مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

سلامت مادر در انتخاب نوع زايمان تاثير بسزايي دارد. بانواني كه در معرض مشكلات قلبي يا مغزي قرار دارند در اكثر موارد براي زايمان سزارين ارجاع داده مي‌شوند. همچنين اگر مادر در زمان زايمان به تبخال تناسلي مبتلا باشد پزشك اجازه انجام زايمان طبيعي را نخواهد داد.

منبع : زايمان سزارين

6- وجود موانع فيزيكي

برخي شرايط باعث مي‌شوند كه نوعي مانع فيزيكي براي زايمان طبيعي به وجود آيد. براي مثال وجود فيبروئيد بزرگ در كانال زايمان، شكستگي لگن مادر يا وجود نقايص مادرزادي در كودك نظير بيماري هيدروسفالي كه باعث بزرگ شدن غير معمول سر كودك مي‌شود، از جمله مواردي هستند كه امكان زايمان طبيعي را از بين برده و در نتيجه منجر به ضرورت يافتن زايمان سزارين مي‌شود.

7- سابقه زايمان سزارين

در اكثر موارد افرادي كه در گذشته سابقه زايمان سزارين دارند براي زايمان‌هاي بعدي هم براي عمل جراحي ارجاع داده مي‌شوند و نمي‌توانند به طور طبيعي نوزاد را به دنيا بياورند. در نظر داشته باشيد كه براي تصميم گيري دقيق در مورد نوع زايمان حتما بايد طبق نظر يك متخصص عمل كنيد.

 

زايمان سزارين يا طبيعي؛ چرا بانوان عمل سزارين را ترجيح مي‌دهند؟

بسياري از بانوان به دلايلي نظير ترس از درد زايمان طبيعي يا پيشگيري از عوارض زايمان واژينال از پزشك درخواست مي‌كنند كه براي آن‌ها دستور زايمان سزارين بدهد. با اين حال اگر براي اولين بار است كه باردار شده‌ايد و قصد داريد بيش از يك فرزند به دنيا بياوريد، لازم است در اين مورد تامل بيشتري داشته باشيد. چرا كه پس از يك بار زايمان سزارين به احتمال بسيار زياد مجبور مي‌شويد در زايمان‌هاي بعدي نيز از عمل جراحي استفاده نماييد. بررسي‌ها نشان مي‌دهد زناني كه براي چندين بار تحت عمل سزارين قرار مي‌گيرند بيش از سايرين در معرض خطر خونريزي شديد و بروز مشكلات مرتبط با جفت قرار دارند.

 

خطرات عمل سزارين

زايمان سزارين هم براي مادر و هم براي جنين مي‌تواند خطراتي داشته باشد كه در ادامه به آن‌ها پرداخته‌ايم.

1- بروز مشكلات تنفسي براي كودك

بررسي‌ها نشان مي‌دهد نوزاداني كه با عمل جراحي و به طور برنامه ريزي شده متولد مي‌شوند بيش از سايرين در معرض مشكلات تنفسي قرار دارند. براي مثال برخي از نوزادان در روزهاي اول تنفس بسيار سريع و غيرمعمولي را از خود نشان مي‌دهند كه نيازمند دريافت خدمات پزشكي لازم است.

2- سزارين | جراحات مرتبط با عمل

در موارد بسيار نادر ممكن است پوست كودك در طي عمل جراحي آسيب ببيند. با اين حال همان طور كه گفته شد اين مسئله امر رايجي نيست و خوشبختانه با پيشرفت علمي پزشكي و وجود جراحان حاذق در كشور اتفاقاتي اين چنيني بسيار كمتر اتفاق مي‌افتند.

3- عفونت بعد از عمل

بعد از انجام عمل سزارين پوشش رحمي در معرض خطر عفونت قرار دارد. بسيار اهميت دارد كه به محل بخيه‌ها توجه ويژه‌اي داشته باشيد و تا مدت مقرر شده از شستن يا مرطوب نگه داشتن آن خودداري نماييد.

4- بروز خونريزي شديد و تشكيل لخته‌هاي خوني

عمل  زايمان سزارين خطر بروز خونريزي شديد در حين يا پس از زايمان را افزايش مي‌دهد. همچنين اين نوع زايمان احتمال لخته شدن خون به خصوص در نواحي پاها و لگن را افزايش مي‌دهد. اگر لخته‌هاي تشكيل شده در پي گردش خون به ريه‌ها انتقال پيدا كنند، مي‌توانند باعث انسداد شده و خطر مرگ را در پي داشته باشند.

5- افزايش خطر در بارداري‌هاي بعدي

هرچقدر تعداد دفعات انجام زايمان سزارين بيشتر باشد احتمال بروز هرگونه خطر در بارداري‌هاي بعدي افزايش مي‌يابد. از جمله اين خطرها مي‌توان به پارگي رحم يا احتمال سقط جفت اشاره كرد. در نتيجه اگر قصد داريد چند فرزند به دنيا بياوريد لازم است در انتخاب نوع زايمان هنگام تولد اولين فرزند دقت بيشتري به خرج دهيد.

 

آماده شدن براي زايمان سزارين

لازم است قبل از عمل جراحي از نظر جسماني و رواني خود را براي زايمان آماده نگه داريد. كمك گرفتن از تكنيك‌هاي خودآرام سازي نظير تكنيك‌هاي تنفسي، ريلكسيشن، مديتيشن و مراقبه در ماه‌هاي آخر بارداري به شما كمك مي‌كند تا آرامش بيشتري داشته باشيد و اضطراب‌هاي كمتري را تجربه كنيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

اگر هنگام فكر كردن به زايمان احساس ترس شديدي در وجودتان احساس مي‌كنيد لازم است كه از يك روانشناس براي مديريت بهتر هيجانات ناخوشايند در خود كمك بگيريد. همچنين بايد قبل از فرا رسيدن عمل برخي آزمايش‌ها را نيز انجام دهيد. براي مثال انجام آزمايش خون براي تعيين سطح هموگلوبين و گروه خوني از اهميت بسزايي برخوردار است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني كودك با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

بعد از زايمان سزارين تا چه مدت بايد از رابطه جنسي خودداري كرد؟

متخصصين معمولا توصيه مي‌كنند تا 6 هفته بعد از زايمان سزارين از رابطه جنسي دوري كنيد تا از بروز عفونت‌ها پيشگيري نماييد.

 

 

 

 

منبع : زايمان سزارين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: زايمان سزارين،
موضوع:
[ ۹ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۸:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز استعداديابي كودكان اهواز كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ استعداديابي كودكان يكي از دغدغه‌هاي مشترك بسياري از پدر و مادرهاست چراكه هر كودكي با توانمندي‌هاي خاص و منحصر به فرد خود متولد شده و اگر از همان اول به درستي كشف و هدايت شود احتمال موفقيت او در آينده تا حد زيادي بالا خواهد رفت. با افزايش سطح اطلاعات جامعه از اهميت استعداديابي؛ امروزه والدين بيشتر براي اين موضوع ارزش قائل هستند و به دنبال متخصصيني مي‌گردند تا بتوانند در اين زمينه به آن‌ها كمك كنند. اگر شما در اهواز زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز استعداديابي در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. جهت دريافت خدمات مشاوره كودك كليك كنيد.

 

منبع » استعداديابي كودكان اهواز

استعداد چيست؟

استعداد به توانايي‌هاي بالقوه انسان گفته مي‌شود كه در صورت قرار گرفتن در محيط مناسب مي‌توانند به صورت بالفعل دربيايند. نكته بسيار مهم اينجاست كه هيچ انساني بدون استعداد زاده نمي‌شود و شكست افراد در زندگي تنها به دليل نيافتن راه مناسب براي دست يابي به موفقيت‌ها است. اگر به دقت به زندگي افراد نگاه كنيد مي‌بينيد كه حتي انسان‌هايي كه بهره هوشي بسيار پاييني دارند و يا ازمعلوليت رنج مي‌برند نيز در صورت قرار گرفتن در محيط مناسب مي‌توانند استعدادهاي خود را پيدا كرده و به جايگاهي در زندگي دست يابند كه ساير افراد به آن‌ها غبطه بخورند.

 براي اينكه راحت‌تر اين موضوع را درك كنيد مي‌توانيد به زندگي افرادي كه در مسابقات پاراالمپيك قهرمان مي‌شوند نگاه كنيد. آن‌ها در حقيقت با وجود تمام محدوديت‌ها گوهر وجودي خود را پيدا كرده و مسير درست براي پرورش آن را يافته‌اند. در نتيجه استعداد امري است كه مي‌تواند در جلوه‌هاي مختلف ظهور كند و بيش از هر چيز نيازمند تلاش براي كشف و هدايت در مسير درست است. براي آشنايي بيشتر با ويژگي كودكان استثنايي كليك كنيد.

استعداديابي كودكان اهواز | اهميت استعداديابي در كودكان

انسان‌ها در همه سنين قابليت رشد و پيشرفت دارند و هيچ زماني متوقف نمي‌شوند. اما برخي برهه‌هاي زماني در زندگي مراحل حساسي هستند كه شكل گيري توانمندي‌ها در آن زمان مي‌تواند به بيشترين بازدهي بيانجامد. در دوران كودكي ذهن بچه‌ها از انعطاف پذيري بيشتري برخوردار است و آمادگي بيشتري براي يادگيري دارد. اگر شما موضوع مورد علاقه فرزندتان را پيدا كنيد مي‌بينيد كه او چگونه مشتاقانه و كنجكاو براي يادگيري هرچه بيشتر تلاش مي‌كند و از پيش رفتن در آن حوزه خاص لذت مي‌برد.

اين در حالي است كه همين كودك ممكن است در موقعيت‌هاي ديگر يادگيري اشتياق خاصي از خود نشان ندهد و دائماً تكاليف را پشت گوش بياندازد. درنتيجه مي‌توان گفت اگر كودك در يك زمينه نظير درس‌هاي مدرسه علاقه چنداني از خود نشان نمي‌دهد به اين معنا نيست كه او به‌طور كلي نسبت به يادگيري بي‌علاقه است به اين فكر كنيد كه شايد محيط براي او به‌درستي فراهم نشده يا شايد به‌طور كل استعدادهاي او در جايي بيرون از مدرسه قادر به شكوفايي باشند.

اگر شما بتوانيد استعدادهاي فرزندتان را در دوره كودكي شناسايي كنيد و او را در مسير دلخواه خود قرار دهيد فرد از همان ابتدا موفقيت‌هاي كوچك و بزرگي را تجربه مي‌كند كه به او براي ادامه راه انگيزه مي‌دهند و در دوران نوجواني و بزرگسالي از سردرگمي او پيشگيري مي‌كنند. علاوه بر اين‌ها افرادي كه از دوران كودكي در مسير درست قرار گرفته‌اند به مراتب از شانس بيشتري براي موفقيت برخوردارند و سطح رضايت عمومي بالاتري از زندگي را گزارش مي‌دهند.

استعداديابي كودكان اهواز | وظايف والدين براي استعداديابي كودكان

همه پدر و مادرها مسلما از پيشرفت فرزند خود لذت مي‌برند و از موفق شدن او استقبال مي‌كنند. با اين حال  بسياري از آن‌ها با روش‌هاي درست تربيتي آشنا نيستند و همين امر باعث مي‌شود كه ناخواسته در بسياري از اوقات جلوي پرورش استعدادهاي كودك را گرفته و مانع پيشرفت او شوند. توجه به نكات زير به شما كمك مي‌كنند تا بتوانيد راحت تر توانايي‌هاي بالقوه فرزندتان را شناسايي كنيد و او را در مسير مناسب خودش قرار دهيد.

اگر وقت كافي نداريد با دريافت مشاوره تلفني كودك نيز مي توانيد از خدمات مركز ذهن نو بهره مند شويد.

1- اولين قدم مشاهده درست

گاهي اوقات والدين آنقدر غرق مشغله‌هاي خود مي‌شوند كه در طول روز كم‌تر درگير دنياي كودك شده و تنها در صورتي كه او نياز خاصي داشته باشد به او توجه مي‌كنند. همين امر اساس بسياري از اشتباهات تربيتي را رقم مي‌زند.  

بسيار اهميت دارد كه در طول روز به درستي فرزندتان را مورد مشاهده قرار دهيد و رفتارهايش را زير نظر بگيريد. براي مثال ببينيد كه نسبت به چه موضوعاتي به وجد مي‌آيد و از كنار چه چيزهايي به سادگي مي‌گذرد. هر بچه‌اي از همان ابتداي كودكي علايق خاصي را پرورش مي‌دهد كه شناسايي و توجه به آن‌ها مي‌تواند در زمينه كشف استعدادهاي او بسيار كمك كننده باشد. جهت آشنايي با بهترين وجديدترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد.

2- كنار گذاشتن پيش‌فرض‌ها

بسياري از والدين كودكان را آينه گذشته خود مي‌پندارند. آن‌ها تلاش مي‌كنند هر آنچه خود به آن دست نيافتند را براي فرزندشان فراهم كنند و او را در مسيري قرار دهند كه خود روزي به دنبال كسب پيشرفت در آن بودند. اما لازم است اين موضوع را در نظر بگيريد كه فرزندان با تمام شباهت‌هايي كه به شما دارند مي‌توانند دنيايي كاملاً متفاوت داشته باشند. سعي كنيد پيش‌فرض‌هاي خود را كنار بگذاريد و اجازه دهيد كودك با دست زدن به كشف در محيط طبيعي خود استعدادهايش را نمايش دهد. ممكن است او اصلاً علاقه‌اي به قرار گرفتن در مسيرهاي دلخواه شما نداشته باشد و چه بسا اگر در موقعيت‌هاي ديگري قرار بگيرد موفقيت‌هاي دوچنداني را از خود نشان دهد.

3- خودداري از مقايسه

همان طور كه بارها گفته شد هر انسان وجود منحصر به فردي است كه استعدادهاي مخصوص به خود را دارد. اگر فرزندتان همانند هم سن و سالانش نمي‌تواند در يك حوزه خاص پيشرفت كند هرگز او را سرزنش نكنيد و موفقيت‌هاي ديگران را به رخش نكشيد. هميشه سعي كنيد كودك را متناسب با توانايي‌ها و مهارت‌هاي خاص خودش بسنجيد و بر اين اساس پيش برويد. توجه داشته باشيد كه قرار نيست همه انسان‌ها شبيه به هم باشند و مسيرهاي يكساني را طي كنند.

4- قرار دادن كودك در يك محيط غني

بسيار اهميت دارد كه فرزندتان در كودكي در يك محيط غني و سرشار از تجربيات گوناگون قرار بگيرد و در اين ميان بتواند دست به انتخاب بزند. اگر فرزندتان در يك فضاي يكنواخت بزرگ شود هرگز استعدادهاي او قابليت رؤيت شدن پيدا نمي‌كنند. از همين رو تلاش كنيد كودك را در معرض محرك‌هاي متنوعي قرار داده و اجازه دهيد او آزادانه در بين آن‌ها اكتشاف كند.

5- اهميت قائل شدن براي رؤياهاي كودك

تقريباً همه ما شنيده‌ايم كه فردي در دوران كودكي از رؤياهاي خود بگويد. مثلاً برخي بچه‌ها مي‌گويند مي‌خواهند در آينده نقاش بزرگي شوند يا بسياري از پسرها از رؤياهاي از خود براي خلبان شدن حرف مي‌زنند. در اكثر موارد والدين و اطرافيان اين روياها را ناديده مي‌گيرند يا تنها با شوخي و خنده به‌سادگي از كنار آن‌ها رد مي‌شوند. در حالي كه لازم است به درستي به آرزوها و تصورات كودك گوش بدهيد و توانايي‌هاي او را براي رفتن در اين مسير بسنجيد. گاهي اوقات همين روياها به بزرگ ترين حسرت‌هاي فرد در آينده تبديل مي‌شوند.

استعداديابي كودكان اهواز | لزوم كمك گرفتن از يك متخصص براي استعداديابي كودكان

خوشبختانه امروزه ابزارهاي مختلفي براي كشف استعدادهاي كودكان ابداع شده است كه به والدين كمك مي‌كنند فرزندان خود را بهتر بشناسند و توانايي‌هاي منحصر به فرد او را تشخيص دهند. براي مثال امروزه آزمون‌هاي هوشي مختلفي وجود دارند كه مي‌توانند توانايي‌هاي بالقوه كودك در زمينه رياضي، موسيقي، كلامي، فعاليت‌هاي حركتي، خلاقيت‌هاي هنري و … را اندازه گيري نمايند. استفاده از اين آزمون‌هاي هوش و استعداد بايد در محيط‌هاي حرفه‌اي و به كمك آزمونگرهاي آموزش‌ديده انجام گيرد چراكه نحوه اجرا شدن تست‌ها و نوع رفتارهايي كه كودك در اين ميان از خود نشان مي‌دهد همگي مي‌توانند در تفسير نهايي تأثيرگذار باشند. از همين رو لازم است كه به مراكز روانشناسي معتبر مراجعه كرده و از متخصصان روان‌شناس باليني براي ارزيابي كودك خود كمك بگيريد.

ارائه خدمات استعداديابي كودكان در مركز مشاوره ذهن نو

مركز مشاوره ذهن نو با در اختيار داشتن نيروهاي متخصص در حوزه كودك و نوجوان مي‌تواند به شما كمك كند تا از تست‌ها و ابزارهاي نوين در جهت استعداديابي كودك خود استفاده كنيد. هم‌چنين در كنار اجراي آزمون‌ها مشاوران و روانشناسان اين مركز مي‌توانند تفسير تست و راهنمايي‌هاي لازم براي پرورش مناسب استعدادهاي كودك را در اختيارتان قرار دهند. جهت دريافت خدمات از مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو كليك كنيد.

آدرس ساير مراكز استعداديابي كودكان اهواز

موسسه استعداد يابي كودكان اهواز اهواز، پادادشهر، خيابان ۱۰، مجتمع تجاري هيراد، طبقه پنجم
موسسه استعداد يابي كودكان نابغه پروران آينده اهواز، زيتون كارمندي، خيابان فاطمي بين زيبا و انوشه، پلاك ۳۱
موسسه استعداد يابي كودكان كودك و نوجوان اهواز، زيتون كارمندي، خيابان فياض، بين زيبا و زهره، پلاك ٦١
موسسه استعداد يابي كودكان خوزستان خوزستان، خيابان فردوسي، بين حمزه سيدالشهدا و كشاورز
موسسه استعداد يابي كودكان انديشه كيان دزفول، خيابان آفرينش شمالي، خيابان عارف دزفولي (بين هجرت و آفرينش)
موسسه استعداد يابي كودكان خرمشهر خرمشهر، خيابان نقدي، خيابان شرافت، جنب نانوايي
موسسه استعداد يابي كودكان آبادان آبادان، خيابان فرهنگ، بين خيابان اميري و سعدي، پلاك ۵۶

سؤالات متداول

استعداد ذاتي است يا اكتسابي؟

توانايي‌هاي ما تركيبي از نيروهاي وراثتي و محيطي هستند. استعدادهاي ما امري هستند كه به طور ذاتي مي‌توانند در ما وجود داشته باشند اما تا زماني كه از طريق محيط به درستي پرورش نيابند نمي‌توانند شكوفا شوند. در نتيجه تركيبي از نيروهاي ذاتي و اكتسابي استعدادهاي ما را شكل مي‌دهند. والدين مي توانند با دريافت آموزه هاي لازم به بهترين نحو بر روي استعدادهاي ذاتي تاثير بگذارند. مقاله آموزش پدر و مادر را مطالعه نماييد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع » استعداديابي كودكان اهواز


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۴:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عوارض ناشي از بي خوابي ، مشكلات و تاثيري كه بر سلامت روان دارد، غيرقابل انكار است. به طور كلي اختلال خواب يك اختلال روانشناختي است كه بسياري از افراد را درگير كرده. بي خوابي با تاثير منفي كه بر روي عملكرد مغز دارد، باعث مي‌شود كه فرد نتواند به درستي فكر كند و يا هيجانات خود را كنترل كند و در نهايت دچار بيماري‌هايي همچون افسردگي، اضطراب يا اختلال دو قطبي شود. در ادامه درباره عوارض و تاثير مشكلات خواب بر سلامت جسم و روان را شرح داده‌ايم. براي آشنايي با انواع اختلالات خواب كليك كنيد.

 

 

منبع : عوارض بي خوابي بر جسم و روان

عوارض بي خوابي و نقش خواب در سلامت روان

به طور كلي اگر كسي در طول شب، خواب راحت و خوبي نداشته باشد نمي‌تواند آنطور كه بايد روز خود را شروع كند و احساس خستگي مي‌كند و قدرت تمركز بر موارد مختلف را در طول روز از دست مي‌دهد.

وقتي شما در طول شب به خواب مي‌رويد بدن و مغز در اين مدت شروع به ترميم خود مي‌كنند. همينطور در اين فرآيند سيستم ايمني بدن نيز تقويت شده و به عبارتي تمامي سيستم‌‌هايي را كه به تنظيم احساسات، يكپارچه كردن خاطرات و افكار، تمركز و ارتباط با ديگران مرتبط است را به نوعي شارژ مي‌نمايد.

در حال حاضر رابطه بين خواب و سلامت روان رابطه مبهم و پيچيده‌اي است، به طوري كه بسياري از بيماري‌هاي روحي و رواني باعث ايجاد اختلالات خواب مي‌شود و از طرفي ديگر نيز بي خوابي مي تواند عامل و زمينه ساز ايجاد بيماري‌هاي روحي و رواني باشد.

به طور كلي داشتن يك خواب شبانه با كيفيت در وجه‌هاي مختلف زندگي يك فرد تاثير مثبت مي‌گذارد، در حالي كه خواب ناكافي باعث ايجاد تاثيرات منفي بر سلامت روان، باعث مشكلات و آسيب پذيري نيز خواهد شد.

عوارض بي خوابي چطور سلامت روان را تحت تاثير قرار مي دهد؟

به طور كلي خواب شامل دو بخش متفاوت است. بخش اول خواب آرام و يا عادي است و بخش دوم خواب با حركات سريع چشم (REM) است.

وقتي به خواب مي رويد در واقع چندين بار خواب آرام و خواب رم را تجربه مي كنيد، چراكه اين دو بخش متفاوت از خواب با يكديگر در يك چرخه دائما در حال جابه جايي هستند.

در خواب آرام، كم كم خواب فرد عميق‌تر مي‌شود كه باعث كاهش دماي بدن، در آرامش قرار گرفتن عضلات، كاهش ضربان قلب و تعداد تنفس مي‌شود. هر چه خواب عميق‌تر شود، سيستم ايمني بدني نيز تقويت خواهد شد.

خواب با حركات سريع چشم در واقع همان بخشي از خواب است كه رويا مي‌بينيد. علائم بدن در اين حالت دقيقا مشابه زماني است كه خواب مي‌بينيد. اين مرحله از خواب نيز براي يادگيري و حافظه، سلامت هيجانات فرد و … داراي اهميت است.

همانطور كه اشاره كرديم هنوز رابطه بين خواب و سلامت روان به طور دقيق مشخص نيست؛ اما آنچه كه مشخص اين است كه در كسي كه داراي اختلال خواب است، در ميزان هورمون استرس يا همان كورتيزول مشكلاتي به وجود مي‌آيد و باعث تحت تاثير قرار گرفتن توانايي فكر كردن يا تنظيم هيجاني مي‌شود. در نتيجه‌ي عدم توانايي در تنظيم هيجانات، بي خوابي اتفاق مي‌افتد و باعث بروز بيماري‌‌هايي نظير افسردگي، اضطراب يا اختلال دو قطبي شود.

عوارض بي خوابي

عوارض بي خوابي بيشتر اوقات خود را به صورت اختلالات خلقي و ناراحتي رواني نشان مي‌دهد. اما هر چه زمان بيشتري با اين مشكل درگير باشيد، عوارض ناشي از بي خوابي شديدتر و عميق‌تر خواهد شد. بنابراين خيلي اوقات حتي تنظيم خواب باعث بهبود شرايط جسمي و رواني بيمار نيز مي‌شود. براي آشنايي با علت بي خوابي كليك كنيد و براي آشنايي بيشتر با عوارض بي خوابي در ادامه مطلب با ما همراه باشيد.

اختلال دوقطبي

اغلب بيماراني كه مبتلا به اختلال دو قطبي هستند، داراي اختلال خواب مي‌باشند. اين اختلال خواب شامل مواردي همچون بي‌خوابي، چرخه‌هاي نامنظم خواب‌ و بيداري، كابوس‌هاي شبانه و … است.

چنانچه اختلال خواب در اين دسته از افراد ادامه دار باشد و تشديد داشته باشد، مي‌تواند زمينه ساز دوره مانيا باشد.

آلزايمر 

اختلال در خواب و كمبود خواب مي‌تواند باعث زوال عقل و حتي ايجاد آلزايمر شود و باعث ايجاد اختلال در عملكرد ذخيره سازي اطلاعات در حافظه گردد. طبق آخرين تحقيقات در ميان كساني كه به آلزايمر مبتلا هستند، ۶۰درصد از آن‌ها مشكلات بيخوابي دارند.

عوارض بي خوابي و بروز اضطراب

در واقع مي‌توان گفت كه اضطراب از علل‌هاي اصلي ايجاد مشكل در خواب است. كساني كه داراي اختلالات اضطرابي همچون اضطراب فراگير، فوبياها، وسواس و اختلال استرس پس از سانحه و… هستند معمولا دچار بي خوابي نيز مي‌شوند.

متخصصان بر اين باورند كه اضطراب تحت تاثير بي خوابي قرار دارد، يعني كساني كه داراي مشكلات خواب هستند، در صورتي كه درمان نشوند، احتمالا به يكي از بيماري‌هاي اضطرابي مبتلا خواهند شد.

بايد در نظر داشته باشيد كه احتمال ابتلا به بيماري‌هاي اضطرابي نسبت به بيماري افسردگي در اثر اختلال خواب كمتر است.

اختلال بيش فعالي و نقص توجه

در ميان كودكاني كه مبتلا به اختلال بيش فعالي و نقص توجه هستند، مشكلات بيخوابي نيز ديده مي‌شود، به طوري كه نيمي از كساني كه به اين بيماري دچار هستند، خواب عميق را تجربه نمي‌كنند و همين باعث مي‌شود كه در طول روز خسته باشند و در زمان‌هاي كوتاه چرت بزنند.

عوارض بي خوابي و افسردگي

يكي ديگر از عوارض بي خوابي افسردگي است. در واقع بي خوابي و افسردگي هم رابطه دو طرفه دارند، يعني هر كدام مي‌توانند باعث بروز ديگري و يا شدت پيدا كردن آن شوند.

طبق آمار 60 تا 90 درصد بيماران افسرده بزرگسال، 90 درصد بيماران افسرده كودك دچار بي خوابي هستند و همينطور يك پنجم آن‌ها نيز دچار آپنه‌هاي تنفسي مبتلا مي‌باشند.

بيماران افسرده‌اي كه دچار بيخوابي نيز هستند، داراي نشانه‌هاي افسردگي بيشتري بوده و افكار و رفتار خودكشي بيشتري دارند و همينطور نسبت به درمان نيز مقاوم‌تر مي‌باشند.

احساس خستگي

احساس خستگي يكي ديگر از عوارض بي خوابي است. مسلما زماني كه خواب كافي نداشته باشيد، احساس خستگي در طول روز خواهيد داشت. اين حس خستگي روي تمركز، توجه، قدرت تحليل، عملكرد روزانه و …. شما تاثير مي‌گذارد.

عوارض بي خوابي و آشفتگي عاطفي

خواب ناكافي ارتباط بين آميگدال كه وظيفه كار پردازش احساسات را برعهده دارد و قشر پيش­ پيشاني كه وظيفه تصميم ­گيري را كنترل مي‌كند، بهم مي­زند. در نهايت موجب تشديد واكنش عاطفي مي‌گردد.

برخي افراد نيز در صورتي كه در چند شب خواب كافي نداشته باشند، بداخلاق شده و سريع عصباني مي‌شوند. حساس شده و نسبت به موضوعات پيش پا افتاده واكنش مفرط نشان مي‌دهند.

راه هاي كاهش و از بين بردن عوارض بي خوابي

در مقاله فوق پيرامون اين صحبت كرديم كه بي خوابي تا چه اندازه مي‌تواند بر روان فرد تاثير گذاشته و او را بيمار كند. بنابراين براي داشتن يك روان سالم بايد وضعيت خواب خوبي براي خودمان فراهم كنيم. براي درمان بي خوابي كليك كنيد. در ادامه چند نكته براي مقابله با عوارض بي خوابي آورده‌ايم.

تغيير در سبك زندگي

سبك زندگي هر كس در واقع مهم‌ترين و تاثيرگذارترين عامل در بي خوابي است. پس براي كاهش عوارض بي خوابي بهتر است ابتدا تغييري در سبك زندگي خود دهيد. براي مثال اول طبق يك الگوي منظم در ساعات مشخصي به رختخواب برويد و در ساعات مشخصي نيز از خواب بيدار شويد.

همينطور سعي كند تغذيه مناسبي نيز داشته باشيد. از غذاهاي سالم تغذيه كنيد و 3 تا 4 ساعت قبل از زمان خواب‌تان از مصرف مواد محرك‌ها نظير كافئين خودداري نمايد.

فعاليت بدني براي كاهش عوارض بي خوابي

سيستم بدن به گونه‌اي است كه نياز دارد در طول روز فعاليت داشته باشد و براي داشتن خواب راحت كمي خسته باشد. انجام ورزش‌هاي هوازي در طول روز حتي در مدت كوتاهي در بهبود كيفيت خواب تاثيرگذار است. در صورتي دچار عوارض بي خوابي شده‌ايد، با فعاليت هاي هر چند كوتاه در طول روز سعي كنيد كه ميزان سوخت و ساز بدن‌تان را بالا ببريد.

تمرين‌هاي آرام‌سازي

اگر مي‌خواهيد در طول شب راحت بخوابيد، مي‌توانيد در طول روز با انجام مديتيشن، تمرين‌هاي تنفسي يا ريلكسيشن از ميزان اضطراب خود بكاهيد. كاهش اضطراب نيز به طور اتوماتيك باعث مي‌شود كه بهتر و راحت‌تر به خواب برويد.

سخن پاياني

اگر داراي مشكلات بيخوابي هستيد و نمي‌توانيد با استفاده از راهكارهايي ارائه شده آن را برطرف كنيد، حتما بايد براي جلوگيري از مشكلات احتمالي بيخوابي در سلامت روان از يك مشاور كمك بگيريد.

كمك و مشورت گرفتن از مشاور به شما كمك مي‌كند كه قبل از اينكه بيخوابي باعث ايجاد بيماري‌هاي جدي‌تري شود، در همين مرحله درمان گردد. براي شروع درمان مشاوره تلفني دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض بي خوابي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۰:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا با نشانه هاي هفته اول بارداري آشنا هستيد ؟ اغلب متخصصان زنان و زايمان اولين روز آخرين پريود را شروع هفته اول بارداري تعيين مي‌كنند چرا كه مشخص نمودن زمان دقيق تخمك گذاري و لقاح بسيار سخت است اما علائم قاعدگي به سادگي قابل تشخيص مي‌باشد. در واقع مي‌توان گفت كه در هفته اول، شما هنوز در دوره قاعدگي به سر مي‌بريد و باردار نيستيد. افرادي كه به تازگي متوجه بارداري خود شده‌اند، تصور مي‌كنند كه در هفته اول بارداري به سر مي‌برند. در حالي كه احتمالا هفته چهارم بارداري را سپري مي‌كنند. در هفته اول بارداري، بدن مادر علاوه بر دفع تخمك ماه گذشته، سعي مي‌كند يك پوشش رحمي جديد را درست كرده تا به وسيله آن از تخمك ماه آينده نگهداري نمايد. منظور همان تخمكي است كه قرار است بارور شده و به يك جنين كامل تبديل گردد. در ادامه به بسياري از سوالات مادران در رابطه با بارداري در هفته اول، علائم و مراقبت‌ها خواهيم پرداخت.

 منبع : هفته اول بارداري

وضعيت جنين در هفته اول بارداري

در واقع در اولين هفته بارداري، جنين هنوز تشكيل نشده است اما مراحل تخمك گذاري با موفقيت به پايان رسيده است. فرآيند تخمك گذاري در هر سيكل قاعدگي تنها يك بار رخ داده و در طي آن تخمك از تخمدان‌ها آزاد مي‌شود. سيكل قاعدگي از روز اول خونريزي شروع شده و تا روز اول خونريزي بعدي خاتمه مي‌يابد.

نشانه‌هاي اولين هفته بارداري

معمولا نشانه‌هايي كه در هفته اول بارداري با آن مواجه مي‌شويد، علائمي هستند كه در دوره قاعدگي آن‌ها را تجربه مي‌كنيد. علائم اوليه بارداري ممكن است حدود ۳ الي ۷ روز طول بكشد. اين علائم به شرح زير است.

  • خونريزي يا لكه بيني
  • احساس درد در بخش تحتاني كمر
  • منقبض شدن شكم
  • نفخ
  • نوسانات خلقي و رفتاري
  • احساس سردرد

در حقيقت علائم اوليه هفته اول بارداري به سرعت نمايان نمي‌شوند و اغلب زنان با ورود به هفته چهارم و با عدم پريود شدن، متوجه مي‌شوند كه احتمالا باردار مي‌باشند. لازم به ذكر است كه زنان پس از انجام عمل لقاح و در هفته‌هاي اول پس از آن، ممكن است علائمي همچون درد سينه، حساسيت سينه نسبت به لمس كردن، تهوع، خستگي و تكرر ادرار را تجربه كنند.

نحوه مشخص شدن جنسيت فرزند در هفته اول

شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد نزديك به ۲۰ ميليون اسپرم به منظور بارداري وارد دهانه رحم مي‌شوند، اما از ميان آن‌ها تنها يك عدد بر روي تخمك نفوذ كرده و آن را بارور مي‌سازد. اگر اسپرم داراي كروموزوم به صورت حرف Y باشد فرزند شما پسر بوده و اگر اسپرم مورد نظر به صورت x باشد شما صاحب يك فرزند دختر خواهيد شد. اين فرآيند و تعيين جنسيت فرزند معمولا از ماه‌هاي سوم بارداري امكان پذير است. با اين حال برخي علائم مي‌تواند به شما كمك كند كه تا قبل از ماه سوم بتوانيد جنسيت فرزند خود را تشخيص دهيد.

آيا در هفته اول بارداري احتمال سقط جنين وجود دارد؟

بر اساس تحقيقات صورت گرفته، در اكثر موارد سقط جنين در سه ماهه اول بارداري اتفاق مي‌افتد. در واقع خطر سقط در هفته اول بارداري بسيار زياد است اما با ورود به هفته ششم احتمال سقط جنين كاهش مي‌يابد. سقط جنين در دوران بارداري و به خصوص در اوايل آن، ممكن است دلايل متعددي داشته باشد اما در بسياري از موارد علت سقط به صورت ناشناخته باقي مي‌ماند. بر اساس نتيجه تحقيقات صورت گرفته نزديك به ۵۰ درصد سقط هاي اتفاق افتاده بر اثر اختلال در كروموزوم‌ها به وقوع پيوسته است.

عوامل پرخطر سقط جنين در اوايل بارداري

در بسياري از موارد علت سقط جنين ناشناخته است اما مواردي كه در ادامه به آن اشاره مي‌شود در سقط جنين بي تاثير نيستند.

  • وارد آمدن آسيب و ضربه به بدن
  • قرار گرفتن در معرض انواع اشعه‌هاي مضر و مواد شيميايي
  • استعمال دخانيات
  • استفاده بي رويه از كافئين
  • كشيدن سيگار
  • داشتن سابقه سقط هاي مكرر
  • كاهش يا افزايش وزن
  • داشتن بيماري مزمن مانند ديابت و عدم كنترل آن
  • ايجاد مشكل در رحم و يا دهانه آن

افرادي كه داراي سن بالاتر از ۳۵ سال هستند استعداد سقط جنين را دارند چرا كه خطر سقط جنين در زنان بالاي ۳۵ سال نسبت به زنان جوان تر بيشتر است.

مراقبت‌هاي لازم در هفته اول بارداري

همان طور كه گفتيم در هفته اول بارداري، شما ممكن است هيچ علامتي را مشاهده نكنيد. در واقع شما در دوران پريود به سر مي‌بريد و باردار نيستيد. به همين دليل بسياري از افراد به دليل ناآگاهي از بارداري خود، به انجام بسياري از رفتارهاي پر خطر مبادرت كرده كه ممكن است براي جنين مشكلاتي به وجود بياورد. بنابراين توصيه مي‌شود مادراني كه قصد دارند باردار شوند به مواردي كه در ادامه به آن مي‌پردازيم توجه داشته باشند.

  • از استعمال دخانيات، الكل و داروهاي مختلف دوري كنيد چرا كه موارد ذكر شده باعث ايجاد نقص‌هاي مادرزادي، سندروم الكل جنيني، بيماري‌هاي تنفسي و كمبود وزن نوزاد در هنگام تولد مي‌شوند.
  • از مصرف قرص‌هاي ضد بارداري بپرهيزيد.
  • قبل از مصرف انواع داروها با پزشك خود مشورت نماييد.
  • داروهايي كه پزشك برايتان تجويز كرده را خودسرانه قطع نكنيد.
  • حدود ۴۰۰ ميكروگرم اسيد فوليك به صورت روزانه مصرف نماييد چرا كه مصرف اسيد فوليك از بروز نقص‌هاي عصبي مانند اسپاينا بيفيدا جلوگيري مي‌كند.
  • در صورتي كه استرس داريد، سعي كنيد با انجام تكنيك‌هاي مناسب آن را كاهش دهيد.
  • استفاده از رژيم‌هاي غذايي سالم و همچنين ورزش كردن را در برنامه روزانه خود فراموش نكنيد.
  • در صورتي كه دچار اضافه وزن هستيد، سعي كنيد هر چه زودتر در جهت كم كردن وزن خود اقدام كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك در زمينه هفته اول بارداري مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

آيا امكان جوش زدن صورت در هفته اول بارداري وجود دارد؟

جوش زدن صورت از جمله علائم بارداري محسوب مي‌شود. اما از آنجايي كه در هفته اول هنوز لقاح انجام نگرفته است، بنابراين نمي‌توان جوش زدن صورت را نشانه بارداري دانست.

آيا در هفته اول بارداري شكم شروع به بزرگ شدن مي‌كند؟

خير، در اين هفته نطفه بسيار كوچك بوده و شكم بزرگ نمي‌شود. به مرور در طول سه ماه اول بارداري شما تغييراتي را در وضعيت جسماني خود احساس خواهيد كرد.

 

 

 

 منبع : هفته اول بارداري

 

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هفته اول بارداري،
موضوع:
[ ۸ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۰۶:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عشق بعد از ازدواج به وجود مي‌آيد؛ اين جمله خيلي از پدربزرگ و مادربزرگ‌هاي ماست كه براي انتخاب همسر خودشان دست به كار شده و با توجه به ملاك‌هاي خودشان همسري براي فرزندشان در نظر مي‌گرفتند. شايد همچنان چنين ازدواج‌هايي كه دختر و پسر هيچ شناختي نسبت به هم ندارند، پيش بيايد، اما فرهنگ‌مان دچار تغييرات زيادي شده كه اگر تصميم به چنين ازدواجي داريد حتما بايد به آن‌ها توجه كنيد. براي مثال ديگر خيلي از دختران طلاق را بد نمي‌دانند و در صورتي كه خواسته‌هايشان در زندگي براورده نشود، درخواست جدايي خواهند كرد و يا برخي مردان انتظاردارند كه همسرشان نيز خارج از خانه كار كند. چنين تنوع فرهنگي باعث مي‌شود كه براي ازدواج‌نياز به بررسي‌هاي بيشتري باشد، چراكه هم‌محلي بودن، همكار بودن، فاميل بودن و.. دليل بر داشتن ديدگاهي يكسان نسبت به زندگي نيست. در ادامه‌درباره عشق بعد ازدواج و راه‌هاي افزايش عشق بعد از ازدواج صحبت كرده‌ايم.

 

منبع : عشق بعد از ازدواج را چطور افزايش دهيم

عشق بعد از ازدواج بهتر است يا قبل از آن؟

شايد در گذشته كسي به عشق پيش از ازدواج اهميت نمي‌داد و طريقه ازدواج تنها بر اساس شكل گيري علاقه بعد از ازدواج بود. اما در دهه‌هاي اخير جوانان تمايل زيادي به ازدواج با كسي را دارند كه عاشقش هستند، يعني ترجيح مي‌دهند كه علاقه و شناخت قبل از ازدواج ايجاد شود. اين در حالي است كه معناي عشق چيزي فراتر از آشنايي قبل از ازدواج بوده و مسلما انتظار مي‌رود كه پس از ازدواج با نزديكي بيشتر اين علاقه نيز بيشتر شود. براي آشنايي بيشتر با فوايد و مضرات دوستي هاي قبل ازدواج كليك كنيد.

درباره عشق نظريه‌هاي مختلفي ارائه شده كه در اغلب آن‌ها سه پارامتر (تعهد، صميميت و شهوت) به عنوان رئوس اصلي عشق معرفي شده‌اند. بنابراين اگر ازدواج بر اساس معيارهاي درستي شكل گرفته باشد، عشق بعد از ازدواج داراي گرماي بيشتري مي‌تواند باشد. بنابراين بايد ديد براي انتخاب همسر چه ملاك‌هايي اهميت دارد تا عشق تان بعد از ازدواج پايدارتر و عميق‌تر شود.

آيا عشق بعد از ازدواج به وجود مي آيد ؟

حتما كساني را ديده‌ايد كه بدون هيچ شناختي با هم ازدواج كرده‌اند و بعد از ازدواج رابطه‌اي عاشقانه شكل داده‌اند. اما برعكس كساني هم هستند كه قبل ازدواج عاشقانه هم را دوست دارند و براي رسيدن به هم هر هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنند، اما هنوز چيزي از ازدواج‌شان نگذشته دچار مشكلات زيادي مي‌شوند. چه چيزي باعث چنين تفاوتي مي‌شود؟

اول از همه بايد بدانيد كه هر شخصيتي نمي‌تواند مناسب شما باشد و براي شروع زندگي مشترك بايد علاوه بر ويژگي‌هاي ظاهري به شخصيت و انتظارات طرف مقابل توجه كنيد. در واقع اگر شناختي قبل از ازدواج وجود نداشته باشد، هيچ پيش بيني نمي‌توان براي به وجود آمدن علاقه و يا حفظ علاقه آن زوج داشت. بنابراين اگر ازدواج با معيارهاي درست انجام شود، عشق بعد از ازدواج به وجود آمده و يا علاقه زوج را بيشتر از پيش خواهد كرد.

 

بيشتر بخوانيد : رابطه قبل از ازدواج 

 

چرا عشق در دوران بعد از ازدواج كمرنگ مي شود؟

اولين علتي كه پس از ازدواج از ميزان عشق زوج كاسته مي‌شود، همان شناخت ناكافي از تعريف عشق است. اما علاوه بر آن علت‌هاي ديگري براي كم رنگ شدن عشق بعد از ازدواج وجود دارند. البته همه اين عوامل نشات گرفته از همان عامل اصلي اول هستند. اگر شما به تعريف درستي از عشق رسيده باشيد اين چالش‌ها را تجربه نخواهيد كرد. بايد دقت داشته باشيم كه عشق در بين مردان و زنان معناي متفاوتي مي‌دهد. در ادامه به مطالعه برخي علل كم رنگ شدن عشق بعد از ازدواج مي‌پردازيم.

انتظارات بيجا

گفتيم كه اولين آجر كجي كه مي توان در بناي ازدواج گذاشت نداشتن درك درست از عشق است. اگر درك درستي از عشق نداشته باشيد، انتظارات و توقعات بي جا بر زندگي شما حاكم مي‌شود. اينكه بعد از ازدواج رفته رفته عشق شكل مي‌گيرد و تمام مشكلات به خودي خود حل مي‌شوند تفكر كاملا اشتباهي است. بايد بدانيد كه اصلا راه رسيدن به عشق اين نيست، زيرا تعريف درست عشق چيز ديگري است. همچنين با رسيدن به عشق تمام مشكلات شما حل نخواهد شد.  بلكه عشق تنها موهبت و نعمتي است كه به شما در حل بقيه مسائل زندگي تان كمك مي‌كند.

دروغ گفتن عشق بعد از ازدواج را از بين مي برد

دروغ گفتن به شريك زندگي مي‌تواند دلايل مختلفي داشته باشد. ممكن است بخاطر پنهان كردن حقيقتي تلخ به او دروغ بگوييد. ممكن است چون شريك زندگي‌تان را خيلي دوست داريد حقيقت را از او پنهان كنيد. حتي ممكن است به علت جلوگيري از اختلاف احتمالي به شريك زندگي تان دروغ بگوييد.

در هر صورت فرقي ندارد كه علت شما از پنهان كردن حقيقت از همسرتان چه بوده. مهم اين است كه صداقت حرف اول را در زندگي زناشويي مي ‌زند. نبود صداقت در زندگي زناشويي به معناي فروپاشي آن و از بين رفتن اعتمادهاست. بايد تحت هر شرايطي سعي كنيد صداقت خود را نگه داريد.

نبود اعتماد در رابطه زناشويي

اگربه شريك زندگي خود دروغ نگوييد، اعتماد در رابطه زناشويي شما بيشتر مي‌شود. در واقع خوشبخت‌ترين زوج‌ها به يكديگر اعتماد بالايي دارند. براي بهتر شدن زندگي مشترك بايد با صادق بودن احساس مثبت فرد مقابل را به خود بيشتر كنيم.

اگر اعتماد و صداقت در زندگي وجود داشته باشد، لذت داشتن يك همراه را مي‌چشيم. اگر اين دو عنصر مهم از زندگي مشترك حذف بشوند رفته رفته عشق و اعتماد جاي خود را به شك و اضطراب مي‌دهد. زندگي اين دسته از افراد از احساسات مثبت خالي مي‌شود.

عشق بعد از ازدواج | ساختن چهره خيالي از همسر

بعد از اينكه عشق بدون شناخت بوجود آمد، ديگر بدي‌هاي طرف مقابل ديده نمي‌شود، در واقع به اصطلاح فرد كور و كر شده و فقط خوبي‌هاي طرف مقابل را مي‌بيند. همه آدم‌ها بعد از عاشق شدن قصد دارند جنبه‌هاي خوب طرف مقابل را ببينند و كاملا جنبه‌هاي منفي او را ناديده مي‌گيرند. اما هيچ انساني بدون نقص نيست. اين آدم‌ها با پررنگ كردن جنبه‌هاي مثبت و ناديده گرفتن جنبه‌هاي منفي، عاشق تصوير خيالي‌اند كه خود از همسرشان ساخته‌اند.

اين آدم‌ها پس از آغاز زندگي مشترك و با ديدن جنبه منفي طرف مقابل خود احساس مي‌كنند انتخاب اشتباهي كرده‌اند. ممكن است اين جريان تا جايي پيش برود كه فرد احساس كند هيچوقت فرد مقابلش را نمي‌شناخته است. بايد توجه داشته باشيم كه هر انساني يك نقطه تاريك در وجود خود دارد و هيچ انساني خوب مطلق نيست. بايد بتوانيد با شناخت تمام ابعاد مثبت و منفي شريك زندگي خود او را همانطور كه هست دوست بداريد.

عدم ابراز مشكلات و ناراحتي

خواسته يا ناخواسته در هر زندگي اختلاف نظراتي پيش خواهد آمد، زوجين بايد بتوانند راهي مناسب براي ابراز ناراحتي و يا مخالفت‌هايشان داشته باشند. قرار نيست هميشه همه چيز بر وفق مراد باشه، در زندگي گذشت و انعطاف لازمه وبايد بتوانيد با تعامل حد وسط را حفظ كنيد.

بي توجهي به همسر و غرق شدن در زندگي روزمره

چون ازدواج كرديد دليل نميشه ديگر براي همسرتان وقت نگذاريد، شايد ديگر نياز نباشد براي اثبات عشق و پايبندي‌تان تلاش كنيد، اما بايد براي حفظ آن انرژي گذاشته و همسرتان را فراموش نكنيد. مردان و زناني كه بعد از ازدواج غرق در كارهاي روزمره، دنياي كاري، امورات خانه و زندگي مي شوند، دير يا زود متوجه سرد شدن رابطه و مشكلاتي خواهند شد كه دست به گريبان زندگي آن ها شده است.

به دوش كشيدن همه مسئوليت توسط زن يا مرد

يكي از مهم‌ترين علل بروز مشكلات بعد ازدواج عدم درك زن و مرد از مشكلات و سختي‌هاي همسرشان است. هزينه‌هاي زندگي، مسئوليت هاي مربوط به خانه، رسيدگي به فرزندان، مشغله‌هاي فكري مربوط به ساير اهداف (مثلا تحصيلات همسر يا سرمايه گذاري در يك كار جديد) و… از جمله دغدغه‌هايي است كه ممكن است بعد از ازدواج يكي از طرفين را بيش از حد خسته كند. عدم درك متقابل و درخواست‌هاي مختلف بدون توجه به اين بار سنگين موجب نارضايتي خواهد شد.

كلام آخر

زندگي هر چه بيشتر توام با عشق باشد براي ما شيرين تر خواهد بود. بنابراين اگر ازدواج كرده‌ايد بهتر است براي شادي و آرامش خودتان هم كه شده، هر كاري از دستتان بر‎مي آيد براي بوجود آوردن و نگه داشتن عشق در زندگي‌تان بكنيد. همچنين مي توانيد از روانشناسان و مشاوران خانواده براي حل مسائل و پيدا كردن ريشه مشكلات خدمات مشاوره بگيريد و براي آن كه بتوانيد انتخاب درستي در زمان انتخاب همسر انجام دهيد، حتما مشاوره قبل از ازدواج دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : عشق بعد از ازدواج را چطور افزايش دهيم

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۰۲:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا در مورد راه هاي پيشگيري از خودكشي اطلاعي داريد؟ يك تفكر غلط و رايج در مورد خودكشي اين است كه اگر كسي واقعا قصد خودكشي داشته باشد نمي‌توان جلوي او را گرفت! اين در حالي است كه شواهد و بررسي ها چيز ديگري را نشان مي دهند. مطالعات پژوهشي حاكي از اين هستند كه خودكشي پديده‌اي قابل پيشگيري است؛ به شرط اينكه نشانه‌هاي خودكشي به موقع شناسايي شده و باورهاي غلط در مورد آن كنار گذاشته شود. بنابراين اگر احساس كرديد عزيزي احتمال خودكشي دارد و يا حتي خودتان اين افكار در ذهن‌تان هست، حتما در ادامه با ما همراه باشيد و براي دريافت مشاوره اقدام كنيد.

 

منبع : پيشگيري از خودكشي با دستورالعمل علمي

راه هاي پيشگيري از خودكشي | شناسايي باورهاي غلط كه مانع از اقدام مي شود

براي پيشگيري از خودكشي پيش از هرچيز ابتدا بايد به درك درستي از اين موضوع برسيم. در همين راستا متخصصان سلامت روان يكسري باورهاي غلط را شناسايي كرده‌اند كه منجر به برداشت اشتباه از خودكشي شده و در نهايت پيشگيري از آن را با مشكل مواجه مي‌سازند. از جمله اين باورها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1- كسي كه در مورد خودكشي صحبت مي‌كند واقعا دست به اين كار نمي‌زند!

بسياري از مردم بر اين باورند كه اگر كسي در مورد خودكشي حرف بزند واقعا اين كار را نخواهد كرد و ممكن است اين حرف‌ها را به پاي جلب توجه بگذارند يا به هر دليلي آن را ناديده بگيرند. اما حقيقت اين است كه تقريباً همه كساني كه اقدام به خودكشي مي‌كنند از قبل سرنخ يا نشانه‌هايي را به اطرافيان خود مي‌دهند. از همين هرگز حتي اشاره‌هاي غيرمستقيم به مرگ يا خودكشي را ناديده نگيريد. جملاتي مانند “وقتي من رفتم پشيمان مي‌شوي” ، “هيچ راهي برايم باقي نمانده” ، (هرچقدر هم معمولي يا به شوخي گفته شود) ممكن است نشان دهنده افكار جدي خودكشي باشد و به شما براي پيشگيري از خودكشي كمك كند. براي آشنايي بيشتر با علائم خودكشي كليك كنيد.

2- كساني كه خودكشي مي كنند ديوانه هستند!

بسياري از آدم‌ها به كساني كه درگير افكار مرگ و خودكشي هستند برچسب ديوانگي مي‌زنند. از همين رو حتي در حضور خودش او را ديوانه يا رواني خطاب مي‌كنند و به پيشگيري از خودكشي اهميتي نمي‌دهند. اما واقعيت اين است كه  اكثر كساني كه خودكشي مي‌كنند روانپريش يا ديوانه نيستند. در عوض آن‌ها اغلب ناراحت، غمگين، افسرده يا نااميد هستند، اما ناراحتي شديد و درد عاطفي لزوماً نشانه بيماري رواني نيستند. بنابراين ديوانگي را بهانه‌اي براي بي‌تفاوتي خودتان به پيشگيري از خودكشي نكنيد.

3- اگر كسي واقعا قصد خودكشي داشته باشد نمي توان به هيچ وجه جلوي او را گرفت!

يك باور غلط ديگر كه باعث مي‌شود به دنبال راه‌هاي پيشگيري از خودكشي نباشيم اين است كه اگر كسي واقعا مصمم به خودكشي باشد ديگر نمي‌توان مانع او شد. اما بررسي‌ها نشان مي دهند اين باور نيز با واقعيت فاصله دارد. چراكه حتي مبتلايان به افسردگي شديد كه تمايلات بسيار قوي براي خودكشي دارند هم تا لحظات آخر بين انتخاب زندگي و مرگ مردد هستند. زيرا خودكشي براي آن‌ها راه حلي براي از بين بردن رنج هاست و اگر اين رنج‌ها كاهش پيدا كنند انگيزه مرگ نيز به طور طبيعي كاهش مي‌يابد. براي آشنايي با انواع افسردگي كليك كنيد.

4- كساني كه به علت خودكشي مي ميرند قبل از مرگ به دنبال دريافت كمك از جانب ديگران نبوده اند

برخي از مردم فكر مي‌كنند آن هايي كه در اثر خودكشي جان خود را از دست مي‌دهند، قبل از مرگ تلاشي جهت دريافت كمك از ديگران نمي‌كنند؛ اما بررسي‌ها نشان مي‌دهند بيش از 50درصد قربانيان خودكشي در بازه زماني 6 ماه قبل از مرگ در پي دريافت كمك و خدمات درماني بوده‌اند. پس اگر روش مناسبي براي پيشگيري از خودكشي گرفته شود، حتما نتيجه بخش خواهد بود.

5- حرف زدن در مورد خودكشي انگيزه هاي فرد را تقويت مي كند

برخي از مردم حتي زماني كه متوجه تصميم به خودكشي در يكي از عزيزانشان مي‌شوند، در مورد آن صحبت نمي‌كنند زيرا بر اين باورند كه گفتگو در مورد خودكشي مي‌تواند انگيزه‌هاي فرد مقابل براي آسيب زدن را تقويت نمايد. اما متخصصان دقيقا خلاف اين باور را مطرح مي‌كنند. آن‌ها براساس مطالعات انجام شده همواره توصيه مي‌كنند اجازه دهيد شخصي كه افكار خودكشي دارد با شما در اين باره صحبت نمايد. چرا كه در بسياري از موارد حرف زدن در مورد مشكل به تنهايي مي‌تواند تا حد زيادي فشارهاي رواني را كاهش دهد.

راه هاي پيشگيري از خودكشي | شناسايي نشانه هاي خطر

علاوه بر شناسايي باورهاي غلط يكي ديگر از راه هاي پيشگيري از خودكشي اين است كه به موقع نشانه‌هاي خودكشي را در اطرافيانمان شناسايي كنيم. از جمله اين نشانه‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. براي آشنايي با نحوه برخورد با كسي كه قصد خودكشي دارد كليك كنيد.

  • حرف زدن در مورد مرگ و خودكشي
  • تهيه وسايل خطرناك (نظير چاقو يا اسلحه)
  • نداشتن اميد نسبت به آينده
  • احساس بي ارزشي (بيان اينكه ديگران بدون من احساس بهتري خواهند داشت)
  • سر و سامان دادن به اوضاع و مقدمه چيني براي مرگ (براي مثال تنظيم وصيت نامه يا پرداخت قرض‌ها)
  • تلاش براي خداحافظي با عزيزان
  • گوشه گيري و انزواي اجتماعي
  • درگيري در فعاليت‌هاي پرخطر مثل مصرف زياد الكل يا مواد مخدر
  • نشان دادن نوعي آرامش غيرعادي در اوج افسردگي

راه هاي پيشگيري از خودكشي در ديگران

اگر با توجه به نشانه‌هاي خودكشي متوجه شديد كه يكي از عزيزانتات قصد انجام اين كار را دارد براي پيشگيري از خودكشي مي‌توانيد از اقدامات زير براي مداخله در بحران كمك بگيريد:

 

بيشتر بخوانيد : برخورد با كسي كه خودكشي كرده

 

1-براي پيشگيري از خودكشي از متخصصان سلامت‌روان كمك بگيريد

به جاي اينكه تلاش كنيد فرد را متقاعد نماييد كه بايد زندگي كند، پيش از هرچيز از متخصصين سلامت روان كمك بگيريد. در همين راستا فرد را تشويق نماييد تا با روانشناس تماس بگيرد. اگر موفق نشديد خودتان به يك متخصص مراجعه كرده و از او بخواهيد تا راهنمايي‌هاي لازم را در اختيارتان قرار دهد.

2- پيگير فرايند درمان باشيد

اگر متخصص دارويي تجويز كرد، مطمئن شويد كسي كه نگرانش هستيد، داروها را مطابق دستور و به طور منظم مصرف مي‌كند. همچنين از عوارض جانبي احتمالي آگاه باشيد و در صورت بدتر شدن شرايط به پزشك اطلاع دهيد. اغلب يافتن دارو يا درمان مناسب براي يك فرد خاص زمان و پشت كار زيادي را مي‌طلبد.

3- براي پيشگيري از خودكشي فعالانه عمل كنيد

كساني كه در فكر خودكشي هستند اغلب باور ندارند كه مي توان به آنها كمك كرد ، بنابراين ممكن است مجبور باشيد در ارائه كمك بيشتر فعال باشيد. گفتن “اگر به چيزي احتياج داريد با من تماس بگيريد” بسيار مبهم است در نتيجه لازم است با جزئيات بيشتري صحبت كنيد. براي مثال مي توانيد بگوييد ” هروقت افكار مرگ سراغت مي آيد با من تماس بگير” هم چنين منتظر نباشيد كه فرد با شما تماس بگيرد يا حتي تماس هاي شما را بازگرداند. خودتان پيش قدم شده و جوياي احوال او باشيد.

4- پيشگيري از خودكشي با تشويق براي دنبال كردن سبك زندگي سالمي

ايجاد تغييرات مثبت در سبك زندگي مانند پيروي از يك رژيم غذايي سالم ، داشتن خواب كافي و وقت گذراندن در طبيعت را تشويق نماييد. هم چنين گنجاندن ورزش در برنامه روزانه نيز بسيار مهم است زيرا فعاليت هاي بدني منجر به ترشح اندورفين شده و اين امر به خودي خود استرس را از بين مي برد و احساس بهزيستي را افزايش مي دهد.

5- وسايل خطرناك را از دسترس فرد دور نگه داريد

در صورت احتمال بروز خودكشي وسايل خطرناك مانند قرص ، چاقو يا تيغ را از محيط حذف كنيد. هم چنين اگر احتمال مي دهيد بيمار داروهاي روان پزشكي را بيش از حد مصرف كند آن ها را نزد خود نگه داريد و تنها در وعده هاي مصرف به ميزان مورد نياز در اختيارش قرار دهيد.

براي دريافت مشاوره افسردگي در زمينه علائم خودكشي مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا واقعا راهي براي پيشگيري از خودكشي وجود دارد؟

بله، يك باور غلط به ما مي گويد كه اگر كسي براي خودكشي مصمم باشد نمي توان جلوي او را گرفت اما بررسي‌ها نشان مي دهد تقريبا همه افراد تا لحظه آخر در انتخاب بين مرگ و زندگي مردد هستند و اگر مداخلات پيشگيرانه به موقع انجام شوند، به ميزان قابل توجهي موثر خواهد بود.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : پيشگيري از خودكشي با دستورالعمل علمي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۴۸:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بعضي از بيماري هاي رواني آن‌قدر همه‌گير شده‌اند كه به‌احتمال‌زياد يكي از آن‌ها را در اطراف خود ديده‌ايد يا دير يا زود خواهيد ديد. گاهي اوقات آن‌قدر اين نشانه‌ها برايمان عادي شده كه آن‌ها را به‌عنوان يك بيماري رواني به‌حساب نمي‌آوريم. اين موضوع مي‌تواند خطر پيشرفت كردن اين بيماري‌ها را چندين برابر كند. يا در بيماري‌هايي مثل آلزايمر اگر به نشانه‌هاي اوليه توجه داشته باشيد تا حد زيادي مي‌توان جلوي پيشرفت بيماري را گرفت. حتي گاهي اوقات ما اصلاً متوجه نيستيم كه بيماري‌هاي جسماني مثل سردردهاي عصبي يا مشكلات گوارشي درواقع مشكلات عصبي هستند. به همين خاطر بهتر است همه ما بيماري هاي رواني شايع را بشناسيم و با ديدن اين نشانه‌ها در خود يا هريك از اطرافيان براي درمان آن‌ها اقدام كنيم.

 

منبع : بيماري هاي رواني

شايع‌ترين بيماري هاي رواني

افسردگي (depression)

افسردگي آن‌قدر بيماري شايعي شده كه نام‌هايي مثل بيماري قرن يا سرماخوردگي روحي به آن مي‌دهيم. اضطراب و تنش‌هاي زندگي در جامعه كنوني، در كنار زندگي‌هاي انفرادي بسياري از مواقع باعث افسردگي مي‌شوند. برخلاف تصور بسياري از ما افسردگي هميشه هم با احساس غم و گريه شروع نمي‌شود. از دست دادن علاقه به موضوعات مختلف، بي‌توجهي به نظافت شخصي يا از دست دادن اعتمادبه‌نفس ازجمله نشانه‌هايي هستند كه خبر از افسردگي مي‌دهند.

مشكل اينجاست كه افسردگي آن‌قدر در اطراف ما زياد شده كه ديگر توجهي به درمان آن نداريم. اين درحاليست كه اين بيماري هرگز به‌خودي‌خود خوب نمي‌شود. بي‌توجهي به درمان باعث مزمن شدن افسردگي يا برگشت دوره‌هاي ديگري از آن مي‌شود. به همين خاطر درصورتي‌كه نشانه‌هاي اين بيماري را در خود يا هريك از اطرافيان مي‌بينيد بهتر است هرچه سريع‌تر براي درمان اقدام كنيد. براي آشنايي با انواع افسردگي كليك كنيد.

بيماري هاي رواني | اضطراب فراگير

تنش‌هاي زندگي روزمره بيش از هر چيز مي‌تواند باعث بروز اضطراب باشد. اضطراب مي‌تواند به هر شكلي خودش را نشان بدهد؛ اما بيماري اضطراب فراگير يكي از شايع‌ترين آن‌هاست. مهم‌ترين نشانه اين بيماري درگيري ذهني با اكثريت مسائل روزمره است. شما در طول روز بارها و بارها و بدون اينكه خودتان بخواهيد درگير افكار منفي راجع به مسائل مختلف مي‌شويد. اين مسائل ساده‌ترين اتفاقات زندگي روزمره هستند. اتفاقاتي كه شايد اطرافيان حتي به آن فكر نكنند اما هر چيز ساده‌اي تبديل به يك دغدغه فكري در شما خواهد شد.

فوبيا يا ترس‌هاي مرضي

فوبي به معناي ترس شديد و غيرمنطقي از يك پديده است. رايج‌ترين فوبي‌ها ترس از حيوان، ارتفاع، پرواز، خون و جراحت هستند. فوبي معمولاً به دليل يك خاطره بد و يا نگاه كردن به رفتار ديگران شكل مي‌گيرد. گاهي اوقات اين بيماري به‌تدريج پيشرفت مي‌كند و بيمار از هر چيزي كه مربوط به موضوع اصلي ترسش باشد يا حتي شبيه آن باشد خواهد ترسيد.

بيماري هاي رواني | وسواس فكري-عملي

وسواس‌ها را به‌جرئت مي‌توانيم يكي از شايع‌ترين بيماري‌هاي رواني بدانيم. به‌طوركلي وسواس به معناي تكرار شدن غيرارادي يك فكر يا رفتار است. بيماراني كه درگير وسواس هستند معمولاً نمي‌توانند در مقابل افكاري كه وارد ذهنشان مي‌شود و يا وسوسه‌اي كه براي انجام يك رفتار دارند مقاومت كنند و بيشتر زمان روزشان را درگير اين افكار و رفتارها مي‌شوند.

به همين خاطر شايد بتوان وسواس را يكي از فلج‌كننده‌ترين بيماري‌هاي رواني دانست. بااين‌حال مشكل اينجاست كه بسياري از ما نشانه‌هاي وسواس را نمي‌شناسيم يا حتي آن‌ها را تشويق مي‌كنيم. براي مثال وسواس نظافت براي بسياري از خانم‌ها به معناي باسليقگي است. يا وسواس‌هاي مذهبي در يك بيمار به معناي مذهبي بودن شناخته مي‌شوند. به‌طوركلي اين قانون را در ذهن داشته باشيد كه اگر فردي نتواند در مقابل انجام يك رفتار مقاومت كند به‌احتمال‌زياد درگير وسواس شده است.

بيماري‌هاي جسماني سازي شده

گاهي اوقات اضطراب خود را به‌صورت بيماري‌هاي جسماني نشان مي‌دهد. اين شرايط بيشتر براي بيماراني پيش مي‌آيد كه نمي‌توانند احساسات خود را به‌راحتي بيان كنند. در اين حالت مشكلات جسماني درواقع فرياد كمك خواهي آن‌ها از اضطرابي است كه در درون خود احساس مي‌كنند. سردردهاي عصبي، مشكلات گوارشي، مشكلات تنفسي و به‌خصوص آلرژي‌ها در بسياري از مواقع به دليل اضطراب ايجاد مي‌شوند؛ يا حداقل با اضطراب شدت بيشتري پيدا مي‌كنند.

بيماري هاي رواني | اضطراب اجتماعي

كمرويي، خجالت يا نداشتن اعتمادبه‌نفس نام‌هايي هستند كه به اين بيماري داده مي‌شود. اضطراب اجتماعي همان‌طور كه از نام آن مشخص است بيماري است كه باعث مي‌شود موقعيت‌هاي اجتماعي براي شما اضطراب‌آور باشد. براي مثال دوست نداريد در جمع‌هاي جديد شركت كنيد. در ميان اطرافيان به‌سختي مي‌توانيد حرف زدن را شروع كنيد يا در پيدا كردن دوست و شروع يك رابطه ضعيف هستيد.

اگرچه بسياري از ما اضطراب اجتماعي را با ترس از سخنراني كردن در يك جمع بزرگ مي‌شناسيم اما اين بيماري مي‌تواند در بسياري از اتفاقات ساده زندگي ما رخ بدهد. با همه اين‌ها اضطراب اجتماعي به‌راحتي و در چند جلسه قابل‌درمان است. به همين خاطر اگر نشانه‌هاي اين بيماري را در خود يا هر يك از اطرافيان مي‌بينيد براي درمان از يك روانشناس كمك بگيريد.

ضعف در جرئت‌مندي

ناتواني در جرئت‌مندي بيشتر اوقات با اختلال اضطراب اجتماعي بروز پيدا مي‌كند، ولي گاهي اوقات هم ممكن است به‌تنهايي اتفاق بيافتد. بيماراني كه در اين موضوع ضعيف هستند نمي‌توانند به‌راحتي حق خود را از ديگران بگيرند. آن‌ها نمي‌توانند به‌راحتي (نه) بگويند يا زماني كه بحثي پيش مي‌آيد از حقوق خود دفاع كنند.

بيماري هاي رواني | اختلالات رفتاري

بسياري از ما رفتارهايي داريم كه مي‌خواهيم از آن‌ها خلاص شويم. پرخاشگري بيش‌ازحد، گوشه‌گيري و انزواطلبي يا رفتارهاي پرخطر و ناگهاني؛ اختلالات رفتاري به معناي مشكلاتي هستند كه خود را در رفتار شخص نشان مي‌دهند و مشكلات بسياري را براي او ايجاد مي‌كنند. معمولاً گفته مي‌شود كه رفتاردرماني بهترين روش براي درمان اين بيماري است. در اين روش سعي مي‌شود تا راه‌هايي براي كنترل احساسات به بيمار آموزش داده شود.

اختلالات خواب

شايد پس از افسردگي و اضطراب مشكلات خواب شايع‌ترين بيماري رواني باشد. اختلالات خواب گاهي اوقات در زمان يا كيفيت خواب پيش مي‌آيد؛ گاهي اوقات هم ممكن است مشكلاتي مانند راه رفتن در خواب، حمله خواب يا مشكلاتي ازاين‌دست براي بيمار پيش بيايد. ويژگي مشترك تمام اين اختلالات اين است كه آرامش بيمار را از بين مي‌برند و نمي‌گذارند خواب راحتي داشته باشد. اما بسياري از اختلالات خواب به‌خصوص بي‌خوابي يا پرخوابي به دليل ساير بيماري‌هاي رواني مثل اضطراب يا افسردگي اتفاق مي‌افتند. به همين خاطر بهتر است براي درمان مشكل اصلي اقدام كنيد. براي آشنايي بيشتر با اختلالات خواب كليك كنيد.

بيماري هاي رواني | سوءمصرف دارو يا مواد مخدر

اعتياد به داروها يا انواع مواد مخدر در سال‌هاي اخير تبديل به يك بيماري بسيار رايج شده است. شايد برايتان عجيب باشد كه اعتياد را در بين بيماري‌هاي رواني قرار مي‌دهيم. اما نكته اينجاست كه اعتياد علاوه بر جسم، ذهن و روان بيمار را هم درگير مي‌كند. تا وقتي‌كه وابستگي رواني از بين نرفته باشد خطر مصرف مجدد باقي خواهد ماند. به‌علاوه بعضي از مخدرها معمولاً فقط وابستگي رواني به همراه دارند و بيمار هيچ وابستگي جسماني احساس نمي‌كند. به همين خاطر است كه در كتاب راهنماي اختلالات رواني هم اعتياد يكي از بيماري‌هاي رواني محسوب مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با تعريف اعتياد كليك كنيد. در كل چند نشانه وجود دارد كه خبر از بيماري رواني اعتياد مي‌دهند:

  • پس از مدتي مقدار مصرف سابق براي فرد كافي نيست و براي او لذتي به همراه ندارد.
  • بيمار براي رسيدن به لذت سابق مجبور است مدام ميزان مصرف را افزايش دهد.
  • زمان زيادي در طول روز صرف پيدا كردن و استفاده از مخدر خواهد شد.

بيش فعالي و نقص توجه (ADHD)

بيش فعالي بيماري است كه به دليل بدكاري در مغز ايجاد مي‌شود. اين شرايط كه در سال‌هاي اخير افزايش بسياري هم پيدا كرده است؛ باعث مي‌شود بيماران همواره در حال تحرك و فعاليت باشند. در كنار اين جنب‌وجوش بيش‌ازحد و غيرعادي كودكان معمولاً درگير مشكلاتي مانند بي‌توجهي به مسائل يا فراموش كردن خيلي سريع آن‌ها هستند. توجه داشته باشيد كه اين اختلال مي‌بايست حداقل در دو محيط از سه محيط (خانه، مدرسه يا جمع دوستان) اتفاق بيفتد. در غير اين صورت نمي‌توانيم از تشخيص بيش فعالي براي كودك استفاده كنيم.

بيماري هاي رواني | اوتيسم

اوتيسم نام يك بيماري رواني است كه در سال‌هاي اوليه كودكي مشخص مي‌شود. اين بيماري مشكلات بسياري را براي فرد و به‌خصوص خانواده وي به همراه خواهد داشت. رايج‌ترين مشكل در تمامي اختلالات طيف اوتيسم اين است كه بيمار توانايي صحبت كردن بسيار محدودي دارد. علاقه به انجام رفتارهاي تكراري، بي‌ميلي به برقراري ارتباط به‌خصوص لمس شدن توسط ديگران از مهم‌ترين نشانه‌هاي اوتيسم هستند.

زوال عقل

زوال عقل يا دمانس نام بيماري است كه در سال‌هاي اخير نام آن را زياد مي‌شنويم. اين بيماري انواع مختلفي دارد كه شناخته‌شده‌ترين آن‌ها آلزايمر و پاركينسون هستند. در زوال عقل بخش‌هاي مختلف قشر خاكستري مغز از بين مي‌روند و به‌تدريج اين تخريب به بخش‌هاي ديگر زير قشري هم مي‌رسد. تا جايي كه بيمار به‌طوركلي توانايي‌هاي ذهني و بعد قدرت مراقبت از خود را از دست مي‌دهد و درنهايت دچار مرگ مي‌شود.

بيماري هاي رواني نادر اما عجيب

در كنار بيماري‌هايي كه از آن‌ها صحبت كرديم مشكلات ديگري هم وجود دارند كه اگرچه به اين اندازه شايع نيستند اما مي‌توانند زندگي بيمار را تحت تأثير خود قرار دهند. براي مثال بيماران دوقطبي، در كنار افسردگي گاهي اوقات هم شادي بيش‌ازحد يا مانيا را تجربه مي‌كنند. اين حالت باعث مي‌شود آن‌ها تا حد زيادي ارتباط خود را با دنياي واقعي از دست بدهند. براي آشنايي با برخي از بيماري هاي نادر روي لينك هاي زير كليك كنيد.

انواع اسكيزوفرني

انواع جنون

اختلالات خوردن

اختلالات هذياني

انواع اختلالات شخصيت صفات و ويژگي‌هاي غيرمعمولي هستند كه در نوجواني و جواني بروز پيدا مي‌كند و تا پايان عمر با بيمار باقي خواهد ماند. در كنار همه اين‌ها شايد نام اسكيزوفرني براي شما بيشتر نگران‌كننده باشد. در اين بيماري ارتباط بيمار با محيط اطراف تا حد زيادي قطع مي‌شود و نشانه‌هايي مثل توهم و هذيان در وي ديده مي‌شوند. به‌طوركلي راجع به بيماري‌هاي رواني بايد گفت هر زمان كه خود بيمار احساس ناراحتي مي‌كند بهتر است با يك روانشناس راجع به شرايط خود صحبت كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات رواني مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

شايع‌ترين بيماري رواني كدام است؟

افسردگي و بيماري‌هاي اضطرابي شايع‌ترين اختلالات رواني هستند.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : بيماري هاي رواني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بيماري هاي رواني،
موضوع:
[ ۸ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۴۳:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا با نشانه هاي هفته اول بارداري آشنا هستيد ؟ اغلب متخصصان زنان و زايمان اولين روز آخرين پريود را شروع هفته اول بارداري تعيين مي‌كنند چرا كه مشخص نمودن زمان دقيق تخمك گذاري و لقاح بسيار سخت است اما علائم قاعدگي به سادگي قابل تشخيص مي‌باشد. در واقع مي‌توان گفت كه در هفته اول، شما هنوز در دوره قاعدگي به سر مي‌بريد و باردار نيستيد. افرادي كه به تازگي متوجه بارداري خود شده‌اند، تصور مي‌كنند كه در هفته اول بارداري به سر مي‌برند. در حالي كه احتمالا هفته چهارم بارداري را سپري مي‌كنند. در هفته اول بارداري، بدن مادر علاوه بر دفع تخمك ماه گذشته، سعي مي‌كند يك پوشش رحمي جديد را درست كرده تا به وسيله آن از تخمك ماه آينده نگهداري نمايد. منظور همان تخمكي است كه قرار است بارور شده و به يك جنين كامل تبديل گردد. در ادامه به بسياري از سوالات مادران در رابطه با بارداري در هفته اول، علائم و مراقبت‌ها خواهيم پرداخت.

 منبع : هفته اول بارداري

وضعيت جنين در هفته اول بارداري

در واقع در اولين هفته بارداري، جنين هنوز تشكيل نشده است اما مراحل تخمك گذاري با موفقيت به پايان رسيده است. فرآيند تخمك گذاري در هر سيكل قاعدگي تنها يك بار رخ داده و در طي آن تخمك از تخمدان‌ها آزاد مي‌شود. سيكل قاعدگي از روز اول خونريزي شروع شده و تا روز اول خونريزي بعدي خاتمه مي‌يابد.

نشانه‌هاي اولين هفته بارداري

معمولا نشانه‌هايي كه در هفته اول بارداري با آن مواجه مي‌شويد، علائمي هستند كه در دوره قاعدگي آن‌ها را تجربه مي‌كنيد. علائم اوليه بارداري ممكن است حدود ۳ الي ۷ روز طول بكشد. اين علائم به شرح زير است.

  • خونريزي يا لكه بيني
  • احساس درد در بخش تحتاني كمر
  • منقبض شدن شكم
  • نفخ
  • نوسانات خلقي و رفتاري
  • احساس سردرد

در حقيقت علائم اوليه هفته اول بارداري به سرعت نمايان نمي‌شوند و اغلب زنان با ورود به هفته چهارم و با عدم پريود شدن، متوجه مي‌شوند كه احتمالا باردار مي‌باشند. لازم به ذكر است كه زنان پس از انجام عمل لقاح و در هفته‌هاي اول پس از آن، ممكن است علائمي همچون درد سينه، حساسيت سينه نسبت به لمس كردن، تهوع، خستگي و تكرر ادرار را تجربه كنند.

نحوه مشخص شدن جنسيت فرزند در هفته اول

شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد نزديك به ۲۰ ميليون اسپرم به منظور بارداري وارد دهانه رحم مي‌شوند، اما از ميان آن‌ها تنها يك عدد بر روي تخمك نفوذ كرده و آن را بارور مي‌سازد. اگر اسپرم داراي كروموزوم به صورت حرف Y باشد فرزند شما پسر بوده و اگر اسپرم مورد نظر به صورت x باشد شما صاحب يك فرزند دختر خواهيد شد. اين فرآيند و تعيين جنسيت فرزند معمولا از ماه‌هاي سوم بارداري امكان پذير است. با اين حال برخي علائم مي‌تواند به شما كمك كند كه تا قبل از ماه سوم بتوانيد جنسيت فرزند خود را تشخيص دهيد.

آيا در هفته اول بارداري احتمال سقط جنين وجود دارد؟

بر اساس تحقيقات صورت گرفته، در اكثر موارد سقط جنين در سه ماهه اول بارداري اتفاق مي‌افتد. در واقع خطر سقط در هفته اول بارداري بسيار زياد است اما با ورود به هفته ششم احتمال سقط جنين كاهش مي‌يابد. سقط جنين در دوران بارداري و به خصوص در اوايل آن، ممكن است دلايل متعددي داشته باشد اما در بسياري از موارد علت سقط به صورت ناشناخته باقي مي‌ماند. بر اساس نتيجه تحقيقات صورت گرفته نزديك به ۵۰ درصد سقط هاي اتفاق افتاده بر اثر اختلال در كروموزوم‌ها به وقوع پيوسته است.

عوامل پرخطر سقط جنين در اوايل بارداري

در بسياري از موارد علت سقط جنين ناشناخته است اما مواردي كه در ادامه به آن اشاره مي‌شود در سقط جنين بي تاثير نيستند.

  • وارد آمدن آسيب و ضربه به بدن
  • قرار گرفتن در معرض انواع اشعه‌هاي مضر و مواد شيميايي
  • استعمال دخانيات
  • استفاده بي رويه از كافئين
  • كشيدن سيگار
  • داشتن سابقه سقط هاي مكرر
  • كاهش يا افزايش وزن
  • داشتن بيماري مزمن مانند ديابت و عدم كنترل آن
  • ايجاد مشكل در رحم و يا دهانه آن

افرادي كه داراي سن بالاتر از ۳۵ سال هستند استعداد سقط جنين را دارند چرا كه خطر سقط جنين در زنان بالاي ۳۵ سال نسبت به زنان جوان تر بيشتر است.

مراقبت‌هاي لازم در هفته اول بارداري

همان طور كه گفتيم در هفته اول بارداري، شما ممكن است هيچ علامتي را مشاهده نكنيد. در واقع شما در دوران پريود به سر مي‌بريد و باردار نيستيد. به همين دليل بسياري از افراد به دليل ناآگاهي از بارداري خود، به انجام بسياري از رفتارهاي پر خطر مبادرت كرده كه ممكن است براي جنين مشكلاتي به وجود بياورد. بنابراين توصيه مي‌شود مادراني كه قصد دارند باردار شوند به مواردي كه در ادامه به آن مي‌پردازيم توجه داشته باشند.

  • از استعمال دخانيات، الكل و داروهاي مختلف دوري كنيد چرا كه موارد ذكر شده باعث ايجاد نقص‌هاي مادرزادي، سندروم الكل جنيني، بيماري‌هاي تنفسي و كمبود وزن نوزاد در هنگام تولد مي‌شوند.
  • از مصرف قرص‌هاي ضد بارداري بپرهيزيد.
  • قبل از مصرف انواع داروها با پزشك خود مشورت نماييد.
  • داروهايي كه پزشك برايتان تجويز كرده را خودسرانه قطع نكنيد.
  • حدود ۴۰۰ ميكروگرم اسيد فوليك به صورت روزانه مصرف نماييد چرا كه مصرف اسيد فوليك از بروز نقص‌هاي عصبي مانند اسپاينا بيفيدا جلوگيري مي‌كند.
  • در صورتي كه استرس داريد، سعي كنيد با انجام تكنيك‌هاي مناسب آن را كاهش دهيد.
  • استفاده از رژيم‌هاي غذايي سالم و همچنين ورزش كردن را در برنامه روزانه خود فراموش نكنيد.
  • در صورتي كه دچار اضافه وزن هستيد، سعي كنيد هر چه زودتر در جهت كم كردن وزن خود اقدام كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك در زمينه هفته اول بارداري مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

آيا امكان جوش زدن صورت در هفته اول بارداري وجود دارد؟

جوش زدن صورت از جمله علائم بارداري محسوب مي‌شود. اما از آنجايي كه در هفته اول هنوز لقاح انجام نگرفته است، بنابراين نمي‌توان جوش زدن صورت را نشانه بارداري دانست.

آيا در هفته اول بارداري شكم شروع به بزرگ شدن مي‌كند؟

خير، در اين هفته نطفه بسيار كوچك بوده و شكم بزرگ نمي‌شود. به مرور در طول سه ماه اول بارداري شما تغييراتي را در وضعيت جسماني خود احساس خواهيد كرد.

 

 

 منبع : هفته اول بارداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هفته اول بارداري،
موضوع:
[ ۷ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۴۱:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا در مورد انواع مواد اعتياد آور جديدي كه امروزه مصرف آن‌ها در بين اقشار مختلف جامعه رواج دارد اطلاعي داريد؟ متاسفانه در دهه‌هاي اخير مواد بسيار جديد و گوناگوني در جوامع مختلف رواج پيدا كرده كه اكثر آن‌ها علاوه بر وابسته كردن افراد، منجر به بروز مشكلات روان پزشكي نظير سايكوز، اضطراب، بي قراري و افسردگي مي‌شوند. با توجه به آخرين طبقه بندي‌هايي كه نهادهاي بين المللي از انواع مواد اعتياد آور ارائه داده‌اند، مي‌توان به 10 طبقه كلي از جمله انواع تنباكو، كافئين، مواد افيوني، كانابيس‌ها، مواد توهم زا، محرك‌ها، مواد استنشاقي، داروهاي آرام بخش، الكل و ساير مواد اشاره كرد. آگاهي از اين مواد به شما كمك مي‌كند تا از اعتياد به آن‌ها پيشگيري كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست | تعريف و آشنايي با ماهيت اعتياد

 

منبع : انواع مواد اعتياد آور

 

 

 

ويژگي هاي انواع مواد اعتيادآور

انواع مواد اعتياد آور شامل هرگونه ماده گياهي يا صنعتي مي باشد كه باعث وابستگي جسماني و رواني شده و به مرور زمان در انسان اثر تحمل را ايجاد مي‌كنند. اثر تحمل به حالتي گفته مي‌شود كه پس از گذشت مدت زمان خاصي از مصرف، استفاده از مواد در همان دوز قبلي اثري نداشته و فرد براي دست يابي به اثرات مد نظر بايد ميزان دوز مصرفي را افزايش بدهد. براي آگاهي بيشتر در زمينه مواد مخدر كليك كنيد.

 

هم چنين يكي ديگر از ويژگي‌هاي مهم انواع مواد اعتياد آور اين است كه در صورت قطع شدن براي فرد علائم ناخوشايندي ايجاد مي‎كنند كه به آن‌ها سندروم محروميت از مواد گفته مي‌شود. اين علائم به صورت جسمي و رواني بروز پيدا مي‌كنند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به درد عضلاني، شكم درد، حالت تهوع، اسهال، استفراغ، بي قراري، احساس تشويش، اضطراب و افسردگي اشاره كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه داروهاي اعتياد آور كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : تست اعتياد 

 

انواع مواد اعتياد آور

امروزه مواد اعتيادآور در اشكال و انواع گوناگوني وارد بازار مي‌شوند و متاسفانه در بسياري از موارد افراد از اعتياد آور بودن آن‌ها اطلاعي ندارند. اين مسئله باعث مي‌شود كه افراد سودجو از اين وضعيت استفاده كرده و از اين ناآگاهي در جهت منافع خود استفاده كنند. براي مثال آن‌ها با تبليغاتي نظير اينكه اين مواد براي لاغري مناسب هستند يا مشكلات جنسي را رفع مي‌كنند، جنس‌هاي خود را به فروش مي‌رسانند و ممكن است ناخواسته شما را در دام اعتياد گرفتار نمايند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه اطلاعات خود را در اين زمينه بالا ببريد و هوشيارانه عمل كنيد. ما در ادامه به انواع مواد و آثار آن‌ها بر بدن اشاره كرده‌ايم:

1- انواع تنباكو

 

انواع تنباكو مواردي نظير سيگار، قليان و ماده مخدر ناس را در بر مي‌گيرد كه يكي از انواع مواد اعتيادآور است. اعتياد به سيگار از جمله دلايل اصلي بروز انواع سرطان‌ها، مشكلات تنفسي و بيماري‌هاي قلبي- عروقي در دنياست. ترك سيگار و ساير تنباكوها بيش از اينكه از نظر جسماني مشكل ساز باشد از نظر رواني دشوار است و احتمال دارد براي فرد احساس تشويش، بي قراري، اضطراب و مشغوليت ذهني زيادي را به بار بياورد.

2- الكل

 

اعتياد به الكل يكي از شايع‌ترين اختلالات اعتيادي در ميان انواع مواد اعتياد آور است كه اعتياد به انواع مواد اعتيادآور را دارند. هرگونه نوشيدني الكلي نظير آبجو، عرق، شراب، الكل سفيد و… مي‌تواند منجر به بروز اعتياد در انسان شود. چرا كه اين ماده با ايجاد حالاتي نظير سرمستي و كاهش بازداري، سيستم پاداش مغز را فعال كرده و همانند ساير مواد منجر به بروز اثر تحمل مي‌شود. به اين صورت كه فرد هربار براي تجربه حالات خوشايند ناشي از مصرف الكل، ميزان مصرف خود را اندكي بيشتر كرده و ديگر نوشيدن مقادير كم‌تر تاثيري روي او نمي‌گذارد.

همين امر وابستگي جسماني و رواني را نيز به بار آورد كه در نهايت اعتياد به الكل يا همان الكليسم را به بار مي‌آورد. مطالعات نشان مي‌دهند اختلال مصرف الكل با افزايش چشمگير در خطر تصادفات، خشونت و خودكشي همراه است و همواره هزينه‌هاي چشمگير جاني و مالي را به افراد تحميل مي كند. براي آشنايي با علائم اعتياد به الكل كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به الكل

 

3- انواع مواد اعتياد آور | كافئين

 

جالب است بدانيد مصرف بيش از حد مواد اعتياد آور كافئين دار نظير قهوه، چاي  و نوشابه‌هاي انرژي‌زا مي‌تواند به بروز اعتياد در انسان بيانجامد. به طور كلي اختلال مصرف كافئين زماني از جانب متخصصين مطرح مي‌شود كه فرد روزانه چيزي بيش از 250 ميلي گرم مواد حاوي كافئين مصرف كند و در پي آن دچار علائمي نظير گرفتگي عضلاني، بي‌خوابي، هيجان زدگي، بي قراري، افزايش دفع ادرار، مشكلات روده‌اي و افزايش ضربان قلب شود.

4- كانابيس ها | انواع مواد اعتيادآور

 

كانابيس‌ها شامل حشيش و ماري جوانا كه با نام گل، علف و ويد نيز شناخته مي‌شوند طبقه‌اي از مواد اعتياد آور هستند كه همگي از گياه شاهدانه به دست مي‌آيد. براي مثال حشيش از صمغ آن و ماري جوانه از سرشاخه‌هاي اين گياه به دست مي‌آيد. ماده موثره همه كانابيس‌ها THC است كه منجر به بروز علائم جسماني نظير افزايش اشتها، خشكي دهان، قرمزي چشم و افزايش ضربان قلب مي‌شود. هم چنين مصرف كانابيس‌ها ذهن انسان را تحت تاثير قرار داده و منجر به بروز علائم روان شناختي خاصي مي‌شود.

از جمله مهم‌ترين اين علائم بايد به احساس اضطراب، سرخوشي، حس كند شدن زمان، اختلال در قضاوت و تمايل به انزوا و گوشه گيري اشاره كرد. نكته بسيار مهمي كه در مورد كانابيس‌ها بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه در طبقه بندي مواد، آن‌ها تحت عنوان توهم زا نام نگرفته‌اند اما بسياري از افراد پس از مصرف آن دچار توهم‌هاي بيداري و شنيداري مي‌شوند و واقعيت سنجي خود را از دست مي‌دهند. همين مسئله مي‌تواند زمينه ساز بروز اختلالات روان پريشي شده و مشكلات مزمني را براي افراد به بار بياورد. براي آشنايي با انواع كانابيس ها كليك كنيد.

5- انواع مواد اعتياد آور توهم زاها

 

توهم زاها متشكل از گروه متنوعي از مواد هستند كه به رغم ساختارهاي شيميايي متفاوت تغييرات مشابهي در ادراك، خلق و شناخت مصرف كنندگان ايجاد مي‌كنند. از جمله موادي كه در اين طبقه قرار مي‌گيرند بايد به مسكالين‌، MDMA يا همان اكستازي، ال اس دي و فن سيكليدين اشاره كرد.

 اكثر انواع مواد اعتياد آور توهم زا به صورت قرص و دارو در اختيار افراد قرار مي‌گيرند و در فضاهايي نظير مهماني‌هاي شبانه به منظور افزايش ميل جنسي، كاهش بازداري رواني و تجربه احساس لذت بيشتر مصرف مي‌شوند. با اين حال همه اين‌ها منجر به ايجاد توهم‌هاي شنيداري و بيداري مي‌گردنند. اين توهم‌ها ممكن است محتواي خشونت آميز يا آسيب رسان داشته باشند و باعث شوند فرد دست به كاري غير عقلاني و خطرناك بزند بدون اينكه خود از پيامدهاي آن آگاه باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مواد توهم زا كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به مواد توهم زا

 

6- مواد استنشاقي

هيدروكربن‌هاي فرار شامل گازهاي سمي ناشي از چسب‌ها، مواد سوختي نظير بنزين، رنگ‌ها و ساير تركيبات فرار هستند كه برخي افراد براي ايجاد اثرات سرخوشي آن‌ها را از بيني استنشاق مي‌كنند. از همين رو به آن‌ها مواد اعتياد آور استنشاقي گفته مي‌شود. اين گازهاي سمي بر مغز اثر گذاشته و در نهايت منجر به تغييراتي در سيستم حسي و ادراكي انسان مي‌شوند.

7- انواع مواد اعتياد آور | مواد مخدر افيوني

مواد مخدر افيوني شامل ترياك و مشتقات آن نظير شيره، سوخته و هروئين همگي از گياه خشخاش به دست مي‌آيند. گياه خشخاش داراي ماده موثره مورفين است كه خاصيت ضد درد و آرام بخشي دارد. همين موضوع باعث مي‌شود كه برخي افراد تركيبات و داروهاي مورفين دار را مورد سوءمصرف قرار دهند و درگير اعتياد به اين مواد شوند. اعتياد به مواد افيوني تاثير زيادي بر جسم انسان به جاي مي‌گذارد و اغلب ترك آن نيز با علائم فيزيكي ناخوشايند نظير دردهاي عضلاني، حالت تهوع، اسهال و استفراغ همراه است. البته خوشبختانه امروزه روش‌هاي ترك به كمك درمان‌هاي نگه دارنده نظير ترك با متادون به افراد كمك مي‌كند تا آسان‌تر بر اين علائم غلبه كرده و بتوانند با سهولت بيشتري فرايند سم زدايي را پشت سر بگذارند. براي آشنايي با علائم اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به مواد مخدر

 

8- داروهاي آرام بخش

از بين داروهاي روان پزشكي داروهاي خواب آور- آرام بخش مي‌توانند آثار اعتيادي بر جاي بگذارند و منجر به وابستگي جسماني و رواني شوند. از جمله اين داروها بايد انواع بنزوديازپين‌ها نظير آلپرزولام، كلونازپام، ديازپام و گروه دارويي باربيتورات‌ها نظير سكوباربيتال و فنوباربيتال اشاره كرد. به همين خاطر بسيار اهميت دارد كه هرگز اين داروها را به طور سرخود مصرف نكنيد و اگر دچار مشكلات اضطرابي يا اختلالات خواب هستيد حتما پيش از مصرف اين داروها و مواد اعتياد آور با يك روان پزشك مشورت نماييد.

نكته حائز اهميت اينجاست كه در بسياري از موارد مشكلات اضطرابي بدون مصرف داروي خاص و از طريق درمان‌هاي روان شناختي بهبود مي‌يابند. در نتيجه كمك گرفتن از متخصصيني نظير روانشناسان نيز مي تواند موثر واقع شود و مصرف داروها هميشه ضروري نيست. براي آشنايي با ساير داروهاي اعتياد آور كليك كنيد.

9- انواع مواد اعتياد آور | مواد محرك

مواد محرك يكي از انواع مواد اعتيادآور است. محرك‌ها موادي هستند كه فعاليت سيستم عصبي مركزي را افزايش داده و هم چنين با ايجاد تغييراتي در سيستم اداركي منجر به علائمي نظير توهم و هذيان مي‌شوند. از جمله شناخته شده‌ترين مواد محرك مي‌توان به شيشه و كوكائين اشاره كرد. افراد در پي مصرف اين مواد از نظر روان شناختي دست خوش تغيير مي‌شوند و حالاتي نظير سرخوشي مفرط، تمايل بيشتر به معاشرت با سايرين، احساس اضطراب، تنش، خشم مفرط و گوش به زنگي را تجربه مي‌كنند. هم چنين مصرف اين مواد از نظر جسماني نيز مشكلاتي را ايجاد مي‌كند كه از جمله آن‌ها بايد به گشادي مردمك‌ها، افزايش يا كاهش ضربان قلب، تعريق شديد، لرزش، سردرگمي و كاهش هشياري اشاره كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مواد محرك كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به مواد محرك

 

10- ساير مواد اعتياد آور

هرگونه موادي كه داراي خاصيت اعتياد اوري باشد يعني منجر به بروز اثر تحمل و ترك شود اما در طبقات گفته شده جاي نگيرد به عنوان ساير انواع مواد اعتياد آور شناخته مي‌شوند. اين مواد ممكن است تركيبي از مخدرهاي گوناگون باشد و اثرات بسيار مخرب تري را بر ذهن و بدن افراد به جاي بگذارد. به همين منظور ضروري است كه براي پيشگيري و يا ترك آن‌ها اقدام جدي صورت گيرد. براي شروع درمان و ترك اعتياد كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

 

آيا حشيش همان گل است؟

حشيش و گل از يك خانواده هستند اما از نظر ميزان اثرگذاري با همديگر تفاوت دارند. چرا كه حشيش از صمغ گياه شاهدانه به دست مي‌آيد و داراي ماده موثره بيشتري است اما گل از سرشاخه‌هاي گياه شاهدانه تهيه مي‌شود و اثرات خفيف‌تري نسبت به حشيش به جاي مي‌گذارد. با اين حال هردوي اين مواد اعتياد آور بوده و مي‌توانند زمينه ساز بروز مشكلات روان پريشي در انسان شوند. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه از مشاوره ترك اعتياد استفاده نماييد. 

انواع مواد اعتيادآور كدامند ؟

انواع مواد اعتيادآور از لحاظ ريشه به دو دسته سنتي و صنعتي تقسيم مي شوند و از لحاظ علائم اعتياد مي توان آنها را در پنج دسته تقسيم نمود كه در اين مقاله به طور كامل توضيح داده شده است.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : انواع مواد اعتياد آور

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: انواع مواد اعتياد آور،
موضوع:
[ ۷ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۸:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از افسردگي خانوادگي يا نقش خانواده در بروز افسردگي چيزي شنيده‌ايد؟ تابه‌حال به اين فكر كرده‌ايد كه خانواده مي‌تواند دليلي براي افسردگي باشد؟ هميشه از اين صحبت كرده‌ايم كه خانواده محلي براي آرامش است، اما اين محل آرامش، گاهي اوقات مي‌تواند باعث بسياري از مشكلات باشد. در هر خانواده‌اي مشكلات پيش خواهد آمد. آنچه اهميت دارد نحوه حل كردن آن است. بي‌توجهي به حل كردن مشكلات خانوادگي، رابطه سرد اعضا با يكديگر، به‌خصوص تربيت غلط والدين همگي مي‌توانند دليلي براي افسردگي خانوادگي باشند. در اين مطلب سعي مي‌كنيم راجع به دلايل خانوادگي افسردگي صحبت كنيم. اگر شما هم اين نشانه‌ها را در خانواده خود احساس مي‌كنيد بهتر است از يك مشاوره افسردگي خانوادگي كمك بگيريد.

منبع : افسردگي خانوادگي را جدي بگيريد

افسردگي خانوادگي | نقش خانواده در بروز افسردگي

خانواده چطور مي‌تواند دليلي براي بروز افسردگي باشد؟ درواقع خانواده محلي است كه هركدام از ما بيشترين ساعات عمرمان و همين‌طور نزديك‌ترين روابط زندگي‌مان را تجربه مي‌كنيم. اگر خانواده شرايط مناسبي نداشته باشد طبيعتاً هركدام از اعضا احساس تنهايي خواهد كرد. اين تنهايي دليلي براي افسردگي خواهد شد. براي آشنايي با نشانه هاي افسردگي كليك كنيد.

در كنار آن به رفتارهاي منفي مثل بي‌احترامي اعضا به يكديگر توجه كنيد؛ وقتي بيشتر عمر خود را در فضايي هستيد كه با ديگران مي‌جنگيد افسردگي اولين و ساده‌ترين مشكلي است كه با آن درگير خواهيد شد. به همين خاطر مي‌توان گفت خانواده‌ها در كنار تمام كمك‌هايي كه مي‌توانند به شما بكنند، ممكن است دليل افسردگي تان شوند. در چنين شرايطي بهتر است همه اعضا از يك مشاور خانواده كمك بگيرند.

دلايل افسردگي خانوادگي

خانواده‌هايي كه رئيس دارند

در يك خانواده سالم همه اعضا باهم همكاري مي‌كنند. در اين خانواده تصميمات مهم با مشورت تمام اعضا گرفته مي‌شود. درعين‌حال هركس اجازه دارد راجع به مسائل شخصي خود به‌تنهايي تصميم بگيرد. حالا تصور كنيد در خانواده‌اي زندگي مي‌كنيد كه همه‌چيز بر اساس حرف پدر، مادر يا هركس ديگر پيش مي‌رود. در اين فضا چه احساسي خواهيد داشت؟

وقتي هركدام از اعضا احساس كند تأثيري در تصميم‌گيري براي زندگي خود ندارد، طبيعتاً دچار احساس نااميدي خواهد شد. افسردگي هم نتيجه نااميدي است. درنتيجه اولين دليل براي افسردگي خانوادگي، پدرسالاري يا مادرسالاري است. اين روش به فرزندان اين احساس را مي‌دهد كه آن‌ها چيزي نمي‌فهمند و توانايي كنترل شرايط را ندارند.

افسردگي خانوادگي | روابط سرد بين اعضا

يك موضوع مهم براي سلامت خانواده اين است كه اعضا با يكديگر رابطه صميمي داشته باشند. اين رابطه صميمي باعث مي‌شود احساس كنيد در شرايط سخت مي‌توانيد روي كمك عزيزانتان حساب كنيد. درعين‌حال در كنار هم لحظات خوشي را ثبت خواهيد كرد. اما اگر در خانواده رابطه خوبي ميان اعضا وجود نداشته باشد چه؟

همه ما روزهايي را به خاطر داريم كه بين دو نفر از اعضاي خانواده اختلاف ايجاد شده باشد. در اين شرايط جو خانه بسيار سنگين مي‌شود. حتي اين وضعيت اعضاي ديگر را هم تحت تأثير خود قرار مي‌دهد. حالا تصور كنيد در خانواده‌اي زندگي مي‌كنيد كه اختلاف و درگيري موضوع هميشگي آن است. اين خانواده هميشه درگير آشوب‌ها است؛ به عبارتي، آن فضاي سنگين هميشه در اين خانواده وجود دارد. قرار گرفتن در اين شرايط باعث مي‌شود تا اعضا دير يا زود درگير مشكلات روحي مختلف به‌خصوص اضطراب و افسردگي شوند.

 

بيشتر بخوانيد : افسردگي همسر

 

خانواده‌هاي تحقيركننده

بعضي از پدر و مادرها يا حتي گاهي اوقات خواهر و برادر بزرگ‌تر هميشه اين احساس را در يكي از اعضا ايجاد مي‌كنند كه او به حد كافي خوب نيست. هر تلاش و كاري از سمت اين عضو از جانب ديگران مسخره مي‌شود. گاهي حتي به نظرات يا خواسته‌هاي او هم بي‌توجهي مي‌شود. اين شرايط به‌خصوص براي كساني پيش مي‌آيد كه تا حدودي با ساير اعضاي خانواده تفاوت فكري يا رفتاري دارند.

اما يكي از رايج‌ترين حالت‌هاي اين شرايط خانواده‌هاي كمال‌گرا هستند. اين خانواده‌ها تمام تلاش فرزندشان را ناديده مي‌گيرند؛ موفقيت‌هايش را بي‌ارزش مي‌دانند و از او مي‌خواهند بيشتر تلاش كند. اين حالت باعث مي‌شود فرزندان اين خانواده‌ها به‌تدريج باور كنند كه بي‌ارزش و ناكافي هستند و هرگز نمي‌توانند خوب باشند. رسيدن به چنين باوري باعث احساس افسردگي و ناراحتي در اين فرزندان مي‌شود.

افسردگي خانوادگي | پدر يا مادر افسرده

تحقيقات نشان مي‌دهد افسردگي در پدر يا مادر تا حد زيادي باعث افسردگي حداقل در يكي از فرزندان مي‌شود. وقتي شما در خانواده‌اي زندگي مي‌كنيد كه دائماً رفتارهايي مثل بي‌تفاوتي يا غم و گريه از والدينتان مي‌بينيد طبيعتاً نمي‌توانيد حال خوبي داشته باشيد. در كنار اين‌ها پدر يا مادري كه افسرده است طبيعتاً خيلي هم اهل كار يا توجه به شرايط ساير اعضاي خانواده نيست. اين حالت باعث مي‌شود خانواده تا حد زيادي از هم بپاشد.

اما اين‌ها قسمت نه‌چندان تلخ ماجرا هستند. بسياري از كودكاني كه پدر يا مادر افسرده دارند شاهد تلاش‌هاي آن‌ها براي خودكشي، بستري در بيمارستان يا حتي درمان با شوك الكتريكي بوده‌اند. تحمل اين شرايط براي كودكان بسيار سخت است و آن‌ها را نسبت به اين بيماري آسيب‌پذير مي‌كند. به‌علاوه توجه داشته باشيد كه افسردگي تا حد زيادي به ارث مي‌رسد. درنتيجه وجود اين بيماري در خانواده يكي از عوامل خطر بسيار جدي براي ابتلا ديگران است.

بيماري‌هاي روحي

به‌غيراز افسردگي بقيه بيماري‌هاي روحي هم مي‌توانند باعث افسردگي ساير اعضا باشند. براي مثال مادري را در نظر بگيريد كه وسواس نظافت دارد و اعضاي خانواده مجبورند آداب خاصي را رعايت كنند. يا پدري كه به دليل بدگماني به همه‌چيز و همه‌كس بسياري از مسائل طبيعي مثل ارتباط با ديگران را براي خانواده اش ممنوع كرده است. اين شرايط مسلما دليلي براي افسرده شدن ساير اعضا خواهد بود.

افسردگي خانوادگي | ناتواني در حل بحران

بحران‌ها در زندگي هريك از ما پيش مي‌آيند. شكست‌هاي مالي، بيماري يكي از اعضا يا حتي اعتياد؛ همگي مثال‌هايي هستند از مشكلاتي كه درون يك خانواده پيش مي‌آيد. هنر يك خانواده موفق در نوع برخورد با اين شرايط است. اگر خانواده نتواند به هر طريقي با اين شرايط كنار بيايد احتمال افسرده شدن اعضا بالا است.

تفاوت گذاشتن بين اعضا

در خانواده‌هايي كه همه توجه به يك بچه اختصاص پيدا مي‌كند احتمال افسرده شدن بقيه بچه‌ها بالا مي‌رود. به‌خصوص در زماني كه اختلاف سني بين فرزندان كمتر باشد احتمال افسرده شدن بالاتر مي‌رود. مقايسه كردن دائم بچه‌ها با يكديگر باعث مي‌شود آن‌ها احساس كنند توانايي‌هايشان براي والدين ارزشي ندارد. يا پدر و مادرشان فقط فرزند ديگرشان را دوست دارند. اين شرايط به‌خصوص در زمان تولد فرزند جديد خانواده را درگير مي‌كند. به همين خاطر بهتر است در اين شرايط از يك مشاور كودك كمك بگيريد.

 

بيشتر بخوانيد : درمان افسردگي شديد

 

كاهش نقش خانواده در افسردگي | درمان افسردگي خانوادگي

خانواده‌درماني روش نسبتاً جديدي در روانشناسي است. خانواده درمانگران معتقدند اگر خانواده‌اي بيمار باشد، درمان كردن يك عضو فايده‌اي ندارد. بيمار افسرده مجدداً به خانواده‌اي افسرده ساز برمي‌گردد و دير يا زود نشانه‌هاي بيماري دوباره بازگشت مي‌كنند. به همين خاطر بهتر است در اين شرايط تمام اعضاي خانواده در كنار هم مورد درمان قرار بگيرند.

در خانواده‌درماني، مشاور به تمام اعضاي خانواده و رفتارهاي آن‌ها توجه مي‌كند، اشكالات را بررسي كرده و آموزش‌هاي لازم را به اعضا مي‌دهد. اين كار باعث مي‌شود تا علت اصلي افسردگي بيمار از بين برود. به همين خاطر وقتي صحبت از خانواده افسرده ساز مطرح مي‌شود معمولاً بهترين روش استفاده از خانواده‌درماني است. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

خانواده چطور مي‌تواند باعث افسردگي يكي از اعضا شود؟

رفتارهاي پرخاشگرانه، تفاوت گذاشتن بين بچه‌ها، ژنتيك و همين‌طور كمال‌گرايي ازجمله دلايلي هستند كه باعث افسردگي اعضاي خانواده مي‌شوند.

چطور با علل افسردگي خانوادگي مبارزه كنيم؟

بهترين راه استفاده از روش خانواده‌درماني در مشاوره است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۵:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی