مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مشاوره رابطه دختر و پسر يكي از انواع خدماتي است كه روانشناسان متخصص در حيطه زوج درماني مي‌توانند به مراجعين خود ارائه دهند. در اين سبك از مشاوره درمانگر به شما كمك مي‌كند تا شناخت و درك بهتري از شريك خود به دست بياوريد و مهارت‌هاي ارتباطي خود را بهبود ببخشيد. در صورتي كه الگوي رفتاري غلطي ميان دختر و پسر وجود داشته باشد درمانگر مي‌تواند آن‌ها را شناسايي كرده و در مورد مزايا و معايب ادامه رابطه بينش كامل‌تري را فراهم كند. با توجه به اهميت موضوع در ادامه بيشتر درباره مشاوره روابط دختر و پسر صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

منبع: مشاوره رابطه

مشاوره رابطه دختر و پسر

مشاوره رابطه دختر و پسر يكي از انواع خدمات روانشناسي است كه متخصصان در حيطه زوج درماني به مراجعين خود ارائه مي‌دهند. در اين سبك از مشاوره شما مي‌توانيد در مورد كيفيت رابطه خود بينش بيشتري كسب كنيد و با ديدگاهي عقلاني مزايا و معايب ادامه دادن ارتباط را بسنجيد.

همچنين درمانگر به شما كمك مي‌كند تا الگوهاي رفتاري غلط ميان خود را شناسايي كنيد و با يادگيري مهارت‌هاي ارتباطي رضايت‌مندي بيشتري را ميان خود تجربه نماييد. در صورتي كه در ارتباط قبل از ازدواج با تعارض خاصي مواجه شديد يا مي‌خواهيد از مشاوره پيش از ازدواج بهره ببريد مي‌توانيد از اين خدمات روانشناسي كمك بگيريد. براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

موارد كاربرد مشاوره رابطه دختر و پسر

در ارتباط ميان دختر و پسر تعارضات مختلفي مي‌تواند اتفاق بيافتد كه با دريافت مشاوره قابل حل مي‌باشد. از جمله مشكلاتي كه مي‌توانيد در مورد آن‌ها از يك روانشناس كمك بگيريد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– نبود درك متقابل در رابطه و ناتواني در ابراز احساسات و عواطف

– احساس طرد شدن در رابطه و نگراني در مورد تداوم آن

– مواجه شدن با برخي بدرفتاري‌ها در رابطه نظير سرزنش گري، قضاوت زودهنگام و خشونت

– درگيري با موضوعاتي نظير بي‌اعتمادي و خيانت

– شك و ترديد در مورد ادامه دادن به رابطه و ازدواج كردن

– نداشتن شناخت كافي از يكديگر

مسائلي كه در مشاوره رابطه دختر و پسر بررسي مي‌شوند

در مشاوره روابط دختر و پسر درمانگر مي‌تواند موضوعات مختلفي را مورد بررسي قرار دهد. از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به سابقه روابط قبلي، كيفيت ارتباطات خانوادگي، ارزيابي ويژگي‌هاي شخصيتي، سابقه مشكلات روانشناختي، ارزيابي الگوي رفتاري زوجين با يكديگر و بررسي انتظارات طرفين از يكديگر و شناسايي تعارضات اصلي را نام برد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

مشاوره رابطه دختر و پسر | نحوه برگزاري جلسات

جلسات مشاوره رابطه دختر و پسر مي‌تواند به دو صورت انفرادي و يا مشترك برگزار شود. اين مسئله تا حد زيادي به رويكرد خود درمانگر مربوط مي‌شود. مدت جلسات انفرادي معمولا 45 دقيقه و زمان جلسات مشترك 90 دقيقه خواهد بود. همچنين تعداد جلسات مورد نياز بستگي به ارزيابي روانشناس از مشكلات موجود دارد. برخي افراد كه براي موضوعاتي ساده مراجعه مي‌كنند ممكن است دريافت 2 يا 3 جلسه مهارت آموزي براي آن‌ها كافي باشد اما برخي ديگر به تعداد جلسات بيشتري براي حل مشكلات و اختلافات نياز دارند.

سخن آخر

با توجه به مسائل گفته شده بايد به اين مسئله تاكيد كرد كه مشاوره زوج درماني تنها به افرادي كه ازدواج كرده‌اند اختصاص ندارد بلكه شما براي مديريت روابط پيش از ازدواج نيز مي‌توانيد از اين خدمات مشاوره بهره‌مند شويد. روانشناسان باليني و روانشناسان خانواده از جمله درمانگراني هستند كه در اين حوزه تخصصي قادرند به شما ياري برسانند.

علاوه بر دقت كردن به سابقه تحصيلي در نظر گرفتن اعتبار مركز مشاوره‌اي كه به آن مراجعه مي‌كنيد و تجربيات باليني روانشناس نيز از جمله فاكتورهايي است كه بايد قبل از دريافت مشاوره در مورد رابطه دختر و پسر به آن‌ها دقت كنيد چرا كه امروزه بسياري از افراد و منابع ناموثق اقدام به ارائه مشاوره‌هاي غلط در اين زمينه مي‌كنند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه با آگاهي گام برداريد. براي اطلاع بيشتر درباره روند دريافت مشاوره زوج درماني كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر به چه متخصصي مراجعه كنم؟

روانشناسان باليني و متخصص در حيطه زوج درماني از جمله درمانگراني هستند كه مي‌توانند در اين حوزه به شما ياري برسانند.

آيا در مشاوره روابط دختر و پسري مي‌توان در مورد آينده رابطه نيز تصميم گيري كرد؟

بله همانند مشاوره قبل از ازدواج در اين نوع از مشاوره نيز درمانگر مي‌تواند به شما كمك كند تا مزايا و معايب ادامه دادن به اين ارتباط را بسنجيد و از جنبه‌هاي مختلف آينده آن را ارزيابي نماييد. البته اين مسئله را به خاطر بسپاريد كه يك درمانگر حرفه‌اي هرگز به جاي شما تصميم نمي‌گيرد و در نهايت اين مسئله را به خودتان واگذار مي‌كند تا تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره رابطه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره رابطه،
موضوع:
[ ۱ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۳۵:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نظريه سايه يونگ يكي از جالب‌ترين بخش‌هاي نظريه‌يونگ است. از نظر يونگ “سايه” دقيقاً همان چيزي است كه نمي‌خواهيم باشيم. اين به معناي آن است كه سايه تمامي بخش‌هايي از ذهن ناهشيار ماست كه تمايلات و غرايز سركوب شده را در برمي‌گيرد. و شايد همين موضوع باشد كه صحبت‌كردن از سايه را تا اين حد جذاب كرده است. يونگ معتقد بود برخلاف اينكه تقريباً همه ما با محتواي سايه‌مان مشكل داريم و نمي‌خواهيم آن را بپذيريم يك شخصيت سالم كسي است كه بتواند اين بخش از وجودش را نيز وارد شخصيت آگاهانه خود بكند. در حقيقت نظريه سايه يونگ معتقد است شما بايد از سايه خود و آنچه در آن اتفاق مي‌افتد آگاهي كامل داشته باشيد. اين موضوع به خودشناسي ما و رها شدن از بسياري از اضطراب‌ها كمك خواهد كرد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: نظريه سايه يونگ

نظريه سايه يونگ

يونگ معتقد بود همه ما در شخصيت‌مان بخش‌هايي داريم كه دوستشان نداريم. براي مثال حسادت يكي از ويژگي‌هايي است كه شايد در درون خيلي از ما وجود داشته باشد. بااين‌حال معمولاً تمايلي نداريم كه به اين موضوع اعتراف كنيم. با توجه به نظريه سايه يونگ، اين بخش‌هاي نخواستني همگي از ذهن هشيار ما سركوب شده و وارد ناهشيار مي‌شوند.

وقتي اين اتفاق مي‌افتد شما ديگر از آن‌ها آگاهي نداريد؛ و اين باعث مي‌شود كه اضطراب و نگراني كمتري راجع به شخصيت خودتان تجربه كنيد. بهتر است به اين نكته توجه داشته باشيد كه با واردشدن خواسته‌هاي غيراخلاقي به ناهشيار آن‌ها از بين نمي‌روند. بلكه از اين به بعد شما فقط از آن‌ها آگاهي نداريد. اما اين تمايلات در ذهن شما وجود دارند و بخش بزرگي از رفتارهاي‌تان را كنترل مي‌كنند.

سايه ها از نظر يونگ كجا به وجود آمده‌اند؟

تا به اينجا فهميديم كه سايه‌ها بخش غيراخلاقي وجود ما هستند. يعني هر تمايلي كه از نظر فرهنگ و قوانين اخلاقي نامناسب باشد در اين بخش از شخصيت ما نگهداري مي‌شود. به همين خاطر است كه يونگ به سايه، (بخش تاريك شخصيت) مي‌گويد. حال بايد به اين سؤال پاسخ بدهيم كه اين محتواي غيراخلاقي از كجا آمده است؟

نظريه سايه يونگ در پاسخ به اين سؤال دو عامل را مطرح مي‌كند. بخشي از محتواي سايه به‌صورت تكاملي به وجود آمده است. در حقيقت ما نيز مانند حيوانات تمايلاتي مانند غرايز جنسي داريم. بااين‌حال بسياري از مواقع سعي مي‌كنيم كه اين تمايلات را كنترل كنيم. دسته دومي كه محتواي سايه را مي‌سازد تربيت والدين ما هستند. در جريان تربيت هركدام از ما و از ابتداي كودكي پدر و مادر به ما ياد داده‌اند كه بخشي از رفتارها زشت هستند. اين رفتارها از همان زمان به‌تدريج از بخش هشيار ذهن ما جدا شده و وارد سايه مي‌شوند.

ترس از سايه‌هاي شخصيت

بر اساس نظريه سايه يونگ بسياري از ما از سايه‌هاي شخصيت‌مان مي‌ترسيم. اين موضوع به اين خاطر است كه هيچ‌كس دوست ندارد باور كند شخصيت‌اش غيراخلاقي است. در حقيقت همه ما خودمان را به‌عنوان انسان‌هاي خوب و درستكار مي‌شناسيم. و براي رفتارهاي اشتباه‌مان توجيه‌هاي بسياري داريم. همين موضوع باعث مي‌شود كه نخواهيم واقعيت يا بخش تاريك وجودمان را بپذيريم. زيرا پذيرفتن سايه‌ها به اين معناست كه شما غيراخلاقي بودن خودتان را قبول داريد. و اين مي‌تواند اضطراب بسياري را به همراه داشته باشد.

چرا نبايد سايه‌هاي شخصيت را سركوب كنيم؟

ترس از سايه‌هاي شخصيتمان باعث مي‌شود كه آن‌ها را سركوب كنيم. در واقع به دليل وحشتي كه از سايه‌ها داريم از آن‌ها فرار مي‌كنيم. اما بر اساس نظر يونگ شما نبايد از سايه خود فرار كنيد. يكي از دلايل اين مسئله اين است كه سايه‌ها سراسر منفي نيستند. بلكه بخشي از هيجان و شور و نشاط زندگي در همين مسائل ممنوعه وجود دارد.

اگر سايه‌ها نباشند زندگي بسيار خشك و خسته‌كننده خواهد بود. پس اينكه گاهي بر اساس سايه‌ها عمل مي‌كنيم خيلي هم بد نيست. علاوه بر اين يونگ معتقد است كه يك انسان سالم بايد بتواند بخش‌هاي مختلف شخصيت خود را با هم يكپارچه كند. در حقيقت بر اساس نظريه يونگ سالم بودن شخصيت شما در گرو اين است كه با سايه‌هاي شخصيت‌تان آشتي كنيد.

سايه‌ها چه تأثيري روي رفتار ما دارند؟

سؤال ديگري كه احتمالاً براي‌تان پيش آمده اين است كه سايه چه تأثيري روي رفتار ما خواهد گذاشت؟ مگر نه اينكه مي‌گوييم سايه‌ها وارد بخش ناهشيار مي‌شوند؛ و در زندگي هشيارانه ما نقشي ندارند؟ در جواب اين سؤال بايد گفت كه سايه‌ها اگرچه وارد ناهشيار مي‌شوند، اما به شكلي كه شما متوجه آن نمي‌شويد روي رفتارتان تأثير خواهند گذاشت. براي مثال بسياري از مواقع ما آنچه را در سايه خودمان وجود دارد روي ديگران فرافكني مي‌كنيم. اشخاصي كه از غرور يا حسادت ديگران ناراحت مي‌شوند؛ و يا اين ويژگي را به ديگران نسبت مي‌دهند معمولاً بخش‌هايي از اين ويژگي‌ها را در وجود خودشان دارند. و به همين خاطر است كه از ديدن آنها ناراحت مي‌شوند.

نظريه سايه يونگ و راه‌هاي شناخت سايه

تا وقتي كه تلاش مي‌كنيد از خودتان يك شخصيت قانونمند و اخلاقي به ديگران نشان بدهيد، اضطراب و انرژي رواني بسياري را مصرف مي‌كنيد تا از بخش‌هاي تاريك وجودتان فرار كنيد. به همين خاطر است كه گفته مي‌شود شناخت سايه اهميت بسياري دارد. هركدام از ما وقتي بپذيريم به همان اندازه كه جنبه‌هاي مثبتي در وجودمان داريم بخش‌هاي تاريكي هم داريم و اين اصلاً چيز بدي نيست مي‌توانيم به آرامش برسيم.

به‌علاوه همان‌طور كه گفتيم سركوب كردن سايه‌ها هميشه هم به نفع ما نيست. در حقيقت يك شخصيت سالم بايد بتواند سايه‌هاي شخصيت خود را نيز بشناسد. در غير اين صورت شما نمي‌توانيد آن‌ها را كنترل كنيد. بر اساس نظريه سايه يونگ شما چند راه براي شناخت سايه داريد كه در ادامه شرح داده‌ايم. براي آشنايي بيشتر با مكانيسم سركوب كليك كنيد.

* چه صفات منفي به ديگران نسبت مي‌دهيد

گفتيم كه يكي از كارهاي سايه اين است كه ويژگي‌هايش را روي ديگران فرافكني مي‌كند. پس مي‌توان گفت كه وقتي داريد صفتي را به ديگران نسبت مي‌دهيد احتمالاً آن ويژگي درون خودتان نيز وجود دارد. پس اگر مي‌خواهيد سايه‌تان را بشناسيد از اين به بعد با دقت بيشتري به اين رفتار خودتان نگاه كنيد. كدام ويژگي‌ها در ديگران شما را ناراحت مي‌كند؟ كدام ويژگي‌هاي منفي را به ديگران نسبت مي‌دهيد؟ كمي بيشتر به درون خودتان نگاه كنيد. آيا اين رفتارها را در خودتان پيدا نمي‌كنيد؟

* از كدام انتقادها بيشتر مي‌رنجيد

اين تمرين درست برعكس تمرين قبلي است. در اين روش به انتقادهايي كه از شما مي‌شود توجه كنيد. در مقابل كدام يك از آنها بيشتر حالت دفاعي مي‌گيريد؟ وقتي ديگران صفاتي را به شما نسبت مي‌دهند از كدام آنها بيشتر مي‌رنجيد؟ بر اساس نظريه سايه يونگ وقتي شما بيش از حد اصرار مي‌كنيد كه يك ويژگي را نداريد به احتمال زياد بخش‌هايي از آن در درون شما وجود دارد. و به‌خاطر ترسي كه از پذيرفتن آنها داريد شروع به مخالفت مي‌كنيد.

* نقش مشاوره در شناخت سايه‌ها

شناخت سايه‌ها مي‌تواند در خودشناسي و همين‌طور شناخت طرف مقابل ما بسيار مهم باشد. وقتي شما نقاط ضعف خودتان را مي‌شناسيد بهتر مي‌توانيد آن‌ها را مديريت كنيد. به‌علاوه وقتي مي‌دانيد كه ديگران چه اشتباهاتي دارند راحت‌تر با آن‌ها كنار خواهيد آمد. به همين خاطر است كه يكي از كاربردهاي شناخت سايه در ارتباطات بين‌فردي و همين‌طور خودشناسي است. بااين‌حال شناخت سايه‌ها به‌تنهايي مسير بسيار سختي خواهد بود. گاهي لازم است كه يك نفر ما را در اين مسير همراهي كند. در نتيجه اگر به دنبال رسيدن به خودشناسي بيشتري هستيد شايد بهتر باشد از يك مشاور در اين زمينه كمك بگيريد. براي دريافت خدمات روان درماني كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع مشكلات مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

سايه‌هاي شخصيت يعني چه؟

سايه‌هاي شخصيت بخشي از وجود ما هستند كه تمايلات غيراخلاقي و موارد ممنوعه را شامل مي‌شود.

شناخت سايه‌ها چه اهميتي دارد؟

با شناخت سايه‌ها مي‌توانيد به خودشناسي بيشتري دست پيدا كنيد؛ و خودتان را از اضطراب اينكه هميشه بايد انسان خوبي باشيد رها خواهيد كرد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نظريه سايه يونگ


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: نظريه سايه يونگ،
موضوع:
[ ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۰۳:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شاد كردن يك فرد افسرده چندان كار آساني نيست. شيوع بالاي افسردگي سبب شده تا شايد اهميت و آسيب هاي اين بيماري را فراموش كنيم و درمان آن را به زمان بسپاريم. در حالي كه احتمال بهبود اين بيماري به خودي خود بسيار پايين است، و بيماري طي دوره‌هاي مختلف عود مي‌كند. اطرافيان علاوه بر پيگيري درمان عزيزشان مي‌توانند به دنبال راه‌هايي براي شاد كردن فرد افسرده باشند. اما واقعا چگونه يك فرد افسرده را شاد كنيم؟ براي پاسخ دقيق مي‌توانيد از خدمات مشاوره افسردگي استفاده نماييد.

منبع: چگونه يك فرد افسرده را شاد كنيم

چرا بايد يك فرد افسرده را شاد كرد؟

شخص افسرده تقريباً از تمام زمينه‌هاي زندگي عادي خود دچار مشكل و ناسازگاري مي‌گردد. اين اختلال تأثير بسيار زيادي روي جنبه‌هاي مختلف زندگي افراد مي‌گذارد؛ ازجمله: حوزه‌هاي مربوط به كار و حرفه، بهداشت شخصي، ارتباطات اجتماعي و همچنين تفريح و سرگرمي. كسي كه به افسردگي دچار گشته اغلب احساس خمودگي و بي‌حالي مي‌كند. اظهار مي‌دارد كه انگيزه و انرژي انجام هيچ كاري را ندارد و بيشتر اوقات خود را به‌تنهايي و سكوت مي‌گذراند.

چنين افرادي اغلب بي‌رمق و بدون شوق به نظر رسيده و حتي كارهايي كه قبلاً براي‌شان جذاب و سرگرم‌كننده بوده، ديگر جالب به نظر نمي‌رسد. درست در اين هنگام، وي بيشتر از هر زمان ديگري به كمك و حمايت اطرافيان خود احتياج دارد. باوجود اينكه خود شخص تمايلي به حضور در جمع و انجام تفريحات گذشته‌اش را از خود نشان نمي‌دهد، اما نياز دارد تا با پشتيباني و همراهي آشنايان دست به انجام دوباره آن‌ها بزند.

بر اين اساس، اطرافيان شخص مبتلابه افسردگي بايد با ويژگي‌هاي روحي و رواني ناشي از اين بيماري آشنا بوده و با صبر و حوصله با فرد برخورد كنند.

در نظر گرفتن خصيصه‌هاي فرد افسرده براي شاد كردن او

كساني كه به افسردگي دچار مي‌شوند، معمولاً ترجيح مي‌دهند زمان خود را به‌تنهايي سپري كنند. آن‌ها بيشتر اوقات سر در لاك خود فروبرده‌اند. حتي هنگامي‌كه در كنار عزيزان خود هستند، احساس تنهايي مي‌كنند و اين حالت را در رفتار خود نشان مي‌دهند. رفتارهايي كه اغلب از اشخاص مبتلابه افسردگي سر مي‌زند، به شرح زير است.

  • گوشه‌گيري و عزلت‌نشيني
  • بي‌تفاوتي از نظر هيجاني
  • گريه كردن‌هاي بي‌دليل
  • احساس بي‌علاقگي نسبت به انجام كارهاي روزمره
  • احساس كم انرژي يا بي انرژي بودن
  • كندي رواني- حركتي
  • احساس بي‌معنا و بي‌ارزش بودن زندگي

بر طبق ويژگي‌هاي بيان‌شده، لازم است اطرافيان فرد را درك كرده و با همدلي و صبوري به او در جهت بهبود شرايط روحي‌اش كمك كنند. براي آشنايي بيشتر با علائم افسردگي كليك كنيد.

سرگرم و شاد كردن افراد افسرده

همان‌طور كه ذكر شد، شخصي كه دچار افسردگي گشته است، به نحو زيادي براي انجام امور خود به ديگران وابسته مي‌شود؛ اما نكته اينجاست كه نبايد اجازه دهيم اين وابستگي هميشگي شده و تبديل به يك عادت گردد.

بر همين اساس، به خانواده و اطرافيان چنين بيماراني توصيه مي‌شود با استفاده از راهبردهاي زير، به اين‌گونه اشخاص ياري‌رساني كنند.

گوش كردن فعالانه

بسياري از افراد افسرد بر اين باور هستند كه كسي در اين دنيا آن‌ها را درك نمي‌كند. آن‌ها معتقدند كه اين دنيا مكاني پر از نااميدي و تاريكي است و هرگز قادر نخواهند بود از اين ظلمت رهايي بيايند. لذا بايد با گوش كردن واقعي و فعالانه به درد و دلشان، با آن‌ها همدلي كرد. اين موضوع سبب مي‌شود دريچه‌هاي اعتماد به ديگران را براي خود باز كنند و كم‌كم به آغوش روابط اجتماعي بازگردند.

از نصيحت كردن مستقيم پرهيز كنيد

اجازه دهيد فرد افسرده باور و عقيده منفي‌گرايانه خود در رابطه با خود، دنيا و آينده غم‌زده‌شان را با شما در ميان بگذارند. نبايد با قضاوت كردن و نصيحت‌هاي بي‌موقع و بي‌اثر باعث گارد گرفتن اين افراد و فرورفتن هر چه بيشتر آن‌ها در انزوا شويد.

يادآوري ويژگي‌هاي مثبت فرد افسرده

شخص مبتلابه افسردگي تمام نقاط قوت و توانمندي‌هاي خود را به ديده تحقير مي‌نگرد. سعي كنيد با يادآوري استعدادهاي او به يادش آوريد كه شخصي منحصربه‌فرد است. با محبت كردن و در كنار وي بودن كمك كنيد تا فرد بتواند اعتمادبه‌نفس خود را بازبيابد.

از دلسوزي هاي بي‌جا خودداري كنيد

برخي از افراد فكر مي‌كنند كه با بر عهده گرفتن كارها و وظايف بيمار افسرده، به او كمك مي‌كنند. آن‌ها فرض مي‌كنند كه با اين روش، شخص مي‌تواند فقط به درمان خود متمركز شده و روند بهبودي خود را تسريع بخشد؛ اما اين عقيده كاملاً غلط است. مهم‌ترين نكته در برخورد با بيماران مبتلابه افسردگي، ياري‌كردن آن‌ها در بر عهده گرفتن دوباره امور زندگي خود است، نه برعكس.

افزايش ارتباط فرد افسرده با طبيعت

طبق پژوهش‌هاي مختلف، حفظ پيوند انسان با محيط طبيعي سبب كاهش چشمگير احتمال ابتلا به مشكلات رواني مي‌گردد. همچنين گذراندن زمان در بين گياهان باعث افزايش برخي كاركردهاي مغز و درنتيجه بهبود نشانه‌ها و علائم افسردگي مي‌شود.

تشويق به انجام كارهاي هنري و ادبي

يكي از اقدامات درماني جالب و مؤثر براي كمك به افراد افسرده اين است كه آن‌ها را تشويق كنيم تا با استفاده از خلق يك اثر ادبي يا هنري، احساسات و هيجانات ناراحت‌كننده خود را برون‌ريزي كنند. اين روش سبب مي‌شود به‌تدريج از ميزان تشويش شخص كاسته شده و كم‌كم به آرامش رواني دست پيدا كند.

شاد كردن فرد افسرده با الگو كردن خود به عنوان فردي شاد

سعي كنيد خودتان هم همواره نيمه پر ليوان را در نظر بگيريد. در روابط با دوستان و آشنايان، به‌خصوص كساني كه مشكلات زيادي را گذرانده و مستعد افسردگي هستند، هميشه شاد باشيد. از زيبايي‌هاي زندگي و مهرباني‌هاي مادر طبيعت صحبت كنيد. از كنار خوشي‌هاي كوتاه و گذراي زندگي به‌آساني و با بي‌تفاوتي عبور نكنيد.

عادت دادن خود به اين سبك از زيستن باعث دو حالت مي‌شود. اول آنكه باعث مي‌شود خودتان را از احتمال ابتلا به مشكلات رواني مصون مي‌كنيد. علاوه بر اين، نماد و الگويي از شاد زيستن براي اطرافيان خود مي‌گرديد.

خاطرات خوب گذشته را با او مرور كنيد

بيماران افسرده به شدت باور دارند كه دنياي آن‌ها هميشه تاريك بوده و تجربه هاي خوبي نداشته اند. پس هر از گاهي با او خاطرات خوب گذشته را مرور كنيد. مي‌توانيد فيلم ها و ويديوهاي قديمي را به او نشان دهيد و روزهاي خوب گذشته را به ياد او بياوريد. در ميان خاطرات تان به اتفاقات خوبي كه در سال هاي اخير هم اتفاق افتاده اشاره كنيد. به او نشان دهيد كه زندگي در جريان است و هنوز هم روزهاي خوب زيادي در انتظارش هستند.

شاد كردن فرد افسرد با دادن هديه

گرفتن هديه هميشه و هر زمان باعث خوشحالي هر كسي مي‌شود. شايد به عزيز افسرده تان هديه اي بدهيد و او واكنشي نشان ندهد، اما باز هم ايرادي ندارد. چرا كه او متوجه توجه و اهميت شما به او شده است و همين براي تحت تاثير قرار دادن او كافي است. حتما نبايد هديه اي گران بخريد، مي‌توانيد از هنر خودتان استفاده كنيد و يا يك هديه ساده با توجه به علاقه مندي هاي او تهيه كنيد.

به او نشان دهيد كه تنها نيست

احساس تنهايي افسردگي را روز به روز سخت تر مي‌كند. شايد بودن كنار بيمار افسرده براي شما سخت باشد و ترجيح دهيد كه به جاي وقت گذراندن كنار كسي كه دائم ناراحت و ناراضي است، با دوستان شادتان وقت بگذرانيد. اما بايد بدانيد كه تنها گذاشتنش بيماري او را تشديد مي‌كند. پس با ارسال يك مسيج و يا احوال پرسي ساده هم مي‌توانيد به او نشان دهيد كه تنها نيست و هميشه مي‌تواند شما را در كنار خودش داشته باشد.

براي آشنايي با ساير روش هاي كمك به افراد افسرده كليك كنيد.

او را تشويق به دريافت خدمات درماني كنيد

خيلي از بيماران افسرده متوجه شدت و اهميت بيماري خودشان نيستند و آن را انكار مي‌كنند. شما در كنار كارهايي كه براي شاد كردن او مي‌كنيد، حتما او را تشويق به دريافت درمان نيز بكنيد. اين كار باعث مي‌شود تا از تلاش هايتان براي شاد كردن فرد افسرده نتيجه بهتري بگيريد. براي آشنايي با راه هاي درمان افسردگي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه راه هاي شاد كردن فرد افسرده مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: چگونه يك فرد افسرده را شاد كنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۵۹:۰۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كتك زدن مادر يكي از مشكلاتي جدي است كه متأسفانه در بعضي از خانواده‌ها ديده مي‌شود. خشمي كه به دليل مسائل مختلف از مادر داريم يا تربيت‌هاي اشتباه كودكي از مهم‌ترين دلايلي هستند كه باعث اين موضوع مي‌شوند. بااين‌حال كتك زدن مادر مشكلاتي را براي تمام اعضاي خانواده و به‌خصوص خود فرد ايجاد خواهد كرد. كساني كه دچار خشم از مادر هستند و به‌صورت كلامي يا فيزيكي با مادرشان برخورد مي‌كنند، ديريازود از اين كار پشيمان خواهند شد. اما ممكن است راه چاره‌اي براي اين شرايط پيدا نكنيم. اين نكته را به‌خاطر داشته باشيد كه بهترين راهكار در چنين شرايطي كمك‌گرفتن از يك مشاور خانواده است. مشاورين به شما و ساير اعضاي خانواده كمك مي‌كنند تا مشكلات را به شكل بهتري حل كنيد. پس اگر اين مشكل در خانواده شما نيز وجود دارد حتما براي مشاوره خانواده كليك كنيد.

منبع: كتك زدن مادر

كتك زدن مادر

كتك زدن مادر يا پدر و برخوردهاي پرخاشگرانه با آن‌ها يكي از مشكلاتي است كه متأسفانه در سال‌هاي اخير در حال شايع شدن است. خشونت عليه اعضاي خانواده اين روزها سن‌وسال مشخصي ندارد. تا جايي كه حتي بسياري از نوجوانان دست به اين كار مي‌زنند. درعين‌حال بسياري از خانواده‌ها براي اينكه در مقابل ديگران آبروي خودشان را حفظ كنند از اين موضوع صحبت نمي‌كنند.

اين درحاليست كه مخفي كردن اين مسئله از متخصصين باعث ادامه‌پيداكردن آن خواهد شد. يا به‌عبارت‌ديگر با پنهان كاري نمي‌توانيد راه حلي براي شرايط خود پيدا كنيد. به همين خاطر اگر شما نيز درگير اين مشكل شده‌ايد بهتر است به‌جاي سكوت كردن به دنبال راهكاري براي حل مشكل باشيد. براي آشنايي با راه هاي حل اختلاف با پدر و مادر كليك كنيد.

دلايل كتك زدن مادر

فرزندسالاري

فرزندسالاري از آن دسته موضوعاتي است كه اين روزها در بيشتر خانواده‌ها ديده مي‌شود. در سال‌هاي اخير تقريباً تمامي خانواده‌ها به سمت تك‌فرزندي و همين‌طور توجه بيش از حد به فرزندشان گرايش پيدا كرده‌اند. وقتي شما هميشه به حرف‌هاي فرزندتان گوش مي‌كنيد و سعي مي‌كنيد همه چيز را براي او فراهم كنيد طبيعتاً فرزندتان بعضي از اصول زندگي را ياد نمي‌گيرد. شما ناخواسته با رفتارهاي خود اين باور را در كودك ايجاد مي‌كنيد كه او رئيس خانه است. و دليلي ندارد براي رسيدن به خواسته‌هايش صبر كند. يا ملاحظه ديگران را داشته باشد. روان‌شناسان معتقدند كودكاني كه با اين طرز فكر بزرگ مي‌شوند در آينده با احتمال بيشتري نسبت به پدر و مادر خود با خشونت رفتار مي‌كنند.

يادگيري‌هاي كودكي

عصبانيت و پرخاشگري از آن دسته رفتارهايي است كه همه ما تجربه مي‌كنيم. بااين‌حال بسيار مهم است كه هر يك از ما از سنين كودكي راه‌هاي كنترل اين احساس را ياد بگيريم. اما متأسفانه بعضي از پدر و مادرها با رفتارهاي اشتباه اين مسئله را به فرزندشان آموزش نمي‌دهند. آن‌ها هر موقع كه فرزندشان عصباني مي‌شود در مقابل او كوتاه مي‌آيند. و هرچه را كه مي‌خواهد برايش فراهم مي‌كنند. اين شرايط به‌تدريج باعث مي‌شود كه فرزند شما ياد بگيرد در زمان عصبانيت اجازه دارد به ديگران پرخاش كند. و با قشقرق راه‌انداختن حرف خودش را به كرسي بنشاند.

خشم فروخورده نسبت به مادر

يكي از دلايل كتك زدن مادر خشمي است كه فرزندان نسبت به مادرشان احساس مي‌كنند. گاهي ممكن است به هر دليلي رابطه يك فرزند با مادرش خوب نباشد. بي‌توجهي و غفلت از كودك، خيانت و به‌هم‌زدن كانون خانواده، بيماري‌هاي روحي يا اعتياد والدين از جمله دلايلي است كه مي‌تواند باعث ناراحتي فرزند از دست مادرش بشود. در چنين شرايطي احتمال اينكه ناگهان اين خشم سر باز كند و دعوايي ميان فرزندان با مادرشان اتفاق بيفتد وجود دارد. براي آشنايي با دلايل راضي نبودن فرزند از پدر و مادر كليك كنيد.

بيماري‌هاي روحي

بعضي از بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي، ناتواني در كنترل تكانه، اختلال خشم انفجاري يا اعتياد احتمال پرخاشگري نسبت به والدين را بيشتر مي‌كنند. در چنين شرايطي بهترين راهكار اين است كه براي درمان مشكل اصلي اقدامي انجام بشود.

مشاهده رفتار مشابه

اولين جايي كه كودك درباره چگونه زندگي‌كردن چيزهايي را ياد مي‌گيرد خانواده است. در حقيقت بسياري از رفتارهاي ما در بزرگسالي همان چيزي است كه در كودكي از پدر و مادر خود ياد گرفته‌ايم. به همين خاطر يكي از دلايل كتك زدن مادر مي‌تواند اين باشد كه خود فرد احترامي براي پدر و مادرش قائل نبوده است. چنين رفتاري اين پيام را براي فرزند شما خواهد داشت كه مادر احترام چنداني ندارد. و در نتيجه آن‌ها نيز با والدين خود بدرفتاري مي‌كنند.

براي آشنايي با راه هاي رفع اختلافات خانوادگي كليك كنيد.

راهكارهايي براي جبران كتك زدن مادر

همان‌طور كه گفتيم كتك زدن مادر مشكلي است كه در بعضي از خانواده‌ها پيش مي‌آيد. صرف‌نظر از اينكه اين موضوع چه دليلي داشته، نمي‌توانيم پيامدهاي منفي آن را ناديده بگيريم. احساس عذاب وجدان، ازبين‌رفتن حرمت‌ها در خانواده و همين‌طور يادگيري اعضاي كوچك‌تر از جمله پيامدهايي است كه اين كار به همراه خواهد داشت. به همين خاطر شما مي‌بايست راهي براي برطرف‌كردن اين مشكل پيدا كنيد. از جمله راهكارهايي كه مي‌توانيم در چنين شرايطي از آن‌ها كمك بگيريم به شرح زير است.

عذرخواهي كنيد

اينكه چه اتفاقي بين شما و مادرتان افتاده كه باعث شد او را كتك بزنيد تنها يك جنبه از مشكل است. بخش مهم‌تر اين است كه از به‌وجودآمدن پيامدهاي منفي بيشتر جلوگيري كنيد. و براي اين كار شما مي‌بايست در اولين قدم به اختلاف‌تان پايان بدهيد. براي اين كار بهتر است در يك فرصت مناسب از مادرتان عذرخواهي كنيد. حتي اگر فكر مي‌كنيد كه در دعواي پيش‌آمده حق با شما بوده باز هم بهتر است خودتان براي آشتي پيشقدم شويد.

دلايل را پيدا كنيد

زماني را با خودتان خلوت كنيد. اتفاقي كه افتاده را مرور كنيد؛ و به اين سؤال جواب دهيد كه چه چيزي باعث بروز اين مشكل شد؟ اين نكته را به‌خاطر داشته باشيد كه تا وقتي دليل را پيدا نكرده باشيد و براي آن فكري نكنيد احتمال تكرار شدن اين مسئله وجود دارد.

با مادرتان صحبت كنيد

وقتي دليل مشكل را پيدا كرديد بايد راهي براي برطرف‌كردن آن پيدا كنيد. يكي از راهكارها اين است كه با مادرتان صحبت كنيد. سعي كنيد دليل و مشكل اصلي و همين‌طور احساسي كه از آن داريد را براي مادرتان توضيح بدهيد و صحبت‌هاي او را نيز بشنويد. سپس با كمك يكديگر راه كاري براي تغيير شرايط پيدا كنيد.

براي آشنايي با ساير روش هاي آشتي با پدر و مادر كليك كنيد.

كتك زدن مادر و اهميت مشاوره

كتك زدن مادر يكي از بدترين اتفاقاتي است كه مي‌تواند در يك خانواده بيفتد. همان‌طور كه گفتيم اين موضوع پيامدهاي منفي بسياري خواهد داشت. براي مثال ممكن است فشار رواني بسياري را براي اين كارتان تحمل كنيد. يا ممكن است اين اتفاق باعث شود كه خانواده شما به‌طوركلي از هم بپاشد. در چنين شرايطي كمك‌گرفتن از يك مشاور خانواده مي‌تواند بسيار مفيد باشد.

مشاورين به شما كمك مي‌كنند كه ريشه و دليل اصلي اين مشكل را پيدا كنيد و سپس به كمك خودتان راه حلي براي آن ارائه مي‌كنند. به‌علاوه مشاورين با استفاده از تخصص و تجربه‌اي كه دارند مي‌توانند به خانواده شما كمك كنند كه از بعضي از آسيب‌ها مثل تكرار شدن اين اتفاق جلوگيري كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

فرزندم بارها مرا كتك زده است. در چنين شرايطي بايد چه‌كار كنم؟

اينكه اين اتفاق چندين بار تكرار شده نشان مي‌دهد كه شما كاري براي پيداكردن و ازبين‌بردن دليل اين اتفاق نكرده‌ايد. پس بهتر است در اولين قدم سعي كنيد علت را پيدا كرده و راهي براي كنترل آن پيدا كنيد. اگر احساس مي‌كنيد به‌تنهايي از پس اين كار برنمي‌آييد بهتر است از يك مشاور خانواده كمك بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كتك زدن مادر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كتك زدن مادر،
موضوع:
[ ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۵۴:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص دوپامين يك نوع مكمل دارويي است كه براي افزايش سطع فعاليت مغز و انرژي در بدن مورد استفاده قرار مي‌گيرد. كمبود دوپامين در بدن باعث بروز بيماري‌هايي نظير پاركينسون، اسكيزوفرني و اعتياد خواهد شد. اما امروزه داروهايي زيادي هستند كه اين قابليت را به مغز مي‌دهند تا به مقدار قابل توجهي از دوپامين دسترسي داشته باشد. بنابراين در زمينه پزشكي و دارويي از داروهاي حاوي LDOPA براي درمان كمبود دوپامين بدن استفاده مي‌شود. پزشكان متخصص براي پيشگيري از افسردگي و درمان آن، وهمينطوراختلالات فصلي؛ قرص هاي دوپامين را براي بيماران تجويز مي‌كنند. جهت دريافت خدمات مشاوره افسردگي كليك كنيد.

منبع: قرص دوپامين

قرص دوپامين

پايين بودن سطح دوپامين در بدن مي‌تواند منجر به كاهش احساس لذت، خوشحالي، اشتياق و حتي باعث بروز افسردگي شود. بدن ما نيازمند مواد معدني و ويتامين‌هايي براي توليد مقدار مورد نياز دوپامين مي‌باشد. زماني كه ميزان اين ويتامين‌ها و مواد معدني در بدن كم باشد، دوپامين در بدن توليد نخواهد شد. در چنين مواقعي است كه با مراجعه به پزشك و با انجام آزمايشات لازم مي‌توانيد از مكمل‌هاي مورد نياز استفاده كنيد. براي جلوگيري از تداخلات دارويي قرص دوپامين با ساير قرص ها، نام تمامي داروهايي كه مصرف ميكنيد را به پزشك خود اطلاع دهيد تا از بروز هرگونه عوارض منفي جلوگيري شود.

براي آشنايي با علائم افسردگي كليك كنيد.

دوپامين چيست؟

دوپامين نوعي پيام رسان عصبي در بدن است كه در شرايط خاصي توليد مي شود. زماني‌كه كاري لذت بخش را انجام مي دهيم، بدن مقدار زيادي دوپامين ترشح مي‌كند. در اين زمان است كه خواهان بيشتر اين احساس خوب هستيم، به همين دليل است كه مواد مخدر اعتياد آور هستند؛ زيرا موجب افزايش بيش از اندازه دوپامين در مغز مي‌شوند.

دوپامين نقش زيادي در ميزان هوشياري، احساسات، لذت، خلاقيت، تفكرات، تمركز و … دارد. اين ماده بر روي فرآيندهاي مغز تاثير مي‌گذارد و مي‌توان گفت بخشي از افسار واكنش‌هاي عصبي و عاطفي ما را در دست دارد. وقتي كه دوپامين در بدن ترشح مي شود احساس رضايت، سرخوشي و لذت را تجربه مي‌كنيد. بنابراين اگر مدت زيادي احساس خستگي، نارضايتي، عدم تمركز كافي و … داريد، به احتمال زياد بدن شما نياز به دوپامين دارد.

قرص هاي دوپامين در سازمان سلامت، در دسته داروهاي ضروري و پر مصرف قرار دارند زيرا مي‌تواند مشكلات مختلفي را چه در نوزادان و كودكان و چه در بزرگسالان درمان كند. كمبود دوپامين به شخصه قابل تشخيص نيست و براي تشخيص و تجويز آن بايد حتما به پزشك متخصص مراجعه شود.

چه زماني نياز به مصرف قرص دوپامين داريم؟

دوپامين بر بسياري از پروسه‌هاي بدن ما نقش دارد. زماني كه مشكلاتي از جمله افسردگي، مشكلات مربوط به حافظه و سخت به ياد آوردن، مشكلات مربوط به انگيزه، سندروم پاي بي قرار، لرزش بدن، كاهش ميل جنسي، نداشتن احساس رضايت و لذت، علائم بيش فعالي، علائم اسكيزوفرني، شنيدن و يا باور كردن چيزهايي كه وجود ندارد، علائم جنون، درد عضلاني و سفتي عضلات، اسپاسم، يبوست، كاهش يا افزايش وزن، رفلاكس معده، كمبود انرژي، توهم، خودزني، احساس گناه، اعتماد به نفس به شدت پايين، افكار مربوط به خودكشي و…. را احساس و يا تجربه مي‌كنيد با مراجعه به روانپزشك و در صورت لزوم از قرص هاي دوپامين استفاده كنيد. براي آشنايي با ساير روش هاي درمان افسردگي كليك كنيد.

 

بهترين قرص بالا بردن دوپامين

لازم به ذكر است كه با ديدن علائم كمبود دوپامين به هيچ عنوان سرخود قرص و دارو مصرف نكنيد. چرا كه قرص هاي دوپامين عوارضي دارند كه فقط بايد با نظر روانپزشك تجويز شود. بدن ما، براي توليد دوپامين نيازمند به انواع ويتامين‌ها مخصوصاB6، مواد معدني از جمله آهن، نياسين، فولات است. قرص هاي دوپامين، سرشار از اين مواد معدني و ويتامين‌ها مي‌باشند. موكونا، روغن ماهي، روپينيرول، روتيگوتين، آپومورفين، پروبيوتيك، كارواكرول، ال تيانين، ويتامين دي، ويتامين سي، تيروزين، كابرگولين، منيزيم، كوركومين و جينكو بيلوبا، پراميپكسول از بهترين مكمل هاي افزايش دوپامين مي‌باشند.

براي آشنايي با راه هاي افزايش دوپامين كليك كنيد.

 

عوارض جانبي مصرف قرص دوپامين

مصرف تمامي داروهاي شيميايي يا گياهي يك سري عوارض جانبي را به دنبال دارد. شايد بسياري از مصرف كنندگان قرص هاي دوپامين هيچ گونه عارضه‌اي نداشته باشند. بسياري از اين عوارض هم بعد از گذشت مدتي از بين خواهند رفت. اين موضوع تماما به بدن فرد بستگي دارد و براي هر شخصي متفاوت عمل مي‌كند. از جمله عوارض شايع مصرف قرص هاي دوپامين به شرح زير هستند.

ضربان قلب نا منظم، سختي در تنفس، درد قفسه سينه، تهوع و استفراغ، سردرد، فشار خون نامنظم، ازوتمي، گشاد شدن مردمك، اضطراب، آريتمي بطني، تاكي آريتمي

براي آشنايي با روش هاي درمان افسردگي بدون دارو كليك كنيد.

موارد احتياط و منع استفاده از قرص دوپامين

1_ به اتمام رسيدن تاريخ انقضاي قرص

2_داشتن حساسيت نسبت به اين دارو يا ساير داروها

3_ زمان بارداري يا زماني كه قصد باردار شدن داريد، شيردهي

4_ مشكلات قلبي_عروقي، انسداد عروقي

5_ تومور غده فوق كليه ( فئوكروموسيتوم)

7_ نشست ترشحات به خارج رگ، كاهش حجم خون

8_ مصرف اخير استفاده از داروهاي مهار كننده مونوآمين اكسيد

اگر شرايط يا بيماري هاي ذكر شده را داريد، حتما قبل از تجويز قرص دوپامين اين موارد را به پزشك خود اطلاع دهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

استفاده زياد از قرص هاي دوپامين و بالا بودن ميزان دوپامين بدن چه عوارضي دارد؟

سطح دوپامين بالا جنبه هاي منفي از جمله كم خوابي و اختلال در خواب، نداشتن كنترل، تهاجمي شدن، روان گسيختگي و … را به دنبال دارد. بهتر است تعادل در مصرف قرص حفظ شود، مقدار متعادل اين ماده ضرر جدي براي فرد ندارد. اما افزايش بيش از حد اين ماده باعث بروز مشكلات سلامت روان خواهد شد.

آيا مي شود دوپامين را به طور طبيعي افزايش داد؟

درحال حاضر مطالعاتي درمورد تاثير غذاها بر روي انتقال دهنده هاي عصبي مانند دوپامين انجم شده اما نياز به تحقيق بيشتري است. توصيه محققين براي افزايش طبيعي اين ماده در بدن رژيم غذايي غني شده با منيزيم و تيروزين است. غذاهاي توصيه شده براي افزايش دوپامين: مرغ، بادام، سيب، آووكادو، چغندر، موز، شكلات، چاي سبز، لوبيا، پرتقال، هندوانه، گوجه فرنگي، زردچوبه، جوانه گندم و…. مي باشند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص دوپامين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص دوپامين،
موضوع:
[ ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۵۵:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علت عصبانيت بي دليل مردان و زنان چيست؟ خيلي اوقات ديده شده كه يك خانم يا آقا ناگهان و بي‌دليل يا بر سر مسائل بسيار بي‌اهميت عصباني مي‌شود؛ و برخورد بدي با اطرافيان مي‌كند. باتوجه‌به پيامدهاي زود عصباني شدن، احتمالا به دنبال راهي براي تغيير شرايط هستيد. طبيعتاً نخستين قدم اين است كه علت عصبانيت را كشف كنيد. وقتي متوجه دليل اين موضوع بشويد بهتر مي‌توانيد آن را كنترل كنيد. به همين خاطر در ادامه راجع به علت عصبانيت بي دليل مردان و زنان و همين‌طور راهكارهايي براي آن صحبت خواهيم كرد. اين نكته را نيز به خاطر داشته باشيد كه يكي از بهترين راهكارها براي تغيير شرايط اين است كه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. براي دريافت خدمات مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: عصبانيت بي دليل مردان و زنان

عصبانيت و پرخاشگري

گاهي اوقات عصبانيت و پرخاشگري را به جاي هم به كار مي‌بريم. درحالي‌كه اين دو، تا حدودي با هم فرق دارند. عصبانيت آن‌طور كه روان‌شناسان مي‌گويند يك هيجان ثانويه است. به اين معني كه شما با يك احساس مثل سرخوردگي، شرم يا خجالت مواجه مي‌شويد و بعد اين موضوع باعث عصبانيت شما مي‌شود. حال اگر شما اين عصبانيت خود را به شكلي كه باعث آسيب‌ديدن خود، ديگران يا هر چيز ديگري بشود بروز بدهيد مي‌توان گفت كه دست به پرخاشگري زده‌ايد.

باتوجه‌به آنچه گفتيم مي‌توان نتيجه گرفت كه عصبانيت يك احساس طبيعي است؛ و در درون همه ما وجود دارد. اما درست مانند هر احساس و ويژگي ديگري بعضي از ما به دلايل مختلف در برابر اين موضوع حساس‌تر هستيم. خبر خوب اينكه شما مي‌توانيد عصبانيت و پرخاشگري خود را كنترل كنيد.

علت عصبانيت بي دليل

دلايل فيزيولوژيك

تغييرات هورموني مي‌تواند يكي از دلايل عصبانيت باشد. براي مثال تحقيقات نشان مي‌دهد اگر ماده شيميايي به نام گابا در مغز كم شود مي‌تواند باعث عصبانيت فرد بشود. اين موضوع به‌خصوص مردان را تحت‌تأثير قرار مي‌دهد. گابا يك ماده شيميايي در مغز است كه وظيفه ايجاد آرامش را برعهده دارد. وقتي اين ماده كم مي‌شود فرد آرامش خود را از دست داده و خيلي سريع از كوره درمي‌رود.

تغييرات هورموني در طول دوره‌هاي عادت ماهيانه در خانم‌ها يكي ديگر از دلايل فيزيولوژيك براي عصبانيت است. در اين زمان خانم‌ها تحريك‌پذيرتر از حالت عادي مي‌شوند. به همين خاطر ممكن است بر سر مسائل ساده نيز عصباني بشوند.

عصبانيت بي دليل به خاطر افكار غلط

همه ما وقتي با يك حرف يا شرايط خاص روبه‌رو مي‌شويم آن را در ذهنمان بررسي مي‌كنيم. اما نكته اينجاست كه همه ما شرايط را يكسان بررسي نمي‌كنيم. ممكن است حرفي كه هيچ تأثيري در دوست‌تان نداشته براي شما به اين معني باشد كه كسي دارد به شما توهين مي‌كند. به همين خاطر يكي از دلايل عصبانيت پردازش‌هايي است كه ما در ذهن‌مان راجع به مسائل مختلف انجام مي‌دهيم. وقتي راجع به يك اتفاق قضاوت خوبي نداشته باشيد، طبيعتاً از آن عصباني خواهيد شد.

فشار رواني

استرس مي‌تواند يكي از دلايل تحريك‌پذيري و عصبانيت باشد. وقتي راجع به يك موضوع دچار استرس هستيد، قسمت بيشتر انرژي ذهني‌تان درگير آن خواهد شد؛ و توانايي كمتري براي رسيدگي به ساير موضوعات داريد. همين موضوع باعث مي‌شود كه مسائل بسيار ساده نيز باعث خشم شما بشوند.

رابطه عصبانيت بي دليل و يادگيري اجتماعي

يادگيري را هم مي‌توان علت عصبانيت بي‌دليل مردان و زنان دانست. وقتي يك نفر از كودكي اين را ياد بگيرد كه با قشقرق راه‌انداختن و دعوا مي‌تواند به خواسته‌هايش برسد، در بزرگسالي نيز همين روش را ادامه مي‌دهد. اين افراد به‌خصوص زماني كه ديگران با آن‌ها مخالفت مي‌كنند عصباني مي‌شوند. در چنين شرايطي بهتر است به رفتارهاي فرد هيچ واكنشي نشان ندهيد.

توقعات برآورده نشده

همه ما در رابطه‌هايمان از ديگران توقعاتي داريم. در حقيقت رابطه‌ها بر اساس وظايف و انتظارات متقابل شكل مي‌گيرند. حال اگر طرف مقابل ما به وظايفش عمل نكند اين مي‌تواند يكي از دلايل عصبانيت باشد. در چنين شرايطي از دست طرف مقابل عصباني هستيم. به همين خاطر ممكن است حتي بر سر مسائل ساده نيز با او دچار اختلاف بشويم.

عصبانيت بي دليل و نداشتن مهارت‌هاي كافي

وقتي يك نفر توانايي كافي براي صحبت‌كردن، حل مسئله و مديريت بحران نداشته باشد بيشتر دچار عصبانيت مي‌شود. در حقيقت اين افراد به دليل احساساتي كه درون خودشان مي‌ريزند و همين‌طور مشكلاتي كه از حل كردن آنها ناتوانند تحريك‌پذير مي‌شوند. و اين مي‌تواند باعث عصباني شدن ناگهاني آنها بشود. براي آشنايي با انواع مهارت هاي زندگي كليك كنيد.

بيماري‌هاي روحي

تحقيقات نشان مي‌دهد مشكلاتي مانند افسردگي و اضطراب به‌خصوص در آقايان باعث عصبانيت و پرخاشگري مي‌شوند. بسياري از مواقع افسردگي با كم‌شدن ماده شيميايي به نام سروتونين همراه است. اين ماده تأثير بسياري در پرخاشگري يا كنترل هيجاني دارد. علاوه بر اين همان‌طور كه راجع به استرس نيز گفتيم اين بيماري‌ها باعث مي‌شود كه ظرفيت رواني فرد براي تحمل و كنترل شرايط كم بشود؛ در نتيجه آنها خيلي زود و ناگهاني عصباني مي‌شوند. به همين خاطر اگر نشانه‌هاي ديگري از بيماري‌هاي روحي را نيز در خود يا هر يك از اطرافيان مي‌بينيد بهتر است راجع به اين موضوع با يك مشاور متخصص صحبت كنيد.

نبود حمايت عاطفي در خانواده

اين دليل به‌خصوص خانم‌ها را درگير عصبانيت هاي بي دليل مي‌كند. همه انسان‌ها و به‌خصوص دخترخانم‌ها نياز دارند كه در سنين كودكي مورد حمايت و محبت قرار بگيرند. بااين‌حال در بعضي از خانواده‌ها اين شرايط وجود ندارد. بعضي از پدر و مادرها به هر دليلي به فرزندان خود بي‌توجه هستند؛ يا حتي ممكن است با آن‌ها با خشونت رفتار كنند. اين شرايط باعث مي‌شود كه كودك احساس امنيت و آرامشي كه بايد را دريافت نكند. به همين خاطر آن‌ها در بزرگسالي نيز به‌خاطر كمبودهايي كه دارند يا به دليل الگوي رفتاري كه ياد گرفته‌اند با عصبانيت با ديگران و به‌خصوص با همسر برخورد مي‌كنند.

عصبانيت بي دليل و نقش پدر يا مادر

ممكن است پدر يا مادر شما رابطه خوبي با هم نداشته باشند. يا حتي ممكن است به‌طوركلي نسبت به جنس مخالف احساس خوبي نداشته باشد. باتوجه‌به اينكه كودكان معمولاً رفتارهاي والد همجنس خودشان را تقليد مي‌كنند در بسياري از مواقع آن‌ها نيز ياد مي‌گيرند كه احساس خوبي به جنس مخالف نداشته باشند. اين موضوع مي‌تواند رابطه فرد با همسرش را تحت‌تأثير قرار بدهد؛ و در نتيجه فرد با عصبانيت با همسر خود رفتار بكند.

نابرابري‌هاي اجتماعي

وقتي در يك فرهنگ اين اعتقاد وجود داشته باشد كه زنان با مردان مساوي نيستند. يا جامعه براي مردان حقوق بيشتري را در نظر بگيرد اين موضوع باعث احساس سرخوردگي و ناراحتي در زنان مي‌شود. و همين مسئله مي‌تواند دليلي براي پرخاشگري آن‌ها باشد.

ارزش‌هاي زندگي

اينكه شما چه ارزش‌هايي براي زندگي‌تان داشته باشيد روي ميزان عصبانيت شما تأثير مي‌گذارد. براي مثال تحقيقات نشان داده كساني كه به معنويت و مسائل اخلاقي پايبندي بيشتري دارند سلامت روان بالاتري نيز خواهند داشت. يكي از مصداق‌هاي اين مسئله ارتباط با جنس مخالف براي خانم‌ها است. كساني كه به روابط آزادتر اعتقاد دارند معمولاً شكست‌ها و مشكلات عاطفي بيشتري را نيز تحمل مي‌كنند. همين موضوع باعث خشم فروخورده در آن‌ها مي‌شود؛ و ممكن است يك روز اين عصبانيت خودش را با رفتارهاي پرخاشگرانه نشان بدهد.

برخورد با عصبانيت هاي بي دليل ديگران

مهم‌ترين نكته در برخورد با كسي كه عصباني شده اين است كه شرايط را آرام كنيد. در چنين مواقعي بسيار مهم است كه شما نيز شروع به پرخاشگري و مقابله به مثل نكنيد. به‌جاي آن سعي كنيد به فرد زمان بدهيد تا كمي آرام‌تر شود. يا به او نشان بدهيد كه احساساتش را درك مي‌كنيد. سپس هنگامي كه آرام‌تر شد با او صحبت كنيد. و سعي كنيد دلايل عصبانيت را برطرف كنيد.

مديريت عصبانيت هاي بي دليل

شايد شما هم از آن دسته افرادي باشيد كه بيش از حد عصباني مي‌شوند. خبر خوب اين است كه شما مي‌توانيد عصبانيت را كنترل كنيد. براي اين كار نياز به راهكارهايي داريد كه در ادامه راجع به آنها صحبت خواهيم كرد.

تمرين‌هاي آرام‌سازي

سعي كنيد در طول روز زماني را به تمرينات آرام‌سازي مثل ريلكسيشن اختصاص بدهيد. يا هنگامي كه احساس مي‌كنيد عصباني شده‌ايد نفس عميق بكشيد. اين كار به شما كمك مي‌كند تا از نظر جسمي به شرايط آرامش برگرديد و بهتر بتوانيد شرايط را مديريت كنيد.

نشانه‌ها را شناسايي كنيد

مدتي رفتارتان را بررسي كنيد و ببينيد كه درست قبل از پرخاشگري چه نشانه‌هايي را تجربه مي‌كنيد. وقتي متوجه اين نشانه‌ها شديد بهتر مي‌توانيد رفتارتان را كنترل كنيد. براي مثال زماني كه اين نشانه‌ها را در خودتان احساس مي‌كنيد سعي كنيد با رفتارهايي مثل ترك كردن محيط و يا تنفس عميق خودتان را آرام كنيد.

بررسي افكار

همان‌طور كه گفتيم يكي از دلايل عصبانيت افكار اشتباه هستند. پس يكي از كارهايي كه مي‌توانيد انجام بدهيد اين است كه افكار خود را شناسايي و آ‌‌ن‌ها را يادداشت كنيد. سپس سعي كنيد آنها را از نظر منطقي بودن بررسي كنيد. اگر فكر مي‌كنيد كه افكارتان خيلي هم منطقي نيستند و مي‌توانيد شكل ديگري از فكركردن را جايگزين آن كنيد بهتر است اين كار را انجام بدهيد.

عصبانيت بي دليل و اهميت مشاوره

عصبانيت مي‌تواند مشكلات بسياري را براي شما به همراه داشته باشد. اين هيجان علاوه بر مشكلات جسماني، اختلافاتي را نيز در روابط شما به وجود مي‌آورد. به همين خاطر بسيار مهم است كه آن را برطرف كنيد. اما بيشتر مواقع عصبانيت و پرخاشگري آن‌قدر ناگهاني شروع مي‌شود كه شما فرصتي براي كنترل آن پيدا نمي‌كنيد. يا ممكن است حتي با دانستن دليل نتوانيد جلوي خودتان را بگيريد. در چنين شرايطي بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين باتوجه‌به تخصص و تجربه‌اي كه دارند مهارت‌هاي لازم براي مديريت هيجانات را به شما آموزش مي‌دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه آموختن مهارت حل مسئله موثر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

همسرم بر سر موضوعات ساده عصباني مي‌شود و با من و فرزندانمان بدرفتاري مي‌كند. چطور بايد اين شرايط را تغيير بدهم؟

بهتر است با همسرتان صحبت كنيد و به كمك هم دليل عصبانيت‌هاي او را پيدا كنيد. احتمالاً مشكلاتي مانند بيماري‌هاي روحي يا فشارهاي رواني باعث عصبانيت او مي‌شود. پس از پيداكردن دليل سعي كنيد راهي براي تغيير شرايط پيدا كنيد. شما مي‌توانيد براي اين كار از يك مشاور كمك بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: عصبانيت بي دليل مردان و زنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۴۱:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پيدا كردن آدرس خانه سالمندان در كرمان براي بسياري از افراد دشوار است، چرا كه مستقر كردن پدر، مادر يا يا عزيزي در اين مكان‌ها به خودي خود كار دشواري است، بنابراين پيدا كردن مكاني با شرايط مناسب بسيار خيلي از ما اهميت دارد. سنين سالمندي به دليل همراه بودن با برخي بيماري‌هاي جسمي و روحي، از دوره‌هاي حساس و در عين حال سختي مي‌باشد. به همين دلايل گاه نگهداري از سالمند براي اطرافيان كار آساني نيست. اگر با تمامي چالش‌ها و قضاوت‌هايي كه در موردتان صورت گرفته؛ تصميم گرفته‌ايد از پدر و يا مادرتان در خانه سالمندان در كرمان مراقبت كنيد؛ بهتر است علاوه بر موقعيت مكاني به ديگر فاكتورها همچون امكانات مركز، نحوه برخورد پرسنل، برنامه‌هاي روزانه و … نيز توجه داشته باشيد.

منبع: خانه سالمندان كرمان

معرفي خانه سالمندان كرمان

گاهي شرايط جسمي و روحي سالمند، به گونه‌اي است كه نگهداري از او در منزل براي فرزندان سخت مي‌باشد؛ به همين دليل تصميم مي‌گيرند آن‌ها را به خانه سالمندان بسپارند. در مراكز نگهداري از سالمندان خدمات ويژه 24 ساعته توسط افراد مختصص به سالخوردگان ارائه مي‌شود كه بتوانند سلامت جسمي و روحي خود را به دست آورند و به زندگي‌شان ادامه دهند.

در واقع هدف از تاسيس خانه‌هاي سالمندان نيز افزايش كيفيت زندگي انسان‌هاي سالمند است تا بتوانند با افزايش سطح سلامتي خود زندگي بهتري داشته باشند.

خانه سالمندان از زيرمجموعه هاي سازمان بهزيستي است كه امكانات لازم را براي زندگي افراد سالخورده در بهترين شرايط فراهم مي‌آورند. براي آشنايي بيشتر با نيازهاي سالخوردگان حتما مقاله روانشناسي سالمندان را بخوانيد.

دوره سالمندي و اهميت مراقبت در آن

در سنين سالمندي توانمندي افراد كاهش پيدا مي‌كند و ممكن است آن‌ها به بسياري از بيماري‌هاي جسمي و رواني نيز مبتلا شوند. همين موضوع علت اصلي نياز آن‌ها به مراقبت و نگهداري بيشتر است.

گاهي سالمندان به دليل كهولت سن و زوال عقل، دچار بيماري آلزايمز نيز مي‌شوند و همين موضوع نگهداري آن‌ها را براي فرزندان سخت‌تر مي‌كند.

يكي از موضوعات مهمي كه در سنين سالمندي بايد به آن توجه بيشتري شود؛ برقراري ارتباط عاطفي با سالمند مي‌باشد كه مانع از بروز افسردگي در او مي‌گردد. بنابراين بسيار مهم است كه سالمند در محيطي زندگي كند كه از آن رضايت دارد. براي آشنايي با بايدها و نبايدهاي مراقبت از سالمندان كليك كنيد.

آدرس خانه سالمندان كرمان

در جدول زير آدرس خانه سالمندان شهر كرمان را آورده‌ايم:

سراي سالمندان كرمان، جاده كوهپايه، بعد از خيابان سعيدي
خانه سالمندان بهارستان كرمان، بزرگراه هفت باغ

انواع خدمات در خانه سالمندان كرمان

در اغلب مراكز و خانه‌هاي سالمندان در سراسر كشور امكانات رفاهي لازم جهت زندگي كردن سالمندان فراهم است. پرستاران و پزشكان متخصص در اين مراكز آماده كمك و رسيدگي به سالمندان مي‌باشند. در ادامه به برخي از خدمات مهمي كه در خانه سالمندان ارائه مي‌شود؛ اشاره كرده‌‍‌ايم. براي آشنايي با معايب و مزاياي خانه سالمندان كليك كنيد.

  • ايجاد امكان اقامت دائم و موقت براي سالمند
  • رسيدگي به تغذيه صحيح و مناسب متناسب با سطح سلامت فرد
  • ارائه خدمات پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات توان‌بخشي و فيزيوتراپي
  • ارائه خدمات تفريحي
  • كار درماني و گفتاردرماني
  • و ….

مزاياي خانه سالمندان

در خانه سالمندان پرسنل و كادر آموزش ديده و متخصص مشغول به فعاليت هستند كه ضمن رسيدگي به فعاليت‌هاي روزانه سالمند، از نظر پزشكي نيز او را زير نظر دارند.

رسيدگي‌هاي پزشكي و مراقبت‌هاي روزانه از سالمند مانع از بروز بيماري جديد در او مي‌شود و همينطور سبب بهبودي سريع او نيز خواهد شد.

از سويي ديگر افراد با اقامت در خانه سالمندان، با هم سن و سالان خود ارتباط برقرار مي‌كنند و اين گونه مي‌توانند تعاملات اجتماعي خود را با ديگران حفظ نمايند. براي آشنايي با رسيدگي هاي لازم در دوران سالمندي كليك كنيد.

معايب خانه سالمندان

افراد مسن با قرار گرفتن در خانه سالمندان، به دليل كاهش استقلال و همينطور داشتن مشكلات جسمي و روحي، دچار افسردگي مي‌شوند.

افراد با افزايش سن تمايل دارند باقي عمر خود را در كنار فرزندان و خانواده‌شان باشند و زندگي عادي و يكنواخت خانه سالمندان روحيه آن‌ها را تصعيف مي‌كند.

بنابراين حتي اگر تصميم داريد پدر و يا مادر خود را به خانه سالمندان ببريد، حتما در زمان‌هاي مناسب به ديدارشان برويد؛ چراكه دوري از فرزندان مي‌تواند شرايط سالمندان را بدتر كند. در صورتي كه آن‌ها احساس كنند از سوي فرزندان طرد شده‌اند اميد خود را به زندگي از دست مي‌دهند. براي جلوگيري از افسردگي سالمندان كليك كنيد.

استانداردهاي لازم براي خانه سالمندان

خانه‌هاي سالمندان به چندين طريق اداره مي‌شوند؛ برخي از مراكز خصوصي هستند و نسبت به مراكز دولتي و خيريه‌ها، داراي امكانات رفاهي بالاتري مي‌باشند و به عبارتي استانداردهاي بيشتري در آن‌ها رعايت شده است. براي اطلاع از بهترين رفتار با سالمند كليك كنيد.

بايد اشاره كنيم كه استانداردهاي كلي خانه سالمندان در تبريز توسط اداره بهزيستي مشخص مي‌گردد و حتما همه مراكز بايد آن را رعايت كنند. از مهم‌ترين استانداردهاي لازم در آسايشگاه سالمندان موارد زير مي‌باشد:

  • برخورداري از كادر پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات روان‌درماني به سالمندان
  • برخورداري از برنامه‌هاي تفريحي در تمامي مراكز
  • داشتن محيطي تميز و مناسب جهت اقامت افراد سالخورده
  • داشتن آسانسور جهت جابجايي سالمندان
  • و …

سخن آخر

اغلب افراد با مستقر شدن در خانه سالمندان شرايط سختي را تجربه مي‌كنند و اين موضوع آن‌ها را آزار مي‌دهد. حتي اگر تصميم خود را گرفته‌ايد كه پدر و يا مادرتان را به خانه سالمندان ببريد، سعي كنيد براي اين كار او را راضي كنيد و حتما رفتن به اين مراكز را با رضايت او انجام دهيد.

به پدر و يا مادر خود بگوييد كه خانه سالمندان را براي بهبود وضعيت جسماني و روحي او انتخاب كرده‌ايد و حتي با رفتن او به خانه سالمندان بيش از گذشته در كنارش هستيد و پس از مدتي او را نزد خود باز مي‌گردانيد. اينگونه پدر و يا مادرتان متوجه مي‌شود كه دليل تصميم شما بي‌علاقگي به آن‌ها نيست؛ بلكه قصدتان اين است كه شرايط مصاعدي را برايشان فراهم كنيد.

بردن پدر و مادر به اجبار و يا با فريب به خانه سالمندان، باعث مي‌شود كه شما شرايط زندگي كردن را براي او سخت كنيد و او احساس كند كه فرزند ناسپاسي دارد. در صورتي كه در مورد نگهداري از والدين يا سالمندتان دچار سردرگمي هستيد، مي‌توانيد از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان كرمان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خانه سالمندان كرمان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خانه سالمندان كرمان،
موضوع:
[ ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۸:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

راه‌هاي ترك و جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان از معضل‌هاي بزرگي است كه مي‌تواند يك خانوداه را درگير كند كه ضمن خطرساز و آسيب‌زا بودن، بسيار غم‌انگيز نيز هست. نوجوانان به دلايل مختلفي از جمله احساس پوچي، پيدا كردن استقلال، تقليد و پيروي از والدين سيگاري، فشار همسالان و … به سمت سيگار كشيده مي‌شوند. در چنين شرايطي براي نجات فرزندتان از مهلكه سيگار، نگراني به تنهايي كافي نيست و شما بايد با استفاده از راهكاهاي موثر در اين زمينه، هوشمندانه عمل كنيد و فرزندتان را نجات دهيد. از آنجايي كه بر اساس آمار از هر ده نفر سيگاري، 9 نفر سيگار را قبل از سنين 18 سالگي تجربه كرده‌اند، خانواده‌ها نقش مهمي در ترك سيگار فرزند خود دارند. در ادامه به راه‌هاي ترك و جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان پرداخته‌ايم. براي آشنايي با روش هاي تربيت نوجوان كليك كنيد.

منبع: جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان

جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان با از بين بردن علت‌ها

همواره ايجاد مشكلات مختلف در سنين نوجواني را زماني مي‌توان به درستي برطرف كرد كه ريشه ايجاد آن مشخص باشد. نوجوانان به دلايل مختلفي به سمت سيگار كشيده مي‌شوند. معمولا افراد در اين سنين تحت فشار همسالان خود قرار دارند و بودن آن‌ها در جمع دوستي‌هاي ناسالم، سبب مي‌شود كه براي سيگار كشيدن وسوسه شوند. البته به دليل سن حساسي كه در آن قرار دارند نيز ممكن است در اثر سيگار كشيدن دچار احساس پوچ مردانگي شوند.

در برخي موارد نيز نوجوانان از والدين سيگاري خود پيروي مي‌كنند و تمايل دارند سيگار بكشند. در واقع زماني كه او مي‌بيند بزرگ‌تر خانواده بدون هيچ مشكلي سيگار مي‌كشد، مايل است براي اينكه سريع‌تر بزرگ شود و يا اداي بزرگ شدن را دربياورد، سيگار بكشد.

گاهي فشارهاي رواني زياد نوجوانان كه استرس بسياري را براي آن‌ها به دنبال دارد نيز مي‌تواند منجر به سيگاري شدن آن‌ها شود. براي آشنايي بيشتر با علائم و علل سيگار كشيدن نوجوان كليك كنيد.

عوارض عدم توجه به جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوانان

سيگار كشيدن داراي عوارض جسمي و روحي خطرناكي براي نوجوانان است. در ادامه سعي كرده‌ايم به چند عوارض مهم سيگار كشيدن در نوجوان اشاره كنيم:

  • افزايش فشار خون
  • افزايش ترشح آدرنالين از غدد فوق كليوي و افزايش ضربان قلب و مشكلات تنفسي
  • تاثير نامطلوب بر روي سلامتي به دليل داشتن ماده شيميايي مضر اعم از مونوكسيد كربن، آمونياك و سيانور و فرمالدهيد
  • مسائل ناباروري در دختران نوجوان
  • تاثيرات منفي بر روي پوست و مو
  • سرطان و ديگر بيماري‌هاي مرتبط با دهان، حلق و حنجره
  • تنگي نفس و در موارد شديد ايست قلبي
  • تغيير رنگ دندان‌ها
  • پيري زودرس
  • مشكلات روحي و رواني
  • ايجاد خلاء عاطفي و تصميم به خودكشي
  • و …

ترك سيگار كشيدن براي نوجوانان

ترك و جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان آسان نيست اما ممكن است. در صورتي كه علائم استفاده از سيگار را در فرزندتان مشاهده كرديد، حتما سعي كنيد از راه‌هاي ترك و جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان استفاده كنيد تا مجدد او را به زندگي‌سالم برگردانيد. براي آشنايي با روش هاي تخصصي ترك سيگار كليك كنيد.

صحبت با نوجوان براي ترك كردن سيگار

افراد در سنين نوجواني از شنيدن نصيحت بيزار هستند، بنابراين سعي نكنيد آن‌ها را نصيحت كنيد. ابتدا لازم است از آداب صحبت با نوجوانان مطلع باشيد تا در او احساس امنيت را ايجاد كنيد.

زماني را براي حرف زدن با فرزند نوجوان خود انتخاب كنيد . تنها از آسيب‌هاي سيگار كشيدن با او حرف بزنيد. به او بگويد حق انتخاب دارد اما انتخاب سيگار عواقب جبران ناپذيري را براي او خواهد داشت.

برخي از پدر و مادرها گمان مي‌كنند، در چنين شرايطي نبايد موضوع را به روي فرزند خود بياورند؛ چراكه باعث مي شود او ترسي از پنهان كردن اين موضوع نداشته باشد. اما اينكار بيش از هر چيزي نشان دهنده بي‌تفاوتي والدين است و اگر تمايل داريد موضوع را حل كنيد، لازم است بدون سرزنش و تمسخر و همراه با مهرباني با فرزند خود صحبت كنيد.

هدف گذاري براي ترك سيگار

اگر فرزند نوجوان شما، براي ترك كردن سيگار متقاعد شده است، تاريخ مشخصي را براي ترك در نظر بگيريد و در تمام اين مدت به او انگيزه بدهيد تا بتواند از مهلكه سيگار رها شود.

محدود كردن دايره دوستي نوجوان

اگر فرزندتان چندين دوست سيگاري دارد، حتما به او بگوييد كه دوست نداريد با آن‌ها در ارتباط باشد و بهتر است افراد سالمي را براي گذراندن وقت و معاشرت انتخاب كند.

پرداختن به ورزش مورد علاقه

معمولا ورزش كردن براي بسياري از نوجوانان هيجان انگيز است و به آن علاقه دارند. پس فرزندتان را تشويق به ورزش كنيد و همينطور از او بخواهيد كه به درس‌هايش توجه بيشتري داشته باشد.

مراقبه و مديتيشن براي ترك سيگار

مراقبه و مديتيشن مي‌تواند با كم كردن استرس و رسيدن به آرامش، جايگزين خوبي براي سيگار باشد و در ترك سيگار نيز موثر است.

صبوري

ترك سيگار نوجوانان يا يك هفته و يك ماه حل نمي‌شود، بنابراين در نظر داشته باشيد كه صبوري كردن در اين زمينه بسيار مهم است. توصيه مي‌شود با در نظر گرفتن نقاط مثبت فرزندتان اجازه دهيد او سيگار را ترك كند و در زندگي‌اش پيشرفت نمايد.

ارائه توصيحات از سوي والدين سيگاري

اگر خودتان سيگاري هستيد، سعي كنيد يا در محيط خانه سيگار نكشيد و يا سيگار را ترك كنيد. همينطور لازم است به فرزند خود از عواقب سيگار كشيدن بگوييد و برايش توصيح دهيد كه چقدر از اينكه سيگاري هستيد، پشيمانيد اما ترك كردن را امري دشوار مي‌دانيد.

تقويت رابطه با فرزند

اگر متوجه شده‌ايد فرزندتان سيگاري شده، به جاي فاصله گرفتن از او، بايد رابطه‌تان را تقويت كنيد تا راحت‌تر بتوانيد به او كمك كنيد. سعي كنيد بيش از هر چيزي نقاط قوت او را بيبند و به خاطر توانايي‌هايش او را تشويق كنيد تا رابطه شما در جهت مثبتي حركت كند.

در نظر داشته باشيد كه بي‌محلي كردن و يا تهديد فرزند نوجوان به عدم استعمال دخانيات، سبب مي‌شود كه او بيش از گذشته لجبازي كند و از بودن در محيط خانه فراري شود. سعي كنيد با عشق بي‌قيد و شرط او را نزديك خود نگه داريد و كمكش كنيد.

مراجعه به مشاوره متخصص براي ترك و جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان

در صورتي كه راهكارهاي گفته شده در ترك كردن سيگار فرزند نوجوانتان تاثيري نداشت، توصيه مي‌شود حتما از راهنمايي‌هاي يك مشاوره متخصص كمك بگيريد. سعي كنيد همراه فرزندتان در جلسات مشاوره شركت كنيد و حتي اگر فرزندتان تمايلي به شركت در اين جلسات ندارد، خودتان به تنهايي با يك مشاور صحبت كنيد و راهنمايي‌هاي لازم را از او بگيريد. براي دريافت خدمات مشاوره نوجوان كليك كنيد.

يادآوري هزنيه هاي سيگار كشيدن

به نوجوان خود يادآور شويد كه سيگار كشيدن مي‌تواند هزينه‌هاي زيادي براي او داشته باشد. هزينه‌هايي كه مي‌تواند صرف خريد لباس و وسابل مورد نياز خود كند را نبايد براي استعمال سيگار هزينه نمايد.

جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان

همواره پيشگيري بهتر از درمان است. رهايي از سيگار دردسرهاي بسياري دارد، بنابراين لازم است با استفاده از راهكارهايي كه در ادامه آورده‌ايم از سيگار كشيدن نوجوان خود جلوگيري كنيد.

1. يك الگوي خوب براي نوجوان‌تان باشيد

شروع هر رفتاري در نوجوانان مرتبط با بزرگ‌ترهاي آن‌ها است. والديني كه خود سيگاري هستند براي اينكه بتوانند فرزند خود را متقاعد به ترك سيگار كنند، ابتدا بايد از خود شروع كنند و استعمال سيگار را كنار بگذارند.

2. جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان با افزايش مهارت نه گفتن

از موضوعات مهمي كه مي‌تواند از سيگار كشيدن نوجوانان جلوگيري كند، يادگيري مهارت نه گفتن مي‌باشد. شما به عنوان والدين بايد به فرزندان خود آموزش دهيد كه نه گفتن از نشانه‌هاي بزرگ شدن است و بايد در موقعيت‌هايي كه برايشان ناخوشايند است، بتوانند به راحتي نه بگويند. براي آشنايي با راه هاي آموزش مهارت نه گفتن كليك كنيد.

3. آوردن مثال‌هاي فوري و واقعي

همواره از مضررات سيگار كشيدن براي فرزندتان بگوييد. براي اينكار مي‌توانيد مثال‌هاي واقعي از كساني كه در اطرافتان مي‌شناسيد كه دچار عوارض سيگار در طولاني مدت هستند، برايشان صحبت كنيد.

4. جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان با تشويق به عادت‌هاي سالم

نوجوانان در اين سنين حساس علاقه‌مند به هنر و ورزش هستند، بنابراين بسيار مهم است كه او را به سمت داشتن عادت‌هاي سالم و گذراندن صحيح اوقات فراغت‌شان تشويق كنيد.

5.درك نوجوان

سنين نوجواني، واقعا سنين عجيب و حساسي است، چراكه هر روز داراي احساسات متفاوتي هستند. گاهي دچار احساس سرخوردگي هستند و مدام در حال مقايسه خود با ديگران مي‌باشند و گاهي نيز تمايل دارند يك شبه به همه چيز برسند. با درك نوجوان و صبوري كردن و بدون قضاوت كردن آن‌ها، مي‌توان از بروز مشكلات در اين سن به خصوص اعتياد جلوگيري كرد. براي درك بهتر آن‌ها مقاله روانشناسي نوجوان را بخوانيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه راه هاي ترك و جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره آنلاين با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

دلايل گرايش نوجوانان به سيگار كشيدن چيست؟

هر فردي با توجه به دلايل مختلفي تمايل به سيگار كشيدن دارد. از مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به پيروي از والدين سيگاري و همينطور حلقه دوستان اشاره كرد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: جلوگيري از سيگار كشيدن نوجوان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۱:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پيدا كردن آدرس خانه سالمندان در كرمانشاه براي بسياري از افراد دشوار است، چرا كه مستقر كردن پدر، مادر يا يا عزيزي در اين مكان‌ها به خودي خود كار دشواري است، بنابراين پيدا كردن مكاني با شرايط مناسب بسيار خيلي از ما اهميت دارد. سنين سالمندي به دليل همراه بودن با برخي بيماري‌هاي جسمي و روحي، از دوره‌هاي حساس و در عين حال سختي مي‌باشد. به همين دلايل گاه نگهداري از سالمند براي اطرافيان كار آساني نيست. اگر با تمامي چالش‌ها و قضاوت‌هايي كه در موردتان صورت گرفته؛ تصميم گرفته‌ايد از پدر و يا مادرتان در خانه سالمندان در كرمانشاه مراقبت كنيد؛ بهتر است علاوه بر موقعيت مكاني به ديگر فاكتورها همچون امكانات مركز، نحوه برخورد پرسنل، برنامه‌هاي روزانه و … نيز توجه داشته باشيد.

منبع: خانه سالمندان كرمانشاه

معرفي خانه سالمندان كرمانشاه

گاهي شرايط جسمي و روحي سالمند، به گونه‌اي است كه نگهداري از او در منزل براي فرزندان سخت مي‌باشد؛ به همين دليل تصميم مي‌گيرند آن‌ها را به خانه سالمندان بسپارند. در مراكز نگهداري از سالمندان خدمات ويژه 24 ساعته توسط افراد مختصص به سالخوردگان ارائه مي‌شود كه بتوانند سلامت جسمي و روحي خود را به دست آورند و به زندگي‌شان ادامه دهند.

در واقع هدف از تاسيس خانه‌هاي سالمندان نيز افزايش كيفيت زندگي انسان‌هاي سالمند است تا بتوانند با افزايش سطح سلامتي خود زندگي بهتري داشته باشند.

خانه سالمندان از زيرمجموعه هاي سازمان بهزيستي است كه امكانات لازم را براي زندگي افراد سالخورده در بهترين شرايط فراهم مي‌آورند. براي آشنايي بيشتر با نيازهاي سالخوردگان حتما مقاله روانشناسي سالمندان را بخوانيد.

دوره سالمندي و اهميت مراقبت در آن

در سنين سالمندي توانمندي افراد كاهش پيدا مي‌كند و ممكن است آن‌ها به بسياري از بيماري‌هاي جسمي و رواني نيز مبتلا شوند. همين موضوع علت اصلي نياز آن‌ها به مراقبت و نگهداري بيشتر است.

گاهي سالمندان به دليل كهولت سن و زوال عقل، دچار بيماري آلزايمز نيز مي‌شوند و همين موضوع نگهداري آن‌ها را براي فرزندان سخت‌تر مي‌كند.

يكي از موضوعات مهمي كه در سنين سالمندي بايد به آن توجه بيشتري شود؛ برقراري ارتباط عاطفي با سالمند مي‌باشد كه مانع از بروز افسردگي در او مي‌گردد. بنابراين بسيار مهم است كه سالمند در محيطي زندگي كند كه از آن رضايت دارد. براي آشنايي با بايدها و نبايدهاي مراقبت از سالمندان كليك كنيد.

آدرس خانه سالمندان كرمانشاه

در جدول زير آدرس خانه سالمندان شهر كرمانشاه را آورده‌ايم:

سراي اميد سالمندان كرمانشاه – ميدان جمهوري – مركز روزانه سراي اميد
خانه سالمندان شميم مهر كرمانشاه – چهارراه چوب فروشان – جنب حسينيه اميرالمومنين
مجتمع اموزشي رفاهي بهزيستي كرمانشاه – بلوار بهشتي – روبروي بوستان رضوان
   

انواع خدمات در خانه سالمندان كرمانشاه

در اغلب مراكز و خانه‌هاي سالمندان در سراسر كشور امكانات رفاهي لازم جهت زندگي كردن سالمندان فراهم است. پرستاران و پزشكان متخصص در اين مراكز آماده كمك و رسيدگي به سالمندان مي‌باشند. در ادامه به برخي از خدمات مهمي كه در خانه سالمندان ارائه مي‌شود؛ اشاره كرده‌‍‌ايم. براي آشنايي با معايب و مزاياي خانه سالمندان كليك كنيد.

  • ايجاد امكان اقامت دائم و موقت براي سالمند
  • رسيدگي به تغذيه صحيح و مناسب متناسب با سطح سلامت فرد
  • ارائه خدمات پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات توان‌بخشي و فيزيوتراپي
  • ارائه خدمات تفريحي
  • كار درماني و گفتاردرماني
  • و ….

مزاياي خانه سالمندان

در خانه سالمندان پرسنل و كادر آموزش ديده و متخصص مشغول به فعاليت هستند كه ضمن رسيدگي به فعاليت‌هاي روزانه سالمند، از نظر پزشكي نيز او را زير نظر دارند.

رسيدگي‌هاي پزشكي و مراقبت‌هاي روزانه از سالمند مانع از بروز بيماري جديد در او مي‌شود و همينطور سبب بهبودي سريع او نيز خواهد شد.

از سويي ديگر افراد با اقامت در خانه سالمندان، با هم سن و سالان خود ارتباط برقرار مي‌كنند و اين گونه مي‌توانند تعاملات اجتماعي خود را با ديگران حفظ نمايند. براي آشنايي با رسيدگي هاي لازم در دوران سالمندي كليك كنيد.

معايب خانه سالمندان

افراد مسن با قرار گرفتن در خانه سالمندان، به دليل كاهش استقلال و همينطور داشتن مشكلات جسمي و روحي، دچار افسردگي مي‌شوند.

افراد با افزايش سن تمايل دارند باقي عمر خود را در كنار فرزندان و خانواده‌شان باشند و زندگي عادي و يكنواخت خانه سالمندان روحيه آن‌ها را تصعيف مي‌كند.

بنابراين حتي اگر تصميم داريد پدر و يا مادر خود را به خانه سالمندان ببريد، حتما در زمان‌هاي مناسب به ديدارشان برويد؛ چراكه دوري از فرزندان مي‌تواند شرايط سالمندان را بدتر كند. در صورتي كه آن‌ها احساس كنند از سوي فرزندان طرد شده‌اند اميد خود را به زندگي از دست مي‌دهند. براي جلوگيري از افسردگي سالمندان كليك كنيد.

استانداردهاي لازم براي خانه سالمندان

خانه‌هاي سالمندان به چندين طريق اداره مي‌شوند؛ برخي از مراكز خصوصي هستند و نسبت به مراكز دولتي و خيريه‌ها، داراي امكانات رفاهي بالاتري مي‌باشند و به عبارتي استانداردهاي بيشتري در آن‌ها رعايت شده است. براي اطلاع از بهترين رفتار با سالمند كليك كنيد.

بايد اشاره كنيم كه استانداردهاي كلي خانه سالمندان در تبريز توسط اداره بهزيستي مشخص مي‌گردد و حتما همه مراكز بايد آن را رعايت كنند. از مهم‌ترين استانداردهاي لازم در آسايشگاه سالمندان موارد زير مي‌باشد:

  • برخورداري از كادر پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات روان‌درماني به سالمندان
  • برخورداري از برنامه‌هاي تفريحي در تمامي مراكز
  • داشتن محيطي تميز و مناسب جهت اقامت افراد سالخورده
  • داشتن آسانسور جهت جابجايي سالمندان
  • و …

سخن آخر

اغلب افراد با مستقر شدن در خانه سالمندان شرايط سختي را تجربه مي‌كنند و اين موضوع آن‌ها را آزار مي‌دهد. حتي اگر تصميم خود را گرفته‌ايد كه پدر و يا مادرتان را به خانه سالمندان ببريد، سعي كنيد براي اين كار او را راضي كنيد و حتما رفتن به اين مراكز را با رضايت او انجام دهيد.

به پدر و يا مادر خود بگوييد كه خانه سالمندان را براي بهبود وضعيت جسماني و روحي او انتخاب كرده‌ايد و حتي با رفتن او به خانه سالمندان بيش از گذشته در كنارش هستيد و پس از مدتي او را نزد خود باز مي‌گردانيد. اينگونه پدر و يا مادرتان متوجه مي‌شود كه دليل تصميم شما بي‌علاقگي به آن‌ها نيست؛ بلكه قصدتان اين است كه شرايط مصاعدي را برايشان فراهم كنيد.

بردن پدر و مادر به اجبار و يا با فريب به خانه سالمندان، باعث مي‌شود كه شما شرايط زندگي كردن را براي او سخت كنيد و او احساس كند كه فرزند ناسپاسي دارد. در صورتي كه در مورد نگهداري از والدين يا سالمندتان دچار سردرگمي هستيد، مي‌توانيد از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان كرمانشاه مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خانه سالمندان كرمانشاه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خانه سالمندان كرمانشاه،
موضوع:
[ ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۵:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درمان شكست عشقي چگونه ممكن است؟ وحشت از احساسات منفي كه به دنبال شكست عشقي تجربه مي‌كنيم گاهي اوقات تبديل به دليلي مي‌شوند براي اينكه يك رابطه را هرچقدر هم بد، ادامه دهيم و به تمام شدن آن فكر نكنيم. اگرچه پايان دادن به يك رابطه عاطفي مي‌تواند تا حد زيادي ناراحت‌كننده باشد اما شما مي‌توانيد با استفاده از راهكارهاي مختلفي اين شرايط سخت را براي خودتان آسان‌تر كنيد. شما در هر زماني پس از تجربه يك شكست عشقي مي‌توانيد از يك مشاور براي بهبود حال خود كمك بگيريد اما اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه درمان شكست عشقي و بيرون آمدن از احساسات منفي كه به دنبال آن ايجاد مي‌شود صرفاً در شرايطي امكان‌پذير است كه شما پايان يافتن رابطه را باور كنيد. با توجه به آسيب‌هاي جسمي و رواني كه در پي شكست عشقي به وجود مي‌آيد لازم است كه درمان هرچه سريع‌تر صورت گيرد.

منبع: درمان شكست عشقي

چرا درمان شكست عشقي اهميت دارد؟

ميل به برقراري رابطه عاطفي و دوست داشته شدن در كنار دوست داشتن يكي از احساسات غريزي است كه همه انسان‌ها آن را تجربه مي‌كنند. اما در كنار اين موضوع پايان دادن به روابط عاطفي به هر دليلي كه اتفاق افتاده باشد، چه شما فردي باشيد كه رابطه را به هم زده و چه فردي باشيد كه مورد بي‌مهري قرارگرفته باعث تجربه احساسات منفي بسياري خواهد شد. به ميزاني كه يك رابطه عميق‌تر باشد اين احساسات منفي بيشتر خواهد شد. بااين‌حال اولين چيزي كه براي درمان شكست عشقي بايد بدانيد اين است كه با پايان يافتن يك رابطه چه احساساتي را تجربه خواهيد كرد؟ هنگامي‌كه فرد بداند چه اتفاقاتي در انتظار او هستند و چرا اين احساسات را تجربه مي‌كند كنترل آن‌ها به‌مراتب راحت‌تر خواهد بود. پس از شكست عشقي اين احساسات در فرد بروز پيدا خواهند كرد. براي آگاهي بيشتر درباره مراحل شكست عشقي كليك كنيد.

شوك و انكار واقعيت

در اولين قدمي كه با پايان رابطه خود مواجه مي‌شويد به لحاظ روحي دچار يك شوك خواهيد شد كه به دنبال آن ممكن است واقعيت را انكار كنيد. پايان يافتن يك رابطه عاطفي مي‌تواند به‌صورت مطرح‌شدن اين درخواست توسط طرف مقابل باشد و يا ممكن است شما متوجه خيانت او شده باشيد. به هر دليلي كه ارتباط شما پايان پيدا كرده باشد در اولين قدم باور اين موضوع و تصميم‌گيري براي بهترين عكس‌العملي كه مي‌توانيد نشان دهيد دشوار خواهد بود. انكار مي‌تواند به اين صورت خود را نشان بدهد كه فرد دائماً احساس مي‌كند طرف مقابل پس از مدتي بازخواهد گشت هرچقدر اين مرحله طولاني‌تر باشد درمان شكست عشقي نيز براي مدت بيشتري طول خواهد كشيد.

خشم

هنگامي‌كه ميل و علاقه شما نسبت به طرف‌مقابل به در بسته مي‌خورد احساس خشم را تجربه خواهيد كرد. اين خشم مي‌تواند نسبت به شريك عاطفي، رقيب عشقي يا حتي خودتان بازگردد. خشم در كنار اينكه مي‌تواند تبديل به زورگويي و دعوا براي بازگشت به رابطه عاطفي باشد ممكن است به‌صورت لجبازي، بدرفتاري يا حتي تهديد خود را نشان دهد.

چانه‌زني

هنگامي‌كه فرد رابطه عاطفي خود را در حال از دست رفتن مي‌بيند احتمالاً شروع به مذاكره و چانه‌زني براي بازگرداندن شرايط به حالت قبل مي‌كند. در اين مرحله شما شاهد قول‌هايي هستيد كه طرف مقابل براي جبران اشتباهاتش مي‌دهد و يا حتي ممكن است اين شما باشيد كه به دنبال راهي براي بازگرداندن شريك احساسي‌تان هستيد. بااين‌حال اگر به دنبال راهي براي درمان شكست عشقي و پايان دادن به ارتباط خود هستيد بهتر است اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه شخصيت آدم‌ها هرگز به‌يك‌باره تغيير نمي‌كند و آنچه مي‌شنويد يا مي‌گوييد صرفاً تلاشي موقت براي از دست ندادن يك رابطه عاطفي است. درنتيجه بهتر است بدون توجه به اين مرحله سعي كنيد از آن بگذريد. چانه‌زني در برخي افراد خود را حتي به‌صورت دعا كردن يا استفاده از راه‌هاي ديگر براي برگرداندن طرف مقابل به رابطه نشان مي‌دهد.

افسردگي

هنگامي‌كه فرد باور مي‌كند رابطه خود را از دست داده احساس غم و افسردگي را تجربه مي‌كند. تجربه نشان داده كه افسردگي يكي از طولاني‌ترين مراحل در شكست عشقي است و آنچه بسياري از افراد از آن مي‌ترسند دقيقاً همين مرحله است زيرا وقتي شما به اين مرحله مي‌رسيد به اين معناست كه اميد خود را براي ترميم رابطه از دست داده‌ايد و با اين واقعيت مواجه شده‌ايد كه ارتباطتان تمام شده است. اگر احساس مي‌كنيد تحمل اين احساسات براي شما دشوار است و يا براي مدت طولاني پس از پايان رابطه همچنان احساس افسردگي مي‌كنيد بهتر است از يك مشاور در اين زمينه كمك بگيريد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد. براي آشنايي بيشتر با علائم و درمان افسردگي بعد از شكست عشقي كليك كنيد.

استقلال يا پذيرش

پذيرش مهم‌ترين مرحله ايست كه براي درمان شكست عشقي بايد آن را تجربه كنيد و هرچقدر زودتر بتوانيد خود را به اين مرحله برسانيد درمان شكست عشقي نيز راحت‌تر خواهد بود. در اين مرحله فرد خواهد پذيرفت كه اگرچه تلخ اما رابطه وي تمام شده و او مي‌بايست ادامه مسير زندگي را بدون شريك عاطفي‌اش بگذراند. در اين مرحله فرد تلاش خواهد كرد تا خود را با شرايط موجود سازگار كند و براي زندگي پس از ارتباط عاطفي‌اش برنامه‌ريزي خواهد كرد.

پيش نيازهاي درمان شكست عشقي

گاهي اين سؤال براي فرد مطرح مي‌شود كه چرا برخي افراد راحت‌تر با شكست‌هاي عاطفي كنار مي‌آيند اما برخي ديگر زمان طولاني را درگير فراموش كردن يك رابطه مي‌شوند؟ به‌طوركلي خارج شدن از مراحل سوگ عشقي به عوامل مختلفي بستگي دارد كه وضعيت شما در هر يك از اين ابعاد نشان‌دهنده اين است كه چه مدت پس از پايان رابطه به روال عادي زندگي خود بازمي‌گرديد. روانشناسان معتقدند درمان شكست عشقي و بازگشت فرد به زندگي عادي بين 6 ماه تا يك سال طول مي‌كشد. اگر شما يا هريك از اطرافيان‌تان براي مدتي بيشتر از يك سال درگير پايان يافتن يك رابطه عاطفي هستيد بهتر است در اين زمينه از يك روانشناس كمك بگيريد. براي اطلاع بيشتر درباره شيوه هاي فراموش كردن شكست عشقي كليك كنيد.

عمق رابطه

بديهيست كه اولين موضوع تأثيرگذار در درمان شكست عشقي و بازگشت فرد به حالت طبيعي عمق رابطه و مدت‌زماني است كه دو نفر با يكديگر در ارتباط بوده‌اند. به ميزاني كه عمق يك رابطه عاطفي بيشتر باشد شما لحظات سخت‌تري را خواهيد گذراند. توجه داشته باشيد كه در ارتباط با عمق رابطه، حتي در شرايطي كه ارتباط به‌واقع چندان عميق نبوده باشد اما تصور فرد اين‌گونه باشد نيز درمان شكست عشقي سخت‌تر خواهد بود.

نحوه پايان يافتن رابطه

اينكه رابطه به‌صورت ناگهاني يا به‌مرورزمان به پايان رسيده باشد نيز مي‌تواند در عبور از احساسات منفي شكست عشقي اثرگذار باشد. افرادي كه در يك رابطه دعوا و كدورت‌هاي بيشتري را تجربه مي‌كنند معمولاً سريع‌تر با پايان رابطه كنار مي‌آيند و حتي شايد از تمام شدن رابطه خوشحال باشند. اما اگر به هم خوردن رابطه به‌صورت ناگهاني اتفاق افتاده باشد شما زمان بيشتري را در مرحله شوك يا انكار خواهيد گذراند.

ميزان كنترل

اگر با ميل خودتان رابطه را ترك كنيد تحمل اين وضعيت براي شما بسيار آسان‌تر از شرايطي خواهد بود كه به‌اجبار ارتباط خود را پايان مي‌دهيد. اين اجبار مي‌تواند به درخواست طرف مقابل باشد و يا حتي به دليل مخالفت خانواده‌ها يا شرايط اجتماعي و اقتصادي اتفاق افتاده باشد.

سلامت روان، سبك‌هاي تربيتي و شخصيتي

افرادي كه دچار بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي يا اختلالات شخصيتي به‌خصوص اختلال شخصيت وابسته هستند معمولاً زمان بيشتري را درگير احساسات منفي از قطع يك رابطه عاطفي مي‌شوند. همچنين افراد عاطفي معمولاً ديرتر از آدم‌هاي منطقي با جدايي كنار مي‌آيند. در اين ميان سبك تربيتي والدين نيز مي‌تواند در درمان شكست عشقي اثرگذار باشد. والديني كه فرزندان خود را بسيار وابسته بار آورده و به آن‌ها اجازه تجربه ناكامي را نمي‌دهند باعث خواهند شد تا فرزندشان در آينده مشكلات بيشتري را تجربه كند. براي آگاهي بيشتر درباره مراحل شكست عشقي كليك كنيد.

دايره ارتباطي

به ميزاني كه شما و شريك عاطفي‌تان دايره ارتباطي گسترده‌تري با يكديگر داشته باشيد كنار آمدن با تمام شدن رابطه سخت‌تر خواهد بود. افرادي كه پس از پايان يك رابطه به‌كل از زندگي يكديگر حذف مي‌شوند سريع‌تر يكديگر را فراموش خواهند كرد. اما اگر قرار باشد در محل كار، تحصيل يا ميان دوستانتان دائماً طرف مقابلتان را ببينيد يا خبري از او بشنويد اين موضوع مي‌تواند درمان شكست عشقي را برايتان سخت كند. اگر پس از پايان رابطه به هر نوعي با طرف مقابل در ارتباط هستيد و نمي‌دانيد در مقابل رفتارهاي يا صحبت‌هاي وي چطور واكنش نشان دهيد بهتر است از يك زوج درمانگر در اين زمينه كمك بگيريد.

درمان شكست عشقي

پايان دادن به يك رابطه عاطفي هميشه مقداري از احساسات منفي را به همراه خواهد داشت. شما هرگز نمي‌توانيد اين احساسات را زودتر از موعد به صفر برسانيد يا كاري كنيد كه اصلاً آن‌ها را تجربه نكنيد؛ اما مي‌توانيد با استفاده از راهكارهاي زير به خودتان براي درمان موفق‌تر و جلوگيري از آسيب ديدن سلامت روانتان كمك كنيد.

1- احساسات خود را بپذيريد

همان‌طور كه گفته شد شكست عشقي باعث بروز افسردگي در شما مي‌شود. شما براي مدتي توانايي و همين‌طور انگيزه خود را براي بسياري از كارها از دست خواهيد داد. در اين شرايط بهتر است با خودتان با محبت بيشتري رفتار كنيد. احساسات خود را بپذيريد و هرگز سعي نكنيد آن‌ها را انكار كنيد. گاهي ممكن است از اينكه مي‌بينيد طرف مقابلتان به‌راحتي به زندگي خود ادامه مي‌دهد و اين شماييد كه نمي‌توانيد با شرايط جديد سازگار شويد از خودتان عصباني شده يا خود را تحقير كنيد. در اين روزها بهتر است گوش و چشمتان را به روي رفتار ديگران و حتي شريك عاطفي گذشته خود ببنديد و صرفاً براي آرام شدن خودتان تلاش كنيد.

2- پايان دادن به رابطه براي درمان شكست عشقي

يك اشتباه بسيار خطرناك اما رايج اين است كه طرفين پس از پايان دادن به رابطه عاطفي تصميم مي‌گيرند ارتباط خود را به‌عنوان دو دوست اجتماعي يا همكار ادامه دهند. اين موضوع تا حد زيادي مانع از درمان موفق شكست عشقي خواهد شد. زيرا شما نمي‌توانيد به اين سرعت فردي كه با او رابطه عميقي داشته‌ايد را تبديل به يكي از دوستان معمول خود كنيد. به‌هم‌ريختگي‌هايي كه در عمق رابطه جديد يا ميزان انتظاراتي كه از يكديگر داريد تجربه خواهيد كرد تبديل به يك دغدغه ذهني براي شما خواهد شد. اگر مي‌خواهيد هرچه سريع‌تر با شرايط جديد زندگي خود كنار بياييد شريك عاطفي‌تان و همين‌طور تمام مسائل، اشيا و خاطراتي كه شما را به ياد او مي‌اندازد به‌طور كامل از زندگي خود بيرون كنيد.

3- شروع رابطه عاطفي جديد براي درمان شكست عشقي

برخي افراد به اشتباه تصور مي‌كنند كه ورود به يك رابطه عاطفي جديد مي‌تواند باعث فراموش كردن طرف مقابل باشد. به خاطر داشته باشيد كه وارد شدن به يك رابطه براي فراموش كردن ديگري يا تلافي رفتار وي صرفاً باعث آسيب ديدن روحي خودتان و فردي مي‌شود كه وارد رابطه با شما شده. تا زماني كه نتوانسته باشيد ارتباط عاطفي پيشين خود را در ذهنتان حل‌وفصل كنيد هرگز نمي‌توانيد تجربه عاطفي جديدي داشته باشيد و بهتر است از اين موضوع فاصله بگيريد. براي آگاهي بيشتر درباره شروع رابطه بعد از شكست عشقي كليك كنيد.

4- برنامه‌ريزي براي آينده

هنگامي‌كه شرايط روحي‌تان كمي بهتر شده با خود به اين سؤال پاسخ دهيد كه چه برنامه‌اي براي ادامه زندگي‌تان داريد؟ سعي كنيد براي ادامه زندگي خود برنامه‌ريزي كنيد و تا جاي ممكن با ايجاد برنامه‌هاي متنوع ذهن خود را از حالت ركود خارج كنيد. هنگامي‌كه كاري براي انجام دادن نداشته باشيد ذهن شما ناخواسته درگير رابطه گذشته خواهد شد. اگر مي‌خواهيد در افكار منفي مربوط به گذشته غرق نشويد بهتر است خوراك ذهني جديدي براي ذهنتان ايجاد كنيد.

5- درمان شكست عشقي | نقش روانشناس

تجربه شكست عشقي در بعضي افراد تبديل به موضوعي غيرقابل‌حل مي‌شود. احساس افسردگي طولاني‌مدت يا شديد پس از پايان يافتن يك رابطه، بي‌اعتمادي و ناتواني از شروع يك رابطه عاطفي عميق، تلاش براي جلب‌توجه مجدد يا تلافي رفتار شريك عاطفي سابق ازجمله جدي‌ترين مشكلاتي هستند كه هر فرد ممكن است با آن‌ها مواجه شود. درصورتي‌كه هر يك از اين مشكلات را تجربه مي‌كنيد مي‌توانيد از يك روانشناس براي گذر موفقيت‌آميز از اين بحران كمك بگيريد. علاوه بر اين روانشناسان مي‌توانند به شما براي شناخت بهتر خود و نقاط ضعفتان كمك كنند تا از بروز مجدد اشتباهات در روابط آينده‌تان جلوگيري كنيد. براي دريافت مشاوره رابطه كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

در چه صورت براي درمان شكست عشقي بايد به روانشناس مراجعه كرد؟

اگر شدت افسردگي فرد بيش‌ازحد معمول است و يا علي‌رغم گذشت زمان طولاني فرد همچنان درگير احساسات منفي است بهتر است از يك روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد. ناتواني در اعتماد كردن مجدد به ديگران يا فراموش كردن خاطرات گذشته نيز از مسائلي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد.

درمان شكست عشقي چه مدت طول خواهد كشيد؟

اين موضوع با توجه به عمق هر رابطه و همين‌طور شخصيت طرفين متفاوت خواهد بود اما به‌طورمعمول بين 6 ماه تا 1 سال پس از جدايي فرد مي‌بايست رابطه سابق را فراموش كرده باشد و توانايي ورود به يك رابطه عاطفي جديد را خواهد داشت.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: درمان شكست عشقي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: درمان شكست عشقي،
موضوع:
[ ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۳:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی