مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

هنر درماني چيست ؟ با وجودي كه مردم از هزاران سال پيش هنر را به عنوان راهي براي بيان، ارتباط و بهبود يافتن بكار مي‌برند، ولي هنردرماني به شكل رسمي و امروزي از ميانه‌هاي قرن بيستم رواج يافت. پزشكان با تحقيقات خود دريافتند كه افراد با بيماري‌هاي رواني، معمولا خودشان را در نقاشي‌ها و ديگر كارهاي هنري بيان كرده‌اند. اين امر موجب شد تا پزشكان به فكر استفاده از هنر به عنوان يك تكنيك بهبود بخشي بيفتند. از آن هنگام، هنر به بخش مهمي از حوزه روان‌درماني تبديل شد و در بسياري از روش‌هاي سنجش و درمان به كار رفت. از هنر درماني مي‌توان براي درمان بخش وسيعي از اختلالات توجه و تمركز استفاده مفيد كرد. با اين تكنيك، بيمار در كنار كسب تجربه تازه، بهبود زيادي در عملكرد روحي و رواني و حتي جسمي تجربه مي‌كند. در اين قسمت به معرفي هنردرماني و كاربردهاي آن مي‌پردازيم.

منبع: هنر درماني

هنردرماني چيست

شايد تعجب كنيد اگر بگوييم هنر مي‌تواند يك ابزار مؤثر در درمان بيماري‌هاي ذهني باشد. ولي هنر همچون يك رسانه بيانگر، به بيماران در برقراري ارتباط، كنترل استرس و كشف جنبه‌هاي مختلف شخصيت‌‌شان كمك مي‌كند. در حوزه روان‌شناسي، به استفاده از روش‌هاي هنري جهت درمان اختلالات رواني و بهبود سلامت رواني، «هنر درماني» مي‌گويند. اين روش تكنيك‌هاي روان درماني را با فرايندهاي خلاقانه مي‌آميزد و سلامت رواني و بهزيستي را بهبود مي‌بخشد. طبق تعريف انجمن هنر درماني آمريكا، هنردرماني «حرفه‌اي است مربوط به سلامت رواني كه فرايندهاي خلاقانه هنري را بكار مي‌برد تا سلامت و بهزيستي جسمي، رواني و هيجاني مردم را در همه رده‌هاي سني، بهبود و ارتقاء بخشد. هنردرماني باور دارد كه تكنيك خلاقانه هنر در خودبيانگري هنري، به مردم در حل تعارضات و مشكلات، تقويت مهارت‌هاي ارتباطي، تنظيم رفتار، كاهش استرس، افزايش عزت نفس و خودآگاهي، و كسب بينش بهتر و بيشتر كمك مي‌كند.

انواع و تكنيك‌هاي هنردرماني

انواع هنر درماني عبارتند از: رقص درماني، موسيقي درماني، تئاتر درماني، نقاشي درماني، عكاسي، قصه درماني و …

تكنيك‌هاي مورد استفاده در هنر درماني نيز شامل: كلاژ، رنگ آميزي، دودلينگ و خط خطي، نقاشي، نقاشي با انگشت، عكاسي، مجسمه سازي و كار با خاك رس مي‌باشد.

وقتي مراجعان در هنردرماني، هنري را خلق مي‌كنند، ممكن است به تجزيه و تحليل آنچه كه ساخته‌اند و احساسي كه ساخته‌شان در آنها ايجاد مي‌كند، بپردازند. در حقيقت همه مردم مي‌توانند با كشف هنر خود، به دنبال موضوعات و درگيري‌هايي باشند كه بر افكار، احساسات و رفتار آنها تأثيرگذار است. هنر درماني براي درمان طيف وسيعي از اختلالات رواني و ناراحتي‌هاي رواني استفاده مي‌شود. در اكثر موارد هم ممكن است در كنار ساير تكنيك‌هاي روان درماني همچون گروه درماني يا درمان شناختي-رفتاري (CBT) بكار برود.

چه موقع از هنردرماني استفاده مي‌شود

امروزه هنردرماني براي درمان طيف وسيعي از اختلالات توجه و تمركز بكار مي‌رود. برخي شرايط و وضعيت‌هايي كه هنردرماني در آنها موثر واقع مي‌شود عبارتند از:

كودكان با ناتواني‌هاي يادگيري، بالغان با استرس شديد، كودكاني كه از مشكلات رفتاري يا اجتماعي در مدرسه يا خانه رنج مي‌برند، افراد با مشكلات سلامت رواني، افرادي كه از آسيب‌هاي مغزي رنج مي‌برند و كودكان يا بالغاني كه در معرض رويدادهاي آسيب‌زا قرار گرفته‌اند.

جلسات هنردرماني به چه صورت است

هنر درماني را مي‌توان هم به صورت گروه‌درماني و هم به صورت فردي به كار گرفت.

هدف از هنردرماني اين است كه درمانگر با اين تكنيك بتواند به دنياي ناخودآگاه فرد وارد شود و مفاهيم ذهني او را تحليل كند. سپس آنها را به خودآگاه تبديل و بيمار را با الگوهاي ذهني كه در ذهنش ساخت، روبه‌رو مي‌كند تا آنها را بشناسد. زيرا همان‌گونه كه مي‌دانيد، در حقيقت سخت‌ترين مراحل روانكاوي، مواجه شدن و روبه‌رويي با مشكلات رفتاري، نابهنجاري‌ها، الگوهاي اشتباه و ناسالمي است كه فرد به صورت ناخودآگاه، هم آن‌ها را پذيرفته است. هم آنها را انجام و ادامه مي‌دهد؛ به همين جهت پي در پي مشكلاتي مشابه براي او پيش مي‌آيند.

هنر درماني براي چه سني مناسب است

هنر درماني را مي‌توان در هر سني استفاده كرد و شركت در هنردرماني نيازي به توانايي هنري يا استعداد خاصي دارد. افراد در هر سني: كودكان، نوجوانان و بزرگسالان مي‌توانند از فوايد آن بهره‌مند گردند. نتايج برخي تحقيقات نشان داد كه فقط حضور هنر مي‌تواند نقشي مهم در افزايش سلامت روان ايفا كند. همچنين اين تكنيك براي افرادي كه بيماري‌هاي جسمي دارند و به خاطر همين بيماري جسمي‌شان، اضطراب و استرس زيادي را تحمل مي‌كنند نيز بسيار كاربردي خواهد بود. افرادي با بيماري‌هايي چون اوتيسم، سرطان، ام اس و ساير بيماري‌هاي صعب العلاج. بعضي از شرايطي كه از هنر درماني براي درمان آنها در سنين مختلف استفاده مي‌شود: مسائل مربوط به افزايش سن، اضطراب، سرطان، افسردگي، اختلالات خوردن، مشكلات عاطفي، مشكلات خانوادگي يا رابطه‌اي، شرايط پزشكي، علائم رواني مرتبط با ساير مسائل پزشكي، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)، مسائل رواني اجتماعي، فشار و اختلال مصرف مواد مي‌باشد.

مزاياي هنر درماني

طبق مطالعه‌اي كه در سال 2016 انجام و در مجله انجمن هنر درماني آمريكا منتشر شد، شما مي‌توانيد با كمتر از يك ساعت فعاليت خلاقانه، استرستان را كاهش دهيد. اين فعاليت هنري بدون در نظر گرفتن تجربه هنري يا استعداد، بر سلامت رواني شما تأثير مثبت مي‌گذارد. يك درمانگر هنري مي‌تواند از انواع تكنيك‌هاي هنري از جمله: طراحي، نقاشي، مجسمه سازي و كولاژ در درمان بيماران مختلف از كودكان خردسال تا بزرگسالان استفاده نمايد. مراجعه كنندگاني كه تجربه ضربه روحي، خشونت جسمي، سوء استفاده خانگي، اضطراب، افسردگي و ساير مسائل رواني را دارند، مي‌توانند از ابراز خلاقيت خود بهره ببرند. مطالعه ديگري كه در سال 2017 انجام شد؛ نمايش هنر در محيط بيمارستان به بيمارن كمك مي‌كند كه در آن احساس امنيت كنند. همچنين در بهبود اجتماعي شدن و حفظ هويت بيماران در خارج از بيمارستان هم نقش موثري دارد.

ميزان اثربخشي هنر درماني

در حالي كه برخي از تحقيقات نشان مي‌دهند هنر درماني مي‌تواند در درمان بسياري از اختلالات روحي و رواني مفيد باشد. برخي از يافته‌ها هم در مورد اثربخشي آن شك دارند. پزشكان با مطالعاتي كه بر روي بزرگسالان مبتلا به تروما انجام دادند، نتيجه گرفتند كه هنر درماني علائم تروما را به طور قابل توجهي كاهش مي‌دهد و به كم شدن سطح افسردگي كمك مي‌كند. بررسي ديگري اثربخشي هنر درماني را اينگونه نشان داد كه اين تكنيك به بهبود كيفيت زندگي بيماران تحت درمان سرطان كمك مي‌كند و مي‌تواند انواع علائم رواني آن را كاهش دهد. در مطالعه‌اي هم اثربخشي هنر درماني در كاهش افسردگي و بالا بردن عزت نفس افراد مسني كه در خانه سالمندان زندگي مي‌كردند، ثابت شد.

هنردرماني چگونه عمل مي‌كند

اشخاص با آسيب‌هاي هيجاني، خشونت جسمي، بهره‌كشي خانگي (استفاده از ثمره كارديگري)، اضطراب، افسردگي و ساير مشكلات رواني، مي‌توانند از خودبيانگري خلاقانه در هنردرماني بهره ببرند. خدمات هنر درماني را مي‌توان در مدرسه، سازمان‌هاي اجتماعي، بيمارستان و مراكز روان‌درماني خصوصي در اختيار بيماران گذاشت. شايد بگوييد تفاوت جلسات هنردرماني با كلاس‌هاي معمولي هنرآموزي در چيست. كتي مالديوچي در كتاب مرجع هنردرماني مي‌نويسد: «غالبا در جلسات هنردرماني، تمركز بر روي تجربيات دروني (احساسات، ادراكات و تصوّرات) خود شخص مي باشد. با اينكه هنردرماني مي‌تواند شامل يادگيري مهارت‌ها يا تكنيك‌هاي هنري هم شود. اما تأكيد اصلي نخست بر ايجاد و بيان تصاويري مي‌باشد كه از درون فرد برمي‌خيزد، نه چيزهايي كه او در دنياي خارج مي‌بيند». شايد در بعضي كلاس‌هاي سنتي هنري هم از شما بخواهند كه از روي تصوّرات و تخيلاتتان نقاشي كنيد؛ ولي در هنردرماني، آنچه در درجه اول اهميت قرار دارد، دنياي دروني تصاوير، احساسات، افكار و ايده‌هاي شماست.

نتيجه‌گيري در مورد هنر درماني

هنر درمانگر از روش‌هاي متنوع و متعدد هنري مانند نقاشي، طراحي، مجسمه‌سازي و كولاژ (تصوير تكّه‌كاري) براي درمان بيماران، از كودك تا سالمند، استفاده مي‌كند. ولي هنر درماني، به معناي يك كلاس هنر نيست. تعجب مردم از هنردرماني بيشتر به اين خاطر است كه آن را همانند يك كلاس هنري مي‌بينند. بايد بگوييم در يك كلاس هنري، هدف و تمركز آموزش تكنيك يا ايجاد يك محصول نهايي خاص مي‌باشد، اما در هنر درماني بيشتر تمركز هنردرمانگر به اين است كه اجازه دهد بيمار بر تجربيات دروني خودش تمركز كند و طبق آن به خودبيانگري و طراحي بپردازد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هنر درماني و مشاوره روانشناسي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: هنر درماني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هنر درماني،
موضوع:
[ ۱۰ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۸:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عقده اديپ به اعتقاد روانكاوان يكي از مراحل طبيعي رشد در دوران كودكي است كه به معناي علاقه‌مندي پسران به والد غير هم‌جنس مي‌باشد. اگرچه هر كودكي علاقه خاصي به مادر خود دارد اما بااين‌حال روانكاوان معتقدند پسران در سنين 3 يا 4 سالگي كه متوجه اندام تناسلي خود مي‌شوند. علاقه‌اي فراتر از رابطه فرزندي به مادرشان پيدا كرده و به‌نوعي با پدر براي به دست آوردن وي رقابت مي‌كنند. عقده اديپ پس از مدتي در جريان رشد طبيعي از بين خواهد رفت. بااين‌حال كودكاني كه به هر دليلي ازجمله فوت يا جدايي از پدرشان دور هستند ممكن است بخش‌هايي از اين تمايل را تا بزرگ‌سالي در خود نگه دارند. و اين موضوع سبب ميل به زنا با محارم يا انواع اختلالات جنسي مي‌شود. به همين خاطر بهتر است در ارتباط با تربيت جنسي فرزندان خود از يك روانشناس كمك بگيريد.

منبع: عقده اديپ | انواع عقده اديپ | عقده اديپ منفي _ عقده اديپ در بزرگسالي

عقده اديپ چيست؟

عقده اديپ اصطلاحي است كه نخستين بار توسط فرويد مطرح شد. فرويد معتقد بود نهايتاً عقده‌اديپ و رقابت پسر با پدر از ميان خواهد رفت و پسران شروع به همانندسازي با وي خواهند كرد. همانندسازي با پدر باعث مي‌شود تا كودك يادگيري نقش‌هاي جنسيتي و آنچه بايد به‌عنوان يك مرد بداند را شروع كند. اين موضوع باعث خواهد شد كه شما شاهد تقليد رفتارهاي مردانه و به‌خصوص رفتار و گفتار پدر توسط كودك باشيد. به همين خاطر كودكاني كه به هر دليلي ازجمله طلاق يا فوت از پدر خود جدا هستند، ممكن است به‌راحتي موفق به عبور از عقده اديپ و يادگيري نقش‌هاي جنسيتي نشوند. اين موضوع باعث خواهد شد تا آن‌ها در آينده و در برقراري روابط عاطفي نزديك مشكلاتي را تجربه كنند. به همين خاطر بهتر است درصورتي‌كه فرزند شما به هر دليلي از پدر خود دور است در تربيت وي از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

براي آشنايي با نظريه پرداز عقده‌اديپ، زيگموند فرويد كليك كنيد.

چگونگي تشكيل عقده اديپ

اديپ يعني فرزندان پسر در سنين 3 سالگي متوجه اندام جنسي خود‌شده و پس‌ازآن نسبت به مادر خود گرايش پيدا مي‌كنند. بوسيدن‌مادر يا بيان جملاتي نظير اينكه (من مي‌خواهم در آينده با تو ازدواج‌كنم) ازجمله نشانه‌هاي رسيدن‌پسران به اين مرحله است. توجه داشته باشيد كه عقده اديپ بيش از آنكه موضوع نگران‌كننده‌اي راجع به عشق ميان والد و فرزند باشد تلاش كودك براي تصاحب قدرت است. آن‌ها دير يا زود متوجه‌مي‌شوند كه براي به دست‌آوردن مادر يا موضوع دلخواهشان بايد با پدر وارد رقابت شوند. اين درحاليست كه پدر رقيب قدرتمندي براي آن‌هاست.

دستكاري آلت تناسلي، خود ارضايي و تفاوت هاي تناسلي در دختر و پسر در اين دوره اتفاق مي‌افتد. كودكان در اين برهه زماني دوست دارند به مادر خود ابراز علاقه كنند. شب را كنار مادر خود مي‌خوابند و دوست دارند مادرشان را بغل يا بوس كنند.

انواع عقده اديپ

عقده اديپ منفي: زماني كه عقده‌اديپ در كودكي حل نشود تبديل به عقده‌اديپ منفي مي‌شود. تمايل جنسي ناهوشيارانه به والد هم جنس و رقابت با والد غير هم‌جنس از علائم عقده اديپ منفي است.

عقده اديپ مثبت: تمايل جنسي ناهوشيارانه به والد غير هم جنس و رقابت با والد هم جنس را عقده‌اديپ مثبت مي‌گويند. كه نهايتا كودك به سازگاري خواهد رسيد.

براي آشنايي با ساير انواع عقده هاي رواني كليك كنيد.

حل شدن عقده اديپ

يكي از جدي‌ترين سؤالات در ارتباط با عقده اديپ اين است كه چه موضوعي باعث حل شدن اين عقده در كودك مي‌شود؟ فرويد معتقد بود پس‌ازاينكه كودكان نسبت به اندام تناسلي خود آگاهي پيدا كردند به‌تدريج متوجه تفاوت اين اندام در دختران و پسران خواهند شد. ذهن آن‌ها در پي تلاش براي دستيابي به دليلي راجع به اين تفاوت به اين نتيجه خواهد رسيد كه دختران نيز اندام تناسلي مردانه داشته‌اند. اما رقابت آن‌ها با پدر باعث‌شده تا پدر آن‌ها را اخته كند و به همين خاطر اندام تناسلي‌شان به اين شكل درآمده است.

ترس از اينكه پدر آن‌ها را نيز اخته كند موضوعي است كه فرويد به آن اضطراب اختگي مي‌گويد و معتقد است كه اين اضطراب به حدي شديد است كه باعث خواهد شد كودك به‌طوركلي احساس خود به مادر و رقابت با پدر را فراموش كند. از اين به بعد تا رسيدن كودك به مرحله نوجواني و بلوغ، وي ديگر توجهي به مسائل جنسي نخواهد داشت و براي يادگيري نقش‌هاي مربوط به جنسيت مردانه با پدر همانندسازي مي‌كند.

اگر عقده اديپ حل نشده بماند، بايد براي روانكاوي اقدام كند.

عقده الكترا در دختران

فرويد معتقد بود كه علاقه به والد غير هم‌جنس موضوعي نيست كه فقط پسران آن را تجربه كنند؛ بلكه دختران نيز در سنين 3 يا 4 سالگي عشق خود را به پدرشان معطوف مي‌كنند و مادر را رقيبي براي اين احساس عاطفي مي‌بينند. در اين شرايط شما احتمالاً شاهد حسودي‌هاي دختر كوچكتان در ارتباط ميان شما و همسرتان خواهيد بود. بااين‌حال يك تفاوت جدي در حل شدن عقده اديپ ميان دختران و پسران وجود دارد؛ به اين صورت كه دختران پس‌ازاينكه متوجه تفاوت اندام تناسلي خود با پسران مي‌شوند، تصور مي‌كنند كه مادر عامدانه آن‌ها را ناقص به دنيا آورده تا نتوانند پدرشان را تصاحب كنند.

با توجه به اينكه دختران در چنين شرايطي اضطراب اختگي را تجربه نمي‌كنند روانشناسان معتقدند كه عقده اديپ در آن‌ها به‌طور كامل حل نمي‌شود تا زماني كه آن‌ها با مرد ديگري وارد رابطه جنسي شده و پس از به دنيا آوردن فرزند پسر به‌صورت نمادين احساس قدرت يا داشتن اندام جنسي مردانه را تجربه ‌كنند. بااين‌حال سخت‌گيري‌هاي والدين به فرزندان دختر و جلوگيري از رفتارهايي ماند نشستن بر روي پاي پدر يا بوسيدن او تنها موضوعاتي هستند كه باعث محدود شدن عقده الكترا در كودك مي‌شوند. براي آشنايي بيشتر با عقده الكترا كليك كنيد.

عقده اديپ منفي

عقده اديپ در اكثريت پسران پس از تجربه اضطراب اختگي از بين خواهد رفت. بااين‌حال گاهي اوقات تجربياتي در زندگي كودك ايجاد مي‌شود كه باعث باقي ماندن بخش‌هايي از اين احساس در كودك خواهد شد. براي مثال پسراني كه پدرشان را در كودكي از دست داده‌اند معمولاً رقيبي در برابر احساسات خود نسبت به مادر پيدا نمي‌كنند و اين موضوع مي‌تواند باعث حل نشدن كامل عقده اديپ در فرد شود. حل نشدن اين موضوع مي‌تواند مشكلاتي مانند ميل به زناي با محارم، پدوفيليا يا مشكلاتي مانند اضطراب و افسردگي را براي فرد ايجاد كند.

پيشگيري و درمان عقده اديپ منفي

اگرچه عقده اديپ موضوعي است كه صرفاً در يكي از مكاتب روانشناسي مطرح شده و شواهد علمي چنداني براي آن وجود ندارد. اما بااين‌حال بسياري از ما نشانه‌هايي در فرزندان خود يا اطرافيان ديده‌ايم كه مي‌تواند بيانگر احساس علاقه آن‌ها به والدينشان باشد. همين‌طور زناي با محارم يا ساير مشكلات جنسي نيز در جوامع بشري وجود دارند. به همين خاطر بهتر است نسبت به اين موضوع و تربيت جنسي فرزندان خود توجه كافي داشته باشيد. شايد سهل‌انگاري در اطلاع‌رساني جنسي يا سخت‌گيري‌هاي بي‌مورد براي جوانان آسيب‌زاتر باشد. به همين خاطر بهتر است در اين زمينه از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

بسياري از خانم‌هايي كه پس از تولد فرزند پسر احساس قدرت مي‌كنند و همين‌طور روابط والد و فرزندي كه نشانه وابستگي بيش‌ازحد طرفين به يكديگر است، مي‌تواند نشانه‌هايي از عقده اديپ حل‌نشده در فرزند يا حتي در مادر باشد. علاوه بر اين نشانه‌هاي ديگري نظير تمايل به زناني كه به‌نوعي شبيه مادر هستند، ميل به برقراري ارتباط جنسي با مادر يا خواهر، ناتواني از برقراري روابط صميمانه با ديگران و همين‌طور بسياري از كژكاري‌هاي جنسي ازجمله موضوعاتي هستند كه نشان مي‌دهند شما به دريافت كمك از يك متخصص باليني نياز داريد. حتي در شرايطي كه احساس مي‌كنيد به دليل خجالت يا ترس از قضاوت شدن ارتباط با روانشناسان براي شما سخت است مي‌توانيد از خدمات مشاوره تلفني استفاده نماييد.

كلام آخر

عقده اديپ حل نشده منجر به بروز مشكلاتي در بزرگسالي خواهد شد. والدين بايد براي سلامت روان كودك و دريافت راهكار حتما با روانشناس مشورت بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عقده اديپ مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

عقده اديپ يعني چه؟

عقده اديپ بخشي از جريان طبيعي رشد كودك است كه در آن به والد غير هم‌جنس خود علاقمند شده و با والد هم‌جنس بر سر به دست آوردن او رقابت مي‌كند.

آيا دختران هم عقده اديپ را تجربه مي‌كنند؟

بله؛ اگرچه اين عقده در دختران تا حدودي متفاوت از پسران است اما بااين‌حال به اعتقاد فرويد هر دو جنس اين مرحله را پشت سر مي‌گذارند.

درصورتي‌كه عقده اديپ به‌درستي حل نشود چه مشكلاتي را ايجاد مي‌كند؟

بروز بيماري‌هاي روحي مانند افسردگي و اضطراب، ميل به زنا با محارم و همين‌طور اختلالات جنسي ازجمله پدوفيليا از عواقب حل نشدن اين اختلال است.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: عقده اديپ | انواع عقده اديپ | عقده اديپ منفي _ عقده اديپ در بزرگسالي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۶:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عاشق دو نفر شدن باعث ايجاد روابط مثلثي مي‌شود. روابط مثلثي يعني سه نفر در يك رابطه وجود دارند. شايد در اطراف خودتان ديده باشيد، كه يك فرد عاشق دو شخصيت شده است. و شايد خودتان دچار اين وضعيت كلافه كننده باشيد. عاشق دو نفر شدن همراه با دوگانگي و كلافگي زياد است. بسياري از افراد كه عاشق دو نفر شده‌اند، نمي‌دانند كه چگونه بايد اين مشكل را برطرف كنند. در ادامه در رابطه با خصوصيات اين افراد و راه‌كارهاي جلوگيري از اين وضعيت توضيح داده‌ايم. براي دريافت خدمات مشاوره رابطه كليك كنيد.

منبع: عاشق دو نفر شدن | همزمان عاشق دو نفر شدم

آيا عاشق دو نفر شدن امكان دارد؟

بله، عاشق دو نفر شدن به صورت همزمان امكان دارد. شايد عاشق دو نفر شدن براي شما عجيب و غيرطبيعي باشد. اما در تحقيقاتي امكان‌پذير بودن اين مساله مشخص شده است. همه انسان ها يكسري افراد را در قلب خود جاي داده‌اند. خانواده، دوست، همسر و فرزند همگي جايگاه خاص خود را در قلب و عقل شما دارند. اما گاهي افراد همزمان عاشق دو نفر مي‌شوند كه با هيچ كدام در رابطه نيستند. و به دنبال انتخاب گزينه برتر مي‌باشند. عاشق دو نفرشدن زماني عجيب‌تراست كه عشق عميق و شهواني باشد. براي مثال شما همسر، نامزد و دوستي داريد اما همزمان عاشق يك فرد ديگر نيز هستيد.

بسياري از كساني كه در روابط خود كمبودي احساس مي‌كنند. به سراغ افرادي مي‌روند كه كمبودهاي آن‌ها را جبران كند. خانم‌ها به دنبال توجه گرفتن از مردان هستند. آقايان به دنبال برطرف كردن نياز جنسي. زماني كه يك رابطه زناشويي به مشكل بخورد. و يكي از زوجين عاشق شخص ديگري‌شود خيانت رخ مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با خيانت همسر كليك كنيد.

خصوصيات افرادي كه عاشق دو نفر هستند

كساني كه عاشق دو نفر مي‌شوند خصوصيات و نشانه هايي دارند كه در ادامه به آنها اشاره كرده‌ايم.

 

بيشتر بخوانيد : روانشناسي عشق

 

  • افرادي كه عاشق دو نفر هستند. هنگام صحبت از ويژگي هاي خوب هر دو شخصيت سخن مي‌گويند. و باعث مي‌شود كه شما متوجه نشويد كه عاشق كدام شخصيت است.
  • هنگامي كه كنار همسر، نامزد يا دوست خود باشند، شخص دوم را در كنارشان تصور مي‌كنند. اين افراد هدف ها، آينده و روياهاي‌شان را همزمان با دو نفر تصور مي‌كنند. اين مهم‌ترين ويژگي افرادي است كه عاشق دو نفر شده‌اند.
  • زماني كه يك اتفاق مهم در زندگي شما رخ مي‌دهد. به دنبال توضيح در رابطه با موضوع به فرد مورد علاقه هستند. اما اين افراد نمي‌دانند كه موضوع را با كدام يك در ميان بگذارند.
  • كساني كه عاشق‌دو نفر شده باشند. اگر يكي از شخصيت ها خواهان جدي‌تر شدن رابطه شود، قبول نمي‌كنند. و به دنبال بهانه و دليل هاي مختلف هستند. تا بحث را تغيير دهند و از جدي شدن رابطه دوري مي‌كنند.
  • اين افراد طبيعتا براي ملاقات و گشت و گذار نمي‌دانند كه كدام شخصيت را الويت قرار دهند.

حتما درباره نشانه هاي عاشق شدن بخوانيد.

انتخاب بين دو نفر

اگر متوجه شده‌ايد كه عاشق دو نفر هستيد، بايد هر چه سريع تر با متخصص روانشناسي در اين زمينه صحبت بكنيد. چرا كه دير يا زود اين موضوع براي تان تبديل به مساله اي پيچيده خواهد شد. در ادامه به دو نكته بسيار مهم در اين زمينه اشاره كرده‌ايم.

  1. مقايسه نكردن افراد با يكديگر: زماني كه شما در رابطه‌ايد و عاشق فرد ديگر شده‌ايد هرگز نبايد آن‌ها را با يكديگر مقايسه كنيد. هر فردي خصوصيات و ويژگي‌هاي شخصيتي مخصوص به خودش را دارد. گاهي مقايسه شريك احساسي با يك فرد ديگر باعث دلبستگي به همان فرد مي‌شود.
  2. جدا شدن از هر دو رابطه: اگر عاشق دو نفر شده باشيد. شايد بهترباشد كه مدتي از هر دو نفر فاصله بگيريد. با فاصله از هر دو نفر ارزيابي كنيد كه كدام فرد با ويژگي هاي شخصي شما سازگاري بيشتري دارد.

عاشق دو نفر شدن با وجود همسر

اگر شما عاشق دو نفر شده باشيد كه يكي همسرتان باشد. بهتراست تمام تلاش‌تان براي فراموشي فرد دوم بكنيد. الويت انتخاب شما همسرتان است. احتمالا مشكلاتي در روابط زناشويي شما وجوددارد كه براي جبران آن‌ها به كسي غير از همسرتان علاقه مند شده‌ايد. پس فكر فرد دوم را از ذهن خود خارج كنيد. و به دنبال حل مشكلات زندگي خود باشيد. براي رفع اين مسائل حتما از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

كلام آخر

اگر عاشق دو يا چند نفر شده‌ايد. براي برطرف‌كردن اين كلافگي بايد از يك متخصص روانشناس مشورت بگيريد. تنهايي انديشيدن به اين موضوع فقط درگيري ذهني شما را تشديد مي‌كند. به دنبال اين درگيري شما مقايسه را ادامه مي‌دهيد. و همين امر باعث سردرگمي بيشترتان خواهد شد. متخصص با بررسي ويژگي هاي شخصيتي و خواسته‌هاي شما و طرف مقابلتان به شما براي يك انتخاب مناسب كمك مي‌كند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات روانشناسي ارائه مي‌دهد. براي دريافت مشاوره بر روي شماره‌هاي درج شده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عاشق دو نفر شدن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا يك زن مي تواند همزمان عاشق دو مرد باشد؟

بله گاهي زنان نيز دچار احساسات يكسان نسبت به دو مرد مي‌شوند. اما اين احساسات معمولا توام با ميل جنسي نيست.

عاشق دو نفرم شدم نمي دونم چكار كنم؟

در اين شرايط احساسات متضادي را ممكن است تجربه كنيد. براي ساماندهي به اين شرايط بهتراست با متخصصين روانشناسي مشورت نماييد. با ارزيابي هاي كلي درباره شخصيت شما و آن دو نفر توسط متخصص از اين سردرگمي رها خواهيد شد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: عاشق دو نفر شدن | همزمان عاشق دو نفر شدم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۳:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

راضي كردن خانواده براي ازدواج چالشي است كه بسياري از ما با آن روبه‌رو مي‌شويم. همه ما دوست داريم همسر آينده‌مان را خودمان انتخاب كنيم. اما گاهي اوقات انتخاب‌هاي ما مورد تأييد خانواده‌مان نيستند. نپسنديدن شخصيت، عقايد و فرهنگ طرف مقابل، ناراضي بودن از نحوه آشنايي و ارتباط شما و همين‌طور درنظرداشتن فرد ديگري براي همسري شما از جمله دلايل مخالفت خانواده‌ها هستند. بااين‌حال و با توجه به آسيب هايي كه ازدواج بدون رضايت خانواده‌ها به دنبال دارد شما راهي جز گرفتن تأييد آنها نخواهيد داشت. خبر خوب اين است كه قطعاً راه هايي براي راضي كردن خانواده براي ازدواج وجود دارد. ما در اين مطلب راجع به اين راهكارها صحبت خواهيم كرد. اين نكته را نيز به خاطر داشته باشيد كه بهترين روش استفاده از مشاوره خانواده از يك فرد متخصص در زمينه ازدواج است. توصيه مي كنيم مقاله دخالت خانواده در ازدواج را مطالعه نماييد.

منبع: راضي كردن خانواده براي ازدواج

اهميت راضي كردن خانواده براي ازدواج

ازدواج مهم‌ترين انتخاب هركدام از ما در زندگي است. همسر شما فردي است كه قرار است يك‌عمر را در كنار او زندگي كنيد؛ و قطعاً يكي از صميمانه‌ترين ارتباط‌هاي عاطفي را با او داشته باشيد. پس طبيعي است كه هركدام از ما بخواهيم اين حق را داشته باشيم كه همسرمان را خودمان انتخاب كنيم؛ و البته ديگران به انتخاب همسر ما احترام بگذارند. اما يك نكته مهم كه حتماً بايد در ازدواجتان به آن توجه كنيد بحث خانواده‌ها است. در فرهنگ كشور ما ازدواج به معني ارتباط دو خانواده با يكديگر است. هركدام از ما پس از ازدواج علاوه بر همسرمان مي‌بايست با خانواده و اقوام او نيز در ارتباط باشيم. پس اينكه همسر ما از طرف خانواده‌مان مورد تأييد باشد بسيار مهم خواهد بود. از جمله پيامدهاي ازدواج بدون رضايت خانواده‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

آسيب‌هاي روحي

اگر خانواده شما با ازدواجتان موافق نباشند معمولاً با صحبت‌ها و رفتارهايشان اين موضوع را به همسرتان نشان ميدهند. هيچكدام از ما دوست نداريم از ديگران بشنويم كه دوست‌داشتني نيستيم؛ و در اين شرايط قطعاً آسيب‌هاي روحي بسياري مثل ازدست‌دادن اعتمادبه‌نفس را تجربه خواهيم كرد. توصيه مي كنيم مقاله قطع ارتباط با خانواده همسر را مطالعه نماييد.

قرارگرفتن بر سر دوراهي

اينكه خانواده شما همسرتان را نمي‌پذيرند قطعاً پس از مدتي باعث اختلاف در زندگي مشترك شما خواهد شد. احتمالاً همسرتان از شما مي‌خواهد كه از او جانب‌داري كنيد؛ و اين به معناي آن است كه شما بين خانواده و همسرتان قرار مي‌گيريد. اين شرايط قطعاً فشار رواني بسياري را برايتان به همراه خواهد داشت. و باعث نارضايتي شما از زندگي مي‌شود. توصيه مي كنيم مقاله حل اختلافات زن و شوهر را مطالعه كنيد.

ازدست‌دادن حمايت‌ها | راضي كردن خانواده براي ازدواج

اولين و ساده‌ترين پيامد مخالفت خانواده‌ها با ازدواج شما اين است كه حمايت آنها را از دست مي‌دهيد. همه ما در شروع زندگي به كمك بزرگ‌ترها نياز داريم. اما اگر شما با ناديده‌گرفتن مخالفت آنها ازدواج كرده‌ايد اكنون هم نمي‌توانيد از آنها انتظار كمك داشته باشيد. يك مشكل ديگر زماني خودش را نشان مي‌دهد كه در زندگي مشتركتان دچار اختلاف شويد. در اين شرايط همه ما به نصيحت و همفكري پدر و مادرمان نياز داريم. اما اگر شما هنگام تصميم‌گيري براي ازدواج نظر آنها را ناديده گرفته‌ايد اكنون هم نمي‌توانيد به‌راحتي مشكلاتتان را با آنها در ميان بگذاريد. توصيه مي كنيم مقاله دعواي زن و شوهر را مطالعه نماييد.

دلايل مخالفت خانواده با ازدواج

مورد تأييد نبودن طرف مقابل

خانواده ما هميشه انتظار دارند كه همسرمان و همين‌طور خانواده او با اعتقادات و باورهايي كه دارند سازگار باشند. اين موضوع طبيعتاً ارتباط بين دو خانواده را راحت‌تر خواهد كرد. به همين خاطر اگر شما به دنبال ازدواج با فردي هستيد كه با اخلاق و روحيات خانواده شما تفاوت دارد بايد انتظار مخالفت آنها را نيز داشته باشيد. توصيه مي كنيم مقاله اختلاف فرهنگي در ازدواج را مطالعه نماييد.

درنظرداشتن گزينه ديگر

گاهي اوقات پدر و مادرها توقع دارند ما با فردي كه خودشان برايمان انتخاب مي‌كنند ازدواج كنيم. آنها آرزوهاي بسياري براي ازدواج و خوشبختي شما دارند. و به همين خاطر گاهي اوقات فكر مي‌كنند اگر شما مستقل از آنها تصميم بگيريد ممكن است به خوشبختي كه آنها برايتان آرزو دارند نرسيد.

از نحوه ارتباط شما راضي نيستند

اين روزها برخلاف گذشته بسياري از دختر و پسرها همسرشان را خودشان انتخاب مي‌كنند. بااين‌حال هنوز هم بسيارند خانواده‌هايي كه اين شكل از آشنايي را نمي‌پسندند. همين موضوع مي‌تواند تبديل به دليلي براي مخالفت آنها شود. اين خانواده‌ها معمولاً اعتقاد دارند كه همسر فرزندشان را مي‌بايست خودشان و به همان شكل سنتي گذشته انتخاب كنند.

راضي كردن خانواده براي ازدواج

از انتخاب خود مطمئن شويد

قبل از اينكه به دنبال راضي كردن خانواده براي ازدواج با گزينه موردعلاقه‌تان باشيد بايد با خودتان كنار بياييد. هميشه هم مخالفت‌هاي خانواده از روي عمد يا اشتباه نيست. گاهي اوقات دلايلي كه آنها مطرح مي‌كنند با توجه به تجربه‌اي كه دارند خيلي هم منطقي است. پس قبل از هر چيز به‌خوبي راجع به دلايلي كه خانواده‌تان براي مخالفتشان دارند فكر كنيد. آيا شما پاسخ منطقي براي نگراني‌هاي آنها داريد؟ اگر جوابتان به اين سؤال مثبت نيست شايد بهتر باشد كمي دقيق‌تر به حرف‌هاي آنها فكر كنيد.

با خانواده صحبت كنيد

هميشه اولين و بهترين راه براي حل كردن اختلاف‌ها صحبت‌كردن است. اما يادتان باشد براي به نتيجه رسيدن صحبت‌ها نياز است كه قواعد و اصول مشخصي را در نظر بگيريد. مهم‌ترين اين اصول همدلي است. سعي كنيد تا جاي ممكن در حرف‌هايتان از لج‌بازي و قرارگرفتن در مقابل خانواده خودداري كنيد. اينكه تنها روي حرف‌هاي خودتان پافشاري كنيد شما را به نتيجه مطلوب نمي‌رساند. بهتر است در صحبت‌كردن با پدر و مادر در درجه اول شنونده خوبي باشيد. به‌خوبي حرف‌هاي آنها را گوش كنيد؛ و نشان دهيد كه متوجه نگراني‌هاي آنها هستيد. سپس دلايل منطقي خود را براي خواسته‌اي كه داريد با آنها در ميان بگذاريد.

بالغانه رفتار كنيد | راضي كردن خانواده براي ازدواج

گاهي اوقات مخالفت خانواده‌ها به اين خاطر است كه احساس مي‌كنند شما توانايي اداره يك زندگي را نداريد. يا شايد شما هميشه و براي دفاع از تصميمتان از مسائل احساسي حرف مي‌زنيد. اما يادتان باشد اگر مي‌خواهيد پدر و مادرتان حرف‌هاي شما را جدي بگيرند بايد از موضع يك بزرگسال و فردي پخته صحبت كنيد. پس سعي كنيد در استدلال‌ها و همين‌طور رفتارتان كاملاً منطقي و بالغانه برخورد كنيد.

از ديگران كمك بگيريد | راضي كردن خانواده براي ازدواج

يك راه‌حل مناسب براي راضي كردن خانواده براي ازدواج اين است كه از واسطه‌ها كمك بگيريد. از بزرگ‌ترهاي فاميل و كساني كه پدر و مادرتان حرفشان را قبول دارند استفاده كنيد. از آنها بخواهيد كه با پدر و مادرتان صحبت كنند. وقتي والدين شما ببينند ديگراني هم هستند كه نظر شما را تأييد مي‌كنند با احتمال بيشتري از موضع خود پايين مي‌آيند.

زمان آشنايي را بيشتر كنيد

هرچقدر خانواده شما و طرف مقابلتان با يكديگر ارتباط بيشتري داشته باشند مخالفت‌ها كمتر خواهد شد. بسياري از مواقع مرور زمان ترس‌ها و نگراني‌هاي خانواده را از بين مي‌برد؛ و آنها به اين نتيجه مي‌رسند كه شرايط آن‌طورها كه فكر مي‌كردند هم بد نيست. براي رسيدن به اين هدف كافي است كمي صبور باشيد و اجازه بدهيد زمان بگذرد. به‌علاوه با اين كار خيال پدر و مادرتان نيز راحت مي‌شود كه شما عجله‌اي براي ازدواج نداريد و به‌خوبي در حال بررسي اين موضوع هستيد.

مشاور چه كاري براي شما انجام خواهد داد

گاهي اوقات ما به‌تنهايي نمي‌توانيم خانواده‌مان را براي ازدواج راضي كنيم. ممكن است دلايل مخالفت خانواده شما ريشه در باورها و افكاري داشته باشد كه آنها سال‌هاي سال با آن زندگي كرده‌اند. يا شايد سبك شخصيتي والدين شما كنترل‌گر باشد. در چنين شرايطي آنها معمولاً هيچ‌گونه مخالفتي با نظرهاي خود را نمي‌پذيرند. اگر شما هم درگير اين وضعيت شده‌ايد بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با توجه به تخصص و تجربه‌اي كه دارند اولاً به شما كمك مي‌كنند تا ديدگاه‌هاي خانواده‌تان را به‌درستي بررسي كنيد؛ و به اين نتيجه برسيد كه مخالفت آنها تا چه حد درست است. ثانياً آنها مي‌توانند از طريق جلساتي كه با خانواده‌تان برگزار مي‌كنند به شما براي تغيير ديدگاه‌هاي پدر و مادرتان كمك كنند. پس اگر درگير مشكل مخالفت خانواده براي ازدواجتان هستيد بهترين راه اين است كه صحبت‌كردن با يك مشاور را در اولويت برنامه‌هايتان قرار بدهيد. براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول در مورد راضي كردن خانواده براي ازدواج

با پدر و مادري كه بدون هيچ دليل منطقي با ازدواج من مخالفت مي‌كنند چطور برخورد كنم؟

اينكه پدر و مادر شما هيچ دليلي براي مخالفت نداشته باشند تقريباً بعيد است. شايد آنها نگراني‌هايي دارند كه شما متوجهشان نشده‌ايد. در چنين شرايطي بهتر است خودتان يا يك نفر واسطه به‌صورت منطقي با آنها صحبت كند. اگر اين راهكار تأثيري نداشت مي‌توانيد از يك مشاور خانواده كمك بخواهيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: راضي كردن خانواده براي ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۵۲:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نحوه برخورد با مردان بي توجه براي بسياري از خانم‌هاي درگير با اين موضوع تبديل به سوالي جدي شده است. همه ما نياز داريم تا فردي را دوست داشته باشيم و به همان ميزان كه محبت و توجه خود را به وي نشان مي‌دهيم، از او نيز محبت دريافت كنيم. با اين حال گاهي اوقات شما متوجه اين موضوع مي‌شويد كه همسرتان چندان كه بايد به شما توجهي ندارد. در چنين شرايطي شما نياز داريد تا اطلاعاتي را در ارتباط با نحوه برخورد با مردان بي توجه به دست آوريد تا رابطه عاطفي خود را به شرايط مطلوب بازگردانيد. قبل از بيان اين درخواست اول از بي‌توجه‌بودن همسرتان مطمئن شويد. شايد اين شماييد كه بيش از حد به رفتارهاي وي حساسيت نشان مي‌دهيد. در ادامه به بررسي بيشتر اين موضوع مي‌پردازيم. براي آشنايي با نشانه هاي خانواه سالم كليك كنيد.

منبع: برخورد با مردان بي توجه | طرز برخورد و رفتار با بي توجهي شوهر

برخورد با مردان بي توجه

نحوه برخورد و رفتار شما با شوهر و مردان بي توجه ، تأثير بسياري در بهبود يا بدترشدن زندگي مشترك تان دارد. لجبازي يا مقابله به مثل ارتباط شما را بدتر از پيش خواهد كرد. در عوض برخورد سازنده شما مي‌تواند باعث اصلاح رفتار همسرتان بشود.

بر اساس تجربه در برخي مواقع قضاوت و حساسيت بيش از حد خانم‌ها درباره بيتوجهي همسرشان درست نيست. به همين خاطر هنگام مواجهه با چنين احساسي براي روشن‌شدن شرايط و يادگيري نحوه برخورد با مردان بي توجه با مشاور خانواده مشورت نماييد. مشاورين با توجه به صحبت‌هايتان تصوير روشن‌تري از عمق و حقيقت زندگي مشترك تان نشان مي‌دهند.

بيشتر بخوانيد : بي توجهي مرد به زن

علت بي توجهي هاي شوهر

در برخورد با بي توجهي مردان بايد علت بي توجهي او را پيدا كنيد. شما با توجه به علت هاي اين مساله راحت تر قادر به تغيير شرايط خواهيد بود. حتما براي شناسايي اين مساله از خدمات مشاوره روانشناسي استفاده نماييد. در ادامه برخي از علل هاي رايج بي توجهي مردان را شرح داده ايم.

  • داراي شخصيت درونگرا يا دوري جو
  • ابتلا به بيماري هاي جسماني
  • ابتلا به اختلالات رواني مثل افسردگي يا اضطراب
  • فشار و مشكلات شغلي
  • وجود مسائل حل نشده با شما

بهترين نحوه برخورد با مردان بي توجه

1- شرايط را بسنجيد

در نخستين قدم بهتر است شرايط را بسنجيد و تصوير روشني از وضعيت موجود تهيه نماييد. براي مثال آيا همسرتان همواره اين خصوصيت را داشته؟ يا از جايي به بعد نسبت به شما بي توجه شده است؟ اگر همسرتان هميشه نسبت به شما بي توجه نبوده، بايد ببينيد كه چه اتفاقي باعث بي توجهي او شده است؟ اگر رفتاري از جانب شما يا هر نقصي در زندگي مشتركتان او را دلسرد كرده بهتر است براي رفع آن اقدام نماييد. اما اگر بي توجهي او به دليل مشغله‌هاي كاري يا ناراحتي از موضوعي مانند سوگ يا شكست در يك زمينه خاص است. پس به جاي تمركز بر بي توجهي همسرتان ، او را حمايت كنيد.

2- با همسرتان صحبت كنيد

اگر احساس مي‌كنيد همسرتان چندان كه بايد به شما توجه ندارد بهتر است در اين باره با او صحبت كنيد. همواره به اين موضوع توجه داشته باشيد كه صحبت كردن اصلي‌ترين وسيله ارتباطي ميان شما و همسرتان است. تصورات اشتباهي مانند اينكه او بايد بدون صحبت كردن متوجه ناراحتي شما و دلايل آن شود را از ذهنتان پاك كنيد و با صراحت راجع به آنچه تصور مي‌كنيد با همسرتان صحبت نماييد. صحبت در بسياري از مواقع سوتفاهم‌هاي ميان شما را از بين مي‌برد.

3- برخورد با مردان بي توجه | دلايل را پيدا كنيد

پس از اينكه شرايط را به دقت بررسي كرديد و با همسرتان نيز راجع به احساسات خود صحبت كرديد مي‌بايست بادقت دلايل بي توجهي همسرتان را براي خود مشخص كنيد و سعي كنيد تا اين دلايل را از بين ببريد. براي مثال شايد پس از صحبت با همسرتان به اين نتيجه برسيد كه بايد زمان‌هاي بيشتري را به صحبت از احساسات خود با همسرتان اختصاص دهيد و يا مي‌بايست برخي رفتارهايتان كه باعث ناراحتي او شده را كنار بگذاريد. سعي كنيد تا جاي ممكن با دقت بيشتري اين دلايل را مشخص كرده و براي برطرف كردن آنها برنامه ريزي داشته باشيد. اگر احساس مي‌كنيد راهكارهاي مناسب براي برطرف كردن اين دلايل را نمي‌دانيد مي‌توانيد از روانشناسان خانواده در اين زمينه كمك بگيريد.

براي آشنايي با نوه برخورد با مردان بد اخلاق كليك كنيد.

4- زبان همسرتان را بشناسيد

توجه داشتن به طرف مقابل مي‌تواند در ذهن هريك از ما معنايي متفاوت با ديگري داشته باشد. براي مثال ممكن است همسر شما نسبت به ظاهرتان بي توجه باشد اما تلاش خود براي رفاه شما را به منزله توجه بداند و يا بسياري از مردان در بيان احساسات خود دچار ضعف هستند و ترجيح مي‌دهند توجهشان را در رفتار نشان دهند. در اين شرايط اين شما هستيد كه مي‌بايست زبان بيان توجه و علاقه در همسر خود را شناخته و خود را با آن تطبيق دهيد. البته مي‌توانيد با او صحبت كرده و از وي بخواهيد در كنار تطبيق يافتن شما با تفكرات او، همسرتان نيز به شما و نوع ابراز توجهي كه مي‌پسنديد اهميت بدهد.

برخي از زوجين در چنين شرايطي به اين نتيجه مي‌رسند كه دنياي آنها و همسرشان با يكديگر تفاوت بسياري داشته و هرگز نمي‌توانند زبان مشتركي ميان خود پيدا كنند. با توجه به اينكه اين باور مي‌تواند تا حد زيادي كيفيت زندگي مشترك شما را تحت تأثير خود قرار دهد بهتر است براي جلوگيري از آن از يك مشاور كمك بگيريد. روانشناسان خانواده به شما كمك خواهند كرد تا با استفاده از راهكارهاي مشخصي دستيابي به يك درك مشترك را ميان خود افزايش دهيد.

5- برخورد با مردان بي توجه | هويت مستقل داشته باشيد

اگر مي‌خواهيد با ناديده گرفته شدن از جانب همسرتان مبارزه كنيد بهتر است تلاش كنيد تا هويتي ثابت براي خود داشته باشيد. همه ما براي افرادي كه كمتر دنباله روي ديگران هستند و براي خود اصول مشخصي دارند احترام بيشتري قائل هستيم. البته به اين مسئله نيز توجه داشته باشيد كه داشتن اصول مشخص در زندگي و پايبندي به آنها به معناي بي توجهي به نظرات ديگران يا عدم انعطاف پذيري و گذشت نيست. بلكه صرفاً به اين معناست كه شما خود را در رضايت ديگران غرق نكنيد و به همسرتان نشان دهيد كه در چالش‌هاي زندگي مي‌تواند روي شما و نظراتتان حساب كند.

6- تلاش‌هاي همسرتان را تشويق كنيد

اگر رفتار شما همسرتان را به اين نتيجه برساند كه هرگز نمي‌تواند تغييري در شما ايجاد كند اين موضوع تبديل به دليلي براي بي توجهي خواهد شد. در نتيجه سعي كنيد با ايجاد تغييراتي در رفتار خود به او اين پيام را بدهيد كه نظراتش براي شما ارزشمند هستند و به آنها توجه خواهيد كرد. حتي اگر احساس مي‌كنيد خواسته يا نظر همسرتان برخلاف ميل شماست و نمي‌خواهيد آن را عملي كنيد بهتر است از او بابت توجه و نظراتش تشكر كنيد و دلايل خود را براي عمل نكردن به نظراتش بيان كنيد. اما بد نيست گاهي و در برخي مسائل برخلاف ميل باطنيتان به خواسته همسر خود توجه كنيد.

7- برخورد با مردان بي توجه | از مشاورين كمك بگيريد

اگر احساس مي‌كنيد نمي‌توانيد به تنهايي نحوه برخورد با مردان بي توجه را ياد بگيريد و يا راهكارهايي كه تا به حال از آنها استفاده كرده‌ايد تغييري در شرايط ايجاد نكرده؛ حتما از روانشناس خانواده كمك بگيريد. مشاورين به دليل تخصص و تجربه‌اي كه در زمينه برخورد با اين مشكلات دارند مي‌توانند راهكارهاي مناسبي را به شما ارائه كنند. علاوه بر اين آن‌ها مي‌توانند از طريق صحبت با شما و همسرتان آسيب‌ها و مشكلات ريشه‌اي كه خود را در رفتارهايي مانند بي توجهي نشان مي‌دهد پيدا كرده و از طريق رفع آنها كيفيت ارتباط ميان شما و همسرتان را بهبود ببخشند. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

8- رابطه را از يكنواختي خارج كنيد

هيجان و شادي در هر زندگي مشتركي لازم است. وقتي همسرتان هيچ رنگ و لعابي در رابطه تان نبيند، ناخواسته نسبت به شما سرد و بي توجه مي‌شود. پس هر از گاهي تغييري در حال و هواي خانه به وجود آوريد. كاري كنيد كه او نسبت به حضور شما اشتياق پيدا كند.

9- برخورد با مردان بي توجه | احترام به خودتان را فراموش نكنيد

شما لايق احترام و بهترين ها هستيد. پس براي جلب توجه مردان و شوهر تان هرگز كاري نكنيد كه از ارزش هايتان كم شود. خانم ها تحت تاثير هورمون عشق گاه خود را به طور كامل فراموش مي‌كنند. اين مساله باعث خيانت آن‌ها به خودشان مي‌شود. به طوري كه استانداردها و خط قرمزهايشان را كنار زده و هر كاري براي جلب توجه مردان مي‌كنند. چنين روش‌هايي شايد در كوتاه مدت شما را به موفقيت برساند. اما در بلند مدت متوجه آسيب هاي ناشي از چنين رابطه‌اي خواهيدشد.

10- هميشه هم بخشنده نباشيد

در برخورد با مردان بي توجه بايد بدانيد كه خودتان نيز ايجادكننده اين شرايط هستيد. وقتي شما به راحتي همه اشتباهات او را مي‌بخشيد، چه انتظاري از او داريد؟ او به اين باور رسيده كه مي‌تواند هر آنطور كه مي‌خواهد رفتار كند و در نهايت با يك معذرت خواهي ساده، مساله را از سرش باز كند.

11- به جاي گله و شكايت روش هاي ديگر را انتخاب كنيد

مردان بيش از هر چيز از غرشنيدن بيزارند. “تو چرا به من توجه نمي‌كني؟”. “چرا بيشتر وقتت رو با همكارات ميگذروني ولي با من نه؟”. “اصلا با من حرف نميزني”. چنين جملات به جاي نزديك كردن مردان او را بيشتر از شما دور مي‌كند. در برخورد با مردان بي توجه بايد محتاطانه تر رفتار كنيد.

12- نيازها و احساسات همسرتان را در نظر بگيريد

مردان كمتر از خانم‌ها نيازها و خواسته هايشان را به زبان مي‌آورند. شايد همين مساله در برخورد با مردان بي توجه براي خانم‌ها چالش جدي ايجاد كند. مرد بعد از مدتي با خود مي‌گويد “او هيچ توجهي به نيازها و احساساتم نميكند، من چرا بايد اين كار را براي او بكنم؟”. چنين ديدگاهي مردان را روزبروز بي توجه تر مي‌كند.

نحوه برخورد با مردان بي توجه | تصميم براي آينده رابطه

بي توجهي طرف مقابل گاهي مي‌تواند شما را به اين نتيجه برساند كه بهتر است به رابطه خود خاتمه بدهيد. اگرچه ارتباط با افرادي كه محبت و توجهشان نسبت به شما را به خوبي نشان مي‌دهند يكي از حقوق طبيعي هر فردي است. با اين حال براي جلوگيري از اتمام رابطه و فشار رواني ناشي از جدايي، حدالامكان تلاش خود را براي بهبود رابطه انجام دهيد. اما اگر ادامه اين رابطه ديگر برايتان ممكن نيست، بهتراست جدايي از همسرتان را براساس اصول مشخصي پيش ببريد. اين گونه هر دو آسيب كمتري از اين شرايط مي‌بينيد.

در اولين قدم به خوبي جوانب مختلف تصميم خود را بررسي كنيد و مزايا و معايب آن را در نظر بگيريد. اگر احساس مي‌كنيد مزاياي جدايي بيشتر از ادامه رابطه است در اين باره با همسرتان صحبت كنيد. احساسات خود و تصميمتان را با وي درميان بگذاريد و از او بخواهيد تا او نيز در اين زمينه نظراتش را بيان كند. گاهي اوقات همسرتان وقتي متوجه رفتارهاي آزار دهنده‌اش بشود، براي تغيير تصميم خواهد گرفت. اما اگر او تمايلي به تغيير در رفتار خود ندارد بهتر است تصميمتان را عملي كنيد. با توجه به اينكه اتما يك رابطه عاطفي آسيب‌هاي روحي بسياري را براي شما ايجاد خواهد كرد. و حتي روابط آينده شما را نيز تحت تأثير قرار مي‌دهد، بهتر است در اين زمينه از يك مشاور كمك بگيريد.

سخن آخر

شما ديريا زود بايد راهي مناسب براي برخورد با مردان بي توجه پيدا كنيد. اين روند حتما به زندگي مشترك تان آسيب هاي جدي خواهد زد. در قدم اول بايد علت اين بي توجهي مردان را بجوييد. سپس به كمك متخصصين خانواده مشكلات ديرنه را حل و فصل نماييد. مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو به صورت آنلاين و تلفني و حضوري به صورت كاملا تخصصي به شما خدمات درماني ارائه مي‌دهد. بنابراين همين الان با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه برخورد با مردان بي توجه در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

بهترين شيوه برخورد با مردان بي توجه چيست؟

بهتر است ابتدا با طرف مقابل بابت آنچه احساس مي‌كنيد صحبت كنيد و علاوه بر بيان احساساتتان صحبت‌هاي طرف مقابل را نيز بشنويد. همچنين تلاش براي يافتن زبان مشترك با همسر و كمك گرفتن از مشاورين خانواده نيز راهكارهاي مناسبي هستند.

چرا بعضي از مردان به همسر خود توجهي ندارند؟

ناتواني در بيان احساسات و يا نبود زبان مشترك ميان زوجين از مهمترين دلايل اين موضوع هستند. گاهي اوقات نيز برخي مردان متوجه اهميت اين مسئله براي همسرشان نيستند و به همين خاطر توجه خود را به او نشان نمي‌دهند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: برخورد با مردان بي توجه | طرز برخورد و رفتار با بي توجهي شوهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۴:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افسردگي زنان خانه دار يكي از معضلاتي است كه تمام اعضاي خانواده را درگير خود مي‌كند. مسئوليت‌هاي سنگين خانه، نداشتن‌زمان كافي براي توجه به خود، از بين‌رفتن استقلال، محدودشدن توانايي پيشرفت ازجمله دلايلي بروز افسردگي در زنان خانه‌دار است. بااين‌حال با توجه به نقش زنان در مديريت امور خانه و تاثيرشان بر همسر و فرزندان، بايد توجه ويژه‌اي به مشكلات شناختي و روحي آن‌ها داشت. بنابراين اگر متوجه تغييراتي در عادات و رفتار خودتان يا عزيزتان در چند وقت اخير شده‌ايد، حتما براي درمان و دريافت راهكار از متخصصين كمك بگيريد. مي‌توانيد به صورت تلفني نيز مشاوره افسردگي دريافت نماييد.

منبع: افسردگي زنان خانه دار | علائم و راه درمان سندرم افسردگي زنان خانه دار

افسردگي زنان خانه دار

اگرچه خانه‌داري به‌خودي‌خود دليلي براي افسردگي نيست. بااين‌حال نوع نگاه و رفتار فرد اين موضوع را به عامل خطري براي ابتلا به افسردگي تبديل مي‌نمايد. البته زنان به‌طوركلي در ابتلا به افسردگي آسيب‌پذيرتر از مردان هستند. خانه‌داري براي برخي از آن‌ها تبديل به دليلي براي توقف انگيزه فعاليت و پيشرفت مي‌شود و اين موضوع مي‌تواند باعث افسردگي فرد شود.

زنان با گسترش راه‌هاي ارتباطي اين روزها بيشتر از پيش متوجه پيامدهاي منفي افسردگي‌شان شده‌اند. زنان خانه دار با وجود تمام مشغله هاي روزمره‌شان، فرصت كمتري براي تعامل دارند. شايد به همين دليل كمتر كسي پي به وضعيت رواني آنان مي‌برد. جالب است بدانيد كه طبق تحقيقات رابطه معناداري بين افسردگي زنان خانه دار و نارضايتي زناشويي يافت شده است. پس متخصصان تعجيل در مداخله و درمان اين نوع افسردگي را ضروري مي‌دانند.

علائم افسردگي زنان خانه دار

احساس غم و ناراحتي، بي‌انگيزه بودن براي رسيدگي به فعاليت‌هاي داخل خانه، تنهايي و گوشه‌نشيني و همين‌طور بدرفتاري با فرزندان يا همسر همگي از نشانه‌هاي ابتلا به افسردگي در زنان خانه‌دار هستند. درصورتي‌كه شما يا هريك از اطرافيان‌تان درگير اين مشكلات شده، بهتراست از يك روانشناس براي تغيير اوضاع كمك بگيريد. براي آشنايي بيشتر با علائم افسردگي در زنان كليك كنيد. در ادامه به ساير علائم براي تشخيص افسردگي زنان خانه دار پرداخته‌ايم.

  • بي اشتهايي و كاهش وزن شديد
  • بروز انواع اختلالات خواب
  • جسماني سازي (در اين شرايط افسردگي بصورت دردهاي بدني مثل سردرد، كمردرد، تب و… تظاهر مي‌يابد)
  • بي حوصلگي و تمايل به تنهايي
  • به يك كار خاص و بي‌فايده پرداختن (مثلا خانمي هر روز بي دليل 5 تا كيك مي‌پزد)
  • معنا و مفهومي در زندگي اش ندارد
  • به موبايل يا تلويزيون اعتياد شديد دارد
  • تمايلي به خروج از منزل ندارد
  • با كساني كه قبلا احساس نزديكي داشت، معاشرت نمي‌كند
  • وابستگي مرضي به برخي افراد خانواده (گاهي يك دوست)

دلايل ايجاد افسردگي زنان خانه دار

همان‌طور كه گفته‌شد خانه‌داري به‌تنهايي نمي‌تواند دليلي براي ابتلاي زنان به افسردگي باشد، اما همراه شدن آن با برخي موضوعات مي‌تواند آن را به عامل خطري براي افسردگي تبديل نمايد. از مهم‌ترين دلايل ايجاد افسردگي در زنان خانه‌دار مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. براي آشنايي با ساير انواع افسردگي كليك كنيد.

بي‌توجهي به خود

يكي از رايج‌ترين مشكلات زنان خانه‌دار اين است كه آن‌ها به‌تدريج خود را فراموش مي‌كنند و در رسيدگي به امور خانه و تربيت فرزندان غرق مي‌شوند. اين موضوع باعث خواهد شد زمان كمتري را به خود و فعاليت‌هايي براي تفريح اختصاص دهند. يكي از تأثيرات اين سبك از زندگي در درازمدت ابتلاي فرد به افسردگي است.

از بين رفتن استقلال

خانه‌داري در اكثر مواقع به اين معناست كه فرد كار و درآمد مستقلي براي خود ندارد و اين به معناي وابستگي مالي به ديگران است. با توجه به تأثيري كه استقلال مالي و همين‌طور داشتن شغل و درآمد شخصي در اعتمادبه‌نفس و استقلال فرد دارد، مي‌توان پيش‌بيني كرد كه خانه‌داري با ايجاد وابستگي به همسر باعث بروز افسردگي در خواهد شد.

احساس پوچي از دلايل اصلي افسردگي زنان خانه دار

شاغل بودن و يا شركت در كلاس‌هاي آموزشي در محيط بيرون از خانه باعث ايجاد دايره وسيعي از ارتباطات و آموزش نكات جديدي مي‌شود. علاوه بر اين كار ، پيشرفت و ارتقا احساس كفايت و توانمندي ايجاد خواهد كرد. به همين خاطر مي‌توان گفت خانه‌داري با محروم كردن فرد از اين تجربيات باعث احساس افسردگي در وي خواهد شد.

احساس تنهايي

بسياري از زنان خانه‌دار بخش زيادي از زمان روزانه خود را به‌تنهايي مي‌گذرانند و با توجه به تأثيري كه تنهايي و دور بودن از اجتماع در سلامت روان باقي مي‌گذارد، شايد بتوان اين موضوع را يكي از دلايل مهم افسردگي در زنان خانه‌دار دانست.

بيشتر بخوانيد : علائم افسردگي شديد

7 راه مقابله اي و درمان افسردگي زنان خانه دار

با توجه به اينكه جنس مؤنث و همين‌طور خانه‌داري دو عاملي هستند كه مي‌توانند فرد را نسبت به افسردگي آسيب‌پذير نمايند پس بهتر است نسبت به سلامت روان خود حساسيت داشته باشيد و درصورتي‌كه نشانه‌هاي افسردگي را در خود احساس مي‌كنيد از يك مشاور براي درمان كمك بگيريد. ازجمله راهكارهايي كه براي پيشگيري يا درمان افسردگي توصيه مي‌شوند مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

1- زمان‌هايي را به خود اختصاص دهيد

سعي كنيد براي طول روز و هفته خود برنامه‌ريزي كنيد و در اين برنامه علاوه بر امور خانه و تربيت فرزندان زمان‌هايي را نيز به خود اختصاص دهيد. در اين زمان‌ها مي‌توانيد هر فعاليتي كه به آن علاقه داريد را انجام دهيد و يا از اين زمان‌ها براي مطالعه و پيشرفت شخصي استفاده كنيد. نكته‌اي كه بايد در اين برنامه‌ريزي به آن توجه داشته باشيد اين است كه رسيدگي به مسائل خانه و همين‌طور اختصاص زمان‌هايي به خودتان، دو موضوعي هستند كه هردو به توجه شما نياز دارند و به‌هيچ‌عنوان نبايد يكي از آن‌ها را بر ديگري ترجيح دهيد.

2- هدف‌گذاري كنيد

سعي كنيد با توجه به شرايط و علاقه‌مندي‌هايتان اهدافي را براي خود در نظر بگيريد و سپس براي رسيدن به اين اهداف تلاش كنيد. اين اهداف مي‌تواند موضوعات ساده‌اي مثل يادگيري يك كار هنري و يا تصميم‌گيري براي يادگيري يك زبان جديد يا ادامه تحصيل باشد. آنچه اهميت دارد اين است كه شما در جهت موضوعي كه به آن علاقه داريد فعاليت‌هاي مثبتي را انجام دهيد.

3- كنترل امور را در دست خود بگيريد

شما هرچه استقلال بيشتري داشته باشيد، احساس بهتري نسبت به خود و توانايي‌هايتان خواهيد داشت. پس از همين الان شروع كنيد. ليستي از كارهاي روزانه‌تان تهيه كنيد. آن‌ها را به دو دسته قابل كنترل و خارج از كنترل تقسيم كنيد. به كمك درمانگرتان آن‌ها را بررسي كنيد. سپس به مرور زمان اموري كه در كنترل تان هست را بيشتر كنيد.

4- حدود كارهاي خود را مرز بندي كنيد

افسردگي بيماري‌است كه به راحتي مي‌توانيد بر آن غلبه كنيد. در برخي متدهاي درماني به بيمار مي‌گويند در طول روز ساعات مشخصي را براي غصه خوردن تعيين كنيد. در اين روش شما وقت كافي براي‌پرداختن به امور ديگر خواهيد داشت.

5- دايره ارتباطي خود را وسيع‌تر كنيد

اگر احساس مي‌كنيد خانه‌داري باعث كمرنگ شدن ارتباطات شما شده و به همين خاطر احساس تنهايي و افسردگي مي‌كنيد، بهتر است راهي براي پيدا كردن دوستان جديد پيدا كنيد. ايجاد روابط اجتماعي جديد و به‌ويژه برقراري ارتباط با افرادي كه شرايطي مشابه شما دارند مي‌تواند احساس مثبتي از درك شدن و همدلي را براي شما ايجاد نمايد. طي تحقيقات افسردگي زنان خانه دار ي كه در هيچ اجتماعي شركت نداشتند بيشتر از ساير خانم‌ها بود.

6- استرس را از زندگي تان دور كنيد

زندگي همه آدم‌ها داراي فراز و نشيب هايي است. استرس بخشي از زندگي شماست. هرگز قادر به حذف كامل استرس نخواهيد بود. بلكه مي‌توان آن را كنترل كرده و با مهارتهايي مثل كنترل استرس آن را كاهش دهيد. پيشنهادمي‌كنيم براي شروع عوامل استرس زاي محيط را به كمك روانشناس بررسي كنيد. سپس با طبقه بندي آن ها در صدد حذفشان حركت كنيد.

7- كمك بگيريد

اگر نشانه‌هاي افسردگي را در خود احساس مي‌كنيد و يا فكر مي‌كنيد به تنهايي توانايي جلوگيري از بروز اين معضل را نداريد، حتما از يك روانشناس متخصص كمك بگيريد. به خاطرداشته باشيد كه افسردگي اختلالي نيست كه به‌خودي‌خود بهبود يابد، بي‌توجهي به درمان آن مي‌تواند باعث افزايش شدت يا مزمن شدن آن بشود. در كنار اين مسائل افسردگي شما كيفيت ارتباط با همسر و همين‌طور تربيت فرزندان يا رسيدگي به امور خانه را نيز تحت تأثير قرار مي‌دهد و به عبارتي علاوه بر خودتان ساير اعضاي خانواده نيز تحت تأثير افسردگي شما قرار مي‌گيرند. به همين خاطر بهتر است نسبت به درمان اين اختلال در خود حساسيت كافي را داشته باشيد. براي آشنايي با بهترين راه درمان افسردگي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي زنان خانه دار مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

چه دلايلي براي افسردگي در زنان خانه‌دار وجود دارد؟

احساس تنهايي، نداشتن زمان كافي براي رسيدگي به خود و همين‌طور احساس پوچي يا نداشتن استقلال ازجمله مسائلي است كه باعث افسردگي در زنان خانه‌دار خواهد شد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: افسردگي زنان خانه دار | علائم و راه درمان سندرم افسردگي زنان خانه دار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۵:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوست پسرم بهم زنگ نميزنه، دليلش چيه؟ چرا وقتي دوست پسرم باهام تماس نمي‎گيره حالم بد ميشه؟ چه كارهايي بايد انجام بدم تا اذيت نشم؟ احتمالا به دنبال جواب اين سوال ها بوديد كه با اين مقاله برخورديد. بسياري از خانوم ها به دنبال دليل زنگ نزدن دوست پسرشان هستند. مشغله فكري و كاري، فراموشي، مشكلات خاوادگي، خيانت دوست پسر و حضور يك فرد ديگر از عوامل روي دادن اين اتفاق است. در ادامه در رابطه با دلايل، راهكار و نكاتي براي آموزش توضيح داده ايم.

منبع: دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

چرا دوست پسرم بهم زنگ نميزنه؟

دلايل زياد منطقي و غير منطقي وجود دارد كه باعث اين اتفاق مي‎شود. در ادامه انواع دلايل را اشاره كرده ايم.

مشغله كاري | دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

آقايون مشغله هاي كاري زيادي دارند. بسياري از همين مشغله ها باعث ايجاد فراموشي مي‎شود. خانوم هايي كه شاغل باشند بيشتر اين موضوع را درك مي‎كنند. خستگي كاري و جسمي ذهن انسان را درگير مي‎كند.

مشكلات خانوادگي

با وجود مشكلات در خانواده و بحث و تنش بسياري از افراد آرامش ذهني لازم را براي تماس ندارند. آقايون بيشتر درگير مسائل خانوادگي مي‎شوند ك همين موضوع باعث وقت كافي نداشتن براي تماس مي‎شود.

فراموشي | دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

فراموشي در آقايان زبانزد خاص و عام است. آقايان اصولا كارهاي خود را نيز فراموش مي‌كنند. زنگ زدن به شما بين مشغله هاي كاري و فكري فراوان باعث فراموشي مي‎شود.

نياز به تنهايي

آدميزاد چه مرد و چه زن گاهي نياز به آرامش و تنهايي دارد. از آنجايي كه آقايان زودتر خسته مي‎شوند. نياز شديدي به تنهايي دارند. اصولا براي حل مشكلات خود تنهايي فكر مي‎كنند. و با كسي درد و دل نمي‎كنند. همين نياز به تنهايي باعث زنگ نزدن دوست پسرتان مي‎شود.

اهميت نداريد

پس از بررسي هاي منطقي و اصولي به سراغ بررسي عاطفي مي‌رويم. احتمالا يكي از دلايل زنگ نزدن دوست پسرتان بي اهميت بودن نسب شما است. اگر شما براي دوست پسرتان بي اهميت باشيد و نقشي در زندگي او نداشته باشيد به شما زنگ نمي‎زند! يكي از دلايل تماس هاي مكرر علاقه مندي به معشوق است.

حضور فرد سوم | دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

يكي ديگر از دلايل تماس نگرفتن دوست پسرتان وجود نفر سوم است. اگر دوست پسر شما تماس نمي‎گيرد و دلايل منطقي براي اين رفتار نمي‌آورد به او شك كنيد. پيام در ساعات مشخص، دعواهاي بي دليل و رفتار نادرست يكي از دلايل حضور نفر سوم است.

راهكار براي جذب تماس از دوست پسر

چند راهكار در ادامه براي اين رفتار آورده ايم.

گير ندهيد

بيش از اندازه گير ندهيد. با گير دادن هاي مداوم دوست پسر شما فكر مي‎كند كه شما فرد وابسته اي هستيد و بدون او حق زندگي كردن نداريد. به كارهاي خود برسيد و گاهي با يك پيام از اين رفتار گذر كنيد.

بيش ار اندازه شكايت نكنيد | دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

با شكايت هاي مداوم اعصاب خود و دوست پسرتان را خورد مي‎كنيد. با بيش از اندازه گله و شكايت خود را بي اعتماد به نفس و وابسته نشان مي‎دهيد. رها كنيد.

متفاوت تر از گذشته رفتار كنيد

رفتار خود را نسبت به گذشته تغيير دهيد و باعث ايجاد حس كنجكاوي شويد. با رفتار نكردن مانند هميشه دوست پسر شما پيگيرتان مي‎شود. و به دنبال دليل مي‎گردد.

توقع بيجا نداشته باشيد

انتظارات بيجا گاهي باعث ايجاد سوءتفاهم مي‎شود. شما به عنوان يك دوست دختر بايد از دوست پسر خود انتظار داشته باشي نه يك همسر. گاهي شما نيز زنگ بزنيد. پيام بدهيد و از دوست پسرتان انتظار اينكه هميشه او اين كارها را انجام دهد نداشته باشيد.

پيام معمولي ارسال كنيد

با ارسال يك پيام معمولي بگوييد كه با زنگ نزدن او احساس خوبي نداريد. با بازخورد او متوجه مي‎شويد كه دليل زنگ نزدن دوست پسرتان چيست.

راهكار براي آرامش خانوم ها

خانم ها با تماس نگرفتن دوست پسرشان اصولا دچار استرس و اضطراب مي‎شوند. در ادامه به راهكارهايي براي آرامش خانوم ها اشاره كرده‌ايم.

تصميم درست بگيريد | دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

زماني كه دوست پسرتان از شما فاصله مي‎گيرد و تماس نمي‎گيرد. در طول اين فاصله رابطه خود را بررسي كنيد. آناليز كنيد و تصميم بگيريد كه آيا اين رابطه براي شما خوب است يا خير؟ آيا هميشه تنش داريد؟ آيا تنها مشكل شما زنگ نزدن دوست پسرتان است؟ با كمك از يك روانشناس در تصميم گيري بيشتر دقت مي‎كنيد.

خود را سرگرم كنيد

خود را مشغول كنيد. سركار برويد، كارهاي خانه را انجام دهيد، به زيبايي خود اهميت دهيد و به خود برسيد. يكي از روش هاي آرامش رسيدن اين است كه خودتان را سرگرم كنيد.

ورزش كنيد

ورزش كردن و مديتيشن راهكار فوق العاده اي براي كاهش استرس و اضطراب است. در تمام زماني كه شما مشغول ورزش كردن هستيد استرس و اضطراب از شما دور مي‎شود.

كلاس هاي مورد علاقه تان ثبتنام كنيد

خود را با ثبتنام در كلاس هاي مورد علاقه تان مشغول كنيد. آشپزي، نقاشي، طراحي، خياطي و تمامي كلاس هاي آموزشي كه دوست داريد ثبتنام كنيد. با اين كار فكر شما درگير آموزش مي‎شود. و از استرس دور مي‎شويد.

كلام آخر در مورد دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

با مطالعه اين مقاله به جواب سوالات اول رسيديد. بهترين راه حل كمك از يك روانشناس است. روانشناس به شما كمك به تشخيص و چگونگي رفتار مي‎كند. حتما از يك متخصص و روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به شما مراجعان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دوست پسرم بهم زنگ نميزنه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۳۶:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوست پسرم بهم زنگ نميزنه، دليلش چيه؟ چرا وقتي دوست پسرم باهام تماس نمي‎گيره حالم بد ميشه؟ چه كارهايي بايد انجام بدم تا اذيت نشم؟ احتمالا به دنبال جواب اين سوال ها بوديد كه با اين مقاله برخورديد. بسياري از خانوم ها به دنبال دليل زنگ نزدن دوست پسرشان هستند. مشغله فكري و كاري، فراموشي، مشكلات خاوادگي، خيانت دوست پسر و حضور يك فرد ديگر از عوامل روي دادن اين اتفاق است. در ادامه در رابطه با دلايل، راهكار و نكاتي براي آموزش توضيح داده ايم.

منبع: دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

چرا دوست پسرم بهم زنگ نميزنه؟

دلايل زياد منطقي و غير منطقي وجود دارد كه باعث اين اتفاق مي‎شود. در ادامه انواع دلايل را اشاره كرده ايم.

مشغله كاري | دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

آقايون مشغله هاي كاري زيادي دارند. بسياري از همين مشغله ها باعث ايجاد فراموشي مي‎شود. خانوم هايي كه شاغل باشند بيشتر اين موضوع را درك مي‎كنند. خستگي كاري و جسمي ذهن انسان را درگير مي‎كند.

مشكلات خانوادگي

با وجود مشكلات در خانواده و بحث و تنش بسياري از افراد آرامش ذهني لازم را براي تماس ندارند. آقايون بيشتر درگير مسائل خانوادگي مي‎شوند ك همين موضوع باعث وقت كافي نداشتن براي تماس مي‎شود.

فراموشي | دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

فراموشي در آقايان زبانزد خاص و عام است. آقايان اصولا كارهاي خود را نيز فراموش مي‌كنند. زنگ زدن به شما بين مشغله هاي كاري و فكري فراوان باعث فراموشي مي‎شود.

نياز به تنهايي

آدميزاد چه مرد و چه زن گاهي نياز به آرامش و تنهايي دارد. از آنجايي كه آقايان زودتر خسته مي‎شوند. نياز شديدي به تنهايي دارند. اصولا براي حل مشكلات خود تنهايي فكر مي‎كنند. و با كسي درد و دل نمي‎كنند. همين نياز به تنهايي باعث زنگ نزدن دوست پسرتان مي‎شود.

اهميت نداريد

پس از بررسي هاي منطقي و اصولي به سراغ بررسي عاطفي مي‌رويم. احتمالا يكي از دلايل زنگ نزدن دوست پسرتان بي اهميت بودن نسب شما است. اگر شما براي دوست پسرتان بي اهميت باشيد و نقشي در زندگي او نداشته باشيد به شما زنگ نمي‎زند! يكي از دلايل تماس هاي مكرر علاقه مندي به معشوق است.

حضور فرد سوم | دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

يكي ديگر از دلايل تماس نگرفتن دوست پسرتان وجود نفر سوم است. اگر دوست پسر شما تماس نمي‎گيرد و دلايل منطقي براي اين رفتار نمي‌آورد به او شك كنيد. پيام در ساعات مشخص، دعواهاي بي دليل و رفتار نادرست يكي از دلايل حضور نفر سوم است.

راهكار براي جذب تماس از دوست پسر

چند راهكار در ادامه براي اين رفتار آورده ايم.

گير ندهيد

بيش از اندازه گير ندهيد. با گير دادن هاي مداوم دوست پسر شما فكر مي‎كند كه شما فرد وابسته اي هستيد و بدون او حق زندگي كردن نداريد. به كارهاي خود برسيد و گاهي با يك پيام از اين رفتار گذر كنيد.

بيش ار اندازه شكايت نكنيد | دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

با شكايت هاي مداوم اعصاب خود و دوست پسرتان را خورد مي‎كنيد. با بيش از اندازه گله و شكايت خود را بي اعتماد به نفس و وابسته نشان مي‎دهيد. رها كنيد.

متفاوت تر از گذشته رفتار كنيد

رفتار خود را نسبت به گذشته تغيير دهيد و باعث ايجاد حس كنجكاوي شويد. با رفتار نكردن مانند هميشه دوست پسر شما پيگيرتان مي‎شود. و به دنبال دليل مي‎گردد.

توقع بيجا نداشته باشيد

انتظارات بيجا گاهي باعث ايجاد سوءتفاهم مي‎شود. شما به عنوان يك دوست دختر بايد از دوست پسر خود انتظار داشته باشي نه يك همسر. گاهي شما نيز زنگ بزنيد. پيام بدهيد و از دوست پسرتان انتظار اينكه هميشه او اين كارها را انجام دهد نداشته باشيد.

پيام معمولي ارسال كنيد

با ارسال يك پيام معمولي بگوييد كه با زنگ نزدن او احساس خوبي نداريد. با بازخورد او متوجه مي‎شويد كه دليل زنگ نزدن دوست پسرتان چيست.

راهكار براي آرامش خانوم ها

خانم ها با تماس نگرفتن دوست پسرشان اصولا دچار استرس و اضطراب مي‎شوند. در ادامه به راهكارهايي براي آرامش خانوم ها اشاره كرده‌ايم.

تصميم درست بگيريد | دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

زماني كه دوست پسرتان از شما فاصله مي‎گيرد و تماس نمي‎گيرد. در طول اين فاصله رابطه خود را بررسي كنيد. آناليز كنيد و تصميم بگيريد كه آيا اين رابطه براي شما خوب است يا خير؟ آيا هميشه تنش داريد؟ آيا تنها مشكل شما زنگ نزدن دوست پسرتان است؟ با كمك از يك روانشناس در تصميم گيري بيشتر دقت مي‎كنيد.

خود را سرگرم كنيد

خود را مشغول كنيد. سركار برويد، كارهاي خانه را انجام دهيد، به زيبايي خود اهميت دهيد و به خود برسيد. يكي از روش هاي آرامش رسيدن اين است كه خودتان را سرگرم كنيد.

ورزش كنيد

ورزش كردن و مديتيشن راهكار فوق العاده اي براي كاهش استرس و اضطراب است. در تمام زماني كه شما مشغول ورزش كردن هستيد استرس و اضطراب از شما دور مي‎شود.

كلاس هاي مورد علاقه تان ثبتنام كنيد

خود را با ثبتنام در كلاس هاي مورد علاقه تان مشغول كنيد. آشپزي، نقاشي، طراحي، خياطي و تمامي كلاس هاي آموزشي كه دوست داريد ثبتنام كنيد. با اين كار فكر شما درگير آموزش مي‎شود. و از استرس دور مي‎شويد.

كلام آخر در مورد دوست پسرم بهم زنگ نميزنه

با مطالعه اين مقاله به جواب سوالات اول رسيديد. بهترين راه حل كمك از يك روانشناس است. روانشناس به شما كمك به تشخيص و چگونگي رفتار مي‎كند. حتما از يك متخصص و روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به شما مراجعان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دوست پسرم بهم زنگ نميزنه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۳۶:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شناخت زنان شايد به باور عموم كار دشواري به نظر برسد. هر چند هر مرد و زني خصوصيات منحصر به فرد خودشان رادارند كه آن‌ها را از هم متمايز مي‌كنند. امامي‌توان در ميان آن‌ها خصوصيات مشترك نيز يافت. اين ويژگي ها به گونه‌‍ايست كه زن و مرد را مكمل يكديگر ساخته و در هر كدام جهت رفع نيازهاي ديگري توانايي ها و خصيصه‌هاي خاصي را به وجود آورده است. از اين رو بايد در زمان ازدواج، حتما نسبت به خود و جنس مخالف‌شان آگاهي لازم پيدا كنند. به كمك مطالعه و مشورت با روانشناسان خانواده و ازدواج مي‌توانند با شناخت كامل زنان و دانايي دست به انتخاب‌همسر كه يكي از مهم‌ترين تصميمات در زندگي هر فردي است، بزنند. براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

منبع: شناخت زنان و رازهاي ناشناخته | راهنمايي براي شناخت زنان قبل ازدواج

شناخت زنان

گفته‌م‌ شود كه زنان در مقايسه با مردان از پيچيدگي‌ها و نيازهاي روحي و ادراك عميق‌تري نسبت به مردها برخوردارند. به همين دليل مردان بايد قبل ازدواج، شناخت كافي درباره زنان و آشنايي بيشتري با اين خصوصيات و احتياجات همسر آينده خود داشته باشند. تا در آينده و زندگي مشترك دچار نارضايتي و بروز تعارضات و اختلافاتي در روابط زناشويي آن‌ها نشود.

برخي از مردان گمان‌مي‌كنند كه شناخت زنان و درك روحيات و خواسته‌هاي او كاري عملا غيرممكن و نشدني است. در حالي كه اگر به درستي از قوه درك و همدلي و ديد يك زن از زندگي آگاهي پيداكنند. و با جنبه‌هاي مختلف خلقي و رواني او آشناشوند، اين كار براي آن‌ها به سادگي خواهد بود. و در زندگي مشترك با همسرشان لحظات شاد و به ياد ماندني سرشار از آسودگي خاطر و آرامش هر دو طرف را رقم خواهند زد. براي آشنايي اصول ارتباط با دختران كليك كنيد.

شناخت روحيات خاص زنان

شناخت روحيات خاص زنان به شما كمك‌مي‌كند تا بهتر متوجه تفاوت هاي آن‌ها بشويد. اين تفاوت در روحيات زنان را اغلب به جنسيت آن‌ها انتساب مي‌دهند.

  • زنان اهميت بيشتري به احساسات و علاقه واقعي مي‌دهند.
  • ظاهر براي زنان اهميت زيادي دارد. آن‌ها اگر نقصي در ظاهرشان حس كنند، واكنش منفي تري نشان مي‌دهند.
  • زنان از شنيدن كلمات زيبا لذت زيادي مي‌برند.
  • احساسات بيشتر بر روي تصميمات زنان تاثير مي‌گذارد. آن‌ها براي غلبه بر احساساتشان بايد بيشتر تلاش كنند.

راه هاي شناخت زنان

1- با احساسات و عواطف زنان آشنا شده و آن ها درك كنيد

براي شناخت زنان رفتارها و واكنش‌هاي او را به دقت نگاه كنيد. كدام اتفاقات و حالت‌ها، احساسات او را بر انگيخته و باعث بروز واكنش‌هاي عاطفي در او مي‌شود؟ به طور مثال براي درك سطح احساسات او ببينيد با مشاهده يك صحنه غم انگيز در يك فيلم چقدر تحت تاثير قرار مي‌گيرد. و يا نسبت به يك كودك كار كه در خيابان در حال‌فروش گل‌است چقدر اهميت و توجه قائل مي‌شود. سطح احساسات و عواطف او رابسنجيد. و ببينيد كه در شرايط مشابه در طول يك زندگي مشترك با او، آيا مي‌توانيد خود را با اين رفتارها و واكنش‌هاي همسر خود هماهنگ كنيد يا خير. براي آشنايي با نشانه هاي عاشق شدن زنان كليك كنيد.

2- شناخت زنان با درك ميزان هوش هيجاني آن‌ها

اين روزها در روابط ميان زوجين، آن چه بيشتر از هوش و ذكاوت و يا بعبارتي ضريب هوشي طرف مقابل (IQ) مورد توجه و اهميت قرار مي گيرد، ميزان هوش هيجاني يا EQ است. اين مقياس نشان‌مي‌دهد كه شريك شما به چه ميزان انعطاف پذيري احساسي و عاطفي دارد. و چقدر توانايي تطابق با رويدادهاي اطراف خود با دادن‌پاسخ عاطفي مناسب و به جا را دارد. براي شناخت زنان هر چقدر هوش هيجاني شما و شريك زندگي‌تان بالاتر باشد، توانايي هماهنگي و انطباق با هيجان‌ها، عادات و ويژگي‌هاي رفتاري شما دو نفر بيشتر خواهد بود. به دنبال آن ميزان رضايت و دوام رابطه هم بالاتر خواهد رفت.

بيشتر بخوانيد : جذب دختران مغرور

3- منبع انگيزه و انرژي در شريك خود را بيابيد

هر شخصي بنا به علايق و سليقه‌هاي منحصر به فرد خود، از اعمال و تفريحات و كارهاي مختلفي لذت مي‌برد و با انجام آن‌ها مي‌تواند روحيه خود را تقويت كرده و براي ادامه زندگي انگيزه و اشتياق پيدا كند. همه نياز دارند كه اوقاتي از روز خود را به تن آسايي و دوري از فشارها و تنش‌هاي زندگي بگذرانند و ذهن خود را آرام سازند.

سعي‌كنيد اين اوقات آرام بخش و روحيه دهنده به شريك زندگي خود و كارها و تفريحاتي كه در اين زمان به او انرژي و انگيزه مي‌بخشد را يافته و آن‌ها را به خاطر بسپاريد. ممكن‌است كسي از آشپزي و پختن غذا لذت ببرد، يا عده‌اي از زنان با كتاب خواندن و يا بيرون رفتن و خريد شاد شده و روحيه بگيرند. وظيفه شما اين‌است كه بستر اين تفريحات و سرگرمي‌ها را در حد توان خود براي شريك زندگي‌تان مهيا بسازيد. و او را به استراحت و فراغت از كارهاي روزمره و دورشدن از مشكلات و گرفتاري‌ها حتي براي چند لحظه دعوت كنيد.

4- ميزان تطابق خود با فعاليت ها و نحوه زندگي او را بسنجيد

براي شناخت زنان بهتر است ابتدا دركي از سبك زندگي او داشته باشيد. شرايط و موقعيت همسر آينده خود را بررسي كرده و خود را در موقعيت زندگي با وي فرض كنيد. اگر همسر آينده شما كارمند است و تا دير وقت در اداره كار مي‌كند، يا تمايل به وقت گذراندن با دوستان و بيرون رفتن با آن‌ها را دارد؛ آيا رفتار و عادتي را در او مي يابيد كه منجر به ناراحتي و آزار در شما مي‌شود؛ با خود رو راست باشيد كه آيا ويژگي هست كه مايل باشيد آن را در همسر خود تغيير دهيد؟

اگر جواب شما بله است حتما پيش از زندگي زير يك سقف، نظرات و انتقادات خود را به گونه‌اي كه خيلي بي رحمانه و خودخواهانه نباشد، انتقال دهيد و سعي كنيد كه در مورد اين عادات و اخلاق ها با هم به توافق برسيد. گرچه بايد گفت كه اين درك و رضايت مي بايست دو طرفه بوده و همسر آينده شما هم با فعاليت‌ها و سليقه‌هاي شما راحت باشد و بتواند آن‌ها را بدون اجبار و يا ناراحتي بپذيرد.

5- حدود روابط زنان با ديگران

زنان نسبت به مردان روابط نزديك تري با آشنايان و دوستانشان برقرار مي‌كنند. بيشتر زنان برونگراتر از مردان هستند. به همين دليل توانايي و تمايل بيشتري براي حضور در جمع دارند.

شناخت زنان با بررسي رفتار وي با سايرين

هر چه قدر روابط خانم با آشنايان و نزديكانش صميمانه‌تر بوده و بتواند به راحتي اين روابط را حفظ كند، حتما در زندگي روزمره خود نيز موفق‌تر و آسوده‌تر عمل خواهد كرد و به دنبالش رضايت و شادي بيشتري هم از اين بابت خواهد داشت. مصداق بارز روابط يك فرد با اطرافيان خود، رابطه او با خانواده اش مي‌باشد. هر چه ميزان احترام و محبت او به اعضاي خانواده‌اش بيشتر باشد (مثلا براي كمك به آنان از هيچ چيز دريغ نكند)، چنين فردي بدون شك در محيطي رشد يافته كه اين ارزش‌ها از اهميت والايي برخوردار بوده و همواره مورد توجه قرار مي‌گرفتند.

بنابراين رعايت اين اصول اخلاقي و پياده كردن آن ها در زندگي شخصي خود با همسر آينده وي نيز برايش كار دشواري نبوده و متقابلا هم اين رفتارها را با شما هم خواهد داشت. به طور كلي ويژگي‌ها و روحيات زنان علاوه بر وجه اشتراك تفاوت هايي نيز با يكديگر دارند به همين جهت براي شناخت خصوصيات زنان مشاوره‌هاي قبل ازدواج اهميت بسزايي دارد ، وقتي يك مرد با خصوصيات و خلقيات همسر خود آشنا باشد بهتر مي‌تواند زندگي مشترك را مديريت نمايد. براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

شناخت خصوصيات مشترك زنان

يك زن چه در نقش مادر و چه در نقش دختر و يا همسر داراي تاثير به سزايي در خانواده است. خلقيات خاص خانم‌ها فضاي خانه و خانواده را متحول مي‌كند. شايد متوجه بود و نبود آن‌ها بشويد، اما علت آن را ندانيد. در ادامه به خصوصياتي كه باعث اين تفاوت مي‌شوند اشاره كرده‌ايم.

علاقه مند به زيبايي و آراستگي

تقريبا همه خانم ها زيبايي را دوست دارند. آن‌ها از هر وسيله ممكني براي زيباتركردن خانه استفاده مي‌كنند. شما بدون آن كه متوجه بشويد، حضور يك خانم در اطرافتان زيبايي را به زندگي مي‌آورد.

نياز به دوست داشته شدن

شايد خانمي را ببينيد كه هيچ علاقه اي به اطرافيانش نشان نمي‌دهد. اما همين خانم به دوست داشته شدن نياز دارد. هر خانمي با روش منحصر به فرد خودش علاقه اطرافيانش را به خود جلب مي‌كند. پس اگر هيچ تلاشي براي جلب نظرتان نمي‌كند بهتراست به دنبال علت دلخوري او باشيد.

شناخت زنان | امنيت عاطفي

امنيت عاطفي بيش از هر چيز براي زنان داراي اهميت است. شك و شبهه به عشق شما خانم‌ها را پژمرده مي‌كند. براي زنده نگهداشتن روحشان كافي است او را از نسبت به علاقه تان مطمئن كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : تفاوت زن و مرد

 

نمونه پژوهشي در رابطه با شناخت زنان

در پژوهشي كه جهت شناخت عوامل مرتبط با عامليت زنان در جامعه توسط محسن صفاريان و علي مرادي انجام گرفت، نشان داده شد هر چه ميزان محروميت نسبي پايين بيايد، عامليت زنان در جامعه و تصميم گيري آن ها در مسائل جامعه بيشتر مي‌شود.

از ديدگاه آرماتياسن، محروميت نسبي زنان در جهاني كه در آن به سر مي بريم وجود داشته و همچنين نشانه‌ها و علائم فراگيري از نيازها به لحاظ فرهنگي در سراسر زنان به چشم مي خورد. از نظر وي بهترين كار اين است كه كوششي براي حذف نابرابري‌ها و برقراري عدالت اجتماعي براي زنان صورت گيرد؛ بنابراين بر اساس ديدگاه آرماتياسن چنين مي توان استنباط كرد؛ آزادي، جستجو و گرفتن شغل در خارج از خانه مي‎تواند به كاهش محروميت نسبي زنان كمك كند. براي شناخت بيشتر زنان و خانم‌ها مقاله زن بودن را بخوانيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شناخت زنان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شناخت زنان و رازهاي ناشناخته | راهنمايي براي شناخت زنان قبل ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۳۰:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بيماري سفليس يك بيماري عفوني و مسري است كه حدود 10 ميليون نفر در جهان به آن مبتلا هستند. اين بيماري از طريق رابطه جنسي منتقل مي‌شود و نسبتا شايع است. علائم سفليس در مراحل مختلف آن متفاوت است و در صورت عدم درمان مشكلات و پيامدهاي جدي را به همراه خواهد داشت. با تشخيص به موقع مي‌توان اين بيماري را به راحتي درمان كرد؛ پس بهتر است از علائم و نشانه‌ها و همچنين راه‌هاي پيشگيري از آن اطلاع داشته باشيد. در ادامه مقاله به بررسي كامل بيماري سفليس مي‌پردازيم.

منبع: بيماري سفليس | درمان و علائم بيماري سيفليس در خانم ها چيست

بيماري سفليس چيست و چه علائمي دارد؟

سفليس يك عفونت باكتريايي است كه توسط باكتري به نام تروپونماپاليدوم ايجاد مي‌شود و در ابتدا خود را به صورت يك زخم دايره‌اي كوچك نشان مي‌دهد. شيوع بيماري سفليس در زنان رو به كاهش بوده و در مردان 5.3 برابر زنان است. اصلي‌ترين راه منتقل شدن بيماري سفليس از طريق تماس جنسي است. راه تشخيص اين بيماري از طريق خون و پيدا كردن باكتري در ضايعات ناشي از آن است. نشانه‌هاي بيماري در چند مرحله در فرد نمايان مي‌شود كه عبارتند از:

1. سفليس اوليه

در مرحله اول، حدود سه تا پنج هفته پس از تماس فرد با باكتري، زخم بدون درد و خونريزي روي اندام تناسلي، در ناحيه مقعد، سرويكس و آنوس ايجاد شده و لكه‌هاي سفيد درون دهان و گلو به نام شانكر بروز پيدا مي‌كنند.

2. سفليس ثانويه

در مرحله‌ي دوم ضايعات پوستي در دست‌ها و پاهاي فرد بروز مي‌كند. فرد بيمار ممكن است احساس سردرد، تب خفيف، خستگي، گلو درد، تورم غدد لنفاوي، استخوان درد، احساس درد در ماهيچه و همچنين ريزش مو داشته باشد.

3. سفليس نهفته

در مرحله سوم علائم قلبي يا عصبي بروز پيدا مي‌كند كه با علائمي همانند بيماري آنفولانزا نمايان مي‌شود. خطرناك‌ترين قسمت مرحله نهان است كه در صورت عدم درمان حدود يك سال پس از اولين ابتلا رخ مي‌دهد و ممكن است 5 تا 20 سال طول بكشد و تقريبا هيچ علائمي ندارد. اما پس از بروز با علائم خطرناكي همچون نابينايي و ناشنوايي، مشكلات حافظه و تخريب بافت‌هاي بدن نمايان مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه بيماري‌هاي مقاربتي كليك كنيد.

 

تشخيص و درمان بيماري سفليس

راه تشخيص اين بيماري از طريق خون و پيدا كردن باكتري در ضايعات است. بيماري سفليس در مراحل اوليه به راحتي با دوره كوتاه مدت مصرف آنتي بيوتيك‌هايي مانند تتراسايكلين، داكسي سايكلين و تزريق پني سيلين از بين مي‌رود و درمان مي‌شود. در طول دوره درمان فرد بايد از برقراري رابطه جنسي بپرهيزيد تا دوره تمام شود.

در صورت عدم درمان، سفليس سبب بيماري‌هاي قلبي، منژيت، سكته مغزي، زوال عقل، از دست دادن هماهنگي اعضاي بدن، بي حسي، ضايعه مغزي، كوري و حتي مرگ مي‌شود. اين بيماري بعد از 2 سال واگيردار نخواهد بود. در آزمايش‌هاي مربوط به سفليس اغلب به دنبال آنتي بادي‌هاي ضد باكتري در خون، مايعات بدن يا بافت‌ها مي‌گردند.

 

آزمايش‌هاي مربوط به سفليس

آزمايش‌هايي كه براي تشخيص سفليس انجام مي‌شود انواع متعددي دارد كه به شرح زير هستند:

1. آزمايش‌هاي غربالگري سفليس

تست VDRL: در اين آزمايش آنتي بادي فرد بررسي مي‌شود كه البته صرفا وجودش به معني بيماري سفليس نيست. اما در افراد مبتلا به سفليس نيز ديده مي‌شود. به همين دليل اين تست اختصاصيت خوب و قطعي ندارد.

تست RPR: با انجام اين آزمايش، آنتي بادي‌هايي كه بر عليه باكتري داخل بدن فرد بيمار توليد مي‌شوند‌، مورد آزمايش و بررسي قرار مي‌گيرند.

2. آزمايش‌هاي تشخيص سفليس

تست FTA-ABS: دراين تست آنتي بادي‌هاي مخصوص سفليس مورد بررسي قرار مي‌گيرند. اين تست پس از 3 تا 4 ماه اوليه در صورت ابتلا مثبت مي‌شود. يعني اگر فرد حتي مبتلا هم باشد ، تا 3 الي 4 هفته اول، آزمايش نمي‌تواند آن را تشخيص دهد. اين تست بر روي نمونه خوني يا مايع مغزي نخاعي انجام مي‌شود.

تست ميكروسكوپي: در اين تست با ميكروسكوپ مخصوص، وجود باكتري عامل سفليس در مايع مغزي نخاعي، بافت يا مايعات بدن مورد بررسي قرار مي‌گيرد. اين تست در مراحل اوليه ي بيماري از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.

تست TPPA: در صورت مثبت شدن هركدام از تست‌هاي بالا، اين تست انجام مي‌شود كه اغلب براي تائيد تست‌هاي قبلي است. تست‌TPPA آنتي بادي‌هاي ضد باكتري را روي نمونه خوني نشان مي‌دهد.

تست MHA-TP: اين تست هم به عنوان تائيد نهايي، زماني گرفته مي‌شود كه تست‌هاي ديگر مثبت شوند.

 

نكات مربوط به آزمايش سفليس

-در صورت مشكوك بودن و وجود علائم بيماري سفليس، فرد بايد تا زمان مشخص شدن آزمايش‌ها و دستور پزشك از داشتن رابطه ي جنسي خودداري كند. همچنين شريك جنسي‌اش نيز بايد به دستور پزشك، آزمايش‌هاي مورد نياز را انجام دهد.

-روش انجام اين آزمايش باگرفتن نمونه از محل زخم يا با خون‌گيري از ناحيه‌ي بازو يا گرفتن مايع مغزي نخاعي در موارد خاص است.

-مواد مخدر، واكسن‌ها، اندوكارديت، بيماري‌هاي خود ايمن‌، لوپوس، سل، منونوكلئوز، ايدز، لپروسي، مالاريا، هپاتيت، بيماري لايم، آرتريت روماتوئيد و گاهي بارداري، مي‌توانند جواب مثبت كاذب بوجود بياورند.

 

راه‌هاي پيشگيري از بيماري سفليس

1-استفاده از كاندوم هنگام رابطه جنسي

2-عدم مصرف مواد مخدر و مشروبات الكلي

3-نداشتن شريك‌هاي جنسي متعدد

با كمك‌گرفتن از مشاوره جنسي از بروز اين بيماري پيشگيري نماييد. و رابطه جنسي سالم و با كيفيتي داشته باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره جنسي كليك كنيد.

 

مشكلات ناشي از بيماري سفليس

مهم‌ترين مشكلي كه اين بيماري بوجود مي‌آورد، زخم‌هاي جبران ناپذيري‌اند كه بر روي بدن باقي مانده و شايد هيچگاه جاي آن‌ها خوب نشود. مشكلات رواني هم از ديگر عوارض اين بيماري است. سفليس مي‌تواند باعث افزايش خطر ابتلا به ايدز شود. اين خطر، سيستم ايمني و دفاعي بدن را تضعيف كرده و زخم‌هاي ناشي از سفليس را تا دو برابر افزايش مي‌دهد. يك بار مبتلا شدن به بيماري سفليس عدم ابتلاي دوباره‌ي آن را تضمين نمي‌كند. حتي پس از درمان موفق سفليس، احتمال ابتلاي مجدد آن وجود خواهد داشت.

 

سفليس مادرزادي

سفليس مادرزادي از طريق مادر به جنين منتقل مي‌شود. اگر مادر باردار به طور مداوم آزمايش سفليس‌بدهد و بيماري‌اش تشخيص داده‌شود، امكان درمان در همان دوره بارداري وجود دارد. اما اگر تشخيص داده‌نشود و مادر مورد معالجه قرار نگيرد، نوزاد با همان بيماري كه يك عفونت ناراحت كننده و خطرناك است به دنيا مي‌آيد و با مشكلات شديد مغزي و فيزيكي روبرو مي‌شود. سفليس مي‌تواند باعث تولد نوزاد با وزن كم، زايمان زودرس و يا تولد نوزاد مرده شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه بيماري سفليس مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا درماني براي سفليس وجود دارد؟

بله در صورتي كه اين بيماري در مراحل اوليه تشخيص داده شود، مي‌توان آن را به راحتي و با يك دوره مصرف دارو درمان كرد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: بيماري سفليس | درمان و علائم بيماري سيفليس در خانم ها چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۲۴:۳۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی