مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

تغيير همسر بعد ازدواج چقدر امكان پذير است؟ اغلب افراد به خصوص دختران جوان در دوران آشنايي، بسيار زود دلباخته مي‌شوند و نكات منفي طرف مقابلشان را نمي بينند. حتي اگر متوجه ضعف‌هاي شخصيتي و رفتاري در او شوند به اميد تغيير همسر بعد از ازدواج وارد زندگي مشترك مي‌شوند. امروزه دادگاه‌هاي خانواده پر شده از همين افراد كه بعد از ازدواج به اين نتيجه رسيدند: “زندگي واقعي با رويابافي هاي آن‌ها بسيار متفاوت بوده است”. تغيير دادن يك فرد بالغ كار آساني نيست چون كه بعضي از رفتارها ريشه در دوران كودكي دارند, بعضي از مشكلات شخصيتي بر اثر تربيت خانوادگي يا زمينه فرهنگي به وجود مي‌آيند و به راحتي حل نمي‌شوند. عيب‌هايي كه شما در طرف مقابل‌تان مي‌بينيد بعد از ازدواج نه تنها از بين نمي‌روند بلكه به احتمال زياد از قبل پررنگ‌تر هم مي‌شوند. پس ايا به هيچ عنوان ببايد به تغيير همسر بعد ازدواج اميد داشت؟

منبع: تغيير همسر بعد ازدواج

تغيير همسر بعد ازدواج

با وجود آموزش‌ها و تكرار اين مساله در فيلم‌ها و كتاب‌ها، باز هم زوج‌هايي را مي‌بينيم كه به دنبال راهي براي تغيير همسر بعد ازدواج هستندو يا حداقل به ايجاد تغييراتي اميد دارند. گاه اين اميد در ناهشيار مرد يا زن وجود دارد و او با رفتارها و كلامش ناخودآگاه سعي در تغيير همسرش دارد. ايراد گيري از همسر، احساس خجالت از رفتار يا ظاهر همسر، نصيحت هاي طولاني او، خشم از رفتار و گفتارهاي معمول او، تمايل به دوري از همسر و.. نشانه‌هاي تمايل شما به تغيير همسر بعد ازدواج به صورت ناخودآگاه تان مي‌باشند.

بيشتر بخوانيد : رابطه قبل ازدواج

تغيير همسر بعد ازدواج | چه خصوصياتي بعد از ازدواج تغيير نمي كنند؟

بعضي از خصوصيات رفتاري و اخلاقي هستند كه به مدت بيست سال يا بيشتر در طرف مقابل شما شكل گرفته و تقويت شده‌اند، اين خصوصيات يا اصلا تغييري نمي‌كنند يا براي تغيير دادن آن‌ها ساليان سال بايد تلاش كنيد و تنها در صورتي كه خود شخص بخواهد تغيير كند به نتيجه خواهيد رسيد! يعني اگر شما با فردي ازدواج كنيد كه خصوصيات تغيير ناپذير و متفاوتي با شما داشته باشد، بايد يك سوم عمر ازدواج خود را به جنگ و دعوا براي تغيير دادن همسر بعد ازدواج همديگر بپردازيد.

پس چه بهتر كه اين خصوصيات را قبل‌از ازدواج بشناسيد، چرا كه تغيير همسر بعد ازدواج كار آساني نيست. خصوصيات تغييرناپذير معمولا به اين حوزه‌ها مربوطند: تربيت خانوادگي، تربيت فرهنگي، تربيت اقتصادي، تحصيلات، باورهاي مذهبي، فاصله سني، ويژگي‌هاي دروني.

1- تربيت خانوادگي

خانواده مانند يك قالبي ست كه خمير مايه بچه‌ها در آن شكل مي‌گيرد. هيچ وقت نمي‌توانيد فردي را از خانواده‌اش جدا بدانيد و فكر كنيد خصوصيات اخلاقي اين فرد شبيه به پدر و مادرش نيست، اولين الگوي هر آدمي پدر و مادرش است. بچه‌ها از رابطه بين والدين‌شان نوع رفتار با همسر آينده خود را مي‌آموزند. هر قدر هم فردي در نگاه اول با خانواده‌اش متفاوت باشد بازهم در شرايط بحراني و در زندگي واقعي شبيه والد خود عمل خواهد كرد.

به همين دلايل بهتر است كه قبل از ازدواج به شناخت دقيقي از خانواده همسر خود برسيد، رفتارهاي بين فردي آن‌ها را مورد بررسي قرار دهيد و واكنش‌هاي آن‌ها در برخورد با چالش‌ها و مشكلات را بسنجيد. چرا كه تغيير آن ها در همسر تان بعد ازدواج نشدني خواهد بود.

2- تربيت فرهنگي

تضادهاي فرهنگي گرچه آدم‌ها را از همديگر متمايز مي‌كنند و زيبايي‌هاي زيادي را مي‌سازند، اما اصولا فرهنگ‌هاي مختلف به سختي با هم پيوند مي‌خورند. به خصوص اگر يك طرف فرهنگ سنتي و طرف ديگر فرهنگ مدرن قرار داشته باشد.

آداب و رسوم، هنجارها، تابوهاي اجتماعي و… همه و همه سازنده فرهنگ يك منطقه يا يك خاندانند. شما قبل از ازدواج علاوه بر آشنايي با خانواده طرف مقابل با اصالت و فرهنگ آن‌ها نيز آشنايي پيدا كنيد كه در دوره عقد و پس از ازدواج با اين تفاوت‌ها به مشكل بر نخوريد. تغيير آداب و رسوم همسر بعد ازدواج تقريبا نشدني است.

براي مثال ممكن است همسر شما از خاندان و فرهنگي باشد كه به زنان احترام زيادي نمي‌گذارند و كمك كردن در كارهاي خانه را عار مي‌دانند، در اين شرايط شما نمي‌توانيد باورهاي طرف مقابل‌تان را به راحتي تغيير دهيد و خصوصيات رفتاري او در اين رابطه را به كل تغيير دهيد.

3- تربيت اقتصادي و ديدگاه او نسبت به مسائل مالي

بسته به اين كه همسر شما در چه شرايط اقتصادي بزرگ شده باشد، رفتارهاي اقتصادي او تغيير مي‌كند. اگر همسر شما در يك خانواده متوسط و  كارمندي تربيت يافته باشد، در مخارج هميشه برنامه ريزي دارد يا اگر در يك خانواده خسيس رشد كرده باشد هميشه در برابر خرج كردن پول مقاومت مي‌كند.

رفتارهاي اقتصادي مثل ولخرجي، خصاصت، حساب گري و… نيز به راحتي قابل تغيير نيستند. پس به اميد تغيير رفتارهاي مالي همسر بعد ازدواج وارد زندگي مشترك نشويد.

4- تغيير ويژگي هاي دروني همسر بعد ازدواج

افراد بسته به ژنتيك و محيطي كه در آن پرورش يافته‌اند، يك سري ويژگي‌هاي شخصيتي و دروني پيدا مي‌كنند كه تغيير آن‌ها اصلا كار راحتي نيست. به عنوان نمونه افراد درون گرا كه بيشتر تمايل به تنهايي و كم حرفي دارند را نمي‌شود تبديل به اشخاصي اجتماعي كرد كه از شركت در مهماني‌هاي شلوغ لذت مي برند!

خصيصه‌هاي دروني و شخصي هميشه به موضوعات ساده‌اي مثل برون گرايي و دورن گرايي ختم نمي‌شوند، بعضي افراد كه خصيصه درونيشان خشونت و عصبانيت است يا برخي افراد به دليل ژن معيوب هميشه درمانده و افسرده‌اند.

5- فاصله سني

معمولا روانشناسان حوزه ازدواج توصيه مي‌كنند كه فاصله سني زن و مرد از هم بين دو تا هشت سال باشد، اين توصيه به اين علت است كه تفاوت‌هاي بين نسلي در زوج‌هايي كه بيش از ده سال با هم تفاوت سني دارند به وفور ديده مي‌شود.
زوج‌هايي كه با فاصله بيشتر از ده سال از هم متولد شده‌اند، معمولا نگرش و دغدغه‌هاي مشتركي ندارند و در حوزه رفتارهاي مربوط به اين موضوع تغيير ناپذيرند. شما نمي‌توانيد راهي براي تغيير تجريبات همسر تان بعد ازدواج پيدا كنيد.

6- تغيير زمينه اعتقادي همسر بعد ازدواج

مثلا شما تصور كنيد كه از نظر اعتقادي قبول داريد كه ارتباط با جنس مخالف و خوردن مشروب حرام است، اما همسر شما اين اعتقادات را ندارد. بعد از ازدواج چه اتفاقي مي‌افتد؟ در رفتن به مهماني‌ها در ارتباطات روزمره و حتي در خوردن غذا شما از همسرتان رفتارهايي مي‌بينيد كه از نظر شما نادرست‌اند و متاسفانه به همين راحتي تغييرپذير هم نيستند.

هم كفو بودن از نظر اعتقادي يكي از مهم‌ترين ملاك‌هايي است كه زمان ازدواج بايد در نظر داشته باشيد.

7- ميزان تحصيلات

اگر دل‌تان مي‌خواهد همسر آينده تان تحصيلات عاليه داشته باشد، حتما قبل ازدواج بايد اين موضوع را براي انتخاب او در نظر مي‌گرفتيد. اجبار كردن او به ادامه تحصيل و يا مجاب كردنش به اين كار، ممكن است بر خلاف ميل باطني او باشد. گاه منظور از ميزان تحصيلات درك و ديدگاه او به زندگي است، كه بايد بدانيد با ارتقاي تحصيلات به ندرت اين ويژگي تغيير مي‌كند.

8- روابط و ازدواج هاي قبلي

شايد در ابتداي رابطه ازدواج قبلي او براي‌تان اهميت نداشته و حال بعد ازدواج به دنبال راهي براي تغيير اين واقعيت هستيد. اين كار وقتي فرزندي از ازدواج قبلي وجود داشته باشد، دشوارتر شده و پيامدهاي جبران ناپذيري خواهد داشت.

9- مواردي كه غير قابل تغيير و مذاكر هستند

در زندگي هر كس ممكن است شرايط به خصوصي وجود داشته باشد كه غير قابل تغيير باشند. شما بايد نسبت به اين مسائل آگاهي پيدا كرده و به جاي خيال بافي درباره تغيير همسر تان بعد ازدواج حقايق را ببينيد.

10- ظاهر و سلامت جسماني

عمل هاي زيبايي مختلف اين امكان را ايجاد كرده كه بتوانيد تغييرات فاحشي در چهره و ظاهر خود به وجود بياوريد. اما هميشه زيبايي معناي واحد نداشته و حتي براي برخي اهميت ندارد. پس اميد به تغيير ظاهر همسر بعد ازدواج مساله اي بيهوده مي‌تواند باشد.

راه هاي تغيير همسر بعد از ازدواج

گرچه كه بيشتر ويژگي‌هاي شخصيتي يك فرد بالغ در دسته ويژگي‌هاي تغيير نيافتني قرار مي‌گيرند؛ اما راه‌هايي براي بهبود نسبي اين ويژگي‌ها وجود دارد. براي تغيير همسر به اين رهكارها عمل كنيد.

1_در قدم اول براي تغيير همسر بعد ازدواج : سعي نكنيد با زور، نصيحت اجبار و تهديد همسرتان را تغيير دهيد، چرا كه اين راه حل‌ها بيشتر تاثير معكوس مي‌گذارند. در عوض سعي كنيد در واكنش‌ها و بازخوردتان نسبت به رفتار همسرتان تغيير ايجاد كنيد.

2_در قدم دوم: راه حل‌هاي به درد نخور را دور بيندازيد. يعني اگر بارها درباره موضوعي دعوا كرده‌ايد و نتيجه نگرفته‌ايد اين بار سكوت كنيد و چيزي نگوييد. يا اگر بارها براي موضوعي قهر كرده‌ايد اين بار عاقلانه و با دلايل منطقي وارد گفتگو شويد.

3_ در قدم سوم براي تغيير همسر بعد ازدواج : به كشف دلايل بپردازيد. آيا تا به حال ريشه‌يابي كرده‌ايد كه چرا همسرتان كاري بر خلاف ميل شما انجام مي‌دهد؟ مثلا چرا سيگار مي‌كشد يا رفيق بازي مي‌كند؟

4_در قدم چهارم: الگوي خوبي باشيد. آيا شما نيز به خاطر لجبازي، عادت يا … همان رفتارهايي را انجام مي‌دهيد كه همسرتان هم انجام مي‌دهد؟ مثلا به همسرتان مي‌گوييد “داد نزد”، اما خودتان در دعوا صداي خود را بلند مي كنيد؟ اگر اين گونه است در رفتار خود تجديد نظر كنيد.

5_ در قدم پنجم براي تغيير همسر بعد ازدواج : از تقويت مثبت استفاده كنيد. يعني به جاي ملامت همسرتان به خاطر كارهاي غلطش بهتر است از كارهاي صحيح و مناسبش تقدير كنيد. اين گونه همسر شما سعي مي‌كند هرروز بهتر از روز قبل باشد.

چه زماني دست از تغيير همسر بعد ازدواج بايد كشيد؟

مسلما همه ما آدم‌ها در طول زمان دچار تغييراتي در باور، ظاهر و رفتارمان خواهيم شد. ازدواج به خودي خود عاملي در ايجاد اين تغييرات است، اما زماني كه يكي از زوجين ويا هردوي آن‌ها در تلاش باشند كه ديگري را در جهت رسيدن به منافع خود تغيير دهند، آن وقت است كه تنش‌ها و اختلافات بالا مي‌گيرد. در صورت مشاهده نشانه‌هاي زير بهتر است دست از تلاش براي تغيير همسر خود برداريد و از خدمات زوج درماني كمك بگيريد.

  • زماني كه شما محبت بيشتري خرج مي‌كنيد و از همسرتان عشقي دريافت نمي كنيد.
  • رابطه تان به نحوي شده كه انگار شما معلم و او شاگرد است.
  • تنها چيزي كه باعث مي‌شود در كنار او باشيد جذابيت هاي اجتماعي و ظاهري اوست.
  • با بيشتر خصوصيات اخلاقي او مشكل داريد
  • رابطه را براي فرار از موقعيتي شروع كرده‌ايد و حال متوجه مشكلات بزرگ اين رابطه شده ايد.
بيشتر بخوانيد : شناخت پيش از ازدواج

كلام آخر براي تغيير همسر بعد ازدواج

حتما براي شناخت تفاوت‌ها بين خودتان و فرد مورد نظرتان به جلسات مشاوره قبل از ازدواج برويد. تفاوت‌هاي اساسي زمينه رفتارهاي تغييرناپذير در افراد را به وجود مي‌آورد و شما را با چالش‌هاي فراواني در زندگي مشترك رو به رو خواهد كرد. اگر راه تغيير را پيش گرفته‌ايد آرام آرام حركت كنيد، صبور باشيد و تغييرهاي كوچك را ببينيد. براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تغيير همسر بعد ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تغيير همسر بعد ازدواج،
موضوع:
[ ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۸:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مسموميت دارويي ممكن است عمدي يا سهوي پيش بيايد. در حقيقت استفاده بيش از حد مجاز دارو و يا هر ماده ديگري مي‌تواند منجر به اين نوع مسموميت شود. البته اگر فرد به دارو خاصي حساسيت داشته باشد، مصرف آن در مقدار كم نيز منجر به مسموميت دارويي مي‌گردد. اين اتفاق مي‌تواند در كودكان و يا بزرگ‌سالان به صورت عمدي يا سهوي رخ دهد. هرچند مسموميت‌دارويي در كودكان اغلب تصادفي است. بزرگ‌سالان نيز معمولا به صورت عمدي و با قصد آسيب رساندن به خود دچار مسموميت‌دارويي مي‌گردند. توجه داشته باشيد كه بزرگ‌سالان ناتوان ذهني، افراد مسن‌تر كه روزانه مقدار زيادي دارو مصرف مي‌كنند، معمولا سهوا دچار مسموميت دارويي مي‌شوند. براي جلوگيري از اين مسائل حتما با درمانگر خود مشورت كرده واگر عمدا قصد اين كار را داريد، مشاوره افسردگي بگيريد.

منبع: مسموميت دارويي

مسموميت دارويي چيست؟

اغلب استفاده از يك دارو در مقادير زياد و بيش از حد مجاز موجب مسموميت دارويي مي‌شود. اما اگر فرد به دارو خاصي حساسيت داشته باشد، استفاده از آن دارو در مقدار كم و مجاز منجر به مسموميت دارويي خواهد شد.

تجويز دارو توسط پزشك بايد با دقت بالا انجام شود، بنابراين هنگام مراجعه به پزشك، بهتر است سوابق پزشكي، بيماري‌هاي زمينه‌اي، حساسيت‌ها و هر مشكل ديگري كه داريد با پزشك در ميان بگذاريد. پزشك با دانستن اين اطلاعات و با توجه به سن و بيماري فرد و نحوه دفع دارو از بدن، بهترين دارو را براي فرد تجويز مي‌كند.

چگونگي دفع دارو از بدن از اهميت بالايي برخوردار است. مثلا داروهايي كه از طريق كليه يا گوارش دفع مي‌شوند را نمي‌توان در اختيار افرادي كه مشكلات كليوي يا گوارشي دارند، گذاشت. در صورت تجويز اين داروها به چنين افرادي، دفع دارو با مشكل مواجه شده و به تدريج مقدار دارو در بدن بالا رفته و در نهايت موجب مسموميت دارويي مي‌گردد.

براي آشنايي با كسي كه قصد خودكشي دارد كليك كنيد.

چگونگي ايجاد مسموميت‌دارويي

علاوه بر مصرف بيش از اندازه، حساسيت به دارو، اشتباه در تجويز، روش‌هاي ديگري نيز وجود دارند كه مسموميت دارويي را به دنبال دارند. در ادامه به آن‌ها اشاره مي‌كنيم.

نزديك بودن دوز درماني به دوز مسموميت: ديگوكسين يك دارو قلبي است كه دوز درماني و مسموميت آن نزديك به هم است، بنابراين هنگام استفاده از اين دارو توجه لازم را به عمل آوريد.

اشتباه در روش مصرف دارو: براي مثال اگر يك دارو كه بايد به روش عضلاني تزريق شود را به اشتباه به صورت وريدي و داخل عروق تزريق شود؛ با مشكلات و عوارض متعددي همراه خواهد بود.

برخي داروها وجود دارند كه ظاهرا ايمن و كم‌خطرند. البته اگر در مصرف چنين داروهايي مانند استامينوفن زياده‌روي شود، اين دارو كم‌كم در بدن تجمع يافته و در آخر فرد را دچار مسموميت دارويي مي‌كند. پس در مصرف داروها نسبتا بي‌خطر نيز دقت كافي داشته باشيد.

پيشنهاد مي‌شود حتما درباره علائم خودكشي بخوانيد.

علائم و نشانه هاي مسموميت دارويي

طيف مختلفي از علائم در مسموميت‌دارويي ممكن است ايجاد شود. با اين حال بيشتر داروها علائم اختصاصي ايجاد نمي‌كنند و معمولا مسموميت با انواع داروها علائم تقريبا مشابهي دارند.

نشانه‌هاي ايجاد شده به عوامل مختلفي از جمله نوع دارو، مقدار مصرف شده، روش مصرفي، سن فرد و بيماري‌هاي زمينه‌اي او بستگي دارد.

مصرف بيش از حد يك ماده دارويي يا همان مسموميت دارويي با عوارض جانبي آن دارو همراه است. شدت عوارض جانبي در مسموميت‌ها بيشتر و جدي‌تر است. علائم ايجاد شده در مسموميت دارويي عبارتند از:

تغييرات علائم حياتي: اين تغييرات با توجه به نوع دارو ممكن است افزايش، كاهش و يا متوقف شوند.

درد قفسه‌سينه

تنگي نفس

مشكلات قلبي و ريوي

ورود استفراغ به ريه

گيجي و خواب‌آلودگي

اسهال و استفراغ (استفراغ خوني)

خون در مدفوع

از دست رفتن تعادل بدن در بعضي موارد

تاري ديد

عرق سرد

پيشنهاد مي‌شود حتما درباره پيشگيري از خودكشي بخوانيد.

درمان مسموميت دارويي

هنگامي كه با فرد دچار مسموميت‌دارويي روبرو شديد، آرامش و خونسردي خود را حفظ نموده و با اورژانس ۱۱۵ تماس بگيريد. مي‌توانيد خودتان نيز فرد را به مراكز درماني و بيمارستان‌ها برسانيد. اگر از نوع دارو مصرفي و مقدار آن اطلاع داريد، آن‌ها را در اختيار كادر درمان قرار دهيد.

تا قبل از رسيدن نيروهاي اورژانس بهتر است تنفس فرد را بررسي كرده و از دادن مايعات و ساير خوراكي‌ها به او خودداري كنيد.

درمان‌هاي موجود معمولا استفاده از آنتي‌دوت داروها، زغال فعال، شستشوي معده و تشويق فرد به استفراغ كردن است. شستشوي معده و استفراغ جهت جلوگيري از جذب داروها انجام مي‌شود.

بيمار هشيار را به استفراغ تشويق كنيد و او را جهت انجام شستشوي معده سريعا به مراكز درماني منتقل نماييد. زيرا اگر فرد به مرحله خواب‌آلودگي و عدم هشياري برسد، دارو جذب و وارد خون وي شده است. هم‌چنين استفراغ كردن در اين حالت موجب ورود محتويات معده به ريه و در نهايت خفگي فرد مسموم مي‌شود.

زغال فعال يكي از موارد كاربردي در درمان مسموميت دارويي است. اين ماده به عاملي كه موجب مسموميت دارويي شده، متصل مي‌شود تا آن را از بدن خارج كند. به طور معمول به همراه زغال فعال، يك ملين داده مي‌شود كه دفع دارو از طريق مدفوع را در فرد تسريع كند.

براي دريافت مشاوره تلفني در زمينه مسموميت و خودكشي مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مسموميت دارويي،
موضوع:
[ ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۳:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جوش هاي عصبي يكي از پيامدهاي ناخوشايند استرس و اضطراب زياد هستند كه اغلب احساس نارضايتي زيادي را در افراد ايجاد مي كنند. شايد براي شما هم پيش آمده باشد كه درست قبل از يك قرار كاري مهم يا در آستانه يك مهماني دچار جوش در نواحي مختلف به خصوص روي صورت شويد. اين ها همگي تحت عنوان جوش هاي عصبي شناخته مي شوند كه با بالا رفتن سطح هورمون هاي استرس پديد مي آيند. ما در ادامه در مورد جوش هاي عصبي، علل پديدآيي، روش هاي پيشگيري و درمان آن توضيحات بيشتري ارائه كرديم. پس تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

منبع: جوش هاي عصبي | جوش عصبي ناشي از استرس

جوش هاي عصبي چيست؟

جوش هاي عصبي جوش هايي هستند كه در دوران پرتنش زندگي، با بالا رفتن هورمون هاي استرس نظيركورتيزول پديد مي آيند. چرا كه هورمون هاي استرس غدد چربي را تحريك كرده و منجر به توليد چربي اضافي در سطح پوست مي گردند. همين امر زمينه را براي بروز انواع آكنه پوستي فراهم مي سازد.

تفاوت جوش هاي عصبي و جوش هاي هورموني

جوش هاي عصبي همانند جوش هاي هورموني در اثر ايجاد تغييراتي در سطح هورمون هاي بدن پديد مي آيند. با اين تفاوت كه زمان بروز آن ها متفاوت است. براي مثال جوش هاي هورموني كه مرتبط با افزايش سطوح هورمون هاي زنانه يا مردانه هستند ممكن است  در زمان هاي خاصي نظير قبل از شروع پريودي، به تعويق افتادن آن يا در دوران بلوغ ظاهر شوند. اما جوش هاي عصبي در هر زماني كه فرد درگير تنش و اضطراب مي شود بروز مي يابند. در هر دو حالت با افزايش هورمون، غدد چربي روي پوست تحريك شده، چربي بيشتري توليد مي كنند و در نهايت آكنه ها روي نواحي مختلف به خصوص صورت نمايان مي شوند.

ارتباط استرس و مشكلات پوستي

تحقيقات علمي نشان مي دهد كه استرس تنها منجر به بروز جوش هاي عصبي نمي شود بلكه به طور كلي تاثيرات مخربي روي پوست دارد. براي مثال پژوهشگران به اين نتيجه رسيده اند كه اگر شما دچار آكنه پوستي باشيد و سپس دست خوش استرس شويد جوش ها بدتر مي شوند و به زمان بيشتري نيز براي بهبودي نياز خواهند داشت. در حقيقت استرس زياد علاوه بر اينكه منجر به تظاهر جوش هاي عصبي مي شود روند بهبودي آن ها را نيز با اختلال مواجه مي كند. همين امر باعث مي شود كه جوش ها براي مدت بيشتري همراه فرد باقي بمانند و تحريك پذيري بيشتري براي بدتر شدن داشته باشند.

علل بروز جوش هاي عصبي

علل بروز جوش هاي عصبي چيست؟ همان طور كه از نام آن پيداست استرس و قرار داشتن تحت شرايط پرتنش و عصبي علت اصلي بروز استرس است. اما همه افرادي كه مضطرب مي شوند علائم پوستي از خود نشان نمي دهند. در همين راستا پژوهش هاي مختلفي انجام شده است تا ساير عوامل كه در تعامل با استرس منجر به بروز جوش هاي پوستي را شناسايي كند. براي مثال تحقيقي كه در فرانسه و در سال 2017 روي 3305 زن 25 تا 40 ساله انجام شد نشان داد چيزي در حدود 41 درصد زناني كه دچار آكنه هاي پوستي مي شوند تجربيات مرتبط با استرس و اضطراب را گزارش مي دهند . در نتيجه مي توان گفت كه استرس يك عامل تحريك كننده بسيار مهم در بروز جوش هاي عصبي است كه تاثير خود را از طريق هورمون كورتيزول اعمال مي كند. با اين حال افرادي كه سابقه جوش هاي عصبي را در ساير اعضاي خانواده خود دارند. دچار مشكلات هورموني هستند و از برخي داروهاي خاص استفاده مي كنند بيش از ديگران احتمال دارد كه دچار اين مشكل پوستي شوند.

پيشگيري و درمان جوش هاي عصبي

براي پيشگيري و درمان جوش هاي عصبي لازم است كه بيش از هرچيز به علت اصلي پيدايش آن ها بپردازيد. در نتيجه هيچ چيز به اندازه تكنيك هاي خود آرام سازي، درمان اختلالات اضطرابي و كاهش استرس هاي روزمره نمي تواند در اين زمينه به شما كمك نمايد. ما در ادامه به چند توصيه مهم در اين زمينه اشاره كره ايم.

1- مهارت مديريت هيجان ها را بياموزيد

يكي از مهارت هاي مهمي كه در زندگي بايد بياموزيد نحوه مديريت و تنظيم هيجان هاي مختلف است. افرادي كه از اين مهارت برخوردار هستند همواره آرامش بيشتري را در درون خود احساس مي كنند و تسلط بيشتري بر زندگي دارند. اين مهارت به شما كمك مي كند تا هيجان هاي منفي نظير خشم، غم و اضطراب را درون خود بپذيريد و براي كاهش آن ها از روش هاي معقولي استفاده نماييد. اگر احساس مي كنيد در اين زمينه با مشكل زيادي رو به رو هستيد استفاده از كتاب هاي خودياري، كارگاه هاي آموزشي و مراجعه به يك روان درمانگر مي تواند تا حد زيادي در اين زمينه به شما كمك نمايد.

2- از تكنيك هاي خودآرام سازي استفاده كنيد

در روان شناسي تكنيك هاي خود آرام سازي مختلفي وجود دارد كه به شما در مديريت استرس هاي روزمره تا حد زيادي كمك مي كند. از جمله اين تكنيك ها مي توان به تنفس عميق، ريلكسين و ذهن آگاهي اشاره كرد. براي مثال در ريلكسيشن لازم است چند دقيقه از روز را به آرام كردن خود اختصاص دهيد. از همين رو در جايي به آرامي بنشينيد يا دراز بكشيد. تمامي عضلات خود را در حالتي بدون تنش قرار دهيد، چشمان خود را بسته نگه داريد و از دم و بازدم هاي عميق كمك بگيريد. سعي كنيد در طول ريلكسيشن تنها بر تنفس خود تمركز كنيد تا به كمك آن از شر هيجان هاي منفي در امان بمانيد. اين نكته را به خاطر بسپاريد كه روش ها و تكنيك هاي گوناگوني براي خود آرام سازي وجود دارد كه براي آشنايي بهتر و مهارت يابي بيشتر با آن ها لازم است كه از يك روان شناس كمك بگيريد.

3- اختلال هاي اضطرابي را درمان نماييد

تجربه استرس شديد يا مزمن مي تواند زمينه بروز انواع اختلال هاي اضطرابي نظير اختلال اضطراب فراگير و استرس پي از سانحه را فراهم كند. در اين شرايط بيش از همه در معرض پيامدهاي استرس قرار خواهيد گرفت كه جوش هاي عصبي تنها يكي از آن ها است. در نتيجه لازم است به سلامت روان خود اهميت بيشتري بدهيد و در صورتي كه احساس مي كنيد در حال تجربه اضطراب زيادي هستيد به موقع از يك درمانگر متخصص در حوزه سلامت روان نظير روانشناس يا روان پزشك كمك بگيريد.

4- از ورزش كمك بگيريد

ورزش يكي از عادات  بسيار مفيد در سبك زندگي است كه تاثير بسزايي در سلامت روان افراد دارد. مخصوصا انجام ورزش هايي نظير يوگا در كنار تمرين هاي مراقبه اي مي تواند تا حد زيادي به شما آرامش ببخشد و در نتيجه استرس هاي روزمره تان را از بين ببرد. از همين رو تلاش كنيد زمان هايي هرچند كوتاه هم شده را در طول روز به ورزش كردن اختصاص دهيد.

5- روتين پوستي مناسبي را در پيش بگيريد

در كنار مراقبت از سلامت روان لازم است به پوست خود نيز اهميت بدهيد تا تحت تاثير عوامل مختلف كمتر آسيب ببيند. از جمله روتين هاي پوستي كه رعايت آن ها مي تواند در كاهش جوش هاي عصبي به شما كمك كند مي توان به شستن روزانه پوست با شوينده هاي مناسب، استفاده از كرم هاي ضد آفتاب هنگام بيرون رفتن، استفاده از پاك كننده هايي كه بر پايه آب توليد شده اند و استفاده از كرم ها و لوسيون هاي فاقد چربي اشاره كرد.

 

براي دريافت مشاوره تلفني در زمينه اضطراب و استرس مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

استرس چگونه باعث به وجود آمدن جوش هاي عصبي مي شود؟

استرس به طور غير مستقيم مي تواند در بروز جوش هاي عصبي تاثير بگذارد. چرا كه استرس هورمون كورتيزول را در بدن افزايش مي دهد. اين هورمون به نوبه خود منجر به تحريك غدد چربي روي پوست شده و با افزايش ترشح چربي زمينه بروز انواع آكنه را فراهم مي كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۰:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طرحواره ديگر جهت مندي كه به معناي هدايت شدن از جانب دنياي بيروني است يكي از حوزه هاي اصلي طرحواره هاي ناسازگار بوده كه توسط جفري يانگ در نظريه اسكيماتراپي مورد بحث قرار گرفته است. اين طرح واره خود طرحواره هاي ايثار، اطاعت و جلب توجه را در بر مي گيرد. افرادي كه داراي اين طرحواره ها هستند در ارضاي نياز خود در زمينه آزادي بيان از دوران كودكي با مشكل مواجه بوده اند. ما در ادامه در مورد اين طرح واره توضيحات بيشتري را ارائه كرده ايم. پس تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

منبع: طرحواره ديگر جهت مندي

طرحواره ديگر جهت مندي؛ آشنايي با طرحواره هاي ناسازگار اوليه

قبل از اينكه با مفهوم طرحواره ديگر جهت مندي آشنا شويد بايد طرحواره هاي ناسازگار اوليه را به درستي بشناسيد. طرحواره هاي ناسازگار اوليه مجموعه باورهاي مركزي، خاطرات و هيجاناتي هستند كه مواجهه با آن ها منجر به تجربه پريشاني و احساس ناامني مي شود. اين طرحواره ها به طور گسترده در نظريه اسكيماتراپي جفري يانگ مورد بحث قرار گرفته اند. يانگ بر اين باور است كه همه انسان ها داراي 5 نياز هيجان اصلي هستند كه نياز به دلبستگي، خودمختاري، آزادي بيان، پذيرش محدوديت و تفريح را در بر مي گيرد. ارضاي سالم اين نيازها به خصوص در دوران كودكي و توسط والدين از اهميت بسزايي برخوردار است. به طوري كه برآورده نشدن هر نياز منجر به شكل گيري طرحواره هاي خاصي مي شود كه در مجموع به همه آن ها حوزه طرحواره گفته مي شود. طرحواره هاي مرتبط با برآورده نشدن نياز آزادي بيان همگي تحت عنوان “طرحواره هاي حوزه ديگر جهت مندي” نام مي گيرند.

 معرفي طرحواره حوزه ديگر جهت مندي

يانگ در نظريه خود اين موضوع را مطرح مي كند كه همه افراد از همان دوران كودكي نيازمند آزادي بيان هستند. يعني آن ها بايد بتوانند آرادنه خواسته ها و نيازهاي خود را با والدين در ميان بگذارند. در صورتي كه شرايط مساعدي براي اين موضوع فراهم نباشد به احتمال زياد طرحواره هاي مرتبط با حوزه ديگر جهت مندي شكل مي گيرند. اين حوزه طرحواره هاي ايثارگري، اطاعت، پذيرش جويي ا همان جلب توجه را در بر مي گيرند. ويژگي مشترك همه اين طرحواره ها اين است كه افرادي كه داراي آن ها هستند اغلب نيازها و خواسته هاي خود را سركوب كرده و برآورده كردن خواسته هاي ديگران را هميشه در اولويت قرار مي دهند.

علل شكل گيري طرحواره ديگر جهت مندي

همان طور كه گفته شد ديگر جهت مندي در پاسخ به ارضا نشدن نياز به آزادي بيان در خانواده ها شكل مي گيرد. در نتيجه خانواده هايي كه به هردليلي اجازه نمي دهند فرزندشان خواسته ها و نيازهاي خود را آزادانه با ديگران در ميان بگذارد بيش از ديگران زمينه شكل گيري اين طراحواره را در فرزندان خود فراهم مي كنند. براي مثال در خانواده هايي كه كودك در آن ها به دليل مريضي يكي از اعضا دائما بايد از خودگذشتگي كند يا به خاطر استبداد والدين نمي تواند حرف هاي خود را به درستي مطرح اين طرح واره نظير ايثار و اطاعت بيش از ساير خانواده رواج دارد.

طرحواره ديگر جهت مندي و اجزاي آن

طرحواره حوزه ديگر جهت مندي خود 3 طرحواره اصلي را در بر مي گيرد كه ايثار، اطاعت و جلب توجه را شامل مي شود. در ايثار فرد دائما نيازهاي خود را سركوب مي كند و خواسته هاي ديگران را به بهاي فدا كردن خود برآورده مي كند. در طرحواره اطاعت فرد در دو سطح نيازها و هيجان ها از ديگران فرمان برداري مي كند. به اين معنا كه دائما در تلاش است خواسته هاي ديگران را برآورده كند يا ابراز هيجانات خود را به خوشايندي ديگران معطوف سازد. هم چنين در طرحواره جلب توجه فرد دائما در طول زندگي از جانب تشويق و تنبيه ديگران هدايت مي شود و بيشترين چيزي كه او را در زندگي پيش مي برد كسب رضايت و توجه از جانب ديگران است.

درمان طرحواره

براي اينكه بتوانيد طرحواره هاي مرتبط با حوزه ديگر جهت  مندي را درمان كنيد لازم است كه در ابتدا به كمك يك روانشناس متخصص در حوزه اسكيما تراپي ارزيابي دقيقي از وضعيت روان شناختي خود به عمل بياوريد. روان شناسان به كمك آزمون هاي مختلف و مصاحبه هاي باليني به شما كمك مي كنند تا در مورد وجود طرحواره هاي مختلف در خود آگاهي پيدا كنيد. سپس با استفاده از تكنيك هاي هيجاني، شناختي و رفتاري مختلف به شما ياري مي رسانند تا سبك مقابله اي سالم تري را در زندگي در پيش بگيريد.

 

براي دريافت مشاوره تلفني در زمينه طرحواره ها مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 
 

سوالات متداول

وجه مشترك همه طرحواره هاي حوزه ديگر جهت مندي چيست؟

در همه اين طرحواره ها فرد نيازهاي ديگران را در اولويت قرار مي دهد و نمي تواند به اندازه كافي به خواسته هاي خود توجه كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرحواره ديگر جهت مندي،
موضوع:
[ ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۱۲:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درد جسماني ترك اعتياد يكي از سخت‌ترين مراحل و در واقع بزرگ‌ترين ترس و مانع براي ترك اعتياد است. دردهايي كه ممكن است مقاوم‌ترين فرد را نيز از مسير ترك منصرف كرده و باعث وسوسه و لغزش او شود. همانطور كه خيلي از كساني كه اعتياد دارند، دليل شروع مصرف را آرام كردن دردهاي بدني ناشي از تصادف يا بيماري يا كار زياد دانسته‌اند. اما آيا اين مسئله در زمان ترك قابل درمان مي‌باشد يا يكي از هزينه‌هايي است كه فرد معتاد براي ترك مجبور است بپردازد؟ در ادامه اين مطلب به بررسي كامل درد جسماني ترك اعتياد و راه‌هاي درمان آن مي‌پردازيم. 

 منبع: درد جسماني ترك اعتياد | درد تا چند روز در بدن مي ماند؟

علائم جسماني ترك اعتياد چيست؟

اعتياد به مواد مخدر، بخصوص مواد مخدر سنتي نظير ترياك و هروئين علاوه بر وابستگي رواني، وابستگي جسماني شديدي ايجاد مي­‌كنند و ترك ناگهاني و بدون نظر متخصص، باعث مي‌­شود كه فرد دردهاي شديدي را تجربه كند كه گاه اين دردها تا سال‌ها با فرد همراه است. دردهاي مفصلي و عضلاني بخصوص در دست و پا باعث مي‌­شود كه فرد نتواند به راحتي در دوره سم زدايي به زندگي عادي خود برسد. براي آشنايي با روش سم زدايي بدن از مواد مخدر كليك كنيد. 

علائمي مانند سوزن سوزن شدن، خواب رفتن، درد استخواني و ماهيچه‌اي، بي­قراري دست و پا (سندروم پاي بي­قرار)، ضربان داشتن دردناك، سوزش، خارش و حتي توهم‌هاي لامسه (حس حركت چيزي روي پوست بدن) برخي از علائم جسماني ترك اعتياد هستند. براي آشنايي با بهترين و كم دردترين روش هاي ترك اعتياد كليك كنيد.

 

دردهاي جسماني ترك اعتياد و بيماري روان تني 

بسياري از مواقع درد جسماني ترك اعتياد تا مدت ها طول مي كشد و اين درد علت خاصي جسمي خاصي ندارد. در چنين مواقعي اين درد هاي ناشي از بيماري هاي روان تني است. بيمارهاي روان تني بيماري هايي هستند كه با علائم و نشانه هاي جسمي بروز پيدا مي كنند ولي منشا اصلي آنها ذهني و و رواني است. توصيه مي كنيم مقاله بيماري روان تني را مطالعه نماييد. 

براي برطرف نمودن درد هاي جسمي ترك اعتياد ناشي از بيمار روان تني، نياز است تا فرد تحت روان درماني قرار بگيرد. با درمان مشكلات رواني فرد اين دردها به مرور كم‌شده و از بين مي روند. براي درمان اين بيماري ها نياز به مشاوره ترك اعتياد است. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد تلفني و حضوري مي توانيد با متخصصان مركز مشاوره ذهن نو تماس بگيريد. 

 

راه هاي كاهش دردهاي جسماني ترك اعتياد

شايع‌ترين راهكار براي كاهش دردهاي جسماني، همان ماساژ با روغن‌هاي گياهي است كه مي‌­تواند كمك كننده باشد. دقت داشته باشيد كه براي هر تلاشي جهت ترك، به متخصص مربوطه مراجعه كنيد و مراقب اعتماد به نفس كاذب خود هنگام ترك باشيد تا دردهاي شما مزمن و طولاني‌تر نشود. برخي از راهكارهاي كاهش درد جسماني ناشي از ترك اعتياد به شرح زير است. براي آشنايي با روش درمان ترك مواد مخدر با متادون كليك كنيد.

1. درد جسماني ترك اعتياد | ترك تدريجي

يكي از مهم‌ترين توصيه‌هاي متخصصان ترك اعتياد اين است كه هرگز ترك ناگهاني را امتحان نكنيد، مخصوصا زماني كه دوره يا دوز مصرف شما بالاست. به اين دليل كه وابستگي جسماني ايجاد شده به مواد، باعث شوك به عضلات مي­‌شود و حتي خطرات جبران ناپذيري مانند ايست قلبي نيز به همراه خواهد داشت. بنابراين براي اينكه دردهاي كمتري تجربه كنيد، حتما ترك تدريجي و زير نظر متخصص انجام دهيد.

 

بيشتر بخوانيد : بعد از ترك اعتياد 

2. آرامش ذهني

برخي از ورزش‌هاي هوازي و تمرينات جسماني، همانطور كه به آرامش جسماني شما كمك مي­‌كند، مي­‌تواند به آرامش ذهني‌تان نيز منجر شود و همين آرامش رواني، مي‌­تواند به كاهش دردهاي جسماني كمك كند. داشتن خانواده و حامي عاطفي نيز مي­‌تواند به مقاومت بدن در برابر دردها كمك كند.

3. درد جسماني ترك اعتياد | ترك داروهاي متفرقه

برخي از مراكز يا افراد، براي كاهش دردهاي جسماني ناشي از اعتياد تجويزهاي نادرست انجام داده و فرد معتاد نيز به پيشنهادهاي آن‌ها عمل كرده و خود را وارد مشكل جديدي مي­‌كند. هيچ دارويي مخصوصا دارويي كه به كاهش درد شما كمك مي‌­كند بدون وابستگي نيست. فراموش نكنيد كه وابستگي شما به مخدرها نيز به دليل همين حال آرامش آن اتفاق افتاد، بنابراين داروهايي مانند متادون، قرص B2 و انواع مسكن‌ها را كناربگذايد، مگر در شرايطي كه با تشخيص پزشك معتمد تجويز شده باشد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

4. آب درماني

يكي از بهترين مسكن‌هاي بدون خطر، آب درماني است. براي آب درماني معمولا از آب ولرم استفاده مي­‌شود. گرمي آب مي‌­تواند باعث افزايش جريان خون در عضلات شده و تنش عضلاني را كاهش مي‌­دهد. البته آب گرم معمولا در كوتاه مدت به كاهش درد كمك مي­‌كند. دوش آب گرم، استخر يا وان آب گرم، برخي از امكاناتي است كه مي­‌تواند به شما كمك كند.

5. درد جسماني ترك اعتياد | تغذيه مناسب

مصرف برخي از آرامبخش‌هاي طبيعي مانند گل گاوزبان، بابونه، دم كرده زرشك يا حتي آب گوجه فرنگي مي­‌تواند به كاهش درد كمك كند. فراموش نكنيد كه كمبود بسياري از ويتامين‌ها مانند ويتامين ب و د3 مي‌­تواند دردها و ناراحتي‌هاي جسماني را تشديد كند، بنابرين ويتامين‌هاي كافي بايد با تغذيه و مكمل‌هاي دارويي به بدن شما برسد.

نكته مهم در اين مطلب اين است كه ترك اعتياد، مخصوصا مخدرهاي سنتي بدون دردهاي جسماني ممكن نيست و خروج مخدر و سم از بدن طبيعتا آزارهايي خواهد داشت. هرگز فريب كساني كه ادعاي ترك بدون درد را دارند نخوريد و فراموش نكنيد هر نوع ترك وابستگي، هزينه‌هايي به همراه دارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درد جسماني ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا ترك اعتياد بدون درد جسماني امكان پذير است؟

با توجه به اينكه مواد مخدر مانند سم در بدن جاري مي‌شوند، ترك آن نيز مسلما با درد و سختي‌هايي همراه است. اما مي‌توان با رعايت برخي نكات و كمك گرفتن از يك فرد متخصص، سختي و درد جسماني ترك اعتياد را تا حد بسيار زيادي كاهش داد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۱۰:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا تا به حال در مورد طرحواره اطاعت و آثار آن در روابط بين فردي چيزي شنيده ايد؟ طرحواره اطاعت يكي از انواع طرحواره هاي ناسازگار اوليه است كه به طور گسترده در نظريه اسكيماتراپي جفري يانگ مورد بحث قرار گرفته است. افرادي كه داراي اين طرحواره هستند در روابط بين فردي همواره نيازهاي ديگران را در اولويت قرار مي دهند و خواسته هاي خود را زيرپا مي گذارند. همين امر باعث مي شود كه اغلب بي چون و چرا از درخواست هاي ديگران اطاعت كنند. اين امر به مرور زمان منجر به بروز مشكلات روان شناختي مختلف مي شود. ما در ادامه در مورد طرحواره اطاعت، علل شكل گيري و روش درمان آن توضيحات بيشتري را ارائه كرده ايم. پس تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

منبع: طرحواره اطاعت

طرحواره اطاعت؛ آشنايي با مفهموم طرحواره هاي ناسازگار اوليه

اطاعت يكي از انواع طرحواره هاي ناسازگار اوليه است كه به طور گسترده در نظريه طرحواره درماني جفري يانگ مورد بررسي قرار گرفته است. يانگ در تئوري خود اين موضوع را مطرح كرده است كه همه افراد داراي نيازهاي هيجاني مشتركي هستند كه نياز به دلبستگي، خودمختاري، آزادي بيان، پذيرش محدوديت و تفريح را در بر مي گيرد. عدم ارضاي درست اين نيازها در دوران كودكي در تعامل با خلق و خوي منحصر به فرد كودك منجر به شكل گيري مجموعه اي از باورها و احساسات ناخوشايند مي شود كه به آن ها طرحواره هاي ناسازگار اوليه مي گويند. در همين راستا يانگ 18 طرحواره ناسازگار اوليه را شناسايي كرده است كه اطاعت نيز يكي از آن ها است.

طرحواره اطاعت چيست و چگونه عمل مي كند؟

طرحواره اطاعت به مجموعه اي از باورهاي مركزي، خاطرات و احساسات گفته مي شوند كه دائما فرد را به سوي از خود گذشتگي و اطاعت از خواسته هاي ديگران سوق مي دهند. افرادي كه داراي طرحواره اطاعت هستند در روابط خود همواره نيازهاي ديگران را در اولويت قرار مي دهند و براي برآورده كردن آن ها حتي بر روي خواسته هاي خود پا مي گذارند . آن ها معمولا توانايي بسيار كمي براي مخالفت و نه گفتن جرات مندانه دارند و در صورتي كه خواسته هاي ديگرن را برآورده نكنند احساس گناه، پريشاني يا اضطراب مي كنند. در مقابل برآورده كردن دائمي نيازهاي ديگران بدون توجه به امكانات درون رواني خود به مرور زمان منجر به تحليل رفتن قواي روان شناختي مي شود و زمينه بروز انواع مشكلات روان رنجوري را فراهم مي كند.

علل شكل گيري طرحواره اطاعت

همان طور كه پيش تر اشاره شد يانگ در نظريه خود معتقد است هر طرحواره ناسازگار در اثر ارضاي نادرست نيازهاي هيجاني در دوران كودكي پديد مي آيند. در همين راستا او مي گويد طرحواره اطاعت زماني شكل مي گيرد كه نياز به آزادي بيان به درستي توسط والدين برآورده نشود. در حقيقت بچه هايي كه به هر دليلي نمي توانند خواسته، نيازها و احساسات خود را با پدر و مادر در ميان بگذارند بيش از ديگران ممكن است كه اين طرحواره را در درون خود شكل دهند.

آثار و پيامدهاي طرحواره اطاعت در زندگي

افرادي كه داراي طرحواره اطاعت هستند همواره در حال برآورده كردن نيازهاي ديگران بوده و بيش از هركس خود را ناديده مي گيرند. بررسي ها نشان مي دهد كه اين موضوع باعث مي شود كه آن ها زودتر از سايرين درگير فرايند پيري شوند. هم چنين مشكلات و بيماري هاي سايكوسوماتيك( روان تني) نيز در بين اين افراد بيشتر ديده مي شوند. علاوه بر اين ها اطاعت كردن مفرط با سركوب كردن خواسته هاي فردي به مرور زمان احساس ناكامي شديدي را ايجاد مي كند و زمينه ساز بروز انواع مشكلات روان شناختي نظير افسردگي مي شود.

درمان طرحواره

امروزه رويكرد طرحواره درماني براي درمان انواع طرحواره هاي ناسازگار اوليه گسترش بسياري پيدا كرده است. چرا كه اين رويكرد درماني توانسته در پژوهش هاي روان شناختي كارايي بالاي خود را نشان دهد. براي درمان اين مسئله لازم است كه به يك روان شناس متخصص و دوره ديده در زمينه اسكيماتراپي مراجعه كنيد. روان شناس به كمك انواع آزمون هاي روان شناختي و مصاحبه باليني مي تواند وجود طرحواره هاي ناسازگار اوليه را در شما تشخيص دهد. سپس با كمك تكنيك هاي شناختي، هيجاني و رفتاري به شما مي آموزد كه چگونه افكار تحريف شده خود را شناسايي كنيد، آن ها را با افكاري سالم تر جايگزين كرده و سبك هاي مقابله مناسب تري را در پيش بگيريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل مختلف روانشناسي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

طرحواره اطاعت با ايثارگري چه تفاوتي دارد؟

وجه مشترك هردوي اين ها اين است كه فرد نيازهاي ديگران را همواره نسبت به خود در اولويت قرار مي دهد. اما در اطاعت كردن فرد بر برآورده كردن خواسته هاي ديگران  متمركز است و نمي تواند به درستي نه بگويد.اما در ايثارگري فرد به هر نحوي مي خواهد از خودگذشتگي نشان دهد حتي اگر خواسته اي از جانب ديگران مطرح نباشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرحواره اطاعت،
موضوع:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۰۲:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چه روابطي را بايد ادامه دهيم؟ اين سؤالي است كه براي بسياري از دختران و پسران پيش مي‌آيد. داشتن يك رابطه عاطفي سالم و عميق خواسته همه ما است. اما نكته اين جاست كه در ابتداي هيچ رابطه‌اي نمي‌دانيم آيا اين، همان چيزي است كه مي‌خواستيم يا نه. به همين خاطر شايد سؤال خيلي از ما اين باشد كه يك رابطه خوب چه ويژگي‌هايي دارد؟ يا از كجا بفهميم كه در مسير درست قرار داريم يا خير؟ متخصصان روان‌شناسي ويژگي‌هايي را براي يك رابطه خوب در نظر گرفته‌اند. اگر اين ويژگي‌ها را در رابطه خود مي‌بينيد بايد بگوييم كه بهتر است از ارتباطتان مراقبت كنيد. در ادامه اين مطلب ما ويژگي‌هاي رابطه سالم و راه‌هاي فهميدن آن را بررسي خواهيم كرد. پس اگر شما نيز در اين زمينه سؤالي داريد در ادامه همراه ما باشيد.

منبع: چه روابطي را بايد ادامه دهيم؟

چه روابطي را بايد ادامه دهيم

از كجا بفهميم كه در يك رابطه سالم و روبه‌جلو قرار داريم؟ جواب دادن صحيح به اين سؤال مي‌تواند خيلي به شما كمك كند. يك پاسخ صحيح به اين سؤال به شما كمك مي‌كند رابطه مناسب را از نامناسب تشخيص بدهيد. به‌علاوه اگر شما ويژگي‌هاي يك رابطه خوب را بشناسيد مي‌توانيد نقاط ضعف ارتباطتان را پيدا كرده و براي برطرف‌كردن آنها تلاش كنيد. متخصصين روان‌شناسي معتقدند يك رابطه خوب ويژگي‌هايي دارد كه مهم‌ترين آنها عبارتند از:

حال روحي‌تان در اين رابطه خوب است

اولين ويژگي يك رابطه خوب و سالم اين است كه شما در آن احساس شادي مي‌كنيد. يادتان باشد ما ديگران را به اين خاطر وارد زندگي‌مان مي‌كنيم كه خوشحال‌تر باشيم. پس اگر رابطه شما اين خوشي را برايتان به همراه ندارد بايد كمي راجع به آن تجديدنظر كنيد. رابطه‌هايي كه در آن قهر و دعواهاي طولاني و ناراحتي وجود دارد از جمله ارتباطاتي هستند كه بايد مورد بررسي قرار بگيرند.

طرفين به هم تعهد دارند | چه روابطي را بايد ادامه دهيم

يكي از اولين و مهم‌ترين ويژگي‌ها در يك رابطه تعهد است. پس اگر مي‌خواهيد بدانيد چه روابطي را بايد ادامه داد به اين موضوع دقت داشته باشيد. اگر مطمئن هستيد كه طرف مقابل و همچنين خود شما به يكديگر تعهد داريد بهتر است براي نگه‌داشتن و همين‌طور بهتر كردن رابطه‌تان تلاش كنيد. اما اگر مشكلاتي مثل خيانت در رابطه وجود دارد بايد كمي جدي‌تر راجع به ادامه رابطه‌تان فكر كنيد.

احترام متقابل در رابطه وجود دارد

اينكه شما و شريك عاطفي‌تان به يكديگر احترام بگذاريد يكي از مهم‌ترين شرط‌هاي يك رابطه سالم و روبه‌جلو است. پس با خودتان به اين سؤال جواب بدهيد كه آيا اين ويژگي در رابطه شما وجود دارد؟ آيا طرف مقابل با احترام با شما صحبت مي‌كند؟ به نظرات و خواسته‌هايتان توجه مي‌كند؟ اگر پاسختان به اين سؤالات مثبت است مي‌توانيم بگوييم كه شما در مسير خوبي قرار داريد.

در حال پيشرفت هستيد

متخصصان زوج‌درماني معتقدند يكي از ويژگي‌هاي رابطه خوب اين است كه هر دو طرف و همين‌طور خود رابطه در حال رشد باشند. در يك رابطه خوب شما احساس مي‌كنيد كه چيزهاي جديدي ياد مي‌گيريد. طرف مقابل به پيشرفت كردن و بالارفتن شما احترام مي‌گذارد. و همچنين رابطه‌تان هر روز نسبت به گذشته خود در حال عميق‌تر و بهترشدن است.

اشتباهاتتان را مي‌پذيريد | چه روابطي را بايد ادامه دهيم

آيا شما و طرف مقابل اشتباهات خودتان را مي‌پذيريد؟ آيا حاضريد از شريك عاطفي‌تان بابت يك اشتباه عذرخواهي كنيد؟ اين يكي از اصلي‌ترين پايه‌ها براي ادامه‌پيداكردن يك رابطه است. وقتي يك نفر اشتباهات خودش را نپذيرد و دائماً آنها را تكرار كند طبيعتاً باعث ناراحتي طرف مقابل مي‌شود. و در اين رابطه شما هيچ پيشرفتي نمي‌كنيد. زيرا دائماً اعصابتان درگير رفتارهاي نامناسب طرف مقابل است. پس اگر مي‌خواهيد بدانيد چه روابطي را مي‌شود ادامه داد يك نكته مهم اين است كه ببينيد آيا طرف مقابل اشتباهاتش را مي‌پذيرد؟ آيا او به‌راحتي براي اشتباهش عذرخواهي مي‌كند؟

چقدر به ارزش‌هاي انساني بها مي‌دهيد

ارزش‌هاي انساني مثل صداقت، تعهد، اعتقاد داشتن به حقوق برابر و مهم‌تر از همه اينها عشق و محبت، در يك رابطه سالم وجود دارند. در مقابل رابطه‌هاي ناسالم معمولاً درگير ضد ارزش‌هايي مثل توهين و تحقير مي‌شوند. پس اگر برايتان سؤال است كه چه روابطي را بايد ادامه بدهيم بهتر است به وجود اين ارزش‌ها در رابطه خود دقت كنيد.

چطور يك رابطه باارزش را تشخيص دهيم

تا اينجا با ويژگي‌هاي رابطه سالم و مناسبي كه مي‌توانيم ادامه بدهيم آشنا شديم. يك سؤال مهم ديگر اين است كه رابطه سالم را از كجا بشناسيم؟ بعضي از نشانه‌ها به شما براي شناخت رابطه‌تان كمك مي‌كنند. اين نشانه‌ها عبارتند از:

با خودتان روراست باشيد | چه روابطي را بايد ادامه دهيم

شايد ديگران راجع به رابطه شما نظرات مختلفي داشته باشند. اما هيچ‌كس به اندازه خودتان نمي‌داند كه در اين رابطه چه خبر است. اگر كمي به درون خودتان توجه كنيد حتماً صداي قلب يا عقلتان را راجع به رابطه خواهيد شنيد. بسياري از اوقات ما به هر دليلي به اين صدا توجه نمي‌كنيم. اما همگي به‌خوبي مي‌دانيم كه اين احساس در ما اشتباه نمي‌كند. پس يكي از اولين كارها براي شناخت رابطه سالم اين است كه به درون خودتان توجه كنيد. آيا صداي قلب و مغزتان معتقد است چيزي در اين رابطه سر جايش نيست؟ آيا شما با تمام وجود از اينكه در اين رابطه‌ايد خوشحال و راضي هستيد؟

به رفتارهاي طرف مقابل دقت كنيد | چه روابطي را بايد ادامه دهيم

يكي از بهترين وسيله‌ها براي شناخت طرف مقابل اين است كه به رفتارهايش دقت كنيد. يادتان باشد همه ما مي‌توانيم حرف‌هايمان را كنترل كنيم. اما رفتارها بهترين وسيله‌اي هستند كه شخصيت و خواسته‌هاي دروني ما را نشان مي‌دهند. با دقت نگاه كنيد كه طرف مقابل در هر موقعيت چطور برخورد مي‌كند؟ اين موضوع مي‌تواند اطلاعات خيلي خوبي راجع به شخصيت او به شما بدهد.

بحران‌ها در رابطه شما چطور حل مي‌شوند؟

اختلاف‌نظر و بحث در هر رابطه‌اي پيش خواهد آمد. سؤال مهم اين است كه اين اختلاف‌ها در رابطه شما چطور حل مي‌شوند. اگر طرف مقابل حتي در عصبانيت به شما احترام مي‌گذارد و صحبت‌هايتان را مي‌شنود بايد بگوييم كه يكي از مهم‌ترين اصول يك رابطه سالم در ارتباط شما وجود دارد.

اهداف طرف مقابل را بررسي كنيد

هدف‌ها و خواسته‌هاي طرف مقابل از رابطه يكي از مهم‌ترين نكاتي است كه به شما مي‌گويد در رابطه بمانيد يا خير. پس بهتر است انگيزه‌هاي شريك عاطفي‌تان را بررسي كنيد. آيا شما خواسته‌هاي مشتركي از يك رابطه داريد؟ اگر پاسختان به اين سؤال منفي است بهتر است كمي بيشتر راجع به اين رابطه فكر كنيد.

ادامه دادن رابطه‌ها و اهميت مشاوره

خيلي از ما رابطه‌ها را به دو دسته تقسيم مي‌كنيم: رابطه‌هايي كه بايد ادامه داد و آنهايي كه نبايد ادامه داد! اما بهتر است به يك نكته دقت كنيد. قرار نيست رابطه‌هايي كه نقطه‌ضعف‌هايي دارند محكوم به تمام شدن باشند. خبر خوب اين است كه شما مي‌توانيد رابطه‌تان را در هر شرايطي كه باشد به يك وضعيت بهتر تبديل كنيد. به همين خاطر است كه توصيه مي‌شود در روابط عاطفي خود از يك زوج درمانگر كمك بگيريد. مشاور متخصص با بررسي شرايط رابطه شما و همين‌طور ويژگي‌هاي شخصيتي هركدامتان مي‌تواند توصيه‌هاي خيلي خوبي براي بهتر كردن شرايط برايتان داشته باشد. گاهي اوقات ارتباط شما و شريك عاطفي‌تان با يادگرفتن بعضي از مهارت‌ها مثل صحبت‌كردن متقابل يا كنترل هيجانات بهبود پيدا مي‌كند. پس اگر احساس مي‌كنيد رابطه عاطفي شما يك يا چند مورد از ويژگي‌هاي بالا را ندارد قبل از هر تصميمي از يك مشاور متخصص كمك بگيريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خود شناسي در ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول در مورد چه روابطي را بايد ادامه دهيم

چه رابطه‌هايي حتماً شكست مي‌خورند؟

هرگز نمي‌توانيم پيش‌بيني كنيم كه يك رابطه قطعاً شكست مي‌خورد. بااين‌حال متخصصين توصيه مي‌كنند قبل از ورود به رابطه با كساني كه اين ويژگي‌ها را دارند كمي بيشتر فكر كنيد: معتادين، افراد متأهل، بيماران داراي اختلال شخصيت و بيماران سايكوتيك.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۵۹:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سندروم ملال پيش از قاعدگي به وضعيتي گفته مي‌شود كه در حدود يك يا دو هفته پيش از شروع قاعدگي در خانم‌ها اتفاق افتاده و باعث ايجاد تغييراتي در شرايط جسمي و رواني فرد مي‌شود. اگرچه تمامي خانم‌ها پيش از شروع عادت ماهيانه تغييراتي را در جسم و خلق خود تجربه مي‌كنند اما اين شرايط در برخي افراد شدت بيشتري پيداكرده و مشكلاتي را براي توانايي فعاليت آن‌ها در محيط اطراف ايجاد مي‌كند. سندروم ملال پيش از قاعدگي در كنار مشكلاتي كه براي عملكرد شغلي و تحصيلي فرد ايجاد مي‌كند مي‌تواند ارتباطات اجتماعي و به‌ويژه ارتباط با همسر را نيز تحت تأثير خود قرار دهد. به همين خاطر بهتر است براي برطرف كردن اين شرايط اقداماتي را انجام دهيد. در ادامه بيشتر درباره اين سندروم صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

سندروم ملال پيش از قاعدگي PMDD

سندروم ملال پيش از قاعدگي كه به آن (PMDD) نيز گفته مي‌شود يك اختلال خلقي است كه در حدود يك تا دو هفته پيش از شروع قاعدگي در خانم‌ها اتفاق افتاده و باعث ايجاد تغييرات ناخوشايندي در شرايط جسمي و روحي فرد مي‌شود. احساس خستگي، بدن‌درد، غم يا پرخاشگري از شايع‌ترين مشكلاتي هستند كه خانم‌ها با نزديك شدن به زمان عادت ماهانه تجربه مي‌كنند و پس از گذشت دو تا سه روز از شروع قاعدگي اين علائم رو به كاهش گذاشته تا جايي كه حداكثر چند روز پس از پايان قاعدگي به‌طور كامل قطع خواهند شد. ملال پيش از قاعدگي گاهي اوقات مي‌تواند مشكلات بسياري را در توانايي فعاليت فرد و همين‌طور ارتباط با ديگران ايجاد نمايد. به همين خاطر بهتر است در شرايطي كه احساس مي‌كنيد نشانه‌ها در شما بيش‌ازحد كنترلتان شدت پيدا كرده از يك روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد.  

نشانه‌هاي سندروم ملال پيش از قاعدگي

روانشناسان معتقدند درصورتي‌كه حداقل 5 نشانه از علائم زير در دست كم دو چرخه قاعدگي براي يك فرد وجود داشته باشد وي به سندروم ملال پيش از قاعدگي مبتلاست. بااين‌حال توجه داشته باشيد اين نشانه‌ها صرفاً مي‌بايست در روزهاي منتهي به شروع قاعدگي ايجادشده و با پايان آن نيز خاتمه پيدا كنند. اگر اين نشانه‌ها در تمامي ايام ماه يا در برخي شرايط و بدون ارتباط با چرخه قاعدگي ايجاد مي‌شوند احتمال ابتلا به افسردگي يا ساير مشكلات خلقي در شما بالاست و بهتر است در اين زمينه از يك روانشناس كمك بگيريد. از نشانه‌هاي سندروم ملال پيش از قاعدگي مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.‌

  • بي‌ثباتي هيجاني
  • احساس پرخاشگري و تحريك‌پذيري؛ افزايش تنش در روابط بين فردي
  • احساس افسردگي و غم؛ وجود افكار منفي در ارتباط با خود و شرايط محيط اطراف
  • احساس اضطراب و بي‌قراري
  • بي‌ميلي به انجام فعاليت‌هاي معمول زندگي
  • ناتواني در تمركز حواس
  • بي‌خوابي يا پرخوابي
  • احساس خستگي
  • نشانه‌هاي جسماني مانند دردناك شدن سينه‌ها، درد مفاصل و عضلات
بيشتر بخوانيد : انواع افسردگي

دلايل سندروم ملال پيش از قاعدگي

سندروم ملال پيش از قاعدگي اختلالي است كه مي‌تواند به عوامل مختلفي ازجمله شرايط جسمي، رواني و اجتماعي فرد بستگي داشته باشد. بر اساس تحقيقات صورت گرفته، سندروم ملال پيش از قاعدگي بيش از هر چيز به دليل تغييرات هورموني مربوط به اين دوره در بدن خانم‌ها اتفاق مي‌افتد و مشكلاتي مانند ابتلا به بيماري‌هاي روحي به‌خصوص افسردگي در فرد يا اطرافيان و همين‌طور سابقه نشانگان پيش از قاعدگي در خانواده وي مي‌تواند باعث تشديد اين حالات در فرد شود. به همين خاطر متخصصان معتقدند ژنتيك نيز مي‌تواند يكي از علل تأثيرگذار در بروز سندروم ملال پيش از قاعدگي باشد. براي آشنايي بيشتر با نشانه هاي افسردگي در زنان كليك كنيد. 

سندروم ملال پيش از قاعدگي | رابطه ميان زوجين

تغييراتي كه در شرايط روحي خانم‌ها اتفاق مي‌افتد مي‌تواند باعث بروز مشكلاتي در روابط اجتماعي آن‌ها به‌ويژه با همسرشان باشد. علاوه بر اين برخي از خانم‌ها مشكلاتي مانند كاهش ميل جنسي را در روزهاي منتهي به عادت ماهيانه تجربه مي‌كنند كه مي‌تواند در كنار شرايط روحي آن‌ها مشكلات موجود در رابطه را دوچندان كند. به همين خاطر بهتر است در اين زمينه با همسرتان صحبت كرده و راهكارهايي را براي حفظ سطح مطلوبي از رابطه در اين شرايط مشخص كنيد. شما مي‌توانيد از مشاوره جنسي نيز در اين شرايط استفاده كنيد.

نياز به دريافت حمايت عاطفي براي خانم‌ها در دوره عود سندروم ملال پيش از قاعدگي افزايش پيدا مي‌كند و به همين خاطر نحوه برخورد آقايان با همسرشان در اين ايام اهميت دارد. استفاده از الفاظ نامناسب و تمسخر خانم‌ها به دليل قرار گرفتن در اين مرحله يكي از مشكلاتي است كه مي‌تواند رابطه شما را وارد وضع نامطلوبي كند. به همين خاطر بهتر است اطلاعات خود را راجع به شرايطي كه همسرتان تجربه مي‌كند و آنچه براي كمك به او مي‌بايست در نظر داشته باشيد افزايش دهيد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

درمان سندروم ملال پيش از قاعدگي

همان‌طور كه گفته شد سندروم ملال پيش از قاعدگي در برخي شرايط مي‌تواند تا حد زيادي توانايي فعاليت خانم‌ها را تحت‌الشعاع قرار دهد. اگر احساس مي‌كنيد تغييرات خلقي و جسمي شما در زمان عادت ماهانه فراتر از ميزان تحملتان شده و مشكلاتي را در جريان زندگي يا ارتباطات شما ايجاد كرده بهتر است با يك روانشناس دراين‌باره صحبت كنيد. اگر به دليل مشكلاتي مانند احساس خجالت نمي‌توانيد به‌طور مستقيم از يك مشاور كمك بگيريد مي‌توانيد از جلسات مشاوره تلفني استفاده نماييد. ازجمله مهم‌ترين درمان‌هايي كه براي ملال پيش از قاعدگي وجود دارد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

دارودرماني

استفاده از داروها يكي از رايج‌ترين اقدامات براي درمان مشكلاتي است كه سندروم ملال پيش از قاعدگي به همراه خواهد داشت. استفاده از داروهاي ضدافسردگي و همين‌طور برخي از داروهاي هورموني مي‌تواند در رفع علائم سندروم ملال پيش از قاعدگي اثرگذار باشد. بااين‌حال توجه داشته باشيد كه استفاده از داروها مي‌بايست زير نظر متخصصين صورت بگيرد و بهتر است از استفاده خودسرانه آن‌ها خودداري كنيد. براي آگاهي بيشتر درباره درمان افسردگي كليك كنيد.

تغيير سبك زندگي

سبك زندگي يكي از موضوعاتي است كه تا حد زيادي مي‌تواند در كاهش نشانه‌هاي مربوط به اختلالات قاعدگي اثرگذار باشد. سعي كنيد در روزهايي كه به تاريخ شروع قاعدگي خود نزديك مي‌شويد مسائلي مانند داشتن خواب كافي و انجام مرتب فعاليت‌هاي ورزشي را در برنامه روزانه خود قرار دهيد. همين‌طور بهتر است در طي اين دوران بيش‌تر از غذاهاي طبيعي و ساده استفاده كنيد و تا جاي ممكن از مصرف كافئين، الكل و همين‌طور غذاهاي چرب يا سنگين خودداري كنيد.

اصلاح ذهنيت

روانشناسان معتقدند تصور و انتظارات ما از وقايع محيط اطراف تا حد زيادي احساسات و همين‌طور رفتار ما را تحت تأثير خود قرار مي‌دهند. به همين خاطر در شرايطي كه شما با رسيدن به روزهاي منتهي به قاعدگي انتظار به‌هم‌ريختگي شرايط روحي را داشته باشيد اين موضوع باعث محتمل‌تر شدن بروز اين مشكلات براي شما خواهد شد. درنتيجه يكي از اقداماتي كه مي‌تواند در درمان ملال پيش از قاعدگي به شما كمك كند اين است كه ذهنيت خود را نسبت به اين مسئله در حالت خنثي نگه داريد. اضطراب از شروع دوره جديدي در چرخه قاعدگي يكي از مشكلاتي است كه مي‌تواند شرايط شما را دشوارتر كند.

اگر احساس مي‌كنيد توانايي كنترل شرايط روحي خود در اين بازه زماني را نداريد مي‌توانيد از يك مشاور افسردگي در اين زمينه كمك بگيريد. استفاده از روش‌هاي درماني مانند ذهن آگاهي و همين‌طور تمرينات آرام‌سازي تا حد زيادي در اين شرايط به شما كمك خواهد كرد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سندروم ملال پيش از قاعدگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

نشانه‌هاي سندروم ملال پيش از قاعدگي چيست؟

احساس غم، اضطراب، پرخاشگري و تنش در روابط بين فردي، احساس خستگي و خواب‌آلودگي و همين‌طور مشكلات جسمي ازجمله نشانه‌هاي سندروم ملال پيش از قاعدگي هستند. اين نشانه‌ها در فاصله يك تا دو هفته مانده به شروع قاعدگي ايجاد شده و در روزهاي دوم يا سوم قاعدگي به‌تدريج از شدت آن‌ها كاسته مي‌شود.

بهترين راهكار براي درمان سندروم ملال پيش از قاعدگي چيست؟

بهترين راهكار استفاده هم‌زمان از داروها، تغيير سبك زندگي و همين‌طور اصلاح ذهنيت موجود نسبت به اين مسئله است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۵۴:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دخالت خانواده در زندگي مشكلي است كه بسياري از زوج‌ها با آن درگير مي‌شوند. همه ما پس از تشكيل زندگي مشترك دوست داريم ديگران حريم شخصي‌مان را رعايت كنند. اما متأسفانه بسياري از خانواده‌ها توجهي به اين موضوع ندارند.

ترس از اينكه شما نتوانيد به‌تنهايي از پس مشكلات بربياييد يا علاقه بيش از حد از جمله دلايلي هستند كه باعث دخالت آنها مي‌شود. ولي دليل دخالت هرچه كه باشد اين موضوع مشكلات بسياري را در زندگي مشترك شما به دنبال مي‌آورد.

به همين خاطر بايد راه‌هاي مديريت‌كردن زندگي و حفظ حريم خانواده جديدتان را ياد بگيريد. ما هميشه و براي انجام هر كاري با متخصصان مشورت مي‌كنيم. در اين شرايط نيز كمك‌گرفتن از مشاور خانواده بهترين راهكاري است كه براي مديريت‌كردن اين دخالت‌ها مي‌توانيد از آن استفاده كنيد

شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد از خدمات مشاوره حضوري و تلفني مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو بهرمند شويد. 

 منبع: دخالت خانواده در زندگي مشترك با همسرمان را چگونه كنترل كنيم ؟

دخالت خانواده در زندگي مشترك

به‌خصوص زماني كه تازه زندگي مشترك را شروع كرده‌ايم دخالت خانواده‌ها مشكلي است كه بيشتر با آن مواجه مي‌شويم. متأسفانه بسياري از مواقع پدر و مادرها فكر مي‌كنند كه دخالت در زندگي فرزندشان ايرادي ندارد. آنها معتقدند كارشان دخالت نيست.

بلكه از روي علاقه و خيرخواهي كه براي شما و زندگي مشتركتان دارند اين كار را انجام مي‌دهند. و همين تصور است كه باعث پيچيده‌تر شدن شرايط مي‌شود. اما بايد اين نكته را بدانيد كه دخالت كردن يا نكردن خانواده در زندگي مشترك شما بيش از هركسي به خود و همسرتان بستگي دارد.

هرچقدر شما بيشتر با مهارت‌هاي مديريت زندگي‌تان آشنا باشيد بهتر هم مي‌توانيد جلوي دخالت‌ها را بگيريد. اگر احساس مي‌كنيد كه در اين زمينه ضعيف هستيد بهتر است توصيه مي كنيم براي تقويت مهارت‌هاي خود از خدمات مشاوره ازدواج مركز ذهن نو بهرمند شويد. 

 

پيامدهاي دخالت خانواده در زندگي

علاوه بر پدر و مادرها بعضي از دختران و پسران نيز دخالت خانواده را موضوع عادي مي‌دانند. آنها معتقدند كه پدر و مادرشان دلسوز هستند. و حتي بسياري از مواقع خودشان با صحبت‌كردن راجع به تمام مسائل زندگي مشترك به پدر و مادر اجازه دخالت بيشتر را مي‌دهند. به همين خاطر بهتر است كمي با پيامدهاي اين موضوع و آسيب‌هايي كه به رابطه شما وارد مي‌كند با دقت بيشتري نگاه كنيد. مهم‌ترين اين آسيب‌ها عبارتند از:

 

آسيب‌ديدن رابطه عاطفي

زندگي مشترك فرايندي است كه در آن همه چيز بايد به درخواست هر دوي شما انجام شود. اين يعني اگر همسرتان از موضوعي رضايت نداشته باشد شما هم نبايد آن را انجام بدهيد. در غير اين صورت بايد خطر آسيب‌ديدن رابطه را بپذيريد.

وقتي طرف مقابل ما احساس كند خواسته و رضايت او اهميتي ندارد طبيعتاً از ما ناراحت مي‌شود. اين مسئله به‌تدريج شما و همسرتان را از هم دور مي‌كند. و مشكلاتي مثل سردي عاطفي را به دنبال خواهد داشت.

به‌علاوه گاهي اوقات همسرتان نيز دست به رفتار متقابل مي‌زند. اين يعني او نيز از اين به بعد در كارهايش به رضايت شما فكر نخواهد كرد. و اين شرايط كيفيت زندگي مشترك شما را تا حد زيادي تحت‌تأثير خودش قرار مي‌دهد.

 

ازبين‌رفتن حرمت‌ها

دخالت خانواده‌ها در زندگي مشترك شما گاهي اوقات باعث برخوردهايي بين خانواده و همسرتان مي‌شود. اين موضوع به‌تدريج احترام ميان آنها را از بين مي‌برد. وقتي احترام‌ها از بين بروند مشكلات جدي در رابطه ميان همسر و خانواده شما پيش مي‌آيد كه قطعاً بيش از هركسي به خودتان آسيب خواهد زد.

 

دلايل دخالت خانواده در زندگي

از جمله مهمترين علت دخالت خانواده در زندگي مشترك مي توان به موارد زير اشاره كرد :

صحبت‌كردن راجع به مشكلات زندگي مشترك

اصلي‌ترين دليل دخالت خانواده‌ها اين است كه شما يا همسرتان همه چيز را به آنها مي‌گوييد. وقتي پدر و مادرها در جريان مشكلات ما قرار مي‌گيرند دچار اضطراب مي‌شوند. آنها احساس مي‌كنند كه بايد به هر شكلي كه مي‌توانند از ما مراقبت كنند. همين موضوع باعث خواهد شد كه ناخواسته و از روي خيرخواهي شروع به دخالت در زندگي مشترك ما بكنند.

 

وابستگي بيش از حد به خانواده

آمار دخالت معمولاً در خانواده‌هايي بالاتر است كه فرزند و پدر و مادر وابستگي بالايي به هم دارند. اين وابستگي باعث مي‌شود كه شما نسبت به حد و حريم زندگي مشتركتان بي‌توجه باشيد.

طبيعتاً وقتي كه ما حد و مرزي را با ديگران رعايت نكنيم آنها بيش از حد معمول در جريان مشكلات زندگي‌مان قرار مي‌گيرند. همين مسئله گاهي اوقات باعث دخالت خانواده‌ها مي‌شود. زيرا آنها آن‌قدري كه بايد احساس نمي‌كنند كه مي‌بايست براي حريم شخصي شما احترام قائل شوند.

 

شما آمادگي تشكيل خانواده را نداشته‌ايد

اگر شما به هر دليلي آمادگي لازم براي تشكيل خانواده را نداشته‌ايد يا حداقل پدر و مادرتان اين‌طور فكر مي‌كنند بايد منتظر دخالت آنها در زندگي‌تان باشيد. نگهداري از زندگي مشترك نياز به مهارت‌هاي بسياري دارد.

وقتي پدر و مادر احساس كنند كه شما اين مهارت‌ها را نداريد سعي مي‌كنند تا با برعهده گرفتن مسئوليت زندگي‌تان از آسيب‌ديدن آن جلوگيري كنند. اما متأسفانه بسياري از آنها نمي‌دانند كه همين رفتار بزرگ‌ترين آسيبي است كه مي‌تواند به زندگي جديد شما وارد شود.

 

راهكارهايي براي كم‌كردن دخالت خانواده در زندگي

حريم شخصي زندگي‌تان را حفظ كنيد

قبل از هر چيز ياد بگيريد كه در عين صميميت با ديگران مرزهايتان را نيز رعايت كنيد. يادتان باشد صميميت به اين معني نيست كه پدر و مادر يا هر كس ديگري بايد از تمام رازها و مسائل زندگي‌مان خبر داشته باشد.

هرچقدر شما بتوانيد حريم شخصي زندگي مشتركتان را بهتر حفظ كنيد دخالت‌ها نيز كمتر خواهد شد. ساده‌ترين راهكار براي رسيدن به اين هدف اين است كه خانواده يا هركس ديگري را در جريان همه چيز زندگي مشتركتان قرار ندهيد.

بالغانه رفتار كنيد

شروع زندگي مشترك به اين معني است كه شما يك مسئوليت سنگين و جدي را قبول كرده‌ايد. چقدر براي اين موضوع آماده هستيد؟ همان‌طور كه گفتيم هرچقدر خانواده‌تان احساس كنند شما در مديريت‌كردن زندگي مشترك ضعيف هستيد تلاش مي‌كنند تا به‌جاي شما اين كار را انجام بدهند.

پس اگر مي‌خواهيد راه دخالت را روي خانواده‌ها ببنديد يك راهكار اين است كه مديريت زندگي‌تان را در دست بگيريد و بالغانه رفتار كنيد. هرچقدر شما بهتر بتوانيد زندگي مشترك را اداره كنيد خانواده‌ها هم خيالشان راحت شده و كمتر در موضوعات مختلف زندگي‌تان دخالت مي‌كنند. شما مي‌توانيد مشاوره‌هاي لازم براي مديريت‌كردن زندگي مشترك و مهارت‌هايي كه لازم است بلد باشيد را از يك مشاور خانواده ياد بگيريد.

اجازه دخالت ندهيد

اينكه در مقابل دخالت اطرافيان چطور واكنش نشان مي‌دهيد نكته بسيار مهمي در ادامه‌پيداكردن اين رفتار است. وقتي ما در مقابل رفتار ديگران سكوت مي‌كنيم آنها احساس مي‌كنند كه با حرف‌ها و كارهايشان موافق هستيم. به همين خاطر يك راه مهم اين است كه در زمان مناسب، واكنش مناسبي نشان بدهيد.

براي مثال وقتي خانواده از شما مي‌خواهند كه يك كار را به شكل خاصي انجام بدهيد بهتر است ابتدا از آنها بابت دلسوزي و توجهشان تشكر كنيد. سپس بگوييد كه به نظرشان فكر مي‌كنيد. يا وقتي تصميمي مي‌گيريد كه با خواسته آنها مخالف است در نهايت ادب دلايل خود را براي رد كردن نظر آنها بيان كنيد؛ و بگوييد كه شما و همسرتان تصميم ديگري داريد.

 

دخالت خانواده در زندگي و اهميت مشاوره

 

ما براي برطرف‌كردن هر مشكلي به دنبال متخصص مربوط به آن مي‌گرديم. پس بهترين راه براي برطرف‌كردن مشكلي مثل دخالت خانواده‌ها نيز اين است كه از يك متخصص خانواده كمك بگيريد. ترس از ناراحت شدن خانواده‌ها، اينكه همسرتان هم احساس مي‌كند پدر و مادرش حق دخالت دارند، وابستگي‌هاي مالي و حمايتي به خانواده‌ها و بسياري از مسائل ديگر تلاش شما براي ازبين‌بردن دخالت خانواده‌ها را دچار مشكل مي‌كند.

مديريت‌كردن اين شرايط به‌تنهايي كار بسيار سختي خواهد بود. اما مشاورين به‌خوبي مي‌توانند مهارت‌ها و راهكارهاي لازم را به شما آموزش دهند تا بتوانيد شرايط را آن‌طور كه مي‌خواهيد مرتب كنيد. پس اگر درگير مشكل دخالت خانواده‌ها شده‌ايد بهتر است از يك مشاور متخصص كمك بگيريد.

گاهي اوقات حتي شايد لازم باشد كه مشاور جلساتي را با خانواده شما ترتيب بدهد و آموزش‌هاي لازم راجع به حد و مرزهايي كه مي‌بايست رعايت كنند را به آنها بدهد. براي دريافت مشاوره خانواده از مركز مشاوره ذهن نو كليك كنيد. 

 

مشاوره خانواده تلفني

خيلي وقت‌ها صحبت‌كردن با يك مشاور براي ما ممكن نيست. شايد شما به هر دليلي امكان بيرون آمدن از خانه و وقت‌گذاشتن براي يك جلسه يك‌ساعته را نداشته باشيد. يا شايد درگير يك بحران فوري شده باشيد و بخواهيد كه در لحظه از يك نفر كمك بگيريد.

همه اين مشكلات باعث مي‌شود كه ما به رفتن پيش يك مشاور فكر نكنيم. اما خبر خوب اين است كه در اين شرايط شما مي‌توانيد از مشاوره خانواده تلفني استفاده كنيد. شما در هر زمان و هرجا كه باشيد مي‌توانيد با استفاده از يك تلفن به مشاور خانواده وصل شويد. به‌علاوه نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد كه اين نوع از مشاوره هم درست به‌اندازه مشاوره‌هاي حضوري مفيد است.

 

مشاوره ازدواج تلفني مركز ذهن نو

يكي ديگر از زمان‌هايي كه شما مي‌توانيد با كمك‌گرفتن از يك مشاوره تلفني و سريع مشكلاتتان را حل كنيد مشاوره ازدواج است. همه ما وقتي قرار است ازدواج كنيم سؤالات بسياري در ذهنمان داريم؛ و مسائل بسياري هستند كه نمي‌دانيم.

گاهي اوقات هم به دنبال يك راه‌حل فوري براي مشكلي مثل دخالت خانواده‌هايمان مي‌گرديم. در اين موقعيت‌ها بهتر است از يك مشاور ازدواج تلفني استفاده كنيد. مشاورين با دقت مشكلات و شرايط شما را بررسي كرده و راه‌حل مناسب براي تغيير شرايط را به شما آموزش مي‌دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج و خانواده مي توانيد در هر زمان از روز با برترين متخصصان در مركزمشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چطور مي‌توانم دخالت‌هاي خانواده همسرم را در زندگي‌مان كم كنم؟

بهتر است در يك شرايط مناسب با همسرتان صحبت كنيد و راجع به اين موضوع به يك راهكار مشترك برسيد. حفظ حريم خصوصي زندگي و همين‌طور صحبت‌كردن با خانواده‌ها از جمله راهكارهايي هستند كه در اين شرايط به شما كمك خواهد كرد.

 منبع: دخالت خانواده در زندگي مشترك با همسرمان را چگونه كنترل كنيم ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۵۲:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

 علائم اعتياد به ماده مخدر گل در ظاهر و رفتار فرد قابل تشخيص است. مصرف ماريجوانا اثرات منفي در عملكرهاي فيزيكي، روحي و رواني فرد دارد.   علائم اعتياد به ماده مخدر گل مخرب و اثبات شده است. مصرف ماري جوانا اثرات منفي در عملكرهاي فيزيكي، روحي و رواني فرد دارد. با مصرف ماري

منبع: علائم اعتياد به ماده مخدر گل | نشانه هاي بلند مدت و كوتاه مدت ماريجوانا

 

علائم اعتياد به ماده مخدر گل در ظاهر و رفتار فرد قابل تشخيص است. مصرف ماريجوانا اثرات منفي در عملكرهاي فيزيكي، روحي و رواني فرد دارد.

 

علائم اعتياد به ماده مخدر گل مخرب و اثبات شده است. مصرف ماري جوانا اثرات منفي در عملكرهاي فيزيكي، روحي و رواني فرد دارد. با مصرف ماري جوانا مواد شيميايي وارد شده داخل جريان خون سبب سرخوشي، اضطراب، حالت تهوع، ضربان شديد قلب، مشكلات مالي، فرار از كار، پرخوابي و … مي‌شود. امروزه مصرف ماري جوانا در كشورمان گسترش يافته و در بين نوجوانان بيشتر ديده مي‎شود. والدين با آگاهي‌دادن در رابطه با علائم، عواقب و عوارض مصرف ماري جوانا به فرزندان خود از گسترش اين ماده مخدر خطرناك جلوگيري مي‎كنند. در ادامه مقاله با عوارض كوتاه مدت و بلند مدت، عوارض روحي و رواني و فيزيكي ماري جوانا همراه ما باشيد. براي دريافت مشاوره مي توانيد با متخصصان مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

 

ماري جوانا چيست؟

 

ماري جوانا از برگ، ساقه، دانه يا گل‌هاي خشك گياه شاه‌دانه و يا كانابيس به دست مي‌آيد. به رنگ هاي قهوه‌اي، خاكستري، سبز و يا تركيبي از رنگ‌ها است. ماري جوانا برخلاف باور عموم ماده‌اي به شدت اعتياد آور است. با اسم‌هاي مختلفي مثل گل و ماري در بين جوانان توزيع مي‌شود. ماري جوانا ماده مخدر شايعي‌است كه در سال‌هاي اخير در بين نوجوانان رواج يافته است. با وجود مضراتش، ماري جوانا در برخي از كشورها به صورت قانوني خريد و فروش و مصرف مي‌شود. به همين خاطر جوانان  آن را بي خطر مي‌دانند. در حالي كه سياست ازاد سازي ماريجوانا بيشتر براي جلوگيري از قاچاق و ساماندهي به وضعيت مصرف ماري جوانا بوده است. بنابراين حتما قبل از مصرف ماري جوانا بايد درباره عوارض آن كسب اطلاع نماييد. براي آشنايي كامل با ماري جوانا كليك كنيد.

چگونگي مصرف ماري جوانا

ماري جوانا از روش‌هاي متفاوتي مصرف مي‌شود. اما اكثر افراد آن را به صورت سيگار دود مي‎كنند. برخي مصرف كننده‌گان ماري جوانا را داخل پيپ، درون چاي، كيك و غذا نيز مي‌ريزند. دود ماري جوانا بوي تند، طعم شيرين و ترشي دارد. اگر كسي آن را در محيطي بسته استنشاق‌كند حتما متوجه بوي آن خواهيد شد.

علائم اعتياد به ماده مخدر گل

همانگونه كه مي‌دانيد، مصرف تمامي مواد مخدر علائم مخصوص به خود دارد. ماري جوانا نيز علائمي دارد و به صورت تدريجي نمايان مي‌شود كه در ادامه به علائم اعتياد به ماده مخدر گل اشاره كرده ايم.

  • مشكلات تحصيلي و كاري
  • مشكلات مالي
  • مشكلات رفتاري
  • خشكي دهان
  • انگيزه نداشتن
  • ناتواني هاي شناختي و فيزيكي
  • رفتارهاي نابهنجار
  • كاهش توانايي تمركز
  • پرش فكر
  • كاهش توانايي تصميم گيري

براي تشخيص دقيق و آشنايي بيشتر با علائم اعتياد به ماريجوانا كليك كنيد.

علائم اعتياد به ماده مخدر گل در كوتاه مدت

مواد شيميايي ماري جوانا پس از مصرف به شكل سيگار وارد جريان خون مي‌شود. گردش خون اين ماده شيميايي را به ساير اندام هاي بدن مي‌برد و عوارض خود را نشان مي‌دهد. عوارض ماري جوانا روي مغز تاثير مي‌گذارد و بخش هايي كه گيرنده‌هاي مغز حضور دارد بيش از حد فعال مي‌كند. اين عوارض در كوتاه مدت به شرح زير مشاهده مي‌شوند.

  • حالت نئشگي
  • گذر زمان خارج از حالت طبيعي و بسيار كند
  • تغيير حس هاي بدن(حواس 5 گانه)
  • گلو درد
  • افزايش مشكلات قلبي
  • پرخوابي
  • قرمزي چشم
  • اختلال در روابط جنسي
  • اختلال در كلام
  • تغيير خلق و خو
  • سوءظن
  • استرس
  • اضطراب
  • كاهش تصميم گيري
  • اختلال در تحرك بدن
  • اختلال در حل مساله
  • روان پريشي
  • توهم گويي
  • هذيان گويي

علائم اعتياد به ماده مخدر گل در بلند مدت

مصرف طولاني مدت ماري جوانا عملكرد مغز را مختل مي‎كند كه پس از ترك نيز قابل بازگشت نيست. اين ماده تاثيرات عميق تري بر تفكر، حافظه و يادگيري خواهد گذاشت. عوارض بلند مدت ماري جوانا كه احتمال بهبود را كاهش مي‌دهند به شرح زير است.

  • كاهش IQ
  • اختلال در حل مسائل
  • وابستگي شديد
  • بي انگيزگي
  • ترس شديد
  • امكان مبتلا شدن به سرطان
  • تضعيف سيستم بدن
  • اختلال در سلامت مغز
  • سرفه مزمن
  • ذات الريه و مشكلات ريوي
  • اعتياد شديد و خطرناك
  • ناباروري
  • كاهش هورمون جنسي در آقايان
  • تخريب بافت هاي مغز
  • خنثي بودن نسبت به مسائل
  • خطر ابتلا به جنون
  • بي ثباتي در شخصيت
  • نا آرامي و فرار از محيط كار
  • اختلال رشد (مخصوصا در افرادي كه از سن نوجواني شروع به مصرف مي‌كنند)
  • امكان رجوع به مصرف مواد مخدر ديگر

عوارض ماري جوانا بر مغز

مهم‌ترين عوارض مصرف ماري جوانا، تاثيرات مخرب بر مغز است. كاهش تمركز، اختلال در تفكر، اختلال در حل مساله، اختلال در حافظه كوتاه مدت و خطر ابتلا به اسكيزوفرني از عوارض مصرف ماري جوانا بر مغز است.

با مصرف ماري جوانا 2 ماده شيميايي (THC و CBD) وارد بدن و جريان خون مي‌شود. اين دو ماده با افزايش سطح دوپامين باعث ايجاد سرخوشي و حال خوب در بدن مصرف‌كننده خواهد شد. با مصرف ماري جوانا گيرنده هاي عصبي مغز دچار تغييرات مي‌شوند. پس از هر بار مصرف ماري جوانا حدود 20 تا 80 ميكروگرم THC وارد مغز مي‌گردد. بيشترين تاثير ماده شيميايي موجود در ماري جوانا بر هيپوكامپ است. هيپوكامپ مسئول حافظه كوتاه مدت و انتقال به حافظه بلند مدت است. ماده شيميايي THC با اثر گذاري بر سيستم ليمبيك مغز باعث خنده هاي بي دليل و منطق و افكار پارانوئيد مي‌شود.

طبق پژوهش هاي انجام شده پس از مصرف طولاني مدت ماري جوانا 8 نمره از ضريب هوشي افراد كم شده است. و هرگز پس از ترك ضريب هوشي به نمره قبل باز نمي‌گردد. پس از مصرف ماري جوانا به شكل سيگار حدود 5 تا 10 سلول خاكستري در هر ساعت از بين مي‌رود و هرگز دوباره تشكيل نمي‌شود.

عوارض ماريجوانا در چشم

با مصرف طولاني مدت ماري جوانا رگه‌هاي چشم قرمز و متورم مي‌شود. زير چشم ها به مرور گود و در بينايي فرد تاثير مي‎گذارد.

طبق پژوهش هاي انجام شده، مصرف ماري جوانا در سيستم عصب شبكيه چشم اثرات مخربي مي‌گذارد كه غير قابل جبران هستند. و درنهايت موجب كاهش بينايي در افراد مي‌شود.

عوارض مصرف ماري جوانا در قلب

طبق پژوهش‌هاي انجام شده، محققان به اين نتيجه رسيده اند كه با مصرف ماري جوانا بطن چپ قلب سايز بزرگ تري نسبت به افراد معمولي دارد و به همين دليل باعث اختلال در عملكرد قلب مي‌شود.

عوارض ماري جوانا در بانوان

طبق پژوهش هاي انجام شده زنان علائم شديدتري با مصرف ماري جوانا دارند. علائم سرگيجه، حالت تهوع، ضعف در بينايي و اختلال سيستم ايمني بدن در خانم ها شدت بيشتري نسبت به آقايان دارد. خانم هايي كه ماري جوانا مصرف مي‎كنند، 5 برابر بيشتر از بقيه بانوان دچار افسردگي مي‎شوند.

مصرف هر نوع ماده مخدري بر زنان باردار اثرات مخربي مي‎گذارد. خانم هاي باردار با مصرف ماري جوانا به جنين خود آسيب هاي جبران ناپذيري مي‌زنند. كودكان به دنيا آمده توسط مادري كه اعتياد به ماري جوانا دارند مشكلاتي در زمينه‌هاي ادراكي، تحصيلي، حافظه، فعاليت هاي خلاقانه و تصميم گيري نسبت به كودكان با مادر سالم دارند.

راه هاي ترك ماري جوانا چيست ؟

ترك ماري جوانا مساله مهمي است كه بايد توسط روانشناس و متخصص در حوزه اعتياد صورت بگيرد. متخصصين بنا به تشخيص خود و روش هاي متفاوت درمان را اغاز مي‌كنند. با كمك روانشناس وسوسه مصرف دوباره كمتر و از بين مي‌رود. روش‌هاي درمان ماري جوانا از طريق سم زدايي، روان درماني و دارو درماني است. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با ترك ماري جوانا كليك كنيد.

كلام آخر در مورد علائم اعتياد به ماده مخدر گل

با مطالعه مقاله به عوارض فيزيكي و روحي_رواني مصرف ماري جوانا پي برده‌ايد. اگر خود اعتياد به اين ماده مخدر و تصميم به ترك آن داريد از متخصص روانشناس كمك بگيريد. اما اگر در اطرافيان خود فردي با علائم اعتياد به ماري جوانا مشاهده كرده‌ايد و با درخواست كمك طرف مقابل روبرو شده ايد، خود درماني نكنيد و او را هر چه زودتر به روانشناس معرفي نماييد.

روانشناس با بررسي علل زمينه اي شروع مصرف و بررسي ميزان اسيب وارده، درمان مناسب ارائه مي‌دهد. شما با كمك متخصص به طور كامل قادر به ترك ماري جوانا و هر ماده مخدر ديگري خواهيد بود. پس كافي است با شماره هاي درج شده در اين مقاله تماس گرفته و از خدمات تخصصي ذهن نو استفاده نماييد.

همين الان براي دريافت مشاوره درباره اعتياد و ترك به ماريجوانا در هر ساعت از روز با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: علائم اعتياد به ماده مخدر گل | نشانه هاي بلند مدت و كوتاه مدت ماريجوانا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۴۴:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی