مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

يكي از اقداماتي كه زن و شوهر هنگام جدايي موظف‌اند انجام دهند، كاهش استرس طلاق در كودكان شان است. كودكان درك متفاوتي از دنيا و اتفاقات اطراف‌شان دارند، برداشت شما از حوادث تفاوت زيادي با درك فرزندتان دارد. بنابراين اگر مي‌خواهيد فرزندان‌تان آسيب كمتري از طلاق شما ببينيد، بايد اقداماتي انجام دهيد، از آنجا كه استرس يكي از مضرترين هيجاناتي است كه به كودك دست مي‌دهد، متخصصان تاكيد زيادي به كاهش و ازبين بردن استرس ناشي از طلاق در كودكان دارند. با اين حال بايد به ديگر جنبه‌هاي حسي و ادراكي فرزندتان توجه داشته باشيد. براي آگاهي بيشتر در اين زمينه مشاوره طلاق مي‌توانيد بگيريد.

 

منبع : كاهش استرس طلاق

 

استرس طلاق چرا در كودكان ايجاد مي‌شود؟

نكته اي كه بايد هر يك از والدي به آن توجه كند آن است كه خواسته يا ناخواسته طلاق تغييراتي را در زندگي فرزندتان ايجاد خواهد كرد. نحوه تصميم‌گيري والدين به طلاق، نحوه در جريان قرار دادن كودك و نوع معنا كردن اين موضوع براي كودك به روي اتفاقات بعدي كه ممكن است بيافتد تاثير مي‌گذارد.

راهكارهاي مفيد براي كاهش استرس كودكان

هر موقعيت به خصوصي، منجر به بروز ويژگي‌هايي در آدم مي‌شود. كودكان كه والدين‌شان طلاق مي‌گيرند، خيلي اوقات شرايط مشابهي را تجربه مي‌كنند، زوجي كه تصميم به جدايي گرفتن خوب است با كسب اطلاع از شرايط ديگر خانواده هاي مشابه آينده‌‌اي بهتر را براي خود و فرزندانشان ترسيم نمايند. پيشنهاد مي‌شوند مقاله فرزندان طلاق را مطالعه نماييد و در ادامه از راهكارهايي كه براي كاهش استرس طلاق در كودكان آورده‌ايم، استفاده نماييد.

بيشتر بخوانيد : خصوصيات بچه هاي طلاق

1- كنترل زندگي تان را در دست داشته باشيد

در شرايط طلاق هر يك از دو طرف طلاق حالات روحي نامناسبي را تجربه مي‌كنند. كودك نظاره گر جزء به جزء اين رفتارها است و به روي نحوه نگرش او و ميزان استرس‌اش تاثير مي‌گذارد. سعي كنيد پيش مشاور برويد. از گروه‌هاي حمايتي كمك بگيريد. سعي كنيد با هر راهي كه مي‌توانيد جلوي آسيب و تنش دروني خود را كم كنيد. مي‌توانيد براي كمتر شدن استرس طلاق در وجود خودتان ورزش كنيد. در هر صورت هر راهي كه پيش مي‌گيريد بايد دقت داشته باشيد كه از خودتان مراقبت كنيد. هر قدر بيشتر از حال خودتان مراقبت كنيد، مراقبت بهتري از فرزند خود به عمل خواهيد آورد.

2- براي كاهش تاثير استرس طلاق از فرزندان ، مشاوره كمك بگيريد

تحقيقات درباره اينكه هر كودك در برابر طلاق چه برخوردي از خود نشان مي‌دهد نتايج مختلفي نشان مي‌دهد. نمي‌توان گفت همه كودكان واكنش يكساني به طلاق دارند.

حتما بايد توجه داشته باشيد كه طلاق از نظر روحي فرزند شما را تحت فشار قرار مي‌دهد. سعي كنيد براي سبك‌تر شدن فشار و كمتر شدن آسيب به فرزند خود از متخصصان كمك بگيريد. در زمينه تاثيرات طلاق به روي فرزندتان و راه‌هاي كاهش آن مطالعه كنيد تا بتوانيد شرايط بهتري را براي فرزند خود فراهم كنيد.

3- فرزندتان را در معرض توجه قرار دهيد

تلاش كنيد در برابر فرزندتان از هر گونه مشاجره‌اي پرهيز كنيد. حتي اگر اين يك قول يك طرفه باشد، به خودتان قول دهيد كه در مقابل او از همسر سابق‌تان بدگويي نكنيد. هر چقدر مشاجره، زد و خورد و بدگويي در نزد فرزند كمتر باشد، او نسبت به طلاق واكنش بهتري نشان خواهد داد. نكته‌اي كه بايد زن و مرد طلاق گرفته به آن توجه كنند اين است كه هرگز از فرزندشان براي خبركشي و انتقال گله و شكايت به همسر قبلي‌شان استفاده نكنند.

4- در يك زمان و مكان مناسب با فرزندتان درباره طلاق صحبت كنيد

به محض اينكه تصميم گرفتيد از همسر خود جدا شويد، اين تصميم را با فرزندان خود به اشتراك بگذاريد. بايد تصميم به طلاق را قبل از هر كس شما به او بگوييد و او را از تغييراتي كه قرار است رخ بدهد آگاه كنيد. بهتر است در مكان و زمان مناسب، با حضور هر دو والدين و هنگامي كه همه فرزندان با يكديگر حضور دارند براي آن‌ها موضوع را بازگو كنيد.

5- نگراني هاي فرزندتان از طلاق والدينش را پيش بيني كنيد

كمي وقت بگذاريد و نگراني‌هاي احتمالي كودك‌تان از طلاق مادر و پدرش را پيش بيني كنيد. اين نگراني‌ها هر چقدر هم كه جزئي باشند مهم هستند. علت مهم بودن آن اين است كه شما هنگام مطرح كردن جريان طلاق با فرزندتان بايد جوابي براي نگراني‌هاي او داشته باشيد. در اين صورت مي‌توانيد از ناراحتي هاي كودكتان بكاهيد. از جمله نگراني‌هايي كه ممكن است اين كودكان داشته باشند عبارتند از:

نامشخص بودن محل زندگي

يكي از دغدغه‌هاي اصلي كه همه كودكان طلاق دارند اين است كه از اين به بعد با چه كسي و در كجا زندگي خواهند كرد؟ آيا قرار است دو خانه داشته باشم؟ بايد طرف كدام يك را بگيرم؟ آيا بايد به دادگاه بيايم؟ آيا مي‌توانم از اين به بعد مادرم را اندازه كافي ببينم؟ آيا مي توانم بعد از طلاق با پدرم اندازه كافي حرف بزنم؟ اين دست سوالات نمونه نگراني‌هاي كودكان طلاق هستند كه بهتر است خودتان به آن‌ها پاسخ دهيد.

احتمال جدايي از خواهرها و برادرها

اينكه خواهر و برادرها چه كسي  را براي زندگي كردن انتخاب مي‌كنند استرس ديگري است كه به كودك يا نوجوان تان دست مي‌دهد. گاه پس از جدايي فرزندان نيز تصميمات متفاوتي مي‌گيرند و ممكن است بنابه دلايلي (امكانات يكي از طرفين، وابستگي به والد ديگر و…) پيش پدر يا مادر بمانند. دوري از يكي از والدين و خواهر و برادر شرايط را دشوارتر خواهد كرد.

نگران اين هستند كه اگر والدين ازدواج مجدد داشته باشند بايد با خواهر و برادر ناتني خود يكجا زندگي كنند؟ چه اتفاقي خواهد افتاد؟

تعطيلات

كودكان طلاق نمي دانند تعطيلات خود را قرار است به چه صورت بگذرانند. آيا در جشن‌ها مثلا جشن تولدم دوباره همه كنار هم خواهيم بود؟ بايد هنگام تعطيلات به خانه چه كسي بروم؟ يا در شب سال نو عيد ديدني چطور خواهد بود؟

احتمال ازدواج مجدد پدر و مادر

نگراني ديگري كه معمولا در كودكان بالغ تر پيش مي‌آيد، احتمال ازدواج مجدد پدر و مادرشان هست. ممكن است از شما درباره ميل به ازدواج با كس ديگري سوال بپرسند و نگران آمدن خواهر و برادرهاي نانتي باشند، قبل از اينكه به سوالات فرزندتان در اين باره پاسخ بدهيد، بهتر است با خودتان صادق باشيد و به اين موارد فكر كرده باشيد. هرگز براي آرام كردن او در مورد اين مسائل دروغ نگوييد، بايد هميشه تلاش كنيد تا حقيقت را در بهترين زمان و مكان به آن‌ها بگوييد.

6- از حضور پدربزرگ و مادربزرگ براي كاهش استرس طلاق كودكان خود استفاده كنيد

تحقيقاتي كه طي 25 سال اخير انجام شده نشان داده كه دلگرمي‌ها و حمايت‌هاي پدربزرگ و مادربزرگ در سازگاري كودك با شرايط جديد تاثير بالايي داشته است و اين ارتباط تاثيرات منفي ناشي از طلاق را به طور چشمگيري كمتر مي‌كند. بهتر است به پدربزرگ و مادربزرگ كودك بگوييد چه اتفاقي قرار است بيافتد. به آن‌ها بگوييد كه براي روحيه فرزندتان به كمك آن‌ها نياز داريد.

خدمات مركز مشاوره ذهن نو در برابر استرس ناشي از طلاق كودكان

دريافت خدمات مشاوره از متخصصان خانواده لازمه تمامي اعضاي خانواده‌هايي است كه در آن‌ها طلاق رخ داده، خيلي اوقات شرايطي پيش مي‌آيد كه مهارت‌هاي فردي شما به حل آن‌ها كمك مي‌كند. مشاوران به شما كمك مي‌كنند تا آمادگي بيشتري در برابر شرايط غيرمترقبه داشته باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

منبع : كاهش استرس طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كاهش استرس طلاق،
موضوع:
[ ۲۹ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۲:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مواد محرك از انواع مواد مخدر هستند كه در سال‌هاي اخير ميزان استفاده از آن‌ها افزايش چشمگيري داشته است. با توجه به تأثيري كه اين مواد در افزايش انرژي و كاهش نياز به خواب دارند، قربانيان آن معمولاً محصلين و شاغليني هستند كه نياز به بيداري شبانه و همين‌طور افزايش تمركز دارند. همچنين اين مواد در كاهش اشتها و لاغري نيز تاثير مي‌گذارند و از اين طريق افراد بيشتري را درگير اعتياد مي‌كنند. شايد بتوان گفت اعتياد به مواد محرك به دليل تأثيرات نامطلوب بسياري كه در روحيه و سلامت روان فرد باقي مي‌گذارد، بيش از اعتياد به مواد افيوني آسيب‌رسان بوده و ترك اعتياد به آن، نياز به مراقبت‌هاي روان‌شناختي جدي دارد. درصورتي‌كه اين علائم را در فردي از نزديكانتان مشاهده مي‌كنيد، بهتر است براي درمان اعتياد به يك متخصص در اين زمينه مراجعه نماييد. براي كسب اطلاعات در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : تست اعتياد 

 

منبع :  مواد محرك

 

انواع مواد محرك

مواد محرك به گروهي از مواد اعتيادآور گفته مي‌شود كه با تغيير در ميزان ترشح انتقال‌دهنده‌هاي عصبي باعث افزايش انرژي و نشاط در فرد شده و علاوه بر كاهش نياز به خواب و عدم احساس خستگي، توانايي تمركز را نيز افزايش مي‌دهند. اين دسته از مواد اعتيادآور انواع مختلفي را شامل مي‌شود كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهيم كرد:

1. شيشه

شيشهشيشه

شايد بتوان گفت شيشه معروف‌ترين ماده مخدر در اين دسته است. اين ماده به دليل شكل ظاهري بي‌رنگ و مشابه به خورده شيشه با نام‌هاي كريستال، گلس و يا شيشه در ميان مردم شناخته مي‌شود. شيشه يك ماده مخدر صنعتي است كه از مت­آمفتامين تهيه مي‌گردد و از آثار آن مي‌توان به كاهش اشتها و كاهش نياز به خواب و همچنين احساس سرزندگي اشاره كرد. براي آشنايي با علائم اعتياد به شيشه كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به شيشه

2. آمفتامين و مت‌­آمفتامين

آمفتامين و مت‌­آمفتامينآمفتامين و مت‌­آمفتامين

يكي از اصلي‌ترين انواع مواد محرك آمفتامين است كه مت­‌آمفتامين، شيشه يا بسياري از مواد ديگر از آن ساخته شده و البته تأثيري به‌مراتب بيشتر از خود اين ماده دارند. آمفتامين و مت­‌آمفتامين مي‌توانند به‌صورت خوراكي، تزريقي و يا به‌صورت استنشاقي مورد استفاده قرار بگيرند. ازجمله نشانه‌هاي مصرف اين ماده مخدر مي‌توان به افزايش ضربان قلب و تعداد تنفس، بالا رفتن ميزان فشارخون و تمايل فرد براي فعاليت اشاره كرد. براي آشنايي بيشتر با مواد داراي آمفتامين و متامفتامين كليك كنيد.  

3. كوكائين

كوكائينكوكائين

كوكائين نام يكي از مواد مخدر طبيعي است كه از برگ درخت كوكا به دست مي‌آيد و نسبت به ساير مواد محرك از قدمت بيشتري برخوردار است. معمول‌ترين شيوه استفاده از پودر سفيدرنگي كه به آن كوكائين گفته مي‌شود استنشاق از راه بيني است بااين‌حال برخي نيز از اين ماده به‌صورت تزريق و يا خوراكي استفاده مي‌كنند. آنچه به‌عنوان ماده مخدر كراك از آن صحبت مي‌شود نيز يكي از انواع كوكائين است. كوكائين به دليل تأثيري كه در ايجاد احساس نشاط و پرانرژي بودن در فرد باقي مي‌گذارد معمولاً ميل به مصرف مجدد را در وي برانگيخته و از اين طريق باعث اعتياد به اين ماده مي‌شود. براي آشنايي با علائم اعتياد به كوكائين كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به كوكائين

4. نيكوتين و كافئين

نيكوتين و كافئيننيكوتين و كافئين

اگرچه نيكوتين يا كافئين نسبت به ساير مواد گفته‌شده در بالا بسيار ضعيف‌تر هستند و نشانه‌ها و عوارض اعتياد به آن شايد چندان قابل مقايسه با ساير مواد محرك نباشد اما بااين‌حال با توجه به مكانيزم تأثيرگذاري مشابه با اين گروه از مواد اعتيادآور، در اين دسته قرار مي‌گيرند. نيكوتين نام ماده اصلي موجود در سيگار و تنباكو است و كافئين ماده مجاز و خوراكي مي‌باشد كه در قهوه، شكلات و چاي وجود دارد. به همين دليل است كه مصرف اين مواد به‌ويژه قهوه باعث افزايش احساس انرژي در فرد شده و خواب‌آلودگي را كاهش مي‌دهد.

بيشتر بخوانيد : ترك سيگار

5- برخي داروها و مواد محرك

برخي داروها و مواد محركبرخي داروها و مواد محرك

در برخي داروها نيز موادي مشابه مواد محرك استفاده مي‌شود. يكي از اين داروها ريتالين است كه اغلب براي كودكان بيش فعال تجويز مي‌شود. ريتالين با تاثير بر دوپامين مغز موجب افزايش تمركز شده و در كاهش علائم بيش فعالي نقش موثر ايجاد مي‌كند. به دليل همين ويژگي معمولا دانشجويان از ريتالين براي بالا بردن تمركز استفاده مي‌كنند، در حالي كه به خاصيت اعتياد آوري آن توجه نكرده و به بدن خود آسيب مي‌رسانند. ماده اعتياد اور ديگري نيز به نام ناس وجود دارد كه عوارضي مشابه ساير مواد محرك را ايجاد مي كند. براي آشنايي بيشتر با قرص ريتالين و نشانه هاي مصرف ناس كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به ريتالين

 

نشانه‌هاي اعتياد به مواد محرك

همان‌طور كه گفته شد مواد محرك با تغيير در ميزان ترشح انتقال‌دهنده‌هاي عصبي مانند دوپامين يا سروتونين باعث افزايش انرژي و شادابي در فرد مي‌شوند. بااين‌حال هريك از انواع مواد مخدر موجود در اين گروه بسته به ميزان قدرت و ساختار شيميايي كه دارند نشانه‌هاي مشخصي را در فرد ايجاد مي‌كنند. اما به‌طوركلي مي‌توان نشانه‌هاي مشترك اعتياد به تمامي مواد محرك را به‌صورت زير بيان كرد:

_افزايش ميزان انرژي و احساس نشاط كه باحالت معمول فرد تفاوت دارد

_حريك‌پذيري و پرخاشگري

_احتمال بروز توهم و هذيان

_پرحرفي و در بسياري از مواقع پرش افكار؛ به‌صورت نيمه‌تمام رها كردن صحبت از يك موضوع و شروع موضوع بعدي

_كاهش نياز به خواب و عدم احساس خستگي

_كاهش اشتها

_افزايش ميل جنسي و بالا رفتن احتمال روابط جنسي پرخطر

_وجود نشانه‌هاي فيزيولوژيك مثل بالا رفتن فشارخون، افزايش ضربان قلب، تعريق و يا سرخي چشم

درصورتي‌كه با همه يا برخي از اين نشانه‌ها در فردي مواجه شديد بهتر است براي تشخيص قطعي و انجام اقدامات درماني به يك متخصص مراجعه نماييد. توجه داشته باشيد كه ميل شديد به مصرف مجدد يا به‌عبارت‌ديگر وابستگي رواني يكي از مهم‌ترين عوارض استفاده از مواد محرك است و به همين خاطر ترك اعتياد به اين مواد بايد زير نظر متخصص روانشناسي و با كنترل نشانه‌هاي رواني همچون توهم و هذيان يا ابتلا به افسردگي صورت بگيرد. براي تشخيص و اطلاع از نحوه تست اعتياد هر كدام مواد محرك بر روي مقالات زير كليك كنيد :

علائم اعتياد

تست شيشه

تست كوكائين

 

عوارض اعتياد به مواد محرك

با توجه به نوع ماده مخدري كه فرد استفاده مي‌كند و همچنين مدت‌زمان اعتياد و يا ميزان مصرف، عوارض اعتياد به انواع مواد محرك با يكديگر متفاوت خواهد بود. بااين‌حال برخي از شايع‌ترين عوارض اعتياد به مواد محرك كه تقريباً در اعتياد به‌تمامي اين مواد ديده مي‌شود عبارتند از:

_بروز مشكلات قلبي و عروقي

_اختلالات كبد و كليه

_بروز اختلالات خلقي مثل افسردگي

_ضعف در توانايي حافظه و يادگيري

_تحريك‌پذيري و پرخاشگري

_از دست دادن خانواده، شغل و موقعيت اجتماعي

 

درمان اعتياد به مواد محرك

چنانچه پيشتر نيز گفته شد با توجه به تأثيري كه استفاده از مواد محرك بر شرايط رواني فرد باقي مي‌گذارد براي درمان اعتياد به اين مواد بايد درمان‌هاي فيزيولوژيك و روان‌شناختي در كنار يكديگر صورت بگيرد. يكي از اشتباهات رايج در ترك اعتياد اين است كه معمولاً افراد پايان مرحله سم‌زدايي و از بين رفتن وابستگي جسمي را به‌عنوان پاكي از اعتياد تلقي مي‌كنند و توجهي به انجام جلسات بازپروري و مشاوره ندارند. اين موضوع باعث خواهد شد كه فرد دير يا زود مجدداً مصرف مواد مخدر را شروع كند. تحقيقات نشان داده ميزان مصرف در افرادي كه پس از يك دوره ترك مجدداً به اعتياد روي مي‌آورند، بالاتر از سايرين خواهد بود. درنتيجه اگر به دنبال ترك اعتياد به هريك از انواع مواد محرك هستيد بهتر است در اين زمينه از يك روانشناس كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به مواد محرك

 

تاثير خدمات روانشناسي بر ترك اعتياد

علاوه بر افرادي كه قصد ترك اعتياد به يك ماده مخدر را دارند، چنانچه يكي از اطرافيان شما درگير اعتياد به هريك از مواد گفته‌شده در بالاست، مي‌توانيد با كمك گرفتن از يك مشاور راه‌هايي را براي ترغيب فرد به ترك اعتياد پيدا كنيد و يا روش‌هايي را براي جلوگيري از آسيب ديدن ساير اعضاي خانواده به دليل اعتياد يكي از اعضا آموزش ببينيد. در ادامه مهم‌ترين اقدامات روانشناسان درزمينهٔ ترك اعتياد به مواد محرك را با يكديگر بررسي خواهيم كرد:

  • كمك به فرد براي مقابله با وسوسه مصرف مجدد مواد مخدر پس از ترك
  • بررسي مشكلات و آسيب‌هايي كه به دنبال اعتياد در زندگي فرد ايجاد شده و كمك براي برطرف كردن آن‌ها (براي مثال از دست دادن زندگي مشترك يا مشكلات مربوط به شغل و تحصيل)
  • ريشه‌يابي علل ابتلاي فرد به اعتياد و تلاش براي از بين بردن اين دلايل
  • كمك به ساير اعضاي خانواده براي شناخت راهكارهاي برخورد با فردي كه به‌تازگي ترك كرده است
  • مراقبت از سلامت روان فرد و كنترل ابتلاي احتمالي به بيماري‌هاي خلقي مانند افسردگي

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

1. مواد محرك يعني چه؟

مواد محرك دسته‌اي از مواد اعتيادآور هستند كه باعث افزايش ترشح برخي از انتقال‌دهنده‌هاي عصبي مانند دوپامين شده و از اين طريق سبب افزايش انرژي و تمركز فرد مي‌شوند. همچنين نياز فرد به خواب و استراحت نيز كاهش پيدا مي‌كند. ازجمله انواع مواد محرك مي‌توان به كوكائين، شيشه و آمفتامين اشاره كرد.

2. اعتياد به مواد محرك چه نشانه‌هايي دارد؟

افزايش ناگهاني ميزان انرژي فرد و كاهش نياز به استراحت، پرحرفي و پرش افكار، كاهش اشتها و همين‌طور نشانه‌هاي فيزيولوژيكي مانند افزايش ضربان قلب و فشارخون از نشانه‌هاي مصرف مواد محرك هستند. به دليل عوارض زياد اين دارو توصيه ميكنيم براي ترك اعتياد هر چه زودتر اقدام كنيد.

3. چرا برخي معتقدند كوكائين و ساير مواد محرك اعتيادآور نيستند؟

وابستگي به مواد محرك معمولاً برخلاف ترياك و ساير مواد افيوني به‌صورت رواني است و جنبه جسماني اعتياد در آن‌ها كم‌رنگ‌تر است. به همين خاطر برخي نبود نشانه‌هاي جسماني را به معناي عدم اعتياد مي‌دانند كه البته اين باور اشتباه است و قدرت مواد محرك در ايجاد وابستگي به‌مراتب بيشتر از ساير مواد مخدر است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مواد محرك،
موضوع:
[ ۲۹ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۰:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

داد زدن سر كودك يكي از اشتباهاتي است كه والدين گمان مي‌كنند با اين كار مي‌توانند فرزندشان را از انجام كار غلط بازدارند. بله گاه براي تربيت درست بايد از تنبيه استفاده كرد، اما استفاده از روش‌هاي تنبيه در مواردي خاص و در صورت شكست ساير روش‌ها مورد استفاده بايد قرار بگيرد. متاسفانه در بسياري از موارد داد و فريادهاي والدين نه به خاطر رفتار كودك، بلكه به دليل مشكلات و نابه ساماني‌هاي زندگي خود والدين رخ مي‌دهد. يعني كودك قرباني ناكامي‌هاي پدر و مادر مي‌شود. از اين رو مشاوره كودك به والديني كه بيش از دو يا سه بار در هفته بر سر فرزندشان داد مي‌زنند، پيشنهاد مي‌شود. لازم به ذكر است كه تهديد و فحاشي هم به اندازه فرياد زدن آسيب زننده خواهد بود.

 

lمنبع : داد زدن سر كودك

عوارض و اثرات داد زدن سر كودك

والديني كه از روش داد زدن بر سر فرزندان خود جهت آموزش و تربيت آن‌ها استفاده مي‌كنند بايد بدانند كه اين كار ممكن است براي مدت زمان محدودي بعد از بلند كردن صداي خود بر روي آن‌ها، كودكان را آرام و ساكت كند و باعث شود كه از روي ترس به دستورات امر شده توسط والدين خود عمل كنند، اما با اين حال هنوز متوجه قسمت اشتباه كار خود نشده‌اند؛ بنابراين امكان تكرار دوباره رفتار قبلي وجود دارند.

والدين نه تنها با داد زدن بر سر كودكان خود چيزي به آن‌ها نمي‌آموزند، بلكه كودكان خود را بيشتر بر آشفته و مشوش مي‌كنند. چون از طرفي آن‌ها را بابت انجام كار به خصوصي تنبيه كرده و بازداشته‌اند و از طرفي ديگر به آن‌ها نگفته‌اند كه رفتار صحيح جايگزين چه چيزهايي مي‌تواند باشد. چنين كودكي در آينده شخصي منزوي، شكاك، بدون اعتماد به نفس و ترسو به بار خواهد آمد كه با قرار گرفتن در يك محيط اجتماعي يا در ميان دوستان يا ساير افراد، احساس ناهماهنگي با محيط پيرامون و اتفاقات اطراف خود خواهد كرد. اين كودكان به دليل سركوب‌هاي دوران بچگي، احساسات و نظرات خود را بيان نمي‌كنند. عواقب زير از مهم‌ترين تاثيرات داد زدن بر سر كودك است. براي آشنايي با جديدترين روش‌هاي تربيت كودكان كليك كنيد.

كاهش حرف شنوي و پيروي از خواسته‌ها

بعضي‌ها فكر مي‌كنند كه فرياد زدن بر سر كودكان يك راهكار تربيتي مناسب جهت به بار آوردن فرزنداني منضبط و مسئوليت پذير است و اين تربيت تنها از طريق انتقال جديت و نظم پذيري به كودكان با فرياد كشيدن بر سر آن‌ها ميسر خواهد بود. اما مشاهدات و بررسي‌هاي انجام شده نتيجه‌اي بر خلاف اين ادعا را نشان مي‌دهند.

ديده شده هر چه قدر والدين رفتار مستبدانه و خشونت آميز بيشتري با كودك خود داشته باشند، او هم متقابلا به اين رفتار پاسخ داده و از پيروي از دستورات و خواسته‌هاي مادر و پدر خود امتناع خواهد ورزيد. در واقع والدين با بلند كردن تن صداي‌شان، حالتي از ترس را در كودك ايجاد مي‌كنند كه باعث مي‌شود كودك در آينده كمتر سخنان شما را بپذيرد. اين طرز برخورد با كودك، اعتماد او نسبت به خانواده‌اش را كاهش داده و از آن جايي كه والدين به دنبال عدم توانايي در كنترل شرايط به فرياد زدن روي آورده‌اند، نوعي ضعف عملكردي والدين در ذهن كودكان نقش خواهد بست كه همين عامل باعث نپذيرفتن خواست‌ها و دستورات مطرح شده توسط والدين است.

سركوب حس اعتماد به نفس در كودكان

وقتي پدر و مادر سر موضوع به خصوصي بر سركودك خود فرياد زده و او را از اتفاقي مشخص يا نتيجه‌اي نامعلوم مي‌ترسانند، در چنين حالتي احساس ترس و عدم كارامدي در درون كودك ايجاد خواهد شد كه منجر به كاهش اعتماد به نفس و پايين آمدن استعدادها و توانايي‌هاي او از سطح حقيقي آن مي‌شود. چنين كودكي خود را براي انجام كارهاي بزرگ و مهم به اندازه كافي توانمند و شايسته نمي‌بيند و به اندازه‌اي كه قبلا در رابطه با انجام امور نسبت به خود اطمينان خاطر داشت، اين حس ديگر به دنبال ترساندن‌هاي بي مورد و دعوا كردن آن‌ها توسط والدين‌شان از بين رفته و جاي خود را به احساس ناامني و انزوا طلبي خواهد داد.

داد زدن بر سر كودك مانعي براي رشد و تكامل صحيح مغز

فرياد كشيدن در مقابل رفتارهاي نادرست كودكان يا هر گونه اقدام تنبيهي ديگر باعث بروز مشكلاتي در رشد و نمو صحيح اندام‌هاي بدن كودك، به خصوص مغز او خواهد شد. تحقيقات نشان داده‌اند كه الگوي رشد و تكامل صحيح مغزي در كودكاني كه در معرض آسيب‌هاي روحي رواني همچون درگيري با خانواده و بودن در معرض فريادهاي آن‌ها بوده‌اند، متفاوت از الگوي رشد مغزي كودكاني است كه در زندگي خود در حضور اين عوامل تنش‌زا و مخرب قرار نگرفته‌اند. براي آشنايي با ساير اشتباهات تربيتي والدين كليك كنيد.

روش هاي جايگزين داد زدن سر كودك

  • استفاده از تكنيك‌هاي آرام سازي خود همچون نفس عميق كشيدن يا ترك كردن محل دعوا
  • بيان احساس و افكار خود و صحبت كردن در مورد آن‌ها
  • آموزش به كودك در مورد كار اشتباه او و تشويق او به بيان احساساتي كه در حال حاضر تجربه مي‌كند.
  • برخوردي خونسردانه اما مصمم و قاطع با اشتباهات و خطاهاي كودك
  • دانستن اين نكته كه كارهاي اشتباه از هر كودكي سر مي‌زند
  • صحبت با كودكان با قاطعيت و بدون فرياد زدن جهت پيشگيري از لطمه به غرور او
  • هرگز كودك خود را تهديد نكنيد؛ چون باعث تشديد عصبانيت و پرخاشگري او شده و در فواصل طولاني شكل‌گيري نظم دروني در خود كودك را با مشكل مواجه خواهد كرد
  • بررسي نيازهاي اوليه كودك همچون گرسنگي و تشنگي
  • مشاوره با يك روانشناس كودك براي بررسي وضعيت كودك و ارائه راهكارهاي تربيتي مناسب شما

سخن پاياني

استفاده از راهكارهاي فوق مي‌تواند جايگزين داد زدن سر كودك باشد، گاهي والدين ازاثرات سو داد زدن سر كودك نا‌آگاه هستند، آن‌ها روش صحيح رفتار با كودك و تربيت او را نمي‌دانند در اين شرايط استفاده از كمك‌هاي يك مشاور مي‌تواند بهترين روش‌هاي تربيتي را با انواع كودكان در اختيار شما قرار دهد.

ممكن است بگوييد كودك من فقط از طريق داد زد حرف شنوي دارد، اين مسئله كاملا نا درست است. اگر در چنين وضعيتي قرار داريد، بهتر است خود و كودك‌تان حتما تحت مشاوره با يك روانشناس متخصص قرار بگيريد اين گونه هم شما روش‌هاي صحيح رفتاربا كودك را مي‌آموزيد و هم كودك‌تان تحت ارزيابي روانشناختي قرار مي‌گيرد تا در صورت وجود اختلالاتي مانند بيش فعالي و موارد ديگر درمان شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

چرا هرگز نبايد كودك را تهديد كرد؟

چون باعث تشديد عصبانيت و پرخاشگري او شده و در دراز مدت يافتن نظم دروني در خود كودك را با مشكل مواجه خواهد كرد

آيا داد زدن بر سر كودكان باعث كاهش اعتماد به نفس آن ها مي شود؟ چگونه؟

وقتي والدين در مورد موضوعي بر سر كودك خود فرياد مي‌دهند، احساس ترس و عدم كارآمدي در درون كودك ايجاد خواهد شد كه منجر به كاهش اعتماد به نفس و پايين آوردن استعداد ها و توانايي‌هاي او مي‌گردد.

 

 

 

 

lمنبع : داد زدن سر كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: داد زدن سر كودك،
موضوع:
[ ۲۸ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۴۱:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

صميميت با همسر يكي از چاشني‌هاي ضروري براي داشتن يك ازدواج شاد و موفق است. اگر مي‌خواهيد در كنار همسرتان زندگي مملو از شادي داشته باشيد، بايد بتوانيد علاوه بر همسر بودن، رابطه‌اي دوستانه با او برقرار كنيد. يكي از ويژگي‌هاي دوستان چندين ساله، ميزان صميميت ميان آن‌هاست. اين رابطه دوستانه اگر در ازدواج شكل بگيرد، مي‌تواند بسياري از خلاءهاي زن و مرد را پوشش دهد و به آن‌ها براي پيشبرد زندگي مشترك‌شان نيز ياري برساند. صميميت با همسر به شما كمك مي‌كند تا در ارتباط با همسرتان دركي بهتر، احساس همدلي، رابطه جنسي مطلوب‌تر، داشتن حامي و… را تجربه كنيد. اگر نتوانسته‌ايد چنين ارتباطي با همسرتان شكل دهيد با دريافت مشاوره خانواده (تلفني، آنلاين، حضوري) رابطه‌تان را بهبود دهيد.

 

 

منبع : صميميت با همسر چه مراحلي دارد؟

 

نشانه هاي صميميت با همسر

روانشناسان به زوج‌ها بر ايجاد صميميت با همسر تاكيد فراواني دارند، اما ممكن است براي بسياري از افراد اين سوال به وجود آيد كه احساس صميميت ميان زوجين دقيقا به چه معناست.

در پاسخ به اين سوال اينگونه مي‌توان توضيح داد كه صميميت در واقع در داشتن احساس نزديكي معنا مي‌شود؛ اينكه فرد بدون رودربايستي حتي در موارد خصوصي همسرش نيز شريك شود.

همسراني كه در ميان آن‌ها احساس صميميت وجود دارد، سعي مي‌كنند در ارتباط خود بدون كنترل كردن و يا نظارت بر رفتارهاي طرف مقابل با او يك رابطه عاشقانه و در عين حال نيز دوستانه برقرار كنند.

در تعريف كامل‌تري از صميميت با همسر اينگونه مي‌توان گفت كه برقراري ارتباط صميمانه با همسر از الزامات يك رابطه زناشويي است. صميميت ميان زوجين را مي‌توان به طور خلاصه در موارد زير بيان كرد:

  • همكاري صميمانه زوج‌ها با يكديگر
  • تعهد و پايبندي زوجين نسبت به يكديگر و زندگي مشترك
  • احساس رضايت از رابطه جنسي
  • احساس استقلال زن و شوهر در ارتباط با خانواده و دوستانشان
  • ميزان اعتماد به نفس و عزت نفس طرفين
  • ميزان آزادي در ابراز عقايد و نگرش‌ها
  • ميزان بيان احساسات و عواطف و كمك به هم در حل اختلافات

 

بيشتر بخوانيد : زندگي مشترك موفق

 

راه هاي افزايش ميزان صميميت با همسر

در ادامه به برخي راهكارهاي موثر در ايجاد يك رابطه صميمي ميان زن و شوهر اشاره كرده‌ايم. توجه داشته باشيد كه با ايجاد صميميت در رابطه زناشويي مي‌توانيد طعم يك زندگي عاشقانه و دلچسب را در كنار همسرتان تجربه كنيد.

1- انجام كارهاي لذت بخش دو نفره

دو نفر وقتي با يكديگر آشنا مي‌شوند رفتار بسيار مودبانه و در عين حال عاشقانه با يكديگر دارند، خوب است اين نوع رابطه را در سال‌هاي بعدي حفظ كنيد. زوج‌هايي كه رفتاري توام با احترام و عشق به همسرشان دارند، با وجود گذر زمان صميميت بيشتري به هم پيدا مي‌كنند.

براي اين هدف مي‌توانيد كارهايي كه مورد علاقه هر دو شماست را انتخاب كنيد و سعي كنيد وقت‌هايي را براي يكديگر اختصاص دهيد و در كنار هم به انجام كارهاي مورد علاقه‌تان بپردازيد.

2- وقتي كنار همسرتان هستيد به چيز ديگري فكر نكنيد

سعي كنيد براي افزايش صميميت با همسرتان وقتي كه در كنار او هستيد، ذهن خود را در زمان حال نگه داريد و به كارهايي كه قرار است انجام دهيد مثل آشپزي كردن و يا رسيدگي به شغل‌تان فكر نكنيد.

در واقع بايد مهارت برقراري ارتباط موثر با همسرتان را بياموزيد. براي اين كار بايد نيازهاي او را بشناسيد و به آن‌ها رسيدگي كنيد، حرف‌هاي او را گوش دهيد و اصلا توجه كنيد او چه خواسته‌هايي از شما دارد، انتقاد پذير باشيد، در هنگام بروز مشكلات سعي كنيد با همدلي مشكلات را حل كنيد.

به گونه‌اي رفتار كنيد كه همسرتان متوجه شود كه برايتان اهميت دارد و اولويت زندگي شما همسرتان و توجه به خواسته‌هاي او است. القاي اين احساس در او مي‌تواند قدم بزرگي در جهت صميمت با همسرتان باشد.

3- با كارهاي كوچك و بدون هزينه همسرتان را خوشحال كنيد

مي‌توانيد به سادگي با انجام برخي كارهاي كوچك همسرتان را خوشحال كنيد. حتما لازم نيست براي خوشحالي همسرتان كارهاي بزرگ و پرهزينه‌اي انجام دهيد.

انجام برخي كارها مثل درست كردن غذاي مورد علاقه همسرتان، تماس گرفتن و يا ارسال پيام به او در ساعت‌هاي مختلف، غافلگير كردن همسرتان، خريد يك گل يا هديه كوچك به بهانه‌هاي مختلف، رفتن به رستوران و يا مسافرت و … مي‌تواند تاثير بسياري در ايجاد صميميت ميان زن و شوهر بگذارد.

4- براي ايجاد صميميت با همسر تان صحبت كنيد

هرچه با همسرتان بيشتر صحبت كنيد او از افكار، احساسات، نيازها و خواسته‌هاي شما بيشتر مطلع مي‌گردد. بيان شفاف خواسته‌ها و انتظاراتي كه از يكديگر داريد، ضمن اينكه باعث مي‌شود شما رابطه صميمانه‌تري را با يكديگر داشته باشيد، كمك مي‌كند نسبت به همسرتان شناخت كافي بدست آوريد و خواسته‌هايش را بشناسيد.

براي اينكه همسرتان نسبت به شما شناخت كافي بدست آورد، شما بايد اين اجازه را به او بدهيد، براي اين كار بايد به اندازه كافي با او صحبت كنيد.

5- با همسرتان مشورت و تصميم گيري كنيد

همواره به ياد داشته باشيد كه شما و همسرتان دو نفر در كنار يكديگر هستيد و اصطلاحا در زندگي مشترك با يكديگر تشكيل يك تيم داده‌ايد.

تيم بودن در زندگي مشترك يعني در انجام تمامي كارها بايستي از همسرتان نظرخواهي كنيد و پس از مشورت كردن با او تصميم خود را بگيريد. تصميمي كه در نهايت براي امور زندگي مشترك‌تان مي‌گيريد، بايد نتيجه مشورت و تصميم گيري هر دوي شما باشد.

6- به نيازهاي همسرتان توجه كنيد

شناخت نيازهاي همسر و رسيدگي به آن لازمه ايجاد صميمت در ميان زوجين است. ممكن است همسرتان راجع به تمامي نيازهايي كه دارد با شما صحبت نكند، اما اين شما هستيد كه بايد متناسب با شرايط متوجه شويد كه او چه خواسته‌ها و انتظاراتي از شما دارد.

7- ايجاد صميميت با همسر و اجتناب از رفتارهاي نادرست

همواره اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه يك رفتار نادرست و يا يك لحن بد تا چه اندازه مي‌تواند رابطه ميان شما و همسرتان را تحت تاثير قرار دهد. سعي كنيد از هر گونه رفتار بد و نادرست با همسرتان اجتناب كنيد و شوخي‌هايي را كه باعث ناراحتي و دلخوري او مي‌شود را كنار بگذاريد.

8- مرور خاطرات زندگي مشترك

زوجين از ابتداي آشنايي تا سال‌ها پس از ازدواج، در كنار سختي‌ها و مشكلاتي كه در زندگي داشته‌اند، روزهاي پر از شادي و خاطرات زيبا را هم تجربه كرده‌اند.

مرور خاطرات شيرين در زندگي مثل خاطرات دوران آشنايي، دوران نامزدي، ازدواج، خاطرات بچه دار شدن و … مي‌تواند صميميت ميان زوجين را پررنگ‌تر كند.

براي اينكار مي‌توانيد زماني را به ديدن عكس و فيلم‌هاي مراسم ازدواج‌تان و يا ديگر اتفاق‌هاي خوب زندگي‌ اختصاص دهيد.

9- همواره به همسرتان ابراز علاقه كنيد

اظهار و ابراز علاقه ميان زوجين فقط مختص به اوايل آشنايي نيست. شما بايد در طول زندگي مشترك خود همواره به همسرتان عشق بورزيد و علاقه خود را به زبان بياوريد.

بسياري از زوجين گمان مي‌كنند بعد از گذشت سال‌ها از زندگي مشترك، نيازي به ابراز احساسات كلامي نيست، در حالي كه زن و شوهر همواره به حمايت‌هاي عاطفي و ابراز احساسات كلامي يكديگر نياز دارند. مي‌توانيد براي ايجاد صميميت همواره در شرايط مختلف به همسرتان بگوييد “دوستت دارم.”

يا مي‌توانيد براي ابراز احساسات خود او را در آغوش بكشيد و يا خود را براي يك رابطه جنسي عاشقانه با او آماده كنيد. برقراري رابطه جنسي عاشقانه در ايجاد صميميت ميان زوجين تاثير زيادي دارد.

10- با خانواده همسرتان وقت بگذرانيد

از ديگر مواردي كه صميميت ميان زوجين را افزايش مي‌دهد، برقراري ارتباط خوب با خانواده همسر است. براي اينكار مي‌توانيد زمان‌هاي بيشتري را در كنار خانواده همسرتان وقت بگذرانيد و يا در مناسبت‌هاي مختلف براي مادر و يا پدر همسرتان هديه‌اي بخريد. در واقع شما با مجموعه اين كارها به همسرتان نشان مي‌دهيد كه براي خانواده‌اش ارزش و اهميت قائل هستيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه صميميت با همسر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

منبع : صميميت با همسر چه مراحلي دارد؟



:: برچسب‌ها: صميميت با همسر چه مراحلي دارد؟ ,
:: بازديد از اين مطلب : 1

|

امتياز مطلب : 0

|

تعداد امتيازدهندگان : 0

|

مجموع امتياز : 0

تاريخ انتشار : چهار شنبه 28 مهر 1400 | نظرات (0)

 

لكنت زبان كودكان

نوشته شده توسط : ذهن نو

لكنت زبان كودكان يكي از اختلالاتي است كه مي‌تواند توانايي صحبت كردن آن‌ها را تا حد زيادي تحت تأثير خود قرار داده و حتي باعث بروز مشكلات روحي مانند انزوا، افسردگي و اضطراب در كودك شود. لكنت زبان معمولاً خود را به شكل تكرار يك حرف يا صدا، كشيدن طولاني‌تر يك حرف، ناتواني از تلفظ برخي حروف و همين‌طور اداي پرفشار برخي كلمات نشان مي‌دهد. اين عارضه مي‌تواند در هر سني شروع شود اما در بيشتر مواقع سن شروع لكنت زبان كودكان ميان 2 تا 5 سالگي است. اگرچه بسياري از مواقع لكنت‌ها به‌خودي‌خود و در جريان رشد برطرف مي‌شوند بااين‌حال برخي اوقات نيز ممكن است اين ناتواني همراه كودك باقي بماند. به همين خاطر بهتر است درصورتي‌كه فرزند شما يا هر يك از نزديكانتان داراي لكنت است اين موضوع را با يك متخصص روانشناسي كودك در ميان بگذاريد. 

 منبع : لكنت زبان كودكان

لكنت زبان كودكان                    

لكنت زبان كودكان اختلالي است كه توانايي صحبت كردن كودك را تحت تأثير قرار مي‌دهد. اين اختلال كه يكي از انواع اختلالات گفتاري مي‌باشد ممكن است در هر سني شروع شود اما بيشتر موارد مبتلابه لكنت در سنين 2 تا 5 سالگي اتفاق مي‌افتد و متأسفانه با رسيدن كودك به سن مدرسه شدت بيشتري پيدا مي‌كند. كودكاني كه دچار لكنت هستند معمولاً بعضي صداها را در يك كلمه تكرار مي‌كنند و يا براي مدتي طولاني‌تر از معمول مي‌كشند. ناتواني از تلفظ برخي حروف و همين‌طور بيان پرفشار برخي اصوات ازجمله نشانه‌هاي لكنت زبان كودكان هستند.

يكي از مشكلاتي كه معمولاً به همراه لكنت بروز پيدا مي‌كند اين است كه كودك در حين صحبت كردن حركاتي مانند چشمك زدن، تكان دادن دست يا حركت دادن فك و لب‌ها را انجام مي‌دهد. اين موضوع ممكن است به اين خاطر ايجاد شود كه آن‌ها به‌طور تصادفي در يكي از دفعاتي كه دچار لكنت شده‌اند با انجام اين حركت توانسته‌اند مشكل خود را حل كنند و ازاين‌پس اين تصور اشتباه براي كودك ايجاد خواهد شد كه انجام اين حركات به رفع لكنت وي كمك مي‌كند. با توجه به اينكه لكنت باعث بروز مشكلات روحي بسياري ازجمله از دست دادن اعتمادبه‌نفس يا افسردگي و گوشه‌گيري در كودك مي‌شود بهتر است براي درمان اين مشكل از يك روانشناس كودك كمك بگيريد. براي اطلاع از ديگر انواع اختلال گفتاري كليك كنيد.

 

نشانه‌هاي لكنت زبان كودكان

لكنت زبان اختلالي است كه در بسياري از مواقع خود را به‌وضوح نشان خواهد داد و تشخيص وجود اين مشكل نياز به دقت چنداني ندارد. برخي از نشانه‌هاي لكنت زبان كودكان موارد زير را دربرمي‌گيرد.

  • كودك به‌راحتي و روان صحبت نمي‌كند و اين باعث خواهد شد تا شما براي فهميدن منظور وي دچار مشكل شويد.
  • كودك براي فرار از بيان برخي كلمات دشوار منظور خود را با كلمات و جملات بيشتري بيان مي‌كند و اين باعث طولاني‌تر شدن صحبت وي مي‌شود.
  • ناتواني در صحبت كردن روان باعث مي‌شود كه كودك ميل كمتري به برقراري ارتباط داشته باشد و رفتارهاي انزوا گزيني در وي ديده مي‌شود.
  • كودك در حين صحبت كردن دچار وقفه مي‌شود و اين وقفه همراه با انقباض عضلاتي خواهد بود كه در صحبت كردن دخالت دارند.
  • واردكردن اصوات اضافي به كلمه
  • تكرار يا كشيدن يك حرف از كلمه

 

دلايل ايجاد لكنت زبان كودكان

متخصصين تاكنون نتوانسته‌اند دلايل قطعي بروز لكنت زبان را مشخص كنند بااين‌حال فرضيات نشان مي‌دهد كه اختلال در بخش‌هايي از مغز مي‌تواند باعث لكنت زبان كودكان باشد به همين خاطر لكنت زبان يكي از اختلالات عصبي رشدي محسوب مي‌شود. همچنين پژوهش‌ها نشان‌دهنده اين موضوع است كه زمينه ژنتيكي مي‌تواند تا 5 برابر احتمال لكنت را افزايش دهد. برخلاف تصور بسياري از افراد، تحقيقات تا امروز به اين نتيجه نرسيده كه اضطراب مي‌تواند دليلي براي لكنت باشد اما يكي از مسائلي است كه تأثير بسياري در شدت لكنت دارد به اين صورت كه كودكان در شرايط اضطرابي لكنت بيشتري پيدا مي‌كنند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اختلالات عصبي رشدي كليك كنيد. 

 

پيامدهاي لكنت زبان كودكان

لكنت زبان كودكان علاوه بر اينكه مشكلاتي را براي تفهيم منظور كودك به ديگران ايجاد مي‌كند باعث خواهد شد تا كودك و همين‌طور والدين او مشكلات روحي بسياري را نيز تجربه كنند كه در ادامه به آن‌ها اشاره خواهيم كرد. بهتر است براي جلوگيري از بروز اين مشكلات درصورتي‌كه فرزند يا هريك از نزديكان شما دچار لكنت شده براي درمان از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

افسردگي كودك

لكنت زبان مي‌تواند باعث شود اطرافيان و به‌خصوص گروه همسالان كودك تمايلي به صحبت كردن با وي نداشته باشند. اين موضوع به‌تدريج باعث كناره‌گيري كودك از جمع شده و اين موضوع مي‌تواند موجب انزوا، احساس تنهايي و همين‌طور افسردگي در كودك باشد. همه ما نياز داريم تا با ديگران ارتباط برقرار كرده و با آن‌ها دادوستد عاطفي داشته باشيم؛ هنگامي‌كه اين شرايط براي كودك شما مهيا نباشد احتمال بروز آسيب‌هاي رواني افزايش پيدا خواهد كرد. به همين خاطر بهتر است نسبت به برقراري ارتباط صحيح با كودكتان حساسيت داشته باشيد. براي اطلاع بيشتر درباره افسردگي در كودكان كليك كنيد.

اضطراب كودك

لكنت زبان در كودكان باعث خواهد شد تا آن‌ها در شرايطي كه مي‌بايست با ديگران و به‌ويژه افراد جديد صحبت كنند ميزاني از اضطراب را تجربه نمايند. اضطراب مي‌تواند باعث بروز مشكلاتي مانند بي‌ميلي به برقراري روابط اجتماعي در فرد شود و تأثيرات نامطلوبي را در شرايط روحي كودك باقي بگذارد.

فشار رواني والدين

تحقيقات نشان‌دهنده اين است كه بروز هرگونه ناتواني و بيماري در كودكان سلامت روان و كيفيت زندگي والدين آن‌ها را نيز تا حد زيادي تحت تأثير خود قرار مي‌دهد. اين موضوع حتي مي‌تواند باعث بروز درگيري و اختلاف ميان والدين نيز باشد. در شرايطي كه چنين مشكلاتي براي شما نيز ايجاد شده بهتر است از يك مشاور خانواده براي حل مشكلات خود كمك بگيريد. براي اطلاع از روند و نحوه دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

 

نحوه برخورد با لكنت زبان كودكان

نحوه برخورد والدين با لكنت زبان فرزند خود يكي از موضوعاتي است كه مي‌تواند باعث بهبود يا تشديد مشكلات كودك شود. به‌عنوان والدين كودك به اين موضوع توجه داشته باشيد كه پيشرفت كودك شما در صحبت كردن موضوعي بسيار تدريجي است و نبود پيشرفت‌هاي چشمگير و ناگهاني نبايد شما را از تلاش براي بهبود شرايط كودك دلسرد كند. در كنار مراجعه به متخصصين روانشناسي كودك و گفتاردرماني براي درمان لكنت زبان فرزندتان بهتر است به نكات زير نيز توجه داشته باشيد.

  • با آرامش به حرف‌هاي كودك گوش كنيد و به او اجازه دهيد صحبت كند. هرگز از كودك نخواهيد سريع‌تر صحبت كند و يا براي روان حرف زدن تلاش كند.
  • هرگز پايان جملات كودك را بيان نكنيد؛ كلماتي را كه در بيانشان دچار لكنت مي‌شود به‌جاي او بيان نكنيد يا به كودك نگوييد منظورت اين بود كه……! اجازه بدهيد فرزندتان خودش منظورش را بيان كند.
  • به خاطر لكنت زبان با فرزندتان بدرفتاري نكنيد. از تحقير و سرزنش او خودداري كنيد و هرگز در حين صحبت لكنت يا تفاوت با ديگران را به روي او نياوريد.
  • مشتاقانه به صحبت‌هاي كودك گوش كنيد. فرزند شما تصور مي‌كند به دليل لكنت اطرافيان تمايلي به صحبت با او ندارند و اين موضوع مي‌تواند اعتمادبه‌نفس و سلامت روان وي را تحت تأثير قرار دهد. سعي كنيد با گوش دادن به حرف‌هاي فرزندتان اين تصور را در وي از بين ببريد.
  • كودكاني كه دچار لكنت زبان هستند معمولاً از ترس قضاوت شدن يا مورد تمسخر قرار گرفتن از اجتماع دوري مي‌كنند. بهتر است ملزومات روابط اجتماعي را براي فرزندتان فراهم كنيد و او را براي صحبت كردن و برقراري ارتباط تشويق نماييد.

براي آگاهي بيشتر درباره درمان لكنت زبان كودكان كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

1. لكنت كودكان در چه سنيني ايجاد مي‌شود؟

لكنت ممكن است در هر سني شروع شود بااين‌حال به‌طور ميانگين شروع اين اختلال در فاصله سنين 2 تا 5 سالگي خواهد بود.

2. آيا لكنت كودك قابل‌درمان است؟

بله؛ با كمك گرفتن از گفتاردرماني مي‌توان تا حد زيادي مشكل لكنت كودك را برطرف كرد.

3. لكنت چه مشكلاتي را براي كودك ايجاد خواهد كرد؟

اضطراب از برقراري ارتباط به‌ويژه با افراد غريبه، ميل به‌ تنهايي و انزوا گزيني و همين طور افسردگي كودك ازجمله مشكلاتي هستند كه به دنبال لكنت ايجاد مي‌شوند.

 

 

 

 منبع : لكنت زبان كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: لكنت زبان كودكان،
موضوع:
[ ۲۸ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۰:۰۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

زندگي بدون بچه و فرزند از آن دسته موضوعاتي است كه حتي تصور آن براي بسياري از ما غيرممكن است. روانشناسان معتقدند همه ما از جايي به بعد در زندگي‌مان نياز داريم فرزنداني داشته باشيم كه با تربيت آن‌ها احساس مفيد بودن بكنيم. به عبارتي شايد بتوان گفت داشتن فرزند يك نياز غريزي و ذاتي در همه ماست. اما زوج‌هاي زيادي هم هستند كه به هر دليلي ممكن است زندگي بدون بچه را تجربه كنند. اگر هر دو نفر باهم به اين توافق رسيده باشند كه تمايلي به داشتن فرزند ندارند اين شرايط تا حدودي قابل‌تحمل خواهد بود. اما اگر پاي دلايلي مثل مخالفت يكي از زوجين يا ناباروري در ميان باشد احتمالاً شرايط سختي را تجربه خواهيد كرد. در ادامه به ابعاد مختلف زندگي بدون فرزند پرداخته‌ايم. در صورت شك در مورد اين موضوع مشاوره خانواده دريافت نماييد.

 

منبع : زندگي بدون بچه و فرزند

زندگي بدون بچه و فرزند و يا پايبندي به نياز غريزي؟

اريك اريكسون، روانشناس آمريكايي معتقد است انسان‌ها در هر مرحله از زندگي با يك نياز روبه‌رو مي‌شوند. پس از مرحله جواني و نياز به پيدا كردن همسر، هركدام از ما وارد مرحله زايندگي و توليد مي‌شويم. در اين مرحله شما نياز داريد احساس كنيد در حال رشد دادن و مراقبت از يك‌چيز باارزش هستيد كه در آينده از شما به يادگار باقي مي‌ماند.

شايد تحقق نيافتن اين پديده باارزش يعني داشتن فرزند و و تربيت آن؛ براي بسياري از خانواده‌ها سبب بروز احساس نااميدي و ركود شود. اين شرايط مي‌تواند بيماري‌هاي روحي بسياري را به دنبال داشته باشد. به همين خاطر است كه روانشناسان معتقدند داشتن فرزند يكي از نيازهاي ذاتي و غريزي هركدام از ما است كه دير يا زود جاي خالي آن را در زندگي را احساس مي‌كنيم.

حتما بخوانيد : زندگي مشترك موفق

پيامدهاي زندگي بدون بچه و فرزند

بيماري‌هاي روحي

همان‌طور كه گفتيم داشتن فرزند يك نياز ذاتي براي همه ما انسان‌ها است و بي‌توجهي به آن مي‌تواند مشكلات روحي بسياري را به دنبال داشته باشد. تحقيقات بسياري نشان مي‌دهند زوج‌هايي كه صاحب بچه شده‌اند كيفيت زندگي بالاتري دارند و بيماري‌هايي مثل افسردگي بيشتر در خانواده‌هايي اتفاق مي‌افتد كه به هر دليلي به‌خصوص ناباروري نمي‌توانند فرزندي داشته باشند.

احساس ناقص بودن، ناتواني و نااميدي يا حتي تصور منفي راجع به بدن از ديگر مشكلات و افكار منفي هستند كه زوجين نابارور با آن درگير مي‌شوند.

ترس از جدايي و تنهايي

يكي از اصلي‌ترين ترس‌هاي زنان و مرداني كه درگير ناباروري هستند تنهايي است. آن‌ها احساس مي‌كنند در آينده و در زمان سالمندي هيچ‌كس نيست كه بتوانند روي كمك‌هايش حساب كنند. به‌علاوه ترس از طرد شدن از جانب همسر يكي ديگر از ترس‌هاي اين افراد است. آن‌ها از يك‌سو احساس مي‌كنند همسرشان حق دارد كه براي خودش زندگي بهتري داشته باشد و صاحب فرزند شود؛ اما از سوي ديگر احساس مي‌كنند اينكه همسرشان آن‌ها را تنها بگذارد عادلانه نيست؛ يا به خاطر علاقه‌اي كه به او دارند نمي‌خواهند از همسرشان جدا شوند. اين تعارض خود مي‌تواند مشكلات بسياري را براي آن‌ها ايجاد كند.

اختلافات زناشويي

اگر تصميمِ نداشتن فرزند خواسته هردوي شما نيست يا اگر به دليل ناباروري يكي از شما از داشتن فرزند محروم شده‌ايد، احتمالاً اختلاف در زندگي زناشويي يكي از مشكلاتي است كه تجربه خواهيد كرد. با توجه به اينكه اين اختلافات مي‌تواند مشكلات بسياري را در زندگي شما ايجاد كند حتما از يك مشاور كمك بگيريد.

چطور زندگي خوبي بدون بچه داشته باشيم؟

واقعيت را بپذيريد

پذيرش، اولين قدم براي برطرف كردن هر مشكلي است. تا زماني كه با واقعيت روبه‌رو نشويد طبيعتاً نمي‌توانيد هيچ كاري براي آن انجام دهيد. درنتيجه اولين قدم اين است كه واقعيت زندگي خود را باور كنيد. براي اين كار دست از چانه‌زني براي تغيير شرايط برداريد. سعي كنيد كنترل ذهنتان را در دست بگيريد و از غرق شدن در خيال اينكه صاحب فرزند شده‌ايد خودداري كنيد. براي مثال اگر وسايل مربوط به كودك در خانه داريد آن‌ها را كنار بگذاريد. اين وسايل و افكار نه‌تنها كمكي به شما نمي‌كنند بلكه باعث مي‌شوند از واقعيت دور شويد.

براي واقعيت برنامه‌ريزي كنيد

پس‌ازآنكه واقعيت را پذيرفتيد بايد به اين سؤال پاسخ دهيد كه چه برنامه‌اي براي آن داريد؟ سعي كنيد به ابعاد ديگر زندگي خود توجه كنيد و براي آن‌ها برنامه‌ريزي داشته باشيد. هرچقدر بيشتر بتوانيد براي زندگي خود برنامه داشته باشيد درگيري ذهني شما راجع به نداشتن فرزند كمتر خواهد شد.

سرپرستي يك كودك

يكي از راهكارها براي كنار آمدن با زندگي بدون بچه اين است كه كودكي را به سرپرستي قبول كنيد. به اين موضوع فكر كنيد كه همان‌قدر كه شما در مورد داشتن فرزند احساس نياز مي‌كنيد كودكاني هم هستند كه نيازمند سرپرستي هستند. مي‌توانيد با سرپرستي كردن يكي از آن‌ها علاوه بر نياز خود نياز يك نفر ديگر را هم برطرف كنيد.

پيدا كردن زوجين مشابه

يكي از بهترين راهكارها براي اينكه از مشكلات روحي دوري كنيد اين است كه با افرادي مشابه خودتان رفت‌وآمد داشته باشيد يا عضو گروه‌هاي اين‌چنيني شويد. اين افراد علاوه بر اينكه به‌خوبي نيازهاي شما را درك مي‌كنند و مي‌توانيد در كنارشان احساس آرامش كنيد تجربياتشان را هم در اختيار شما مي‌گذارند و مي‌توانيد با استفاده از اين تجربه‌ها بسياري از مشكلات زندگي خود را برطرف كنيد.

زندگي بدون بچه و فرزند و اهميت مشاوره

زندگي مشترك بدون بچه موضوعي نيست كه به‌سادگي بتوانيد از آن بگذريد. احساس ناراحتي و پوچي ازيك‌طرف و مشكلاتي كه با همسرتان پيدا خواهيد كرد از طرف ديگر زندگي شما را تحت تأثير خود قرار مي‌دهند. اين شرايط مي‌تواند فشار رواني بسياري را براي شما به همراه داشته باشد. اگر آن را به‌درستي مديريت نكنيد ممكن است سلامت روان و همين‌طور زندگي مشترك خود را از دست بدهيد. به همين خاطر اگر در اين شرايط قرار گرفته‌ايد بهتر است از يك مشاور خانواده در اين زمينه كمك بگيريد. مشاوران با توجه به تخصصي كه دارند مي‌توانند به‌خوبي به شما كمك كنند تا اين مشكلات را در زندگي مديريت كنيد و اجازه ندهيد سلامت روان يا زندگي مشترك شما تحت تأثير اين شرايط قرار بگيرد.

اگر درگير مشكلاتي مثل ناباروري نيستيد و مي‌خواهيد در مورد داشتن فرزند يا نداشتن آن تصميم بگيريد مشاورين به شما كمك مي‌كنند بهترين زمان براي اين موضوع را در نظر بگيريد و همين‌طور پيامدهاي تصميم خود را به‌دقت بررسي كنيد تا در آينده دچار پشيماني نشويد. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود در چنين شرايطي با يك مشاور خانواده نيز صحبت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانه و خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

نداشتن فرزند چه مشكلاتي را در زندگي من ايجاد خواهد كرد؟

بيماري‌هاي روحي، كاهش كيفيت زندگي با همسر و همين‌طور ترس از تنهايي و بي‌پناهي در سالمندي ازجمله مشكلاتي هستند كه نداشتن فرزند مي‌تواند براي شما ايجاد كند.

همسرم با داشتن فرزند مخالف است. چطور مي‌توانم او را به اين موضوع راضي كنم؟

بهتر است با همسرتان راجع به احساسات خود صحبت كنيد، دلايل او را بشنويد و سعي كنيد راهكار منطقي براي دلايل وي پيدا كنيد. كمك گرفتن از مشاور خانواده نيز مي‌تواند بسيار مفيد باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : زندگي بدون بچه و فرزند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: زندگي بدون بچه و فرزند،
موضوع:
[ ۲۸ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۷:۰۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

برگشت بعد از طلاق اتفاق چندان شايعي نيست چراكه افراد معمولا نمي‌توانند مشكلات و اتفاقات گذشته را فراموش كنند. يكي از تلخ‌ترين اتفاقاتي كه در زندگي مي‌تواند رخ دهد جدايي زن‌ و شوهر از يكديگر است. آن‌ها تا مدت‌ها آشفته و پريشان هستند و از لحاظ روحي در وضعيت بدي قرار مي‌گيرند. اما برخي اوقات يكي از زوجين تصميم مي‌گيرد تا همسر سابقش را بازگرداند‌ و دوباره كنار او زندگي كند. معمولاً اين برگشت از طرف مرد صورت مي‌گيرد. براي برگرداندن همسر سابقتان بايد مطمئن باشيد كه دلايلتان براي برگشت كاملا منطقي و درست هستند چراكه هميشه برگشت به رابطه قبلي نمي‌تواند ايده خوبي باشد. اما اگر دلايلتان درست و موجه باشند با يك برنامه صحيح و با بالا بردن سطح آگاهي و مهارت‌هايتان مي‌توانيد يك رابطه محكم و پايدار با همسر سابق خود ايجاد كنيد. كمك گرفتن از روانشناس براي تصميم‌گيري بهتر در اين زمينه ضروري است.

 

 

منبع : برگشت بعد از طلاق

برگشت بعد از طلاق 

بعد از چند ماه يا چند سال پس از اينكه زن و مرد از يكديگر جدا شده‌اند، ممكن است دوباره به هم ابراز علاقه كنند زيرا هرگز نتوانسته‌اند از زندگي قبلي‌شان بگذرند و آن را پشت سر بگذارند، به همين دليل به رابطه‌شان برمي‌گردند و مي‌خواهند دوباره زندگي مشترك‌شان را آغاز كنند. مرد يا زن ممكن است براي جذب طرف مقابل هر كاري كه باعث خوشحالي‌اش مي‌شود را انجام دهد. اگر طرف مقابل هم تمايل داشته باشد كه به همسر سابقش بازگردد بايد بتواند زندگي مستقل خودش را شكل دهد. به انجام كارهايي كه هميشه دوست داشته است بپردازد تا ظرفيت روحي خود را براي تصميم‌گيري بهتر بيشتر كند.

اگر فوراً به درخواست او جواب بدهد و زندگي‌ كه براي خود ساخته را متوقف كند ممكن است دوباره دچار اشتباه شود. هر كدام از زوجين بايد اشتباه خود را بپذيرند و مشكلاتي كه عامل جدايي‌شان بوده را حل كنند. در غير اين صورت دوباره همان راه رفته را باز خواهند گشت و همان اشتباهات را تكرار مي‌كنند.

بيشتر بخوانيد : زندگي بعد از طلاق 

                                          

دلايل بازگشت بعد از طلاق

مهم‌ترين دليل برگشت بعد از طلاق اين است كه فرد هنوز همسر سابق  خود را دوست دارد و عاشق اوست. در اينجا شما متوجه مي‌شويد كه اشتباه بزرگي مرتكب شده‌ايد چراكه نمي‌توانيد بدون او زندگي كنيد. شما نمي‌توانيد زندگي عاطفي گذشته خود را فراموش كنيد به همين خاطر اين جدايي برايتان غيرقابل تحمل خواهد بود، بنابراين تصميم به بازگرداندن همسر سابق خود مي‌گيريد. گاهي اوقات ممكن است مشكلات گذشته يك سوءتفاهم باشد و از روي لجبازي و دخالت‌هاي بي‌مورد اطرافيان صورت گيرد. به اين فكر كنيد كه چه چيزي باعث جدايي‌تان شده‌ است.

اگر شما و همسرتان هردو مايل هستيد كه به زندگي مشتركتان برگرديد دليل جدايي‌تان را بايد مشخص سازيد و آن را رفع كنيد. وجود فرزند در زندگي يكي از دلايل مهم براي بازگشت بعد از طلاق است. اين موضوع ارزشش را دارد كه براي آن تلاش كنيد چراكه بزرگ شدن فرزند در يك محيط استرس‌زا و نامناسب، بدترين حالت ممكن است.     

                         

شرايط صحيح برگشت بعد از طلاق

در ابتدا بايد واقع‌گرا باشيد يعني ممكن است در ابتداي بازگشت دچار اختلاف شويد و بايد خود را براي مقابله با اين اختلافات آماده سازيد. بازگشت شما به اين معني نيست كه ديگر اختلافات وجود ندارند. بايد با خود صادق باشيد و در مورد انگيزه‌هاي بازگشت‌تان به رابطه فكر كنيد و به دقت آن‌ها را بررسي نماييد. مي‌توانيد از مشاورين متخصص و روانشناسان باتجربه نيز كمك بگيريد، چرا كه ممكن است اين حس برگشت موقتي بوده و فقط ناشي از فشارهاي مختلف اطرافتان باشد. يك ليست مشترك از دلايل طلاقتان تهيه كنيد و هر علت را به خوبي بررسي نماييد. در آخر اينكه اگر تمايل به برگشت داريد بهتر است همه چيز را فراموش كنيد و طرف مقابل‌تان را ببخشيد ولي اگر نمي‌توانيد اين كار را انجام دهيد، بهتر است فكر برگشت به همسرتان را فراموش كنيد.

 

برگشت بعد از طلاق | چگونه بعد از طلاق همسر سابقتان را بازگردانيد؟

اگر بعد از طلاق تصميم گرفته‌ايد كه همسر سابقتان را برگردانيد دليل و انگيزه‌‌تان براي برگشت به رابطه را به دقت بررسي نماييد تا اشتباهات گذشته را دوباره تكرار نكنيد. مطمئن شويد دليلي كه باعث طلاق‌تان شده است برطرف شده و اكنون آمادگي شروع مجدد ازدواج را داريد. براي برگرداندن همسر سابقتان بايد صبور باشيد و عجولانه تصميم نگيريد. مدتي ارتباط خود با همسر سابقتان به طور كامل قطع كنيد تا اعتماد‌به‌نفس‌تان را دوباره به دست آوريد. پس از گذشت مدتي با او تماس بگيريد و كم كم به همسر سابقتان نزديك شويد و با كمك هم رابطه‌تان را از اول بسازيد.

براي اينكه در بازگشت به زندگي مشترك‌تان موفق باشيد دليل اصلي طلاق را مشخص و برطرف كنيد و به نياز‌هاي يكديگر توجه نماييد. در اين راه مي‌توانيد از مشاورين متخصص و با تجربه كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

 

نكاتي براي بازگشت موفق بعد از طلاق

زن و مردي كه تصميم به برگشت بعد از طلاق دارند، در صورتي موفق مي‌شوند كه اشتباهات گذشته خود را جبران كرده و براي رفع آن بكوشند. البته اين خواسته بايد دو طرفه باشد چراكه اگر فقط قصد جبران اشتباهات از جانب يك نفر باشد، وضعيت دوباره به همان شكل قبلي باز خواهد گشت. اگر زن و مردي از طلاق‌شان لطمه ديده‌اند و مطمئن هستند كه مي‌خواهند زندگي خود را بازسازي كنند بايد اعتماد يكديگر را جلب كرده و براي جبران اشتباهات گذشته خود تلاش كنند. آنان بايد صداقت كامل داشته باشند و از نقش بازي كردن پرهيز كنند چراكه اين كار آسيب بيشتري به رابطه‌شان مي‌زند. براي درك بيشتر علل پشيماني از طلاق كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا برگشت بعد از طلاق صحيح است؟

براي اين منظور بايد تمام جوانب را بسنجيد چراكه اگر آمادگي شروع مجدد ازدواج را نداشته باشيد، مشكلاتتان دوباره شروع خواهد شد و چه بسا شدت درگيري افزايش يابد. براي تصميم گيري بهتر توصيه مي‌شود كه از كمك يك روانشناس بهره‌مند شويد. براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : برگشت بعد از طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: برگشت بعد از طلاق،
موضوع:
[ ۲۷ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۲:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ارگاسم زنان يا تجربه اوج لذت جنسي توسط آن‌ها از جمله مسائلي است كه عموم مردم اغلب اطلاعات دقيقي در مورد آن ندارند. همين مسئله مي‌تواند رضايت جنسي افراد را تحت تاثير قرار داده و باعث كاهش عملكرد جنسي شود. در حالي كه افزايش آگاهي در مورد تجربه ارگاسم در زنان و چگونگي ايجاد آن، به زوجين كمك مي‌كند تا بتوانند رابطه جنسي خود را در مسير بهتري هدايت كرده و لذت بيشتري را براي هر دو طرف رقم بزنند. ما در اين مقاله به توضيحات بيشتري در مورد علائم ارگاسم در زنان پرداخته‌ايم و راهكارهايي ارائه كرده‌ايم كه مي تواند رسيدن به ارگاسم را براي زنان تسهيل نمايند. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

 

منبع : ارگاسم زنان

انواع ارگاسم در زنان چگونه است؟

ارگاسم به تجربه بالاترين حالت از لذت جنسي و رهايي از همه تنش‌هاي ناشي ازآن گفته مي‌شود. اين تجربه معمولا در مردان و زنان متفاوت است به طوري كه ارگاسم در مردان اغلب با تجربه اجتناب ناپذير انزال همراه مي‌شود. اما در بانوان نوعي انقباض در عضلات واژن اتفاق مي‌افتد كه مي‌تواند با علائم جسماني ديگري نظير افزايش ضربان قلب و فشار خون نيز همراه باشد. ارگاسم زنان بر اساس اينكه تحت تاثير تحريك چه ناحيه‌اي ايجاد شده است به دو دسته كلي واژينال و كليتورال تقسيم مي‌شود.

ارگاسم واژينال به وضعيتي گفته مي‌شود كه زن از طريق فرايند دخول و با تحريك داخلي واژن به اوج لذت جنسي مي‌رسد. اما ارگاسم كليتورال زماني اتفاق مي‌افتد كه زن از طريق تحريك نواحي بيروني و به خصوص ناحيه كليتوريس بيشترين لذت جنسي را تجربه نمايد. البته ممكن است علاوه بر اين دو حالت ارگاسم زنان در شرايط ديگري نيز تجربه شود كه از جمله آن‌ها مي‌توان به تحريك و لمس نوك سينه‌ها، تجربه ارگاسم در خواب يا در حين انجام فعاليت‌هاي ورزشي خاص اشاره كرد.

بيشتر بخوانيد : ارتباط صحيح با همسر 

ارگاسم زنان و جايگاه آن در مراحل برانگيختگي جنسي

از نظر فيزيولوژيكي، برانگيختگي جنسي در انسان چند مرحله دارد كه موارد زير را در بر مي‌گيرد:

– تحريك: زماني كه برانگيختگي جنسي در بدن آغاز مي‌شود.

– نقطه اوج: زماني كه تحريكات ادراك شده به بالاترين سطح خود مي‌رسند.

– ارگاسم: كه باعث تجربه احساس شديد لذت مي‌شود.

– فروكش: كه در آن تحريكات جنسي كاهش پيدا مي‌كنند.

در نتيجه رسيدن به ارگاسم يكي از 4 مرحله اصلي برانگيختگي جنسي در مردان و زنان است. با اين حال اين تجربه براي زنان تا حد زيادي به كيفيت مراحل قبل بستگي دارد. در واقع زنان اغلب بدون دريافت تحريكات كافي يا پيش نوازي‌هاي مناسب، نمي‌توانند ارگاسم را تجربه كنند. در مقابل جالب است بدانيد زنان درست پس از مرحله فروكش مي‌توانند ارگاسم ديگري را تجربه كنند اما مردان براي دست يابي به اين امر به مدت زمان خاصي پس از فروكش نياز دارند. براي آشنايي بيشتر با راه هاي شناخت بدن همسر خود كليك كنيد.

علائم تجربه ارگاسم در زنان

بسياري از مردان تمايل دارند كه علائم رسيدن به ارگاسم را بشناسند تا به اين ترتيب از تجربه اوج لذت جنسي از جانب همسرشان در طول سكس اطمينان خاطر كسب كنند. از جمله اين علائم مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. علائم جسمي

زنان در حين رسيدن به ارگاسم در يك بازه زماني كوتاه از نظر فيزيولوژيكي دست خوش تغييرات مختلفي مي‌شوند كه به شما نشان مي‌دهند اوج لذت جنسي را تجربه مي‌كنند. از جمله مهم‌ترين علائم جسماني كه در طول ارگاسم بروز مي‌يابند، بايد به موارد زير اشاره كرد:

– تند شدن سرعت تنفس

– بالارفتن ضربان قلب

– افزايش دماي بدن

– سفت شدن نوك سينه‌ها

2. علائم هيجاني

در حين رسيدن به ارگاسم اغلب زنان دست خوش هيجانات شديدي مي‌شوند كه مي‌تواند در قالب احساسات گوناگوني خود را نشان دهد. براي مثال اين هيجان زدگي مي‌تواند موجب گريه كردن بي دليل همسرتان شود. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه بتوانيد آرامش خود را حفظ نماييد و به همسرتان نشان دهيد او را درك مي‌كنيد. قضاوت كردن، سرزنش يا تمسخر زن بابت احساساتي كه در حين تجربه ارگاسم از خود نشان مي‌دهد، كيفيت روابط جنسي را كاهش داده و در نهايت موجب كاهش عملكرد او در اين زمينه شود.

3. علائم رفتاري

علائم رفتاري به الگوهاي رفتاري خاص و منحصر به فردي گفته مي‌شود كه هركس پس از رسيدن به ارگاسم تمايل به انجام آن دارد. براي شناختن اين علائم لازم است كه بيشتر در واكنش‌هاي همسرتان دقيق شويد و ببينيد معمولا پس از رسيدن به اوج اذت جنسي چه واكنش‌هايي از خود نشان مي‌دهد. براي مثال برخي زنان بعد از تجربه ارگاسم به خواب مي‌روند يا برخي ديگر تمايل دارند همسر خود را در آغوش بگيرند.

بيشتر بخوانيد : آشنايي با بدن زنان | ويژگي هاي منحصر به فرد زنان

كمك به تجربه ارگاسم در زنان

براي اينكه زنان بتوانند بيشترين لذت را از رابطه جنسي ببرند و همراه با همسرشان ارگاسم را تجربه نمايند، كمك گرفتن از برخي راهكارها مي‌تواند موثر باشد. ما در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره كرده‌ايم. توصيه مي كنيم مقاله به اوج لذت رساندن زنان را نيز مطالعه نماييد.

1. طولاني كردن مدت رابطه جنسي

بررسي‌ها نشان مي‌دهند زنان براي رسيدن به اوج لذت جنسي نسبت به مردان به زمان بيشتري نياز دارند. در نتيجه لازم است كمي به همسرتان فرصت دهيد و به رابطه جنسي به عنوان يك فرايند مكانيكي كوتاه مدت نگاه نكنيد. كمي طولاني‌تر كردن رابطه جنسي از طريق معاشقه و پيش نوازي بيشتر مي‌تواند فرصت كافي را براي تجربه ارگاسم در اختيار زن قرار دهد و او را به لذت بيشتري برساند.

2. صحبت كردن در مورد خواسته ها و نيازهاي جنسي

بسيار اهميت دارد كه بتوانيد در مورد خواسته‌ها و نيازهاي جنسي خود به طور واضح و شفاف با يكديگر صحبت كنيد. زمان‌هايي را براي بيان احساسات و نيازهاي جنسي خود اختصاص دهيد و بگذاريد همسرتان نيز در اين باره آزادانه صحبت كند. توجه داشته باشيد كه هرگز ديگري را به خاطر خواسته‌هايش سرزنش نكنيد و هم چنين براي رفع نيازهاي خود او را تحت فشار نگذاريد. هرچقدر بتوانيد آزادانه تر در برابر يكديگر رفتار كنيد احتمال تجربه لذت بيشتر مي‌شود. در نتيجه رسيدن به ارگاسم نيز براي زن محتمل‌تر خواهد بود.

3. ابراز كلام هاي محبت آميز در طول رابطه جنسي

بررسي‌ها نشان مي‌دهند بسياري از زنان از شنيدن كلام‌هاي محبت آميز در طول رابطه جنسي لذت مي‌برند و در اين شرايط راحت‌تر به ارگاسم مي‌رسند. در نتيجه بهتر است در طول رابطه جنسي اين نياز را در همسرتان بررسي كنيد و در ابراز كلام‌هاي محبت آميز خساست به خرج ندهيد.

4. امتحان كردن پوزيشن هاي متنوع

بسيار اهميت دارد كه در رابطه جنسي خود همواره به صورت يك نواخت و قابل پيش بيني عمل نكنيد. امتحان كردن پوزيشن‌هاي جنسي جديد و متنوع به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد واكنش‌هاي همسرتان را بيشتر كشف كنيد و ببينيد در چه وضعيتي تحريك بيشتري را احساس مي‌كند.

5. كار كردن بر بهبود رابطه عاطفي

عملكرد جنسي بسياري از بانوان تحت تاثير كيفيت رابطه عاطفي آنان قرار دارد. در نتيجه براي اينكه به تجربه اوج لذت جنسي در همسرتان كمك كنيد، بهتر است به رابطه خود بيرون از بستر نيز دقت داشته باشيد و تلاش كنيد كيفيت ارتباط عاطفي‌تان را نيز بالا ببريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل زناشويي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا ناتواني در رسيدن به ارگاسم اختلال است؟

بله، عدم تجربه ارگاسم يكي از اختلالات جنسي شايع در بين بانوان است كه عملكرد آن‌ها را در رابطه زناشويي تحت تاثير قرار مي‌دهد. امروزه روان شناسان متخصص در حيطه سكس تراپي به كمك روش‌هاي مختلفي از جمله درمان شناختي رفتاري مي‌توانند به افراد كمك كنند تا اين مشكل را برطرف نمايند. براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

آيا ممكن است ناتواني در رسيدن به ارگاسم ناگهاني ايجاد شود؟

اختلال ارگاسمي به دو دسته اوليه و ثانويه تقسيم مي‌شود. در نوع اوليه فرد هرگز ارگاسم را تجربه نكرده است اما در نوع ثانويه فرد پس از تجربه يك دوره عملكرد طبيعي ديگر نمي‌تواند ارگاسم را تجربه كند. اين شرايط مي‌تواند به طور ناگهاني و به دليل تجربه مسائلي نظير تنش زياد در رابطه ايجاد شود.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : ارگاسم زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ارگاسم زنان چگونه است،
موضوع:
[ ۲۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۱:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چگونه مثل يه آدم پخته رفتار كنيم؟ خصوصيات افراد بالغ چيست؟ يا چطور مي‌توانيم به اين خصوصيات برسيم؟ اين سؤال‌ها براي بسياري از ما در برهه‌اي از زندگي ايجاد مي‌شود. انسان‌ها ذاتاً رسيدن به بلوغ و كمال را دوست دارند؛ به همين خاطر است كه از يك جاي زندگي به بعد درگير اين سؤال‌ها مي‌شويم. براي اينكه بتوانيم پاسخي براي اين سؤال‌ها پيدا كنيم اول بايد بتوانيم كلمه بلوغ را تعريف كنيم؛ منظور شما از بلوغ چيست؟ يا درواقع دوست داريد به چه چيزي در زندگي‌تان برسيد؟

با جواب دادن به اين سؤال احتمالاً متوجه اين مي‌شويد كه پختگي و بلوغ ازنظر هركدام از ما با ديگري فرق دارد. به همين خاطر شايد بتوانيم ويژگي‌هاي بسياري را براي يك فرد پخته در نظر بگيريم. از آنجا كه دوران نوجواني آغاز اين تحولات است، احتمال بروز تعارضات در نوجواني افزايش پيدا كرده و والدين را با فرزندشان دچار چالش مي‌كند. به همين دليل در اين دوران مشاوره نوجوان توصيه مي‌شود.

 

 

منبع : خصوصيات افراد بالغ

خصوصيات افراد پخته و بالغ چيست

خودشناسي

براي اينكه بتوانيد پيشرفت كنيد مهم‌ترين و اولين راهكار خودشناسي است. شما بايد خودتان را با تمام نقاط ضعف و قوت بشناسيد تا بتوانيد براي بهبود شرايط‌تان برنامه‌ريزي كنيد. يك انسان پخته در كنار اينكه توانايي‌هايش را مي‌شناسد، حفره‌هاي شخصيتي و ناتوانايي‌هايش را هم مي‌شناسد و به‌خوبي براي آن‌ها برنامه‌ريزي مي‌كند. درنتيجه شما هم اگر به دنبال رسيدن به بلوغ فكري هستيد بهتر است خودشناسي را جدي بگيريد.

براي اينكه بتوانيد به خودشناسي برسيد مدتي رفتارها و افكارتان را زير نظر بگيريد و ببينيد چه فكرها يا رفتارهايي در شما تكرار مي‌شوند. مي‌توانيد از كتاب‌هاي خودشناسي هم براي رسيدن به اين هدف كمك بگيريد. مشاورين متخصص هم مي‌توانند با استفاده از مصاحبه و همين‌طور تست‌هاي شخصيتي به شما در پيدا كردن ويژگي‌هاي شخصيت‌تان كمك كنند. مشاورين نه‌تنها به شما كمك مي‌كنند كه شخصيت خود را بشناسيد بلكه مي‌توانند با استفاده از برنامه‌ها و آموزش‌هاي مختلف به شما براي پيشرفت در مسير درست هم كمك كنند. براي آشنايي بيشتر مقاله روانشناسي نوجوان را مطالعه نماييد.

روابط اجتماعي گسترده از خصوصيات افراد بالغ

افراد بالغ مي‌توانند به‌خوبي با ديگران ارتباط برقرار كنند. صحبت كردن با ديگران يكي از راه‌هايي است كه شما را با زندگي‌ها و طرز فكرهاي مختلف آشنا مي‌كند. از اين طريق شما تجربه‌هاي مختلفي به دست مي‌آوريد و بهتر مي‌توانيد زندگي خود را مديريت كنيد.

زماني را به خودشان اختصاص مي‌دهند

كساني كه به بلوغ فكري رسيده‌اند به‌خوبي با ديگران ارتباط برقرار مي‌كنند اما يك ويژگي مهم آن‌ها اين است كه در ارتباط با ديگران غرق نمي‌شوند. آن‌ها درعين‌حال كه با ديگران ارتباط برقرار مي‌كنند زمان‌هايي را هم به‌تنهايي و براي خودشان مي‌گذرانند. آن‌ها رفتارها و شرايط زندگي خود را دائماً بررسي مي‌كنند تا مطمئن شوند كه در مسير مناسب حركت مي‌كنند يا نه؟ درنتيجه داشتن برنامه مناسب براي پيشرفت و همين‌طور ارزيابي كردن مرتب خود يكي ديگر از ويژگي‌هايي است كه بايد به آن توجه كنيد. اگر احساس مي‌كنيد در برنامه‌ريزي يا ادامه دادن برنامه‌هاي‌تان دچار ضعف هستيد مي‌توانيد در اين زمينه از يك مشاور كمك بگيريد.

مطالعه از خصوصيات افراد بالغ

مطالعه هم درست مانند معاشرت كردن با ديگران مي‌تواند مطالب زيادي را به شما آموزش دهد. از طريق مطالعه كتاب‌هاي مختلف شما با ديدگاه نويسنده‌ها آشنا مي‌شويد و مطالب بسياري را ياد مي‌گيريد كه مي‌توانيد در بخش‌هاي مختلفي از زندگي خود آن‌ها را به كار ببريد يا به ديگران توصيه كنيد از آن‌ها استفاده كنند.

مشورت كردن

يكي از نشانه‌هاي بلوغ اين است كه شما هرگز فكر نمي‌كنيد همه‌چيز را مي‌دانيد. كساني كه به پختگي فكري رسيده باشند هميشه سعي مي‌كنند در مسائل مختلف با ديگران مشورت كنند و از نظرات آن‌ها استفاده كنند. آن‌ها هميشه به دنبال اين هستند كه از صحبت‌هاي ديگران و تجربيات آن‌ها استفاده كنند و كمتر پيش مي‌آيد كه بخواهند اطلاعات خود را به رخ ديگران بكشند.

خصوصيات افراد بالغ و سازگاري با شرايط

زندگي همه ما گاهي با مشكلات بسياري مواجه مي‌شود. در اين وضعيت هرچقدر زودتر بتوانيد با شرايط سازگار شويد بهتر مي‌توانيد اوضاع را مديريت كنيد و فشار رواني كمتري را تحمل خواهيد كرد. افراد پخته معمولاً به‌راحتي مي‌توانند خود را با تغيير شرايط وفق بدهند. به همين خاطر شرايط سخت را به‌خوبي مديريت مي‌كنند.

مديريت هيجان

بلوغ و پختگي به اين معناست كه بتوانيد احساسات خود را به‌خوبي كنترل كنيد. درواقع افراد پخته بيش از آنكه بر اساس هيجانات‌شان رفتار كنند با عقل و منطق با شرايط برخورد مي‌كنند. به همين خاطر است كه آن‌ها معمولاً راجع به هر چيز به‌خوبي فكر مي‌كنند و بعد تصميم مي‌گيرند. اگر مي‌خواهيد شما هم به پختگي برسيد بايد سعي كنيد احساسات خود را كنترل كنيد و قبل از گرفتن هر تصميمي به‌خوبي فكر كنيد.

همدلي از خصوصيات افراد بالغ

بلوغ علاوه بر اينكه باعث مي‌شود به‌خوبي بتوانيد احساساتتان را مديريت كنيد به شما كمك خواهد كرد تا با احساسات ديگران آشنايي بيشتري داشته باشيد و به‌خوبي آن‌ها را درك كنيد. يكي از ويژگي‌هاي افراد بالغ اين است كه مي‌توانند همدلي خوبي با ديگران داشته باشند. مهم نيست كه طرف مقابل در چه شرايطي قرار داشته باشد، كساني كه به بلوغ رسيده‌اند سعي مي‌كنند تا غم و ناراحتي او را درك كنند و به‌خوبي با وي رفتار مي‌كنند. برعكس آن‌هايي كه از درون احساس ضعف مي‌كنند معمولاً در برخورد با ديگران سعي مي‌كنند با نصيحت كردن يا دادن راهكارهاي مختلف برتري خود را ثابت كنند.

دوري از وابستگي

يكي از ويژگي‌هاي مهم افراد پخته اين است كه آن‌ها به خودشان تكيه مي‌كنند. به همين خاطر معمولاً به هيچ‌كس يا هيچ‌چيز وابسته نمي‌شوند. البته اين به معناي خودشيفتگي يا بي‌توجهي به ديگران نيست. بلكه يك فرد بالغ سعي مي‌كند تا جاي ممكن استقامت و توانايي شخصي خود را بالا ببرد. زيرا آن‌ها به‌خوبي مي‌دانند كه وابستگي به ديگران يا حتي اشيا و رفتارها مي‌تواند تبعات سنگين بسياري داشته باشد.

احترام به خود از ويژگي هاي افراد پخته

عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس دو ويژگي مهم كساني است كه به بلوغ فكري رسيده‌اند. اين افراد از درون خودشان احساس قدرت مي‌كنند و باور دارند كه كنترل شرايط در دست خودشان است. آن‌ها احترام بسياري براي خود قائل هستند و اجازه نمي‌دهند كسي حرمت آن‌ها را از بين ببرد.

مديريت زمان

كساني كه به بلوغ فكري رسيده‌اند به‌خوبي از وقت‌شان استفاده مي‌كنند. هدف‌گذاري‌هاي صحيح، مديريت زمان براي رسيدن به اين اهداف و همين‌طور دوري از رفتارهاي اعتيادآوري مثل بازي‌هاي كامپيوتري يا خوش‌گذراني‌هاي بيش‌ازحد از ويژگي‌هاي اين افراد است.

خوش‌بيني

منفي گرايي معمولاً از ويژگي‌هاي آن‌هايي است كه از درون دچار ترس و اضطراب هستند. آن‌ها احساس مي‌كنند كه قدرت مواجه‌شدن با مشكلات را ندارند و به همين خاطر دچار اضطراب مي‌شوند. اين اضطراب بسياري از مواقع خودش را به‌صورت منفي‌گرايي، بدبين بودن يا نارضايتي هميشگي از شرايط نشان مي‌دهد. اما بلوغ فكري به شما كمك مي‌كند به‌خوبي با شرايط سازگار شويد و همين‌طور آن را با دقت بررسي كنيد. به‌علاوه اعتمادبه‌نفس اين افراد باعث مي‌شود آن‌ها احساس كنند از پس شرايط برمي‌آيند. به همين خاطر است كه يك ويژگي مهم افراد پخته خوش‌بيني نسبت به شرايط است.

جمع بندي

بسياري از نوجوانان براي آن كه بالغ ديده شوند ويا در جامع بزرگسال شناخته شوند، رفتارهاي پرخطري چون استعمال دخانيات و روابط باز با جنس مخالف را پيش مي‌گيرند. در اين مقاله تلاش شد تا از نظر رفتاري مشخص كنيم كه چه خصوصياتي شامل افراد بالغ مي‌شود. پيشنهاد مي‌شود كه خانواده ها و نوجوان مقاله‌هاي زير را هم مطالعه نمايد.

بلوغ زودرس

بلوغ ديررس

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

اولين قدم براي رسيدن به بلوغ فكري چيست؟

در اولين قدم شما بايد خودتان را بشناسيد. آشنايي با نقاط قوت و ضعف خود و تلاش براي تقويت آن‌ها اولين كاري است كه براي رسيدن به بلوغ فكري بايد انجام دهيد.

روابط اجتماعي چه ارتباطي با بلوغ فكري دارد؟

روابط اجتماعي به شما كمك مي‌كند با افراد مختلف، نظرات و تجربيات آن‌ها آشنا شويد و اين موضوع در بسياري از شرايط كمك‌كننده خواهد بود.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : خصوصيات افراد بالغ


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خصوصيات افراد بالغ،
موضوع:
[ ۲۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۴:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

حل اختلافات زن و شوهر در واقع مهارتي است كه هر دختر و پسري كه قصد ازدواج دارند، بايد ياد بگيرند، چرا كه هر رابطه‌اي دير يا زود دچار تعارضاتي خواهد شد كه نياز به حل و فصل دارد. بسياري از زوجين راه‌هاي حل اختلاف با همسرشان را بلد نيستند يا غرور به آن‌ها اجازه نمي‌دهد براي حل كردن اختلاف پا پيش بگذارند. اين شرايط باعث مي‌شود مشكل شما روزبه‌روز پيچيده‌تر مي‌شود. و ناگهان به خود مي‌آييد و مي‌بينيد اختلافات كوچك تبديل به يك درگيري بزرگ در زندگي شما شده كه ديگر نمي‌توانيد به‌راحتي آن را حل كنيد. پس بهتر است قبل از اينكه كار به اينجاها برسد راه‌هاي حل اختلاف با همسرتان را ياد بگيريد و از آن‌ها استفاده كنيد. در ادامه راهكارهايي براي حل اختلافات زن و شوهر ارائه داده‌ايم.

 

بيشتر بخوانيد : آشتي با همسر

 

 

منبع : حل اختلافات زن و شوهر

راهكارهايي براي حل اختلافات زن و شوهر

انتخاب زمان مناسب

وقتي هنوز زمان كافي از اختلاف و بحث ميان شما و همسرتان نگذشته زمان خوبي براي صحبت كردن نيست. در اين شرايط شما و همسرتان هنوز عصباني و حق‌به‌جانب هستيد و اين مي‌تواند باعث شود كه از صحبت كردن باهم نتيجه خوبي نگيريد.

درعين‌حال گذشتن زمان زياد هم مي‌تواند مشكلات بسيار ديگري به همراه داشته باشد. به همين خاطر اولين قدم براي اينكه اختلاف‌ها با همسرتان را كنار بگذاريد اين است كه اولين فرصت براي صحبت كردن را پيدا كنيد. معمولاً يك تا دو روز كه از اختلاف شما گذشت مي‌توانيد با يكديگر صحبت كنيد. براي صحبت با همسرتان بايد نكاتي را رعايت كنيد كه در ادامه به آن پرداخته‌ايم.

براي حل اختلافات  زن و شوهر | خواسته‌هاي خود را مشخص كنيد

پيش از آنكه با همسرتان راجع به اختلافات پيش‌آمده صحبت كنيد كمي با خودتان خلوت كنيد و به آنچه بين شما و همسرتان باعث اختلاف شده خوب فكر كنيد. چه چيزي در اين مسئله شما را ناراحت كرده است؟ شما انتظار داريد همسرتان چه چيزي را درك كند؟ با اين كار متوجه خواسته‌هاي خود مي‌شويد. شايد تجربه كرده باشيد كه بسياري از مواقع اختلافات بين ما در شرايطي پيش مي‌آيد كه خودمان هم دليلي براي آن‌ها پيدا نمي‌كنيم يا به‌خوبي نمي‌دانيم دنبال چه چيزي هستيم. يكي از مهم‌ترين راهكارها براي اينكه بتوانيد اختلافات بين خود و همسرتان را قطع كنيد اين است كه بدانيد چه مي‌خواهيد.

با همسرتان صحبت كنيد

بهترين راهكار براي حل اختلاف بين دو نفر اين است كه در يك فضاي منطقي با يكديگر صحبت كنيد. بهتر است يك زمان و مكان مناسب براي صحبت پيدا كنيد. توجه داشته باشيد كه همسرتان هم آماده صحبت باشد. هميشه سعي كنيد براي شروع حرف‌هاي‌تان با طرف مقابل همدلي داشته باشيد. براي اين كار بايد به احساسات طرف مقابل توجه كنيد. براي مثال بهتر است حرف‌هاي خود را با اين جملات شروع كنيد: (مي‌دانم كه تو هم بابت اين شرايط ناراحتي…) يا (مي‌دانم كه دلت مي‌خواهد…).

سپس در ادامه صحبت‌هاي‌تان از احساسات خود و آنچه فكر مي‌كنيد صحبت كنيد. دقت داشته باشيد كه احساسات و افكار خود را بدون تعارف و خجالت و كاملاً صريح بيان كنيد. هدف اصلي صحبت كردن اين است كه شما و همسرتان با احساس و خواسته هم آشنا شويد و يك راه‌حل براي شرايط موجود پيدا كنيد. پس بهتر است تا جايي كه مي‌توانيد صادقانه گفت‌وگو كنيد.

حل اختلافات زن و شوهر | گوش دادن فعال

اگر مي‌خواهيد از صحبت با همسرتان نتيجه بگيريد بايد در كنار صحبت‌هايتان هنر گوش دادن به را هم بلد باشيد. بهتر است در حين صحبت‌هاي او استفاده از تلفن همراه، تماشا كردن تلويزيون، آشپزي يا هر كار ديگري را كنار بگذاريد و فقط به همسرتان گوش كنيد. خودتان را جاي همسرتان بگذاريد؛ احساساتش را بشنويد و سعي كنيد با در نظر گرفتن شرايط هر دو نفر يك راه‌حل ارائه كنيد.

زنگ خطرها را بشناسيد

يك راه‌حل براي اينكه اجازه ندهيد ديگر بين شما و همسرتان اختلافي پيش بيايد اين است كه عوامل خطر را شناسايي كنيد. براي اين كار به اين سؤال جواب دهيد؛ چه زماني بين شما و همسرتان اختلاف پيش مي‌آيد؟ سپس سعي كنيد اين عوامل را از بين ببريد يا براي آن‌ها راهكاري پيدا كنيد.

براي مثال بعضي از زوجين مي‌گويند كه هر وقت از خواسته‌هاي خود صحبت مي‌كنند دعواي‌شان مي‌شود. پس مي‌توان نتيجه گرفت كه شما و همسرتان راه‌هاي صحبت كردن صحيح يا گوش دادن درست به يكديگر را بلد نيستيد. در اين شرايط شايد بهتر باشد از يك مشاور بخواهيد به شما براي برقرار ارتباطي موثر كمك كند.

حل اختلافات زن و شوهر | معذرت‌خواهي كنيد

شايد تصور كنيم اگر از همسرمان عذرخواهي كنيم اين نشانه ضعف ماست؛ اما در واقع شما از اين راه به همسرتان نشان مي‌دهيد كه اين زندگي براي‌تان اهميت بسياري دارد. درنتيجه يك راهكار بسيار مؤثر براي حل اختلاف با همسرتان اين است كه بابت سهم خود در اتفاقي كه پيش آمده عذرخواهي كنيد.

حدس زدن افكار ممنوع

يك اشتباه بسيار رايج اين است كه فكر مي‌كنيم مي‌دانيم در ذهن همسرمان چه مي‌گذرد. يا برعكس انتظار داريم او خودش بداند ما چه فكر مي‌كنيم يا چه توقعي داريم. روانشناسان خانواده معتقدند تصور فكر خواني يكي از مهم‌ترين دلايلي است كه باعث اختلاف بين زوجين مي‌شود. پس اگر شما همچين مشكلي داريد بهتر است براي بهبود رابطه با همسرتان آن را كنار بگذاريد. هميشه به خاطر داشته باشيد كه بهترين و تنها راه براي اينكه خواسته‌هايتان را به همسرتان بگوييد يا افكار او را بشنويد، حرف بزنيد.

 

بيشتر بخوانيد : پنهان كاري همسر

 

حل اختلافات  زن و شوهر | اطلاعات خود را بالا ببريد

گاهي اوقات اختلاف بين زوجين به اين خاطر پيش مي‌آيد كه شما شناختي از جنس مخالف يا فرهنگي كه همسرتان در آن زندگي مي‌كند نداريد. به همين خاطر شايد بهتر باشد راجع به تفاوت‌هاي جنسيتي يا حتي مهارت‌هايي كه در زندگي مشترك نياز داريد اطلاعات‌تان را افزايش دهيد. مطالعه كتاب و مقاله يكي از راه‌هايي است كه اطلاعات شما را در اين زمينه افزايش مي‌دهد.

از مشاور كمك بگيريد

گاهي اوقات اختلاف بين زوجين جدي‌تر از آني است كه به‌راحتي بتوانيد آن را حل كنيد. گاهي حتي نمي‌دانيم مشكل كار كجاست كه بخواهيم آن را حل كنيم. در اين شرايط بهتر است از يك مشاور خانواده كمك بگيريد. مشاورين از راه گوش دادن به صحبت‌هاي شما متوجه مشكلات زندگي‌تان مي‌شوند و به شما براي برطرف كردن آن كمك مي‌كنند. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

به‌علاوه در بسياري از مواقع دوست نداريم راجع به مشكلات زندگي‌مان با دوستان و اطرافيان صحبت كنيم. يا حتي ممكن است ديگران به خاطر علاقه‌اي كه به شما دارند بي‌طرفانه در مورد مشكلات‌تان قضاوت نكنند به همين خاطر هميشه توصيه مي‌شود براي حل مشكلات خانوادگي از يك مشاور كمك بگيريد. حتي اگر همسرتان با شما همكاري نمي‌كند و حاضر نيست با شما براي مشاوره بيايد روانشناسان خانواده مي‌توانند راهكارهايي را به شما آموزش دهند كه بتوانيد روي رفتارهاي همسرتان هم تأثير بگذاريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با مادر شوهر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

بهترين راه براي پايان دادن به اختلاف با همسرم چيست؟

اگر نمي‌توانيد به‌تنهايي مشكل‌تان را حل كنيد بهترين راهكار اين است كه از يك مشاور خانواده كمك بگيريد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

منبع : حل اختلافات زن و شوهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حل اختلافات زن وشوهر،
موضوع:
[ ۲۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۰:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوست خيالي كودكان براي بسياري از والدين تبديل به موضوعي چالش‌برانگيز مي‌شود. آيا داشتن دوست خيالي براي كودك طبيعي است؟ نسبت به دوست خيالي فرزندمان چطور واكنش نشان بدهيم؟ اين‌ها مهم‌ترين سؤالاتي هستند كه والدين با آن مواجه مي‌شوند. متخصصين روانشناسي كودك معتقدند بسياري از كودكان تا پيش از 8 سالگي براي خود دوستاني خيالي انتخاب مي‌كنند. اين دوستان بسته به تخيلات و علايق كودك مي‌توانند ظاهر و توانايي‌هاي متفاوتي داشته باشند. دوست تخيلي كودك شما باعث خواهد شد تا او توجه به مسائل از زاويه‌اي ديگر را تمرين كند و همين‌طور در بسياري از دشواري‌هاي روحي براي او آرامش به همراه خواهد آورد. بااين‌حال دوست خيالي گاهي نيز مي‌تواند نشانه‌اي از بروز برخي مشكلات روحي باشد كه بهتر است راجع به آن‌ها از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

 

منبع : دوست خيالي كودكان

دوست خيالي كودك

در حدود سنين 3 يا 4 سالگي كه توانايي‌هاي ذهني كودك رشد بيشتري پيدا مي‌كنند آن‌ها معمولاً دوستاني خيالي را براي خود انتخاب خواهند كرد. اين دوست خيالي مي‌تواند بدون هيچ مرز و محدوديتي ظاهر و توانايي‌هاي مختلفي داشته باشد. دوست خيالي فرزند شما معمولاً براي مدتي تبديل به يكي از اعضاي خانواده شده و در كنار فرزند شما غذا مي‌خورد يا تلويزيون تماشا مي‌كند. حتي ممكن است گاهي فرزند خود را در حال مراقبت از وي و تذكر دادن برخي مسائل به او بيابيد. اين رفتارها نشان مي‌دهد كه فرزند شما در حال آزمايش مطالبي است كه از شما يا محيط اطراف آموزش ديده است.

داشتن دوست خيالي به‌خودي‌خود موضوع نگران‌كننده‌اي نيست و حتي مي‌تواند باعث رشد قوه تخيل و فراشناخت در كودك شود. دوست خيالي معمولاً در شرايط پراضطراب نيز همراه او خواهد بود و اين مي‌تواند تحمل برخي موقعيت‌ها را براي فرزندتان راحت‌تر كند.

مزاياي داشتن دوست خيالي براي كودكان

داشتن دوست خيالي يك ‌روند طبيعي در جريان رشد كودك است و به‌ويژه در سنين پيش از دبستان كه روابط اجتماعي كودك محدودتر است بيشتر ديده مي‌شود. داشتن دوست خيالي مي‌تواند باعث بروز نقاط مثبتي در رشد كودك نيز باشد كه در ادامه به برخي از آن‌ها اشاره خواهيم كرد.

1. توجه به نظرات ديگران

دوست خيالي فرزند شما درست مانند يك شخصيت واقعي نياز به غذا، استراحت و تفريح دارد. آن‌ها حتي احساسات مختلف را نيز تجربه مي‌كنند و گاهي نياز دارند تا مورد مراقبت قرار بگيرند. اين موضوع باعث مي‌شود كودك شما به‌تدريج توانايي در نظر گرفتن دنيا از ديد ديگران را به دست آورد. براي مثال در شرايطي كه دوست خيالي فرزندتان بيمار شده و او در حال عيادت يا مراقبت از اوست، در حقيقت در حال تمرين اين قاعده اجتماعيست كه در شرايط بيماري ديگران بايد به آن‌ها كمك كند. درنتيجه او در آينده و در جريان زندگي واقعي نيز خواهد توانست احساسات و خواسته‌هاي ديگران را در نظر گرفته و رفتار خود را متناسب با شرايط تغيير دهد. اين موضوع باعث رشد هوش هيجاني در فرزند شما خواهد شد.

2. احساس امنيت

همراهي دوست خيالي باعث خواهد شد تا آن‌ها در شرايط مختلف شجاعت بيشتري از خود نشان دهند و به‌نوعي احساس كنند كه تنها نيستند. براي مثال كودكي كه در مطب پزشك دوست خيالي را نيز همراه خود مي‌آورد يا براي فرار از ترس تاريكي شب‌ها در كنار دوست خيالي مي‌خوابد، به‌نوعي اضطراب خود از شرايط موجود را كاهش مي‌دهد. در برخي مواقع كودك ناراحتي‌ها و خواسته‌هاي خود را نيز با دوست خيالي در ميان مي‌گذارد و اين باعث تخليه هيجانات منفي وي خواهد شد.

3. دوست خيالي كودكان | رشد خلاقيت

تخيل كردن دوست خيالي تا حد زيادي باعث قوي‌تر شدن خلاقيت كودك مي‌شود. آن‌ها مي‌توانند هر توانايي يا ظاهري را براي دوست خود در نظر بگيرند و اين موضوع مي‌تواند رشد خلاقيت در آن‌ها را شكوفا كند. شما مي‌توانيد با پرسيدن سؤالاتي راجع به ‌ظاهر، علايق يا رفتارها و توانايي‌هاي دوست خيالي فرزندتان او را متوجه ابعاد مختلف كرده و ذهن وي را درگير افزايش جزئيات دوست خيالي يا به عبارتي خلاقيت وي نماييد.

واكنش به دوست خيالي

يكي از سؤالات والدين هنگامي‌كه متوجه دوستان خيالي فرزندشان مي‌شوند اين است كه نسبت به اين موضوع چطور واكنش نشان دهيم؟ در اولين قدم توجه داشته باشيد كه نيازي نيست به اين موضوع واكنش خاصي نشان دهيد. تا پيش از اينكه فرزندتان با شما راجع به دوست خيالي خود صحبت كند نيازي به اينكه شما دراين‌باره با او صحبت كنيد نيست.

در حقيقت شما صرفاً زماني بايد به اين موضوع واكنش نشان دهيد كه فرزندتان دوستش را به شما معرفي كرده باشد يا ارتباط آن‌ها به‌نوعي قوانين شما را نقض كرده باشد. براي مثال هنگامي‌كه كودك اتاقش را به هم ريخته و مي‌گويد دوست خيالي اين كار را كرده. در چنين شرايطي شما بايد نسبت به دوست خيالي واكنش نشان دهيد اما بهتر است در واكنش خود به برخي نكات توجه داشته باشيد.

1. انكار نكنيد

برخي از والدين هنگامي‌كه با دوست خيالي فرزندشان آشنا مي‌شوند، سعي مي‌كنند كودك را وادار به‌واقع بيني كنند و به همين خاطر به وي گوشزد مي‌كنند كه دوستش وجود ندارد. حتي ممكن است كودك را به سبب داشتن دوست خيالي مسخره يا تحقير كنند. توجه داشته باشيد كه كودكان به‌صورت عادي قادر به تشخيص جهان واقعي و خيالي از يكديگر هستند و به‌خوبي مي‌دانند كه دوست خيالي در ذهن آن‌ها زندگي مي‌كند. بااين‌حال به هر دليلي آن‌ها تمايل دارند كه اين دوستي را براي خود ايجاد كنند و انكار اين موضوع توسط شما مي‌تواند باعث ناراحتي كودك شود. درنتيجه سعي كنيد تا جاي ممكن برخوردتان به اين شكل باشد كه گويي فرزندتان از يك دوست واقعي صحبت مي‌كند.

2. سؤال كنيد

همان‌طور كه گفته شد صحبت كردن شما با كودك راجع به دوست خيالي باعث تقويت خلاقيت وي مي‌شود. به همين خاطر بهتر است تا جاي ممكن و به فراخور صحبت‌هايي كه كودك مطرح مي‌كند از او راجع به دوست خيالي سؤال كنيد. اين كار علاوه بر تمرين خلاقيت، مهارت‌هايي نظير صحبت كردن را نيز در كودك شما بهبود مي‌بخشد.

3. شخصيت‌ها را به‌جاي هم قرار ندهيد

گاهي كودكان به دنبال اينند كه با انداختن تقصيرات به گردن دوست خيالي از تنبيه يا هر موضوع ناخوشايند ديگري شانه خالي كنند. به همين خاطر ممكن است آن‌ها دوست خيالي را مسئول بسياري از رفتارهاي نامناسب خود بيان كنند. سعي كنيد در چنين شرايطي به كودك گوشزد كنيد كه او و دوستش هيچ‌يك اجازه انجام اين رفتار را نداشته و بايد آن را جبران كنند. براي مثال اگر كودك معتقد است دوست خيالي بوده كه اتاق را به‌هم ‌ريخته به او بگوييد دوست خيالي نيز مانند خود كودك موظف است اتاق را مرتب نگه دارد و سپس از او بخواهيد به دوستش براي جمع‌آوري كمك كند.

4. دوست خيالي كودكان | برنامه‌ريزي كنيد

با برنامه‌ريزي‌هاي مناسب براي اوقات فراغت كودك باعث خواهيد شد كه او زمان بيشتري را در دنياي واقعي و در كنار دوستان حقيقي بگذراند. اين كار باعث خواهد شد تا فرزندتان كمتر در دنياي خيالي خود غرق شود و آنچه را ياد گرفته در محيطي واقعي مورد ارزيابي قرار دهد.

محتواي بيمارگونه دوست خيالي

اگرچه داشتن دوست خيالي موضوعي طبيعي و بسيار رايج ميان كودكان است اما بااين‌حال گاهي اوقات نيز بهتر است اين موضوع را با يك مشاور كودك در ميان بگذاريد. در ادامه برخي از زنگ خطرهايي كه بايد به آن‌ها توجه داشته باشيد را بيان خواهيم كرد.

1. دوستي طولاني‌مدت

دوستان خيالي معمولاً با آغاز سنين مدرسه فراموش مي‌شوند و فرزند شما در اولين تجربه اجتماعي دوستان جديدي پيدا خواهد كرد. به همين خاطر اگر پس از 8 يا حداكثر 9 سالگي متوجه شديد كه فرزند شما همچنان با دوست خيالي خود در ارتباط است، راجع به اين موضوع با يك متخصص مشورت كنيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

2. دوست خيالي كودكان | ميل به انزوا

بسياري از كودكاني كه دوست خيالي دارند در شرايطي كه وارد يك جمع مي‌شوند به‌راحتي مي‌توانند با سايرين ارتباط برقرار كنند؛ اما اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان ترجيح مي‌دهد اوقات خود را به‌تنهايي و با دوستان خيالي بگذراند بهتر است به اين موضوع كمي جدي‌تر توجه داشته باشيد. اين موضوع مي‌تواند نشانه برخي مشكلات نظير ناتواني در برقراري روابط اجتماعي و احساس معذب بودن در جمع باشد.

3. زمان شروع دوستي

يكي از مهم‌ترين نكاتي كه در ارتباط با دوست خيالي بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه دوستي ميان فرزند شما و دوست خيالي‌اش از چه زماني شروع شده است؟ اگر اين رابطه به دنبال يك اتفاق ناراحت‌كننده افتاده، اين موضوع مي‌تواند به اين معنا باشد كه كودك نياز به دريافت توجه و مراقبت روحي دارد.

4. ناراحتي كودك

درصورتي‌كه فرزند شما از دوست خيالي خود ناراحت است، از او مي‌ترسد و يا بيان مي‌كند كه دوست خيالي از وي مي‌خواهد كارهايي را انجام دهد، بهتر است دراين‌باره حتماً با يك روانشناس كودك صحبت كنيد. توجه داشته باشيد كه اگر كودك صرفاً براي فرار از تنبيه و شانه خالي كردن از بار مسئوليت دوست خيالي را مقصر جلوه مي‌دهد دليلي براي نگراني وجود ندارد و صرفاً بايد قاطعانه برخور‌د كنيد.

5. كيفيت رابطه

ماهيت ارتباط ميان دوست خيالي و كودك اطلاعات بسياري را در اختيار شما خواهد گذاشت. براي مثال اگر كودك همواره خود را برتر از دوست خيالي نشان مي‌دهد، دوستش را تحقير مي‌كند يا نگاهي از بالا به پايين نسبت به وي دارد اين‌ها مي‌توانند نشانه‌اي براي ناراحتي كودك از برخي رفتارهايي باشند كه در محيط خانواده با آن‌ها مواجه بوده است. به‌طوركلي هنگامي‌كه احساس مي‌كنيد ارتباط كودك و دوست خيالي يك الگوي تكرارشونده پيداكرده (براي مثال پرخاشگري‌هاي دائم نسبت به دوست خيالي) بهتر است با يك متخصص دراين‌باره صحبت كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

1.داشتن دوست خيالي براي كودك از چه زماني نگران‌كننده است؟

دوستان خيالي معمولاً با شروع سن مدرسه فراموش مي‌شوند. اگر فرزندتان پس از 7 يا 8 سالگي نيز با دوست خيالي ارتباط دارد بهتر است با يك روانشناس كودك مشورت كنيد.

2.در مقابل دوست خيالي فرزندم بايد چه واكنشي نشان بدهم؟

بهتر است فرزندتان را به دليل داشتن اين دوستي‌ها مسخره نكنيد و با او به شيوه‌اي برخورد كنيد كه انگار از يك دوست حقيقي صحبت مي‌كند. اما در شرايطي كه او براي فرار از پذيرفتن مسئوليت كاري آن را به گردن دوست خيالي مي‌اندازد، بهتر است قاطعانه به او بگوييد كه حتي دوست خيالي نيز بايد قوانين را رعايت كند و رفتار نامناسب خود را جبران نمايد.

3.در چه صورت داشتن دوست خيالي نگران‌كننده است؟

اگر دوست خيالي باعث شده تا فرزندتان تمايلي به برقراري روابط حقيقي نداشته باشد و يا در شرايطي كه كودك مي‌گويد دوست خيالي او را به كارهاي نامناسبي وادار مي‌كند، بهتر است از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

 

 

 

منبع : دوست خيالي كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دوست خيالي كودكان،
موضوع:
[ ۲۶ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۷:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی