مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

توقعات بيجا تا زماني كه تكراري و مداوم باشد باعث دوري افراد از يكديگر مي‌شود. توقع از ديگران امر بسيار طبيعي است كه براي همه افراد پيش مي‌آيد. توقعاتي كه از ديگران داريم بستگي به روابطي است كه در آن قرار داريم. مثلا اينكه قطعا همه افرادي كه شاغل هستند، توقع حقوق دارند، يا در روابط افراد از يكديگر توقع توجه و آرامش دارند. اين موضوع امري طبيعي و حق همه افراد است. اما برخي از توقعات بيجا هستند و باعث برهم خوردگي روابط با ديگران مي‌شود. توقعات بيجا مضر هستند و آسيب هاي جبران ناپذيري را بر جا خواهند گذاشت. افراد بنا به ميل و درخواست ما زندگي نمي‌كنند. پس انتظارات خود را محدود كنيد و توقعات بيجا را با كمك روانشناس كنار بگذاريد.

منبع: توقعات بيجا | علت توقع بي جا داشت

توقعات بيجا

انتظارات و توقعات بيجا از ديگران ما را از اطرافيان دور مي‌كند. در واقع در اين نوع رابطه تنها يك نفر سود مي‌برد و ديگري زندگي غير قابل تحمل و سختي را سپري خواهد كرد. روابط دوستانه، خانوادگي، فاميلي و عاطفي اگر با توقعات بيجا همراه باشد سمي خواهد شد. توقعات بيجا در دسته هاي متفاوتي قرار دارد و فرد مقابل را آزار مي‌دهد. اما اگر اين توقعات تا به اندازه اي مناسب باشد ايرادي ندارد.

مثلا فرض كنيد شريك احساسي شما توقع دارد كه به او و رابطه تان بيشتر اهميت دهيد. به شريك خود ابراز محبت كنيد و او را در اولويت زندگي خود قرار دهيد. به اين موضوع توقعات بيجا گفته نمي‌شود، در واقع نيازهاي رابطه از شما درخواست شده است. اما زماني كه شريك احساسي از شما بخواهد بين او و خانواده اش يكي را انتخاب كنيد يا بخاطر شريك احساسي تان از كار خود بزنيد، توقعات بيجا شكل مي‌گيرد. براي كسب اطاعات بيشتر در زمينه رابطه سمي كليك كنيد.

آسيب هاي توقعات بيجا

توقعات بيجا آسيب هايي را به روابط وارد مي‌كند و زندگي ها را مختل مي‌سازد. اين صدمات به خود فرد نيز وارد مي‌شود. در واقع با اين كار اطرافيان از شما دور مي‌شوند و وقت خود را صرف رابطه با ديگر افراد خواهند كرد. زماني كه از ديگران توقعات بيجا داريم، از آنها مي‌خواهيم تا تمام انرژي و تفكر خود را صرف ما كنند. اين اتفاق باعث نااميدي مي‌شود و ديگران توانايي بر آورده كردن انتظارات شما را ندارند.

شخصيت هيچ انساني يكپارچه و ثابت نيست. افراد در شرايط مختلف تغيير مي‌كنند. و اين اتفاق باعث مي‌شود تا گاهي بر خلاف توقعات بيجايي كه داريم رفتار كنند و در نهايت باعث تعجب مي‌شوند. توقعات بيجا باعث عدم رشد و عدم پيشرفت افراد مي‌شود. زماني كه از اطرافيان انتظارات نابجا داشته باشيم و منتظر انجام درخواست ها باشيم، افراد براي پيشرفت خود قدمي بر نمي‌دارند و اين رفتار ما را در جاي خود نگه مي‌دارد.

در نهايت توقعات بيجا باعث دوري افراد مي‌شوند. با انتظارات نا بجايي كه داريد به صورت تدريجي از سمت ديگران رانده مي‌شويد و روزي به خود مي‌آييد و فقط تنها خود را خواهيد داشت.

توقع از منظر روانشناسي

توقعات از منظر روانشناسي به منظور باورهاي شخصي در رابطه با اتفاقاتي است كه در آينده انتظار رخ داد داريم. اين توقعات بر تفكر، رفتار، احساسات، حافظه، تفسير و توجه افراد تاثير گذار است. طبق نظر روانشناسان، توقعات بر احساس، اضطراب، تفكر و افسردگي افراد اثر گذار است. و بر اتفاقاتي كه در آينده بر افراد تاثير مي‌گذارد دخيل هستند. با توجه به اينكه انتظارات و توقعات بر احساسات دروني ما تاثير گذار هستند، تصور داشته باشيد كه توقعات بيجا تا چه اندازه اي بر روح و روان ما آسيب وارد مي‌كند.

راهكارهايي براي رفع توقعات بيجا

براي اينكه از آسيب هاي توقعات بيجا در امان باشيد بايد برخي از راهكارها را انجام دهيد. زندگي آرام و سرشار از آرامش حق همه است. اگر با افرادي كه توقعات بيجا دارند در تعامل هستيد، به زودي به افسردگي و اضطراب ها، اعتماد به نفس پايين و تعارضاتي در رابطه مبتلا خواهيد شد. و اگر شما فردي هستيد كه از ديگران توقعات بيجا داريد، در نهايت تنها خواهيد ماند و ديگران را از خود دور خواهيد كرد.

رفتارهاي اشتباه افراد را به سمت تباهي و پسرفت سوق مي‌دهد. بنابراين بايد سعي در ترك اين رفتارها داشته باشيد. در ادامه راهكارهايي براي شما ارائه داده ايم كه به رفع توقعات بيجا مي‌پردازد.

1. براي رهايي از توقعات بيجا انتظار غير واقعي نداشته باشيد

گاهي افراد انتظارات بيجا از اطرافيان دارن كه باعث دوري و تنها شدن اين افراد مي‌شود. به خاطر داشته باشيد كه اين انتظارات باعث برهم ريختن روان خود فرد نيز مي‌شود. بر اساس تحقيقات انجام شده، كساني كه انتظارات و توقع بيجا بيش از حد دارند، در معرض افسردگي، ناراحتي و اضطراب قرار دارند. براي كناره گيري از اين اتفاقات بايد واقع بينانه به رفتارهاي خود دقت كنيد و خودتان را از افراد ديگر برتر ندانيد.

2. در انتظار جبران نباشيد

وقتي براي ديگران كار خوبي انجام مي‌دهيد، بايد در ازاي كاري كه انجام داده ايد، منتظر جبران خوبي ها نباشيد. در اين شرايط نا اميد نخواهيد شد و احساساتتان تحت تاثير قرار نخواهد گرفت. با آموزش اين موضوع كه خوبي بدون انتظار حس لذت به شما مي‌دهد، آموزش مي‌بينيد كه براي لذت خود از ديگران توقعات بيجا و انتظار جبران نداشته باشيد.

3. از ديگران انتظار ذهن خواني نداشته باشيد

اگر احساسات و هيجانات خود را به اطرافيان بازگو نكنيد، هرگز انتظار ذهن خواني نداشته باشيد. به خاطر داشته باشيد كه انتظارات بر نحو رفتار و كارهاي افراد تاثير گذار است. براي تجربه حس خوب در رابطه با احساسات خود صحبت كنيد و احساسات خود را بيان كنيد.

4. براي جلوگيري از توقعات بيجا به ديگران كمك كنيد

بهترين راه براي درمان توقعات بيجا، كمك به ديگران است. زماني كه به ديگران كمك كنيد و انتظار جبران نداشته باشيد توقعات بيجاي خود را كم خواهيد كرد. قصد شما براي كمك به احساس ارزشمندي منجر خواهد شد.

5. هميشه از ديگران انتظار موافقت نداشته باشيم

هيچ فردي مجبور به موافقت با شما نيست. و هم چنين مجبور به ماندن در كنار شما نخواهد بود. همه افراد عقايد و طرز فكرهاي متفاوتي داريم و حق تحميل عقيده هايمان را به ديگران را نداريم. توقعات بيجا نيز نشان از اجبار به موافقت است.

6. از اطرافيان انتظار بي عيب و نقصي نداشته باشيم

اگر از ديگران انتظار كامل بودن داشته باشيم، نااميد و شكست زده خواهيد شد. اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه هيچ فردي كامل و بدون نقص نخواهد بود. پس توقعات بيجا فقط و فقط باعث نا اميدي و ناراحتي ما مي‌شود و هيچ نتيجه ديگري به همراه نخواهد داشت.

7. از ديگران انتظار اهميت به مشكلاتمان نداشته باشيم

همدلي دوستان و اطرافيان نعمت بزرگي است كه برخي افراد در زندگي از آن محروم هستند. همدلي باعث آرامش و كاهش استرس ناشي از مشكلات مي‌شود. اما اينكه مداوم به ديگران از مشكلات خود بگوييم و توقعات بيجا داشته باشيم كه همه بايد به مشكلات من اهميت دهند، تفكري اشتباه و نادرست است.

8. از اطرافيان انتظار درك كردن نداشته باشيم

تقريبا همه افراد توقع درك شدن از سمت اطرافيان دارند. و اگر فردي درك نشود ناراحت و دلگير خواهد شد. توقات بيجا در نهايت باعث تنهايي و دوري از اجتماع مي‌شود. اينكه افرادي شرايط ما را درك كنند بي نظير است. اما اين موضوع كه آدم هايي توانايي درك ما را نداشته باشند نبايد حالتان را بد كند. همه ما بايد اين واقعيت را بپذيريم كه گاه ديگران قادر به درك ما نيستند.

9. هميشه انتظار خوش اخلاقي از ديگران نداشته باشيم

اين توقعات بيجا كه همه بايد با ما خوش اخلاق باشند از ريشه اشتباه است. گاهي آدم ها خوش اخلاق و با حوصله نيستند. مشكلات زندگي بر شخصيت افراد تاثير مي‌گذارد. بنابراين برخي مواقع افراد مي‌خواهند تنها باشند، حوصله ندارند و نااميد هستند. شما بايد اين شرايط را بپذيريد و درك كنيد.

10. از اطرافيان توقع رفع نيازهاي مالي خود را نداشته باشيم

همه افراد در طول زندگي با مشكلات مالي روبرو خواهند شد. تقريبا بيش از نيمي از افراد با مشكلات مالي دست و پنجه نرم كرده اند و روزهايي را سپري كردند كه بي پولي بيداد مي‌كرده. در اين شرايط عده اي افراد به عنوان كمك نزديك مي‌شوند و براي خوشحالي ما كمك مالي مي‌كنند. اما برخي شرايط نيز وجود دارد كه اطرافيان ما مشكلات خود را دارند يا علاقه اي به كمك مالي ندارند. پس توقعات بيجا در زمينه مالي را كنار بگذاريد و از ديگران انتظار فرشته نجات نداشته باشيد.

11. براي جلوگيري از توقعات بيجا از افراد توقع تغيير نداشته باشيم

تغيير در زندگي اصل مهمي است. اما اينكه از ديگران به نفع خود توقعات بيجا مثل تغيير زندگي شان را داشته باشيم اشتباه است. هر فردي خصوصيات رفتاري مخصوص به خود را دارد و هرگز نبايد توقع تغيير در افراد را داشته باشيم. اين موضوع مخصوصا زماني كه وارد رابطه مي‌شويم مشهود است. شايد شما براي خوبي كسي بخواهيد در او تغيير ايجاد كنيد. اما تلاش بيش از حد شما و اصرارتان كاملا اشتباه است.

15. براي جلوگيري از توقعات بيجا از روانشناس كمك بگيريد

روانشناس هميشه فردي قابل اعتماد و در جستجوي بهبودي روان و زندگي تان است. گاهي افراد به تنهايي توانايي مقابله با توقعات بيجاي خود را ندارند و حتما بايد از كسي كمك بگيرند. روانشناس بهترين خدمات و راهكارها را به شما ارائه مي‌دهد و در جهت بهبودي شما را راهنمايي خواهد كرد.

كلام آخر

به طور خلاصه بايد از اين موضع آگاه باشيد كه توقعات بيجا باعث كاهش اعتماد به نفس و عدم پيشرفت شما خواهد شد. اما زندگي آرام و بدون دردسر هميشه عاري از توقعات بيجا است. براي رهايي از اين رفتار بايد از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه توقعات بيجا مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: توقعات بيجا | علت توقع بي جا داشت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۵:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا روش‌هاي ترك اعتياد به ب2 يا ترك بوپرنورفين را مي‌شناسيد؟ داروي بوپرنورفين كه به نام قرص ب2 نيز شناخته مي‌شود، يك داروي مسكن است كه مي‌تواند باعث اعتياد فرد شود.

اين قرص عوارض جسماني و روحي شبيه به عوارض متادون، هروئين، كدئين و مورفين دارد. اما با توجه با خاصيت تسكين دهندگي و همچنين تاثير بسيار زياد در ترك اعتياد، در پزشكي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

به طوريكه در كلينيك‌هاي ترك ب2 را به صورت سرپايي مانند متادون به فرد معتاد مي‌دهند و جايگزين مواد مخدر داخل بدن فرد مي‌شود.

اما امروزه بسياري از افراد اين دارو را به صورت خودسرانه و بدون نظارت پزشك مصرف كرده و در نتيجه به آن اعتياد پيدا مي‌كنند.

براي ترك ب2 روش‌هايي وجود دارد كه با آگاهي از آن‌ها مي‌توانيد از اعتياد به اين ماده رهايي يابيد. در ادامه مقاله به بررسي كامل راه‌هاي ترك ترياك مي‌پردازيم.

منبع: ترك ب2 (b2)

ترك اعتياد به ب2 | در مصرف ب2 به چه نكاتي بايد توجه كرد؟

در صورت مصرف قرص بوپرنورفين همراه با مواد مخدر شامل هروئين، ترياك و شيره، فرد در معرض خطرات جدي همچون تشنج و يا حتي مرگ قرار مي‌گيرد. از اين رو بايد مصرف اين دارو هميشه زير نظر پزشك صورت بگيرد.

مصرف خود سرانه قرص ب2 براي ترك اعتياد و يا براي رهايي يافتن از درد مي‌تواند منجر به اعتياد به ب2 شود.

اين دارو در مواقع ترك اعتياد به مواد مخدر به صورت قرص زيرزباني مصرف مي‌شود و بايد از مصرف آن به هر شكل ديگري اجتناب كنيد.

يكي از توصيه‌هاي مهمي كه به افراد مصرف كننده اين دارو داده مي‌شود آن است كه پس از دوره درمان باقي قرص را دور بريزيد تا از وسوسه شدن براي مصرف دوباره آن دور بمانيد.

علائم اعتياد به مصرف بوپونورفين يا قرص ب2

يكي از نشانه‌هاي اعتياد به قرص ب2 مصرف اين دارو بدون تجويز پزشك و يا مصرف دوز بيش از حد يا در تعداد دفعاتي بيشتر از آنچه دستور پزشك بوده، مي‌باشد. همچنين اگر بيمار اصرار به تجويز دوز بالاتر يا قرص بيشتر ب2 را از دكتر داشته باشد، مي‌تواند از نشانه‌هاي اعتياد به قرص ب2 باشد.

از آنجا كه مصرف قرص ب2 بدون تجويز پزشك غيرقانوني بوده و اين قرص بدون نسخه پزشك در داروخانه به شخص داده نمي‌شود.

بسياري از افرادي كه به اين دارو اعتياد پيدا كرده‌اند، دارو را از بازار سياه تهيه كرده يا به چند دكتر مختلف براي دريافت چندين نسخه از قرص ب2 مراجعه مي‌كنند.

همين كه فرد بيش از اندازه به راه‌هاي تهيه قرص ب2 فكر كند يكي از علائم سوءمصرف و اعتياد به قرص ب2 مي‌باشد.

افراد مصرف كننده داروي بوپونورفين علاقه دارند تا اين قرص را در هر مشكلي در منزل يا محيط كار يا مدرسه و دانشگاه مصرف نمايند.

اين افراد بعضي مواقع مي‌خواهند كه مصرف دارو را در خانه قطع كنند اما به تنهايي موفق به چنين كاري نمي‌شوند.

ترك اعتياد به ب2 | عوارض شايع مصرف ب2 يا بوپرنورفين

مصرف قرص بوپرنورفين يا ب2 عوارضي همچون تهوع، درد معده، تب خفيف، كاهش اشتها، مشكلات تنفسي، تنفس آرام و سطحي، تورم صورت، لب، زبان و گلو، تهوع، احساس سبكي در سر، ضعف و بي حالي، ادرار تيره رنگ يا به رنگ خاك رس، يرقان (زرد شدن چشم و پوست)، گيجي، رفتار و افكار غيرمعمولي دارد.

ترك اعتياد به ب 2 | ترك بوپرنورفين

كنار گذاشتن مصرف داروي ب2 به نسبت آنكه فرد در چه درجه‌اي از اعتياد قرار دارد و اينكه آيا از اعتياد قبلي خود كه براي حل آن مصرف ب2 را آغاز كرده، با موفقيت رها شده يا نه، اشكال مختلفي پيدا مي‌كند.

بوپرنورفين دارويي اعتياد آور است پس ترك اين دارو نيز بايد زير نظر روان پزشك متخصص انجام شود تا مقدار دوز يا تعداد زمان مصرف اين قرص توسط بيمار را كنترل كرده و موثرترين و بهترين راهكارهاي درماني را با توجه به شرايط روحي، محيطي، فيزيكي و رواني او ارائه دهد.

همه برنامه‌ها براي درمان ترك ب2 براي هر بيمار به طورجداگانه برنامه ريزي مي‌شود واين باعث شده نگراني‌هايي كه ممكن است درفرايند ترك اعتياد اختلال ايجاد كنند را نيز پوشش دهد.

مصرف ب2 به فرد اين اطمينان را مي‌دهد كه در زمان ترخيص از كمپ‌هاي ترك اعتياد، ديگر به هيچ گونه مواد مخدري وابستگي يا شبه اعتياد ندارد.

براي بيماراني كه اين دارو را به عنوان مسكن و براي مديريت درد استفاده كرده‌اند، درمان بايد راهكار بهتري را براي كنترل درد داشته باشد تا بيمار نيازي به استفاده از مخدرها نداشته باشد و ديگر دچار دردهاي شديد نشود.

بهترين روش‌ ترك اعتياد به ب2 ( ترك بوپرنورفين )

به طور كلي فرايند ترك اعتياد به ب2 ( ترك بوپرنورفين )با روش سم زدايي صورت مي‌گيرد كه با نظر پزشك مي‌توان آن را در خانه و يا كلينيك ترك اعتياد انجام داد.

البته توجه داشته باشيد كه ترك در منزل نيز به صورت خودسرانه صحيح نيست و بايد در اين شرايط با نظارت پزشك صورت گيرد. ترك ب2 نيز مانند ساير مواد مخدر عوارضي دارد كه با شدت خفيف‌تري احساس مي‌شود.

ترك B2 در منزل

ترك اعتياد به ب2 در خانه از جمله مواردي است كه افرادي زايدي به دنبال آن هستند. قبل از انجام هر كاري بايد بدانيد كه فرايند ترك اعتياد به ب2 حتي در خانه را بايد حتما زير نظر پزشك و يك فرد متخصص در زمينه ترك اعتياد انجام دهيد. تا از عوارض آن پيشگيري نماييد.

از آنجايي كه فرايند ترك بسته به شرايط بدني هر فرد منحصر به فرد است براي كسب اطلاعات بشتر در زمينه ترك اعتياد به ب2 مي توانيد با متخصصان ذهن نو در هر جايي كه هستيد تماس بگيريد.

نكات مهم در ترك اعتياد به بوپرنورفين 2

قرص ب2 در اكثر مواقع براي ترك داروي اعتياد آور ديگري مصرف مي‌شود و استفاده ناصحيح از اين دارو باعث وابستگي و اعتياد آن‌ها به قرص ب2 مي‌گردد.

توصيه مي‌شود براي ترك اين دارو خودسرانه اقدام نكنيد و به پزشك متخصص مراجعه فرماييد. قبل از ترك بهتر است خود را هم از لحاظ روحي و هم جسمي براي كنار گذاشتن قرص آماده كنيد.

اگر اين دارو را به صورت اصولي ترك نكنيد ممكن است پيامدهاي خطرناك و جبران ناپذيري به دنبال داشته باشد. به همين علت ضروري است كه ترك اين دارو زير نظر پزشك انجام شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك ب2 و ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك ب2 (b2)


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك ب2 (b2)،
موضوع:
[ ۹ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۳:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خيانت نامزد يكي از سخت ترين اتفاقات براي هر فردي است. كسي كه تمام روياها و آينده را با او برنامه ريزي كرده بوديد اينك با فرد ديگري به شما خيانت كرده است. دلايل متعددي از جمله بي احترامي، احساس تنهايي، عدم اطمينان، ارضاي نيازهاي جنسي و … براي خيانت نامزد وجود دارد. اما همه ما از اين موضوع مطلع هستيم كه خيانت هيچ دليل قابل توجيهي ندارد. اصولا خيانت با نشانه‌هايي همراه است كه قابل تشخيص هستند و باعث لو رفتن خيانت فرد مي‌شود.

هرگز براي تصميم گيري به جز روانشناس و مشاورين، از ديگري كمك نگيريد. زيرا با نظرات مختلفي روبرو خواهيد شد كه سرشار از سردرگمي است. زمان تصميم گيري براي ماندن يا جدايي روانشناس به شما كمك خواهد كرد و راهكارايي را براي تصميم گيري شما ارائه خواهد داد.

منبع: خيانت نامزد | علائم و دلايل خيانت در دوران نامزدي

خيانت نامزد

نامزدي اولين دوره براي آشنايي و ازدواج است. اين موضوع را ابتداي راه روشن كنيم كه هرگز با خيانت نامزد در دوران نامزدي غصه نخوريد، شناخت نامزد در اين دوران بهتر است تا زماني كه با فرزند جدا شويد. دختران و پسران در اين دوره به منظور شناخت و آشنايي با يكديگر براي ازدواج قدم بر مي‌دارند. اگر در اين دوران خيانت يا رفتار نامناسبي مشاهده شد بايد از روانشناس كمك جدي بگيريد و آينده خود را تباه نكنيد.

نشانه هاي خيانت نامزد

خيانت نامزد در دوران عقد و نامزدي به تدريج اتفاق مي‌افتد و به صورت يهويي با آن مواجهه نخواهيد شد. پنهان كاري ها و رفتارهاي عجيب نهايتا به خيانت ختم مي‌شود. در اين دوران جهت فهم خيانت نامزد نشانه هايي وجود دارد كه با دقت به آن خيانت را تشخيص خواهيد داد. در ادامه در رابطه با نشانه هاي خيانت نامزد اشاره كرده ايم.

  • نامزد هيج تلاشي براي حل مشكلات رابطه نمي‌كند.
  • علاقه اي به شكل گيري ازدواج ندارد.
  • مشكلات جديد به رابطه اضافه مي‌كند.
  • نسبت به نامزد خود بي توجه است.
  • از نامزد خود دوري مي‌كند.
  • زمان هاي زيادي را براي شما سپري نمي‌كند.
  • شما را مورد سرزنش قرار مي‌دهد.
  • از ظاهر، اندام، رفتار و خانواده شما دائم در حال ايراد گرفتن است.

دلايل خيانت نامزد

دلايل متعددي براي خيانت نامزد وجود دارد اما اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه خيانت به هيچ وجه قابل توجيه نمي‌باشد. بايد ابتدا دليل خيانت نامزد خود را بدانيد و سپس اقدام به برخورد كنيد. در ادامه در رابطه با علت خيانت نامزد اشاره كرده‌ايم.

1. مقايسه نامزد با ديگران

يكي از اصلي ترين دليل خيانت نامزد، مقايسه او با ديگر افراد است. زماني كه نامزد خود را با ديگران مقايسه كنيد، اعتماد به نفس و علاقه او نسبت به شما كاهش مي‌يابد. اگر رفتارهاي اشتباه، بي احترامي، بد خلقي و نادرستي داشته باشيد بيشتر در معرض مقايسه قرار خواهيد گرفت. همه افراد خواهان همسري مهربان، وفادار و خوش اخلاق هستند و اگر با تندي با نامزد خود رفتار كنيد، براي كسب ابراز علاقه با خيانت روبرو خواهيد شد.

2. احساس تنهايي

يكي از اصلي ترين دلايل ازدواج افراد فرار از تنهايي است. انسان ها به صورت ذاتي در جستجوي محبت و توجه هستند. زماني كه اين توجه در دوران نامزدي شكل نگيردباعث خيانت نامزد خواهد شد. بايد به عنوان يك نامزد هميشه همراه همسر خود باشيد و به او توجه داشته باشيد. اگر رفتارهاي بي توجهي، بي اهميتي و عدم محبت از خود بروز دهيد با اتفاق زيبايي روبرو نخواهيد شد.

3. آشنايي با افراد ديگر

يكي از دلايل خيانت نامزد فرصت آشنايي و امتحان افراد ديگر است. زماني كه فرد قابل اعتمادي را به همسري خود نگرفته باشيد بايد منتظر خيانت و شيطنت هاي او نيز باشيد. در موارد قبلي كه ذكر شد هر دو طرف مقصر خيانت نامزد هستند. اما در اين مورد تنها نامزد مقصر است و دليلي براي مقصر شمردن شما وجود ندارد. بايد به خاطر داشته باشيد كه هنگام انتخاب همسر، فرد قابل اعتماد و مطمئني را پسند كنيد.

4. ارضاي نيازهاي جنسي

در دوران نامزدي اكثر خانواده ها از برقراري ارتباطات جنسي فرزندان در اين دوران هراسان هستند. اما اين موضوع را به خاطر داشته باشيد كه يكي از دلايل خيانت نامزد، رفع نيازهاي جنسي است. زماني كه خانم به نيازهاي جنسي آقا اهميتي نمي‌دهد، آقا براي رفع نيازهاي خود اقدام به خيانت مي‌كند. با روش هايي نه صرفا رابطه جنسي همسر و نامزد خود را دلگرم به زندگي كنيد.

5. عدم اطمينان به نامزد

پنجمين دليل خيانت نامزد، عدم اطمينان به او است. زماني كه به نامزد خود اعتماد نداشته باشيد و او را تكيه گاه خود ندانيد به اعتماد به نفس و لطمه وارد خواهيد كرد. خانم ها به دنبال تكيه گاه و آقايان در جستجوي افتخار هستند. اگر اين دو موضوع شكل نگيرد خيانت نامزد با درصد بالاتري رخ خواهد داد.

6. بي احترامي به نامزد

دوران نامزدي را دوران طلايي براي شناخت همسر مي‌گويند. در اين شرايط تمامي شخصيت افراد نمايان مي‌شود و سازگاري يا عدم سازگاري با همسر در اين دوران مشخص مي‌شود. بي احترامي يكي از دلايل خيانت نامزد است. افراد براي خود شخصيت و درجه قائل هستند، زماني كه به شخصيت، خانواده و رفتار نامزد خود توجه نكنيد و با بي احترامي برخورد كنيد نبايد انتظار اتفاقات خوب داشته باشيد.

رفتار با خيانت نامزد

از قديم گفته اند كه بخشش كار بزرگان است. يكي از اصولي ترين و مهم ترين رفتارها بخشيدن است. قبل از بخشش نامزد خود ابتدا بايد از اين موضوع اطمينان داشته باشيد كه آيا نامزد شما از كار كرده خود پشيمان است يا خير؟ سپس با نامزد خود به گفتكو بپردازيد و دليل خيانت نامزدتان را بررسي كنيد.

  • با خيانت نامزد هرگز خود را سرزنش نكنيد و مقصر جلوه ندهيد. خيانت امري غير قابل توجيه است و اگر هم شما اندكي مقصر باشيد دليل بر خيانت وجود ندارد.
  • زماني كه خيانت نامزد رخ مي‌دهد، نفر سوم مقصر اين اتفاق نيست پس به جاي تفكر در رابطه با فرد سوم رابطه تمركز خود را بر مسائل ديگر بگذاريد.
  • دلايل خيانت نامزد خود را منطقي نبينيد. اينكه به شما خيانت شده است را بپذيريد اما دلايل همسرتان را براي فراموش كاري استفاده نكنيد.
  • زمان زيادي را صرف تفكر در رابطه با خيانت نامزد نكنيد. به جاي اين كار به دنبال راهكار براي برخورد باشيد.
  • سعي كنيد تا جاي ممكن خيانت نامزد خود را جار نزنيد. همه از اين موضوع آگاه هستيم كه خيانت امري پيچيده و سخت است. اما جار زدن و آمار زندگي را به ديگران دادن باعث سلب آرامش شما خواهد شد.
  • به قصاوت و رفتار ديگران توجهي نكنيد. اهميتي ندارد كه ديگران درباره شما چه چيزي مي‌گويند. تصميم گيري شما بايد عاري از نظر ديگران باشد.
  • قبل از اينكه تصميم گيري عجولانه داشته باشيد سعي كنيد كه به خوبي فكر كنيد و زمان زيادي را براي مرور اتفاقات صرف كنيد تا تصميم عجولانه اي نگيريد.
  • براي مدتي رابطه خود را با نامزدتان محدود كنيد. نه براي بدتر كردن شرايط بلكه در اين شرايط هر دوي شما آسيب ديده ايد.

كلام آخر

خيانت نامزد به ندرت باعث بخشش مي‌شود. معمولا همه افراد نسبت به خيانت گارد دارند و توجيهي براي اينكار نمي‌بينند. در اين شرايط شخصيت فرد مقابل كاملا زير سوال رفته و با آسيب هاي رواني دست و پنجه نرم مي‌كند. حال تصميم گيري با خود فرد است. آيا نامزدش را ببخشد يا رابطه را تمام كند. قطعا تصميم گيري در اين شرايط سخت و دشوار است. اما با كمك از روانشناس و بررسي دلايل خيانت نامزد مي‌توانيد تصميم درستي بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت نامزد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خيانت نامزد | علائم و دلايل خيانت در دوران نامزدي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۴۵:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك كوكائين به عنوان يك ماده محرك با ترك مواد مخدر سنتي نظير ترياك تفاوت‌هايي دارد چراكه كنار گذاشتن اين ماده بر خلاف مواد مخدر سنتي علائم جسماني چنداني به بار نمي‌آورد و بيشتر منجر به عوارض رواني مي‌گردد. در واقع افراد هنگام ترك كوكائين ممكن است با علائم افسردگي شديد و اضطراب و بي قراري مواجه شوند كه همين مسئله دوباره آن‌ها را به سمت مواد سوق مي‌دهد.با اين حال با توجه به عوارض ترك، افراد همواره به دريافت خدمات متفاوتي نظير درمان‌هاي روان پزشكي و روان شناختي نياز مبرم دارند تا بتوانند در كنار ترك، عملكرد خود را در زمينه‌هاي مختلف حفظ كرده و به روال عادي زندگي بازگردند. با توجه به اهميت ترك كوكائين ما در ادامه به انواع روش‌هاي ترك اشاره كرده‌ايم.

منبع: ترك كوكائين

كوكائين چيست و علائم اعتياد به آن كدام است؟

كوكائين نوعي ماده مخدر قوي است كه در طبقه بندي مواد در دسته محرك‌هاي سيستم عصبي قرار مي‌گيرد. كوكائين به شدت اعتيادآور بوده و از جمله مواد سريع الاثر محسوب مي‌شود. به طوري كه افراد تقريباً بلافاصله پس از مصرف آن علائمي نظير افزايش بيش از حد انرژي، سرخوشي مفرط، لرزش، احساس اضطراب، وحشت زدگي، بدبيني نسبت به اطرافيان، گوش به زنگي، هذيان و توهم را تجربه مي‌كنند. ترك كوكائين بعد از مصرف طولاني مدت آن به مراتب سخت تر نيز مي شود.

علائم ترك كوكائين

وابستگي و اعتياد به مواد باعث مي‌شود كه افراد هنگام مصرف نكرد‌ن دچار علائم ناخوشايندي شوند. اين علائم گاهي آن قدر آزار دهنده مي‌شوند كه افراد قيد ترك اعتياد به كوكائين را مي‌زنند و زندگي خود را محكوم به شكست و درگيري در اعتياد مي‌پندارند. در حالي كه امروزه روش‌هاي درماني مختلفي براي كاهش نشانه‌هاي ترك كوكائين وجود دارد.

اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند تا رنج كم تري را متحمل شده و با گام‌هاي استوارتري در مسير بهبودي قدم برداريد. نكته قابل توجه اينجاست كه اكثر افراد در طي ترك كوكائين اغلب دچار علائم روان‌شناختي مي‌شوند و مشكلاتي نظير دردهاي عضلاني و جسماني را كمتر تجربه كنند. از جمله علائم محروميت از ماده كوكائين مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– احساس افسردگي شديد

– خستگي مفرط

– دچار شدن به خصومت و بدبيني

– ابتلا به مشكلات خواب

– احساس ولع شديد نسبت به مصرف مجدد كوكائين

– احساس بي‌قراري و اضطراب مفرط

سم زدايي ترك كوكائين

كوكائين يكي از مواد اعتياد آور از دسته مواد محرك است كه خاصيت اعتياد آوري بالايي دارد. ترك اين ماده بسيار سخت است و حتما بايد زير نظر پزشك و فرد متخصص در زمينه ترك اعتياد صورت گيرد. سم زدايي كوكائين نزديك به 21 روز طول مي كشد و بسته به شرايط فرد مي تواند متفاوت باشد.

روش‌هاي ترك كوكائين

براي ترك اعتياد به كوكائين روش‌هاي دارويي و مداخلات رفتاري مختلفي وجود دارد. اين روش‌ها اغلب بر احساس ولع شديد نسبت به مصرف مواد و كاهش علائم ترك كوكائين متمركز هستند. در نتيجه به افراد كمك مي‌كنند تا در مسير ترك با موانع كمتري رو به رو شده و براي حل آن‌ها راهكارهاي مقابله‌اي مناسب را بشناسند.

همچنين با توجه به اينكه اعتياد به كوكائين از تعامل فاكتورهاي مختلف زيستي، رواني، محيطي، اجتماعي و خانوادگي پديد مي‌آيد، متخصصين در درمان اين مشكل تلاش مي‌كنند تا همه اين عوامل را تحت نظر قرار داده و متناسب با نيازهاي بيمار خدمات مورد نياز ترك كوكائين را ارائه دهند. ما در ادامه به انواع روش‌هايي كه در ترك اعتياد به كوكائين مورد استفاده قرار مي‌گيرد اشاره كرده‌ايم.

ترك كوكائين با مداخله رفتاري

بررسي‌ها نشان مي‌دهند مداخلات رفتاري يكي از مؤثرترين روش‌ها براي ترك اعتياد به كوكائين محسوب مي‌شوند. اين مداخلات مي‌توانند به صورت سرپايي در اختيار افراد قرار گرفته و يا به عنوان جزئي از برنامه‌هاي بستري ارائه شوند. رويكرد رفتاري در بسياري از موارد در تركيب با درمان‌هاي دارويي به كار مي‌رود كه در اين شرايط اغلب افزايش اثرات درماني را شاهد هستيم.

روانشناسان و ساير متخصصين سلامت روان كه از رويكرد رفتاري استفاده مي‌كنند مي‌كوشند، عوامل تحريك كننده موقعيتي يا درون رواني مصرف مواد را شناسايي كرده و به فرد نشان دهند كه اين عوامل چگونه بر اعتياد او اثر مي‌گذارند. هم چنين آن‌ها براي فرايند ترك كوكائين، اهداف كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدتي را در نظر گرفته و تلاش مي‌كنند هنگام دست‌يابي بيمار به هريك از اين‌ها پاداش‌هايي را در اختيار او قرار دهند.

دارو هاي ترك كوكائين

تاكنون داروي خاصي براي ترك اعتياد به كوكائين ابداع نشده است. با اين حال مطالعات و مشاهدات باليني نشان مي‌دهند تجويز برخي داروهاي روان پزشكي نظير ضدافسردگي‌ها مي‌توانند تا حد زيادي در كاهش علائم ترك كوكائين مؤثر بوده و به فرد كمك نمايند تا دوران سم زدايي و بهبودي ترك اعتياد به كوكائين را راحت تر پشت سر بگذارد.

ترك كوكائين با گروه درماني

گروه درماني به كمك افرادي كه خود در مسير ترك قرار دارند و توانسته‌اند برخي اهداف درماني را پشت سر بگذارند يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر در ترك اعتياد به كوكائين است. به‌خصوص در مواردي كه بيمار دچار وسوسه و ولع شديد مي‌شود و احساس مي‌كند كه نمي‌تواند كنترلي بر رفتار خود داشته باشد شنيدن تجربيات و راه‌حل‌هاي افرادي كه همين مشكلات را پشت سر گذاشته‌اند و دريافت حمايت از جانب آن‌ها مي‌تواند تا حد بسياري مؤثر باشد.

خانواده درماني

بسياري از خانواده‌ها از مواد مخدر جديدي نظير كوكائين و آثار و عوارض آن‌ها بر ذهن آگاهي چنداني ندارند. به همين خاطر ممكن است با استفاده از روش‌هاي غلط و غير مؤثر تلاش كنند فرد مورد نظر را ترك دهند. اين تلاش‌ها براي ترك كوكائين در بسياري از مواقع به شكست منجر مي‌شود و مشكلات اعتياد بيمار را تشديد مي‌كند. از همين رو متخصصان در بسياري از موارد تلاش مي‌كنند تا در مسير ترك اعتياد به كوكائين، خانواده‌ها را نيز درگير كرده و آموزش‌هاي لازم را به آن‌ها ارائه دهند. بررسي‌ها fhe health نشان مي‌دهند كه خانواده نقش بسيار كليدي در ترك موفقيت آميز دارد.

ترك كوكائين در خانه

با توجه به اينكه ترك اعتياد فرايندي است كه ناراحتي‌هاي جسمي و روحي بسياري را به همراه دارد و با توجه به باورها و قضاوت‌هاي منفي كه با نام كلينيك‌هاي ترك اعتياد گره‌خورده است، برخي افراد ترجيح مي‌دهند فرايند ترك اعتياد را در خانه بگذرانند. ترك كوكائين در خانه نيازمند اطلاعات همچنين مراقبت هاي پزشكي و برنامه ترك صحيح است از همين رو قبل هر اقدامي براي ترك حتما از متخصصان و مشاوران ترك اعتياد به كوكائين مشاوره بگيريد.

جدول زماني ترك كوكائين | ترك اعتياد به كوكائين چقدر طول مي كشد ؟

عوامل مختلفي بر زمان و شدت علائم ترك كوكائين تاثير مي گذارد. به طور كلي اكثر افراد الگوي مشابهي را در فرايند ترك سپري مي كنند كه در ادامه توضيح داده شده است :

هفته اول ترك كوكائين

علائم ترك كوكائين بلافاصله بعد از آخرين مصرف در فرد ظاهر مي شود.و مصرف كنندگان تغييرات خلقي، اضطراب، خستگي مفرط، تغييرات اشتها، تمايل شديد به مصرف مجدد و مشكلات خواب را تجربه مي كنند. در هفته بايد بتوانيد با تمايل شديد مصرف مجدد در خود مبارزه كنيد.

هفته اول تا دهم ترك كوكائين

در اين هفته ها علائم ترك كوكائين در اكثر افراد كاهش پيدا مي كند. اما تمايل به مصرف مجدد همچنان ادامه دارد. عدم تمركز و مشكل در توجه از مسائلي است كه حتما با آن روبرو هستيد. در هفته ها همچين تغييرات خلقي شديد و افسردگي را تجربه خواهيد نمود.

هفتم دهم به بعد ترك كوكائدين

بعد هفته دهم بدن و ذهن شروع به بهبود مي كنند و تا حد زيادي علائم ترك از بين مي رود. بعد از هفته دهم همچنان تمايل مصرف در فرد وجود دارد كه در اكثر اواقت موجب احساس ناراحتي و اضطراب عمومي براي فرد مي شود.

علائم ترك كوكائين در افراد مختلف متفاوت است. شدت اين علائم بسته به محيط، سابقه روحي و رواني، سلامت جسمي، مدت زمان مصرف مواد مختلف بستگي دارد.

نكات مهم در ترك كوكائين

در فرايند ترك اعتياد به كوكائين نكات و هشدار هاي زير را رعايت نماييد :

  • قبل از شروع فرايند ترك حتما از يك متخصص ترك اعتياد و پزشك مشورت بيگريد و يك برنامه ترك صحيح را براي خود انتخاب نماييد.
  • در صورتي كه علائم ترك اعتياد شد. هر چه سريعتر با پزشك يا متخصص ترك اعتياد خود تماس بگيريد.
  • از شروع ترك اعتياد به صورت خودسرانه جدا خودداري نماييد.
  • حتما از يك مشاوره روانشناس و رفتار درمان گر براي درمان بعدهاي رواني ترك اعتياد مشاوره بگيريد.
  • يك برنامه غذايي مناسب براي ترك اعتياد به كوكائين داشته باشيد تا فرايند ترك اعتياد را راحت تر انجام دهيد.
  • داشتن خواب كافي و ورزش در فرايند ترك بسيار به شما كمك مي كند تا راحت تر اين دوران را پشت سر بگذاريد.

شما مي توانيد با دريافت خدمات مشاوره ترك اعتياد از متخصصان خبره ترك اعتياد در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از بازگشت سلامت جسمي و رواني خود و يا عزيزان خود اطمينان حاصل نماييد.

سؤالات متداول

مصرف بلندمدت كوكائين چه عوارض جسماني به همراه دارد؟

مصرف بلند مدت كوكائين مي‌تواند منجر به بروز برخي اختلالات و بيماري‌هاي جسماني شود كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به بيماري‌هاي تنفسي، تضعيف سيستم ايمني، دچار شدن به هپاتيت، بروز مشكلات قلبي-عروقي و سكته اشاره كرد.

دوره سم زدايي كوكائين معمولاً چقدر طول مي‌كشد؟

در سم زدايي تحت نظر متخصصين معمولاً اين فرايند چيزي در حدود 5 تا 7 روز طول مي‌كشد؛ اما در نظر داشته باشيد كه سم زدايي به معناي ترك اعتياد نيست بلكه اولين گام براي رسيدن به اين هدف است چراكه اعتياد منجر به تغييرات مغزي مزمن در مغز انسان مي‌شود كه به براي بهبود به دريافت درمان‌هاي روان شناختي نياز دارد. افرادي كه تنها به دوره سم زدايي اكتفا مي‌كنند معمولاً كمتر در دوره پرهيز دوام مي‌آورند و اندكي بعد دوباره به مصرف گرايش پيدا مي‌كنند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك كوكائين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك كوكائين،
موضوع:
[ ۹ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۴:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آموزش فن بيان در سخنراني ها و سمينارها بسيار حائز اهميت است. فن بيان يعني توانايي صحبت كردن. يعني از تمام توان خود استفاده كنيم تا به مخاطب بهترين پيام را انتقال دهيم. در واقع با فن بيان تلاش مي‌كنيم تا بهترين و اصلي منظور را به مخاطب ارسال كنيم. اما براي آموزش‌فن بيان، هر شخصي با توجه به هدفي كه دارد، متفاوت از ديگري آموزش‌مي‌بيند. فن بيان در دفاع پايان نامه، دفاع مقاله، تدريس، معرفي كسب و كار و … لازم است.

افرادي كه از فن بيان خوبي برخوردار نيستند نياز به آموزش‌دارند. در ادامه تمرينات عملي براي تقويت فن بيان ارائه داده ايم كه در 10 مورد توضيح داده شده است. اما برخي افراد به دليل اضطراب بالا توانايي كنترل سخنراني هاي خود را ندارند. اما به شدت نياز به فن بيان صحيح دارند. اين افراد ابتدا بايد به كمك روانشناس استرس خود را كنترل كنند و سپس به سراغ تمرينات فن بيان بروند.

منبع: آموزش فن بيان | جملات و تمرينات فن بيان چيست

آموزش فن بيان

همانطور كه مي‌دانيد، نحوه صحيح و مناسب مكالمه به تعامل و اجتماعي شدن افراد كمك مي‌كند. بنابراين فن بيان در زندگي همه افرادي كه علاقه به تعامل با ديگران دارد از اهميت زيادي برخوردار است. گاهي در اطراف خود با افرادي روبرو مي‌شويد كه قادر به مكالمه بدون استرس نيستند.

اين افراد زماني كه صحبت مي‌كنند دستان‌شان عرق مي‌كند و توانايي چيدمان حروف در كنار هم را ندارند. اين فراد سعي دارند تا در حضور ديگران سخنراني نكنند و اطلاعات خود را با افراد ديگر در ميان نگذارند. آموزش فن بيان و غلبه بر استرس براي اين افراد بهترين راهكار است.

مهارت فن بيان به برقراري ارتباط با مخاطبين به بهترين نحو كمك خواهد كرد. با آموزش‌فن بيان به تدريج متوجه خواهيد شد كه به زيبايي در جمع و در حضور ديگران در حال سخنراني هستيد. براي رهايي از بند استرس و اضطراب و تقويت فن بيان از روانشناسان و مشاورين كمك بگيريد.

دلايل اهميت آموزش فن بيان

در زندگي روزمره همه افراد به فن بيان مناسب نيازمند هستند. اما به طور كل، كاربردهاي آموزش فن بيان بسيار است. كه در ادامه به برخي از آنها اشاره كرده ايم.

  • دفاع از پايان نامه در دانشگاه
  • سخنراني در محيط هاي مهم
  • جلسه معرفي براي مشتريان
  • تدريس
  • دفاع از مقاله خود
  • سخنراني در جلسات كاري مهم
  • صحب با مشتريان براي فروش بيشتر
  • ارائه پروژه هاي كاري و دانشگاهي
  • معرفي كسب و كار
  • سخنراني در راستاي كار آفريني
  • در مراسم خواستگاري
  • و …

تمرينات عملي براي تقويت فن بيان

10 تمرين اصولي براي آموزش فن بيان و تقويت آن لازم است كه اين تمرينات به شرح زير است.

1. با اعتماد به نفس و محكم صحبت كنيد

اولين راه آموزش فن بيان، محكم حرف زدن است. همه افراد علاقه دارند تا صحبت هاي كساني را گوش كنند كه با اعتماد به نفس و محكم حرف مي‌زنند. اگر افراد با اعتماد به نفس پايين و به اصطلاح شل و بي حوصله حرف بزنند ديگران را كلافه خواهند كرد. براي افزايش مهارت محكم صحبت كردن روزانه 5 دقيقه كتاب را تا زماني كه صدايتان نگيرد، با صداي بلند بخوانيد.

2. آموزش فن بيان | برنامه ريزي براي صحبت هاي تان داشته باشيد

يكي از مهم ترين راه هاي تقويت آموزش فن بيان، برنامه ريزي ساختار صحبت است. به اين منظور كه قبل از سخنراني ها بايد برنامه ريزي داشته باشيم كه چه چيزي را چه مواقعي بايد گفت. براي خود مشخص كنيد كه چه چيزي را به مخاطب خواهيد. و از روش هاي خلاصه نويسي و نقشه ذهني استفاده كنيد.

3. با لبخند آغاز كنيد

سومين روش تقويت براي آموزش فن بيان، با لبخند آغاز كردن است. خيلي مساله مهمي است كه سخنراني خود را چگونه آغاز كنيد. وقتي موقع سخنراني لبخند مي زنيد، حرف هاي خود را با 7 برابر تاثير گذاري بيشتر به مخاطب القا خواهيد كرد. لبخند زدن را تمرين كنيد تا سخنراني هاي مناسبي داشته باشيد.

4. آموزش فن بيان با دريافت بازخورد از سخنراني خو

براي تقويت آموزش فن بيان، پس از سخنراني از اطرافيان بازخورد بگيريد. از آنها بپرسيد كه به سخنراني شما چه نمره اي مي‌دهند؟ بپرسيد كه اشتباهات سخنراني شما كجا بود؟ و مشكلاتي كه در سخنراني داشتيد را يادداشت كنيد و به دنبال راه حل مناسب باشيد.

5. صدا سازي را تمرين كنيد

همه افراد علاقه دارند تا صداي كساني كه زيبا و رسا هست را گوش كنند. براي آموزش فن بيان نياز به تقويت صدا و تمرين صدا سازي است. صداي خوب باعث تاثير گذاري بيشتر حرف ها به مخاطبين مي‌شود.

6. در آموزش فن بيان دقت و آرامش را تمرين كنيد

يكي از راه هاي آموزش فن بيان، تمرين دقت و آرامش است. زماني كه آرامش داشته باشيد به راحتي به مخاطبين آرامش و سخنراني شما را دريافت خواهند كرد. اينكه در لحظه با آرامش و با تسلط كامل به مطالب خود موضوعي را توضيح دهيد. راه هاي كنترل استرس را تمرين كنيد تا در سخنراني ها به بهترين شكل عمل كنيد.

7. تمرينات تنفس را انجام دهيد

تنفس ديافراگمي يكي از روش هاي تقويت آموزش فن بيان است. براي فن بيان هرچه بهتر لازم است تا هواي كافي را در ريه هاي خود نگه داريد و شمرده صحبت كنيد. با اين تمرين آرامش نيز بر شما غلبه خواهد كرد. هنگام آغاز سخنراني نفس عميق بكشيد و به بدن خود توجه كنيد. تنفس ديافراگمي را آموزش ببينيد و قبل از سمينار تمرين كنيد.

8. آموزش فن بيان با مطالعه

براي اينكه به تمامي سوالات مخاطبين خود به درستي پاسخ دهيد، نياز به مطالعه بسيار است. شما بايد در تمام زمينه ها اطلاعات كافي داشته باشيد تا با اعتماد بالاتري در سخنراني ها حضور پيدا كنيد. براي تمرين و آموزش فن بيان، مطالعه و كتاب خواندن كمك بزرگي خواهد كرد.

9. سخنراني ديگران را گوش كنيد

يكي از مهم ترين راهكارهاي آموزش فن بيان، گوش دادن به سخنراني ديگران است. شما با كمك از فيلم ها و سخنراني افراد حرفه اي نحوه فن‌ بيان صحيح را آموزش مي‌بينيد. يك دفترجه كنار دست خود داشته باشيد و زماني كه به سخنراني ديگران نگاه مي‌كنيد، نقاط قوت آن را يادداشت كنيد تا انجام دهيد و نقاط ضعف او را بنويسيد تا در سخنراني هاي خود تكرار نكنيد.

10. آموزش فن بيان | ارتباط چشمي با مخاطبين را تمرين كنيد

آخرين راهكار آموزش فن بيان، تمرين ارتباط چشمي است. براي اينكه مخاطبين را جذب كنيد تا به صحبت هاي شما گوش فرا دهند، از ارتباط چشمي استفاده كنيد. و براي اينكه به مخاطبين خود احترام بگذاريد تا با دقت به سخنراني شما توجه كنند، هر چند دقيقه به مدت 2 الي 3 ثانيه به چشمان او نگاه كنيد.

كلام آخر

براي اينكه آموزش فن بيان را ياد بگيريم لازم به آگاهي از برخي مسائل است. براي بهتر ديده شدن در موقعيت هاي مختلف حتي جمع هاي كوچك لازم است تا مكالمات مناسبي را ارائه دهيم. به ياد داشته باشيد كه افراد علاقه به سخنراني كساني دارند كه بسيار مسلط و با دانش سخن مي‌گويند.

اما بعضي ها هنگام سخنراني استرس بر آن ها غلبه كرده و توانايي سخنراني و مكاله را ندارند. براي رفع و كنترل استرس، مشورت با روانشناس بهترين راهكار است. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‎‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه راه هاي بهبود و آموزش فن بيان با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آموزش‌فن بيان مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آموزش فن بيان | جملات و تمرينات فن بيان چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۰۲:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ب 2 يا بوپرنورفين يكي از داروهاي مخدر است كه معمولاً براي كاهش دردهاي شديد تجويز مي‌شود. همچنين از اين دارو در مراكز ترك اعتياد نيز استفاده مي‌شود. بوپرنورفين مي‌تواند عوارض و دردهاي ناشي از ترك داروهاي افيوني مثل ترياك يا هروئين را كاهش دهد و تا حدودي ميل به مصرف مجدد اين مواد را نيز مهار مي‌كند و از اين طريق زمان بيشتري را در اختيار فرد قرار مي‌دهد كه آگاهانه با اعتياد و وسوسه خود، مبارزه كرده و سبك زندگي مناسب‌تري را انتخاب نمايد.

با اين حال مصرف طولاني مدت اين دارو باعث بروز نشانه‌هاي اعتياد در فرد خواهد شد. از آن جا كه تداخل دارويي ب2 بسيار خطرناك است بايد پيش از شروع مصرف در ارتباط با شيوه و مدت مصرف آن از يك پزشك و متخصص ترك اعتياد كمك بگيريد تا در آينده دچار مشكلات نشويد. در ادامه به طور كامل درباره بوپرنورفين صحبت خواهيم كرد.

منبع: ب 2 يا بوپرنورفين

داروي ب 2 يا بوپرنورفين چيست

داوري بوپرنورفين (buprenorphine) يا ب 2 كه با نام تجاري سوبوتكس (subutex) نيز در بازار موجود است يكي از انواع داروهاي مخدر و از خانواده اپيوئيدها يا داروهاي افيوني مثل ترياك و هروئين مي‌باشد. در مراكز درماني از اين دارو در مقدار و دوز كنترل شده براي كاهش دردهاي متوسط تا شديد استفاده مي شود.

در سال 2002 ميلادي اداره غذا و داروي آمريكا اعلام كرد كه مي‌توان از اين دارو در مراكز ترك اعتياد استفاده كرد؛ زيرا همانطور كه گقته شد بوپرنورفين به خوبي مي‌تواند علائم ترك در بيماران داراي سوءمصرف مواد افيوني را كاهش دهد. با اين حال بنا به نظر اداره غذا و دارو آمريكا، ترك اعتياد نيازمند يك كار تيمي از جانب متخصصان پزشكي، روانپزشكي، روانشناسي و مددكاران است و دارو صرفاً جزئي از اين فعاليت گروهي به حساب مي‌آيد.

در نتيجه اگر شما يا اطرافيان قصد استفاده از اين دارو براي ترك مواد مخدر را داريد بهتر است اين موضوع را زير نظر يك تيم درماني قابل اعتماد به انجام برسانيد تا در آينده دچار مشكلات بيشتري مثل اعتياد به بوپرنورفين نباشيد.

اعتياد به بوپرنورفين ( ب 2 )

در ابتدا بايد به اين نكته اشاره كرد كه بسياري از بيماران درگير با اعتياد به بوپرنورفين از اين دارو براي كاهش نشانه‌هاي ترك ساير مواد مخدر استفاده نكرده‌اند و از ابتدا به همين دارو، اعتياد پيدا مي‌كنند. براي مثال ممكن است در طي يك بيماري شديد و براي كاهش درد ناشي از ترك مواد مخدر به طور مثلا در ترك متادون از بوپرنورفين استفاده شده باشد و به تدريج وابستگي به اين دارو در فرد ايجاد شود. بوپرنورفين بيشترين تأثير اعتيادآوري را در افرادي كه پيش‌ازاين سابقه مصرف مواد افيوني را نداشته‌اند، ايجاد خواهد كرد.

تقريباً تمامي داروهاي افيوني اين ويژگي را دارند كه مصرف آن‌ها باعث ايجاد تغييراتي در مغز فرد مي‌شود و بدون استفاده از دارو، مغز توانايي فعاليت مناسب خود را از دست مي‌دهد. در نتيجه اين موضوع، فرد براي رسيدن به شرايط نرمال مجبور به استفاده دائم از اين دارو و به عبارتي اعتياد به آن است.

علائم اعتياد به بوپرنورفين ( ب 2 )

بر اساس يافته‌هاي روانشناسان، سه ويژگي كه به آن‌ها مثلث اعتياد نيز گفته مي‌شود در اكثر بيماران درگير با سوءمصرف مواد مخدر ديده مي‌شود. در صورتيكه هريك از اين علائم را در خود يا اطرافيانتان مشاهده مي‌كنيد بهتر است هرچه سريع‌تر با يك متخصص در زمينه اعتياد به مواد مخدر صحبت كنيد.

بالا رفتن تدريجي ميزان مصرف

به‌تدريج و با استفاده از يك ماده مخدر، بدن و مغز فرد نسبت به دارو مقاومت پيدا مي‌كند. زماني كه اين مقاومت در فرد ايجاد مي‌شود وي احساس خواهد كرد كه با مصرف ميزان قبلي دارو به اندازه سابق احساس لذت نخواهد كرد. در نتيجه ميزان مصرف را افزايش مي‌دهد. بالابردن دوز مصرفي ماده اعتيادآور، اصلي‌ترين نشانه بروز تحمل در فرد است.

مشكلات جسمي يا روحي در صورت عدم مصرف

دومين نشانه بروز اعتياد به يك ماده در بيمار اين است كه فرد در صورت مصرف كمتر از دوز هميشگي يا طولاني شدن فاصله زماني بين دو مصرف، احساس ناخوشايندي را چه به لحاظ روحي و چه به لحاظ جسمي تجربه مي‌كند. با توجه به نوع ماده مصرفي، وجود علائم جسمي يا رواني و نشانه‌هاي هريك مي‌تواند متفاوت باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر راجع به يك ماده مخدر خاص، بهتر است از يك متخصص كمك بگيريد.

تلاش براي جست و جو و مصرف مواد مخدر

آخرين نشانه‌اي كه در فرد بروز پيدا مي‌كند و بيش از همه به چشم اطرافيان نيز مي‌آيد اين است كه بيمار تلاش بسياري را براي پيدا كردن و مصرف ماده مورد نظرش انجام مي‌دهد. آن‌ها ممكن است بسياري از وظايف و فعاليت‌هاي خود را كنار بگذارند و به جاي آن به دنبال ماده مورد نظرشان باشند.

نشانه‌هاي اعتياد به بوپرنورفين ( ب 2 )

بوپرنورفين همانند ساير داروهاي افيوني علاوه بر روان و مغز بيمار جسم را نيز درگير مي‌كند. به همين خاطر نشانه‌هاي اعتياد به اين دارو به دو دسته نشانه‌هاي جسمي و رواني تقسيم مي‌شود كه در ادامه آن‌ها را بررسي خواهيم كرد. در صورت مشاهده هر يك از اين علائم در خود يا اطرافيانتان براي اطلاع از وضعيت سلامت يا اعتياد با يك متخصص مشورت نماييد، مشاوره تلفني به شما اين امكان را مي‌دهد تا در كوتاه‌ترين زمان با متخصصان مربوطه صحبت نماييد. در ادامه توجه داشته باشيد كه تمامي اين علائم باهم در يك فرد بروز پيدا نمي‌كند و ممكن است تنها برخي از آن‌ها ديده شود.

نشانه‌هاي جسمي اعتياد به بوپرنورفين

  • سرگيجه
  • تاري ديد
  • از دست دادن اشتها
  • احساس درد يا سوزش در معده
  • حالت تهوع و استفراغ
  • مشكلات تنفسي
  • احساس خستگي و بي حالي

نشانه‌هاي رواني اعتياد به بوپرنورفين

  • مشكلات مربوط به خواب به‌ويژه بي‌خوابي
  • احساس افسردگي
  • ضعف در تمركز
  • مشكلات حافظه

نشانه‌هاي ترك بوپرنورفين

درصورتي كه فرد به اين دارو اعتياد پيدا كرده باشد با كاهش دوز مصرفي يا كنار گذاشتن مصرف دارو نشانه‌هاي جسمي و رواني در وي ايجاد مي‌شود كه به معناي تمايل بدن براي مصرف مجدد مي‌باشد. عليرغم اينكه بوپرنورفين نسبت به ساير داروهاي افيوني ضعيف‌تر است با اين حال اعتياد به اين ماده براي مدت بيشتري فرد را درگير مي‌كند و نشانه‌هاي ترك براي مدت طولاني‌تري نسبت به ساير مواد افيوني در بدن باقي خواهد ماند. برخي از اين نشانه‌ها شامل موارد زير هستند.

  • حالت تهوع و استفراغ
  • احساس درد و كوفتگي عضلاني
  • بي‌خوابي
  • مشكلات مربوط به تمركز
  • سردرد
  • اسهال
  • تب
  • لرزش
  • اضطراب
  • افسردگي
  • تغييرات خلقي
  • تحريك‌پذيري
  • وسوسه بيش‌ازحد براي مصرف

نشانه‌هاي مسموميت با بوپرنورفين

در صورت مصرف بيش از حد اين دارو، علائم مسمويت در فرد ظاهر مي‌شود كه با توجه به ميزان مصرف مي‌تواند نشانه‌هاي مختلفي را شامل شود. با توجه به خطرناك بودن بروز اين نشانه‌ها بهتر است هرچه سريع‌تر بيمار را به يك مركز درماني انتقال دهيد. نشانه‌هاي مسموميت با اين دارو مي‌تواند شامل علائم زير باشد.

  • سرد شدن پوست بدن
  • آهسته شدن ريتم تنفسي
  • كاهش سطح هوشياري
  • غش
  • كما و يا مرگ

عوارض قرص ب2 يا بوپرنوفين

يكي از سوالاتي كه اغلب مراجعان از ما دارند اين است كه عوارض قرص ب2 يا بوپرنوفين چيست ؟ اين قرص عوارضي دارد كه عبارتند از :

  • مشكلات تنفسي
  • نبض ضعيف
  • احساس درد در قفسه سينه
  • بيهوشي
  • خستگي شديد
  • تهوع
  • بي اشتهايي
  • معده درد
  • زرد شدن پوست

 

درمان اعتياد به بوپرنورفين ( ب 2 )

يك اشتباه رايج براي رهايي از اعتياد به بوپرنورفين اين است كه بيماران به يك باره ميزان مصرف خود را به صفر مي‌رسانند. اين كار علاوه بر خطرات جسمي كه مي‌تواند به همراه داشته باشد، معمولاً نتيجه موفقيت آميزي نيز به همراه نخواهد داشت؛ زيرا علائم جسمي با شدت ظاهر شده و دير يا زود فرد را به مصرف مجدد براي رهايي از علائم سوق مي‌دهند. بهتر است در اين زمينه با يك متخصص مشورت كنيد و درمان را زيرنظر وي شروع كنيد. به طور غالب رهايي از اعتياد به بوپرنورفين دو مرحله دارد كه در ادامه به آن‌ها اشاره خواهيم كرد.

مرحله سم زدايي

در اين مرحله بيمار زير نظر پزشك، ميزان مصرف دارو را به تدريج كاهش مي‌دهد تا جايي كه به صفر برسد. معمولا در شديدترين حالت‌هاي اعتياد به اين دارو اين مرحله براي حدود يك ماه طول خواهد كشيد. با پايان مرحله سم زدايي نشانه‌هاي جسمي مربوط به ترك نيز در فرد از بين خواهد رفت.

مرحله بازپروري

اگرچه علائم جسمي ترك بوپرنورفين با پايان سم زدايي تمام مي‌شود اما نشانه‌هاي رواني براي مدت طولاني تري باقي مانده و نياز به توجه جدي دارند. بروز دوره‌هاي افسردگي مي‌تواند يكي از اين مشكلات باشد كه ممكن است براي چندين ماه نيز به طول بيانجامد. با شدت پيدا كردن اين بيماري ممكن است فرد اقدام به خودكشي يا آسيب زدن به خود كند.

به همين خاطر پيگيري جلسات بازپروري و دريافت مشاوره از متخصصين روانشناسي اهميت بسياري دارد. در طي اين جلسات آگاهي بيمار نسبت به مواد مخدر و دلايل اعتياد افزايش پيدا مي‌كند و درنتيجه احتمال روي آوردن مجدد به مواد مخدر كاهش مي‌يابد.

علاوه بر اين استفاده از جلسات گروه درماني و آشنايي با افرادي كه در شرايط مشابه به سر مي‌برند باعث وجود اين باور در بيمار مي‌شود كه تنها او با اين مشكل دست و پنجه نرم نمي‌كند. آموزش تكنيك‌هاي مديريت هيجانات، يادگيري فعاليت‌هاي سازنده و بهبود مشكلات خلقي از ساير مزاياي اين جلسات هست.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

آيا مصرف بوپرنورفين بهتر از متادون است؟

به طور كلي بوپرنورفين نسبت به متادون ضعيف‌تر است و احتمال بروز نشانه‌هاي ناخوشايند در مصرف آن كمتر از متادون است اما تجويز هريك از اين داروها مي‌بايست با نظر متخصصين انجام بگيرد. جهت آشنايي با قرص و اعتياد به متادون كليك كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ب 2 يا بوپرنورفين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ب 2 يا بوپرنورفين،
موضوع:
[ ۸ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۷:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

راملتئون يكي از داروهاي موثر در درمان بي‌خوابي و ساير اختلالات خواب به شمار مي‌رود. تجويز قرص راملتيون با توجه به شرايط بيمار، سن، وضعيت پاسخ‌دهي وي به دارو درماني توسط پزشك انجام مي‌گيرد. مشكلات خواب انواع متعددي دارند. بي‌خوابي و بيدار شدن‌هاي متعدد در طول شب، برخي از انواع مشكلات خواب هستند. درمان‌هاي متعددي براي بي‌خوابي و ساير مشكلات خواب وجود دارد.اين روش‌هاي درماني شامل آرام‌سازي و تاريك كردن اتاق خواب، عدم مصرف الكل و كافئين پيش از خواب، كمك از جلسات مشاوره براي يافتن علت زمينه‌اي بي‌خوابي، دارو درماني و … مي‌شود. بهتر است دارو درماني را به عنوان آخرين راه درمان در نظر بگيريد و براي درمان‌ موثرتر از ساير روش‌ها مانند مشاوره در كنار مصرف قرص راملتئون و ديگر داروهاي خواب‌آور كمك بگيريد.

منبع: قرص راملتئون | نحوه مصرف داروي راملتئون​​​​​​​

قرص راملتئون چيست و چه كاربردي دارد؟

راملتئون با نام تجاري رزرم به عوان داروي خواب آور و به شكل قرص‌هاي خوراكي در داروخانه‌ها فرخته مي‌شود. در واقع مي‌توان راملتيون را در گروه آرام‌بخش‌هاي سيستم عصبي مركزي (CNS) طبقه‌بندي كرد. جهت درمان مشكلات خواب اعم از بي‌خوابي مي‌توان قرص راملتئون را به كار گرفت.

شما با مصرف قرص راملتئون سريع‌تر به خواب رفته و خواب آسوده‌اي را در طول شب تجربه مي‌كنيد. مكانيسم اثر راملتيون از طريق افزايش ترشح ملاتونين در بدن بوده و به اين ترتيب به تنظيم چرخه خواب و بيداري كمك كرده و موجب بهبود آن مي‌شود.

مكانيسم اثر راملتئون

داروي راملتيون براي تسريع زمان خواب و سرعت خواب مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مكانيسم اثر راملتئون به جاي اتصال به گيرنده هاي گابا به گيرنده هاي MT1 و MT2 در هسته سوپراكياسماتيك (SCN) متصل مي‌شود. شايان ذكر است كه راملتيون اتصال قابل توجهي به گيرنده هاي GABA A نشان نمي‌دهد.

موارد استفاده از راملتئون

راملتئون براي درمان بي خوابي استفاده مي‌شود. اين دارو به شما كمك مي‌كند تا خواب راحتي را تجربه كنيد. خواب خوب به هوشياري و تفكر شما كمك مي‌كند. كم خوابي باعث بروز افسردگي، بيماري هاي قلبي و عملكرد ضعيف مي‌شود. مصرف اين قرص باعث تنظيم چرخه خواب و بيداري مي‌شود و به بهبود عملكرد شما كمك مي‌كند.

نحوه مصرف قرص راملتئون

هنگام استفاده از راملتئون بايد ابتدا بروشور دارو را مطالعه كنيد. جدا از اين موضوع اين دارو بايد توسط پزشك تجويز شود. در ادامه نحوه مصرف قرص راملتيون را شرح داده ايم.

  • معمولا قرص‌هاي خواب‌آور براي درمان‌هاي كوتاه مدت تجويز مي‌شوند. به عنوان مثال راملتئون براي دوره‌هاي درماني حداقل ۱ تا ۲ روز و حداكثر ۱ تا ۲ هفته تجويز مي‌گردد. اگر از قرص راملتيون به مدت طولاني‌تري استفاده كنيد، اثرات خود را از دست خواهد داد.
  • دارو را بر اساس نسخه پزشك تهيه كرده و طبق دستور او به مصرف دارو بپردازيد. حدود نيم ساعت قبل از خواب، قرص راملتئون را استفاده نماييد. بنا به دستور پزشك مي‌تواند اين قرص را بدون غذا نيز مورد استفاده قرار دهيد.
  • هنگام مصرف راملتئون از تكه كردن، جويدن و خرد كردن آن خودداري نماييد. هم‌چنين غذاهاي چرب ممكن است اثربخشي دارو را تا حدودي كاهش دهند. لذا از خوردن غذاهاي چرب پيش از مصرف قرص راملتئون اجتناب كنيد.
  • مصرف راملتئون بايد زماني انجام شود كه حداقل 7 تا 8 ساعت زمان مناسب براي خواب كافي را داشته باشيد.
  • بدون مشورت با پزشك دوز دارو را كم و زياد نكنيد.
  • در صورت وجود هر گونه تغيير در خلق و خو مانند بي خوابي و افسردگي حتما با پزشك مشورت كنيد.

عوارض جانبي مصرف قرص راملتئون

علائم و نشانه‌هايي مانند خواب‌آلودگي در طول روز، خستگي و گيجي ممكن است در روزهاي ابتدايي مصرف دارو ديده شود. و پس از گذشت چند روز و هماهنگي بدن با دارو بهبود يابند. برخي ديگر از عوارض جانبي هستند كه از بين نرفته و مشكلات جدي‌تري براي فرد ايجاد مي‌كنند. در صورت مشاهده اين عوارض به پزشك اطلاع دهيد. عوارض جانبي ناشي از مصرف قرص راملتئون عبارت است از.

  • افكار خودكشي
  • افسردگي و لذت نبردن از انجام كارها
  • كاهش ميل جنسي
  • اختلال در سيكل قاعدگي مانند قطع قاعدگي
  • كاهش اشتها
  • درد و گرفتگي عضلات
  • عدم تمركز و از دست دادن هوشياري
  • تغيير در تفكر
  • ترشحات سينه
  • تغييرات در خلق و خو مانند افسردگي و افكار عجيب
  • مشكلات بارداري

عوارض آلرژيك راملتئون را بسيار جدي بگيريد و حتما به پزشك مراجعه كنيد. واكنش‌هاي حساسيت به دارو از عوارض نادر ولي خطرناك محسوب مي‌گردد. كه در صورت بروز علائم و نشانه‌هاي آن حتما به مراكز درماني مراجعه كنيد. نشانه‌هاي واكنش آلرژيك شامل تنگي نفس، مشكلات پوستي مانند خارش، تب، گلودرد، تورم زبان و … مي‌شود.

تداخلات دارويي

از آنجايي كه تداخلات دارويي منجر به مشكلات شديدتر و بروز عوارض جانبي خطرناك‌تري براي فرد مي‌شوند، پيش از تجويز دارو توسط پزشك، تمامي داروها و مواد مصرفي خود را (داروهاي گياهي، شيميايي، مكمل‌ها، الكل، ماري‌جوانا و …) به اطلاع پزشك برسانيد. مساله تداخلات دارويي بسيار مهم است. آشنايي با داروها و موادي كه در صورت مصرف همزمان با قرص راملتئون تداخل ايجاد مي‌كنند، لازم و ضروري است. مهم‌ترين تداخلات دارويي راملتئون به شرح زير است.

  • ريفامپين
  • ريفامايسين
  • فلوكسامين
  • الكل
  • ماري‌جوانا
  • ويلوكسازين
  • ضد قارچ‌ها: فلوكونازول، كتوكونازول
  • بنزوديازپين‌ها: آلپرازولام، كلونازپام، ديازپام و …
  • آنتي‌هيستامين: سيتريزين، ديفن‌هيدرامين
  • شل‌كننده‌هاي عضلاني: باكلوفن، سيكلوبنزاپرين، كاريزوپرودول
  • مسكن‌ها: كدئين، هيدروكودون

هشدارها و نكات مهم استفاده از قرص راملتئون

اگر پزشك به شما راملتئون را تجويز كرده است بايد به نكات و موارد احتياطي توجه داشته باشيد. در ادامه به هشدارهاي اين قرص اشاره كرده ايم.

  • سعي كنيد قرص راملتئون را نيم ساعت قبل از خواب استفاده كنيد. يا زماني آن را مصرف كنيد كه حداقل ۷ يا ۸ ساعت پس از مصرف، زمان كافي براي خوابيدن و استراحت كردن داشته باشيد.
  • سابقه حساسيت‌هاي دارويي و غذايي، حساسيت به قارچ، ابتلا به بيماري‌هاي كبدي و تنفسي را به پزشك اطلاع دهيد.
  • هم‌چنين اگر به الكل، ماري‌جوانا يا هر ماده ديگري اعتياد داريد، به پزشك اطلاع دهيد.
  • در دوران بارداري و شيردهي به دليل اثرات مخرب دارو بر جنين و نوزاد نمي‌توانيد از قرص راملتئون استفاده كنيد. تنها با بررسي شرايط و لزوم استفاده از دارو، پزشك آن را براي خانم باردار تجويز مي‌كند.
  • استفاده از قرص راملتئون باعث خواب آلودگي و عدم هوشياري مي‌شود. هنگام مصرف سعي كنيد تا فعاليت هاي نيازمند به تمركز نداشته باشيد.
  • كار با ماشين آلات و رانندگي را به زمان هوشياري منتقل كنيد.

كلام آخر

قرص راملتئون براي درمان بي خوابي و مشكلات خواب مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اما به خاطر داشته باشيد كه دارو درماني كوتاه مدت است و براي بهبودي كامل بهتر است تا از روان درماني نيز كمك بگيريد. روان درماني ها به ريشه يابي علل بي خوابي مي‌پردازد و عملكرد خواب را بهبود مي‌يابد. براي روان درماني در جهت بي خوابي از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري، آنلاين و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص راملتئون مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص راملتئون | نحوه مصرف داروي راملتئون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۹:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

انجام تست اعتياد به ب2 يا بوپرنورفين، خواسته بسياري از افرادي كه از اين دارو استفاده مي‌كنند يا خانواده‌هاي آنهاست. با توجه به اينكه اين دارو مي‌تواند خاصيت اعتيادآوري بالايي داشته باشد، استفاده از آن باعث نگراني بسياري از خانواده‌ها مي‌شود. به ويژه اينكه مصرف كنندگان اين دارو معمولاً در حال ترك اعتياد به يك ماده مخدر ديگر هستند، ايجاد يك وابستگي جديد مي‌تواند موضوع نگران كننده‌اي براي فرد و خانواده باشد.

براي انجام تست اعتياد به ب2 دو راه وجود دارد. شما مي‌توانيد با استفاده از كيت‌هاي تشخيصي اعتياد به ب 2 يك جواب سريع و نسبتاً دقيق راجع به اين نگراني خود پيدا كنيد. همچنين مي‌توانيد با انجام آزمايش خون و درخواست براي شناسايي اعتياد به ب2، نتيجه قابل اطمينان تري به دست آوريد. در ادامه مقاله به بررسي كامل تست اعتياد به ب2 مي پردازيم.

منبع: تست اعتياد به ب2

قرص ب2 يا بوپرنورفين چيست؟

بوپرنورفين يا ب2 يك داروي مسكن نيمه صنعتي است كه در مراكز درماني براي كاهش دردهاي متوسط تا شديد از آن استفاده مي‌شود. درعين حال اين دارو به دليل خاصيت مخدرگونه اي كه دارد معمولاً از جانب كلينيك‌هاي ترك اعتياد براي درمان اعتياد به مواد مخدر مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

در كنار تمامي خصايص درماني بوپرنورفين، اين دارو درصورتي كه براي مدت طولاني مورد استفاده قرار بگيرد مي‌تواند خاصيت اعتيادآوري داشته و مصرف كنندگان را درگير وابستگي به يك داروي جديد نمايد.

آيا قرص ب 2 مورفين دارد ؟

در پاسخ به اين سوال كه آيا قرص ب2 مورفين دارد يا نه بايد گفت قرص ب2 داراي مشتقات متمايزي است كه با مورفين، كدئين، فنتانيل يا متادون متفاوت است، كه همين امر سبب اعتياد آور بودن اين دارو مي شود. همچنين بايد بدانيد كه قدرت اعتياد آوري ب2 40 برابر مورفين است و عواقبي همانند اعتياد به ب2 را براي شما به همراه خواهد داشت.

آيا قرص ب 2 تست اعتياد را مثبت مي كند ؟

همانطوري كه مي دانيد تبليغات زيادي براي منفي شدن تست اعتياد به ب2 وجود دارد. به همين دليل برخي از افراد براي منفي شدن تست اعتيادشان پيش از ازدواج و يا ديگر آزمايش ها شروع به مصرف اين قرص مي كنند.

قرص ب 2 يك داروي ترك اعتياد محسوب مي شود كه در مراكز ترك اعتياد براي ترك اعتياد به مواد مخدر و افيوني استفاده مي شود. به طور كلي در زمان تست اعتياد به مورفين نتيجه تست را منفي مي كند اما در صورت انجام تست ها و آزمايش هاي دقيق تر مصرف قرص ب 2 مشخص خواهد شد.

توجه داشته باشيد كه مصرف ب 2 مي تواند خيلي بسيار خطر ساز باشد. چرا كه مصرف ب 2 با بسياري از مواد افيوني تداخل دارد و مي تواند موجب تشنج و حتي مرگ فرد شود. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي دريافت مشاوره در زمينه تست اعتياد به ب2 با متخصصان ذهن نو تماس بگيريد.

قرص ب 2 چند روز در بدن مي ماند ؟

قرص ب 2 معمولا حدود 25 تا 60 ساعت در بدن مي ماند و در آزمايشات دارويي آزمايشگاه مصرف ب 2 تا 10 روز بعد از آخرين مصرف ظاهر خواهد شد.

ب2 به مدت 3 در تست ادرار و بزاق، 6 روز در خون، و تا 90 روز در تست مو قابل تشخيص است.

تست اعتياد به ب2 چيست

بررسي غلظت ب2 در ادرار | تست اعتياد به ب2

يكي از روش‌هاي تشخيص اعتياد به داروي بوپرنورفين استفاده از كيت‌هاي تشخيصي به نام rapid bup test است. اين شيوه از ارزيابي، اگرچه با سرعت بالا و بدون نياز به تجهيزات آزمايشگاهي خاص قابل اجراست اما قدرت تشخيصي بالايي ندارد و احتمال اشتباه يا منفي كاذب در اين تست وجود دارد. زيرا اين تست صرفاً در شرايطي نتيجه اعتياد را مثبت نشان مي‌دهد كه غلظت بوپرنورفين در ادرار به 10 ميلي گرم يا بيشتر از آن رسيده باشد.

درصورتي‌كه به هر دليلي غلظت اين دارو در ادرار فرد كمتر باشد، تست قدرت تشخيص آن را ندارد. به طور كلي در اين شيوه، آنتي بادي‌هايي به نام مونوكلونال مورد بررسي قرار مي‌گيرند و درصورتي كه غلظت بوپرنورفين در ادرار كمتر از ميزان مشخص باشد محل‌هاي اتصال به ذرات پوشيده شده از آنتي بادي را در تست پر نمي‌كند.

تست اعتياد به ب2 | بررسي اعتياد به ب2 از طريق آزمايش خون

اگرچه استفاده از داروي ب2 در آزمايش خون مشخص نمي‌شود و حتي مي‌تواند پاسخ تست اعتياد شما را به طور كلي منفي نمايد اما در صورتيكه از آزمايشگاه خواسته شود تا نمونه خون را به لحاظ وجود بوپرنورفين بررسي نمايد، مي‌توان با بررسي مشتقات مورفين، استفاده فرد از بوپرنورفين در يك هفته گذشته را مورد بررسي قرار داد. اين شيوه از تست اعتياد به ب2 اگرچه دقت بيشتري دارد اما برخلاف بررسي نمونه ادرار به حدود يك هفته زمان احتياج دارد.

تست اعتياد به ب 2 از طريق مو | تست اعتياد به ب2

تست اعتياد به ب 2 با مو طولاني مدت ترين تست اعتياد است كه مي تواند تا 90 روز بعد از مصرف توسط اين تست مصرف اين دارو تشخيص داده شود. تست اعتياد با از جمله آزمايش هايي است كه تنها در شرايط خاص مورد استفاده قرار مي گيرد.

منفي شدن تست اعتياد با مصرف ب2

داوري ب2 يا بوپرنورفين خاصيت سم‌زدايي بسيار قويي دارد و به طور علمي مصرف آن باعث از بين رفتن نشانه‌هاي اعتياد به مواد مخدر مي‌شود. به همين خاطر بسياري از مبتلايان به سومصرف مواد مخدر از چند روز پيش از انجام آزمايش اعتياد از داروي بوپرنورفين استفاده مي‌كنند و نتيجه تست خود را خلاف واقعيت نشان مي‌دهند.

با اين حال مصرف كنندگان اين دارو بايد در نظر داشته باشند كه امروزه اكثر مراكز آزمايش اعتياد از كيت هاي مخصوص براي تشخيص مصرف ب 2 نيز استفاده مي كنند. مصرف خودسرانه بوپرنورفين مي‌تواند باعث وابستگي به اين دارو شود.

مثبت شددن تست اعتياد به ب2

اگر درپي انجام تست اعتياد به ب2، با هريك از دو روش بالا نتيجه تست مثبت شده به اين معناست كه شما به اين دارو اعتياد پيدا كرده و مي‌بايست براي درمان آن اقدام نماييد. با توجه به عوارض شديد جسماني و روحي ناشي از كنارگذاشتن ناگهاني بوپرنورفين بهتر است براي درمان اعتياد به اين دارو از يك متخصص كمك بگيريد.

متخصصين به شما كمك خواهند كرد كه به صورت تدريجي مصرف اين دارو را كاهش دهيد و درعين حال با انجام جلسات مشاوره و بازپروري احتمال مصرف مجدد را كاهش دهيد. با توجه به اينكه مصرف طولاني مدت مواد مخدر مي‌تواند ترك اعتياد را دشوارتر نمايد بهتر است هرچه سريعتر در اين زمينه اقدام نماييد.

براي دريافت مشاوره زمينه در زمينه تست اعتياد به ب2 و ترك اعتياد مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1. ميزان دقت تست اعتياد به ب2 بوپرنورفين چقدر است؟

شيوه ارزيابي از طريق نمونه ادرار درصورتي اعتياد فرد را تأييد مي‌كند كه غلظت بوپرنورفين در ادرار حداقل 10 ميلي گرم باشد به همين خاطر احتمال خطا وجود دارد اما در بررسي نمونه خون، مصرف بوپرنورفين در يك هفته منتهي به آزمايش قابل بررسي است.

2. چرا استفاده از قرص ب2 باعث منفي شدن تست اعتياد مي‌شود؟

اين دارو خاصيت سم‌زدايي بالايي دارد و استفاده از آن تمامي نشانه‌هاي اعتياد در خون و ادرار شما را پاك خواهد كرد. به همين خاطر مصرف آن از چند روز پيش از انجام آزمايش باعث منفي شدن تست اعتياد مي‌شود. البته درصورتي كه از آزمايشگاه خواسته شود تا مصرف مشتقات مرفين را نيز مورد بررسي قرار دهد استفاده از بوپرنورفين مشخص خواهد شد.

3. استفاده از بوپرنورفين براي چه مدتي باعث اعتياد مي‌شود؟

پاسخ اين سؤال با توجه به سن و جنس مصرف‌كننده و ميزان مصرف در هر وعده متفاوت خواهد بود اما به‌طوركلي اين دارو خاصيت اعتيادآوري كمتري نسبت به مرفين يا متادون دارد و بايد براي مدت طولاني‌تري مورد استفاده قرار بگيرد. مشاوره به شما كمك مي كند تا بهترين درمان ممكن را برگزينيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست اعتياد به ب2


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست اعتياد به ب2،
موضوع:
[ ۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۴:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلافات دوران نامزدي و عقد از جمله مشكلاتي است كه بسياري از ما با آن روبه‌رو مي‌شويم. اختلاف در مرز و محدوده‌هاي رابطه، دخالت خانواده‌ها و همين‌طور آشكارشدن بعضي از حقايق از مهم‌ترين دلايل اين مشكل هستند. بااين‌حال دليل هرچه كه باشد دعوا و اختلاف در دوران نامزدي موضوع جالبي نيست. اين اختلاف‌ها مي‌تواند سلامت زندگي مشترك شما را به خطر بيندازد؛ حتي بسياري از مواقع خاطره مشكلاتي كه در اين دوره پيش مي‌آيند براي هميشه در ذهن شما باقي خواهد ماند. به همين خاطر مهم است كه راهي براي برطرف‌كردن آنها پيدا كنيد. در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا كمي بيشتر راجع به اين مسئله و راه‌هاي برطرف‌كردن آن صحبت كنيم.

منبع: اختلافات دوران نامزدي | دعوا در نامزدي و عقد

دعوا و اختلافات دوران نامزدي و عقد

همه ما تصورات شيريني از دوران نامزدي و عقد داريم. بااين‌حال بسياري از ما نيز اين واقعيت را تجربه كرده‌ايم كه اين ايام از پرچالش‌ترين دوره‌هاي زندگي هستند. با شروع دوره عقد شما و همسرتان زندگي جديد خود را شروع كرده‌ايد. از اين به بعد رابطه شما جدي‌تر خواهد شد. و همين مسئله باعث بالارفتن توقعات و به دنبال آن شروع مشكلات مي‌شود. اما بايد اين را بدانيد كه مشكلات مربوط به دوره عقد اگر به‌درستي برطرف نشوند تمام نخواهند شد.

اين مشكلات به همراه شما وارد زندگي مشترك مي‌شوند؛ و آنقدر ادامه پيدا مي‌كنند تا يا شما راهي براي آنها پيدا كنيد و يا آنها مشكلات ديگري را در زندگي‌تان به وجود بياورند. به همين خاطر بسيار مهم است كه راجع به اين مسائل و راه‌هاي كنارآمدن با آن‌ها اطلاعات داشته باشيد.

دلايل بروز اختلافات دوران نامزدي

اولين سؤالي كه راجع به دعوا و اختلافات دوران نامزدي و عقد بايد به آن پاسخ بدهيم دلايل ماجرا هستند. اصلاً چرا اين اختلافات دوران نامزدي پيش مي‌آيند؟ وقتي شما بتوانيد دليل مشكلتان را پيدا كنيد طبيعتاً راحت‌تر هم مي‌توانيد براي حل‌كردن آن برنامه‌ريزي كنيد. بااين‌حال بايد بگوييم كه هيچ دليل مشخصي براي اين اختلاف‌ها وجود ندارد. در واقع اين‌گونه نيست كه همه زندگي‌ها و اختلاف‌نظرها به يك دليل مشخص برسند. هر زندگي باتوجه‌به شرايط آن و همين‌طور باورهايي كه شما و همسرتان داريد دلايل مختلفي براي اختلاف و درگيري دارد. بااين‌حال متخصصان معتقدند چند عامل خطر وجود دارد كه در بيشتر زندگي‌ها باعث اختلافات دوران نامزدي و عقد مي‌شود. اين عوامل به شرح زير است.

1- بيشترشدن ارتباط‌ها

طبيعتاً با رسيدن شما به دوره نامزدي و عقد ارتباطتان با همسر، خانواده و همين‌طور اقوام او نيز بيشتر از قبل مي‌شود. همه ما هم اين را مي‌دانيم كه بيشترشدن ارتباط با يك نفر احتمال اختلاف و ناراحتي را نيز بيشتر مي‌كند. به‌علاوه با بالارفتن ميزان ارتباط‌ها شناخت شما و طرف مقابل از يكديگر بيشتر مي‌شود. در اين شرايط احتمال دارد شما متوجه نكاتي شويد كه تا قبل از دوره عقد متوجه آنها نشده بوديد. يا شايد احساس كنيد تحمل بعضي مسائل سخت‌تر از آن چيزي است كه فكر مي‌كرديد.

اين شرايط يكي از مهم‌ترين دلايلي است كه باعث دعوا و اختلافات دوران نامزدي و عقد مي‌شود. به همين خاطر است كه مشاورين توصيه مي‌كنند تا وقتي شناختتان از طرف مقابل كامل نشده است نبايد براي رسمي كردن رابطه عجله‌اي داشته باشيد. بااين‌حال اگر درگير اين مشكل شده‌ايد مي‌توانيد با كمك‌گرفتن از يك مشاور خانواده راه‌هاي مديريت‌كردن شرايط را ياد بگيريد.

2- اختلاف در محدوده مرزها و قوانين

يكي از اصلي‌ترين دلايلي كه باعث دعوا و اختلافات دوران نامزدي و عقد مي‌شود مرزها و قوانيني هستند كه به‌درستي مشخص نشده‌اند. براي مثال بسياري از خانم‌ها از طرف خانواده اين اجازه را ندارند كه در دوران عقد شب را در خانه همسرشان بگذرانند. يا شايد شما به‌عنوان يك خانم براي شروع رابطه جنسي كمي محتاطانه‌تر عمل كنيد. اگر همسر شما درست شبيه خودتان فكر نمي‌كند احتمالاً با يكديگر به مشكل خواهيد خورد. اين مشكلات بسياري از مواقع باعث دلخوري و ناراحتي شده و مديريت شرايط زندگي را از شما مي‌گيرد.

3- دروغگويي‌هاي قبل از عقد

گاهي ممكن است بعد از عقد به اين نتيجه برسيد كه همسرتان راجع به بعضي چيزها به شما دروغ گفته يا حداقل بخشي از واقعيت را نگفته است. باوركردن اين موضوع براي ما خيلي تلخ خواهد بود. هيچ‌كس دوست ندارد راجع به شريك زندگي خود به چنين باوري برسد. اين موضوع احتمالاً اين نگراني را در شما به وجود مي‌آورد كه شايد چيزهاي ديگري نيز از شما پنهان شده‌اند. يا شايد اعتماد دوباره برايتان كمي سخت شود. اما در كنار همه اين‌ها يك موضوع ديگر وجود دارد. و آن اين است كه شما از اين به بعد مي‌بايست با واقعيتي كه فهميده‌ايد زندگي كنيد. و اين موضوعي است كه بايد آن را ياد بگيريد.

4- دخالت اطرافيان

شما تا قبل از اينكه اصطلاحاً سر خانه و زندگي خودتان برويد حريم خصوصي چنداني نداريد! اين موضوع بسياري از مواقع باعث مي‌شود كه ديگران در جريان همه چيز زندگي شما قرار بگيرند. در نتيجه خيلي اوقات ممكن است از سر نگراني و براي كمك به شما شروع به دخالت در زندگي‌تان كنند. يادتان باشد كه نبايد به اين صحبت‌ها توجهي داشته باشيد. البته اين به معناي آن نيست كه اصلاً به ديدگاه‌هاي ديگران توجه نكنيد. اما اين را بدانيد كه نهايتاً اين شما هستيد كه بايد براي ارتباطتان تصميم بگيريد و آن را مديريت كنيد.

5- نداشتن مهارت‌هاي زندگي

با شروع دوران عقد شما رسماً يك زندگي جديد را شروع كرده‌ايد كه نسبت به گذشته بسيار متفاوت خواهد بود. به همين خاطر مهم است كه راه‌هاي مديريت‌كردن اين زندگي جديد را بلد باشيد. اگر شما به‌عنوان مرد يا زن در زندگي مشترك راه‌ورسم زندگي‌كردن، صحبت با طرف مختلف، مديريت بحران يا حل‌كردن مشكلات را بلد نباشيد طبيعتاً نمي‌توانيد بسياري از اختلافات را برطرف كنيد. به همين خاطر بهتر است اين مهارت‌ها را در خودتان تقويت كنيد.

راهكارهايي براي كاهش دعوا و اختلافات دوران نامزدي

با همسرتان صحبت كنيد

هميشه اصلي‌ترين و بهترين راه براي برطرف‌كردن اختلافات دوران نامزدي صحبت‌كردن است. يادتان باشد تنها از اين طريق است كه شما مي‌توانيد به طرف مقابل بگوييد چه فكر يا احساسي داريد. به همين خاطر در اولين قدم براي رفع مشكلاتتان در يك فضاي مناسب با طرف مقابل صحبت كنيد. اما در نظر داشته باشيد كه صحبت‌كردن هم قوانين و شرايط خاص خودش را دارد. براي اينكه صحبت‌هاي شما با طرف مقابل نتيجه داشته باشد بهتر است اين نكات را رعايت كنيد:

  • در يك فضاي مناسب از نظر زمان و مكان صحبت كنيد.
  • به طرف مقابل نشان دهيد كه شما هم متوجه احساس و خواسته او هستيد.
  • راجع به يك موضوع خاص صحبت كنيد و از پيش‌كشيدن بحث‌ها و اختلافات ديگر خودداري كنيد.
  • اگر فكر مي‌كنيد عصباني و ناراحت هستيد گفت‌وگو را به زمان ديگري موكول كنيد.

دوران نامزدي را كوتاه كنيد

بسياري از مواقع اختلافات دوران نامزدي و درگيري ها با طولاني‌شدن زمان عقد بيشتر مي‌شود. يادتان باشد بسياري از متخصصان خانواده هم اعتقاد دارند كه زمان عقد نبايد بيش از حد معمول طولاني شود. زمان مناسب براي اين دوره بين 6 ماه تا يك سال است. با بيشترشدن اين زمان اختلاف و درگيري‌ها نيز بيشتر خواهد شد؛ و همين مسئله مي‌تواند بسياري از مواقع شما را تا مرز جدايي نيز پيش ببرد.

حد و مرزها را رعايت كنيد

قبل از رسيدن به دوره عقد يا در ابتداي اين دوره در يك گفت‌وگوي واضح و جدي با همسرتان حد و مرزهاي رابطه در دوره عقد را مشخص كنيد. و هميشه نسبت به رعايت‌كردن اين مرزها دقيق باشيد. يادتان باشد به ميزاني كه شما بتوانيد ارتباط خود را با همسر و خانواده همسر در اين بازه زماني كنترل كنيد آرامش رواني بيشتر و اختلاف كمتري خواهيد داشت. رفت‌وآمدهاي بيش از حد يا صحبت‌كردن با خانواده‌ها آن هم راجع به همه چيز مي‌تواند خطرات جديي را براي زندگي شما به همراه بياورد.

دعوا و اختلافات دوران نامزدي و اهميت مشاوره

هرچقدر هم كه براي مديريت رابطه‌تان تلاش كنيد بازهم اختلافات دوران نامزدي ميان شما به وجود خواهد آمد. شايد برايتان جالب باشد اگر بگوييم حتي بهترين و شادترين زوج‌ها نيز اختلاف‌نظر و درگيري را در رابطه‌هايشان تجربه مي‌كنند. درواقع آنچه تفاوت يك زوج موفق و ناموفق را مشخص مي‌كند راهكار آنها براي مديريت‌كردن اختلافات دوران نامزدي و روش برخورد با آن است. اگر احساس مي‌كنيد شما هم در اين زمينه به مشكل خورده‌ايد بهترين راه اين است كه از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين باتوجه‌به دانشي كه در زمينه خانواده دارند به‌خوبي مي‌توانند به شما براي حل‌كردن اختلافات دوران نامزدي كمك كنند.

درواقع يك مشاور مهارت‌هاي شما و همسرتان را بررسي مي‌كند. ممكن است شما اصول صحبت‌كردن درست با يكديگر يا كنترل هيجان‌هايتان را بلد نباشيد. يا شايد يكي از شما درگير مشكلات روحي و شخصيتي باشد. در چنين شرايطي مشاور با مشخص‌كردن شرايط و همين‌طور آموزش راه‌هاي برخورد با مشكل به شما كمك مي‌كند بتوانيد شرايط را با قدرت بيشتري مديريت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه دعوا و اختلافات دوران نامزدي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

چطور از اختلاف با خانواده همسرم در دوران عقد جلوگيري كنم؟

بهترين روش براي اين كار اين است كه حدومرز ارتباط خود با آنها را در يك محدوده مشخص و تعيين شده نگه داريد. به ميزاني كه شما مرزهاي مشخصي داشته باشيد و به آنها عمل كنيد شرايط بهتر خواهد شد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اختلافات دوران نامزدي | دعوا در نامزدي و عقد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۸:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اشتباهات قبل از ازدواج به رفتار، باورها و افكاري مربوط مي‌شود كه موجب به خطر افتادن آينده ازدواج و يا اتخاذ تصميم اشتباه براي ازدواج مي‌شود. عدم صداقت، تلاش براي خوب جلوه دادن خود و اميد به تغيير ديگري پس از ازدواج از جمله اين موارد هستند. كسب آگاهي در زمينه اشتباهات در آشنايي قبل از ازدواج به شما كمك مي‌كند تا خطاهاي ديگران را تكرار نكنيد و براي شناختن همسر آينده خود مسير درست‌تري را بپيماييد.دختر و پسر بايد قبل از ازدواج راهي پيدا كنند كه هر دو طرف بتوانند انتخاب آگاهانه‌اي انجام بدهند. پس اگر پارامترهاي نادرستي در اختيار طرف مقابل بگذاريد هم به خودتان و هم به طرف مقابل‌تان فرصت ازدواجي شاد را گرفته‌ايد.

منبع: اشتباهات قبل از ازدواج | شايع ترين اشتباهات در آشنايي قبل ازدواج

اشتباهات قبل از ازدواج

ازدواج بيش از هر نوع رابطه ديگري داراي پيچيدگي هاي است كه زوج ها ديريا زود با آن ها روبرو مي شوند. در اين بين احتمال بروز اشتباهات قبل از ازدواج بسيار زياد است. چه خوب كه اين چالش ها پيش از ازدواج حل و فصل شود. اشتباهات قبل از ازدواج مي تواند رهنمودي براي بهبود رابطه تان در آينده باشد. اما بايد نسبت به اشتباهات غير قابل جبران قبل از ازدواج نيز هشيار باشيد. عشق و محبت براي حفظ يك رابطه كافي نيست. پس ديدگاه خود را در مورد عشق همسرتان اصلاح كنيد. شما نمي توانيد انتظار داشته باشيد كه همسرتان تحت هر شرايطي كنار شما بماند.

اشتباهات قبل از ازدواج تا به دست آوردن شناخت كافي قابل درك است. اما در ادامه به اشتباهاتي اشاره كرده ايم كه بنيان خانواده شما را تحت تاثير قرار مي دهد. توجه به اين نكات اهميت زيادي در كيفيت رابطه تان خواهد داشت.

در صورتي كه مرتكب يكي از اين اشتباهات شده ايد حتما در اين باره با متخصصين روانشناسي صحبت نماييد.

آشنايي با 7 اشتباه رايج در دوران آشنايي قبل از ازدواج

از آنجايي كه هيچ انساني كامل نيست هيچ رابطه اي هم نيست كه درگير اشتباه نشود. در نتيجه بايد بپذيريم كه خطاها بخشي از رابطه هستند. با اين حال حتما شما نيز ديده‌ايد كه برخي اشتباهات بارها و بارها از جانب اشخاص مختلف تكرار مي‌شوند.

در اين شرايط مي‌توانيم با آگاهي از اين موارد از اشتباهات آسيب زا پيشگيري كرده و رابطه عاطفي خود را نجات دهيم. روانشناسان و مشاوريني كه خدمات زوج درماني و خانواده درماني انجام مي‌دهند از جمله منابع مطمئني هستند كه مي‌توانند در اين زمينه به شما اطلاعات مناسبي بدهند. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين اشتباهات در آشنايي قبل از ازدواج اشاره كرده‌ايم.

1- نداشتن صداقت كافي

يكي از ابتدايي ترين و رايج‌ترين خطاها و اشتباهات قبل از ازدواج كه اكثر زوجين هم مرتكب مي‌شوند؛ نداشتن صداقت كافي است. نبود صداقت در بسياري از موارد به صورت دروغگويي واضح در مورد مسائلي نظير شغل يا تحصيلات ظاهر نمي‌شود، بلكه به صورت پنهان و در قالب تلاش براي خوب‌تر نشان دادن شخصيت خود جلوه مي‌كند.

اين مسئله باعث مي‌شود كه طرفين پيش از ازدواج يك تصوير پوشالي از يكديگر در ذهن بپرورانند و ناگهان با رفتن زير يك سقف شاهد فرو ريختن تصورات ساختگي خواهند بود. در نتيجه دور از انتظار نيست كه در اين شرايط زن و مرد احساس كنند كه پس از ازدواج همانند سابق به يكديگر علاقه ندارند و نمي‌توانند آنطور كه بايد با يكديگر سازگار شوند.

2- اشتباهات قبل از ازدواج | نداشتن مرز مشخص با خانواده‌ها

بسيار اهميت دارد دو طرفي كه تصميم به ازدواج مي‌گيرند، از نظر رواني بالغ شده باشند و بتوانند مرزهاي مشخصي را در ارتباط با خانواده‌هاي خود تعيين كنند. افرادي كه هنوز به اين درجه از بلوغ و استقلال نرسيده‌اند، در آشنايي پيش از ازدواج بيش از حد تصميم‌ها را به گردن اعضاي خانواده مي‌اندازند و به گونه‌اي رفتار مي‌كنند كه انگار اين ديگران هستند كه به جاي آن‌ها انتخاب مي‌كنند.

اين در حالي است كه زن و مرد بايد بتوانند به عنوان يك بزرگسال هويت مستقلي داشته باشند، ارزش‌هاي خاصي را براي خود تعريف كنند و ملاك‌هاي شخصي براي انتخاب همسرشان را در ذهن خود بپرورانند. البته در نظر داشته باشيد كه همه اين‌ها به معني ناديده گرفتن خانواده‌ها نيست، بلكه به معناي ايجاد نوعي تعادل در ارتباط و مشورت گرفتن از آن‌هاست.

3- شفاف نبودن در بيان انتظارات

يكي از اصول بسيار در اجتناب از اشتباهات قبل از ازدواج اين است كه بتوانيد ارتباطي شفاف با يكديگر برقرار كنيد. بايد به طور واضح انتظارات و نيازهاي خود از زندگي مشترك را با ديگري در ميان بگذاريد. متاسفانه بسياري از افراد انتظار دارند، طرف مقابل‌شان از رفتارها يا جملات كلي منظور آن‌ها را بفهمد كه همين مسئله زمينه بروز بسياري از سوءتفاهمات را ايجاد مي‌كند.

در نتيجه بايد در مورد نيازهاي عاطفي، مالي، ارتباطي و … به طور مشخص و مستقيم صحبت كنيد. اگر در اين زمينه با مشكل مواجه هستيد و عواملي نظير خجالت كشيدن و كمرويي مانع شما مي‌شوند، كمك گرفتن از يك روانشناس و دريافت خدمات مشاوره پيش از ازدواج مي‌تواند تا حد زيادي در اين زمينه به شما ياري برساند.

4- اشتباهات قبل از ازدواج | تلاش براي برنده شدن!

بعضي‌ها ازدواج كردن را به صحنه رقابت دو خانواده براي پيروزي و امتياز گرفتن بيشتر از يكديگر تبديل مي‌كنند. اين در حالي است كه زوج‌هاي بالغ متوجه اين موضوع هستند كه بايد همانند دو بال يك پرنده در كنار هم و در تعادل با يكديگر عمل كنند و ضعيف كردن فرد ديگر و تلاش براي امتياز گرفتن زيادي از او در نهايت كليت ازدواج را تضعيف مي‌كند و به پايه‌هاي رابطه آسيب مي‌رساند.

5- ازدواج كردن براي حل مشكلات شخصي

يكي از باورهاي غلط عمومي در مورد ازدواج اين است كه اگر دختر يا پسر ازدواج كند، بسياري از مشكلات او نظير افسردگي يا كج خلقي برطرف مي‌شود. اين در حالي است كه افراد بايد قبل از شروع رابطه با همسر روي رشد فردي خود كار كنند. چرا كه اين مسائل كيفيت رابطه زناشويي را هدف قرار مي‌دهد. در نتيجه ازدواج در شرايطي كه از يك مشكل روحي رنج مي‌بريد، نه تنها مشكلات قبلي‌تان را درمان نمي‌كند؛ بلكه باعث مي‌شود كه فشارهاي مضاعفي را در زندگي خود احساس نماييد.

6- اشتباهات قبل از ازدواج | نپرداختن به مسائل جنسي

بسياري از دختران و پسران از حرف زدن در مورد مسائل جنسي خجالت مي‌كشند و حتي توافق در مورد موضوعاتي نظير تعداد فرزندان را به پس از ازدواج موكول مي‌كنند. اين در حالي است كه وجود جاذبه جنسي كافي در رابطه يكي از اصول بسيار مهم براي ازدواج موفق است و نداشتن رابطه زناشويي مناسب به جنبه‌هاي ديگر رابطه نيز آسيب مي‌زند. در جلسات مشاوره پيش از ازدواج مي‌توانيد اصول صحبت كردن در اين زمينه را بيشتر ياد بگيريد و راحت‌تر انتظارات خود را در اين زمينه با فرد مقابل در ميان بگذاريد. طي مشاوره وجود يا عدم وجود انحراف جنسي نيز مشخص خواهد شد.

7- باور به توانايي خود براي تغيير و تربيت همسر

بسياري از زنان و مردان به دلايلي نظير عاشق بودن و يا درگيري زياد با ساير مسائل روزمره نمي‌توانند مشكلات نامزد خود را به خوبي ببينند، بنابراين پيامدهاي آن را در زندگي مشترك در نظر نمي‌گيرند. در صورت وجود تعارض يا مخالفتي، فكر مي‌كنند كه مي توانند پس از ازدواج طرف مقابل را آنطور كه خود مي‌خواهند تغيير دهند. در نتيجه به ميزان كافي روي حل تعارض‌ها پافشاري نمي‌كنند. همه اين‌ها در حالي است كه صفات شخصيتي هر كسي به سختي تغيير مي‌كنند و متخصصان همواره توصيه مي‌كنند كه هرگز با اميد و آرزوي تغيير همسرتان، زندگي مشترك را آغاز نكنيد.

نقش مشاوره ذهن نو در پيشگيري از اشتباهات در آشنايي قبل از ازدواج

براي آشنايي بيشتر و اجتناب از رايج ترين اشتباهات قبل از ازدواج بايد به يك روانشناس مراجعه كرده و خدمات مشاوره پيش از زدواج دريافت نماييد. در اين جلسات روانشناس به كمك تست‌هاي شخصيتي و انجام مصاحبه‌هاي روانشناختي به شما كمك مي‌كند تا با جنبه‌هاي مثبت و منفي يكديگر بيشتر آشنا شده و خطاهاي ارتباطي خود را بهتر بشناسيد. بررسي‌ها نشان مي‌دهد زوجيني كه پيش از ازدواج از مشاوره روانشناسي كمك مي‌گيرند، معمولا با ديد بازتري وارد زندگي مي‌شوند، كمتر درگير اشتباهات رايج عمومي شده و آمادگي بيشتري براي برخورد با مشكلات دارند.

سخن آخر

احتمال بروز اشتباهات قبل از ازدواج براي زوج هاي جوان بيشتر است. جوانان بيشتر تحت تاثير عواطف و هيجانات شان قرار مي گيرند. همين مساله مهارت آن ها را در موقعيت كاهش مي دهد. بنابراين احتمال خطا بالا مي رود. هر رابطه اي براي تحكيم خود نياز به آزمون و خطا دارد. اما زوج ها بايد محتاطانه اين كار را انجام دهند. اشتباهات جبران ناپذير موجب جدايي و آسيب هاي بيشتري خواهد شد.

شايد براي اثبات علاقه و يا حفظ استقلال تان خطاهايي مرتكب بشويد. و يا نا خواسته گزينه ازدواج تان را آزرده خاطر كنيد. در چنين شرايطي بهترين راهكار دريافت خدمات مشاوره است. متخصصين ازدواج به شما براي جبران اشتباهات قبل از ازدواج كمك مي كنند. عدم توجه به راهكارهاي تخصصي احتمالا شما را در شرايط بدتري قرار خواهد داد. پس همين حالا براي دريافت خدمات روانشناختي با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه حل و جلوگيري از اشتباهات قبل از ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

بزرگ ترين اشتباهات قبل از ازدواج كدامند؟

يكي از اشتباهات بزرگ ميان عموم مردم اين است كه فكر مي كنند ازدواج درمان يا التيامي براي رنج هاي روان است. طيق بررسي ها ازدواج شايد در كوتاه مدت بتواند خلق افسرده افراد را بهبود دهد اما با ايجاد دغدغه ها و وظايف بيشتر سطح فشارهاي رواني بيشتر مي شود. در نتيجه قبل از شروع زندگي مشترك لازم است براي درمان مشكلات روحي خود اقدام نماييد.

آيا راهي براي جلوگيري از اشتباهات قبل از ازداج هست؟

بله هرچه مهارت هاي زندگي و آگاهي شما درباره همسرداري بيشتر شود، چالش هاي تان كمتر خواهد شد. با اين حال بروز تعارضات اجتناب ناپذير است. پس بايد روي مهارت حل مساله بيشتر كار كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اشتباهات قبل از ازدواج | شايع ترين اشتباهات در آشنايي قبل ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۳:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی