مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترك اعتياد با متادون يكي از روش هاي موثر تركي است كه در سال‌هاي اخير براي درمان اعتياد به افيون ها و برخي مواد ديگر استفاده مي‌شود. متادون يك آگونيست كامل اُپيوئيد طولاني اثر است كه به عنوان دارويي براي كاهش ميل به مصرف مواد افيوني (OUD) كاربرد دارد. متادون اثرات و عوارض ترك را نيز كاهش مي‌دهد و مي‌تواند يك درمان ايمن و موثر در طول مسير بهبودي به شمار رود. اما براي درمان قطعي به كمك متادون، يك برنامه درماني جامع شامل رفتار درماني و مشاوره لازم است. هنگامي كه متادون تحت نظارت يك متخصص ترك تجويز و مصرف مي‌شود، درماني بي‌خطر است كه مي‌تواند به افراد وابسته به مواد افيوني مختلف از جمله هروئين كمك كند.

منبع: ترك اعتياد با متادون

متادون چه نقشي در برنامه ترك دارد؟
متادون دارويي است كه توسط سازمان غذا و دارو (FDA) براي درمان اختلال مصرف مواد افيوني(OUD) و همچنين براي مديريت درد تاييد شده است. زماني كه متادون طبق برنامه‌اي تجويز مصرف شود، ايمن و موثر است. متادون به افراد كمك مي‌كند تا به بهبودي دست يابند و آن را حفظ كنند و زندگي فعال و معنادار را به دست آورند. اما همچنان مي‌تواند عوارض جبران ناپذيري هم به دنبال داشته باشد. متادون بايد به عنوان يكي از اجزاي يك برنامه درماني جامع كه شامل مشاوره و ساير درمان‌هاي سلامت رفتاري است براي ارائه رويكردي كامل به بيماران ارائه شود. و تنها زماني كه درمانگر لازم دانست شروع به مصرف شود. براي آشنايي بيشتر و دريافت خدمات ترك متادون كليك كنيد.

ترك اعتياد با متادون
بيماراني كه براي درمان OUD از متادون استفاده مي‌كنند، بايد اين دارو را زير نظر پزشك دريافت كنند. مصرف روزانه آن به صورت مايع، پودر و ديسكت موجود است. مدت زمان دريافت درمان با متادون و دوز مناسب در درمان براي هر مراجع متفاوت است. ماندگاري متادون نسبت به ساير مواد افيوني بيشتر است (معمولاً بين 24 تا 36 ساعت) و يك دوز روزانه براي درمان موثر كافي است. اولين مرحله بهبودي بيماران بر يافتن دوز ايده‌آل متمركز خواهد بود. سپس ممكن است بر جنبه‌هاي رفتاري درمان اعتياد تمركز كنند.

با توجه به انتشارات مؤسسه ملي سوء مصرف مواد، اصول درمان اعتياد به مواد مخدر: راهنماي پژوهشي (نسخه سوم)، طول درمان با متادون بايد حداقل 12 ماه باشد (در بيماران مختلف، متفاوت خواهد بود). بيماران بايد با درمانگر خود همكاري داشته باشند تا به تدريج دوز متادون را كاهش دهند تا از علائم قطع دارو جلوگيري شود.

يكي از مراكز معتبر در تهران كه خدمات ترك اعتياد ارائه مي‌دهد مجموعه ذهن نو است. در اين مجموعه متخصصان ترك اعتياد به طور كامل به شما خدمات درماني و ترك ارائه مي‌دهند.

تاثير متادون در برنامه ترك اعتياد
متادون براي ترك اعتياد به مواد افيوني، علائم ترك را مديريت مي‌كند و با تغيير گيرنده‌هاي مواد افيوني در مغز به تسكين عطش مصرف مواد مخدر كمك مي‌كند. اين گيرنده‌ها همان گيرنده‌هايي هستند كه به سوء مصرف مواد افيوني از جمله هروئين و مورفين پاسخ مي‌دهند. با اين تفاوت كه متادون اين گيرنده‌ها را اشغال، تحريك و فعال مي‌كند، اثرات آن طولاني‌تر است و احساس سرخوشي ايجاد نمي‌كند. به عبارت ديگر، نياز بدن شما به مواد افيوني را بدون خطرات مرتبط با سوء مصرف برآورده مي‌كند. اين اثر آن را در پيشگيري از عوارض جسمي دردناك ترك مواد افيوني مفيد مي‌كند. هوس‌ها و عطشي كه اغلب منجر به برگشت به مصرف مي‌شود را كاهش مي‌دهد و شانس موفقيت در ترك اعتياد را افزايش مي‌دهد.

برخي از بيماران ممكن است نگران جايگزيني يك وابستگي به مواد افيوني با ديگري باشند، اما اينطور نيست. متادون يك درمان پزشكي است كه به بازگرداندن تعادل به بخش‌هايي از مغز كه تحت تأثير وابستگي به مواد افيوني قرار گرفته‌اند كمك مي‌كند و به شما اين امكان را مي‌دهد تا زمان كافي براي بهبودي داشته باشيد.

حقايقي در مورد ترك اعتياد با متادون
متادون به عنوان يك درمان ايمن هر ساله، جان بسياري از افرادي را كه با اعتياد به مواد افيوني مبارزه مي‌كنند، نجات مي‌دهد. علاوه بر اين، متادون به بسياري از بيماران كمك كرده است تا بهبود يابند و زندگي كامل و سالمي داشته باشند. طبق نتايج يك تحقيق، مرگ و مير ناشي از مصرف بيش از حد مواد افيوني در افرادي كه متادون دريافت مي‌كردند نسبت به افرادي كه متادون دريافت نمي‌كردند 59 درصد كاهش يافته بوده. همچنين مراجعاني كه متادون مصرف مي‌كردند 33 درصد كمتر آزمايش‌هاي دارويي مثبت ترياك داشتند و همچنين بيش از چهار برابر بيشتر احتمال داشت كه تحت درمان باقي بمانند. تحقيق ديگري نشان داد كه متادون در كاهش مصرف هروئين، اقدامات تزريقي و بهبود عملكرد اجتماعي و علائم فيزيكي موثر است.

ايمني ترك اعتياد با متادون
زماني كه متادون طبق تجويز يك متخصص پزشكي مصرف شود، بي‌خطر و موثر است و مي‌تواند يك شكل موفقيت آميز از درمان با كمك دارو باشد. با اين حال، امكان استفاده نادرست را به همراه دارد. براي جلوگيري از اين مشكل، بايد حداقل يك بار در روز با متخصص ترك اعتياد با متادون در يك مركز درماني يا كلينيك در مورد دوز مصرف، دستورالعمل‌هاي مناسب، وضعيت روحي و جسمي صحبت نماييد.

دوز دارو در روش ترك اعتياد با متادون به طور خاص براي هر بيمار طراحي شده است و هرگز نبايد با ديگران به اشتراك گذاشته شود يا به ديگران داده شود. اين امر به ويژه براي بيماراني كه متادون را در خانه مصرف مي‌كنند و نيازي به مصرف دارو تحت نظارت مستقيم ندارند، بسيار مهم است. بيماران بايد سابقه سلامت كامل خود را با ارائه دهندگان بهداشت به اشتراك بگذارند تا از استفاده ايمن از دارو اطمينان حاصل كنند.

عوارض جانبي احتمالي ترك اعتياد با متادون
اكثر كساني كه عوارض جانبي متادون را تجربه مي‌كنند، آن را خفيف گزارش مي‌كنند. عوارض جانبي متادون حتما بايد با پزشك يا مشاور در ميان گذاشته شود. تنظيم دوز مي‌تواند در مديريت اين علائم كمك كننده باشد.

درمان با متادون ممكن است نياز به تغييرات متعدد براي يافتن دوز صحيح داشته باشد. بررسي تداخلات آن با ساير داروها و اقدامات احتياطي براي بيماران از ديگر اقدامات ضروري است. براي جلوگيري از تداخلات ناخواسته، لازم است حتما در مورد ساير داروهايي كه استفاده مي‌كنيد به درمانگر خود اطلاع دهيد.

برخي از داروها ممكن است با متادون تداخل داشته باشند و باعث ناراحتي قلبي شوند. حتي پس از از بين رفتن اثرات متادون، مواد فعال دارو براي مدت طولاني‌تري در بدن باقي مي‌مانند. مصرف متادون طبق تجويز و تحت نظر پزشك، خطر عوارض جانبي را كاهش داده و به پيشرفت در درمان كمك مي‌كند.

عوارض جانبي متادون مي‌تواند شامل موارد زير باشد:

  • بي قراري
    حالت تهوع يا استفراغ
    تنفس آهسته
    خارش پوست
    عرق كردن شديد
    يبوست
    مشكلات جنسي
    علائم سرماخوردگي يا آنفولانزا
    سردرد
    افزايش وزن
    اختلالات خواب
    نوسانات خلقي
    مشكلات تنفسي يا تنفس كم عمق
    احساس سبكي سر يا غش
    كهير يا بثورات، تورم صورت، لب ها، زبان يا گلو
    درد قفسه سينه
    ضربان قلب تند يا تپش قلب
    توهم يا گيجي

عوارض جانبي را بايد جدي گرفت، زيرا برخي از آن‌ها ممكن است نشان دهنده يك وضعيت اورژانسي باشد. درصورت مشاهده اين عوارض بايد مصرف متادون را قطع كرده و فورا با پزشك يا خدمات اورژانس تماس بگيريد.

نكات خواندني درباره متادون
هرگز بيش از مقدار تجويز شده استفاده نكنيد و هميشه در زمان‌هاي تجويز شده مصرف كنيد. اگر يك دوز فراموش شد، يا اگر احساس كرديد كه موثر نيست، دوز اضافي متادون مصرف نكنيد.

هنگام مصرف متادون الكل مصرف نكنيد.

مراقب رانندگي يا كار با ماشين آلات همزمان با مصرف متادون باشيد.

در صورت مصرف بيش از حد متادون يا مشكوك به مصرف بيش از حد با 115 تماس بگيريد.

با نگهداري آن دور از دسترس، از بلع تصادفي كودكان و حيوانات خانگي جلوگيري كنيد.

متادون را در دماي اتاق و دور از نور نگهداري كنيد.

متادون خود را با كسي به اشتراك نگذاريد، حتي اگر علائم مشابهي داشته باشد يا از شرايط مشابه رنج ميبرد.
هرگز به جاي متادون خودسرانه داروهاي مشابه مثل ترامادول و يا برعكس مصرف نكنيد. در صورت اعتياد به اين دارو، حتما درباره ترك ترامادول به متخصص مراجعه كنيد.

نكته پاياني
بسيار مهم است كه در اسرع وقت به دنبال مراقبت‌هاي پزشكي حرفه‌اي و درمان اعتياد به مواد افيوني باشيد. اگر شما يا يكي از نزديكانتان بتوانيد وابستگي به مواد افيوني را در مراحل اوليه درمان كنيد، ميتوانيد ميزان آسيبي كه سوء مصرف مواد افيوني ميتواند به بدن وارد كند را به حداقل برسانيد. حتي اگر كسي فكر نمي‌كند كه به مواد افيوني وابسته شده است، يك برنامه درماني مي‌تواند به جلوگيري از بدتر شدن يا توسعه بيشتر اين مشكل كمك كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

منبع: ترك اعتياد با متادون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك اعتياد با متادون،
موضوع:
[ ۲۸ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۳:۲۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

برترين‌ها: افسردگي پدر و مادر يكي از شايع ترين اختلالات در خانواده است. واليدني كه افسردگي دارند زندگي خوبي براي فرزندانشان فراهم نمي‌كنند. اگر خودتان مادر يا پدر افسرده هستيد و به دنبال راه چاره با اين مقاله رو به رو شده ايد تبريك مي‌گويم. بينش از رفتار خود نشان از آگاهي شما است. نوع رفتار شما روح و روان فرزندتان را شكل مي‌دهد. نوع رفتار والدين از اهميت زيادي براي رشد و تربيت فرزند برخوردار است. والديني كه افسردگي دارند از توجه، تربيت، آشپزي و بازي با فرزندان لذت نمي‌برند. براي كمك به خود و فرزندتان از روانشناس كمك بگيريد. در ادامه در رابطه با علل، نشانه، پيامد و راهكارهاي افسردگي پدر و مادر توضيح داده ايم.

منبع: نحوه درمان افسردگي پدر و مادر چگونه است ؟

افسردگي پدر و مادر

پدر و مادر بودن يكي از سرسخت ترين شغل هاي دنيا است. مادران و پدران زيادي هستند كه دلايل متفاوتي براي حال بد خود دارند. فرزندان مادر و پدري سالم براي رشد، شكل گيري شخصيت و تربيت لازم دارند. مادراني كه افسرده هستند، يك مادر سالم براي رشد و تربيت فرزند نيستند. پدران زيادي نيز وجود دارند كه از افسردگي رنج مي‌برند. اما تاثير افسردگي مادر بر رشد و تربيت فرزند بيشتر از پدر است. مادران وقت بيشري با فرزندان مي‌گذرانند و همين وقت گذاشتن نيازمند انرژي و حوصله فراوان است. انرژي و حوصله مادر نه تنها براي رشد و تربيت فرزند، بلكه براي گرماي خانه و خانواده از اهميت بسزايي برخوردار است. درمان افسردگي پدر و مادر بهترين كمك به رشد و تربيت فرزند است.

علل افسردگي مادر و پدر

افسردگي در پدر و مادر علل مختلفي از جمله منابع اجتماعي و اقتصادي، ژنتيك و مشكلات شغلي دارد. اما در جنس زن و مرد علل ها متفاوت خود را نمايان مي‌كند. در ادامه در رابطه با علل افسردگي مادر و پدر به صورت جداگانه توضيح داده ايم.

علل افسردگي مادر

  • افسردگي پس از زايمان
  • مشكلات زناشويي
  • افسردگي پيش از قاعدگي
  • تجربه تلخ كودكي
  • مشكلات والدين
  • اختلال از كودكي
  • افسردگي والدين

علل افسردگي پدر

  • اختلال از كودكي
  • فشار اقتصادي
  • افسردگي والدين
  • مسكلات زناشويي
  • تجربه تلخ كودكي
  • مشكلات والدين

نشانه هاي افسردگي مادر و پدر

برخي نشانه هاي افسردگي در پدر و مادر يكسان است. مانند تحريك پذيري، غم، ناراحتي، نااميدي، تغييرات در وزن، ناتواني در تمركز، تغيير در ريتم خواب، تغيير در خلق و خو، بي ميلي نسبت به فعاليت هاي مورد علاقه گذشته، افكار خودكشي، بي انگيزگي و بي انرژي بودن.

افسردگي در پدر و مادر با تفاوت هايي دارد. در صورتي كه علائم را به مدت حداقل 2 هفته دارا بوديد. براي سلامت روان فرزندتان به يك روانشناس و متخصص مراجعه كنيد. كه در ادامه جداگانه توضيح داده ايم.

نشانه هاي افسردگي مادر

نشانه‌هاي افسردگي مادر عبارت است از.

  • نياز به تنهايي و خلوت
  • كمبود اعتماد به نفس
  • ناتواني در نظم و تربيت فرزندان
  • بي علاقگي به آشپزي
  • ناتواني در روابط جنسي
  • پرخوري يا بي اشتهايي

نشانه هاي افسردگي پدر

نشانه هاي افسردگي پدر عبارت است از.

  • احساس نااميدي
  • پرخاشگري
  • عصبانيت
  • مصرف مواد مخدر و الكل
  • كم به منزل مي‌آيد
  • كم صحبت مي‌كند
  • دوري از اجتماع
  • دوري از مهماني ها
  • رفتارهاي آسيب زا به خود
  • روابط جنسي متعدد

تاثيراتي كه پدر و مادر افسرده بر فرزند خود مي‌گذارند

پدر و مادران افسرده تاثيرات مخربي بر رشد و سلامت روان فرزندان خود مي‌گذارند. در ادامه تاثيرات افسردگي پدر و مادر بر فرزند را اشاره كرده ايم كه عبارتند از.

افسردگي: افرادي كه پدر و مادر افسرده دارند با احتمال بيشتري به افسردگي دچار مي‌شوند. با مشاهده رفتار پدر و مادر آموزش مي‌بينند كه چگونه رفتار كنند و همين امر باعث افسردگي در فرزندان مي‌شود.

بي توجهي: پدراني كه افسردگي دارند بيشتر به فرندانشان بي توجهي مي‌كنند. عمده بي‌توجهي پدران، توجه نكردن به نيازها و صحبت هاي فرزندشان است. به همين دليل فرزندان به دنبال افرادي مي‌رود كه توجه را دريافت كنند.

اختلالات رواني: پدر و مادران افسرده با تربيت نادرست باعث بروز انواع اختلالات در فرزنشان مي‌شوند. اگر خود افراد نشانه هاي زمينه اي داشته باشند به اختلالات گوناگوني مبتلا مي‌شوند. اختلالات رواني تا بزرگسالي همراه فرزندتان خواهد بود.

اختلال شخصيت وابسته: افرادي كه والديني افسرده دارند حس طرد شدگي و بي اهميتي را از خانواده دريافت كرده اند. همين رفتار باعث وابستگي در فرزند مي‌شود. اين فرزندان در آينده به دنبال توجه و وابستگي شديد به فرد مورد علاقه شان هستند.

خلل در روابط اجتماعي: افرادي كه با پدر و مادر افسرده بزرگ مي‌شوند. چون خانواده ها با ديگران ارتباط ندارند و منزوي هستند روش چگونگي ارتباط با جوامع را نمي‌دانند. عزت نفس و اعتماد به نفس اين افراد به شدت كاهش مي‌يابد.

مواد مضر و خطرناك: اين افراد با وجود پدر و مادر افسرده به مصرف سيگار، مواد مخدر و مشروبات الكلي روي مي‌آورند.

براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با مشاوره خانواده كليك كنيد.

راهكار براي افسردگي پدر و مادر

اگر به فكر سلامت روان و رشد شخصيت مناسب فرزندتان هستيد. راهكارهاي زير را انجام دهيد. اين راهكارها به شما پدر و مادر آگاه كمك بزرگي مي‌كند.

۱. فعاليت كنيد.

به دنبال فعاليت هايي باشيد كه به شما حال خوب و شادي را هديه دهد. خود را سرگرم و مشغول كارهايي شويد كه هورمون هاي شادي را در بدن شما ترشح كند. براي كاهش علائم افسردگي خودتان اقدام كنيد.

۲. در رابطه با خلق و خوي خود با فرزندتان صحبت كنيد.

تغييرات خلقي شما باعث وحشت فرزند مي‌شود. زماني كه شما با تغييرات خلقي خود فرزندتان را آگاه مي‌كنيد. او آمادگي لازم را براي برخورد با شما پيدا مي‌كند.

۳. با فرزندتان بازي كنيد.

زماني را براي بازي با فرزندتان صرف كنيد. احساس اينكه والدين به فرزند خود اهميت مي‌دهند براي خانه شما سرشار از توجه و اهميت است. به فرزندتان اجازه بازي با همسالانش را بدهيد.

۴. براي درمان اقدام كنيد.

افسردگي مادر و پدر صدمه هاي روحي و جسمي زيادي به فرزند مي‌زند. والدين آگاه و با اهميتي كه افسردگي دارند. به سرعت به درمانگر مراجعه مي‌كنند تا آسيب هاي جدي به فرزندشان وارد نشود.

براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با درمان افسردگي كليك كنيد.

كلام آخر

افسردگي پدر و مادر لطمه هاي بدي به سلامت روان فرزندان وارد مي‌كند. والدين بي حوصله و خانه پر از تنش را هيچ فرزندي دوس ندارد. بچه هايي كه والدين بي توجهي دارند به دنبال توجه از ديگران هستند. براي جلوگيري از اين رفتار فرزندانتان اقدام به درمان كنيد. مركز مشاوره ذهن نو خدمات تلفني و حضوري به شما مراجعان عزيز ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر بر شماره تلفن درج شده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي پدر و مادر مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره ۰۲۱۹۱۰۰۲۳۶۰ با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: نحوه درمان افسردگي پدر و مادر چگونه است ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۷:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

نيازهاي مازلو يا هرم سلسله مراتب مازلو يعني دست‌يابي به نيازهاي فردي. هرم مازلو نظريه انگيزشي است. شايد شما به عنوان يك مدير در جستجوي مديريت كاركنان خود هستيد. سلسله مراتب مازلو اين بينش را به شما مي‎دهد. و كمك كننده راه‌هاي مديريتي شما است. به اعتقاد مازلو نيازهاي انسان از يك سلسله مراتب برخوردار است كه رفتار انسانها تحت تاثير اين نيازها انجام مي‎شود. نيازها به ترتيب برطرف مي‎شوند و سطح ديگري از انگيزش براي شما رو مي‌شود. در ادامه مقاله راجع به سلسله مراتب نيازهاي مازلو صحبت كرده ايم. براي دستيابي به راه هاي رفع اين نيازها از خدمات مشاوره فردي استفاده نماييد.

منبع: نيازهاي مازلو | نظريه سلسله مراتب نيازهاي مازلو

آبراهام مازلو كيست؟

آبراهام هرولد مازلو در محله فقيرنشين در بروكلينف ايالات نيويورك به دنيا آمد. يك روانشناس انسان‌گراي آمريكايي بود. به عنوان پدر روانشناسي انسان‌گرايانه شناخته مي‎شود. الگوي فكري او بعد از ديدگاه روانكاوي و رفتارگرايي شكل گرفت. او با كتاب انگيزش و هيجان و نظريه سلسله مراتب نيازهاي انسان به شهرت رسيد.

هرم نيازهاي مازلو

آبراهام مازلو، روانشناس و نظريه پرداز كلاسيك مديريت در مورد نيازهاي اساسي هر فرد است. هرم مازلو به 5 دسته تبديل مي‎شود. نيازهاي مازلو عبارتند از: نياز زيستي، نياز امنيتي، نياز اجتماعي، نياز به احترام و خودشكوفايي. اين نيازها به صورت هرم طبقه بندي شده است. به اين منظور كه براي رسيدن به قله هرم نياز به گذراندن مراحل پايين هرم است. زماني كه يك فرد نيازها و سلسله مراتب پايين هرم را برطرف نكند به علت نداشتن انگيزه، پيشرفت نمي‎كند.

سلسله مراتب نيازهاي مازلو

سلسله مراتب نيازهاي مازلو به 5 روش است كه در ادامه تمامي مراحل را توضيح داده ايم.

1. نياز زيستي و فيزيولوژيك

مازلو گسترده‌ترين بخش هرم را در اين قسمت قرار داده است. از نظر مازلو مهم‎ترين نيازهاي انسان براي‌داشتن انگيزه نياز زيستي است. نياز زيستي عبارتند از: از نياز به آب، خوراك، پوشاك، مسكن و نياز جنسي. زماني كه نيازهاي زيستي انسان برطرف شود، بيشترين تاثير را در رفتار فرد مي‌گذارد.

2. نياز امنيتي

اگر از مرحله اول كه نيازهاي فيزيولوژيك است به خوبي عبور كرديم. وقتي نيازهاي زيستي ما تامين شد به مرحله دوم كه نيازهاي امنيتي است مي‎رسيم.

در اين طبقه از سلسله مراتب مازلو، سلامت جان، خانواده، شغل و دارايي از اهميت زيادي برخوردار است. نياز امنيتي عبارتند از: به حفاظت خود در زمان حال و آينده، عدم محروميت از حق طبيعي، رهايي از ترس و وحشت، حمايت عاطفي و تامين امنيت جاني.

3. نياز اجتماعي

پس از گذر از مرحله اول و دوم سلسله مراتب مازلو به سومين مرحله يعني نياز اجتماعي مي‎رسيم. زماني كه خوراك و پوشاك يك انسان تامين مي‎شود در جستجوي امنيت براي سلامت، جان و مال خود است. پس از گذر از اين مراحل، موجودات انگيزه براي به دست آوردن عشق و محبت دارند. انسان ها نياز به عشق، محبت، روابط اجتماعي ، ازدواج و تعلق خاطر دارند.

4. نياز به احترام و عزت نفس

نيازهاي طبقه سوم هرم مازلو نقش اساسي در عزت نفس دارند. زماني كه يك انسان نياز‎هاي اجتماعي خود را برطرف مي‎كند. از ديگران عشق و محبت مي‌گيرد، بنابراين عزت نفس و انگيزه‎اش افزايش مي‎يابد. اول احترام به خود و سپس گرفتن احترام از ديگران به فرد انگيزه براي رفتن به مرحله بعد را مي‎دهد.

5. نياز به خودشكوفايي

مرحله آخر نياز به خودشكوفايي است كه در آخرين مرحله و قله هرم مازلو قرار دارد. در اين مرحله از سلسله مراتب مازلو انسان به استعدادها و قابليت هايش پي مي‎برد. در اين مرحله افراد خود را مي‎شناسند، استعدادهاي خود را برانداز مي‎كنند و به بهترين سطح خود مي‌رسند. همانطور كه مازلو بيان مي‌كند: آنچه انسان مي‌تواند باشد، بايد بشود.

موجودات براي صعود به درجه خودشكوفايي لزوماً نياز به گذراندن تمامي 4 مرحله قبل را ندارند. براي مثال انسان ها براي خودشكوفايي شايد مرحله 3 را نگذرانند.

اما طي تمام سلسله مراتب مازلو به انسان انگيزه كافي براي صعود به خودشكوفايي را مي‎دهد.

گسترش سلسله مراتب نيازهاي مازلو

تغييرات مدل 5 مرحله اي مازلو به 8 مرحله تغيير كرد كه به شرح زير است:

1.نيازهاي فيزيولوژيكي

2. نيازهاي امنيتي

3. نياز اجتماعي

4. نياز به احترام و عزت نفس

5. نيازهاي شناختي

6. نياز به زيبايي شناختي

7. نياز به خودشكوفايي

8. نيازهاي متعالي

كلام آخر

همانطور كه در مقاله مطالعه كرديد با سلسله مراتب نيازهاي مازلو آشنا شديد. 5 دسته از اين سلسله مراتب مهم‌ترين بخش هاي نيازهاي مازلو را شامل مي‎شود. براي رسيدن به خودشكوفايي نياز به برطرف كردن تمام مراحلي است كه مازلو آن را طبقه بندي كرده است. متخصصين مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به شما خدمات ارائه مي‌دهند. براي كسب مشاوره با شماره هاي زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هرم نيازهاي مازلو مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره آنلاين با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: نيازهاي مازلو | نظريه سلسله مراتب نيازهاي مازلو


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۷:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار در جمع چطور بايد باشد؟ پاسخ اين سؤال دير يا زود براي همه ما مهم مي‌شود. ارتباط با ديگران يكي از مهم‌ترين نيازهاي ما است. به همين خاطر بايد اصول رفتار در جمع را بشناسيم. رعايت اين اصول باعث مي‌شود كه ديگران نيز شما را در جمع‌هايشان بپذيرند. توجه به آراستگي ظاهر، ارتباط برقراركردن با همه و رعايت نكات ساده‌اي مثل غيبت‌نكردن از جمله اصول مهم رفتار در جمع هستند. ما در اين مطلب سعي مي‌كنيم تا اصول مهم ارتباط با ديگران را برايتان توضيح بدهيم. پس اگر اين موضوع اخيراً براي شما هم اهميت پيدا كرده در ادامه همراه ما باشيد. اين نكته را نيز به خاطر داشته باشيد كه كمك‌گرفتن از يك مشاور متخصص مي‌تواند راه مفيدي براي برطرف‌كردن سؤال‌هاي شما باشد. پس روي مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: رفتار در جمع | چگونه در جمع راحت باشيم

اهميت توجه به رفتار مناسب در جمع

ارتباط يكي از نيازهاي اساسي همه ما است. هيچ‌كس نمي‌تواند ادعا كند كه در زندگي‌اش به ديگران نيازي ندارد. رابطه نداشتن باعث احساس تنهايي و بروز بسياري از بيماري‌هاي روحي به‌خصوص افسردگي خواهد شد. اما اگر مي‌خواهيد با ديگران رابطه برقرار كنيد بايد كاري كنيد كه آنها نيز به دوستي با شما تمايل داشته باشند. رعايت اصول مهم براي رفتار در جمع يكي از نكات مهم در اين زمينه است. با رعايت‌كردن اين اصول است كه شما مي‌توانيد چهره خوبي از خودتان به ديگران نمايش دهيد و در نتيجه يك ارتباط سالم براي خودتان بسازيد. اگر به اين اصول توجه نكنيد بايد اين را هم بپذيريد كه ديگران ميلي به برقراري ارتباط با شما نخواهند داشت؛ و در نتيجه به احتمال زياد درگير مشكلاتي مثل تنهايي خواهيد شد.

اگر بر عكس گذشته تمايل به حضور در جمع نداريد، حتما مقاله علائم افسردگي را بخوانيد.

رفتار در جمع | نكات مهم

هر جمعي اصول و قواعد خاص خودش را دارد. در حقيقت ما نمي‌توانيم يك فرمول كلي در نظر بگيريم و بگوييم كه در همه جمع‌ها شما مي‌توانيد از اين قانون استفاده كنيد. اينكه شما در هر موقعيتي چطور بايد رفتار كنيد بستگي به اين دارد كه چه شخصيت‌هايي در آن جمع حضور دارند؛ سابقه آشنايي شما با هم چقدر است؛ و يا هدفتان از جمع‌شدن دور يكديگر چيست. اين‌ها نكاتي هستند كه خودتان مي‌بايست با بررسي شرايط به آن‌ها برسيد. بااين‌حال بعضي از قواعد هم تقريباً در همه جمع‌ها مهم هستند. اين نكات به شرح زير است.

براي آشنايي با راه هاي افزايش مهارت هاي ارتباطي كليك كنيد.

1- توجه به ظاهر

هيچ‌كس نمي‌تواند بگويد كه ظاهر ديگران هيچ اهميتي براي او ندارد. يادتان باشد اولين چيزي كه ديگران از ما مي‌بينند ظاهر ماست. پس طبيعتاً اولين قضاوت‌ها هم با ظاهر شروع مي‌شود. براي حضور در هر جمعي به آراستگي خودتان توجه داشته باشيد. اما يادتان باشد آراستگي به معناي توجه بيش از حد به ظاهر نيست. تنها چيزي كه قرار است رعايت كنيد اين است كه تميز و مرتب باشيد. در غير اين صورت اين احتمال وجود دارد كه ديگران احساس كنند شما براي جمع آنها و يا مهم‌تر براي خودتان احترامي قائل نيستيد. در چنين شرايطي آنها نيز حرمتي كه بايد را براي‌تان قائل نمي‌شوند.

يك نكته مهم ديگر راجع به ظاهر اين است كه بايد ظاهرتان را متناسب با جمعي كه به آن مي‌رويد آماده كنيد. يادتان باشد وقتي در يك جمع قرار مي‌گيريد حتي اگر با آنها موافق نيستيد بايد اصول آن جمع را رعايت كنيد. پس لباس‌هايتان را با توجه به اينكه در يك جمع دوستانه، رسمي يا حتي مذهبي حضور داريد انتخاب كنيد.

2- رفتار در جمع | چهره مهرباني داشته باشيد

همان‌طور كه گفتيم ظاهر ما براي ديگران اهميت بسياري دارد. اطرافيان شما در قلب و مغزتان حضور ندارند. آنها شما را با رفتار و ظاهرتان مي‌بينند و قضاوت مي‌كنند. يك بخش مهم از ظاهر ما رفتاري است كه از خودمان نشان مي‌دهيم. پس سعي كنيد در يك جمع رفتار دوستانه‌اي داشته باشيد. حالت چهره‌تان را مشتاق و مهربان نگه داريد و به ديگران لبخند بزنيد. اگر شما قيافه غمگين يا عصباني به خود بگيريد اين برخوردتان باعث ناراحتي ديگران خواهد شد؛ و طبيعتاً تجربه خوبي از آن ارتباط نخواهيد داشت.

3- با همه جمع ارتباط برقرار كنيد

يكي از نكاتي كه تأثير خوبي در ذهن ديگران راجع به شما مي‌گذارد اين است كه با همه ارتباط برقرار كنيد. هنگامي كه وارد جمع مي‌شويد به همه سلام كنيد. حتي اگر كساني هستند كه آنها را نمي‌شناسيد جلو برويد، خودتان را معرفي كنيد و به آنها دست بدهيد. در طول حضورتان در جمع نيز به همه توجه داشته باشيد. اين كه شما فقط با كساني كه ارتباط نزديك‌تري با آنها داريد صحبت كنيد معمولاً احساس خوبي را در ساير افراد ايجاد نمي‌كند.

4- رفتار در جمع | با صداي مناسب صحبت كنيد

بيش از حد بلند يا آرام حرف‌زدن هر دو اشتباه هستند. يكي از قوانين رفتار در جمع اين است كه با لحن و صداي مناسبي با ديگران صحبت كنيد. اين كار به آنها اين پيام را مي‌رساند كه شما اعتمادبه‌نفس كافي داريد؛ و به‌علاوه اصول ارتباط اجتماعي را بلد هستيد. صحبت‌كردن يا خنديدن با صداي بلند معمولاً از نظر ديگران خيلي خوشايند نيست. درعين‌حال كساني كه خيلي آرام صحبت مي‌كنند اين احساس را در ديگران ايجاد مي‌كنند كه اعتمادبه‌نفس لازم را ندارند.

5- به صحبت‌هايتان توجه داشته باشيد

غير از لحن و صداي صحبت‌هايتان، محتواي آنها نيز بسيار مهم است. پس وقتي در يك جمع قرار مي‌گيريد حساب شده حرف بزنيد. در درجه اول صحبت‌هاي شما مي‌بايست متناسب با شرايط جمع باشد. دقت كنيد كه حس و حال و فضاي جمع چطور است سپس بر اساس همان جو صحبت كنيد. اين كار باعث مي‌شود ديگران به صحبت‌هاي شما علاقه نشان دهند. حرف‌زدن از موضوعاتي كه موردعلاقه جمع نيستند باعث مي‌شود نتوانيد با ديگران ارتباط برقرار كنيد.

يك نكته ديگر در صحبت‌كردن با ديگران اين است كه ادب را رعايت كنيد. از كلماتي كه بار معنايي خوبي ندارند استفاده نكنيد. به‌علاوه رفتارهايي مانند طعنه‌زدن و با كنايه صحبت‌كردن يا زير سؤال بردن اعتقادات ديگران معمولاً چهره خوبي از شما به جمع نشان نخواهد داد.

6- رفتار در جمع | غيبت نكنيد

از صحبت‌كردن پشت سر ديگران يا حرف‌زدن راجع به كساني كه در جمع حضور ندارند خودداري كنيد. حتي اگر ديگران در حال انجام چنين رفتاري هستند دليلي ندارد كه شما نيز وارد اين بحث بشويد. در چنين شرايطي مي‌توانيد تنها يك شنونده باشيد. يادتان باشد كه اين كار مي‌تواند تأثير منفي از شما در ذهن ديگران ايجاد كند. براي مثال ممكن است اين احساس را در ديگران ايجاد كنيد كه وقتي آنها نيز حضور ندارند شما راجع به ايشان با ديگري صحبت مي‌كنيد. به‌علاوه حرف‌زدن از زندگي و اخلاقيات ديگران اين فكر را به ذهن اطرافيان مي‌آورد كه شما شخص قابل اعتمادي براي شنيدن حرف‌هايشان نيستيد.

7- نپرسيدن سؤالات شخصي

يك نكته بسيار مهم در ارتباط با ديگران اين است كه به حريم آنها احترام بگذاريد. پس سعي كنيد از پرسيدن سؤالات شخصي خودداري كنيد. همان‌طور كه شما دلتان نمي‌خواهد ديگران بعضي چيزها را در مورد زندگي‌تان بپرسند اين حق را براي آنها نيز قائل باشيد.

8- رفتار در جمع | شما همه چيز را نمي‌دانيد

بهتر است راجع به همه چيز نظر ندهيد. گاهي اوقات بهتر است فقط شنونده باشيد و نظرات ديگران را بشنويد. يا به‌عبارت‌ديگر گاهي اوقات بايد اعتراف كنيم كه در مورد يك مسئله چيزي نمي‌دانيم. وقتي شما سعي مي‌كنيد راجع به همه مسائل نظر بدهيد قطعاً اين رفتارتان به چشم ديگران خواهد آمد. و بايد اين را بدانيد كه چنين برخوردهايي تأثير مثبتي در ذهن ديگران نخواهد داشت.

9- از خودتان تعريف نكنيد

هيچ‌كس دوست ندارد دائماً شنونده تعريف‌هاي شما از خودتان باشد. اين كار احساس بدي را در ديگران ايجاد مي‌كند. و باعث مي‌شود آن‌ها قضاوت خوبي از شما نداشته باشند. يادتان باشد اگر ما مزيتي هم نسبت به ديگران داريم بايد اين مزيت خودش را در رفتارمان نشان بدهد نه اينكه راجع به آن صحبت كنيم. پس اگر مي‌خواهيد ديگران شما را در جمع دوستان خود بپذيرند به اين مسئله توجه داشته باشيد.

10- رفتار در جمع | شنونده خوبي باشيد

يك نكته ديگر راجع به حرف‌زدن در جمع اين است كه بين صحبت‌كردن و شنيدن صحبت‌هاي ديگران تعادل برقرار كنيد. همه ما شنيده‌شدن را دوست داريم. پس سعي كنيد شنونده خوبي براي حرف‌هاي ديگران باشيد. به حرف‌هاي اطرافيان با دقت گوش كنيد و به آنها نشان بدهيد كه مسائل‌شان براي شما اهميت دارد.

11- استفاده محدود از تلفن همراه

يك قانون مهم براي روابط اجتماعي كه متأسفانه خيلي هم رعايت نمي‌شود استفاده محدود از تلفن همراه است. يادتان باشد وقتي شما در يك جمع مدام سرگرم موبايلتان باشيد اين پيغام را به ديگران مي‌دهيد كه صحبت‌هايشان براي شما اهميتي ندارد؛ و از بودن در كنار آنها احساس خوبي نداريد. اين رفتار معمولاً از جانب ديگران و به‌خصوص بزرگ‌ترها نوعي توهين است. پس وقتي در يك جمع قرار مي‌گيريد به جز موارد ضروري به سراغ تلفن همراهتان نرويد.

رفتار در جمع و اهميت مشاوره

اگر چگونگي رفتار در جمع براي شما تبديل به يك سؤال شده بهترين راه كمك‌گرفتن از يك مشاور متخصص است. مشاورين بدون اينكه شما را قضاوت كنند صحبت‌هايتان را مي‌شنوند و سپس با توجه به شرايط راهكار مناسبي را پيشنهاد مي‌كنند. از جمله اقدامات روان‌شناسان براي كمك به شما به شرح زير است.

1- برطرف‌كردن مشكلات

مشكلاتي مثل اعتمادبه‌نفس پايين يا اضطراب اجتماعي از جمله نكاتي هستند كه مانع ارتباط ما با جمع مي‌شوند. به همين خاطر در اولين قدم مشاور شرايط شما را بررسي خواهد كرد. اگر او احساس كند كه شما درگير اين مسائل هستيد ابتدا براي برطرف‌كردن آنها برنامه‌ريزي خواهد كرد. براي آشنايي با راه هاي افزايش اعتماد به نفس كليك كنيد.

2- آموزش مهارت‌ها

گاهي اوقات ما درگير بيماري و مشكل نيستيم اما روش صحيح برقراري ارتباط را هم بلد نيستيم. براي مثال ممكن است شما راه‌هاي دوست‌يابي، باز كردن سر صحبت با ديگران يا نكاتي كه بايد در يك جمع رعايت كنيد را نشناسيد. در اين شرايط مشاور نقاط ضعفتان را شناسايي كرده و مهارت‌هاي لازم در آن زمينه را به شما آموزش خواهد داد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رفتار در جمع مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

وقتي براي اولين‌بار وارد يك جمع مي‌شويم بايد به چه نكاتي توجه كنيم؟

بهتر است در لباس پوشيدن و ظاهرتان شرايط معمول جامعه را رعايت كنيد؛ وقتي وارد جمع مي‌شويد با همه سلام و احوالپرسي كنيد و خودتان را به آنها معرفي كنيد. به‌علاوه شما مي‌توانيد قبل از واردشدن به مهماني از ميزبان اطلاعاتي راجع به ساير مهمانان و نكات مهم به دست آوريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: رفتار در جمع | چگونه در جمع راحت باشيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۲:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خودسازي از مهم‌ترين نكاتي است كه هركدام از ما بايد در زندگي به آن توجه كنيم. دنياي اين روزها هر لحظه در حال تغيير و پيشرفت است. به همين خاطر اگر مي‌خواهيد تبديل به فرد موفقي در روزگار خود شويد بايد به خودسازي توجه ويژه‌اي داشته باشيد. در حقيقت مي‌توانيم بگوييم كه شما براي موفق‌بودن در دنياي حال حاضر نياز داريد كه خودتان را قوي‌تر كنيد. خبر خوب اين است كه شما در هر شرايط و وضعيتي كه باشيد مي‌توانيد با تمرينات خيلي ساده‌اي اوضاع را بهتر كنيد. اولين قدم براي رسيدن به اين هدف اين است كه برنامه‌هايي را براي زندگي‌تان در نظر بگيريد و سپس راه‌هاي رسيدن به آن‌ها را مشخص كنيد. ما در اين مطلب كمي بيشتر راجع به راه‌هاي رسيدن به خودسازي صحبت خواهيم كرد. پس اگر اين موضوع براي شما هم تبديل به سؤال شده در ادامه همراه ما باشيد.

منبع: خودسازي – چگونه خودسازي كنيم

خودسازي و اهميت توجه به آن

خودسازي يكي از هدف‌هايي است كه همه ما بايد به آن توجه كنيم. روان‌شناسان معتقدند پيشرفت‌كردن و رسيدن به شرايط بهتر از مهم‌ترين هدف‌ها و خواسته‌هاي هر انساني است. طبيعتاً اين را هم مي‌دانيد كه براي رسيدن به اين شرايط بايد به خودسازي توجه ويژه‌اي داشته باشيم. در حقيقت شما بدون قوي كردن خودتان هيچ‌وقت موفق نمي‌شويد كه شرايط را بهتر كنيد. درعين‌حال بي‌توجهي به اين موضوع مي‌تواند باعث ازدست‌دادن اعتمادبه‌نفس و بروز بسياري از بيماري‌هاي روحي به‌خصوص افسردگي شود. به همين خاطر بسيار مهم است كه به خودسازي توجه داشته باشيد و هميشه براي بهتر كردن شرايط خودتان تلاش كنيد.

چگونه خودسازي كنيم

اينكه خودسازي اهميت بالايي دارد يك واقعيت غيرقابل‌انكار است. اما سؤال اصلي اين است كه چطور بايد به اين هدف برسيم؟ در حقيقت مشكل بسياري از ما اين است كه نمي‌دانيم براي بهتر كردن شرايطمان بايد از كجا شروع كنيم و چه كارهايي انجام بدهيم. در اين قسمت سعي مي‌كنيم تا راهكارهاي مختلف براي رسيدن به اين هدف را توضيح بدهيم. اين نكته را به خاطر داشته باشيد كه قرار نيست همه اين راهكارها به همه ما كمك كند. بلكه هركس باتوجه‌به شرايط و موقعيتي كه در آن قرار دارد از بعضي از اين روش‌ها استفاده خواهد كرد. مهم‌ترين راهكارها براي رسيدن به خودسازي عبارتند از:

اهداف خودتان را تعيين كنيد

ما معني و درجه خاصي براي خودسازي نداريم. در حقيقت خودسازي براي هركسي باتوجه‌به خواسته‌ها و اهداف خود او تعيين مي‌شود. براي مثال ممكن است يك نفر رسيدن به يك جايگاه اجتماعي بهتر را رسيدن به خودسازي بداند درحالي‌كه يك فرد ديگر به دنبال شرايط مالي بهتر باشد. پس اولين نكته‌اي كه بايد در نظر بگيريد اين است كه هركس مسير خودسازي را باتوجه‌به اهداف و خواسته‌هاي خودش تعيين مي‌كند. شما چه هدفي در زندگي داريد؟ قبل از هر برنامه ديگري براي رسيدن به خودسازي بايد به اين سؤال پاسخ بدهيد.

اگر احساس مي‌كنيد كه هدف و برنامه مشخصي براي زندگي‌تان نداريد مي‌توانيد از يك روش ساده استفاده كنيد. براي اين كار در يك زمان و مكان مناسب كمي با خودتان خلوت كنيد. چشم‌هايتان را ببنديد و خودتان را در چند سال آينده تصور كنيد. دوست داريد در آن زمان تبديل به چه كسي شده باشيد؟ چه ويژگي‌هايي را براي خود آن زمانتان در نظر گرفته‌ايد؟ تصويري كه شما براي آينده‌تان در نظر گرفته‌ايد همان هدف‌هايي هستند كه بايد براي رسيدن به آنها برنامه‌ريزي كنيد.

مسير رسيدن به اهداف را مشخص كنيد

وقتي هدف‌هايتان مشخص شد بايد به اين سؤال پاسخ بدهيد كه چطور مي‌خواهيد به اين اهداف برسيد؟ پس در مرحله بعد شما مي‌بايست يك برنامه مشخص براي رسيدن به هركدام از هدف‌هايتان تنظيم كنيد. اما نكته مهم در تهيه اين برنامه اين است كه روش شما مي‌بايست قابل ارزيابي باشد. يعني شما بايد كاملاً واضح مشخص كنيد كه مي‌خواهيد در هر زمان به كجا رسيده باشيد. اين كار كمك مي‌كند كه هر بار شرايط را بررسي كنيد؛ و به اين سؤال پاسخ بدهيد كه چقدر در مسير اهدافتان رفتار مي‌كنيد يا چقدر از آنها دور شده‌ايد.

توانمندي‌هايتان را بيشتر كنيد | خودسازي

تعريف خودسازي از نظر شما هرچه كه باشد حتماً به اين نكته توجه داريد كه خودسازي چيزي غير از قوي‌تر كردن خودمان نيست. پس يك نكته مهم براي رسيدن به خودسازي اين است كه شما توانايي‌هايتان را بيشتر كنيد. براي مثال در زمينه‌هايي كه استعداد يا تخصص داريد به دنبال يادگيري‌هاي بيشتر باشيد؛ يا سعي كنيد مهارت‌هاي جديدي ياد بگيريد.

علاوه بر نگاه‌كردن به نقاط قوت و بالاتر بردن آنها سعي كنيد نقاط ضعفتان را هم بشناسيد. يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي خودسازي اين است كه شما ناتواني‌هايتان را كنار بگذاريد. پس بهتر است به‌خوبي ضعف‌هايتان را شناسايي كرده و براي برطرف‌كردن آنها برنامه‌ريزي كنيد.

خودتان را در معرض تجربه قرار دهيد

هيچ‌چيز به‌اندازه تجربه‌كردن شما را قوي نمي‌كند. پس اگر مي‌خواهيد خودتان را تواناتر كنيد به سراغ تجربه‌هاي جديد برويد. حضور در جمع‌هاي جديد، رفتن به سراغ شغل‌هاي مختلف، سفركردن يا حتي خواندن كتاب و تماشاي فيلم شما را در معرض مجموعه‌اي از تجربه‌هاي جديد قرار مي‌دهند. اين تجربه‌ها هركدام درسي براي شما خواهند داشت؛ و در نتيجه به‌مرورزمان شما را تبديل به فردي باتجربه‌تر مي‌كنند.

از ديگران كمك بگيريد

مشورت‌كردن يكي از مهم‌ترين راهكارهايي است كه شما را تبديل به نسخه بهتري از خودتان مي‌كند. پس هيچ‌وقت اين موضوع را فراموش نكنيد. يادتان باشد ما فرصت اين را نداريم كه همه چيز را به‌تنهايي تجربه كرده و خودمان به نتيجه برسيم. حتي اگر شما چنين فرصتي داشته باشيد بعضي تجربه‌ها آن‌قدر دردناك هستند و بار سنگيني روي دوش ما مي‌گذارند كه انجام‌دادن آنها منطقي نيست. درنتيجه بهتر است گاهي اوقات از تجربه ديگران استفاده كنيد. براي رسيدن به اين هدف در كارهايتان با كساني كه از نظر شما توانمند هستند صحبت كنيد و از آنها مشورت بگيريد. براي مثال اگر يك نفر از نظر شما شرايط خوبي دارد از او راجع به اين موضوع سؤال كنيد. ببينيد چه چيزي او را به آن كسي كه هست تبديل كرده و چه توصيه‌هايي براي بهترشدن شرايط شما دارد.

مشاور چه كاري براي شما انجام خواهد داد

براي رسيدن به خودسازي مي‌توانيد از مشاورين روان‌شناسي هم كمك بگيريد. يك مشاور باتوجه‌به شرايط شما مي‌تواند از روش‌هاي زير استفاده كند:

ازبين‌بردن نكات منفي

شايد بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي و اضطراب جلوي پيشرفت شما را گرفته‌اند. بسياري از ما در اين شرايط دائماً براي خودمان برنامه‌ريزي مي‌كنيم اما انرژي براي رسيدن به اين هدف‌ها نداريم و در نتيجه روزبه‌روز حالمان بدتر مي‌شود. يا شايد درگير مشكلاتي مثل افكار منفي، بدبيني و يا كمبود اعتمادبه‌نفس هستيد. تمامي اين مسائل مثل سدي هستند كه جلوي پيشرفت‌كردن شما را مي‌گيرند. به همين خاطر اولين قدم مشاوران اين است كه به شما كمك مي‌كنند اين مشكلات را شناسايي كرده و آنها را برطرف كنيد.

شخصيت‌شناسي | خودسازي

مشاورين با استفاده از پرسش‌نامه‌هاي شخصيت يا مصاحبه با شما، كمكتان مي‌كنند كه سبك شخصيتي خود را بشناسيد. وقتي شما به شناخت كافي از خودتان رسيده باشيد طبيعتاً بهتر مي‌توانيد مديريت كنيد كه بايد به چه نكاتي توجه كنيد و يا در چه زمينه‌هايي تلاش كنيد تا به موفقيت برسيد.

مهارت هدف‌گذاري

تعيين هدف و تلاش براي رسيدن به آن از جمله مهارت‌هايي است كه خيلي از ما نداريم. همين موضوع باعث مي‌شود خيلي وقت‌ها كارهايمان را نيمه‌تمام رها كنيم و قبل از اينكه به نتيجه برسند آنها را كنار بگذاريم. شما مي‌توانيد با كمك‌گرفتن از يك مشاور مهارت تنظيم هدف را ياد بگيريد و در نتيجه از اين به بعد پايبندي بيشتري به هدف‌هايتان داشته باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خودسازي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

مهم‌ترين كار براي رسيدن به خودسازي چيست؟

اولين و مهم‌ترين قدم براي رسيدن به خودسازي اين است كه شما هدف‌هاي مشخصي داشته باشيد. پس ابتدا با خودتان به اين سؤال پاسخ دهيد كه مي‌خواهيد تبديل به چه شخصيتي بشويد. سپس براي رسيدن به آن برنامه‌ريزي كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خودسازي – چگونه خودسازي كنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۹:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سندرم آشيانه خالي از جمله مشكلاتي است كه بسياري از پدر و مادرها با آن مواجه مي‌شوند. اين شرايط زماني پيش مي‌آيد كه فرزندان شما خانه را ترك كرده‌اند و به‌اصطلاح آشيانه خالي شده است. احساس افسردگي، بي‌هدفي و كم ارزشي از جمله مشكلاتي هستند كه احتمالاً در اين دوران تجربه خواهيد كرد. اين احساسات مي‌تواند تأثيرات منفي بسياري روي سلامت روان شما داشته باشد. به همين خاطر اگر نشانه‌هاي سندرم آشيانه خالي را در خود يا اطرافيان مي‌بينيد بسيار مهم است كه براي درمان آن اقدامي انجام بدهيد. به همين خاطر ما در اين مطلب راجع به ابعاد مختلف اين موضوع صحبت خواهيم كرد. اين نكته را نيز به خاطر داشته باشيد كه كمك‌گرفتن از يك مشاور مي‌تواند بهترين راهكار براي تغيير شرايط باشد. براي حل اين مساله حتما براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

منبع: سندرم آشيانه خالي | درمان سندرم آشيانه خالي در سالمندي

سندرم آشيانه خالي

فرزندان شما ديريازود خانه را با دلايلي مثل ازدواج، ادامه تحصيل يا شروع يك زندگي مستقل ترك خواهند كرد. همه ما اين واقعيت را مي‌دانيم. بااين‌حال گاهي اوقات روبه‌روشدن با آن بسيار مشكل خواهد بود. در اين شرايط سندرم آشيانه خالي براي شما اتفاق خواهد افتاد. اين موضوع در واقع همان احساس غم و تنهايي است كه بعد از خالي‌شدن خانه از فرزندانمان ما را درگير خودش خواهد كرد. پس بديهيست كه هرچه وابستگي شما به فرزندانتان بيشتر بوده باشد اين مشكل با احتمال بيشتري برايتان پيش خواهد آمد. شايد به همين خاطرباشد كه آمارها نشان مي‌دهد زنان بيش از مردان درگير اين مشكل مي‌شوند. خبر خوب اين است كه شما مي‌توانيد اين نشانه‌ها را كنترل كرده و سلامت روحي خود را دوباره به دست آوريد. براي اين كار كافي‌است كه به آنچه در ادامه از آن صحبت مي‌كنيم توجه داشته باشيد.

اهميت توجه به سندرم آشيانه خالي

سندرم آشيانه خالي يك بيماري رواني نيست. بلكه وضعيتي است كه براي بسياري از پدران و مادران در ميان‌سالي پيش مي‌آيد. اما اين مسئله به معناي آن نيست كه شما مي‌توانيد به‌راحتي و بي‌توجه از كنار اين مشكل رد بشويد. سندرم آشيانه خالي مشكلاتي را در زندگي فرد به همراه مي‌آورد كه نمي‌توانيم نسبت به آنها بي‌توجه باشيم. براي مثال اين مشكل خطر بروز افكار منفي، احساس پوچي و بي‌ارزشي و در نتيجه ابتلا به افسردگي را بالا خواهد برد.

از طرف ديگر درگيري با مشكلي مثل آشيانه خالي باعث مي‌شود كه فرد نتواند عملكرد خوبي در ساير جنبه‌هاي زندگي داشته باشد. اين موضوع فكر شما را درگير خواهد كرد. و احتمالاً نمي‌توانيد مثل گذشته با انگيزه و اشتياق به كارهايتان برسيد. در كنار همه اين‌ها سندرم آشيانه خالي حال روحي شما را نيز خراب خواهد كرد. و اين مي‌تواند مهم‌ترين دليل براي اين باشد كه شما مي‌بايست شرايط روحي خود را پيگيري كنيد.

براي دريافت خدمات مشاوره افسردگي كليك كنيد.

علل بروز سندرم آشيانه خالي

سندرم آشيانه خالي در همه زنان و مردان اتفاق نمي‌افتد. درحالي‌كه بعضي از پدر و مادرها به‌خوبي با شرايط جديد سازگار مي‌شوند بعضي‌هاي ديگر اين توانايي را ندارند. از جمله شرايطي كه فرد را در برابر اين مشكل آسيب‌پذير مي‌كند عبارتند از:

  • شخصيت‌هايي كه بيش از هر چيز در نقش پدر يا مادر غرق شده‌اند و هويت خود را با اين نقش تعريف مي‌كنند.
  • افرادي كه فعاليت‌هاي كاري مختلفي براي انجام‌دادن ندارند.
  • شخصيت‌هايي كه به هر دليلي بيش از حد به فرزندان خود وابسته هستند.
  • زوجيني كه رابطه عاطفي و زندگي مشترك باكيفيتي ندارند
  • شخصيت‌هايي كه درگير بيماري‌هاي روحي به‌خصوص افسردگي هستند.

براي آشنايي با علائم افسردگي كليك كنيد.

تأثيرات مثبت سندرم آشيانه خالي

شايد برايتان جالب باشد اگر بگوييم سندرم آشيانه خالي مي‌تواند تأثيرات مثبتي هم روي شما داشته باشد. اين شرايط روحي در بسياري از زنان و مردان باعث شده آنها به اين فكر بيافتند كه معنا و هدف جديدي براي زندگي خود پيدا كنند. در واقع مواجه‌شدن با اينكه زندگي ما چقدر تك‌بعدي شده و تا چه حد به بخش‌هاي ديگر آن بي‌توجه بوده‌ايم براي خيلي‌ها تبديل به انگيزه‌اي براي فعاليت مي‌شود.

سندرم آشيانه خالي | راهكارهايي براي كاهش مشكلات

واقعيت را بپذيريد

هميشه در زندگي يك قانون وجود دارد. آن هم اين است كه واقعيت‌ها تغيير نمي‌كنند. اين شما هستيد كه مي‌بايست خودتان را با شرايط وفق دهيد. پس قبل از هر چيز بايد واقعيت را بپذيريد. از زماني كه شما تغيير را در زندگي خود بپذيريد و سعي كنيد كه خود را با آن هماهنگ كنيد شرايط نيز بهتر خواهد شد.

ارتباط خود را با فرزندتان حفظ كنيد

اينكه فرزند شما از خانه رفته به معناي اين نيست كه ارتباطتان با او تمام شده است. بلكه تنها تغييراتي در شكل و نوع رابطه شما پيش آمده است. سعي كنيد ارتباط خود را در حد متعادل با فرزندتان حفظ كنيد. به خانه آنها رفت‌وآمد داشته باشيد؛ يا اگر فرزندتان به راه دور رفته است با استفاده از تكنولوژي‌هاي جديد از او خبر بگيريد.

برنامه‌ريزي داشته باشيد

سندرم آشيانه خالي بيشتر در مردان و زناني اتفاق مي‌افتد كه به‌غيراز نقش پدر و مادري به ساير جنبه‌هاي زندگي خود بي‌توجه بوده‌اند. اين موضوع باعث مي‌شود كه بعد از رفتن فرزندان شما احساس كنيد دنيايتان خالي شده است. پس اگر مي‌خواهيد از اين مشكل دوري كنيد يك راهكار مهم اين است كه براي زندگي خود برنامه‌ريزي داشته باشيد. سرگرم‌كردن خودتان با كار، فعاليت‌هايي كه دوستشان داريد و به‌خصوص داشتن اوقات فراغت از بهترين راهكارهايي هستند كه براي كمك به خودتان مي‌توانيد از آنها استفاده كنيد.

سندرم آشيانه خالي و اهميت مشاوره

تغيير كردن شرايط هميشه مقداري از استرس را به همراه خواهد داشت. بعضي از افراد نسبت به اين استرس ها آسيب‌پذيرتر هستند؛ و همين باعث مي‌شود تا در مواجهه با شرايط جديد درگير بيماري‌هاي روحي مختلف شوند. رفتن فرزندان هم يكي از همين تغييرات است. اگر مي‌خواهيد در مقابل اين تغيير درگير مشكلاتي مثل سندرم آشيانه خالي نشويد و همچنان سلامتي و نشاط خود را حفظ كنيد يك راه‌حل بسيار مهم كمك‌گرفتن از مشاورين متخصص است. مشاورين با بررسي شخصيت و روحيات شما و همين‌طور درنظرگرفتن شرايط زندگي‌تان راهكارهاي مناسبي را براي كنار آمدن با شرايط جديد به شما آموزش مي‌دهند.

،دريافت مشاوره در زمينه آشيانه خالي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره افسردگي با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

چه كساني دچار سندرم آشيانه خالي خواهند شد؟

پدر و مادرهايي كه بيش از حد به فرزندان خود وابسته هستند، رابطه زناشويي با كيفيتي ندارند و يا به‌غيراز نقش پدر و مادري به ساير جنبه‌هاي زندگي خود بي‌توجه هستند بيشتر در معرض درگيري با اين مشكل هستند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: سندرم آشيانه خالي | درمان سندرم آشيانه خالي در سالمندي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۶:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شخصيت افراد مغرور و خودخواه، جزو شخصيت هايي است كه افراد زيادي آن را نمي‌پسندند. معمولا افرادي هستند كه به احساسات ديگران بي توجه و بي تفاوت هستند و فقط خواسته هاي خود را الويت قرار مي‌دهند. اين افراد براي اطرافيان ارزش قائل نيستند و خود را فرا انسان مي‌دانند. از ديگران توقع و انتظارات بيجا دارند اما خودشان نيازهاي اطرافيان را بر طرف نمي‌كنند. در ادامه در رابطه با اين شخصيت، نشانه ها و طرز برخورد با آنها توضيح داده ايم.

منبع: شخصيت افراد مغرور و خودخواه

شخصيت افراد مغرور و خودخواه

اگر با شخصيت افراد مغرور و خودخواه در طولاني مدت ارتباط داشته باشيد كلافه و سردرگم خواهيد شد. رابطه با اين افراد تعادل ندارد و نسبت به احساسات شما بي توجهي نشان مي‌دهند. افراد مغرور و خودخواه همه چيز را به نفع خود مي‌خواهند و در صورتي كه شرايط باب ميلشان نباشد به شدت عصبي و ناراحت خواهند شد. اين افراد به دليل اينكه خود را فرا زميني و پر از ويژگي هاي عالي و بدون نقص مي‌بيند از انتقاد بيزار است. اما علاقه دارد ديگران را تحقير و توهين كند، چوت كسي را به اندازه خودش خوب نمي‌بيند.

شخصيت افراد مغرور و خودخواه روابط اجتماعي محدودي دارند. اين افراد غرور و خودخواهي خود را با اعتماد به نفس اشتباه مي‌گيرند و ويژگي هاي آزار دهنده خود را بسيار مثبت مي‌بينند. ويژگي هاي شخصيتي اين افراد براي اطرافيان و همسر بسيار ناراحت كننده است. براي راهكار و طرز برخورد با اين شخصيت كمك از روانشناس را پيشنهاد مي‌كنيم. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

نشانه هاي شخصيت افراد مغرور و خودخواه

شخصيت افراد مغرور و خودخواه به راحتي قابل تشخيص است. اما برخي از افراد ويژگي هاي شخصيت غرور را با عزت نفس اشتباه مي‌گيرند. براي اينكه با نشانه هاي افراد مغرور و خودخواه بيشتر آشنا شويد همراه ما باشيد. نشانه هاي شخصيت افراد مغرور وو خودخواه به شرح زير است.

  • بيشتر از هر چيزي و هر كسي به خودشان اهميت مي‌دهند.
  • افراد پرتوقع و پر از انتظار هستند.
  • به احساسات افراد اهميتي نمي‌دهند.
  • به اطرافيان كمك و همدلي نمي‌كنند.
  • در رابطه تعادل ندارند.
  • حالت تدافعي دارند.
  • از افرادي كه آنها را دوست ندارند متنفر هستند.
  • اگر از آنها انتقاد بشود به شدت عصبي مي‌شوند.
  • خود را بدون خطا و اشتباه مي‌دانند.
  • اشتباهات خود را تشخيص نمي‌دهد.
  • اگر اشتباهي انجام دهند، معذرت خواهي نمي‌كنند.
  • ترس ها و نگراني هاي خودشان را پنهان مي‌كنند.
  • به دليل ناامني كه در وجود خود دارند توانايي در ميان گذاشتن نيازهايشان را ندارند.
  • انتظار دارند كه اطرافيان از نيازهاي او با خبر باشند و آنها را برطرف كنند.
  • با بي توجهي در صورت بيان احساسات روبرو خواهيد شد.
  • خشم خود را به راحتي بروز مي‌دهند و به راحتي دعوا راه مي‌اندازند.
  • افراد خودخواه در تست هاي شخصيت نمره پاييني در خصلت “دوست داشتني بودن” مي‌گيرند. اما در زمينه “حس برتر بودن” و “تسلط اجتماعي” نمره بالايي كسب مي‌كنند.
  • در مقابل پيشنهادات ديگران مقاومت مي‌كنند.
  • در نظر افراد جنس مخالف جذاب تر هستند.

علل بروز شخصيت افراد مغرور و خودخواه

هيچ انساني از بدو تولد خودخواه و مغرور نيست. دلايل زيادي مي‌تواند در بروز خودخواهي و غرور نقش داشته باشد كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

1. عزت نفس پايين

شايد با مشاهده شخصيت مغرور و خودخواه احساس كنيد كه اين افراد بسيار با اعتماد به نفس هستند، اما اين فقط ظاهر ماجرا است. زيرا اين افراد هنوز به استعداد و ارزش هاي خود پي نبرده اند. براي اينكه خود را از ديگران برتر و بالاتر ببيند اينگونه رفتار مي‌كند. اين افراد خودخواهانه مي‌خواهند كه ديگران را منجي و هدايت كننده خود كنند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه عزت نفس پايين كليك كنيد.

2. احساس ناامني

شخصيت افراد مغرور و خودخواه نشان دهنده ترس و ناايمني است كه در درون خود دارند. كسي كه به ظاهر مغرور است و هيچ اهميتي به كسي نمي‌دهد و نسبت به احساسات ديگران بي تفاوت است، در دورنش از احساسات، افكار، ترس ها و ناايمني كه دارد رنج مي‌برد.

3. اتفاقات گذشته

اتفاقاتي كه در گذشته رخ داده است و رفتاري كه والدين با او داشته اند در شخصيت افراد مغرور و خودخواه نقش دارد. برخي والدين با بي توجهي به فرزند و تربيت نادرست، حس ترس و ناامني را در كودك بوجود مي‌آورند. و اين رفتار نادرست سبب مي‌شود كه كودك احساس سرخوردگي و نالايقي پيدا كنند. بنابراين در دوران بزرگسالي نيز اين افكار در شخصيت و رفتار خود را نشان خواهد داد. و سبب غرور و خودخواهي در فرد مي‌شود. معمولا افراد از غرور و خودخواهي خود آگاه نيستند و هميشه حق را به خود مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اشتباهات تربيتي والدين كليك كنيد.

4. دست آوردهاي بزرگ

يكي از علل هاي ظهور شخصيت مغرور و خودخواه، دست يابي هاي بزرگ است. در اين موارد فرد مغرور مي‌شود و ديگران را كم اهميت مي‌داند. به اين دليل كه با برنامه ريزي و توانايي خود توانسته به دست يابي هاي بزرگي برسد كه كسي قادر به رسيدن نيست.

روش برخورد با شخصيت افراد مغرور و خودخواه

شخصيت افراد مغرور و خودخواه، رابطه ناسالمي را تشكيل خواهد داد. اگر شما فردي هستيد كه با مغرور و خودخواه در ارتباط هستيد، به راهكارهاي زير عمل كنيد.

1. سعي در تغيير نكنيد

اگر با فردي هستيد كه خودخواه و مغرور است، تلاشي براي تغيير او نكنيد. تا زماني كه خود فرد علاقه نداشته باشد نمي‌تواند تغيير كند. هرگونه تلاش براي تغيير شخصيت اين افراد را متوقف كنيد و به خود او بسپاريد. اگر در رابطه با اين افراد به مشكل برخورده ايد و او تلاشي براي تغيير نمي‌كند، خودتان را اذيت نكنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تغيير رفتار كليك كنيد.

2. علل رفتار او را ريشه يابي كنيد

اگر يكي از عزيزان شما مغرور و خودخواه است، بهترين راه ارتباط و درك اين افراد ريشه يابي علل اين رفتار است. آگاهي از اطلاعات و موضوعاتي كه در گذشته رخ داده است مي‌تواند به شما براي درك بهتر اين فرد كمك كند. با اين بينش و آگاهي كه بدست مي‌آوريد، همدلي، صبر و كمك بيشتري به شخصيت اين فرد كرده ايد. براي ريشه يابي از روانشناسان كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره تلفتي روانشناسي كليك كنيد.

3. قوانين مشخص كنيد

مهمترين نوع برخورد با افراد خودخواه و مغرور مشخص كردن قوانين و حد و مرز است. از اين افراد توقع همدلي و دلسوزي نداشته باشيد. زيرا او نسبت به رفتار و احساس هاي شما بي اهميت است. بايد توجه داشته باشيد كه اين افراد با توجه به شخصيتي كه دارند ارتباط سالمي نخواهند داشت. بنابراين براي اينكه خودتان آرامش داشته باشيد و بيشتر از حد در اين رابطه سمي قرار نگيريد، حد و مرزي را تعيين كنيد. براي دريافت اطلاعات بيشتر در زمينه رابطه سمي كليك كنيد.

4. بيش از حد لطف نكنيد

افراد مغرور و خودخواه هميشه به دنبال تائيد از سمت ديگران هستند. اما زماني كه شما به آنها نياز داريد بي توجه مي‌شوند. لطف بيش از اندازه اين افراد را به اين رفتار عادت مي‌دهد و پر توقع مي‌شوند. و اين رفتار شما باعث شدت گرفتن رفتار مغرور و خودخواهانه اين افراد مي‌شود. فضاي شخصي خود را داشته باشيد و اجازه ندهيد كه به شما بي احترامي شود.

5. از خود گذشتگي نكنيد

ناديده گرفتن و از خود گذشتگي تمام آسيب هاي رواني را به تدريج بر شما وارد مي‌كند. با توجه و دريافت بي توجهي، با ابراز علاقه و دريافت بي احساسي و … به خودتان لطمه وارد مي‌كنيد.

تفاوت عزت نفس با غرور

مرز باريكي بين غرور و خودخواهي با عزت نفس وجود دارد. تعريف عزت نفس اينگونه است: معياري براي دوست داشتن، ارزش و احترام به خود است. عزت نفس يك مفهوم شخصي است كه هيچ ارتباطي با دستاورد فرد و توانايي هاي او ندارد. اين افراد ارزش و حترام زيادي براي خود قائل هستند و ديگران را نيز شايسته احترام مي‌دانند. اين افراد از زندگي خود راضي هستند اما مي‌دانند كه شايد ديگران از آنها بهتر عمل كنند. افرادي كه از عزت نفس بالايي برخوردارند خود را با ديگران مقايسه نمي‌كنند. و در صورت خطا به دنبال جبران هستند. اما افراد مغرور عزت نفس كاذبي دارند و ديگران را تحقير مي‌كنند. هيچوقت احساس نمي‌كنند كه خطا دارند و خود را موجود برتر مي‌دانند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه افزايش اعتماد به نفس كليك كنيد.

كلام آخر

ارتباط با شخصيت افراد مغرور و خودخواه دشوار و طاقت فرساست. اما زماني كه به فكر تغيير خود هستند به آنها كمك كنيد. مشورت با روانشناس و دريافت مشاوره كمك به ريشه يابي و حل ميشكل خواهد كرد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شخصيت افراد مغرور و خودخواه مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شخصيت افراد مغرور و خودخواه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۳:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مرور رابطه از آن دسته موضوعاتي است كه شايد بسياري از ما تا پيش از اينكه مشكل جدي براي رابطه عاطفي‌مان پيش بيايد، توجهي به آن نداريم. هنگامي‌كه در جريان يك رابطه قرار مي‌گيريم صرفاً به اتفاقات اطراف‌مان توجه داريم و از نگاه كردن به كليات يا تلاش براي برقراري ارتباط ميان اتفاقات مختلف غافل مي‌شويم. اين موضوع باعث خواهد شد تا در شناخت بيشتر طرف مقابل و همين‌طور مشكلاتي كه در رابطه وجود دارد دچار ضعف شويم. متخصصين مشاوره خانواده توصيه مي‌كنند كه اگر به سلامت رابطه عاطفي خود اهميت مي‌دهيد، هرازگاهي با خود خلوت كرده و وضعيت رابطه‌تان را مورد بررسي قرار دهيد. اين كار به شما كمك خواهد كرد پيش از جدي شدن مشكلات بتوانيد براي آن‌ها راهكاري پيدا كنيد، براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

منبع: مرور رابطه با چند سوال

10 سوال براي مرور رابطه

براي طرح سوال و مرور رابطه بايد بدانيد كه به چه نكاتي توجه بيشتري داشته باشيد. در غير اين‌صورت احتمالاً از مرور وضعيت ارتباطتان چيزي دستگيرتان نخواهد شد. براساس شرايط و خواسته‌هاي خود مي‌توانيد موضوعات مختلفي را مد نظر قرار دهيد، اما ازجمله مهم‌ترين مسائلي كه متخصصين خانواده معتقدند در تمامي روابط مي‌بايست بررسي شوند، مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1- آيا احساس رضايت مي‌كنيد؟

هدف همه ما از برقراري يك رابطه عاطفي اين است كه احساس رضايت و آرامش خاطر را تجربه كنيم. به همين خاطر اولين سؤالي كه در مرور رابطه مي‌بايست از خود بپرسيد، اين است كه آيا در اين رابطه آرامشي كه مي‌خواهيد را به دست آورده‌ايد؟ اگر در اكثر اوقات اين آرامش وجود دارد پس شما در رابطه مناسبي قرار داريد، اما اگر احساس مي‌كنيد در رابطه‌تان احساس آرامش و رضايت وجود ندارد، بهتر است سعي كنيد دلايل آن را پيدا كنيد و براي برطرف كردن آن‌ها راهكارهايي را در نظر بگيريد.

بيشتر بخوانيد : دوستي دختر و پسر

2- مرور رابطه | هنوز هم به‌اندازه گذشته او را دوست دارم

در يك رابطه عاطفي مطلوب علاقه ميان شما و شريك احساسي‌تان مي‌بايست به‌مرور زمان افزايش پيدا كند يا حداقل در وضعيت قبلي ثابت بماند. اگر احساس مي‌كنيد به اندازه قبل به شريك احساسي‌تان علاقه نداريد يا فكر مي‌كنيد او مثل گذشته شما را دوست ندارد، بهتر است به اين موضوع با دقت بيشتري توجه داشته باشيد.

3- آيا به نظرات يكديگر احترام مي‌گذاريد؟

تصميم‌گيري راجع به موضوعات مختلف در رابطه شما چگونه اتفاق مي‌افتد؟ آيا بر سر موضوعات مختلف با يكديگر صحبت مي‌كنيد و تصميمات را بر اساس خواسته و نظر هر دو طرف مي‌گيريد و يا نسبت به نيازها و خواسته‌هاي يكديگر بي‌توجه هستيد؟ بي‌توجهي به نظرات يكديگر در رابطه مي‌تواند باعث دلسردي يا مشكلات جدي ديگري ميان شما و شريك احساسي‌تان باشد؛ به‌همين‌خاطر بهتر است براي تصميم‌گيري در موضوعات مختلف نظر يكديگر را جويا شويد.

بيشتر بخوانيد : تحقير شدن در رابطه

4- اختلاف‌ها ميان شما چگونه حل مي‌شوند؟

بروز بحث و اختلاف در تمامي روابط غيرقابل‌اجتناب است. اما آنچه اهميت دارد اين است كه اختلاف‌هاي ميان‌تان را چگونه حل مي‌كنيد؟ آيا مي‌توانيد مشكلات‌تان را بدون ايجاد تنش برطرف كنيد و يا آن‌قدر از كدورت‌هايتان صحبت نمي‌كنيد تا به‌تدريج فراموش شوند؟

اختلاف و ناراحتي‌ها ازجمله مسائلي هستند كه اگر مورد توجه قرار نگيرند مي‌توانند مشكلات بسياري را در رابطه شما ايجاد كنند و به همين خاطر رسيدگي به آن‌ها اهميت بالايي دارد. در مرور رابطه‌تان مي‌بايست به اين موضوع توجه داشته باشيد و اگر احساس مي‌كنيد مشكلي در اين زمينه وجود دارد سعي كنيد با استفاده از راهكارهاي مختلف و يا كمك گرفتن از مشاورين خانواده براي برطرف كردن آن اقدامي جدي انجام دهيد.

5- مرور رابطه | چقدر براي هم زمان مي‌گذاريد؟

اينكه شما و شريك احساسي‌تان در طول روز چقدر وقت براي هم مي‌گذاريد، از جمله مسائلي است كه مي‌تواند كيفيت رابطه شما را مشخص كند. به همين خاطر به اين موضوع دقت داشته باشيد و از خود بپرسيد تا چه حد براي طرف مقابل‌تان زمان مي‌گذاريد؟ آيا او نيز به بودن در كنار شما تمايل دارد يا اين صرفاً شماييد كه براي در كنار هم بودن برنامه‌ريزي مي‌كنيد؟

6- ميزان رضايت جنسي چقدر است؟

رضايت جنسي يكي از تأثيرگذارترين مسائل در كيفيت رابطه عاطفي ميان شما و همسرتان است. به همين خاطر اين موضوع ازجمله نكاتي است كه مي‌بايست در مرور رابطه به آن توجه داشته باشيد. آيا از تعداد دفعات و همين‌طور مدت‌زمان رابطه جنسيتان رضايت داريد؟ آيا به‌راحتي مي‌توانيد راجع به خواسته‌هاي جنسي خود با همسرتان صحبت كنيد؟ اگر پاسخ شما به هريك از اين سؤالات منفي است بهتر است براي بهبود آن‌ها با همسرتان صحبت كنيد و يا اگر احساس مي‌كنيد مشكلات ميان شما به هر دليلي جدي‌تر از آن است كه به‌تنهايي بتوانيد آن‌ها را حل كنيد از يك روانشناس متخصص در زمينهٔ مسائل جنسي كمك بگيريد. اگر هنوز نامزد هستيد و يا در دوران آشنايي به سر مي‌بريد، مي‌توانيد از پكيج‌هاي آموزشي مركز مشاوره ذهن نو براي بررسي آينده جنسي رابطه‌تان استفاده نماييد.

7- مرور رابطه با بررسي اميدواري نسبت به آينده رابطه

تا چه حد نسبت به آينده رابطه خود و سرانجام آن خوش‌بين هستيد؟ آيا احساس مي‌كنيد مشكلات دير يا زود باعث آسيب ديدن جدي رابطه احساسي شما و حتي جدايي مي‌شوند و يا احساس مي‌كنيد مي‌توانيد مشكلات و شرايط موجود را مديريت كرده و رابطه خود را با شريك احساسي‌تان ادامه دهيد؟ براي اشنايي با نشانه هاي رابطه بي سرانجام كليك كنيد.

8- چقدر به صداقت يكديگر اطمينان داريد؟

آيا تابه‌حال مشكلاتي نظير خيانت يا پنهان‌كاري در رابطه شما اتفاق افتاده است؟ يكي از مهم‌ترين مسائلي كه در يك رابطه مي‌بايست مدنظر داشته باشيد وجود اعتماد متقابل و باور به صداقت يكديگر است. بااين‌حال علاوه بر مشكلات جدي كه در اين زمينه وجود دارد گاهي اوقات ما از ترس مخالفت‌هاي طرف مقابل حتي موضوعات ساده‌اي نظير خريد يك لباس يا صحبت كردن با يك دوست را نيز از شريك احساسي‌مان پنهان مي‌كنيم.

اگرچه معمولاً كساني كه اين پنهان كاري‌ها را مي‌كنند معتقدند چون آسيبي به رابطه يا طرف مقابل نمي‌زنند، رفتار آن‌ها ايرادي ندارد. بااين‌حال توجه داشته باشيد كه اين موضوع در درجه اول نشان‌دهنده اين است كه شما و شريك احساسي‌تان نتوانسته‌ايد بر سر موضوعات مختلف اعتماد يا توافق يكديگر را جلب كنيد و اين مي‌تواند تبديل به مشكلي جدي ميان شما شود و همچنين اگر به هر شكلي شريك احساسي‌تان از اين موضوع آگاهي پيدا كند، اعتماد وي به شما آسيب خواهد ديد.

9- تا چه ميزان با يكديگر همدلي داريد؟

شما در مواقع سخت با شريك احساسي‌تان چطور برخورد مي‌كنيد؟ آيا طرف مقابل متوجه لحظه‌هايي كه شما نياز به حمايت و محبت وي داريد هست؟ آيا در روزهاي سخت زندگي مي‌توانيد روي حضور و حمايت شريك احساسي‌تان حسابي باز كنيد و يا او در اين مواقع شما را تنها خواهد گذاشت؟

10- مرور رابطه | آيا به‌راحتي مي‌توانم نه بگويم؟

طبيعتا در هر رابطه‌اي اختلاف‌نظر هست، اما يكي از سؤالاتي كه بايد به آن پاسخ دهيد اين است كه آيا مي‌توانيد نظر متفاوت خود را در رابطه بيان كنيد و يا هنگامي‌كه با موضوعي مخالف هستيد بدون ترس از قهر و دلخوري مخالفت خود را بيان كنيد؟

براي آشنايي با نشانه هاي رابطه سمي كليك كنيد.

پس از مرور رابطه چه بايد كرد؟

همان‌طور كه گفته شد مرور رابطه و پاسخ به سؤال‌هايي نظير آنچه مطرح كرديم به شما كمك خواهد كرد تا از كيفيت رابطه خود اطلاع پيدا كنيد و همين‌طور بهتر بتوانيد بفهميد در كدام قسمت از رابطه‌تان دچار مشكل هستيد. به همين خاطر اگر با پاسخ به سؤال‌هاي بالا احساس كرديد كه مشكلي در رابطه شما وجود دارد مي‌بايست براي برطرف كردن آن اقدام كنيد.

قدم اول : مشكلات را به‌درستي تشخيص دهيد

اگر احساس مي‌كنيد در برخي زمينه‌ها رابطه شما دچار مشكل است در اولين قدم بايد مشكلات و همين‌طور آنچه مي‌خواهيد به آن برسيد را به‌دقت مشخص كنيد. آيا واقعاً اين مشكل وجود دارد و يا شما حساسيت بالايي نسبت به برخي رفتارها داريد؟ آيا شرايطي بوده كه اين مشكلات ميان شما وجود نداشته و اگر چنين شرايطي بوده با خود به اين سؤال پاسخ دهيد كه چه چيزي در رابطه‌تان تغيير كرده است؟

قدم دوم : با طرف مقابل صحبت كنيد

هنگامي‌كه مشكل را به‌درستي شناسايي كرديد، مي‌بايست شريك احساسي‌تان را نيز در جريان فكر و احساستان قرار دهيد و از او بخواهيد تا با كمك يكديگر مشكلات را برطرف كنيد. بااين‌حال دقت داشته باشيد كه در صحبت‌هايتان سعي نكنيد طرف مقابل را محكوم كرده يا اين احساس را در وي ايجاد كنيد كه مي‌خواهيد او را مقصر جلوه دهيد. سعي كنيد تا جاي ممكن با محبت و آرامش و همين‌طور استفاده از جملاتي مانند (من احساس مي‌كنم…..) يا (فكر مي‌كنم بهتر باشد اگر…..) صحبت كنيد.

قدم سوم : ايجاد تغييرات رفتاري

هر رفتاري باعث ايجاد عكس‌العمل‌هايي در ديگران خواهد شد. به همين خاطر اگر از رفتاري در شريك احساسي‌تان ناراحت هستيد، بهتر است كمي هم به رفتارهاي خود دقت كنيد و به اين سؤال پاسخ دهيد كه چه چيزي در رفتارتان باعث بروز چنين مشكلاتي شده است؟ آيا بي‌توجهي شما به شريك احساسي‌تان و نيازهاي وي يا حتي حضور و توجه هميشگي‌تان مي‌تواند دليلي براي بروز اين مشكلات باشد؟ هنگامي‌كه متوجه مشكلات رفتاري خود شديد مي‌توانيد با تغيير آن‌ها شرايط رابطه خود را نيز بهبود ببخشيد.

قدم چهارم : كمك گرفتن از مشاورين خانواده

گاهي اوقات مشكلات رابطه به‌گونه‌اي نيست كه به‌تنهايي بتوانيم آن‌ها را حل كنيم. ممكن است شريك احساسي‌تان هيچ كمكي براي تغيير شرايط به شما نكند و يا شايد اصلاً نتوانيم دليل ناراحتي خود را پيدا كنيم. در چنين شرايطي بهتر است از يك مشاور براي برطرف كردن مشكلات پيش‌آمده كمك بگيريد. مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا با توجه به سبك شخصيتي خود و شريك احساسي‌تان راهكارهايي را براي بهبود رابطه پيدا كنيد.

حتي در شرايطي كه همه‌چيز ميان شما و شريك احساسي‌تان در وضعيت مناسبي قرار دارد، شما مي‌توانيد با كمك مشاورين خانواده كيفيت رابطه عاطفي خود را بهبود ببخشيد. همچنين اگر احساس مي‌كنيد مشكلات شخصيتي نظير كمبود اعتمادبه‌نفس، بدبيني يا ترس از تنهايي در شما يا شريك عاطفي‌تان باعث بروز مشكل شده، مي‌توانيد با كمك مشاورين براي درمان آن‌ها اقدام نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مرور رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

مرور رابطه چه اهميتي دارد؟

هنگامي‌كه به رابطه خود از بيرون نگاه مي‌كنيد متوجه مشكلات و نقاط ضعف و قوتي مي‌شويد كه ممكن است در جريان رابطه متوجه آن‌ها نباشيد. از اين طريق شما مي‌توانيد به اين سؤال پاسخ دهيد كه چه اتفاقاتي در اختلافات ميان شما و شريك احساسي‌تان نقش بيشتري دارند و مي‌توانيد براي برطرف كردن آن‌ها برنامه‌ريزي كنيد.

براي مرور رابطه مي‌بايست به چه نكاتي توجه كنيم؟

وجود احساس آرامش و رضايت خاطر از حضور در رابطه، نحوه حل كردن اختلافات، توجه هريك از طرفين به خواسته‌هاي يكديگر و همين‌طور اميدواري به آينده يك رابطه ازجمله مسائلي هستند كه مي‌بايست به آن‌ها توجه كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مرور رابطه با چند سوال


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مرور رابطه با چند سوال،
موضوع:
[ ۲۵ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۲۲:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفع و درمان خجالت و كم رويي براي حضور در اجتماع ضروري است. خجالتي‌بودن، علاوه بر اينكه در معاشرت ها اختلال ايجاد مي‌كند، مي‌تواند بر اعتماد به نفس و عزت نفس فرد نيز تأثير منفي بگذارد. كساني كه خجالتي‌اند تمايل كمتري به انجام رفتارهاي اجتماعي دارند. جاي تعجب نيست كه به اندازه سايرين از نظر اجتماعي اعتماد به نفس نداشته باشند. خجالتي‌بودن ايرادي ندارد. اما اگر اين ويژگي آزاردهنده و به نوعي مانع شما شود، بايد كارهايي براي غلبه بر آن انجام دهيد. شما مي‌توانيد جلوي خجالتي بودن‌تان را بگيريد. با صرف زمان، تلاش و تمايل به تغيير مي‌توانيد آن را تغيير دهيد. در اين مقاله به نكاتي قابل اعتماد پرداخته‌ايم كه مطالعه آن به شما كمك مي‌كند از پوسته كم رويي خود خارج شويد و زندگي بهتري را تجربه كنيد. براي دريافت كمك از متخصص روي مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: درمان خجالت و كم رويي | راه هاي رفع خجالت چيست

درمان خجالت | راه هاي رفع خجالت

تلاش براي كشف اينكه خجالتي بودن از كجا نشأت مي گيرد مي تواند به شما كمك كند تا راه مناسبي براي تغيير رفتار خود پيدا كنيد. كارشناسان معتقدند كه كم رويي ، در اثر عواملي از جمله: ژنتيك، محيط دوران كودكي، تجارب زندگي، زندگي در يك مكان ناامن، تجربه طلاق يا مرگ افراد نزديك و… به وجود مي‌آيد. عوامل ذكرشده بر تعاملات اجتماعي شما تاثير مي‌گذارند. اگر كاري براي كم رويي و خجالت تان نكنيد، مطمئنا به خودي خود از بين نمي‌رود. براي تغيير آن بايد تلاش كنيد. استراتژي هاي زير مي تواند به شما كمك كند تا قدم هايي درست براي درمان خجالت و كم رويي تان برداريد.

1_ نقاط قوت خود را بشناسيد

فهرستي از تمام ويژگي‌هاي مثبت خود تهيه كنيد. زماني كه احساس ناامني يا كم رويي كرده‌ايد آن را بخوانيد. مي توانيد از خانواده يا يكي از دوستان‌تان بخواهيد در اين زمينه به شما كمك كند. از آن‌ها بخواهيد نقاط قوتي كه در شما مي‌بينند را بازگو كنند. شايد ديگران چيزي در شما ببينند كه خودتان تا به حال متوجه آن نشده‌ايد.

2_ درمان خجالت و كم رويي | روابط خود را با دقت انتخاب كنيد

افراد خجالتي دوستي‌هاي كمتر اما عميق تري دارند. اين بدان معناست كه انتخاب دوست يا شريك زندگي تان مهم است. وقت خودتان را به افرادي بدهيد كه از نظرتان خونگرم و قابل اعتماد هستند و از كنارشان بودن احساس خوبي داريد. درواقع مي توان گفت روابطي ايجادكنيد كه در آن از خود واقعي تان بودن هراسي نداشته باشيد.

3_ از پشتيباني استفاده كنيد

حمايت شخصي كه به او اعتماد داريد مي تواند به شما كمك كند تا در موقعيت هاي سخت احساس راحتي بيشتري داشته باشيد. از يك دوست يا اعضاي خانواده خود بخواهيد با شما همراه شود. حضور آن ها به اندازه كافي به شما اطمينان خاطر مي‌دهد تا با انگيزه بيشتري با ديگران تعامل برقرار كنيد. البته نمي‌شود هر جا كه مي رويد كسي را با خود ببريد. اين ايده براي موقعيت هايي استفاده مي‌شود كه شما اجازه داريد با خود يك همراه داشته باشيد.

4_ درمان خجالت و كم رويي | اجتناب نكنيد

شايد به نظرتان دوري از رويدادهاي اجتماعي بسيار امن‌تر از تلاش براي دوستيابي و ايجاد تعامل باشد. اما جنبه منفي اين واكنش اين است كه در نهايت شما را با تنهايي روبرو مي كند. اگر مي خواهيد حلقه اجتماعي خود را گسترش دهيد، در نهايت بايد راهي براي ارتباط با ديگران پيدا كنيد. كاوش علايق خود، پياده روي، كاركردن، شركت در كلاس هاي مختلف يا رويدادهاي اجتماعي و فرهنگي در پيداكردن دوستان و شركاي بالقوه كمك زيادي مي‌كند.

5_ مهارت هاي اجتماعي خود را تمرين كنيد

مهارت‌هاي ارتباطي در بيشتر جنبه هاي زندگي مفيد است. اگر در مرحله اول دليل خجالتي بودن خود را بفهميد راحت تر مي توانيد بر آن غلبه كنيد. براي مثال اگر تصوري منفي از خود داريد، به نكات مثبتي كه داريد توجه كنيد. تمرين مهارت هاي اجتماعي راحت نيست اما اگر براي مدتي اين كار را انجام دهيد در آن بهتر مي شويد. مي توانيد در ابتدا از جمع هاي دوستانه و خانوادگي خود شروع كنيد.

براي ارتقا و بهبود مهارت هاي ارتباطي تان كليك كنيد.

6_ درمان خجالت و كم رويي | به ديگران نگوييد فردي خجالتي هستيد

نيازي به تبليغ خجالتي بودن خود نداريد. نزديكان‌تان شما را مي‌شناسند و از اين مسئله آگاه هستند. ديگران هم ممكن است هرگز فرصتي براي فهميدن اين موضوع پيدا نكنند. بنابراين اين مسئله آنقدري كه فكر مي‌كنيد مشهود نيست. گاهي اوقات ما بدترين دشمن خود هستيم و دست از خود تخريبي بر نمي‎داريم. اجازه ندهيد منتقد دروني شما را سركوب كند. در عوض قدرت آن صدا را تجزيه و تحليل كنيد تا بتوانيد آن را خنثي كنيد.

پس حتما درباره نحوه برخورد در اولين ملاقات بخوانيد.

7_ تخيل منفي خود را خاموش كنيد

افراد خجالتي گاهي اوقات احساس عدم تأييد يا طردشدن از جانب ديگران مي‌كنند. حتي اگر اصلا وجود نداشته باشد. مطمئنا افكار منفي كه از خود در سرتان داريد تنها خيال است. به ياد داشته‌باشيد كه مردم شما را خيلي بيشتر از آنچه كه فكرمي‌كنيد دوست دارند.

8_ درمان خجالت و كم رويي | رو به جلو حركت كنيد

فهرستي از تمام ناراحتي ها و نگراني هاي خود تهيه كنيد. برنامه ريزي كنيد كه چگونه آن ها را از زندگي خود حذف و رو به جلو حركت كنيد. رنج كشيدن از كم رويي كه داريد نبايد شما را از موفقيتي كه به دنبال آن هستيد باز دارد. بنابراين اين راه هاي ساده را امتحان كنيد تا جلوي اين مشكل را بگيريد.

9- نقش آدم پررو را بازي كنيد

آنقدر با خود گفته‌ايد كه “نه خجالت مي‌كشم”، “زشت است” ، بقيه چي فكر مي‌كنند”و….، ديگر توانايي رفتار به غير از خجالتي‌بودن را از خود گرفته‌ايد. براي درمان و رفع خجالت و كم رويي نقش بازي‌كردن را تمرين كنيد. فرض‌كنيد كسي هستيد كه نمي‌خواهيد خريد كنيد اما دلتان مي‌خواهد لباس هاي مد روز را در تن خود ببينيد. پس براي تمرين به يك مغازه برويد. لباس هاي مغازه را پرو كنيد. بله مغازه دار را خيلي خسته كرده‌ايد. در آخر بدون آن كه خريدي بكنيد از مغازه دار تشكر كنيد و بيرون برويد. (بله اين كار برازنده شما نيست، اما قرار نيست هر روز اين كار را بكنيد). اين چنين تمريناتي خجالتي بودن تان را كمرنگ تر خواهد كرد.

براي آشنايي رفتار درماني ديالكتيكي كليك كنيد.

10- به درمانگر مراجعه كنيد

متخصصان روانشناسي به شما براي تغيير رفتار خدمات تخصصي ارائه مي‌دهند. احتمالا متوجه‌شده‌ايد كه عدم درمان و رفع خجالت و كم رويي به خودي خود حل نمي‌شود. پس حتما براي رفع كم رويي بايد اقدامي انجام دهيد. خودشناسي به معناي واقعي نياز به دريافت خدمات روانشناسي دارد. شما هرگز به تنهايي نمي‌توانيد به اعماق باورهايتان دسترسي پيدا كنيد. پس براي دريافت كمك حتما با شماره هاي درج شده تماس بگيريد. روانشناسان ذهن نو به شما به صورت تلفني، آنلاين و حضوري خدمات تخصصي روانشناختي ارائه مي‌دهند.

از كجا بفهميم كه واقعا فردي خجالتي هستيم

مردم اغلب خجالتي بودن، اضطراب اجتماعي و درونگرايي را يك چيز مي‌دانند. اضطراب اجتماعي يك وضعيت سلامت روان است، در حالي كه كم رويي اين طور نيست. اضطراب اجتماعي شامل ترس مداوم از طرد شدن، عدم تأييد و انتقاد ديگران است. اما اگر خجالتي هستيد، ممكن است در ابتدا در كنار افراد جديد احساس راحتي نكنيد. اما هرچه بيشتر آن ها را بشناسيد تعامل با آن ها برايتان راحت تر مي شود. بنابراين خجالتي بودن لزوما باعث ناراحتي شديد اضطراب اجتماعي نمي شود.

و اما درونگرا بودن نيز با ساير موارد متفاوت است. اگر درونگرا هستيد، ممكن است هيچ مشكلي در معاشرت نداشته باشيد. اما تنها زماني كه در خلق و خوي اجتماعي بودن باشيد. اما گاهي ممكن است شما تصميم بگيريد زماني را به تنهايي بگذرانيد تا احساس راحتي داشته باشيد.

براي انجام رايگان تست شخصيت شناسي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه درمان خجالت و كم رويي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: درمان خجالت و كم رويي | راه هاي رفع خجالت چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۱۴:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد به كار يا اعتياد شغلي نوعي از اعتياد رفتاري است. عبارت اعتياد به كار با سخت كار كردن متفاوت است. اين نوع از اعتياد نيز مانند مابقي اعتيادها سلامت انسان را تهديد مي‌كند. بسياري از ما از كار كردن لذت مي‌بريم، در واقع كار به ما قدرت و احساس مهم بودن مي‌دهد. اما زماني كه اين احساس افراطي پيش برود ما را معتاد به كار مي‌كند. اعتياد به كار مانند تمامي اعتيادهاي ديگر پيامدهاي مخصوص به خود را دارد. كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

منبع: اعتياد به كار

اعتياد به كار

اولين بار اعتياد به كار را روانشناس آمريكايي وين اوتس در سال 1971 بيان كرد. اعتياد به كار يا اعتياد به شغل يكي از انواع تمام اعتيادهاي رفتاري است. افرادي كه اعتياد‌به كار دارند به صورت وسواس گونه تمامي كارهايش را انجام مي‌دهند. حتي اگر به رابطه و نيازهاي شخصي او لطمه وارد شود. افرادي كه به كار‌اعتياد دارند در سطح جامعه به دنبال موفقيت و تاييد هستند. اين افراد آنچنان غرق كار مي‌شوند كه عوامل خارج از كار برايشان هيچ اهميتي ندارد. تمام انرژي، وقت و توجه خود را صرف كار مي‌كنند.

اعتياد به هرچيزي پيامدهاي مخصوص به خود را دارد. پيامدهاي اعتياد به‌كار نيز شامل خستگي مفرط ، كاهش رضايت خانواده، وقت كافي نگذاشتن براي خانواده و … . هر كاري را بايد به اندازه و مناسب انجام داد. افراطي عمل كردن آسيب هاي منفي بر سلامت روان وارد مي‌كند. اما اعتياد‌به كار تنها‌ اعتيادي است كه از نظر جامعه منفي نيست. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

انواع اعتياد به كار

اعتياد به كار به 4 نوع تقسيم مي‌شود. اما شايد يك فرد تمام اين اعتيادها را همراه باهم داشته باشند. كه عبارتند از.

1. شكست گرا

اولين نوع اعتياد‌به كار، اعتياد از نوع شكست گرا است. فرد شكست گرا با انكار موفقيت هاي خود رضايت كسب مي‌كند. هرچه اين افراد از طريق مافوق خود تشويق بشوند احساس بهتري پيدا مي‌كنند. ويژگي هاي اين افراد عبارتند از.

  • هواي همكار خود را دارند
  • از افزايش حقوق حرف نمي‌زنند
  • با شنيدن كلمات متشكرم و تشويق احساس خوبي پيدا مي‌كنند

2. مجازات گر

دومين نوع اعتياد، اعتياد از نوع مجازات گر است. فردي كه به اين نوع از اعتياد مبتلا است، اعتقاد دارد كه چيزي اگر ارزش داشته باشد به راحتي بدست نمي‌آيد. اين افراد باور دارند اگر رنج نكشند موفق نخواهند شد. اعتقاد دارند كه هر چقدر احساس غرور داشته باشيد كارتان را خوب انجام داده ايد. اين افراد براي افزايش اعتماد به نفس خود به دنبال كارهايي سخت و دشوار هستند.

3. خراب كار

سومين نوع اعتياد به كار، اعتياد از نوع خراب كار است. اين افراد از تمام زندگي روزمره خود مي‌گذرند تا به كارهاي شغل خود رسيدگي كنند. ويژگي هاي اين افراد عبارت است از.

  • از سلامت رواني خوبي برخوردار نيستند.
  • به خانواده و روابط خود اهميتي نمي‌دهد.
  • به سلامت غذايي خود اهميتي نمي‌دهند.
  • موعد تحويل كارها را عقب مي‌اندازند.
  • فايل هاي مهم كاري را گم مي‌كنند.

4. گلايه اي

آخرين نوع اعتياد به كار، اعتياد از نوع گلايه اي است. اين افراد با شكايت و گلايه از مدير، همكاران و كارها تلاش بر اين دارند كه به بقيه بفهمانند چقد مهم و كار درست هستند. ويژگي ها اين افراد عبارتند از.

  • علاقه به حل مشكلات بقيه دارد
  • به دنبال حجم كار بالا هستند
  • دوست دارند بقيه به كار آنها دل بسوزانند

نشانه هاي اعتياد به كار

در تمامي كشورها اعتياد به كار را معضل و آسيب منفي در نظر نمي‌گيرند. اما نشانه هاي اعتياد به كار عبارتند از.

  • كاهش ساعت استراحت و مشغول به كار شدن
  • ماندن بيش از ساعت كاري در سركار
  • غرق شدن بيش از حد در كار
  • احساس پارانوئيدي براي انجام كارها
  • ترس از شكست در كار
  • به خطر انداختن روابط به دليل كار
  • حالت تدافعي در برابر اظهار نظر ديگران
  • استفاده از كار به دليل دوري از روابط اجتماعي
  • كار كردن به دليل احساس گناه
  • كار كردن به دليل فراموشي بحران هايي مانند مرگ عزيز، طلاق و …
  • كار كردن بيش از ساعات برنامه ريزي شده
  • كار كردن بيش از همكاران ديگر
  • در زمان استراحت به مسائل شغلي فكر مي‌كنند
  • خود را تماما وقف كار مي‌كنند

تشخيص اعتياد به كار

نشانه هاي زير راهي براي تشخيص اين است كه فردي اعتياد‌ به كار دارد.

  • به دنبال كار كردن در زمان هاي بيشتر هستند.
  • سرگرمي، تفريح، ورزش و اوقات فراغت نداريد.
  • به دليل افسردگي، احساس گناه، نگراني و بي ارزش بودن دائم كار مي‌كنند.
  • بيشتر از ساعاتي كه بايد مشغول باشيد، كار مي‌كنيد.
  • زماني كه كار نمي‌كنيد، دچار استرس مي‌شويد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد علائم استرس كليك كنيد.
  • وقتي اطرافيان به شما مي‌گويند كه زمان كار خود را كاهش دهيد، توجهي نمي‌كنيد.
  • آنقدر مشغول كار كردن بوده ايد كه بر سلامت جسمي و رواني شما اثر منفي گذاشته است.

پيامدهاي اعتياد به كار

پيامدهاي اعتياد به كار را به 3 دسته تقسيم كرده ايم كه عبارتند از.

دسته اول: پيامدهاي شغلي

  • كاهش رضايت شغلي
  • افزايش استرس شغلي
  • افزايش رفتارهاي زيان بخش
  • انتظار موقعيت شغلي عالي تر

دسته‌دوم: پيامدهاي خانوادگي

  • كاهش رضايت خانوادگي
  • كاهش علاقه به شريك احساسي
  • افزايش بي تفاوتي به خانواده
  • افزايش تعارض ميان زندگي و كار
  • كاهش رضايت از رابطه جنسي

دسته سوم: پيامدهاي فردي

  • كاهش رضايت از زندگي
  • كاهش سلامت روحي و رواني
  • افزايش خستگي مفرط
  • افكار پارانوئيد
  • افزايش بي توجهي به خود
  • كاهش رسيدگي به خود

نكاتي براي ترك اعتياد به كار

براي ترك عادت اعتياد به كار به نكات زير توجه كنيد.

  1. هر زمان كه ساعت كاري شما تمام شد به خانه برويد و دست از كار كردن بكشيد.
  2. در طول روز استراحت هاي 10 دقيقه اي را فراموش نكنيد.
  3. كار خود را به منزل انتقال ندهيد.
  4. گاهي روزها به كار كردن فكر نكنيد و كاري انجام ندهيد.
  5. مديتيشن و ورزش را فراموش نكنيد.
  6. كار را از زندگي شخصي جدا كنيد.
  7. براي روابط خود اهميت قائل باشيد.

درمان اعتياد به كار

اعتياد به كار به تدريج سبب اختلال در كار و بي رضايتي در شرايط خانوادگي است. اما اگر به اين فكر هستيد كه درمان را آغاز كنيد ما در ادامه به شما راهكارهايي را ارائه مي‌دهيم.

1. تعريف موفقيت براي خود

موفقيت را براي خود تعريف كنيد. اينكه ارزش دارد اگر موفق شويد و با تلاش هاي بي وقفه به درجه بالايي از موقعيت مالي و جايگاه اجتماعي برسيد، اما زندگي، همسر، فرزند، بستگان، روحيه و سلامت خود را از دست بدهيد. آگاه باشيد كه شما انسان هستيد نه موجود فضايي! توانايي انجام چند كار همزمان غير ممكن است و نياز به استراحت براي شما واجب مي‌باشد.

2. توجه به موضوعات مهم قبلي

به كارهايي كه قبل از كار كردن علاقه داشته ايد روي آوريد. وقت و انرژي خود را كنار خانواده بودن و الويت هاي قبلي صرف كنيد.

3. از اطرافيان كمك بگيريد

از اطرافيان (خانواده، دوست، همسر، همكار و رئيس) بخواهيد كه شما را براي ترك اعتياد به كار همراهمي كنند. زيرا اين كار به تنهايي ممكن نيست!

4. كمك از روانشناس

اعتياد به كار مانند تمامي اعتيادها به تنهايي قابل درمان نيست. شما براي درمان نياز داريد كه از روانشناس كمك بگيريد. مشورت با روانشناس و كمك از مشاوره به شما انگيزه و انرژي لازم براي ترك را مي‌دهد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد درمان اعتياد رفتاري كليك كنيذ.

كلام آخر در مورد اعتياد به شغل

اعتياد به كار در طول زمان بدتر مي‌شود و هيچ منفعتي براي هيچكس نداشته است. هرچه بيشتر از بدن خود كار بكشيد و درگير كار باشيد بيشتر به روان و روح خود آسيب مي‌زنيد. در نتيجه استرس، اضطراب و وسواس در شما بروز پيدا مي‌كند. براي درمان اعتياد به كار به كمك روانشناس نياز داريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج‌شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به كار مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اعتياد به كار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتياد به كار،
موضوع:
[ ۲۵ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۱۱:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی