مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

بهترين نحوه برخورد با كسي كه قصد خودكشي دارد چگونه است؟ باخبر شدن از اينكه يكي از عزيزانمان به مرگ فكر مي‌كند و قصد خودكشي دارد تجربه دردناكي است. در اين شرايط ممكن است دستپاچه شويد و واكنش‌هاي هيجاني نامناسبي را از خود بروز دهيد. سرزنش كردن يا بحث و جدل بر سر اين موضوع كه بايد به زندگي ادامه داد، نمونه هايي از برخوردهاي غلط هستند. همچنين برخي آدم‌ها هم هستند كه موضوع خودكشي را چندان جدي نمي‌گيرند كه اين مسئله نيز شانس نجات دادن بيمار در معرض خطر را كاهش مي‌دهد. در ادامه به راهكارهايي براي مداخله در بحران خودكشي اشاره كرده ايم. براي آشنايي بيشتر با علائم خودكشي كليك كنيد.

 

منبع : قصد خودكشي دارم

نحوه تشخيص قصد خودكشي در ديگران

متخصصان بر اين باورند كه خودكشي پديده‌اي قابل پيشگيري است، زيرا اكثر آن‌هايي كه درگير افكار مرتبط با مرگ هستند از مدت‌ها قبل به اين موضوع فكر كرده و به نوعي براي خودكشي برنامه ريزي مي‌كنند. اين افراد كه اكثرا مبتلا به اختلالات روانشناختي نظير افسردگي اساسي هستند، هنگام فكر كردن جدي به مرگ علائم رفتاري خاصي را از خود نشان مي‌دهند كه به كمك آن‌ها مي‌توان به قصد خودكشي شان پي برد. از جمله اين علائم بايد به موارد زير اشاره كرد:

1- حرف زدن در مورد مرگ

بسياري از كساني كه قصد خودكشي دارند از مدت‌ها قبل در حرف‌هاي خود به طور مستقيم يا ضمني به اين موضوع اشاره مي‌كنند. براي مثال ممكن است بگويند “در اين شرايط آرزوي مرگ مي‌كنم” يا ” اگر اوضاع بدتر شود خودم را مي‌كشم” يا “اي كاش هرگز به دنيا نمي‌آمدم”.

2- قصد خودكشي و بروز رفتارهاي خود آسيب رسان

كساني كه قصد خودكشي دارند كمتر مراقب خود هستند. از همين رو بيش از ديگران خود را درگير رفتارهايي مي‌كنند كه به طور بالقوه تهديدهاي جاني دارند. از جمله اين رفتارها مي‌توان رانندگي پرخطر، افزايش مصرف مواد مخدر و نوشيدن افراطي الكل را مثال زد. در واقع افراد از طريق اين رفتارها به طور غيرمستقيم به اطرافيانشان مي‌گويند كه براي جان خود ارزش چنداني قائل نيستند.

3- بروز تغييراتي در ظاهر يا شخصيت فرد

كسي كه تصميم دارد به زندگي خود پايان دهد، اغلب به گونه‌اي رفتار مي‌كند كه ديگران حس مي‌كنند او تغيير كرده و ديگر همانند گذشته نيست. براي مثال كسي كه تا ديروز براي تيپ و ظاهر خود اهميت زيادي قائل مي‌شده ممكن است ديگر اهميت چنداني به نوع پوشش و آراستگي خود ندهد. اين بي تفاوتي مي‌تواند زنگ خطري براي اطرافيان باشد.

4- قصد خودكشي و مقدمه چيني براي مرگ!

آن‌هايي كه قصد خودكشي دارند معمولا از قبل مقدمات اين موضوع را فراهم مي‌كنند. براي مثال اغلب تلاش‌هايي براي سر و سامان دادن به زندگي خود انجام مي دهند. در همين راستا ممكن است تلاش كنند بدهي‌هايشان را تسويه نمايند، به نوعي با ديگران خداحافظي مي‌كنند، وصيت نامه تنظيم نمايند و وسايلي نظير تفنگ يا قرص‌هاي اضافي براي خودكشي تهيه كنند.

5- آرامش ناگهاني در اوج افسردگي!

يكي از علائم بسيار هشداردهنده در مورد خودكشي آرامش ناگهاني در بيماران مبتلا به افسردگي شديد است. اين آرامش ممكن است از جانب اطرافيان يا حتي متخصصين به عنوان نشانه‌اي از بهبودي تلقي شود. اين در حالي است كه بيمار به خودكشي به عنوان راه حلي براي اتمام رنج‌هاي خود نگاه مي‌كند و همين مسئله باعث مي‌شود كه كمي آرام بگيرد. از همين رو در اين شرايط بايد نسبت به تغييرات ناگهاني خلق هوشيار باشيد. براي آشنايي با انواع افسردگي كليك كنيد.

نحوه برخورد با  كسي كه قصد خودكشي دارد

اكثر آدم‌ها از اينكه بفهمند يكي از عزيزانشان به خودكشي فكر مي‌كند، بسيار برآشفته مي‌شوند و واكنش‌هاي غيرمنطقي يا هيجاني از خود نشان مي‌دهند. روانشناسان براي مداخله صحيح در بحران خودكشي يكسري آموزش‌ها را به خانواده ها ارائه مي‌دهند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها بايد به موارد زير اشاره كرد.

1- اجازه دهيد آزادانه افكار و احساساتش را با شما در ميان بگذارد

اگر كسي در مورد تمايل به مرگ و خودكشي با شما صحبت كرد، سريعا واكنش منفي نشان ندهيد و او را سرزنش نكنيد. ابتدايي‌ترين اقدام در برخورد با كسي كه قصد خودكشي دارد اين است كه بدون قضاوتگري اجازه دهيد آزادانه افكار و احساساتش را با شما در ميان بگذارد. در بسياري از مواقع حرف زدن در مورد احساسات منفي تا حد زيادي از شدت آن‌ها كم مي‌كند.

2- براي احساسات كسي كه قصد خودكشي دارد، ارزش قائل شويد

هنگامي كه يكي از عزيزان‌تان در مورد تمايل به خودكشي با شما صحبت مي‌كند با ساده انگاري به احساسات و دلايل او نگاه نكنيد. در عوض سعي كنيد موضعي بي طرف داشته باشيد و به او نشان دهيد براي حرف‌هايش ارزش قائل هستيد. در نظر داشته باشيد كه همدلي با بيمار منجر به تقويت افكار خودكشي نمي‌شود، در نتيجه بدون تاييد اين كار مي‌توانيد با او همدلي نموده و اجازه دهيد ارتباط عميق‌تري با شما برقرار كند.

3- او را تشويق كنيد تا از حمايت اطرافيان استفاده كند

ممكن است كسي كه قصد خودكشي دارد، رابطه نزديكي با شما نداشته باشد و نتواند به راحتي افكار و احساساتش را با شما در ميان بگذارد در اين شرايط او را تشويق كنيد تا با يكي از اعضاي خانواده يا هركسي كه با او احساس صميميت مي‌كند صحبت نمايد.

4- كسي كه قصد خودكشي دارد را تشويق كنيد تا به متخصص مراجعه نمايد

كساني كه قصد خودكشي دارند، در اكثر موارد از يك مشكل روانشناختي رنج مي‌برند. افسردگي، درگيري با سوءمصرف مواد، اختلالات اضطرابي، افسردگي دو قطبي و اختلالات شخصيتي نظير شخصيت مرزي از جمله اين مشكلات هستند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه درمان‌هاي لازم براي بهبود علائم اين اختلالات در اختيار بيمار قرار بگيرند.براي آشنايي با انواع روش هاي درمان افسردگي بدون دارو كليك كنيد.

در نتيجه اگر مي‌بينيد شخصي به خودكشي فكر مي‌كند به جاي اينكه تلاش نماييد، به تنهايي او را نجات دهيد تشويقش كنيد تا از يك متخصص نظير روانشناس يا روانپزشك در اين زمينه كمك بگيرد.

5- مستقيما با اورژانس اجتماعي يا متخصصين سلامت روان تماس بگيريد

اگر در يك وضعيت اورژانسي هستيد و كسي كه قصد خودكشي دارد، در حال تهديد به خودكشي يا اقداماتي در اين زمينه است، پيش از هرچيز خونسردي خود را حفظ كرده و با اورژانس اجتماعي يا يك متخصص در حوزه سلامت روان تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي و عوارض آن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره افسردگي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

چرا كساني كه شيشه مصرف مي كنند قصد خودكشي بالاتري دارند؟

شيشه نوعي ماده محرك توهم زا است. كساني كه تحت تاثير اين ماده هستند ارتباطشان با دنياي واقعي قطع مي‌شود. از همين رو ممكن است چيزهايي ببينند يا بشنوند و تحت تاثير همان‌ها عمل كنند. براي مثال برخي از مصرف كننده‌هاي شيشه دچار توهم‌هاي شنيداري مي‌شوند كه به آن‌ها دستور مي‌دهند خود را بكشند. در نتيجه ممكن است فرد واقعا دست به اين كار بزند. همچنين كنار گذاشتن شيشه با ايجاد افسردگي شديد مي‌تواند در ايجاد افكار مرتبط با مرگ و خودكشي در ارتباط باشد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : قصد خودكشي دارم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قصد خودكشي دارم،
موضوع:
[ ۷ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۰۴:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ضمير ناخودآگاه هميشه يكي از مرموزترين بخش‌هاي روانشناسي بوده است. راجع به ذهن ناهشيار بسياري از متخصصان صحبت كرده‌اند؛ گاهي اوقات و در بعضي تحقيقات ضمير ناخودآگاه تأييد شده است؛ درعين‌حال تحقيقات بسيار ديگري گفته‌اند كه جايي در مغز براي آن پيدا نمي‌كنند. با همه اين‌ها نشانه‌هايي كه فرويد، كاشف ناخودآگاه براي بودن آن مطرح كرده به حدي محكم هستند كه هنوز هيچ‌كس نتوانسته آن‌ها را رد كند. اما آيا ضمير ناخودآگاه واقعاً وجود دارد؟ اگر وجود دارد چه وظايفي بر عهده دارد و چطور مي‌توان با ذهن ناهشيار ارتباط برقرار كرد؟ در اين مطلب سعي خواهيم كرد تا به اين سؤال‌ها جواب بدهيم.

 

منبع : ضمير ناخودآگاه و ذهن ناهشيار

ضمير ناخودآگاه چيست؟

ذهن ناهشيار يا ضمير ناخودآگاه اصطلاحي بود كه اولين بار فرويد روانشناس آلماني از آن استفاده كرد. فرويد معتقد بود همه اطلاعات ذهن ما همان چيزي نيست كه نسبت به آن آگاهي داريم. براي مثال چرا يك خواب در ذهن بعضي از ما مرتباً تكرار مي‌شود؟ يا چرا گاهي اوقات بخشي از خاطراتمان را به‌طوركلي فراموش مي‌كنيم؟ اين سؤالات باعث شد تا فرويد به اين نتيجه برسد كه بخشي از ذهن خارج از آگاهي و اراده ما در حال كار كردن است.

به عقيده فرويد همه ما با دو ميل اصلي لذت بردن از محيط (ليبيدو) و پرخاشگري متولد مي‌شويم. اما اگر قرار باشد هميشه به اين اميال توجه كنيم زندگي در اجتماع براي ما بسيار سخت خواهد بود. دانشجويي را در نظر بگيريد كه در كلاس درس احساس خواب‌آلودگي يا گرسنگي مي‌كند؛ اين دانشجو بايد بتواند تا پايان كلاس ميل خود را كنترل كند؛ در غير اين صورت دچار مشكل خواهد شد. به همين خاطر ضمير ناخودآگاه بخشي از ذهن ما است كه تمامي اين اميال از زمان تولد تا مرگ وارد آن مي‌شوند. اما سؤال اينجاست كه در ضمير ناخودآگاه چه اتفاقي براي اميال ما خواهد افتاد؟ اين سؤالي است كه در بخش بعدي به آن پاسخ خواهيم داد.

وظايف ضمير ناخودآگاه

سركوب خواسته‌ها

گاهي اوقات خواسته‌هاي ما بيش‌ازحد غيرقابل اجرا هستند. براي مثال فرويد معتقد بود در عقده اديپ دختر يا پسر به والد غيرهم‌جنس خود علاقه پيدا مي‌كند. اين تمايل تا حدي با اصول زندگي اجتماعي تفاوت دارد كه به‌هيچ‌عنوان امكان توجه كردن به آن وجود ندارد. در اين حالت اين اميال از بين نمي‌روند؛ بلكه ناخودآگاه آن‌ها را از حالت هشياري خارج مي‌كند و براي هميشه در ناهشيار نگه مي‌دارد. بااينكه اين اميال براي هميشه وجود خواهند داشت اما شما از وجود آن‌ها بي‌خبر مي‌مانيد.

ضمير ناخودآگاه و جامعه پسند كردن خواسته‌ها

بعضي از خواسته‌هاي ما آن‌قدرها بد نيستند كه به‌طوركلي نتوانيم به آن‌ها توجه كنيم. در اين حالت ناهشيار اين خواسته‌ها را تا حدودي تغيير مي‌دهد و سپس وارد ذهن هشيار مي‌كند. معروف‌ترين مثال فرويد در اين زمينه مقايسه يك قاتل، يك قصاب و يك جراح است. ازنظر فرويد ميل اصلي در اين سه نفر پرخاشگري است. اما ضمير ناخودآگاه در قصاب و به‌خصوص جراح تواناتر عمل كرده است. درنتيجه آن‌ها شغلي دارند كه در كنار خالي كردن خشم خود از جانب ديگران مورد تشكر هم قرار مي‌گيرند.

دفاع از فرد

اگر به دو كاركرد قبلي ناهشيار دقت كرده باشيد متوجه اين موضوع شده‌ايد كه اصلي‌ترين وظيفه ضمير ناخودآگاه دفاع كردن از شخص است. ضمير ناخودآگاه سعي مي‌كند شما را از هر موضوعي كه زندگي‌تان در اجتماع را تهديد مي‌كند حفظ كند. درواقع اين بخش از ذهن ما در حال تلاش است تا شما هميشه رفتاري بر اساس اخلاقيات جامعه داشته باشيد.

ضمير ناخودآگاه و مكانيزم‌هاي دفاعي

گفتيم بعضي از خواسته‌هاي ما به طور كامل از حالت هشياري خارج مي‌شوند و بعضي ديگر از آن‌ها در ضمير ناخودآگاه هستند و در هشياري تغيير شكل پيدا مي‌كنند. اين كار از طريق روش‌هاي مختلفي انجام مي‌شود كه به آن‌ها مكانيزم‌هاي دفاعي گفته مي‌شود. مكانيزم‌هاي دفاعي انواع مختلفي دارند. براي مثال يكي از آن‌ها شوخي است. شايد شما هم اين مثال را شنيده باشيد كه در هر شوخي تا حدي جديت و واقعيت وجود دارد. درواقع وقتي ما مي‌خواهيم مطلبي را به كسي بگوييم اما خجالت مي‌كشيم شوخي كردن يكي از روش‌هايي است كه مي‌توانيم به‌راحتي حرف‌هايمان را بزنيم.

راه‌هاي ارتباط با ضمير ناخودآگاه

به رؤياها توجه داشته باشيد

فرويد رؤيا را شاهراهي به‌سوي ناهشيار مي‌دانست. به اين دليل كه در خواب مقاومت ذهن هشيار تا حد زيادي كاهش پيدا مي‌كند ممكن است ناهشيار بخش‌هايي از اميالتان را به‌عنوان رؤيا به شما نشان دهد. اما نكته مهم اينجاست كه حتي اين رؤياها هم با كمك نمادها ديده مي‌شوند. براي مثال ازنظر فرويد ديدن مار يا صندوقچه در خواب مي‌تواند نمادي از اندام جنسي زنانه و مردانه باشد. با همه اين‌ها اگر مي‌خواهيد با ضمير ناخودآگاه تان ارتباط برقرار كنيد بهتر است به خواب‌هايي كه مي‌بينيد توجه داشته باشيد؛ يا حتي شايد بهتر باشد براي مدتي اين خواب‌ها را در يك دفتر ثبت كنيد. براي تعبير اين خواب‌ها به مفاهيمي كه دائماً در خواب‌هايتان تكرار مي‌شود توجه داشته باشيد.

رفتارهايتان را زير نظر بگيريد

ازنظر روانكاوان هيچ‌چيزي بدون دليل اتفاق نمي‌افتد. اما در بسياري از مواقع ما از دلايل آن آگاهي نداريم. براي مثال اگر موقع رسيدن به يك قرار خواب مي‌مانيد و دير مي‌رسيد شايد اين خواسته ذهن ناهشيار و ضمير ناخودآگاه شما براي نرسيدن به جلسه است. اشتباهات لفظي، فراموش كردن‌ها و بسياري از رفتارهاي ديگر ما همگي دلايلي دارند كه براي شناخت ذهن ناهشيار و ضمير ناخودآگاه بهتر است به آن‌ها دقت كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : هيپنوتيزم چيست

 

از يك مشاور كمك بگيريد

درمان روانكاوي از روش‌هاي مختلفي مثل تعبير رؤيا، هيپنوتيزم و به‌خصوص تداعي آزاد استفاده مي‌كند. نحوه استفاده از اين روش‌ها و همين‌طور معني دادن به اطلاعاتي كه به اين طريق به دست مي‌آيند موضوعي نيست كه هركسي توانايي آن را داشته باشد. به همين خاطر لازم است براي شناخت محتواي ناهشيار از يك مشاور كمك بگيريد. يك روانشناس باتجربه به شما كمك مي‌كند تا محتواي ضمير ناخودآگاه خود را كشف كنيد، با آن رابطه برقرار كنيد و از بسياري از بيماري‌هاي رواني فاصله بگيريد. براي دريافت روان درماني كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خودشناسي و انواع روش هاي درماني مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

ضمير ناخودآگاه چيست؟

بخشي از ذهن ماست كه در لحظه نسبت به آن آگاهي نداريم اما روي رفتارهايمان اثر مي‌گذارد.

چطور با ضمير ناخودآگاه ارتباط برقرار كنيم؟

براي اين كار بهتر است به معناي خواب‌ها و همين‌طور رفتارهاي خود توجه كنيد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : ضمير ناخودآگاه و ذهن ناهشيار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۵۵:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

براي درمان پرخوري عصبي حتما بايد ابتدا به متخصص روانشناسي براي ريشه يابي اين اختلال و دريافت راهكار مراجعه كرد. پرخوري عصبي يكي از اختلالات روانپزشكي است كه مبتلايان به آن نوعي احساس ولع شديد نسبت به غذا خوردن دارند و پس از صرف وعده‌هاي غذايي زياد با اقدامات جبراني مثل استفراغ عمدي يا مصرف ملين‌ها تلاش مي‌كنند از چاقي پيشگيري نمايند. براي درمان اين اختلال روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه از جمله آن‌ها مي توان به استفاده از داروهاي ضدافسردگي، شركت در جلسات رواندرماني، كمك گرفتن از اقدامات خودياري نظير يوگا و دريافت رژيم غذايي مناسب اشاره كرد.

 

منبع : درمان پرخوري عصبي با روش هاي بدون دارو

درمان پرخوري عصبي چه ضرورتي دارد؟

اختلال پرخوري عصبي يا بوليميا يكي از انواع اختلالات خوردن است كه در طبقه بندي اختلالات روانپزشكي در دسته اختلالات خوردن قرار مي‌گيرد. مبتلايان به پرخوري عصبي احساس ولع شديدي نسبت به غذا دارند و در عين حال نگران اضافه وزن و چاقي خود هستند.

آن‌ها معمولا پس از صرف وعده‌هاي غذايي زياد دست به اقدامات جبراني نظير استفراغ عمدي يا مصرف ملين‌ها مي‌زنند. در واقع با اين كار تلاش مي‌كنند تا از چاقي احتمالي پيشگيري كنند، اما اين كار پيامدهاي جسماني و روانشناختي زيادي براي آن‌ها به همراه مي‌آورد. بروز مشكلات گوارشي و احساس گناه شديد از جمله اين پيامدها هستند. براي اشنايي بيشتر با نشانه هاي اختلال پرخوري عصبي كليك كنيد.

روش‌هاي درمان پرخوري عصبي

براي درمان پرخوري عصبي از روش‌هاي مختلفي استفاده مي‌شود كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها بايد به دارودرماني، رواندرماني و اقدامات خودياري اشاره كرد. بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه اگر اين روش‌ها در كنار هم قرار بگيرند تاثيرات مضاعفي خواهند داشت. در ادامه به بررسي اين روش‌ها پرداخته‌ايم.

شركت در جلسات روان درماني

روان درماني براي اختلال پرخوري عصبي به صورت فردي، خانوادگي و گروهي انجام مي‌شود. رويكردهاي مختلفي براي برگزاري اين جلسات وجود دارد كه از جمله موثرترين آن‌ها مي‌توان به رويكرد شناختي رفتاري اشاره كرد. در رفتار درماني روانشناس بر تغيير عادات رفتاري مخرب در بيمار (نظير پرخوري و تلاش براي پاكسازي معده) تمركز دارد. از همين رو تلاش مي‌كند به تجزيه و تحليل اين عادات بپردازد و در فاصله جلسات تمرين‌هايي عملي را براي مقابله با آن‌ها ارائه دهد.

اما در رويكرد شناختي، درمانگر بر اين باوراست كه تمامي رفتارهاي مخرب در افكار تحريف شده بيمار ريشه دارند. از همين رو روانشناس تلاش مي‌كند تا بيمار را ترغيب كند در مورد افكار و باورهاي خود صحبت كرده و سپس اين باورها را به چالش مي‌كشد.

البته بسياري از درمانگران با به كارگيري رويكرد شناختي رفتاري به طور هم زمان از هر دو روش بهره مي‌گيرند. همچنين درمانگران علاوه بر افكار و رفتار بيماران در اختلال پرخوري عصبي به تجربيات هيجاني و مشكلات بين فردي نيز مي‌پردازند. بررسي‌ها نشان مي دهند كه حل و فصل اين مسائل تاثير بسزايي در بهبود علائم اختلال پرخوري عصبي خواهند داشت.

استفاده از دارو درماني 

در صورتي كه شدت اختلال زياد باشد و روانشناس تشخيص دهد كه بيمار علاوه بر روان درماني به درمان دارويي براي پرخوري عصبي نياز دارد، او را به يك روانپزشك ارجاع خواهد داد. پزشكان براي درمان بوليميا اغلب داروهاي ض افسردگي نظير مهاركننده‌هاي بازجذب سروتونين را تجويز مي‌كنند. از جمله ضدافسردگي‌هاي موثر در درمان پرخوري عصبي مي‌توان به پروزاك و زولوفت اشاره كرد. با اين حال توجه داشته باشيد كه داروهاي روانپزشكي هرگز نبايد به طور سرخود مصرف شوند، چرا كه مي‌توانند در برخي شرايط عوارض جسمي ناخوشايندي ايجاد كنند. در نتيجه براي شروع درمان‌هاي دارويي حتما با متخصص مشورت نماييد.

اقدامات خودياري براي درمان پرخوري عصبي

علاوه بر دارو درماني و روان درماني لازم است كه بيماران در فاصله جلسات يكسري اقدامات خودياري را انجام دهند. اين اقدامات شانس موفقيت درمان‌ها را افزايش مي‌دهند و روند بهبودي را تسريع مي‌كنند. براي مثال انجام ورزش‌هايي نظير يوگا و تايچي به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد بر مشكلات موجود در خود انگاره‌تان، راحت‌تر غلبه نماييد و آرامش دروني خود را افزايش دهيد. اين كار مي‌تواند در خودكنترلي و كاهش احساس ولع نسبت به غذا تاثير بسزايي داشته باشد.

درمان پرخوري عصبي با  دريافت رژيم غذايي مناسب

مبتلايان به پرخوري عصبي اغلب به دليل اقدامات جبراني نظير استفراغ عمدي دچار مشكلات گوارشي مي‌شوند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه در كنار درمان‌هاي مرتبط با اختلال روانپزشكي به مسائل جسمي نيز توجه كنند و از متخصص تغذيه براي تعديل رژيم غذايي خود كمك بگيرند. متخصصان تغذيه در اين شرايط اغلب پيشنهاد مي‌دهند كه الكل، كافئين، سيگار، نمك زياد و غذاهاي حاوي طعم دهنده‌ها را از رژيم غذايي خود حذف كنيد و در عوض مصرف ويتامين C، مكمل‌هاي ويتامين B و مواد معدني را افزايش دهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

براي درمان پرخوري عصبي بايد به چه متخصصي مراجعه كنم؟

در ابتدا براي دريافت تشخيص قطعي اختلال بايد به يك روانشناس مراجعه نماييد، در صورتي كه نياز به اقدامات پزشكي وجود داشته باشد روانشناس شما را به روانپزشك، پزشك داخلي و متخصص تغذيه ارجاع خواهد داد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

منبع : درمان پرخوري عصبي با روش هاي بدون دارو

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۵۰:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز استعداديابي كودكان كرمان كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ استعداديابي كودكان يكي از دغدغه‌هاي مشترك بسياري از پدر و مادرهاست چراكه هر كودكي با توانمندي‌هاي خاص و منحصر به فرد خود متولد شده و اگر از همان اول به درستي كشف و هدايت شود احتمال موفقيت او در آينده تا حد زيادي بالا خواهد رفت. با افزايش سطح اطلاعات جامعه از اهميت استعداديابي؛ امروزه والدين بيشتر براي اين موضوع ارزش قائل هستند و به دنبال متخصصيني مي‌گردند تا بتوانند در اين زمينه به آن‌ها كمك كنند. اگر شما در كرمان زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز استعداديابي در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. جهت دريافت خدمات مشاوره كودك كليك كنيد.

منبع : استعداديابي كودكان كرمان

 

 

استعداد چيست؟

استعداد به توانايي‌هاي بالقوه انسان گفته مي‌شود كه در صورت قرار گرفتن در محيط مناسب مي‌توانند به صورت بالفعل دربيايند. نكته بسيار مهم اينجاست كه هيچ انساني بدون استعداد زاده نمي‌شود و شكست افراد در زندگي تنها به دليل نيافتن راه مناسب براي دست يابي به موفقيت‌ها است. اگر به دقت به زندگي افراد نگاه كنيد مي‌بينيد كه حتي انسان‌هايي كه بهره هوشي بسيار پاييني دارند و يا ازمعلوليت رنج مي‌برند نيز در صورت قرار گرفتن در محيط مناسب مي‌توانند استعدادهاي خود را پيدا كرده و به جايگاهي در زندگي دست يابند كه ساير افراد به آن‌ها غبطه بخورند.

براي اينكه راحت‌تر اين موضوع را درك كنيد مي‌توانيد به زندگي افرادي كه در مسابقات پاراالمپيك قهرمان مي‌شوند نگاه كنيد. آن‌ها در حقيقت با وجود تمام محدوديت‌ها گوهر وجودي خود را پيدا كرده و مسير درست براي پرورش آن را يافته‌اند. در نتيجه استعداد امري است كه مي‌تواند در جلوه‌هاي مختلف ظهور كند و بيش از هر چيز نيازمند تلاش براي كشف و هدايت در مسير درست است. براي آشنايي بيشتر با ويژگي كودكان استثنايي كليك كنيد.

استعداديابي كودكان كرمان | اهميت استعداديابي در كودكان

انسان‌ها در همه سنين قابليت رشد و پيشرفت دارند و هيچ زماني متوقف نمي‌شوند. اما برخي برهه‌هاي زماني در زندگي مراحل حساسي هستند كه شكل گيري توانمندي‌ها در آن زمان مي‌تواند به بيشترين بازدهي بيانجامد. در دوران كودكي ذهن بچه‌ها از انعطاف پذيري بيشتري برخوردار است و آمادگي بيشتري براي يادگيري دارد. اگر شما موضوع مورد علاقه فرزندتان را پيدا كنيد مي‌بينيد كه او چگونه مشتاقانه و كنجكاو براي يادگيري هرچه بيشتر تلاش مي‌كند و از پيش رفتن در آن حوزه خاص لذت مي‌برد.

اين در حالي است كه همين كودك ممكن است در موقعيت‌هاي ديگر يادگيري اشتياق خاصي از خود نشان ندهد و دائماً تكاليف را پشت گوش بياندازد. درنتيجه مي‌توان گفت اگر كودك در يك زمينه نظير درس‌هاي مدرسه علاقه چنداني از خود نشان نمي‌دهد به اين معنا نيست كه او به‌طور كلي نسبت به يادگيري بي‌علاقه است به اين فكر كنيد كه شايد محيط براي او به‌درستي فراهم نشده يا شايد به‌طور كل استعدادهاي او در جايي بيرون از مدرسه قادر به شكوفايي باشند.

اگر شما بتوانيد استعدادهاي فرزندتان را در دوره كودكي شناسايي كنيد و او را در مسير دلخواه خود قرار دهيد فرد از همان ابتدا موفقيت‌هاي كوچك و بزرگي را تجربه مي‌كند كه به او براي ادامه راه انگيزه مي‌دهند و در دوران نوجواني و بزرگسالي از سردرگمي او پيشگيري مي‌كنند. علاوه بر اين‌ها افرادي كه از دوران كودكي در مسير درست قرار گرفته‌اند به مراتب از شانس بيشتري براي موفقيت برخوردارند و سطح رضايت عمومي بالاتري از زندگي را گزارش مي‌دهند.

استعداديابي كودكان كرمان | وظايف والدين براي استعداديابي كودكان

همه پدر و مادرها مسلما از پيشرفت فرزند خود لذت مي‌برند و از موفق شدن او استقبال مي‌كنند. با اين حال  بسياري از آن‌ها با روش‌هاي درست تربيتي آشنا نيستند و همين امر باعث مي‌شود كه ناخواسته در بسياري از اوقات جلوي پرورش استعدادهاي كودك را گرفته و مانع پيشرفت او شوند. توجه به نكات زير به شما كمك مي‌كنند تا بتوانيد راحت تر توانايي‌هاي بالقوه فرزندتان را شناسايي كنيد و او را در مسير مناسب خودش قرار دهيد.

اگر وقت كافي نداريد با دريافت مشاوره تلفني كودك نيز مي توانيد از خدمات مركز ذهن نو بهره مند شويد.

1- اولين قدم مشاهده درست

گاهي اوقات والدين آنقدر غرق مشغله‌هاي خود مي‌شوند كه در طول روز كم‌تر درگير دنياي كودك شده و تنها در صورتي كه او نياز خاصي داشته باشد به او توجه مي‌كنند. همين امر اساس بسياري از اشتباهات تربيتي را رقم مي‌زند.

بسيار اهميت دارد كه در طول روز به درستي فرزندتان را مورد مشاهده قرار دهيد و رفتارهايش را زير نظر بگيريد. براي مثال ببينيد كه نسبت به چه موضوعاتي به وجد مي‌آيد و از كنار چه چيزهايي به سادگي مي‌گذرد. هر بچه‌اي از همان ابتداي كودكي علايق خاصي را پرورش مي‌دهد كه شناسايي و توجه به آن‌ها مي‌تواند در زمينه كشف استعدادهاي او بسيار كمك كننده باشد. جهت آشنايي با بهترين وجديدترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد.

2- كنار گذاشتن پيش‌فرض‌ها

بسياري از والدين كودكان را آينه گذشته خود مي‌پندارند. آن‌ها تلاش مي‌كنند هر آنچه خود به آن دست نيافتند را براي فرزندشان فراهم كنند و او را در مسيري قرار دهند كه خود روزي به دنبال كسب پيشرفت در آن بودند. اما لازم است اين موضوع را در نظر بگيريد كه فرزندان با تمام شباهت‌هايي كه به شما دارند مي‌توانند دنيايي كاملاً متفاوت داشته باشند. سعي كنيد پيش‌فرض‌هاي خود را كنار بگذاريد و اجازه دهيد كودك با دست زدن به كشف در محيط طبيعي خود استعدادهايش را نمايش دهد. ممكن است او اصلاً علاقه‌اي به قرار گرفتن در مسيرهاي دلخواه شما نداشته باشد و چه بسا اگر در موقعيت‌هاي ديگري قرار بگيرد موفقيت‌هاي دوچنداني را از خود نشان دهد.

3- خودداري از مقايسه

همان طور كه بارها گفته شد هر انسان وجود منحصر به فردي است كه استعدادهاي مخصوص به خود را دارد. اگر فرزندتان همانند هم سن و سالانش نمي‌تواند در يك حوزه خاص پيشرفت كند هرگز او را سرزنش نكنيد و موفقيت‌هاي ديگران را به رخش نكشيد. هميشه سعي كنيد كودك را متناسب با توانايي‌ها و مهارت‌هاي خاص خودش بسنجيد و بر اين اساس پيش برويد. توجه داشته باشيد كه قرار نيست همه انسان‌ها شبيه به هم باشند و مسيرهاي يكساني را طي كنند.

4- قرار دادن كودك در يك محيط غني

بسيار اهميت دارد كه فرزندتان در كودكي در يك محيط غني و سرشار از تجربيات گوناگون قرار بگيرد و در اين ميان بتواند دست به انتخاب بزند. اگر فرزندتان در يك فضاي يكنواخت بزرگ شود هرگز استعدادهاي او قابليت رؤيت شدن پيدا نمي‌كنند. از همين رو تلاش كنيد كودك را در معرض محرك‌هاي متنوعي قرار داده و اجازه دهيد او آزادانه در بين آن‌ها اكتشاف كند.

5- اهميت قائل شدن براي رؤياهاي كودك

تقريباً همه ما شنيده‌ايم كه فردي در دوران كودكي از رؤياهاي خود بگويد. مثلاً برخي بچه‌ها مي‌گويند مي‌خواهند در آينده نقاش بزرگي شوند يا بسياري از پسرها از رؤياهاي از خود براي خلبان شدن حرف مي‌زنند. در اكثر موارد والدين و اطرافيان اين روياها را ناديده مي‌گيرند يا تنها با شوخي و خنده به‌سادگي از كنار آن‌ها رد مي‌شوند. در حالي كه لازم است به درستي به آرزوها و تصورات كودك گوش بدهيد و توانايي‌هاي او را براي رفتن در اين مسير بسنجيد. گاهي اوقات همين روياها به بزرگ ترين حسرت‌هاي فرد در آينده تبديل مي‌شوند.

استعداديابي كودكان كرمان | لزوم كمك گرفتن از يك متخصص براي استعداديابي كودكان

خوشبختانه امروزه ابزارهاي مختلفي براي كشف استعدادهاي كودكان ابداع شده است كه به والدين كمك مي‌كنند فرزندان خود را بهتر بشناسند و توانايي‌هاي منحصر به فرد او را تشخيص دهند. براي مثال امروزه آزمون‌هاي هوشي مختلفي وجود دارند كه مي‌توانند توانايي‌هاي بالقوه كودك در زمينه رياضي، موسيقي، كلامي، فعاليت‌هاي حركتي، خلاقيت‌هاي هنري و … را اندازه گيري نمايند. استفاده از اين آزمون‌هاي هوش و استعداد بايد در محيط‌هاي حرفه‌اي و به كمك آزمونگرهاي آموزش‌ديده انجام گيرد چراكه نحوه اجرا شدن تست‌ها و نوع رفتارهايي كه كودك در اين ميان از خود نشان مي‌دهد همگي مي‌توانند در تفسير نهايي تأثيرگذار باشند. از همين رو لازم است كه به مراكز روانشناسي معتبر مراجعه كرده و از متخصصان روان‌شناس باليني براي ارزيابي كودك خود كمك بگيريد.

ارائه خدمات استعداديابي كودكان در مركز مشاوره ذهن نو

مركز مشاوره ذهن نو با در اختيار داشتن نيروهاي متخصص در حوزه كودك و نوجوان مي‌تواند به شما كمك كند تا از تست‌ها و ابزارهاي نوين در جهت استعداديابي كودك خود استفاده كنيد. هم‌چنين در كنار اجراي آزمون‌ها مشاوران و روانشناسان اين مركز مي‌توانند تفسير تست و راهنمايي‌هاي لازم براي پرورش مناسب استعدادهاي كودك را در اختيارتان قرار دهند. جهت دريافت خدمات از مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو كليك كنيد.

آدرس ساير مراكز استعداديابي كودكان كرمان

موسسه استعداد يابي كودكان ماه گون كرمان، بلوار شيراز، خيابان بوستان، حدفاصل چهار و شش
موسسه استعداد يابي كودكان آتيه كرمان، بلوار جمهوري، نبش كوچه ۲۱
موسسه استعداد يابي كودكان انديشه كيان كرمان، رفسنجان، شهرك آفتاب، كوچه ۱۰، انتهاي كوچه سمت راست

سؤالات متداول

– استعداد ذاتي است يا اكتسابي؟

توانايي‌هاي ما تركيبي از نيروهاي وراثتي و محيطي هستند. استعدادهاي ما امري هستند كه به طور ذاتي مي‌توانند در ما وجود داشته باشند اما تا زماني كه از طريق محيط به درستي پرورش نيابند نمي‌توانند شكوفا شوند. در نتيجه تركيبي از نيروهاي ذاتي و اكتسابي استعدادهاي ما را شكل مي‌دهند. والدين مي توانند با دريافت آموزه هاي لازم به بهترين نحو بر روي استعدادهاي ذاتي تاثير بگذارند. مقاله آموزش پدر و مادر را مطالعه نماييد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

منبع : استعداديابي كودكان كرمان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۴۷:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سندرم توره نوعي مشكل عصبي است كه مشخصه آن بروز تيك‌هاي غيرارادي و ناگهاني مي‌باشد. مبتلايان به اختلال توره ممكن است تيك‌هاي صوتي يا حركتي مختلفي داشته باشند كه به صورت ناگهاني، سريع و برگشت‌پذير بروز مي‌يابند. اين مشكل معمولا از سال‌هاي اوليه كودكي آغاز مي‌شود. از همين رو اگر والدين به موقع آن را در فرزند خود تشخيص دهند و درمان‌هاي روانشناختي را از سر بگيرند اختلال توره تا حد زيادي قابل كنترل خواهد بود. براي آشنايي با علائم، علل و روش‌هاي درمان توره در كودكان تا انتهاي اين مطلب همراه ما باشيد.

منبع : سندرم توره يا تورت كودكان

آشنايي با علائم و نشانه هاي سندرم توره

مشخصه و علامت اصلي سندرم توره بروز تيك‌هاي مختلف است. اين تيك‌ها به صورت صوتي يا حركتي بروز پيدا مي‌كنند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه مبتلايان به اختلال توره اغلب داراي تيك‌هاي حركتي به خصوص در ناحيه سر و گردن هستند كه در شرايط استرس زا و هيجان انگيز تشديد مي‌شوند.

علائم اختلال توره معمولا در سنين 5 الي 10 سالگي ظاهر شده و به مرور در سال‌هاي نوجواني كاهش مي‌يابد؛ به طوري كه ممكن است تا بزرگسالي به طور كامل محو شوند. با اين حال برخي افراد هم هستند كه اختلال توره را در بزرگسالي تجربه مي‌كنند و با افزايش سن تيك‌هاي‌شان نيز تشديد مي‌شود. براي اشنايي بيشتر با اختلالات مرتبط با سندرم توره مقاله اختلالات هماهنگي رشدي را مطالعه كنيد.

انواع تيك كه در سندرم توره بروز مي يابند

همانطور كه گفته شد در سندرم توره انواع مختلفي از تيك مي‌تواند بروز پيدا كند كه در ادامه به توضيح هريك از آن‌ها پرداخته‌ايم.

1- تيك هاي حركتي

تيك‌هاي حركتي نوعي حركات سريع، غيرارادي و ناگهاني بدن هستند كه از جمله آن‌‌ها مي‌توان به پلك زدن، بالا انداختن شانه‌ها يا تكان دادن دست، سر و گردن اشاره كرد.

2- تيك هاي صوتي

تيك‌هاي صوتي صداهايي هستند كه فرد به طور غيرارادي و ناگهاني از خود در مي‌آورد. صاف كردن گلو، زمزمه كردن برخي اصوات، گفتن غير ارادي برخي كلمات نظير ناسزا و داد زدن‌هاي ناگهاني همگي نمونه‌اي از تيك‌هاي صوتي هستند.

3- تيك هاي ساده

تيك‌ها در اختلال توره مي‌توانند به دو شكل ساده يا پيچيده اتفاق بيافتند. در نوع ساده تنها يك بخش خاص از بدن درگير تيك مي‌شود. براي مثال بيمار در نواحي چشم يا صورت يكسري تيك‌هاي حركتي را از خود نشان مي‌دهد.

4- تيك هاي پيچيده

تيك‌هاي پيچيده معمولاً چندين قسمت مختلف بدن را درگير مي‌كنند و مي‌توانند الگويي خاص داشته باشند. براي مثال بچه‌هايي كه دچار تيك پيچيده هستند ممكن است هنگام حركت دادن دست، سر را به زمين بكوبند و سپس به بالا بپرند.

علل و عوامل خطر بروز سندرم توره

علت دقيق سندرم توره مشخص نيست. متخصصان بر اين باورند كه اين يك اختلال پيچيده است كه احتمالاً از تعامل عوامل وراثتي (ژنتيكي) و محيطي (استرس هاي زندگي) پديد مي‌آيد. همچنين سطوح غيرطبيعي برخي انتقال دهنده‌هاي عصبي نظير دوپامين و سروتونين هم مي‌تواند در بروز اين مشكل نقش داشته باشد.

همچنين عوامل خاصي وجود دارند كه مي‌توانند ريسك بروز اختلال توره را افزايش دهند. اين عوامل به ريسك فاكتورها مشهور هستند؛ دو عامل اصلي را در بر مي‌گيرند كه شامل سابقه خانوادگي و جنسيت مي‌باشد. نقش هريك از اين‌ها در اختلال توره به شرح زير مي‌باشد.

1-  سابقه خانوادگي

مطالعات پژوهشي نشان مي‌دهند كساني كه سابقه اختلال‌هاي تيك در خانواده درجه يك آن‌ها وجود دارد، بيش از ديگران در معرض ابتلا به سندرم توره هستند. اين مسئله بر نقش عوامل ژنتيكي و وراثتي تاكيد مي كند.

2- سندرم توره و جنسيت

جنسيت به خودي خود مي‌تواند خطر ابتلا به اختلال توره را تحت تاثير قرار دهد. در همين راستا مطالعات همه گيرشناسي نشان مي‌دهند كه مردان 3 الي 4 برابر بيشتر از زنان در برابر اين مشكل آسيب‌پذير هستند.

درمان سندرم توره

اگرچه هنوز هيچ درمان قطعي براي اختلال توره معرفي نشده، اما روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه به كمك آن‌ها مي‌توان شدت اين مشكل را تا حد زيادي تحت كنترل درآورد. اگر تيك‌ها منجر به بروز مشكلاتي در عملكرد روزانه بيمار شده‌اند، مراجعه به متخصصيني نظير روانپزشك و روانشناس تا حد زيادي مي‌تواند كمك كننده باشد.

روانپزشكان معمولا از دارو براي كاهش سطح اضطراب‌هاي مراجع استفاده مي‌كنند. همچنين روانشناسان در اين شرايط از تكنيك‌هاي رفتار درماني و آموزش مهارت‌هاي كنترل استرس بهره مي‌گيرند. پيگيري درمان به خصوص در سال‌هاي اوليه كودكي به فرزندتان كمك مي‌كند تا در مدرسه و محيط خانه عملكرد بالاتري داشته باشد و بتواند با وجود مشكلاتي كه دارد روابط بين فردي مناسبي برقرار نمايد. براي شروع درمان مي‌توانيد مشاوره كودك دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

چه زماني براي درمان سندرم توره در كودك بايد به متخصص مراجعه كرد؟

در صورت مشاهده هرگونه حركات يا صداهاي غيرارادي، ناگهاني و تكراري در فرزند خود لازم است كه به يك متخصص مراجعه نماييد. البته همه تيك‌ها نشان دهنده اختلال توره نيستند به طوري كه برخي از آن‌ها با گذشت چند هفته به خودي خود برطرف مي‌شوند. با اين حال بسيار اهميت دارد كه علت اين مشكل بررسي شده و اقدامات لازم براي درمان و كنترل علائم انجام شوند.

 

 

 

 

 

منبع : سندرم توره يا تورت كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۴۸:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پيدا كردن درمان قطعي براي اختلال دوقطبي يكي از اولويت هاي زندگي اين بيماران و خانواده‌هاي آن‌هاست. اختلال دوقطبي يكي از انواع اختلالات خلقي است كه طي آن بيمار دوره‌هايي از تغييرات شديد خلقي را تجربه مي‌كند. در يك فاز اين بيماري كه مانيا نام دارد فرد دچار خلق بسيار بالا مي‌شود و دست خوش علائمي نظير تكانشگري، افزايش انرژي و كاهش نياز به خواب مي‌گردد. در كنار اين فاز ممكن است دوره‌هايي از افسردگي اساسي نيز بروز پيدا كنند. متخصصان براي بهبود اين وضعيت معمولا تركيبي از درمان‌هاي روانشناختي و دارويي را به كار مي‌برند. بدون دريافت دارو كنترل بيماري دشوار است، اما هر چه بيمار درمان هاي غير دارويي را جدي‌تر پيش بگيرد، مهارت بيشتري در كنترل بيماري بدون دارو خواهد داشت. براي اطلاع از جديدترين روش‌هاي دمران اختلال دوقطبي و نقاط قوت و ضعف هر روش با ما همراه باشيد.

 

منبع : درمان اختلال دوقطبي به طور قطعي

درمان اختلال دوقطبي با توجه به تعريف بيماري

اختلال دو قطبي يكي از انوع اختلالات روان شناختي است كه مشخصه اصلي آن ايجاد تغييرات خلقي شديد است. كساني كه مبتلا به اين اختلال هستند دوره‌هايي از خلق بسيار بالا، افزايش انرژي، احساس سرخوشي مفرط، تحريك پذيري، افزايش اشتها و كاهش نياز به خواب را گزارش مي‌دهند.

همه اين علائم تحت عنوان فاز مانيا در اختلال دوقطبي شناخته مي‌شوند و به كسي كه در اين دوره قرار دارد اصطلاحا مانيك گفته مي‌شود. مبتلايان به اختلال دوقطبي ممكن است دوره‌هايي از افسردگي اساسي را هم در كنار فاز مانيا تجربه كنند. از جمله مهم‌ترين و بارزترين علائم افسردگي اساسي از دست دادن علائق و تجربه خلق غمگين در بيشتر اوقات روز است. در كنار اين‌ها علائم ديگري نظير مشكلات خواب و اشتها، از دست دادن تمركز، بروز مشكلاتي در حافظه، درگيري با احساس گناه و دچار شدن به افكار مرگ و خودكشي نيز از جمله ديگر علائمي هستند كه در فاز افسردگي اختلال دوقطبي ديده مي‌شوند. با درمان اختلال دوقطبي مي‌توان شدت علائم را كاهش داد و مهارت‌هاي لازم براي مقابله با تغييرات خلقي را به كار برد. براي آشنايي بيشتر با علائم و علل ابتلا به بيماري دوقطبي كليك كنيد.

انواع روش هاي درمان اختلال دوقطبي

براي درمان اختلال دوقطبي ابتدا بايد به متخصصي در حوزه سلامت روان نظير روانپزشك يا روانشناس مراجعه كنيد. متخصص با انجام ارزيابي‌هاي دقيق در مورد ابتلا يا عدم ابتلا به اين بيماري به شما آگاهي مي‌دهد. در نظر داشته باشيد كه تنها اطلاع از علائم اختلال هاي رواني براي تشخيص و درمان اختلال دو قطبي كافي نيستند و متخصصان براي اظهار نظر قطعي ملاك‌هاي گوناگوني را در نظر مي‌گيرند.

در نتيجه هرگز صرف وجود چند علامت از يك بيماري به خودتان يا ديگران برچسب اختلال رواني نزنيد و از درمان‌هاي غير تخصصي يا خودسرانه استفاده نكنيد. در ادامه به مهم ترين روش‌هاي درماني كه براي بهبود اختلال دو قطبي به كار گرفته مي‌شود اشاره كرده‌ايم.

1- درمان هاي دارويي اختلال دوقطبي

در بسياري از موارد درمانگران براي درمان اختلال دوقطبي استفاده از داروهاي اعصاب و روان را توصيه مي‌كنند. از جمله داروهايي كه در اين شرايط توسط متخصصان تجويز مي‌شوند مي‌توان به داروهاي تثبيت كننده خلقي نظير دپاكين، داروهاي ضد افسردگي نظير فلوكستين و سيتالوپرام و داروهاي آنتي سايكوتيك نظير الانزاپين اشاره كرد.

 البته در نظر داشته باشيد كه داروها به تنهايي براي درمان اختلال دو قطبي كافي نيستند، هرچند در برخي موارد ممكن است مصرف‌شان ضرورت داشته باشد. طبق  پژوهش‌هاي تحقيقاتي در مورد اثرات درمان‌هاي مختلف بر روي اختلالات رواني مشخص شد كه اگر دارو درماني در تركيب با روان درماني قرار بگيرد، اثرات مضاعفي در بهبودي از خود نشان مي‌دهد. در همين راستا كساني كه از دارو درماني و روان درماني در كنار يكديگر استفاده مي‌كنند اغلب بيشترين ميزان بهبودي را از خود نشان دادند.

2- درمان هاي طولاني مدت اختلال دوقطبي

اختلال دوقطبي اغلب مشكلات روان شناختي مزمني را براي فرد ايجاد مي‌كند و باعث مي شود كه او در مراحل مختلف زندگي با چالش‌هاي گوناگوني رو به رو شود. اين وضعيت به خصوص در كساني كه اختلال‌شان با دوره‌هاي عود بيشتري همراه است بيشتر ديده مي‌شود.

در اين شرايط بيمار بايد به طور بلند مدت تحت نظر متخصصيني نظير روانشناس و روانپزشك قرار داشته باشند. حتي زماني كه علائم بهبودي ديده شد، بايد درمان اختلال دو قطبي ادامه پيدا كند. چرا كه در اين شرايط بيمار بايد براي دوره‌هاي عود بعدي آماده گردد تا در صورت بروزآن‌ها كمترين آسيب را تجربه نمايد.

3- درمان هاي  متمركز بر ترك اعتياد در بيماران اختلال دوقطبي

يكي از بخش‌هاي مهم درمان اختلال دوقطبي ، از بين بردن پيامدهاي اعمالي است كه در دوره مانيا بيمار انجام مي‌دهد. چرا كه در فاز مانياي بيماري خود دچار تكانشگري زيادي مي‌شوند؛ به اين معنا كه نمي‌توانند عواقب كارهاي خود را در نظر بگيرند. از همين رو خود را در فعاليت‌هاي پرخطري مثل سوءمصرف مواد، الكل و برقراري روابط جنسي محافظت نشده درگير مي‌سازند.

به همين خاطر بسياري از مبتلايان به اختلال دو قطبي، دچار اعتياد نيز مي‌شوند و براي بهبودي كامل نيازمند دريافت درمان‌هايي در اين زمينه نيز هستند. امروزه روش‌هاي متنوعي براي ترك اعتياد به انواع مواد ابداع شده كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به درمان‎‌هاي دارويي، روان درماني فردي، خانواده درماني و گروه درماني اشاره كرد. براي انتخاب بهترين روش بايد پيش از هرچيز از مشاوره ترك اعتياد كمك بگيريد.

4- بستري در بيمارستان هاي روان پزشكي

گاه براي درمان بيماران اختلال دوقطبي بستري كردن ضرورت پيدا مي‌كند. براي مثال بيماراني كه دچار رفتارهاي خود آسيب رسان نظير خودزني و خودكشي مي‌شوند يا به دليل تحريك پذيري بالا  پرخاشگري زيادي از خود نشان مي‌دهند، از جمله بيماراني هستند كه متخصصين ممكن است دستور بستري آن‌ها را بدهند. دوره‌هاي بستري اكثرا موقتي بوده و بعد از فروكشي دوره حاد بيماري و رسيدن به يك شرايط رواني باثبات بيمارمرخص مي شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره افسردگي از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

داروي دپاكين در درمان اختلال دوقطبي چه تاثيري دارد؟

داروي دپاكين يكي از انواع داروهاي تثبيت كننده خلقي است كه از تغييرات شديد خلقي پيشگيري مي‌كند. از اين دارو معمولا در كنار داروهاي ضد افسردگي براي درمان اختلال دوقطبي استفاده مي كنند.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

منبع : درمان اختلال دوقطبي به طور قطعي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۴۵:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عود و بازگشت افسردگي براي هر كسي كه حداقل يكبار دچار افسردگي شده، مي‌تواند اتفاق بيافتد. خيلي اوقات بيمار خودش مي‌داند كه اين دوره‌ها بازگشت دارند و ممكن است كه مجدد آن‌ها را تجربه نمايد، اما با اين حال توجهي نكرده و علائم را پيش پا افتاده مي‌پندارد. اما هر بار كه افسردگي بازگشت مي‌كند، خرابي‌هايي را به وجود مي‌آورد، با عدم توجه به اين خرابي‌ها هيچ چيز درست نمي‌شودف بنابراين لازم است كه به دنبال راهي براي بازسازي و درمان باشيد. در ادامه علائم هشدار دهنده عود و بازگشت افسردگي را آورده‌ايم.

 

 

منبع : بازگشت افسردگي را چطور تشخيص دهيم

آشنايي با اختلال افسردگي و عود يا بازگشت آن

افسردگي يكي از اختلالات روانپزشكي است كه با غم و اندوه طبيعي كه در زندگي هركسي تجربه مي‌شوند فرق دارد. افسردگي يك اختلال ناتوان كننده است كه علاوه بر احساس غمگيني منجر به بروز علائم ديگري نيز مي‌شود كه از دست دادن علايق، كندي رواني حركتي، فقدان انرژي، بروز تغييراتي در خواب و اشتها، ناتواني در تمركز، احساس بي‌ارزشي و نااميدي، دچار شدن به افكار مرتبط با مرگ و خودكشي را شامل مي‌شود. نكته قابل توجه اينجاست كه حداقل 4 مورد از اين علائم بايد به مدت دو هفته در فرد پايدار بمانند تا تشخيص افسردگي از جانب متخصصان مطرح شود.

افسردگي معمولا يك اختلال دوره‌اي و برگشت پذير است. در واقع اكثر كساني كه يك دوره از اين اختلال را تجربه مي‌كنند در آينده نيز ممكن است با آن دست و پنجه نرم كنند. براي مثال بازگشت مجدد افسردگي، 2 ماه پس از قطع درمان‌هاي رايج در بيشتر بيماران ديده مي‌شود. همچنين ممكن است درگيري با استرس‌هاي محيطي به عنوان يك عامل محرك عمل كرده و در آينده منجر به بروز دوباره علائم افسردگي شود. براي آشنايي با نشانه هاي افسردگي كليك كنيد.

علائم عود و بازگشت افسردگي

عود و بازگشت افسردگي موضوعي است كه مي‌توان از آن پيشگيري كرد يا حداقل تا حد زيادي آن را تحت كنترل درآورد. براي اين كار پيش از هرچيز بايد علائم عود و بازگشت افسردگي را بشناسيد. در ادامه به مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم:

1- بروز تغييرات خلقي

يكي از مهم‌ترين علائم عود و بازگشت افسردگي تغييرات خلقي است. در اين شرايط ممكن است مجددا در اكثر اوقات روز احساس غمگيني داشته باشيد يا سطح اضطراب‌تان از حالت عادي بالاتر برود. در نتيجه خلق افسرده و مضطرب اولين علائمي هستند كه در مورد بروز دوباره افسردگي به شما هشدار مي‌دهند.

2- فقدان لذت

فقدان لذت يا همان از دست دادن علاقه نسبت به موضوعاتي كه قبلا براي شما جذاب بوده‌اند از جمله ديگر علائمي است كه براي پيشگيري از بازگشت افسردگي بايد آن را بسيار جدي بگيريد. كساني كه دچار فقدان لذت مي‌شوند ممكن است حتي نسبت به رابطه جنسي نيز دلزده شوند و هيچ چيز آن‌ها را به اندازه كافي به وجد نياورد.

3- انزواي اجتماعي

شروع افسردگي معمولا با كاهش تمايل نسبت به فعاليت‌هاي اجتماعي همراه است. در نتيجه با بازگشت افسردگي ممكن است دائما تنهايي را ترجيح بدهيد و حتي از بودن با گروه‌هاي دوستان يا نزديكاني كه قبلا با آن‌ها وقت زيادي مي‌گذرانديد احساس لذت نكنيد.

4- احساس خستگي مفرط

يكي ديگر از علائمي كه مي‌تواند در مورد بازگشت افسردگي به شما هشدار بدهد، فقدان انرژي و خستگي مفرط است. براي مثال ممكن است كه به يكباره احساس كنيد كه انجام فعاليت‌هاي روزمره و عادي نظير شستن ظرف‌ها يا حتي رسيدگي به كارهاي شخصي براي‌تان بسيار سخت شده و انرژي زيادي از شما مي‌گيرد. اين موضوع معمولا باعث مي‌شود كه سطح فعاليت‌هايتان را كاهش دهيد يا زمان زيادي براي انجام كارهاي معمولي صرف كنيد.

5- احساس بي قراري

بسياري از افراد قبل از عود و بازگشت افسردگي دچار احساس بي قراري و سرآسيمگي مي‌شوند. براي مثال ممكن است بي هيچ دليلي دائما مضطرب باشيد و نتوانيد به راحتي آرام بگيريد. در اين شرايط بايد در مورد احتمال بازگشت افسردگي آگاه بوده و از يك درمانگر براي مديريت اوضاع كمك بگيريد.

6- بازگشت افسردگي با تغييراتي در الگوي خواب

تغيير در الگوي خواب به دو شكل كاملا متفاوت ظهور مي‌كند. به طوري كه برخي افراد افسردگي را با دوره‌هاي بي خوابي شديد تجربه مي‌كنند، اما برخي ديگر دچار پرخوابي شده و اكثر اوقات روز خود را به خواب مي‌گذرانند. در نتيجه اگر پس از يك دوره بهبودي مجددا دچار مشكلات خواب شديد، بايد احتمال بازگست افسردگي را در نظر داشته باشيد.

7- بروز تغييراتي در الگوي اشتها

تغييرات اشتها نيز همانند خواب با دوالگوي كاملا متفاوت در مبتلايان به افسردگي ظهور پيدا مي‌كنند. به طوري كه برخي دچار بي‌اشتهايي مفرط شده و در مقابل برخي از بيماران پراشتهايي و پرخوري را تجربه مي‌كنند. در نتيجه هرگونه تغيير چشم گير در وزن به عنوان پيش درآمد يا علامتي از بازگشت افسردگي تعبير مي‌شود.

8- بروز مشكلاتي در حافظه و تمركز

اكثر مبتلايان به افسردگي دچار مشكلات شناختي مي‌شوند. به طوري كه اغلب به سختي مي‌توانند روي يك موضوع تمركز كنند و يا ممكن است نسبت به قبل فراموشكار شوند. مشكل عدم تمركز در كنار ساير علائم، در واقع زنگ خطري براي بازگشت افسردگي هستند.

9- افزايش تحريك پذيري

اغلب آدم‌ها هنگام عود و بازگشت افسردگي تا حد زيادي تحريك پذير مي‌شوند. به اين معني كه آستانه تحمل‌شان كاهش پيدا مي‌كند و ممكن است نسبت به موضوعات كوچك واكنش‌هاي بسيار شديدي نشان دهند.

10- بازگشت افسردگي و بروز درد و مشكلات جسمي

بروز دردها و مشكلات بدني كه منشا زيستي مشخصي ندارند، در مبتلايان به افسردگي بيشتر ديده مي‌شود. از همين رو سردردهاي مكرر، دردهاي عضلاني و دل درد نيز به عنوان نشانه‌هايي از بازگشت افسردگي قلمداد مي‌شوند.

11- احساس گناه و بي ارزشي

هنگام افسردگي ممكن است خودتان را در برابر هر رويدادي مسئول ببينيد و بابت هر خطا و اشتباهي احساس گناه كنيد. اين موضوع در نهايت فشار رواني زيادي را به ذهنتان وارد مي‌كند و مي‌تواند منجر به احساس بي ارزشي در زندگي شود.

12- مشغوليت ذهني با موضوعات مرتبط با مرگ

مشغوليت ذهني با موضوعات مرتبط با مرگ و خودكشي مي‌تواند پيش درآمد شروع يك دوره افسردگي شديد باشد. در اين شرايط مداخله در بحران و كمك گرفتن زودهنگام از روانشناس و روانپزشك از ضرورت بيشتري برخوردار است.

عوامل محرك عود و بازگشت افسردگي

كساني كه سابقه يك دوره افسردگي دارند، ممكن است تحت تاثير عوامل مختلفي دوره‌هاي مجدد افسردگي اساسي را تجربه كنند. از جمله مهم‌ترين عوامل محرك عود و بازگشت افسردگي مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1- رويدادهاي استرس زا در زندگي

رويدادهاي استرس زايي كه در طول دوره افسردگي يا پس از آن اتفاق مي‌افتند عامل محركي براي عود يا بازگشت اين اختلال هستند. از جمله رويدادهاي استرس زاي مهم مي‌توان به تعارضات خانوادگي، از دست دادن عزيزان و بروز تغييراتي در روابط بين فردي اشاره كرد.

2- بازگشت افسردگي درمان نشده

دوره‌هاي افسردگي مجدد مي‌توانند نشان دهنده كامل نشدن دوره درمان در اپيزودهاي قبلي بيماري باشند. در نتيجه بايد تحت درمان با دارو يا جلسات مشاوره قرار بگيريد و همچنين روند بهبودي را نيمه كاره رها نكنيد، چرا كه اين كار در نهايت منجر به تشديد مشكل مي‌شود.

3- قطع زودهنگام درمان

بسيار اهميت دارد كه بدانيد افسردگي سريعا درمان نمي‌شود. بررسي‌ها نشان مي دهند كساني كه 6 ماه يا بيشتر درمان خود را ادامه مي‌دهند به ميزان بسيار كمتري درگير فرايند عود و بازگشت افسردگي مي‌شوند. براي آشنايي با جديدترين روش‌هاي درمان افسردگي شديد كليك كنيد.

4- بازگشت افسردگي به خاطر مشكلات پزشكي

برخي از مشكلات پزشكي نظير دچار بودن چاقي، ديابت و مشكلات قلبي- عروقي ريسك ابتلاي مجدد و بازگشت افسردگي اساسي را بالا مي‌برند. در نتيجه اگر به اين بيماري‌ها مبتلا هستيد حتما به درمانگر خود در اين باره اطلاع بدهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره افسردگي از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

براي پيشگيري از عود و بازگشت افسردگي بايد چه كار كنيم؟

مهم ترين كار، آشنايي با علائمي است كه از شروع مجدد افسردگي خبر مي‌دهند، اگر با اين علائم آشنا باشيد مي‌توانيد به موقع براي دريافت درمان‌هاي مناسب از روانشناس يا روانپزشك كمك بگيريد. همچنين ادامه دادن به فرايند درمان و نيمه كاره رها نكردن آن نيز در پيشگيري از عود نقش بسزايي خواهد داشت.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : بازگشت افسردگي را چطور تشخيص دهيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۴۱:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خيلي اوقات به راحتي مي‌توان نشانه ها و علائم طلاق را پيدا و آن‌ها را قبل از وخيم‌تر شدن از بين برد. خوب است بدانيد كه طلاق در اكثر موارد يك شبه اتفاق نمي‌افتد بلكه اين تصميم به مرور زمان در ذهن زن يا مرد شكل گرفته و بال و پر پيدا مي‌كند. مسلما هيچ زن و مردي با اين ديد كه روزي جدا خواهيم شد، ازدواج نمي‌كنند. هزينه‌ها و تمام سختي‌هايي كه براي ازدواج تحمل شده را بدون دليل نمي‌توان از بين برد. ازدواج مانند خانه‌اي است كه نياز به نگهداري و تعمير دارد، پس قبل از اينكه سقف خانه پايين بيايد، بهتر است به دنبال منشا خرابي و راهي براي تعمير آن باشيم. در ادامه به برخي نشانه هاي جدايي و علائمي كه خبر از طلاق مي‌دهند، آورده‌ايم. مي‌توانيد براي اطلاع از راه‌هاي رفع و جلوگيري از طلاق كليك كنيد.

 منبع : علائم طلاق و جدايي زني و شوهر

چرا بايد نشانه ها و علائم قبل از طلاق را بشناسيم؟

گاهي اوقات در جلسات مشاوره زن يا مرد از اين موضوع شكايت مي‌كند كه همسرشان ناگهاني تصميم به طلاق گرفته و اين موضوع فشار رواني زيادي را به آن‌ها وارد كرده است. تصميم به طلاق معمولا يك شبه اتفاق نمي‌افتد. در اكثر موارد موضوعات حل نشده در زندگي مشترك به مرور زمان افكار مربوط به جدايي را در يك يا هردو طرف ايجاد مي‌كنند؛ اما ممكن است به طور مستقيم در اين باره با همديگر حرف نزنند. در واقع بسياري از زن و شوهرها سال‌هاي سال در يك آرامش قبل از طوفان زندگي مي‌كنند، اما به يك باره با مشكلات بسيار اساسي مواجه مي‌شوند كه حل آن‌ها ديگر كار آساني نيست.

در اين ميان نشانه‌هاي غيركلامي مختلفي وجود دارند كه به شما نشان مي‌دهند همسرتان از مدت‌ها قبل به طلاق يا جدايي فكر مي‌كند. آشنايي با اين نشانه‌ها كمك مي‌كنند كه هرچه زودتر براي نجات زندگي مشترك خود اقدامات لازم را انجام بدهيد و يا از مطرح شدن تصميم به طلاق از جانب همسرتان شوكه نشويد. كساني كه اين نشانه ها را مي‌شناسند معمولا با آمادگي رواني بالاتري براي حل چالش‌هاي مرتبط با طلاق ظاهر مي‌شوند و بهتر مي‌توانند تنش‌ها را مديريت كنند. 

علائم و نشانه هايي كه قبل از طلاق به شما هشدار مي دهند

بسياري از زنان و مردان اين سوال را از مشاورين مي‌پرسند كه از “كجا بفهمم همسرم به طلاق فكر مي‌كند يا خير” براي پاسخ به اين سوال در ادامه به مهم‌ترين نشانه هاي رفتاري قبل از طلاق و جدايي كه در ميان اكثر زوجين ديده مي‌شوند، اشاره كرده‌ايم.

1- عدم تمايل به حل و فصل موضوعات

آن‌هايي كه در زندگي زناشويي به اين نتيجه مي رسند كه طلاق تنها راه رفع مشكلات است، ديگر تمايل چنداني براي حل و فصل مسالمت آميز تعارضات موجود ندارند. در نتيجه  ممكن است در برابر درخواست شما براي گفتگو از حرف زدن اجتناب كنند يا با پرخاش بسيار زياد از مسئله پيش آمده عبور نمايند. در واقع از نظر اين افراد ديگر حرف زدن فايده‌اي ندارد و نوعي وقت تلف كردن محسوب مي شود!

2- علائم طلاق | افزايش تحريك پذيري و كاهش آستانه تحمل

كساني كه در فكر طلاق هستند معمولا مشغوليت ذهني زيادي دارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه از نظر رواني تحريك پذيري بالايي پيدا كرده يا به عبارت ديگر آستانه تحملشان پايين بيايد. در نتيجه ممكن است در برابر كوچك‌ترين تعارض در زندگي مشترك، واكنش‌هاي شديدي از خود نشان دهند و باعث رنجش شما و ساير اعضاي خانواده شوند.

3- نداشتن روابط جنسي رضايت بخش

كيفيت رابطه جنسي زوجين معمولا بازتابي از كيفيت زندگي مشترك آن‌ها در طول روز است. زن و شوهرهايي كه از نظر عاطفي از يكديگر فاصله گرفته‌اند وبه طلاق فكر مي‌كنند اغلب با مشكلاتي نظير بي ميلي جنسي و ناتواني در رسيدن به ارگاسم نيز رو به رو مي‌شوند كه اين موضوع به خصوص در زنان بيشتر ديده مي‌شود.

4- از علائم طلاق ،  كم رنگ شدن صميميت

يكي از فاكتورهاي بسيار مهم براي موفقيت در ازدواج وجود صميميت عاطفي ميان زوجين است. زن و شوهرهايي كه با هم صميمي هستند مي‌توانند ساعت‌هايي را به با هم بودن اختصاص دهند و در اين زمان به فعاليت‌هاي مشتركي بپردازند كه از آن لذت مي‌برند. يكي از نشانه‌هاي هشدار دهنده در مورد طلاق كم رنگ شدن صميميت است. براي مثال ممكن است به مرور متوجه شويد كه هيچ حرف مشتركي با همسرتان نداريد يا او ديگر تمايلي به اين ندارد كه زمان‌هاي مشتركي را با شما بگذراند.

5- زير پا گذاشتن تعهدات و خط قرمزها

در هر رابطه زناشويي خط قرمزها و تعهدهاي خاصي وجود دارد كه پيوند زوجين را مستحكم نگه مي‌دارد. يكي از نشانه‌هاي قبل از طلاق در ميان مردان و زنان زير پا گذاشتن اين تعهدات است. چرا كه آن‌ها زندگي فعلي را از دست رفته مي‌پندارند، در نتيجه ممكن است براي رفع نيازهاي عاطفي و جنسي خود به روابط فرازناشويي روي بياورند و دچار آسيب‌هايي نظير خيانت بشوند.

6- از علائم طلاق ،  سرد بودن عواطف و عميق نبودن رابطه

يكي ديگر از علائم طلاق و جدايي زن و شوهر اين است كه ديگر شور و شوق چنداني نسبت به همسرشان ندارند. در واقع از نظر آن‌ها مشكلات رابطه بيش از احساساتي است كه در آن جريان دارد. از همين رو سرد برخورد مي‌كنند و نمي‌توانند يك رابطه عميق، پويا و سازنده با همسرشان داشته باشند.

7- تلاش براي فرار از خانه!

بودن در محيط خانه معمولا تعارضات و چالش‌هاي موجود ميان زن و شوهرها را زنده مي‌كند. از همين رو آن‌هايي كه به فكر طلاق هستند معمولا نمي‌توانند محيط خانه را تحمل كنند و به بهانه‌هاي مختلف  از جمع خانوادگي فاصله مي‌گيرند. در اين شرايط به جاي پرخاش و بدرفتاري بايد به فكر يك راه حل اساسي باشيد. مراجعه به يك روانشناس متخصص در حيطه زوج درماني از جمله راه‌هايي است كه به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد اين اوضاع را بهتر مديريت نماييد. 

نحوه صحيح مقابله با علائم و نشانه هاي قبل از طلاق

هركدام از علائم و نشانه هايي كه از طلاق و جدايي گفته شد مسلما نمي‌توانند به طور قطعي از تصميم به طلاق در همسرتان خبر بدهد؛ اما به طور قطع در مورد افكار مرتبط با آن به شما هشدار مي‌دهند. اگر با هريك از موارد مذكور روبه‌رو شديد، هرگز آن‌ها را ناديده نگيريد و براي حل و فصل آن تلاش نماييد. پيشنهاد مي‌شود مقاله‌هاي زير را بخوانيد.

نشانه هاي طلاق در زنان

نشانه مردي كه طلاق مي خواهد

مراجعه به جلسات زوج درماني و دريافت مشاوره خانواده و طلاق بسيار موثر است و در اين شرايط به كمك شما مي‌آيد تا از بروز مشكلات جدي‌تر در آينده پيشگيري نمايد. در جلسات زوج درماني مشاور تعارضات موجود در رابطه را بررسي كرده و به هركدام از شما در مورد سبك‌هاي رفتاري غلط كه منجر به تشديد اوضاع شده، بازخورد مي‌دهد. همچنين با آموزش مهارت‌هايي نظير گفت و گوي موثر به هردويتان كمك مي‌كند تا بتوانيد تنش‌هاي پيش رو را پشت سر بگذاريد و به جز طلاق راه حل‌هاي ديگر را نيز بررسي كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره طلاق با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا علائم قبل از طلاق در همه كساني كه قصد جدايي دارند، ديده مي‌شود يا ممكن است برخي افراد به يكباره تصميم به جدايي بگيرند؟

در اكثر موارد آدم‌ها به مرور زمان به فكر جدايي مي‌رسند، ولي ممكن است يك باره آن را مطرح كنند. در نتيجه علائم قبل از طلاق و جدايي در بيشتر زن و شوهر ها ديده مي‌شود. البته مواردي هم وجود دارد كه به خاطر يك موضوع خاص به طور تكانشي و بدون فكر قبلي تصميم به طلاق گرفته مي‌شود كه اين افراد در اغلب اوقات پس از گذشت يك مدت زمان خاص و فروكش كردن بحران از تصميم خود پشيمان مي‌شوند.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

 

 منبع : علائم طلاق و جدايي زني و شوهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۳۹:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خيلي اوقات به راحتي مي‌توان نشانه ها و علائم طلاق را پيدا و آن‌ها را قبل از وخيم‌تر شدن از بين برد. خوب است بدانيد كه طلاق در اكثر موارد يك شبه اتفاق نمي‌افتد بلكه اين تصميم به مرور زمان در ذهن زن يا مرد شكل گرفته و بال و پر پيدا مي‌كند. مسلما هيچ زن و مردي با اين ديد كه روزي جدا خواهيم شد، ازدواج نمي‌كنند. هزينه‌ها و تمام سختي‌هايي كه براي ازدواج تحمل شده را بدون دليل نمي‌توان از بين برد. ازدواج مانند خانه‌اي است كه نياز به نگهداري و تعمير دارد، پس قبل از اينكه سقف خانه پايين بيايد، بهتر است به دنبال منشا خرابي و راهي براي تعمير آن باشيم. در ادامه به برخي نشانه هاي جدايي و علائمي كه خبر از طلاق مي‌دهند، آورده‌ايم. مي‌توانيد براي اطلاع از راه‌هاي رفع و جلوگيري از طلاق كليك كنيد.

 منبع : علائم طلاق و جدايي زني و شوهر

چرا بايد نشانه ها و علائم قبل از طلاق را بشناسيم؟

گاهي اوقات در جلسات مشاوره زن يا مرد از اين موضوع شكايت مي‌كند كه همسرشان ناگهاني تصميم به طلاق گرفته و اين موضوع فشار رواني زيادي را به آن‌ها وارد كرده است. تصميم به طلاق معمولا يك شبه اتفاق نمي‌افتد. در اكثر موارد موضوعات حل نشده در زندگي مشترك به مرور زمان افكار مربوط به جدايي را در يك يا هردو طرف ايجاد مي‌كنند؛ اما ممكن است به طور مستقيم در اين باره با همديگر حرف نزنند. در واقع بسياري از زن و شوهرها سال‌هاي سال در يك آرامش قبل از طوفان زندگي مي‌كنند، اما به يك باره با مشكلات بسيار اساسي مواجه مي‌شوند كه حل آن‌ها ديگر كار آساني نيست.

در اين ميان نشانه‌هاي غيركلامي مختلفي وجود دارند كه به شما نشان مي‌دهند همسرتان از مدت‌ها قبل به طلاق يا جدايي فكر مي‌كند. آشنايي با اين نشانه‌ها كمك مي‌كنند كه هرچه زودتر براي نجات زندگي مشترك خود اقدامات لازم را انجام بدهيد و يا از مطرح شدن تصميم به طلاق از جانب همسرتان شوكه نشويد. كساني كه اين نشانه ها را مي‌شناسند معمولا با آمادگي رواني بالاتري براي حل چالش‌هاي مرتبط با طلاق ظاهر مي‌شوند و بهتر مي‌توانند تنش‌ها را مديريت كنند. 

علائم و نشانه هايي كه قبل از طلاق به شما هشدار مي دهند

بسياري از زنان و مردان اين سوال را از مشاورين مي‌پرسند كه از “كجا بفهمم همسرم به طلاق فكر مي‌كند يا خير” براي پاسخ به اين سوال در ادامه به مهم‌ترين نشانه هاي رفتاري قبل از طلاق و جدايي كه در ميان اكثر زوجين ديده مي‌شوند، اشاره كرده‌ايم.

1- عدم تمايل به حل و فصل موضوعات

آن‌هايي كه در زندگي زناشويي به اين نتيجه مي رسند كه طلاق تنها راه رفع مشكلات است، ديگر تمايل چنداني براي حل و فصل مسالمت آميز تعارضات موجود ندارند. در نتيجه  ممكن است در برابر درخواست شما براي گفتگو از حرف زدن اجتناب كنند يا با پرخاش بسيار زياد از مسئله پيش آمده عبور نمايند. در واقع از نظر اين افراد ديگر حرف زدن فايده‌اي ندارد و نوعي وقت تلف كردن محسوب مي شود!

2- علائم طلاق | افزايش تحريك پذيري و كاهش آستانه تحمل

كساني كه در فكر طلاق هستند معمولا مشغوليت ذهني زيادي دارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه از نظر رواني تحريك پذيري بالايي پيدا كرده يا به عبارت ديگر آستانه تحملشان پايين بيايد. در نتيجه ممكن است در برابر كوچك‌ترين تعارض در زندگي مشترك، واكنش‌هاي شديدي از خود نشان دهند و باعث رنجش شما و ساير اعضاي خانواده شوند.

3- نداشتن روابط جنسي رضايت بخش

كيفيت رابطه جنسي زوجين معمولا بازتابي از كيفيت زندگي مشترك آن‌ها در طول روز است. زن و شوهرهايي كه از نظر عاطفي از يكديگر فاصله گرفته‌اند وبه طلاق فكر مي‌كنند اغلب با مشكلاتي نظير بي ميلي جنسي و ناتواني در رسيدن به ارگاسم نيز رو به رو مي‌شوند كه اين موضوع به خصوص در زنان بيشتر ديده مي‌شود.

4- از علائم طلاق ،  كم رنگ شدن صميميت

يكي از فاكتورهاي بسيار مهم براي موفقيت در ازدواج وجود صميميت عاطفي ميان زوجين است. زن و شوهرهايي كه با هم صميمي هستند مي‌توانند ساعت‌هايي را به با هم بودن اختصاص دهند و در اين زمان به فعاليت‌هاي مشتركي بپردازند كه از آن لذت مي‌برند. يكي از نشانه‌هاي هشدار دهنده در مورد طلاق كم رنگ شدن صميميت است. براي مثال ممكن است به مرور متوجه شويد كه هيچ حرف مشتركي با همسرتان نداريد يا او ديگر تمايلي به اين ندارد كه زمان‌هاي مشتركي را با شما بگذراند.

5- زير پا گذاشتن تعهدات و خط قرمزها

در هر رابطه زناشويي خط قرمزها و تعهدهاي خاصي وجود دارد كه پيوند زوجين را مستحكم نگه مي‌دارد. يكي از نشانه‌هاي قبل از طلاق در ميان مردان و زنان زير پا گذاشتن اين تعهدات است. چرا كه آن‌ها زندگي فعلي را از دست رفته مي‌پندارند، در نتيجه ممكن است براي رفع نيازهاي عاطفي و جنسي خود به روابط فرازناشويي روي بياورند و دچار آسيب‌هايي نظير خيانت بشوند.

6- از علائم طلاق ،  سرد بودن عواطف و عميق نبودن رابطه

يكي ديگر از علائم طلاق و جدايي زن و شوهر اين است كه ديگر شور و شوق چنداني نسبت به همسرشان ندارند. در واقع از نظر آن‌ها مشكلات رابطه بيش از احساساتي است كه در آن جريان دارد. از همين رو سرد برخورد مي‌كنند و نمي‌توانند يك رابطه عميق، پويا و سازنده با همسرشان داشته باشند.

7- تلاش براي فرار از خانه!

بودن در محيط خانه معمولا تعارضات و چالش‌هاي موجود ميان زن و شوهرها را زنده مي‌كند. از همين رو آن‌هايي كه به فكر طلاق هستند معمولا نمي‌توانند محيط خانه را تحمل كنند و به بهانه‌هاي مختلف  از جمع خانوادگي فاصله مي‌گيرند. در اين شرايط به جاي پرخاش و بدرفتاري بايد به فكر يك راه حل اساسي باشيد. مراجعه به يك روانشناس متخصص در حيطه زوج درماني از جمله راه‌هايي است كه به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد اين اوضاع را بهتر مديريت نماييد. 

نحوه صحيح مقابله با علائم و نشانه هاي قبل از طلاق

هركدام از علائم و نشانه هايي كه از طلاق و جدايي گفته شد مسلما نمي‌توانند به طور قطعي از تصميم به طلاق در همسرتان خبر بدهد؛ اما به طور قطع در مورد افكار مرتبط با آن به شما هشدار مي‌دهند. اگر با هريك از موارد مذكور روبه‌رو شديد، هرگز آن‌ها را ناديده نگيريد و براي حل و فصل آن تلاش نماييد. پيشنهاد مي‌شود مقاله‌هاي زير را بخوانيد.

نشانه هاي طلاق در زنان

نشانه مردي كه طلاق مي خواهد

مراجعه به جلسات زوج درماني و دريافت مشاوره خانواده و طلاق بسيار موثر است و در اين شرايط به كمك شما مي‌آيد تا از بروز مشكلات جدي‌تر در آينده پيشگيري نمايد. در جلسات زوج درماني مشاور تعارضات موجود در رابطه را بررسي كرده و به هركدام از شما در مورد سبك‌هاي رفتاري غلط كه منجر به تشديد اوضاع شده، بازخورد مي‌دهد. همچنين با آموزش مهارت‌هايي نظير گفت و گوي موثر به هردويتان كمك مي‌كند تا بتوانيد تنش‌هاي پيش رو را پشت سر بگذاريد و به جز طلاق راه حل‌هاي ديگر را نيز بررسي كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره طلاق با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا علائم قبل از طلاق در همه كساني كه قصد جدايي دارند، ديده مي‌شود يا ممكن است برخي افراد به يكباره تصميم به جدايي بگيرند؟

در اكثر موارد آدم‌ها به مرور زمان به فكر جدايي مي‌رسند، ولي ممكن است يك باره آن را مطرح كنند. در نتيجه علائم قبل از طلاق و جدايي در بيشتر زن و شوهر ها ديده مي‌شود. البته مواردي هم وجود دارد كه به خاطر يك موضوع خاص به طور تكانشي و بدون فكر قبلي تصميم به طلاق گرفته مي‌شود كه اين افراد در اغلب اوقات پس از گذشت يك مدت زمان خاص و فروكش كردن بحران از تصميم خود پشيمان مي‌شوند.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

 

 منبع : علائم طلاق و جدايي زني و شوهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۳۸:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افسردگي پنهان يكي از انواع افسردگي است كه مي‌تواند به دو صورت بروز يابد، در حالت اول بيمار خودش به صورت آگاهانه علائمش را از ديگران مخفي مي‌كند، اما در حالت دوم نشانه‌ها از ديد خود بيمار هم پنهان مانده و افسردگي به صورت نهان در رفتار، افكار و باورهاي بيمار رخنه مي‌كند. در هر دو حالت بيمار انگيزه كافي ندارد و نسبت به موضوعاتي كه قبلا لذت مي‌برد، رغبتي نشان نمي‌دهد. با اين حال براي تشخيص افسردگي بايد به ساير علائم نيز توجه داشت و براي تشخيص نظر متخصص و گاه انجام تست‌ها ضرورت پيدا مي‌كند. در ادامه راه‌هاي تشخيص افسردگي پنهان را آورده‌ايم، در صورتي كه علائم را در خود يا نزديكان ديديد، براي درمان و تشخيص قطعي به متخصص روانشناسي مراجعه نماييد. براي آشنايي با انواع نشانه هاي افسردگي كليك كنيد.

 

منبع : افسردگي پنهان چه نشانه هايي دارد؟

علايم و نشانه هاي افسردگي پنهان

با شناخت علائم افسردگي پنهان مي توانيد خودتان آن را تشخيص دهيد و براي درمان قبل از حادتر شدن حالتان اقدام كنيد. در ادامه به شايع ترين علائم  اشاره مي كنيم. براي تشخيص تست افسردگي بدهيد.

1- تغيير سبك خوابيدن و بروز عادت هاي جديد تغذيه

تغييرات ناگهاني و غيرعادي در رفتارهاي يك شخص اغلب هشدارهايي هستند كه خطر بروز يك بيماري رواني را  گزارش مي دهند. كاهش يا افزايش بي رويه ساعت خواب از بارزترين نشانه‌هايي است كه سلامت فرد را  تهديد مي‌كند. در نتيجه علاوه بر مصرف الكل، پرخوري  و گرايش به مصرف سيگار و مواد مخدر كه رفتارهاي معمول يك بيمار افسرده هستند، ممكن است عادت‌هاي خواب افسرده نيز بهم بريزد. از آن جا كه بيمارافسرده علاقه‌اي به فعاليت ندارند ترجيح مي‌دهند مدت زمان طولاني بخوابند يا برعكس دچار كم خوابي شديد مي‌شوند.

2- افسردگي پنهان و كاهش تعاملات اجتماعي

آدم‌هاي افسرده هر چند به ظاهر سعي در پنهان كردن حالت روحي و رواني خود داشته باشند، اما پس از گذشت مدت زمان كوتاهي خود را لو مي‌دهند. آنها هيچ علاقه‌اي به صحبت با ديگران ندارند و دوست دارند  ساعت‌هاي طولاني تنها بمانند و منزوي و گوشه نشين مي‌شوند.

3- چشم انداز منفي نسبت به آينده

افسردگي حتي به شكل پنهان پشت نقاب شادي و خوشحالي مانع از آن مي‌شود كه بيمار آينده را زيبا و پر از اتفاق‌هاي شيرين و لذت بخش تصور كند. در نگاه وي آينده تاريك و مبهم است و هيچ كور سويي از اميد و روشنايي وجود نخواهد داشت. نمي‌توان افكار منفي اشخاص افسرده را به منزله واقع بيني تلقي كرد، چرا كه واقع بيني به معناي مشاهده واقعيت زندگي اعم از جنبه‌هاي شادي و غم است، اما در افسردگي پنهان تمام جوانب زندگي در نگاه شخص افسرده پوچ و بي معناست و هيچ دليلي براي شادي وجود ندارد.

4- افسردگي پنهان | تحريك پذيري شديد

بيمار افسرده به جهت اينكه از درون احساس شادي ندارند و تنها از بيرون وانمود به شادي مي‎‌كنند، بسيار عصبي و پرخاشگر مي‌شود و سريعا نسبت به موضوعات مختلف واكنش نشان مي‌دهند. اين اشخاص در برخورد با ديگران دائما احساس خشم و زود رنجي دارند. با در نظر گرفتن اين نشانه‌ها مي توان به وجود افسردگي پي برد، حتي اگر به ظاهر طور ديگري وانمود كنند.

5- بيان اغراق آميز هيجانات

يكي از ويژگي‌هاي افسردگي پنهان با آشكار كردن هيجانات به شكل اغراق آميز مشخص مي‌شود. براي مثال اگر قبلا هنگام ديدن يك صحنه تلخ كمي احساس ناراحتي مي‌كرد، اكنون به دليل افسردگي پنهان احساس غم بيشتري مي‌كند و حتي گاه با ديدن يك صحنه ناراحت كننده به شدت گريه مي‌كند و احساس غم زيادي را نشان مي‌دهد.

6- بيان باورهاي غير عاديي در افسردگي پنهان

بيمار داراي افسردگي پنهان معمولا درباره موضوعاتي صحبت مي‌كنند كه غيرعادي هستند و بر مضاميني چون مرگ، خود كشي و يا پوچي زندگي دلالت دارد. اشخاص افسرده داراي افكار سياه و منفي هستند كه حتي گاهي از بيان آنها نيز وحشت دارند. در مواردي بيمار داراي افسردگي پنهان به جاي منطق اتفاقات را به جادو و تقدير ارتباط مي‌دهد و به همين دليل اعتقادي به تغيير و كنترل شرايط ندارد.

7- درخواست كمك از اطرافيان

بيمار داراي افسردگي پنهان گاهي از حالات منفي خود احساس خستگي مي‌كنند و از اطرافيان‌شان درخواست كمك مي‌نمايند. حتي برخي از اين افراد مبتلا به افسردگي به دنبال مشورت و حمايت‌هاي ديگران در جلسات اوليه درمان نيز شركت مي‌كنند اما نسبت به تداوم درمان دچار ترديد مي‌شوند و آن را رها مي‌سازند.

بهترين درمان افسردگي پنهان

بيشتر بيماران افسرده از اينكه مستقيما درباره مشكل خود صحبت كنند و نگراني‌هاي دروني خود را فاش سازند، احساس بيم و ترس دارند. يكي از بهترين راهكارهايي كه مي‌تواند در حل مشكلات و دغدغه‌هاي افسرده‌ها كاربردي باشد، مراجعه به مشاور و استفاده از تكنيك‌هاي درماني او است. مشاور و روانشناس با استفاده از همدلي و گوش دادن به صحبت‌هاي بيمار و با حفظ اصل رازداري مي‌تواند درك بهتري از مشكل و شدت آن پيدا كند و از طريق روش‌هاي مختلفي چون دارودرماني، روان درماني و آموزش مهارت‌هاي زندگي در جهت بهبود وضعيت بيمار اقدامات مهمي انجام دهند. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي درمان افسردگي شديد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره افسردگي از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا پنهان كردن افسردگي و حفظ ظاهر براي درمان اين مشكل موثر است؟

اين افراد به اشتباه فكر مي‌كنند با پنهان كردن افسردگي خود و سرگرم شدن به امورات مختلف مي‌توانند هيجان منفي‌شان را كاهش دهند. اين امر اگرچه در برخي مواقع كارساز است اما در مواقعي كه شخص به افسردگي مزمن و حاد دچار باشد فقط بر شدت بيماري رواني مي‌افزايد.

چشم انداز افرادي كه دچار افسردگي پنهان هستند نسبت به آينده چيست؟

افسردگي حتي به شكل پنهان و پشت نقاب شادي و خوشحالي مانع از تصور دنيايي شيرين و اميدبخش مي‌شود. در نگاه وي آينده تاريك و مبهم است و هيچ كور سويي از اميد و روشنايي وجود نخواهد داشت، حتي اگر در ظاهر طور ديگري خود را معرفي كنند.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : افسردگي پنهان چه نشانه هايي دارد؟

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۳۴:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی