مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

پيش قدم شدن براي آشتي با همسر شايد در ابتدا كار سختي به نظر برسد. اختلاف و دعوا در زندگي موضوع بسيار طبيعي است. اما اگر به فكر حل اختلاف‌ها و سازش با همسرتان نباشيد مشكلات بسياري را در زندگي مشترك تجربه خواهيد كرد. ذره‌هاي كدورت و نفرت به مرور زمان تل انبار شده و شاكله خانواده را تحت تاثير قرار خواهد داد. صبوري، انعطاف، گذشت، درك متقابل و… از جمله ويژگي‌هايي است كه به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد رابطه‌اي مملو از آرامش ايجاد كنيد. در صورتي كه اختلافات زود به زود پيش مي‌آيد، حتما مقاله راه‌هاي پيشگيري از دعواي زن و شوهر را بخوانيد.

 

 

منبع : پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

چرا بايد هر چه زودتر آشتي كنيم؟

بعضي از ما ارزشي براي معذرت‌خواهي و آشتي قائل نيستيم. درواقع معتقديم به مرور زمان همه‌چيز را حل مي‌شود. واقعيت اين است كه اگر اختلاف بين شما و همسرتان برطرف نشده باشد گذر زمان كاري برايتان انجام نخواهد داد. شايد به‌مرور موضوع فراموش شود يا شما و همسرتان ديگر راجع به آن صحبت نكنيد؛ اما در حقيقت چيزي حل نشده. نشانه آن هم اين است كه با دعواي بعدي تمام اتفاقات گذشته مجدداً سر باز مي‌كنند و شما در هر دعوا همه اختلافات قديمي را هم زنده مي‌كنيد.

يكي ديگر از مشكلات آشتي نكردن و سپردن همه‌چيز به زمان اين است كه رابطه شما و همسرتان آسيب خواهد ديد. وقتي كسي شما را ناراحت كرده اما براي آن عذرخواهي نمي‌كند؛ طبيعتاً از او دلگير مي‌شويد. اين دلگيري قطعاً روي كيفيت رابطه شما اثر خواهد گذاشت. حالا تصور كنيد اين اتفاق چند بار ديگر هم تكرار بشود. چه احساسي نسبت به طرف مقابل خواهيد داشت؟ زندگي مشترك شما و همسرتان هم درصورتي‌كه اختلافات را حل نكنيد درگير همين مسائل خواهد شد.

 

بيشتر بخوانيد : اختلافات خانوادگي

 

راهكارهايي براي پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

انتخاب زمان و مكان مناسب

اولين قدم براي عذرخواهي از همسرتان اين است كه زمان و مكان مناسبي براي اين كار پيدا كنيد. وقتي همسرتان هنوز عصباني است يا تمايلي به صحبت ندارد؛ يعني هنوز زمان مناسب براي اين كار فرانرسيده است. به خاطر داشته باشيد كه صحبت يك فرايند دونفره است و هردوي شما بايد بخواهيد باهم صحبت كنيد. درنتيجه اگر مي‌بينيد همسرتان آمادگي لازم را ندارد با اصرار به حرف زدن شرايط را بدتر نكنيد.

همدلي داشته باشيد

شايد در اختلافي كه پيش آمده همسرتان هم مقصر باشد و احساس كنيد كسي بايد حرف‌هاي شما را هم بشنود؛ اما اولين قدم براي حل اختلافات و آشتي با همسر اين است كه خودتان را جاي او بگذاريد. ببينيد همسرتان چه احساسي را تجربه كرده است. بهتر است صحبت‌هاي خود را با همدلي شروع كنيد و به او نشان دهيد متوجه احساساتش هستيد. اين كار تا حد زيادي باعث مي‌شود كه خشم همسرتان از بين برود و احساس كند شما متوجه احساسات او هستيد. در اين شرايط به‌احتمال‌زياد همسرتان هم سعي مي‌كند احساسات شما را درك كند.

پيش قدم شدن براي آشتي و رفتارهاي جايگزين

اگر نمي‌توانيد با همسرتان رودررو صحبت كنيد يا احساس مي‌كنيد هنوز وقت آن نرسيده مي‌توانيد از راه‌هاي جايگزين استفاده كنيد. براي مثال نوشتن نامه يكي از بهترين راه‌ها براي شروع صحبت است. هنگامي‌كه نامه مي‌نويسيد تمام افكار شما روي موضوع موردنظر جمع مي‌شود. درعين‌حال همسرتان هم فرصت اين را دارد كه چندين بار نامه را بخواند و راجع به حرف‌هاي شما فكر كند. بااين‌حال دقت داشته باشيد كه نامه فقط بايد شروعي براي صحبت شما و همسرتان باشد و هرگز نبايد جاي صحبت كردن را بگيرد.

بخشش داشته باشيد

اگر مي‌خواهيد براي آشتي با همسرتان پا پيش بگذاريد؛ “بخشش” مهم‌ترين نكته‌اي است كه بايد رعايت كنيد. بخشش به اين معناست كه شما اشتباهات طرف مقابل را با خود حل كنيد و بابت آن‌ها كينه‌اي در دل نداشته باشيد. در غير اين صورت شما هم نمي‌توانيد به‌خوبي به سمت آشتي و دوستي حركت كنيد. زيرا گوشه‌اي از ذهن‌تان درگير اشتباهات طرف مقابل است كه هنوز از آن‌ها دلگير هستيد.

اشتباه خود را بپذيريد

اگر واقعاً مي‌خواهيد همسرتان شما را ببخشد و زندگي‌تان به حالت سابق برگردد، بايد اشتباهات خود را بپذيريد. بهتر است حين صحبت با همسرتان به اين موضوع اشاره كنيد كه متوجه اشتباه خود شده‌ايد؛ و ديگر آن را تكرار نمي‌كنيد. به خاطر داشته باشيد وقتي تنها با زبان‌تان از طرف مقابل عذرخواهي مي‌كنيد اما در رفتار همان آدم سابق مي‌مانيد نمي‌توانيد از همسرتان انتظار داشته باشيد شما را ببخشد. براي آشتي و سازش يكي از مهم‌ترين نكات اين است كه همسرتان احساس كند شما واقعاً تغيير كرده‌ايد.

پيش قدم شدن براي آشتي با همسر و اهميت مشاوره

آشتي كردن با همسر گاهي آن‌قدرها هم كار راحتي نيست. بسياري از ما راه‌هاي آشتي كردن را بلد نيستيم. و يا اصلاً متوجه نمي‌شويم همسرمان از چه چيزي ناراحت است و بايد چه‌كار كنيم. در اين شرايط بهتر است آنچه بين شما و همسرتان اتفاق افتاده براي يك مشاور تعريف كنيد و از او بخواهيد براي دلجويي از همسرتان به شما كمك كند. پيشنهاد مي‌شود مقاله آشتي با همسر بعد از كلي قهر و دعوا را نيز بخوانيد.

يكي ديگر از مزاياي كمك گرفتن از مشاور خانواده اين است كه شما و همسرتان هركدام متوجه سهمي كه در ايجاد اختلاف و درگيري داشته‌ايد خواهيد شد و همين‌طور مشاور به شما كمك مي‌كند رفتارهاي بهتري را جايگزين رفتارهاي نامناسب خود كنيد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

پس از يك دعوا چطور از همسرم دلجويي كنم؟

بهترين راه اين است كه در يك زمان و مكان مناسب با همسرتان صحبت كنيد. سعي كنيد در صحبت كردن همدلي داشته باشيد و به او نشان دهيد كه متوجه اشتباهات خود شده‌ايد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : پيش قدم شدن براي آشتي با همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۶:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خودزني كودك يكي از موضوعات نگران كننده‌اي است كه مي‌تواند سلامت جسمي و رواني كودك و خانواده را به خطر بياندازد و تاثيرات منفي خود را بر جنبه‌هاي مختلف زندگي بگذارد. اكثر پدر و مادرها مي‌خواهند بدانند چه عاملي باعث مي‌شود كه رفتار خودزني در كودك بروز يابد و چگونه مي‌توان با آن مقابله كرد. بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه عوامل مختلفي از جمله استفاده از خودزني براي جلب توجه و به دست آوردن خواسته‌ها در كنار ابتلا به ديگر اختلالات دوران كودكي مي‌تواند در خودزني كودكان نقش داشته باشد. با توجه به آسيب‌هاي جسمي و رواني كه در پي اين رفتار در كودكان به وجود مي‌آيد لازم است كه درمان هرچه سريع‌تر صورت گيرد. در ادامه علل و روش‌هاي درمان خودزني كودك را از منظر روانشناسي مورد بررسي قرار داده‌ايم پس همراه ما باشيد.

 

منبع : خودزني كودك

خودزني كودك | انواع رفتارهاي خودزني در كودكان

رفتار خودزني كودك مي‌تواند به شيوه‌هاي مختلفي بروز يابد. به طور كلي انجام هرگونه عملي كه منجر به آسيب مستقيم به بدن شود تحت عنوان خودزني در نظر گرفته مي‌شود و نوعي از اختلالات رفتاري محسوب مي‌گردد. از جمله رايج‌ترين رفتارهاي خودزني در كودكان مي‌توان به ضربه زدن به بدن، كتك زدن خود، كوبيدن سر يا بدن به زمين، كشيدن اجسام نوك تيز روي بدن، كشيدن موها، گازگرفتن خود، كندن پوست و ساير اعمال مشابه با موارد گفته شده اشاره كرد. براي شناخت بيشتر درباره اختلالات رفتاري كودكان كليك كنيد.

 

خودزني كودك | علائم خودزني پنهان

برخي از كودكان خودزني آشكار دارند. مثلا زماني كه عصباني مي‌شوند فورا جار و جنجال راه مي‌اندازند و با رفتارهاي آسيب زننده به خود تلاش مي‌كنند خواسته‌هايشان را عملي كنند. اين در حالي است كه ممكن است برخي ديگر از كودكان رفتار خودزني را به طور پنهان انجام دهند. اين بچه‌ها اغلب زماني كه مضطرب يا پريشان هستند در خلوت به خودشان آسيب مي‌رسانند. در اين شرايط اگر والدين آگاه نباشند ممكن است خطرات جدي كودك را تهديد نمايد. از جمله علائمي كه مي‌توانند در مورد خودزني پنهان در كودك به شما هشدار دهند بايد به موارد زير اشاره كرد. در صورت مشاهده اين علائم براي ارزيابي دقيق‌تر وضعيت رواني كودك لازم است كه ابتدا از يك روانشناس كمك بگيريد.

– ايجاد تغييراتي در الگوي خواب يا اشتهاي كودك

– از دست دادن تمايل به انجام فعاليت‌هايي كه قبلا براي كودك جذاب بوده‌اند نظير بي علاقگي نسبت به بازي كردن يا ديدن دوستان

– اجتناب كردن از ورزش‌هايي نظير شنا و تمايل به پوشانده نگه داشتن كامل بدن در همه شرايط جهت مخفي نگه داشتن قسمت‌هاي آسيب ديده بدن

– كاهش عملكرد تحصيلي و تمايل نداشتن براي انجام فعاليت‌هاي درسي

– بي توجهي به ظاهر خود

– بروز تغييرات قابل توجه در خلق و احساس غمگيني در بيشتر اوقات روز

– وجود زخم‌ها يا كبودي‌هاي روي بدن كه كودك هيچ گونه توضيحي در مورد آن‌ها به شما نمي‌دهد.

 

علل خودزني كودك

خودزني كودك مي‌تواند ناشي از علل و عوامل مختلفي باشد. از جمله اين عوامل مي‌توان به دچار بودن به افسردگي دوران كودكي، ابتلا به اختلالات اضطرابي، استفاده از خودزني براي جلب توجه يا عملي كردن خواسته‌هاي خويش و مشاهده خودزني در افراد تاثيرگذار زندگي اشاره كرد.

اگر فرزندتان هنگام لجبازي رفتار خودزني انجام مي‌دهد لازم است اين رفتار او را ناديده بگيريد. به اين صورت كه از تكنيك حواسپرتي استفاده كرده و تلاش نماييد موضوعات ديگري را پيش بكشيد. هربار كه به خاطر خودزني كودك در برابر او تسليم شويد و خواسته‌هاي غير معقولش را برآورده نماييد شدت اين رفتار آسيب رسان در او بيشتر مي‌شود و حتي مي‌تواند به خودكشي منجر گردد.

براي آگاهي بيشتر درباره تهديد به خودكشي در كودكان كليك كنيد.

 

خودزني كودك | توصيه‌هايي براي والدين

اگر متوجه شديد كه فرزندتان دست به خودزني مي‌زند، رعايت برخي توصيه‌ها براي مقابله با اين رفتار ضرورت دارد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- پيش از هر چيز آرامش خود را حفظ كنيد

مشاهده خودزني كودك مي‌تواند براي والدين شوكه كننده باشد يا حتي ناراحتي، خشم و عصبانيت زيادي را برانگيزد. در اين شرايط پيش از هرچيز بسيار اهميت دارد كه از مهارت كافي براي كنترل هيجانات خود برخوردار باشيد و واكنش‌هاي تندي نشان ندهيد. هرچقدر در اين شرايط آرام تر بمانيد بيشتر مي‌توانيد به فرزند خود كمك كنيد.

2- در مورد اين رفتار با فرزند خود گفت و گو كنيد

زماني كه خود و فرزندتان آرام هستيد به طور خصوصي در مورد انجام اين رفتار كودك با او صحبت كنيد. سعي نماييد موضعي غير قضاوتي داشته باشيد و به جاي نصيحت كردن اجازه دهيد بيشتر كودك حرف بزند. همين كه فرزندتان ببيند شما به احساسات او اهميت داده و تمايل به درك او داريد تا حد زيادي در روحيه اش تاثير مي‌گذارد و در نتيجه رفتار خود زني نيز در او كاهش پيدا مي‌كند.

3- در مورد هيجانات مختلف به خصوص هيجان خشم به كودك توضيح دهيد

بسياري از كودكان دانش هيجاني كمي دارند. آن‌ها از بروز حالات مختلف در خود آگاه نيستند و نمي‌دانند زماني كه به شدت ناراحت يا عصباني مي‌شوند بايد چه كاري انجام دهند. به عنوان يك پدر و مادر بسيار اهميت دارد كه در مورد هيجانات و احساسات مختلف به فرزندتان آگاهي بدهيد.

به كودك بگوييد كه بروز هر يك از اين احساسات در انسان طبيعي هستند هرچند تحمل آن‌ها ممكن است بسيار دشوار به نظر برسد. با اين حال راه حل‌هاي مختلفي وجود دارد كه به شيوه سالم كمك مي‌كنند آن‌ها را در خود مديريت كنند. براي اينكه آموزش‌هاي كامل تري در اختيار فرزندتان بگذاريد مراجعه به يك روانشناس كودك مي‌تواند تا حد زيادي مفيد واقع شود. براي آگاهي بيشتر توصيه مي كنيم مقاله كودكان استثنايي را مطالعه كنيد.

4- در مورد افسردگي و ساير اختلالات دوران كودكي هشيار باشيد

بسياري از والدين در مورد مشكلات مرتبط با سلامت روان در دوران كودكي اطلاعات چنداني ندارند. اين در حالي است كه كودكان تحت تاثير عوامل مختلف ممكن است با اختلالات روانشناختي گوناگوني مواجه شوند. از جمله رايج ترين اختلالات در اين برهه زماني مي‌توان به افسردگي و انواع ترس‌ها و اضطراب‌هاي دوران كودكي اشاره كرد. بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه رفتار خودزني به خصوص خودزني پنهان در كودكاني كه دچار مشكلات مرتبط با سلامت روان هستند بيش از سايرين ديده مي‌شود. در نتيجه لازم است با علائم اين اختلال‌ها آشنا بوده و در صورت مشاهده تغييرات رفتاري بارز در فرزند خود به موقع از يك متخصص كمك بگيريد.

5- خودزني را به يك سلاح براي كودك تبديل نكنيد

برخي از پدر و مادرها به طور ناخواسته رفتار خودزني در فرزند خود را پرورش داده و آن را به سلاحي تبديل مي‌كنند. براي مثال زماني كه كودك براي اولين بار در صورت برآورده نشدن خواسته‌اش سرش را به زمين مي‌كوبد ممكن است والدين سريع تسليم او شده و نيازش را برطرف سازند. اين كار با تقويت رفتارخودزني باعث مي‌شود كه اين كار به نوعي عادت مخرب تبديل شده و روز به روز تشديد شود.

 

درمان خودزني كودك

اگر فرزندتان به طور مكرر رفتارهاي خود آسيب رساني را بروز مي‌دهد و به طور آشكار يا پنهان به خودزني مي‌پردازد لازم است كه حتما براي دريافت درمان‌هاي مناسب او را نزد يك متخصص روانشناس ببريد. روانشناسان كودك و نوجوان با ارزيابي دقيق وضعيت روحي كودك مي‌توانند علت بروز رفتار خودزني را درك كنند و با فراهم كردن آموزش‌هايي براي والدين و خود كودك از تكرار اين عمل پيشگيري نمايند. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا خودزني كودك به هنگام عصبانيت درماني دارد؟

بله، خودزني كودك در زمان عصبانيت از فقدان مهارت كنترل خشم در او خبر مي‌دهد. در اين شرايط روانشناسان با ارائه آموزش‌هايي به والدين و خود كودك مي‌توانند به درمان اين مشكل كمك نمايند.

 

 

 

 

منبع : خودزني كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خودزني كودك،
موضوع:
[ ۵ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۵:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعبير خواب ماشين زماني معنا دارد كه رويا را در نزديكي سحر ببينيد و موضوع خواب برگرفته از حوادث روز نباشد. از نظر روانشناسان رويا شاهراهي به ضمير ناخودآگاه محسوب مي‌شود و در نزديكاي سحر كه خواب عميق شده، گويا دريچه‌هاي ورود به ناخودآگاه هم باز مي‌شوند و شايد همان بخشي از ذهن باشد كه معبران باستاني آن را دروازه‌اي به سوي عالم غيب مي‌دانند. بنابراين هر رويا را از دو جنبه مي‌توان تعبير كرد؛ بعد روانشناسي و بعد عرفاني. تعبير خواب هر آنچه كه باشد حال و برداشت شما از آن خواب هم تاثير بسياري بر معناي آن دارد. گاه خوابي معناي بدي دارد، اما شما هم در خواب و هم در بيداري احساس خوبي از ديدن آن خواب داريد، بنابراين علي رغم توضيحات زير مي‌توان گفت برداشت‌تان بسيار اهميت دارد. براي دريافت تعبير خواب تان مي‌توانيد مشاوره تلفني دريافت كنيد.

 

منبع : تعبير خواب ماشين در حالت هاي مختلف

تعبير خواب ماشين از نظر معبران باستاني

معبران باستاني پيرامون ديدن ماشين در خواب نظرات زيادي ندارند و دليل آن نيز اين است كه ماشين و خودرو در آن زمان به شكل امروزي نبوده است و مردم نسبت به ماشين ديدي نداشته‌اند.

از بزرگ‌ترين معبران باستاني از جمله محمد بن سيرين و امام صادق (ع) در تعبير خواب مرتبط با ماشين از واژه گردون استفاده كرده‌اند كه به معناي چرخ، ارابه، گاري و هر چيزي شبيه به چرخ كه دور خود بچرخد مي‌باشد. در ادامه تعبير خواب ماشين را از منظر معبران باستاني و اسلامي مرور كرده‌ايم:

معني خواب ماشين از نظر محمد بن سيرين

اگر فردي در خواب ببيند كه در گردونه و يا به عبارتي در ماشين نشسته است و ماشين در حال حركت مي‌باشد، به بزرگي و شرف بيننده خواب اشاره دارد.

معني خواب ماشين از نظر امام صادق (ع)

امام صادق (ع) از بزرگ‌ترين معبران باستاني عقيده دارد، ديدن گردونه يا همان ماشين امروزي در خواب داراي هشت تعبير مختلف است :

  • تعبير اول : آبرو و عزت
  • تعبير دوم : فرمانروايي و ولايت
  • تعبير سوم : منزلت و مرتبه
  • تعبير چهارم : بزرگي
  • تعبير پنجم : هيبت
  • تعبير ششم : شادماني و سرور
  • تعبير هفتم : رفعت
  • تعبير هشتم : آساني كارها

تعبير خواب از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتي كه بر خواب و رويا داشته‌اند، متوجه فعاليت‌هاي رواني ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشي است كه در عالم بيداري سكوت كرده، ولي تاثير زيادي بر باورها، شناخت و حتي رفتار ما دارد. وقتي كه به خواب مي‌رويد، ناخودآگاه كنترل را به دست گرفته و هر آنطور كه مي‌خواهد رفتار مي‌كند. ناخودآگاه مانند راهرويي كه پر از در هست در خود ساكناني دارد كه از كودكي تا به امروز اين راهرو بلندتر و پرجمعيت‌تر گشته است. در عالم خواب گويي اين ساكنان بيرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهي هم آرزوها را مرور مي‌كنند. براي آشنايي بيشتر با علل خواب ديدن كليك كنيد.

اما گاهي هم روياهايي مي‌بينيم كه هرگز اتفاق نيافتاده و يا به آن فكر نشده. براي مثال ممكن است زماني خواب ماشين ببينيد كه در طول روز اصلا به آن فكر نكرديد يا هيچ گونه مشغله ذهني در مورد آن نداشتيد.

روانشناسان به خصوص آن‌هايي كه با رويكردهاي روانكاوي كار مي‌كنند بر اين باورند كه اشياء مختلف در خواب مي‌توانند نماد و بازتاب يك موضوع خاص باشند. آن‌ها از طريق كاوش در مورد نوع هيجاني كه در خواب وجود داشته و كمك گرفتن از تكنيك‌هايي نظير تداعي آزاد در مورد رويا تلاش مي‌كنند به معناي نهفته در خواب پي ببرند. براي آشنايي بيشتر با روش‌هاي مربوط به روانكاوي كليك كنيد.

تعبير خواب ماشين به روش يونگ

يونگ يكي از بزرگ‌ترين نظريه پردازان علم روانشناسي است كه مطالعات زيادي در زمينه رويا و تعبير آن انجام داد. در كتاب تعبير رويا به روش يونگ آمده است كه ديدن خواب ماشين داراي تعابير متفاوتي است كه در ادامه به آن ها اشاره كرده ايم.

راندن ماشين

راندن ماشين در خواب نشان دهنده جاه طلبي، انگيزه و توانايي فرد بيننده خواب است. اگر فرد در خواب ببيند كه خودش در حال رانندگي است يعني او نقش فعالي در پيش بردن زندگيش دارد، اما اگر شخص ديگري رانندگي كند و به عبارتي فرد مسافر باشد به اين معناست كه او در زندگيش آدم منفعلي است و ديگران برايش تصميم گيري مي‌كنند.

نشستن در صندلي عقب ماشين

ديدن خواب نشستن در صندلي عقب ماشين به اين معنا است كه فرد خودش را دست كم مي‌گيرد و معمولا ديگران براي او تصميم گيري مي‌كنند. در واقع مي‌توان گفت بيننده خواب داراي اعتماد به نفس پاييني است و در تعبيري ديگر شخصيتي وابسته دارد.

راندن ماشين در آب

يونگ معتقد است كه اگر فرد در خواب ببيند كه در حال رانندگي بر روي آب است، بدين معني است كه او به يك سفر احساسي خواهد رفت و اگر در خواب ببيند كه ماشين زير آب است به اين معنا خواهد بود كه او براي نرسيدن به خواسته‌هايش ناراحت و پشيمان است.

ماشين چپ كرده

اگر فردي در خواب ببيند كه ماشينش چپ كرده است، يعني يك حادثه مهم در زندگي او رخ داده است كه باعث شده است به هدف‌ها و خواسته‌هاي خودش نرسد.

ماشيني كه روشن نمي شود

ديدن خواب ماشيني كه روشن نمي‌شود، نشان دهنده اين است كه فرد بيننده خواب در برخي از موقعيت‌هاي زندگيش احساس ضعف دارد.

ماشين پارك شده

يونگ بر اين باور است كه اگر فردي در خواب ماشيني را ببيند كه پارك شده است، به اين معناست كه او در حال تلف كردن وقت و انرژي خود در جاي اشتباهي است. در واقع ماشين پارك شده در خواب به فرد بيننده خواب مي‌گويد كه بايد در زندگي گاهي توقف كند و از زندگي لذت ببرد.

ماشيني كه جوش آورده است

ديدن خواب ماشيني كه جوش آورده است، به اين معني است كه فرد براي كارهاي بيهوده انرژي زيادي صرف مي‌كند و بهتر آن است كه كمي آرامش خود را حفظ كرده و با احتياط عمل كند.

با ماشين به كسي زده و فرار كردن

اگر فردي در خواب ببيند كه با ماشين به شخصي مي‌زند و فرار مي‌كند، بدين معني است كه فرد در زندگي واقعي به خاطر زندگي شخصي خودش به شخص ديگري آسيب مي‌رساند.

ماشين رها شده

ديدن ماشين رها شده در خواب به اين معني است كه فرد بيننده خواب به دنبال اهدافي در زندگي اش مي‌باشد كه هيچ گاه نتوانسته است، آن‌ها را تمام كند و به عبارتي به سرانجام برساند.

خريدن ماشين

خريدن يك ماشين در خواب نشان دهنده اين است كه فرد قصد دارد تصميم مهمي را در زندگي‌اش بگيرد.

شنيدن يا خاموش كردن دزد گير ماشين

اگر فردي در خواب صداي دزد گير ماشين را بشنود و يا آن را خاموش كند در عالم واقعي به اين معناست كه او در مسير اشتباهي قدم گذاشته است و بايد آگاه باشد تا به مسير درست برگردد.

ماشين بدون راننده

از نظر يونگ ديدن خواب ماشيني كه بدون راننده در حال حركت است، يعني فرد بيننده خواب بايد كنترل بيشتري بر روي زندگي خود داشته باشد و در واقع مسئوليت عملكردهاي خود را بر عهده بگيرد.

تعبير خواب ماشين يدك كش

ديدن ماشين يدك كش در خواب نشان دهنده اين است كه فردي كه در حال ديدن خواب مي‌باشد، براي ادامه زندگي نياز به كمك دارد تا در مسير درست قرار بگيرد.

تعبير خواب ماشين مسابقه

ديدن خواب ماشين مسابقه در واقع نشان دهنده جنبه‌هاي سركش و لجبازانه فرد هست. فرد تمايل دارد در هر رقابتي در زندگي، از رقيب خود پيشي بگيرد.

تعبير خواب ماشين حمل زباله

معمولا افراد منفي باف در خواب خود ماشين حمل زباله مي‌بينند. ديدن ماشين حمل زباله در خواب به اين معني است كه فرد بايد تلاش كند دست از منفي بافي و عادت‌هاي قديمي بردارد.

تعبير خواب ماشين پليس

ديدن ماشين پليس در خواب به اين معني است كه فرد براي ادامه زندگي نيازمند كمك است. او دچار مشكلات دروني شده است كه با كمك ديگران حل مي‌شود.

تعبير خواب ماشين آتش‌نشاني

به عقيده يونگ ديدن ماشين آتش نشاني در خواب به اين معني است كه فرد بيننده خواب، تمايل به كمك كردن به ديگران دارد و خواسته‌هاي ديگران برايش در اولويت هستند.

تعبير خواب ماشين به روش آنلي بيتون

از نظر آنلي بيتون اگر فردي در خواب ببيند كه در حال رانندگي در ماشين خود است، اما در حين حركت، ماشين او خراب مي‌شود، به اين معني است كه خوشگذراني هاي فرد در زندگي عادي كوتاه است و به سرعت به پايان مي‌رسد.

اگر زني در خواب ببيند كه در جستجوي ماشين است و تمايل به خريد ماشين دارد، يعني او در تلاش است تا حمايت‌هاي يك نفر را جلب كند اما موفق به اين كار نمي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع خواب مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : تعبير خواب ماشين در حالت هاي مختلف


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۹:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص ام دي (MD) يا ام دي ام اي(MDMA) بيشتر از هر نام ديگري به اسم‌اكستازي شناخته مي‌شود. ام‌دي يااكستازي‌ اولين بار به‌عنوان دارويي براي كاهش اشتها مورداستفاده قرار گرفت. بااينكه اين دارو تأثير بسيار بالايي در كاهش اشتها و لاغري دارد بااين‌حال اثرات اعتيادآور آن باعث شد كه خريدوفروش و استفاده از ام‌دي خيلي زود ممنوع اعلام شود. اما متأسفانه از همان زمان تاكنون قرص ام‌دي به‌صورت غيرقانوني خريدوفروش مي‌شود. يكي از مهم‌ترين دلايل افزايش استفاده از قرص ام دي اين است كه بعضي‌ها به‌اشتباه تصور مي‌كنند ام‌دي اعتيادآور نيست. اما واقعيت اين است كه استفاده از اين دارو تأثيرات مخرب بسياري روي مغز و ساير قسمت‌هاي بدن مي‌گذارد. به همين خاطر اگر نشانه‌هاي استفاده از اين دارو را در هر يك از اطرافيان مي‌بينيد و يا خودتان درگير استفاده از آن شده‌ايد هرچه سريع‌تر راجع به اين موضوع از يك متخصص ترك اعتياد كمك بگيريد.

 

منبع : قرص ام دي ام اي (MDMA)

قرص ام دي چيست

ام‌دي نام اختصار يافته ‌ام‌دي‌ام‌اي يا (متيل‌دي‌اكسي‌مت‌آمفتامين) است. اين ماده با نام‌هاي قرص اكس، اكستازي، آدم و قرص‌هاي شادي‌بخش هم در بين جوانان شناخته مي‌شود. ام‌دي خالص درواقع يك پودر سفيدرنگ است كه بوي بسيار بدي هم مي‌دهد. اما به‌صورت قرص، كپسول و همين‌طور برچسب‌هاي پوستي و در رنگ‌هاي مختلف هم ديده مي‌شود.

عملكرد قرص ام دي

ام‌دي‌ام‌اي ماده‌اي شبيه به آمفتامين است. با ورود ام‌دي به بدن ترشح سه ماده شيميايي سروتونين، دوپامين و نور آدرنالين افزايش پيدا مي‌كند. با توجه به نقشي كه اين سه ماده در افزايش انرژي و همين‌طور احساس شادي و سرخوشي دارند ام‌دي را مي‌توان يكي از داروهاي محرك دانست. استفاده از اين دارو باعث افزايش انرژي، احساس سرخوشي و همين‌طور كاهش نياز به خواب خواهد شد.

نشانه هاي استفاده از قرص ام دي

در هر قرص بين 9 تا 117 ميلي‌گرم ام‌دي‌ام‌اي وجود دارد. به همين خاطر اينكه فرد پس از استفاده از اين قرص چه نشانه‌هايي را تجربه مي‌كند به غلظت ماده موجود در هر قرص بستگي دارد. حالت خلقي فرد، ميزان مصرف و همين‌طور سابقه اعتياد ازجمله ديگر عواملي هستند كه روي بروز نشانه‌ها اثر خواهند گذاشت. نشانه‌هاي استفاده از ام‌دي ظرف 3 تا 4 ساعت به اوج خود مي‌رسد. بااين‌حال در حدود 12 ساعت طول مي‌كشد تا اين ماده به‌طور كامل از بدن خارج شود. ازجمله نشانه‌هايي كه خبر از مصرف ام‌دي مي‌دهند مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

  • احساس شادي و سرخوشي كه با حالت هميشگي فرد تفاوت دارد
  • بالا رفتن اعتمادبه‌نفس
  • برقراري روابط اجتماعي بيش‌ازحد با ديگران
  • كاهش اشتها و احساس نكردن گرسنگي
  • افزايش انرژي و كاهش نياز به خواب

دقت داشته باشيد كه اين نشانه‌ها مي‌توانند در صورت استفاده از ساير محرك‌ها هم ايجاد بشوند. به همين خاطر زماني كه با اين نشانه‌ها در كسي مواجه مي‌شويد به‌جاي تشخيص گذاري يا درمان‌هاي خانگي هر چه سريع‌تر فرد را به يك مركز درماني انتقال دهيد.

عوارض جانبي قرص ام دي

عوارض كوتاه‌مدت جسمي و رواني

  • تنش عضلاني
  • حالت تهوع يا استفراغ
  • تيرگي ديد
  • حركت سريع مردمك چشم
  • تعريق
  • خشكي دهان
  • بي‌قراري حركتي
  • تپش قلب
  • اضطراب شديد و حملات پانيك
  • كاهش قدرت تمركز
  • توهم

عوارض بلندمدت جسمي و رواني

  • آسيب‌هاي جدي به بخش‌هايي از مغز كه مسئول خواب و يادگيري هستند
  • اختلالات حافظه و دمانس
  • بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي و اضطراب
  • بدبيني يا پارانويا
  • بيماري‌هاي كبد
  • كاهش سيستم ايمني بدن

دلايل اعتياد به قرص ام‌دي

يكي از جدي‌ترين سؤالات اين است كه با وجود اين‌همه پيامد منفي چرا باز هم روزبه‌روز بر تعداد كساني كه به سراغ استفاده از اين ماده مي‌روند افزوده مي‌شود؟ يكي از اصلي‌ترين دلايل اين موضوع جذابيت حالاتي است كه پس از استفاده از اين دارو تجربه مي‌شود. افزايش انرژي و احساس خوشحالي و سرخوشي چيزي است كه بسياري از ما به دنبال رسيدن به آن هستيم. به‌علاوه گاهي اوقات دوستان و اطرافياني كه از اين ماده استفاده كرده‌اند چنان با جذابيت از آن صحبت مي‌كنند كه شخص براي استفاده از آن تحريك مي‌شود.

سؤال بعدي اين است كه چرا استفاده از اين ماده ادامه پيدا مي‌كند؟ رفتارگرايان معتقدند انسان‌ها ذاتاً به دنبال كسب لذت و حال خوب هستند. به همين خاطر اگر رفتاري اين احساس لذت را در آن‌ها زنده كند قطعاً آن را تكرار خواهند كرد. استفاده از قرص ام‌دي هم در چند بار اولي كه مورداستفاده قرار مي‌گيرد همين‌طور است. درواقع فرد با مصرف آن احساس لذت مي‌كند و به همين خاطر استفاده از اين ماده را ادامه مي‌دهد. اما زماني كه بدن و روان شما به اين ماده وابسته مي‌شود ديگر براي كسب لذت استفاده از آن را ادامه نمي‌دهيد. در اين شرايط مصرف نكردن قرص ام‌دي باعث بروز نشانه‌هاي ناخوشايند رواني مثل تحريك‌پذيري مي‌شود و به همين خاطر شما مجبوريد براي رسيدن به حالت تعادل يا به‌عبارت‌ديگر جلوگيري از حال بد به مصرف دارو ادامه دهيد.

ترك اعتياد به قرص ام دي

همان‌طور كه گفتيم ام‌دي هم مانند ساير داروهاي محرك اعتيادآور است. به همين خاطر درصورتي‌كه نشانه‌هاي استفاده از آن را در خود يا هر يك از اطرافيان مي‌بينيد براي جلوگيري از عوارض منفي بيشتر هرچه سريع‌تر به يك متخصص مراجعه كنيد.

اهميت مشاوره در ترك

ام‌دي مانند ساير مواد محرك وابستگي رواني شديدي ايجاد مي‌كند. يعني فرد به‌صورت رواني احساس مي‌كند نياز دارد اين ماده را پيدا كرده و از آن استفاده كند. به همين خاطر است كه بسياري از مواقع كساني كه تجربه اعتياد به قرص ام‌دي را دارند حتي پس از ترك بازهم به سراغ استفاده از اين مخدر مي‌روند. درواقع تا زماني كه وابستگي رواني به اين ماده از بين نرفته باشد تمامي فعاليت‌هاي ديگر براي ترك اعتياد بي‌نتيجه خواهد ماند. به همين خاطر است كه متخصصان هميشه توصيه مي‌كنند جلسات روان‌درماني و بازپروري را در ترك اعتياد به هر نوع ماده مخدر جدي بگيريد.

براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد در زمينه تست هروئين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

قرص ام‌دي چيست؟

ام‌دي نام مختصر ام‌دي‌ام‌اي است كه در ميان مردم بيشتر با نام قرص اكس يا اكستازي شناخته مي‌شود.

آيا قرص ام‌دي اعتيادآور است؟

ام‌دي مانند ساير داروهاي محرك اعتيادآور است. اما اعتياد به آن بيش از آنكه حالت وابستگي بدني داشته باشد به‌صورت تمايل رواني به مصرف مجدد خود را نشان مي‌دهد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : قرص ام دي ام اي (MDMA)


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص ام دي ام اي (MDMA)،
موضوع:
[ ۴ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۵:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

هوش انواع مختلفي دارد كه يكي از انواع آن هوش هيجاني كودكان است. هوش هيجاني يا هوش عاطفي به معني شناخت و مديريت عواطف و هيجانات است. در واقع هوش هيجاني بيان كننده هيجانات فرد و درك هيجانات ديگران است. در نتيجه آشنايي با هوش هيجاني و روش‌هاي افزايش هوش هيجاني از همان دوران كودك داراي اهميت زيادي است زيرا كه مؤلفه‌هاي هوش هيجاني در دوران كودكي راحت‌تر پرورش پيدا مي‌كنند و فرد در دوران بعدي زندگي مشكلات كمتري را در ارتباط با بيان هيجانات و درك هيجانات ديگران تجربه مي‌كند و تعاملات موفق و موثرتري برقرار مي‌كند. براي برآورد هوش فرزندتان مي‌توانيد خدمات استعداديابي كودكان استفاده نماييد.

 

منبع : افزايش هوش هيجاني كودكان

هوش هيجاني كودكان چيست؟

به زبان ساده مي‌توان هوش هيجاني (EQ) را توانايي شناسايي، مديريت و درك هيجانات خود و ديگران تعريف كرد. به عبارتي فرد به راحتي مي‌تواند هيجانات و عواطف تجربه شده خود و ديگران را نظاره و مديريت كند. هوش هيجاني مفهوم پركاربردي است كه مجموعه گسترده‌اي از مهارت‌ها و خصوصيات فردي را شامل مي‌شود و داراي 4 مؤلفه اصلي است كه شامل: ادراك و شناسايي هيجانات، استفاده صحيح و مناسب از هيجانات، درك هيجانات در خود و ديگري، مديريت و تنظيم هيجانات مي‌باشد. براي آشنايي با انواع هوش كودك كليك كنيد.

اهميت پرورش هوش هيجاني كودك

هوش هيجاني كودك از همان ابتداي تولد وجود دارد. همانطور كه بهره هوشي هر كودك تحت تاثير عوامل مختلف قرار دارد و هر كودك داراي هوشبهر متفاوتي است، هوش هيجاني هم از اين قاعده مستثني نيست.

بنابراين هر كودك با هوش هيجاني منحصر به خودش متولد مي‌شود. هوش هيجاني در فعاليت‌هاي مختلفي نظير ارتباط با ديگران، مهارت‌هاي كلامي، اجتماعي، حل مشكلات و تعارضات، سلامت روان و جسم و… تاثير مي‌گذارد. هوش هيجاني بالا باعث مي‌شود تا كودك هيجان و عواطف خود و ديگران را درك كند و نزد همسالانش صميميت بيشتري داشته باشد. صحبت‌ها و نقطه نظرات ديگران را بهتر بفهمد و بهتر ارتباط برقرار كند، همين مسئله باعث مي‌شود تا كودك در بين همسالانش محبوب‌تر و دوست داشتني‌تر باشد.  در نتيجه پرورش هوش هيجاني كودك مي‌تواند عامل موثري در جهت موفقيت و سلامت فرزند در كودكي و حتي در سال‌هاي بعد زندگي فرد باشد.

ويژگي‌هاي كودكان با هوش هيجاني بالا

كودكان با هوش هيجاني بالا ويژگي‌هايي دارند كه آن‌ها را از ساير كودكان متمايز مي‌كند كه از جمله اين ويژگي‌ها مي‌توان به توانايي بيان احساسات و سركوب نكردن آن‌ها، توانايي تشخيص هيجانات ديگران، توانايي همدلي بالا، مديريت هيجانات و… اشاره كرد.

روش‌هاي پرورش و افزايش هوش هيجاني كودكان

آموزش مهارت حل مسئله

آموزش مهارت حل مسئله از جمله عوامل تاثيرگذار در تقويت هوش هيجاني كودك است. زيرا كودكي كه مهارت حل مسئلي بهتري دارد ياد مي‌گيرد كه در موقعيت‌هاي مختلف و دشوار مانند تعارض در هنگام بازي در بين همسالان، به جاي انجام اعمال پرخاشگرانه و لجبازانه، وضعيت را مديريت كند و با صحبت كردن و گفتگو مشكل را حل كند.

اجازه ابراز وجود به كودك

والدين بايد به جاي سركوب كردن هيجانات و عواطف كودك و همچنين بي‌اهميت نشان دادن آن‌ها، احساسات و عواطف فرزند خود را بپذيرند و اجازه دهند كه فرزند به راحتي احساساتش را بروز دهد. زيرا بروز دادن هيجانات در موقعيت‌هاي مختلف باعث مي‌شود تا كودك هيجانات خودش را بهتر بشناسد و بر اساس بازخوردي كه از ديگران مي‌گيرد متوجه مي‌شود كه ابراز هيجان چه هيجاني در چه موقعيتي مناسب يا نامناسب است. در نتيجه سركوب كردن هيجانات كودك فقط باعث مي‌شود كودك آزرده خاطر و به اصطلاح سرخورده شود. آموزش دادن به كودك براي ابراز وجود و شناسايي هيجانات خودش و ديگران راهي براي افزايش هوش هيجاني كودك محسوب مي‌شود.

همدلي با كودك

هنگامي كه با كودك خود در هنگام ناراحتي همدلي مي‌كنيد باعث ايجاد احساس خوب و تسكين ناراحتي در او مي‌شود. كودكان به مرور زمان ياد مي‌گيرند كه همدلي كردن و درك هيجانات ديگران توسط خودشان باعث ايجاد احساس خوب در ساير افراد مي‌شود. همدلي كردن به معناي تاييد يا موافقت با خواسته يا نظر فرد نيست، بلكه نشان دهنده آن است كه كودك را درك كرده‌ايد و از زاويه او به اين ماجرا نگاه مي‌كنيد. در نتيجه اگر مي‌خواهيد كه فرزندي با هوش هيجاني بالا داشته باشيد هيچگاه هيجاناتش را سرزنش نكنيد، بلكه به او نشان دهيد كه هيجانش را درك مي‌كنيد.

آموزش از طريق بازي

بهترين شيوه براي آموزش هر ويژگي يا توانايي براي كودكان، آموزش از طريق بازي است. به عبارتي كودكان بهترين آموزش‌ها را از طريق بازي دريافت مي‌كنند. بازي از طريق نمايش‌هاي عروسكي، بازي‌هاي دسته جمعي، يا بازي‌هايي كه برانگيزاننده هيجانات كودك هستند مي‌تواند فرصت خوبي براي آموزش شناسايي، ابراز و درك هيجانات خود و ديگران به كودك باشد. براي دريافت آموزش‌هاي بيشتر در ارتباط با افزايش هوش هيجاني مي‌توانيد از روانشناس كودكان كمك بگيريد.

يادگيري مشاهده‌اي

كودكان بيشتر توانايي‌ها و مهارت‌هاي خود را از طريق مشاهده الگوهاي خود ياد مي‌گيرند. بهترين شيوه براي افزايش مهارت و هوش هيجاني كودك اين است كه خودتان اين ويژگي را داشته باشيد. والدين مي‌توانند هيجانات‌شان را ابراز كنند و در ارتباط با آن‌ها با فرزند خود و ديگران صحبت كنند. اين عمل والدين باعث مي‌شود تا كودك به مرور بتواند هيجانات ديگران را درك كند و اتباط صميمانه‌اي با ديگران برقرار كند. در صورتي كه مي‌خواهيد اين هوش فرزندتان را افزايش دهيد، مشاوره كودك دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوزاد و كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا هوش هيجاني كودكان قابل پرورش و افزايش است؟

هوش هيجاني مانند هر توانمندي و مهارت كودك قابل پرورش و افزايش است. با اين حال هر كودكي با يك ظرفيت زيستي به دنيا مي‌آيد كه از طريق آموزش مي‌توان اين ويژگي را تا حد زيادي پرورش و افزايش داد. در مجموع بايد در نظر داشت كه هوش هيجاني تحت تاثير عوامل زيستي، رواني و اجتماعي مختلف قرار دارد و هر يك از اين عوامل در افزايش هوش هيجاني نقش دارند.

 

 

 

 

 

 

منبع : افزايش هوش هيجاني كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۱:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

امروزه همه افراد سعي مي‌كنند به شيوه‌هاي مختلف و آزمون‌هاي گوناگون به شناخت بيشتر شخصيت خود و ديگران دست يابند. شخصيت شناسي در واقع به تلاش براي پي بردن به ويژگي‌هايي اشاره دارد كه ساختار كلي شخصيت ما را شكل مي‌دهد و از طريق آن مي‌توانيم با شخصيت خود و ديگران آشنا شويم و رفتارها را پيش‌بيني كنيم. همچنين به شناخت عميق‌تري نسبت به حركات و رفتارهاي ديگران دست پيدا كنيم. توجه داشته باشيد كه دقيق‌ترين و معتبرترين روش شخصيت شناسي بهره بردن از آزمون‌هاي روانشناسي شخصيت است. در كنار آن شناخت ويژگي‌ها از طريق رفتار و حركت نيز مي‌تواند به اين امر كمك كند. در ادامه به بيان روش‌هاي علمي كه به شناخت بيشتر شخصيت خود و ديگران كمك مي‌كنند خواهيم پرداخت پس همراه ما باشيد.

 

 

منبع : شخصيت شناسي با استفاده از آزمون‌ها، نوع رفتار و حركات

شخصيت يعني چه؟

اولين قدم براي آشنايي با علم شخصيت شناسي، توانايي تعريف واژه شخصيت است. شخصيت به معناي كليه ويژگي‌ها و رفتارهايي است كه به‌صورت پايدار و براي طولاني مدت در فرد باقي مي‌مانند. اين ويژگي‌ها اكثر مواقع، خود را در رفتارهاي فرد نشان خواهند داد. بعضي از ويژگي‌هاي شخصيتي تحت تأثير وراثت و بعضي از آن‌ها تحت تأثير محيط و تربيت فرد ايجاد مي‌شوند.

 

شخصيت شناسي چيست؟

شخصيت شناسي به تلاش براي شناخت ويژگي‌هاي شخصيتي در فرد گفته مي‌شود. شناخت اين ويژگي‌ها به ما كمك مي‌كند تا بهتر بتوانيم دلايل رفتار ديگران را درك كرده و همچنين واكنش آن‌ها نسبت به مسائل مختلف در آينده را پيش‌بيني نماييم. شخصيت شناسي مي‌تواند به‌صورت كاملاً علمي و برمبناي آزمون‌هاي شخصيت انجام گيرد و يا اينكه يك روانشناس در طي مصاحبه با فرد، نكاتي را راجع به شخصيت وي متوجه شود. علاوه بر اين برخي نشانه‌ها در زندگي روزمره نيز، مي‌تواند نكات مهمي را درباره شخصيت فرد به ما نشان دهد. در كنار اين مسئله آزمون‌ها و مصاحبه كمك مي‌كند تا در صورتي كه فرد به اختلالات شخصيت دچار شده است؛ شناسايي گردد.

براي آشنايي بيشتر در زمينه اختلالات شخصيت كليك كنيد.

 

شخصيت شناسي بر اساس آزمون‌هاي شخصيت

اين روش قوي‌ترين و بهترين راه براي شناسايي ويژگي‌هاي شخصيتي مي‌باشد. تعدادي از معتبرترين آزمون‌هاي شخصيت شامل موارد زير هستند.

آزمون شخصيت شناسي چندوجهي مينه سوتا

معتبرترين و پراستفاده ترين آزمون رواني در روانشناسي، تست مينه سوتا يا (MMPI) مي‌باشد. اين آزمون از 504 سوال تشكيل‌شده است كه مي‌بايست بر اساس بله يا خير به آن‌ها پاسخ دهيد. در پايان، نتيجه تست اطلاعات دقيقي راجع به ميزان درون‌گرايي يا برونگرايي، مردانه يا زنانه بودن شخصيت و همچنين ابتلا به بيماري‌هاي رواني نظير افسردگي، اضطراب، خودبيمارانگاري و…. در اختيار شما مي‌گذارد.

آزمون شخصيت پنج عاملي يا نئو

اين تست پنج جنبه شخصيتي زير را در هر فرد بررسي مي‌كند.

  • درونگرا يا برونگرا بودن
  • ميزان انعطاف‌پذيري در برابر تجربيات جديد يا وابسته به سنت‌ها بودن
  • ميزان پايداري هيجانات در فرد يا دستخوش هيجانات مختلف شدن
  • علاقه به تجربه موارد جديد يا تمايل به تكرار سبك‌هاي قديمي
  • ميزان مسئوليت‌پذيري فرد

پس از پايان تست، آزمون 5 نمره در ارتباط با هر يك از اين خصوصيات به شما مي‌دهد و جايگاه شما را در هر يك از اين 5 بعد مشخص مي‌كند.

آزمون‌هاي فرافكن

در آزمون‌هاي فرافكن از شما خواسته مي‌شود تا با سليقه خودتان موارد نيمه‌تمام آزمون را پركنيد. براي مثال ممكن است از شما خواسته شود يك جمله نيمه‌تمام را كامل كنيد و يا در ارتباط با يك تصوير، داستاني بگوييد. اعتقاد بر اين است كه شما هنگام كامل كردن اين موارد ناتمام بخش‌هايي از وجود خود را وارد اين موارد مي‌كنيد. كنار هم قرار دادن كليه موارد آزمون و نشانه‌هاي تكرار شده در آن‌ها، اطلاعاتي را راجع به فرد بازگو خواهد كرد. براي مثال افراد افسرده، همواره داستان‌هايي با درون‌مايه نااميدي يا پايان تلخ را گزارش مي‌كنند‌. همچنين در پاسخ‌هاي افراد مضطرب همواره به يك خطر يا دغدغه اشاره مي‌شود.

 

شخصيت شناسي بر مبناي نشانه‌هايي كه در رفتار فرد وجود دارد

دست ‌به‌ سينه نشستن

به‌طوركلي اعتقاد بر اين است افرادي كه به‌صورت دست‌به‌سينه يا انداختن پاها بر روي هم مي‌نشينند به نسبت افرادي كه به‌صورت بازتري مي‌نشيند سطح اضطراب بالاتري را تجربه مي‌كنند. در واقع گره كردن دست‌ها به روي‌هم يا انداختن پاها روي يكديگر نشانه‌هايي از يك حالت تدافعي هستند.

حركات نامتعارف

انجام هرگونه حركتي كه به‌صورت متعارف از افراد سر نمي‌زند نشان‌دهنده مشكلاتي در درون فرد است براي مثال جويدن ناخن، تكان دادن پاها يا حركت دادن دست‌ها نشان‌دهنده اضطراب در فرد مي‌باشند.

انتخاب محل نشستن

افرادي كه هنگام نشستن صندلي‌هايي را در گوشه يا كنج‌ها انتخاب مي‌كنند و سعي مي‌كنند چندان در معرض ديد افراد قرار نگيرند به‌احتمال‌زياد افرادي هستند درون‌گرا كه تمايلي به برقراري روابط جديد ندارند و بالعكس افرادي كه در ميان يك مجلس مي‌نشينند يا درجايي قرار مي‌گيرند كه امكان ديدن سايرين و ارتباط برقرار كردن وجود داشته باشد، تمايل به برقراري ارتباط‌هاي جديد و صحبت كردن با ديگران دارند.

نحوه برخورد فرد با ديگران

هنگامي‌كه فرد در تعاملاتش با ديگران به آن‌ها احترام گذاشته و بامحبت رفتار مي‌كند مي‌توانيد نتيجه بگيريد كه او به‌طوركلي فردي نوع‌دوست و بامحبت است اما هنگامي‌كه احساس مي‌كنيد او نگاهي از بالا به ديگران داشته يا دائماً در حال تذكر دادن وظيفه و مسئوليت ديگران به آن‌هاست نشان‌دهنده وجود شخصيت‌هاي وسواسي جبري، خودشيفته يا مغرور مي‌باشد.

 

شخصيت شناسي از روي دست خط، نقاشي يا امضاي فرد

به‌طوركلي افرادي كه از خطوط منحني استفاده مي‌كنند افرادي گرم و صميمي و خواهان برقراري ارتباط با ديگران هستند و در نقطه مقابل اين افراد آن‌هايي كه در دست خط يا امضا يا حتي نقاشي‌هايشان از خطوط صاف و شكسته استفاده مي‌كنند افرادي منظم و جدي هستند كه تمايلي به برقراري ارتباط با ديگران ندارند. همچنين ميزان فشاري كه فرد بر نوك مداد يا قلم هنگام نوشتن وارد مي‌كند يكي از نشانه‌هاي مهم در ارتباط با اضطراب يا خشم دروني فرد است. هرگونه فشار غيرعادي بر روي كاغذ يا قلم به صورتي كه جاي آن در پشت كاغذ قابل‌لمس شدن باشد نشان‌دهنده خشمي فروخورده است.

 

كاربرد شخصيت شناسي چيست؟

معمولا براي ازدواج، تحصيل، انتخاب شغل، خودشناسي، تصميم گيري هاي مهم و… از اين تست ها استفاده مي‌شود. لازم است بدانيد براي دريافت پاسخ مناسب انجام تست كافي نيست و حتما نياز به تحليل دارد. بنابراين در كنار تست نياز به دريافت مشاوره مي باشد. بيشترين كاربرد اين تست‌ها در جلسات مشاوره قبل از ازدواج است. 

 

جمع‌بندي پاياني

شخصيت، مجموعه ويژگي‌هاي ثابت و پايدار در فرد است كه خود را در اكثر رفتارهاي فرد و در اكثر موقعيت‌ها نشان مي‌دهد. شناخت ويژگي‌هاي افراد، تعامل با آن‌ها را راحت‌تر مي‌كند. به همين خاطر بسياري از افراد تمايل دارند تا از اين طريق اطلاعاتي را در ارتباط با ديگران به دست بياورند.

براي كسب اطلاعات از شخصيت افراد مي‌توانيد به رفتارهاي آن‌ها توجه كنيد و يا از تست‌هاي شخصيت استفاده كنيد. همچنين با دريافت خدمات از مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو نسبت به شناخت بيشتر شخصيت خود و ديگران اقدام نماييد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه شخصيت شناسي مي توانيد از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چگونه مي‌توان از روي دست خط يا امضاي فرد راجع به شخصيت وي قضاوت كرد؟

به‌طوركلي خطوط منحني نشان‌دهنده برونگرايي و علاقه به برقراري ارتباط هستند و خطوط شكسته، نشان‌دهنده درون‌گرايي و نبود تمايل به ارتباط هستند. همچنين هرگونه فشار اضافي بر نوك قلمي كه در دست فرد است، نشان‌دهنده خشم فروخورده يا اضطراب است.

آيا مي‌توانيم با توجه به رفتارهاي فرد راجع به ويژگي‌هاي شخصيتي قضاوت كنيم؟

بله، ويژگي‌هاي شخصيتي هر فرد در رفتارها و تعاملات روزانه وي، تجلي پيدا مي‌كند. بااين‌حال توصيه مي‌شود اين قضاوت‌ها را در صورت مشورت با يك متخصص، جدي بگيريد.

تكان دادن پاها در شرايط عادي نشانه چيست؟

هنگامي‌كه فرد در شرايط عادي نشسته يا ايستاده است، تكان دادن پاها يا دست‌ها مي‌تواند راهي براي تخليه اضطرابي باشد كه از درون تجربه مي‌كند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

منبع : شخصيت شناسي با استفاده از آزمون‌ها، نوع رفتار و حركات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۳:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كسب اطلاع راجع به رابطه و آميزش جنسي اهميت بسياري دارد. اما بسياري از ما به دليل احساس شرم و خجالت يا ترس از قضاوت ديگران سعي مي‌كنيم از آن صحبت نكنيم. اين كار باعث مي‌شود تصورات اشتباه به موضوع آميزش جنسي گره بخورد يا در بسياري از مواقعي كه دچار مشكل مي‌شويم نمي‌توانيم مشكل‌مان را به‌درستي برطرف كنيم. يك رابطه جنسي مناسب چه ويژگي‌هايي دارد؟ زنان و مردان در اين زمينه چه تفاوت‌هايي باهم دارند؟ مطالعات نشان مي‌دهد كه بسياري از ما جواب صحيحي براي اين سوالات نداريم. با مطالعه و دريافت آموزش هاي لازم مي‌توانيد اطلاعات خود را در اين زمينه بالا ببريد.

 

منبع : آميزش جنسي

آميزش و رابطه جنسي | يك نياز غريزي

ميل به برقراري رابطه جنسي يك نياز واقعي و غيرقابل‌انكار است كه از زمان بلوغ خود را نشان مي‌دهد. به همين خاطر خجالت كشيدن از وجود آن تا حد زيادي غيرمنطقي است. از ابتداي تاريخ بشريت اين نياز در بين انسان‌ها وجود داشته و راهي براي بقاي نسل به شمار مي‌رود.

بااين‌حال بسياري از ما فكر مي‌كنيم نبايد راجع به اين موضوع صحبت كنيم. اما واقعيت اين است كه صحبت نكردن از مسائل جنسي دليل بسياري از بي‌اطلاعي‌ها و مشكلات به‌خصوص براي نوجوانان و جوانان مي‌شود. به همين خاطر بايد در كنار رعايت اصول اخلاقي و ارزش‌هاي جامعه خود اطلاعات‌تان را راجع به اين موضوع از يك راه درست افزايش دهيد. براي مثال مي‌توانيد با مطالعه كتاب و يا كمك گرفتن از مشاور اين اطلاعات را به دست آوريد.

تفاوت زنان و مردان در رابطه و آميزش جنسي

يكي از بزرگ‌ترين مشكلاتي كه در زندگي زناشويي به وجود مي‌آيد و حتي باعث جدايي زوجين مي‌شود ناآگاهي جنسي است. وقتي زوجين از نيازها و خواسته‌هاي يكديگر و تفاوت‌هايي كه با هم دارند آگاه نباشند اين موضوع مي‌تواند شرايط را براي برقراري رابطه‌جنسي دچار مشكل كند. به همين خاطر بايد به برخي نكات در اين زمينه توجه داشته باشيد. كمك گرفتن از مشاوره قبل از ازدواج با آموزش تفاوت نيازهاي جنسي در هر دو جنس به شما كمك مي‌كند تا رابطه جنسي بهتري را با همسرتان تجربه كنيد.

محرك‌هاي جنسي

اولين تفاوت در بين خانم‌ها و آقايان محرك‌هايي هستند كه باعث تمايل آن‌ها به برقراري رابطه جنسي مي‌شوند. حتماً اين موضوع را بارها شنيده‌ايد كه مردان بيشتر به محرك‌هاي ديداري و زنان به محرك‌هاي شنوايي حساسيت نشان مي‌دهند. اين موضوع تا حد زيادي مي‌تواند صحيح باشد. علي‌رغم اينكه مردان با ديدن تصاوير تحريك‌كننده به داشتن رابطه جنسي تمايل پيدا مي‌كنند زنان نياز به شنيدن صحبت‌هاي محبت‌آميز و همين‌طور لمس شدن نقاط حساس بدن دارند. در حقيقت زنان براي اينكه به نقطه تمايل براي برقراري رابطه جنسي برسند بايد در يك فضاي عاطفي قرار بگيرند.

زمان تحريك جنسي

شايد بتوان گفت اصلي‌ترين دعواي زوجين در آميزش جنسي بر سر همين موضوع است. مردان بلافاصله پس‌ازاينكه در معرض محرك‌هاي جنسي قرار مي‌گيرند آماده شروع رابطه هستند. اين در حالي است كه تحريك شدن در خانم‌ها نياز به زمان طولاني‌تري دارد. پس اگر مي‌خواهيد هر دو نفر از يك رابطه لذت ببريد بايد زمان كافي براي آمادگي زنان را در اختيار آن‌ها بگذاريد. استفاده از معاشقه يك راه بسيار مهم براي رساندن زنان به نقطه تحريك جنسي است؛ كه مي‌توانيد از آن استفاده كنيد.

زمان و نحوه رسيدن به اوج لذت جنسي

يكي ديگر از تفاوت‌ها بين زنان و مردان زمان رسيدن به اوج لذت جنسي است. زنان معمولاً براي تجربه اوج لذت جنسي نياز به زمان طولاني‌تري دارند. به‌علاوه درحالي‌كه برقراري رابطه جنسي براي آقايان كافي است كه به تجربه ارگاسم برسند بسياري از خانم‌ها در كنار رابطه جنسي، نياز به لمس شدن نقاط حساس بدن دارند و تنها از اين راه است كه به مرحله ارگاسم مي‌رسند. براي شناخت بدن همسر كليك كنيد.

راهكارهايي براي داشتن آميزش و رابطه جنسي مطلوب

انتخاب زمان و مكان مناسب

اولين و ساده‌ترين قدم براي اينكه رابطه جنسي خوبي را تجربه كنيد اين است كه زمان و مكان مناسبي را براي برقراري رابطه در نظر بگيريد. تمايل به برقراري رابطه جنسي و همين‌طور لذت بردن از آن تا حد زيادي به آرامش روحي هر يك از طرفين بستگي دارد. به همين خاطر انتخاب زمان و مكان مناسب براي اين كار اولين چيزي است كه بايد در نظر بگيريد.

نقش معاشقه و ماساژ جنسي

همان‌طور كه گفتيم شرايط روحي هر يك از ما تأثير بسياري در برقراري رابطه جنسي دارد. اين موضوع تا حدي اهميت دارد كه بعضي‌اوقات اضطراب و فشار رواني باعث مي‌شود شما يا طرف مقابل هيچ‌گونه تمايلي به برقراري رابطه جنسي نداشته باشيد. براي مثال سردمزاجي يا اختلال واژينيسموس در خانم‌ها و همين‌طور اختلال در نعوظ يا زود انزالي آقايان رابطه مستقيمي با فشار رواني دارد. براي برطرف كردن اين شرايط روانشناسان هميشه توصيه مي‌كنند كه معاشقه، ماساژ جنسي و يا پيش­نوازي­‌هاي قبل از رابطه جنسي را جدي بگيريد. اين رفتارها به شما كمك مي‌كند رابطه جنسي باكيفيت‌تري داشته باشيد. براي برقراري ارتباط صحيح با همسر كليك كنيد.

با همسرتان صحبت كنيد

تمايلات هركدام از ما درزمينهٔ مسائل جنسي با ديگران فرق مي‌كند. بااين‌حال بسياري از ما به‌خصوص خانم‌ها از اينكه بخواهيم راجع به خواسته‌هايمان صحبت كنيم احساس خجالت مي‌كنيم. اما به خاطر داشته باشيد كه براي تجربه رابطه‌اي مطلوب شما و همسرتان بايد راجع به اين موضوع با يكديگر صحبت كنيد و به‌خوبي با علايق و خواسته‌هاي يكديگر در اين زمينه آشنا باشيد.

اطلاعات‌تان را افزايش دهيد

سعي كنيد با كمك گرفتن از مشاورين خانواده، مطالعه كتاب يا هر روش ديگري كه مي‌دانيد اطلاعات خود را راجع به روابط جنسي و همين‌طور نيازها و خواسته‌هاي طرف مقابل افزايش دهيد. اين كار باعث مي‌شود كيفيت رابطه جنسي شما تا حد زيادي تغيير كند. و با توجه به تأثيري كه ارتباط جنسي در سلامت روان هر يك از ما دارد يك رابطه جنسي مطلوب تأثير خود را در كاهش استرس‌ها و مشكلات رواني شما خواهد گذاشت. براي آشنايي با پارامترهاي سلامت جنسي كليك كنيد.

چه زماني در ارتباط با آميزش و رابطه جنسي مشاوره بگيريم

اختلالات جنسي

يكي از اصلي‌ترين زمان‌هايي كه بايد با يك روانشناس راجع به شرايط خود صحبت كنيد وقتي است كه درگير يكي از اختلالات جنسي شده‌ايد. زود انزالي يا دشواري در نعوظ براي آقايان، سردمزاجي يا نرسيدن به اوج لذت جنسي براي خانم‌ها شايع‌ترين مشكلات جنسي هستند. اما مشكلات بسيار ديگري هم وجود دارد كه بهتر است به آن‌ها توجه داشته باشيد. به‌طوركلي هر زمان كه احساس مي‌كنيد رابطه شما كيفيتي كه بايد را ندارد و از برقراري رابطه جنسي لذت نمي‌بريد بهتر است راجع به اين موضوع از يك مشاور كمك بگيريد. براي آشنايي با رابطه جنسي پر خطر كليك كنيد.

بالا بردن كيفيت رابطه و آميزش جنسي

روانشناسان تنها زمان‌هايي كه درگير اختلال هستيد به كمك شما نمي‌آيند. بسياري از مواقع زوجين مشكلي در برقراري رابطه جنسي با يكديگر ندارند اما مي‌خواهند كيفيت رابطه خود را افزايش دهند. در اين شرايط نيز كمك گرفتن از روانشناسان متخصص درزمينهٔ سكس­تراپي به شما كمك مي‌كند تا با شناخت ويژگي‌هاي جنسي طرف مقابل و همين‌طور انتخاب پوزيشن­­‌هاي مناسب از يك رابطه‌جنسي لذت ببريد.

تجاوز

تجاوز يا آزار و اذيت جنسي از ديگر مواقعي است كه شما نياز داريد راجع به آن با يك مشاور صحبت كنيد. با توجه به مشكلات روحي جدي كه تجربه تجاوز مي‌تواند براي شما به همراه داشته باشد بهتر است براي حمايت از سلامت روان خود هرچه سريع‌تر اين موضوع را با يك متخصص در ميان بگذاريد. براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

اختلالات جنسي چه نشانه‌هايي دارند؟

به‌طوركلي هر زماني كه احساس مي‌كنيد از رابطه جنسي خود به‌اندازه كافي لذت نمي‌بريد بهتر است به بودن اختلالات جنسي شك كنيد و راجع به اين موضوع با يك متخصص مشورت نماييد.

چطور مي‌توانم يك رابطه جنسي باكيفيت داشته باشم؟

با طرف مقابل خود راجع به نيازها و خواسته‌هايش صحبت كنيد. و به تفاوت‌هاي دو جنس در برقراري رابطه‌جنسي توجه داشته باشيد. انتخاب زمان و مكان مناسب و استفاده از معاشقه و ماساژ جنسي نيز مي تواند بسيار كمك‌كننده باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : آميزش جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: آميزش جنسي،
موضوع:
[ ۳ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۹:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جلب توجه كردن در كودكان يكي از نيازهاي اساسي در سنين كودكي محسوب مي‌شود. در برخي شرايط كودكان احساس نياز شديدي به توجه طلبي پيدا مي‌كنند و براي دستيابي به اين مسئله دست به هر كاري مي‌زنند. با اين حال اگر اين رفتارها به يك عادت هميشگي تبديل شود مي‌تواند مشكلاتي را در زندگي والدين و حتي خود كودك به وجود بياورد. در واقع گاهي اين رفتارهاي كودك براي جلب توجه به سمت بروز پرخاشگري يا صدمه زدن به خود پيش مي‌رود و اگر والدين به دليل عدم آشنايي با نيازها و اهداف كودك واكنش درستي نشان ندهند باعث شكل گيري اختلالات رفتاري در فرزندشان مي‌شوند. از اين جهت آشنايي با شيوه برخورد و رفتار صحيح و انجام راهكارهاي اصولي با توجه طلبي كودك براي والدين يك مسئله مورد نياز محسوب مي‌شود.

 

 

منبع : جلب توجه در كودكان

جلب توجه در كودكان | كودكان توجه طلب

به طور كلي رفتارهاي كودكان هميشه نشان دهنده يك منظور و هدف خاصي مي‌باشد. اگر به كودك به اندازه كافي و مداوم توجه نشود، بدرفتاري و لجبازي بروز مي‌دهد زيرا با اين شيوه رفتاري مي‌تواند به نوعي توجه والدين و اطرافيانش را به خود جلب كند. در صورتي كه به كودك خود توجه كافي نداشته باشيد و از طرفي فرزندتان نيز رفتارهاي پرخاشگرايانه كه در راستاي توجه طلبي است را ادامه دهد به مرور باعث شكل گيري اختلالات رفتاري در كودك مي‌شود. مسائل و عوامل مختلفي مانند سبك فرزندپروري، ارتباط بين والد و فرزند، موقعيت فرزند در خانواده و… مي‌تواند بر نياز احساس توجه كودكان تاثير بگذارد. مهمترين وظيفه والدين اين است كه با اين مسائل آشنايي داشته باشند و به طور ناخواسته منجر به لجبازي و بدرفتاري كودك نشوند.

بيشتر بخوانيد : اختلالات رفتاري

 

دلايل جلب توجه در كودكان

معمولا زماني كه كودكان در بين اعضاي خانواده دست كم گرفته مي‌شوند يا توانايي‌هايشان مورد شك و ترديد اعضاي خانواده قرار مي‌گيرد، شروع به توجه طلبي به روش‌هاي مختلف مي‌كنند. هرچقدر كه كودك از طريق والدين كمتر مورد توجه قرار بگيرد و اعتماد به نفس و عزت نفسش كمتر باشد، به اندازه بيشتري رفتارهاي توجه طلبي از خود بروز مي‌دهد. ناديده گرفتن كودك در هنگام بازي، صحبت كردن و ساير رفتارهاي روزمره باعث مي‌شود تا كودك خودش را نامرئي در نظر بگيرد و براي رها شدن از اين احساس نامرئي بودن رفتارهاي غير عادي و معمولا پرخاشگرانه و لجبازانه انجام ‌دهد.

رفتارهاي شايع كودكان توجه طلب

يك كودك توجه طلب انواع و اقسام رفتارهاي پرشخاشگرانه، لجبازانه و غير عادي را انجام مي‌دهد تا به هر نحوي كه شده است توجه اطرافيان را به سمت خودش متمركز كند. از جمله رفتارهاي شايع كودكان توجه طلب مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • پرخاشگري با همسالان
  • رفتارهاي مقابله‌اي و لجبازانه با والدين يا معلمان و مسئولان مدرسه
  • نافرماني از بزرگ‌ترها
  • رد كردن درخواست‌هاي والدين
  • افت عملكرد تحصيلي
  • انجام ندادن تكاليف مدرسه
  • به هم ريختن كلاس درس در مدرسه
  • پرسش سوالات غير ضروري
  • انجام رفتارهاي غير متعارف گوناگون
  • پوشش نامعمول لباس
  • پرخاشگري كلامي
  • كوبيدن سر به زمين
  • و…

بيشتر بخوانيد : كوبيدن سر به زمين در كودكان

 

جلب توجه در كودكان | نحوه برخورد صحيح

ناديده گرفتن رفتار‌هاي نامتعارف

كودكان توجه طلب ممكن است كارها و رفتارهاي مختلفي انجام دهند، بايد توجه داشت كه برخي از رفتارها تحت هيچ شرايطي نبايد ناديده گرفته شود اما برخي از رفتارهاي كمتر غير متعارف را مي‌توان چشم پوشي كرد. شناسايي اين كه كدام رفتار بايد ناديده گرفته شود و به كدام رفتار بايد توجه نشان داد امري مشكل است. منظور از ناديده گرفتن رفتار توجه طلبي كودك، ناديده گرفتن خود كودك نيست بلكه صرفا به رفتار و درخواست كودك نبايد توجهي نشان داد خصوصا اگر رفتار و درخواستش نامتعارف باشد.

براي انجام اين كار مي‌توانيد در گام اول هنگامي كه كودك به دليل توجه طلبي شروع به بدرفتاري مي‌كند آن رفتار را ناديده بگيريد، سپس اگر پس از چند دقيقه بدرفتاري كودك همچنان ادامه پيدا كرد به او تذكر كلامي بدهيد. اگر در اين وضعيت عصباني شويد و يا كودك را با پرخاشگري تنبيه كنيد، عملتان نتيجه معكوس مي‌دهد چراكه اين كار باعث مي‌شود تا كودك بيشتر بر رفتار نادرست خود پافشاري كند. هرگاه احساس كرديد كه در حال عصباني شدن هستيد بهتر است از محيط فاصله بگيريد و كمي قدم بزنيد، سپس با فرزند خود صبحت كنيد.  

جلب توجه در كودكان | القاي محبت و عشق به كودك

براي اينكه بتوانيد مشكل توجه طلبي كودك خود را برطرف كنيد به حرف‌هايش گوش كنيد و به توانايي‌ها و عزت نفس كودك احترام بگذاريد تا احساس مفيد بودن و موثر بودن در او شكل بگيرد. براي دوست داشتن و ابراز علاقه به فرزند خود قانون و قيد و شرط در نظر نگيريد، در واقع هميشه او را دوست داشته باشيد و به او محبت كنيد و از عبارت‌هايي نظير “من تو را دوست دارم” يا “به تو افتخار مي‌كنم” استفاده كنيد.

مراجعه به يك روانشناس

در برخي موارد ممكن است يك مشكل جدي‌ در سبك فرزندپروري والدين يا مشكلات مربوط به كودك از جمله اختلالات رفتاري وجود داشته باشد كه در اين شرايط مراجعه به يك روانشناس مي‌تواند در حل اين مشكل ريشه‌اي كمك زيادي كند. در همين راستا مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو با داشتن مشاوراني برجسته در زمينه كودك امكان بهره بردن از مشاوره تلفني و مشاوره حضوري را براي شما فرآهم آورده است تا بتوانيد با كمك روانشناس راهكار صحيحي را براي برخورد با جلب توجه در كودكان انتخاب نماييد.

بيشتر بخوانيد : مشاوره كودك 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

چه زماني بايد رفتارهاي منفي كودك ناديده گرفته شود؟

در ارتباط با اين مسئله بايد سبك فرزندپروري، فرهنگ خانواده و… را در نظر گرفت. با اين حال هر خانواده‌اي اصول و قوانيني براي خودش دارد، اگر رفتارهاي نامتعارف كودك بر خلاف اين قوانين و اصول نبود و صرفا رفتارهاي شيطنت‌آميز و لجبازانه از خود نشان داد مي‌توان آن‌ها را ناديده گرفت. با اين حال اگر در شناسايي رفتارهاي نامتعارف كودك ترديد داريد بهتر است از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

 

 

 

منبع : جلب توجه در كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جلب توجه در كودكان،
موضوع:
[ ۳ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۵:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار با خواهر شوهر يكي از مواردي است كه تمامي خانم‌هايي كه همسرشان خواهر دارد، بايستي بدانند. به طور كلي هر دختري پس از ازدواج علاوه بر همسرش بايد با خانواده او نيز تعاملاتي داشته باشد. خواهر شوهر مي‌توانند نقش موثري در رابطه عروس با خانواده همسر ايجاد كند و همان اندازه كه مي‌تواند روابط را صميمي‌تر كند، مي‌تواند باعث بحث و ايجاد مشكلات خانوادگي نيز شود. در صورتي كه تا به حال نتوانسته‌ايد ارتباطي مثبت ايجاد كنيد، بهتر است قبل از هر چيز درصد حل اختلافات برآييد. در اين راستا حتما مقاله رفع دعواهاي خانوادگي را مطالعه نماييد.

 

منبع : رفتار با خواهر شوهر چطور بايد باشد؟

رابطه عروس با خواهر شوهر

برقراري ارتباط و تعامل با خانواده همسر پس از ازدواج از سخت‌ترين كارهايي است كه خانم‌ها بايد انجام دهند. در اين ميان ارتباط با عضو كليدي خانواده همسر يعني خواهر شوهر نيز از اهميت بالايي برخوردار است.

به طور كلي تمامي مادران وقتي مي‌خواهند در مسيري قدم بگذارند و يا كاري كنند، از دخترشان نظر خواهي مي‌كنند. بنابراين شما بايد همواره اين نكته را بياد داشته باشيد كه خواهر شوهرتان در واقع مشاور مادر شوهرتان است و برقراري ارتباط دوستانه با او مي‌تواند شما را پيش مادرشوهرتان نيز عزيز كند.

بايد بدانيد كه ارتباط با خواهر شوهر و خانواده همسر از مهارت‌هايي است كه شما به مرور بدست مي‌آوريد فقط كافي است با سياست و كنترل شده عمل كنيد تا ميان شما مشكل و كدورتي ايجاد نشود.

ارتباط موثر با خواهر شوهر

تقريبا مي‌توان گفت كه اكثر زوج‌ها تمايل دارند با خانواده همسر خود ارتباط موثري برقرار كنند، اما متاسفانه گاهي به مشكل مي‌خورند و با خواهر شوهر و يا مادر شوهر خود اختلاف دارند.

در واقع مي‌توان گفت در اكثر مواقع دليل مشكلات با خانواده همسر انعطاف نداشتن در برقراري رابطه است. اگر مي‌خواهيد يك ارتباط موثر با خواهر شوهر خود برقرار كنيد كه در آن ضمن رعايت حقوق هر دوي شما، از تعامل با يكديگر احساس خوبي داشته باشيد، بايد با او متناسب با ويژگي‌هاي شخصيتي‌اش رفتار كنيد.

نحوه رفتار با خواهر شوهر

در اين قسمت قصد داريم كه به برخي راهكارها اشاره كنيم كه مي‌تواند رابطه ميان شما و خواهر همسرتان را بهبود ببخشد و بتوانيد به صورت مسالمت آميز و بدون ايجاد اختلاف زندگي كنيد.

مرز بين دخالت و حمايت را مشخص كنيد

در ابتدا بايد تعريف حمايت و دخالت براي شما و خواهر شوهرتان مشخص شود، بدين معني كه ممكن است او از روي محبت و حمايت نظراتي پيرامون زندگي شما بدهد، اما شما تصور كنيد او در حال دخالت كردن در امور زندگي زناشويي شما است. چراكه حمايت جنبه مثبت داشته و فرد قصد كمك دارد، اما در دخالت كردن شما دوست نداريد در كارتان نظر داده شود.

مثلا وقتي شما در مورد يك موضوعي در حال مشورت با خواهر شوهرتان هستيد، اگر او نظري در اين مورد دهد، نبايد برپايه دخالت بگذاريد، چراكه او قصد كمك داشته است و خودتان زمينه اظهار نظر را براي او فراهم كرده ايد.

 

بيشتر بخوانيد : حدود رابطه با خانواده همسر

 

رفتار با خواهر شوهر در كمال احترام

سعي كنيد از ابتدا كه با خانواده همسر خود آشنا مي‌شويد، احترام را رعايت كنيد. در واقع احترام گذاشتن باعث مي‌شود شما احترام متقابل نيز دريافت نماييد.

براي اينكه احترام خود را به خواهر شوهرتان نشان دهيد، سعي كنيد به عقايد، سليقه و طرز فكر او احترام بگذاريد و سعي نكنيد اين موارد را با حرف‌هايتان زير سوال ببريد.

رعايت حريم بين شما و خواهر شوهرتان باعث مي‌شود كه همواره يك صميمت و رابطه دوستانه‌اي ميان شما و او ايجاد شود.

مشخص كردن مرز بين كنترل و نظارت

بايد براي داشتن ارتباط موثر ميان شما و خواهر شوهرتان، مرز بين كنترل و نظارت نيز مشخص شود. مثلا اگر تصميم گرفته‌ايد كه براي مسافرت به فلان شهر برويد، اما خواهر شوهر شما از سفر به آن شهر تجربه خوبي ندارد و به شما پيشنهاد مي‌دهد كه به شهر ديگري برويد؛ اگر در مورد رفتن به شهر ديگري خودتان تصميم بگيريد، در واقع او قصد كمك و نظارت بر كار شما را داشته اما اگر بخواهد نظر خود را تحميل كند، در واقع در حال دخالت و كنترل كردن است. شما بايد بتوانيد تفاوت اين دو رفتار را درك كرده و برخوردي متناسب پيش بگيريد.

گاهي ناديده بگيريد

اگر خواهر شوهرتان رفتار مناسبي نداشته و يا در زندگي زناشويي‌تان دخالت مي‌كند، بهتر است سعي كنيد از اين مسئله عبور كنيد.

عبور كردن از يك مسئله نبايد به گونه‌اي باشد كه او حس كند شما احمق هستيد، بلكه سعي كنيد گاهي هم محترمانه به او پاسخ دهيد و بدون بحث و جدل و دامن زدن به موضوعات كوچك از آن عبور كنيد.

نكات پاياني رفتار با خواهر شوهر

لازم است در رابطه با رفتار با خواهر شوهر چند نكته مهم را هميشه بياد داشته باشيد.

  • از ابتداي ازدواج و آشنايي با خانواده همسر، احترام آن‌ها از جمله خواهر شوهر خود را حفظ كنيد.
  • بدون چشم داشت و حس طلبكارانه بهم محبت كنيد.
  • از همسرتان در مقابل خواهر شوهر خود انتقاد نكنيد.
  • اگر با خواهر شوهر خود مشكل داريد، بدگويي او را پيش مادر شوهرتان نكنيد و از او نخواهيد ميان شما قضاوت كند.
  • رازهاي شخصي و خصوصي خود را به خواهر شوهر خود نگوييد.
  • سعي كنيد در برخي مناسبت‌ها براي خواهر شوهر خود هديه‌اي خريداري كنيد.
  • حرف‌هاي خواهر شوهر را به همسرتان منتقل نكنيد، چراكه فقط مشكلات را بزرگ‌تر مي‌كند.

چه زماني بايد از مشاورين خانواده كمك گرفت؟

خيلي اوقات دريافت مشاوره از متخصصين را پيش پا افتاده مي‌‌دانيم و تا زماني كه مشكلات جدي پيش نيايد، از مشاوران راهنمايي نمي‌گيريم. در حالي كه هميشه پيشگيري بهتر از درمان است و همانطور كه قبل از رانندگي نياز به دريافت آموزش داريد، براي همسرداري و ارتباط با خانواده او نيز شما بايد آموزش ببينيد. تجربيات شما و ديگران درس‌هايي هستند كه مي‌توانيد از آن‌ها استفاده كنيد، اما چقدر بايد زمان بگذرد تا متوجه اهميت اين تجربه‌ها و گفته‌ها بشويم؟ يا واقعا چقدر گفته‌هاي ديگران درست هستند؟ پس توصيه مي‌شود در صورتي كه اطلاعات لازم را نداريد و يا با مسائلي در ارتباط با همسر و خانواده‌اش درگير هستيد، مشاوره خانواده دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با خواهر شوهر مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

منبع : رفتار با خواهر شوهر چطور بايد باشد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۴۹:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر قصد فرار داريد، بهتر است يك لحظه تامل كنيد و عواقب فراز از خانه را با سختي‌هايي كه در حال حاضر تجربه مي‌كنيد را مقايسه نماييد. شايد تصور بسياري از دختران و پسراني كه به فرار فكر مي‌كنند اين باشد كه هر جا بروند شرايط بهتر از زندگي در خانواده آن‌هاست. در ادامه عواقب فرار از خانه را شرح داده‌ايم تا ديد واقع بينانه‌تري نسبت به شرايط خودتون پيدا كنيد. اگر با وجود اطلاع از پيامدهاي اين كار باز هم شرايط غيرقابل تحمل هست، حتما مشاوره خانواده دريافت نماييد.

 

منبع " عواقب فرار از خانه

عواقب فرار از خانه

وقتي يك نفر از خانه فرار مي‌كند هيچ‌كس به‌اندازه خودش درگير پيامدهاي منفي و مشكلات نمي‌شود. بااين‌حال او تنها كسي نيست كه درگير عواقب فرار از خانه مي‌شود. روانشناسان معتقدند به‌غيراز خود شخص، خانواده و همين‌طور جامعه نيز درگير پيامدهاي اين كار مي‌شوند كه در ادامه راجع به آن صحبت خواهيم كرد. براي آشنايي با دلايل فرار دختران از خانه كليك كنيد.

عواقب فردي فرار از خانه

بي‌پناهي

خانه و خانواده هرچقدر هم كه بد باشد بازهم پناهگاهي براي هركدام از ما است. وقتي از خانه فرار كنيم اولين سؤالي كه درگيرش مي‌شويم اين است كه قرار است بعدازاين كجا زندگي كنيم؟ با اين سؤال شايد اولين باري باشد كه متوجه بي‌پناهي خود مي‌شويد. بسياري از مشكلات مثل كارتن‌خوابي يا مورد سوءاستفاده قرار گرفتن دقيقاً به همين خاطر شروع مي‌شوند و فرد را درگير پيامدهاي منفي به‌مراتب بيشتري مي‌كنند.

بيماري‌هاي رواني

بي‌پناهي و ترس از خطراتي كه در محيط اطراف شما وجود دارد قبل از ساير پيامدهاي منفي، شما را درگير بيماري‌هاي رواني مثل اضطراب و افسردگي مي‌كند. تنها بودن در مواجه‌شدن با مشكلاتي كه قرار است با آن‌ها روبه‌رو شويم؛ فكر كردن به آينده‌اي كه اگر فرار نكرده بوديم مي‌توانستيم داشته باشيم و همين‌طور دور شدن از دوستان و عزيزان همگي دلايلي هستند كه مي‌توانند شما را درگير بيماري‌هاي روحي كنند.

 

 

منبع " عواقب فرار از خانه

 

 

درگير شدن با انواع جرائم

دختران فراري بهترين طعمه براي باندهاي خلافكاري هستند. اين باندها شما را تحت سرپرستي و حمايت خود درمي‌آورند و درواقع اولين مشكل‌تان را حل مي‌كنند؛ اما شما در اين شرايط درگير مسائل بسيار ديگري خواهيد شد. كيف‌قاپي، تكدي گري، فروش و جابه‌جايي مواد مخدر و يا مشكلات بزرگ‌تري مثل قاچاق دختران جوان همگي ازجمله مشكلاتي هستند كه آشنايي با اين گروه‌ها مي‌تواند به همراه داشته باشد.

مشكلات قانوني

وقتي با انواع جرائم درگير مي‌شويد بايد بدانيد كه دير يا زود با پيامدهاي قانوني آن‌ها هم مواجه مي‌شويد. پيدا كردن سابقه كيفري و سوءپيشينه يكي ديگر از عواقب جدي و بسيار خطرناك فرار از خانه است. بسياري از دختران و پسران نوجوان در محيط زندان با مشكلات و مسائلي آشنا مي‌شوند كه مي‌تواند زندگي آينده آن‌ها را در شرايط به‌مراتب بدتري قرار دهد.

بي‌اعتمادي ديگران

واقعيت اين است كه وقتي از خانواده خود فرار كرده‌ايد با بي‌اعتمادي اجتماع به خودتان روبه‌رو مي‌شويد. اين شرايطي است كه باعث مي‌شود از امتيازات اجتماعي مثل داشتن دوست يا حتي ازدواج محروم باشيد. و اين خود مشكلات روحي بسياري را به دنبال داشته باشد.

مشكلات بهداشتي

علاوه بر بيماري‌هاي روحي، بيماري‌هاي جسماني هم دختران و پسراني كه از خانه فرار مي‌كنند را تهديد مي‌كند. نداشتن غذاي سالم و كافي، زندگي كردن در محيط‌هاي كثيف و همين‌طور اعتياد يا تن‌فروشي باعث مي‌شود كه آن‌ها درگير بسياري از بيماري‌هاي جسماني به‌خصوص ايدز و هپاتيت نيز بشوند.

اعتياد

اعتياد يكي از شايع‌ترين عواقب فرار از خانه است. كساني كه از خانه و خانواده فرار مي‌كنند دير يا زود براي ادامه زندگي در جمع‌هايي وارد مي‌شوند كه اعتياد يكي از ويژگي‌هاي آن است. بيماري‌هاي جسمي و رواني ناشي از مصرف مواد مخدر در كنار بسياري از مشكلات ديگر مثل استفاده از سرنگ‌هاي آلوده و يا درگيري‌هاي قانوني كه براي آن‌ها پيش مي‌آيد پيامدهاي سنگيني هستند كه مي‌توانند زندگي فرد را تحت تأثير خود قرار دهند.

عواقب خانوادگي فرار از خانه

فرار فرزند از خانه يكي از اتفاقات بسيار تلخ و منفي است كه مي‌تواند براي يك خانواده پيش بيايد. احساس از دست دادن آبرو و همين‌طور قضاوت منفي ديگران مي‌تواند ازجمله مشكلاتي باشد كه اين خانواده‌ها با آن درگير مي‌شوند. اين در حالي است كه آن‌ها نگران خطراتي كه فرزندشان را تهديد مي‌كنند نيز هستند. تمامي اين شرايط مي‌تواند فشار رواني فوق‌العاده‌اي را براي خانواده به همراه داشته باشد و درنتيجه بيماري‌هاي روحي يكي از انواع مشكلاتي است كه خانواده با آن درگير مي‌شود.

 

بيشتر بخوانيد : اختلافات خانوادگي

 

اما ماجرا به اين شرايط ختم نمي‌شود برخوردهاي بد اجتماعي مي‌تواند تا مدت‌هاي طولاني ادامه داشته باشد و اين شرايط خانواده را در مسير تنهايي و طرد شدن قرار مي‌دهد. فشار اجتماعي روي اين خانواده‌ها به حدي است كه بسياري از مواقع آن‌ها از بازگشت فرزندشان جلوگيري مي‌كنند و يا پس از بازگشت مشكلاتي مانند ازدواج‌هاي اجباري يا حتي قتل فرزند اتفاق مي‌افتد.

عواقب اجتماعي فرار از خانه

اين تنها خود فرد و خانواده او نيستند كه درگير عواقب فرار از خانه مي‌شوند. بلكه جامعه نيز با اين مشكل دست‌وپنجه نرم خواهد كرد. ايجاد اقامتگاه‌هايي براي سرپرستي از اين افراد و همين‌طور هزينه نگهداري آن‌ها، افزايش نرخ جرائم و مشكلات مربوط به آن و همين‌طور عواقبي مثل گسترش بيماري‌ها به‌خصوص ايدز ازجمله پيامدهايي هستند كه تمامي جامعه را تحت تأثير خود قرار مي‌دهند.

فرار از خانه و اهميت مشاوره

همان‌طور كه ديديد فرار از خانه پيامدهاي منفي بسياري دارد. بااين‌حال اين آسيب روزبه‌روز در حال افزايش پيدا كردن است و بايد راهي براي برطرف كردن آن پيدا كرد. اصلي‌ترين راهكار مبارزه با فرار از خانه اين است كه خانواده‌ها فضاي خوبي براي ارتباط با فرزندانشان فراهم كنند و رابطه نزديكي با آن‌ها داشته باشند.

بااين‌حال گاهي اوقات مشكلات درون خانواده آن‌قدر پيچيده مي‌شود كه هيچ‌كس نمي‌تواند راهي براي بهبود آن پيدا كند. در اين شرايط توصيه مي‌شود از يك مشاور خانواده كمك بگيريد. مشاورين با استفاده از علم و تجربه‌اي كه دارند به شما كمك مي‌كنند مشكلات درون خانواده خود را حل كنيد و همين‌طور راه‌هاي ارتباط برقرار كردن با نوجوان را ياد بگيريد. به‌علاوه آن‌ها با آموزش مهارت‌هايي مثل مديريت هيجانات و حل مسئله به نوجوان، به او كمك مي‌كنند راهكارهايي بهتر از فرار از خانه براي مشكلاتش پيدا كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل خانوادگي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

خانواده پس از فرار فرزندشان چه مشكلاتي را تجربه مي‌كنند؟

فشار اجتماعي و رفتار بد اطرافيان يكي از اولين عواقب فرار از خانه براي خانواده‌ها است. اين قضاوت‌ها و همين‌طور ترس از آبرو در كنار نگراني براي فرزند مي‌تواند باعث ابتلاي اعضاي خانواده به بيماري‌هاي رواني بشود.

مهم‌ترين عواقب فرار از خانه چيست؟

بي‌پناهي و طرد شدن از جانب اطرافيان، مشكلات قانوني، درگيري با اعتياد و بسياري از بيماري‌هاي جسمي و رواني ازجمله عواقب فرار از خانه هستند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 

 شماره تماس با موبايل : 09397993559


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عواقب فرار از خانه،
موضوع:
[ ۲ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۴۵:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی