مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مشاوره افسردگي چه كمكي به افراد مي‌كند؟ افسردگي از جمله مشكلاتي است كه امروزه و به خصوص با شرايط كنوني بسياري از افراد با آن درگير هستند و تمام جنبه‌هاي زندگي را تحت تأثير قرار مي‌دهد. افسردگي علاقه و انگيزه فرد مبتلا را از بين مي‌برد و منجر به كاهش عملكرد او در زمينه‌هاي شغلي، تحصيلي و به صورت كلي زندگي روزمره مي‌شود. به همين خاطر شناخت نشانه‌هاي اين بيماري و درمان به موقع و مؤثر آن از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. اما چه طور درمان‌هاي مناسب براي اين بيماري را پيدا كنيم؟ آيا مي‌توان به تنهايي از پس آن برآمد؟ مشاوره افسردگي فرآيندي است كه به شما در مسير بهبود علائم و انتخاب روش‌هاي مؤثر كمك مي‌كند و همراه شما خواهد بود؛ چرا كه درمان افسردگي به تنهايي امكان پذير نيست و همواره امكان برگشت علائم وجود دارد.

منبع: مشاوره افسردگي

علائم و نشانه‌هاي افسردگي

پيش از آن كه به خود برچسب افسرده بودن بزنيد، لازم است به طور كامل با نشانه‌هاي آن آشنا باشيد و آن‌ها را در خود تشخيص دهيد. همچنين در فرآيند مشاوره افسردگي به طور كامل به شما كمك مي‌شود تا اين نشانه‌ها و شدت و درجه‌ي آن‌ها را در خود شناسايي كنيد:

_تمايل زيادي براي گريه كردن داريد و دائما احساس اندوه مي‌كنيد.

_از محيط اطراف و شرايط زندگي خود مدام گله و شكايت داريد.

_كارهاي مهم و حتي كارهاي روزمره زندگي خود را به تعويق مي‌اندازيد.

_بيشتر سعي مي‌كنيد از ديگران فاصله بگيريد و دوست داريد تنها باشيد.

_همواره خود را سرزنش مي‌كنيد و احساس گناه داريد.

_دچار كمبود اشتها و وزن و يا برعكس دچار پرخوري و در حال اضافه وزن هستيد.

_با كوچك‌ترين محرك‌ها دچار پرخاشگري مي‌شويد.

_خستگي، بي‌قراري، احساس تنفر از خود و داشتن افكار مرتبط با خودكشي از ديگر نشانه‌هاي افسردگي است.

بيشتر بخوانيد : علائم افسردگي شديد

 

مشاوره افسردگي | دلايل بروز افسردگي

افسردگي ممكن است به دلايل گوناگوني رخ دهد. در فرآيند مشاوره، روانشناس دلايل مختلف را در زندگي شما و با استفاده از مصاحبه باليني بررسي كرده و بهترين راهكارها را براي برطرف كردن هر كدام از آن‌ها به شما ارائه مي‌دهد. برخي از دلايل افسردگي را در ادامه ذكر كرده‌ايم.

_بيماري خود يا عزيزان و فوت اطرافيان

_طلاق، خيانت و به طور كلي مشكلات در روابط بين زوجين

_مشكلات مالي و فقر

_تجربه‌هاي تلخ گذشته مانند تجاوز جنسي در كودكي

_نوسانات و تغييرات هورموني در بدن

_داشتن فرزند يا عزيزاني كه مشكلاتي مانند عقب ماندگي دارند

_اعتياد به مواد مخدر و يا مشروبات الكلي

_مشكلات و ناكامي در تحصيل و يا شغل

_مشكلات دروني مانند نداشتن اعتماد به نفس و يا عزت نفس بسيار پايين

 

چرا بايد به فكر درمان افسردگي بود؟

افسردگي شما را در دنياي تاريك خود فرو مي‌برد و اگر ناديده گرفته شود، پس از مدتي تبديل به سبك زندگي شما مي‌شود و تمام جنبه‌هاي زندگيتان را تحت تأثير قرار مي‌دهد. اين مشكل روحي، رواني پيامدهاي بي‌شماري را براي شما به همراه دارد و فرآيند زندگي كردن را مختل مي‌كند. كاهش ميل جنسي، بي‌علاقگي براي رسيدن به اهداف، احساس ناتواني و بي‌ارزشي، داشتن افكار و باورهاي بدبينانه به خود و ديگران، احتمال بروز خودكشي، كاهش يا افزايش وزن شديد همگي از پيامدهاي افسردگي هستند. همچنين افسردگي گاه زمينه را براي بروز انواع بيماري‌هاي رواني و روان‌تني فراهم مي‌كند. به همين دليل لازم است آن را جدي گرفته و به فكر درمان باشيد.

بيشتر بخوانيد : درمان افسردگي شديد

اهميت مشاوره افسردگي

بسياري از افراد گمان مي‌كنند خود به تنهايي مي‌توانند از پس اين بيماري بربيايند و اگر به حال خود رهايش كنند خود به خود خوب مي‌شوند؛ اما حقيقت اين است كه حتي اگر موفق به درمان افسردگي خود شويد، پس از مدتي علائم با شدت بيشتري برمي‌گردند و پيامدهاي شديدتري را نيز به همراه دارند. چرا كه در واقع مشكلات و علائم افسردگي در شما ريشه‌يابي نشده‌اند. مشاوره گرفتن از فردي دلسوز و كسي كه در زمينه درمان اختلالات رواني تخصص دارد، اولين قدم در درمان است. گاهي افراد افسردگي پنهان دارند و يا اصلا نشانه‌هاي اندوه خود را با افسردگي اشتباه مي‌گيرند؛ روانشناس با استفاده از گفته‌ها و حالات شما، شدت و نوع افسردگي را تشخيص مي‌دهد و كمك مي‌كند تا از گمراهي و ترديد خارج شويد.

 

درمان در مشاوره افسردگي چگونه انجام مي‌شود؟

در مرحله‌ي بعدي مشاور با توجه به نوع افسردگي، نوع شخصيت و توانايي‌هاي شما درمان‌هاي منحصر به فرد را آغاز مي‌كند و در تمام مراحل همراه شما خواهد بود. درمان افسردگي با انواع مختلفي از رويكردها مانند طرحواره درماني، درمان شناختي رفتاري، واقعيت درماني و… صورت مي‌گيرد و متخصص با در نظر گرفتن تمام جنبه‌ها مي‌تواند از يك و يا چند رويكرد به صورت تركيبي براي درمان علائم استفاده كند.

در درمان شناختي رفتاري به فرد كمك مي‌شود تا بيشتر بر زمان حال و لذت بردن از آن متمركز شود و با استفاده از راهكارهاي مختلفي كه مشاور ارائه مي‌دهد، افكار مزاحم و منفي را از خود دور كند. در اين رويكرد، روش رفتار و فكر كردن فرد تغيير كرده و اصلاح مي‌شود. روان درماني در فرآيند مشاوره ممكن است به صورت فردي و يا گروهي باشد. علاوه بر اين در برخي شرايط مشاور با توجه به شدت زياد بيماري، تشخيص مي‌دهد كه فرد در كنار روان درماني به دارو درماني هم نياز دارد و او را به روانپزشك ارجاع مي‌دهد.

 

براي درمان كامل به چند جلسه مشاوره افسردگي نياز است؟

بسته به شدت و نوع افسردگي، فرآيند درمان ممكن است هفته‌ها و ماه‌ها به طول بيانجامد؛ به طور ميانگين 10 تا 15 جلسه زمان مي‌برد. براي اين كه افسردگي خود را به طور كامل ريشه‌كن كنيد، مهم است كه به جلسات درماني پايبند باشيد و آن‌ها را تا بهبودي كامل ادامه دهيد. گاهي ممكن است در اين مسير شكست بخوريد و نااميد شويد اما نتيجه برايتان دلچسب خواهد بود. تا به مشاور خود اعتماد كرده و تا انتهاي مسير از كمك او بهره‌مند شويد.

 

مشاوره تلفني افسردگي

بسياري از افراد به دليل وجود مشغله‌هاي زياد زندگي و نداشتن وقت كافي براي مراجعه حضوري به مراكز مشاوره، افسردگي خود را ناديده مي‌گيرند و فكر درمان را از سر خود بيرون مي‌كنند. در صورتي كه مي‌توانيد تنها با استفاده از يك تلفن در محيط منزل و يا در زمان استراحت، از كمك مشاوران تلفني بهره‌مند شويد. علاوه بر اين مشاوره تلفني هزينه‌هاي مرتبط با حمل و نقل و يا هزينه‌هاي سنگين مشاوره حضوري را ندارد. گاه افراد در بيان مشكلات خود در حضور ديگران مشكل دارند؛ مشاوره افسردگي تلفني مي‌تواند بستري امن براي شما باشد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

آيا افسردگي خود به خود از بين مي‌رود؟

در مواردي كه افسردگي خفيف بوده و بر اثر حادثه‌اي به وجود آمده باشد، ممكن است خود به خود رفع شود اما در اكثر مواقع به مداخله‌هاي تخصصي و مراجعه به روانشناس نياز دارد. هر چه فرآيند درمان سريع‌تر و در مراحل ابتدايي‌تر انجام گيرد، بهبودي سريع‌تر حاصل مي‌شود.

آيا افسردگي قابل درمان است؟

امروزه با پيشرفت علم، درمان‌ها و روش‌هاي بي‌شماري براي اين بيماري وجود دارد و هر نوع افسردگي با تلاش خود فرد و كمك گرفتن از فرد متخصص و كاربلد، درمان مي‌شود. شما مي‌توانيد در فرآيند درمان با كمك مشاوره افسردگي، علائم و نشانه‌ها را مديريت و كنترل كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره افسردگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره افسردگي،
موضوع:
[ ۴ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۸:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آمي تريپتيلين از جمله داروهاي ضدافسردگي‌ سه حلقه‌اي است كه بر سيستم عصبي مركزي فرد مصرف كننده تأثير مي‌گذارد و سطح برخي از مواد شيميايي موجود در مغز را افزايش مي‌دهد. در نتيجه اين عملكرد منجر به بهبود افسردگي، بهبود خواب و كاهش درد خواهد شد. آمي تريپتيلين همانند ساير دارو­هاي روان‌پزشكي؛ داراي عوارض و تداخل‌هاي دارويي است كه در هنگام مصرف بايد به آن توجه داشته باشيد. همچنين اين دارو در افراد با بيماري‌هاي خاص مي‌تواند مشكلات حادي را ايجاد كند كه لازم است مصرف آن زير نظر پزشك متخصص صورت بگيرد و از قطع ناگهاني دارو نيز خودداري گردد. با توجه به عوارض و اثرات اين دارو در ادامه به بررسي بيشتر آن خواهيم پرداخت. براي دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

منبع: قرص آمي تريپتيلين 10 و 25 چيست

آمي تريپتيلين چيست و چرا تجويز مي‌شود؟

آمي تريپتيلين نوعي داروي روان‌پزشكي از طبقه داروهاي ضدافسردگي سه حلقه‌اي است. اين داروها در ابتدا براي درمان اضطراب و افسردگي توليد شده بودند، اما بعدها متخصصين دريافتند هنگامي‌كه با دوز كم‌مصرف مي‌شوند مي‌توانند درد را كاهش دهند يا متوقف كنند.

آمي تريپتيلين با افزايش مقدار سروتونين در مغز فرد مصرف‌ كننده عمل مي‌كند. با افزايش سطح سروتونين، آمي تريپتيلين واكنش بدن را به درد تغيير مي‌دهد. در كنار اين مسئله مصرف اين دارو به شما كمك مي‌كند كه بهتر بخوابيد و اين تأثير از هنگام اولين دوز مصرفي قابل مشاهده است. اما نمايان شدن تغييرات قابل توجه در درد و خلق و روحيه فرد مصرف كننده، تقريباً تا شش هفته طول مي‌كشد. براي آشنايي بيشتر با ساير داروهاي ضد افسردگي كليك كنيد.

 

ميزان و نحوه مصرف آمي تريپتيلين

آمي تريپتيلين معمولاً به شكل قرص در مقادير 10، 25 و 50 ميلي‌گرمي در بازار موجود است. اغلب توصيه مي‌شود كه اين دارو را پيش از خواب مصرف كنيد چراكه اثرات خواب‌آوري بالايي دارد و مصرف در طول روز باعث خواب آلودگي شما خواهد شد. اگر هنگام بيدار شدن از خواب هنوز هم احساس خستگي داريد بهتر است دارو را كمي زودتر مصرف كنيد.

مصرف اين دارو مي‌بايست دقيقا مطابق با مقدار و دستورالعمل پزشك براي مصرف باشد. حداقل مقدار مصرف اين دارو براي افراد 10 ميلي‌گرم در روز است و بر اساس صلاحديد پزشك ممكن است اين دوز چندين بار در طول روز تكرار شود. همچنين حداكثر مقدار مجاز براي مصرف آمي تريپتيلين در يك روز 75 ميلي‌گرم مي‌باشد. بااين‌حال اگر از اين دارو براي پيشگيري از ميگرن استفاده مي‌كنيد احتياج به مصرف مقدار بيشتري از آن هست.

مصرف آمي تريپتيلين در كودكان زير 12 سال نيز با توجه به وزن و شدت بيماري تعيين مي‌شود.

عوارض جانبي آمي تريپتيلين

اين دارو مي‌تواند در چند ساعت اول پس از مصرف باعث سرگيجه و خواب‌آلودگي شود. عوارض جانبي متداول آمي تريپتيلين مي‌تواند شامل موارد زير باشد.

  • گيجي
  • بي‌حسي و احساس سوزن سوزن شدن در بازوها و پاها
  • سردرد
  • تاري ديد
  • يبوست
  • حالت تهوع
  • افزايش وزن يا كاهش وزن غيرمنتظره
  • افزايش احتمال ابتلا به دمانس
  • واكنش‌هاي آلرژيك (بثورات پوستي يا كهير، تنگي نفس، ورم صورت يا زبان).

اگر اين اثرات خفيف باشد، ممكن است طي چند روز يا چند هفته از بين بروند. اگر عوارض ايجاد شده شديد باشند يا به مرور از بين نرفتند، بايد با پزشك يا داروساز خود مشورت كنيد. همچنين اگر قبلاً نسبت به مصرف آمي تريپتيلين حساسيت نشان داده‌ايد دوباره اين دارو را مصرف نكنيد زيرا مصرف دوباره آن مي‌تواند كشنده باشد و منجر به مرگ شود.

عوارض جانبي جدي‌تر آمي تريپتيلين

در صورت بروز عوارض جانبي جدي، فوراً با پزشك خود تماس بگيريد. عوارض جانبي جدي و علائم آن‌ها مي‌تواند موارد زير را شامل شود.

  • حمله قلبي (درد در قفسه سينه، تنگي نفس، درد يا فشار در قفسه سينه يا بالاتنه)
  • سكته (ضعف در يك قسمت بدن يا تمام بدن)
  • لكنت زبان

براي جلوگيري از اين عوارض مي توانيد با خواندن مقاله درمان افسردگي شديد با ساير روش‌هاي درمان آشنا شويد.

 

تداخل در مصرف آمي تريپتيلين با ساير داروها

قرص خوراكي آمي تريپتيلين مي‌تواند با ساير داروها، ويتامين‌ها يا گياهاني كه ممكن است مصرف كنيد تداخل داشته باشد. تداخل دارويي زماني اتفاق مي‌افتد كه يك ماده؛ نحوه عملكرد يك دارو را تغيير مي‌دهد كه اين عمل مي‌تواند مضر باشد يا مانع از كارآيي دارو شود. براي جلوگيري از به وجود آمدن تداخل دارويي، پزشك معالج بايد تمام داروهاي فرد مصرف‌كننده را با دقت بررسي كند. حتماً درمورد تمام داروها، ويتامين‌ها يا گياهاني كه مصرف مي‌كنيد، به پزشك خود اطلاع دهيد. نمونه‌هايي از داروهايي كه مي‌توانند با آمي تريپتيلين تداخل ايجاد كنند در زير آورده شده است.

  • مهاركننده‌هاي مونوآمين اكسيداز (MAOI) مانند فنلزين، ترانيل سيپرومين و سلژيلين؛ استفاده از MAOI با آمي تريپتيلين مي‌تواند منجر به تشنج يا حتي مرگ شود. اگر مطمئن نيستيد كه هيچ‌كدام از داروهايي كه مصرف مي‌كنيد MAOI باشد، از پزشك يا داروساز خود سوال كنيد.
  • كوييدين؛ مصرف اين دارو با آمي تريپتيلين مي‌تواند ميزان آمي تريپتيلين در بدن شما را افزايش دهد. اين مسئله مي‌تواند به عوارض جانبي خطرناك منجر شود.
  • مصرف الكل يا نوشيدني‌هاي حاوي الكل

بيشتر بخوانيد : ضد افسردگي هاي سه حلقه اي

داروهايي كه اثرات منفي بيشتري ايجاد مي‌كنند

مصرف آمي تريپتيلين به همراه داروهاي خاصي، خطر ابتلا به اثرات منفي را افزايش مي‌دهد. نمونه‌هايي از اين داروها شامل موارد زير هستند.

  • توپيرامات
  • سرترالين ، فلوكستين و پاروكستين
  • سايمتيدين
  • داروهاي آنتي كولينرژيك (نمونه‌هاي آن شامل ديفن هيدرامين، اكسي بوتينين، سولفناسين و اولانزاپين است).
  • داروهاي نورولپتيك (نمونه‌هاي آن شامل كلوزاپين، ريسپريدون و هالوپريدول است).

خطر خودكشي و آمي تريپتيلين

آمي تريپتيلين مي‌تواند افكار و رفتارهاي مرتبط با خودكشي را به‌ويژه در كودكان، نوجوانان و بزرگ‌سالان افزايش دهد. افراد در هر گروه سني پس از مصرف آمي تريپتيلين بايد مراقب بدتر شدن افكار و رفتارهاي مرتبط با خودكشي باشند. بايد توجه داشت هنگامي‌كه براي اولين بار اين دارو را مصرف مي‌كنيد، بدتر شدن افسردگي، افكار خودكشي و تغييرات رفتاري را تجربه خواهيد كرد. اين وضعيت تا زماني كه دارو براي شما شروع به اثربخشي كند ممكن است ادامه پيدا كند.

 

ترك مصرف آمي تريپتيلين

اگر مدت طولاني است كه اين دارو را مصرف مي‌كنيد، نبايد مصرف آن را به‌طور ناگهاني متوقف نماييد. قطع آن به‌طور ناگهاني ممكن است عوارض جانبي مانند تهوع، سردرد و خستگي ايجاد كند. توجه كنيد كه مصرف اين دارو را بدون مشورت با پزشك متوقف نكنيد.

 

هشدار براي افراد با شرايط خاص

مبتلايان به بيماري‌هاي قلبي

مصرف اين دارو مي‌تواند باعث مشكلات قلبي مانند ضربان قلب نامنظم، حمله قلبي و سكته مغزي شود. در صورت تجربه حمله قلبي، اين دارو را مصرف نكنيد و اين موضوع را به پزشك خود اطلاع دهيد.

مبتلايان به اختلال دوقطبي

قبل از شروع درمان با داروهاي ضدافسردگي مانند آمي تريپتيلين، براي پزشك مهم است كه خطر ابتلا به اختلال دوقطبي را بررسي كند. اين دارو نبايد در افراد مبتلابه اين اختلال مصرف شود.

افرادي كه سابقه تشنج دارند

مصرف اين دارو خطر بروز تشنج را افزايش مي‌دهد. اگر سابقه تشنج داريد، در هنگام مصرف اين دارو، پزشك بايد شما را از نزديك تحت نظر داشته باشد. همچنين اگر هنگام مصرف اين دارو تشنج كرديد، مصرف آن را قطع كرده و سريعاً با پزشك خود تماس بگيريد.

افرادي كه سابقه گلوكوم يا افزايش فشار چشم دارند

مصرف اين دارو مي‌تواند باعث افزايش فشار در چشم شما شود. اگر سابقه گلوكوم يا افزايش فشار چشم داريد، در هنگام مصرف اين دارو، پزشك بايد شما را از نزديك تحت نظارت قرار دهد.

زنان باردار

تحقيقات انجام‌شده در حيوانات نشانگر اثرات منفي بر روي جنين در هنگام مصرف دارو توسط مادر است. تاكنون مطالعات كافي در انسان انجام‌نشده است تا مشخص شود اين دارو چگونه مي‌تواند روي جنين تأثير بگذارد. اگر باردار هستيد يا قصد بارداري داريد با پزشك خود مشورت كنيد. در چنين شرايطي اين دارو فقط در صورتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد كه تنها راه و گزينه درماني براي افسردگي باشد.

مصرف در دوران شيردهي

آمي تريپتيلين به شير مادر منتقل مي‌شود و ممكن است در كودكي كه شيرخوار است عوارض جانبي ايجاد كند. به همين خاطر بهتر است مصرف اين دارو را در ايام شيردهي كنار گذاشته و يا با مشورت پزشك متخصص انجام دهيد.

افراد سالخورده

كليه افراد سالمند ممكن است مانند دوران جواني به‌درستي فعاليت نداشته باشد. اين امر مي‌تواند باعث شود تا بدن فرد داروها را كندتر پردازش كند. درنتيجه، دارو براي مدت طولاني‌تري در بدن فرد باقي مي‌ماند. اين عمل خطر ابتلا به عوارض جانبي را افزايش مي‌دهد. اين عوارض جانبي شامل ضربان قلب سريع، مشكل در ادرار، يبوست، خشكي دهان و تاري ديد هستند.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

آيا مصرف داروي آمي تريپتيلين براي كودكان خطرناك است؟

هنوز تاييد نشده است كه اين دارو براي افراد زير 18 سال ايمن و مؤثر است. در هنگام مصرف اين دارو براي كودكان بايد عوارض جانبي آن را با توجه به نياز كودك در نظر گرفت.

چه افرادي نبايد از آمي تريپتيلين استفاده كنند؟

چه افرادي نبايد از آمي مصرف اين دارو در ايام بارداري يا شيردهي، افراد سالمند، بيماران مبتلابه اختلال دوقطبي، وجود سابقه تشنج و يا فشار بالاي چشم، بايد زير نظر پزشك انجام شود.استفاده كنند؟

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص آمي تريپتيلين 10 و 25 چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۳:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از طرد شدن يك باور اضطرابي است كه هر كسي را درگير خودش مي‌كند. به‌طوركلي طرد اجتماعي موضوع خوشايندي نيست و هيچ‌كس دوست ندارد آن را تجربه كند. بااين حال نگراني يا ترس از طردشدن در بعضي افراد شدت بيشتري پيدا مي‌كند. ترس ازدست‌دادن عزيزان و تنها شدن بزرگ‌ترين نگراني اين افراد است. به همين خاطر آنها هر كاري مي‌كنند تا خودشان را از اين خطر نجات بدهند. اما شايد براي‌تان جالب باشد، اگر بگوييم همين رفتار آن‌ها بسياري از مواقع باعث مي‌شود كه ارتباطات‌شان را از دست بدهند. تجربيات تلخ گذشته، اعتمادبه‌نفس پايين و يا تربيت‌هاي اشتباه والدين از جمله مهم‌ترين دلايل اين مشكل هستند. با توجه به اينكه ترس از طردشدن مي‌تواند زندگي و آرامش فرد را تا حد زيادي تحت‌تأثير خودش قرار بدهد بهتر است براي درمان آن به دنبال يك راهكار جدي باشيد. براي دريافت مشاوره استرس كليك كنيد.

منبع: ترس از طرد شدن

ترس از طرد شدن

ترس‌ها بخشي از زندگي هركدام از ما هستند. همه ما در زندگي نقاط ضعف و ترس‌هايي داريم كه سعي مي‌كنيم از آن‌ها دور باشيم. ترس از طرد شدن يا رهاشدگي نيز يكي از باورهاي اضطرابي است كه بسياري از ما را در هر سني درگير خودش مي‌كند. كساني كه دچار ترس از طردشدن هستند هميشه نگرانند كه مبادا ديگران آن‌ها را تنها بگذراند. در واقع آن‌ها هميشه و در تمامي روابط‌شان انتظار دارند كه از جانب ديگران طرد شوند. به‌علاوه آنها تا حد زيادي به نشانه‌هاي طردشدن نيز حساس هستند.

براي مثال اگر شما يك روز به هر دليلي به اين افراد سلام نكنيد، تصور خواهند كرد كه شما رابطه‌تان را با آن‌ها قطع كرده‌ايد. و در اين شرايط ممكن است هر واكنشي نشان بدهند. اما گروه ديگري از افرادي كه درگير ترس از طردشدن هستند، رفتاري كاملاً متفاوت نشان مي‌دهند. اين افراد به اين خاطر كه فكر مي‌كنند قرار است از روابط اجتماعي كنار گذاشته شوند به‌طوركلي از اين روابط و مردم فاصله مي‌گيرند. براي آشنايي با نشانه هاي انواع اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

نشانه هاي ترس از طرد شدن

بعضي از نشانه‌هايي كه حساسيت به طرد همراه خودش مي‌آورد را در ادامه با هم بررسي خواهيم كرد. بااين‌حال به اين نكته دقت داشته باشيد كه قرار نيست همه اين نشانه‌ها با هم در يك نفر ديده شوند. بلكه هرچه شدت يك نشانه بيشتر باشد و يا تعداد بيشتري از اين علائم در يك نفر وجود داشته باشد با احتمال بيشتري فرد درگير اين باور شناخته مي‌شود.

  • حساسيت بيش از حد به نشانه‌هاي طردشدن؛ اين افراد به‌شدت نسبت به رفتار سرد ديگران حساس هستند و به آن واكنش نشان مي‌دهند.
  • باور به دوست‌داشتني نبودن و اينكه ديگران ديريازود فرد را تنها مي‌گذارند.
  • چسبيدن و وابستگي بيش از حد به ديگران براي جلوگيري از تنها شدن
  • پرخاشگري بسيار زياد درصورتي‌كه مورد بي‌توجهي قرار بگيرند
  • دوري كردن از مردم و بي‌ميلي به برقراري رابطه اجتماعي

دلايل ترس از طرد شدن

سبك دلبستگي ناايمن

ارتباط كودك و والدين در يك سال اول زندگي موضوع بسيار مهمي است. اگر اين رابطه به‌درستي شكل بگيرد كودك باور خواهد كرد كه ديگران او را دوست دارند و جهان جاي امني براي زندگي است. اما اگر اين رابطه به هر دليلي مشكل داشته باشد كودكان احساس امنيت و اعتماد خود را به محيط اجتماع از دست مي‌دهند. اين موضوع مي‌تواند تا بزرگسالي نيز همراه فرد باقي مانده و دليلي براي ترس آن‌ها از طرد شدن باشد.

تجربيات تلخ گذشته

يكي از مهم‌ترين دلايل ترس از طرد شدن تجربيات گذشته فرد هستند. وقتي شما به هر دليلي براي يك يا چند بار از جانب ديگران كنار گذاشته مي‌شويد، طبيعتاً اين باور در شما شكل خواهد گرفت كه قرار است در روابط آينده نيز از سوي ديگران كنار گذاشته بشويد.

باورها و برچسب‌هاي اجتماعي

فشارهاي اجتماعي تأثير بسياري در حساسيت به طرد دارند. براي مثال بيماران رواني، معلولين جسمي و يا بسياري از افراد و گروه‌هاي ديگر هستند كه جامعه نگاه مناسبي به آن‌ها ندارد. برچسب‌هاي رواني و فشارهاي اجتماعي كه روي اين افراد اعمال مي‌شود باعث خواهد شد كه آن‌ها نسبت به طردشدن از جانب ديگران ترس بيشتري داشته باشند.

نداشتن اعتمادبه‌نفس

اصلي‌ترين باور كساني كه ترس از طرد شدن را تجربه مي‌كنند اين است كه فكر مي‌كنند به حد كافي دوست‌داشتني نيستند. در حقيقت همين باور است كه باعث مي‌شود آن‌ها انتظار داشته باشند از يك رابطه دوستانه كنار گذاشته شوند.

درمان ترس از طرد شدن

باورهاي‌تان را يادداشت كنيد

كساني كه از طردشدن مي‌ترسند معمولاً باورهاي منفي بسياري راجع به روابط اجتماعي دارند. يكي از توصيه‌هايي كه به اين افراد مي‌شود اين است كه افكار خود را يادداشت كنيد. سپس تلاش كنيد تا براي هركدام از افكار منفي يك جايگزين مثبت پيدا كنيد. اين كار باعث مي‌شود تا شما به‌تدريج متوجه اين مسئله بشويد كه بسياري از مسائل تنها در ذهن‌تان جريان دارند و مي‌توانيد با فكركردن به نكات مثبت‌تر شرايط ذهني و روحي خود را تغيير بدهيد.

خود را براي بدترين احتمال آماده كنيد

اگر ترس از طرد شدن داريد خودتان را با آن مواجه كنيد. با خودتان به اين سؤال پاسخ بدهيد كه تنها بودن و پايان پيدا كردن يك رابطه چطور خواهد بود؟ آيا پس از اين موضوع زنده مي‌مانيد؟ آيا مي‌توانيد نيازهاي زندگي خود را برطرف كنيد؟ در واقع با خودتان به اين سؤال پاسخ بدهيد كه پس از طردشدن بدترين اتفاقي كه براي شما مي‌افتد كدام است؟ اين كار به شما كمك مي‌كند تا به اين نتيجه برسيد كه به‌هم‌خوردن يك رابطه آن‌قدرها كه فكر مي‌كنيد نگران‌كننده نيست.

روابط اجتماعي برقرار كنيد

برقراري دوستي‌هاي جديد يكي از راهكارهايي است كه باعث مي‌شود ترس شما از طردشدن كمتر بشود. اين دوستي‌ها باعث مي‌شوند بفهميد كساني هستند كه شما را همان‌طور كه هستيد دوست دارند. و اين مي‌تواند تا حد زيادي به شما براي تغيير افكارتان كمك كند. براي آشنايي با ساير روش هاي درمان فوبيا كليك كنيد.

نقش مشاور براي از بين بردن ترس از طردشدن

ترس از طردشدن در بعضي از ما تبديل به يك مشكل جدي مي‌شود. اين نگراني مي‌تواند آن‌قدر زياد بشود كه شما امكان داشتن يك رابطه دوستانه و با آرامش را به طور كامل از خودتان بگيريد. به همين خاطر اگر فكر مي‌كنيد كه بيش از حد درگير اين موضوع هستيد بهتر است راجع به آن از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا دليل نگراني‌هايتان را پيدا كنيد؛ و راهي نيز براي تغيير افكار و باورهايتان به شما نشان خواهند داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خود و روابط بين فردي خود مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

چطور وقتي وارد يك رابطه مي‌شويم از تمام شدن آن نترسيم؟

يكي از بزرگ‌ترين دلايل اينكه ترس شما از طردشدن تمام نمي‌شود اين است كه هرگز شكل رفتارتان را با ديگران عوض نمي‌كنيد. شما هميشه براي مبارزه با ترس‌هايتان يا بيش از حد به ديگران مي‌چسبيد و يا كاملاً از آنها فاصله مي‌گيريد. اگر يك‌بار سعي كنيد كه رفتار خود را تغيير بدهيد متوجه مي‌شويد چيزي براي ترسيدن از آن وجود ندارد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از طرد شدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از طرد شدن،
موضوع:
[ ۳ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۱۰:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نگاه كردن شوهر به زنان ديگر از آن دسته مسائلي است كه تقريباً خط قرمز همه خانم‌ها است. هر زني دوست دارد كه در مركز توجه همسرش باشد. و به همين خاطر وقتي توجه او به فرد ديگري را مي‌بيند ناراحت مي‌شود. ممكن است در اين شرايط تصور كنيد كه زندگي مشترك شما و تمام اميد و آرزوهايي كه براي آن داشته‌ايد از بين رفته است. متخصصان خانواده معتقدند كه هميشه هم نگاه‌كردن همسر شما به زنان ديگر به معناي خيانت نيست. تلاش براي جلب‌توجه شما يا اينكه همسرتان مي‌خواهد به شما بگويد دوست دارد، چطور لباس بپوشيد هم مي‌توانند از دلايل نگاه‌كردن همسرتان به ساير خانم‌ها باشند. بااين‌حال اگر اين كار شوهرتان شما را ناراحت كرده بايد راه‌حل مناسبي براي آن پيدا كنيد. براي دريافت مشاوره خيانت همسر كليك كنيد.

منبع: نگاه كردن شوهر به زنان ديگر

نگاه كردن شوهر به زنان ديگر

در طول زندگي مشترك مشكلات بسياري براي هركدام از ما پيش مي‌آيد. گاهي اوقات ممكن است از رفتارهاي همسرتان ناراحت شويد. براي مثال نگاه‌كردن شوهر به زنان ديگر موضوعي است كه باعث ناراحتي همه خانم‌ها مي‌شود. به‌علاوه اين موضوع در بسياري از مواقع مي‌تواند نشانه خيانت همسر باشد.

به همين خاطر توجه كردن به اين موضوع اهميت بسياري دارد. اما اين نكته را به‌خاطر داشته باشيد كه راه‌حل و برخورد شما با اين مسئله نبايد به‌گونه‌اي باشد كه مشكلات ديگري را نيز در زندگي‌تان به وجود آورد. براي مثال بسياري از مواقع برخوردهاي تند خانم‌ها با اين كار همسرشان باعث ازبين‌رفتن حرمت‌ها در زندگي مي‌شود. در اين شرايط بهترين كار اين است كه با كمك‌گرفتن از يك مشاور متخصص يك راه‌حل حساب شده براي اين شرايط پيدا كنيد.

براي آشنايي با نشانه هاي خيانت مردان كليك كنيد.

دلايل نگاه كردن شوهر به زنان ديگر چيست؟

اينكه همسر شما به ساير زنان نگاه مي‌كند موضوع بسيار ناراحت‌كننده‌اي است. اما اولين قدم براي برطرف‌كردن مشكل اين است كه دلايل آن را پيدا كنيد. در حقيقت زماني كه ما مي‌دانيم چرا يك اتفاق پيش مي‌آيد بهتر مي‌توانيم دلايل را كنترل كرده و از بروز مجدد آن جلوگيري كنيم. بعضي از مهم‌ترين دلايل نگاه كردن شوهر به زنان ديگر به شرح زير است.

شرايط بيولوژيك مردان

بعضي از محققان تفاوت‌هاي فيزيولوژيكي بين زنان و مردان را دليلي براي جلب‌توجه آنها به جنس مخالف مي‌دانند. براي مثال نتايج يك تحقيق نشان مي‌دهد كه هورمون تستوسترون مي‌تواند رفتار هيجاني و ناگهاني را در مردان افزايش دهد. به همين خاطر است كه آنها پيش از آنكه بتوانند رفتارشان را با استفاده از مغز كنترل كنند به خانم‌ها نگاه مي‌كنند.

تلاش براي جلب‌توجه شما

شايد اين راه، كار بسيار نامناسبي باشد. بااين‌حال بعضي از آقايان براي اينكه محبت و توجه شما را به سمت خودشان جلب كنند به ساير خانم‌ها نگاه مي‌كنند. در واقع اين دسته تلاش مي‌كنند تا از طريق برانگيختن احساس حسادت شما ميزان علاقه‌اي كه به آنها داريد را متوجه شوند.

نشان‌دادن سليقه

شايد همسرتان از مدل لباس پوشيدن يا رنگ موي يك خانم ديگر خوشش آمده باشد. اين مسئله الزاماً معني بدي ندارد. او تنها مي‌خواهد سليقه خودش راجع به شما را نشان بدهد اما متأسفانه راه‌حل خوبي براي اين كار پيدا نكرده است.

نگاه كردن شوهر به زنان ديگر و خيانت

در كنار تمام دلايل معمولي كه نگاه كردن شوهر به زنان ديگر مي‌تواند داشته باشد، خيانت نيز موضوعي است كه نبايد آن را ناديده بگيريد. اگرچه بسياري از مواقع نگاه‌هاي همسر شما به خانم‌هاي ديگر صرفاً در حد يك نگاه باقي مي‌ماند بااين‌حال بسياري از متخصصان معتقدند كه اين موضوعي نيست كه بخواهيد به‌سادگي از كنار آن عبور كنيد.

راهكارهايي براي مقابله با نگاه كردن شوهر به زنان ديگر

با همسرتان صحبت كنيد

هر مشكلي كه بين شما و همسرتان پيش بيايد اولين و بهترين راهكار صحبت‌كردن است. اين كار به شما كمك مي‌كند بدون هيچ سوءتفاهمي احساسات خود را به طرف مقابل بگوييد و دلايل او را نيز بشنويد. به همين خاطر اگر نگاه‌هاي همسر شما به ديگران باعث ناراحتي‌تان شده است اولين قدم اين است كه با او حرف بزنيد. خيلي قاطعانه و البته دوستانه به همسرتان بگوييد كه از اين رفتار او خوشتان نيامده است. اما بهتر است دلايل او را نيز بشنويد تا متوجه شويد كه چه چيزي در زندگي شما دچار اشكال شده است.

قوانين مشخصي براي رابطه داشته باشيد

اگرچه صحبت‌كردن بهترين راهكاري است كه مي‌توانيد از آن استفاده كنيد بااين‌حال صحبت‌كردن تنها نمي‌تواند مشكل شما را حل كند. بهتر است پس از اينكه احساساتتان را با همسرتان در ميان گذاشتيد و متوجه دلايل او نيز شديد با كمك يكديگر چهارچوب مشخصي را براي زندگي مشترك‌تان تنظيم كنيد.

به اشكالات خودتان فكر كنيد

در يك فرصت مناسب و هنگامي كه تنها هستيد با خودتان به اين سؤال پاسخ دهيد كه چقدر از رفتار همسرتان تقصير شما است؟ آيا مسائلي مثل بي‌توجهي به ظاهرتان يا كيفيت پايين زندگي عاطفي و جنسي‌تان در اين موضوع نقشي داشته‌اند؟ اگر پاسختان به اين سؤالات مثبت است براي تغيير شرايط كمي بيشتر به رفتار خودتان دقت داشته باشيد.

از رفتار متقابل خودداري كنيد

يكي از  بزرگ‌ترين اشتباهاتي كه بعضي از خانم‌ها انجام مي‌دهند اين است كه دست به رفتار متقابل مي‌زنند. در حقيقت آنها براي اينكه به همسرشان نشان بدهند كارهايش چقدر ناراحت‌كننده بوده با او همان كار را تكرار مي‌كنند. اما اين رفتار شما نه‌تنها نمي‌تواند مشكلي را در زندگي‌تان حل كند بلكه باعث ازبين‌رفتن حرمت‌ها و رقابت بيشتر شما و همسرتان در اين زمينه مي‌شود. پس بهتر است از رفتارهاي اين‌گونه يا پرخاشگري خودداري كنيد.

كمك مشاور به زوجين

ازدواج يكي از پرچالش‌ترين تجربه‌ها در زندگي هركدام از ما است. شما در طول زندگي مشترك با انواع مشكلات مواجه مي‌شويد و اگر ادامه‌پيداكردن زندگي برايتان اهميت دارد بايد بتوانيد اين مشكلات را برطرف كنيد. كمك‌گرفتن از يك مشاور متخصص نيز يكي از بهترين راهكارهايي است كه شما در هر زمينه و به‌خصوص اين مشكل مي‌توانيد از آن استفاده كنيد.

يادتان باشد كه كمك‌گرفتن از افراد بدون تخصص حداقل دو مشكل را به همراه خواهد داشت. در درجه اول شما نمي‌توانيد مطمئن باشيد كه فرد راز شما را پيش خودش نگه مي‌دارد. به‌علاوه شايد او راجع به شما و همسرتان قضاوت درستي نداشته باشد. اما مشكل دوم از اين هم جدي تر است. آن هم اينكه آيا طرف مشورت شما مي‌تواند راهكار مناسبي براي تغيير شرايط به شما نشان بدهد؟ باتوجه‌به اين دو مورد بهتر است كه براي برطرف‌كردن مشكل از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. براي آشنايي با روش هاي درمان خيانت كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

وقتي چندين بار به همسرم تذكر دادم كه نبايد به ديگر خانم‌ها نگاه كند اما او رفتارش را ادامه مي‌دهد بايد چه كار كنم؟

در درجه اول به صحبت‌هاي همسرتان گوش كنيد. او چه دليلي براي اين كارها بيان مي‌كند؟ آيا رابطه شما دچار مشكلي است؟ اگر پاسختان به اين سؤال‌ها مثبت است سعي كنيد اين مشكلات را برطرف كنيد. اما اگر همسرتان به‌عنوان خيانت دست به اين كار مي‌زند بهتر است كمي جدي تر راجع به رابطه‌تان فكر كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نگاه كردن شوهر به زنان ديگر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۰۶:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علائم استرس ازجمله مواردي هستند كه تمامي افراد در طول زندگي حداقل يك‌بار آن‌ها را تجربه كرده كرده‌اند. اگرچه نشانه هاي استرس مواردي هستند كه اكثر افراد با آن آشنايي دارند اما بااين‌حال استرس مي‌تواند نشانه‌هايي داشته باشد كه شايد كمتر كسي آن‌ها را در گروه علائم استرس قرار دهد. استرس پاسخ طبيعي بدن به شرايط ناگوار است كه ميزان طبيعي آن به رشد و پيشرفت و بقاي فرد كمك مي‌كند اما در صورتي كه بيش از حد طبيعي باشد، مشكلات جدي را با خود به همراه مي‌آورد. با توجه به تأثير منفي استرس بر سلامت جسمي و روحي فرد، بهتر است كه با نشانه‌ها و راه‌هاي كنترل آن آشنا باشيد. در ادامه مقاله به بررسي كامل علائم استرس مي‌پردازيم. براي دريافت مشاوره استرس كليك كنيد.

منبع: علائم استرس

استرس چيست ؟

استرس يا تنيدگي به شرايطي گفته مي‌شود كه فرد به دليل بروز يك عامل نگران‌كننده دچار اضطراب مي‌شود. اگرچه نشانه هاي اضطراب و استرس تقريباً با يكديگر مشابه هستند و فرد در شرايط استرس نيز نشانه‌هاي اضطرابي مثل افزايش ضربان قلب، لرزيدن دست‌ها و دشواري تنفس را تجربه مي‌كند اما اين دو حالت در منشأ و عامل ايجاد با يكديگر تفاوت اساسي دارند. استرس به شرايطي گفته مي‌شود كه فرد به دليل وجود يك مانع جدي يا نگراني از بابت يك مسئله دچار مشكل شده باشد. اما اضطراب شرايطي است كه دليل نگراني فرد در محيط اطراف به‌خوبي قابل‌تشخيص نيست. درواقع اضطراب بيش از آنكه زاييده مشكلي در محيط اطراف باشد به‌عنوان يك فكر منفي يا اشتباه در فرد شناخته مي‌شود.

بيشتر بخوانيد : كنترل استرس

استرس علاوه بر نكات منفي كه به همراه دارد نتايج مثبتي را نيز مي‌تواند در زندگي فرد ايجاد كند. روانشناسان معتقدند وجود حدي از استرس باعث خواهد شد كه فرد براي رفع موانع و بهبود شرايط تلاش كند اما درصورتي‌كه استرس به‌صورت مزمن در زندگي فرد وجود داشته باشد يا درصورتي‌كه شدت آن بيش‌ازحد قابل‌كنترل باشد احتمال بروز آسيب‌هاي جسمي و روحي را افزايش مي‌دهد.

علائم استرس

استرس با احساس ترس شباهت هاي زيادي دارد. اما هر دوي آن‌ها لازمه حيات نوع بشر هستند. شما از كودكي استرس را احساس مي‌كنيد و به مرور ياد مي‌گيريد كه در مقابل علائم استرس چه پاسخي بدهيد. پس استرس به خودي خود خطرناك يا بد نيست و شما هنگام مواجهه با عوامل مختلف احساسات زير را تجربه مي‌كنيد.

تپش قلب

عرق كردن كف دست ها

احساس آمادگي براي فرار از موقعيت

دل مشغولي و افكار منفي

پرخوري يا بي اشتهايي

پرخاشگر شدن

حساس شدن

بي قراري و ناتواني در كنترل احساسات

بالا رفتن گردش خون

و ….

علائم استرس شديد

همان‌طور كه گفته شد بسياري از علائم استرس و اضطراب با يكديگر مشابه هستند. به همين خاطر همه ما با بسياري از اين علائم آشنايي كامل داريم. بااين‌حال درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد نشانه هاي استرس در شما يا فردي از نزديكان وجود دارد و با گذشت زمان بهبود پيدا نكرده يا از ميزان آن كاسته نشده، بهتر است دراين‌باره از يك روانشناس كمك بگيريد. به‌طوركلي نشانه هاي استرس شديد در چهار جنبه شرايط فيزيولوژيك، رفتاري، هيجانات و شناخت‌ها يا افكار فرد قابل‌بررسي است.

1. نشانه هاي فيزيولوژيك استرس

وجود نشانه‌هايي همچون افزايش ضربان قلب و فشارخون، تپش قلب، افزايش تعداد تنفس، عرق كردن كف دست‌ها و احساس دفع ادرار ازجمله نشانه هاي فيزيولوژيك استرس هستند. در كنار اين علائم ممكن است بروز بيماري‌هايي همچون سردردهاي عصبي، احساس تهوع و استفراغ، آلرژي‌هاي شديد و تنگي نفس را ازجمله بيماري‌هايي دانست كه به سبب بالا بودن دائم استرس در فرد ايجاد مي‌شود.

بيشتر بخوانيد : اختلالات اضطرابي

2. علائم و نشانه هاي هيجاني استرس

ازجمله نشانه هاي هيجاني استرس مي‌توان به احساس دلشوره و نگراني از بروز مشكل جدي اشاره كرد. بسياري از افراد ممكن است در اين شرايط و براي بيان حالت هيجاني خود بگويند كه احساس اضطراب مي‌كنند. هر آنچه كه شما به‌عنوان احساس اضطراب مي‌شناسيد مي‌تواند در اين قسمت قرار بگيرد.

3. نشانه هاي رفتاري استرس

استرس معمولاً باعث بروز رفتارهاي خاصي در فرد مي‌شود كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به تكان دادن دست‌وپا، جويدن ناخن، جمع‌كردن دست‌ها روي‌هم و همين‌طور گوشه‌گيري و عدم تمايل به صحبت با ديگران نيز اشاره كرد. تغيير در اشتها به‌صورت كم يا زياد شدن و يا تغيير الگوي خواب نيز مي‌توانند ازجمله علائم استرس باشند. حتي ممكن است برخي افراد پرخاشگري و بدرفتاري با ديگران را در شرايط پراسترس از خود نشان دهند.

4. نشانه‌هاي شناختي

نشانه‌هاي شناختي به معناي افكار و باورهاي فرد هستند و تغييرات افكار فرد را مي‌توان يكي از علائم استرس در نظر گرفت. معمولاً در شرايط استرس افراد احساس مي‌كنند كه خطري آن‌ها را تهديد مي‌كند و توانايي مقابله با اين شرايط را ندارند. همچنين ضعف در تمركز و يا توجه بيش‌ازحد و افراطي به موضوعي كه باعث استرس فرد شده است، ازجمله نشانه‌هاي شناختي استرس هستند.

بيشتر بخوانيد : عوارض استرس

چرا بايد به علائم استرس توجه داشته باشيم؟

پس از صحبت كردن راجع به انواع علائم استرس بايد به اين سؤال پاسخ دهيم كه توجه به اين نشانه‌ها چه اهميتي دارد و چرا گفته مي‌شود كه بايد براي درمان آن اقدام شود.

نخستين پاسخي كه مي‌توان براي اين پرسش در نظر گرفت اين است كه در شرايط استرس توانايي فرد براي فعاليت در محيط يا انجام تكاليف تحصيلي كاهش پيدا مي‌كند و به همين خاطر ممكن است آن‌ها نتوانند در برخي از موقعيت‌ها از تمامي توانايي‌هاي خود استفاده كنند.

استرس مي‌تواند تأثيرات نامطلوب بسياري در سلامت جسم و روان فرد باقي بگذارد. براي مثال ابتلا به بيماري‌هايي مثل فشارخون بالا، سكته‌هاي قلبي و مغزي، زخم معده يا بسياري از مشكلات ديگر در اثر استرس به وجود آمده و يا استرس باعث وخامت بيشتر اين شرايط مي‌شود. يكي ديگر از آسيب‌هاي جسمي استرس براي فرد اين است كه باعث تضعيف سيستم ايمني بدن شده و احتمال ابتلا به بيماري‌هاي خود ايمني را افزايش مي‌دهد.

علاوه بر هر آنچه در ارتباط با استرس گفته شد بايد به اين موضوع نيز اشاره كنيم كه استرس يك هيجان منفي است و غالباً باعث آزار و ناراحتي فرد مي‌شود. با توجه به تمامي اين دلايل بهتر است براي درمان نشانه‌ها و علائم استرس هرچه سريع‌تر اقدام شود. براي شروع درمان استرس شديد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استرس و اختلالات مرتبط مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

مهم‌ترين علائم استرس كدامند؟

افزايش ضربان قلب، عرق كردن كف دست‌ها، احساس تنگي نفس، جويدن ناخن‌ها و يا تكان دادن دست‌وپا ازجمله علائم استرس هستند. علاوه بر اين ضعف در تمركز و حافظه نيز مي‌تواند از نشانه‌هاي بروز استرس باشد.

آيا ممكن است استرس هيچ نشانه اي نداشته باشد؟

استرس قطعاً نشانه‌هايي را به همراه خواهد داشت اما ممكن است برخي از آن‌ها همچون جويدن ناخن مشهود و قابل‌مشاهده باشند و برخي ديگر مانند بالا رفتن فشارخون چندان خود را نشان ندهد. البته پيروان مكتب روانكاوي معتقدند در شرايطي كه شدت استرس و اضطراب فرد بسيار زياد باشد احتمال دارد كه او در ضمير هشيار هيچ احساسي نداشته باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: علائم استرس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علائم استرس،
موضوع:
[ ۳ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۰۱:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مركز مشاوره روانشناسي شاهرود كجاست؟ آيا از خدماتي كه در مراكز روانشناسي مختلف ارائه مي‌شود اطلاعي داريد؟ مشاوره روانشناسي يكي از خدماتي است كه توسط متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران، روانشناسان و روان پزشكان ارائه مي‌شود. استفاده از اين خدمات تنها به كساني كه داراي مشكل خاصي هستند اختصاص ندارد بلكه بسياري از افراد براي ارتقاي وضعيت روحي خود يا براي كسب اطلاعات در مورد وضعيت هوشي فرزندانشان از آن استفاده مي‌كنند. ما در ادامه به معرفي بهترين مراكز مشاوره روانشناسي شاهرود و خدمات ارائه شده توسط آن‌ها پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

منبع: مشاوره روانشناسي شاهرود

مشاوره روانشناسي شاهرود

مركز مشاوره و روانشناسي از جمله مراكزي است كه خدمات مرتبط با بهبود و ارتقاي وضعيت روان را به عموم مردم ارائه مي‌دهند. كارشناساني كه در اين مراكز خدمات رساني مي‌كنند مشاور، روانشناس و روان پزشكان را در بر مي‌گيرند. هر كدام از اين متخصصين مي‌توانند در زمينه‌هاي مختلف به شما كمك كنند. براي مثال زماني كه مشكلات روان شناختي به دارو نياز دارند روان پزشكان به كمك افراد مي‌آيند. زماني كه وضعيت‌هاي روان شناختي با استفاده از خدمات روان درماني و به طور كل درمان‌هاي گفت و گو محور قابل بهبود هستند روانشناسان به ارائه خدمات مشاوره مي‌پردازند و زماني كه افراد براي مشورت در مورد موضوعاتي نظير تصميم گيري شغلي و تحصيلي نياز به كمك دارند، مشاوران به كمك آن‌ها مي‌آيند. براي دريافت مشاوره تلفني در تمامي زمينه هاي ذكر شده كليك كنيد.

 

انواع خدمات ارائه شده در مركز مشاوره روانشناسي

شايد براي شما جاي سوال باشد كه در مركز مشاوره روانشناسي شاهرود دقيقا چه خدماتي ارائه مي‌شود و چه كساني مي‌توانند به آن‌ها مراجعه نمايند. از جمله مهم‌ترين خدمات ارائه شده در اين مراكز مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

– درمان اختلالات روانشناختي فردي نظير افسردگي، اضطراب، وسواس، اعتياد و…

– درمان مشكلات بين فردي، ارتباطي و اختلالات شخصيتي

– بهبود مشكلات مرتبط با ازدواج از طريق خدمات تخصصي زوج درماني

– بهبود مشكلات و تنش‌هاي بين اعضاي خانواده از طريق خدمات تخصصي خانواده درماني و مشاوره خانواده

– بهبود مشكلات مرتبط با عملكرد جنسي از طريق خدمات تخصصي سكس تراپي و مشاوره جنسي

– ارائه مشاوره قبل از ازدواج

– بهبود اختلالات رفتاري و مشكلات رشدي كودكان

– بررسي وضعيت هوشي كودكان و انجام ساير تست‌هاي روانشناسي

– ساير خدمات مركز شامل مشاوره تحصيلي ، مشاوره شغلي ، مشاوره طلاق ، مشاوره خيانت و … مي‌شود.

 

خصوصيات بهترين مركز مشاوره روانشناسي شاهرود

براي اينكه بتوانيد مراكز تخصصي را از ساير مراكز كه به ارائه خدمات غير علمي مي‌پردازند، تشخيص دهيد در نظر گرفتن برخي ملاك‌ها مي‌تواند به شما كمك كند. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هايي كه بهترين مراكز مشاوره را از سايرين جدا مي‌كند بايد به موارد زير اشاره كرد:

1- داشتن مجوز رسمي

اولين ملاكي كه قبل از مراجعه به مراكز روانشناسي بايد به آن توجه نماييد برخورداري از مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي كشور يا سازمان بهزيستي است. مراكزي كه فاقد مجوز معتبر هستند قابل اطمينان نبوده و اجازه ارائه خدمات درماني را ندارند.

2- مركز مشاوره روانشناسي شاهرود | برخورداري از متخصصين حرفه اي

يك مركز مشاوره حرفه‌اي بايد بتواند در زمينه‌هاي مختلف به مردم خدمات ارائه كند. از همين رو لازم است كه از متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران و روانشناسان مجرب در جهت ارتقاي كيفيت خدمات روانشناسي كمك بگيرد. روانشناسان براي ارائه خدمات درماني بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. هم چنين دوره‌هايي كه متخصصان در زمينه درمان اختلالات مختلف گذرانده‌اند و سابقه كار تجربي آن‌ها مي‌تواند راهنماي خوبي براي انتخاب يك مركز مشاوره باشند.

3- استفاده از روش هاي نوين درمان

امروزه براي اكثر مشكلات و وضعيت‌هاي روان شناختي درمان‌هاي حرفه‌اي و خاصي طراحي شده است. براي مثال درمان شناختي- رفتاري و رويكردهاي مرتبط با آن نظير رويكرد طرحواره درماني و درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يا همان اكت، امروزه در سراسر دنيا براي بهبود انواع مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي، وسواس، مشكلات زناشويي و… به كار گرفته مي‌شوند. يك مركز مشاوره معتبر بايد بتواند با متودهاي جديد دنيا خود را منطبق كرده و از روش‌هاي جديد درمان براي كمك كردن به مراجعين استفاده نمايد.

4- مركز مشاوره روانشناسي شاهرود | داشتن تجهيزات كافي

يكي از كارهاي اصلي مراكز روانشناسي گرفتن تست و آزمون‌هاي رواني مختلف از افراد است. از همين رو مراكز مشاوره بايد از تجهيزات كافي براي گرفتن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تشخيص انواع مشكلات روانشناختي برخوردار باشند. هم چنين امروزه براي رفع مشكلاتي نظير بيش فعالي كودكان در كنار درمان‌هاي دارويي و روانشناختي از ابزارهاي خاصي نظير نوروفيدبك و بايوفيدبك نيز استفاده مي‌شود كه وجود آن‌ها در مراكز مي‌تواند به تجهيز هرچه بيشتر آن‌ها كمك نمايد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

5- مركز مشاوره روانشناسي شاهرود | ارائه خدمات متنوع

بهترين مراكز مشاوره كشور امروزه مراكزي هستند كه علاوه بر امكان مراجعه حضوري، خدمات تلفني و آنلاين را نيز براي مراجعان خود فراهم مي‌كنند. اين خدمات به مراجعين كمك مي‌كنند تا از هرجاي كشور براي بهبود يا ارتقاي وضعيت روحي و رواني خود با متخصصين تماس بگيرند و با محدوديتي در اين زمينه مواجه نباشند. براي دريافت هر كدام از خدمات زير به صورت غير حضوري كليك كنيد.

مشاوره تلفني خيانت

مشاوره خانواده تلفني

مشاوره تلفني ازدواج

مشاوره جنسي تلفني

مشاوره تلفني كودك

 

آدرس مركز مشاوره روانشناسي شاهرود

1- مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو _ 02191002360

2- مشاوره روانشناسي آواژه – 02166419012

 

براي دريافت مشاوره از برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 


سوالات متداول

آيا روانشناس دارو هم تجويز مي كند؟

خير، روانشناسان باليني از اطلاعات دارويي برخوردارند اما از اين اطلاعات تنها در جهت ارزيابي مراجعاني كه نياز به مداخلات دارويي و شناختي دارند، استفاده مي‌كنند و در اين شرايط فرد را به يك روان پزشك ارجاع مي‌دهند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره روانشناسي شاهرود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۵۳:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص اس سيتالوپرام يا اس سيتاور يكي از داروهاي روان‌پزشكي است كه معمولاً براي درمان افسردگي و بعضي از اختلالات اضطرابي مانند وسواس تجويز مي‌شود. در نخستين روزهاي استفاده از اين دارو شما ممكن است عوارض ناخوشايندي مثل تغييرات خلقي يا بيشتر شدن افكار منفي را تجربه كنيد. همچنين برخي افراد دچار مشكلات جسمي ازجمله ناراحتي‌هاي گوارشي مي‌شوند اما استفاده مداوم از دارو باعث رفع اين علائم خواهد شد. اس سيتالوپرام با افزايش ماده شيميايي به نام سروتونين در مغز مي‌تواند باعث كاهش نشانه‌هاي افسردگي در فرد شود. بااين‌حال اين دارو صرفاً باعث كاهش نشانه‌ها مي‌شود و اختلال افسردگي يا وسواس را درمان نمي‌كند. درنتيجه پس از قطع مصرف دارو شما مجدداً علائم بيماري را تجربه خواهيد كرد. به همين خاطر توصيه مي‌شود در كنار استفاده از اين دارو از مشاوره افسردگي نيز استفاده كنيد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

منبع: قرص اس سيتالوپرام

قرص اس سيتالوپرام و موارد مصرف آن

قرص اس سيتالوپرام يكي از انواع داروهاي ضدافسردگي است كه باعث افزايش ماده شيميايي به نام سروتونين در مغز مي‌شود. با توجه به اينكه اين ماده مسئول تنظيم خلق و ايجاد تعادل در حالت روحي فرد است افزايش ميزان آن در مغز افرادي كه دچار افسردگي شده‌اند مي‌تواند تا حد زيادي شرايط خلقي آن‌ها را بهبود ببخشد. اين دارو علاوه بر اختلالات خلقي براي درمان اضطراب، ترس‌هاي مرضي و وسواس نيز مورداستفاده قرار مي‌گيرد. استفاده از قرص اس سيتالوپرام معمولاً باعث بروز نشانه‌هاي جسمي و روحي ناخوشايندي مي‌شود و به همين خاطر مقدار مصرفي آن در شروع دوره درماني كمتر است و به‌تدريج و با عادت كردن بدن به شرايط جديد مقدار مصرف افزايش پيدا مي‌كند.

 

نحوه مصرف قرص اس سيتالوپرام

ميزان و نحوه مصرف قرص اس سيتالوپرام مي‌بايست با توجه به شرايط جسمي و رواني، سابقه بيماري و همين‌طور ساير داروهايي كه فرد استفاده مي‌كند تنظيم شود. به همين خاطر بهتر است اين دارو را زير نظر متخصص و طبق دستور وي مصرف نماييد. اين داور معمولاً به شكل قرص‌هاي 5، 10 و 20 ميلي‌گرمي در بازار موجود است كه در بزرگ‌سالان معمولاً مصرف با يك قرص 10 ميلي‌گرمي در طول روز شروع شده و پس از گذشت دو تا سه هفته به‌تدريج مقدار آن به 20 ميلي‌گرم در روز افزايش پيدا مي‌كند.

يكي از نكاتي كه بهتر است در مصرف قرص اس سيتالوپرام به آن توجه داشته باشيد اين است كه دارو را هرروز و در ساعت مشخصي مصرف كنيد. اگر يك وعده استفاده از دارو را فراموش كرديد پس از يادآوري سريعاً آن را مصرف كنيد اما در شرايطي كه به زمان مصرف وعده بعدي نزديك شده‌ايد هرگز مقدار مصرف را دو برابر نكنيد. قطع ناگهاني مصرف اس سيتالوپرام مي‌تواند باعث بروز نشانه‌هاي منفي مانند تشنج شود به همين خاطر بهتر است كه اين موضوع را زير نظر پزشك خود و با كاهش تدريجي مقدار مصرف انجام دهيد.

عوارض جانبي قرص اس سيتالوپرام

استفاده از قرص اس سيتالوپرام به‌ويژه در نخستين روزهاي مصرف آن مي‌تواند باعث بروز نشانه‌هاي جسمي و رواني ناخوشايندي براي شما باشد كه در صورت استفاده منظم از اين دارو از بين خواهند رفت. بااين‌حال اگر شدت هريك از اين نشانه‌ها بيش از تحمل شما است و يا علي‌رغم گذشت زمان كافي همچنان اين نشانه‌ها برطرف نشده بهتر است اين موضوع را با يك متخصص در ميان بگذاريد. بعضي از شايع‌ترين عوارض جانبي قرص اس سيتالوپرام كه در كنار علائم افسردگي بروز مي‌يابد موارد زير را دربرمي‌گيرد.

  • احساس خستگي و خواب‌آلودگي
  • مشكلات گوارشي مانند تهوع و استفراغ، سوءهاضمه، يبوست يا اسهال
  • تغيير در خلق‌وخو مانند بيشتر شدن افكار منفي يا پرخاشگري
  • تنگي نفس
  • ورم صورت زانو و دست
  • اختلال در كاركرد جنسي
  • اختلال در چرخه قاعدگي

بيشتر بخوانيد : علائم افسردگي شديد | نشانه هاي افسردگي چيست؟

تداخلات دارويي

تداخلات دارويي به اين معناست كه استفاده از برخي داروها در كنار هم باعث كاهش اثرگذاري يك يا هردوي آن‌ها شده و يا ممكن است با تشديد اثرات يكديگر باعث بروز مشكلاتي در سلامت فرد شوند. به همين خاطر بهتر است پيش از تهيه قرص اس سيتالوپرام پزشك خود را در جريان ساير داروهايي كه استفاده مي‌كنيد قرار دهيد. با توجه به اينكه مصرف الكل در طول دوره درمان با اين دارو مي‌تواند باعث بروز عوارض ناخوشايندي باشد درصورتي‌كه به الكل يا هر مخدر ديگري اعتياد داريد اين موضوع را نيز به متخصص اطلاع دهيد. مهم‌ترين داروهايي كه مي‌بايست از مصرف هم‌زمان آن‌ها با اس سيتالوپرام اجتناب كنيد شامل موارد زير است.

  • قرص سيتالوپرام
  • الكل
  • داروهاي قلبي
  • داروهاي ضد صرع
  • آنتي‌بيوتيك‌ها و ضد قارچ‌ها
  • انواع داروهاي آرام‌بخش
  • تمامي داروهاي بازدارنده مونوآمينو‌اكسيداز مثل سلژيلين، راسلژيلين (اين داروها معمولاً براي كاهش افسردگي مورداستفاده قرار مي‌گيرند).

 

مسموميت با قرص اس سيتالوپرام

استفاده بيش‌ازحد اس سيتالوپرام باعث بروز مسموميت يا اوردوز با اين دارو مي‌شود. درصورتي‌كه پس از مصرف اين دارو هر يك از نشانه‌هاي زير را در خود يا نزديكانتان مشاهده كرديد هرچه سريع‌تر به مراكز درماني مراجعه نماييد.

  • افت فشارخون
  • سرگيجه
  • تهوع و استفراغ
  • لرزش
  • تعريق
  • تشنج
  • احساس گيجي و فراموشي
  • ضربان قلب سريع يا كوبنده

بيشتر بخوانيد : درمان افسردگي شديد | بهترين راه درمان افسردگي چيست؟

درمان‌هاي جايگزين

استفاده از قرص اس سيتالوپرام يا ساير داروهاي روان‌پزشكي يكي از رايج‌ترين راهكارهايي است كه افراد پس از بروز مشكلات روحي به دنبال استفاده از آن هستند. هزينه پايين درمان با داروهاي روان‌پزشكي و همين‌طور اثرگذاري سريع و بدون دردسر آن‌ها باعث شده تا اين شيوه از درمان رواج بسياري پيدا كند. بااين‌حال داروهاي روان‌پزشكي معمولاً عوارضي را نيز به همراه خواهند داشت كه يكي از آن‌ها ايجاد وابستگي دارويي است. علاوه بر اين داروها صرفاً باعث قطع نشانه‌ها مي‌شوند و تاثيري در درمان بيماري نخواهند داشت. به همين خاطر شما با قطع مصرف دارو تمامي نشانه‌هاي بيماري خود را مجدداً تجربه خواهيد كرد.

با توجه به آنچه گفته شد معمولاً توصيه مي‌شود كه به‌جاي استفاده از داروها يا در كنار مصرف آن‌ها جلسات روان‌درماني و كمك گرفتن از متخصصين روانشناسي را جدي بگيريد. روان‌درماني اگرچه به نسبت استفاده از داروها نياز به صبر و تلاش بيشتري براي دستيابي به نتيجه دارد بااين‌حال روش‌هاي تفكر و رفتاري كه در اين جلسات به شما آموزش داده مي‌شود باعث درمان مشكلات شما شده و به‌عبارت‌ديگر شما راه‌هايي را براي مديريت شرايط روحي و هيجاني خود در طول زندگي ياد خواهيد گرفت.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

1. قرص اس سيتالوپرام براي درمان چه مشكلاتي تجويز مي‌شود؟

اس سيتالوپرام معمولاً براي درمان افسردگي و برخي از اختلالات اضطرابي تجويز مي‌شود.

2. عوارض جانبي قرص اس سيتالوپرام چيست؟

احساس خستگي و خواب‌آلودگي، مشكلات گوارشي، بيشتر شدن افكار منفي يا تغيير در خلق‌وخو از شايع‌ترين عوارض جانبي اين دارو هستند.

3. نحوه مصرف قرص اس سيتالوپرام به چه صورت است؟

مصرف اين دارو مي‌بايد زير نظر متخصص اعصاب و روان و با توجه به شرايط جسمي و شدت بيماري شما صورت بگيرد. به همين خاطر بهتر است از مصرف خودسرانه آن اجتناب كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص اس سيتالوپرام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص اس سيتالوپرام،
موضوع:
[ ۳ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۴۳:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار و برخورد مناسب با دختري كه دوست پسر دارد چگونه بايد باشد؟ اين روزها برخلاف گذشته ارتباط با جنس مخالف براي دختران و پسران از مسيرهاي مختلف ممكن شده است. به همين خاطر شما بايد خود را براي رسيدن فرزندتان به اين شرايط آماده كنيد. بسياري از خانواده‌ها فكر مي‌كنند كه بايد جلوي فرزندشان را بگيرند و به او اجازه ورود به اين رابطه‌ها را ندهند. اما تحقيقات نشان مي‌دهد در بيشتر موارد اين كار شما باعث تغيير رفتار فرزندتان نمي‌شود. بلكه آن‌ها از اين به بعد همه چيز را از شما پنهان خواهند كرد. به همين خاطر بهتر است رفتارتان را طوري تنظيم كنيد كه فرزندتان به شما اعتماد داشته و به‌راحتي بتواند با شما صحبت كند. در ادامه راهكارهايي براي محافظت از دخترتان آورده‌ايم. در صورتي كه تا به حال با اين مسائل مواجه نشده‌ايد، حتما مشاوره نوجوان دريافت كنيد.

منبع: رفتار مناسب با دختر نوجواني كه تمايل به ازدواج دارد

برخورد با دختري كه دوست پسر دارد

فرهنگ كشور ما نگاه مطلوبي به رابطه‌هاي پيش از ازدواج به‌خصوص براي دختران ندارد. به همين خاطر اينكه بدانيم دختر ما نيز وارد رابطه با يك پسر شده احتمالا بسيار نگران‌كننده است. همين نگراني بسياري از مواقع باعث مي‌شود كه پدر و مادرها به هر شكلي كه مي‌توانند فرزندشان را از اين روابط دور نگه دارند. اما اين راهكار در اكثر مواقع نتيجه خوبي نخواهد داشت. به همين خاطر بهتر است روش‌هاي مناسب‌تري را براي برخورد با فرزندتان انتخاب كنيد. در ادامه بعضي از راهكارهايي كه بايد هنگام برخورد با دختري كه دوست پسر دارد در نظر داشته باشيد، شرح داده‌ايم.

از برخوردهاي تند خودداري كنيد

احتمالاً وقتي مي‌شنويد كه دخترتان وارد رابطه با جنس مخالف شده احساسات منفي بسياري را تجربه مي‌كنيد. اين احساسات منفي معمولاً باعث مي‌شود كه ما برخورد منفي و تندي هم با فرزندمان داشته باشيم. ممكن است با او دعوا كنيد؛ بيرون رفتن و ساير آزادي‌هايش را محدود كنيد؛ و يا مجبورش كنيد كه ارتباطش را تمام كند. اما دقت داشته باشيد كه شما با هيچ‌كدام از اين رفتارها نمي‌توانيد فرزندتان را از ارتباط با جنس مخالف منع كنيد.

در حقيقت پس از رسيدن به سنين نوجواني و دوران بلوغ اين كه دختر شما نسبت به جنس مخالف كنجكاوي‌هايي داشته باشد، بسيار طبيعي است. شما نمي‌توانيد با محدودكردن فرزندتان در مقابل اين جريان طبيعي بايستيد. اين كار تنها باعث مي‌شود كه فرزندتان اعتمادش را به شما از دست بدهد. در نتيجه از اين به بعد و در تجربه‌هاي بعدي با شما صحبت نخواهد كرد. و اين مي‌تواند احتمال آسيب‌ديدن فرزند شما را به‌مراتب بيشتر كند. پس اولين موضوعي كه بايد به آن توجه كنيد اين است كه احساسات خود را كنترل كنيد؛ و از برخوردهاي تند خودداري نماييد. براي آشنايي با معايب و مزاياي دوستي دختر و پسر كليك كنيد.

در برخورد با دختري كه دوست پسر دارد او را درك كنيد

يكي از مهم‌ترين نكاتي كه باعث اعتماد فرزندتان به شما مي‌شود اين است كه او را درك كنيد. گفتن جملاتي مثل اينكه تو هنوز بچه هستي مي‌تواند تأثير منفي بسياري روي رابطه شما داشته باشد. به‌جاي اين جملات بهتر است به فرزندتان بگوييد كه او و نيازهايش را درك مي‌كنيد. اين موضوع باعث مي‌شود نوجوان نيز احساس كند كه شما متوجه خواسته‌هايش هستيد و به همين خاطر بيشتر به شما اعتماد خواهد كرد.

قدرت درك و تحليل فرزندتان را بالاتر ببريد

بسياري از پدر و مادرها فكر مي‌كنند دخترشان از برقراري رابطه با جنس مخالف آسيب خواهد ديد. يا ممكن است مطمئن باشيد كه طرف مقابل قصد سوءاستفاده كردن از دخترتان را دارد. در اين شرايط بهترين كاري كه مي‌توانيد بكنيد اين است كه فرزندتان را نسبت به خطراتي كه در اطرافش وجود دارد آگاه كنيد. اما تا وقتي كه اين آگاهي را از راه نصيحت كردن به فرزندتان منتقل كنيد احتمالاً نتيجه‌اي نخواهيد گرفت.

سعي كنيد راجع به موضوعات مختلف با نوجوان صحبت كنيد و قدم‌به‌قدم به او كمك كنيد تا خودش راجع به اين رابطه استدلال كرده و تصميم بگيرد.

راجع به مسائل جنسي براي فرزندتان توضيح بدهيد

احتمال بروز رابطه جنسي هميشه در ارتباط ميان دو جنس مخالف وجود دارد. به همين خاطر وقتي مي‌فهميد كه فرزندتان وارد رابطه با جنس مخالف شده يكي از مهم‌ترين كارها اين است كه با او راجع به مسائل جنسي صحبت كنيد. بهتر است آگاهي فرزندتان را از رابطه جنسي، محدوديت‌ها و خط‌قرمزهايي كه بايد رعايت كند و همين‌طور زمان مناسب و روش صحيح براي ارتباط با جنس مخالف تا قبل از ازدواج را براي او شرح دهيد.

منفي نمايي را كنار بگذاريد

بسياري از پدر و مادرها وقتي متوجه ارتباط دخترشان با جنس مخالف مي‌شوند، شروع به منفي‌بافي و سياه‌نمايي مي‌كنند. صحبت از اينكه همه پسرها به قصد آسيب رساندن و سو استفاده وارد رابطه با يك دختر مي‌شوند يا موضوعاتي از اين دست فايده چنداني ندارد.

شما با اين كار تنها باعث مي‌شويد كه فرزندتان نسبت به جنس مخالف خود بدبين بشود؛ و احتمالاً اين بدبيني را تا آينده و زمان ازدواج نيز همراه خودش خواهد داشت. همين موضوع مي‌تواند مشكلات بسياري را براي او ايجاد كند. به همين خاطر وقتي با فرزندتان راجع به اين موضوع صحبت مي‌كنيد سعي كنيد جنبه‌هاي مثبت و منفي ماجرا را در كنار هم در نظر بگيريد. و راجع به همه آن‌ها صحبت كنيد.

خط‌قرمزها را مشخص كنيد

اينكه مي‌گوييم بهتر است راجع به رابطه فرزندتان با جنس مخالف سخت‌گيري نكنيد به معناي آن نيست كه آنها را كاملاً آزاد بگذاريد. بلكه بهتر است با فرزندتان صحبت كنيد. خط‌قرمزها و موضوعاتي كه رعايت كردن آنها برايتان مهم است را به او گوشزد كنيد. اين خط‌قرمزها با توجه به فرهنگ و عقايد هر خانواده‌اي متفاوت خواهد بود. بااين‌حال همان‌طور كه گفتيم سعي كنيد اين نكته‌ها را با دليل و منطق به فرزندتان بگوييد؛ و به او كمك كنيد تا متوجه دليل حرف‌ها و نگراني‌هايتان بشود. در غير اين صورت نمي‌توانيد مطمئن باشيد كه او اين خط‌قرمزها را رعايت كند. براي آشنايي با راه هاي مشخص كردن حد و مرز در رابطه كليك كنيد.

كمك مشاور در برخورد با دختري كه دوست پسر دارد

رابطه با جنس مخالف يكي از موضوعاتي است كه باعث اختلاف‌هاي جدي بين پدر و مادر و فرزندانشان مي‌شود. اگر شما نتوانيد اين اختلاف‌ها را به‌درستي مديريت كنيد احتمالاً مشكلات بسياري در محيط زندگي‌تان به وجود خواهد آمد. براي مثال ممكن است فرزندتان نسبت به شما بي‌اعتماد شود؛ و از اين به بعد مسائل زندگيش را از شما پنهان كند. بعضي از پدر و مادرها نيز نمي‌دانند چطور بايد با فرزندشان صحبت كنند. آنها بسياري از مواقع از اين شكايت دارند كه هرچه مي‌گويند فرزندشان نمي‌پذيرد. به همين خاطر وقتي متوجه ارتباط فرزندتان با جنس مخالف مي‌شويد يا حتي قبل از آن و زماني كه فرزندتان وارد سن بلوغ مي‌شود يكي از بهترين راهكارها كمك‌گرفتن از مشاور است.

مشاورين روان‌شناس با تخصص و تجربه‌اي كه در زمينه صحبت‌كردن با نوجوانان دارند به‌خوبي مي‌توانند با آنها ارتباط برقرار كرده و مسير درست و اشتباه را به آنها آموزش بدهند. به‌علاوه مشاور مي‌تواند به پدر و مادرها نيز راجع به برخورد با نوجوان و راه‌هاي ارتباط با آنها كمك كند. به همين خاطر توصيه مي‌شود وقتي فرزندتان وارد سنين نوجواني شد راجع به نحوه تربيت او با يك مشاور متخصص مشورت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوان و خانواده مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني خانواده از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

چطور به دخترم بگويم كه داشتن دوست پسر مي‌تواند برايش خطرناك باشد؟

شما نمي‌توانيد با منفي و سياه نشان‌دادن دوستي با جنس مخالف دخترتان را قانع كنيد كه از اين روابط دست بكشد. اين مدل از رفتارها معمولاً نتيجه معكوس خواهند داشت. بهتر است سعي كنيد آگاهي‌هاي لازم راجع به يك رابطه سالم را به فرزندتان بدهيد. و به او كمك كنيد تا بتواند رابطه‌اش را به شكل صحيحي مديريت كند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: رفتار مناسب با دختر نوجواني كه تمايل به ازدواج دارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۴۲:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سوالات آشنايي قبل از ازدواج براي بسياري از خانم‌ها و آقايان تبديل به چالش بزرگي مي‌شود. بسياري از ما احساس مي‌كنيم كه نمي‌دانيم كدام سؤال‌ها را مي‌بايست اول بپرسيم و يا چه زماني بهتر است سؤالات خود را مطرح كنيم. از طرفي برخي افراد اهميتي براي اين سؤالات قائل نيستند و شناخت طرف مقابل را به گذشت زمان معطوف مي‌كنند. بهترين تصميم اين است كه به هر دو بعد توجه داشته باشيد و در كنار اينكه شناخت شريك عاطفي خود را معطوف به مشاهده رفتار وي و گذشت زمان كرده‌ايد، به دوران آشنايي تا حدودي ساختار داده و به فراخور شرايط موجود سؤالاتي را مطرح نماييد. به خاطر داشته باشيد كه سوالات آشنايي قبل از ازدواج هرچقدر هم دقيق تهيه شده باشد نمي‌تواند تمامي مسائل را دربر بگيرد و به همين خاطر است كه استفاده از جلسات مشاوره پيش از ازدواج توصيه مي‌‌گردد. براي آشنايي با مراحل ازدواج كليك كنيد.

منبع: سوالات آشنايي قبل از ازدواج

سوالات آشنايي قبل از ازدواج

تهيه فهرستي از سؤالات براي پرسيدن در جلسات خواستگاري شايد ازنظر برخي افراد كاري بيهوده و حتي خنده‌دار به نظر برسد (براي آشنايي با رسم و رسومات جلسه خواستگاري كليك كنيد). به همين خاطر بهتر است در ابتدا راجع به اهميت سوالات آشنايي قبل از ازدواج نكاتي را بيان كنيم. واقعيت اين است كه براي شناخت هر فرد شما نياز به يك زمان نسبتاً طولاني از ارتباط داريد و اختصاص اين زمان معمولاً در آشنايي‌هاي پيش از ازدواج امكان‌پذير نيست.

از طرفي شما نمي‌توانيد از اين بابت مطمئن باشيد كه در طي مدت آشنايي با تمامي رفتارهاي طرف مقابل خود آشنا خواهيد شد. به همين خاطر لازم است كه براي شناخت بيشتر گاهي به‌صورت مستقيم نظر وي را در ارتباط با مسائل مختلف بپرسيد و اين موضوع نياز به حضور ذهن خواهد داشت. به همين خاطر بهتر است از قبل براي پرسيدن سؤالاتي كه مدنظر داريد خود را آماده كرده باشيد.

بيشتر بخوانيد : شناخت پيش از ازدواج

سوالات قبل از ازدواج | كي و چگونه بپرسيم؟

هنگامي‌كه از سوالات آشنايي قبل از ازدواج صحبت مي‌كنيم براي بسياري از افراد اين تصور ايجاد مي‌شود كه طرفين در يك جلسه در حال پرسيدن فهرستي از سؤالات هستند؛ درحالي‌كه شيوه صحيح پرسيدن سؤالات اين است كه شما به‌مرور زمان در طول جلسات آشنايي و به فراخور شرايط موجود سؤالات خود را مطرح كنيد. در اين وضعيت شما مي‌توانيد هماهنگي يا عدم صداقت ميان گفته‌هاي فرد با آنچه در شرايط نشان مي‌دهد را بهتر متوجه شويد. براي مثال صحبت از نحوه وقت گذراندن در اوقات فراغت را بهتر است به يك روز تعطيل يا در آستانه شروع يك تعطيلات مطرح نماييد.

پس لازم نيست يك ليست از اين سؤالات تهيه كنيد و در همان جلسه اول سعي كنيد براي همه آنها جوابي پيدا كنيد. ابتدا سؤالات را با خودتان بررسي كنيد. سپس آنها را اولويت‌بندي كنيد. و در هر بار صحبت يا ديدارهايي كه داريد راجع به يكي از اين موضوعات صحبت كنيد. اما اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه قبل از تصميم‌گيري جدي براي ادامه رابطه بايد جواب همه اين سؤال‌ها را پيدا كرده باشيد.

جواب سوالات قبل از ازدواج

اگر در گوگل به دنبال جوابي براي سوالات همسر آينده تان هستيد، بايد بگوييم كه كاملا در اشتباه ايد، چرا كه اين نشان دهنده اين است كه شما شناخت كافي از خودتان نداريد. هر كس پيش از آن كه وارد زندگي مشترك شود، بايد نسبت به تمايلات و خواسته هاي خود به بينشي رسيده باشد. در صورتي كه در اين زمينه دچار سردرگمي هستيد، حتما حتما براي دريافت مشاوره فردي و ازدواج اقدام نماييد. در تصوير زير به برخي از سوالاتي كه بايد درباره خودتان به پاسخي مناسب برسيد اشاره كرده ايم.

سوالات قبل از ازدواج | چه بپرسيم؟

براي بسياري از افراد اين سؤال پيش مي‌آيد كه سوالات آشنايي قبل از ازدواج بايد به چه صورت پرسيده شود يا به‌طوركلي چه سؤالاتي را مطرح كنيم؟ پاسخ به اين سؤال با توجه به ميزان آشنايي شما و همين‌طور اهميت مسائل مختلف مي‌تواند متفاوت باشد. بااين‌حال بهتر است موضوعات زير را در سؤالات خود موردتوجه قرار دهيد.

ديدگاه فرد راجع به پيشرفت و فعاليت

برخي افراد كه به آن‌ها تيپ شخصيتي A نيز گفته مي‌شود همواره به دنبال رقابت با ديگران و تلاش براي بهبود وضعيت زندگي هستند؛ بالاتر بودن ديگران از اين افراد در هيچ زمينه‌اي ازنظرشان پذيرفتني نيست و درآن‌واحد مشغول انجام چند كار هستند. درعين‌حال برخي ديگر از افراد اگرچه به پيشرفت و بهبود وضعيت اهميت مي‌دهند بااين‌حال هرگز خود را درگير مسابقه با ديگران نمي‌كنند. مي‌توان پيش‌بيني كرد كه در صورت كنار هم قرار گرفتن اين دو تيپ شخصيتي چه مشكلاتي بروز پيدا خواهد كرد. به همين خاطر بهتر است اين موضوع را در سؤالات خود لحاظ كنيد. در اين زمينه مي‌توانيد از نمونه سؤالات زير نيز استفاده كنيد

  • چه اهداف و آينده‌اي را براي خود در نظر داريد؟
  • چه برنامه‌اي براي رسيدن به اين اهداف داريد؟
  • تا چه حد اهل رقابت با ديگران هستيد؟

مسائل اقتصادي

اختلاف‌نظر بر سر مسائل مالي را مي‌توان يكي از جدي‌ترين موضوعاتي دانست كه مي‌تواند باعث شكست يك زندگي باشد. بعضي افراد بيشتر تمايل به هزينه كردن درآمد خود دارند و برخي ديگر براي پس‌انداز ارزش بيشتري قائل هستند. حتي ممكن است شما و طرف مقابلتان بر سر ميزان درآمد كافي براي گذراندن زندگي با يكديگر تفاوت داشته باشيد. براي آشنايي با ديدگاه‌هاي اقتصادي طرف مقابل مي‌توانيد از سوالات آشنايي قبل از ازدواج كه در ادامه مطرح مي‌كنيم استفاده نماييد.

  • اگر مبلغ نسبتاً زيادي به دستتان برسد چه كارهايي انجام مي‌دهيد؟
  • معمولاً در ماه چقدر براي تفريح يا رسيدگي به ظاهرتان هزينه مي‌كنيد؟
  • چقدر به پس‌انداز كردن اهميت مي‌دهيد و چقدر در اين كار موفق هستيد؟
  • آيا قانون خاصي براي درآمد ماهيانه خود و راه‌هاي خرج كردن يا پس‌انداز آن داريد؟
  • درآمد شما حدوداً چقدر است؟
  • تا چه حد از نظر مالي مستقل از خانواده‌تان هستيد؟
  • چه مقدار از درآمد را بايد پس‌انداز كرد؟
  • تا چه حد حاضريد براي تفريح و خريد وسايل هزينه كنيد؟
  • نظرتان راجع به محله و جايي كه قرار است در آن زندگي كنيم چيست؟

بيشتر بخوانيد : انتظارات زنان و مردان از ازدواج

روابط اجتماعي و گذراندن اوقات فراغت

يكي از موضوعاتي كه بيشتر در ميان شخصيت‌هاي برون‌گرا و درون‌گرا باعث بروز اختلاف و درگيري مي‌شود نحوه گذراندن اوقات فراغت و روابط اجتماعي فرد است. اين موضوع اگرچه ممكن است در ابتدا ساده به نظر برسد اما اهميت بالايي در زندگي مشترك دارد. شما به دنبال فردي هستيد كه در تمامي لحظات زندگي بتوانيد در كنارش باشيد و اگر احساس كنيد بر سر مسائلي كه برايتان لذت‌بخش است با يكديگر تفاهم نداريد احتمالاً مشكلاتي در زندگي مشترك شما ايجاد خواهد شد.

بهتر است به علاقه‌مندي‌ها و تفريحات طرف مقابلتان توجه داشت باشيد. آيا اين تفريحات مطابق ميل شما نيز هست؟ در اين زمينه مي‌توانيد از سؤالات زير استفاده كنيد.

  • چند دوست صميمي داريد و معمولاً چقدر از زمان خود را با آن‌ها مي‌گذرانيد؟
  • در اوقات فراغتتان بيشتر چه كارهايي انجام مي‌دهيد؟
  • اگر قرار باشد يك مهماني ترتيب دهيد دوست داريد حداكثر چند نفر را دعوت كنيد؟
  • چند بار در هفته يا ماه با ديگران رفت‌وآمد داريد و از اين ارتباط‌ها لذت مي‌بريد؟

سوالات قبل از ازدواج | ارتباطات جنسي

مسائل جنسي ازجمله موضوعاتي هستند كه بسياري از افراد به دليل احساس خجالت تا پيش از ازدواج از آن صحبت نمي‌كنند؛ بااين‌حال توجه داشته باشيد كه بسياري از نارضايتي‌ها و مشكلات در زندگي مشترك بر سر مسائل جنسي ايجاد مي‌شود. درنتيجه سعي كنيد در اين زمينه نيز اطلاعات خود را راجع به ديدگاه‌هاي طرف مقابل افزايش دهيد. تجربه پيشين روابط جنسي، وجود مشكل يا بيماري خاصي در اين زمينه، اهميتي كه فرد به معاشقه و لذت بردن هر دو طرف مي‌دهد و همين‌طور دانش او راجع به مسائل جنسي ازجمله مطالبي هستند كه مي‌توانيد در سؤالات خود مطرح نماييد. براي دريافت ليست سوالات جنسي از خواستگار كليك كنيد.

روابط گذشته

وجود روابط عاطفي يا جنسي در گذشته به‌خصوص طلاق، آسيب‌ها يا بحران‌هايي كه براي فرد پيش‌آمده و هر موضوع ديگري كه راجع به گذشته فرد برايتان اهميت دارد ازجمله مسائلي هستند كه بهتر است به آن‌ها توجه داشته باشيد. گذشته همسر شما همانند گنجينه‌اي است كه اطلاعات بسياري را در اختيارتان خواهد گذاشت و بهتر است با دقت به آن‌ها توجه داشته باشيد.

بيشتر بخوانيد : رابطه قبل ازدواج

سؤالات مربوط به عقايد و باورهاي فرد

  1. چه اهداف و برنامه‌هايي براي آينده زندگي‌تان داريد؟
  2. به نظر شما يك زندگي موفق چه شرايطي دارد؟ به چه كسي مي‌توانيم بگوييم موفق؟
  3. چه چيزهايي در زندگي شما را ناراحت مي‌كنند؟ از چه چيزهايي خوشحال مي‌شويد؟
  4. از نظر شما يك همسر خوب چه ويژگي‌هايي دارد؟
  5. نظرتان راجع به مسائل مذهبي چيست؟ تا چه حد به اصول مذهبي پايبند هستيد؟
  6. نظر شما راجع به ازدواج چيست؟ چه انگيزه و دليلي براي ازدواج داريد؟
  7. نظر شما راجع به حريم خصوصي همسر چيست؟
  8. راجع به ارتباط با نامحرم چه ديدگاهي دارد؟
  9. نظرتان راجع به پوشش همسر (به‌خصوص حجاب خانم‌ها) چيست؟
  10. به چه نوع تفريحاتي علاقه داريد؟
  11. چه نقاط ضعف يا قوتي را در خودتان مي‌بينيد؟
  12. براي برطرف‌كردن نقاط ضعف يا بهتر كردن نقاط قوتتان چه برنامه‌اي داريد؟

سؤالات مربوط به خانواده

    1. از نظر خانواده شما يك عروس/داماد خوب بايد چه ويژگي‌هايي داشته باشد؟
    2. چقدر در تصميم‌گيري‌هايتان به خانواده وابسته هستيد؟
    3. به نظرتان خانواده‌ها تا چه حد بايد در جريان مسائل زندگي مشترك ما باشند؟
    4. اگر بين همسر و خانواده شما اختلافي وجود داشته باشد چطور آن را حل مي‌كنيد؟
    5. به‌عنوان عروس/داماد چه وظايف و حقوقي را در نظر مي‌گيريد؟
    6. چقدر به لحاظ عاطفي به خانواده‌تان وابسته هستيد؟
    7. آيا مي‌توانيد از خانواده اول خود جدا شويد و مستقل زندگي كنيد؟
    8. فكر مي‌كنيد چند بار در هفته لازم باشد كه به ديدار خانواده خود يا همسرتان برويد؟
    9. خانواده‌تان پذيرش اينكه شما جدا از آنها زندگي كنيد را دارند؟
    10. نظر شما راجع به كمك‌كردن به خانواده‌ها و به‌خصوص پدر و مادر سالمند چيست؟

سؤالات مربوط به داشتن فرزند

  1. آيا داشتن فرزند براي شما مهم است؟
  2. براي بچه‌دارشدن چه سن و موقعيتي را در نظر داريد؟
  3. مي‌خواهيد چه تعداد فرزند داشته باشيد؟ و نظر شما راجع به جنسيت فرزندان چيست؟
  4. در رابطه با تربيت فرزند به چه مسائلي اهميت مي‌دهيد؟

سؤالات مربوط به جايگاه و پيشرفت همسر

  1. تا چه حد به تقسيم‌كار در خانه اهميت مي‌دهيد؟
  2. پيشرفت و ادامه تحصيل همسرتان چقدر براي شما مهم است؟
  3. آيا با كاركردن خانم‌ها در بيرون از خانه مشكلي نداريد؟

سؤالات مربوط به اوقات فراغت

  1. آيا به همسرتان حق مي‌دهيد كه زمان‌هايي را براي خودش داشته باشد؟
  2. دوست داريد روزهاي تعطيل خود را چگونه بگذرانيد؟
  3. چقدر اهل معاشرت و ارتباط با دوستان هستيد؟

سؤالات مربوط به مراسم ازدواج

  1. ديدگاه شما راجع به مهريه چيست؟
  2. چقدر به جهيزيه اهميت مي‌دهيد؟
  3. نظر شما راجع به مراسم عروسي و ساير رسومات چيست؟
  4. چقدر فاصله بين زمان عقد تا ازدواج را مناسب مي‌دانيد؟

سؤالات مربوط به رابطه عاطفي

  1. محبت خود به طرف مقابل را چطور ابراز مي‌كنيد؟
  2. به نظر شما علاقه در تصميم‌گيري براي ازدواج چقدر اهميت دارد؟

سؤالات مربوط به حل مسئله

  1. اگر در زندگي مشترك با همسرتان دچار اختلاف‌نظر باشيد چطور آن را حل مي‌كنيد؟
  2. اگر بين شما و همسرتان اختلاف يا قهري پيش بيايد چه كار مي‌كنيد؟
  3. زماني كه عصباني يا ناراحت هستيد چه كار مي‌كنيد؟

سوالات قبل از ازدواج | اهميت مشاوره پيش از ازدواج

سوالات آشنايي قبل از ازدواج اگرچه اهميت بسياري دارد بااين‌حال نمي‌تواند تمامي آنچه را كه بايد در ارتباط با همسر آيندتان بدانيد در اختيارتان بگذارد. گاهي اوقات ممكن است فرد براي به دست آوردن محبت و تأييد شما حقيقت را انكار كند و يا حتي ممكن است احساس كند برخي مسائل اهميت چنداني ندارند كه بخواهد آن‌ها را مطرح نمايد. به همين خاطر توصيه مي‌شود در كنار توجه به سوالات آشنايي قبل از ازدواج از جلسات مشاوره پيش از ازدواج نيز استفاده كنيد. اين جلسات به شما كمك مي‌كند تا با شخصيت واقعي طرف مقابلتان و نقاط ضعف و قوت وي آشنا شويد و درعين‌حال راهكارهايي را براي رفتار با شخصيت طرف مقابل دريافت نماييد. براي انجام هر چه بهتر اين مساله از خدمات مشاوره ازدواج استفاده نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چه سؤالاتي را بايد در زمان آشنايي مطرح كنيم؟

سؤالات با توجه به اينكه چه مسائلي براي شما اهميت بيشتري دارند مي‌تواند متفاوت باشد بااين‌حال بهتر است در سؤالات خود به مسائلي مانند ديدگاه‌هاي اقتصادي، نوع گذراندن اوقات فراغت، مسائل جنسي و همين‌طور گذشته فرد توجه داشته باشيد.

چطور مي‌توانيم از صداقت در پاسخ سؤالات زمان آشنايي مطمئن باشيم؟

يكي از راهكارهايي كه مي‌توانيد استفاده كنيد اين است كه رفتار فرد را با پاسخ‌هايش مقايسه كنيد. اما به‌طوركلي بهتر است براي رسيدن به يك شناخت جامع از طرف مقابل جلسات مشاوره پيش از ازدواج را جدي بگيريد.

سؤال كردن راجع به مسائل جنسي بايد در چه زماني اتفاق بيفتد؟

براي صحبت‌كردن از اين مسائل كمي دست نگه داريد. قبل از اينكه راجع به ازدواج تصميم جدي بگيريد بايد جواب اين سؤال‌ها را پيدا كنيد. اما براي پرسيدن آنها اجازه بدهيد كه مدتي از آشنايي شما بگذرد و ارتباطتان صميمي تر و البته جدي تر شده باشد.

مهم‌ترين سؤالاتي كه پيش از ازدواج بايد از طرف مقابل بپرسيم چيست؟

مهم‌ترين نكته راجع به سؤالات آشنايي براي ازدواج اين است كه همه جنبه‌هاي مختلف را در نظر بگيريد. براي مثال راجع به شخصيت و اعتقادات، باورهاي خانواده، وضعيت مالي و همين‌طور انتظاراتي كه طرف مقابل از همسرش دارد سؤال كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: سوالات آشنايي قبل از ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۲۶:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعبير خواب عتيقه و زير خاكي زماني معنا دارد كه رويا را در نزديكي سحر ببينيد و موضوع خواب برگرفته از حوادث روز نباشد. از نظر روانشناسان رويا شاهراهي به ضمير ناخودآگاه محسوب مي‌شود و در نزديكاي سحر كه خواب عميق شده، گويا دريچه‌هاي ورود به ناخودآگاه هم باز مي‌شوند. شايد همان بخشي از ذهن باشد كه معبران باستاني آن را دروازه‌اي به سوي عالم غيب مي‌دانند. بنابراين هر رويا را از دو جنبه مي‌توان تعبير كرد؛ بعد روانشناسي و بعد عرفاني. تعبير خواب هر آنچه كه باشد حال و برداشت شما از آن خواب هم تاثير بسياري بر معناي آن دارد. گاه خوابي معناي بدي دارد، اما شما هم در خواب و هم در بيداري احساس خوبي از ديدن آن خواب داريد، بنابراين علي رغم توضيحات زير مي‌توان گفت برداشت‌تان بسيار اهميت دارد. براي دريافت تعبير خواب تان مي‌توانيد مشاوره تلفني دريافت كنيد.

منبع: تعبير خواب عتيقه و زير خاكي

تعبير خواب عتيقه و زير خاكي

به عقيده معبران باستاني، ديدن حالت‌هاي مختلفي از عتيقه و زير خاكي در خواب مي‌تواند تعابير متفاوتي نيز داشته باشد. در ادامه تعبير عتيقه و زير خاكي را از منظر معبران باستاني و اسلامي مرور كرده‌ايم. براي ديدن انواع تعبير خواب كليك كنيد.

معني خواب عتيقه و زير خاكي از نظر محمد بن سيرين

محمد بن سيرين از بزرگ‌ترين معبران باستاني است كه ديدن خواب عتيقه و زيرخاكي را به بيماري تعبير مي‌كند. اگر فردي در خواب گنجي شامل عتيقه و زيرخاكي‌هاي بسيار را پيدا كند، اما اين گنج ناگهان ناپديد شود، تعبير خواب او معناي برعكسي نسبت به حالت كلي دارد و به معناي سلامتي خواب‌بيننده مي‌باشد.

اين معبر باستاني بر اين عقيده است كه اگر فردي در خواب عتيقه و زيرخاكي هم جنس پيدا كند، تعبير خواب او رفتن به حج و عمره است. همينطور پيدا كردن ده چيز در خواب به معناي به دست آوردن مال، سي چيز در خواب به معناي پيروزي و موفقيت، هزار چيز در خواب به معناي خواب بهتر و پيدا كردن كوه طلا به معناي ولايت و كوه نقره به معناي زني زيبا است.

معني‌ خواب‌ عتيقه و زير خاكي از نظر جابر مغربي

جابر مغربي در تعبير خواب پيدا كردن عتيقه و زيرخاكي با محمد بن سيرين هم‌عقيده مي‌باشد و ديدن اين خواب را به بيماري تعبير مي‌كند. اين معبر بر اين عقيده است كه تعبير خواب يافتن عتيقه و زيرخاكي در يك جاي آباد، بسيار بهتر از پيدا كردن آن در يك جاي ويران است.

تعبير خواب عتيقه و زير خاكي از نظر منوچهر مطيعي تهراني

منوچهر مطيعي تهراني بر اين باور است كه همانقدر كه پيدا كردن عتيقه و زيرخاكي در عالم واقعيت خوب است، در عالم بيداري چندان خوب نيست، چراكه نشان دهنده بلا و گرفتاري است؛ به خصوص اگر بر روي آن نقش و نقوشي درج گرديده باشد.

اگر مردي در خواب خود ببيند كه عتيقه و زيرخاكي پيدا كرده است، به همان اندازه كه گنج او باارزش است، در عالم بيداري ضرر و زيان مي‌بيند. اگر عتيقه و زيرخاكي‌هاي فرد از طلا باشد ممكن است در واقعيت مجبور به دادن تاوان و يا حتي پرداخت ديه نيز شود.

تعبير خواب عتيقه و زير خاكي از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتي كه بر خواب و رويا داشته‌اند، متوجه فعاليت‌هاي رواني ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشي است كه در عالم بيداري سكوت كرده، ولي تاثير زيادي بر باورها، شناخت و حتي رفتار ما دارد. وقتي كه به خواب مي‌رويد، ناخودآگاه كنترل را به دست گرفته و هر آنطور كه مي‌خواهد رفتار مي‌كند. ناخودآگاه مانند راهرويي كه پر از در هست در خود ساكناني دارد كه از كودكي تا به امروز اين راهرو بلندتر و پرجمعيت‌تر گشته است. در عالم خواب گويي اين ساكنان بيرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهي هم آرزوها را مرور مي‌كنند. براي آشنايي بيشتر با خواب ديدن كليك كنيد.

اما گاهي هم روياهايي مي‌بينيم كه هرگز اتفاق نيافتاده و يا به آن فكر نشده. براي مثال ممكن است زماني خواب عتيقه و زير خاكي ببينيد كه در طول روز اصلا به آن فكر نكرديد يا هيچ گونه مشغله ذهني در مورد آن نداشتيد.

روانشناسان به خصوص آن‌هايي كه با رويكردهاي روانكاوي كار مي‌كنند بر اين باورند كه اشياء مختلف در خواب مي‌توانند نماد و بازتاب يك موضوع خاص باشند. آن‌ها از طريق كاوش در مورد نوع هيجاني كه در خواب وجود داشته و كمك گرفتن از تكنيك‌هايي نظير تداعي آزاد، در مورد رويا تلاش مي‌كنند به معناي نهفته در خواب پي ببرند. براي آشنايي بيشتر با روش هاي مربوط به روانكاوي كليك كنيد.

تعبير خواب عتيقه و زير خاكي به روش يونگ

در كتاب تعبير رويا به روش يونگ آمده است كه ديدن خواب عتيقه و زير خاكي اشاره به مهارت و استعداد نهاني خواب‌بيننده دارد.

در واقع تعبير خواب عتيقه و زيرخاكي به عقيده يونگ نمادي از ارزش‌هاي دروني فرد است كه بايد آن را به جهان ارائه دهد.

معبران غربي بر اين عقيده هستند كه هرگونه گنج در خواب، شامل پيدا كردن چيزهاي عتيقه و زيرخاكي، در واقع بازتابي از ايده‌هايي است كه فرد در بيداري به آن‌ها فكر مي‌كند.

اگر فردي در خواب ببيند كه در حال دفن كردن عتيقه و زيرخاكي مي‌باشد، تعبير خواب او اين است كه براي رسيدن به آينده استعداد و مهارتي دارد و تمايل دارد آن را از ديگران پنهان كند.

تعبيرخواب عتيقه و زير خاكي به روش آنلي بيتون

آنلي بيتون مي‌گويد : پيدا كردن عتيقه و زيرخاكي در خواب اشاره به ثروتي دارد كه خواب‌بيننده آن را به صورت ناگهاني به دست مي‌آورد. اگر فردي در خواب ببيند گنجي دارد كه آن را گم مي‌كند، تعبير خواب او اين است كه دوستان خواب‌بيننده به زودي او را ترك خواهند كرد.

اگر در خواب خود ديديد كه عتيقه و زيرخاكي‌هايي كه پيدا مي‌كنيد از جنس طلا هستند، در عالم واقعيت به افتخار و ثروت دست پيدا مي‌كنيد. گم كردن اين گنج از طلا در خواب نيز به اين معني مي‌باشد كه با سهل انگاري بهترين فرصت‌هاي زندگي‌تان را از دست خواهيد داد.

تعبيرخواب عتيقه و زير خاكي به روش كتاب فرهنگ تفسير رويا

نويسنده كتاب فرهنگ تفسير روياها، توني كريسپ مي‌گويد : هر گونه گنجي در خواب شامل طلا و يا عتيقه و زيرخاكي نمادي از اعجاز، خرد، ارزش زندگي و دارايي تماميت وجود خواب‌بيننده است.

در واقع اين گنج، آنچه را كه بايد براي به دست آوردن آن‌ها، دشواري تحمل كنيم را به تصوير مي‌كشد. حال اين موارد مي‌تواند متناسب با خواسته‌هاي خواب‌بيننده شامل يكي از موارد موفقيت‌هاي شخصي، عشق كمال يافته، تعادل ميان عشق و احساس، درك خود، سلامتي و … باشد.

تعبيرخواب عتيقه و زير خاكي به روش لوك اويتنهاو

لوك اويتنهاو بر اين باور است كه پيدا كردن گنجي از عتيقه و زيرخاكي در خواب، به معناي دريافت ارث در واقعيت است. اگر فردي در خواب ببيند كه در جستجوي طلا، عتيقه و زيرخاكي است، تعبير خواب او اين است كه خوشبختي به صورت ناگهاني به خواب‌بيننده روي خواهد آورد.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع خواب مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تعبير خواب عتيقه و زير خاكي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۴:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی