگي مقابله با لجبازي فرزند نوجوان

مقابله با لجبازي فرزندان در دوران نوجواني در بسياري از موارد منجر به بروز تنش‌هاي زيادي در خانواده مي‌شود. براي غلبه بر اين مشكل روانشناسان توصيه‌هاي مختلفي را ارائه مي‌كنند كه در ادامه به پنج مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- در مورد دوران نوجواني اطلاعات كسب كنيد

براي اينكه بتوانيد با يك مشكل مقابله كنيد بايد در ابتدا آن را به خوبي بشناسيد. مشاهدات باليني نشان مي‌دهند والديني كه اطلاعات چنداني از دوران نوجواني و خصوصيات خاص آن ندارند، اغلب تنش‌هاي بيشتري را در خانواده خود تجربه مي‌كنند. چرا كه نبود درك متقابل، لجبازي در دوران نوجواني را افزايش داده و در نتيجه به پيچيده‌تر شدن اوضاع مي‌انجامد. در نتيجه بايد قبل از اينكه فرزندتان به دوران بلوغ و نوجواني برسد اطلاعات خود را در مورد بحران‌ها و چالش‌هاي پيش رويتان بالا ببريد.

2- اصول گفتگوي موثر را بلد باشيد

كساني كه با اصول گفتگوي موثر آشنا هستند مي‌دانند كه چه زمان و چه موقعيتي را براي گفتگو با نوجوان انتخاب كنند. براي مثال صحبت كردن در مورد مسائل مهم در شرايطي كه فرزندتان به هر دليلي در وضعيت جسماني و روحي مناسبي قرار ندارد، به احتمال بيشتري به لجبازي او ختم مي‌شود. همچنين بايد از حرف زدن و توصيه كردن زماني كه نوجوان خشمگين است بپرهيزيد. به جاي اين كار در مكالمه‌تان كمي وقفه بياندازيد و زماني كه عصبانيتتان فروكش كرد، مجددا در مورد موضوع مورد نظر صحبت نماييد.

3- از روش هدايت غير مستقيم كمك بگيريد

نوجوانان در دوره استقلال يابي به سر مي‌برند. از همين رو كمتر از دستوراتي كه پدر و مادر به آن‌ها مي‌دهند پيروي مي‌كنند. آن‌ها دوست دارند چارچوب‌هاي شخصي خود را داشته باشند و از نظر رواني مستقل شوند. با اين حال آن‌ها هنوز هم به هدايت و راهنمايي شما نياز دارند. در اين شرايط بايد روش هدايت غيرمستقيم را اتخاذ كنيد.

براي مثال به جاي اينكه در مورد دوستان نوجوان بدگويي كنيد و او را از معاشرت با ديگران با منع نماييد. سعي كنيد شخصا ارتباطي صميمانه با دوستان فرزندتان برقرار كرده و با خانواده‌هاي آن‌ها آشنا شويد؛ اين كار به شما كمك مي‌كند كه شيوه‌اي غير ملموس‌تر كنترل اوضاع را در دست بگيريد.

4- نوجوان را با سلايق خود محدود نكنيد

برخي از والدين به فرزندشان به عنوان وسيله‌اي براي رسيدن به آرزوهاي ناكام شده خود نگاه مي‌كنند. اين امر باعث مي‌شود وقتي نوجوان مسير متفاوتي را در زندگي در پي مي‌گيرد آن‌ها به شدت مخالفت كنند و فرزندشان را تحت فشار قرار دهد. در اين شرايط حتي اگر مسير مورد نظر شما بهترين راه ممكن هم باشد، باز هم نوجوانان به دليل احساس به خطر افتادن استقلال‌شان به احتمال زياد با آن مخالفت كرده و به رفتارهايي نظير لجبازي روي مي‌آورند.

5- از يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان كمك بگيريد

اگر لجبازي در دوران نوجواني باعث افت عملكردي در فرزندتان شده است و در جنبه‌هاي مختلفي نظير تحصيل يا برقراري ارتباط با ديگران به او آسيب زده لازم است كه براي برررسي بيشتر و دريافت درمان مناسب از يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان كمك بگيريد. براي آشنايي بيشتر با روانشناسي نوجوانان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا لجبازي بيش از حد نوجوان نيازمند درمان خاصي است؟

اگر نوجوان شما بسيار ناسازگار است به طوري كه عملكردش در حوزه‌هاي مختلف دچار آسيب شده لازم است كه از جلسات روان درماني به كمك يك روانشناس بهره بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

 

 

 

منبع :  لجبازي نوجوانان

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: لجبازي نوجوانان،
موضوع:
[ ۱۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۳:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بالا آوردن شير نوزاد يك مساله طبيعي در نوزادان تازه متولد شده است كه با مرور زمان و بزرگ شدن كودك خود به خود از بين مي‌رود. بالا آوردن شير زماني اتفاق مي‌افتد كه نوزاد به همراه شير هواي زيادي را ببلعد؛ به همين دليل توصيه مي‌شود كه والدين پس از شير خوردن، آروغ نوزاد را بگيرند تا اين هواي اضافي از معده خارج شود. اما برخي مواقع ممكن است استفراغ نوزاد نشانه يك مساله جدي باشد؛ به همين دليل بهتر است كه والدين از نشانه‌هاي استفراغ مرضي در نوزادان آگاهي داشته باشند. مشاوره كودك نيز مي‌تواند در زمينه مراقبت بهتر از فرزندتان شما را ياري كند. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

 منبع : بالا آوردن شير نوزاد 

علل بالا آوردن شير نوزاد

نوزادان به دلايل مختلفي شير خورده شده را بالا مي‌آورند. برخي از شايع‌ترين اين دلايل به شرح زير هستند:

1. پرخوري

نوزادان از خوردن شير لذت مي‌برند و متوجه سيري خود نمي‌شوند. به همين دليل بيشتراز حد نياز شير خورده و بالا مي‌آورند. مادران بايد به مقدار مناسب به كودك خود شير بدهند و بيش از حد او را وادار به شير خوردن نكنند.

2. بالا آوردن شير نوزاد | عدم تكامل دستگاه گوارش

قسمتي از دستگاه گوارش نوزاد بعد از تولد رشد مي‌كند. براي مثال در قسمت پايين مري، يك سري عضلات وجود دارند كه وظيفه كنترل ورود و خروج شير را به عهده دارند. اين عضلات در ماه‌هاي اول هنوز قدرت، سرعت و هماهنگي كافي را ندارند و به همين دليل شير را به دهان بر مي‌گردانند. براي كسب اطلاعات در زمينه نوزاد تازه متولد شده كليك كنيد.

3. محبوس شدن هواي زياد در شكم نوزاد

نوزادان به دليل فك و دهان ضعيف نمي‌توانند شير را با قدرت بمكند و همراه با آن مقدار زيادي هوا نيز وارد معده‌شان مي‌شود. اگر به درستي و در زمان مناسب آروغ نوزاد را نگيريد، مقدار زيادي هوا در بدن او باقي خواهد ماند و به يك باره شير خورده شده را بالا مي‌آورد.

4. بالا آوردن شير نوزاد | حساسيت

نوزاد ممكن است به غذايي كه مادر خورده يا مواد افزودني شير خشك حساسيت داشته باشد. معمولا وقتي مادران غذاهاي پرادويه يا لبنيات مصرف مي‌كنند نوزادان دچار استفراغ مي‌شوند. با حذف ماده مشكل ساز مي‌توانيد مشكل نوزاد را حل كنيد.

5. بيماري

در برخي موارد امكان دارد كه استفراغ نشانه يك بيماري باشد. بيماري‌هايي مانند مننژيت، عفونت دستگاه دفع، عفونت گوش ، تنگي پيلوريك و… مي‌توانند با استفراغ‌هاي مرضي خود را نشان دهند.

 

تفاوت استفراغ طبيعي و استفراغ خطرناك

استفراغ طبيعي به دلايل طبيعي اتفاق مي‌افتد و خطرناك نيست اما استفراغ مرضي مي‌تواند نشانه‌اي از يك بيماري جدي باشد. براي تشخيص استفراغ طبيعي از استفراغ مرضي لازم است با نشانه‌هاي اين دو نوع استفراغ آشنا شويد.

1. نشانه‌هاي بالا آوردن طبيعي در نوزادان

-نوزاد كاهش وزن ندارد و بي اشتها نيست.
-محتوياتي كه بالا مي‌آورد پنيري مانندند.
-نوزاد از بالا آوردن احساس ناراحتي نمي‌كند.
-مقداري كه نوزاد بالا مي‌آورد به نسبت شيري كه خورده خيلي زياد نيست.

2. نشانه‌هاي استفراغ مرضي در نوزادان

-نوزاد وزن نمي‌گيرد و بي اشتهاست.
-خس خس سينه در نوزاد مشاهده مي‌شود.
-تنگي نفس دارد و مدام سرفه مي‌كند.
-در هنگام استفراغ جيغ مي‌زند و گريه مي‌كند.
-نوزاد به صورت پرتابي (يك دفعه و با فشار زياد) بالا مي‌آورد.
-محتوياتي كه نوزاد بالا مي‌آورد سفيد نيستند. اين محتويات سبز، زرد، قهوه‌اي يا خوني مي‌باشند.
-ذراتي همانند قهوه در استفراغ نوزاد وجود دارد.
-در مدفوع نوزاد خون ديده مي‌شود.

در صورت مشاهده هركدام از اين علائم به متخصص كودكان مراجعه نماييد.

 

راهكار‌هايي براي درمان بالا آوردن شير نوزاد

اگر نوزاد شما استفراغ‌هاي مرضي ندارد و صرفا به طور طبيعي بالا مي‌آورد، راهكار‌هاي زير به شما كمك خواهند كرد:

1. وضعيت شيردهي مناسب

اگر هنگام شير دادن كودك را در وضعيت درست قرار دهيد ديگر محتويات معده به دهان او باز نمي‌گردد. بهتر است نوزاد را در هنگام شير دهي به صورت عمودي قائم نگه داريد نه به صورت خوابيده يا جمع شده. اگر حالت فيزيكي نوزاد راست باشد، مسير عبور شير از دهان تا معده او مستقيم خواهد بود.

2. استفاده از شيشه شير‌هاي استاندارد

كودكاني كه با شيشه شير مي‌خورند، بيشتر از كودكاني كه از سينه مادر شير مي‌خورند دچار رفلاكس مي‌شوند. براي حل مشكل كودك خود از شيشه‌هاي ضد رفلاكس استفاده كنيد كه سوراخ مناسبي نوك آن‌ها وجود دارد. اگر سوراخ شيشه شير كوچك باشد، نوزاد خسته مي‌شود وهوا را مي‌بلعد. اگر سوراخ شيشه شير بزرگ باشد يك دفعه حجم زيادي وارد دهان نوزاد مي‌شود.

3. بالا آوردن شير نوزاد | كمترين حواسپرتي

اگر هنگام شير دهي با نوزاد بازي كنيد يا در جايي شلوغ قرار بگيريد، نوزاد مدام سرش را به اطراف مي‌چرخاند و هوا وارد معده او مي‌شود. علاوه بر اين اگر كودك آرامش نداشته باشد يا مضطرب و نگران باشد، احتمال بيشتري وجود دارد كه همراه شير هوا را ببلعد.

4. نوزاد را خيلي گرسنه و خيلي سير نكنيد

اگر نوزاد مدت طولاني شير نخورده باشد و گرسنه مانده باشد با عجله شروع به شير خوردن مي‌كند و همين سبب استفراغ مي‌گردد. اگر نوزاد خيلي سير باشد و بيش از توان معده اش شير بخورد هم دچار رفلاكس خواهد شد.

5. آروغ نوزاد را بگيريد

گرفتن آروغ نوزاد باعث مي‌شود هواي اضافي از دهان او خارج شود. اگر نوزاد شما موقع شير خوردن توقف مي‌كند و پس از چند دقيقه دوباره مشغول به شير خوردن مي‌شود، لازم است آروغ او را چند بار در ميان شيردهي بگيريد تا رفلاكس اتفاق نيفتد.

6. بالا آوردن شير نوزاد | به شكم نوزاد فشار نياوريد

از شلوار، شورت يا پوشك خيلي تنگ براي نوزاد استفاده نكنيد. چرا كه فشار آوردن به شكم نوزاد مي‌تواند سبب رفلاكس و استفراغ شود. تا حد امكان از پوشك‌هايي با سايز مناسب و شلوار‌هاي گشاد براي نوزاد استفاده كنيد. علاوه بر اين هرگز نبايد پس از شيردهي نوزاد را محكم بغل كنيد.

7. بلافاصله بعد از شير خوردن نوزاد را نخوابانيد

تا نيم ساعت پس از شيردهي نوزاد را نخوابانيد. او را به حالت عمودي، قائم و ايستاده نگه داريد تا شيري كه خورده جذب شود. غير از خوابيدن بازي كردن و تكان دادن نوزاد بعد از شيردهي مي‌تواند باعث استفراغ گردد پس از آن‌ها پرهيز نماييد. براي كسب اطلاعات در زمينه نحوه صحيح شير دادن به نوزاد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

معمولا نوزادان تا چند ماهگي شير را بالا مي‌آورند؟

معمولا نوزادان تا 8 ماهگي شير را استفراغ مي‌كنند. البته برخي از نوزادان تا 12 ماهگي نيز رفلاكس دارند.

آيا بالا آوردن شير عارضه شايعي ميان نوزادان است؟

بله. حدود نيمي‌از نوزادان پس از شير خوردن بالا مي‌آورند و اين به دليل هوايي است كه در حين شير خوردن وارد معده‌شان مي‌شود.

تنگي پيلوريك چيست؟

يك نوع بيماري كه بر اثر آن شير در معده يا لوله غذا مي‌ماند. اين بيماري در پسران شايع‌تر است و نشانه آن استفراغ‌هاي مرضي مي‌باشد. با كمك گرفتن از مشاوره كودك مي‌توانيد از نشانه‌هاي سلامت فرزند خود آگاه شويد.

 

 

 

 منبع : بالا آوردن شير نوزاد 

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بالا آوردن شير نوزاد ،
موضوع:
[ ۱۴ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۲۱:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علائم سيري نوزاد چيست و چه زماني بايد غذا دادن به كودك را متوقف كرد؟ يكي از مهمترين دغدغه مادران، شير دادن به نوزاد و حفظ سلامت او است. نوزاد بايد به اندازه مناسب و به دفعات مكرر شير بخورد. معمولاً نوزادان قبل از اينكه به طور كامل گرسنه شوند علائمي را از خود نشان مي‌دهند كه به معني آماده بودنشان براي خوردن شير و يا غذا است. مادران علاوه بر آگاهي درباره علائم گرسنه بودن نوزاد بايد با علائم سير شدن نوزاد هم آشنايي داشته باشند زيرا خوردن شير زياد باعث دل درد و ناآرامي در نوزاد مي‌شود. معمولاً علائم سير شدن نوزاد شامل توقف مكيدن، توقف صداي خوردن، بازيگوشي، رها كردن پستان، به خواب رفتن و… مي‌باشد كه در ادامه به طور كامل درباره آن‌ها توضيح خواهيم داد.

منبع : علائم سيري نوزاد 

علائم سيري نوزاد

بسياري از زناني كه براي اولين بار مادر شدن را تجربه مي‌كنند، در مقابل نوزادشان دست و پايشان را گم مي‌كنند و يا زبان نوزادشان را نمي‌دانند. اين كه نوزاد كي گرسنه است و يا كي سير شده دركش براي برخي با دشواري هايي همراه است. حتما مقاله نوزاد تازه متولد شده را بخوانيد، در ادامه برخي از نشانه‌هاي سيري نوزادان را آورده‌ايم.

توقف مكيدن پستان

اولين نشانه‌اي كه مي‌توان آن را به معني سير شدن نوزاد در نظر گرفت، توقف مكيدن پستان يا شيشه شير است. در مواردي ممكن است نوزاد پستان را رها كند، اگر مادر پستان را درون دهانش قرار دهد و نوزاد گرسنه باشد دوباره آن را مي‌مكد اما اگر پستان درون دهان نوزاد قرار داده شد و شير نخورد به معني سير شدن نوزاد است. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه شير دادن به نوزاد كليك كنيد.

كند‌تر مكيدن

هنگامي كه نوزاد گرسنه است، تند تند پستان مادر يا شيشه شير را مي‌مكد اما زماني كه نوزاد در حال سير شدن است كم كم سرعت مكيدن خود را آهسته و كندتر مي‌كند. اين كندتر مكيدن پستان مي‌تواند نشانه‌اي از سير شدن نوزاد باشد.

علائم سيري نوزاد | بازيگوشي

زماني كه نوزاد گرسنه باشد، تنها دغدغه‌اش سير كردن شكمش است و هيچ فعاليت ديگري انجام نمي‌دهد و تحت هيچ شرايطي نمي‎توان حواس نوزاد را به چيز ديگري پرت كرد. به همين ترتيب وقتي نوزاد سير شود و ديگر ميلي به خوردن غذا نداشته باشد كم كم شروع به بازيگوشي و ارتباط با محيط اطرافش مي‌كند.

خوابيدن

يكي از نشانه‌هاي سير شدن نوزاد، خوابيدن در هنگام شير خوردن است. در مواردي پيش مي‌آيد كه نوزاد در هنگام شير خوردن مي‌خوابد، اين خوابيدن به معني سير شدن نوزاد است. در چنين حالتي بهتر است نوزاد را براي خوردن ادامه شير بيدار نكنيد زيرا هر وقت كه گرسنه باشد دوباره بيدار مي‌شود.

علائم سيري نوزاد | تغيير در شيوه مكيدن

زماني كه نوزاد گرسنه باشد به طور واضح پستان را براي خوردن شير مي‌مكد. در صورتيكه نوزاد به اندازه كافي شير خورده باشد ممكن است فشار كمتري به نوك پستان وارد كند تا شير خارج شود و يا ممكن است به جاي مكيدن، پستان مادر را گاز بگيرد يا بازيگوشي كند.

قطع شدن گريه نوزاد

از آنجايي كه تنها راه ارتباطي نوزاد با دنياي اطراف خنده و گريه كردن است نوزادان معمولا گرسنگي خود را با گريه كردن نشان مي‌دهند. به همين ترتيب وقتي نوزاد سير شود گريه كردنش متوقف مي‌شود. از اين جهت مي‌توان قطع شدن گريه را نشانه‌اي از سيري نوزاد در نظر گرفت. زماني كه نوزاد در حين شير خوردن است و همچنان گريه مي‌كند مواظب باشيد كه كودك را به درستي در آغوش گرفته باشيد زيرا مكيدن نادرست پستان و گريه كردن در هنگام شير خوردن باعث ورود هوا به داخل معده نوزاد و نفخ مي‌شود.

علائم سيري نوزاد | لبخند زدن

تشخيص لبخند زدن به دليل سير شدن از غذا در ماه‌هاي اول تولد ممكن است كمي دشوار باشد، با اين حال نوزادان پس از 4 ماه از اين كه سير شده‌اند احساس رضايت و شادي مي‌كنند و كمي لبخند مي‌زنند.

از بين رفتن نشانه‌هاي گرسنگي

لزوما همه نوزادان علائم و نشانه‌هاي يكسان ندارند اما هنگامي كه پس از شير دادن، نشانه‌هاي گرسنگي مانند بي‌قراري، گريه كردن، مكيدن دست، نق‌نق زدن، كشيدن لباس مادر و… رفع شد، مي‌توان نتيجه گرفت كه نوزاد سير شده است. به طور كلي بهتر است به مجموعه علائم جهت متوجه شدن سيري نوزاد توجه شود، نه صرفا به يك علامت يا نشانه خاص.

همچنين در صورتي كه در تشخيص علائم سيري فرزند خود و شيوه‌هاي مراقبتي با مشكلاتي مواجه هستيد مي‌توانيد با بهره بردن از مشاوره كودك در راستاي سلامت جسمي و رواني فرزند خود گام برداريد. در همين راستا مركز مشاوره كودك ني ني مايند با داشتن مشاوراني برجسته در زمينه كودك آماده هرگونه خدمت رساني به شما عزيزان به صورت مشاوره تلفني و حضوري مي‌باشد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول درباره علائم سيري نوزاد

آيا مكيدن هميشه نشان‌دهنده گرسنگي است؟

درست است كه يكي از بهترين علائم گرسنگي كودك مكيدن است، اما مكيدن هميشه به معني گرسنه بودن نيست. مكيدن مي‌تواند به دليل بازتاب‌هاي زيستي نوزاد يا حتي به دليل رفع احساس خارش لثه و دندان‌هاي نوزاد باشد. همچنين برخي از نوزادان جهت ايجاد آرامش خود و بازيگوشي شروع به مكيدن مي‌كنند. در نتيجه مكيدن انگشت يا مكيدن هرچيز ديگر شاخص و ملاك تشخيصي صحيحي نيست.

ميزان شير مورد نياز هر نوزاد چه مقدار است؟

همانطور كه بزرگسالان به اندازه حجم معده‌شان غذا مي‌خورند، نوزادان هم به اندازه حجم معده‌شان شير مي‌خورند. زياده روي در خوراندن شير به نوزاد مي‌تواند باعث آسيب به معده و دستگاه گوارش نوزاد شود. بهترين راه براي اينكه متوجه شويد نوزاد به اندازه شير مي‌خورد يا نه اين است كه وزن گيري خوب و طبيعي داشته باشد.

آيا مي‌توان در هنگام خواب نوزاد به او شير داد؟

نوزاد در روز‌هاي اول تولد زياد مي‌خوابد، به طوريكه 80 تا 85 درصد از شبانه روز را خواب است. بهتر است در ماه اول، نوزاد را در طول شب هر 4 ساعت يك بار بيدار كنيد و به او شير بدهيد. در هنگام روز هم بهتر است هر دو ساعت به نوزاد شير داده شود.

 

 

منبع : علائم سيري نوزاد 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علائم سيري نوزاد،
موضوع:
[ ۱۴ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۸:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قطع رابطه با دوست دختر براي همه پسران كار راحتي نيست. دلبستگي و ترس از ضربه زدن به دختر از جمله مهم‌ترين دلايلي هستند كه باعث مي‌شوند پسرها با وجود مشكلاتي كه ميان خود و شريك عاطفيشان احساس مي‌كنند، همچنان در رابطه بمانند و به آن خاتمه نبخشند. اين مسئله يك رنج مزمن را براي دو طرف ايجاد كرده و سلامت رواني آن‌ها را تحت تاثير قرار مي‌دهد. زماني كه اين دوستي‌ها مقاصد يكساني براي هر دو طرف نداشته باشد، در زمان جدايي شدت آسيب و احساسات منفي بيشتر خواهد بود. بنابراين بهتر است قبل از عميق‌تر شدن رابطه حد و مرز دوستي مشخص باشد. در ادامه نحوه جدايي از دوست دختر با كمترين تنش را آورده‌ايم.

 منبع : قطع رابطه با دوست دختر

نحوه قطع رابطه با دوست دختر

يك باور عمومي غلط اينه كه مردها به راحتي مي‌توانند به رابطه عاطفي با دخترها پايان دهند و براي اين كار مشكلي ندارند. اما طبق مشاهدات بسياري از مردان از پايان دادن به رابطه عاطفي مي‌ترسند يا احساس مي‌كنند براي اين كار از مهارت‌هاي لازم برخوردار نيستند. دلبستگي عاطفي شديد و يا ترس از ضربه زدن به دختر از جمله مهم‌ترين دلايل اين امر هستند. اگر شما هم احساس مي‌كنيد كه از نظر منطقي رابطه‌تان سرانجامي ندارد و اما نمي‌دانيد كه چطور بايد آن را خاتمه دهيد، به چند توصيه زير توجه كنيد. در صورتي كه هنوز ابهامي داشتيد حتما از مشاوره رابطه دختر و پسر استفاده كنيد.

1- قبل از هر اقدامي به دلايل تصميم خود فكر كنيد

خيلي مهمه كه شتاب زده و تحت تاثير احساسات‌تان در مورد رابطه عاطفي تصميم نگيريد. قبل از قطع رابطه با دوست دختر بايد به خوبي دلايلي كه براي اين كار داريد را بررسي كرده و به اين پرسش پاسخ دهيد كه از اين زندگي چه مي‌خواهيد و معيارهاي‌تان براي يك رابطه عاطفي موفق چه هستند.

2- از قبل واكنش هاي دوست دخترتان را پيش بيني كنيد

قبل از اينكه اين موضوع را با دوست دخترتان مطرح كنيد به واكنش‌هايي كه ممكن است از خود نشان دهد فكر كنيد. در ذهن‌تان اين موضوع را تجسم كنيد كه او چه احساسي پيدا مي‌كند و ممكن است چه رفتارهايي از خود نشان دهد، اين كار به شما كمك مي‌كند كه از قبل آماده باشيد و بتوانيد عكس العمل‌هاي بهتري نشان دهيد.

3- قطع رابطه با دوست دختر | صادق باشيد

هنگام قطع رابطه بسيار اهميت دارد كه صادق باشيد و دلايل عجيب و غريب نتراشيد. چرا كه بهانه تراشي و عدم صداقت آسيب بيشتري به او وارد مي‌كنند. البته صداقت به معناي بي‌ملاحظه بودن نيست. در نتيجه بايد تا حد ممكن تلاش كنيد تا احساسات دختر خانم را جريحه دار نكنيد. بهترين روش اين است كه ابتدا در مورد نكات مثبتي كه در رابطه تان وجود داشته به دوست دخترتان بازخورد دهيد و سپس در مورد دلايلي كه براي جدايي داريد صحبت كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : دوستي دختر و پسر

 

4- هنگام قطع رابطه به حريم شخصي هم احترام بگذاريد

يكي از رفتارهاي بسيار آسيب زا اين است كه دختر/پسر هنگام جدايي حريم شخصي يكديگر را زير پا مي‌گذارند. براي مثال انتشار چت يا پيام‌هاي خصوصي همديگر در فضاي مجازي يا انتشار عكس‌هاي او و مطرح كردن دعواها در شبكه‌هاي اجتماعي باعث مي شود كه اوضاغ از كنترل شما خارج شده و هردويتان در معرض فشار و آسيب‌هاي مختلف قرار بگيريد.

5- قطع رابطه با دوست دختر | ديگران را واسطه نكنيد

هنگام قطع رابطه دوست دخترتان نياز دارد كه با او شفاف باشيد و دلايل اين كار را صادقانه با او در ميان بگذاريد. ايجاد هرگونه ابهام و واسطه گرفتن ديگران براي جدايي منجر به تشديد احساسات منفي شده و فرايند جدايي را سخت تر مي سازند.

6- براي آسيب هاي پيش رو اظهار پشيماني و تاسف كنيد

اين موضوع بسيار اهميت دارد كه به دوست دختران نشان دهيد از جدايي و آسيب‌هاي احتمالي آن متاسف هستيد و بابت جدايي عذر خواهي كنيد. اين كار نشان مي‌دهد كه براي افكار و احساسات او ارزش قائل هستيد و در برابر اين رابطه احساس مسئوليت مي‌كنيد.

7- اجازه دهيد آزادانه احساساتش را با شما در ميان بگذاريد

بعد از اينكه موضوع جدايي را مطرح كرديد اجازه دهيد كه دوست دخترتان آزادانه احساسات و افكارش را با شما در ميان بگذارد. سعي كنيد در اين موقعيت بيش از هرچيز صبورانه گوش فرا دهيد و او را به خاطر احساساتش سرزنش نكنيد.

خلاصه بدانيد…

قطع رابطه با دوست دختر هميشه كار آساني نيست. اين موضوع مي‌تواند براي هر دوي شما رنج و ناراحتي‌هاي مختلفي را به همراه بياورد. بايد بپذيريد كه جدايي به خصوص براي كساني كه رابطه عاشقانه و صميمي داشته‌اند، همانند سوگ و از دست دادن عزيزان است و آدم‌ها براي كنار آمدن با آن به يك بازه زماني نياز دارند. در اين بازه زماني افكار و احساسات گوناگوني در شما بروز پيدا مي‌كنند كه از جمله آن‌ها مي توان به غم، اندوه، خشم، نفرت، ترديد و دودلي اشاره كرد.

اين احساسات اگر به موقع تجربه شوند، به تدريج و با گذشت 6 ماه به مرور بهبود مي‌يابند. اگر ديديد كه مدت زمان زيادي از قطع رابطه با دوست دختران مي‌گذرد، اما هنوز نتوانسته‌ايد با اين موضوع كنار بياييد براي پيشگيري از مشكلاتي نظير افسردگي بايد به يك روان درمانگر مراجعه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا روانشناسان مي توانند به زوجيني كه هنوز ازدواج نكرده اند نيز براي جدايي يا بهبود رابطه مشاوره مي دهند؟

بله، زوج درمانگران از جمله متخصصيني هستند كه در اين زمينه آموزش ديده اند و قبل از ازدواج نيز مي توانند به شما جهت بهبود رابطه و تصميم گيري براي آينده كمك نمايند.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

 منبع : قطع رابطه با دوست دختر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قطع رابطه با دوست دختر،
موضوع:
[ ۱۴ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۶:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مركز مشاوره روانشناسي ونك كجاست؟ آيا از خدماتي كه در مراكز روانشناسي مختلف ارائه مي‌شود اطلاعي داريد؟ مشاوره روانشناسي يكي از خدماتي است كه توسط متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران، روانشناسان و روان پزشكان ارائه مي‌شود. استفاده از اين خدمات تنها به كساني كه داراي مشكل خاصي هستند اختصاص ندارد بلكه بسياري از افراد براي ارتقاي وضعيت روحي خود يا براي كسب اطلاعات در مورد وضعيت هوشي فرزندانشان از آن استفاده مي‌كنند. ما در ادامه به معرفي بهترين مراكز مشاوره روانشناسي ونك و خدمات ارائه شده توسط آن‌ها پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

 منبع : مشاوره روانشناسي ونك

مركز مشاوره و روانشناسي و انواع متخصصين آن

مركز مشاوره و روانشناسي از جمله مراكزي است كه خدمات مرتبط با بهبود و ارتقاي وضعيت روان را به عموم مردم ارائه مي‌دهند. كارشناساني كه در اين مراكز خدمات رساني مي‌كنند مشاور، روانشناس و روان پزشكان را در بر مي‌گيرند. هر كدام از اين متخصصين مي‌توانند در زمينه‌هاي مختلف به شما كمك كنند. براي مثال زماني كه مشكلات روان شناختي به دارو نياز دارند روان پزشكان به كمك افراد مي‌آيند. زماني كه وضعيت‌هاي روان شناختي با استفاده از خدمات روان درماني و به طور كل درمان‌هاي گفت و گو محور قابل بهبود هستند روانشناسان به ارائه خدمات مشاوره مي‌پردازند و زماني كه افراد براي مشورت در مورد موضوعاتي نظير تصميم گيري شغلي و تحصيلي نياز به كمك دارند، مشاوران به كمك آن‌ها مي‌آيند. براي دريافت مشاوره تلفني در تمامي زمينه هاي ذكر شده كليك كنيد.

 

انواع خدمات ارائه شده در مركز مشاوره روانشناسي

شايد براي شما جاي سوال باشد كه در مركز مشاوره روانشناسي ونك دقيقا چه خدماتي ارائه مي‌شود و چه كساني مي‌توانند به آن‌ها مراجعه نمايند. از جمله مهم‌ترين خدمات ارائه شده در اين مراكز مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

– درمان اختلالات روانشناختي فردي نظير افسردگي، اضطراب، وسواس، اعتياد و…

– درمان مشكلات بين فردي، ارتباطي و اختلالات شخصيتي

– بهبود مشكلات مرتبط با ازدواج از طريق خدمات تخصصي زوج درماني

– بهبود مشكلات و تنش‌هاي بين اعضاي خانواده از طريق خدمات تخصصي خانواده درماني و مشاوره خانواده

– بهبود مشكلات مرتبط با عملكرد جنسي از طريق خدمات تخصصي سكس تراپي و مشاوره جنسي

– ارائه مشاوره قبل از ازدواج

– بهبود اختلالات رفتاري و مشكلات رشدي كودكان

– بررسي وضعيت هوشي كودكان و انجام ساير تست‌هاي روانشناسي

– ساير خدمات مركز شامل مشاوره تحصيلي ، مشاوره شغلي ، مشاوره طلاق ، مشاوره خيانت و … مي‌شود.

 

خصوصيات بهترين مركز مشاوره روانشناسي ونك

براي اينكه بتوانيد مراكز تخصصي را از ساير مراكز كه به ارائه خدمات غير علمي مي‌پردازند، تشخيص دهيد در نظر گرفتن برخي ملاك‌ها مي‌تواند به شما كمك كند. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هايي كه بهترين مراكز مشاوره را از سايرين جدا مي‌كند بايد به موارد زير اشاره كرد:

1- داشتن مجوز رسمي

اولين ملاكي كه قبل از مراجعه به مراكز روانشناسي بايد به آن توجه نماييد برخورداري از مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي كشور يا سازمان بهزيستي است. مراكزي كه فاقد مجوز معتبر هستند قابل اطمينان نبوده و اجازه ارائه خدمات درماني را ندارند.

2- مركز مشاوره روانشناسي ونك | برخورداري از متخصصين حرفه اي

يك مركز مشاوره حرفه‌اي بايد بتواند در زمينه‌هاي مختلف به مردم خدمات ارائه كند. از همين رو لازم است كه از متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران و روانشناسان  مجرب در جهت ارتقاي كيفيت خدمات روانشناسي كمك بگيرد. روانشناسان براي ارائه خدمات درماني بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. هم چنين دوره‌هايي كه متخصصان در زمينه درمان اختلالات مختلف گذرانده‌اند و سابقه كار تجربي آن‌ها مي‌تواند راهنماي خوبي براي انتخاب يك مركز مشاوره باشند.

3- استفاده از روش هاي نوين درمان

امروزه براي اكثر مشكلات و وضعيت‌هاي روان شناختي درمان‌هاي حرفه‌اي و خاصي طراحي شده است. براي مثال درمان شناختي- رفتاري و رويكردهاي مرتبط با آن نظير رويكرد طرحواره درماني و درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يا همان اكت، امروزه در سراسر دنيا براي بهبود انواع مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي، وسواس، مشكلات زناشويي و… به كار گرفته مي‌شوند. يك مركز مشاوره معتبر بايد بتواند با متودهاي جديد دنيا خود را منطبق كرده و از روش‌هاي جديد درمان براي كمك كردن به مراجعين استفاده نمايد.

4- مركز مشاوره روانشناسي ونك | داشتن تجهيزات كافي

يكي از كارهاي اصلي مراكز روانشناسي گرفتن تست و آزمون‌هاي رواني مختلف از افراد است. از همين رو مراكز مشاوره بايد از تجهيزات كافي براي گرفتن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تشخيص انواع مشكلات روانشناختي برخوردار باشند. هم چنين امروزه براي رفع مشكلاتي نظير بيش فعالي كودكان در كنار درمان‌هاي دارويي و روانشناختي از ابزارهاي خاصي نظير نوروفيدبك و بايوفيدبك نيز استفاده مي‌شود كه وجود آن‌ها در مراكز مي‌تواند به تجهيز هرچه بيشتر آن‌ها كمك نمايد. براي دريافت مشاوره كودك و كشف استعداد كودكان كليك كنيد.

5- ارائه خدمات متنوع

بهترين مراكز مشاوره كشور امروزه مراكزي هستند كه علاوه بر امكان مراجعه حضوري، خدمات تلفني و آنلاين را نيز براي مراجعان خود فراهم مي‌كنند. اين خدمات به مراجعين كمك مي‌كنند تا از هرجاي كشور براي بهبود يا ارتقاي وضعيت روحي و رواني خود با متخصصين تماس بگيرند و با محدوديتي در اين زمينه مواجه نباشند. براي دريافت هر كدام از خدمات زير به صورت غير حضوري كليك كنيد.

مشاوره خانواده تلفني

مشاوره تلفني ازدواج 

مشاوره جنسي تلفني

مشاوره تلفني كودك

 

آدرس مركز مشاوره روانشناسي ونك

1- مركز جامع مشاوره روانشناسي ذهن نو _ تهران _ ونك _ تلفن دفتر مركزي 02166419012

2-  مشاوره روانشناسي زندگي خوب – تهران ميدان ونك – خيابان ملاصدرا- بعد از بيمارستان بقيه الله ساختمان 209

3-   مركز مشاوره روانشناسي پيوند – تهران – ميدان ونك – خيابان ملاصدرا – خيابان شيخ بهايي – كوچه صائب تبريزي 

4-  كلينيك مهر ايران – تهران – ميدان ونك – خيابان ثنايي 

براي دريافت مشاوره از برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

 منبع : مشاوره روانشناسي ونك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره روانشناسي ونك،
موضوع:
[ ۱۴ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۴:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

يكي از لذت بخش‌ترين تصاويري كه در ذهن والدين مي‌ماند رشد هر روزه و روند نشستن نوزاد مي‌باشد. از اين رو دانستن اطلاعات كافي در مورد نحوه و طرز صحيح نشستن نوزاد، بسياري از نگراني‌هاي والدين را در رابطه با رشد و پيشرفت نوزادشان، برطرف مي‌كند. بنابراين هنگامي كه نوزاد به مرحله‌ غلت خوردن و كنترل سر مي‌رسد، بايد كم كم خود را آماده كنيد تا ضمن كمك به او، از اين لحظه شيرين نيز لذت ببريد. نشستن براي كودك مانند يك معجزه مي‌باشد. اين معجزه زماني براي او شيرين خواهد بود كه حمايت همه جانبه را از طرف والدين به خصوص مادر خود دريافت كند. مادران مي‌توانند با آموزش‌هاي لازم و مطالعه‌ كتاب‌هاي مختلف در اين زمينه به تقويت مهارت‌هاي خود بپردازند. همچنين مشاوره كودك نيز مي‌تواند شما را در اين زمينه راهنمايي كند.

منبع : نشستن نوزاد

نشستن نوزاد

بازده زماني نشستن نوزادان با يكديگر متفاوت است. اما معمولا از چهار تا هفت ماهگي، مادران شاهد نشستن نوزاد خود مي‌باشند. طبيعتا اين كار براي نوزادان دلچسب است از اين رو تلاش مي‌كنند تا به هر طريقي از جاي خود بلند شوند. براي آنكه در اين دوران شيرين نوزاد دچار مشكل نشود، بايد نكاتي توسط مادر رعايت شود. در ادامه به اين نكات مي‌پردازيم.  براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه نشانه هاي سلامت نوزاد كليك كنيد.

1- نشانه‌هاي شروع نشستن

هر حالت جديدي در نوزاد با نشانه‌هاي خاص خود همراه است. نشستن نيز از اين قاعده مستثني نمي‌باشد. زماني كه نوزاد كنترل خوبي روي سر و گردن خود پيدا مي‌كند، به همه نشان مي‌دهد كه قرار است به زودي بنشيند. البته ماهيچه‌هاي گردن او قبل از نشستن كامل، ضعيف هستند به همين دليل به كمك مادر نياز فراوان دارد. مادر بايد از طريق گرفتن دستان نوزاد، به او كمك كند كه تعادل گردن خود را حفظ كند. او به شما نشان خواهد داد كه عضلاتش قوي شده است و اكنون بايد براي نشستن او را همراهي كنيد.

2- نحوه كمك به نوزاد براي نشستن

بهترين كار تقويت عضلات نوزاد است. نحوه در آغوش گرفتن نوزاد خود را از دو ماهگي تغيير دهيد، بيشتر مواقع به صورت عمودي او را در آغوش بگيريد. نوزاد دوست دارد در اين دوران چهار دست و پا راه برود، مانع او نشويد و به كمك اسباب بازي‌هايش او را به سمت خود هدايت كنيد. اين كارهاي ساده به نوزاد شما كمك مي‌كند سريع‌تر به مهارت نشستن دست پيدا كند. اين فرآيند براي تقويت عضلات نوزاد بسيار كارآمد مي‌باشد.

صندلي‌هاي مخصوصي براي كمك به نوزادان در امر نشستن تعبيه شده است اما سعي كنيد نوزاد خود را به اين دسته از وسايل عادت ندهيد و اجازه دهيد با تلاش‌هاي خود به فرآيند نشستن دست يابند.

3- دير نشستن نوزاد

برخي از نوزادان زودرس فرآيند نشستن را ديرتر از ساير نوزادان، آغاز مي‌كنند. اگر كودك شما فرآيند نشستن را با تأخير آغاز نمود و از طرف ديگر نتوانست تا 9 ماهگي بدون كمك گرفتن سر خود را كنترل كند و يا به طور صحيح بنشيند، حتما با پزشك متخصص مشورت كنيد.

4- نكات ايمني براي نشستن

زماني كه نوزاد نشستن را ياد مي‌گيرد، او وارد دنيايي تازه‌اي مي‌شود كه چيزهاي زيادي برا كشف كردن وجود دارد. از اين رو دوست دارد همه چيز را لمس و امتحان كند، براي در امان ماندن نوزاد سعي كنيد لبه‌هاي تيز را با محافظ‌هاي مخصوص بپوشانيد، از قرار دادن اشياء تيز بر روي ميز خودداري كرده و كشوهاي آشپزخانه را با برچسب‌هاي مخصوص محكم كنيد، تا از بروز هرگونه آسيب به كودك دلبندتان جلوگيري كنيد.

براي آگاهي بيشتر در زمينه رشد كودك يك ساله كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول در خصوص نشستن نوزاد

آيا مي‌توانم از روروك براي كمك به نشستن نوزاد خود استفاده كنم؟

در گذشته از اين وسيله بسيار استفاده شده است اما امروزه طي تحقيقات و آزمايش‌هايي كه محققان بر روي گروه‌هاي مختلفي از نوزادان انجام داده‌اند به اين نتيجه رسيدند كه استفاده از اين وسيله دخالت در يكي از مهم‌ترين مراحل رشد نوزاد مي‌باشد و باعث اختلال در سازمانبندي‌هاي عصبي او مي‌شود، همچنين به ستون فقرات نيز آسيب وارد مي‌كند. بنابراين استفاده از روروك را كمتر كنيد.

نوزاد من هشت ماهش است ولي هنوز با كمك مي‌نشيند. آيا اين خطرناك است؟

هر نوزاد خصوصيات خاص خود را دارد. برخي زودتر و برخي ديرتر مي‌توانند به طور صحيح  بنشينند اما اگر اين فرآيند طولاني شود و نوزاد نتوانست بدون كمك بنشيند، بايد با يك متخصص رفتار حركتي و يا متخصص كودكان مشورت بگيريد و علت را پيدا كنيد. در بيشتر موارد پزشك متخصص با ارائه‌ يك سري از حركات تمريني به نوزاد كمك مي‌كند كه بتواند مانند ديگر نوزادان به راحتي بنشيند.

 

 

منبع : نشستن نوزاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: نشستن نوزاد،
موضوع:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۲۰:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی