مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ازدواج بدون رضايت خانواده شايد بسياري از جوانان كشور ما را درگير خود كرده باشد. آيا فرزندم با شخص مورد علاقه اش ازدواج كند خوشبخت مي‌شود يا با شخصي كه علاقه اي ندارد؟ آيا دلايل من از سر خودخواهي است يا براي خوشبختي فرزندم؟ بسياري از خانواده ها با دلايل منطقي و غير منطقي از ازدواج فرزندشان جلوگيري مي‌كنند. با بررسي هاي صورت گرفته رضايت زندگي در افرادي كه خانوادشان راضي بودند بيشتر است. اما افرادي كه عاض و دلباخته يكديگ بوده اند نيز خوشبخت هستند. ازدواج بدون رضايت خانواده پيامدها و فشارهاي رواني متعددي را به همراه دارد كه در ادامه توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد نقش خانواده در ازدواج كليك كنيد.

منبع: ازدواج بدون رضايت خانواده

ازدواج بدون رضايت خانواده

آمار خانواده هايي كه رضايت به ازدواج فرزند نمي‌دهند كم نيست. گاه با بهانه هاي مختلف، گاه با دلايل منطقي و گاه از سر خودخواهي و به نفع خود از ازدواج فرزاندانشان خودداري مي‌كنند. از برخي مراجعين شنيده شده كه پدر و مادرشان فقط اجازه ازدواج با فردي را مي‌دهند كه خود انتخاب كرده باشند. اما اين خانواده ها از عواقب اين رفتار بي‌خبر هستند. اگر فرزند شما با شخصي ازدواج كند كه احساس رضايت ندارد و هيچ علاقه اي به او ندارد يا با شخصي ازدواج كند كه علاقه مند اوست و تمام مشكلات و چالش هاي زندگي را با او به جان مي‌خرد و خوشبخت است؟ والدين عزيز اگر شما همسرتان را دوست نداشته باشيد راضي به چند سال زندگي مشترك مي‌شويد؟ با خودخواهي و دلايل عجيب و غريب تنها كار شما خوشبخت نكردن فرزندتان است. توصيه مي كنيم مقاله معيار هاي ازدواج را مطالعه نماييد.

دلايل مخالفت خانواده با ازدواج

بسياري از خانواده ها دلايل متفاوتي (منطقي و غير منطقي) براي مخالفت با ازدواج فرزندانشان دارند. گاهي نيز خانواده ها اوايل نارضايتي خود را اعلام نمي‌كنند اما به مرور زمان به صورت هاي مختلف طوري كه فرزندشان آزرده خاطر نشود نارضايتي را اعلام مي‌كنند. در ادامه به انواع دلايل اشاره كرده ايم.

  • موقعيت اجتماعي خانواده دختر/ پسر مورد پسند نيست.
  • وضعيت اقتصادي خانواده دختر/ پسر در سطح پايين تر يا بالاتر قرار دارد.
  • شخصيت دختر/ پسر مورد قبول نيست.
  • شجره خانواده دختر/ پسر را دوست ندارند.
  • از مكان آشنايي دختر/ پسر خوششان نمي‌آيد.
  • سرعت تصميم گيري در رابطه تان را نمي‌پسندند.
  • با سن دختر/ پسر مشكل دارند.
  • براد يا خواهر مجرد بزرگ تر در خانه است.
  • سطح تحصيلات دختر/ پسر مورد پسند نيست.
  • چهره دختر/ پسر مورد پسند نيست.
  • گاهي بي دليل فرد مورد انتخابي شما را نمي‌پسندند.
  • در نظر داشتن مورد مناسب (البته از نظر خانواده) براي فرزندشان.

پيامدهاي ازدواج بدون رضايت خانواده

شواهدي از تحقيقات نشان مي‌دهد كه ازدواج بدون رضايت خانواده 88% باعث نارضايتي زوجين از زندگي زناشويي مي‌شود. نظر مخالف يكي از خانواده ها 73% نارضايتي را در زندگي زناشويي زوجين نشان مي‌دهد. اما اگر هر دو خانواده از ازدواج فرزندان خود رضايت داشته باشند 85% سطح زندگي زناشويي بالا مي‌رود. بسياري از جوانان نيز نظر خانواده را به دليل تجارب و عقايد در الويت قرار مي‌دهند.

همه انسان ها در تمام سنين نياز به حمايت والدين دارند. به گونه اي حمايت ز طرف خانواده را پشتانه و دلگرمي تلقي مي‌كنند. يكي از پيامدهاي ازدواج بدون رصايت خانواده حمايت نكردن است. كساني هستند كه با بي توجهي والدين افسرده و دلسرد مي‌شوند. اگر خانواده را در الويت قرار مي‌دهيد، پيامدهاي ازدواج بدون رضايت خانواده را به جان نخريد. زيرا جز آسيب هاي روحي و رواني چيزي براي شما ندارد.

فشار رواني ازدواج بدون اجازه خانواده بر زوجين

طبق تجربيات بدست آمده ازدواج بدون رضايت خانواده بار منفي زيادي به همراه دارد. شخصيت هاي وابسته، بي توجهي و حمايت نشدن از طرف واليدن را غول بزرگي مي‌بينند. اين افراد دوري از خانواده و ارتباط نداشتن با آنها را به هيچ وجه قبول نمي‌كنند. حقيقتا علاوه بر اينكه ازدوا با اين افراد اصلا درست نيست، بلكه براي ازدواج بدون رضايت خانواده او تن ندهيد.

يكي ديگر از پيامدهاي ازدواج بدون رضايت خانواده دو راهي عاطفي است. بين خانواده و همسر دچار تعارضات مي‌شوند. وقت و انرژي شما درگير فكر كردن راجب تعادل برقرار كردن است. اما در نهايت يا همسر يا خانواده را كنار مي‌گذاريد. در نتيجه رفتار شما فرزندتان را تحت تاثير قرار مي‌دهد. و از داشتن يك خانواده و فاميل خوب دور مي‌كند.

اختلافات ادامه دار نيز يكي از پيامدهاي ازدواج بدون رضايت خانواده است. هنگام بحث و دعوا هميشه نگران اينكه خانواده همسر دخالت نكنند و باعث جدايي نشوند هراس و اضطراب را در شما بوجود مي‌آورد.

ازدواج بدون رضايت خانواده و تنش هاي پي در پي، زوجين را از زندگي خسته مي‌كند. در نهايت خستگي و نبود هيجان در زندگي منجر به طلاق مي‌شود.

راضي كردن خانواده براي ازدواج

اگر خانواده شما مخالف ازدواج با فرد مورد علاقه تان هستند با آنها از در دوستي و صميميت وارد شويد. به تدريج از ويژگي هاي شخصيت و رفتاري كه مورد پسند خانواده تان است صحبت كنيد. براي اطلاعات بيشتر در رابطه با راضي كردن خانواده براي ازدواج كليك كنيد.

چه مواقعي ازدواج بدون رضايت خانواده درست است

گاهي دلايل خانواده ها براي مخالفت با ازدواج منطقي و درست نيست. اگر خانواده شما براي هراس از تنهايي و وابستگي به فرزندان از ازدواج اعلام نارضايتي مي‌كنند. بهتر است با كمك از يك روانشناس و بررسي هاي ويژگي هاي بين خودتان، در صورتي كه نتايج مثبت بود ازدواج كنيد. گاهي خودخواهي والدين مانع از ازدواج فرزندانشان مي‌شود. انسان ها براي نيازهاي خود و پيشرفت بقا نياز به ازدواج دارند. در صورتي كه خانواده شما دلايل منطقي نداشتند و از جنبه خودخواهي راضي به ازدواج نبودند، با فرد مورد علاقه تان ازدواج كنيد. (با آرزوي خوشبختي) براي كسب اطلاع از مشاوره ازدواج كليك كنيد.

كلام آخر

اگر ازدواج بدون رضايت خانواده در پيش داريد بهترين راهكار مشاوره قبل از ازدواج است. پيشنهاد من به شما اين است كه خانواده ها را به همراه خود به يك روانشناس و متخصص معرفي كنيد و در تمامي جلسات درمان خانواده را همراه خود ببريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ازدواج بدون رضايت خانواده بر شماره درج شده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج بدون رضايت خانواده در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني ازدواج از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج بدون رضايت خانواده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۴:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روانشناسان معروف با نظريه هاي درماني، كمك بزرگي به علم روانشناسي كرده‌اند. اگر بسياري از اين روانشناسان حضور نداشتند روش هاي درماني متفاوت و مخصوص هر اختلال بوجود نمي‌آمد. روانشناسي مديون روانشناسان بزرگ و با تجربه‌اي است كه رفتار انسان را كاوش و بررسي كرده‌اند. اكثر كساني كه به علم روانشناسي علاقه دارند يا رشته تحصيلي آن‌ها روانشناسي است با مطالعه درباره اين روانشناسان مي‌توانند ديدگاه جامع‌تري نسبت به زندگي دست پيدا كنند. در ادامه معروف‌ترين روانشناسان را نام برده‌ايم. اگر مايل به شروع درمان و يا آموزش در هر كدام از اين زمينه ها هستيد براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: روانشناسان معروف | علت شهرت و زندگي نامه روانشناسان معروف

روانشناسان معروف

به تعدادي از روانشناسان معروف كه نقش برجسته اي در تاريخ روانشناسي داشته‌اند در ادامه اشاره كرده ايم. شهرت اين روانشناسان ناشي از رويكردها و متدهاي درماني است كه تا آن زمان ابداع نشده بود.

زيگموند فرويد

زيگموند فرويد عصب شناس اتريشي، متولد 1856 و بنيان گذار دانش روانكاوي (نوعي درمان) بود. فرويد با مسافرت به پاريس و شركت در يك فلوشيپ 3 ماهه هيپنوتيزم را آموزش ديد. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با زيگموند فرويد كليك كنيد.

فرويد پايه گذار روانكاوي: روانكاوي يا روان تحليل گري، درماني براي انواع اختلالات رواني و شناخت عملكرد ذهني است. روانكاوي براي دسترسي به ناخودآگاه ذهن و اغلب بيماري هاي هيستري (اختلالاتي مانند: تشنج) صورت مي‌گيرد. تداعي آزاد، تفسير خواب، انتقال و مقاومت از جمله روش هاي درماني فرويد بود.

نظريه شخصيت فرويد به سه بخش نهاد، من و فرامن تقسيم مي‌شود. نهاد به منطور نيازهاي اوليه يك انسان است كه اگر تامين شود به مرحله “من” مي‌رسد. من (ego) بخش وسطي نظريه شخصيت فرويد است كه قصد كنترل تمايلات نهاد را دارد تا خواسته هاي بخش نهاد به صورت معقول و منطقي برطرف شود. آخرين بخش فرامن (super ego) است كه به آن اصطلاحا وجدان مي‌گوييم. فرامن از انسان مي‌خواهد تا به ديگران كمك و توجه كند و خود را هميشه الويت قرار ندهد.

نظريه رشد فرويد يكي از پركاربردترين نظريه‌هاي اوست. عقده اديپ و الكترا يكي از بخش هاي مهم و مورد توجه در نظريه رشد فرويد است. فرويد رشد انسان را به 5 بخش تقسيم كرد.

  • مرحله دهاني (تولد تا 1 سالگي)
  • مرحله مقعدي (2 تا 3 سالگي)
  • مرحله آلتي (3 تا 5 سالگي)
  • مرحله نهفتگي (5 سالگي تا سن بلوغ )
  • نجواني

علت معروفيت فرويد ابداع روانكاوي و نظريه رشد اوست. امروزه بسياري از روانشناسان هم چنان از نظريه هاي فرويد استفاده مي‌كنند. اما برخي ديگر نظريه‌هاي فرويد را غيرعلمي مي‌دانند.

روانكاوان زيادي در كشورهاي گوناگون در حال درمان با روش درماني (تفسير خواب، هيپنوتيزم، تداعي آزاد و مقاومت) فرويد هستند.

روانشناسان معروف | ژان پياژه

ژان پياژه متولد 1896، يك فيزيولوژيك تكاملي اهل سوئيس بود. نظريه رشد مرحله اي پياژه يك نظريه كامل در رابطه با طبيعت و تكامل هوش انسان است. پياژه رشد انسان را به 4 بخش تقسيم كرد.

  • مرحله حسي حركتي (تولد تا 2 سالگي)
  • مرحله پيش عملياتي (2 تا 7 سالگي)
  • مرحله عمليات عيني (7 تا 11 سالگي)
  • مرحله عمليات رسمي (12 تا 18 سالگي)

امروزه نظريه رشد شناختي پياژه يكي از مهمرين نظريه هاي مورد استفاده در رشد شناختي كودكان و نوجوانان است.

كارل گوستاو يونگ

كارل يونگ روانكاوي كه متولد 1875 در سوئيس بود. يونگ مفهوم روانكاوي نظريه فرويد را گسترش داد و بخش ناهشيار جمعي را اضافه كرد. بيشتر نظريه هاي يونگ با امور ذهني در ارتباط هستند. كه عبارتند از: سطوح رواني (هشيار، ناهشيار سطحي و ناهشيار جمعي)، كهن الگوها، پرسونا، سايه، آنيما و آنيموس، خود، تيپ هاي شخصيتي و ديدگاه به انسان‌ها. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با كارل يونگ كليك كنيد.

روانشناسان معروف | ايوان پاولف

ايوان پيتروويچ پاولف عصب شناس، روانشناس، فيزيولوژيك و پزشك روسي، متولد 1849 و ابداع كننده نظريه شرطي سازي كلاسيك بود. شرطي سازي كلاسيك يك روش يادگيري است كه در آن محرك بيولوژيكي قوي و محرك غير شرطي (قبلاخنثي) نقش دارند.

بي اف اسكينر

بي اف اسكينر رفتارگراي پنسيلوانيايي، متولد 1904 كه تا سال 1974 استاد روانشناسي دانشگاه هاروارد بود. بنيانگذار نظريه شرطي سازي كنشكر بود. مفاهيم اساسي نظريه اسكينر عبارتند از: شكل دهي به رفتار، تقويت كننده ها، تنبيه، رفتار خرافي و خودگرداني رفتار.

الوين يالوم

الوين يالوم روانپزشك متولد 1931 در واشنگتن با رويكرد اگزيستانسيال (هستي گرا) است. اگزيستانسيال رويكردي پويا با 4 امر مسلم (مرگ، آزادي، تنهايي و پوچي) است. يالوم در روان درماني فردي و گروهي از چهارچوب مشخصي استفاده نمي‌كند و اعتقاد دارد هر مراجعه با درماني جديد و منحصر به فرد درمان شود. امروزه روان درماني توسط اكثر درمانگران صورت مي‌گيرد.

آرون تمكين بك و آلبرت آليس

معمولا نام آرون تمكين بك و آلبرت آليس را كنار هم شنيده ايد. اين دو همزمان باهم يكي از جريان هاي كليدي در روانشناختي را آغاز كردند.

آرون تمكين بك روانپزشك آمريكايي، متولد 1921 و پدر شناخت درماني و درمان شناختي رفتاري بود. سه گانه‌هاي شناختي (سوگيري شناختي، خود طرحواره هاي منفي و سه گانه منفي) نظريه بك است.

آلبرت آليس يكي از روانشناسان آمريكايي، متولد 1913 و نظريه پرداز روش رفتار درماني عقلاني- هيجاني است. يكي از نظريه هاي آليس، تظريه شخصيت ABC است.

مركز مشاوره ذهن نو خدمات حضوري و تلفني به شما عزيزان ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي شماره درج شده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روانشناسي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: روانشناسان معروف | علت شهرت و زندگي نامه روانشناسان معروف


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۱:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تاثير فرزندآوري بر خانواده از دوران قديم بسيار مشهود بود، خانواده هايي كه فرزند دارند از سلامت روان، موقعيت اجتماعي، طول عمر بيشتر و تعاملات بيشتري برخوردارند. اميد به زندگي در خانواده‌هاي داراي فرزند چندين برابر بيشتر از خانواده‌هايي‌است كه فرزندي ندارند. فرزندان به والدين خود اعتبار، نشاط و هيجان مي‌بخشند. اثرات فرزندآوري به صورت رواني، جسماني و خانوادگي بر والدين تاثيرگذار است. در ادامه در رابطه با فوايد فرزندآوري بر خانواده اشاره كرده ايم. اگر در اين زمينه با همسرتان اختلاف نظر داريد، حتما از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

منبع: تاثير فرزندآوري بر خانواده

تاثير فرزندآوري بر خانواده

فرزندآوري و تشكيل خانواده از جنبه هاي مهم زندگي به شمار مي‌آيند. فرزند در خانواده ايراني از اهميت زيادي برخوردار است. اصولا در خانواده هاي ايراني قبل از ازدواج در رابطه با تعداد فرزندان و شرط و شروط هاي بچه دار شدن صحبت مي‌كنند. تاثير فرزندآوري در روابط خانوادگي بسيار مشهود است. فرزندآوري پديده فردي نيست كه انتخاب شخصي زوجين باشد. بلكه يك رويداد و اتفاق اجتماعي است كه عوامل متعددي را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين عوامل شامل: مسائل اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و روانشناختي است. مهم‌ترين و عمده ترين تاثير فرزندآوري، داشتن جامعه اي جوان و پويا براي كشور است.

فوايد سلامت رواني فرزندآوري بر خانواده

فرزندآوري بر اساس بررسي هايي كه انجام شده است، به گونه اي سلامت روان و سلامت روحي والدين را تضمين مي‌كند. در ادامه فوايد اثبات‌شده فرزندآوري را شرح داده ايم.

1. نشاط الدين

فرزندآوري سبب نشاط و سلامت رواني والدين مي‌شود. فرزندان با رفتار و شوري كه دارند به خانه و والدين خود شادي مي‌بخشند. يكي از عوامل مهم فرزندآوري، كاهش افسردگي و استرس در زندگي است. همانگونه كه به دنيا آمدن فرزند سبب شادي والدين مي‌شود، انگيزه و شور بزرگ كردن و حضور بچه ها هميشه همراه والدين خواهد بود. والدين نشاط و شور خود را حتي با كوچك‌ترين چيزها مانند خريد لباس نشان مي‌دهند.

2. اميد به زندگي | تاثير فرزندآوري بر خانواده

ورود فرزند به خانواده، گرما را وارد خانه مي‌كند. با به دنيا آمدن فرزندان، اميد و آرزو در والدين افزايش مي‌يابد. والدين هر كاري براي برآورده كردن نيازهاي فرزندشان مي‌كنند. آن ها هر فعاليتي را به اميد فرزندان و فراهم كردن آينده‌اي بدون نقص انجام مي‌دهند. آنها اميد به زندگي و آينده دارند تا رشد و پيشرفت فرزندان خود را ببينند. كساني كه اميد به زندگي بالايي دارند بيشتر از بقيه افراد عمر مي‌كنند.

3. احساس علاقه مندي

احساس دوست داشتن و دوست داشته شدن در والدين رشد خواهد كرد. با آغاز زندگي مشترك وابستگي و علاقه هر دو طرف بيشتر مي‌شود. اما وقتي بچه دار مي شوند، احساس دوست داشتن و دوست داشته شدن در آنها با معناي متفاوتي شكل خواهد گرفت. زن و مرد بعد از بچه دار شدن، احساسات جديدي تجربه مي كنند.. ابراز علاقه ديگر هيچ قيد و شرطي ندارد و شما خالصانه تيرن شكل محبت تان را ابراز مي‌كنيد. احساس دوست داشتن و دوست داشته شدن در فرزندآوري به سبك كامل‌تري تظاهر مي‌يابد. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي

4. احساس ارزشمندي

با تولد فرزندان، احساس مفيد و موثري به والدين القا مي‌شود. اينكه والدين براي فرزندان خود كارهايي انجام مي‌دهند تا نيازهايشان برطرف شود، احساس قدرت، ارزشمندي و مفيد بودن به آنها دست خواهد داد.

5. رشد شخصيت | تاثير فرزندآوري بر خانواده

وجود فرزند و تربيت آنها در شخصيت والدين اثر گذار است. خصوصا والديني كه با مطالعه و آموزش به تربيت فرزندان خود مي‌پردازند. آنها با كسب اطلاعات بيشتر و درك موقعيت هاي متفاوت علاوه بر اينكه فرزندان خود را به درستي تربيت مي‌كنند، شخصيت و افكار خودشان نيز تغيير مي‌كند.

فوايد خانوادگي فرزندآوري چيست؟

فرزندآوري در رشد خانواده و پايداري آن نيز موثر است. در ادامه چگونگي اين ارتباط را از 3 جنبه بررسي كرده ايم.

1. پايداري خانواده

والدين با تولد فرزندان، تجربه هاي جديدي بدست خواهند آورد. هر فرزند شخصيت و خصوصيات اخلاقي مخصوص به خود را دارد. وجود فرزندان فعاليت هاي گروهي والدين را افزايش مي‌دهد. رشد و تربيت فرزندان نياز به كمك والدين دارد و به تنهايي امكان پذير نيست. اما نبود فرزند باعث تزلزل و ناپايداري در خانواده مي‌شود. عدم فعاليت‌هاي گروهي، ناهماهنگي والدين و سر سختي هاي افراطي كانون خانواده را برهم مي‌زند. بسياري از اختلاف ها بر سر اينكه فرزند دارند حل مي‌شود. اما در زندگي كه فرزندي وجود ندارد، مشكلات سبب طلاق خواهند شد.

2. گسترس ارتباطات | تاثير فرزندآوري بر خانواده

خانواده ابتدا متشكل از زن و شوهر است. و روابط زوجين در محدوده خاصي قرار دارد. با تولد اولين فرزند، روابط از روابط زن و شوهر گسترده تر مي‌شود. و رابطه بين مادر، فرزند و پدر شكل مي‌گيرد. علاوه بر تغيير ارتباطات، روند زندگي نيز تغيير مي‌يابد. مواردي از اين تغييرات را طبق تحقيقات هافمن بر خانواده هاي داراي فرزند آورده ايم.

  • فرزندان با حضور خود، به والدين مخصوصا مادران، هويت مي‌دهند.
  • فرزندان به پدر و مادر خود اعتبار مي‌بخشند و آنها را از تنهايي نجات مي‌دهند.
  • والدين خود را از طريق مهد كودك، مدرسه، مراكز تفريحي سالم و محيط همسايگي آشنا مي‌كنند.
  • فرزندان با اصول اجتماعي شدن، شايستگي و صلاحيت والدين را افزايش و آنها را به خودكفايي مي‌رسانند.
  • به والدين شخصيت مي‌دهند و بر اعمال نفوذ والدين نيز مي‌افزايند.
  • به طور كل فرزندآوري سبب اجتماعي شدن والدين مي‌شود.

3. تنوع در خانواده

يكي از مهمترين عوامل پايداري خانواده ها، تنوع است. در خانه‌هايي كه تنوع وجود ندارد و همه چيز تكراري است، مشكلات بيشتري مانند: يكنواختي، ملال، تضعيف روابط و سرخوردگي نيز مشاهده مي‌شود. فرزند جديد در خانواده فرصتي بيشتري براي تعامل و نزديكي مي‌دهد. رشد كودكان، نحوه صحبت آنها و مدل رفتارشان، به خانواده شور و شوق مي‎دهد. والدين با مشاهده هر فرزندشان خود تجربه هاي جديدي كسب خواهند كرد كه به زندگي آنها تنوع خواهد بخشيد.

براي از زوجين در ابتداي ازدواج اعلام به عدم تمايل به فرزند آوري كرده اند. اما با گذر زمان يكي از طرفين علاقه مند به فررند آوري شده است. در چنين موارد اختلافات زيادي احتمالا شكل خواهد گرفت. به همين دليل توافق بر سر بچه دار شدن جزو ملاك انتخاب همسر محسوب مي شود. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد از خدمات مشاوره ازدواج موسسه ذهن نو بهرمند شويد.

فوايد جسماني فرزندآوري بر خانواده

فرزندآوري تاثيرات جسماني مفيدي براي پدر و مادر دارد. خانواده هايي كه فرزند دارند نسبت به خانواده هايي كه از نعمت فرزند محروم هستند، از زندگي بيشتر لذت مي‌برند، احساس خوشبختي و خوشحالي دارند. بر اساس تحقيقاتي كه پژوهشگران آمريكايي انجام دادند، متوجه شدند كه فرزندآوري فوايدي دارد كه عبارت است از.

  • كاهش فشار خون والدين
  • افزايش تمايل به يادگيري
  • استفاده از قدرت تعقل
  • افزايش اعتماد به نفس
  • درك بهتر محيط
  • افزايش دقت در كارها
  • افزايش شادي
  • به حداقل رسيدن بيماري ها
  • كاهش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي
  • كاهش بروز سرطان
  • كاهش بروز سرطان سينه
  • حافظه بصري قوي تر در مادران
  • بهبود حافظه مادران

فرزندآوري براي والدين از اهميت بسياري برخوردارند. حتي برخي فرزند را براي خانم ها لازمه سلامت روان و جسم آن‌ها مي‌دانند.

كلام آخر

تاثير فرزندآوري بر خانواده اينگونه است كه خانواده هايي كه صاحب فرزند هستند، بيش از خانواده هاي بدون فرزند از زندگي لذت مي‌برند. احساس خوشبختي و اميد به زندگي در خانواده هاي فرزند دار بيشتر است. براي اطلاع بيشتر در رابطه با نياز و تاثير فرزندآوري بر خانواده با روانشناسان و مشاوران مشورت كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير فرزندآوري بر خانواده مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: تاثير فرزندآوري بر خانواده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۰۸:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مظلوم نمايي همانطور كه از نامش پيداست به اين معناست كه فرد خود را قرباني نشان مي‌دهد. افراد در اين حالت به دلايل شخصي كه خودشان آن را منطقي مي‌دانند اقدام به مظلوم ‌جلوه دادن خود مي‌كنند. اين رفتار بسته به شخصيت و روحيه هر كسي از او سر مي‌زند. بعضي هم اين رفتار را براي جلب توجه ديگران به سمت خود و يا نشان دادن مخالفت با نظرات و ديد‌گاه سايرين انجام مي‌دهند. فرد مظلوم‌نما هميشه سعي مي‌كند مشكلات خود را بزرگتر از مشكلات ساير افراد نشان دهد. روحيه اين افراد طوري است كه اگر مورد توجه ديگران واقع نشوند، احساس بدي به خود پيدا مي‌كنند و امكان ابتلا به بيماري‌هاي روحي و رواني در آنها جدي است.

منبع: مظلوم نمايي ـ علت و درمان رفتار مظلوم‌نمايي

مظلوم نمايي چيست و انسان مظلوم‌نما كيست

از نگاه روانشناسي، مظلوم نمايي مي‌تواند طيف وسيعي از رفتار‌هاي انسان را شامل شود. همانطور كه گفتيم انسان مظلوم‌نما سعي در قرباني جلوه دادن و مظلوم نشان دادن خود در نزد ديگران دارد. اين افراد همواره تصور مي‌كنند كه به خاطر وجود اين خصلت در وجوشان، ديگران مدام درحال سوءاستفاده از آن‌ها مي‌باشند.

انسان‌هاي مظلوم‌نما معتقدند كه در رخ دادن اتفاقات مختلف زندگي‌‌شان هيچ دخالتي ندارند و هميشه بدترين و تلخ‌ترين رخدادها برايشان پيش مي‌آيد. حتما شما هم با اين دسته از افراد برخورد و ارتباط داريد، و متوجه اين موضوع هستيد كه آن‌ها به هر روشي سعي دارند نظر و توجه همه را به خود جلب كنند. حتي اگر اين رفتارشان به نگران كردن و ترساندن ديگران منجر شود. دروغ گويي، بازي نقش و… برخي از رفتارهاي آنهاست. ولي به نظر شما ريشه اين رفتارها در كجاست؟ هرجا كه نشاني از مظلوم نمايي باشد، بايد به دنبال يافتن ريشه ظلم باشيد.

مظلوم نمايي شامل چه رفتارهاي است

به طور كلي مظلوم نمايي شامل طيف وسيعي از رفتارهاست. يعني اين افراد معمولا در زندگي‌شان بر اين عقيده‌اند كه مستحق رفتارهاي بهتري مي‌باشند ولي هميشه اين ديگران هستند كه به آنها بدي مي‌كنند و آن‌ها مدام در حال بازي نقش فرد قرباني هستند. همچنين بايد بگوييم كه اين افراد بر اين باورند مشكلاتي كه براي آن‌ها پيش مي‌آيد بسيار سخت‌تر و دشوارتر از مشكلات سايرين است. از سوي ديگر اين اشخاص معتقدند كه هيچ اختياري در مورد مشكلاتي كه در زندگي برايشان مي‌افتد ندارند و همه اتفاقات به صورت اجباري رخ مي‌دهد. اين افراد هميشه توقع دارند ديگران آنها را درك كنند و بفهمند كه آن‌ها واقعا در حال تحمل چه درد و رنج بزرگي هستند.

3 علت مهم مظلوم نمايي

در بروز اين رفتار در افراد دلايل زيادي مي‌تواند دخيل باشد. در بعضي موارد، محيط زندگي افراد طوري است كه رفتار و حس مظلوم نماييرا در آن‌ها تقويت مي‌نمايد. علاوه بر تاثير محيط اطراف، افرادي كه دائما اين رفتار تكراري را انجام مي‌دهند، مشكلات روحي و رواني را در خود تقويت مي‌كنند و به آن دامن مي‌زنند. اين امر نيز علت بروز مظلوم نمايي به وسيله آدم مظلوم‌نماست. در اين قسمت اصلي‌ترين دلايل مظلوم نمايي را توضيح مي‌دهيم.

عدم برخورداري از عزت نفس كافي

معمولا افرادي كه عزت نفس پايين دارند و از اين مشكل رنج مي‌برند، در ذهنشان تصوير درست و مثبتي از خود ندارند. انساني كه عزت نفس ندارد هميشه خود را كمتر از مردم ديگر مي‌بيند. شخص مظلوم‌نما، هميشه نگران است كه ديگران چه واكنشي نسبت به او نشان مي‌دهند. به همين علت هميشه به دنبال اين هستند كه ديگران او را تاييد كنند. اين افراد براي اينكه عزت نفس پايين خود را جبران كنند، به ميزان زيادي رفتار‌هاي مظلوم‌نمايانه‌ از خود نشان مي‌دهند تا زماني كه موفق به جلب توجه ديگران شوند. آدم‌هاي مظلوم‌نما هميشه با توجيه اشتباهاتشان در زندگي، سعي دارند عزت نفس پايين خود را بپوشانند.

حس فشار زياد از سوي ديگران نسبت به خود

هر جايي كه فرد فشار‌هاي اجتماعي زيادي حس كند، رفتار مظلوم‌نمايانه هم در او تشديد خواهد شد. ساده‌ترين مثال در اين زمينه اين است كه: در برخي از خانواده‌ها، والدين به فرزندان خود بيش از حد سختگيري مي‌كنند. وقتي هم متوجه شوند فرزندشان اشتباهي انجام داده است، تلاشي در پذيرش اين موضوع ندارند و براي تنبيه آنها روش‌هاي سختي بكار مي‌برند. فرزندان اين خانواده‌ها نيز به دنبال اين تنبيهات و سختگيري‌ها، به مظلوم نمايي پناه مي‌برند.

كنترل ساير افراد | مظلوم نمايي

علت ديگر مظلوم نمايي، كنترل افراد است. شخصيت بعضي از افراد به گونه‌اي است كه تمايل زيادي به كنترل اطرافيان به شكل نهادينه دارند. در اين بين عده‌اي اين كار را به طور پنهاني انجام مي‌دهند. ولي به چه طريق؟ آدم مظلوم‌نما طرف مقابلش را با انجام رفتار‌هاي مظلوم‌نمايانه كنترل مي‌كند. اين افراد با قرباني نشان دادن خود و مقصر دانستن فرد مقابل، طرف را به دام مي‌اندازد. به اين طريق فرد مقابل هم تحت تاثير قرار مي‌گيرد و آدم مظلوم‌نما به راحتي اينگونه ديگران را كنترل مي‌كند.

درمان مظلوم نمايي

افراد مظلوم‌نما در كل به دو دسته تقسيم مي‌گردند. دسته اول كساني هستند كه به نقش مظلوم نمايي خود عادت دارند و نمي‌خواهند از اين نقش خارج شوند. اين دسته هميشه با مشكلات زيادي برخورد مي‌كنند و چون عادت به مظلوم نمايي دارند، نمي‌توانند اين رفتار را ترك كنند. در نتيجه همواره اطرافيانشان را مقصر و عامل مشكلاتشان مي‌دانند. دسته دوم نيز اشخاصي كه قصد دارند تا رفتارهاي مظلوم نمايي و قرباني جلوه دادن خود را كنار بگذارند و رفتاري نرمال اختيار كنند. در نتيجه درمان آنها راحتتر است.

روش درماني تئوري انتخاب

اين گروه از افراد حتي در جلسات مشاوره و روان‌درماني هم سعي دارند با انجام رفتارهاي مظلوم نمايي ، مشاور خود را تحت تاثير قرار دهند. كوشش آنها اين است كه مشاور قانع شود مشكل آن‌ها واقعيست و هيچ كاري از دست هيچ كسي براي درمان و رفع مشكل آنها بر نمي‌آيد. متخصصان در روش‌هاي درماني چون تئوري انتخاب يا همان واقعيت درماني، هميشه بر روي مسئوليت‌پذيري افراد كار مي‌كنند. طبق اين نظريه، افراد مظلوم‌نما هنگامي مي‌توانند از نقش مظلوم نمايي خارج شوند كه واقعا بپذيرند رفتار و كاري كه دارند انجام مي‌دهند يك مشكل است و نبايد آن را ادامه دهند. همچنين آنها بايد مسئوليت كارهايي كه انجام مي‌دهند را قبول كنند تا همچون ساير افراد رفتاري نرمال از خود بروز دهند. براي اين كار، فرد درمانگر به شخص كمك مي‌نمايد تا مسئوليت‌پذيري را ياد بگيرد و از انجام رفتارهاي مظلوم‌نمايي دست بردارد.

نكته مهم در درمان مظلوم نمايي

يادتان باشد رفتارهايي كه نشان مي‌دهند فرد هميشه يك شخص قرباني است، باعث مي‌شود تا فرد در روابط بين فردي دچار مشكل گردد و در رابطه با ديگران پيوسته به مشكل برمي‌خورد. نكته بسيار مهم در خصوص درمان مظلوم نمايي اين است كه اگر روانشناس در روند درمان، متوجه شد كه شخص مظلوم‌نما اختلالاتي چون علائم افسردگي و كمبود اعتماد به نفس نيز دارد، ابتدا بايد روي اين مشكلات كار كند تا بتوان رفتارهاي مخرب ديگر را هم درمان كرد. زيرا در علم روانشناسي، اختلالات شخصيت و رواني مي‌توانند بر روي تمام شخصيت انسان تاثير بگذارند. از اين رو اگر شما گرفتار يك اختلال هستيد، شايد علت آن وجود يك مشكل ديگريست كه ابتدا بايد آن مشكل شناسايي درمان شود تا ساير مشكلات هم به صورت مرحله به مرحله درمان گردند.

نتيجه‌گيري درباره مظلوم نمايي

مظلوم نمايي خصلتيست در وجود بعضي از افراد كه متاسفانه در شخصيت آن‌ها نهادينه است و اكثرا قادر به تغيير اين حالت نيستند. گفتيم كه در اين رفتار، فرد خودش را هميشه به عنوان يك فرد قرباني نشان مي‌دهد تا بتواند نظر ديگران را به خودش جلب كند. همچنين براي اعلام مخالفت با نظرات ديگران يا كنترل آنها هم دست به اين رفتاري مي‌زنند. آنها معمولا عزت نفس پاييني دارند و همين امر موجب مظلوم نمايي شان مي‌شود. براي درمان مظلوم نمايي، در مرحله اول بايد ريشه اين رفتار را پيدا كرد و سپس اقدام به درمان نمود. به طور كلي افراد مظلوم‌نما دو دسته‌اند. دسته اول خودشان هم از اين شرايط ناراضي‌اند و سعي در تغيير دارند. دسته دوم كساني كه از اين شرايط راضي و هميشه سعي دارند اين رفتار را در خود قويتر كنند. درمان دسته اول به دليل همكاري خود آنها راحتتر از دسته دوم است.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعديل در رك گويي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني روانشناسي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مظلوم نمايي ـ علت و درمان رفتار مظلوم‌نمايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۰۱:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رابطه سالم از نيازمندي هاي هر انساني هست. اما گاهي افراد نامناسبي را براي رسيدن به اين خواسته انتخاب مي‌كنيم و يا راهكارهاي مناسبي كه بتوانند ما را به چنين رابطه‌اي برسانند را نمي‌شناسيم. رابطه سالم به‌خودي‌خود ايجاد نمي‌شود و اين شما هستيد كه مي‌بايست هنر ايجاد چنين ارتباطاتي را داشته باشيد. اگر به هر دليلي احساس مي‌كنيد رابطه عاطفي شما از آنچه مي‌خواهيد فاصله دارد و يا نمي‌توانيد يك رابطه سالم و طولاني‌مدت براي خود ايجاد كنيد، بهتر است در اين زمينه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا رفتارهاي اشتباه يا نقاط ضعف خود و طرف مقابل را بشناسيد و براي بهبود آن‌ها اقدام نماييد.

منبع: رابطه سالم | ويژگي هاي يك رابطه سالم از نظر روانشناسان چيست ؟

ويژگي‌هاي يك رابطه سالم

براي داشتن يك رابطه سالم ابتدا مي‌بايست با ويژگي‌هاي اين شكل از رابطه آشنا باشيم. سعي كنيد اين ويژگي‌ها را در رابطه خود بررسي كنيد و به اين سؤال پاسخ دهيد كه هريك از آن‌ها تا چه ميزان در رابطه شما وجود دارد؟ از اين طريق خواهيد توانست بخش‌هايي از رابطه كه نياز به توجه بيشتر دارند را شناسايي كنيد. بعضي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي يك رابطه سالم عبارتند از:

احساس آرامش و رضايت

رابطه سالم به شما احساس آرامش و رضايت‌خاطر خواهد داد. درواقع روابط سالم منبعي هستند كه انرژي و آرامش رواني را براي شما به همراه مي‌آورند. درنتيجه اولين و ساده‌ترين ويژگي يك رابطه موفق اين است كه شما از بودن در آن احساس خوبي داشته باشيد. البته اين موضوع به معناي آن نيست كه افراد داراي رابطه عاطفي سالم هرگز دچار مشكل نمي‌شوند و رابطه آن‌ها همواره شكلي مثبت دارد، بلكه به معناي آن است كه در اكثر مواقع آن‌ها احساس مثبتي را به يكديگر منتقل مي‌كنند.

ابراز علاقه و محبت

يكي ديگر از ويژگي‌هاي مهم يك رابطه سالم ابراز علاقه طرفين به يكديگر است. كساني كه به يكديگر علاقه دارند محبت را در كلام و همين‌طور رفتار به يكديگر منتقل مي‌كنند و به عبارتي اين اطمينان را در يكديگر ايجاد مي‌كنند كه طرف مقابل به آن‌ها علاقه دارد.

احترام متقابل در رابطه سالم

احترام به طرف مقابل و حفظ حرمت‌ها يكي ديگر از ويژگي‌هايي است كه يك رابطه سالم موفق مي‌بايست داشته باشد. وجود اختلاف‌نظر و تفاوت ميان همه افراد موضوعي طبيعي است. بااين‌حال آنچه يك رابطه مطلوب را از روابط بيمار جدا مي‌كند اين است كه در اين روابط طرفين به تفاوت‌هايي كه با يكديگر دارند احترام مي‌گذارند و هيچ‌يك از آن‌ها سعي نمي‌كند ديگري را شبيه به خود كرده يا او را به دليل طرز فكر و رفتارش مسخره كند.

صبوري

لازمه يك رابطه سالم صبوري كردن است. انساني وجود ندارد كه هميشه صبور باشد. گاهي خستگي، مشكلات و استرس صبر را از انسان مي‌گيرد. براي يك رابطه سالم صبوري از اهميت زيادي برخوردار است. زوج هايي كه در رابطه صبور نيستند، نسبت به كارهاي يكديگر حساس و ريزبين مي‌شوند.

ارتباط متقابل

يكي از شايع‌ترين مشكلات روابط ناسالم اين است كه در اين روابط صرفاً يكي از طرفين براي جلب رضايت و آرامش طرف مقابل تلاش مي‌كند. اين موضوع به‌تدريج باعث خواهد شد تا فرد احساس خستگي كرده و دير يا زود از ادامه رابطه صرف‌نظر كند. اما در رابطه سالم هر دو طرف براي جلب رضايت و موفقيت يكديگر تلاش مي‌كنند.

تلاش براي رشد و پيشرفت

يكي از نشانه‌هاي عشق واقعي اين است كه طرفين در كنار رابطه عاطفي كه با يكديگر دارند براي رشد و پيشرفت يكديگر تلاش مي‌كنند و مانعي براي يكديگر در اين زمينه‌ها ايجاد نمي‌كنند. به عبارتي هر دو طرف سعي مي‌كنند تا براي يك رابطه سالم آنچه در توان دارند براي موفقيت بيشتر طرف مقابل انجام دهند. براي آشنايي با روانشناسي عشق كليك كنيد.

اعتماد متقابل در رابطه سالم

باور به صداقت و تعهد طرف مقابل يكي از ويژگي‌هاي اساسي است كه در يك رابطه سالم وجود دارد. در اين روابط اعضا به يكديگر اعتماد كامل دارند و هيچ‌يك از آن‌ها سعي نمي‌كند با ايجاد محدوديت در زندگي يا بررسي حريم شخصي طرف مقابل نگراني‌هاي خود را از بين ببرد.

همدلي و همراهي

درك احساس يكديگر و همراهي كردن در شرايط سخت را مي‌توان يكي از مهم‌ترين نشانه‌هاي يك رابطه سالم دانست. در يك رابطه سالم هنگامي‌كه يكي از طرفين دچار مشكل يا ناراحتي مي‌شود ديگري به او براي بهبود حال روحي كمك خواهد كرد و همين‌طور به وي نشان خواهد داد كه متوجه شرايط روحي و نگراني‌هاي او هست.

صداقت در رابطه سالم

پنهان‌كاري، دروغ يا فريب هرگز در يك رابطه سالم جايي ندارند. در اين روابط طرفين با يكديگر درنهايت صداقت برخورد مي‌كنند. زيرا باور دارند طرف مقابل، آن‌ها را همان‌گونه كه هستند دوست دارد و نيازي نيست تا چيزي را از وي مخفي نگه دارند.

احترام به آزادي‌هاي فردي

افرادي كه يك رابطه سالم را تجربه مي‌كنند تمامي ساعات شبانه‌روز را با يكديگر نمي‌گذرانند، بلكه هر يك از آن‌ها زمان‌هايي را براي اختصاص به ساير مشغوليت‌هاي زندگي اختصاص مي‌دهد. برعكس در يك رابطه بيمارگون يكي از طرفين يا هردوي آن‌ها به دليل احساس ناامني كه دارد سعي مي‌كند تا همواره شريك عاطفي را در كنارش نگه دارد و دوري از او باعث ايجاد اضطراب و نگراني در فرد خواهد شد.

بيشتر بخوانيد : شروع رابطه عاشقانه

چطور يك رابطه سالم داشته باشيم؟

ابراز محبت

براي داشتن يك رابطه سالم سعي كنيد در كلام و رفتارتان نسبت به طرف مقابل محبت داشته باشيد. اگرچه برخي افراد اهميتي به كلام محبت‌آميز نمي‌دهند و حتي اين تصور وجود دارد كه نشان ندادن محبت بيشتر مي‌تواند طرف مقابل را به سمت آن‌ها جلب كند! مشاورين خانواده معتقدند با استفاده از كلام و رفتار محبت‌آميز مي‌توانيد دلگرمي و آرامش را به طرف مقابل هديه كرده و او را تا حد زيادي نسبت به رابطه اميدوار نگه داريد.

انعطاف‌پذير باشيد

يكي از اشتباهات رايج بسياري از افراد اين است كه تصور مي‌كنند نظرات آن‌ها صحيح‌تر از ديگران است. و به همين خاطر تلاش مي‌كنند تا طرف مقابل را به صورتي كه مي‌خواهند تغيير دهند. علاوه بر اينكه شما هرگز موفق نمي‌شويد شخصيت كسي را عوض كنيد. اين رفتار باعث خواهد شد تا طرف مقابل‌تان از شما رنجيده و رابطه شما دچار مشكلات جدي شود. به همين خاطر سعي كنيد در يك رابطه سالم انعطاف داشته باشيد و به طرف مقابل‌تان اين احساس را بدهيد كه او را به همان صورتي كه هست دوست داريد و مي‌پذيريد.

براي به دست آوردن رابطه سالم صحبت كنيد

يكي از توانايي‌هاي زوجيني كه رابطه سالم با يكديگر دارند اين است كه آن‌ها به‌خوبي مي‌توانند راجع به موضوعات مختلف با يكديگر صحبت كرده و به يك نتيجه مشترك برسند. صحبت كردن از خواسته‌ها و ناراحتي‌ها يكي از مهم‌ترين نكاتي است كه براي داشتن يك رابطه مطلوب بايد به آن توجه داشته باشيد. اگر احساس مي‌كنيد به هر دليلي نمي‌توانيد با طرف مقابل‌تان بر سر مسائل مختلف صحبت كرده يا راجع به موضوعي به تفاهم برسيد، بهتر است در اين زمينه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد.

خاطرات مشترك ايجاد كنيد

يكي از راهكارهاي ايجاد علاقه و همين‌طور عمق بخشيدن به رابطه اين است كه با شريك ‌احساسي‌تان خاطرات شيريني داشته باشيد. خاطرات تأثير بسياري در ايجاد صميميت ميان انسان‌ها دارند. به همين خاطر اگر به دنبال ساختن يك رابطه سالم هستيد سعي كنيد تا جاي ممكن خاطرات شيريني را در كنار طرف مقابل رقم بزنيد.

به علاقه‌مندي‌هاي يكديگر توجه كنيد

توجه نشان دادن به موضوعاتي كه براي طرف مقابل شما اهميت دارند مي‌تواند مزاياي بسياري داشته باشد. هنگامي‌كه شما به اين موضوع اهميت مي‌دهيد در درجه اول اين پيغام را به شريك احساسي‌تان مي‌رسانيد كه او و خواسته‌هايش براي شما اهميت دارند و همچنين اين موضوع باعث خواهد شد تا در رابطه سالم بيشتر با دنياي ذهني و احساسي طرف مقابلتان آشنا شويد.

در رابطه سالم از قهر يا تهديد اجتناب كنيد

يكي از نشانه‌هاي يك رابطه نامطلوب اين است كه يكي از طرفين دائماً ديگري را به برهم زدن رابطه تهديد مي‌كند و يا به بهانه‌هاي مختلف براي مدتي قهر مي‌كند. اين‌گونه رفتارها دير يا زود باعث خواهد شد تا شريك احساسي شما خسته شده يا حتي تصميم بگيرد رابطه را پايان بدهد.

درنتيجه براي رابطه سالم سعي كنيد از رفتارهاي منفي مانند قهر، دعوا يا تهديد طرف مقابل هرگز استفاده نكنيد. اگر موضوعي شما را ناراحت مي‌كند بهتر است تلاش كنيد براي آن راه‌حلي سازنده پيدا كنيد. رفتارهاي منفي هيچ پيغامي براي حل كردن مشكلات به طرف مقابل شما منتقل نخواهند كرد.

همدلي داشته باشيد

همان‌طور كه گفته شد يكي از مهم‌ترين مسائلي كه براي داشتن يك رابطه سالم مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد اين است كه با شريك احساسي‌تان همدلي داشته باشيد. سعي كنيد احساسات و خواسته‌هاي او را درك كنيد و رفتار خود را بر اساس آن‌ها تنظيم كنيد. اين كار باعث مي‌شود تا طرف مقابل در كنار شما احساس رضايت و آرامش داشته و درنتيجه براي حفظ يا بهبود رابطه تلاش خواهد كرد.

به نشانه‌هاي غيركلامي توجه كنيد

شناخت نشانه‌هاي غير‌كلامي به شما كمك مي‌كند پيش از اينكه شريك احساسي‌تان از چيزي صحبت كند شما متوجه احساسات و حالات وي باشيد. اين موضوع علاوه بر اينكه در همدلي كردن و شناخت موقعيت‌هاي مختلف به شما كمك مي‌كند باعث ايجاد يك رابطه سالم احساس نزديكي ميان شما مي‌شود.

بيشتر بخوانيد : دوستي دختر و پسر

رابطه سالم و نقش مشاوره

همه ما به دنبال يك رابطه سالم هستيم و گاهي در يك رابطه عاطفي دچار شك و ترديد مي‌شويم كه آيا شخص مناسبي را براي خود انتخاب كرده‌ايم يا خير؟ برخي مواقع نيز ممكن است احساس كنيم متوجه دليل مشكلات رابطه نشويم و يا به‌تنهايي قادر به حل كردن آن‌ها نباشيم. در چنين شرايطي معمولاً به دنبال مشورت از ديگران خواهيم بود. اما متأسفانه برخي اوقات افرادي كه براي مشورت انتخاب مي‌كنيم راهكار صحيحي به ما ارائه نمي‌كنند. جانب‌داري، حسادت يا نداشتن علم و تجربه كافي باعث خواهد شد تا آن‌ها نتوانند به شكل مناسبي به شما كمك كنند.

علاوه بر اين گاهي به دليل ترس از قضاوت شدن يا محرمانه دانستن برخي از مسائل نمي‌خواهيم با نزديكانمان راجع به آن صحبت كنيم. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه اگر به دنبال رفع مشكلات در يك رابطه عاطفي هستيد و يا مي‌خواهيد كيفيت رابطه خود را بيشتر كنيد بهتر است در اين زمينه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد. مشاورين در كنار علم و تجربه‌اي كه براي كمك به مشكل شما دارند اين مزيت را دارند كه شما مي‌توانيد بدون ترس از قضاوت شدن با آن‌ها صحبت كنيد و همچنين مطمئن باشيد كه آن‌ها جانب‌دارانه به مشكلات شما نگاه نمي‌كنند.

كلام آخر

بهترين راه براي داشتن يك رابطه سالم كمك از يك روانشناس است. در فرايند مشاوره به بررسي مشكلات و رفتارهاي نادرست مي‌پردازند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به مراجعين عزيز خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ازدواج بدون رضايت خانواده بر شماره درج شده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه سالم مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

يك رابطه سالم چه ويژگي‌هايي دارد؟

احساس آرامش و رضايت خاطر هر دو طرف، اعتماد و تلاش متقابل براي موفقيت ازجمله ويژگي‌هاي يك رابطه سالم هستند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: رابطه سالم | ويژگي هاي يك رابطه سالم از نظر روانشناسان چيست ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۰:۵۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلالات شخصيت مجموعه‌اي از اختلالات روانشناختي هستند كه رفتار و كردار عجيب و غريبي دارند. احتمالا به علت رفتار تعدادي از اطرافيان خود از لفظ خودشيفته استفاده كرده باشيد. يا از طرز رفتار برخي شخصيت ها تعجب كرده باشيد. شايد هم از بي ثباتي عاطفي شريك احساسي خود كلافه شده‌ايد. طبق تحقيقات انجام شده از هر ۲۰ نفر ۱ نفر مبتلا به يكي از انواع اختلالات شخصيت است. در ادامه انواع، علائم و درمان اختلال شخصيت را شرح داده‌ايم. براي تشخيص مي‌توانيد يكي از انواع تست شخصيت شناسي را رايگان انجام دهيد.

منبع: اختلالات شخصيت | انواع و علائم اختلال هاي شخصيت

اختلالات شخصيت

شخصيت يعني ثبات فكري، عاطفي و رفتاري. اما كساني كه اختلال شخصيت دارند ثبات فكري، احساسات، رفتار ندارند.

به اختلالاتي كه در خلق و خو، مزاج يا سرشت يك فرد اثرگذار است و اصولا ريشه در كودكي دارند؛ اختلال شخصيت مي‌گويند. اختلالات شخصيت، اختلالات روانشناختي‌اند كه رفتارهاي ناسازگار و غيرمنعطف دارند. در زندگي روزمره و ارتباط در اجتماع با مشكل روبرو مي‌شوند. زندگي با اين افراد دشوار و آزاردهنده است.

اختلالات شخصيت انواع مختلفي دارد كه به 3 دسته كلي زير تقسيم مي‌شود.

دسته اول: اختلال شخصيت پارانوييد ، شخصيت اسكيزوئيد و شخصيت اسكيزوتايپال

دسته‌دوم: اختلال‌ شخصيت خودشيفته ، شخصيت نمايشي ، اختلال شخصيت مرزي و شخصيت ضد اجتماعي

دسته‌ سوم: اختلال شخصيت‌ اجتنابي ، شخصيت وابسته و شخصيت وسواسي جبري

در ادامه هر 3 گروه اختلالات شخصيت را بطور مختصر توضيح داده‌ايم.

انواع اختلال شخصيت

به طور كلي 10 نوع اختلال شخصيت وجود دارد. آن‌ها را در 3 دسته A ، B، C طبقه بندي كرده‌اند. هر كدام از اين طبقات ويژگي هاي مشتركي دارند.

اختلالات شخصيت دستهA

افراد دچار يكي از اختلالات شخصيت گروهA از نظر ديگران رفتار عجيب و غريب دارند. شاخصه اصلي اين گروه عدم ثبات شخصيت آن‌هاست. مشكلات آن‌ها پيچيده و اساسي است. اين دسته به 3 زير گروه تقسيم مي‌شوند.

  1. اختلال شخصيت پارانوئيد: كساني كه اختلال شخصيت پارانوئيد دارند به همه چيز به طرز عجيب و شديدي شك دارند. به ديگران سوءظن دارند و به كسي اعتماد نمي‌كنند.
  2. اختلال شخصيت اسكيزوئيد: افراد با اختلال شخصيت اسكيزوئيد در بيان احساسات محدوديت دارند. آن‌ها گوشه‌گير و غيراجتماعي هستند.
  3. اختلال شخصيت اسكيزوتايپال: افراد داراي شخصيت اسكيزوتايپال ظاهري غيرعادي دارند. به ديگران اعتماد ندارند و اعتقاد شديدي به قدرت‌هاي ماورايي و جادو دارند.

براي كسب اطلاعات بيشتر راجع به اختلالات شخصيت دسته A كليك كنيد.

اختلالات شخصيت دسته B

كساني كه در اين دسته از اختلالات قرارمي‎گيرند، در كنترل احساسات خود دچار مشكل هستند. اين افراد رفتارهاي غير قابل پيش بيني و اغلب نمايشي دارند. اين دسته به 4 زير گروه تقسيم مي‌شود.

  1. اختلال شخصيت ضداجتماعي: شخصيت هاي ضد اجتماعي ، به دنبال رفتارهاي پرخطر، نقص قوانين و دروغ گويي مداوم هستند.
  2. اختلال شخصيت مرزي: اين شخصيت ها، خلق و خوي بالا و پايين دارند، هويت و احساسات بي‌ثبات دارند و افكار و تمايل به خودكشي در آن‌ها زياد است.
  3. اختلال شخصيت نمايشي: شخصيت‌هاي نمايشي خود را به ظاهر عجيب و غريبي درمي‌آورند. به دنبال ديده‌شدن، متفاوت بودن و به شدت احساساتي هستند.
  4. اختلال شخصيت خودشيفته: خودشيفته‌ها، حق به جانب و خود بزرگ بين هستند. به ديگران حسادت مي‌كنند. آن‌ها از انسان‌ها به عنوان ابزار استفاده مي‌كنند.

براي كسب اطلاعات بيشتر راجع به اختلالات شخصيت دسته B كليك كنيد.

اختلال شخصيت دسته C

كساني كه در دسته c طبقه بندي مي‌شوند، تقريبا هميشه داراي استرس، ترس و اضطراب فراگير هستند. اين دسته به 3 زير گروه تقسيم مي‌شود.

  1. اختلال شخصيت وابسته: شخصيت وابسته آستانه تحمل پايين، وابستگي بيش از حد به ديگران و ترس از تنها بودن دارند.
  2. اختلال شخصيت اجتنابي: افرادي كه اختلال شخصيت اجتنابي دارند، نگران قضاوت منفي ديگران، احساس عدم كفايت و بيش از حد كم رو هستند.
  3. اختلال شخصيت وسواسي-جبري: اين شخصيت به شدت كنترل گر، كمال گرا و داراي استانداردهاي بالا هستند.

براي كسب اطلاعات بيشتر راجع به اختلالات شخصيت دسته C كليك كنيد.

علل اختلالات شخصيت

علل اختلالات شخصيت به صورت متعادلي از وراثت و محيط است. در ادامه راجع به عوامل اختلال شخصيت توضيح داده‌ايم.

ژنتيك: برخي خصوصيات شخصي توسط والدين به فرزندان انتقال پيدا مي‌كند. برخي خصوصيات مربوط به اختلال هاي شخصيت هم يكي از ميراث‌هاي والدين است كه به فرزندان منتقل مي‌شود.

محيط: گاهي عوامل محيطي و اجتماعي در شخصيت و رشد افراد تاثير گذار است. آزار جنسي و جسمي در كودكي، تنش‌هاي خانوادگي و وابستگي به الكل والدين از عوامل محيطي هستند. براي مثال: اگر كودكي در خانواده‌اي با سطح متوسط و اجتماعي به دنيا آمده باشد. اما در محل زندگي همسايگان و افراد بزهكار زندگي مي‌كردند. كودك پس از رشديافتن تبديل به شخصيت ضداجتماعي گشته است.

طبق تحقيقات، پژوهشگران به نتيجه جالبي دست يافته‌اند. 2 قلوهاي دو تخمكي از خانواده متوسط و اجتماعي كه از والدينشان جداشده بودند، مورد مطالعه قرار دادند. فرزند اول را به خانواده فرهنگي و فرزند دوم را به خانواده‌اي با شخصيت اسكيزوئيد سپردند. پس از گذشت چند سال و شكل‌گيري شخصيت بچه ها، مشخص‌شد كودكي كه در خانواده فرهنگي بزرگ شده بود شغل كارمند داشت. و كودكي كه در خانواده با شخصيت اسكيزوئيد رشد كرده بود بسيار منزوي و از اجتماع گريزان بود.

زيستي: شايد فردي با مصرف داروها و مواد شيميايي تبديل به شخصيت پارانوييد شود. (البته در صورتي كه در خانواده همچين ويژگي شخصيتي نداشته اند). براي مثال: برخي افراد با شخصيت متعادل پس از مصرف مواد، خصوصيات شخصيت پارانوييد را نشان مي‌دهند.

بدترين و خطرناك ترين اختلالات شخصيت

همه اختلالات شخصيت به اطرافيان آسيب مي‌رساند. اما برخي اختلالات شخصيت پرخطرتر هستند. مانند شخصيت ضداجتماعي و پارانوئيد.

خطرات ضد اجتماعي ها: اين افراد به طرز عجيبي به دنبال مشاجره، نقص قوانين و عدم مسئوليت پذيري هستند. اين شخصيت حتما در برهه‌اي از زندگي درگير مراجع قانوني مي‌شود. رانندگي پرخطر و با سرعت بالا دارند، و به همين دليل درصد تصادف اين شخصيت ها بيشتر است.

خطرات پارانوئيدها: يكي ديگر از اختلالات شخصيت پرخطر پارانوئيد است. اگر فردي كه سوءظن دارد و به ديگران مشكوك است، همزمان مواد (مواد مخدر يا محرك) مصرف كند؛ علائم پارانوئيدي آن‌ها افزايش مي‌يابد و دست به كارهاي خطرناك مي‌زنند.

براي كسب اطلاع بيشتر حتما درباره روانشناسي شخصيت بخوانيد.

درمان اختلالات شخصيت

اختلالات شخصيت درمان‌هاي متفاوتي دارند. اما بهترين درمان طبق نظر درمانگر بعد از ارزيابي بيمار مشخص مي‌شود. گاهي اختلال عوامل ژنتيكي و گاهي ريشه در كودكي دارد. طبق بررسي‌هاي درمانگر، بعد از چند جلسه مراجعه كننده شدت نشانه‌هايش كاهش و با استمرار جلسات درمان انجام مي‌شود. روان‌درماني و دارودرماني توسط متخصص به صورت همزمان بيشترين بازدهي را به همراه دارد.

پيامدهاي اختلال شخصيت

تمامي اختلالات شخصيت پيامدها و عوارض جدي دارند. اين افراد به خود و ديگران آسيب مي‎زنند. از لحاظ عاطفي، فكري و كاري تعادل ندارند. قابل پيش بيني نيستند و هر لحظه امكان رفتار عجيب وجود دارد. توانايي انجام درست كارهاي روزمره ندارند و ديگران را از خود دور مي‌كنند.

كلام آخر

بامطالعه مقاله متوجه شده ايد كه اختلالات شخصيت متعددي وجود دارد. كه هركدام نشانه و پيامدهاي به خصوصي دارد. لطفا از برچسب زدن به خود و ديگران پرهيز كنيد. و تشخيص را به دست متخصص بسپاريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني در خدمت شما عزيزان است. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره هاي درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات شخصيت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اختلالات شخصيت | انواع و علائم اختلال هاي شخصيت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۷:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مزاحم تلفني چيست ؟ مزاحمت تلفني در اكثر مواقع ممكن است يك تخلف جزئي به نظر برسد. اما مي تواند براي قرباني بسيار خسته كننده و استرس زا باشد. براي كساني كه تحت تأثير تماس هاي تلفني آزار دهنده قرار گرفته اند، راه حل هايي وجود دارد. مثل مسدود كردن شماره يا دريافت حكم حفاظت و…

در بسياري از موارد، علت ايجاد مزاحمت هاي تلفني چيز پيچيده اي نيست. گاهي ممكن است افراد از روي بيكاري و يا خوش گذراني شماره اي رندوم را براي تماس انتخاب كنند. اما در برخي مواقع، حيثيت و سلامت رواني يا جسمي قرباني به خطر مي افتد. به طوري كه محيط كار، منزل يا تحصيل او مسموم خواهد شد. در چنين شرايطي، لازم است كه اقدامات جدي تري از سوي فرد قرباني صورت گيرد. در ادامه اين مقاله علل ايجاد مزاحمت تلفني و نحوه برخورد مناسب با آن ها از ديدگاه روانشناسي را مي خوانيد.

منبع: مزاحم تلفني | علل و نحوه برخورد با مزاحمت تلفني از ديدگاه روانشناسي

مزاحمت تلفني چيست

مزاحمت تلفني يك اصطلاح كلي است. براي توصيف هر نوع تماس تلفني خواسته يا ناخواسته، كه به منظور ايجاد ناراحتي، غم، هشدار، تهديد يا… باشد، استفاده مي شود. طيف وسيعي از رفتارها از جمله تعقيب، تماس هاي تلفني زشت، تماس هاي شوخي و تهديد آميز افراد از طريق تلفن را در بر مي گيرد. اين رفتار، تجاوز به حريم خصوصي و نوعي قلدري است. تماس گيرنده ممكن است شما را بشناسد يا نتيجه يك شماره گيري تصادفي باشد. همچنين ميتواند تماسي از سمت كمپين هاي سوء استفاده باشد. به هر حال، به هر شكلي غير قابل قبول است و بايد متوقف شود.

 

علل ايجاد مزاحمت تلفني

مزاحمت هاي تلفني به دلايل بسيار زيادي رخ مي دهد كه هر كدام قابل بحث مي باشد. بسياري از آن ها براي سرگرمي و برخي از آن ها جدي هستند. اما مهم ترين مسئله هنگام وقوع اين اتفاق، نحوه برخورد ما مي باشد. در ادامه سعي كرده ايم برخي از شايع ترين دلايل ايجاد مزاحمت تلفني از سوي ديگران را بازگو كنيم.

مشكلات شخصي

اگر اين اواخر با كسي درگير شده ايد يا بحث جدي داشتيد، پس از اينكه مزاحم تلفني داريد تعجب نكنيد. معمولا افراد در چنين مواقعي فرد مزاحم را مي شناسند. اين يكي از رايج ترين مزاحمت هاي تلفني است كه شخص در آن به تهديد و الفاظ ركيك مي پردازد.

براي ايجاد سرگرمي وخوش گذراني

بسياري از اين مزاحمت هاي تلفني در سنين كم و دوران نوجواني اتفاق مي افتد. به طوري كه گروهي از دوستان دور هم جمع مي شوند و با شماره اي ناشناس تماس مي گيرند. حتي بعضي از اين افراد با آشنايان خود اين كار را انجام مي دهند. هم دختران و هم پسران در سنين بلوغ و نوجواني ممكن است مرتكب اين خطا شوند. به طور كلي اينگونه تماس ها جنبه سرگرمي براي مزاحمان دارد و معمولا مداوم تكرار نخواهد شد.

داشتن اختلالات رواني

برخي از مزاحمين تلفني داراي اختلالات شخصيتي و رواني هستند. آن ها با ايجاد مزاحمت براي ديگران خود را آرام مي كنند. براي اينگونه افراد مهم نيست كه شما چه كسي هستيد يا چه احساسي داريد. همين كه با اين كار شما را بترسانند، اذيت كنند يا باعث عصبانيت شما بشوند، حس خوبي پيدا مي كنند.

نداشتن مهارت هاي ارتباطي اجتماعي و فيزيكي

در اغلب مواقع، مزاحمت هاي تلفني از سوي كساني است كه از ضعف در برقراري ارتباط فيزيكي و رو در رو با ديگران رنج مي برند. كساني كه، مهارت هاي ارتباطي ضعيفي در برخورد با ديگران دارند. تماس هاي تلفني نيازي به رويارويي به صورت فيزيكي ندارد. اين افراد به راحتي مي توانند اين گونه با ديگران ارتباط برقرار كنند. در بسياري از موارد، چنين افرادي قصد توهين و تهديد ندارند و تنها هدفشان ايجاد ارتباط است.

 

نحوه برخورد با مزاحمت تلفني از ديدگاه روانشناسي

تماس هاي تلفني زشت يا آزار دهنده مي تواند يكي از استرس زا ترين و خسته كننده ترين تجاوزات به حريم خصوصي باشد كه يك فرد تجربه مي كند. تماس هاي تلفني ناخواسته، اگرچه در مقايسه با تماس هاي تهديد آميز از پيش تعيين شده مشكل جزئي است، اما همچنان مي تواند موجب آزار و ناراحتي باشد. خوشبختانه اقداماتي وجود دارد كه مي توانيد براي كمك به پايان دادن اين مزاحمت ها انجام دهيد. در ادامه چند مورد از مهم ترين آن ها را برايتان شرح داده ايم.

صحبت نكنيد

وقتي كسي تماس مي گيرد و از الفاظ فحاشي يا تهديد آميز، يا نفس هاي سنگين وسكوت استفاده مي كند، بهترين واكنش اين است كه سكوت كنيد. بسياري از مزاحمان تلفني در تلاش هستند تا پاسخي از سمت شما دريافت كنند. بنابراين بهتر است در اولين فرصت، وقتي متوجه مزاحمت شده ايد تماس را قطع كنيد. حتي اگر با يك مزاحم تلفني معمولي سرو كار داريد، به هيچ عنوان با او وارد گفت و گو نشويد. اگر چيزي به آن ها بگوييد يا ابراز شوك و عصبانيت كنيد، روز آن ها را ساخته ايد. توصيه مي كنيم مقاله مهارت هاي ارتباطي را مطالعه نماييد.

تماس ها را ثبت كنيد

اگر مدام مورد آزار و مزاحمت تلفني از سمت ديگران مي شويد، زمان دريافت تماس ها و آنچه گفته شده را يادداشت يا ظبط كنيد. اگر اين تماس ها تهديد آميز شد يا به هر طريقي احساس خطر كرده ايد، مي توانيد از اين مدارك براي شكايت استفاده كنيد. تماس هاي تلفني توهين يا تهديد آميز يك جرم كيفري است. بنابراين قانون حفاظت از آزار و اذيت، بسياري از اشكال مزاحمت شامل تماس هاي تلفني را پوشش مي دهد.

شماره مخاطب را مسدود كنيد

امروزه با داشتن گوشي هاي هوشمند، به راحتي مي توانيد از شر شماره هاي ناشناس و مزاحم خلاص شويد. اگر مزاحم تلفني داريد كه به خط تلفن همراهتان زنگ مي زند، شماره آن شخص را مسدود كنيد. اين كار را براي پيام رسان و اپليكيشن هاي مختلف نيز انجام دهيد. با اين كار تمام راه هاي ارتباطي را براي تكرار مزاحمت او مي بنديد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مزاحم تلفني مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول در مورد مزاحم تلفني

1_ چه زماني بايد مزاحمت تلفني را جدي گرفت و پيگيري قانوني انجام داد؟

اگر رفتار خصمانه يا حمله به حيثيت شما از سوي فرد مزاحم شكل گرفت. اگر تلاشي براي متوقف كردن فرد مزاحم صورت نگيرد، آزار و اذيت ادامه دار مي شود

2_ چگونه به فرد مزاحم پاسخ دهم؟

در هر موردي از مزاحمت هاي تلفني، بهترين گزينه اين است كه چيزي نگوييد. لذت پاسخگويي به آن ها را سلب كنيد. به اين صورت دليل آزار و اذيت آن ها را از بين مي بريد. براي دريافت اطلاعات بيشتر به متن مقاله رجوع كنيد.

3_ آيا مزاحمت تلفني موجب آسيب به شخص مي شود؟

معمولا افرادي كه خود را در برابر اين تماس ها ضعيف جلوه مي دهند، مورد آسيب قرار مي گيرند. بهترين كار اين است كه نقاط ضعف خود را نشان ندهيد. بهتر است بي تفاوت باشيد و آسيب پذيري خود را بالا ببريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مزاحم تلفني | علل و نحوه برخورد با مزاحمت تلفني از ديدگاه روانشناسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۴:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مزاحم تلفني چيست ؟ مزاحمت تلفني در اكثر مواقع ممكن است يك تخلف جزئي به نظر برسد. اما مي تواند براي قرباني بسيار خسته كننده و استرس زا باشد. براي كساني كه تحت تأثير تماس هاي تلفني آزار دهنده قرار گرفته اند، راه حل هايي وجود دارد. مثل مسدود كردن شماره يا دريافت حكم حفاظت و…

در بسياري از موارد، علت ايجاد مزاحمت هاي تلفني چيز پيچيده اي نيست. گاهي ممكن است افراد از روي بيكاري و يا خوش گذراني شماره اي رندوم را براي تماس انتخاب كنند. اما در برخي مواقع، حيثيت و سلامت رواني يا جسمي قرباني به خطر مي افتد. به طوري كه محيط كار، منزل يا تحصيل او مسموم خواهد شد. در چنين شرايطي، لازم است كه اقدامات جدي تري از سوي فرد قرباني صورت گيرد. در ادامه اين مقاله علل ايجاد مزاحمت تلفني و نحوه برخورد مناسب با آن ها از ديدگاه روانشناسي را مي خوانيد.

منبع: مزاحم تلفني | علل و نحوه برخورد با مزاحمت تلفني از ديدگاه روانشناسي

مزاحمت تلفني چيست

مزاحمت تلفني يك اصطلاح كلي است. براي توصيف هر نوع تماس تلفني خواسته يا ناخواسته، كه به منظور ايجاد ناراحتي، غم، هشدار، تهديد يا… باشد، استفاده مي شود. طيف وسيعي از رفتارها از جمله تعقيب، تماس هاي تلفني زشت، تماس هاي شوخي و تهديد آميز افراد از طريق تلفن را در بر مي گيرد. اين رفتار، تجاوز به حريم خصوصي و نوعي قلدري است. تماس گيرنده ممكن است شما را بشناسد يا نتيجه يك شماره گيري تصادفي باشد. همچنين ميتواند تماسي از سمت كمپين هاي سوء استفاده باشد. به هر حال، به هر شكلي غير قابل قبول است و بايد متوقف شود.

 

علل ايجاد مزاحمت تلفني

مزاحمت هاي تلفني به دلايل بسيار زيادي رخ مي دهد كه هر كدام قابل بحث مي باشد. بسياري از آن ها براي سرگرمي و برخي از آن ها جدي هستند. اما مهم ترين مسئله هنگام وقوع اين اتفاق، نحوه برخورد ما مي باشد. در ادامه سعي كرده ايم برخي از شايع ترين دلايل ايجاد مزاحمت تلفني از سوي ديگران را بازگو كنيم.

مشكلات شخصي

اگر اين اواخر با كسي درگير شده ايد يا بحث جدي داشتيد، پس از اينكه مزاحم تلفني داريد تعجب نكنيد. معمولا افراد در چنين مواقعي فرد مزاحم را مي شناسند. اين يكي از رايج ترين مزاحمت هاي تلفني است كه شخص در آن به تهديد و الفاظ ركيك مي پردازد.

براي ايجاد سرگرمي وخوش گذراني

بسياري از اين مزاحمت هاي تلفني در سنين كم و دوران نوجواني اتفاق مي افتد. به طوري كه گروهي از دوستان دور هم جمع مي شوند و با شماره اي ناشناس تماس مي گيرند. حتي بعضي از اين افراد با آشنايان خود اين كار را انجام مي دهند. هم دختران و هم پسران در سنين بلوغ و نوجواني ممكن است مرتكب اين خطا شوند. به طور كلي اينگونه تماس ها جنبه سرگرمي براي مزاحمان دارد و معمولا مداوم تكرار نخواهد شد.

داشتن اختلالات رواني

برخي از مزاحمين تلفني داراي اختلالات شخصيتي و رواني هستند. آن ها با ايجاد مزاحمت براي ديگران خود را آرام مي كنند. براي اينگونه افراد مهم نيست كه شما چه كسي هستيد يا چه احساسي داريد. همين كه با اين كار شما را بترسانند، اذيت كنند يا باعث عصبانيت شما بشوند، حس خوبي پيدا مي كنند.

نداشتن مهارت هاي ارتباطي اجتماعي و فيزيكي

در اغلب مواقع، مزاحمت هاي تلفني از سوي كساني است كه از ضعف در برقراري ارتباط فيزيكي و رو در رو با ديگران رنج مي برند. كساني كه، مهارت هاي ارتباطي ضعيفي در برخورد با ديگران دارند. تماس هاي تلفني نيازي به رويارويي به صورت فيزيكي ندارد. اين افراد به راحتي مي توانند اين گونه با ديگران ارتباط برقرار كنند. در بسياري از موارد، چنين افرادي قصد توهين و تهديد ندارند و تنها هدفشان ايجاد ارتباط است.

 

نحوه برخورد با مزاحمت تلفني از ديدگاه روانشناسي

تماس هاي تلفني زشت يا آزار دهنده مي تواند يكي از استرس زا ترين و خسته كننده ترين تجاوزات به حريم خصوصي باشد كه يك فرد تجربه مي كند. تماس هاي تلفني ناخواسته، اگرچه در مقايسه با تماس هاي تهديد آميز از پيش تعيين شده مشكل جزئي است، اما همچنان مي تواند موجب آزار و ناراحتي باشد. خوشبختانه اقداماتي وجود دارد كه مي توانيد براي كمك به پايان دادن اين مزاحمت ها انجام دهيد. در ادامه چند مورد از مهم ترين آن ها را برايتان شرح داده ايم.

صحبت نكنيد

وقتي كسي تماس مي گيرد و از الفاظ فحاشي يا تهديد آميز، يا نفس هاي سنگين وسكوت استفاده مي كند، بهترين واكنش اين است كه سكوت كنيد. بسياري از مزاحمان تلفني در تلاش هستند تا پاسخي از سمت شما دريافت كنند. بنابراين بهتر است در اولين فرصت، وقتي متوجه مزاحمت شده ايد تماس را قطع كنيد. حتي اگر با يك مزاحم تلفني معمولي سرو كار داريد، به هيچ عنوان با او وارد گفت و گو نشويد. اگر چيزي به آن ها بگوييد يا ابراز شوك و عصبانيت كنيد، روز آن ها را ساخته ايد. توصيه مي كنيم مقاله مهارت هاي ارتباطي را مطالعه نماييد.

تماس ها را ثبت كنيد

اگر مدام مورد آزار و مزاحمت تلفني از سمت ديگران مي شويد، زمان دريافت تماس ها و آنچه گفته شده را يادداشت يا ظبط كنيد. اگر اين تماس ها تهديد آميز شد يا به هر طريقي احساس خطر كرده ايد، مي توانيد از اين مدارك براي شكايت استفاده كنيد. تماس هاي تلفني توهين يا تهديد آميز يك جرم كيفري است. بنابراين قانون حفاظت از آزار و اذيت، بسياري از اشكال مزاحمت شامل تماس هاي تلفني را پوشش مي دهد.

شماره مخاطب را مسدود كنيد

امروزه با داشتن گوشي هاي هوشمند، به راحتي مي توانيد از شر شماره هاي ناشناس و مزاحم خلاص شويد. اگر مزاحم تلفني داريد كه به خط تلفن همراهتان زنگ مي زند، شماره آن شخص را مسدود كنيد. اين كار را براي پيام رسان و اپليكيشن هاي مختلف نيز انجام دهيد. با اين كار تمام راه هاي ارتباطي را براي تكرار مزاحمت او مي بنديد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مزاحم تلفني مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول در مورد مزاحم تلفني

1_ چه زماني بايد مزاحمت تلفني را جدي گرفت و پيگيري قانوني انجام داد؟

اگر رفتار خصمانه يا حمله به حيثيت شما از سوي فرد مزاحم شكل گرفت. اگر تلاشي براي متوقف كردن فرد مزاحم صورت نگيرد، آزار و اذيت ادامه دار مي شود

2_ چگونه به فرد مزاحم پاسخ دهم؟

در هر موردي از مزاحمت هاي تلفني، بهترين گزينه اين است كه چيزي نگوييد. لذت پاسخگويي به آن ها را سلب كنيد. به اين صورت دليل آزار و اذيت آن ها را از بين مي بريد. براي دريافت اطلاعات بيشتر به متن مقاله رجوع كنيد.

3_ آيا مزاحمت تلفني موجب آسيب به شخص مي شود؟

معمولا افرادي كه خود را در برابر اين تماس ها ضعيف جلوه مي دهند، مورد آسيب قرار مي گيرند. بهترين كار اين است كه نقاط ضعف خود را نشان ندهيد. بهتر است بي تفاوت باشيد و آسيب پذيري خود را بالا ببريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مزاحم تلفني | علل و نحوه برخورد با مزاحمت تلفني از ديدگاه روانشناسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۴:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افزايش اعتماد به نفس يكي از مهم‌ترين پارامترها براي موفقيت در زمينه‌هاي مختلف كاري، تحصيلي و حتي ارتباط با ديگران است. به‌طوركلي اعتمادبه‌نفس به اين معناست كه فرد باور داشته باشد توانايي انجام كار خاصي را دارد. طبيعتاً اين موضوع بيش از هر چيز به تجربيات گذشته و بازخوردهايي كه از ديگران گرفته بستگي دارد. پس به همين خاطر اعتمادبه‌نفس ويژگي ثابتي نيست و همواره مي‌توانيد با ايجاد تغيير در رفتارهايتان آن را بيشتر يا حتي كمتر كنيد. در ادامه روش‌هايي كاربردي جهت افزايش اعتماد به نفس آورده شده است. اما حتما براي سرعت بخشيدن و بهبود اين موضوع براي مشاوره تلفني اقدام كنيد.

منبع: افزايش اعتماد به نفس | تقويت و روش بالا بردن اعتماد به نفس

تعريف اعتماد به نفس

اعتمادبه‌نفس به‌طوركلي يك باور يا تصور است مبني بر اينكه شما احساس مي‌كنيد توانايي انجام كار خاصي را داريد يا خير. اين تصور مي‌تواند در زمينه‌هاي مختلف و يا درباره كل زندگي وجود داشته باشد. براي مثال برخي افراد علي‌رغم اينكه در زمينه‌هاي تحصيلي توانايي بالا و همين‌طور اعتمادبه‌نفس خوبي دارند، در روابط اجتماعي با مشكل مواجه هستند و به عبارتي توانايي برقراري يك رابطه پايدار را در خود نمي‌بينند.

اما گاهي فرد به‌طوركلي و در تمامي زمينه‌ها با ضعف اعتمادبه‌نفس مواجه است. اين افراد احساس مي‌كنند در كل نسبت به ديگران ناتوان هستند و هرگز نمي‌توانند مشابه ديگران باشند. بااين‌حال بايد بدانيد كه افزايش اعتماد به نفس درست مانند هر مهارت ديگري در زندگي مي‌تواند با توجه به تجربيات جديد و همين‌طور تلاش‌هاي شما تغيير كند و همواره قادر خواهيد بود اعتمادبه‌نفس خود را از آنچه هست بالاتر ببريد. براي آشنايي با مهارت هاي زندگي كليك كنيد.

نشانه هاي اعتماد به نفس پايين

افرادي كه اعتمادبه‌نفس پاييني دارند، معمولاً ترجيح مي‌دهند كاري انجام ندهند يا حداقل كارهايشان را زير نظر ديگران انجام ندهند. اين افراد به دليل تجربه هاي اضطرابي شان، در موقعيت‌هاي جديد نيز دچار نگراني مي‌شوند. به همين خاطر نمي‌توانند از توانايي‌هاي خود به‌درستي استفاده كنند.

ضعف اعتمادبه‌نفس مي‌تواند تمامي جنبه‌هاي زندگي شما از روابط عاطفي گرفته تا عملكرد تحصيلي يا شغلي‌تان را تحت تأثير خود قرار بدهد. همين‌طور باعث خواهدشد تا احساس مثبتي نسبت به خود نداشته باشيد. به همين خاطر بهتر است براي افزايش اعتماد به نفس در خود يا هريك از اطرافيانتان كه با اين مشكل مواجه است اقدام كنيد. اگر احساس مي‌كنيد به هر دليلي به‌تنهايي نمي‌توانيد از پس مشكلات خود براييد مي‌توانيد در اين زمينه از يك روانشناس كمك بگيريد.

موانع افزايش اعتماد به نفس

پيش از آنكه به دنبال راهكاري براي افزايش اعتماد به نفس باشيدمي‌بايست دليلي كه باعث ضعف در اين زمينه‌شده را پيدا كنيد. هنگامي‌كه با اين دلايل آشنا باشيد مي‌توانيد آن‌ها را برطرف كنيد و يا در تربيت فرزندان خود به آن‌ها توجه داشته باشيد تا از اعتمادبه‌نفس پايين در آن‌ها پيشگيري كنيد. از مهم‌ترين دلايلي كه باعث كاهش اعتمادبه‌نفس فرد مي‌شود مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

1- سبك تربيتي اشتباه

نوع برخورد والدين با كودك يكي از مهم‌ترين مسائلي است كه در شكل‌گيري اعتمادبه‌نفس آن‌ها تأثير مي‌گذارد. والديني كه از تمامي فعاليت‌هاي فرزندشان ايراد مي‌گيرند و اين احساس را به او القا مي‌كنند كه توانايي انجام كاري را ندارد، پدر و مادرهاي كمال‌گرايي كه معيارهاي سخت‌گيرانه‌اي براي فرزندانشان در نظر مي‌گيرند و همين‌طور آن‌هايي كه بيش‌ازحد به نيازهاي كودك توجه مي‌كنند و اجازه درگيري او با موضوعات مختلف را نمي‌دهند، باعث خواهند شد تا كودك تجربه‌اي از رويارويي با محيط نداشته و درنتيجه دليلي براي اعتماد به توانايي‌هاي خود پيدا نخواهد كرد.

2- تجربه شكست

شكست‌خوردن در انجام يك كار باعث مي‌شود تا احساس كنيم در اين زمينه توانايي كافي را نداريم يا به‌عبارت‌ديگر اعتمادبه‌نفس خود را از دست خواهيم داد. به ميزاني كه اين شكست شديدترباشد و يا در موضوع مهم‌تري شكست خورده باشيد، اعتمادبه‌نفس‌تان بيشتر دچار آسيب خواهد شد. در اين موارد افزايش اعتماد به نفس تمرين بيشتري مي‌طلبد.

3- مقايسه نابجا

گاهي اوقات فرد خود را با الگوهاي نامناسبي مقايسه مي‌كند و به خاطر اينكه توانايي‌هاي خود را به‌اندازه آن‌ها نمي‌بيند دچار مشكل در اعتمادبه‌نفس مي‌شود. اين درحاليست كه شما همواره در مقايسه خود با يك الگو مي‌بايست به ميزان تناسب خودتان با وي توجه داشته باشيد.

 

بيشتر بخوانيد : زنان با اعتماد به نفس

 

بهترين راه هاي افزايش اعتماد به نفس

1- تجربه كنيد

اصلي‌ترين دليل اعتمادبه‌نفس پايين اين‌است كه فرد تصور مي‌كند از پس انجام كار خاصي برنخواهد آمد. پس نخستين قدمي كه براي افزايش اعتماد به نفس مي‌بايست برداريد اين است كه دست از فكر كردن برداريد و به‌جاي آن شروع به عمل كنيد.

هنگامي‌كه خود را مشغول انجام فعاليتي مي‌كنيد اولاً متوجه اين موضوع خواهيد شد كه برخلاف تصورتان توانايي انجام آن كار را داريد و ثانياً مي‌توانيد با كسب تجربه نقاط ضعف خود را برطرف كنيد، از بين رفتن اين نقاط ضعف باعث بالاتر رفتن اعتماد به نفس‌تان خواهد شد.

2- افزايش مهارت

اگر در يك زمينه خاص اعتمادبه‌نفس پاييني داريد، سعي كنيد تا جاي ممكن از طريق مطالعه، تمرين و يا هر روش ديگري كه به ذهنتان مي‌رسد مهارت‌هاي خود را در آن زمينه پرورش دهيد. همان‌طور كه گفته‌شد دليل اصلي اعتمادبه‌نفس پايين اين است كه فرد احساس مي‌كند به حد كافي توانايي ندارد. درنتيجه شما با افزايش مهارت‌هايتان مي‌توانيد اين باور را در خود ضعيف كنيد.

3- كنترل افكار و احساسات

افرادي كه اعتمادبه‌نفس پاييني دارند در حين انجام يك كار دائماً احساس مي‌كنند كه به‌خوبي از پس آن برنمي‌آيند و احتمالاً ديگران آن‌ها را سرزنش يا مسخره خواهند كرد. وجود چنين افكاري باعث خواهدشد تا دچار اضطراب و نگراني شده و به دنبال اين اضطراب به‌واقع توانايي‌هاي‌تان براي فعاليت كاهش پيدا مي‌كند.

به همين خاطر يكي از راهكارهاي مهمي كه براي بالابردن اعتمادبه‌نفس بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه سعي‌كنيد افكار و احساسات منفي خود را كنترل كنيد. براي‌رسيدن به اين هدف مي‌توانيد به تجربيات مثبتي كه داشته‌ايد فكركنيد و يا از روش‌هايي مانند تنفس عميق يا تكنيك‌هاي آرام‌سازي استفاده كنيد. اما اگر احساس مي‌كنيد قادر نيستيد احساسات منفي خود را كنترل كنيد بهتر است در اين زمينه از يك روانشناس كمك بگيريد.

4- تعيين هدف و برنامه‌ريزي

يكي از راهكارهايي كه مي‌توانيد براي افزايش اعتماد به نفس از آن استفاده كنيد اين است كه اهداف و پيشرفت‌هاي خود را قابل بررسي كنيد. براي اين كار هدفي كه داريد را به‌دقت مشخص كنيد و سپس يك خط پايه براي توانايي‌هاي حال حاضر خود در نظر بگيريد.

براي مثال ممكن‌است شما به اين نتيجه برسيد كه هيچ توانايي براي‌رسيدن به هدف خود نداريد و يا توانايي‌هاي شما در حد مقدماتي است. سپس براي‌رسيدن به هدف خود برنامه‌ريزي كنيد و پس از مدتي مجدداً توانايي‌هاي خود را بررسي كرده و ثبت كنيد. اين كار به شما كمك خواهد كرد تا متوجه پيشرفتي كه به‌مرور زمان در حال دستيابي به آن هستيد باشيد و از اين طريق نگاه بهتري به توانايي‌هاي خود داشته باشيد.

5- افزايش اعتماد به نفس با ورزش كردن

ورزش به خودي خود موجب ترشح هورمون هاي شادي بخش در بدن مي‌شود. به واسطه ورزش بدني سالم‌تر خواهيد داشت. از كرختي و بي حوصلي درآمده و بدن تان شاداب تر خواهد شد. شما در اثر تجربه اين احساسات و حضور در كنار ساير ورزشكاران احساس بهتري نسبت خودتان خواهيد داشت. در نتيجه افزايش اعتماد به نفس تان را خواهيد ديد.

6- لباس هاي خوب بپوشيد

ظاهر شما بر روي برداشت هاي اوليه اطرافيان از شما تاثير زيادي دارد. تميزي، استايل، رنگ و…. پوشش شما تظاهري از شخصيت و انتخاب هايتان است. بنابراين ديگران با مشاهده ظاهرتان رفتار به خصوصي با شما خواهند داشت. با لباس‌هاي خوب شما افرادي را به خود جلب‌مي‌كنيد كه ديدگاهي مشابه شما دارند. از طرفي لباس هاي خوب بازخوردهاي بهتري براي شما به همراه دارد. پس پوشش تان روي افزايش اعتماد به نفس تان تاثير مستقيم مي‌گذارد.

7- افزايش اعتماد به نفس | حركت كنيد

برنامه ريزي وهدف گذاري كافي نيست. شما بايد در جهت ارزش ها و اهداف تان حركت كنيد. اگر سردرگم‌شده‌ايد و يا هدفي نداريد، با متخصص روانشناسي در اين زمينه مشاوره بگيريد. سكون و درجازدن احساس ناكامي بيشتري به شما خواهد داد. پس هر آنچه كه از دستتان برمي‌آيد براي خارج‌شدن از سكون انجام دهيد.

8- پيش بيني و آماده سازي

نسبت به مسائل مختلف زندگي تان هشيار باشيد. شما در هر جايگاهي داراي وظايف و مسئوليت هايي هستيد. مسلما مواجه با رويدادهايي كه هيچ آمادگي برايشان نداريد، شما را دستپاچه خواهد كرد. بنابراين بهتراست نسبت به اطرافتان پيش بيني هايي داشته باشيد. و خود را براي رويارويي با آن ها آماده كنيد.

نكات تخصصي براي افزايش اعتماد به نفس

اعتمادبه‌نفس ضعيف مي‌تواند مشكلات بسياري را براي شما ايجاد كند. افرادي كه دچار اين مشكل هستند معمولاً احساس ناتواني و افسردگي را تجربه مي‌كنند و به‌سختي براي انجام كاري اقدام مي‌كنند. باور نداشتن به توانايي‌ها باعث خواهد شد تا هنگامي‌كه كاري را شروع مي‌كنيد نيز دائماً دچار اضطراب باشيد و با توجه به تأثيري كه اضطراب در كاهش تمركز دارد آن‌ها نمي‌توانند به‌درستي از توانايي‌هاي خود براي دستيابي به هدف موردنظرشان استفاده كنند. اين كار باعث ايجاد چرخه معيوبي‌مي‌شود كه اضطراب سبب كاهش توانايي‌هاي فردشده و از اين طريق اعتمادبه‌نفس وي را با مشكلات بيشتري مواجه مي‌كند. از طرف ديگر اعتماد به‌نفس پايين باعث افزايش اضطراب در حين انجام فعاليت‌هاي مختلف مي‌شود.

در كنار تمامي اين مشكلات مي‌توان گفت اعتمادبه‌نفس پايين باعث خواهد شد تا فرد احساس خوبي نسبت به خود و مسائل مختلف زندگي نداشته باشد. به همين خاطر در شرايطي كه شما يا هر يك از اطرافيانتان درگير اين مشكل هستيد بهتر است براي درمان آن اقدام نماييد. گاهي اوقات باور نداشتن فرد به توانايي‌هاي خود به‌اندازه‌اي است كه او به‌تنهايي نمي‌تواند براي افزايش اعتماد به نفس اقدامي انجام دهد. در اين شرايط بهتر است از يك روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد. متخصصين به شما كمك خواهند كرد تا افكار و باورهاي منفي كه درزمينهٔ اعتماد به توانايي‌هاي خود داريد را شناسايي كرده و همين‌طور راهكارهايي را براي برطرف كردن آن‌ها به شما آموزش خواهند داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افزايش اعتماد به نفس مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني شغلي از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

بهترين راه براي افزايش اعتمادبه‌نفس چيست؟

با توجه به شرايط زندگي هر فرد و همين‌طور دليل كاهش اعتمادبه‌نفس مي‌توان از راهكارهاي مختلفي مثل افزايش تجربه يا تغيير باورهاي منفي استفاده كرد. اما به‌طوركلي تلاش براي انجام آنچه از آن مي‌ترسيد و افزايش تجربه راهكاريست كه در بسياري از مواقع مي‌تواند كمك‌كننده باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: افزايش اعتماد به نفس | تقويت و روش بالا بردن اعتماد به نفس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۶:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درمان لكنت زبان در بزرگسالان موضوعي است كه شايد كمتر به آن توجه شده باشد. بسياري از بزرگ‌سالاني كه دچار لكنت هستند به اين موضوع به‌عنوان واقعيتي غيرقابل‌حل نگاه مي‌كنند و به دنبال راهكاري براي درمان آن نيستند. اگرچه درمان لكنت زبان در بزرگ‌سالان مي‌تواند تا حدودي دشوارتر از سنين كودكي باشد، اما مي‌توانيد با روش‌هاي درمان مختلف، وضعيت گفتار خود را تا حد زيادي بهبود ببخشيد. به‌طوركلي متخصصين معتقدند براي درمان لكنت مي‌بايست از دو دسته درمان‌هاي ضد اضطراب و همچنين گفتاردرماني استفاده كرد. كمك گرفتن از هردوي اين روش‌ها و همين‌طور تلاش فرد براي بهبود وضعيت صحبت كردن باعث خواهد شد كه مساله شما تا حد زيادي بهبود پيدا كند. براي دريافت خدمات مشاوره استرس كليك كنيد.

منبع: درمان لكنت زبان در بزرگسالان | سريع ترين درمان لكنت زبان ناشي از استرس

نشانه هاي لكنت زبان در بزرگسالان

لكنت زبان اختلالي است كه باعث ايجاد دشواري در رواني كلام مي‌شود. اين افراد معمولاً در صحبت‌هاي خود يك حرف را چندين بار تكرار مي‌كنند و يا يك صدا را براي مدتي بيشتر از حالت عادي مي‌كشند. ادا كردن كلمات با فشار و يا ايجاد وقفه و قفل در صحبت كردن نيز از ديگر نشانه‌هاي لكنت هستند. لكنت در ميان كودكان 2 تا 6 ساله اختلال نسبتاً شايعي است، اما در بيشتر مواقع به‌تدريج و به‌صورت خودبه‌خود بهبود پيدا مي‌كند. بااين‌حال متأسفانه برخي افراد شانس بهبودي را از دست مي‌دهند و لكنت زبان تا سنين بزرگ‌سالي در آن‌ها باقي خواهد ماند. گاهي اوقات نيز ممكن است حوادثي نظير اضطراب‌هاي شديد باعث بروز اين اختلال در بزرگ‌سالي باشند.

بيشتر بخوانيد : اختلالات اضطرابي

علت لكنت زبان در بزرگسالان

به اعتقاد متخصصين روانشناسي لكنت زبان بيماري است كه بيش از هر چيز با اضطراب در ارتباط است. اضطراب‌ها علاوه بر اينكه مي‌توانند دليلي براي شروع لكنت زبان باشند به‌وسيله لكنت نيز شدت پيدا خواهند كرد. افرادي كه درگير لكنت مي‌شوند معمولاً ترس و نگراني بسياري از ايجاد لكنت در صحبت‌هايشان و قضاوت اطرافيان تجربه مي‌كنند.

به‌اين‌ترتيب اين موضوع تبديل به يك چرخه معيوب مي‌شود؛ لكنت باعث ايجاد اضطراب بيشتر در فرد شده و از سوي ديگر همان اضطراب باعث شدت يافتن بيماري يا مقاومت آن در برابر درمان خواهد شد. علاوه بر اضطراب پرهيز از صحبت در جمع، گوشه‌گيري و افسردگي از ديگر پيامدهايي هستند كه به دنبال لكنت براي فرد ايجاد خواهد شد. به همين خاطر بهتر است كه براي درمان آن اقدامات لازم را انجام دهيد. براي آشنايي با علائم اضطراب شديد كليك كنيد.

انواع روش هاي درمان لكنت زبان در بزرگسالان

زبان وسيله‌اي است كه از طريق آن با اجتماع ارتباط برقرار مي‌كنيم و بسياري از نيازهاي خود رابه اين وسيله برطرف مي‌كنيم. به همين خاطر افرادي كه دچار لكنت زبان مي‌شوند دشواري بسياري در بيان خواسته‌ها و برقراري ارتباط با ديگران تجربه مي‌كنند. اين دشواري‌ها باعث بروز مشكلات روحي ازجمله افسردگي و اضطراب خواهد شد. به همين خاطر بايد براي درمان اقدام كنيد. درمان لكنت زبان در بزرگ‌سالان حتي اگر نتواند مشكل شما را به‌طور كامل حل كند، حداقل باعث كاهش شدت آن خواهد شد و اين موضوع مي‌تواند تأثير بسيار در بهبود ارتباطات شما داشته باشد.

به‌طوركلي درمان‌هايي كه براي لكنت زبان در بزرگ‌سالي مورداستفاده قرار مي‌گيرند به دو گروه گفتاردرماني و درمان‌هاي روحي تقسيم مي‌شوند. در طي جلسات گفتاردرماني سعي مي‌شود تا مشكلاتي كه در صحبت كردن فرد وجود دارد برطرف شود و در طي درمان‌هاي روحي براي از بين بردن اضطراب به‌عنوان دليل بروز لكنت و همين‌طور مشكلات روحي كه به دنبال لكنت ايجاد شده، تلاش مي‌شود. درصورتي‌كه شما يا هر يك از اطرافيانتان دچار لكنت هستيد، بهتر است براي درمان آن از متخصصين كمك بگيريد.

براي آشنايي با ساير عوارض استرس كليك كنيد.

درمان لكنت زبان در بزرگسالان با گفتاردرماني

افراد دچار لكنت زبان معمولاً در فرايند صحبت كردن نيز دچار مشكل هستند. اين افراد گاهي اوقات در تنظيم تنفس براي صحبت كردن يا ميزان فشاري كه مي‌بايست روي كلمات بگذارند مشكلاتي دارند كه گفتاردرمانگر سعي مي‌كند با استفاده از روش‌هاي مختلف اين مشكلات را برطرف كند. ازجمله روش‌هايي كه در جلسات گفتاردرماني مورداستفاده قرار مي‌گيرند عبارتند از:

1- كمك به روان‌تر شدن گفتار

در اين برنامه گفتاردرمانگر به فرد كمك خواهد كرد تا مشكل اصلي كه در صحبت دارد را مشخص كند. براي مثال ممكن است اين مشكل مربوط به شرايط تنفس فرد و يا انقباض بيش‌ازحد عضلات باشد. در مرحله بعد در طي جلسات درماني، گفتاردرمانگر به بيمار كمك مي‌كند تا اين مشكلات را برطرف كند؛ در مرحله بعد فرد مي‌بايست آموخته‌هاي خود را هرچه بيشتر و در جريان صحبت در اجتماع مورداستفاده قرار دهد تا بتواند روان‌تر از قبل صحبت كند.

2- استفاده از وسايل الكترونيك

استفاده از وسايل الكترونيك تا حدودي مشابه روش تلاش براي روان‌تر شدن كلام است. اين دستگاه‌ها صحبت‌هاي شما را به همراه نقاط ضعفي كه در آن‌ها هست ضبط كرده و سپس براي شما پخش مي‌كنند. از اين طريق شما آگاهي بيشتري نسبت به وضعيت صحبت كردن خود پيدا خواهيد كرد و علاوه بر شناخت نقاط ضعف مي‌توانيد ميزان پيشرفت خود را نيز با آن‌ها بسنجيد.

3- روش‌هاي شكل‌دهي

در اين روش فرض بر اين است كه افراد داراي لكنت نمي‌توانند به‌طور كامل از اين مشكل خلاص شوند. به همين خاطر در اين روش تلاش مي‌شود تا رفتارهاي نامناسبي مثل اجتناب از صحبت كردن كه در كنار لكنت زبان وجود دارند را برطرف كنند و همين‌طور به فرد آموزش داده مي‌شود تا زماني كه دچار لكنت مي‌شود به‌جاي تلاش براي اداي كلمه، لحظه‌اي مكث كند و سپس سعي كند مجدداً كلمه را تكرار كند.

روان‌درماني

متخصصين معتقدند لكنت زبان يكي از اختلالاتي است كه ارتباط تنگاتنگي با مشكلات روحي و به‌ويژه اضطراب دارد به همين خاطر در طي درمان اين اختلال از روش‌هاي روان‌درماني نيز حتما بايد استفاده شود.

دارودرماني

اگرچه هيچ داروي مشخصي وجود ندارد كه بتواند لكنت را به‌طوركلي برطرف كند بااين‌حال برخي از متخصصين در شرايطي كه احساس كنند شدت مشكلات روحي همراه با لكنت بيش از تحمل فرد است از داروهاي ضد اضطراب به‌عنوان بخشي از درمان استفاده مي‌كنند.

درمان‌هاي روانشناختي

در طي جلسات روان‌درماني متخصص به فرد كمك مي‌كند تا باورهاي منفي و مشكلاتي نظير ضعف اعتمادبه‌نفس يا تمايل به گوشه‌گيري كه به دنبال لكنت ايجاد شده و همين‌طور اضطرابي كه باعث بروز اين مشكل شده را شناسايي كرده و براي درمان آن‌ها به فرد كمك كند. براي آشنايي با تكنيك هاي درمان اضطراب كليك كنيد.

نقش اطرافيان در درمان لكنت زبان در بزرگسالان

اطرافيان نقش بسياري در بهبود يا تشديد مشكلات بيماران دچار لكنت دارند. در اولين قدم براي كمك به اين افراد سعي كنيد با آرامش و صبوري به صحبت‌هاي آن‌ها گوش دهيد و هرگز نقص‌شان را به آن‌ها گوشزد نكنيد. به ميزاني كه فرد احساس كند شما از صحبت با وي خسته نشده‌ايد و به اين كار تمايل داريد او نيز با آرامش بيشتري با شما صحبت خواهد كرد؛ اين موضوع در كاهش لكنت زبان تأثير بسياري دارد.

سعي‌كنيد بادادن بازخوردهاي مثبت به فرد او را در ادامه روند بهبودي كمك كنيد. به خاطر داشته باشيد كه درمان لكنت فرايندي سخت و طولاني‌مدت است كه نياز به صبر بالايي دارد و به همين خاطر بازخوردهاي مثبت شما مي‌تواند تا حد زيادي در اين مسير تأثيرگذار باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان لكنت زبان در بزرگسالان مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

آيا لكنت زبان در بزرگ‌سالان قابل‌درمان است؟

بله، درمان لكنت زبان در بزرگ‌سالان بستگي به ميزان همكاري آن‌ها با درمانگر و تلاشي كه براي بهبودي نشان مي‌دهند دارد. بااين‌حال حتي اگر فرد به‌طور كامل درمان نشود شدت مشكلات وي تا حد زيادي كاهش پيدا مي‌كند.

چه دارويي براي برطرف كردن لكنت زبان وجود دارد؟

هيچ دارويي به‌طور خاص براي درمان لكنت زبان وجود ندارد اما برخي از متخصصين در طول فرايند درمان از داروهاي ضد اضطراب نيز استفاده مي‌كنند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: درمان لكنت زبان در بزرگسالان | سريع ترين درمان لكنت زبان ناشي از استرس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۳:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی