مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

پشيماني از ازدواج از آن دسته اتفاقات ناگواري است كه اغلب در ازدواج‌هايي كه اختلاف سني زياد هست يا ازدواج در سنين پايين اتفاق افتاده رخ مي‌دهد و تبديل به دليل مهمي براي بسياري از طلاق‌ها يا خيانت‌ها مي‌شود. ” همسرم از ازدواج با من پشيمان شده و ميگه اشتباه كردم با تو ازدواج كردم ” اگر رابطه‌تان به اين مرحله رسيده به احتمال زياد در حال تجربه فشار رواني زيادي هستيد. در اين شرايط چه مي‌كنيد؟

تصور كنيد زندگي كه با علاقه و انرژي بسيار ساخته‌ايد ناگهان و با يك جمله روي سرتان آوار شود. براي آن كه از اين شرايط بحراني بيرون بياييد، در ادامه راهكارهايي ارائه داده‌ايم. اگر اين راهكارها براي از بين بردن پشيماني از ازدواج كافي نبود، حتما براي مشاوره خانواده اقدام نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پشيماني از ازدواج مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: پشيماني از ازدواج چه نشانه هايي دارد؟

پشيماني از ازدواج

هر مرد و زني ممكن است در بازه اي از زمان دچار پشيماني از ازدواج شان شود. بسيار طبيعي است كه در زمان هاي بحران و يا زمان هايي كه ازدواج دچار يكنواختي شده، احساس پشيماني از ازدواج داشته باشيد. اين مساله وقتي در ذهن تان تكرار شود و در مرحله بعد به زبان بيايد، آن وقت مي‌تواند به ازدواج تان آسيب‌هاي جدي بزند. شما براي جلوگيري از اين مساله ابتدا بايد علت پشيماني از ازدواج تان را پيدا كرده و سپس به دنبال راهكاري باشيد. اما پيش از آن با نشانه هاي پشيماني از ازدواج بايد آشنا بشويد.

نشانه هاي پشيماني از ازدواج چيست؟

ازدواج پيش از هر چيز يك تصميم مهم در زندگي هركدام از ماست. تصميمي كه مي‌تواند سرنوشت بسياري از چيزها را مشخص كند. به همين خاطر بايد با دقت بالايي اين انتخاب را انجام دهيم. اما متأسفانه بسياري از جوانان به اين موضوع توجهي ندارند. پشيماني از ازدواج يا پشيمان شدن همسر از ازدواج يكي از نشانه‌هاي اين است كه يكي از شما در زمان انتخاب همسر به حد كافي دقت نداشته‌ايد. زيرا تجربه نشان مي‌دهد ازدواج‌هايي كه قرار است به پشيماني برسد از ابتدا نشانه‌هايي دارد كه بهتر است آن‌ها را جدي بگيريد. اين نشانه‌ها عبارتند از:

◀️ سردي در برقراري رابطه

اگر همسر شما از روز اول چندان‌كه بايد از خودش شور و شوق نشان نمي‌دهد بهتر است كمي به اين شرايط شك كنيد. گاهي اوقات بي‌ميلي‌هاي اول ازدواج به اين خاطر است كه طرف مقابل هنوز در ذهنش با شما و با زندگي مشترك كنار نيامده است. به همين خاطر نمي‌تواند رابطه گرمي برقرار كند. اين افراد معمولاً شك و ترديدهاي بسياري در ذهن دارند. اگر پيش از ازدواج براي آن‌ها جوابي قطعي پيدا نشود احتمال دارد كه در آينده باعث پشيماني از ازدواج بشوند.

◀️ پشيماني از ازدواج به خاطر گذشته طرف مقابل

لازم نيست كه همه‌چيز گذشته هسمرتان را بدانيد. اما به يك نكته دقت داشته باشيد. كساني كه تعداد روابط زيادي را قبل از ازدواج تجربه كرده‌اند ممكن است پس از مدتي از ازدواج خود هم پشيمان شوند يا دست به خيانت بزنند. تحقيقات نشان مي‌دهد هرچه تعداد روابط پيش از ازدواج براي فردي بيشتر باشد آن‌ها ديدگاه بازتري به روابط فرازناشويي دارند. البته قرار نيست هميشه هم اين اتفاق بيفتد بااين‌حال بهتر است از خودتان سؤال كنيد چه تضميني هست كسي كه چندين رابطه را تمام كرده در رابطه با شما باقي بماند؟

◀️ قهرهاي طولاني‌مدت

يكي ديگر از نشانه‌هايي كه بايد شما را گوش‌به‌زنگ كند اين است كه طرف مقابل در دوران نامزدي بارها با شما قهر كند يا قهرهاي او براي مدت طولاني ادامه پيدا كند. اين قهرها نشان مي‌دهد كه او چندان هم تمايلي به بودن در كنار شما ندارد. به‌علاوه نوساناتي كه در رابطه پيش مي‌آيد مي‌تواند بيانگر اين باشد كه طرف مقابل آن‌قدر كه بايد در رفتارش ثبات ندارد يا از چيزي نگران است.

◀️ پشيماني از ازدواج بدليل تغيير عقيده

آيا همسر شما در دوران نامزدي با شك و ترديد تصميم مي‌گرفت؟ نمي‌توانست پاي تصميماتش بايستد و يا اين ديگران بودند كه براي او تصميم مي‌گرفتند؟ همه اين‌ها نشانه‌هايي هستند كه مي‌گويند بايد كمي بيشتر به او زمان مي‌داديد و با دقت بيشتري شرايط را بررسي مي‌كرديد.

با پشيماني همسرم از ازدواج چطور برخورد كنم

وقتي متوجه پشيماني از ازدواج همسرتان بشويد، قطعا احساسات‌تان هم جريحه دار مي‌شود. اما بايد بدانيد كه اين وضعيت به معناي پايان ازدواج تان نيست. پس نااميد نشده و براي تغيير وضعيت تلاش كنيد. در ادامه برخي از روش هاي مناسب در برابر پشيماني از ازدواج همسرتان را آورده‌ايم.

✅ قهر و دعوا را كنار بگذاريد

بسياري از ما وقتي از همسرمان مي‌شنويم كه ديگر تمايلي به ادامه زندگي ندارد در لاك دفاعي خودمان فرو مي‌رويم. در اين شرايط ممكن است شما هم برخلاف احساس قلبي‌تان به او بگوييد كه از اين زندگي خسته شده‌ايد يا مي‌خواهيد همه‌چيز هرچه زودتر و براي هميشه تمام شود. شايد شما با اين كار خشم‌تان را خالي كنيد يا غرورتان را حفظ كنيد اما دراين‌بين زندگي تان بهتر نمي‌شود. پس اولين قدم اين است كه به زندگي خود فكر كنيد. براي نجات زندگي هم كه شده دست از لجبازي برداريد؛ قهر و دعوا را كنار بگذاريد و با همسرتان راجع به شرايط پيش‌آمده صحبت كنيد.

✅ با همسرتان صحبت كنيد

صحبت كردن هميشه اولين و بهترين راهكاري است كه براي رفع اختلاف‌ها بايد به آن توجه داشته باشيد. با همسرتان صحبت كنيد، دلايل ناراحتي او را بشنويد و سعي كنيد در زندگي خود تغييراتي ايجاد كنيد. سعي كنيد در اين صحبت‌ها با همسرتان به يك نتيجه مطلوب برسيد. براي مثال اگر او از بعضي ويژگي‌هاي شما ناراحت است يا انتظار دارد در بعضي زمينه‌ها تغيير كنيد بهتر است براي تغيير دادن خود تلاش كنيد و به او نشان دهيد كه اين زندگي براي شما اهميت دارد.

✅ به خودتان زمان بدهيد

از همسرتان بخواهيد مدتي را به شما و زندگي مشترك‌تان فرصت بدهد. گاهي اوقات ترس از مسئوليت‌هاي زندگي يا بعضي نگراني‌هاي بي‌مورد باعث مي‌شود كه بخواهيم از زير بار مسئوليت فرار كنيم و ازدواج‌مان را به هم بزنيم. بهتر است از همسرتان بخواهيد كمي راجع به شرايط فكر كند و عجولانه تصميم نگيرد. در اين فرصت سعي كنيد تا به همسرتان نزديك شويد و براي آنچه او را ناراحت كرده راهكاري پيدا كنيد.

✅ راجع به زندگي جدي‌تر فكر كنيد

زندگي مشترك ارزش بسياري دارد و بايد بتوانيد با سختي‌ها و مشكلات آن كنار بياييد. اما اگر هيچ‌كدام از راهكارهاي بالا به شما كمك نمي‌كنند تا مشكل‌تان را حل كنيد بهتر است كمي جدي‌تر به شرايط فكر كنيد. آيا مي‌خواهيد به هر قيمتي اين زندگي را حفظ كنيد؟ يا فكر مي‌كنيد جدا شدن و ازدواج با كسي كه براي شما ارزش بيشتري قائل شود مي‌تواند راهكار بهتري باشد؟ به اين مسائل با دقت فكر كنيد و براي آينده زندگي مشترك خود تصميم بگيريد.

✅ پشيماني از ازدواج را حق او بدانيد

طرف مقابل شما يك انسان است كه ممكن است تحت شرايط مختلف افكار و احساسات متفاوتي هم داشته باشد. پس پشيماني از ازدواج را طوري جلوه ندهيد كه اصلا نبايد پيش مي‌آمد. وقتي تصورات ما از چيزي پيش رويمان است با آن چه كه رخ مي‌دهد تفاوت داشته باشد، ميتواند پشيماني به بار بياورد. پس به جاي جنگجال با همفكري يكديگر مساله را حل كنيد.

پشيماني از ازدواج و اهميت مشاوره

گاهي اوقات مشكلي در زندگي پيش مي‌آيد كه راه‌حلي براي آن پيدا نمي‌كنيم. در اين شرايط مشورت كردن با ديگران يكي از اولين راهكارهايي است كه به ذهن هركدام از ما مي‌رسد. اما معمولا نمي‌خواهيم كسي از مشكل ما باخبر شود. پس كمك گرفتن از مشاور متخصص بهترين راهكاري است كه به ذهن مي‌رسد. مشاورين با توجه به تخصص و تجربه‌اي كه دارند با بررسي شرايطي كه شما در آن قرارگرفته‌ايد مي‌توانند بهترين راهكار ممكن را ارائه دهند.

مشاوره چطور جلوي پشيماني از ازدواج را مي‌گيرد؟

همان‌طور كه گفتيم كساني كه از ازدواج‌شان پشيمان مي‌شوند معمولاً نشانه‌هايي دارند كه شما از همان ابتدا بايد به آن‌ها دقت داشته باشيد. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود مشاوره‌هاي پيش از ازدواج را جدي بگيريد. اين مشاوره‌ها به شما كمك مي‌كنند با دقت بيشتري همسر آينده‌تان را انتخاب كنيد.

اگر پس از ازدواج همسر شما پشيمان شده نيز بهترين راهكار استفاده از مشاوره است. گاهي اوقات متوجه نمي‌شويم كه مشكل از كجاست يا حتي اگر متوجه آن شده باشيم راه‌حلي برايش پيدا نمي‌كنيم. اما مشاورين به‌راحتي مي‌توانند مشكلات را شناسايي كنند و براي برطرف كردن آن‌ها به شما راهكار ارائه كنند. به‌علاوه درصورتي‌كه راهي براي ادامه زندگي نداشته باشيد مشاور به شما كمك خواهد كرد تا فرايند جدايي را با آسيب كمتري پشت سر بگذاريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پشيماني از ازدواج مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

چرا همسرم از ازدواج با من پشيمان شده است؟

ترس از مسئوليت‌هاي زندگي، ازدواج‌هاي اجباري، مشكلات شخصيتي يا فاصله كوتاه بين دوران نامزدي و ازدواج مي‌تواند از دلايل پشيماني پس از ازدواج باشد.

همسرم از زندگي با من پشيمان شده است؛ چطور مي‌توانم زندگي‌ام را حفظ كنم؟

با همسرتان صحبت كنيد و دلايل او را براي پشيماني از اين ازدواج بشنويد. سعي كنيد براي مشكلات پيش‌آمده يك راهكار منطقي پيدا كنيد. كمك گرفتن از مشاورين نيز در اين مسير مي‌تواند بسيار مفيد باشد.

منبع: پشيماني از ازدواج چه نشانه هايي دارد؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۰۳:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آسم در كودكان يكي از بيماري هاي تنفسي شايع دوران كودكي است. در اين دوران، سيستم ايمني بدن به قدر كافي، قوي نيست و توانايي مقابله با بسياري از بيماري ها را ندارد. به دنبال اين بيماري ريه ها و مجاري تنفسي، با كوچك ترين محركي ملتهب خواهند شد و كودك را بيمار مي‌كنند. آسم در سن پايين باعث بروز بيماري هاي ديگري نيز خواهد شد و همچنين مشكلات زيادي را در زندگي كودك ايجاد خواهد كرد.

در واقع اين نوع از بيماري با آسم دوران بزرگسالي، تفاوت چنداني ندارد اما افراد را با چالش هاي متفاوتي روبرو خواهد كرد. اين بيماري در بيشتر موارد درمان نشده، و تا بزرگسالي ادامه خواهد داشت. 

براي دريافت مشاوره در زمينه آسم در كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: آسم در كودكان | علائم و تشخيص آسم كودكان

آسم در كودكان

آسم در كودكان يك بيماري مزمن و طولاني مدت است. كودك در بعضي شرايط به دليل تورم پوشش اطراف مجاري تنفسي، سفت شدن ماهيچه هاي اطراف راه هاي هوايي و غليظ ترشدن مخاط راه هاي هوايي، دچار حملات آسم شده و هواي كمتري به ريه هاي آنان وارد مي‌شود. به همين دليل است كه مجبورند هميشه اسپري هاي مخصوص و يا حتي كپسول اكسيژن، همراه خود داشته باشند. فراموش نكنيد احتمال بروز اين حملات در موارد پرتنش، بيشتر خواهد شد. پس اسن كودكان بايد از استرس نيز دور باشند. 

نشانه ها و علائم آسم در كودكان

معمولا نشانه هاي آسم در كودكان، از فردي به فردي ديگر متفاوت خواهد بود و حتي شدت آن نيز در طول زمان فرق خواهد كرد. از طرف ديگر شايد كودك تنها يك علامت داشته باشد. به همين دليل تشخيص آن دشوار خواهد بود و بهتر است كه والدين در اين زمينه از پزشك كمك بگيرند. برخي از علائم آسم دوران كودكي، شامل موارد زير مي‌شود. 

🔸خس خس كردن كودك هنگام بازدم يا صداي سوت مانند

🔸تنگي نفس

🔸گرفتگي قفسه سينه كودك

🔸اختلال در خواب به دليل مشكلات تنفسي

🔸خستگي مفرط به دليل مشكل در خوابيدن

🔸طولاني شدن مدت زمان بيماري هاي تنفسي

🔸پايين بودن مقدار اكسيژن خون

علل بروز آسم در كودكان

اينكه چرا آسم در كودكان ايجاد مي‌شود؛ دلايل مختلفي خواهد داشت. اما در برخي موارد آسم بدون هيچ محرك بيروني ظهور مي‌كند. همچنين واكنش بدن نسبت به محرك هاي مختلف، شايد با تاخير ظاهر شود. به همين دليل شناسايي دقيق علت بيماري را دشوار خواهد كرد. به طور كلي كودكان، به دلايل زير دچار آسم خواهند شد.

🔹زمينه خانوادگي

🔹ابتلا به عفونت هاي تنفسي در سنين پايين

🔹قرارگرفتن طولاني مدت در معرض دود سيگار يا آلودگي هاي هوا

🔹حساسيت هاي شديد

🔹تغييرات آب و هوايي مخصوصا هواي سرد

🔹فعاليت بدني زياد

تشخيص بيماري آسم در كودكان

همانطور كه گفته شد؛ تشخيص آسم در كودكان به دلايل زيادي دشوار خواهد بود. بيماري هاي زيادي در كودكان علائم آسم را دارند؛ از طرف ديگر با آسم بيماري هاي ديگري نيز به صورت همزمان بروز خواهد كرد. به همين دليل مراجعه به پزشك و تشخيص دقيق اينكه نشانه ها حاكي از آسم هستند يا نه ضروري خواهد بود. پزشكان از آزمايشات و تست هاي زيادي براي تشخيص اين بيماري استفاده مي‌كنند. برخي از بيماري هاي ديگري كه نشانه هاي مشابه آسم ايجاد مي‌كنند؛ شامل، رينيت، سينوزيت، ريفلاكس معده، ناهنجاري هاي تنفسي، برونشيت و … مي‌شوند. تست هاي تسخيصي اين بيماري نيز به شرح زير هستند.

⭕اسپيرومتري: اسپيرومتري هم براي بزرگسالان و هم براي آسم در كودكان استفاده خواهد شد. اين دستگاه ميزان هوا و سرعت بازدم را اندازه گيري مي‌كند. شايد پزشك انجام اين تست را بعد از انجام ورزش و يا مصرف دارويي خاص تجويز كند.

⭕تحريك بروكو: تحريك بروكو نيز با كمك اسپيرومتري انجام مي‌شود. در اين ازمايش، واكنش ريه ها را نسبت برخي از محرك ها مثل ورزش يا هواي سرد مي‌سنجند.

⭕تست نيتريك اكسايد بازدمي: اگر تشخيص آسم كودكان به كمك روش هايي كه در بالاذكر شد امكانپذير نبود. پزشك از اين روش استفاده خواهد كرد. اين آزمايش همچنين مي‌تواند به تشخيص اثربخشي داروهاي استروئيدي نيز كمك كند.

⭕تست هاي آلرژي: با اين آزمايش پزشك متوجه خواهد شد كه آسم حاصل از واكنش هاي آلرژيك بدن كودك است يا خير! با قرار دادن مواد مختلفي بر پوست پزش مي‌تواند اين مورد را تشخيص دهد.

نكته حائز اهميت اينجاست كه جواب اين تست ها قبل از سن پنج سالگي، قطعيت كافي را ندارند.

درمان آسم در كودكان

معمولا آسم در كودكان قابل درمان نبوده و تا دوران بزرگسالي ادامه مي‌يابد. اما راه هاي موثري در جهت كنترل اين اختلال وجود خواهد داشت. درمان اين بيماري تا حد زيادي به سن كودك و شرايط بدني او بستگي دارد. همچنين تشخيص روش درماني مناسب براي كودك، توسط پزشك متخصص انجام خواهد شد.

📌دارودرماني

برخي از داروهايي كه اثرات طولاني مدت و پيشگيرانه در بيماري آسم در كودكان داشته؛ و بايد به صورت روزانه مصرف شوند شامل، تئوفيلين، فلوتيكازون، بودزونيد، مومتازون، سيكلسونايد، بكلومتازون و… خواهد بود. داروهاي درمان آسم به سه دسته داروهاي تسكين دهنده، پيشگيري كننده و داروهاي اورژانسي تقسيم مي‌شوند كه بسته به شرايط بايد آنها را مصرف كرد.

اين دارو ها با عوارضي براي كودك همراه خواهد بود. براي مثال اين دارو ها اندكي فرايند رشد را به تعويق خواهند انداخت. اما به طوركلي مزاياي داروهايي كه براي كنترل آسم استفاده مي‌شوند؛ بيشتر از معايب آنها خواهد بود.

📌پيشگيري از بروز آسم

قطعا پيشگيري از بروز آسم در كودكان، يكي از راه هاي درماني محسوب خواهد شد. واكنش هاي آلرژيك كودكان به دلايل ارثي و محيطي رخ مي‌دهد. كه مي‌توان عوامل محيطي را كنترل كرده و مانع از بروز آلرژي شد. استفاده از ماسك، عدم حضور در محيط هاي آلوده، استفاده از داروهاي ضدحساسيت و حتي تزريق واكسن ضدآلرژي از اقداماتي در جهت پيشگيري از بروز آسم است.

📌درمان خانگي آسم در كودكان

براي كنترل علائم آسم در كودكان در خانه، والدين بايد اقداماتي را انجام دهند. براي مثال استفاده از رطوبت گير در خانه. همانطور كه مي‌دانيد؛ با وجود رطوبت، نفس كشيدن سخت خواهد شد. به همين دليل بايد ميزان رطوبت خانه، متعادل نگه داشته شود. همچنين تميز بودن هواي خانه، پرهيز از نگهداري حيوانات خانگي، استفاده از كولرگازي و همچنين تنظيم دماي خانه، از راهكارهايي موثر براي درمان و يا پيشگيري از بروز حملات آسم خواهد بود. همچنين دسترسي به داروها و دوري از اضطراب نيز كمك بزرگي به فرد در اين زمينه خواهد كرد.

سخن پاياني

نقش والدين در بيماري آسم در كودكان بسيار پررنگ است. اگر والدين اطلاعات كافي در اين زمينه داشته باشند و از اقدامات لازم مطلع باشند؛ مي‌توان اين بيماري را تا حد زيادي كنترل كرد. از طرف ديگر همكاري خود كودكان نيز مهم است. با اينكه احتمالا از فعاليت هاي متناسب با سن خودشان منع مي‌شوند و در بسياري از مسائل به مشكل خواهند خورد؛ اما به هر حال بايد نحوه زندگي كردن با اين بيماري را بپذيرند. علائم اين بيماري تا سن بلوغ كاهش پيدا كرده و در بزرگسالي به صورت مجدد تشديد خواهد شد. همچنين هيچ گونه تضميني براي از بين رفتن كامل اين بيماري وجود نخواهد داشت.

براي دريافت مشاوره در زمينه آسم در كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

درمان خانگي آسم چيست؟

هيچ درمان قطعي براي آسم وجود ندارد. از طرفي براي كاهش علائم و درمان بايد به پزشك متخصص مراجعه كرد. ولي راهكارهايي براي پيشگيري از بروز علائم در خانه وجود دارند كه شامل حفظ دما و رطوبت محيط، تميز نگه داشتن محيط خانه، پرهيز از نگهداري حيوانات خانگي و مسائلي از اين قبيل خواهد شد.

منبع: آسم در كودكان | علائم و تشخيص آسم كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۸:۰۵:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين شايد در نظر بسياري از خانم‌هايي كه از ترس از زايمان‌ طبيعي داشتند، كوچك شمرده شود. اما زايمان به صورت سزارين اگر چه در زمان وضع حمل به دليل بيهوشي چندان دردي احساس نمي‌شود، اما پس از تولد نوزاد و از بين رفتن تاثير داروهاي بي حس كننده يا بي هوشي، كم‌كم درد به سراغ مادر مي‌آيد. از اين رو انجام مراقبت‌هاي بعد ازسزارين به منظور كاهش درد و رعايت نكات بهداشتي حائز اهميت است.

براي دريافت مشاوره در زمينه بارداري و مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين و 7 نكته كليدي

 

مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين

بعد از سزارين حتما خانم ها بايد به نكات بسيار مهمي توجهه كنند. معمولا خانم هايي كه سزارين مي‌شوند 2 تا 3 روز در بيمارستان تحت مراقبت قرار مي‌گيرند. مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين در روزهاي اول توسط بيمارستان و سپس منزل صورت مي‌گيرد. اما به طور كلي از لحظه اي كه متوجه بارداري خود مي‌شويد تا زمان زايمان بايد تحت نظر پزشك باشيد. تا زايمان راحت و خوبي را تجربه كنيد.

جراحي سزارين روشي براي تولد نوزاد مي‌باشد. كه از طريق برشي بر ديواره شم و رحم مادر، توسط متخصص زنان و زايمان صورت مي‌گيرد. به دليل اينكه شكم و رحم مادر برش خورده است، بي توجهي به مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين؛ با آسيب هاي زيادي همراه خواهد بود. در اين مقاله راجع به مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين صحبت كرده ايم.

مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين در بيمارستان

مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين، توسط كادر درماني بيمارستان انجام مي‌شود و شامل موارد زير مي‌باشد.

❌ بررسي علائم حياتي و سطح هوشياري مادر پس از زايمان

❌ بررسي ميزان فشار خون

❌معاينه خونريزي واژينال و ميزان جمع شدن دهانه رحم

❌ شمارش نبض و تعداد تنفس

❌ بررسي حالت تهوع و استفراغ

نكته: زنان زائو به دليل از دست دادن مقدار زيادي آب بدن در حين زايمان مي‌بايست تا 24 ساعت بعد از زايمان، مايعات مورد نياز بدن را از طريق سرم دريافت كنند. در صورتي كه زنان زائو از لحاظ سطح هوشياري، فشار خون و خونريزي در وضعيت مطلوبي باشند، مي‌تواند براي رفع خشكي گلو از تكه‌هاي يخ استفاده كنند.

🟢 خونريزي واژينال

يكي از مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين در بيمارستان، دقت به رنگ خونريزي واژينال تا 3 روز است. و تا 3 روز رنگ خونريزي واژينال قرمز است و مقدار زيادي خون مي‌ريزد. سپس كمرنگ شده و به رنگ زرد تغيير خواهد كرد. و معمولا اين خونريزي تا 10 روز ادامه پيدا خواهد كرد. و روزهاي آخر لكه بيني مشاهده مي‌شود. اما در برخي از خانم ها خونريزي تا 40 روز ادامه پيدا خواهد كرد.

🟣 چك كردن علائم حياتي

يكي از مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين در بيمارستان، چك كردن علائم حياتي است. از علائمي كه حدود 2 ساعت بعد سزارين بايد تحت نظر گرفته شود، عبارتند از.

🔸 نبض

🔸 دماي بدن

🔸رنگ پوست

🔸 تنفس

🔸 فشار خون

🟡 مصرف دارو

از مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين به مصرف دارو نيز مي‌توان اشاره كرد. پس از زايمان معمولا به خانم ها قرص آهن، آنتي بيوتيك و داروهايي به تجويز پزشك داده‌مي‌شود. براي كاهش درد نيز پزشك داروهاي مخصوصي را براي مادر تجويز مي‌كند.

🔴 خوردن غذا

از مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين مي‌توان به خوردن غذا نيز اشاره كرد. اغلب خانم هايي كه سزارين مي‌كنند، 8 تا 12 ساعت نبايد از طريق دهان آب و غذا بخورند. اما به تشخيص پزشك بعد از مدتي مي‌توانند غذا و مايعات مصرف كنند.

مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين در منزل

مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين در منزل بر اساس نكاتي كه در اين بخش مقاله گفته شد، انجام شود.

🔻 الزاما بايد ماساژ دادن و حركت كردن حتي به مقدار كم را در طول روز انجام دهيد تا خون دچار لختگي نگردد.

🔻به طور جدي از تماس با كساني كه دچار تب خال دهان و لب هستند يا بيماري واگير داري دارند، اكيدا اجتناب شود.

🔻 بعد از روز دوم سزارين، حمام كردن توصيه مي‌شود. نيازي نيست جاي بخيه را با كيسه و صابون بشوييد. دقت داشته باشيد كه حتما با استفاده از سشوار جاي بخيه را خشك كنيد.

🔻 مصرف مايعات و ويتامين‌ها در اين زمان بسيار مهم و حياتي است. زيرا بدن مقدار زيادي از آب و ويتامين‌هاي اساسي خود را از دست داده است. به دليل اينكه بافت بدن به واسطه بخيه در حال ترميم است از مصرف مواد چربي و نشاسته دار خودداري نماييد.

🔻 در هنگام راه رفتن بهتر است از فشار آوردن چربي‌هاي شكم بر روي قسمت بخيه شده اجتناب كنيد. به دليل اينكه امكان خونريزي بافت بخيه شده وجود دارد، مي‌توانيد هنگام راه رفتن، دست خود را زير شكم قرار دهيد تا به قسمت بخيه شده فشار وارد نشود.

🔻 به تعداد كافي بايد دفع ادرار وجود داشته باشد. اگر احساس مي‌كنيد ميزان بيرون روي شما بيش از اندازه كم است حتما به پزشك معالج مراجعه نماييد.

🔻 خونريزي واژن در روز اول سزارين زياد است اما با گذشت زمان هر روز مقدار آن كمتر مي‌شود. در صورتي كه چند روز از زمان سزارين بگذرد ولي ميزان خونريزي از روز دوم قاعدگي بيشتر باشد بايد به پزشك معالج مراجعه نمود.

شيوه صحيح خوابيدن بعد از جراحي سزارين

 

شيوه صحيح خوابيدن در دسته مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين قرار دارد. خوابيدن پس از سزارين بايد با مراقبت هاي صحيح باشد. به علت بخيه اي كه در شكم، بغل و شير به نوزاد براي مادران دردناك است. براي خوابيدن به نكات زير توجه كنيد.

🔹 خوابيدن به پهلو | مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين

يكي از راحت ترين روش مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين در خوابيدن، به روش پهلو مي‌باشد. در اين روش هيچ فشاري به بخيه ها وارد نمي‌شود و زمن بلند شدن فشار كمتري به بخيه ها وارد مي‌شود.

🔹 خوابيدن به پشت

همانطور كه گفته شد، مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين به خوابيدن نيز مربوط است. بعد از زايمان، خوابيدن به پشت يكي از روش هاي مناسب براي عدم فشار به بخيه ها است. در اين شرايط مادر مي‌تواند به راحتي بخوابد و استراحت كند.

🔹 خوابيدن عمودي | مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين

مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين روشي مانند خوابيدن عمودي دارد. در اين شرايط مادر بايد در حالت نشسته روي مبل يا صندلي بخوابد. و صرفا براي استراحت موقت اين روش توصيه مي‌شود.

🔹 خوابيدن در حالت بالا بودن قسمت فوقاني بدن

براي مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين، مادر هنگام خواب مي‌تواند به كمك چند بالشت، قسمت فوقاني بدن را اندكي بالا ببرد. در اين شيوه تنفس راحت تر و خواب آرام تري داشته باشيد. حتي براي راحتي بيشتر مي‌توانيد براي زير زانوها از بالشت استفاده كنيد.

عوارض احتمالي بعد از جراحي سزارين | مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين

مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين بايد جدي گرفته شود. اما در كنار اين مراقبت ها ممكن است كه عوارضي را تجربه كنيد. زايمان سزارين عوارض گوناگوني دارد كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

سوزش ادرار: اگر پس از عمل جراحي سزارين در حين ادرار دچار سوزش و خارش مي‌شويد به احتمال زياد عفونت ادراري رخ داده‌است. اين عفونت با علائم ديگري مانند احساس درد در ناحيه شكم و پهلو هم قابل تشخيص است و بايد براي درمان با پزشك خود مشورت كنيد.

تب: اگر دماي بدن در عرض چند روز از 38 درجه سانتي گراد پايين نيايد، زنگ هشداري است و خبر از بروز آندومتريت ناشي از سزارين؛ عفونت زخم، عفونت ادراي و ترومبوفلبيت خواهد داد، در اين شرايط بايد حتما نسبت به درمان اقدام نماييد.

درد و تورم پاها: پس از سزارين اگر در پاي خود به خصوص در يك پا احساس درد شديد داريد حتما به پزشك مراجعه كنيد. در عمل سزارين احتمال بروز خطر ترومبوفلبيت زياد است.

نكته: تماس جنسي اكيدا تا 3 هفته بعد از سزارين ممنوع مي‌باشد. با سپري شدن اين مدت زمان و بسته به شرايط جسمي و روحي زن و عدم وجود خونريزي مي توان رابطه جنسي برقرار نمود.

كلام آخر

مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين بسيار ضروري است. و بايد تمامي خانم ها اين موضوع را جدي بگيرند. توصيه مي‌شود كه حتما تحت مراقبت پزشك باشيد تا دوران زايمان خوبي را سپري كنيد. در صورت بروز هرگونه تغييرات خلقي نيز حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بارداري و مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل جهت ارتباط با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

زنان بعد از سزارين با وجود چه نشانه هاي ترخيص مي شوند؟

در صورتي كه زائو بتواند چندين متر راه برود و دچار استفراغ و افت فشار خون نشود، اجازه ترخيص داده مي‌شود.

آيا بعد از سزارين بايد به طور روزانه آنتي بيوتيك استفاده نمود؟

امروزه سزارين و عمل جراحي از طريق تكنيك‌هاي بسيار پيشرفته انجام مي‌شود و احتمال عفونت را بعد از سزارين تا حد زيادي كاهش مي‌دهد. تنها در صورتي كه بيماري زمينه‌اي وجود داشته باشد يا كيسه آب به مدت طولاني دچار پارگي شود، مصرف آنتي بيوتيك‌ها تجويز مي‌گردد.

آيا به جهت كاهش درد مي توان مسكن مصرف نمود؟

مصرف مسكن بايد به مقدار بسيار كم انجام گيرد به خصوص اينكه داروهاي مسكن به واسطه شيردهي مي‌تواند براي نوزاد خطر آفرين باشد.

مصرف قرص آهن تا چند وقت پس از سزارين ادامه يابد؟

مصرف قرص آهن تا 6 هفته بعد از عمل جراحي سزارين توصيه مي‌شود. بعد از سپري شدن اين مدت به پزشك مراجعه نماييد تا با بررسي ميزان شيردهي و سطح هموگلوبين خون در بدن شما درباره ادامه مصرف قرص آهن تصميم گيري نمايد.

منبع: مراقبت هاي بعد از جراحي سزارين و 7 نكته كليدي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۵۹:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن تا حدودي قابل پيش‌بيني است. احتمالا زياد شنيده‌ايد كه مي‌گويند تا مرد سخن نگفته باشد؛ عيب و هنرش نهفته باشد. مفهوم از اين شعر اين است كه تا زماني كه يك فرد صحبت نكند، شخصيت او پنهان خواهد ماند. اما همان كه براي سخن گفتن دهان باز كرد؛ شخصيت او مشخص مي‌شود. اگر بخواهيم به طور كلي و از لحاظ علمي به اين موضوع اشاره كنيم كه شخصيت شناسي از روي صحبت افراد وجود دارد، بايد بگويم كه تا حدودي قابل پيش بيني است.

اما به طور قطع نمي‌توانيم با صحبت كردن شخصيت افراد را مشخص كنيم. به طور كلي كلمات كليدي نمي‌توانند ويژگي‌هاي شخصيتي افراد را تعيين كنند، اما بينش و تفكر افراد از طريق صحبت آنها قابل پيش‌بيني است. به دليل اينكه افراد تمام صحبت‌هاي خود را بر اساس فكر و تفكري كه در آنها شكل مي‌گيرد؛ بيان مي‌كنند. دراين مقاله سعي كرده‌ايم تمامي موارد موجود را ذكر كنيم، اما براي شخصيت شناسي خود حتما از يك روانشناس راهنمايي بگيريد. زيرا هيچ فردي با صحبت‌هاي شما نمي‌تواند شخصيت اصلي‌تان را تشخيص دهد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن

شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن

به طور كلي عوامل متعددي در شناخت ديگران دخيل هستند. و تنها از روي رفتار و حرف زدن نمي‌توانيم شخصيت ديگران را تعيين كنيم. اما برخي از موارد نيز وجود دارد كه در اين شرايط به شما كمك مي‌كند؛ تا ويژگي شخصيتي يك فرد را تا حدود اندكي شناسايي كنيد. روانشناسان براي بررسي و شخصيت شناسي يك فرد با تمامي جلسات، باز هم برچسب و قضاوت بيجا انجام نمي‌دهند.  

حتما بررسي‌هاي دقيق‌تري انجام مي‌دهند تا شخصيت يك فرد را به درستي تشخيص دهند. به همين دليل براي شخصيت شناسي نياز به جلسات پي در پي روانشناسي است. و با يك رفتار و گفتار ساده نمي‌توان شخصيت يك فرد را مشخص كرد. در اين مقاله به طور كلي راجع به شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن صحبت كرده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

نشانه‌هايي كه باعث شناخت ديگران و شخصيت شان مي شود

برخي از نشانه‌ها وجود دارد كه شما مي‌توانيد با شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن آنها را پيدا كنيد. در اين بخش مقاله به اين نشانه‌ها اشاره كرده ايم.

📌 ميزان تعهد يك فرد به حرف‌هايش

يكي از نشانه‌هاي شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن، ميزان تعهد به حرف‌هايشان است. منظور از ميزان تعهد؛ تعهد محضري با حضور شاهد نيست. منظور حرف‌هايي است كه يك زن يا مرد در طول روز مي‌زند. مثلا وقتي كه يه فرد ميگه ۱۰ دقيقه ديگه اونجام، يا مثلا ساعت ۱۰ باهات تماس مي‌گيرم. ولي از اونجايي كه تمامي شرايط تحت كنترل ما نيست، همه اتفاقات ممكنه كه به درستي پيش نروند.

زماني كه يك فردي همه حرف‌هايي كه مي‌زند و قول‌هايي كه ميگويد با مشكل روبرو مي‌شود. و يا هميشه مجبور به تغيير مي‌شود؛ اندكي عجيب است. بنابراين ميزان اهميت به قول، قرار و تعهد يك فرد به حرف‌هايش نشان دهنده شخصيتش است. اما زماني كه يك فردي به تعهد حرف‌هاي خودش نيز پايبند نباشد؛ در واقع براي حرف‌هاي خود احترامي هم قائل نيست. بنابراين اين رفتار يك فرد مي‌تواند به ما نشان دهنده يك هشدار براي برقراري ارتباط و يا تكيه به اون فرد باشد.

📌 نحوه رفتار با افراد زيردست | شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن

يكي از نشانه‌هاي شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن، نحوه برقراري ارتباط با زيردستان است. همه ما با مشاهده رفتار افراد مختلف با خدمتكاران، مي‌توانيم تشخيص دهيم كه فرد چه نوع رفتار و شخصيتي دارد. ممكن است كه با پيش خدمت رفتار خيلي خوبي داشته باشيم تا خدمات خيلي خوبي ارائه بديم. اما نحوه رفتار ما با افراد غريبه توي خيابون يا افراد ديگر بيان گر خيلي از چيزهاي ديگر است. براي شخصيت شناسي يك فرد مي‌توانيد به نحوه رفتار و بيان چنين افرادي دقت داشته باشيد.

📌 رفتار فرد بعد از اشتباه چگونه است؟

رفتار يك فرد پس از اشتباه يكي از نشانه‌هاي شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن است. هر كسي توي زندگي اشتباهاتي دارد و براي شناخت ديگران، با اين رفتار مي‌توانيم نحوه برخورد بعد از اشتباه را مقايسه كنيم. اگر به صورت محترمانه و با روش صحيح اشتباهات يك فرد را بگوييم چه جوابي به شما مي‌دهد؟

آيا فرد معذرت خواهي مي‌كند؛ و ديگر تكرار نمي‌كند؟ فرد بهانه مي‌آورد؟ آيا فرد گارد مي‌گيرد و يا ساكت مي‌ماند؟ آيا مقصر مي‌داند يا شما را متهم اصلي داستان اشتباه نشان مي‌دهد؟ فرد به عقب برمي‌گردد و اشتباهات شما را ليست مي‌كند؟ اين نحوه رفتار به شما كمك مي‌كند كه به راحتي تشخيص دهيد كه يك فرد با اشتباهات خود چگونه رفتار مي‌كند.

📌  در موقعيتي كه اشتباه كرده چه مي كند؟

براي شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن، بايد به اين اشاره كنيم كه فرد از زمان اشتباه چه رفتاري از خود نشان مي‌دهد؟ بعد از اشتباه عذرخواهي مي‌كند يا احساس خودش را بيان مي‌كند؟ فرد تحقيرت مي‌كند يا با لجبازي و كينه ادامه مي‌دهد؟ رفتار فرد در چنين شرايطي به ما نشان مي‌دهد كه فرد چه شخصيتي دارد و نحوه برخورد او با ديگران چگونه است.

📌 آيا زندگي فرد با چيزي كه نشان مي‌دهد يكسان است؟

يكي از نشانه هاي شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن؛ اين است كه فرد زندگي واقعي خود را چگونه نشان مي‌دهد؟ برخي از افراد زندگي خود را به شيوه ديگري نشان مي‌دهند؛ و نشان از اين است كه به دليل نگراني از قضاوت مردم دائم زندگي واقعي خود را به شيوه ديگري نشان مي‌دهد.

📌 رفتار فرد زماني كه به چيزي نياز دارد چگونه است؟

براي شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن، بايد به اين موضوع دقت كنيد؛ كه زماني كه فرد به چيزي نياز دارد، چه رفتاري از خود نشان مي‌دهد؟ بعضي از افراد شخصيت چند گانه دارند و رفتارهاي متفاوتي از خود نشان مي‌دهند. يا مثلا برخي از افراد به دليل نيازهايي كه دارند رفتارهاي متفاوتي از خود نشان مي‌دهند. عده‌اي از افراد هستند كه به دليل رفع نيازها، رفتارهاي بسيار بدي از خود نشان مي‌دهند تا مشكل يا نيازشان رفع شود.

كلام آخر

شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن توسط روانشناس و متخصص صورت بگيرد. هيچ فردي بدون علم و دانش توانايي تشخيص شخصيت ديگران را ندارد؛ و نبايد به ديگران برچسب بزند. برچسب زدن به ديگران نشان از ضعف طرف مقابل است. به همين دليل بهتر است كه شناسايي شخصيت از روي رفتار و حرف زدن را به متخصص و روانشناس مربوطه بسپاريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن شان امكان پذير است؟

بله، ويژگي‌هاي شخصيتي هر فرد در رفتارها و تعاملات روزانه وي، تجلي پيدا مي‌كند. بااين‌حال توصيه مي‌شود اين قضاوت‌ها را در صورت مشورت با يك متخصص، جدي بگيريد.

تكان دادن پاها در شرايط عادي نشانه چيست؟

هنگامي‌كه فرد در شرايط عادي نشسته يا ايستاده است، تكان دادن پاها يا دست‌ها مي‌تواند راهي براي تخليه اضطرابي باشد كه از درون تجربه مي‌كند.

چگونه مي‌توان از روي دست خط يا امضاي فرد راجع به شخصيت وي قضاوت كرد؟

به‌طوركلي خطوط منحني نشان‌دهنده برونگرايي و علاقه به برقراري ارتباط هستند و خطوط شكسته، نشان‌دهنده درون‌گرايي و نبود تمايل به ارتباط هستند. همچنين هرگونه فشار اضافي بر نوك قلمي كه در دست فرد است، نشان‌دهنده خشم فروخورده يا اضطراب است.

منبع: شناخت ديگران از روي رفتار و حرف زدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۵۴:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

زيگموند فرويد يكي از معروف‌ترين نام‌ها در روان‌شناسي است. تقريباً تمامي روان‌شناسان معتقدند كه صحبت‌ كردن راجع به شخصيت انسان در روان‌شناسي با فرويد شروع شده‌است. اما او بيشتر از آنكه با نظريه‌هاي شخصيت شناخته شده باشد به دليل كشف بخش ناخودآگاه ذهن در ميان مردم معروف شده‌ است. مفاهيمي كه زيگموند فرويد در نظريه‌هايش بيان كرده به‌قدري جالب هستند كه به‌غيراز روان‌شناسان ساير مردم را نيز به خواندن نظراتش تشويق مي‌كند. بااين‌حال متأسفانه درك درستي از نظريه‌هاي روانكاوي او در ميان اكثريت وجود ندارد. در ادامه مطلب سعي مي‌كنيم زيگموند فرويد، نظريه‌ها و راه‌هاي درمان او را براي شما توضيح بدهيم.

براي دريافت مشاوره در زمينه زيگموند فرويد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: زيگموند فرويد | زندگي نامه و نظريه رشد فرويد

زندگينامه زيگموند فرويد

زيگموند فرويد در سال 1856 ميلادي در منطقه‌اي به دنيا آمد كه اين بخشي از جمهوري چك به‌حساب مي‌آيد. فرويد كه در يك خانواده يهودي به دنيا آمده بود مثل ساير اعضاي خانواده به مسائل مذهبي علاقه نشان مي‌داد؛ و توجه او به مسائل ديني را مي‌توان در قسمت‌هاي مختلفي از نظريه‌اش ديد. در ميان اعضاي خانواده مادرش علاقه بسياري به او داشت و مطمئن بود كه او روزي تبديل به يك فرد مشهور خواهد شد. به همين خاطر توجه و مراقبت ويژه‌اي نسبت به او داشت.

در سال 1859 ميلادي و زماني كه زيگموند فرويد تنها 3 سال داشت خانواده او از فرايبورگ مهاجرت كرده و در وين ساكن شدند. بااين‌حال او به‌ غير از زبان آلماني با زبان‌هايي مثل انگليسي، فرانسه و ايتاليايي نيز آشنايي داشت. همين موضوع باعث شد كه او بتواند نظريات و كتاب‌هاي بسياري را مطالعه نمايد.

زيگموند فرويد در سال 1886 با مارتا برنيز ازدواج كرد. حاصل اين ازدواج هشت فرزند بود؛ كه در ميان آن‌ها آنا فرويد از همگي شناخته‌شده‌تر است. آنا همان فرزندي بود كه راه پدر را ادامه داد؛ و خود نيز به يكي از روانكاوان معروف تبديل شد.

سيگار برگ يكي از علاقه‌مندي‌هاي زيگموند فرويد بود. او معتقد بود با استفاده از سيگار ذهنش بازتر شده و بهتر مي‌تواند راجع به مسائل فكر كند.  همين موضوع باعث شد كه فرويد دچار سرطان دهان شود. درمان‌هاي بسياري براي اين بيماري انجام شد. تا جايي كه گفته مي‌شود در حدود 33 عمل جراحي روي فك و دهان فرويد صورت گرفت. كه متأسفانه هيچ‌كدام باعث جلوگيري از پيشرفت سرطان نشد. سرانجام در سال 1939 فرويد از پزشك خود خواست كه با استفاده از مورفين به زندگي او پايان بدهد.

شروع نظريه‌هاي روانكاوي زيگموند فرويد

زيگموند فرويد پس از اينكه به‌عنوان پزشك از دانشگاه فارغ‌التحصيل شد تحصيلات خود را در رشته عصب‌شناسي ادامه داد. در همين زمان بود كه او شروع به تحقيق روي بيماري كرد كه امروزه به آن جسماني سازي گفته مي‌شود. در اين بيماري مسائل رواني باعث مي‌شوند كه فرد دچار مشكلاتي مانند فلج اعضا، كوري، لالي يا بسياري از مشكلات ديگر شود. اين درحاليست كه تمامي اندام‌هاي داخلي و اعصاب فرد سالم هستند.

فرويد متوجه شد كه اين افراد وقتي تحت درمان‌هايي مثل هيپنوتيزم قرار مي‌گيرند از شدت مشكلات آن‌ها كاسته مي‌شود. به همين خاطر برخلاف بسياري از هم‌دوره‌ه‌اي هايش به اين نتيجه رسيد كه عاملي به‌غيراز مشكلات جسماني و ذهن هشيار مي‌بايست در اين بيماري نقش داشته باشند. اين موضوع سرآغازي بود كه زيگموند فرويد را به سمت نظريه‌هايش سوق داد.

نظريه هاي روانكاوي فرويد

زيگموند فرويد نظريه هاي روانكاوي دارد. كه در علم روانشناسي در درجه بسيار بالايي قرار دارد. فرويد روانشناسي متفكر و آگاه بود كه نظريه ناخودآگاه را بيان كرد. در اين بخش مقاله به نظريه هاي روانكاوي فرويد اشاره كرده ايم.

📌 نظريه ناخودآگاه زيگموند فرويد

زيگموند فرويد بيش از همه با ديدگاهي كه راجع به ناخودآگاه يا ناهشيار ذهن دارد شناخته شده است. در حقيقت فرويد در طول درمان‌هايي كه به‌وسيله هيپنوتيزم انجام مي‌داد متوجه شد بيماران زماني كه وارد حالت خلسه مي‌شوند، از مسائلي صحبت مي‌كنند كه در حالت عادي چيزي راجع به آن به ياد نمي‌آورند. اين موضوع در كنار ديدن نشانه‌هايي مثل لغزش‌هاي كلامي در ميان بيماران او را به اين نتيجه رساند كه احتمالاً بخش ديگري از ذهن به‌غيراز حالت هوشياري كنترل رفتار فرد را در دست دارد.

📌 نظريه شخصيت

نظريه شخصيت زيگموند فرويد در مراحل اوليه بر اساس ذهن ناهشيار شكل گرفت. فرويد معتقد بود ما سه حالت رواني هشيار، نيمه هشيار و ناهشيار داريم كه شخصيت بر اساس اين سه دسته عمل مي‌كند. اما پس از مدتي فرويد نظريه خودش را اصلاح كرد. او معتقد بر اين شد كه ما در كنار سه سطح هشياري، سه پايگاه شخصيتي به نام‌هاي نهاد، من و فرامن نيز داريم.

🔻 نهاد (Id)

اولين بخش نظريه شخصيت زيگموند فرويد، نهاد نام دارد. همه ما از سنين كودكي و به طور فطري با نهاد به دنيا مي‌آييم. نهاد يا بن بخشي از شخصيت است كه به دنبال به‌دست‌آوردن لذت است. و البته بلافاصله و در اينجا و اكنون مي‌خواهد كه به لذت‌ها دست پيدا كند.

🔻 من (ego)

بخش منطقي ذهن كه سعي مي‌كند تمايلات نهاد را كنترل كند، “من” نام دارد. اين بخش تلاش مي‌كند تا خواسته‌هاي نهاد از راهي معقول و جامعه‌پسند برطرف شوند. من دومين بخش نظريه شخصيت زيگموند فرويد است.

🔻 فرامن (super ego)

فرامن همان چيزي است كه به آن وجدان مي‌گوييم. اين بخش از شخصيت دقيقاً در مقابل نهاد  از نظريه شخصيت زيگموند فرويد قرار داد. فرامن معتقد است كه فرد مي‌بايست به‌جاي توجه به خود و غريزه‌ها بر اساس معيارهاي جامعه و كمك به ديگران رفتار كند. فرويد معتقد بود كه من، وظيفه دارد بين اين دو نيرو يك تعادل برقرار كند.

يكي از نكات مهم در نظريه شخصيت اين است كه هميشه من، نمي‌تواند وظيفه‌اش را به‌درستي انجام دهد. انسان‌ها با توجه به اينكه كدام بخش شخصيت‌شان قوي تر باشد به سه دسته تقسيم مي‌شوند؛ و رفتارهاي مختلفي را از خود نشان مي‌دهند.

📌 مكانيسم‌هاي دفاعي | زيگموند فرويد

يكي از نظريه هاي زيگموند فرويد، مكانيسم هاي دفاعي هستند. مكانيسم‌هاي دفاعي روشي هستند كه من از آنها استفاده مي‌كند تا خواسته‌هاي نهاد را برطرف كند. در حقيقت من، مسئوليت دارد كه به فرد كمك كند تا رفتار جامعه‌پسند و معقولي داشته باشد. به همين خاطر او بايد نيازهاي نهاد را به روشي برطرف كند كه فرامن و همين‌طور جامعه با آن مشكلي نداشته باشند. براي مثال ممكن است تمايل نهاد به پرخاشگري با تبديل‌شدن فرد به يك قصاب يا جراح برطرف شود. براي آشنايي با انواع مكانيسم هاي دفاعي كليك كنيد.

📌 غريزه زندگي و مرگ

يكي از مفاهيمي كه در نظريه زيگموند فرويد از آن زياد صحبت مي‌شود ليبيدو يا انرژي زندگي است. فرويد معتقد بود كه انسان‌ها به‌صورت فطري با دو تمايل زندگي و مرگ به دنيا مي‌آيند.  هرآنچه باعث لذت در زندگي مي‌شود را فرويد غريزه زندگي ناميد. و هر چيزي مثل جنگ يا خشم كه باعث ويراني مي‌شوند را ناشي از غريزه مرگ مي‌دانست. فرويد اصطلاح ليبيدو را براي بيان انرژي مربوط به غريزه زندگي مورداستفاده قرار داد.

با توجه به اينكه ليبيدو به معناي شهوت يا نيازهاي جنسي است سوءتفاهم‌هاي بسياري راجع به اين نظريه به وجود آمد. و بسياري گفتند كه فرويد معتقد است همه چيز به لذت‌هاي جنسي ختم مي‌شود. اين درحاليست كه فرويد بارها اعلام كرده بود منظورش از ليبيدو همه لذت‌ها و خوشي‌هايي است كه ممكن است يك نفر به آن‌ها تمايل داشته باشد.

نظريه رشد فرويد

زيگموند فرويد راجع به مراحل رشد كودك نيز نظرياتي مطرح كرده است. به‌طوركلي او معتقد بود كه در هر سني ليبيدو يا ميل به لذت بردن در بخش خاصي از بدن متمركز مي‌شود. بر همين اساس كودك رفتارهاي مختلفي را از خودش نشان مي‌دهد؛ و نيازهاي متفاوتي دارد. توجه بيش از حد يا كمتر از اندازه، به نيازهاي كودك در هر مرحله، مي‌تواند مشكلاتي را براي او ايجاد كند. مراحل رشد از نظر فرويد عبارتند از:

🔴مرحله دهاني(تولد تا يك‌سالگي)

از نظر زيگموند فرويد، مرحله دهاني از تولد تا 1 سالگي ادامه دارد. مركز فعل و انفعالات دهان است. به همين دليل مكيدن سينه و گرفتن پستان از اهميت بالايي برخوردار است. در اين مرحله نوزاد از فعاليت هايي مانند چشيدن و مكيدن لذت مي‌برد. در اين مرحله به دليل وابستگي كودك به مراقبين، احساس اعتماد به نفس و راحتي از محل دهان به كودك انتقال داده مي‌شود. ثبيت در اين مرحله برابر با مشكلاتي مانند: سيگار كشيدن، جويدن ناخن، پرخاش، وابستگي، مشكلات در خوردن و نوشيدن مي‌شود.

🟡 مرحله مقعدي(دو تا سه‌سالگي)

طبق نظر زيگموند فرويد، پس از مرحله دهاني، نوبت مرحله مقعدي است. اين مرحله از دو سالگي تا سه سالگي ادامه دارد. اين مرحله مختص تمركز بر نيروي جنسي بر كنترل مثانه و حركات روده است. بنابراين تعارض اصلي، آموزش آداب توالت است. در اين مرحله كودك بايد بر نيازهاي بدني خود كنترل داشته باشد. و توسعه اين كنترل به درك استقلال و موفقيت مي‌پردازد.

زيگموند فرويد معتقد بود كه سهل گيري در اين مرحله مساوي با شخصيت نامنظم، آشفته و ولخرج است. سخت گيري هم شخصيت خشك، نامنعطف و وسواسي به همراه دارد.

🟣 مرحله آلتي(سه تا چهار يا پنج‌سالگي)

طبق نظر زيگموند فرويد، سومين مرحله آلتي است. كه از 3 تا 5 سالگي وجود دارد. در اين مرحله تمركز اصلي بر اندام هاي جنسي است. در اين سن كودكان به تفاوت جنسيت زن و مرد كنجكاوي نشان مي‌دهند. فرويد در اين مرحله عقده هاي الكترا و اديپ را بيان كرده است. به طور خلاصه اين مرحله به معناي احساس رقابت با والد همجنس براي تصاحب والد جنس مخالف است. عبور سالم از اين مرحله به منظور همانند سازي كودك با والد هم جنس است.

🟠 مرحله نهفتگي يا كمون(پنج‌سالگي تا سن بلوغ)

زيگموند فرويد مرحله نهفتگي را از سن 5 سالگي تا پايان بلوغ قرار داده است. در اين دوران احساسات جنسي منفعل مي‌شود در اين مرحله فرد مهارت هاي اجتماعي، ارزش ها، روابط با همسالان و بزرگسالان را در خارج از خانواده توسعه مي‌دهند. در اين مرحله همچنان انرژي رواني جنسي وجود دارد اما در حوزه هاي ديگر مانند اشتغالات فكري و تعاملات اجتماعي منتقل شده‌است.

🟢 مرحله تناسلي (نوجواني)

آخرين مرحله از نظر زيگموند فرويد، مرحله تناسلي است. اين مرحله از بلوغ تا آخر عمر ادامه دارد. كسي كه به اين مرحله مي‌رسد، به رسش كامل دست يافته است و اگر در مراحل قبلي مشكل حادي را تجربه نكرده باشد، شخصيت سالمي را خواهد داشت. و در نهايت فردي دلسوز با تعامل كامل در زندگي است.

❌ عقده‌هاي اديپ و الكترا

يكي از جالب‌ترين بخش‌هاي نظريه رشد زيگموند فرويد عقده‌هاي اديپ و الكترا هستند. فرويد معتقد بود زماني كه كودك متوجه اندام جنسي خود و تفاوت آن با جنس مخالف مي‌شود تمايلي را به سمت والد غيرهمجنس نشان مي‌دهد. دختران به سمت پدر و پسران به سمت مادر گرايش پيدا مي‌كنند. اين موضوع به‌تدريج و از طريق برخي تفكرات ذهني حل خواهد شد. 

نظريات و روش‌هاي درماني زيگموند فرويد

زيگموند فرويد علاوه بر اينكه راجع به انسان صحبت مي‌كند نظريات و روش‌هايي را نيز براي درمان بيماري‌ها به كار مي‌برد. در ادامه بعضي از مهم‌ترين اين روش‌ها را با هم بررسي خواهيم كرد.

🔶 تداعي آزاد

يكي از روش هاي درماني زيگموند فرويد، تداعي آزاد است. اصلي‌ترين روش درمان در روانكاوي تداعي آزاد است. در اين روش بيمار در طول جلسه درمان هر آنچه را به ذهنش مي‌رسد بدون اينكه آنها را سانسور كند بيان مي‌كند. فرويد معتقد بود كه دنبال‌كردن جريان صحبت‌هاي بيمار مي‌تواند به درمانگر سرنخ‌هاي مهمي راجع به مشكلات ناهشيار بدهد. به‌علاوه باعث خواهد شد تا فرد نيز احساس سبكي و آرامش بيشتري را تجربه كند.

🔶 تفسير رؤيا | زيگموند فرويد

تفسير رويا از ديگر روش هاي درماني زيگموند فرويد است. همان‌طور كه گفتيم من يا خود وظيفه دارد كه نيازهاي نهاد را برطرف كند. گاهي اوقات اين نيازها به‌قدري از نظر جامعه غيرقابل‌قبول هستند كه به‌طوركلي از هوشياري بيرون رانده مي‌شوند. اما فرويد معتقد بود كه غرايز نهاد در ناهشيار از بين نمي‌روند.

يكي از راه‌هايي كه اين نيازها خود را نشان مي‌دهند رؤياها هستند. درواقع هنگامي كه فرد نتواند خواسته‌هاي خود را در عالم بيداري محقق كند آنها را به‌صورت نمادين در خواب‌هايش خواهد ديد. به همين خاطر فرويد معتقد بود كه تحليل رؤياهاي بيمار شاهراهي است كه شما را به سمت محتواي ناهشيار خواهد برد.

🔶 مقاومت

مقاومت نظريه ديگري از زيگموند فرويد است. بيماران هميشه آماده نيستند كه محتواي ناهشيار را به درمانگر نشان بدهند. گاهي اوقات اين محتواها به‌قدري از نظر جامعه ناپسند هستند كه به‌طوركلي از هشياري فرد بيرون شده‌اند و قرار نيست به اين سطح برگردند. به‌علاوه بعضي از بيماران شرايط خود را دوست دارند و نمي‌خواهند تغيير كنند. در اين زمان مكانيسم‌هاي ناهشياري در فرد شكل مي‌گيرد كه در مقابل درمان مقاومت مي‌كند. ساده‌ترين اين مثال‌ها اين است كه يك نفر دير به جلسه درمان برسد يا جلسه خود را كنسل كند.

🔶 انتقال | زيگموند فرويد

در ميان نظريه‌هاي روانكاوي زيگموند فرويد ، انتقال يكي از جالب‌ترين آن‌هاست. فرويد معتقد بود كه بيمار، روان‌شناس را به‌عنوان يكي از والدين يا منابع قدرت در كودكي‌اش مي‌بيند. و درست به شكلي با او رفتار مي‌كند كه در كودكي با پدر و مادرش مي‌كرده است. براي مثال بعضي از بيماران با خشم با درمانگر رفتار مي‌كنند. يا شايد از او بترسند و احساس كنند بايد به حرف‌هايش گوش كنند.

بعضي از مراجعين نيز همه تلاششان را مي‌كنند كه درمانگر از آن‌ها راضي باشد. به همين خاطر اينكه درمانگر به نوع رفتار بيمار دقت داشته باشد بسيار اهميت دارد. فرويد معتقد بود كه ممكن است درمانگر نيز بيمارش را به‌جاي يكي از شخصيت‌هاي كودكي خود بگيرد كه به اين موضوع انتقال متقابل گفته مي‌شود.

كلام آخر

زيگموند فرويد يكي از بزرگان علم روانشناسي است. كه در زمينه هاي مختلفي نظريه بيان كرده است. نظريه رواني جنسي، نظريه ناخودآگاه، روانكاوي و … همگي بر اساس تحقيقات زيگموند فرويد پديد آمده است. كه در اين مقاله به تمامي جوانب اشاره شده است.

براي دريافت مشاوره در زمينه زيگموند فرويد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا نظريه فرويد راجع به ذهن ناهشيار واقعيت دارد؟

بله؛ تحقيقات اخير نشان مي‌دهد بخش‌هايي در مغز وجود دارند كه دقيقاً عملكردي شبيه به آن چيزي دارند كه فرويد براي ناهشيار در نظر گرفته بود.

منبع: زيگموند فرويد | زندگي نامه و نظريه رشد فرويد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۵۱:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سفر با همسر يكي از راه هاي شناخت او و لذت از با هم بودن است. رفتن به سفر، يكي از راه‌هايي است كه روانشناسان به زوجين براي بهبود روابط خود باهمسرشان پيشنهاد مي‌دهند. فوايد سفر رفتن بسيار بيشتر از آن است كه فقط به خود فرد محدود گردد. لذا آشنايي بااهميت مسافرت با همسر و نتايجي كه در زندگي مي‌تواند داشته باشد، براي بسياري از خانواده‌هاي توصيه مي‌گردد. اما گاه مسائل حل نشده موجب بالا رفتن تنش‌ها مي‌شود.

سفر با همسر

سفر با همسر، مخصوصا بعد از مدت زمان كوتاهي از زندگي مشترك، قطعا با چالش هاي زيادي همراه است. اين موضوع مي‌تواند زوجين را مضطرب كرده و يا حتي آنان را از اين كار منصرف كند. بايد بدانيد كه در طول سفر با موقعيت هاي از پيش برنامه ريزي نشده زيادي مواجه خواهيد شد. به همين دليل بهتر است به خود و يا همسرتان سخت نگرفته و تا حد امكان از سفر لذت ببريد. البته آمادگي براي شرايط جديد، بد نيست اما نمي‌توان همه چيز را پيش بيني كرد.

اهميت سفر با همسر

مسافرت با همسر علاوه بر لذت، به شما كمك مي‌كند تا بندهاي رابطه‌تان را مستحكم‌تر كنيد، به غير از مسافرت. در ادامه برخي از نكاتي كه در سفر با همسر اهميت دارد، عبارتند از:

🔷يافتن هدف مشترك

سفر به زوجين در ديدن دنيا از نگاه يكديگر كمك مي‌كند. با اين كار، آن‌ها مي‌توانند به ديدگاه و هدف مشتركي در زندگي مشترك خود دست يابند. اين هدف يكسان باعث تقويت پيوندهاي عاطفي هر دو طرف مي‌گردد. در واقع در سفر با همسر، زوجين مي‌توانند يكديگر را بهتر شناخته و با علايق هم بيشتر آشنا شوند.

🔷آگاهي از نقاط ضعف و محدوديت‌هاي يكديگر

سفر كردن علاوه بر اينكه سبب آشنايي با جهان پيرامون مي‌گردد، در آگاه شدن از ويژگي‌هاي مثبت و منفي و دروني خود و همراهانشان بسيار مؤثر است. زوجين در سفر با محدوديت‌هاي همسر خود بهتر آشنا شده و مي‌توانند توقعات خود را با آن هماهنگ كنند. در سفر با همسر، افراد بايد نيازهاي فرد ديگري را نيز در نظر گرفته و به همسفر خود اهميت دهند.

🔷دستيابي به تجربيات جديد مشترك

تجربيات جديد همواره باعث شكل‌گيري تغييراتي در شخصيت افراد مي‌شود. هر چه اين تجربيات بين همسران اشتراك بيشتري داشته باشد، احتمال اينكه شخصيت دو طرف هماهنگ باهم رشد كند افزايش مي‌شود. در سفر با همسر افراد زمان زيادي را با يكديگر گذارنده و خاطرات زيادي را شكل مي‌دهند؛ همين مورد باعث علاقه و صميميت بيشتر مي‌شود.

🔷افزايش حس شوخ‌طبعي بين زوجين

اتفاقات غيرمنتظره زيادي در سفر ممكن است رخ دهند. مثل زماني كه شماره اتاق هتل با شخص ديگري اشتباه شده است، يا درست بعد از تعطيل شدن يك مكان تفريحي به آنجا مي‌رسيد. در اين مواقع، حفظ خونسردي بهترين كار براي لذت بردن از ادامه سفر است. باز كردن سر شوخي در مورد اين اتفاقات باعث مي‌شود حتي اين رخدادها نيز به بخشي از خاطرات خوش ‌سفر تبديل گردند. در سفر با همسر، بهتر است به اعصاب خود مسلط مانده و سفر را تبديل به يك خاطره خوش براي او كنيد.

🔷افزايش رفاقت بين زوجين

در طول سفر، طرفين بايد به‌عنوان تكيه‌گاه و محرم ديگري عمل كنند. سفر باعث مي‌شود زن و شوهر با گذراندن وقت زيادي باهم، تبديل به بهترين دوستان يكديگر شوند؛ زيرا تنها با اين روش است كه مي‌توانند از پس چالش‌هاي طول مسير برآيند. سفر با همسر باعث آشنا شدن با جنبه هاي بيشتري از همسرتان خواهد شد. همچنين مي‌توان به ميزان همدلي و همكاري او نيز در مسائل مختلف پي برد. براي مثال او فقط به نرش خود اهميت مي‌دهد و يا از شما نيز در زمينه هاي مختلف نظرخواهي مي‌كند.

🔷افزايش حس ايثار و فداكاري

اگرچه همان‌طور كه گفته شد، مسافرت رفتن باعث مي‌شود دو طرف نسبت به نقاط قوت و ضعف هم آشنا شوند، اما از طرف ديگر ويژگي ايثار و بخشش را نيز در آن‌ها تقويت مي‌كند.

همچنين، گاهي در طول مسير مسائلي به وجود مي‌آيد كه نياز است يكي از طرفين از حقوق خود صرف‌نظر كند و براي حفظ شادي و لذت سفر اقدام به فداكاري كند. اين ويژگي مي‌تواند در زندگي زناشويي اثر مهم و مؤثري بر جا بگذارد. در سفر با همسر بايد گاهي نيازهاي ديگري را در نظر گرفته و فقط به فكر خوش گذراني نباشيد.

نتايج سفر با همسر روي زندگي

قطعا سفر با همسر، تاثيراتي بر روي رابطه زناشويي خواهد داشت. شايد شما نيز اين ضرب المثل قديمي را شنيده ايد كه افراد را بايد در سفر شناخت. اين در مورد همسر نيز صادق است. افراد بايد زمان زيادي را در موقعيت هاي مختلف تجربه كنند تا بتوانند شناخت بيشتري نسبت به همسر خود داشته باشند. برخي از نتايج سفر با شريك زندگي، شامل موارد زير مي‌شود.

🔶ارتباط بهتر بين زوجين

مطالعات نشان داده است كه همسراني كه تجربه سفرهاي مختلفي را باهم دارند، ازنظر توافق فكري بهتر از ساير زوج‌ها عمل مي‌كنند. درواقع سفر رفتن باعث افزايش تحمل و ظرفيت پذيرش آن‌ها گشته است و با صبوري بيشتري با يكديگر برخورد مي‌كنند. البته قبل از سفر با همسر داشتن روحيه سازگاري و علايق مشترك، ضروري خواهد بود. اما سفر نيز در اين فرايند موثر است.

🔶بهبود رابطه زناشويي

سفر رفتن از بار استرس و فشار رواني همسران كه ناشي از كار و مسائل شغلي است مي‌كند. همين عامل باعث مي‌گردد روابط عاطفي بين زن و شوهر صميمي‌تر شده و تحكيم گردد.

بر طبق گزارش روان شناسان، بيش از سه‌چهارم افرادي كه با همسر خود به سفر مي‌روند اعلام كرده‌اند كه زندگي زناشويي رضايت بخشي دارند. در سفر زوجين آرام‌ترند، كمتر نگران زندگي روزمره‌شان هستند و خلق‌وخوي بهتري دارند. سفر و دوري از نگراني‌هاي روزمره باعث آزاد شدن هورمون اكسي‌توسين كه شادي‌آور است، مي‌شود و اين به زندگي زناشويي كمك مي‌كند.

🔶يادگيري مهارت زندگي در لحظه

ازجمله مهارت‌هايي كه سفر رفتن به انسان مي‌آموزد، لذت بردن از حال و زندگي كردن در لحظه است. زوجيني كه سفر نمي‌كنند بيشتر نگران آينده هستند. درصورتي‌كه همسران با تجربه زياد سفر مشترك، ياد مي‌گيرند كه از همين لحظات كوچك ولي فوق‌العاده باهم بودن لذت ببرند.
سفر كردن باهمسر، به آن‌ها فرصت تحليل بيش‌ازحد موقعيت‌ها و نقد موضوعات فراوان را نداده و آن‌ها را وادار به تحسين لحظات حاضر مي‌كند.

🔶بهره‌مندي از تجارب سفر با همسر

هرچند گردش و سفر باعث حل شدن مشكلات جدي زندگي نمي‌شود، اما قرار رفتن در محيطي جديد باعث باز شدن ذهن افراد، افزايش خلاقيت و بارش‌هاي ذهني جديد مي‌گردد. در اين حالت مي‌توان سفر با همسر را به‌عنوان عاملي غيرمستقيم در رفع مشكلات به‌حساب آورد. در واقع افراد با تجربياتي كه در سفرهاي خود كسب مي‌كنند؛ مي‌توانند به شكل موثرتري در مقابل مشكلات ظاهر شوند.

🔶سفر رفتن با همسر و كمك به افزايش اعتمادبه‌ نفس

سفر رفتن نيازمند برقراري روابط اجتماعي با افرادي است كه در مسير خود با آن‌ها مواجهه مي‌شويم. اين كار باعث مي‌شود از لايه‌هاي دروني خود كه مانع از ارتباط مؤثر با همسر و ساير اعضاي خانواده شده، خارج بشويم. استقلال بيشتري را تجربه كنيم و با شرايط جديد زندگي با سازگاري بهتري پاسخ دهيم. اين موضوع باعث گستردگي روابط خود و همسر با افراد ديگر خواهد شد. افرادي كه روابط موثر و زيادي با ديگران دارند؛ اعتماد به نفس بيشتري داشته و همچنين از سلامت رواني برخوردارند.

سخن پاياني

سفر با همسر يكي از موقعيت هاي خوب براي استراحت، تفريح و مواردي از اين قبيل است. احتمالا چيزي بهتر از اين نيست كه با فردي كه به او علاقمند هستيد؛ وقت بگذرانيد. بهتر است براي سفرخود تا حدامكان آمادگي كسب كرده و در اين زمينه با همسر خود نيز هماهنگ باشيد. بيشتر از هر چيز در سفر به كسب تجربه هاي جديد بپردازيد. از بروز اتفاقات جديد استقبال كرده و به آنها به چشم فرصت نگاه كنيد.

برخي نه تنها در سفر خود خوش نمي‌گذرانند بلكه همسر خود را نيز محدود در اين زمينه محدود مي‌كنند. مي‌توانيد در اين زمينه از يك روانشناس كمك گرفته و به همسر خود كمك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سفر با همسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره زناشويي از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: سفر با همسر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سفر با همسر،
موضوع:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۰۰:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تركيب كوكائين و الكل و مصرف اين دو ماده با يكديگر عوارض جدي براي بدن ايجاد مي‌كند. از آنجايي كه مصرف هر يك از اين مواد عوارض خاص خود را دارد؛ تركيب آنها با يكديگر مي‌تواند بسيار خطرناك باشد. مصرف الكل و كوكائين، شيوع زيادي ميان جوانان دارد. بر اساس آخرين آمارها، سالانه عده زيادي از جوانان در اثر مصرف اين ماده به صورت همزمان، جان خود را از دست مي‌دهند.

 

اين تركيب گاهي به صورت ارادي مصرف مي‌شود و فرد كاملا از اين موضوع مطلع است. اما در موارد ديگر براي سواستفاده از اين تركيب استفاده مي‌كنند. در اين مقاله به بررسي عوارض جانبي اين دو ماده و تركيب آنها با يكديگر مي‌پردازيم. 

منبع: تركيب كوكائين و الكل | مصرف همزمان الكل و كوكائين

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تركيب كوكائين و الكل مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

تركيب كوكائين و الكل

طبق پژوهش هاي انجام شده الكل و كوكائين داراي دو ماهيت كاملا متفاوت هستند. الكل تقريبا يك ماده افسرده كننده است و باعث بالارفتن سطوح گابا در مغز مي‌شود. گابا براي كنترل اضطراب مورداستفاده قرار مي‌گيرد. از طرفي كوكائين يكي از مواد مخدر محرك محسوب مي‌شود.

پس با مصرف تركيب كوكائين و الكل، انگار دو ماده كاملا متضاد را مصرف كرده ايد. اين تركيب باعث خواهد شد تا شما كنترل خود را از دست داده و به انجام كارهاي خطرناك بپردازيد. قطعا فرد با استفاده از الكل و كوكائين به صورت همزمان، عوارض جسماني و رواني زيادي را تجربه خواهد كرد.

حتما از صفحه اينستاگرام ذهن نو و كانال تلگرامي ذهن نو ديدن نماييد.

عوارض مصرف الكل و كوكائين

 

در اين قسمت قصد داريم تا عوارض هر يك از اين مواد را به تنهايي ذكر كنيم. همانطور كه پيش تر هم گفته شد؛ هر يك از اين مواد با آسيب هايي براي بدن همراه هستند كه نمي‌توان آنها را ناديده گرفت. متاسفانه ميزان مصرف الكل و كوكائين ميان جوانان، بسيار زياد است. به همين دليل خانواده و حتي خود افراد بايد از عوارض مصرف آنها آگاه باشند.

📌مصرف الكل

الكل معمولا باعث كند شدن فعاليت هاي حركتي و واكنش ها مي‌شود. باوجود الكل در بدن، مغز گلوكز بيشتري مصرف كرده و قند خون فرد كاهش پيدا مي‌كند. معمولا الكل توهم زا نيست و فقط باعث احساس رهايي و سبكي مي‌شود.

مصرف كم آن باعث خواب آلودگي شده و در مقادير بالاتر باعث افزايش انرژي و از دست دادن كنترل مي‌شود. متاسفانه امروزه به دليل استفاده از الكل هاي غيراستاندارد و صنعتي به جاي الكل خوراكي، بسياري از افراد دچار كم بينايي و يا عوارض ديگر شده اند. 

📌مصرف كوكائين

كوكائين يكي از مواد مخدر بسيار اعتيادآور و طبيعي محسوب مي‌شود كه هوشياري افراد را تا حد زيادي افزايش مي‌دهد. در واقع اين ماده محرك بوده وكاملا برعكس الكل عمل مي‌كند. حتي مصرف مقدار كمي از آن نيز سبب بروز سرخوشي و بي قراري مي‌شود. اين ماده بسيار گران قيمت بوده؛ به همين دليل همه افراد به آن دسترسي ندارند.

به همين علت گاهي مواد ديگري به جاي اين ماده مصرف مي‌كنند كه عوارض بدتري براي آنها ايجاد مي‌كند.برخي از پيامدهاي مصرف اين ماده شامل كاهش اشتها، سردرد، بي خوابي، اسهال، بروز اختلالات جنسي، خونريزي بيني، انقباض عضلات، بالارفتن فشار خون و… مي‌شود. كوكائين به روش هاي مختلفي مصرف شده و بروز نشانه ها نيز بستگي به طريقه مصرف دارد. 

عوارض تركيب كوكائين و الكل

تركيب كوكائين و الكل واكنش هاي متفاوت و گاها متضادي را در بدن ايجاد مي‌كند. همچنين برخي از عوارض ان كوتاه مدت و برخي ديگر بلند مدت هستند و اثرشان تا مدت ها در بدن باقي خواهد ماند. برخي از اين مشكلات شامل موارد زير مي‌شوند.

🔽بروز مشكلات تنفسي

🔽افزايش ضربان قلب

🔽بالارفتن فشار خون

🔽اختلال در فعاليت هاي حركتي

🔽گشاد شدن رگ هاي خوني يا آنوريسم

🔽حمله قلبي

🔽مرگ

🔽آسيب مغزي

🔽كما

تركيب كوكائين و الكل چه مدت در بدن باقي مي‌ماند؟

مدت زمان ماندگاري اثرات تركيب كوكائين و الكل به ميزان مصرف اين ماده با يكديگر بستگي دارد. براي مثال كوكائين تا سه روز بعد از مصرف نيز در ادرار باقي خواهد ماند. اما با انجام آزمايش، تا دو هفته احتمالا نتيجه مثبت خواهد بود. نكته جالب اينجاست كه الكل روند دفع كوكائين از بدن را كند مي‌كند.

به همين دليل با مصرف الكل و كوكائين به طور همزمان، كوكائين مدت زمان بيشتري در بدن باقي خواهد ماند. الكل نيز معمولا تا 6 ساعت در آزمايش خون، 24 ساعت در آزمايش ادرار و بزاق و تا 90 روز بعد از آزمايش مو تشخيص داده مي‌شود. 

مكانيسم اثر تركيب كوكائين و الكل

كبد وظيفه تجزيه و متابوليزه كردن مواد جمع شده در خون را دارد. مواد زائد از طريق ادرار دفع شده و متابوليسم بدن به حالت عادي برمي‌گردد. اما الكل متابوليسم كوكائين را مختل كرده و منجر به توليد كوكااتيلن كه ماده اي خطرناك براي بدن است. اين ماده 30 درصد سمي تر از كوكائين است. مصرف تركيب كوكائين و الكل به طور همزمان، عوارض هر كدام را براي بدن افزايش مي‌دهد.

پيشگيري از بروز عوارض ناشي از تركيب كوكائين و الكل

 

در بيشتر موارد مصرف تركيب  كوكائين و الكل، سبب بدحالي فرد مي‌گردد. در اين شرايط افراد بايد به مراكز درماني مراجعه كرده و تحت نظر پزشك باشند. همچنين از مصرف اين دو با يكديگر بپرهيزند. در برخي موارد افراد در چنين شرايطي، اقدامات خودسرانه اي انجام مي‌دهند كه منجر به بدتر شدن اوضاع مي‌شود. براي كاهش عوارض جانبي مصرف اين مواد، افرا مي‌توانند به متخصص مراجعه كرده و تحت نظر باشند. هر دو اين ماده ها در گذر زمان مي‌توانند براي فرد ايجاد اعتياد كنند و وابستگي ايجاد كنند.

سخن پاياني

از آنجايي كه ترك كوكائين و الكل باعث بروز مشكلاتي در فرايند هاي شناختي مي‌شود؛ مي‌توان به تاثير مستقيم آن بر مغز نيز پي برد. متاسفانه امروزه آمار افرادي كه در اثر مصرف اين دو ماده دچار اوردوز مي‌شوند؛ در حال افزايش است. به همين دليلي داشتن اطلاعاتي در اين زمينه و پيشگيري از مصرف آنها به طور همزمان، ضروري خواهد بود. پيشنهاد مي‌شود افراد در اين مورد با يك پزشك و روانشناس در ارتباط باشند و براي درمان اعتياد خود اقدام كنند. اقدامات خودسرانه در اين زمان، تاثيرات سويي بر عملكرد جسماني و رواني در دراز مدت خواهد داشت.

براي دريافت مشاوره در زمينه تركيب كوكائين و الكل مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

بعد از مصرف كوكائين چي بخوريم؟

بهتر است كوكائين را با ماده مخدري ديگري مصرف نكرده و حتي از داروهاي مختلف نيز استفاده نكنيد. مسمويت به دليل تداخل دارويي با كوكائين، مي‌تواند عوارض بدي براي فرد ايجاد كند.

عوارض مصرف تركيب كوكائين و الكل كدام اند؟

هر كدام از اين دو ماده به تنهايي عوارض زيادي و تركيب آنها نيز عوارضي مثل بالارفتن فشارخون، مشكلات تنفسي، آسيب مغزي، كما، حمله قلبي و گشاد شددن رگ هاي خوني مي‌شود.

منبع: تركيب كوكائين و الكل | مصرف همزمان الكل و كوكائين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۵۶:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علائم خماري يكي از مسائل چالش برانگيز براي مصرف كنندگاني است كه تمايل به ترك مواد اعتياد آور را دارند. در واقع اين اشخاص به خاطر عدم مصرف موادي كه به آن اعتياد پيدا كرده‌اند، دچار خماري مي‌شوند كه شدت و نوع بروز آن نيز به مواد مخدر مصرفي بستگي دارد.

درد و مشكلات ناشي از خماري يكي از مهم‌ترين موانع براي ترك اعتياد است به اين صورت كه افراد با وجود تمايل بسيار زياد براي ترك كردن، به دليل ترس از خماري، از اين كار خودداري كرده و روز به روز بيشتر در دام اعتياد گرفتار مي‌شوند. در حالي كه با آگاهي از خماري و حالات آن و كمك گرفتن از يك متخصص مي‌توانيد درد ناشي از خماري را كاهش داده و با موفقيت ترك كنيد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد تلفني، حضوري و آنلاين كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم خماري مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: علائم خماري | راه هاي از بين بردن نشانه هاي خماري

خماري چيست؟

فرد مصرف كننده پس از قطع مواد اعتياد آوري كه سال‌ها آن را مصرف كرده دچار حالت خماري شده و با دردهاي روحي و جسمي مواجه مي‌شود. براي نمونه، مواد سنتي مانند ترياك حالت خماري‌اش بيشتر با دردهاي جسماني همراه است و در مقابل، مواد صنعتي نظير شيشه كه حاوي مواد شيميايي هستند و گل كه مانند شيشه توهم زا مي‌باشد، بيشتر روان فرد را درگير مي‌كند. علائم خماري هر ماده اي متفاوت است و به عوامل زيادي بستگي دارد.

علائم خماري چيست ؟

حالتي كه خماري بر روي جسم افراد مي‌گذارد با علائمي نظير عرق كردن بيش از حد، آسيب‌هاي پوستي، اسهال و استفراغ، حس تهوع، يبوست، لرزيدن بدن و درد در مفاصل بروز پيدا مي‌كند. حالت روحي هم كه به واسطه ترك يا كاهش مواد به وجود مي‌آيد با نشانه‌هايي مانند تغيير در اشتها و خواب فرد، استرس و افسردگي همراه است كه البته اين نشانه‌ها همانطور كه گفته شد بيشتر به نوع موادي كه فرد مصرف مي‌كند بستگي دارد ولي معمولا در بيشتر آن‌ها ديده مي‌شود.

علائم خماري در ترياك

علائم خماري كه به علت عدم مصرف ترياك در بدن مصرف كننده بروز مي كند با حالاتي مانند آبريزش بيني، لرز و تعرق، تهوع و استفراغ، خارش، بدن درد و يبوست يا اسهال همراه است. از نظر روحي هم فرد با افت وضعيت روحي مواجه مي‌شود به طوري كه با كوچك‌ترين حرفي ناراحت شده و تحت تاثير قرار مي‌گيرد. همچنين مي‌توان به علائمي نظير پريشاني، كسل بودن، افسردگي و كاهش توانايي تعامل با ديگران اشاره كرد.

علائم خماري مواد افيوني

مواد افيوني شامل ترياك، هروئين، مورفين و … مي‌شود. اين مواد هم وابستگي جسماني و هم وابستگي رواني ايجاد مي‌كنند. اين دسته از مواد مخدر بعد از ترك علائم خفيفي ايجاد مي‌كنند؛ اما با گذشت زمان علائم خماري آنها شديدتر مي‌شوند. افراد معمولا علائمي مثل افزايش دماي بدن، بالارفتن ضربان قلب، فشار خون، لرزش و آبريزش بيني را تجربه مي‌كنند.

البته ميزان دوز مصرفي فرد و همچنين وضعيت بدني او در شدت علائم موثر هستند. همچنين مصرف مواد افيوني بر ساختار و عملكرد مغز نيز تاثير دارند. 

علائم خماري در گل يا ماري جوانا

از آنجايي كه گل يك ماده توهم زاست در حالت خماري احساس كلافگي و اعصاب خوردي به همراه دارد و معمولا از دردهاي جسماني خبري نيست و تنها كم شدن اشتها را به همراه دارد به همين خاطر به مصرف كنندگان گل پيشنهاد مي‌شود حتما با مشاور و روانشناس صحبت كنند تا ترك سريع‌تر و آسان‌تري داشته باشد. مشاور با صحبت‌هايش علائمي مانند افسردگي آشفتگي و حساسيت او را به حداقل مي‌رساند. علائم خماري گل يا ماري جوانا در افراد مشهود بوده. البته افراد معتاد به اين ماده، آن را انكار كرده و يا سعي در پنهان كردن آنها دارند. 

علائم خماري در شيشه

شيشه از ترياك و گل خطرناك تر است كه دليل آن صنعتي بودن اين ماده مي‌باشد. حالت خماري اين ماده نيز بيشتر با نشانه‌هاي رواني بروز پيدا مي‌كند و از نظر جسماني تنها به مدت يك هفته و حتي كمتر، تمايل به خواب زياد اتفاق مي‌افتد. از نظر روحي و رواني نيز حالاتي مانند عصبانيت، افسردگي، توهم، افزايش اشتها، خستگي و سردرگمي پيش بروز مي‌يابد.

علائم خماري مواد محرك

معمولا مواد مخدر مخدر، وابستگي رواني بيشتري نسبت به وابستگي جسماني ايجاد مي‌كنند. به همين دليل احتمالا فرد در دوران سم زدايي علائم خماري شديدي تجربه نكرده؛ اما از لحاظ رواني نياز به مصرف دوباره و بيشتر از آن مواد دارند. علائم آنان تقريبا مشابه نشانه هاي ترك مواد مخدر افيوني است؛ اما شدت آنها كمتر است.

كوكايين يكي از اصلي ترين انواع مواد محرك محسوب مي‌شود كه علائم خماري آن شامل احساس خستگي، تمايل مجدد به مصرف، لرزش بدن، كاهش تمركز، گرفتگي عضلاني، تعريق، گشادشدن مردمك چشم ها و افزايش اشتها مي‌شود.

علائم خماري مواد توهم زا

اعتياد به مواد توهم زا نيز، از نوع رواني آن است. اين موضوع باعث بروز ميل مجدد به مصرف مواد مي‌شود. به علائم خماري ناشي از مواد مخدر توهم زا، فلاش بك گفته مي‌شود. به اين معنا كه فرد حتي با عدم مصرف ماده نيز علائمي مثل توهم هاي بينايي، شنوايي، هذيان و از اين قبيل را تجربه خواهد كرد. اين فلاش بك ها گاهي در غالب بروز هاله هاي نور، تاريكي، ريزبيني، درشت بيني و جرقه هاي رنگي ظاهر مي‌شوند. اين علائم گاهي تا مدت زمان طولاني تري نسبت به ساير مواد مخدر، باقي مي‌مانند.

عوارض جسماني و رواني خماري

عوارض و علائم خماري معمولا هم به صورت جسماني و هم به صورت رواني بروز مي‌يابند. شدت اين علائم اين متفاوت خواهند بود. همچنين در صورت شدت يافتن اين علائم و يا طولاني شدن آنها، افراد بايد از پزشك متخصص و روانشناس در اين زمينه كمك بگيرند. برخي از اين علائم شامل موارد زير مي‌شوند.

🔴علائم جسماني

حالت تهوع و استفراغ

دردهاي عضلاني

مشكلات گوارشي

خارش پوست

تعريق

لرزش

آبريزش بيني

🔴علائم رواني

مصرف مواد مخدر علاوه بر مشكلات جسماني، باعث بروز پبامدهاي رواني نيز خواهد شد. گاهي اين مشكلات جبران ناپذير بوده و تا مدت ها زندگي افراد را تحت تاثير قرار خواهند داد. اما افراد مي‌توانند با كمك روانشناس، آنها را برطرف كرده و يا عوارض جانبي آنها را كاهش دهند. برخي از اين علائم خماري، شامل موارد زير مي‌شوند.

بي قراري

استرس و اضطراب

افسردگي و گوشه گيري

كمبود انرژي

كاهش اعتماد به نفس

✅چطور درد و علائم خماري را كاهش دهيم؟

درد و علائم خماري از فردي به فرد ديگر متفاوت است و طبيعتا هر چقدر اعتياد سنگين‌تر باشد ترك هم سخت‌تر خواهد شد اما كاري غيرممكن نيست. راهكار كاهش درد هنگام خماري اين است كه خودتان را از لحاظ روحي و جسمي براي حالت خماري آماده كنيد و اراده خود را با كمك روانشناس تقويت نماييد.

افراد در موقعيت حساس احتياج دارند با فردي كه با او راحت هستند، صحبت كنند و همچنين آن فرد بتواند به آن‌ها راهكارهايي ارائه دهد تا مشكل خود را برطرف سازند. قطعا روانشناس بيشترين كمك را به مصرف كننده در جهت كاهش درد خماري و تسريع ترك اعتيادش مي‌كند چرا كه بعد رواني ترك اعتياد بسيار سنگين بوده و با كمك مشاور و حضور در كلينيك‌هاي مطمئن است كه نتيجه بهتري حاصل مي‌شود. 

سخن پاياني

امروزه روش هاي زيادي براي كنترل و از بين بردن علائم خماري وجود دارند كه افراد مي‌توانند با كمك متخصصين از آنها استفاده كنند. علائم ترك و خماري، در افراد مختلف، متفاوت است و هر فرد بسته به شرايط بدني خود به آنها پاسخ مي‌دهد. بهتر است افراد از انجام روش هاي خودسرانه و غيراستاندارد خودداري كرده و حتما تحت نظر پزشك باشند.

طبيعي است كه در اين شرايط مشكلات زيادي را تجربه كنند. از بين بردن علائم خماري و مواجهه با آن نياز به انگيزه و روحيه بالا دارد. همچنين افراد بايد به سلامت جسماني خود نيز اهميت دهند و آن را تقويت كنند. كمك گرفتن از روانشناس نيز در اين دوران تاثير زيادي در روند بهبودي خواهد داشت.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم خماري مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

علائم خماري كدام اند؟

علائم خماري هر ماده مخدري متفاوت است. همچنين افراد با شدت هاي مختلفي آنها را تجربه مي‌كنند. اما به طور كلي اين علائم شامل دردعضلاني، اختلال در خواب، بي حالي، گيجي، آبريزش بيني و… مي‌شود.

علائم خماري شيشه كدام اند؟

علائم خماري شيشه شامل كم آبي بدن، اضطراب، بي خوابي، ميل شديد به مصرف دوباره مواد مخدر، تغييرات اشتها، سردرد و روان پريشي مي‌شود.

براي درد خماري چكار بايد كرد؟

بايد تمام پتانسيل لازم از جمله رژيم غذايي درست و صحبت با روانشناس متخصص را به كار گرفت تا بهتر درد روحي و حتي جسمي را كنترل كرد.

آيا درد خماري دائمي است؟

خير اين درد مقطعي بوده و بسته به شرايط فرد مصرف كننده پس از يك دوره كوتاه، كامل از بين مي‌رود.

منبع: علائم خماري | راه هاي از بين بردن نشانه هاي خماري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۵۱:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رشته حقوق و وكالت يكي از پرطرفدارترين رشته ها در گروه علوم انساني است. با اينكه متقاضيان اين گروه در مقايسه با گروه هاي رياضي و تجربي كمتر هستند؛ اما به هر حال ورود به اين رشته آسان نخواهد بود. بازار كار خوب و همچنين موقعيت اجتماعي كه اين رشته به افراد خواهد داد؛ هر ساله عده زيادي از داوطلبين كنكور را به سوي خود جذب مي‌كند. اما نكته جالب توجه اينجاست كه همه افراد فارغ التحصيل رشته حقوق نمي‌توانند وكالت كنند.

اينكار نيازمند قبولي در آزموني است كه در ادامه در مورد آن توضيح بيشتري خواهيم داد. همين مورد ضرورت داشتن اطلاعات كافي در مورد رشته مورد نظر را قبل از ورود به دانشگاه نشان مي‌دهد. براي دريافت مشاوره تحصيلي تلفني كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته حقوق و وكالت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: رشته حقوق و وكالت | شغل ها و درس هاي رشته حقوق

رشته حقوق و وكالت

رشته حقوق و وكالت نيز مانند هر رشته ديگري چالش هاي مخصوص به خود را دارد. به طور كلي از زمان دبيرستان كه فرد وارد رشته علوم انساني شده تا زمانيكه از دانشگاه فارغ التحصيل شود؛ با دروس فلسفي و تحليلي زيادي روبرو است. پس توانايي درك مفاهيم انتزاعي و همچنين قدرت حافظه در اين افراد بايد بسيار بالا باشد. برخلاف رياضيات در اين رشته با مسائل عيني و ملموس سروكار نداريم بلكه بايد براي موفقيت در اين رشته تفكر انتقادي خود را تقويت كنيم.

مهارت هاي لازم براي رشته حقوق و وكالت

معمولا دانش آموزان تحت تاثير چيزي كه از دور مشاهده مي‌كنند؛ جذب رشته حقوق و وكالت مي‌شوند. غافل از اينكه براي رسيدن به چنين موقعيتي بايد تلاش زيادي كرده و از مهارت هاي مختلفي برخوردار باشند. پس علاوه بر علاقه نيازمند وجود ويژگي هاي ديگر نيز هستيم.

📌اعتماد به نفس بالا

يك وكيل توانمند بايد اعتماد به نفس بالايي داشته و قادر به دفاع كردن از موكل خود با اطمينان كامل باشد. او بايد مسائل زيادي را تجزيه تحليل كرده و به جزئيات توجه زيادي داشته باشد. البته اين خصلت به مرور در آنها به دليل موفقيت در پرونده هاي گوناگون، تقويت خواهد شد. اما به طور كلي او حتي با علم بر اينكه موكلش گناهكار و مجرم است؛ نبايد نااميده شده و با قاطعيت از او دفاع كند. يكي از ويژگي هاي مهم براي حضور در رشته حقوق و وكالت، برخورداري از اعتماد به نفس بالا است.

📌توانايي سخنوري

حتما شما هم صحنه هايي از سخنراني طولاني و بي نقص وكيلان را ديده ايد. در واقع از ضروري ترين مهارت ها براي رشته حقوق و وكالت توانايي سخنوري و مهارت نوشتاري بالاست. آنها بايد به اصطلاحات و كلمات حقوقي زيادي مسلط بوده و در شرايط مناسب از آنها استفاده كنند. رسايي كلمات آنها، تاثير زيادي در قانع كردن قضات و افراد ديگر خواهد داشت. اگر فردي درونگرا هستيد كه از حرف زدن در جمع دچار استرس مي‌شويد؛ احتمالا بهتر است روي اين موضوع كار كرده و يا سراغ رشته تحصيلي ديگري برويد.

📌تاب آوري بالا

معمولا افراد در رشته حقوق و وكالت، فشار زيادي را تحمل كرده و با موضوعات حساس زيادي روبرو مي‌شوند. آنان بايد شخصيت ريسك پذير و از طرف ديگر منعطفي داشته باشند. در مواجهه با شكست و يا مشكلات احتمالي در پرونده هاي مختلف، تمام تلاش خود را بكارگيرند و توانايي تصميم گيري در شرايط دشوار را داشته باشند. تاب آوري و صبر از ويژگي هاي شخصيتي  اساسي براي اين رشته خواهد بود.

رشته حقوق و وكالت در دانشگاه

طول مدت رشته حقوق و وكالت در دانشگاه 4 سال خواهد بود. بيشتر واحدهاي اين رشته تئوري است و گذراندن دوره كارآموزي نيز براي آنان ضروري نخواهد بود. آنان مي‌توانند بعد از پايان دوره ليسانس، يا در آزمون وكالت شركت كنند و يا براي تحصيل در مقطع ارشد، اقدام نمايند.

🔴گرايشات رشته حقوق و وكالت در مقطع ارشد و دكتري

گرايشات تخصصي رشته حقوق در مقطع ارشد شامل حقوق خصوصي، حقوق ارتباطات، حقوق بين الملل، حقوق عمومي، حقوق بشر، حقوق حمل نقل، حقوق خانواده و… مي‌شود. همچنين براي اين رشته امكان ادامه تحصيل تا مقطع دكتري نيز وجود دارد و افراد مي‌توانند در رشته هاي حقوق عمومي، حقوق خصوصي، حقوق نفت و گاز، گرايش فقه و حقوق جزا و حقوق بين الملل به تحصيل بپردازند.

آزمون وكالت در رشته حقوق

افراد صرفا بعد از فارغ التحصيلي از دانشگاه، به عنوان وكيل شناخته نمي‌شوند. آنها بايد علاوه بر برخورداري از يك سن معين در آزمون وكالت شركت كرده تا پروانه وكالت دادگستري را كسب كنند. علاوه بر قبولي در اين آزمون، فرد بايد در مصاحبه شفاهي نيز شركت كرده و با گذراندن تقريبا 2 سال كارآموزي مي‌تواند پروانه وكالت خود را دريافت كنند. قبولي در اين آزمون و همچنين مراحل وابسته به آن كار آساني نبوده و افراد بايد براي موفقيت در آن تلاش زيادي بكنند.

آزمون اختبار در رشته حقوق و وكالت

يكي ديگر از آزمون هاي مربوط به رشته حقوق و وكالت، آزمون اختبار است. كه افراد بعد از گذراندن مراحل مربوط به آزمون وكالت بايد در آن شركت كنند. اين آزمون نيز داراي دو مرحله شفاهي و كتبي است كه در شش رشته حقوق جزا، حقوق تجارت، آيين دادرسي كيفري، آيين دادرسي مدني، حقوق ثبت و حقوق مدني برگزار مي‌شود. اين آزمون دو الي سه بار در سال برگزار مي‌شود كه افراد بايد در آن به صورت شفاهي يك پرونده را حل كرده و بعد از آن مراسم تحليف را انجام دهند. موفقيت در اين آزمون نيازمند تسلط كامل بر مفاهيم حقوقي است.

آينده كاري و بازار كار رشته حقوق و وكالت

درآمد يك وكيل برحس تعرفه هاي كانون وكلاي دادگستري تعيين مي‌شود و كاملا به بستگي به پروندهاي دريافتي فرد خواهد داشت. همچنين اين رشته جايگاه اجتماعي خوبي را براي افراد رقم مي‌زند. همانطور كه مي‌دانيد اكثر سياستمداران در دنيا، حقوق دادن هستند. زمينه فعاليت وكيلان بسيار متنوع است و آنان مي‌توانند آينده كاري خوبي را براي خود رقم بزنند.

همچنين در صورت موفقيت در آزمون وكالت و اختبار مي‌توانند دفتر خود را تاسيس كنند. تدريس در دانشگاه نيز يكي ديگر از موقعيت هاي شغلي رشته حقوق و وكالت خواهد بود. اما از طرف ديگر اين رشته براي مهاجرت مناسب نخواهد بود چرا كه قوانين هر كشور متفاوت است و مدرك اين رشته در كشورهاي ديگر اعتبار ندارد. 

سخن پاياني

براي موفقيت در رشته حقوق و وكالت بايد مراحل مختلفي را گذرانده و موانع را پشت سر بگذاريد. ورود به اين رشته فقط به دليل درآمد خوب و يا بازاركار آن منطقي نبوده و بايد در مورد آن برنامه ريزي داشته باشيد. امروزه هر موسسه و سازماني نيازمند يك وكيل خبره است. به همين دليل افراد مي‌توانند در حوزه هاي مختلفي فعايت داشته و به صورت همزمان چند پرونده را قبول كنند. البته بايد قبل از قبولي در اين رشته تمامي جوانب را در نظر گرفت و با يك مشاور تحصيلي نيز در اين زمينه مشورت كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رشته حقوق و وكالت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

رشته وكالت چند سال است؟

براي وكالت بايد ابتدا در رشته حقوق به مدت 4 سال تحصيل كرده و بعد از آن با قبولي در آزمون وكالت و آزمون شفاهي بعد از آن، و گذراندن 2 سال كارآموزي و ارائه يك پايان نامه تحقيقي، مي‌توان وكالت كرد.

منبع: رشته حقوق و وكالت | شغل ها و درس هاي رشته حقوق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۴۶:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مريم گلي يا سالويا ديوينوروم گياهي است از خانواده نعناع‌ها كه به دليل خاصيت و علائمي همچون مواد توهم زا برخي از افراد از آن براي تجربه توهم زدن استفاده مي‌كنند. سالويا ديوينورم يا اسكا ماريا پاستورا كه در ايران بيشتر با نام مريم گلي شناخته مي‌شود گونه‌اي از مريم گلي تيره است كه خود آن خاصيت توهم زايي طبيعي دارد. بسياري از جوانان بدون آگاهي در دورهمي‌ها از مواد توهم زايي با نام‌هاي مختلف استفاده مي‌كنند كه در واقع از ماهيت آن هيچ نمي‌دانند، در بسياري از موارد تداخلات مواد شيميايي موجب بروز حوادث جبران ناپذير مي‌شود.

منبع: مريم گلي يا سالويا ديوينوروم

مريم گلي يا سالويا ديوينوروم چيست ؟

سالويا ديوينوروم يامريم گلي يك نوع گياه است كه خاصيت توهم زايي طبيعي دارد كه عنصر روان گرداني آن سالوينورين A مي‌باشد كه قوي‌ترين روان گردان طبيعي شناخته شده است. اين گياه داراي برگ‌هاي سبز روشن است كه اغلب گل‌هاي بنفش و سفيد به صورت خوشه‌اي دارد.  از آن جا كه بسياري از مصرف كنندگان بر اين باورند كه هيچ گونه اعتياد ندارند، بهتر است مقاله تعريف اعتياد را بخوانيد.

ريشه شناسي مريم گلي

نام سالويا براي اولين بار توسط پليني بر روي گياهي گذاشته شد. كه به احتمال زياد سالويا (حكيم عمومي) و از نام لاتين salvere گرفته شده است.

روش مصرف مريم گلي

چندين روش براي مصرف سالويا ديوينورم وجود دارد. اين گياه اغلب توسط كساني كه به دنبال احساس سرخوشي هستند، جويده مي‌شود. از ديگر روش‌هاي مصرف سالويا مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. (آگاهي از نحوه مصرف مريم گلي باعث مي شود كه اطرافيان سريع تر اقدامات لازم براي جلوگيري از اعتياد فرزندشان را بكنند).

❌ برگ مريم گلي را خشك مي‌كنند و در سيگار، بونگ يا پايپ‌ها كشيده مي‌شود.

❌ تبخير و استنشاق مي‌شود.

❌سالويا را به صورت دمنوش همانند چايي دم مي‌كنند و مي‌نوشند

❌ سالويا را خرد و آن را در آب و ديگر نوشيدني‌ها مخلوط مي‌كنند.

ميزان اثر مريم گلي به ميزان و زمان مصرف فرد و همچنين روش استفاده و مصرف آن بستگي دارد. اثرات سالويازماني كه جويده مي‌شود به مراتب بيشتر از روش‌هاي ديگر مصرف آن است و حتي در اين روش اثرات آن تا دو ساعت باقي مي‌ماند.

تاثير مريم گلي

بر اساس يك نظر سنجي از افراد، 38 درصد اثرات را در مقايسه با روش هاي ديگر تغيير آگاهي توصيف كرده اند. 23 درصد نيز گفتند كه اين اثرات شبيه به يوگا، خلسه يا مديتيشن بود. كاربراني كه مريم گلي استفاده كرده اند؛ نوشته اند كه برخي روياهاي خود را توصيف مي‌كننند و نمونه هايي از هنر رويايي وجود دارد كه الهام بخش هستند. و برخي نيز ادعا دارند كه الهام گرفته اند.

دلايل گرايش به مريم گلي

برخي از سرخ پوستان، مريم گلي را در مراسم و آيين هاي خود استفاده مي‌كنند و گروهي از هندي ها اين ماده را تصوري از مريم مقدس مي‌دانند. از جمله برخي از دلايل گرايش به سالويا عبارت است از.

🔻 سمي نبودن

🔻 سرعت بروز مناسب

🔻عدم ايجاد وابستگي

🔻 عوارض كمتر

🔻 گياهي بودن

🔻قانوني بودن

علائم مصرف مريم گلي يا سالويا ديوينوروم

همانطور كه گفته شد مريم گلي خاصيت توهم زايي دارد. اين ماده مانند ال اس دي و سيلوسايبين كه بر روي گيرنده‌هاي سرتونين تاثير مي‌گذارد، عمل نمي كند. در عوض مريم گلي در بر گيرنده‌هاي اپوئيدي كاپا تاثير مي‌گذارد. برخي از علائم اين ماده به شرح زير است.

➰ تغييرات در درك شناختي و احساسات بدن

➰ تغييرات در ادراك حسي فرد و احساس او

➰تغييرات خلقي و احساسي

➰ بي تفاوتي

➰ دور شدن احساسات فرد از واقعيت

➰كاهش توانايي فرد در ارتباط با محيط اطراف

سالويا ديوينوروم باعث توهم شديد مي‌شود تا حدي كه فرد خود را در حال سفر در زمان يا مكان مي‌بيند. همچنين ديدن افراد و چيزهايي كه وجود خارجي ندارد، بعد از مصرف مريم گلي رايج است.

عوارض سالويا ديوينوروم

سالويا دينوروم عوارض جانبي جسمي نيز همراه با اثرات رواني ايجاد مي‌كند از جمله مهم‌ترين عوارض مصرف مريم گلي در كوتاه مدت مي‌توان به موارد زير اشاره داشت.

🔹 تهوع

🔹 سرگيجه

🔹عدم هماهنگي

🔹 بيان ناخوشايند

🔹 كاهش ضربان قلب

🔹لرز

🔹 تغييرات خلقي و احساسي

🔹 كاهش حافظه

🔹دقت و توجه

🔹 نوسانات پر خوابي يا كم خوابي

🔹 نوسانات پرخوري و يا كم خوري

🔹افت تحصيلي و مشكلات تحصيلي

🔹 اختلال در مسئوليت هاي شغلي

🔹 تغييرات رفتاري

🔹عدم هماهنگي حركتي

🔹 ايجاد تحمل يا مقاومت در بدن

زماني كه تحت تاثير اين ماده قرار مي‌گيريد به ياد داشته باشيد كه مريم گلي مي‌تواند خيلي خطرناك باشد. در زمان تحت تاثير بودن اين ماده شما دچار عدم هماهنگي و توهم خواهيد شد كه باعث عدم توانايي رانندگي، انجام كارهاي جدي مي‌شود.

عوارض و اثرات بلند مدت مريم گلي

اين ماده نسبت ساير مواد مخدر كمتر مورد تحقيق و مطالعه قرار گرفته است.  اما مي‌دانيم كه اين ماده بر روي يادگيري و حافظه تاثير منفي جدي مي‌گذارد. در علائم وابستگي و علائم اعتياد به مريم گلي و ترك سالويا ديوينوروم، تا به حال پاسخ مشخصي به دست نيامده است. اما با توجه به سرخوشي كه ايجاد مي‌كند مي‌توان پيش بيني كرد كه مانند ساير توهم زاها اعتياد رواني داشته باشد.

اسامي ديگر مريم گلي

هيچ كدام از مواد مخدر در بازار با يك نام معرفي نمي‌شوند. انواع و اقسام اسم براي اين مواد مشخص مي‌شود كه در رابطه با مريم گلي نيز صدق مي‌كند. در اين بخش مقاله نام هاي ديگر اين ماده را نام برده ايم.

🔸 برگ چوبان

🔸 مريم باكره

🔸سالويا

🔸 پاستوراي اسكا

🔸 نعناع جادويي

🔸بانو سالي

🔸 عقل غيب گو

🔸 برگ نبوت

🔸حكيم پيشگويي

🔸 حكيم بينندگان

🔸 چسبناك بنفش

آيا سالويا اعتياد آور است؟

در صورتي كه سالويا طولاني مدت مورد مصرف قرار بگيرد؛ احتمال بروز علائم ترك نظير بي قراري، بي خوابي، اضطراب و افسردگي بيشتر مي‌شود. در آزمايشي كه بر تعدادي از مصرف كنندگان انجام شد؛ عده اي بعد از ترك، براي تجربه دوباره علائم به مصرف مريم گلي روي آوردند.

زمان بروز ترك مريم گلي تقريبا 48 ساعت پس از آخرين مصرف مي‌باشد. و وجود مواردي كه در ادامه اشاره كرده ايم؛ نشان دهنده اعتياد به مريم گلي است.

🔺 احساس گناه

🔺 احساس خطا

🔺عدم توانايي حضور در جمع

🔺 ميزان و شدت مصرف زياد

سخن آخر

بسياري از نوجوانان بر اساس تبليغ هايي مبني بر بي ضرر بودن درگير اعتياد مي‌شوند. اين روزها در بازار مواد را با نام هاي مختلفي مانند مريم گلي عرضه مي‌شود. اگر به صفحه حوادث روزنامه ها سر بزنيد مي‌بينيد كه سود جويان چطور از ناآگاهي افراد استفاده كرده و آن ها را به مواد خطرناكي وابسته مي‌كنند.

سالويا ديوينوروم  يا مريم گلي، از جمله مواد توهم زايي است كه اين روزها زندگي جوانان زيادي را تباه كرده است. براي پيشگيري از اين مساله بايد آگاهي و آموزش هاي لازم در مورد اين مواد به جوانان داده شود. تا در دام قاچاق چيان و سودجويان گرفتار نشوند.

عوامل زيادي در بروز اعتياد نقش دارند كه خانواده تعيين كننده ترين آن است. والدين با آموزش و نظارت بر نوجوان و جوان خود مي‌تواند خطر اعتياد به مريم گلي را كاهش دهد. اگر با همچين مساله اي روبرو شديد، حتما براي اطلاع از نحوه برخورد با اعتياد فرزند با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به مريم گلي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: مريم گلي يا سالويا ديوينوروم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۰۲:۴۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی