مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

روانشناسي ازدواج يكي از راه‌هايي است كه به شما كمك مي‌كند تا ازدواج موفقي داشته باشيد. زيرا از اين طريق طرفين مي‌توانند خصوصيات يكديگر را بهتر بشناسند و مهم‌ترين موارد برايشان روشن شود. از آنجا كه ازدواج يكي از مهم‌ترين مراحل زندگي انسان‌ است، پس مي‌تواند پيامدهاي خوب و بد را براي هر فردي از خودش به جا بگذارد و روي سلامت جسم و روان زوجين نيز تاثير مي‌گذارد به اين دليل روانشناسان ازدواج كمك مي‌كنند تا دو نفر از تناسب ميان خود مطمئن شوند. افرادي كه براي ازدواج با يكديگر مناسب نيستند از طريق روانشناسي ازدواج مي‌توانند به اين مسئله پي ببرند تا بهترين راه را انتخاب نمايند. در ادامه به به بررسي مهم‌ترين مفاهيم در روانشناسي ازدواج و تاثير آن بر زندگي مشترك موفق مي‌پردازيم. براي انجام تست تفاهم قبل ازدواج كليك كنيد.

منبع: روانشناسي ازدواج

روانشناسي ازدواج

حتما شنيده ايد كه مي‌گويند “ازدواج هندوانه در بسته است” يا “تا زير يك سقف نريد نميتونيد همسرتان را بشناسيد”، شايد هنوز هم نتوان همه مسائل را پيش بيني كرد؛ اما در سال‎‌هاي اخير علم روانشناسي توانسته با استفاده از ابزارهاي سنجش و تحقيقات گوناگون به يافته‌هاي نويني دست يابد. مسلما اين رشد علمي در جهت شناخت هر چه بيشتر نوع بشر و كاركردهاي رواني او مي‌تواند كمك شاياني در شناخت ما از خودمان و اطرافيان‌مان داشته باشد. شما با دريافت خدمات مشاوره ازدواج مي‌توانيد از اين علم بهره برده و ازدواجي مناسب و موفق داشته باشيد. ويژگي‌هايي كه براي متخصصان ازدواج اهميت زيادي دارد عبارتند از؛ تعهد، توانايي بيان احساسات، درك و شناخت طرف مقابل، قدرت تجزيه و تحليل مسائل، ميزان مسئوليت پذيري، صداقت و راستگويي، اعتماد به نفس و…. .

اهميت ازدواج از ديدگاه روانشناسي ازدواج

سعادت و خوشبختي را فقط مي‌توان در زندگي خانوادگي جستجو كرد. جايي كه محبت و عاطفه، انسان را از محبت‌هاي بي‌پايه و سطحي بي‌نياز مي‌كند. جايي كه با تلاش دو انسان اميدوار و بانشاط، محيطي سرشار از دوستي و احساس مسئوليت فراهم شود و غم‌ها فراموش گردد و رنج‌ها بر‌طرف شوند. در چنين خانواده‌اي زن و مرد در كنار يكديگر احساس خوشبختي كرده و دست در دست هم براي بهتر شدن زندگي و شيرين‌تر شدن آن تلاش مي‌كنند. اين شيريني و خوشبختي را بايد با تفاهم و همدلي حفظ نمود. در چنين محيطي بچه‌هاي سالم كه شيريني زندگي و ادامه حيات هستند به وجود مي‌آيند. دست‌يابي به خوشبختي آسان است اما مشروط به آن كه از آغاز درست انتخاب شود و براي رسيدن به خوشبختي تلاش گردد. بنابراين توصيه مي‌كنيم حتما از خدمات مشاوره ازدواج استفاده كنيد.

بيشتر بخوانيد : كتاب در مورد ازدواج

عوامل مهم در زندگي زناشويي از ديدگاه روانشناسي ازدواج

عوامل بسيار زيادي در زندگي زناشويي تاثيرگذار هستند كه برخي از مهم‌ترين آن‌ها از ديدگاه روانشناسي ازدواج به شرح زير مي‌باشد:

1. اهميت روابط عاطفي در زندگي

يك از احتياجات اساسي رواني انسان، احتياج به محبت و دوستي است و انسان در هر مرحله و سني از حيات خودش خواهان اين است كه ديگران او را دوست بدارند و از آنان محبت دريافت كند. ازدواج عامل مهمي در برقراري دوستي زن و شوهر و ابراز مهر و محبت به يكديگر است.

گذشت و مهرباني و دلسوزي بين شما و همسرتان سبب تحكيم پايه‌هاي زندگي مشترك‌تان خواهد شد. درواقع گذشت بين شما بايد به نحوي باشد كه هرگاه يكي از زوجين با نقص و ضعف و نيازي در همسرش مواجه شد به ديده مراقبت و دلسوزي و گذشت به او نگاه كند و بداند كه او هم يك انسان است و انسان عاري از نقص و اشتباه نيست. از نكات مهم ديگر كه در صورت وجود آن مي‌تواند سبب تقويت روابط عاطفي‌تان گردد، داشتن اعتماد متقابل است. به عبارتي مي‌توان گفت كه اعتماد متقابل ستون زندگي مشترك مي‌باشد و هر رابطه انساني براي تداوم و پايداري به اعتماد متقابل نياز دارد. پس براي داشتن روابط عاطفي سالم و متعادل بايد به يكديگر اعتماد نماييد. روانشناسي ازدواج به شما كمك مي‌كند تا اين اصل را ميان خود تقويت نماييد.

در زندگي زناشويي شما و همسرتان هر دو بايد حقوق انساني يكديگر را رعايت كرده و توجه داشته باشيد كه از لحظه‌اي كه پيوند زناشويي بين شما بسته مي‌شود دوره تازه‌اي از زندگي آغاز مي‌گردد كه بايد با همكاري و همدلي هر دوي شما ادامه پيدا كند و همچنين ياد داشته باشيد كه در زمان هاي بحراني از كمك متخصصان استفاده نماييد. زوج درماني يكي از روش هاي موثر در حل مسائل زناشويي است.

بيشتر بخوانيد : ضمير ناخودآگاه در ازدواج

2. اهميت روابط اجتماعي در خانواده

خانواده عبارت است از يك واحد اجتماعي كه در اثر ازدواج زن و مرد ايجاد شده و پس از به‌وجود آمدن فرزندان كامل مي‌شود. به عبارت ديگر خانواده مجموعه‌اي از افرادي است كه با هدف و منافع مشترك در زير يك سقف زندگي مي‌كنند. از موارد مهم ديگر در زندگي خانوادگي رفتار شما و همسرتان در حضور ديگران است. در واقع هردوي شما بايد به يك ميزان علاقه به روابط اجتماعي داشته باشيد. اگر اين تمايل فقط در يكي از شما وجود داشته باشد از نظر روابط اجتماعي دچار مشكل خواهيد شد. با كمك روانشناسي ازدواج مي‌توانيد تفاهم و تناسب خود در روابط اجتماعي را بسنجيد.

وقتي شما و همسرتان در جمع قرار مي‌گيريد نبايد از يكديگر بدگويي كرده و باعث تحقير هم بشويد. چنانچه در جمع يكي از شما به ديگري توهين كند در واقع به اعتماد به نفس همسرش لطمه مي‌زند و اين خود باعث بدآموزي براي فرزندان خواهد شد. سعي كنيد از خانواده همسرتان گله و شكايت نكنيد، در جمع احترام يكديگر را حفظ كرده و در اجتماع رفتار مناسبي نسبت به هم داشته باشيد تا با اين كار باعث رنجش يكديگر نشده و از بروز دلزدگي و سردي پيشگيري كنيد.

بيشتر بخوانيد : پرسشنامه قبل از ازدواج

3. روانشناسي ازدواج | اهميت و جايگاه سلامت جنسي در خانواده

روابط جنسي بين شما و همسرتان در طول سال‌ها زندگي باعث رشد نوعي پيوستگي ميانتان مي‌گردد. شما بايد بدانيد كه روابط جنسي بخش با اهميتي از زندگي مشتركتان را تشكيل مي‌دهد و اين روابط و نقش آن‌ها در تحكيم بنيان خانواده و پرهيز از اختلافات در اديان و مكاتب مختلف در سراسر جهان مورد تاكيد قرار گرفته است. بايد بدانيد كه علت بروز مشكلاتي مانند دلسردي و روزمرگي جنسي بين همسران، ناشي از تربيت جنسي متفاوت آن‌هاست. شايد اين موضوع به دليل عدم تناسب زياد بين تجربيات جنسي شما دو نفر است كه كنار هم قرار گرفته‌ و باعث مشكل شده است.

به دنبال تربيت جنسي متفاوت، دختر و پسر پس از ازدواج به دلايل علايق جنسي متفاوت، عملكرد متفاوتي نيز خواهند داشت. كاهش صميميت در روابط جنسي از عواقب عدم توافق و تناسب و علايق جنسي برشمرده مي‌شود. اگر اين مشكل بوجود بيايد امكان دارد كه شما يا همسرتان فكر كنيد كه ايده‌ال هم نبوده و با هم تناسب جنسي نداريد. در اين‌جا خطرناك‌ترين اتفاقي كه ممكن است بيفتد گرايش به روابط خارج از ازدواج است. با كمك گرفتن از رواشناسي ازدواج مي‌توانيد از اين گونه مشكلات پيشگيري كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

چه عواملي مانع برقراري يك ارتباط موثر بين زوجين مي‌شود؟

نداشتن مهارت‌هاي ارتباطي موثر از مهم‌ترين عوامل ايجاد آسيب و طلاق بين زوجين مي‌باشد. قضاوت كردن، بي توجهي به احساسات يكديگر، تهديد كردن، مسخره كردن، نصحيت افراطي و برچسب زدن از جمله مهم‌ترين موانع ارتباطي هستند.

آيا عشق براي موفقيت در ازدواج كافي است؟

عشق و دوست داشتن لازمه وجود ازدواج است اما كافي نيست. وجود عشق به تنهايي موفقيت زندگي زناشويي را تضمين نمي‌كند. روانشناسي ازدواج به شما كمك مي‌كند تا مهم‌ترين اصول و مفاهيم ازدواج را شناسايي كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: روانشناسي ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: روانشناسي ازدواج،
موضوع:
[ ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۲۱:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آشنايي با تست اعتياد به كوكائين و راه‌هايي كه براي منفي كردن نتيجه اين تست كوكائين وجود دارد براي بسياري از خانواده‌هايي كه يكي از عزيزانشان درگير اعتياد به اين ماده است اهميت بالايي دارد. اگرچه مصرف كوكائين نشانه‌هايي را در رفتار و حالات جسمي و روحي فرد به جاي مي‌گذارد و از اين طريق مي‌توان تا حدودي نسبت به استفاده از كوكائين اطمينان حاصل كرد بااين‌حال تنها راه براي دستيابي به يك نتيجه قطعي در ارتباط با سوء مصرف اين ماده انجام تست اعتياد به كوكائين است. روش‌هاي مختلفي براي بررسي اعتياد به كوكائين وجود دارد كه هريك ميزان مشخصي از دقت در پاسخگويي دارند و با توجه به شرايط خاصي مي‌توان از آن‌ها استفاده كرد. ما در اين مطلب انواع روش‌هاي موجود براي تست اعتياد به كوكائين را بررسي خواهيم كرد و در نهايت راهكارهايي را در صورت مثبت شدن نتيجه تست بيان مي‌كنيم. توصيه مي كنيم مقاله علائم اعتياد را مطالعه نماييد.

بيشتر بخوانيد : مواد محرك

منبع: تست اعتياد به كوكائين

كوكائين چيست؟

كوكائين نام يك ماده مخدر طبيعي است كه از گذشته‌هاي دور براي ايجاد احساس شادماني و انرژي بخشي و يا براي مصارف پزشكي همچون ايجاد بي‌حسي‌هاي موضعي مورد استفاده قرار مي‌گرفته است. بااين‌حال با توجه به خاصيت اعتيادآوري بالايي كه اين ماده دارد استفاده از آن براي مصارف پزشكي محدوديت بسياري دارد.

كوكائين به‌صورت يك پودر نرم و سفيدرنگ است كه بوي خاصي نداشته و به دليل شكل ظاهريش به نام‌هايي همچون برف و يا دانه برف نيز معروف شده است. استفاده از اين ماده مغز را به ترشح دوپامين وادار مي‌كند و از آنجا كه دوپامين باعث ايجاد احساس لذت و انرژي مي‌شود، به دنبال مصرف كوكائين فرد يك حالت شادي و پرانرژي بودن كاذب را تجربه خواهد كرد. اين احساس شيرين معمولاً انگيزه‌اي براي مصرف مجدد كوكائين بوده و باعث اعتياد فرد به اين ماده خواهد شد. براي آشنايي بيشتر با ماده كوكائين كليك كنيد.

نشانه‌هاي استفاده از كوكائين | تست اعتياد به كوكائين

اگر به استفاده از كوكائين يا هر ماده مخدر ديگري در يكي از نزديكانتان شك كرده‌ايد بايد بدانيد كه مصرف هريك از اين مواد نشانه‌هاي خاصي را در رفتار فرد ايجاد مي‌كند و در صورت مشاهده اين نشانه‌ها مي‌توانيد تا حدودي نسبت به اعتياد وي اطمينان پيدا كنيد. بااين‌حال اين نكته را در نظر داشته باشيد كه تنها راه قطعي براي اظهار نظر راجع به اعتياد يك فرد انجام تست اعتياد است و ساير روش‌ها اگرچه مي‌توانند به شما در ارتباط با اين مسئله كمك كنند اما قدرت تشخيص گذاري قطعي ندارند. در اين بخش نشانه‌هاي استفاده از كوكائين را با يكديگر بررسي خواهيم كرد. درصورتي‌كه با هريك از اين نشانه‌ها مواجه شديد بهتر است از يك متخصص راجع به اقدامات بعدي مشورت بگيريد. براي دريافت درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

  • احساس شادي و نشاط بي‌دليل كه با خلق هميشگي فرد متناسب نيست
  • انرژي زياد براي فعاليت بدون نياز به استراحت
  • كاهش اشتها و كاهش نياز به خواب
  • پرحرفي كه گاها به‌صورت پرش كلامي مشاهده مي‌شود
  • بروز توهم در حواس مختلف و يا هذيان‌گويي
  • پرخاشگري و تحريك‌پذيري
  • تعريق بيش از حد و بالا رفتن دماي بدن
  • افزايش ضربان قلب و فشارخون
  • سريع‌تر شدن تنفس

 

تست اعتياد به كوكائين

درصورتي‌كه هريك از نشانه‌هاي بالا را در فردي مشاهده كرديد و يا به هر دليل ديگري به مصرف كوكائين توسط وي شك كرده‌ايد قطعي‌ترين راه براي فهم اين موضوع انجام تست اعتياد به كوكائين است. راه‌هاي مختلفي براي انجام اين تست وجود دارد كه رايج‌ترين آن‌ها را با يكديگر بررسي خواهيم كرد. براي آشنايي با ساير انواع تست اعتياد كليك كنيد.

آزمايش ادرار | تست كوكائين

رايج‌ترين شيوه براي تست اعتياد به كوكائين استفاده از نمونه ادرار است. در اين روش نمونه ادرار مورد بررسي قرار مي‌گيرد و درصورت مشاهده موادي كه پس از سوخت و ساز كوكائين در بدن باقي مي‌ماند مي‌توان گفت نتيجه اعتياد فرد مثبت است. تست اعتياد به كوكائين از راه ادرار، به دليل قيمت مناسب و زمان كمي كه براي انجام آن صرف مي‌شود بسيار مورد استفاده قرار مي‌گيرد. درعين‌حال اين تست مي‌تواند مصرف كوكائين را تا 4 روز پس از استفاده شناسايي كند در حالي كه آزمايش خون و بزاق براي مدت بسيار كوتاه‌تري توانايي تشخيص مصرف كوكائين را دارند.

آزمايش خون

بررسي نمونه خون و تجزيه مواد شيميايي موجود در آن مي‌تواند وجود هرگونه ماده غيرطبيعي در بدن فرد را نشان دهد. بااين‌حال مشكلي كه براي استفاده از اين روش وجود دارد اين است كه بايد زمان استفاده از كوكائين و انجام آزمايش فاصله كمي با يكديگر داشته باشند.

بررسي بزاق دهان يا عرق

بررسي نمونه بزاق دهان يا عرق يكي ديگر از روش‌هاي تست اعتياد به كوكائين است كه مانند آزمايش خون براي فاصله كم بين مصرف و انجام آزمايش قابل استفاده هستند. به همين خاطر است كه معمولاً نيروهاي پليس اين روش را براي شناسايي افرادي كه از مواد مخدر استفاده كرده‌اند به كار مي‌برند. استفاده از نمونه بزاق و يا عرق در شرايطي مطرح مي‌شود كه امكان استفاده از ساير روش‌ها وجود نداشته باشد.

بررسي نمونه مو

بهترين و دقيق‌ترين روش براي بررسي اعتياد به هرگونه ماده مخدر بررسي موي فرد است. اين مو مي‌تواند از سر يا هر قسمتي از بدن فرد تهيه شده و مورد بررسي قرار بگيرد. مواد حاصل از سوخت‌وساز كوكائين در بدن تا حدود 3 ماه بعد از مصرف در موي فرد باقي مانده و قابل تشخيص است. بااين‌حال به دليل هزينه بالاي اين شيوه از آزمايش معمولاً كمتر از آن استفاده مي‌شود.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به مواد محرك

 

منفي كاذب در تست اعتياد به كوكائين

با آشكار شدن اعتياد فرد به كوكائين ممكن است وي مزاياي بسياري از جمله كار يا خانواده‌اش را از دست بدهد. همچنين اين موضوع مي‌تواند اجبار ديگران براي ترك اعتياد به مواد مخدر را به همراه داشته باشد. به همين خاطر معمولاً مبتلايان به سوءمصرف كوكائين تلاش مي‌كنند تا با استفاده از روش‌هاي مختلفي نتيجه آزمايش خود را منفي كنند. ازجمله اين روش‌ها مي‌توان به عوض كردن نمونه و يا اخلال در آزمايش از طريق ريختن موادي مانند اشك يا ناخن در ظرف نمونه اشاره كرد.

با توجه به مراقبت‌هاي جدي كه در سال‌هاي اخير و در حين نمونه‌گيري براي انجام آزمايش صورت مي‌گيرد معتادان به كوكائين به روش‌هاي ديگري ازجمله ايجاد فاصله زماني بين مصرف و انجام آزمايش اعتياد يا استفاده از برخي مواد شيميايي براي سم‌زدايي هرچه سريع‌تر روي آورده‌اند. بااين‌حال در صورت لزوم مي‌توان از روش‌هاي تكميلي براي سنجش اعتياد به كوكائين استفاده كرد كه امكان ايجاد اختلال در آن‌ها بسيار ضعيف است.

 

مثبت شدن نتيجه تست اعتياد به كوكائين

اگر نتيجه تست اعتياد به كوكائين در فردي مثبت شد بايد چه كنيم؟ مواجه شدن با اين واقعيت كه يكي از نزديكان ما درگير اعتياد شده مي‌تواند موجي از هيجانات منفي همچون غم، خشم و يا اضطراب را به همراه داشته باشد. اعتياد مي‌تواند آسيب‌هاي بسياري را در يك خانواده ايجاد كند و حتي باعث از هم پاشيدن آن شود. به همين خاطر شايد بهتر باشد در اين شرايط از يك مشاور كمك بگيريد تا علاوه بر كنار آمدن با احساسات منفي كه تجربه مي‌كنيد راهكارهايي براي خروج سالم شما و خانواده‌تان از اين شرايط را نيز پيدا كنيد. با توجه به حساسيت كودكان و احتمال آسيب ديدن آن‌ها بهتر است براي سلامت روحي آن‌ها نيز اقدامي انجام دهيد.

علاوه بر اينكه شما مي‌بايست به سلامت خود توجه داشته باشيد بايد براي ترك اعتياد و بهبود شرايط فردي كه با اين مسئله درگير شده نيز اقدام كنيد. توجه داشته باشيد كه حمايت شما از وي نكته بسيار مهمي در توانايي او براي ترك اعتياد است. درنتيجه علي‌رغم احساسات منفي كه تجربه مي‌كنيد بهتر است خونسردي خود را حفظ كرده و از او حمايت كنيد تا بتواند براي ترك اعتياد اقدام نمايد.

با توجه به اينكه اعتياد به كوكائين بيشتر جنبه رواني داشته و ميل شديد به مصرف معمولاً باعث شروع دوباره مصرف كوكائين توسط فرد خواهد شد بهتر است در كنار انجام مراحل سم‌زدايي استفاده از جلسات روان‌درماني را نيز جدي بگيريد. در طي اين جلسات به فرد آموزش داده مي‌شود كه چطور با وسوسه مصرف مجدد كوكائين مقابله كرده و همين‌طور احتمال ابتلا به بيماري‌هاي رواني يا وجود آسيب‌هاي احتمالي در مغز فرد مورد بررسي قرار گرفته و براي آن‌ها برنامه‌ريزي خواهد شد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به كوكائين

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تست اعتياد به كوكائين مي توانيد از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول تست كوكائين

1. بهترين روش براي تست اعتياد به كوكائين چيست؟

بهترين روش بررسي نمونه موي فرد است زيرا اثرات مصرف كوكائين تا حدود سه ماه در موي فرد باقي مي‌ماند؛ اما با توجه به هزينه بالاي اين تست معمولاً از تست نمونه ادرار به‌عنوان گزينه جانشين استفاده مي‌شود.

2. تا چه مدت پس از مصرف كوكائين، اعتياد به اين ماده در تست‌ها قابل بررسي است؟

تا 3 ماه پس از مصرف كوكائين نيز از طريق بررسي نمونه موي سر مي‌توان استفاده از اين ماده را رديابي كرد. همچنين آزمايش نمونه ادرار مي‌تواند مصرف كوكائين تا 4 روز قبل را تشخيص دهد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست اعتياد به كوكائين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست اعتياد به كوكائين،
موضوع:
[ ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۱۱:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مكانيسم درون فكني اصطلاحي است كه اولين‌بار توسط فرويد مطرح شد. همان‌طور كه از نام آن پيداست درون‌فكني به معناي اين است كه فرد چيزي را به درون شخصيت خود وارد كند. مكانيسم درون فكني يكي از مهم‌ترين سازوكارها به‌خصوص در دوران كودكي است. اين رفتار به كودك اجازه مي‌دهد كه با محيط اطراف ارتباط برقرار كرده و ويژگي‌هاي آن را در خود به وجود بياورد. شايد از همين طريق باشد كه هركدام از ما زندگي در درون محيط اجتماعي را ياد مي‌گيريم. بااين‌حال مكانيسم درون‌فكني هميشه هم قرار نيست كاركرد مثبتي داشته باشد. درون‌فكني نيز مانند هر رفتار ديگري اگر بيش از حد اتفاق بيفتد مشكلاتي را به همراه خواهد داشت. در ادامه راجع به مكانيسم درون‌فكني و نظريات مختلفي كه در مورد آن وجود دارد بيشتر صحبت خواهيم كرد. براي آشنايي با روانكاوي كليك كنيد.

منبع: مكانيسم درون فكني

مكانيسم درون فكني

درون‌فكني يا به قول روان‌شناسان introjection به معناي دروني كردن موضوعات مختلف است. به طور خلاصه مي‌توانيم بگوييم كه هر كدام از ما محيط و اطرافيان خود را بررسي مي‌كند؛ سپس ويژگي‌هايي از آن‌ها را كه احساس مي‌كند دوست دارد يا به وي قدرت مي‌دهند براي خودش انتخاب كرده و وارد شخصيتش مي‌كند. در نتيجه مكانيسم درون فكني مي‌تواند شامل هر عقيده يا رفتاري باشد. نكته اصلي اين است كه فرد احساس مي‌كند اين ويژگي براي وي خوب است؛ و با استفاده از آن مي‌تواند به قدرت بيشتري دست پيدا كند. براي مثال كودكي كه سعي مي‌كند عقايد و باورهاي پدر و مادرش را به كار ببرد و درست مانند آن‌ها رفتار كند در حال درون فكني اعتقادات آنهاست.

براي آشنايي بيشتر با ساير مكانيسم هاي دفاعي كليك كنيد.

تفاوت هاي درون‌فكني و همانندسازي

در كنار درون‌فكني، همانندسازي اصطلاح ديگري است كه در روان‌شناسي بسيار مورداستفاده قرار مي‌گيرد. اگرچه اين دو كلمه از نظر معنايي شباهت بسياري به هم دارند اما در عمل يكي نيستند. در حقيقت روان‌شناسان معتقدند كه درون‌فكني شكل شديدتري از همانندسازي است. همانندسازي تا حد زيادي آگاهانه اتفاق مي‌افتد.

در اين روش فرد سعي مي‌كند آنچه را از نظر محيط خوب است براي خود نيز انتخاب كند؛ و خود را به محيط شبيه كند. اما در مكانيسم درون فكني كه معمولاً هم به‌صورت ناخودآگاه اتفاق مي‌افتد فرد براي روبه‌رو نشدن با ضعف‌هايش به سراغ اين مكانيسم دفاعي مي‌رود. بااين‌حال مي‌توان گفت كه همانندسازي و مكانيسم درون‌فكني ريشه‌هاي مشابه بسياري دارند.

مكانيسم درون فكني در نظريه فرويد

فرويد نخستين كسي بود كه از اصطلاح درون‌فكني استفاده كرد؛ و آن را يكي از مكانيسم‌هاي دفاعي مي‌دانست. به‌طوركلي مكانيسم‌هاي دفاعي مجموعه‌اي از رفتارهاي ناهشيار هستند كه به فرد كمك مي‌كنند تا خود را از اضطراب دور كند. در رابطه با مكانيسم درون‌فكني فرويد معتقد بود كه اگر فرد احساس بي‌ارزشي يا ناتواني كند سعي مي‌كند تا ويژگي‌هاي مطلوب ديگران را جزئي از شخصيت خود كند؛ و از اين طريق با اضطراب ناشي از ضعف و ناتواني خودش مبارزه مي‌كند.

مكانيسم درون فكني در نظريه ملاني كلاين

ملاني كلاين يكي از شاگردان فرويد بود كه بعدها راه او را ادامه داد. كلاين بيشتر روي كودكان كار كرد. او معتقد بود كه درون فكني سازوكاري است كه از ماه‌هاي اول در نوزاد به وجود مي‌آيد.

كلاين معتقد بود كه كودك نمي‌تواند مادر را به‌صورت يك كل واحد ببيند. او فقط به جزئي از مادر كه با آن ارتباط بيشتري دارد توجه مي‌كند. اين بخش از وجود مادر در ماه‌هاي اول سينه مادر است كه براي تغذيه نوزاد استفاده مي‌شود. بااين‌حال مادران هميشه هم فوري و در لحظه در دسترس نيستند. به همين خاطر كودك در ذهن خود دو دسته را به نام‌هاي پستان خوب و پستان بد تصور مي‌كند. زمان‌هايي كه مادر در دسترس و ارضاكننده باشد پستان خوب و زماني كه مادر در دسترس نباشد پستان بد به سراغ كودك آمده است.

مهم‌ترين بخش در نظريه كلاين اين است كه به اين نكته توجه داشته باشيد كه كودك تمامي اين مسائل را جدا از هم مي‌داند؛ و درك نمي‌كند كه تمامي آن‌ها يك كل واحد را تشكيل مي‌دهند. سپس نوزاد سعي مي‌كند تا ويژگي‌هاي خوب و بد پستان يا همان مادر را دروني كند. بخش‌هاي مثبت وقتي درون‌فكني مي‌شوند به كودك كمك مي‌كنند تا احساس آرامش و امنيت داشته باشد. بخش‌هاي منفي نيز اضطراب كودك را كم مي‌كنند و باعث مي‌شوند كه او احساس كند قدرت دفاع از خودش را پيدا كرده است.

مكانيسم درون فكني چه اهميتي دارد؟

شايد اين سؤال براي شما پيش آمده باشد كه مكانيسم درون فكني چه اهميتي دارد؟ در جواب بايد گفت كه اين رفتار در رشد كودكان اهميت بسياري دارد. در حقيقت به نظر فرويد همين مكانيسم درون‌فكني است كه باعث مي‌شود كودك ارزش‌ها و ويژگي‌هاي اخلاقي والدين و فرهنگي كه در آن زندگي مي‌كند را ياد بگيرد. به عبارتي اين سازوكار به كودك كمك مي‌كند تا بتواند هماهنگي بهتري با جامعه‌اش پيدا كند. يكي ديگر از مزاياي مكانيسم درون‌فكني شكل‌گيري وجدان است. هنگامي كه كودك ويژگي‌هاي اخلاقي محيط خود را ياد گرفت براين‌اساس دست به رفتارهاي اخلاقي مي‌زند؛ و از رفتارهاي غيراخلاقي دوري مي‌كند.

چه زماني از يك مشاور كمك بگيريم؟

مكانيسم درون فكني اهميت بسياري دارد. بااين‌حال مثل هر موضوع ديگري استفاده كم يا زياد از آن مي‌تواند مشكلاتي را به همراه داشته باشد. يك راه ساده براي تشخيص اين كه يك نفر از اين مكانيسم بيشتر از حد معمول يا كمتر استفاده مي‌كند اين است كه ببينيد او چقدر شبيه ديگران است. يكي ديگر از مشكلاتي كه مكانيسم درون‌فكني به همراه مي‌آورد بيماري‌هايي مثل افسردگي هستند. اما به‌طوركلي تشخيص اينكه آيا يك نفر از اين مكانيسم استفاده مي‌كند يا خير و بيمارگونه بودن اين استفاده، برعهده متخصص روانكاوي است. پس اگر مي‌خواهيد اطلاعات بيشتري از شخصيت خود داشته باشيد بهتر است از يك مشاور متخصص كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مكانيسم هاي دفاعي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

آيا درون فكني فقط در كودكان استفاده مي‌شود؟

خير؛ هركسي و در هر سني ممكن است از اين مكانيسم دفاعي استفاده كند. اما كودكان با توجه به اينكه در سنين رشد و آموزش قرار دارند بيشتر از درون‌فكني استفاده مي‌كنند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مكانيسم درون فكني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مكانيسم درون فكني،
موضوع:
[ ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۶:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شخصيت هاي ناموفق ويژگي هاي ثابتي دارند كه اگر بتوانند آن‌ها را شناسايي كنند، احتمال تغيير شرايط وجود دارد. اغلب از آدم‌هاي موفق صحبت مي‌شود؛ اما كسي به موانع موفقيت توجه نمي‌كند؟ يا به عبارت ديگر چه عوامل شخصيتي باعث مي‌شود كه يك نفر نتواند به موفقيت برسد. شايد براي‌تان جالب باشد كه بدانيد بسياري از مواقع اين خود فرد است كه مانع موفقيت خودش مي‌شود. به همين خاطر بهتر است با ويژگي‌هاي شخصيتي افراد ناموفق آشنا شويد. شناسايي اين ويژگي‌ها به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد از آن‌ها دوري كنيد؛ يا حداقل راهي براي برطرف‌كردنشان پيدا كنيد. يادتان باشد كه هر زمان احساس كرديد به‌تنهايي از پس اين ويژگي‌ها برنمي‌آييد مي‌توانيد از مشاور براي تغيير شرايط كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره شغلي كليك كنيد.

منبع: شخصيت هاي ناموفق

رابطه شخصيت و عدم موفقيت در زندگي

اولين سؤالي كه بايد به آن جواب بدهيم اين است كه آيا واقعاً بين شخصيت و عدم موفقيت رابطه‌اي وجود دارد؟ بسياري از ما فكر مي‌كنيم اين شرايط محيطي هستند كه موفقيت يا شكست ما را مشخص مي‌كنند. اما واقعيت اين است كه محيط تنها بخشي از اين ماجرا را مشخص مي‌كند. بخش مهمي از اين تجربه به خود شما بستگي دارد.

براي مثال در نظر بگيريد كه يك فرد اميدوار و يك فرد نااميد در شرايط يكسان كاري را شروع مي‌كنند. قابل‌پيش‌بيني خواهد بود كه فرد نااميد با اولين شكست دست از تلاش برخواهد داشت. زيرا اين افراد معمولاً احساس مي‌كنند كه قرار نيست به نتيجه مثبتي برسند. بااين‌حال يك شخصيت اميدوار طبيعتاً تلاش‌هاي خود را با روحيه ادامه خواهد داد. اما بهتر است به اين نكته هم توجه داشته باشيد كه قرار نيست همه موفقيت يا شكست به ويژگي‌هاي شخصيتي مربوط باشد و قطعاً عوامل ديگر نيز در اين موضوع نقش دارند. براي آشنايي بيشتر با موانع موفقيت كليك كنيد.

شخصيت هاي ناموفق

حالا كه به اين نتيجه رسيديم كه ويژگي‌هاي شخصيتي در موفقيت يا شكست ما تأثير دارند بايد ويژگي‌هايي كه باعث شكست مي‌شوند را مشخص كنيم. بعضي از مهم‌ترين اين ويژگي‌ها به شرح زير است.

افكار منفي

شايد بتوانيم افكار منفي را اولين دليل شكست بدانيم. كساني كه دائماً تصور مي‌كنند نمي‌توانند كاري را انجام بدهند؛ آينده قرار است بسيار تاريك باشد؛ ديگران از آن‌ها بهتر هستند؛ و يا افكاري از اين دست؛ معمولاً انرژي و انگيزه پيشرفت را از خودشان مي‌گيرند. يكي از مهم‌ترين موضوعاتي كه مي‌تواند به ما انگيزه فعاليت كردن بدهد فكر هركدام از ما است. به همين خاطر داشتن افكار منفي تا حد زيادي مي‌تواند شما را از فعاليت كردن بازدارد. براي مبارزه با چنين شرايطي هروقت افكار منفي به سراغتان مي‌آيد اين فكرها را روي كاغذ يادداشت كنيد؛ و سعي كنيد براي هركدام يك معادل مثبت و واقع‌بينانه‌تر پيدا كنيد.

شخصيت هاي ناموفق بي هدف هستند

حتماً تابه‌حال متوجه اين موضوع شده‌ايد كه وقتي هدفي را در زندگي دنبال مي‌كنيم انگيزه و انرژي بيشتري هم داريم. بالعكس وقتي هدف مشخصي نداشته باشيم انگيزه و ميل به انجام‌دادن كارها را هم از دست مي‌دهيم. به همين خاطر شايد بتوان گفت يكي ديگر از ويژگي‌هاي شخصيتي افراد ناموفق نداشتن هدف است. اين افراد معمولاً هيچ برنامه‌اي براي زندگي خودشان ندارند. و اين موضوع باعث مي‌شود تلاش‌هايشان جهت مشخصي نداشته باشد. آنها هر روز به سمت خاصي حركت مي‌كنند. براي برطرف‌كردن اين مشكل بهتر است زماني را با خودتان خلوت كنيد. كمي به اين موضوع فكر كنيد كه دوست داريد در آينده در چه جايگاهي باشيد؟ سپس براي رسيدن به اين جايگاه برنامه‌ريزي كنيد.

تفكر بدون عمل

شما هرچقدر در افكارتان انسان موفقي باشيد تا وقتي اولين قدم را برنداشته‌ايد به جايي نمي‌رسيد! شايد شما هم افرادي را ديده باشيد كه ايده‌هاي خيلي خوب و برنامه‌هاي عالي براي رسيدن به آنها دارند؛ بااين‌حال به هر دليلي در عمل هيچ تلاشي براي رسيدن به آنها نمي‌كنند. اين موضوع باعث مي‌شود كه به‌تدريج فاصله دنيايي كه در ذهنشان ساخته‌اند با دنياي واقعي بيشتر شود؛ اين افراد معمولاً در ذهنشان تصور مي‌كنند كه شخصيت‌هاي بسيار موفقي هستند. درحالي‌كه آنها در عمل فقط فرصت رسيدن به موفقيت را از دست مي‌دهند.

كمال‌گرايي بيش از حد

خيلي از ما كمال‌گرايي را ويژگي بسيار خوبي مي‌دانيم كه حتي باعث موفقيت مي‌شود. بااين‌حال شايد برايتان جالب باشد اگر بدانيد كمال‌گرايي يكي از ويژگي‌هاي شخصيتي افراد ناموفق است. اين افراد معمولاً آن‌قدر دنبال اين هستند كه كارهايشان را بدون عيب‌ونقص و به‌درستي انجام دهند كه گاهي هيچ كاري را شروع نمي‌كنند.

اعتمادبه‌نفس پايين شخصيت هاي ناموفق

اعتمادبه‌نفس پايين يكي از مهم‌ترين دلايلي است كه باعث اضطراب مي‌شود. و اضطراب يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هايي است كه باعث عدم موفقيت مي‌شود. كساني كه درگير اضطراب هستند معمولاً هركاري را كه مي‌خواهند شروع كنند از اين مي‌ترسند كه در آن موفق نخواهند شد و ديگران اين كار را بهتر انجام مي‌دهند. همين اضطراب بسياري از مواقع باعث مي‌شود كه آنها به‌طوركلي هيچ كاري انجام ندهند. براي آشنايي با راه هاي افزايش اعتماد به نفس كليك كنيد.

شخصيت هاي بي‌مسئوليت يا بهانه‌گير

بي‌مسئوليتي يكي از مهم‌ترين دلايلي است كه باعث عدم موفقيت مي‌شود. اين شخصيت‌ها مسئوليت همه چيز را به گردن ديگران مي‌اندازند. در واقع هميشه يك نفر به جز آنها مقصر است. تربيت اشتباه والدين، نظام اداري ناعادلانه و بسياري از مسائل ديگر باعث مي‌شود كه آنها شكست بخورند. اين شخصيت‌ها تا زماني كه مسئوليت زندگي خود را برعهده نگيرند هرگز پيشرفت نخواهند كرد.

مشاوره براي تغيير شخصيت هاي ناموفق

وقتي از ويژگي‌هاي شخصيتي صحبت مي‌كنيم به معناي اين است كه شما به‌راحتي نمي‌توانيد آن را تغيير بدهيد. اين ويژگي‌ها معمولاً سال‌ها با ما بوده‌اند؛ و به همين خاطر تغيير دادن آنها بسيار سخت خواهد بود. به‌علاوه بسياري از ما نمي‌دانيم كه چطور مي‌شود اين رفتارها را تغيير داد. در چنين شرايطي بهترين راهكار اين است كه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند اين ويژگي‌ها را در خودتان شناسايي كنيد؛ دلايل آن را پيدا كنيد؛ و بهترين راهكار براي حل آن را نيز پيدا كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روابط مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني شغلي از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

آيا افراد ناموفق مي‌توانند ويژگي‌هاي شخصيتي خودشان را تغيير بدهند؟

بله؛ وقتي كه شما دلايل عدم موفقيت خود را پيدا كنيد مي‌توانيد براي برطرف‌كردن آَن نيز از راهكارهاي مختلف استفاده كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شخصيت هاي ناموفق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شخصيت هاي ناموفق،
موضوع:
[ ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۳:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نقش خانواده در اضطراب فرد طي بررسي‌هاي به عمل آمده بسيار پررنگ تعيين گشته است. روش تربيتي، ديدگاها و باورهاي خانواده بر روي فرزندان تاثير گذاشته و تمامي جوانب فكري و رفتاري او را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اضطراب نيز ريشه در تفكر و باورهاي شما نسبت به مسائل پيراموني دارد. بنابراين خانواده را مي‌توان منشا بسياري از اختلالات اضطرابي دانست و با مطالعه بر سيستم خانواده و ايجاد تغييراتي در آن‌ها يك يا چند عامل استرس زا را از بين برد و يا تاثير آن را به طور چشم گيري كاهش داد. متخصصان روانشناسي براي كمك به افراد دچار اضطراب گاه ايجاد تغييرات اساسي در خانواده را ضروري دانسته و مشاوره خانواده را پيشنهاد مي‌كنند. در ادامه درباره رابطه اضطراب با سيستم خانواده توضيحات كامل‌تري آورده‌ايم.

منبع: نقش خانواده در اضطراب

نقش خانواده در اضطراب

خانواده به عنوان اولين اجتماعي كه به آن وارد مي‌شويم، به ما چگونگي زندگي كردن را مي‌آموزد. پس نطفه باورهاي ما در دوران كودكي و در خانواده شكل مي‌گيرد. خانواده مي‌تواند در موقعيت هاي بحراني شما را آرام كرده و يا نه استرس زيادي تحميل كند. براي آنكه ارتباط بين اضطراب با خانواده را درك كنيد، در ادامه ابتدا تعريفي از اضطراب آورده ايم.

اضطراب چيست؟

اضطراب واكنشي منفي از فرد است كه در سيستم هاي جسمي، رفتاري و روحي شخص بروز مي‌يابد. اضطراب مي‌تواند با علائمي همچون ناخن جويدن، ضربه زدن با پا يا دست، احساس بي ارزش بودن، نداشتن اعتماد به نفس، اختلال در خواب، عدم تمركز، افكار منفي، پريشاني، پرخاش، لجبازي و بهانه گيري، خشم و…. نمايان شود. طبق مطالعات انجام شده، براي درمان اضطراب هيچ دارويي موثر نيست، داروها تنها براي كاهش نشانه‌ها داده مي‌شوند. و حتما براي غلبه بر اضطراب فرد بايد تحت روان درماني قرار بگيرد. يكي از موثرترين روش هاي درمان اضطراب، روش شناختي رفتاري است. در اين روش باورها و اعتقادات فرد مورد هدف قرار گرفته و درمانگر با به چالش كشيدن باورهاي او مي‌تواند به فرد براي رسيدن به آرامش كمك كند. براي آشنايي بيشتر با علائم اضطراب كليك كنيد.

اضطراب در دوران بارداري و تاثير آن بر روي كودك

علاوه بر تاثير بيماري هاي مزمن و عوامل ژنتيكي، اضطراب در دوران بارداري يكي ديگر از دلايل بروز اضطراب در كودكان مي‌باشد. اين اضطراب از بدو تولد به شكل گوناگوني خود را نشان مي‌دهد، براي مثال ترس هايي نظير تاريكي، جدايي، تنهايي، شلوغي، صداهاي بلند يا …، همگي مي‌توانند ناشي از اضطراب مادر در دوران بارداري باشند. بنابراين ميزان اضطراب مادر در دوران بارداري يا حتي شيردهي تاثير مستقيمي بر روي رفتار و اضطراب كودكان از نوزادي تا بزرگسالي دارد.

نقش والدين مضطرب در خانواده

رفتار والدين در خانواده تاثير مهمي در سلامت روان اعضاي خانواده دارد. والديني كه دائما و بيش از حد نگران فرزندان خود هستند و اين نگراني را به كودكان خود نيز القا مي‌كنند، رفته رفته زمينه دلهره را براي فرزندان خود ايجاد مي‌كنند. نگراني‌ها و دلهره‌هاي افراطي خانواده، فرزند را دچار اضطراب مي‌كند و تداوم اين مشكل مي‌تواند باعث بروز اختلالات رواني شود. والدين مضطرب نه تنها به خودشان بلكه به فرزندان خود نيز آسيب مي‌رسانند.

رويدادهاي خانوادگي كه در ايجاد اضطراب تاثيرگذار هستند

در بسياري از اتفاقات ناگوار، خانواده فرزندان خود را مقصر مي‎داند و اين موضوع آسيب زيادي به آن‌ها ميزند. بعضي از رويدادهايي نظير جدايي و طلاق والدين، بحث و مشاجرات مكرر، بيماري‌هاي لاعلاج، از دست دادن عضوي از خانواده و موارد اين چنيني تاثيرات منفي بر روي روان اعضاي خانواده مي‌گذارد و همين امر موجب بروز اختلالات ناشي از اضطراب مي‌شود. برخي از اين رويدادهاي خانوادگي برخلاف ميل اعضاي خانواده است، در همچين مواقعي همدلي و كنار هم بودن مي‌تواند كمك شاياني به كاهش اضطراب و افزايش آرامش بكند. براي دريافت مشاوره استرس كليك كنيد.

نقش خانواده در كاهش اضطراب

خانواده‌ها مي توانند با رعايت يك سري نكات باعث جلوگيري ازايجاد اضطراب ياحتي كاهش آن در فرزندان خود بشوند. شايد عجيب نباشد كه بگوييم نقش خانواده در كاهش اضطراب بيشتر از هر دارويي است. در ادامه به برخي از نكات موثر اشاره كرده‌ايم.

1_ جو خانواده به دور از هرگونه تنش و مشاجره باشد و از ايجاد ترس و دلهره بي جا در فرزندان خودداري كنيد.

2_ از توقعات بي جا و فشار بيش از حد و همينطور از حبس كردن آن‌ها در خانه جدا خوددراري كنيد.

3_ فرزندان خود را با ديگران مقايسه نكنيد و با چشم پوشي از نقاط ضعف آن‌ها، نقاط قوت شان را يادآوري كنيد و باعث ايجاد انگيزه شويد.

4_ اگر محصل در خانه داريد در هنگام امتحانات رفت و آمد ميهماني هاي‌تان را كمتر كنيد.

5_ به حرف هاي‌شان گوش دهيد و والديني حمايتگر و قابل اعتماد باشيد.

تاثير روانشناس و مشاور بر كاهش اضطراب

گاهي شرايط براي خانواده‎‌ها به صورتي است كه به تنهايي قادر به حل مشكلات خود نيستند. دراين مواقع مراجعه به يك متخصص مي‌تواند در بسياري از زمينه‌ها كمك حال شما باشد.

روانشناسان و مشاوران خانوادگي بيشترين تاثير را در درمان اضطراب شما خواهند داشت و براي بهبود هرچه سريع‌تر اضطراب به شما و خانوادتان كمك خواهند كرد. براي آشنايي بيشتر با روش هاي درمان اضطراب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و اختلالات همراه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نقش خانواده در اضطراب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: نقش خانواده در اضطراب،
موضوع:
[ ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۶:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كم حرفي مردان ناراحتي بسياري از خانم‌ها است. همه ما دوست داريم ارتباط خوبي با همسرمان داشته باشيم. بعد از يك روز كاري كه شما و شوهرتان از يكديگر دور بوده‌ايد اينكه كنار هم بنشينيد و كمي با هم صحبت كنيد خواسته دور از انتظاري نيست. بااين‌حال كم حرفي مردان در بعضي از خانواده‌ها مي‌تواند اين خواسته را با مشكل مواجه كند. بسياري از آقايان وقتي به خانه مي‌رسند سرشان را با تلويزيون و روزنامه گرم مي‌كنند. يا ممكن است در مقابل تلاشي كه براي باز كردن سر صحبت مي‌كنيد، همسرتان فقط با كلمات كوتاه جواب بدهد. اين شرايط زندگي و روابط عاطفي شما را تحت‌تأثير خودش قرار مي‌دهد. به همين خاطر بايد راهي براي تغيير آن پيدا كنيد. اگر شما هم درگير اين مشكل هستيد حتما تا انتهاي اين مطلب همراه ما باشيد. همچنين مي‌توانيد براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

منبع: كم حرفي مردان

كم حرفي مردان

اينكه همسر شما زمان زيادي را به صحبت‌كردن با شما اختصاص نمي‌دهد، مشكل بسياري از خانم‌ها است. معمولاً خانم‌ها دوست دارند كه با همسرشان ارتباط كلامي داشته باشند. آن‌ها صحبت‌كردن همسرشان را دليلي براي توجه و محبت او مي‌دانند. در مقابل هرچقدر كه يك مرد كم‌صحبت‌تر باشد، خانم‌ها تصور مي‌كنند كه او نسبت به آن‌ها بي‌توجه‌تر است. همين شرايط زندگي عاطفي شما را تحت‌تأثير خودش قرار مي‌دهد.

اين مشكل به‌خصوص وقتي شديدتر مي‌شود كه شما احساس كنيد همسرتان با ديگران رابطه خوبي دارد؛ و فقط از صحبت‌كردن با شما فرار مي‌كند. دليل كم‌حرفي همسرتان هرچه كه باشد اين موضوع مي‌تواند كيفيت زندگي مشترك شما را كاهش بدهد. به همين خاطر بسيار مهم است كه راه حلي پيدا كرده و يا نگرش تان را تغيير دهيد.

علت كم حرفي شوهر

اگر مي‌خواهيد راه حلي براي كم حرفي همسرتان پيدا كنيد اولين قدم اين است كه دليل كم‌حرفي او را پيدا كنيد. وقتي شما بدانيد كه چه چيزي باعث كم‌حرفي همسرتان شده، سپس مي‌توانيد راهي براي برطرف‌كردن آن پيدا كنيد. به‌طوركلي بايد گفت كه كم حرفي مردان با توجه به شخصيت هركدام از آن‌ها و شرايط زندگي شان مي‌تواند دلايل متفاوتي داشته باشد. به همين خاطر مهم‌ترين راهكار اين است كه به زندگي شخصي خودتان و شرايط آن نگاه كنيد. بااين‌حال بعضي از مهم‌ترين دلايل كم‌حرفي در مردان به شرح زير است. اگر احساس مي‌كنيد او بي توجه نيز شده است، براي آشنايي بيشتر با راه درمان بي توجهي مرد به زن كليك كنيد.

هورمون تستوسترون

تستوسترون نام يك هورمون مردانه است. در اصل مي‌توان گفت اين هورمون است كه باعث بروز ويژگي‌هاي مردانه در همسر شما مي‌شود. اگرچه تستوسترون در بدن خانم‌ها نيز وجود دارد، بااين‌حال مقدار آن در بدن آقايان چندين برابر خانم‌ها است. بعضي از متخصصين معتقدند كه اين هورمون روي بخش‌هايي از مغز كه مربوط به صحبت‌كردن هستند تأثير مي‌گذارد. و باعث كوچك‌تر شدن اين بخش‌ها مي‌شود. به همين خاطر مردان به طور كلي و نسبت به خانم‌ها توانايي كمتري براي صحبت كردن دارند.

كم حرفي مردان به دليل تفاوت‌هاي جنسيتي

بايد اين را بپذيريد كه خانم‌ها و آقايان در زمينه‌هاي مختلف با يكديگر تفاوت دارند. يكي از اين زمينه‌ها توانايي صحبت‌كردن است. به‌طور كلي خانم‌ها از حرف‌زدن به‌عنوان وسيله‌اي براي برقراري ارتباط استفاده مي‌كنند. آن‌ها به‌راحتي و از راه حرف‌زدن با ديگران زمان خود را مي‌گذرانند؛ و راهي براي معاشرت با ديگران پيدا مي‌كنند. اما اين مسئله در بسياري از مردان وجود ندارد. مردان معمولاً فقط زماني كه مي‌بايست به چيزي جواب بدهند صحبت مي‌كنند. و خيلي كمتر پيش مي‌آيد كه براي برقراري ارتباط يا ابراز محبت از كلامات استفاده كنند.

مردان موضوعات كمتري براي صحبت دارند

شايد موضوعاتي كه براي صحبت‌كردن به ذهن شما مي‌رسد اصلاً در تصور همسرتان هم نيايد. يكي از دلايل اين موضوع همان تفاوت‌هاي جنسيتي و شرايط فيزيولوژيكي است كه از آن صحبت كرديم. اما يك دليل ديگر آن هم نوع نگاه مردان به مسائل مختلف است. مردان برخلاف خانم‌ها نگاهي كلي به مسائل دارند. به همين خاطر مردان معمولاً كمتر به جزئيات يك موضوع دقت مي‌كنند. به همين دليل وقتي با آن‌ها راجع به مهماني كه در آن شركت كرده بوديد صحبت مي‌كنيد موضوع بحث‌تان ادامه پيدا نمي‌كند.

مشكلات زندگي مشترك عامل كم حرفي مردان

آيا همسرتان در ارتباطش با ديگران خيلي خوب صحبت مي‌كند و احساس مي‌كنيد فقط تمايلي به صحبت با شما ندارد؟ آيا احساس مي‌كنيد همسرتان در گذشته بيشتر با شما صحبت مي‌كرد و حالا مدتي است كه كم‌حرف شده؟

اينها مي‌توانند دليلي براي مشكلات ارتباطي بين شما و همسرتان باشد. شايد او از يك مسئله در زندگي مشترك‌تان ناراحت است؛ يا ممكن است صحبت‌هاي قبلي شما او را به نتايج خوبي نرسانده باشد. براي مثال همسرتان ممكن است فكر كند كه صحبت‌كردن با شما نتيجه‌اي ندارد. اين موضوع به‌خصوص زماني پيش مي‌آيد كه حرف‌زدن شما با هم باعث اختلاف و دعوا شده باشد.

براي آشنايي با راه هاي برخورد با مردان بداخلاق كليك كنيد.

درگيري‌هاي ذهني

يك دليل ساده براي كم حرفي مردان اين است كه آن‌ها از نظر ذهني درگير مسائل معيشتي و يا موضوعي حياتي هستند. مشكلات اقتصادي و مديريت يك خانواده به‌خصوص در اين روزها دغدغه بسياري از آقايان است. اين شرايط باعث مي‌شود كه آن‌ها علاقه‌اي به صحبت‌كردن نداشته باشند. زيرا در ذهن‌شان دائماً در حال پيگيري و يافتن راهكار براي مشكلاتي هستند كه با آن مواجه مي‌شوند.

همسرتان نمي‌خواهد شما را ناراحت كند

كم‌حرفي مردان هميشه هم به معناي اين نيست كه آن‌ها شما را دوست ندارند يا نسبت به شما بي‌توجه هستند. بسياري از مواقع همسرتان در ذهنش درگير مشكلات است، اما آن‌ها را با شما در ميان نمي‌گذارد تا ناراحت نشويد.

چطور با كم حرفي مردان برخورد كنيم؟

شرايط صحبت‌كردن را در نظر بگيريد

اولين راه براي برخورد با كم‌حرفي مردان اين است كه زمان خوبي را در نظر بگيريد. وقتي همسرتان خسته از سركار به خانه برمي‌گردد يا هنگامي كه احساس مي‌كنيد فكر همسرتان درگير است، زمان‌هاي خوبي براي صحبت‌كردن نيستند. اگر مي‌خواهيد يك گفتگوي خوب با همسرتان داشته باشيد، بهتر است زماني كه شرايط براي آن مهيا است شانس‌تان را امتحان كنيد.

درباره كم حرفي شوهر تان با او صحبت كنيد

در يك موقعيت مناسب با همسرتان صحبت كنيد. از او بپرسيد كه چه چيزي باعث كم‌حرفي‌اش شده و ببينيد كه آيا مشكلي در زندگي مشترك‌تان وجود دارد يا خير؛ احساس خود را راجع به كم حرفي شوهر تان با خودش در ميان بگذاريد و سعي كنيد كه با هم راه‌هاي مشتركي براي اين مسئله پيدا كنيد.

از مردان سؤال بپرسيد

يك راه مناسب براي اينكه با همسرتان بيشتر صحبت كنيد اين است كه از او سؤال بپرسيد. براي مثال از او بپرسيد روزش را چطور گذرانده؟ چه اتفاقاتي در محل كارش افتاده است؟ از رابطه‌اش با همكاران و مراجعيني كه به محل كارش آمده‌اند بپرسيد. اما دقت داشته باشيد كه سؤال‌هاي‌تان حالت بازجويي پيدا نكند. بهترين راه براي اين كار اين است كه از سؤال‌هاي كوتاه پاسخ استفاده نكنيد. و هرگز از حرف هاي او سوژه براي دعوا استفاده نكنيد.

خوب گوش دهيد

يكي از دلايل كم حرفي مردان اين است كه آن‌ها گوش شنوايي براي صحبت‌هايشان پيدا نمي‌كنند. به همين خاطر وظيفه شما اين است كه در صحبت‌كردن با همسرتان شنونده خوبي باشيد. حرف‌هايش را بشنويد، با آن‌ها همدلي كنيد و نشان بدهيد كه صحبت‌هاي‌شان براي شما جالب است. يادتان باشد مخالفت كردن با صحبت‌هاي همسر يا نيش و كنايه زدن مي‌تواند او را از صحبت منصرف كند.

زمان‌هاي مشترك بيشتري را با يكديگر بگذرانيد

گاهي اوقات زن و مرد آن‌قدر درگير مشكلات زندگي و به‌خصوص تربيت فرزندان مي‌شوند كه ديگر زماني را براي كنار هم بودن نخواهند داشت. يكي از راه‌ها براي اينكه با كم‌حرفي همسرتان مبارزه كنيد اين است كه اين خطر را از زندگي خودتان دور كنيد. سعي كنيد هرچقدر هم كه مشكل داريد زمان‌هايي را براي بودن در كنار همسر آن هم به‌صورت دونفره در نظر بگيريد. اين كار باعث مي‌شود كه شما خاطرات مشتركي در كنار يكديگر بسازيد؛ و مي‌تواند تأثير بسيار خوبي روي زندگي شما داشته باشد.

به رفتار خودتان نگاه كنيد

همان‌طور كه گفتيم يكي از دلايل كم حرفي مردان اختلافات زندگي مشترك است. به همين خاطر يك راه‌حل اين است كه به رفتار خودتان نگاه كنيد. آيا شما وقتي همسرتان صحبت مي‌كند به او گوش مي‌كنيد؟ آيا به او نشان داده‌ايد كه صحبت‌هايش براي شما جالب هستند؟ كمي بيشتر به رفتار خود دقت كنيد و با خودتان به اين سؤال پاسخ بدهيد كه چه چيزي در رفتار شما باعث بي‌ميلي همسرتان به برقراري ارتباط شده است؟ براي آشنايي با نحوه صحيح رفتار با همسر كليك كنيد.

نقش مشاوره براي درمان كم حرفي مردان

اين كه شما و همسرتان نمي‌توانيد با هم صحبت كنيد مي‌تواند زندگي مشتركتان را تحت‌تأثير خودش قرار بدهد. براي مثال اين شرايط باعث خواهد شد كه شما نيز كم‌كم از صحبت‌كردن با همسرتان منصرف شويد؛ و اين موضوع به ضرر زندگي مشتركتان خواهد بود. به همين خاطر بايد براي اين مسئله فكري بكنيد. يكي از بهترين راهكارها اين است كه از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين شرايط و همين‌طور شخصيت شما و طرف مقابل را بررسي مي‌كنند؛ سپس راهكاري براي برقراري ارتباط باتوجه‌به شرايط و شخصيتتان به شما آموزش خواهند داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

وقتي با همسرم صحبت مي‌كنم اصلاً به حرف‌هاي من گوش نمي‌كند. در چنين شرايطي چه بايد كرد؟

اولاً بهتر است زمان و شرايط ديگري را براي صحبت در نظر بگيريد. به‌علاوه سعي كنيد با روش‌هايي مانند پرسيدن سؤال توجه او را به صحبت‌هاي خودتان جلب كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كم حرفي مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كم حرفي مردان،
موضوع:
[ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۱۱:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج با شخصيت وابسته شايد به نظر شيرين بيايد و همان چيزي باشد كه مي‌خواهيد؛ اما با اطلاع از عاقبت اين ازدواج نظرتان كاملا عوض مي‌شود. ناتواني آن‌ها در تصميم‌گيري و چسبنده بودن شان تنها مشكلات شما نخواهد بود. مشكل زماني بغرنج مي‌شود كه بخواهيد او را ترك كن، در اين شرايط واكنش هايي خواهيد ديد كه هرگز به فكرتان هم خطور نمي‌كرد. شما براي زندگي و ازدواج با شخصيت وابسته پيش از هر چيز نياز داريد كه علت رفتارهاي او را بدانيد و سپس با اطلاع از برخوردهاي مناسب؛ به او و خودتان كمك كنيد. اما اگر هنوز تصميم‌تان براي ازدواج با شخصيت وابسته قطعي نشده حتما تا انتهاي اين مقاله با ما همراه باشيد.

منبع: ازدواج با شخصيت وابسته

ازدواج با شخصيت وابسته

شخصيت وابسته يكي از انواع اختلالات شخصيت كلاستر C است. اين شخصيت نياز شديد به توجه و رسيدگي ديگران دارد. رفتار اين دسته از افراد مطيعانه بوده، زيرا جدا شدن بزرگ‌ترين ترس آن‌هاست. ويژگي‌هاي اصلي اين شخصيت قبل از رسيدن به سن بزرگسالي نمايان مي‌شود. در ازدواج با شخصيت وابسته با رفتارهاي متعددي به شرح زير روبرو مي‌شويد.

او نياز وافري به تاييد و دلگرمي ديگران در تصميم گيري‌هاي روزمره‌اش دارد حتي اگر به عنوان همسر به او تاييد بدهيد، ممكن است نظر دوست يا مادر به راحتي انتخاب او را تغيير دهد. او از خود نظري ندارد و ممكن است به خاطر دريافت تاييد شما با چيزي موافقت كند كه كاملا در درون با آن مخالف است. با اين حال براي تصميم‌گيري حتما نظر شما يا ديگران را جويا شده و بر آن اساس انتخاب خواهد كرد.

او براي خريد كردن، انتخاب لباس، انجام امور خانه، انتخاب شغل و هر مسئوليت ديگري به ديگران نياز دارد. انجام كاري با مسئوليت او تقريبا غير ممكن است.

چون از طرد شدن مي‌ترسد مخالفتي با ديگران نكرده و به راحتي مورد سوءاستفاده قرار مي‌گيرد. پس تعجب نكنيد كه او براي تميز كردن خانه آشنايي و يا بردن بچه دوستش به مدرسه روزي چند ساعت وقت بگذارد. براي آشنايي با نشانه هاي اختلال شخصيت وابسته كليك كنيد.

زندگي زير يك سقف با شخصيت وابسته

ازدواج و زندگي با شخصيت وابسته چندان كار آساني نيست. شايد با خود بگوييد “چه خوب او همه جوره شما را مي‌خواهد و هميشه متعهد مي‌ماند”. البته كه هر كسي در ازدواج نياز به تعهد و وفاداري طرف مقابل دارد، اما ضمن اين تعهد نياز به استقلال و حريم خصوصي نيز دارد.

او با گلايه‌هايش مبني بر بي توجهي هاي شما كاري مي‌كند كه تمايلتان را به بودن در كنار او از دست بدهيد، و به مرور واقعا فردي بي توجه بشويد. او چون با نظرات شما مخالفتي نمي‌كند و دائم به خواسته هاي شما جواب مثبت مي‌دهد (البته كه شما خبر نداريد او مخالف است)، در ذهن خود توقعاتي از شما كرده و در واقع او هم به نوعي انتظار دارد كه نيازها و خواسته هاي او را بي چون و چرا برآورده بكنيد. هرچند كه ممكن است هرگز از آن‌ها خبري نداشته باشيد.

شما در زندگي با شخصيت وابسته متوجه مي‌شويد كه مسئوليت هيچ كاري را نمي‌پذيرد و حالا ديگر مجبوريد وظايف او را هم به عهده بگيريد. براي مثال همسر وابسته شما دائم تغيير شغل داده و يا اصلا به سركار نرفته و پس مشكلات مالي زيادي خواهيد داشت. يا برعكس همسرتان در انجام كارهاي خانه و تصميم گيري به خانواده اش وابسته است، و شما دائم متوجه دخالت هاي خانواده همسرتان و حضور وقف و بي وقف آن‌ها در زندگي تان مي‌شويد.

چطور اوضاع را در ازدواج با شخصيت وابسته عادي كنيم؟

اگر مي‌خواهيد با شخصيت وابسته زندگي كنيد، بايد هر چه سريع‌تر اقدام به بهبود حال او كنيد. او بايد هر چه زودتر قوي‌تر و مستقل‌تر شود. چرا كه در غير اين صورت سلامت رواني هر دو شما به خطر مي‌افتد. به منظور كمك كردن به حال وي مي‌توانيد از مشاوران و روانشناسان كمك بگيريد. همچنين روانشناسان در حوزه ازدواج نيز مي‌توانند به شما ياري برسانند. پس براي دريافت مشاوره ازدواج و خانواده كليك كنيد.

دو راهي ازدواج با شخصيت وابسته

اگر اهميتي به درمان و بهبود شخصيت وابسته ندهيد، دير يا زود در چرخه‌ رفتاري ترك كردن يا سوء استفاده از او قرار مي‌گيريد. بله شايد شما همچين آدمي نباشيد، اما واكنش‌هاي او به نحوي است كه به مرور زمان شما مجبور مي‌شويد كه يكي از اين دو روش رفتاري را پيش بگيريد.

ترك كردن

وابستگي شخصيت وابسته به قدري مي‌تواند آزاردهنده شود كه شما را مجبور به ترك او كند. آن‌ها بيش از حد چسبنده هستند، نياز دارند كه ديگران به آن‌ها ترحم كنند، هميشه مي‌خواهند كه حضور داشته باشيد و همه جوره دوست‌شان بداريد. خيلي از آدم‌ها نمي‌توانند اين شرايط را تحمل كنند پس ترك‌شان مي‌كنند، رها كردن شخصيت وابسته ضربه محكمي به آن‌ها مي‌زند. ترس از رها شدن، ريشه در كودكي او و موقعيت هايي دارد كه نياز به ديگران داشته‌، اما رها شده و آسيب ديده‌اند. در نتيجه اين ترس درون آن‌ها نهادينه شده و در بزرگسالي همراه‌شان مي‌آيد. البته هميشه اين ضربه در كودكي شخصيت وابسته وجود ندارد و در جلسات روان درماني ريشه هاي اصلي بروز اين شخصيت در او يافته مي‌شود.

سوء استفاده گر شدن

شخصيت هاي وابسته دائم با نظرات شما موافقت كرده و براي دريافت توجه و محبت شما ممكن است هر كاري بكنند. اين شرايط براي بسياري از ما دلبخواه بوده و ميل قدرت مان را ممكن است به شدت ارضا كند. در چنين حالتي شما تبديل به فردي مي‌شويد كه دائم از ترس هاي او سوء استفاده كرده و به واسطه آن به خواسته ها و نيازهاي خودتان دست پيدا مي‌كنيد. معمولا شخصيت وابسته در ارتباط با شخصيت هاي خودشيفته و ضد اجتماعي در چنين موقعيتي قرار مي‌گيرد.

چرا نبايد با شخصيت وابسته ازدواج كنيم؟

بعضي از افراد گمان مي‌كنند زندگي با شخصيت وابسته خوب است زيرا او به حرف‌هاي ما گوش مي‌دهد. يا بعضي‌ها مي‌گويند بعد از ازدواج او را تغيير خواهيم داد.

اما طبق تجربه اينكه طرف مقابل هيچ گاه از خود نظري نداشته باشد به شدت خسته كننده است. و ممكن است در دوره نامزدي رابطه خيلي خوب او با خانواده اش را ببينيد. و گمان كنيد كه با اين موضوع مشكلي نداريد. اما بعد از ازدواج ببينيد او هر روز به خانه پدري‌‎اش مي‌رود و درباره همه چيز از آن‌ها مشورت مي‌خواهد و يا متوجه مي‌شويد كه خانواده‌اش از تمام جزئيات زندگي تان با خبر هستند.

و اگر بخواهيد او را از خانواده‌اش جدا كنيد مدتي افسرده و غمگين مي‌شود. پس از آن كم‌كم اين وابستگي را به شما انتقال مي‌دهد. اگر در دسترس او نباشيد مدام با شما تماس مي‌گيرد و كلافه‌تان مي‌كند. شما مجبور هستيد نوع پوشش، غذايي كه او مي‌خورد، كاري كه انجام مي‌دهد و زندگي او را تحت كنترل بگيريد، در غير اين صورت او قادر به انجام اين كارها نبوده و يا دائم دچار سردرگمي و ناراحتي مي‌شود. بنابراين نشانه‌هاي اين اختلال را قبل از ازدواج جدي بگيريد. در اين باره مي توانيد با يك روانشناس يا مشاور خبره مشورت كنيد. براي آشنايي با روش هاي درمان شخصيت وابسته كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شخصيت ها مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

اگر با شخصيت وابسته ازدواج كرديم چطور با او رفتار كنيم؟

در اولين گام نوع وابستگي او را تشخيص دهيد. در مرحله بعد، محيطي امن براي او ايجاد كنيد. سعي كنيد هنگامي كه از شما نظر مي خواهد او را به تصميم گيري تشويق كنيد. به هيچ عنوان براي شخصيت وابسته تصميم نگيريد. هر چه زودتر براي مشاوره روانشناسي اقدام كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج با شخصيت وابسته


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ازدواج با شخصيت وابسته،
موضوع:
[ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۹:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

برخورد با شخصيت وابسته بايد با توجه به ويژگي‌هاي شخصيتي او انتخاب شود. اختلال شخصيت‌وابسته بسيار رايج بوده و اغلب ناشي از عزت نفس پايين و فقدان اعتماد به نفس است. شخصيت وابسته، خود را فردي متكي به ديگران مي‌داند كه بدون كمك اطرافيان قادر به انجام هيچ كاري نيست. اين افراد در بيشتر اوقات به سرزنش و تحقير خود مي‌پردازند. شخصيت وابسته با خود مي‌گويند چون ديگران با من خوب رفتار كرده‌اند من حال خوبي دارم. با توجه به اينكه وابستگي شديد موجب مشكلات رواني شخصيت وابسته مي‌شود و همچنين عدم دريافت پاسخ مناسب از محيط اين افراد را دچار تنش و روان پريشي مي‌كند، بهتر است حتما برخورد صحيح با آن‌ها را ياد گرفته تا از شدت يافتن وابستگي‌شان جلوگيري كنيد. براي آشنايي بيشتر با اختلالات شخصيت كلاستر c كليك كنيد.

منبع: برخورد با شخصيت وابسته

در برخورد با شخصيت وابسته شاهد چه ويژگي هاي از جانب او خواهيد بود؟

در برخورد با شخصيت وابسته وي فردي مطيع و فرمانبردار به نظر مي‌رسد كه حالتي فروتن و موافق دارد و نسبت به نظرات ديگران هيچ گونه مخالفتي نشان نمي‌دهد. اين افراد در برخوردهاي اجتماعي، ارتباطات خود را محدود به كساني مي‌كنند كه از نزديكان آن‌ها به حساب مي‌آيد و وابستگي شديد و غيرطبيعي با آن‌ها دارند.

افراد دچار اختلال شخصيت وابسته به گونه‌اي با ديگران ارتباط برقرار مي‌كنند كه مخاطب شان نتواند به خاطر عدم تفاهم و مخالفت آن‌ها را ترك كند. تمامي اصول و قوانين برقراري ارتباط اجتماعي در افراد دچار اختلال شخصيت وابسته بر پايه برخورد نمودن با تبعيت و مطيع بودن استوار است. و زماني كه شما به هر دليلي بخواهيد او را ترك كنيد و يا ديدارها را كمتر كنيد، او شما را تحت فشار قرار داده و آن قدر خسته تان مي‌كند كه ديگر در كنار او احساس منفي خواهيد داشت. براي آشنايي بيشتر با نشانه هاي اختلال شخصيت وابسته كليك كنيد.

برخورد با همسر داراي اختلال شخصيت وابسته

اگر يكي از زوجين دچار اختلال شخصيت وابسته باشد، هميشه خود را موافق و هم نظر با همسر خويش نشان مي‌دهد. اين نحوه برخورد بيشتر به دليل وابستگي شديد به همسر، و ترس از رها شدن است. جنبه منفي اين نوع برخورد مطيعانه و بدون اعتراض از جانب همسر داراي اختلال شخصيت وابسته، اين است كه او زمينه پذيرش هر گونه برخورد نادرست، بد رفتاري، سوءاستفاده جسمي و غيره را از جانب هر كسي كه به او كمي محبت كند، دارد و كوچك‌ترين اعتراضي نمي‌كنند. اما به مرور زمان دچار خشم و كينه شده و منفعل پرخاشگرانه رفتار مي‌كنند. و اگر در مقابل ناراحتي‌هايش، او را تهديد به رفتن كنيد، مطمئنا به پاي تان افتاده و هر جور شده شما را در ازدواج نگه مي‌دارد.

اما موضوع به اينجا ختم نمي‌شود، چرا كه همسر وابسته شما توانايي حل مسائل ارتباطي و مديريت روابط را ندارد، او در ارتباط با شما و آشنايان دچار درگيري‌هاي متعدد شده و يك رابطه سياه و سفيد شكل مي‌دهد. به طوري كه مي‌بينيد در يك روز براي شما تمام چيزهايي كه دوست داريد را فراهم كرده، اما هفته ديگر هيچ اعتنايي نكرده و از اين كه به او محل نمي‌دهيد شكايت مي‌كند و شما با هيچ منطقي نمي‌توانيد علت تغيير رفتارهاي او را درك كنيد.

براي انجام تست شخصيت شناسي كليك كنيد.

برخورد با شخصيت وابسته

پيچيدگي‌هايي كه در ارتباط با شخصيت وابسته تجربه مي‌كنيد، به مرور شما را خسته كرده و ممكن است تصميم بگيريد كه از آن رابطه خارج شويد، اما خوب هميشه هم امكان قطع رابطه وجود ندارد و با استفاده از متدهاي به خصوصي مي‌توانيد در برخورد با شخصيت وابسته موفق‌تر عمل كنيد. در ادامه به برخي از روش هاي موثر پرداخته‌ايم. اما پيشنهاد مي‌شود كه براي دريافت نتيجه لازم به متخصص روانشناس مراجعه كرده و از خدمات مشاوره خانواده يا فردي استفاده نماييد. براي رزرو وقت و مشاوره خانواده كليك كنيد.

به آن‌ها نه گفتن را بياموزيد

فرد دچار اختلال شخصيت وابسته بايد ياد بگيرد كه نسبت به موضوعاتي كه بر خلاف ميل او است انتقاد داشته باشد و در مقابل خواسته‌هاي نامعقول، مقاوم بايستد و نه بگويد. اين آموزش به ويژه از طريق روان درماني انجام پذير است. چرا كه به واسطه استفاده از روان درماني، فرد، ذهنيات و باورهاي منفي خود را در مورد ترس از رها شدگي بيان مي‌كند و باور صحيحي را جايگزين مي‌نمايد.

در برخورد با شخصيت هاي وابسته بايد اصول خاصي را مد نظر قرار بدهيد. چرا كه اگر برخورد اصولي صورت نگيرد از يك طرف ممكن است بر وابستگي آن‌ها دامن بزيند و از طرفي ديگر ممكن است آن‌ها را دچار روان پريشي كنيد.

تشويق كردن و ايجاد اعتماد به نفس

بهتر است وظايف و مسئوليت‌هايي هر چند كوچك به افراد دچار اختلال شخصيت وابسته محول كنيد. اين امر به اين علت حائز اهميت است كه وي با انجام دادن آن مسئوليت، احساس قدرتمندي مي‌كند و متوجه مي‌شود كه بدون كمك ديگران هم مي‌تواند از پس كارهاي خود بر بيايد. وقتي ‌آن‌ها با تشويق ديگران روبرو مي‌شوند، احساس اعتماد به نفس بيشتري يافته و به انجام كارهاي ديگر ترغيب مي‌شوند.

جلوگيري از وابستگي شديد

اگر شما به عنوان آشنا و نزديكان فرد دچار اختلال شخصيت وابسته، او را به اين شكل عادت دهيد كه تمامي وظايفش را برايش انجام دهيد، وابستگي وي را تشديد مي‌نماييد. به همين علت توصيه مي‌شود حد و اندازه خاصي را تعيين كرده و از اينكه دائما كارهاي وي را انجام دهيد خودداري كنيد.

مراجعه به روانشناس

در راستاي فرا گيري نحوه برخورد صحيح با فرد داراي اختلال شخصيت وابسته كمك گرفتن از راهنمايي‌ها و مشاوره‌هاي يك روانشناس حاذق، راه حل بسيار خوبي است. استفاده از راهنمايي‌هاي يك روانشناس به دو صورت امكان پذير است. نول اينكه فرد دچار اختلال شخصيت را به روانشناس ارجاع داد تا نسبت به مشكل خود آگاهي كسب نمايد و درمان هاي لازم را فرا بگيرد. و دوم زماني است كه اطرافيان شخص داراي اختلال شخصيت وابسته به روانشناس مراجعه نمايند و ياد بگيرند چگونه مي توانند در روند بهبود شخصيت وابسته نقش داشته باشند. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

توجه به مصرف دارويي شخصيت هاي وابسته

چون شخصيت هاي وابسته مشكلاتي مانند افسردگي و اضطراب را گزارش مي‌كنند معمولا داروهايي چون ايمي پرامين و بنزدوپاژپين‌ها براي آن‌ها تجويز مي‌شود. اطرافيان وي بايد نسبت به مصرف دارو نظارت داشته باشند تا در مصرف آن‌ها سهل انگاري نكنند. اما بايد بدانيد كه اين داروها براي درمان اختلال شخصيت وابسته تاثيري ندارد و حتما بايد براي دريافت مشاوره روانشناسي اقدام كنيد. براي آشنايي با روش هاي درمان شخصيت وابسته كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شخصيت ها مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا در برخورد با شخصيت وابسته بايد به همه تقاضاي او پاسخ مثبت داد؟

خير. پاسخ مثبت به همه خواسته هاي شخص داراي شخصيت وابسته، بر ميزان وابستگي دامن مي‌زند. در برخورد با وي بايد حس استقلال و اعتماد به نفس را در او تقويت كرد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: برخورد با شخصيت وابسته


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: برخورد با شخصيت وابسته،
موضوع:
[ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۳:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص آسنترا يا سرترالين يكي از داروهاي شايع براي درمان افسردگي است. افسردگي يكي از رايج‌ترين اختلالات رواني است كه با افزايش درگيري‌هاي رواني امروزي انسان‌ها، بروز آن گسترده‌تر هم خواهد شد. بنابراين بايد بدانيد كه چگونه مي‌توان به صورت درست با اين بيماري برخورد كرد. درمان دارويي يكي از راه‌هاي كنترل افسردگي است اما متاسفانه بسياري از مصرف كنندگان به دليل عدم آگاهي كافي، خودسرانه اين داروها را مصرف مي‌كنند و با وابستگي و مشكلات حاد مواجه مي‌شوند. بنابراين قبل از شناخت كامل يك دارو و تجويز يك متخصص، هرگز آن‌ها را مصرف نكنيد. در ادامه اين مطلب به بررسي كامل قرص آسنترا مي‌پردازيم. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه داروهاي ضد افسردگي كليك كنيد.

منبع: قرص آسنترا چيست

قرص آسنترا و موارد مصرف آن

سرترالين كه با نام‌هاي زُلفت يا آسنترا نيز موجود است، يك داروي ضد افسردگي و از خانواده مهاركننده‌هاي بازجذب سروتونين مي‌باشد. اين دارو عموما براي درمان افسردگي، وسواس، فوبياها و اختلال ملال پيش از قاعدگي استفاده مي‌شود. گروهي نيز اين دارو را به عنوان داروي تاخيري استفاده مي‌كنند كه هرگز پيشنهاد نمي شود چراكه ممكن است اثر عكس بگذارد. البته ممكن است برخي از متخصصان، براي درمان مشكلات كاملا جسماني و بدون ربط به افسردگي اين دارو را تجويز كنند. بنابراين بايد بدانيد كه اثرات اين دارو چيست و در صورت وجود جايگزين، از پزشك خود بخواهيد جايگزين آن را به شما معرفي كند.

براي آشنايي بيشتر با ساير داروهاي اعصاب و روان كليك كنيد.

عوارض مصرف آسنترا

تمام داروها، مخصوصا داروهاي روانشناختي داراي عوارضي هستند كه بايد آن‌ها را بشناسيد تا نگراني كمتري در مورد مصرف آن‌ها داشته باشيد. اگر واكنش‌هاي حساسيتي مانند خارش، سوزش، تنگي نفس و تورم داشتيد حتما به اورژانس مراجعه نماييد.

1. عوارض شايع و جانبي آسنترا

-احساس خواب آلودگي و خستگي
-بي خوابي يا آشفتگي
-احساس تهوع، اسهال و كاهش اشتها
-عرق كردن بدن و دست‌ها
-احساس لرز
-بروز مشكلات جنسي مانند كاهش تحريك و ناتواني در رسيدن به ارگاسم
-كاهش وزن

2. ساير عوارض مصرف آسنترا كه در صورت بروز بايد فورا به پزشك مراجعه كنيد

-تشنج
-تاري ديد، درد يا تورم چشم
-سردرد، سرگيجه احساس ضعف شديد و تب
-بروز مشكلات حافظه و افزايش بيش از حد انرژي
-ناتواني در حفظ تعادل، گرفتگي يا پرش عضلاني
-بزرگي يا احساس كشيدگي در پستان‌ها يا ترشح شير در خانم‌ها
-خونريزي‌هاي غيرطبيعي يا نقاط قرمز در پوست
-وجود افكار هيجاني و رقابتي كه باعث انجام ريسك ها غيرمعمول و پرانرژي بودن افراطي مي شود.

براي كسب اطلاعات در زمينه علائم افسردگي كليك كنيد.

 

تداخلات دارويي آسنترا

داروهاي خانواده بازدارنده‌هاي بازجذب سروتونين مانند قرص آسنترا، نبايد با داروهاي گروه بازدارنده‌هاي مونوآمين اكسيداز مصرف شود، چرا كه باعث تداخل دارويي و مسموميت مي‌شود. مسموميتي كه حتي ممكن است منجر به مرگ نيز بشود. مصرف همزمان آسنترا با داروهاي افزايش دهنده سروتونين مانند داروهاي محرك (اسكتازي و…) باعث مسموميت سروتونيني و مرگ مي‎شود. همچنين مصرف همزمان آن با داروهاي ضد افسردگي ديگر مانند فلوكستين، تريپتوفان و… مي‌تواند منجر به مسموميت گردد.

مصرف سرترالين با هر نوع ماده آرامبخش، خواب آور يا انرژي زا ممنوع است. الكل، ماري جوانا، آنتي هيستامين‌ها، سيتريزين، داروهاي ضداضطراب و آرامبخش مانند آلپرازولام، ديازپام و زولپيدوم نيز با آسنترا تداخل دارند. حتي آرامبخش‌هاي عضلاني مانند استامينوفن كدئين نيز ممكن است باعث بروز مسموميت شود. همچنين مصرف آسپيرين مي‌تواند باعث تشديد خطر خونريزي ناشي از سرترالين گردد.

 

موارد منع مصرف

هرگز از اين دارو براي چاقي يا لاغري استفاده نكنيد. مصرف آسنترا در دوران بارداري هنوز مجاز نيست و ممكن است باعث خطر خونريزي و كاهش وزن نوزاد شود. بنابراين از مصرف آسنترا در دوران بارداري اجتناب نماييد و يا در صورت لزوم با پزشك خود مشورت كنيد. در صورتي كه فرد علائم و افكار خودكشي را از خود نشان مي‌دهد، سريعا مصرف دارو را قطع كنيد و با پزشك تماس بگيريد. همچنين مصرف اين دارو براي كودكان ممنوع است.

بيشتر بخوانيد : درمان افسردگي شديد

سخن آخر

توجه داشته باشيد كه درمان دارويي براي اختلالات روانشناختي، راه ميانبر و آسان‌ترين راه است، اما لزوما بهترين راه نيست. بنابراين قبل از درگير شدن و مصرف ماده‌اي اعتياد آور، به روانشناس مراجعه كرده و سعي كنيد از طريق روان درماني مشكل خود را برطرف كنيد؛ راهي كه هم كم خطرتر و هم بلندمدت‌تر است. شايد هزينه مالي و زماني بيشتري براي روان درماني بگذاريد اما اولين قدم در درمان افسردگي و اختلالات روانشناختي، مراجعه به روانشناس است. در صورت تشخيص روانشناس و حاد بودن مشكل، دارو درماني نيز در كنار روان درماني اضافه مي‌شود اما مصرف دارو به تنهايي راهكاري موثر نيست. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره افسردگي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

قرص آسنترا براي چه مدت بايد مصرف شود؟

مدت زمان مشخص و دقيقي براي مصرف اين دارو وجود ندارد و با توجه به شرايط هر فرد و توسط پزشك تعيين مي‌شود. لازم به ذكر است كه براي نتيجه بخش بودن دارو، بايد از روان درماني نيز استفاده نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص آسنترا چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص آسنترا چيست،
موضوع:
[ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۹:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مركز مشاوره روانشناسي قائم شهر كجاست؟ آيا از خدماتي كه در مراكز روانشناسي مختلف ارائه مي‌شود اطلاعي داريد؟ مشاوره روانشناسي يكي از خدماتي است كه توسط متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران، روانشناسان و روان پزشكان ارائه مي‌شود. استفاده از اين خدمات تنها به كساني كه داراي مشكل خاصي هستند اختصاص ندارد بلكه بسياري از افراد براي ارتقاي وضعيت روحي خود يا براي كسب اطلاعات در مورد وضعيت هوشي فرزندانشان از آن استفاده مي‌كنند. ما در ادامه به معرفي بهترين مراكز مشاوره روانشناسي قائم شهر و خدمات ارائه شده توسط آن‌ها پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

منبع: مشاوره روانشناسي قائم شهر

مشاوره روانشناسي قائم شهر

مركز مشاوره و روانشناسي از جمله مراكزي است كه خدمات مرتبط با بهبود و ارتقاي وضعيت روان را به عموم مردم ارائه مي‌دهند. كارشناساني كه در اين مراكز خدمات رساني مي‌كنند مشاور، روانشناس و روان پزشكان را در بر مي‌گيرند. هر كدام از اين متخصصين مي‌توانند در زمينه‌هاي مختلف به شما كمك كنند. براي مثال زماني كه مشكلات روان شناختي به دارو نياز دارند روان پزشكان به كمك افراد مي‌آيند. زماني كه وضعيت‌هاي روان شناختي با استفاده از خدمات روان درماني و به طور كل درمان‌هاي گفت و گو محور قابل بهبود هستند روانشناسان به ارائه خدمات مشاوره مي‌پردازند و زماني كه افراد براي مشورت در مورد موضوعاتي نظير تصميم گيري شغلي و تحصيلي نياز به كمك دارند، مشاوران به كمك آن‌ها مي‌آيند. براي دريافت مشاوره تلفني در تمامي زمينه هاي ذكر شده كليك كنيد.

 

انواع خدمات ارائه شده در مركز مشاوره روانشناسي

شايد براي شما جاي سوال باشد كه در مركز مشاوره روانشناسي قائم شهر دقيقا چه خدماتي ارائه مي‌شود و چه كساني مي‌توانند به آن‌ها مراجعه نمايند. از جمله مهم‌ترين خدمات ارائه شده در اين مراكز مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

– درمان اختلالات روانشناختي فردي نظير افسردگي، اضطراب، وسواس، اعتياد و…

– درمان مشكلات بين فردي، ارتباطي و اختلالات شخصيتي

– بهبود مشكلات مرتبط با ازدواج از طريق خدمات تخصصي زوج درماني

– بهبود مشكلات و تنش‌هاي بين اعضاي خانواده از طريق خدمات تخصصي خانواده درماني و مشاوره خانواده

– بهبود مشكلات مرتبط با عملكرد جنسي از طريق خدمات تخصصي سكس تراپي و مشاوره جنسي

– ارائه مشاوره قبل از ازدواج

– بهبود اختلالات رفتاري و مشكلات رشدي كودكان

– بررسي وضعيت هوشي كودكان و انجام ساير تست‌هاي روانشناسي

– ساير خدمات مركز شامل مشاوره تحصيلي ، مشاوره شغلي ، مشاوره طلاق ، مشاوره خيانت و … مي‌شود.

 

خصوصيات بهترين مركز مشاوره روانشناسي قائم شهر

براي اينكه بتوانيد مراكز تخصصي را از ساير مراكز كه به ارائه خدمات غير علمي مي‌پردازند، تشخيص دهيد در نظر گرفتن برخي ملاك‌ها مي‌تواند به شما كمك كند. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هايي كه بهترين مراكز مشاوره را از سايرين جدا مي‌كند بايد به موارد زير اشاره كرد:

1- داشتن مجوز رسمي

اولين ملاكي كه قبل از مراجعه به مراكز روانشناسي بايد به آن توجه نماييد برخورداري از مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي كشور يا سازمان بهزيستي است. مراكزي كه فاقد مجوز معتبر هستند قابل اطمينان نبوده و اجازه ارائه خدمات درماني را ندارند.

2- مركز مشاوره روانشناسي قائم شهر | برخورداري از متخصصين حرفه اي

يك مركز مشاوره حرفه‌اي بايد بتواند در زمينه‌هاي مختلف به مردم خدمات ارائه كند. از همين رو لازم است كه از متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران و روانشناسان مجرب در جهت ارتقاي كيفيت خدمات روانشناسي كمك بگيرد. روانشناسان براي ارائه خدمات درماني بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. هم چنين دوره‌هايي كه متخصصان در زمينه درمان اختلالات مختلف گذرانده‌اند و سابقه كار تجربي آن‌ها مي‌تواند راهنماي خوبي براي انتخاب يك مركز مشاوره باشند.

3- استفاده از روش هاي نوين درمان

امروزه براي اكثر مشكلات و وضعيت‌هاي روان شناختي درمان‌هاي حرفه‌اي و خاصي طراحي شده است. براي مثال درمان شناختي- رفتاري و رويكردهاي مرتبط با آن نظير رويكرد طرحواره درماني و درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يا همان اكت، امروزه در سراسر دنيا براي بهبود انواع مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي، وسواس، مشكلات زناشويي و… به كار گرفته مي‌شوند. يك مركز مشاوره معتبر بايد بتواند با متودهاي جديد دنيا خود را منطبق كرده و از روش‌هاي جديد درمان براي كمك كردن به مراجعين استفاده نمايد.

4- مركز مشاوره روانشناسي قائم شهر | داشتن تجهيزات كافي

يكي از كارهاي اصلي مراكز روانشناسي گرفتن تست و آزمون‌هاي رواني مختلف از افراد است. از همين رو مراكز مشاوره بايد از تجهيزات كافي براي گرفتن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تشخيص انواع مشكلات روانشناختي برخوردار باشند. هم چنين امروزه براي رفع مشكلاتي نظير بيش فعالي كودكان در كنار درمان‌هاي دارويي و روانشناختي از ابزارهاي خاصي نظير نوروفيدبك و بايوفيدبك نيز استفاده مي‌شود كه وجود آن‌ها در مراكز مي‌تواند به تجهيز هرچه بيشتر آن‌ها كمك نمايد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

5- ارائه خدمات متنوع

بهترين مراكز مشاوره كشور امروزه مراكزي هستند كه علاوه بر امكان مراجعه حضوري، خدمات تلفني و آنلاين را نيز براي مراجعان خود فراهم مي‌كنند. اين خدمات به مراجعين كمك مي‌كنند تا از هرجاي كشور براي بهبود يا ارتقاي وضعيت روحي و رواني خود با متخصصين تماس بگيرند و با محدوديتي در اين زمينه مواجه نباشند. براي دريافت هر كدام از خدمات زير به صورت غير حضوري كليك كنيد.

مشاوره تلفني خيانت

مشاوره خانواده تلفني

مشاوره تلفني ازدواج

مشاوره جنسي تلفني

مشاوره تلفني كودك

 

آدرس مركز مشاوره روانشناسي قائم شهر

1- مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو – 02191002360

2- مشاوره روانشناسي آواژه – 02166419012

 

براي دريافت مشاوره از برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.


سوالات متداول

آيا روانشناس دارو هم تجويز مي كند؟

خير، روانشناسان باليني از اطلاعات دارويي برخوردارند اما از اين اطلاعات تنها در جهت ارزيابي مراجعاني كه نياز به مداخلات دارويي و شناختي دارند، استفاده مي‌كنند و در اين شرايط فرد را به يك روان پزشك ارجاع مي‌دهند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره روانشناسي قائم شهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۴:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی