مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

علائم اعتياد به كميكال كدامند ؟ كميكال يك ماده مخدر صنعتي جديد با نام ديگر ماري‌جواناي صنعتي است كه اكثراً موردعلاقه و مصرف جوانان قرار مي‌گيرد. اين ماده عوارض كوتاه و طولاني‌مدت بسيار زياد و متنوعي دارد. بااين‌حال عده زيادي از افراد با اين عوارض آشنا نيستند. همين موضوع باعث شده كه بسياري از جوانان با اين خيال كه مصرف كميكال اعتيادآور نيست يا عوارض زيادي ندارد، به دام افتند. همچنين مشكلات بيشتري كه مصرف اين ماده براي ترك ايجاد مي‌كند سبب مي‌شود بسياري قيد دست كشيدن از مصرف آن را زده و درنهايت دچار عوارض شديد كميكال مي‌گردند. تمام اين موضوعات لزوم راهنمايي گرفتن از مشاوران و بالا بردن ميزان آگاهي خود از عوارض و نشانه‌ها و نيز نحوه ترك اين ماده مخدر را نشان مي‌دهد.

 

منبع : علائم اعتياد به كميكال

 

علائم اعتياد به كميكال

همان‌طور كه گفته شد، برخلاف عقيده اكثر مصرف‌كنندگان، كميكال عوارض متعددي ازجمله جسمي و رواني دارد. اين ماده با اتصال به گيرنده‌هايي در مغز، ريه، كليه و كبد، بر بدن مصرف‌كننده اثر مي‌گذارد و عملكرد طبيعي مغز را تغيير مي‌دهد. مي‌توان علائم و نتايج استعمال اين ماده را به دو دسته كوتاه‌مدت و بلندمدت تقسيم كرد:

علائم اعتياد به كمكال در كوتاه‌مدت

  • سرگيجه
  • حالت تهوع
  • توهم ديداري و شنيداري
  • احساس سفر كردن در مكان و زمان
  • احساس سرخوشي غيرعادي
  • خنده‌هاي زياد و بي‌دليل
  • احساس آرام بودن زندگي
  • شل شدن عضلات و اعضا بدن
  • خواب‌هاي كوتاه و منقطع
  • عدم تعادل در هنگام صحبت
  • عدم تعادل در هنگام حركات و رفتار بدني
  • صحبت‌هاي نا به‌جا و گزاف‌گويي
  • افزايش فشارخون
  •  فرورفتن در كما به‌صورت كوتاه‌مدت

علائم اعتياد به كميكال در بلندمدت

  • كاهش قدرت حافظه
  • اختلال در به خاطر آوردن خاطرات و وقايع
  • كاهش توانايي عكس‌العمل نسبت به اتفاقات
  • افزايش احتمال ابتلا به اختلالات رواني
  • انزوا و گوشه‌گيري نسبت به جامعه و اطرافيان
  • عدم مسئوليت‌پذيري و فرار از وظايف
  • كاهش روابط اجتماعي

بايد خاطرنشان كرد كه مصرف طولاني‌مدت ماده كميكال باعث ايجاد تغييراتي در DNA و ساختار ژنتيكي افراد مي‌شود و مردان در صورت مصرف طولاني‌مدت ممكن است ديگر قادر به فرزند آوري نباشند.

غمگيني و احساس تنهايي، مانع ترك كميكال

از علائم اعتياد به كميكال كه در اثر مصرف ماده كميكال ايجاد مي‌شود، احساس تنها شدن و غم ناشي از اين احساس است. موضوعي كه سبب مي‌شود فرد ترك كردن را به دليل تنها بودن و نداشتن حمايت عاطفي، كاري سخت و مشكل در نظر بگيرد و نيز به دليل نداشتن آگاهي به ميزان كافي، همچنان در وسوسه مصرف دوباره باشد.

اين ويژگي، اهميت بالاي بهره‌مندي از راهنمايي‌هاي مشاور و روانشناس را براي كمك به ترك و از بين بردن باورهاي غلط پيرامون آن دوچندان مي‌كند.

كميكال چيست ؟

كميكال نوعي ماده مخدر تركيبي است كه با نام ديگر ماري‌جواناي صنعتي در بين جوانان جاافتاده است. اين ماده از تركيب پختن مريم‌گلي و ماده‌اي به نام مراسوئيت توليد مي‌شود. كميكال ماده‌اي اعتيادآور با قدرت روان‌گرداني بالا است. از جمله نام‌هاي ديگري كه براي اين ماده در بازار به كار مي‌رود عبارت‌اند از: نعناع جادويي، مريم‌گلي، گياه چوپان، برگ نبوت، سالي-دي، ماريا پاستورا، سالويا.

رده سني مصرف‌كنندگان اين ماده بسيار متنوع است؛ اما به دليل دسترسي‌پذيري آسان و نيز ارزان بودن كميكال، افراد جوان 18 تا 25 سال بيشترين قشر مصرف‌كننده محسوب مي‌گردند. جوانان مصرف‌كننده اين ماده، اكثراً در دورهمي ها و مهماني‌هاي شبانه خود و دوستانشان با اين ماده آشنا مي‌شوند. مصرف اين ماده به‌صورت اسپري يا به‌صورت استعمال در سيگار به كار مي‌رود. اگر علائم اعتياد به كميكال را در هر يك از بستگان يا آشنايان خود مي بينيد توصيه مي كنيم هر چه سريع تر با يك متخصص ترك اعتياد تماس بگيريد.

آيا كميكال اعتيادآور است ؟

بسياري از جوانان كميكال را به‌عنوان ماده مخدر مصرفي خود انتخاب كرده‌اند، زيرا به‌اشتباه فكر مي‌كنند كه اين نوع ماده عوارض جانبي خطرناكي ندارد و اعتيادآور نيست. بايد اشاره كرد كه اين تصور اشتباه از سوي توليدكنندگان ماري‌جوانا و نيز ساير مواد مخدر همواره بيان مي‌شود، اما موادي كه در تركيبات كميكال به كار مي‌رود جزو روان‌گردان‌ها و اعتيادآورهاي بسيار قدرتمندي به شمار مي‌روند.

ميزان اثر ماده كميكال به حدي است كه حتي با يك‌بار مصرف فرد نيز مي‌تواند باعث اعتياد مصرف‌كننده شود. فرد بعد از اولين استعمال خود، به خواب عميقي مي‌رود كه بسيار لذت‌بخش گزارش مي‌شود. همچنين بعد از بيدار شدن، هنوز هم ميل به مصرف دارند.

آيا مصرف كميكال مي‌تواند باعث اووردوز شود ؟

مشتقات طبيعي و سنتي مواد مخدر اغلب خطري مثل اووردوز و مرگ ندارند ولي نوع صنعتي و دست‌ساز آن‌ها همچون كميكال به دليل قدرت روان‌گرداني بالا مي‌تواند ريسك اووردوز و مرگ را بالا ببرد. درواقع مصرف كميكال تأثير عميق و شديدي روي بدن وارد مي‌كند و مي‌تواند منجر به تغييرات شديد فشارخون و حتي ايست قلبي گردد. گاهي افراد ممكن است نشانه‌هايي همچون علائم سكته مغزي را نيز به‌صورت كوتاه‌مدت نشان دهند. اگر علائم اعتياد به كميكال را در هر يك از بستگان يا آشنايان خود مي بينيد توصيه مي كنيم هر چه سريع تر با يك متخصص ترك اعتياد تماس بگيريد.

ترك مصرف ماده كميكال

افرادي كه براي اولين بار به سمت مصرف كميكال كشيده مي‌شوند، اغلب به دليل دستيابي به حالت‌هايي همچون سرخوشي، احساس توانمندي، ارضاي حس كنجكاوي، داشتن آرامش و نيز داشتن خلق‌وخوي بهتر آن را امتحان مي‌كنند؛ اما بسياري از آن‌ها با تنها چند پك استعمال كميكال دچار اعتياد به مصرف آن مي‌شوند. به دليل تجربه حالا خوشايندي كه از مصرف اين ماده مخدر در افراد ايجاد مي‌شود، بسياري از آن‌ها علاقه‌اي به ترك مصرف نشان نمي‌دهند. آن‌ها اعتياد خود را انكار مي‌كنند و معتقدند هر وقت كه بخواهند مي‌توانند كميكال را كنار بگذاردند. درحالي‌كه با مصرف هر چه بيشتر اين مخدر، عوارض با شدت بيشتري بروز كرده و تأثيرات ماندگارتر بر فرد مي‌گذارد. همين موضوع ترك اين ماده را با مشكل مواجه كرده و مصرف‌كنندگان را نيازمند بهره بردن از مشاوره‌هاي روانشناسان و متخصصين حوزه ترك اعتياد مي‌كند.

علائم و نشانه‌هاي ترك كميكال

  • غصه خوردن تشنج
  • گريه‌هاي طولاني‌مدت
  • افسردگي ناشي از مصرف مواد
  • گوشه‌گيري و منزوي شدن
  • تكرار صحبت‌هاي عاميانه
  • استفاده از كلمات نامربوط

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۰۵:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دير آمدن نوجوانان به خانه براي بسياري از پدر و مادرها تبديل به يك چالش اساسي مي‌شود. از يك سو نوجوانان به دنبال به‌دست‌آوردن استقلال خود هستند؛ به همين خاطر معمولاً شما مثل دوران كودكي نمي‌توانيد آن‌ها را كنترل كنيد. از سوي ديگر دير آمدن آن‌ها و خطراتي كه ممكن است براي‌شان پيش بيايد باعث نگراني بسياري از والدين خواهد شد. در اين مواقع بسياري از والدين برخوردهاي تندي با فرزندشان مي‌كنند. اما بايد گفت كه اين كارها تنها شرايط را بدتر خواهد كرد. به همين خاطر بهتر است راهكارهاي ديگري را براي حل اين مساله امتحان كنيد. اگر احساس مي‌كنيد نمي‌توانيد راجع به اين موضوع با فرزندتان به توافق برسيد بهتر است مشاوره نوجوان و خانواده دريافت نماييد.

 

منبع : دير آمدن نوجوانان به خانه

 

دليل دير آمدن نوجوانان به خانه

پيش از هر چيز بايد با دلايل دير آمدن نوجوانان آشنا شويم. اين موضوع باعث مي‌شود شما شناخت بهتري از شرايط پيدا كنيد و طبيعتاً قدرت كنترل‌تان نيز بالاتر خواهد رفت. واقعيت اين است كه فرزند شما در سنين حساسي قرار گرفته است. آن‌ها در حال تبديل‌شدن به يك بزرگسال هستند. به همين خاطر تلاش مي‌كنند تا به شما و همه اعضاي جامعه نشان بدهند كه ديگر بچه نيستند. يكي از كارهايي كه براي رسيدن به اين هدف انجام مي‌دهند دير به منزل آمدن است. در حقيقت آن‌ها با اين كار مي‌خواهند به شما نشان بدهند كه ديگر مانند يك كودك از قوانين‌تان پيروي نمي‌كنند.

نوجوانان در اين سنين در حال شكل‌دادن به قوانين خاص خودشان هستند. اين رفتار از نظر روان‌شناسان توسعه فردي ناميده مي‌شود؛ و به معناي اين است كه فرزند شما در حال شكل‌دادن به شخصيت مستقل خود است. به‌طوركلي مي‌توان گفت كه دير به منزل آمدن نوجوانان يك بخش طبيعي از مراحل رشد آن‌هاست. به همين خاطر بهترين راهكار اين است كه در مقابل آن برخورد سنگيني نداشته باشيد؛ و اجازه بدهيد آن‌ها به‌سلامت از اين دوره عبور كنند. براي آشنايي بيشتر با نياز به استقلال طلبي در نوجوانان كليك كنيد.

چطور با دير آمدن نوجوان برخورد كنيم؟

همان‌طور كه گفتيم دير به خانه آمدن فرزند شما بخشي از جريان طبيعي رشد او است. به همين خاطر والدين بايد اين بخش از رفتار فرزندشان را بپذيرند و با درك بالاتري با آن برخورد كنند. بااين‌حال اين موضوع اصلاً به معناي آن نيست كه شما نبايد هيچ واكنشي در مقابل دير آمدن فرزندتان نشان بدهيد. دير آمدن نوجوانان علاوه بر اينكه براي خود آن‌ها خطرات بسياري را به همراه دارد قوانين خانه شما را نيز از بين مي‌برد و احتمال دارد الگوي نامناسبي براي فرزندان كوچك‌تر به وجود آيد. به همين خاطر بايد فكري به حال اين شرايط كرد. پيشنهاد مي‌شود حتما مقاله سن تنها بيرون رفتن را نيز مطالعه كنيد. در ادامه نيز راهكارهايي براي مقابله با دير آمدن نوجوان تان آورده‌ايم.

از برخوردهاي تند اجتناب كنيد

يكي از ويژگي‌هاي مهم دوره نوجواني سركشي و لجبازي است. نوجوانان براي اثبات اينكه بزرگ شده‌اند معمولاً سعي مي‌كنند تا با صحبت‌هاي شما مخالفت كنند. در واقع آن‌ها از اين طريق مي‌خواهند تا هويت مستقل خود را نشان بدهند. آن‌ها تلاش مي‌كنند تا با مخالفت كردن به شما نشان بدهند ديگر آن كودكي نيستند كه بدون فكركردن همه قوانين شما را مي‌پذيرفت. به همين خاطر اولين نكته‌اي كه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه از برخوردهاي تند با فرزندتان خودداري كنيد. اين كارها تنها باعث لجبازي بيشتر نوجوان و پيچيده شدن شرايط مي‌شود.

با فرزندتان صحبت كنيد

در يك فضاي آرام و دوستانه با فرزندتان صحبت كنيد. نگراني‌هاي خود و دلايلي كه براي مخالفت‌تان با دير آمدن او داريد را بيان كنيد. بااين‌حال به‌خاطر داشته باشيد كه اگر در صحبت‌هاي‌تان همدلي وجود نداشته باشد به نتيجه‌اي نخواهيد رسيد. به همين خاطر در ابتداي صحبت‌هاي‌تان از عبارت‌هايي مانند اين استفاده كنيد: “مي‌دانم كه بزرگ شده‌اي و دلت مي‌خواهد …” از اين طريق فرزند شما احساس خواهد كرد تا حدودي او را درك مي‌كنيد و اين باعث مي‌شود تا با تفاهم بيشتري با يكديگر گفت‌وگو كنيد.

يك توافق دونفره ايجاد كنيد

يادتان باشد كه در طول صحبت‌كردن قرار نيست شما طرف مقابل‌تان را راضي كنيد دقيقاً مثل خودتان فكر كند. بلكه قرار است با كمك يكديگر به يك نتيجه‌گيري مشترك برسيد. براي رسيدن به چنين نتيجه‌اي هر دوي شما مي‌بايست تا حدودي از خواسته‌هاي خود كوتاه بياييد و با خواسته‌هاي طرف مقابل موافقت كنيد. در غير اين صورت هرگز نمي‌توانيد به نتيجه‌اي برسيد كه هر دو نفر راضي باشيد. براي مثال سعي كنيد ساعتي را براي بودن در خانه تنظيم كنيد. اما اين ساعت را باتوجه‌به مقررات خود، خانه و همين‌طور دلخواه فرزندتان تنظيم كنيد.

حريم شخصي و فضاي آرام در خانه

روان‌شناسان معتقدند بسياري از مواقع نوجواناني دير به خانه مي‌آيند كه در خانه دچار مشكلاتي هستند. يكي از اين مشكلات مي‌تواند نداشتن حريم خصوصي در خانه باشد. در واقع آن‌ها به اين خاطر كه در خانه راحت نيستند سعي مي‌كنند زمان خود را در محيط بيرون از خانه بگذرانند. به همين خاطر سعي كنيد فضاي آرامش و دوستي را در خانه ايجاد كنيد و حريم شخصي فرزندتان را رعايت كنيد. اين شرايط باعث خواهد شد تا نوجوان نيز انگيزه بيشتري براي ماندن در خانه داشته باشد. پيشنهاد مي‌شود درباره روانشناسي نوجوان نيز مطالعه داشته باشيد.

دير آمدن نوجوان و اهميت مشاوره

دير آمدن نوجوان به خانه موضوعي نيست كه به‌راحتي بخواهيد از كنار آن عبور كنيد. اين دير آمدن‌ها خطرات بسياري را براي فرزندتان به همراه خواهد داشت. به‌علاوه بسياري از مواقع اين رفتار شكل لجبازي با والدين پيدا مي‌كند. در چنين شرايطي احتمال اينكه شما بتوانيد با استفاده از راهكارهاي بالا مشكلات خود را حل كنيد بسيار كمتر خواهد بود. در چنين مواردي بهتر است درباره نيازهاي اساسي نوجوانان اطلاعات بيشتري كسب كنيد.

بسياري از مواقع والدين برخورد نامناسبي با اين رفتار فرزندشان خواهند داشت. دير يا زود شما از دير آمدن‌ها و حرف گوش نكردن‌هاي فرزندتان خسته مي‌شويد و اين شرايط شما را در وضعيتي قرار مي‌دهد كه با فرزندتان درگير مي‌شويد. اما همانطور كه گفتيم رفتارهاي تند فقط شرايط را بدتر مي‌كنند. به همين خاطر مي‌توان گفت شما در يك چرخه معيوب قرار مي‌گيريد كه بيرون آمدن از آن كار ساده‌اي نيست. در چنين شرايطي بهتر است براي حل اين مشكل از مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا با استفاده از يك روش مناسب مشكلي كه ميان شما و فرزندتان پيش آمده است را برطرف كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

چطور به فرزندم بگويم كه بايد قبل از 9 شب در خانه باشد؟

با فرزندتان صحبت كنيد و دلايل خود را براي اين موضوع به او توضيح دهيد. سعي كنيد دلايل فرزندتان را نيز بشنويد. سپس با يكديگر بر سر يك ساعت مشخص به توافق برسيد. به خاطر داشته باشيد كه شما نمي‌توانيد فرزندتان را مجبور كنيد تنها به حرف شما گوش كند و از خودش نظري نداشته باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

 

منبع : دير آمدن نوجوانان به خانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۶:۰۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مصرف همزمان ب2 با ترياك يكي از انواع چند مصرفي مواد مخدر است كه با توجه به شيوع استفاده از قرص ب2 در ميان معتادين به ترياك تبديل به پديده‌اي رايج شده است. قرص ب2 يكي از انواع مواد مخدر است كه تأثير بالايي در كاهش علائم ترك ترياك داشته و علاوه بر اين به دليل خاصيت سم‌زدايي بالايي كه دارد معمولاً براي منفي كردن تست اعتياد به ترياك از آن استفاده مي‌شود. متأسفانه كمتر كسي به اين موضوع توجه مي‌كند كه ب2 يا بوپرنورفين خود خاصيت اعتيادآوري بالايي دارد و استفاده خودسرانه از آن نه‌تنها باعث ترك اعتياد نمي‌شود بلكه اعتياد به ب2 را نيز به آن اضافه خواهد كرد. استفاده همزمان از دو يا چند ماده مخدر معمولاً به دليل افزايش تأثير هريك از آن‌ها اتفاق مي‌افتد اما درعين‌حال مي‌تواند باعث بيشتر شدن عوارض اعتياد شده و فرايند ترك را نيز با مشكل مواجه مي‌كند.

 

منبع :  مصرف همزمان ب2 با ترياك آيا منجر به تشنج مي‌شود

 

قرص ب2 چيست؟

ب2 يا بوپرنورفين نام دارويي است كه با الهام از ساختار شيميايي ترياك و ساير مشتقات آن تهيه شده است. اين دارو اگرچه نسبت به برخي اوپيوم‌هاي قوي، تأثيرگذاري ضعيف‌تري دارد اما بااين‌حال مصرف خودسرانه آن مي‌تواند باعث بروز اعتياد به بوپرنورفين در فرد شود. از اين دارو معمولاً در مراكز ترك اعتياد و براي كاهش علائم جسمي ناخوشايند ترك ترياك و ساير مواد افيوني استفاده مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با ب 2 يا بوپرنورفين كليك كنيد.

 

ماده مخدر ترياك

ترياك يا اوپيوم نام قديمي‌ترين ماده مخدر شناسايي شده است. اين مخدر و تمامي مشتقات آن با اتصال به گيرنده‌هاي خاصي در مغز باعث ترشح بيشتر مسكن‌هاي طبيعي در بدن مي‌شوند و از اين طريق فرد احساس آرامش و سبكي مطلوبي را تجربه خواهد كرد. ترياك و تمامي مشتقات آن ازجمله ب2 يا بوپرنورفين باعث كاهش فعاليت دستگاه عصبي مركزي شده و همچنين مهار رفتاري را در فرد كاهش مي‌دهند. براي آشنايي بيشتر با نشانه ها و عوارض مصرف ترياك كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست  

مصرف همزمان ب2 با ترياك

مصرف همزمان ب2 با ترياك پديده‌اي است كه در ميان مصرف‌كنندگان ترياك و مشتقات آن گسترش پيدا كرده است. استفاده همزمان از اين دو ماده مخدر مي‌تواند باعث افزايش اثرات نامطلوب آن شده و حتي منجر به مسموميت يا اوردوز در فرد شود. در ادامه به مهم‌ترين دلايلي كه براي بروز اين چندمصرفي وجود دارد اشاره خواهيم كرد:

1. بالا بردن لذت

يكي از اصلي‌ترين دلايل بروز چند مصرفي در ميان معتادان تمايل آن‌ها به تجربه لذتي است كه در مصرف جداگانه هريك از اين مواد اتفاق نمي‌افتد. با توجه به اينكه ترياك و ب2 هردو جزء يك خانواده دارويي هستند مصرف همزمان آن‌ها باعث افزايش تاثيرگذاري و درنتيجه لذت بيشتر در فرد مي‌شود.

2. مصرف همزمان ب2 با ترياك | كاهش نشانه‌هاي منفي

معتادين به مواد مخدر معمولاً پس از گذشت مدتي و به تجربه متوجه اين موضوع خواهند شد كه برخي از انواع مواد مخدر مي‌توانند اثر يكديگر را تشديد كرده و يا نشانه‌هاي منفي مصرف يكديگر را كاهش دهند. اين موضوع مي‌تواند به دليلي براي مصرف همزمان تبديل شود. با توجه به اينكه ب2 مي‌تواند تا حد زيادي نشانه‌هاي ناخوشايند ناشي از عدم استفاده ترياك را در بين معتادين به ترياك كاهش دهد، احتمالاً سوءمصرف كنندگان اين ماده از ب2 براي كاهش اين نشانه‌ها در شرايطي كه به ترياك دسترسي ندارند، استفاده مي‌كنند و اين مي‌تواند باعث بروز اعتياد به بوپرنورفين در فرد شود.

3. ترك اعتياد ناموفق

همان‌طور كه گفته شد استفاده از داروي ب2 يكي از درمان‌هاي دارويي است كه براي ترك اعتياد به ترياك يا ساير مشتقات آن مورداستفاده قرار مي‌گيرد. اما درصورتي‌كه به شكل صحيح و علمي از آن استفاده نشود، مي‌تواند باعث بروز مشكلات بسياري ازجمله اعتياد به بوپرنورفين يا ب2 شود. درصورتي‌كه فرد نتواند به‌طور كامل ترياك را ترك كند و يا مصرف مجدد را شروع نمايد، دچار مصرف همزمان ب2 با ترياك خواهد شد.

4. تلاش براي منفي كردن تست اعتياد

بسياري از معتادان به انواع مواد اعتيادآور براي منفي كردن تست اعتياد خود از ب2 استفاده مي‌كنند. با توجه به خاصيت اعتيادآوري بالاي اين دارو احتمال دارد كه اين شيوه استفاده باعث بروز اعتياد به ب2 شده و درنتيجه چندمصرفي اين قرص را با ساير مواد مخدر به همراه داشته باشد.

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده

عوارض مصرف همزمان ب2 با ترياك

اعتياد به چند نوع ماده مخدر در كنار لذت بيشتري كه به همراه دارد، باعث چند برابر شدن عوارض اعتياد نيز خواهد شد. استفاده همزمان از بوپرنورفين و ترياك عوارضي را به همراه خواهد داشت كه در ادامه به برخي از آن‌ها اشاره خواهيم كرد.

1. افزايش احتمال مسموميت دارويي

با توجه به اينكه اين دو دارو از يك خانواده هستند، استفاده از آن‌ها مي‌تواند باعث افزايش افيون در خون شده و احتمال اوردوز را افزايش دهد. علاوه بر اين در شرايطي كه فرد يكي از اين مواد را استفاده كرده، به دليل تأثيري كه بر قوه تشخيص وي خواهد گذاشت احتمال دارد كه از داروي ديگر به مقدار بيشتري استفاده كند و از اين طريق دچار مسموميت شود.

2. مصرف همزمان ب2 با ترياك | سخت شدن ترك اعتياد

به‌طوركلي استفاده از دو يا چند ماده مخدر به‌صورت همزمان باعث پيچيده و طولاني‌تر شدن فرايند ترك اعتياد مي‌شود. علاوه بر اين احتمال شكست در ترك اعتياد نيز افزايش پيدا مي‌كند. به همين خاطر درصورتي‌كه فردي در اطراف شما دچار اعتياد به دو يا چند ماده مخدر شده، بهتر است پيش از اقدام براي ترك از متخصصين روانشناسي اعتياد كمك بگيريد و با آگاهي كامل نسبت به شرايط و اولويت‌هاي درماني براي ترك اعتياد اقدام نماييد.

3. افزايش عوارض ناخوشايند

به‌طوركلي استفاده از مواد مخدر باعث بروز مشكلات جسمي و رواني بسياري براي فرد مي‌شود كه اعتياد همزمان مي‌تواند باعث بروز شديدتر يا سريع‌تر اين عوارض در فرد شود. ازجمله عوارض استفاده از ترياك و ساير مشتقات آن مي‌توان به بروز مشكلات گوارشي، اختلالات جنسي و كاهش سطح ايمني بدن اشاره كرد.

4. افزايش احتمال استفاده از ساير مواد مخدر

استفاده از هريك از انواع مواد مخدر به‌عنوان دروازه‌اي است كه فرد را به سمت استفاده از ساير مواد اعتيادآور نيز تحريك مي‌كند. با توجه به اينكه ترياك و تمامي داروهايي كه ساختاري مشابه با آن دارند، باعث كاهش مهار رفتاري در فرد مي‌شوند و تمايل به ريسك‌پذيري يا انجام رفتارهايي كه فرد در حالت عادي از انجام آن‌ها اجتناب مي‌كند را افزايش مي‌دهند، مصرف همزمان ب2 با ترياك مي‌تواند احتمال استفاده از ساير مواد مخدر را در فرد افزايش دهد.

 

مصرف همزمان ب2 با ترياك | ترك اعتياد

همان‌طور كه گفته شد مصرف همزمان دو يا چند ماده مخدر در كنار هم باعث پيچيده‌تر شدن فرايند درمان مي‌شود. پيچيده و طولاني شدن درمان نياز به انگيزه مضاعف فرد و همين‌طور حمايت بيشتر خانواده دارد. به همين خاطر بهتر است در كنار مراحل سم‌زدايي و ترك اعتياد به روش‌هاي فيزيولوژيك از درمان‌هاي روان‌شناختي نيز استفاده كنيد. وسوسه مصرف و بازگشت به اعتياد يكي از رايج‌ترين مشكلات افرادي است كه شايد بارها براي ترك اقدام كرده‌اند. اين موضوع به اين خاطر ايجاد مي‌شود كه فرد معمولاً جلسات بازپروري يا درمان جنبه رواني اعتياد را ناديده مي‌گيرد. ازجمله مهم‌ترين اقدامات درمان رواني اعتياد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. افزايش آگاهي

اصلي‌ترين اقدامي كه بايد در جلسات روان‌درماني صورت بگيرد اين است كه آگاهي فرد و خانواده نسبت به مواد مخدر، شيوه اثرگذاري آن بر بدن و همين‌طور وسوسه‌هاي مصرف مجدد افزايش پيدا كند. در اين شرايط توانايي مديريت وضعيت توسط فرد افزايش پيدا خواهد كرد. براي كسب اطلاعات در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد. 

2. مصرف همزمان ب2 با ترياك | كنترل وسوسه

در طي جلسات روان‌درماني ترك اعتياد به فرد نسبت به وسوسه‌هاي رواني كه پس از ترك در ذهن وي شكل مي‌گيرد، هشدار داده مي‌شود و همين‌طور راهكارهايي براي كنترل اين وسوسه نيز آموزش مي‌دهند. اين راهكارها با توجه به شرايط فرد مي‌تواند مسائلي مانند تكنيك‌هاي آرام‌سازي و ريلكسيشن يا توجه گرداني را شامل شود.

3. شناسايي علل زيربنايي

با پيشرفت جلسات روان‌درماني، درمانگر به فرد كمك مي‌كند تا علل اصلي و زيربنايي بروز اعتياد را پيدا كرده و براي رفع آن‌ها چاره‌اي بيانديشد. براي مثال ممكن است فرد به اين نتيجه برسد كه براي فرار از اضطراب و افزايش اعتمادبه‌نفس به سمت مواد مخدر تمايل پيدا كرده است. در اين صورت براي درمان اين مشكلات به وي كمك خواهد شد تا از اين طريق احتمال بازگشت به سمت مواد مخدر كاهش پيدا كند.

4. بهبود كيفيت زندگي

اعتياد باعث بروز مشكلات ثانويه بسياري در زندگي فرد مي‌شود كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به از دست دادن كار و يا وجهه اجتماعي اشاره كرد. در طي جلسات روان‌درماني، درمانگر براي بهبود شرايط زندگي به فرد كمك خواهد كرد.

5. مصرف همزمان ب2 با ترياك | خانواده‌درماني

علاوه بر فرد معتاد خانواده نيز بايد در بعضي از جلسات روان‌درماني شركت كنند. درمانگر بايد آگاهي خانواده را نيز از شرايط موجود و نحوه برخورد با فردي كه دچار اعتياد شده افزايش دهد. به‌علاوه خانواده افرادي كه درگير اعتياد به مواد مخدر هستند نيز مشكلات بسياري را تجربه مي‌كنند و در معرض آسيب‌هاي روحي و رواني بسياري هستند كه در طي اين جلسات براي بهبود شرايط به آن‌ها كمك مي‎‌شود. همچنين در جلسات خانواده‌درماني بر مشكلات پيش‌آمده ميان اعضاي خانواده و بهبود آن‌ها نيز تمركز مي‌شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

1.چرا فرد به دنبال استفاده همزمان از ب2 و ترياك مي‌رود؟

به دست آوردن لذت بيشتر، كاهش نشانه‌هاي ناخوشايند و يا تلاش براي منفي كردن نتيجه تست اعتياد به ترياك ازجمله دلايل مصرف هم‌زمان ب2 با ترياك است.

2.آيا امكان ترك اعتياد همزمان به ب2 و ترياك وجود دارد؟

بله، اگرچه در شرايط چند مصرفي درمان با مشكلات بيشتري مواجه مي‌شود اما در صورت همكاري بيمار احتمال ترك وجود دارد. بهتر است براي جلب حمايت و انگيزه فرد حتماً از مشاوره‌هاي رواني استفاده كنيد. براي كسب اطلاع در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

3.آيا مصرف ب2 اعتيادآور است؟

چنانچه اين دارو زير نظر پزشك و به دليل خاصي استفاده مي‌شود مانعي براي مصرف آن وجود ندارد اما با توجه به خاصيت اعتيادآوري بالاي اين دارو استفاده خودسرانه از آن مي‌تواند باعث اعتياد شود.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

منبع :  مصرف همزمان ب2 با ترياك آيا منجر به تشنج مي‌شود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۸:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعبير خواب دريا زماني معنا دارد كه رويا را در نزديكي سحر ببينيد و موضوع خواب برگرفته از حوادث روز نباشد. از نظر روانشناسان رويا شاهراهي به ضمير ناخودآگاه محسوب مي‌شود و در نزديكاي سحر كه خواب عميق شده، گويا دريچه‌هاي ورود به ناخودآگاه هم باز مي‌شوند. شايد همان بخشي از ذهن باشد كه معبران باستاني آن را دروازه‌اي به سوي عالم غيب مي‌دانند. بنابراين هر رويا را از دو جنبه مي‌توان تعبير كرد؛ بعد روانشناسي و بعد عرفاني. تعبير خواب هر آنچه كه باشد حال و برداشت شما از آن خواب هم تاثير بسياري بر معناي آن دارد. گاه خوابي معناي بدي دارد، اما شما هم در خواب و هم در بيداري احساس خوبي از ديدن آن خواب داريد، بنابراين علي رغم توضيحات زير مي‌توان گفت برداشت‌تان بسيار اهميت دارد. براي دريافت تعبير خواب تان مي‌توانيد مشاوره تلفني دريافت كنيد.

 

منبع  : تعبير خواب دريا

 

تعبير خواب دريا از نظر معبران باستاني

به عقيده معبران باستاني، ديدن حالت‌هاي مختلفي از دريا در خواب مي‌تواند تعابير متفاوتي نيز داشته باشد. در ادامه تعبير دريا را از منظر معبران باستاني و اسلامي مرور كرده‌ايم. براي ديدن انواع تعبير خواب كليك كنيد.

معني خواب دريا از نظر محمد بن سيرين

محمد بن سيرين از بزرگ‌ترين معبران باستاني است كه مي‌گويد : اگر فردي در خواب ببيند كه از آب دريا همچون يك آب گوارا مي‌نوشد، به اين معني است كه به همان اندازه از سوي شخصي به بيننده خواب مال و ثروت مي‌رسد.

اگر فردي در خواب ببيند كه در دريا غرق مي‌شود و روي آب مي‌ماند؛ به اين معني است كه او در زندگي واقعي به دليل طمع بيش از اندازه در دنيا غرق شده است.

ديدن خواب يك درياي آرام با آبي زلال و شفاف به اين معني است كه بيننده خواب شخصي عالم و فاضل مي‌باشد. تيره و كدر بودن آب دريا داراي تعبيري برعكس است.

اگر فردي در خواب ببيند كه از دور دريا را مي‌بيند اما هر چه مي‌رود به دريا نزديك نمي‌شود، به اين معني است كه فرد براي رسيدن به خواسته‌هايش نااميد مي‌شود.

معني‌ خواب دريا از نظر ابراهيم كرماني

ابراهيم كرماني مي‌گويد : اگر فردي در خواب ببيند كه در دريا شنا مي‌كند، به اين معني است كه او فرمانبردار يك مرد عالم و فاضل مي‌شود. اگر ببيند كه در ميان دريا متحير است به اين معني است كه وارد يك كار پر خطر مي‌گردد و در نهايت اگر فرد در خواب ببيند كه پس از شنا كردن از آب دريا خارج مي‌شود؛ به اين معني است كه غمي در زندگي ندارد.

معني‌‌ خواب دريا از نظر جابر مغربي

به عقيده جابر مغربي، خوردن آب دريا بدون هيچ پيامدي، اشاره به اين موضوع دارد كه بيننده خواب بر افراد ظالمي پيروز مي‌شود. اگر فردي در خواب ببيند كه از آب شور دريا مي‌خورد، به اين معني است كه بيننده خواب از به دست آوردن روزي حلال مي‌گذرد و مال و ثروتي را از طريق حرام به دست مي‌آورد.

اگر فردي در خواب ببيند كه دريا مواج و طوفاني است و آسمان نيز با ابرهاي تاريك پوشانده شده است، به اين معني است كه مردم آن شهر به گناهي مرتكب شده‌اند.

تعبير خواب دريا از نظر يوسف نبي (ع)

يوسف نبي (ع) نيز مي‌فرمايد : اگر فردي در خواب آب دريا را ببيند به اين معني است كه روزي او زياد مي‌شود.

تعبير خواب دريا از نظر امام جعفر صادق (ع)

امام صادق (ع) به طور كلي اشاره كرده است كه ديدن آب دريا در خواب اشاره به پادشاه زمانه دارد. به طوري كه اگر آب دريا در خواب تيره باشد؛ به اين معني است كه پادشاه فردي ظالم و گنه‌كار است و درصورتي كه آب دريا صاف و تميز باشد به اين معني است كه پادشاه فردي خوب و عالم است.

تعبيرخواب‌دريا از نظر منوچهر مطيعي تهراني

منوچهر مطيعي تهراني معتقد است كه ديدن خواب دريا نه صرفا به پادشاه بلكه به دارندگان قدرت در هر زمانه اشاره دارد. در واقع هر فردي كه در زندگي بيننده خواب صاحب قدرت است و او از آن ترس دارد و يا دلبسته محبتش مي‌باشد.

اين معبر مي‌گويد، پديده‌هاي عظيم در خواب اشاره به كساني دارند كه بيننده خواب در زندگي واقعي نسبت به آن‌ها ضعف شديد دارد. به طوري كه اگر فردي در خواب ببيند كه در كنار دريا ايستاده است به اين معني است كه با آن شخص رو برو مي‌شود و اگر ببيند كه از آب دريا مي‌نوشد، به اين معني است كه از جانب آن شخص به سود و منفعت مي‌رسد.

اگر فردي در خواب ببيند كه كل آب دريا را مي‌نوشد به طوري كه چيزي از آن باقي نمي‌ماند، به اين معني است كه او به شوكت و عظمت مي‌رسد. راه رفتن بر روي آب دريا نيز به اين معني است كه بيننده خواب اقدام به انجام كار خطرناكي مي‌كند اما در نهايت موفق مي‌شود.

تعبير خواب دريا از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتي كه بر خواب و رويا داشته‌اند، متوجه فعاليت‌هاي رواني ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشي است كه در عالم بيداري سكوت كرده، ولي تاثير زيادي بر باورها، شناخت و حتي رفتار ما دارد. وقتي كه به خواب مي‌رويد، ناخودآگاه كنترل را به دست گرفته و هر آنطور كه مي‌خواهد رفتار مي‌كند. ناخودآگاه مانند راهرويي كه پر از در هست در خود ساكناني دارد كه از كودكي تا به امروز اين راهرو بلندتر و پرجمعيت‌تر گشته است. در عالم خواب گويي اين ساكنان بيرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهي هم آرزوها را مرور مي‌كنند. براي آشنايي بيشتر با خواب ديدن كليك كنيد.

اما گاهي هم روياهايي مي‌بينيم كه هرگز اتفاق نيافتاده و يا به آن فكر نشده. براي مثال ممكن است زماني خواب دريا ببينيد كه در طول روز اصلا به آن فكر نكرديد يا هيچ گونه مشغله ذهني در مورد آن نداشتيد.

روانشناسان به خصوص آن‌هايي كه با رويكردهاي روانكاوي كار مي‌كنند بر اين باورند كه اشياء مختلف در خواب مي‌توانند نماد و بازتاب يك موضوع خاص باشند. آن‌ها از طريق كاوش در مورد نوع هيجاني كه در خواب وجود داشته و كمك گرفتن از تكنيك‌هايي نظير تداعي آزاد، در مورد رويا تلاش مي‌كنند به معناي نهفته در خواب پي ببرند. براي آشنايي بيشتر با روش هاي مربوط به روانكاوي كليك كنيد.

تعبير خواب دريا به روش يونگ

يونگ يكي از بزرگ‌ترين نظريه پردازان علم روانشناسي است، كه مطالعات زيادي در زمينه رويا و تعبير آن انجام داد. در كتاب تعبير رويا به روش يونگ آمده است كه ديدن خواب دريا و موج‌هاي خروشان و گل‌آلود آن، به معناي اين است كه فرد در تصميم مهمي در زندگي‌اش يك اشتباه بزرگ مي‌كند.

تعبيرخواب‌دريا به روش آنلي بيتون

آنلي بيتون از معبران غربي است كه شنيدن صداي امواج دريا در خواب را به زندگي ملال‌آور و بي‌ثمر تعبير مي‌كند. در واقع فردي كه در خواب صداي درياي آرامي را مي‌شنود در يك زندگي تهي از عشق و محبت گرفتار شده است.

تعبيرخواب دريا به روش لوك اويتنهاو

  • درياي پر تلاطم : نشان دهنده ناراحتي و غصه در زندگي بيننده خواب
  • درياي مواج : نيك‌بختي در تمامي امور
  • كشتي در دريا : داشتن شهامت و شجاعت براي خطر و ريسك كردن
  • غرق شدن در دريا : گرفتار شدن در بدبختي

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع خواب مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

 

منبع  : تعبير خواب دريا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تعبير خواب دريا،
موضوع:
[ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۴۹:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

در هفته سي و سوم بارداري استراحت كردن و نفس كشيدن براي مادران باردار كمي سخت به نظر مي‌رسد. دليل اين موضوع اين است كه طي اين هفته جنين افزايش قد و وزن داشته و فضاي بيشتري را درون رحم اشغال كرده است و حالا فشار بيشتري را به ناحيه‌هاي مختلف بدن مادر همچون ريه‌ها، دستگاه گوارش، شكم و … وارد مي‌كند. با تمامي اين شرايط، شور و شوقي كه بانوان باردار از تولد فرزندشان دارند؛ مي‌تواند باعث كاهش و يا تسكين اين دردها شود. در ادامه علائم مادر باردار در هفته سي‌و‌سوم‌بارداري و تغييرات جنين طي اين هفته را شرح داده‌ايم. در صورت نياز مي‌توانيد مشاوره بارداري دريافت نماييد.

 

منبع : هفته سي و سوم بارداري

 

علايم مادر باردار در هفته سي و سوم بارداري

از رايج‌ترين علائم مادر باردار طي هفته سي‌و‌سوم‌بارداري، داشتن مشكلات مربوط به خواب و استراحت كردن مي‌باشد. جنين طي اين هفته‌حركت‌هاي بيشتري دارد و افزايش قد و وزن نيز داشته است؛ به همين دليل دردهاي مختلفي را در بدن مادر ايحاد مي‌كند كه تجربه يك خواب دلچسب را از او مي‌گيرد. در ادامه به علائم مادر باردار در هفته سي‌و‌سوم‌بارداري اشاره كرده‌ايم.

1.افزايش دماي بدن

سوخت و ساز بدن مادر طي هفته‌هاي آخربارداري بالا مي‌رود كه اين افزايش متابوليسم سبب مي‌شود كه بانوان باردار دائما احساس گرما داشته باشند. 

بنابراين توصيه مي‎‌شود كه طي اين هفته‌ها از لباس‌هاي ضخيم و تنگ استفاده نشود و ترجيحا بانوان باردار از لباس‌هاي نخي استفاده كنند. 

همينطور لازم است اشاره كنيم كه زنان باردار طي هفته سي‌و‌سوم‌بارداري به دليل احساس گرما و تعرق زياد، آب زيادي را از دست مي‌دهند. بهتر است براي جبران كم آبي بدن، در طول روز به اندازه كافي آب مصرف شود. 

2.سردردهاي هفته سي و سوم بارداري

پزشكان مي‌گويند، زنان باردار در ماه‌هاي آخربارداري اختلالات هورموني بسياري را تجربه مي‌كنند كه در پي آن دچار سردردهاي مكرر مي‌شوند. بد نيست بدانيد كه سردرد دوران‌بارداري تحت تاثير كم آبي بدن و همينطور افزايش استرس نيز زياد مي‌شود. 

توصيه پزشكان اين است كه براي بهبود سردردهاي ناشي از دوران‌بارداري، در طول روز به اندازه كافي و بين 6 تا 8 ليوان آب بنوشيد. همينطور انجام برخي فعاليت‌ها همچون ريلكسيشن، تكنيك‌هاي تنفسي و ذهن آگاهي مي‌تواند در كاهش ميزان استرس شما تاثيرگذار باشد.

3.تنگي نفس

از ديگر علائم شايع دوران‌بارداري كه بانوان حامله آن را تجربه مي‌كنند؛ تنگي نفس است. هر چه به هفته‌هاي پاياني نزديك‌تر شويد، جنين به سمت پايين رحم حركت مي‌كند و فشار آن بر روي ريه‌ها نيز كم‌تر مي‌گردد. به همين ترتيب ميزان تنگي نفس مادر كاهش مي‌يابد. 

4.افزايش انقباضات رحم

هر چه سن‌بارداري بيشتر شود، رحم نيز بيشتر از گذشته براي زايمان آماده مي‌گردد. به همين دليل ممكن است بانوان باردار طي هفته سي‌و‌سوم‌بارداري انقباضات رحمي را تجربه كنند. اما لازم است بدانيد در صورتي كه اين انقباضات در كوتاه مدت و با تغيير وضعيت از بين برود، جاي نگراني ندارد. براي جلوگيري از زايمان زودرس با انقباضات رحمي طولاني مدت و مكرر، حتما با پزشك مشورت كنيد. 

5.فراموشي و سردرگمي

برخي از مادران باردار در هفته‌هاي پاياني‌بارداري خود، دچار فراموش‌كاري و يا سردرگمي مي‌شوند و نمي‌توانند فعاليت‌هاي روزانه خود را به درستي انجام دهند. متخصصان بر اين باور هستند كه تغييرات فيزيولوزيكي مسئول اين امر مي‌باشد. البته استرس‌هاي دوران بارداري نيز مي‌تواند آن را تشديد كند.

6.سوزش معده

داشتن مشكلات گوارشي از جمله سوزش معده از رايج‌ترين علائم مادر باردار در هفته سي‌وسوم‌بارداري است. بهتر است براي كنترل اين شرايط از غذاهاي چرب، شور، ادويه‌دار، نوشابه‌ها و نوشيدني‌هاي گازدار و هر گونه مواد غذايي كه سبب تحريك اسيد معده مي‌شود؛ استفاده نگردد. مي‌توان مصرف روزانه شير را جايگزين اين غذاها كرد.

تغييرات جنين در هفته سي و سوم بارداري

طي هفته سي‌و‌سوم‌بارداري مغز جنين بيش از گذشته فعاليت مي‌كند و در اين سن از بارداري، حواس پنچگانه او كار مي‌كند؛ به همين دليل قادر است به طور كامل صداي مادر و اطرافيان خود را بشنود و تشخيص دهد. بنابراين زمان‌هايي كه مادر با جنين خود صحبت مي‌كند، متوجه مي‌شود كه او آرام گرفته است و حركات‌ كم‌تري دارد.

جنين در طي اين هفته‌ها وزن مي‌گيرد و قد او در حال افزايش است؛ به همين دليل به مواد معدني و مغذي نياز دارد كه مادر بايد سعي كند با استفاده از يك رژيم غذايي سالم و كامل آن‌ها را تامين نمايد. همزمان با تمامي اين موارد استخوان‌هاي جنين نيز محكم‌تر مي‌شوند.

بايدهاي هفته سي و سوم بارداري

برخي از زنان باردار طي هفته سي‌و‌سوم‌بارداري دچار واريس مي‌شوند. براي بهبود اين شرايط توصيه مي‌شود كه از نشستن و يا ايستادن‌هاي طولاني مدت پرهيز شود. بهتر است زمان‌هايي در روز پاها به سمت بالا قرار داده شود و همينطور پوشيدن جوراب واريس نيز در بهبود اين شرايط كمك كننده است.

احتمالا در اين سن از بارداري، در پاها و يا بدن خود ورم و پف مشاهده مي‌كنيد. پياده‌روي و انجام ورزش‌هاي سبك، مي‌تواند در كاهش اين تورم و البته دردهاي عمومي دوران حاملگي موثر باشد. همينطور انجام تمرينات كششي و ماساژ پاها نيز مي‌تواند ضمن كم كردن تورم آن، از گرفتگي عضلات‌تان نيز جلوگيري كند.

اغلب زنان در دوران بارداري دچار يبوست و هموروئيد يا خونريزي مقعد مي‌شوند. براي جلوگيري از اين مشكل و يا بهبود آن، استفاده از مايعات و غذاهاي حاوي فيبر و سبزيجات برگ‌دار توصيه مي‌گردد. 

علائم نيازمند مراجعه به پزشك در هفته سي و سوم

همانطور كه در اين مقاله بررسي كرديم، برخي از علائم در هفته سي‌وسوم‌‌بارداري طبيعي مي‌باشد و در نتيجه بزرگ‌تر شدن جنين در وضعيت جسماني مادر نمايان مي‌گردد. اما با تمامي اين توضيحات بهتر است مادران به برخي از علائم غيرطبيعي در خود توجه داشته باشند تا دچار زايمان زودرس نگردند. برخي از علائم به شرح موارد زير در هفته سي‌وسوم‌بارداري نشانه‌اي از زايمان زودرس مي‌باشد.

  • انقباضات رحمي مكرر و طولاني 
  • لكه‌بيني
  • خونريزي واژينال
  • ترشحات آبكي از واژن ناشي از پاره شدن كيسه آب
  • فشار بيش از اندازه در ناحيه لگن
  • دل‌دردهايي مشابه با دل‌دردهاي دوران قاعدگي
  • و …

البته برخي ديگر از علائم نيز ممكن است در مادر باردار وجود داشته باشد كه نشانه‌اي از عارضه فشار خون بالا و يا پره اكلامپسي باشد. در ادامه به اين علائم اشاره كرده‌ايم :

  • تورم ناگهاني دست‌ها يا صورت
  • تهوع
  • استفراغ
  • سردرد شديد
  • و …

سخن پاياني

دوران بارداري داراي مشكلات جسماني و رواني بسياري براي مادر است. به همين دليل از علائم شايع در بانوان باردار، تغيير رفتار آن‌ها مي‌باشد. علاوه بر مادران باردار، اطرافيان او نيز بايد نسبت به وضعيت او آگاه باشند تا بتوانند نيازهاي عاطفي او را برآورده كنند. براي آشنايي بيشتر با دوران بارداري كليك كنيد.

براي اينكه آگاهي خود را در اين زمينه افزايش دهيد و از راهكارهاي لازم مطلع شويد، مي‌توانيد از روانشناسان مركز مشاوره ني ني مايند كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هفته سي و سوم بارداري مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

قد و وزن جنين در هفته سي‌و‌سوم‌بارداري تا چه اندازه افزايش پيدا مي‌كند؟

قد جنين در هفته سي و سوم بارداري تا بيش از 43 سانتي‌متر و وزن او تا بيش از دو كيلوگرم افزايش پيدا مي‌كند.

آيا ممكن است زنان باردار طي هفته سي‌وسوم‌بارداري دچار زايمان زودرس شوند؟

بله، احتمال زايمان زودرس در هفته سي‌وسوم‌بارداري وجود دارد و بهتر است بانوان باردار به علائم آن شامل انقباضات رحمي مكرر و طولاني، لكه‌بيني، خونريزي واژينال، ترشحات آبكي از واژن ناشي از پاره شدن كيسه آب، فشار بيش از اندازه در ناحيه لگن، دل‌دردهايي مشابه با دل‌دردهاي دوران قاعدگي و … توجه داشته باشند.

 

 

 

 

منبع : هفته سي و سوم بارداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هفته سي و سوم بارداري،
موضوع:
[ ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۲:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

به نظر شما چه راه‌هايي براي پرورش هوش كودك وجود دارد؟ تقريباً همه پدر و مادرها به دنبال اين هستند كه فرزنداني باهوش داشته باشند اما سؤال اينجاست كه آيا واقعاً مي‌توانيم هوش فرزندمان را تغيير دهيم؟ در پاسخ بايد بگوييم روش‌هايي كه براي تربيت فرزندتان در نظر مي‌گيريد تا حد زيادي روي هوش او تأثير دارند. برخلاف گذشته كه تصور مي‌شد كودكان با اندازه مشخصي از هوش به دنيا مي‌آيند حالا تحقيقات نشان مي‌دهد نحوه تربيت كودك تأثير بسياري در پرورش هوش  دارد. به همين خاطر بهتر است پدر و مادرها اطلاعات خود را راجع به راه‌هايي براي تربيت كودك و بالا بردن هوش او افزايش دهند.

 

منبع : پرورش هوش كودك

 

راهكارهايي براي پرورش هوش كودك

راهكارهايي براي پرورش هوش كودك

سبك زندگي سالم

اولين و ساده‌ترين راهي كه براي پرورش هوش كودك وجود دارد اين است كه به تغذيه، خواب و فعاليت بدني او توجه داشته باشيد. يك سبك زندگي سالم يعني تغذيه مناسب و زمان كافي براي استراحت تا حد بسيار زيادي مي‌تواند به فرزند شما كمك كند كه از همه توانايي‌هاي ذهني خود استفاده كند.

پرورش اعتمادبه‌نفس

احتمالاً كودكان باهوشي را ديده‌ايد كه به دليل نداشتن اعتمادبه‌نفس نمي‌توانند از توانايي‌هايشان استفاده كنند. اعتمادبه‌نفس به كودك جرئت تجربه كردن و يادگيري مي‌دهد. كودكاني كه به توانايي‌هاي خود ايمان دارند در موقعيت‌هاي مختلف ديرتر نااميد مي‌شوند و با آرامش بيشتري سعي مي‌كنند از توانايي‌هاي خود استفاده كنند. با توجه به اينكه اعتمادبه‌نفس روي بسياري از مسائل زندگي فرزند شما تأثير مي‌گذارد اگر احساس مي‌كنيد او در اين زمينه دچار مشكل است مشاوره كودك كمك بگيريد.

صحبت كردن براي پرورش هوش كودك

از هر فرصتي براي صحبت با فرزندتان استفاده كنيد. حداقل فايده صحبت كردن براي كودكان اين است كه آن‌ها با كلمات بيشتري آشنا مي‌شوند. مي‌توانيد راجع به اتفاقاتي كه در طول روز برايتان مي‌افتد يا اشيا و پديده‌هاي اطرافتان با كودك صحبت كنيد و از اين راه اطلاعات او را هم افزايش دهيد. اگر سعي كنيد در صحبت‌هاي خود از كودك سوال كنيد يا از او بخواهيد نظرش را راجع به موضوعات مختلف بگويد به پرورش قدرت تفكر و استدلال فرزندتان نيز كمك بسياري كرده‌ايد.

برقراري روابط اجتماعي

يكي از مهم‌ترين راه‌هايي كه كودكان از طريق آن ياد مي‌گيرد برقراري ارتباط با همسالان است. سعي كنيد تا جايي كه مي‌توانيد فرصت بودن در كنار ساير بچه‌ها را براي فرزندتان فراهم كنيد. اين كار باعث مي‌شود تجربيات آن‌ها افزايش پيدا كند و مسائل بسياري را هم از همسالانشان ياد مي‌گيرند. بودن در كنار ديگران احساس شادي و آرامش و امنيت را براي كودك فراهم مي‌كند. احساس آرامش و امنيت باعث مي‌شود كودك كمتر دچار اضطراب بشود و بتواند از توانايي‌هاي ذهني خود بيشتر استفاده كند.

پرورش هوش كودك با مطالعه

سعي كنيد در روز حداقل يك ساعت را به كتاب خواندن اختصاص دهيد. اگر فرزندتان توانايي خواندن و نوشتن ندارد خودتان براي او كتاب بخوانيد. كتاب‌ها باعث مي‌شوند كودك با تجربيات و داستان‌هاي مختلف آشنا شود. حتي مي‌توانيد پس از هر داستان راجع به رفتار قهرمان‌هاي قصه با يكديگر صحبت كنيد و از اين راه قدرت استدلال كردن و تفكر انتقادي را هم در فرزندتان پرورش بدهيد. كتاب‌ها در كنار اينكه به بالا بردن هوش كلامي بسيار كمك مي‌كنند فرزند شما را با انواع تجربيات و راه‌هايي كه براي حل مسئله وجود دارد نيز آشنا خواهند كرد.

استعداديابي

احتمالاً نام هوش‌هاي چندگانه گاردنر و استعداديابي را شنيده‌ايد. يكي از راه‌هايي كه شما مي‌توانيد به پرورش هوش فرزند خود كمك كنيد اين است كه استعدادهاي او را پيدا كنيد و سعي كنيد آن‌ها را تقويت كنيد يا اگر مي‌بينيد فرزندتان در بعضي زمينه‌ها توانايي كمتري دارد با كمك گرفتن از مشاورين كودك راه‌هايي براي بالا بردن اين توانايي‌ها پيدا كنيد. براي اينكه بتوانيد استعدادهاي فرزندتان را پيدا كنيد و آن‌ها را رشد دهيد ايجاد تجربيات متنوع اهميت بسياري دارد. هرچقدر فرزند شما با موضوعات مختلفي درگير باشد توانايي‌هاي ذهني او افزايش پيدا مي‌كند. براي كشف استعداد كودكان كليك كنيد.

آموزش مهارت‌هاي زندگي

مهارت‌هاي زندگي گروهي از توانايي‌ها مثل تصميم‌گيري، حل مسئله يا مديريت هيجانات هستند كه همه ما در طول زندگي به آن‌ها نياز داريم. يكي از نكاتي كه براي پرورش هوش كودك بايد به آن توجه كنيد اين است كه از سنين پايين‌تر و با كمك گرفتن از يك مشاور باتجربه اين توانايي‌ها را به فرزندتان ياد بدهيد. تحقيقات نشان مي‌دهد كودكاني كه در اين زمينه‌ها توانايي بيشتري دارند به‌خوبي مي‌توانند با موفقيت از موقعيت‌هاي مختلف زندگي عبور كنند.

بازي با كودك را جدي بگيريد

بازي يكي از اصلي‌ترين راه‌هايي است كه كودك در آن آموزش مي‌بيند. بازي براي كودكان تنها يك سرگرمي نيست بلكه آن‌ها از اين طريق نقش‌هاي مختلفي را بر عهده مي‌گيرند و با قرار دادن خود به‌جاي شخصيت‌هاي مختلف احساسات آن‌ها را تجربه مي‌كنند. شما مي‌توانيد با استفاده از بازي‌هاي هدفمند نكات بسياري را به فرزند خود آموزش بدهيد.

بين يادگيري‌ها ارتباط برقرار كنيد

وقتي مسائل مختلفي را به فرزندتان آموزش مي‌دهيد، مغز آن‌ها را تبديل به يك انباري مي‌كنيد كه اطلاعات بسياري داخل آن قرار گرفته اما كودك نمي‌داند چطور بايد از آن‌ها استفاده كند. بهترين راهكار اين است كه سعي كنيد بين مسائل مختلف ارتباط برقرار كنيد. از اين راه علاوه بر اينكه فرزند شما بهتر ياد مي‌گيرد سلول‌هاي عصبي مغز نيز ارتباط قوي‌تري با هم برقرار مي‌كنند و اين در هوش كودك شما بسيار تأثير مي‌گذارد.

پرورش هوش كودك و كمال‌گرايي والدين

اينكه شما به دنبال راهي براي بالا بردن توانايي‌هاي فرزندتان باشيد بسيار خوب است اما گاهي وقت‌ها پدر و مادرها بيش‌ازحد كمال‌گرايانه با كودك برخورد مي‌كنند. اينكه شما بخواهيد فرزندتان باهوش‌ترين و بهترين كودك در بين همسالانش باشد يا از او بخواهيد در همه كارها توانايي داشته باشد باعث مي‌شود فرزندتان دچار اضطراب شود. در تربيت كودك هميشه به اين موضوع توجه داشته باشيد كه آن‌ها مانند هر انسان ديگري در كنار نقاط قوت، نقاط ضعفي هم دارند يا ممكن است برخي كارها را دوست نداشته باشند. بهتر است در پرورش هوش كودك تنها سعي كنيد به فرزندتان كمك كنيد تا توانايي‌هاي خودش را پيدا كرده و رشد دهد.

اهميت مشاوره براي تقويت هوش كودكان

براي اينكه بتوانيد هوش فرزندتان را افزايش بدهيد اول بايد بدانيد توانايي‌هاي ذهني او در چه حدي هستند؟ چه استعدادها و علايقي دارد و بهتر است روي كدام‌يك از آن‌ها برنامه‌ريزي كنيد؟ براي پاسخ دادن به اين سؤال‌ها بايد از يك مشاور كودك كمك بگيريد. يكي از موضوعات بسيار مهم در تربيت كودكان اين است كه بسياري از مواقع پدر و مادرها هوش را فقط به‌عنوان توانايي‌هاي ذهني مي‌شناسند. اين اشتباه باعث مي‌شود كودكاني داشته باشيم كه ازنظر توانايي‌هاي ذهني مثل حساب كردن اعداد بسيار قوي هستند اما در روابط اجتماعي يا تصميم‌گيري براي موضوعات مختلف زندگي ضعيف عمل مي‌كنند. مشاورين مي‌توانند به شما كمك كنند با استفاده از يك برنامه تربيتي مناسب ذهن فرزندتان را در تمامي اين زمينه‌ها رشد بدهيد. به همين خاطر است كه معمولاً توصيه مي‌شود راجع به تربيت كودك از يك روانشناس متخصص كمك بگيريد. براي آشنايي با انواع روش هاي استعداديابي كودكان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

بهترين راهكار براي پرورش هوش كودك چيست؟

بهتر است تا جايي كه مي‌توانيد با كودك صحبت كنيد، برايش كتاب بخوانيد و روابط اجتماعي او را گسترش دهيد. شناسايي استعدادهاي اصلي كودك و همين‌طور ايجاد تجربيات متنوع مي‌توانند بسيار مفيد باشند.

 

 

منبع : پرورش هوش كودك

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: پرورش هوش كودك،
موضوع:
[ ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۶:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عوارض بعد زايمان معمولا تا شش هفته پس از وضع حمل در مادر وجود دارد و او عوارض مختلفي را همچون خونريزي و يا درد در ناحيه‌هاي مختلف بدن تجربه مي‌كند. معمولا متخصصان و پزشكان اين شش هفته را دوران بهبودي مي‌نامند؛ به اين معني كه بدن پس از به دنيا آوردن فرزند در حال گذراندن دوره بهبودي است. برخي از عوارض پس از زايمان‌هاي طبيعي و سزارين شايع است اما برخي ديگر چندان شايع نيست و براي بهبودي نيازمند دريافت مراقبت‌هاي پزشكي مي‌باشد. در ادامه قصد داريم به عوارض پس از زايمان و راهكارهايي براي مديريت آن‌ها بپردازيم. براي دريافت مشاوره بارداري كليك كنيد.

 

منبع : عوارض بعد زايمان

 

عوارض بعد زايمان

زايمان كردن به هر دو روش طبيعي و يا سزارين، داراي برخي عوارض است كه در ميان تمامي زنان شايع مي‌باشد و در صورتي كه مراقبت‌هاي لازم انجام شود به مرور و طي يك مدت زمان كوتاه بهبود مي‌يابد.

برخي از اين عوارض بعد از زايمان همچون درد پرينه، درد نوك سينه، كمر درد و … با كمي استراحت بهبود پيدا مي‌كند؛ اما برخي ديگر همچون خروج غيرارادي شير از سينه ممكن است تا چند هفته ادامه داشته باشد.

اين موضوع بسيار مهم است كه زنان پس از زايمان كردن، ضمن رسيدگي و توجه به نوزاد خود، از سلامت خودشان نيز غافل نشوند. در واقع مادري توانايي مراقبت صحيح از فرزندش را خواهد داشت كه ابتدا خودش از نظر جسماني و رواني سالم باشد.

عوارض پس از زايمان وابسته به نوع زايمان و ديگر فاكتورها همچون زايمان اول و … مي‌تواند با يكديگر فرق داشته باشد. در ادامه به شايع‌ترين عوارض پس از زايمان اشاره كرده‌ايم. جهت مقايشه معايب و مزاياي انواع زايمان كليك كنيد.

1.خونريزي واژن

مهم‌ترين عوارض پس از زايمان كه تقريبا تمامي خانم‌ها آن را تجربه مي‌كنند، خونريزي واژن است و طبيعي نيز مي‌باشد. معمولا خونريزي واژن پس از زايمان به مدت شش هفته ادامه دارد؛ البته لازم است اشاره كنيم كه اين خونريزي گاهي منقطع است.

توصيه مي‌شود با قرار گرفتن در چنين شرايطي از پدها و نواربهداشتي‌هاي بزرگ استفاده كنيد و سعي كنيد پس از زايمان از مصرف تامپون خودداري نماييد. در صورتي كه احساس مي‌كنيد موارد غير طبيعي در خونريزي واژن شما وجود دارد و يا به طور ناگهاني زياد شده است؛ حتما به پزشك مراجعه كنيد. براي آشنايي با راه هاي جلوگيري از خونريزي بعد زايمان كليك كنيد.

2.درد شكم به علت انقباض رحم

پس از زايمان، رحم كوچك مي‌شود و به حالت و اندازه قبلي خود برمي‌گردد. اين تغيير اندازه و بازگشت به سايز قبلي ممكن است براي فرد درد آور باشد.

معمولا دوره بهبود دردهاي ناشي از انقباض رحم، معمولا تا شش هفته به طول مي‌انجامد. مي‌توانيد براي تسكين درد آن، استامينوفن معمولي استفاده كنيد.

3. درد در ناحيه پرينه از عوارض بعد زايمان

يكي از عوارض پس از زايمان به خصوص پس از زايمان طبيعي، احساس درد در ناحيه پرينه است. ناحيه پرينه يك بافت نرم بين واژن و مقعد مي‌باشد كه در طول زايمان فشار زيادي را متحمل مي‌شود و حتي ممكن است كشيده شود تا فضا براي تولد نوزاد فراهم گردد.

براي تسكين درد اين قسمت مي‌توانيد در يك لگن آب گرم تميز بنشينيد. خوابيدن به پهلو، پوشيدن لباس گشاد، انجام تمرينات كگل، مصرف استامينوفن با تاييد پزشك و … مي‌تواند از ميزان درد در ناحيه پرينه بكاهد.

4.درد و بي‌حسي در اطراف زخم سزارين

زناني كه به روش سزارين فرزند خود را به دنيا مي‌آورند، ممكن است تا چند هفته در اطراف زخم سزارين احساس درد داشته باشند. براي تسكين درد زخم سزارين مي‌توانيد با تاييد پزشك، از داروهاي مسكن مصرف كنيد. توصيه مي‌شود در چند هفته اول پس از زايمان از بلند كردن اجسام سنگين جدا خودداري كنيد تا به مرور زخم شما بهبود پيدا كند.

5.مشكل دفع ادرار از عوارض بعد زايمان

از ديگر عوارض شايع در ميان زناني كه زايمان انجام داده‌اند، مشكل در دفع ادرار مي‌باشد. در صورتي كه شما نيز پس از زايمان در دفع ادرار مشكل داريد، سعي كنيد مايعات فراوان بنوشيد و ورزش‌هاي سبك همچون پياده‌روي را انجام دهيد. نشستن در لگن آب گرم نيز مي‌تواند به شما كمك كند تا احساس دفع ادرار داشته باشيد.

6.يبوست

اولين مدفوع پس از زايمان كمي كند اتفاق مي‌افتد و دليل اين موضوع نيز اين است كه احتمالا چيزي درون روده‌ها وجود ندارد. بنابراين براي اجابت مزاج به خود فشار نياوريد. چند روزي غذاهاي سالم و منابع حاوي فيبر، سبزيجات، ميوه و غلات كامل را مصرف كنيد، مايعات فراوان بنوشيد و همينطور پياده‌روي داشته باشيد. در صورتي كه يبوست شما با اين راهكارها برطرف نشد، با تاييد پزشك ملين مصرف كنيد.

پيشنهاد مي‌شود مقاله كاهش وزن بعد از زايمان را بخوانيد.

7.بواسير يا هموروئيد

يكي ديگر از عوارض زايمان طبيعي بواسير و يا هموروئيد مي‌باشد. دليل اصلي اين موضوع زور زدن زياد در هنگام زايمان است. مي‌توانيد براي رفع اين مشكل در هنگام دستشويي از آب ولرم تا گرم استفاده كنيد. نشستن در لگن آب گرم نيز مي‌تواند در كاهش درد ناشي از بواسير به شما كمك كند.

در صورتي كه احساس درد زيادي ناشي از بواسير داريد به پزشك مراجعه كنيد و مطابق با دستور او از بي‌حس كننده‌هاي موضعي، شياف، كمپرس آب سرد و گرم استفاده نماييد.

8.خستگي از عوارض بعد زايمان

سعي كنيد براي رفع خستگي پس از زايمان استراحت كنيد. از همسر، خانواده، دوستان و يا يك پرستار كمك بگيريد تا در نگهداري از نوزاد تازه متولد شده و انجام كارهاي روزمره به شما كمك كنند.

بهتر است روي سلامتي خودتان تمركز بيشتري داشته باشيد و تميزكاري خانه، خريد كردن، آشپزي و … را به زمان ديگري موكول كنيد. در زماني كه نوزاد مي‌خوابد، شما نيز بايد استراحت كنيد و در طول روز رژيم غذايي سالم و مقوي داشته باشيد.

9.درد عمومي

بسياري از خانم‌ها پس از زايمان يك درد عمومي را در بدنشان تجربه مي‌كنند. حمام آب گرم مي‌تواند در كاهش اين نوع از دردها به شما كمك كند.

همينطور مي‌توانيد با اجازه پزشك خود، استامينوفن مصرف نماييد. توصيه مي‌شود براي تسكين دردهاي عضلات‌تان، ماساژ را امتحان كنيد.

10.قرمزي يا پف چشم‌ها

زور زدن در هنگام زايمان مي‌تواند سبب قرمزي و يا پف كردن چشم‌ها شود. كمپرس آب سرد بر روي چشمان مي‌تواند قرمزي و پف آن‌ها را كم كند.

11.تعرق شبانه از عوارض بعد زايمان

ميزان تعرق پس از زايمان ممكن است افزايش پيدا كنيد. سعي كنيد آبي را كه از طريق عرق كردن از دست مي‌دهيد، با مصرف مايعات جبران كنيد.

12.ناراحتي در سينه

احساس درد در نوك سينه از ديگر عوارض پس از زايمان است. براي تسكين اين درد سعي كنيد از يك حوله نرم و مرطوب شده با آب گرم در اين ناحيه استفاده كنيد. از پوشيدن سوتين‌هاي تنگ در اين زمان خودداري كنيد و سوتين‌هاي شيردهي را جايگزين آن‌ها نماييد. در صورتي كه در ناحيه نوك سينه احساس درد و سوزش زيادي داريد به تاييد پزشك از پمادهاي مخصوص استفاده نماييد.

13.گرفتگي خلق و افسردگي

همانطور كه اطلاع داريد بسياري از زنان پس از زايمان دچار افسردگي مي‌شوند. علائم افسردگي پس از زايمان معمولا چند روز پس از زايمان شروع مي‌شود و چند هفته ديگر بهبود پيدا مي‌كند. در صورتي كه احساس مي‌كنيد اين علائم در شما به مدت طولاني‌تري ادامه پيدا كرده است، حتما به پزشك مراجعه كنيد.

14.ورم كردن پاها از عوارض بعد زايمان

معمولا زنان پس از زايمان سزارين خارش و ورم پاها را تجربه مي‌كنند. دليل اين موضوع شايد تزريق مايعات به بدن مادر براي آماده شدن جهت سزارين باشد. ورم پاها و يا بدن طي يك هفته تا ده روز از بين خواهد رفت.

15.ريزش مو

از ديگر عوارض زايمان، ريزش مو مي‌باشد كه به دليل كاهش ميزان هورمون استروژن پس از زايمان اتفاق مي‌افتد.

16.بزرگ شدن شكم

بزرگ شدن و بزرگ ماندن شكم پس از بارداري نيز از عوارض زايمان كردن است. براي اينكه بتوانيد شكم خود را به حالت اوليه برگردانيد، بايد كمي صبور باشيد. سعي كنيد ورزش كنيد و به ماهيچه‌ها كمك كنيد كه همانند قبل سفت و محكم شوند.

17.عفونت رحم

عفونت رحم پس از زايمان به روش سزارين تقريبا شايع مي‌باشد. از دلايل اصلي اين موضوع اين است كه در روش سزارين، جفت با دست خارج مي‌گردد و احتمال عوفت افزايش مي‌يابد. براي آشنايي با علل سرد شدن رابطه بعد از زايمان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض بعد زايمان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك كودك ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

 

منبع : عوارض بعد زايمان

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عوارض بعد زايمان،
موضوع:
[ ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۷:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عوارض بعد زايمان معمولا تا شش هفته پس از وضع حمل در مادر وجود دارد و او عوارض مختلفي را همچون خونريزي و يا درد در ناحيه‌هاي مختلف بدن تجربه مي‌كند. معمولا متخصصان و پزشكان اين شش هفته را دوران بهبودي مي‌نامند؛ به اين معني كه بدن پس از به دنيا آوردن فرزند در حال گذراندن دوره بهبودي است. برخي از عوارض پس از زايمان‌هاي طبيعي و سزارين شايع است اما برخي ديگر چندان شايع نيست و براي بهبودي نيازمند دريافت مراقبت‌هاي پزشكي مي‌باشد. در ادامه قصد داريم به عوارض پس از زايمان و راهكارهايي براي مديريت آن‌ها بپردازيم. براي دريافت مشاوره بارداري كليك كنيد.

 

منبع : عوارض بعد زايمان

 

عوارض بعد زايمان

زايمان كردن به هر دو روش طبيعي و يا سزارين، داراي برخي عوارض است كه در ميان تمامي زنان شايع مي‌باشد و در صورتي كه مراقبت‌هاي لازم انجام شود به مرور و طي يك مدت زمان كوتاه بهبود مي‌يابد.

برخي از اين عوارض بعد از زايمان همچون درد پرينه، درد نوك سينه، كمر درد و … با كمي استراحت بهبود پيدا مي‌كند؛ اما برخي ديگر همچون خروج غيرارادي شير از سينه ممكن است تا چند هفته ادامه داشته باشد.

اين موضوع بسيار مهم است كه زنان پس از زايمان كردن، ضمن رسيدگي و توجه به نوزاد خود، از سلامت خودشان نيز غافل نشوند. در واقع مادري توانايي مراقبت صحيح از فرزندش را خواهد داشت كه ابتدا خودش از نظر جسماني و رواني سالم باشد.

عوارض پس از زايمان وابسته به نوع زايمان و ديگر فاكتورها همچون زايمان اول و … مي‌تواند با يكديگر فرق داشته باشد. در ادامه به شايع‌ترين عوارض پس از زايمان اشاره كرده‌ايم. جهت مقايشه معايب و مزاياي انواع زايمان كليك كنيد.

1.خونريزي واژن

مهم‌ترين عوارض پس از زايمان كه تقريبا تمامي خانم‌ها آن را تجربه مي‌كنند، خونريزي واژن است و طبيعي نيز مي‌باشد. معمولا خونريزي واژن پس از زايمان به مدت شش هفته ادامه دارد؛ البته لازم است اشاره كنيم كه اين خونريزي گاهي منقطع است.

توصيه مي‌شود با قرار گرفتن در چنين شرايطي از پدها و نواربهداشتي‌هاي بزرگ استفاده كنيد و سعي كنيد پس از زايمان از مصرف تامپون خودداري نماييد. در صورتي كه احساس مي‌كنيد موارد غير طبيعي در خونريزي واژن شما وجود دارد و يا به طور ناگهاني زياد شده است؛ حتما به پزشك مراجعه كنيد. براي آشنايي با راه هاي جلوگيري از خونريزي بعد زايمان كليك كنيد.

2.درد شكم به علت انقباض رحم

پس از زايمان، رحم كوچك مي‌شود و به حالت و اندازه قبلي خود برمي‌گردد. اين تغيير اندازه و بازگشت به سايز قبلي ممكن است براي فرد درد آور باشد.

معمولا دوره بهبود دردهاي ناشي از انقباض رحم، معمولا تا شش هفته به طول مي‌انجامد. مي‌توانيد براي تسكين درد آن، استامينوفن معمولي استفاده كنيد.

3. درد در ناحيه پرينه از عوارض بعد زايمان

يكي از عوارض پس از زايمان به خصوص پس از زايمان طبيعي، احساس درد در ناحيه پرينه است. ناحيه پرينه يك بافت نرم بين واژن و مقعد مي‌باشد كه در طول زايمان فشار زيادي را متحمل مي‌شود و حتي ممكن است كشيده شود تا فضا براي تولد نوزاد فراهم گردد.

براي تسكين درد اين قسمت مي‌توانيد در يك لگن آب گرم تميز بنشينيد. خوابيدن به پهلو، پوشيدن لباس گشاد، انجام تمرينات كگل، مصرف استامينوفن با تاييد پزشك و … مي‌تواند از ميزان درد در ناحيه پرينه بكاهد.

4.درد و بي‌حسي در اطراف زخم سزارين

زناني كه به روش سزارين فرزند خود را به دنيا مي‌آورند، ممكن است تا چند هفته در اطراف زخم سزارين احساس درد داشته باشند. براي تسكين درد زخم سزارين مي‌توانيد با تاييد پزشك، از داروهاي مسكن مصرف كنيد. توصيه مي‌شود در چند هفته اول پس از زايمان از بلند كردن اجسام سنگين جدا خودداري كنيد تا به مرور زخم شما بهبود پيدا كند.

5.مشكل دفع ادرار از عوارض بعد زايمان

از ديگر عوارض شايع در ميان زناني كه زايمان انجام داده‌اند، مشكل در دفع ادرار مي‌باشد. در صورتي كه شما نيز پس از زايمان در دفع ادرار مشكل داريد، سعي كنيد مايعات فراوان بنوشيد و ورزش‌هاي سبك همچون پياده‌روي را انجام دهيد. نشستن در لگن آب گرم نيز مي‌تواند به شما كمك كند تا احساس دفع ادرار داشته باشيد.

6.يبوست

اولين مدفوع پس از زايمان كمي كند اتفاق مي‌افتد و دليل اين موضوع نيز اين است كه احتمالا چيزي درون روده‌ها وجود ندارد. بنابراين براي اجابت مزاج به خود فشار نياوريد. چند روزي غذاهاي سالم و منابع حاوي فيبر، سبزيجات، ميوه و غلات كامل را مصرف كنيد، مايعات فراوان بنوشيد و همينطور پياده‌روي داشته باشيد. در صورتي كه يبوست شما با اين راهكارها برطرف نشد، با تاييد پزشك ملين مصرف كنيد.

پيشنهاد مي‌شود مقاله كاهش وزن بعد از زايمان را بخوانيد.

7.بواسير يا هموروئيد

يكي ديگر از عوارض زايمان طبيعي بواسير و يا هموروئيد مي‌باشد. دليل اصلي اين موضوع زور زدن زياد در هنگام زايمان است. مي‌توانيد براي رفع اين مشكل در هنگام دستشويي از آب ولرم تا گرم استفاده كنيد. نشستن در لگن آب گرم نيز مي‌تواند در كاهش درد ناشي از بواسير به شما كمك كند.

در صورتي كه احساس درد زيادي ناشي از بواسير داريد به پزشك مراجعه كنيد و مطابق با دستور او از بي‌حس كننده‌هاي موضعي، شياف، كمپرس آب سرد و گرم استفاده نماييد.

8.خستگي از عوارض بعد زايمان

سعي كنيد براي رفع خستگي پس از زايمان استراحت كنيد. از همسر، خانواده، دوستان و يا يك پرستار كمك بگيريد تا در نگهداري از نوزاد تازه متولد شده و انجام كارهاي روزمره به شما كمك كنند.

بهتر است روي سلامتي خودتان تمركز بيشتري داشته باشيد و تميزكاري خانه، خريد كردن، آشپزي و … را به زمان ديگري موكول كنيد. در زماني كه نوزاد مي‌خوابد، شما نيز بايد استراحت كنيد و در طول روز رژيم غذايي سالم و مقوي داشته باشيد.

9.درد عمومي

بسياري از خانم‌ها پس از زايمان يك درد عمومي را در بدنشان تجربه مي‌كنند. حمام آب گرم مي‌تواند در كاهش اين نوع از دردها به شما كمك كند.

همينطور مي‌توانيد با اجازه پزشك خود، استامينوفن مصرف نماييد. توصيه مي‌شود براي تسكين دردهاي عضلات‌تان، ماساژ را امتحان كنيد.

10.قرمزي يا پف چشم‌ها

زور زدن در هنگام زايمان مي‌تواند سبب قرمزي و يا پف كردن چشم‌ها شود. كمپرس آب سرد بر روي چشمان مي‌تواند قرمزي و پف آن‌ها را كم كند.

11.تعرق شبانه از عوارض بعد زايمان

ميزان تعرق پس از زايمان ممكن است افزايش پيدا كنيد. سعي كنيد آبي را كه از طريق عرق كردن از دست مي‌دهيد، با مصرف مايعات جبران كنيد.

12.ناراحتي در سينه

احساس درد در نوك سينه از ديگر عوارض پس از زايمان است. براي تسكين اين درد سعي كنيد از يك حوله نرم و مرطوب شده با آب گرم در اين ناحيه استفاده كنيد. از پوشيدن سوتين‌هاي تنگ در اين زمان خودداري كنيد و سوتين‌هاي شيردهي را جايگزين آن‌ها نماييد. در صورتي كه در ناحيه نوك سينه احساس درد و سوزش زيادي داريد به تاييد پزشك از پمادهاي مخصوص استفاده نماييد.

13.گرفتگي خلق و افسردگي

همانطور كه اطلاع داريد بسياري از زنان پس از زايمان دچار افسردگي مي‌شوند. علائم افسردگي پس از زايمان معمولا چند روز پس از زايمان شروع مي‌شود و چند هفته ديگر بهبود پيدا مي‌كند. در صورتي كه احساس مي‌كنيد اين علائم در شما به مدت طولاني‌تري ادامه پيدا كرده است، حتما به پزشك مراجعه كنيد.

14.ورم كردن پاها از عوارض بعد زايمان

معمولا زنان پس از زايمان سزارين خارش و ورم پاها را تجربه مي‌كنند. دليل اين موضوع شايد تزريق مايعات به بدن مادر براي آماده شدن جهت سزارين باشد. ورم پاها و يا بدن طي يك هفته تا ده روز از بين خواهد رفت.

15.ريزش مو

از ديگر عوارض زايمان، ريزش مو مي‌باشد كه به دليل كاهش ميزان هورمون استروژن پس از زايمان اتفاق مي‌افتد.

16.بزرگ شدن شكم

بزرگ شدن و بزرگ ماندن شكم پس از بارداري نيز از عوارض زايمان كردن است. براي اينكه بتوانيد شكم خود را به حالت اوليه برگردانيد، بايد كمي صبور باشيد. سعي كنيد ورزش كنيد و به ماهيچه‌ها كمك كنيد كه همانند قبل سفت و محكم شوند.

17.عفونت رحم

عفونت رحم پس از زايمان به روش سزارين تقريبا شايع مي‌باشد. از دلايل اصلي اين موضوع اين است كه در روش سزارين، جفت با دست خارج مي‌گردد و احتمال عوفت افزايش مي‌يابد. براي آشنايي با علل سرد شدن رابطه بعد از زايمان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض بعد زايمان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك كودك ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

 

منبع : عوارض بعد زايمان

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عوارض بعد زايمان،
موضوع:
[ ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۵:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دخالت اطرافيان در زندگي زناشويي يكي از مشكلات رايج به‌خصوص براي زوجيني است كه به‌تازگي ازدواج كرده‌اند. هركدام از ما با شروع زندگي مشترك دل‌مان مي‌خواهد زندگي مستقل خودمان را داشته باشيم. بااين‌حال بسياري از مواقع دخالت‌هاي اطرافيان در زندگي زناشويي تبديل به چالشي مي‌شود كه آرامش زندگي شما را از بين خواهد برد. شايد براي‌تان جالب باشد اگر بفهميد بسياري از اين دخالت‌ها تقصير خود شما هستند. در واقع اگر شما بتوانيد مرزهاي زندگي‌تان را به‌درستي در مقابل ديگران مشخص كنيد درگير بسياري از اين مشكلات نخواهيد شد. بااين‌حال دلايلي مثل سن پايين ازدواج و نداشتن تجربه كافي يا مشكلات شخصيتي اطرافيان بسياري از مواقع باعث ازبين‌رفتن اين مرزها مي‌شود. اگر شما هم در اين شرايط قرار گرفته‌ايد شايد بهتر باشد از مشاوره خانواده دريافت نماييد.

 

منبع : دخالت اطرافيان در زندگي زناشويي چه پيامدهايي دارد

 

چرا بايد جلوي دخالت اطرافيان در زندگي زناشويي را بگيريم؟

بعضي اوقات و به‌خصوص زماني كه شما يا همسرتان بيش از حد به خانواده خود وابسته باشيد اين سؤال پيش مي‌آيد كه اصلاً چرا بايد جلوي دخالت‌ها را گرفت؟ در حقيقت بسياري از خانم‌ها يا آقايان احساس مي‌كنند كه به اين كمك‌ها نياز دارند و حتي رفتار اطرافيان‌شان را اصلاً دخالت نمي‌دانند. روان‌شناسان خانواده معتقدند اين طرز فكر باور خطرناكي است كه مي‌تواند زندگي شما را حتي به سمت جدايي پيش ببرد. اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه هدف اصلي ازدواج و تشكيل زندگي جديد اين است كه شما مستقل از خانواده، زندگي خودتان را بسازيد. اگر احساس مي‌كنيد توانايي انجام اين كار را نداريد به اين معني است كه شما به‌طوركلي آمادگي لازم براي ازدواج را نداريد؛ بي‌توجهي به اين موضوع مي‌تواند مشكلات بسياري را در زندگي مشترك شما به وجود بياورد. براي رفع دعواهاي خانوادگي كليك كنيد.

 به اين موضوع دقت داشته باشيد كه شايد همسرتان مانند شما فكر نكند. شايد او رفتار اطرافيان شما را كمك به خود و زندگي‌اش در نظر نگيرد. اين شرايط مي‌تواند اختلافاتي را در زندگي مشترك‌تان به همراه داشته باشد. يكي ديگر از مشكلاتي كه دخالت‌هاي اطرافيان مي‌تواند به دنبال داشته باشد اين است كه اولاً بسياري از مواقع اين دخالت‌ها به دليل علاقه شخص مقابل به شما يا همسرتان با سوگيري اتفاق مي‌افتد به‌علاوه وقتي نظرات مختلفي را مي‌شنويد نمي‌دانيد بهتر است به كدام يك عمل كنيد. درحالي‌كه اگر شما و همسرتان به‌تنهايي يا با كمك‌گرفتن از يك متخصص مشكلات زندگي‌تان را حل كنيد تا حد زيادي از سردرگمي بين نظرات مختلف نجات پيدا مي‌كنيد.

دلايل دخالت اطرافيان در زندگي زناشويي

ترس و نگراني والدين

بسياري از پدر و مادرها به‌خصوص در سال‌هاي اول زندگي تصور مي‌كنند كه شما به‌تنهايي از پس مشكلات برنخواهيد آمد. به همين خاطر سعي مي‌كنند در تمامي مسائل زندگي كمك‌تان كنند. اين عادت به‌خصوص در ميان والديني ديده مي‌شود كه در سال‌هاي كودكي و نوجواني هم بيشتر كارهاي فرزندشان را به جاي او انجام مي‌دهند. در واقع اين افراد نگراني خود را براي خوشبختي شما به اين شكل نشان مي‌دهند.

دخالت اطرافيان در زندگي زناشويي به دليل وابستگي به والدين

يكي ديگر از دلايل دخالت اطرافيان اين است كه شما يا همسرتان بيش از حد به والدينتان وابسته هستيد. وابستگي مي‌تواند انواع مختلفي داشته باشد. براي مثال وقتي از نظر محل زندگي يا وضعيت درآمد به خانواده‌ها وابسته باشيد بايد بپذيريد كه استقلال و مرزهاي زندگي‌تان تا حد زيادي از بين خواهد رفت. اين موضوع يكي از اصلي‌ترين دلايلي است كه روان‌شناسان خانواده معتقدند دوران عقد نبايد بيش از حد طولاني شود، چرا كه وابستگي مالي در اين دوران خواه‌ناخواه وجود دارد.

نداشتن حريم خصوصي

بعضي از دختر و پسرها تمامي مسائل زندگي خود را براي خانواده يا دوستان تعريف مي‌كنند. يادتان باشد كه وقتي شما ديگران را در مسائل زندگي‌تان شريك مي‌كنيد در واقع به آن‌ها اجازه مي‌دهيد كه نظرات‌شان را بيان كنند و اين همان دخالتي است كه نهايتاً از آن مي‌رنجيد. در نتيجه سعي كنيد تا جاي ممكن مسائل مهم زندگي را بين خود و همسرتان نگه داريد.

آمادگي نداشتن زوجين براي ازدواج

همان‌طور كه گفتيم بسياري از دلايل دخالت‌هاي اطرافيان در زندگي مشترك شما به خودتان برمي‌گردد. وقتي توانايي و مهارت لازم براي مديريت خانواده خود را نداشته باشيد در واقع به ديگران اجازه مي‌دهيد كه در زندگي شما دخالت كنند. نداشتن مهارت‌هاي كافي براي زندگي زناشويي، سن پايين ازدواج و همين‌طور وابستگي اقتصادي از جمله علامت‌هايي هستند كه نشان مي‌دهند شما آمادگي شروع زندگي مشترك را نداريد. اين شرايط باعث مي‌شود تا ديگران احساس كنند بايد به شما كمك كنند؛ همين كمك‌كردن‌ها به‌تدريج شما را به اين نتيجه مي‌رساند كه ديگران استقلال زندگي‌تان را از بين برده‌اند.

 

بيشتر بخوانيد : اختلافات خانوادگي

 

راهكارهاي مقابله با دخالت اطرافيان در زندگي زناشويي

با همسرتان صحبت كنيد

اولين راهكار براي اينكه بتوانيد زندگي‌تان را از دخالت هاي اطرافيان نجات بدهيد اين است كه شما و همسرتان با هم هماهنگ باشيد. اگر همسرتان از مسائل داخل خانه با اطرافيان صحبت مي‌كند يا اگر شما احساس مي‌كنيد ديگران در زندگي‌تان دخالت مي‌كنند اين موضوع را با همسرتان درميان بگذاريد. صحبت كردن از زمان‌هاي رفت و آمد با خانواده و مسائلي كه مي‌خواهيد بين خودتان باقي بماند از جمله موضوعاتي است كه بايد راجع به آن با يكديگر صحبت كنيد. بهتر است در يك فضاي آرام و دوستانه راجع به مرزهاي خانواده با همسرتان صحبت كنيد و يك تصميم مشترك براي زندگي‌تان بگيريد. براي آشنايي با راه‌هاي جلوگيري از دخالت خانواده همسر كليك كنيد.

حريم زندگي‌تان را حفظ كنيد

همان‌طور كه گفتيم بسياري از دخالت‌ها به اين خاطر ايجاد مي‌شود كه شما يا همسرتان مسائل خانواده را بيرون از آن مطرح مي‌كنيد. در نتيجه براي رفع اين مشكل بايد سعي كنيد براي خانواده خود مرز مشخصي داشته باشيد. سعي كنيد اتفاقات زندگي خود به‌خصوص اختلاف‌ها يا مشكلاتي كه داريد را با ديگران در ميان نگذاريد. اگر احساس مي‌كنيد بايد راجع به موضوعي با كسي مشورت كنيد و به‌تنهايي نمي‌توانيد راجع به آن تصميم بگيريد بهترين راه اين است كه از يك مشاور خانواده كمك بگيريد. مشاورين به اين خاطر كه وابستگي به شما يا همسرتان ندارند بدون جانب‌داري حرف‌هاي‌تان را گوش مي‌كنند و در پيداكردن راهكار مناسب به شما كمك خواهند كرد.

ميزان ارتباط‌تان را كنترل كنيد

احتمالاً شما هم به تجربه متوجه اين موضوع شده‌ايد كه وقتي با فردي بيش از حد ارتباط داشته باشيد او در جريان بسياري از مسائل زندگي شما قرار مي‌گيرد و به‌تدريج به خودش اجازه مي‌دهد راجع به مسائل زندگي شما نظر بدهد. به همين خاطر بهتر است روابط خود را در حد كنترل شده نگه داريد.

بلافاصله جواب ندهيد

وقتي ديگران راجع به زندگي شما نظر مي‌دهند مجبور نيستيد بلافاصله به نظر آن‌ها جواب بدهيد. براي مثال مي‌توانيد از آن‌ها تشكر كنيد و بگوييد كه روي نظرشان فكر مي‌كنيد و يا با همسرتان راجع به آن مشورت خواهيد كرد. با اين روش شما كمك ديگران را رد نمي‌كنيد و درعين‌حال به آن‌ها نشان مي‌دهيد كه بدون فكركردن نظرات‌شان را نخواهيد پذيرفت.

مقايسه دخالت اطرافيان و مشاوره

دخالت اطرافيان از آن دسته موضوعاتي است كه اگر نسبت به آن بي‌توجه باشيد زندگي شما را دچار مشكل خواهد كرد. بسياري از مواقع بي‌تجربگي دختران و پسران باعث مي‌شود با كسي كه در زندگي آن‌ها دخالت مي‌كند درگير شوند و اين موضوع شرايط را به‌مراتب بدتر مي‌كند. از طرف ديگر گاهي اوقات هرچقدر با همسرتان راجع به ناراحتي خود صحبت مي‌كنيد احساس مي‌كنيد كه او متوجه خواسته شما نيست. در اين شرايط بهترين كار اين است كه از مشاور كمك بگيريد. مشاورين با توجه به دانش و تجربه‌اي كه دارند به‌خوبي مي‌توانند شما را راهنمايي كنند تا مشكلات‌تان را حل كنيد.

بسياري از مواقع مشكلات به اين خاطر ايجاد مي‌شود كه شما يا همسرتان مهارت‌هاي زندگي زناشويي مثل حل كردن اختلافات يا صحبت‌كردن با يكديگر را بلد نيستيد. اگر مشاور احساس كند كه اين مشكلات در زندگي شما وجود دارد مي‌تواند جلساتي را براي آموزش اين مهارت‌ها به شما در نظر بگيرد. با يادگيري اين مهارت‌ها زندگي شما شرايط بهتري پيدا مي‌كند و تا حد زيادي از دخالت‌هاي اطرافيان راحت خواهيد شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دخالت اطرافيان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور با دخالت خانواده همسرم كنار بيايم؟

در اولين قدم بهتر است با همسرتان راجع به حد و مرزهاي زندگي زناشويي صحبت كنيد و از او بخواهيد اين مرزها را رعايت كند. علاوه بر اين وقتي نظرات آنها را مي‌شنويد بلافاصله پاسخ ندهيد و بگوييد كه روي نظراتشان فكر خواهيد كرد.

چطور به همسرم بگويم كه نبايد همه چيز را براي خانواده‌اش تعريف كند؟

احتمالاً نداشتن اعتمادبه‌نفس در همسر شما يا ترس و نگراني‌هاي والدين باعث بروز اين شرايط شده است. با همسرتان صحبت كنيد و سعي كنيد با بالا بردن اعتمادبه‌نفس وي اين مشكل را برطرف كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

منبع : دخالت اطرافيان در زندگي زناشويي چه پيامدهايي دارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۹:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تغيير خلق و خو و رفتار زن ها در بارداري از جمله مسائلي است كه مشكلات زيادي ايجاد مي‌كند. به خصوص زوج‌هايي كه از قبل با هم مشكل داشتند و يا آگاهي كمي نسبت به اين تغييرات نرمال در زنان دارند. اما اگر اطرافيان يا حتي خود خانم درك درستي از شرايط نداشته باشد احتمال بروز مشكلات جدي افزايش پيدا خواهد كرد. به همين خاطر بايد اطلاعات خود را راجع به اين موضوع و همين‌طور راهكارهايي براي جلوگيري از آن افزايش دهيد. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد شرايط به‌گونه‌اي است كه كنترل آن را در دست نداريد بهتر است مشاوره بارداري دريافت نماييد.

 

 

 

منبع : تغيير خلق و خو زن باردار

 

 

دلايل تغيير خلق و خو و رفتار زن باردار

تغييرات هورموني و شرايط بارداري

تغييرات هورموني يكي از اصلي‌ترين دلايل تغييرات خلق و خو و رفتارهاي زن هاي باردار است. اين موضوع باعث مي‌شود كه زنان حساس و زودرنج باشند. براي مثال به‌راحتي با يك آهنگ يا حتي يك عكس به گريه مي‌افتند. همچنين ممكن است ببينيد كه همسر شما دائماً در حال تغيير احساسات است. براي مثال درحالي‌كه تا چند لحظه پيش در حال خنديدن بود ناگهان به گريه افتاده است. اين شرايط مي‌تواند تا حد زيادي تحت‌تأثير تغييرات هورموني و همين‌طور مشكلاتي مثل ويارهاي دوران بارداري باشد. مهم‌ترين نكته اين است كه بدانيد اين تغييرات رفتاري در همسر شما عمدي نيستند و همسرتان را به‌خاطر اين شرايط درك كنيد. براي آشنايي بيشتر با دوران بارداري كليك كنيد.

تغيير خلق و خو زن باردار به دليل فشار رواني

مادر شدن مسئوليت بسيار بزرگي است. اين موضوع مي‌تواند فشار رواني زيادي را روي دوش همسر شما بگذارد. تلاش براي نگهداري صحيح از فرزندي كه در شكم دارند، ترس از سلامت جنين و همين‌طور آماده‌شدن براي ورود به مرحله جديدي از زندگي همگي از شرايطي هستند كه باعث مي‌شود مادران نگراني‌هاي بسياري را تجربه كنند. به همين خاطر آن‌ها ممكن است تا حدودي مضطرب يا حتي تحريك‌پذير و بداخلاق به نظر برسند. براي آشنايي بيشتر با نيازهاي عاطفي زنان باردار كليك كنيد.

تغييرات جسماني

احساس زيبايي جسماني براي زنان موضوع بسيار مهمي است. اما بارداري و به‌خصوص ماه‌هاي آخر مي‌تواند اين زيبايي را تا حدودي به هم بريزد. به همين خاطر اين موضوع تا حدودي نگراني‌هايي را براي زنان و مشكلاتي در روحيه آن‌ها ايجاد مي‌كند.

تغيير خلق و خو زن باردار به دليل بيماري‌هاي روحي

بارداري و به‌دنيا آوردن فرزند يكي از تغييرات مهم زندگي هركدام از ما است. اما بايد اين را بدانيد كه شروع بيماري‌هاي رواني در كساني كه زمينه لازم را داشته باشند معمولاً در چنين زمان‌هايي اتفاق مي‌افتد. يكي از اين بيماري‌ها كه شيوع بالايي در ميان زنان باردار دارد افسردگي است. اگر نشانه‌هاي افسردگي بارداري را در همسرتان مي‌بينيد بهتر است هرچه سريع‌تر راجع به اين موضوع از يك متخصص روان‌شناسي كمك بگيريد.

ترس از زايمان

زايمان و جراحي مي‌توانند حتي در كلام هم ترسناك به نظر مي‌رسد. به همين خاطر بعضي از زنان و به‌خصوص در سه‌ماهه آخر بارداري از اين موضوع مي‌ترسند. اين ترس گاهي اوقات باعث مي‌شود كه رفتار آن‌ها نيز تغيير كند و هرچه به زمان زايمان نزديك‌تر مي‌شويم اين ترس بيشتر مي‌شود.

[box type=”shadow”]
بيشتر بخوانيد : نزديكي در بارداري [/box]

برخورد با تغييرات خلق و خو زن هاي باردار

تغيير رفتار زنان در دوران بارداري مي‌تواند مشكلات بسياري را بين آن‌ها و اطرافيان ايجاد كند. به همين خاطر بايد در برخورد با خانم‌هاي باردار به نكات خاصي توجه داشته باشيم. از جمله اين نكات مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

حساسيت نشان ندهيد

وقتي مي‌بينيد رفتار خانم باردارتان تغيير كرده است در مقابل اين رفتار حساسيت نشان ندهيد. به‌خاطر داشته باشيد كه اين تغييرات رفتاري عمداً اتفاق نمي‌افتند. بنابراين بهتر است به‌جاي اينكه شما هم با جواب دادن به رفتار او شرايط را بدتر كنيد با سكوت يا دعوت وي به آرامش سعي در بهتر كردن شرايط داشته باشيد.

ترس‌ها را كم كنيد

همان‌طور كه گفتيم بسياري از زنان از زايمان، بيماري‌هايي كه ممكن است فرزندشان داشته باشد يا حتي مسئوليت‌هاي مادر شدن مي‌ترسند. در چنين شرايطي وقتي با يك مادر روبه‌رو مي‌شويد بهترين كار اين است كه به او آرامش بدهيد. به آن‌ها يادآوري كنيد كه مادران بسياري فرزند خود را بدون هيچ خطري به دنيا آورده و بزرگ كرده‌اند؛ اين موضوع مي‌تواند ترس آن‌ها را تا حد زيادي كاهش دهد.

به او بگوييد هنوز هم زيباست

نارضايتي از ظاهر يكي از بزرگ‌ترين مشكلاتي است كه زنان باردار با آن درگير مي‌شوند. به همين خاطر سعي كنيد به آن‌ها بگوييد هنوز هم زيبا هستند. يا حتي بگوييد اكنون حالتي مادرانه و دلنشين‌تر پيدا كرده‌اند.

به زنان باردار كمك كنيد

بالا رفتن وزن بدن و شرايط جسمي زنان باردار باعث مي‌شود كه آن‌ها زودتر از قبل خسته بشوند. به همين خاطر معمولاً انجام كارهاي خانه به‌ويژه در ماه‌هاي آخر براي‌شان سخت مي‌شود. اين موضوع مي‌تواند يكي از دلايلي باشد كه باعث ناراحتي و تغيير رفتار آن‌ها شود. در چنين شرايطي بهتر است هميشه آماده كمك‌ به اين خانم‌ها باشيد.

چه زماني از يك مشاور كمك بگيريم؟

تغيير رفتار و خلق و خو زنان در بارداري هميشه هم مسئله ساده‌اي نيست. همان‌طور كه گفتيم اين تغيير رفتار مي‌تواند همراه با بيماري‌هاي رواني باشد. اين بيماري‌ها ممكن است از يك افسردگي ساده تا افكاري مثل آسيب‌زدن به كودك ادامه داشته باشد. به همين خاطر درصورتي‌كه نشانه‌هاي مشكوكي را در رفتار همسرتان احساس مي‌كنيد بهتر است هرچه سريع‌تر راجع به اين موضوع با يك روان‌شناس صحبت كنيد.

يكي از رايج‌ترين مشكلات تغيير رفتاري زنان باردار اين است كه اطرافيان آن‌ها را درك نمي‌كنند. اين شرايط مي‌تواند اختلاف‌هاي بسياري را ميان شما و همسرتان يا حتي بين شما و خانواده‌ها ايجاد كند. به همين خاطر مشاورين توصيه مي‌كنند پيش از اينكه براي بارداري و داشتن فرزند اقدام كنيد راجع به اهميت اين دوران و راهكارهايي براي بهتر گذراندن آن از متخصصين كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بارداري مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

چرا رفتار همسرم در زمان بارداري تغيير كرده است؟

تغييرات هورموني و همين‌طور فشار رواني ناشي از مسئوليت‌هاي جديد زندگي باعث تغيير رفتار بسياري از خانم‌ها در دوران بارداري مي‌شود.

آيا لازم است براي تغيير رفتار همسرم از يك مشاور كمك بگيريم؟

به‌طوركلي براي اينكه اين دوره را با بهداشت و آرامش رواني بيشتر بگذرانيد بهتر است راجع به آن با يك متخصص روان‌شناسي صحبت كنيد.




 

 

منبع : تغيير خلق و خو زن باردار

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۶:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی