مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آيا علائم اعتياد به متادون و عوارض متادون را مي شناسيد ؟ قرص و شربت متادون يكي از انواع اعتياد به مواد مخدر است كه در سال‌هاي اخير به دليل خاصيت درماني اين دارو و تجويز آن در كلينيك‌هاي ترك گسترش پيدا كرده است. اگرچه اين دارو به عنوان يك داروي موثر مي‌تواند در درمان اعتياد به ساير مواد مخدر كمك كننده باشد با اين حال نبايد از اين واقعيت غافل شويم كه اين دارو خود براي مصرف كننده، اعتياد آور بوده و مشكلاتي را به همراه داشته باشد.

در اين مطلب راجع به علائم اعتياد به متادون، نشانه‌ها، چيستي و عوارض آن صحبت خواهيم كرد. با توجه به اهميت زمان در درمان اعتياد به هرگونه ماده مخدر، اگر شما يا يكي از اطرافيانتان نشانه‌هاي اعتياد به اين ماده را نشان مي‌دهد بهتر است هرچه سريع‌تر با يك متخصص در اين باره صحبت كنيد.

منبع: متادون چيست | عوارض، نشانه ها و علائم اعتياد به متادون

متادون چيست؟

متادون كه با نام تجاري دولوفين نيز در بازار موجود است يك داروي مخدر صنعتي مي‌باشد كه در آزمايشگاه توليد مي‌شود. اين دارو به عنوان يك مسكن قوي توانايي كاهش درد را دارد و براي افرادي كه دردهاي متوسط تا شديد را تجربه مي‌كنند مفيد خواهد بود. از ديگر كاربردهاي آن مي‌توان به خاصيت Methadone در درمان اعتياد به مواد مخدر مانند هروئين يا مرفين اشاره كرد.

اين دارو در واقع همان گيرنده‌هاي مغزي كه هروئين و مرفين بر روي آن عمل مي‌كنند را تحت تأثير قرار مي‌دهد و از اين طريق عوارض ناخوشايند سم زدايي اين مواد را كاهش مي‌دهد. با اين حال تجويز متادون بايد حتماً از نظر پزشك انجام گيرد و مصرف خودسرانه آن مي‌تواند باعث اعتياد بيمار به اين دارو شود.

طول مدت اثر متادون در ترك مواد مخدر

طول مدت اثر متادون بسياري طولاني تر از مواد مخدر از جمله هروئين است. طول اثر اين دارو تقريبا بيست چهار ساعت است. در حالي كه ماده مخدري مانند هروئين تنها دو ساعت مدت اثر دارد. به همين دليل براي ترك اعتياد به مواد مخدر همانند هروئين و … مورد استفاده قرار مي گيرد. به همين دليل دو نوع برنامه ترك با Methadone وجود دارد:

1 .درمان نگهدارنده يا طولاني مدت :

اين روش ماه ها يا سال ها زمان مي برد. هدف از اين برنامه كاهش آسيب ناشي از مصرف مواد مخدر و بهبود كيفيت زندگي فرد است.

2. برنامه سم زدايي در روش پرهيز مدار ( كوتاه مدت ) :

اين روش معمولا پنچ تا ده روز طول مي كشد. هدف از برنامه كوتاه مدت كاهش رنچ ناشي از قطع مواد مخدر مانند هروئين است.

چرا متادون اعتيادآور است؟

اين دارو يكي از انواع داروهاي افيوني است كه در آزمايشگاه‌ها و با الهام از تركيبات شيميايي مرفين ساخته مي‌شود. به همين خاطر مصرف آن درست همانند ترياك و ساير مواد افيوني باعث آرامش و يك احساس خوشايند در فرد خواهد شد. به دنبال تجربه اين لذت، فرد براي تجربه مجدد آن به سراغ مصرف متادون خواهد رفت.

از ديگر دلايلي كه براي اعتياد به متادون مي‌توان عنوان كرد اين است كه با مصرف اين قرص براي يك دوره زماني، تغييراتي در ترشح مواد ضد درد به صورت طبيعي از مغز پيش خواهد آمد به اين معنا كه توانايي كاركرد طبيعي مغز دستخوش تغيير شده و فرد براي تجربه احساس طبيعي بودن مي‌بايست مرتبا مقداري از اين ماده را مصرف نمايد. در غير اين صورت نشانه‌هاي ناخوشايند جسمي و رواني ترك اين ماده ظاهر مي‌شود. در اين شرايط براي جلوگيري از اين احساسات منفي، مصرف اين دارو ادامه پيدا خواهد كرد.

نشانه‌هاي مصرف متادون

اگر به مصرف متادون توسط يكي از اطرافيان خود شك داريد مي‌توانيد نشانه‌هاي زير را در او كنترل نماييد. با هربار مصرف اين قرص و تا زماني كه اثر دارو از بين نرفته باشد شما علائم جسمي و رواني مشخصي را در فرد مي‌بينيد، در صورتي كه همه يا تعدادي از علائم زير در فرد مورد نظرتان وجود دارد بهتر است براي كسب اطلاعات بيشتر از يك متخصص كمك بگيريد.

  • خواب آلودگي
  • خشكي دهان
  • تنگي نفس
  • خارش بدن
  • سردرد
  • ناتواني در تمركز حواس
  • ضربان قلب نامنظم

علائم اعتياد به متادون

استفاده از متادون حتي در چند بار اول باعث بروز نشانه‌هايي در رفتار و جسم بيمار مي‌شود. با دقت به اين نشانه‌ها تا حدودي مي‌توان مطمئن شد كه فرد از اين دارو استفاده مي‌كند. با اين‌حال دقت داشته باشيد كه اين نشانه‌ها ممكن است به هر دليل ديگري نيز اتفاق بيفتد. به همين خاطر تشخيص دقيق اين موضوع تنها به عهده متخصص است. ازجمله علائم اعتياد به اين دارو عبارت است از:

علائم رفتاري اعتياد به متادون

  • احساس خستگي و خواب‌آلودگي
  • گيجي و از دست دادن تمركز
  • تحريك‌پذيري
  • اختلالات خواب
  • بروز مشكلات در روابط جنسي

علائم جسمي اعتياد به متادون

  • ورم صورت
  • تهوع و استفراغ
  • تعريق
  • سردرد
  • اختلال در چرخه قاعدگي خانم‌ها

نشانه هاي اوليه اعتياد به متادون

وجود برخي رفتارها و علائم خاص نشان دهنده اين است كه فرد نسبت به مصرف Methadone اعتياد پيدا كرده است اين علائم و رفتارها شامل موارد زير هستند.

افزايش ميزان مصرف

پس از مدتي استفاده از دارو، بيمار متوجه خواهد شد كه ديگر با مصرف متادون به اندازه قبل، احساس آرامش و راحتي نمي‌كند به همين خاطر مقدار مصرف را افزايش مي‌دهد. اين افزايش ميزان مصرف كه به آن تحمل دارويي گفته مي‌شود نشان دهنده اين است كه بدن فرد نسبت به مقدار قبلي دارو مقاومت پيدا كرده و تحت تأثير آن قرار نمي‌گيرد.

بروز نشانه‌هاي ترك

نشانه‌هاي ترك به اين معناست كه چنانچه ميان دو وعده مصرف فاصله زماني افزايش پيدا كند و يا مقدار مصرف كاهش داشته باشد علائم جسمي و رواني ناخوشايندي در فرد بروز پيدا خواهد كرد. اين علائم عبارت‌اند از سردرد، دلدرد، دردهاي عضلاني، سرد يا گرم شدن بيش از حد بدن، اضطراب، پرخاشگري، افسردگي، تب و لرز، ضعف در بينايي، بي‌اشتهايي و بي‌خوابي.

جست‌وجوي دارو از علائم اعتياد به متادون

افرادي كه اعتياد به متادون را تجربه مي‌كنند معمولاً بخش قابل توجهي از زمان خود را مشغول تلاش براي پيدا كردن و استفاده از دارو هستند. اين مسئله باعث مي‌شود كه آن‌ها ساير وظايف محوله مثل وظايف شغلي يا نقشي كه در خانواده دارند را كنار بگذارند.

نشانه‌هاي قطع مصرف متادون

همان‌طور كه گفتيم يكي از راه‌هاي تشخيص اعتياد به Methadone نشانه‌هاي ترك هستند. اين نشانه‌ها هنگامي نمايان مي‌شود كه بيمار براي مدتي نتواند از اين دارو استفاده كند و يا ميزان مصرف كمتر از مقدار هميشگي باشد. نشانه‌هاي رايج ترك متادون عبارتند از:

  • بي‌خوابي و بي‌اشتهايي
  • اضطراب و تحريك‌پذيري
  • سردرد
  • دل‌درد
  • اسهال
  • مشكلات بينايي

نشانه‌هاي مسموميت با متادون

متادون دارويي است كه تجزيه و دفع آن از بدن به آهستگي صورت مي‌گيرد. به همين خاطر مقداري از آن در بدن فرد باقي مانده و در صورتي كه فرد در طي اين مدت مجدداً به مصرف دارو بپردازد علائم مسموميت ظاهر مي‌شود. همچنين ممكن است بيمار در يك نوبت استفاده از Methadone به دليل زياده روي علائم مسموميت را نشان دهد. در ادامه اصلي‌ترين علائم مسموميت با متادون را بررسي خواهيم كرد. درصورتيكه اين علائم را در فردي مشاهده كرديد هرچه سريع‌تر او را به مراكز درماني برسانيد.

  • سردي بدن
  • كاهش ضربان قلب
  • كاهش تعداد تنفس
  • كاهش سطح هوشياري
  • درصورتيكه مسموميت بالا باشد احتمال ايست قلبي و مرگ نيز وجود دارد.

نكته: در صورتي كه از متادون براي ترك اعتياد استفاده مي كنيد، حتما بايد تحت نظر متخصص اين كار را انجام دهيد.

تست اعتياد به متادون

روش‌هاي مختلفي براي بررسي اعتياد به متادون وجود دارد. اين آزمايش‌ها معمولاً به دو دسته تست‌هاي سريع خانگي و همين‌طور تست‌هاي آزمايشگاهي تقسيم مي‌شوند. اگرچه تست‌هاي خانگي در زمان كوتاهي به شما جواب مي‌دهند اما احتمال خطا و تقلب در آن‌ها بالاست. در مقابل تست‌هاي آزمايشگاهي نتايج دقيق‌تري ارائه مي‌كنند اما نياز به زمان بيشتري براي پاسخگويي دارند.

ازجمله تست‌هاي معتبر براي بررسي اعتياد به متادون مي‌توان به تست ادرار، خون، بزاق و موي سر اشاره كرد. رايج‌ترين اين تست‌ها كه بيش از ديگران مورداستفاده قرار مي‌گيرد تست ادرار است. بااين‌حال امكان تقلب در اين تست نيز وجود دارد. بهترين و دقيق‌ترين روش براي بررسي اعتياد به مخدرهاي مختلف آزمايش موي سر است. اما اين روش به دليل هزينه بالايي كه دارد معمولاً مورداستفاده قرار نمي‌گيرد.

عوارض اعتياد به متادون

متادون از آن دسته داروهايي است كه اثرات منفي بسياري روي بدن مي‌گذارد. به همين خاطر است كه شناخت اين ماده و همين‌طور نشانه‌هاي اعتياد به اين دارو از اهميت بالايي برخوردار است. رايج‌ترين مشكلي كه به دنبال استفاده از Methadone براي بيمار پيش مي‌آيد مشكلات كبدي و به‌خصوص سرطان كبد هستند. ساير عوارض اعتياد به متادون عبارت است از:

  • آسيب ديدن دندان‌ها
  • بيماري‌هاي تنفسي
  • بيماري‌هاي رواني مانند اختلالات شخصيت
  • بيماري‌هاي قلبي و عروقي

آسيب ديدن دندان ها | عوارض اعتياد به متادون

مصرف متادون سبب به وجود آمدن بيماري هاي دهان و دندان در فرد مي شود. كساني كه اعتياد به مصرف اين دارو دارند نسبت به ساير افراد بيشتر دچار بيمارهاي دهان و دندان مي شوند. اين دارو مي تواند سبب به وجود آمدن خشكي دهان و پوسيدگي دندان در ميان مدت شود.

بيماري قلبي و عروقي | عوارض متادون

مصرف متادون فشار خون را پايين مي آورد كه همين امر سبب ضعف و بي حالي فرد مي شود.

عوارض متادون بر كبد

بر اساس تحقيقات انجام شده مصرف متادون در طول 28 روز موجب افزايش آنزيم هاي كبدي مي شود. كه بعد از مدتي سبب از كار افتادن كبد فرد مي شود.

عوارض متادون بر مغز

دوپامين با اثر بر روي گيرنده هاي عصبي مغز سبب ايجاد ترشخاتي در مغز مي شود كه احساس سرخوشي را در فرد ايجاد مي كند. كه اين اثر كاملا موقت بوده و بعد از از بين رفتن طول اثر دارو از بين مي رود. ادامه پيدا كردن اين روند در فرد سبب از دست حافظه و قدرت تصميم گيري مي شود. و در طولاني مدت سبب به وجود آمدن اختلال حواس در فرد مي شود.

مصرف اين دارو در طولاني مدت سبب به وجود آمدن اضطراب، افسردگي، اختلال خواب و درد پا در فرد مي شود.

موارد ممنوعيت استفاده از متادون

همان‌طور كه گفتيم متادون عوارض بسياري دارد. اما اين عوارض در برخي افراد بيشتر است. يا حتي مي‌تواند خطر مرگ را به دنبال داشته باشد. به همين خاطر قبل از اينكه از Methadone استفاده كنيد حتماً از نبود بيماري‌ها يا داروهايي كه با آن تداخل دارند اطلاع كافي كسب كنيد. ازجمله موارد منع مصرف اين دارو عبارت است از:

  • بيماران مبتلا به اختلالات كليه و كبد
  • بيماراني كه مشكلات قلبي يا تنفسي دارند
  • استفاده هم‌زمان Methadone و الكل
  • استفاده هم‌زمان متادون با داروهاي آرام‌بخش به‌خصوص بنزوديازپين‌ها

درمان اعتياد به متادون

بر اساس تحقيقات انجام شده معمولاً به اين خاطر كه علائم ترك متادون مي‌تواند براي سلامتي فرد خطرات جدي را به همراه داشته باشد، توصيه مي‌شود كه ترك اين دارو زير نظر پزشك و در مراكز درماني صورت بگيرد. در فرايند ترك اعتياد به متادون معمولاً پزشكان ميزان مصرف را به تدريج كاهش مي‌دهند. اين مسئله باعث كاهش شدت علائم جسمي و رواني ترك ماده مخدر مي‌شود. درمان پزشكي تا زماني كه Methadone به طور كامل از بدن فرد خارج شود و وابستگي فيزيولوژِيكي به اين ماده در بيمار باقي نمانده باشد ادامه پيدا خواهد كرد.

اهميت رواندرماني در ترك اعتياد به متادون

يكي از تجربياتي كه معمولاً افراد درگير با اعتياد به متادون و خانواده‌هاي آن‌ها تجربه مي‌كنند شروع مجدد مصرف، پس از ترك است. اين موضوع اهميت استفاده از جلسات مشاوره رواندرماني در كنار درمان‌هاي طبي را نشان مي‌دهد. برخي از اقدامات مهم روانشناختي در زمينه ترك اعتياد به متادون را در ادامه با يكديگر بررسي خواهيم كرد.

هشياري نسبت به نشانه‌ها

روانشناسان با استفاده از تكنيك‌هاي رفتاري به فرد كمك مي‌كنند تا نشانه‌هايي در محيط كه او را نسبت به مصرف مجدد تحريك مي‌كند شناسايي كرده و براي آن‌ها راه چاره‌اي پيدا كند. براي مثال ممكن است فرد به اين نتيجه برسد كه هر بار دچار اضطراب مي‌شود به مصرف مواد مخدر تمايل بيشتري پيدا مي‌كند و يا در صورت مشاهده برنامه‌هاي تلويزيوني در اين زمينه تمايل به مصرف در او افزايش پيدا مي‌كند. هنگامي كه فرد نسبت به اين علائم يا پيشايندها آگاه باشد، توانايي كنترل وي بالاتر مي‌رود.

آموزش راهكارهاي سازگارانه‌تر

پس از شناسايي پيشايندها قدم ديگري كه مي‌بايست براي جلوگيري از مصرف مجدد مواد مخدر برداشته شود آشنايي با راهكارهاي مناسب است. براي مثال فردي كه متوجه شده در صورت اضطراب، به مصرف مواد مخدر روي مي‌آورد مي‌بايست تكنيك‌هاي درماني را براي كاهش اضطراب و مديريت شرايط آموزش ببيند تا از راه‌هاي مناسب‌تري با اضطراب خود روبه‌رو شود.

ايجاد جلسات خانواده درماني

يكي از مشكلاتي كه براي قربانيان اعتياد به متادون يا هر ماده مخدر ديگري پيش مي‌آيد اين است كه روابط خانوادگي و دوستانه آنها تحت تأثير اعتياد، با مشكلات جدي مواجه شده است. شايد بتوان گفت وجود همين مشكلات و نبود يك سيستم حمايتي و عاطفي مناسب مي‌تواند دليلي براي بازگشت مجدد فرد به سمت اعتياد باشد. در جلسات مشاوره، معمولاً روانشناسان با كمك گرفتن از اصول مشاوره خانواده سعي مي‌كنند تا مشكلات پيش آمده را برطرف كرده و يك سيستم حمايتي و عاطفي مناسب را مجدداً براي فرد تدارك ببينند.

كمك گرفتن از جلسات گروه درماني

شركت در جلسات گروه درماني باعث مي‌شود كه فرد با جمعي از افرادي آشنا شود كه مشكلاتي مشابه خودش دارند. اين موضوع مي‌تواند باعث افزايش انگيزه و تمايل فرد به تغيير شود و همچنين زمينه يك رابطه اجتماعي مناسب‌تر را براي فرد به همراه خواهد داشت.

خدمات مشاوره ترك اعتياد به متادون

ايجاد جلساتي براي افزايش انگيزه، پيدا كردن هدف‌هاي مناسب‌تر در زندگي، بررسي‌هاي دوره‌اي براي جلوگيري از ابتلا به اضطراب و افسردگي به دليل ترك مواد مخدر، از جمله ديگر راهكارهاي جلسات مشاوره براي ترك اعتياد به متادون هستند.

 

خدمات ذهن نو براي افراد دچار اعتياد به متادون

اعتياد و همين‌طور ترك آن يك موضوع فردي نيست. در تمامي مراحل اين موضوع خانواده‌ها نيز درگير هستند. حتي بسياري از مواقع رفتارهاي اشتباه خانواده است كه باعث بازگشت به سمت مصرف مجدد يا بي‌ميلي به ترك اعتياد مي‌شود. به همين خاطر يكي از خدمات مركز مشاوره ذهن نو اين است كه در كنار درمان بيمار جلساتي هم براي آموزش خانواده برگزار مي‌شود و راه‌هاي برخورد با بيماري كه به‌تازگي استفاده از مخدر را ترك كرده به آن‌ها آموزش داده مي‌شود.

علاوه بر خانواده‌درماني يكي ديگر از مزاياي مركز ذهن نو اين است كه شما مي‌توانيد در يك مركز به تمامي خدمات لازم براي ترك اعتياد دسترسي داشته باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك و علائم اعتياد به متادون در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

آيا استفاده از متادون به عنوان مسكن مي‌تواند اعتيادآور باشد؟

بله؛ اگرچه متادون به عنوان يك داروي مسكن و براي كاهش درد نيز استفاده مي‌شود اما مصرف مداوم آن مي‌تواند باعث وابستگي به اين دارو شود.

نشانه‌هاي مصرف متادون چيست؟

احساس خواب آلودگي، ضعف در هشياري و ناتواني در توجه و تمركز، خارش بدن، خشكي دهان و سردرد از جمله نشانه‌هاي مصرف متادون هستند.

چطور مي‌توان با مصرف مجدد متادون پس از ترك مبارزه كرد؟

كمك گرفتن از جلسات مشاوره و رواندرماني علاوه بر درمان‌هاي فيزيولوژيك و سم زدايي در اين راه بسيار كمك كننده خواهد بود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: متادون چيست | عوارض، نشانه ها و علائم اعتياد به متادون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۴۰:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كنار آمدن با بازنشستگي يكي از چالش هاي افرادي است كه از كار كناره گيري مي‌كنند. در اين دوران احتمال بروز افسردگي، اضطراب، استرس و … افزايش مي‌يابد. عادت به كار تقريبا در تمام افراد مشاهده مي‌شود. كساني كه در زمينه هاي مختلف زندگي فعاليتي نداشته اند و تنها سرگرمي آنها شغل‌شان بوده؛ در بازنشستگي با چالش هاي زيادي از جمله از دست‌دادن هويت، نگراني بابت بيكاري، حفظ استقلال فردي و … روبرو خواهند شد. براي كنار‌ آمدن با بازنشستگي ابتدا از روانشناس كمك بگيريد، ورزش كنيد، پذيرايي احساسات خود باشيد و قدردان لحظات خود باشيد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: كنار آمدن با بازنشستگي | 13 راهكار عملي

كنار آمدن با بازنشستگي

بازنشستگي ابتدا افراد را خوشحال مي‌كند. اما به تدريج با خانه ماندن و استراحت هاي طولاني فرد خسته و كلافه مي‌شود. خوشحالي بازنشستگي به آرامش كار، نبود چالش با ارباب رجوع، عدم استرس كاري و … بر مي‌گردد. پس از چندين روز و ماه دلتان براي روزهاي كاري، همكاران، محيط كاري و … تنگ مي‌شود. و به تدريج احساس پوچي و مريضي خواهيد كرد. با گذشت زمان استرس به زندگي وارد مي‌شود و در نهايت اضطراب ها تبديل به افسردگي مي‌شود.

كساني كه سال اول بازنشستگي را آغاز مي‌كنند، 40 درصد بيشتر از شاغلان به سكته قلبي دچار مي‌شوند. كنار آمدن با بازنشستگي، كنترل استرس، تغيير نگرش و … شما را در اين دوران با چالش هاي كمتري روبرو مي‌كند.

مسائل دوران بازنشستگي

اگر به شغل خود علاقه اي نداشته ايد حتما در زمان بازنشستگي احساس آرامش خواهيد كرد. اما اگر عاشق شغل خود بوده‌ايد و حال در شرف بازنشستگي هستيد، به مرور زمان با چالش هايي روبرو خواهيد‌شد كه در ادامه به اين چالش ها اشاره كرده‌ايم.

  • نگراني بابت بيكاري
  • چگونه گذراندن زمان بيكاري
  • تغيير حالت كاري به بيكاري
  • از دست‌دادن بخشي از هويت (شغل بخشي از هويت افراد به شمار مي‌آيد)
  • احساس انزوا
  • كاهش اعتماد به نفس
  • تغيير برنامه روزمره
  • حفظ استقلال فردي
  • حس عذاب وجدان به دليل دريافتي حقوق بدون كار

چگونه كنار آمدن با بازنشستگي

كنار آمدن با بازنشستگي كار راحتي نيست و همانطور كه گفته شد با چالش هايي روبرو خواهيد شد. با گذشت از دوران بازنشستگي مي‌توان زندگي با آرامش و بدون استرسي داشت. در ادامه چگونگي كنار‌ آمدن با بازنشستگي را شرح داده‌ايم.

1. ديدگاه خود را تغيير دهيد

براي كنار آمدن با بازنشستگي آن را مانند مسير ببينيد. بازنشستگي مقصد نيست كه به انتها برسد. به خودتان در رابطه با پذيرش بازنشستگي زمان دهيد. ديدگاه خود را تغيير دهيد و به جاي استرس و افسردگي به زندگي خود، به موقعيت هاي روبرو بنگريد.

2. براي كنار آمدن با بازنشستگي منعطف باشيد

انعطاف پذيري يكي از راه هاي كنار آمدن با بازنشستگي است. هرچقدر با نگرش بيشتري به بازنشستگي نگاه كنيد، راحت تر آن را مي‌پذيريد. آگاهي و انعطاف پذيري باعث آرامش و پذيرش مسائل روبرو مي‌شود.

3. با مسائلي كه توانايي تغيير نداريد، كنار بياييد

گاهي برخي از مسائل را نمي‌توان تغيير داد. كنار آمدن با بازنشستگي نيز جزئي از مسائلي است كه نمي‌توانيد تغيير دهيد. بنابراين بايد سعي كنيد تا بازنشستگي را بپذيريد و بر احساسات خود تمركز كنيد. در اين باره بهتر است با متخصصين روانشناسي صحبت نماييد.

4. پذيراي احساسات خود باشيد

كنار آمدن با بازنشستگي دشواري هاي خودش را دارد. تا زماني كه به پذيرش احساس خود نپردازيد نمي‌توانيد بر مسائل ديگر تمركز كنيد. احساساتي مانند عصبانيت، استرس، نگراني، ناراحتي و … احساساتي هستند كه پس از بازنشستگي رخ مي‌دهد و بايد پذيراي اين احساسات باشيد. احساسات خود را داخل دفترچه اي يادداشت كنيد يا درباره آن با همسالان خود صحبت كنيد. استفاده از راهكارهاي همسالان بسيار كمك كننده است.

5. هويت خود را تغيير دهيد | كنار آمدن با بازنشستگي

تقريبا تمامي افراد شغل خود را هويتشان مي‌دانند. براي كنار آمدن با بازنشستگي بايد هويت خود را در مسيرهاي ديگر تعريف كنيد. براي مثال مي‌توانيد به شغل هاي ديگري رو آوريد، براي نوه هاي خود پدربزرگ شويد، مربي شويد يا هنري را در دست بگيريد.

6. با هم دوره اي هاي خود بيشتر تعامل داشته باشيد

براي درك بهتر وكنار آمدن با بازنشستگي با هم دوره اي هاي خود تعامل برقرار كنيد. شركت در كلاس هاي بازنشستگي و مكالمه با افرادي كه در راستاي بازنشستگي قرار دارند باعث كاهش استرس شما مي‌شود. شركت در كارهاي گروهي يا فعاليت با هم دوره اي هاي خود شما را با چالش هاي كمتري روبرو خواهد كرد.

7. روابط اجتماعي خود را گسترش دهيد

با افزايش سن و رهايي از بند كار افراد در روابط اجتماعي حضور كم رنگي پيدا مي‌كنند. براي كنار آمدن با بازنشستگي بايد روابط اجتماعي خود را گسترش دهيد.

8. به صورت تدريجي بازنشسته شويد

برخي از شركت ها به افرادي كه در راستاي بازنشستگي قرار دارند اين فرصت را فراهم مي‌كنند تا افراد براي درك بازنشستگي ساعت هاي كمتري را در محل كار حضور پيدا كنند. اگر چنين فرصتي داريد حتما استقبال كنيد. روش هاي كارآمد شركت ها براي راحت كنار آمدن با بازنشستگي را قبول كنيد. اين روش ها استرس شما را كاهش مي‌دهند و شما را با چالش هاي كمتري روبرو مي‌كنند.

9. شغل پاره وقت براي خود پيدا كنيد

بهترين روش كنار آمدن با بازنشستگي، پيدا كردن شغل پاره وقت است. براي اينكه هم خودتان استراحت كنيد و هم مشغول به كاري باشيد انتخاب شغل پاره وقت بهترين گزينه است. بهتر است در راستاي شغل قبلي خود كار پيدا كنيد. اما اگر به دنبال شغل جديد بوديد از سرمايه گذاري هاي كم استفاده كنيد. دوران بازنشستگي يكي از بهترين دوران براي راه اندازي شغل مورد علاقه جواني تان است.

10. در جستجوي سرگرمي و علايق خود باشيد | كنار آمدن با بازنشستگي

اكثر افراد زماني كه مشغول به كار هستند از سرگرمي ها و علايق خود فاصله مي‌گيرند. براي كنار آمدن با بازنشستگي و گذر از اين دوران در جستجوي سرگرمي و علايق باشيد. با پروش علايق به آرامش خود كمك خواهيد كرد. ورزش، قدم زدن در طبيعت، حضور در فعاليت هاي هنري از جمله سرگرمي هايي است كه به كسب آرامش كمك مي‌كنند.

11. در فعاليت ها داوطلب شويد

افراد بازنشسته سرشار از تجربه و دانش هستند. براي كنار آمدن با بازنشستگي و انتقال تجربه ها به جوان ها براي قدم برداشتن در راه درست سعي كنيد تا در فعاليت ها به صورت داوطلبانه شركت كنيد. با شركت در اين فعاليت ها علاوه بر اينكه احساس ارزشمندي به شما دست مي‌دهد، به رشد يادگيري و كسب مهارت هاي بيشتر شما نيز كمك مي‌كند.

12. كنار آمدن با بازنشستگي | حيوان خانگي به خانه بياوريد

اگر به حيوانات علاقه داريد آنها را به سرپرستي بگيريد. يكي از روش هاي كنار آمدن با بازنشستگي كه توصيه مي‌شود، سرپرستي از حيوانات خانگي است. گاهي خريد آكواريوم و استفاده از ماهي هاي رنگي در آن به شما روحيه مي‌دهد. همچنين بازي با حيوانات خانگي به كاهش اضطراب و استرس كمك مي‌كنند.

13. به دنبال كسب تجربه هاي جديد باشيد

يكي از راه هايي كه به كنار آمدن با بازنشستگي كمك مي‌كند، كسب تجربه هاي جديد است. اگر به موسيقي علاقه داريد به دنبال يادگيري ساز باشيد. در كلاس هاي بزرگسالان شركت كنيد و اگر علاقه به پيشرفت تحصيلي داريد دير نشده؛ يادگيري هميشه به سرگرم شدن تان كمك مي‌كند.

راهكارهاي كنار آمدن با استرس بازنشستگي

براي كنار آمدن با بازنشستگي بايد به نكات و راهكارهايي توجه كنيد. بيكاري در ساعت هاي طولاني و ابهام در آينده عوامل استرس زا هستند. در ادامه راهكارهاي كنار‌آمدن با بازنشستگي و استرس ناشي از آن را ارائه داده‌ايم.

1. ورزش را فراموش نكنيد

ورزش وفعاليت هاي بدني در هر سني موجب كاهش فشارهاي عصبي و استرس مي‌شود. اگر از محدوديت هاي جسماني براي ورزش برخوردار هستيد، با كمك و راهنمايي هاي مربي ورزش كنيد. براي كنار آمدن با بازنشستگي و استرس ناشي از آن روزانه نيم ساعت ورزش را فراموش نكنيد.

2. قدردان موقعيت خود باشيد | كنار آمدن با بازنشستگي

قدرداني از موقعيت هاي موجود به كاهش استرس و شكرگزاري از تمام دارايي ها مي‌شود. قدردان اين موضوع باشيد كه فراز و نشيب هاي زندگي را به خوبي گذرانده‌ايد. و وارد دوره جديدي از زندگي شده‌ايد. يكي از روش هاي اصلي كنار آمدن با بازنشستگي قدرداني از داشته ها است.

3. طبيعت گردي را از ياد نبريد

يكي از روش هاي كنترل استرس و كنار آمدن با بازنشستگي طبيعت گردي است. حضور در طبيعت باعث كاهش استرس مي‌شود. طبيعت گردي طي كردن مسافت هاي طولاني نيست و مي‌توانيد از پارك هاي جنگلي داخل شهر استفاده كنيد.

4. روش هاي كنترل استرس را ياد بگيريد

مهم ترين و بهترين روش براي كنار آمدن با بازنشستگي و استرس هاي بازنشستگي، بايد روش هاي كنترل استرس را آموزش ببينيد. يوگا، تاي چي، مراقبه و تمرينات هوازي روش هايي براي كاهش فشار خون هستند كه به كنترل استرس كمك مي‌كند.

5. نگراني ها را به فراموشي بسپاريد | كنار آمدن با بازنشستگي

نگراني هاي مداوم شما را در زمينه كنار آمدن با بازنشستگي باز مي‌دارد. افكار منفي و عادت غلط نشخوار فكري باعث بروز آسيب‌هاي رواني مي‌شود. سعي كنيد تمام احساسات خود را بپذيريد و براي نگراني هاي خود زياد فكر نكنيد.

كلام آخر

با كمك از روانشناس روش هاي كنار آمدن با بازنشستگي را آموزش مي‌بينيد. روانشناسان با ارائه خدمات به كاهش استرس و فشار خون كمك مي‌كنند و علاوه بر اين روش هاي كارآمدي را براي كنار‌آمدن با بازنشستگي ارائه مي‌دهند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره روانشناسي در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كنار آمدن با بازنشستگي | 13 راهكار عملي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۵:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چه چيزهايي را نبايد به ديگران گفت كه دردسر ساز نشود. برخي مسائل هستند كه در دسته مسائل خصوصي ما قرار مي‌گيرند. مسائل مالي، مشكلات خانوادگي، زندگي زناشويي، اعمال نيك و … را نبايد به ديگران گفت. عده اي از افراد به تمامي اطرافيان خود در رابطه با زندگي شخصي و مسائل كاري شان صحبت مي‌كنند و انتظار دارند كه هيچ ضربه اي به آنها وارد نشود.

تا زماني كه رازهاي شخصي خود را به ديگران مي‌گوييد، بايد منتظر هر عواقب و پيامدي باشيد. در ادامه در رابطه با چيزهايي كه نبايد به ديگران گفت و پيامدهايش اشاره كرده‌ايم. هميشه به ياد داشته باشيد كه روانشناس و مشاوره بهترين رازداران هستند. و اگر به راهنمايي نياز داشتيد از آنها كمك بگيريد.

منبع: چه چيزهايي را نبايد به ديگران گفت | گفتن مسائل شخصي

چه چيزهايي را نبايد به ديگران گفت

برخي از مسائل در زمينه هاي مختلف را نبايد براي ديگران بازگو كنيد. مسائل مالي، مشكلات خانوادگي، اهداف آينده و … كه در ادامه توضيح داده ايم همه مسائلي هستند كه نبايد به ديگران بگوييد. گفتن اين مسائل باعث سلب آرامش، عدم موفقيت و بازخوردهاي منفي مي‌شود. برخي مواقع افراد به دليل تخليه هيجان ها شروع به درد و دل مي‌كنند. اين افراد در زمينه هاي مختلف به دنبال مشاوره و كمك از ديگران هستند.

اما اگر با افراد غير قابل اعتماد اين مسائل را در ميان بگذاريد، صدمات جدي شما را تهديد خواهد كرد. گاه با تمسخر، قضاوت و راهنمايي هاي ديگران مسير موفقيت شما تغيير مي‌كند و شما را از رسيدن به اهداف باز مي‌دارد.

كدام موضوعات خصوصي را نبايد به ديگران گفت؟

حرف هايي اصلا لزومي به بيان ندارد. صحبت هايي است كه گفتنش چيزي را تغيير نمي‌دهد. يا اهدافي است كه با بيان آن دلزده مي‌شويد. مسائل زندگي شما هم شخصي و خصوصي هستند و بيان آن درست نيست. در ادامه در رابطه با اين سوال كه چه چيزهايي را نبايد به ديگران گفت پاسخ داده ايم.

1. اهداف آينده

يكي از موضوعاتي كه نبايد به ديگران گفت، اهداف آينده است. اگر اهداف خود را با ديگران در ميان بگذاريد احتمالا در روند پيش روي آن خلل ايجاد مي‌شود. زماني كه در رابطه با آرزوهاي بلند بالاي خود به ديگران مي‌گوييد، احساس لذت از اهداف از شما گرفته مي‌شود. در نهايت با لذت نبردن، به اندازه قبلي تلاش نمي‌كنيد و شايد به اهداف خود دست پيدا نكنيد.

2. چه چيزهايي را نبايد به ديگران گفت | درآمد

هرگز و به هيچ وجه حقوق و درآمد خود را بيان نكنيد. با بيان جزئيات مالي و درآمد ماهانه به افراد اين اجازه را مي‌دهيد كه در رابطه با حقوق شما تصميم بگيرند و شايد شما را قضاوت كنند. درآمد جزء چيزهايي است كه نبايد گفت و قطعا روي روابط شما اثر گذار خواهد بود.

3. مسائل گذشته

گذشته تمام شده است و ديگر وجود ندارد. رويدادهاي گذشته جزو چيزهايي است كه نبايد به ديگران گفت. همه افراد در گذشته سختي ها و داستان هاي منفي داشته است كه آسيب هاي سختي بر او وارد كرده است. سعي كنيد اتفاقات گذشته را از ياد ببريد و به بيان آن نپردازيد. مسائل گذشته جزو چيزهايي محسوب مي‌شود كه نبايد به ديگران گفت.

4. چه چيزهايي را نبايد به ديگران گفت | اعمال نيك

كار نيك بايد مخفي بماند. اعمال نيك يكي از اصلي ترين چيزهايي است كه نبايد به ديگران گفت. با بازگو كردن مسائل خيرخواهانه و اعمال نيك، ديگران اينگونه مي‌انديشند كه شما قصد جلب توجه داريد. نيكوكاران براي جلوگيري از قضاوت ها سعي دارند تا هميشه مخفي باقي بمانند.

5. مشكلات خانوادگي

يكي از مهم ترين چيزهايي كه نبايد به ديگران گفت مشكلات زندگي است. مسائل و مشكلات خانوادگي هميشه بايد در خانه بماند. با خانواده در رابطه با حل مشكلات صحبت كنيد اما هرگز مشكلات را به بيرون از خانه و ديگران منتقل نكنيد. اگر اقدام به بازگو كردن مشكلات خانوادگي به ديگران داريد، پس حتما منتظر عواقب و پيامدهاي آن باشيد.

6. چه چيزهايي را نبايد به ديگران گفت | زندگي زناشويي

مسائل مربوط به زندگي زناشويي مخصوص زن و شوهر است. صحبت در رابطه با زندگي زناشويي نيز بايد بين زن و شوهر حل شود. زندگي زناشويي جزو مسائلي است كه نبايد به ديگران گفت. با بيان زندگي زناشويي، به ديگران اين اجازه را خواهيد داد تا در زندگي زناشويي شما دخالت كنند و نظرات مثبت و منفي خود را بيان كنند.

7. نقاط ضعف

نقاط ضعف خود را جزو دسته مسائلي قرار دهيد كه نبايد به ديگران گفت. برخي از افراد از شنيدن نقاط ضعف و ناتواني هايي شما احساس لذت مي‌كنند. اما به روي خود نمي‌آورند. به مرور زمان براي اذيت شما دست روي نقاط ضعفتان مي‌گذارند و شما را مسخره خواهند كرد.

8. چه چيزهايي را نبايد به ديگران گفت | خشم از ديگران

زماني كه از ديگران خشمگين مي‌شويد لطفا به ديگران نگوييد. همه افراد بر سر مسائلي كه در خط قرمزهايشان تعريف شده است حساس هستند. گاهي به قدري سر اين موضوع اذيت مي‌شوند كه از طرف مقابل خشمگين و ناراحت مي‌شوند. ابتدا حرف هاي شخص مقابل را گوش كنيد و سپس در رابطه با او تصميم بگيريد.

بيشتر مواقع عصبانيت و خشم ما بعد از مدت كوتاهي فروكش مي‌كند. خشم خود را در دسته بندي مسائلي بگذاريد كه نبايد به ديگران گفت، زيرا همه خشم‌ها روزي به شادي تبديل خواهد شد.

9. بيان استعدادها

با خود تصميم بگيريد كه بيان استعدادهايتان را در دسته مسائل خصوصي قرار دهيد و به ديگران نگوييد. استعداد و توانايي هاي خود را به رخ ديگران نكشيد. با بيان استعداد و تعريف از خود به چشم ديگران خودشيفته بنظر مي‌رسيد. با اين كار ديگران را از خود دور مي‌كنيد و جوانه نفرت را در قلب آنها مي‌كاريد. البته اين موضوع را نيز در نظر بگيريد كه اگر به اهداف خود نرسيد مورد تمسخر ديگران قرار خواهيد گرفت.

10. اعتقادات و عقايد

اعتقادات مذهبي و عقايد هر شخصي زيباست. هر فردي با هر عقيده اي مورد احترام است. اما اين موضوع كه با بيان اعتقادات مذهبي خود مورد تمسخر قرار بگيريد اصلا زيبا نيست. با بحث و دعوا نيز نمي‌توانيد اعتقادات خود را به ديگرن تحميل كنيد. بنابراين اعتقادات و عقايد بايد جزو مسائل شخصي و مهمي قرار بگيرد كه نبايد به ديگران گفت.

عواقب گفتن مسائل شخصي به ديگران

احتمالا همه افراد تجربه تلخ از بيان رازهايشان به ديگارن داشته اند. با بيان رازها و مسائل شخصي زندگي تان به افراد غير قابل اعتماد ضربه هاي بد و غيرقابل پيش بيني خواهيد خورد. عواقب گفتن مسائل شخصي بسيار است كه در ادامه به جدي ترين آنها اشاره كرده ايم.

  • سوء استفاده افراد در رابطه با مسائل بازگو شده در آينده
  • مورد قضاوت ديگران قرار گرفتن
  • فاش شدن اسرار و رازها

كلام آخر

در بيان احساسات، هيجانات و مسائل شخصي به ديگران دقت كنيد. هر فردي را لايق و راز نگهدار خود تلقي نكنيد. براي تخليه هيجاني از مشاورين و متخصصان روانشناسي كمك بگيريد تا با عواقب بيان مسائل شخصي به ديگران روبرو نشويد. بهترين راه براي صحبت در رابطه با رازتان مكالمه با يك روانشناس است. ويژگي اصلي روانشناسان رازداري است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت چه چيزهايي را نبايد به ديگران گفت در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: چه چيزهايي را نبايد به ديگران گفت | گفتن مسائل شخصي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۰:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص تاخيري امروزه به دليل طولاني مدت تر شدن رابطه جنسي، رفع مشكلات زود انزالي و تاخير در زمان ارضا مصرف مي‌شود. آيا از انواع قرص تاخيري و عوارض مصرف آن‌ها آگاهي داريد؟ امروزه اختلالات جنسي بسيار شايع شده و مشكلات زيادي را براي افراد در زندگي مشترك به وجود مي‌آورد. يكي از مشكلات بسيار شايع در ميان مردان زود انزالي است؛ براي درمان اين مشكل داروهاي زيادي همچون قرص تاخيري وجود دارد كه مي‌توان تحت نظر پزشك از آن‌ها استفاده كرد. توجه داشته باشيد كه استفاده بي‌رويه و خودسرانه مي‌تواند باعث بروز مشكلات جديد و بسيار جدي شود. با آگاهي از انواع قرص‌هاي تاخيري و كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد گامي در جهت مشكلات جنسي خود برداريد.

منبع: قرص تاخيري | بهترين قرص تاخيري قوي بدون عوارض

قرص تاخيري

قرص تاخيري يا Delay pills به منظور به تاخير انداختن زمان ارضا شدن در افراد، جلوگيري از انزال زودرس، كمك به طولاني تر شدن مدت رابطه جنسي و بهبود نتيجه رابطه استفاده مي‌شود. به طور كل قرص هاي تاخيري در دو دسته قرار دارند. 1) قرص هاي تاخيري بدون تجويز پزشك. 2) قرص هاي تاخيري با تجويز پزشك.

قرص تاخيري بدون تجويز پزشك در داروخانه ها و سايت هاي بهداشتي موجود مي‌باشد. قرص هاي تاخيري‌بدون تجويز پزشك از تركيبات گياهي اپيديوم يا علف بز شاخدار تشكيل شده است. تركيبات گياهي موجود در اين قرص ها در زمنيه هاي بهبود روابط جنسي كاربرد دارند. به ياد داشته باشيد كه اين قرص ها توسط سازمان غذا و داروي آمريكا تائيد نشده است. بنابراين سعي كنيد تا تبليغات را جدي نگيريد.

اما بهترين روش استفاده از قرص تاخيري با تجويز پزشك است. پزشكان براي درمان مشكلات زود انزالي از اين دسته داروها استفاده مي‌كنند. اين داروها در دسته مهار كننده هاي بازجذب سروتونين قرار مي‌گيرند و براي درمان استرس قابل استفاده مي‌باشند. كه توسط سازمان غذا و داروي آمريكا مورد تائيد قرار گرفته اند. اما به طور كل براي درمان قطعي زود انزالي مورد استفاده قرار نمي‌گيرند.

مكانيسم دفاع قرص تاخيري

اكثر قرص هاي تاخيري مهار باز جذب سروتونين دارند. قرص تاخيري كه براي درمان زود انزالي مصرف مي‌شوند در سته داروهاي بي حسي معمولي قرار مي‌گيرند و مانند مهار كننده هاي فسفودي استر نوع 5 قرار مي‌گيرند.

جايگزين قرص تاخيري

انزال زودرس و عدم نعوذ به موقع در مردان يكي از بيماري‌هاي جنسي است كه مي‌تواند براي هر فردي رخ دهد. البته به جز استفاده از قرص تاخيري روش‌هاي درمان متفاوتي براي اين درد وجود دارد. در اصل فرد با چنين مساله‌اي هيچ لذتي از رابطه نمي‌برد و نمي‌تواند نيازهاي جنسي خود و همسرش را بر آورده كند. بنابراين اين مشكل چه به صورت موقت باشد و يا چه دائم، براي هر دو طرف آزار دهنده بوده و به لحاظ روحي آن‌ها را تخريب مي‌كند و در زندگي زناشويي آن‌ها خلل ايجاد مي‌شود.

در واقع زود انزالي باعث سردي در رابطه زناشويي و نارضايتي مي‌گردد، البته به جز استفاده از قرص‌ تاخيري و داروهاي موجود در بازار تكنيك تجسم نيز مي‌‌تواند به افراد كمك بسيار زيادي بكند. زيرا بسياري از افراد پس از انجام روش‌هاي تجسم ذهني در كنار دارو و يا بدون نياز به دارو توانسته‌اند مشكلات خود را در اين زمينه برطرف نمايند.

قرص تاخيري و انواع آن

قرص تاخيري در دو دسته مهار كننده بازجذب سروتونين و مهار كننده فسفودي استر 5 بوجود آمده اند. قرص‌هاي تاخيري بر اساس دسته بندي اين دو گروه به شرح زير هستند.

1. مهاركننده‌هاي بازجذب سروتونين

يكي از انواع قرص‌ تاخيري مهار كننده‌‌هاي انتخاب‌ شده باز جذب سروتونين هستند. كه اين نوع قرص‌ها طول رابطه جنسي را افزايش داده و زود انزالي را درمان مي‌كنند. البته ناگفته نماند كه اين محصول نيز داراي تاثيرات و عوارض جانبي است و بايد در هنگام خريد به اين نكته توجه كنيد. اين قرص گاهي با عارضه رواني، واكنش و حساسيت‌هاي پوستي و آنتي كولينرژيك، اختلال در وزن و گاهي اوقات كاهش ميل جنسي همراه است. از داروها و محصولات اين زير مجموعه مي‌توان به سيتالوپرام، فلوكستين و سرترالين اشاره كرد. البته اين دارو بسيار قدرتمند است و مدت زمان استفاده و تاثير آن دو الي سه هفته مي‌باشد. اين قرص‌ها بايد طبق تجويز متخصص مصرف شوند.

مهار كننده هاي بازجذب سروتونين براي درمان افسردگي تشكيل شده اند. اين مهار كننده ها با تجمع سروتونين در مغز به كاهش ميزان استرس كمك مي‌كنند. برخي از داروهاي حاوي سروتونين مانند سرترالين در درمان زود انزالي بسيار موثر هستند. سرترالين با نام تجاري زلفت يكي از رايج ترين قرص تاخيري در دسته تجويزي پزشكان است. البته بر اساس تحقيقات، مصرف روزانه يا مقدار زياد اين قرص ها علائم زود انزالي را در صورت مصرف روزانه كاملا بر طرف مي‌كند

2. قرص وياگرا يا مهاركننده فسفودي استر نوع 5

ديگر محصول و قرص تاخيري براي زود انزالي و ناتواني جنسي در مردان وياگرا يا سيلدنافيل است. نام ديگر آن اركتو است و به صورت خوراكي مصرف مي‌شود. حدود ۵۰ ميلي گرم از آن بايد در موعد برقراري رابطه استفاده گردد و همچنين زمان استفاده از آن يك ساعت قبل از رابطه جنسي مي‌باشد. اين محصول بايد روزي يك بار استفاده شود و بيشتر از آن براي بدن ضرر دارد.

خانواده اين داروهاي بازدارنده فستفودي استراز هستند و در واقع جريان خون را در آلت تناسلي افزايش مي‌ دهند و اختلال نعوظ را رفع مي‌كنند. اين قرص به گونه‌ايست كه ابتدا بايد آن را بسيار كم مصرف كرد و به تدريج مقدار آن را افزايش داد. البته افزايش آن بستگي به شما و بدنتان دارد و اين كه قرص تاخيري چه تاثيري بر بدنتان مي‌گذارد. همچنين ممكن است استفاده بيش از اندازه اين قرص باعث تاري ديد شما شود و همچنين اختلالات شنوايي از عوارض اين قرص است كه بايد پس از مشاهده چنين عوارضي به متخصص مراجعه كنيد.

قرص تاخيري مهار كننده فسفودي استر نوع 5 شهرت جهاني در درمان اختلالات زود انزالي و نعوظ دارد. سيلدنافيل باعث افزايش فشار خون در آلت تناسلي مردان مي‌شود و مدت زمان رابطه جنسي را افزايش مي‌دهند. هم چنين قرص تاخيري كه در دسته مهار كننده فسفو دي استر نوع 5 قرار دارد مدت زمان براي تحريك جنسي آقايان را كاهش مي‌دهد و به زودانزالي كمك مي‌كند كه پس از گذراندن مدت زمان كوتاهي از رابطه دوباره تحريك شوند.

3. تادالافيل

تادالافيل يا سياليس از انواع قرص تاخيري است كه عملكرد مشابه با وياگرا دارد اما قدرت و قوي بودن آن بيشتر است. ماده‌اي كه در اين قسمت به عنوان تاثير گذارترين ماده به كار برده شده و تادالافيل نام دارد. براي رابطه جنسي كوتاه بسيار مفيد است و همچنين تمامي اختلالات شايع در زندگي جنسي مردان توسط اين قرص رفع مي‌شود. زمان مصرف اين قرص بايد توسط پزشك تشخيص داده شود و در هر زمان بايد فقط يك قرص استفاده گردد. ممكن است زمان استفاده از آن نيم تا ۴۰ دقيقه قبل از رابطه جنسي باشد. خوردن آب خنك پس از مصرف اين قرص باعث جذب بهتر آن مي‌شود.

نحوه مصرف قرص تاخيري

براي مصرف قرص تاخيري بايد از پزشك مشورت بگيريد. برند هاي مختلف قرص تاخيري تفاوت دوچنداني با يكديگر ندارند اما در ادامه در رابطه با نحوه مصرف انواع قرص‌تاخيري توضيح داده‌ايم.

1. مقدار مصرف سرترالين

قرص تاخيري سرترالين را مي‌توانيد روزي 1 بار با غذا يا بدون غذا مصرف كنيد. براي مصرف روزانه سرترالين بايد هر روز سر ساعت مشخصي استفاده شود. مصرف سرترالين براي بزرگسالان روزي 50 ميلي گرم است و احتمالا با شروع مصرف بايد از مقدار كم آغاز كنيد و سپس به روزي 200 گرم در طول روز افزايش دهيد.

براي افراد با اختلالات كبدي، قرص تاخيري سرترالين به مقدار كمتري تجويز مي‌شود. و اگر با اختلالات خواب دست و پنجه نرم مي‌كنيد بهتر است تا سرترالين را هر روز صبح مصرف كنيد.

2. مقدار مصرف سيلدنافيل

سيلدنافيل يا وياگرا مشهور ترين قرص تاخيري در سطح جهان است كه براي درمان زود انزالي تجويز مي‌شود. مصرف سيلدنافيل همراه با غذا ممنوع است. و حتما بايد 1 تا 2 ساعت پس از غذا مصرف شود. اما اگر انكان صبر كردن بعد از غذا براي مصرف اين داروي تاخيري وجود ندارد، بهتر است از غذاهاي كم چرب و سبك استفاده كنيد. مصرف غذاهاي چرب و الكل با وياگرا باعث كاهش عملكرد اين دارو مي‌شود.

قرص تاخيري سيلدنافيل 11 دقيقه پس از مصرف اثرات خود را بر جاي مي‌گذارد اما بايد 1 ساعت پس از مصرف صبر كنيد تا تاثيرات حداكثري اعمال شود. ماندگاري وياگرا حدود 3 تا 5 ساعت است. و مصرف روزانه آن 50 ميلي گرم است. اگر با اين مقدار به نتيجه نرسيديد با پزشك مشورت كنيد و تا 100 ميلي گرم مقدار مصرف را افزايش دهيد. اگر عوارضي با مصرف اين دارو نمايان شد حتما مقدار آن را به 25 ميلي گرم كاهش دهيد.

3. مقدار مصرف تادافيل

تادافيل يكي از انواع قرص تاخيري است كه اگر در حال مصرف آن هستيد بايد حدود 10 تا 20 گرم از اين قرص استفاده كنيد. مقدار مصرف اين قرص روزانه نيست و فقط بايد قبل از رابطه جنسي استفاده شود. 30 دقيقه قبل از رابطه جنسي تادافيل مصرف كنيد اما دقت داشته باشيد كه اثر دارو تا 36 ساعت پابرجاست و نبايد در عرض 24 ساعت بيش از يك بار تادافيل مصرف كرد.

اگر مقدار مصرف قرص تاخيري تادافيل 2.5 تا 5 گرم است. روزانه مصرف كنيد و هر روز زمان مناسبي را براي مصرف انتخاب كنيد. اين قرص را مي‌توانيد همراه غذا يا بدون غذا مصرف كنيد. اما توجه داشته باشيد كه تادافيل حتما بايد با آب استفاده شود.

با مصرف قرص تاخيري تادافيل، گريپ فروت مصرف نكنيد. نوعي ماده شيميايي داخل گريپ فروت قرار دارد كه ميزان تادافيل خون را افزايش مي‌دهد. و حتما با عوارض جانبي همراه خواهد شد.

بهترين قرص تاخيري

قرص هاي تاخيري مشهور و پر طرفداري وجود دارد كه به دسته هاي مختلف تقسيم مي‌شوند. در سال 2021 بر اساس تحقيقات پرطرفدار ترين قرص‌هاي تاخيري را دسته بندي كرده اند. در ادامه در رابطه با بهترين قرص تاخيري اشاره كرده ايم.

1. قرص تاخيري Prosolution Plus

قرص تاخيري Prosolution Plus بالاترين جايگاه را در سال 2021 گرفت. اين قرص فرمول بسيار قدرتمندي دارد كه در دير ارضا شدن، افزايش قواي جنسي، افزايش اعتماد به نفس و افزايش مدت زمان رابطه نقش اساسي ايفا مي‌كند. مزاياي اين قرص‌تاخيري شامل موارد زير مي‌شود.

  • كاهش 64 درصدي زود انزالي
  • افزايش طول مدت رابطه جنسي
  • بهبود كيفيت عملكرد جنسي و نعوظ

2. قرص تاخيري PrematureX

قرص تاخيري PrematureX از مواد گياهي با كيفيتي تشكيل شده است و در دسته داروهاي پر طرفدار آقايان براي درمان زود انزالي قرار دارد. اين دارو با كيفيت بالايي توليد شده است و از هزينه كمتري برخورداري است. اين دارو با جذب 98 درصدي شدت اثر گذاري بالايي دارد. مزاياي اين دارو شامل موارد زير است.

  • مصرف روزانه
  • تشكيل شده از مواد گياهي و با كيفيت
  • تاثير گذاري كمتر از 15 دقيقه

3. قرص تاخيري Max Preformer

قرص تاخيري Max Preformer بيشتر از داروهاي ديگر به سلامت جنسي افراد اهميت مي‌دهد. اين قرص تاخيري براي بهبود آلت تناسلي، كيفيت ميلي جنسي و كيفيت نعوظ مفيد است. اين قرص ساخته شده از مواد طبيعي و مطمئني است كه گردش خون را در آلت تناسلي آقايان افزايش مي‌دهد. از مزاياي اين قرص‌تاخيري مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • افزايش لذت رابطه جنسي
  • افزايش طول مدت رابطه جنسي
  • افزايش قدرت نعوظ

4. قرص تاخيري VigRX

قرص تاخيري VigRX به طولاني مدت شدن رابطه جنسي كمك مي‌كند. فرمول بسيار پيشرفته اي دارد كه اثر گذاري كمتر از 10 دقيقه را نشان مي‌دهد. مزاياي استفاده از اين قرص‌تاخيري شامل موارد زير است.

  • افزايش توانايي جنسي فرد
  • ثاتير گذاري كمتر از 10 دقيقه
  • افزايش مدت زمان رابطه جنسي
  • افزايش ميزان لذت در رابطه جنسي

5. داپيكو

داپيكو قرص تاخيري است كه از مهار كننده بازجذب سروتونين بوجود آمده است. اين قرص را بايد 1 تا 3 ساعت قبل از رابطه جنسي و براي درمان زود انزالي استفاده كرد.

6. اركتو

اركتو جز بهترين قرص تاخيري موجود است و از 100 ميلي گرم سيلدنافيل تشكيل شده است. اين دارو براي درمان اختلالات نعوظ به كار برده مي‌شود. انزال با مصرف اين قرص‌تا حد بسيار زيادي به تاخير مي‌افتد.

7. دايان مكس

دايان مكس يكي از انواع قرص تاخيري گياهي است كه كمترين عوارض را براي افراد به دنبال دارد. عصاره اصلي اين دارو تمر هندي است و براي درمان زود انزالي بهترين مي‌باشد.

8. زينگا لايف

زينگا لايف قرص تاخيري براي تقويت قواي آقايان است. از گياهاني مانند خارخاسك، جنسينگ و جينكو به وجود آمده است و براي بهبود اختلالات نعوظ و زود انزالي كمك كننده است.

9. وگادول

وگادول قرص تاخيري است كه براي درمان مشكلات مفاصل نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد. براي افرادي كه مبتلا به بيماري هاي قلبي هستند عوارض جدي را به دنبال دارد. براي مصرف اين دارو حتما با پزشك مشورت كنيد.

10. آفروديت

قرص تاخيري گياهي آفروديت از زعفران، دارچين، زنجبيل و خارخاسك تشكيل شده است. مصرف اين قرص قواي جنسي اقايان را تقويت مي‌كند و ميل جنسي را در خانم ها بالا مي‌برد.

11. داپرولانگ

يكي از بهترين ها در قرص تاخيري، داپرولانگ است. اين قرص از داپوكسيتين تشكيل شده است و مصرف روزانه آن مجاز نيست. مصرف اين دارو در گروه سني 18 تا 64 ساله قرار دارد.

12. داپوژيل

مصرف قرص تاخيري داپوژل علاه بر تاخير در زمان انزال، باعث كنترل بيشتر زمان در رابطه جنسي مي‌شود. بدون غذا يا با غذا مصرف شود. 1 تا 3 ساعت قبل از نزديكي بايد قرص تاخيري را استفاده كنيد.

13. تاداركس

تاداركس قرص تاخيري است كه براي بهبود اختلال نعوظ استفاده مي‌شود.تاداركس باعث افزايش جريان خون آلت تناسي آقايان مي‌شود. 30 دقيقه قبل از نزديكي و روزانه 1 عدد مصرف مجاز است.

14. اس دي اف

قرص تاخيري اس دي اف به مشكلات زود انزالي و اختلال نعوظ كمك رسان است. اين قرص به افزايش فشار شريان خون ريوري كمك مي‌كند كه مصرف 100 ميلي گرم به بهبود شرايط كمك مي‌كند.

15. ديلي كيم ممسك

ديلي كيم ممسك قرص تاخيري كاملا گياهي است كه مشكلات زود انزالي را بر طرف مي‌كند. اين قرص از تمر هندي تشكيل شده است و عوارض كمي براي بدن دارد. بايد حتما 2 ساعت قبل از رابطه جنسي مصرف شود.

16. كينگ دول

كينگ دول قرص تاخيري است كه به درمان مشكلات جنسي آقايان كمك كننده است. مصرف اين قرص بايد 1 تا 3 ساعت قبل از رابطه جنسي باشد.

17. سينوركس آر ايكس اس تي پي فارما

يكي از انواع بهترين قرص تاخيري سينوركس آر ايكس اس تي پي فارما است. اين دارو گياهي است و از گياهاني مانند جنسينگ، يوهمبين و جينكوبياوبا تشكيل شده است. اين دارو بدون تجويز پزشك قابل مصرف است. به رفع اختلال نعوظ، خستگي، افزايش قواي جنسي و درمان زود انزالي كمك مي‌كند. روزي دو بار همراه با غذا مصرف شود.

عوارض قرص تاخيري

با دقت بسيار پس از مصرف قرص تاخيري به تغييرات اعمال شده بدن دقت كنيد. گاهي تغييرات به قدري افزايش مي‌يابد كه حتما بايد به پزشك مراجعه كنيد. در ادامه در رابطه با عوارض دو دسته مهار كننده بازجذب سروتونين و مهار كننده فسفودي استر نوع 5 توضيح داده ايم.

  • گر گرفتگي
  • سر درد
  • گرفتگي بيني
  • اختلال در هضم غذا
  • تغييرات در بينايي
  • درد در ماهيچه ها

عوارض جانبي قرص تاخيري وياگرا در برابر سياليس 3 برابر بيشتر است. تقريبا درصد كمي از افرادي كه قرص وياگرا مصرف مي‌كنند چند ساعت همه جا را آبي مي‌بينند. عوارض جانبي SSRI ها عبارتند از.

  • اسهال
  • اضطراب
  • لرزش دست ها
  • اختلال در هضم غذا
  • كاهش وزن
  • كم اشتهايي
  • تاري ديد
  • خشكي دهان
  • تعريق زياد
  • اختلال نعوظ در آقايان
  • ارگاسم سخت در طول رابطه جنسي

موانع مصرف قرص تاخيري

در نهايت بايد اشاره كنيم در مواردي افراد بايد از مصرف اين نوع قرص‌ها پرهيز كنند. در زير موارد منع مصرف قرص تاخيري را برايتان شرح مي‌دهيم.

  1. بيماران قلبي: افراد مبتلا به بيماري‌هاي قلبي نبايد چنين داروهايي را مصرف كنند.
  2. افراد مبتلا به پرياپيسم: اين افراد با مصرف اين دارو ها مشكل خود را شديدتر مي‌كنند و اين قرص‌ها باعث سرطان در بدن آن‌ها شده و كم‌كم استخوان‌هاي آنان را مي‌شكنند و كليه آن‌ها نارسايي مي‌گيرد. كم خوني نيز از عوارض مصرف قرص‌ها براي اين بيماران است.
  3. افرادي كه داراي مشكلات بينايي هستند: اين افراد نيز نبايد از اين قرص‌ها استفاده كنند. زيرا تاثير تمامي قرص‌هاي تاخيري ابتدا بر بينايي افراد مي‌باشد.
  4. كساني كه نارسايي كليه دارند: عوارض جانبي براي اين افراد جبران ناپذير است و به كبد آن‌ها آسيب وارد مي‌شود.
  5. افراد پير و سن بالا: افراد پير نبايد از اين قرص‌ها استفاده كنند زيرا ممكن است حساسيت‌هايي داشته باشند كه از آن مطلع نباشند و به دليل قدرتمند بودن اين داروها احتمال از پاي در آمدن آن‌ها بسيار است.

دلايل زود انزالي در آقايان

زماني كه در عرض 2 دقيقه پس از رابطه جنسي آقايان ارضا شوند به زود انزالي مبتلا هستند. 2 دليل براي زود انزالي آقايان وجود دارد كه در ادامه در رابطه با اين دلايل توضيح داده ايم.

  • دلايل روحي: مشكلاتي مانند افسردگي، اضطراب، استرس، تجاوز در سن پايين منجر به بروز زود انزالي مي‌شود.
  • دلايل بيولوژيكي: عدم تعادل در هورمون ها، عفونت ها، التهاب ها، مشكلات ژنتيكي و بيماري تيروئيد از جمله دلايل بروز زود انزالي در آقايان است.

كلام آخر

قرص تاخيري در مواردي استفاده مي‌شود كه آقا از مشكلات زود انزالي رنج مي‌برد. آقاياني كه كمتر از 2 دقيقه ارضا شوند به زود انزالي مبتلا هستند. يكي از روش هاي درمان زود انزالي، مصرف قرص‌تاخيري است. اما بسيار افرادي هستند كه به دليل اضطراب و استرس به اختلالات عملكرد جنسي مبتلا مي‌شوند. با كمك از روانشناس به بهبود كيفيت عملكرد جنسي ناشي از استرس بپردازيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص‌تاخيري مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا مصرف قرص تاخيري صحيح است؟

مصرف اين قرص‌ها مي‌تواند مشكلات مردان را براي داشتن يك رابطه جنسي موفق رفع نمايد ولي به طور كلي راهكارهاي جايگزين مثل روش تجسم نيز براي اين مشكلات وجود دارد كه مي‌توان از آن‌ها استفاده نمود. همچنين گاهي قرص‌هاي تاخيري عوارضي براي بعضي از بيماران به همراه دارند كه بايد به آن‌ها توجه نمود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص تاخيري | بهترين قرص تاخيري قوي بدون عوارض


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۴:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا روش‌هاي تست متادون را مي‌شناسيد؟ متادون، از مواد اعتيادآور صنعتي و گروه شبه مخدرها به شمار مي‌آيد. اين ماده مخدر به شكل قرص، شربت و پودرهاي كريستالي سفيد وجود دارند. متادون درمان پزشكي دارد و به عنوان مسكن و داروي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد اما امروزه بسياري از افراد براي ترك اعتياد خود، خودسرانه اقدام به مصرف آن كرده و در نتيجه به خود متادون اعتياد پيدا مي‌كنند.

منبع: تست متادون

در بسياري از موقعيت‌هاي اجتماعي همچون استخدام و ازدواج، لزوم تست اعتياد و متادون وجود دارد. در ادامه مقاله به بررسي كامل تست متادون و دلايل منفي منفي شدن تست مي‌پردازيم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي ترك اعتياد به متادون تا پايان اين مطلب با ما همراه باشيد. براي دريافت خدمات ترك اعتياد كليك كنيد.

كاربرد متادون

متادون، مسكن و مواد اعتيادآور صنعتي است كه از آن براي رهايي از ترياك، هروئين و گاهي اوقات براي تسكين درد استفاده مي‌شود. مدت تاثير داروي متادون حدود 24 الي 48 ساعت و هروئين حدود 2 الي 3 ساعت است كه زمان اثربخشي بيشتري دارد و پزشك فقط در شرايط خاص و دوز كم آن را براي بيمار تجويز مي‌كند.

بنابراين دارو به دليل وابستگي زياد و اعتيادي كه براي مصرف كننده ايجاد مي‌كند بايد با تجويز پزشك مصرف شود. براي بيماراني كه از لحاظ جسمي و سني توانايي ترك را ندارند يا بيماري خاصي دارند و به دليل توان بدني ضعيف و اينكه براي آن‌ها امكان سم زدايي براي ترك وجود ندارد،

تست متادون چگونه انجام مي شود؟

تست متادون به 2 صورت آزمايشگاهي و غربالگري صورت مي‌گيرد. احتمال خطا در اين تست وجود دارد به همين جهت بهتر است از طريق تست‌هاي آزمايشگاهي اقدام كرد چرا كه درصد خطا و تقلب نسبت به كيت‌هاي تشخيص متادون كمتر است. تست متادون به شيوه‌هاي متفاوتي انجام مي‌شود كه در زير به اين شيوه‌ها اشاره كرده‌ايم.

1. تست ادرار متادون

تست ادرار روشي ارزان و رايج مي‌باشد كه البته در آن امكان خطا وجود دارد به طوري كه با مصرف بعضي از داروهاي درماني يا نوشيدن آب زياد مي‌توان نتيجه تست را تغيير داد. با نوشيدن آب زياد ادار فرد رقيق شده و به دليل رنگ و شفافيت ادرار، احتمال دارد نمونه پذيرفته نشود كه قطعا دقت انجام تست در آزمايشگاه هاي معتبر و مورد تاييد بالاتر است. متادون تا 3 روز بعد از مصرف در ادرار قابل تشخيص بوده و احتمال دارد شخص براي منفي شدن تست خود در اين مدت متادون مصرف نكند.

2. تست اعتياد به متادون با موي سر

با وارد شدن ماده مخدر به بدن، تمام سلول‌ها از فوليكول‌هاي موي سر گرفته تا ناخن‌ها به آن آلوده مي‌شوند. تست موي سر، آزمايش آسان و مطمئني است و در صورتي كه شخص موهاي سرش را كوتاه نكند، اين تست مصرف متادون در حدود 90 روز گذشته را نشان مي‌دهد. ضمن اينكه نمونه مو جهت تست را مي‌توان از قسمت‌هاي ديگر بدن هم تهيه كرد.

اندازه لازم جهت تست مو كمتر از 2 و نيم الي 4 سانتي متر از ريشه مي‌باشد. اعتبار و دقت اين تست بيشتر از تست ادرار بوده و احتمال تقلب در آن بسيار كمتر از شيوه‌هاي ديگر است. همچنين اين تست نياز به تجهيزات آزمايشگاهي دارد و به همين خاطر هزينه آن بيشتر از شيوهاي ديگر است. در تست مو مي‌توان علاوه بر وجود متادون، مقدار آن را نيز نشان داد كه اين مزيت در تست‌هاي ديگر وجود ندارد.

3. روش تست با تعريق

تست تعريق شيوه آساني است. با اين تست، امكان تشخيص مصرف متادون با گذشت چند هفته هم ممكن مي‌باشد. البته اگر فرد تعريق زيادي داشته باشد، امكان دارد كه در انجام تست مشكل ايجاد شده و تشخيص مدت زمان مصرف متادون را از بين ببرد.

4. روش تست با بزاق

تست بزاق روش جديدتري براي تشخيص مصرف متادون مي‌باشد. اين تست شيوه آساني است كه نياز به آزمايشگاه ندارد. در اين تست، بزاق فرد توسط كارشناس گرفته مي‌شود و احتمال تقلب در آن كم است. تست بزاق شيوه‌اي عالي براي سنجش استفاده اخير شخص بوده و امكان پي بردن به چند ماده مخدر به صورت هم زمان را نيز دارد. در اين تست امكان تشخيص مصرف متادون با گذشت تقريبا 24 ساعت وجود دارد و نتيجه تست چند دقيقه‌اي آماده مي گردد.

5. تست متادون با كيت

كيت تست متادون، روش غربالگري محسوب مي‌شود كه در آن احتمال خطا به مراتب بيش از روش‌هاي آزمايشگاهي است. زمان تشخيص متادون با كيت 72 ساعت پس از مصرف است كه كيت را با قرار دادن در ادرار تست مي‌كنند. نيازي نيست ناشتا باشيد و در هر زمان از شبانه روز مي‌توانيد اين تست را انجام دهيد. توجه كنيد هر كدام از نوارهاي تستي بايد يك بار مصرف شوند.

براي استفاده از اين كيت‌ها، بايد يك عدد نوار را در داخل مقداري از نمونه ادرار شخص (تقريبا 1 سانتي متر) قرار داده و 15 ثانيه صبر كنيد. اگر سطح متادون بالاتر از 300 نانوگرم در ميلي ليتر شد جواب مثبت است. نوار بايد 15 ثانيه در نمونه قرار گرفته و پيش از خواندن نتيجه 5 دقيقه بر روي سطح صاف غير جاذبي باشد. شرح جواب تست در 1 دقيقه ابتدايي يا 10 دقيقه بعد ايجاد خطا مي‌كند و به طور كلي مي‌توان گفت كه البته امكان خطاي تكنيكي در اين تست وجود دارد.

نحوه انجام تست متادون با ادرار در خانه

 

قبل از تهيه نمونه ادار از نوشيدن مقادير بيش از حد مايعات خودداري كنيد. همچنين از آخرين حمام شما بايد دو الي سه ساعت گذشته باشد. براي انجام تست متادون ابتدا يك ظرف تميز تهيه نماييد. تا نمونه ادرار را در داخل آن بريزيد. توجه داشته باشيد كه نمونه شما بايد حداقل 45 ميلي ليتر باشد. نمونه بايد در دماي طبيعي نگهداري شود تا در نتيجه تست اشتباه صورت نگيريد.

چند قطره از نمونه را بر روي نوار تست متادون بريزيد و حدود 5 دقيقه منتظر دريافت نتيجه مثبت و منفي باشيد. در ادامه نحوه خواندن نتيجه توضيح داده شده است.

نحوه خواندن نتيجه تست اعتياد به متادون با ادرار در خانه

بايد توجه داشته باشيد كه نحوه خواندن تست متادون با تست بارداري متفاوت است.

  • اگر دو خط موجود بر روي تست متادون روشن شد يعني تست متادون منفي است.
  • اگر يك خط در بالاي تست ظاهر شد يعني تست اعتياد مثبت است.
  • اگر يك خط در پايين تست ظاهر شد يا اصلا خطي ظاهر نشد تست رد مي باشد و بايد مجددا انجام شود.

اما بايد توجه كنيد تست اعتياد متادون با ادرار در خانه در شرايط خانگي انجام گرفته و نمي توان به طور كامل به نتيجه آن اعتماد داشت. چرا كه شرايط آزمايشگاهي نتايج با دقت بسيار بالاتري تعيين مي شود.

چند روز بعد از مصرف متادون تست اعتياد منفي مي شود ؟

بسته به نوع تست اعتياد به متادون متفاوت است. تست اعتياد به متادون با ادرار متادون را تا 5 روز بعد از مصرف شناسايي مي كند. اما در تست مو مصرف متادون تا 90 روز بعد قابل تشخيص است.

علل منفي شدن تست اعتياد به متادون

نتيجه منفي تست به معناي عدم اعتياد فرد نمي‌باشد. هر آزمايشي احتمال خطا دارد و با برخي روش‌ها مي‌توان نتيجه آن را تغيير داد. از علل منفي شدن تست از طريق نمونه ادرار مي‌توان به تغيير در سطح ph ادرار از طريق افزودن خون، جوهر ليمو، سفيد كننده و… اشاره كرد. همچنين استفاده از رقيق كننده‌ها در ادرار بر روي نمونه آن تاثير مي‌گذارد. تقلب در نمونه ادرار راه ديگري براي تغيير تست است؛ براي مثال با وجود حضور نمونه گير شخص بيمار مي‌تواند از طريق تخليه سرنگي كه نمونه فرد سالمي است به داخل ظرف نمونه تقلب كند.

از علل ديگر منفي شدن تست اعتياد به متادون مي‌توان مصرف بي 2، مصرف داروهاي ادرارآور، نوشيدن آب زياد، فاصله زماني و تداخلات دارويي را نام برد. در قضيه تداخل دارويي توجه داشته باشيد كه مصرف برخي داروها مي‌تواند مقدار متادون خون را افزايش دهد پس اگر دارويي استفاده مي‌كنيد آن را به مسئول آزمايشگاه اطلاع دهيد. براي آشنايي با ساير انواع تست اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه متادون و تست تشخيصي اعتياد به متادون مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا متادون در آزمايش اعتياد ازدواج رويت مي‌شود؟

خير مگر تست اختصاصي متادون گرفته شود. در آزمايش ازدواج تنها مشتقات مورفين ارزيابي مي‌گردد كه شامل متادون نيست.

آيا احتمال مرگ با مصرف متادون وجود دارد؟

بله گاهي اوقات استفاده خودسرانه و در دوز بالا سبب مرگ مي‌شود. به همين دليل ضروري است كه مصرف آن تحت نظر پزشك متخصص انجام گيرد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست متادون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست متادون،
موضوع:
[ ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۶:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا روش‌هاي تست متادون را مي‌شناسيد؟ متادون، از مواد اعتيادآور صنعتي و گروه شبه مخدرها به شمار مي‌آيد. اين ماده مخدر به شكل قرص، شربت و پودرهاي كريستالي سفيد وجود دارند. متادون درمان پزشكي دارد و به عنوان مسكن و داروي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد اما امروزه بسياري از افراد براي ترك اعتياد خود، خودسرانه اقدام به مصرف آن كرده و در نتيجه به خود متادون اعتياد پيدا مي‌كنند.

منبع: تست متادون

در بسياري از موقعيت‌هاي اجتماعي همچون استخدام و ازدواج، لزوم تست اعتياد و متادون وجود دارد. در ادامه مقاله به بررسي كامل تست متادون و دلايل منفي منفي شدن تست مي‌پردازيم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي ترك اعتياد به متادون تا پايان اين مطلب با ما همراه باشيد. براي دريافت خدمات ترك اعتياد كليك كنيد.

كاربرد متادون

متادون، مسكن و مواد اعتيادآور صنعتي است كه از آن براي رهايي از ترياك، هروئين و گاهي اوقات براي تسكين درد استفاده مي‌شود. مدت تاثير داروي متادون حدود 24 الي 48 ساعت و هروئين حدود 2 الي 3 ساعت است كه زمان اثربخشي بيشتري دارد و پزشك فقط در شرايط خاص و دوز كم آن را براي بيمار تجويز مي‌كند.

بنابراين دارو به دليل وابستگي زياد و اعتيادي كه براي مصرف كننده ايجاد مي‌كند بايد با تجويز پزشك مصرف شود. براي بيماراني كه از لحاظ جسمي و سني توانايي ترك را ندارند يا بيماري خاصي دارند و به دليل توان بدني ضعيف و اينكه براي آن‌ها امكان سم زدايي براي ترك وجود ندارد،

تست متادون چگونه انجام مي شود؟

تست متادون به 2 صورت آزمايشگاهي و غربالگري صورت مي‌گيرد. احتمال خطا در اين تست وجود دارد به همين جهت بهتر است از طريق تست‌هاي آزمايشگاهي اقدام كرد چرا كه درصد خطا و تقلب نسبت به كيت‌هاي تشخيص متادون كمتر است. تست متادون به شيوه‌هاي متفاوتي انجام مي‌شود كه در زير به اين شيوه‌ها اشاره كرده‌ايم.

1. تست ادرار متادون

تست ادرار روشي ارزان و رايج مي‌باشد كه البته در آن امكان خطا وجود دارد به طوري كه با مصرف بعضي از داروهاي درماني يا نوشيدن آب زياد مي‌توان نتيجه تست را تغيير داد. با نوشيدن آب زياد ادار فرد رقيق شده و به دليل رنگ و شفافيت ادرار، احتمال دارد نمونه پذيرفته نشود كه قطعا دقت انجام تست در آزمايشگاه هاي معتبر و مورد تاييد بالاتر است. متادون تا 3 روز بعد از مصرف در ادرار قابل تشخيص بوده و احتمال دارد شخص براي منفي شدن تست خود در اين مدت متادون مصرف نكند.

2. تست اعتياد به متادون با موي سر

با وارد شدن ماده مخدر به بدن، تمام سلول‌ها از فوليكول‌هاي موي سر گرفته تا ناخن‌ها به آن آلوده مي‌شوند. تست موي سر، آزمايش آسان و مطمئني است و در صورتي كه شخص موهاي سرش را كوتاه نكند، اين تست مصرف متادون در حدود 90 روز گذشته را نشان مي‌دهد. ضمن اينكه نمونه مو جهت تست را مي‌توان از قسمت‌هاي ديگر بدن هم تهيه كرد.

اندازه لازم جهت تست مو كمتر از 2 و نيم الي 4 سانتي متر از ريشه مي‌باشد. اعتبار و دقت اين تست بيشتر از تست ادرار بوده و احتمال تقلب در آن بسيار كمتر از شيوه‌هاي ديگر است. همچنين اين تست نياز به تجهيزات آزمايشگاهي دارد و به همين خاطر هزينه آن بيشتر از شيوهاي ديگر است. در تست مو مي‌توان علاوه بر وجود متادون، مقدار آن را نيز نشان داد كه اين مزيت در تست‌هاي ديگر وجود ندارد.

3. روش تست با تعريق

تست تعريق شيوه آساني است. با اين تست، امكان تشخيص مصرف متادون با گذشت چند هفته هم ممكن مي‌باشد. البته اگر فرد تعريق زيادي داشته باشد، امكان دارد كه در انجام تست مشكل ايجاد شده و تشخيص مدت زمان مصرف متادون را از بين ببرد.

4. روش تست با بزاق

تست بزاق روش جديدتري براي تشخيص مصرف متادون مي‌باشد. اين تست شيوه آساني است كه نياز به آزمايشگاه ندارد. در اين تست، بزاق فرد توسط كارشناس گرفته مي‌شود و احتمال تقلب در آن كم است. تست بزاق شيوه‌اي عالي براي سنجش استفاده اخير شخص بوده و امكان پي بردن به چند ماده مخدر به صورت هم زمان را نيز دارد. در اين تست امكان تشخيص مصرف متادون با گذشت تقريبا 24 ساعت وجود دارد و نتيجه تست چند دقيقه‌اي آماده مي گردد.

5. تست متادون با كيت

كيت تست متادون، روش غربالگري محسوب مي‌شود كه در آن احتمال خطا به مراتب بيش از روش‌هاي آزمايشگاهي است. زمان تشخيص متادون با كيت 72 ساعت پس از مصرف است كه كيت را با قرار دادن در ادرار تست مي‌كنند. نيازي نيست ناشتا باشيد و در هر زمان از شبانه روز مي‌توانيد اين تست را انجام دهيد. توجه كنيد هر كدام از نوارهاي تستي بايد يك بار مصرف شوند.

براي استفاده از اين كيت‌ها، بايد يك عدد نوار را در داخل مقداري از نمونه ادرار شخص (تقريبا 1 سانتي متر) قرار داده و 15 ثانيه صبر كنيد. اگر سطح متادون بالاتر از 300 نانوگرم در ميلي ليتر شد جواب مثبت است. نوار بايد 15 ثانيه در نمونه قرار گرفته و پيش از خواندن نتيجه 5 دقيقه بر روي سطح صاف غير جاذبي باشد. شرح جواب تست در 1 دقيقه ابتدايي يا 10 دقيقه بعد ايجاد خطا مي‌كند و به طور كلي مي‌توان گفت كه البته امكان خطاي تكنيكي در اين تست وجود دارد.

نحوه انجام تست متادون با ادرار در خانه

 

قبل از تهيه نمونه ادار از نوشيدن مقادير بيش از حد مايعات خودداري كنيد. همچنين از آخرين حمام شما بايد دو الي سه ساعت گذشته باشد. براي انجام تست متادون ابتدا يك ظرف تميز تهيه نماييد. تا نمونه ادرار را در داخل آن بريزيد. توجه داشته باشيد كه نمونه شما بايد حداقل 45 ميلي ليتر باشد. نمونه بايد در دماي طبيعي نگهداري شود تا در نتيجه تست اشتباه صورت نگيريد.

چند قطره از نمونه را بر روي نوار تست متادون بريزيد و حدود 5 دقيقه منتظر دريافت نتيجه مثبت و منفي باشيد. در ادامه نحوه خواندن نتيجه توضيح داده شده است.

نحوه خواندن نتيجه تست اعتياد به متادون با ادرار در خانه

بايد توجه داشته باشيد كه نحوه خواندن تست متادون با تست بارداري متفاوت است.

  • اگر دو خط موجود بر روي تست متادون روشن شد يعني تست متادون منفي است.
  • اگر يك خط در بالاي تست ظاهر شد يعني تست اعتياد مثبت است.
  • اگر يك خط در پايين تست ظاهر شد يا اصلا خطي ظاهر نشد تست رد مي باشد و بايد مجددا انجام شود.

اما بايد توجه كنيد تست اعتياد متادون با ادرار در خانه در شرايط خانگي انجام گرفته و نمي توان به طور كامل به نتيجه آن اعتماد داشت. چرا كه شرايط آزمايشگاهي نتايج با دقت بسيار بالاتري تعيين مي شود.

چند روز بعد از مصرف متادون تست اعتياد منفي مي شود ؟

بسته به نوع تست اعتياد به متادون متفاوت است. تست اعتياد به متادون با ادرار متادون را تا 5 روز بعد از مصرف شناسايي مي كند. اما در تست مو مصرف متادون تا 90 روز بعد قابل تشخيص است.

علل منفي شدن تست اعتياد به متادون

نتيجه منفي تست به معناي عدم اعتياد فرد نمي‌باشد. هر آزمايشي احتمال خطا دارد و با برخي روش‌ها مي‌توان نتيجه آن را تغيير داد. از علل منفي شدن تست از طريق نمونه ادرار مي‌توان به تغيير در سطح ph ادرار از طريق افزودن خون، جوهر ليمو، سفيد كننده و… اشاره كرد. همچنين استفاده از رقيق كننده‌ها در ادرار بر روي نمونه آن تاثير مي‌گذارد. تقلب در نمونه ادرار راه ديگري براي تغيير تست است؛ براي مثال با وجود حضور نمونه گير شخص بيمار مي‌تواند از طريق تخليه سرنگي كه نمونه فرد سالمي است به داخل ظرف نمونه تقلب كند.

از علل ديگر منفي شدن تست اعتياد به متادون مي‌توان مصرف بي 2، مصرف داروهاي ادرارآور، نوشيدن آب زياد، فاصله زماني و تداخلات دارويي را نام برد. در قضيه تداخل دارويي توجه داشته باشيد كه مصرف برخي داروها مي‌تواند مقدار متادون خون را افزايش دهد پس اگر دارويي استفاده مي‌كنيد آن را به مسئول آزمايشگاه اطلاع دهيد. براي آشنايي با ساير انواع تست اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه متادون و تست تشخيصي اعتياد به متادون مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا متادون در آزمايش اعتياد ازدواج رويت مي‌شود؟

خير مگر تست اختصاصي متادون گرفته شود. در آزمايش ازدواج تنها مشتقات مورفين ارزيابي مي‌گردد كه شامل متادون نيست.

آيا احتمال مرگ با مصرف متادون وجود دارد؟

بله گاهي اوقات استفاده خودسرانه و در دوز بالا سبب مرگ مي‌شود. به همين دليل ضروري است كه مصرف آن تحت نظر پزشك متخصص انجام گيرد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست متادون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست متادون،
موضوع:
[ ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۱۶:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

احساس تنهايي در رابطه عاطفي به اين معناست كه شما علي‌رغم حضور شريك احساسي‌تان باز هم احساس مي‌كنيد، تنهاييد يا شايد بهتر باشد بگوييم احساس مي‌كنيد شريك عاطفي‌تان شما را درك نمي‌كند يا به حد كافي براي شما زمان نمي‌گذارد. متأسفانه اين موضوع در بسياري از روابط عاطفي ديده مي‌شود و گاهي تا آنجا پيش مي‌رود كه زمينه را براي قطع رابطه و يا بروز خيانت آماده مي‌كند.

منبع: احساس تنهايي در رابطه | چگونه احساس تنهايي نكنيم ؟

اما پيش از همه اين‌ها احساس تنهايي در رابطه عاطفي باعث خواهد شد تا شما احساسات ناخوشايندي را تجربه كرده و حتي احتمال بروز بيماري‌هاي روحي مثل از دست دادن اعتمادبه‌نفس يا احساس افسردگي و اضطراب را به همراه خواهد داشت. مشاوره رابطه دختر و پسر به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد ابعاد مختلف رابطه‌تان را بررسي كنيد. در ادامه راهكارهايي براي رهايي از احساس تنهايي آورده‌ايم.

احساس تنهايي در رابطه

دختر يا پسر ممكن است با وجود داشتن يك رابطه عاطفي احساس تنهايي كند. اين حس در واقع به خاطر ماهيت آن رابطه است. همه ما براي رفع نيازهاي جسمي و رواني مان نياز به كسي داريم كه ما را درك و همراهي كند. اگر در رابطه اي باشيد كه به احساسات، نيازها، خواسته ها و غيره شما بي توجهي شود، قطعا دچار احساس تنهايي در رابطه خواهيد شد. اين احساس روز به روز شما را بيشتر در تاريكي و ياس فرو خواهد برد. بنابراين هرچه زودتر بايد براي تغيير اين وضعيت اقدامي بكنيد.

نشانه هاي احساس تنهايي

انسان ذاتا موجودي اجتماعي است يعني براي موفقيت، برآورده كردن نيازها، احساس خوشبختي، بقا، تكامل و… نياز به بودن در جمع و اجتماع دارند. پس تنهايي مغاير با اين نياز فطري همه ماست. گاه احساس تنهايي به صورت ناخودآگاه بروز مي‌يابد. در صورتي كه نشانه‌هاي زير را در خود ديديد، بهتر است براي گسترش اجتماع خود اقدامي بكنيد.

  1. توجه و وابستگي بيش از حد به اشياء (گاهي حتي حيوانات)
  2. نداشتن دوستان واقعي و سپري كردن زمان زياد در صفحات مجازي با دوستان مجازي
  3. بالا بودن سطح استرس و احساس نارضايتي و غم
  4. نداشتن خواب آرام (كم شدن يا زياد شدن خواب و يا پريدن از خواب)

دلايل احساس تنهايي در رابطه عاطفي

پيش از آنكه بتوانيد براي برطرف كردن احساس تنهايي در رابطه‌تان راه‌حلي پيدا كنيد، بايد علت اين وضعيت را مشخص كنيد. احساس تنهايي مي‌تواند با توجه به شرايط رابطه، شخصيت و همين‌طور انتظارات شما از يك رابطه عاطفي دلايل متفاوتي داشته باشد، بااين‌حال برخي از رايج‌ترين دلايل اين احساس را مي‌توان به موارد زير نسبت داد.

1- بيماري‌هاي روحي يا ضعف‌هاي شخصيتي

پيش از آنكه به دنبال ضعف‌ها و مشكلات درون رابطه‌تان بگرديد، بهتر است با خود به اين سؤال پاسخ دهيد كه آيا خلأهاي شخصيتي شما باعث احساس تنهايي مي‌شوند و يا به‌واقع مشكلاتي در رابطه شما وجود دارد؟ برخي از مشكلات نظير اختلال شخصيت وابسته، شخصيت‌هاي مهرطلب يا افرادي كه نسبت به طرد يا بي‌توجهي از جانب ديگران بيش‌ازحد حساسيت دارند مي‌تواند باعث ايجاد احساس تنهايي براي فرد شود.

به عبارتي واقعيت موضوع اين است كه اين قبيل افراد در روابط خود احساس ناامني كرده و تصور مي‌كنند شريك احساسي‌شان دير يا زود آن‌ها را تنها خواهد گذاشت. به همين خاطر نسبت به هرگونه عدم حضور يا بي‌توجهي از جانب طرف مقابل به‌شدت حساس هستند.

يكي ديگر از مشكلاتي كه اين افراد و اطرافيان آن‌ها را درگير مي‌كند، اين است كه ظرف نياز به محبت و توجه در اين افراد به حدي بزرگ است كه هرگز پر نمي‌شود و به همين خاطر صرف‌نظر از ميزان توجهي كه در رابطه دريافت مي‌كنند، بازهم احساس ناراحتي خواهند داشت.

براي فهميدن اينكه آيا شما يا شريك احساسي‌تان چنين مشكلي داريد يا خير؟ بهتر است به الگوي روابط خود توجه داشته باشيد. اين شخصيت‌ها معمولاً در رابطه با تمامي اطرافيان نزديك دچار مشكل بوده و به‌اصطلاح زودرنج هستند. آن‌ها هرگز نمي‌توانند درگيري ذهني يا شرايط روحي نامناسب شما را درك كنند و همواره انتظار توجه و محبت دارند. با توجه به مشكلاتي كه اين وضعيت مي‌تواند براي خود فرد و اطرافيان وي ايجاد نمايد، اگر شما يا شريك احساسي‌تان دچار اين مشكل هستيد بهتر است از يك مشاور متخصص براي درمان آن كمك بخواهيد.

2- احساس تنهاي در رابطه به خاطر نبود صميميت كافي

شايد مهم‌ترين و واضح‌ترين دليل اينكه شما علي‌رغم حضور در يك رابطه عاطفي باز هم احساس تنهايي و ناراحتي مي‌كنيد، اين باشد كه صميميت كافي ميان شما و شريك عاطفي‌تان وجود ندارد. به عبارتي شريك عاطفي شما به حد كافي برايتان وقت نمي‌گذارد و يا احساس مي‌كنيد او متوجه احساسات و خواسته‌هاي شما نيست. اين موضوع مي‌تواند گاهي اوقات به اين خاطر باشد كه شما شخص نامناسبي را براي رابطه انتخاب كرده‌ايد و گاهي هم چون نمي‌توانيد به‌خوبي از خواسته‌ها يا نيازهايتان با طرف مقابل صحبت كنيد،

حس تنهايي مي‌كنيد. با اين‌حال به هر دليلي كه اين مشكل براي شما پيش آمده بهتر است پيش از بروز مشكلات جدي‌تر براي برطرف كردن آن اقدام كنيد.

3- عدم تناسب ميان دو نفر

تناسب ميان طرفين در يك رابطه عاطفي ازجمله مسائلي است كه هنگام انتخاب شريك عاطفي‌تان مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد. تفاوت‌هاي شخصيتي مثل درون‌گرا يا برونگرا بودن باعث مي‌شود تا شما و شريك احساسي‌تان به يك اندازه نياز به برقراري رابطه نداشته باشيد و يا تفاوت در باورها باعث مي‌شود هنگامي‌كه شما مي‌خواهيد زماني را با شريك عاطفي‌تان براي استراحت بگذرانيد، او به دنبال فعاليت‌هاي كاري يا تحصيلي باشد.

همچنين تناسب مي‌بايست در نوع تفريحاتي كه شما و شريك احساسي‌تان انتخاب مي‌كنيد نيز وجود داشته باشد. ممكن است شما دل‌تان بخواهد براي اوقات فراغت در يك مهماني شركت كنيد، اما طرف مقابل‌تان دوست داشته باشد زماني را با شما و به‌تنهايي بگذراند. نبود تفاهم يا تناسب ميان اين مسائل باعث خواهد شد تا شما و همين‌طور طرف مقابل علي‌رغم حضور در رابطه عاطفي احساس تنهايي كنيد.

4- بدرفتاري با يكديگر

رفتارهاي منفي نظير پرخاش، قهرهاي طولاني‌مدت، تهديد به پايان دادن رابطه و همين‌طور بي‌توجهي نسبت به خواسته‌ها و نيازهاي طرف مقابل ازجمله موضوعاتي هستند كه مي‌توانند باعث ايجاد احساس تنهايي در رابطه عاطفي شما باشند.

هنگامي‌كه اين رفتارها در يك رابطه تكرار مي‌شوند به‌مرور طرفين علاقه خود را به داشتن رابطه با يكديگر از دست مي‌دهند و به‌نوعي علي‌رغم اينكه با يكديگر ارتباط دارند اما سعي مي‌كنند از عمق دادن به رابطه جلوگيري كرده يا حتي به‌تدريج خود را از آن كنار بكشند.

5- احساس تنهايي در رابطه و فضاي مجازي

استفاده از فضاي مجازي در كنار تمامي فوايدي كه دارد، مي‌تواند باعث وابستگي فرد شده و از اين طريق ارتباط او با ديگران را تحت تأثير قرار دهد. استفاده بيش‌ازحد از شبكه‌هاي اجتماعي باعث خواهد شد تا افراد عملاً زماني براي بودن در كنار يكديگر نداشته باشند و اين مي‌تواند شريك عاطفي شما را دچار احساس تنهايي كند. اما فضاي مجازي گاهي اوقات نيز باعث مي‌شود تا از طريق مقايسه شرايط زندگي و ارتباط خود با وضعيت زندگي ديگران به اين نتيجه برسيد كه رابطه‌تان به‌اندازه ارتباطات ديگران صميمي و لذت‌بخش نيست و به همين خاطر دچار احساس تنهايي يا افسردگي بشويد.

6- ناتواني از صحبت كردن

گاهي اوقات دليل احساس تنهايي در رابطه عاطفي اين است كه طرفين يا يكي از آن‌ها توانايي صحبت كردن يا برقراري رابطه عاطفي ندارد. گاهي اوقات ما صحبت كردن و شروع يك گفت‌وگو با شريك احساسي‌مان را بلد نيستيم و يا به هر دليلي نمي‌توانيم از خواسته‌ها يا دلخوري‌هايمان با طرف مقابل صحبت كنيم و اين باعث خواهد شد تا فرد احساس تنهايي كند.

راهكارهايي براي پايان دادن به احساس تنهايي در رابطه عاطفي

شايد مدت ها باشد كه دچار احساس تنهايي در رابطه عاطفي تان هستيد و خودتان هم متوجه آن شده باشيد. حتما فهميده ايد كه كسي قرار نيست شما را از اين وضعيت خارج كند. بلكه اين شخص شماست كه بايد براي ايجاد تغيير حركت كند. احساس تنهايي در رابطه به عوامل مختلفي بر مي‌گردد كه پيشتر به آن ها اشاره كرده ايم. در ادامه راهكارهايي موثر براي تغيير اين شرايط ارائه شده است.

1- شرايط را به‌درستي بررسي كنيد

اگر در رابطه عاطفي خود احساس تنهايي مي‌كنيد، در اولين قدم سعي كنيد دلايل اين شرايط را به‌درستي مشخص كنيد. آيا شما دچار مشكلاتي مثل ترس از تنهايي هستيد يا به‌راستي وضعيت رابطه‌تان به ميزاني كه بايد مطلوب نيست؟

براي اين كار سعي كنيد مثال‌هايي در جهت تأييد احساس تنهايي خود و همين‌طور مثال‌هايي در جهت نقض آن پيدا كنيد و مطمئن شويد احساس تنهايي شما چيزي بيش از افكار منفي يا حساسيت‌هاي شخصي است. سپس سعي كنيد بي‌طرفانه سهم خود و شريك احساسي‌تان را در شرايط موجود بررسي كنيد.

آيا اين شما بوديد كه با بي‌توجهي به خواسته‌هاي طرف مقابل باعث فاصله شده‌ايد يا شريك احساسي‌تان فردي است كه زمان كافي براي شما ندارد و يا هردوي شما در وضعيت پيش‌آمده مقصر هستيد؟ هنگامي‌كه به اين سؤالات پاسخ دهيد، ديد بهتري از شرايط به دست خواهيد آورد و مي‌توانيد برنامه‌ريزي مناسب‌تري براي تغيير احساس تنهايي‌تان داشته باشيد.

2- با شريك احساسي‌تان صحبت كنيد

در يك فضاي مناسب با شريك احساسي‌تان راجع به حس تنهايي‌تان و خواسته‌هايي كه از او داريد صحبت كنيد. سعي كنيد در اين گفتگو براي برطرف شدن مشكلات با كمك يكديگر تصميم بگيريد. بهتر است بدون ناراحت شدن يا احساس عصبانيت به خواسته‌ها و نقطه نظرات طرف مقابل توجه داشته باشيد.

3- خود را در ساير موقعيت ها هم بسنجيد

اگر شما هميشه دچار احساس تنهايي هستيد، پس احتمال اينكه اين مساله به عوامل فردي و رواني شما ارتباط داشته باشد، زياد است. بنابراين شما به جاي گلگي از شريك عاطفي تان بايد فكري اساسي براي بهبود احساس تنهايي در رابطه خود بكنيد. شريك عاطفي شما مسئول از بين بردن خلاء هاي كودكي تان نيست. شما براي پر كردن اين خلاءها بايد به متخصص روانشناسي مراجعه كنيد.

4- رفتارتان را تغيير دهيد

يكي از بهترين كارهايي كه براي برطرف كردن احساس تنهايي در رابطه‌تان مي‌توانيد از آن استفاده كنيد اين است كه تغييراتي را در رفتارتان ايجاد كنيد. اگر رفتارهاي شما تا به امروز باعث ايجاد احساس تنهايي در شما شده پس بهتر است براي تغيير اين احساس رفتارهاي ديگري را امتحان كنيد. براي مثال سعي كنيد ارتباط كلامي يا وقت گذراندن با شريك احساسي‌تان را بيشتر كنيد، اما اگر احساس مي‌كنيد ضعف‌هاي شخصيتي شما هستند كه باعث احساس تنهايي‌تان مي‌شوند بهتر است سعي كنيد در برنامه روزانه خود براي فعاليت‌هاي مختلف جا باز كنيد.

5- كمك گرفتن از مشاورين

اگر مشكلات موجود در رابطه شما عميق‌تر از آن است كه به‌تنهايي يا حتي از طريق گفت‌وگو با شريك احساسي‌تان بتوانيد آن‌ها را برطرف كنيد يا هنگامي كه طرف مقابل هيچ كمكي براي تغيير شرايط به شما نمي‌كند بهتر است از يك مشاور در اين زمينه كمك بگيريد.

مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا بتوانيد مشكلات موجود در رابطه را شناسايي كرده و همين‌طور با توجه به سبك شخصيتي شما و طرف مقابل راهكارهاي مناسبي را براي تغيير شرايط به شما آموزش خواهند داد.

سخن آخر

احساس تنهايي در رابطه عاطفي زماني مساله ساز مي شود كه شما را با مشكلات اساسي مثل افسردگي، تنش، استرس و … مواجه نمايد. شما بايد هر چه زودتر براي رفع احساس تنهايي در رابطه به دنبال راهكار باشيد. اما پيش از هر چيز بايد علت بروز احساس تنهايي در رابطه را پيدا كنيد. متخصصان حوزه روانشناسي بيشترين كمك را مي توانند به شما بكنند. آن ها با بررسي اهداف و كيفيت رابطه و همچنين ارزيابي وضعيت رواني تان علت اصلي احساس تنهايي تان را كشف كرده و با طرح درمان دقيق در صدد رفع اين مشكل بر مي آيند.

در حالي كه عدم مراجعه به متخصص مي تواند شما را مدت ها و حتي سال ها با اين احساس مخرب درگير كند. بنابراين بهتر است هرچه زودتر براي درمان با شماره هاي درج شده تماس گرفته و براي دريافت مشاوره تلفني يا حضوري اقدام نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه احساس تنهايي در رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

چرا بعضي افراد احساس تنهايي در رابطه دارند؟

مشكلاتي مانند نبود صميميت ميان زوجين يا اختصاص ندادن زمان كافي به يكديگر در كنار بروز خشونت و بدرفتاري ازجمله دلايلي هستند كه باعث احساس تنهايي در رابطه عاطفي مي‌شوند. اما برخي مشكلات شخصيتي مانند وابستگي بيش‌ازحد به ديگران يا حساسيت به طرد نيز مي‌تواند در اين احساس تأثيرگذار باشد.

براي از بين بردن احساس تنهايي در رابطه عاطفي بايد چه كرد؟

با طرف مقابل راجع به احساس و خواسته‌هاي خود صحبت كنيد و با كمك يكديگر راهكاري براي اين وضعيت پيدا كنيد. ايجاد تغيير در رفتار با شريك عاطفي و همين‌طور كمك گرفتن از مشاورين روانشناسي نيز مي‌تواند در اين زمينه كمك‌كننده باشد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: احساس تنهايي در رابطه | چگونه احساس تنهايي نكنيم ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۱۲:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از مهاجرت احساسي است كه باعث انصراف خيلي از علاقه مندان به مهاجرت مي‌شود، اين ترس به صورت هشيار و گاه پنهان آن‌ها را از حركت وامي‌دارد. عوامل زيادي بر ميزان اين ترس و نحوه عملكرد آن‌ها تاثير دارد، شايد شما نيز دلايل اين ترس‌تان را مي‌دانيد اما نمي‌خواهيد براي رفع آن راهي پيدا كنيد؛ اين در حالي است كه با يك بررسي ساده مي‌توانيد تصميمي بگيريد كه شما را از وضعيت بلاتكليفي رها كند. در عوامل ايجاد ترس و راه‌هاي واجهه با ترس از مهاجرت را بررسي كرده‌ايم.

منبع: ترس از مهاجرت | دلايل و آمادگي روحي براي مهاجرت

ترس از مهاجرت

ترس از مهاجرت براي هر فردي كه قصد تغيير مكان زندگي دارد مي تواند پيش بيايد. اين ترس ممكن است حتي مربوط به تغيير شهر باشد. براي برخي اين فاصله جابجايي كمتر است، اما شدت ترس از مهاجرت به حدي است كه او را به وضعيت كنوني اش وابسته تر مي‌كند. ترس از مهاجرت باعث مي شود كه با وجود شرايط مناسب براي پيشرفت در زمينه هاي مختلف زندگي، فرد به وضعيت كنوني اش رضايت دهد. در حالي كه با غلبه بر ترس و وابستگي هايش احتمال رسيدن به موفقيت و آسايش براي او و حتي فرزندانش بسيار زياد است.

دلايل ترس از مهاجرت

ترس از مهاجرت با توجه به شرايط زندگي شما و همين‌طور شخصيت منحصر به فرد هركس مي‌تواند دلايل متفاوتي داشته باشد. اما برخي از مهم‌ترين دلايل ترس از مهاجرت را در ادامه شرح داده‌ايم.

1- ترس از تنهايي و از دست دادن عزيزان

يكي از مهم‌ترين دلايل ترس از مهاجرت اين است كه احتمالاً شما مي‌بايست از عزيزان خود دور شويد. به همين خاطر مهاجرت‌هاي انفرادي فشار بيشتري را براي فرد به همراه دارند و هرچقدر تعداد اعضاي خانواده يا دوستاني كه همراه شما مهاجرت مي‌كنند بيشتر باشد، تحمل اين فشار راحت‌تر خواهد شد. ترس از اينكه شايد تا مدت‌ها نتوانيم عزيزانمان را مجدد ببينيم و يا در شرايط سخت كنار آن‌ها باشيم يكي از دلايلي است كه ما را از مهاجرت منصرف مي‌كند. علاوه بر اين تنها بودن نيز براي بعضي‌ها موضوع سختي است كه نمي‌توانند آن را تحمل كنند و اين موضوع مي‌تواند برايشان نگران‌كننده باشد.

2- ترس از ناشناخته‌ها در مهاجرت

ورود به يك شهر يا كشور جديد به اين معناست كه شما با موجي از ناشناخته‌ها مواجه مي‌شويد. ناآگاهي از زبان كشور مقصد، فرهنگ و باورهاي مردم و بسياري از مسائل ديگر يكي از موضوعاتي است كه مي‌تواند باعث نگراني و ترس از مهاجرت باشد. به همين خاطر متخصصين معتقدند مهاجرت در سنين پايين‌تر فشار رواني كمتري به همراه دارد، زيرا قدرت انطباق در اين سنين بيشتر است و شما سريع‌تر مي‌توانيد خود را با تغييرات موجود هماهنگ كنيد.

3- از دست دادن موقعيت‌ها

بسياري از مواقع مهاجرت به اين معناست كه بايد داشته‌هاي خود را كنار گذاشته و زندگي جديدي را در محيطي جديد ايجاد كنيد. به همين خاطر ترس از مشكلات مالي يا تحصيلي ازجمله مسائلي هستند كه مي‌توانند باعث نگراني براي مهاجرت شوند.

4- ترس از شكست در مهاجرت

مهاجرت يكي از جدي‌ترين تصميمات در زندگي هر فرد است كه مي‌تواند به نقطه عطفي در زندگي وي تبديل شود. تصميم براي مهاجرت مي‌تواند شما را در شرايط بهتري قرار دهد و باعث پيشرفت در زندگي‌تان باشد؛ اما از طرف ديگر گاهي نيز ممكن است مهاجرت باعث شود بسياري از موقعيت‌هاي مطلوب زندگي خود را از دست بدهيد. به همين خاطر تصميم‌گيري سنجيده و با در نظر گرفتن تمامي مسائل يكي از مهم‌ترين نكاتي است كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد.

5- نداشتن اعتمادبه‌نفس يا وابستگي بيش‌ازحد

بعضي ويژگي‌هاي شخصيتي نيز ازجمله مسائلي است كه مي‌تواند در ترس از مهاجرت تأثير داشته باشد. افرادي كه اعتمادبه‌نفس كافي ندارند يا بيش‌ازحد به ديگران وابسته هستند، معمولاً از اينكه بخواهند به‌تنهايي زندگي كنند دچار وحشت مي‌شوند. اين افراد چون به توانايي‌هاي خود ايمان ندارند، معمولاً احساس مي‌كنند به‌تنهايي از پس مشكلات زندگي برنمي‌آيند و ترس از شرايطي كه قرار است با آن مواجه شوند ازجمله دلايلي است كه انگيزه آن‌ها را براي مهاجرت از بين مي‌برد.

راهكارهايي براي از بين بردن ترس از مهاجرت

ترس از مهاجرت شايد باعث شود تا از تمامي مزايا و امكاناتي كه مي‌توانيد به دست بياوريد صرف‌نظر كرده و هرگز اين تصميم را عملي نكنيد. اگرچه اين ترس مي‌تواند در برخي افراد بسيار شديد باشد، اما راهكارهايي براي كاهش آن نيز وجود دارد كه مي‌توانيد با توجه به شرايط خود و دلايلي كه براي مهاجرت داريد از آن‌ها استفاده كنيد. ازجمله اين راهكارها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد.

قدم اول: منطقي تصميم بگيريد

تمامي مزايا و معايبي كه مهاجرت از نظر شما دارد را يادداشت كنيد و به هركدام از آن‌ها از يك تا ده نمره‌ بدهيد. در آخر نمرات مزايا و معايب را جمع بزنيد و ببينيد آيا مزاياي مهاجرت برايتان بيشتر است يا معايب آن؟ اگر احساس مي‌كنيد در تصميم‌گيري ضعف داريد و حتي با استفاده از اين تكنيك نيز نمي‌توانيد به نتيجه‌ برسيد بهتر است با يك مشاور درباره اين موضوع صحبت كنيد.

قدم دوم: اطلاعات خود را افزايش دهيد

اگر ترس از ناشناخته‌ها و محيط جديد يا از دست دادن موقعيت فعلي‌تان شما را از مهاجرت مي‌ترساند، بهتر است سعي كنيد تا جاي ممكن اطلاعات خود را راجع به اين موضوع افزايش دهيد. به ميزاني كه شما با زبان، فرهنگ، شرايط كار و تحصيل در محيط جديد آشنا باشيد و مطالب ناشناخته كمتري برايتان باقي بماند ترس از مهاجرت نيز كاهش مي‌يابد.

قدم سوم: تغيير باورها

بعضي از باورهاي منفي مي‌تواند عامل ترس از مهاجرت باشد. براي مثال تصور اينكه شما به‌تنهايي از عهده زندگي برنخواهيد آمد يا اينكه ديگر نمي‌توانيد در كنار خانواده‌تان باشيد افكار مخربي هستند كه مي‌بايست با آن‌ها مبارزه كنيد. اگرچه خانواده و دوستان مهم‌ترين افراد در زندگي همه ما هستند، بااين‌حال شما بايد توانايي مستقل شدن از آن‌ها را داشته باشيد. علاوه بر اين مهاجرت به اين معنا نيست كه شما هرگز قادر نخواهيد بود عزيزان خود را ببينيد.

دلايلي كه براي ترس از مهاجرت داريد را روي يك كاغذ يادداشت كنيد و سپس با خود به اين سؤال پاسخ دهيد كه واقعاً باورهايتان تا چه حد صحيح هستند و تا چه حد افكار منفي مانع تصميم‌گيري صحيح شما شده است. كمك گرفتن از مشاورين روانشناس نيز مي‌تواند در اين زمينه برايتان مفيد باشد.

قدم چهارم: پيدا كردن افرادي با هدف يكسان

اگر بتوانيد با افرادي كه قصد مهاجرت دارند ارتباط برقرار كنيد اين كار مي‌تواند تا حد زيادي باعث كاهش ترس شما از اين مسئله شود. پيدا كردن افرادي كه هدفي يكسان با شما دارند باعث مي‌شود انگيزه بيشتري پيدا كنيد و همين‌طور درباره بسياري از ترس‌ها و مشكلات‌تان مي‌توانيد از تجربيات آن‌ها استفاده نماييد. علاوه بر اين ترس از تنهايي در كشور مقصد نيز براي شما كاهش خواهد يافت.

غلبه بر ترس با ايجاد آمادگي روحي براي مهاجرت

متخصصان بر اين باروند كه ترس از مهاجرت يك نوع ترس واقعي است. به اين معنا كه اگر شما آمادگي هاي لازم براي مهاجرت نداشته باشيد و زمينه‌اي مناسب براي تغيير مكان و موقعيت زندگي فراهم نكرده باشيد، آن وقت ترس هايتان تبديل به واقعيت خواهد شد. بنابراين بايد در قدم اول آمادگي روحي براي مهاجرت را داشته باشيد. در ادامه به 5 راهكار كاربردي براي بالابردن روحيه مهاجرت اشاره كرده ايم.

1- ترسيم آينده اي روشن تر و بزرگ تر

يكي از راه هاي ايجاد آمادگي روحي فكر كردن به آينده اي است كه براي آن قصد مهاجرت داريد. اگر در وضعيت كنوني خود آرامش، امنيت و راهي براي پيشرفت نمي بينيد. پس مهاجرت انتخاب خوبي است. شما با مهاجرت شرايط زندگي بهتري خواهيد داشت. آينده فرزندان تان و خوشحالي آن ها تامين خواهد شد. پس با ترسيم چنين آينده اي براي خود و خانواده تان آمادگي روحي خود را افزايش دهيد. چنين نگرش مثبتي ترس از مهاجرت را هم كاهش مي‌دهد.

2- روشن كردن موضوعات آزاردهنده

اگر به فكر مهاجرت هستيد، پس حتما موضوعي براي آزار شما يا عزيزان تان وجود دارد. به اين فكر كنيد كه بعد از مهاجرت اين مسائل رفع مي شود. شما بعد از مهاجرت ديگر با مشكلاتي مثل نبود شغل، عدم ثبات اقتصادي، تحصيلات، درآمد، امنيت، هواي آلوده و…. مواجه نيستيد. بنابراين براي خود موضوعات آزاردهنده را روشن كنيد. تا براي مهاجرت انگيزه بيشتري پيدا كنيد. هرچه انگيزه شما بيشتر شود، ترس از مهاجرت نيز كمتر خواهد شد.

3- در مورد فرهنگ و كشور مقصد اطلاعات كسب كنيد

يكي از عوامل ايجاد ترس از مهاجرت ، نداشتن ديدي روشن از پيش آمدهايي است كه انتظارتان را مي‌كشد. هر چه بيشتر بتوانيد از كشور و شهر مقصد اطلاعات بيشتري كسب كنيد و در مورد شرايط آنجا ديد روشن تري داشته باشيد، آمادگي روحي شما براي مهاجرت بيشتر خواهد شد.

4- صحبت با كساني كه تجربه مهاجرت دارند

صحبت با كساني كه تجربه مهاجرت و سختي هاي آن را داشته اند به شما كمك مي كند تا با استفاده از تجربيات شان آمادگي بيشتري براي چالش هاي پيش رو داشته باشيد. با آگاهي از تجربيات ساير مهاجران احتمال اينكه مساله اي براي شما زودتر حل شود، بيشتر خواهد شد. طبق تجربه صحبت هاي ساير مهاجران ترس از مهاجرت را به طور چشمگيري كاهش مي دهد.

5- موقعيت خود را بررسي كنيد

با توجه به اطلاعاتي كه به دست آورديد، حال وقت آن رسيده كه شرايط و آمادگي خود را براي مهاجرت بسنجيد. شما بايد خودتان به طور قطعي در مورد مهاجرت تصميم بگيريد. بنابراين براساس گفته هاي اطرافيان و اينكه موجي از مهاجرت در كشور رخ داده يا نه، به طور فردي آمادگي روحي براي مهاجرت را در خود ارزيابي نماييد. براي خيلي از ما مهاجرت جاده اي يك طرفه است. بنابراين قدم گذاشتن در اين مسير بايد با احتياط كامل صورت بگيرد. توصيه ميشود در اين مورد حتما با متخصصين روانشناسي صحبت نماييد.

سخن آخر

مهاجرت حقيقتا موضوعي استرس زا است. بنابراين هر انساني با قرارگيري در چنين موقعيتي دچار ترس از مهاجرت خواهد شد. شما بايد در اين مورد به جوانب مختلف مساله نگاه بياندازيد. يكي از مهم ترين اين جوانب روحيه و انگيزه خودتان براي مهاجرت است. شايد تمامي شرايط مادي براي مهاجرت شما فراهم باشد. اما چه فايده اگر شما بعد از مهاجرت دچار افسردگي و ياس بشويد. پس هر فردي و خانواده اي بايد براي چنين تصميم بزرگي از خدمات مشاوره روانشناسان استفاده كنند. شما با غلبه بر ترس از مهاجرت و ايجاد آمادگي روحي مي توانيد تمامي مشكلات را پشت سر بگذاريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از مهاجرت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

چطور مي‌توان بر ترس از مهاجرت غلبه كرد؟

تصميم‌گيري منطقي و داشتن هدفي مشخص، ايجاد تغيير در باورهاي اشتباه، افزايش اطلاعات راجع به مهاجرت و كشور مقصد و همين‌طور پيدا كردن دوستاني كه هدفي يكسان با شما داشته باشند ازجمله راهكارهاي غلبه بر ترس از مهاجرت است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از مهاجرت | دلايل و آمادگي روحي براي مهاجرت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۱۱:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نقش ژن ها در بدن بسيار مورد پژوهش قرار گرفته است. نقش‌ژن ها در بدن از طريق كروموزم‌هاي والدين و ژن‌هاي غالب و مغلوب نشات مي‌گيرد. بر اساس تحقيقاتي كه توسط پژوهشگران بر روي دو قلوها انجام شد، دوقلوهاي همسان و ناهمسان زماني كه به دور از خانواده و جدا از هم با تربيت هاي متفاوتي رشد كردند، متوجه شدند كه ژن ها چه تاثيرات قوي و اثربخشي بر افراد دارند. با گذشت سال‌ها و تربيت هاي متفاوت، دو قلوها كاملا از شخصيت و ويژگي هاي رفتاري يكساني برخوردار بوده‌اند. ژنها سالها است كه مورد بررسي پژوهشگران قرار دارند.

منبع: نقش ژن ها در بدن | ژن چيست و از چه ساخته شده

با جهش ژنتيكي افراد به بيماري ها و اختلالات ناگواري مبتلا مي‌شوند كه محيط توانايي بروز اين بيماري ها را در افراد ندارند. با تعريف RNA از روي DNA ژن ها داخل بدن افراد نقش مي‌گيرند. گاهي با كمك عوامل محيطي مي‌توان بسياري از ويژگي هاي رفتاري و شخصيتي را ضعيف يا قوي كرد. براي مثال بسياري از افراد درونگرا از حضور در جمع لذت مي‌برند اما برونگرا نيستند. با كسب تجربه هاي گوناكون و مهارت هاي متفاوت توانستند تا از حضور در جمع لذت ببرند.

نقش ژن ها در بدن

نقش ژن ها در بدن به قدري پر اهميت و پررنگ است كه كل ظاهر، خصوصيات اخلاقي، شخصيت و … توسط ژن ها مشخص شده است. ژن ها تمامي صفات سلول را تحت كنترل مي‌گيرند. عملكرد سلول ها توسط ژن ها و پروتئين هاي ساخته‌شده از روي آن مشخص مي‌شود.

ژن از والدين به ارث برده مي‌‌شود و بر اثر تقسيم سلولي و تعامل با سلول ها با محيط دچار تغيير مي‌شود. ژن ها گاهي دچار جهش مي‌شوند و تغييرات بزرگي را در بدن ايجاد مي‌كنند. جهش هاي ژنتيكي باعث پديدار شدن صفت هاي جديدي در سلول مي‌شوند. هميشه ژن هاي غالب با تعريف RNA از روي DNA در بدن فرزند پديدار مي‌آيد. به طور كلي نقش ژن در شخصيت و رفتار انسان ها با محيط همراه مي‌شود. با تقويت ژن توسط محيط شخصيت افراد شكل مي‌گيرد.

ساختار ژن در بدن | نقش ژن ها در بدن

ژن قسمتي از مولكول نوكلئيك اسيد، RNA و DNA است كه عملكردها از روي اين ها تعيين مي شود. ساختار ژن در بدن به اين گونه است كه تعداد زيادي از رشته هاي پروتئيني را در بر مي‌گيرد. اين ساختار شامل بخش هايي است كه توسط RNA ترجمه يا رونويسي نمي‌شوند.

هر ژن از دنباله نظارتي كه براي بيان ژن ضروري است تشكيل شده‌است. اين قسمت شامل پروموتر است كه به وسيله فاكتورهاي رونويسي مشخص و متصل مي‌شود. ژن هايي كه به مقدار زيادي در سلول تعريف مي‌شوند پروموتر قوي دارند و ژن هايي كه در سلول كم به كار برده‌مي‌شوند ضعيف هستند. فاكتورهاي رونويسي آنزيم هاي RNA را كار مي‌گيرند و توليد RNA از روي DNA شروع مي‌شود. نقش ژن ها در بدن به كمك DNA, RNA و كروموزم ها تعيين مي‌شود.

نقش ژنتيك يا محيط در شخصيت

بر اساس بررسي هاي جديد مشخص شده‌است كه ويژگي هاي شخصيتي افراد در طول زمان تغييرات كوچكي مي‌كند. اهميت ژن بيشتر است يا محيط؟ محققان چندين دهه بر كودكان بي سرپرست، خانواده ها و دوقلوها تحقيق انجام داده اند تا تاثيرات محيط و ژنتيك را بررسي كنند. ژنتيك و محيط هر دو بر افراد تاثير گذارند اما بر اساس تحقيقات، ژنتيك نقش اساسي تري در شخصيت افراد ايفا مي‌كند. طبق بررسي ها محققان به اين نتيجه رسيده اند كه نقش ژن ها در بدن از دوران جنيني مشخص شده و تعيين كننده رفتار و شخصيت افراد است.

بر اساس تحقيقات انجام شده در آمريكا بر روي 350 دوقلو به اين نتيجه رسيدند كه كودكان دوقولو همسان و غير همسان حتي زماني كه در يك محيط و خانه رشد نكرده باشند بسيار به يكديگر شبيه هستند. البته از اين موضوع نمي‌توان غافل شد كه محيط نقش مهمي در شخصيت افراد دارد.

محيط و ژنتيك زماني كه با يكديگر همراه مي‌شوند افراد خاص و خارق العاده را تشكيل مي‌دهند. شخصيت افراد مجموعه اي از افكار، احساسات، ويژگي هاي فيزيكي و رفتار اجتماعي است. به طور كل صفات به ارث برده و محيط در آن نوعي همبستگي ذاتي دارد. بنابراين نقش ژن ها در بدن تقريبا 90 درصد را در برمي‌گيرد.

اثر گذاري طبيعت يا تربيت؟ | نقش ژن ها در بدن

دانشمندان ژنتيك يك ژن را در كمتر از 1 درصد مردم يافت كرده اند. اما در بدن ورزشكاران اين ژن تا 70 درصد وجود دارد. ولي به آن معني نيست كه اگر اين ژن را نداشته باشيد توانايي ورزش را هم نخواهيد داشت. اين ژن در بدن ورزشكاران به بازيابي نيرو و انرژي از دست رفته كمك مي‌كند و آنها را تبديل به ورزشكار حرفه اي كرده‌است. حتي با وجود نقش ژن ها در بدن بايد بسيار سخت تلاش كرد تا ورزشكار حرفه اي شد.

تغيير ژنتيك غالب و دروني بسيار طاقت فرسا است. براي مثال افرد برونگرا توانايي منزوي شدن دارند اما هرگز به فرد درونگرا تبديل نخواهند شد. اما ويژگي هاي برونگرايي در اين فرد كاهش يافته و به انزوا گرويده است. افراد برونگرا بسيار اجتماعي و جمع گرا هستند اما به اين موضوع نيز پي برده‌اند كه سكوت و تنهايي گاهي براي همه افراد لازم است. افراد درونگرا نيز با افزايش سن شايد به سمت برونگرايي گرايش داشته باشند.

اين تغيير به منظور از بين رفتن درونگرايي فرد نيست! بلكه نحوه برقراري ارتباط با ديگران و اجتماع را آموزش ديده است و از حضور در جمع لذت مي‌برد. در اين مثال ويژگي هاي افراد تغييري نكرده است؛ اما با تمرين و مهارت آموزي از ويژگي اصلي خود دور شده‌است.

اگر استعداد شما نمايان مي‌شود و از طريق ژنتيك اين استعداد درون شما بروز پيدا كرده است، با تمرين و كمك از محيط استعداد خود را پرورش دهيد. ژنتيك توانايي گفتاري، شنيداري، زباني، رياضيات و بساري از مهارت هاي افراد را مشخص مي‌كند. اما براي تقويت آن هم چنان بايد مهارت هاي لازم و مناسب را بدست بياوريد. با تمرين و پرورش راه آسان تري براي توانايي هاي خود در پيش مي‌گيريد. بنابراين به همان ميزان كه نقش ژن ها در بدن پر اهميت است، محيط و تربيت نيز در رفتارهاي ما اثر گذار هستند.

نقش ژن ها در بدن و بروز اختلالات ژنتيكي

نقش ژن ها در بدن به گونه اي است كه باعث بروز اختلالات مختلفي مي‌شود. بسياري از اختلالات و بيماري ها از طريق ژنتيك به افراد منتقل مي‌شوند. وراثت به تنهايي نقش بسيار پر رنگي در بروز اختلالات و بيماري ها دارد كه در ادامه به بيشتر اين بيماري ها و خصوصيات رفتاري اشاره كرده ايم.

  • آلزايمر
  • بيماري هاي قلبي
  • آرتروز
  • چاقي
  • سرطان
  • فشار خون بالا
  • ديابت
  • سندرم ترنر
  • سندرم فرياد
  • سندرم كلاين فلتر
  • اعتياد به الكل و مواد مخدر
  • خشونت
  • پرخاشگري
  • رفتارهاي تهاجمي
  • داروهاي خطرناك
  • بي فايي
  • وفاداري
  • شهامت
  • بزدلي
  • پستي
  • رذالت
  • بزرگواري
  • نجابت
  • تمامي اختلالات شخصيت
  • اضطراب ها

آيا نقش ژن ها بر بدن اختيارات او را زير سوال مي برد؟

آيا نقش ژن ها در بدن به چه ميزان نشان دهنده رفتار و شخصيت ما است؟ اين سوال كه آيا ما تحت كنترل ژن ها هستيم يا خير هميشه مورد بررسي قرار گرفته‌است. تمام اعضاي بدن ما، اثر انگشت، دست، پا، اجزاي صورت، صدا، خصوصيات اخلاقي، شخصيت و … همه بستگي به ژن هاي فرد دارد. ويژگي هايي كه از والدين به ارث مي‌بريم اگر غالب باشد به فرزندان منتقل مي‌شود.

اما با تغييرات محيطي مي‌توان برخي از ويژگي ها را تقويت و برخي را تضعيف كرد. همانطور كه ژن درصد زيادي از ويژگي افراد را در بر مي‌گيرد، محيط و فرد نيز با استفاده از راهبردهاي مناسب توانايي غلبه بر ژن را خواهند داشت.

كلام آخر

نقش ژن ها در بدن و محيط به طور يكسان در بروز ويژگي ها نقش دارند. افراد بسياري وجود دارند كه شخصيتي پرخاشگر دارند اما با استفاده از روش هاي درماني و كنترل خشم اين ويژگي ژنتيكي را ضعيف مي‌كنند. اما هرگز ويژگي پرخاشگري از شخصيت اين افراد خارج نمي‌شويد.

براي كنترل خشم و بررسي ويژگي هاي ژنتيكي كه از والدين به ارث مي‌بريم اما فايده اي براي ما ندارند نياز به كمك روانشناس داريم. مشاورين با ارائه راهكارهاي مناسب به ما روش كنترل بر رفتار را مي‌آموزند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني خدمات روانشناسي به مراجعان ارائه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمنيه نقش ژن ها در بدن در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نقش ژن ها در بدن | ژن چيست و از چه ساخته شده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۱۱:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سمپاتيك و پاراسمپاتيك وظيفه كمك رساني و كنترل عملكرد اندام هاي بدن را برعهده دارند. سيستم عصبي خودكار ما از دو بخش سمپاتيك و پاراسمپاتيك تشكيل شده‌است. اين دو سيستم به صورت خودكار و بدون دخالت انسان در مقابل محرك هاي دروني و بيروني واكنش مي‌دهند. براي مثال وقتي در موقعيت خطر قرار داريم و يا استرس داريم، سيستم عصبي خودكار وارد عمل مي‌شود. سمپاتيك وظيفه جنگ و گريز را بر عهده دارد و پاراسمپاتيك به آرام سازي بدن كمك مي‌كند. به طور كل دو سيستم عصبي سمپاتيك و پاراسمپاتيك با يكديگر به تعادل سازي جسم و روان ما كمك مي‌كنند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه علل اضطراب و احساس بي قراري كليك كنيد.

منبع: سمپاتيك و پاراسمپاتيك | تفاوت سمپاتيك و پاراسمپاتيك

سمپاتيك و پاراسمپاتيك چيست؟

سمپاتيك و پاراسمپاتيك در كنار هم سيستم عصبي خودكار را تشكيل مي‌دهند. اين سيستم عصبي بصورت خودكار در كنترل گوارش، گردش خون، ادرار، تنفس، ضربان قلب و … نقش دارد. به دليل اينكه اين سيستم عصبي بدون دخالت ذهن هشيار انسان كنترل مي‌شود، خودكار گفته مي‌گويند. عملكرد اصلي سيستم سمپاتيك و پاراسمپاتيك حفظ شرايط ثابت و پايدار داخل بدن است. اين سيستم مسئول دفع ادرار، تنظيم دماي بدن، واكنش هاي جنسي، فشار خون، سرعت تنفس، تعادل مايعات بدن و … است.

سيستم عصبي سمپاتيك

سيستم عصبي سمپاتيك در قفسه سينه و نخاع قرار دارد. عملكرد سيستم عصبي سمپاتيك جنگ و گريز داخل بدن است. اين جنگ و گريز از طريق تنظيم ضربان قلب، اندازه مردمك چشم، سرعت تنفس و … انجام مي‌شود. سمپاتيك بدن را آماده مي‌كند تا به موقعيت اضطرابي و استرسي واكنش نشان دهد. اين سيستم با درد، سرما، استرس و ترس تحريك مي‌شود و سريعا نسبت به اين موقعيت ها واكنش نشان مي‌دهد.

زماني كه در موقعيت خطر قرار مي‌گيريم، سمپاتيك با افزايش پمپاژ خون به بدن گشادي كيسه هوا در ريه، سرعت تنفس، كاهش عملكرد دستگاه ادرار و افزايش ضربان قلب به كنترل احساس خطر كمك مي‌كند. در واقع كار جنگ و گريز را انجام مي‌دهد.

زماني كه بدن در موقعيت استرسي قرار مي‌گيرد، مركز هيجانات مغز كه آميگدال نام دارد به هيپوتالاموس مغز فركانسي را ارسال مي‌كند. هيپوتالاموس كه وظيفه فرماندهي بدن را بر عهده دارد، به واسطه وظايفش از طريق سيستم عصبي با بدن ارتباط برقرار مي‌كند. زماني كه فركانس به سيستم عصبي سمپاتيك ارسال مي‌شود غدد آدرنال تحريك مي‌شود و باعث ترشح هورمون آدرنالين و اپي نفرين مي‌شوند.

سيستم عصبي پاراسمپاتيك

سيستم عصبي پاراسمپاتيك بين بصل النخاع و نخاع قرار دارد. وظيفه كنترل توليد مثل، گوارش و استراحت را دارد. اين سيستم براي ترميم و محافظت اندام هاي بدن تشكيل شده‌است. پاراسمپاتيك با كاهش فشار خون، كاهش ضربان قلب و كاهش تنفس به گوارش غذا و سيستم گوارش بدن كمك مي‌كند. سيستم عصبي پاراسمپاتيك بدن را در حالت استراحت و آرامش قرار مي‌دهد و از فعاليت زياد بدن جلوگيري مي‌كند.

زماني كه از شرايط پر استرس و ترسناك عبور مي‌كنيم، هيپوتالاموس كه مركز فرماندهي بدن است با ارسال فركانس به سيستم پاراسمپاتيك آن را فعال مي‌كند. با فعال شدن پاراسمپاتيك و ترشح كورتيزول، هورمون استيل كولين ترشح مي‌شود كه وظيفه آرام سازي بدن را بر عهده دارد.

اختلال در سيستم عصبي سمپاتيك و پاراسمپاتيك

اختلال در سيستم عصبي سمپاتيك و پاراسمپاتيك به دليل ديابت، كهولت سن يا بيماري پاركينسون به وجود مي‌آيد. اما برخي از عفونت هاي ويروسي و داروها مي‌توانند در سيستم عصبي خودكار اختلال ايجاد كنند. و آسيب به گردن و مغز توانايي اختلال در سيستم سمپاتيك و پاراسمپاتيك را دارد.

تاثيري استرس بر سيستم عصبي سمپاتيك و پاراسمپاتيك

همه افراد در تمام دوره هاي سني به دليل اتفاقات گوناگون دچار استرس مي‌شوند. معمولا به دليل استرس كاري، استرس تحصيلي، خواب كم و عدم ورزش به افراد استرس وارد مي‌شود. ميزان كمي از استرس براي همه لازم است. اما اگر اين استرس ها براي طولاني مدت و يا شدت زياد ادامه يابد، باعث پديدار شدن آسيب هاي مخرب در روان و جسم افراد مي‌شود.

با بروز استرس هاي مداوم سيستم عصبي سمپاتيك و پاراسمپاتيك مداوم تحريك مي‌شود و پس از مدتي عدم تعادل در سيستم عصبي خودكار ايجاد مي‌شود. عدم تعادل در سيستم عصبي سمپاتيك و پاراسمپاتيك باعث نمايان شدن خستگي، تغيير در ضربان قلب، عملكرد ضعيف جسمي و فرسودگي مي‌شود.

تاثير مديتيشن در سيستم عصبي سمپاتيك و پاراسمپاتيك

طبق بررسي هاي انجام شده در حوزه روانشناسي، مديتيشن اثرات مثبتي در عملكرد سيسيتم عصبي سمپاتيك و پاراسمپاتيك دارد. مديتيشن باعث ايجاد تعادل در سيستم عصبي خودكار مي‌شود كه با تكنيك هاي شكمي، تنفس عميق و كنترل استرس به تعادل سازي سيستم سمپاتيك و پاراسمپاتيك كمك مي‌كند.

كلام آخر

با مطالعه مقاله متوجه اين موضوع شده‌ايد كه سيستم عصبي سمپاتيك و پاراسمپاتيك چه نقش پر رنگي در تعادل بدن دارد. با‌استرس هاي مداوم باعث برهم ريختن سيستم عصبي خودكار شده و تعادل بدن به خطر مي‌افتد. با كمك روانشناس، به شما راهكارهايي ارائه مي‌شود كه به تعادل سازي سيستم عصبي خودكار كمك مي‌كند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سمپاتيك و پاراسمپاتيك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: سمپاتيك و پاراسمپاتيك | تفاوت سمپاتيك و پاراسمپاتيك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۱۰:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی