مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

رفتار با دختر 11 و 12 ساله از اين جهت كه او كم كم از دوره كودكي فاصله گرفته و در حال وارد شدن به دوره نوجواني است، حائز اهميت مي‌باشد. رفتار والدين در اين سن تا حدود زيادي مي‌تواند در گذر او از دوره نوجواني و چالش‌هايي كه دارد تاثيرگذار باشد؛ چرا كه يازده سالگي شروع بحران‌ها و چالش‌هاي دوران نوجواني است و ميزان آگاهي والدين و نحوه ارتباط با دخترشان بسيار اهميت دارد. بنابراين اين دست از والدين مي‌توانند با افزايش سطح آگاهي خود به فرزندشان كمك كنند تا بلوغ و شرايط ناشي از آن را بهتر مديريت كند. در ادامه راهكارهايي براي پيشگيري‌هاي لازم و بايدها و نبايدهاي رفتاري با دختر 11 ساله ارائه كرده‌ايم.

 

بيشتر بخوانيد : تربيت نوجوان

 

منبع : رفتار با دختر 11 و 12 ساله

بلوغ در دختران 11 و 12ساله

با ورود دختران به سن يازده سالگي، تغييرات ظاهري كم كم شروع مي‌شود. در واقع ورود دختران به دوره بلوغ با تغييرات ظاهري آن‌ها آغاز شده و به تدريج موجب بروز تغيرات جسمي، جنسي، اجتماعي و احساسي در آن‌ها مي‌گردد.

مهم‌ترين موضوعي كه والدين در ارتباط با تغييرات دختر خود بايد به آن توجه داشته باشند اين است كه بايد نسبت به آنچه كه در حال رخ دادن است، اطلاعات كافي داشته باشند تا توانايي مديريت و كنترل شرايط را به دست آورند. براي آشنايي با برخورد و رفتار صحيح با نوجوان كليك كنيد.

تغييرات ظاهري

همانطور كه اشاره كرديم شروع بلوغ در دختران يازده ساله با تغييرات ظاهري همراه است. مهم‌ترين تغييرات ظاهري با قرار گرفتن در آستانه بلوغ به شرح موارد زير مي‌باشد:

  • دختراني كه داراي پوست چرب هستند، صورت‌شان جوش و آكنه مي‌زند.
  • موهاي آن‌ها با سرعت بيشتري چرب مي‌شود و نياز دارند كه در تعداد دفعات بيشتري در طول هفته به حمام بروند.
  • دختران در سن يازده سالگي بيشتر از گذشته تعريق مي‌كنند و متوجه بوي بدن خود مي‌شوند.
  • سرعت رشد قد با ورود به سن يازده سالگي افزايش مي‌يابد، به طوري كه در دختران ميزان رشد قد در طول يكسال تا 11 سانتيمتر نيز مي‌رسد.
  • اندام‌هاي جنسي در سن يازده سالگي رشد مي‌كنند به طوري كه سينه‌ها جوانه زده و حساس‌تر مي‌شود و تغييرات در اندام‌ها شامل بزرگ شدن باسن ايجاد مي‌گردد.
  • با ورود به سن يازده سالگي موهاي بدن شروع به رشد مي‌كند.
  • تقريبا از سن يازده تا سيزده سالگي، دختران اولين سيكل قاعدگي خود را تجربه مي‌كنند.
  • قبل از تجربه اولين سيكل قاعدگي ممكن است دختران 11 ساله، ترشحات واژن واضح يا سفيد رنگ را تجربه كنند كه طبيعي است.
  • داشتن برخي ناراحتي‌‌ها همچون سردرد و گرفتگي معده نيز در اين سنين طبيعي مي‌باشد.

تغييرات اجتماعي و احساسي

دختران در سن يازده سالگي ممكن است ضمن احساس نياز به حضور و حمايت والدين گاهي نيز نياز به احساس استقلال داشته باشند. در واقع اين تغييرات در خلق و خو و رفتار دختران يازده ساله بخشي از اقتضاي سن آن‌هاست.

والدين بايد سعي كنند در اين سن فقط شرايط دختر خود را درك كنند و در رفتار با دختر 11 ، 12 ساله خود با آرامش واكنش نشان دهند تا او هر زمان كه به پدر و مادرش نياز داشت، بتواند از آن‌ها كمك بگيرد.

از جمله نيازهاي نوجوانان و دختر 11 ساله، احساس نياز به استقلال است. در واقع شروع تمايل به داشتن هويت مستقل در 11 سالگي مي‌باشد. بنابراين ممكن است فرزند شما تمايل داشته باشد دايره دوستان خود را افزايش دهد و دائما با آن‌ها در ارتباط باشد كه موضوعي طبيعي است.

تعادل ميان نظارت و دخالت

پدر و مادر وظيفه دارند كه دوستي‌هاي دختر خود را كنترل كنند چراكه آن‌ها ضمن علاقه مندي به داشتن دوست‌هاي جديد، به بلوغ جنسي نيز رسيده‌اند و ممكن است تمايل به برقراري ارتباط با جنس مخالف و شروع يك رابطه عاطفي نيز داشته باشند كه عدم نظارت شما براي آن‌ها بسيار آسيب زننده هست.

از ديگر مواردي كه با شروع دوران نوجواني اهميت آن بيشتر مي شود، داشتن حريم خصوصي است. بنابراين سعي كنيد براي دخترتان يك حريم خصوصي قائل شويد و در پيدا كردن هويت مستقل به او كمك كنيد.

رفتار با دختر 11 ساله

از مهم‌ترين مواردي كه در رفتار با دختر 11 ساله حائز اهميت است، اين است كه والدين سعي كنند به نوعي با او رفتار كنند كه او پدر و مادر خود را دوست خودش بداند و به طور كامل به آن‌ها اعتماد داشته باشد. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين رفتارهايي كه والدين بايد با دختر 11 ساله خود داشته باشند، اشاره كرده‌ايم.

درك دوران بلوغ

در اولين قدم پدر و مادر بايد درك درستي از دوران بلوغ فرزند خود داشته باشند و سعي كنند با كسب آگاهي نسبت به تغييراتي كه آن‌ها تجربه مي‌كنند با فرزند خود همدلي نمايند.

در اين جهت پدر و مادر و البته در ارتباط با فرزند دختر به ويژه مادر، مي‌توانند با فرزندشان صحبت كنند و به او توضيح دهند كه او وارد هيجان انگيزترين دوران زندگي خود يعني بلوغ مي‌شود و به او اطمينان دهند كه تمامي تغييرات او طبيعي است و او به زودي اين تغييرات را پشت سر خواهد گذاشت و وارد دوره بزرگسالي خواهد شد.

لازم است اشاره كنيم كه احتمال دارد دختر شما نسبت به همسالان خود بلوغ زودتر و يا ديرتري را تجربه كند و موجب نگراني شما شود كه مي‌توانيد در اين مورد با يك متخصص بهداشت صحبت كنيد. پيشنهاد مي‌شود مقاله روانشناسي نوجوان را نيز بخوانيد.

رعايت حريم خصوصي دختر 11 ساله

دختر 11 ساله ديگر كودك نيست و وارد دوره نوجواني شده است. داشتن حريم خصوصي براي نوجوان از اهمييت بالايي برخوردار است. بنابراين سعي كنيد براي او يك اتاق جداگانه در نظر بگيريد و حتي براي ورود به اتاق او در بزنيد و با اجازه وارد شويد.

بهتر است اگر قصد داريد فرزند خود را مديريت كنيد، اين كار را به صورت غيرمستقيم و نامحسوس انجام دهيد و از گشتن وسايل و بررسي تلفن همراه فرزندتان خودداري كنيد.

آشنايي با اولين‌هاي زندگي

از وظايف مادر اين است كه پيرامون اولين تجربه‌ها با فرزند خود صحبت كند. دختر 11 ساله از نظر جسمي تغييرات بسياري را تجربه مي‌كند و حتما نياز دارد كه از لباس زيرهاي جديدتري متناسب با اندام ظاهري خود استفاده كند كه فراهم كردن وسايل لازم بر عهده مادر است.

از ديگر اولين‌هاي مهم زندگي دختران تجربه اولين قاعدگي است. مادران وظيفه دارند اطلاعات لازم پيرامون سندرم پيش از قاعدگي و استفاده از نوار بهداشتي را براي فرزند خود توضيح دهند.

براي اينكار بهتر است نوار بهداشتي و يا داروهاي مسكن مورد نياز را براي او تهيه كنيد و در كيف مدرسه او قرار دهيد.

صبوري در برابر عصبانيت دختر 11 ساله

نوجواني دوره تغييرات است و باعث مي‌شود افراد در اين سن تحريك پذيرتر شوند. به همين دليل اگر دختر شما به دلايل مختلفي عصباني شد و رفتارهاي پرخاشگرانه‌اي انجام داد، اين شما هستيد كه بايد صبوري كنيد.

توجه داشته باشيد مقابله به مثل كردن شرايط را بدتر مي‌كند اما اگر آرامش خود را حفظ كنيد، به تدريج از عصبانيت‌هاي او كمتر خواهد شد.

سخن پاياني

والديني كه داراي دختر 11 ساله هستند، بايد اطلاعات كافي از نحوه برخورد با او را بدست آورند تا به فرزندشان كمك كنند اين دوره مهم و حساس را پشت سر بگذارد.

بهتر است اين موضوع را به فرزند خود يادآوري كنيد كه تغييرات دوران بلوغ براي آن‌ها گذرا است و به مرور برطرف مي‌گردد و وارد دوره بزرگسالي مي‌شوند.

دادن اطلاعات لازم در مورد اولين تجربه‌هاي زندگي دختران 11 ساله بسيار مهم است و بايستي كه آموزش‌هاي لازم پيرامون اولين قاعدگي و … به آن‌ها داده شود.

والدين بايستي صبوري كنند و به حرف‌هاي دختر خود گوش بدهند و سعي كنند بدون ايجاد ناراحتي و تنش، رفتارهاي او را زير نظر داشته باشند. اگر در مورد رفتار با دختر 11 ساله خود سوالي داريد مي‌توانيد از خدمات مشاوره روانشناسي مركز ذهن نو استفاده كنيد. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار با دختر 11 ساله مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

منبع : رفتار با دختر 11 و 12 ساله


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رفتار با دختر 11 و 12 ساله،
موضوع:
[ ۶ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۳:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا امكان بارداري در دوران شيردهي وجود دارد؟ در برخي موارد به دنبال زايمان قبلي و دوران شيردهي، زن دوباره باردار مي‌شود. اين نوع از بارداري كه به فاصله كمي از زايمان قبلي رخ مي‌دهد معمولا ناخواسته است. در اكثر مواقع علت اين مسئله يك باور اشتباه مي‌باشد چراكه افراد احساس مي‌كنند در دوران شيردهي عادت ماهانه رخ نمي‌دهد پس بارداري هم اتفاق نمي‌افتد. در برخي موارد هم زوجين به طور خود خواسته تمايل دارند كه دوباره بچه‌دار شوند، در چنين شرايطي بايد توجه داشت كه بارداري مجدد، قبل از بهبود بدن مادر و عدم تغذيه كامل نوزاد از شير مادر مي‌تواند سلامت نوزاد و مادر را به خطر بياندازد و باعث بروز مشكلات جسمي و رواني شود. با توجه به اهميت موضوع در ادامه به طور كامل درباره آن صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

منبع : شيردهي در دوران بارداري

بارداري در دوران شيردهي

بارداري در دوران شيردهي ممكن است به سادگي رخ ندهد اما اين مسئله نشان دهنده آن نيست كه اين كار غير ممكن است. از آنجايي كه بسياري از خانم‌ها در دوران شيردهي عادت ماهانه نمي‌شوند، اين موضوع را معادل با باردار نشدن در نظر مي‌گيرند. اثرات ضد بارداري دوران شيردهي معمولا در ماه اول و دوم وجود دارد اما از ماه سوم به بعد زنان بايد پيشگيري از بارداري را شروع كنند. خانم‌هايي كه به نوزاد خود شير نمي‌دهند يا نوزادشان فقط از شير مادر تغذيه نمي‌كند بايد در هفته سوم پس از زايمان به اين مسئله توجه داشته باشند چراكه در غير اين صورت احتمال بارداري براي آن‌ها نيز وجود دارد. حتي خانم‌هايي كه دچار اختلالاتي در تخمك‌گذاري و چرخه‌هاي قاعدگي هستند هم بايد در دوران شيردهي، پيشگيري از بارداري داشته باشند.

به طور كلي مي‌توان گفت هرچه دوران شيردهي بيشتر ادامه پيدا كند و نوزاد فقط از شير مادر تغذيه كند احتمال بارداري در دوران شيردهي كمتر مي‌شود، اما اگر نوزاد در كنار خوردن شير مادر از شير خشك استفاده كند، ترشح هورمون‌هايي كه منجر به شروع تخمك‌گذاري مي‌شوند بيشتر خواهد شد. نكته‌اي كه بايد به آن توجه كرد اين است كه تخمك‌گذاري ممكن است چندماه پس از دوران شيردهي شروع شود اما از آنجايي كه خانم‌ها به واسطه عادت ماهانه از تخمك‌گذاري مطلع مي‌شوند، ممكن است متوجه تخمك‌گذاري خود در اين دوران نشوند.

براي اطلاع بيشتر درباره احتمال حاملگي كليك كنيد.

علائم بارداري در زمان شيردهي

تجربه علائم بارداري در دوران شير دهي و در حالت عادي تفاوت خاصي با يكديگر ندارد. عمدتا همان علائمي را كه يك خانم باردار در حالت طبيعي تجربه مي‌كند، خانم شيرده هم همان علائم را دارد. با اين حال بارزترين تفاوتي كه وجود دارد اين است كه در دوران شيردهي ممكن است سيكل قاعدگي به حالت طبيعي خود باز نگشته باشد. در اين حالت ممكن است تخمك‌گذاري رخ دهد اما فرد متوجه هيچ يك از علائم پريود مانند درد و خونريزي نشود.

از جمله علائم ديگر بارداري در دوران شيردهي مي‌توان به وجود زخم روي سينه، افزايش شدت حالت تهوع، شيردهي با خستگي مفرط و ضعف بدن اشاره كرد زيرا در اين وضعيت، بدن مادر مجبور است هم مواد مغذي جنين و هم مواد مغذي نوزاد متولد شده را تامين كند. در مواردي ممكن است توليد شير مادر كاهش پيدا كند. كاهش شير مادر مي‌تواند علل مختلفي داشته باشد اما علت هرچه كه باشد براي توليد شير بايد به اندازه كافي از آب و نوشيدني‌هاي مفيد استفاده كنيد.

براي شناخت بيشتر درباره علائم اوليه بارداري كليك كنيد.

موارد ممنوعيت شير دادن به كودك در زمان بارداري

به طور كلي شيردهي در دوران بارداري مشكلي را براي نوزاد متولد شده و مادر به وجود نمي‌آورد، با اين‌حال زمان‌هايي وجود دارد كه بهتر است شيرهي در اين دوران انجام نشود. اين زمان‌ها شامل موارد زير است. 

  • زايمان زودرس
  • خونريزي رحم
  • درد رحم
  • عفونت پستان
  • بارداري دو قلو

چالش‌هاي بارداري در دوران شيردهي

بارداري در دوران شيردهي مي‌تواند با چالش‌هايي از جمله تغييرات جسماني مادر، مسائل تربيتي نوزاد، آمادگي براي داشتن فرزند ديگر و… همراه باشد. اولين چالشي كه مادر با آن مواجه مي‌شود تغييرات جسماني بدنش است كه اين تغييرات شامل حساسيت نوك سينه، افزايش حالت تهوع، تغيير در طعم و مزه شير، خستگي مفرط و… مي‌باشد. از آنجايي كه مادر در دوران حاملگي قبلي به اندازه كافي استراحت نداشته و از بسياري از تفريحات و سرگرمي‌هاي خود پرهيز كرده تا بتواند يك زايمان و نوزاد سالم به دنيا بياورد ممكن است حاملگي جديد برايش كمي دشوار باشد و مادر را دچار مشكلات روانشناختي نظير افسردگي و نااميدي بكند. 

همچنين از ديگر چالش‌هايي كه ممكن است براي والدين پيش بيايد اين است كه آيا پدر و مادر آمادگي براي تربيت دو فرزند را دارند يا خير. نوزاد متولد شده به تنهايي خودش چالش‌هايي دارد و اگر اين مسئله با مشكلات بارداري همراه شود مي‌تواند بر سبك فرزند پروري والدين و تربيت نوزاد تاثير بگذارد. در چنين شرايطي همسر بايد حامي مادر باشد و تحت هر شرايطي از او مراقب به عمل بياورد. اگر همسرتان كمكي نمي‌كند بهتر است در اولين فرصت با يك روانشناس يا مشاور گفتگو كنيد. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره كودك و مشاوره حضوري كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا در دوران بارداري مي‌توان به كودك خود شير دارد؟

اگر در حاليكه در دوران شيردهي هستيد و دوباره باردار شديد، لزوماً نبايد شيردهي را قطع كنيد، مي‌توانيد تا پايان حاملگي و حتي بعد از تولد نوزاد بعدي شيردهي را ادامه دهيد. با اين حال براي اينكه توان بدني مادر و سلامت نوزاد حفظ شود بهتر است تا چهار الي پنج ماهگي جنين به نوزادتان شير بدهيد و پس از آن مي‎توانيد از غذاهاي كمكي هم استفاده كنيد.

آيا بارداري بر روي شير مادر تاثير منفي دارد؟

هورمون‌هاي ترشح شده به دليل بارداري مي‌تواند مزه و طعم شير را كمي تغيير دهد. از اين جهت برخي از نوزادان به دليل اين تغيير طعم و مزه از خوردن شير مادر اجتناب مي‌كنند. همچنين گاهي حجم سينه و ضخامت نوك سينه تغيير مي‌كند و نوزاد در مواردي دچار مشكلات مكيدن مي‌شود. به طور كلي شيردهي در دوران بارداري براي نوزاد متولد شده خطري به همراه ندارد و معمولا مشكلي ايجاد نمي‌كند.

 

 

 

منبع : شيردهي در دوران بارداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۳۱:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا نقاط تحريك پذير آقايان را مي‌شناسيد؟ نقاط تحريك پذير، نواحي حساسي از بدن زن و مرد هستند كه تحريك آن‌ها منجر به معاشقه لذت‌بخش و رابطه جنسي با كيفيت‌تر مي‌شود. يك باور اشتباهي كه وجود دارد اين است كه بسياري از زوجين فكر مي‌كنند نقاط حساس و تحريك پذير بدن فقط براي بانوان است و از اين جهت نقاط حساس مردان كمتر مورد توجه قرار مي‌گيرد. با آگاهي از نقاط تحريك پذير آقايان مي‌توانيد همسرتان را در رسيدن به ارگاسمي بهتر ياري كنيد و با افزايش شور و هيجان، كيفيت رابطه جنسي خود را تا حد بسيار زيادي افزايش دهيد. در ادامه مقاله به بررسي كامل نقاط تحريك پذير آقايان مي‌پردازيم.

 

منبع : نقاط تحريك پذير آقايان

حساس‌ترين نقاط تحريك پذير آقايان

به طور كلي مي‌توان گفت كه لب‌، پوست سر، نوك پستان، دور ناف، دست‌ها، گوش، داخل ران پا، كمر، بيضه و آلت تناسلي نقاط حساس و تحريك پذير آقايان را شامل مي‌شود. اما در اين بين برخي از نقاط به عنوان بسيار حساس و تحريك پذير در نظر گرفته مي‌شوند كه در ادامه به صورت جداگانه به هر يك از اين موارد اشاره خواهد شد:

1. ناحيه حساس نقطه F

شايد براي بسياري از آقايان هم عجيب باشد كه همچين ناحيه‌اي در بدنشان وجود دارد. همانطور كه در ابتداي مقاله گفت شد نقاط تحريك پذير آقايان بسيار كم مورد توجه قرار گرفته است. با اينحال منظور از ناحيه حساس نقطه F چيست؟

بايد گفت كه اين ناحيه درست در سطح پايين كلاهك آلت تناسلي قرار گرفته است. بيشترين ميزان عصب‌هاي تحريك پذير در اين ناحيه قرار دارند و از اين جهت مي‌توان گفت كه حساس‌ترين و تحريك پذير ترين ناحيه براي مردان اين بخش از بدن است. در بسياري از موارد مقدار تحريك پذيري اين قسمت را با كليتوريس در زنان مقايسه مي‌كنند. به همين دليل است كه انجام رابطه دهاني براي بسياري از مردان لذت بخش است و اين نوع رابطه را ترجيح مي‌دهند.

2. نقاط تحريك پذير آقايان | بيضه‌ها

بعد از كلاهك آلت تناسلي مي‌توان گفت كه بيضه‌ها يك ناحيه بسيار تحرك پذير براي مردان است. تحريك اين ناحيه از بدن مردان، حس خوب و لذت بخشي براي آن‌ها به وجود مي‌آورد. ماساژ و لمس بيضه و خط روي كيسه بيضه از نواحي حساس است كه نقطه تحريك پذير مناسبي به منظور آمادگي بيشتر مردان براي شروع رابطه جنسي است. بسياري از مردان تمايل دارند كه اين ناحيه با زبان لمس شود همچنين برخي ديگر ماساژ آن را ترجيح مي‌دهند.

بيشتر بخوانيد : شناخت بدن همسر چه ضرورتي دارد؟

3. نقطه G در مردان

بسياري از افراد راجع به نقطه G در زنان آشنايي دارند. اما آيا مردان هم نقطه G دارند؟ در يك پاسخ كوتاه بايد گفت بله، مردان هم مانند زنان نقطه G دارند. اما چطور بايد اين نقطه را در مردان پيدا كرد؟ بسياري از پژوهشگران در زمينه روابط جنسي معتقدند كه غده پروستات مردان كه درون مقعد قرار دارد و در سمت پايه آلت تناسلي حس مي‌شود، داراي عصب‌هاي تحريك كننده است كه ماساژ آرام آن ناحيه عملكرد مشابهي مانند نقطه G در زنان دارد و مي‌تواند منجر به تجربه ارگاسم قوي‌تر و لذت بخش‌تري شود.

4. نقاط تحريك پذير آقايان | كف پا

يكي ديگر از نواحي بسيار حساس در مردان ناحيه كف پا است. اين ناحيه كه درست يك سوم پايين‌تر از انگشت سوم يعني در مقابل قوس در وسط و مركز پا قرار دارد. پژوهشگران معتقدند اين ناحيه داراي عصب‌هاي فراواني است كه ماساژ دادن و فشار دادن آن باعث افزايش جريان خون در بدن مي‌شود و در نتيجه مردان براي رابطه جنسي آمادگي بيشتري پيدا مي‌كنند.

5. انگشت شست

زوجين معمولاً به دليل عدم آشنايي با نقاط حساس و تحريك پذير همسرشان در اكثر موارد صرفا بر روي آلت تناسلي تمركز مي‌كنند. اما تحريك نقاط حساس ديگر بدن آقايان مانند انگشت شست مي‌تواند منجر به تجربه رابطه لذت بخش بيشتري شود. مكيدن انگشت شست و بوسيدن آن قسمت مي‌تواند محرك خوبي براي مردان باشد.

6. نقاط تحريك پذير آقايان | نوك سينه

نوك سينه‌ها همانند بانوان براي مردان نيز لذت بخش است. نوازش و ماساژ آرام سينه و نوك سينه براي مردان بسيار لذت بخش است. همچنين زبان زدن و مكيدن نوك سينه و حتي گاز گرفتن اين ناحيه مي‌تواند براي مردان تحريك آميز باشد. تحريك اين ناحيه باعث افزايش جريان خون شده و حساسيت و تحريك پذيري مردان را بيشتر مي‌كند.

7. لب و دهان

لب و دهان مردان نقاط تحريك پذير آقايان و زنان محسوب مي‌شود. تجريك اين ناحيه منجر به آزاد شدن هورمون اكسي‌توسين مي‌شود كه در عشق و رابطه جنسي تاثير گذار است. بوسيدن نه تنها به كيفيت رابطه جنسي، بلكه در افزايش رابطه عاطفي‌تان نيز كمك مي‌كند.

8. داخل ران‌ها

اين ناحيه بسيار تحريك پذير است و توجه به آن باعث لذت جنسي بسيار زياد در مردان مي‌شود. نوازش و بوسيدن دخل ران‌ها در طول رابطه جنسي بسيار موثر مي‌باشد.

9. زير بغل

زير بغل نيز از ديگر نقاط تحريك پذير آقايان است كه معمولا مورد بي توجهي قرار مي‌گيرد. با لمس و نوازش آرام اين ناحيه مي‌توانيد لذت جنسي بسيار زيادي در همسر خود ايجاد كنيد.

10. گوش

گوش‌ها گيرنده‌هاي حسي بسيار زيادي دارند به همين دليل بسيار تحريك پذير هستند و با لمس و نوازش آ‌ن‌ها مي‌توان به اوج لذت جنسي مردان كمك كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا آشنايي با نقاط حساس تحريك پذير مردان امري ضروري است؟

همانطور كه در مقاله توضيح داده شد مردان نقاط تحريك پذير ديگري به غير از آلت تناسلي دارند كه نوازش و لمس اين نقاط مي‌تواند كيفيت رابطه جنسي را براي زوجين لذت بخش‌تر كند. پس اگر به دنبال يك رابطه جنسي لذت بخش هستيد، با نقاط حساس بدن همسر خود آشنا شويد و در هنگام رابطه جنسي به اين موارد توجه كنيد. براي كسب اطلاعات در اين زمينه مي‌توانيد از مشاوره جنسي بهره‌مند شويد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

 

 

منبع : نقاط تحريك پذير آقايان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: نقاط تحريك پذير آقايا،
موضوع:
[ ۴ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۰:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مركز مشاوره روانشناسي قم كجاست؟ آيا از خدماتي كه در مراكز روانشناسي مختلف ارائه مي‌شود اطلاعي داريد؟ مشاوره روانشناسي يكي از خدماتي است كه توسط متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران، روانشناسان و روان پزشكان ارائه مي‌شود. استفاده از اين خدمات تنها به كساني كه داراي مشكل خاصي هستند اختصاص ندارد بلكه بسياري از افراد براي ارتقاي وضعيت روحي خود يا براي كسب اطلاعات در مورد وضعيت هوشي فرزندانشان از آن استفاده مي‌كنند. ما در ادامه به معرفي بهترين مراكز مشاوره روانشناسي قم و خدمات ارائه شده توسط آن‌ها پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين باره تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

 

منبع : مركز مشاوره روانشناسي قم

مركز مشاوره و روانشناسي و انواع متخصصين آن

مركز مشاوره و روانشناسي قم از جمله مراكزي است كه خدمات مرتبط با بهبود و ارتقاي وضعيت روان را به عموم مردم ارائه مي‌دهند. كارشناساني كه در اين مراكز خدمات رساني مي‌كنند مشاور، روانشناس و روان پزشكان را در بر مي‌گيرند. هر كدام از اين متخصصين مي‌توانند در زمينه‌هاي مختلف به شما كمك كنند. براي مثال زماني كه مشكلات روان شناختي به دارو نياز دارند روان پزشكان به كمك افراد مي‌آيند. زماني كه وضعيت‌هاي روان شناختي با استفاده از خدمات روان درماني و به طور كل درمان‌هاي گفت و گو محور قابل بهبود هستند روانشناسان به ارائه خدمات مشاوره مي‌پردازند و زماني كه افراد براي مشورت در مورد موضوعاتي نظير تصميم گيري شغلي و تحصيلي نياز به كمك دارند، مشاوران به كمك آن‌ها مي‌آيند. براي دريافت مشاوره تلفني در تمامي زمينه هاي ذكر شده كليك كنيد.

انواع خدمات ارائه شده در مركز مشاوره روانشناسي

شايد براي شما جاي سوال باشد كه در مركز مشاوره روانشناسي قم دقيقا چه خدماتي ارائه مي‌شود و چه كساني مي‌توانند به آن‌ها مراجعه نمايند. از جمله مهم‌ترين خدمات ارائه شده در اين مراكز مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

– درمان اختلالات روانشناختي فردي نظير افسردگي، اضطراب، وسواس، اعتياد و…

– درمان مشكلات بين فردي، ارتباطي و اختلالات شخصيتي

– بهبود مشكلات مرتبط با ازدواج از طريق خدمات تخصصي زوج درماني

– بهبود مشكلات و تنش‌هاي بين اعضاي خانواده از طريق خدمات تخصصي خانواده درماني و مشاوره خانواده

– بهبود مشكلات مرتبط با عملكرد جنسي از طريق خدمات تخصصي سكس تراپي و مشاوره جنسي

– ارائه مشاوره قبل از ازدواج

– بهبود اختلالات رفتاري و مشكلات رشدي كودكان

– بررسي وضعيت هوشي كودكان و انجام ساير تست‌هاي روانشناسي

– ساير خدمات مركز شامل مشاوره تحصيلي ، مشاوره شغلي ، مشاوره طلاق ، مشاوره خيانت و … مي‌شود.

خصوصيات بهترين مركز مشاوره روانشناسي قم

براي اينكه بتوانيد مراكز مشاوره روانشناسي قم تخصصي را از ساير مراكز كه به ارائه خدمات غير علمي مي‌پردازند، تشخيص دهيد در نظر گرفتن برخي ملاك‌ها مي‌تواند به شما كمك كند. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هايي كه بهترين مراكز مشاوره را از سايرين جدا مي‌كند بايد به موارد زير اشاره كرد:

1- داشتن مجوز رسمي

اولين ملاكي كه قبل از مراجعه به مراكز روانشناسي بايد به آن توجه نماييد برخورداري از مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي كشور يا سازمان بهزيستي است. مراكزي كه فاقد مجوز معتبر هستند قابل اطمينان نبوده و اجازه ارائه خدمات درماني را ندارند.

2- مركز مشاوره روانشناسي قم  | برخورداري از متخصصين حرفه اي

يك مركز مشاوره حرفه‌اي بايد بتواند در زمينه‌هاي مختلف به مردم خدمات ارائه كند. از همين رو لازم است كه از متخصصين سلامت روان از جمله مشاوران و روانشناسان  مجرب در جهت ارتقاي كيفيت خدمات روانشناسي كمك بگيرد. روانشناسان براي ارائه خدمات درماني بايد از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. هم چنين دوره‌هايي كه متخصصان در زمينه درمان اختلالات مختلف گذرانده‌اند و سابقه كار تجربي آن‌ها مي‌تواند راهنماي خوبي براي انتخاب يك مركز مشاوره باشند.

3- استفاده از روش هاي نوين درمان

امروزه براي اكثر مشكلات و وضعيت‌هاي روان شناختي درمان‌هاي حرفه‌اي و خاصي طراحي شده است. براي مثال درمان شناختي- رفتاري و رويكردهاي مرتبط با آن نظير رويكرد طرحواره درماني و درمان مبتني بر پذيرش و تعهد يا همان اكت، امروزه در سراسر دنيا براي بهبود انواع مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي، وسواس، مشكلات زناشويي و… به كار گرفته مي‌شوند. يك مركز مشاوره معتبر بايد بتواند با متودهاي جديد دنيا خود را منطبق كرده و از روش‌هاي جديد درمان براي كمك كردن به مراجعين استفاده نمايد.

4- مركز مشاوره روانشناسي قم | داشتن تجهيزات كافي

يكي از كارهاي اصلي مراكز روانشناسي گرفتن تست و آزمون‌هاي رواني مختلف از افراد است. از همين رو مراكز مشاوره بايد از تجهيزات كافي براي گرفتن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تشخيص انواع مشكلات روانشناختي برخوردار باشند. هم چنين امروزه براي رفع مشكلاتي نظير بيش فعالي كودكان در كنار درمان‌هاي دارويي و روانشناختي از ابزارهاي خاصي نظير نوروفيدبك و بايوفيدبك نيز استفاده مي‌شود كه وجود آن‌ها در مراكز مي‌تواند به تجهيز هرچه بيشتر آن‌ها كمك نمايد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

5- مركز مشاوره روانشناسي قم | ارائه خدمات متنوع

بهترين مراكز مشاوره روانشناسي كشور امروزه مراكزي هستند كه علاوه بر امكان مراجعه حضوري، خدمات تلفني و آنلاين را نيز براي مراجعان خود فراهم مي‌كنند. اين خدمات به مراجعين كمك مي‌كنند تا از هرجاي كشور براي بهبود يا ارتقاي وضعيت روحي و رواني خود با متخصصين تماس بگيرند و با محدوديتي در اين زمينه مواجه نباشند. براي دريافت هر كدام از خدمات زير به صورت غير حضوري كليك كنيد.

مشاوره خانواده تلفني

مشاوره تلفني ازدواج 

مشاوره جنسي تلفني

مشاوره تلفني كودك

آدرس مركز مشاوره روانشناسي قم

1- مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو 

2- انديشه سبز _ فلكه رسالت برج سفيد طبقه چهار

3- فرحان _  بلوار امين، كوچه ۳، ساختمان سپيدار، طبقه اول

4- زندگي عاقلانه _ ميدان شهيد صدوقي ، نبش كوچه ۱۷

5- نشاط _خيابان دورشهر، ميدان رسالت، ساختمان پزشكان برج سفيد، طبقه اول – واحد ۱۱۲

 

براي دريافت مشاوره از برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا روانشناس دارو هم تجويز مي كند؟

خير، روانشناسان باليني از اطلاعات دارويي برخوردارند اما از اين اطلاعات تنها در جهت ارزيابي مراجعاني كه نياز به مداخلات دارويي و شناختي دارند، استفاده مي‌كنند و در اين شرايط فرد را به يك روان پزشك ارجاع مي‌دهند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

منبع : مركز مشاوره روانشناسي قم

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۶:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

حرف زدن با جنين يكي از راه‌هاي تقويت پيوند رابطه مادر و فرزندي است كه مي‌تواند بر رفتارهاي نوزاد پس از تولد نيز تأثير بگذارد. از جمله تاثيرات صحبت كردن با جنين مي‌توان به بهبود سيستم شنوايي، بهبود ارتباط شفاهي و سازگاري بيشتر با محيط پس از تولد اشاره كرد. اما شايد براي برخي مادران دشوار باشد كه با موجودي كه هنوز به دنيا نيامده ارتباط برقرار كنند يا ندانند كه بايد در مورد چه چيزهايي با او حرف بزنند. ممكن است اين كار ابتدا براي شما كمي دشوار باشد اما بدانيد حرف زدن با جنين به آرامش خود شما نيز منجر خواهد شد و به بهبود احوالات‌تان كمك مي‌كند. ما در ادامه به 5 روش‌ مختلف براي حرف زدن با جنين اشاره كرده‌ايم. براي آگاهي از اين روش‌ها تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد. 

 

 

منبع : حرف زدن با جنين

چرا بايد با جنين حرف بزنيم؟

حرف زدن با جنين نه تنها در شكل گيري و تقويت ارتباط والد فرزندي تأثير مي‌گذارد بلكه مي‌تواند در رشد كودك نيز موثر باشد. ما در ادامه به مهم‌ترين آثار مثبتي كه در اين زمينه وجود دارد اشاره كرده‌ايم.

كمك به رشد سيستم شنوايي در كودك

مطالعات تحقيقاتي نشان مي‌دهند آغاز رشد گوش‌ها و فعاليت آن‌ها اولين بار در بارداري و از هفته 25 ام آغاز مي‌شوند. برخلاف بينايي كه تا پس از تولد نوزاد قابليت رشد و گسترش چنداني ندارد؛ در دوران جنيني در درون گوش‌هاي نوزاد موهاي ريزي شروع به رشد مي‌كنند كه براي تحريك شدن توسط دنياي بيرون تنظيم مي‌شوند. در نتيجه حرف زدن شما با جنين مي‌تواند سيستم شنيداري او را تحريك كرده و به تكامل هرچه بهتر آن كمك نمايد. با اين حال مراقب باشيد كه گوش جنين در برابر صداهاي بيش از 60 دسي بل بسيار حساس است و ممكن است آسيب ببيند در نتيجه در اين دوران از رفتن به مكان‌هاي بسيار پر سر و صدا نظير كنسرت‌ها خودداري كنيد.

كمك به ايجاد و پرورش صميميت

تنها به دليل اينكه جنين در درون شما رشد مي‌كند نبايد تصور كنيد كه او شما را مي‌شناسد. براي ايجاد يك پيوند عاطفي عميق و سالم لازم است كه از همان دوران جنيني به طور منظم با فرزندتان حرف بزنيد و از اميد و اشتياق خود براي او بگوييد. نتايج يك مطالعه پژوهشي نشان مي‌دهد كودكان در رحم نيز مي‌توانند احساسات مطرح شده با آن‌ها را درك كنند. در نتيجه حرف زدن مي‌تواند ارتباط عاطفي دوجانبه‌اي را ميان شما شكل داده و پس از تولد احساس صميميت و نزديكي بيشتري را فراهم مي‌سازد.

كمك به ايجاد ارتباط شفاهي

شايد برايتان باور نكردني باشد كه كودك پس از تولد بتواند آنچه شما در طول دوران بارداري براي او تكرار مي‌كرديد را به ياد بياورد. اما مطالعاتي كه روي نوزادان انجام شده اين موضوع را تأييد مي‌كنند. براي مثال پژوهش‌ها نشان مي‌دهند نوزادان بعد از شنيدن جملاتي كه در دوران بارداري مي‌شنيدند زودتر آرام مي‌شوند و يا با تغيير ريتم مكيدن پستانك به نوعي به آن‌ها واكنش نشان مي‌دهند.

تقويت ارتباط ميان زوجين

اختصاص دادن زمان‌هايي در طول روز براي حرف زدن با جنين همراه با همسر مي‌تواند ارتباط ميان زن و شوهرها را نيز بهبود ببخشد. اين مسئله به خصوص براي زوجيني كه روزهاي شلوغي را مي‌گذرانند و وقت چنداني براي بودن در كنار هم ندارند بسيار مفيد است. اگر شرايط آرام باشد حرف زدن با جنين مي‌تواند زمينه ساز اين شود كه بتوانيد در مورد مسائل حل نشده با يكديگر گفت‌وگو كنيد و روابط خود را تقويت نماييد.

بهترين روش‌ها براي حرف زدن با جنين

بسياري از مادرها نمي‌دانند چگونه مي‌شود با فرزندي كه در رحم دارند ارتباط برقرار كنند و صميميت مناسبي را شكل دهند. ما در ادامه بهترين روش‌هايي كه در اين زمينه توصيه مي‌شود اشاره كرده‌ايم. جهت تكميل اطلاعات خود مي‌توانيد مشاوره كودك دريافت كنيد.

1- صحبت كردن

صحبت كردن با جنين شايد در ابتدا براي مادران كار عجيبي به نظر برسد اما وقتي شروع به حرف زدن با كودك مي‌كنيد به مرور پيوندي نامرئي ميانتان شكل مي‌گيرد كه شما را به سمت ارتباط بيشتر سوق مي‌دهد. در اين شرايط مي‌توانيد آرزوها و اشتياق‌هاي خود را با كودك در ميان بگذاريد و وقايع پيرامون را براي او بازگو كنيد. اگر در اطرافتان اتفاقات ناخوشايندي رخ مي‌دهد يا سر و صداهاي زيادي وجود دارد با فرزندتان صحبت كنيد و به او اطمينان دهيد كه اين‌ها چيزي نيست و اوضاع خوب است.

پرورش احساس امنيت از همان دوران بارداري مي‌تواند در روحيه كودك تأثير بسياري بگذارد. زيرا كودكاني كه در دوران بارداري تحت فشار محيط استرس‌زاي زيادي بودند پس از تولد ناآرامي‌ها و كج خلقي‌هاي بيشتري را از خود نشان مي‌دهند.  

2- رقصيدن از روش‌هاي حرف زدن با جنين!

پخش موسيقي‌هاي ملايم براي جنين مي‌تواند در ايجاد احساس آرامش در او تأثير بسزايي داشته باشد. اگر با ريتم‌هاي ملايم حركت كنيد و سعي كنيد هماهنگ با موسيقي احساسات دروني خود را به واسطه حركات يا همان رقص‌هاي ملايم به نمايش بگذاريد احساس آرامش و شادي بيشتري را براي فرزندتان فراهم مي‌كنيد. جالب است بدانيد فيلم‌هاي سونوگرافي 4 بعدي نشان مي‌دهند وقتي مادران شروع به رقصيدن مي‌كنند جنين نيز حركات مشابهي را از خود نشان مي‌دهد كه انگار او نيز شروع به رقصيدن مي‌كند!

3- پخش موسيقي

حال كه مي‌دانيم كودكان در دوران بارداري نيز از توانايي شنيداري برخوردارند؛ چرا از موسيقي براي ايجاد ارتباط با فرزند خود استفاده نكنيم؟ مطالعه‌اي كه نتيجه آن به “اثر موتزارت” شهرت يافت نشان مي‌دهد اگر جنين روزانه 10 دقيقه در معرض موسيقي‌هاي كلاسيك قرار بگيرد در آينده مهارت‌هاي فضايي گسترده‌تري را شكل مي‌دهد. در واقع اين كار بهره وري و عملكرد نيمكره راست را در كودكان بهبود مي‌بخشد.

علاوه بر اين‌ها پخش موسيقي همراه با موسيقي‌هاي كودكانه و آرام مي‌تواند يادگيري كودك را از همان دوران جنيني به كار بيندازد و به مادران كمك كند پس از تولد از همين موسيقي‌ها براي آرام كردن فرزند خود كمك بگيرند.

4- ماساژ دادن شكم از روش‌هاي حرف زدن با جنين

ماساژ و نوازش شكم به كمك روغن‌ها يا لوسيون‌ها مي‌تواند تأثير شگرفي بر ارتباط ميان شما و جنين داشته باشد. در نتيجه مي‌توانيد در كنار حرف زدن با فرزند خود از طريق ماساژ شكم نيز با او ارتباط برقرار كنيد. كمك گرفتن از همسر مي‌تواند اين فعاليت را به امري خانوادگي تبديل كرده و ارتباط جنين با محيط پيرامون را گسترش دهد. جالب است بدانيد كه فرزند شما در رحم مي‌تواند لمس شدن شكم توسط مادر، پدر يا يك فرد غريبه را از يكديگر تشخيص داده و به شيوه متفاوتي به آن‌ها پاسخ دهد.

5- معرفي كودك به ديگران از روش‌هاي حرف زدن با جنين

شما مي‌توانيد قبل از تولد كودك نزديكانتان را در اطراف خود جمع كنيد و از آن‌ها بخواهيد با فرزندتان صحبت كنند. فرزند شما قادر است صداها و لحن‌هاي مختلف را از يكديگر تشخيص دهد. شما در جريان اين كار مي‌توانيد كودك را به ديگران معرفي كنيد و از آن‌ها بخواهيد چند كلام با جنين صحبت كنند. اين كار به سازگاري هرچه بيشتر نوزاد با محيط پيرامون خود پس از تولد كمك مي‌كند و اجازه مي‌دهد كه علاوه بر ايجاد پيوند با شما با ساير افراد پيرامون خود نيز ارتباط بگيرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

آيا درد و دل كردن با جنين مي‌تواند تأثير منفي روي كودك بگذارد؟

همان طور كه گفته شد برخي مطالعات معتقدند كه جنين در رحم مي‌تواند احساسات كلام شما را درك كند و به آن‌ها پاسخ دهد. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه به او آرامش دهيد و نگذاريد كه اضطراب‌هايتان به او منتقل شود. انتقال اين اضطراب‌ها مي‌تواند در روحيه كودك تأثير بگذارد و پس از تولد منجر به احساس ناآرامي، بي‌قراري و گريه‌هاي مكرر در او شود. درنتيجه بهتر است كه حرف زدن با كودك بيشتر بر محتواي مثبت و تلاش براي ايجاد احساس امنيت در او متمركز باشد. 

 

 

 

منبع : حرف زدن با جنين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حرف زدن با جنين،
موضوع:
[ ۱ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۶:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عوامل مختلفي بر رشد نكردن جنين در دوران بارداري تاثير مي‌گذارند. سوءتغذيه مادر، بروز فشار خون يا ديابت دوران بارداري، نوشيدن الكل يا استفاده از مواد مخدر از جمله رايج‌ترين دلايلي هستند كه بر رشد جنين در حاملگي تاثير مي‌گذارند. نوزاداني كه تحت اين شرايط به دنيا مي‌آيند اغلب وزن بسيار كمي در بدو تولد دارند و ممكن است با نقايص مادرزادي، آسيب‌هاي مغزي و نابهنجاري‌هاي رشدي رو به رو شوند. در ادامه اين مقاله در مورد علل رشد نكردن جنين، راه‌هاي تشخيص و پيشگيري از آن توضيحات بيشتري را ارائه كرده ايم. پس تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

 

منبع : رشد نكردن جنين

رشد نكردن جنين | آشنايي با اختلالات رشد جنين

اختلالات رشد جنين، به هرگونه آسيبي گفته مي‌شود كه در دوران بارداري فرايند رشد كودك را با مشكل مواجه مي‌كنند. كودكاني كه با اين اختلالات به دنيا مي‌آيند اغلب نارس هستند و وزنشان از محدوده طبيعي كمتر است. اين مسئله مي‌تواند در ادامه به صورت نقايص مادرزادي، نا بهنجاري‌هاي رشدي و آسيب‌هاي مغزي خود را نشان دهد. بررسي‌ها نشان مي‌دهند در ماه‌هاي اوليه بارداري عوامل ژنتيكي، بيماري‌هاي مادر و مشكلات مرتبط با جفت بيش از هر عامل ديگري مي‌توانند به فرايند رشد جنين آسيب بزنند. در حالي كه در ماه‌هاي آخر بارداري نقش عوامل محيطي بيش‌تر مي‌شود. در ادامه به علل و عوامل مختلفي كه در رشد نكردن جنين تاثير مي‌گذارند، پرداخته‌ايم.

 

علل رشد نكردن جنين | عوامل مرتبط با مشكلات مادر

رشد نكردن جنين مي‌تواند تحت تاثير 3 عامل اصلي باشد كه مشكلات مادر و بيماري‌هاي او، مشكلات مرتبط با خود جنين و عوامل مرتبط با رحم و جفت را در بر مي‌گيرد. موارد زير مشكلات مربوط به مادر را شامل مي‌شوند.

1- فشارخون دوران بارداري

افزايش فشار خون در دوران بارداري يكي از خطرات مهمي است كه مي‌تواند براي مادر و جنين دردسر ساز شود. فشار خون دوران بارداري از اين جهت منجر به اختلال رشد در جنين مي‌شود كه خون رساني به كودك را با مشكل مواجه مي‌سازد. در واقع با توجه به اينكه جنين در دوران بارداري اكسيژن و مواد غذايي مورد نياز را از خون مادر به دست مي‌آورد، اخلال در خون رساني مي‌تواند به بروز مشكلات جدي در فرايند رشدي او بيانجامد. براي آشنايي با خطرات بارداري كليك كنيد.

2- دچار شدن به انواع عفونت‌ها

دچار شدن به هرگونه عفونت در دوران بارداري مي‌تواند سلامت جنين را به خطر بياندازد و بر فرايند رشد او تاثير بگذارد. به همين خاطر لازم است كه در دوران بارداري بيش از هر زمان ديگري به مسائل بهداشتي توجه كنيد. گاهي اوقات اقدامات ساده‌اي نظير شستن دست‌ها مي‌تواند از شما در برابر عفونت‌هاي بسيار جدي محافظت كند.

3- وجود بيماري‌هاي زمينه‌اي در مادر

اگر دچار هرگونه بيماري زمينه‌اي نظير مشكل قلبي، تنفسي، ريوي و ديابت هستيد، لازم است قبل از برنامه ريزي براي باردار شدن اين مشكل را با متخصصي كه تحت نظر او هستيد در ميان بگذاريد. چرا كه شما در دوران حاملگي نمي‌توانيد هر دارويي مصرف كنيد. همچنين اين مشكلات ممكن است به خودي خود بر سلامت و رشد جنين تاثير بگذارد. اگر به طور ناخواسته باردار شديد، بايد در اولين فرصت با پزشك در مورد بيماري‌هاي قبلي خود صحبت نماييد.

4- سوء تغذيه

در دوران بارداري رژيم غذايي مادر بيش از هر زمان ديگري اهميت پيدا مي‌كند. چراكه شما به كالري بيشتري براي تامين نيازهاي رشدي جنين نياز داريد. گرفتن رژيم‌هاي سخت در بارداري يا نخوردن غذاي كافي به خاطر ويار و حالت تهوع مي‌تواند اختلالات جدي در رشد فرزندتان ايجاد كند.

5- استفاده از الكل، سيگار يا مواد مخدر

استفاده از الكل، سيگار يا مواد مخدر مي‌تواند منجر به بروز نقايص جدي در جنين شود. از جمله مهم‌ترين نقايص مي‌توان به تولد نوزاد معتاد و سندروم جنين الكلي اشاره كرد. علاوه بر اين‌ها مصرف سيگار و مواد مخدر به صورت تدخيني، فرايند اكسيژن رساني به جنين را با اختلال مواجه كرده و به اين ترتيب باعث بروز مشكلاتي در فرايند رشد كودك مي‌شود.

 

علل رشد نكردن جنين | مشكلات مرتبط با جنين

در همه موارد رشد نكردن جنين به بيماري‌ها و مشكلات مادر ارتباط ندارد، بلكه اين مسئله مي‌تواند به شرايط خود جنين مربوط باشد. موارد زير نمونه‌هايي از مشكلات جنين هستند كه به اختلال در رشد مي‌انجامند.

1- مشكلات ژنتيكي و كروموزومي

بروز خطاهايي در ژنتيك و مشكلات كروموزومي از قبيل سندروم داون از جمله مسائلي هستند كه از همان ماه‌هاي اول بارداري فرايند رشد جنين را با اختلال مواجه مي‌كنند و در نهايت بعد از تولد نيز به آسيب‌هاي مغزي و نقايص مادرزادي مي‌انجامند.

2- دو قلو يا چند قلو بودن جنين

جنين در شرايطي كه مادر دو قلو يا چند قلو باردار است به مراقبت بيشتري نياز دارد. چراكه در اين شرايط بدن مادر بايد بتواند مواد غذايي بيشتري را در اختيار 2 يا چند جنين قرار دهد. مسائلي نظير نداشتن رژيم غذايي مناسب مي‌تواند تا حد زيادي در فرايند رشد كودك تاثير بگذارد.

3- تولد زودهنگام

هر شرايطي كه منجر به زايمان زودرس و تولد زودهنگام گردد، باعث مي‌شود كه جنين فرايند رشدي خود را به طور كامل طي نكند و به صورت نارس به دنيا بيايد. در اين شرايط اغلب نوزاد به مدت چند روز در دستگاه نگهداري مي‌شود تا تحت مراقبت‌هاي ويژه بتواند آمادگي لازم براي قرار گرفتن در دنياي بيرون را به دست بياورد.

 

علل رشد نكردن جنين | عوامل مرتبط با رحم و جفت

همان طور كه گفته شد علاوه بر مشكلات مرتبط با مادر و جنين، در برخي موارد عوامل مرتبط با جفت يا رحم منجر به اختلال رشدي در جنين مي‌شود. موارد زير نمونه‌هايي از اين عوامل هستند.

1- كاهش جريان خون در رحم

جنين تمام مواد غذايي و اكسيژن مورد نياز خود را از جريان خون موجود در رحم دريافت مي‌كند. در نتيجه هر عاملي كه باعث افت جريان خون در رحم و جفت شود سلامت جنين را تهديد كرده و مي‌تواند به بروز اختلالات رشدي در او بيانجامد.

2- جدا شدن جفت

جدا شدن جفت يا سقط شدن آن يكي ديگر از عواملي است كه مي‌تواند باعث رشد نكردن جنين و وارد شدن آسيب‌هاي جسماني به او شود. از جمله علائمي كه در حين جدا شدن جفت تجربه مي‌شوند، مي‌توان به خونريزي يا لكه بيني، دردهاي رحمي، انقباضات سريع و كمر درد اشاره كرد.

روش هاي تشخيص رشد نكردن جنين

بسياري از مادران در دوران بارداري دائما نگران رشد فرزندشان هستند. در ادامه به معرفي روش‌هاي تشخيص اختلالات رشدي كودك در دوران بارداري پرداخته‌ايم.

1- سونوگرافي

سونوگرافي يكي از رايج‌ترين روش‌هايي است كه براي بررسي رشد جنين در دوران بارداري انجام مي‌شود. در تصويربرداري از طريق سونوگرافي عواملي نظير اندازه جنين و ميزان مايع آمنيوتيك بررسي خواهد شد. اين موارد به متخصص كمك مي‌كند تا بتواند متناسب با سن جنين، رشد نرمال او را زير نظر بگيرد.

2- سونوگرافي داپلر

سونوگرافي داپلر نوعي روش تخصصي و پيشرفته است كه ميزان جريان خون اندام‌ها را بررسي مي‌كند. به كمك اين روش مي‌توان ميزان جريان خون در رحم، بند ناف و اندام‌هاي جنين را بررسي كرد. همان طور كه گفته شد كاهش جريان خون هشدار مهمي است كه نشان مي‌دهد كودك در معرض اختلالات رشدي قرار دارد.

3- آزمايش آمنيوسنتز

آزمايش آمنيوسنتز آزمايشي است كه مايع آمنيوتيك اطراف جنين را بررسي مي‌كند. مايع آمنيوتيك نقش محافظت كننده براي جنين دارد و در برابر ضربه‌ها و فشارها از كودك مراقبت مي‌كند. متخصصان به كمك آزمايش آمنيوسنتز مي‌توانند به مشكلات كروموزومي و وجود انواع عفونت‌ها پي ببرند.

 

پيشگيري از اختلالات ناشي از رشد نكردن جنين

مهم‌ترين مسئله براي پيشگيري از اختلالات ناشي از رشد نكردن جنين تشخيص به موقع مشكل است. در واقع اگر مشكلات رشدي در ماه‌هاي اوليه به وجود بيايند و مورد توجه قرار نگيرند، امكان پيشگيري از مشكلات بعدي بسيار سخت و در برخي موارد غير ممكن خواهد بود. رعايت نكات زير به فرزندتان كمك مي‌كند تا رشد كاملي را در رحم تجربه نمايد:

– به طور پيوسته زير نظر يك متخصص باشيد و انجام سونوگرافي و آزمايش‌هاي مربوطه را پشت گوش نياندازيد.

– پيوسته فشار خون خود را چك كنيد و در صورت بالا بودن فشار در اسرع وقت با يك متخصص تماس بگيريد.

– رژيم غذايي سالمي در پيش بگيريد و تلاش كنيد انواع مواد معدني و ويتامين‌ها را در آن بگنجانيد.

– فعاليت‌هاي كششي و ورزشي بسيار سبك انجام دهيد.

– قبل از مصرف هرگونه دارو ابتدا با پزشك مشورت نماييد.

– از مصرف الكل، مواد مخدر يا سيگار خودداري كنيد.

– قبل از بارداري وضعيت سلامتي خود را بررسي نماييد.

براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

توقف رشد جنين باعث بروز چه مشكلاتي مي‌شود؟

توقف رشد جنين مسئله‌اي خطرناك است كه مي‌تواند به سقط جنين، مرده‌زايي يا تولد با نقايص مادرزادي بيانجامد.

 

 

 

منبع : رشد نكردن جنين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رشد نكردن جنين،
موضوع:
[ ۳۰ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۰۵:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افسردگي در كودكان موضوعي است كه تا حد زيادي مي‌تواند عملكرد كودك را تحت تأثير خود قرار دهد. با توجه به اينكه دوران كودكي زمان يادگيري مهارت‌هاي مختلف براي هر فرد است درصورتي‌كه كودك از سنين پايين دچار افسردگي باشد انگيزه وي براي يادگيري كاهش مي‌يابد. افسردگي درعين‌حال بر توانايي تمركز و حافظه فرد نيز تأثير گذاشته و از اين طريق مي‌تواند مشكلاتي را به‌ويژه در مراحل تحصيل كودك ايجاد نمايد. افسردگي در كودكان باعث ايجاد نشانه‌هايي مانند بهانه‌گيري و بدخلقي يا حتي پرخاشگري، انزواطلبي و بي‌ميلي نسبت به حضور در جمع و يا حتي نشانه‌هاي جسماني مانند دل‌درد و سردرد خواهد شد. درصورتي‌كه هريك از اين نشانه‌ها يا هر رفتار منفي ديگري را در فرزند خود مشاهده مي‌كنيد، مي‌تواند نشانه‌اي از افسردگي باشد به همين خاطر بهتر است براي پيشگيري از بروز مشكلات جدي در سلامت روان كودك از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

 

منبع : افسردگي در كودكان

افسردگي در كودكان و نشانه‌هاي آن

كودكان با توجه به اينكه به‌اندازه بزرگ‌سالان قدرت تجزيه‌وتحليل شرايط و احساسات خود را ندارند نشانه‌هاي متفاوتي نسبت به بزرگ‌سالان خواهند داشت. اگرچه كودكان نيز علائمي مانند اختلالات خواب، بي اشتها بودن و پايين آمدن سطح خلق را تجربه مي‌كنند بااين‌حال افسردگي در كودكان بيشتر با نشانه‌هايي مانند انزواطلبي و بي‌ميلي نسبت به حضور در جمع، بدخلقي يا پرخاشگري و همين‌طور افت عملكرد تحصيلي خود را نشان مي‌دهد. برخي از كودكان حتي ممكن است نشانه‌هاي جسمي مانند دل‌درد يا سردرد را تجربه كنند. به همين خاطر گاهي ممكن است تشخيص افسردگي براي والدين دشوار باشد و آن‌ها متوجه دليل بدرفتاري‌هاي كودك نشوند.

بهتر است درصورتي‌كه با هر نشانه منفي در رفتار كودك مواجه شديد كه براي مدتي ادامه پيدا كرده و پيامدهاي منفي براي وي به همراه دارد راجع به اين موضوع با يك روانشناس كودك مشورت كنيد. مشاورين با انجام بررسي‌هاي لازم متوجه افسردگي يا هر اختلال ديگري در كودك خواهند شد. با توجه به اينكه افسردگي مي‌تواند تا حد زيادي عملكرد سالم كودك را تحت تأثير قرار دهد و همين‌طور با در نظر گرفتن اين موضوع كه بي‌توجهي به درمان افسردگي به‌ويژه در شرايطي كه از سنين پايين شروع شده باشد باعث باقي ماندن اثرات منفي آن در شرايط روحي فرد خواهد شد بهتر است نسبت به درمان اين اختلال توجه كافي را داشته باشيد. براي شناخت بيشتر علائم افسردگي در كودكان كليك كنيد.

 

دلايل بروز افسردگي در كودكان

با توجه به اينكه كودكان توانايي چنداني در كنترل شرايط و محيط اطراف خود ندارند هر موضوعي كه بتواند اعضاي خانواده آن‌ها را درگير كند و يا احساس آرامش و امنيت را در آن‌ها دچار مشكل كند مي‌تواند دليلي براي بروز افسردگي در كودكان باشد. به همين خاطر بهتر است در شرايطي كه موضوع خاصي باعث ايجاد درگيري و نگراني در خانواده شما شده بيش از قبل نسبت به سلامت روان كودك حساس باشيد يا در صورت لزوم با يك مشاور در ارتباط با راهكارهايي براي پيشگيري از بروز بيماري‌هاي روحي صحبت كنيد. از مهم‌ترين دلايل بروز افسردگي در كودكان مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

نابساماني‌هاي درون خانواده

كيفيت ارتباط اعضاي خانواده با يكديگر و به‌ويژه صميميت ميان والدين، بيماري يا فوت يكي از اعضاي خانواده، طلاق والدين و يا حتي مشكلات مالي مي‌تواند باعث نگراني فرزند شما و بروز افسردگي در وي باشد. در شرايطي كه چنين مشكلاتي را در فضاي خانواده تجربه مي‌كنيد با فرزندتان صحبت كنيد و به او اين اطمينان را بدهيد كه همه‌چيز تحت كنترل بوده و شما اجازه نمي‌دهيد كسي به او آسيب بزند.

مشكلات تربيتي

اشتباهات تربيتي بعضي از والدين مي‌تواند دليلي براي بروز افسردگي در كودكان باشد. والديني كه فرزندشان را بيش‌ازحد به خود وابسته مي‌كنند و اجازه تجربه مستقلانه را به آن‌ها نمي‌دهند باعث مي‌شوند اعتمادبه‌نفس و توانايي‌هاي كودك نسبت به همسالان در وضعيتي پايين‌تر قرار داشته باشد و اين موضوع مي‌تواند باعث افسردگي كودك در مواجهه با ناكامي‌ها شود. همچنين والديني كه فرزند خود را با ديگران مقايسه مي‌كنند يا آن‌ها را تحقير مي‌كنند نيز باعث بروز اختلالاتي در سلامت روان فرزند ازجمله افسردگي مي‌شوند. به همين خاطر روانشناسان معمولاً توصيه مي‌كنند والدين اطلاعات خود را راجع به سبك‌هاي فرزند پروري و نيازهاي كودك در هر دوره سني افزايش دهند. براي اطلاع بيشتر درباره سبك هاي فرزندپروري كليك كنيد.

بيماري‌ها

بروز بيماري در سنين پايين مي‌تواند دليلي براي افسردگي كودك باشد. بيماري‌هايي نظير مشكلاتي كه نياز به بستري در بيمارستان دارند، ناتواني‌هاي حركتي، ضعف در حواس پنج‌گانه يا مشكلاتي نظير تيك‌هاي عصبي و لكنت ازجمله موضوعاتي هستند كه باعث مي‌شوند كودك خود را نسبت به همسالان متفاوت دانسته و به همين خاطر دچار ضعف اعتمادبه‌نفس يا افسردگي شود. گاهي نيز كودك اختلال دو قطبي را تجربه مي‌كند و در كنار افسردگي دوره‌هايي از سرخوشي و شيدايي را نيز دارند. براي آگاهي بيشتر درباره اختلال دوقطبي در كودكان كليك كنيد.

 

راه‌هاي درمان افسردگي در كودكان

افسردگي در كودكي تا حد زيادي انگيزه و ميل كودك براي فعاليت در محيط و يادگيري موضوعات جديد را تحت تأثير قرار مي‌دهد و اين موضوع مي‌تواند كودك را در آينده دچار مشكلات بسياري كند. علاوه بر اين افسردگي اختلالي نيست كه با بي‌توجهي به آن خاتمه پيدا كند و در طول زندگي فرد مشكلاتي را براي وي ايجاد خواهد كرد. به همين خاطر بهتر است درصورتي‌كه نشانه‌هاي اين اختلال را در فرزندتان مي‌بينيد هرچه سريع‌تر براي درمان اقدام نماييد.

تشخيص و درمان افسردگي در كودكان مي‌بايست زير نظر متخصصين روانشناسي كودك صورت بگيرد. روانشناسان با استفاده از روش‌هايي نظير مصاحبه باليني، توجه به بازي‌ها يا نقاشي‌هاي كودك دلايل افسردگي وي را بررسي كرده و متناسب با آن براي درمان اقدام مي‌كنند. يكي از موضوعاتي كه در درمان افسردگي كودكان موردتوجه قرار مي‌گيرد درمان خانواده است. اكثر روانشناسان كودك معتقدند اختلالات روحي در كودكان در بسياري از مواقع بازتاب يك مشكل درون خانواده است و به همين خاطر مي‌بايست در كنار درمان كودك ساير اعضاي خانواده نيز آموزش‌هاي لازم را دريافت كنند. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

 

افسردگي در كودكان | نقش خانواده

خانواده به‌عنوان يك فضاي حمايتي براي كودك تأثير بسياري در ابتلاي آن‌ها به افسردگي و يا بهبود شرايط روحي آن‌ها خواهد داشت. ازجمله راهكارهايي كه براي كمك به بهبود كودك مي‌بايست به آن‌ها توجه داشته باشيد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. خصوصيات منحصر به فرد برخي كودكان، راه ارتباطي با آن‌ها را نيز متفاوت مي‌كند، براي آشنايي با كودكان استثنايي كليك كنيد.

خودداري از تحقير كودك

برخي از خانواده‌ها به كودك افسرده بابت رفتارهايش خرده مي‌گيرند و از او مي‌خواهند كه به شكل ديگري رفتار كند. اين موضوع صرفاً باعث ناراحتي بيشتر كودك و شك كردن وي به توانايي‌هايش خواهد شد. سعي كنيد در چنين شرايطي با محبت و همدلي بيشتري با كودك برخورد كنيد.

ايجاد امنيت خاطر در كودك

موضوعاتي كه باعث ترس كودك درباره از دست دادن امنيت و خانواده مي‌شوند مي‌تواند باعث بروز افسردگي در آن‌ها باشد. به همين خاطر بهتر است با فرزندتان صحبت كنيد و به او اين اطمينان را بدهيد كه شما و ساير اعضاي خانواده او را دوست داريد و در هر شرايطي او را تنها نمي‌گذاريد. سعي كنيد صحبت‌هاي شما احساس امنيت و اميد را در كودك ايجاد نمايد.

براي كودك برنامه‌ريزي كنيد

سعي كنيد برنامه‌هاي مختلفي را براي كودك در طول روز در نظر بگيريد. اين برنامه‌ها به هزينه زيادي نياز ندارند و تنها هدف از اين كار اين است كه شما فرزندتان را مشغول به فعاليتي كنيد. براي مثال مي‌توانيد از او بخواهيد در كارهاي خانه به شما كمك كند يا يك روز به محل كار والدين خود برود. مطالعه كتاب، تماشاي فيلم يا شعر خواندن در كنار هم نيز مي‌تواند از برنامه‌هايي باشد كه شما براي كودك در نظر مي‌گيريد. آنچه مهم است اين است كه اين فعاليت‌ها را بر اساس علاقه كودك و همين‌طور متناسب با توانايي‌هاي وي تنظيم كنيد. مقاله تربيت كودك را نيز براي اتخاذ روش هاي مناسب مطالعه نماييد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

افسردگي در كودكان چه نشانه‌هايي دارد؟

افت عملكرد تحصيلي، ميل به تنهايي و انزوا، بدخلقي يا پرخاشگري و همين‌طور بروز نشانه‌هاي جسمي مانند سردرد يا دل‌درد مي‌توانند نشانه‌هاي افسردگي در كودكي باشند. در كنار اين نشانه‌ها ممكن است اختلال خواب، خوراك و يا كاهش اعتمادبه‌نفس نيز در كودك ديده شود.

افسردگي در كودكان مي‌تواند چه دلايلي داشته باشد؟

بروز اختلاف و بحران در محيط خانواده، اشتباهات تربيتي والدين يا ابتلا به بيماري‌ها مي‌توانند دليلي براي بروز افسردگي در كودك باشند.

با كودك افسرده چطور برخورد كنيم؟

تا جاي ممكن از تحقير كودك يا بدرفتاري با او به دليل احساساتي كه تجربه مي‌كند خودداري كنيد و سعي كنيد در صحبت‌هاي خود به آن‌ها اين اطمينان خاطر را بدهيد كه آن‌ها را دوست داريد و تنها نمي‌گذاريد. ايجاد برنامه‌هاي متنوع براي كودك و همين‌طور كمك گرفتن از روانشناس كودك نيز مي‌تواند در بهبود شرايط آن‌ها مؤثر باشد.

 

 

 

 

منبع : افسردگي در كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: افسردگي در كودكان،
موضوع:
[ ۲۹ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۰:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خيلي از والدين درباره سن مناسب خريد گوشي براي كودكان و بچه هاي خود با سوالاتي رو به رو هستند. استفاده از تلفن همراه و اينترنت اين روزها تبديل به يكي از نيازهاي اساسي زندگي شده است. موبايل‌ها آن‌قدر بخشي از زندگي ما شده كه شايد بدون استفاده از آن‌ها نتوانيم بسياري از كارها را انجام بدهيم. درعين‌حال استفاده از اين وسيله مي‌تواند مشكلات و معايب بسياري هم داشته باشد. به‌خصوص زماني كه فرزند شما كوچك است و قدرت تحليل صحيح مسائل را ندارد تلفن همراه مي‌تواند مشكلات بسياري را همراه خودش داشته باشد. به همين خاطر بسياري از والدين بر سر دوراهي قرار مي‌گيرند.

اگرچه بسياري از روانشناسان معتقدند سنين 15 سالگي به بالا زماني است كه فرزند شما مي‌تواند براي خودش يك موبايل مستقل داشته باشد. بااين‌حال بايد گفت كه براي داشتن موبايل نمي‌توانيم زمان مشخصي در نظر بگيريم. داشتن تلفن همراه پيش‌نيازهايي دارد كه بايد پيش از خريد موبايل از وجود آن‌ها در فرزندتان مطمئن شويد.

 

منبع :  سن مناسب خريد گوشي براي كودكان

 

از چه سني براي كودكان موبايل بگيريم؟

تلفن همراه در سال‌هاي نه‌چندان دور وسيله خاصي بود كه تنها دست بزرگ‌ترها ديده مي‌شد. اما در سال‌هاي اخير ناگهان استفاده از آن رواج پيدا كرد. اين روزها حتي بچه‌هاي دبستاني هم از تلفن همراه و تبلت استفاده مي‌كنند. اين در حاليست كه استفاده از اين وسيله مي‌تواند ضررهاي بسياري براي فرزند شما داشته باشد. به همين خاطر بسياري از روانشناسان معتقدند براي خريد موبايل اجازه بدهيد فرزندتان حداقل به سن 13 تا 15 سالگي برسد. اما بايد به اين موضوع هم دقت داشته باشيد كه براي داشتن تلفن همراه بايد فرزندتان به سطحي از درك رسيده باشد. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد فرزندتان هنوز آماده نيست، پس براي او تلفن همراه تهيه نكنيد. پيشنهاد مي‌شود مقاله اشتباهات تربيتي والدين را بخوانيد.

مديريت زمان

از بين بردن زمان يكي از اولين و شايع‌ترين مضرات استفاده از تلفن همراه است. اين ضرر گاهي اوقات نه‌فقط كودكان بلكه بسياري از بزرگ‌سالان را هم درگير خودش مي‌كند. به همين خاطر پيش از هر چيزي به اين سؤال جواب بدهيد كه آيا فرزند شما توانايي مديريت كردن زمان خودش را دارد؟ استفاده از تلفن همراه مي‌تواند باعث افت تحصيلي در فرزند شما بشود. ماهيت جذاب اين وسيله خيلي اوقات باعث شده كه نوجوانان ساعت‌ها غرق استفاده از آن شوند و زمان را براي مطالعه دروس يا خيلي از كارهاي ديگر از دست بدهند. پس بهتر است قبل از خريد تلفن همراه براي اين موضوع چاره‌اي پيدا كنيد.

سن خريد گوشي براي كودكان | تفكر انتقادي

تفكر انتقادي يكي از مهارت‌هاي بسيار ضروري براي هركدام از ما است. داشتن اين مهارت آن‌هم در شرايطي كه فرزند شما با هرگونه محتوا يا هر سبك شخصيتي در فضاي مجازي آشنا مي‌شود بسيار مهم است. تفكر انتقادي در اصل به اين معني است كه فرد بتواند به‌دقت پيام‌هايي كه مي‌بيند بررسي كند و راجع به راست يا دروغ بودن ابعاد مختلف آن تصميم بگيرد.

نداشتن اين مهارت خيلي از مواقع باعث مي‌شود فرزند شما فريب افراد سودجو را بخورد و شايد براي جبران مسائل ناشي از آن هزينه زيادي بايد پرداخت. با توجه به اينكه تفكر انتقادي در هر زمينه از زندگي مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان اين توانايي را ندارد بهتر است مشاوره كودك دريافت نماييد.

شناخت خوب و بد

فضاي مجازي درعين‌حال كه مي‌تواند بسيار مفيد باشد مشكلات بسياري هم مي‌تواند به همراه داشته باشد. اولين شرط اينكه فرزند شما در اين فضا سالم بماند اين است كه توانايي درك مسائل خوب و بد را داشته باشد. آيا احساس مي‌كنيد فرزندتان ازنظر اخلاقي به‌اندازه‌اي رشد كرده است كه بتواند مسائل مثبت و منفي و دليل درست و غلط بودن آن‌ها را تشخيص بدهد؟ اگر پاسخت‌ان به اين سؤال مثبت است فرزند شما يكي از ملاك‌هاي داشتن تلفن همراه را دارد.

سن خريد گوشي براي كودكان با توجه به توانايي او

تا اينجا سعي كرديم به اين سؤال پاسخ بدهيم كه فرزند شما از چه سني مي‌تواند موبايل داشته باشد. اما به‌غيراز داشتن تلفن همراه نحوه استفاده از آن‌هم موضوع بسيار مهمي است. براي استفاده فرزندتان از موبايل بهتر است به اين نكات دقت داشته باشيد:

استفاده مشاركتي

يكي از راه‌هاي كه بسياري از روانشناسان خانواده توصيه مي‌كنند استفاده مشاركتي از تلفن همراه است. درواقع لازم نيست فرزندتان براي خودش يك تلفن جداگانه داشته باشد. بسياري از مواقع و به‌خصوص زماني كه فرزندتان كوچك‌تر است شما مي‌توانيد به او اجازه بدهيد كه زمان‌هاي مشخصي از تلفن همراه شما استفاده كند. يا وقتي از خانه بيرون مي‌رود موبايل شما را همراه داشته باشد. از اين طريق شما هم مي‌توانيد كنترل بيشتري روي استفاده فرزندتان از تلفن همراه داشته باشيد.

داشتن نظم مشخص

همان‌طور كه گفتيم از بين رفتن زمان يكي از جدي‌ترين آسيب‌هاي استفاده از تلفن همراه است. به همين خاطر حتي اگر براي فرزندتان موبايل مي‌خريد براي استفاده از آن قوانين مشخصي را در نظر بگيريد. براي مثال با فرزندتان صحبت كنيد و از او بخواهيد تنها در ساعت‌هاي مشخصي از تلفن همراه استفاده كند. يا اگر مي‌بينيد كه او به‌جاي درس يا هر برنامه سالم ديگري از موبايل استفاده مي‌كند اين نكته را به او تذكر بدهيد.

نظر مشاوران درباره سن مناسب خريد گوشي براي كودكان

اينترنت يا فضاي مجازي درست مانند يك شمشير دو لبه است. استفاده صحيح از اين وسيله مي‌تواند تا حد زيادي به رشد فرزندتان كمك كند. درعين‌حال بسياري از مشكلاتي كه اين روزها در جامعه شاهدش هستيم به دليل استفاده نادرست از همين فضا اتفاق افتاده است.

به همين خاطر نحوه استفاده كودكان و نوجوانان از تلفن همراه از آن دسته مسائلي است كه بايد به آن دقت كافي داشته باشيد. همان‌طور كه گفتيم فرزند شما براي استفاده از اين فضا نياز دارد تا مهارت‌هايي مانند تفكر انتقادي، مديريت زمان و همين‌طور تشخيص خوب و بد را ياد بگيرد. اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان در هركدام از اين زمينه‌ها ضعيف است قبل از تهيه تلفن همراه از يك روانشناس براي آموزش اين مهارت‌ها كمك بگيريد. براي آشنايي با روش‌هاي تربيت كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

آيا فرزندم حتماً بايد موبايل شخصي داشته باشد؟

پاسخ به اين سؤال به سن فرزند شما و همين‌طور ميزان نيازهاي او بستگي دارد. بااين‌حال به‌طورمعمول كودكان و نوجوانان مي‌توانند در زمان‌هاي مشخص از تلفن همراه شما استفاده كنند و نيازي به داشتن موبايل شخصي نيست.

 

 

منبع :  سن مناسب خريد گوشي براي كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۴:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا مي‌دانيد رابطه پيش از ازدواج چه مزايا و معايبي دارد؟ رابطه پيش از ازدواج يك رابطه ميان فردي است كه در صورت حفظ حد و حدودها به افراد كمك مي‌كند تا به شناخت نسبي از يكديگر برسند و ازدواج موفقي داشته باشند. اما در غير اين صورت رابطه عاطفي و رابطه جنسي قبل ازدواج منجر به مشكلات متعددي در زندگي مشترك مي‌شود. با اطلاع از مزايا و معايب رابطه قبل ازدواج مي‌توانيد با آگاهي بيشتري در اين مسير گام برداريد و بهترين تصميم را اتخاذ كنيد. ضمن اينكه مشاوره روانشناسي نيز به شما كمك مي‌كند تا رابطه قبل ازدواج خود را طبق اصول پيش ببريد. براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

 

منبع : رابطه قبل ازدواج

رابطه قبل ازدواج و تاثير آن بر ازدواج

دختر و پسري كه قبل از ازدواج يك رابطه عاشقانه با شخص ديگر را تجربه كرده‌اند و به دلايلي نتوانستند باهم ازدواج كنند، وارد يك رابطه پايدار به اسم ازدواج مي‌شوند. براي چنين فردي چند نكته وجود دارد، اول اينكه رابطه قبلي را تمام شده بداند وبه همسرش عشق بورزد و زندگي عاشقانه‌اي را با اوبسازد. در اين صورت در طول زندگي مشتركش اختلالي ايجاد نخواهد شد.

اما اگر فرد با اينكه ازدواج كرده ولي همچنان به رابطه قبل‌از ازدواج خود فكر كند و در تمام لحظات عاشقانه با همسرش فرد موردنظر را جايگزين نمايد، در صورت ادامه يافتن در زندگي مشتركش، مشكلاتي ايجاد خواهد شد چراكه اين يك نوع خيانت فكري به همسر است. نوع سوم كه بدترين نوع آن است، هركدام از طرفين با شخص ديگري ازدواج كرده‌اند ولي همچنان به روابط پنهاني خود ادامه مي‌دهند. در اين نوع روابط اغلب درگيري‌هاي خانوادگي و پرونده‌هاي جنايي شكل مي‌گيرد.

بيشتر بخوانيد : شناخت قبل ازدواج

رابطه قبل ازدواج از ديد روانشناسان

از ديد روانشناسان، رابطه پيش از ازدواج دوره‌اي است براي شناخت طرفين نسبت به يكديگر، نه دوره‌اي كه طرفين به رفع نيازهاي جنسي يكديگر بپردازند. انجام رابطه جنسي پيش از ازدواج، نامزدي يا عقد باعث مي‌شود تا طرفين كمتر متوجه اختلافات و مشكلات يكديگر شوند و تمركزشان بيشتر به سوي لذت‌هاي رابطه جنسي كشيده شود. براي آشنايي بيشتر با فوايد و مزاياي دوستي هاي قبل ازدواج كليك كنيد.

ديدگاه خانواده و جامعه بر روابط قبل از ازدواج

نياز‌هاي زندگي امروز، تغييرات سريع اجتماعي و فرهنگي، تغيير در ساختار خانواده، شبكه گسترده و پيچيده از ارتباطات انساني و تنوع آن‌ها و گستردگي و هجوم منابع اطلاعاتي انسان را با چالش‌ها، استرس‌ها و فشار‌هاي زيادي روبرو كرده‌ است كه مقابله با آن‌ها نيازمند توانمندي‌هاي رواني و اجتماعي مي‌باشد. فقدان مهارت‌ها و توانايي‌هاي عاطفي، رواني و اجتماعي افراد را در مواجهه با مسائل و مشكلات آسيب‌پذيز كرده و آن‌ها را در معرض انواع اختلالات رواني، اجتماعي و رفتاري قرار مي‌دهد.

همانطور كه گفته شد در جامعه امروز اغلب دخترها و پسرها يك نوع رابطه آزاد را تجربه مي‌كنند كه البته حد و ‌حدود آن در افراد مختلف فرق مي‌كند. بيشتر كساني كه در سن ازدواج هستند افراد زيادي را ملاقات كرده‌اند و در اين ملاقات‌ها ممكن است احساس عاطفي شكل بگيرد و به دلايلي به سرانجام نرسد و باعث آسيب‌هاي روحي، رواني و اجتماعي در زندگي‌شان شود كه اين موضوع براي خانواده‌ها و جامعه نگران كننده است.

اغلب خانواده‌ها به خصوص آن‌هايي كه صاحب دختر هستند انتظار دارند كه دخترشان در زندگي زناشويي‌اش موفق باشد. به همين دليل اكثر خانواده‌ها معتقدند كه در هر نوع رابطه‌اي بايد رعايت شأن و موازين اخلاقي را بجا آورد. نسل جوان هم انتظار دارد كه جامعه نيازهاي آن‌ها را برآورده سازد و در مقابل جامعه هم از نسل جوان چنين انتظاري را دارد. خانواده‌ها نيز انتظار دارند كه جوانان‌شان در امنيت و سلامت باشند. براي آشنايي بيشتر با نقش خانواده در ازدواج كليك كنيد.

مزايا و معايب رابطه قبل از ازدواج

رابطه‌پيش از ازدواج هميشه به نتايج منفي ختم نمي‌شود. چارچوبي كه دختر و پسر در آن رفت و آمد مي‌كنند اگر تحت نظارت خانواده باشد، مي‌تواند از وجود اشتباهات در رابطه پيش از ازدواج جلوگيري كند. در اين صورت ارتباط پيش از ازدواج مي‌تواند منافع زيادي براي دختر و پسر داشته باشد. امروزه جوانان براي شناخت يكديگر روش‌هاي سنتي را كافي نمي‌دانند. به همين دليل به داشتن رابطه پيش از ازدواج سوق پيدا مي‌كنند. يك رابطه سالم نيازمند شناخت كافي از يكديگر مي‌باشد. مراكز مشاوره روانشناسي به افراد كمك مي‌كنند كه شناخت كافي از يكديگر را براي ازدواج به دست آورند.

بيشتر بخوانيد : عاشقي قبل از ازدواج

اما نكته مهم اين است كه از همان ابتداي ازدواج افراد پنهان‌كاري نكنند زيرا يك نوع خيانت به خود وهمسر در آينده محسوب مي‌شود و بعد از ازدواج زندگي زناشويي را به خطر مي‌اندازد. آشنايي با افراد مختلف كمك مي‌كند تا درباره افراد مختلفي كه در جامعه وجود دارند اطلاعات كسب كنيد. آگاهي هرچه بيشتر از اين تفاوت‌ها باعث مي‌شود تا افراد خود را بهتر بشناسند. هرچند كه روانشناسان معتقدند كه آشنايي پيش از ازدواج صرفا براي داشتن يك ازدواج موفق كافي نيست بلكه نيازمند يك يك برنامه آموزشي درباره زندگي زناشويي است.

براي دريافت مشاوره در زمينه رابطه پيش از ازدواج مي‌توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

رابطه پيش از ازدواج چه فايده‌اي براي دختر و پسر دارد؟

اگر رابطه‌پيش از ازدواج در چارچوب خاصي باشد كه باعث آسيب‌ به دختر و پسر نشود و تحت نظارت خانواده‌ها رفت و آمد كنند، بسيار مفيد بوده و به شناخت هرچه بيشتر و بهتر آن‌ها كمك مي‌كند.

تفاوت رابطه جنسي پيش از ازدواج و بعد از ازدواج چيست؟ 

در رابطه جنسي بعد از ازدواج تعهد، مسئوليت ‌پذيري و توام بخشيدن به زندگي وجود دارد و هدف پيش بردن زندگي مشترك است درحالي كه در رابطه‌جنسي قبل از ازدواج هدف بيشتر ارضاي جنسي، كنجكاوي و هوس‌بازي است. تعهد و مسئوليت ‌پذيري وجود ندارد و صرفاً اين كار با جنبه سرگرمي و لذت بردن انجام مي‌شود.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 02191002360

 

 

 

 

 

 

منبع : رابطه قبل ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رابطه قبل ازدواج،
موضوع:
[ ۲۷ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۳۶:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بارداري پوچ ممكن است براي هر خانمي پيش بيايد. بارداري دوره‌اي شيرين و پر فراز نشيبي براي مادران محسوب مي‌شود، هر برهه از بارداري مراقبت‌ها و توجهات زيادي را مي‌طلبد، ممكن است مادران مراقبت‌ها و حساسيت‌هاي لازم را رعايت بكنند اما گاهي در سه ماهه اول بارداري، دردها و خونريزي‌هايي را هم داشته باشند و زماني كه به پزشك مراجعه مي‎كنند، خبر بارداري پوچ را از پزشك بشنوند. با كسب اطلاع در مورد اين نوع بارداري نگراني‌هاي خود را كاهش داده و اقدامات لازم را انجام دهيد.

منبع : بارداري پوچ

بارداري پوچ به چه معناست؟

حتي يك اسپرم براي بارور كردن تخمك كافي است و زماني كه اسپرم وارد تخمك مي‌شود، لقاح تشكيل مي‌شود و سپس به پرزهاي ديواره رحم مي‌چسبد و تغذيه مي‌كند تا بتواند تقسيم بشود و رشد بكند. بارداري پوچ زماني اتفاق مي‌افتد كه لقاح به درستي تشكيل نشده باشد و يا به شكل توده‌اي از سلول خارج از كيسه حاملگي رشد بكند. براي آشنايي با علائم بارداري كليك كنيد.

انواع بارداري پوچ 

بارداري پوچ كامل

زماني اتفاق مي‌افتد كه دو اسپرم وارد يك سلول تخمك بشوند كه دراين صورت DNA سلول تخم از بين مي‌رود و لقاح فقط شامل كروموزم‌هاي پدر است كه به صورت يك توده‌اي از سلول خارج از كيسه جنين رشد مي‌كند.

بارداري پوچ ناقص

سلول رويان تشكيل شده هم كروموزم‌هاي مادر را دارند و هم كروموزم‌هاي پدر را با اين حال تعداد كرومزوم‌ها بيشتر از 46 تا است و بافت جفت غيرطبيعي است، پس جنين طبيعي نمي‌تواند شكل بگيرد و در اوايل بارداري سقط مي‌شود.

چرا بارداري پوچ اتفاق مي افتد ؟

عامل خطر مستقيم اين اختلال ناشناخته است اما تعدادي از عوامل خطر احتمالي براي بارداري‌پوچ در نظر گرفته شده است كه عبارتند از:

بالا بدون سن مادر: زنان با تعداد مشخصي از تخمك نابالغ به دنيا مي‌آيند و با رسيدن به بلوغ هر ماه يك تخمك بالغ مي‌شود تا فرصت بارداري رخ بدهد و لقاح تشكيل شود، با بالا رفتن سن مادر، تخمك‌هاي مادر در معرض اشعه و داروهاي مختلفي قرار گرفته و آسيب ديده و با تشكيل لقاح تقسيم سلولي به درستي انجام نمي‌شود.

اشكال در تقسيم سلولي: عواملي مثل لقاح مصنوعي، كامل نبودن سيكل باروري تخمك، بودن در معرض اشعه‌ها و پرتوها، ناهنجاري‌هاي ساختاري رحمي و … باعث اختلال در فرآيند تقسيم سلولي مي‌شود.

عفونت‌هاي دوران بارداري: ممكن است مادر قبل از حاملگي دچار عفونت‌هاي شديد مثل سرخجه، سيفليس، كلاميديا، تبخال تناسلي و… شده باشد كه باعث آسيب رسيدن به لقاح مي‌شود. دقت داشته باشيد حتما آزمايشات قبل ازبارداري را انجام بدهيد و از سلامت جسمي خود و همسرتان مطمئن باشيد و بعد اقدام به بارداري بكنيد.

علائم بارداري پوچ چيست؟

در آزمايشات بارداري مثل استفاده از تست‌هاي حاملگي فوري و آزمايش خون، بارداري‌پوچ تشخيص داده نمي‌شود و نتيجه اين تست‌ها تنها باردار بودن را مشخص مي‌كند. فقط از طريق سونوگرافي مشخص مي‌شود كه بارداري‌پوچ است يا طبيعي!

اما معمولا مادر با داشتن علائمي مثل خونريزي يا لكه بيني، درد و انقباض در ناحيه شكمي، قاعدگي با خونريزي شديد و درد شديد در سينه‌ها به پزشك مراجعه مي‌كند و با انجام سونوگرافي بارداري‌پوچ تشخيص داده مي شود.

بارداري پوچ چگونه درمان مي شود ؟

درمان بارداري پوچ به اين معنا نيست كه لقاح تشكيل شده اصلاح بشود و بارداري ادامه بيابد، در بارداري‌پوچ لقاح حتما سقط خواهد شد يا به صورت طبيعي و يا با مداخلات پزشكي!

سقط به صورت طبيعي

در اكثر موارد سقط خود به خودي در بارداري‌پوچ اتفاق مي‌افتد. مكانيسم طبيعي بدن مادر به بارداري‌پوچ واكنش نشان مي‌دهد و با ترشح هورمون‌هاي مختلف سعي در سقط لقاح تشكيل شده دارد. اين اتفاق معمولا در سه ماه اول بارداري رخ مي‌دهد.

سقط با مداخلات پزشكي

متخصص زنان و زايمان با توجه به شرايط پزشكي مادر روش مناسب سقط جنين را تجويز مي‌كند. در ادامه خلاصه اي از روش‌هاي سقط را شرح داده‌ايم. براي آشنايي با انواع روش‌هاي سقط جنين كليك كنيد.

استفاده از دارو

وقتي سقط در زمان مورد انتظار رخ نداد، پزشك با تجويز دارو ديواره‌هاي رحم را براي سقط تحريك مي‌كند، اين روش دو تا سه روز زمان مي‌برد و خونريزي همزمان با حالت تهوع عارض مي‌شود. عوارض ناشي از آن شديدتر از كورتاژ است و حتما بايد تحت نظر متخصص انجام بگيرد.

جراحي و كورتاژ

زماني كه براي سقط از طريق دارو دير شده باشد، توده سلولي بسيار رشد كرده و فقط از طريق جراحي مي‌توان به آن خاتمه داد. دوره نقاه اين روش بين شش ماه تا يكسال طول مي‌كشد و توصيه مي‌شود در اين مدت بارداري اتفاق نيوفتد.

شيمي درماني 

اگر توده سلولي بافت رحم را درگير كرده باشد، بعد از عمل جراحي ممكن است لازم باشد فرد براي مدتي تحت شيمي درماني قرار بگيرد. بعد از پايان دوره درمان بارداري مجدد امكان پذير است.

خارج كردن رحم

اگر توده سلولي بافت رحم را درگير كرده باشد و فرد قصد بارداري نداشته باشد يا سابقه بارداري پوچ مكرر داشته باشد مي‌توان رحم را خارج كرد تا شرايط مادر وخيم‌تر نشود و سلامتي اش حفظ شود.

آيا مي‌توان از بارداري پوچ جلوگيري كرد؟

از همان ابتداي تشكيل لقاح، مشخص است كه بارداري‌پوچ است يا طبيعي، اما چند هفته طول مي‌كشد تا مادران متوجه علائم بارداري بشوند. اينكه لقاح سالم باشد يا دچار مشكلات كروموزمي؛ مسئله ايست كه خارج از دسترس و كنترل است و يك رخداد طبيعي به حساب مي‌آيد؛ از اين رو بارداري‌پوچ قابل پيشگيري نيست.

آيا بعد از بارداري پوچ امكان بارداري مجدد وجود دارد؟

وقتي كه مادر با هر يك از روش‌هاي ذكر شده به باردار‌ پوچ خود خاتمه دهد و سيكل قاعدگي مجددا شروع شود، مي‌تواند زير نظر متخصص براي بارداري مجدد اقدام كند. فردبعد از خاتمه دادن به بارداري‌پوچ، بايد حداقل سه دوره قاعدگي كامل را سپري بكند تا آماده براي بارداري باشد.

داشتن سابقه بارداري‌پوچ به اين معني نيست كه مادر نمي‌تواند جنين سالم پرورش بدهد يا اينكه بارداري‌هاي بعدي هم قرار است پوچ باشد، اكثر مادراني كه تجربه بارداري پوچ داشته‌اند قبل و بعد از آن، بارداري موفقيت آميز داشته‌اند. داشتن تجربه بارداري پوچ تاثيري در ميزان باروري ندارد.

سخن آخر

بارداري پوچ رخداد طبيعي است كه براي 50 درصد مادران اتفاق افتاده و به ندرت بيش از يكبار براي زنان بيش مي‌آيد. اگرچه بارداري پوچ، سقط و مراقبت‌هاي بعد از آن تجربه ناخوشايندي براي زنان به حساب مي‌آيد اما به معني وجود مشكل ژنتيكي به خصوصي در زنان يا مردان نيست و اكثر زناني كه بارداري‌پوچ داشته‌اند موفق به داشتن بارداري طبيعي بوده‌اند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

 

 

منبع : بارداري پوچ


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بارداري پوچ،
موضوع:
[ ۲۶ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۰:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی