مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

رفتار قاطعانه يك مهارت ارتباطي مهم است كه مي‌تواند به شما كمك كند تا خود را به طور موثر بيان كنيد و از ديدگاه خود دفاع كنيد. از آنجايي كه قاطعيت مبتني بر احترام متقابل است، بنابراين نشان مي‌دهد كه چگونه به خود احترام مي گذاريد و مايليد كه از منافع خود دفاع كنيد. برخي از افراد به صورت طبيعي قاطع هستند. اما اگر شما اينطور نيستيد، مي توانيد آن را ياد بگيريد. چنين مهارتي به شما در ارتباطات كاري و خانوادگي بسيار كمك مي‌كند. در اين مقاله، سعي داريم كه رفتار قاطعانه را مورد بررسي قرار دهيم. همچنين به اين مسئله كه چگونه مي توان قاطع باشيم نيز بپردازيم.

منبع: رفتار قاطعانه | چگونه قاطع باشيم

رفتار قاطعانه چيست

قاطعيت به اين معناست كه نيازها، خواسته ها، احساسات، عقايد و نظرات خود را به صورت مستقيم و صادقانه به ديگران منتقل كنيد. در عين حال، پذيراي نيازها و پيشنهادات آن‌ها نيز باشيد و به احساسات ديگران آسيب نزنيد. افراد قاطع مي‌توانند بدون اينكه ديگران را ناراحت كنند يا خودشان ناراحت شوند، چيزي كه مي‌خواهند را بدست آورند. رفتار قاطعانه يك مهارت است. شايد بسياري اين مهارت را به صورت طبيعي و ذاتي داشته باشند، اما اين نيز قابل آموزش و يادگيري است.

رفتار قاطعانه | چگونه قاطع باشيم

قاطعيت معمولا به عنوان يك سبك ارتباطي سالم تلقي مي‌شود. افراد بر اساس تجربيات زندگي خود، سبك هاي ارتباطي مختلفي را پيش مي گيرند. اگر مي خواهيد سبك ارتباطي خود را تغيير دهيد و ياد بگيريد كه به روشي سالم تر و قاطع تر ارتباط برقرار كنيد، در ادامه چند نكته وجود دارد كه به شما كمك مي كند.

1- از كلمه “من” استفاده كنيد

استفاده از اين كلمه به ديگران اجازه مي دهد تا بدانند شما واقعا چه نظر و احساسي داريد. به عنوان مثال، به جاي اينكه بگوييد ” تو اشتباه مي كني”، بگوييد ” من مخالفم”.

به اين صورت درخواست هاي خود را ساده، مشخص و واضح بيان كنيد.

2- براي رفتار قاطعانه نه گفتن را ياد بگيريد

اگر براي رد كردن درخواست ها مشكل داريد، سعي كنيد آن را تمرين كنيد. نه يك جمله كامل است و نيازي نيست توضيح دهيد كه چرا نه مي گوييد. بنابراين نه گفتن را دريغ نكنيد و اگر توضيحي لازم بود به طور مختصر بيان كنيد.

3- از زبان بدن قاطع استفاده كنيد

ارتباط فقط كلامي نيست و علاوه بر آنچه مي گوييد، زبان بدن و حالات چهره شما نيز مهم است. با اعتماد به نفس رفتار كنيد حتي اگر آن را احساس نمي كنيد. صاف بايستيد و تماس چشمي منظم برقرار كنيد. حالت چهره تان را به صورت مثبت و خنثي حفظ كنيد و در نهايت، دستان خود را به هم قفل نكنيد.

4- نفس بكشيد و براي پاسخ دادن وقت بگذاريد

سعي كنيد انتقادات لحظه اي را به دل نگيريد. ممكن است مسائل ديگري انگيزه انتقادات افراد باشد. مكالمه را به نقطه اصلي هدايت كنيد و سعي كنيد ديدگاه طرف مقابل را درك كنيد. اگر مي بينيد كه مكالمه خوب پيش نمي رود، از فرد مقابل بخواهيد در فرصتي ديگر موضوع را مطرح كنيد. بنابراين مي توانيد بعد از آن به آنچه از اين تجربه ياد گرفته ايد فكر كنيد.

مزاياي رفتار قاطعانه

در تمام تعاملات خود با افراد ديگر، چه در خانه يا محل كار، قاطعيت مي تواند به شما كمك كند تا بدون تضعيف حقوق خود يا ديگران، خود را به شيوه اي باز و معقول بيان كنيد. مزاياي استفاده از رفتار قاطعانه در برخورد با ديگران عبارتند از:

  • نيازها، خواسته ها و احساسات شما بيشتر قابل درك است.
  • هر دو طرف به احتمال بيشتري احساس احترام و شنيده شدن دارند
  • درگيري ها و مشاجرات منفي كمتري را تجربه مي كنيد
  • كنترل زندگي تان را به دست مي گيريد
  • اعتماد به نفس و عزت نفس شما افزايش مي يابد
  • شانس بيشتري براي به دست آوردن چيزي كه مي خواهيد داريد

رفتار قاطعانه در مقابل رفتار پرخاشگرانه

اغلب افراد، قاطعيت را با پرخاشگري اشتباه مي گيرند و تصور مي كنند در هر شرايطي بايد در موضع خود بمانند و بدون مصالحه اي پيش بروند. ممكن است برخي از افراد فكر كنند كه با پرخاشگري به چيزي كه مي خواهند مي رسند. اما درعوض، پرخاشگري احترام و اعتماد متقابل را تضعيف مي كند و ممكن است ديگران از شما دلخور شوند.

اما در مقابل كساني كه رفتار قاطع بدون پرخاشگري دارند، نيازها، احساسات و نظرات ديگران را ناديده نمي گيرند. سعي مي كنند با رعايت تمام مسائل و محدوديت ها، نظرات، احساسات و منافع خود را نيز بيان كنند. بنابراين افراد قاطع، در راستاي منفعت خود و ديگران عمل مي‌كنند. بدون نگراني بي مورد از خود دفاع مي‌كنند و احساسات شان را به راحتي به زبان مي‌آورند.

سخن آخر

اگرچه همه گهگاهي به شيوه‌هاي منفعلانه و پرخاشگرانه عمل مي‌كنند، اما اين واكنش اغلب ناشي از عدم اعتماد به نفس آن هاست. بنابراين روش نامناسبي براي تعامل با ديگران مي باشند. جرأت ورزي مهارتي است كه به طور مرتب در آموزش مهارت هاي اجتماعي و ارتباطي به آن اشاره مي‎شود. شما مي‌توانيد با استفاده از قاطعيت، از حقوق خود و ديگران به شيوه‌اي آرام و مثبت دفاع كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار قاطعانه مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني شغلي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

چگونه قاطع باشيم؟

1- از كلمه “من” استفاده كنيد، 2- براي رفتار قاطعانه نه گفتن را ياد بگيريد،3- از زبان بدن قاطع استفاده كنيد4- نفس بكشيد و براي پاسخ دادن وقت بگذاريد

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: رفتار قاطعانه | چگونه قاطع باشيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۵۰:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا ماده مخدر دستمال را مي‌شناسيد؟ يكي از جدي‌ترين مشكلاتي كه امروزه جوانان و والدين درگير آن هستند مسئله اعتياد به مواد مخدراست. امروزه مواد اعتيادآور بسيار زيادي رواج پيدا مي‌كند كه يكي از آن‌ها ماده مخدر دستمال است. دستمال يك ماده صنعتي است كه به دليل كيفيت كم و قيمت ارزان در بين قشر كم درآمد رواج پيدا كرده است. متاسفانه به طور كامل امكان جلوگيري از توليد و تكثير مواد اعتيادآور وجود ندارد. به همين دليل شناخت و آگاهي در جهت پيشگيري از به دام افتادن و يا نحوه صحيح ترك آن‌ها لازم و ضروري مي‌باشد.

منبع: ماده مخدر دستمال |‌ علائم، عوارض و نحوه ترك ماده مخد دستمال

ماده مخدر دستمال چيست؟

مواد روانگردان صنعتي مانند ال اس دي، كراك و كريستال در آزمايشگاه سنتز مي‌شود. مخدر دستمال نيز بصورت صنعتي ساخته شده و كاشتني نيست. اين ماده از نظر ساختاري شبيه ماريجوانا است و 20 تا 80 برابر اثرات مخربي قوي‌تر از حشيش دارد. ماده مخدر دستمال يك كانابينوئيد صنعتي و ازمايشگاهي است كه از تركيب آمفتامين و متامفيتامين يا شيشه ساخته مي‌شود. اين ماده در دسته‌اي از مواد مخدر كه به آن‌ها NPS مي‌گويند جا مي‌گيرد. تاكنون 700 نوع ان پي اس مختلف كشف شده است.

شكل ظاهري ماده مخدر دستمال

اين ماده به شكل مربع‌هاي كوچك پارچه‌اي سفيد شبيه به دستمال كاغذي يا مرطوب آن است. اندازه آن نيم سانت در نيم سانت است و روغني مي‌باشد. البته در قالب قرص و اسپري هم ديده شده و ممكن است در آينده بصورت عطريات و بخوريات هم عرضه شود.

نحوه مصرف ماده مخدر دستمال

معمولا مصرف دستمال به دو حالت چسباندن به نوك سيگار يا خرد كردن و مخلوط كردن آن با توتون و سپس سوزاندن و استنشاق دود آن است. علاوه بر اين‌ها ماده مخدر دستمال جذب پوستي هم دارد.

عوارض مخدر دستمال

ماده مخدر دستمال محركي توهم زاست كه آثار تخريبي بسيار زيادي دارد و در دراز مدت فرد را به كام نابودي مي‌كشاند. حملات هراس، اضطراب، تشنج، آريتمي و تاكي كاردي قلب، خشكي دهان، كاهش بينايي، فراموشي، خنده زياد و بروز علايم روان پريشي حاد از جمله عوارض اين ماده اعتياداور هستند. به دليل وجود مورفين زياد در آن در صورت عدم استفاده فرد دچار بدن درد مي‌شود. همچنين بنابر تجربه مصرف كنندگان، ماده مخدر دستمال حالتي شبيه مستي ايجاد مي‌كند و نشئگي كوتاه در حد ده دقيقه دارد.

ممكن است شخصي با يكبار مصرف دستمال به آن معتاد شود. افراد مصرف كننده معمولا از روزي يك قطعه شروع مي‌كنند و به مرور به روزي هفتاد قطعه مي‌رسند. تجربيات آن‌ها حاكي از آن است كه در ماه اول مصرف وضعيت ظاهري تغيير آشكاري نمي‌كند اما پس از يك ماه تغييرات چهره و اندام نمود پيدا مي‌كنند. نكته تاسف بار ديگر اين است كه امكان دارد پس از شش ماه مصرف مداوم اين ماده سبب مرگ انسان شود.

بيشترين مصرف كنندگان مخدر دستمال چه كساني هستند ؟

متاسفانه ماده مخدر دستمال بصورت خيلي ارزان در دسترس عوام قرار مي‌گيرد كه اين مسئله نشان از كيفيت پايين مواد به كار رفته در آن است. بنابران گروه هدف اين ماده بيشتر قشر ضعيف و كم درامد هستند. از سوي ديگر هميشه در بحث اعتياد حساسيت زياد سنين 16 تا 25 سال مطرح است.

تبليغاتي مبني بر جوان سازي پوست و رفع خستگي مواد مخدر دستمال از سوي فروشندگان آن انجام مي شود كه همين امر سبب گرايش پيدا كردن بيشتر جوانان به خصوص دختران براي جوان سازي پوست به اين ماده مخدر مي شود.

مواد مخدر دستمال جذب پوست نيز مي شود ؟

قدرت مواد مخدر دستمال توسط پوست بسيار بالا است. به همين دليل از دستمال هاي آرايشي آغشه به اين توهم زا براي استفاده از آن استفاده مي شود. دقت نماييد كه در طولاني مدت اين ماده مخدر مي تواند عوارض جبران ناپذيري را براي پوست ايجاد نمايد.

ماده مخدر دستمال چقدر در ايران فراگير است؟

از مبدا اين محصول هنوز اطلاعاتي در دست نيست. خوشبختانه ميزان شيوع اين ماده اعتيادزا در ايران بسيار كم است. در گذشته اين ماده بيشتر به صورت غير مستقيم و مصارف شخصي به كشور وارد مي‌شد. اما الان تقريبا به راحتي به آن دسترسي پيدا مي‌كنند.

ترك اعتياد به ماده مخدر ناس

بر اساس تحقيقات انجام شده روش‌هاي مختلفي براي ترك اعتياد به مواد مخدر وجود دارد. از آنجا كه اعتياد يك بيماري رواني-جسمي است بايد از رواندرمان‌گر اعتياد و پزشك همزمان درخواست كمك كرد. معنابخشي به زندگي با استفاده از انجام فعاليت‌هايي كه هميشه حس خوب در شما ايجاد مي‌كردند مانند تمركز بر پيشرفت كاري و تحصيلي، وقت گذراندن با عزيزان و اطرافيان، ورزش و فعاليت بدني، تغذيه مناسب و خواب خوب هم فراموش نشود.

اول از همه تصميم قلبي فرد اهميت دارد تا او را در اين مسير سخت ياري داده و استوار نگه دارد. همه مي‌دانند كه اعتياد كل زندگي را مختل مي‌كند و مانع از داشتن يك زندگي آرام و بدون دغدغه براي فرد مي‌گردد. اما عمل به اين باور سخت است و هركسي توانايي آن را ندارد. بنابراين خواست خود شخص معتاد و ميل به تغيير در او از اهميت بسيار زيادي برخوردار است. فاكتور دوم وجود حمايت خانواده و دوستان فرد مصرف كننده است. حضور اشخاص حمايت كننده در مسير ترك اعتياد امكان دلگرمي هرچه بيشتر را فراهم مي‌اورد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

آيا ترك ماده مخدر دستمال امكان پذير است؟

بله با داشتن اراده كافي و كمك گرفتن از يك فرد متخصص در زمينه ترك اعتياد مي‌توانيد از اين ماده مخدر رهايي يابيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ماده مخدر دستمال |‌ علائم، عوارض و نحوه ترك ماده مخد دستمال


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۶:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا علائم اعتياد به كراك را مي‌شناسيد؟ امروزه مصرف كراك و اعتياد به اين ماده مخدر صنعتي ويرانگر در بين جوانان و نوجوانان به خصوص در جوامع پيشرفته به شدت رو به افزايش است و متأسفانه اثرات مخرب و جبران ناپذيري را براي افراد به ارمغان مي‌آورد. به دليل همين مصرف روزافزون، خانواده‌هاي بسياري نگران سلامت فرزندان خود هستند و به دنبال آنند كه از نشانه‌هاي اعتياد به كراك و روش‌هاي ترك آن آگاهي به دست آورند. با افزايش آگاهي در اين زمينه مي‌توانيد از اعتياد به كراك و ساير مواد مخدر پيشگيري نماييد و سلامت خود و فرزندانتان را تضمين كنيد.

منبع: اعتياد به كراك

كراك چيست؟

كراك يك نوع ماده محرك صنعتي است كه با تاثير گذاري بر سيستم اعصاب مركزي، يك نوع سرخوشي كاذب در فرد مصرف كننده ايجاد مي‌كند. تركيبات تشكيل دهنده كراك، تقريبا مشابه كوكائين بوده و مكانيسم عمل آن نيز شباهت بسيار زيادي به كوكائين دارد. به زباني ساده‌تر مي‌توان گفت كه كراك يكي از انواع فرآورده‌هاي كوكائين به شمار مي‌رود. كراك از خاصيت قالب پذيري بالايي برخوردار بوده و مي‌توان آن را در نمونه‌ها و اشكال ظاهري متفاوتي مانند تراشه‌هاي ريز و تكه‌هاي زبر شبيه سنگ مشاهده نمود.

عوارض اعتياد به كراك

همان طور كه اشاره شد، كراك پس از مصرف اوليه، سيستم اعصاب مركزي را به شدت تحت تاثير خود قرار داده و در نتيجه كاركرد ساير سيستم‌هاي بدن نظير گردش خون و تنفس دچار اختلال شده و بدن فشار زيادي را متحمل مي‌شود. بسياري از افراد، كراك را همراه با مشروبات الكلي استفاده مي‌كنند. اين در حالي است كه تركيب شدن كراك و الكل باعث توليد ماده شيميايي خطرناكي در بدن شده و عوارض و پيامدهاي ناگوار و جبران ناپذيري نظير مرگ ناگهاني را براي شخص مصرف كننده به همراه مي‌آورد.

هنگامي كه اين ماده سمي وارد بدن مي‌شود تعادل شيميايي و عملكرد صحيح بدن به شدت دچار اختلال شده و به هم مي‌ريزد. حمله قلبي و مرگ ناگهاني از عوارض اختلال تعادل شيميايي بدن مي‌باشد.

اعتياد به كراك | روش مصرف كراك

كراك با استفاده از يك شيشه پيپ مانند كه بر روي سطح آن منفذهاي ريز و كوچك وجود دارد، استعمال مي‌شود. فرد مصرف كننده با كمك وسيله‌اي مانند فندك، داخل شيشه را حرارت داده كه در نتيجه آن كراك درون شيشه دود مي‌شود و فرد مصرف كننده، دود حاصل از آن را استشناق مي‌كند. اين دود پس از استنشاق، توسط ريه‌ها جذب شده و سپس وارد جريان گردش خون مي‌گردد.

در حقيقت روش مصرف كراك همانند ترياك است با اين تفاوت كه اثرات كراك خيلي زودتر از ترياك خود را نشان مي‌دهد. به طوري كه ۱۰ ثانيه پس از استنشاق دود كراك، مي‌توان علائم آن را در فرد مصرف كننده مشاهده نمود.

علائم و نشانه هاي افرد معتاد به كراك

در واقع اثر مصرف انواع مواد مخدر از جمله كراك، براي بار اول بسيار به چشم مي‌آيد تا فرد براي دفعات بعد وسوسه شده و ميل به مصرف داشته باشد ولي به مرور و در دفعات بعدي، فرد مصرف كننده به هيچ عنوان سرخوشي اوليه را نمي‌تواند تجربه كند و به دليل اعتياد به كراك مجبور به مصرف مي‌شود. علائم زير از جمله نشانه‌هايي هستند كه در پي مصرف كراك در فرد به وضوح قابل مشاهده‌اند و اكثر اين علائم سرابي براي گرفتار شدن فرد در دام اعتياد به كراك است:

_پرحرفي و عدم محتواي صحبت‌ها

_كم خوابي شديد (به طوري كه فرد شايد ساعت‌ها نخوابد)

_اجتماعي شدن و شركت در جمع‌هاي دوستانه

_افزايش فعاليت‌هاي جنسي و هيجانات ارتباطي

_افزايش هوشياري و انرژي

_احساس سرخوشي همراه با بزرگ منشي

_احساس لذت فراوان

_افزايش بيش از حد اعتماد به نفس

_كاهش اشتهاي بي‌دليل

اعتياد به كراك | مدت زمان ماندگاري اثرات كراك در بدن

همان طور كه اشاره شد، دود كراك بلافاصله پس از استنشاق وارد ريه‌ها شده و پس از آن نيز به جريان گردش خون راه پيدا مي‌كند. در واقع مصرف كراك، اثراتي شبيه به مصرف كوكائين به شيوه تزريق بر جاي مي‌گذارد. اما همان طور كه اثرات اين ماده مخدر بلافاصله پس از مصرف ظاهر مي‌شود، مدت زمان ماندگاري آن نيز بسيار كوتاه بوده و تقريباً پس از گذشت ۸ الي ۱۵ دقيقه از بين مي‌روند.

براي ترك اعتياد به كراك چه اقداماتي لازم است؟

مصرف كراك علاوه بر وابستگي جسماني، يك نوع وابستگي رواني را در فرد ايجاد مي‌كند به طوري كه فرد مصرف كننده به راحتي نمي‌تواند آن را كنار بگذارد. كنار گذاشتن ماده مخدر كراك علاوه بر اراده شخصي، نياز به همياري و كمك يك فرد متخصص و با تجربه دارد. در واقع ترك كراك به تنهايي و در منزل بسيار دشوار بوده و تقريبا امكان پذير نيست.

چرا كه اعتياد به كراك اثرات منفي و مخربي براي سلامت روان فرد ايجاد مي‌كند و فرد مصرف كننده مشكلات روحي همچون افسردگي، اضطراب، سرزنش كردن خود، عدم احساس لذت، تحريك پذيري و… را تجربه خواهد كرد. بديهي است كه ابتدا بايد در جهت رفع مشكلات روحي فرد تلاش نمود و سپس به دنبال راهي براي ترك كردن كراك افتاد. در اين زمينه كمك گرفتن از تجربيات يك روانشناس و همچنين حمايت خانواده مي‌تواند بسيار مفيد و ثمربخش باشد.

صحيح ترين روش ترك اعتياد به كراك

همان طور كه گفته شد بر اساس تحقيقات انجام شده اثرات رواني كراك بسيار بيشتر از اثرات جسماني آن است. در طي مصرف كراك امكان دارد كه افكاري همچون خود زني، خود كشي و همچنين آسيب به خود يا ديگران را تجربه كند. در واقع در طي پروسه ترك كراك مواردي نظير مصرف مجدد، فرد را به شدت تحريك مي‌كند. بنابراين وجود يك روانشناس و حمايت رواني در درجه اول بسيار مهم و حايز اهميت است و بايد مورد توجه قرار گيرد.

فردي كه تصميم به ترك كراك گرفته است بايد اراده قوي و محكمي داشته باشد و درمان را وسط راه رها نكند. بهترين گزينه براي ترك اين ماده مخدر، مراجعه به مراكز ترك اعتياد و كلينيك‌هاي مخصوص ترك كراك مي‌باشد. چرا كه در اين كلينيك‌ها افراد طبق يك برنامه ريزي خاص و تنظيم شده، داروها را دريافت كرده و با كمك و حمايت روانشناسان، به تدريج موفق به ترك آن مي‌شوند.

البته نكته‌اي كه در اين بين بسيار مهم است و بايد مورد توجه قرار گيرد اين است كه فرد مصرف كننده، ابتدا بايد ميزان وابستگي خود به اين ماده مخدر را كاهش دهد و از اراده قوي برخوردار باشد. برخلاف تصور بسياري از افراد كه فكر مي‌كنند ترك كردن كراك همانند ترياك و هروئين مي‌باشد، متاسفانه بايد بگوييم همان طور كه مصرف كراك عوارضي كاملا متفاوت از ساير مخدرها برروي بدن ايجاد مي‌كند، ترك كردن آن نيز شيوه و روش خاص خود را مي‌طلبد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نشانه ها و عوارض اعتياد به كراك و ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا مي‌توان كراك را ترك كرد؟

بله با داشتن اراده قوي و كمك گرفتن از يك روانشناس متخصص در حوزه ترك اعتياد، مي‌توانيد اين ماده مخدر را براي هميشه ترك كنيد و كيفيت زندگي خود را ارتقا دهيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اعتياد به كراك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد به كراك،
موضوع:
[ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۰:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك كراك به دليل خاصيت اعتيادآوري بالاي اين ماده معمولاً با دشواري‌هاي بسياري همراه است. وابستگي شديد جسمي و به‌خصوص رواني كه به دنبال مصرف اين ماده مخدر ايجاد مي‌شود باعث خواهد شد تا فرد از ترك كراك نااميد شده و تصور كند كه امكان ترك براي فرد وجود ندارد. عوارض زياد كراك بر تمام جنبه‌هاي زندگي فرد اثرات نامطلوب خود را مي‌گذارد و اهميت ترك را بيشتر از قبل مي‌كند.به همين خاطر درصورتي‌كه مي‌خواهيد براي ترك اعتياد به كراك اقدام نماييد بهتر است از متخصصين روانشناسي كمك بگيريد. علاوه بر فرد خانواده‌ها نيز مي‌توانند با استفاده از جلسات مشاوره اطلاعات خود را در ارتباط با چگونگي كمك به بيمار براي ترك كراك افزايش دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد.

منبع: ترك كراك | ترك اعتياد به كراك چند روز طول مي كشد؟

كراك چيست؟

كراك نام ماده محرك مخدري است كه از تصفيه كوكائين به دست مي‌آيد و به همين خاطر توانايي اثرگذاري آن به‌مراتب بيشتر از كوكائين مي‌باشد و اين موضوع باعث بالا رفتن خاصيت اعتيادآوري جسمي و رواني اين ماده مخدر مي‌شود. متأسفانه علي‌رغم خطرناك بودن استفاده از اين ماده مخدر به دليل قيمت پايين، فراواني و دسترسي‌پذيري آن به ميزاني است كه باعث اعتياد بسياري از افراد حتي نوجوانان مي‌شود.

استفاده از كراك باعث افزايش دوپامين در مغز مي‌شود و با توجه به اينكه دوپامين عامل اصلي بروز احساس لذت و سرخوشي است، به دنبال استفاده از اين ماده فرد يك احساس انرژي و شادي بيش‌ازحد را تجربه خواهد كرد.

دلايل اعتياد به كراك و نشانه‌هاي آن

احساس سرخوشي و لذتي كه پس از استفاده از كراك براي فرد ايجاد مي‌شود، تبديل به عاملي خواهد شد كه او را به سمت مصرف مجدد اين ماده خواهد كشاند. بااين‌حال پس از مدتي استفاده از اين ماده مخدر، آنچه فرد را به ادامه مصرف كراك مجبور مي‌كند نشانه‌هاي ناخوشايند جسمي و رواني است كه در هنگام عدم استفاده از اين ماده مخدر بروز پيدا مي‌كند.

درنتيجه مي‌توان گفت كه اگرچه ابتداي مسير اعتياد به اين ماده مخدر تمايل فرد براي كسب لذت بيشتر است بااين‌حال انگيزه ادامه اعتياد فرار از احساسات ناخوشايند است و همين موضوع ترك كراك را دشوار مي‌سازد زيرا بسياري از افراد توانايي تحمل نشانه‌هاي ترك را ندارند و يا ترسي كه از اين نشانه‌ها بر اساس گفته‌هاي ديگران در ذهنشان شكل گرفته باعث مي‌شود كه تمايلي براي تجربه ترك نداشته باشند.

استفاده از كراك و اعتياد به آن باعث بروز نشانه‌هايي در رفتار فرد مي‌شود كه برخي از شايع‌ترين آن‌ها موارد زير را دربر مي‌گيرد.

  • احساس سرخوشي و انرژي كه با خلق معمول فرد تفاوت دارد
  • پرحرفي كه گاهي اوقات به‌صورت پرش افكار نمايان مي‌شود
  • كاهش اشتها و نياز به خواب
  • افزايش فعاليت جنسي
  • افزايش اعتمادبه‌نفس
  • فرد براي تجربه لذت ناچار است به‌صورت مداوم ميزان مصرف را افزايش دهد
  • بروز نشانه‌هاي ناخوشايند جسمي و رواني در صورت عدم استفاده از ماده مخدر يا كاهش مصرف
  • كاهش بهره‌وري در ساير زمينه‌ها به دليل مشغوليت ذهني با موضوع اعتياد

نشانه‌هاي ترك كراك

درصورتي‌كه فرد مصرف كراك را به ناگهان قطع كرده و يا ميزان استفاده را كاهش دهد علائم ناخوشايندي را تجربه خواهد كرد كه به آن‌ها نشانه‌هاي ترك كراك گفته مي‌شود. اين نشانه‌ها شامل موارد زير است.

  • بالا رفتن فشارخون و بي‌نظمي در ضربان قلب
  • اختلال در خواب
  • بروز حساسيت‌هاي پوستي يا انواع آلرژي
  • مشكلات تنفسي
  • بيماري‌هاي روحي مانند اضطراب و افسردگي

ترك كراك

ترك كراك روش‌هاي درماني مختلفي دارد. اصلي‌ترين روش براي ترك اعتياد به كراك استفاده همزمان از دو روش درمان‌هاي فيزيولوژيك يا سم‌زدايي و درمان‌هاي روان‌شناختي يا جلسات مشاوره و بازپروري است. بسياري از افرادي كه خود يا يكي از نزديكانشان تجربه ترك كراك را داشته است با اين معضل مواجه شده‌اند كه فرد پس از مدتي استفاده از مواد مخدر را از سر مي‌گيرد.

اين موضوع بيش از هر چيز به اين خاطر است كه اغلب افراد درمان‌هاي جسماني و استفاده از دارو را به معناي درمان كامل ترك اعتياد مي‌دانند و توجهي به درمان وابستگي‌هاي رواني ندارند. باقي ماندن وابستگي‌هاي رواني و بي‌توجهي به درمان آن‌ها باعث مي‌شود كه با كنار رفتن فشارهاي اجتماعي فرد مجدداً ميل به مصرف را در خود احساس كرده و دير يا زود توانايي مبارزه با اين ميل را از دست خواهد داد.

ازجمله مهم‌ترين تكنيك‌هايي كه در درمان رواني اعتياد به كراك از آن‌ها استفاده مي‌شود، شامل موارد زير است. براي شروع و دريافت خدمات ترك اعتياد كليك كنيد.

افزايش آگاهي

اولين قدم در درمان اعتياد به مواد مخدر افزايش آگاهي فرد است؛ معتادان و خانواده آن‌ها مي‌بايست نسبت به نوع ماده مخدر و روش‌هاي اثرگذاري آن بر جسم و روان فرد اطلاعات كاملي داشته باشند زيرا به ميزاني كه آگاهي شما از يك موضوع بيشتر باشد توانايي بالاتري در مديريت آن خواهيد داشت.

كنترل ميل به مصرف

در طي جلسات روان‌درماني براي ترك كراك به فرد در ارتباط با وسوسه مصرف مجدد و روش‌هاي مبارزه با آن آگاهي داده مي‌شود. براي مثال از وي خواسته مي‌شود موقعيت‌هايي كه باعث افزايش تمايل به مصرف مجدد مي‌شود را شناسايي كرده و سپس براي مقاومت در برابر آن‌ها برنامه‌ريزي مي‌شود.

شناسايي دلايل زيربنايي براي ترك كراك

در اواسط درمان روان‌شناختي براي ترك اعتياد به كراك درمانگر به دنبال دلايل زيربنايي گرايش فرد براي شروع مصرف مواد مخدر مي‌گردد و به بيمار كمك مي‌كند تا با از بين بردن اين دلايل احتمال استفاده مجدد از مواد مخدر را كاهش دهد. براي مثال ممكن است احساس تنهايي و افسردگي دليلي باشد كه باعث گرايش فرد به مصرف كراك شده باشد زيرا اين ماده باعث افزايش اعتمادبه‌نفس و تلاش براي برقراري ارتباط با ديگران مي‌شود. در اين شرايط درمانگر به بيمار روش‌هاي مناسبي را براي برقراري روابط اجتماعي آموزش مي‌دهد تا نيازي به استفاده از مواد مخدر براي رسيدن به اين هدف نداشته باشد.

كمك به حل مشكلات ثانويه |‌ ترك اعتياد به كراك

اعتياد به كراك يا هر نوع ماده مخدر ديگر باعث بروز مشكلاتي در زندگي فرد مي‌شود. معتادين معمولاً موقعيت شغلي يا تحصيلي خود را از دست مي‌دهند و علاوه بر اين مشكلات بسياري نيز با اعضاي خانواده و نزديكان پيدا مي‌كنند. روانشناسان به فرد كمك مي‌كنند تا به‌تدريج مشكلاتي را كه به دليل اعتياد در زندگيشان پيش‌آمده برطرف كنند و مجدداً از وضعيت مناسبي در زندگي برخوردار شوند.

خانواده درماني براي ترك كراك

طلاق و فروپاشي خانواده يا طرد شدن توسط نزديكان و اعضاي خانواده ازجمله مشكلات رايجي است كه براي مبتلايان به اعتياد پيش خواهد آمد. علاوه بر اين خانواده اين افراد معمولاً آسيب‌هاي رواني بسياري را تجربه مي‌كنند. بدرفتاري‌هاي فرد معتاد با خانواده، مشكلات مالي و قانوني كه به دليل اعتياد براي فرد پيش مي‌آيد و بسياري از مسائل ديگر ازجمله موضوعاتي هستند كه باعث بروز بيماري‌هاي رواني در اعضاي خانواده و به‌خصوص كودكان مي‌شوند. به همين خاطر يكي از موضوعاتي كه در جلسات روان‌درماني به آن توجه مي‌شود خانواده درماني است.

در خانواده درماني براي ترك اعتياد به كراك، در درجه اول آگاهي خانواده راجع به كراك و عوارض اعتياد به آن افزايش پيدا مي‌كند و سپس به آن‌ها آموزش داده مي‌شود كه چطور با معتاد به كراك برخورد شود. علاوه بر اين براي بهبود مشكلات و شرايط پيش‌آمده در خانواده به آن‌ها كمك مي‌شود و همچنين سلامت روان اعضاي خانواده و مشكلات آن‌ها نيز مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

نقش اطرافيان در ترك كراك

خانواده و اطرافيان افرادي كه درگير اعتياد هستند نقش بسيار تعيين‌كننده‌اي در ترك كراك يا ادامه مصرف دارند. به ميزاني كه شما بتوانيد پذيرش خود را نسبت به اين وضعيت بالاتر ببريد و با حمايت بيشتري با فرد برخورد كنيد احتمال تمايل وي براي ترك اعتياد به مواد مخدر افزايش پيدا مي‌كند. به خاطر داشته باشيد كه طرد كردن و بي‌توجهي به فرد باعث مي‌شود كه آن‌ها هرچه بيشتر در اعتياد خود فرو بروند. درنتيجه تا جاي ممكن از بحث و مشاجره و يا به رخ كشيدن ناتواني‌هاي آن‌ها خودداري كنيد.

پس از ترك كراك فرد با اين واقعيت مواجه مي‌شود كه بسياري از موقعيت‌هاي اجتماعي را به دليل سابقه اعتياد از دست داده است و يا ممكن است مشكلات روحي بسياري را تجربه كند. در اين شرايط همراهي و محبت شما مي‌تواند عاملي براي انگيزه و تلاش فرد در جهت بهبود وضعيت باشد اما اگر او احساس كند حمايت و محبت شما را نيز ندارد با احتمال بيشتري مصرف مجدد مواد مخدر را شروع خواهد كرد.

با توجه به مجموع آنچه گفته شد روانشناسان توصيه مي‌كنند كه خانواده افراد درگير اعتياد نيز حتي در صورت بي‌ميلي فرد به ترك اعتياد از جلسات مشاوره استفاده كنند. اين جلسات به شما كمك خواهد كرد تا در شرايط موجود سلامت روان خود را حفظ كنيد. به علاوه اطلاعات مفيدي در ارتباط با نحوه برخورد با بيمار و ترغيب وي براي ترك اعتياد در اختيارتان خواهد گذاشت.

 

راي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1. بهترين روش براي ترك كراك چيست؟

معمولاً با توجه به عواملي مانند سابقه و ميزان مصرف، وضعيت سني و جسمي و بسياري از مسائل ديگر بهترين شيوه ترك كراك براي فرد مشخص مي‌شود اما به‌طوركلي بهتر است استفاده از جلسات روان‌درماني را نيز در كنار درمان‌هاي فيزيولوژيك جدي بگيريد. اين درمان‌ها احتمال مصرف مجدد پس از ترك را كاهش مي‌دهد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك كراك | ترك اعتياد به كراك چند روز طول مي كشد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۶:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تغيير رفتار ناگهاني مردان به دلايل مختلفي بستگي دارد. هر فردي بر اساس موقعيت ها و اتفاقاتي كه برايش مي‌افتد از خود رفتارهايي نشان مي‌دهد. اما زماني كه تغييرات رفتاري مداوم و ناگهاني باشد، شريك احساسي را ناراحت و استرسي خواهد كرد. از دلايل تغيير رفتار ناگهاني مردان مي‌توان به مواردي مانند: عدم علاقه، عدم بروز احساسات منفي قبلي، بي توجهي به نيازهاي مرد، نبود هويت مرد و … اشاره كرد. با توجه به بررسي ريشه و دليل تغيير رفتار ناگهاني مردان، به دنبال راهكارها براي رفع اين رفتارها باشيد. كمك از روانشناس و مشاورين در زمينه زوج درماني و مشاوره رابطه حتما به شما كمك بزرگي خواهد كرد.

منبع: تغيير رفتار ناگهاني مردان | علت تغيير رفتار شوهر

تغيير رفتار ناگهاني مردان

همه افراد زمان هايي كه با موقعيت هاي ناسازگار روبرو شوند از خود رفتارهاي ناگهاني نشان مي‌دهند. اما تغيير رفتار ناگهاني مردان به دلايل مختلفي از جمله خستگي تا خيانت و عدك علاقه به شما بستگي دارد. با توجه به آموزش نشانه هاي تغيير رفتار ناگهاني مردان مي‌توانيد نسبت به صحت رفتار آنها اطمينان حاصل كنيد.

اين تغييرات رفتاري با خود عواقبي مانند جدايي و فاصله بين زوجين به همراه دارد. و اگر درمان نشود خطرات بيشتري رابطه شما را تهديد خواهد كرد. در اين مقاله تغيير رفتار ناگهاني مردان را به طور كامل همراه با نشانه ها و دلايل توضيح داده ايم.

نشانه هاي تغيير رفتار ناگهاني مردان

مردان رفتارهاي ناگهاني گاهي از خود نشان مي‌دهند كه براي همسر و اطرافيان عجيب و غريب مي‌باشد. اين رفتارها گاهي ناگهاني و خارج از آگاهي فرد است. هميشه نشانه هاي تغيير رفتار ناگهاني مردان باعث مي‌شود تا به راحتي انتظار رفتار عجيب و غريب از آنها داشته باشيد. در ادامه نشانه هاي تغيير رفتار ناگهاني مردان را توضيح داده ايم.

  • خواسته هاي شما را با بهانه هاي مختلفي رد مي‌كند.
  • در پاسخ به صحبت هاي شما دير عل مي‌كند.
  • در صورت نياز به سمت شما مي‌آيد.
  • زماني كه كاري با شما نداشته باشد فورا دور مي‌شود.
  • زمان خيلي كمي را به شما اختصاص مي‌دهد.
  • بي محلي هاي او را به راحتي تشخيص مي‌دهيد.
  • ملاقات با شما را بسيار محدود مي‌كند.
  • تماس با شما برقرار نمي‌كند.
  • به تماس هاي شما پاسخي نمي‌دهد.
  • قبلا مدام جوياي حال شما بود اما اكنون خبري از پيام ها و پيگيري هاي او نيست.
  • سرد برخورد مي‌كند و هيچ مهر و محبتي دريافت نمي‌كنيد.

دلايل تغيير رفتار ناگهاني مردان چيست؟

همانطور كه گفته شد تغير رفتار ناگهاني مردان نشانه هايي دارد. همه افراد زماني كه با تغيير رفتار روبرو مي‌شوند جوياي دليل و علت اين تغير رفتار خواهند شد. دلايل تغيير رفتار ناگهاني مردان به دسته هاي متفاوتي تقسيم مي‌شود كه در ادامه توضيح داده ايم.

1. شخصيت بي هويت دارند | تغيير رفتار ناگهاني مردان

يكي از دلايل تغيير رفتار ناگهاني مردان، بي هويتي است. مرداني كه قصد بازي دادن شما را دارند هرگز فرد مناسبي براي تكيه گاهي نيستند. به آنها نبايد اعتماد كنيد. اين افراد در صورت عدم نياز به شما رفتارهاي متفاوتي از خود بروز مي‌دهند و نسب به شما بي محلي مي‌كنند.

2. پاسخ مناسبي از شما دريافت نمي‌كنند

يكي از اصلي‌ترين دليل تغيير رفتار ناگهاني مردان، عدم دريافت پاسخ از شريك احساسي است. زماني كه به صورت مداوم با بي توجهي شما روبرو شوند، نسبت به شريك احساسي خود به تدريج سرد و بي توجه خواهند شد. معمولا اين رفتار با گذشت چند مدت پس از رابطه عاطفي رخ خواهد داد.

3. نسبت به شما علاقه اي ندارند

بي علاقگي نسبت به شريك احساسي يكي از اصلي ترين دليل تغيير رفتار ناگهاني مردان است. اگر رابطه عاطفي يك طرفه پيش برود به مرور زمان شريك احساسي را خسته خواهد كرد. در نهايت روز به روز با فاصله بيشتري از هم قرار خواهيد گرفت.

4. از تعهد ترس دارند | تغيير رفتار ناگهاني مردان

گاهي دليل تغيير رفتار ناگهاني مردان، ترس از تعهد است. برخي آقايان تنها رابطه دوستي مورد پسندشان است و اگر از آنها درخواست ازدواج داشته باشيد با تغيير رفتار ناگهاني روبرو خواهيد شد. فارغ از علاقه بسياري از مردها ترس از تعهد دارند.

5. با رد درخواست رابطه جنسي از همسر روبرو مي‌شود

يكي از دلايل تغيير رفتار ناگهاني مردان، رد درخواست رابطه جنسي از همسر است. زماني كه با همسرشان درخواست آنها را رد كند ناگهان رفتار متفاوتي از خود نشان خواهند داد. اگر رابطه جنسي به درستي مديريت نشود رابطه زوجين را با مشكل روبرو خواهد كرد.

6. سر درگمي در بروز احساسات دارد

سر درگمي در بروز احساسات يكي از اساسي ترين دليل تغيير رفتار ناگهاني مردان است. زماني كه يك مرد توانايي تشخيص بروز احساسات درست در موقعيت هاي مختلف نداشته باشد، با تغيير رفتار روبرو خواهيد شد. اين افراد معمولا غرور زيادي دارند و علاقه اي به بروز احساسات ندارند.

7. با موقعيت و رفتار ناخوشايند روبرو شده اند

زماني كه مردي از موقعيت يا رفتار شما ناراحت شده باشد معمولا از خود رفتارهايي نشان مي‌دهد. معمولا آقايان از خود ناراحتي ها را بروز نمي‌دهند. اما با تغيير رفتار ناگهاني مردان مي‌توانيد جوياي ناراحتي او باشيد.

8. احساسات منفي خود را دفع نكرده است | تغيير رفتار ناگهاني مردان

اگر مردي احساسات منفي را از خود بروز نداده باشد، رفتار متفاوتي را از خود نشان مي‌دهد. زماني كه احساسات منفي مردي روي هم انباشته شود، توانايي كنترل خشم يا احساسات منفي ديگر از خود ندارد. در اين شرايط يكي از مهم ترين دليل تغيير رفتار ناگهاني مردان را عدم بروز احساسات منفي مي‌ناميم.

9. نيازهاي ناخودآگاه مرد بر طرف نشده است

يكي از دلايل تغيير رفتار ناگهاني مردان را مي‌توان عدم برطرفي نيازهاي ناخودآگاه شمرد. پاسخ به نيازهاي ناخودآگاه مردان باعث عشق و محبت بيشتر مي‌شود. زماني كه اين نيازها به خوبي برطرف نشود مرد سرخورده و افسرده مي‌شود. در نهايت در رابطه عملكرد مناسبي نخواهد داشت.

رفع تغيير رفتار ناگهاني مردان

دريافت كمك از روانشناس و مشورت با افراد متخصص در اين حوزه به شما كمك شاياني خواهد كرد. براي رفع تغيير رفتار ناگهاني مردان، روانشناس بايد ابتدا دليل اين رفتار را ريشه يابي كند، سپس با توجه به دليل رفتار، شروع به ارائه راهكار و كمك به فرد كند. در وهله اول سعي كنيد خود را مقصر ندانيد و آرامش را به خود هديه دهيد. قطعا پروسه طولاني را به دنبال داريد كه نياز به صبر و شكيبايي شما دارد.

كلام آخر

يكي ازدغدغه هاي خانم ها تغيير رفتار ناگهاني مردان است. خانم ها موجودات حساس و نكته سنجي هستند كه معمولا با هر رفتار ناگهاني آقايان به شدت ناراحت و پريشان مي‌شوند. در نهايت با جدايي و خراب شدن رابطه روبرو خواهند شد. براي جلوگيري از اين اتفاق حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تغيير رفتار ناگهاني مردان و زنان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تغيير رفتار ناگهاني مردان | علت تغيير رفتار شوهر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۳۸:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار با بيمار در حال مرگ بايد به شيوه اي باشد كه فرد را از احساسات منفي دور كند. هرگز نمي‌توان احساسات فرد بيمار كه از مرگ خود آگاهي دارد، درك كرد. زندگي براي همه افراد شيرين است و باعث وابستگي مي‌شود. شاهد درد و سختي عزيز خود بودن بسيار دشوار است. و آماده كردن فرد بيمار براي مرگ نيز بسيار سخت است. مرور تمام خاطرات تلخ و شيرين باعث عذاب افراد مي‌شود. اما چاره اي جز مقاوت و رفتار با بيمار در حال مرگ به شيوه اي مناسب نيست. فرد بيمار نيز حتما از احساسات منفي درون خود رنج مي‌برد. به همين خاطر بايد رفتار مناسبي داشته باشيد تا علاوه بر كاهش احساسات منفي فرد، او را براي مرگ نيز آماده كنيد. براي آگاهي از رفتار با بيمار در حال مرگ از روانشناسان و متخصصين كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: رفتار با بيمار در حال مرگ | برخورد با مريض بدحال

رفتار با بيمار در حال مرگ

رفتار با بيمار در حال مرگ براي همه اطرافيان اين افراد سوال برانگيز است. گاهي اطرافيان به اين موضوع فكر مي‌كنند كه اگر با فرد در مورد مرگ و شيوه مردن صحبت كنيم باعث افسردگي او خواهد شد. اما اين طرز فكر اشتباه است! سعي كنيد مكالمات در رابطه با مرگ را به فرد بيمار ديگري بسپاريد و از او كمك بگيريد. ابراز عشق و علاقه را هرگز فراموش نكنيد. براي كاهش احساسات منفي بايد ابراز علاقه صورت بگيرد.

دستان فرد بيمار را نوازش كنيد و از خاطرات زيبايي كه با يكديگر داشته ايد صحبت كنيد. براي كاهش حس بد فرد بيمار، اشتباهات او را ببخشيد و از او نيز بخواهيد تا اشتباهات شما را ببخشد. رفتار با بيمار در حال مرگ بايد به شيوه اي باشد كه فرد را از هيجانات و احساسات منفي خالي كند.

راهكار رفتار با بيمار در حال مرگ

رفتار با بيمار در حال مرگ بايد در جهات مختلف صورت بگيرد. گاهي لازم است تا به خواسته هاي بيمار توجه كنيد، در رابطه با مرگ سخن بگوييد و ابراز علاقه را فراموش نكنيد. بنابراين راهكارهاي زيادي جهت رفتار با بيمار در حال مرگ وجود دارد. كه در ادامه به 7 مورد اساسي را اشاره كرده ايم.

1. توجه به خواسته هاي بيمار

زماني كه بيمار را در حال مرگ مشاهده مي‌كنيد، بهتر است در جهت خواسته هاي او قدم برداريد. مثلا از او سوال كنيد كه چه فيلمي مورد علاقه اش است تا پخش كنيد؟ علاقه دارد چه آهنگي را گوش دهد؟ يا در رابطه با چه موضوعي صحبت كند. در بيشتر مواقع بيمار علاقه دارد تا با اطرافيان درد و دل كند. با اين كار احساسات منفي و فشارهاي رواني فرد كاهش مي‌يابد. بنابراين در رفتار با بيمار در حال مرگ به خواسته هاي او توجه كنيد.

2. واكنش صحيح در رابطه با مرگ

در كنار رفتار با بيمار در حال مرگ، واكنش صحيح در رابطه با مرگ از اهميت بالايي برخوردار است. معمولا افراد بيمار در حال مرگ زمان مكالمه باعث ناراحتي اطرافيان مي‌شوند. نسبت به صحبت هاي فرد بيمار در رابطه با مرگ ناراحت نشويد. اين افراد تمايل بسيار زيادي به صحبت در مورد ترك زندگي و مرگ دارند. مثلا زماني كه كسي در بستر بيماري است، از شما سوال كند كه دليل حال بدش چيست، ناراحت نشويد و چهره غمگين به خود نگيريد. در عوض اين رفتار، فرد را نوازش كنيد و اجازه صحبت به او بدهيد.

معمولا اطرافيان فرد بيمار هيچ صحبتي در رابطه با مرگ نمي‌كنند. دليل اين رفتار نيز دور شدن از احساسات منفي است. اما در بيشتر مواقع فرد علاقه دارد تا در مورد مرگ و ترك دنيا با او صحبت شود. در واقع با اين مكالمات به آرامش رواني مي‌رسد. بنابراين سعي كنيد رك باشيد و حقيقت را به فرد بگوييد. اما در اين شرايط براي رفتار با بيمار در حال مرگ بهتر است فرد بيمار با شخصي مانند خودش كه از مرگ آگاهي دارد صحبت كند.

3. مكالمه در رابطه با اتفاقات گذشته

يكي از نحوه هاي رفتار با بيمار در حال مرگ مكالمه در مورد اتفاقات تلخ گذشته است. بخشنده باشيد و به او اطمينان دهيد كه تمام اشتباهات گذشته اش را بخشيده ايد. همچنين از او بخواهيد كه اشتباهات شما را ببخشد. با اين كار حس خوب و مفيد بودن را به فرد بيمار مي‌دهيد. احساسات منفي و بد را حل كنيد، اين رفتار باعث ايجاد حس آرامش در افراد مي‌شود.

4. ابراز حس ارزشمندي

گاهي براي رفتار با بيمار در حال مرگ بايد حس ارزشمندي به فرد بدهيد. معمولا فرد اينگونه فكر مي‌كند آنگونه اي كه بايد زندگي نكرده است. به همين دليل با ياد آوري اين موضوع كه كارهاي مثبتي انجام داده و در زندگي موفق بوده الزامي مي‌باشد. از جملاتي مانند “بابت تمام خوبي هاي تو ممنونم” يا “قدردان زحمات تو هستم” استفاده كنيد.

5. ابراز عشق و علاقه

آگاه باشيد كه براي ابراز عشق و علاقه هيچ زماني دير نيست. رفتار با بيمار در حال مرگ بايد همراه با ابراز عشق و علاقه باشد. در روزهاي پاياني عزيز خود از هيچ حس خوب و بروز احساسات منفي دريغ نكنيد.

6. نوازش بيمار حين صحبت

رفتار با بيمار در حال مرگ بايد همراه با نوازش باشد. گاهي بيماري هايي مانند سرطان بايد همراه با نوازش باشد. زيرا ارتباطات كلامي با اين افراد معمولا سخت و دشوار است. به همين دليل سعي كنيد تا با گرفتن دستان، نوازش سر و بغل كردن حس خوب و امنيت ايجاد كنيد.

7. مرور خاطرات خوب و ماندگار

يكي از راه هاي رفتار با بيمار در حال مرگ، مرور خاطرات خوب و ماندگار است. همه افراد با مرور خاطرات مثبت احساس سرخوشي و حال خوب مي‌كنند. بنابراين براي روحيه دادن به افراد بيمار، خاطرات را مرور كنيد و در رابطه با مواقع ماندگار با او صحبت كنيد. گاهي نشان دادن عكس هاي قديمي، پخش موسيقي جذاب، تهيه غذا در شب خاص و … در جهت روحيه دادن به فرد بيمار بسيار تاثير گذار است.

كلام آخر

زيستن از بدو تولد باعث وابستگي به دنيا و زندگي مي‌شود. بيشتر افراد به دليل وابستگي شديد به دنيا از مرگ هراس دارند. اما مرگ امري غير پنهان است و همه افراد بايد پذيراي آن باشند. فكر به مرگ باعث درد و رنج مي‌شود. حال تصور كنيد فرد بيمار در شرف مرگ كاملا از ترك دنياي خود آگاهي دارد. بر اين اساس بايد در جهت رفتار با بيمار در حال مرگ كوشا باشيد. اگر از شيوه هاي رفتاري مطلع نيستيد از روانشناسان و متخصصين در اين حوزه كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با بيمار در حال مرگ مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: رفتار با بيمار در حال مرگ | برخورد با مريض بدحال


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۳۲:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني بيشتر در سنين 13 تا 19 سالگي بروز پيدا مي‌كند. مشكلاتي كه دائم با نوجوانان درگير است شامل تغييرات هورموني، بلوغ، فشارهاي اجتماعي، فشار تحصيلي و … مي‌شود. شايد اين مشكلات در نوجوانان مختلف شبيه به يكديگر نباشد و با توجه به شرايط زندگي، محيطي، اجتماعي و تحصيلي در افراد متفاوت بروز مي‌يابد.اين آسيب‌هاي اجتماعي گاه باعث پيشرفت نوجوانان مي‌شود، اما در شرايطي نيز عامل شكست در زندگي آن هاست. اما به طور كل زماني كه از مشكلات فررندتان خود باخبر شديد حتما از روانشناس كمك بگيريد. در اين مقاله انواع آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني را توضيح داده ايم. براي دريافت خدمات مشاوره نوجوان كليك كنيد.

منبع: آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني | پيشگيري و درمان

آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني

آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني در هر فرد متفاوت بروز مي‌كند. زماني كه نوجوانان از تربيت مناسب و آگاهي كافي برخوردار نباشند در نتيجه با مشكلاتي روبرو خواهند شد. دوستان ناباب، رفتارهاي نامناسب والدين، تغييرات هورموني، بلوغ، فشارهاي اجتماعي، فشار مدرسه و… در آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني نقش دارند. براي حل اين مشكلات و جلوگيري از پيامدهاي اين آسيب ها بهتر است از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد. مشاوره نوجوان در اين زمينه بسيار كمك كننده است.

اثرات آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني

نوجوانان در سنين نوجواني رفتارهايي را از خود بروز مي‌دهند. معمولا اين رفتارها با همسالانشان متفاوت است. در نتيجه مشكلات اجتماعي متفاوتي در افراد بروز پيدا مي‌كند. حتي اين اثرات در برخي از نوجوانان باعث موفقيت و در برخي ديگر موجب شكست مي‌شود. در ادامه در رابطه با اثرات منفي آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني صحبت كرده ايم.

1. افسردگي

يكي از آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني كه پيامدهاي منفي دنبال دارد، افسردگي است. نوجوانان با توجه به مشكلات، رفتارهاي نامناسب، استفاده از رسانه هاي اجتماعي، مشكلات تحصيلي و … به تدريج به افسردگي دچار مي‌شوند.

2. اعتياد از آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني

اعتياد يكي از مهم ترين اثرات مخرب آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني است. نوجوانان در دوره هاي متفاوتي از زندگي براي كسب تجربه، رقابت با همسالان، احساس بزرگ بودن دست به مصرف مواد مخدر و دخانيات مي‌زنند. نتيجه استفاده از اين مواد، فقط اعتياد است.

3. حاملگي در نوجواني

زماني كه والدين تربيت جنسي درستي براي رشد نوجوان خود در نظر نگرفته باشند، احتمال حاملگي بدون ازدواج وجود دارد. جدا از حاملگي بيماري هاي مقاربتي نيز نقش زيادي در روابط جنسي دوران نوجواني دارد. اگر شيوه هاي تربيتي مناسبي در هر سن صورت نگيرد باعث بروز آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني مي‌شود.

4. عدم اعتماد به نفس

كاهش اعتماد به نفس و عدم عزت نفس از بارزترين آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني است. نوجوانان در اين دوره سني معمولا بسيار خود را با ديگران مقايسه مي‌كنند. اگر صحبت هاي مناسبي در اين زمينه صورت نگيرد، نوجوان با كاهش اعتماد به نفس روبرو خواهد شد.

5. پرخاشگري از آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني

پرخاشگري يكي از آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني است. كه تقريبا در تمام افراد نوجوان به وجود مي‌آيد. زماني كه پرخاش نوجوان كنترل نشود باعث اختلافات و مشكلات بسيار در بزرگسالي مي‌شود.

6. رفتارهاي گستاخانه

رفتارهاي نوجوان زماني كه كنترل نشود باعث بروز آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني مي‌شود. رفتارهاي‌گستاخانه در سنين بزرگسالي نوجوان را حسابي با خود درگير مي‌كند. در نهايت آسيب هاي جدي به زندگي و روابط اجتماعي فرد وارد مي‌كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تاثير دوست در نوجواني كليك كنيد.

مهم ترين آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني

مهمترين آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني گاهي به صورت جسمي و گاه به صورت رواني بروز پيدا مي‌كند. والدين بايد تربيت نوجوانان را در اين سنين اولويت قرار دهند. در ادامه مهم‌ترين آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني را توضيح داده ايم.

1. مشكلات تحصيلي

اولين و اصلي ترين آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني به دوران تحصيلي بر مي‌گردد. مشكلات تحصيلي معمولا در مدرسه، آموزشگاه هاي زبان و … مشاهده مي‌شود.

2. فعاليت هاي جنسي

زماني كه نظارت خانواده ها در امورات جنسي دخيل نباشد، باعث آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني مي‌شود. آموزش هاي لازم در اين دوران بايد به شيوه اي باشد كه نوجوان از بيماري هاي مقاربتي، انواع زگيل هاي تناسلي و حاملگي هاي ناخواسته آگاه شود. براي كسب آشنايي با راه هاي مديريت نياز جنسي نوجوان كليك كنيد.

3. استفاده از مواد مخدر

شايد يكي از بارزترين آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني، مصرف مواد مخدر باشد. نوجوانان معمولا براي كسب تجربه و رقابت با همسالان شروع به مصرف مواد مخدر مي‌كنند. در نهايت به اعتياد دچار مي‌شوند.

4. رسانه هاي اجتماعي

با تمام فوايدي كه رسانه هاي اجتماعي دارند. و باعث افزايش اطلاعات افراد مي‌شوند. نبايد اثرات مخرب آن را ناديده گرفت. مشاهده تصاوير غير اخلاقي، خشونت و فيلم هاي نامناسب باعث برقراري ارتباط نوجوان با افراد نامناسب مي‌شود. و خطرات جبران ناپذيري را بر جاي خواهد گذاشت.

درمان آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني

درمان آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني بايد بر اساس يك سري مراحل انجام شود. ناديده گرفتن اين مشكلات نوجوان را با آسيب هاي جدي در دوران بزرگسالي روبرو مي‌كند. براي كمك به نوجوان و پيشگيري از عواقب جدي حتما از روانشناس كمك بگيريد. در ادامه براي درمان آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني توضيح داده ايم.

1. تشخيص آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني

اولين مرحله براي درمان آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني، تشخيص صحيح مشكلات نوجوان است. با كمك از روانشناس و مشاور خوب بهتر است ابتداي كار مشكل نوجوان را ريشه يابي كنيد. نشانه هاي رفتاري نوجوان را در نظر بگيريد و بررسي هاي لازم را انجام دهيد.

مثلا الگوي خواب، رژيم غذايي، فعاليت هاي روزانه، وضعيت درسي، رفتار با ديگران و … را زير نظر بگيريد. سپس با كمك روانشناس از روش هاي برخورد با نوجوان آگاه شويد.

2. درك نوجوان و كمك به كنترل احساسات

دوره نوجواني يكي از مهم ترين دوران زندگي هر فردي است. نوجوان در اين دوران تجربه هاي بزرگي كسب مي‌كند. اطرافيان در اين برهه از رشد نوجوان نقش بسيار مهمي را ايفا مي‌كنند. والدين بايد نوجوانان را درك كنند و به آنها كمك كنند تا احساسات خود را كنترل كنند. حريم خصوصي، خشم، سردرگمي، حسادت، نگرش ها، تفاوت هاي فردي و … نوجوان بايد حتما درك شود.

3. انتقال آگاهي و دانش به نوجوان

براي كمك به آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني، با كمك روانشناس آگاهي و دانش را در اختيار نوجوان خود قرار دهيد. صحبت و مكالمه از مشكلات جامعه، مشكلات فردي، اشتباهات افراد، پيامدهاي رفتاري و … در رشد و كاهش خطاهاي نوجوان موثر است. توجه به نوجوان و كمك به افزايش اطلاعات او باعث كمتر شدن اشتباهات نوجوان مي‌شود.

كلام آخر

آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني بسيار فراوان تر از آنچه در اين مقاله ذكر كرديم است. نوجوانان با اين مشكلات اجتماعي به صورت روزانه درگير هستند. اگر والدين از اين مشكلات با خبر شوند، بايد به دنبال راه چاره باشند. صحبت با نوجوان و آگاه سازي او يكي از مهم ترين كارهايي است كه والدين بايد انجام دهند. دريافت كمك از روانشناس بهترين شيوه براي برخورد با آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني است.

پس اگر با نوجوان تان مشكلي يافتيد حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات روانشناختي در حوزه نوجوان و خانواده ارائه مي‎دهد. شما با اطمينان به متخصصان اين مجموعه مي‌توانيد از مصائب خود كاسته و آرامش را به خانه بازگردانيد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آسيب هاي اجتماعي دوران نوجواني | پيشگيري و درمان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۲۵:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

يادگيري زبان انگليسي نياز به گذراندن مراحل مختلفي دارد. آموزش زبان جديد آسان و راحت نيست. بايد تلاش و هدف مشخصي براي يادگيري زبان انگليسي داشته باشيد. 4 اصل زبان انگليسي كه شامل reading, listening, speaking, writing مي‌شود را بايد به درستي آموزش ببينيد. با موسيقي انگليسي، اخبار خارجي، كتاب انگليسي و مكالمه با دوستان زبان انگليسي تقويت مي‌شود. سعي كنيد در مواقع بيكاري يا هنگام رانندگي موسيقي خارجي گوش دهيد. از برنامه ها و كتاب‌هاي انگليسي استفاده كنيد تا در يادگيري زبان انگليسي موفق شويد. براي يادگيري اوليه نياز به انگيزه داريد كه با كمك روانشناس ايجاد مي‌شود.

منبع: يادگيري زبان انگليسي | بهترين روش يادگيري زبان

يادگيري زبان انگليسي

امروزه زبان انگليسي يكي از مهم‌ترين مهارت هايي است كه هر فرد بايد ياد بگيرد. روش هاي متفاوتي براي يادگيري زبان انگليسي وجود دارد. كلاس هاي آموزشي، كلاس هاي آنلاين، خود خواني و … با متدهاي جديد وجود دارد. هر زبان 4 اصل اساسي دارد، هر فردي كه اين مهارت ها را ياد بگيرد راه بهتري در پيش مي‌گيرد. اين 4 مهارت عبارتند از reading, listening, speaking, writing.

براي يادگيري زبان انگليسي بهتر است كه هدف و انگيزه كافي داشته باشيد و روش هاي آموزشي را به درستي استفاده كنيد. جهت يادگيري زبان انگليسي روش هايي را در اين مقاله ارائه داده‌ايم كه بسيار كارآمد مي‌باشد.

بهترين روش يادگيري زبان انگليسي

آموزش و يادگيري زبان انگليسي بايد بر اساس اصول و قواعدي پيش برود. روش هاي متفاوتي براي يادگيري زبان انگليسي وجود دارد. هر فرد بر اساس توانايي ها و علاقه اي كه دارد از اين روش ها استفاده مي‌كند. اما به طور كلي 13 روش برتر براي يادگيري زبان انگليسي معرفي شده كه در ادامه شرح داده ايم.

1. براي يادگيري زبان انگليسي هدف خود را مشخص كنيد

اولين روش در جهت يادگيري زبان انگليسي تعيين هدف است. اينكه چه دليلي براي يادگيري وجود دارد. قبولي در امتحان، مهاجرت، ادامه تحصيل در حوزه زبان و … همه اهدافي است كه در افراد به شيوه هاي متفاوت وجود دارد. به خاطر داشته باشيد كه علاقه به زبان نيز يك هدف است.

2. گوش دادن و خواندن را تقويت كنيد

در وهله دوم از يادگيري زبان انگليسي، وقت خود را بر گوش دادن(listening) و خواندن(reading) صرف كنيد. وقتي با اين دو مهارت آغاز كنيد، سريع‌تر به يادگيري زبان انگليسي دست خواهيد يافت. سعي كنيد هميشه كتاب انگليسي با خود به همراه داشته باشيد تا در مواقع بيكاري به مطالعه بپردازيد. براي تقويت شنوايي نيز به داستان هاي كوتاه، مقالات صوتي و تصويري گوش دهيد.

3. 4 ساعت تمرين روزانه را فراموش نكنيد

پشتكار زياد دليل اصلي موفقيت در يادگيري زبان انگليسي است. براي موفقيت در عرض 2 الي 3 ماه بايد حتما روزانه 4 ساعت تمرين داشته باشيد. مطالعه لغات، گوش دادن به زبان، روخواني و گرامر به يادگيري زبان انگليسي كمك خواهد كرد.

4. براي يادگيري زبان انگليسي موسيقي انگليسي گوش دهيد

چهارمين روش براي يادگيري زبان انگليسي، گوش دادن به موسيقي انگليسي است. موسيقي هميشه يكي از روش هاي كمك كننده براي يادگيري و تمركز است. پس وقتي معني موسيقي را فهميديد، آن را حفظ كنيد و مرور كنيد، اين گونه زبان شما به سرعت تقويت خواهد شد. از معاني كلمات مطلع خواهيد شد و سرعت يادگيري شما افزايش مي‌يابد.

5. برنامه ريزي براي مطالعه داشته باشيد

براي يادگيري زبان انگليسي، بايد برنامه ريزي مناسبي براي مطالعه داشته باشيد. در ادامه نمونه اي از برنامه ريزي مطالعه اي را شرح داده‌ايم.

  1. مطلبي را ياد بگيريد و در طول 24 ساعت آن را تكرار كنيد. در اين روش 80 درصد لغات را ياد مي‌گيريد.
  2. در هفته بعد همان مطلب را با يك بار مرور كاملا ياد خواهيدگرفت. و تا 30 روز در ذهن شما باقي خواهد ماند.
  3. مطالعه همان مطلب پس از 40 روز، يادگيري شما را تا 6 ماه افزايش خواهد داد.

بنابراين براي يادگيري زبان انگليسي، يك بار در عرض 24 ساعت، دوباره پس از 1 هفته و به ترتيب ذكر شده مطالعه و تكرار داشته باشيد.

6. خلاصه نويسي اصل مهم يادگيري است

براي يادگيري زبان انگليسي اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه خلاصه نويسي مهم ترين اصل است. روش هاي متداولي براي خلاصه نويسي وجود دارد. با هر روشي كه ارتباط بهتري داشتيد از خلاصه نويسي استفاده كنيد. با مطالعه هر پاراگراف، خلاصه برداري از چيزي كه متوجه شده ايد را فراموش نكنيد. با مطالعه دوباره خلاصه هاي خود، كليت مطالب را بهتر و سريعتر به خاطر مي‌آوريد.

7. از مطالعه زبان انگليسي غافل نشويد

اگر قصد يادگيري زبان انگليسي داريد، بايد هر روز با كمك يكي از 4 مهارت به مطالعه بپردازيد. گوش دادن، مطالعه، صحبت و نوشتن را حداقل در طول روز انجام دهيد تا ذهن و بدنتان به آموزش زبان انگليسي عادت كند. يادگيري زبان انگليسي را در برنامه روزانه و عادات هميشگي قرار دهيد.

8.براي يادگيري زبان انگليسي با صداي بلند مطالعه كنيد

راه و روشي عالي براي يادگيري زبان انگليسي، مطالعه با صداي بلند است. متن ها را بلند، با صدايي رسا و شمرده بخوانيد. مطالعه با صداي بلند به شما كمك خواهد كرد تا راحت تر به مكالمه زبان انگليسي بپردازيد. با اين روش لغات و مطالبي كه به سختي آموزش مي‌بينيد را بهتر درك خواهيد كرد.

9. مكالمه با دوستان يا خود را اولويت قرار دهيد

براي تقويت و يادگيري زبان انگليسي لازم است تا با دوستان يا خودتان مكالمه داشته باشيد. زماني كه در حال انجام فعاليت هاي روزانه هستيد، در حال قدم زدن هستيد و يا با دوستان خود دورهمي داريد، انگليسي صحبت كنيد. مكالمه با دوستان اين امكان را براي شما فراهم خواهد كرد تا اشتباهات زبان خود را بهتر متوجه شويد.

10. دفترچه ياد داشت تهيه كنيد

احتمالا در موقعيت ها يا مكان هاي متفاوت با لغات جديد روبرو خواهيد شد. براي فراگيري زبان انگليسي و لغات جديد دفترچه يادداشت تهيه كنيد. تهيه دفترچه يادداشت براي شما اين موقعيت را فراهم مي‌كند تا زماني كه با لغت جديد روبرو شديد آن را يادداشت كنيد و به دايره لغات خود اضافه كنيد.

11. براي يادگيري زبان انگليسي اخبار خارجي را دنبال كنيد

در جهت فراگيري زبان انگليسي يكي از بهترين روش ها دنبال كردن اخبار خارجي است. شبكه‌هاي خبري معمولا اخبار را به صورت شمرده و آرام گزارش مي‌دهند. در اين شرايط شما موقعيت اين را خواهيد داشت كه كلمات جديد ياد بگيريد و از اخبار روز مطلع شويد. البته كه مهارت هاي شنيداري و تلفظ صحيح كلمات شما تقويت مي‌شود.

12. اپليكيشن هاي تقويت زبان انگليسي نصب كنيد

برنامه هايي وجود دارد كه براي يادگيري زبان انگليسي درست شده اند. با دانلود اين نرم افزارها به خود كمك خواهيد كرد كه زبان را به راحتي آموزش ببينيد. آموزش زبان در اين برنامه ها معمولا از سطح ضعيف تا پيشرفته وجود دارد. با اين تكنيك زبان را از سطح ساده تا پيشرفته آموزش مي‌بينيد.

13. داستان هاي مورد علاقه انگليسي بخوانيد

فراگيري زبان انگليسي نياز به مطالعه و آموزش معاني دارد. با مطالعه كتاب هاي مورد علاقه به زبان انگليسي، زبان خود را قوي كنيد. از داستان هاي كوتاه و رمان استفاده كنيد تا براي شما جذابيت داشته باشد. دور كلمات و متن سخت خط بكشيد تا براي آموزش بارها مطالعه كنيد.

كلام آخر

زبان انگليسي يا زبان دوم يكي از اصلي ترين و مهم‌ترين قسمت رشد كودكان از نظر خانواده ها قرار دارد. بسياري از خانواده ها از سن دقيق يادگيري زبان انگليسي در كودكان مطلع نيستند. يا افرادي با سن بالا روش هاي ساده براي يادگيري زبان انگليسي را نمي‌دانند. براي آگاهي از روش هاي آموزشي براي يادگيري زبان انگليسي از مشاورين و متخصصين كمك بگيريد. روانشناسان با بررسي شخصيت و توانايي هاي افراد روش هاي مناسب براي فرد را ارائه مي‌دهند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه يادگيري زبان انگليسي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: يادگيري زبان انگليسي | بهترين روش يادگيري زبان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۰۷:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

داشتن شوهر بي احساس ناراحتي بسياري از خانم‌ها است. دريافت عشق و توجه يكي از نيازهاي اساسي هر كسي در يك رابطه است. بااين‌حال همه مي‌دانيم كه خانم‌ها نسبت به اين موضوع حساس‌تر از مردان هستند. به همين خاطر داشتن شوهر بي احساس مي‌تواند آسيب‌هاي روحي بسياري را براي زنان به همراه داشته باشد. اما بسياري از مواقع مي‌توانيد همسر بي‌احساس‌تان را تا حدودي تغيير بدهيد.

براي اين كار بايد بتوانيد تغييراتي را در خود و رابطه‌تان به وجود بياوريد. زيرا بسياري از مواقع آنچه باعث مي‌شود رابطه‌تان دچار مشكل باشد اشكالاتي هستند كه در زندگي شما وجود دارند. در ادامه درباره راهكارهايي براي تغيير شرايط صحبت كرده‌ايم.

منبع: شوهر بي احساس | برخورد با شوهر سرد و بي تفاوت

شوهر بي احساس

زنان بيش از مردان نياز به محبت و توجه دارند. برخي مردان محبت خود را فقط با كارهايشان نشان مي دهند. براي مثال امكانات رفاهي مناسبي فراهم مي كنند، اما هرگز به خانم خود جمله اي محبت آميز نمي گويند. و يا وقتي خانم شان از سر شوق براي آن ها موضوعي را تعريف مي كند واكنش به خصوصي بروز نمي دهند. چنين رفتارهايي خان ها را به اين باور مي رساند كه شوهر بي احساس دارند و يا همسرشان دركي از نيازهاي آن ها ندارد. اين همان پله اي است كه مشكلات زوج ها آغاز مي شود.

دلايل رفتارهاي شوهر بي احساس چيست؟

فشارهاي اجتماعي

اگر همسرتان روزهاي اول توجه بيشتري به شما داشته اما اين روزها كم‌توجه شده است فشارهاي اجتماعي را به‌عنوان اولين دليل در نظر بگيريد. هنگامي كه زنان درگير فشارهاي اجتماعي مي‌شوند بيشتر به ارتباط با يكديگر و حرف‌زدن تمايل پيدا مي‌كنند. اما مردان درست برخلاف زنان هستند.

آن‌ها در اين شرايط در لاك تنهايي خود فرومي‌روند. در چنين موقعيت‌هايي هرچقدر بيشتر به آن‌ها اصرار كنيد كه به شما توجه داشته باشند تنها شرايط را بدتر خواهيد كرد. اگر احساس مي‌كنيد فشارهاي اجتماعي مثل مشكلات كاري براي همسر شما نيز بيشتر شده است بهتر است به او اجازه بدهيد زماني را تنها باشد و دورادور از او حمايت كنيد.

شوهر بي احساس و بيماري‌هاي روحي

بيماري‌هاي روحي مانند افسردگي يكي از مشكلاتي است كه باعث مي‌شود تمايل فرد به تمام چيزهايي كه قبلاً براي او جذاب بوده‌اند از بين برود. به‌علاوه مشكلاتي مثل اختلالات شخصيت به‌خصوص از نوع اسكيزوئيد يا اجتنابي نيز مي‌توانند اين نشانه‌ها را به همراه داشته باشند. اگر علاوه بر بي‌احساسي نشانه‌هاي مشكوك ديگري نيز در رفتار همسرتان مي‌بينيد بهتر است راجع به اين موضوع با يك روان‌شناس مشورت كنيد.

مشكلات رابطه

آيا همسرتان تنها با شما سرد شده است و برخورد او با ديگران خوب است؟ اگر پاسخ شما به اين سؤالات مثبت است احتمالاً دليل بي‌احساسي همسرتان مشكلاتي است كه در رابطه شما وجود دارد. بسياري از مواقع دليل بي احساسي و سردي عاطفي اين است كه زوجين از رابطه‌اي كه با يكديگر دارند ناراضي هستند. اما مشكلاتي مثل ناتواني در صحبت‌كردن موثر با يكديگر باعث مي‌شود كه نتوانند خواسته خود را به‌درستي به طرف مقابل بيان كنند و تنها از يكديگر دور مي‌شوند.

برداشت‌هاي اشتباه شما از شوهر بي احساس

شايد اصلاً همسرتان نسبت به شما بي‌احساس نيست! شايد ميزان احساس و توجهي كه شما و همسرتان براي يك رابطه لازم مي‌دانيد با هم متفاوت است؛ و يا زبان احساس يكديگر را نمي‌دانيد. اين شرايط باعث مي‌شود كه شما احساس كنيد همسرتان به شما بي‌توجه است. براي برطرف‌كردن چنين مشكلي بهتر است سعي كنيد با همسرتان صحبت كنيد و يك زبان مشترك ميان خود و همسرتان پيدا كنيد.

نحوه صحيح برخورد شوهر بي احساس

شوهر شما هر چقدر هم كه موجب ناراحتي تان بشود، بايد بدانيد كه نحوه برخوردتان نبايد توام با كنايه يا تحقير باشد. شما مي توانيد با روش هاي كاملا دوستانه اين مساله را حل كنيد. پس در ادامه با ما باشيد تا نحوه صحيح برخورد با شوهر بي احساس را ياد بگيريد.

با همسرتان صحبت كنيد

متخصصين خانواده معتقدند هميشه اولين راهكار براي حل كردن اختلاف ميان زوجين اين است كه با همسرتان صحبت كنيد. اگر از شوهر بي احساس و بي‌توجهي‌هاي همسرتان خسته شده‌ايد در يك فضاي مناسب راجع به اين موضوع با او صحبت كنيد. اما به خاطر داشته باشيد كه صحبت‌كردن قواعد خاص خودش را دارد؛ اگر به آن‌ها توجه نكنيد نمي‌توانيد موفق باشيد. براي اين كار بهتر است به صحبت‌هاي شوهرتان هم گوش كنيد و نشان دهيد كه او را درك مي‌كنيد. سپس با كمك يكديگر يك راهكار مناسب براي حل كردن شرايط پيدا كنيد.

شوهر بي احساس | مشكلات رابطه را برطرف كنيد

بسياري از مواقع بي‌احساسي همسر شما چيزي نيست كه از روز اول وجود داشته باشد. احتمالاً شما يك ازدواج خوب را شروع كرده‌ايد. اما رفته‌رفته همسرتان نسبت به شما سرد شده است. در چنين شرايطي به احتمال زياد مشكلاتي درون رابطه شما وجود دارد كه همسرتان را نسبت به زندگي سرد كرده است. به همين خاطر بهتر است زماني را به اين موضوع فكر كنيد كه چه مشكلاتي در رابطه‌تان وجود دارد؟ و سعي كنيد براي حل كردن آن‎ها دنبال راهكار باشيد.

راه‌هاي بيان احساسات همسرتان را پيدا كنيد

همان‌طور كه گفتيم بسياري از مواقع مشكل شما داشتن يك شوهر بي احساس نيست. بلكه شما و همسرتان راه‌هاي يكساني را براي ابراز محبت انتخاب نكرده‌ايد. براي مثال بسياري از خانم‌ها دوست دارند محبت را در كلام از همسرشان بشنوند. اما مردان معمولاً محبت خود را با رفتارهاي حمايتي نشان مي‌دهند.

به همين خاطر است كه شما احساس مي‌كنيد شوهر تان مرد بي احساسي است. در اين شرايط بهتر است زبان محبت همسرتان را بشناسيد؛ همچنين بدانيد كه تغيير دادن اين زبان كاري بسيار سخت يا حتي غيرممكن است. پس اين شما هستيد كه بايد اين موضوع را به‌عنوان يكي از ويژگي‌هاي همسرتان بپذيريد.

شوهر بي احساس | براي بهبود رابطه پا پيش بگذاريد

بسياري از متخصصين خانواده معتقدند سردي و بي‌احساسي يك موضوع مسري در خانواده است. به اين معنا كه وقتي شروع مي‌شود مرد و زن هر دو سعي مي‌كنند نسبت به يكديگر بي‌توجه باشند؛ و به شدت‌گرفتن اين شرايط در خانه دامن مي‌زنند. اگر مي‌خواهيد زندگي شما از اين وضعيت خارج شود در اولين قدم بايد خودتان اين زنجيره را بشكنيد.

براي اين كار بهتر است شروع به درست‌كردن رابطه‌تان بكنيد. براي مثال با محبت با همسرتان صحبت كنيد. در رفتارهاي‌تان به او توجه داشته باشيد و به‌طوركلي به او نشان بدهيد كه براي‌تان مهم است و دوستش داريد. اما دقت داشته باشيد كه براي مشاهده تغييرات با استفاده از اين روش بايد صبور باشيد و اجازه بدهيد زمان بگذرد.

زمان مناسب براي دريافت مشاوره در مورد شوهر بي احساس

شوهر بي احساس آخرين چيزي است كه هر زني مي‌خواهد! اينكه شريك زندگي‌تان هيچ احساسي نسبت به شما نداشته باشد مي‌تواند مشكلات بسياري را به همراه بياورد. اين مشكلات از بروز اختلافاتي در خانه و خانواده تا ابتلاي شما به بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي را شامل مي‌شود. به همين خاطر بايد كاري براي اين شرايط انجام دهيد.

متأسفانه واقعيت اين است كه صحبت‌كردن با اطرافيان و مشورت گرفتن از آن‌ها نمي‌تواند چيزي را تغيير بدهد. صحبت‌كردن با افراد غيرمتخصص به اين خاطر كه آنها دانش كافي براي بررسي مسائل را ندارند نه‌تنها فايده‌اي ندارد بلكه مي‌تواند مشكلات ديگري را نيز به زندگي و رابطه شما و همسرتان اضافه كند. به همين خاطر بهتر است كه براي برطرف‌كردن مشكلات‌تان از يك مشاور كمك بگيريد. از جمله خدماتي كه مشاورين به شما ارائه مي‌دهند به شرح زير است.

مشاوره فردي

حتي اگر همسرتان حاضر نيست در جلسات مشاوره شركت كند شما نياز داريد كه مورد مشاوره قرار بگيريد. بي‌احساسي همسرتان مي‌تواند آسيب‌هاي روحي جبران‌ناپذيري را براي شما به همراه داشته باشد. به همين خاطر مشاورين جلساتي را به‌صورت خصوصي با شما برگزار مي‌كنند و به شما كمك خواهند كرد تا خود را براي مواجهه با اين مشكل قوي كنيد. به‌علاوه راهكارهايي را براي تغيير رفتار همسرتان به شما آموزش خواهند داد.

مشاوره به همسر

همان‌طور كه گفتيم بيماري‌هايي مثل افسردگي يا فشارهاي كاري مي‌توانند دليلي براي بي احساسي شوهر شما باشند. در جلسات مشاوره اولاً احتمال وجود بيماري‌هاي روحي بررسي شده و براي درمان آن‌ها برنامه‌ريزي مي‌شود. ثانياً به همسرتان آموزش داده مي‌شود كه چطور فشارهاي كاري خود را برطرف كرده و آنها را به خانواده منتقل نكند.

زوج‌درماني

بي احساسي و سردي احتمالاً مشكلات بسياري را در فضاي خانواده شما ايجاد كرده است. برطرف‌كردن اين شرايط و آموزش راهكارهاي مناسب براي داشتن يك زندگي سالم از ديگر راهكارهايي است كه مشاورين از آن استفاده مي‌كنند. آنها در اين جلسات به شما آموزش مي‌دهند كه چطور احساسات خود را به‌اندازه و مناسب به همسرتان نشان دهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه همسر و شوهر بي احساس مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

چطور به همسرم نشان بدهم كه از بي‌توجهي‌اش خسته شده‌ام؟

بهترين و اولين راهكار اين است كه با همسرتان صحبت كنيد. او را در جريان احساس خود بگذاريد و با كمك هم براي شرايط موجود يك راهكار پيدا كنيد.

آيا بي احساسي شوهر ام نشانه خيانت است؟

در بسياري از مواقع بي احساسي شوهر شما مي‌تواند نشانه فشارهاي كاري يا وجود كدورت و ناراحتي در زندگي مشترك باشد و حتما ربطي به خيانت ندارد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شوهر بي احساس | برخورد با شوهر سرد و بي تفاوت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۰۴:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا روش‌هاي تست كراك يا تست اعتياد به كراك را مي‌شناسيد؟ اعتياد به كراك براي بسياري از خانواده‌ها تبديل به دغدغه بسيار مهمي شده است. اين ماده مخدر به دليل قيمت پاييني كه دارد به‌راحتي در اختيار عموم قرار گرفته و با توجه به قدرت اعتياد آوري شديد، مي‌تواند تنها با چند بار استفاده باعث اعتياد هميشگي فرد به اين ماده شود. به همين دليل خانواده‌هاي بسياري، به‌ويژه آن‌ها كه فرزندانشان در مرحله نوجواني و جواني قرار دارند، نگران اعتياد به كراك در فرزندان خود هستند و به دنبال يافتن راه‌هايي براي پيشگيري يا انجام تست اعتياد به كراك مي‌باشند.با توجه به اهميت اين موضوع ما نيز در اين مطلب راجع به تست اعتياد به كراك و روش‌هاي رايج براي تست كراك خواهيم پرداخت. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد.

منبع: تست اعتياد به كراك | نحوه منفي شدن تست كراك

كراك و نشانه‌هاي اعتياد به آن

كراك نام ماده محرك مخدري است كه از كوكائين به دست مي‌آيد و به همين خاطر خاصيت تحريك‌كنندگي بالايي دارد. البته بايد به اين موضوع نيز اشاره كرد كه توانايي اعتيادآوري كراك به‌مراتب بالاتر از كوكائين است و تنها چند بار استفاده از آن باعث اعتياد خواهد شد.

علاوه بر ماده مخدر كراك كه از كوكائين به دست مي‌آيد، نوع ديگري از كراك نيز در ايران رواج دارد كه از ماده مخدر هروئين تهيه مي‌شود و به همين خاطر بيش از آنكه خاصيت تحريك‌كنندگي داشته باشد باعث ايجاد آرامش و احساس رخوت در فرد مي‌شود. متخصصين معتقدند كه كراك تهيه‌شده از هروئين نيز خاصيت اعتيادآوري بسيار بالايي دارد و در كنار آن عوارض منفي بسياري را نيز به همراه خواهد داشت.

نشانه‌هاي اعتياد به كراك ، درصورتي‌كه اين ماده از هروئين به‌دست‌آمده باشد مانند نشانه‌هاي مصرف هروئين است و فرد معمولاً پس از مصرف احساس آرامش و رخوت مي‌كند. خواب‌آلودگي، گوشه‌گيري و عدم تمايل به حضور در جمع و يا بي‌قراري به هنگام عدم مصرف ازجمله نشانه‌هاي اعتياد به اين ماده هستند. اما درصورتي‌كه ماده مخدر كراك از كوكائين به‌دست‌آمده باشد احتمالاً به دنبال مصرف آن شما نشانه‌هايي همچون احساس شادماني و افزايش انرژي، پرحرفي و يا عدم نياز به خواب را در فرد مشاهده خواهيد كرد.

روش‌هاي تست اعتياد به كراك

اگرچه نشانه‌هاي گفته‌شده در بالا مي‌تواند هشداري به منظور مصرف مواد مخدر براي اطرافيان فرد باشد اما بااين‌حال همواره اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه تشخيص قطعي اعتياد از راه انجام تست اعتياد و بر اساس نظر متخصصين صورت مي‌گيرد. درنتيجه به‌جاي برچسب زدن به فرد و بدرفتاري با وي سعي كنيد با كمك گرفتن از مشاورين حوزه اعتياد در اين زمينه اقدام نماييد. براي انجام تست اعتياد به كراك روش‌هاي بسياري وجود دارد كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به تست ادرار، خون، بزاق و مو اشاره كرد.

تست كراك از طريق ادرار

متداول‌ترين روش براي تست اعتياد به كراك، آزمايش ادرار است در اين شيوه بقاياي ماده كراك و يا موادي كه پس از تجزيه كراك در بدن ترشح مي‌شود در ادرار فرد مورد بررسي قرار مي‌گيرد. دو روش تست نواري و كروماتوگرافي براي سنجش نمونه ادرار فرد وجود دارد كه روش كروماتوگرافي دقت بالاتري داشته و حتي مقادير بسيار كم از اين ماده مخدر در بدن را نيز تشخيص خواهد داد.

تست اعتياد به كراك خون

استفاده از نمونه خون يكي ديگر از روش‌هاي بررسي استفاده از كراك است. در اين روش تركيبات شيميايي موجود در خون فرد موردبررسي قرار گرفته و درصورتي‌كه از اين ماده مخدر استفاده شده باشد قابل‌تشخيص خواهد بود. بااين‌حال يكي از ايراداتي كه در آزمايش خون و ادرار براي تشخيص اعتياد به كراك وجود دارد، محدوديت زمان است.

تست كراك از طريق مو

دو روش ارزيابي تست كراك توضيح داده شده در بالا معمولاً مي‌توانند استفاده از كراك را براي مدت كوتاهي قبل از انجام آزمايش مشخص كنند و به همين خاطر ايجاد فاصله عمدي ميان مصرف و انجام تست اعتياد باعث نتيجه منفي كاذب خواهد شد. دقيق‌ترين روش براي تشخيص اعتياد به كراك بررسي مو است كه متأسفانه به دليل هزينه بالا معمولاً مورداستفاده قرار نمي‌گيرد. بااين‌حال استفاده از نمونه موي فرد مي‌تواند مصرف ماده مخدر ظرف چند ماه اخير را به‌خوبي مشخص نمايد.

نحوه منفي شدن تست اعتياد به كراك

همان‌طور كه مي‌دانيد بسياري از معتادين به مواد مخدر، اعتياد خود را انكار مي‌كنند و به همين خاطر ممكن است حتي راه‌هايي را براي منفي كردن عمدي تست اعتياد به كراك امتحان كنند. ازجمله اين راه‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. ايجاد فاصله زماني

همان‌طور كه اشاره شد تست خون و ادرار براي سنجش اعتياد به كراك دچار محدوديت زماني هستند و به همين خاطر ايجاد يك وقفه چندروزه بين زمان مصرف و انجام تست مي‌تواند باعث جواب منفي كاذب در نمونه تست فرد شود.

2. استفاده از داروهاي سم‌زدايي

استفاده از برخي داروها مثل ب 2 يا بوپرنورفين به دليل خاصيت سم‌زدايي قوي اين دارو باعث خواهد شد تا علي‌رغم اعتياد به كراك، نتيجه تست فرد منفي باشد.

3. دست‌كاري نمونه آزمايش

رقيق كردن نمونه آزمايش با آب و يا ريختن موادي مانند اشك يا ناخن در نمونه باعث تغيير PH آن شده و احتمالاً باعث خواهد شد كه اعتياد فرد در هنگام بررسي نمونه قابل‌تشخيص نباشد.

علي‌رغم تمامي روش‌هايي كه براي دست‌كاري نتيجه آزمايش وجود دارد درصورتي‌كه دست‌اندركاران انجام آزمايش به فردي مشكوك باشند، مي‌توانند با انجام تست‌هاي تكميلي مانند TLC احتمال اعتياد فرد را يك‌بار ديگر و با دقت بيشتر بررسي كنند. تست TLC يكي از دقيق‌ترين تست‌هاي بررسي اعتياد است و مي‌توان گفت امكان تقلب در نتيجه آن تقريباً وجود ندارد.

تست اعتياد به كراك | با نتيجه مثبت چه كنيم؟

اكنون كه در ارتباط با روش‌هاي تست اعتياد به كراك صحبت كرديم، بهتر است به اين سؤال نيز پاسخ دهيم كه در صورت مثبت شدن تست اعتياد چه بايد كرد؟ احتمالاً رويارويي با اين موضوع كه يكي از عزيزانتان دچار اعتياد به اين ماده مخدر شده باعث بروز احساسات منفي بسياري در شما خواهد شد. بااين‌حال به اين نكته توجه داشته باشيد كه نحوه برخورد شما با فردي كه دچار اعتياد شده تأثير بسياري در تصميم‌گيري وي براي درمان و يا ادامه اعتياد خواهد داشت.

روانشناسان معتقدند وجود حمايت اجتماعي از جانب اطرافيان ازجمله دلايلي است كه باعث خواهد شد فرد با موفقيت بيشتري مراحل ترك اعتياد را پشت سر بگذارد. درنتيجه شايد بهتر باشد مشكل خود را با يك روانشناس درميان بگذاريد و در ارتباط با روش‌هايي كه براي برخورد با فرد معتاد و ترغيب وي براي ترك اعتياد وجود دارد از وي سؤال نماييد. علاوه بر اين شما بايد اقداماتي را انجام دهيد كه ساير اعضاي خانواده ازجمله كودكان در اين شرايط آسيب كمتري ببينند.

اقدامات روانشناسي براي ترك اعتياد به كراك

يكي از اشتباهات رايج در درمان ترك اعتياد اين است كه فرد و خانواده وي به دنبال انجام درمان‌هاي فيزيولوژيك يا صرف سم‌زدايي در ترك اعتياد هستند و از بين رفتن وابستگي جسماني به ماده مخدر را برابر با كامل شدن درمان مي‌دانند. بااين‌حال بايد توجه داشته باشيد كه ايجاد انگيزه براي شروع فرايند درمان و ادامه آن يكي از اقدامات اساسي است كه بايد توسط روانشناسان صورت بگيرد. علاوه بر اين ساير اقدامات روانشناسان در درمان ترك اعتياد عبارتند از:

  • آموزش مقاومت در برابر ميل به مصرف مجدد مواد مخدر و شناسايي محرك‌هايي كه باعث افزايش اين ميل مي‌شوند.
  • بررسي آسيب‌هاي رواني كه به دنبال اعتياد براي فرد ايجاد شده و كمك به وي براي درمان آن‌ها
  • كمك به فرد براي ريشه‌يابي علل بروز اعتياد و برطرف كردن آن‌ها
  • استفاده از جلسات گروه‌درماني و آشنايي با افرادي كه مانند فرد مراحل ترك اعتياد را مي‌گذرانند و هدفي مشترك با وي دارند.
  • ايجاد جلسات خانواده‌درماني و كمك به فرد براي رفع مشكلات ارتباطي كه به دنبال اعتياد فرد بين او و اعضاي خانواده پيش آمده است.

سؤالات متداول

1. چه روش‌هايي براي تست اعتياد به كراك وجود دارد؟

استفاده از نمونه ادرار، خون، بزاق و يا مو براي بررسي اعتياد به كراك استفاده مي‌شوند.

2. دقيق‌ترين آزمايش براي سنجش اعتياد به كراك كدام است؟

بررسي نمونه مو مي‌تواند مصرف كراك را حتي تا چند ماه پيش از انجام آزمايش مشخص نمايد اما با توجه به هزينه بالاي اين تست معمولاً از نمونه ادرار استفاده مي‌شود.

3. آيا امكان منفي كردن عمدي تست اعتياد به كراك وجود دارد؟

بله، راه‌هايي ازجمله دست‌كاري نمونه و يا استفاده از برخي داروها وجود دارد اما در صورت شك مراكز انجام آزمايش مي‌توان از تست‌هاي تكميلي استفاده كرد كه امكان تقلب در آن‌ها بسيار ضعيف است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست اعتياد به كراك | نحوه منفي شدن تست كراك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۵۸:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی