مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

يكي از لذت بخش‌ترين تصاويري كه در ذهن والدين مي‌ماند رشد هر روزه و روند نشستن نوزاد مي‌باشد. از اين رو دانستن اطلاعات كافي در مورد نحوه و طرز صحيح نشستن نوزاد، بسياري از نگراني‌هاي والدين را در رابطه با رشد و پيشرفت نوزادشان، برطرف مي‌كند. بنابراين هنگامي كه نوزاد به مرحله‌ غلت خوردن و كنترل سر مي‌رسد، بايد كم كم خود را آماده كنيد تا ضمن كمك به او، از اين لحظه شيرين نيز لذت ببريد. نشستن براي كودك مانند يك معجزه مي‌باشد. اين معجزه زماني براي او شيرين خواهد بود كه حمايت همه جانبه را از طرف والدين به خصوص مادر خود دريافت كند. مادران مي‌توانند با آموزش‌هاي لازم و مطالعه‌ كتاب‌هاي مختلف در اين زمينه به تقويت مهارت‌هاي خود بپردازند. همچنين مشاوره كودك نيز مي‌تواند شما را در اين زمينه راهنمايي كند.

منبع : نشستن نوزاد

نشستن نوزاد

بازده زماني نشستن نوزادان با يكديگر متفاوت است. اما معمولا از چهار تا هفت ماهگي، مادران شاهد نشستن نوزاد خود مي‌باشند. طبيعتا اين كار براي نوزادان دلچسب است از اين رو تلاش مي‌كنند تا به هر طريقي از جاي خود بلند شوند. براي آنكه در اين دوران شيرين نوزاد دچار مشكل نشود، بايد نكاتي توسط مادر رعايت شود. در ادامه به اين نكات مي‌پردازيم.  براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه نشانه هاي سلامت نوزاد كليك كنيد.

1- نشانه‌هاي شروع نشستن

هر حالت جديدي در نوزاد با نشانه‌هاي خاص خود همراه است. نشستن نيز از اين قاعده مستثني نمي‌باشد. زماني كه نوزاد كنترل خوبي روي سر و گردن خود پيدا مي‌كند، به همه نشان مي‌دهد كه قرار است به زودي بنشيند. البته ماهيچه‌هاي گردن او قبل از نشستن كامل، ضعيف هستند به همين دليل به كمك مادر نياز فراوان دارد. مادر بايد از طريق گرفتن دستان نوزاد، به او كمك كند كه تعادل گردن خود را حفظ كند. او به شما نشان خواهد داد كه عضلاتش قوي شده است و اكنون بايد براي نشستن او را همراهي كنيد.

2- نحوه كمك به نوزاد براي نشستن

بهترين كار تقويت عضلات نوزاد است. نحوه در آغوش گرفتن نوزاد خود را از دو ماهگي تغيير دهيد، بيشتر مواقع به صورت عمودي او را در آغوش بگيريد. نوزاد دوست دارد در اين دوران چهار دست و پا راه برود، مانع او نشويد و به كمك اسباب بازي‌هايش او را به سمت خود هدايت كنيد. اين كارهاي ساده به نوزاد شما كمك مي‌كند سريع‌تر به مهارت نشستن دست پيدا كند. اين فرآيند براي تقويت عضلات نوزاد بسيار كارآمد مي‌باشد.

صندلي‌هاي مخصوصي براي كمك به نوزادان در امر نشستن تعبيه شده است اما سعي كنيد نوزاد خود را به اين دسته از وسايل عادت ندهيد و اجازه دهيد با تلاش‌هاي خود به فرآيند نشستن دست يابند.

3- دير نشستن نوزاد

برخي از نوزادان زودرس فرآيند نشستن را ديرتر از ساير نوزادان، آغاز مي‌كنند. اگر كودك شما فرآيند نشستن را با تأخير آغاز نمود و از طرف ديگر نتوانست تا 9 ماهگي بدون كمك گرفتن سر خود را كنترل كند و يا به طور صحيح بنشيند، حتما با پزشك متخصص مشورت كنيد.

4- نكات ايمني براي نشستن

زماني كه نوزاد نشستن را ياد مي‌گيرد، او وارد دنيايي تازه‌اي مي‌شود كه چيزهاي زيادي برا كشف كردن وجود دارد. از اين رو دوست دارد همه چيز را لمس و امتحان كند، براي در امان ماندن نوزاد سعي كنيد لبه‌هاي تيز را با محافظ‌هاي مخصوص بپوشانيد، از قرار دادن اشياء تيز بر روي ميز خودداري كرده و كشوهاي آشپزخانه را با برچسب‌هاي مخصوص محكم كنيد، تا از بروز هرگونه آسيب به كودك دلبندتان جلوگيري كنيد.

براي آگاهي بيشتر در زمينه رشد كودك يك ساله كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول در خصوص نشستن نوزاد

آيا مي‌توانم از روروك براي كمك به نشستن نوزاد خود استفاده كنم؟

در گذشته از اين وسيله بسيار استفاده شده است اما امروزه طي تحقيقات و آزمايش‌هايي كه محققان بر روي گروه‌هاي مختلفي از نوزادان انجام داده‌اند به اين نتيجه رسيدند كه استفاده از اين وسيله دخالت در يكي از مهم‌ترين مراحل رشد نوزاد مي‌باشد و باعث اختلال در سازمانبندي‌هاي عصبي او مي‌شود، همچنين به ستون فقرات نيز آسيب وارد مي‌كند. بنابراين استفاده از روروك را كمتر كنيد.

نوزاد من هشت ماهش است ولي هنوز با كمك مي‌نشيند. آيا اين خطرناك است؟

هر نوزاد خصوصيات خاص خود را دارد. برخي زودتر و برخي ديرتر مي‌توانند به طور صحيح  بنشينند اما اگر اين فرآيند طولاني شود و نوزاد نتوانست بدون كمك بنشيند، بايد با يك متخصص رفتار حركتي و يا متخصص كودكان مشورت بگيريد و علت را پيدا كنيد. در بيشتر موارد پزشك متخصص با ارائه‌ يك سري از حركات تمريني به نوزاد كمك مي‌كند كه بتواند مانند ديگر نوزادان به راحتي بنشيند.

 

 

منبع : نشستن نوزاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: نشستن نوزاد،
موضوع:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۹:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مصرف الكل در بارداري از مواردي است كه تأثير آن بر جنين غير قابل انكار مي‌باشد و موضوعي پر اهميت در سلامت و رشد مادر و فرزند به شمار مي‌رود. مضرات مصرف الكل از همان روزهاي اوليه بارداري و حتي زماني كه مادر از بارداري خود مطلع نيست، بر جنين نمايان مي‌گردد. اين موضوع زماني پر اهميت‌تر مي‌شود كه بفهميد مصرف الكل به خصوص در اولين ماه بارداري، در بسياري از موارد منجر به بروز سندروم جنين الكلي مي‌شود. در صورتي كه قصد باردار شدن داريد و يا بلافاصله بعد از فهميدن بارداري خود، با يك فرد متخصص مشورت نماييد و مصرف الكل را كنار بگذاريد.

منبع : مصرف الكل در بارداري

عوارض و پيامدهاي مصرف الكل والدين در بارداري

الكل موجود در خون مادر از طريق بند ناف به بدن جنين منتقل مي‌شود و گاه تاثيرات و عوارض بسيار جبران ناپذيري به وجود مي‌آورد. مصرف الكل هم عوارض جسماني و هم ناتواني‌هاي ذهني را در پي دارد. برخي از عوارض شايع شامل موارد زير است:

_اغلب كودكاني كه در معرض الكل قرار گرفته‌اند دچار مشكلات شنوايي، بينايي، كليوي يا استخواني و مشكلات قلبي مي‌شوند.

_مهارت استدلال و قضاوت در كودكان دچار كمبود مي‌شود.

_خطر ابتلاي كودك به اختلالات حركتي افزايش مي‌يابد.

_كاهش استدلال در مباحث رياضي و محاسباتي

_كوچك شدن سر (بيماري ميكروسفالي)

_مشكلات خواب و بد خوابي

_بيش فعالي

سندروم جنين الكلي از عوارض مصرف الكل در بارداري

سندروم جنين الكي شديدترين عارضه‌اي است كه امكان دارد بر اثر مصرف الكل در دوران بارداري اتفاق بيوفتد. نوزادان مبتلا به اين بيماري، طيفي از مشكلات مانند كمبود وزن، كوتاه بودن غير طبيعي قد، مشكلات توجه، هوش پايين و… را دچار مي‌شوند. حافظه ضعيف، ناتواني‌هاي يادگيري، بيش فعالي، تأخير در زبان و گفتار از ديگر مشكلات رايج جنين الكلي است. درمان‌هاي دارويي و روان‌شناختي ممكن است براي اين كودكان مؤثر واقع شود اما علائم آن‌ها هيچ گاه به طور كامل از بين نمي‌رود.

گاهي جنين در معرض مقدار كمي از الكل قرار مي‌گيرد؛ اين كودكان ممكن است تمام علائم جسماني را بروز ندهند اما مشكلات رفتاري و شناختي به احتمال زياد بروز پيدا مي‌كنند. به طور كلي ميزان تأثير گذاري الكل بر جنين به عوامل محيطي و ژنتيك بستگي دارد. براي آشنايي بيشتر با نشانه ها و راه هاي پيشگيري از سندرم جنين الكلي كليك كنيد.

سرطان مغز استخوان از عوارض مصرف الكل بر جنين

تأثير مصرف الكل بر ابتلا به سرطان مغز استخوان در كودك موضوع پر اهميت و مورد بحثي است كه پزشكان بسيار بر آن تأكيد دارند. ابتلا به سرطان مغز استخوان در كودكان زير 4 سال بيشتر ديده مي‌شود؛ بر اساس تحقيقات مصرف الكل در دوران بارداري، خطر ابتلا به اين بيماري را تا 56 درصد افزايش مي‌دهد. به همين دليل لازم است مراقبت‌هاي دوران بارداري را جدي بگيريد و از مصرف نوشيدني‌هاي الكلي بپرهيزيد. براي كسب اطلاعات در زمينه خطرات بارداري كليك كنيد.

اعتياد به الكل در پدر چه تأثيري بر جنين مي‌گذارد؟

اغلب زماني كه زوج‌ها تصميم به فرزندآوري مي‌گيرند، تنها بر سلامت مادر و مراقبت از او تمركز مي‌شود؛ اين در حاليست كه سبك زندگي و سلامت پدر نيز بر سلامت جنين نقش بسزايي دارد. يكي از راه‌هاي پيشگيري از ابتلاي جنين به مشكلات و اختلالات، كنار گذاشتن مصرف الكل در پدران، قبل از اقدام به بارداري است.‌ در واقع مشكلات مربوط به بارداري تنها منحصر به مادر نمي‌شود و هر دو زن و شوهر بايد به سلامت خود توجه كنند. پدري كه اعتياد به الكل دارد نه تنها منجر به افزايش خطر بروز سندروم جنين الكلي مي‌شود، بلكه در مواردي علتي بر كم‌وزني، كوچك بودن اندازه مغز، اسكيزوفرني و اوتيسم در كودك به شمار مي‌رود. علاوه بر اين مصرف الكل و اعتياد به مواد مخدر، توانايي جنسي و قدرت باروري در مردان را كاهش مي‌دهد.

چه مدت قبل از بارداري نبايد الكل مصرف كرد؟

نمي‌توان پاسخ دقيقي براي اين پرسش ارائه داد اما به اين نكته توجه داشته‌باشيد كه اغلب مادران تا هفته‌هاي چهارم و ششم از بارداري خود خبر ندارند و همچنان الكل مي‌نوشند و اين يعني جنين مدتي را در معرض خطرات مصرف الكل قرار گرفته است. مصرف الكل هر چقدر هم كه كم باشد، چه در دوران بارداري و يا قبل از آن خطر سقط جنين، تولد نوزاد نارس و يا مرده را افزايش مي‌دهد. بهترين كار اين است كه هنگام مشاهده‌ تأخير در پريود و يا مثبت شدن تست بارداري، مصرف هر گونه مشروبات الكلي را كنار بگذاريد. هيچ نوع مشروبي مستثني نيست و همه‌ي انواع آن تأثيرات مخربي بر جنين اعمال مي‌كنند.

ترك اعتياد به الكل در بارداري

اگر قصد ترك اعتياد به الكل را داريد، به هيچ عنوان مصرف آن را به طور ناگهاني و بدون مشورت با پزشك قطع نكنيد. قطع ناگهاني، عوارض و علائم ترك را به همراه دارد و نبايد الكل را به صورت خودسرانه ترك كرد چرا كه مشكلات بيشتري را در پي دارد. توجه داشته باشيد كه ترك اعتياد هيچ گاه دير نيست و قطع مصرف حتي يك قطره الكل هم به داشتن بارداري با كيفيت‌تر و نوزادي سالم‌تر كمك مي‌كند.

بيش از حد در مورد تأثير الكل بر جنين نگران نباشيد

در صورتي كه الكل مصرف مي‌كنيد و متوجه شديد كه بارداريد، اولين كار اين است كه پزشك خود را در جريان بگذاريد و ميزان مصرف الكل را طبق دستور پزشك به حداقل رسانده يا كلا قطع كنيد؛ نگراني و اضطراب در مورد تأثير مخرب الكل تا جايي كه شما را وادار به ترك اعتياد و توجه به سلامت نوزاد كند مفيد است، اما نگراني بيش از حد در اين مورد، خود از عوامل بروز مشكل در بارداري به شمار مي‌رود و بر سلامت جنين تأثير مي‌گذارد.

با رعايت دستورات پزشك و كاهش استرس و فشار رواني مي‌توانيد تأثيرات مصرف قبلي الكل را به حداقل برسانيد. توصيه مي‌شود به مراقبت‌هاي دوران بارداري اهميت دهيد و براي كاهش فشارهاي رواني اين دوران از مشاوران روانشناسي كمك بگيريد. براي كسب اطلاع در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

 

 

منبع : مصرف الكل در بارداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مصرف الكل در بارداري،
موضوع:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۶:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مرد بودن در معناي مردانگي اصطلاحي است كه در ادبيات عاميانه به جنسيت خاصي محدود نمي‌شود. چرا كه طبق اين اصطلاح مرد بودن به رعايت اصول جوان مردي و اخلاق مداري اطلاق مي‌گردد. در نتيجه براي بررسي آن بايد به هردو جنس زن و مرد پرداخت. اما مرد بودن را مي‌توان از بعد ديگري نيز بررسي كرد و آن هم نقش‌ها يا انتظاراتي است كه منحصرا به جنس مذكر اختصاص دارد. در اين مقاله هردو بعد اين موضوع را مورد بررسي قرار داده‌ايم. براي شناخت تفاوت زن و مرد از ديدگاه روانشناسي كليك كنيد.

منبع : مرد بودن يعني

مرد بودن و مردانگي

مرد بودن و مردانگي لزوما با يكديگر هم معني نيستند. چرا كه مردانگي در اصطلاح عاميانه مفهومي فراتر از جنسيت مذكر را در برمي‌گيرد. مردانگي خصوصيتي است كه به جوان مردي، رعايت انصاف و اخلاق مداري اشاره دارد. در نتيجه مي‌توان گفت كه اين اصطلاح يك خصلت انساني است كه نيازمند آموزش ديدن و تمرين است. صرف مذكر بودن، مردانگي را تضمين نمي كند. زنان و مردان همگي بايد براي پرورش اخلاق و صفات انساني در خود تلاش كنند و براي تربيت نسل بعدي نيز همواره آن را در نظر داشته باشند.

مرد بودن و انتظارات اجتماعي

فرهنگ و جامعه انتظارات جنسيتي خاصي را از زنان و مردان دارد كه اين انتظارات در بسياري از موارد ناشي از عدم آگاهي و باورهاي غلط كليشه‌اي هستند و فشارهاي مضاعفي را وارد مي‌كنند. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين انتظارات جامعه از مردان اشاره كرده‌ايم.

1- عدم ابراز احساسات (مرد كه گريه نمي كنه!)

يكي از انتظارات بسيار آسيب زايي كه در اكثر فرهنگ‌ها از مردان مي‌رود اين است كه احساسات خود را بروز ندهند. اين مسئله بيش از همه در مورد احساس غم و اندوه صدق مي‌‍كند. حتما شما هم شنيديد كه ميگن “مرد كه گريه نمي كنه” با اين جمله به مردان براي تجربه هيجانات منفي اجازه داده نمي‌شود و باعث مي شود كه نتوانند به موقع بحران‌هاي رواني خود را پشت سر بگذازند و در بسياري از موارد دچار رنج‌ها و آسيب‌هاي رواني مزمن شوند.

2- مرد بودن و تظاهر به نداشتن ضعف

همه مي‌دانيم كه هيچ انساني كامل نيست، در نتيجه هركسي نقاط قوت و ضعف مخصوص به خودش را دارد. با اين حال در بسياري از موارد جامعه و اطرافيان از مرد انتظار دارند كه نوعي قابليت همه تواني را از خود نشان دهد و در هر زمينه‌اي كه پيش رويش قرار گرفت با قدرت و عالي عمل كند. اين مساله فشار رواني مضاعفي را به مردان وارد مي‌كند. به طوري كه ممكن است در اثر يك شكست جزئي احساس ناتواني كرده و اعتماد به نفس خود را از دست رفته ببينند.

3- محدود كردن علايق

مردان از همان سنين اوليه كودكي همانند دختران با محدوديت‌هايي براي دنبال كردن علايق خود رو به رو هستند. چرا كه جامعه به طور قراردادي برخي فعاليت‌ها را زنانه در نظر مي‌گيرد و اجازه نمي‌دهد كه مردان به سمت آن‌ها بروند. مردان هنگامي كه به سمت مشاغل يا فعاليت‌هاي زنانه (از نظر جامعه) مي‌روند ممكن است با واكنش شديد خانواده رو به رو شوند يا دوستان و همسالانشان با رفتارهايي نظير طرد كردن آن‌ها را بيازارند. براي مثال آشپزي، گريم و آرايشگري، خانه داري، منشي گري، مربي مهد كودك و …. از جمله مشاغل و فعاليت‌هاي زنانه از ديد جامعه هستند.

4- تحمل فشارهاي مالي و اقتصادي

در ديدگاه سنتي اين مرد است كه وظيفه تامين مالي خانواده را به عهده دارد و زن تنها بايد به امور مرتبط با خانه و فرزندان رسيدگي كند. با افزايش هزينه‌ها در جامعه امروز بسياري از مردان مجبور هستند ساعات طولاني به انجام مشاغل مختلف بپردازند تا بتوانند از پس هزينه‌هاي زندگي بربيايند. امروزه با تغيير ديدگاه‌ها بسياري از زنان و مردان تلاش مي‌كنند پا به پاي هم در خانه و محيط بيرون فعاليت داشته باشند و به اين طريق نمي‌گذارند كه تمام فشارهاي زندگي مشترك بر دوش يك نفر بيافتد.

نحوه كاهش فشارهاي جنسيتي

براي اينكه فشارهاي جنسيتي از هر دو جنس زن و مرد برداشته شود بايد فرهنگ سازي از سطوح ابتدايي در اين زمينه انجام گيرد. دختران و پسران بايد از كودكي ياد بگيرند كه تنها معيار قضاوت‌شان انسانيت باشد و ديگري را صرفا براساس جنسيت قضاوت نكنند.

همچنين بايد والدين با باورهاي غلطي كه در مورد مرد بودن يا زن بودن وجود دارند آشنا باشند و آن‌ها را به نسل بعد انتقال ندهند. به اين ترتيب نسل بعدي كه پرورش مي‌يابد تا حد زيادي از آسيب‌هاي رواني مرتبط با جنسيت در امان خواهد بود. براي اينكه در مورد نحوه تربيت فرزندان در اين زمينه آگاهي بيشتري پيدا كنيد، بايد از يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان كمك بگيريد و براي آشنايي با نحوه برخورد با جنس مخالف مشاوره رابطه دختر و پسر دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

چرا برخي افراد با وجود اينكه از نظر فيزيكي مرد هستند و مشكلي ندارند خصلت‌هاي زنانه از خود بروز مي‌دهند؟

اين مسئله مي‌تواند نشان دهنده مشكلي در هويت يابي جنسي باشد. اين كه فرد چه جنسيتي داشته باشد از همان ابتدا مشخص است اما هويت جنسي نگرشي است كه هر كس به عنوان مرد يا زن از خودش دارد. اگر به هر دليلي از اين هويت راضي نباشيد ممكن است دچار مشكلات مختلفي شويد كه از جمله رايج‌ترين آن‌ها بايد به اختلال ملال جنسيتي اشاره كرد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 

 

منبع : مرد بودن يعني

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مرد بودن يعني،
موضوع:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۱:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مرد بودن در معناي مردانگي اصطلاحي است كه در ادبيات عاميانه به جنسيت خاصي محدود نمي‌شود. چرا كه طبق اين اصطلاح مرد بودن به رعايت اصول جوان مردي و اخلاق مداري اطلاق مي‌گردد. در نتيجه براي بررسي آن بايد به هردو جنس زن و مرد پرداخت. اما مرد بودن را مي‌توان از بعد ديگري نيز بررسي كرد و آن هم نقش‌ها يا انتظاراتي است كه منحصرا به جنس مذكر اختصاص دارد. در اين مقاله هردو بعد اين موضوع را مورد بررسي قرار داده‌ايم. براي شناخت تفاوت زن و مرد از ديدگاه روانشناسي كليك كنيد.

منبع : مرد بودن يعني

مرد بودن و مردانگي

مرد بودن و مردانگي لزوما با يكديگر هم معني نيستند. چرا كه مردانگي در اصطلاح عاميانه مفهومي فراتر از جنسيت مذكر را در برمي‌گيرد. مردانگي خصوصيتي است كه به جوان مردي، رعايت انصاف و اخلاق مداري اشاره دارد. در نتيجه مي‌توان گفت كه اين اصطلاح يك خصلت انساني است كه نيازمند آموزش ديدن و تمرين است. صرف مذكر بودن، مردانگي را تضمين نمي كند. زنان و مردان همگي بايد براي پرورش اخلاق و صفات انساني در خود تلاش كنند و براي تربيت نسل بعدي نيز همواره آن را در نظر داشته باشند.

مرد بودن و انتظارات اجتماعي

فرهنگ و جامعه انتظارات جنسيتي خاصي را از زنان و مردان دارد كه اين انتظارات در بسياري از موارد ناشي از عدم آگاهي و باورهاي غلط كليشه‌اي هستند و فشارهاي مضاعفي را وارد مي‌كنند. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين انتظارات جامعه از مردان اشاره كرده‌ايم.

1- عدم ابراز احساسات (مرد كه گريه نمي كنه!)

يكي از انتظارات بسيار آسيب زايي كه در اكثر فرهنگ‌ها از مردان مي‌رود اين است كه احساسات خود را بروز ندهند. اين مسئله بيش از همه در مورد احساس غم و اندوه صدق مي‌‍كند. حتما شما هم شنيديد كه ميگن “مرد كه گريه نمي كنه” با اين جمله به مردان براي تجربه هيجانات منفي اجازه داده نمي‌شود و باعث مي شود كه نتوانند به موقع بحران‌هاي رواني خود را پشت سر بگذازند و در بسياري از موارد دچار رنج‌ها و آسيب‌هاي رواني مزمن شوند.

2- مرد بودن و تظاهر به نداشتن ضعف

همه مي‌دانيم كه هيچ انساني كامل نيست، در نتيجه هركسي نقاط قوت و ضعف مخصوص به خودش را دارد. با اين حال در بسياري از موارد جامعه و اطرافيان از مرد انتظار دارند كه نوعي قابليت همه تواني را از خود نشان دهد و در هر زمينه‌اي كه پيش رويش قرار گرفت با قدرت و عالي عمل كند. اين مساله فشار رواني مضاعفي را به مردان وارد مي‌كند. به طوري كه ممكن است در اثر يك شكست جزئي احساس ناتواني كرده و اعتماد به نفس خود را از دست رفته ببينند.

3- محدود كردن علايق

مردان از همان سنين اوليه كودكي همانند دختران با محدوديت‌هايي براي دنبال كردن علايق خود رو به رو هستند. چرا كه جامعه به طور قراردادي برخي فعاليت‌ها را زنانه در نظر مي‌گيرد و اجازه نمي‌دهد كه مردان به سمت آن‌ها بروند. مردان هنگامي كه به سمت مشاغل يا فعاليت‌هاي زنانه (از نظر جامعه) مي‌روند ممكن است با واكنش شديد خانواده رو به رو شوند يا دوستان و همسالانشان با رفتارهايي نظير طرد كردن آن‌ها را بيازارند. براي مثال آشپزي، گريم و آرايشگري، خانه داري، منشي گري، مربي مهد كودك و …. از جمله مشاغل و فعاليت‌هاي زنانه از ديد جامعه هستند.

4- تحمل فشارهاي مالي و اقتصادي

در ديدگاه سنتي اين مرد است كه وظيفه تامين مالي خانواده را به عهده دارد و زن تنها بايد به امور مرتبط با خانه و فرزندان رسيدگي كند. با افزايش هزينه‌ها در جامعه امروز بسياري از مردان مجبور هستند ساعات طولاني به انجام مشاغل مختلف بپردازند تا بتوانند از پس هزينه‌هاي زندگي بربيايند. امروزه با تغيير ديدگاه‌ها بسياري از زنان و مردان تلاش مي‌كنند پا به پاي هم در خانه و محيط بيرون فعاليت داشته باشند و به اين طريق نمي‌گذارند كه تمام فشارهاي زندگي مشترك بر دوش يك نفر بيافتد.

نحوه كاهش فشارهاي جنسيتي

براي اينكه فشارهاي جنسيتي از هر دو جنس زن و مرد برداشته شود بايد فرهنگ سازي از سطوح ابتدايي در اين زمينه انجام گيرد. دختران و پسران بايد از كودكي ياد بگيرند كه تنها معيار قضاوت‌شان انسانيت باشد و ديگري را صرفا براساس جنسيت قضاوت نكنند.

همچنين بايد والدين با باورهاي غلطي كه در مورد مرد بودن يا زن بودن وجود دارند آشنا باشند و آن‌ها را به نسل بعد انتقال ندهند. به اين ترتيب نسل بعدي كه پرورش مي‌يابد تا حد زيادي از آسيب‌هاي رواني مرتبط با جنسيت در امان خواهد بود. براي اينكه در مورد نحوه تربيت فرزندان در اين زمينه آگاهي بيشتري پيدا كنيد، بايد از يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان كمك بگيريد و براي آشنايي با نحوه برخورد با جنس مخالف مشاوره رابطه دختر و پسر دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

چرا برخي افراد با وجود اينكه از نظر فيزيكي مرد هستند و مشكلي ندارند خصلت‌هاي زنانه از خود بروز مي‌دهند؟

اين مسئله مي‌تواند نشان دهنده مشكلي در هويت يابي جنسي باشد. اين كه فرد چه جنسيتي داشته باشد از همان ابتدا مشخص است اما هويت جنسي نگرشي است كه هر كس به عنوان مرد يا زن از خودش دارد. اگر به هر دليلي از اين هويت راضي نباشيد ممكن است دچار مشكلات مختلفي شويد كه از جمله رايج‌ترين آن‌ها بايد به اختلال ملال جنسيتي اشاره كرد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 

 

منبع : مرد بودن يعني

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مرد بودن يعني،
موضوع:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۰:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تجربه چندين ساله آزمون هاي مختلف تحصيلي ثابت كرده كه كمك گرفتن از مشاوره تحصيلي يكي از فاكتورهاي بسيار تأثيرگذار در موفقيت‌هاي دانش آموزان و دانشجويان است كه مي‌تواند به صورت حضوري و يا غيرحضوري انجام گيرد. در اين نوع از خدمات مشاوره، متخصص به شما كمك مي‌كند تا استعدادهاي خود را بهتر بشناسيد و مهارت خود را در زمينه برنامه ريزي و پيگيري اهداف بالاتر ببريد. با اين حال بايد در انتخاب مشاور دقت نماييد و ملاك‌ها و ويژگي‌هاي يك مشاوره تحصيلي را بشناسيد. ما در ادامه اين مقاله تلاش كرده‌ايم تا در مورد انواع خدمات مشاوره تحصيلي و اهميت مراجعه به آن اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار دهيم پس تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

منبع : مشاوره تحصيلي

مشاوره تحصيلي چيست؟

مشاوره تحصيلي نوعي از خدمات مشاوره و روانشناسي كه در آن متخصص به دانش آموزان و دانشجويان كمك مي‌كند تا بتوانند مسير آموزشي مناسبي را براي خود انتخاب كنند و در اين مسير با برنامه ريزي و هدف گزيني مناسب تري پيش بروند. مشاوره تحصيلي در زمان‌هايي نظير انتخاب رشته در دوره متوسطه يا انتخاب رشته براي كنكور مي‌تواند اهميت بيشتري پيدا كند و تأثير بسزايي بر سرنوشت فرد بگذارد.

اهميت و لزوم مراجعه به مشاوره تحصيلي

گاهي اوقات به دلايل ساده‌اي افراد نمي‌توانند در سيستم آموزشي بازدهي مناسبي داشته باشند و همواره نمرات پاييني كسب مي‌كنند. اين در حالي است كه اگر مشكل آن‌ها به درستي بررسي شود ممكن است با ايجاد تغييراتي كوچك به پيشرفت‌هاي بزرگي دست پيدا كنند. براي مثال درگيري با اضطراب زياد، عدم آگاهي از شيوه‌هاي درست مطالعه، حواسپرتي و مسائلي از اين قبيل در اكثر موارد مسئول افت تحصيلي دانش آموزان هستند؛ اما بيشتر اوقات اين مشكلات شناسايي نمي‌شوند و به مرور زمان نمرات تحصيلي كم؛ اعتماد به نفس فرد را نيز كاهش داده و منجر به آسيب‌هاي بزرگ‌تري در زندگي فرد مي‌شوند.

از همين رو بسيار اهميت دارد كه به موقع براي رفع مشكلات تحصيلي خود يا فرزندانتان اقدام كنيد و بتوانيد به بينش بالاتري در مورد سطح عملكرد خود برسيد. علاوه بر اين مشاوره تحصيلي به شما كمك مي‌كند تا استعدادهايتان را كشف و شناسايي كنيد و در مسيري قدم برداريد كه بيش از همه مي‌توانيد در آن به موفقيت دست يابيد. در نتيجه يك مشاور خوب در مسير آموزش مي‌تواند حتي در آينده شما و سطح رضايت كليتان از زندگي تأثير بسزايي بگذارد.

انواع خدمات ارائه شده در مشاوره تحصيلي

در مشاوره تحصيلي مشاور يا روانشناس اغلب خدمات متنوع و گوناگوني را ارائه مي‌دهد و در زمينه‌هاي مختلفي مي‌تواند به شما كمك نمايد. از جمله اين خدمات مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– كمك به كشف استعدادها، توانمندي‌ها و ويژگي‌هاي خاص

– آموزش نحوه برنامه ريزي مناسب و هدف گزيني‌هاي واقع بينانه

– آموزش مهارت‌هاي تست زني و شيوه‌هاي مطالعه

– كمك به كشف موانع و مشكلاتي كه باعث افت تحصيلي فرد مي‌شوند

– كمك به فرد براي انتخاب رشته دوره متوسطه يا براي كنكور

– كمك به افزايش قابليت سازگاري فرد هنگام مواجهه با شكست‌هاي تحصيلي

– توانمندسازي فرد براي تصميم گيري در مورد تغيير رشته

انواع روش‌هاي دريافت مشاوره تحصيلي

مشاوره تحصيلي همانند ساير خدمات روانشناسي به صورت حضوري و غير حضوري از طريق تلفن يا فضاي مجازي مي‌تواند در دسترس افراد قرار بگيرد. مشاوره تحصيلي تلفني و آنلاين امكان پشتيباني در مسير تحصيل را براي فرد فراهم مي‌نمايد و كمك مي‌كند دانش آموزان و دانشجويان بتوانند در هر زمان با مشاورين خود در ارتباط باشند. شما بر اساس نوع نياز خود مي‌توانيد از مشاوره تحصيلي حضوري يا غيرحضوري استفاده نماييد.

مشاوره تحصيلي | ويژگي‌هاي يك مشاور خوب

با توجه به اهميت و نقش مشاوره تحصيلي بسيار مهم است كه از افراد متخصص و كاردان در اين زمينه كمك بگيريد و با ملاك‌هاي يك مشاور خوب آشنا باشيد. از جمله ويژگي‌هاي مهم يك مشاور تحصيلي حرفه‌اي مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. با دريافت خدمات از مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد خدماتي با بالاترين كيفيت دريافت نماييد.

ارائه برنامه‌هاي متنوع به افراد

يك مشاور متخصص هرگز يك نسخه را براي همه افراد نمي‌پيچد! در واقع بسيار اهميت دارد كه مشاور بتواند ابتدا توانمندي‌ها و ويژگي‌هاي خاص شما را بشناسد و سپس متناسب با آن‌ها برنامه‌اي كه براي شخص شما بيشترين بازدهي را داشته باشد ارائه دهد. توجه داشته باشيد كه مسير رسيدن به موفقيت براي همه افراد يكسان نيست در نتيجه بيش از هر چيز نياز داريد كه خودتان را بشناسيد و برنامه‌هايتان را متناسب با ويژگي‌هاي خود پيش ببريد.

برخورداري از تحصيلات و تجربه كافي

آنچه بيش از هر چيز بايد به آن اهميت بدهيد اين است كه مشاور شما در حرفه تخصصي خود تحصيلات و تجربيات مرتبطي داشته باشد. متأسفانه بسياري از افراد سودجو امروزه صرفاً با ملاك‌هايي نظير داشتن فالوورهاي زياد در فضاي مجازي براي خود اعتبار مي‌خرند و در نهايت بيش از هر چيز وقت و هزينه شما را از بين مي‌برند.

تسلط بر مباحث انگيزشي

درس خواندن براي كنكور و پيگيري اهداف تحصيلي بيش از هر چيز به روحيه مناسب نياز دارد. يك مشاور خوب كسي است كه بتواند استرس‌هايتان را بشناسد و روش‌هاي مديريت اضطراب را به شما آموزش دهد. همچنين او با تسلط به مفاهيم انگيزشي در روان شناسي مي‌تواند هنگام شكست‌ها و نااميدي‌ها در كنارتان باشد و به شما كمك كند تا بتوانيد از سختي‌ها عبور نماييد.

سؤالات متداول درباره مشاوره تحصيلي

 – آيا داشتن مشاور تحصيلي براي كنكور لازمه؟

ممكن است برخي افراد به دليل مهارت‌هاي بالا بتوانند بدون مشاور هم در كنكور موفق شوند اما اكثر افراد براي كنترل استرس‌ها، داشتن برنامه‌ريزي مناسب، شناخت توانايي‌هاي فردي و انتخاب بهترين رشته به يك مشاور نياز دارند. در واقع يك مشاور تحصيلي با تجربه و مطلع مي‌تواند تا حد زيادي شانس موفقيت شما را افزايش دهد و كمك كند تا بتوانيد بيشترين عملكرد را داشته باشيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره تحصيلي،
موضوع:
[ ۱۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۴:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بداخلاقي نوجوان يكي از معضلاتي است كه بسياري از خانواده‌ها با آن مواجه مي‌شوند و نمي دانند چگونه بايد به شكل درستي آن را مديريت نمايند. اين مسئله تا حد زيادي پدر و مادرها را تحت فشار قرار داده و آن‌ها هم متقابلا با تندي و بداخلاقي به فرزند خود پاسخ مي‌دهند. در نهايت اگر به شيوه درستي با بداخلاقي نوجوان برخورد نشود به يك سيكل معيوب مي‌انجامد و روابط والد فرزندي را با مشكل مواجه مي‌سازد. والدين بايد بدانند اين بداخلاقي تا حد زيادي تحت تاثير نوسانات هورموني و مسائل مرتبط با بلوغ است. در ادامه راهكارهايي براي كاهش و كنترل بد اخلاقي نوجوانان ارائه كرده‌ايم. براي آشنايي بيشتر براي رفتار صحيح با نوجوان كليك كنيد.

منبع : بداخلاقي نوجوان چه علت هايي دارد

آشنايي با علائم بداخلاقي نوجوان

بسياري از والدين شكايت دارند كه فرزندشان در دوران نوجواني به يك باره تغيير رفتار داده و با پرخاشگري يا بداخلاقي با برخورد مي‌كند. اين بداخلاقي اغلب در قالب علائمي نظير  صحبت با صداي بلند، پايين آمدن آستانه تحمل، تحريك پذيري، عدم پذيرش نظر مخالف، لجبازي، گوشه گيري، دعوا و مرافعه در محيط خانه يا مدرسه خود را نشان مي‌دهد. اگر اين علائم تا حدي باشند كه عملكرد نوجوان را در زندگي تحت تاثير قرار داده و منجر به مشكلاتي در زمينه تحصيلي يا ارتباطي شوند، بايد براي درمان به روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان مراجعه نماييد.

علت زيستي و رواني بداخلاقي نوجوان

اما چرا فرزندتان دوران نوجواني تغيير خلق و خو مي‌دهد و دچار بداخلاقي يا پرخاشگري مي‌شود؟ در پاسخ به اين سوال بايد گفت كه عوامل زيست شناختي مرتبط با بلوغ بسيار موثر هستند. در واقع بداخلاقي تا حد زيادي از نوسانات هورموني نشات ‌مي‌گيرد. همچنين نوجواني دغدغه‌هاي جديدي را براي فرزندتان ايجاد مي‌كند كه مي‌توانند در خلق و خوي او تاثيرگذار باشند.

براي مثال نوجوانان در اين دوره از زندگي به دنبال كسب يك هويت منحصر به فرد و مستقل هستند. از همين رو دوست ندارند والدين يا اطرافيان همانند يك كودك با آن‌ها رفتار نمايند. آن‌ها در صورتي كه ببينند ديگران هويتشان را به عنوان يك بزرگسال تاييد نمي‌كنند با بداخلاقي و پرخاشگري واكنش نشان مي‌دهند. از جمله ديگر دلايلي كه مي‌توانند در بدخلقي نوجوانان اثرگذار باشد عبارتند از؛

  • تعارض با والدين
  • ناتواني در كنار آمدن با علائم بلوغ
  • بحران هويت
  • تجربه تنش با گروه هاي همسال

 

 

راهكارهايي براي مقابله با بداخلاقي نوجوان

براي اينكه به فرزندتان كمك كنيد دوران نوجواني را به سلامت پشت سر بگذارد و به شيوه‌اي مناسب با بداخلاقي‌هاي او مقابله كنيد، روش‌هاي زير را به كار بگيريد.

1- اطلاعات خود را در مورد دوران نوجواني افزايش دهيد

اولين قدم براي مقابله با هر مشكلي افزايش آگاهي و رسيدن به شناخت در مورد آن مشكل است. از همين رو پيش از هرچيز بايد در مورد دوران نوجواني و چالش‌هاي خاصي كه دارد اطلاعات كسب كنيد. اين امر به شما كمك مي‌كند تا درك بيشتري از شرايط فرزندتان داشته باشيد و در نتيجه تعاملات سازنده‌تري با يكديگر برقرار نماييد.

2- به نوجوان اجازه آزمون و خطا بدهيد

نوجوانان در ابتداي راهي هستند كه طي آن مي‌خواهند به عنوان يك بزرگسال به هويتي مستقل دست پيدا كنند. آن‌ها براي كشف هويت منحصر به فرد خود نياز دارند كه موضوعات مختلفي را تجربه كرده و به نوعي آزمون و خطا دست بزنند. در نتيجه بايد كمتر به فرزندتان سخت بگيريد و ضمن ارائه راهنمايي‌هاي لازم فرصت تصميم گيري و تجربه كردن را در اختيار او قرار دهيد. والديني كه بيش از حد به نوجوان فشار مي‌آورند و انتظار هيچ گونه اشتباهي را از فرزندشان ندارند، بيش از ديگران با كج خلقي او مواجه مي‌شوند.

3- با نوجوان همانند يك كودك رفتار نكنيد

يكي از موضوعاتي كه به شدت نوجوانان را عصباني و بداخلاق مي‌كند اين است كه همانند يك كودك با آن‌ها رفتار كنيد. مراقبت‌هاي افراطي، چك كردن زياد و نصيحت كردن نمونه رفتارهايي هستند كه به افراد در سنين نوجواني حس منفي القاء مي‌كنند. در حقيقت با اين اعمال به طور غيرمستقيم اين پيغام را به فرزندتان منتقل مي‌كنيد كه نمي‌توانيد به عنوان يك بزرگسال روي او حساب باز كنيد.

4- مهارت كنترل خشم را به فرزندتان آموزش دهيد

كنترل خشم يكي از مهارت‌هاي بسيار مهم در زندگي است كه از همان ابتداي كودكي بايد به آموزش داده شود. در دوران نوجواني به دليل اوج گرفتن هيجانات بايد بيش از هر زماني روي اين مهارت تاكيد كنيد. براي مثال به نوجوان بياموزيد زماني كه احساس خشم مي‌كند، گفتگو را خاتمه دهد و هر زمان كه آرام‌تر شد مجددا مكالمه را از سر بگيرد.

همچنين نوشيدن يك ليوان آب سرد، تنفس عميق براي چند دقيقه، ترك محيط و يا گرفتن دوش آب گرم از جمله روش‌هايي هستند كه به كنترل خشم كمك مي‌كنند. براي آشنايي بيشتر با اين تكنيك‌ها مي‌توانيد به كتاب‌هاي خودياري مراجعه كرده يا از خدمات مشاوره و روان درماني استفاده نماييد.

5- به يك روانشناس متخصص در حوزه كودك و نوجوان مراجعه كنيد

كنار آمدن با بداخلاقي نوجوان براي همه والدين كار آساني نيست. در بسياري از مواقع بداخلاقي فرزند يك چرخه معيوب را در خانواده به راه مي‌اندازد. به اين صورت كه بداخلاقي منجر به واكنش‌هاي تند در خانواده شده و اين واكنش‌ها بداخلاقي را تشديد مي‌كنند.

براي اينكه اين چرخه را درهم بشكنيد و يا به طور موثرتري به بهبود وضعيت خلقي فرزندتان كمك كنيد مي توانيد از يك روانشناس متخصص در حوزه كودك و نوجوان كمك بگيريد. روانشناس با انجام ارزيابي‌هاي دقيق به علل دقيق كج خلقي در نوجوان پي مي‌برد و به شما كمك مي‌كند تا در جريان يك ارتباط سالم بتوانيد اين موضوع را در خانواده خود حل و فصل نماييد. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

روانشناسان متخصص در حيطه كودك و نوجوان و روانشناسان خانواده از جمله كارشناساني هستند كه در اين زمينه مي‌توانند به شما ياري برسانند.

 

   

منبع : بداخلاقي نوجوان چه علت هايي دارد

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۴:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نوع تغذيه نوزاد تا شش ماهگي نقش موثري در رشد او در طول زندگي دارد. در شش ماهه اول، نوزاد تنها از شير مادر تغذيه مي‌كند و تمامي نيازهاي بدن او به واسطه خوردن شير مادر برطرف مي‌شود. بنابراين نياز به هيچگونه غذاي كمكي نيست چرا كه معده كودك هنوز گنجايش هضم غذاهاي ديگر را ندارد. با اين حال با آغاز ماه چهارم مي‌توان دادن غذاي كمي به نوزاد را شروع كرد البته به شرط اينكه كودك توانايي گردن گرفتن را داشته باشد. در ادامه به طور كامل درباره تغذيه نوزاد تا ماه ششم صحبت خواهيم كرد. بهره بردن از مشاوره كودك به مادران كمك خواهد كرد تا بتوانند با توجه به نيازهاي كودك برنامه غذايي مناسبي را در دوران كودكي براي فرزندشان فرآهم كنند.

 منبع : تغذيه نوزاد تا شش ماهگي

تاثير شير مادر در تغذيه نوزاد تا شش ماهگي

نوزادان با خوردن اولين شيري كه مادر توليد مي‌كند تمامي نيازهاي بدن خود را تامين مي‌كنند. آغوز يا اولين شير توليد شده در سينه مادر، غذاي استثناي براي رشد نوزاد به حساب مي‌آيد كه خواص ضد ميكروب و ضد ويروس داشته و ميزان ايمني و مقاومت بدن نوزاد را تا حد زيادي بالا مي‌برد. همچنين فوايد زير را نيز به همراه دارد.

  • قابليت هضم آسان و راحت
  • جلوگيري از حساسيت و آلرژي
  • عدم ابتلا شدن نوزاد به بيماري‌هاي عفوني و اسهال
  • افزايش ضريب هوشي كودك

كمك به رشد نوزاد با مصرف شير خشك

اگر فرايند رشد كودك به طور مناسب صورت نگيرد و نوزاد تا شش ماهگي وزن نرمال و عادي نداشته باشد يا لاغر به نظر برسد با تجويز متخصص مي‌توان از شير خشك به عنوان غذاي دوم شيرخوار استفاده نمود. البته در زمان مصرف شير خشك توسط نوزاد زير شش ماه، توجه به نكات زير حائز اهميت مي‌باشد.

  • ميزان استفاده از شير خشك نبايد زياد باشد و جاي شير مادر را بگيرد.
  • بهتر است شير خشك را با استفاده از قطره چكان و يا سرنگ به نوزاد بدهند.
  • مادران مي‌توانند شير خشك را بلافاصله بعد از وعده‌هاي اصلي شيردهي خود، به نوزاد بدهند. براي آشنايي با نيازهاي اوليه و اساسي كودك كليك كنيد.

نكات كليدي درباره تغذيه نوزاد با شير مادر تا شش ماهگي

  • نوزاد در روزهاي اول تولد ممكن است نسبت به زمان تولد كمي كاهش وزن را نشان دهد، اين موضوع كاملا طبيعي و عادي است و نبايد به اشتباه تصور شود كه مادر دچار كمبود شير است.
  • به منظور كسب اطمينان از اينكه شير مادر براي رشد شيرخوار كافي است و روند رو به رشد نوزاد سير طبيعي خود را دنبال مي‌كند مي‌توان از منحني رشد استفاده نمود و به فواصل زماني مشخص شده توسط متخصص، ميزان وزن او را بررسي كرد.
  • مادران نبايد دادن شير به نوزاد را به برنامه غذايي و وعده‌هاي خاصي محدود كند چرا كه ممكن است نوزاد در زمان‌هاي مختلف احساس گرسنگي داشته باشد.
  • نوزاداني كه از شير مادر تغذيه مي‌كنند داراي مدفوع شل تري هستند و در دفعات بيشتري اين كار را انجام مي‌دهند پس در صورتي كه فرزندتان با اين مسئله مواجه شد و علل ديگري از جمله سرماخوردگي باعث اسهال نوزاد نبود جاي نگراني وجود ندارد.

غذاي كمكي براي تغذيه نوزاد تا شش ماهگي

نكته مهم اين است كه در ابتداي مصرف غذاي كمكي تنها يك يا دو قاشق غذا خوري فرني يا حريره بادام كافي است و به مرور زمان مي‌توان تعداد قاشق‌ها را افزايش داد. با اين حال با توجه به اينكه غذاي اصلي كودك تا سن شش ماهگي، شير مادر است برخي متخصصان معتقدند با آغاز ماه چهارم مي‌توان دادن غذاي كمي به نوزاد را شروع كرد البته به شرط اينكه كودك توانايي گردن گرفتن را داشته باشد.

با توجه به اينكه روند رشد در نوزادان مختلف فرق مي‌كند برخي از آن‌ها با وجود سن يكسان رشد بيشتري دارند، در اين مواقع مي‌توان از غذاهاي نرم به عنوان مكمل غذايي استفاده كرد. به طور معمول در شش ماهگي، دستگاه گوارش نوزادان براي پذيرش غذا‌هاي ديگري به جز شير مادر، آمادگي پيدا كرده است و اگر برنامه غذايي مناسب براي نوزادان شش ماهه در نظر گرفته نشود ممكن است دچار مشكلات رشدي گردند.

ميزان غلظت غذاي كمكي براي نوزاد 4 تا 6 ماه

ميزان غلظت غذاي شير خوار از موضوعات بسيار مهمي است كه بايد مورد توجه قرار بگيرد. فرني يا حريره بادام بايد حالت رقيق داشته باشند و قبل از اينكه سفت و غليظ شوند از روي حرارت برداشته شوند. به عبارت ديگر ميزان غلظت غذاي كمكي، در ابتدا بايد كمي از غلظت شير مادر بيشتر باشد و طي روزهاي آينده ميزان غلظت افزايش يافته و به حد غلظت ماست برسد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

به دليل اينكه شير مادر غذاي اصلي نوزاد به حساب مي‌آيد و براي رشد سالم او مفيد و الزامي است، نبايد شير خشك را جايگزين آن نمود. در صورتي كه نوزاد به واسطه شيشه شير خشك تغذيه شود، ديگر سينه مادر را نمي‌گيرد.

مصرف زود هنگام غذاي كمكي در شش ماهه اول مي‌تواند حساسيت غذايي و اسهال در نوزاد ايجاد كند. همچنين شير مادر براي نوزاد كافي است و غذاي كمكي بايد از شش ماه دوم آغاز گردد.

 

 

 منبع : تغذيه نوزاد تا شش ماهگي

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۰:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

گفتار درماني يكي از شاخه‌هاي علوم توانبخشيست و با هدف رفع مشكلاتي كه در صحبت كردن فرد ديده مي‌شود به وجود آمده است. با توجه به اينكه گفتار يا صحبت كردن تنها وسيله ارتباط ما با جهان اطرافمان است ناتواني در اين زمينه مي‌تواند مشكلات بسياري را براي فرد ايجاد نمايد و به همين خاطر مي‌بايست نسبت به درمان اين مشكلات توجه جدي داشت. اختلالات گفتاري در هر سن و شرايطي ممكن است ايجاد شوند؛ بااين‌حال با توجه به انعطاف‌پذيري بيشتري كه عضلات و همين‌طور توانايي‌هاي ذهني فرد در دوران كودكي دارند بهتر است در صورت وجود مشكل از سنين پايين‌تر براي گفتار درماني اقدام نماييد. در ادامه به طور كامل درباره اهميت گفتار درماني و ضرورت انجام آن صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

منبع : گفتار درماني براي كودكان

گفتار درماني

به‌طوركلي صحبت كردن شامل دو بخش است. در بخش اول فرد مي‌بايست افكارش را در قالب كلمات درآورده و آن‌ها را با قواعد دستوري زبان خود مرتب كند؛ پس از آن‌كه افكار فرد به كلمات تبديل شد وي با كمك اندام‌هايي مانند حنجره، زبان و دهان آن‌ها را بيان خواهد كرد. اختلالاتي كه در گفتار فرد ايجاد مي‌شود مي‌تواند هر يك از اين بخش‌ها را درگير خود كند. براي مثال برخي افراد نمي‌توانند كلمات مناسب را در ذهن خود پيدا كنند و يا گروهي ديگر به دليل ضعف عضلات دهان و زبان نمي‌توانند كلمات را به‌درستي بيان كنند. گفتار درماني شاخه‌اي از علوم توان‌بخشي است كه نوعي روان درماني نيز محسوب مي‌شود و تلاش مي‌كند تا مشكلات پيش‌آمده در هر دو زمينه را موردبررسي قرار داده و براي درمان آن‌ها برنامه‌ريزي كنند. براي آگاهي بيشتر درباره روان درماني كليك كنيد.

حيطه فعاليت گفتار درماني

به‌طوركلي هر مشكلي كه توانايي صحبت كردن روان و مطلوب فرد با ديگران را مختل كند مي‌تواند در دايره فعاليت‌هاي گفتار درماني قرار بگيرد. مراجعين گفتار درماني از كودكاني كه به دليل دير زبان ‌باز كردن به اين مراكز ارجاع مي‌شوند تا سالمنداني كه به دليل مشكلاتي نظير سكته مغزي توانايي صحبت كردن را از دست ‌داده‌اند شامل مي‌شود. بااين‌حال معمولاً توصيه مي‌شود كه در صورت وجود مشكل هرچه سريع‌تر و در سنين پايين‌تر درمان را شروع كنيد. علاوه بر اينكه انعطاف و پاسخگويي به درمان در سنين پايين‌تر به‌مراتب بالاتر است برطرف كردن مشكلات گفتاري در كودكي باعث خواهد شد تا فرد كمتر اضطراب و ساير مشكلاتي كه به دليل ناتواني در صحبت كردن روان ايجاد مي‌شود را تجربه نمايد.

نشانه‌هاي نياز كودك به استفاده از گفتار درماني

چطور متوجه اين موضوع بشويم كه كودك نياز به استفاده از گفتار درماني دارد؟ در پاسخ به اين سؤال بايد گفت درصورتي‌كه متوجه هرگونه مشكل ارتباطي در كودك خود شديد بهتر است ابتدا از يك مشاور كودك كمك بگيريد. گاهي اوقات بي‌ميلي به صحبت كردن نه به دليل ناتواني در گفتار بلكه به دليل مشكلاتي مثل اضطراب، افسردگي يا حتي لالي انتخابي ايجاد مي‌شوند. اگرچه اين كودكان نيز به گفتار درماني نياز دارند بااين‌حال بخش اصلي درمان اين اختلالات مي‌بايست زير نظر متخصصين روانشناسي كودك صورت بگيرد.

برخي از نشانه‌هاي رفتاري در كودك مي‌تواند زنگ خطري باشد كه به شما نسبت به استفاده از گفتار درماني هشدار مي‌دهند. درصورتي‌كه هر يك از اين نشانه‌ها را در كودك خود مشاهده كرديد بهتر است از يك گفتار درمانگر كمك بگيريد.

ناتواني‌هاي ارتباطي

اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان نسبت به ارتباط برقرار كردن با ديگران تمايلي ندارد و اين بي‌ميلي به اين خاطر است كه توانايي صحبت كردن يا برقراري ارتباط با سايرين را ندارد مي‌توانيد از مشاورين كودك و همين‌طور گفتار درماني كمك بگيريد. گفتار درماني به فرزند شما كمك خواهد كرد تا دايره واژگان خود را افزايش داده و افكار و خواسته‌هاي خود را در قالب گفتار بيان كند. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

اختلالات عصبي-رشدي

كودكاني كه دچار اختلالاتي نظير عقب‌ماندگي‌هاي ذهني، اوتيسم يا بيش فعالي هستند معمولاً مشكلاتي را نيز در برقراري ارتباط با ديگران تجربه مي‌كنند. استفاده از جلسات گفتار درماني و تمرين با اين كودكان باعث خواهد شد تا توانايي‌هاي آن‌ها پيشرفت بيشتري داشته باشد و درنتيجه مشكلات ناشي از اختلال كمتر آن‌ها را درگير خواهد كرد.

ناتواني در گفتار يا شنيدار

تمامي مشكلاتي كه فصاحت گفتار فرزند شما را تحت تأثير قرار مي‌دهند مي‌توانند نشانه‌اي براي نياز به استفاده از خدمات گفتار درماني باشند. لكنت زبان، صحبت كردن با تأخير، ضعف شنوايي و بسياري از مشكلات ديگري كه فرزند شما را از صحبت كردن مطلوب دور مي‌كنند از جمله همين نشانه‌هاست. همچنين برخي از كودكاني كه دچار لكنت هستند معمولاً براي اجتناب از بيان كلمات دشوار منظور خود را با ساير كلمات بيان مي‌كنند و اين باعث طولاني شدن صحبت‌هاي آن‌ها خواهد شد؛ اگر فرزند شما نيز در صحبت كردن خود چنين رفتاري دارد بهتر است نسبت به آن توجه كافي داشته باشيد.

اهميت گفتار درماني و پيامدهاي بي توجهي به آن

ناتواني در تمامي زمينه‌هاي وابسته به كلام

صحبت كردن تنها وسيله برقراري ارتباط ميان انسان‌هاست و درصورتي‌كه شما نتوانيد به‌راحتي با ديگران ارتباط داشته و خواسته‌هاي خود را بيان كنيد احتمالاً مشكلات بسياري را تجربه خواهيد كرد. اين موضوع علاوه بر اينكه باعث ناتواني در بيان خواسته‌ها مي‌شود مشكلاتي را در ساير زمينه‌هاي وابسته به كلام نظير تحصيل در مدرسه نيز ايجاد خواهد كرد. به همين خاطر لازم است تا براي برطرف كردن مشكلات كلامي كودك هرچه سريع‌تر اقدام شود.

بيماري‌هاي روحي

برقراري ارتباط با ديگران يكي از نيازهاي فطري هر انساني است و ناتواني از اين موضوع مي‌تواند مشكلاتي را براي فرد ايجاد كند. كودكاني كه نمي‌توانند به‌درستي صحبت كنند معمولاً از جانب همسالان و اطرافيان نيز طرد مي‌شوند و اين موضوع باعث گرايش آن‌ها به‌تنهايي و انزوا مي‌شود كه مي‌تواند زمينه را براي بروز اختلال افسردگي آماده كند. همچنين ناتواني در صحبت كردن مي‌تواند باعث بروز اضطراب در شرايطي باشد كه فرد مجبور است راجع به موضوعي با ديگران صحبت كند. به همين خاطر استفاده از گفتار درماني و برطرف كردن مشكلاتي كه فرد در صحبت كردن دارد تا حد زيادي باعث بهبود وضعيت سلامت روان وي خواهد شد. براي آشنايي بيشتر در زمينه گفتار درماني در منزل كليك كنيد.

كاهش دشواري‌ها

اختلالات عصبي-رشدي نظير سندروم داون مشكلات بسياري را براي كودك و خانواده وي ايجاد خواهد كرد. به ميزاني كه والدين و درمانگران بتوانند توانايي‌هاي هرچند ضعيف اين كودكان را بهبود ببخشند مشكلات آن‌ها كاهش يافته و توانايي زندگي سازگارانه تري را پيدا مي‌كنند. درنتيجه گفتار درماني يكي از بخش‌هاي جدي درمان براي اين كودكان است كه به آن‌ها در پرورش توانايي‌ها و كاهش مشكلاتي كه به دنبال بيماري برايشان ايجاد مي‌شود كمك خواهد كرد.

گفتار درماني | نقش والدين

نحوه برخورد والدين با كودكي كه دچار نارسايي‌هاي ارتباطي است تأثير بسياري در موفقيت گفتار درماني خواهد داشت. به ميزاني كه والدين تمرين‌هاي گفتاري با كودك را در خانه ادامه بدهند و با صبر و حوصله فرزندشان را به صحبت تشويق نمايند مشكلات گفتاري كودك سريع‌تر بهبود پيدا مي‌كند. به همين خاطر بهتر است در كنار جلسات گفتار درماني به نكات زير توجه داشته باشيد.

افزايش محرك‌هاي كلامي

تا جايي كه مي‌توانيد سعي كنيد اطراف كودك را از محرك‌هاي كلامي پر كنيد و يا پديده‌هاي اطراف خود را تبديل به موضوعي براي صحبت نماييد. اما توجه داشته باشيد محرك‌ها مي‌بايست به‌نوعي انتخاب شوند كه فرزند شما آن‌ها را دوست داشته باشد. براي مثال باهم كتاب بخوانيد و خود را جاي شخصيت‌هاي داستاني قرار دهيد و يا چند عكس را كنار هم بچينيد و با كمك هم براي آن‌ها داستاني طراحي كنيد. يكي ديگر از تمرين‌هايي كه تا حد زيادي كمك‌كننده خواهد بود اين است كه از كودك بخواهيد موضوعي را برايتان تعريف كند و سعي كنيد با پرسيدن سؤال در مورد جزئيات موضوع او را به صحبت هرچه بيشتر تشويق نماييد.

مهارت گوش دادن را در خود تقويت كنيد

علاوه بر اينكه مي‌بايست فرزندتان را به صحبت كردن تشويق كنيد لازم است توانايي‌هاي خود را در جهت گوش دادن به صحبت‌هاي او نيز افزايش دهيد. هرگز سعي نكنيد جملات كودك را تمام كرده و يا به‌جاي او منظورش را بيان كنيد. اگر فرزندتان كلمه‌اي را به‌غلط بيان مي‌كند به‌جاي بيان حالت درست آن از وي بخواهيد توضيح بيشتري راجع به آنچه در ذهن دارد برايتان بدهد و همچنين به خاطر داشته باشيد كه جريان پيشرفت كودك معمولاً جرياني بسيار آهسته است و شما مي‌بايست بدون دلسرد شدن در اين مسير تلاش كنيد.

صحبت كردن را تشويق كنيد

هر تلاشي كه فرزندتان براي صحبت كردن انجام مي‌دهد را تشويق كنيد. يك قانون مهم در روانشناسي تربيتي معتقد است رفتارهايي كه پيامد خوشايندي را براي فرد به همراه دارند با احتمال بيشتري در آينده تكرار مي‌شوند. كودكان داراي اختلالات گفتاري معمولاً تصور مي‌كنند كه ديگران تمايلي به صحبت با آن‌ها ندارند و شيوه گفتار آن‌ها براي ديگران خسته‌كننده است. درنتيجه اگر شما صحبت كردن را در فرزند خود تقويت كنيد علاوه بر اينكه او را به تكرار اين رفتار تشويق مي‌كنيد باعث از بين رفتن اين ذهنيت منفي در وي شده و به شكل‌گيري اعتمادبه‌نفس او كمك خواهيد كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

تمامي مشكلاتي كه باعث مي‌شود فرزند شما نتواند به‌راحتي صحبت كند و يا ميلي به صحبت نداشته باشد را مي‌توان با استفاده از جلسات گفتار درماني برطرف كرد. ازجمله مشكلاتي كه نياز به گفتار درماني دارند مي‌توان به لكنت، اختلالات عصبي-رشدي مانند اوتيسم يا عقب‌ماندگي‌هاي ذهني و همين‌طور مشكلات بلع دانست.

هر نشانه‌اي كه بيانگر ناتواني فرزند شما در صحبت كردن است نشان‌دهنده نياز آن‌ها به استفاده از گفتار درماني است. بي‌ميلي به صحبت كردن، اجتناب از بيان برخي كلمات، دشواري در تلفظ برخي واژه‌ها و همين‌طور لكنت يا مشكلات بلع از اين دسته نشانه‌ها هستند.

 

 

منبع : گفتار درماني براي كودكان

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۰۶:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سندروم مرگ ناگهاني يكي از علل رايج مرگ نوزاد است كه هيچ علائم مشخصي براي آن وجود ندارد و ناگهان در حين خواب رخ مي‌دهد. اين مسئله مي‌تواند براي نوزادان يك ماهه تا كودكان يك ساله رخ دهد اما بيشترين ميزان شيوع آن در نوزادان چهار ماهه است. تا به امروز دلايل و عوامل احتمالي مختلفي براي سندروم مرگ ناگهاني نوزاد بيان شده است كه دانستن و آشنايي با اين مسائل براي هر پدر و مادري ضروري به نظر مي‌رسد چراكه مي‌توان با انجام راهكارهاي ساده‌ احتمال وقوع اين مسئله را تا حدي كاهش داد. همچنين بهره بردن از مشاوره كودك كمك مي‌كند تا مادران اطلاعات خود را افزايش داده و بتوانند سلامت جسمي و رواني كودك خود را ارتقا دهند. براي اطلاع از روند دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

 

منبع  : سندروم مرگ ناگهاني نوزاد

علل ايجاد سندروم مرگ ناگهاني نوزاد

تا امروز علت دقيق سندرم مرگ ناگهاني نوزاد به طور كامل مشخص نشده است، با اين حال برخي علل و موارد احتمالي وجود دارد كه مي‌توان به آن‌ها اشاره كرد. از آنجايي كه سيستم تنفسي و ريوي نوزاد هنوز به اندازه يك انسان بالغ رشد نكرده است، پوشيدن لباس و استفاده از پتو‌هاي ضخيم و همچنين دماي گرم داخل اتاق مي‌تواند يك علت احتمالي براي سندروم مرگ ناگهاني نوزاد باشد. علاوه بر اين، مسائلي مانند مصرف نوشيدني‌هاي الكلي، دود سيگار و مواد مخدر مي‌تواند احتمال مرگ ناگهاني نوزاد را افزايش دهد. از علت‌هاي احتمالي ديگر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • ضعف ريه و دستگاه تنفسي
  • وجود مشكلات مغزي مرتبط با كنترل تنفس
  • ابتلا به عفونت‌ و بيماري‌هاي تنفسي
  • نارسي و كم وزني نوزاد
  • خوابيدن روي شكم و بسته شدن مجراي تنفس
  • تاخير رشدي
  • قرار گرفتن مادر در زمان بارداري در معرض مواد سمي
  • كاهش اكسيژن مادر در دوران بارداري
  • بيماري در كودكان

در مجموع مي‌توان علت ايجاد سندرم مرگ ناگهاني نوزاد را در سه عامل زير خلاصه كرد.

  • مشكل در سيستم ايمني، تنفسي و عروقي كودك
  • ضعف عضلاني و نقص عصبي
  • عوامل محيطي 

براي شناخت بيشتر در زمينه بيماري كودكان كليك كنيد.

عوامل خطرساز سندروم مرگ ناگهاني نوزاد

سندرم مرگ ناگهاني ممكن است براي هر نوزادي رخ دهد با اين حال با شناسايي عوامل خطرساز مي‌توان احتمال رخ دادن اين مسئله را كاهش داد.

  • سن: نوزادان معمولا بين 2 تا 4 ماهگي بيشترين سطح آسيب پذيري به سندرم مرگ ناگهاني نوزاد را دارند.
  • جنسيت: ابتلاي بيشتر پسران نسبت به دختران
  • سيگار كشيدن منفعلانه: اين مسئله با سيگار كشيدن والدين ارتباط دارد. به طوري كه دود سيگاري كه والدين يا اطرافيان مي‌كشند بر روي ريه نوزاد تاثير مي‌گذارد.
  • تولد زودرس: به دليل رشد ناكافي اندام‌هاي بدن ممكن است زودرسي يا نارسي با مرگ ناگهاني نوزاد ارتباط داشته باشد.

راهكارهايي براي پيشگيري از سندروم مرگ ناگهاني نوزاد

هيچ روش درماني براي جلوگيري يا از بين بردن سندرم مرگ ناگهاني نوزاد وجود ندارد اما روش‌ها و راهكارهايي براي پيشگيري و كاهش احتمال ابتلا به اين مسئله هست. برخي از اين راهكار‌ها شامل موارد زير مي‌باشد.

خوابيدن صحيح نوزاد

بهتر است نوزاد يك تخت مخصوص با يك تشك مسطح و نسبتا سفت براي خودش در نزديك تخت والدين داشته باشد تا والدين بتوانند به راحتي نوزاد را بررسي كنند. دماي اتاق خواب را به طور ملايم در نظر بگيريد و كودك را با لباس‌ها و پتو‌هاي ضخيم نپوشانيد. همچنين از قرار دادن اشيا و اسباب‌بازي‌هاي ريز و درشت بر روي تخت پرهيز كنيد. بهتر است از خواباندن كودك بر روي شكم اجتناب نماييد، بهترين حالت خوابيدن براي نوزاد، خوابيدن به پشت است.

مراقبت‌هاي بهداشتي

اگر به عنوان يك والد سيگار مي‌كشيد بهتر است اين كار را در كنار نوزاد يا در خانه انجام ندهيد چراكه دود سيگار مي‌تواند باعث آسيب رساني به نوزاد شود و احتمال مرگ ناگهاني را در هنگام خواب افزايش ‌دهد. گاهي خود والدين باعث آسيب به نوزادشان مي‌شوند و در اين شرايط كنار آمدن با مرگ نوزاد بسيار دشوار مي‌شود. همچنين تغذيه از شير مادر مي‌تواند يكي ديگر از راهكارهاي پيشگيري از سندروم مرگ ناگهاني نوزاد باشد. انجام معاينات و بررسي‌هاي نوزاد و همچنين انجام تمام دوره‌هاي واكسناسيون نوزاد مي‌تواند اين خطر را تا حدود 50 درصد كاهش دهد.

علاوه بر اين مكيدن پستانك مي‌تواند خطر ابتلا به سندروم مرگ ناگهاني نوزاد را كاهش دهد، اما به ياد داشته باشيد پستانك مناسب سن نوزاد تهيه كنيد. برخي از نوزادان علاقه‌اي به مكيدن پستانك ندارند در اين شرايط بهتر است او را مجبور به مكيدن پستانك نكنيد و پس از مدتي دوباره پستانك را به او پيشنهاد دهيد.

براي آگاهي بيشتر درباره كنار آمدن با مرگ نوزاد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

تا به امروز هيچ روش درماني يا واكسني براي از بين بردن سندرم مرگ ناگهاني نوزاد ايجاد نشده است. مرگ ناگهاني نوزاد يك اتفاق غير منتظره و غير قابل پيش‌بيني است كه ممكن است براي هر نوزادي پيش بيايد. با اين حال با شناسايي و كنترل كردن عوامل خطرساز و احتمالي مرگ ناگهاني نوزاد، مي‌توان احتمال وقوع آن را تا حدي كاهش داد.

 

 

منبع  : سندروم مرگ ناگهاني نوزاد

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۰۱:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار مادر با پسر چگونه بايد باشد؟ مادراني كه فرزند پسر دارند، مي‌توانند نقش بسيار موثر و بارزي در تربيت و شكل گيري شخصيت و رفتارهاي فرزند خود ايفا كنند. بيشتر فرزندان پسر وابستگي و علاقه زيادي به مادران خود دارند و همين عامل باعث مي‌شود كه آن‌ها اغلب مادران خود را به عنوان الگوي زندگيشان قرار دهند و در تصميم گيري‌ها همچون مادرانشان عمل كنند. شجاع، بي باك و مستقل بار آمدن فرزند پسر در خانواده يا در مقابل، وابسته و آسيب پذير و گوشه گير بودن او به مقدار زيادي به نوع تربيت مادر و رفتار او با فرزند خود بر مي‌گردد. با آگاهي از نحوه صحيح رفتار مادر با پسر و كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد به بهترين نحو فرزند خود را تربيت نماييد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

 منبع : رفتار مادر با پسر

دليل تاثير پذيري پسر از مادر

علت اين تاثير پذيري شديد و وابستگي پسران به مادران خود از ويژگي‌هاي ذاتي و دروني آن‌ها منشا مي‌گيرد. پسران عمدتا جاه طلب و سرسخت و مغرورتر از دختران هستند و در مواقعي كه نياز به ابراز احساسات و نشان دادن آن‌ها داشته باشند، به شخصي نياز دارند كه به آن‌ها محبت نشان داده و حالات و احساسات‌شان را درك نمايد. از آنجايي كه پدران معمولا قادر نيستند كه اين محبت را علنا و به صورت ملموسي به فرزندان خود انتقال دهند، نزديك‌ترين فردي كه مي‌تواند اين حس را به آن‌ها انتقال دهد مادر مي‌باشد. به همين دليل است كه پسران اغلب تمايل بيشتري به مادران خود پيدا كرده و شديدا تحت تاثير برخوردها و رفتارهاي آنان قرار مي‌گيرند.

 

رفتار صحيح مادر با پسر

مادران بايد با شناخت كامل مراحل رشد جسمي، رواني و اجتماعي فرزند خود، مهارت‌هاي لازم جهت داشتن يك رابطه سالم و محبت آميز با او را فرا گرفته و بتوانند با تقويت ويژگي‌هاي شخصيتي مثبت و تلاش براي از بين بردن يا كاهش شاخصه‌هاي منفي رفتاري در كودك خود، رفتاري درست و آموزنده با او داشته باشند تا بتوانند فرزند خود را به بهترين نحو تربيت كنند. براي آشنايي با روش هاي تربيتي مقاله آموزش پدر و مادر را مطالعه نماييد. در ادامه به بررسي چند مورد از ويژگي‌هاي رفتاري مادران كه در برخورد با پسرانشان بايد از آن‌ها استفاده كنند اشاره مي‌كنيم:

1. رفتار مادر با پسر | در برخورد با پسران خود با محبت و مهربان باشيد

مادران به عنوان كانون مهر و محبت و ستون اصلي يك خانواده در امور عاطفي به شمار مي‌آيند و اين رفتارهاي محبت آميز توسط فرزندان هم تقليد مي‌شود. پسران در كنار مرد بودن و داشتن رفتارها و گرايشات زمخت و استوار مردانه، مهرباني و از خود گذشتگي را از مادران خود مي‌آموزند. مادران به عنوان الگويي براي فرزندانشان نبايد هيچ گاه رفتارها و برخوردهاي سرشار از محبت خود را از آنان دريغ كنند و بايد با آن‌ها با محبت و مهرباني رفتار كرده و به آن‌ها علاقه نشان دهند تا كودكان بتوانند اين گونه رفتارها را ياد بگيرند.

در واقع مادران با رفتاري كه در مقابل پسرشان انجام مي‌دهند، بستري براي ارتباطات كودك در آينده شكل مي‌دهند و اين آموزش‌ها در نهايت نحوه رفتار او با همسر آينده خود را تعيين مي‌كند. آموزه‌هايي كه اين رفتارهاي پر مهر مادري به فرزند پسر منتقل مي‌كند، تاثير قابل توجهي بر تكامل رفتاري و برقراري ارتباط سالم و موثر با ديگران بر جاي خواهد گذاشت.

2. مسئوليت پذيري، از خصوصيات مهمي كه بايد به پسران خود بياموزيد

علاقه و محبت بيش از اندازه به فرزندان گاه موجب مي‌شود كه مادران اشتباهات فرزندان خود را ناديده گرفته و از كنار آن‌ها به سادگي بگذرند. اگر مادران به موقع جهت اصلاح اين رفتارها اقدام نكرده و به فرزندان خود در مورد تكرار اين اشتباهات هشدار ندهند، ممكن است در آينده باعث بروز خصوصيات نامطلوب و رفتارهاي نامناسبي شود كه يكي از اين ويژگي‌هاي ناپسند، عدم احساس مسئوليت پذيري مي‌باشد. از دلايل عمده بروز آن در ميان مردان در سنين بالاتر مي‌توان به عدم تربيت درست و مناسب آن‌ها در سنين پايين‌تر نظير كودكي و نوجواني اشاره كرد. 

چگونه مادران مسئوليت پذيري را در پسران پرورش دهند؟

براي اين كه بتوانيد اين خصيصه پسنديده و مهم را در فرزند خود به وجود آوريد، بايد بعد از هر دفعه كه كودك شما مرتكب خطا و اشتباهي در انجام رفتار مي‌شود، به سادگي از كنار آن عبور نكرده و يا آن‌ها را به بهانه‌هاي مختلف تبرئه نكنيد. به عنوان يك مادر شما بايد زمان كافي در اختيار كودك بگذاريد تا بتواند عواقب عمل ناصحيح و مخرب خود را ببيند و به اشتباهش پي ببرد.

با پذيرفتن مسئوليت كار اشتباهي كه مرتكب شده، كودك شما ياد خواهد گرفت كه هر تصميمي، عواقبي با خود به همراه خواهد داشت كه تمامي آن‌ها بر عهده خود اوست. به همين دليل بايد همواره پيش از عمل كردن بينديشد و بهترين تصميم را بگيرد. البته لازم به ذكر است كه اين انتقاد و آموزش مسئوليت پذيري به كودك بايد كاملا از جايگاه مادري و از روي علاقه و محبت به كودك صورت گرفته باشد و نه با تحقير و كوچك كردن شخصيت او.

3. رفتار مادر با پسر | با فرزند خود مانند يك دوست رفتار كنيد

بسياري از مادران تصور مي‌كنند از آنجايي كه پسران در آينده قرار است به مرداني قدرتمند و منضبط تبديل شوند تا بتوانند اداره يك اجتماع يا خانواده را بر عهده بگيرند، بايد در روش‌هاي تربيتي آن‌ها از اصول سرسختانه و خشن استفاده شود تا به دنبال آن، فرزندان پسران در آينده به عنوان عضوي تابع مقررات و مفيد در جامعه بدل شوند.

حال آنكه اين ديدگاه صحيح نيست؛ روابط والدين با فرزندان پسر و به خصوص با مادران بايد رابطه‌اي دو طرفه و صميمانه باشد و مادر به عنوان يك دوست صميمي و همراه هميشگي براي پسر به شمار آيد. اين روابط بايد به قدري صميمانه و گرم باشد تا فرزندان پسر در حضور مادران خود احساس آرامش و راحتي كرده و بتوانند به راحتي در مورد مشكلات و احتياجات خود به اظهار نظر پرداخته و درخواست كمك و راهنمايي كنند.

 

نتيجه رفتار صحيح مادر با پسر چيست؟

چنين پسراني اكثرا بچه‌هايي حرف شنو و مطيع خواهند بود و خانواده را به عنوان كانوني براي رفع اضطراب‌ها و يافتن آرامش خود خواهند يافت. هر چه اين فرزندان بزرگ‌تر مي‌شوند، رابطه مادر-پسري هم بايد همگام با آن صميمانه و دوستانه‌تر گردد و مادران نبايد اجازه دهند كه گذر زمان، بهانه‌اي براي كم رنگ شدن رابطه و كاهش صميميت آن‌ها شود. شناخت رفتار صحيح مادر با فرزند پسر جزئيات و مراحل متعددي دارد كه كمك گرفتن از يك مشاور در اين زمينه مي‌تواند در تربيت تمام و كمال فرزند تاثير بسزايي داشته باشد و رابطه مادر و پسر را به بهترين نحو شكل دهد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

پسران عمدتا جاه طلب و سرسخت‌تر از دختران هستند و در مواقعي كه نياز به ابراز احساسات داشته باشند، به شخصي نياز دارند كه به آن‌ها محبت نشان داده و حالات و احساسات‌شان را درك نمايد. از آنجايي كه پدران معمولا اين محبت را علنا نشان نمي‌دهند، نقش مادر بسيار پررنگ مي‌شود. در نتيجه رفتارهاي پسران تا حد زيادي تحت تاثير رفتار مادرشان مي‌باشد.

مادران با رفتاري كه در مقابل پسرشان دارند و ميزان مهر و محبتي كه به آنان نشان مي‌دهند، بستري براي ارتباطات كودك در آينده را فراهم مي‌سازند و اين آموزش‌ها در نهايت نحوه رفتار او با همسر آينده خود را شكل مي‌دهد. 

 

 

 

 منبع : رفتار مادر با پسر

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۵۷:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی