مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

فرسودگي تحصيلي معمولاً باعث افت عملكرد دانش‌آموزان و دانشجويان مي‌گردد. اين موضوع اغلب زماني اهميت خود را نشان مي‌دهد كه افراد درست هنگام نزديك شدن امتحانات دچار نوعي فرسودگي رواني مي‌شوند. به همين دليل، ضرورت دارد تا با آگاهي از نشانه‌هاي فرسودگي تحصيلي و فراگرفتن روش‌هايي براي مقابله با آن، از ميزان تأثيرات مخربش بكاهيم. غلبه بر اين نوع فرسودگي زمينه موفقيت دانشجو و دانش آموز را بالا مي‌برد. بنابراين در ادامه با ما همراه باشيد تا بتوانيد با ساده ترين روش ها با اين مساله مقابله كنيد. براي دريافت خدمات مشاوره تحصيلي كليك كنيد.

منبع: فرسودگي تحصيلي

فرسودگي تحصيلي

مي‌توان انتظار داشت همه دانش‌آموزان يا دانشجويان در زمان‌هايي از تحصيل خود دچار احساس بي‌انگيزگي و خستگي نسبت به درس شده باشند. دليل آن‌هم در ميزان زياد فشار رواني است كه گاهي حجم بالاي تكاليف يا امتحانات به افراد وارد مي‌كند. به‌عبارت‌ديگر، اين افراد دچار فرسودگي تحصيلي هستند.

به‌طوركلي، منظور از فرسودگي تحصيلي به وجود آمدن بي‌علاقگي به مطالب درسي و نبود حس مطالعه است. اين اتفاق معمولاً در زمان امتحانات يا هنگام اتمام مهلت تحويل تكاليف در دانش‌آموزان ديده مي‌شود. در اين شرايط، آن‌ها اغلب احساس مي‌كنند كه باوجود تلاش‌هاي‌شان، پيشرفتي در كار ندارند و يا با سرعت كمي در حال تحصيل‌اند. لذا آن‌ها دچار اضطراب و نگراني مي‌شوند. اين حالات رواني منجر به افت وضعيت تحصيلي مي‌شود و باورهاي قبلي آن‌ها را تأييد مي‌كند. درنتيجه، اين دانش‌آموزان گرفتار يك دور باطل از احساس بي‌كفايتي و عدم پيشرفت در كار مي‌گردند.

بنابر آنچه بيان شد، درصورتي‌كه فرسودگي تحصيلي در افراد به حال خود رها شود و تحت درمان قرار نگيرد، مي‌تواند فرد را دچار اختلالات رواني همچون افسردگي يا بي‌معنايي زندگي كند.

نشانه هاي فرسودگي تحصيلي

معمولاً برحسب ويژگي‌هاي شخصيتي افراد، علائم فرسودگي تحصيلي مي‌تواند كمي متفاوت باشد. بااين‌حال، اغلب مي‌توان نشانه‌هايي به شرح زير را در افراد مبتلابه اين مشكل مشاهده كرد:

  • نداشتن انگيزه براي ادامه تحصيل
  • كاهش توانايي يادگيري دروس حتي باوجود افزايش زمان مطالعه
  • پرت شدن سريع حواس
  • احساس خستگي ذهني
  • پايدار بود حس خستگي به مدت طولاني
  • به تأخير انداختن مكرر شروع مطالعه

علل رخ دادن فرسودگي تحصيلي

اصلي‌ترين دليل بروز فرسودگي درزمينهٔ تحصيلي در دانش‌آموزان و دانش جويان، اختصاص زمان بسيار طولاني در روز براي مطالعه و انجام كارهاي درسي‌شان است. آن‌ها بدون آنكه زماني را براي استراحت و ساير امور زندگي خود قرار دهند، بي‌وقفه به تحصيل مي‌پردازند.

اين كار به‌مرور باعث مي‌شود شخص خود را همچون ابزاري در نظر بگيرد كه حق داشتن هيچ تفريح، نياز يا استراحتي را ندارد. درنتيجه، كم‌كم انگيزه افراد براي ادامه تحصيل كم مي‌شود و روحيه جنگندگي خود در برابر مشكلات پژوهشي يا علمي را از دست مي‌دهند.

اين اتفاق در افراد مختلف، بنابر مشخصه‌هاي شخصيتي، خلق‌وخو و ميزان مهارت‌هاي مقابله‌اي‌شان به شيوه و شدت‌هاي متفاوتي بروز مي‌كند. براي مثال كسي كه باانگيزه دروني موفقيت تحصيلي در حال تلاش است نسبت به فردي با مشوق‌هاي بيروني، ممكن است زمان بيشتري در برابر اين احساس فرسودگي مقاومت كند.

روش‌هاي جلوگيري از ابتلا به فرسودگي تحصيلي

براي آنكه از ابتلا به فرسودگي تحصيلي جلوگيري كرد يا از شدت و دوره آن كم نمود، مي‌توان از يك سري اصول و روش بهره گرفت. در ادامه به ذكر تعدادي از آن‌ها مي‌پردازيم.

داشتن روش مطالعه اصولي و نظام‌مند

عده‌اي از افراد بر اين عقيده‌اند كه در حين مطالعه براي امتحانات مهم مثل كنكور، بايد خود را از قيد مسائل بيهوده‌اي همچون تفريح يا داشتن سرگرمي رها كرد. درحالي‌كه به عقيده متخصصان سلامت روان، اين عقيده‌اي بسيار غلط است. داشتن زماني براي تفريح و استراحت همواره براي حفظ سلامت روحي و جسمي افراد ضروري به شمار مي‌رود.

اين موضوع را مي‌توان به مسابقه دو ماراتن تشبيه كرد كه در آن، افراد بايد مدت‌زمان زيادي را براي رسيدن به هدف خود يا همان خط پايان طي كنند. به همين دليل، لازم است تا سرعت و عملكرد خود را در تمام طول مسير تنظيم كرده و در هر قسمت برحسب موقعيت موجود، عمل كنند.

همين موضوع در مورد دانش‌آموزان و دانش جويان صادق است. به‌عبارت‌ديگر بايد به آن‌ها خاطرنشان كرد كه دوره تحصيل خود را چيزي جدا از زندگي خود در نظر نگيرند. آن‌ها بايد ياد بگيرند كه فرايند تحصيل و مطالعه خود را در زندگي خود جاي دهند. به اين صورت، فرد با جلو بردن روند تحصيل به‌صورت اهداف كوچك و نظام‌دار، فشار رواني كمتري را بر خود وارد مي‌كنند. درنتيجه احتمال دچار شدن آن‌ها به فرسودگي تحصيلي نيز كاهش مي‌يابد.

تقويت مهارت تمركز

در اين شيوه توصيه مي‌شود تا فرد، زمان خود را به دوره‌هايي براي مطالعه و استراحت به‌صورت متواتر تقسيم كند. در اين حالت، پس از هر دوره مطالعه، يك‌زمان استراحت قرار خواهد داشت. دانش‌آموز بايد اين تعهد را در خود ايجاد كند كه در طول زمان اختصاص داده‌شده براي درس، تمام تمركز خود را براي مطالعه بگذارد.

در اين حالت، اگر مسئله‌اي به‌صورت ناگهاني براي وي رخ داد، آن را به زمان استراحت خود محول كند. لازمه اين روش، صداقت شخص با خود و مسئوليت‌پذيري بالا است.

كنترل عوامل حواس‌پرتي

در اين شيوه، شخص بايد به مديريت محيط مطالعه خود دست بزند. به‌عبارت‌ديگر، فرد بايد عواملي كه مي‌تواند منجر به اخلال در درس خواندن وي گردد را تا حد امكان محدود نمايد. ازجمله اقداماتي كه مي‌توان در اين زمينه انجام داد عبارت‌اند از:

  • اختصاص دادن زمان مطالعه به هنگامي از روز كه كمترين سروصدا را دارد
  • حذف وسايل و اشيائي كه مي‌توانند توجه فرد را به خود جلب كنند
  • تنظيم نور محيط به ‌صورتي كه براي انجام كارهاي درسي مناسب باشد
  • دور كردن تلفن همراه از خود و قطع كردن اينترنت در طول دوره مطالعه
  • هماهنگي با اعضاي خانواده براي حفظ آرامش منزل در زمان مطالعه

براي دريافت مشاوره در زمينه تحصيل و دانش آموزان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تحصيلي تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: فرسودگي تحصيلي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فرسودگي تحصيلي،
موضوع:
[ ۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۹:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روحيه انتقاد پذيري يكي از مهارت‌هايي است كه همه ما به آن نياز داريم. ما در زندگي و باتوجه‌به شرايط‌مان در موقعيت‌هاي مختلفي قرار مي‌گيريم. طبيعي است كه در تمام اين نقش‌ها نمي‌توانيم بهترين عملكرد را داشته باشيم؛ يا انتظار داشته باشيم كه همه از كار ما راضي باشند. در تمامي اين موقعيت‌ها گاهي هم پيش مي‌آيد كه از طرف ديگران مورد انتقاد قرار مي‌گيريم. در چنين شرايطي چه بايد كرد؟ نداشتن روحيه انتقادپذيري مي‌تواند فشار روحي بسياري را براي شما به همراه داشته باشد. درصورتي‌كه تقويت اين روحيه به شما براي قوي تر كردن شخصيت و پركردن نقاط ضعفتان كمك خواهد كرد. به همين خاطر بسيار مهم است كه با راهكارهاي تقويت روحيه انتقاد پذيري آشنا شويد. در ادامه اين راهكارها را بررسي خواهيم كرد. و اگر سؤالاتي داريد براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: انتقاد پذيري

روحيه انتقاد پذيري

انتقادپذير بودن در قدم اول به شما كمك مي‌كند تا علاوه بر آگاهي از نقاط قوتتان، نقاط ضعفتان نيز آشنايي پيدا كنيد. همه ما داراي نقص هايي هستيم، اما در گذر زمان با آگاهي از آن‌ها مي‌توانيم خود بهتري بسازيم. در نتيجه هم در ارتباطات وهم در مسير زندگي لذت بيشتري خواهيم برد. افرادي كه طاقت شنيدن جنبه هاي منفي شان را ندارند، هميشه با مشكلاتي بر دوش شان حركت كرده و فرصت هاي زيادي را از دست مي‌دهند.

راهكارهايي براي بالا بردن روحيه انتقاد پذيري

مديريت هيجانات منفي

معمولاً اولين چيزي كه بعد از انتقاد تجربه مي‌كنيم احساسات منفي هستند. شما ممكن است از دست طرف مقابل عصباني بشويد. و يا احساس كنيد كه فردي ناتوان و ضعيف هستيد. به همين خاطر اولين قدم نيز اين است كه احساسات منفي خود را كنترل كنيد. براي اين كار نفس عميق بكشيد و به اين فكر كنيد كه انتقاد يك نفر از شما و آن هم تنها از يك بخش از رفتارتان نبايد بتواند شما را به هم بريزد.

انتقاد پذيري با تفكر منطقي

هر انتقادي يك جنبه مثبت و يك جنبه منفي دارد. زماني كه شما شرايط را به‌صورت عقلاني مورد ارزيابي قرار نمي‌دهيد ممكن است از جنبه مثبت و سازنده انتقاد غافل شويد. پس همان‌طور كه در بالا گفتيم بهترين كار اين است كه آرامش خود را حفظ كنيد و به‌صورت منطقي به حرف‌هاي طرف مقابلتان گوش كنيد. سعي كنيد به دور از احساسات بخش‌هاي صحيح حرف طرف مقابل را بررسي كنيد. و از آنها استفاده كنيد.

انتقاد به معناي اشتباه بودن شما نيست

يكي از دلايلي كه ما از انتقاد ديگران ناراحت مي‌شويم و نسبت به آن واكنش نشان مي‌دهيم اين است كه انتقاد را نه به يك موضوع مشخص بلكه به كل شخصيتمان تعميم مي‌دهيم. اين فكر شما اولاً باعث مي‌شود كه خودتان اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفستان را از دست بدهيد. ثانياً به احتمال زياد باعث خواهد شد كه در مقابل منتقد جبهه بگيريد. پس بهتر است هر بار كه از شما انتقاد مي‌شود به اين موضوع توجه داشته باشيد كه انتقاد به معناي بد يا اشتباه بودن شما نيست.

از ديد طرف مقابل به مسئله نگاه كنيد

اگر به دنبال تقويت روحيه انتقادپذيري هستيد يك راهكار اين است كه خودتان را به‌جاي طرف مقابل قرار بدهيد. اگر شما هم از بيرون و بدون سوگيري به رفتار خودتان نگاه كنيد همين نكات را خواهيد ديد؟ اگر پاسختان به اين سؤال مثبت است پس بهتر است كمي بيشتر به صحبت‌هاي طرف مقابل گوش كنيد.

انتقاد پذيري با واكنش غير عجولانه

لازم نيست وقتي كسي از شما انتقاد مي‌كند بلافاصله به او جواب بدهيد. واكنش‌هاي عجولانه و در لحظه معمولاً صحيح نيستند. متخصصين معتقدند بهترين كار اين است كه با آرامش به صحبت‌هاي طرف مقابل گوش كنيد؛ از او بابت صحبت‌هايش تشكر كنيد. و سپس كمي به خودتان زمان بدهيد. اين به معناي آن است كه تا وقتي هيجانات در شما شديد است نه به انتقادها فكر كنيد و نه به آنها واكنش نشان بدهيد. بلكه وقتي آرام‌تر شديد يك‌بار حرف‌هاي او را در ذهنتان بررسي كنيد؛ و سعي كنيد جنبه‌هاي صحيح و مثبت آن را پيدا كنيد.

مقابله‌به‌مثل نكنيد

يك عادت اشتباه اين است كه ما در مقابل انتقاد ديگران دست به رفتار مشابه مي‌زنيم. وقتي يك نفر از ما انتقاد مي‌كند سعي مي‌كنيم نقاط ضعفش را به رخ او كشيده و از اين طريق رفتارش را تلافي كنيم. اما واقعيت اين است كه شما با اين كار هرگز انتقاد پذير نخواهيد شد. مهم اين نيست كه چه كسي با شما صحبت مي‌كند. به حرف‌هاي او توجه كنيد و اگر واقعاً صحبت‌هايش منطقي هستند آنها را بپذيريد.

آگاهي از انگيزه فرد انتقادكننده

انتقادكردن و مورد انتقاد واقع‌شدن يك امر طبيعي در زندگي روزمره است. برخي مواقع اشتباهاتي انجام مي‌دهيم كه مورد انتقاد قرار مي‌گيريم زيرا كه فرد انتقادكننده خير و صلاح شما را مي‌خواهد‌. مواقعي هم پيش مي‌آيد كه برخي افراد از روي حسادت، لجبازي و… سعي مي‌كنند از شما انتقاد كنند تا آرامش زندگي‌تان را به هم بزنند. پس قبل از اينكه بخواهيد به هر انتقادي پاسخ دهيد بهتر است از انگيزه فرد انتقادكننده مطلع شويد. اگر انتقادات از روي خيرخواهي هستند بهتر است با آرامش به آنها توجه كنيد. و اگر انتقادها براي آسيب‌زدن به روحيه شما هستند بهتر است به‌راحتي و بي‌تفاوت از كنار آنها بگذريد.

انتقاد پذيري و شنونده فعال بودن

هنگامي كه فردي از شما انتقاد مي‌كند بگذاريد تمام افكار و نظراتش را درباره شما بگويد. با استفاده از تكنيك‌هاي گوش‌دادن فعال انتقادهاي طرف مقابل را بشنويد و سپس در نهايت آن چيزي كه بيان شد را با هم مرور كنيد و از نكات مثبت انتقاد بهره ببريد.

گفتگو با يك نفر سوم

وقتي مورد انتقاد قرار مي‌گيريد صحبت‌هاي طرف مقابل را حداقل با يكي از دوستان نزديكتان نيز در ميان بگذاريد. از او بخواهيد نظرش را راجع به اين انتقاد بيان كند. اگر او نيز معتقد است كه اين انتقاد از شما به جا بوده، بهتر است كمي بيشتر به تغيير رفتارتان فكر كنيد.

براي آشنايي با روش هاي انتقاد كردن از ديگران كليك كنيد.

چگونه به ديگران نشان دهيم كه انتقاد پذير هستيم؟

تحليل انتقاد انجام شده

همان‌طور كه گفتيم اولين واكنش شما به انتقادهاي طرف مقابل بايد اين باشد كه هيجاناتتان را مديريت كنيد. با دقت به صحبت‌هاي طرف مقابل گوش كنيد. سپس آنچه را از صحبت‌هايش فهميده‌ايد براي او بازگو كنيد. اين كار باعث مي‌شود تا شما بدون سوءتفاهم و ابهام متوجه نظر طرف مقابل بشويد.

بازخورد دادن

پس از اين كه فرد انتقادكننده نظراتش را بيان كرد با او گفتگو كنيد. مواقعي پيش مي‌آيد كه شما كار نادرستي انجام داده‌ايد و فردي از شما انتقاد مي‌كند. پس از پايان صحبت‌هايش از او معذرت‌خواهي كنيد و سپس بيان كنيد كه چه بخش از انتقادهايش سازنده و كدام بخش از انتقادهايش منفي بوده است. بازخورد دادن باعث مي‌شود تا فرد متوجه شود كه شما حرف او را شنيده‌ايد. چنين عملي باعث ايجاد رابطه و تعامل بهتر بين شما مي‌شود. براي آشنايي با انواع انتقاد سازنده و غير سازنده كليك كنيد.

ارائه راهكار جايگزين

اينكه بدانيم كارمان اشتباه بوده تنها يك بخش از مسئله است. موضوع مهم‌تر اين است كه بفهميم رفتار جايگزين و بهتر كدام است. به همين خاطر يكي از كارهايي كه مي‌توانيد انجام بدهيد اين است كه از طرف مقابل بخواهيد در كنار انتقادهايش راهكار مناسبي نيز به شما ارائه كند.

شيوه‌هاي تبديل انتقاد به يك فرصت سازنده

تغيير نگرش

هر انساني نسبت به مورد انتقاد واقع شدن يك حالت دفاعي مي‌گيرد. هيچ‌كس دوست ندارد مورد ارزيابي منفي ديگران قرار بگيرد. بهتر است نگرش و طرز تفكر خود را نسبت به انتقاد تغيير دهيد و به جنبه‌هاي مثبت و سازنده آن توجه كنيد. در اين صورت مي‌توانيد به پيشرفت خودتان و روحيه انتقاد پذيري تان كمك كنيد.

تفكيك قائل شدن بين راهكار مناسب و نامناسب

آن چيزي كه اهميت دارد اين است كه لزوماً شما نبايد به هر انتقادي پاسخ دهيد. بعضي افراد انگيزه‌هاي ناسالمي دارند كه هدفشان تخريب موقعيت و شخصيت شماست. برخي ديگر هم هدفشان بهبود شرايط شما است. پس انگيزه فرد انتقادكننده مي‌تواند اهميت بالايي داشته باشد. با توجه به اين مسئله بايد بين افرادي كه از شما انتقاد مي‌كنند و راهكارهايي كه به شما ارائه مي‌دهند تفكيك قائل شويد. در مجموع بهتر است با شيوه‌هاي مهارت ارتباطي مؤثر آشنا شويد تا بتوانيد بهترين نوع واكنش و تصميم‌گيري را انجام دهيد. براي آشنايي با راه هاي تقويت مهارت هاي ارتباطي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مهارت هاي لازم در زندگي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره آنلاين و تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چگونه هنگامي كه مورد انتقاد قرار مي‌گيريم رفتار مناسبي از خودمان نشان دهيم؟

ساده‌ترين و درعين‌حال پيچيده‌ترين عمل، تغيير نگرش شما نسبت به قضيه انتقاد است. اگر انتقاد را صرفاً يك عمل سازنده ببينيد و فكر كنيد كه فرد انتقادكننده صرفاً نظر شخصي‌اش را بيان كرده ديگر رفتار ناپخته يا هيجاني از خودتان نشان نمي‌دهيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: انتقاد پذيري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: انتقاد پذيري،
موضوع:
[ ۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۶:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قانون جذب رابطه مستقيمي با افكار شما دارد. زماني كه شما به چيزهاي خوب فكر مي‌كنيد ارتعاشات مثبت به سمت كائنات مي‌فرستيد. كائنات با توجه به چيزي كه از ذهن شما دريافت مي‌كنند خواسته و ناخواسته‌اي را به زندگي شما وارد مي‌كنند. به عبارتي افكار هر شخص به تجربيات زندگي او تبديل مي شوند. قدرت جذب، يك محرك است كه در مقابل افكار ما عكس العمل نشان مي‌دهد. اين افكار چه مثبت باشد چه منفي فرقي نمي‌كند. وقتي قدرت افكار خود را در اختيار بگيريد بدون شك مي‌توانيد به تمام خواسته‌هاي تان برسيد. زماني كه خواسته‌اي داريد بايد با حس خوب آن را در جهت رسيدن سوق دهيد. در اينكه شما با قدرت جذب اين توانايي را داريد كه به اهداف‌تان برسيد هيچ شكي نيست اما بايد اصول اين قانون را بدانيد و آن را به بهترين نحو اجرا كنيد. مي‌توانيد براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: قانون جذب

قانون جذب

قانون جذب، قانون اصلي كائنات است و يك قدرت مغناطيسي دارد كه تمامي انرژي‌ها و ارتعاشات را جذب مي‌كند. در اين خصوص بايد بگوييم عملكرد قانون‌جذب اينگونه نيست كه شما بنشينيد و با تجسم مداوم يك تصوير ذهني از اهدافتان هر آن چه كه مي‌خواهيد را وارد زندگي خود كنيد. يا به عبارتي اگر چيزي را بخواهيد قانون طبيعت و واقعيات جهان طبق ميل شما دگرگون خواهد شد. در واقع قانون‌جذب به اين معناست كه وقتي ما تصويرهايي از اهدافمان و خواسته هايمان را در ذهن خود مي‌سازيم و نسبت به آن‌ها احساس رضايت داريم، براي رسيدن به آن تلاش بسيار زيادي خواهيم كرد. در اين مسير هرچه باور ما به رسيدن و موفقيت بيشتر باشد و احساس بهتري داشته باشيم ارتعاشات مثبتي به كائنات مي‌فرستيم. بدين ترتيب در مسير موفقيت قرار مي‌گيريم.

قانون جذب چگونه كار مي‌كند؟

زماني كه شما به چيزي باور داشته باشيد ذهن تان به آن سمت مي‌رود. براي استفاده از قانون جذب به بهترين نحو، بايد از مواردي مثل تصويرسازي، عبارات تاكيدي، تكرار و … استفاده كنيد. شما بايد به طور دقيق روي اهدافتان تمركز كنيد. شايد تمركز در ابتداي كار كمي مشكل باشد اما با تمرين مي‌توانيد مهارت خود را افزايش دهيد. تمركز كردن از بهترين راه‌ها براي فرستادن فركانس به كائنات است. روزي كه شما باور و اعتقاد عميق داشته باشيد، چيزي را بخواهيد و به دنبال راهي براي رسيدن به آن باشيد، ذهن و بدنتان آمادگي آن را دارد كه برنامه ريزي كند و در مسير موفقيت قرار بگيرد. باورهاي شما حتي روي جسم و سلامتي هم تاثير مي‌گذارند. نتايجي كه در روند اين كار بدست مي‌آوريد باعث اشتياق شما براي ادامه مسير مي‌شود.

براي آشنايي با راه هاي رسيدن به موفقيت در زندگي كليك كنيد.

آيا قانون‌جذب تخيلي است؟

همه ما يكبار در زندگي اسم قانون‌جذب را شنيده ايم اما سوالي كه بسياري از افراد دارند اين است كه آيا قانون‌جذب واقعي است؟ اين موضوع موافقان و مخالفان زيادي دارد. برخي براين باورند كه قانون جذب تنها يك دروغ است و برخي ديگر مي‌گويند با استفاده از قانون‌جذب مي‌توان به تمامي خواسته ها رسيد. تمام اين ها بر مي‌گردد به اينكه تا چه اندازه كاركرد اين قانون را درك كرده باشيد. اين كاملا درست است كه تنها با مثبت فكر كردن چيزهاي مثل پول، خانه، شغل مناسب و …. از نا كجا آباد ظاهر نخواهند شد؛ قانون جذب هرگز اين گونه كار نمي‌كند. اگر شما به فرصت هاي پيش آمده، شواهد و احساسات خود توجه كنيد و آن را دنبال كنيد، در اين صورت كائنات شرايط دستيابي به آن را فراهم مي‌كند.

راز هاي طلايي قانون‌جذب

1_ قانون جذب مدام در حال اجرا شدن است و بر زندگي همه افراد تاثير مي گذارد.

2_ ممكن است ناخواسته اتفاقات بد را جذب كنيد. زماني كه به خواسته هايتان فكر مي‌كنيد هرگز به مسير رسيدن به آن توجه نكنيد و خود را از افكار منفي دوري كنيد.

3_ چيزي كه مي‌خواهيد رها كنيد. طبق قانون جذب زماني كه مي خواهيد به خواسته هايتان برسيد بايد آن را رها كنيد. به اين معنا كه حساسيت زيادي نداشته باشيد. اصرار زياد باعث نرسيدن به هدف خواهد شد.

4_ تعيين اهداف و خواسته ها. كليد طلايي قدرت جذب اين است كه شما اهداف‌تان را به صورت واضح يادداشت كنيد. تنها اينكه در ذهن خود به خواسته هايتان فكر كنيد كافي نيست و بايد آن را دقيق روي كاغذ بنويسيد.

5_ براي استفاده از قانون جذب به بهترين شكل بايد صبور باشيد. رسيدن به خواسته هاي‌تان زمان زيادي مي برد.

براي آشنايي با نحوه تاثير شانس در زندگي كليك كنيد.

دروغ هايي در مورد قانون جذب

افسانه هاي بسيار زيادي وجود دارد كه اصول قانون جذب را تغيير داده و آن را بي پايه و اساس مي‌دانند. در ادامه به برخي از آنها اشاره كرده ايم:

1_تنها كاري كه بايد در قانون جذب انجام دهيد تصوير سازي است.

تصوير سازي تنها يكي از اصول اين قانون است. اگر شما خانه مورد علاقه تان را تصور كنيد اما در ذهنتان داشتن آن را براي خود غيرممكن بدانيد، هرگز نمي توانيد آن خانه را جذب كنيد.

2_ قانون جذب با باور هاي ديني در تضاد مي باشد.

در بسياري از احاديث به نحوي به قانون جذب اشاره شده. نه تنها آموزه هاي ديني و اسلامي اين قانون را رد نمي كند بلكه آن را اثبات و توصيه مي كند.

3_ بايد همه افكارتان را كنترل كنيد

لازم نيست هميشه نگران افكارتان باشيد قانون جذب به افكاري كه هيچگونه باورعميقي ندارد جواب نخواهد داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شانس در زندگي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره آنلاين با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قانون جذب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قانون جذب،
موضوع:
[ ۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۳:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طلاق و جدا شدن از همسر با واكنش‌هاي متفاوتي براي زوجين همراه است. با اين حال واكنش زنان بعد از جدايي معمولا شديدتر از مردان بوده و با آسيب‌ها و مشكلات بيشتري همراه است. در واقع زنان به دليل مسائل اجتماعي، رويا بافي و وابستگي اقتصادي فشارهاي بيشتري را تجربه مي‌كنند و مستعد ابتلا به مشكلات روحي و رواني نيز هستند. با اين حال دوران بعد از طلاق ثانيه به ثانيه با دغدغه‌هاي مختلفي همراه است و همواره ذهن خانم‌ها را درگير مي‌كند. در اين راستا توجه به يك سري از نكات كه در ادامه ذكر مي‌كنيم كمك خواهد كرد تا اين دوران را با آرامش بيشتري سپري كنيد و بتوانيد تصميم‌هاي عقلاني و به دور از هيجانات بگيريد. همچنين اگر تصميم بازگشت به زندگي داريد خواندن مقاله پشيماني بعد از طلاق به شما كمك خواهد كرد.

منبع: واكنش زنان بعد از جدايي

واكنش هاي معمول زنان بعد از جدايي

تفاوتي نمي‌كند كه شما خانم يا آقا باشيد و يا رابطه شما به‌صورت ازدواج يا يك رابطه غيررسمي بوده باشد. جدا شدن از فردي كه به او علاقه داشته باشيد، باعث مي‌شود تا واكنش‌هاي مشخصي در شما ايجاد شود. در نظر داشته باشيد كه به عقيده روانشناسان شما الزاماً، تمامي اين مراحل را به ترتيب و پشت سر هم نمي‌گذرانيد. ممكن است برخي از اين مراحل با شدت بيشتر براي شما اتفاق بيفتد و يا برخي را تجربه نكنيد.

براي شناخت بيشتر درزمينه عوارض طلاق براي زنان كليك كنيد.

1. انكار از واكنش زنان بعد از جدايي

در اين مرحله شما به‌طوركلي منكر جدايي و از دست دادن فردي هستيد كه به او علاقه داريد. شدت اضطراب و ناراحتي حاصل از پايان اين رابطه باعث مي‌شود كه فرد به‌طوركلي جدايي را انكار كند. اعتقاد به اين مطلب كه صرفاً يك قهر و دلخوري ساده پيش‌آمده و جدايي در كار نيست. شوخي پنداشتن قطع رابطه، فراموش كردن اينكه شريك عاطفي شما ديگر نيست و فكر كردن به اينكه در ديدار بعدي چه بپوشيد، چه حرفي بزنيد يا مثلاً برنامه‌ريزي براي جشن تولد طرف مقابل به اين معناست كه شما هنوز پايان رابطه را باور نكرده‌ايد.

2. خشم

هنگامي‌كه از شوك خبر جدايي بيرون آمده و باور مي‌كنيد كه شريك عاطفي‌تان شما را تنها گذاشته است، دچار خشم مي‌شويد. احساس خشم و نفرت نسبت به‌طرف مقابل، ايجاد دعوا و درگيري، به يادآوردن تمامي نقاط ضعف و اشتباهات فرد و به‌ويژه مقصر جلوه دادن او، ازجمله واكنش‌هايي هستند كه به دليل خشم انجام مي‌دهيد.

3. چانه زني از واكنش زنان بعد از جدايي

مرور زمان شما را وارد مرحله چانه‌زني خواهد كرد. در اين مرحله شما به‌جاي واكنش‌هاي نامناسبي مانند انكار يا خشم، تلاش خواهيد كرد تا طرف مقابل را به رابطه برگردانيد. فرستادن واسطه، اعلام تمايل به صحبت كردن، تلاش براي تغيير اخلاق‌هايي كه طرف مقابل دوستشان ندارد و هرگونه رفتار ديگري براي تغيير دادن شرايط موجود، در اين گروه قرار مي‌گيرند.

4. افسردگي

هنگامي‌كه تلاش‌هايتان براي بازگرداندن طرف مقابل نتيجه‌اي نداشته باشد شما دچار فاز افسردگي خواهيد شد. در اين مرحله، خلقتان به‌شدت پايين آمده، انرژي لازم براي انجام بسياري از كارها را نداريد و حتي ممكن است برخي اوقات گريه كنيد.

5. پذيرش از واكنش زنان بعد از جدايي

با پايان يافتن دوران افسردگي و به‌عنوان آخرين مرحله در واكنش به اين جدايي، شما به قبول اتفاق افتاده خواهيد رسيد. در اين شرايط مي‌پذيريد كه طرف مقابل هرگز بازنمي‌گردد و مي‌بايست در زندگي خود تغييراتي ايجاد كنيد كه متناسب با شرايط جديد زندگي شما هستند.

با ايجاد پذيرش، شرايط غم و احساسات منفي ناشي از جدايي پايان پيدا مي‌كنند. به همين خاطر، برخي روانشناسان توصيه مي‌كنند كه براي كاهش فشار روحي ناشي از سوگ، بهتر است هرچه سريع‌تر بپذيريد كه رابطه به پايان خودش رسيده است.

معمولاً با رسيدن فرد به مرحله پذيرش، وي زندگي خود را بر طبق روال اصلي و معمول پيش مي‌گيرد. اگر با افرادي مواجه هستيد كه علي‌رغم گذر زمان، همچنان نتوانسته‌اند با واقعيت كنار بيايند و احساس غم مي‌كنند يا انتظار به بازگشت طرف مقابل دارند، در نظر داشته باشيد كه اين افراد در مراحل قبلي واكنش به جدايي جامانده‌اند. چنانچه اين شرايط بيشتر از يك سال طول بكشد، غيرطبيعي بوده و احتياج به مداخله درماني دارد.

 

واكنش ‌هاي خاص زنان بعد از جدايي

با توجه به دلايلي كه براي آسيب‌پذيري بيشتر زنان عنوان شد، زن‌ها فشار روحي بيشتري را تجربه كرده و احتمالاً واكنش‌هاي شديدتري را نشان خواهند داد. اين واكنش‌ها مي‌تواند شامل موارد زير باشد.

  1. احتمال بروز بيماري‌هاي روحي مانند اضطراب و افسردگي بالا مي‌رود
  2. بروز مشكلات خواب
  3. روي آوردن به مصرف داروهاي آرام‌بخش و يا مصرف مواد مخدر يا الكل
  4. بدرفتاري با فرزندان يا اطرافيان و مقصر دانستن ديگران
  5. انزوا و گوشه‌گيري و عدم تمايل به شركت در جمع‌هاي دوستانه
  6. زودرنجي و حساسيت ازجمله واكنش هاي زنان بعد از جدايي
  7. بي‌اعتمادي و مشكل در شروع روابط جديد
  8. يادآوري مكرر خاطرات تلخ زندگي مشترك
  9. از دست دادن عزت‌نفس و احساس بي‌ارزشي

بيشتر بخوانيد : زندگي بعد از طلاق

 

دلايل آسيب‌پذيري بيشتر زنان | واكنش زنان بعد از جدايي

واكنش‌هاي جدايي كه در بالا ذكر شد در زنان و مردان و در هر گروه سني اتفاق مي‌افتد و نمي‌توان گفت كه مردان اين شرايط را تجربه نمي‌كنند. بااين‌حال در باور عموم جدايي براي زنان آسيب‌هاي بيشتري به همراه دارد. اين مسئله به خاطر احساسي‌تر بودن زنان يا بي‌اهميت بودن مردان در زمينه مسائل عاطفي نيست بلكه دلايل ديگري براي آن وجود دارد كه در ادامه به آن اشاره مي‎كنيم.

1. رويا بافي | واكنش زنان بعد از جدايي

در يك رابطه غيررسمي، زنان معمولا در ذهنشان آينده شيريني را براي اين رابطه در نظر مي‌گيرند. واقع‌بين نبودن نسبت به شرايط رابطه و رؤيابافي باعث مي‌شود تا در صورت پايان يافتن رابطه، زنان آسيب بيشتري ببينند. چراكه آن‌ها تمامي انتظارات و رؤياهايشان را ويران‌شده مي‌يابند.

2. وابستگي اقتصادي

بسياري از زنان معمولاً به لحاظ اقتصادي به همسر خود وابسته هستند. اين مسئله باعث مي‌شود كه آن‌ها در هنگام جدايي به لحاظ مالي دچار مشكلاتي شده و از اين نظر فشار بيشتري را تحمل كنند.

3. باورهاي اشتباه

باورهاي اشتباه جامعه كه به زنان پس از جدايي نگاه مناسبي نداشته و يا مزاحمت‌ها و مشكلاتي كه در راه ازدواج مجدد براي آن‌ها ايجاد مي‌شود، همگي باعث شده كه زنان در صورت جدايي، فشار روحي بيشتري را تحمل كنند و افسردگي يكي از اصلي‌ترين واكنش زنان بعد از جدايي به حساب بيايد.

4. از دست دادن استقلال

جدايي براي خانم‌ها به‌منزله حضور مجدد در خانه والدين و از دست دادن استقلال خود هست. اين شرايط در حالي پيش مي‌آيد كه فرد براي چند سال از زندگي در خانه والدين دور بوده و به استقلال خودش عادت كرده است. اين وضعيت مي‌تواند موجب پيش آمدن درگيري‌هايي بين فرد و خانواده باشد.

 

چگونه با موفقيت از شرايط پيش آمده عبور كنيم

1. پذيرش

همان‌طور كه در ابتداي بحث مطرح شد، شرط اصلي كنار آمدن با شرايط موجود اين است كه بپذيريد اين اتفاق پيش‌آمده است. تلاش براي پيدا كردن مقصر يا انتظار براي بازگشت طرف مقابل را كنار بگذاريد. سعي كنيد زندگي خود را در شرايط جديد پذيرفته و به آن سروسامان دهيد.

2. كسب درآمد

يكي از مهم‌ترين نكات در اين مرحله اين است كه به دنبال پيدا كردن كار و كسب درآمد باشيد تا بتوانيد استقلال خود را حفظ كرده و از بروز مشكلات مالي بيشتر جلوگيري كنيد. كار كردن علاوه بر اينكه تأمين منابع مالي شما را تضمين مي‌كند باعث مي‌شود كه فكرتان كمتر درگير مسائل ناراحت‌كننده باشد.

3. ايجاد جمع‌هاي دوستانه

معاشرت و برقراري پيوندهاي عاطفي به شما كمك مي‌كند تا از سختي‌ها عبور كنيد چراكه يكي از واكنش هاي زنان بعد از جدايي گوشه گيري و منزوي بودن است. پس سعي كنيد براي خودتان ارتباطات دوستي و فرصت‌هاي تفريحي ايجاد كنيد.

4. وارد رابطه نشويد

بسياري از خانم‌ها براي فرار از مشكلات، ترس از تنهايي و يا برانگيختن حسادت طرف مقابل وارد رابطه جديدي مي‌شوند. معمولاً توصيه مي‌شود كه تا مدتي بعد از جدايي، وارد رابطه ديگري نشويد. اين روابط معمولاً نه به خاطر احساس علاقه بلكه به دليل فرار از وضع موجود ايجاد شده و در آينده دردسرهايي را برايتان ايجاد خواهد كرد.

5. ارزش‌هاي خود را فراموش نكنيد

وجود يك تجربه تلخ در زندگي شما به اين معنا نيست كه شما فرد بي‌ارزش يا نخواستني هستيد. سعي كنيد اعتمادبه‌نفس ازدست‌رفته را مجدداً تجديد كرده و براي خود به‌عنوان فردي مستقل ارزش قائل باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول درباره واكنش زنان بعد از جدايي

چرا سازگاري با جدايي براي خانم‌ها سخت‌تر از آقايان است؟

به‌طوركلي، از دست دادن فردي كه به او علاقه داريد، مسئله ناراحت‌كننده‌اي است و اين مسئله در مردان نيز آسيب‌هايي را ايجاد مي‌كند. بااين‌حال دلايلي نظير نگاه منفي جامعه، وابستگي مالي، از دست دادن عزت‌نفس و ساير نكات منفي كه براي خانم‌ها ايجاد مي‌شود باعث شده تا آن‌ها شرايط سخت‌تري را تجربه كنند.

چه زماني پس از جدايي فرد به شرايط عادي زندگي بازمي‌گردد؟

براي اين مسئله زمان دقيقي مشخص نشده است. هرچقدر سريع‌تر وجود شرايط جديد در زندگي را بپذيريد و با آن سازگار شويد، زودتر از بحران بيرون خواهيد آمد. همچنين شما مي‌توانيد با دريافت مشاوره از مركز مشاوره روانشناسي با يادگيري راه‌‌ها و روش‌هاي مورد بحث، با وضعيت موجود خود بهتر كنار بياييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: واكنش زنان بعد از جدايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: واكنش زنان بعد از جدايي،
موضوع:
[ ۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۹:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طلاق و جدا شدن از همسر با واكنش‌هاي متفاوتي براي زوجين همراه است. با اين حال واكنش زنان بعد از جدايي معمولا شديدتر از مردان بوده و با آسيب‌ها و مشكلات بيشتري همراه است. در واقع زنان به دليل مسائل اجتماعي، رويا بافي و وابستگي اقتصادي فشارهاي بيشتري را تجربه مي‌كنند و مستعد ابتلا به مشكلات روحي و رواني نيز هستند. با اين حال دوران بعد از طلاق ثانيه به ثانيه با دغدغه‌هاي مختلفي همراه است و همواره ذهن خانم‌ها را درگير مي‌كند. در اين راستا توجه به يك سري از نكات كه در ادامه ذكر مي‌كنيم كمك خواهد كرد تا اين دوران را با آرامش بيشتري سپري كنيد و بتوانيد تصميم‌هاي عقلاني و به دور از هيجانات بگيريد. همچنين اگر تصميم بازگشت به زندگي داريد خواندن مقاله پشيماني بعد از طلاق به شما كمك خواهد كرد.

منبع: واكنش زنان بعد از جدايي

واكنش هاي معمول زنان بعد از جدايي

تفاوتي نمي‌كند كه شما خانم يا آقا باشيد و يا رابطه شما به‌صورت ازدواج يا يك رابطه غيررسمي بوده باشد. جدا شدن از فردي كه به او علاقه داشته باشيد، باعث مي‌شود تا واكنش‌هاي مشخصي در شما ايجاد شود. در نظر داشته باشيد كه به عقيده روانشناسان شما الزاماً، تمامي اين مراحل را به ترتيب و پشت سر هم نمي‌گذرانيد. ممكن است برخي از اين مراحل با شدت بيشتر براي شما اتفاق بيفتد و يا برخي را تجربه نكنيد.

براي شناخت بيشتر درزمينه عوارض طلاق براي زنان كليك كنيد.

1. انكار از واكنش زنان بعد از جدايي

در اين مرحله شما به‌طوركلي منكر جدايي و از دست دادن فردي هستيد كه به او علاقه داريد. شدت اضطراب و ناراحتي حاصل از پايان اين رابطه باعث مي‌شود كه فرد به‌طوركلي جدايي را انكار كند. اعتقاد به اين مطلب كه صرفاً يك قهر و دلخوري ساده پيش‌آمده و جدايي در كار نيست. شوخي پنداشتن قطع رابطه، فراموش كردن اينكه شريك عاطفي شما ديگر نيست و فكر كردن به اينكه در ديدار بعدي چه بپوشيد، چه حرفي بزنيد يا مثلاً برنامه‌ريزي براي جشن تولد طرف مقابل به اين معناست كه شما هنوز پايان رابطه را باور نكرده‌ايد.

2. خشم

هنگامي‌كه از شوك خبر جدايي بيرون آمده و باور مي‌كنيد كه شريك عاطفي‌تان شما را تنها گذاشته است، دچار خشم مي‌شويد. احساس خشم و نفرت نسبت به‌طرف مقابل، ايجاد دعوا و درگيري، به يادآوردن تمامي نقاط ضعف و اشتباهات فرد و به‌ويژه مقصر جلوه دادن او، ازجمله واكنش‌هايي هستند كه به دليل خشم انجام مي‌دهيد.

3. چانه زني از واكنش زنان بعد از جدايي

مرور زمان شما را وارد مرحله چانه‌زني خواهد كرد. در اين مرحله شما به‌جاي واكنش‌هاي نامناسبي مانند انكار يا خشم، تلاش خواهيد كرد تا طرف مقابل را به رابطه برگردانيد. فرستادن واسطه، اعلام تمايل به صحبت كردن، تلاش براي تغيير اخلاق‌هايي كه طرف مقابل دوستشان ندارد و هرگونه رفتار ديگري براي تغيير دادن شرايط موجود، در اين گروه قرار مي‌گيرند.

4. افسردگي

هنگامي‌كه تلاش‌هايتان براي بازگرداندن طرف مقابل نتيجه‌اي نداشته باشد شما دچار فاز افسردگي خواهيد شد. در اين مرحله، خلقتان به‌شدت پايين آمده، انرژي لازم براي انجام بسياري از كارها را نداريد و حتي ممكن است برخي اوقات گريه كنيد.

5. پذيرش از واكنش زنان بعد از جدايي

با پايان يافتن دوران افسردگي و به‌عنوان آخرين مرحله در واكنش به اين جدايي، شما به قبول اتفاق افتاده خواهيد رسيد. در اين شرايط مي‌پذيريد كه طرف مقابل هرگز بازنمي‌گردد و مي‌بايست در زندگي خود تغييراتي ايجاد كنيد كه متناسب با شرايط جديد زندگي شما هستند.

با ايجاد پذيرش، شرايط غم و احساسات منفي ناشي از جدايي پايان پيدا مي‌كنند. به همين خاطر، برخي روانشناسان توصيه مي‌كنند كه براي كاهش فشار روحي ناشي از سوگ، بهتر است هرچه سريع‌تر بپذيريد كه رابطه به پايان خودش رسيده است.

معمولاً با رسيدن فرد به مرحله پذيرش، وي زندگي خود را بر طبق روال اصلي و معمول پيش مي‌گيرد. اگر با افرادي مواجه هستيد كه علي‌رغم گذر زمان، همچنان نتوانسته‌اند با واقعيت كنار بيايند و احساس غم مي‌كنند يا انتظار به بازگشت طرف مقابل دارند، در نظر داشته باشيد كه اين افراد در مراحل قبلي واكنش به جدايي جامانده‌اند. چنانچه اين شرايط بيشتر از يك سال طول بكشد، غيرطبيعي بوده و احتياج به مداخله درماني دارد.

 

واكنش ‌هاي خاص زنان بعد از جدايي

با توجه به دلايلي كه براي آسيب‌پذيري بيشتر زنان عنوان شد، زن‌ها فشار روحي بيشتري را تجربه كرده و احتمالاً واكنش‌هاي شديدتري را نشان خواهند داد. اين واكنش‌ها مي‌تواند شامل موارد زير باشد.

  1. احتمال بروز بيماري‌هاي روحي مانند اضطراب و افسردگي بالا مي‌رود
  2. بروز مشكلات خواب
  3. روي آوردن به مصرف داروهاي آرام‌بخش و يا مصرف مواد مخدر يا الكل
  4. بدرفتاري با فرزندان يا اطرافيان و مقصر دانستن ديگران
  5. انزوا و گوشه‌گيري و عدم تمايل به شركت در جمع‌هاي دوستانه
  6. زودرنجي و حساسيت ازجمله واكنش هاي زنان بعد از جدايي
  7. بي‌اعتمادي و مشكل در شروع روابط جديد
  8. يادآوري مكرر خاطرات تلخ زندگي مشترك
  9. از دست دادن عزت‌نفس و احساس بي‌ارزشي

بيشتر بخوانيد : زندگي بعد از طلاق

 

دلايل آسيب‌پذيري بيشتر زنان | واكنش زنان بعد از جدايي

واكنش‌هاي جدايي كه در بالا ذكر شد در زنان و مردان و در هر گروه سني اتفاق مي‌افتد و نمي‌توان گفت كه مردان اين شرايط را تجربه نمي‌كنند. بااين‌حال در باور عموم جدايي براي زنان آسيب‌هاي بيشتري به همراه دارد. اين مسئله به خاطر احساسي‌تر بودن زنان يا بي‌اهميت بودن مردان در زمينه مسائل عاطفي نيست بلكه دلايل ديگري براي آن وجود دارد كه در ادامه به آن اشاره مي‎كنيم.

1. رويا بافي | واكنش زنان بعد از جدايي

در يك رابطه غيررسمي، زنان معمولا در ذهنشان آينده شيريني را براي اين رابطه در نظر مي‌گيرند. واقع‌بين نبودن نسبت به شرايط رابطه و رؤيابافي باعث مي‌شود تا در صورت پايان يافتن رابطه، زنان آسيب بيشتري ببينند. چراكه آن‌ها تمامي انتظارات و رؤياهايشان را ويران‌شده مي‌يابند.

2. وابستگي اقتصادي

بسياري از زنان معمولاً به لحاظ اقتصادي به همسر خود وابسته هستند. اين مسئله باعث مي‌شود كه آن‌ها در هنگام جدايي به لحاظ مالي دچار مشكلاتي شده و از اين نظر فشار بيشتري را تحمل كنند.

3. باورهاي اشتباه

باورهاي اشتباه جامعه كه به زنان پس از جدايي نگاه مناسبي نداشته و يا مزاحمت‌ها و مشكلاتي كه در راه ازدواج مجدد براي آن‌ها ايجاد مي‌شود، همگي باعث شده كه زنان در صورت جدايي، فشار روحي بيشتري را تحمل كنند و افسردگي يكي از اصلي‌ترين واكنش زنان بعد از جدايي به حساب بيايد.

4. از دست دادن استقلال

جدايي براي خانم‌ها به‌منزله حضور مجدد در خانه والدين و از دست دادن استقلال خود هست. اين شرايط در حالي پيش مي‌آيد كه فرد براي چند سال از زندگي در خانه والدين دور بوده و به استقلال خودش عادت كرده است. اين وضعيت مي‌تواند موجب پيش آمدن درگيري‌هايي بين فرد و خانواده باشد.

 

چگونه با موفقيت از شرايط پيش آمده عبور كنيم

1. پذيرش

همان‌طور كه در ابتداي بحث مطرح شد، شرط اصلي كنار آمدن با شرايط موجود اين است كه بپذيريد اين اتفاق پيش‌آمده است. تلاش براي پيدا كردن مقصر يا انتظار براي بازگشت طرف مقابل را كنار بگذاريد. سعي كنيد زندگي خود را در شرايط جديد پذيرفته و به آن سروسامان دهيد.

2. كسب درآمد

يكي از مهم‌ترين نكات در اين مرحله اين است كه به دنبال پيدا كردن كار و كسب درآمد باشيد تا بتوانيد استقلال خود را حفظ كرده و از بروز مشكلات مالي بيشتر جلوگيري كنيد. كار كردن علاوه بر اينكه تأمين منابع مالي شما را تضمين مي‌كند باعث مي‌شود كه فكرتان كمتر درگير مسائل ناراحت‌كننده باشد.

3. ايجاد جمع‌هاي دوستانه

معاشرت و برقراري پيوندهاي عاطفي به شما كمك مي‌كند تا از سختي‌ها عبور كنيد چراكه يكي از واكنش هاي زنان بعد از جدايي گوشه گيري و منزوي بودن است. پس سعي كنيد براي خودتان ارتباطات دوستي و فرصت‌هاي تفريحي ايجاد كنيد.

4. وارد رابطه نشويد

بسياري از خانم‌ها براي فرار از مشكلات، ترس از تنهايي و يا برانگيختن حسادت طرف مقابل وارد رابطه جديدي مي‌شوند. معمولاً توصيه مي‌شود كه تا مدتي بعد از جدايي، وارد رابطه ديگري نشويد. اين روابط معمولاً نه به خاطر احساس علاقه بلكه به دليل فرار از وضع موجود ايجاد شده و در آينده دردسرهايي را برايتان ايجاد خواهد كرد.

5. ارزش‌هاي خود را فراموش نكنيد

وجود يك تجربه تلخ در زندگي شما به اين معنا نيست كه شما فرد بي‌ارزش يا نخواستني هستيد. سعي كنيد اعتمادبه‌نفس ازدست‌رفته را مجدداً تجديد كرده و براي خود به‌عنوان فردي مستقل ارزش قائل باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول درباره واكنش زنان بعد از جدايي

چرا سازگاري با جدايي براي خانم‌ها سخت‌تر از آقايان است؟

به‌طوركلي، از دست دادن فردي كه به او علاقه داريد، مسئله ناراحت‌كننده‌اي است و اين مسئله در مردان نيز آسيب‌هايي را ايجاد مي‌كند. بااين‌حال دلايلي نظير نگاه منفي جامعه، وابستگي مالي، از دست دادن عزت‌نفس و ساير نكات منفي كه براي خانم‌ها ايجاد مي‌شود باعث شده تا آن‌ها شرايط سخت‌تري را تجربه كنند.

چه زماني پس از جدايي فرد به شرايط عادي زندگي بازمي‌گردد؟

براي اين مسئله زمان دقيقي مشخص نشده است. هرچقدر سريع‌تر وجود شرايط جديد در زندگي را بپذيريد و با آن سازگار شويد، زودتر از بحران بيرون خواهيد آمد. همچنين شما مي‌توانيد با دريافت مشاوره از مركز مشاوره روانشناسي با يادگيري راه‌‌ها و روش‌هاي مورد بحث، با وضعيت موجود خود بهتر كنار بياييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: واكنش زنان بعد از جدايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: واكنش زنان بعد از جدايي،
موضوع:
[ ۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۹:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

طلاق در سنين پايين يكي از آسيب‌هاي اجتماعي است كه مي‌تواند سلامت روان افراد را تحت تأثير قرار داده و به شيوع مشكلاتي نظير افسردگي و اضطراب دامن بزند. در واقع طلاق در هر سني كه باشد با آسيب‌هاي متعددي همراه است اما در سنين پايين مشكلات دوچندان مي‌شوند. اين مشكل معمولاً به دليل فقدان مهارت‌هاي ارتباطي، عدم تاب‌آوري و نداشتن شناخت كافي در ازدواج زودهنگام اتفاق مي‌افتد. از همين رو متخصصان به اين مشكل به عنوان يك پديده قابل پيشگيري نگاه كرده و توصيه‌هايي را در اين زمينه مطرح مي‌كنند كه ما در ادامه به آن‌ها پرداخته‌ايم. همچنين بهره بردن از مشاوره طلاق مي‌تواند به شما كمك كند تا از هرگونه تصميم احساسي بپرهيزيد و با عقل و منطق تصميم گيري كنيد.

منبع: طلاق در سنين پايين

طلاق در سنين پايين و پيامدهاي آن

طلاق در سن كم به خصوص در دوران نوجواني مي‌تواند پيامدهاي رواني زيادي را براي فرد به همراه بياورد چراكه افراد در سنين نوجواني و اوايل جواني هنوز هويت منسجمي ندارند و رويدادهاي ناخوشايندي مثل طلاق مي‌تواند به خودپنداره آن‌ها آسيب وارد كند. از همين رو ممكن است آن‌ها تحت تأثير طلاق احساس ناكارآمدي كرده يا فكر كنند فاجعه‌اي در زندگي آن‌ها رخ داده كه قابل جبران نيست. با اين حال با گذر زمان و تثبيت شدن شخصيت؛ فرد به كمك متخصصين و اطرافيان مي‌تواند اين رويداد را پشت سر گذاشته و زندگي جديدي را آغاز نمايد. ما در ادامه به مهم‌ترين پيامدهاي رواني و اجتماعي طلاق در سنين پايين اشاره كرده‌ايم. براي آگاهي بيشتر در زمينه آسيب هاي طلاق كليك كنيد.

1- طلاق در سنين پايين و زندگي با انگ اجتماعي

متأسفانه در بسياري از فرهنگ‌ها افراد به فرد مطلقه به گونه ديگري نگاه مي‌كنند. اين مسئله به خصوص براي زنان مي‌تواند بسيار سخت باشد و كنار آمدن با آن روحيه جنگندگي بالايي را مي‌طلبد. انگ اجتماعي مرتبط با طلاق روابط اجتماعي فرد را محدود كرده و مي‌تواند فرصت‌هاي شغلي او را نيز تحت تأثير قرار دهد. نداشتن تجربه كافي به دليل سن كم مي‌تواند كنار آمدن با اين پيامدها را بيش از هر زمان ديگري براي فرد دشوار سازد.

2- از دست دادن استقلال

افراد با تشكيل خانواده تا حد زيادي از خانواده اصلي استقلال مي‌يابند و مي‌توانند خود را به عنوان يك شخصيت منحصر به فرد تعريف كنند. با اين حال پس از طلاق خيلي از والدين فرصت زندگي مستقل را از فرزند جوان خود مي‌گيرند و به اين ترتيب فرزندان بايد مجدداً به خانواده پدري برگردند. اگر اين بازگشت با كنترل گري زياد والدين همراه باشد فشار رواني مضاعفي را به فرد تحميل مي‌كند كه مي‌تواند پيامدهاي منفي بيشتري را نيز به بار بياورد.

3- سردرگمي هويت از پيامدهاي طلاق در سنين پايين

همان طور كه گفته شد افراد در سنين نوجواني و اوايل جواني در مسير هويت يابي خود هستند. آن‌ها با ازدواج و تشكيل خانواده به تعريف جديدي از خود دست مي‌يابند و بخش مهمي از شخصيتشان را پيرامون همسر و زندگي مشترك تعريف مي‌كنند. فروپاشي ازدواج در همان سال‌هاي اوليه مي‌تواند منجر به احساس سردرگمي در فرد شود و اعتماد به نفس او را مختل كند. در اين شرايط حضور اطرافيان و كمك گرفتن از يك متخصص براي عبور از اين بحران تا حد بسياري اهميت دارد.

4- درگيري بيشتر با مصرف سيگار، الكل و مواد

افراد در سنين پايين ريسك‌پذيري بالاتر و آينده نگري كم‌تري دارند. هم چنين آن‌ها هيجانات را به صورت شديدتري تجربه مي‌كنند و هنگام درگيري با مشكلات زندگي بيش از هر زماني ممكن است به راه حال‌هاي كوتاه مدت روي بياورند. در واقع آن‌ها در بسياري از مواقع به دنبال مسكني موقتي براي بحران‌هاي روحي خود هستند تا بتوانند لحظاتي از احساسات منفي خود فاصله بگيرند. همين مسئله باعث مي‌شود كه افراد در سنين پايين‌تر پس از مواجهه با رويدادي نظير طلاق مواردي نظير سيگار، الكل و مواد را بيشتر امتحان كنند و به اين ترتيب بيش از ساير گروه‌هاي سني درگير سوءمصرف آن شوند.

5- شكل گيري ديدگاه منفي نسبت به روابط صميمانه

افرادي كه زود ازدواج مي‌كنند معمولاً پس از طلاق دچار مشكلاتي نظير تعميم دهي افراطي مي‌شوند. به اين معني كه آن‌ها ممكن است به طور كلي احساس كنند كه رابطه صميمانه و عشق وجود ندارد يا هرگز نمي‌توان با كسي ارتباط سالمي را شكل داد. هرچقدر افراد در زندگي روابط صميمانه و حمايت اجتماعي بيشتري را در طول سال‌ها شكل مي‌دهند راحت‌تر مي‌توانند با طلاق خود كنار بيايند و در جهت ساختن يك زندگي جديد گام بردارند.

بيشتر بخوانيد : جلوگيري از طلاق | راه هاي پيشگيري و نجات زندگي از طلاق

علل طلاق در سنين پايين

عوامل مختلفي مي‌توانند در بروز طلاق در سن كم تأثير بگذارند. شناسايي اين عوامل به شما كمك مي‌كند تا از وقوع اين مشكل و پيامدهاي آن پيشگيري كنيد. همچنين شما مي‌توانيد علل بنيادين و راهكارهاي پيشگيري را توسط مجرب ترين روانشناسان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو پيدا كنيد.

غلبه شور جنسي بر شناخت فردي

افراد در سنين نوجواني و اوايل جواني معمولاً هيجانات قوي‌تري را تجربه مي‌كنند. همراه شدن اين هيجانات با شور و اشتياق جنسي نسبت به فردي از جنس مخالف باعث مي‌شود تا سهم عوامل ديگر نظير شناخت فردي از يكديگر را دست كم بگيريم و تنها بر اساس احساسات خود انتخاب كنيم. در اين شرايط براي آنكه بدانيد شتاب زده عمل نمي‌كنيد بهتر است از مشاوره پيش از ازدواج كمك بگيريد. مشاور با گرفتن تست‌هاي شخصيتي، آزمون‌هاي مرتبط با سازگاري زناشويي و سبك‌هاي عشق ورزي به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد ميزان صميميت و سازگاري خود را در آينده بهتر پيش بيني كنيد و با ديد بازتري دست به انتخاب بزنيد. براي آشنايي بيشتر در زمينه مشاوره ازدواج كليك كنيد.

نداشتن مهارت تاب‌آوري از علل طلاق در سنين پايين

تاب‌آوري يكي از ويژگي‌هاي روان شناختي است كه به افراد كمك مي‌كند در برابر مشكلات روزمره مقاومت بيشتري به خرج دهند و سلامت روان خود را حفظ كنند. افرادي كه در خانواده‌هايي با سبك‌هاي به اصطلاح نازپرورده تربيت مي‌شوند اغلب تاب‌آوري كمي را در خود پرورش مي‌دهند چراكه به طور واقعي با مشكلات روبه‌رو نشده‌اند و نمي‌توانند به تنهايي از پس آن بر بيايند. درنتيجه اين افراد با تجربه كوچك‌ترين مشكلي سريعاً به فكر طلاق مي‌افتند و نمي‌توانند گزينه‌هاي ديگري را در نظر بگيرند. تلاش براي پرورش استقلال در جوانان و هدايت كردن آن‌ها در جهتي كه بتوانند به تنهايي مسائل خود را حل كنند باعث مي‌شود افراد راه حل مدارتر باشند و در برابر مشكلات زندگي مشترك مقاومت بيشتري از خود نشان دهند.

نداشتن مهارت‌هاي ارتباطي كافي | طلاق در سنين پايين

بسياري از جوانان كم سن و سال هنوز از مهارت‌هاي ارتباطي كافي برخوردار نيستند و مدتي پس از ازدواج با فروكش كردن ميل جنسي دچار مشكل و تعارض مي‌شوند. در يك ارتباط سالم شما لازم است با همسر خود صميمت داشته باشيد و بتوانيد زمان‌هاي مشتركي را در كنار هم بگذرانيد و در اين لحظات احساسات مثبتي را تجربه نمايند. توجه داشته باشيد كه ارتباط سالم فقط به مهارت‌هاي كلامي اختصاص ندارد و به مواردي نظير توانايي همدلي و گوش دادن مؤثر بيش از هر چيزي نياز دارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

آيا بعد از طلاق گرفتن در سنين كم احتمال ازدواج موفق وجود دارد؟

پس از طلاق در هر سني افراد مي‌توانند ازدواج موفق را مجدداً تجربه كنند. اين به شرطي است كه بتوانيد گذشته خود را هم چون تجربه‌اي ارزشمند در نظر گرفته و از آن براي ساختن آينده‌اي بهتر كمك بگيريد. همچنين لازم است كه بين ازدواج اول و دوم خود دست كم 6 ماه تا يك سال فاصله ايجاد كنيد تا مطمئن شويد آسيب‌هاي مرتبط با رابطه قبلي به طور كامل حل و فصل شده‌اند. گاهي اوقات افراد براي جبران مشكلات روحي ناشي از رابطه قبلي؛ خود را درگير روابط آسيب‌زاتري مي‌كنند كه در بلند مدت مشكلات آن‌ها را دو چندان مي‌كند. بهتر است قبل تصميم گيري براي ازدواج مجدد با يك روانشناس مشورت كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: طلاق در سنين پايين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طلاق در سنين پايين،
موضوع:
[ ۸ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۶:۱۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

صميميت زناشويي باعث مي‌شود زوجين از زندگي خود رضايت كامل داشته باشند. صميميت علاوه بر استحكام روابط زن و شوهر، افزايش شادي و اميد را در سال‌هاي آخر عمر براي آن‌ها به ارمغان مي‌آورد. در واقع برقراري روابط صميمانه، نياز اساسي هر انساني محسوب مي‌شود و نبود يا كمبود آن باعث آشفتگي در روابط مختلف به خصوص رابطه زناشويي مي‌گردد. هر چه ميزان صميميت بين زوجين بيشتر باشد به دنبال آن، روابط ميان آن‌ها نيز افزايش يافته و نسبت به يكديگر متعهدتر مي‌شوند. زن و شوهرهايي كه با هم رابطه صميمانه دارند، معمولاً از زندگي مشترك خود رضايت كافي داشته و كمتر از يكديگر دلخور و ناراحت مي‌شوند. دليل اصلي آن نيز تزريق عشق و صميميت در زندگي زناشويي آن‌هاست چرا كه صميميت، حال كلي يك رابطه را تقويت بخشيده و آن را مستحكم‌تر مي‌كند.

منبع: صميميت زن و شوهر با يكديگر

صميميت زناشويي چيست؟

صميميت زناشويي مواردي همچون در آغوش گرفتن، دراز كشيدن كنار يكديگر، خنديدن و لذت بردن از مسايل و رويدادهاي روزمره را شامل مي‌شود. در واقع اين نوع رابطه، از عوامل اصلي و تاثيرگذار عشق شهوتي و يا رمانتيك شناخته مي‌شود. عدم صميميت در رابطه زناشويي، باعث مي‌شود زندگي زن و شوهر بسيار سرد و خشك و بدون هيچ گونه احساس و هيجاني باشد. ركن اصلي صميميت زناشويي صادقانه بودن با شريك زندگي است.

از آنجايي كه فرد به همسر خود اعتماد و اطمينان دارد و مي‌داند كه از طريق وي آزاري نمي‌بيند، تمايل دارد خود را به طور كامل در اختيار او بگذارد. هنگام ورود به چارچوب ازدواج، بايد تكنيك‌ها و درس‌هاي زيادي را در رابطه با افزايش صميميت جسمي فرا بگيريد. براي برقراري رابطه صميمانه زناشويي، شما در وهله اول بايد فرمول خاص شريك زندگي‌تان را كشف كرده و بدانيد كه با چه روش‌هايي مي‌توانيد به او لذت هديه كنيد.

بيشتر بخوانيد : خجالت زنان از رابطه جنسي با همسر

تاثير صميميت زناشويي بر روي سلامت بدن

صميميت زناشويي مي‌تواند در زندگي مشترك افراد معجزه ايجاد كرده و سلامت جسمي و رواني را براي هر دو نفر به دنبال داشته باشد. از جمله مزيت‌ها و فوايد صميميت در رابطه زناشويي بر روي سلامت بدن مي‌توان به مواردي همچون كنترل فشار خون، پيشگيري از افسردگي، كاهش استرس، افزايش اعتماد به نفس و… اشاره نمود. برقراري يك رابطه صميمانه قبل از نزديكي، باعث شكل گيري يك رابطه جنسي لذت بخش براي طرفين شده و در نتيجه ترشح هورمون اكسي توسين و به دنبال آن هورمون اندورفين به طور چشمگيري افزايش مي‌يابد. به همين دليل افراد در طي برقراري رابطه جنسي دردهاي جسماني كمتري را تجربه مي‌كنند.

 

انواع صميميت زناشويي

صميميت زناشويي اشكال و مدل هاي متنوعي دارد كه به شرح زير هستند:

1.صميميت عاطفي

منظور از صميميت عاطفي، شريك بودن زوجين در شادي، ترس، نااميدي، غم و اندوه يكديگر مي‌باشد. به طوري كه زن و شوهر احساسات و هيجانات سخت خود را نيز با يكديگر تقسيم مي‌نمايند كه اين امر تنها با احترام متقابل حاصل مي‌شود. از خود گذشتگي و به عبارتي ديگر كنار آمدن با احساسات خود باعث مي‌شود اعتماد شريك زندگي‌تان نسبت به شما افزايش يابد. روانشناسان صميميت عاطفي را از عوامل مهم استحكام پيوندها در ازدواج برشمرده‌اند.

2. صميميت فكري

به توافق رسيدن از لحاظ فكري را صميميت فكري مي‌نامند و مواردي همچون توافق بر سر خواندن كتاب، تماشاي فيلم و يا داشتن يك هدف مشترك را شامل مي‌شود. در نتيجه به دست آمدن صميميت فكري، زن و شوهر از علايق اجتماعي، سياسي و مذهبي طرف مقابل آگاهي پيدا كرده و با آن‌ها آشنايي كامل پيدا مي‌كنند. از راه‌هاي مهم صميميت فكري مي‌توان به مشورت كردن و مكالمات رو در رو اشاره نمود. لازم نيست كه حتما در مورد مسائل مهم گفتگو كنيد، حتي صحبت كردن درباره مسائل روزمره و جزيي زندگي مي‌تواند باعث افزايش صميميت فكري گردد. در بسياري از موارد نيز صميميت زناشويي فكري بدون گفتگو و تنها با نگاه كردن، در آغوش كشيدن و صحبت كردن در مورد يك منظره قشنگ، در افراد شكل مي‌گيرد.

3. صميميت معنوي

بعضي از افراد صميميت معنوي را تنها به افراد مقدس ربط مي‌دهند. اما در واقع دعا كردن و شكر گزاري زوجين با يكديگر مي‌تواند باعث افزايش صميميت معنوي در آن‌ها شود و به رابطه زوجين كمك بسياري مي‌كند.

4. صميميت جنسي

صميميت جنسي باعث دور شدن و بي تحركي افراد شده و عشق و علاقه را براي زندگي آن‌ها به ارمغان مي‌آورد. در واقع رابطه زن و شوهر بدون داشتن عشق و علاقه، بيشتر شبيه به يك رابطه دوستي است. صميميت جنسي از مهم ترين اصول صميميت زناشويي به شمار مي‌رود كه متاسفانه به دليل ناآگاهي زوجين به فراموشي سپرده شده است. امروزه يكي از دلايل مهم مشكلات زوجين، عدم صميميت جنسي و زناشويي در زندگي است.

 

نكات مهم در رابطه با صميميت جنسي زناشويي

تمركز مردان بر نحوه لذت بردن همسرانشان، از ساده‌ترين راه‌هاي برقراري صميميت زناشويي به شمار مي‌رود. در واقع مردان بايد به شيوه‌هاي مختلف از نحوه لذت بردن همسر خود آگاهي يابند و اين نكته را به خوبي درك كنند كه چه روشي مي‌تواند باعث ارگاسم زنان شود. همانطور كه مي‌دانيد كه تحريك كليتروال، ارگاسم را به دنبال دارد. اما در واقع همه افراد با يكديگر فرق مي‌كنند و بسياري از زنان براي رسيدن به ارگاسم و كسب لذت جنسي به تحريكات بيشتري احتياج دارند. همچنين آگاهي يافتن از نقش كليدي آناتومي‌هاي گوناگون دستگاه تناسلي نيز از عوامل مهم صميميت زناشويي محسوب مي‌شود. مشاوران متخصص در اين زمينه مي‌توانند به زوجين كمك بسزايي جهت ارتقاي سطح كيفي رابطه‌شان نمايند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره جنسي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

صميمت زناشويي چه ابعادي را شامل مي‌شود؟

صميميت زناشويي ابعاد مختلف زندگي را شامل مي‌شود كه مي‌توان به صميميت عاطفي، فكري، معنوي و جنسي اشاره كرد. داشتن صميميت در تمام زمينه‌هاي ذكر شده در گرو درك ابعاد مختلف زندگي زناشويي و شناخت نيازهاي همسر در اين زمينه‌ها مي‌باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: صميميت زن و شوهر با يكديگر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۴۰:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از عوارض ماريجوانا آگاهي داريد؟ ماريجوانا نوعي ماده مخدر است كه از گياه شاهدانه تهيه مي‌شود. اين ماده مخدر چندين سال است كه قشر نوجوان و جوان كشور را درگير خود كرده و حدود چهارصد نوع ماده شيميايي خطرناك و سمي دارد. اين در حاليست كه اكثر مصرف كنندگان با تصور بي خطر بودن اين ماده به سمت اعتياد كشيده مي‌شوند. آگاهي جوانان و والدين از عوارض ماريجوانا به آنان كمك مي‌كند تا از اعتياد به اين ماده مخدر پيشگيري نمايند و يا در صورت اعتياد، هرچه سريع‌تر براي ترك اقدام نمايند. همچنين شما مي‌توانيد در اين زمينه از يك روانشناس نيز كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع: عوارض ماريجوانا يا گل

اعتياد به ماريجوانا

اصلي‌ترين و خطرناك‌ترين اختلالي كه انواع مواد مخدر از جمله گل و ماري جوانا در بدن ايجاد مي كند، اعتياد است. اعتياد از نظر رواني و جسمي به فرد مصرف كننده فشار مي‌آورد كه مدام به تكرار مصرف بپردازد. مصرف مداوم ماده مخدر ماريجوانا از نظر اجتماعي، اقتصادي، رواني و جسمي نه تنها به فرد، بلكه به خانواده و جامعه او نيز آسيب مي‌زند. وابستگي رواني و جسمي به ماري جوانا اغلب با نشانه‌هايي همچون كلافگي، به هم خوردن كيفيت خواب ،اضطراب و استرس، تحريك پذيري، رفتار خشن و… همراه است. افراد معتاد به ماري جوانا بعد از مدتي براي رسيدن به همان حس سرخوشي اوليه، مجبور مي‌شوند دوزهاي بالاتري از اين ماده را مصرف كنند چرا كه بدن آن‌ها به مقدار مصرف قبلي عادت پيدا مي‌كند.

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست | تعريف و آشنايي با ماهيت اعتياد

عوارض جسمي مصرف ماريجوانا

ماريجوانا نيز مانند ساير مواد مخدر عوارض و پيامدهايي به خود به همراه دارد، با وجود آن كه اين ماده در برخي كشورها آزادانه خريد و فروش و مصرف مي‌شود، نمي‌توان آن را بي ضرر دانست. در صورت عدم مصرف علائم خماري نيز ظاهر مي‌شود، براي اطلاع از روش هاي ترك ماري جوانا كليك كنيد. برخي از عوارض جسمي آن به شرح زير مي‌باشد:

1. عوارض ماريجوانا | حملات قلبي

مصرف ماري جوانا با تاثير بر روي فشار خون و سطح اكسيژن رساني رگ‌ها، ضربان قلب را بالا برده و در بدن بعضي افراد به حملات قلبي منجر مي‌شود. ريسك حملات قلبي در ساعات اوليه پس از مصرف بسيار بالاست.

2. تاثيرات منفي روي خون

ماري جوانا فشار خون را كم كرده، مقدار خون ريزي را افزايش مي‌دهد و حتي باعث بر هم خوردن ميزان قند خون مي‌گردد.

3. اختلال در ميل جنسي و باروري

مصرف ماري جوانا سطح تستسترون در مردان را پايين مي‌آورد و به همين دليل اسپرم‌ها بعد از مصرف ماريجوانا كاهش مي‌يابند. اين فرايند ميل جنسي و احتمال باروري در جنس مذكر را نيز با كاهش روبه رو مي‌كند. در زنان باردار نيز مصرف ماريجوانا باعث آسيب به ناحيه مغزي جنين شده و عملكرد ذهني بچه را مختل مي‌كند.

4. ضعيف شدن سيستم ايمني

ماده THC در ماريجوانا با آسيب به سلول‌ها و بافت‌هاي محافظ بدن، سيستم ايمني بدن فرد را در مقابل انواع بيماري‌ها و به خصوص عفونت‌ها و تومورهاي مغزي تضعيف مي‌كند.

5. عوارض ماريجوانا | سرطان

ماده مخدر ماريجوانا نسبت به مواد ديگر خاصيت سرطان زايي بيشتري دارد. ميزان سرطان زايي پنج نخ سيگار ماريجوانا برابر با يك بسته سيگار معمولي است. آمارها نشان داده مصرف ماري جوانا ريسك سرطان را دو تا سه برابر افزايش مي‌دهد. از سرطان‌هايي كه عمدتا در افراد مصرف كننده ماري جوانا ديده مي‌شوند، مي‌توان به سرطان ريه، سرطان گردن و سرطان سر اشاره كرد.

6. تاثيرات ماري جوانا بر سيستم عصبي

ماري جوانا با آسيب به بخش هيپوكامپ باعث ايجاد اختلال در حافظه كوتاه مدت مي‌شود. به همين دليل است كه مصرف كنندگان اين ماده اغلب اسم‌ها، آدرس‌ها و شماره‌ها را به ياد نمي‌آورند يا وسايل خود را جا مي‌گذارند و قرارهايشان را فراموش مي‌كنند. همچنين مصرف ماريجوانا با آسيب زدن به به نيمكره‌هاي چپ و راست مغز، سبب از دست دادن قدرت تعادل مي‌شود. به همين دليل معتادان به اين ماده معمولا تلو تلو مي‌خورند و نمي‌توانند خوب راه بروند.

از ديگر عوارض جسمي مصرف ماري جوانا مي‌توان به برونشيت، ذات الريه، اختلال در عملكرد شش‌ها، سكته مغزي، شديدتر شدن آسم و فيبروز كيستيك، اختلال در بينايي و شنوايي، حالت تهوع دائمي، مشكلات خواب و… اشاره كرد.

بيشتر بخوانيد : ماري جوانا | اعتياد به ماده مخدر گل ماري جوانا

عوارض ماريجوانا | عوارض روحي رواني مصرف ماريجوانا

اعتياد به ماريجوانا خطر ابتلا به بيماري‌هاي رواني را حدودا پنج برابر افزايش مي‌دهد. در بيماران مبتلا به افسردگي، پارانوئيد، نقص تمركز، اسكيزوفرني و… مصرف ماريجوانا سبب تشديد علائم و عود بيماري مي‌گردد. بنابراين در صورت مصرف و يا مشاهده عوارض آن حتما براي ترك اعتياد اقدام كنيد. همچنين مصرف اين ماده سبب توهم و اقدام به خودكشي نيز مي‌شود.

توهم: به ادراك چيزهايي كه وجود خارجي ندارند، توهم گفته مي‌شود. در حالت توهم احتمال انجام دادن اعمال پرخطر مثل پريدن از ارتفاع و رانندگي افزايش مي‌يابد.

پارانويا: بيماري پارانويا يا پارانوئيد، يك نوع بيماري رونشناختي است كه باعث مي‌شود فرد بدون هيچ دليلي فكر كند ديگران قصد توطئه و آسيب رساندن به او را دارند.

علاوه بر همه اين‌ها ماريجوانا باعث ترس شديد، از دست دادن قدرت حل مسئله و استدلال، نقص توجه، اختلال شخصيت، حس تحريف شده از زمان و تفكر تصادفي نيز خواهد شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

مصرف ماري جوانا بر نوجوانان چه تاثيري دارد؟

آمارها نشان داده‌اند كه نوجوانان هنجارشكن سريع تر از ديگران درگير اعتياد به مصرف گل مي‌شوند. اين نوجوانان كه تحت تاثير مصرف ماريجوانا قدرت فكر كردن، به حافظه سپردن و يادگيريشان مختل شده، اغلب از خانه و مدرسه فراري مي‌شوند.

آيا اعتياد به گل درمان دارد؟

بله. شما مي‌توانيد با مراجعه به متخصصان حوزه ترك اعتياد مورد درمان براي ترك قرار بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: عوارض ماريجوانا يا گل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عوارض ماريجوانا يا گل،
موضوع:
[ ۷ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۸:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا ازدواج با مرد سن بالا مي‌تواند ازدواج موفقي باشد؟ امروزه بسيار ديده مي‌شود كه دختران بيش از پيش به ازدواج با مردان سن بالا علاقه نشان مي‌دهند. اين مساله دلايل مختلفي دارد كه از آن‌ها مي‌توان به مشكلات مالي و اجتماعي پسران جوان براي ازدواج اشاره كرد. تفاوت سني دقيقي را نمي‌توان براي ازدواج مشخص كرد اما به هرحال فاصله سني بسيار زياد مي‌تواند چالش‌هايي را براي زوجين به همراه داشته باشد. با آگاهي از مزايا و معياب ازدواج با مرد سن بالا مي‌توانيد با آگاهي بيشتري در اين زمينه تصميم بگيريد. مشاوره قبل ازدواج مي‌تواند براي شما بسيار مفيد باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ازدواج كليك كنيد.

منبع: ازدواج با مرد سن بالا

ازدواج با مرد سن بالا

دختراني كه اين تصميم را دارند بايد حتما ويژگي‌هاي مختلفي از جمله تفاوت سطح بلوغ عاطفي، وجود فرزند يا زن سابق مرد سن بالا، وضعيت مالي، هدف او از ازدواج يا ديدگاهش نسبت به اين مسئله را مد نظر قرار داده و پيش از ورود به زندگي مشترك، اين موارد را بررسي و تحليل قرار دهند و چنانچه در اين مورد به مشكل يا ناسازگاري برخورد كردند، با مراجعه به مشاور و استفاده از راهنمايي‌ها و توصيه‌هاي وي تصميم به اين اقدام بگيرند.

اگر دختران بخواهند با بي توجهي به اين عوامل و با چشماني بسته قدم در چنين رابطه‌اي بگذارند، ممكن است در آينده با پشيماني بزرگي در زندگي خود روبرو شده و با خود بگويند كه اگر مي‌توانستند به عقب برگردند هرگز چنين انتخابي را انجام نمي‌دادند. پس لازم است كه حتما مواردي كه در ادامه به بحث خواهيم گذاشت را مورد توجه قرار دهند. براي كسب اطلاعات در زمينه ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

 

چه عواملي باعث ايجاد تمايل در دختران به ازدواج با مردان سن بالا مي‌شود؟

علت‌هاي مختلفي براي گرفتن تصميم ازدواج با مرد سن بالا در ميان دختران وجود دارد كه در ادامه قصد داريم به مهم‌ترين و رايج‌ترين آن‌ها اشاره كنيم. اگر چه عمده علل ازدواج دختران با مردان سن بالا عوامل زير مي‌باشد، اما مواردي هم ديده شده كه اين رابطه صرفا بر پايه علاقه و با شناخت و احترام متقابل شكل گرفته و هيچ عامل ديگري دو طرف را به قرار گرفتن در چنين رابطه‌اي سوق نداده است.

دلايل مختلف دختران براي ازدواج با مردان سن بالا

_حمايت و پشتيباني ناكافي و ناقص خانواده از دختران
_نداشتن مكاني امن و سرپناهي مطمئن براي زندگي
_محروميت از داشتن پدر در خانواده
_بي توجهي و اهميت ندادن پدر خانواده به فرزندان دختر و پشتيباني نكردن از آن‌ها
_عدم موفقيت در برقراري رابطه با مردان هم سن و سال يا با اختلاف سني كم
_زندگي كردن در خانواده‌هايي با طبقه اجتماعي پايين
_نگاه كردن به ازدواج به عنوان راهي براي رهايي يافتن از خانواده
_خود كم بيني و نداشتن اعتماد به نفس كافي در دختران
_ضربه خوردن و شكست در روابط پيشين با پسران كم سن و سال
_ازدواج كردن به قصد انتقام گرفتن از شركاي پيشين، اطرافيان يا همسر سابق
_موقعيت اجتماعي و وضعيت مالي خوب مرد مسن

بيشتر بخوانيد : سن ازدواج

مزاياي ازدواج با مرد سن بالا

ازدواج با مردان سن بالا مزايايي براي دختران به همراه دارد كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:

1. توانايي حل مشكلات

مردان سن بالا به دليل تجربه‌ بيشتر خود در حل مشكلات پيش آمده در زندگي مهارت خوبي دارند. اين افراد كمتر تحت تاثير احساسات هستند و سعي مي‌كنند با منطق نسبت به حل مسائل اقدام كنند و اينگونه زنان مي‌توانند در زندگي آرامش خاطر بيشتري داشته باشند.

2. امنيت مالي

امنيت مالي از عمده دلايل تمايل دختران جوان به ازدواج با مرد سن بالاست. مردان سن بالا به يك ثبات مالي رسيده‌اند و مي‌توانند امنيت مالي و رفاه اقتصادي را براي همسر و فرزندان خود تامين نمايند. در واقع مي‌توان گفت كه ازدواج با اين مردان دغدغه‌هاي مالي را به همراه نخواهد داشت.

3. قدردان و خانواده دوست

مردان سن بالا به دليل تجربه‌هاي تلخ و شيريني كه در گذشته داشته‌اند، راه‌هاي ارتباط با خانواده و ايجاد يك محيط گرم و صميمي‌در خانواده را بلدند. آن‌ها معمولا قدر همسر خود را مي‌دانند و سعي مي‌كنند زندگي معقول و بي تنشي را براي او فراهم نمايند و نياز‌هاي همسر و فرزندان براي آن‌ها اهميت دارد.

4. شخصيت آن‌ها شكل گرفته است

مردان سن بالا از ثبات شخصيتي برخوردار هستند و چالش‌هايي كه در زندگي با يك مرد جوان ممكن است به وجود بيايد در زندگي با مرد سن بالا وجود ندارد. شخصيت اين افراد شكل گرفته و ازدواج و زندگي با آن‌ها امنيت بيشتري را نصيب زن خواهد كرد. آن‌ها مسير درست زندگي را مي‌دانند و مشكلات كمتري را در مقايسه با جوانان دارند.

5. كاهش نگراني‌هاي ازدواج

به دليل مشكلات متعددي كه در سر راه جوانان امروزي وجود دارد امكان ازدواج براي آن‌ها كمتر است. اين مشكلات عمدتا مسئله بي پولي و بيكاري ونداشتن مسكن است و همين امر سبب شده اكثر پسران جوان تن به ازدواج ندهند و اين گونه دختران زمان خود را براي ازدواج از دست خواهند داد. در اين شرايط ازدواج با يك مرد سن بالا كه از لحاظ مالي و شغلي و شرايط اجتماعي به ثبات رسيده مي‌تواند گزينه خوبي باشد.

بيشتر بخوانيد : اختلاف سني زياد در ازدواج

موارد مورد انتظار در ازدواج با يك مرد سن بالا

اگر شكاف سني عميقي بين زن و شوهر وجود داشته باشد، مي‌تواند منجر به تفاوت‌هاي فراواني در سلايق آن‌ها، ديدگاهشان نسبت به زندگي و مسائل مختلف آن، فعاليت‌ها و موارد مورد علاقه هر دو و ساير خصوصياتشان شود. حتي ممكن است همسري كه سن بالاتري دارد از همراهي با شريك خود در تفريحات و انواع فعاليت‌ها امتناع كرده كه اين امر هم ممكن است به دليل سطح پايين انرژي و انگيزه در مرد سن بالا باشد.

مرداني كه سن بالاتري دارند اغلب از نظر تمايلات و توانايي‌هاي جنسي با يك دختر جوان متفاوت بوده و ممكن است نتوانند تمام نيازها و درخواست‌هاي او از يك رابطه جنسي سالم و دو طرفه را برطرف كنند. اين مردان عموما مشكلات بيشتري را در زندگي پشت سر گذاشته و از تجربه‌هاي بيشتري نسبت به يك دختر جوان برخوردارند، به همين دليل در بيشتر مواقع ترجيح مي‌دهند كه خودشان تصميم‌هاي بزرگ و مهم زندگي را گرفته و كنترل امور را به دست بگيرند. تكامل و بلوغ فكري در مردان مسن و تفاوت در ديد آن‌ها نسبت به وقايع هم مي‌تواند عاملي باشد كه باعث شود روابط دو طرف رو به سردي و يكنواختي رود.

 

مواردي كه بايد در ازدواج با يك مرد سن بالا مد نظر قرار گيرند

اين روزها نگاه اكثر افراد جامعه به ازدواج يك دختر جوان با مردي مسن، يك نگاه منتقدانه و منفي است كه اغلب اين گونه ازدواج‌ها را نفي مي‌كند. اما با اين حال زوجي كه چنين شرايطي را دارند بايد حتما قبل از ازدواج موارد زير را در نظر بگيرند تا بتوانند پايه‌هاي زندگي خود را هر چه محكم‌تر بنا نهند.

1. حتما مشاوره پيش از ازدواج را در اولويت قرار دهيد

سعي كنيد با مراجعه به يك مشاور، پيش از تصميم به ازدواج از راهنمايي‌هاي او جهت شناخت ميزان تطابق با شريك‌تان در زمينه‌هاي مختلف فكري، فرهنگي، اولويت‌ها، ارزش‌ها و اهداف يكديگر از ازدواج آگاهي پيدا كرده و با بينش و بصيرت لازم در اين راه قدم بگذاريد. اگر دلايل شما براي ازدواج با يك مرد مسن صرفا جهت گريختن از مشكلات و مسائل زندگي باشد، يك مشاور خوب شما را جهت يافتن راه‌هايي براي حل اين مشكلات ياري خواهد كرد.

2. زندگي همسرتان را بررسي كنيد

ممكن است مردي كه قصد ازدواج با او را داريد قبلا دست به ازدواج زده و هم اكنون صاحب فرزنداني از همسر سابق خود باشد. اگر چنين باشد لازم است ببينيد كه آيا مي‌توانيد خود را با اين قضايا تطابق دهيد و رفت و آمد يا حتي زندگي با فرزندان او را تحمل كنيد يا اين كاري خارج از توانايي‌هاي شماست.

3. ديدگاه اطرافيان و ساير افراد جامعه به خود و همسر آينده‎تان را ارزيابي كنيد

درست است كه انسان بايد مطابق ميل و خواسته خود و نه ديگران زندگي كند اما بايد به اين مساله توجه داشته باشيد كه خواه ناخواه در جامعه و ميان افرادي زندگي مي‌كنيد كه مجبور به تعامل و رفت و آمد با آن‌ها هستيد. به همين دليل بايد بررسي كنيد كه تبعات ازدواج با يك فرد مسن تا چه ميزان بر افكار و نظرات بقيه تاثير گذار بوده و آيا قادر به تحمل بار حاصل از اين ديدگاه‌ها و باورهاي سايرين در طول زندگي مشترك خود خواهيد بود يا خير.

4. ميزان تمايل دو طرف به بچه‌دار شدن را مشخص كنيد

مردان مسني كه پيش از اين صاحب فرزند شده‌اند ممكن است ديگر تمايلي به فرزندآوري نداشته باشند در حالي كه دختر جوان بخواهد اين تجربه را در زندگي مشترك خود با همسرش داشته باشد. لازم است كه حتما اين موارد را پيش از ازدواج با شريك زندگيتان در ميان گذاشته و در صورت داشتن نظراتي متناقض و ناسازگار با يكديگر، از راهنمايي‌ها و توصيه‌هاي يك مشاور استفاده كنيد.

 

پژوهشي در رابطه با سن ازدواج

به دنبال تحقيق و مطالعات انجام گرفته توسط مريم ولدخاني، عبد الباسط محمود پور و همكاران در سال 1395 در مورد تاثير سن ازدواج بر الگوهاي همسر گزيني و تفاوت سني زوجين بر كيفيت زندگي زناشويي زنان، نشان داده شد كه تفاوت سني (بزرگ‌تر بودن زن، كوچك‌تر بودن زن و هم سن بودن آن‌ها) تأثيري بر كيفيت زندگي زناشويي ندارد. از آنجايي كه دختران زودتر از پسران به بلوغ جسمي ‌مي‌رسند و به تبع آن جامعه از آن‌ها انتظار رفتار‌هاي بزرگ سالانه بيشتري دارد، اين امر موجب شده كه آن‌ها فراتر از سن تقويمي‌شان به رشد شناختي برسند. به همين دليل واضح است كه اين مساله موجب مي‌شود تفاوت سني تأثير كم رنگ‌تري بر ميزان كيفيت زناشويي بگذارد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ازدواج با مرد سن بالا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ازدواج با مرد سن بالا،
موضوع:
[ ۷ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۱:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا روش صحيح درس خواندن را مي‌دانيد؟ بسياري از دانش‌آموزان ادعا مي‌كنند باوجود زمان زيادي كه براي يادگيري دروس‌شان مي‌گذارند، اما نتيجه مناسبي از آن نمي‌گيرند. اين موضوع به دليل به‌كارگيري شيوه‌هاي درس خواندن غيراصولي و نامناسب رخ مي‌دهد. به همين خاطر، لازم است با معرفي روش‌هاي صحيح براي يادگيري دروس، به دانش‌آموزان كمك كرد تا بتوانند از زمان خود بيشترين بهره را ببرند. در ادامه نكات و متدهايي براي اجراي روش هاي صحيح درس خواندن را شرح داده‌ايم. در صورتي كه در اين زمينه دچار مشكلي شده‌ايد، حتما براي دريافت خدمات مشاوره تحصيلي كليك كنيد.

منبع: روش صحيح درس خواندن

روش صحيح درس خواندن

اكثر افراد در دوره حاضر، موظف هستند كه تحصيلات خود را به مدت 12 سال ادامه دهند. درنتيجه، درس خواندن زمان زيادي را از كودكان و نوجوانان خواهد گرفت. اين در حالي است كه به پيشرفت جامعه منجر شده تا والدين فرزندان خود را از همان سنين كودكي براي يادگيري مهارت‌هاي اضافي تشويق كنند. ازجمله اين مهارت‌ها مي‌توان به آموزش زبان، ورزش‌هاي متنوع، فعاليت‌هاي هنري يا ادبي و غيره اشاره كرد. ازاين‌رو، دانش‌آموزان ديگر وقت زيادي براي تفريح و سرگرمي پيدا نمي‌كنند.

علاوه بر اين، انتظار بالاي والدين و نيز سختگيري دانش‌آموزان نسبت به خودشان براي آنكه بهترين عملكرد ممكن را به دست آورند، باعث مي‌شود تا لزوم برنامه‌ريزي و نظام‌مندي براي رسيدگي به همه اين فعاليت‌ها روشن شود. ازجمله مهم‌ترين برنامه‌ها، تنظيم شيوه‌اي براي فراگيري بيشترين مباحث درسي در كمترين زمان ممكن است. اين روش، مهارتي مهم براي دانش‌آموزان امروزي به شمار مي‌رود. تا جايي كه موفقيت تحصيلي آن‌ها درگرو يادگيري اصول حاكم بر شيوه‌هاي صحيح مطالعه است.

به همين دليل بسياري از خانواده‌ها سعي مي‌كنند در سال‌هاي نزديك به كنكور، براي فرزندان خود از كمك‌هاي مشاورين تحصيلي و برنامه‌ريزي درسي استفاده كنند. بااين‌حال، آن‌ها توجه نمي‌كنند كه تغيير ناگهاني سبك مطالعه، فشار رواني زيادي را بر دانش‌آموزان وارد مي‌آورد. بر اين اساس، توصيه مي‌شود تا اصول درس خواندن صحيح، از سال‌هاي اوليه تحصيلي به‌تدريج در كودكان نهادينه شود تا بتوانند باهدف گذاري دقيق‌تر و ساده‌تري به موفقيت نائل شوند.

مهارت هاي لازم براي اجراي روش صحيح درس خواندن

براي آنكه بتوان با بهترين كيفيت درس خواند، لازم است يك سري مهارت‌هاي پايه را در دانش‌آموزان تقويت كرد. ازجمله مهم‌ترين اين توانايي‌ها به شرح زير است.

با دقت گوش دادن

همه ما صداهاي اطراف‌مان را مي‌شنويم؛ اما اين به معناي توجه به تك‌تك اين صداها نيست. هنگامي موضوع حرف شخصي را به‌درستي درك مي‌كنيم كه به‌خوبي به سخنان او گوش دهيم. اين نكته شايد ساده به نظر بيايد، اما يكي از اصلي‌ترين علل مشكلات يادگيري در مدرسه‌ها به شمار مي‌رود. ازاين‌رو بايد به كودكان آموزش داد تا بتوانند در يك موقعيت خاص، ساير محرك‌ها را ناديده بگيرند و به سخنان آموزگار توجه كنند.

روش صحيح درس خواندن | يادداشت‌برداري

معمولاً دانش‌آموزان مباحث درسي را در همان زمان آموزش فرامي‌گيرند؛ اما به دليل ننوشتن نكات اصلي، مقدار زيادي از آن را به فراموشي مي‌سپارند. همين موضوع باعث مي‌شود تا نيازمند صرف زمان بيشتري براي مرور و يادآوري مطالب باشند.

بر اين اساس، لازم است به دانش‌آموزان ياد داد كه چطور دست به يادداشت نويسي و جزوه برداري از صحبت‌هاي معلم بزنند. اين روش همچنين كمك مي‌كند تا دانش‌آموز به شيوه‌اي فعال در امر يادگيري خويش دست داشته باشد.

خلاصه‌نويسي مطالب

منظور از خلاصه‌نويسي، نوشتن موضوع به سبك و سياق خود شخص است. اين فن كمك مي‌كند تا مغز سريع‌تر مطالب را براي خود يادآوري كند. لازم به ذكر است كه در خلاصه نويسي يك موضوع، هر جمله علاوه بر اينكه بايد شامل نكات كليدي مطلب باشد، لازم است با جملات ديگر نيز ارتباطي منطقي داشته باشد. در حقيقت، يك متن خلاصه‌شده نيازمند انسجام دروني و ترتيب محتوايي است.

اصول لازم در روش صحيح درس خواندن

براي آنكه روش مطالعه افراد مؤثر و باكيفيت باشد، لازم است اصول زير مدنظر قرار گيرد. اين موارد كمك مي‌كنند تا فرد بتواند از وقت خود بيشترين بهره را برده و تا جاي ممكن، نياز خود به بازگشت مكرر به مطالب قبلي را كاهش دهد. تعدادي از مهم‌ترين اين اصول به شرح زير است:

تعيين هدف هر فرصت مطالعاتي

اين نكته اشاره به تعيين جزئي و دقيق مضمون مطالعه فرد دارد. به‌عبارت‌ديگر، دانش‌آموز بايد قبل از شروع به مطالعه دروس تصميم بگيرد كه در اين زمان قصد دارد چه بخشي از مطلب را بخواند؟ آيا مي‌خواهد به محتواي درس اشراف پيدا كند و يا نكات اصلي آن را مرور كند؟

به‌طوركلي، تعيين مناسب هدف مطالعه مي‌تواند بخش زيادي از سختي درس خواندن را از دوش افراد بردارد.

1- تعيين مدت‌زمان لازم براي هر بخش

پس‌ازآنكه هدف از مطالعه مشخص شد، مي‌توان به‌صورت تقريبي زمان لازم براي آن را مشخص كرد. اين كار باعث مي‌شود شخص احساس كند توانايي مديريت زمان خود را دارد و درنتيجه با آرامش بيشتري دست به مطالعه بزند.

2- تقويت شيوه مطالعه فعال

هر فرد سبك متفاوتي از درس خواندن را براي خود دارد. بااين‌حال مي‌توان تمام اين شيوه‌ها را به دودسته فعال و منفعل تقسيم كرد. براي مثال روش‌هاي زير انواع رايجي از شيوه‌هاي مطالعه در بين دانش‌آموزان به شمار مي‌رود:

  • بحث در مورد مطالب درسي و بيان نظرات متفاوت (فعال)
  • به كار گيري عملي موضوعات درسي و تجربه مستقيم آن‌ها (فعال)
  • استفاده از كدگذاري‌هاي ريتم دار و حفظ نكات (فعال)
  • يادگيري با استفاده از حافظه تصويري (منفعل)
  • آشنايي با مطالب از طريق صرفاً گوش دادن به معلم (منفعل)
  • فراگيري موضوعات درسي از طريق آموزش و توضيح آن به ديگران (فعال)

بر طبق گزارش‌هاي اخير، كساني كه از روش‌هاي فعال مطالعه استفاده مي‌كنند، با سرعت بيشتري قادر به فراگيري مباحث درسي هستند. همچنين، احتمال فراموشي موضوعات هنگامي‌كه از شيوه‌هاي فعال استفاده مي‌شود، پايين‌تر مي‌آيد.

روش صحيح درس خواندن | روش پس ختام

يكي از معروف‌ترين و اثربخش‌ترين شيوه‌هاي درس خواندن، استفاده از روش پس ختام است. اين فن داراي 6 مرحله است كه با رعايت آن‌ها، مي‌توان مطالعه خود را به‌خوبي كيفيت بخشيد. مراحل از روش به شرح زير هستند:

پيش‌خواني مطالب (پ)

قبل از آنكه با تمركز كامل روي يك مبحث شروع به مطالعه كنيد، توصيه مي‌شود با سرعت و بدون هيچ توقفي نگاهي گذرا به سرفصل‌ها، كليدواژه‌ها، تصاوير و… اندازيد. اين كار كمك مي‌كند تا يك برداشت اوليه ازآنچه قرار است بخوانيد، به دست آوريد. همچنين، اين روش در شكل‌گيري انسجام ذهني فرد بسيار تأثيرگذار است.

سؤال از خود (س)

بعد از آگاهي از مباحث به‌صورت كلي، لازم است با طرح سؤالاتي از خود، تمركز و حواس خود را براي شروع مطالعه افزايش دهيم. اين كار مكن است در ابتدا كمي زمان‌بر باشد، اما سبب مي‌شود تا در حين مطالعه، احتمال حواس‌پرتي كاهش يابد.

خواندن مطالب (خ)

مهم‌ترين نكته در اين مرحله، حفظ موضوعات كتاب نيست، بلكه يادگيري مفاهيم و فهم عميق آن‌ها است. اين امر بايد به نحوي صورت گيرد كه فرد بتواند در مورد محتواي موضوع درسي، با ديگران يا خود صحبت كند.

تفكر (ت)

در اين مرحله تلاش مي‌شود تا مضامين خوانده‌شده، درون سازي گردد. به‌عبارت‌ديگر دانش‌آموز با تفكر، سعي مي‌كند نكات اصلي درس را براي خود به‌صورت ذهني به تصوير بكشد.

از حفظ خواني مطالب (ا)

پس‌ازآن كه مفاهيم به‌خوبي در ذهن دانش‌آموز شكل بگيرد، نوبت به حفظ آن‌ها مي‌رسد. لازم به ذكر است كه مراحل قبلي درصورتي‌كه به‌درستي اجراشده باشند، مي‌توانند در كاهش فشار از اين بخش بسيار مؤثر باشند.

مرور مطالب (م)

در انتها و با اتمام درس موردنظر، بهتر است افراد مقداري زمان استراحت براي خود تعيين كند. پس‌ازآن، توصيه مي‌شود تا زمان كوتاهي را براي مرور مطالب و يادآوري نكاه هر بخش صرف كنند. اين كار باعث مي‌شود تا اطلاعات به حافظه بلندمدت يا ميان‌مدت دانش‌آموزان انتقال يابد و احتمال فراموشي كم شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه تحصيل و دانش آموزان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تحصيلي تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: روش صحيح درس خواندن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: روش صحيح درس خواندن،
موضوع:
[ ۷ آبان ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۶:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی