مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

هفته هفدهم بارداري زماني است كه مادر و جنين با تغييرات گسترده‌اي روبه‌رو مي‌شوند. افزايش وزن مادر در اين هفته مي‌تواند باعث بروز ترك‌هاي پوستي شود و از آنجايي كه رشد جنين با نازك شدن پوست شكم همراه است مادر احساس خارش و التهاب در ناحيه شكم را تجربه مي‌كند. جنين نيز وزنش افزايش پيدا كرده و دست و پاهاي او هم نسبت به هفته‌هاي گذشته بيشتر رشد مي‌كنند و قوي‌تر مي‌شوند، به طوريكه جنين مي‌تواند پاهايش را تكان دهد. به‌طوركلي هفته هفدهم بارداري، ناراحتي‌ها و عوارض ناخوشايندي براي مادر به همراه ندارد با اين حال برخي افراد كمردرد، يبوست، ورم دست و پا و… را تجربه مي‌كنند. آشنايي با راهكارهاي خودمراقبتي در سه ماه دوم بارداري مي‌تواند باعث كاهش نگراني و اضطراب مادر شود كه در ادامه بيشتر درباره آن صحبت خواهيم كرد. براي دريافت مشاوره بارداري كليك كنيد.

منبع: هفته هفدهم بارداري

وضعيت جنين در هفته هفدهم بارداري

هر چقدر كه تعداد روزهاي بارداري بيشتر مي‌شود به مراتب وزن جنين هم افزايش پيدا مي‌كند. در اين هفته رشد جنين سريع‌تر شده و وزن او به حدود 150 گرم و قدش حدود 14 سانتي‌متر مي‌رسد. همچنين بدنش بزرگ‌تر مي‌شود كه اين مسئله به تناسب بيشتر بدن و سر كودك كمك مي‌كند. جزئيات صورت جنين نيز شروع به تكامل مي‌كند، به عنوان مثال در اين هفته مژه‌ها و ابروهاي جنين رشد مي‌كنند. علاوه بر اين دست و پاهاي جنين هم نسبت به هفته گذشته بيشتر رشد مي‌كنند و قوي‌تر مي‌شوند، به طوريكه جنين مي‌تواند پاهايش را تكان دهد. از جمله تغييرات ديگر كه در اين هفته براي جنين به وجود مي‌آيد اين است كه كم كم شروع به ذخيره چربي مي‌كند، اين ذخيره چربي براي توليد انرژي و گرم نگه داشتن بدن بعد از تولد ضروري است. براي آشنايي بيشتر با دوران بارداري كليك كنيد.

وضعيت مادر در هفته هفدهم بارداري

وضعيت خواب

هرچه كه روزهاي بيشتري از دوران بارداري مي‌گذرد مادر بايد بيشتر به وضعيت خوابش توجه كند. برخي از مادران ممكن است در اين هفته به دليل تغييرات هورموني ايجاد شده دچار آشفتگي خواب شوند. علاوه بر تغييرات هورموني، استرس و اضطراب مادر مي‌تواند بر وضعيت خوابش تاثير بگذارد.

خارش و التهاب پوست شكم

هرچقدر كه جنين داخل شكم بزرگ‌تر شود پوست شكم بيشتر كشيده شده و نازك‌تر خواهد شد. اين نازك شدن و كشيده شدن پوست باعث ايجاد احساس خارش و التهاب مي‌شود. علاوه بر احساس خارش و التهاب ممكن است برخي مادران دچار ترك‌هاي پوستي شوند. با افزايش وزن جنين و وزن مادر اين ترك‌هاي پوستي هم بيشتر مي‌شود.

بيشتر بخوانيد: مراحل رشد جنين

افزايش وزن

در سه ماهه دوم بارداري وزن مادر به شدت رو به افزايش مي‌رود. در هفته هفدهم بارداري ممكن است برخي مادران بين 2 تا 5 كيلو وزن اضافه كنند. به طور كلي از اين هفته به بعد وزن مادر به طور مرتب در هر هفته نيم تا يك كيلو افزايش پيدا مي‌كند. با اين حال برخي مادران با خوردن غذاي بيش از حد و خوردن غذاهاي پرچرب دچار چاقي و افزايش وزن كاذب مي‌شوند. چاقي و افزايش وزن كاذب مي‌تواند سلامت مادر و جنين را به خطر بياندازد.

عوارض شايع مادر در هفته هفدهم بارداري

در سه ماهه دوم بارداري مادران به طور كلي روزهاي راحت‌تري را سپري كرده و عوارض زيادي را تجربه نمي‌كنند. با اين حال برخي از مادران ممكن است دچار عوارضي مانند يبوست، گرفتگي بيني، حساس شدن پستان‌ها، سوزش معده، خواب آشفته، سردرد و كمر درد شوند. به دنبال افزايش وزن مادر و بزرگ‌تر شدن جنين، ممكن است مركز ثقل بدن مادر تغيير پيدا كند و فشار بيشتري به كمرش وارد شود.

بيشتر بخوانيد: سه ماه دوم بارداري

خودمراقبتي‌هاي لازم در هفته هفدهم بارداري

مراقبت‌هاي پزشكي

همانند هفته‌هاي گذشته مادران نياز به مراقبت‌هاي پزشكي دارند. اگر در سه ماهه دوم بارداري به پزشك مراجعه نكرديد بهتر است در اين هفته اين كار را انجام دهيد. انجام برخي از معاينات جهت تشخيص ناهنجاري‌هاي ژنتيكي در سه ماهه دوم بارداري ضروري مي‌باشد. از جمله اين آزمايش‌ها مي‌توان به سونوگرافي آنومالي و آزمايش آمنيوسنتز اشاره كرد.

تغذيه مناسب

استفاده از يك رژيم غذايي سالم و سرشار از فيبر در كنار نوشيدن زياد مايعات مي‌تواند منجر به كاهش يبوست شود. بهتر است از خوردن غذاهاي پرچرب و نفخ دار خودداري كنيد زيرا خوردن غذاهاي پرچرب منجر به چاقي و افزايش وزن كاذب مادر مي‌شود كه سلامت مادر و جنين را به خطر مي‌اندازد. براي شناخت بيشتر در زمينه خطرات بارداري كليك كنيد.

ورزش منظم در هفته هفدهم بارداري

ورزش منظم و سبك مي‌تواند سبب افزايش سلامت مادر و جنين شود. با اين حال از ورزش‌هاي سنگين مانند كوهنوردي، دوچرخه سواري در مسافت طولاني، شنا و… بهتر است پرهيز كنيد. انجام حركات كششي ساده و ورزش‌هاي معمولي مي‌تواند باعث كاهش درد كمر در دوران بارداري شود.

خوابيدن صحيح و كافي

براي بهبود وضعيت خواب در درجه اول شيوه خوابيدن را اصلاح كنيد. بهتر است براي اينكه به خودتان و جنين فشاري وارد نشود به سمت پهلوي چپ بخوابيد. همچنين بهتر است قبل از خوابيدن تمريناتي مانند آرام سازي بدن، تكنيك‌هاي تنفسي و ذهن‌آگاهي را انجام دهيد تا خواب آرام‌تر و بدون پريشاني داشته باشيد. اگر در مديريت كردن اضطراب و خوابتان مشكل داريد بهتر است اين موضوع را با يك روانشناس در ميان بگذاريد.

رفع خارش پوست

براي رفع خارش، التهاب و ترك‌هاي پوستي بهتر است از كرم‌هاي مرطوب كننده و روغن‌هاي گياهي جهت ماساژ دادن شكم استفاده كنيد. همچنين مايعات زياد مصرف كنيد و فعاليت‌هاي كششي انجام دهيد تا مانع از پيشرفت ترك‌هاي پوستي شويد.

برقراري رابطه جنسي

برقراري رابطه جنسي در هفته هفدهم يا به عبارتي در سه ماهه دوم بارداري براي مادر و جنين خطري به همراه ندارد. با اين حال بهتر است با شيوه صحيح و پوزيشن مناسب دوران بارداري آشنا شويد. براي اطلاعات بيشتر در ارتباط با اين مسئله مي‌توانيد از يك روانشناس و يا مشاوره جنسي كمك بگيريد. براي شناخت بيشتر درباره نزديكي در دوران بارداري كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا جنين در هفته هفدهم شروع به تكان خوردن مي‌كند؟

به طور كلي جنين از هفته 16 تا 20 بارداري ممكن است براي اولين بار تكان‌هايي بخورد كه مادر آن‌ها را احساس كند. عواملي مختلفي مانند تجربه زايمان اول، چاقي زياد مادر، توجه نكردن مادر به علائم شكمي و… مي‌تواند باعث شود كه مادر متوجه تكان خوردن نشود. با اين حال اكثر مادران در اين دوران متوجه اولين تكان خوردن جنين خواهند شد.

منبع: هفته هفدهم بارداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هفته هفدهم بارداري،
موضوع:
[ ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۳۸:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد چگونه ممكن مي‌شود؟ يكي از بزرگترين مشكلات معتادان و خانواده‌هاي آن‌ها، ديوار بي اعتمادي‌ايست كه بين آن‌ها شكل گرفته است. در ببسياري از مواقع اين بي‌اعتمادي مي‌­تواند باعث بازگشت مجدد فرد ترك كرده به سمت اعتياد شود. اين دغدغه براي فرد معتاد بسيار مهم است و حتي مي­‌تواند باعث شود كه تمايل خود براي ترك را از دست بدهد. او همه چيز را از دست رفته مي‌­بيند و اگر حس كند از طرف خانواده نيز به او توجه نمي‌­شود و قرار نيست روزگار سياه اعتياد فراموش شود، بيشتر در اين مسير غرق خواهد شد. با آگاهي از راهكارهاي جلب اعتماد مي‌توانيد گامي روابط ميان خود را بهبود بخشيد.

بيشتر بخوانيد : بعد از ترك اعتياد چه رفتارها و اقدامات بايد كرد؟

منبع: جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد با چه روش هايي امكان پذير است؟

اعتياد چه آسيب هايي به خانواده مي­‌زند؟

اعتياد با اينكه يك مسئله شخصي است، اما پيامدهاي آن به خانواده، دوستان و تمام جامعه برمي­‌گردد. مهم نيست كه شما چه مواد مخدري مصرف مي­‌كنيد، مهم اين است كه به يك مخدر وابسته شده‌­ايد و اين وضعيت باعث آسيب‌هاي جسمي، روحي، مالي و اجتماعي خود و خانواده‌­تان مي­‌شود. اين آسيب‌ها ممكن است تا جايي ادامه پيدا بكند كه خانواده براي محافظت از خود، ناچار به طرد و فراموش كردن فرد معتاد شده و ديگر براي ترك كردن او تلاشي نكنند. براي كسب اطلاع در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد.

جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد | آيا مشكل فقط اعتياد است؟

پيامدهاي اعتياد براي هر ماده و شرايط خاصي متفاوت است اما در بسياري از موارد تنها آن ماده خاص و اعتياد باعث رنجش نيست، بلكه سبك زندگي يك معتاد است كه تحمل آن براي خانواده سخت مي‌شود. اخلاق فرد معتاد كاملا دوقطبي است؛ اگر مصرف كند خوب اگر و مصرف نكند بد است. اين وضعيت متعارض سبب رنجش ديگران شده و باعث مي‌شود كه ديگر براي فرد معتاد اعتباري قائل نباشند و روي او حساب نكنند. اين بي‌توجهي باعث احساس شرم و كاهش اعتماد به نفس فرد معتاد شده و بيشتر و بيشتر غرق اعتياد مي‌شود. بنابراين مسئله ديگر اعتياد نيست، بلكه خود فرد معتاد است كه بارها تلاش كرده و شكست خورده و اعتماد خانواده را از دست داده است.

چگونه روابط را بازسازي كرده و جلب اعتماد كنيم؟

براي حل اين مسئله هر دوطرف وظايفي دارند. درست است كه همه فرد معتاد را مقصر تمام آسيب‌ها مي‌­دانند اما خانواده‌ها نيزبايد در اين شرايط به ا كمك كنند. آن‌ها بايد بدانند كه شرايط فرد معتاد دشوار بوده و اراده كاملي براي رفتار خود نداشته است.

1. وسوسه و لغزش طبيعي است

خانواده‌ها بايد بدانند كه لغزش در مسير ترك يا وسوسه به مصرف مجدد، معمولي‌ترين و عادي ترين پيامدهاي ترك اعتياد است و نبايد بابت اين مسائل او را سرزنش كنيد. اعتياد يكي از مسائل و مشكلات فرد معتاد است و تمام هويت او نيست. فردي كه به سرطان مبتلاست را با عنوان سرطان نمي­‌شناسيد، بلكه او يك فرد است با هزاران ويژگي كه مبتلا به بيماري سرطان شده است. فرد معتاد نيز يك فرد عادي است كه دچار يك بيماري شده و بايد همانگونه كه با يك بيمار مبتلا به ديابت يا سرطان يا مشكل قلبي رفتار مي‌­شود، با فرد معتاد نيز رفتار نماييد.

2. جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد | بازجويي و سرزنش نكنيد

پس از ترك نبايد با فرد معتاد رفتاري مانند يك بازجو يا پليس داشت. اينكه مدام جيب‌هاي او را چك كنيد، لباس‌هايش را بگرديد، او را بو كرده يا به او اتهام بزنيد نشان دهنده توجه و نگراني نيست، بلكه نشان دهنده بي احترامي به فردي است كه در دوره دشواري به سر مي‌برد و باعث خشم و لجبازي او مي‌­شود. اين كار حتي ممكن است او را تحريك به مصرف مجدد مواد كند. خانواده‌ها بايد بدانند كه افراد ترك كرده دائم به دوران سياه اعتياد فكر مي­‌كنند و شرمنده هستند پس نيازي نيست خانواده‌ها مدام آن روزها را به روي آنان بياورند.

3. شك و بدبيني، يكي از عوامل مهم لغزش

شك داشتن بيش از حد به فردي كه ترك كرده، باعث مي‌­شود كه اعتماد به نفس او تخريب شده و بخاطر محكوم شدن به گناهي نكرده، از اطرافيانش نااميد شود و دوباره به منجلاب اعتياد بازگردد. لازم است كه خانواده‌ها پس از ترك عزيزشان، از او حمايت كرده و تلاش و اراده او براي ترك را باور كنند. اگر اين تغيير اتفاق نيفتد، فرد ترك كرده اينبار نه از روي هوس و وسوسه، بلكه از روي لجبازي و تلافي به مصرف برمي­‌گردد.

بايد بدانيد كه اين بدبيني‌ها و سوءظن‌ها نه تنها نشان دهنده توجه و نگراني خانواده نيست، بلكه نشان دهنده بي‌­توجهي به موفقيت فعلي فرد ترك كرده است و بايد اين موفقيت، هرچند كم ديده شده و به آن احترام گذاشته شود. اگر با هر اشتباه يا رفتاري غيرعادي از سوي فرد ترك كرده، گذشته سياهش را يادآوري كرده و او را سرزنش و شماتت كنيد، ممكن است در مسير بازسازي اعتماد دو طرفه به مشكل بخوريد.

4. جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد | بازسازي اعتماد نياز به زمان دارد

بازسازي اعتياد به زمان نياز دارد. وقتي يك داستان، بارها و بارها تكرار شده و هربار به اعتماد خانواده خيانت شده، بازسازي اين اعتماد تخريب شده به زمان نياز دارد و دو طرف بايد خود را ثابت كنند. فرد معتاد براي تهيه مواد، حاضر است هركاري بكند اما به اين معنا نيست كه خانواده را فراموش كرده يا تعمدا به اعتماد آن‌ها خيانت مي‌كند.

5. يادگيري روش هاي ارتباطي سالم

ارتباط يك خيابان دوطرفه است كه شامل صحبت كردن و شنيدن مي‌باشد. بسياري از افراد وقتي به صحبت‌هاي ديگران گوش مي‌­دهند واقعا آن را نمي­‌شنوند. آن‌ها منتظر وقفه حرف طرف مقابل هستند تا بتوانند حرف بعدي خود را بزنند. به همين دليل يكي از راه‌هاي بازسازي اعتماد، شنيدن حرف‌هاي همديگر به معناي واقعي است. ارتباطات با دوستان گذشته بسيار مهم است و فرد بايد از دوستاني كه يادآور آن ايام بوده‌اند دوري كند. فرد معتاد بايد بداند كه اگر نتواند قيد دوستان و مكان‌هاي قديمي مربوط به اعتياد را بزند، خانواده نمي‌توانند به راحتي به او اعتماد كنند.

6. جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد | كمك گرفتن از روانشناس

با كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد اعتماد خانواده را دوباره نسبت به خودتان احيا سازيد. خانواده‌ها نيز مي‌توانند با اين روش به عضو خانواده خود كمك كنند تا در اين مسير ثابت قدم باشد و با موفقيت بيشتري پيش رود. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد با چه روش هايي امكان پذير است؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۱۹:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مصرف همزمان ترياك و متادون يكي از انواع چند مصرفي مواد مخدر است كه در بسياري از مواقع براي فرار از نشانه‌هاي ناخوشايند ترك يا خماري ترياك ايجاد مي‌شود. علاوه بر اين درمان با متادون يكي از روش‌هاي رايج براي ترك اعتياد به ترياك است و درصورتي‌كه فرد به هر دليلي موفق به ترك نشود احتمال دارد مصرف متادون نيز به اعتياد وي اضافه شود. با توجه به اينكه مصرف همزمان ترياك و متادون عوارض منفي اعتياد به اين داروها را نيز افزايش مي‌دهد بهتر است هرچه سريع‌تر براي ترك اين شيوه مصرف اقداماتي صورت بگيرد. مي‌بايست به اين موضوع نيز توجه داشت كه مبتلايان به مصرف همزمان مواد مخدر افرادي هستند كه براي ترك نياز به انگيزه بيشتري دارند و به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه براي ترك اعتياد به ترياك و متادون حتماً از يك روانشناس اعتياد كمك بگيريد.

منبع: مصرف همزمان ترياك و متادون

آشنايي با ماده مخدر ترياك

ترياك يا اوپيوم قديمي‌ترين ماده مخدر كشف شده است كه از شيره گياه خشخاش به دست مي‌آيد و مصرف آن باعث كند شدن فعاليت دستگاه عصبي و احساس آرامش در فرد خواهد شد. اين دارو در ابتدا براي مصارف پزشكي به‌ويژه كاهش درد مورداستفاده قرار مي‌گرفت اما پس از مدتي و به دليل مشخص شدن خاصيت اعتيادآوري اين ماده استفاده از آن مگر در شرايط خاص ممنوع اعلام شد. مشتقات بسياري از ترياك به دست مي‌آيد كه برخي از آن‌ها مانند مورفين طبيعي هستند و برخي ديگر مانند متادون با الهام از ساختار ترياك و به‌صورت مصنوعي به دست مي‌آيند. ترياك و تمامي مشتقات آن اعتيادآور بوده و به‌طوركلي به آن‌ها اپيوئيد گفته مي‌شود.

براي آگاهي بيشتر درباره علائم اعتياد به مصرف ترياك كليك كنيد.

ساختار و كاربرد متادون چيست؟

متادون دارويي از خانواده اپيوئيدهاست كه به‌صورت نيمه مصنوعي ساخته مي‌شود و با نام تجاري دولوفين نيز در بازار موجود است. اين دارو نخستين بار با هدف كاهش درد استفاده شد اما از دهه 1960 ميلادي براي ترك اعتياد به ترياك و ساير مواد افيوني نيز كاربرد پيدا كرد. متادون كه به‌صورت پودر سفيدرنگ يا شربت مورداستفاده قرار مي‌گيرد، دقيقاً بر همان گيرنده‌هاي مغزي كه ساير اپيوئيدها تأثير مي‌گذارند عمل كرده و باعث كاهش فعاليت دستگاه عصبي، رفع اضطراب، افزايش اعتمادبه‌نفس و بروز يك احساس آرامش كاذب در فرد خواهد شد.

براي آشنايي بيشتر درباره ترك متادون و اعتياد به متادون كليك كنيد.

مصرف همزمان ترياك و متادون و دلايل آن

اعتياد به چند ماده يا چند مصرفي به شرايطي گفته مي‌شود كه فرد در يك بازه زماني مشخص بيش از يك ماده مخدر استفاده كند. استفاده از اين مواد مي‌تواند همزمان باهم و يا به‌صورت مجزا از يكديگر نيز صورت بگيرد. مصرف همزمان ترياك و متادون يكي از انواع چند مصرفي مواد مخدر است كه ممكن است با دلايل مختلفي ايجاد شده باشد. برخي از شايع‌ترين دلايل اين چند مصرفي را در ادامه با يكديگر بررسي خواهيم كرد.

اثرگذاري بيشتر

يكي از اصلي‌ترين دلايل براي مصرف همزمان مواد مخدر اين است كه استفاده همزمان از آن‌ها باعث بروز لذتي مي‌شود كه استفاده مجزاي آن‌ها چنين تجربه‌اي را ايجاد نخواهد كرد. مصرف همزمان ترياك و متادون و كسب لذت بيشتر تبديل به انگيزه‌اي مي‌شود كه فرد را براي تكرار مصرف همزمان اين دو ماده ترغيب خواهد كرد و مي‌تواند تبديل به دليلي براي اعتياد به هر دو ماده شود.

اگر به متخصص براي ترك مراجعه كنيد، احتمال اينكه مدتي متادون را همراه با ترياك مصرف كنيد وجود دارد. در پروسه ترك اعتياد با متادون اين موضوع توسط متخصص مد نظر قرار گرفته و در هر ملاقات به شما كمك مي‌كند تا پس از مدتي تنها از متادون استفاده كنيد (به همين دليل به آن روش جايگزين مي‌گويند). براي آشنايي بيشتر با روش ترك با متادون كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به متادون

مصرف همزمان ترياك و متادون | عدم دسترسي به ترياك

با توجه به اينكه متادون دقيقاً برهمان گيرنده‌هاي مغزي كه ترياك بر آن‌ها اثر مي‌گذارد عمل خواهد كرد بسياري از مصرف‌كنندگان ترياك به تجربه متوجه اين موضوع مي‌شوند كه با استفاده از متادون در نبود ترياك مي‌توانند نشانه‌هاي منفي ناشي از خماري را كاهش دهند. با توجه به اينكه متادون نيز خاصيت اعتيادآوري داشته و در صورت مصرف باعث وابستگي جسمي و رواني در فرد مي‌شود اين شيوه استفاده تبديل به دليلي براي اعتياد به متادون در كنار اعتياد به ترياك مي‌شود.

مصرف همزمان ترياك و متادون | كنجكاوي

اعتياد به هر يك از انواع مواد مخدر به‌عنوان دروازه‌اي خواهد بود كه فرد را به سمت مصرف ساير مخدرها نيز سوق مي‌دهد. كنجكاوي نسبت به تجربه ساير مخدرها و تجربه احساسي كه پس از مصرف براي فرد ايجاد مي‌شود يكي از دلايلي است كه در ميان بسياري از مصرف‌كنندگان مواد مخدر باعث مصرف همزمان خواهد شد.

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده

ترك اعتياد ناموفق

همان‌طور كه گفته شد متادون تا حد زيادي مي‌تواند نشانه‌هاي منفي عدم دسترسي به ترياك را كاهش دهد. اين موضوع باعث شد تا بسياري از مراكز ترك اعتياد از اين ماده براي ترك ساير مخدرها به‌ويژه ترياك يا هروئين استفاده كنند. درصورتي‌كه فرد به هر دليلي موفق به ترك اعتياد با اين روش نشود وابستگي به متادون نيز در كنار اعتياد به ترياك ايجاد خواهد شد.

ضعف در توانايي كنترل خود

استفاده از ترياك يا متادون فرد را در شرايطي قرار مي‌دهد كه تا حد زيادي توانايي كنترل رفتار خود را ازدست‌داده و بسياري از مهارهاي رفتاري وي كاهش پيدا مي‌كند. اين موضوع باعث خواهد شد تا استفاده از يكي از اين داروها فرد را به سمت مصرف ساير مخدرها نيز تشويق كرده و باعث اعتياد به آن‌ها شود.

پيامدهاي مصرف همزمان ترياك و متادون

مصرف همزمان ترياك و متادون به اين معناست كه فرد جسم و روان خود را در معرض آسيب‌هاي ناشي از هردوي اين مخدرها قرار دهد. ازجمله آسيب‌هايي كه به دنبال استفاده از اين دو ماده براي فرد ايجاد مي‌شود مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

افزايش خطر مسموميت و اوردوز

هنگامي‌كه فرد از بيشتر از يك مخدر استفاده مي‌كند به اين معناست كه ميزان بيشتري از سموم را وارد بدن خود كرده و درنتيجه احتمال مسموميت نيز افزايش پيدا خواهد كرد. علاوه بر اين با توجه به پايين آمدن قدرت كنترل و تصميم‌گيري فرد در حين مصرف اين مخدرها ممكن است فرد مقدار بيشتري از مخدرهاي ديگر را استفاده كند كه مي‌تواند خطر اوردوز يا حتي ايست قلبي را نيز به همراه داشته باشد.

بروز مشكلات جسمي و رواني بيشتر

تمامي مخدرها باعث بروز مشكلاتي در جسم و روان فرد مي‌شوند و درنتيجه استفاده همزمان از چند مخدر باعث افزايش اين آسيب‌ها يا شروع زودتر آن‌ها خواهد شد. براي مثال بروز مشكلات گوارشي و كاهش اشتها يكي از عوارضي است كه هردو ماده ترياك و متادون به همراه خواهند داشت و استفاده همزمان از آن‌ها با تشديد اين مشكلات مي‌تواند خطرات بسياري را براي فرد ايجاد نمايد. بروز تغييرات جدي در ساختار و عملكرد انتقال‌دهنده‌هاي عصبي مغز يكي ديگر از آسيب‌هايي است كه به دنبال استفاده همزمان از ترياك و متادون ايجاد شده و حتي تا مدت‌ها پس از ترك نيز فرد را تحت تأثير قرار مي‌دهد.

دشوار شدن فرايند ترك اعتياد

مصرف همزمان ترياك و متادون باعث خواهد شد تا فرايند ترك اعتياد نيز با مشكلات بسياري مواجه شود. بروز اين مشكلات نياز به تلاشي مضاعف براي موفقيت در ترك اعتياد دارد و اين مي‌تواند عاملي براي از بين رفتن تمايل به ترك اعتياد در ميان مصرف‌كنندگان باشد. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه در صورت برنامه‌ريزي براي ترك مصرف همزمان ترياك و متادون بهتر است در اين زمينه از متخصصين روانشناسي اعتياد نيز كمك بگيريد. بي‌توجهي به جنبه‌هاي رواني ترك اعتياد مي‌تواند دليلي براي شروع مجدد مصرف و بروز مشكلاتي مانند كاهش اعتمادبه‌نفس فرد و احساس شكست خوردگي باشد. براي اطلاعات بيشتر در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد.

افزايش احتمال اعتياد به ساير مواد مخدر

همان‌طور كه گفته شد استفاده از يك ماده مخدر باعث تمايل فرد به مصرف ساير مخدرها نيز خواهد شد. به همين ميزان مصرف بيش از يك مخدر مي‌تواند دليلي براي آلودگي بيشتر در اين زمينه باشد و فرد را به سمت مصرف ساير مخدرها نيز سوق دهد.

مصرف همزمان ترياك و متادون | ترك اعتياد

مصرف همزمان ترياك و متادون دشواري‌هايي را براي فرايند ترك اعتياد ايجاد خواهد كرد. اين دشواري‌ها مي‌تواند مشكلاتي نظير طولاني شدن زمان ترك يا تحمل پايين‌تر بدن باشد كه در شرايطي باعث خواهد شد تا متخصصين ترك اعتياد به يكي از مخدرها را به زمان ديگري موكول كنند.

با توجه به تخصصي‌تر شدن اقدامات براي ترك اعتياد در اين شرايط، بهتر است تا جاي ممكن ترك را زير نظر متخصصين انجام دهيد. علاوه بر اين روانشناسان معتقدند افرادي كه دچار سوءمصرف مواد مخدر مي‌شوند به لحاظ توانايي اراده و باور به قدرت كنترل شرايط ضعيف‌تر از ديگران هستند و اين نقاط ضعف در افرادي كه به بيش از يك مخدر اعتياد دارند به‌مراتب بيشتر خواهد بود. به همين خاطر اين افراد نياز بيشتري به دريافت مشاوره‌هاي انگيزشي و رواني براي ادامه دادن تلاش‌هاي خود دارند. در ادامه مهم‌ترين اقدامات روان‌شناختي براي ترك مصرف همزمان ترياك و متادون را با يكديگر بررسي خواهيم كرد.

جلسات مشاوره انگيزشي

دشواري‌هاي ترك اعتياد ترياك و ترك اعتياد به متادون در زمان مصرف همزمان ترياك و متادون مي‌تواند مشكلات جسمي و روحي بسياري را براي فرد به همراه داشته باشد. براي مثال احتمالاً تجربه‌هاي شكست در ترك براي فرد در اين شرايط افزايش پيدا مي‌كند و اين موضوع باعث شكل‌گيري باور ناتواني در فرد خواهد شد. روانشناسان با استفاده از جلسات انگيزشي به فرد در پيدا كردن هدف و تلاش براي رسيدن به آن كمك خواهند كرد. ايجاد هدف و انگيزه علاوه بر كمك به بالا بردن عزت‌نفس و قدرت كنترل فرد تبديل به دليلي براي تحمل وضعيت دشواري جسمي و رواني نيز خواهد شد.

شناخت محرك‌هاي وسوسه‌آميز و راه‌هاي كنترل آن‌ها

وسوسه به مصرف مجد مواد مخدر اصلي‌ترين دليلي است كه باعث بازگشت فرد به‌سوي مواد مخدر پس از ترك اعتياد خواهد شد. روانشناسان اعتياد معتقدند در شرايطي كه به ترك رواني اعتياد و كاهش وابستگي ذهني به اين ماده به‌اندازه سم‌زدايي‌هاي فيزيولوژيك توجه نشده باشد احتمال مصرف مجدد وجود خواهد داشت. به همين خاطر يكي از اصلي‌ترين اقدامات در جلسات بازپروري رواني اين است كه فرد را با مفهوم وسوسه و شناخت شرايطي كه باعث افزايش تمايل به مصرف مخدر مي‌شود آشنا كند. آگاهي فرد نسبت به اين موضوع تا حد زيادي باعث كنترل وي در مقابل اين وسوسه خواهد شد و سپس راهكارهايي براي مديريت اين ميل به وي آموزش داده مي‌شود.

خانواده‌درماني

نحوه برخورد خانواده با فردي كه دچار اعتياد شده است تأثير بسياري در انگيزه و تمايل فرد براي ادامه فرايند ترك يا شروع مجدد مصرف دارد. به همين خاطر روانشناسان زماني را براي صحبت با خانواده فرد و ارائه آموزش‌هايي به آن‌ها در ارتباط با نحوه برخورد با عضوي از خانواده كه درگير سوءمصرف شده اختصاص خواهند داد. همچنين با توجه به اينكه خانواده افراد درگير سوءمصرف به مواد مخدر نيز مانند خود فرد آسيب‌هاي روحي و فشارهاي بسياري را تحمل مي‌كنند روانشناسان برنامه‌هايي را نيز براي ارزيابي سلامت روان آن‌ها و حل كردن مشكلات درون خانوادگي تهيه خواهند كرد.

بررسي آسيب‌هاي رواني

اعتياد به مواد مخدر باعث بروز آسيب‌هاي رواني مانند ضعف عزت‌نفس، افسردگي يا اضطراب مي‌شود. يكي از اقداماتي كه روانشناسان مي‌بايست براي فرد انجام دهند اين است كه وضعيت سلامت روان فرد را بررسي كرده و درصورتي‌كه چنين مشكلاتي را مشاهده مي‌كنند براي رفع آن‌ها اقدام نمايند.

براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

كمك به فرد براي پيدا كردن هدف در زندگي

ازجمله اقداماتي كه مي‌تواند تأثير بسياري در موفقيت ترك اعتياد و همين‌طور جلوگيري از بازگشت مجدد به مصرف داشته باشد اين است كه درمانگر در طي جلسات بازپروري به فرد كمك كند تا اهداف و برنامه‌هاي مشخصي براي زندگي پس از ترك تهيه كرده و براي دست‌يابي به آن‌ها برنامه‌ريزي كند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول درباره مصرف همزمان ترياك و متادون

1. چه دلايلي براي مصرف همزمان ترياك و متادون وجود دارد؟

اثرگذاري بيشتر مخدرها در هنگام مصرف همزمان و همين‌طور جلوگيري از بروز نشانه‌هاي منفي ترك در هنگام عدم دسترسي به يك مخدر از دلايل اصلي مصرف همزمان ترياك و متادون مي‌باشد.

2. مصرف همزمان ترياك و متادون چه خطراتي را براي فرد به همراه دارد؟

افزايش خطر مسموميت، بروز آسيب‌هاي جسمي و روحي و همين‌طور دشوار شدن فرايند ترك از پيامدهاي اين همزماني هستند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مصرف همزمان ترياك و متادون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۱۱:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

استرس امتحان نه‌تنها براي دانش‌آموزان مدرسه، بلكه براي بزرگسالان هم در هر مقطعي ممكن است پيش بيايد. فرقي نمي‌كند كه قرار است جواب سؤال‌ها را روي يك برگه بنويسيد و يا در يك مصاحبه شركت كنيد. استرس امتحان در هر حالتي كه قرار است به سؤالات ديگران و ارزيابي شدن جواب بدهيد شما را درگير خواهد كرد. نداشتن اعتمادبه‌نفس كافي، يا فشارهاي محيطي از جمله دلايل اين نگراني هستند. دليل استرس شما هرچه كه باشد، استرس امتحان مي‌تواند به‌طوركلي نتيجه را خراب كند. ناراحتي‌هاي جسماني و ازدست‌دادن تمركز از جمله مشكلاتي هستند كه همراه با استرس امتحان اتفاق مي‌افتند. اين شرايط قطعاً روي توانايي شما براي پاسخ‌دادن به سؤالات تأثير مي‌گذارد. به همين خاطر حتما براي دريافت مشاوره استرس كليك كنيد.

منبع: استرس امتحان

استرس امتحان

استرس امتحان يكي از مشكلات شايعي است كه بسياري از كودكان و همين‌طور بزرگسالان را درگير خودش مي‌كند. كساني كه دچار اين مشكل هستند معمولاً وقتي قرار است مورد ارزيابي قرار بگيرند احساس نگراني مي‌كنند. در حقيقت اين افراد از اين مي‌ترسند كه نتوانند جواب سؤالات را به‌درستي بدهند؛ يا شايد به اين مسئله فكر كنند كه ديگران راجع به آن‌ها چه قضاوتي خواهند داشت. به‌هرحال تصور فرد هرچه كه باشد مهم‌ترين نشانه اين است كه آن‌ها از امتحان دادن مي‌ترسند. و همين موضوع مي‌تواند مشكلات بسياري را براي‌شان به همراه داشته باشد. براي آشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

انواع استرس امتحان

متخصصان معتقدند كه استرس هميشه هم منفي نيست؛ و حتي گاهي اوقات مقداري از استرس مي‌تواند براي شما مفيد باشد! به همين خاطر روان‌شناسان استرس امتحانات را به دو دسته مثبت و منفي تقسيم مي‌كنند.

الف) استرس مثبت

اگر شما هيچ نگراني براي امتحان نداشته باشيد طبيعتاً تلاشي هم براي آن نخواهيد كرد. در حقيقت وجود مقداري از نگراني است كه باعث مي‌شود شما بلند شويد و خودتان را براي امتحان يا هر موضوع ديگري آماده كنيد.

ب) استرس منفي

اگر فرد نتواند نگراني‌اش را كنترل كند، استرس او به حد منفي خواهد رسيد. در اين شرايط شما توانايي تمركز براي درس‌خواندن و باور به خود را از دست مي‌دهيد. در نتيجه عملكردتان نيز در زمان امتحان افت خواهد كرد.

 

علائم استرس امتحان

شايد براي تان جالب باشد، اما همه استرس امتحان را به يك شكل تجربه نمي‌كنند. حتي زمان بروز استرس براي هر كس فرق دارد؛ يكي از ابتداي فصل نگران امتحانات آخر ترم است، يكي ديگر درست بعد از گرفتن برگه سوالات دچار استرس شديد مي شود. بعضي از رايج ترين نشانه هاي استرس امتحان به شرح زير است.

  • تنگي نفس
  • عرق كردن دستان
  • فراموشي همه مطالب درسي
  • ناتواني در يادگيري مطالب
  • لرزش دستان، بي‌قراري، جويدن ناخن‌ها
  • ناتواني در تمركز
  • تپش قلب
  • تاري ديد
  • سرد شدن بدن
  • عصبي بودن و بي‌حوصلگي
  • تندتند حرف‌زدن
  • بي‌اشتهايي يا پرخوري
  • بي‌خوابي و يا سخت به خواب رفتن

براي آشنايي بيشتر با روش‌هاي مقابله با علائم استرس كليك كنيد.

چرا همه دچار استرس امتحان نمي‌شوند؟

در جواب اين سؤال روان‌شناسان به موضوعي به نام (آسيب‌پذيري) اشاره مي‌كنند. آسيب‌پذيري به اين معناست كه بعضي از ما نسبت به درگيري با استرس آمادگي بيشتري داريم. مسائل ژنتيكي يا شرايط محيطي مي‌توانند دليلي براي اين آسيب‌پذيري باشند. اگر مي‌خواهيد با دلايل محيطي اين موضوع بيشتر آشنا شويد در ادامه اين مطلب همراه ما باشيد.

علت استرس امتحان

اگر نمي‌دانيد كه چرا درست قبل از امتحان استرس مي‌گيريد؛ چرا دوستان شما استرس آزمون ندارند؛ چرا نمي‌توانيد استرس‌تان را مهار كنيد و … بهتر است ابتدا علت آن را پيدا تا بتوانيد راهكاري مناسب براي حل آن به كار گيريد. در ادامه به برخي از رايج‌ترين احتمالات پرداخته‌ايم. اما اگر اضطراب زيادي داريد، حتماً براي درمان استرس كليك كنيد.

فشار بيش از حد اطرافيان

گاهي اوقات معلمان و پدر و مادر فشار بسياري به دانش‌آموزان وارد مي‌كنند. اين فشارها باعث مي‌شود فرد از اينكه نتواند نتيجه خوبي در امتحان بگيرد نگران باشد. حتي ممكن است اين فشار يك اخم ساده يا سر تكان دادن از سر نارضايتي باشد. اما اين باور منفي ممكن است تا بزرگسالي همراه فرد بماند؛ و اين ذهنيت را در او ايجاد كند كه بهترين نبودن در امتحان با طردشدن و ازدست‌دادن تأييد ديگران برابر است.

ترساندن و تهديد كردن

متأسفانه بسياري از والدين براي آن كه فرزندشان درس بخواند، او را از نتيجه امتحانش مي‌ترسانند. براي مثال او را تهديد به تنبيه بدني، منع از بازي و تفريح، ماندن در خانه و… مي‌كنند. چنين رفتارهايي شايد در كوتاه‌مدت باعث موفقيت فرزندتان بشود، اما در بلندمدت استرس را در او نهادينه مي‌كند. در واقع همين رفتار باعث مي‌شود كه فرزند شما بيشتر از آن‌كه متوجه درس‌اش باشد به نتيجه آن فكر كند. در نهايت رفتار شما نه‌تنها ارزش آموزشي براي او نخواهد داشت بلكه مي‌تواند مشكلات روحي و تحصيلي بسياري را براي او به وجود بياورد.

عدم مطالعه و آمادگي براي امتحان

يكي از دلايل مهم استرس امتحان اين است كه شما خودتان را براي امتحان آماده نكرده‌ايد. در حقيقت وقتي جواب‌ها را نمي‌دانيم ترسيدن از نتيجه بسيار طبيعي خواهد بود. براي ازبين‌بردن اين مشكل بهتر است هميشه برنامه‌ريزي مناسبي براي مطالعه دروس داشته باشيد.

رقابت و استرس امتحان

گرفتن نمره پذيرش در آزمون‌هاي استخدامي و كنكور دانشگاه‌ها به دليل ظرفيت محدودي كه دارند، بسيار دشوار است. مسلماً براي قبولي در اين آزمون‌ها شما بايد نمره بالاتري در مقابل ساير متقاضيان بگيريد. فكركردن به اين شرايط استرس شما را نسبت به آن امتحان بيشتر خواهد كرد.

رشد در كنار والدين مضطرب

اولين الگو هر كسي والدين او هستند. رفتارها و واكنش‌هاي والدين‌تان در موقعيت‌هاي مختلف به شما ياد مي‌دهند كه چطور با مسائل برخورد كنيد. وقتي شما مي‌بينيد كه پدر يا مادرتان بابت همه چيز نگران است ناخودآگاه اين رفتار را از آن‌ها ياد خواهيد گرفت. در نتيجه اولين برخورد خود شما با مشكلات نيز اضطراب خواهد بود.

مقايسه شدن با ديگران

هركسي با توجه به شرايطي كه دارد مي‌تواند عملكرد مناسبي داشته باشد. اينكه خود را با ديگري مقايسه كنيد، هرگز منصفانه نيست. بايد نسبت به افكار منفي كه از سرزنش و مقايسه شما با سايرين وارد مي‌شود، آگاه باشيد. پس تا حد ممكن از اين قياس‌ها دور شده و اجازه ندهيد فكر شما را به خود مشغول كنند.

تاكيد زياد به بهتر بودن در يك زمينه

اگر فكر كنيد كه يك درس مهم‌تر از درس ديگري است، پس توجه بيشتري به عملكرد خودتان در آن درس و امتحان خاص خواهيد داشت. اين توجه خاص مي‌تواند استرس زيادي ايجاد كند و به‌جاي انگيزه حركت، مانع از عملكرد مناسب بشود.

بودن در كنار آدم هاي منفي باف

اگر به شما دائم بگويند كه “نمي‌تواني؛ هوش كمي داري؛ بي‌اراده‌اي و… ” اين افكار بيشتر در ذهن شما تكرار مي‌شوند. در نتيجه به‌مرور باور به خودتان را از دست مي‌دهيد. وقتي شما اعتمادبه‌نفستان براي انجام يك كار را از دست مي‌دهيد طبيعتاً استرس اولين مشكلي است كه با آن مواجه مي‌شويد.

راضي نبودن و خواستن بهترين ها

كمال‌گرايي يكي از دلايلي است كه باعث اضطراب در هر موضوعي مي‌شود. اگر شما صرفاً به دنبال نمره 20 يا بسيار عالي در امتحان خود باشيد، طبيعتاً نگراني و فشار بسياري را نيز تحمل خواهيد كرد. به همين خاطر اگر شما هم درگير كمال‌گرايي هستيد براي رهايي از اين شرايط افكارتان را تغيير بدهيد.

راه هاي كاهش استرس امتحان

براي كاهش استرس امتحانات بايد متناسب با علل آن راهكاري پيدا كنيد. اگر در اين زمينه دچار سردرگمي شده‌ايد، حتماً براي دريافت خدمات درمان استرس كليك كنيد. همچنين براي كاهش استرس امتحان روش هاي زير بسيار موثر هستند.

  • براي درس‌خواندن برنامه داشته باشيد، همه درس‌ها را براي شب امتحان نگذاريد.
  • نظرات منفي ديگران را قبول نكنيد، اما آن‌ها را بررسي كنيد و اگر احساس مي‌كنيد حق با آنهاست راهي براي رفع مشكلات‌تان پيدا كنيد.
  • فعاليت بدني داشته باشيد، كل روز را به درس‌خواندن نگذرانيد، كمي ورزش و استراحت باعث مي‌شود كه ذهن شما هم فرصتي براي تثبيت مطالب داشته باشد.
  • تغذيه مناسب داشته باشيد، خوردن غذاهاي حاوي ويتامين‌ها و پروتئين به يادگيري شما كمك مي‌كند.
  • شب قبل از امتحان وسايل و لباس‌هاي فردا را آماده كنيد.
  • زودتر به رختخواب برويد و براي بيدارشدن ساعت كوك كنيد.
  • افكار مثبت را در ذهن‌تان مرور كنيد و با خود تكرار كنيد كه با خراب‌شدن آزمون دنيا به آخر نمي‌رسد.

از بين بردن استرس امتحان در حين جلسه

بسياري از دانش‌آموزان به دليل اضطراب حين جلسه نمي‌توانند نتيجه‌اي دلخواه بگيرند. بهتر است خودتان را براي اين استرس نيز آماده كنيد و اقدامات زير را انجام دهيد.

  • نفس عميق بكشيد، آن را حبس كنيد و بعد از 3 شماره نفس‌تان را بيرون بدهيد، اين كار را 3 تا ده بار تكرار كنيد تا زماني كه تپش قلب‌تان و يا ساير علائم استرس از بين برود.
  • يك بطري آب با خود به جلسه امتحان ببريد و درصورتي‌كه استرس داشتيد تنها چند جرعه براي خيس شدن گلويتان بخوريد (خوردن آب زيادي نياز شما را دچار بيرون‌روي زياد مي‌كند و باعث مي‌شود كه زمان امتحان را از دست بدهيد).
  • سؤالات را به ترتيب بخوانيد و پاسخ دهيد
  • از علائم مشخص براي سؤالات شك‌دار، جواب داده نشده و … استفاده كنيد. اين كار در مديريت زمان به شما كمك خواهد كرد.
  • به اطرافيان توجه نكنيد و تنها به صحبت‌هاي مراقبان در مورد امتحان و زمان توجه داشته باشيد.
  • در چرك‌نويس، مرتب مسائل رياضي را حل كنيد. تا در آخر سؤالات بتوانيد مراحل را يكبار ديگر بازبيني كنيد و درستي آن‌ها را چك كنيد.

استرس امتحان و اهميت مشاوره

همان‌طور كه گفتيم استرس امتحان مشكلات بسياري را به همراه خواهد داشت. براي مثال شما تمركزتان را از دست مي‌دهيد. و همين موضوع مي‌تواند توانايي‌تان را براي جواب دادن به سؤال‌ها كمتر كند. به همين خاطر بسيار مهم است كه به دنبال راهي براي برطرف‌كردن اين استرس باشيد. يكي از بهترين راهكارهايي كه در اين شرايط مي‌توانيد از آن استفاده كنيد كمك‌گرفتن از مشاور است. مشاور راه‌هايي را براي برطرف‌كردن افكار منفي و نگراني‌هايي كه داريد به شما نشان خواهد داد. و اين به شما براي بهترشدن شرايط كمك خواهد كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استرس و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

براي برطرف‌كردن استرس در جلسه امتحان چه‌كار بايد كرد؟

با استفاده از روش‌هاي آرام‌سازي مانند تنفس عميق سعي كنيد خودتان را آرام كنيد. يك‌بار كل سؤالات را بررسي كنيد و پاسخ‌دادن را از سؤال‌هايي شروع كنيد كه بهتر بلد هستيد. سعي كنيد تا جاي ممكن تمركزتان را جمع كنيد و به افكار منفي اجازه ندهيد ذهن شما را درگير كنند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: استرس امتحان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: استرس امتحان،
موضوع:
[ ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۰۷:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چك كردن گوشي فرزند يكي از چالش‌هايي است كه والدين در عصر تكنولوژي با آن روبرو هستند. امروزه كودكان به‌راحتي از ابزارهاي ديجيتال مانند گوشي‌هاي هوشمند و تبلت استفاده مي‌كنند؛ و با انواع مختلف بازي‌ها و شبكه‌هاي مجازي آشنايي كامل دارند. با گسترش اين شبكه‌ها و باتوجه‌به فرصت‌هاي آموزشي كه براي كودكان ايجاد مي‌كنند استفاده‌نكردن از اين ابزار براي كودكان تا حدودي غيرممكن شده است. از سوي ديگر استفاده كودكان از اين وسايل باعث نگراني و دغدغه والدين مخصوصاً در رابطه با حضور آن‌ها در شبكه‌هاي اجتماعي و فضاي مجازي مي‌شود. اين موضوع بسياري از مواقع باعث مي‌شود كه آن‌ها به شيوه‌اي نامناسب به چك كردن گوشي فرزند خود مشغول شوند؛ كه اين رفتار پدر و مادر مي‌تواند پيامدهاي ناخوشايندي به دنبال داشته باشد. اگر شما هم درگير اين موضوع شده‌ايد بهتر است تا پايان اين مطلب همراه ما باشيد. براي دريافت مشاوره كودك و نوجوان كليك كنيد.

منبع: چك كردن گوشي فرزند

دلايل اشتباه بودن چك كردن گوشي فرزند

نقض حريم شخصي فرزند

به‌عنوان پدر و مادر اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه داشتن حريم خصوصي يكي از اصلي‌ترين حقوق فرزند شما است. و حتي داشتن نگراني‌هاي مختلف به خاطر آسيب‌هاي تلفن همراه هم نمي‌تواند باعث شود كه حق مالكيت و حريم شخصي را از كودك خود سلب كنيد.

گاهي پدر يا مادر به طور ناگهاني و معمولاً با حالتي پرخاشگرانه تلفن همراه را از دست كودك مي‌كشند. آنها تصور مي‌كنند با اين كار فرزندشان فرصت پنهان‌كاري را نخواهد داشت؛ و آن‌ها مي‌توانند به طور كامل به محتويات مطالب و ويديوهاي داخل گوشي فرزند دسترسي پيدا كنند. اما بهتر است بدانيد اين كار به‌مرورزمان حس امنيت كودك را گرفته و باعث تضعيف اعتمادبه‌نفس در او مي‌شود؛ به‌علاوه مفهوم حريم خصوصي نيز براي كودك بي‌معنا خواهد شد. اين موضوع مشكلات بسياري را به دنبال خواهد داشت؛ بري مثال باعث مي‌شود كودك نه‌تنها براي خود حريم شخصي در نظر نگيرد و بلكه حريم خصوصي ديگران و بخصوص افراد كوچك‌تر از خود را نيز رعايت نخواهد كرد.

آسيب ديدن رابطه والدين و فرزندان

معمولاً والدين يكي از وظايف اصلي خود در برابر فرزندان را كنترل ابعاد مختلف زندگي آن‌ها مي‌دانند. تصور آنان اين است كه هر چه اين ميزان كنترل بيشتر و سخت‌گيرانه‌تر باشد، وظيفه پدر و مادري خود را بهتر و كامل‌تر انجام داده‌اند؛ درصورتي‌كه كنترل‌گري بيش از حد مي‌تواند پيامدهاي جبران‌ناپذيري به همراه داشته باشد و شخصيت كودك را تحت‌تأثير قرار دهد.

كودكي كه خود را به طور مداوم تحت كنترل پدر و مادر ببيند هميشه وجود سايه تاريكي را بر زندگي خود احساس مي‌كند؛ و با گذشت زمان اين باور در او شكل مي‌گيرد كه در زندگي شخصي خود دخالتي ندارد و نمي‌تواند براي خود تصميم‌گيري كند؛ بنابراين كودك كم‌كم دچار سرخوردگي شده و احساسات و هيجانات منفي نسبت به پدر و مادر در او شكل مي‌گيرد. كه نتيجه آن بيشتر شدن فاصله فرزند با والدين مي‌شود و بي‌اعتمادي شكل‌گرفته در كودك به ساير جنبه‌هاي زندگي او گسترش پيدا مي‌كند. براي آشنايي با روش هاي تربيت كودك كليك كنيد.

بي‌اعتمادي كودك به والدين

يك قانون را راجع به كودكان و نوجوانان به خاطر داشته باشيد. هرچقدر شما تلاش كنيد تا حريم خصوصي فرزندتان را بيشتر از بين ببريد آنها نيز راه‌هاي مخفي‌كاري را بيشتر ياد خواهند گرفت. به‌علاوه بسياري از مواقع مشكلي كه پيش مي‌آيد اين است كه فرزندتان ديگر به شما اعتماد نخواهد كرد. اين به معناي آن است كه از اين به بعد حتي اگر چك كردن حريم شخصي فرزندتان را كنار گذاشته باشيد، او ديگر مسائلش را از شما پنهان نگه خواهد داشت. و اين مي‌تواند آنها را در معرض خطرات بسياري قرار بدهد.

اقدامات جايگزين چك كردن گوشي فرزند

آموزش و برنامه‌ريزي صحيح استفاده از گوشي

باتوجه‌به اجتناب‌ناپذير بودن استفاده كودكان از گوشي همراه، اولين اقدام براي جلوگيري از آسيب‌ها و خطرات آن مي‌تواند آموزش نحوه استفاده و تعيين قوانين و مقررات براي استفاده فرزندان باشد. مثلاً والدين مي‌توانند با موافقت فرزند ساعات خاصي را تعيين كنند كه فرزند در آن زمان بتواند از تلفن همراه استفاده كند. فرزندان نيز بايد بپذيرند كه والدينشان از زمان متصل بودن گوشي به اينترنت و جستجوهاي آن‌ها و به‌طوركلي فعاليت آن‌ها در شبكه‌هاي اجتماعي آگاه هستند. براي آشنايي با قوانين استفاده كودك از موبايل كليك كنيد.

داشتن فرزندپروري مقتدرانه

بهترين شيوه فرزندپروري، فرزندپروري مقتدرانه است. در اين سبك فرزندپروري رابطه والد و فرزند يك رابطه دوستانه و دوسويه است. اشتباهات فرزند باعث پرخاشگري والد نمي‌شود درعين‌حال بر حضور آن‌ها در فضاي مجازي به‌گونه‌اي مستبدانه و سهل‌گير نظارت نمي‌كنند. نظارت والدين بر كودك با احترام و حفظ عزت‌نفس كودك است و چك كردن گوشي فرزند براي او تداعي‌كنندة والدين مستبد و كنترل‌گر نيست. براي آشنايي با سبك فرزند پروري كليك كنيد.

 

چك كردن گوشي فرزند و اهميت كمك‌گرفتن از مشاور

با پيشرفت روزافزون تكنولوژي و فراگير شدن استفاده از آن، آسيب‌هاي به وجود آمده از جمله آسيب‌هاي رفتاري مانند پرخاشگري، گوشه‌گيري و انزوا و تقليد رفتارهاي پرخطر همواره در كمين كودكان سنين مختلف است.

اما همان‌طور كه گفتيم مداخلات والدين مانند تنبيه و محروميت از گوشي باعث تشديد رفتارهاي منفي در فرزندان مي‌شود. گاهي نيز پدر و مادر بي‌توجهي كرده و با درپيش‌گرفتن فرزندپروري سهل‌گيرانه مشكلات به وجود آمده براي فرزند خود را ناچيز دانسته و از انجام اقدامات مؤثر براي فرزند خود غفلت مي‌كنند. پس راهكار چيست؟ والدين مي‌بايست از چه روشي استفاده كنند؟ بهترين كار در اين شرايط اين است كه از يك مشاور كودك كمك بگيريد. مشاورين باتوجه‌به تخصص و تجربه‌اي كه در زمينه نيازهاي كودكان و برخورد با آنها دارند به شما براي تغيير اين شرايط كمك خواهند كرد. آنها به‌خوبي مي‌توانند نيازهاي فرزندتان و همين‌طور خواسته‌هاي شما را در كنار هم قرار دهند و براي به تعادل رساندن آنها راهكارهاي مناسبي را ارائه كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي توانيد از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

اگر گوشي فرزندم را چك نكنم از كجا بفهمم كه او چه كاري انجام مي‌دهد؟

شما مي‌بايست به‌جاي كنترل كردن گوشي فرزندتان رابطه خود را با او بهتر كنيد. از اين طريق فرزندتان خودش همه چيز را به شما اطلاع خواهد داد. در واقع شما بايد كاري كنيد كه فرزندتان شما را به‌عنوان دوست و مشاور خود انتخاب كند.

منبع: چك كردن گوشي فرزند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: چك كردن گوشي فرزند،
موضوع:
[ ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۰۴:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بازتاب بابكين نوزاد يكي از انواع بازتاب‌هاست كه رشد و بقاي انسان كمك مي‌كند. نوزاد در بدو تولد در حفاظت از خود ضعيف است و توانايي حفاظت به صورت ارادي را ندارد، پس بازتاب ها به حفظ و بقاي او كمك مي‌كنند. بازتاب ها در گذر زمان و پس از يادگيري حركات ارادي از بين خواهد رفت. بازتاب بابكين نوزاد يكي از بازتاب‌هايي است كه همانند ديگر بازتاب ها نقشي حياتي و مهم در رشد و سلامت نوزادان ايفا خواهد كرد. در ادامه تعريفي كامل ازاين نوع بازتاب ارائه شده است.

منبع: بازتاب بابكين نوزاد

تعريف بازتاب

به منظم‌ترين و سازمان يافته ترين رفتارهاي نوزاد كه فطري است و به صورت خودكار اتفاق مي‌افتد و براي رشد سيستم عصبي و عضلاني لازم است، بازتاب مي‌گويند. بازتاب‌ها براي ادامه زندگي نوزاد ارزش زيادي دارند و در صورت عدم وجود آن‌ها روند طبيعي رشد مختل خواهد شد و نوزاد قادر به رفع نيازهاي اوليه ي خود نيست. نبودن بازتاب‌ها و يا ادامه يافتن آن‌ها پس از سن معين و بروز مجدد در سنين بزرگسالي از علائم آسيب مغزي باشد. براي آشنايي با انواع بازتاب نوزادان كليك كنيد.

چرايي شناسايي بازتاب‌هاي دوران نوزادي

بازتاب‌ها از مهم‌ترين نشانه‌هاي سلامت نوزادان به شمار مي‌روند و ارزيابي آن‌ها اطلاعات مفيدي در مورد وجود نقص و يا سلامت نوزاد به شما خواهد داد. در صورت عدم وجود بازتاب در زمان مشخص شده و يا ادامه پيدا كردن بيشتر از زمان مقرر لازم است كودك خود را به متخصص اطفال نشان دهيد. براي آشنايي بيشتر با نشانه هاي سلامت نوزاد كليك كنيد.

بازتاب بابكين نوزاد

اين بازتاب را فيزيولوژيست روسي بوريس بابكين كشف كرد. او متوجه شد هنگامي كه دو كف دست نوزاد را فشار دهيد، نوزاد سرش را چرخانده، چشمانش را بسته ، دهانش را باز كرده و سرش را به جلو خم خواهد كرد. اين پاسخ‌ها به تنهايي و يا تركيبي مي‌تواند ايجاد شود. گفتني است اين بازتاب در نوزادان كوچك‌تر به مراتب آسان‌تر ايجاد خواهد شد، ولي پاسخ بازتابي شديدتري در نوزادان بزرگ‌تر خواهد داشت.

سن شروع و اتمام بازتاب بابكين نوزاد

همان طور كه گفته شد به ميزاني كه سن نوزاد كمتر باشد، اين بازتاب راحت‌تر ايجاد خواهد شد. به طور كل بازتاب بابكين تا شش ماهگي مشاهده شده و بعد از آن به تدريج محو خواهد شد. در نوزاداني با مشكل عصبي اين بازتاب يا وجود نخواهد داشت يا بسيار با شدت كم مشاهده مي‌شود. البته عدم وجود بازتاب لزوما به معني عدم سلامتي نوزاد نيست. و براي تشخيص حتما بايد به متخصص كودك مراجعه نماييد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

سخن پاياني

كليه بازتاب‌هاي دوران نوزادي حاوي اطلاعات بسيار مهم در زمينه سلامت و بيماري نوزاد شماست. آگاهي از زمان شروع و خاتمه اين بازتاب‌ها و مشورت و كمك گرفتن از متخصصين خبره سلامت كودك شما را تضمين خواهد كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

منبع: بازتاب بابكين نوزاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بازتاب بابكين نوزاد،
موضوع:
[ ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۵۸:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تعبير خواب پارچه زماني معنا دارد كه رويا را در نزديكي سحر ببينيد و موضوع خواب برگرفته از حوادث روز نباشد. از نظر روانشناسان رويا شاهراهي به ضمير ناخودآگاه محسوب مي‌شود و در نزديكاي سحر كه خواب عميق شده، گويا دريچه‌هاي ورود به ناخودآگاه هم باز مي‌شوند. شايد همان بخشي از ذهن باشد كه معبران باستاني آن را دروازه‌اي به سوي عالم غيب مي‌دانند. بنابراين هر رويا را از دو جنبه مي‌توان تعبير كرد؛ بعد روانشناسي و بعد عرفاني. تعبير خواب هر آنچه كه باشد حال و برداشت شما از آن خواب هم تاثير بسياري بر معناي آن دارد. گاه خوابي معناي بدي دارد، اما شما هم در خواب و هم در بيداري احساس خوبي از ديدن آن خواب داريد، بنابراين علي رغم توضيحات زير مي‌توان گفت برداشت‌تان بسيار اهميت دارد. براي دريافت تعبير خواب تان مي‌توانيد مشاوره تلفني دريافت كنيد.

منبع: تعبير خواب پارچه

تعبير خواب پارچه از نظر معبران باستاني

به عقيده معبران باستاني، ديدن حالت‌هاي مختلفي از پارچه در خواب مي‌تواند تعابير متفاوتي نيز داشته باشد. در ادامه تعبير خواب پارچه را از منظر معبران باستاني و اسلامي مرور كرده‌ايم. براي ديدن انواع تعبير خواب كليك كنيد.

تعبير خواب‌ پارچه از نظر ابراهيم كرماني

ابراهيم كرماني از معبران باستاني است كه مي‌گويد : اگر مرد مجردي در خواب خود پارچه ببيند، خواب او به معناي ظلمي مي‌باشد كه در حق جنس مخالف كرده است. در واقع اين خواب نشان دهنده رفتار و كردار اشتباه خواب‌بيننده است كه قصد داشته‌ از كسي سوء استفاده كند.

از نظر ابراهيم كرماني، ديدن اين خواب براي زنان باردار و متاهل به معناي مبتلا شدن به يك بيماري ناعلاج و يا به دنيا آوردن فرزند مرده است. در تعابيري ديگر اين خواب به افسردگي، تنهايي و جدايي نيز اشاره دارد.

تعبير خواب پارچه از نظر دانيال نبي (ع)

دانيال نبي (ع) مي‌گويد : اگر فردي در خواب ببيند كه مرده‌اي به او پارچه‌اي را مي‌بخشد و يا هديه مي‌دهد، خواب او به اين معني است كه در روزهاي آينده در عالم بيداري، خواب‌بيننده يكي از نزديكان خود را در يك اتفاق دلخراش از دست مي‌دهد.

تعبير خواب پارچه از نظر خالد اصفهاني

خالد اصفهاني از ديگر معبران باستاني است كه رفتن به مغازه پارچه‌فروشي را فريب خوردن تعبير مي‌كند. البته در تعابيري ديگر خريد پارچه از نظر اين معبر باستاني، به معناي سستي در دين و ايمان، زياد بودن گناهان، ديدن شكست عشقي و خيانت نيز تعبير مي‌گردد.

تعبيرخواب پارچه از نظر جابر مغربي

جابر مغربي مي‌گويد: اگر زن بارداري در خواب ببيند كه براي خريد پارچه به مغازه پارچه فروشي رفته است، خواب او تعبير خوبي ندارد چراكه ممكن است فرزند ناقص و يا فرزند مرده‌اي را به دنيا آورد.

اگر فردي در خواب ببيند كه ديگران براي او پارچه‌اي به هديه آورده‌اند، خواب او به اين معني است كه يكي از نزديكان خواب‌بيننده در حال توطئه چيني براي اوست و در نهايت سبب رسوايي و بي‌آبرويي او مي‌شود. اين خواب به داشتن دوستان سودجو و فريب‌كار نيز اشاره دارد.

تعبيرخواب پارچه از نظر امام صادق (ع)

امام صادق (ع) بر اين باور هستند كه ديدن پارچه در خواب، به دنيا دوستي و فريب زرق و برق دنيا خوردن خواب‌بيننده اشاره دارد.

در رواياتي آمده است كه شخصي نزد امام صادق (ع) مي‌رود و به ايشان مي‌گويد كه در خواب ديده‌ام همسرم فرزندي به دنيا آورده است و يكي از اقوام دور به عنوان هديه براي ما و بچه، پارچه زردي را به خلعت داده است. حضرت مي‌فرمايد : اين خواب تعبير خوبي ندارد و احتمال دارد فرزندي كه راه داريد؛ به خاطر چشم زخم ديگران از دنيا برود. سريعا به خانه برو و براي خودت و همسرت اسپند دود كن و دعايي بنوشتند و به او دادند تا بخواند.

تعبيرخواب پارچه از نظر منوچهر مطيعي تهراني

منوچهر مطيعي تهراني ديدن پارچه در خواب را فريب، نيرنگ، دروغ و ريا تعبير كرده است؛ به خصوص اگر خواب‌بيننده پارچه را در دكان پارچه‌فروشي در خواب ببيند. منوچهر مطيعي تهراني براي ديدن رنگ‌هاي مختلف پارچه در خواب، چندين تعبير ارائه كرده است كه در ادامه به هر كدام اشاره كرده‌ايم:

  • پارچه به رنگ سبز : همسري خوب و نيك نفس و پارسا
  • پارچه به رنگ زرد : خبر از يك بيماري
  • پارچه به رنگ قرمز : هيجان
  • پارچه به رنگ سبز : فرح و انبساط

اگر فردي در خواب ببيند كه در حال اندازه گيري پارچه است و قصد دارد آن را پس از متر زدن به شخص ديگري بدهد، خواب او به اين معني است كه ديگري را در غم خود شريك مي‌كند. هديه گرفتن پارچه از ديگران به معناي شريك شدن در غم آن‌ها مي‌باشد.

اگر فردي در خواب ببيند كه از يك فروشگاه پارچه‌اي مي‌خرد و فروشنده پارچه را براي خواب‌بيننده اندازه گيري مي‌كند؛ تعبير اين خواب فريب خوردن در عالم بيداري است.

در صورتي كه فرد در خواب ببيند كه از پارچه‌اي كه متعلق به خود اوست، قصد دارد پرده‌اي بدوزد؛ تعبير خواب او غم و اندوه مي‌باشد. به عقيده منوچهر مطيعي تهراني به طور كلي پارچه در خواب به معناي غم و اندوه است اما چلوار (پارچه پنبه اي ارزان قيمت) در خواب اشاره به اين دارد كه خواب بيننده طعمه و قرباني غمي بزرگ مي‌شود كه خود در رابطه با آن گناهي ندارد. هر چه چلوار در خواب سفيدتر باشد، بي‌گناهي، پاكي و صفاي باطن خواب‌بيننده نيز بيشتر است.

پارچه فروشي در خواب نيز به معناي مكر، حيله و نيرنگ مي‌باشد و پارچه فروش و يا بزاز نماد مردي مكار است. اگر فرد خود را در قالب يك بزاز در خواب ببيند، خواب او به اين معني است كه او فريفته دنيا شده است و نمي‌تواند چيزهاي ديگر را ببيند.

اگر فردي در خواب ببيند كه در يك پارچه فروشي است و بزاز برايش پارچه مي‌آورد، در عالم بيداري با فردي حيله‌گر و مكار رو به رو مي‌شود كه سررشته كار خواب‌بيننده را در اختيار مي‌گيرد.

تعبير خواب پارچه از نظر روانشناسان

روانشناسان با مطالعاتي كه بر خواب و رويا داشته‌اند، متوجه فعاليت‌هاي رواني ناخودآگاه در هنگام خواب شده‌اند. ناخودآگاه همان بخشي است كه در عالم بيداري سكوت كرده، ولي تاثير زيادي بر باورها، شناخت و حتي رفتار ما دارد. وقتي كه به خواب مي‌رويد، ناخودآگاه كنترل را به دست گرفته و هر آنطور كه مي‌خواهد رفتار مي‌كند. ناخودآگاه مانند راهرويي كه پر از در هست در خود ساكناني دارد كه از كودكي تا به امروز اين راهرو بلندتر و پرجمعيت‌تر گشته است. در عالم خواب گويي اين ساكنان بيرون آمده و گاه خاطرات و گاه ترس‌ها و گاهي هم آرزوها را مرور مي‌كنند. براي آشنايي بيشتر با خواب ديدن كليك كنيد.

اما گاهي هم روياهايي مي‌بينيم كه هرگز اتفاق نيافتاده و يا به آن فكر نشده. براي مثال ممكن است زماني خواب پارچه ببينيد كه در طول روز اصلا به آن فكر نكرديد يا هيچ گونه مشغله ذهني در مورد آن نداشتيد.

روانشناسان به خصوص آن‌هايي كه با رويكردهاي روانكاوي كار مي‌كنند بر اين باورند كه اشياء مختلف در خواب مي‌توانند نماد و بازتاب يك موضوع خاص باشند. آن‌ها از طريق كاوش در مورد نوع هيجاني كه در خواب وجود داشته و كمك گرفتن از تكنيك‌هايي نظير تداعي آزاد، در مورد رويا تلاش مي‌كنند به معناي نهفته در خواب پي ببرند. براي آشنايي بيشتر با روش هاي مربوط به روانكاوي كليك كنيد.

تعبير خواب پارچه به روش كتاب فرهنگ تفسير رويا

در كتاب فرهنگ تفسير روياها آمده است كه ديدن خواب پارچه مي‌تواند بازتابي از وضعيت دروني خواب‌بيننده باشد. در واقع نقش‌هاي موجود بر روي پارچه، تار و پودهاي آن نمادي از تاريخچه شخصي فرد و همينطور تجربيات او در زندگي هستند.

تعبيرخواب پارچه به روش آنلي بيتون

آنلي بيتون از معبران غربي است كه ديدن پارچه در خواب را به دوستاني رياكار كه داراي رفتارهاي ضد و نقيض هستند، تعبير مي‌كند.

اگر فردي در خواب خود پارچه‌هاي گل‌دار را ببيند، خواب او به اين معني است كه او بيشتر زمان خود را به بيهودگي تلف مي‌كند.

پارچه پرزنت در خواب، روبه‌رو شدن با سردي و خيانت است. در صورتي كه فردي در خواب ببيند كه مشغول به خريد و فروش پارچه برزنت است، خواب او به اين معني مي‌باشد كه به زودي در يك معامله مشكوك شركت مي‌كند.

اگر دختري در خواب ببيند كه پارچه ابريشمي قديمي را در دست دارد، خواب او به معناي غروري است كه او نسبت به اجداد گذشته خود دارد. در تعابيري ديگر اين خواب به اين معني است كه يك مرد مسن و ثروتمند از دختر خواستگاري خواهد كرد.

تعبيرخواب پارچه به روش ليلا برايت

ليلا برايت مي‌گويد : ديدن پارچه در خواب به موفقيت در كارها تعبير مي‌شود. اگر فردي در خواب ببيند كه در حال خريدن يك پارچه كتان است، خواب او به اين معني است كه به زودي ازدواج مي‌كند. فروش پارچه كتان در خواب، به روزهاي شاد تعبير مي‌گردد.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع خواب مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تعبير خواب پارچه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تعبير خواب پارچه،
موضوع:
[ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۵۷:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پيدا كردن آدرس خانه سالمندان در اهواز براي بسياري از افراد دشوار است، چرا كه مستقر كردن پدر، مادر يا يا عزيزي در اين مكان‌ها به خودي خود كار دشواري است، بنابراين پيدا كردن مكاني با شرايط مناسب بسيار خيلي از ما اهميت دارد. سنين سالمندي به دليل همراه بودن با برخي بيماري‌هاي جسمي و روحي، از دوره‌هاي حساس و در عين حال سختي مي‌باشد. به همين دلايل گاه نگهداري از سالمند براي اطرافيان كار آساني نيست. اگر با تمامي چالش‌ها و قضاوت‌هايي كه در موردتان صورت گرفته؛ تصميم گرفته‌ايد از پدر و يا مادرتان در خانه سالمندان در اهواز مراقبت كنيد؛ بهتر است علاوه بر موقعيت مكاني به ديگر فاكتورها همچون امكانات مركز، نحوه برخورد پرسنل، برنامه‌هاي روزانه و … نيز توجه داشته باشيد.

منبع: خانه سالمندان اهواز

خانه سالمندان اهواز

گاهي شرايط جسمي و روحي سالمند، به گونه‌اي است كه نگهداري از او در منزل براي فرزندان سخت مي‌باشد؛ به همين دليل تصميم مي‌گيرند آن‌ها را به خانه سالمندان بسپارند. در مراكز نگهداري از سالمندان خدمات ويژه 24 ساعته توسط افراد مختصص به سالخوردگان ارائه مي‌شود كه بتوانند سلامت جسمي و روحي خود را به دست آورند و به زندگي‌شان ادامه دهند.

در واقع هدف از تاسيس خانه‌هاي سالمندان نيز افزايش كيفيت زندگي انسان‌هاي سالمند است تا بتوانند با افزايش سطح سلامتي خود زندگي بهتري داشته باشند.

خانه سالمندان از زيرمجموعه هاي سازمان بهزيستي است كه امكانات لازم را براي زندگي افراد سالخورده در بهترين شرايط فراهم مي‌آورند. براي آشنايي بيشتر با نيازهاي سالخوردگان حتما مقاله روانشناسي سالمندان را بخوانيد.

دوره سالمندي و اهميت مراقبت در آن

در سنين سالمندي توانمندي افراد كاهش پيدا مي‌كند و ممكن است آن‌ها به بسياري از بيماري‌هاي جسمي و رواني نيز مبتلا شوند. همين موضوع علت اصلي نياز آن‌ها به مراقبت و نگهداري بيشتر است.

گاهي سالمندان به دليل كهولت سن و زوال عقل، دچار بيماري آلزايمز نيز مي‌شوند و همين موضوع نگهداري آن‌ها را براي فرزندان سخت‌تر مي‌كند.

يكي از موضوعات مهمي كه در سنين سالمندي بايد به آن توجه بيشتري شود؛ برقراري ارتباط عاطفي با سالمند مي‌باشد كه مانع از بروز افسردگي در او مي‌گردد. بنابراين بسيار مهم است كه سالمند در محيطي زندگي كند كه از آن رضايت دارد. براي آشنايي با بايدها و نبايدهاي مراقبت از سالمندان كليك كنيد.

آدرس خانه سالمندان اهواز

در جدول زير آدرس خانه سالمندان شهر اهواز را آورده‌ايم:

خانه سالمندان مهر جويان اهواز – كوي سعدي – خيابان ناهيد غربي – پلاك 16
موسسه خيريه صالحين اهواز، بلوار گلستان، (كوي 22 بهمن)، خيابان شهيد بهشتي،
روبروي خدمات موتوري شهرداري
خانه سالمندان طلوع زندگي اهواز – اسلام آباد شرفي – خيابان قطب الدين

انواع خدمات در خانه سالمندان اهواز

در اغلب مراكز و خانه‌هاي سالمندان در سراسر كشور امكانات رفاهي لازم جهت زندگي كردن سالمندان فراهم است. پرستاران و پزشكان متخصص در اين مراكز آماده كمك و رسيدگي به سالمندان مي‌باشند. در ادامه به برخي از خدمات مهمي كه در خانه سالمندان ارائه مي‌شود؛ اشاره كرده‌‍‌ايم. براي آشنايي با معايب و مزاياي خانه سالمندان كليك كنيد.

  • ايجاد امكان اقامت دائم و موقت براي سالمند
  • رسيدگي به تغذيه صحيح و مناسب متناسب با سطح سلامت فرد
  • ارائه خدمات پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات توان‌بخشي و فيزيوتراپي
  • ارائه خدمات تفريحي
  • كار درماني و گفتاردرماني
  • و ….

مزاياي خانه سالمندان

در خانه سالمندان پرسنل و كادر آموزش ديده و متخصص مشغول به فعاليت هستند كه ضمن رسيدگي به فعاليت‌هاي روزانه سالمند، از نظر پزشكي نيز او را زير نظر دارند.

رسيدگي‌هاي پزشكي و مراقبت‌هاي روزانه از سالمند مانع از بروز بيماري جديد در او مي‌شود و همينطور سبب بهبودي سريع او نيز خواهد شد.

از سويي ديگر افراد با اقامت در خانه سالمندان، با هم سن و سالان خود ارتباط برقرار مي‌كنند و اين گونه مي‌توانند تعاملات اجتماعي خود را با ديگران حفظ نمايند. براي آشنايي با رسيدگي هاي لازم در دوران سالمندي كليك كنيد.

معايب خانه سالمندان

افراد مسن با قرار گرفتن در خانه سالمندان، به دليل كاهش استقلال و همينطور داشتن مشكلات جسمي و روحي، دچار افسردگي مي‌شوند.

افراد با افزايش سن تمايل دارند باقي عمر خود را در كنار فرزندان و خانواده‌شان باشند و زندگي عادي و يكنواخت خانه سالمندان روحيه آن‌ها را تصعيف مي‌كند.

بنابراين حتي اگر تصميم داريد پدر و يا مادر خود را به خانه سالمندان ببريد، حتما در زمان‌هاي مناسب به ديدارشان برويد؛ چراكه دوري از فرزندان مي‌تواند شرايط سالمندان را بدتر كند. در صورتي كه آن‌ها احساس كنند از سوي فرزندان طرد شده‌اند اميد خود را به زندگي از دست مي‌دهند. براي جلوگيري از افسردگي سالمندان كليك كنيد.

استانداردهاي لازم براي خانه سالمندان

خانه‌هاي سالمندان به چندين طريق اداره مي‌شوند؛ برخي از مراكز خصوصي هستند و نسبت به مراكز دولتي و خيريه‌ها، داراي امكانات رفاهي بالاتري مي‌باشند و به عبارتي استانداردهاي بيشتري در آن‌ها رعايت شده است. براي اطلاع از بهترين رفتار با سالمند كليك كنيد.

بايد اشاره كنيم كه استانداردهاي كلي خانه سالمندان در تبريز توسط اداره بهزيستي مشخص مي‌گردد و حتما همه مراكز بايد آن را رعايت كنند. از مهم‌ترين استانداردهاي لازم در آسايشگاه سالمندان موارد زير مي‌باشد:

  • برخورداري از كادر پزشكي و پرستاري
  • ارائه خدمات روان‌درماني به سالمندان
  • برخورداري از برنامه‌هاي تفريحي در تمامي مراكز
  • داشتن محيطي تميز و مناسب جهت اقامت افراد سالخورده
  • داشتن آسانسور جهت جابجايي سالمندان
  • و …

سخن آخر

اغلب افراد با مستقر شدن در خانه سالمندان شرايط سختي را تجربه مي‌كنند و اين موضوع آن‌ها را آزار مي‌دهد. حتي اگر تصميم خود را گرفته‌ايد كه پدر و يا مادرتان را به خانه سالمندان ببريد، سعي كنيد براي اين كار او را راضي كنيد و حتما رفتن به اين مراكز را با رضايت او انجام دهيد.

به پدر و يا مادر خود بگوييد كه خانه سالمندان را براي بهبود وضعيت جسماني و روحي او انتخاب كرده‌ايد و حتي با رفتن او به خانه سالمندان بيش از گذشته در كنارش هستيد و پس از مدتي او را نزد خود باز مي‌گردانيد. اينگونه پدر و يا مادرتان متوجه مي‌شود كه دليل تصميم شما بي‌علاقگي به آن‌ها نيست؛ بلكه قصدتان اين است كه شرايط مصاعدي را برايشان فراهم كنيد.

بردن پدر و مادر به اجبار و يا با فريب به خانه سالمندان، باعث مي‌شود كه شما شرايط زندگي كردن را براي او سخت كنيد و او احساس كند كه فرزند ناسپاسي دارد. در صورتي كه در مورد نگهداري از والدين يا سالمندتان دچار سردرگمي هستيد، مي‌توانيد از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آدرس خانه سالمندان اهواز مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خانه سالمندان اهواز


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خانه سالمندان اهواز،
موضوع:
[ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۴۹:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد امكان‌پذير است؟ شايد شما نيز براي ازدواج به فردي علاقه‌مند شده باشيد اما متوجه رگه‌هايي از اختلال شخصيت اسكيزوئيد در او شويد. اين موضوع شما را بر سر تعارضي قرار خواهد داد كه بين علاقه خود به او و مشكلاتي كه بر سر راه زندگي شما ايجاد خواهد شد كدام يك را انتخاب كنيد. اگرچه مبتلايان به اختلال شخصيت اسكيزوئيد از برقراري ارتباط‌هاي صميمي و عاطفي روي‌گردان هستند بااين‌حال شدت اين اختلال در همه افراد يكسان نيست و بعضي از اين بيماران را مي‌توان به‌عنوان شريك عاطفي انتخاب كرد. بااين‌حال پيش از تصميم‌گيري راجع به ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد به اين موضوع توجه داشته باشيد كه شما در طول زندگي مشترك شرايط سختي را پيش رو خواهيد داشت و بهتر است با كمك گرفتن از مشاورين روانشناسي اطلاعات خود را راجع به اين بيماري افزايش دهيد.

بيشتر بخوانيد : اختلالات شخصيت دسته a

منبع: ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد چطور شما را از همسر فراري مي كند؟

ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد | شخصيت اسكيزوئيد را چطور بشناسيم؟

اولين موضوعي كه در زمينهٔ ارتباط با شخصيت اسكيزوئيد بايد به آن توجه داشته باشيم اين است كه چطور مي‌توانيم اين اشخاص را شناسايي كنيم؟ ازدواج‌هاي سنتي، معمولاً فرصت كمي را براي ايجاد شناخت ميان طرفين در نظر مي‌گيرند و شايد شما در اين مدت نتوانيد به وجود مشكلات رفتاري در طرف مقابل خود پي ببريد و يا رفتارهاي او را به‌پاي خجالت و حياي وي بگذاريد. براي جلوگيري از بروز اين مشكلات بهتر است اطلاعات خود را راجع به شخصيت‌هاي اسكيزوئيد افزايش دهيد.

اصلي‌ترين نشانه‌هاي شخصيت اسكيزوئيد را مي‌توان در تمايل به انزوا و دوري از روابط اجتماعي، ضعف در بيان هيجانات، بي‌ميلي نسبت به صميميت بيش‌ازحد و برقراري روابط جنسي دانست. اين افراد معمولاً دوستان صميمي چنداني ندارند و لزومي نيز براي اين موضوع نمي‌بينند. براي آشنايي بيشتر با اختلال شخصيت اسكيزوئيد كليك كنيد.

ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد | مشكلات زندگي مشترك

به‌طورقطع ازدواج با فردي كه دچار هريك از انواع اختلال شخصيت است موضوع آسان و خوشايندي نخواهد بود. بااين‌حال بعضي افراد به دنبال پاسخ اين سؤال هستند كه در صورت ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد چه مشكلاتي در زندگي آن‌ها پيش خواهد آمد. به همين خاطر در اين بخش به بررسي متداول‌ترين مشكلاتي كه در اين زمينه وجود دارد خواهيم پرداخت.

صميميتي ميان شما وجود نخواهد داشت

اصلي‌ترين مشكل افراد داراي اختلال شخصيت اسكيزوئيد اين است كه آن‌ها از برقراري روابط اجتماعي صميمانه با ديگران اجتناب مي‌كنند. درنتيجه در ازدواج با چنين فردي شما نمي‌توانيد انتظار احساس و محبتي را داشته باشيد كه مي‌بايست ميان زوجين وجود داشته باشد. اين موضوع مي‌تواند باعث دلسردي و ناراحتي شما در زندگي مشترك شده و مشكلاتي همچون طلاق عاطفي، خيانت و يا جدايي را به همراه داشته باشد.

يك تصور اشتباه در برخورد با افرادي كه دچار اين بيماري هستند اين است كه شما احساس كنيد مي‌توانيد اين افراد را تغيير دهيد و يا بيماري آن‌ها را درمان كنيد. به خاطر داشته باشيد كه اين افراد معمولاً پذيراي محبت و توجه شما نخواهند بود و به عبارتي مي‌توان گفت محبت شما نه‌تنها در آن‌ها تأثير مثبتي نخواهد داشت بلكه باعث معذب شدن آن‌ها خواهد بود. همچنين حتي در صورت اقدام براي درمان شخصيت اسكيزوئيد وضعيت اين افراد اگرچه بهبود پيدا مي‌كند اما هرگز به‌طور كامل درمان نخواهد شد. از طرف ديگر قانع كردن اين افراد براي شركت در جلسات درماني نيز كاري بسيار دشوار خواهد بود.

در ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد نيازهاي جنسي‌تان به يك اندازه نخواهد بود

شخصيت‌هاي اسكيزوئيد معمولاً تمايلي به برقراري ارتباط جنسي ندارند و اين موضوع مي‌تواند باعث بروز كشمكش‌هاي جدي ميان شما و طرف مقابلتان باشد. عدم تناسب در ميزان نيازهاي جنسي شما و همسرتان باعث خواهد شد كه شما نتوانيد نياز جنسي خود را با همسرتان تأمين كنيد و اين موضوع مي‌تواند احتمال بروز مشكلاتي ازجمله خيانت را در زندگي شما افزايش دهد.

ارتباطات اجتماعي شما محدود خواهد شد

درصورتي‌كه شما با فردي كه به اختلال شخصيت اسكيزوئيد مبتلا است ازدواج كرده باشيد بايد اين موضوع را بپذيريد كه روابط اجتماعي شما محدود خواهد شد. همسر شما تمايلي به رفت‌وآمد با ديگران نداشته و احتمالاً در اين زمينه شما را تنها خواهد گذاشت. در اين حالت شما با فردي در يك خانه زندگي مي‌كنيد كه نه‌تنها خودش ارتباط صميمانه‌اي با شما ندارند بلكه باعث بروز محدوديت‌هايي در روابط اجتماعي شما نيز خواهد شد.

طرف مقابل هرگز اشتباهاتش را نخواهد پذيرفت

مبتلايان به انواع اختلالات شخصيت معمولاً خود را به‌عنوان فردي بيمار نمي‌شناسند و مشكلات موجود را ناشي از رفتار و درك نامناسب ساير افراد مي‌دانند. اين موضوع باعث خواهد شد كه همسر شما علي‌رغم تمامي مشكلاتي كه به دليل رفتار خارج از عرف او در زندگي شما ايجاد شده هرگز خود را مقصر ندانسته و براي بهبود شرايط اقدامي انجام ندهد. به عبارتي اين شماييد كه هميشه مي‌بايست انعطاف داشته و با خواسته‌هاي طرف مقابلتان كنار بياييد.

 

بيشتر بخوانيد : درمان شخصيت اسكيزوئيد | بهترين درمان اسكيزوئيد چيست

ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد | چطور زندگي را بهتر كنيم

درصورتي‌كه به هردليل زندگي با فردي را كه دچار اختلال شخصيت اسكيزوئيد است شروع كرده‌ايد مي‌توانيد با استفاده از راهكارهاي زير شرايط زندگي خود را بهبود ببخشيد و از فروپاشي زندگي مشتركتان جلوگيري كنيد.

پذيرش داشته باشيد

پيش از هر چيز بهتر است اين باور را در خود ايجاد كنيد كه همسر شما دچار اختلال شخصيت اسكيزوئيد است و به همين خاطر شما نمي‌توانيد بسياري از خواسته‌هاي خود را عملي كنيد. هرچه سريع‌تر بتوانيد با اين واقعيت كنار آمده و اين باور را در خود ايجاد كنيد؛ مشكلات زندگي شما نيز سريع‌تر پايان پيدا كرده و ناراحتي‌هاي روحي شما نيز كاهش پيدا خواهد كرد.

او را تحت‌فشار قرار ندهيد

براي حفظ آرامش در زندگي خود بهتر است از تحت‌فشار قرار دادن همسرتان خودداري نماييد. اجبار وي به شركت در مهماني، برقراري رابطه جنسي و يا اصرار به او براي بيان احساسات و برقراري روابط عاشقانه صرفاً باعث معذب شدن وي و ايجاد كدورت در زندگي مشتركتان خواهد شد.

استفاده از فعاليت‌هاي مشترك

اگرچه شخصيت‌هاي اسكيزوئيد از روابط هيجاني و تماس‌هاي جسمي اجتناب مي‌كنند بااين‌حال شما مي‌توانيد با برنامه‌ريزي مناسب، خاطرات خوشي را در كنار همسرتان ايجاد نماييد. سعي كنيد در كنار او براي انجام فعاليت‌هاي مختلفي مانند قدم زدن، آشپزي و …. برنامه‌ريزي كنيد. افراد داراي شخصيت اسكيزوئيد نسبت به اين قبيل برنامه‌ها و به‌طوركلي هر كاري كه فعاليت بدني و ذهني در آن‌ها ايجاد كند علاقه‌مند هستند.

از مشاورين كمك بگيريد

حتي درصورتي‌كه همسر شما حاضر نيست براي درمان به يك متخصص مراجعه نمايد شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از مشاورين روانشناسي اطلاعات خود را درزمينهٔ نحوه ارتباط با وي افزايش دهيد و راهكارهاي مناسبي براي بهبود شرايط زندگي مشترك پيدا كنيد. درعين‌حال شما مي‌بايست براي حفظ سلامت خود و به‌ويژه فرزندانتان همواره از جلسات مشاوره استفاده نماييد.

بيشتر بخوانيد : رفتار با شخصيت اسكيزوئيد

كلام آخر

براي جلوگيري از ازدواج ناآگاهانه با فردي كه به اختلال شخصيت اسكيزوئيد مبتلا است بهتر است مدت‌زمان آشنايي خود را افزايش دهيد و در طي اين مدت به‌دقت نشانه‌هاي رفتاري وي را زير نظر داشته باشيد. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد نشانه‌هاي شخصيت اسكيزوئيد در اين فرد قابل‌تشخيص است بهتر است با كمك گرفتن از تست‌هاي شخصيتي و جلسات مشاوره پيش از ازدواج در اين زمينه به يك نتيجه مشخص دست پيدا كنيد و اگر اصرار به ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد داشته باشيد جلسات مشاوره پيش از ازدواج مي‌تواند آگاهي شما را از آنچه مي‌بايست انتظار آن را داشته باشيد و نحوه ارتباط با شخصيت اسكيزوئيد افزايش دهد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شخصيت ها مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1. آيا ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد ممكن است؟

ازدواج با اين افراد مي‌تواند مشكلاتي را در جريان زندگي مشترك شما ايجاد كند و به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود از ازدواج با اشخاصي كه دچار اختلالات شخصيت هستند و تصميمي براي شروع درمان ندارند اجتناب كنيد. بااين‌حال درصورتي‌كه با چنين فردي ازدواج كرده‌ايد مي‌توانيد با استفاده از راهكارهاي مشخصي شرايط زندگي خود را بهبود ببخشيد.

2. ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد چه مشكلاتي را به همراه خواهد داشت؟

اين افراد تمايلي به رفت‌وآمد و برقراري روابط اجتماعي با ديگران ندارند و همچنين در زندگي مشترك نيز ارتباط صميمانه‌اي با شما برقرار نخواهند كرد. علاوه بر اين شخصيت‌هاي اسكيزوئيد معمولاً تمايلي براي برقراري ارتباط جنسي نيز ندارند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج با شخصيت اسكيزوئيد چطور شما را از همسر فراري مي كند؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۴۰:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوست خيالي كودكان براي بسياري از والدين تبديل به موضوعي چالش‌برانگيز مي‌شود. آيا داشتن دوست خيالي براي كودك طبيعي است؟ نسبت به دوست خيالي فرزندمان چطور واكنش نشان بدهيم؟ اين‌ها مهم‌ترين سؤالاتي هستند كه والدين با آن مواجه مي‌شوند. متخصصين روانشناسي كودك معتقدند بسياري از كودكان تا پيش از 8 سالگي براي خود دوستاني خيالي انتخاب مي‌كنند. اين دوستان بسته به تخيلات و علايق كودك مي‌توانند ظاهر و توانايي‌هاي متفاوتي داشته باشند. دوست تخيلي كودك شما باعث خواهد شد تا او توجه به مسائل از زاويه‌اي ديگر را تمرين كند و همين‌طور در بسياري از دشواري‌هاي روحي براي او آرامش به همراه خواهد آورد. بااين‌حال دوست خيالي گاهي نيز مي‌تواند نشانه‌اي از بروز برخي مشكلات روحي باشد كه بهتر است راجع به آن‌ها از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

منبع: دوست خيالي كودكان

دوست خيالي كودك

در حدود سنين 3 يا 4 سالگي كه توانايي‌هاي ذهني كودك رشد بيشتري پيدا مي‌كنند آن‌ها معمولاً دوستاني خيالي را براي خود انتخاب خواهند كرد. اين دوست خيالي مي‌تواند بدون هيچ مرز و محدوديتي ظاهر و توانايي‌هاي مختلفي داشته باشد. دوست خيالي فرزند شما معمولاً براي مدتي تبديل به يكي از اعضاي خانواده شده و در كنار فرزند شما غذا مي‌خورد يا تلويزيون تماشا مي‌كند. حتي ممكن است گاهي فرزند خود را در حال مراقبت از وي و تذكر دادن برخي مسائل به او بيابيد. اين رفتارها نشان مي‌دهد كه فرزند شما در حال آزمايش مطالبي است كه از شما يا محيط اطراف آموزش ديده است.

داشتن دوست خيالي به‌خودي‌خود موضوع نگران‌كننده‌اي نيست و حتي مي‌تواند باعث رشد قوه تخيل و فراشناخت در كودك شود. دوست خيالي معمولاً در شرايط پراضطراب نيز همراه او خواهد بود و اين مي‌تواند تحمل برخي موقعيت‌ها را براي فرزندتان راحت‌تر كند. براي آشنايي با علل خيال پردازي كودكان كليك كنيد.

مزاياي داشتن دوست خيالي براي كودكان

داشتن دوست خيالي يك ‌روند طبيعي در جريان رشد كودك است و به‌ويژه در سنين پيش از دبستان كه روابط اجتماعي كودك محدودتر است بيشتر ديده مي‌شود. داشتن دوست خيالي مي‌تواند باعث بروز نقاط مثبتي در رشد كودك نيز باشد كه در ادامه به برخي از آن‌ها اشاره خواهيم كرد.

1. توجه به نظرات ديگران

دوست خيالي فرزند شما درست مانند يك شخصيت واقعي نياز به غذا، استراحت و تفريح دارد. آن‌ها حتي احساسات مختلف را نيز تجربه مي‌كنند و گاهي نياز دارند تا مورد مراقبت قرار بگيرند. اين موضوع باعث مي‌شود كودك شما به‌تدريج توانايي در نظر گرفتن دنيا از ديد ديگران را به دست آورد. براي مثال در شرايطي كه دوست خيالي فرزندتان بيمار شده و او در حال عيادت يا مراقبت از اوست، در حقيقت در حال تمرين اين قاعده اجتماعيست كه در شرايط بيماري ديگران بايد به آن‌ها كمك كند. درنتيجه او در آينده و در جريان زندگي واقعي نيز خواهد توانست احساسات و خواسته‌هاي ديگران را در نظر گرفته و رفتار خود را متناسب با شرايط تغيير دهد. اين موضوع باعث رشد هوش هيجاني در فرزند شما خواهد شد.

2. احساس امنيت

همراهي دوست خيالي باعث خواهد شد تا آن‌ها در شرايط مختلف شجاعت بيشتري از خود نشان دهند و به‌نوعي احساس كنند كه تنها نيستند. براي مثال كودكي كه در مطب پزشك دوست خيالي را نيز همراه خود مي‌آورد يا براي فرار از ترس تاريكي شب‌ها در كنار دوست خيالي مي‌خوابد، به‌نوعي اضطراب خود از شرايط موجود را كاهش مي‌دهد. در برخي مواقع كودك ناراحتي‌ها و خواسته‌هاي خود را نيز با دوست خيالي در ميان مي‌گذارد و اين باعث تخليه هيجانات منفي وي خواهد شد.

3. دوست خيالي كودكان | رشد خلاقيت

تخيل كردن دوست خيالي تا حد زيادي باعث قوي‌تر شدن خلاقيت كودك مي‌شود. آن‌ها مي‌توانند هر توانايي يا ظاهري را براي دوست خود در نظر بگيرند و اين موضوع مي‌تواند رشد خلاقيت در آن‌ها را شكوفا كند. شما مي‌توانيد با پرسيدن سؤالاتي راجع به ‌ظاهر، علايق يا رفتارها و توانايي‌هاي دوست خيالي فرزندتان او را متوجه ابعاد مختلف كرده و ذهن وي را درگير افزايش جزئيات دوست خيالي يا به عبارتي خلاقيت وي نماييد.

براي آشنايي بيشتر با دنياي كودكان كليك كنيد.

واكنش به دوست خيالي

يكي از سؤالات والدين هنگامي‌كه متوجه دوستان خيالي فرزندشان مي‌شوند اين است كه نسبت به اين موضوع چطور واكنش نشان دهيم؟ در اولين قدم توجه داشته باشيد كه نيازي نيست به اين موضوع واكنش خاصي نشان دهيد. تا پيش از اينكه فرزندتان با شما راجع به دوست خيالي خود صحبت كند نيازي به اينكه شما دراين‌باره با او صحبت كنيد نيست.

در حقيقت شما صرفاً زماني بايد به اين موضوع واكنش نشان دهيد كه فرزندتان دوستش را به شما معرفي كرده باشد يا ارتباط آن‌ها به‌نوعي قوانين شما را نقض كرده باشد. براي مثال هنگامي‌كه كودك اتاقش را به هم ريخته و مي‌گويد دوست خيالي اين كار را كرده. در چنين شرايطي شما بايد نسبت به دوست خيالي واكنش نشان دهيد اما بهتر است در واكنش خود به برخي نكات توجه داشته باشيد.

1. انكار نكنيد

برخي از والدين هنگامي‌كه با دوست خيالي فرزندشان آشنا مي‌شوند، سعي مي‌كنند كودك را وادار به‌واقع بيني كنند و به همين خاطر به وي گوشزد مي‌كنند كه دوستش وجود ندارد. حتي ممكن است كودك را به سبب داشتن دوست خيالي مسخره يا تحقير كنند. توجه داشته باشيد كه كودكان به‌صورت عادي قادر به تشخيص جهان واقعي و خيالي از يكديگر هستند و به‌خوبي مي‌دانند كه دوست خيالي در ذهن آن‌ها زندگي مي‌كند. بااين‌حال به هر دليلي آن‌ها تمايل دارند كه اين دوستي را براي خود ايجاد كنند و انكار اين موضوع توسط شما مي‌تواند باعث ناراحتي كودك شود. درنتيجه سعي كنيد تا جاي ممكن برخوردتان به اين شكل باشد كه گويي فرزندتان از يك دوست واقعي صحبت مي‌كند.

2. سؤال كنيد

همان‌طور كه گفته شد صحبت كردن شما با كودك راجع به دوست خيالي باعث تقويت خلاقيت وي مي‌شود. به همين خاطر بهتر است تا جاي ممكن و به فراخور صحبت‌هايي كه كودك مطرح مي‌كند از او راجع به دوست خيالي سؤال كنيد. اين كار علاوه بر تمرين خلاقيت، مهارت‌هايي نظير صحبت كردن را نيز در كودك شما بهبود مي‌بخشد.

3. شخصيت‌ها را به‌جاي هم قرار ندهيد

گاهي كودكان به دنبال اينند كه با انداختن تقصيرات به گردن دوست خيالي از تنبيه يا هر موضوع ناخوشايند ديگري شانه خالي كنند. به همين خاطر ممكن است آن‌ها دوست خيالي را مسئول بسياري از رفتارهاي نامناسب خود بيان كنند. سعي كنيد در چنين شرايطي به كودك گوشزد كنيد كه او و دوستش هيچ‌يك اجازه انجام اين رفتار را نداشته و بايد آن را جبران كنند. براي مثال اگر كودك معتقد است دوست خيالي بوده كه اتاق را به‌هم ‌ريخته به او بگوييد دوست خيالي نيز مانند خود كودك موظف است اتاق را مرتب نگه دارد و سپس از او بخواهيد به دوستش براي جمع‌آوري كمك كند.

4. دوست خيالي كودكان | برنامه‌ريزي كنيد

با برنامه‌ريزي‌هاي مناسب براي اوقات فراغت كودك باعث خواهيد شد كه او زمان بيشتري را در دنياي واقعي و در كنار دوستان حقيقي بگذراند. اين كار باعث خواهد شد تا فرزندتان كمتر در دنياي خيالي خود غرق شود و آنچه را ياد گرفته در محيطي واقعي مورد ارزيابي قرار دهد.

محتواي بيمارگونه دوست خيالي

اگرچه داشتن دوست خيالي موضوعي طبيعي و بسيار رايج ميان كودكان است اما بااين‌حال گاهي اوقات نيز بهتر است اين موضوع را با يك مشاور كودك در ميان بگذاريد. در ادامه برخي از زنگ خطرهايي كه بايد به آن‌ها توجه داشته باشيد را بيان خواهيم كرد.

1. دوستي طولاني‌مدت

دوستان خيالي معمولاً با آغاز سنين مدرسه فراموش مي‌شوند و فرزند شما در اولين تجربه اجتماعي دوستان جديدي پيدا خواهد كرد. به همين خاطر اگر پس از 8 يا حداكثر 9 سالگي متوجه شديد كه فرزند شما همچنان با دوست خيالي خود در ارتباط است، راجع به اين موضوع با يك متخصص مشورت كنيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

2. دوست خيالي كودكان | ميل به انزوا

بسياري از كودكاني كه دوست خيالي دارند در شرايطي كه وارد يك جمع مي‌شوند به‌راحتي مي‌توانند با سايرين ارتباط برقرار كنند؛ اما اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان ترجيح مي‌دهد اوقات خود را به‌تنهايي و با دوستان خيالي بگذراند بهتر است به اين موضوع كمي جدي‌تر توجه داشته باشيد. اين موضوع مي‌تواند نشانه برخي مشكلات نظير ناتواني در برقراري روابط اجتماعي و احساس معذب بودن در جمع باشد.

3. زمان شروع دوستي

يكي از مهم‌ترين نكاتي كه در ارتباط با دوست خيالي بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه دوستي ميان فرزند شما و دوست خيالي‌اش از چه زماني شروع شده است؟ اگر اين رابطه به دنبال يك اتفاق ناراحت‌كننده افتاده، اين موضوع مي‌تواند به اين معنا باشد كه كودك نياز به دريافت توجه و مراقبت روحي دارد.

4. ناراحتي كودك

درصورتي‌كه فرزند شما از دوست خيالي خود ناراحت است، از او مي‌ترسد و يا بيان مي‌كند كه دوست خيالي از وي مي‌خواهد كارهايي را انجام دهد، بهتر است دراين‌باره حتماً با يك روانشناس كودك صحبت كنيد. توجه داشته باشيد كه اگر كودك صرفاً براي فرار از تنبيه و شانه خالي كردن از بار مسئوليت دوست خيالي را مقصر جلوه مي‌دهد دليلي براي نگراني وجود ندارد و صرفاً بايد قاطعانه برخور‌د كنيد.

5. كيفيت رابطه

ماهيت ارتباط ميان دوست خيالي و كودك اطلاعات بسياري را در اختيار شما خواهد گذاشت. براي مثال اگر كودك همواره خود را برتر از دوست خيالي نشان مي‌دهد، دوستش را تحقير مي‌كند يا نگاهي از بالا به پايين نسبت به وي دارد اين‌ها مي‌توانند نشانه‌اي براي ناراحتي كودك از برخي رفتارهايي باشند كه در محيط خانواده با آن‌ها مواجه بوده است. به‌طوركلي هنگامي‌كه احساس مي‌كنيد ارتباط كودك و دوست خيالي يك الگوي تكرارشونده پيداكرده (براي مثال پرخاشگري‌هاي دائم نسبت به دوست خيالي) بهتر است با يك متخصص دراين‌باره صحبت كنيد. براي آشنايي بيشتر با روانشناسي كودك كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

1.داشتن دوست خيالي براي كودك از چه زماني نگران‌كننده است؟

دوستان خيالي معمولاً با شروع سن مدرسه فراموش مي‌شوند. اگر فرزندتان پس از 7 يا 8 سالگي نيز با دوست خيالي ارتباط دارد بهتر است با يك روانشناس كودك مشورت كنيد.

2.در مقابل دوست خيالي فرزندم بايد چه واكنشي نشان بدهم؟

بهتر است فرزندتان را به دليل داشتن اين دوستي‌ها مسخره نكنيد و با او به شيوه‌اي برخورد كنيد كه انگار از يك دوست حقيقي صحبت مي‌كند. اما در شرايطي كه او براي فرار از پذيرفتن مسئوليت كاري آن را به گردن دوست خيالي مي‌اندازد، بهتر است قاطعانه به او بگوييد كه حتي دوست خيالي نيز بايد قوانين را رعايت كند و رفتار نامناسب خود را جبران نمايد.

3.در چه صورت داشتن دوست خيالي نگران‌كننده است؟

اگر دوست خيالي باعث شده تا فرزندتان تمايلي به برقراري روابط حقيقي نداشته باشد و يا در شرايطي كه كودك مي‌گويد دوست خيالي او را به كارهاي نامناسبي وادار مي‌كند، بهتر است از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

منبع: دوست خيالي كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دوست خيالي كودكان،
موضوع:
[ ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۳۶:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی