مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترك بددهني وقتي عادت شده‌باشد، چندان كار آساني نيست. در دنياي امروز، متأسفانه بد دهني يكي از عادت هاي روزمره برخي افراد شده. اما كمتر كسي براي ترك اين عادت اقدام مي‌كنند. دلايل مختلفي باعث بد دهني شود. از جمله عصبانيت كه شايع ترين عامل اين مشكل است. به طور حتم نوع رفتار و برخورد ما در بين مردم با توجه به شرايط، و اينكه چه نسبتي با آن‎‌ها داريم متفاوت است. بددهني را هم مي توان به نوعي تاثيرپذيري از اطرافيان نام برد. اما اينكه شخصي بد دهن باشد انتخاب خود او است. رفتارها و حرف هاي اطرافيان تنها بخش كوچكي از اين مشكل را به خود اختصاص مي‌دهد. عدم ترك بددهني تاثيرات مخربي در زندگي و روابط افراد مي گذارد و تا حدودي موجب بروز اختلالات رواني مي شود. براي ترك سريع‌تر حتما روي مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: ترك بددهني | علت و سريع ترين راه هاي ترك بد دهني

علت بددهني

معمولا بد دهني علت هاي پيش پا افتاده‌اي دارد. براي ترك بددهني كشف علت بددهني بسيار اهميت دارد. افراد براي بروز احساسات منفي و خشم و عصبانيت خود و همينطور برخي نوجوانان به دليل موقعيت سني كه دارند، اقدام به اين عمل ناپسندانه مي كنند. در ادامه از شايع ترين علل بد دهني در افراد را مي خوانيد:

1_ براي بيان احساس خشم و عصبانيت نسبت به ساير افراد و اتفاقات . براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد كنترل خشم كليك كنيد.

2_ حضور در جمع هايي كه بيش از اندازه صميمي هستند و بد دهني را به عنوان يك امر جالب و يك نوع عادت، يا براي شوخ طبعي و خنديدن در نظر مي گيرند.

3_ براي كاهش استرس يا پنهان كردن آن

4_ دردكشيدن. ( براي مثال دردي طاقت فرسا در عضوي از بدن‌داريد يا ضربه اي به بدنتان وارد شده است)

5_ زماني كه ازرسيدن به چيزي يا هدفي ناكام مي‎مانيم. و همين موضوع موجب عصبانيت ما مي شود.

پيامدهاي بد دهني

بد دهاني اگر تبديل به عادت شود. فرد بي ملاحظه به موقعيتي كه دارد؛ نا سزا بگويد. در دراز مدت اثرات مخربي كه بر سلامت روان و زندگي او وارد مي شود را مي بيند. پس با توجه به پيامدهاي منفي زير هر چه زودتر براي ترك بددهني اقدام كنيد.

_ باعث درگير شدن و از بين رفتن احترام مي شود. ( گاهي ممكن است شخص مقابل در درگيري ها بد دهني كند. در اين صورت بايد صبر پيشه كنيد و شما نيز اين كار را انجام ندهيد تا درگيري بالا نگيرد)

_ روابط دوستانه، عاشقانه يا خانوادگي به خطر مي افتد و گاهي ممكن است از هم بپاشد ( شايد در روابط دوستانه خود اين مورد را يك موضوع كم اهميت مي بينيد. اما بد دهني در روابط باعث مي شود اطرافيان كمتر به شما اعتماد كنند و حرف هاي شما را بپذيرند.) توصيه مي كنيم مقاله احترام به همسر را مطالعه نماييد.

_ ارزش و احترام خود را نزد ديگران از دست مي دهيد

_ جايگاه اجتماعي پاييني به خود اختصاص مي دهيد

ترك بددهني با عمل به 4 نكته

درست است كه بد دهني تبديل به يك عادت مي شود اما برخي افراد فكر مي كنند نمي شود دست از عادات برداشت و آن ها را تغيير داد. بد دهني نيز به مرور زمان با تمرين و صبر از بين مي رود. اگر تصميم به ترك بد دهني خود يا اطرافيان داريد، در ادامه برخي از راهكار هايي كه به شما در ترك اين عادت بد كمك‌كند را آورده ايم.

1- عصبانيت خود را كنترل كنيد

كنترل عصبانيت براي اكثر افراد كمي دشوار است. اما اولين قدم براي‌رسيدن به شخصيتي سالم و به دور از بد دهني مي‌باشد. تمرين كنترل عصبانيت حتي در مواقعي كه كمتر خشمگين هستيد مي تواند در اين راه كمك شاياني به شما بكند. در مواقع عصبانيت با شمردن اعداد يا خوردن يك ليوان آب، همينطور مكرر نفس عميق كشيدن خشم خود را كنترل كنيد تا از بروز بد دهني جلوگيري شود. شما مي توانيد كارهايي كه مختصرا به شخص شما آرامش مي دهد را در چنين مواقعي امتحان كنيد.

2- ترك بددهني | تغيير حالت و دوري از محيط درگيري

براي چند دقيقه از مكاني كه دعوا و درگيري اتفاق افتاده دور شويد. يا با تغيير حالت از نظر فيزيكي خود را دعوت به آرامش و سكوت كنيد. براي مثال قفل انگشت هاي دست به هم و بالا آوردن آن ها به حالت نرمش مي تواند موثر باشد. توصيه مي كنيم مقاله آرامش روان با راهكارهاي عملي را مطالعه نماييد.

3- پاداش و تنبيه در نظر بگيريد

با هربار موفقيت در تمرين ترك بد دهني به خود پاداش بدهيد. اگر توانستيد درموقعيت هاي سخت جلوي بد دهني خود را بگيريد، يا حتي اين عادت را كمتر كرده ايد مي توانيد براي تشويق و اميدواري، به خود جايزه اي بدهيد. برعكس اگر نتوانستيد در موقعيتي خود را كنترل كنيد و اين عادت را تكرار كرده ايد، با جريمه اي خود را تنبيه كنيد تا بار ديگر تكرار اين عادت براي شما سخت تر شود.

4- ترك بددهني | صبور باشيد

اگر شما فردي بد دهن هستيد، نمي توانيد در زماني كوتاه اين عادت را ترك كنيد. به اصطلاح راه صد ساله را يك شبه نمي‌توان‌به پايان برسانيد. در ابتدا ميزان آن را كاهش دهيد. با استفاده از تمرين‌هايي كه در بالا ذكر شده. نااميد نشويد و دست از تلاش برنداريد. صبر و شكيبايي كليد بسياري از موفقيت‌هاست.

چند قدم براي ترك بددهني

همانطور كه‌گفتيم نبايد در ترك بددهني عجله كنيد. در ادامه قدم هايي را براي رسيدن به اين هدف شرح داده‌ايم. اما اگر همسرتان دچار اين مساله‌است، حتما به مقاله شوهر بد دهن و عصبي مراجعه كنيد.

1- با خود روراست باشيد. تصميم قطعي براي ترك بددهني بگيريد.

2- بايد موقعيت هايي كه بيشتر از همه موجب بددهني تان مي‌شود را شناسايي كنيد.

3- در موقعيت هاي مشخص‌شده براي خود محدوديت تعيين كنيد. و يا با كساني حضوريابيد كه امكان بددهني در كنارشان را نداريد.

4- دوستان و كساني را كه موجب بددهني تان مي‌شوند را حذف كنيد. حداقل براي مدتي رابطه تان را كم كنيد.

5- براي خود پاداش و تنبيه در نظر بگيريد. پس اگر موفق به رعايت قوانين خودتان شده‌ايد، پاداش بدهيد.

6- هميشه براي پاسخ‌دادن (مخصوصا هنگام عصبانيت) تا3 شماره صبر كنيد. يك نفس عميق بكشيد و جملاتي فاقد فحش انتخاب كنيد.

7- به خودتان سخت نگيريد. ايده‌ال گرايي كار دستتان مي دهد. پس انتظاراتتان را از خود تعديل كنيد. براي خود جاي خطا نيز بگذاريد.

8- براي موفقيت در ترك بددهني بايد نسبت به خود شناختي داشته باشيد. اين گونه سريع تر قادر به ترك فحاشي خواهيد بود.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك بددهني مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك بددهني | علت و سريع ترين راه هاي ترك بد دهني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۰۷:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اعتياد به مورفين خطرناك است؟ مورفين يكي از انواع موادمخدر افيوني است كه قابليت زيادي در تسكين دهندگي درد دارد و به شكل‌هاي مختلفي مانند قرص، شربت و تزريق وريدي استفاده مي‌شود. با اين حال اين ماده اثربخشي بسيار قوي دارد و بايد حتما در موارد خاص و تحت نظارت پزشك مورد استفاده قرار بگيرد چرا كه مورفين همانند ساير مخدرها نظير ترياك اعتياد آور است و مي‌تواند مشكلات جسماني و رواني مختلفي را براي فرد مصرف كننده ايجاد نمايد. با توجه به عوارض زياد مرفين ترك اعتياد به آن از اهميت بالايي برخوردار است و در اين راه نقش خانواده‌ها نيز پررنگ مي‌باشد. در ادامه درباره عوارض، علائم و نشانه‌هاي اعتياد به مورفين بيشتر صحبت خواهيم كرد. دريافت كمك از مشاوران روانشناسي مي‌تواند به افراد در استفاده درست از مورفين و يا ترك آن موثر باشد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع: اعتياد به مورفين | علائم ، علت و عوارض مورفين براي بيماران

مورفين چيست؟

مورفين نوعي ماده مخدر افيوني است كه به طور طبيعي در گياه خشخاش وجود دارد. داروي مورفين مسكني بسيار قوي است و براي كاهش دردهاي بسيار شديد يا مزمن تجويز مي‌شود. با اين حال همانند همه مواد افيوني؛ مورفين نيز قابليت اعتيادآوري دارد و مي‌تواند منجر به وابستگي جسماني و رواني شود. به دليل خطر اعتياد به مورفين پزشكان در موارد خاص از اين دارو براي كاهش درد استفاده مي‌كنند. براي آشنايي با انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

اعتياد به مورفين

همانند ساير انواع اعتيادها، اعتياد به مورفين نيز انتخاب فرد نيست. در اغلب موارد فرد براي كاهش يك درد با مورفين آشنا مي‌شود. اما در مواردي نيز افراد براي جايگزين با ساير مواد مخدر (مثل ترياك و هروئين) به مورفين روي مي‌آورند. در حالي كه مورفين خود اعتياد سختي ايجاد مي‌كند.

موارد مصرف مورفين

همان طور كه گفته شد مورفين يك مسكن بسياري قوي است و از همين رو پزشكان براي كاهش درد در برخي شرايط پزشكي از آن استفاده مي‌كنند. از جمله اين شرايط مي‌توان به دردهاي ناشي از جراحات بسيار سنگين، سرطان حاد و انجام برخي عمل‌هاي جراحي نظير عمل قلب يا ستون فقرات اشاره كرد. همچنين مورفين مي‌تواند به عنوان يك مكمل بي هوشي در اتاق عمل مورد استفاده قرار بگيرد. در همه اين موارد بسيار اهميت دارد كه دستورات پزشكي را رعايت كنيد و الگوي مصرف دارو را به طور خود سر تغيير ندهيد.

بيشتر بخوانيد : تست مورفين

علت اعتياد به مورفين

مصرف مورفين منجر به توليد ماده شيمايي خاصي در مغز به نام اندورفين مي‌شود. ترشح اين ماده همواره با ايجاد احساس لذت در انسان همراه است و در عين حال مي‌تواند به كاهش دردهاي جسماني نيز كمك كند. توليد اندورفين و تحريك شدن گيرنده‌هاي لذت در مغز در نهايت به بيش فعالي مدار دوپاميني مي‌انجامد كه علت اصلي بروز وابستگي به مواد مخدر است. در واقع هنگام بروز اعتياد مغز انسان براي احساس لذت به دريافت مورفين و فعاليت بيش از حد گيرنده‌هاي دوپاميني نياز پيدا مي‌كند و ديگر بدون دريافت مواد مخدر قادر به تجربه لذت نيست.

متاسفانه بسياري از افراد بدون آگاهي از آثار زيان بار مورفين براي كاهش دردهاي جسماني خود بدون مشورت با پزشك شروع به مصرف اين ماده مي‌كنند. اما به مرور با تجربه مقاومت بدني نسبت به دوزهاي پايين اين ماده مجبور به افزايش دوز مي‌شوند. پس به تدريج درگير آسيب اعتياد به مورفين خواهند شد. البته برخي افراد نيز آگاهانه و صرفا براي تجربه احساس تسكين و آرامش بيشتر در زندگي به اين ماده روي مي‌آورند. در نهايت هردو گروه اين افراد با مشكلات متعدد مرتبط با اعتياد روبه‌رو مي‌شوند.

علائم و نشانه هاي اعتياد به مورفين

اگر شما يا يكي از عزيزانتان مورفين مصرف مي‌كنيد و در مورد بروز اعتياد نگران هستيد، علائم زير به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد وجود اين مشكل را بهتر تشخيص دهيد. لازم است در صورت هرگونه مصرف بيش از اندازه، غير مجاز يا طولاني تر از مدت تجويز شده در اولين فرصت با پزشك خود تماس گرفته و در مورد نحوه قطع دارو يا چگونگي ادامه آن از او مشورت بگيريد.

– داشتن تلاش‌هاي مكرر ناموفق براي كاهش يا قطع مصرف مورفين

– اختصاص‌دادن زمان، تلاش و هزينه زياد براي مصرف مورفين و رهايي از آن

– داشتن وسوسه شديد يا احساس اجبار براي مصرف مورفين

– كاهش مسئوليت پذيري اجتماعي و فردي

– تمايل براي گوشه گيري و انزوا نسبت به خانواده و دوستان

– قراردادن خود يا ديگران در موقعيت‌هاي پرخطر براي به دست‌آوردن مورفين و استفاده از آن

– تجربه علائم ناخوشايند جسماني زماني كه فرد تلاش مي‌كند مرفين را كنار بگذارد.

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به مواد مخدر

عوارض اعتياد به مورفين

اعتياد به مورفين مي‌تواند براي افراد بسيار خطرناك باشد و زندگي آن‌ها را تهديد كند. از جمله عوارض اعتياد به مورفين در كوتاه مدت مي‌توان به كند شدن سرعت تنفس، غير نرمال شدن ريتم قلبي، سرگيجه، بي‌قراري، احساس گيجي و تشنج اشاره كرد.

همچنين اين دارو در دراز مدت با ايجاد اثر تحمل باعث‌مي‌شود كه نسبت به دوزهاي پايين آن مقاومت پيدا كنيد. پس دائما نياز به بالابردن ميزان مصرف خود خواهيد داشت. با توجه به اين كه مواد افيوني مراكز تنفسي در بصل النخاع را تحت تاثير قرار مي‌دهند مصرف مقادير كنترل نشده مورفين مي‌تواند به مهار تنفسي بيانجامد و با كاهش سطح هوشياري خطر بروز كما و حتي مرگ را در پي داشته باشد. در نتيجه حتما بايد به موقع براي كنارگذاشتن اين ماده اقدام‌كرده و درمان‌هاي مورد نياز را در پيش بگيريد.

 

نشانه هاي اعتياد به مورفين هنگام عدم مصرف

سوءمصرف مورفين باعث مي‌شود كه در زمان كنار گذاشتن آن، علائم جسمي و رواني ناخوشايندي به سراغ‌تان بيايد كه به آن‌ها علائم ترك گفته مي‌شود. از جمله علائمي كه در پي ترك مرفين مشاهده مي‌شوند بايد به موارد زير اشاره كرد.

  • تب
  • ريزش اشك از چشم‌ها و دچار شدن به آبريزش بيني
  • لرزش
  • درد عضلاني
  • احساس بي قراري مفرط
  • احساس گيجي
  • دچار شدن به بي خوابي و ساير اختلالات خواب
  • داشتن علائم گوارشي نظير حالت اسهال، استفراغ و دردهاي شكمي

 

درمان اعتياد به مورفين

اعتياد به مورفين به اين معنا نيست كه شما به پايان راه رسيده‌ايد. خوشبختانه امروزه درمان‌هاي متعددي طراحي شده‌اند كه به افراد كمك مي‌كنند بتوانند با تجربه كم ترين علائم جسماني اين ماده را كنار بگذارند و مجددا زندگي عادي خود را از سر بگيرند. سم زدايي به كمك درمان‌هاي نگه دارنده نظير متادون از جمله روش‌هايي است كه در درمان اعتياد به مورفين مي‌تواند به كار گرفته شود. با اين حال به دليل شباهت داروهاي نگهدارنده با مواد افيوني بايد ترك به كمك آن‌ها را حتما زير نظر پزشك آغاز كنيد. مصرف خودسرانه اين داروها مي‌تواند زمينه ساز اعتياد جديدي در شما شود و مشكلات جديدي را به مشكلات قبلي تان بيافزايد.

حتما براي دريافت اطلاعات درباره ترك مورفين كليك كنيد.

علاوه بر درمان‌هاي دارويي و فرايند سم زدايي بايد به اين نكته نيز توجه داشته باشيد كه اعتياد به مورفين با ايجاد وابستگي رواني ذهن انسان را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهد. و درمان پايدار آن نيازمند كمك گرفتن از درمان‌هاي روان شناختي است. از جمله موثرترين روش‌هاي روانشناختي كه در ترك اعتياد به مرفين به كار مي‌رود مي‌توان به درمان شناختي رفتاري، گروه درماني و خانواده درماني اشاره كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد به مورفين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

پزشك پس از جراحي ستون فقرات تزريق مورفين را براي من شروع كرده است. چگونه مي‌توانم از اعتياد به اين دارو پيشگيري كنم؟

مصرف مورفين تحت نظارت پزشك اغلب مشكلي ايجاد نمي‌كند چرا كه پزشكان دارو را در مقادير كنترل شده و در زمان محدود توصيه مي‌كنند. براي پيشگيري از اعتياد تنها كافي است دستورات پزشك را رعايت نماييد و از مصرف سرخود اين دارو زماني كه درد شدت مي‌گيرد خودداري كنيد.

آيا مورفين در بارداري منع مصرف دارد؟

اگر درد و مشكل جسماني بسيار شديدي براي مادر ايجاد شده باشد تنها پزشك است كه مي‌تواند فوايد مصرف مورفين را نسبت به خطرهاي احتمالي آن بررسي كرده و در نهايت براي آن تصميم بگيرد. به طور كلي با توجه به اينكه مرفين نوعي مخدر محسوب مي‌شود و مي‌تواند از جفت عبور نمايد بهتر است در دوران بارداري مورد استفاده قرار نگيرد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اعتياد به مورفين | علائم ، علت و عوارض مورفين براي بيماران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۰۳:۴۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص سيپروهپتادين يك آنتي‌هيستامين است كه اثرات هيستامين شيميايي طبيعي را در بدن كاهش مي دهد. هيستامين مي تواند علائمي مانند عطسه، خارش، آبريزش چشم و آبريزش بيني را ايجاد كند. قرص هاي سيپروهپتادين اغلب، براي درمان بيماري هاي آلرژِيك و حساسيت مورد استفاده قرار مي گيرد. اين ماده، عملكرد هيستامين را در بدن مسدود كرده و مانع بروز بيماري هايي كه علائم آلرژِي دارند مي شود. لازم به ذكر است كه سيپروهپتادين تنها به تسكين علائم كمك مي كند و علت بروز علائم را مشخص نخواهد كرد. اين دارو به صورت قرص و محلول( مايع) خوراكي در بازار وجود دارد و معمولا دو يا سه بار در روز مصرف مي شود. اين مقدار با توجه به تشخيص پزشك متغير است.

منبع: قرص سيپروهپتادين | عوارض مصرف و تداخل دارويي با سيپروهپتادين

قرص سيپروهپتادين چيست

قرص هاي سيپروهپتادين، خاصيت ضد حساسيتي دارند و براي بيماري هايي مربوط به آلرژِي مصرف مي شوند. اين قرص ها، از واكنش هايي از جمله خارش، عطسه و آبريزش چشم و بيني جلوگيري مي كند. اين دارو عمدتا براي درمان رينتيت آلرژيك ( چند ساله و فصلي) موثر مي باشد. گاهي پزشكان اين دارو را براي درمان بي اشتهايي نيز تجويز مي‌كنند. در برخي افراد، اين دارو ممكن است قدرت تفكر يا واكنش هايشان را مختل كند. به همين دليل توصيه مي شود هنگام مصرف اين دارو، در كارهايي كه به تمركز نياز دارد مانند رانندگي دقت زيادي داشته باشيد.

موارد مصرف قرص سيپروهپتادين

در ادامه، به رايج ترين موارد مصرفي قرص سيپروهپتادين اشاره كرده ايم. اين دارو ممكن است براي مصارف ديگري غير از موارد زير تجويز شود. در اين مورد به پزشك يا داروساز خود براي دريافت اطلاعات بيشتر مراجعه كنيد.

1_قرمزي، تحريك، خارش، آبريزش چشم و آبريزش بيني ناشي از آلرژِي يا مواد محرك موجود در هوا را تسكين مي دهد.

2_ براي تسكين خارش پوستي ناشي از آلرژي يا حساسيت، و درمان كهيرهايي كه ناشي از قرار گرفتن در معرض دماي سرد يا مالش پوست ظاهر مي شود مورد استفاده قرار مي گيرد.

3_ تسكين تب يونجه

4_ گاهي براي انواع خاصي از سر دردها مثل ميگرن استفاده مي شود.

5_ براي درمان سندرم كوشينگ (وضعيت غير طبيعي كه توسط هورمون هاي اضافي ايجاد مي شود) مورد استفاده قرار مي گيرد.

رايج ترين عوارض جانبي مصرف قرص سيپروهپتادين

همه داروهاي شيميايي علاوه بر فوايد و درمان بيماري عوارضي هم به دنبال دارند. اگر هنگام مصرف قرص سيپروهپتادين، علائمي از موارد زير را داشته ايد، يا اگر از قبل يكي از اين علائم را داشته ايد و با مصرف دارو تشديد شد، حتما به پزشك خود اطلاع دهيد. عوارض جانبي اين دارو شامل موارد زير است.

  • خواب آلودگي و سرگيجه
  • خشكي دهان، بيني، گلو
  • يبوست
  • مشكلات بينايي، تاري ديد
  • احساس بي قراري يا هيجان ( به ويژه در سنين پايين تر)
  • مشكلات ادراري، حالت تهوع
  • يرقان
  • كهير زدن
  • ضعف و افزايش اشتها
  • كسالت و بي حالي، خستگي يا كوفتگي بدن
  • تندي ضربان قلب
  • احساس عصبانيت، توهم

داروهايي كه با Cyproheptadine تداخل دارند

مصرف سيپروهپتادين ممكن است باساير داروها، از جمله داروهاي تجويزي يا بدون نسخه كه مصرف مي كنيد تداخل ايجاد كند. در صورت استفاده از هرگونه داروي ديگري پزشك خود را در جريان قرار دهيد.

ساير داروهايي كه براي آلرژي يا سرما خوردگي استفاده مي شود

داروهاي ضد اضطراب و ضد افسردگي يا تشنج

شل كننده هاي عضلاني

داروهاي مخدر براي درد

قرص خواب آور و آرام بخش ها

برخي ويتامين ها و محصولات گياهي

داروهاي ضد سرفه

سيپروهپتادين، با ساير داروهايي كه باعث خواب آلودگي شما مي شوند تداخل دارد و مي تواند اثرات آن را بدتر كند.

مانند: ايزوكاربوكسازيد، لينزوليد، فنلزين ياMAO توجه: اگر در 14 روز گذشته، از مهار كننده هاي ترانيل سيپرومين استفاده كرده ايد، قرص سيپروهپتادين را مصرف نكنيد.

چه كساني نبايد قرص سيپروهپتادين مصرف كنند

برخي افراد نبايد قرص سيپروهپتادين را مصرف كنند. اگر هرگونه بيماري داريد، قبل از مصرف حتما به پزشك خود اطلاع دهيد. موارد منع مصرف قرص سيپروهپتادين به شرح زير مي باشد:

افرادي كه مبتلا به گلوكوم بازاويه باريك هستند

مشكلات زخم معده يا انسداد معده

مشكلات پروستات يا مشكلات ادراري

فشار خون بالا، بيماري هاي قلبي

افرادي كه تيروئيد پركار دارند

مادراني كه به نوزاد شير مي دهند

كساني كه مشكل حمله آسم دارند

افراد مسن با بيماري هاي ناتوان كننده

نوزادان تازه متولد شده يا نارس و كودكان كمتر از 2 سال

در خصوص برخي از افراد، ممكن است مصرف قرص سيپروهپتادين با وجود داشتن موارد بالا بي خطر باشد. اما براي اطمينان از اين موضوع، به پزشك خود اطلاع دهيد. همچنين اگر حين استفاده از اين دارو باردار هستيد يا قصد بارداري داريد با پزشك خود مطرح كنيد.

نحوه مصرف قرص Cyproheptadine

سيپروهپتادين را دقيقا طبق دستور داده شده مصرف كنيد. اين دارو را در مقادير كمتر يا بيشتر، يا براي مدت طولاني تر مصرف نكنيد. دستورالعمل هاي روي برچسب نسخه خود را به دقت دنبال كنيد و از پزشك يا دارو ساز خود بخواهيد هر قسمتي را كه متوجه نشده ايد توضيح دهد.

اگر مصرف يك نوبت را فراموش كرده ايد، دوز فراموش شده را به محض يادآوري مصرف كنيد. اما اگر تقريبا زمان مصرف نوبت بعدي باشد، از مصرف دوز فراموش شده صرف نظر كنيد. براي جبران نوبت فراموش شده، هرگز دو دوز مصرف نكنيد.

نحوه نگهداري و دفع قرص سيپروهپتادين

اين دارو را در ظرفي كه در آن قرار دارد محكم بسته و دور از دسترس كودكان نگهداري كنيد. براي محافظت از كودكان در برابر مسمويت، هميشه درپوش هاي ايمني را قفل كنيد.

آن را در دماي اتاق و به دور از رطوبت اضافي نگهداري كنيد.

درمورد نحوه دفع و دور انداختن اين دارو بايد بگوييم، اين دارو بايد به روش هايي دور بريزيد تا اطمينان حاصل شود كه حيوانات، كودكان و ساير افراد نتوانند دوباره آن را مصرف كنند. توصيه مي شود اين دارو را در توالت نريزيد.

اقدامات احتياطي كه بايد حين استفاده از قرص سيپروهپتادين رعايت كنيد

1_ قبل از مصرف، اگر به سيپروهپتادين يا ساير آنتي هيستامين ها حساسيت داريد به پزشك خود اطلاع دهيد.

2_ به پزشك و داروساز خود بگوييد كه چه داروهاي تجويزي يا بدون نسخه، ويتامين ها، مكمل هاي غذايي مصرف مي كنيد يا قصد داريد مصرف كنيد. پزشك ممكن است نياز به تغيير دوز داروهاي شما داشته باشد.

3- اگر حين مصرف سيپروهپتادين باردار شده‌ايد، پزشك خود را مطلع كنيد

4_ اگر حين انجام عمل جراحي از جمله جراحي دندان هستيد، به پزشك اطلاع دهيد يا به دندانپزشك بگوييد كه سيپروهپتادين مصرف مي كنيد.

5_بايد بدانيد كه اين دارو ممكن است باعث خواب آلودگي شما بشود. تا زماني كه متوجه نشديد اين دارو بر شما تاثير مي گذارد، رانندگي نكنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص سيپروهپتادين مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: قرص سيپروهپتادين | عوارض مصرف و تداخل دارويي با سيپروهپتادين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۷:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از مكان هاي بسته نوعي هراس يا فوبياست. كه در طبقه بندي اختلالات روان پزشكي به عنوان يك اختلال اضطرابي شناخته مي شود. افراد مبتلا به اين اختلال هنگامي كه در مكان هاي بسته نظير هواپيما، سينما، آسانسور و صف هاي شلوغ قرار مي گيرند. ترس يا اضطراب چشمگيري را از خود بروز مي دهند. ما در ادامه اين مقاله به توضيحات بيشتري در مورد علائم، علل بروز و روش هاي درمان ترس از مكان هاي بسته پرداخته ايم. پس تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

بيشتر بخوانيد : علائم اضطراب

منبع: ترس از مكان هاي بسته

آيا ترس از مكان هاي بسته يا كلاستروفوبيا اختلال است؟

برخي افراد از قرار در فضاهاي بسته يا تنگ احساس ناراحتي مي‌كنند. و در اين شرايط ترس و اضطراب به سراغ‌شان بيايد. اين مسئله از نظر متخصصان سلامت روان زماني به عنوان يك اختلال اضطرابي در نظر گرفته مي‌شود. كه اضطراب فرد با تهديد موجود در موقعيت، تناسبي نداشته باشد. و موجب بروز اختلالاتي در عملكرد فرد گردد. براي آشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

نشانه هاي اختلال كلاستروفوبيا يا ترس از مكان هاي بسته

ترس از مكان هاي بسته كه در ادبيات تخصصي روانشناسي با نام كلاستروفوبيا شناخته مي‌شود. وضعيتي است كه در آن فرد هنگام ماندن در فضاهاي تنگ، بسته و شلوغ مضطرب شده و ترس قابل توجهي از خود نشان مي‌دهد. به طور كلي از جمله علائمي كه فرد در اختلال كلاستروفوبيا تجربه مي‌كند بايد به موارد زير اشاره كرد.

  • احساس اضطراب و ترس شديد هنگام ماندن در موقعيت‌هاي بسته نظير آسانسور، هواپيما، سينما و ..
  • تلاش براي اجتناب از بودن در فضاهاي بسته
  • بروز علائم جسماني مرتبط با استرس هنگام ماندن در مكان‌هاي بسته نظير تپش قلب، سرگيجه، افزايش سرعت تنفس، تعريق، لرزش، حالت تهوع، دل درد و…
  • فرد به خاطر ابتلا به كلاستروفوبيا دچار محدوديت‌هايي در زندگي روزمره مي‌شود و عملكردش روزمره‌اش مختل مي‌گردد.
  • ترس از خفه شدن
  • تمايل شديد براي رفتن به مكان هاي باز
  • احساس گرما
  • بي اختياري ادراري

علت ترس از مكان هاي بسته

تاكنون مطالعات بي‌شماري در زمينه علل دچار شدن به انواع فوبيا از جمله ترس از مكان هاي بسته انجام شده است. نتايج اين مطالعات نشان مي‌دهند كه عوامل ژنتيكي و محيطي مي‌توانند در اين مشكل نقش داشته باشند. براي مثال پژوهشگران يك ژن به نام GPM6A كشف كرده‌اند كه مي‌تواند در بروز علائم فوبياي اختصاصي سهم داشته باشد.

همچنين مشاهدات باليني نشان مي‌دهند كه اكثر ترس‌هاي شديد ريشه در تجربيات ناخوشايند كودكي دارند. توجه به اين نكته حائز اهميت است كه ترس‌ها مي‌توانند از طريق مشاهده نيز منتقل شوند. از همين رو افرادي كه اطرافيان‌شان دچار نوعي فوبيا هستند، بيش از ديگران اين مشكلات را گزارش مي‌دهند. علل بروز اين اختلال را در ادامه اشاره كرده ايم.

  • غرق شدن
  • گير كردن در يك مكان بسته
  • گم شدن در دوران كودكي در فضاي شلوغ
  • تجربه تلاطم در هواپيما
  • تنبيه يا حبس در فضاي تاريك كوچك
  • گير كردن در كمد
  • گير كردن در حمل و نقل عمومي

ترس از مكان هاي بسته در كجاها ايجاد مي شود؟

هرگونه مكان سربسته، شلوغ يا تنگ مي‌تواند برانگيزان اضطراب‌هاي مرتبط با اختلال ترس از مكان هاي بسته باشد. از جمله رايج‌ترين اين موقعيت‌ها مي‌توان به آسانسور، هواپيما، تونل، ماشين (به خصوص آن‌هايي كه داراي قفل اتوماتيك هستند)، حمام و اتاق پرو اشاره كرد.

در واقع اكثر افراد به اين خاطر در اين موقعيت‌ها مضطرب مي‌شوند كه مي‌ترسند در صورت لزوم نتوانند از آنجا فرار كنند. همچنين شايد نگران اين باشند كه در فضاي بسته دچار حمله عصبي شوند. و اين مسئله در نهايت به شرمندگي آن‌ها نزد ديگران بيانجامد.

نحوه تشخيص ترس از فضاهاي بسته

شما نشانه ها و علل ذكر شده را شايد در خود يا اطرافيان تان مشاهده كنيد. اما براي تشخيص فوبياي مكان هاي بسته حتما بايد به متخصص روانشناس مراجعه نماييد. متخصصين با بررسي عوامل روانشناختي و جسمي تشخيص دقيق را مي دهند. سپس با توجه به شرايط شما درمان را آغاز مي كنند.

درمان ترس از مكان هاي بسته يا كلاستروفوبيا

امروزه متخصصان سلامت روان از جمله روانشناسان و روانپزشكان براي درمان ترس از مكان هاي بسته از روش‌هاي موثري استفاده مي‌كنند. كه شامل موارد زير مي‌باشد. براي آشنايي با جديدترين روش‌هاي درمان فوبي كليك كنيد.

1- روان درماني با رويكرد شناختي رفتاري

مطالعات پژوهشي بيانگر اين هستند كه روان درماني با رويكرد شناختي رفتاري يكي از موثرترين روش‌ها براي درمان انواع هراس‌هاي اختصاصي از جمله ترس از مكان هاي بسته است. اين روش نوعي درمان مبتني بر گفت و گوست كه طي آن درمانگر تلاش مي‌كند افكار منفي كه زيربناي احساسات ناخوشايند هستند را شناسايي كند و به شما ياري برساند تا بر آن‌ها غلبه نماييد. براي آشنايي بيشتر با روان درماني كليك كنيد.

همچنين با استفاده از تكنيك‌هاي رفتاري نظير ريلكسيشن درمانگر به شما مي‌آموزد كه چگونه در موقعيت‌هاي استرس‌زا كنترل هيجانات خود را به دست بگيريد. براي اشنايي با جديدترين روش هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

2- مواجهه درماني

يكي ديگر از روش هاي درماني براي ترس از مكان هاي بسته، مواجهه درماني است. مواجهه درماني يكي از رايج‌ترين و موثرترين روش‌هايي است كه درمانگران براي بهبود علائم مرتبط با فوبيا از آن بهره مي‌جويند. در اين روش درمانگر به طور تدريجي و سلسله مراتبي شما را با موقعيت‌هايي كه براي‌تان ترسناك است مواجه مي‌كند تا بتوانيد به مرور زمان بر علائم اضطرابي خود غلبه كرده و با آن‌ها كنار بياييد.

3- واقعيت مجازي

در شرايطي كه مواجه كردن بيمار با موقعيت‌هاي اضطراب‌آور در دنياي واقعي امكان‌پذير نيست، استفاده از فناوري واقعيت مجازي مي‌تواند تا حد بسياري راهگشا باشد. در اين روش براي درمان ترس از مكان هاي بسته با استفاده از كامپيوتر موقعيت‌هايي كه شامل فضاهاي بسته نظير آسانسور يا هواپيماست براي فرد شبيه سازي مي‌شود. مراجع به كمك درمانگر خود مي‌آموزد كه چگونه در اين موقعيت‌ها دوام بياورد و از تكنيك‌هاي خود آرام سازي استفاده نمايد.

4- درمان هاي دارويي

در اكثر موارد ترس از مكان هاي بسته به روان درماني به طور مثبتي جواب مي‌دهد و نياز به درمان‌هاي دارويي وجود ندارد. با اين حال اگر فرد به اندازه كافي از روان درماني بهره نبرد، روانشناس او را به روانپزشك ارجاع مي‌دهد تا به كمك روش‌هاي دارويي روند درمان او را تسريع نمايد. از جمله داروهايي كه در اين شرايط تجويز مي‌شود مي‌توان به بنزوديازپين ها و ضدافسردگي‌ها اشاره كرد.

5- رفتار درماني عقلاني هيجاني

روش درماني عقلاني هيجاني براي ترس از فضاهاي هاي بسته حائز اهميت است. در اين روش درماني نگرش ها، عواطف احساسات و رفتارهاي ناسالم را در نظر مي‌گيرند و افراد را با واقعيت و بينش روبرو مي‌كنند.

چند نكته درباره ترس از فضاهاي بسته

كساني كه به فوبي مكان هاي بسته مبتلايند، اغلب از شرايطي كه نشانه هايشان را تحريك‌مي‎كنند، فرار مي كنند. آن ها به همين خاطر احتمال دارد كه نتوانندمانند ديگران در جامعه رفتار نمايند. پس توصيه مي‌كنيم به جاي اجتناب از نكات زير استفاده نماييد.

از همان لحظه شروع افكار ترس‌آور با شمارش آرام نفس هايتان را تنظيم كنيد.

نگاه و فكرتان را روي چيزي كه خطري ندارد، بگذاريد. مثل ساعت، نوشته اي روي ديوار، يا حتي ناخن هايتان

به يادبياريد كه اين حس ترس هميشگي نيست

افكاري كه باعث ترستان‌شده را به چالش بكشيد. غيرمنطقي‌بودنشان را يادآوري كنيد.

چشمان تان را ببنديد و مكاني آرام را تصور كنيد

اگر نتوانستيد‌مانع حمله بشويد. ايراد ندارد. پس اجازه بروز حمله رابدهيد و بجاي جلوگيري از آن اجازه ابراز دهيد. براي نتيجه بخش بودن‌مراتب بالا بايد تمرين و تكرار داشته باشيد. پس نااميد نشويد. براي آشنايي بيشتر با نشانه هاي حمله پانيك كليك كنيد.

كلام آخر

ترس از‌ فضاهاي بسته ريشه در كودكي، ژنتيك و موقعيت هاي خطرناكي‌دارد كه در گذشته تجربه كرده ايد. افرادي كه مبتلا به اين نوع فوبيا هستند، توان ماندن در فضاهايي مانند مترو، آسانسور، اتاق تاريك و… را ندارند. در واقع مي‌توان اينطور گفت كه وجود اين اختلال زندگي شما را مختل خواهد كرد. و استفاده از وسايل روزمره براي شما دشوار مي‌شود. براي درمان انواع فوبياها و اين اختلال از روانشناس كمك بگيريد و هرگز خود درماني و دگر درماني نكنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج‌شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از مكان هاي بسته مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

چه دارويي مي تواند علائم ترس از مكان هاي بسته را كنترل كند؟

براي كنترل علائم اين اختلال لازم است به روانشناس مراجعه كرده و از روان درماني كمك بگيريد. در صورتي كه نياز به دارو وجود داشته باشد درمانگر شما را به روان پزشك ارجاع خواهد داد. توجه داشته باشيد كه داروهاي ضد اضطرابي حتما بايد زير نظر متخصص مصرف شوند در نتيجه از هرگونه استفاده سرخود از آن ها بپرهيزيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از مكان هاي بسته


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از مكان هاي بسته،
موضوع:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۳:۱۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خوش بيني يا نگرش خوش بينانه به ما كمك مي‌كند كه شادتر، موفق تر و سالم تر باشيم. خوش بيني مي‌تواند از افرادي كه در خطر ابتلا به افسردگي هستند محافظت كند. چنين نگرشي باعث مي شود افراد در برابر استرس مقاوم‌تر شوند. اين مسئله حتي ممكن است به مردم كمك كند عمر طولاني‌تري داشته باشند. بهترين چيز در مورد خوش بيني اين است كه مي‌توانيد آن را ياد بگيريد. حتي اگر ديدگاه شما به شدت بدبينانه باشد. شايد كمي طول بكشد اما نبايد نااميد شويد. آگاهي بيشتر در مورد اين موضوع مي‌تواند به شما كمك كند تا راه هاي بيشتري براي خوش بين بودن پيدا كنيد. در ادامه اين مقاله، راه هاي افزايش خوشبيني در زندگي را ياد مي‌گيريد. براي‌رسيدن به اين مقصود همين الان براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: خوش بيني | چگونه خوش بيني را در زندگي مان افزايش دهيم

خوش بيني

خوش بيني به معناي نگرش مثبت نسب به جهان اطراف هست. آدم هاي خوش بين مي‌دانند كه هميشه و همه چيز مثبت نيست. آن ها نسبت به كاستي ها آگاه‌اند. امادر تلاشند تا دنيا را از ديد مثبت آن ببينند. آن ها اميدوارند كه جهان هستي به سمت خوبي پيش برود. براي آشنايي با راه هاي رسيدن به مثبت انديشي در روانشناسي كليك كنيد.

خوشبيني | چگونه خوش بيني را در زندگي مان افزايش دهيم؟

افراد هميشه خوش بين يا هميشه بدبين نيستند. اما تمايل دارند به يكي از اين الگوهاي فكري بيشتر متمايل شوند. وقتي اتفاق خوبي مي‌افتد، خوشبين ها به اين فكرمي‌كنند كه چه كاري انجام داده‌اند تا وضعيت به اين خوبي پيش برود. آن ها به اين فكر مي كنند كه چگونه اين چيز خوب مي تواند به اتفاق خوب ديگري منجر شود. اما بايد گفت كه خوش بيني به اين نيست كه همه چيز را گلگون ببينيم. افراد خوش بين مشكلات را ناديده نمي گيرند. آن ها وانمود نمي كنند كه زندگي عالي است. فقط انتخاب مي كنند كه روي چيزهاي خوب و كاري كه مي توانند براي بهبود اوضاع انجام دهند تمركز كنند. ما در ادامه راه حل هايي براي افزايش خوش بيني در زندگي آورده ايم. شما با مطالعه آن ها مي توانيد تبديل به فردي خوش بين شويد.

1- چند ذهنيت مثبت ايجاد كنيد

بسياري از ما بر اين باوريم كه شادي يا فقدان ما بر اساس عوامل بيروني است. اما اغلب اين خودمان هستيم كه خود را عقب نگه مي داريم. اكثر افراد روزهاي خود را با پيام هاي منفي مي گذرانند. حتي ممكن است از آن آگاه نباشند و خود را متقاعد كنند كه ” به اندازه كافي خوب نيستند” ” به اندازه كافي باهوش نيستند” يا موارد اين چنيني. براي شروع مثبت انديشي، بايد اين پيام ها را تغيير دهيد. سعي كنيد به فكر افكار منفي باشيد كه به ذهن شما خطور مي كند و آن ها را با پيام هاي مثبت جايگزين كنيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر درباره روانشناسي مثبت گرا كليك كنيد.

2- خود را سرزنش نكنيد

وقتي همه چيز طبق برنامه پيش نمي رود، خود را سرزنش نكنيد. اگر در امتحاني مردودشده‌ايد، به جاي اينكه فكركنيد انسان احمقي هستيد به خود بگوييد. “من مردود شده‌ام زيرا به اندازه كافي مطالعه نكردم”. اجازه نمي دهم دفعه بعد اين اتفاق بيفتد. به خود يادآوري كنيد كه شكست ها موقتي هستند و شما زمان زيادي براي جبران آن خواهيد داشت.

3- به خودتان اعتبار بدهيد

اگر اتفاق مثبتي در زندگي شما افتاد،براي لحظه اي توقف كنيد. در اين لحظه روند فكر خود را تجزيه و تحليل كنيد. نقاط قوت خود را درنظر بگيريد. همينطور به راه هايي كه به طور مستقيم و غير مستقيم براي وقوع اين رويداد انتخاب كرده ايد فكر كنيد. به عنوان مثال، اگر در يك آزمون يا يك مصاحبه شغلي شركت كرده‌ايد، فقط به اين فكرنكنيد كه چقدر خوب‌شد كه آماده بوديد. به هوش، توانايي و فداكاري كه براي‌رسيدن به اين آمادگي نقش داشته‌اند فكر كنيد. مي توانيد براي موفقيت هايي كه كسب كرده ايد، به خود هديه بدهيد.

4- روي موفقيت خود تمركز كنيد

بسياري از ما موقيت و دستاورهاي ديگران را چيز بزرگي جلوه مي دهيم. با اين حال، وقتي نوبت به خودمان مي رسد، اغلب آن ها را كم اهميت مي دانيم. يا به طور كامل آن ها را ناديده مي گيريم. براي ايجاد ذهنيت مثبت تر در مورد خود، بايد به طور منظم آنچه را كه داريد يا مي توانيد بدست آوريد، به خود يادآوري كنيد. از گوش دادن به منتقد دروني خود دست برداريد. در مورد دستاوردهاي خود فكر كنيد و شروع به قدرداني از موفقيت و آنچه ارائه مي دهيد باشيد.

5- يك الگو داشته باشيد

اگر مي خواهيد خوش بين شويد، مي توانيد براي خود يك الگوي مثبت پيدا كنيد. مي تواند همكار، دوست يا حتي يك سلبريتي باشد. به بي نقص ترين و شادترين فردي كه به ذهنتان مي رسد فكر كنيد. براي مدتي سعي كنيد با ذهنيت مثبت آن ها، موقعيت هاي دشوار خود را بگذرانيد. براي چند هفته آزمايشي، سعي كنيد با كفش آن ها قدم بزنيد.

6- روي نكات مثبت تمركز كنيد

مهم است به ياد داشته باشيد كه اين خود رويدادها نيستند كه ما را ناراضي مي كنند. درواقع تفسير و واكنش ما نسبت به آن ها است. شما نمي توانيد رويدادها را تغيير دهيد. اما هميشه مي توانيد واكنش خود را نسبت به موقعيت ها و اتفاقات عوض كنيد. وقتي موقعيت هاي منفي رخ مي دهد، سعي كنيد با تمركز بر نكات مثبت يا چيزهايي كه مي توانيد از آن موقعيت بياموزيد، آن ها را اصلاح كنيد. تمام تلاش خود را بكنيد به جاي چيزهايي كه از دست داده ايد، روي چيزهايي كه آموخته ايد و از تجربيات خود بدست آورده ايد تمركز كنيد.

7- سعي بر پيش بيني آينده نداشته باشيد

وقتي همه چيز در زندگي درست پيش نمي رود، افراد بد بين اغلب به دنبال الگوهاي بد شانسي هستند. آن ها فكر مي كنند اگر يك بار اتفاق بيفتد، دوباره تكرار خواهد شد. سعي نكنيد آينده را بر اساس آنچه قبلا اتفاق افتاده است پيش بيني كنيد. اگر يك اتفاق نااميد كننده يك بار يا بيشتر پيش آمده، به اين معنا نيست كه دوباره تكرار مي شود.

8- خود را با افراد خوش بين احاطه كنيد

گذراندن وقت با افراد منفي گرا كه به طور مداوم در هر موقعيتي بدي ها را مي بينند، راهي مطمئن براي ادامه داشتن احساسات منفي است. براي اينكه احساس خوبي داشته باشيد ، بايد اطراف خود را با افراد مثبت احاطه كنيد. كساني كه به شما كمك مي كنند تا از خوبي ها در موقعيت ها و به طور كلي در زندگي قدرداني كنيد.

9- افكار منفي را به چالش بكشيد

اغلب افكار منفي ما بر اساس ترس ها، ترديدها و اعتماد به نفس پايين ما هستند. براي كمك به غلبه بر آن ها بايد دائما افكار منفي خود را به چالش بكشيد. دفعه بعد كه شروع به احساس منفي كرده ايد، آن احساسات را يادداشت كنيد. سپس استدلال هاي خود را براي اين افكار و احساسات بنويسيد. از خود بپرسيد، شواهدي مبني بر صحت اين افكار منفي وجود دارد؟

حتي مي توانيد سعي كنيد برخلاف احساسات منفي خود عمل كنيد. ممكن است متوجه شويد كه پيش بيني هاي منفي شما در نهايت اتفاق نمي افتد. در صورتي كه زياد با اين افكار درگيريد حتما مقاله سلامت روان را نيز مطالعه نماييد.

تفاوت خوش بيني با ساده لوحي در چيست؟

خيلي اوقات در جلسات درمان با افرادي مواجه شده ايم كه مي گويند “اگر خوش بين بودم كه تا الان همه سرم كلاه ميزاشتن”. اين افراد خوش بيني را مساوي با ساده لوحي مي‌دانند. آن ها براي آن كه احمق به نظر نرسند، هميشه و همه جا سعي در پيش بيني اتفاقات بد دارند. تا مبادا از جايي كه فكرش را نكرده اند ضربه اي بخورند. روانشناسان و بزرگان نيز بين ساده لوحي و خوش بيني فاصله كمي در نظر گرفته اند. با اين حال نگرش خوش بينانه به سلامت جسم و روان كمك زيادي مي كند. پس آموزش ها و درمان هاي مختلفي با چنين رويكردي براي انواع بيماري ها مثل افسردگي به وجود آمده است.

آيا انسان ذاتا موجودي خوش بيني است؟

در صده هاي اخير با گسترش علوم انساني و روانشناسي ديد بهتري نسبت به خوش بيني پديدار شد. روانشناساني چون مارتين سليگمن با طرح نظريه درماندگي آموخته شده اثبات كرد كه بدبيني موجب افسردگي و كرختي انسان مي‌شود. لازاروس و آرون بك نيز استرس و افسردگي را به بدبيني و نبودكنترل بر محيط ارتباط داد. پس‌مي‌توان نتيجه گرفت كه انسان موجودي است كه براي بقا نياز به خوش بيني دارد.

سخن آخر

طبق آمار و بررسي ها مشخص‌شد كه هر چقدر شما خوش بين تر باشيد، دست‌آوردهاي بهتري خواهيد داشت. براي گذر از رويدادها و بالابردن كيفيت زندگي بايد خوش بين باشيد. شما حتي اگر شخصيت واقع گرايي داريد. باز هم با تمرين نگرش هاي خوش بينانه مي‌توانيدرضايت از زندگي تان را رشد دهيد. اگر با وجود مطالعه اين مقاله و تلاش هاي تان بازهم نگرش منفي نسبت به زندگي داريد. حتما بايد با مشاور روانشناسي صحبت نماييد. روانشناس با بررسي علل و موانع شناختي به شما براي تغيير نگرش منفي تان كمك مي كند. براي شروع فقط با شماره هاي درج شده تماس بگيريد. موسسه ذهن نو به صورت تلفني، آنلاين و حضوري خدمات روانشناختي ارائه مي‌دهد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه افزايش خوش بيني در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

براي اينكه فردي خوش بين باشيم بايد چه كار كنيم؟

براي اينكه فرد خوش بيني باشيد راه هاي زيادي وجود دارد. در متن مقاله موارد زيادي را مي خوانيد. در اين ميان سعي كنيد عمل را مقدم بر احساس قرار دهيد.

تفاوت بين افراد خوش بين و بدبين چيست؟

افراد خوش بين جنبه مثبت همه چيز را مي بينند. آن ها بر اين باورند كه مهارت و توانايي انجام كارهاي زيادي را دارند. اما افراد بدبين اغلب انتظار دارند كه اوضاع بد پيش برود. يا روي چيزهايي تمركز مي كنند كه خوب پيش نرفته است.

آيا ظاهر به خوش بيني مربوط است؟

يكي از راه هاي خوشش بين بودن،اين است كه به ظاهر و لباس خود بيشتر اهميت دهيد. زماني كه ظاهر شما خوب باشد، اعتماد به نفس و حس مثبت انديشي تان بيشتر مي شود.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: خوش بيني | چگونه خوش بيني را در زندگي مان افزايش دهيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۴:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

روانشناسي زرد چيست؟ چه افرادي روانشناسي زرد را مي‌پسندند؟ احتمالا واژه روانشناسي زرد به گوش شما خورده باشد. كتاب هايي در حوزه روانشناسي زرد وجود دارد كه به صورت غير علمي و اصولي در دست مردم افتاده است. سايت هاي روانشناسي زرد، تلويزيون و حتي راديو فضاهايي هستند كه تبليغ گسنرده اي از روانشناسي زرد دارند. هرگز روانشناسي علمي را با روانشناسي زرد يكسان ندانيد. روانشناسان زرد مدرك معتبر علمي براي درمان و نظريه هايي كه ارائه مي‌دهند ندارند. اما روانشناسان علمي از روش هاي درماني متفاوتي براي هر اختلال و بيماري رواني استفاده مي‌كنند.

منبع: روانشناسي زرد چيست

روانشناسي زرد چيست

روانشناسي زرد (Pop Psychology) يا روانشناسي عامه پسند، نظريه و مفاهيمي در‌رابطه با رفتار و فرآيند هاي رواني انسان ارائه مي‌دهد كه علمي نيست. روانشناسي‌زرد، دانشي از روانشناسي واقعي نيست و ساختگي و دروغين است. نظريات روانشناسي زرد راه حل ها و پيشنهاداتي سريه براي مشكلات انسان ها ارائه مي‌دهد. اين روش ها از نظر جامعه روانشناسي علمي نيست. اما كساني كه به دنبال راه حل هاي سريع براي حل مشكلات هستند و اطلاعات كافي در رابطه با علم رواننشاسي ندارند، روانشناسي زرد را قبول و باور دارند. افرادي مانند دكتر فيل مك گراو و اپرا وينفري به رواج روانشناي زرد كمك كردند.

تاريخچه روانشناسي زرد

تاريخچه روانشناسي زرد چيست؟ آغاز روانشناسي زرد به قرن 17 ميلادي باز مي‌گردد. در سال 1960 كتاب “فرار از زندگي نوشته فروم” وارد بازار شد كه به توسعه روانشناسي زرد كمك كرد. در‌سال هاي دهه 70 ميلادي كتاب هايي مانند “من خوبم تو خوبي” به محبوبيت روانشناسي زرد كمك بزرگي كرد. در سال 1980 كتابي با عنوان “مردان مريخي، زنان ونوسي” روانه بازار شد كه احتمالا اسم اين كتاب را شنيده ايد.

در اين سالها كتاب هاي زيادي در حوزه روانشناسي‌زرد به چاپ رسيده است كه در كشور ايران نيز مورد توجه قرار گرفته اند. اما كتاب هاي روانشناسي زرد علمي نيستند و هيچ كدام از روانشناسان تحصيل كرده و علمي، روانشناسي زرد را قبول ندارند.

انواع روانشناسي زرد

روانشناسي زرد انواع مختفي دارد كه در ادامه به انواع آن اشاره كرده ايم.

1.كتاب هاي خود آموز

كتاب هاي خودآموز كه امروزه طرفداران فراواني دارد به شدت فراواني توصيه هاي غير علمي دارند. كتاب هايي مانند: قورباغه ات را قورت بده، 4 اثر فلورانس و ….

2. برنامه هاي اينترنتي

فضاهاي مجازي به دنبال افزايش بازديد كننده هستند و همين ابر سبب استفاده از مطالب روانشناسي زرد مي‌شود.

3. توليد محتوا در بلاگ

افرادي كه در رابطه با توليد محتواي روانشناسي اطلاعاتي ندارند، اقدام به جمع آوري مطالب روانشناسي زرد در سايت هاي مختلف مي‌كنند.

4.برنامه هاي تلويزيون

برنامه هاي تلويزيوني براي جذب مخاطب اقدام به ارائه راهكارهاي عامه پسند و كپسولي مي‌كنند.

معايب روانشناسي زرد

همانطور كه گفته شد، روانشناسي زرد علمي نيست و مسلما معايبي دارد كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

  • سود محوري
  • اثرات دارونماي موقت
  • تضاد برانگيزي
  • گمراه كنندگي
  • دور شدن افراد از درمان واقعي
  • استفاده از منابع غير علمي

تشخيص روانشناسي زرد چگونه است؟

روانشناسان زرد به راحتي قابل تشخيص هستند. نشانه هايي از روانشناسي زرد وجود دارد كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

  • اغلب نظريه ها ثابت هستند. مثلا حرفي كه 10 سال پيش مي‌زنند، دوباره تكرار مي‌كنند.
  • حرفجديد براي ارائه ندارند.
  • حرف هاي ساده اي كه هركسي بلد را با هيجان هاي مخصوص به خود مي‌زنند.
  • اگثر نظريه هاي روانشناسي زرد اسم هاي تمسخر آميز و غير علمي دارد.
  • راه هاي ساده را براي درمان پيشنهاد مي‌دهند.
  • درمان هايشان انگيزشي است.
  • گفته هاي روانشناسي زرد واقع بيني و منطقي نيست.
  • تمام نظريه هايي كه روانشناسان زرد بيان مي‌كنند مخالف نظر روانشناسان علمي است.
  • معمولا مدارك تحصيلي و مجوزهاي خود را ارائه نمي‌دهند.
  • شهرت و محبوبيتشان را دليلي بر درست بودن ادعاهايشان مي‌دانند.
  • بيش از اندازه عاميانه و غير علمي صحبت مي‌كنند. به طوري كه دل زده مي‌كنند.
  • خود را بيش از اندازه بزرگ جلوه مي‌دهند.
  • از رفنس هاي خوب و علمي پيشنهاد نمي‌دهند.
  • مثال هاي شگفت انگيز و عجيبي در گفته هايشان مطرح مي‌كنند.
  • مراجعين را قضاوت و سرزنش مي‌كنند.
  • رازداري را رعايت نمي‌كنند.

راهكار دوري از روانشناسي زرد

اگر قصد دوري از روانشناسي زرد را داريد، بهترين راه مطالعه كتاب هاي روانشناسي علمي است. به هيچ وجه بدون منطق و بدون دليل علمي صحبت هاي افراد مختلف را نپذيريد. براي رهايي و دوري از روانشناسي غير علمي (زرد) بهترين روش كمك از روانشناسان مجرب و حرفه اي است. براي دريافت مشاوره تلفني روانشناسي كليك كنيد.

تفاوت روانشناسي زرد با روانشناسي علمي

روانشناسي زرد و روانشناسي واقعي تفاوت هاي چشم گيري دارد كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

  • در روانشناسي زرد مي‌گويند كه دائم تلاش كنيد تا بهترين شويد. اما در روانشناسي علمي تلاش را براي پيدا كردن راهي براي رشد و پيشرفت در نظر مي‌گيرند.
  • در روانشناسي زرد از كلمه به هرچي ميخواهي در كوتاه ترين زمان به آن ميرسي استفاده مي‌كنند. اما در روانشناسي علمي نرسيدن را بخش از زندگي هر فرد در نظر مي‌گيرند.
  • روانشناسي زرد شما را به سمت زندگي آرماني و هيجاني سوق مي‌دهد. اما روانشناسي علمي شما را آموزش مي‌دهد تا به بينش برسيد، و منطقي و درست اهداف خود را تعيين كنيد.
  • مطالعات روانشناسي زرد در هيچ دانشگاه و موسسه اي بررسي نشده است. اما روانشناسي علمي در تمام موسسات و دانشگاه ها به ثبات علمي رسيده است.
  • روانشناسي زرد به تئوري هاي خود ياري اعتقاد دارد. به گفته روانشناسان زرد، افراد خودشان مي‌توانند خود را درمان كنند. آيا افسردگي، فوبيا، وسواس و … با خود درماني قابل بهبود است؟ خير. اما روانشناسان علمي براي تمام مسائل رواني راهكارهاي درماني اثبات شده استفاده مي‌كنند.
  • روانشناسان زرد براي همه افراد با هر نوع اختلالي كه دارند يك نسخه مي‌پيچد. اما روانشناسان علمي براي هر اختلال و بيماري درمان مخصوص خود را دارند.
  • روانشناسي زرد اميد و خوشبيني كاذب و افراطي به افراد مي‌دهد. اما روانشناسان واقعي و علمي، خوشبيني را همراه با بينش و واقع گرايي همراه مي‌كنند.
  • در روانشناسي زرد از كساني راهكار و درمان مي‌گيريد كه علم و مهارت تخصصي ندارند. به جاي بهبود رفتار هنجاري، موجب شدت وخامت اختلال مي‌شوند.

كلام آخر

روانشناسي زرد در ايران هم رواج دارد. اما با اندكي اطلاعات متوجه مي‌شويد كه روانشناسي زرد كمكي به بهبود شرايط شما نخواهد كرد. در صورتي كه نياز به روانشناس يا مشاوره روانشناسي داشتيد از تحصيلات و مدارك دانشگاهي او اطلاعات كسب كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روانشناسي زرد چيست مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: روانشناسي زرد چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: روانشناسي زرد چيست،
موضوع:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۰۹:۳۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از حشره يا آنتوموفوبيا (Entomophobia)، در واقع به ترس غيرمنطقي، شديد و مداوم از هر نوع حشره گفته مي‌شود كه پاسخ اضطرابي فوري ايجاد مي‌كند. همچنين حشره هراسي يكي از انواع اختلالات فوبياي خاص است كه در دسته اختلالات اضطرابي قرار مي‌گيرد. عوامل مختلفي مانند تجربه ناگوار، رفتارهاي آموخته‌شده و عوامل فردي مي‌تواند در ايجاد اين اختلال نقش داشته باشد. اين بيماران خود مي‌دانند كه ترس‌شان منطقي نيست، با اين حال قادر به كنترل آن نيستند. خوشبختانه فوبيا درمان پذير بوده و از روش‌هاي گوناگوني براي بهبود مي‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترين راهكارهاي درمان حشره هراسي خواهيم پرداخت. براي آشنايي با ساير انواع فوبياي حيوانات كليك كنيد.

منبع: ترس از حشره يا آنتوموفوبيا | علائم ، علت و درمان حشره هراسي يا فوبي حشرات

تعريف ترس از حشرات

شدت ترس از حشره ممكن است بسيار زياد باشد و منجر به اضطراب شديد شود. افراد مبتلا به ترس از حشره، ترسي عميق و غيرمنطقي از حشره يا موقعيت‌هايي كه در ارتباط با اين حيوان است، دارند. با گذشت زمان، دايره اين ترس گسترده‌تر خواهد شد. براي مثال فرد از تصوير حشره يا‌شنيدن كلمه حشره نيز خواهد ترسيد. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهاي خود را محدودتر مي‌كند تا از مواجهه با حشرات اجتناب ورزد.

 

بيشتر بخوانيد : انواع فوبيا

 

چه عواملي باعث ايجاد ترس از حشره مي‌شود؟

فوبياي مربوط به حيوانات، نوع متداولي از هراس‌هاي خاص است. با اين حال، هنوز دقيقا مشخص نيست چه عواملي باعث ايجاد اين فوبيا مي‌شود. اعتقاد بر اين است كه عوامل زير در ايجاد فوبي حشره نقش دارند.

تجربيات منفي

فوبياي حشره ممكن است به يك تجربه پريشاني يا ناخوشايند مرتبط باشد. به عنوان مثال، مورد حمله كلاغ واقع‌شدن، يا گرفتن‌بيماري مشترك با پرندگان كه ناشي از تماس با اين حيوان بوده‌است مي‌تواند منجر به ترس از حشرات شود.

رفتارهاي آموخته شده

فرد ممكن است بر اساس اطلاعاتي كه دريافت مي‌كند اين ترس را ياد بگيرد. براي مثال مواردي مانند مشاهده ترس والدين از حشرات يا شنيدن اخبار مربوط به “ربوده شدن كودك دو ساله توسط باز شكاري” به فردمي‌آموزد كه براي محافظت از خود، بايد از حشرات فاصله بگيرد.

عوامل فردي

هركس ترس و اضطراب را به روش خاصي پردازش مي‌كند. برخي از افراد ممكن است به طور طبيعي نسبت به سايرين، آمادگي بيشتري براي واكنش‌هاي اضطرابي نسبت به مسائل داشته باشند.

براي آگاهي بيشتر در زمينه انواع اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

 

علائم و نشانه هاي ترس از حشره چيست؟

علائم فوبياي حشره مي‌تواند شامل علائم رواني و جسماني باشد. در صورتي كه تمام اين علائم يا برخي از آن‌ها براي حداقل 6 ماه، در فرد باقي مانده باشد، وي دچار اختلال ترس از حشره يا فوبياي حشره است.

علائم رواني

  • احساس ترس و اضطراب شديد هنگام فكر كردن يا ديدن حشرات
  • فرد با توجه به اين كه از ترس غيرمنطقي خودآگاه است اما احساس اضطراب غيرقابل كنترل دارد
  • اجتناب از موقعيت‌ها و مكان‌هايي كه ممكن است در آنجا حشره وجود داشته باشد

علائم جسماني

  • افزايش ضربان قلب
  • تعريق زياد
  • لرزش
  • گرفتگي يا درد قفسه سينه
  • تنگي نفس
  • سرگيجه
  • حالت تهوع

 

ترس از حشره در كودكان

كودكان به خوبي بزرگسالان، قادر به بيان احساساتشان نيستند. از طرفي ممكن است آن‌ها نام احساسي كه تجربه مي‌كنند را به خوبي ندانند. علائم ترس از حشره كه در بالا گفته‌شد، مي‌توانددر كودكان، به صورت بي‌قراري، گريه، بدخلقي و يا ساير علائم ديده شود.

 

روش‌هاي درمان ترس از حشره يا حشرات

ساينوفوبيا همانند هر فوبياي خاص ديگر به ميزان قابل توجهي به رواندرماني پاسخ مي‌دهد. از همين رو اگر ترس از حشره براي‌تان دردسرسازشده ومي‌خواهيد آن را درمان نماييد، بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد. رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه روانشناسان به كمك آن‌ها در جلسات مشاوره به شما ياري مي‌رسانند تا بر ترس خود غلبه كنيد. در اين ميان رويكرد شناختي رفتاري و تكنيك‌هاي خاص آن نظير مواجه سازي تدريجي از بيشترين اثربخشي برخوردار است كه در ادامه برخي از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ايم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

درمان شناختي رفتاري

هدف درمان شناختي رفتاري تغيير شيوه تفكر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. يك متخصص بهداشت روان به واسطه تكنيك‌هايي با فرد همكاري خواهد كرد تا به وي در درك و مديريت احساس اضطراب كمك كند.

در طول فرآيند درماني، متخصصان اين ايده را در فرد تقويت مي‌كنند كه ترس از زنبور به طور كلي بي خطر است. همچنين ممكن است تمرينات تنفس و ريلكسيشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبياي زنبور مقابله كنند.

بيشتر بخوانيد : درمان قطعي فوبيا

مواجهه درماني

همانطور كه از نام اين روش درماني پيداست، قرار گرفتن در معرض محرك استرس زا به صورت تدريجي يا يكباره است. هدف مواجهه درماني اين است كه فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغيير دهد و به فرد در مديريت بهتر احساس اضطراب كمك ‌كند. اين روش درماني اغلب با درمان شناختي رفتاري تركيب مي‌گردد.

غرقه سازي از روش‌هاي درمان ترس از حشره

در اين روش، فرد به طور ناگهاني و يكباره با تعداد زيادي حشره، مواجه مي‌شود. اكثر افراد در اين شرايط به دليل ترسي كه احساس مي‌كنند مي‌خواهند موقعيت را ترك كنند. نكته مهم درمان اين است كه نبايد به فرد اجازه ترك محيط داده شود. باقي ماندن فرد در اين شرايط باعث تجربه يكباره اضطراب و درمان خواهد شد.

حساسيت زدايي منظم

عواملي نظير غيراخلاقي بودن و مشكلاتي نظير آن، باعث شد تا حساسيت زدايي منظم، بيشتر از غرقه سازي توجه درمانگران را به خود جلب كند. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه با استفاده از تكنيك‌هايي نظير انقباض و انبساط عضلات و يا تكنيك‌هاي تنفس منظم، اضطرابش را كنترل كند. بعد از يادگيري موفقيت آميز اين مسئله، فرد مي‌بايست يك فهرست از عواملي كه باعث ترس از حشره مي‌شوند، به ترتيب اولويت مشخص كند. در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعي كه كمترين ترس را در وي ايجاد مي‌كرده، مواجه مي‌كند و فرد بايد بر اساس تكنيك‌هايي كه آموزش ديده، با اضطرابش مقابله كند. هنگامي كه وي توانست، اضطرابش را در اين مرحله كنترل كند، مرحله بعدي فهرست به وي ارائه مي شود. براي آشنايي با جديدترين روش هاي درمان استرس كليك كنيد.

واقعيت مجازي

استفاده از تكنولوژي واقعيت مجازي در سال‌هاي اخير، توجه بسياري را براي ترس از حشره به خود جلب كرده است. در اين تكنيك فرد با استفاده از واقعيت مجازي با موضوع ترسش رو‌به‌رو مي‌شود. با توجه به امكانات واقعيت مجازي كه باعث مي‌شوند فرد تصور كند در همان محيط قرار گرفته، وي احساس مي‌كند واقعا در ميان حشرات قرار دارد. استفاده از واقعيت مجازي، باعث مي‌شود كه فرد با امنيت بيشتري با موضوع ترس مواجه شود. تحقيقات روانشناسي نشان مي‌دهد كه استفاده از اين تكنولوژي به اندازه مواجهه واقعي سودمند است.

دارو درماني

داروها معمولاً براي درمان فوبياي خاص مثل ترس از حشره استفاده نمي‌شوند. با اين حال، در برخي موارد، آن‌ها ممكن است به صورت كوتاه مدت براي كمك به كاهش علائم اضطراب كمك كننده باشند. عمدتا از داروهاي بنزوديازپين نظير آلپرازولام و يا لورازپام كه نوعي آرام بخش و داروي ضد اضطراب هستند براي افراد مبتلا به فوبي خاص استفاده مي‌شود. همچنين داروهاي بتا بلوكر، مي‌تواند برخي از علائم جسمي مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را كاهش دهد.

براي شناخت بيشتر در زمينه داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترس از حشره مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترس از حشره يا آنتوموفوبيا | علائم ، علت و درمان حشره هراسي يا فوبي حشرات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۰۵:۳۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افراد كمال گرا چه ويژگي هايي دارند؟ آيا افراد كمال گرا با افراد موفق نشانه هاي يكسان دارند؟ كمال گرايي تا يك ميزان اندكي براي همه افراد مناسب است. اما اگر اين افكار به طور افراطي باشد به شدت به فرد ضربه مي‌زند. افراد‌كمال گرا شخصيت پر استرسي دارند و خود را موظف مي‌دانند تا همه كارها را بدون نقص، بي نظير و با استانداردهاي بالا انجام دهند. زماني كه اين رفتار به طور مداوم رخ دهد فرد دچار افسردگي و استرس دائمي خواهد شد. براي جلوگيري از اين رفتار و افكار، كمك از روانشناسان بزرگترين لطف به خود است. رهايي و لذت از زندگي بدون تنش و با آرامش نعمت بزرگي است. براي كمك به خود و دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

منبع: افراد كمال گرا | نشانه ها و علت بروز شخصيت كمال گرايي

افراد كمال گرا

در روانشناسي كمالگرايي اينگونه تعريف مي‌شود “افراد‌كمال گرا خود را موظف مي‌دانند تا كارها را بدون نقص و به حالت وسواس گونه و با استانداردهاي بالا انجام دهند. اگر كارهايشان غير از اين پيش برود، به شدت عصبي و مضطرب مي‌شوند.” افراد كمال گرا تفكر همه يا هيچ دارند. و هيچوقت نبايد پشيمان و مايوس شوند. افراد كمال‌گرا شخصيتي پر استرس دارند.

انواع كمال گرايي

كمال گرايي 3 نوع دارد. كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم.

1. كمال گرايي خود محور

در كمال گرايي خود محور، خود شخص به طور 100 درصدي خود را موظف مي‌داند تا كارهايش را با استانداردهاي بالا و وسواسي انجام دهد. در كمال‌گرايي خود محور هيچ فشاري از جامعه و خانواده بر افراد وارد نيست.

2. كمال گرايي دگر محور

در كمال گرايي دگر محور بيشتر اطرافيان تحت فشار هستند. افرادي كه درگير اين نوع از كمال‌گرايي هستند، توقع دارند كه اطرافيان و كساني كه با آنها در ارتباط هستند فعاليت هاي خود را بدون نقص و عالي انجام دهند.

3. كمال گرايي القا شده توسط جامعه

در واقع افرادي كه درگير اين نوع از كمال گرايي هستند. از طريق جامعه، خانواده و محيط تحت فشار هستند. از سمت جامعه به آنها گفته مي‌شود كه همه كارها بايد بدون نقص و با استانداردهاي بالا انجام شود.

نشانه هاي افراد كمال گرا

افراد كمال گرا ويژگي‌ها و نشانه هايي دارند. كه در ادامه در رابطه با تمام اين نشانه ها توضيح داده ايم.

1. تفكر همه يا هيچ

افراد عادي اگر كاري را نتوانند به درستي و با استاندارهاي بالا انجام دهند شايد ناراحت شوند، اما به دنبال تلاش و انجام كارهاي ديگر مي‌روند. اما افراد كمال گرا چيزي كمتر از بي نقص ندارند و از نظر آنها يا كاري نبايد انجام شود و اگر انجام شود بي نقص و بي نظير بايد پيش برود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تفكر همه يا هيچ كليك كنيد.

2. افكار انتقاد گر

افراد عادي به موفقيت هاي خود افتخار مي‌كنند. اما افراد كمال گرا بيشتر از باقي افراد از خود و ديگران انتقاد مي‌كنند. اين افراد با وجود موفقيت به دنبال شناسايي عيب هاي كار خود هستند. افكار آنها بيشتر درگير جنبه هاي منفي است و اگر با شكست مواجهه شوند به شدت آسيب مي‌بينند و خود را قضاوت مي‌كنند.

3. رسيدن به اهداف با چاشني ترس

افراد عادي با اهدافي كه در ذهن خود برنامه ريزي كرده اند حركت مي‌كنند. و زماني كه به سمت موفقيت حركت كنند بسيار خوشحال و خشنود مي‌شوند. اما افراد كمال گرا براي رسيدن به اهداف خود ترس دارند. و توسط ترس، به سمت اهداف خودشان كشيده مي‌شوند. اين ترس ها به دليل عدم موفقيت و عدم دستيابي به اهداف است.

4. اهداف غير معقول

اهدافي كه افراد عادي در نظر دارند، اصولي و معقول است. و اولين هدف آنها ساده و قابل دستيابي است. اما افراد كمال گرا اهدافي غيرمنطقي و غيرمعقول دارند. و حتي اولين هدفي كه دارند غير قابل دسترسي است.

5. تمركز افراطي

افراد عادي در راه رسيدن به هدف از دستيابي هاي خود بسيار لذت مي‌برند. اما افراد كمال گرا زماني كه در راه رسيدن به اهداف هستند، بيشتر تمركز خود را صرف ترسيدن، شكست و مشكلات راه خود مي‌كنند. و از دستيابي هاي خود هيچ لذتي نمي‌برند.

6. احساس افسردگي

افراد كمال گرا استرس زيادي را در طول زندگي تجربه مي‌كنند. اين افراد بيشتر به خود سخت مي‌گيرند و زماني كه به اهداف خود نرسند از احساسات منفي و نااميدي پر مي‌شوند. در نهايت اين حجم از استرس و اضطراب سبب افسردگي مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه علائم افسردگي كليك كنيد.

7. هراس از شكست

افراد كمال گرا نسبت به افراد عادي بيشتر از شكست وحشت دارند. به اين دليل كه افراد كمال گرا همه چيز را بي نقص و با استانداردهاي بالا در نظر مي‌گيرند، انتظار شكست ندارند. اگر با چنين افكاري شكست بخورند، بسيار نااميد مي‌شوند و براي انجام دوباره كارها هراس از شكست دارند.

8. عزت نفس پايين

افراد كمال گرا از خود بسيار ناراضي هستند و از اعتماد به نفس پاييني برخوردارند. انزوا و دوري از جامعه نيز سبب اعتماد به نفس پايين اين افراد مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه افزايش اعتماد به نفس كليك كنيد.

9. عدم پذيرش انتقاد سازنده

از آنجايي كه افراد كمال گرا همه كارهاي خود را بدون نقص و با استانداردهاي بالا در نظر مي‌گيرند، اگر كسي از آنها انتقاد سازنده داشته باشد حالت تدافعي مي‌گيرند. و به دليل اينكه اين انتقاد ضعف آنها در انجام كارها را نشان مي‌دهد به شدت عصبي مي‌شوند.

10. اهمال كاري

افراد عادي كارهايشان را با شدت ترس كمتري انجام مي‌دهند. اما از آنجايي كه افراد كمال گرا براي انجام كارهايشان به شدت ترس و استرس دارند، نگران اين موضوع هستند كه با شكست مواجهه نشوند در نتيجه هيچ كاري انجام نمي‌دهند. و ترس بر آنها غلبه كرده و اهمال كاري مي‌كنند. در واقع مي‌گويند كه كمال گرايي رابطه مستقيمي با اهمال كاري دارد.

علل كمال گرايي

1. ژنتيك

اولين دليل كمال گرايي ژنتيك است. والديني كه خود شخصيت كمال گرا دارند و بيش از اندازه وسواسي و منظم هستند در اينده نيز كودكان كمال گرا تحويل جامعه مي‌دهند. اين افراد حس خوبي به كارهاي خود ندارند و در نتيجه از كودكان خود انتظار رفتار بي نقص دارند. كودكان با مشاهده رفتار والدين خود از كارها و اهدافشان خشنود و راضي نمي‌شوند.

2. والدين قدرت طلب

افرادي كه والدين قدرت طلب دارند و با اين سبك پرورش يافته اند در آينده شخصيتي كمال گرا دارند. والديني كه از جملات “هرچي من ميگم درسته”، “حق با ماست”، “فقط ما درست رفتار مي‌كنيم” و از اين قبيل جملات، كودكان كمال گرايي پرورش مي‌دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه سبك والدين قدرت طلب كليك كنيد.

3. باورهاي فرد

برخي از ويژگي هاي شخصيتي و باورهاي افراد، سبب بروز شخصيت كمال گرا مي‌شود. اين باورهاي فردي عبارتند از.

  • همه افرادي كه با او در تعامل هستند بايد تاييدش كنند.
  • احساس مي‌كنند كه اگر در زمينه اي موفق نشوند بي ارزش هستند.
  • اگر به موفقيت دست نيابند احساس مي‌كنند كه مستعد سرزنش هستند.
  • از مشكلات فرار مي‌كنند.
  • در تمامي موقعيت ها حساس هستند.

درمان كمال گرايي

اين نكته را در نظر داشته باشيد كه اگر در كاري به موفقيت نرسيديد و راضي نبوديد به اين معنا نيست كه آن كار را نادرست انجام داده ايد. روش هايي براي درمان كمال گرايي وجود دارد كه در ادامه آن ها را نام برده ايم.

  1. شناسايي و اصلاح افكار تقويت كننده
  2. پرهيز از قضاوت زود هنگام
  3. وقت خود را صرف اصل قضيه كنيد
  4. از زندگي در حال لذت ببريد
  5. تفكر همه يا هيچ را كنار بگذاريد
  6. از رفتار خود آگاه باشيد
  7. افكار خود را عوض كنيد
  8. اهداف خود را تغيير دهيد
  9. نگرشتان را عوض كنيد
  10. تجربيات جديد را امتحان كنيد
  11. از روانشناسان كمك بگيريد

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه درمان كمال گرايي كليك كنيد.

كلام آخر

مطالعه اين مقاله شما را با ويژگي هاي افراد كمال گرا آشنا كرده است. اگر در خود و اطرافيانتان ويژگي هايي مانند شخصيت كمال گرا مشاهده كرديد اصلا نگران نباشيد. تمريناتي كه در لينك خورده را انجام دهيد. و با كمك روانشناس به زندگي خود آرامش را هديه دهيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افراد كمال گرا مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: افراد كمال گرا | نشانه ها و علت بروز شخصيت كمال گرايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۵۱:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از فوايد نور خورشيد آگاهي داريد؟ بيشتر مردم به خاطر ترس از آفتاب سوختگي و ساير آثار مخرب نور آفتاب از قرار گرفتن در معرض نور خورشيد خودداري كرده و حتي وقتي هم كه به فضاي باز مي‌روند، سعي مي‌كنند تا خود را در سايه نگه دارند. درست است كه قرار گرفتن در معرض نور مستقيم آفتاب براي مدت طولاني مي‌تواند اثرات زيانباري بر سلامتي فرد و پوست او داشته باشد اما اين نتايج تنها در صورتي كه به مدت زياد و كنترل نشده در حضور آفتاب باشيد مضر خواهد بود. نور خورشيد عاملي براي افزايش شادي و نشاط در انسان است. همين كه هر شخص براي مدت كوتاهي (حدودا يك ربع تا 30 دقيقه) پوست پوشيده نشده خود را در معرض آفتاب قرار دهد و به تنفس هواي تازه و آرام سازي خود بپردازد، گام مهمي در بهبود خلق و خو و افزايش سلامت خود برداشته است.

منبع: فوايد نور خورشيد چيست ؟ | فايده و ضرر هاي نور خورشيد

فوايد نور خورشيد براي سلامتي انسان

قرار گرفتن در برابر نور آفتاب به مدت حداقل يك ربع در هر شبانه روز مي‌تواند آثار مفيد بسياري براي انسان داشته باشد و به ميزان زيادي به بهبود سبك زندگي و از بين بردن استرس‌ها و تنش‌هاي روزانه زندگي كمك كند. در ادامه قصد داريم فوايد نور خورشيد براي سلامتي اشخاص را بررسي نماييم.

1. توليد ويتامين D در بدن

ويتامين D جز ويتامين‌هاي محلول در چربي مي‌باشد كه وجود مقادير معيني از آن در بدن براي سلامتي انسان لازم و ضروري است. اين ويتامين با كمك به جذب دسته‌اي مواد معدني همچون كلسيم و فسفر باعث حفظ استحكام و سلامت استخوان‌ها مي‌شود و مي‌تواند از احتمال بروز پوكي استخوان در افراد به ميزان قابل توجهي بكاهد. همچنين اين ويتامين براي داشتن عملكرد صحيح در سلول‌هاي موجود در خون و سيستم ايمني افراد هم ماده‌اي ضروري به شمار مي‌رود. براي تامين ويتامين D مورد نياز روزانه، قرار گرفتن پوست در معرض تابش نور خورشيد به مدت 15 دقيقه كافيست و بيش از اين زمان نبايد پوست را به صورت محافظت نشده در برابر نور مستقيم آفتاب قرار داد.

2. كم كردن اضطراب و استرس

مطمئنا اين تجربه را داشته‌ايد كه بعد از مواجهه با يك موقعيت دشوار و مسئله‌اي پيچيده در زندگي، از محيط خارج شده و خود را در معرض هواي تازه و نور آفتاب قرار داده‌ايد. اين كار مي‌تواند به ميزان زيادي باعث آرام شدن شما و كاهش سطح استرس و نگراني‌هاي روزمره‌تان شود. به همين دليل است كه توصيه مي‌شود هر چند وقت يك بار به طبيعت رفته و خود را براي مدتي از مشكلات و گرفتاري‌هاي روزمره دور سازيد تا ذهنتان آرام گشته و براي ادامه جريان زندگي خود انرژي و انگيزه‌اي فزون‌تر پيدا كنيد. براي آشنايي با ساير راه هاي درمان اضطراب بدون دارو كليك كنيد.

3. بالا رفتن خلق

اگر شما به مقايسه رفتارها و نحوه برخورد يك فرد پيش و پس از حضور او در هواي آزاد و نور خورشيد حتي به مدت كوتاهي بپردازيد، خواهيد ديد كه اين شخص پس از ماندن در يك محيط باز به ميزان زيادي خلق و خو‌يش بهتر شده و احساس بهتري در درون خود پيدا خواهد كرد. نور خورشيد مي‌تواند روحيات افراد را به طرز موثري بهبود بخشيده و سطح انرژي آن‌ها را متقابلا افزايش دهد. اين عكس العمل به اين دليل ايجاد مي‌شود كه نور خورشيد مي‌تواند با تحريك قسمتي از سلول‌هاي مغزي، ترشح هورمون سروتونين را در بدن شخص افزايش داده و از اين طريق، شادي و نشاط را در او ايجاد كند و خلق و خوي او را به شكل محسوسي ارتقا دهد.

4. فوايد نور خورشيد | راحت‌تر شدن خواب

يكي از هورمون‌هايي كه در مغز ترشح شده و باعث به خواب رفتن افراد در زمان تاريكي و در هنگام شب مي‌شود، هورمون ملاتونين نام دارد. نور خورشيد با تحريك ترشح اين هورمون در مغز انسان مي‌تواند در پايان روز و هنگام شب، خواب راحتي را براي او رقم بزند. در صورتي كه افراد در طول روز به ميزان كافي و مناسب در مواجهه با نور خورشيد قرار نگرفته باشند، ترشح اين هورمون كاهش يافته و مشكلاتي از قبيل بي خوابي، مشكل در به خواب رفتن، خواب كوتاه، سبك شدن خواب، بيدار شدن مداوم، خواب تكه تكه و ساير مشكلات در خوابيدن براي او به وجود مي‌آيد.

5. نور خورشيد، درماني موثر براي افسردگي

يكي از علل افزايش شيوع بيماري افسردگي در ميان افراد مختلف در فصل زمستان، كاهش ميزان تابش نور خورشيد در اين فصل مي‌باشد. افرادي كه دچار افسردگي در اين فصل مي‌شوند غالبا از اخلاق ضعيف و نا‌متعادلي برخوردار بوده و در برقراري ارتباط با سايرين دچار مشكل خواهند بود. اين افراد بايد سعي كنند كه حداقل به مدت 15 دقيقه هنگام روز به بيرون از منزل يا محل كار رفته و خود را در برابر نور خورشيد قرار دهند. نور خورشيد بر كاهش افسردگي فصلي در افراد به طرز شگفت آوري موثر واقع شده است.

براي كسب اطلاعات در زمينه اختلال افسردگي كليك كنيد. اين نوع افسردگي به ميزان كمتري در فصل تابستان مشاهده مي‌شود كه علت آن هم روزهاي آفتابي و تابش بيشتر خورشيد در طي روز مي‌باشد. روش‌هاي طبيعي مانند نور خورشيد و بسياري از روش‌هاي ديگر براي درمان افسردگي مي‌تواند جايگزين داروها شود. يك روانشناس با تجربه با بهره گيري از علم روز دنيا مي‌تواند بهترين راهكارهاي طبيعي و نحوه استفاده از آن‌ها را در اختيار شما قرار دهد تا از عوارض داروهاي مختلف در امان باشيد و بهترين نتيجه را نيز كسب نماييد. براي كسب اطلاعات در زمينه علائم افسردگي و درمان افسردگي كليك كنيد.

6. فوايد نور خورشيد | رفع اختلالات قاعدگي و ميل جنسي

قرار گرفتن پشت و قفسه سينه در معرض نور خورشيد براي تقويت ميل جنسي در زنان و مردان بسيار مفيد است. در واقع نور خورشيد به افزايش هورمون‌هاي جنسي كمك مي‌كند. همچنين نور خورشيد باعث كاهش علائم پيش از قاعدگي مي‌شود؛ خورشيد به كاهش علائم سندروم پيش از قاعدگي از جمله افسردگي، نوسانات خلقي، ناراحتي جسماني و تحريك پذيري كمك مي‌كند.

7. مقاومت در برابر سرطان

طبق نظر متخصصان “نور خورشيد در فصل بهار براي مردان مفيد است”. آن‌ها جذب ويتامين دي را عامل موثري در كاهش انواع مختلف سرطان مي‌دانند. وجود اين ويتامين احتمال بهبودي را درصورت ابتلا به سرطان نيز بالا مي برد.

8. تنظيم فشار خون

تنظيم فشار خون يكي ديگر از فوايد نور خورشيد است، مخصوصا فشار خون بالا كه بسيار خطرناك است. يكي از روش‌هاي كاهش فشار خون قرار گرفتن در معرض نور خورشيد مي‌باشد. تحقيقات نشان داده‌اند كه اكسيدنيتريك در لايه بالايي پوست به نور خورشيد واكنش مي‌دهد كه باعث مي‌شود رگ هاي خوني به هنگام حركت اكسيد به درون جريان خون گسترش پيدا كنند. اين مساله منجر به كاهش فشار خون مي‌شود.

9. كاهش وزن

كاهش ميزان سروتونين با احساس گرسنگي و افزايش اشتها ارتباط مستقيم دارد. پس بابودن زير نور خورشيد قادر به كنترل اشتهاي خود خواهيد بود. همچنين در هواي گرم فعاليت شما بيشتر شده و اين مساله مانع از افزايش وزن تان مي شود.

10. درمان مشكلات پوستي

نور خورشيد باعث بالارفتن سطح ايمني پوست بدن تان مي شود. طبق تحقيقات اشعه uv در درمان آكنه و ساير بثورات پوستي موثر است. البته بودن در معرض بيش از حد آن نيز معايبي دارد. پس حتما در اين باره با متخصصين مشورت نماييد.

11. سلامت چشم‌ها

بسياري از مردم بر اين باورند كه نور خورشيد دشمن چشم‌هاي انسان است. اما تحقيقات علمي ثابت كرده كه ويتامين D با بهبود بينايي و پيري چشم ارتباط دارد. براساس اين تحقيق، اثر نور خورشيد نه تنها مفيد است بلكه اثر شفابخشي بر چشم‌ها را نيز دارد.

مراقبت‌هاي لازم در برابر نور خورشيد

نور خورشيد با تمام فوايدي كه دارد در صورتي كه هنگام قرار گيري در برابر نور خورشيد مراقبت لازم را نداشته باشيد، مي‌تواند مضر باشد. مراقبت‌هاي ضروري در برابر خورشيد عبارتند از:

1. فوايد نور خورشيد | مراقبت از چشم ها

چشم هاي شما در برابر نور خورشيد بايد محافظت شوند. مخصوصا اگر مدت زيادي در معرض نور خورشيد قرار مي گيريد. استفاده از كلاه آفتاب گير و عينك دودي براي دقع پرتوهاي فرابنفش خورشيد ضروري است. اين اشعه از ابرها نيز عبور مي كند. پس حتما از چشمان خود و مخصوصا كودكان محافظت كنيد.

2. مراقبت از پوست

براي مراقبت از پوست در برابر آفتاب از كرم ضد افتاب استفاده كنيد. كرم با اس‌ پي‌ اف ۱۵ يا بيشتر بهترين تأثير را دارد. ضد‌آفتابي كه دامنهٔ گسترده‌تري از انواع پرتوهاي فرابنفش را دفع مي‌كند اثربخشي بهتري خواهد داشت. ۳۰ دقيقه پيش از بيرون رفتن ضدآفتاب بزنيد و از لب‌ها، گوش‌ها و گردن غافل نشويد. اگر قرار است شنا كنيد يا تعريق داشته باشيد، ضدآفتاب بيشتري استفاده نماييد. سعي كنيد بين ۱۰ صبح تا ۴ بعد‌ازظهر در معرض تابش مستقيم نور خورشيد نباشيد چراكه در اين زمان پرتوهاي خورشيد بيشترين انرژي را دارند. همچنين لازم است هر چند ماه يكبار از متخصص پوست كمك بگيريد تا قسمت‌هاي مختلف پوست شما بررسي شده و در صورت نياز به درمان دارو تجويز شود.

3. مدت زمان زيادي مقابل نور خورشيد نباشيد

اگر بيش از اندازه در برابر نور خورشيد قرار بگيريد نه ‌تنها احتمال ابتلا به سرطان پوست را افزايش مي‌دهد، بلكه باعث مي‌شود پوست زودتر پير يا چروك و لك‌دار شود. بايد بدانيد كه بدن براي درمان سوختگي ناشي از نور خورشيد گلبول‌هاي سفيد را به‌ كار مي‌گيرد. اين كار باعث مي‌شود توانايي بدن براي مقابله با ميكروب‌هاي بيماري‌زا كاهش يابد.

پژوهشي در رابطه با فوايد نور خورشيد بر حفظ سلامتي بدن

بنابر نتايجي كه به دنبال مطالعات زهره كرمي، رستم گل محمدي و ساير همكاران (1392) در بررسي اثر نور بر سلامت رواني سالمندان به دست آمد، نشان داده شد كه نوردرماني مي‌­تواند باعث تنظيم ريتم بيولوژيك و چرخه خواب-بيداري و در نهايت اصلاح وضعيت سلامت رواني سالمندان شود. پيشنهاد مي‌شود سالمندان به صورت برنامه ريزي شده در هنگام صبح و عصر در معرض نور خورشيد قرار گيرند. اين روش مي‌تواند به عنوان يك روش كمكي در پيشگيري و درمان اختلالات خلقي و خواب در سالمندان به كار رود. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره افسردگي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فوايد نور خورشيد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: فوايد نور خورشيد چيست ؟ | فايده و ضرر هاي نور خورشيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۸:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

فراموش كردن خاطرات تلخ شايد نشدني بنظر آيد. همه ما خاطرات بد و لحظات شرم‌آوري داريم كه ترجيحا فراموش مي‌كنيم. برخي از آن‌ها به راحتي پشت سرگذاشته مي‌شوند، اما براي برخي ديگر، رها كردنشان آنچنان آسان نيست. اين خاطرات ممكن‌است شديدا آسيب زا به نظر برسند، به طوري كه باعث مي‌شوند ما از نظر جسمي و روحي احساس بيماري كنيم. اين موضوع قابل درك است كه بخواهيم انرژي خود را براي داشتن يك زندگي شادتر صرف كنيم. بنابراين در اين مقاله، راه‎‌هايي را معرفي كرده‌ايم تا شما بتوانيد با آموزش ذهن‌تان به شيوه اي سالم، با خاطرات منفي گذشته كنار بياييد، يا تأثيرات آن را كم رنگ‌تر كنيد. براي اين كار حتما از خدمات مشاوره فردي استفاده نماييد.

منبع: فراموش كردن خاطرات تلخ | راه هاي از ياد بردن خاطره هاي بد

فراموش كردن خاطرات تلخ

خاطرات تلخ، مي توانند زمينه ساز چندين مشكل باشند. از اختلال استرس پس از سانحه گرفته تا فوبيا و مشكلات ديگر. وقتي يك خاطره تلخ در ذهن نفوذ مي‌كند، اين يك واكنش طبيعي است كه انسان بخواهد جلوي آن را بگيرد. ممكن است يك فرد نتواند يك خاطره ناخواسته را فراموش كند، اما تكنيك‌هايي براي كمك به فرد، در مديريت رويدادهاي منفي در دسترس است. به طور معمول اين راهبردها شامل ايجاد اختلال در حافظه اوليه و جايگزيني آن با معناي مثبت، كاهش اهميت آن، جايگزيني آن با حافظه ديگر و يا سركوب خود حافظه مي‌باشد. انسان‌ها مكانيزم دفاعي دارند كه مي‌توانند از آن، براي مديريت و جلوگيري از تجارب آسيب زا و خاطرات تلخ استفاده كنند.

چگونه خاطرات تلخ را فراموش كنيم ؟

هرچه شخص بيشتر روي خاطرات تلخ خود تمركز كند، ارتباطات عصبي مغز قوي‌تر مي‌شود. اين خاطرات، تا زماني كه شخص آن را مكرر مرور مي‌كند در ذهن باقي خواهند ماند. با هر يادآوري، خاطرات تلخ مي‌توانند قوي‌تر و واضح‌تر بازنشاني شوند. در ادامه، برخي از مراحلي را كه مي‌توانيد براي فراموش كردن يا كاهش تأثيرات خاطرات تلخ انجام دهيد را برايتان شرح داده ايم.

1- سركوب حافظه

سال‌هاست كه محققان درحال بررسي نظريه اي درباره سركوب حافظه به نام پارادايم فكر هستند. آن ها معتقدند كه شما مي‌توانيد، از عملكردهاي بالاتر مغزتان مانند استدلال و عقلانيت استفاده كنيد، تا به طور آگاهانه فرآيند يادآوري حافظه را قطع كنيد. اساسا اين به اين معناست كه شما تمرين مي‌كنيد تا به محض شروع خاطره تلخ، عمدا آن را خاموش كنيد. پس از انجام اين كار براي چندين هفته يا ماه، مي‌توانيد از لحاظ نظري مغز خود را طوري آموزش دهيد كه آن خاطره را به ياد نياورد.

2- فراموش كردن خاطرات تلخ | شناسايي حافظه

احساسات خود را پردازش كنيد. به جاي تلاش براي جلوگيري از هرگونه احساس ناخواسته مرتبط با خاطرات تلخ، آن‌ها را احساس كنيد. به دنبال چيزي كه حافظه شما را تحريك مي كند بگرديد. براي مثال، شايد غذاي مورد علاقه مادرتان شما را به ياد مراسم خاكسپاري و بيماري وحشتناك او بيندازد. بنابراين به محرك هايي كه باعث بازگشت حافظه شما مي‌شوند توجه داشته باشيد. اين مسئله باعث مي‌شود تا راحت‌تر كناربياييد يا اگر مي‌خواهيد آن محرك ها را از زندگي خود حذف كنيد.

3- خاطرات را جايگزين كنيد

بهتراست تا افكار خود را ، به جاي تمركز بر خاطرات بد به سمت خاطرات خوب سوق دهيم. براي مثال، اگر با ديدن كافه‌هايي كه با دوست‌تان مي‌رفتيد ياد جدايي از او مي‌افتيد، در عوض به روزهاي خوبي كه در آن كافه داشته‌ايد فكر كنيد.

4- فراموش كردن خاطرات تلخ | سبك زندگي سالم را انتخاب كنيد

استرس و كمبود خواب، مي‌تواند از عواملي باشد كه موجب يادآوري خاطرات تلخ مي‌شوند. مطمئن شويد كه خواب كافي داريد، رژيم غذايي مناسبي داريد و ورزش مي كنيد. اين كارها سلامت رواني و عاطفي شما را تقويت مي‌كند. براي انتخاب سبك زندگي مناسب كليك كنيد.

5- از چند تكنيك آرامش بخش استفاده كنيد

استفاده از تكنيك هايي مانند تمدد اعصاب، مي‌تواند به كاهش تأثير منفي خاطرات تلخ كمك كند. تنفس عميق، ماساژ درماني، آرام سازي عضلاني و تصويرسازي مي‌توانند موثر باشند. شما راه هاي جديدي براي آرام كردن خود، در مواجهه با خاطرات تلخ بيابيد.

6- فراموش كردن خاطرات تلخ | ذهن آگاهي را تمرين كنيد

ذهن آگاهي شامل تمركز بر لحظه حال، بدون نگراني در مورد گذشته يا آينده است. به جاي اينكه در خاطرات تلخ خود غرق شويد، سعي‌كنيد توجه خود را به چيزي در لحظه حال جلب كنيد. زماني كه خود را در لحظه حال تثبيت مي‌كنيد، تمركزتان از خاطره برداشته مي‌شود و تأثير منفي آن بر احساسات و روان شما به حداقل مي‌رسد.

7- ناراحتي از خاطرات تلخ را انكار نكنيد

انكار احساسات به معني از بين رفتن آن‌ها نيست. شما با دفن ناراحتي و غم هايتان تنها آن‌ها را به عميق‌ترين بخش هاي روان‌تان سوق مي‌دهيد. انكار به مرور باعث ناهشياري شما نسبت به دردهاي‌تان خواهد شد. همانطور كه مي‌دانيد انرژي ها از بين نمي روند. تنها از حالتي به حالتي ديگر تبديل مي شوند. تا وقتي كه ناراحتي‌تان را دفن كنيد، آن ها خود را به اشكال مختلف (دردهاي جسماني، فوبي ها، انواع اختلالات اضطرابي و افسردگي) ابراز خواهند كرد.

8- چه تجربياتي به دست آورده ايد

شما احتمالا براي بخشيدن‌خود يا فراموش كردن خاطرات تلخ دليل پيدا نمي‌كنيد. بهترين دليل براي پشت سرگذاشتن اين خاطرات تجربياتي است كه بدست آورده‌ايد. بهاي آموخته‌هاي شما همان رنج و سختي است كه از خاطرات تلخ تان نشات گرفته است. همه ما براي پخته‌ترشدن نياز به چنين تجربياتي داريم. پس از خاطرات تلخ تان درس بگيريد.

9- موضوع را با دوستان مطرح كنيد

شما با به اشتراك‌گذاشتن احساسات و هيجاناتتان مي‌توانيد از رنج و درد ناشي از خاطرات تلخ تان بكاهيد. اگر دوستان و خانواده اي داريد كه شما را درك مي‌كنند. پس خيلي خوش شانس هستيد. همدلي و همراهي اين افراد در كاهش رنج هاي تان موثر هستند.

10- به متخصصان روانشناسي مراجعه كنيد

هيچ كس به اندازه متخصص نمي‌تواند ياري دهنده و رازدار شما باشد. با دريافت خدمات مشاوره روانشناسي علاوه بر طي مسير فراموش كردن خاطرات تلخ در كوتاه ترين زمان، ساير مسائل رواني شما نيز مورد بررسي و درمان قرار مي‌گيرد. پس اگر بيش از 3 ماه از ناراحتي هاي ذهني شما درباره مساله اي مي‌گذرد، حتما به مشاور مراجعه نماييد.

چه زماني بايد از يك روانشناس كمك گرفت

اگر خاطرات تلخ شما همراه با موارد ديگري مانند افسردگي، اضطراب، افكار مزاحم يا احساس وحشت نقش داشته باشد، به طور حتم بايد با يك متخصص روانشناسي مشورت كنيد. يك متخصص سلامت مي تواند براساس علائم شما، درمان‌هايي را توصيه كند. در موارد شديد نيز براي تجويز دارو براي مديريت علائم افسردگي و اضطراب شمارا به متخصص روانپزشكي ارجاع مي دهد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فراموش كردن خاطرات تلخ مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: فراموش كردن خاطرات تلخ | راه هاي از ياد بردن خاطره هاي بد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۳:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی