مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

دعواي پدر و پسر نوجوان در برخي از خانواده‌ها معمولا با ورود به دوره نوجواني آغاز مي‌گردد. ديگر اعضاي خانواده دائم در ميان اين بگو مگوها احساس ناامني و دوگانگي پيدا خواهند كرد. اين تعارضات پدر و پسر معمولا با عبور فرزند از دوره نوجواني كمرنگ‌تر شده و به مرور فراموش مي‌شود، اما اگر با راهكارهاي مناسبي كنترل نشود، ممكن است زمينه بروز آسيب‌هاي بسياري را فراهم كند. علل زيادي در درگيري پدر و پسر نوجوان دخيل هستند كه از مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به اختلاف نظر و عقيده اشاره كرد كه باعث ايجاد دلخوري در هر دو طرف مي‌گردد. آنچه كه اهميت دارد اين است كه صرف نظر از دلايل ايجاد درگيري، اختلافات ميان پدر و پسر بهبود پيدا كند. در صورتي كه در خانواده شما اين شرايط روز به روز بدتر مي‌شود،

منبع: دعواي پدر و پسر و راه هاي آشتي دادن آن ها

دعواي پدر و پسر

دعواي پدر و پسر به اشكال مختلف دير يا زود رخ مي دهد. در نقاط مختلف زندگي پسران با پدر خود در تقابل قرار مي گيرند. از نظر فرويد (بنيان گذار روانكاوي) يك فرايند رشد محسوب مي شود. فرويد رابطه پسر، مادر و پدر را يك مثلث اديپي مي دانست.

در اين رابطه پسر تلاش مي كند تا پدر را از سر راه بردارد و خود به جاي او مادر (ابژه) را بدست بياورد. البته اين اميال در عميق ترين بخش هاي ناخودآگاه فرد وجود دارد و او خود هرگز نسبت به اين اميال آگاهي ندارد.

روانشناسان ديگري چون آدلر با تبيين اصل برتري خواهي اين تقابل را توجيه كرد. البته شايد شما با خواندن اين مفاهيم ارتباط چنداني بين مشكل خانواده خود و اين نظريه نيابيد. اما بايد خاطر نشان كنيم كه علم روانشناسي نه به سطح هشياري بلكه به ناهشيار شما مي پردازد. بنابراين طبيعي است كه اين گفته ها از نظرتان غير عادي بيايد. شما مي توانيد براي تحليل و استفاده از خدمات روانشناسي جهت رفع مسائل خانوادگي و دعواي پدر و پسر تان با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

دلايل درگيري و دعواي پدر و پسر نوجوان

وقتي پسر خانواده در سنين كودكي است، در بسياري از موارد وابسته و تابع پدر و مادر خود مي‌باشد و تمامي فعاليت‌هاي او محدود به خانه و خانواده است و اختلافي با اعضاي خانواده خود ندارد. دعواي پدر و پسر معمولا از دوران نوجواني آغاز مي شود.

با بزرگ شدن كودك و ورود او به سن نوجواني، خلق و خو و رفتارهاي او متناسب با جسم و روان او دستخوش تغييراتي مي‌گردد. همين تغييرات گاها چالش‌هايي را براي خانواده ايجاد مي‌كند و زمينه درگيري و دعواي پدر و پسر نوجوان فراهم مي‌شود. در ادامه دلايل اصلي و رايج دعواي پدر و پسر نوجوان را بررسي كرده و توضيح داده‌ايم.

اختلاف سليقه و نسل

ميان برخي از فرزندان و والدين آن‌ها اخلاف سني بسياري وجود دارد. اختلاف سن در معناي كلي باعث ايجاد اختلاف نسل و سليقه مي‌شود.

وجود اختلاف سليقه ميان پدر و پسر باعث مي‌شود كه آن‌ها درك درستي از حرف‌ها و نيازهاي يكديگر نداشته باشند و دچار اختلاف نظر شوند. دعواي پدر و پسر خيلي اوقات ريشه در اين اختلاف سليقه ها دارد.

تفاوت سليقه در بسياري از موارد جزئي همچون نحوه لباس پوشيدن، نحوه كوتاه كردن مو و … شروع مي‌شود و باعث ايجاد درگيري ميان پدر و پسر نوجوان و ايجاد مشكلات جدي‌تر شامل اختلاف عقايد در اصول زندگي مي‌گردد.

در اين زمينه به دليل اينكه پسر درگير چالش‌هاي دوران نوجواني است، پدر بايد سعي كند از راهكارهاي مناسب جهت ارتباط با فرزندش كمك بگيرد، تا بتواند ضمن متقاعد كردن پسرش و پيش بردن زندگي در مسير درست، اختلاف‌ها را نيز كمرنگ‌تر كند.

دعواي پدر و پسر به دليل تلاش براي تربيت

پسران بايد به گونه‌اي تربيت شوند كه در آينده توانايي تشكيل خانواده و مديريت آن را داشته باشند. همين موضوع باعث ايجاد حساسيت پدر در تربيت پسرشان مي‌شود.

سختگيري‌هاي پدر بر پسر نوجوان جهت تربيت او بايد به شيوه صحيح انجام شود، چرا كه اگر بيش از حد متعارف صورت بگيرد باعث ايجاد كدورت و دعواي پدر و پسر خواهد شد.

در حوزه تربيت جنسيتي آنچه كه اهميت دارد و تجربه نشان داده كه تاثير بيشتري بر روي نوجوانان مي‌گذارد اين است كه در اين موارد پسران از پدر خود الگوبرداري مي‌كنند و كافي است پدر با رفتار خود، الگوي مناسبي براي پسرش باشد.

از طرفي ديگر اگر پدري اصرار بر آموزش و تربيت پسرش در مسئوليت پذيري دارد، مي‌تواند به تدريج انجام برخي كارها را بر عهده او بگذارد تا او كم كم اين مسائل را ياد بگيرد.

استقلال طلبي

وقتي پسري دوره كودكي را پشت سر مي‌گذارد، اولين موردي كه در دوره نوجواني او بسيار پررنگ جلوه مي‌دهد، احساس استقلال طلبي و اثبات هويت مستقلش مي‌باشد.

احساس استقلال طلبي در نوجوانان بدين معني است كه آن‌ها مي‌خواهند نشان دهند كه بزرگ شده‌اند و در انجام كارها نيازي به كمك و راهنمايي والدين خود ندارند. همين موضوع باعث نگراني والدين مي‌شود و تلاش براي كنترل و نظارت بيشتر موجب درگيري خواهد شد.

دعواي پدر و پسر نوجوان چه آسيب هايي به همراه دارد؟

همان طور كه اشاره كرديم دعواي پدر و پسر معمولا با بزرگ شدن فرزند و عبور از دوره نوجواني كمتر مي‌شود، اما اين درگيري‌ها آسيب‌هاي خود را نيز به همراه دارد.

معمولا درگيري‌هايي كه ميان پدر و پسر شكل مي‌گيرد،در سطح‌هاي مختلفي ‌است و از يك مشاجره و بحث مختصر شروع شده و به جاهاي باريكي مي‌رسد كه حتي اگر بعدها نيز فراموش شود، سردي ميان پدر و پسر باقي مي‌گذارد كه باعث دوري آن‌ها از يكديگر خواهد شد.

دور شدن پسر از خانواده به خصوص پدر، باعث مي‌شود او در زمان سختي و داشتن مشكلات از او كمك نگيرد كه خود زمينه ساز ديگر آسيب‌هاي اجتماعي است.

راهكارهايي براي پايان دادن به دعواي پدر و پسر

پدر و پسر با هر چالشي كه روبه رو هستند، بهتر است با هر موضوعي با يكديگر بحث نكنند، چرا كه باعث سردي رابطه پدر و پسري و سخت‌تر شدن حل مسائل مي‌شود. براي كمتر شدن دعواي پدر و پسر و از بين رفتن اختلافات روش‌هاي زير را به كار بگيريد.

1- درباره اختلافات خود با آرامش صحبت كنيد

صحبت كردن در عين داشتن آرامش حلال مشكلات است، چراكه شما مي‌توانيد با صحبت كردن، احساسات و خواسته‌هاي خود را به يكديگر بگوييد و سطح انتظار و توقعات‌تان را از يكديگر مشخص كنيد.

زماني كه از نظر جسمي و رواني در آرامش هستيد، سعي كنيد براي صحبت با فرزندتان آماده شويد و اگر اختلافي نيز وجود دارد آن را برطرف نماييد.

2- برنامه‌ريزي براي فعاليت‌هاي مشترك

به عنوان پدر زمان‌هايي را بر گذراندن وقت با پسر خود انتخاب كنيد. فعاليت مشتركي كه دلخواه هر دوي شما باشد را تعيين كرده و سعي كنيد با مشاركت يكديگر آن كار را انجام دهيد.

3- از فرزندتان نظرخواهي كنيد

مي‌توانيد در جايگاه پدر و براي تشويق احساس استقلال طلبي فرزندتان، در برخي امور نظر او را بپرسيد و با راهنمايي و نظارت خودتان، نظر او را اعمال كنيد.

اين كار باعث مي‌شود فرزندتان فكر كند خواسته‌ها و نظراتش براي شما مهم است و او هم در انجام كارهاي خود نظر شما را خواهيد پرسيد.

نكات پاياني

تغييرات جسمي و رواني نوجوان نياز به صبوري والدين و در عين حال راهنمايي و نظارت آن‌ها دارد. اگر والدين اشتباهاتي در اين دوران از زندگي فرزند نوجوان خود انجام دهند، باعث ايجاد آسيب‌هايي از جمله درگيري پدر و پسر نوجوان و همينطور سردي رابطه‌شان خواهد شد. در ادامه بهتر است براي بهبود روابط پدر و پسر به اين نكات توجه داشته باشيد.

  • اگر راهكارهاي ارائه شده در اين مطلب نمي‌تواند براي بهبود روابط شما با فرزندتان موثر باشد، حتما متناسب با شرايط خود از مشاور كمك بگيريد.
  • براي عبور فرزندتان از دوره نوجواني نياز است كه صبوري كرده و آرامش خود را در برابر واكنش‌هاي مختلف او حفظ كنيد.
  • سعي در تحميل ديدگاه‌ها و نظرات خود بر فرزند نوجوان‌تان نداشته باشيد و با او در عين داشتن آرامش صحبت كنيد.
  • لازم است گاهي هم به عنوان والدين ديدگاه‌ها و نظرات فرزندتان را بشنويد و بپذيريد.
  • اگر دعواي ميان پدر و پسر باعث شده بين شما اختلافاتي به وجود آيد، سعي كنيد قبل از عميق شدن‌شان، كدورت‌ها را برطرف كنيد.

نقش مشاوران ذهن نو هنگام دعواي پدر و پسر

شايد مدت ها در خانواده تان دعواي پدر و پسر ادامه داشته باشد. اما براي آن هيچ اقدام جدي نكرده باشيد. شما بايد بدانيد كه اين روند بدون مداخله به احتمال زياد حل نخواهد شد. پس به عنوان پدر يا فرزند يا مادر خانواده و حتي ديگر فرزندان مي توانيد براي پايان دادن به اين اختلافات اقدامي انجام دهيد. در اين خصصو بايد بدانيد كه خانواده يك سيستم است و درون اين سيستم هر كدام از اعضا بر يكديگر تاثير مي گذارند. پس نقش خود را كوچك نشماريد. براي برگرداندن آرامش به خانواده با شماره هاي درج شده تماس گرفته و از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درگيري و دعواي پدر و پسر نوجوان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دعواي پدر و پسر و راه هاي آشتي دادن آن ها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۰۵:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مردان از چه رفتارهايي بيزارند كه باعث دوري يا فرار از خانم ها مي‌شوند.؟ روشن است كه خانم ها و آقايان تفاوت هايي دارند. با درك تفاوت هاي يكديگر ارتباط بهتري برقرار خواهند كرد. معمولا آقايان از خانم هايي شكايت دارند و بيزارند كه نسبت به آنها بسيار حساس و كنترل گر هستند. بيشتر گلايه مندي آقايان به اين صورت است: “هركاري براي جذب اعتماد خانمم انجام مي‌دهم بي نتيجه است” يا “خانمم هر چيزي رو انقدر بزرگ مي‌كنه به دعوا ختم مي‌شه”. در ادامه در رابطه با رفتارهايي كه باعث بيزاري آقايان مي‌شود بيشتر توضيح داده‌ايم.

منبع: مردان از چه رفتارهايي بيزارند

مردان از چه رفتارهايي بيزارند

تفاوت هاي مردان و زنان به وضوح قابل مشاهده است. عقايد، افكار، ادراك و احساسات مردان متفاوت از خانم ها بروز پيدا مي‌كند. براي ساخت وسازگاري در زندگي مشترك بايد اين تفاوت ها درك شوند تا زوجين به آرامش برسند. اما گاهي خانم ها رفتارها و واكنش هايي از خود بروز مي‌دهند كه باعث ناراحتي مردان مي‌شود. در ادامه به اين سوال كه مردان از چه رفتارهايي بيزارند پاسخ داده ايم.

رفتارهايي كه مردان متنفرند

مردان از چه رفتارهايي بيزارند ؟ كدام رفتارها باعث بيزاري مردان مي‌شود؟ در ادامه به اين سوالات پاسخ داده ايم.

1. شكايت كردن

مردان از خانم هايي كه دائم در حال شكايت و غر زدنند، بيزارند. اصولا مردان فكر مي‌كنند كه خانم ها زاده شده اند تا شكايت كنند. بله اين يك باور كليشه اي و غلط است. اما شكايت هاي مداوم و سرزنش ها برترين روابط را هم از بين مي‌برد. پس براي جلوگيري از اين مساله بايد هوشمندانه ناراحتي تان را ابراز كنيد.

2. گريه هاي مداوم | مردان از چه رفتارهايي بيزارند

گريه هاي دائمي خانم ها براي مردان قابل تحمل نيست. مردان از خانم هايي كه با كوچكترين مسائل به گريه مي‌افتند، فراري هستند. خانم ها با گريه هاي مداوم عشق و علاقه مردان را به مرور از دست مي‌دهند. شايد در روزهاي اول بتوانيد با اشك هايتان حمايت مردي را جلب كنيد. اما مطمئنا دير يا زود او از گريه هاي شما به ستوه خواهد آمد.

3. كنترل گر

خانم هايي كه علاقه به كنترل آقايان دارند، در روابط با آنها با مشكل روبرو خواهند شد. و هرگز ارتباط پايداري با آنها نخواهند داشت. برخي خانم ها به قدري آقايان را تحت كنترل مي‌گيرند كه آقا اجازه صحبت با دوستان خود را هم نخواهد داشت. اين خانم ها احساس آزادي را از آقايان مي‌گيرند. گويي در زندان هستند و همسرشان زندان بان آن هاست. همين موضوع باعث بيزاري مردان مي‌شود.

4. مردان از چه رفتارهايي بيزارند | گوشزد كردن استقلال مالي

استقلال مالي براي خانم ها بسيار مهم است. اما تا زماني كه از اين استقلال مالي براي كوباندن همسر استفاده نكنيد. مردان از خانم هايي كه درامد و استقلال مالي را دائم گوشزد مي‌كنند بيزارند. حتي بهتر است در مواقعي (حتي به ظاهر هم كه شده) به شوهرتان نشان دهيد كه اوست كه نيازهاي مالي شما را رفع مي كند. اينكه شما همه نيازهاي تان را خودتان برآورده مي كنيد؛ احساس بي عرضگي به مرد تان مي‌دهد. (حفظ تعادل در اين زمينه بر عهده شماست).

5. وابستگي زياد

وابستگي زياد يا چسبيدن به همسر باعث كلافگي مردان مي‌شود. خانم هايي كه به شدت به همسر خود وابسته هستند به تدريج باعث كلافگي آقايان خواهند شد. پس در جواب مردان از چه رفتارهايي بيزارند بايد گفت آقايان از خانم هايي با اعتماد به نفس پايين و دلبستگي زياد بيزارند.

6. فرياد | مردان از چه رفتارهايي بيزارند

داد، فرياد و جيغ به جاي صحبت با تن صداي آرام و با حوصله، آقايان را از هم صحبتي دور مي‌كند. معمولا مردان از خانم هايي كه با صداي بلند و فرياد صحبت مي‌كنند دوري مي‌كنند.

7. بررسي وسايل شخصي

مطمئن باشيد اگر به بررسي وسايل شخصي همسرخود بپردازيد، در آينده با پنهان كاري هاي بيشتري روبرو خواهيد شد. گشتن جيب، كيف، لباس و تمام وسايل شخصي آقايان غير منطقي است. اين رفتار باعث پنهان كاري بيشتر مي‌شود و نسبت به شما بي اعتمادتر خواهد شد. آقايان از خانم هايي كه به وارسي وسايل آنها مي‌پردازند بيزارند.

8. پر حرفي | مردان از چه رفتارهايي بيزارند

آقايان پاسخ هاي مختصر را به پرحرفي ترجيح مي‌دهند. خانم ها عاشق توضيح جزئيات هستند اما آقايان از شنيدن حرف هاي اضافي بيزارند. بنابراين پر حرفي خانم ها نيز در پاسخ هاي به مردان از چه رفتارهايي بيزارند قرار مي گيرد.

9. كمبود اعتماد به نفس

خانم هايي كه اعتماد به نفس كمي دارند معمولا آقايان را از خود دور مي‌كنند. مردان خانم هاي محكم، استوار و با اعتماد به نفس را بيشتر مي‌پسندند. خانم هايي كه دائم گريه مي‌كنند و ضعيف عمل مي‌كنند، مورد علاقه آقايان نيستند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه نشانه هاي زنان با اعتماد به نفس كليك كنيد.

مردن از چه زناني متنفرند

مردان از چه رفتارهايي بيزارند ؟ آقايان اصولا از زناني متنفرند كه ويژگي هاي مانند نمونه هاي زير دارند.

  • حسادت خانم ها در رابطه تا حدي كه روابط آقايان با جامعه را محدود كند.
  • خانم هايي كه به شدت علاقه تغيير دادن آقايان دارند.
  • خانم هايي كه فكر مي‌كنند بر هر چيزي مسلط هستند.
  • زناني كه از اعتماد به نفس پاييني برخوردارند.
  • خانم هايي كه بسيار كنترل گر هستند.
  • زناني كه روابط آقايان را محدود مي‌كنند.
  • خانم هايي كه به همسر خود بي اعتمادند.

نقش روانشناس در كاهش رفتارهايي كه آقايان بيزارند

روانشناسان به عنوان متخصص در زمينه هايي مانند ازدواج و زناشويي به مراجعين كمك مي‌كنند. رفتارهايي كه خانم ها انجام مي‌دهند گاهي باعث جدايي مي‌شود. خانم ها بيشتر از آقايان به فكر حل مسائل هستند اما آقايان معمولا همه چيز را به تمام شدن ترجيح مي‌دهند. با كمك از روانشناس زماني كه با مشكلات اين چنين روبرو شده ايد به شما راه كارهايي را براي رفتار مناسب و اصولي ارائه مي‌دهد.

كلام آخر

اين موضوع كه مردان از چه رفتارهايي بيزارند در اين مقاله بررسي شد. تكيه بيش از حد، دلبستگي، كنترل، تسلط و … رفتارهايي هستند كه مردان از آن بيزارند. برخي از روابط به دليل كوتاه نيامدن خانم ها با چالش هايي روبرو مي‌شود؛ اما برخي نيز سعي در كنترل رفتار خود دارند. براي كنترل بر رفتار و بروز احساسات و رفتارهاي مناسب نياز به كمك از روانشناس و مشاوراني متخصص است. براي بررسي رفتارهاي خود لازم به روانشناس و مشاوراني داريد كه در اين حوزه تخصص دارند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مردان از چه رفتارهايي بيزارند مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مردان از چه رفتارهايي بيزارند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۴۶:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پايان رابطه يكي از تجربيات تلخي است كه در زندگي همه ما پيش مي‌آيد. هيچ‌كس رابطه را براي رسيدن به نقطه پايان شروع نمي‌كند. وقتي يك نفر وارد زندگي ما مي‌شود حجم زيادي از احساسات خوب را نيز همراه خودش خواهد آورد؛ و همه ما خودمان را براي يك رابطه هميشگي آماده مي‌كنيم. اما بعضي اوقات شرايط آن‌طور كه پيش‌بيني كرده‌ايم جلو نمي‌رود؛ و ما به پايان رابطه نزديك مي‌شويم. در اين شرايط رعايت كردن بعضي از نكات مي‌تواند به حفظ سلامت روان شما و آسيب‌ديدن كمتر كمك كند. مهم‌ترين اين نكته‌ها اين است كه نشانه‌هاي پايان رابطه و بهترين راه براي تمام كردن آن را بلد باشيد. به همين خاطر ما در اين مطلب راجع به اين موضوع صحبت خواهيم كرد. يادتان باشد كه كمك‌گرفتن از مشاورين نيز مي‌تواند بسيار مفيد باشد.

منبع: پايان رابطه | نشانه و راه هاي پايان دادن به رابطه

پايان رابطه

درست برخلاف روزهايي كه يك رابطه عاطفي شروع مي‌شود، روزهاي پاياني بسيار تلخ هستند. لحظه‌هايي كه با طرف مقابل گذرانده‌ايم و خاطراتي كه داريم طبيعتاً ما را به او وابسته كرده‌اند. و همين وابستگي باعث مي‌شود كه پايان رابطه تجربه بسيار دردناكي باشد. حتماً شما هم به تجربه متوجه اين موضوع شده‌ايد كه هيچ‌چيز به اندازه جاي خالي طرف مقابل ما را ناراحت نمي‌كند.

اما چه بخواهيم و چه نخواهيم بعضي از رابطه‌ها محكوم به تمام شدن هستند؛ و شما مي‌بايست خودتان را براي روزهاي سخت آماده كنيد. اين آمادگي به ما كمك مي‌كند تا شرايط را با سلامت روان بيشتري بگذرانيم. به همين خاطر بهتر است تا با نشانه‌ها و راه‌هاي پايان‌دادن به رابطه آشنايي بيشتري پيدا كنيد. اين مسئله به شما كمك خواهد كرد تا بهتر بتوانيد مديريت اوضاع را در دست بگيريد.

نشانه هاي پايان رابطه

ازبين‌رفتن علاقه قلبي

وقتي يك رابطه را شروع مي‌كنيم حجم زيادي از علاقه را نسبت به طرف مقابل در قلبمان احساس مي‌كنيم. يكي از نشانه‌هاي يك رابطه پويا و سالم اين است كه شما هميشه اين علاقه را احساس كنيد. و حتي شدت و عمق احساستان مي‌بايست به‌مرورزمان بيشتر نيز بشود. اما اگر احساس مي‌كنيد كه اين روزها ديگر خبري از آن احساس در قلبتان نيست بايد اين موضوع را به‌عنوان يك زنگ خطر جدي براي پايان رابطه در نظر بگيريد.

نشانه هاي پايان رابطه | براي هم وقت نمي‌گذاريد

آيا اين روزها احساس مي‌كنيد شما يا طرف مقابل كمتر علاقه داريد كه وقتتان را با هم بگذرانيد؟ آيا مسائل ديگر زندگي نسبت به شريك عاطفي‌تان اهميت بيشتري پيدا كرده و او ديگر در اولويت برنامه‌هايتان نيست؟ اين موضوع مي‌تواند نشانه‌اي براي پايان رابطه باشد. البته كه دلايل بسياري مثل گرفتاري‌ها و مشغله‌هاي فكري نيز مي‌توانند باعث شوند شما زمان كمتري براي هم داشته باشيد.

در نتيجه اگر فقط همين نشانه را در رابطه‌تان احساس مي‌كنيد بهتر است زود قضاوت نكنيد. اما به‌هرحال يكي از دلايل بي‌علاقگي براي كنار هم بودن مي‌تواند ازبين‌رفتن اهميت و علاقه‌اي باشد كه نسبت به طرف مقابل داشته‌ايم.

ازبين‌رفتن اعتماد

اعتماد مهم‌ترين اصلي است كه بايد در يك رابطه وجود داشته باشد. بدون اعتماد زندگي ‌كردن در كنار هم تا حد زيادي غيرممكن مي‌شود. به همين خاطر وقتي اعتماد در يك رابطه و به هر دليلي از بين مي‌رود بهتر است به فكر راه چاره‌اي براي آن باشيد. در غير اين صورت مي‌بايست خودتان را براي پايان‌پيداكردن رابطه آماده كنيد.

نشانه هاي پايان رابطه | بي‌توجهي به نظرات يكديگر

وقتي يك نفر براي ما اهميت دارد در هر چيزي نظرش را مي‌پرسيم. ما معمولاً دوست داريم او را در مسائلمان شريك كنيم و طبق نظرش رفتار كنيم. به همين خاطر بي‌توجه شدن به خواسته و نظر يكديگر از جمله نشانه‌هاي پايان رابطه است. اين موضوع نشان مي‌دهد كه فرد جايگاه خود را در قلب و ذهن شما از دست داده و همين مسئله است كه خطر پايان رابطه را جدي مي‌كند.

براي با او بودن خيال‌پردازي نمي‌كنيد

خيال‌پردازي‌ها از اجزا مهم يك رابطه عاطفي هستند. حتماً متوجه شده‌ايد كه وقتي به يك نفر علاقه پيدا مي‌كنيم چقدر در ذهنمان براي با او بودن برنامه‌ريزي مي‌كنيم. ممكن است در طول هفته ديداري كه قرار است با هم داشته باشيد را در ذهنتان تصور كنيد؛ شايد براي هر حرف يا كاري برنامه‌ريزي كنيد؛ يا تصميم داشته باشيد خيلي از مسائل را در كنار او تجربه كنيد. اما اگر اين مسائل در ذهن شما كم‌رنگ شده‌اند مي‌تواند به اين معني باشد كه طرف مقابل اهميتش را براي ما از دست داده است.

راه‌هاي پايان دادن به يك رابطه

تمام كردن رابطه قطعاً اتفاق خوشايندي نيست. اين موضوع باتوجه‌به مدت و كيفيت رابطه عاطفي شما مقداري از فشار رواني و احساسات منفي مثل غم را به دنبال خواهد داشت. بااين‌حال متخصصان معتقدند كه شكل پايان‌دادن به رابطه مي‌تواند در شدت احساسات منفي كه تجربه مي‌كنيم تأثير داشته باشد. به همين خاطر بهتر است براي تمام كردن يك رابطه به نكات زير توجه كنيد:

تصميم جدي بگيريد

اگر تصميم شما براي قطع كردن رابطه جدي نيست از آن صحبت نكنيد. خيلي اوقات ما فقط از روي عصبانيت مي‌گوييم كه ديگر رابطه را نمي‌خواهيم؛ يا شايد شما فقط دلتان مي‌خواهد كه شريك عاطفي‌تان جلوي شما را بگيرد. يادتان باشد كه اين رفتار مي‌تواند تأثيرات منفي بسياري در رابطه باقي بگذارد.

پس اگر به دنبال پايان‌دادن به رابطه هستيد قبل از اينكه راجع به آن صحبت كنيد خوب فكر كنيد. اگر به اين نتيجه رسيديد كه جدايي تنها راه باقي‌مانده است راجع به اين موضوع با طرف مقابل صحبت كنيد.

يك ديدار حضوري ترتيب دهيد

متخصصان معتقدند كه اگر مي‌خواهيد يك رابطه را تمام كنيد بهترين راه اين است كه يك ديدار حضوري ترتيب بدهيد. در اين جلسه حرف‌هايتان را به طرف مقابل بزنيد، حرف‌هاي او را بشنويد و با يكديگر خداحافظي كنيد. اين كار باعث مي‌شود كه در آينده مراحل سوگ را با آرامش بيشتري بگذرانيد.

قطع كردن ناگهاني رابطه و گرفتن فرصت صحبت‌كردن از دو طرف از جمله اشتباهاتي است كه سلامت روان شما و به‌خصوص طرف مقابل را به هم خواهد ريخت.

راجع به موضوع صحبت كنيد

يادتان باشد وقتي قرار است از طرف مقابل جدا شويد صرفاً راجع به همين مسئله حرف بزنيد. باز كردن دوباره اختلافات، صحبت‌كردن از تك‌تك دعواها و دلخوري‌هايي كه داشته‌ايم و مقصر جلوه‌دادن طرف مقابل همگي اشتباه هستند. اين كارها موجي از بحث‌هايي را راه مي‌اندازد كه ديگر فايده‌اي نخواهند داشت.

به يكديگر احترام بگذاريد

آخرين ديدار شما زمان بي‌احترامي‌كردن به يكديگر نيست. اين كار فقط باعث شروع يك دعوا و ناراحتي جديد مي‌شود. به‌علاوه شما خاطرات تلخي از خودتان به جا خواهيد گذاشت. از طرف ديگر بي‌احترامي و دعوا باعث مي‌شود خشم در شما و طرف مقابل بيشتر شده و فقط به دنبال مغلوب كردن يكديگر باشيد. اين كار بسياري از مواقع باعث مي‌شود كه به‌جاي تمام كردن رابطه مدت طولاني درگير دعواكردن با يكديگر باشيد. پس بهتر است با حفظ احترام طرف مقابل از بروز اين مسائل جلوگيري كنيد.

منطقي رفتار كنيد

جدايي، يكي از تلخ‌ترين تجربياتي است كه در زندگي خواهيم داشت. پس انتظار نداشته باشيد كه اين مسئله به‌راحتي و خيلي ساده پيش برود. شما يا طرف مقابل احتمالاً در زمان جدايي حجمي از احساسات منفي را تجربه خواهيد كرد. نكته مهم اين است كه اگر واقعاً تصميمتان را براي پايان‌پيداكردن رابطه گرفته‌ايد بايد خودتان را كنترل كنيد؛ و تحت‌تأثير اين احساسات قرار نگيريد.

واقعاً رابطه را تمام كنيد

تمام كردن يك رابطه بايد به اين معني باشد كه شما براي هميشه از زندگي يكديگر خارج مي‌شويد. ادامه دادن ارتباط به‌عنوان دوستان اجتماعي، همكار يا هر چيز ديگر اشتباهي است كه بسياري از ما مرتكب مي‌شويم. اما اين مسئله فقط فراموش‌كردن يكديگر و برگشت به زندگي عادي را سخت‌تر مي‌كند. پس اگر قرار است به رابطه‌اي پايان بدهيد به هيچ دليلي مرتكب زنگ زدن به طرف مقابل يا فرستادن پيام نشويد.

پايان رابطه و اهميت مشاوره

رابطه‌هاي عاطفي يكي از باارزش‌ترين سرمايه‌هايي هستند كه ما در زندگي داريم. پس بهتر است اجازه ندهيد كه به‌سادگي از بين بروند. اگر فكر مي‌كنيد كه نشانه‌هاي سرد شدن يا پايان رابطه در ارتباط شما و شريك عاطفي‌تان پيدا شده بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين مي‌توانند در زمينه‌هاي زير به شما كمك كنند:

تلاش براي حل مشكل

در اولين قدم مشاور به شما كمك خواهد كرد تا مشكلاتي كه در رابطه‌تان پيش آمده را شناسايي و براي برطرف‌كردن آنها تلاش كنيد. بسياري از مواقع ما مي‌توانيم با كمك‌گرفتن از يك متخصص رابطه‌مان را نجات بدهيم. پس اگر به طرف مقابل خود علاقه داريد براي تغيير شرايط با يك مشاور صحبت كنيد.

كمك به تصميم‌گيري درست

خيلي وقت‌ها تصميم‌گيري بين ادامه دادن يا تمام كردن يك رابطه براي ما سخت خواهد شد. در اين شرايط نيز مي‌توانيد از مشاور كمك بگيريد. آنها به شما كمك مي‌كنند تا شرايط را به‌خوبي بررسي كنيد و براي ادامه رابطه‌تان يك تصميم جدي بگيريد.

كمك به حفظ سلامت روان

وقتي يك رابطه را تمام مي‌كنيم احساسات منفي به سراغ ما خواهند آمد. در اين شرايط مهم‌ترين چيزي كه بايد به آن توجه كنيد حفظ سلامت روان خودتان است. متخصصين به شما كمك مي‌كنند تا با استفاده از راهكارهاي مختلف بهتر بتوانيد با واقعيت كنار بياييد و هرچه سريع‌تر به زندگي قبلي خود برگرديد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پايان رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

چطور به طرف مقابل بگوييم كه تصميممان را براي پايان رابطه گرفته‌ايم؟

بهتر است در يك زمان و مكان مناسب با طرف مقابل صحبت كنيد؛ احساسات و دلايل خود را با او در ميان بگذاريد و بگوييد كه تصميم داريد به اين رابطه پايان بدهيد. تا جاي ممكن از قطع كردن ناگهاني رابطه خودداري كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: پايان رابطه | نشانه و راه هاي پايان دادن به رابطه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۷:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قبل از رابطه چكار كنيم؟ اين سوالي است كه همه زوجين مخصوصا در دفعات اول برايشان پيش مي آيد. در هر ازدواجي رابطه جنسي حرف اول را مي‌زند. امروزه درصد بالايي از طلاق ها به دليل مشكلات جنسي است. رفتارهاي قبل از رابطه براي خانم ها بيشتر اهميت دارد. و حساسيت بيشتري را نسبت به آقايان در اين موضوع نشان مي‌دهند. بيشتر شكايت خانم ها اين است كه همسرشان قبل از شروع رابطه ابراز علاقه نمي‌كند، در نتيجه خانم لذتي از رابطه نمي‌برد. و همين امر باعث احساس نامطلوب خانم ها به رابطه مي‌شود. پس از قبل رابطه شما بايد به دنبال راهي براي لذت يكديگر باشيد.

منبع: قبل از رابطه | قبل رابطه چه كارهايي بايد انجام داد

قبل از رابطه چكار كنيم؟

قبل از رابطه جنسي زن و مرد بايد آمادگي لازم براي رابطه را داشته باشند. هميشه اين سوال براي زوج هاي جديد پيش مي‌آيد كه قبل از رابطه جنسي چكار كنيم؟ در وهله اول به شما تبريك مي‌گويم كه به فكر امنيت، لذت و رضايت در رابطه هستيد. در وهله دوم بايد در جريان اين موضوع باشيد كه رضايت كامل و آمادگي قبل از رابطه بايد حاكم باشد. امروزه يكي از دلايل اصلي طلاق نارضايتي در رابطه است.

با بررسي و پيگيري اين مساله كه قبل از رابطه چكار كنيم به خود و شريك احساسي تان احترام گذاشته ايد. در اين مقاله در رابطه با تمام جوانب رابطه و نيازهاي زن و مرد صحبت كرده ايم.

شروع قبل از رابطه

قبل از رابطه مراحلي را بايد انجام دهيد. اين مراحل به تربيت و براي لذت بخش كردن رابطه است. هر كاري كه باعث لذت شما و شريك احساسي تان مي‌شود در اولويت قرار دهيد. و سپس به ترتيب مراحل زير پيش برويد.

1. آغوش

در قدم اول يكديگر را در آغوش بگيريد. آغوش باعث ايجاد آرامش مي شود. در همين حالت كمي دست هايتان را تكان دهيد و بازوها، كمر، گردن و شانه هاي همسرتان را نوازش كنيد. نوازش حس امنيت را القا مي‌كند.

2. ابراز علاقه

در وهله دوم ابراز علاقه و صحبت هاي عاشقانه را انجام دهيد. بايد صحبت هاي عاشقانه به شيوه اي باشد كه شريك احساسي تحت تاثير قرار بگيرد.

3. بوسه

قدم سوم بوسه بر سر و پيشاني است. بوسه زوجين را تحريك مي‌كند. از نقاط تحريكي يكديگر مطلع شويد و قبل از رابطه بر آن نقاط بوسه بزنيد. حركت آهسته صورت شما روي بدن و صورت همسرتان او را بيشتر متمايل به رابطه مي كند.

4. پيش نوازي

يكي از كارهايي كه قبل از رابطه بايد انجام دهيد پيش نوازي است. سعي كنيد يكديگر را ماساژ دهيد تا ميزان صميميت افزايش يابد.

5. فكر به مسائل مثبت

فكر به مسائل مثبت قبل از رابطه جنسي باعث آرامش و لذت مي‌شود. اگر به مسائل و خاطرات خوب با همسرتان فكر كنيد رابطه اي سرشار از عشق و لذت خواهيد داشت. برعكس اين موضوع نيز صحت دارد. وقتي همسرتان از دست شما ناراحت يا خشمگين است، لذت كمتري از رابطه خواهد برد.

6. تماشاي عكس دو نفره

تماشاي عكس دو نفره قبل از رابطه جنسي باعث تقويت امنيت و افزايش عشق بين زوجين خواهد شد. هر از گاهي با تلفن همراه يا آلبوم عكس هاي تان را مرور كنيد. مرور خاطرات به شما نشان ميدهد كه چقدر لحظه هاي زيادي با هم بوديد و از كنار هم بودن لذت برده ايد.

7. نگاه خيره

هفتمين اقدام قبل از رابطه نگاه خيره به همسر است. با نگاه عميق به يكديگر؛ البته پس از نوازش هاي طولاني، تحريكات و لذت رابطه افزايش مي‌يابد. به اندام هاي همسرتان نگاه كنيد. با چشمان تان او را ستايش كنيد.

8. آرام سازي

يكي از راه هايي كه براي لذت بايد قبل از رابطه انجام دهيد، آرام سازي خود است. در روش آرام سازي به ذهن كمك خواهيد كرد تا به صورت همزمان با رابطه به كارها و دغدغه هاي روزمره فكر نكنيد. مديتيشن يكي از روش هاي آرام سازي خود است. اين روش ها تمركز شما را براي حضور در زمان حال بيشتر مي كند.

نكاتي درباره اينكه قبل از رابطه چكار كنيم

قبل از رابطه چكار كنيم؟ سوالي كه هميشه از روانشناسان و مشاورين جنسي پرسيده مي‌شود. جدا از رابطه بايد به يك سري نكات توجه داشه باشيد كه در ادامه اشاره كرده ايم.

  • مهم ترين مساله رعايت بهداشت و اقدام براي نظافت است.
  • حمام برويد و خود را تميز كنيد.
  • مسواك را فراموش نكنيد. هرچه دهان تميز تر باشد رابطه لذت بخش تر خواهد بود.
  • استفاده از عطرهاي تحريك كننده توصيه مي‌شود.
  • لباس هاي تميز، زيبا و جذاب بپوشيد.
  • بهتر است هميشه يكي از زوجين اقدام نكند. گاهي خانم و گاهي آقا براي رابطه پا پيش بگذارد.
  • اجبار بر رابطه نباشد.

قبل از رابطه به تفاوت ها توجه كنيد

قبل از رابطه و نحوه شروع رابطه براي خانم ها حائز اهميت است. اغلب خانم ها دوست دارند رابطه را به شيوه هاي زير شروع كنند.

  1. از كلمات تحريك آميز استفاده كنيد.
  2. با صداي آرام صحبت كنيد.
  3. عطر بزنيد.
  4. نوازش كنيد.
  5. قبل از رابطه لباس به تن داشته باشيد.

همانطور كه قبل از رابطه جنسي براي خانم ها حائز اهميت است، آقايان نيز علاقه دارند تا رابطه را با لذت آغاز كنند. در ادامه شيوه شروع رابطه مورد علاقه آقايان را توصيح داده ايم.

  1. در رابطه جنسي بي حركت نباشيد.
  2. لباس جذاب تن كنيد.
  3. همسر خود را بغل كنيد.
  4. عطر بزنيد.
  5. رابطه را با روش هاي جديد آغاز كنيد.
  6. ذهن همسر خود را آرام كنيد.
  7. در طول رابطه از مشكلات صحبت نكنيد.

كلام آخر

راه هايي كه قبل از رابطه بايد انجام دهيد بسيار حائز اهميت است. رضايت از رابطه باعث تقويت زندگي مي‌شود. و يكي از بيشتر دلايل براي طلاق نارضايتي هاي جنسي است. برخي از زوجين از راه هاي لذت و معاشقه قبل از رابطه آگاه نيستند. براي آگاهي حتما از روانشناس كمك بگيريد.

روانشناسان با بررسي ويژگي هاي شخصيتي شما راهنمايي هاي ارائه مي‌دهند كه باعث بهبود شرايط مي‌شود. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اقدامات لازم قبل از رابطه مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني جنسي از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قبل از رابطه | قبل رابطه چه كارهايي بايد انجام داد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۳:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

كنترل عصبانيت براي همه الزامي است. برخي از افراد روش هاي كنترل عصبانيت را نمي‌دانند و هميشه هنگام مواجه با مسائل پيچيده با مشكل روبرو مي‌شوند. همه افراد احساسات منفي، مثبت، خشم، عصبانيت و … را در زندگي تجربه مي‌كنند. خشم يكي از احساسات افراد است كه در تمام موقعيت امكان بروز دارد. انسان ها بايد خود را بشناسند تا در موقعيت هاي مختلف بر رفتارشان كنترل كافي داشته باشند. برخي افراد با تنهايي آرام مي‌شوند و برخي با مكالمه آرام خواهند شد. با استفاده از برخي مهارت‌ها مي‌توانيد خود را آرام كنيد. براي آموزش كنترل عصبانيت از روانشناسان و مشاورين كمك بگيريد.

منبع: كنترل عصبانيت | بهترين راهاي مديريت عصبانيت

كنترل عصبانيت

عصبانيت احساسي است كه همه افراد در طول زندگي آن را تجربه كرده اند. افراد به دليل مشكلات، مسائل خانوادگي و ديگر مسائل عصباني مي‌شوند. اگر عصبانيت از كنترل خارج شود رفتارهاي تهاجمي و انفجاري بروز پيدا مي‌كند. براي جلوگيري از بروز درگيري با اعضاي خانواده، دوستان، همكاران و ساير موقعيت هاي يادگيري مهارت بايد كنترل عصبانيت ضروري است. اين مهارت كمك مي‌كند تا در مواقعي كه از درون در حال آتش گرفتنيد كاري نكنيد كه بعدا پشيمان بشود.

علت عصبانيت

عصبانيت واكنش طبيعي افراد به حوادث بيروني و دروني است. ممكن است از رفتار و كار كسي عصباني شويد يا رويداد غير منتظره‌اي باعث تغيير رويه زندگي روزمره تان شود. آسيب هاي عاطفي و درد غير قابل تحمل باعث عصبانيت مي‌شود. براي كنترل و مديريت رفتار و واكنش هاي تان در چنين مواقعي حتما بايدآموزش ببينيد. در ادامه عمده ترين علت هاي عصبانيت را نام برده‌ايم.

  • مرگ عزيزان
  • مشكلات مالي
  • از دست دادن شغل
  • شكست در رابطه عاطفي
  • شكست در پروژه كاري
  • تصادف
  • مشكلات جسماني
  • تحمل درد
  • افسردگي
  • خستگي
  • استرس
  • مصرف مواد مخدر
  • اختلال دو قطبي

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه علت هاي عصبانيت بي دليل كليك كنيد.

روش هاي كنترل عصبانيت

راه ها و روش هاي كنترل عصبانيت از منظر روانشناسي در دسته هاي متفاوتي قرار مي‌گيرد. به طور كل براي غلبه برپ عصبانيت روش هايي وجود دارد كه در جهت مديريت آن مي‌توانيد استفاده كنيد. در ادامه اين روش ها اشاره شده است.

1. براي كنترل عصبانيت نفس عميق بكشيد

يكي از راه هاي مديريت عصبانيت، تنفس عميق است. اين روش شدت عصبانيت را كاهش مي‌دهد و با كمك دم و بازدم هاي عميق از طريق بيني و دهان بر هيجانات خود غلبه كنيد.

2. به صورت معكوس شمارش كنيد

براي كنترل عصبانيت سعي كنيد از 10 به صورت معكوس بشماريد. در اين روش با كمك عملكرد مغز و تمركز بر شمارش درست اعداد از عصبانيت شما كم مي‌شود. زمان هايي كه خيلي عصباني هستيد از عدد 100 شروع به شمارش كنيد تا تمركز بيشتري بر شمارش اعداد داشته باشيد.

3. براي كنترل عصبانيت پياده روي كنيد

پياده روي يكي از روش هاي غلبه بر عصبانيت است. اين فعاليت باعث آرامش اعصاب مي‌شود و افكار شما را آرام خواهد كرد. فعاليت هايي مانند دوچرخه سواري و قدم زدن باعث آرامش اعصاب مي‌شود.

4. كلمه آرام بخش تكرار كنيد

با استفاده از كلمات آرام بخش مي‌توانيد كنترل عصبانيت داشته باشيد. زمان هاي عصبانيت و خشمگيني كلمه آرام بخش خود را چندين بار تكرار كنيد تا از شدت خشم شما كم شود. كلماتي مانند صبور باش، زود عصباني نشو، آرام باش و … باعث غلبه بر عصبانيت مي‌شود.

5. به موسيقي گوش دهيد

گوش فرا دادن به موسيقي هاي مورد علاقه باعث آرامش و كنترل عصبانيت مي‌شود. با زمزمه موزيك شدت عصبانيت خود را كاهش دهيد.

6. ذهن خود را آرام كنيد

يكي از مهم‌ترين روش هاي كنترل عصبانيت، آرام سازي ذهن است. در اين شرايط سعي كنيد از افراد دور شويد. به اتاق ساكتي برويد و چشمان خود را ببنديد. سعي كنيد تا بر جزئيات مسائل فكر نكنيد و به افكار زيبايي كه باعث آرامش شما مي‌شود بپردازيد. اين تمرين باعث غلبه بر عصبانيت مي‌شود.

7. براي كنترل عصبانيت كمتر حرف بزنيد

زمان عصبانيت به شدت سرعت تصميم گيري بالا است. در اين شرايط تصميمات استفاده از كلمات نا بجا و اشتباهات بيشتر است. بهتر است براي كنترل عصبانيت صحبت نكنيد و جوابي ندهيد. سكوت و گوش دادن به صحبت هاي فرد مقابل باعث جمع آوري افكار در شما خواهد شد.

8. استراحت كنيد

استراحت مهم‌ترين مساله براي غلبه بر عصبانيت است. زماني كه خشمگين شده‌ايد، سعي كنيد استراحت كنيد. با استراحت آرامش به شما باز مي‌گردد و به تدريج شروع به بررسي موضوع خواهيد كرد. پردازش و بررسي موضوعي كه شما را عصباني كرده است باعث خنثي شدن روان مي‌شود.

9. كارهايي كه باعث ايجاد انگيزه مي‌شود انجام دهيد

براي كنترل عصبانيت به فعاليت هايي بپردازيد كه باعث ايجاد انگيزه و حال خوب شما مي‌شود. به جاي تفكر در رابطه با موضوع عصبانيت، خود را سرگرم كارهايي كنيد كه باعث ايجاد انگيزه مي‌شود.

10. از موقعيتي كه باعث عصبانيت شده دوري كنيد

برخي از اتفاقات كه باعث عصبانيت و پرخاش مي‌شود. سعي كنيد براي كنترل عصبانيت از موقعيت دوري كنيد تا آرامش را حفظ كنيد. به طور موقت با تنها ماندن آرامش را به خود هديه دهيد و سپس به بررسي مسائل بپردازيد.

11. براي كنترل عصبانيت سنجيده سخن بگوييد

هنگام خشمگين شدن حرف هاي خود را مزه مزه كنيد. براي كنترل عصبانيت سعي كنيد كه سكوت كنيد و از جنجال دوري كنيد.

12. موقعيت عصبانيت زا را تغيير دهيد

اگر رانندگي باعث خشم و عصبانيت شما مي‌شود. مسير جديد را براي كنترل عصبانيت پيدا كنيد. يا از وسايل نقليه عمومي استفاده كنيد يا اندكي صبر كنيد تا ترافيك كمتر شود. گزينه هايي را انتخاب كنيد كه عصبانيت شما را كاهش مي‌دهد.

13. با دوست صحبت كنيد

صحبت با دوست و آشنايي كه شما را درك كند باعث كنترل عصبانيت مي‌شود. ابراز عصبانيت و بروز احساسات باعث آرامش مي‌شود.

14. به اتفاقات مثبت نگاه كنيد

براي كنترل عصبانيت به اتفاقات مثبت نگاه كنيد. براي اينكه همه چيز شيرين و خوشايند باشد بايد به اتفاقات مثبت فكر كنيد. تفكر در رابطه با مسائل خوب و مثبت زندگي باعث آرامش مي‌شود.

15. براي كنترل عصبانيت تنها بمانيد

تنهايي يكي از راه هاي كنترل عصبانيت است. زمان خشمگيني و عصبانيت سعي كنيد براي آرامش تنها بمانيد. زماني كه براي مدتي تنها مانديد آرامش به سراغ شما مي‌آيد. آرامش باعث مديريت و كنترل عصبانيت مي‌شود.

16. نامه بنويسيد

براي بروز خشم و احساسات نامه بنويسيد. نامه نويسي مانند تخليه احساسات منفي عمل مي‌كند. و در نهايت باعث فروكش شدن خشم مي‌شود. نامه نويسي يكي از راه هاي اصلي كنترل عصبانيت در روانشناسي است.

17. همدلي خود را تمرين كنيد

هنگامي كه با فردي به بحث و جدال پرداخته ايد، سعي كنيد سكوت كنيد و خود را جاي طرف مقابل قرار دهيد. زماني كه خودتان را روبروي خود ببينيد به درك جديدي خواهيد رسيد. كنترل عصبانيت با همدلي كردن رابطه مستقيم دارد.

18. احساسات خود را بروز دهيد

براي كنترل عصبانيت سعي كنيد احساسات خود را بروز دهيد. البته كه پس از آرامش و كنترل مديريت ها احساسات خود را ابراز كنيد تا حرف ها و ناراحتي هاي خود را به فرد مقابل بگوييد. اين كار باعث كنترل عصبانيت خواهد شد.

19. براي كنترل عصبانيت كينه اي نباشيد

خشم و عصبانيت زماني كه مديريت نشود، به مرور باعث كينه خواهد شد. كينه و ناراحتي ها باعث نشخوار ذهني مي‌شود و تا زماني كه رفع نشود باعث عصبانيت بيشتر خواهد شد. بخشش باعث كنترل عصبانيت مي‌شود و آرامش را به زندگي شما واردمي‌كند.

كلام آخر

عصبانيت امري طبيعي است و هر فردي اعم از پير و جوان اين احساس را تجربه مي‌كنند. بروز عصبانيت نيز در هر فردي متفاوت است اما آخر اين عصبانيت ها عواقب خوبي ندارد. در نهايت براي جلوگيري از مشكلات بايد كنترل عصبانيت را آموزش ببينيد. براي آموزش حتما از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كنترل عصبانيت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: كنترل عصبانيت | بهترين راهاي مديريت عصبانيت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۰:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طرحواره ايثار به معناي توجه افراطي به ارضاي نياز و خواسته هاي ديگران است. كساني كه طرحواره ايثار دارند بيش از اندازه به خواسته هاي ديگران اهميت مي‌دهند. اما توانايي بيان نيازهاي خود را ندارند. حتي اگر در سخت ترين شرايط خود باشند و درخواستي از ديگران داشته باشند، كار خود را رها مي‌كنند و به سوي انجام كار ديگران مي‌روند. افراد با طرحواره ايثار مشكلات جسماني از قبيل درد معده، سر درد، مشكلات روده اي و خستگي را تجربه مي‌كنند. براي درمان طرحواره ايثار ،اسكيماتراپي بهترين گزينه درماني است. آموزش مهارتهايي مثل “نه” گفتن براي بهبودي اين افراد ضروري است. متخصصين روانشناسي به شما مي توانند در اين زمينه كمك كنند.

منبع: طرحواره ايثار | تست و درمان تله ايثار

طرحواره ايثار

كساني كه از خواسته هاي خود مي‌گذرند و به خواسته هاي ديگران به صورت افراطي عمل مي‌كنند، داراي طرحواره ايثار يا تله ايثار هستند. اين افراد معمولا از دوران كودكي تحت فشار و بي توجهي والدين قرار داشته اند و به اين اختلال مبتلا شده اند. مشكلات جسماني مانند معده درد در اين افراد مشاهده مي‌شود. بي اهميتي به خواسته هاي خود، عدم توانايي در “نه” گفتن، پرهيز از بيان خواسته ها و … از خصوصيات شخصيتي افراد با طرحواره ايثار است. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه طرحواره ايثار تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

ويژگي هاي افراد با طرحواره ايثار

افراد با تله ايثارگري ويژگي هاي خاص رفتاري دارند كه آن ها را از ديگران متمايز مي كند. متخصص براي تشخيص معمولا نشانه هاي زير را جستجو مي كند.

توجه: داشتن نشانه هاي زير به معناي وجود اختلال نيست. پس تشخيص را به متخصص واگذار كنيد.

  • افراد با تله ايثار معتقدند كه حق انتخاب دارند و خودشان علاقه دارند كه به ديگران محبت كنند.
  • نيازهاي خود را براي پاسخ به نياز ديگران فدا مي‌كنند. و اعتقاد دارند كه كار درستي را انجام مي‌دهند.
  • از بيان خواسته و نيازهاي خود پرهيز مي‌كنند.
  • در رابطه با خود و مشكلشان با كسي صحبت نمي‌كنند.
  • بيشتر در جمع ها شنونده هستند.
  • از توجه به خود احساس ناخوشايند دارند.
  • دائما در حال صرف انرژي براي ديگران هستند.
  • دوستان زيادي دارند.
  • احساس مي‌كنند همه افرادي كه با آنها در ارتباط هستند نياز به كمك دارند. به هر قيمتي تلاش دارد تا نياز اطرافيان خود را برطرف كند.
  • علائمي مانند سردرد، درد روده اي، معده درد، درد درد بدن، خستگي و … دارند.
  • هنگام بيمار شدن خود اجازه مراقبت به كسي نمي‌دهند.
  • در ظاهر از ديگران انتظار محبت و جبران ندارند. اما اگر نسبت به نيازهاي آنها بي توجه باشيد ناراحت مي‌شوند.
  • اگر كم كار باشند احساس گناه مي‌كنند.

علت طرحواره ايثار

طرحواره ايثار از دوران كودكي و در برابر دريافت ها و تربيتي كه شده اند شكل گرفته است. بنابراين براي درمان ابتدا بايد علت طرحواره ايثار ريشه يابي شود. در ادامه علت طرحواره ايثار را توضيح داده ايم.

1.جلب توجه

يكي از علت هاي طرحواره ايثار، جلب توجه است. زماني كه كودكان در تلاش براي جلب توجه والدين هر كاري را انجام مي‌دهند، اين طرحواره شكل مي‌گيرد. كودك ياد مي‌گيرد كه براي جلب توجه نياز به فداكاري است. اين رفتار تا بزرگسالي در او شكل مي‌گيرد و از طريق فداكاري به ديگران توجه ها را جلب مي‌كند.

2. انتظار زياد والدين

دومين علت طرحواره ايثار، انتظار زياد والدين است. والديني كه انتظارات زيادي از كودكان خود دارند و در تمام زمينه ها از كودك كمك مي‌خواهند، باعث شكل گيري طرحواره ايثار در فرزندان خود خواهند شد.

3. بي اهميتي والدين

در بيشتر مواقع عدم اهميت والدين به فرزند و و بي توجهي به نيازهاي كودك باعث شكل گيري طرحواره ايثار مي‌شود. با توجه به اين شرايط كودك با جلب رضايت و خدمت گذاري به ديگران براي كم كردن بي اهميتي خود تلاش مي‌كند.

4. تشويق والدين نسبت به بي توجهي كودك به خود

والديني كه در تلاش هستند نيازهاي كودك خود را بي اهميت و بي توجه جلوه دهند و نسبت به نيازهاي كودك خود بي اهميت هستند، كودكاني با تله ايثار تربيت مي‌كنند.

5. انجام وظايف والد

زماني كه نقش والدين با فرزند تغيير كند، كودك وظايف والدين را انجام دهد يا به مراقبت از پدر و مادر بپردازد، طرحواره ايثار در كودك شكل مي‌گيرد.

درمان طرحواره ايثار

هر اختلال و مشكلي درمان مخصوص به خود را دارد. طرحواره ايثار نيز با كمك روان درماني ها به تدريج درمان مي‌شود. روش هاي درماني براي طرحواره ايثار وجود دارد كه در ادامه شرح داده ايم.

طرحواره درماني

اولين روش درماني براي طرحواره ايثار، طرحواره درماني است. با كمك طرحواره درماني ريشه طرحواره شما پيدا مي‌شود و در جهت درمان علت اين رفتار پيش مي‌رود. طرحواره درماني بازگشت به دوران كودكي و ريشه يابي دليل براي رفتار حال است.

يكي از اصلي ترين و البته مهم ترين روش درماني براي طرحواره ايثار، روان درماني است. در اين روش درماني، درمانگر به مرور مراجعه كننده را با ريشه مشكلاتش آشنا مي‌كند و با آموزش هاي پي در پي مهارت هاي ارتباطي را به مراجعه آموزش مي‌دهد.

صحبت با افراد قابل اطمينان

زماني كه با طرحواره ايثار خود آشنا شده ايد براي كمك به سمت افراد قابل اعتماد برويد. با اين طرحواره حتما تمايل زيادي به مكالمه با ديگران داريد. پس از اين فرصت استفاده كنيد و در رابطه با مشكلاتي كه داريد زبان باز كنيد. احساسات و نيازهاي خود را بيان كنيد تا مهارت هاي ارتباطي و رسيدگي به خود را به تدريج پيدا كنيد.

دوري از روابط پر خطر

روابط پر خطر براي افراد با طرحواره ايثار، روابطي است كه باعث تقويت اين طرحواره در افراد مي‌شود. برخي از افراد از اين رفتار و خصوصيات شما سوء استفاده مي‌كنند و شما را فقط براي رفع نيازهاي خود مي‌خواهند. تا جاي ممكن از اين افراد دوري كنيد تا صدمات بيشتري به شما وارد نشود.

“نه” گفتن را تقويت كنيد

يكي از روش هاي درماني براي طرحواره ايثار، تقويت مهارت “نه” گفتن است. زماني كه اين مهارت را نداشته باشيد همه از شما انتظارات دارند، حتي اگر غير معقول باشد. مهارت نه گفتن را تقويت كنيد تا انرژي خود را صرف ديگران نكنيد.

كلام آخر

روش هاي درماني زيادي در جهت درمان طرحواره ايثار صورت مي‌گيرد. اگر با مطالعه اين طرحواره در اطراف خود افرادي را با اين علائم مشاهده كرده ايد يا خودتان درگير اين طرحواره هستيد، بهتر است هرچه سريعتر براي درمان اقدام كنيد. در اين چند سال زندگي به اندازه كافي از خود دور شده ايد، حال نوبت رسيدگي به خود است. براي درمان از روانشناسان و متخصصين در اين حوزه كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طرحواره ايثار مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: طرحواره ايثار | تست و درمان تله ايثار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۹:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خيانت مادر به پدر مساله اي دردناك است كه متاسفانه فرزندان زيادي آن را تجربه كرده اند. در خيانت والدين معمولا پدر و مادر هر دو مقصر هستند. گاهي بي توجهي، نياز به همراه و يا پرخاشگري همسر موجب خيانت مادر به پدر مي شود. فهميدن خيانت مادر فرزندان را با خشم روبرو مي‌كند. وقتي فرزندان نشانه هاي خيانت مادر به پدر را مي بينند، گيج شده و توانايي رفتاري هوشمندانه را ندارند. پس با پرخاشگري و بحث با مادر برخورد مي‌كنند. در اين موارد روانشناس بيشترين كمك را به شما خواهد كرد.

منبع: خيانت مادر به پدر | نشانه هاي خيانت مادر چيست؟

خيانت مادر به پدر

خيانت مادر به پدر يكي از آسيب زا ترين موضوعات است كه روح و روان فرزندان را آزار مي‌دهد. مشاهده خيانت مادر تمام صميميت، ذهنيت، وفاداري و افكار فزندان را تحت الشعاع قرار مي‌دهد. در اين شرايط فرزند حس تنفر نسبت به مادر خود مي‌گيرد و روابط مادر فرزندي دچار تزلزل مي‌شود.

در اكثر مواقع پسراني كه از بي وفايي مادر مطلع شده اند، در بزرگسالي به شريك احساسي خود نيز اعتماد نمي‌كنند. همانطور كه دختران با مشاهده بي وقايي پدر به سختي نسب به مردان اعتماد مي‌كند. خيانت مادر به پدر يا بالعكس عواقب و پيامدهايي را براي فرزندان به دنبال دارد و آنها را با مشكلاتي بزرگ روبرو خواهد كرد.

دلايل خيانت مادر

شايد دلايل مختلفي به ذهن تان برسد، اما هيچ كدام قانع كننده نباشد. پس به مرور خشمگين تر مي شويد. احساس انزجار مي كنيد و به دنبال راهي براي درك اين مساله هستيد. درست است هيچ چيز نمي تواند خيانت مادرتان را توجيه كند. مادر هميشه مظهري از وفاداري و عشق در ذهن تان شكل گرفته. چنين رويدادي تمام شاكله فكري شما را تحت تاثير قرار مي دهد. پس از اينكه احساس بدي داريد ناراحت نباشيد.

آسيبي كه به شما و به خواهر و برادرتان وارد شده، حقيقي است. اما كمي دست نگه داريد. شايد پيدا كردن دليل اين كار مادر كمي شما را آرام كند. چند مورد از علت هاي رفتار خيانتبار مادرتان را در ادامه شرح داده ايم.

  • ناكامي هاي جنسي در ارتباط با همسر
  • مشكات روحي مثل افسردگي و يا ساير مشكلات تشخيص داده نشده
  • اختلالات رفتاري
  • كوتاهي در خويشتن داري
  • نياز به همراه
  • احساس تنهايي شديد
  • فقر و نياز مالي
  • خطاي سهوي و ناخواسته
  • درگير شدن با مسائلي كه خارج از كنترل اوست
  • مشكلات ارتباطي با همسر
  • آگاهي پدر از موضوع و اجبار او به اين كار
  • تنوع طلبي جنسي (اعتياد جنسي كه نوعي اختلال رواني است)
  • مشكلات دوران كودكي
  • بهره هوشي پايين
  • توجه طلبي و نياز به محبت
  • مبتلا به اختلال شخصيت نمايشي و يا ساير اختلالات شخصيتي
  • تجربه تروما و سوء استفاده جنسي در گذشته

پيامدهاي خيانت مادر

افرادي كه شاهد خيانت مادر به پدر بوده اند در معرض پيامدها و مشكلات مخربي قرار مي‌گيرند كه باعث انزوا و جدايي از خانواده مي‌شود. در ادامه در رابطه با پيامدهاي بي وفايي مادر اشاره كرده ايم.

  • بي اعتمادي
  • استرس رهايي
  • افسردگي
  • بي انگيزگي
  • مشكلت رواني
  • تفاوت در روند شكل گيري سيستم عصبي
  • عدم حس وفاداري نسبت به همسر آينده
  • تجربه زندگي بدون شور و انگيزه
  • مشكلات گوارشي
  • درگيري ذهني در رابطه با خيانت مادر
  • استرس دائمي
  • اختلال در برقراري ارتباط با ديگران
  • عدم احساس ترحم و بخشش در مواجهه با ديگران
  • آشفتگي و عصبي شدن كودك
  • احساس همدردي با پدر
  • ناديده گرفته شدن از سوي مادر
  • ترس از تمسخر دوستان و افراد آگاه
  • عدم تحمل حضور مادر
  • دوري از مادر
  • بدبيني نسبت به مادر
  • مقصر دانستن مادر در تمام اتفاقات ناگوار

اگر وارد اين مقاله شده ايد احتمال زياد فردي منطقي هستيد. و مي خواهيد خانواده خود را از مشكلات آتي و جدايي نجات دهيد. غلبه بر احساسات در اين شرايط سخت است. اما با كمك متخصصين روانشناسي مي توانيد از اين موضوع نيز عبور كنيد.

كنار آمدن با خيانت مادر

فرزندان هنگام مواجهه با خيانت مادر به پدر معمولا دو حالت از خود نشان مي‌دهند. يا بر احساسات خود غلبه مي‌كنند و از ديگران كمك مي‌گيرند. يا با پرخاشگري رفتار مي‌كنند. زماني كه فرزندان به روانشناس مراجعه مي‌كنند تا راه هاي كنار آمدن با خيانت مادر را آموزش ببينند، به كمك درمانگر ريشه هاي خيانت مادر به پدر را بررسي مي‌كنند و شايد فرزند اولين فردي باشد كه رفتار مادر را مي‌بخشد. اما به طور كلي براي كنار آمدن با خيانت مادر بايد بر واكنشات خود غلبه كنيد و از راهنمايي هاي زير استفاده كنيد.

  1. در وهله اول بر احساسات خود غلبه كنيد.
  2. رابطه خود را با پدر و مادر صميمي تر كنيد.
  3. والدين خود را آگاه كنيد كه براي ادامه زندگي به هر دوي آنها احتياج داريد.
  4. توسط مشاورين، تكنيك هاي مواجهه را آموزش ببينيد.
  5. در رابطه با انواع خيانت و عوامل آن مطالعه داشته باشيد.
  6. تلاش خود را براي از بين بردن خيانت مادر انجام دهيد.
  7. محبت و رفتارهاي خوب مادر را جايگزين افكار خيانت او كنيد.
  8. براي كمك بهتر از روانشناس كمك بگيريد.

روش برخورد با خيانت مادر

مواجهه با خيانت مادر براي هر فرزندي سنگين است. زماني كه خانواده را شاد و سرحال مي‌ديديد، حال چگونه بايد خيانت مادر را تحمل كنيد و دم نزنيد؟ سخت، دشوار و سنگين است. براي برخورد با خيانت مادر مسلما علاقه داريد تا برخورد تند و خشني داشته باشيد. اما با كمك روانشناس و آموزش برخورد با خيانت مادر علاه بر اينكه به خود آسيبي وارد نمي‌كنيد، به مادرتان نيز بي احترامي نخواهيد كرد. در ادامه در رابطه با روش برخورد با خيانت مادر راهكارهايي را ارائه داده ايم.

1. ابراز احساسات

در مرحله اول از برخورد با خيانت مادر بايد سعي كنيد تا احساساست خود را بروز دهيد. نگراني، خشم، غم و … حق همه افراد است كه در پي نااميدي از خود بروز دهند تا تخليه شوند. پس احساسات منفي خود را بپذيريد و با آن روبرو بشويد. در ادامه به بررسي اين احساسات منفي پرداخته ايم.

  • غم و اندوه
  • خشم
  • شوك
  • بي اعتمادي
  • نفرت
  • ترس
  • سردرگمي
  • شرم
  • تنهايي

2. دوري از مادر و حفظ آرامش

زماني كه تازه با خيانت مادر روبرو مي‌شويد سعي كنيد از مادر دور شويد تا آرامش خودتان را حفظ كنيد. بهترين راه حل براي كوتاه مدت دوري از مادر است. ابتدا سعي كنيد احساسات منفي كه نسبت به خيانت مادر كسب كرده ايد هضم كنيد تا به آرامش برسيد. به جاي پرخاش تلاش كنيد تا رابطه با مادرتان را مديريت كنيد و زمينه‌اي براي جبران اشتباه براي او فراهم كنيد.

3. جلوگيري از بي احترامي به مادر

زماني كه با خيانت مادر روبرو مي‌شويد احتمالا تمايل زيادي به بي احترامي داريد. خشم و عصبانيت حق شماست اما لطفا بي احترامي نكنيد. با بي احترامي نمي‌توانيد به ماردتان نزديك شويد و با او در رابطه با حل مشكلات به مكالمه بپردازيد. پس جدا از اين مساله دوري كنيد.

4. دلايل خيانت مادر را بررسي كنيد

بهتر است در وهله چهارم به بررسي دليل خيانت مادر بپردازيد. همه افراد خطاهايي انجام مي‌دهند كه به سرعت از انجام آن پشيمان مي‌شوند، اما همه اين خطاها قابل بخشش است و تقريبا در همه موارد دلايل مخصوص به خود را دارد. خيانت هرگز قابل توجيه نيست. اما آيا به رفتار پدر خود توجه كرده ايد؟ شايد دليل خيانت مادر به پدر بد رفتاري ها و بي توجهي هاي پدرتان است؟

معمولا زماني كه فرزندان از دليل خيانت مادر مطلع شوند به راحتي با او همدردي مي‌كنند و راه براي جبران اشتباه را فراهم مي‌كنند. اما خيانت هايي نيز وجود دارد كه عمدي و از سر انتقام، بدخواهي، فرصت طلبي و بي مسئوليتي است. درك اين موضوع كه دليل خيانت مادر چيست شما را راحت تر با بخشش روبرو مي‌كند.

5. احساسات مادر خود را بررسي كنيد

براي رفتار و برخورد با خيانت مادر احساسات او را بررسي كنيد. بررسي اين احساسات به رابطه والدين مربوط مي‌شود. اينكه پدر شما چه مقداري براي مادرتان ارزش قائل است. يا نسبت به مادر بي توجه و بي اهميت است. اينكه مادر از پدرتان هيچ ابراز علاقه اي را نبيند و محبتي دريافت نكند باعث تخريب احساسات او خواهد شد.

6. با مادر خود صحبت كنيد

پس از اينكه مراحل بالا را سپري كرديد، براي مادر خود وقت بگذاريد و به صحبت هاي او گوش فرا دهيد. گاهي صحبت با مادر و بررسي دلايل او راه بخشش را براي شما آسان تر خواهد كرد. به صحبت دوستانه بپردازيد و حالت تدافعي به خود نگيريد. بي احترامي و استفاده از طعنه ممنوع است. بايد با مديريت و كنترل احساسات منفي با مادر مكالمه داشته باشيد.

7. از روانشناس كمك بگيريد

در رابطه با خيانت مادر و كنترل احساسات منفي از روانشناس كمك بگيريد با فردي مورد اعتماد مانند روانشناس و مشاورين به طور صادقانه از احساسات و عواطف خود صحبت كنيد. در رابطه با دليل خيانت مادر راهنمايي بگيريد و نسبت به رفتار و آرامش خود تلاش كنيد. روانشناس قطعا بهترين گزينه براي مديريت زندگي است.

كلام آخر

خيانت مادر هرگز هضم شدني و قابل درك نيست. واكنش فرزندان نيز در اين حالت از يكديگر متفاوت است. برخي با پرخاش و برخي با مديريت به بررسي خيانت مادر مي‌پردازند. بهترين راه براي برخورد دريافت كمك از روانشناس و آگاهي از اوست. اينكه مادر خود را مانند قبل دوست نداشته باشيد طبيعي است. اما براي سلامت روان خود و چگونگي رفتار با مادرتان از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مادر به پدر مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره خيانت تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خيانت مادر به پدر | نشانه هاي خيانت مادر چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۸:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آشنايي با تست شيشه و راه‌هايي ارزيابي اعتياد به آن تبديل به يك دغدغه براي بسياري از خانواده‌ها شده است. امروزه با توجه به افزايش توليد و پايين آمدن ميانگين سني اعتياد به اين ماده مخدر بسياري از خانواده‌ها با معضل اعتياد يكي از اعضا دست‌وپنجه نرم مي‌كنند.

اگر چه اعتياد به شيشه نشانه‌هايي را در رفتار فرد باقي مي‌گذارد اما بهتر است پيش از برچسب زدن به فرد دراين‌باره براي دريافت تشخيص قطعي از يك متخصص در حوزه اعتياد به مواد مخدر كمك بگيريد.

بررسي‌هاي دقيق شرايط فرد و همين‌طور استفاده از تست اعتياد به شيشه قطعي‌ترين راه‌ها براي رسيدن به پاسخ در ارتباط با تشخيص اعتياد يك فرد است. به همين خاطر ما در اين مطلب به بررسي تست اعتياد به شيشه و راه‌هايي كه براي تقلب در اين آزمايش وجود دارد خواهيم پرداخت.

منبع: تست شيشه

ماده مخدر شيشه و نشانه‌هاي اعتياد به آن

شيشه نام ماده مخدر صنعتي است كه در آزمايشگاه و از ماده‌اي به نام مت‌آمفتامين ساخته مي‌شود. به همين خاطر اين ماده در گروه مواد محرك قرار مي‌گيرد و استفاده از آن باعث افزايش انرژي و احساس شادماني در فرد مي‌شود. تجربه مجدد اين احساس شادماني يا افزايش انرژي، دليل و انگيزه‌اي براي مصرف مجدد اين ماده و اعتياد به آن خواهد شد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد تست شيشه در هر جايي كه هستيد مي توانيد با متخصصان مركز ذهن نو تماس بگيريد.

استفاده از ماده محرك شيشه باعث بروز نشانه‌هايي در رفتار فرد مي‌شود كه براي اطرافيان قابل‌تشخيص بوده و نياز به تخصص خاصي ندارد اما بااين‌حال با توجه به اينكه اين نشانه‌ها مي‌تواند به هر دليل ديگري نيز ايجاد شده باشد، بهتر است پيش از تصميم‌گيري قطعي ازنظر متخصصين و تست اعتياد به اين ماده مخدر استفاده كنيد. شاخص‌ترين نشانه‌هاي مصرف شيشه عبارتند از:

✅ كاهش نياز فرد به خواب و احساس انرژي كه با حالت هميشگي فرد متفاوت است

✅ كاهش اشتها و وزن محسوس در فرد

✅ افزايش انرژي و احساس سرخوشي كه با خلق معمول فرد تفاوت دارد

✅ پرحرفي و بعضاً پرش افكار در صحبت كردن

✅ پرخاشگري يا تحريك‌پذيري

تست اعتياد به شيشه

راه‌هاي مختلفي براي بررسي اعتياد به شيشه وجود دارد كه با توجه به ميزان دقت مورد انتظار، مدت‌زمان مدنظر و همين‌طور وضعيت سلامت فرد و مسائل اقتصادي ممكن است از هريك از آن‌ها استفاده شود. ازجمله رايج‌ترين روش‌ها براي سنجش اعتياد به شيشه مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1️⃣ نمونه ادرار | تست شيشه

يكي از كم‌هزينه‌ترين و ساده‌ترين راه‌ها براي بررسي اعتياد فرد به شيشه، آزمايش نمونه ادرار است. در اين شيوه نمونه‌اي از ادرار فرد براي بررسي ماده مخدر شيشه و يا مواد شيميايي كه در حين تجزيه شيشه در بدن توليد شده است به آزمايشگاه فرستاده مي‌شود. سرعت پاسخ‌دهي در اين شيوه در حدود 2 روز پس از انجام آزمايش است.

يكي از محدوديت‌هاي استفاده از نمونه ادرار براي تست شيشه اين است كه اين تست تنها در صورتي نتيجه مثبت را نشان مي‌دهد كه حداقل 1000 ng/ml از شيشه در ادرار فرد وجود داشته باشد. به همين خاطر ايجاد وقفه زماني بين مصرف شيشه و انجام آزمايش مي‌تواند باعث بروز نتيجه منفي تست شود.

2️⃣ نمونه خون

تست شيشه تجزيه نمونه خون فرد براي سنجش اعتياد نيز يكي از راهكارهايي است كه بعضاً مورداستفاده قرار مي‌گيرد. در اين شيوه مواد شيميايي موجود در خون فرد تجزيه و بررسي شده و از اين طريق مي‌توان به مصرف شيشه در وي پي برد. بااين‌حال نمونه خون نيز درست مانند ادرار با گذر زمان دقت خود را از دست مي‌دهد و همچنين به لحاظ مدت پاسخگويي و هزينه نيز نسبت به آزمايش ادرار ضعيف‌تر است.

3️⃣ نمونه بزاق

تست اعتياد به شيشه نمونه بزاق روش بررسي است كه بايد در مدت‌زمان بسيار كوتاهي پس از استفاده از مواد مخدر انجام بگيرد و ضمناً نسبت به ساير موارد نيز دقت كمتري دارد. بيشترين استفاده از نمونه بزاق براي مأمورين نيروي انتظامي و يا راهنمايي و رانندگي است كه مي‌خواهند از سلامت رانندگان اطمينان پيدا كنند.

4️⃣ نمونه مو

دقيق‌ترين روش براي بررسي اعتياد فرد به شيشه بررسي نمونه مو است. مواد ناشي از متابوليت شيشه در بدن تا چندين ماه در موها باقي مي‌مانند و به همين خاطر نمونه مو يكي از دقيق‌ترين و درعين‌حال مفيدترين شيوه‌هاي تست شيشه است كه برخلاف ساير روش‌ها مشمول گذر زمان نخواهد شد. بااين‌حال به دليل هزينه بالاي اين شيوه از بررسي، معمولاً از آن استفاده نمي‌شود.

نحوه استفاده از كيت تست شيشه

براي اينكه بتوانيد نتيجه درست و صحيحي از انجام تست شيشه بدست آوريم. در ادامه به توضيح نحوه استفاده از اين تست شيشه مي پردازيم.

✅ براي اينكه نتيجه تست شيشه دقيق باشد بهتر است از سه ساعت قبل از انجام تست از نوشيدن مايعات زياد و همچنين حمام رفتن خودداري كنيد

✅ نمونه ادرار را در يك ظرف كامل تميز بريزيد تا نتيجه تست دقيق مشخص شود.

✅ ميزان نمونه بايد حداقل 45 ميلي ليتر باشد.

✅سپس چند قطره از نمونه را بر روي قسمت مشخص شده بر روي كيت بريزيد.

✅ بعد از 5 دقيقه منتظر ظاهر شدن نتيجه تست باشيد.

نتيجه تست شيشه را چگونه بخوانيم ؟

بايد توجه داشته باشيد كه تست اعتياد با تست بارداري متفاوت است و نحوه خواندن تست اعتياد در ادامه توضيح داده شده است.

✅ اگر دو خط ظاهر شد، تست اعتياد به شيشه منفي است.

✅ اگر يك خط در بالاي تست روشن شد، نتيجه تست شيشه مثبت است.

✅ براي مطمعن شدن از نتيجه تست بهتر است چند بار انجام شود.

توجه داشته باشيد كه تست خانگي به مراتب داراي دقت كمتري نسبت به تست آزمايشگاهي است پس بهتر است تست شيشه در آزمايشگاه انجام شود.

راه‌هاي منفي كردن تست اعتياد به شيشه

راه‌هاي بسياري براي منفي كردن تست شيشه وجود دارد كه ممكن است فرد براي انكار اعتياد خود به يكي از آن‌ها دست بزند؛ بااين‌حال درصورتي‌كه مسئولين انجام تست اعتياد نسبت به نتيجه آزمايش ابهامي داشته باشند. مي‌توانند با استفاده از تست‌هاي تكميلي آن را مورد بررسي قرار دهند و با توجه به ميزان دقت تست‌هاي تكميلي احتمال تقلب در آن‌ها بسيار ضعيف است.

ايجاد وقفه براي حداقل 3 روز ميان زمان مصرف تا انجام تست، استفاده از داروهاي سم‌زدايي قوي، تعويض نمونه با ساير نمونه‌ها و يا ريختن هر چيزي در ظرف نمونه كه باعث تغيير ph آن شود مي‌تواند باعث منفي شدن نتيجه تست باشد.

با تست شيشه مثبت چه كنيم؟

يكي از سؤالاتي كه بايد در اين مطلب به آن بپردازيم اين است كه در صورت مثبت شدن نتيجه تست اعتياد به شيشه بايد چه كرد؟

فهم اين مطلب كه يكي از نزديكان شما دچار اعتياد به شيشه شده، موضوع بسيار دردناكي است. شما حجم بسياري از هيجانات منفي مانند خشم و نفرت و يا ياس و نااميدي را تجربه خواهيد كرد و به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه براي حفظ سلامت روان خود و ساير اعضاي خانواده به‌ويژه كودكان، از يك مشاور در اين زمينه كمك بگيريد. علاوه بر اين مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا بتوانيد راهكارهاي مناسبي براي جلب انگيزه فرد نسبت به ترك اعتياد پيدا كنيد.

با توجه به اينكه ماده مخدر شيشه باعث بروز وابستگي جسمي و رواني در فرد مي‌شود، براي درمان اعتياد به آن بايد از جلسات سم‌زدايي و بهبود جسمي در كنار بازپروري رواني استفاده كنيد. درصورتي‌كه به هريك از اين موارد بي‌توجه باشيد احتمال ترك اعتياد ضعيف‌تر مي‌شود.

تاثير خدمات روانشناسي بر ترك شيشه

بسياري از افراد انجام سم‌زدايي و رهايي از وابستگي جسمي را به‌عنوان ترك اعتياد در نظر مي‌گيرند. اين در حالي است كه ميل به مصرف مجدد در اين افراد معمولاً باعث مي‌شود كه آن‌ها دير يا زود مصرف مواد مخدر را از سر بگيرند. همچنين پژوهش‌ها نشان مي‌دهد با توجه به دوره محروميتي كه فرد در دوران ترك پشت سر گذاشته احتمالاً ميزان مصرف در وي افزايش پيدا خواهد كرد. به همين خاطر است كه توجه به جلسات بازپروري اهميت بسياري دارد. اين جلسات به فرد كمك خواهد كرد در مقابل ميل به مصرف مجدد شيشه ايستادگي داشته باشد و همچنين وابستگي رواني وي به اين ماده مخدر را كاهش مي‌دهند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

بسياري از مصرف‌كنندگان شيشه دچار كژ‌كاري‌هايي در مغز مي‌شوند كه باعث خواهد شد آن‌ها توانايي شاد بودن بدون استفاده از شيشه را از دست بدهند و به همين خاطر معمولاً به دنبال ترك اعتياد به شيشه، فرد دوره‌هايي از افسردگي شديد را تجربه خواهد كرد. يكي از وظايف روانشناسان كمك به فرد براي بهبود اين شرايط است. با توجه به آنچه گفته شد درصورتي‌كه متوجه اعتياد يكي از نزديكان خود به شيشه شديد، بهتر است آرامش خود را حفظ كرده و اقداماتي را براي بهبود فرد و همچنين كمك به حفظ سلامت روان ساير اعضاي خانواده شروع كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تست اعتياد به شيشه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1.آيا امكان تقلب در تست شيشه وجود دارد؟

به‌طوركلي نمي‌توان نتيجه هيچ تستي را صد در صد و قطعي در نظر گرفت و احتمال خطا در تمامي شيوه‌هاي بررسي وجود دارد. ايجاد وقفه زماني بين مصرف شيشه و انجام تست يا استفاده از داورهاي سم‌زداي قوي ازجمله راهكارها براي تقلب در نتيجه تست هستند. بااين‌حال در صورت لزوم مي‌توان از تست‌هاي تكميلي استفاده كرد كه دقت آن‌ها بسيار بالاتر بوده و احتمال تقلب در آن‌ها بسيار كم است.

2.بهترين شيوه براي تست اعتياد به شيشه كدام است؟

بررسي نمونه مو بهترين و دقيق‌ترين شيوه براي بررسي اعتياد فرد به شيشه است. بااين‌حال به دليل هزينه بالاي اين شيوه معمولاً از آن استفاده نمي‌شود. پس از نمونه مو، آزمايش ادرار رايج‌ترين شيوه بررسي اعتياد به شيشه است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست شيشه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست شيشه،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۵:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آلبرت اليس در طول تاريخ و در همه برهه‌هاي زماني، فراد مشهوري در بين مردم بود. و با توجه به رشته فعاليت و توانايي‌هاي فراوانش، تاثيرات شگرفي بر جامعه زمان خود و بر مردم گذاشته‌ است. اين تاثيرات گاه محدود به زمان خودش است، و گاه اثرات كم و زياد نظريات و كارهاي آنها را در دوره‌هاي بعد هم مشاهده كرد و به تصوير كشيد.

يكي از دانشمندان در رشته روانشناسي آلبرت اليس مي‌باشد. اليس بي‌شك تاثيرات زيادي بر مردم زمانه خود داشته و همچنين تعاريف بسياري به علم روانشناسي اضافه نمود كه تا به امروز از آنها استفاده مي‌شود. در اين مطلب قصد داريم به معرفي اين روانشناس و نظريات وي بپردازيم.

منبع: آلبرت اليس | نظريه و روش درمان آلبرت اليس

آلبرت اليس

آلبرت اليس، روانشناس آمريكايي در سال ۱۹۱۳ميلادي در يك خانواده يهودي در پيتسبورگ ايالت پنسيلوانيا متولد شد. در سال ۱۹۳۴ ليسانس خود را از سيتي كالج نيويورك، در سال ۱۹۴۳ فوق ليسانس و در سال ۱۹۴۷، درجه دكتراي خود را از دانشگاه كلمبيا دريافت نمود. او در سال ۱۹۴۳، بطور خصوصي به ارائه مشاوره و روان‌درماني در زمينه خانوادگي، ازدواج و امور جنسي پرداخت. در اوايل كارش، در مشاوره ازدواج و خانوادگي، بيشتر اوقات، به شيوه آمرانه به مراجعانش اطلاعاتي مي‌داد.

اليس توافقي با روشها و نظريه روانكاوي نداشت، زيرا روش‌هاي روانكاوي را در مقايسه با نظرات خود فعال و هدايت شده نمي‌ديد. از اين روي آلبرت اليس، به نظريات يادگيري و تغيير رفتار به شيوه اصول يادگيري‌هاي شرطي علاقه‌مند شد. وي از سال ۱۹۴۵ ميلادي به بعد، شيوه درمان عقلاني ـ عاطفي را از ديگر روش‌هاي درماني موثرتر دانست. و پيوسته سعي كرد در درمان بيماران از آن استفاده كند.

تاريخچه تحول تفكر اليس

ريشه فلسفي نظريه آلبرت اليس به افكار بعضي از فلاسفه رواقي، بويژه زنو، سيسرو، اپتيكوس بر مي‌گردد. به اعتقاد اپتيكوس انسانها بوسيله اشياء برآشفته نمي‌شوند، بلكه نگرششان نسبت به امور آنها را برآشفته مي‌كند. برخي از متفكران آيين‌هاي باستاني تائو و بودا هم به دو نكته اصلي از رواقيون تأكيد دارند.

اول اينكه، آنها عواطف انسان را اساساً زاده فكر مي‌دانند. دوم آنكه درمانگر بايد براي تغيير و كنترل احساسات مراجعه‌ كننده عقايد او را دگرگون سازد. آلفرد آدلر از روان‌درمانگران امروزي است كه با اليس از ديدگاه فلسفي، تجانس فكري دارد.

در زمينه روش مستقيم و فعال اليس هم، مي‌توان به هرتزبرگ (متفكر شيوه تكليف دادن)، برنهايم، سالتر (ابداع كننده خواب مصنوعي و تلقين) دوبوآ و دجرين (پديد آورنده شيوه ترغيبي در درمان) اشاره كرد. از آنجا كه آلبرت اليس از شيوه‌هاي روانكاوي سنتي و غير فعال رضايت نداشت، به ابداع شيوه فعال و غير مستقيم بنام روان درماني عقلاني و سپس روان درماني عقلاني – عاطفي دست زد. در اين شيوه درماني، تا حد امكان منطق و استدلال به كار گرفته مي‌شود.

مفاهيم بنيادي نظريه آلبرت اليس

آلبرت آليس در نظريات خود به سه مفهوم بنيادي مي‌پردازد. اين 3 مفهوم در رابطه با نظريه شخصيت، ماهيت انسان و مفهوم اضطراب است. كه در ادامه تمام 3 دسته را طبقه بندي كرده‌ايم.

نظريه شخصيت آلبرت اليس

آلبرت اليس از سه ديدگاه فيزيولوژيك، اجتماعي و روان‌شناختي به شخصيت نگاه مي‌كند. مهم ترين نظريه اليس،نظريه شخصيت است كه در ادامه توضيح داده‌ايم.

1. مبناي فيزيولوژيكي

به عقيده آلبرت اليس انسان ذاتاً تمايلات بيولوژيكي استثنايي و نيرومندي جهت تفكر و عمل به شيوه خاص دارد. اين شيوه مي‌تواند در جهت منطقي و يا غير منطقي باشد. در نظر اليس جهت تفكر فرد، تابع محيط خانواده و فرهنگي است كه فرد در آن رشد مي‌نمايد. انسان موجودي است كه ذاتاً تمايل مفرطي به سهل‌انگاري در تغيير رفتار خود دارد.

طبق تفكر وي انسان مي‌خواهد وابستگي‌اش را به اسطوره‌ها و تعصبات خانوادگي، فرهنگي، سياسي و اجتماعي حفظ كند. اينكه انسان خود را برتر از ديگران و صاحب همه مهارت‌ها بداند، به نظرات احمقانه و بد بنياد متوسل شود، به تفكر آرزومندانه بپردازد، توقع خوش‌رفتاري از ديگران داشته باشد و … جزء تمايلات ذاتي و نامطلوب به شمار مي‌رود.

2. مبناي اجتماعي

آلبرت اليس مي‌پذيرد كه انسان موجودي اجتماعي است. و بايد در اجتماع مطابق انتظارات خود و ديگران رفتار نمايد و بيش از حد خودمدار و خودبين نباشد. وي پافشاري بر نگرش ديگران نسبت به خود و به اين نگرش بصورت نيازي مبرم نگريستن را حالتي مرضي و مخرب نفس مي‌داند. به عقيده او بلوغ عاطفي و سلامت رواني در اين است كه، فرد به برقراري روابط متقابل مناسب اهميت دهد و در اين رابطه تعادل ايجاد نمايد.

3. مبناي روان شناختي

آلبرت اليس مفهوم كلاسيك غريزه را قبول ندارد. و بيشتر با نظرات مزلو در زمينه تمايلات انسان موافق است. او قبول دارد كه انسان به عشق و محبت، توجه و مراقبت و تلاش براي آرزوها تمايل دارد. و از مورد تنفر واقع شدن و ناكامي دوري مي‌كند. از اين رو وقتي حادثه فعال‌ كننده‌اي براي فرد پيش مي‌آيد، او طبق تمايلات ذاتي خود دو برداشت متفاوت و متضاد دارد.

يكي افكار و عقايد منطقي و عقلاني، ديگري افكار غيرمنطقي و غيرعقلاني. طبق نظريه آليس در مورد شخصيت، انسانها تا حد زيادي به وجود آورنده اختلالات و ناراحتي‌هاي رواني خود مي‌باشند.

ماهيت انسان از نظر آلبرت اليس

مكتب عقلاني-عاطفي آلبرت اليس فرضيات مشخصي در زمينه ماهيت انسان دارد. كه در ادامه شرح داده‌ايم.

  1. اول اينكه انسان هم موجودي عقلاني و منطقي و هم غير منطقي و غير عقلاني است. با تفكر عقلاني و منطقي، انسان موجودي كار آمد و تواناست.
  2. دوم اينكه تفكر غير عقلاني انسان از يادگيري‌هاي غيرمنطقي اوليه‌اي پديد مي‌آيد كه از نظر بيولوژيكي در انسان آمادگي پذيرش آن‌ها وجود دارد.
  3. سوم اينكه انسان حيواني ناطق است و تفكر او معمولاً از طريق كاربرد علائم، يا استفاده از زبان انجام مي‌شود.

نظرات آلبرت اليس در زمينه ماهيت انسان بسيار مشابه نظر پيروان مكتب اصالت است. او انسان را آزاد مي‌داند و مي‌گويد تجربه فردي هر انساني بالاترين ارزش و اهميت را در زندگي او دارد. انسان موجود انتخابگري است كه مي‌تواند هرچه به نفعش است برگزيند.

ولي بايد با همه اين توانايي‌ها، محدوديت‌هايي را هم در زندگي‌اش قبول كند. انسان موجودي پاسخ‌دهنده و خلاق است، يعني نه تنها محرك‌هاي بيروني را درك مي‌كند بلكه همزمان درباره آنها تفكر، مفهوم‌سازي و تعبير و تفسير مي‌كند. اليس نظريه يادگيري محرك و پاسخ را قبول ندارد. و بيشتر بر اساس نظريه يادگيري (S-O R ) در رابطه با انسان مي‌انديشد.

مفهوم اضطراب و بيماري‌هاي رواني

توجيه آلبرت الي

س، راجب ترس و اضطراب به شيوه خاص خود است. به عقيده او ترس عبارت است از دنبال نمودن عقيده يا نگرش و حملات به درون افكنده شده. ترس با حالتي پيشگيرانه به انسان مي‌گويد كه اولاً چيزي يا شخصي خطرناك موجود است، ثانياً انسان بايد در مقابل آن از خودش دفاع كند.

اضطراب با ترس فرق دارد. در نظرات آلبرت اليس، اضطراب و اختلالات عاطفي نتيجه تفكر غيرمنطقي و غير عقلاني است. افرادي كه خود را اسير افكار غير عقلاني‌ مي‌كنند، احتمالاً خود را در حالت احساس خشم، مقاومت، خصومت و … قرار مي‌دهند. انسان با اشياء خارجي مضطرب نمي‌گردد. بلكه، ديدگاه و تصور او از اشياء موجب نگراني‌اش مي گردد. آليس معتقد است اضطراب و اختلالات رفتاري، زاده طرز تفكر خيالي و بي‌معني انسان است.

كاربرد نظريه شخصيت آلبرت اليس

درمان منطقي-عاطفي آلبرت اليس نظريه اي شناختي است كه به فرايندهاي دروني ارگانيزم اشاره دارد. در اين روش درماني محرك ها اهميت ندارند، بلكه برداشت هاي فرد از اتفاقات حائز اهميت است. براي مثال اگر فردي شكست عشقي خورده باشد با جلوگيري از رويدادهاي ناخوشايند و رفتارهاي غير منطقي به تدريج افسرده، مضطرب و سردرگم مي‌شود.

در نهايت كاربرد نظريه آلبرت اليس براي شناخت و نحوه برخورد با اين احساسات است. تا فرد با مشكلات بزرگ و اختلالات روبرو نشود.

اعتقادات غيرمنطقي در ذهن از نظر آلبرت اليس

طبق نظر آلبرت اليس اعتقاداتي در ذهن وجود دارد كه غير منطقي و غير عقلاني است. بر اين اساس در ادامه به نظريات آلبرت اليس اشاره كرده‌ايم.

  • لازمه احساس ارزشمندي، وجود حداكثر لياقت،كمال و فعاليت شديد است. فرد عاقل بهترين كارها را براي خودش انجام مي‌دهد اما نه بخاطر ديگران. بلكه مي‌خواهد از فعاليت لذت ببرد نه از نتايج آن.
  • همه افراد جامعه بايد او را دوست بدارند و احترام بگذارند. اين خواسته نشانه انسان مضطرب و ناقص نفس خويش است.
  • عده‌اي از مردم شرور و بد ذاتند و البته شايسته تنبيه. اين عقيده غير منطقي، معيار مطلقي براي درست يا نادرست بودنش نيست.
  • اگر اوضاع بر وفق مراد نباشد، فاجعه‌آميز است. اين طرز تفكر غلط مي‌باشد، زيرا ناكامي احساسي طبيعي است ولي اندوه طولاني غير منطقي است.
  • فرد بدبختي و عدم خشنودي را ناشي از عوامل بيروني مي‌داند. انسان نمي‌تواند اندوه و اختلالات عاطفي خود را كنترل كند.
  • انسان بايد به ديگران و فرد قويتري متكي باشد. وابستگي شديد موجب فقدان يا كاهش استقلال، فرديت و تجلي نفس مي‌شود.

نتيجه‌گيري

همانطور كه گفته شد، آلبرت اليس از نظريه‌پردازان رشته روانشانسي است كه نقش مهمي در ابداع شيوه‌هاي درماني رفتاري شناختي نيز دارد. به نظر اليس ناراحتي ها و اضطراب‌هاي هر فرد از افكار غيرعقلاني او نشأت مي‌گيرد. به همين دليل او براي درمان اختلالات رفتاري پيشنهاد كرد كه بايد از آموزش، استدلال، منطق و هدايت صريح حداكثر استفاده را كرد.

تا افكار منطقي تر جايگزين افكار غيرعقلاني شود. براي استفاده از اين روش بايد از روانشناس و مشاوين كمك گرفت. مركز مشاوره ذهن نو خدمات حضوري و تلفني به شما عزيزان ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي شماره درج شده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آلبرت اليس مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آلبرت اليس | نظريه و روش درمان آلبرت اليس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۵۹:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره خارج از كشور به دليل مسائل فرهنگي بسيار مورد توجه است. هر كشوري داراي رسومات و فرهنگ به خصوصي است. با مهاجرت و تغيير مكان همچنان باورها و شناخت هاي فرد ريشه در آن كشور دارد. بنابراين براي دريافت خدمات روانشناختي شما بايد با كسي صحبت كنيد كه شناخت كافي نسبت به مسائل اجتماعي و فرهنگي شما داشته باشد. از اين رو خدمات مشاوره خارج از كشور را به صورت آنلاين و تلفني فراهم كرده ايم. شما مي‌توانيد به راحتي از طريق شبكه هاي اجتماعي و يا يك تلفن با متخصص خود در هر كجاي دنيا ارتباط برقرار كنيد. در ادامه توضيحات بيشتري درباره مشاوره خارج از كشور داده ايم.

منبع: مشاوره خارج از كشور | مشاوره آنلاين و تلفني به خارج

مشاوره خارج از كشور

منظور از مشاوره خارج از كشور دريافت خدمات روانشناسي و درماني از مسافتي دور است. در اين نوع مشاوره از امكانات مخابراتي استفاده مي شود. معمولا از اپليكيشن هاي اجتماعي براي اين منظور استفاده مي شود. اما امكان استفاده از ساير وسيله هاي ارتباطي نيز وجود دارد. مهم ترين ويژگي مشاوره خارج از كشور عدم حضور دو طرف در يك كشور است. اما اين فاصله هيچ اختلالي در روند درمان ايجاد نمي كند. متخصصين با استفاده از دانش خود به راحتي مي توانند به شما كمك كنند.

اهميت دريافت خدمات مشاوره براي ايرانيان خارج از كشور

فارغ از تمام مسائلي كه در زندگي روزمره هر كسي ممكن است پيش بيايد مهاجران با شرايط ويژه‌اي روبه‌رو هستند كه لزوم دريافت خدمات مشاوره را براي آن‌ها بيشتر مي‌كند. دست و پنجه نرم كردن با دلتنگي، چالش‌هاي سازگاري با محيط جديد و دچار شدن به تعارض‌هاي فرهنگي- عقيدتي از جمله مسائلي هستند كه آسيب‌پذيري رواني افراد را بالا مي‌برند.

در اين شرايط مراجعه به يك روانشناس و دريافت خدمات مشاوره به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد احساسات گوناگون خود را مديريت كرده و به شيوه‌اي موثرتر با زندگي پس از مهاجرت آشنا شويد. در همين راستا ممكن است درمانگر يكسري مهارت‌ها را به شما بياموزد تا بتوانيد در تعامل با افراد جديد بهتر عمل كنيد.

انواع خدمات مشاوره خارج از كشور

ايرانيان خارج از كشور براي استفاده از خدمات مشاوره گزينه‌هاي مختلفي پيش روي خود دارند كه هركدام از مزيت هاي خاصي برخوردار است. در ادامه هركدام از اين گزينه‌ها را بررسي كرده‌ايم.

1- خدمات مشاوره حضوري

مشاوره حضوري يكي از اولين گزينه‌هاي موجود است كه اكثر درمانجويان به آن فكر مي‌كنند. با اين حال اين مورد براي مهاجران چالش‌هاي زيادي به همراه دارد. براي مثال تفاوت‌هاي فرهنگي باعث مي‌شود كه بسياري از افراد نتوانند به اندازه كافي از جلسات رواندرماني با مشاورين خارجي بهره‌مند شوند. از طرفي ديگر دسترسي به يك درمانگر فارسي زبان و با زمينه فرهنگي يكسان نيز هميشه كار راحتي نيست.

2- خدمات مشاوره آنلاين

خوشبختانه امروزه بسياري از مراكز مشاوره خدمات خود را به صورت آنلاين نيز ارائه مي‌دهند. برگزاري جلسات به كمك تماس ويديويي و كمك گرفتن از فضاي چت از جمله خدمات آنلايني است كه امروزه در دسترس مراجعين داخل و خارج كشور قرار دارد. اين گزينه به شما اين امكان را مي‌دهد تا از هرجاي دنيا با مجرب‌ترين متخصصان داخل كشور تماس برقرار كرده و از جلسات رواندرماني با آن‌ها بهره‌مند شويد.

3- مشاوره تلفني

خدمات مشاوره تلفني نيز همانند مشاوره آنلاين امروزه در بسياري از مراكز مشاوره كشور ارائه مي‌شود. مشاوره تلفني براي افرادي كه نزد درمانگر و در ارتباط تصويري احساس خجالت زدگي مي‌كنند يا به هر دليلي راحت نيستند گزينه مناسبي محسوب مي‌شود. با اين حال اين گزينه مي‌تواند براي مراجعين خارج از كشور از نظر هزينه به صرفه نباشد.

مزاياي مشاوره خارج از كشور

براي بسياري از ايرانيان و ساير فارسي زبانان امكان ارتباط با مشاوري متخصص وجود ندارد. نبود متخصصي آشنا با فرهنگ فرد، عدم تسلط كافي به زبان كشور، بالا بودن هزينه مشاوره و… فرد را از شروع درمان دور مي كند. مجموعه ذهن نو با ايجاد بستري مناسب براي تمام فارسي زبانان به شما اين امكان رامي دهد كه در هر مكاني با درمانگر خود صحبت نماييد. از جمله مزاياي مشاوره خارج از كشور به شرح زير است.

  • دسترسي آسان
  • ارتباط با متخصصين مجرب
  • آشنا با فرهنگ و رسومات شما
  • زبان مشترك
  • هزينه اي به صرفه
  • رازداري و احساس امنيت

انواع جلسات روان درماني و مشاوره براي ايرانيان خارج از كشور

جلسات مشاوره و رواندرماني مي توانند به صورت انفرادي، زوجي، گروهي و يا خانوادگي برگزار شوند. براي موضوعاتي نظير مشكلات سازگاري، افسردگي، اضطراب، احساس تنهايي پس از مهاجرت و ساير مواردي از اين دست اغلب جلسات رواندرماني فردي پيشنهاد مي‌شوند.

اما در مواردي كه مشكل فرد بيشتر از ارتباطات ميان فردي نشات مي‌گيرد، مشاوره به صورت زوج‌درماني يا خانواده درماني مي‌تواند اثربخشي بيشتري را ايفا نمايد. در جلسات مشاوره آنلاين به صورت تماس ويديويي درمانگر مي‌تواند از افراد ديگر نظير همسر، ساير اعضاي خانواده يا كساني كه به مشكل مشابهي دچار هستند نيز همزمان دعوت كند تا در فرايند مشاوره حضور داشته باشند. در نتيجه محدوديتي در اين زمينه وجود ندارد.

معرفي خدمات مشاوره خارج از كشور ذهن نو

مركز مشاوره ذهن نو با سابقه چندين و چند ساله خود در حوزه خدمات روانشناختي به شما اطمينان مي هد كه در كوتاه ترين زمان به نتيجه دلخواه برسيد. از طرفي متخصصان مجرب و با تجربه اين مجموعه در حوزه هاي مختلف سلامت روان نياز شما براي دريافت خدمات درماني همه جانبه را تكميل مي كنند. پس همين حالا از طريق روش هاي معرفي شده با ما تماس بگيريد.

سخن آخر

هر كدام از ما به دلايل مختلف احتمال ابتلا به انواع اختلالات رواني مثل اضطراب و افسردگي را داريم. اين احتمال با دور شدن از كشور بيشتر مي‎شود. احساس تنهايي مهم ترين دليل افسردگي است. مهاجرت موجب افزايش اين احساس مي شود. اين مسائل براي كساني كه خودخواسته سفر نكرده اند بيشتر پيش مي آيد. اما شدت و عمق بيماري فرد را مي تواند از پا درآورد. از اين رو دريافت خدمات درماني بسيار ضروري است. شما به راحتي مي توانيد با مشاوران مجموعه ذهن نو ارتباط برقرار كرده و در زمينه هاي مختلف مثل ازدواج، خانواده، كودك، شغل، جنسي و… خدمات دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره خارج از كشور در زمينه‌هاي مختلف مي‌توانيد در هر ساعت از روز از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا مشاوره تلفني خارج از كشور مي‌تواند به اندازه مشاوره حضوري اثربخش باشد؟

پژوهش‌هاي زيادي در مورد مشاوره تلفني انجام شده است. بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه اگر در جلسات مشاوره تلفني درمانگر پروتكل‌هاي مربوطه را رعايت نمايد، رواندرماني با تلفن نيز مي‌تواند به طرز معناداري اثربخشي داشته باشد.

آيا مراكز مشاوره در ايران مي‌توانند به مراجعين خارج از كشور نيز خدمت رساني كنند؟

بله، امروزه بسياري از مراكز مشاوره خدمات مشاوره آنلاين و تلفني نيز ارائه مي‌دهند كه مي توانند در دسترس مراجعين خارج از كشور نيز قرار بگيرند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره خارج از كشور | مشاوره آنلاين و تلفني به خارج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۵۱:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی