مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

دوست صميمي در زندگي همه انسان‌ها نقش مهمي دارد و منجر به ايجاد شكل جديدي از يك رابطه دوستانه مي‌شود. تمامي افراد در سنين مختلف ممكن است اشكال مختلفي از يك رابطه دوستي را تجربه كنند اما در نهايت از رابطه صميمي و دوستانه خود در زندگي‌شان بهره خواهند برد. به همين دليل بيشتر افراد تلاش مي‌كنند كه با استفاده از تكنيك‌ها و مهارت‌هاي لازم، دوستي‌هاي صميمانه‌اي را ايجاد كنند. ممكن است در يك رابطه دوستي تعارضاتي وجود داشته باشد كه نيازاست براي ادامه و تداوم يك رابطه، هر دو طرف در مورد رابطه خود تجديد نظر كنند. در ادامه به تاثير حضور دوست صميمي در زندگي اشاره كنيم. براي دريافت مشاوره آنلاين كليك كنيد.

منبع: دوست صميمي | خصوصيات دوست صميمي واقعي چيست؟

دوست صميمي

دوست صميمي در زندگي از نيازهاي همه انسان‌ها مي‌باشد كه ضرورت آن براي همگان آشكار است. تمامي افراد در طول زندگي از دوران كودكي تا بزرگسالي تلاش مي‌كنند كه ارتباطي خارج از دايره افراد خانواده‌شان با ديگران برقرار كنند. در واقع دوست صميمي كسي است كه بتوان ارتباط عاطفي و فكري نزديكي را با او برقرار كرد.

خانواده‌ها داراي تاثير بسياري بر انتخاب‌هاي فرزندان خود هستند. شايد نداشتن دوست صميمي مشكلي را براي فردي ايجاد نكند. اما مطمئنا داشتن چنين دوستي مزيت‌هاي بسياري را در زندگي به همراه دارد كه مي‌تواند زندگي ما را در هر برهه زماني تحت تاثير قرار دهد.

روابط دوستي در جريان رشد

اولين دوستان هر فردي در زندگي، همبازي‌هاي او در دوران كودكي‌اش هستند. داشتن هدف مشترك در مدرسه سبب مي‌شود كه كودكان به يكديگر نزديك شوند. در اين سنين و دوستي‌هايي در دوران دبستان شكل مي‌گيرد، مبتني بر روابط مدرسه و جريانات آن مي‌باشد.

بچه‌ها در دسته‌ها و گروه‌هاي مختلف با يكديگر دوست مي‌شوند؛ هر چه سن افراد به سنين بلوغ نزديك‌تر مي‌شوند، روابط دوستانه و دو نفره آن‌ها نيز بيشتر مي‌شود. در واقع افراد تمايل دارند از سنين بلوغ به بعد، يك نفر را به عنوان دوست خاص و صميمي خود دوست داشته باشند.

در دوران بلوغ، دوستي‌ها شكل صميمي‌تري به خود مي‌گيرد و به همين دليل افراد رازهاي خود را در اين رابطه‌ها مطرح مي‌كنند. سعي مي‌كنند با اختصاص وقت كافي به دوستان خود، رفتار و عقايد مشابهي با آن‌ها داشته باشند.

نياز به دوست صميمي در تمامي سال‌هاي بعدي زندگي حفظ مي‌شود. هر چند اين دوستي‌ها شكل، نوع و عمق متفاوتي با يكديگر دارند؛ اما در برهه‌هاي مختلف زندگي نياز به دوستي احساس مي‌شود و به شكل‌هاي مختلفي نيز تداوم پيدا مي‌كند.

نقش دوست صميمي در زندگي

دوست صميمي در زندگي افراد داراي نقش مهمي است كه در ادامه به برخي از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم:

  • برقراري رابطه دوستانه در كودكي به طوري كه كودك خود را متعلق به دوست و يا دوستان خود بداند، منجر به افزايش اعتماد به نفس او مي‌شود.
  • هويت يابي در سنين نوجواني توسط گروه همسالان و دوستان صميمي ايجاد مي‌شود.
  • دوستان صميمي در مواقع مورد نياز حمايت اجتماعي خود را دريغ نمي‌كنند.
  • با دوستان صميمي مي‌توان تفريح كرد و آن‌ها را به عنوان منبع خوبي از انرژي در كنار خود داشت.
  • در روابط دوستانه صميمانه، حس همدلي وجود دارد و مي‌توان احساسات و عقايد را در آن به اشتراك گذاشت.
  • رابطه‌هاي صميمي و دوستانه منجر به ايجاد احساس ارزشمندي و مهم‌بودن مي‌شوند.

چگونگي ايجاد دوستي‌هاي صميمانه

گاهي افراد به دلايل گوناگوني نمي‌توانند دوستان صميمي داشته باشند و به همين دليل تنها مي‌مانند. برخي ديگر نيز در افزايش كيفيت روابط خود با دوستاني كه دارند دچار مشكل هستند و نمي‌توانند آن را بهبود ببخشند. در ادامه قصد داريم به راهكارها و چگونگي ايجاد دوستي‌هاي صميمانه بپردازيم.

1. خودافشايي

تا زماني كه افراد شروع به صحبت كردن از خود نكنند، به طرف مقابل اجازه نزديك شدن به خودشان را نمي‌دهند. البته بهتراست در اين رابطه نيز جانب اعتدال رعايت گردد و نيازي نيست تمامي اسرار خود را به يكباره فاش كنيد. با صحبت كردن در مورد احساسات خود و عقيده‌اي كه داريد، مي‌توانيد زمينه برقراري دوستي صميمانه را فراهم كنيد.

قبل از خودافشايي حتما مقاله چه روابطي را بايد ادامه دهيم را بخوانيد.

2. پرهيز از تمسخر و تحقير

افراد در يك برخورد صميمانه با يكديگر، نبايد اقدام به تمسخر، تحقير و يا قضاوت كنند. در واقع بايد بيشتر از اينكه متمركز بر روي قضاوت كردن باشند، ميل به شناخت و درك يكديگر داشته باشند.

بهتراست در چنين شرايطي خود را در جاي فرد مقابل بگذاريد و به مسائل مختلف از ديد او نگاه كنيد. شوخي كردن با تمسخر متفاوت است و اتفاقا در صورتي كه شوخي به جا و به موقع باشد، مي‌تواند ميزان صميميت افراد را نيز افزايش دهد و به عبارتي رابطه را عميق‌تر كند.

3. كنار گذاشتن تعارفات

روابط صميمانه افراد سبب مي‌شود كه انسان‌ها از قيد و بند رسومات و محدوديت‌هاي فرهنگي خارج شوند و راحت با يكديگر حرف بزنند. دو دوست صميمي در زندگي براي صدا كردن يكديگر از القاب استفاده نمي‌كنند. اين دسته از افراد تعارفات معمول را كنار مي‌گذارند و مي‌دانند كه مي‌توانند در اين رابطه خواسته‌هاي خود را راحت به زبان بياورند و اين احساس متقابل مي‌باشد.

4. اختصاص وقت براي يكديگر

براي اينكه يك رابطه صميمانه شكل بگيرد، افراد بايد براي يكديگر زمان بگذارند و تجربيات مشتركي با يكديگر داشته باشند. داشتن تفريحات مشترك، صحبت در مورد يك كتاب، داشتن وقايع روزمره مشترك مي‌تواند ميزان صميميت را در ميان انسان‌ها افزايش دهد.

بنابراين هر چقدر هر دو نفر تلاش كنند تا فضاي مشتركي را براي يكديگر خلق كنند، در نهايت به يكديگر نزديك‌تر نيز خواهند شد. اطلاع از برخي جزئيات مهم در زندگي، سبب مي‌شود كه رابطه ميان شما و دوست‌تان صميمي‌تر از قبل باشد.

ويژگي‌هاي يك رابطه دوستي صميمانه

رابطه دوستي كه صميمانه باشد، داراي ويژگي‌هاي بسياري است كه مي‌توان به كمك آن‌ها، در مورد كيفيت يك رابطه اظهار نظر كرد.

  • وجود سخاوت در فرد مقابل و شما نشان دهنده اين است كه براي دوستي‌تان ارزش قائل هستيد و اين رابطه شما ارزش بخشش را دارد.
  • هر چه ميزان درك و همدلي در يك رابطه بيشتر باشد، به عميق بودن رابطه اشاره دارد. در يك رابطه دوستي صميمانه هم شما و هم دوستتان قادر به درك احساسات هم مي‌باشيد و اين به معناي بالا بودن كيفيت رابطه شما است.
  • دوستان خوب تمايلي به تغيير دادن يكديگر ندارند و سعي مي‌كنند يكديگر را با تمامي عيوبي كه دارند، بپذيرند اما در عين حال انتقادهاي سازنده از طرف مقابل نيز دارند.
  • داشتن صداقت از ويژگي‌هاي اصلي يك رابطه دوستي صميمانه است. اگر نمي‌توانيد با دوستتان صادق باشيد و دائما در حال مخفي كاري هستيد، بهتر است در مورد صميميت خود با دوستتان كمي بيشتر فكر كنيد.

تعارض در رابطه با دوست صميمي

انسان‌ها در رابطه با افراد نزديك خود و به دليل تعارضات بسيار ممكن است بيشترين خشم زندگي خود را تجربه كنند.

در واقع اختلاف عقيده و نظر، تعارض، ناراحتي و عصبانيت در يك رابطه نزديك طبيعي است. آنچه كه اهميت دارد، چگونگي حل مشكل و حل مسئله به منظور بهبود كيفيت روابط صميمانه است.

رهايي از احساس تنهايي

برخي از افراد با وجود دوستان صميمي، احساس تنهايي مي‌كنند و خودشان را همواره از جمع جدا مي‌بينند. ممكن است اين شرايط براي شما نيز ايجاد شود، به طوري كه نتوانيد ارتباط صميمانه‌اي را با ديگر افراد ايجاد كنيد و مدام احساس تنهايي داشته باشيد.

براي رهاشدن از اين وضعيت بايد قدمي در جهت تغيير رويه زندگي خود برداريد و بتوانيد با برقراري ارتباط موثر با ديگر افراد، دوستان صميمي را براي خود انتخاب كنيد. مراجعه به روانشناس به شما كمك مي‌كند تا نگاه خود را به خود و اطرافيانتان تغيير دهيد و با تقويت مهارت‌هاي ارتباطي‌تان، دوستان صميمي خود را افزايش دهيد.

فرد منفعت طلب در رابطه دوستي صميمانه

برخي از افراد در رابطه دوستي، اظهار صميميت مي‌كنند اما منجر به درجا زدن و پسروي ما مي‌شوند، درواقع دوستان صميمي ما نيستند. اين دسته از افراد، انسان‌هايي منفعت طلب مي‌باشند كه در رابطه از عقب ماندن دوست خود احساس رضايت دارند.

صميميت به معناي راضي بودن از رشد و خوشحالي ديگران مي‌باشد و شامل رشد كردن، انگيزه دادن و آموزش مهارت در يك رابطه دوستي گرفته شده است.

براي آشنايي با نحوه صحيح قطع رابطه با دوست صميمي كليك كنيد.

حل مشكلات با دوست صميمي

دوستان صميمي در تمامي لحظه‌هاي زندگي در كنار دوست خود باقي مي‌مانند و در واقع تلاش مي‌كنند راهي براي برطرف كردن مشكلات خود با دوستانشان را پيدا كنند. بنابراين دوستان صميمي انسان‌هاي بسيار نادري هستند كه داشتن يكي از آن‌ها در زندگي نعمت محسوب مي‌شود و در صورت داشتن نيز بايد از وجودشان مراقبت گردد و تلاش شود تا هر روز كيفيت رابطه را بيشتر كنند.

افراد نمي‌توانند خودشان انسان‌هايي خودخواه و پرتوقع باشند و در مقابل از طرف مقابل انتظار داشته باشند كه خوب باشد. براي پيدا كردن يك دوست صميمي ايده‌آل، افراد بايد خودشان نيز سطح عالي از رفتارها را داشته باشند و در نهايت هر دو در كنار هم احساس آرامش و لذت را تجربه كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه دوست صميمي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ضربا برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دوست صميمي | خصوصيات دوست صميمي واقعي چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۳۵:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دادن بهترين هديه به همسر يكي از مشغله هاي ذهني زوجين است. احتمالا شمايي كه وارد اين مقاله شده‌ايد، به دنبال فوايد هديه خريدن هستيد و يا به دنبال پيشنهاد هديه براي همسرتان مي‌باشيد. برخي از زوجين در جستجوي هديه‌اي خاص و خارق العاده براي همسر خود هستند. و هرسال براي تهيه هديه در مناسبات مختلف، به دنبال ساختن يك روز عالي دچار مشكل در انتخاب درست مي‌شويد. در ادامه در رابطه با فوايد، مناسبات و پيشنهادات هديه براي همسر توضيحاتي داده‌ايم. براي دريافت مشاوره در اين زمينه روي مشاوره خانواده كليك كنيد.

منبع: بهترين هديه براي همسر | هديه اي خاص براي خانم ها و آقايان

فوايد هديه به همسر

همه انسان ها با دريافت هديه حال خوب و خوشي را حداقل تا چندين ساعت همراه دارند. انسان ها هديه را فراموش نمي‌كنند. و براي خوشحال كردن يكديگر به دنبال هديه هستند. هديه دادن فوايد زيادي دارد. خصوصا اگر براي شريك احساسي و همسرتان باشد. در ادامه چند نمونه از فوايد هديه به همسر را اشاره كرده‌ايم.

  • عشق و محبت به صورت عملي نمايان مي‌شود.
  • باعث تحكيم و تقويت رابطه مي‌شود.
  • باعث گرم شدن روابط بين زوجين مي‌شود.
  • باعث ابراز احساسات و ابراز علاقه مي‌شود.
  • دلخوري را از بين مي‌برد.
  • باعث شادي بين خود و همسر مي‌شود.
  • آرامش را وارد رابطه مي‌كند.
  • بر تربيت فرزندان تاثير گذار است.

براي آشنايي با ساير روش هاي افزايش صميميت با همسر كليك كنيد.

مناسباتي كه بايد به همسرتان هديه دهيد

گاهي افراد بدون مناسبت و گاهي به دلايل مختلف مانند: تولد، سالگرد ازدواج، جشن هاي مختلف هديه مي‌خرند. مناسبات زيادي وجود دارد كه هديه دهيد. اما گاهي براي بيان احساسات و خوشحالي همسرتان از هديه غافل نشويد. گاهي يك شاخه گل روابط شما را گرم مي‌كند. به دنبال دليل براي هديه خريدن نباشيد. در ادامه به چند نمونه از مناسباتي كه شما با خريد هديه شرايط را بهتر مي‌كنيد. اشاره كرده ايم.

  • تولد
  • ماهگرد
  • سالگرد
  • براي دلجويي
  • براي كاهش تنش ها
  • تبريك استخدامي
  • تبريك عيدها
  • تبريك يلدا
  • روز مرد
  • روز زن

چند وقت يكبار به همسر هديه بدهيم؟

براي هديه دادن به همسر به دنبال مناسبات، دليل و علت نباشيد. گاهي با ديدن يك چيزي ياد همسرتان مي‌افتيد. يا براي بهبود روابط به دنبال هديه براي همسرتان هستيد. بهترين زمان براي خريد هديه زماني است كه خودتان دوس داريد همسرتان را خوشحال كنيد.

برخي افراد در اوايل رابطه و آشنايي بيشتر به دنبال ابراز علاقه و هديه خريدن هستند. و پس از مدتي ديگر هديه و كادو نمي‌خرند. خانم ها بيشتر به هديه اهميت مي‎دهند. و پس از مدتي كه همسرشان هديه نمي‌خرد احساس مي‌كنند كه ديگر دوست داشتني نيستند. اما در هر زمان از خريد هديه غافل نشويد.

طبق نظر برخي از انسان ها هديه بايد از ازرش مالي برخوردار باشد. گاهي ابراز احساسات لفظي نيز همسران را خوشحال مي‌كند. و روابط شما را با آرامش همراه مي‌كند.

براي اشنايي با ساير روش هاي ابراز محبت به همسر كليك كنيد.

پيشنهادات هديه براي آقايان

پيشنهادات خريد هديه براي آقايان از تنوع بسياري برخوردار است. كه در ادامه چند نمونه هديه با ارزش مالي و ارزش معنوي نام برده‌ايم.

  • كنسول بازي
  • گل
  • ساعت
  • لوازم اصلاح
  • ادكلن
  • دستبند
  • زنجير
  • انگشتر
  • اكسسوري‌هاي مردانه
  • كمربند
  • عينك آفتابي
  • ست چرم
  • هدفون بي سيم
  • گوشي موبايل
  • لباس ورزشي
  • كفش
  • ماگ
  • پاور بانك
  • لباس
  • پازل
  • كتاب
  • دستگاه ماساژور
  • كيف
  • ست خودكار و روان نويس
  • محيا كردن يك شب رمانتيك
  • پوشيدن لباس خوب براي همسر
  • وسايل مورد علاقه همسرتان

پيشنهادات هديه براي بانوان

پيشنهادات خريد هديه براي بانوان از تنوع بسياري برخوردار است. كه در ادامه چند نمونه هديه با ارزش مالي و ارزش معنوي نام برده ايم.

  • گل
  • ساعت
  • محصولات موزيكال
  • دستبند
  • سرويس طلا
  • گردنبند
  • گوشواره
  • گوشي موبايل
  • لباس
  • كفش
  • كيف
  • پازل
  • پاور بانك
  • شال و روسري
  • دستگاه ماساژور
  • عينك آفتابي
  • ست چرم
  • لوازم آرايش
  • لوازش شخصي
  • لباس ورزشي
  • ادكلن
  • هدفون بي سيم
  • ماگ
  • پيراهن مجلسي
  • لوازم تحرير
  • انگشتر
  • اكسسوري هاي زنانه
  • كتاب
  • شمع و عود
  • دعوت به يك شام رمانتيك
  • دعوت به يك كافه يا رستوران
  • وسايل مورد علاقه همسرتان

كلام آخر

در مقاله راجع به فوايد و پشنهادات هديه خريدن صحبت كردم. هديه خريدن هميشه باعث خوشحالي همسرمان مي‌شود. شما در هر شرايطي با كوچك‌ترين هديه باعث مي‌شويد كه به همسرتان بفهمانيد هميشه به يادش هستيد. اما بسياري از روان شناسان به شما كمك مي‌كنند مناسبات را تشخيص دهيد. و همين امر باعث مي‌شود در رابطه پيشرفت كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به شما خدمات روانشناسي در تمامي زمينه ها به صورت حضوري و تلفني ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي شماره درج شده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تهيه هديه در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: بهترين هديه براي همسر | هديه اي خاص براي خانم ها و آقايان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۱۶:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص اگزازپام يكي از انواع داروهاي ضد اضطراب است كه براي بسياري از اختلالات اضطرابي، افسردگي و همين‌طور بي‌خوابي‌هاي مزمن مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اگزازپام با افزايش ماده شيميايي گابا در مغز باعث ايجاد احساس آرامش مي‌شود. بااين‌حال اين دارو نيز مانند ساير داروهاي ضداضطراب باعث ايجاد وابستگي شده و با قطع مصرف دارو نشانه‌هاي اضطراب مجدداً باز خواهند گشت. درنتيجه مي‌توان گفت قرص اگزازپام و همين‌طور تمامي داروهاي اعصاب و روان تنها باعث پنهان شدن نشانه‌هاي بيماري مي‌شوند و آن‌ها را درمان نخواهند كرد. به همين خاطر متخصصين توصيه مي‌كنند كه در كنار استفاده از داروهاي آرام‌بخش استفاده از جلسات مشاوره را نيز جدي بگيريد. اين جلسات به شما كمك خواهد كرد تا بدون استفاده از دارو راهكارهاي مناسبي را براي مبارزه با احساسات و افكار منفي پيدا كنيد.

بيشتر بخوانيد : بنزوديازپين ها

منبع: قرص اگزازپام | عوارض و موارد استفاده از قرص اگزازپام 10

قرص اگزازپام و موارد استفاده از آن

قرص اگزازپام يكي از داروهاي ضداضطراب و از خانواده بنزوديازپين‌ها است. كه با افزايش ماده شيميايي گابا در مغز باعث كاهش اضطراب و ايجاد احساس آرامش مي‌شود. به همين خاطر از اين دارو معمولاً در درمان اختلالات اضطرابي، بي‌خوابي و همين‌طور برخي از انواع افسردگي استفاده مي‌شود. همچنين قرص اگزازپام در برخي مواقع نيز براي كاهش احساس بي‌قراري و نشانه‌هاي ناخوشايند پس از ترك الكل يا ساير مواد مخدر مورداستفاده قرار مي‌گيرد. قرص اگزازپام براي بزرگسالان است. در كوتاه مدت براي درمان اضطراب و ترك الكل استفاده مي‎شود.

براي آشنايي با ساير انواع داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

نحوه مصرف قرص اگزازپام

قرص اگزازپام در كنار اثرات مطلوبي كه مي‌تواند بر كاهش نشانه‌هاي بيماري شما داشته باشد. قدرت بالايي در ايجاد وابستگي يا اعتياد دارد. به همين خاطر بهتر است از مصرف يا قطع خودسرانه اين دارو جدا خودداري كنيد و براي استفاده از آن با يك متخصص مشورت نماييد.

متخصصين ميزان و نحوه استفاده از قرص اگزازپام را بر اساس شرايط سني، وضعيت سلامت جسمي، ساير داروهايي كه مصرف مي‌كنيد و همين‌طور شدت نشانه‌هاي ناخوشايندي كه تجربه مي‌كنيد مشخص خواهند كرد. به همين خاطر بهتر است براي مصرف اين دارو دقيقاً طبق توصيه‌اي كه به شما شده عمل كنيد. اما به‌طوركلي اگزازپام براي بزرگسالان در دوزهاي 10 تا 15 ميلي‌گرم و براي 3 تا 4 بار در روز تجويز مي‌شود كه در صورت صلاحديد پزشك ممكن است مقدار آن تا 30 ميلي‌گرم نيز افزايش پيدا كند. براين بزرگسالان ر دوز 10 ميلي گرم و براي 3 تا 4 بار در روز تجويز مي‎شود. با توجه به عوارضي نظير خواب‌آلودگي يا احساس سرگيجه كه گاهي اوقات همراه با استفاده از اين دارو براي فرد رخ مي‌دهد. اگزازپام براي سالمندان با احتياط بيشتر يا در دوزهاي پايين‌تر مورداستفاده قرار مي‌گيرد.

يكي از نكاتي كه در مصرف قرص اگزازپام مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد اين است كه دارو را هرروز و در ساعتي خاص مصرف كنيد. همچنين اگر يك نوبت استفاده از دارو را فراموش كرديد بلافاصله پس از يادآوري آن را مصرف كنيد اما درصورتي‌كه به زمان مصرف وعده بعدي دارو نزديك شده‌ايد از مصرف اجتناب كنيد و به‌هيچ‌عنوان در وعده بعدي دوز دارو را افزايش ندهيد.

بيشتر بخوانيد : علائم اضطراب

عوارض جانبي استفاده از قرص اگزازپام

مي‌توان گفت تمامي داروهاي شيميايي در كنار تأثيرات مطلوبي كه روي بدن و بيماري شما خواهند داشت، گاهي اوقات نيز باعث ايجاد عوارض جانبي مي‌شوند. لازم به ذكر است كه تمامي اين عوارض در كنار هم و در يك نفر ديده نمي‌شود و يا ممكن است برخي افراد هيچ‌يك از اين نشانه‌ها را تجربه نكنند، عوارض جانبي قرص اگزازپام عبارتند از:

  • احساس خواب‌آلودگي
  • ادم
  • افت فشار خون
  • سنكوپ
  • فراموشي
  • وابستگي به دارو
  • سر درد
  • كهير
  • راش ماكولوپاپولار
  • راش شبيه به دانه هاي سرخك و سرخجه
  • بي اختياري ادرار
  • بيماري خوني
  • يرقان
  • لرزش بدن
  • هيپورفلكسي
  • تاري ديد
  • دو بيني
  • سرگيجه
  • مشكلات حافظه
  • (گفتار فلجي) بروز مشكلاتي در گفتار به‌صورت جا انداختن برخي كلمات
  • احساس شادي بيش‌ازحد كه با خلق معمول فرد تناسب ندارد
  • كاهش ميل جنسي
  • اختلالات قاعدگي در زنان
  • احساس تهوع
  • تحريك سيستم اعصاب مركزي

بيشتر بخوانيد : اختلالات اضطرابي

تداخلات دارويي با اگزازپام

استفاده از برخي داروها در كنار هم باعث مي‌شود قدرت تأثيرگذاري هردو يا يكي از آن‌ها كاهش پيدا كند. همچنين برخي مواقع استفاده اين داروها در كنار هم مي‌تواند باعث بروز مشكلاتي شود. به همين خاطر بهتر است پيش از مصرف هر دارويي متخصص را در جريان تمامي بيماري‌ها و همين‌طور داروهايي كه مصرف مي‌كنيد قرار دهيد. ازجمله داروهايي كه ممكن است مصرف هم‌زمان آن‌ها با قرص اگزازپام تداخل داشته باشد عبارتند از:

  • كلوزاپين
  • ديگوكسين
  • ارلستات
  • كوا
  • فني توئين
  • الپروييك اسيد
  • سديم اكسيبات
  • اكسي بيت سديم
  • ضد دردها به‌ويژه داروهاي داراي مخدر
  • ساير داروهاي آرام‌بخش
  • هرگونه مخدر

نشانه‌هاي مسموميت با قرص اگزازپام

استفاده بيش‌ازحد قرص اگزازپام گاهي اوقات مي‌تواند باعث ايجاد مسموميت دارويي شود. درصورتي‌كه هريك از نشانه‌هاي زير را در فردي كه از اين دارو استفاده مي‌كند مشاهده كرديد هرچه سريع‌تر او را به مراكز درماني برسانيد:

  • خواب‌آلودگي‌هاي شديد يا از دست دادن هشياري
  • آهسته شدن تنفس
  • آهسته شدن ضربان قلب يا كاهش فشارخون
  • اختلال در گفتار و حركات

قرص اگزازپام و درمان بيماري‌هاي اضطرابي

اضطراب يكي از ناخوشايندترين هيجاناتي است كه همه ما در طول زندگي آن را تجربه خواهيم كرد، اما متأسفانه برخي افراد با دلايل مختلف دچار بيماري‌هاي اضطرابي مي‌شوند و شدت احساسات منفي كه تجربه مي‌كنند به‌مراتب بيشتر از سايرين است تا جايي كه آن‌ها در انجام بسياري از فعاليت‌هاي روزمره خود نيز دچار مشكل مي‌شوند.

در چنين شرايطي بسياري از ما براي رهايي از اين احساسات به سراغ درمان‌هاي دارويي مي‌رويم. زيرا اين شيوه از درمان معمولاً راحت‌تر و كم‌هزينه‌تر از جلسات روان‌درماني است، علاوه بر اينكه متأسفانه بسياري از افراد آگاهي مناسبي نسبت به بيماري‌هاي رواني و خدمات روانشناسي ندارند. بااين‌حال شما با هر دليلي كه استفاده از داروهاي ضداضطراب و همين‌طور قرص اگزازپام را شروع كرده باشيد مي‌بايست به اين موضوع توجه داشته باشيد كه داروها توانايي درمان بيماري شما را ندارند؛ بلكه صرفاً باعث از بين رفتن نشانه‌ها مي‌شوند؛ درنتيجه اگر شما مصرف دارو را قطع كنيد دير يا زود نشانه‌هاي اضطراب مجدداً بازخواهند گشت. همچنين داروهاي آرام‌بخش معمولاً باعث ايجاد وابستگي جسماني مي‌شوند و به همين خاطر متخصصين استفاده طولاني‌مدت از آن‌ها را توصيه نمي‌كنند.

موار منع مصرف

مصرف داروي اگزازپام موارد منع مصرفي وجود دارد كه در ادامه اشاره كرده ايم.

  • مشكلات كبدي جدي
  • مشكلات روحي شديد و جدي
  • گلوكوم با زاويه بسته حادپ
  • بيماري مزمن ريوي
  • ضعف وخيم عضلاني
  • سابقه حساسيت به بنزوديازپين ها
  • سابقه حساسيت رنگ ها و مواد محافظ
  • سابقه حساسيت به اگزازپام

اقدام مناسب براي درمان

با توجه به آنچه گفته شد درصورتي‌كه نشانه‌هاي هريك از اختلالات اضطرابي را در خود يا اطرافيانتان مشاهده مي‌كنيد بهتر است در كنار توجه به درمان‌هاي دارويي استفاده از جلسات مشاوره و روان‌درماني را نيز در برنامه خود قرار دهيد. متخصصين روانشناسي به شما كمك خواهند كرد تا دلايل اصلي مشكلات خود را بشناسيد و با استفاده از راهكارهايي مثل مديريت افكار يا تكنيك‌هاي آرام بخشي بتوانيد اضطراب خود را كنترل كنيد. يادگيري اين تكنيك‌ها علاوه بر اينكه خطري برايتان ندارد به شما كمك خواهد كرد تا در طول عمرتان همواره بتوانيد از آن‌ها استفاده كنيد. براي آشنايي با بهترين روش هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

كلام آخر

براي درمان اختلالات اضطرابي علاوه بر دارو درماني نياز به روان درماني نيز داريد. روان درماني در حوزه اختلالات اضطرابي و ترك الكل در كنار دارو درماني كمك شاياني براي بهبودي مي‏‎كند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر باشماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

قرص اگزازپام براي چه بيماري‌هايي تجويز مي‌شود؟

اگزازپام يكي از انواع داروهاي ضد اضطراب است كه براي درمان بسياري از اختلالات اضطرابي، بي‌خوابي و همين‌طور افسردگي مورداستفاده قرار مي‌گيرد.

آيا استفاده از اگزازپام عوارض منفي جدي دارد؟

برخي افراد به دنبال استفاده از اين دارو دچار مشكلاتي مانند احساس خواب‌آلودگي، سرگيجه، تاري ديد و يا دشواري در صحبت كردن مي‌شوند. در صورت بروز هريك از اين نشانه‌ها با يك متخصص در اين زمينه مشورت كنيد.

نحوه مصرف قرص اگزازپام چگونه است؟

استفاده از اين دارو با توجه به شرايط جسمي، سابقه بيماري و داروهايي كه فرد استفاده مي‌كند و همين‌طور شدت بيماري وي متفاوت خواهد بود. به همين خاطر بهتر است اين دارو را زير نظر يك متخصص مورداستفاده قرار دهيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص اگزازپام | عوارض و موارد استفاده از قرص اگزازپام 10


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۰۶:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افسردگي در سنين مختلف مي‌تواند نشانه‌ها و دلايل متفاوتي داشته باشد. افسردگي در كودكان از وراثت و مشكلات والدين نشأت مي‌گيرد. در بزرگسالان بروز افسردگي به همراه مشكلات زندگي است. در بانوان نيز نسبت به آقايان بيشر رخ مي‌دهد. با اين‌ حال حقيقتي كه نمي‌توان آن را ناديده گرفت اين است، كه افسردگي در حال تبديل‌ شدن به شايع‌ترين بيماري رواني در تمامي سنين است. با توجه به مشكلاتي كه در جريان زندگي فرد ايجاد مي‌كند بهتر است براي پيشگيري يا درمان آن اقدامات لازم را انجام دهيد. در ادامه در رابطه با نشانه هاي افسردگي در سنين مختلف صحبت كرده‌ايم.

منبع: افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در دوره هاي مختلف زندگي

تفاوت نشانه‌هاي افسردگي در سنين مختلف

افسردگي در كنار اضطراب يكي از شايع‌ترين اختلالات روحي است. كه روزانه باعث مراجعه بسياري به مراكز درماني مي‌شود. اصلي‌ترين نشانه افسردگي احساس غم، خستگي يا ناراحتي است. با اين‌ حال برخي از افسرده‌ها هيچ غمي را در زندگي تجربه نمي‌كنند. صرفاً انگيزه و تمايل خود را براي انجام فعاليت‌هاي مورد علاقه گذشته از دست مي‌دهند.

افسردگي در مردان و زنان

افسردگي در زنان شايع تر از مردان است. مردان با اختلال افسردگي با بروز ندادن نشانه ها بيشتر تمايل به خودكشي دارند. و تعداد مرداني كه با خودكشي مي‌ميرند 4 برابر بيشتر از بانوان است. در ادامه نشانه هاي افسردگي در مردان و زنان را توضيح داده‌ايم.

افسردگي در مردان: افسردگي در مردان با پرخاشگري و عصبانيت بيشتر بروز پيدا مي‌كند. خطرات احتمالي كه مردان افسرده را تهديد مي‌كند در ادامه اشاره كرده‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با افسردگي در مردان كليك كنيد.

  • مصرف مواد مخدر و الكل
  • رابطه جنسي پرخطر
  • قمار بازي كردن
  • بي انگيزگي براي موفقيت در كار
  • قبول مسئوليت هاي سنگين
  • دوري از دورهمي و موقعيت هاي اجتماعي
  • انجام كارها با وسواس بي وقفه
  • بي علاقه‌گي نسبت به سرگرمي
  • گاهي بي علاقه‌گي نسبت به رابطه جنسي
  • ميل به خودكشي

افسردگي در زنان: خانم ها شايد افسردگي را از جنبه‌هاي مختلف مبتلا شوند. افسردگي در زنان گاهي به دليل هورمون، چرخه قاعدگي و بارداري است. برخي از نشانه هاي رايج افسردگي در زنان را در ادامه شرح داده‌ايم.

  • اختلالات خواب
  • تغيير در اشتها
  • عدم علاقه به فعاليت هاي روزمره
  • احساس خستگي شديد
  • درد جسماني
  • وحشت زدگي
  • نوسانات روحي
  • احساس گناه
  • احساس تنش

افسردگي در كم سالان

كم سالان به اين خاطر كه در توانايي درك و بيان احساسات خود ضعيف‌تر از بزرگ‌سالان هستند. شايد افسردگي را با بي‌قراري يا پرخاشگري نشان دهند. تغيير در الگوي خواب و خوراك، احساس گناه، تقصير و از دست دادن عزت‌نفس در كنار ضعف در تمركز حواس و قدرت تصميم‌گيري از جمله نشانه‌هاي افسردگي هستند.

صرف‌ نظر از اينكه افسردگي در چه سني اتفاق افتاده باشد. بي‌توجهي به آن مي‌تواند باعث مزمن شدن اختلال شده و يا احتمال بروز دوره‌هاي ديگري از افسردگي را در آينده افزايش دهد. همچنين با توجه به مشكلاتي كه اين بيماري در توانايي فعاليت‌هاي تحصيلي و كاري فرد ايجاد مي‌كند، براي درمان آن اقدامات لازم را انجام دهيد. براي دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

افسردگي در سنين مختلف

افسردگي اختلالي است كه احتمال ابتلا به آن در تمامي دوره‌هاي سني وجود دارد. اگرچه نشانه‌هاي اين اختلال در اكثر افراد يكسان است. با اين‌ حال افسردگي در سنين مختلف مي‌تواند با دلايل متفاوتي ايجادشده و نشانه‌هاي خاصي را به همراه داشته باشد. به همين خاطر در ادامه درباره نشانه‌ها و دلايل بروز افسردگي در سنين مختلف صحبت خواهيم كرد. بهتر است در شرايطي كه اين نشانه‌ها را در خود يا هر يك از اطرافيانتان مشاهده كرديد. و يا در شرايطي كه احساس مي‌كنيد وضعيت زندگي شما به‌ گونه‌اي است كه احتمال بروز افسردگي وجود دارد. از يك روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد.

براي اطلاع بيشتر در زمينه علائم افسردگي كليك كنيد.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در كودكي

افسردگي در كودكان زير 12 سال شايع نيست. اما امكان دارد اتفاق بي‌افتد. كودكان معمولاً در تمامي امور زندگي به والدين يا مراقبين خود وابسته هستند. به همين خاطر مي‌توان اصلي‌ترين دلايل بروز افسردگي در كودكان را وقوع هرگونه مشكل براي والدين دانست. فوت يا بيماري يكي از والدين، طلاق، دور شدن از والدين براي مدت طولاني، سوء‌استفاده‌هاي جنسي و يا زورگويي از جانب گروه همسالان يا اعضاي خانواده از مهم‌ترين دلايلي هستند كه باعث افسردگي در كودكان مي‌شوند. به عبارتي مي‌توان گفت افسردگي در كودكان بازتابي از شرايط نامساعد درون خانواده است.

افت در عملكرد تحصيلي، بي‌ميلي به برقراري ارتباط با همسالان و به‌خصوص پرخاشگري يا بي‌قراري ازجمله نشانه‌هاي افسردگي در اين گروه سني است. با توجه به اينكه شروع افسردگي در سنين پايين مي‌تواند احتمال درگيري با آن در سال‌هاي آينده را افزايش داده و همين‌طور مقاومت بيماري نسبت به درمان را نيز بالاتر خواهد برد. بهتر است در شرايطي كه نشانه‌هاي اين بيماري را در فرزندتان مي‌بينيد و يا براي پيشگيري از بروز اين اختلال به‌ويژه در كودكاني كه بحران‌هايي را در زندگي پشت سر گذاشته‌اند، از يك روانشناس كودك كمك بگيريد. براي آشنايي با نشانه هاي افسردگي كودكان كليك كنيد.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در نوجواني

هنگامي‌كه از افسردگي در سنين مختلف صحبت مي‌كنيم، نوجواني يكي از بحث‌ برانگيزترين دوره‌هايي است كه به آن برمي‌خوريم. تلاش براي به دست آوردن هويت مستقل و بحران‌هايي كه دوره نوجواني به همراه دارد. ازجمله دلايلي هستند كه مي‌توانند باعث بروز افسردگي در فرد شوند. در سن 12 تا 18 سالگي نوسانات خلقي طبيعي است. اما يكي از مهم‌ترين مسائلي كه مي‌بايست در تشخيص‌گذاري اين اختلال براي نوجوانان به آن توجه داشته باشيم، اين است كه آيا واقعاً آن‌ها دچار افسردگي شده‌اند و يا مشكلات پيش‌آمده پيامدهاي طبيعي اين دوران هستند؟

پس بايد در دوره نوجواني نسبت به بهداشت روان فرزندان خود حساسيت بيشتري داشته باشيد و در اين زمينه از مشاورين باتجربه كمك بگيريد. افسردگي در نوجواني مي‌تواند خود را با احساس غمگيني، مشكلات در مدرسه و اجتماع، پرخاشگري و لجبازي و يا حتي رفتارهاي پرخطري نظير مصرف انواع مخدرها، روابط جنسي آزاد يا حتي بزهكاري نشان دهد.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در جوانان

انسان ها در دوره سني 19 تا 29 سالگي دوره جواني پر چالشي را مي‌گذرانند. تلاش براي استقلال از خانواده، تغييرات عمده زندگي، يافتن شغل مناسب، سربازي، ازدواج، مسائل مالي، مسائل شغلي، آسيب هاي بدني و ناتواني در حل مسائل آنها را به سوي افسردگي سوق مي‌دهد. دوره جواني پيش از ورو به دوره بزرگسالي است. و به مرور دغدغه هاي دوران بزرگسالي نيز جز افكار فرد مي‌شود. براي پيشگيري و درمان افسردگي در جوانان كليك كنيد.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در بزرگ‌سالي

گروه بزرگ‌سالان بيشترين مراجعه‌كنندگان به مراكز درماني براي افسردگي را شامل مي‌شوند. با توجه به اينكه جواني و ميان‌سالي سنين فعاليت در محيط اجتماعي هستند. دشواري‌ها و مشكلاتي كه در اين ميان ايجاد مي‌شود مي‌تواند باعث بروز افسردگي باشد. مسائل درون خانواده، مسائل زناشويي، مسائل شغلي، ازدواج و مشكلاتي كه در روابط عاطفي فرد ايجاد مي‌شوند ازجمله مهم‌ترين دلايل بروز افسردگي در اين گروه سني هستند.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در سالمندي

رسيدن به سال‌هاي پاياني عمر، بروز بيماري و ناتواني و همين‌طور از دست دادن عزيزان ازجمله دلايلي هستند كه باعث بروز افسردگي در سالمندي مي‌شوند. با اين‌ حال افسردگي در اين گروه سني معمولاً تشخيص داده نمي‌شود و به‌عنوان واكنش يا رفتاري طبيعي نسبت به شرايط در نظر گرفته مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با علل و نشانه هاي افسردگي سالمندان كليك كنيد.

اين در حاليست كه خطر خودكشي به دليل افسردگي در سالمندان بيش از هر گروه سني است و همين‌طور افسردگي مي‌تواند مشكلاتي را براي سلامت فرد ازجمله افزايش احتمال ابتلا به انواع زوال عقل ايجاد كند. احساس ناراحتي و گريه، بازنشستگي، ازدواج فرزندان، لجبازي يا پرخاشگري، مرور بيش‌ از حد خاطرات زندگي يا افسوس براي فرصت‌هاي ازدست‌رفته. ازجمله نشانه‌هاي بروز افسردگي در سالمندي هستند. كه لازم است به آن‌ها توجه داشته و براي برطرف كردنشان از يك متخصص روانشناسي كمك بگيريد. براي آشنايي با انواع روش هاي درمان افسردگي كليك كنيد.

كلام آخر

افسردگي در همه افراد علائم و نشانه‌هاي يكسان دارد. اما در سنين مختلف علل متفاوتي دارد. افسردگي در كودكان به طور كمتري نسبت به نوجواني و بزرگسالي رخ مي‎دهد. افراد در سنين نوجواني و جواني بيشتر از سنين بزرگسالي به خودكشي فكر مي‌كنند. در هر سني كه خود يا اطرافيانتان دچار افسردگي شده‌ايد. حتما از يك متخصص و روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به شما مراجعان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه افسردگي، با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي در سنين مختلف مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

افسردگي بيشتر در چه گروه سني ايجاد مي‌شود؟

افسردگي اختلالي است كه مي‌تواند در هر دوره‌اي از زندگي فرد ايجاد شود. بااين‌حال سنين بزرگ‌سالي به دليل حجم فعاليت‌هاي فرد از مهم‌ترين زمان‌هايي هستند كه احتمال بروز افسردگي وجود دارد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در دوره هاي مختلف زندگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۰۲:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شوهرم دوست دختر داره يا شوهرم كس ديگه اي رو دوست داره جمله اي است كه اين روز ها از بسياري از مراجعانمان مي شنويم. متاسفانه امروزه به دلايل مختلف، با افزايش آمار خيانت‌ها و روابط فرازناشويي مواجهيم. برخي از زنان و مردان متاهل، دوست دختر و دوست پسر اختيار كرده و به همسرشان خيانت مي‌كنند. اما ريشه اين روابط پنهاني و نامشروع چه مي‌تواند باشد؟ اگر همسر من هم دچار چنين اشتباه و خيانتي شد، چه كنم؟ آيا بايد او را ببخشم و به زندگي مشترك با او ادامه دهم يا بايد جدا شوم؟ افرادي كه اين مشكل را تجربه مي‌كنند و متوجه ارتباط همسرشان با دختر ديگر مي‌شوند، بشدت بهم مي‌ريزند و نمي‌توانند احساسات خود را كنترل كرده و تصميم منطقي بگيرند، و ممكن است با تصميم‌‌گيري احساسي بعدا پشيمان ‌شوند. در اين مطلب قصد داريم به اين موضوع بپردازيم تا كمك كنيم اگر شما در اين شرايط قرار گرفتيد، تصميم درست و منطقي بگيريد. توصيه مي كنيم از خدمات مشاوره خانواده ذهن نو بهرمند شويد.

منبع: شوهرم دوست دختر داره | شوهرم كس ديگه اي رو دوست داره

دلايل ارتباط همسرم با دوست دختر

قطعا خيانت تنها به يك دليل انجام نمي‌گيرد، و دلايل گوناگوني در كنار هم انگيزه و تمايل لازم را براي خيانت در فرد ايجاد مي‌كنند. از رايج‌ترين و مهم‌ترين علل خيانت مي‌توان موارد زير را نام برد:

اعتياد | شوهرم دوست دختر داره

افراد معتاد به مواد مخدر يا مشروبات الكلي، از لحاظ ذهني و رفتاري دچار مشكل هستند؛ هوشياري، قدرت تمركز، قدرت تفكر و تصميم‌گيري‌ آنها به شدت از افراد سالم كمتر است. از اين رو زودتر مي‌توانند درگير وسوسه‌ها و هيجانات‌شان ‌شوند و به احتمال بيشتري خيانت مي‌كنند. زيرا شرايط رواني و جسماني آنها نرمال نيست. توصيه مي كنيم مقاله مشاوره ترك اعتياد را مطالعه نماييد.

سبك دلبستگي ناايمن | شوهرم دوست دختر داره

افرادي كه در دوران كودكي بنا به دلايلي دلبستگي ايمن و خوبي به مادر يا پرستارشان نداشتند، در بزرگسالي نيز امكان دارد ترس از صميميت، مشكلات ارتباطي و احساس ضعف و بي‌ارزشي را تجربه كنند. براي همين، فرد براي اثبات شايستگي و باارزش بودن، توانايي برقراري مهارت‌هاي ارتباطي قوي و جذابيت، ممكن است اقدام به برقراري رابطه با دختر ديگر كند. چنين فردي بجاي درمان احساسات منفي‌اش نسبت به خود، همه مشكلات را در خود انكار مي‌كند و به خيانت روي مي‌آورد تا موقتا نسبت به خود حس خوبي تجربه كند. ولي اين احساس خوب نيز زود از بين خواهد رفت و دوباره دچار احساسات منفي و مشكلات شده و باز هم خيانت مي‌كند. ممكن است اين چرخه سمي بارها در او تكرار شود. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد از مشاوره خيانت تلفني ذهن نو از طريق موبايل بهرمند شويد.

ديدن خيانت پدر و مادر به يكديگر | شوهرم دوست دختر داره

طبق تحقيقاتي كه صورت گرفت، افرادي كه در كودكي خيانت مادر و پدر خود را نسبت به هم ديده‌اند، احتمال اينكه آنها هم در بزرگسالي به همسرشان خيانت كنند، زياد است.

خودخواهي

افراد خودخواه و خودشيفته، بيشتر ميل به خيانت دارند، باور آنها بر اين است كه چون جذاب‌تر و برتر از ديگران هستند، پس حق دارند همزمان با چند نفر رابطه بگيرند. اين افراد حتي خود را برتر از قوانين جامعه و فرهنگ مي‌دانند و هيچ ممنوعيتي براي خود نمي‌بينند. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اختلالات شخصيت كليك كنيد.

تنوع‌طلبي جنسي

به اين معني كه فرد تمايل دارد با افراد مختلفي رابطه جنسي برقرار كند. او با يك نفر سير نمي‌شود، زود از او خسته مي‌شود و به دنبال تنوع مي‌گردد. آنها از طريق رابطه جنسي با افراد مختلف به دنبال تجربه چيزهاي متنوعي هستند. مي‌توان گفت به رابطه جنسي اعتياد دارند و قادر به مديريت تمايلات و رفتارهاي جنسي خود نيستند. توصيه مي كنيم مقاله تنوع طلبي جنسي را مطالعه نماييد.

مشكلات مالي | شوهرم دوست دختر داره

فردي كه مشكلات مالي شديد دارد، از طريقي به دنبال كسب لذت و آرامش است. اگر نتواند با همسرش به اين دو مورد برسد، آن را در جاهاي ديگر و با دختران ديگر رفع خواهد كرد. توصيه مي كنيم مقاله مشكلات مالي در زندگي مشترك را مطالعه كنيد.

عدم برقراري ارتباط صحيح زوجين با يكديگر

كليد تداوم روابط عاطفي و زندگي مشترك، برقراري ارتباط صحيح و گفتگو است. اگر زن و شوهر با مهارت‌هاي ارتباطي صحيح نتوانند به شكلي سازنده و خوب با هم صحبت كنند، و گفتگويشان مدام به بحث و دعوا ختم شود، مسلما براي گفتگوي خوب و شنيده شدن حرفشان به سمت افراد ديگر كشيده خواهند شد. توصيه مي كنيم مقاله صحبت كردن با همسر را مطالعه كنيد.

بي‌احترامي به همسر

يكي از عناصر مهم هر رابطه‌اي احترام متقابل است. اگر زوجين در زندگي احترام هم را نگه ندارند و به هر نوعي به يكديگر بي‌احترامي نمايند، ممكن است فرد مجذوب كسي شود كه مورد احترامش است و با او روابطي را شروع كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد بي احترامي به همسر كليك كنيد.

نارضايتي و پشيماني از ازدواج

متاسفانه بعضي از ازدواج‌‌ها با رضايت طرفين نيست و زن و مرد از ازدواجشان ناراضي و پشيمان هستند. در اغلب اين موارد، آنها به جاي حل مشكل با كمك زوج درمانگر، با فرد ديگري وارد رابطه مي‌شوند تا نيازهايشان را با آن رفع كنند. از اين رو هميشه تاكيد مي‌كنيم كه ازدواج تصميم بسيار مهم و حساسي است و بايد با دقت زياد انجام شود. انتخاب همسر يعني زندگي خود را با فرد ديگري تا پايان عمر شريك مي‌شويد و اين بسيار مهم است. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد پشيماني از ازدواج كليك كنيد.

نمك‌نشناس بودن همسر | شوهرم دوست دختر داره

قدرداني از همسر در زندگي مشترك بسيار مهم مي‌باشد. اگر هميشه نمك‌نشناسي كنيد، قدرداني در كار نباشد و بر عكس مدام با رفتاري طلبكارانه و حق به جانب برخورد كنيد، حتي يك تشكر ساده هم نكنيد، احتمال اينكه همسرتان به سمت كس ديگري كشيده ‌شود كه قدرش را بداند زياد است.

يكنواخت و عادي شدن رابطه

اگر هميشه يك روتين خاص در زندگي‌تان داريد و هيچ تنوع و هيجاني در زندگي نباشد، كم كم از هم خسته مي‌شويد و ممكن است خيانت اتفاق افتد.

دوست نداشتن اندام همسر

براي مردان اندام همسر بسيار مهم است. اگر از اين موضوع ناراضي باشد، امكان دارد به سمت افرادي برود كه اندام ايده‌آل‌تري دارند.

بالا رفتن سن همسر | شوهرم دوست دختر داره

انسان در سنين بالا از لحاظ حوصله، و بعضي خصوصيات اخلاقي، زيبايي و… تغييراتي تجربه مي‌كند. مرداني كه نمي‌توانند روند طبيعي زندگي و بالا رفتن سن همسر را بپذيرند، ممكن است به خاطر اين تغييرات تمايل به رابطه با فردي جوان پيدا كنند.

انتقام

برخي از مردان هم وقتي از زنشان خيانت مي‌بينند، به جاي حل مشكل، خودشان هم خيانت مي‌كنند تا از او انتقام بگيرند.

فانتزي‌هاي جنسي ناسالم | شوهرم دوست دختر داره

برخي از مردان بنا به دلايلي فانتزي‌ها و انتظارات جنسي ناسالمي از همسرشان دارند، مانند سكس گروهي، تماشاي رابطه جنسي همسر با فرد ديگر و… . مسلما براي فرد سالم، اين انتظارات و فانتزي‌ها غير اخلاقي است و نمي‌تواند برآورده كند. درنتيجه مردي كه اين فانتزي‌ها برايش جذاب است، در رابطه جنسي با همسرش عميقا ارضاء نمي‌شود و لذت نمي‌برد. از اين رو به دنبال فردي خواهد رفت كه او هم داراي اين فانتزي‌ها باشد.

نحوه برخورد با همسري كه دوست دختر دارد

يكي از سخت‌ترين شرايط براي يك زن، زماني است كه متوجه ارتباط همسرش با دختري ديگر شود. اين موضوع به حدي سنگين است كه امكان بروز رفتارهاي تكانشي و تهاجمي نيز در زن هست. به عقيده روانشناسان، نحوه برخورد با مرد متاهلي كه دوست دختر دارد حتما بايد كنترل شده و در چهارچوب‌هاي روانشناسي انجام شود. زيرا برخورد اوليه شما موجب ذهنيت دائمي مثبت و يا منفي همسرتان نسبت به شما مي‌شود. در اغلب موارد با بررسي‌هاي اوليه، روشن مي‌شود كه هدف اين رابطه، ايجاد تنوع است و تهديدي براي برهم زدن زندگي مشتركتان وجود ندارد. شما بايد آرامش خود را حفظ كنيد و تهمت نزنيد و پرخاش نكنيد، بدترين حالت را در نظر نگيريد و خوش‌بين و منطقي باشيد، فداكاري‌ها و محبت‌هاي همسرتان را دائما در ذهن مرور كنيد، سعي كنيد با آرامش پيرامون اين موضوع با او صحبت كنيد و با يك مشاور با تجربه مشورت هم كنيد.

كلام آخر در مورد شوهرم دوست دختر داره

خيانت همسر بدترين اتفاقي است كه براي يك زن اتفاق مي‌افتد و بسيار تلخ و آسيب‌زننده است. عوامل مختلفي باعث ميل مردان به رابطه با خانم‌ ديگر مي‌شود. ما در اين مقاله به طور مفصل راجب علت‌هاي آن صحبت كرديم و نحوه برخورد با چين رفتاري را نيز بيان نموديم. اگر از رابطه همسرتان با دختر ديگري مطمئن هستيد، ابتدا بايد هيجانات‌تان را كنترل كنيد و احساسات منفي خود را بپذيريد. سپس به دنبال تصميم منطقي باشيد. اگر پشيماني همسرتان را ديديد و واقعا خواهان ادامه زندگي‌تان هستيد و مي‌توانيد او را ببخشيد، به دنبال انتقام و روش‌هاي اشتباه نرويد. براي تصميم‌گيري درست، توصيه مي‌كنيم حتما با مشاوران در اين زمينه مشورت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره خيانت و خانواده مي توانيد از طريق تلفن 02191002360 با متخصصان مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شوهرم دوست دختر داره | شوهرم كس ديگه اي رو دوست داره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۵۷:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دعواي زن و شوهر ازجمله مسائل غيرقابل‌ اجتناب در هر خانواده است كه هرگز نمي‌توانيد به‌طوركلي آن را از بين ببريد. اختلاف‌نظر، بحث و ناراحتي همواره و در تمامي خانواده‌ها ايجاد خواهد شد. اما آنچه اهميت دارد نحوه كنار آمدن با اين مسائل و راهكارهايي است كه براي حل كردن آن به كار مي‌بريد. تا جايي كه شايد بتوان گفت اگر دعواي بين زوجين به‌درستي مديريت شود حتي مي‌تواند رابطه ميان شما و همسرتان را بهبود ببخشد. اما درصورتي‌كه براي برطرف كردن اين اختلافات اقدامي نكنيد. كدورت‌ها روزبه‌روز بيشتر شده. و حتي ممكن است ادامه زندگي مشترك را برايتان غير ممكن كند.

بيشتر بخوانيد : اختلافات خانوادگي

منبع: دعواي زن و شوهر | اختلافات و راهكارهاي پيشگيري از دعواي بين زوجين

استفاده از راهكارهايي مثل صحبت كردن براي حل مشكلات يا انعطاف‌پذيري در مقابل ديدگاه‌هاي طرف مقابل ازجمله روش‌هايي هستند كه مي‌تواند به شما در حل كردن دعواي زن و شوهر كمك كند. همچنين اگر احساس مي‌كنيد به‌ تنهايي نمي‌توانيد مشكلات پيش‌آمده در زندگي خود را برطرف كنيد مي‌توانيد از يك مشاور خانواده در اين زمينه كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

دلايل شكل گيري دعواي زن و شوهر

1- بي‌تجربگي

تحقيقات روانشناسان خانواده نشان‌دهنده اين است. كه بسياري از اختلافات ميان زوجين و همين‌طور بيشتر طلاق‌ها در طي 5 سال اول زندگي مشترك اتفاق مي‌افتند. اين موضوع شايد بيشتر به اين خاطر باشد كه در طي سال‌هاي اوليه شروع يك زندگي، تجربه افراد براي مديريت مسائل و همين‌طور شناختي كه از روحيات يكديگر دارند كمتر است.

به ميزاني كه زندگي شما عمر بيشتري پيدا مي‌كند شناخت و مهارت شما نيز در حل مشكلات افزايش پيدا كرده و احتمال بروز اختلاف و درگيري كاهش پيدا مي‌كند. مي‌توانيد با كمك گرفتن از مشاوره پيش از ازدواج آگاهي خود را نسبت به شخصيت طرف مقابل و نكاتي كه در برقراري ارتباط با وي مي‌بايست مدنظر داشته باشيد افزايش دهيد. و از دعواي زن و شوهر پيشگيري كنيد. علاوه بر اين مشاوره پيش از ازدواج به شما در يادگيري مهارت‌هايي مثل نحوه صحبت كردن با همسر يا حل مسئله كمك خواهد كرد.

2- تفاوت‌هاي فرهنگي و دعواي زن و شوهر

تفاوت‌هاي فرهنگي مي‌تواند تفاوت در تمامي ابعاد زندگي از نوع اخلاق و رفتار تا پوشش يا حتي عادات مذهبي فرد را شامل شود. هنگامي‌كه زوجين در اين زمينه‌ها با يكديگر تفاوت داشته باشند احتمال دعواي زن و شوهر و درگيري افزايش پيدا مي‌كند. اين اختلاف‌ها باعث مي‌شود هريك از شما احساس كنيد توسط طرف مقابل درك نمي‌شويد و يا رفتارهاي وي را نامناسب بدانيد و از اين بابت ناراحت باشيد. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود پيش از ازدواج از ميزان شباهت يا تفاوتي كه با همسرتان داريد آگاهي كافي كسب كنيد. بالا بردن سطح انعطاف‌پذيري ذهني و همين‌طور صحبت كردن با همسر راجع به مسائلي كه باعث ناراحتي‌تان شده ازجمله راهكارهايي است كه مي‌تواند در اين شرايط به شما كمك كند.

3- وابستگي به خانواده‌هاي نخست

يكي از شايع‌ترين دلايل دعواي زن و شوهر به‌ويژه در كشور ما وابستگي به خانواده نخست است. اين وابستگي مي‌تواند در زمينه‌هاي مختلف اقتصادي، عاطفي يا توجه به نظرات آن‌ها در تمامي تصميم‌گيري‌هاي زندگي مشترك باشد.

با توجه به اينكه شروع زندگي مشترك به اين معناست كه شما از خانواده نخست خود مستقل و زندگي جديدي را شروع كرده‌ايد. اگر نتوانيد تعادل را ميان خانواده نخست و زندگي مشتركتان ايجاد كنيد. احتمالاً مشكلات بسياري به‌ويژه اختلاف با همسر را تجربه خواهيد كرد. اين وابستگي‌ها به‌ويژه در شرايطي كه خانواده نيز خواهان عدم استقلال و ادامه وابستگي فرزندشان به آن‌ها باشد يا به عبارتي هنگامي‌كه خانواده يكي از طرفين نيز دخالت در زندگي جديد فرزندشان را حق خود مي‌دانند مي‌تواند مشكلات جدي‌تري را براي زندگي زوجين ايجاد كند.

4- ناتواني در صحبت كردن يا حل مسئله

صحبت كردن راجع به ناراحتي‌ها و همين‌طور توانايي در پيدا كردن راهكار براي برطرف كردن مشكلات ازجمله مهم‌ترين مسائلي هستند كه مي‌تواند به شما در كاهش اختلافات كمك كند. هنگامي‌كه زوجين يا يكي از آن‌ها اين توانايي را نداشته باشد مشكلات ميان آن‌ها نه‌تنها حل نمي‌شود بلكه روزبه‌روز بيشتر و جدي‌تر خواهد شد. و دعواي زن و شوهر اتفاق مي‎افتد. به همين خاطر يادگيري اين مهارت‌ها براي حفظ زندگي مشترك اهميت بالايي دارد. اگر احساس مي‌كنيد در اين زمينه‌ها دچار مشكل هستيد مي‌توانيد از يك مشاور خانواده براي يادگيري اين مهارت‌ها كمك بگيريد. در صورتي كه به خاطر نداشتن مهارت حل مساله ترجيح مي‌دهيد، دروغ بگوييد، حتما مقاله پنهان كاري همسر را بخوانيد.

5- اختلافات مالي و دعواي زن و شوهر

يكي از دلايل دعواي زن و شوهر اختلافاتي است كه بر سر مسائل مادي ايجاد مي‌شود. تفاوت در طبقه اقتصادي، اختلاف‌نظر راجع به نحوه پس‌انداز و هزينه كردن درآمدها و همين‌طور مشكلات مالي كه به‌طور ناگهاني براي خانواده شما ايجاد مي‌شوند مي‌تواند باعث بروز اختلاف و درگيري ميان زوجين شود.

6- بروز بحران‌هاي جدي

بحران‌ها و مشكلات ناگهاني در زندگي همه ما ايجاد خواهد شد. از دست دادن شغل يا سرمايه، ابتلا به بيماري و يا فوت يكي از عزيزان ازجمله سخت‌ترين بحران‌ها هستند. كه شايد در زندگي با آن‌ها مواجه شويد. بحران‌ها باعث كاهش ظرفيت. تحمل رواني شده و شما را پرخاشگر يا تحريك‌پذير مي‌كنند. به همين خاطر اين شرايط باعث بروز دعواي زن و شوهر در زندگي مشترك شده و حتي اگر به‌درستي مديريت نشوند باعث از هم پاشيدن زندگي شما باشد. پيشنهاد مي‌شود مقاله مشكل با شغل همسر را بخوانيد.

راهكار براي كاهش دعواي زن و شوهر

موقعيت‌شناس باشيد

دعواي زن و شوهر گاهي اوقات به اين خاطر ايجاد مي‌شود كه شما زمان و مكان مناسب و احساسات همسر خود را به‌خوبي درك نكرده‌ايد. در زمان خستگي، درگيري‌هاي ذهني و يا هنگامي‌كه همسرتان يك بحران روحي را پشت سر مي‌گذارد بهتر است صحبت كردن از برخي مسائل را كنار بگذاريد. در چنين شرايطي علاوه بر اينكه طرف مقابل شما ظرفيت ذهني كافي براي صحبت كردن ندارد رفتار شما باعث خواهد شد تا او احساس كند شما متوجه شرايط روحي وي نيستيد و اين موضوع مشكلات بيشتري را در رابطه شما ايجاد خواهد كرد.

با يكديگر صحبت كنيد

ما هرگز نمي‌توانيم از افكار و احساسات يكديگر آگاهي پيدا كنيم مگر اينكه راجع به آن‌ها صحبت كنيم. به همين خاطر بهترين و شايد تنها راهكار براي برطرف كردن دعواي زن و شوهر اين است كه وقتي از موضوعي ناراحت هستيد راجع به آن با همسرتان صحبت كنيد. پس از انتخاب زمان و مكاني مناسب براي صحبت كردن احساسات خود را با همسرتان در ميان بگذاريد و همين‌طور از او نيز بخواهيد افكار و احساساتش را بيان كند. سپس سعي كنيد با همفكري يكديگر راهكاري براي بهبود شرايط پيدا كنيد.

صحبت كردن اگرچه راهكار بسيار تأثيرگذاري است بااين‌حال اگر شما شرايط و آداب صحبت را ندانيد نه‌تنها از آن فايده‌اي به دست نخواهيد آورد بلكه مي‌تواند منجر به بروز اختلافات بيشتر باشد. درنتيجه پيش از صحبت كردن سعي كنيد تا اطلاعات خود را راجع به قواعد صحبت كردن افزايش دهيد.

انعطاف‌پذير باشيد

اگر مي‌خواهيد دعواي زن و شوهر پايان پيدا كند بهتر است تلاش كنيد تا دنيا را از ديد همسرتان نيز ببينيد. تا زماني كه هريك از ما صرفاً روي خواسته‌هاي خودمان پافشاري كنيم نمي‌توانيم اختلافات را حل كنيم اما هنگامي‌كه سعي كنيد كمي انعطاف‌پذيرتر باشيد و ديگران و خواسته‌هاي آن‌ها را نيز در نظر بگيريد همه‌چيز راحت‌تر از قبل پيش خواهد رفت.

بي‌احترامي نكنيد

يكي از علل دعواي زن و شوهر بي احترامي است. سعي كنيد همواره مسئله محور صحبت كنيد. اگر صحبت‌هاي شما از مسير حل مشكل و بهبود شرايط خارج شده. و به سمت اختلاف و درگيري حركت كند. حتما تأثيرات نامطلوبي در رابطه شما خواهد داشت. همواره به خاطر داشته باشيد كه هيچ‌كس از كنار توهين و بي‌احترامي نسبت به خود يا عزيزانش به‌سادگي نخواهد گذشت. درنتيجه بي‌احترامي به همسر يا خانواده او را به‌عنوان يك خط قرمز جدي براي خود نگه داريد. براي آشنايي با اصول و اهميت احترام به همسر و پيامدهاي بي احترامي به همسر كليك كنيد.

كمك بگيريد

همه ما گاهي نياز داريم براي حل مشكلاتمان با ديگران مشورت كنيم. اگر احساس مي‌كنيد دعواي زن و شوهري به ميزاني است كه به‌تنهايي نمي‌توانيد براي آن كاري انجام دهيد بهتر است از اطرافيان خود كمك بخواهيد. معمولاً والدين با توجه به تجربه‌اي كه در زندگي مشترك دارند مي‌توانند تا حد زيادي به شما كمك كنند. اما گاهي اوقات اطرافيان به دليل علاقه‌اي كه به شما دارند جانب‌دارانه و يك‌طرفه راجع به مسائل قضاوت مي‌كنند و يا ممكن است علي‌رغم تمايلي كه به كمك دارند نتوانند راهكار مناسبي براي مشكل شما ارائه كنند. به همين خاطر براي برطرف كردن مشكلاتي كه در زندگي‌تان ايجاد شده و يا پيشگيري از بروز مشكل از يك مشاور خانواده كمك بگيريد. مشاورين به دليل تخصص و تجربه‌اي كه درزمينهٔ مسائل خانواده دارند مي‌توانند بدون جانب‌داري به شما در برطرف كردن مشكلات زندگي مشتركتان كمك كنند. براي آشنايي با راه هاي جلوگيري از دعوا با همسر كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : آشتي با همسر

دعواي زن و شوهر | نقش اطرافيان

اختلاف ميان همسران معمولاً اطرافيان آن‌ها و به‌ويژه خانواده‌ها را نيز درگير خواهد كرد. در چنين شرايطي براي بسياري از افراد اين سؤال پيش مي‌آيد كه چطور مي‌توانند به بهبود وضعيت كمك كنند؟ والدين معمولاً در چنين شرايطي رفتاري جانب‌دارانه خواهند داشت. و سعي مي‌كنند تا از فرزندشان حمايت كنند. اما اين رفتار گاهي اوقات صرفاً به شديدتر شدن مشكلات و يا حتي تصميم براي جدايي ختم مي‌شود. به همين خاطر بهتر است در چنين شرايطي سعي كنيد ابتدا موضوع دعواي زن و شوهر و دلايل آن را روشن كنيد و سپس به هردو طرف براي رفع اين مشكل كمك كنيد.

اگر واقعاً احساس مي‌كنيد فرزند شما نقاط ضعفي دارد كه مي‌بايست آن‌ها را برطرف كند اين موضوع را به وي متذكر شويد. به خاطر داشته باشيد حتي در صورت جدايي، ضعف‌هاي فرزند شما با او باقي‌مانده و در ساير روابط وي نيز مشكل ايجاد مي‌كند.

يكي ديگر از نكاتي كه بهتر است به آن توجه داشته باشيد اين است كه زوجين را به آرامش دعوت كنيد و اجازه ندهيد در شرايط عصبانيت تصميمي بگيرند. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد مشكلات ميان طرفين جدي‌تر از آن است كه به‌سادگي برطرف شود از آن‌ها بخواهيد حتما براي حل اختلافاتشان از يك مشاور خانواده كمك بگيرند.

كلام آخر

عوامل مختلفي وجود دارد كه باعث بروز دعواي زن و شوهر مي‌شود. اما حل كردن اين اختلافات به تنهايي مشكل است. براي بهبود روابط زناشويي از يك متخصص و روانشناس خبره كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دعواي زن و شوهر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

 

سؤالات متداول

چه راه‌هايي براي برطرف كردن دعواي بين زوجين وجود دارد؟

سعي كنيد در يك موقعيت مناسب راجع به مشكلات و احساساتتان با يكديگر صحبت كنيد و به دنبال راهكاري براي حل مشكلات باشيد. توجه به احساسات طرف مقابل و كمك گرفتن از مشاورين خانواده نيز راهكارهاي مناسبي هستند.

براي پيشگيري از دعواي زن و شوهر چه بايد كرد؟

با آرامش و حفظ خونسردي مشكلات خود را حل كنيد. و هنگام برخورد با مشكل جدي از روانشناس كمك بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دعواي زن و شوهر | اختلافات و راهكارهاي پيشگيري از دعواي بين زوجين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۵۳:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شوخي با همسر از جمله مهارت‌هاي ارتباطي مهمي است كه اگر بتوانيد درست از آن استفاده كنيد، يكي از معيارهاي خوب براي جذابيت و تحكيم روابط خواهد بود. ولي نبايد هرچيزي را با شوخي اشتباه گرفت. براي استفاده از شوخي، مهارت خاص، مكان و زمان مناسب نياز است. شوخي اگر به جا و به موقع نباشد، نه تنها مفيد واقع نمي‌شود بلكه به ضرر هر دو طرف تمام خواهد شد. اين موضوع به خصوص در رابطه عاطفي زوجين و در زندگي مشترك از اهميت بالايي برخوردار است. به خصوص وقتي كه در جمع هستند و غير از خودتان، ديگران نيز شاهد شوخي‌هاي شما هستند، بايد مراقب بود تا از حد و مرزش نگذرد. در اين مطلب به همين مساله مي‌پردازيم، كه در چه مواردي مي‌توانيد با همسر خود شوخي كنيد و شوخي تا كجا صحيح است.

منبع: شوخي با همسر | عاقبت شوخي هاي نابجا با شوهر

شوخي با همسر

اگر از ديد مثبت به قضيه شوخي با همسر نگاه كنيم، مي‌توان گفت كه شوخي در تحكيم روابط زناشويي نقش مهمي دارد. خب طبيعي است كه هيچ كس از آدم شوخ‌طبع و خوشرو بدش نمي‌آيد. افراد شوخ بسيار منعطف و دوست‌داشتني مي‌باشند. زندگي و روابط زناشويي بدون شوخي و خنده، بي‌روح و كسل‌كننده خواهد بود. شوخي راهيست براي زوجين كه با استفاده از آن مي‌توانيد رابطه صميمي‌تري تجربه كنيد.

وقتي شما تمام روز درگير مشكلات و كار و گرفتاري بوديد، خواه ناخواه استرس و اضطراب به سراغ‌تان مي‌آيد. در اين مواقع نياز اصلي زندگي شما، شوخ طبعي و خنده است تا خستگي‌هاي روز را فراموش كنيد و به آرامش برسيد. درست است كه شوخ‌طبعي يك ويژگي جذاب براي همسران و مخصوصا مردان است. اما بايد به خاطر داشت كه با هر چيزي نمي‌توان شوخي كرد. شوخي نابجا مي‌تواند به جاي صميميت، دوري در رابطه را به دنبال آورد.

براي كسب اطلاع درباره نحوه خوشحال بودن با شريك زندگي كليك كنيد.

عوارض شوخي هاي بد با همسر

اگر شوخي از حد و مرزش بگذرد، طرف مقابل‌تان كم‌كم احساس ناامني خواهد كرد. برخي به جاي شوخي عملا به همسرشان متلك مي‌اندازند. بعد از چنين رفتاري، شما بايد انتظار هر برخوردي را از همسرتان داشته باشيد.

  • نيش و كنايه زدن به اسم شوخي، روابط شما را كمرنگ‌تر خواهد كرد.
  • كينه ورزي و دلشكستگي همسرتان را به دنبال دارد.
  • غرورش خورد مي شود و احساس حقارت مي‌كند.
  • با شوخي نابجا عزت نفس همسرتان پايين مي‌آيد.
  • انگيزه اش براي ادامه زندگي كم مي‌شود و با يادآوري مداوم شوخي‌هاي بد شما، نمي‌تواند خوش‌رفتاري كند.

در صورت بروز چنين مشكلاتي حتما براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

آيا شوخي‌هاي فيزيكي در روابط زناشويي تاثير منفي دارد؟

انجام شوخي‌هاي فيزيكي مانند قلقلك دادن، نيشگون گرفتن يا دنبال هم دويدن، اگر هر دو طرف موافق باشند و حالشان خوب باشد هيچ مانعي ندارد. ولي در شوخي‌هاي فيزيكي نيز همچون شوخي‌هاي زباني بايد كنترل شده رفتار كرد تا از حد و مرزش نگذرد؛ وگرنه پايان خوشي نخواهد داشت.

نكاتي مهم در شوخي با همسر

  • با هر موضوعي نبايد شوخي كرد، برخي مسائل ريز در زندگي هستند كه اگر از رعايت نشود، امكان تخريب روابط زناشويي وجود دارد. پس مراقب باشيد كه چه كلماتي را در شوخي بكار مي‌بريد.
  • هنگام شوخي با همسرتان توجه كنيد كه برداشت هر فردي از شوخي متفاوت است و شوخي كه در نظر شما خنده‌دار است شايد براي او ناراحت‌كننده باشد. پس مراقب برداشت‌هايي كه از شوخي‌تان مي‌شود باشيد. اغلب زنان معتقدند كه نيمي از واقعيت‌ها را مي‌توان با شوخي گفت و ذهنشان درگير آن مي‌شود، ولي مردان به ندرت با شوخي ناراحت مي‌شوند زيرا اصلا آن را جدي نمي‌گيرند.
  • پس از بررسي شرايط، تصميم بگيريد كه آيا اكنون وقت خوبي براي شوخي هست يا نه؟ بعضي شوخي‌ها در خلوت خوب است و همسرتان اصلا از آن ناراحت نمي‌شود، ولي اگر همان شوخي در جمع انجام شود، ممكن است باعث ناراحتي‌اش شود به‌ويژه اگر كس ديگري آن را تكرار كند.

براي آشنايي با راه هاي افزايش صميميت با همسر كليك كنيد.

شوخي هاي نابجا با همسر كه بايد به سرعت ترك شوند

شوخ‌طبعي در بسياري از انسان‌ها ذاتي است و آن‌ها علاقه زيادي به شوخي با ديگران دارند، اين افراد بعد از ازدواج نيز دوست دارند بيشترين شوخي‌ها را با همسر خود انجام دهند. ولي بايد بگوييم كه بعضي از شوخي‌ها به شدت منع شده‌اند و شما حتي با همسر خود هم نبايد در اين موارد شوخي كنيد. اين موارد به شرح زير هستند.

1- استفاده از كلمه آزاردهنده طلاق

جدايي هميشه دردآور و آسيب‌زاست، چه براي مردان چه براي زنان. بعضي از مردان به عنوان شوخي با همسرشان، زياد از واژه طلاق استفاده مي‌كنند. شايد به نظر او اين يك شوخي ساده باشد، ولي مي‌تواند در زندگي مشتركشان جنجال به پا كند و موجب كدورت شود. براي مثال وقتي همسرتان به شوخي پرسيد «اگر يك ماه برايت آشپزي نكنم، چه مي‌كني؟» فورا نگوييد كه طلاقت مي‌دهم! چون اين كلمه نابجا مانند تيشه اي بر ريشه رابطه شماست كه در بلند مدت درخت زندگي تان را خشك مي كند.

2- استفاده از عبارت زن دوم

بعضي از مردان بعد از ازدواج، به شوخي يا براي مطيع كردن همسرشان مي‌گويند كه «زن دوم مي‌گيرم»؛ اين لفظ از ديد زنان، تهديدي جدي براي پايداري عشق و روابط زناشويي است. گاهي هم مردان وقتي همسرشان مي‌پرسد چرا دير به خانه آمدي، به شوخي مي‌گويند خانه زن دومم بودم. اين شوخي از نظر خانم‌ها بسيار بي‌مزه است و اگر تكرار شود ممكن است خانم ظن به خيانت دهد و زندگي زناشويي با تنش و شك روبرو مي‌شود.

3- برانگيختن حسادت به شوخي ممنوع

از شوخي‌هاي نابجايي كه بسيار هم در بين زوج‌ها رايج مي‌باشد، برانگيختن حسادت يكديگر در حين شوخي است. مثلا حرف از زن يا مرد ديگري مي‌زنند: تو بميري فورا زن مي‌گيرم، پسراي ديگه واسه من جون مي‌دن، خيليا هنوز منو مي‌خوان و هزار خاطرخواه دارم و … . اين شوخي‌ها به ظاهر خنده‌دارند ولي احترام رابطه‌ها را از بين مي‌برند. شايد همسرتان نيز در ظاهر با شما به اين شوخي‌ها بخندد، ولي ناخودآگاه بذر بي‌اعتمادي هم دردلش مي‌كاريد.

4- شوخي با حد و مرزهاي رابطه ممنوع

در هر رابطه‌اي حد و مرزهايي وجود دارند كه نبايد از بين بروند، به ويژه در جمع. براي نمونه مهريه يك موضوع خصوصي بين زوجين است و دليلي ندارد در جمع با شوخي مثلا بگوييد: با ۱۳۰۰ سكه مهريت هرچي شما بگين بايد بگم چشم. بهتر است حتي در تنهايي خودتان هم با يك سري موارد شوخي نكنيد، در ابتدا هر دو خط قرمزهاي خود را مشخص كنيد و سعي نماييد با شوخي‌هاي بي‌مورد قبح خط قرمزهاي رابطه از بين نرود.

5- شوخي با شخصيتِ همسر ممنوع

شوخي با شخصيت همه انسان‌ها نه فقط همسرتان، بايد يكي از خط قرمزهاي مهم همه باشد. اگر با شوخي شما، شخصيت و عزت نفس همسرتان زير سوال برود، موجب كدورت و كينه بين شما خواهد شد. شوخي‌هايي كه در آن ظاهر، اخلاق، گذشته، طرز فكر و …همسرتان مسخره شود، نه تنها خنده ندارد بلكه شروعي براي تحقير و ايجاد حس حقارت در اوست. اين شوخي طبيعتا با دفاع متقابل او همراه مي‌شود. بايد بدانيد هيچ چيزي در زندگي‌تان ارزش تحقير همسرتان را ندارد حتي يك شوخي ساده.

6- شوخي با دستاوردهاي همسر ممنوع

هر كسي در زندگي دستاوردهايي دارد كه براي خودش ارزشمند است حتي اگر به چشم ديگران كوچك باشد، هرگز نبايد با آن شوخي كنيد. صحبت‌هاي يكي از مراجعين در اينباره را بخوانيد تا متوجه موضوع شويد: «من تقريبا ۵ سال است كه براي راه‌اندازي اين كسب و كار زحمت مي‌كشم، ابتدا آنلاين بود، حتي در مترو تبليغ پخش كردم، كم كم پول روي هم گذاشتم تا در نهايت توانستم يه اتاق اجاره كنم و كارم رو شروع كنم، خيلي هيجان داشتم تا خانمم بياد و ببينه؛ ولي از وقتي اومد فقط خنديد و گفت دفتري كه ۵ ساله مي‌‌خواي بزني اين بود! هربار هم مي‌گم دارم ميرم دفتر مي‌خنده، ميگه اوووو چه دفتر دستكي هم داري بابا! اين رفتار خيلي بمن برميخوره. اين كار براي من خيلي ارزشمنده ولي اون به سخره مي‌گيره». شما بايد دستاوردهاي همسرتان را هر چه باشد جدي بگيريد. اين موضوع اصلا شوخي ندارد.

7- شوخي با اهداف همسر ممنوع

هدفمندي لازمه زندگي هر فرديست. بدون هدف انگيزه‌اي براي ادامه زندگي وجود ندارد، هر فردي اهداف منطقي و گاهي غيرمنطقي دارد. اگر فكر مي‌كنيد اهداف همسرتان غيرمنطقي است با او صحبت كنيد، با جزئياتش آشنا شويد و اگر قانع نشديد كمك كنيد تا اهداف منطقي‌تري انتخاب كند، نه اينكه با اهدافش شوخي كنيد و بخنديد.

شوخي‌هايي كه براي خانم‌ها يا آقايان بد است

شوخي هاي نابجايي كه بيان كرديم، در زن و مرد مشترك است. اما بعي شوخي‌ها هم هستند كه مي‌تواند فقط براي خانم‌ها يا آقايان زننده باشد، و با توجه به خلق و خو و ژنتيك مي‌تواند براي دسته خاصي حساسيت برانگيزتر باشد.

شوخي‌هايي كه آقايان به آن حساس‌ترند

شوخي درباره درآمد، شوخي‌هايي كه غيرتش را نشانه رود، شوخي‌‌هايي درباره قدرت مردانگي‌اش و شوخي‌هايي درباره ناتواني جنسي.

حتما مقاله حرف هاي كه نبايد به همسر گفت را بخوانيد.

شوخي‌هايي كه خانم‌ها به آن حساس‌ترند

شوخي با زيبايي همسر، شوخي با مسئوليت‌هاي مادرانه‌اش، شوخي‌هاي فيزيكي زننده يا شوخي‌هاي فيزيكي كه درد دارد و شوخي درباره حق ازدواج مجدد و چند زن داشتن همزمان.

كلام آخر

نكته آخري كه لازم است بگوييم اين است كه اگر همسرتان از شوخي شما خوشش نيامد دليل نمي‌شد كه او را بي‌جنبه يا حساس بدانيد. زيرا شوخي‌ها براي هر فردي معناي خاصي دارند، اين معاني را با توجه به تجربيات زندگي و ذهني هر فرد تعيين مي‌شود و شما تعيين‌كننده آن نيستيد. اگر مي‌بينيد همسرتان به شوخي حساس است، به اين حساسيت احترام بگذاريد، ولي اگر فكر كرديد حساسيت‌هاي او بيجاست، به او كمك كنيد تا با مراجعه به يك متخصص برطرفش كند، اما هرگز او را به بي‌جنبه‌گي متهم نكنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شوخي با همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شوخي با همسر | عاقبت شوخي هاي نابجا با شوهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۵۵:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ماده مخدر گل يا ماري جوانا چيست و نحوه استفاده از آن چگونه است؟ با توجه به گسترش روز افزون شمار مصرف كنندگان ماده مخدر گل يا ماريجوانا اين سوال براي بسياري از افراد به ويژه خانواده‌ها پيش آمده است. به دليل كاهش سن استفاده از گل و عوارض ناخوشايند اين ماده در سلامت جسم و روان فرد، بهتر است در صورتي كه دچار سوء مصرف اين ماده شده‌ايد و يا نشانه‌هايي از ابتلا به آن را در نزديكان‌تان مي‌بينيد، هرچه سريع‌تر با يك متخصص در زمينه اعتياد مشورت نماييد. علاوه بر اين مشاوران مي‌توانند راهكارهاي مناسبي را براي جلوگيري از اعتياد فرزندان يا ساير عزيزانتان به شما آموزش دهند. در اين مطلب راجع به اين ماده و راه‌هاي درمان اعتياد به آن صحبت خواهيم كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست

منبع: ماري جوانا | خواص و پيامدهاي اعتياد به ماده مخدر گل ( ماريجوانا )

ماده مخدر گل يا ماريجوانا

ماده مخدر گل در واقع همان ماري جواناست كه قدرت اعتياد آوري به مراتب بالايي دارد. اين ماده از قسمت‌هاي مختلف گياه شاهدانه تهيه مي‌شود و حدودا 3 برابر ماري جوانا داراي ماده اعتياد آور تتراهيدروكانابينول يا THC مي‌باشد. THC اصلي ترين ماده اعتيادآور در مواد مخدري نظير حشيش، ماريجوانا و گل (كانابيس ها) است. مقدار موجود از تي اچ سي در گل، گاه باعث مي‌شود كه حتي يك بار استفاده ازآن هم فرد را درگير اعتياد كند. رايج ترين شيوه استفاده از گل اين است كه آن را به صورت پودر در كاغذ پيچيده و دود ناشي از سوزاندن آن را مانند سيگار وارد ريه مي‌كنند. براي آشنايي با علائم اعتياد به ماري جوانا كليك كنيد.

همانطور كه گفته شد ماري جوانا و ماده مخدر گل هردو از جمله مواد اعتياد آوري هستند كه از گياه شاهدانه به دست مي‌آيند. به كليه مواد مخدري كه از نظر ساختار شيميايي و شيوه عملكرد مشابه ماري جوانا باشند كانابينول گفته مي‌شود. كانابينول‌ها به طور كلي مي‌توانند توانايي درك فرد از موقعيت زماني و مكاني را تغيير دهند و باعث بروز توهم در مصرف كنندگان شوند. تاثير اصلي آن‌ها بر روي سيستم اعصاب مركزي به صورت آرام كردن سرعت فعاليت دستگاه عصبي و ايجاد آرامش در مصرف كننده است. براي كسب اطلاعات در زمينه كانابيس ها كليك كنيد.

نحوه استفاده و مكانيزم اثر ماري جوانا يا ماده مخدر گل

يكي از اصلي‌ترين راه‌هاي استفاده از ماري جوانا كه به آن گرس يا ويد نيز گفته مي‌شود به صورت استنشاق دود ناشي از سوختن اين ماده است. علاوه بر اين بعضي افراد ماريجوانا را به صورت پودر خوراكي مصرف مي‌كنند.

هنگامي كه دود ناشي از سوزاندن اين ماده وارد ريه مي‌شودُ به سرعت و از طريق عروق خوني موجود در ريه در سراسر بدن پخش مي‌شود. به همين خاطر سرعت تاثيرگذاري و شدت آن به مراتب بيشتر از زماني خواهد بود كه اين ماده به صورت خوراكي استفاده شود. اصلي ترين شيوه تاثيرگذاري اين ماده بر روي گيرنده‌هاي كانابينوئيدي مغز است و درنتيجه تحت تاثير قرار گرفتن آن‌ها يك احساس آرامش و سرخوشي براي فرد به وجود مي‌آيد. اما در كنار اين احساس سوخوشي، مشكلاتي نظير كند شدن گذشت زمان، ايجاد اختلال در حافظه و بروز توهم نيز بروز پيدا مي‌كند. اين موارد از نشانه‌هاي استفاده از ماري جوانا هستند.

بيشتر بخوانيد : انواع مواد اعتياد آور

مصرف ماده مخدر گل يا ماريجوانا

از كجا مي‌توان فهميد كه يك نفر ماري جوانا يا ماده مخدر گل مصرف كرده است؟ براي بسياري از خانواده‌هايي كه نگران سلامتي عزيزانشان هستند اين سوال مطرح است. بايد گفت كه مصرف ماريجوانا و گل نشانه‌هايي به همراه دارد كه مي‌توانيد به آن‌ها دقت كنيد. در صورت مشاهده اين نشانه‌ها در عزيزانتان بهتر است هرچه سريع‌تر با يك متخصص در زمينه اعتياد مشورت نماييد. البته اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه تشخيص اعتياد يا عدم اعتياد به هرگونه ماده مخدر صرفا برعهده متخصصين اين حوزه است و نشانه‌ها مي‌تواند دلايل ديگري نيز داشته باشد. استفاده از تست گل نيز مي تواند براي تصميم قطعي به متخصص كمك كند. اين نشانه‌ها عبارتند از:

_دشواري در حفظ تعادل

_اختلال در حافظه

_قرمز شدن چشم‌ها

_احساس خستگي يا خواب آلودگي

_رفتارهاي ساده لوحانه مثل خنديدن‌هاي نامناسب، رفتارهاي دور از شان و…. كه در حالت عادي از فرد سر نمي‌زند.

_افزايش اشتها، علاقه به موسيقي و تفريح و يك حالت سرزندگي كه خلق عادي و هميشگي فرد نيست.

براي اشنايي با علل گرايش به گل كليك كنيد.

مسموميت با ماده مخدر گل يا ماري جوانا

درصورتي كه مصرف ماري جوانا يا ماده مخدر گل بيش از تحمل بدن باشد، علائم مسموميت يا اوردوز در فرد نمايان مي‌شود. در صورت مشاهده همه يا برخي از نشانه‌ها هرچه سريع‌تر بيمار را به يك مركز درماني منتقل نماييد. نشانه‌هاي مسموميت با گل يا ماري جوانا عبارتند از:

_بالا رفتن ضربان قلب، احساس تپش قلب و درد در قفسه سينه

_تشنج

_حملات وحشت زدگي يا هر حالت اضطرابي شديد ديگر

_سردرد

_آسيب ديدن قدرت ادراك، قضاوت و توانايي عمل كردن در محيط

_نشانه‌هاي رواني ناگهاني و غيرعادي مثل هذيان، بدبيني يا فراموشي هويت

براي كسب اطلاع درباره عوارض ماريجوانا كليك كنيد.

ترك اعتياد به گل يا ماري جوانا

ماري جوانا و گل برخلاف بسياري از مواد مخدر ديگر از جمله ترياك، وابستگي جسمي براي فرد ايجاد نمي‌كند و اعتياد به آن‌ها تنها به صورت يك ميل رواني شديد به مصرف مجدد است. اين ويژگي باعث شده تا بسياري به اشتباه تصور كنند كه ماده مخدر گل اعتياد آور نيست. با اين حال بايد بدانيد كه تمايل رواني به مصرف آن يك تمايل ساده نيست كه بتوانيد با آن مبارزه كنيد و نيازمند يك اقدام درماني مناسب براي يك بازه زماني نسبتا طولاني است. به همين دليل توصيه مي‌شود كه براي ترك اين ماده مخدر اين كار را زير نظر يك متخصص انجام دهيد و از قطع ناگهاني مصرف به صورت خودسرانه جدا خودداري نماييد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد.

با توجه به اينكه ماريجوانا و گل هيچ اعتياد جسمي براي فرد ايجاد نمي‌كند و داروي مشخصي نيز براي ترك آن‌ها وجود ندارد، تنها راه درمان اعتياد به اين مواد استفاده از خدمات روان درماني است. در طي جلسات مشاوره، روانشناسان به شما كمك مي‌كنند تا راهكارهاي غلبه بر تمايل به مصرف را آموزش ببينيد و همچنين دلايل زيربنايي كه باعث بروز اعتياد شده‌اند نيز مورد بررسي و درمان قرار خواهند گرفت. براي آشنايي با بهترين روش هاي ترك ماري جوانا كليك كنيد.

علاوه بر روان درماني براي فرد معتاد، خانواده فرد نيز نكاتي را در جلسات روان درماني آموزش مي‌بينند. اين نكات به آن‌ها كمك مي‌كند كه شرايط مطلوبي را درجهت ترك ماده مخدر براي فرد فراهم نمايند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ماري جوانا مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول در مورد ماريجوانا

1.آيا ماده مخدر گل اعتياد آور است؟

بله؛ ماري جوانا وابستگي جسمي ندارد و به همين دليل بسياري از افراد تصور مي‌كنند كه اعتيادآور نيست اما اين ماده اعتياد رواني و ميل به مصرف بالايي را در فرد ايجاد مي‌كند.

2.نشانه‌هاي مصرف ماري جوانا چيست؟

دشواري در حفظ تعادل، قرمز شدن چشم‌ها و خنديدن‌هاي بيش از حد از نشانه‌هاي مصرف اين ماده هستند. شما مي‌توانيد براي آگاهي بيشتر از نشانه‌هاي مصرف ماري جوانا و نحوه ترك آن از مشاوره ترك اعتياد استفاده نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ماري جوانا | خواص و پيامدهاي اعتياد به ماده مخدر گل ( ماريجوانا )


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۵۱:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عشق يك طرفه در زندگي وضعيتي است كه حداقل يك‌بار براي بيشتر ما انسان‌ها پيش مي‌آيد. عشق يك‌طرفه مي‌تواند باعث آسيب‌ها و مشكلات بسياري به‌ويژه از دست دادن اعتمادبه‌نفس براي شما شود. به همين خاطر بيشتر افراد داراي تجربه دراين زمينه به دنبال راهي براي تبديل اين علاقه به يك احساس متقابل هستند. علاوه بر اين بايد در نظر بگيريد كه عشق يك طرفه شما مي‌تواند به طرف مقابل‌تان آسيب برساند. قرار گرفتن در چنين شرايطي براي اكثر زنان و مردان حس عذاب وجدان و يا تحميل فشار رواني به همراه دارد. با توجه به مشكلات احتمالي حول عشق يك طرفه، اگر شما در رابطه سلامت عاطفي نداريد حتما از مشاور كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

منبع: عشق يك طرفه در زندگي | رهايي از عشق يك طرفه يا دوطرفه كردن عشق

تعريف عشق يك طرفه چيست | چرا دچار عشق يك طرفه ميشويم ؟

همه ما در روابطمان به ‌نوعي تعامل اجتماعي اعتقاد داريم. اين يعني از ديگران انتظارداريم در مقابل محبت و احترام ما، متقابلا به همان شكل نيز با ما برخورد كنند. اما در عشق يك طرفه يا به‌طوركلي روابط يك‌طرفه تنها يكي از طرفين تلاش مي‌كند تا محبت و رضايت طرف ديگر را به دست آورد. عشق يك‌طرفه مي‌تواند به دو صورت وجود داشته باشد،

در حالت اول فرد با شخص موردنظرش رابطه‌اي ندارد. به عبارتي آن‌ها يا به‌طوركلي وارد رابطه عاطفي نشده‌اند و يا رابطه آن‌ها به هر دليلي پايان پيدا كرده است. در اين شرايط معمولاً فرد به دنبال راهي براي جلب‌توجه و محبت شخص موردنظرش مي‌گردد.

اما در حالت دوم طرفين رابطه با يكديگر در ارتباط هستند ولي ميزان توجه و محبتي كه نسبت به يكديگر دارند به يك اندازه نيست. در چنين شرايطي يكي از طرفين انرژي بيشتري را صرف رابطه مي‌كند. اين موضوع دير يا زود باعث احساس خستگي يا پشيماني در وي خواهد شد. براي آشنايي بيشتر با نشانه هاي عشق اشتباه كليك كنيد. برخي ديگر از علت هاي پيدايش عشق يك طرفه به شرح زير است.

بيان‌نكردن علاقه به طرف مقابل

شما تا وقتي كه احساسات‌تان را پنهان كنيد، نمي‌توانيد انتظار عشق و محبت داشته باشيد. شما حتما نبايد مستقيم به محبوب تان عشق تان را مستقيم بگوييد. اگر معناي نگاه‌ها و رفتارهاي او را درك نمي‌كنيد، پس خيلي محتاطانه به او نزديك شويد. بيان ناگهاني علاقه تان ممكن‌است باعث دورشدن او بشود. پس گام به گام جلو برويد.

فرار از شكست هاي گذشته

برخي افراد براي فراموش‌كردن كسي كه در گذشته دوستش داشتند، وارد رابطه و حتي ازدواج مي‌شوند. در اين شرايط طرف مقابل شما خالصانه عشق و محبتش را نصيب تان مي‌كند. اما شما به خاطر رابطه گذشته تان قادر به حضور كامل در رابطه را نداريد. در چنين شرايطي حتما بايد از خدمات مشاوره روانشناسي براي تغيير وضعيا و پايان دادن به عشق يك طرفه استفاده كنيد.

عدم آگاهي از خواست ها و نيازهاي خودمان

عشق هاي يك طرفه در هر مقطعي از رابطه و ازدواج مي‌تواند پيش بيايد. در چنين شرايطي شما يا طرف مقابلتان بعد از ورود به رابطه، علاقه تان را از دست مي‌دهيد. اين مساله در اغلب موارد به دليل عدم خودشناسي است. كساني كه از معيارها و خواسته هايشان آگاهي كامل ندارند، نمي‌توانند انتخاب ثابتي داشته باشند. در چنين شرايطي نيز دريافت خدمات مشاوره روانشناسي ضرورت زيادي دارد.

پيامدهاي عشق يك طرفه

ابتلا به بيماري‌هاي روحي

يكي از شايع‌ترين مشكلاتي كه افراد درگير با عشق يك‌طرفه تجربه مي‌كنند بيماري‌هاي روحي و ازجمله افسردگي است. به‌طوركلي ناكامي و نااميدي دو نمونه از مهم‌ترين دلايل افسردگي هستند. در چنين شرايطي نيز فرد خود را از جلب محبت و توجه طرف مقابل ناكام مي‌بيند و اين موضوع مي‌تواند باعث بروز افسردگي يا ساير بيماري‌هاي روحي در وي شود.

از دست دادن اعتمادبه‌نفس

هنگامي‌كه طرف مقابل به حد كافي به شما توجه نداشته باشد، احتمالاً اعتمادبه‌نفس خود را از دست مي‌دهيد. بسياري از افراد در چنين شرايطي احساس مي‌كنند كه حتماً به‌اندازه كافي جذاب يا دوست‌داشتني نيستند و به همين خاطر شخص موردنظرشان آن‌ها را نمي‌خواهد. چنين باوري مي‌تواند باعث از دست‌دادن اعتمادبه‌نفس شما شده و حتي بر ساير تجربيات عاطفي شما در آينده نيز اثر بگذارد. به همين خاطر بهتر است در شرايطي كه درگير روابط يك‌طرفه شده‌ايد براي حفاظت از سلامت روحي خود يا پيدا كردن راهي براي خروج از بحران از يك روانشناس كمك بگيريد.

از دست دادن فرصت‌هاي مناسب

حضور در يك رابطه عاطفي سالم را مي‌توان حق طبيعي تمامي انسان‌ها دانست. هنگامي‌كه شما خود را درگير يك رابطه ناسالم مي‌كنيد، درواقع در حال محروم كردن خود از ساير فرصت‌هايي هستيد كه مي‌توانند احساسات مثبت‌تري را در شما ايجاد كنند. بهتر است براي پيشگيري از اين موضوع و در شرايطي كه احساس مي‌كنيد رابطه شما امكان ترميم ندارد از رابطه خارج شويد.

بيشتر بخوانيد : روانشناسي عشق

راهكارهايي براي درمان و رهايي از عشق يك طرفه

عشق يك‌طرفه احساسات منفي بسياري را در فرد ايجاد خواهد كرد و به همين خاطر همه ما در چنين شرايطي به دنبال راهكاري براي فراموش كردن شخص موردنظر و يا جلب محبت و توجه او هستيم. در ادامه به بعضي از راهكارهايي كه در اين شرايط مي‌توانيد از آن‌ها استفاده كنيد اشاره خواهيم كرد:

رابطه را مديريت كنيد

اين موضوع را شايد بتوان راهكاري براي پيشگيري از بروز عشق يك‌طرفه يا شديدتر شدن آن دانست. بهتر است هنگامي‌كه وارد يك رابطه مي‌شويد زمان‌هايي را به فكر كردن راجع به شرايط رابطه اختصاص دهيد و با خود بررسي كنيد آيا همه‌چيز در وضعيت مطلوب است و يا ميان رفتار شما و طرف مقابل اختلاف وجود دارد؟ آيا احساس شما نسبت به طرف مقابل با نوع و مدت رابطه‌تان تناسب دارد؟ اگر در پاسخ به اين سؤالات احساس كرديد كه رابطه در حال خارج شدن از حالت تعادل است تلاش كنيد تا با مديريت شرايط موجود از شدت پيدا كردن اين شرايط جلوگيري كنيد.

رؤيابافي را كنار بگذاريد

روانشناسان معتقدند افكار و احساسات شما مي‌توانند باعث تحريك يكديگر شوند. هنگامي‌كه شما نسبت به فردي علاقه پيدا مي‌كنيد احتمالاً در ذهنتان دائماً به او فكر مي‌كنيد و يا راجع به رابطه با وي خيال‌پردازي مي‌كنيد. اين موضوع به‌تدريج باعث خواهد شد تا شما به اين وضعيت عادت كنيد و انطباق با واقعيت براي‌تان دشوار شود. درنتيجه اگر مي‌خواهيد از يك احساس يك‌طرفه جلوگيري كنيد بهتر است در اولين قدم ذهنتان را بر اساس واقعيت رابطه و نه خيال‌هايتان برنامه‌ريزي كنيد.

برنامه‌ريزي داشته باشيد

ايجاد برنامه‌هايي براي طول روزتان باعث مي‌شود تا زمان‌هاي بيشتري را سرگرم باشيد. اين موضوع مانع از فكركردن به شخص مورد نظرشده يا حداقل شدت درگيري ذهني شما با اين موضوع را كاهش خواهد داد.

كمك بگيريد

اگر احساس مي‌كنيد علي‌رغم تلاش‌هايتان نمي‌توانيد از افكار مربوطه به موضوع عشقي‌تان خارج شويد و يا در شرايطي هستيد كه نمي‌دانيد تصميم درست چيست، مي‌توانيد از يك مشاور در اين زمينه كمك بگيريد. مشاورين با بررسي شرايط شما و همين‌طور با كمك‌گرفتن از تجربه و تخصص‌شان به شما كمك خواهند كرد تا شرايط رابطه عاطفي خود را بهبود ببخشيد و يا با پذيرفتن واقعيت موجود راهكارهايي را براي خروج از رابطه در نظر بگيريد.

عشق يك طرفه | وقتي به طرف مقابل احساسي نداريد

عشق يك طرفه صرفاً فردي كه درگير اين احساس است را دچار مشكل نمي‌كند. گاهي اوقات ابراز علاقه آن‌هم از جانب فردي كه علاقه‌اي به او نداريد مي‌تواند مشكلاتي را به همراه داشته باشد. به ميزاني كه اين ابراز علاقه شديدتر باشد احتمالاً شما از اينكه احساسي به طرف مقابل نداريد دچار عذاب وجدان و فشار رواني خواهيد شد. گاهي نيز ممكن است صرفاً به همين خاطر وارد رابطه‌اي شويد كه علاقه‌اي به آن ندارد. با توجه به پيامدهاي منفي چنين شرايطي بهتراست تا حد ممكن از آن‌ها اجتناب كنيد. و اگر به كسي علاقه‌نداريد اين موضوع را صراحتاً به وي اعلام كنيد. و يا به هر نحوي از اميددادن به او دوري كنيد.

به خاطر داشته‌باشيد گاهي بي‌پاسخ گذاشتن يك درخواست يا اين تصور كه فرد موردنظر دير يا زود خودش متوجه نبود احساس در شما مي‌شود، باعث بروز بسياري از سوءتفاهم‌ها و مشكلات در يك رابطه خواهد شد. درنتيجه بهترين راهكار اين است كه با صراحت راجع به احساس خود صحبت كنيد و يا اگر احساس مي‌كنيد نمي‌توانيد به‌درستي تصميم بگيريد از يك روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد.

تبديل عشق يك طرفه به احساس متقابل | چگونه عشق يك طرفه را دو طرفه كنيم ؟

يكي از سؤالات رايج در رابطه با عشق يك‌طرفه اين است كه آيا مي‌توان از چنين وضعيتي يك رابطه متقابل ايجاد كرد؟ در پاسخ به اين سؤال بايد گفت كه اين موضوع به ميزان احساس طرف مقابلتان نسبت به شما و شرايط محيط اطرافتان بستگي دارد. بهتر است در چنين شرايطي با طرف مقابل صحبت كنيد و از او بخواهيد فرصتي را در اختيارتان بگذارد يا به شما براي بهبود شرايط كمك كند. توجه به علاقه‌مندي‌هاي طرف مقابل، برنامه‌ريزي براي ملاقات حضوري و ايجاد خاطرات مشترك و همين‌طور انتقال احساس علاقه و حمايت به شخص موردنظرتان ازجمله راهكارهايي است كه مي‌توانيد در اين شرايط از آن‌ها استفاده كنيد.

اگر علي‌رغم تمام اين كارها به اين نتيجه رسيديد كه طرف مقابلتان علاقه‌اي به شما ندارد، بهتر است با اين واقعيت كنار بياييد و به دنبال راهكارهايي براي فراموش كردن اين رابطه باشيد. با توجه به اينكه فراموشي يك احساس نافرجام مي‌تواند مانند شكست عشقي يا سوگ مشكلاتي را در سلامت روحي شما ايجاد نمايد بهتر است در اين شرايط از يك مشاور كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق يك طرفه در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

 

 

سؤالات متداول

آيا مي‌توان عشق يك طرفه را تبديل به يك رابطه متقابل كرد؟

پاسخ اين سؤال به ميزان احساس طرف مقابل به شما بستگي دارد. بهتر است با شخص موردنظرتان در اين زمينه صحبت كنيد و از او بخواهيد زماني را در اختيار اين رابطه بگذارد. اما اگر علي‌رغم تمامي اين مسائل به نتيجه موردنظر نرسيديد بهتر است اين رابطه را فراموش كنيد.

عشق يك طرفه چطور مي‌توان يك عشق يك‌طرفه را فراموش كرد؟

سعي كنيد از خيال‌بافي و فكر كردن مداوم به شخص موردنظرتان دست برداريد همچنين تلاش كنيد تا براي ساعات روز خود برنامه‌ريزي داشته باشيد تا درگيري‌هاي فكري مانع از درگيري ذهنتان با فكر و احساس شخص موردنظر شود.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: عشق يك طرفه در زندگي | رهايي از عشق يك طرفه يا دوطرفه كردن عشق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۳۷:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اثبات عشق اقدامي واجب در هر رابطه عاطفي است. هميشه بايد اين را در نظر داشته باشيم كه ديگران در قلب و ذهن ما نيستند. پس براي اينكه بدانند چقدر آن‌ها را دوست داريم بايد دست‌به‌كار شويم. شما مي‌بايست احساس و علاقه خود را از طريق رفتار و كلام‌تان به طرف مقابل نشان بدهيد. اين كار باعث مي‌شود كه ارتباط شما هميشه شادابي روزهاي اول را حفظ كند. به‌علاوه با اين كار از خطراتي مثل عادي‌شدن براي يكديگر جلوگيري مي‌كنيد. به همين خاطر اثبات عشق موضوع مهمي است كه هر زوج جواني بايد به آن توجه داشته باشند. در اين مطلب بعضي از راهكارهاي اين موضوع را با يكديگر بررسي مي‌كنيم. اين نكته را هم يادتان باشد كه هميشه مسائل را در زمانش حل كنيد. و قبل از آنكه ديرشود از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

منبع: اثبات عشق | راه هاي ثابت كردن عشق به پسر و دختر

اثبات عشق و اهميت آن

به گفته بسياري از خانم‌ها و آقايان ” او خودش مي‌داند چقدر دوستش دارم.” حتما شما هم فكرمي‌كنيد احساستان به طرف مقابل كاملاً مشخص است و نيازي به صحبت درباره آن نيست. اما اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه اطرافيان نياز دارند تا عشق را در رفتار شما ببينند. هركدام از ما براي به نتيجه‌رسيدن درباره عشق يك نفر نياز به دليل دارند. اين دلايل دقيقاً همان چيزي است كه شما در رفتار يا صحبت‌هايتان مي‌بايست به طرف مقابل نشان بدهيد.

حتماً متوجه اين نكته شده‌ايد كه اثبات عشق موضوعي نيست كه شما يك‌بار انجام بدهيد و بعد براي هميشه كافي باشد. بلكه شما مي‌بايست در طول رابطه خود با يك نفر حواس‌تان را به اين مسئله جمع كنيد. بي‌توجهي به نشان‌دادن علاقه‌مان به طرف مقابل مي‌تواند مشكلات بسياري به دنبال داشته باشد. اين مشكلات از مسائل ساده‌تري مثل سرد شدن رابطه عاطفي تا اتفاقات جدي مثل پايان يك رابطه يا حتي خيانت را شامل مي‌شود. پس بهتر است براي پيشگيري از اين مشكلات از همان راهكار ساده اما مؤثر نشان دادن علاقه استفاده كنيد.

براي آشنايي با نحوه ايجاد زندگي مشترك موفق كليك كنيد.

راهكارهايي براي اثبات عشق

1- محبت خود را نشان بدهيد

اولين و ساده‌ترين راهكار براي اثبات عشق اين است كه احساس خود را در كلام و رفتارتان نشان بديد. همه ما روابط‌مان را با محبت و علاقه شروع مي‌كنيم. اما مدتي كه مي‌گذرد دچار روزمرگي مي‌شويم. در اين شرايط ديگر يادمان مي‌رود كه به طرف مقابل نشان بدهيم چقدر دوستش داريم. اما اين كار شما ممكن است باعث شود او احساس كند كه ديگر دوستش نداريد. پس در اولين قدم براي اثبات عشق خود سعي كنيد احساس‌تان را در كلام و رفتار به همسرتان نشان بدهيد. براي مثال به او بگوييد دوستش داريد؛ برايش هديه بخريد؛ او را در آغوش بگيريد يا هر كار ديگري كه فكر مي‌كنيد مي‌تواند هيجان را در رابطه شما حفظ كند انجام بدهيد.

2- همسرتان را مطمئن كنيد

عشق تان بايد از مطمئن باشد كه تنها مرد يا زن زندگي شما است. براي رسيدن به اين نتيجه از او تعريف كنيد. به همسرتان بگوييد كه او عالي‌ترين و بهترين مرد/زن دنيا از ديد شما است. در حقيقت شما مي‌بايست رفتاري داشته باشيد كه او احساس كند براي تان كافي است و شما هرگز به دنبال فرد ديگري نمي‌گرديد.

3- براي عشق تان وقت بگذاريد

يكي از بهترين راهكارها براي اثبات عشق اين است كه براي طرف مقابل‌تان وقت بگذاريد. اين كار به او نشان مي‌دهد كه براي‌تان باارزش است. وقت‌گذاشتن مي‌تواند از فرستادن يك پيام ساده تا يك قرار عاشقانه دونفره را شامل شود. آنچه اهميت دارد اين است كه شما به شريك عاطفي‌تان نشان بدهيد كه او در ذهن شما جا دارد.

4- به همسرتان توجه كنيد

همه ما بودن در مركز توجه را دوست داريم. در واقع وقتي يك نفر به ما توجه مي‌كند احساس مي‌كنيم كه براي او ارزشمند هستيم. پس اگر به دنبال ثابت كردن عشق و علاقه‌تان هستيد توجه به طرف مقابل را جدي بگيريد. توجه به ظاهر و تغييرات ظاهري و همين‌طور شرايط روحي طرف مقابل از جمله مسائل بسيار مهم هستند.

براي افزايش صميميت با همسر كليك كنيد.

5- در سختي‌ها كنارش باشيد

هيچ‌كدام از ما فراموش نمي‌كنيم كه چه كسي در روزهاي سخت كنارمان بوده است. دوستان روزهاي سخت معمولاً بهترين دوستان ما هستند. و به احساس آن‌ها راجع به خودمان شكي نداريم. پس براي اثبات علاقه‌تان به طرف مقابل بهتر است در لحظه‌هايي كه او ناراحت است كنارش باشيد. گاهي اوقات ما صرفاً از يك روز خسته‌كننده ناراحت هستيم. پس در نظر داشته باشيد كه براي كنار يك نفر بودن نياز نيست منتظر اتفاقات خيلي ناگواري باشيد.

نقش مشاور در اثبات عشق

گاهي اوقات اثبات عشق به همان راحتي كه از آن صحبت مي‌كنيم نيست. ممكن است ما به خاطر مشكلاتي مانند كمبود اعتمادبه‌نفس يا بلد نبودن مهارت‌هاي ارتباط با جنس مخالف نتوانيم اين راهكارها را انجام بدهيم. در حقيقت خانم‌ها و آقايان بسياري هستند كه از بيان احساسات‌شان خجالت مي‌كشند. گاهي اوقات نيز طرف مقابل به هر دليلي پيام عشق ما را دريافت نمي‌كند. شايد برايتان سؤال شده باشد كه چرا با وجود همه كارهايي كه انجام مي‌دهيد بازهم همسرتان احساس شما نسبت به خودش را باور ندارد. در همه اين شرايط بهترين راه اين است كه از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با دقت شرايط ارتباط شما را بررسي مي‌كنند. پس از پيداكردن علت، آنها راهكارهايي را براي تغيير شرايط به شما آموزش خواهند داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اثبات عشق در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

بهترين راه براي اثبات عشق و علاقه به يك آقا چيست؟

بيان كردن محبت در كلام، نشان‌دادن اينكه او از نظر ما بهترين و عالي‌ترين است و همين‌طور همراهي در سختي‌ها از جمله راهكارهايي است كه مي‌توانيد استفاده كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اثبات عشق | راه هاي ثابت كردن عشق به پسر و دختر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۲۹:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی