مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترس از گربه يك فوبياي خاص از نوع فوبياي حيوانات است كه در ادبيات تخصصي روانشناسي با نام ايلوروفوبيا نيز شناخته مي‌شود. فوبياي گربه باعث مي‌شود فرد ترس شديد و غيرمنطقي را در زمان ديدن يا نزديك شدن اين حيوان تجربه كند، در برخي موارد سركار رفتن، گشتن در طبيعت، رفتن به منزل اقوامي كه گربه دارند، غير ممكن مي‌شود. در اين موارد شديد حتما بايد از كمك روانشناس استفاده كرد. در موارد خفيف‌تر نيز نبايد آن را ناديده گرفت، با خواندن ادامه مقاله به اهميت اين موضوع پي خواهيد برد. براي آشنايي با ساير انواع فوبياي حيوانات كليك كنيد.

 

منبع : ترس از گربه يا ايلوروفوبيا

آشنايي با علائم و نشانه هاي ترس از گربه

ترس از گربه يكي از انواع فوبياي خاص است كه در راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات روانپزشكي به عنوان اختلالي اضطرابي طبقه بندي مي‌شود. در اين شرايط فرد ترس شديد و غيرمنطقي را هنگام مواجهه با گربه‌ها يا حتي هنگام فكر كردن به آن‌ها تجربه مي‌كند. ترس از گربه (ايلوروفوبيا) آنقدر قوي است كه احساس اضطراب زيادي را در درون فرد ايجاد كرده و حتي مي‌تواند منجر به بروز حمله عصبي يا همان پانيك شود. براي آشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد. به طور كلي علائم ترس از گربه موارد زير را شامل مي‌شوند:

– احساس ترس يا اضطراب شديد در مواجهه با گربه‌ها كه ممكن است به حمله پانيك نيز منجر شود.

– تلاش براي اجتناب از موقعيت‌هايي كه فرد مي‌داند ممكن است در آن‌ها با گربه مواجه شود و يا حتي اجتناب از فكر كردن به گربه‌ها.

– آگاه بودن از غيرمنطقي بودن ترس و در عين حال احساس ناتواني براي مديريت اين مسئله.

– بروز اختلال در عملكرد روزانه (براي مثال فرد روابط خود را با دوستاني كه از گربه‌ها نگهداري مي‌كنند محدود مي‌كند يا از برخي مسيرها به خاطر حضور گربه عبور نمي‌كند كه اين كار  موجب مشكلاتي در زندگي روزمره مي‌شود).

–  بروز علائم جسماني اضطراب هنگام مواجهه يا فكر كردن به گربه‌ها (سرگيجه، حالت تهوع، دل درد، لرزش، افزايش تعريق و بالا رفتن سرعت تنفس).

 

 

علل و دلايل دچار شدن به ترس از گربه

متخصصان بر اين باورند كه بروز فوبياي خاص يك علت دقيق ندارد. بلكه علل مختلفي مي‌توانند در اين مشكل سهيم باشند. براي مثال افرادي كه در دوران كودكي مورد حمله يك گربه قرار گرفته‌اند يا شاهد حمله گربه به يك فرد ديگر بوده‌اند، بيش از سايرين ممكن است كه دچار ايلوروفوبيا شوند. همچنين عوامل ژنتيكي و محيطي نيز مي‌توانند در اين مسئله نقش داشته باشند.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند اكثر فوبياهاي خاص از جمله فوبياي گربه از تجربيات ناخوشايند دوران كودكي نشات مي‌گيرند، حتي اگر فرد اصلا به ياد نياورد كه آن خاطره ناخوشايند دقيقا چه چيزي بوده است.

درمان ترس از گربه | چگونه ترس از گربه را از بين ببريم ؟

ايلوروفوبيا همانند هر فوبياي خاص ديگر به ميزان قابل توجهي به روان درماني پاسخ مي‌دهد. از همين رو اگر ترس از گربه براي‌تان دردسرساز شده و مي‌خواهيد آن را درمان نماييد، بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد. رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه روانشناسان به كمك آن‌ها در جلسات مشاوره به شما ياري مي‌رسانند تا بر ترس خود غلبه كنيد. در اين ميان رويكرد شناختي رفتاري و تكنيك‌هاي خاص آن نظير مواجه سازي تدريجي از بيشترين اثربخشي برخوردار است. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي درمان فوبي كليك كنيد.

در مواجه سازي تدريجي درمانگر به شما كمك مي‌كند تا موقعيت‌هايي كه موجب ترس‌تان مي‌شوند را به صورت يك طيف طبقه‌بندي كنيد. سپس با فنوني نظير ريلكسيشن و ساير روش‌هاي خودآرام سازي چگونگي رويارويي با اين موقعيت‌ها را به شما مي‌آموزد. براي اشنايي با جديدترين روش هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استرس و اختلالات مرتبط مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

خير، استفاده از درمان دارويي نظير داروهاي ضد اضطرابي تنها در شرايطي ضرورت مي يابد كه سطح اضطراب بيمار بسيار بالا باشد. هم چنين در موقعيت هاي پيچيده اي كه چند اختلال روانشناختي با هم حضور دارند نيز استفاده اين داروها مي توانند روند درمان را تسريع نمايند. با اين حال تصميم گيري در زمينه شروع مصرف دارو بايد حتما زير نظر يك متخصص صورت بگيرد.

در اكثر موارد بله، اما ممكن است  در برخي موارد عوامل محيطي يا ژنتيكي ديگري در بروز اين مشكل نقش داشته باشند.

روانشناسان باليني از جمله متخصصيني هستند كه با استفاده از تكنيك هاي مختلف در جلسات روان درماني مي توانند در بهبود اين مشكل به شما ياري برسانند. اگر نياز به مصرف دارو وجود داشته باشد روانشناس شما را به يك روانپزشك ارجاع خواهد داد.

   

منبع : ترس از گربه يا ايلوروفوبيا

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۲۲:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز مشاوره خانواده در اهواز كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در اهواز زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

 

منبع : مشاوره خانواده اهواز

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره‌خانواده چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در اهواز

مركز مشاوره خانواده طراوت اهواز، كيانپارس خيابان 4 شرقي، مجتمع پزشكي ايران نگين، ورودي دوم، طبقه پنجم، واحد 8
مركز مشاوره خانواده دزفول دزفول، خيابان حبيب بن مظاهر، بين مطهري و كشاورز
مركز مشاوره خانواده مهر آوران اهواز اهواز، خيابان خوانساري، بين نادري و كافي، مجتمع پزشكي مهرگان، طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده مهرورزان آبادان، خيابان زند، مجتمع توسكا، طبقه 4
مركز مشاوره خانواده رها انديمشك، خيابان امام حسين، خيابان شهيد پناهي، مجتمع تجاري شاه آبادي
مركز مشاوره خانواده مهرگان ايذه، خيابان امام، كوچه حسينيه اعظم
مركز مشاوره خانواده راه زندگي بهبهان، فلكه بيد بلند، مجتمع پزشكي دكتر يوسفعلي
مركز مشاوره خانواده نيكان در اهواز اهواز، ميدان شهيد چمران، بلوار شهيد چمران، مابين خيابان هشتم ونهم، جنب اداره پست

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

منبع : مشاوره خانواده اهواز

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۷:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز مشاوره خانواده در مركز تهران كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در مركز تهران زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

منبع :  مشاوره خانواده مركز تهران

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره خانواده مركز تهران چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در مركز تهران

مركز مشاوره خانواده دانشگاه تهران خيابان انقلاب، خيابان 16 آذر، خيابان پروفسور ادوارد براون، پلاك 13 و 15
مركز مشاوره خانواده صبح اميد آريا ميدان انقلاب، ابتداي خيابان كارگر جنوبي، خيابان شهيد نظري، پلاك 150
مركز مشاوره خانواده تدبير راه نو بلوار كشاورز، روبروي هتل اسپيناس، خيابان شوريده، نبش رستاك، پلاك ۳، واحد ۱۷
مركز مشاوره خانواده اكرم پرند در مركز تهران ميدان آرژانتين، خيابان بخارست، كوچه شفق، ساختمان نخل، طبقه چهارم، واحد ۷
مركز مشاوره خانواده راه نو خيابان عباس آباد (بهشتي)، نرسيده به ميدان تختي، شماره 167، طبقه 2، واحد 6
مركز مشاوره خانواده رايين ميدان آرژانتين، بلوار بيهقي، بين كوچه 8 و 10 غربي، پلاك 6، مجتمع مسكوني 66، طبقه 2، واحد 8
مركز مشاوره خانواده كامياب ميدان انقلاب، ابتداي كارگر جنوبي، كوچه رشتچي، پلاك 13

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

منبع :  مشاوره خانواده مركز تهران

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۴:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

احساس تحقير شدن در رابطه را مي‌توان يكي از بدترين تجربيات در يك رابطه عاطفي دانست. دريافت احترام و احساس عزت‌نفس ازجمله نيازهاي طبيعي همه ما است و هيچ‌كس دوست ندارد از جانب ديگران مورد تحقير يا بي‌احترامي قرار بگيرد. بااين‌حال گاهي اوقات اين مشكل در روابط ما پيش خواهد آمد و مي‌تواند دلايل بسياري داشته باشد. علاوه بر اينكه مشكلات شخصيتي يا تصورات اشتباه ديگران مي‌تواند دليلي براي تحقير كردن طرف مقابل در رابطه باشد برخي نقاط ضعف مانند نداشتن عزت‌نفس يا وابستگي بيش‌ازحد به ديگران نيز ممكن است در خود شخص وجود داشته و باعث شود تا وي در بسياري از روابط مورد بي‌توجهي يا تحقير شدن از جانب ديگران قرار بگيرد. در ادامه مطلب راهكارهاي مواجهه و جلوگيري از اين موضوع شرح داده‌ايم.

 

 

منبع :  تحقير شدن در رابطه

علل تحقير شدن در رابطه

برخي افراد در روابطشان اين اجازه را به خود مي‌دهند كه دست به تحقير يا بي‌احترامي به ديگران بزنند. اين موضوع مي‌تواند دلايل بسياري داشته باشد. براي مثال بالاتر بودن وضعيت اقتصادي يا موقعيت اجتماعي مي‌تواند يكي از دلايلي باشد كه فرد خود را برتر از ديگران احساس كرده و به همين خاطر به خود اجازه دهد ديگران را تحقير كند.

البته ضعف شخصيتي را مي‌توان دليل مهم‌تري براي اين قبيل رفتارها دانست. افرادي كه احساس اعتمادبه‌نفس يا عزت‌نفس حقيقي نداشته باشند، معمولاً سعي مي‌كنند با تكيه بيش‌ازحد بر توانايي‌ها و همين‌طور كوچك شمردن ديگران برتري خود را به آن‌ها ثابت كنند. برخي افراد دچار اختلال شخصيتي نظير شخصيت‌هاي خودشيفته نيز درست به همين خاطر دست به تحقير ديگران مي‌زنند. اين افراد از مواجهه با اين واقعيت كه ممكن است ديگران در برخي مسائل بهتر از آن‌ها باشند به‌شدت اضطراب دارند و به همين خاطر سعي مي‌كنند با تحقير احساس بهتر بودن كاذب را در خود ايجاد كنند.

ساير دلايل تحقير شدن در رابطه

گاه تحقير شدن به ويژگي‌هاي خود شخص بازمي‌گردد. بعضي‌ها در بسياري از روابط خود از موضع پايين‌تر با ديگران تعامل مي‌كنند و اين باعث خواهد شد كه آن‌ها در بيشتر ارتباطات‌شان احساس تحقير شدن يا مورد سوءاستفاده قرار گرفتن را تجربه كنند. اين موضوع مي‌تواند دلايل بسياري داشته باشد كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. اگر هر يك از اين مشكلات را در خود احساس مي‌كنيد و يا به هر دليل ديگري در روابط خود دچار احساس حقارت يا بي‌توجهي مي‌شويد بهتر است براي برطرف كردن اين مشكلات از يك مشاور كمك بگيريد. براي مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

1- ضعف اعتمادبه‌نفس

تحقير شدن در رابطه را مي‌توان بيش از هر چيز با ضعف اعتمادبه‌نفس همراه دانست. افرادي كه به توانايي‌هاي خود باور ندارند و همواره احساس مي‌كنند ديگران بهتر يا توانمندتر از آن‌ها هستند، خواسته يا ناخواسته اين احساس را در اطرافيان خود نيز ايجاد مي‌كنند. به عبارتي مي‌توان گفت آن‌ها با رفتارهايشان اين باور را در ديگران ايجاد مي‌كنند كه به‌واقع از وي بهتر هستند و مي‌توانند او را به خاطر ضعف‌هايش شماتت كنند. براي آشنايي با جديدترين روش هاي افزايش اعتماد به نفس كليك كنيد.

2- ترس از تنهايي يا وابستگي

ترس از تنهايي در برخي افراد به حدي شديد است كه آن‌ها حاضرند براي رهايي از آن هر نوع ارتباطي را تحمل كنند. اين موضوع باعث مي‌شود تا فرد براي كسب رضايت ديگران همواره به شكل اغراق‌آميزي از خوبي‌ها و توانايي‌هاي آن‌ها صحبت كند و يا برخلاف برخوردهاي نامناسبي كه با وي مي‌شود سكوت كرده و به رابطه ادامه دهد.

3- بي‌برنامگي

يكي ديگر از دلايلي كه باعث مي‌شود ديگران در يك رابطه دست به تحقير بزنند اين است كه وي هيچ برنامه يا هدف مشخصي براي زندگي خود نداشته باشد. چنين افرادي معمولاً به‌عنوان شخصيت‌هاي بي‌انگيزه يا بي‌ثبات شناخته مي‌شوند و اين موضوع دير يا زود طرف مقابل شما را خسته خواهد كرد. به همين خاطر اگر مي‌خواهيد ديگران اجازه تحقير كردن شما را نداشته باشند، بهتر است براي خود ارزش‌ها و اهداف مشخصي بيافرينيد. اگر احساس مي‌كنيد بي‌انگيزگي يا افسردگي باعث شده تمايلي به فعاليت در زندگي خود نداشته باشيد بهتر است در اين زمينه از يك مشاور كمك بگيريد.

4- باورهاي اشتباه

تربيت نامناسب والدين يا تجربيات دوره كودكي ممكن است باعث شكل‌گيري باورهاي منفي شود. براي مثال شايد فكر كنيد به‌اندازه ديگران باارزش نيستيد و يا ارزش خود را در برطرف كردن نيازهاي ديگران مي‌بينيد و بر اساس اين باور رفتار مي‌كنيد. اما ممكن است از جانب ديگران مورد تحقير يا بدرفتاري قرار بگيرند.

 

 

راهكارهايي براي جلوگيري از تحقير شدن در رابطه

تحقير شدن در يك رابطه مي‌تواند پيامدهاي منفي بسياري را براي شرايط روحي فرد به همراه داشته باشد. احساس افسردگي، نااميد شدن از تلاش و يا اضطراب ناشي از قضاوت‌هاي ديگران ازجمله مهم‌ترين مشكلاتي هستند كه در اين شرايط براي فرد پيش خواهد آمد. به همين خاطر شما مي‌بايست اين موضوع را در روابط خود برطرف كنيد و يا به يك رابطه پايان دهيد. ازجمله راهكارهايي كه مي‌بايست به آن‌ها توجه داشته باشيد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

قدم اول : براي جلوگيري از تحقير شدن خودتان را ارزيابي كنيد

همان‌طور كه گفته شد برخي مواقع رفتار يا نقاط ضعف شخصيتي خود فرد است كه باعث مي‌شود ديگران با او رفتار مناسبي نداشته باشند. به همين خاطر پيش از آنكه در اين زمينه با ديگران برخورد كنيد، ابتدا رفتارها و افكار خودتان را به‌دقت بررسي كنيد.

آيا رفتارهاي شما به‌گونه‌اي است كه به ديگران اجازه مي‌دهد با شما اين‌گونه برخورد كنند؟ اگر فكر مي‌كنيد وجود چنين مشكلاتي در شخصيت شما باعث بدرفتاري ديگران شده بهتر است پيش از هر چيز براي تغيير نقاط ضعف خود برنامه‌ريزي داشته باشيد. با توجه به اينكه اين نقاط ضعف معمولاً ويژگي‌هاي ريشه‌‌اي در شخصيت شما هستند كه به‌سادگي نمي‌توانيد آن‌ها را تغيير دهيد بهتر است براي بهبود آن‌ها از يك مشاور كمك بگيريد.

قدم دوم : از احساسات‌تان صحبت كنيد

احساس تحقير شدن در رابطه معمولاً باعث ايجاد دو نوع واكنش متفاوت مي‌شود. برخي افراد به‌طوركلي سكوت كرده و راجع به ناراحتي‌هاي خود صحبت نمي‌كنند كه اين موضوع باعث ميشه تا طرف مقابل شما متوجه ناراحتي‌تان نشده و حتي احساس كند شما بابت رفتارهايش به وي حق مي‌دهيد.

برخي افراد نيز در مقابل اين شرايط دست به واكنش‌هاي منفي نظير قهر و دعوا يا مقابله‌به‌مثل مي‌زنند. اين شكل از رفتار شايد بتواند براي مدت كوتاهي احساسات منفي شما را كاهش دهد، بااين‌حال پيام درستي به طرف مقابل انتقال نمي‌دهد و شايد او متوجه اين موضوع نشود كه چه چيزي شما را ناراحت كرده است. به همين خاطر بهتر است صراحتاً و با شفافيت با طرف مقابلتان صحبت كرده و او را در جريان احساسات خود قرار دهيد.

قدم سوم : كمك بگيريد

گاهي اوقات مشكلات ما سخت‌تر از آن است كه به‌تنهايي بتوانيم آن‌ها را حل كنيم. ممكن است علي‌رغم تلاشي كه براي تغيير رفتار يا افكار منفي خود مي‌كنيد در شرايط بحراني مجدداً مانند گذشته رفتار كنيد و يا برخلاف تلاش‌هايي كه مي‌كنيد طرف مقابل هيچ تمايلي به صحبت يا تغيير رفتارهايش نداشته باشد. در چنين شرايطي بهتر است براي تغيير شرايط از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين به شما كمك خواهند كرد با الگوهاي شخصيتي خود و طرف مقابل آشنا شده و راهكارهاي كنار آمدن با هر سبك شخصيتي را ياد بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

مشكلات شخصيتي و نقاط ضعفي مانند اعتمادبه‌نفس پايين، ترس از تنهايي و وابستگي بيش‌ازحد به ديگران يا باورهاي منفي مانند اينكه فرد خود را ضعيف‌تر از ديگران مي‌داند ازجمله مسائلي است كه باعث تحقير شدن در روابط مي‌شود.

در نخستين قدم مي‌بايست از سكوت كردن اجتناب كنيد. بهتر است ناراحتي خود از برخورد طرف مقابل را به وي نشان دهيد. بااين‌حال توجه داشته باشيد كه ناراحتي خود را به شكل نامناسب و با پرخاش نشان ندهيد. اين كار صرفاً باعث آسيب ديدن بيشتر رابطه مي‌شود.

   

منبع :  تحقير شدن در رابطه

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۹:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال هيستري يا هيستريك چيست و چه علائمي دارد؟ هيستري در واژه نامه روانشناسي كلمه اي است كه در گذر زمان دست خوش تغييرات و تحولات معنايي بسياري شده است. اين كلمه از  زمان يونانيان باستان كاربرد داشته اما امروزه در علم روانپزشكي كمتر از آن استفاده مي‌شود. دچار شدن به يك بيماري جسمي ناگهاني كه هيچ منشا زيستي ندارد، به طور عموم به عنوان علائم هيستريك شناخته مي‌شود. در ادامه براي آشنايي بيشتر با نشانه و درمان اين اختلال با ما همراه باشيد و براي آشنايي ساير انواع اختلالات اضطرابي كليك كنيد..

 

منبع : هيستري چيست 

اختلال هيستري و معناي آن در گذر تاريخ

واژه هيستري (Hysteria) ريشه تاريخي طولاني دارد. از اين كلمه از زمان يونيانيان باستان استفاده مي‌شد. اما معناي آن در گذر زمان تغيير كرده است. قديمي‌ترين معناي اين كلمه به اصطلاح “رحم سرگردان” برمي@گردد. در واقع يونيان باستان مشكلات رواني زنان را ناشي از حركت رحم در درون بدن آن‌ها مي‌دا‌نستند و معتقد بودند رحم سرگردان منجر به ديوانگي يا همان اختلال هيستري در زنان مي‌شوند.

 از همين رو اين واژه در ابتدا بيشتر در مورد زنان كاربرد داشت و بعدها معاني زن ستيزانه‌اي به خود گرفت. با گذر زمان در قرن نوزدهم ميلادي روانشناسان، مشكلات جسماني غيرعادي و ناگهاني كه ريشه زيستي نداشتند و اغلب در زنان پديد مي‌آمدند را هيستري ناميدند. اما امروزه روان پزشكان كمتر از اين اصطلاح استفاده مي‌كنند و نام‌هايي نظير اختلال جسماني تبديلي را به جاي آن به كار مي‌برند. براي آشنايي با انواع بيماري‌هاي سايكوسوماتيك كليك كنيد.

علائم و نشانه هاي هيستريك

آنچه قبلا به عنوان بيماري هيستري شناخته مي‌شد امروزه با عنوان اختلال جسماني تبديلي نام دارد. علائم اين اختلال موارد زير را شامل مي شوند:

الف) وجود يك يا چند علامت مربوط به تغيير در حركت ارادي يا كاركرد حسي (نظير ضعف عضلاني، فلج،  كوري، لرزش يا حركات غير طبيعي)

ب) علائم فرد با علائم بيماري‌هاي نورولوژيك يا طبي شناخته شده سازگاري ندارد.

ج) يك اختلال طبي يا رواني ديگر توضيح بهتري براي نشانه‌ها يا نقص موجود نيست.

د) علائم يا نقص موجود منجر به ناراحتي باليني قابل ملاحظه يا افت كاركرد اجتماعي، شغلي و يا ديگر حوزه‌هاي كاركردي مي‌شود و يا ارزيابي طبي را ايجاب مي‌كند.

علل و عوامل خطرساز اختلال هيستري يا هيستريك

بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه دچار شدن به علائم هيستريك يك علت واحد ندارند؛ بلكه عوامل شخصيتي، زيستي و محيطي مختلف مي‌توانند در تعامل با يكديگر در بروز اين مشكل نقش ايفا كنند. براي مثال افرادي كه از نظر شخصيتي سازگاري پاييني با ديگران دارند و صفات غيرانطباقي از خود نشان مي‌دهند بيش از سايرين در معرض دچار شدن به اين اختلال هستند.

از نظر محيطي نيز افرادي كه در دوران كودكي با سوء رفتار و يا غفلت مواجه شده‌اند و در طول عمر خود حوادث پرفشاري را پشت سر مي‌گذارند، اغلب بيش از افرادي كه اين تجربيات را ندارند علائم جسماني تبديلي را از خود نشان مي‌دهند.

همچنين مطالعات پژوهشي بيانگر اين است كه وجود يك بيماري نورولوژيك كه علائم مشابه با اختلال تبديلي ايجاد مي‌كند يك عامل خطر مهم محسوب مي‌شود. براي مثال تشنج‌هاي غيرصرعي در بيماراني كه صرع دارند بيش از ديگران شايع است.

 

 

شيوع اختلال هيستري

علائم گذراي تبديلي شايع هستند اما شيوع دقيق اختلال نامعلوم است. بخشي از اين موضوع به خاطر آن است كه تشخيص معمولا نياز به ارزيابي در سيستم مراقبت ثانويه دارد و فقط در تقريبا 5 درصد ارجاعات به درمانگاه‌هاي نورولوژي اين اختلال ديده مي‌شود. بروز ساليانه نشانه‌هاي تبديلي پايدار 2 تا 5درصد از هزار نفر در سال تخمين زده مي‌شود. همچنين مطالعات همه‌گيرشناسي حاكي از آن هستند كه اختلال تبديلي يا همان علائم هيستري در زنان 2 تا 3 برابر شايع‌تر است.

درمان هيستريك

براي درمان اختلال هيستري داروي خاصي وجود ندارد. متخصصان حوزه سلامت روان اغلب براي بهبود علائم آن رواندرماني را موثرترين روش درماني مي‌دانند. رواندرماني مي‌تواند با رويكردهاي مختلفي اجرا شود. براي مثال درمانگراني كه رويكرد روانكاوي دارند تلاش مي‌كنند تا در جلسات تعارض‌هاي درون رواني بيمار را آشكار كرده و از طريق تفسير، بينش آگاهانه‌تري در مورد رفتارهاي مراجع در اختيارش قرار دهند.

علاوه بر روان درماني استفاده از هيپنوتيزم تراپي نيز از ديرباز براي بهبود مبتلايان به اختلال هيستري به كار گرفته مي‌شد. در هيپنوتيزم بر افزايش تمركز و دستيابي به سطوح عميق‌تر هشياري تاكيد مي‌شود و از اين طريق درمانگر به فرد ياري مي‌رساند تا بتواند با جنبه‌هايي از خويش كه خارج از دسترس آگاهي هستند ارتباط برقرار كند. براي آشنايي با روش هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و اختلالات مرتبط مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

در تمارض همواره يك منفعت خاص براي بيمار جلوه دادن خود وجود دارد. اما در اختلال تبديلي فرد به ناگهان بدون اينكه منفعت مشخصي وجود داشته باشد دچار علائم جسماني با ريشه نامعلوم مي‌شود.

خير، در حملات پانيك علائم نورولوژيك عموما گذرا هستند و مشكلات تنفسي و قلبي بيشتر مشاهده مي‌شوند. در حالي كه اگر فرد دچار حملات تشنجي هيستريك شود، اغلب علائمي نظير از دست دادن هشياري و فراموشي در مورد حمله و حركات شديد اندام‌ها را تجربه مي‌كند.

   

منبع : هيستري چيست 

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۴:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز مشاوره خانواده در همدان كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در همدان زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد.همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

 

منبع : مشاوره خانواده همدان

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره‌خانواده چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در همدان

مركز مشاوره خانواده سپيدان همدان، آرامگاه بوعلي، ابتداي بلوار مدني، كوچه اقبالي، پلاك 18 (طبقه فوقاني مهد مامانيا، روبروي امداد مهديه)
مركز مشاوره خانواده رسش همدان، خيابان پاستور، پلاك 55، طبقه اول
مركز مشاوره خانواده مهرآور همدان، چهار راه پاستور، برج پاستور، طبقه 5، واحد 2
مركز مشاوره خانواده سينا در همدان همدان، چهار راه شريعتي، جنب پست شهيد قندي
مركز مشاوره خانواده آيين زندگي همدان، سر پل يخچال، كوچه محمدي، ساختمان وليعصر، طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده هدايت همدان، خيابان هنرستان، روبروي بيمارستان فرشچيان، پلاك 40
مركز مشاوره خانواده شهيد ديباج همدان، خيابان كمال آباد، مركز بهداشتي درماني ديباج، پايگاه مشاوره بيماريهاي رفتاري شهيد ديباج
مركز مشاوره خانواده وليعصر در همدان همدان، خيابان شهيد مدني، منطقه حصار امام، مركز بهداشتي درماني وليعصر

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۹:۰۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

در ارتباط بودن با يك دوست پسر خسيس مي‌تواند هر دختري را در رابطه تحت فشار قرار داده و احساسات منفي بسياري را براي او به همراه بياورد. براي مثال برخي از دختران ممكن است خساست را به پاي اين بگذارند كه فرد مقابل آن‌ها را دوست ندارد يا ارزشي برايشان قائل نيست. همچنين توجه داشته باشيد كه شايد رفتارها و نيازهاي شما نيز ممكن است خارج از توانايي فرد باشد و تعريف اشتباهي از خساست داشته باشيد. با اين حال تجربه اين افكار باعث مي‌شود كه دائماً در رابطه خود دست خوش تنش و اختلاف شويد و مشكلات بسياري را تجربه نماييد. اما راه چاره چيست؟ در اين شرايط بهترين روش برخورد چيست؟ ما در ادامه تلاش كرده‌ايم تا به اين سؤال‌ها پاسخ دهيم پس تا انتها با ما همراه باشيد.

 

 

منبع : دوست پسر خسيس

دوست پسر خسيس | چرا شريك عاطفي من خسيس است؟

ممكن است دائماً در مورد اين سبك رفتاري شريك عاطفي خود درگيري ذهني داشته باشيد و اين سؤال در ذهنتان مطرح باشد كه چرا او خسيس است و براي من به اندازه كافي خرج نمي‌كند؟ براي پاسخ دادن به اين سؤال بايد به موارد زير توجه كنيد.

خساست؛ الگوي رفتاري و شخصيتي

شايد فكر كنيد دوست پسر شما تنها در ارتباط با شما خساست به خرج مي‌دهد اما وقتي به ساير ابعاد زندگي او نگاه كنيد نيز متوجه شويد كه نسبت به ساير افراد و با توجه به ميزان پولي كه دارد همواره در خرج كردن بيش از حد محتاط است. اين مسئله بيانگر اين است كه خساست الگوي رفتاري غالبي است كه به مرور شكل گرفته و تثبيت شده است. در اين شرايط ممكن است خساست بيانگر ويژگي‌هاي شخصيتي خاصي در فرد مقابل باشد كه نشان دهنده سبك زندگي سخت گيرانه او است. در اين موقعيت اگر قصد ازدواج با فرد مقابل را داريد كمك گرفتن از يك روانشناس و مشاوره پيش از ازدواج به شما كمك مي‌كند كه به ديدگاه روشن‌تري از يكديگر دست يابيد و با ديد وسيع‌تري در اين باره تصميم بگيريد.

تفاوت ديدگاه در مورد نقش‌هاي جنسيتي

ممكن است احساس كنيد كه شريك عاطفي‌تان در موقعيت‌هاي ديگر زندگي خسيس نيست و تنها در مقابل شما اين‌گونه رفتار مي‌كند. در اين شرايط ممكن است اين مسئله ديدگاه او نسبت به نقش جنسيتي را نشان دهد. براي مثال برخي مردان ديدگاه سنتي در رابطه دارند و تمايل دارند تمام هزينه‌هاي مرتبط با فرد مقابل را برعهده بگيرند و اين را جزئي از وظايف خود در رابطه مي‌دانند.

اين در حالي است كه برخي ديگر رابطه و حتي زندگي زناشويي را با ديدگاه مدرن‌تري نگاه مي‌كنند و معتقدند كه زن و مرد در رابطه تقريباً بايد برابر باشند و هر دو براي هزينه‌هاي زندگي تلاش كنند. در اين شرايط حتي اگر وضعيت مالي مناسبي داشته باشند از شما انتظار دارند كه در اين هزينه‌ها شريك شويد و همه بار مالي و اقتصادي رابطه را به دوش او تحميل نكنيد. از همين رو بسيار اهميت دارد كه در ابتداي شروع يك رابطه در مورد عقايد خود در مورد نقش‌هاي جنسيتي و وظايفي كه براي زن و مرد قائل مي‌شويد با يكديگر صحبت كنيد تا در اين مورد دچار سوءتفاهم نشويد.

مشكلات مالي و اقتصادي

اين مسئله را در نظر بگيريد كه مشكلات مالي و اقتصادي نيز مي‌توانند در اين موضوع نقش بسزايي داشته باشند. شايد فرد مقابل نمي‌تواند از پس هزينه‌هاي موجود بربيايد و نمي‌تواند اين موضوع را با شما در ميان بگذارد و در نتيجه تصور مي‌كنيد كه دوست پسر شما خسيس است. با اين حال تلاش كنيد تا نگاه انعطاف‌پذيرتري در اين باره داشته باشيد و سريعاً در مورد خساست فرد مقابل قضاوت نكنيد.

 

 

چگونه با دوست پسر خسيس رفتار كنيم؟

در ارتباط بودن با يك فرد خسيس در هر جايگاهي اغلب بسيار دشوار است و باعث مي‌شود كه نتوانيم آن طور كه بايد از لحظات خود لذت ببريم. حال اگر اين فرد شريك عاطفي ما باشد احساسات منفي چند برابر مي‌شوند و ممكن است سوءتفاهم‌هاي بيشتري را به بار بياورد براي مثال ممكن است با خود فكر كنيد كه “او اصلاً به من اهميت نمي‌دهد” يا “من آنقدر براي او ارزش ندارم كه براي من خرج كند” در اين شرايط ادامه دادن رابطه مسلما بسيار سخت مي‌شود.

اما ممكن است فرد مقابل شما، در ازاي اين مشكل رفتارهاي مثبت ديگري داشته باشد كه باعث شود بخواهيد در اين رابطه بمانيد. در اين شرايط چگونه مي‌توان خود را با خساست فرد مقابل سازگار كرد. ما در ادامه به چند راهكار در اين زمينه اشاره كرده‌ايم.

1- به تعريف خود از خساست نگاهي دوباره بيندازيد

گاهي اوقات افراد انتظارات بسيار بالايي از شريك عاطفي خود دارند و فكر مي‌كنند اگر او مرا دوست دارد بايد هر طور كه شده بهترين شرايط را براي من فراهم كند. اگر شما نيز چنين طرز فكري داريد از خود بپرسيد كه در واقعيت چقدر اين مسئله عملي است؟ آيا فرد مقابل واقعاً توانايي برآورده كردن نيازهاي شما را دارد و هيچ كاري انجام نمي‌دهد يا اينكه فشارهاي مالي زيادي را تحمل مي‌كند؟

گاهي اوقات خساست برداشتي است كه ما از طرف مقابل داريم اما در واقعيت مسائل ديگري وجود دارند كه مانع از خرج كردن فرد مي‌شوند. درنتيجه پيش از هر چيز سعي كنيد به اين اطمينان دست يابيد كه واقعاً فرد مقابل خسيس است يا اينكه اين تنها يك فرض يا برداشت ذهني است؟

2- صحبت كردن در مورد مسائل مالي با دوست پسر خسيس خود

اگر شواهد در طول زمان به شما ثابت كرده‌اند كه خساست يكي از ويژگي‌هاي نامطلوب شريك عاطفي شما است؛ اولين قدم و مهم‌ترين قدم اين است كه در اين باره با او صحبت كنيد. بسياري از دختران از صحبت كردن در مورد مسائل مالي با فرد مقابل خود احساس خجالت‌زدگي يا شرمندگي مي‌كنند. اما اگر مي‌خواهيد مشكلي را در ميان خود برطرف كنيد هيچ چيز به اندازه يك گفت و گوي مؤثر نمي‌تواند به شما كمك كند.

براي انجام اين كار تلاش كنيد تا زمان مناسبي را انتخاب كنيد و با آرامش در مورد افكار و احساسات خود در مورد رفتارهاي دوست پسرتان با او صحبت كنيد. در واقع پيش از هر چيز لازم است كه او را در جريان ناراحتي‌هاي خود قرار دهيد و به او بگوييد كه چه چيزهايي ذهن شما را مشغول خود كرده است. در اين شرايط تلاش كنيد لحن آرام و بدون سرزنشي داشته باشيد تا فرد مقابل نيز فرصت پيدا كند بدون عصبانيت يا گارد گرفتن در برابر شما، علت رفتارهاي خود را توضيح دهد.

 

 

3- در روابط مالي‌تان توازن ايجاد كنيد

اگر فرد مقابلتان فرد خسيسي است سعي كنيد در مقابل هزينه‌هاي رابطه و مسئوليت‌هايي كه به عهده مي‌گيريد رفتارهاي معتدلانه‌اي را در پيش بگيريد. در حقيقت تا زماني كه شما همه مخارج را مي‌پردازيد يا دائماً هداياي گران قيمتي را براي او مي‌خريد فرصت تغيير رفتار را در اختيار شريك عاطفي‌تان قرار نمي‌دهيد. براي ايجاد توازن بالاتر در رابطه تلاش نماييد تا مسئوليت‌هايي را از پيش تعيين كنيد و در مورد هزينه‌هايي كه قرار است انجام دهيد نوعي تقسيم وظايف را در پيش بگيريد. به اين ترتيب كمتر احساس تحت فشار بودن خواهيد كرد و فرد مقابل نيز تمرين مي‌كند كه به شيوه مناسب‌تري رفتار نمايد.

4- در مقابل دوست پسر خسيس خود درباره انتظارات شفاف باشيد

برخي از دختران ممكن است دائماً انتظار داشته باشند كه فرد مقابل خود خواسته‌ها و نيازهايشان را حدس بزند و آن‌ها را برآورده نمايد. اين انتظار در مورد مسائل مالي ممكن است باعث شود كه فرد مقابل هرگز به نيازهاي شما پي نبرد و براي برآورده كردن آن‌ها نيز كاري انجام ندهد. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه در مورد انتظارات خود شفاف باشيد و زمان‌هايي را به بازگو كردن خواسته‌ها و انتظارات متقابل خود در رابطه اختصاص دهيد.

5- به دنبال تغيير كامل شخصيت فرد نباشيد

يك موضوعي كه بايد آن را بپذيريد اين است كه ما هرگز نمي‌توانيم ويژگي‌هاي شخصيتي يك فرد را به طور كامل تغيير دهيم و از او شخصيتي متناسب با علايق خود بسازيم. اگر خساست فرد مقابلتان الگوي رفتاري بارزي در او است كه در اكثر موقعيت‌ها و شرايط ديده مي‌شود؛ نمي‌توانيد انتظار داشته باشيد كه او در رابطه با شما به طور كل تغيير كند. در نتيجه اگر تمايل به ادامه ارتباط داريد لازم است كه ميزان سازگاري خود با اين شرايط را بيشتر بسنجيد و ببينيد آيا ويژگي‌هاي مثبت كافي در رابطه‌تان وجود دارد كه ماندن و ادامه اين رابطه را توجيه نمايند؟ براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

پيش از هر چيز بايد به اين نكته توجه كنيد كه نبايد در رابطه به دنبال تغيير كلي فرد مقابل باشيد. اگر از يك ويژگي خاص نظير خساست در شريك عاطفي‌تان راضي نيستيد بايد در كنار هم ياد بگيريد كه چگونه با وجود اين ويژگي‌ها با يكديگر تعامل مثبت داشته باشيد و با هم سازگار شويد. در اين شرايط هردوي شما بايد انعطاف‌پذيري بيشتري به خرج دهيد و كمي مواضع خود را تعديل كنيد. كمك گرفتن از يك زوج درمانگر در اين شرايط مي‌تواند در يادگيري مهارت‌هاي ارتباطي و حل تعارض به شما كمك بسياري كند.

   

منبع : دوست پسر خسيس

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۳:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درمان لكنت زبان در بزرگسالان موضوعي است كه شايد كمتر به آن توجه شده باشد. بسياري از بزرگ‌سالاني كه دچار لكنت هستند به اين موضوع به‌عنوان واقعيتي غيرقابل‌حل نگاه مي‌كنند و به دنبال راهكاري براي درمان آن نيستند. اگرچه درمان لكنت زبان در بزرگ‌سالان مي‌تواند تا حدودي دشوارتر از سنين كودكي باشد، اما مي‌توانيد با روش‌هاي درمان مختلف، وضعيت گفتار خود را تا حد زيادي بهبود ببخشيد. به‌طوركلي متخصصين معتقدند براي درمان لكنت مي‌بايست از دو دسته درمان‌هاي ضد اضطراب و همچنين گفتاردرماني استفاده كرد. كمك گرفتن از هردوي اين روش‌ها و همين‌طور تلاش فرد براي بهبود وضعيت صحبت كردن باعث خواهد شد كه مساله شما تا حد زيادي بهبود پيدا كند.

 

 

منبع : درمان لكنت زبان در بزرگسالان

نشانه و علائم لكنت زبان در بزرگسالان

لكنت زبان اختلالي است كه باعث ايجاد دشواري در رواني كلام مي‌شود. اين افراد معمولاً در صحبت‌هاي خود يك حرف را چندين بار تكرار مي‌كنند و يا يك صدا را براي مدتي بيشتر از حالت عادي مي‌كشند. ادا كردن كلمات با فشار و يا ايجاد وقفه و قفل در صحبت كردن نيز از ديگر نشانه‌هاي لكنت هستند. لكنت در ميان كودكان 2 تا 6 ساله اختلال نسبتاً شايعي است، اما در بيشتر مواقع به‌تدريج و به‌صورت خودبه‌خود بهبود پيدا مي‌كند. بااين‌حال متأسفانه برخي افراد شانس بهبودي را از دست مي‌دهند و لكنت زبان تا سنين بزرگ‌سالي در آن‌ها باقي خواهد ماند. گاهي اوقات نيز ممكن است حوادثي نظير اضطراب‌هاي شديد باعث بروز اين اختلال در بزرگ‌سالي باشند.

 

 

علت لكنت زبان در بزرگسالان

به اعتقاد متخصصين روانشناسي لكنت زبان بيماري است كه بيش از هر چيز با اضطراب در ارتباط است. اضطراب‌ها علاوه بر اينكه مي‌توانند دليلي براي شروع لكنت زبان باشند به‌وسيله لكنت نيز شدت پيدا خواهند كرد. افرادي كه درگير لكنت مي‌شوند معمولاً ترس و نگراني بسياري از ايجاد لكنت در صحبت‌هايشان و قضاوت اطرافيان تجربه مي‌كنند.

به‌اين‌ترتيب اين موضوع تبديل به يك چرخه معيوب مي‌شود؛ لكنت باعث ايجاد اضطراب بيشتر در فرد شده و از سوي ديگر همان اضطراب باعث شدت يافتن بيماري يا مقاومت آن در برابر درمان خواهد شد. علاوه بر اضطراب پرهيز از صحبت در جمع، گوشه‌گيري و افسردگي از ديگر پيامدهايي هستند كه به دنبال لكنت براي فرد ايجاد خواهد شد. به همين خاطر بهتر است كه براي درمان آن اقدامات لازم را انجام دهيد. براي آشنايي با علائم اضطراب شديد كليك كنيد.

انواع روش هاي درمان لكنت زبان در بزرگسالان

زبان وسيله‌اي است كه از طريق آن با اجتماع ارتباط برقرار مي‌كنيم و بسياري از نيازهاي خود رابه اين وسيله برطرف مي‌كنيم. به همين خاطر افرادي كه دچار لكنت زبان مي‌شوند دشواري بسياري در بيان خواسته‌ها و برقراري ارتباط با ديگران تجربه مي‌كنند. اين دشواري‌ها باعث بروز مشكلات روحي ازجمله افسردگي و اضطراب خواهد شد. به همين خاطر بايد براي درمان اقدام كنيد. درمان لكنت زبان در بزرگ‌سالان حتي اگر نتواند مشكل شما را به‌طور كامل حل كند، حداقل باعث كاهش شدت آن خواهد شد و اين موضوع مي‌تواند تأثير بسيار در بهبود ارتباطات شما داشته باشد.

به‌طوركلي درمان‌هايي كه براي لكنت زبان در بزرگ‌سالي مورداستفاده قرار مي‌گيرند به دو گروه گفتاردرماني و درمان‌هاي روحي تقسيم مي‌شوند. در طي جلسات گفتاردرماني سعي مي‌شود تا مشكلاتي كه در صحبت كردن فرد وجود دارد برطرف شود و در طي درمان‌هاي روحي براي از بين بردن اضطراب به‌عنوان دليل بروز لكنت و همين‌طور مشكلات روحي كه به دنبال لكنت ايجاد شده، تلاش مي‌شود. درصورتي‌كه شما يا هر يك از اطرافيانتان دچار لكنت هستيد، بهتر است براي درمان آن از متخصصين كمك بگيريد.

درمان لكنت زبان در بزرگسالان با گفتاردرماني

افراد دچار لكنت زبان معمولاً در فرايند صحبت كردن نيز دچار مشكل هستند. اين افراد گاهي اوقات در تنظيم تنفس براي صحبت كردن يا ميزان فشاري كه مي‌بايست روي كلمات بگذارند مشكلاتي دارند كه گفتاردرمانگر سعي مي‌كند با استفاده از روش‌هاي مختلف اين مشكلات را برطرف كند. ازجمله روش‌هايي كه در جلسات گفتاردرماني مورداستفاده قرار مي‌گيرند عبارتند از:

1- كمك به روان‌تر شدن گفتار

در اين برنامه گفتاردرمانگر به فرد كمك خواهد كرد تا مشكل اصلي كه در صحبت  دارد را مشخص كند. براي مثال ممكن است اين مشكل مربوط به شرايط تنفس فرد و يا انقباض بيش‌ازحد عضلات باشد. در مرحله بعد در طي جلسات درماني، گفتاردرمانگر به بيمار كمك مي‌كند تا اين مشكلات را برطرف كند؛ در مرحله بعد فرد مي‌بايست آموخته‌هاي خود را هرچه بيشتر و در جريان صحبت در اجتماع مورداستفاده قرار دهد تا بتواند روان‌تر از قبل صحبت كند.

2- استفاده از وسايل الكترونيك

استفاده از وسايل الكترونيك تا حدودي مشابه روش تلاش براي روان‌تر شدن كلام است. اين دستگاه‌ها صحبت‌هاي شما را به همراه نقاط ضعفي كه در آن‌ها هست ضبط كرده و سپس براي شما پخش مي‌كنند. از اين طريق شما آگاهي بيشتري نسبت به وضعيت صحبت كردن خود پيدا خواهيد كرد و علاوه بر شناخت نقاط ضعف مي‌توانيد ميزان پيشرفت خود را نيز با آن‌ها بسنجيد.

3- روش‌هاي شكل‌دهي

در اين روش فرض بر اين است كه افراد داراي لكنت نمي‌توانند به‌طور كامل از اين مشكل خلاص شوند. به همين خاطر در اين روش تلاش مي‌شود تا رفتارهاي نامناسبي مثل اجتناب از صحبت كردن كه در كنار لكنت زبان وجود دارند را برطرف كنند و همين‌طور به فرد آموزش داده مي‌شود تا زماني كه دچار لكنت مي‌شود به‌جاي تلاش براي اداي كلمه، لحظه‌اي مكث كند و سپس سعي كند مجدداً كلمه را تكرار كند.

روان‌درماني

متخصصين معتقدند لكنت زبان يكي از اختلالاتي است كه ارتباط تنگاتنگي با مشكلات روحي و به‌ويژه اضطراب دارد به همين خاطر در طي درمان اين اختلال از روش‌هاي روان‌درماني نيز حتما بايد استفاده شود.

دارودرماني

اگرچه هيچ داروي مشخصي وجود ندارد كه بتواند لكنت را به‌طوركلي برطرف كند بااين‌حال برخي از متخصصين در شرايطي كه احساس كنند شدت مشكلات روحي همراه با لكنت بيش از تحمل فرد است از داروهاي ضد اضطراب به‌عنوان بخشي از درمان استفاده مي‌كنند.

درمان‌هاي روانشناختي

در طي جلسات روان‌درماني متخصص به فرد كمك مي‌كند تا باورهاي منفي و مشكلاتي نظير ضعف اعتمادبه‌نفس يا تمايل به گوشه‌گيري كه به دنبال لكنت ايجاد شده و همين‌طور اضطرابي كه باعث بروز اين مشكل شده را شناسايي كرده و براي درمان آن‌ها به فرد كمك كند. براي آشنايي با تكنيك هاي درمان اضطراب كليك كنيد.

نقش اطرافيان در درمان لكنت زبان در بزرگسالان

اطرافيان نقش بسياري در بهبود يا تشديد مشكلات بيماران دچار لكنت دارند. در اولين قدم براي كمك به اين افراد سعي كنيد با آرامش و صبوري به صحبت‌هاي آن‌ها گوش دهيد و هرگز نقص‌شان را به آن‌ها گوشزد نكنيد. به ميزاني كه فرد احساس كند شما از صحبت با وي خسته نشده‌ايد و به اين كار تمايل داريد او نيز با آرامش بيشتري با شما صحبت خواهد كرد؛ اين موضوع در كاهش لكنت زبان تأثير بسياري دارد.

سعي كنيد با دادن بازخوردهاي مثبت به فرد او را در ادامه روند بهبودي كمك كنيد. به خاطر داشته باشيد كه درمان لكنت فرايندي سخت و طولاني‌مدت است كه نياز به صبر بالايي دارد و به همين خاطر بازخوردهاي مثبت شما مي‌تواند تا حد زيادي در اين مسير تأثيرگذار باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و اختلالات مرتبط مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

بله، درمان لكنت زبان در بزرگ‌سالان بستگي به ميزان همكاري آن‌ها با درمانگر و تلاشي كه براي بهبودي نشان مي‌دهند دارد. بااين‌حال حتي اگر فرد به‌طور كامل درمان نشود شدت مشكلات وي تا حد زيادي كاهش پيدا مي‌كند.

هيچ دارويي به‌طور خاص براي درمان لكنت زبان وجود ندارد اما برخي از متخصصين در طول فرايند درمان از داروهاي ضد اضطراب نيز استفاده مي‌كنند.

   

منبع : درمان لكنت زبان در بزرگسالان

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۵۰:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز مشاوره خانواده در مشهد كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در مشهد زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد.همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

 

منبع : مشاوره خانواده مشهد

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره‌خانواده چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در مشهد

مركز مشاوره خانواده ناحيه 1 مشهد – بلوار مجلسي – مسلم 22 پلاك 122 – طبقه فوقاني خانه معلم
مركز مشاوره خانواده ناحيه 2 مشهد – خيابان امام رضا – روبروي دانش غربي 7 جنب دبيرستان ميرزا كوچك خان
مركز مشاوره خانواده تبادكان در مشهد مشهد – بلوار توس – توس 17 – فدك 15
مركز مشاوره خانواده سبزوار سبزوار – ميدان طبس – خيابان 24 متري انقلاب – جنب مسجد كاشمري
مركز مشاوره خانواده راه سلامت مشهد – بين وكيل آباد 22 و 24 – ساختمان پزشكان سينا
مركز مشاوره خانواده قوچان قوچان – خيابان امام زمان – بعد از فلكه شهرداري – جنب كتابفروشي ضريح آفتاب
مركز مشاوره خانواده كاشمر كاشمر – خيابان امام خميني – مقابل بيمه مركزي ايران – طبقه فوقاني كلينيك درماني فرهنگيان
مركز مشاوره خانواده خانه مهر در مشهد مشهد – بولوار وكيل آباد – هاشميه بين 38 و 40

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

منبع : مشاوره خانواده مشهد

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۴۵:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عقده اديپ به اعتقاد روانكاوان يكي از مراحل طبيعي رشد در دوران كودكي است كه به معناي علاقه‌مندي پسران به والد غير هم‌جنس مي‌باشد. اگرچه هر كودكي علاقه خاصي به مادر خود دارد اما بااين‌حال روانكاوان معتقدند پسران در سنين 3 يا 4 سالگي كه متوجه اندام تناسلي خود مي‌شوند علاقه‌اي فراتر از رابطه فرزندي به مادرشان پيدا كرده و به‌نوعي با پدر براي به دست آوردن وي رقابت مي‌كنند. عقده اديپ پس از مدتي در جريان رشد طبيعي از بين خواهد رفت؛ بااين‌حال كودكاني كه به هر دليلي ازجمله فوت يا جدايي از پدرشان دور هستند ممكن است بخش‌هايي از اين تمايل را تا بزرگ‌سالي در خود نگه دارند و اين موضوع مي‌تواند باعث ميل به زنا با محارم يا انواع اختلالات جنسي در فرد شود. به همين خاطر بهتر است در ارتباط با تربيت جنسي فرزندان خود از يك روانشناس كمك بگيريد.

 منبع : عقده اديپ

عقده اديپ چيست؟

عقده اديپ اصطلاحي است كه نخستين بار توسط فرويد مطرح شد. اوديپ به اين معناست كه فرزندان پسر در سنين 3 سالگي متوجه اندام جنسي خود شده و پس‌ازآن نسبت به مادر خود گرايش پيدا مي‌كنند. بوسيدن مادر يا بيان جملاتي نظير اينكه (من مي‌خواهم در آينده با تو ازدواج كنم) ازجمله نشانه‌هايي هستند كه از رسيدن پسران به اين مرحله حكايت دارند. توجه داشته باشيد كه عقده اديپ بيش از آنكه موضوع نگران‌كننده‌اي راجع به عشق ميان والد و فرزند باشد تلاش كودك براي تصاحب قدرت است. آن‌ها دير يا زود متوجه مي‌شوند كه براي به دست آوردن مادر يا موضوع دلخواهشان بايد با پدر وارد رقابت شوند و اين درحاليست كه پدر رقيب قدرتمندي براي آن‌هاست.

فرويد معتقد بود نهايتاً عقده اديپ و رقابت پسر با پدر از ميان خواهد رفت و پسران شروع به همانندسازي با وي خواهند كرد. همانندسازي با پدر باعث مي‌شود تا كودك يادگيري نقش‌هاي جنسيتي و آنچه بايد به‌عنوان يك مرد بداند را شروع كند. اين موضوع باعث خواهد شد كه شما شاهد تقليد رفتارهاي مردانه و به‌خصوص رفتار و گفتار پدر توسط كودك باشيد. به همين خاطر كودكاني كه به هر دليلي ازجمله طلاق يا فوت از پدر خود جدا هستند، ممكن است به‌راحتي موفق به عبور از عقده اديپ و يادگيري نقش‌هاي جنسيتي نشوند.

اين موضوع باعث خواهد شد تا آن‌ها در آينده و در برقراري روابط عاطفي نزديك مشكلاتي را تجربه كنند. به همين خاطر بهتر است درصورتي‌كه فرزند شما به هر دليلي از پدر خود دور است در تربيت وي از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

 

حل شدن عقده اديپ

يكي از جدي‌ترين سؤالات در ارتباط با عقده اديپ اين است كه چه موضوعي باعث حل شدن اين عقده در كودك مي‌شود؟ فرويد معتقد بود پس‌ازاينكه كودكان نسبت به اندام تناسلي خود آگاهي پيدا كردند به‌تدريج متوجه تفاوت اين اندام در دختران و پسران خواهند شد. ذهن آن‌ها در پي تلاش براي دستيابي به دليلي راجع به اين تفاوت به اين نتيجه خواهد رسيد كه دختران نيز اندام تناسلي مردانه داشته‌اند اما رقابت آن‌ها با پدر باعث شده تا پدر آن‌ها را اخته كند و به همين خاطر اندام تناسلي‌شان به اين شكل درآمده است.

 ترس از اينكه پدر آن‌ها را نيز اخته كند موضوعي است كه فرويد به آن اضطراب اختگي مي‌گويد و معتقد است كه اين اضطراب به حدي شديد است كه باعث خواهد شد كودك به‌طوركلي احساس خود به مادر و رقابت با پدر را فراموش كند. از اين به بعد تا رسيدن كودك به مرحله نوجواني و بلوغ، وي ديگر توجهي به مسائل جنسي نخواهد داشت و براي يادگيري نقش‌هاي مربوط به جنسيت مردانه با پدر همانندسازي مي‌كند.

 

عقده الكترا در دختران

فرويد معتقد بود كه علاقه به والد غير هم‌جنس موضوعي نيست كه فقط پسران آن را تجربه كنند؛ بلكه دختران نيز در سنين 3 يا 4 سالگي عشق خود را به پدرشان معطوف مي‌كنند و مادر را رقيبي براي اين احساس عاطفي مي‌بينند. در اين شرايط شما احتمالاً شاهد حسودي‌هاي دختر كوچكتان در ارتباط ميان شما و همسرتان خواهيد بود. بااين‌حال يك تفاوت جدي در حل شدن عقده اديپ ميان دختران و پسران وجود دارد؛ به اين صورت كه دختران پس‌ازاينكه متوجه تفاوت اندام تناسلي خود با پسران مي‌شوند، تصور مي‌كنند كه مادر عامدانه آن‌ها را ناقص به دنيا آورده تا نتوانند پدرشان را تصاحب كنند.

با توجه به اينكه دختران در چنين شرايطي اضطراب اختگي را تجربه نمي‌كنند روانشناسان معتقدند كه عقده اديپ در آن‌ها به‌طور كامل حل نمي‌شود تا زماني كه آن‌ها با مرد ديگري وارد رابطه جنسي شده و پس از به دنيا آوردن فرزند پسر به‌صورت نمادين احساس قدرت يا داشتن اندام جنسي مردانه را تجربه ‌كنند. بااين‌حال سخت‌گيري‌هاي والدين به فرزندان دختر و جلوگيري از رفتارهايي ماند نشستن بر روي پاي پدر يا بوسيدن او تنها موضوعاتي هستند كه باعث محدود شدن عقده الكترا در كودك مي‌شوند.

 

عقده اديپ منفي

عقده اديپ در اكثريت پسران پس از تجربه اضطراب اختگي از بين خواهد رفت. بااين‌حال گاهي اوقات تجربياتي در زندگي كودك ايجاد مي‌شود كه باعث باقي ماندن بخش‌هايي از اين احساس در كودك خواهد شد. براي مثال پسراني كه پدرشان را در كودكي از دست داده‌اند معمولاً رقيبي در برابر احساسات خود نسبت به مادر پيدا نمي‌كنند و اين موضوع مي‌تواند باعث حل نشدن كامل عقده اديپ در فرد شود. حل نشدن اين موضوع مي‌تواند مشكلاتي مانند ميل به زناي با محارم، پدوفيليا يا مشكلاتي مانند اضطراب و افسردگي را براي فرد ايجاد كند.

 

پيشگيري و درمان عقده اديپ منفي

اگرچه عقده اديپ موضوعي است كه صرفاً در يكي از مكاتب روانشناسي مطرح شده و شواهد علمي چنداني براي آن وجود ندارد اما بااين‌حال بسياري از ما نشانه‌هايي در فرزندان خود يا اطرافيان ديده‌ايم كه مي‌تواند بيانگر احساس علاقه آن‌ها به والدينشان باشد و همين‌طور زناي با محارم يا ساير مشكلات جنسي موضوعاتي هستند كه بسياري از مواقع شاهد بروز آن‌ها در جامعه بوده‌ايم. به همين خاطر بهتر است نسبت به اين موضوع و تربيت جنسي فرزندان خود توجه كافي داشته باشيد. سهل‌انگاري در دادن اطلاعات جنسي به فرزندان يا سخت‌گيري‌هاي بي‌مورد مي‌تواند براي آن‌ها آسيب‌زا باشند. به همين خاطر بهتر است در اين زمينه از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

بسياري از خانم‌هايي كه پس از تولد فرزند پسر احساس قدرت مي‌كنند و همين‌طور روابط والد و فرزندي كه نشانه وابستگي بيش‌ازحد طرفين به يكديگر است، مي‌تواند نشانه‌هايي از عقده اديپ حل‌نشده در فرزند يا حتي در مادر باشد. علاوه بر اين نشانه‌هاي ديگري نظير تمايل به زناني كه به‌نوعي شبيه مادر هستند، ميل به برقراري ارتباط جنسي با مادر يا خواهر، ناتواني از برقراري روابط صميمانه با ديگران و همين‌طور بسياري از كژكاري‌هاي جنسي ازجمله موضوعاتي هستند كه نشان مي‌دهند شما به دريافت كمك از يك متخصص باليني نياز داريد. حتي در شرايطي كه احساس مي‌كنيد به دليل خجالت يا ترس از قضاوت شدن ارتباط با روانشناسان براي شما سخت است مي‌توانيد از خدمات مشاوره تلفني استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روانكاوي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

عقده اديپ بخشي از جريان طبيعي رشد كودك است كه در آن به والد غير هم‌جنس خود علاقمند شده و با والد هم‌جنس بر سر به دست آوردن او رقابت مي‌كند.

بله؛ اگرچه اين عقده در دختران تا حدودي متفاوت از پسران است اما بااين‌حال به اعتقاد فرويد هر دو جنس اين مرحله را پشت سر مي‌گذارند.

بروز بيماري‌هاي روحي مانند افسردگي و اضطراب، ميل به زنا با محارم و همين‌طور اختلالات جنسي ازجمله پدوفيليا از عواقب حل نشدن اين اختلال است.

   

 منبع : عقده اديپ

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۴۰:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی