مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد اهواز مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ ترك اعتياد اهواز مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد اهواز استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم.

منبع: كمپ ترك اعتياد اهواز | آدرس بهترين مراكز كمپ ترك خوزستان

آدرس كمپ ترك اعتياد اهواز

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد اهواز مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- مركز ترك اعتياد بهاران – اهواز، خيابان ادري، نرسيده به پاساژ قيصريه، مجتمع پزشكي بهاران

2- مركز ترك اعتياد پاسارگاد – اهواز، چهارراه آبادان، خ مهربند، بين كمپاني وبزرگراه آيت اله بهبهاني

3- مركز ترك اعتياد سفير سلامت – اهواز، كمپلو، ميدان 15 خرداد، طبقه فوقاني موسسه صالحين

4- ترك اعتياد خانه سبز – اهواز، خ شريعتي، بين شهيد عظيم و شهيد جهانيان، مجتمع قبله، طبقه اول

5- مركز ترك اعتياد علوي – اهواز، خ شريعتي، روبروي گاراژ بختياري، طبقه فوقاني بانك ملي

6- كمپ ترك اعتياد اهواز كادوس – اهواز، خيابان نادري، نبش خ خوانساري، پاساژ اميرالمومنين، طبقه اول

آدرس كمپ ترك اعتياد در اهواز | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد اهواز به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد اهواز استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز ترك اعتياد اهواز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ها امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد اهواز | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ ترك اعتياد اهواز از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد در اهواز به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ عجله نكنيد. علائم اعتياد و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد اهواز استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ اعتياد استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ ترك اعتياد اهواز بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند. توصيه مي كنيم حتما براي كسب اطلاعات مقاله اعتياد چيست را مطالعه كنيد. در جدول زير نيز مي توانيد با انواع تست اعتياد آشنا شويد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كمپ ترك اعتياد اهواز مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك شيره حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كمپ ترك اعتياد اهواز | آدرس بهترين مراكز كمپ ترك خوزستان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۲۵:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

واقعيت درماني يكي از شيوه هاي درماني است. كه توسط ويليام گلسر در سال 1960 توسعه پيدا كرد. از نظر گلسر، اگر فردي با مسائل و مشكلاتي روبرو شود، الزاما اختلال رواني ندارند. شايد مربوط به ناتواني ها در ارضاي نيازهاي رواني فرد باشد. اين روش براساس مفهومي به نام تئوري انتخاب است كه براي انسان 5 نياز اساسي تعريف كرده است. همه اين نيازها ژنتيكي هستند و تغيير نمي‌كنند. طبق نظر گلسر، كساني كه انتخاب هاي درست و بهتري انجام مي‌دهند، روابط بهتر و شادتري را تجربه خواهند كرد. واقعيت درماني را درماني از نوع مسئوليت و تلنگر براي رويارويي با چگونه زيستن است. به طور كل واقعيت درماني افراد را به سمت مسئوليت و كنترل رفتار سوق مي‌دهد.

منبع: واقعيت درماني و تئوري انتخاب | اصول، فنون و تكنيك

واقعيت درماني

در اين روش درماني، از روش هايي به دور از متدهاي روانپزشكي و روانكاوي استفاده مي‌شود. اين روش درماني توسط ويليام گلسر در سال 1960 توسعه پيدا كرد. راه و روش درماني در اين روش متفاوت از روانپزشكي و روان كاوي است. گلسر واقعيت درماني را در 3 واژه خلاصه كرده. اين 3 واژه عبارت است از واقع گرايي، مسئوليت پذيري و تفكيك درست و غلط.

در اين روش فرد از بيماري بدني رواني رنج نمي‌برد. اما از شرايط انساني، اجتماعي و جهاني رنج مي‌برند. در واقعيت درماني در رابطه با گذشته و ناخودآگاه فرد صحبت نمي‌شود. گلسر زندگي حال فرد و حل مسائل امروز را لازمه رسيدن به سلامت دانست. او با آموزش فرد را براي آينده اي بهتر آماده مي‌كند. او گفت وقتي مراجع بداند كه چه چيزي مي‌خواهد و به چه صورت بايد در راه رسيدن به اهداف اش رفتار كند؛ آن وقت حال بهتري خواهد داشت. پس او در جلسات تلاش داشت تا به مراجع ياد دهد كه ابتدا بفهد چه مي‌خواهد؟ براي رسيدن به خواسته ها چه راه هايي وجود دارد؟ و به چه صورت بايد در اين مسير رفتار كند.

واقعيت درماني بر پايه پنج نياز اساسي در نظريه انتخاب

بر اساس نظريه انتخاب، افراد در تلاش براي ارضاي 5 نياز اساسي خود هستند. بر اساس نظريه تئوري انتخاب، افراد توانايي اين را دارند كه با مسئوليت بيشتري در قبال اعمال خود، زندگي‌شان را كنترل كنند. طبق نظريه انتخاب، بيشتر ناراحتي هاي افراد ناشي از روابط ضعيف است. در ادامه اين بخش از مقاله، 5 نياز اساسي در تئوري انتخاب را شرح داده ايم.

🟡 بقا

يكي از 5 نياز اساسي در نظريه انتخاب، بقا است. در اين بخش از نيازها، نيازهاي استاندارد مثل غذا و محل خواب، احساس امنيت نيازهاي رواني فرد را پوشش مي‌دهد. هر نوع عاملي كه بقاي و موجوديت ما را تحت تاثير قرار دهد، در اين دسته از نيازها قرار مي‌گيرد.

براي مثال مردي براي حفظ شغل اش زيراب همكارش را مي زند. چرا كه ماهيت كار براي اين فرد به معناي تامين مسكن و غذا است، يعني همان نيازهاي استاندارد، بنابراين او در ناخودآگاه خود براي تامين نياز به بقا دست به هر كاري براي حفظ شغل اش مي‌زند. در حالي كه احتمالا روش هاي سالم تري نيز براي پاسخ به نياز بقاي او وجود دارد. درمانگران واقعيت درماني ارتباط رفتار و هدف از آن رفتار را بررسي مي كنند. در اين مثال زيراب زدن براي فرد عذاب وجدان و اضطراب ايجاد مي‌كند. بنابراين واقعيت درماني به او كمك مي‌كند تا به علت اصلي رفتارش پي ببرد و در نتيجه بتواند رفتار سالمتري جايگزين كند.

🟣 عشق و تعلق

دومين نياز اساسي نظريه انتخاب، عشق و تعلق است. اين بخش از نيازها مربوط به روابط با همه افراد است. اين روابط شامل: خانواده، دوستان، معلمان، همكاران و حيوان خانگي است.

شما به موجب ارضاي اين نياز نيز رفتارهاي زيادي داريد. پوشيدن لباس مناسب، توجه به دوستان، خريدن هديه براي همكار، كسب مهارت هاي ارتباطي و… از جمله رفتارهايي است كه ما براي ارضاي نياز عشق و تعلق انجام مي‌دهيم.

🔴 قدرت

قدرت، نياز ديگر نظريه انتخاب است. در اين بخش از نيازها، همه افراد در جستجوي دستيابي به قدرت و سلطه جويي هستند. در واقع در اين بخش مي‌گويند كه مردم مي‌خواهند تغييراتي اعمال كنند كه در نهايت از خود ميراثي به جاي بگذارند و يا به نحوي نسبت به باقي همنوعان برتر باشند.

براي مثال تلاش براي ثروتمند شدن و يا پيروزي در انتخابات شوراي شهر از جمله رفتارهايي است كه در صدد ارضاي نياز به قدرت انسان مي‌باشد.

🟢 آزادي

يكي ديگر از 5 اساس نظريه انتخاب، آزادي است. در اين بخش از نيازها، افراد بايد در زندگي روزمره خود خلاق باشند و استقلال داشته باشند. آزادي همان احساسي است كه فرد در جهت رسيدن به آن به دنبال استقلال، خلق آثار هنري، حق انتخاب محل زندگي و…. است.

🟠سرگرمي

آخرين نياز اساسي نظريه انتخاب، سرگرمي است. در اين نياز منظور آن است كه افراد نياز به تجربه شوخ طبعي، لذت، يادگيري و آرامش هستند. اين تجربه بايد رضايت بخش و جالب باشد. شما به سينما و تئاتر مي رويد تا نياز به سرگرمي تان رفع شود. اما وقتي به صورت افراطي به اين نياز بپردازيد امكان انحراف زياد مي‌شود.

تكنيك واقعيت درماني

در واقعيت درماني، درمانگر از تكنيك مخصوص به خود استفاده مي‌كند. كه اين تكنيك ها به درمانگر كمك مي‌كند به درك از درمانجو برسد. در اين بخش از مقاله راجع به تكنيك واقعيت درماني توضيح داده ايم.

1️⃣ عادت رابطه | واقعيت درماني

يكي از تكنيك هاي واقعيت درماني، عادت هاي رابطه است. اين تكنيك در زوج هايي كه به اين روش درماني علاقه مند هستند حائز اهميت است. به طور كل هر تعاملي 7 عادت ارتباطي را تمرين مي‌كند. اين عادات ارتباطي شامل تشويق، حمايت و گوش دادن است. اما عادت قطع ارتباط شامل سرزنش، شكايت و انتقاد است.

2️⃣ كيفيت در مقابل جهان درك شده

دومين تكنيك واقعيت درماني، كيفيت در مقابل جهان درك شده است. طبق نظر گلاسر، هر فردي در ذهن خود دنيايي با كيفيت دارد. اين دنياي با كيفيت شامل اهداف و چشم اندازها براي زندگي است. براي اينكه ذهن بخشي از دنياي با كيفيت را در نظر بگيرد، بايد يك نياز اساسي را حداقل برآورده كند. طبق نظر گلسر، جهان درك شده بسيار ذهني تر است. اين جهان بر اساس تمام تجربيات زندگي و گذشته زندگي است. در اين حالت هر تجربه يا فردي كه با او روبرو مي‌شويد، بر اساس اتفاقات گذشته شما بايگاني خواهد شد.

3️⃣ مقايسه مكان | واقعيت درماني

مقايسه مكان تكنيك ديگري از واقعيت درماني است. در اين تكنيك درماني، مقايسه ذهني آنچه كه داريد، يعني دنياي درك شده با آنچه كه مي‌خواهيد يعني دنياي كيفي است. طبق نظر گلاسر هرچقدر اين دو دنيا به يكديگر نزديك تر باشند، احساس بهتري با فرد همراه خواهدشد.

4️⃣ مشاهده عيني

طبق نظر گلاسر، هر انتخابي هدف مخصوص خود را دارد. افراد نيز بيشترين تلاش خود را بر اساس اطلاعاتي كه دارند انجام خواهند داد. در واقعيت درماني، گلاسر اين تكنيك را آورد تا افراد به انتخاب هاي خود به صورت عيني نگاه كنند. تا به اين نتيجه برسند كه آيا آنها را به اهداف خود نزديك مي‌كنند يا خير؟

فوايد و اثربخشي واقعيت درماني

واقعيت درماني روش درماني است كه براي افراد درگير با اعتياد به دليل تاكيد بر مسئوليت پذيري مفيد است. اين روش درماني احساس اميدواري را در افراد افزايش مي‌دهد. و به دليل كنترل بيشتر، تاثيرات منفي كه در گذشته بر زندگي وارد شده است را تشخيص مي‌دهد. اين روش درماني در محيط مدرسه نيز بسيار كارآمد است. واقعيت درماني علاوه بر اينكه بر خود كنترلي تاكيد دارد، به بچه هاي مدرسه‌اي نشان مي‌دهد كه با كنترل مي‌توانند پيامدهاي رفتاري خود را هدايت كنند.

واقعيت درماني به دليل اينكه بر مسئوليت پذيري تاكيد دارد، در گروه هاي درماني بسيار موثر است. اين روش درماني علاوه بر كنترل رفتار در دانش آموزان، براي معلمان و كادر مدرسه نيز موثر است. واقعيت درماني به افراد آموزش مي‌دهد كه مورد حمايت قرار بگيرند و كمتر تنهايي را احساس كنند.

افراد مبتلا به اسكزوفرني در واقعيت درماني اثرات مثبتي نشان داده اند. اين افراد زماني كه در جلسات گروه درماني شركت كردند، با افزايش عزت نفس روبرو شدند. و زمان راحت تري را براي كنترل احساس و استرس داشتند.

كلام آخر

واقعيت درماني علاوه بر محدوديت هايي كه دارد، با تقاط قوتي نيز روبرو است. اين روش درماني به صورت كوتاه مدت است و بر نقاط مثبت تكيه دارد. مهم ترين قوت اين روش درماني، كاربردش در سلامت روان است. به طوري كه نقاط مثبت را جايگزين نقاط منفي مي‌كند.

همچنين واقعيت درماني در زوج درماني، درمان فردي، درمان گروهي، مدارس و … كاربرد مفيدي دارد. اما براي به كارگيري و اجراي آن در زندگي تان نياز به دريافت خدمات روانشناسي داريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. در اين مركز متخصصان مجرب به شما با رويكرد واقعيت درماني خدمات روانشناختي ارائه مي دهند. استفاده از اين خدمات به شما كمك مي كند تا در حيطه هاي مختلف زندگي تان مسائل را در كوتاه ترين زمان حل و فصل كنيد. هيچ چيز مهم تر از وقت شما نيست. هر چقدر زودتر به سلامت روان برگرديد بيشتر از تك تك لحظه هاي زندگي تان لذت خواهيد برد. براي دريافت خدمات درماني با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه واقعيت درماني مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: واقعيت درماني و تئوري انتخاب | اصول، فنون و تكنيك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۱۵:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قبول نشدن در كنكور به دلايل مختلفي رخ مي‌دهد. اين علت و دلايل از نظر سازمان سنجش شامل عدم برنامه ريزي، ترس از امتحان، نااميدي سريع، عدم باور و بهانه تراشي است. اگر يكي از اين دلايل را در خود مشاهده كرده باشيد، درصد قبولي كمتر خواهد شد. اما اگر دلايل بيشتري را در عدم قبولي داشته باشيد، درصد قبول نشدن در كنكور نيز افزايش پيدا خواهد كرد. زماني كه براي كنكور برنامه درستي نداشته باشيد يا از مشاورين تحصيلي كمك نگيريد، طبيعتا احتمال قبولي شما كم خواهد شد. اما اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه قرار نيست تا آخرين لحظه عمر پشت كنكور بمانيد. با برنامه ريزي اصولي و مطالعه پي در پي پيشرفت خواهيد كرد. جهت اطلاع از روش صحيح مطالعه براي كنكور از مشاورين تحصيلي كمك بگيريد.

منبع: قبول نشدن در كنكور | علت و راه هاي كنار آمدن

قبول نشدن در كنكور

قبول نشدن در كنكور امري است كه بسياري از افراد آن را تجربه كرده اند. اين اتفاق تقريبا براي همه كساني كه تلاش زيادي براي مطالعه نداشته‌اند رخ مي‌دهد. اما كنكور همه زندگي شما نيست. اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه با عدم قبولي در كنكور نبايد نااميد بشويد.

زيرا شما تنها فردي نيستيد كه در كنكور قبول نشده‌ايد. احتمالا خود شما نيز با كساني روبرو شده ايد كه با عدم قبولي در كنكور، در سال ديگر موفق شده اند. يا 2 سال متوالي پشت كنكور مانده اند. اما در سال هاي ديگر با موفقيت در رشته دلخواه خود قبول شده اند. براي رسيدن به چنين اهدافي مي‌توانيد از خدمات مشاوره تحصيلي استفاده كنيد.

دلايل قبول نشدن در كنكور

سازمان سنجش دلايل مهمي كه باعث قبول نشدن در كنكور مي‌شود نام برده است. اين رفتار و عادت طبيعي باعث شكست اساسي در كنكور مي‌شود. در ادامه دلايل قبول نشدن در كنكور را توضيح داده ايم.

🟠عدم برنامه ريزي

يكي از دلايل قبول نشدن در كنكور، عدم برنامه ريزي است. در وهله اول براي برنامه ريزي كنكور، بايد هدف داوطلب تعيين شود. برنامه ريزي اصولي و آگاهانه را مي‌توانيد با كمك روانشناس و مشاورين تحصيلي تعيين كنيد. مشاورين تحصيلي بر اساس شناخت و توانايي هاي داوطلب برنامه مناسب را تهيه و تنظيم مي‌كنند.

در تمامي مراحل زندگي اگر برنامه ريزي اصولي و مناسبي نداشته باشيد با چالش ها و مشكلاتي روبرو خواهيد شد.

🟣 بي تفاوت بودن

بي تفاوت بودن مساوي است با قبول نشدن در كنكور. زماني كه از فرصت طلايي و مهم خود بي تفاوت گذر مي‌كنيد، مسلما با موفقيت روبرو نخواهيد شد. اما زماني كه شروع به اهميت دادن كنيد، اما سرعت پيشرفتتان كم باشد، بازهم از كساني كه نسبت به كنكور بي تفاوت هستند، موفق تر خواهيد شد. بنابراين اگر كنكور را جدي نگرفته ايد، انتظار قبولي و پيشرفت نداشته باشيد.

🟡 نبود اميد و انگيزه

نبود اميد و انگيزه دليل ديگري براي قبول نشدن در كنكور است. تنها ثبت نام كنكور شما را با موفقيت روبرو نخواهد كرد. زماني كه بدون انگيزه، هدف و برنامه ريزي در كنكور شركت كنيد، قطعا با رتبه خوبي قبول نخواهيد شد.

🔴 عدم باور

از نظر متخصصان، افرادي كه به موفقيت و پيشرفت خود باور نداشته باشند، با نتيجه خوبي روبرو نخواهند شد. بنابراين يكي از دلايل قبول نشدن در كنكور ، عدم باور به خود و توانايي ها است. براي رسيدن به اهداف در ابتدا بايد به خود باور داشته باشيد، در نهايت با برنامه ريزي آگاهانه براي موفقيت اقدام كنيد.

🟢 بهانه تراشي

توجيه بيهوده و بهانه تراشي يكي ديگر از دلايل قبول نشدن در كنكور است. شايد به اين موضوع باور داشته باشيد كه كنترل اوضاع در دست شما نيست. اما سخت در اشتباه هستيد! كنترل اوضاع زندگي تنها در دست خود افراد است. با بهانه تراشي هاي بيهوده خود را از اهداف دور خواهيد كرد. اما به طور كل علت بهانه تراشي ها تا به حال شناخته نشده است. در اين شرايط بايد ترس را از خود دور كنيد. زماني كه در زندگي ترس از موفقيت داشته باشيد،

كارهاي بعد از قبول نشدن در كنكور

قبول نشدن در كنكور اتفاق ناراحت كننده‌اي است. حتي افراد بسياري وجود دارند كه در صورت عدم قبولي افسرده مي‌شوند. همه شما را درك مي‌كنند. كه چه دوره بدي را گذرانده ايد. اما زندگي كه به آخر نرسيده! بعد از قبول نشدن در كنكور بهتر است به نكات زير توجه داشته باشيد.

✔ به خودت اجازه بده كه ناراحت بشي. ناراحت شدن حق شماست. مدت طولاني زحمت كشيدي و به نتيجه مورد نظر نرسيده اي. ناراحت باش اما ناراحتي بيش از حد جايز نيست!

✔ در قدم دوم تمام ناراحتي هاي خودت را يادداشت كن. با تخليه ناراحتي ها روي كاغذ، افكار مزاحم و فشارها را از خود دور خواهيد كرد.

✔ براي شروع دوباره و قدم برداشتن از خودت در رابطه با آينده سوال كن. اينكه آينده چه مي‌شود؟ در صورتي اين سوال جايز است كه دچار استرس و ترس نشويد.

✔ به اين موضوع خوب فكر كنيد كه كنكور همه چيز نيست. تمام زندگي خود را در كنكور خلاصه نكنيد.

✔ به دنبال كسب تجربه هاي جديد باشيد. نا اميدي را از خودت دور كن و از صحبت با آدم هاي نااميد اجتناب كن.

✔ براي شروع دوباره با برنامه ريزي پيش برو. براي اينكه به موفقيت و پيشرفت دست پيدا كني برنامه ريزي را اولويت قرار بده.

اگر در كنكور قبول نشم چه مي‌شود؟

امروزه با كمك پيشنهادات سازمان سنجش هيچ فردي بدون دانشگاه نخواهد ماند. اين سوال براي خيلي از افراد پيش خواهد آمد كه اگر در كنكور قبول نشدم چه مي‌شود؟ دو جواب براي اين سوال وجود دارد. كه در ادامه در رابطه با هر دو جواب توضيح داده ايم. قبول نشدن در كنكور نيز چاره دارد.

📌 در ثبت نام بدون كنكور شركت كنيد

يكي از راه هايي كه پس از قبول نشدن در كنكور مي‌توانيد انجام دهيد، ثبت نام بدون كنكور است. شايد ثبت نام با سوابق تحصيلي به گوش شما خورده باشد. كساني كه در كنكور مجاز نشده باشند اما معدل ديپلم خوبي داشته باشند مي‌توانند براي ثبت نام بدون كنكور اقدام كنند. در اين روش پيشنهادي ديگر نيازي به پشت كنكور ماندن نيست.

📌 در كنكور مجدد شركت كنيد

كنكور آزموني پر متقاضي است. اگر با قبول نشدن در كنكور علاقه اي به ثبت نام با سوابق تحصيلي نداريد، مي‌توانيد در آزمون بعدي شركت كنيد. البته در سال جديد سعي كنيد مطالعه مناسب و با برنامه ريزي داشته باشيد. براي دستيابي به موفقيت لازم است تا تحت نظارت مشاوره تحصيلي باشيد. با كمك مشاوره تحصيلي اهداف و برنامه ريزي شما به صورت كاملا آگاهانه و اصولي پيش خواهد رفت.

كلام آخر

بخش آخر را به والدين اختصاص مي‌دهيم. والدين عزيز اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه قبول نشدن در كنكور فاجعه بزرگي نيست. زماني كه با اين اتفاق به صورت بدي برخورد كنيد، نوجوانتان به استرس و در نهايت افسردگي دچار مي‌شود. مشكلات روحي نه تنها فرزندتان، بلكه شما را نيز درگير خواهد كرد.

براي آرامش فرزندتان محيط را از فشار خارج كنيد. براي سلامتي روان نوجوان از روانشناس كمك بگيريد. روانشناس و متخصصين در اين زمينه بسيار كمك كننده هستند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قبول نشدن در كنكور مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قبول نشدن در كنكور | علت و راه هاي كنار آمدن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۲:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جسم پينه اي (Corpus Callosum) به دسته اصلي رشته هاي عصبي گفته مي‌شود. كه دو نيم كره مغز را به يكديگر متصل مي‌كند. و از 200 تا 250 ميليون نورون تشكيل شده است. جسم پينه اي وظيفه انتقال اطلاعات از يك نيم كره به نيم كره ديگر را دارد. جسم پينه اي به طور كل از 4 قسمت تشكيل شده است. تا زماني كه شرايط باعث تغيير در عملكرد آن نشود، اطلاعات به راحتي بين دو نيمكره مغز در حركت هستند.

با شرايطي مانند ضربه به سر، تومور مغزي، سكته مغزي، ناهنجاري ها و اختلال در عملكرد ميلين‌ها، انتقالات اطلاعات در جسم پينه اي با مشكل روبرو مي‌شود. و در نهايت باعث اختلال در سرعت ارسال اطلاعات و … مي‌شود. كساني كه حمله صرع در يك طرف مغزشان آغاز مي‌شود، با تشخيص پزشكان تحت جراحي قرار مي‌گيرند. با قطع Corpus Callosum حمله صرعي به نيم كره ديگر انتقال پيدا نمي‌كند. به اين افراد دو پاره مغزي مي‌گويند.

جسم پينه اي چيست؟

جسم پينه اي (Corpus Callosum) بخشي از مغز پستانداران است. وظيفه و كار اين بخش، پيوند و انتقال دو نيم كره مغز به يكديگر است. Corpus Callosum گسترده ترين بخش مغز است كه از 200 تا 250 ميليون نورون ساخته شده است. اين جسم متشكل از آكسون هايي است كه با ميلين پوشانده شده‌اند. اين قطعه در ساختار بين مغز در شكاف پايين بين دو نيمكره مغز قرار دارد. شكل ظاهري جسم پينه اي مانند برگ يا ويرگول مي‌باشد. نواحي متصل به ساختار مغز معمولا نواحي قشري است.

با برخي از حوادث مانند ضربه به سر جسم پينه اي كاركرد اصلي خود را از دست مي‌دهد. در حملات صرعي برخي بيماران، پزشك جراحي انجام مي‌دهد. در اين جراحي ها، Corpus Callosum برداشته مي‌شود تا تخليه الكتريكي ناشي از حملات از يك نيم كره به نيم كره بعدي منتقل نشود. البته برخي افراد نيز بدون جسم پينه اي متولد مي‌شود. و به انواع اختلالات و علائم جسمي رفتاري مبتلا مي‌شوند.

جسم پينه اي در مركز مغز قرار دارد و داراي طولي حدود 10 سانتي متر است. اين قسمت در هفته هاي 12 تا 16 ام بارداري و نزديكي 3 ماه اول بارداري در مغز شكل مي‌گيرد. رشد اين قسمت در تمام دوران كودكي و تا سن 12 سالگي ادامه دارد. بنابراين در بزرگسالي و تمام طول عمر باقي خواهد ماند.

مكان جسم پينه اي

Corpus Callosum در مركز و زير مغز قرار دارد. اين جسم در شكاف اينترهميسفريك قرار گرفته است. و وظيفه انتقال اطلاعات بين نيم كره هاي مغز را دارد.

قسمت هاي جسم پينه اي

جسم پينه اي نام ساختار واحدي است كه در مغز قرار دارد. از قسمت جلويي تا پشتي، Corpus Callosum به 4 بخش تقسيم شده است. اين قسمت ها شامل روستروم، گنو، تنه و اسپلنيوم است كه در ادامه در رابطه با قسمت هاي مختلف توضيح داده ايم.

1️⃣ روستروم

روستروم يا شبه منقار به جلويي ترين قسمت جسم پينه اي گفته مي‌شود. اين قسمت با پايانه هاي لامينا ادامه پيدا مي‌كند و اوربيتال لوب هاي فرونتال را به هم متصل مي‌كند.

2️⃣ گنو بخشي از جسم پينه اي

گنو بخشي از قسمت جلويي جسم پينه اي است. قسمتي از فورسپس مينور از گنو فيبر هايي ايجاد مي‌كند و سطوح مياني لوب هاي فرونتال و جانبي را به يكديگر وصل مي‌كند.

3️⃣ تنه

پس از گنو در جسم پينه اي، تنه قرار دارد. و انتهاي ضخيمي دارد. يك ساختار ارتباطي بين مغز مانند تالاموس، مناطق ليمبيك و هيپوكامپ است. تنه قسمت مركزي و طولاني Corpus Callosum است.

4️⃣ اسپلنيوم بخشي از جسم پينه اي

آخرين قسمت Corpus Callosum، اسپلنيوم است. اين قسمت از فيبر هايي تشكيل شده است كه در نهايت به فيبرهاي انجمني و فرافكني مرتبط مي‌شود. اسپلنيوم يا نان با لوب پس سري متصل مي‌شود كه به بطن جانبي تا نقطه تشكيل ديواره هاي پايين جسم پينه اي متصل مي‌شود. همچنين اسپلنيوم با غده پينه آل و كمسيون هابنولار متصل مي‌شود. قسمتي باريك بين اسپلنيوم و تنه به عنوان ايسموس در جسم پينه اي وجود دارد. اسپلنيوم در قدامي ترين قسمت قرار دارد.

عملكرد هاي جسم پينه اي

اصلي ترين قسمت عملكرد جسم پينه اي، انتقال اطلاعات از نيم كره راست به چپ يا نيم كره چپ به راست است. عملكرد نيمكره‌هاي مغز تا حدي متفاوت است و مانع از فعاليت به صورت يكپارچه مي‌شود. Corpus Callosum توانايي مراقبت از عملكردهاي قسمت آسيب ديده مغز را دارد. و با پردازش و يادگيري اطلاعات مرتبط است.

جدا از انتقال اطلاعات، جسم پينه اي وظيفه بينايي و حركت ويژه چشم را بر عهده دارد. زيرا اطلاعات فرد از طريق چشم به مغز منتقل و پردازش مي‌شود. Corpus Callosum بزرگ ترين دسته فيبر در مغز است. اين قسمت مغز وظيفه و عملكردهاي متفاوتي دارد كه در ادامه اشاره كرده ايم.

✅ محلي سازي لمسي

✅حركت چشم و بينايي

✅ ارتباط بين نيم كره هاي مغز

✅ حفظ تعادل بر انگيختگي و توجه

شرايط اثرگذار بر جسم پينه اي

تقسيم جسم پينه اي اثراتي محدود كننده به دنبال دارد. شرايط و موقعيت هايي وجود دارد كه باعث آسيب يا برش Corpus Callosum مي‌شود. حال اين شرايط اتفاقي يا طبيعي رخ مي‌دهد. برخي شرايط باعث تغييرات Corpus Callosum مي‌شود كه در ادامه شرح داده ايم.

🟡 سكته مغزي

تغييرات در جريان خون، لختگي خون و … با عنصري جامد باعث قطع ارتباط نيم كره هاي مغز با يكديگر مي‌شود. بنابراين باعث اثر گذاري بر جسم پينه اي و تغيير شرايط مي‌شود.

🟣 ضربه به سر

دومين عامل آسيب به جسم پينه اي، ضربه به سر است. در صورتي كه ضربه به سر وارد شود به دليل تراكم بالا، بدن به راحتي آسيب مي‌بيند. و باعث پارگي ماده مي‌شود. يا اين ضربه به استخوان هاي جمجه آسيب وارد مي‌كند. اما با توجه به بررسي ها بيشترين ميزان تمركز بر يك نقطه، مربوط به طحال است.

🟢 تومور مغزي

تومورهاي مغزي يكي ديگر از شرايط اثر گذار بر جسم پينه اي است. برخي از اين تومورهاي به شدت تهاجمي مانند گليوبلاستوما چند شكلي يا لنفوم هستند كه در ماده سفيد ديده مي‌شوند. اگر اين تومورها بر ساختار خاصي تاثير بگذارد با فشار بر قسمت هاي سرطاني آسيب مي‌بينند و يا خفه مي‌شوند. كه باعث اثر گذاري بر جسم پينه اي مي‌شود.

🔵 اختلالات دميلينه شدن

اختلال در عملكرد ميلين هاي دور آكسون كه اختلالات دميلينه شدن نام دارد، يكي از عوامل ايجاد اثرات مخرب بر جسم پينه اي است. اختلالاتي مانند مولتيپل اسكلروزيس بسيار بر Corpus Callosum اثر گذار است. اين اختلال باعث مي‌شود تا پيام هاي ارسالي مغز به صورت كار آمدي ارسال نشود.

حتي بسياري از سلول هاي عصبي از بين رفته است. كه در اين شرايط درك و عملكرد نيم كره هاي مغز به راحتي قابل ادغام نيست. در نتيجه فرايند ارسال و انتقال اطلاعات مغز تحت تاثير قرار مي‌گيرد يا توانايي انتقال مستقيم صورت نمي‌گيرد.

🔴 ناهنجاري ها

برخي اوقات و در بعضي شرايط نادر، ناهنجاري ها باعث تغيير شرايط جسم پينه اي مي‌شوند. و باعث كمتر شدن ارتباط افراد نسبت به زمان تولد مي‌شود. ناهنجاري هاي مادرزادي باعث سهولت در شكستن و در نهايت خونريزي رگ هاي خوني مي‌شود. كه اثرات مخربي بر جسم پينه اي وارد مي‌كند.

علت آسيب جسم پينه اي در كودك

برخي از كودكان بدون جسم پينه اي متولد مي‌شوند. به اين عارضه اختلال ناشناخته عدم پل مغزي گفته مي‌شود. حدودا 1 در 3000 نفر به اين اختلال مبتلا هستند. عدم پل مغزي بر اثر عوامل مختلفي به وجود مي‌آيد كه اشاره كرده ايم.

✔ كيست در مغز

✔ عفونت هاي قبل از تولد

✔ويروس هايي مانند سرخچه يا روبلا

✔ ناهنجاري هاي ژنتيكي مانند سندرم آندرمن يا آيكاردي

✔ بيماري هاي متابوليسم سمي مانند سندرم جنين الكلي

بيماري هاي مرتبط با جسم پينه اي

عدم تكامل جسم پينه اي در 2 سالگي قابل تشخيص خواهد بود. اما در موارد خفيف اين عارضه تا چندين سال قابل تشخيص نخواهد بود. در موارد بسيار شديد نيز با تشنج صرعي قابل تشخيص است. برخي از آزمايشات كمك به تشخيص اين عارضه مي‌كند كه به شرح زير است.

🩺 اسكن ام آر آي

🩺سونوگرافي قبل از تولد

🩺 توموگرافي كامپيوتري

بيماري و اختلالاتي كه در صورت عدم تكامل جسم پينه اي به وجود مي‌آيد شامل مشكلات جسمي، شناختي، توسعه و اجتماعي است. در ادامه به اين اختلالات اشاره كرده ايم.

مشكلات شناختي

📌 ابراز اطلاعات غير واقعي اما به آن باور داشتن

📌مشكلات حل مساله

📌 مشكلات فعاليت‌هاي پيشرفته

📌 عدم توانايي در ريسك كردن

📌مشكل در درك مفاهيم انتزاعي

📌 مشكل در درك طعنه‌هاي عاميانه

📌 درك احساسات دشوار

📌مشكل در بيان صوت يا تن صدا

مشكلات توسعه

📌 تاخير در آموزش

📌دست و پا چلفتي بودن

📌 تاخير در گفتار و تسلط زبان

📌 تاخير در نقاط عطف تكامل مانند دوچرخه سواري، راه رفتن، نشستن

مشكلات اجتماعي رفتاري

📌رفتار وسواسي

📌 عدم ترس

📌 بيش فعالي

📌عدم توانايي براي حفظ تمركز

📌 مشكل در درك ديدگاه ديگران

📌 عدم آگاهي

📌عدم بلوغ اجتماعي

مشكلات جسمي

📌 اختلالات مغزي مزمن

📌اختلالات شنوايي

📌 تشنج

📌مشكلات خواب

📌 تحمل زياد در برابر درد

📌غير طبيعي بودن سر و صورت

📌 مشكلات تغذيه

📌تن عضلاني كم

📌 اختلالات بينايي

كلام آخر

تغيير شرايط و عملكرد جسم پينه اي روند ارسال اطلاعات را كند مي‌كند. اما كساني كه با اختلال جسم پينه اي روبرو هستند زندگي كاملي ندارند. هيچ راهي براي درمان كامل اختلالات جسم پينه اي وجود ندارد. اما با كمك روان درماني و دارو درماني توانايي كنترل بر اين اختلال فراهم مي‌شود.

براي كسب اطلاعات بيشتر با روانشناس مشورت كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه وضعيت سلامت روان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: جسم پينه اي | عوارض تشكيل نشدن يا قطع جسم پينه اي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۹:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ماده مخدر اشك خدا يكي ديگر از موادي است كه موجب اعتياد شديد در افراد مي شود. بيماري خانمان سوز اعتياد، از گذشته تا به امروز يكي از مشكلات خانواده ها و خود افراد بوده است. تمامي مواد مخدر و اعتيادآور مشكلات جبران ناپذيري را به همراه دارند. اما مصرف موادي مثل اشك خدا مي تواند در مدت زمان خيلي كوتاه كاري كند كه به آن وابسته بشويد. به طوري‌كه حتي حاضريد زندگيتان را براي يك لحظه مصرف دوباره قرباني كنيد.

خوب است بدانيد كه توليدكنندگان به خاطر بدنامي برخي مواد و كم شدن خريداران، براي جذب مشتري نام آن را تغيير مي‌دهند. بنابراين خيلي اوقات دقيقا در ابتدا نمي‌دانند چه چيزي مصرف مي‌كنند. در ادامه، در خصوص ماهيت و عوارض ماده مخدر اشك خدا توضيح مي‌دهيم.

منبع: ماده مخدر اشك خدا | علائم و عوارض اشك خدا

ماده مخدر اشك خدا چيست؟

توليد كنندگان مخدر وقتي متوجه مي‌شوند موادي نامش در بين عموم مردم بد جا افتاده، همان مواد را با ظاهري متفاوت توليد مي‌كنند. اما اسم آن را تغيير مي‌دهند و به نوعي روش فروش شان را جذاب‌تر مي كنند تا مصرفش بالا برود. اشك خدا را مي توان، مخدر غليظ شده هروئين نام برد كه 3 برابر قوي‌تر از هروئين عمل مي‌كند.

اين مواد آنقدري دوپامين بدن‌تان را بالا مي‌برد كه پس از يك ماه مصرف، تا 4 برابر دوز مصرفي‌تان بالاتر خواهد رفت. مصرف اين ماده مخدر باعث مي‌شود فرد اعتماد به نفس كاذب بگيرد. جوري كه عين خيالش هم نيست كه در حال حاضر در چه شرايط و چه حالي است. با مصرف اشك خدا، ديگر نمي توانيد از پاي اين جنس بلند شويد. آنقدري آن را مصرف مي‌كنيد تا در نهايت موجب مرگتان مي شود.

عوارض ماده مخدر اشك خدا

اكثر كساني كه از اين ماده مخدر مصرف كرده اند از قبل عوارض خطرناك آن را نمي‌دانستند. اشك خدا دقيقا عوارض مصرف هروئين را دارد. با اين تفاوت كه اين عوارض، خيلي سنگين تر و قوي تر از هروئين مي‌باشند. مانند هر مواد ديگري در لحظات اول احساس سرخوشي و به خصوص اعتماد به نفس كاذب به افراد مي‌دهد.

اما درست پس از اينكه اثرش از بين رفت، فرد دچار خشم، حال بد و حتي افسردگي مي‌شود. به همين دليل بلافاصله پس از از بين رفتن اثر اين مواد كه خيلي هم طول نمي‌كشد، بدن فرد به مصرف دوباره نياز پيدا مي‌كند. عوارضي كه در ادامه مي‌خوانيد، تنها پس از دو ماه مصرف ماده مخدر اشك خدا اتفاق مي‌افتد.

  • رنگ پوستتان تيره مي شود
  • دندان ها مي پوسد و خراب مي شود
  • تناسب اندامتان از دست مي رود/ لاغري مفرط
  • بدون هيچ دليلي به طور ناگهاني چرت مي زنيد
  • عدم تعادل در حالت ايستاده، نشسته، راه رفتن و….
  • افسردگي، بي حوصلگي، اضطراب و استرس
  • كار و زندگيتان در كوتاه مدت از دست مي رود
  • خانواده و دوستان از شما فاصله مي گيرند
  • ميل جنسي تان كاهش مي يابد يا به طور كلي از بين مي رود

نكاتي در مورد ماده مخدر اشك خدا

  • اشك خدا در آزمايشگاه هاي خانگي و غير قانوني، به صورت دستي درست مي شود.
  • ماده مخدر اشك خدا، درواقع همان هروئين است. اما آن را غليظ و سنگين تر مي سازند.
  • مصرف اين مواد در بين معتادان، ميانگين بين 4 تا 8 كپسول در طول روز است.
  • ترك اين ماده مخدر سخت‌تر از هروئين است. به احتمال زياد كساني كه از اين مخدر استفاده مي‌كنند نمي توانند آن را ترك كنند.
  • كسي كه ماده مخدر اشك خدا مصرف مي‌كند، در نهايت خواهد مرد.

سخن آخر

همانطور كه تا به اينجا خوانديد ماده مخدر اشك خدا در واقع از مشتقات هروئيين و مواد افيوني است. اين ماده به شدت اعتياد آور بوده و در مواردي مي‌تواند سبب مرگ فرد نيز بشود. با توجه به اينكه آموزش ها و آگاهي هاي لازم در مورد هروئين به جوانان داده شده، توليدكنندگان اين مواد با تغيير نام در صدد فروش اين خانواده از ماده مخدرها در تلاش اند. با آگاهي رساني هر چه بيشتر مي‌توان جلوي اعتياد و مشكلات آتي را گرفت.

بنابراين در صورتي كه با موادي مواجه شده ايد كه نمي دانيد دقيقا از چه تشكيل شده اند و يا از عوارض آن اطلاع نداريد، حتما براي دريافت مشاوره اعتياد و خانواده با شماره هاي درج شده تماس بگيريد. متخصصيان مجموعه ذهن نو به شما كمك مي‌كنند تا مسائلتان را در كوتاه ترين زمان ممكن حل و فصل نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ماده مخدر اشك خدا مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

ماده مخدر اشك خدا چقدر خطرناك است؟

مخدر اشك خدا در كوتاه ترين زمان ممكن فرد را دچار وابستگي شديد مي‌كند. به طوري كه پس از هربار مصرف، فرد معتاد نياز پيدا مي كند كه دوز آن را بالاتر ببرد. از آن جايي كه ترك آن حتي سخت‌تر از هروئين است، يك فرد آن قدر آن را مصرف مي كند تا در نتيجه موجب مرگش مي‌شود.

ماده مخدر اشك خدا چگونه مصرف مي شود؟

روش مصرف آن مانند هروئين است. پودر آن را از كپسول خارج كرده، يا اگر قرص است آن را پودر مي كنند و روي زر ورق مي ريزند و دود مي كنند. البته برخي از افراد كه مصرف بالاتري دارند به شكل تزريق مصرف مي كنند.

اشك خدا به چه شكلي در بين مردم عرضه مي شود؟

اشك خدا به صورت دستي ساخته مي شود كه به رنگ كرمي كمي مايل به قهوه اي است. البته آن را به شكل كپسول يا قرص مي سازند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ماده مخدر اشك خدا | علائم و عوارض اشك خدا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۱۷:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درمان افسردگي شديد با روش هاي مختلفي انجام مي‌شود، اما اگر به دنبال سريع‌ترين روش براي درمان افسردگي شديد هستيد، بهتر است كلا فكر درمان را از سرتان بيرون كنيد. چرا كه افسردگي مانند سرماخوردگي نيست كه با تجويز چندتا دارو مداوا شود. كسي كه دچار افسردگي شذه، در واقع فروپاشي شديدي در ساختار باورهايش اتفاق افتاده، پس اولين چيز براي بازسازي الگوهاي فكري “زمان” است

راه هاي متعددي با طول درمان‌هاي مختلف هم براي درمان افسردگي ارائه شده كه با ارزيابي‌هاي اوليه درمانگر بهترين روش براي بيمار اتخاذ خواهد شد. درمان اين بيماري زماني اهميت بيشتري پيدا مي‌كند كه بيمار و يا اطرافيان با ناديده گرفتن عوارض افسردگي، آن را تبديل به يك بيماري مزمن و يا سبك رفتاري كنند. در ادامه بيشتر درباره خطرات عدم توجه به درمان افسردگي شديد اشاره كرده‌ايم.

منبع: درمان افسردگي شديد | سريع ترين روش درمان افسردگي

چه زماني بايد براي درمان افسردگي اقدام كرد؟

يكي از شايع‌ترين اختلالات رواني افسردگي است كه هر كدام از ما حداقل يكبار در طول زندگي به آن دچار مي‌شويم. شايد به همين خاطر است كه اغلب بيماران افسرده براي درمان به مراكز درماني مراجعه نمي‌كنند. به همين منظور متخصصان براي اتخاذ روش مناسب درمان به مدت زمان بيماري و شدت آن توجه مي‌كنند. به اعتقاد متخصصان اين حوزه افسردگي در سه سطح مختلف كه به آن‌ها مشخص‌كننده (اسپسيفاير) شدت گفته مي‌شود رخ خواهد داد، درمانگر موظف است اين سطوح را در پرونده بيمار مشخص كند. شدت معمولاً با يكي از سه عبارت زير در پرونده بيمار، مشخص مي‌شود. براي دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

🔸 افسردگي‌خفيف

در اين حالت، اگرچه فرد ملاك‌هاي لازم براي دريافت تشخيص افسردگي را دارد اما بيماري او در حدي است كه آسيب قابل‌توجهي به زندگي وي وارد نكرده است. بيمار مي‌تواند علي‌رغم مشكلاتي كه در زمينه كار يا روابط اجتماعي دارد، به ارتباطات و كار خود ادامه دهد. در صورتي كه در اين دوره براي درمان اقدام شود، نتيجه سريع‌تر حاصل خواهد شد.

🔸 افسردگي‌متوسط

اين حالت، شرايطي مابين افسردگي خفيف و شديد است. در اين حالت فرد نمي‌تواند همانند بيمار خفيف به‌راحتي روند كار و روابط اجتماعي را ادامه دهد، اما به‌اندازه بيماران افسرده شديد نيز، دچار مشكل نشده است. مي‌توان گفت زندگي او در شرف آسيب شديد است و ممكن هست كه در برخي بخش‌ها نيز دچار تعارضات شديدي هم شده باشه، مراجعه به درمانگر قبل از بدتر شدن اوضاع ضروري است.

🔸 افسردگي‌شديد

بيمار علاوه بر دارا بودن حداقل ملاك‌هاي لازم براي دريافت تشخيص افسردگي، نشانه‌هاي بيشتري نيز دارد يا شدت نشانه‌ها به‌اندازه‌اي است كه زندگي او را كاملاً مختل مي‌كند. اين افراد نمي‌توانند وظايف كاري خود را به‌درستي انجام دهند، در روابط اجتماعي دچار مشكل مي‌شوند و حتي در زمينه مسائل شخصي مثل رعايت بهداشت فردي نيز ضعيف عمل مي‌كنند. افسردگي در حالت‌هاي شديد مي‌تواند با توهم يا هذيان همراه باشد. بدون دريافت درمان امكان بهبود بسيار كم و حتي صفر است و حتي ممكن است نياز به دريافت دارو وجود داشته باشد.

درمان افسردگي شديد

براي درمان افسردگي شديد، به دو دسته اقدامات دارو درماني و روان‌شناختي نياز است. بررسي مشكلات فيزيولوژيك، تجويز داروها، تشخيص در زمينه نياز به بستري بيمار و استفاده از شوك الكتريكي، زير نظر روان‌پزشك انجام مي‌گيرد. بررسي علل بيماري، ارائه راهكارهاي درماني، پيشگيري از عود مجدد و ارائه راهكارهايي براي سلامت خانواده، مي‌بايست زير نظر متخصص روانشناسي انجام بگيرد.

بايد به اين نكته توجه داشت كه در افسردگي نيز مثل هر بيماري شديد و جدي ديگري، براي درمان به صبر و حوصله بسياري نياز است. بيماران افسرده به دليل شدت بي‌انگيزگي و نبود ميل و رغبت به انجام امور مختلف، ممكن است بارها از حضور در جلسات درماني، مصرف داروها يا انجام تكاليف درماني، شانه خالي كنند. آن‌ها ممكن است به لحاظ منطقي توصيه‌هاي درمانگرشان را باور داشته باشند و بخواهند كه تغييراتي را در خود ايجاد كنند، اما توانايي انجام اين تغييرات را در خود پيدا نمي‌كنند، اين مسئله بيش‌ازپيش باعث احساس شكست و ناكامي، در آن‌ها خواهد شد.

براي بهبود بخشيدن به اين شرايط، درمانگر و اطرافيان بيمار مي‌بايست با صبر و حوصله فراواني با بيمار برخورد كنند و او را در ايجاد تغييرات مطلوب در روند زندگي، همراهي نمايند. رفتارهاي تند، نشان دادن نارضايتي از روند كند درماني، مجبور كردن بيمار به انجام فعاليت و يا هرگونه رفتار ديگري كه باعث شود او احساس كند ناتوان است؛ نه‌تنها باعث بهبود شرايط نمي‌شود بلكه مي‌تواند باعث بدتر شدن شرايط نيز بشود.

دارودرماني براي افسردگي شديد

احتمال وجود نقايص فيزيولوژيك در حالت‌هاي شديد اختلال افسردگي، بيش از ساير حالت‌هاي اين بيماري مطرح است. براي اينكه فرد به لحاظ خلق‌وخو و احساسات در شرايط مطلوبي قرار داشته باشد، مغز مي‌بايست مقدار مشخصي از مواد شيميايي مثل سروتونين و اپي نفرين را ترشح كند. مغز بيماران افسرده معمولاً اين مواد را در مقداري كمتر ازآنچه مي‌بايست، ترشح مي‌كند. درنتيجه اين كمبود، خلق فرد كاهش پيداكرده و مشكلاتي مثل احساس غم يا بي‌انگيزگي براي او ايجاد خواهد شد.

معمولاً اولين اقدام روان‌پزشكان براي درمان افسردگي ، تجويز داروهايي است كه ترشح سروتونين و اپي نفرين را به حالت عادي برمي‌گردانند. چند دسته دارويي براي اين منظور وجود دارد كه از ميان آن‌ها گروه (SSRI)، به دليل عوارض جانبي كمتر، بيشتر مورد استفاده قرار مي‌گيرد. انواع داروهاي ضدافسردگي كه براي درمان استفاده مي‌شوند شامل موارد زير هستند.

📌داروهاي مهاركننده باز جذب سروتونين (SSRI)

اين داروها باعث مي‌شوند كه سروتونين ترشح‌شده توسط مغز، براي مدت بيشتري فعال باقي بماند. از مهم‌ترين داروهاي اين دسته مي‌توان به فلوكستين، سرترالين، سيتالوپرام و فلووكسامين اشاره كرد. داروهاي (SSRI)، به دليل عوارض جانبي ضعيف‌تري كه نسبت به ساير داروهاي ضدافسردگي ايجاد مي‌كنند، بيشتر مورد توجه قرارگرفته و تجويز مي‌شوند. توجه كنيد كه داروها روش قطعي در درمان افسردگي نيستند. تنها موجب كاهش نشانه ها مي‌شوند.

📌داروهاي بازدارنده مونوآمين اكسيداز (MAOI)

مونوآمين اكسيداز، آنزيمي است كه سروتونين و اپي نفرين را در مغز تجزيه مي‌كند. اين دسته از داروها مانع عملكرد مونوآمين اكسيداز مي‌شوند و از اين طريق به عملكرد سروتونين و اپي نفرين كمك مي‌كنند. علي‌رغم توانايي بالاي اين دسته از داروها براي درمان افسردگي، به‌ويژه افسردگي‌هاي شديد و مقاوم به درمان، به دليل تداخلات دارويي و عوارض نامطلوب بسياري كه همراه دارند، معمولاً از آن‌ها استفاده نمي‌شود. فنلزين و ترانيل سيپرومين، مهم ترين داروهاي اين دسته هستند.

📌داروهاي سه حلقه‌اي (TCA)

اين دسته از داروها مثل آمي تريپتيلين، ايمي پرامين و نورتريپتيلين اولين گروه دارويي هستند كه براي درمان افسردگي كشف شدند و به دليل قيمت مناسب و اثربخشي مطلوب به‌سرعت مورد توجه قرار گرفتند. بااين‌حال به دليل عوارض جانبي بسياري كه به دنبال خواهند داشت، در حال حاضر چندان مورد استفاده قرار نمي‌گيرند. ازجمله عوارض اين داروها، خشكي دهان، تاري ديد، افزايش وزن و احساس خواب‌آلودگي بيش‌ازحد را مي‌توان نام برد.

استفاده از شوك الكتريكي براي درمان افسردگي شديد

استفاده از شوك الكتريكي در درمان افسردگي هاي شديد، نتايج بسيار مطلوبي بر روي بيماران داشته است. اين درمان در بسياري از موارد توانسته، افسردگي‌هاي شديد يا مقاوم به درمان و حتي بيماراني كه اقدام به خودكشي داشته‌اند را بهبود ببخشد. علي‌رغم موفقيت‌هاي اين درمان براي بيماران افسرده، به دليل عوارض جانبي و مشكلاتي كه به همراه خواهد داشت معمولاً صرفاً در مواقعي كه درمانگران به اين نتيجه برسند كه گزينه بهتري وجود ندارد؛ مورد استفاده قرار مي‌گيرد. بروز فراموشي‌هاي گسترده، از جدي‌ترين آسيب‌هاي استفاده از شوك الكتريكي است.

شما مي توانيد درمان افسردگي شديد به روش شوك الكتريكي را توسط مجرب ترين روانشناسان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو دريافت نماييد.

اقدامات روان‌شناختي براي درمان افسردگي شديد

اگرچه داروها مي‌توانند تا حدودي وضعيت خلقي بيمار را بهبود ببخشند، اما قسمت اصلي درمان افسردگي توسط مداخلات روان‌شناختي انجام مي‌گيرد. در صورتي كه استفاده از داروها با جلسات روان‌درماني و ايجاد تغيير در سبك زندگي و تفكرات بيمار همراه نباشد، با قطع مصرف دارو، علائم بيماري مجدداً عود كرده و بيمار به نقطه آغاز بازمي‌گردد. به همين خاطر پيگيري درمان‌هاي روان‌شناختي، اهميت بسيار بالايي در درمان بيماري دارد.

يكي ديگر از مشكلات استفاده از داروها كه لزوم توجه به درمان‌هاي روان‌شناختي را نشان مي‌دهد اعتيادآور بودن داروها است. باگذشت يك بازه زماني مشخص، بيمار براي اينكه بتواند به حالت قبلي دست پيدا كند (مشكل خواب يا بي‌انگيزگي نداشته باشد، احساس غم نكند و در شرايط مطلوب باشد) مي‌بايست مصرف دارو را افزايش بدهد. به همين خاطر داروها علي‌رغم تأثير مطلوب و سريعي كه خواهند داشت، هرگز نمي‌توانند جايگزين مناسبي براي درمان‌هاي روان‌شناختي باشند.

✅ درمان رفتاري افسردگي شديد

اولين اقدام روان‌شناختي براي درمان افسردگي هاي شديد، درمان‌هاي رفتاري هستند. رفتاردرمان‌گران معتقدند بيماران افسرده، از انجام فعاليت در محيط زندگي خود اجتناب مي‌كنند. براي مثال آن‌ها از قرارهاي دوستانه فاصله مي‌گيرند. از انجام تكاليف درسي اجتناب مي‌كنند يا حتي رفتارهاي نظافت شخصي مثل حمام رفتن را كنار مي‌گذارند. اين كنار كشيدن از فعاليت‌هاي مختلف، باعث تشديد شرايط بيماري خواهد شد.

در فرايند درمان رفتاري با توجه به سطح بيماري فرد، تكاليفي براي وي تعيين مي‌شود. براي مثال ممكن است از بيمار خواسته شود، در فاصله زماني تا جلسه بعد، با يكي از دوستان يا اعضاي خانواده خود تماس بگيرد يا براي بيماري كه وضعيت بهتري دارد خواسته شود يك قرار ملاقات را تنظيم كند يا اگر بحراني‌ترين موضوع براي وي شرايط تحصيلي است، از وي خواسته شود كه يك حجم مشخص از تكاليف درسي را انجام دهد.

آنچه مي‌بايست به‌دقت توسط درمانگر تنظيم شود اين است كه تعيين تكاليف، آسان‌تر از توانايي‌هاي بيمار باشد تا از انجام شدن آن‌ها توسط بيمار، مطمئن باشيم. در غير اين صورت بيمار در انجام آن‌ها شكست‌خورده و احساس ناتواني و مشكلات عزت‌نفس در وي بيش‌ازپيش شدت پيدا خواهد كرد. با انجام اين تكاليف توسط بيمار، وي به‌تدريج فعاليت‌هاي كنار گذاشته‌شده را از سر مي‌گيرد و احساس وي نسبت به توانمندي‌هاي خودش نيز بهتر مي‌شود.

بخشي از رفتاردرماني به آموزش رفتارهاي مشخص به بيمار، مربوط مي‌شود. براي مثال كسي كه به‌طوركلي در بيان احساسات و خواسته‌ها يا در دوست‌يابي ضعيف عمل مي‌كند، مي‌بايست راه‌هاي انجام اين رفتارها را زير نظر درمانگر آموزش ببيند تا بتواند با انجام آن‌ها، در وضعيت خود تغييرات مناسبي ايجاد نمايد. در صورتي كه نسبت به آموزش اين رفتارها بي‌توجهي شود، مشكلات فرد در اين زمينه‌ها مي‌تواند باعث تداوم يا عود بيماري وي باشد.

✅ درمان شناختي افسردگي شديد

درمان شناختي دومين قدم در درمان افسردگي‌هاي شديد و اولين گزينه درماني براي افسردگي‌هاي خفيف تا متوسط است. در اين درمان فرض بر اين است كه اين افكار و برداشت‌هاي بيمار هستند كه او را نسبت به افسردگي آسيب‌پذير مي‌كنند. درمانگران شناختي معتقدند بيماران افسرده، اشتباهات مشخصي را در طرز فكر خود دارند كه باعث مي‌شود نسبت به ابتلا به افسردگي و شدت پيدا كردن آن، آسيب‌پذير باشند.

براي مثال يك فرد افسرده گرايش دارد كه مسائل مختلف را به خود نسبت دهد. اگر همسايه اين فرد، برخورد مناسبي با وي نداشته باشد، ازنظر بيمار افسرده تنها دليل موجود اين است كه همسايه، از وي بدش مي‌آيد يا ديگر او را دوست ندارد. آن‌ها نمي‌توانند به اين فكر كنند كه ممكن است همسايه عجله داشته يا به دليل ديگري ناراحت بوده است.

يك اشتباه رايج ديگر در تفكر اين بيماران اين است كه آن‌ها صرفاً به بخش‌هاي منفي يك موضوع توجه دارند. براي مثال اگر استاد يا رئيس آن‌ها در جريان ارزيابي، ده نكته مثبت و يك نكته منفي بيان كند، آن‌ها صرفاً به همان نكته منفي توجه داشته و براساس آن نتيجه مي‌گيرند كه استاد به‌طور كامل از آن‌ها ناراضي است.

وجود سبك‌هاي تفكر اين‌چنيني باعث مي‌شود كه فرد آمادگي بالايي براي ابتلا به افسردگي پيدا كند. در جريان درمان شناختي، درمانگر به بيمار كمك مي‌كند كه اين خطاهاي فكري را پيدا كرده و با استفاده از تكنيك‌هاي مشخصي براي برطرف كردن آن‌ها تلاش كند. هدف اصلي در درمان شناختي اين است كه فرد بتواند با يادگيري اصول، خودش به درمانگر خود تبديل بشود و در مراحل بعدي عود افسردگي، احتياج كمتري براي مراجعه به روانشناس داشته باشد. در نتيجه تمامي خطاهاي فكري و راه‌هاي برطرف كردن آن‌ها به فرد آموزش داده مي‌شود.

✅ درمان شناختي مبتني بر ذهن آگاهي

شناخت درماني مبتني بر ذهن آگاهي شيوه درماني است كه باهدف جلوگيري از عود مجدد افسردگي ايجاد مي‌شود و مي‌تواند نتايج بسيار مطلوبي را در درمان اين بيماري از خود نشان دهد. ذهن آگاهي به معناي توجه كردن به زمان حال، به شيوه‌اي هدفمند و خالي از قضاوت است و به بيماران افسرده آموزش مي‌دهد تا افكار و هيجانات خود را بدون قضاوت آن‌ها، مشاهده كنند و به‌جاي اينكه آن‌ها را به‌عنوان قسمتي از خود يا واقعيت در نظر بگيرند، صرفاً به‌عنوان پديده‌هايي ببينند كه مي‌آيند و مي‌روند. به عبارتي درمان مبتني ذهن آگاهي به دنبال تمركززدايي و رها كردن موضوعاتي است كه باعث ابتلاي مجدد فرد به افسردگي مي‌شوند.

در صورتي كه امكان مراجعه حضوري به روانشناس براي دريافت خدمات مناسب درمان افسردگي شديد را نداريد مي‌توانيد از هرجاي كشور از خدمات مشاوره تلفني استفاده كنيد.

وظايف اعضاي خانواده در جهت درمان افسردگي شديد

خانواده يك‌نهاد بسيار مهم در درمان افسردگي شديد است. اعضاي خانواده به همان اندازه كه مي‌توانند در بهبود يا بدتر شدن وضعيت فرد نقش داشته باشند، تحت تأثير بيماري وي ممكن است دچار مشكلاتي نيز بشوند. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه خانواده بيمار مبتلا نيز، مي‌بايست تحت نظر درمانگر قرار بگيرند و يا با درمانگر به‌صورت مستقيم در ارتباط باشند تا درمانگر بتواند با كمك گرفتن از آن‌ها درمان بيمار را تسريع نمايد.

صبر و حوصله در برابر رفتارهاي بيمار، كمك به وي براي انجام تكاليف درماني، مراقبت از اينكه بيمار جلسات درماني را پيگيري كرده و داروهايش را مرتب مصرف كند، از مهم‌ترين وظايف خانواده فرد بيمار هستند. براي شروع درمان با هر كدام از روش هاي مطرح شده مي توانيد به مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مراجعه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان افسردگي شديد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

آيا درمان دارويي براي درمان افسردگي شديد كافي است؟

خير، داروها مي‌توانند تا حدودي مشكلات خلقي فرد را كاهش دهند، اما نمي‌توانند آن‌ها را درمان كنند. براي درمان افسردگي شديد توصيه مي‌شود كه فرد درمان دارويي و روان‌درماني را در كنار يكديگر دريافت كند.

آيا مي‌توان افسردگي‌هاي شديد را با استفاده از كتاب‌هاي خودآموز درمان كرد؟

كتاب‌هاي خودآموز معمولاً براي افرادي نوشته مي‌شوند كه توانايي كنترل و مديريت شرايط خود را دارند. بيماران افسرده شديد در انجام فعاليت‌هاي ساده نيز دچار مشكل هستند و معمولاً اين كتاب‌ها نمي‌تواند براي آن‌ها مفيد باشد. از طرفي اين بيماران نياز دارند كه از درمان‌هاي دارويي نيز استفاده كنند. با بهبود نسبي بيمار، ممكن است درمانگر كتاب‌هايي را به او معرفي نمايد.

درصورتي‌كه بيمار افسرده درمان نشود چه مشكلاتي پيش مي‌آيد؟

درمان نشدن افسردگي شديد، مشكلات جدي ايجاد مي‌كند. بيماران افسرده معمولاً نسبت به وظايف شغلي يا تحصيل خود بي‌توجه هستند. درنتيجه اولين ضرر بي‌توجهي به درمان اين است كه درخطر از دست دادن شغل يا موقعيت تحصيلي قرار مي‌گيرد.
افزايش خطر احتمالي خودكشي يا آسيب زدن به خود و ابتلا به بيماري‌هاي جسمي نيز در افسردگي شديد، بالا هستند. توجه داشته باشيد كه افسردگي با گذر زمان و بدون دريافت درمان‌هاي حرفه‌اي، بهبود پيدا نخواهد كرد و اين مسئله مي‌تواند زمينه ساز ابتلاي فرد به ديگر اختلالات رواني نيز گردد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: درمان افسردگي شديد | سريع ترين روش درمان افسردگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۱۴:۰۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد شيراز مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي اين شهر را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد شيراز مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند.

از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركزي اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در مورد كمپ ترك اعتياد شيراز پرداخته‌ايم.

منبع: آدرس كمپ ترك اعتياد شيراز و استان فارس

آدرس كمپ ترك اعتياد شيراز

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد شيراز مي‌گردند، ليستي از اين مراكز را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- مركز رويش جوانه هاي اميد – شيراز، سلطان آباد، بلوار اصلي، بلوار پرفسور خدادوست، كوچه شهيد خسروي، انتهاي كوچه سمت راست

2- مركز زندگي نو – شيراز، گلستان بين فلكه اول و دوم، رو به روي خيابان آهار

3- مركز حافظ – شيراز، جاده كوار، بعد از دهنو، خيابان صدا و سيما،جنب تالار پذيرايي ياس

4- مركز ترك پرديس شيراز – شيراز، جاده صدرا، كوچه پاليز، انتهاي كوچه سمت راست

5- مركز پرتو – شيراز، خيابان ارديبهشت، جنب بيمارستان امامي، طبقه اول، واحد 18

6- مركز فانوس – شيراز، سه راه نمازي، به طرف طالقاني، طبقه بالاي كفش ملي

7- كلينيك پژواك – شيراز، خيابان مشير فاطمي، ساختمان شيراز پاساژ، طبقه دوم

8- كمپ ترك اعتياد شيراز مهر آفرين – شيراز، گويم، انتهاي خيابان آبشار سرچشمه

9- مركز روز نو – شيراز، قصردشت، سه راه عفيف آباد، ساختمان كيميا

10- مركز نيايش – شيراز – بلوار آزادي، خيابان حر، نبش خيابان حدادي، رو بروي فروشگاه پارس لند

11- كلينيك نشاط – شيراز – ورودي فاز دو صدرا، روبروي كارخانه كولر هواي

12- مركز ترك آرمان – شيراز – خيابان شيشه گري، روبروي مسجد حسن بن علي (ع)

آدرس كمپ ترك اعتياد در شيراز | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد شيراز به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند.

با اين حال در بسياري از اين كمپ ترك اعتياد شيراز استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌هاي كمپ ترك اعتياد شيراز آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌هاي ترك اعتياد شيراز امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد شيراز ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به ترك اعتياد با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد در شيراز | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ترك اعتياد شيراز ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد.

ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ ترك اعتياد شيراز عجله نكنيد. علائم و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ ترك اعتياد شيراز استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به كمپ ترك اعتياد شيراز تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند. براي دريافت مشاوره در زمينه كمپ ترك اعتياد شيراز مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك شيره حتما بايد به كمپ ترك اعتياد شيراز مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آدرس كمپ ترك اعتياد شيراز و استان فارس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۰۹:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اگر به دنبال آدرس كمپ ترك اعتياد در اصفهان مي‌گرديد، ما در اين مقاله به منظور رفاه حال شما آدرس بهترين كمپ‌هاي ترك اعتياد اصفهان را جمع آوري كرده‌ايم. كمپ هاي ترك اعتياد اصفهان مراكز نگهداري هستند كه افراد تلاش مي‌كنند دوره سم زدايي را در آنجا بگذرانند. با اين حال بسياري از اين كمپ‌ها غير قانوني بوده و از روش‌هاي منسوخ شده‌اي براي ترك دادن بيماران استفاده مي‌كنند. از همين رو بايد با ويژگي‌هاي يك كمپ استاندارد آشنا باشيد و اگر يكي از عزيزان‌تان به مشكل اعتياد دچار شد، براي درمان او به هر مركز ترك اعتياد اصفهان اعتماد نكنيد. در ادامه به توضيحات كامل‌تري در اين باره پرداخته‌ايم.

منبع: آدرس كمپ ترك اعتياد اصفهان

آدرس كمپ ترك اعتياد اصفهان

در اين مقاله به منظور رفاه حال مراجعيني كه به دنبال كمپ ترك اعتياد اصفهان مي‌گردند، ليستي از اين مراكز ترك اعتياد اصفهان را گردآوري كرده‌ايم كه به شرح زير مي‌باشند.

1- كمپ اسارت تا رهايي زنده رود – اصفهان، جاده فرودگاه، روستاي آمرزيد آباد

2- مركز سعادت گستر – اصفهان، مقابل شهرك صنعتي جي، روستاي آمرزيد آباد، كوچه كيميا

3- مركز اميد – اصفهان، فلكه دانشگاه صنعتي كيلومتر5جاده محمود آباد

4- مركز ترك آسمان – اصفهان، اتوبان معلم، بعد از پل شريعتي، پشت پمپ بنزين كيميا

5- مركز آرمان سبز رهايي – فريدونشهر نرسيده به شهر برف انبار

6- كلينيك نگين – اصفهان، خيابان آبشارسوم كيلومتر25جاده زيار، شهرزيار(ميدان امام رضا ) به طرف جاده ورزنه، كيلومتر10 جاده ورزنه ابتداي روستاي تاريخي برسيان، طبقه فوقاني درمانگاه سوم شعبان

آدرس كمپ ترك اعتياد اصفهان | در اين مراكز چه كاري انجام مي شود؟

كمپ ترك اعتياد اصفهان به مركزي گفته مي‌شود كه براي افراد در حال ترك اقامتگاهي فراهم مي‌كند. در اين اقامتگاه‌ها بيماران دوره سم‌زدايي خود را مي‌گذرانند تا بدن‌شان از هرگونه مواد پاك شود. كمپ هاي ترك اعتياد اصفهان استاندارد از نيروهاي متخصصي نظير پزشك، روانشناس، پرستار و مددكار اجتماعي كمك مي‌گيرند تا در طول اين دوران خدمات مورد نياز را ارائه دهند. با اين حال در بسياري از اين مراكز ترك اعتياد اصفهان استاندارهاي لازم رعايت نمي‌شود و افراد براي ترك مجبور به تحمل فشارهاي بسيار زيادي مي‌شوند.

همين نقص‌ها آسيب‌هاي رواني زيادي را به بيماران وارد مي‌كند و در نتيجه بعد از مرخصي و يا حتي در حين درمان در مقابل مصرف مجدد به شدت آسيب پذيرتر مي‌شوند. بنابراين حتما بايد قبل از فرستادن عزيزتان به اين مراكز وضعيت آنجا را به درستي بررسي كنيد و كمپ هاي نامطمئن و بي‌كيفيت را براي درمان اعتياد انتخاب نكنيد.

علاوه بر كمپ‌ ترك اعتياد اصفهان امروزه روش‌هاي سرپايي مختلفي براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه ضرورت بستري كردن را از بين برده‌اند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به مراكز ترك اعتياد اصفهان با مواد نگهدارنده نظير متادون تراپي و درمان‌هاي روان شناختي نظير درمان شناختي- رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد. در جدول زير مي توانيد با كليك بر هر ماده اعتياد آور با روش‌هاي درماني مربوط به آن آشنا شويد.

آدرس كمپ ترك اعتياد اصفهان | چه كساني بايد به كمپ مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد امروزه مراجعه به كمپ ترك اعتياد اصفهان ضروري نيست و با استفاده از خدمات مشاوره ترك اعتياد و مراجعه به مراكز سرپايي مي‌توان در مسير بهبود اعتياد قدم گذاشت. با اين حال در برخي شرايط متخصصين توصيه مي‌كنند كه بستري شدن نسبت به ساير روش‌ها ارجحيت دارد. از جمله اين شرايط مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– زماني كه فرد در محيط خانه حمايت چنداني ندارد.

– زماني كه خانواده پرتنشي دارد و در مدت سم زدايي بايد درگيري‌هاي خانوادگي را نيز تحمل كند.

– وجود فرد مصرف كننده‌اي ديگر در خانه

– سابقه پرخاشگري در دوره سم زدايي

– احتمال عدم تبعيت از دستورات درماني در خانه و قطع درمان

– ناتواني در تحمل علائم ترك ناشي از محروميت مواد به صورت سرپايي

قبل از مراجعه به كمپ ترك اعتياد اصفهان از اعتياد بيمار اطمينان پيدا كنيد

علاوه بر موارد گفته شده لازمه در ارتباط با بيمار معتاد خود محتاطانه رفتار كنيد، چرا كه اعتياد تنها بيماري جسم نيست. اطرافيان نقش مهمي در روند اعتياد بازي مي‌كنند. بنابراين با بالا بردن اطلاعات خود درباره اعتياد بهتر مي توانيد به عزيزتان و حتي خودتان كمك كنيد. ترك اعتياد به روش هاي مختلفي انجام مي‌شود كه با توجه به ويژگي بيماران روش مناسب انتخاب مي‌شود، پس در بردن بيمار به كمپ ترك اعتياد اصفهان عجله نكنيد. علائم و رفتار هر بيمار با توجه به ويژگي هاي شخصيتي و نوع ماده مخدر متفاوت است. در جدول زير با كليك بر هر كدام از مواد مي توانيد آشنايي بيشتري در ارتباط با اعتياد مربوطه داشته باشيد.

ويژگي هاي يك كمپ ترك اعتياد اصفهان استاندارد

همان طور كه گفته شد بسيار مهم است كه با ويژگي‌هاي يك كمپ اعتياد استاندارد آشنا باشيد و هر مركزي را براي درمان انتخاب نكنيد. چرا كه سم زدايي تنها اولين قدم در ترك اعتياد است، اما براي آن كافي نيست. در واقع آنچه موجب پرهيز پايدار مي‌شود توانمند شدن فرد از نظر روان شناختي است.

با اين حال افرادي كه در كمپ هاي اجباري سم زدايي را شروع مي‌كنند بالعكس تحت فشارهاي رواني بسياري قرار مي‌گيرند كه باعث مي‌شود در بسياري از موارد با وجود سپري كردن دوران بسيار سخت پاكسازي بدن بازهم به سمت مصرف مواد گرايش پيدا كنند. در نتيجه اين كمپ‌ها نه تنها به فرد كمك چنداني نمي‌كنند بلكه اوضاع او را پيچيده‌تر مي‌سازند. براي انتخاب يك روش ترك اعتياد استاندارد لازم است كه به وجود موارد زير دقت نماييد.

– برخورداري از مجوز رسمي از سازمان بهزيستي

– عدم استفاده از روش هاي اجباري نظير تنبيه بدني براي ترك

– برخورداري از متخصصين مورد نياز از جمله پزشك، پرستار، روانشناس و مددكار اجتماعي

– داشتن محيط مناسب شامل امكانات رفاهي كافي

براي بردن به كمپ بايد نتيجه تست اعتياد ارائه داد؟

گاه بيمار با انجام رفتارها و نشانه هايي اطرافيان را به شك و شبهه مي اندازد، در اين زمان معمولا خانواده ها با تحميل تست و يا مراجعه به مراكز ترك اعتياد اصفهان تلاش آن هم به صورت اجباري سعي در اثبات اعتياد فرد دارند. غافل از اينكه اين رفتارها بي اعتمادي و جدايي بين بيمار و خانواده را دو چندان مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه كمپ ترك اعتياد اصفهان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا براي ترك شيره حتما بايد به كمپ ترك اعتياد مراجعه كرد؟

امروزه براي ترك مواد افيوني نظير ترياك و شيره درمان هاي سرپايي مختلفي ابداع شده است. براي مثال بسياري از درمانگران براي كساني كه نمي خواهند مدت طولاني از كار و زندگي دور بمانند ترك اعتياد به كمك داروهاي نگهدارنده و استفاده از مشاوره روانشناسي را پيشنهاد مي دهند. در ابن روش ها بدون اينكه نياز به بستري و اقامت در يك مركز داشته باشيد مي توانيد روند درماني خود را آغاز كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آدرس كمپ ترك اعتياد اصفهان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۰۶:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دير خوابيدن عوارض بسيار خطرناكي دارد. اكثر كساني كه شب زنده دار هستند عوارض اين رفتار به مرور نمايان مي‌شود. و سلامت بدني افراد را تحت فشار قرار مي‌دهد. ريتم شبانه روزي بايد به شيوه اي باشد كه روزانه 8 ساعت خواب داشته باشيد. خواب شب براي بدن بسيار مهم است. تقريبا تمامي هورمون ها در شب ترشح مي‌شوند و اگر دير بخوابيد، اين هورمون ها ترشح نخواهند شد. به طور كل شب بيداري عوارض خطرناكي دارد. اين عوارض شامل اختلال در يادگيري، افسردگي، اضطراب، ناتواني جنسي، تاثيرات مخرب بر پوست، مشكلات اجتماعي و سيستم ايمني ضعيف است. براي تنظيم ريتم خواب حتما از روانشناس كمك بگيريد.

دير خوابيدن

دير خوابيدن يكي از بزرگ‌ترين اشتباهاتي است كه افراد مرتكب مي‌شوند. تعويض خواب شب و روز باعث برهم خوردگي تمام برنامه‌هاي فرد مي‌شود. جالب است بدانيد كه داخل بدن در طول روز و شب اتفاقاتي مي‌افتد كه با يكديگر متفاوت است. اين تفاوت ها براي بدن بسيار مهم است. به همين دليل اگر شروع به دير خوابيدن كنيد، با عوارضي خطرناك روبرو خواهيد شد.

بر اساس تحقيقات انجام شده، تغيير در الگوي خواب باعث تغيير 30 پروتئين در بدن مي‌شود. اين تغييرات باعث بروز عوارضي در بدن مي‌شود. مثلا يكي از عوارض دير خوابيدن، كاهش هورمون گلوكاگون است. اين هورمون ميزان قند خون و ديابت بدن را تنظيم مي‌كند.

 

تفاوت خواب روز و شب

بزرگترين اشتباه انسان ها اين است كه خواب روز و شب را باهم يكسان مي‌بينند. به همين دليل دير خوابيدن در شب براي برخي افراد اهميتي ندارد. و خواب خود را به صبح منتقل مي‌كنند. اما فعل و انفعالاتي كه در بدن هنگام خواب شب رخ مي‌دهد، با خواب روز جبران نمي‌شود. معمولا هورمون هاي رشد، شادي و سيستم ايمني قوي شب هنگام ترشح مي‌شود. به همين دليل با دير خوابيدن از ترشح هورمون هاي مفيد بدن جلوگيري مي‌كنيد.

عوارض دير خوابيدن

زماني كه تصميم به شب بيداري مي‌گيريد. بايد از عوارض آن نيز آگاه باشيد. به طور ميانگين همه افراد بايد 8 ساعت در شبانه روز به خواب بروند. اما ميزان اين خواب در بدن هاي مختلف با يكديگر متفاوت است. اما در همه افراد دير خوابيدن همراه با عوارضي است كه در ادامه توضيح داده ايم.

 

📌 اختلال در فرايند يادگيري

عدم تمركز، اختلال در يادگيري، عدم توانايي در حل مساله و هر گونه عوارض مرتبط با يادگيري، از مهم ترين و جدي ترين عوارض دير خوابيدن است. اگر براي حل مساله نيازمند مغز پر بار هستيد، بايد سيستم و الگوي خواب خود را تنظيم كنيد. از دست رفتن حافظه و عدم توانايي جمع آوري مطالب را مي‌توان از عوارض دير خوابيدن به شمار آورد.

 

📌 اضطراب و افسردگي

از جدي ترين و شايع ترين عوارض دير خوابيدن، ابتلا به اضطراب و افسردگي است. افسردگي يكي از شايع ترين اختلالاتي است كه امروزه افراد را به خود درگير كرده است. اضطراب نيز باعث كاهش عملكرد سيستم ايمني بدن مي‌شود. و بدن را براي پذيرش هر نوع بيماري و مشكلات آماده مي‌كند.

 

📌 ناتواني جنسي

يكي از خطرناك ترين عوارض دير خوابيدن، ناتواني جنسي است. اين عوارض مي‌تواند زندگي جنسي و عاطفي افراد را با چالش روبرو كند. زماني كه ريتم شبانه روزي خود را گم كنيد و الگوي مشخصي نداشته باشيد، سطح هورمون تستوسترون در بدن كاهش مي‌يابد. در نهايت ناتواني جنسي بروز پيدا مي‌كند.

 

📌 تاثيرات مخرب دير خوابيدن بر پوست

پوست رنگ پريده، چشمان تار، صورت بي حال، لك پوست، تيرگي چشم ها و چشمان پف كرده از عوارض دير خوابيدن است. براي اينكه پوست سالم و خوبي داشته باشيد بايد شب ها به موقع بخوابيد و خواب كافي داشته باشيد.

 

📌 رشد كم

كاهش رشد و اضافه وزن از عوارض ديگر شب بيداري است. هورموني به نام رشد تنها در زمان خواب در بدن ترشح مي‌شود. بنابراين شب بيداري باعث عدم ترشح هورمون رشد در بدن مي‌شود. فقدان اين هورمون بدن را به ذخيره چربي بيشتر مستعد مي‌كند.

 

📌 مشكلات اجتماعي

تعداد زيادي از افراد به دليل دير خوابيدن در جاده و خيابان جان خود را از دست داده اند. همانطور كه مي‌دانيد، يكي از مهم ترين و اصلي ترين دليل تصادفات جاده اي، كمبود خواب است. همچنين انسان براي انجام بسياري از امور خود نياز به بيداري در طول روز دارد. مراجعه به بسياري از ارگان ها و انجام امور روزمره فقط در ساعات روز امكان پذير است. بنابراين شب بيداري سبب مي‌شود اين افراد نتوانند به امور خود رسيدگي كنند. براي مثال فردي به مدت سه ماه است كه چون دير مي خوابد نمي تواند صبح به اداره برق براي اموراتش مراجعه نمايد.

 

📌 ديابت و سكته

بر اساس مطالعات انجام شده، دير خوابيدن و خواب كمتر از 5 ساعت، خطر ابتلا به بيماري ديابت و سكته را افزايش مي‌دهد. در نتيجه شب بيداري عامل مهمي براي ابتلا به ديابت نوع 2 است.

 

📌 كاهش ايمني بدن

كاهش ايمني بدن يكي ديگر از عوارض دير خوابيدن است. نوع و كيفيت خوابيدن مي‌تواند باعث سرماخوردگي و آنفولانزا شود. كمبود خواب باعث كاهش سيستم ايمني بدن مي‌شود. در نهايت بدن توانايي مبارزه با ويروس ها را نخواهد داشت.

 

📌 ناباروي

شب بيداري يا دير خوابيدن عوارض خطرناكي مانند ناباروري دارد. اگر عامل اصلي ناباروري شما دير خوابيدن باشد، بايد خواب خود را تنظيم كنيد تا اين مشكل از بين برود. در واقع به هم ريختگي ناشي از شب بيداري موجب اين مشكلات مي‌شود.

 

📌 سر درد و كمر درد

بي نظمي در بدن يكي از عوارض دير خوابيدن است. در اين شرايط افراد دچار سردرد و كمردرد مي‌شوند. دير خوابيدن در شب بزرگترين عامل سر دردهاي شديد است كه روز شما را مختل مي‌كند.

 

📌 كمبود شادي

يكي از مهم ترين عوارض دير خوابيدن، كمبود شادي است. افراد براي شاد زندگي كردن نياز به ترشح ميزان مناسب دوپامين دارند. زماني كه شب دير بخوابيد اين ماده توليد نخواهد شد. در نهايت بدن با كمبود دوپامين و شادي همراه مي‌شود. عدم شادي نيز مساوي با غمگيني و نارضايتي است.

آيا شب بيداري براي چند شب هم مضر هست؟

براي برخي سوال است كه هر از گاهي بيدار ماندن ايراد دارد يا نه؟ بايد بگوييم كه عوارض دير خوابيدن شايد در كوتاه مدت نمايان نشود، اما هر چه اين شب بيداري ها بيشتر شود، عوارض آن نيز بيشتر به چشم خواهد خورد. اما گاه يك شب دير خوابيدن نيز مي تواند مسير زندگي فردي را تغيير دهد. براي مثال دير خوابيدن موجب جا ماندن از هواپيما براي مهاجرت شده است.

 

كلام آخر

اگر صبح هنگام با سر درد يا كلافگي از خواب بيدار مي‌شويد، يا در طول روز خواب آلود هستيد، مشكل از دير خوابيدن است. دير خوابيدن و شب زنده داري عوارضي را به دنبال دارد. اين عوارض از ميزان كم نمايان و تا عوارض خطرناك بروز پيدا مي‌كنند. به طور كل مشكلات بي خوابي و دير خوابيدن زندگي سالم را از شما مي‌گيرد. براي رهايي از اين رفتار مخرب از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دير خوابيدن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۳۵:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج با همكار در دو سبك ازدواج سنتي و مدرن صورت مي‌گيرد. مانند تمامي ازدواج ها اين سبك نيز از مزايا و معايبي برخوردار است. در ازدواج با همكار زماني كه تصميمات درستي صورت گرفته باشد و زوجين با يكديگر توافق كرده باشند كه چگونه رفتاري در موقعيت هاي مختلف داشته باشند، ازدواج مناسبي است. ازدواج با همكار زماني چالش ساز است كه فاصله طبقاتي بسيار زيادي وجود داشته باشد. اما مزاياي اين سبك ازدواج بسيار دلنشين است. مزاياي ازدواج با همكار شامل: شناخت يكديگر، آشنايي با اهداف، كمك حرفه اي، راحتي فرزندان و … مي‌شود. كه در ادامه اين مقاله راجع به معايب و نكات مهم ازدواج با همكار توضيح داده ايم.

منبع: ازدواج با همكار | آينده ازدواج دو همكار

ازدواج با همكار

ازدواج با همكار نيز مانند تمامي ازدواج ها با معايب و مزايايي همراه است. بر اساس تحقيقاتي كه در بريتانيا صورت گرفت، 74% از كارمندان بين 25 تا 34 سالگي درگير روابط عاطفي با همكاران بوده اند. به طور معمول افراد براي انتخاب شريك عاطفي به سمت كساني گرايش دارند كه با آنها شباهت بيشتري داشته باشد. ازدواج با همكار همانطور كه گفته شد با چالش هايي همراه است و قابل قياس با ساير سبك هاي ازدواجي نيست. در اين مقاله راجع به تمامي چالش هاي خوب و بد ازدواج با همكار صحبت كرده ايم.

مزاياي ازدواج با همكار

ازدواج دو همكار همراه با مزايايي است كه زندگي را براي زوجين زيباتر مي‌كند. در اين بخش از مقاله راجع به مزاياي ازدواج با همكار توضيح داده ايم.

🔷شناخت اهداف و تمايلات

يكي از مزاياي ازدواج با همكار، شناخت كافي اهداف و تمايلات در زندگي است. زماني كه با همسر خود همكار هستيد، نسبت به اهداف، تمايلات و زمينه هاي پيشرفت او در زندگي بيشتر آشنا خواهيد شد. در اين شرايط با همسر خود همراه خواهيد شد و براي پيشرفت زندگي تلاش خواهيد كرد.

🔷 سپري كردن زمان بيشتر با يكديگر

مشغله هاي شغلي امروزه توان برقراري ارتباط را از زوجين مي‌گيرد. به دليل مشغله هاي شغلي، زوجين زمان زيادي را با يكديگر سپري نمي‌كنند. اما ازدواج با همكار فرصت برقراري ارتباط زوجين را بيشتر مي‌كند. در نهايت زمان بيشتري را با يكديگر سپري خواهند كرد.

🔷 كمك حرفه اي به يكديگر | ازدواج با همكار

تنها همكار است كه شرايط شغلي و كار شما را درك مي‌كند. زماني كه ازدواج دو همكار صورت مي‌گيرد، در واقع با مشاور در زمينه شغلي نيز وصلت كرده ايد. به اين منظور كه به ارتقاي شغلي هم كمك مي‌كنيد و مراقب زندگيتان نيز هستيد.

🔷 شناخت كافي با يكديگر

زوجين بيشتر زمان روزانه خود را در محل كار سپري مي‌كنند. زماني كه ازدواج با همكار صورت مي‌گيرد، زمان بيشتري را با يكديگر سپري خواهيد كرد. در نهايت به شناخت بيشتري از هم خواهيد رسيد.

🔷 احساس راحتي فرزندان

ازدواج با همكار در نهايت با وجود فرزند باعث آسوده خاطري آنها مي‌شود. گاهي براي گذراندن زمان با فرزندان به جاي هم كار مي‌كنيد و از شرايط فرزند پروري مجموعه كاري خود برخوردار خواهيد شد.

🔷 درك تعهد همسر به شغل | ازدواج با همكار

يكي از بهترين مزاياي ازدواج با همكار، درك تعهد همسر به شغلش است. تنها كسي كه مي‌تواند شما را نسبت به شغل و مسائل كاري درك كند، همسر همكار است. در اين شرايط احساس گناه نخواهيد كرد و نسبت به زندگي حرفه اي و شغلي نيز تشويق خواهيد شد.

معايب ازدواج با همكار

ازدواج دو همكار علاوه بر اينكه مزاياي زيادي دارد، با معايبي نيز همراه است. اگر به همكار خود علاقه مند شديد، علاوه بر اينكه بايد مزاياي آن را در نظر بگيريد، با معايب آن نيز بايد آشنا شويد. در ادامه مسائلي كه مربوط به معايت ازدواج با همكار مي ‌شود را توضيح داده ايم.

🔶 عدم رعايت موقعيت شغلي

گاهي مسائل كاري و شغلي قوانيني را براي ازدواج شرح مي‌دهد. ازدواج امر مهمي است كه دو طرف بايد با چشم باز يكديگر را انتخاب كنند. گاهي شرايط شغلي به قدري چشم گير و سخت است كه مانع از خوشبختب مي‌شود.

🔶 روابط چندگانه | ازدواج با همكار

روابط چندگانه را در ازدواج با همكار در نظر بگيريد. قبل از اينكه به صورت عاطفي و از روي علاقه تصميم به ازدواج بگيريد. به اين موضوع فكر كنيد كه آيا براي همكار خود خوب هستيد يا خير؟ در اين نوع از ازدواج ها چه بخواهيد و چه نخواهيد مسائل شغلي با زندگي عاطفي تركيب مي‌شود.

برخي از زوجين در محيط كار با يكديگر خوب هستند اما برخي نيز هميشه در بحث و دعوا كار خود را پيش مي‌برند. ازدواج دو همكار بايد به شيوه اي باشد كه به زندگي زناشويي لطمه وارد نكند. بنابراين قبل از اقدام به اين نوع از ازدواج، همه جوانب را بسنجيد.

🔶 عدم رعايت همكاريت

يكي از معايب ازدواج با همكار، عدم رعايت مسائل ازدواج در محيط شغلي است. بايد اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه محيط كار بايد رفتار جدا از محيط خانه داشته باشد. شما نمي‌توانيد روابط عاشقانه خود را در محيط كار نمايان كنيد. اين كار باعث شكايت همكاران خواهد شد.

🔶 گذر از حد و حدود

اگر تصميم به ازدواج با همكار داريد، بايد براي خودتان حد و حدودي را مشخص كنيد. بين كار و روابط زناشويي مرزهايي را مشخص كنيد. اگر توانايي مشخص كردن اين حد و مرز ها را نداريد زندگي زناشويي پرچالشي خواهيد داشت.

🔶 رقابت در محيط كار | ازدواج با همكار

يكي از معايب ازدواج با همكار، رقابت در محيط كاري است. زماني كه زوجين در يك سطح و درجه قرار داشته باشند، با يكديگر رقابت خواهند كرد. اين رقابت تا محيط زندگي نيز ادامه پيدا مي‌كند. در نتيجه زندگي زوجين تبديل به روابط رقابتي شده و از رابطه عاطفي به دور مي‌شوند.

نكات مهم در رابطه با ازدواج با همكار

✔ ازدواج با همكار به دليل اينكه شناخت نسبي در محيط كاري شكل گرفته است، مانع از تحقيقات تكميلي مي‌شود. به همين دليل قبل از ازدواج با همكار براي تحقيقات اقدام كنيد.

✔در رابطه با درآمدهايتان با همسر خود به توافق برسيد.

✔ تمامي جوانب زندگي شغلي و كاري را بسنجيد.

✔قوانين و مرزهايي را مشخص كنيد كه مانع از مشكلات شود.

✔ در محيط كاري به درستي و مانند همكار رفتار كنيد.

✔ شغلتان را فداي علاقه خود نكنيد.

كلام آخر

همانطور كه در اين مقاله مطالعه كرديد، ازدواج با همكار سرشار از معايب و مزايايي است كه براي برخي افراد مناسب و براي برخي نامناسب است. گاهي زوجين با يكديگر به توافق مي‌رسند كه در محيط كاري و شغلي چه رفتاري داشته باشند. اما برخي نيز به هيچ وجه به تفاهم نخواهند رسيد. در هر صورت و در هر سبك ازدواجي بايد قبل از اقدام از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد. آزمون هاي قبل از ازدواج را جدي بگيريد و حتما در اين خصوص از روانشناسان كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج با همكار مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني ازدواج از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج با همكار | آينده ازدواج دو همكار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۵۲:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی