مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

نحوه برخورد با شخصيت مرزي چگونه بايد باشد؟ زندگي با فردي كه از اختلال شخصيت مرزي رنج مي‌برند چالش‌هاي خاص خود را دارد. اين افراد ممكن است گاهي شما را تا سر حد مرگ بپرستند اما با ديدن كوچك‌ترين ضعفي در درونتان احساس تنفر وكينه بكنند. اين امر تا حد زيادي كيفيت تعاملات بين فردي را تحت تاثير قرار داده و باعث بروز مشكلات متعددي مي‌شود. ما در اين مقاله به بيان راهكارهايي براي داشتن تعاملات بهتر در برخورد با شخصيت مرزي پرداخته‌ايم پس تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد. در همين راستا بهره بردن از مشاوره روانشناسي كمك مي‌كند تا بتوانيد آگاهي خود را نسبت به اين اختلال و روش‌هاي درماني افزايش دهيد. 

 

منبع :  برخورد با شخصيت مرزي

 

 

شخصيت مرزي چه اختلالي است؟

شخصيت مرزي نوعي اختلال در سلامت روان است كه بر نحوه تفكر و احساسات فرد مبتلا تاثير مي‌گذارد. از همين رو دچار شدن به اختلال مرزي منجر به بروز مشكلاتي در زندگي روزمره مي‌شود. از جمله مهم‌ترين مشكلاتي كه افراد با شخصيت مرزي به آن دچار هستند بايد به ناتواني در تنظيم هيجانات، حساسيت به طرد، نداشتن تصويري با ثبات از خود و نشان دادن الگويي از روابط ناپايدار اشاره كرد. براي آشنايي بيشتر با علل و نشانه هاي اختلال شخصيت مرزي كليك كنيد.

نحوه تعامل و برخورد با شخصيت مرزي

شايد شما نتوانيد بدون كمك گرفتن از يك درمانگر حرفه‌اي شخصيت مرزي را درمان كنيد اما با نوع رفتارهاي خود مي‌توانيد مشكلات ارتباطي را تا حد زيادي تعديل نماييد. ما در ادامه از منظر روانشناسي به چند توصيه مهم در اين باره اشاره كرده‌ايم.

1- اطلاعات خود را در مورد شخصيت مرزي بالا ببريد

اولين قدم براي اينكه بتوانيد با مبتلايان به شخصيت مرزي تعاملات سالم‌تري داشته باشيد اين است كه درك دقيقي از مشكل آن‌ها به دست بياوريد. تا زماني كه ندانيد فرد مقابلتان با چه مشكلي دست و پنجه نرم مي‌كند و چه رنج‌هايي را متحمل مي‌شود هرگز نمي‌توانيد درك متقابلي را در رابطه شكل دهيد. از همين رو لازم است از منابعي نظير كتاب‌ها و روانشناسان كمك بگيريد و اطلاعات خود را در مورد اختلال شخصيت مرزي به روز نگاه داريد.

 

بيشتر بخوانيد : درمان شخصيت مرزي | بهترين روش درمان شخصيت مرزي

 

تماس با مشاور

2- هنگام برخورد با شخصيت مرزي براي احساسات آن‌ها ارزش قائل شويد

در بسياري از موارد افراد مبتلا به شخصيت مرزي احساسات خود را شديدتر از آنچه متناسب با موقعيت در نظر گرفته مي‌شود درك مي‌كنند. اين مسئله باعث مي‌شود كه اغلب اطرافيان آن‌ها احساساتشان را اغراق آميز تلقي كرده و در نتيجه با بي توجهي و ناديده گيري به آن‌ها پاسخ بدهند. اين وضعيت معمولا باعث مي‌شود كه حساسيت‌هاي فرد تشديد شود. در مقابل اگر شما بخواهيد بيش از حد به اين احساسات بال و پر بدهيد مسلما بدتر از قبل خواهند شد. در اين شرايط لازم است در برخورد با شخصيت مرزي از تكنيك بازتاب استفاده كنيد.

يعني اگر فرد مي‌گويد رنج زيادي مي‌كشم شما مي‌توانيد با همدردي جمله مشابهي را به زبان بياوريد. براي مثال مي‌توانيد بگوييد “درك مي‌كنم كه در رنج بسياري هستي”. پاسخ دادن به اين شيوه باعث مي‌شود كه براي عواطف فرد مقابل ارزش قائل شويد و در عين حال او را ناديده نگيريد. اين وضعيت به شخصيت مبتلا به اختلال مرزي كمك مي‌كند تا درك كند افرادي هستند كه به وضعيت او اهميت مي‌دهند.

3- افراد با اختلال شخصيت مرزي را براي مسئوليت پذيري تشويق كنيد

وقتي عاشق فردي مي‌شويد كه به شخصيت مرزي مبتلاست بسيار احتمال دارد كه مسئوليت‌هاي او را هم بپذيريد و بخواهيد همه كارهايش را انجام دهيد اما از نظر روانشناختي بسيار اهميت دارد كه در اين تله گرفتار نشويد. البته منظور ما اين نيست كه فرد را براي انجام مسئوليت‌هايش تنها بگذاريد بلكه كافي است در كنارش باشيد و ابتدا اجازه دهيد او خودش كارها را رفع و رجوع كند.

براي مثال از آنجايي كه كنترل هيجانات در افراد مرزي با مشكلات زيادي رو به روست امكان دارد كه در مواقع عصبانيت كارهايي انجام دهند كه فورا از آن پشيمان شوند. پرت كردن ظروف شكستني يا ساير وسايل از جمله اقداماتي است كه ممكن است در اين شرايط اتفاق بيافتد. در اين زمان سريعا به دنبال اين نرويد كه اشتباه فرد مقابل را پاك كنيد. به او فرصت دهيد تا هيجاناتش فروكش كند و سپس همراه خود او كمك كنيد تا پيش آمدهاي رو به رو را حل و فصل نماييد. اين كار به فرد كمك مي‌كند تا مسئوليت پذيرتر باشد، عواقب كارهايش را به درستي ببيند و سعي بيشتري در جهت تنظيم هيجاناتش انجام دهد.

 

بيشتر بخوانيد : اختلالات شخصيت دسته b (كلاستر B) چه ويژگي هايي دارند؟

 

4- هنگام برخورد با شخصيت مرزي حرف‌هاي خود را با زبان ساده بيان كنيد

افراد مبتلا به شخصيت مرزي بيش از ديگران احتمال دارد كه صحبت‌هاي ديگران را تحريف كنند و برداشت بدي از آن‌ها داشته باشند. در واقع حساسيت بالاي آن‌ها نسبت به طرد باعث مي‌شود كه هر حرف مبهمي را به معناي توهين يا كنار گذاشتن خود تلقي كنند. از همين رو هنگام حرف زدن با كسي كه مي‌دانيد به شخصيت مرزي مبتلاست بهتر است ساده‌تر و روشن‌تر صحبت كنيد و در بيانات خود كمتر از ابهامات كلامي استفاده نماييد.

5- تهديدهاي فرد براي خودكشي يا خودزني را ناديده نگيريد

پديده خودزني و خودكشي در ميان مبتلايان به اختلال مرزي تا حد بسياري رايج است. متاسفانه بسياري از خانواده‌ها خطر خودكشي را جدي نمي‌گيرند. آن ها احساس مي‌كنند كه فرد تنها به خاطر تهديد كردن يا جلب توجه مسئله خودزني يا خودكشي را مطرح مي‌كند. اين در حالي است كه آمارها نشان مي‌دهند 10 درصد مبتلايان به اختلال شخصيت مرزي سالانه در اثر خودكشي جان خود را از دست مي‌دهند. همچنين چيزي در حدود 80 درصد آن‌ها در مورد احتمال اين كار با نزديكان و آشنايان خود صحبت مي‌كنند. 

در نتيجه بسيار اهميت دارد كه در برخورد با افراد داراي شخصيت مرزي اين خطر را جدي بگيريد و در اسرع وقت با يك روانشناس در خصوص وضعيت فرد مشورت نماييد. در اكثر موارد مبتلايان به شخصيت مرزي به روان درماني‌هاي طولاني مدت نياز دارند اما در عين حال براي فروكش كردن خطر خودكشي لازم است برخي داروها نيز مصرف شوند كه در اين صورت روانشناس شما را به يك روانپزشك ارجاع خواهد داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شخصيت ها مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

درمان اختلال شخصيت مرزي تا چه حد مي‌تواند موفقيت آميز باشد؟

در بسياري از مواقع مبتلايان به شخصيت مرزي به دلايل برخورداري از عقايد خاص به درمان‌هاي روان شناختي باور ندارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه آن‌ها نتوانند بهره لازم را از اين درمان‌ها بگيرند. با اين همه شدت بيماري در افرادي كه براي درمان مراجعه مي‌كنند نسبت به كساني كه هرگز درمان نگرفته‌اند تا حد بسيار زيادي كمتر خواهد بود.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

 

منبع :  برخورد با شخصيت مرزي

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: برخورد با شخصيت مرزي،
موضوع:
[ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۵:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا مي‌دانيد بيماري وسواس چيست و چه نشانه‌هايي دارد؟ وسواس يك ويژگي و صفت رفتاري است كه برخلاف ميل فرد، باعث وجود برخي افكار آزاردهنده و تكراري در ذهن مي‌شود. وسواس ممكن است در زندگي روزمره فرد اختلالات زيادي ايجاد كند و باعث كاهش عملكرد او شود. معمولا از واژه وسواسي براي كسي استفاده مي‌­شود كه كارهاي خود را دقيق انجام مي­‌دهد اما رفتار وسواسي، رفتاري افراطي است كه نه تنها باعث بهبود عملكرد نمي‌­شود، بلكه به عملكرد عادي فرد نيز آسيب مي‌رساند. با آگاهي از علل، علائم و انواع وسواس مي‌توانيد هرچه سريع‌تر آن را شناسايي كرده و براي درمان اقدام نماييد. 

 

بيشتر بخوانيد : اختلالات اضطرابي | معرفي انواع و درمان اختلالات اضطرابي در DSM5

 

 

منبع :  بيماري وسواس

 

 

وسواس چيست؟

وسواس به خودي خود معني خاصي ندارد و آن تعريفي كه از وسواس در گفتگوهاي روزمره وجود دارد، وسواس فكري-عملي يا اختلال وسواس اجباري است كه در ادامه مطلب به آن مي‌پردازيم. در مكالمات روزمره، معمولا از واژه وسواسي زياد استفاده مي‌شود و به كسي مي‌گويند كه در انجام كارهايش سخت گير است، بسيار دقت مي‌­كند و به كامل انجام دادن يك كار اهميت مي‌­دهد. اين تعريف تا حدودي درست است و نشانه كمالگرايي مي‌باشد كه يكي از ويژگي‌هاي اختلال وسواس است. اما در حالت عادي افراد دقيقي كه بر كار خود تمركز دارند، وسواسي نيستند. زماني تشخيص وسواس وطرح مي‌شود كه اين حالت افراطي بوده و باعث اختلال در عملكرد فرد شود.

 

انواع بيماري وسواس

وسواس انواع مختلفي دارد كه هر كدام بخشي از زندگي فرد را مختل كرده و رفتارهاي خاصي را شامل مي‌شوند. وسواس خود را به شكل‌هاي بسياري نشان مي‌­دهد؛ رفتارهايي مثل ترديد در كارهاي انجام شده مانند قفل كردن درب، شك در هنگام عبادت و نماز، نگراني بيش از حد در مورد مسائل ديني، دقت و نظم افراطي در فعاليت‌ها كه باعث اختلال در عملكرد مي‌­شود، احساس مجبور بودن براي انجام برخي از فعاليت‌ها، توقع بسيار زياد از خود و… همه مي‌­توانند بخشي از افكار وسواسي باشند. برخي از عمده‌ترين انواع وسواس را در ادامه بيان مي‌كنيم.

تماس با مشاور

1. وسواس تقارن

اين نواع وسواس باعث ناراحتي فرد از عدم تقارن شده و باعث اضطراب او مي­‌شود. مثلا اگر در دو جيب فرد به يك اندازه وسايل نباشد، ممكن است اذيت شود. نظم بيش از حد در دسته بندي كردن وسايل يا فايل‌ها، سختگيري در چيدمان وسايل منزل و اصرار بر قرينه بودن و صاف بودن آن‌ها، منظم بودن و صاف بودن جاي خواب و اين گونه رفتارها جزء وسواس تقارن هستند.

2. وسواس چك كردن

چك كردن مدام شيرهاي گاز، شير آب، قفل كردن در، چك كردن گوشي و هر چيزي كه ممكن است عدم چك كردن آن در ذهن فرد باعث بروز اتفاق بدي بشود. فرد حتي پس از چك كردن چندين باره نيز همچنان نگراني‌هايي در مورد بروز اتفاقات ناگوار دارد. براي آشنايي با انواع روش هاي درمان وسواس وارسي كردن كليك كنيد.

3. وسواس شستشو

همانطور كه از نام اين وسواس مشخص است، به معني عدم اطمينان از تميز بودن اشيا و بدن فرد وسواسي مي‌باشد كه منجر به شستشوي مداوم دست و بدن، لباس‌­ها، ميوه، ظرف‌هاي منزل، اتومبيل و هر وسيله شخصي مي‌‌شود. براي آشنايي بيشتر با نشانه هاي وسواس شستشو كليك كنيد.

4. بيماري وسواس | وسواس صدمه و آسيب

در اين وسواس فرد به طور دائم نگران آسيب رساندن به خود و ديگران است و از ترس اينكه نكند رفتار اشتباه و آسيب زننده‌اي بكند، بسيار محتاط مي­‌شود و نگراني‌هايي بسيار زيادي دارد. 

5. وسواس بيماري

ترس از مريض بودن يا مريض شدن يا ابتلا به يك بيماري خاص و لاعلاج كه باعث بروز رفتارهاي وسواسي مثل دكتر رفتن زياد، مصرف زياد دارو يا انجام آزمايش‌هاي پزشكي فراوان مي‌­شود.

6. وسواس افكار ممنوعه

اين نوع وسواس بيشتر فكري است و باعث بروز تصورات معمولا جنسي ممنوعه و تابو مي‌­شود. فعاليت جنسي با نزديكان درجه يك و كودكان يا تصورات خشن و فانتزي‌هاي آزاردهنده جنسي، برخي از افكار مربوط به اين نوع وسواس هستند.

 

وسواس فكري عملي چيست؟

وسواس فكري-عملي نشانه و علامت اختلال وسواس اجباري است. اختلال فكري شامل افكار، تمايلات يا تصورات مكرر و پايداري هستند كه به صورت مزاحم يا ناخواسته تجربه مي‌­شوند، در حالي كه وسواس‌هاي عملي يا اجبارها، رفتارهاي تكراري يا فعاليت‌هاي ذهني پر تكراري هستند كه فرد احساس مي‌­كند بايد آن‌ها را در پاسخ به يك رفتار فكري انجام دهد. اين رفتار بر طبق قوانين ذهني فرد هستند و بايد با دقت اجرا شوند.

به تعريف ساده‌تر، وسواس فكري يعني يك فكر تكرار شونده و آزار دهنده مثل فكر درباره اينكه دست‌هايش كثيف است، شير گاز را نبسته، نبايد به چيزي دست بزند و ويروس‌ها در حال نفوذ هستند. به آن عملي كه براي ارضاي فكرهاي وسواسي و آرام كردن خود انجام مي‌­شود، وسواس عملي مي‌گويند. مانند شستن فراوان دست‌ها براي تميز شدن، چك كردن مجدد شير گاز، دست نزدن به اشيا يا دستكش دست كردن، مراقبت بيش از حد در مقابل ويروس مانند ضدعفوني كردن مرتب دست و محيط  و… كه همه جزء وسواس رفتاري هستند. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره وسواس كليك كنيد. 

 

اختلال وسواس جبري (OCD)

بر خلاف باور عموم، وسواس فكري_عملي يك اختلال يا بيماري مجزا و مشخص نيست، بلكه نشانه‌هاي اصلي يك اختلال ديگر به نام اختلال وسواسي جبري مي­‌باشد. اختلال وسواس اجباري، اختلالي است كه با وجود وسواس‌هاي فكري يا وسواس‌هاي عملي يا هردو تشخيص داده مي‌­شود. يعني ممكن است فردي وسواس فكري داشته باشد ولي وسواس عملي نداشته باشد اما با اين حال باز هم مي‌­تواند مبتلا به اختلال OCD باشد. برخي از علائم يا نشانه‌هاي تشخيص اختلال وسواس اجباري عبارتند از:

1. وجود افكار تكراري كه دائم به ذهن برمي‌­گردد و به شكل ناخواسته و غيرارادي در ذهن فرد ايجاد شده و باعث اضطراب و ناراحتي او مي‌­شود.

2. فرد تلاش مي­‌كند كه اين افكار را سركوب كرده و يا حتما فعاليتي بكند كه افكار آزاردهنده‌اش را خنثي نمايد.

3. وجود رفتارهاي تكراري (مانند شستن مرتب دست‌ها) يا فعاليت‌هاي ذهني تكراري (مثل دعاكردن و ذكر گفتن دائم يا تكرار آهسته كلمات در سكوت) به طوري كه فرد احساس مي‌‌كند بايد حتما آن‌ها را به شكلي خاص اجرا نمايد.

4. اين اعمال اجباري با هدف پيشگيري يا كم كردن اضطراب و ناراحتي و يا جلوگيري از وقوع يك اتفاق ترسناك صورت مي­‌گيرد. البته اين رفتارها افراطي است و اصلا با ميزان خطر آن فكر يا رفتار تناسب ندارد.

5. رفتارهاي وسواسي بسيار وقت گيرند و چند مرتبه در روز اتفاق مي­افتند و باعث اختلال در روند زندگي شغلي و اجتماعي فرد مي‌­شود.

6. وجود باورهاي ناكارآمد مانند احساس مسئوليت بيش از حد، حتي در رابطه با مسائلي كه به او مربوط نيست.

7. كمال­گرايي بيش از حد كه باعث احساس نارضايتي دائمي فرد از خود مي‌شود.

8. حواس پرتي، عدم تمركز و ناتواني در انجام كارهاي اصلي زندگي (خصوصا در درس و انجام شغل)

 

برخي از ديگر اختلالات وسواس اجباري

اختلالات وسواسي جبري انواع مختلفي دارند. در ادامه سه نوع اصلي اختلالات وسواسي جبري را بررسي مي‌كنيم:

1. بيماري وسواس | اختلال بدشكل انگاري بدن

افراد مبتلا به اين اختلال، دائم ذهنشان مشغول اين است كه عيب و نقصي در بدنشان وجود دارد كه ديگران نمي‌­بينند يا متوجه آن نمي‌­شوند. همچنين فرد براي جبران اين عيب، مدام خود را جلوي آينه وارسي مي‌­كند، آرايش افراطي دارد و مدام از ديگران درباره ظاهر و عيب‌هاي خود سوال مي‌­پرسد.براي آشنايي كامل با اختلال بد ريخت انگاري بدن كليك كنيد.

2. اختلال احتكار يا ذخيره سازي

ناتواني فرد در دور ريختن يا جداشدن از وسايل و متعلقات خود كه فراتر از ارزش مالي و واقعي آن‌هاست. اين ناتواني باعث جمع كردن وسايل زيادي مي­‌شود كه باعث شلوغي و تراكم بيش از حد اين وسايل در محل زندگي شده و براي فرد اختلال ايجاد مي‌­كند. اين مسئله مي‌­تواند در فايل‌هاي كامپيوتري و مجازي نيز اتفاق بيفتد. براي آشنايي با علائم اختلال احتكار كليك كنيد.

3. اختلال كندن مو و پوست

كندن مكرر موها و خراشيدن پوست كه باعث ريزش مو بروز التهابات پوستي مي­‌شود. فرد كنترلي در اين رفتار خود ندارد و در توقف آن با شكست مواجه مي‌شود. كندن مو و پوست از اضطراب و استرس فرد مي‌كاهد. براي اشنايي با اختلال وسواس پوست كني كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : درمان اضطراب | تكنيك هاي درمان اضطراب شديد

 

دلايل ابتلا به اختلال وسواس

اختلال وسواس اجباري مانند اكثر اختلالات رواني ريشه هاي زيستي، رواني و اجتماعي دارد. برخي از اين دلايل به شرح زير هستند:

1. ژنتيك و فيزيولوژي

يكي از دلايل عمده ابتلا به اين اختلال، وجود ژن بيماري وسواس در خانواده درجه يك فرد است. ميزان شيوع اين اختلال در كساني كه يكي از نزديكان درجه يكشان مبتلا بوده، دوبرابر كساني است كه ژن بيماري در وابستگان درجه يك خود ندارند. البته برخي از آسيب‌هاي مغزي و نارسايي‌هاي هورموني نيز باعث بروز رفتارهاي شبه وسواسي در فرد مي‌­شوند.

2. بيماري وسواس | نوع تربيت والدين

والديني كه مبتلا به اختلال وسواس هستند، طبيعتا رفتارهاي وسواسي از خود نشان داده و كودك با الگوبرداري از آن‌ها، به مرور زمان دچار وسواس ميشود. همچنين والدين سختگير و كنترل‌گري كه از كودك خود توقعات بيش از اندازه دارند، انتقاد و سرزنش مي‌كنند و هيچوقت از او راضي نيستند، باعث مي‌­شوند كه كودك با دقت و وسواس زياد كارهاي خود را انجام دهد. به مرور زمان اين مسئله هم باعث كمال‌گرايي افراطي و هم نارضايتي كودك از خود و بروز رفتارهاي وسواسي در وي مي‌شود.

 

اختلال شخصيت وسواس جبري (OCPD)

يك اختلال ديگر كه ممكن است با وسواس اشتباه گرفته شود، اختلال شخصيت وسواسي اجباري مي‌باشد كه با اختلال وسواسي جبري متفاوت بوده و حتي برخي از علائم آن نيز متفاوت است. زماني كه علائم اختلال وسواسي جبري، تبديل به شخصيت شده و فرد بدون اين نشانه‌ها قابل تصور نباشد، اختلال شخصيت وسواسي-جبري مطرح مي‌گردد. طبيعتا درمان اختلال شخصيت از يك اختلال عادي سخت‌تر است، پس مي‌توان گفت اختلال شخصيت وسواسي-جبري حادتر از اختلال وسواس است.

البته امكان دارد كه اختلال شخصيت وسواسي جبري مانند اختلال وسواس، دوره‌هاي حاد و آزاردهنده شديد نداشته باشد و صرفا يك سري از ويژگي‌هاي شخصيتي باشد. برخي از نشانه‌هاي اختلال شخصيت وسواسي جبري عبارتند از:

1. سعي مي­‌كند با توجه دقيق به قوانين و جزئيات بي‌اهميت احساس كنترل به دست بياورد، تا حدي كه از مسير اصلي منحرف مي‌شود.
2. به طور افراطي خود را وقف كار كرده، تا حدي كه ابعاد ديگر زندگي را فراموش مي‌كنند.
3. به شدت كمالگرا هستند اما اين كمالگرايي منجر به اتفاقات مثبت و پيشرفت نمي­‌شود. به دليل توقع بالا، هيچوقت از خود راضي نيستند و هميشه درجا مي‌زنند.
4. احساس گناه شديد دارند و معمولا اين احساس گناه باعث رفتارهاي خلاف ميل مي‌­شود.

 

درمان بيماري وسواس

روش‌هاي متعددي براي درمان وسواس وجود دارد كه از مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به دارو درماني، رفتار درماني و درمان شناختي اشاره كرد. در رفتار درماني تلاش بر اين است كه استرس و اضطراب كاهش يابد و افكار وسواسي متوقف شود به طوري كه منجر به تغيير رفتار گردد. در شناخت درماني نيز با تغيير بينش و نگرش فرد، افكار وسواسي اصلاح شده و درمان صورت مي‌گيرد. در صورت لزوم، پزشك از دارو درماني نيز در كنار روان درماني استفاده مي‌كند.  براي درمان وسواس ضروري است كه از يك فرد متخصص كمك بگيريد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه درمان وسواس كليك كنيد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه وسواس ها مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :  بيماري وسواس

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بيماري وسواس،
موضوع:
[ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۳:۳۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خجالت زنان از رابطه جنسي با همسر يكي از مسائل شايع اما بسيار آسيب‌زاست. اين زنان از رابطه جنسي شرم دارند، از بيان خواسته‌هاي زناشويي خود مي‌هراسند و به خاطر ترس و خجالتي كه در وجودشان هست، هم خود و هم طرف مقابلشان را بي ميل مي‌كنند. اين موضوع در شرايطي اتفاق مي‌افتد كه امروزه دليل بيشتر طلاق‌ها و خيانت‌ها نارضايتي جنسي اعلام شده است. براي همه و مخصوصا خانم‌ها لازم است كه اطلاعات خود را در زمينه مشكلات جنسي بالا ببرند تا زندگي زناشويي‌شان ارتقا پيدا كند و از آسيب‌ها در امان باشند. با كمك گرفتن از مشاوره جنسي مي‌توانيد اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره جنسي كليك كنيد. 

 

 

منبع :  خجالت زنان از رابطه جنسي با همسر

 

 

نشانه‌هاي رفتاري زناني كه از رابطه جنسي با همسر خجالت مي‌كشند

-تمايل به داشتن رابطه جنسي در تاريكي يا در نور كم

-فرار كردن از رابطه جنسي

-امتناع از صحبت كردن و بيان خواسته‌هاي خود درباره رابطه جنسي

تماس با مشاور

-به تعويق انداختن و زود تمام كردن رابطه جنسي

-ترس از اندام‌هاي جنسي مردانه

-ترس از حامله شدن و زايمان

-ترس از قضاوت شدن در زمان رابطه

-ترس كلي از رابطه جنسي

-بي ميلي جنسي

 

خجالت زنان از رابطه جنسي | آيا خجالت از رابطه جنسي در زنان طبيعي است؟

معمولا زنان ايراني به دليل پيش زمينه‌هاي فرهنگي‌اي كه دارند از رابطه جنسي خجالت مي‌كشند. به طور كلي شرم از رابطه جنسي در دوران تجرد براي اكثر دختران وجود دارد. در دوره نامزدي نيز شرم از رابطه جنسي طبيعي است؛ اين شرم مي‌تواند آميخته با هيجان و ترس باشد چون معمولا افراد در اين دوره هيچ تجربه جنسي جدي ندارند.

اما پس از ازدواج و گذشتن ماه‌هاي اوليه زندگي زناشويي نه تنها خجالت از رابطه جنسي امري طبيعي نيست بلكه مي‌تواند بسيار آسيب زا باشد. زنان متاهل بايد فكري به حال خجالت جنسي خود بكنند چون اين مشكل به تدريج همسر آنان را نسبت به رابطه جنسي سرد خواهد كرد.

انواع خجالت از رابطه جنسي

به طور كلي خجالت از رابطه جنسي ممكن است دروني يا بيروني باشد. يعني افراد ممكن است درون خود احساس خجالت كنند و از رابطه جنسي بترستند يا اين كه در افكار خود تصورات جنسي پرباري داشته باشند و تنها از ابراز رفتارها و كلام‌هاي جنسي خجالت بكشند و اجتناب كنند.

 

بيشتر بخوانيد : صميميت زناشويي | تعريف و نحوه افزايش صميميت زناشويي در روزهاي اول

 

علل خجالت زنان از رابطه جنسي

زنان به دلايل مختلفي دچار شرم از رباطه جنسي مي‌شوند. شناخت اين دلايل به شما كمك مي‌كند بينش بهتري نسبت به مشكل خود داشته باشيد. اين ئلايل عبارتند از:

1. بي ميلي جنسي

بي ميلي جنسي يك نوع اختلال عملكردي جنسي است كه انواع مختلفي مثل مادام العمر، موقعيتي يا اكتسابي دارد. اگر شما به دليل بي ميلي جنسي از موضوعات پيرامون رابطه جنسي خجالت مي‌كشيد، بايد ابتدا به حل بي ميلي خود بپردازيد.

2. افكار منفي

افكار منفي نسبت به بدن خود، رابطه جنسي و طرف مقابل مي‌تواند سبب خجالت و فرار كردن از رابطه زناشويي شود.

3. خجالت زنان از رابطه جنسي | رو به رو نشدن

اكثر افرادي كه تا به حال رابطه جنسي نداشته‌اند و دچار ترس از اولين رابطه‌اند، صرفا به دليل رو به رو نشدن با رابطه جنسي با مشكل خجالت و شرم درگير مي‌شوند. اين افراد اگر اولين رابطه جنسي خود را در شرايط خوبي تجربه كنند، از رابطه لذت خواهند برد و خجالتشان به مرور از بين مي‌رود. 

4. تاثير تربيت و فرهنگ

در تربيت خانواده‌هاي ايراني اغلب دختران به حجاب و حيا و صحبت نكردن با نامحرم تشويق مي‌شوند. همچنين حتي بعد از ازدواج زنان با اين باور وارد رابطه جنسي مي‌شوند كه لذت براي مردان است نه آن‌ها و اگر درباره رابطه جنسي صحبت كنند يا خواستار رابطه زناشويي شوند، شرم و حيا را زير پا گذاشته‌اند و شوهرانشان اين عمل را دوست ندارند. در حالي كه در دنياي واقعي امروزه اكثر اين نسخه اكثر اين باورهاي قديمي منسوخ شده‌اند. مردان از زنان بي پروا و شجاع كه نيازهاي خود را در اولويت قرار مي‌دهند خوششان مي‌آيد.

5. مشكلات روحي

برخي مشكلات روحي مثل عدم اعتماد به نفس، افسردگي، اضطراب و استرس، وسواس، بد ريخت انگاري بدني و ترس از مورد قضاوت قرار گرفتن سبب خجالت از رابطه جنسي مي‌شود و حتي ممكن است تاثير منفي روي ميل جنسي داشته باشند.

6. خجالت زنان از رابطه جنسي | خاطرات منفي

خاطره از تجاوز جنسي يا مورد آزار قرار گرفتن مي‌تواند افراد را براي هميشه از رابطه جنسي متنفر كند. افرادي كه درگير اين اتفاقات مي‌شوند اكثرا رابطه جنسي را كاري شيطاني و پليد مي‌دانند و به همين دليل حتي با همسرشان نيز نمي‌توانند راحت نزديكي كنند. علاوه بر اين اگر تجربه اولين رابطه همراه با درد و خشونت و نرسيدن به ارگاسم باشد زنان را دچار شرم از رابطه جنسي مي‌كند.

7. رابطه عاطفي مشكل دار

اگر شوهر شما فردي قضاوت‌گر، ايرادگير و بدبين باش،د به احتمال زياد از رابطه جنسي با او خجالت مي‌كشيد و نمي‌توانيد آن طور كه بايد از اين نوع رابطه لذت ببريد.

 

چطور مي‌توان خجالت از رابطه جنسي را درمان كرد؟

-خودتان و بدنتان را بپذيرد و به سمت زيباتر شدن قدم برداريد.

-اگر دچار نقص‌هاي ظاهري هستيد تا جايي كه مي‌توانيد به درمان بپردازيد و در صورت عدم امكان خودتان را بپذيريد.

-درباره رابطه جنسي اطلاعات كسب كنيد.

-با همسر خود درباره رابطه جنسي صحبت كنيد.

-مشكلات روحي خود را درمان كنيد.

-اتاق دو نفره‌تان را روشن كنيد و يك لباس زيبا بپوشيد تا همسرتان از لحاظ بصري تحريك شود.

-با موقعيتي كه از آن خجالت مي‌كشيد يا مي‌ترسيد رو به رو شويد.

-مشكلات رابطه عاطفي خود را حل كنيد.

-معاشقه را فراموش نكنيد.

-با بدن و نيازهاي خود و همسرتان آشنا شويد.

-به تدريج خجالت خود را كنار بگذاريد هر بار يك قدم به جلو حركت كنيد.

با زبان بدن و يا نوشتن نامه و پيام خواسته‌هاي خود را از رابطه جنسي انتقال دهيد.

-باور خود را درباره رابطه جنسي عوض كنيد.

-از يك فرد متخصص در اين زمينه كمك بگيريد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

خجالت زنان از رابطه جنسي چه آسيب‌هايي به همراه دارد؟

خجالت شما از رابطه جنسي مي‌تواند باعث بي ميلي شوهرتان، سرد شدن روابط عاطفي و در نهايت خيانت و طلاق بيانجامد.

چطور از بدن خود در رابطه خجالت نكشم؟

بدن هركس زيبايي‌هاي خاص خود را داري و اين را بدانيد كه هيچ كس مطلقا بدون ايراد نيست. زيبايي‌هاي بدن خود را كشف كنيد و به خودتان حس خوبي داشته باشيد.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :  خجالت زنان از رابطه جنسي با همسر

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۵۹:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مراكز مشاوره ازدواج در اصفهان كدام اند؟ در اين مراكز چه خدماتي به زوجين ارائه مي شود؟ مشاوره ازدواج يكي از خدماتي است كه توسط روانشناسان حرفه‌اي در حيطه زوج و خانواده ارائه مي‌شود. در اين سبك از مشاوره، روانشناس به طرفين كمك مي‌كند تا به شناخت بيشتري در مورد خود و ديگري دست پيدا كنند و با بررسي ملاك هايي كه در مورد ازدواج دارند، واقع بينانه‌تر در مورد آينده خود تصميم بگيرند. ما در ادامه اين مقاله براي رفاه حال شما به معرفي بهترين مراكز مشاوره در اصفهان پرداخته ايم. همچنين مي‌توانيد براي دريافت مشاوره از هر جايي تنها با يك تماس از متخصصان در پايتخت به صورت تلفني و يا انلاين خدمات بگيريد، فقط كافي است براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : انواع ازدواج | آشنايي با انواع اشكال ازدواج

 

 

منبع :  مشاوره ازدواج در اصفهان

 

 

مشاوره ازدواج چيست و به چه مسائلي مي پردازد؟

مشاوره ازدواج يكي از انواع خدماتي است كه توسط روانشناسان متخصص در حيطه زوج و خانواده به عموم مردم ارائه مي شود. استفاده از خدمات مشاوره قبل از ازدواج به شما كمك مي كند تا ملاك هاي خود براي شروع زندگي مشترك را بيشتر بشناسيد و در حقيقت به نوعي خودآگاهي دست پيدا كنيد.

هم چنين در اين جلسات از طريق مصاحبه و تست هاي روانشناسي مي توانيد در مورد صفات اخلاقي و ويژگي‌هاي شخصيتي فرد مقابل خود نيز به شناخت بيشتري دست يابيد. در جلسات مشاوره قبل از ازدواج موضوعات بسيار متنوعي مي توانند مورد بحث و بررسي قرار بگيرند كه از جمله مهم ترين آن ها مي توان به مسائل مالي، اعتقادي، نيازهاي عاطفي، مهارت هاي ارتباطي، ميزان تمايل براي بچه دار شدن، نوع نگاه طرفين  به رابطه جنسي، قدرت تصميم گيري و توانايي كنترل خشم در هر دو نفر اشاره كرد. اين حيطه را روانشناسي ازدواج مي نامند.

 

تماس با مشاور

اهميت كمك گرفتن از مشاوره ازدواج

در مشاوره ازدواج شما علاوه بر شناخت خود و شريك آينده تان مي توانيد به كمك درمانگر مهارت هاي لازم براي زندگي را ارتقا داده و در نتيجه با آمادگي بيشتري مسير جديد را آغاز نماييد. همين مسئله به شما كمك مي كند تا ديدگاه واقع بينانه تري در مورد ازدواج داشته باشيد و در برخورد با مشكلات راحت تر از رويكرد حل مسئله استفاده نماييد. مسلما زوجيني كه علاوه بر جذابيت‌هاي اوليه از نقاط ضعف و مشكلات يكديگر نيز آگاهي دارند و مشكلات زندگي را بيشتر مي‌شناسند،  در سازگاري با يكديگر موفق‌تر از ساير زوجين عمل خواهند كرد. براي آشنايي با مهارت هاي لازم براي ازدواج كليك كنيد.

 

مشاوره ازدواج در اصفهان | ويژگي هاي بهترين مراكز مشاوره ازدواج

براي اينكه بتوانيد مركز مشاوره قابل اعتمادي را براي مشاوره ازدواج انتخاب نماييد، در نظر گرفتن چند ملاك مهم مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك نمايد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين ملاك‌ها اشاره كرده ايم. براي آشنايي با ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

1- برخورداري از متخصصين حرفه اي  

يك مركز مشاوره معتبر تلاش مي‌كند از متخصصين حرفه‌اي براي ارائه خدمات مشاوره ازدواج كمك بگيرد. روانشناسان باليني در گرايش خانواده و ساير روانشناساني كه داراي حداقل مدرك كارشناسي ارشد هستند و در حوزه زوج درماني فعاليت مي‌كنند، از جمله متخصصيني هستند كه مي‌توانند به ارائه خدمات مشاوره ازدواج بپردازند. يكي از مهم‌ترين پارامترهايي كه بايد توسط اين افراد مورد ارزيابي قرار گيرد، انگيزه ازدواج طرفين است.

2- داشتن مجوز رسمي براي فعاليت

مراكز مشاوره معتبر و قابل اعتماد مراكزي هستند كه از نهادهاي رسمي داراي مجوز فعاليت هستند. در كشور ما دو نهاد سازمان بهزيستي كشور و سازمان نظام روانشناسي نهادهايي هستند كه مجوز فعاليت را براي مراكز مشاوره عمومي و تخصصي صادر مي‌كنند. 

 

بيشتر بخوانيد : رابطه قبل ازدواج | روابط قبل ازدواج چگونه بايد باشد؟

 

3- انعطاف پذيري در ارائه خدمات

امروزه مراكز مشاوره تلاش مي كنند تا براي رفاه حال مراجعان انعطاف پذيري بيشتري در ارائه خدمات خود به خرج دهند. از همين رو بسياري از آن ها علاوه بر مشاوره حضوري، امكان برگزاري جلسات به صورت تلفني و آنلاين را هم فراهم مي كنند. اين مسئله به افراد كمك مي كند تا از هرجاي كشور با بهترين متخصصين تماس بگيرند و به اين ترتيب در وقت و هزينه هاي خود صرفه جويي نمايند.

 

بيشتر بخوانيد : ازدواج مجدد چه زماني خوب است | آشنايي با مشكلات ازدواج دوم

 

آدرس مراكز مشاوره ازدواج در اصفهان

1- مشاوره ازدواج در ذهن نو _ 02166419012

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

– آيا مي توانيم به صورت انفرادي براي مشاوره ازدواج مراجعه كنيم؟

بله، جلسات مشاوره ازدواج مي توانند به صورت انفرادي يا هم زمان با حضور هر دو نفر برگزار شوند.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :  مشاوره ازدواج در اصفهان

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۸:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درمان شكست عشقي چگونه ممكن است؟ وحشت از احساسات منفي كه به دنبال شكست عشقي تجربه مي‌كنيم گاهي اوقات تبديل به دليلي مي‌شوند براي اينكه يك رابطه را هرچقدر هم بد، ادامه دهيم و به تمام شدن آن فكر نكنيم. اگرچه پايان دادن به يك رابطه عاطفي مي‌تواند تا حد زيادي ناراحت‌كننده باشد اما شما مي‌توانيد با استفاده از راهكارهاي مختلفي اين شرايط سخت را براي خودتان آسان‌تر كنيد. شما در هر زماني پس از تجربه يك شكست عشقي مي‌توانيد از يك مشاور براي بهبود حال خود كمك بگيريد اما اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه درمان شكست عشقي و بيرون آمدن از احساسات منفي كه به دنبال آن ايجاد مي‌شود صرفاً در شرايطي امكان‌پذير است كه شما پايان يافتن رابطه را باور كنيد. با توجه به آسيب‌هاي جسمي و رواني كه در پي شكست عشقي به وجود مي‌آيد لازم است كه درمان هرچه سريع‌تر صورت گيرد.

 

منبع : درمان شكست عشقي

 

 

پس از شكست عشقي چه اتفاقاتي رخ مي‌دهد؟

ميل به برقراري رابطه عاطفي و دوست داشته شدن در كنار دوست داشتن يكي از احساسات غريزي است كه همه انسان‌ها آن را تجربه مي‌كنند. اما در كنار اين موضوع پايان دادن به روابط عاطفي به هر دليلي كه اتفاق افتاده باشد، چه شما فردي باشيد كه رابطه را به هم زده و چه فردي باشيد كه مورد بي‌مهري قرارگرفته باعث تجربه احساسات منفي بسياري خواهد شد. به ميزاني كه يك رابطه عميق‌تر باشد اين احساسات منفي بيشتر خواهد شد. بااين‌حال اولين چيزي كه براي درمان شكست عشقي بايد بدانيد اين است كه با پايان يافتن يك رابطه چه احساساتي را تجربه خواهيد كرد؟ هنگامي‌كه فرد بداند چه اتفاقاتي در انتظار او هستند و چرا اين احساسات را تجربه مي‌كند كنترل آن‌ها به‌مراتب راحت‌تر خواهد بود. پس از شكست عشقي اين احساسات در فرد بروز پيدا خواهند كرد. براي آگاهي بيشتر درباره مراحل شكست عشقي كليك كنيد.

شوك و انكار واقعيت

در اولين قدمي كه با پايان رابطه خود مواجه مي‌شويد به لحاظ روحي دچار يك شوك خواهيد شد كه به دنبال آن ممكن است واقعيت را انكار كنيد. پايان يافتن يك رابطه عاطفي مي‌تواند به‌صورت مطرح‌شدن اين درخواست توسط طرف مقابل باشد و يا ممكن است شما متوجه خيانت او شده باشيد. به هر دليلي كه ارتباط شما پايان پيدا كرده باشد در اولين قدم باور اين موضوع و تصميم‌گيري براي بهترين عكس‌العملي كه مي‌توانيد نشان دهيد دشوار خواهد بود. انكار مي‌تواند به اين صورت خود را نشان بدهد كه فرد دائماً احساس مي‌كند طرف مقابل پس از مدتي بازخواهد گشت هرچقدر اين مرحله طولاني‌تر باشد درمان شكست عشقي نيز براي مدت بيشتري طول خواهد كشيد.

خشم

هنگامي‌كه ميل و علاقه شما نسبت به طرف‌مقابل به در بسته مي‌خورد احساس خشم را تجربه خواهيد كرد. اين خشم مي‌تواند نسبت به شريك عاطفي، رقيب عشقي يا حتي خودتان بازگردد. خشم در كنار اينكه مي‌تواند تبديل به زورگويي و دعوا براي بازگشت به رابطه عاطفي باشد ممكن است به‌صورت لجبازي، بدرفتاري يا حتي تهديد خود را نشان دهد.

چانه‌زني

هنگامي‌كه فرد رابطه عاطفي خود را در حال از دست رفتن مي‌بيند احتمالاً شروع به مذاكره و چانه‌زني براي بازگرداندن شرايط به حالت قبل مي‌كند. در اين مرحله شما شاهد قول‌هايي هستيد كه طرف مقابل براي جبران اشتباهاتش مي‌دهد و يا حتي ممكن است اين شما باشيد كه به دنبال راهي براي بازگرداندن شريك احساسي‌تان هستيد. بااين‌حال اگر به دنبال راهي براي درمان شكست عشقي و پايان دادن به ارتباط خود هستيد بهتر است اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه شخصيت آدم‌ها هرگز به‌يك‌باره تغيير نمي‌كند و آنچه مي‌شنويد يا مي‌گوييد صرفاً تلاشي موقت براي از دست ندادن يك رابطه عاطفي است. درنتيجه بهتر است بدون توجه به اين مرحله سعي كنيد از آن بگذريد. چانه‌زني در برخي افراد خود را حتي به‌صورت دعا كردن يا استفاده از راه‌هاي ديگر براي برگرداندن طرف مقابل به رابطه نشان مي‌دهد.

تماس با مشاور

افسردگي

هنگامي‌كه فرد باور مي‌كند رابطه خود را از دست داده احساس غم و افسردگي را تجربه مي‌كند. تجربه نشان داده كه افسردگي يكي از طولاني‌ترين مراحل در شكست عشقي است و آنچه بسياري از افراد از آن مي‌ترسند دقيقاً همين مرحله است زيرا وقتي شما به اين مرحله مي‌رسيد به اين معناست كه اميد خود را براي ترميم رابطه از دست داده‌ايد و با اين واقعيت مواجه شده‌ايد كه ارتباطتان تمام شده است. اگر احساس مي‌كنيد تحمل اين احساسات براي شما دشوار است و يا براي مدت طولاني پس از پايان رابطه همچنان احساس افسردگي مي‌كنيد بهتر است از يك مشاور در اين زمينه كمك بگيريد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

استقلال يا پذيرش

پذيرش مهم‌ترين مرحله ايست كه براي درمان شكست عشقي بايد آن را تجربه كنيد و هرچقدر زودتر بتوانيد خود را به اين مرحله برسانيد درمان شكست عشقي نيز راحت‌تر خواهد بود. در اين مرحله فرد خواهد پذيرفت كه اگرچه تلخ اما رابطه وي تمام شده و او مي‌بايست ادامه مسير زندگي را بدون شريك عاطفي‌اش بگذراند. در اين مرحله فرد تلاش خواهد كرد تا خود را با شرايط موجود سازگار كند و براي زندگي پس از ارتباط عاطفي‌اش برنامه‌ريزي خواهد كرد.

درمان شكست عشقي | پذيرش سخت يا آسان

گاهي اين سؤال براي فرد مطرح مي‌شود كه چرا برخي افراد راحت‌تر با شكست‌هاي عاطفي كنار مي‌آيند اما برخي ديگر زمان طولاني را درگير فراموش كردن يك رابطه مي‌شوند؟ به‌طوركلي خارج شدن از مراحل سوگ عشقي به عوامل مختلفي بستگي دارد كه وضعيت شما در هر يك از اين ابعاد نشان‌دهنده اين است كه چه مدت پس از پايان رابطه به روال عادي زندگي خود بازمي‌گرديد. روانشناسان معتقدند درمان شكست عشقي و بازگشت فرد به زندگي عادي بين 6 ماه تا يك سال طول مي‌كشد. اگر شما يا هريك از اطرافيانتان براي مدتي بيشتر از يك سال درگير پايان يافتن يك رابطه عاطفي هستيد بهتر است در اين زمينه از يك روانشناس كمك بگيريد. براي اطلاع بيشتر درباره شيوه هاي فراموش كردن عشق از دست رفته كليك كنيد.

عمق رابطه

بديهيست كه اولين موضوع تأثيرگذار در درمان شكست عشقي و بازگشت فرد به حالت طبيعي عمق رابطه و مدت‌زماني است كه دو نفر با يكديگر در ارتباط بوده‌اند. به ميزاني كه عمق يك رابطه عاطفي بيشتر باشد شما لحظات سخت‌تري را خواهيد گذراند. توجه داشته باشيد كه در ارتباط با عمق رابطه، حتي در شرايطي كه ارتباط به‌واقع چندان عميق نبوده باشد اما تصور فرد اين‌گونه باشد نيز درمان شكست عشقي سخت‌تر خواهد بود.

نحوه پايان يافتن رابطه

اينكه رابطه به‌صورت ناگهاني يا به‌مرورزمان به پايان رسيده باشد نيز مي‌تواند در عبور از احساسات منفي شكست عشقي اثرگذار باشد. افرادي كه در يك رابطه دعوا و كدورت‌هاي بيشتري را تجربه مي‌كنند معمولاً سريع‌تر با پايان رابطه كنار مي‌آيند و حتي شايد از تمام شدن رابطه خوشحال باشند. اما اگر به هم خوردن رابطه به‌صورت ناگهاني اتفاق افتاده باشد شما زمان بيشتري را در مرحله شوك يا انكار خواهيد گذراند.

ميزان كنترل

اگر با ميل خودتان رابطه را ترك كنيد تحمل اين وضعيت براي شما بسيار آسان‌تر از شرايطي خواهد بود كه به‌اجبار ارتباط خود را پايان مي‌دهيد. اين اجبار مي‌تواند به درخواست طرف مقابل باشد و يا حتي به دليل مخالفت خانواده‌ها يا شرايط اجتماعي و اقتصادي اتفاق افتاده باشد.

سلامت روان، سبك‌هاي تربيتي و شخصيتي

افرادي كه دچار بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي يا اختلالات شخصيتي به‌خصوص اختلال شخصيت وابسته هستند معمولاً زمان بيشتري را درگير احساسات منفي از قطع يك رابطه عاطفي مي‌شوند. همچنين افراد عاطفي معمولاً ديرتر از آدم‌هاي منطقي با جدايي كنار مي‌آيند. در اين ميان سبك تربيتي والدين نيز مي‌تواند در درمان شكست عشقي اثرگذار باشد. والديني كه فرزندان خود را بسيار وابسته بار آورده و به آن‌ها اجازه تجربه ناكامي را نمي‌دهند باعث خواهند شد تا فرزندشان در آينده مشكلات بيشتري را تجربه كند. براي آگاهي بيشتر درباره شكست عشقي كليك كنيد.

دايره ارتباطي

به ميزاني كه شما و شريك عاطفي‌تان دايره ارتباطي گسترده‌تري با يكديگر داشته باشيد كنار آمدن با تمام شدن رابطه سخت‌تر خواهد بود. افرادي كه پس از پايان يك رابطه به‌كل از زندگي يكديگر حذف مي‌شوند سريع‌تر يكديگر را فراموش خواهند كرد. اما اگر قرار باشد در محل كار، تحصيل يا ميان دوستانتان دائماً طرف مقابلتان را ببينيد يا خبري از او بشنويد اين موضوع مي‌تواند درمان شكست عشقي را برايتان سخت كند. اگر پس از پايان رابطه به هر نوعي با طرف مقابل در ارتباط هستيد و نمي‌دانيد در مقابل رفتارهاي يا صحبت‌هاي وي چطور واكنش نشان دهيد بهتر است از يك زوج درمانگر در اين زمينه كمك بگيريد.

درمان شكست عشقي | آنچه بايد انجام دهيد

پايان دادن به يك رابطه عاطفي هميشه مقداري از احساسات منفي را به همراه خواهد داشت. شما هرگز نمي‌توانيد اين احساسات را زودتر از موعد به صفر برسانيد يا كاري كنيد كه اصلاً آن‌ها را تجربه نكنيد؛ اما مي‌توانيد با استفاده از راهكارهاي زير به خودتان براي درمان موفق‌تر و جلوگيري از آسيب ديدن سلامت روانتان كمك كنيد.

1- احساسات خود را بپذيريد

همان‌طور كه گفته شد شكست عشقي باعث بروز افسردگي در شما مي‌شود. شما براي مدتي توانايي و همين‌طور انگيزه خود را براي بسياري از كارها از دست خواهيد داد. در اين شرايط بهتر است با خودتان با محبت بيشتري رفتار كنيد. احساسات خود را بپذيريد و هرگز سعي نكنيد آن‌ها را انكار كنيد. گاهي ممكن است از اينكه مي‌بينيد طرف مقابلتان به‌راحتي به زندگي خود ادامه مي‌دهد و اين شماييد كه نمي‌توانيد با شرايط جديد سازگار شويد از خودتان عصباني شده يا خود را تحقير كنيد. در اين روزها بهتر است گوش و چشمتان را به روي رفتار ديگران و حتي شريك عاطفي گذشته خود ببنديد و صرفاً براي آرام شدن خودتان تلاش كنيد.

2- پايان دادن به رابطه براي درمان شكست عشقي

يك اشتباه بسيار خطرناك اما رايج اين است كه طرفين پس از پايان دادن به رابطه عاطفي تصميم مي‌گيرند ارتباط خود را به‌عنوان دو دوست اجتماعي يا همكار ادامه دهند. اين موضوع تا حد زيادي مانع از درمان موفق شكست عشقي خواهد شد. زيرا شما نمي‌توانيد به اين سرعت فردي كه با او رابطه عميقي داشته‌ايد را تبديل به يكي از دوستان معمول خود كنيد. به‌هم‌ريختگي‌هايي كه در عمق رابطه جديد يا ميزان انتظاراتي كه از يكديگر داريد تجربه خواهيد كرد تبديل به يك دغدغه ذهني براي شما خواهد شد. اگر مي‌خواهيد هرچه سريع‌تر با شرايط جديد زندگي خود كنار بياييد شريك عاطفي‌تان و همين‌طور تمام مسائل، اشيا و خاطراتي كه شما را به ياد او مي‌اندازد به‌طور كامل از زندگي خود بيرون كنيد.

3- شروع رابطه عاطفي جديد براي درمان شكست عشقي

برخي افراد به اشتباه تصور مي‌كنند كه ورود به يك رابطه عاطفي جديد مي‌تواند باعث فراموش كردن طرف مقابل باشد. به خاطر داشته باشيد كه وارد شدن به يك رابطه براي فراموش كردن ديگري يا تلافي رفتار وي صرفاً باعث آسيب ديدن روحي خودتان و فردي مي‌شود كه وارد رابطه با شما شده. تا زماني كه نتوانسته باشيد ارتباط عاطفي پيشين خود را در ذهنتان حل‌وفصل كنيد هرگز نمي‌توانيد تجربه عاطفي جديدي داشته باشيد و بهتر است از اين موضوع فاصله بگيريد. براي آگاهي بيشتر درباره شروع رابطه بعد از شكست عشقي كليك كنيد.

4- برنامه‌ريزي براي آينده

هنگامي‌كه شرايط روحي‌تان كمي بهتر شده با خود به اين سؤال پاسخ دهيد كه چه برنامه‌اي براي ادامه زندگي‌تان داريد؟ سعي كنيد براي ادامه زندگي خود برنامه‌ريزي كنيد و تا جاي ممكن با ايجاد برنامه‌هاي متنوع ذهن خود را از حالت ركود خارج كنيد. هنگامي‌كه كاري براي انجام دادن نداشته باشيد ذهن شما ناخواسته درگير رابطه گذشته خواهد شد. اگر مي‌خواهيد در افكار منفي مربوط به گذشته غرق نشويد بهتر است خوراك ذهني جديدي براي ذهنتان ايجاد كنيد.

5- درمان شكست عشقي | نقش روانشناس

تجربه شكست عشقي در بعضي افراد تبديل به موضوعي غيرقابل‌حل مي‌شود. احساس افسردگي طولاني‌مدت يا شديد پس از پايان يافتن يك رابطه، بي‌اعتمادي و ناتواني از شروع يك رابطه عاطفي عميق، تلاش براي جلب‌توجه مجدد يا تلافي رفتار شريك عاطفي سابق ازجمله جدي‌ترين مشكلاتي هستند كه هر فرد ممكن است با آن‌ها مواجه شود. درصورتي‌كه هر يك از اين مشكلات را تجربه مي‌كنيد مي‌توانيد از يك روانشناس براي گذر موفقيت‌آميز از اين بحران كمك بگيريد. علاوه بر اين روانشناسان مي‌توانند به شما براي شناخت بهتر خود و نقاط ضعفتان كمك كنند تا از بروز مجدد اشتباهات در روابط آينده‌تان جلوگيري كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

در چه صورت براي درمان شكست عشقي بايد به روانشناس مراجعه كرد؟

اگر شدت افسردگي فرد بيش‌ازحد معمول است و يا علي‌رغم گذشت زمان طولاني فرد همچنان درگير احساسات منفي است بهتر است از يك روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد. ناتواني در اعتماد كردن مجدد به ديگران يا فراموش كردن خاطرات گذشته نيز از مسائلي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد.

درمان شكست عشقي چه مدت طول خواهد كشيد؟

اين موضوع با توجه به عمق هر رابطه و همين‌طور شخصيت طرفين متفاوت خواهد بود اما به‌طورمعمول بين 6 ماه تا 1 سال پس از جدايي فرد مي‌بايست رابطه سابق را فراموش كرده باشد و توانايي ورود به يك رابطه عاطفي جديد را خواهد داشت.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع : درمان شكست عشقي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: درمان شكست عشقي،
موضوع:
[ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۵:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره رابطه دختر و پسر يكي از انواع خدماتي است كه روانشناسان متخصص در حيطه زوج درماني مي‌توانند به مراجعين خود ارائه دهند. در اين سبك از مشاوره درمانگر به شما كمك مي‌كند تا شناخت و درك بهتري از شريك خود به دست بياوريد و مهارت‌هاي ارتباطي خود را بهبود ببخشيد. در صورتي كه الگوي رفتاري غلطي ميان دختر و پسر وجود داشته باشد درمانگر مي‌تواند آن‌ها را شناسايي كرده و در مورد مزايا و معايب ادامه رابطه بينش كامل‌تري را فراهم كند. با توجه به اهميت موضوع در ادامه بيشتر درباره مشاوره روابط دختر و پسر صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

منبع : مشاوره رابطه دختر و پسر

 

مشاوره رابطه دختر و پسر چيست؟

مشاوره رابطه دختر و پسر يكي از انواع خدمات روانشناسي است كه متخصصان در حيطه زوج درماني به مراجعين خود ارائه مي‌دهند. در اين سبك از مشاوره شما مي‌توانيد در مورد كيفيت رابطه خود بينش بيشتري كسب كنيد و با ديدگاهي عقلاني مزايا و معايب ادامه دادن ارتباط را بسنجيد.

همچنين درمانگر به شما كمك مي‌كند تا الگوهاي رفتاري غلط ميان خود را شناسايي كنيد و با يادگيري مهارت‌هاي ارتباطي رضايت‌مندي بيشتري را ميان خود تجربه نماييد. در صورتي كه در ارتباط قبل از ازدواج با تعارض خاصي مواجه شديد يا مي‌خواهيد از مشاوره پيش از ازدواج بهره ببريد مي‌توانيد از اين خدمات روانشناسي كمك بگيريد. براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

موارد كاربرد مشاوره رابطه دختر و پسر

در ارتباط ميان دختر و پسر تعارضات مختلفي مي‌تواند اتفاق بيافتد كه با دريافت مشاوره قابل حل مي‌باشد. از جمله مشكلاتي كه مي‌توانيد در مورد آن‌ها از يك روانشناس كمك بگيريد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– نبود درك متقابل در رابطه و ناتواني در ابراز احساسات و عواطف

تماس با مشاور

– احساس طرد شدن در رابطه و نگراني در مورد تداوم آن

– مواجه شدن با برخي بدرفتاري‌ها در رابطه نظير سرزنش گري، قضاوت زودهنگام و خشونت

– درگيري با موضوعاتي نظير بي‌اعتمادي و خيانت

– شك و ترديد در مورد ادامه دادن به رابطه و ازدواج كردن

– نداشتن شناخت كافي از يكديگر

مسائلي كه در مشاوره رابطه دختر و پسر بررسي مي‌شوند

در مشاوره روابط دختر و پسر درمانگر مي‌تواند موضوعات مختلفي را مورد بررسي قرار دهد. از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به سابقه روابط قبلي، كيفيت ارتباطات خانوادگي، ارزيابي ويژگي‌هاي شخصيتي، سابقه مشكلات روانشناختي، ارزيابي الگوي رفتاري زوجين با يكديگر و بررسي انتظارات طرفين از يكديگر و شناسايي تعارضات اصلي را نام برد. براي آشنايي بيشتر درباره روابط دختر و پسر كليك كنيد.

مشاوره رابطه دختر و پسر | نحوه برگزاري جلسات

جلسات مشاوره رابطه دختر و پسر مي‌تواند به دو صورت انفرادي و يا مشترك برگزار شود. اين مسئله تا حد زيادي به رويكرد خود درمانگر مربوط مي‌شود. مدت جلسات انفرادي معمولا 45 دقيقه و زمان جلسات مشترك 90 دقيقه خواهد بود. همچنين تعداد جلسات مورد نياز بستگي به ارزيابي روانشناس از مشكلات موجود دارد. برخي افراد كه براي موضوعاتي ساده مراجعه مي‌كنند ممكن است دريافت 2 يا 3 جلسه مهارت آموزي براي آن‌ها كافي باشد اما برخي ديگر به تعداد جلسات بيشتري براي حل مشكلات و اختلافات نياز دارند.

سخن آخر

با توجه به مسائل گفته شده بايد به اين مسئله تاكيد كرد كه مشاوره زوج درماني تنها به افرادي كه ازدواج كرده‌اند اختصاص ندارد بلكه شما براي مديريت روابط پيش از ازدواج نيز مي‌توانيد از اين خدمات مشاوره بهره‌مند شويد. روانشناسان باليني و روانشناسان خانواده از جمله درمانگراني هستند كه در اين حوزه تخصصي قادرند به شما ياري برسانند.

علاوه بر دقت كردن به سابقه تحصيلي در نظر گرفتن اعتبار مركز مشاوره‌اي كه به آن مراجعه مي‌كنيد و تجربيات باليني روانشناس نيز از جمله فاكتورهايي است كه بايد قبل از دريافت مشاوره در مورد رابطه دختر و پسر به آن‌ها دقت كنيد چرا كه امروزه بسياري از افراد و منابع ناموثق اقدام به ارائه مشاوره‌هاي غلط در اين زمينه مي‌كنند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه با آگاهي گام برداريد. براي اطلاع بيشتر درباره روند دريافت مشاوره زوج درماني كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر به چه متخصصي مراجعه كنم؟

روانشناسان باليني و متخصص در حيطه زوج درماني از جمله درمانگراني هستند كه مي‌توانند در اين حوزه به شما ياري برسانند.

آيا در مشاوره روابط دختر و پسري مي‌توان در مورد آينده رابطه نيز تصميم گيري كرد؟

بله همانند مشاوره قبل از ازدواج در اين نوع از مشاوره نيز درمانگر مي‌تواند به شما كمك كند تا مزايا و معايب ادامه دادن به اين ارتباط را بسنجيد و از جنبه‌هاي مختلف آينده آن را ارزيابي نماييد. البته اين مسئله را به خاطر بسپاريد كه يك درمانگر حرفه‌اي هرگز به جاي شما تصميم نمي‌گيرد و در نهايت اين مسئله را به خودتان واگذار مي‌كند تا تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع : مشاوره رابطه دختر و پسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره رابطه دختر و پسر،
موضوع:
[ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۳:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مراكز مشاوره ازدواج در ايلام كدام اند؟ در اين مراكز چه خدماتي به زوجين ارائه مي شود؟ مشاوره ازدواج يكي از خدماتي است كه توسط روانشناسان حرفه‌اي در حيطه زوج و خانواده ارائه مي‌شود. در اين سبك از مشاوره، روانشناس به طرفين كمك مي‌كند تا به شناخت بيشتري در مورد خود و ديگري دست پيدا كنند و با بررسي ملاك هايي كه در مورد ازدواج دارند، واقع بينانه‌تر در مورد آينده خود تصميم بگيرند. ما در ادامه اين مقاله براي رفاه حال شما به معرفي بهترين مراكز مشاوره در ايلام پرداخته ايم. همچنين مي‌توانيد براي دريافت مشاوره از هر جايي تنها با يك تماس از متخصصان در پايتخت به صورت تلفني و يا انلاين خدمات بگيريد، فقط كافي است براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : انواع ازدواج | آشنايي با انواع اشكال ازدواج

 

منبع : مشاوره ازدواج در ايلام

 

 

مشاوره ازدواج چيست و به چه مسائلي مي پردازد؟

مشاوره ازدواج يكي از انواع خدماتي است كه توسط روانشناسان متخصص در حيطه زوج و خانواده به عموم مردم ارائه مي شود. استفاده از خدمات مشاوره قبل از ازدواج به شما كمك مي كند تا ملاك هاي خود براي شروع زندگي مشترك را بيشتر بشناسيد و در حقيقت به نوعي خودآگاهي دست پيدا كنيد.

هم چنين در اين جلسات از طريق مصاحبه و تست هاي روانشناسي مي توانيد در مورد صفات اخلاقي و ويژگي‌هاي شخصيتي فرد مقابل خود نيز به شناخت بيشتري دست يابيد. در جلسات مشاوره قبل از ازدواج موضوعات بسيار متنوعي مي توانند مورد بحث و بررسي قرار بگيرند كه از جمله مهم ترين آن ها مي توان به مسائل مالي، اعتقادي، نيازهاي عاطفي، مهارت هاي ارتباطي، ميزان تمايل براي بچه دار شدن، نوع نگاه طرفين  به رابطه جنسي، قدرت تصميم گيري و توانايي كنترل خشم در هر دو نفر اشاره كرد. اين حيطه را روانشناسي ازدواج مي نامند.

 

تماس با مشاور

اهميت كمك گرفتن از مشاوره ازدواج

در مشاوره ازدواج شما علاوه بر شناخت خود و شريك آينده تان مي توانيد به كمك درمانگر مهارت هاي لازم براي زندگي را ارتقا داده و در نتيجه با آمادگي بيشتري مسير جديد را آغاز نماييد. همين مسئله به شما كمك مي كند تا ديدگاه واقع بينانه تري در مورد ازدواج داشته باشيد و در برخورد با مشكلات راحت تر از رويكرد حل مسئله استفاده نماييد. مسلما زوجيني كه علاوه بر جذابيت‌هاي اوليه از نقاط ضعف و مشكلات يكديگر نيز آگاهي دارند و مشكلات زندگي را بيشتر مي‌شناسند،  در سازگاري با يكديگر موفق‌تر از ساير زوجين عمل خواهند كرد. براي آشنايي با مهارت هاي لازم براي ازدواج كليك كنيد.

 

مشاوره ازدواج در ايلام | ويژگي هاي بهترين مراكز مشاوره ازدواج

براي اينكه بتوانيد مركز مشاوره قابل اعتمادي را براي مشاوره ازدواج انتخاب نماييد، در نظر گرفتن چند ملاك مهم مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك نمايد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين ملاك‌ها اشاره كرده ايم. براي آشنايي با ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

1- برخورداري از متخصصين حرفه اي  

يك مركز مشاوره معتبر تلاش مي‌كند از متخصصين حرفه‌اي براي ارائه خدمات مشاوره ازدواج كمك بگيرد. روانشناسان باليني در گرايش خانواده و ساير روانشناساني كه داراي حداقل مدرك كارشناسي ارشد هستند و در حوزه زوج درماني فعاليت مي‌كنند، از جمله متخصصيني هستند كه مي‌توانند به ارائه خدمات مشاوره ازدواج بپردازند. يكي از مهم‌ترين پارامترهايي كه بايد توسط اين افراد مورد ارزيابي قرار گيرد، انگيزه ازدواج طرفين است.

2- داشتن مجوز رسمي براي فعاليت

مراكز مشاوره معتبر و قابل اعتماد مراكزي هستند كه از نهادهاي رسمي داراي مجوز فعاليت هستند. در كشور ما دو نهاد سازمان بهزيستي كشور و سازمان نظام روانشناسي نهادهايي هستند كه مجوز فعاليت را براي مراكز مشاوره عمومي و تخصصي صادر مي‌كنند. 

 

بيشتر بخوانيد : رابطه قبل ازدواج | روابط قبل ازدواج چگونه بايد باشد؟

 

3- انعطاف پذيري در ارائه خدمات

امروزه مراكز مشاوره تلاش مي كنند تا براي رفاه حال مراجعان انعطاف پذيري بيشتري در ارائه خدمات خود به خرج دهند. از همين رو بسياري از آن ها علاوه بر مشاوره حضوري، امكان برگزاري جلسات به صورت تلفني و آنلاين را هم فراهم مي كنند. اين مسئله به افراد كمك مي كند تا از هرجاي كشور با بهترين متخصصين تماس بگيرند و به اين ترتيب در وقت و هزينه هاي خود صرفه جويي نمايند.

 

بيشتر بخوانيد : ازدواج مجدد چه زماني خوب است | آشنايي با مشكلات ازدواج دوم

 

آدرس مراكز مشاوره ازدواج در ايلام

1- مشاوره ازدواج در ذهن نو _ 02166419012

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

– آيا مي توانيم به صورت انفرادي براي مشاوره ازدواج مراجعه كنيم؟

بله، جلسات مشاوره ازدواج مي توانند به صورت انفرادي يا هم زمان با حضور هر دو نفر برگزار شوند.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع : مشاوره ازدواج در ايلام

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره ازدواج در ايلام،
موضوع:
[ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۰:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج زودهنگام موضوعي است كه همواره در هر جامعه‌اي شاهد بروز آن هستيم و معمولا با پيامدهاي منفي براي زوجين به همراه است. در واقع ازدواج يك اتفاق شيرين و تجربه‌اي لذت بخش است و براي اينكه به نتايج موفقيت آميزي دست يابد و زن و شوهر احساس خوشايندي از بودن در كنار هم داشته باشند بايد بر پايه يك سري از اصول انجام شود. يكي از اين اصول، داشتن سن مناسب هنگام ازدواج است. موضوع مهمي كه متاسفانه اين روزها كمتر مورد توجه قرار مي‌گيرد. ازدواج‌هايي كه بنابر دلايل مختلف در سنين پايين رخ مي‌دهند و چه بسا مشكلاتي را در پي داشته باشد. در ادامه به بررسي كامل اين موضوع خواهيم پرداخت. بهره بردن از مشاوره قبل از ازدواج كمك خواهد كرد كه افراد بتوانند تصميمات منطقي و درستي اتخاذ نمايند.

منبع : ازدواج زودهنگام

 

 

سن قانوني ازدواج

در ايران سن قانوني براي ازدواج دختر 13 سال و براي پسر 15 سال تمام و تحت رضايت ولي در نظر گرفته شده است. اما با اين وجود بلوغ جسمي و رواني دختر و پسر شرط مهم ازدواج است. به گونه‌اي كه سن 13 و 15 سالگي اگر چه از لحاظ قانون براي ازدواج بلامانع است اما در واقعيت ازدواج در اين سنين ازدواج زود هنگام مي‌باشد.

 

بيشتر بخوانيد : سن ازدواج | بهترين سن ازدواج از نظر روانشناسي


بهترين و بدترين سن براي ازدواج

سالن‌هاي شلوغ دادگاه و صف دختر و پسرهاي قد و نيم قدي كه بيشتر به آن‌ها مي‌آيد در بازار همراه مادرشان به مغازه عروسك فروشي بروند و از پشت ويترين براي عروسك‌هاي رنگارنگ دست تكان دهند، بيانگر اين است كه ازدواج زودهنگام چقدر مي‌تواند سلب كننده دنياي كودكانه باشد. روانشناسان باليني معتقدند بهترين سن ازدواج براي دختران و پسران زماني است كه آن‌ها به رشد جسمي و رواني رسيده‌اند و مي‌توانند تصميمات عاقلانه‌اي بگيرند. اين موضوع باعث مي‌شود كه بتوانند مسئوليت زندگي مشترك را به دوش بكشند.

در اين ميان پديده‌اي به اسم كودك همسري نيز ممكن است رخ دهد. در واقع كودك همسري اصطلاحي است براي ازدواج‌هايي كه در زير سن 18 سالگي رخ مي‌دهند. كودك ديروز كه تا چند وقت پيش عروسك به دست بود و در خاله بازي‌هايش نقش همسر و مادر را ايفا مي‌كرد اكنون در دنياي واقعي و بدور از هر گونه بازي قرار است نقش همسر را داشته باشد. اين موضوع در دراز مدت با آسيب‌هاي جسمي و رواني نيز همراه خواهد بود.  

تماس با مشاور

دلايل ازدواج زودهنگام

ازدواج زودهنگام به دلايل مختلف فردي، خانوادگي، اجتماعي و غيره بستگي دارد كه در ادامه به تفصيل بيان خواهد شد.

علل فردي

امروزه به دليل استفاده راحت و آسان از فضاي مجازي و افزايش ارتباطات در اين فضا، مشاهده فيلم‌هاي مبتذل و بي پايه و اساس ماهواره، سن بلوغ جنسي در دختر و پسر تا حد زيادي پايين آمده است و نشانه‌هاي بلوغ جنسي در سنين كم آشكار مي‌شوند.

علل خانوادگي

خانواده‌هاي سنتي معمولا از اينكه دختر مجرد در خانه داشته باشند معذب هستند و آن را درست نمي‌دانند. به ويژه وقتي كه خواهر يا برادر بزرگترشان نيز در سن پايين ازدواج كرده باشد، اين روند به صورت يك آيين خانوادگي در مي‌آيد.

علل مذهبي

گاهي دختر و پسر به اين دليل به سمت ازواج زودهنگام مي‌روند چون مي‌خواهند از دام بلا و گناه نجات يابند. ازدواج در سن پايين از ديدگاه اين افراد به منزله حفظ ايمان است و سبب دور شدن از گناه مي‌گردد.

علت‌هاي اجتماعي ازدواج زودهنگام

به دليل اينكه هر روزه آمار بزهكاري‌ها، فرار از خانه، خودكشي، گرايش به مصرف مواد مخدر، روابط دوستانه دختر و پسر و روابط نامشروع در بين نوجوان‌ها افزايش مي‌يابد خانواده‌ها راه حل را در ازدواج زودهنگام فرزند خويش مي‌بينند.

مشكلات اقتصادي

مشكلات اقتصادي دنياي امروز، بالا رفتن قيمت اجناس و گراني آنقدر مي‌تواند خطرناك باشد و به تهديد كننده جدي سلامت روان تبديل شود كه خانواده فرزند كوچك خود را به منزله يك نانخور اضافي مي‌بيند و با اولين خواستگاري كه در خانه را بكوبد موافقت كرده و دختر يا پسر خود را راهي خانه بخت مي‌كند. به اعتقاد اين افراد يك نفر از اعضاي خانواده كمتر شود مشكلات اقتصادي نيز كمتر مي‌شود.

 

بيشتر بخوانيد : ملاك هاي انتخاب همسر | معيارهاي انتخاب همسر چيست؟

 

پيامدهاي ناگوار ازدواج زودهنگام

افت تحصيلي يا ترك تحصيل

وارد شدن در روابط عاشقانه، هوش از سر دختر و پسر مي‌برد و قادر نخواهند بود بر روي درس و مشق‌هاي خود تمركز كنند. همچنين به دليل سپري كردن چند ساعت در مدرسه و رسيدگي به تكاليف آن باعث مي‌شود از زندگي زناشويي باز بماند و اين مسئله ممكن است سبب ترك تحصيل گردد. علاوه بر اين مسئوليت‌هاي خانه و فرزند پروري ديگر وقتي براي رسيدگي به درس و تحصيل باقي نمي‌گذارد.

دل زدگي دختر و پسر

شايد در ابتدا همه چيز شبيه يك بازي پر هيجان به نظر برسد و دختر و پسر تصور كنند هنوز دارند ادامه خاله بازي‌هاي شان را انجام مي‌دهند اما به مرور زمان با اين واقعيت امر روبه‌رو مي‌شوند و چه بسا از همسر خود و ويژگي فكري و رفتاري وي بدشان بياييد.

افزايش خيانت در ازدواج هاي زودهنگام

دختر و پسري كه در سن كم ازدواج مي‌كنند به خصوص زماني كه ازدواج‌شان تحت فشار خانواده باشد وقتي بزرگتر مي‌شوند قدرت انتخاب پيدا مي‌كنند و ممكن است بخواهند كمبود‌هاي عاطفي زندگي خود را با شخص ثالثي جبران كنند.

افزايش طلاق

عدم تفاهم، درگيري‌هاي لفظي و جسمي، عدم درك يكديگر، بي‌مسئوليتي و مشكلات اقتصادي ناشي از ازدواج زودهنگام باعث مي‌شود آمار طلاق افزايش يابد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

آيا تبعات و آسيب‌هاي ازدواج زودهنگام براي دختران و پسران به يك اندازه است؟

قطعا مشكلات و آسيب‌هاي ناشي از ازدواج زودهنگام براي هر دو جنس مذكر و مونث غير قابل كتمان است وليكن دختران به دليل فرزند پروري دچار مشكلات بيشتري خواهند شد.

عواقب ازدواج زود هنگام چيست؟

ازدواج زودهنگام به دليل اينكه دختر و پسر هنوز از بلوغ فكري مناسبي در زمان ازدواج برخوردار نيستند مي‌تواند عواقبي مانند طلاق، خيانت، تنفراز همسر و عدم تفاهم و مشكلات متعدد ديگري به همراه داشته باشد.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

 

منبع : ازدواج زودهنگام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ازدواج زودهنگام،
موضوع:
[ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۰۷:۵۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا تصميم گرفتن براي طلاق به خاطر خساست همسر كار درستي است؟ خساست يكي از ويژگي‌هاي شخصيتي است كه براي برخي افراد غير قابل تحمل است چرا كه اين ويژگي در همه جنبه‌هاي زندگي خود را نشان مي‌دهد و باعث بروز تعارضات پايدار و غير قابل حل مي‌گردد. در واقع وقتي همسر شما فرد خسيسي باشد ممكن است از خريدن كوچك ترين خوراكي‌ها گرفته تا بزرگ ترين وسايل مرتبط با خانه و زندگي با او مشكل پيدا كنيد. اين شرايط مي‌تواند عرصه را براي شما تنگ كرده و باعث شود به طلاق فكر كنيد. با اين حال همچنان راه‌هايي براي تعامل بهتر وجود دارد. ما در ادامه از ديدگاه روانشناسي خساست همسر، نحوه تعامل با آن و طلاق گرفتن به اين دليل را مورد بررسي قرار داده‌ايم پس با ما همراه باشيد.

 

منبع :  طلاق به خاطر خساست

 

طلاق به خاطر خساست | چرا همسرم خسيس است؟  

افرادي كه همسر خسيسي دارند همواره با اين سوال روبه‌رو مي‌شوند كه چرا فرد مقابل نمي‌تواند از سخت گيري‌هاي مالي خود كم كند و لذت بيشتري از زندگي ببرد. اين در حالي است كه از نظر روانشناسان خساست مي‌تواند نوعي ويژگي شخصيتي باشد و از عوامل درون رواني عميق نشات بگيرد. از جمله علل و عواملي كه مي‌توانند در بروز اين ويژگي تاثيرگذار باشند مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. براي آشنايي با علت اصلي و عوامل طلاق كليك كنيد.

1- تجربيات دوران كودكي

در بسياري از موارد علت خساست فرد از تجربيات ناخوشايند او در دوران كودكي نشات مي‌گيرد. براي مثال افرادي كه در خانواده‌اي فقير پرورش يافته‌اند و همواره شاهد نگراني‌هاي والدين خود در مورد موضوعاتي مرتبط با پول بوده‌اند نوعي عدم امنيت رواني را در ارتباط با موضوعات اقتصادي شكل مي‌دهند. همين مسئله مي‌تواند باعث شود كه با وجود داشتن پول دائما نگران از دست دادن اموال خود باشند و به گونه‌اي رفتار كنند كه ديگران به آن‌ها برچسب خساست بزنند.

2- تربيت خانوادگي

باورهايي كه والدين در دوران كودكي به ما القا مي‌كنند نقش بسزايي در شكل گيري صفات اخلاقي و شخصيتي ما دارند. برخي از پدر و مادرها در تربيت فرزند خود دائما بر اين نكته تاكيد مي‌كنند كه دنيا جاي امني نيست و بايد در برابر تهديدها مراقب و ايمن بود. تاكيد بيش از حد بر اين مفهوم باعث شكل گيري احساس ناامني و عدم كنترل مي‌شود و مي‌تواند با رفتارهايي نظير مراقبت بيش از حد از سلامت جسماني، وسواس و خساست همراه گردد.

3- يادگيري مشاهده‌اي

افراد در دوران كودكي از طريق مشاهده و تقليد رفتارهاي والدين خود بسياري از مسائل را ياد مي‌گيرند. از همين رو افرادي كه والدين خسيسي دارند نسبت به كساني كه در يك خانواده معمولي به دنيا آمده‌اند بيشتر احتمال دارد كه رفتار خساست را از همان دوران كودكي از خود نشان دهند. اين عامل باعث مي‌شود كه طلاق به خاطر خساست در بزرگسالي شكل بگيرد.

تماس با مشاور

4- نياز به كنترل و خودگرداني

جمع كردن مال يكي از روش‌هايي است كه افراد به كمك آن مي‌توانند احساس كنترل و خودگرداني شان را حفظ كرده و به اين ترتيب اضطراب كمتري را تجربه كنند. در واقع خساست مي‌تواند راه حلي باشد كه افراد براي محاظت از خود در برابر تهديدهاي بيروني از آن استفاده مي‌كنند. به همين خاطر اضطراب‌هاي نهفته از جمله علل بسيار تاثيرگذار بر رفتار خساست به شمار مي‌روند.

5- كسب جايگاه اجتماعي

پول يكي از ابزارهاي مهم براي رسيدن به جايگاه اجتماعي است. در واقع پول مي‌تواند پوششي براي نيازهاي دروني ما براي كسب قدرت، احترام و جايگاه اجتماعي باشد. هر چقدر فرد احساس نياز بيشتري را در مورد اين عوامل در در درون خود حس كند بيشتر احتمال دارد كه از خرج كردن پول‌هايش واهمه داشته باشد و به طور غيرمنطقي به پس انداز پول بپردازد.

 

بيشتر بخوانيد : جلوگيري از طلاق | راه هاي پيشگيري و نجات زندگي از طلاق

 

طلاق به خاطر خساست | چگونه با همسر خسيس تعامل كنم؟

شايد اگر نحوه درست تعامل با همسر خسيس را بدانيد راحت تر بتوانيد با مشكلات سازگار شده و در نتيجه بتوانيد زندگي مشترك خود را حفظ نماييد. ما در ادامه به چند توصيه مهم در اين زمينه اشاره كرده‌ايم.

1- طلاق به خاطر خساست | علت را دريابيد

همان طور كه در بخش قبلي گفته شد رفتار خساست مي‌تواند از عوامل و علل مختلفي نشات بگيرد. برخي افراد كه تعدادشان بسيار كم است ذاتا خسيس هستند و رفتارشان چندان قابل تغيير نيست. در واقع خساست آن‌ها از عوامل درون رواني گوناگوني نشات مي‌گيرد كه اجازه نمي‌دهد به گونه ديگري رفتار كنند. برخي ديگر هم ممكن است به دلايل بيروني نظير حقوق پايين، داشتن شغل دشوار و كشيدن زحمت زياد براي به دست آوردن پول رفتار خساست را از خود نشان دهند. در هر صورت تلاش براي درك علت رفتار به شما كمك مي‌كند تا همسر خود را راحت تر درك كنيد و نسبت به او با همدلي بيشتري رفتار نماييد. در واقع لازم است كمي با كفش‌هاي راه برويد و ببينيد كه دنيا از زاويه ديد او چگونه است.

2- بر سر مسائل مالي به يك جمع بندي و توافق برسيد

شما مي‌توانيد بر اساس درآمدي كه به طور ماهيانه داريد با يكديگر به يك توافق برسيد. از قبل با همسرتان در مورد اين كه هر ماه چه مقدار بايد پس انداز كنيد، چقدر بايد براي امور ضروري بپردازيد و چقدر مي‌خواهيد براي تفريح يا امور غير ضروري خرج كنيد به يك جمع بندي كلي برسيد. اگر شما از قبل يك راهنماي كلي داشته باشيد كمتر در مورد جزئيات با يكديگر تعارض پيدا مي‌كنيد.

3- طلاق به خاطر خساست | استقلال مالي خود را افزايش بدهيد

شايد شما نتوانيد خساست همسر خود را تغيير دهيد اما مي‌توانيد ميزان وابستگي مالي خود را به او كاهش دهيد. در نتيجه اگر همسرتان با خرج‌هايي كه شما مي‌خواهيد در طول ماه داشته باشيد موافقت نمي‌كند يا همواره در مورد آن‌ها با شما بحث مي‌كند مي‌توانيد تلاش كنيد تا از طريق ياد گرفتن يك حرفه يا تحصيل در يك رشته روي توانمندي خود كار كنيد و استقلال بيشتري كسب نماييد.

4- حرف زدن در مورد مسائل مالي را محدود كنيد

نبايد اجازه دهيد مسائل مالي در تمامي لحظات شما رخنه كرده و باعث تلخ شدن همه تجربه‌هاي مشتركتان شود. از همين رو بهتر است زمان مشخصي را به حرف زدن در مورد هزينه‌ها اختصاص دهيد و تلاش كنيد در ساير مواقع روي رابطه عاطفي خود كار كنيد. براي مثال شما مي‌توانيد آخر هر هفته در يك ساعت خاص از شب در مورد مخارجتان با هم حرف بزنيد و از گفت‌وگو در مورد مسائل مالي در ساير زمان‌ها تا حد امكان خودداري كنيد.

5- از يك درمانگر كمك بگيريد

همان طور كه گفته شد خساست مي‌تواند ريشه‌هاي عميقي داشته باشد. در اين شرايط بهتر است از يك درمانگر براي بهبود رفتارهاي همسرتان كمك بگيريد. همچنين شما مي‌توانيد براي اصلاح الگوهاي رفتاري مخربي كه به هردوي شما در رابطه آسيب مي‌زند به يك روانشناس متخصص در حيطه زوج درماني مراجعه كرده و از جلسات روان درماني مشترك استفاده نماييد.

سخن آخر | به خاطر خساست همسر طلاق بگيرم يا نه؟

جواب دادن به اين سوال براي هر فردي مي‌تواند متفاوت باشد. براي يافتن بهترين پاسخ لازم است بيشتر زندگي خود را ارزيابي كنيد. از خود بپرسيد اگر زندگي مشتركتان را خاتمه بدهيد چه چيزهايي به دست مي‌آوريد و چه چيزهايي از دست مي‌دهيد.

همچنين در نظر بگيرد كه اگر اين زندگي را ادامه دهيد چه چيزهايي عايدتان مي‌شود و چه چيزهاي خوشايندي را از كف مي‌دهيد. آيا چيز ارزشمندي وجود دارد كه بتواند خساست همسرتان را جبران كند و به شما انگيزه ماندن بدهد؟ اگر در اين زمينه احساس سردرگمي مي‌كنيد، مراجعه به يك روانشناس مي‌تواند به شما در گرفتن يك تصميم قاطع تر كمك نمايد. براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مرطلاقكز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي مشاوره طلاق بايد به چه متخصي مراجعه كنيم؟

روانشناسان خانواده و روانشناسيان باليني كه در دوره هاي زوج درماني آموزش ديده اند با حداقل مدرك كارشناسي ارشد از جمله متخصصيني هستند كه مي توانند در زمينه مشاوره طلاق به شما كمك كنند.

 

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :  طلاق به خاطر خساست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طلاق به خاطر خساست،
موضوع:
[ ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۳۱:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مراكز مشاوره ازدواج در اروميه كدام اند؟ در اين مراكز چه خدماتي به زوجين ارائه مي شود؟ مشاوره ازدواج يكي از خدماتي است كه توسط روانشناسان حرفه‌اي در حيطه زوج و خانواده ارائه مي‌شود. در اين سبك از مشاوره، روانشناس به طرفين كمك مي‌كند تا به شناخت بيشتري در مورد خود و ديگري دست پيدا كنند و با بررسي ملاك هايي كه در مورد ازدواج دارند، واقع بينانه‌تر در مورد آينده خود تصميم بگيرند. ما در ادامه اين مقاله براي رفاه حال شما به معرفي بهترين مراكز مشاوره در اروميه پرداخته ايم. همچنين مي‌توانيد براي دريافت مشاوره از هر جايي تنها با يك تماس از متخصصان در پايتخت به صورت تلفني و يا انلاين خدمات بگيريد، فقط كافي است براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : انواع ازدواج | آشنايي با انواع اشكال ازدواج

 

منبع :  مشاوره ازدواج در اروميه

 

 

 

مشاوره ازدواج چيست و به چه مسائلي مي پردازد؟

مشاوره ازدواج يكي از انواع خدماتي است كه توسط روانشناسان متخصص در حيطه زوج و خانواده به عموم مردم ارائه مي شود. استفاده از خدمات مشاوره قبل از ازدواج به شما كمك مي كند تا ملاك هاي خود براي شروع زندگي مشترك را بيشتر بشناسيد و در حقيقت به نوعي خودآگاهي دست پيدا كنيد.

هم چنين در اين جلسات از طريق مصاحبه و تست هاي روانشناسي مي توانيد در مورد صفات اخلاقي و ويژگي‌هاي شخصيتي فرد مقابل خود نيز به شناخت بيشتري دست يابيد. در جلسات مشاوره قبل از ازدواج موضوعات بسيار متنوعي مي توانند مورد بحث و بررسي قرار بگيرند كه از جمله مهم ترين آن ها مي توان به مسائل مالي، اعتقادي، نيازهاي عاطفي، مهارت هاي ارتباطي، ميزان تمايل براي بچه دار شدن، نوع نگاه طرفين  به رابطه جنسي، قدرت تصميم گيري و توانايي كنترل خشم در هر دو نفر اشاره كرد. اين حيطه را روانشناسي ازدواج مي نامند.

 

تماس با مشاور

اهميت كمك گرفتن از مشاوره ازدواج

در مشاوره ازدواج شما علاوه بر شناخت خود و شريك آينده تان مي توانيد به كمك درمانگر مهارت هاي لازم براي زندگي را ارتقا داده و در نتيجه با آمادگي بيشتري مسير جديد را آغاز نماييد. همين مسئله به شما كمك مي كند تا ديدگاه واقع بينانه تري در مورد ازدواج داشته باشيد و در برخورد با مشكلات راحت تر از رويكرد حل مسئله استفاده نماييد. مسلما زوجيني كه علاوه بر جذابيت‌هاي اوليه از نقاط ضعف و مشكلات يكديگر نيز آگاهي دارند و مشكلات زندگي را بيشتر مي‌شناسند،  در سازگاري با يكديگر موفق‌تر از ساير زوجين عمل خواهند كرد. براي آشنايي با مهارت هاي لازم براي ازدواج كليك كنيد.

 

مشاوره ازدواج در اروميه | ويژگي هاي بهترين مراكز مشاوره ازدواج

براي اينكه بتوانيد مركز مشاوره قابل اعتمادي را براي مشاوره ازدواج انتخاب نماييد، در نظر گرفتن چند ملاك مهم مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك نمايد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين ملاك‌ها اشاره كرده ايم. براي آشنايي با ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

1- برخورداري از متخصصين حرفه اي  

يك مركز مشاوره معتبر تلاش مي‌كند از متخصصين حرفه‌اي براي ارائه خدمات مشاوره ازدواج كمك بگيرد. روانشناسان باليني در گرايش خانواده و ساير روانشناساني كه داراي حداقل مدرك كارشناسي ارشد هستند و در حوزه زوج درماني فعاليت مي‌كنند، از جمله متخصصيني هستند كه مي‌توانند به ارائه خدمات مشاوره ازدواج بپردازند. يكي از مهم‌ترين پارامترهايي كه بايد توسط اين افراد مورد ارزيابي قرار گيرد، انگيزه ازدواج طرفين است.

2- داشتن مجوز رسمي براي فعاليت

مراكز مشاوره معتبر و قابل اعتماد مراكزي هستند كه از نهادهاي رسمي داراي مجوز فعاليت هستند. در كشور ما دو نهاد سازمان بهزيستي كشور و سازمان نظام روانشناسي نهادهايي هستند كه مجوز فعاليت را براي مراكز مشاوره عمومي و تخصصي صادر مي‌كنند. 

 

بيشتر بخوانيد : رابطه قبل ازدواج | روابط قبل ازدواج چگونه بايد باشد؟

 

3- انعطاف پذيري در ارائه خدمات

امروزه مراكز مشاوره تلاش مي كنند تا براي رفاه حال مراجعان انعطاف پذيري بيشتري در ارائه خدمات خود به خرج دهند. از همين رو بسياري از آن ها علاوه بر مشاوره حضوري، امكان برگزاري جلسات به صورت تلفني و آنلاين را هم فراهم مي كنند. اين مسئله به افراد كمك مي كند تا از هرجاي كشور با بهترين متخصصين تماس بگيرند و به اين ترتيب در وقت و هزينه هاي خود صرفه جويي نمايند.

 

بيشتر بخوانيد : ازدواج مجدد چه زماني خوب است | آشنايي با مشكلات ازدواج دوم

 

آدرس مراكز مشاوره ازدواج در اروميه

1- مشاوره ازدواج ذهن نو در اروميه _ شماره 02166419012

2- آدرس مركز مشاوره جمشيدي _ اروميه،خيابان خيام شمالي، جنب داروخانه دكتر فتاح پور ، پلاك ۳۶ ، طبقه فوقاني مبل شيرزاد

3- آدرس كلينيك روانشناسي حال خوب _ اروميه – خيابان كاشاني – خيابان كشتگر (دانش) – نرسيده به چهارراه خيام دانش – روبروي اداره بيمه سلامت – ساختمان پارلا – طبقه 1 – واحد 5 –

4- آدرس مركز مشاوره ازدواج ندا_ اروميه ، خيابان سرداران ، كوچه خان باباخان ، ساختمان آريا ، طبقه اول

5- آدرس مركز مشاوره عرفان – اروميه ، خيابان سرداران كوچه خانباباخان، مجتمع پزشكي سرداران ، پلاك ۱۶ ، طبقه سوم

6- آدرس مركز مشاوره آيينه رهگشا – مياندوآب ، خيابان خالصه ، ساختمان خالصي ، طبقه سوم

آدرس مركز مشاوره عرفان – اروميه ، خيابان سرداران كوچه خانباباخان، مجتمع پزشكي سرداران ، پلاك ۱۶ ، طبقه سوم

6- آدرس مركز مشاوره آيينه رهگشا – مياندوآب ، خيابان خالصه ، ساختمان خالصي ، طبقه سوم

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

– آيا مي توانيم به صورت انفرادي براي مشاوره ازدواج مراجعه كنيم؟

بله، جلسات مشاوره ازدواج مي توانند به صورت انفرادي يا هم زمان با حضور هر دو نفر برگزار شوند.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع :  مشاوره ازدواج در اروميه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۲۸:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی