مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ارتباط با دوستان بعد از ازدواج چرا غلط است؟ آيا اين ارتباط باعث خرابي زندگي زوجين مي‌شود؟ زماني كه مديريت درست و دوستان مناسبي را براي زندگي خودتان برنامه ريزي كرده باشيد، با مشكلات جدي روبرو نخواهيد شد. ارتباط با دوستان بعد از ازدواج اگر با مديريت باشد، سبب شادي و نشاط زندگي خواهد شد. اما اگر اين ارتباط بيش از حد معمول باشد به تدريج منتظر آسيب هاي آن به زندگي مشترك تان باشيد. براي رهايي از مشكلات زندگي ناشي از ارتباط با دوستان بهتراست با روانشناس و مشاوران در ارتباط باشيد. براي دريافت اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره تلفني خانواده كليك كنيد.

منبع: ارتباط با دوستان بعد از ازدواج | ارتباط خانوادگي با دوستان

ارتباط با دوستان بعد از ازدواج

بعد از ازدواج شما تنها با فرد مورد علاقه تان وارد رابطه نمي‌شويد. همسر شما دوستان صميمي دارد كه سال هاي زيادي با آن‌ها در ارتباط بوده است. و شما نبايد با ازدواج او را در برقراري اين ارتباط محدود كنيد. پس از ازدواج شما وارد شبكه گسترده اي از ارتباطات مي‌شويد و تنها همسرتان تعيين كننده موفقيت در زندگيان نخواهد بود. شما بايد با خانواده، دوستان و شغل او نيز ارتباط برقرار كنيد.

براي ارتباط با دوستان بعد از ازدواج بايد مديريت زندگي و اين ارتباط را در دست داشته باشيد. گاهي به قدري اين ارتباط زياد خواهدشد كه نيازهاي يكديگر را برطرف نخواهيد كرد و گاهي به قدري اين ارتباط كم رنگ مي‌شود كه نياز دوستان را به شدت در زندگي احساس خواهيد كرد. دوستان صميمي به ندرت در زندگي هر فردي رخ خواهد داد. پس براي تعادل، رساندن و برقراري ارتباط مديريت زندگي را آموزش ببينيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مهارت هاي ارتباطي كليك كنيد.

فوايد و معايب ارتباط با دوستان بعد از ازدواج

رابطه با دوستان مجرد نياز به برنامه‌ريزي و مديريت دارد و قطع ارتباط با دوستان نيز به مرور باعث طرد زوجين از جامعه و افراد خواهد شد. ارتباط با دوستان بعد از ازدواج زماني درست است كه هر دو زوجين با دوستان متاهل خود ارتباط بگيرند و هر دو از تعامل با دوستان لذت ببرند. در ادامه به فوايد و معايب ارتباط با دوستان بعد از ازدواج اشاره كرده ايم.

فوايد ارتباط با دوستان بعد از ازدواج

فوايد ارتباط با دوستان بعد از ازدواج زماني كه به مقدار مناسب و مديريت شده باشد. به شرح زير است.

  • مسافرت هاي گروهي
  • دعوت به مهماني ها
  • خوشگذراني
  • برقراري ارتباط با اطرافيان
  • كمك به يكديگر
  • ياري رساندن
  • بر طرف كردن نيازهاي مالي، جاني و …

معايب ارتباط با دوستان بعد از ازدواج

ارتباط با دوستان بعد از ازدواج اگر به صورت دائمي و مديريت نشده‌باشد به معايبي تبديل مي‌شود كه عبارت است از.

  • بهم خوردن رابطه زوجين
  • دخالت دوستان در زندگي مشترك
  • درگيري با همسر
  • بروز اختلافات زناشويي
  • بيش از حد برقراري ارتباط با دوستان بعد از ازدواج باعث كلافگي همسر مي‌شود

مديريت رابطه با دوستان بعد از ازدواج

براي حفظ رابطه با دوستان و آسيب نرساندن به زندگي زناشويي نياز به مديريت و برنامه ريزي داريد. براي مديريت رابطه با دوستان بعد از ازدواج به نكات زير دقت كنيد.

1. قول و قرار با همسر

براي مديريت ارتباط با دوستان بعد از ازدواج، زماني كه تصميم به ازدواج داريد و دوستان صميمي نيز در اطراف شما وجود دارد، بهتر است كه از قبل با همسر خود قول و قرارهايي بگذاريد و برنامه ريزي كنيد. مثلا به همسر خود بگوييد كه علاقه به رفت و آمد با دوستان خود داريد. اگر دوستان شما متاهل بودند بهتر است كه با يكديگر ارتباط برقرار كنيد اما اگر مجرد بودند لازم است كه برنامه مشخصي داشته باشيد تا در زندگي دچار مشكل نشويد. فراموش نكنيد كه همسر شما بايد اولويت زندگيتان باشد!

2. سازگاري با شرايط

براي مديريت رابطه با دوستان بعد از ازدواج نياز به درك شرايط جديد داريد. بايد خود را با شرايط پيش رو سازگار كنيد و آگاه باشيد كه چه چيزهايي اولويت زندگيتان است. و بدانيد كه براي برقراري ارتباط با دوستان خود با چه محدوديت هايي مواجه هستيد. تا زماني كه همسر خود را كامل نشناسيد و از حساسيت هاي او بي خبر باشيد، توان مديريت زندگي را نخواهيد داشت.

3. دايره ارتباط خود را مرتب كنيد

يكي از راه هاي مديريت ارتباط با دوستان بعد از ازدواج بازنگري دوستان است. احتمالا تمام دوستاني كه با آنها در ارتباط بوديد، دوستان صميمي شما نيستند. و براي گذراندن وقت با آنها ارتباط برقرار مي‌كرديد. بعد از ازدواج لازم است تا دامنه ارتباط خود را محدود كنيد.

دوستاني كه واقعا مناسب هستند و به زندگيتان آسيب وارد نمي‌كنند را انتخاب كنيد. افرادي كه براي حفظ رابطه شما تلاش مي‌كنند و به افزايش كيفيت زندگي شما كمك مي‌كنند، دوستان خوبي هستند. داشتن روابط دوستانه كمتر اما با كيفيت بيشتر زندگي شما را كمتر با چالش روبرو خواهد كرد.

4. تعيين حد و مرز با دوستان

بسيار مهم است كه براي ارتباط با دوستان بعد از ازدواج با آنها حد و مرزي را مشخص كنيد. با دوستان خود صحبت كنيد و بگوييد كه انتظار برقراري ارتباط مانند گذشته را نداشته باشند. يا براي هر برنامه و تفريحي شما را هميشه آماده نبينند. بايد به گونه اي رفتار كنيد كه دوستانتان آگاه شوند؛ شما آن ها را جزئي از زندگي و دوستان خود مي‌دانيد و اين رفتار نشان از بي ارزشي آنها نخواهد بود. نگران نباشيد، اگر دوستان مناسبي داشته باشيد اين وضعيت را به خوبي درك خواهند كرد.

5. پيدا كردن دوستان مشترك

يكي از مهم‌ترين راه هاي مديريت ارتباط با دوستان بعد از ازدواج يافتن دوستان مشترك است. اين موقعيت باعث مي‌شود همراه يكديگر با دوستان خود در ارتباط باشيد و براي گذراندن اوقات فراغت در كنار يكديگر با دوستان تعامل برقرار كنيد. با اين شرايط مي‌توانيد هم همسرتان را راضي نگه داريد و هم به روابط دوستانه بپردازيد.

كلام آخر

ارتباط با دوستان بعد از ازدواج يكي از دغدغه هاي زوجين است. و درستي و غلط آن را نمي‌دانند. هر چيزي بيش از اندازه و خارج از مديريت باشد، به زندگي آسيب مي‌رساند. براي جلوگيري از اتفاقات ناگوار در زندگي از روانشناس و مشاورين متخصص كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ارتباط با دوستان بعد از ازدواج مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ارتباط با دوستان بعد از ازدواج | ارتباط خانوادگي با دوستان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۳۷:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نوجوان سركش چه رفتاري دارد؟ نحوه برخورد با نوجوان سركش به چه صورت است؟ اكثر والدين در دوره نوجواني فرزندان خود به صورت خفيف يا شديد با سركشي نوجوان روبرو خواهند شد. اما اينكه چگونه با سركشي‌نوجوان بايد برخورد كرد تا تشديد نشود بسيار مهم است. نوجوانان سركش رفتار مشابهي دارند كه در آن از كلمه “من” زياد استفاده مي‌كند. خود را عالم و آگاه مي‌داند و با خانواده و اطرافيان اختلاف نظر دارد. تنها ياور و همراه خود را همسالان و دوستان خود مي‌دانند، به اين دليل كه نظر موافقي با آنها دارند. در ادامه نشانه ها و نحوه برخورد با نوجوان‌سركش را توضيح داده ايم. براي دريافت خدمات مشاوره نوجوان كليك كنيد.

منبع: نوجوان سركش | برخورد با فرزند خطاكار

نوجوان سركش

نوجواناني كه سركش هستند، ادعاي استقلال و تفكرات عالي دارند. از نظر آنها همه چيز طبق نظر او درست است. با خانواده و والدين اختلاف نظر دارند و بيشتر به حرف همسالان و دوستان خود گوش مي‌دهند. اگر نحوه برخورد با اين نوجوانان به درستي انجام شود، در آينده شخصيت كاملي خواهند داشت. اما اگر نامناسب رفتار شود خطر سوء مصرف مواد و الكل در آنها افزايش مي‌يابد.

براي رفتار درست والدين با مطالعه و آموزش هاي مناسب، و آگاهي از دوره نوجواني، رفتار و افكار نوجوان خود را پيش بيني خواهيد كرد. صحبت با والديني كه نوجوان دارند بسيار به آگاهي شما كمك خواهد كرد. دوره هاي رشد فرزند خود را با روانشناس و مشاوره در ميان بگذاريد تا تربيت درستي را در پيش بگيريد. براي دريافت اطلاعات در مورد رفتار صحيح با نوجوان كليك كنيد.

علائم نوجوان سركش

نشانه ها و علائم نوجوان‌سركش به شرح زير است.

  • نوجوان سركش هميشه پاسخ بي ادبانه و كوتاه مي‌دهد.
  • تغيير نگرش و تعامل كمتر با اعضاي خانواده
  • هيچ ترديدي براي انجام كارهاي پر خطر ندارند
  • به والدين خود پرخاشگري مي‌كنند
  • سوء مصرف الكل و مواد

علت رفتار نوجوان سركش

دلايل متعددي در بروز سركشي نوجوانان وجود دارد. در ادامه به برخي از اين علل اشاره كرده ايم.

1. استقلال

نوجوانان بين دوره بزرگسالي و كودكي قرار دارند. نه سني دارند كه مسئوليت هاي سنگين توقع داشته باشيم و نه سني دارند كه انتظار رفتارهاي كودكانه داشته باشيم. زماني كه نوجوانان در اين مرحله قرار مي‌گيرند، به انگيزه اي دست مي‌يابند كه منجر به افزايش مخالفت با والدين مي‌شود. به مثالي دوست دارند كه مستقل رفتار كنند.

2. اختلاف با والدين

نوجوانان در اين دوره سني با خانواده ها به شدت اختلاف نظر دارند. قوانيني كه در دوره كودكي رعايت مي‌كرد، اكنون براي او مسخره و كودكانه است. احساس مي‌كنند كه قوانين والدين آنها را محدود مي‌كند. علاوه بر موضوع قوانين اختلاف در سبك زندگي و دوره هاي متفاوت زندگي سبب پرورش نوجوان سركش خواهد شد.

3. انتخاب هاي تكانشي

طبق نظر محققان، نوجوانان به سمت انتخاب هاي تكانشي گرايش دارند. تجربه فعاليت هاي هيجاني جديد و شگفت انگيز نوجوان را به انتخاب هاي تكانشي سوق مي‌دهد. البته والدين در اين دوره سني بايد از نوجوانان خود مراقبت كنند تا تصميمات تكانشي، آنها را با چالش هاي پر خطر مواجهه نكند.

4. فشار دوستان

طرز فكر و رفتار نوجوانان از سمت همسالان خود بيشتر مورد تائيد است. گاهي نوجوانان براي اينكه وارد گروه خاصي شوند، رفتار، ظاهر و افكار خود را تغيير مي‌دهند تا مورد قبول آن گروه قرار بگيرند. رفتار نوجوانان در اين سن طبق نظر همسالان و دوستان خود انجام مي‌شود.

5. تغييرات بلوغ

تغييرات هورموني و بلوغ باعث ايجاد رفتارهاي ناخوشايند مي‌شود. زماني كه والدين در اين دوره زماني با نوجوان خود به درستي برخورد نكنند و او را سركوب كنند، باعث رشد نوجوان سركش خواهد شد.

تاثيرات مثبت نوجوان سركش

بخش مهم رشد نوجوانان، سركشي آنها است. به همين دليل، سركشي نوجوانان در روند رشد آنها بسيار تاثير گذار است. تاثيرات مثبت نوجوان سركش به شرح زير است.

  • نوجوان سركش مي‌تواند نظر خود را به راحتي به والدين اعلام كند.
  • برخي از سركشي ها كه مربوط به استقلال فردي است براي نوجوان مفيد است.
  • نوجوان سركش با رفتار خود و صحبت والدين به اشتباه خود پي خواهد برد.
  • سركشي به نوجوانان احساس بزرگ شدن مي‌دهد.
  • اعتماد به نفس نوجوان را تقويت مي‌كند.

نحوه برخورد با نوجوان سركش

والدين براي نوع برخورد با نوجوان سركش خود به دنبال راهكار هستند. در ادامه نحوه برخورد با نوجوان سركش را ارائه داده ايم.

1. حفظ آرامش را تمرين كنيد

آرام باشيد و براي صحبت با نوجوان سركش مودبانه و با آرامش شروع به صحبت كنيد. آرامش خود را بيشتر از نگراني به نوجوانتان نشان دهيد. نوجوانان هنوز كودك هستند و اگر با دقت به صحبت هاي شما گوش ندادند عصباني نشويد.

2. محدوديت ها را مناسب كنيد

تنبيه و مجازات نوجوانان اگر مانند دوران كودكي باشد، جوابگو نخواهد بود. يك نوجوان بايد اجازه عصبانيت و فرياد را داشته باشد. تنبيه هاي بدني اصلا مورد مناسبي نخواهند بود. سيلي زدن، محروميت از غذا و حبس كردن در اتاق را در تنبيهات خود به هيچ وجه استفاده نكنيد.

3. با نوجوان خود دوست باشيد

به عنوان يك دوست با نوجوان خود صحبت كنيد. مطالعات در رابطه با افكار و رفتار نوجوان خود داشته باشيد و خودتان را جاي او بگذاريد. با آگاهي راحت تر مي‌توانيد با نوجوان سركش تعامل داشته باشيد.

4. از روانشناس كمك بگيريد

والدين براي نحوه برخورد و رفتار با نوجوان بايد به آگاهي برسند. تجزيه و تحليل رفتار نوجوان و آگاهي از نوع رفتار و تفكر او بر عهده روانشناس است. روانشناسان بهترين راهنما براي تربيت و رشد نوجوانان هستند. براي دريافت اطلاعات در رابطه با روانشناس نوجوان كليك كنيد.

كلام آخر

در اين مقاله در مورد علائم و نحوه برخورد با نوجوان سركش به آگاهي رسيده ايد. اين را بدانيد كه فرزند شما به دنبال ناراحت كردنتان نيست و بيشتر دنبال ارائه نظراتش است. زماني را براي علايق و گوش دادن فرزند خود در نظر بگيريد و به برخي از افكار و نظرات او عمل كنيد. با آرامش به گونه اي برخورد كنيد كه شما را دوست خود بداند تا به راحتي با شما ارتباط بگيرد. براي آگاهي از نحوه برخورد و آموزش با روانشناس مشورت كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوان سركش مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نوجوان سركش | برخورد با فرزند خطاكار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۳۳:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

حمله پانيك يا وحشت زدگي معمولا به طور ناگهاني در پي احساس استرس شديد رخ مي‌دهد. اما برخلاف تصور اكثر مردم حملات پانيك تنها در اختلال پانيك يا وحشت‌زدگي ايجاد نمي‌شوند. و بسياري از بيماري‌هاي روحي يا جسمي مي‌توانند باعث بروز اين حملات شوند. به‌طوركلي مي‌توان گفت ريشه حملات پانيك را بايد در اضطراب جستجو كرد و به همين خاطر براي درمان نيز بايد درمان اضطراب را هدف قرار داد.

عدم‌درمان پانيك مشكلات زيادي براي‌تان ايجاد خواهد كرد و درصورتي كه مرتباً تكرار شود احتمال اضافه شدن ساير فوبياها مثل ترس از حضور در مكان‌هاي شلوغ به وجود خواهد آمد. پس در صورت بروز چنين مشكلي براي خود يا عزيزتان هر چه زودتر براي درمان اقدام كنيد.

منبع: حمله پانيك يا وحشت زدگي | عوارض و علائم حملات پانيك

حمله پانيك چيست ؟

حمله پانيك يا وحشت زدگي بسيار ناگهاني رخ مي دهد. اما اين افكار و ترس فرد است كه بيش از هر چيز باعث تشديد آن مي شود. ترس از دست‌دادن عقل، ترس از ايست قلبي، ترس از مردن و افكار منفي مختلف به فرد غلبه مي‌كند. در نتيجه فرد علائم حمله پانيك را نشان مي‌دهد. با تمرينات مختلف مي‌توان بر حمله هاي پانيك چيره شد. اما در بيشتر موارد فرد توجهي به نشانه ها نكرده و به مرور وضعيتش بدتر خواهد شد. در ادامه بيشتر با حملات پانيك آشنا خواهيد شد.

علائم حمله پانيك

پانيك به‌طوركلي به معناي اضطراب و وحشت‌زدگي است. و حمله پانيك، اضطرابي است كه به‌طور ناگهاني براي فرد ايجاد مي‌شود. افرادي كه دچار اين حملات مي‌شوند معمولاً باور نمي‌كنند كه دليل رواني براي بيماري آن‌ها وجود دارد. و بيش از هر چيز احساس مي‌كنند دچار يك حمله قلبي شده‌اند.

اين شرايط مي‌تواند تا جايي پيش برود كه فرد احساس كند هر لحظه احتمال مرگ يا حتي ديوانه شدن وي وجود دارد. نوجوانان و بزرگسالان جواني كه حملات پانيك دارند داراي مشكلات سلامت روان ديگري مانند: اختلال وسواس، اضطراب، اختلالات خلقي، اختلالات پرخوري و مصرف مواد نيز باشند.

ويژگي‌هاي آشكار در حمله پانيك

حمله پانيك داراي ويژگي‌هاي خاصي هستند كه متخصص براي تشخيص اين بيماري بايد وجود آن‌ها را ارزيابي كند. به عبارتي مي‌توان گفت هر حمله اضطرابي را نمي‌توان پانيك دانست. ويژگي‌هاي حمله‌پانيك عبارتند از:

  1. حمله پانيك به‌صورت ناگهاني شروع مي‌شود و فرد نمي‌تواند پيش‌بيني كند چه زماني قرار است دچار حمله شود.
  2. شدت حملات معمولاً در طي ده دقيقه اول شدت گرفته و به اوج خود مي‌رسد و معمولاً 20 تا 30 دقيقه بعد از شروع، پايان پيدا مي‌كند.
  3. حمله پانيك نبايد توسط بيماري‌هاي جسماني و يا مصرف مواد مخدر ايجاد شده باشد. به همين خاطر پيش از تشخيص، بايد از سلامت جسمي اطلاع پيدا كرد.
  4. هرچه تعداد بيشتري از نشانه‌هاي زير در حملات عصبي شما وجود داشته باشد با احتمال بيشتري مي‌توان تشخيص حمله پانيك را مطرح كرد؛
  • تنگي قفسه سينه
  • تپش قلب و افزايش فشارخون
  • احساس تنگي نفس و خفگي
  • سرگيجه
  • بالا رفتن فشارخون
  • لرزش
  • گرفتگي عضلات
  • تعريق
  • فرد احساس مي‌كند چيزي مانند توپ داخل گلويش گير كرده است
  • احساس ناراحتي در دستگاه گوارش
  • جدا شدن از محيط اطراف يا نگاه به پديده‌ها به‌عنوان شخص سوم
  • ترس از مرگ
  • ترس از دست دادن كنترل و ديوانه شدن
  • درد قفسه سينه
  • مشكلات گوارشي
  • بي حسي

اختلال پانيك و تفاوت‌هاي آن با حمله پانيك

حمله پانيك در ميان اختلالات رواني بيشترين رابطه را با اختلال پانيك دارند. پانيك نوعي بيماري اضطرابي است كه دقيقاً به علت اين حملات ايجاد مي‌شود. در اين بيماري فرد پس از درگير شدن با حملات پانيك نمي‌تواند اين خاطره را فراموش كند و به همين خاطر دائماً نگران بروز حمله بعدي يا پيامدهايي است كه به دنبال اين حمله براي وي ايجاد مي‌شود.

برخي از بيماران پانيك نيز دچار ترس از مكان‌هاي شلوغ مي‌شوند. اين افراد در واقع از اين واهمه دارند كه در محيطي شلوغ مثل بازار دچار حملات پانيك شوند و امكان نجات‌شان وجود نداشته باشند يا همه متوجه مشكلي در آن‌ها شوند. به همين خاطر در مواردي كه بيماري شديد است، معمولاً از محيط‌هاي امني مثل خانه فاصله نمي‌گيرند. و درصورتي‌ كه مجبور به اين كار باشند حتماً بايد يكي از اطرافيان آن‌ها را همراهي كند.

اما حمله پانيك صرفاً در اين بيماران اتفاق نمي‌افتد. ساير اختلالات اضطرابي و به‌ويژه فوبي‌ها نيز مي‌توانند باعث بروز حملات پانيك باشند. به عبارتي شايد بهتر باشد بگوييم هر موقعيت اضطرابي مي‌تواند دليلي براي ايجاد حملات پانيك باشد. براي آشنايي با ساير انواع اختلالات اضطرابي كلي كنيد.

علت حمله هاي پانيك

همان‌طور كه گفته شد اصلي‌ترين دليل بروز حمله پانيك، اضطرابي است كه فرد احساس مي‌كند. اين اضطراب ممكن است حتي ناهشيار باشد. اما برخي عوامل آمادگي براي تجربه حملات پانيك را افزايش مي‌دهد.كه عبارتند از.

  • اختلالات خلقي مانند افسردگي و اضطراب
  • استرس طولاني مدت
  • مشكل در سلامت جسماني
  • بيماري قلبي
  • بيماري تنفسي
  • مشكلات تيروئيد
  • استفاده بيش از حد از الكل
  • نيكوتين
  • كافئين
  • عوارض برخي از داروهاي پزشكي
  • مصرف تفريحي برخي از مواد

در ادامه به 4 عامل اصلي علل حمله پانيك پرداخته‌ايم.

نقش ژنتيك در بروزحمله پانيك

طبق تحقيقات بسياري از اختلالات اضطرابي از طريق ژن‌ها به ارث مي‌رسند. به همين خاطر افرادي كه در اقوام نزديكشان سابقه درگيري با حمله پانيك دارند، به احتمال بيشتري درگير اين بيماري مي‌شوند.

تحولات مهم زندگي

بعضي از رويدادهاي مهم زندگي مانند پيدا كردن كار، طلاق، از دست دادن عزيزان يا مهاجرت صرف‌نظر از اينكه اتفاق مثبت يا منفي در زندگي فرد به شمار مي‌روند، فشار رواني زيادي هم به همراه خواهند داشت. طبق مشاهدات تجربه اين تحولات در افرادي كه آمادگي لازم براي حمله پانيك را داشته باشند، باعث شروع اين بيماري خواهد شد. به همين خاطر توصيه مي‌شود هنگامي‌كه با شرايط پرفشار در زندگي مواجه مي‌شويد براي جلوگيري از پيامدهاي منفي آن حتما با يك روانشناس متخصص دراين‌باره صحبت كنيد.

تفسير اشتباه علائم جسماني

يكي از ويژگي‌هاي اكثر افرادي كه حمله پانيك را تجربه مي‌كنند اين است كه آن‌ها نشانه‌هاي بدني خود را سوءتعبير مي‌كنند يا به عبارتي نسبت به آن‌ها بيش‌ازحد حساس هستند. اين افراد هنگامي‌كه با گرفتگي نفس و يا تپش قلب مواجه مي‌شوند تصور مي‌كنند كه دچار سكته قلبي شده‌اند و تصور مي‌كنند كه هرلحظه امكان دارد بميرند يا اتفاق ناگوار ديگري پيش بيايد. اين اضطراب باعث مي‌شود تا حمله عصبي شدت پيداكرده و تبديل به يك حمله پانيك تمام‌عيار شود.

مشكلات فيزيولوژيك

برخي از بيماري‌هاي جسماني مانند قند خون پايين يا اختلال در دريچه‌هاي قلبي نيز مي‌تواند باعث بروز حمله پانيك باشد. استفاده از مخدرها يا قطع ناگهاني مصرف بعضي از داروها نيز مي‌تواند چنين نشانه‌هايي را به همراه داشته باشد. به همين خاطر پيش از بررسي‌هاي روان‌شناختي متخصص مي‌بايست از سلامت جسمي بيمار اطمينان پيدا كند.

راه رهايي و غلبه بر حملات پانيك

حمله پانيك مشكلات بسياري را در زندگي فرد به همراه خواهند داشت. علاوه بر فشار رواني و نگراني‌هايي كه اين حملات براي فرد ايجاد مي‌كند. اين شرايط باعث مي‌شود فرد توانايي خود را براي بسياري از فعاليت‌هاي تحصيلي يا كاري از دست بدهد و يا همان‌طور كه در اختلال پانيك مطرح شد بسياري از بيماران از ترس اينكه مبادا در مكاني شلوغ دچار حمله شده و نتوانند خود را كنترل كنند ارتباطات خود را تا حد زيادي كاهش مي‌دهند. به همين خاطر اگر اين نشانه‌ها در شما يا هريك از اطرافيانتان وجود دارد بهتر است هرچه سريع‌تر براي درمان آن از يك متخصص روانشناسي كمك بگيريد.

با توجه به شرايط فرد و شدت بيماري ممكن است از روش‌هاي مختلفي براي درمان حمله پانيك استفاده شود. اما به‌طوركلي درمان‌ها به دو دسته دارودرماني و روان‌درماني تقسيم مي‌شوند. گاهي اوقات متخصصين معتقدند كه استفاده هم‌زمان از اين دو روش مي‌تواند بيشترين تأثير را در بهبود بيماري و جلوگيري از عود مجدد آن داشته باشد. براي آشنايي با ساير روش‌هاي درمان حملات پانيك كليك كنيد.

دارودرماني

معمولاً براي درمان حمله پانيك از داروهاي ضد اضطراب و به‌ويژه بنزوديازپين‌هايي نظير كلونازپام يا آلپرازولام استفاده مي‌شود. اما استفاده از اين داروها به دليل عوارض منفي ازجمله ايجاد وابستگي، براي طولاني‌مدت مناسب نيست و به همين خاطر شما مي‌بايست در كنار درمان‌هاي دارويي جلسات روان‌درماني را نيز جدي بگيريد. براي اشنايي با انواع داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

روان‌درماني

با توجه به شرايط بيمار و شدت مشكل، روانشناس ممكن است از روش‌هاي مختلفي براي درمان استفاده كند. اما رايج‌ترين روش براي درمان حمله پانيك اين است كه به فرد آموزش مي‌دهند. تا هنگام شروع نشانه‌ها آرامش خود را حفظ كرده و از سوءتعبير نشانه‌ها خودداري كند. و علاوه بر اين با استفاده از روش‌هايي مثل ريلكسيشن يا تنفس عميق به وي كمك مي‌شود تا شدت حملات اضطرابي را كاهش دهد.

تمرين تنفس

يكي از راه هاي درمان و كاهش حمله پانيك، تمرين تنفس است. تمرين تنفس هاي ديافراگمي و تنفس قفسه سينه به كاهش علائم حملات پانيك كمك مي‌كند. در تمرين هاي ديافراگمي، تنفس هاي عميق و يكنواخت به ريه ها اجازه منبسط شدن مي‌دهد. و ريه ها را با هوا پر مي‌كند. تنفس قفسه سينه به تنفس هاي كوتاه و سريع گفته مي‌شود.

ريلكس كردن ماهيچه ها

با انجام ورزش هايي مانند ريلكسيشن و يوگا به شل‌كردن ماهيچه هاي خود كمك كنيد. حمله پانيك باعث سفت شدن عضلات مي‌شود و توانايي كنترل بدن را از دست فرد خارج مي‌كند. با آموزش ريلكس‌كردن ماهيچه ها به سفت شدن عضلات خود غلبه كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ريلكسيشن كليك كنيد.

كلام آخر

براي پيشگيري از حمله پانيك نياز به آموزش برخي از مسائل و درمان است. تنفس عميق، ريلكسيشن، دارو درماني و روان درماني انواع درمان هاي حمله پانيك است كه توسط روانشناس و متخصص انجام مي‌شود. هرگز خود درماني نكنيد و براي رهايي از اين حملات به روانشناس مراجعه كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج‌شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه حمله پانيك مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

نشانه‌هاي حمله پانيك چيست؟

پانيك حمله اضطرابي ناگهاني است كه شايع‌ترين نشانه‌هاي آن عبارتند از درد و گرفتگي در قفسه سينه، تپش قلب، تنگي نفس و احساس خفگي، گرفتگي عضلات، تعريق و لرز؛ اين نشانه‌ها ظرف ده دقيقه به حداكثر شدت خود مي‌رسند و پس از 20 دقيقه تمام مي‌شوند. در طي اين مدت فرد احساس مي‌كند در حال مرگ يا ديوانه شدن است.

حمله پانيك چه فرقي با اختلال پانيك دارد؟

پانيك حمله اضطرابي ناگهاني است كه شايع‌ترين نشانه‌هاي آن عبارتند از درد و گرفتگي در قفسه سينه، تپش قلب، تنگي نفس و احساس خفگي، گرفتگي عضلات، تعريق و لرز؛ اين نشانه‌ها ظرف ده دقيقه به حداكثر شدت خود مي‌رسند و پس از 20 دقيقه تمام مي‌شوند. در طي اين مدت فرد احساس مي‌كند در حال مرگ يا ديوانه شدن است.

آيا حملات پانيك قابل‌درمان هستند؟

بله؛ براي درمان اين بيماري مي‌بايست از يك متخصص روانشناسي كمك بگيريد. متخصصين با استفاده از روش‌هاي دارودرماني يا روان‌درماني به شما براي درمان اين شرايط كمك مي‌كنند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: حمله پانيك يا وحشت زدگي | عوارض و علائم حملات پانيك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۲۸:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك متادون يا ترك اعتياد به متادون چرا بايد توسط متخصص انجام شود؟ پيدا كردن راهي براي ترك متادون براي بسياري از افراد امر پيچيده‌اي به نظر مي‌رسد چرا كه متادون خود دارويي است كه در ترك اعتياد به مواد مخدر و افيوني به كار مي‌رود و به كاهش علائم ناخوشايند ترك كمك مي‌كند. با اين حال برخي افراد كه اطلاع چنداني از اين دارو ندارند متادون را كاملاً جايگزين مواد كرده و به اين ترتيب شروع به سوءمصرف آن مي‌كنند.

در اين وضعيت اعتياد جديدي به مشكلات قبلي فرد اضافه مي‌شود كه وضعيت دشواري را پديد مي‌آورد؛ اما بروز اين رويداد به معناي پايان ماجرا نيست بلكه براي ترك اعتياد به متادون نيز روش‌هاي درماني مختلفي وجود دارد كه به كمك پزشكان و متخصصين حوزه سلامت روان از جمله روانشناسان مي‌توانيد از آن‌ها بهره مند شويد. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي ترك اعتياد به متادون تا پايان اين مطلب با ما همراه باشيد. براي دريافت خدمات ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع: ترك متادون | بهترين روش ترك اعتياد به متادون بدون درد

ترك متادون

ترك متادون در ابتدا به نظر آسان مي‌آيد. به همين دليل خيلي از كساني كه دچار اعتيادبه متادون هستند خودشان بارها تلاش بر ترك كرده اند. تغيير دوز، قطع ناگهاني، جايگزين كردن داروهاي ديگر از جمله اقدامات اين عزيزان است. اما بعد از تمام اين تلاش ها اغلب به اين نتيجه مي رسند كه متادون دارويي به شدت اعتيادآور و حتي بدتر از موادمخدر است!!! حال آن كه اين دارو راهي براي درمان اعتياد محسوب مي شود. شما براي ترك متادون حتما بايد به متخصص مراجعه نماييد. براي كنار گذاشتن آن نياز به متخصص داريد. براي درك بهتر اين مساله در ادامه اين مقاله با ما همراه باشيد.

متادون چيست؟ علائم اعتياد به متادون كدامند ؟

 

متادون نوعي داروي اپيوئيدي است كه اثرات ضد درد دارد و اغلب در درمان اعتياد به مواد افيوني به خصوص هروئين به كار مي‌رود. متادون اثراتي مشابه با مواد افيوني نظير مورفين و ترياك دارد. تجويز آن به هنگام ترك به بيمار كمك مي‌كند از نظر جسماني در وضعيت باثبات تري قرار بگيرد و علائم ترك كمتري را تجربه نمايد.

با اين حال توجه داشته باشيد كه اين دارو به دليل داشتن مكانيسم اثر مشابه با مواد مخدر اگر به‌درستي و مطابق تجويز پزشك مصرف نشود خود مي‌تواند منجر به شكل گيري اعتياد جديدي شده و بر مشكلات قبلي بيفزايد. مصرف زياد متادون همانند ساير مواد مخدر منجر به كاهش هوشياري، كما، اوردوز و … مي شود؛ كه در مقاله متادون چيست به صورت كامل عوارض، علائم و چگونگي عملكرد متادون توضيح داده ايم.

باور هاي غلط در مورد اعتياد به متادون و ترك آن

متأسفانه بسياري از افراد از اعتيادآور بودن متادون و نياز به ترك متادون اطلاعي ندارند و هنگامي كه در دوره سم زدايي پزشك اين دارو را تجويز مي‌كند آن‌ها بدون توجه به دوز مصرف و مدت زمان تعيين‌شده براي استفاده از اين دارو، دست به سوءمصرف آن مي‌زنند. همين امر باعث مي‌شود كه نه تنها اعتياد قبلي فرد درمان نشود بلكه اعتياد به متادون نيز به شرايط قبلي اضافه گردد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

هم چنين برخي افراد ترك اعتياد به مواد مخدر به كمك متادون را به صورت سرخود آغاز مي‌كنند كه همين مسئله نيز در وابستگي ناخواسته به اين دارو نقش بسزايي دارد. توجه داشته باشيد كه دوز مصرف متادون بايد كاملاً تحت كنترل باشد و متناسب با نوع ماده‌اي كه قصد ترك آن را داريد، ميزان مصرف قبلي و بررسي شرايط جسماني و رواني استفاده شود. بررسي اين موارد تنها به عهده پزشك است و افراد غيرمتخصص نمي‌توانند براي شما متادون تجويز كنند يا به كمك آن شما را ترك دهند.

علائم ترك متادون

از آنجايي كه داروي متادون خود در اصل براي ترك اعتياد به هروئين و ساير مواد افيوني توليد مي‌شود علائم ترك آن به شدت ساير مواد افيوني نيست و به همان سرعت نيز بروز پيدا نمي‌كند. يكي از علت‌هاي اين موضوع طولاني بودن مكانيسم اثر متادون است كه باعث مي‌شود اين دارو حدود 1 تا 3 روز در بدن باقي بماند. در نتيجه علائم ترك متادون مشابه با علائم ترك مواد افيوني است كه با شدت كمتري اتفاق مي‌افتند. از جمله اين علائم مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. جهت آشنايي با ساير روش هاي ترك اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد.

– بروز علائم گوارشي نظير دل پيچه، اسهال، حالت تهوع و استفراغ

– دچار شدن به دردهاي عضلاني

– افزايش اشك چشم و آبريزش بيني

– احساس اضطراب و بي‌قراري

– دچار شدن به مشكلات خواب

– تب، لرز و تعريق

عوراض اعتياد به متادون

عوارض اعتياد و ترك اعتياد به متادون را مي توان به دو دسته عوارض جسمي و عوارض روحي و رواني تقسيم كرد. برخي از اين عوارض كوتاه مدت هستند و طي 3 روز تا 2 هفته بعد از قطع مصرف از بين مي روند و برخي ديگر از عوارض متادون نيز مي توانند تا سال هاي همراه فرد بمانند. در ادامه به برخي از عوارض جسمي و رواني اشاره مي كنيم :

عوراض جسمي ترك اعتياد به متادون

توجه داشته باشيد كه عوارض جسمي در حالت ترك سريع شدت بيشتري در فرد دارند كه از جمله آنها مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • سردرد و سرگيجه
  • آبريزش چشم و بيني
  • تهوع و استفراغ
  • عرق زياد و لرزش بدن
  • افزايش ضربان قلب و فشار خون
  • درد مفاصل و عضلات

عوارض رواني ترك متادون

از جمله عوارض رواني مصرف و ترك متادون به موارد زيرا مي توان اشاره كرد :

  • اضطراب و افسردگي
  • حالات هيجاني
  • بيش فعالي
  • توهم‌هاي بينايي و شنوايي
  • افكار خودكشي
  • پرخاشگري
  • كاهش انگيزه
  • نداشتن ثبات شخصيت

ترك متادون با سم زدايي

سم زدايي براي ترك متادون يكي از روش هاي درماني است كه در مراكز درماني و بيمارستان ها اهميت و كارايي پيدا مي كند. در ترك متادون با سم زدايي فرد همواره تحت نظر پزشك قرار دارد و تا حد زيادي علائم ترك در او كاهش پيدا مي كند.

اما در ترك اعتياد به متادون با روش كاهش تدريجي دارو و با كاهش دوز متادون كه در چند هفته ارائه مي شود. علائم ترك اعتياد به متادون در فرد به شدت كاهش پيدا مي كند. بر اساس تحقيقات انجام شده روش هاي ترك تدريجي بهتر از روش هاي ترك يك باره و سريع مي باشد. هرچند كه روش هاي تدريجي طول درماني بسيار بيشتري نسبت به روش هاي ترك سريع دارند. شما در هر جايي هستيد مي توانيد از خدمات مشاوره ترك اعتياد به متادون مركز ذهن نو بهرمند شويد.

بهترين روش ترك متادون

اگر كسي به طور تفريحي به مصرف متادون روي بياورد يا در روند ترك اعتياد به مواد ديگر با استفاده‌هاي نابه جا از اين دارو به آن وابستگي پيدا كند در قدم اول لازم است كه برنامه‌هاي سم زدايي را اجرا كرده و سپس ساير درمان‌هاي روان شناختي و پزشكي براي پايداري در ترك را نيز پيگيري نمايد. ما در ادامه به انواع روش‌هاي درماني براي ترك متادون اشاره كرده‌ايم.

روش اول : درمان‌هاي دارويي ترك متادون

براي ترك اعتياد به متادون به خصوص وقتي فرد اين دارو را در دوزهاي بالا مصرف مي‌كرده ممكن است پزشك درمان دارويي را در دستور كار قرار دهد. ازجمله مهم‌ترين داروهايي كه براي ترك متادون تجويز مي‌شود بايد به بوپرنورفين يا همان ب 2 اشاره كرد. اين دارو نيز مكانيسم اثر تقريباً مشابهي با مواد افيوني دارد. در نتيجه نبايد به‌طور خودسر مصرف شود. هم‌چنين روند مصرف و نوع قطع آن نيز به طور كامل بايد زير نظر پزشك باشد تا تمام عوارض احتمالي كنترل گردند.

روش دوم : ترك متادون با روان درماني فردي

علاوه بر سم‌زدايي و درمان دارويي از آنجايي كه اعتياد منجر به ايجاد تغييرات مغزي مزمن مي‌شود لازم است كه درمان‌هاي روان‌شناختي نيز در دستور كار قرار بگيرند تا فاكتورهاي مهمي نظير وسوسه و احساس ميل شديد به مصرف مجدد نيز تحت درمان قرار گرفته و براي بهبودي پايدار تلاش شود.

هم‌چنين به اين موضوع توجه كنيد كه اعتياد امروزه به عنوان يك اختلال روان پزشكي شناخته مي‌شود و تقريباً در اكثر موارد ريشه‌هاي رواني دارد. به اين صورت كه بسياري از افراد به دليل مشكلاتي نظير فقدان اعتماد به نفس، نداشتن احساس كارآمدي در زندگي يا وجود افسردگي و احساس درماندگي در زندگي به سمت مواد كشيده مي‌شوند.

اگر اين عوامل زير بنايي تحت درمان قرار نگيرند احتمال اينكه فرد پس از سم زدايي مجدداً به سمت مواد كشيده شود تا حد زيادي وجود خواهد داشت. در نتيجه اگر مي‌خواهيد كه پرهيز پايداري را تجربه كنيد و به طور بنيادي به رنج هاي خود در ارتباط با مصرف مواد پايان دهيد لازم است كه در كنار عدم مصرف و پيگيري درمان‌هاي دارويي درمان‌هاي روان‌شناختي را نيز جدي بگيريد.

روش سوم : خانواده درماني براي ترك متادون

خانواده درماني شكل ديگري از روان درماني است كه روانشناسان آن را با حضور اعضاي خانواده برگزار مي‌كنند. هدف از خانواده درماني اين است كه ساير اعضا به درستي مشكل فرد را بشناسند و بدانند در برخورد با او بايد چه مسائلي را رعايت كنند. براي مثال آشنايي با اين مسئله كه لغزش بخشي از روند درمان است و با يك بار اشتباه تمام تلاش‌هاي فرد زير سوال نمي‌رود به اعضاي خانواده كمك مي‌كند تا راحت تر با اين موضوع كنار بياييند و رفتارهايي نظير سرزنش و تحقير را كم تر از خود نشان دهند.

روش چهارم : گروه درماني

گروه درماني يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر براي پايدار نگه داشتن فرد در دوره پرهيز است. در گروه درماني فرد در كنار ساير افرادي كه مسير ترك اعتياد به متادون را پشت سر گذاشته‌اند قرار مي‌گيرد و تجربيات آن‌ها را مي‌شنود. اين كار به او كمك مي‌كند تا بداند در اين مسير دشوار تنها نيست و افراد ديگري با شرايط دشوارتر هم توانسته‌اند اين موضوع را پشت سر بگذارند. اين امر در نهايت به افزايش خودكنترلي و مقاومت در برابر وسوسه‌هاي دروني و بيروني كمك بسياري مي‌كند. براي انتخاب روش درمان و شروع مشاوره ترك اعتياد دريافت كنيد.

ترك متادون چند روز طول مي كشد ؟

براي پاسخ به اين سوال بايد گفت ترك اعتياد به متادون با توجه به شرايط جسمي بيمار و ميزان مصرف متفاوت است ولي به طور كلي سيكل درمان 14 روز تا سم زدايي كامل و اصولي فرد زمان مي برد.

ترك يكدفعه متادون

ترك يكدفعه اي (يابويي) متادون ، از بدترين روش هاي ترك اين دارو محسوب مي شود. شما با اين كار شُك ناگهاني به بدن و مغزتان وارد مي كنيد. اين شُك اصلا براي سلامت شما خوب نيست. هر بار با ترك يكدفعه اي متادون بدنتان در مقابل درمان مقاوم تر مي شود. پس بدون توجه به راهنمايي ها متخصصين هرگز دست به قطع ناگهاني داروهاي تان نكنيد.

مراقبت هاي لازم بعد از ترك متادون | مقابله با وسوسه هاي بعد از ترك

واقعيت اين است كه ترك متادون همانند ساير مواد مخدر احتمال بازگشت بالايي دارد؛ چرا كه بيمار تنها از لحاظ جسمي به صورت كامل سم زدايي شده و با مواجه شدن با شرايط پيچيده رواني دوباره اعتياد خود را از سر مي گيرد. به همين دليل لازم است تا خانواده فرد بعد از ترك اعتياد به متادون مراقبت لازم را از وي داشته باشند. توصيه ما اين است كه حتما از جلسات روانشناس متخصص در ترك اعتياد حتما بهرمند شويد. از جمله مراقبت هاي لازم بعد از ترك اعتياد مي توان به موارد زير اشاره داشت :

پيدا كردن عامل اصلي اعتياد فرد

بر اساس تحقيقات انجام شده افراد در زمان مواجه با يك شرايط سخت و پيچيده رواني دچار اعتياد مي شوند و اعتياد تنها نمود يك مسئله حل نشده رواني در گذشته فرد بيمار است. به همين دليل بعد از ترك اعتياد بايد عامل اصلي اعتياد پيدا و درمان گردد.

تغيير شرايط زندگي فرد

بهتر است محل زندگي به طوري تغيير كند تا بعد از ترك اعتياد به متادون با خاطرات بد گذشته ارتباط كمتري پيدا كند.

تفريحات سالم

سعي كنيد بعد از ترك تفريحات سالمي داشته باشيد. رفتن به كلاس هاي ورزشي، مسافرت و … .

رفتن به سر كار

داشتن دغدغه فكري بعد از ترك اعتياد سبب مي شود تا كمتر به وسوسه هاي مصرف مجدد فكر كنيد.

پيدا كردن و درمان عامل اصلي اعتياد بعد از ترك متادون از وسوسه بازگشت دوباره اعتياد جلوگيري مي كند

ترك متادون با ذهن نو

شما در هر كجاي كشور كه هستيد مي توانيد از خدمات نوين مركز ذهن نو به صورت حضوري و تلفني بهرمند شويد. ذهن نو با دارا بودن تيم تخصصي و مجرب شامل برترين اساتيد و متخصصان ترك اعتياد دانشگاه هاي برتر كشور پاسخگوي نياز هاي شما به صورت حضوري، تلفني و آنلاين است.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك متادون مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

ترك متادون چند روز طول مي كشد ؟

به طور كلي دو هفته كه بسته به شرايط بيمار متفاوت است. در مقاله به طول كامل توضيح داده شده .

آيا ممكن است فرد در اثر مصرف متادون دچار اور دوز شود؟

بله. مصرف بيش از حد متادون نيز همانند هر ماده مخدر ديگر مي‌تواند به بروز علائم اوردوز بيانجامد. از جمله اين علائم مي‌توان به تنگ شدن مردمك چشم‌ها، سرگيجه، رنگ پريدگي، كاهش سطح هوشياري، حالت تهوع و استفراغ و بروز تضعيف تنفسي اشاره كرد. در اين شرايط لازم است كه فرد سريعاً به اورژانس منتقل گردد تا خدمات حمايتي و اقدامات لازم براي مسموميت زدايي انجام شوند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك متادون | بهترين روش ترك اعتياد به متادون بدون درد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۲۵:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شستشوي واژن از جمله مسائل مهم در بهداشت فردي و زناشويي است. واژن يكي از اعضاي حساس بدن زنان است كه سلامت و بهداشت آن بسيار حائز اهميت مي‌باشد و نياز به انجام مراقبت‌ روزانه دارد. هرچند كه واژن هر فرد توانايي مراقبت و پاكسازي از خودش را دارد اما همچنان برخي زنان از بوي بد و ترشحات واژن شكايت دارند. اين مسئله به دلايل مختلفي روي مي‌دهد كه با شستن واژن و حتي شستشوي قسمت بيروني دستگاه تناسلي مي‌توان از بروز عفونت، سوزش و مسائل اين چنيني جلوگيري كرد. براي آشنايي بيشتر با مسائل جنسي مشاوره جنسي دريافت نماييد.

منبع: شستشوي واژن | عوارض و روش صحيح شستن واژن با مواد مختلف

شستشوي واژن

اكثر خانم‌ها از بوي بد واژن خود شكايت دارد و از اين مسئله خجالت مي‌كشند. آن‌ها به دنبال راهكار‌هاي مختلفي براي تميزكردن و خوشبو كردن خود هستند. در اين ميان تعدادي از خانم‌ها با انجام برخي روش‌هاي غلط براي شستن واژن نه تنها كمكي به خود نمي‌كنند بلكه بيشتر به خودشان آسيب مي‌زند.

به طور طبيعي واژن توانايي تميزكردن خودش را دارد. زيرا كه مقدار PH آن بسيار پايين است و اين مسئله باعث عدم رشد تعداد زيادي از باكتري و ميكروب‌هاي مختلف مي‌شود. بسياري از ترشحات واژن طبيعي هستند و در برخي موارد اين ترشحات همراه با بوي ملايمي مي‌باشند كه در دوره‌هاي مختلف، اين بو شديد و يا ضعيف مي‌شود. تغيير در اين چرخه و تغيير مقدار PH واژن به واسطه شستشوي نادرست مي‌تواند منجر به رشد باكتري‌ها و ميكروب‌هاي بيشتري بشود.

روش هاي شستشوي واژن

استفاده از ژل‌هاي بهداشتي

امروزه با توجه به پيشرفت‌هاي صورت گرفته در سلامت و بهداشت، مواد و ژل‌هاي مختلفي براي شستشوي واژن وجود دارد كه مي‌تواند براي كاهش عفونت و بيماري‌هاي تناسلي مختلف استفاده شود. بايد توجه داشت كه استفاده بيش از حد از ژل‌هاي بهداشتي به تنهايي خودش مي‌تواند آسيب‎‌رسان باشد. توصيه مي‌شود بيشتر از يك بار در هفته از اين ژل‌ها براي شستشوي‌واژن استفاده نشود زيرا همانطور كه گفته شد مصرف بيش از اندازه و روش‌هاي غلط مي‌تواند سطح PH واژن را تغيير دهد. بهتر است براي استفاده از ژل و يا كرم‌‌‌هاي بهداشتي شستشوي واژن با يك متخصص مشورت نماييد.

استفاده از گلاب

گلاب از جمله مواردي است كه از قديم تا به امروز استفاده مي‌شود و از آنجايي كه هم خوشبو است و هم توانايي آرام بخشي دارد بسياري از بانوان از گلاب استفاده مي‌كنند. شستشوي واژن با گلاب به صورت روزانه مي‌تواند براي از بين بردن برخي عفونت‌ها و كاهش خارش واژن مفيد باشد.

روش شستشوي واژن با صابون بچه

در مواردي كه به مواد شستشوي مناسب براي شستن واژن دسترسي نداريد، استفاده از صابون هاي بچه امكان پذير است. اما بهتراست كه از مواد غير معطر و بي رنگ استفاده كنيد. شوينده هاي قوي موجب ايجاد حساسيت و خارش واژن خواهند شد.

استفاده از جوش شيرين

جوش شيرين مي‌تواند به واسطه خاصيت خنثي كنندگي PH واژن، كاهش دهنده رطوبت، رفع سوزش و خارش واژن باشد. همچنين از ديگر خواص جوش شيرين مي‌توان به كمك براي رفع بوي بد واژن و حتي تيرگي اطراف آن نام برد.

شستشوي واژن با سركه

سركه ماده اي اسيدي است. پس احتمالا PH واژن شما را دست خوش تغييراتي خواهد كرد. پس اگر در كوتاه مدت از اين راه نتيجه گرفته ايد. بهتر است آن را كنار بگذاريد. چرا كه در دراز مدت حتما متوجه عوارض آن خواهيد شد.

روش هاي پزشكي براي شسشتوي واژن

پزشكان از روش هاي اصولي براي شستشوي واژن استفاده مي كنند. پس اگر دچار عفونت، خارش و يا بد بويي واژن شده‌ايد، حتما براي درمان به متخصص زنان مراجعه نماييد.

نكات آموزشي براي شستن واژن

به طور كلي شما بايد براي حفظ سلامت خود به نكات بهداشتي و شستشوي واژن تان اهميت دهيد. اما علاوه بر روش هاي بالا، بايد نكات زير را هم رعايت نماييد.

  • قبل از شستشو دستان خود را تميز و ضد عفوني كنيد.
  • هرگز از صابون هاي معطر و رنگي استفاده نكنيد.
  • بيرون واژن را به طور كامل بشوييد.
  • حتما قبل از پوشيدن‌لباس زير دستگاه تناسلي را به كامل خشك كنيد.

نحوه شستشوي واژن

براي شستشوي‌واژن خود بهتر است از يك صابون معمولي و ليف استفاده كنيد. دقت كنيد كه شستشوي داخل واژن عمل نادرستي است و نبايد داخل واژن را با صابون و يا ساير مواد ديگر شستشو دهيد، تنها شستن نواحي اطراف واژن با يك صابون و آب براي تميز كردن واژن كافي است.

1. شستشوي كليتوريس

در ابتدا مي‌توانيد چين‌هاي اطراف كليتوريس و لبه‌هاي آن را به آرامي و با يك ليف نرم شستشو دهيد. مراقب باشيد كه اين عمل به آرامي صورت گيرد.

2. شستشوي دهانه واژن و فرج

در قدم بعدي مي‌توانيد ليف را شسته و مجددا به همراه صابون بخش فرج و دهانه واژن را شستشو دهيد و به خوبي تميز كنيد.

اما حتما درباره انواع اختلالات جنسي زنان اطلاع لازم را كسب كنيد.

3. شستشوي پرينئوم

بسياري از خانم‌ها از شستشوي اين ناحيه از بدنشان غافل هستند. پرينئوم ناحيه‌اي بين مقعد و واژن است كه بايد به خوبي ساير قسمت‌ها شسته شود.

4. شستشوي ناحيه مجاور مقعد

در انتها مي‌توانيد ناحيه مجاور مقعد را مورد شستشو قرار دهيد. به ياد داشته باشيد كه بعد از شستشوي اين ناحيه حتما ليف خود را تميز كنيد زيرا اين ناحيه از بدن محل تجمع ميكروب‌هاي زيادي است. و نبايد تحت هيچ شرايطي اين ميكروب‌ها به واژن سرايت كند. در صورت سرايت ميكروب‌ها، معمولا واژن دچار عفونت‌هاي ادراري خواهد شد.

شستشوي واژن بعد از رابطه جنسي

يكي از اشتباهاتي كه خانم‌ها در موارد متعددي انجام مي‌دهند شستن واژن با مواد شوينده بعد از برقراري رابطه جنسي است. بعد از رابطه جنسي بهتر است به توالت برويد و حتي استحمام انجام دهيد. اما شستن واژن با مواد شوينده عملي اشتباه است. زيرا در چنين شرايطي واژن در حساس‌ترين وضعيت خود قرار دارد و شستشو با مواد شوينده منجر به خشكي واژن و ايجاد خارش و سوزش مي‌شود.

اشتباهات رايج براي شستشوي واژن

_شستشوي مكرر با ژل‌هاي بهداشتي

_استفاده از حوله و ليف ضخيم كه باعث آسيب‌رساندن به پوست مي‌شود.

_استفاده زياد از مواد معطر و اسپري‌هاي خوشبو كننده جهت رفع بوي واژن

_استفاده از شامپوي بدن براي شستشوي داخل‌واژن

_استفاده از دستمال مرطوب

روش صحيح خشك كردن بعد از شستشوي واژن

محيط مرطوب موجب رشد انواع قارچ ها و باكتري ها مي شود. پس حتما بعد از استحمام و شستن واژن، آن را خشك كنيد. از دستمال كاغذي استفاده كنيد. استفاده از حوله (به دليل ماندن رطوبت در الياف آن) امكان انتقال انواع باكتري و قارچ ها را فراهم مي كند.

يكي ديگر از راه هاي مناسب براي خشك كردن واژن، استفاده از سشوار با باد و گرماي ملايم است. البته امكان استفاده از اين روش وجود ندارد. پس حتما به كمك دستمال كاغذي يا دستمال نخي بين پا و اطراف واژن را كامل خشك نماييد.

آموزش هاي ضروري براي شستشو و خشك كردن واژن

همانطور كه متوجه‌شده ايد، تميزي واژن اهميت زيادي دارد. اما در اين زمينه نكات زير را رعايت كنيد. تا در آينده با مشكلات بيشتري مواجه نشويد.

1- واژن را از جلو به عقب تميز و خشك كنيد

هنگام حمام يا توالت، دستان خود را از جلو به عقب بكشيد. اينگونه ميكروب هاي اطراف مقعد به دهانه واژن نمي رسند. عدم رعايت همين نكته ساده موجب بروز انواع بيماري هاي عفوني و خطر زا شده است.

2- حتي بعد از رابطه جنسي هم واژن را از جلو به عقب تميز نماييد

شستشوي واژن بعد از رابطه جنسي هم بايد با رعايت جهت حركت دست از جلو به عقب انجام شود. كشاله ران، اطراف مقعد و واژن را به طور كامل بشوييد. هر آنچه كه با مقعد تماس داشته بهتراست كامل پاك شود.

3- مواد حساسيت زا را خريداري نكنيد

تمامي وسايلي كه با دستگاه تناسلي شما تماس دارند را بررسي كنيد. اين محصولات نبايد از موادي حساسيت زا توليد شده باشند. پس در انتخاب لباس زير، نوار بهداشتي، كاندوم و ساير اسباب دقت لازم را به عمل آوريد.

4- در صورت امكان بعد از رابطه ادرار نماييد

ادرار خود را بعد از رابطه‌جنسي نگه نداريد. با خالي كردن مثانه ميكروب هايي كه احتمالا حين رابطه در ابتداي خروجي ادرار نزديك شده اند بيرون رانده مي شوند. با رعايت اين موضوع دچار عفونت دستگاه ادراري نخواهيد شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

بهترين روش براي شستشوي واژن چيست؟

اگر به اندازه كافي حمام مي‌رويد و بهداشت شخصي خود را رعايت مي‌كنيد نيازي به شستن واژن به صورت جداگانه نداريد. به زبان ساده بهترين روش شستن واژن همان استحمام كردن است، زيرا شستن طبيعي واژن در حمام با آب و صابون معمولي، كمترين ميزان تغيير و بهم ريختگي را در مقدار PH واژن به وجود مي‌آورد. شستن نادرست واژن با مواد مختلف مي‌تواند نتايج نامطلوبي به همراه نداشته باشد.

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شستشوي واژن | عوارض و روش صحيح شستن واژن با مواد مختلف


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۲۰:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تكان دادن پا احتمالا نشانه اي از انواع بيماري هاي عصبي است. اين اختلال از طريق وراثت، مصرف الكل، داروهاي خاص، كمبود آهن، استرس، اضطراب، فشار عصبي و تغيير هورمون ها ايجاد مي‌شود. شيوع اين بيماري 2 تا 5 درصد است و رده سني مشخصي ندارد. هنگام شب، استرس و ترس شدت علائم به اوج خود مي‌رسد. تكان پا به صورت كاملا غيرارادي رخ مي‌دهد به طوري كه به هيچ وجه كنترل پاهاي خود را ندارند. در ادامه در رابطه با نشانه ها و علل سندرم پاهاي بي قرار صحبت كرده ايم. همراه ما باشيد. براي دريافت مشاوره استرس كليك كنيد.

منبع: تكان دادن پا | علت و درمان تكان دادن پاها

تكان دادن پا

تكان دادن پا به طور دائم نوعي اختلال عصبي محسوب مي‌شود. كه فرد در شرايط استرس زا به شدت پاهاي خود را تكان مي‌دهد. شيوع اين بيماري بين 2 تا 5 درصد، در هر سني است. و در خانم ها بيشتر از آقايان مشاهده شده است. اين افراد به صورت كاملا غير ارادي كنترل پاهاي خود را ندارند. به مرور زمان و با افزايش سن شدت اين سندرم افزايش مي‌يابد. اين مشكل بر روابط فرد، استراحت و فعاليت هاي روزانه افراد تاثيرگذار است. اغلب در طول روز ايجاد و هنگام شب به اوج شدت خود مي‌رسد.

نشانه هاي تكان دادن پا

نشانه هاي اختلال تكان دادن پا معمولا با علائم زير تظاهر پيدا مي كنند.

  • بي حسي پاها
  • احساس درد
  • بروز اختلالات خواب
  • احساس خزيدن
  • كشيدگي
  • استرس
  • درد
  • خارش
  • احساس برق گرفتگي
  • حالت ضربان دار بودن
  • احساس كاذب حركت مايع
  • احساس كاذب حركت مورچه
  • احساس گزگز شدن
  • سوزش
  • پريدن از خواب
  • پرش در پاها (حركات دوره اي اندام ها )
  • بي كيفيتي زندگي و بروز اختلال افسردگي

بيشتر بخوانيد: اختلالات خواب

علل تكان دادن پا

علل جدي و اصلي تكان دادن پا مشخص نيست. اما عللي وجود دارد كه در ادامه به آنها اشار كرده ايم.

دوپامين مغز

طبق بررسي محققان، اختلالاتي مانند تكان دادن پا ناشي از عدم تعادل شيميايي دوپامين در مغز است كه جهت كنترل عضلات پيام هايي را ارسال مي‌كند.

وراثت

يكي از علل تكان دادن پاها، وراثت است. به اين منظور كه اگر در فرد وجود داشته باشد به خانواده او انتقال مي‌يابد. اگر اين اختلال در كمتر از 40 سالگي بروز پيدا كند، نشان از عوامل ارثي آن است. قسمت هايي در كروموزوم شناسايي شده. كه ژن هاي اختلال سندرم پاهاي بي قرار در آن وجود دارد.

بارداري

تغييرات هورموني، بارداري به صورت موقت نشانه هاي تكان دادن پا را افزايش مي‌دهد. برخي از خانم ها در 3 ماه آخر بارداري به اين اختلال مبتلا مي‌شوند. اما علائم تكان دادن پا معمولا پس از زايمان بر طرف خواهد شد.

كمبود آهن

افرادي كه دچار كمبود آهن هستند، سندرم پاهاي بي قرار در آنها بدتر خواهد شد. اگر سابقه خونريزي معده، اهداي خون مكرر، خونريزي روده و قاعدگي سنگين را تجربه كرده ايد، شايد دچار كمبود آهن شويد.

نارسايي كليه

زماني كه كليه ها به درستي كار خود را انجام ندهند، ذخيره آهن در آنها كاهش مي‌يابد. نارسايي كليه و كمبود آهن سبب بروز اختلال تكان دادن پاها مي‌شود.

ديگر عوامل

عوامل ديگري در بروز افزايش تكان دادن پاها وجود دارد. كه به شرح زير است.

  • مصرف داروهاي خاص مانند: آنتي هيستامين
  • مصرف الكل
  • مصرف كافئين
  • مصرف نيكوتين
  • كمبود ويتامين B6
  • مشكلات نخاعي مانند انسداد نخاع
  • مصرف داروهاي ضد افسردگي
  • استرس ( براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه علائم استرس كليك كنيد.)
  • اعتياد
  • چاقي
  • مصرف سيگار
  • بيماري هاي اعصاب
  • كم كاري تيروئيد
  • مسموميت به فلزات سنگين
  • ديابت
  • كمبود مواد معدني
  • بيماري پاركينسون

درمان تكان دادن پا

درمان تكان دادن پاها توسط روان درماني و متخصصين صورت مي‌گيرد.در ادامه راهكارهايي براي رهايي از اين سندرم را شرح داده ايم.

  • انجام حركات كششي باعث كاهش موقت نشانه ها مي‌شود.
  • راه رفتن به كاهش علائم اين سندرم كمك مي‌كند.
  • كمك از روانشناس و روان درماني براي كنترل استرس و اضطراب. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه كنترل استرس كليك كنيد.
  • مصرف قرص آهن
  • كاهش مصرف الكل
  • كاهش مصرف مواد كافئين دار
  • رعايت بهداشت خواب
  • قبل از خواب پاهاي خود را نرمش دهيد
  • قبل از خواب دوش آب گرم بگيريد.
  • شب ها كمتربخوابيد و صبح ها جبران كنيد.
  • سر ساعت معيني بخوابيد و بيدار شويد.
  • پاها را سرد و گرم كنيد.
  • ورزش روزانه انجام دهيد.
  • انجام فعاليت هايي مانند: حل جدول، مطالعه كتاب و بازي كامپيوتري كه مغزتان را ورزش مي‌دهد، به كاهش علائم اين سندرم كمك مي‌كند.
  • گوش به موسيقي آرام بخش
  • انجام مديتيشن
  • تنفس عميق به طور مكرر
  • رعايت رژيم غذايي توسط متخصص
  • دارودرماني توسط متخصص

كلام آخر

تكان دادن پاها نشان از ناآرامي و بي قراري افراد است. اما گاهي اين تكان پاها به صورت افراطي سبب بروز اختلال سندرم پاي بي قرار مي‌شود. به طور حتم علل اين اختلال شناسايي نشده است. اما عواملي مانند ژنتيك، مصرف داروها، كمبود آهن،استرس و … نشانه هاي اين اختلال را افزايش مي‌دهد. يكي از راه هاي كاهش علائم اين سندرم آموزش كنترل خشم و آرامش است. با آموزش كنترل استرس توسط روانشناس به كاهش علائم خود كمك كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌ كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تكان دادن پاها مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تكان دادن پا | علت و درمان تكان دادن پاها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۳۰:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوست بي وفا و بي معرفت را چطور تشخيص دهم؟ همه انسان‌ها ويژگي هاي خوب و بدي دارند، اما بي معرفتي يكي از ويژگي هاي ناخوشايند در برخي دوستان و آشنايان است كه بسيار آزار دهنده مي باشد. بسياري از افراد در مقابل اين رفتار احساس دل آزردگي و تنهايي زيادي مي‌كنند. يافتن دوست وفادار دشوار است، حتي اگر بسيار ادعا كنند وبگويند كه وفادار هستند.

دوستان بي معرفت با علايق خودخواهانه و دروغگو رايج هستند. ما هرگز نمي توانيم به دوستان بي معرفت در هنگام سختي اعتماد كنيم. دوستان واقعي براي مصيبت به دنيا آمده‌اند و هرگز شما را هنگام سختي نااميد نخواهند كرد. با اين حال، يافتن‌و نگهداشتن آن ها كمي سخت است. بنابراين پيشنهاد ما اين‌است كه دوستان خود را عاقلانه انتخاب كنيد و براي دوستان تان، دوستي وفادار باشيد. براي كمك از متخصص مشاوره فردي دريافت نماييد.

منبع: دوست بي وفا و بي معرفت | نحوه برخورد با دوستان بي وفا

دوست بي معرفت و بي وفا

افراد در زندگي با آدم هاي زيادي در ارتباطند و دوستان زيادي پيدا مي‌كنند. اما با برخي از آن ها رابطه صميمي تري ايجاد مي‌كنند و همين امرموجب مي‌شود تا كوچكترين واكنش بدي از سمت آن ها شما را آزرده خاطر كند. شايد براي شما پيش آمده‌باشد كه از بي وفايي دوستانتان ناراحت شده باشيد.

حس دلتنگي و ناراحتي اغلب لحظات تلخي را براي ما فراهم مي‌كند. معمولا به دوستان بي معرفت و بي وفا نمي‌توان اعتماد كرد. و برخي از آن‌ها با كوچكترين دلخوري و بحثي از روي خشم يا حسادت تمام رازهايتان را فاش مي كنند. دوستان بي معرفت و بي وفا، در اكثر اوقات دروغ‌مي‌گويند و هرگز در خصوص خواسته ها و مسائل شخصي شان با شما روراست نيستند. و در بسياري از شرايط از ضعف‌هاي تان به سود خود استفاده مي كنند.

براي آشنايي با نشانه هاي دوست صميمي كليك كنيد.

نشانه هاي دوست بي معرفت و بي وفا

1_ راز دار خوبي نيستند و سِر دلتان را پيش همه بازگو مي كنند.

2_ زماني كه با او وقت مي‌گذرانيد، احساس ناخوشايندي داريد و حتي گاهي دچار نگراني مي‌شويد.

3_ در هيچ يك از مراحل زندگي پشت‌تان‌نيستند و به شما كمك و منفعتي نمي‌رسانند.

4_ دوست‌دارد رابطه بين شما با دوستان صميمي ديگرتان را و همينطور رابطه تان با نامزد يا همسرتان را بهم بزند.

5_ گاهي با حرف‌هايش به شما طعنه مي‌زند. انرژي منفي كه وارد زندگي‌تان‌مي‌كند بيشتر از انرژي مثبت است.

6_ نسبت به شما و موفقيتي كه كسب مي‌كنيد، و همينطور نسبت به كساني كه دورتان داريد حسود است.

7_ زماني كه از او كمكي‌مي‌خواهيد، با بهانه هاي مختلف خواسته شما را از سرش باز مي‌كند.

8_ كم پيش مي‌آيدكه از شما دفاع‌كند و خود را به دردسر بيندازد.

حتما مقاله چه روابطي را بايد ادامه دهيم را بخوانيد.

برخورد صحيح با دوستان بي‌معرفت و بي‌وفا

شما بايد اطرافيان و دوستانتان را به خوبي بشناسيد. وبدانيد كدام يك از آن‌ها واقعا دوست با معرفت و با كدام بايد قطع ارتباط كنيد. مقايسه شما را به چالش‌مي‌كشد تا در مورد شخصيت دوستان خود فكر كنيد و ارزيابي كنيد كه آيا آن ها در موقعيت هاي دشوار يا چالش برانگيز به شما كمك مي‌كنند، يا آسيب مي‌رسانند.

قطعا بايد از دوستان بي معرفت و بي وقا فاصله بگيريم. تا آسيب كمتري از سوي آن ها به ما وارد شود. هرگز سعي‌نكنيد رفتارشان را تلافي كنيد. در اين صورت شما نيز دست كمي از يك دوست بي معرفت نخواهيد داشت. تنها اشتباه‌شان را به آن ها يادآوري كنيد و اگر خواست تغييركند، بايد محتاطانه‌تر عمل كنيد. و سعي‌كنيد بفهميد كه آيا از صميم دل قصد جبران اشتباهش رادارد يا قصد سوء استفاده از شما را دارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دوست بي وفا و بي معرفت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

علت اينكه برخي از دوستان در گذشته بسيار با معرفت بوده اند اما حالا تغيير كرده اند و بي وفا شده اند چيست؟

دلايل متفاوتي مي تواند داشته باشد. شايد از لحاظ تفكر و شخصيتي تغيير كرده و تحت تاثير حرف ها يا برخورد هاي ديگران قرار گرفته باشند يا اينكه شما رفتارتان تغيير كرده و انتظارات و توقعات نا به جا از دوست خود داريد. بهتر است گاهي رفتار خود را نيز ارزيابي كنيد.

گفتن رازهاي زندگي به نزديك ترين و صميمي ترين دوست كه اعتماد بسيار زيادي به هم داريم و مدت زيادي است كه دوست هستيم كار اشتباهي است؟

بهتر است رازهاي زندگي خود را به دوستان خود نگوييد. هرچند صميمي ترين دوست يا مورد اعتماد شما باشد گاهي ممكن است اتفاق ناخوشايندي بيفتد كه مجبور به سوء استفاده از رازهاي شما بشود يا برداشت متفاوتي از آنچه در ذهن خود داريد بكنند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: دوست بي وفا و بي معرفت | نحوه برخورد با دوستان بي وفا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۲۴:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

هورمون عشق يا همان اكسي توسين يكي از مواد شيميايي موجود در بدن است كه بررسي‌ها نشان مي‌دهد سطح آن هنگام عاشق شدن بالا مي‌رود. از همين رو بسياري از متخصصان لقب هورمون عشق را به آن داده‌اند. با اين حال اكسي توسين تنها در احساس عشق و علاقه به جنس مخالف تاثير ندارد، بلكه در جنبه‌هاي ديگري نظير ميل جنسي و رسيدن به ارگاسم نيز نقش دارد. در ادامه توضيحات بيشتري در مورد آن ارائه كرده‌ايم. براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

منبع: هورمون عشق | نشانه ها ، فوايد و علت كاهش هورمون عشق

هورمون عشق يا اكسي توسين چيست؟

نتايج آزمايش‌هاي انجام شده روي زوجيني كه در روابط عاشقانه قرار دارند، نشان مي‌دهد كه سطح هورمون اكسي توسين در اين افراد بالاتر از سايرين است. همين نتيجه باعث شده كه بسياري از متخصصين به اكسي توسين لقب هورمون عشق را بدهند. با اين حال اين ماده شيميايي علاوه بر عشق ورزي در مسائل ديگري نيز تاثير مي‌گذارد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به تمايل جنسي و شدت ارگاسم اشاره كرد.

به طور كلي بايد گفت برخورداري از سطوح مناسب هورمون اكسي توسين بر جنبه‌هاي مختلف رابطه عاطفي تاثير مثبت مي‌گذارد كه مواردي نظير همدلي، ايجاد خاطرات مثبت، وفاداري، تعهد و اعتماد را شامل مي‌شوند. براي آشنايي با روانشناسي عشق كليك كنيد.

آشنايي دقيق تر با هورمون اكسي توسين

اكسي توسين نوعي هورمون است كه همانند يك انتقال دهنده عصبي شيميايي عمل مي‌كند. هورمون عشق نقش مهمي در توليد مثل دارد. همچنين اكسي توسين در زنان فرايند زايمان را تسهيل كرده و منجر به ترشح شير از پستان نيز مي‌شود. نقش هورمون اكسي توسين در توليد مثل مردان اين است كه به حركت اسپرم‌هاي آن ها كمك مي‌كند.

ارتباط هورمون عشق با انتقال دهنده هاي عصبي

هورمون عشق يا همان اكسي توسين تا حد زيادي در تعامل با انتقال دهنده‌هاي عصبي مرتبط با شادي و لذت (سروتونين و دوپامين) عمل مي‌كند. از همين رو بعضا به اكسي توسين، سروتونين و دوپامين هورمون‌هاي شادي نيز مي‌گويند.

هنگامي كه جذب فردي از جنس مخالف مي‌شويد، سطح دوپامين مغزتان بالا رفته و سروتونين سيستم عصبي‌تان نيز افزايش مي‌يابد. اين رويدادها در كنار ترشح هورمون آكسي توسين باعث مي‌شود كه شما دست خوش هيجانات شديدي شويد و احساس كنيد كه عاشق شده‌ايد. براي اشنايي با نشانه هاي عاشق شدن كليك كنيد.

چگونه هورمون عشق عواطف ما را تحت تاثير قرار مي دهد؟

طي يك مطالعه مروري كه آثار اكسي توسين بر رفتاري‌هاي اجتماعي را مورد بررسي قرار داد، مشخص شد كه اين هورمون ابعاد مختلفي از رفتارهاي انسان را تحت تاثير قرار مي‌دهد و در تجربه آرامش، ميزان اعتماد به اطرافيان و ثبات روانشناختي كلي فرد نقش دارد.

نتايج پژوهش‌ها بيانگر اين است كه ترشح آكسي توسين ( هومون عشق ) در برخي قسمت‌هاي سيستم عصبي ميزان استرس و اضطراب را كاهش مي‌دهد و در نتيجه در احساس بهزيستي و آرامش موثر است.

اكسي توسين و تجربه عشق مادري

اكسي توسين به عنوان هورمون مادرانگي عشق نيز شناخته مي‌شود. چرا كه در جنبه‌هاي مهمي از رفتارهاي مادرانه نقش دارد كه در ادامه به هركدام از آن‌ها اشاره كرده ايم.

1- زايمان

ترشح هورمون اكسي توسين ( عشق ) در اواخر بارداري در حقيقت اين پيام را به رحم مي‌رساند كه انقباضات خود را شروع كند، همين مسئله منجر به آغاز فرايند زايمان مي‌گردد. همچنين ترشح اين هورمون در بازسازي بدن زن پس از زايمان نيز تاثير دارد. چرا كه باعث مي‌شود بعد از تولد كودك، رحم به اندازه طبيعي خود بازگردد.

2- شيردهي

هنگامي كه كودك سينه مادر را مي‌مكد هورمون عشق يا اكسي توسين نيز در بدن توليد مي‌شود. افزايش سطح آكسي توسين به جهش شير و بيرون آمدن آن از سينه مادر كمك مي‌كند. از آنجايي كه شيردهي مناسب تاثير بسزايي بر رابطه مادر و فرزند دارد، مي‌توان گفت كه اكسي توسين به طور غيرمستقيم در اين مسئله نيز تاثير خود را مي‌گذارد.

3- ارتباط مادر و فرزند

جدا از تاثيرات غيرمستقيم پژوهش‌ها نشان مي‌دهند مادراني كه سطوح بالاتري از اكسي توسين در بدن خود دارند. رفتارهاي عاطفي‌تري با فرزند خود داشته و مراقبت بيشتري نيز به عمل مي‌آورند. براي مثال آن‌ها به دفعات بيشتري فرزند خود را وارسي كرده، با عاطفه بيشتري فرزند خود را لمس مي‌كنند، براي فرزند خود آواز مي‌خوانند و بيشتر براي صحبت كردن با كودك وقت مي‌گذارند.

استفاده از هورمون عشق به عنوان دارو

با مطالعه اثرات مثبت اكسي توسين اين سوال براي بسياري از مخاطبان پيش مي‌آيد كه در صورت كمبود آكسي توسين آيا شكل دارويي آن براي مصرف وجود دارد يا خير؟ در جواب بايد گفت بله، با اين حال موارد استفاده از آن محدود است.

به طوري كه اغلب تنها براي شروع يا تحريك انقباضات زايمان و كاهش خونريزي‌هاي مرتبط با آن تجويز مي‌گردد. شكل دارويي هورمون عشق مي‌تواند عوارض جانبي مختلفي براي مصرف كننده ايجاد نمايد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به تپش قلب و دچار شدن به خونريزي‌هاي غيرطبيعي اشاره كرد.

سخن آخر

شما هم حتما با خواندن اين مقاله متوجه احساسات خاص خود هنگام مواجهه با همسر يا فرد مورد علاقه تان شده ايد. اما بايد بدانيد در برخي سنين به خصوص نوجواني قدرت تشخيص عشق واقعي از كاذب بسيار پايين است. پس بايد آگاهانه انتخاب و رفتار كنيد. اگر در اين مسير دچار ترديد يا مشكلي شده ايد، حتما از مشورت با افراد آگاه استفاده نماييد. شما با دريافت مشاوره از بهترين متخصصان ذهن نو قادر به رسيدن به عشق واقعي تان را بكنيد. براي آشنايي با نشانه عشق واقعي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هورمون عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

آيا هورمون عشق مي تواند براي مردان و يا پدري كردن هم تاثير داشته باشد؟

بله، با وجود مطالعات بيشتر در مورد زنان پژوهش‌هايي نيز وجود دارد كه نشان مي‌دهند رابطه پدر و فرزندي در ترشح آكسي توسين در مردان نيز اثر مي‌گذارد و باعث مي‌شود آن‌ها ارتباط گرم‌تري با فرزند خود برقرار كنند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: هورمون عشق | نشانه ها ، فوايد و علت كاهش هورمون عشق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۲۱:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج با مرد بچه دار براي بسياري از دختران تصميمي دشوار است. يكي از دغدغه‌هاي هر فرد، ازدواج با شخصي است كه بتواند با او به شادكامي و آرامش دست يابد. اين موضوع اكثراً براي خانم‌ها نگران‌كننده‌تر است؛ به‌خصوص اگر فرد موردنظر داراي بچه باشد. براي آن‌كه احتمال تصميم‌گيري اشتباه در اين زمينه كاهش پيدا كند، لازم است با برخي نكات آشنايي داشته باشيم. همچنين در ادامه به ذكر اقداماتي مي‌پردازيم كه براي ازدواج موفق با مرد بچه دار مي‌تواند مفيد باشد. براي اطلاع بيشتر در اين باره مي‌توانيد از مشاوره خانواده استفاده كنيد.

منبع: ازدواج با مرد بچه دار | دردسر ازدواج با مرد بچه دار

ازدواج با مرد بچه دار | حضور نامادري

از دست‌دادن مادر، به دليل جدايي والدين يا فوت مادر، درهرحال براي كودك بسيار سخت است. اين اتفاق اغلب باعث ايجاد تنش‌ها و فشارهاي رواني زيادي در فرزندان مي‌شود. درنتيجه افزايش حساسيت‌هاي كودك و تغييراتي در رفتار و شخصيت او، امري معمول به حساب مي‌آيد. به‌علاوه در ازدواج با مرد بچه دار ، ورود شخص جديدي به‌عنوان همسر جديد پدر مي‌تواند باعث به وجود آمدن حس عدم امنيت يا حتي حسادت و خشم در كودك شود. غالباً بچه خود را در رقابتي شديد با شما مي‌بيند. كه براي نگه‌داشتن پدر انجام مي‌شود.

در اين حالت ممكن است اقداماتي براي مخالفت با حضور شما به‌عنوان عضو جديد خانواده نيز صورت بگيرد. بايد در اين مواقع اول از در دوستي با كودك وارد شويد. و بعد به‌مرور در مورد تصميم به ازدواج با او صحبت كنيد. توجه‌كنيد كه اين كار نياز به صبر و تحمل بالايي دارد. براي درك بهتر حتما مقاله زندگي با والدين ناتني را بخوانيد.

قبل از ازدواج با مرد بچه دار نسبت به احساس خود به كودك آگاه شويد

اگر خود شما هنوز تجربه مادر شدن را نداشته باشيد و يا اگر به‌طوركلي جزو افرادي هستيد كه ظرفيت زيادي براي تحمل كودكان ندارند. ممكن‌است در ابتدا در ارتباط برقراركردن با فرزند همسرتان با مشكل مواجه شويد. اين مشكلات ارتباطي ممكن است به‌مرور بر همسر شما نيز تأثير سوء گذاشته و منجر به سردي عاطفي در روابط زوجي خود شويد.

آمادگي براي قبول مسئوليت همسر و كودك

گاهي اوقات ازدواج با مرد بچه دار به معني قبول كردن مسئوليت در برابر پرورش و تربيت فرزند او نيز است. بايد آگاه باشيد كه مادري‌كردن از همان ابتداي ازدواج، آن‌هم براي شخصي غير از فرزند خودتان كار سخت و حتي طاقت‌فرسايي است. گاهي بايد شب‌بيداري بكشيد تا مراقب وضعيت بيماري يا ناخوشي او باشيد. همچنين گاهي لازم است به‌صورت تمام‌وقت از فرزند همسرتان به‌خوبي مراقبت كنيد.

البته در برخي از موارد، ممكن است مرد وظيفه تربيت فرزندش را خودش شخصاً به عهده بگيرد، بااين‌حال بايد بدانيد كه به‌عنوان همسر او، بايد در اين موضوع بازهم يار و ياور شوهرتان باشيد. براي آشنايي با نحوه رفتار با بچه شوهر كليك كنيد.

ازدواج دختر مجرد با مرد بچه دار

شما خواه يا ناخواه در خانواده و فرهنگي هستيد كه چندان ازدواج دختر مجرد با مرد بچه دار را نمي پذيرند. پس با فاش‌شدن ازدواج شما به عنوان دختري باكره با مرد بچه دار اولين چالش تان حرف ها و قضاوت هاي اطرافيان است.

هر چند برخي از آشنايان از روي محبتشان به شما بازخورد منفي نمي‌دهند. اما اگر نسبت به اين مساله حساس هستيد، بهتراست به كمك متخصصين روانشناسي موضوع را براي خود و گزينه ازدواجي تان روشن و حل نماييد.

ازدواج با مرد زن مرده بچه دار

از نگاه خيلي ها مردان زن مرده تفاوت زيادي با مردان مطلقه دارند. از نظر آن ها اين مردان قدر همسرشان را بيشتر مي‌دانند. چرا كه غم فقدان همسر يكبار آن ها را آزرده است. و در اين فراق، مرد تقصيري ندارد. بنابراين از نگاه عموم ازدواج با مرد زن مرده ايراد چنداني ندارد. اما باز هم برخي افراد در چنين شرايطي خانم را داراي نقص مي داند.

ازدواج با مرد بچه دار و قرار گرفتن در اولويت دوم

هنگام ازدواج با مرد بچه دار بايد با برخي واقعيت‌ها كنار بياييد. يكي از اين موارد، قرار داشتن كودك در جايگاه اول اهميت براي همسرتان است. وظيفه همسر شما به‌عنوان پدر اين است كه نيازهاي فرزند خود را به‌خوبي برآورده كند.

گاهي ممكن است شرايطي به وجود آيد كه او بايد بين خواسته شما و فرزندش يكي را انتخاب كند. در اين شرايط، نبايد از اينكه اغلب درخواست شما رد مي‌شود، ناراحت يا دلخور شويد.

همچنين بايد توجه داشته باشيد كه شوهر شما نياز به گذراندن زماني با كودكان خود دارد و بعضي وقت‌ها اين زمان ممكن است آن‌قدر به طول انجامد كه به زمان قراري كه با شما داشته است، نرسد.

براي درك بهتر شرايط حتما درباره خانواده تركيبي بخوانيد.

بي‌علاقگي مرد به داشتن فرزند جديد

در ازدواج با مرد بچه دار يك عدم تعادل گاه بوجود مي‌آيد. برخي مواقع ممكن‌است مرد به تعداد دلخواهش بچه داشته باشد و ديگر تمايلي به داشتن فرزند مشترك با شما از خود نشان ندهد. در اين مواقع، درصورتي‌كه شما شخصي باشد كه تاكنون تجربه مادري را نداشته و دوست دارد اين تجربه را مستقيماً درك كند، احتمالاً به مشكل زناشويي وخيمي بر خواهيد خورد.

گاهي در ابتداي آشنايي، افراد به دليل شور و اشتياق اوايل رابطه از خواسته‌هاي طبيعي خود دست مي‌كشند؛ درصورتي‌كه باگذشت زمان، نمي‌توانند با اين مسئله كنار بيايند. لذا توصيه مي‌شود موضوع بچه‌دار شدن را در همان ابتدا مطرح كرده و با همسر آينده‌تان دراين‌باره به توافق برسيد.

اقداماتي براي ازدواج موفق با مرد بچه دار

اگر قصد تشكيل خانواده با مردي داريد كه داراي فرزندي است، پس حتما بايد اقداماتي براي موفق شدن اين زندگي انجام دهيد. مسلما يك ازدواج موفق نياز به همكاري هر دو نفر و گاه همه اعضا دارد. در صورتي كه براي ورود به اين خانواده دچار ترديد هستيد، مي‌توانيد از مشاوره ازدواج استفاده نماييد.

آگاه شدن از وظايفي كه مرد از زندگي قبلي خود بر عهده دارد

از همسر آينده خود در مورد تعهداتي كه هنوز در مورد زندگي گذشته خود دارد، بپرسيد. برخي از سؤالاتي كه در ازدواج با مرد بچه دار مهم تلقي مي‌شود، به شرح زير اشاره كرده‌ايم.

  • آيا ملزم به پرداخت مهريه به همسر قبلي است يا خير؟
  • نگه‌داري از فرزند به عهده كدام‌يك از والدين قرارگرفته شده است؟
  • درصورتي‌كه بچه‌ها پيش مادرشان هستند، چند وقت يك‌بار با مرد خواهند بود؟
  • چقدر از درآمد مرد بايد صرف پرداخت هزينه‌هاي نفقه فرزندان و مهريه همسر سابق شود؟

در نظر داشته باشيد كه با پرسيد اين قبيل سؤالات، درك بهتري از شرايط زندگي با شخص موردنظر به دست مي‌آوريد. درنتيجه، احتمال اشتباه در انتخاب‌تان و نيز مواجهه با مشكل در زندگي مشترك به نحو قابل‌توجهي كاهش مي‌يابد.

قبول بچه‌ها به‌عنوان بخشي از خانواده خود

هنگامي ازدواج با مرد بچه دار ، خواه كودك در كنار مادرش باشد يا پدر، بايد او را به‌عنوان عضوي از خانواده خود بدانيد. حقيقت اين است كه پيوند فرزند و پدر هرگز قطع شدني نيست؛ بنابراين درصورتي‌كه نتوانيد خود را با رابطه آن‌ها وفق دهيد، قطعاً تأثيرات مخربي را در زندگي زناشويي خود تجربه خواهيد كرد.

اگر كودك در نزد مادر خود زندگي مي‌كند، بازهم به او و همسرتان اجازه دهيد تا برخي اوقات فراغت و تعطيلات خود را باهم بگذرانند. همچنين حق وارد شدن بچه به خانه پدرش را از او سلب نكنيد.

براي آشنايي بيشتر حتما مقاله رفتار با فرزند ناتني را هم بخوانيد.

ارتباط مرد با همسر قبلي وي را تحمل‌كنيد

وقتي همسر شما فرزندي دارد، بايد بپذيريد كه گاهي لازم است شوهرتان با مادر فرزندش ديدار داشته باشد. البته اين ارتباطات به معناي داشتن روابط عاطفي نيست. به‌هرحال، وجود فرزند مشترك و مسائل مرتبط با پرورش او موجب‌مي‌شود دو طرف نياز به ملاقات باهم يا تماس تلفني داشته باشند.

سخن آخر

ازدواج با مرد بچه دار چالش هاي بيشتري براي شما دارد. شما حتي اگر خودتان مطلقه يا بچه دار هم باشيد، باز هم بايد نسبت به اين ازدواج تامل بيشتري بكنيد. قصد ترساندن‌تان را نداريم، اما بايد آگاه باشيد.

در مورد ازدواج با مرد بچه دار سهل انگاري نكنيد. براي آشنايي با خواستگار و فرزند او وقت بگذاريد. نزد متخصص خانواده و روانشناس برويد. در اين مراحل پويا باشيد و به درستي درباره آينده تان تصميم گيري كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج با مرد بچه دار مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره خانواده تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج با مرد بچه دار | دردسر ازدواج با مرد بچه دار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۱۷:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج فاميلي يكي از انواع ازدواج است كه عده بسياري طرفدار آن هستند و عده ديگري با آن مخالفند. ازدواج فاميلي به دليل تناسب خانواده‌ها و شناخت آنان نسبت به يكديگر از مزاياي زيادي برخوردار است اما از سوي ديگر مشكلاتي نيز با خود به همراه دارد. با آگاهي از مزايا و مشكلات ازدواج فاميلي و كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد بهترين انتخاب را داشته باشيد و خانواده سالم خود را تشكيل دهيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ازدواج كليك كنيد.

منبع: ازدواج فاميلي | كدام ازدواج فاميلي خطرناك است ؟

ازدواج ها فاميلي

ازدواج فاميلي به ازدواج هايي گفته مي‌شود كه دختر و پسر يك جد مشترك داشته باشند، در چنين ازدواج هايي علاوه بر مسائل خانوادگي مساله سلامت فرزندان حاصل از اين وصلت بايد مورد توجه قرار بگيرد. ازدواج با نسبت هايي كه درجه نزديك‌تر دارند، پرخطرتر هستند. براي مثال ازدواج با دختر عمو نسبت به ازدواج با نوه عمو درجه كمتري دارد، پس در ازدواج با دختر عمو احتما بروز بيماري براي فرزندان اين ازدواج بيشتر است.

ازدواج فاميلي ريشه در فرهنگ جوامع دارد

ازدواج مسئله بسيار مهمي است كه بايد با درك و شناخت كافي انجام گيرد. بيشتر افراد به ويژه خانواده‌ها معتقد هستند كه نمي‌توان نسبت به شخص غريبه شناخت كافي پيدا كرد و به همين دليل تاكيد دارند كه با اقوام خود وصلت نمايند. دليل اين افراد اين است كه دختر و پسري كه اقوام باشند داراي فرهنگ مشتركي هستند و ازدواج موفق‌تري خواهند داشت. در قديم‌ به ازدواج دختر عمو و پسر عمو تاكيد داشته و معتقد بودند ازدواج فاميلي به دليل آداب و رسوم مشترك نتايج مثبتي در پي خواهد داشت. براي كسب اطلاعات در زمينه انواع ازدواج كليك كنيد.

 

مزاياي ازدواج فاميلي

  • تناسب آداب و رسوم خانواده‌ها
  • افزايش ميزان شناخت
  • سازگاري بيشتر زن و شوهر و دوام زندگي زناشويي
  • تحكيم روابط قومي
  • كاهش هزينه‌هاي مربوط به عقد و عروسي
  • حفظ دارايي در درون خانواده و انتقال آن از نسلي به نسل ديگر

معايب ازدواج فاميلي

ازدواج فاميلي علاوه بر مزايا و امتيازات، معايبي نيز با خود به همراه دارد كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:

1. احتمال افزايش بيماري هاي ژنتيكي

در ازدواج فاميلي ريسك دچار شدن نوزاد به بيماري‌هاي ژنتيكي و نواقص جسمي مانند نارسايي‌هاي قلبي، نابينايي و غيره بالاست. خطر اين نوع ازدواج وقتي بيشتر احساس مي‌شود كه بدانيد حتي اگر نوزادان حاصل از ازدواج فاميلي سالم به دنيا بيايند خطر هنوز در كمين است و امكان دارد نسل‌هاي بعدي نيز دچار مشكل شوند. براي آشنايي با انواع بيماري هاي ناشي از ازدواج فاميلي كليك كنيد.

2. عدم تحقيق كردن درباره طرف مقابل

با وجود اينكه اقوام نسبت به يكديگر آشنايي دارند اما نياز است كه تحقيقات به طور كامل انجام گيرد و دختر و پسر زماني را به آشنايي با طرز فكر و برنامه‌هايي كه براي اينده دارند اختصاص دهند.

3. شرايط جدايي سخت

اگر زن و مرد با هم تفاهم نداشته باشند شايد طلاق بهترين راه حل براي آن‍‌ها باشد . در حالي كه در ازدواج‌هاي فاميلي كنار آمدن با اين مسئله به سختي ممكن خواهد بود و گاهي براي حفظ پيوندهاي قومي زن و مرد مجبور مي‌شوند زندگي خود را فدا كنند.

4. افزايش دخالت خانواده ها

به دليل پيوند قومي، خانواده‌هاي زن و مرد به خود اجازه مي‌دهند دخالت بيشتري در زندگي دختر و پسرشان داشته باشند و چنانچه مخالفتي از طرف زوج صورت بگيرد به ناراحتي خانواده‌ها منجر خواهد شد.

 

كدام ازدواج فاميلي خطرناك است؟

طبق نتايج آزمايش‌هاي زيستي نوزاداني كه حاصل ازدواج فاميلي هستند با خطر ابتلا به معلوليت و بيماري‌هاي ژنتيكي روبرو مي‌باشند. در ازدواج‌هاي فاميلي نسبت به ازدواج‌هاي غير فاميلي نرخ تولد نوزاداني با عارضه نابينايي، عقب ماندگي ذهني، بيماري‌هاي پوستي و جسمي بيشتر خواهد بود تا جايي كه مي‌توان گفت به طور تقريبي اين مسائل و مشكلات در ازدواج‌هاي فاميلي 2 برابر ازدواج‌هاي غير فاميلي ديده خواهند شد. براي آشنايي با انواع بيماري هاي ناشي از ازدواج فاميلي كليك كنيد.

البته بايد گفت اين امر هميشه اتفاق نمي‌افتد و در صورتي احتمال تولد نوزاداني با اين عارضه‌ها خواهد بود كه در خانواده پدر و مادر سابقه بيماري وجود داشته باشد. به هرحال خطرات ناشي از ازدواج‌هاي فاميلي هميشه تهديد كننده هستند و اگر در تولد نوزادان نسل اول تاثير نگذارند، ممكن است در نسل‌هاي بعدي عوارض نامطلوبي را برجاي بگذارند.

1. آزمايش ژنتيك

در صورتي كه دختر و پسر داراي رابطه قومي باشند و بخواهند با يكديگر ازدواج كنند اكيدا توصيه مي‌شود قبل از ازدواج به آزمايشگاه خون مراجعه كرده و آزمايش ژنتيك انجام دهند. در اين نوع آزمايش خطرات ناشي از ازدواج فاميلي مشخص خواهد شد. علاوه بر آن بايد از خدمات مشاوره ژنتيك نيز بهره‌مند گردند و بهتر بتوانند با عواقب و پيامدهاي ازدواج فاميلي آشنا گردند.

2. تشخيص بيماري ژنتيك با استفاده از روش NGS

در اين نوع تشخيص كه ” نسل جديد تعيين توالي” ناميده مي‌شود همه ژن‌هاي مرد و زن را مورد بررسي قرار مي‌دهند و بيماري‌هايي را كه هر كدام ناقل آن هستند مشخص مي‌كنند.

نظر علم درباره ازدواج فاميلي

همانطور كه متوجه شديد، مهم ترين علت مخالف علم با ازدواج هاي فاميلي بالارفتن احتمال تولد نوزادي با مشكلات ژنتيكي است. متخصصان مشاوره ژنتيك را براي همه زوج ها ضروري مي دانند. اما در مورد كساني كه نسبت خويشاوندي دارند، تاكيد بيشتري مي شود. حتي اگر اين خويشاوندي نزديك نباشد. همچنين طبق تحقيقات كودكاني كه پدر و مادرشان با هم نسبتي داشند داراي IQ كمتري هستند.

ميزان شيوع ازدواج فاميلي در دنيا و ايران

ازدواج فاميلي در ميان كشورهاي خاورميانه و شمال آفريقا بيشتر از ساير دنيا رواج دارد. با اين حال برخي كشورها مثل چين، تاجيكستان، برخي ايالات آمريكا و غيره ازدواج فاميلي را ممنوع اعلام كرده اند. اين كشورها به دليل معايب اين ازدواج ها، تصميم به جلوگيري با كمك قانون كرده اند. ازدواج فاميلي در ايران حدود 20 تا 30 درصد از كل ازدواج هاي ثبت شده است.

سخن آخر

بسياري از خانواده ها و فرهنگ ها ازدواج فاميلي را تحصين مي كنند. اين افراد اغلب توجه چنداني به سلامت فرزندان اين ازدواج نمي كنند. به همين دليل در گذشته بيشتر شاهد چنين ازدواج هايي بوده ايم. اما در دهه هاي اخير با مشخص‌شدن پيامدهاي ازدواج فاميلي، جوانان كمتري به سمت اين ازدواج ها مي روند. به ساير كساني كه علاقه به ازدواج با خويشاوندان را دارند، دريافت خدمات روانشناسي توصيه اكيد مي شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج فاميلي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا ازدواج فاميلي مانع از طلاق و جدايي مي‌شود؟

با تمام مزايايي كه در مورد ازدواج فاميلي بيان گرديد باز هم نمي‌توان به طور قطع گفت موفقيت و نتيجه خوشايند در اين نوع ازدواج كاملا تضمين شده است، زيرا به صرف فرهنگ مشترك ممكن است اخلاقيات و رفتارهاي زن و مرد با يكديگر هم خواني نداشته باشند و نتوانند آنچنان كه شايسته است به هم عشق بورزند و همديگر را دوست داشته باشند. در نتيجه امكان جدايي و طلاق در اين نوع ازدواج وجود خواهد داشت.

چرا درصد بيشتري از ازدواج هاي قومي در بين طبقات مرفه جامعه ديده مي شود؟

به دليل اينكه طبقات مرفه جامعه به دنبال حفظ دارايي و اموال خود هستند، ترجيح مي‌دهند به واسطه ازدواج فاميل ثروت خود را حفظ كرده و آن را نسل به نسل در خانواده خود منتقل كند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج فاميلي | كدام ازدواج فاميلي خطرناك است ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۱۳:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی