مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مشاوره شغلي تلفني يكي از خدمات بسيار مفيد در مراكز مشاوره و روانشناسي است كه به شما كمك مي‌كند از هر كجاي كشور با متخصصين تماس گرفته و در مورد دغدغه‌هاي شغلي خود از آن‌ها كمك بگيريد. برگزار شدن جلسات به صورت تلفني اين امكان را در اختيارتان قرار مي‌دهد كه در وقت و هزينه صرفه جويي بيشتري نماييد و در عين حال بتوانيد به يك تصميم آگاهانه در مورد كار خود برسيد. ما در ادامه اين مقاله به توضيحات بيشتري در مورد مشاوره شغلي پرداخته‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

 منبع : مشاوره شغلي تلفني

مشاوره شغلي چيست؟

مشاوره شغلي يكي از انواع خدمات مشاوره و روانشناسي است كه به افراد كمك مي‌كند تا بتوانند مسائلي نظير ناتواني در انتخاب يك شغل يا بحران‌هاي مرتبط با موضوعات كاري را راحت‌تر پشت سر بگذارند و تصميمات آگاهانه‌تري در اين باره بگيرند. علاوه بر اين، مشاوره شغلي به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد استعدادهاي خود را بيشتر بشناسيد و به اين بينش دست يابيد كه بيشتر براي انجام چه كاري ساخته شده‌ايد. براي دريافت مشاوره شغلي كليك كنيد.

اهميت كمك گرفتن از مشاوره شغلي

شغل يكي از عوامل بسيار مهم در احساس رضايت از زندگي است. افرادي كه شغل خود را دوست ندارند يا به خاطر آن مجبور به تحمل فشارهاي زيادي هستند اغلب در ساير ابعاد زندگي نيز دچار مشكل مي‌شوند و همواره سطحي از تنش و ناراحتي را تجربه مي‌كنند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه در برهه‌هاي حساس زندگي مثل زماني كه مي‌خواهيد در زمينه خاصي آموزش ببينيد از يك مشاور كمك بگيريد و در مورد ويژگي‌هاي خود به آگاهي بيشتري دست يابيد. البته مشاوره شغلي فقط به تصميم گيري براي انتخاب يك حرفه اختصاص ندارد و اگر رضايتمندي شما از كارتان پايين باشد يا تعارضات زيادي را در محيط شغلي تجربه مي‌كنيد بازهم مي‌توانيد از خدمات مشاوره شغلي استفاده نماييد.

 

مشاوره شغلي تلفني

مشاوره شغلي تلفني يكي از خدمات جديدي است كه امروزه مراجعين بيش از هر زمان ديگري از آن استقبال مي‌كنند. وجود مسائلي مثل شيوع ويروس كرونا، مشغله‌هاي بسيار زياد روزمره و عدم دسترسي نزديك به مراكز روانشناسي معتبر باعث شده است كه بسياري از افراد به دنبال روش‌هايي براي دريافت مشاوره غيرحضوري باشند. در اين شرايط مشاوره شغلي تلفني به شما اين امكان را مي‌دهد تا از هر جاي كشور با مراكز مشاوره تماس گرفته و با تعيين كردن مشكل خود از يك متخصص در حوزه مربوطه كمك بگيريد.

مزيت‌هاي استفاده از مشاوره شغلي تلفني

همان طور كه گفته شد خدمات مشاوره تلفني امروزه محبوبيت بيشتري پيدا كرده است و بسياري از افراد آن را به مراجعه حضوري ترجيح مي‌دهند. از جمله مزيت‌هاي مشاوره شغلي تلفني نسبت به مشاوره حضوري مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

صرفه جويي در وقت و هزينه

رفت و آمد به مركز مشاوره آن هم در شهرهاي بزرگ يكي از موانع مهمي است كه وقت و هزينه بسياري را به افراد تحميل مي‌كند. همين امر باعث مي‌شود كه آن‌ها در بسياري از موارد مراجعه به مشاور و روانشناس را دائماً پشت گوش بياندازند و آن را به زمان دورتري موكول كنند؛ اما مشاوره شغلي تلفني اين امكان را فراهم مي‌نمايد تا بتوانيد بر محدوديت‌هاي زماني و مكاني غلبه كرده و تنها با يك تماس از خدمات دلخواه خود بهره‌مند شويد. به اين ترتيب با بيشترين صرفه جويي در وقت و هزينه مي‌توانيد جلسات مشاوره روانشناسي را نيز تجربه كنيد.

دسترسي آسان‌تر از مزاياي مشاوره شغلي تلفني

در مراجعه حضوري شما همواره از نظر دسترسي با محدوديت‌هايي روبه‌رو هستيد. براي مثال مشاور يا روانشناس در هر ساعتي نمي‌تواند در دفتر خود حاضر شود و شما بايد زمان خود را با او تنظيم نماييد؛ اما در مشاوره تلفني شما آزادي عمل بيشتري داريد چراكه در مراكز مشاوره تلفني درمانگران زيادي به طور هم زمان آماده پاسخگويي به سؤالات شما هستند.

آزادي بيشتر در بيان مسائل

مراجعه كردن به يك مشاور و كمك گرفتن از او براي همه افراد كار آساني نيست. براي مثال يك مرد كارمند ميان‌سال را در نظر بگيريد كه شخصيت مغروري دارد، كم صحبت است و در عين حال با گذشت اين همه سال احساس مي‌كند رضايت شغلي چنداني ندارد و از اين بابت آشفته است. صحبت كردن در جلسات حضوري و گفت‌وگو در مورد نقاط ضعف و قوت ممكن است براي اين فرد بسيار دشوار باشد و او در حضور مشاور كمتر بتواند نگراني‌ها و دغدغه‌هاي خود را ابراز كند؛ اما در مشاوره تلفني به دليل قابل مشاهده نبودن، بسياري از افراد احساس آزادي بيشتري مي‌كنند و راحت‌تر مي‌توانند مشكلات خود را با درمانگر در ميان بگذارند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاغل مختلف مي توانيد از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي كليك كنيد. 

سؤالات متداول

 

آيا براي انتخاب رشته در دوران تحصيل نيز مي‌توان مشاوره شغلي دريافت كرد؟

بله. مشاوره شغلي و مشاوره تحصيلي تا حد زيادي به يكديگر مرتبط هستند. شما مي‌توانيد به كمك يك روانشناس يا مشاور استعدادهاي كودكتان را شناسايي كرده و متناسب با شخصيت و توانمندي‌هايش او را در مسيري هدايت كنيد كه در آينده بيشترين بازدهي شغلي را براي او به همراه داشته باشد.

آيا ممكن است در مشاوره شغلي روانشناس بخواهد كه حتماً مراجعه حضوري داشته باشيم؟

در برخي موارد مراجعه حضوري ضرورت پيدا مي‌كند. براي مثال زماني كه شما مي‌خواهيد ارزيابي كاملي از استعدادهاي خود يا فرزندتان به عمل بياوريد روانشناسان پيشنهاد مي‌دهند كه به صورت حضوري مراجعه كرده و آزمون‌هايي نظير تست شخصيت، هوش يا استعداد را انجام دهيد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

 منبع : مشاوره شغلي تلفني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره شغلي تلفني،
موضوع:
[ ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۲۴:۰۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلالات و مشكلات جنسي در زنان يكي از علل مهم نارضايتي‌هاي زناشويي است. اين اختلالات سبب سردي روابط و گسترش طلاق مي‌شود. بسياري از خانم‌ها به دليل شرم و حيا براي مشكلات جنسي شان به متخصص مراجعه نمي‌كنند و در عين حال از رابطه لذت نمي‌برند. چنين سيكلي در رابطه جنسي موجب پايين آمدن كيفيت رابطه زناشويي و حتي ناكامي همسرانشان نيز مي‌شود. چرا كه عدم ارضاي خانم، به همسرشان اين باور را مي‌دهد كه در رابطه خوب نيستند. بنابراين مشكلات جنسي خانم تنها به خودش آسيب نزده بلكه بر روي رابطه جنسي و خودانگاره همسرش نيز تاثير منفي دارد. بنابراين حتما بايد براي درمان به موقع اقدام نمايد. همين الان براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

 

منبع : اختلالات و مشكلات جنسي

اختلالات و مشكلات جنسي زنان

مشكلات جنسي زنان از جمله مسائل مهمي هستند كه كيفيت روابط زناشويي را تحت تاثير قرار مي‌دهند. آمارها نشان داده كه ريشه بسياري از مشكلاتي كه در زندگي زوجين وجود دارد از عدم برقراري رابطه جنسي درست است.

لازم است به اين نكته اشاره كنيم كه بسياري از زنان از بيان مشكلات جنسي شان خجالت مي‌كشند. اين زنان بيان كردند كه مشكلات جنسي خود را برخلاف حجب و حيايي مي‌دانند كه ساليان دراز به آن امر شده‌اند. پس در ارتباط با اختلالات جنسي زنان بهتر است اول از هر چيز اين ديدگاه كنار گذاشته شود. اگر زنان احساس مي‌كنند با مشكلاتي رو به رو هستند حتما بايد به سكس تراپيست ها مراجعه كنند. توجه داشته باشيد كه تشخيص بسياري از اختلالات جنسي زنان توسط متخصصين انجام مي‌شود، چرا كه نشانه‌ها به راحتي قابل شناسايي نبوده و ممكن است به نظر خود خانم عادي باشد.

اختلالات و مشكلات جنسي زنان چند نوع است؟

بي ميلي يا سردمزاجي در زنان

بي ميلي جنسي در برهه‌هاي مختلف مي‌تواند به سراغ زنان بيايد. به عنوان مثال برخي زنان در طول دوران بارداري دچار بي ميلي جنسي مي‌شوند. همچنين در زمان‌هايي كه استرس و فشار به روي زنان بيشتر است، بي ميلي جنسي در آنها بيشتر مي‌شود. به طور كلي بي ميلي جنسي از عوامل مختلف رواني و فيزيولوژيكي ناشي مي‌شود. براي آشنايي با درمان و نشانه هاي بي ميلي جنسي در زنان كليك كنيد.

اختلالات جنسي زنان | اختلال بيزاري يا تنفر جنسي

اگر بي‌ميلي جنسي شدت پيدا كند به طوري كه خانم به طرق مختلف از رابطه امتناع كند و حتي هيچ لذتي از رابطه نبرد، مي گوييم دچار اختلال بيزاري يا تنفر جنسي شده است. همسران خانم‌هايي كه دچار بيزاري جنسي شده‌اند، متوجه علت اين رفتارها نمي‌شوند و ممكن است خود را مقصر بدانند. اين اختلال ممكن است قبل از اولين رابطه حتي وجود داشته باشد و يا بعد از مدت‌ها از اولين رابطه با همسر ايجاد شود. در چنين شرايطي سكستراپيست علت را بررسي كرده و در صدد رفع آن خواهد بود.

مشكلات جنسي زنان | اختلال در برانگيختگي جنسي

در اين اختلال خانم تمايل به برقراري رابطه جنسي دارد، اما علارغم تمام تلاش‌ها هيچ گونه تحريك و برانگيختگي به وجود نمي‌آيد. مصرف برخي داروها، استرس، عدم باور به خود، تابوهاي جنسي و… از علل رايج اين نوع اختلال هستند.

اختلالات جنسي زنان | هراس از آلت

هراس از آلت موجب ترس و اضطراب شديد و حتي گرفتگي عضلات شكم، راه و دست در خانم مي‌شود. معمولا اين اختلال دراثر يك حادثه و يا همبودي محركي مشابه ايجاد مي‌شود. اگر مشكل جنسي تنها محدود به هراس از آلت باشد در دسته انواع فوبياها قرار گرفته و درمانگر از روش‌هاي درمان استرس و اضطراب استفاده خواهد كرد.

مشكلات جنسي زنان | واژينيسموس

يكي از اختلالات رايج در ميان كشورهايي است كه در آن رابطه جنسي براي زنان تابو بوده و جامعه تاكيد زيادي بر پاك دامني خانم‌ها دارد. در اين اختلال عضلات ورودي واژن هنگام دخول دچار انقباض شديد مي‌شود. اين اختلال از جمله مشكلات شايع زنان در رابطه جنسي است. اختلال واژينيسموس منجر به نگراني و پريشان حالي زيادي در زنان مي شود. از جمله ديگر دلايل بروز واژينيسموس مي توان به مشكلات در رابطه با همسر، ترس از بارداري يا تجربه رابطه جنسي قبلي دردناك اشاره كرد. براي آشنايي بيشتر با نشانه ها و درمان واژينيسموس كليك كنيد.

اختلالات جنسي زنان | آميزش دردناك

برخي خانم ها با وجود تحريك مناسب و برانگيختگي بالا در برقراري رابطه جنسي، پس از دخول دچار درد شده و لذتي از رابطه نمي‌برند. اين درد مي‌تواند به دليل مشكلات جسماني باشد و يا به عوامل ذهني ارتباط داشته باشد. براي بهبود ابتدا متخصصان زنان معاينات اوليه را انجام مي‌دهند، در صورتي كه مساله جسماني وجود نداشت براي درمان حتما بايد مشاوره جنسي دريافت شود. براي پي بردن به علل خشكي واژن و سوزش واژن هنگام نزديكي كليك كنيد.

اختلال نرسيدن به ارگاسم

اين مشكل در زنان به دو صورت اوليه و ثانويه بروز پيدا مي‌كند. در حالت اوليه، زن تا به حال ارگاسم را تجربه نكرده است. در حالت ثانويه خانم قبلا ارگاسم را تجربه كرده، اما حالا در آن به مشكل مي‌خورد. برخي زنان بدون رسيدن به ارگاسم نيز از رابطه جنسي لذت مي‌برند و در واقع طبيعي است. اما براي برخي ديگر نرسيدن به ارگاسم مشكل بزرگي است كه شريك جنسي آنها را نيز درگير مي‌كند. بنابراين اگر با وجود تمام تغييرات در حين رابطه هرگز به ارگاسم نرسيده‌ايد، ممكن است جزء خانم‌هايي باشيد كه به طور طبيعي ارگاسم را با نشانه‌هاي مربوطه تجربه نمي‌كنند، اما از رابطه لذت مي‌برند.

اختلالات جنسي زنان | اختلال سردرد پس از آميزش

برخي خانم‌ها بعد از آميزش دچار سردرد، سرگيجه و تهوع مي‌شوند، اين حالات مي‌تواند موجب سردمزاجي و يا تنفر از رابطه شود، بنابراين حتما براي درمان و رفع آن اقدام نماييد.

اختلال ملال پس از آميزش

برخي خانم‌ها با وجود اينكه از رابطه لذت برده‌اند و به ارگاسم رسيده‌اند، بعد از آميزش دچار غم و اندوه شديد مي‌شود و ممكن است گريه كنند. اين وضعيت به احتمال زياد به وضعيت روحي خانم ارتباط دارد و براي درمان بايد به متخصصان روانشناسي براي دريافت مشاوره فردي مراجعه نمايد.

كدام يك از مشكلات جنسي زنان حادتر است؟

بيزاري جنسي از همه مشكلات جنسي زنان حادتر است و درمان آن از همه سخت‌تر مي‌باشد. در اين اختلال فرد نه تنها تمايلي به نزديكي ندارد، بلكه از آن بيزار و متنفر است. ممكن است خانم در كودكي مورد سوءاستفاده جنسي قرار گرفته باشد و در بزرگسالي اين اختلال در او بروز پيدا كند. تجاور و كودك آزاري حتي توسط محارم، يا فرهنگ و تربيت سخت و متعصبانه در خانواده مي‎‌تواند منجر به بروز اين اختلال شود.

بعضي مواقع آموزش‌هايي كه منجر به خشم زن نسبت به رابطه جنسي مي‌شوند نيز مي‌توانند علت اين اختلال باشند. مثلا ممكن است يك زن مقاربت را نشانه بيچارگي، تسليم بودن و ستم پذيري‌اش بداند. اين باورها به خشم و بيزاري جنسي منجر مي‌شود.

درمان اختلالات و مشكلات جنسي در زنان

سكس تراپي به درمان مشكلات جنسي در زنان كمك شاياني مي‌كند. اولين قدم اين است كه خجالت خود را كنار بگذاريد و با همسر خود درباره مشكل جنسي كه درگير آن هستيد صحبت كنيد. مي‌توانيد همراه همسر خود به يك مشاوره جنسي مراجعه كنيد تا در برطرف كردن مشكل‌تان به شما كمك كند.

از جمله عواملي كه منجر مي شود فرد تصميم به درمان خود نگيرد اين است كه او فكر مي‌كند تنها اوست كه به اين مشكل دچار شده است. در حالي كه بايد بدانيد تقريبا 40 درصد از زنان در زندگي خود يك يا چند نوع اختلال جنسي را تجربه كرده‌اند.

بهتر است هر چه سريع‌تر روند درمان خود را آغاز كنيد. در اين راستا مي‌توانيد از كمك روانشناس، سكس تراپيست و يا مشاوره جنسي بهره بگيريد. دارودرماني نيز در بعضي مواقع به درمان مشكل شما كمك مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل زناشويي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

با چه روشي به درمان مشكلات جنسي بپردازيم؟

روش هاي مختلفي در جهت درمان اين مشكلات وجود دارند. روانشناس و سكس تراپيست مي تواند در بهبود مشكلات جنسي شما كمك شاياني بكند.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

منبع : اختلالات و مشكلات جنسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلالات و مشكلات جنسي،
موضوع:
[ ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۲۰:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج نقطه عطفي در زندگي هركدام ماست، هم مردان و هم زنان  بايد براي شروع زندگي حساسيت زيادي به خرج دهند، در اين مقاله قصد داريم نشانه هاي زنان خطرناك براي ازدواج را بررسي كنيم، چرا كه يك انتخاب مناسب همسر مي‌تواند شما را به اوج خوشبختي و پيشرفت برساند؛ درعين‌حال يك انتخاب اشتباه مشكلات بسياري را در زندگي‌تان به همراه خواهد داشت. در كل هر خصوصيت اخلاقي كه احساس مي‌كنيد با شما و افكارتان جور درنمي‌آيد مي‌تواند براي ازدواج شما خطرناك باشد؛ پس براي قطعي كردن تصميم‌تان مشاوره‌هاي پيش از ازدواج را جدي بگيريد. اما در كنار اين‌ها بايد آگاه باشيد كه پس از آشنايي و مشاوره اگر ويژگي هاي زنان خطرناك براي ازدواج را ديديد، حتما بيشتر در مورد انتخاب‌تان تامل كنيد. براي آشنايي با ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

 

منبع : زنان خطرناك براي ازدواج كدامند

ويژگي‌هاي زنان خطرناك براي ازدواج

بيماري‌هاي رواني

مشكلات روحي مثل افسردگي يا اضطراب بيش‌ازحد، از آن دسته مسائلي هستند كه بايد توجه ويژه به آن‌ها داشته باشيد. اين مشكلات مي‌تواند شدت پيدا كند و درگيري‌هاي بسياري را در زندگي مشترك شما ايجاد كند. درعين‌حال بسياري از اين اختلالات به ارث مي‌رسند؛ اين به معناي آن است كه احتمال دارد فرزندان شما هم درگير اين بيماري‌ها بشوند. با همه اين‌ها بيماري‌هاي رواني كه بايد از آن‌ها جدا اجتناب كنيد افسردگي و اضطراب نيستند؛ مشكلاتي مانند اختلال شخصيت، اسكيزوفرني يا اختلال دوقطبي بيماري‌هايي هستند كه نوسانات جدي در زندگي‌تان ايجاد مي‌كنند. پس سعي كنيد پيش از ازدواج به نشانه‌هاي بيماري و سلامت روان توجه كافي داشته باشيد.

زنان خطرناك براي ازدواج و دروغ‌گويي

دروغ يكي از بدترين ويژگي‌هايي است كه مي‌تواند زندگي شما را تحت تأثير خود قرار دهد. همه ما اين را مي‌دانيم كه صداقت مهم‌ترين شرط ازدواج است. اگر امروز دروغ يا پنهان‌كاري‌هاي ساده‌اي از همسرتان مي‌بينيد بايد به اين موضوع دقت داشته باشيد كه رفته‌رفته اين دروغ‌ها بزرگ‌تر مي‌شوند. به همين خاطر راجع به اين رفتار طرف مقابل با او صحبت كنيد. اگر صحبت‌هاي شما به يك راه و نتيجه منطقي نمي‌رسد شايد بهتر باشد در تصميمتان براي ازدواج تجديدنظر كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : با چه كساني نبايد ازدواج كرد

 

بي‌هدف

بي‌هدف بودن و تنبلي يكي ديگر از ويژگي‌هايي است كه براي ازدواج بايد از آن دوري كنيد. يادتان باشد يكي از نشانه‌هاي ازدواج سالم اين است كه شما و همسرتان بتوانيد به رشد يكديگر كمك كنيد. اگر طرف مقابل شما علاقه‌اي به اين ماجرا نداشته باشد به‌تدريج شرايط براي شما هم خسته‌كننده خواهد شد. به‌علاوه زناني كه هدف و انگيزه خاصي در زندگي ندارند نمي‌توانند مادران خوبي باشند و احتمالاً در تربيت فرزندانتان هم پيشرفت و انگيزه تغيير را به آن‌ها آموزش نمي‌دهد.

وابستگي بيش‌ازحد به خانواده

بسياري از خانم‌ها حتي پس از ازدواج هم به خانواده خود وابسته هستند. البته قرار نيست دختر يا پسر بعد از ازدواج خانواده‌اش را فراموش كند. اما صحبت از وابستگي بيش‌ازحد است. وابستگي بيش‌ازحد يعني او در تمام تصميمات زندگي مشترك هم چشم به دهان خانواده‌اش دارد. اين رفتار دير يا زود باعث مي‌شود كه احساس كنيد خانواده همسرتان در زندگي شما دخالت مي‌كنند و مشكلات بسيار ديگري به دنبال آن ايجاد خواهد شد.

زنان خطرناك براي ازدواج و مادي‌گرايي

اگر تنها معيار طرف مقابل شما براي ازدواج پول است، شايد بهتر باشد از او دوري كنيد. اين قبيل زنان احترامي براي شخصيت شما قائل نيستند. آن‌ها احساس مي‌كنند تنها وظيفه همسرشان تأمين معاش آن‌هاست. درنتيجه اگر روزي شرايط مالي شما تغيير كند احتمالاً ديگر كنارتان نخواهند ماند. به‌علاوه آن‌ها دائماً درگير چشم‌و‌هم‌چشمي با سايرين هستند و اين موضوع مي‌تواند تنش‌هاي بسياري را در زندگي شما ايجاد كند. البته بهتر است به اين نكته هم توجه داشته باشيم كه براي شروع يك زندگي وجود حداقل‌هاي مالي مسئله ضروري است. اما اگر طرف مقابل شما تنها به اين مسائل توجه دارد كمي با دقت به اين موضوع توجه كنيد.

اعتياد در زنان خطرناك براي ازدواج

اعتياد بيماري است كه بسياري را درگير خود كرده است. متأسفانه بسياري از آقايان وقتي متوجه اين موضوع مي‌شوند كه خانم درگير اعتياد است تصور مي‌كنند كه مي‌توانند او را ترك دهند. اما به اين نكته توجه داشته باشيد كه ترك اعتياد اصلاً كار آساني نيست. حتي بسياري از اين بيماران به‌تدريج مجبورند ميزان مصرف را افزايش دهند يا درگير چند مصرفي مي‌شوند. در كنار تمامي مشكلات جسمي و رواني كه اعتياد همسرتان به همراه دارد شما درگير مشكلات قانوني بسياري نيز خواهيد شد.

شكاكي زنان خطرناك براي ازدواج

يكي از مهم‌ترين سنگ بناهاي ازدواج اعتماد متقابل طرفين به يكديگر است. زناني كه بيش‌ازحد به همسرشان شك دارند جو ناآرامي را در محيط خانواده ايجاد مي‌كنند. آن‌ها هميشه نگران اين هستند كه مبادا همسرشان با زن ديگري در ارتباط باشد. اين ترس باعث مي‌شود كه خودشان هم نتوانند به‌خوبي از همسر و فرزندانشان مراقبت كنند. به همين خاطر شايد بهتر باشد راجع به شك همسرتان با او صحبت كنيد يا از يك مشاور كمك بگيريد.

سلطه‌گري

سلطه گري چه از طرف زن و چه از طرف مرد موضوع جالبي نيست. هركسي دوست دارد آزاد باشد و راجع به شرايط زندگي خود تصميم بگيرد. اگر طرف مقابل شما سلطه‌گر است يا به عبارتي مي‌خواهد شما را مطابق ميل خودش حركت دهد؛ بهتر است از همين ابتدا براي ادامه رابطه يك تصميم جدي بگيريد.

زنان خطرناك براي ازدواج و اهميت مشاوره پيش از ازدواج

همان‌طور كه در ابتداي صحبت‌ها گفتيم زنان خطرناك براي ازدواج مي‌توانند ويژگي‌هاي بسياري داشته باشند. واقعيت اين است كه اگر شما راجع به هر موضوعي مثل هم فكر نمي‌كنيد اين اختلاف مي‌تواند براي زندگي مشتركتان خطرناك باشد. به‌علاوه بسياري از مواقع زمان آشنايي كوتاه‌تر از اين است كه شما بتوانيد همسر آينده‌تان را به‌خوبي بشناسيد يا نشانه‌هاي نامطلوب را در او تشخيص دهيد.

به همين خاطر بهتر است پيش از ازدواج از جلسات مشاوره كمك بگيريد. مشاورين با استفاده از مصاحبه و همين‌طور تست‌هاي شخصيت، خصوصيات شما و طرف مقابل‌تان را بررسي مي‌كنند و اين سؤال را جواب مي‌دهند كه شما چقدر براي يكديگر مناسب هستيد. به‌علاوه اگر تصميم داريد علي‌رغم تفاوت‌ها باهم ازدواج كنيد، راه‌هايي را براي كنار آمدن باهم به شما آموزش مي‌دهند. براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

نشانه زنان خطرناك براي ازدواج چيست؟

شكاكيت، سلطه گري، بيماري‌هاي روحي، نداشتن هدف و همين‌طور مادي‌گرايي از نشانه‌هايي هستند كه بايد نسبت به آن‌ها دقت داشته باشيد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : زنان خطرناك براي ازدواج كدامند

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۷:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص ونلافاكسين يكي از داروهايي است كه معمولا پزشكان آن را جهت درمان اختلالات روحي و رواني شامل بيماري افسردگي تجويز مي‌كنند. اين دسته از داروها براي جلوگيري از افكار و يا اقدام به خودكشي بيمار تجويز مي‌گردد، نكته‌اي كه راجع به اين دارو وجود دارد، اين است كه اگر فرد نحوه استفاده از ونلافاكسين را نداند، مخصوصا در كساني كه داراي سن كمتر از ۲۵ سال هستند، ممكن است عوارض بدي را تجربه كنند. اين دسته از داروها در صورت مصرف نادرست موجب افسردگي شديد، اختلالات رواني و افكار يا اقدام به خودكشي مي‌گردد و باعث بروز مواردي شامل تشديد اضطراب، حملات اضطرابي، مشكلات خواب، خشونت يا احساس عصبانيت، اعمال بدون فكر و هيجاني، بي‌حوصلگي شديد و حرف زدن سريع مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با داروهاي ضد افسردگي كليك كنيد.

 

منبع : قرص ونلافاكسين و بهترين زمان مصرف

موارد مصرف قرص ونلافاكسين

قرص ونلافاكسين با نام تجاري افكسور و با نام رايج ونلافاكسين (Venlafaxine) در داروخانه‌ها موجود مي‌باشد. كاربرد و مصرف اصلي اين دارو جهت درمان افسردگي است كه با عملكردي كه بر روي مغز دارد، باعث افزايش انرژي بيمار شده و خلق و خوي او را بهتر مي‌كند، از اين جهت داروي ونلافاكسين را به عنوان داروي مهاركننده باز جذب هورمون سروتونين مي‌شناسند.

لازم است اشاره كنيم كه داروي ونلافاكسين در درمان اختلال افسردگي اساسي، اختلال اضطراب فراگير، اختلال پانيك يا وحشت زدگي نيز موثر عمل كرده است. براي آشنايي با ساير انواع افسردگي كليك كنيد.

نحوه مصرف قرص ونلافاكسين

پيش از شروع مصرف قرص ونلافاكسين ابتدا بايد راهنماي داخل جعبه را به دقت مطالعه نماييد. داروي ونلافاكسين به صورت خوراكي و معمولا بايستي ۲ يا ۳ بار روزانه همراه يا بدون غذا مصرف مي‌شود كه زمان و نحوه مصرف آن توسط پزشك معالج مشخص خواهد شد.

اينكه پزشك معالج چه دوزي را براي مصرف شما تعيين مي‌كند، وابسته به وضعيت بيماري و پاسخگويي بدن شما به روند درمان خواهد بود. كه معمولا با دوزهاي پايين شروع مي‌شود.

يكي از مواردي كه‌ تاثيرگذاري داروي ونلافاكسين را افزايش مي‌دهد، مصرف روزانه و منظم اين داور است، بنابراين سعي كنيد آن را در ساعات معيني از روز مصرف كنيد. افزايش دوز مصرفي و يا قطع يكباره مصرف دارو ممكن است عوارض جدي شامل آشفتگي، تغييرات رواني، سردرد، خستگي، مشكلات خواب و … را در پي داشته باشد، بنابراين بدون مشورت پزشك و خودسرانه اقدامي نكنيد.

توجه كنيد كه عملكرد دارو ونلافاكسين حداقل پس از گذشت چند هفته از شروع مصرف دارو مشخص خواهد شد. سلامت دارو نيز بر نحوه عملكرد آن تاثيرگذار است، بنابراين بهتر است داروي ونلافاكسين را در دماي اتاق، دور از حرارت و رطوبت و خارج از دسترس كودكان نگهداري كنيد. همينطور داروي تاريخ گذشته را نيز دور بياندازيد.

 

بيشتر بخوانيد : نشانه هاي افسردگي 

 

مسموميت دارويي با قرص ونلافاكسين

گاها مصرف بيش از حد تعيين شده اين دارو توسط پزشك، باعث ايجاد مسموميت و اوردوز مي‌گردد. علائم اوردوز داروي ونلافاكسين شامل بي هوشي، خواب‌آلودگي، تشنج، تپش قلب نامنظم يا سريع و مشكلات تنفسي مي‌باشد.

در صورتي كه هر كدام از عوارض فوق را داشتيد، با پزشك خود در ميان بگذاريد، تا با انجام برخي آزمايش‌هاي پزشكي همچون فشار خون و آزمايش بررسي كلسترول خون به صورت دوره‌اي اين عوارض برطرف گردد.

عوارض ونلافاكسين

مصرف منظم و مداوم داروي ونلافاكسين از عوارض جانبي اين دارو مي‌كاهد و به طور كلي فوايد آن بيش از عوارضش است.

از عوارض شايع مصرف ونلافاكسين مي‌توان به تهوع، خواب آلودگي، خشكي دهان، افزايش تعرق، يبوست، از دست دادن اشتها، تاري ديد، مشكلات خواب و خميازه اشاره كرد. 

چنانچه پس از مصرف داروي ونلافاكسين دچار فشار خون نيز شديد، بهتر است با پزشك خود جهت رفع اين مشكل صحبت كنيد.

از عوارض نادر اما جديد داروي ونلافاكسين مي‌توان به خونريزي يا كبودي غيرطبيعي، كاهش توان يا ميل جنسي، گرفتگي عضلاني، سرفه‌‌هاي طولاني و مداوم، تنگي نفس، درد قفسه سينه، سردرد شديد و ضربه‌اي، مدفوع خوني يا تيره، استفراغ، تورم يا سرخي چشم، گشادي مردمك، تغييرات بينايي همچون ديدن رنگين كمان دور منابع نوري موقع شب و تشنج را اشاره كرد.

همينطور اين دارو مي‌تواند با افزايش سطح سروتونين در بدن باعث ايجاد سندروم و يا مسموميت سروتونين شود كه البته نادر است.

موارد احتياط مصرف قرص ونلافاكسين

در برخي موارد ممكن است بيماري كه داروي ونلافاكسين مصرف مي‌كند، دچار حساسيت شود. بنابراين بايد سوابق پزشكي خود را به پزشك معالج ارائه دهيد. بيماري‌هاي زير از مهم‌ترين مواردي است كه بايستي به اطلاع پزشك برسانيد.

  • مشكلات خونريزي
  • سابقه گلوكوم
  • فشار خون بالا
  • مشكلات قلبي همچون نارسايي قلبي و سابقه حمله قلبي
  • سابقه كلسترول بالا
  • بيماري‌هاي كليوي
  • بيماري‌هاي كبدي
  • تشنج
  • بيماري تيروئيد

تداخلات دارويي ونلافاكسين

چنانچه دارويي را كه با ونلافاكسين داراي تداخل دارويي است مصرف نماييد، ممكن است علاوه بر اينكه عملكرد دارو را تضعيف كند، داراي عوارض نيز باشد.

بنابراين ليست داروهايي را كه مصرف مي‌كند، به اطلاع پزشك خود برسانيد. در ادامه ليست دارو‌هايي كه با ونلافاكسين در تداخل است را ارائه كرده‌ايم.

  • داروهايي كه باعث خونريزي يا كبودي مي‌شود، شامل آنتي‌پلاتلت‌هايي مانند كلوپيدوگرل، ضد التهاب‌هاي غير استروئيدي مانند ايبوپروفن
  • رقيق‌كننده‌هايي مانند وارفارين و آسپرين 
  • داروهاي بازدارنده مونوآمين اكسيداز (MAO) مانند آيزوكروبوكسازيد، لينزوليد، متيلن بلو، موكلوبمايد، فنلزين، پروكاربازين، رازاگيلين، سافيناميد، سلژيلين و ترانيل سيپرومين 
  • داروهايي افزايش دهنده سطح سرتونين در بدن شامل قرص‌هاي اكستاسي/MDMA، قرص‌هاي ضد افسردگي مانند فلوكستين، پروكستين، SNRIهايي مانند دولوكستين،ميلناسيپران، تيپتوفان
  • داروهايي ايجاد كننده خواب آلودگي مثل داروهاي كاهنده سرفه يا درد همچون كدئين
  • الكل و ماري جوآنا
  • داروهاي خواب يا ضداضطراب شامل آلپرازولام، ديازپام، زولپيدم
  • داروهاي شل كننده عضلاني شامل كاريزوپرودول، سيكلوبنزاپرين
  • آنتي هيستامين‌ها شامل سيترزين، ديفن هيدرامين
  • داروي دس ونلافاكسين كه داراي عملكرد مشابه ونلافاكسين است

 

بيشتر بخوانيد : درمان افسردگي

 

هشدارهاي مربوط به داروي ونلافاكسين

مصرف قرص ونلافاكسين باعث ايجاد خواب آلودگي و تاري ديد مي‌شود، در زمان‌هايي كه اين دارو را مصرف مي‌كنيد، از فعاليت‌هايي كه نياز به هوشياري بالا دارند همچون رانندگي بپرهيزيد.

مصرف الكل و ماري‌جوانا عوارض داروي ونلافاكسين را تشديد مي‌كنند، بنابراين سعي كنيد در زمان مصرف ونلافاكسين از خوردن الكل پرهيز كنيد.

چنانچه طبق تجويز پزشك زمان مصرف داروي ونلافاكسين فراموش كرديد، مي‌توانيد در اولين زماني كه در اختيار داريد، اين دارو را مصرف كنيد، اما توجه داشته باشيد كه اگر نزديك دوز بعدي هستيد، نيازي نيست اين دارو را دو برابر مصرف كنيد و به همان اندازه يك دوز كافي است.

مصرف اين دارو در سالمندان باعث ايجاد حسي همچون سقوط مي‌شود و همينطور در كودكان باعث كاهش اشتها و كاهش وزن مي‌گردد.

زنان باردار در صورت ضرورت بايستي كه داروي ونلافاكسين را مصرف كنند، چراكه خطر آسيب به جنين وجود دارد. بنابراين اگر داروي ونلافاكسين مصرف مي‌كنيد و قصد بارداري داريد بهتر آن است كه ابتدا با پزشك صحبت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه داروهاي اعصاب و روان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

موارد مصرف داروي ونلافاكسين در چه زمينه اي مي باشد؟

معمولا داروي ونلافاكسين براي درمان اختلال افسردگي اساسي، اختلال اضطراب فراگير، اختلال پانيك يا وحشت زدگي از سوي پزشك معالج براي بيمار تجويز مي‌گردد. 

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : قرص ونلافاكسين و بهترين زمان مصرف

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۲۶:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

گوشه گيري و انزواطلبي از آن دسته ويژگي‌هايي است كه علاوه بر خود فرد اطرافيان او را هم آزار مي‌دهد. شايد شما هم از آن دسته افرادي باشيد كه دوست دارند با ديگران ارتباط برقرار كنند اما خجالت مي‌كشند يا ممكن است به‌طوركلي از رابطه با ديگران منصرف شده باشيد و دلتان بخواهد تنها بمانيد و يا تصور كنيد دل‌تان مي‌خواهد به يك مهماني برويد اما همسرتان تمايلي به آمدن ندارد. يا فرزندتان ترجيح مي‌دهد بيشتر وقتش را بدون شما و به‌تنهايي بگذراند. اين شرايط حتماً شما را كسل و خسته خواهد كرد. به همين خاطر درصورتي‌كه نشانه هاي گوشه گيري را در خود يا هر يك از اطرافيان مي‌بينيد بهتر است براي تغيير شرايط از يك مشاور كمك بگيريد.

 

 

منبع :  گوشه گيري و انزوا طلبي چه علل و عوارضي دارد

تعريف گوشه گيري و انزوا طلبي چيست؟

همان‌طور كه گفتيم آن‌هايي كه تمايل به گوشه نشيني و انزوا دارند معمولاً از جمع‌ها گريزان هستند. روانشناسان به‌طوركلي گوشه‌نشين‌ها را به دو دسته تقسيم مي‌كنند:

  • آن‌هايي كه دلشان نمي‌خواهد با ديگران ارتباط داشته باشند.
  • آن‌هايي كه مي‌خواهند ولي نمي‌توانند ارتباط برقرار كنند.

تفاوت اين دو گروه بيشتر از همه در جمع‌هايي است كه شركت مي‌كنند. گروه اول معمولاً دوستان بسيار محدودي دارند و ترجيح مي‌دهند هميشه از ديگران دور باشند. اما گروه دوم به‌تدريج كه با جمعي آشنا مي‌شوند دست از گوشه‌نشيني برمي‌دارند و با ديگران ارتباط برقرار مي‌كنند. با همه اين‌ها گوشه‌گيري به هر دليلي باشد ناراحت‌كننده است و به همين خاطر مي‌بايست فكري به حال اين رفتار بكنيد.

 

بيشتر بخوانيد : انواع افسردگي

 

نشانه هاي گوشه گيري و انزوا طلبي

  • اكثر ساعات روز و هفته را به‌تنهايي مي‌گذراند و بودن در ميان جمع برايش ناراحت‌كننده است.
  • اگر مجبور باشد گوشه گيري و انزوا طلبي چه علل و عوارضي دارد در جمعي شركت كند معمولاً تنهاست و در اولين فرصت جمع را ترك مي‌كند.
  • دوستان محدودي دارد
  • به‌سختي به ديگران اطمينان مي‌كند
  • حساسيت بالايي نسبت به طرد شدن از طرف ديگران دارد
  • نسبت به انتقاد يا هر كلامي كه بوي بي‌مهري بدهد بسيار حساس است
  • معمولاً با ديگران ارتباط برقرار نمي‌كند و نسبت به روابط اجتماعي بدبين است.

تفاوت گوشه گيري و درون‌گرايي

خيلي‌ها شخصيت‌هاي درون‌گرا را با گوشه گيرها يكي مي‌دانند. شايد درون‌گراها تنها بودن را دوست داشته باشند اما گوشه گير نيستند. كساني كه شخصيت درون‌گرا دارند در برقراري ارتباط با ديگران مشكلي ندارند اما ترجيح مي‌دهند بيشتر زمان‌شان را براي خود بگذرانند. درحالي‌كه گوشه‌گيرها از اينكه در جمع باشند ناراضي هستند و دلشان مي‌خواهد هرچه سريع‌تر از اين شرايط فرار كنند. يك نكته ديگر اين است كه درون‌گرايي بخشي از شخصيت يك نفر است و او را ناراحت نمي‌كند. اما گوشه گيري در اغلب اوقات همراه با افكار منفي يا اضطراب و نگراني است.

علت و دلايل گوشه گيري

گوشه گيري و انزواطلبي مي‌تواند دلايل بسياري داشته باشد. گاهي اوقات هم مجموعه‌اي از دلايل باعث گوشه گيري يك نفر مي‌شوند. مهم‌ترين اين دلايل عبارتند از:

ارتباط گوشه گيري با افسردگي و اضطراب

يكي از رايج‌ترين دلايل گوشه‌گير شدن افسردگي و اضطراب است. در اين شرايط هجوم افكار منفي، احساسات ناراحت‌كننده يا اضطراب‌آور آن‌قدر زياد است كه نمي‌توانيد حضور در يك جمع را تحمل كنيد. اين بيماران ترجيح مي‌دهند اكثر وقت خود را تنها باشند. زيرا تمام ظرفيت ذهن آن‌ها درگير موضوعاتي است كه به آن فكر مي‌كنند. اگر در كنار گوشه‌نشيني نشانه‌هاي ديگري از افسردگي يا اضطراب را هم در خود احساس مي‌كنيد بهتر است با يك مشاور راجع به اين موضوع صحبت كنيد. براي آشنايي با نشانه هاي افسردگي كليك كنيد.

تجربه‌هاي تلخ

وجود تجربه‌هاي تلخ به‌خصوص در دوران كودكي مي‌تواند دليلي براي گوشه گيري باشد. كساني كه با اين دلايل منزوي شده‌اند معمولاً براي مدت طولاني‌ درگير آن خواهند شد. هنگامي‌كه يك نفر در هر دوره‌اي از زندگي اعضاي مهم خانواده خود را از دست مي‌دهد درگير اين باور منفي مي‌شود كه ديگران براي او باقي نخواهند ماند. اين باور بسياري از مواقع باعث مي‌شود آن‌ها بخواهند از هر جمعي دوري كنند. زيرا باور كرده‌اند كه نهايتاً بايد از ديگران جدا شوند. پس عاقلانه‌تر اين است كه از ابتدا از هر صميميتي دوري كنند.

اعتمادبه‌نفس پايين

اضطراب اجتماعي، اعتمادبه‌نفس پايين، خجالت كشيدن از صحبت كردن يا هر چيز ديگري كه اسمش را مي‌گذاريد مي‌تواند يكي از دلايل گوشه گيري باشد. كساني كه به اين دليل از ديگران فاصله مي‌گيرند اتفاقاً به برقراري رابطه با ديگران بسيار علاقه دارند. اما احساس مي‌كنند ممكن است ديگران آن‌ها را دوست نداشته باشند و مسخره‌شان كنند. به همين خاطر سعي مي‌كنند تا از جمع فاصله بگيرند.

بيماري‌هاي رواني

يكي از دلايل نادر اما بسيار جدي گوشه گيري بيماري‌هايي مثل اختلال شخصيت اسكيزوئيد يا اوتيسم است. بيماران درگير با اين بيماري‌ها معمولاً از ارتباط فراري هستند. آن‌ها ترجيح مي‌دهند تنها باشند و از اين تنهايي لذت مي‌برند. بهتر است بدانيد كساني كه درگير اين بيماري‌ها هستند بسيار سخت تغيير مي‌كنند و حضور در جمع به‌هيچ‌عنوان براي آن‌ها خوشايند نيست. به همين خاطر شايد بهتر باشد از اصرار كردن به آن‌ها دست بكشيد.

راه‌هاي درمان گوشه گيري

دلايل را تشخيص دهيد

اولين و مهم‌ترين قدم براي از بين بردن هر مشكلي پيدا كردن علت است. آيا افسردگي باعث شده بخواهيد تنها باشيد؟ آيا از بودن در جمع خجالت مي‌كشيد؟ يا از آن دسته آدم‌ها هستيد كه بعد از يك شكست تصميم گرفتند عطاي رابطه صميمانه را به لقاي آن ببخشند؟ وقتي دليل گوشه‌گيري را پيدا كرديد مي‌توانيد متناسب با آن به دنبال راهكار بگرديد.

قدم‌به‌قدم برنامه‌ريزي كنيد

به خاطر داشته باشيد شما نمي‌توانيد تصميم بگيريد كه از فردا ديگر گوشه‌گير نباشيد. اين عادت در شما در طي يك مدت طولاني ايجاد شده و برطرف كردن آن به همان اندازه يا حتي بيشتر زمان مي‌خواهد. پس بهتر است براي ترك كردن اين عادت قدم‌به‌قدم برنامه‌ريزي كنيد. براي مثال در اولين قدم با يك دوست صميمي قرار بگذاريد. به‌تدريج اين جمع را بزرگ‌تر كنيد يا با افراد جديدتر رابطه برقرار كنيد. هر زمان كه احساس كرديد مقداري پيشرفت داشته‌ايد قدم بعدي را براي تغيير برداريد.

افكار منفي را شناسايي كنيد

گاهي اوقات افكار منفي مثل ترس از طرد شدن، مسخره شدن و يا دوست داشتني نبودن باعث مي‌شود از جمع‌ها دوري كنيد. بهتر است براي مدتي افكارتان را زير نظر بگيريد و اين باورهاي منفي را شناسايي كنيد. سپس سعي كنيد با خود به اين سؤال پاسخ دهيد كه واقعاً افكارتان تا چه حد واقعي هستند؟ اگر اين‌ها را از زبان يك نفر ديگر مي‌شنيديد به او چه مي‌گفتيد؟ سعي كنيد باورهاي جديدي را جايگزين افكار منفي قبلي كنيد.

از يك مشاور كمك بگيريد

خيلي اوقات ما مي‌دانيم كه رفتارمان اشتباه است اما راهي براي تغيير پيدا نمي‌كنيم. يا نمي‌توانيم به‌تنهايي تغيير كنيم. در اين شرايط بهتر است از يك مشاور كمك بگيريد. مشاور دليل گوشه‌گيري و مشكلات شما و همين‌طور راهكارهايي براي تغيير دادن افكار و رفتارتان را به شما آموزش خواهد داد. بعضي از ما نياز داريم تا اصول ارتباط برقرار كردن با ديگران را ياد بگيريم. گاهي متوجه اين نيستيم كه رفتار بد خودمان يا افكار منفي كه در سر داريم باعث شده تا ديگران از ما فاصله بگيرند. در همه اين شرايط مشاورين با بررسي اوضاع پيش‌آمده دلايل را مشخص مي‌كنند و بهترين راهكار را به شما آموزش خواهند داد. در ابتدا پيشنهاد مي‌شود مشاوره افسردگي نيز بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

چه دلايلي براي گوشه‌گيري وجود دارد؟

بيماري‌هاي روحي، خاطرات تلخ و ترس از برقراري رابطه با ديگران همگي از دلايل گوشه‌گيري هستند.

چطور مي‌توانم براي برقراري رابطه اجتماعي برنامه‌ريزي كنم؟

مهم‌ترين چيز اين است كه يك برنامه‌ريزي داشته باشيد و از ساده‌ترين و كوچك‌ترين رفتارها به سمت رفتارهاي بزرگ‌تر برويد. بهتر است به افكارتان نيز توجه داشته باشيد و افكار منفي را تغيير دهيد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع :  گوشه گيري و انزوا طلبي چه علل و عوارضي دارد

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۲۳:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

براي درمان بيش فعالي در كودكان بايد چه كار كرد؟ آيا دارو دادن به كودك تنها راه درمان اين اختلال است؟ متخصصان امروزه روش‌هاي مختلفي را براي كنترل و بهبود علائم بيش فعالي معرفي مي‌كنند. آن‌ها بر اين باورند كه تجويز داروهايي نظير ريتالين تنها بخشي از فرايند بهبود بيش فعالي محسوب مي‌شود. در عين حال كمك گرفتن از روانشناس، شركت در جلسات روان درماني، تمرين مهارت‌هاي مقابله اي و پيروي از يك رژيم غذايي مناسب از جمله ديگر بخش‌هاي مهم درمان اختلال ADHD هستند. در ادامه اين مقاله توضيحات بيشتري در اين باره ارائه كرده‌ايم. براي دريافت راهنمايي‌هاي لازم براي شروع درمان بيش فعالي كودكان، مشاوره كودك دريافت كنيد.

 

منبع : درمان بيش فعالي كودكان بدون دارو

درمان بيش فعالي در كودكان با توجه به تعريف بيماري

اختلال بيش فعالي يا ADHD يكي از اختلالات عصبي رشدي است كه اغلب در سنين كودكي بروز پيدا مي‌كند. كودكان بيش فعال دو نقص عمده دارند كه كم توجهي و تحرك بيش از حد را شامل مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با نشانه‌ها و علل اختلال بيش فعالي كودكان كليك كنيد. از جمله علائمي كه در طي ADHD بروز مي‌يابند بايد به موارد زير اشاره كرد.

  • كودكان بيش فعال توجه چنداني به جزئيات ندارند.
  • آن‌ها در حين انجام تكاليف نمي‌توانند تمركز خود را حفظ كنند.
  • دائما حواس‌شان جاي ديگري است و هنگام مكالمه توجه كمي به فرد مقابل دارند.
  • در به پايان رساندن وظايف و تكاليف‌شان با مشكل مواجه هستند.
  • معمولا از انجام تكاليفي كه نيازمند فعاليت ذهني است، متنفرند.
  • در اكثر اوقات وسايل خود را گم مي‌كنند.
  • به راحتي حواس‌شان با محرك‌هاي خارجي پرت مي‌شود.
  • دائما كارهاي روزمره خود را فراموش مي‌كنند.
  • دائما روي صندلي وول مي‌خورند يا هنگامي كه نشسته‌اند دست و پاي خود را تكان مي‌دهند.
  • نمي‌توانند به مدت طولاني روي صندلي بنشينند.
  • معمولا در مكان‌هايي كه مناسبتي ندارد مي‌دوند يا از در و ديوار بالا مي‌روند!
  • فعاليت‌هايشان با سر و صداي زياد همراه است.
  • دائما در حال حركت هستند.
  • بيش از حد حرف مي‌زنند.
  • وسط حرف ديگران مي‌پرند.
  • اگر از آن‌ها سوال بپرسند معمولا قبل از اتمام پرسش پاسخ را مي‌پرانند.
  • انتظار كشيدن در موقعيت‌هايي نظير ماندن در صف برايشان بسيار دشوار است.

گزينه هاي پيش رو براي درمان بيش فعالي در كودكان

با وجود اينكه در برخي موارد مصرف دارو براي درمان بيش فعالي كودكان از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، اما درمان اين اختلال فقط به دريافت دارو محدود نمي‌شود. در واقع درمان‌هاي موثر ديگري نيز وجود دارد كه به مبتلايان كمك مي‌كنند، قدرت توجه خود را بهبود ببخشند، تكانشگري كمتري داشته باشند و در نهايت به كنترل بيشتري روي رفتارهاي خود دست پيدا كنند.

وعده‌هاي غذايي مناسب، اصلاح رفتاري، يادگيري مهارت‌هاي مقابله‌اي جديد و بهبود مهارت‌هاي اجتماعي از جمله ديگر بخش‌هاي فرايند درمان هستند كه مي‌توانند عملكرد فرزندتان را در مدرسه بهبود ببخشند، روابط او با ديگران را تقويت كنند و استرس و ناكامي را در كل خانواده كاهش دهند. براي آشنايي با روش‌هاي تربيت كودكان بيش فعال كليك كنيد.

درمان بيش فعالي در كودكان به كمك دارو

براي درمان بيش فعالي كودكان معمولا از داروهاي محرك سيستم عصبي مركزي استفاده مي‌شود كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به ريتالين و آدرال اشاره كرد. اين داروها با افزايش سطح برانگيختگي مغز به بهود علائمي نظير كم توجهي و مشكلات تمركز كمك مي‌كنند. البته هرگز نبايد اين داروها را به طور سرخود به فرزندتان بدهيد چرا كه براي تجويز آن تشخيص پزشك در مورد شدت بيماري و در نظر گرفتن شرايط جسماني و روانشناختي كودك بسيار اهميت دارد. در غير اين صورت ممكن است دارو به جاي ايجاد اثرات درماني به يكسري عوارض جانبي ناخوشايند بيانجامد.

درمان بيش فعالي در كودكان به كمك رفتار درماني

مطالعات پژوهشي نشان مي‌دهند رفتار درماني (يا همان اصلاح رفتار) يكي از روش‌هاي بسيار موثر در بهبود اختلال بيش فعالي است. به خصوص كودكاني كه هم زمان تحت درمان با دارو قرار دارند به طور مضاعفي از فوايد اين روش بهره مند مي‌شوند. در برخي موارد رفتار درماني حتي مي‌تواند به متخصصين كمك كند كه دوز داروها را كاهش دهند و در نتيجه به طور امن‌تري روند درمان را پيش ببرند.

در توضيح رفتار درماني بايد گفت كه درمانگران در اين رويكرد تلاش مي‌كنند رفتارهاي سالم را از طريق تقويت و پاداش دهي افزايش داده و رفتارهاي مخرب را از طريق تعيين محدوديت و پيامدهاي منفي كاهش دهند. رفتار درمانگران معمولا از قدم‌هاي كوچك شروع مي‌كنند. براي مثال كودك بيش فعال معمولا وسط حرف ديگران مي‌پرد و درمانگر اصلاح اين رفتار را مد نظر قرار مي‌دهد.

در همين راستا ابتدا به كودك رفتار صحيح را آموزش مي‌دهد و پس از آن از او مي‌خواهد قبل از شروع به حرف زدن دست خود را بالا بگيرد. هربار كه كودك اين رفتار را به درستي انجام دهد درمانگر به شيوه‌هاي مختلف عمل او را تقويت مي‌كند. تقويت مي تواند حتي با گفتن جملات ساده‌اي نظير آفرين، لبخند زدن يا تكان دادن سر اتفاق بيافتد.

رفتار درمانگران معمولا آموزش دهي به خانواده و معلمين را نيز در دستور كار خود قرار مي‌دهند. به اين ترتيب كودك در محيط‌هاي ديگر نيز اصلاح رفتار را تمرين مي‌كند كه همين مسئله در تسريع فرايند درمان اثر بسزايي دارد.

درمان بيش فعالي در كودكان به كمك روان درماني و آموزش مهارت ها

از آنجا كه كودكان مبتلا به اختلال بيش فعالي اغلب در تعاملات اجتماعي ساده مشكل دارند و با عزت نفس پايين دست و پنجه نرم مي‌كنند، نوع ديگري از درمان كه به آنها كمك مي‌كند، آموزش مهارت‌هاي اجتماعي است. آموزش مهارت‌هاي اجتماعي كه معمولاً در محيط گروهي انجام مي‌شود، توسط يك درمانگر هدايت مي‌گردد

به طوري كه ابتدا او به عنوان الگو رفتارهاي مناسب را نشان مي‌دهد و سپس از كودكان مي‌خواهد كه آنها را تكرار كنند. گروه مهارت‌هاي اجتماعي به كودكان مي‌آموزد كه چگونه واكنش‌هاي ديگران را پيش بيني نمايند و چگونه رفتارهاي قابل قبول‌تري داشته باشند. همچنين گروه مهارت‌هاي اجتماعي بايد روي انتقال مهارت‌هاي جديد به دنياي واقعي كار كند.

درمان بيش فعالي در كودكان به كمك رژيم غذايي مناسب

برخي از متخصصين بر اين باورند كه رژيم غذايي كودكان مبتلا به بيش فعالي نيز در فرايند بهبودي آن‌ها تاثير دارد. البته توجه به اين مسئله بسيار ضرورت است كه بدانيد رژيم غذايي مناسب به تنهايي براي درمان اين اختلال كفايت نمي‌كند. از جمله توصيه‌هايي كه در مورد تغذيه كودكان ADHD وجود دارد بايد به موارد زير اشاره كرد.

1- فاصله بين وعده هاي غذايي كودك نبايد بيش از 3 ساعت شود

وعده‌هاي اصلي و ميان وعده‌هاي فرزندتان را طوري تنظيم كنيد كه او هر 3 ساعت مقداري غذا بخورد. اين كار كمك مي‌كند كه قند خون كودك ثابت بماند و همين مسئله به كاهش تحريك پذيري و افزايش تمركز او كمك مي‌كند.

2- گنجاندن پروتئين و كربوهيدرات در وعده هاي غذايي كودك

سعي كنيد در هر وعده غذايي يا ميان وعده كمي پروتئين و كربوهيدرات قرار دهيد. اين غذاها به كودك كمك مي‌كنند تا ميزان فعاليتش كاهش پيدا كند ولي در عين حال هشياري بيشتري داشته باشد.

3- سطح روي، آهن و منيزيم كودك بررسي كنيد

بسياري از كودكان مبتلا به ADHD داراي ميزان كمي از اين مواد معدني مهم هستند. افزايش سطح آنها ممكن است به كنترل علائم ADHD كمك كند. به خصوص افزايش آهن بسيار مفيد مي‌باشد. در همين راستا يك مطالعه نشان داده كه مكمل آهن تقريباً به اندازه مصرف داروهاي محرك علائم بيش فعالي را بهبود مي‌بخشد. با اين حال مكمل‌ها نيز بايد طبق نظر پزشك به كودك داده شوند. در نتيجه به طور سرخود و بيش از حد از آن‌ها استفاده نكنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا ريتالين به بهبود تمركز بزرگسالان نيز كمك مي كند؟

ريتالين تنها در صورتي مي‌تواند به عنوان درمان مشكلات تمركز تجويز شود كه كودك يا بزرگسال مبتلا به اختلال بيش فعالي باشد. در غير اين صورت مصرف ريتالين منجر به بروز عوارضي نظير تحريك پذيري، اضطراب و بي قراري مي‌شود و حتي ممكن است وابستگي رواني در پي داشته باشد. در نتيجه هرگز از اين دارو به طور سرخود استفاده نكنيد.

 

 

 

منبع : درمان بيش فعالي كودكان بدون دارو


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۱۹:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلالات طيف اوتيسم (ASD) در سال‌هاي اخير بسيار شايع شده؛ تا جايي كه شايد كمتر كسي اكنون نام بيماري اوتيسم يا درخودماندگي را نشنيده باشد. اين اختلال از ابتداي تولد در نوزاد وجود دارد. متأسفانه هنوز راهي براي تشخيص آن در دوران بارداري پيدا نشده است. اگرچه اين اختلال از بدو تولد وجود دارد اما بسياري از مواقع تا حدود 3 يا 4سالگي تشخيص داده نمي‌شود. اما به اين نكته توجه داشته باشيد كه هرچه سريع‌تر نشانه‌هاي اين بيماري را در فرزند خود پيدا كرده و درمان را شروع كنيد، نتيجه بهتري از آن دريافت خواهيد كرد. در ادامه به برخي از نشانه‌هاي اين اختلال اشاره كرده‌ايم براي تشخيص قطعي حتما از مشاوره كودك استفاده كنيد.

 

منبع : اختلالات طيف اوتيسم

آشنايي و تعريف اختلالات طيف اوتيسم

اوتيسم ازنظر روانشناسان يك اختلال عصبي-رشدي است. اختلال عصبي-رشدي دسته‌اي از بيماري‌ها هستند كه از بدو تولد در كودك ظاهر شده و قطعاً ناهنجاري‌هايي در سيستم عصبي كودك باعث به وجود آمدن آن‌ها شده است. يكي ديگر از ويژگي‌هاي اختلالات عصبي-رشدي مثل اختلالات طيف اوتيسم اين است كه اين بيماري‌ها قابل درمان شدن نيستند. شما تنها مي‌توانيد شدت نشانه‌ها را كم كنيد.

در گذشته بيماري‌هاي مختلفي با نام اوتيسم، سندرم آسپرگر، ازهم‌پاشيدگي كودكي و رت وجود داشتند. اين بيماري‌ها در كنار تفاوت‌هاي مهمي كه باهم دارند اما در بسياري از مسائل مثل كاهش روابط اجتماعي و عدم استفاده از كلام، مشترك هستند. به همين خاطر آخرين به‌روزرساني از كتاب راهنماي اختلالات رواني تمامي اين بيماري‌ها را در يك دسته قرار داد و نام آن را اختلالات طيف اوتيسم گذاشت. همان‌طور كه مي‌دانيد وقتي صحبت از طيف در ميان باشد به اين معناست كه شدت نشانه‌ها از ضعيف تا قوي دسته‌بندي مي‌شود. با اين حال در مقاله سندرم آسپرگر مي‌توانيد با نشانه‌هايي كه پيشتر اين اختلالات را تفكيك مي‌داد آشنا شويد.

علائم و نشانه هاي اختلال طيف اوتيسم

آخرين به‌روزرساني از كتاب راهنماي تشخيص اختلالات رواني دو ويژگي روابط اجتماعي ضعيف و همين‌طور علائق محدود و رفتارهاي تكرارشونده را نشانه‌هاي اصلي طيف اوتيسم مي‌داند و معتقد است بيماران در هركدام از اين ويژگي‌ها بايد با يكي از عبارات زير درجه‌بندي شوند (نيازمند حمايت، نيازمند حمايت زياد، نيازمند حمايت خيلي زياد).

اما اين كودكان به‌جز روابط اجتماعي ضعيف و علائق محدود نشانه‌هاي ديگري هم دارند. به‌طوركلي نشانه‌هاي اختلال طيف اوتيسم عبارتند از:

  • روابط اجتماعي كودك با سن او تناسب ندارد؛ براي مثال اين كودكان علاقه‌اي به صحبت كردن با ديگران يا شريك كردن آن‌ها در احساساتشان ندارند؛ ارتباط چشمي يا حتي كلامي خوبي با ديگران برقرار نمي‌كنند؛ توانايي همدلي با ديگران، فهم احساسات آن‌ها و همين‌طور معناي كلام ديگران را ندارند.
  • علائق و رفتارهاي محدود و تكرارشونده؛ براي مثال شما ممكن است ببينيد كودك دائماً يك بازي يا كلمه را تكرار مي‌كند؛ به نظم شرايط بسيار حساس هستند و اصلاً تغيير و تنوع را دوست ندارند؛
  • نسبت به محرك‌هاي محيطي پاسخ مناسبي نمي‌دهند. براي مثال ممكن است هيچ واكنشي به درد نداشته باشند يا به‌شدت از زبري لباس كلافه شوند.
  • كلام در اين كودكان بسيار ضعيف است؛ آن‌ها معمولاً يا از ابتدا ارتباط كلامي برقرار نمي‌كنند و يا پس از مدتي رشد كلامي آن‌ها عقب‌گرد مي‌كند.

علل و دلايل به وجود آمدن اختلالات طيف اوتيسم

با وجود تحقيقات بسياري كه در زمينهٔ اختلالات طيف اوتيسم انجام مي‌شود تاكنون دليل اصلي اين بيماري پيدا نشده است. درواقع بسياري از محققان تصور مي‌كنند مجموعه‌اي از دلايل در كنار هم باعث بروز اين بيماري مي‌شوند. در درجه اول تركيب چند ژن نقش اصلي را در اين بيماري ايفا مي‌كند. اما هركسي كه داراي ژن اوتيسم باشد به اين بيماري دچار نمي‌شود.

بعضي از عوامل محيطي هم در اين زمينه نقش دارند. به‌علاوه تحقيقات نشان مي‌دهد كه بخش‌هايي از مغز مثل مخچه يا آميگدال در كودكان درگير با اوتيسم دچار مشكل است. برخي تحقيقات ديگر معتقدند با توجه به اينكه شيوع اختلالات طيف اوتيسم در مردان بيشتر از زنان است شايد اين بيماري به دليل قرار گرفتن جنين در معرض تستوسترون اتفاق افتاده باشد. با همه اين‌ها هنوز تحقيقات راجع به دليل قطعي بيماري اوتيسم ادامه دارد و بايد منتظر نتايج تحقيقات بيشتري باشيم.

اقدامات كاربردي در برابر اختلالات طيف اوتيسم

براي تمامي خانواده‌هايي كه كودك آن‌ها درگير اختلالات طيف اوتيسم شده است يك سؤال بسيار مهم وجود دارد، آيا فرزندم بهبود پيدا خواهد كرد؟ همان‌طور كه گفتيم بيماري‌هاي عصبي-رشدي به‌طور كامل بهبود پيدا نمي‌كنند اما استفاده از روش‌هاي درماني مي‌تواند تا حد زيادي جلوي نشانه‌هاي اين بيماري را بگيرد. به همين خاطر اگر مي‌خواهيد فرزندتان بتواند جريان عادي زندگي را دنبال كند بهتر است هرچه سريع‌تر براي درمان وي اقدام كنيد. براي آشنايي با جديدترين روش هاي درمان اوتيسم كليك كنيد. ازجمله روش‌هايي كه براي درمان اختلالات طيف اوتيسم صورت مي‌گيرد مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

تحليل رفتار كاربردي (ABA)

اين روش را مي‌توان معروف‌ترين گزينه در درمان اختلال طيف اوتيسم دانست. هدف در درمان (ABA) اين است كه كودك رفتار صحيح را ياد بگيرد و رفتارهاي اشتباه خود را كنار بگذارد. اين كار با بي‌توجهي به رفتارهاي اشتباه و همين‌طور پاداش دادن رفتارهاي درست شكل مي‌گيرد.

كاردرماني و گفتاردرماني

در اين دو روش سعي مي‌شود مهارت‌هاي مختلف و همين‌طور گفتار صحيح به اين كودكان آموزش داده شود. براي مثال آن‌ها براي يادگيري گفتار مي‌بايست از رفتار سايرين تقليد كنند. در ابتدا هر صدايي كه آن‌ها بتوانند توليد كنند پاداش مي‌گيرد. اما پس از مدتي تنها صداهايي كه بعد از صحبت كردن معلم يا هر مخاطب ديگر باشد پاداش دريافت مي‌كند. به‌اين‌ترتيب آن‌ها ياد مي‌گيرند چه زمان و چطور صحبت كنند.

درمان‌هاي دارويي

براي درمان اختلالات طيف اوتيسم از داروهاي مختلف ازجمله آرام‌بخش‌هاي بسيار قوي استفاده مي‌شود. اما تحقيقات نشان داده كه اين داروها چندان در درمان اختلالات طيف اوتيسم قوي نيستند. شايد يكي از دلايل اين موضوع اين باشد كه اختلالات طيف اوتيسم بسياري از بخش‌هاي رفتار كودك را درگير مي‌كند و اين روش‌ها با استفاده از يك دارو درمان نخواهند شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

اختلالات طيف اوتيسم يعني چه؟

اوتيسم نام يك بيماري عصبي-رشدي است كه از ابتداي تولد شروع مي‌شود و باعث مشكلاتي در روابط اجتماعي و صحبت كردن كودك خواهد شد.

آيا كودكان اوتيستيك درمان مي‌شوند؟

تاكنون راهي براي درمان كامل اين بيماري پيدا نشده است. اما با استفاده از روش‌هاي مختلف مي‌توان شدت نشانه‌ها را كاهش داد و رفتار كودك را به رفتاري مورد قبول در جامعه نزديك كرد.

 

 

 

 

منبع : اختلالات طيف اوتيسم

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلالات طيف اوتيسم،
موضوع:
[ ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۳۴:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

داروهاي ضد روان پريشي كه با نام ضد سايكوزها يا آنتي سايكوتيك ها نيز شناخته مي‌شوند از سوي پزشك معالج جهت درمان برخي بيماري‌هاي روحي و رواني و كاهش علائم سايكوز كه عمدتا توهم و هذيان است، تجويز مي‌گردد. در ابتدا داروهاي ضد روان پريشي توليد و استفاده گرديد كه نسبت به داروهاي جديد داراي عوارض جنسي، عضلاني و حركتي بيشتري بود. به همين دليل داروهاي ضد روانپريشي در حال حاضر در دو دسته نسل اول و نسل دوم در داروخانه‌ها موجود هستند. به طور كلي تمامي داروهاي ضدسايكوز چه در استفاده كوتاه مدت و چه استفاده بلند مدت منجر به درمان بيماري نخواهد شد و فقط به عنوان دارويي كه علائم سايكوز را كم كند و شرايط يك زندگي متعادل را امكان‌پذير نمايد، بايستي توسط بيمار مصرف شود. در ادامه اطلاعات كاملي از داروهاي ضد روان پريشي ارائه كرده‌ايم.

منبع : داروهاي ضد روان پريشي نسل اول و نسل دوم

چرا بايد داروهاي ضد روان پريشي را مصرف كرد؟

براي آشنايي با دليل تجويز داروهاي روان پريشي، در ابتدا بهتر است با تعريفي از روانپريشي و يا سايكوز شروع كنيم. در واقع روانپريشي وضعيتي از بيمار است كه در آن بيمار توانايي ارتباط با واقعيت را از دست مي‌دهد و به همين دليل توهم و هذيان از علائم اصلي روان پريشي است.

زماني كه بيمار دچار روان پريشي مي‌شود، اغلب صداهايي را از محيط مي‌شنود كه در واقع در خيال و توهم او است و در واقعيت چنين نيست. در اين حالت بيمار داراي باورهايي است كه در خيال خود آن‌ها را ديده و در واقعيت نيز صحت آن‌ها را تاييد مي‌كند.

داروهاي ضد روان پريشي

دارو هاي ضد روان پريشي براي درمان اختلالات روحي و رواني و بيماري‌هاي مثل اسكيزوفرني و دوقطبي كاربرد دارد و در درمان و كاهش علائم بيماران اسكيزوفرني موفق بوده است.

از داروهاي ضد روان پريشي براي درمان برخي بيماري‌هاي شديد رواني و گاها درمان سكسكه و همينطور كاهش درد براي برخي بيماران نيز استفاده مي‌شود. نكته‌اي كه پيرامون اين داروها وجود دارد اين است كه داروهاي ضد روان پريشي عمدتا براي كاهش علائم بيماري استفاده مي‌شود و خاصيت درماني ندارد.

به طور كلي داروهاي ضد روان پريشي به دليل ساختاري كه دارد در كنار فوايد بسيار داراي عوارض زيادي نيز هست و همين عامل باعث قطع مصرف دارو از سوي بيمار مي‌گردد كه باعث بدتر شدن شرايط او خواهد شد.

داروهاي ضد روان پريشي از مهار كننده‌هاي دوپامين، سروتونين و نورآدرنالين هستند كه باعث مي‌شود سطح اين انتقال دهنده‌ها در مغز افزايش پيدا كند و در نهايت شرايط يك زندگي عادي و متعادل را براي بيمار ايجاد نمايد.

داروهاي ضد روان پريشي معمولا به شكل قرص در دوزهاي مختلف وجود دارد، البته بيماراني كه مشكل بلع دارند، مي‌توانند از نوع شربت اين داروها استفاده كنند.

موارد مصرف داروهاي ضد روان پريشي

داروهاي ضد روان پريشي با توجه به عملكردي كه بر روي مغز بيمار دارد علاوه بر اينكه داروهاي ضد سايكوز هستند، در درمان برخي مشكلات روحي و رواني نيز از سوي پزشك تجويز شده‌اند. از جمله اين بيماري‌ها مي توان به اسكيزوفرني(جنون جواني)، اختلال اسكيزوافكتيو، برخي از انواع اختلالات دوقطبي و افسردگي حاد نيز اشاره كرد.

از برخي داروهاي ضد روان پريشي نيز در درمان برخي اختلالات شامل اضطراب شديد اما از دوز پايين دارو، مشكلات جسمي مانند سكته‌هاي مداوم، مشكلات تعادل و حالت تهوع، مشكلات خواب، اختلال شخصيت مرزي و رفتارهاي تكانشگري استفاده مي‌شود.

تاثيرات دارو هاي ضد روان پريشي

اشاره كوتاهي كرديم كه داروهاي ضد روان پريشي خاصيت درماني ندارند، اما براي كاهش علائم بيماري‌هايي رواني حاد همچون اسكيزوفرني، دو قطبي و افسردگي باعث كاهش علائم مي‌شود. از جمله علائمي كه با مصرف داروهاي ضد روان پريشي كم مي‌شود مي‌توان به كاهش توهمات و هذيان‌ها مانند شنيدن صدا و يا هذيان شك و ترديد، اضطراب و آشفتگي جدي، احساس تهديد، گفتار نامفهوم و تفكر ناخودآگاه، گيجي، رفتار خشونت آميز يا تهاجمي، شيدايي و … اشاره كرد.

طول درمان داروهاي ضد روان پريشي

طول درمان دارو را پزشك متناسب با نوع بيماري و شرايط بيمار مشخص مي‌شود. به طور كلي اثر بخشي داروهاي ضد روان‌پريشي بعد از چند هفته مصرف مشخص مي‌گردد كه ممكن است در برخي افراد مصرف چند هفته كافي باشد. اما در برخي بيماران همچون بيماران مبتلا به اسكيزوفرني حتي در صورت كاهش علائم بايستي كه در طولاني مدت از اين داروها مصرف شود.

به هرحال بهتر است پيرامون طول درمان با داروهاي ضدروان‌پريشي با پزشك خود صحبت كنيد.

انواع داروهاي ضد روان پريشي

همانطور كه اشاره كرديم داروهاي ضد روان‌پريشي در دو دسته نسل اول و نسل دوم در داروخانه‌ها وجود دارد. تفاوت اين دو نسل از داروهاي ضد روان پريشي در ميزان عوارض جانبي آن‌هاست، اما هر دو نسل عملكرد مناسبي دارد.

  • داروهاي ضدروان‌پريشي رايج قديمي‌تر | آنتي سايكوتيك‌هاي تيپيك : به اين دسته از داروهاي ضدروان‌پريشي داروهاي نسل اول گفته مي‌شود.
  •  داروهاي ضدروان‌پريشي جديدتر يا غير رايج | آنتي سايكوتيك‌هاي آتيپيك : به اين دسته از داروهاي ضد روان‌پريشي داروهاي نسل دوم گفته مي‌شود.

داروهاي نسل اول

داروهاي ضد روان پريشي نسل اول به عنوان داروهاي آرام بخش شناخته شدند، چراكه پس از اينكه بيمار اين دسته از داروها را به تجويز پزشك مصرف مي‌كرد، علائم بيماري شامل هذيان، توهم شنيداري، اختلال فكري و … از بين مي‌رفت.

اما مصرف طولاني مدت اين داروها به دليل ساختار و عملكردي كه داشت احساساتي شامل بي‌ احساسي، كاهش انگيزه و عجز در بيان احساس را نيز در بيمار ايجاد مي‌كند. در ادامه به مهم‌ترين داروهاي ضد روان پريشي نسل اول اشاره كرده‌ايم.

هالوپريدول

  • از داروي هالوپريدول براي در بيماراني كه مبتلا به اسكيزوفرني، اختلال تورت و تيك‌هاي آوايي هستند، براي كاهش علائم استفاده مي شود.

  • داروي هالوپريدول به صورت قرص، قطره و يا آمپول در داروخانه‌ها موجود است.
  • داروي هالوپريدول داراي عوارض جانبي قابل توجهي نيز مي‌باشد. براي آشنايي با عوارض و نحوه مصرف قرص هالوپريدول كليك كنيد.

پرفنازين

  • داروي پرفنازين به دليل تاثير و عملكرد مثبت بر روي هيپوتالاموس مغز در درمان بيماري‌هايي همچون اسكيزوفرني، اسكيزو افكتيو و اختلال دو قطبي استفاده مي‌شود.
  • داروي پرفنازين در اشكال قرص و آمپول وجود دارد.

تري فلوپرازين

  • داروي تري فلوپرازين در بيماران مبتلا به اختلال اسكيزوفرني براي كاهش علائم سايكوز همچون هذيان و توهم استفاده مي‌شود.
  • اين دارو در درمان اضطراب نيز كاربرد دارد.
  • داروي تري فلوپرازين در اشكال قرص و آمپول در بازار موجود است.
  • مصرف اين دارو در طولاني مدت باعث اختلالات جدي مانند اختلال حركتي خواهد شد.

از ديگر داروهاي ضد روان پريشي نسل اول مي‌توان به داروهاي دروپرديول، فلوفنازين، تيوريدازين، فلوپنتيكسول، پيموزايدتري، فلوپرازين، كلرپرومازين، تيوتيكسن و پرومتازين اشاره كرد.

عوارض جانبي داروهاي نسل اول

داروهاي ضدروان‌پريشي نسل اول عوارض بيشتري نسبت به دارو هاي نسل دوم دارند. از مهم‌ترين اين عوارض‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد :

  • خشكي مفاصل
  • لرزه در اندام‌‌ها
  • تفكر، درك و احساس آهسته و كند
  • بي‌قراري
  • اختلال در عملكرد جنسي
  • ديسكينزي كه همان كندي حركتي و حركات غيرارادي است
  • و …

داروهاي نسل دوم

پس از گذشت چند سال داروهاي ضد روان پريش نسل دوم به بازار آمدند كه داراي عوارض جانبي بسيار كمتري نسبت به داروهاي نسل اول بودند، اما به طور كلي داراي عملكرد يكساني هستند. در ادامه به مهم‌ترين داروهاي ضدروان‌پريشي نسل دوم اشاره كرده‌ايم.

ريسپريدون

  • داروي ريسپريدون از مهم‌ترين دارو‌هاي ضد روان پريشي نسل دوم است كه براي درمان اسكيزوفرني در بزرگسالان و بيماري اوتيسم در كودكان كاربرد دارد.
  • داروي ريسپريدون در اشكال قرص و محلول خوراكي موجود است.
  • كاركرد اصلي داروي ريسپريدون ايجاد تعادل رواني براي داشتن يك زندگي متعادل مي‌باشد. براي آشنايي بيشتر با قرص ريسپريدون كليك كنيد.

الانزاپين

  • داروي الانزاپين براي درمان و كاهش علائم در برخي اختلالات رواني شامل بيماري اسكيزوفرني و بيماري دو قطبي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
  • الانزاپين تنها به شكل قرص در بازار وجود دارد.
  • از داروي درمان الانزاپين مي توان در كنار ديگر دارو ها براي درمان افسردگي نيز استفاده كرد. براي آشنايي بيشتر با عوارض قرص الانزاپين كليك كنيد.

آريپيپرازول

  • داروي آريپيپرازول نيز از داروهاي ضد روان پريش نسل دوم براي درمان و كاهش علائم در بيماري‌هايي مثل اسكيزوفرني، اختلال دوقطبي نوع يك و اختلالات طيف اوتيسم استفاده مي‌شود.
  • داروي آريپيپرازول براي جلوگيري از تغييرات خلق و خو و ايجاد ثبات عاطفي نيز در برخي بيماران تجويز مي‌گردد.

از ديگر داروهاي ضد روان پريش نسل دوم مي‌توان به بارنوتيل، زوتپين و كلوزاپين اشاره كرد.

عوارض نسل دوم داروها

داروهاي ضد روان پريش نسل دوم نسبت به داروهاي نسل اول داراي عوارض كمتري بوده، اما بي عارضه هم نيستند. از مهم‌ترين عوارض داروهاي ضدسايكوز نسل دوم مي‌توان به موارد زير اشاره كرد :

  • خواب آلودگي و آرامش عمومي
  • افزايش وزن
  • اختلال عملكرد جنسي
  • افزايش خطر ابتلا به ديابت
  • لرزش در اندام‌ها در صورت مصرف دوز بالا
  • كندي حركتي و حركات غيرارادي خفيف در سينه‌ها، پاها و چهره

جمع بندي درباره داروهاي ضد سايكوز

در نظر داشته باشيد كه داروهاي نسل دوم ضدروان‌پريش نسبت به داروهاي نسل اول داراي عوارض جنسي، عضلاني و حركتي كمتري است، اما افزايش وزن با دسته دوم بيشتر خواهد بود.

به طور كلي بهتر است مطابق تجويز پزشك خود با توجه به نوع و شدت بيماري از داروهاي ضد سايكوز استفاده كنيد و در نظر داشته باشيد كه اين داروها به طور كلي داراي فوايد بسياري نسبت به عوارض جانبي شان هستند.

بايستي به اين نكته توجه داشته باشيد كه بيماراني كه داراي علائم سايكوز و هذيان و توهم‌اند، علاوه بر مصرف داروهاي ضد روان پريشي بايستي توسط متخصص و مشاور روان درماني نيز شوند تا بتوانند با يادگيري مهارت‌هاي لازم به زندگي متعادل خود بازگردند.

شما عزيزان مي‌توانيد در صورتي كه به پزشك خود دسترسي نداريد، در كمترين زمان و هزينه، بدون اينكه نيازي به خروج از منزل داشته باشيد با برترين متخصصان كشور در ارتباط باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه داروهاي ضد روان پريشي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۲۹:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز استعداديابي كودكان بندر عباس كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ استعداديابي كودكان يكي از دغدغه‌هاي مشترك بسياري از پدر و مادرهاست چراكه هر كودكي با توانمندي‌هاي خاص و منحصر به فرد خود متولد شده و اگر از همان اول به درستي كشف و هدايت شود احتمال موفقيت او در آينده تا حد زيادي بالا خواهد رفت. با افزايش سطح اطلاعات جامعه از اهميت استعداديابي؛ امروزه والدين بيشتر براي اين موضوع ارزش قائل هستند و به دنبال متخصصيني مي‌گردند تا بتوانند در اين زمينه به آن‌ها كمك كنند. اگر شما در بندر عباس زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز استعداديابي در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. جهت دريافت خدمات مشاوره كودك كليك كنيد.

 

منبع : استعداديابي كودكان بندر عباس

استعداد چيست؟

استعداد به توانايي‌هاي بالقوه انسان گفته مي‌شود كه در صورت قرار گرفتن در محيط مناسب مي‌توانند به صورت بالفعل دربيايند. نكته بسيار مهم اينجاست كه هيچ انساني بدون استعداد زاده نمي‌شود و شكست افراد در زندگي تنها به دليل نيافتن راه مناسب براي دست يابي به موفقيت‌ها است. اگر به دقت به زندگي افراد نگاه كنيد مي‌بينيد كه حتي انسان‌هايي كه بهره هوشي بسيار پاييني دارند و يا ازمعلوليت رنج مي‌برند نيز در صورت قرار گرفتن در محيط مناسب مي‌توانند استعدادهاي خود را پيدا كرده و به جايگاهي در زندگي دست يابند كه ساير افراد به آن‌ها غبطه بخورند.

 براي اينكه راحت‌تر اين موضوع را درك كنيد مي‌توانيد به زندگي افرادي كه در مسابقات پاراالمپيك قهرمان مي‌شوند نگاه كنيد. آن‌ها در حقيقت با وجود تمام محدوديت‌ها گوهر وجودي خود را پيدا كرده و مسير درست براي پرورش آن را يافته‌اند. در نتيجه استعداد امري است كه مي‌تواند در جلوه‌هاي مختلف ظهور كند و بيش از هر چيز نيازمند تلاش براي كشف و هدايت در مسير درست است. براي آشنايي بيشتر با ويژگي كودكان استثنايي كليك كنيد.

استعداديابي كودكان بندر عباس | اهميت استعداديابي در كودكان

انسان‌ها در همه سنين قابليت رشد و پيشرفت دارند و هيچ زماني متوقف نمي‌شوند. اما برخي برهه‌هاي زماني در زندگي مراحل حساسي هستند كه شكل گيري توانمندي‌ها در آن زمان مي‌تواند به بيشترين بازدهي بيانجامد. در دوران كودكي ذهن بچه‌ها از انعطاف پذيري بيشتري برخوردار است و آمادگي بيشتري براي يادگيري دارد. اگر شما موضوع مورد علاقه فرزندتان را پيدا كنيد مي‌بينيد كه او چگونه مشتاقانه و كنجكاو براي يادگيري هرچه بيشتر تلاش مي‌كند و از پيش رفتن در آن حوزه خاص لذت مي‌برد.

اين در حالي است كه همين كودك ممكن است در موقعيت‌هاي ديگر يادگيري اشتياق خاصي از خود نشان ندهد و دائماً تكاليف را پشت گوش بياندازد. درنتيجه مي‌توان گفت اگر كودك در يك زمينه نظير درس‌هاي مدرسه علاقه چنداني از خود نشان نمي‌دهد به اين معنا نيست كه او به‌طور كلي نسبت به يادگيري بي‌علاقه است به اين فكر كنيد كه شايد محيط براي او به‌درستي فراهم نشده يا شايد به‌طور كل استعدادهاي او در جايي بيرون از مدرسه قادر به شكوفايي باشند.

اگر شما بتوانيد استعدادهاي فرزندتان را در دوره كودكي شناسايي كنيد و او را در مسير دلخواه خود قرار دهيد فرد از همان ابتدا موفقيت‌هاي كوچك و بزرگي را تجربه مي‌كند كه به او براي ادامه راه انگيزه مي‌دهند و در دوران نوجواني و بزرگسالي از سردرگمي او پيشگيري مي‌كنند. علاوه بر اين‌ها افرادي كه از دوران كودكي در مسير درست قرار گرفته‌اند به مراتب از شانس بيشتري براي موفقيت برخوردارند و سطح رضايت عمومي بالاتري از زندگي را گزارش مي‌دهند.

استعداديابي كودكان بندر عباس | وظايف والدين براي استعداديابي كودكان

همه پدر و مادرها مسلما از پيشرفت فرزند خود لذت مي‌برند و از موفق شدن او استقبال مي‌كنند. با اين حال  بسياري از آن‌ها با روش‌هاي درست تربيتي آشنا نيستند و همين امر باعث مي‌شود كه ناخواسته در بسياري از اوقات جلوي پرورش استعدادهاي كودك را گرفته و مانع پيشرفت او شوند. توجه به نكات زير به شما كمك مي‌كنند تا بتوانيد راحت تر توانايي‌هاي بالقوه فرزندتان را شناسايي كنيد و او را در مسير مناسب خودش قرار دهيد.

اگر وقت كافي نداريد با دريافت مشاوره تلفني كودك نيز مي توانيد از خدمات مركز ذهن نو بهره مند شويد.

1- اولين قدم مشاهده درست

گاهي اوقات والدين آنقدر غرق مشغله‌هاي خود مي‌شوند كه در طول روز كم‌تر درگير دنياي كودك شده و تنها در صورتي كه او نياز خاصي داشته باشد به او توجه مي‌كنند. همين امر اساس بسياري از اشتباهات تربيتي را رقم مي‌زند.  

بسيار اهميت دارد كه در طول روز به درستي فرزندتان را مورد مشاهده قرار دهيد و رفتارهايش را زير نظر بگيريد. براي مثال ببينيد كه نسبت به چه موضوعاتي به وجد مي‌آيد و از كنار چه چيزهايي به سادگي مي‌گذرد. هر بچه‌اي از همان ابتداي كودكي علايق خاصي را پرورش مي‌دهد كه شناسايي و توجه به آن‌ها مي‌تواند در زمينه كشف استعدادهاي او بسيار كمك كننده باشد. جهت آشنايي با بهترين وجديدترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد.

2- كنار گذاشتن پيش‌فرض‌ها

بسياري از والدين كودكان را آينه گذشته خود مي‌پندارند. آن‌ها تلاش مي‌كنند هر آنچه خود به آن دست نيافتند را براي فرزندشان فراهم كنند و او را در مسيري قرار دهند كه خود روزي به دنبال كسب پيشرفت در آن بودند. اما لازم است اين موضوع را در نظر بگيريد كه فرزندان با تمام شباهت‌هايي كه به شما دارند مي‌توانند دنيايي كاملاً متفاوت داشته باشند. سعي كنيد پيش‌فرض‌هاي خود را كنار بگذاريد و اجازه دهيد كودك با دست زدن به كشف در محيط طبيعي خود استعدادهايش را نمايش دهد. ممكن است او اصلاً علاقه‌اي به قرار گرفتن در مسيرهاي دلخواه شما نداشته باشد و چه بسا اگر در موقعيت‌هاي ديگري قرار بگيرد موفقيت‌هاي دوچنداني را از خود نشان دهد.

3- خودداري از مقايسه

همان طور كه بارها گفته شد هر انسان وجود منحصر به فردي است كه استعدادهاي مخصوص به خود را دارد. اگر فرزندتان همانند هم سن و سالانش نمي‌تواند در يك حوزه خاص پيشرفت كند هرگز او را سرزنش نكنيد و موفقيت‌هاي ديگران را به رخش نكشيد. هميشه سعي كنيد كودك را متناسب با توانايي‌ها و مهارت‌هاي خاص خودش بسنجيد و بر اين اساس پيش برويد. توجه داشته باشيد كه قرار نيست همه انسان‌ها شبيه به هم باشند و مسيرهاي يكساني را طي كنند.

4- قرار دادن كودك در يك محيط غني

بسيار اهميت دارد كه فرزندتان در كودكي در يك محيط غني و سرشار از تجربيات گوناگون قرار بگيرد و در اين ميان بتواند دست به انتخاب بزند. اگر فرزندتان در يك فضاي يكنواخت بزرگ شود هرگز استعدادهاي او قابليت رؤيت شدن پيدا نمي‌كنند. از همين رو تلاش كنيد كودك را در معرض محرك‌هاي متنوعي قرار داده و اجازه دهيد او آزادانه در بين آن‌ها اكتشاف كند.

5- اهميت قائل شدن براي رؤياهاي كودك

تقريباً همه ما شنيده‌ايم كه فردي در دوران كودكي از رؤياهاي خود بگويد. مثلاً برخي بچه‌ها مي‌گويند مي‌خواهند در آينده نقاش بزرگي شوند يا بسياري از پسرها از رؤياهاي از خود براي خلبان شدن حرف مي‌زنند. در اكثر موارد والدين و اطرافيان اين روياها را ناديده مي‌گيرند يا تنها با شوخي و خنده به‌سادگي از كنار آن‌ها رد مي‌شوند. در حالي كه لازم است به درستي به آرزوها و تصورات كودك گوش بدهيد و توانايي‌هاي او را براي رفتن در اين مسير بسنجيد. گاهي اوقات همين روياها به بزرگ ترين حسرت‌هاي فرد در آينده تبديل مي‌شوند.

استعداديابي كودكان بندر عباس | لزوم كمك گرفتن از يك متخصص براي استعداديابي كودكان

خوشبختانه امروزه ابزارهاي مختلفي براي كشف استعدادهاي كودكان ابداع شده است كه به والدين كمك مي‌كنند فرزندان خود را بهتر بشناسند و توانايي‌هاي منحصر به فرد او را تشخيص دهند. براي مثال امروزه آزمون‌هاي هوشي مختلفي وجود دارند كه مي‌توانند توانايي‌هاي بالقوه كودك در زمينه رياضي، موسيقي، كلامي، فعاليت‌هاي حركتي، خلاقيت‌هاي هنري و … را اندازه گيري نمايند. استفاده از اين آزمون‌هاي هوش و استعداد بايد در محيط‌هاي حرفه‌اي و به كمك آزمونگرهاي آموزش‌ديده انجام گيرد چراكه نحوه اجرا شدن تست‌ها و نوع رفتارهايي كه كودك در اين ميان از خود نشان مي‌دهد همگي مي‌توانند در تفسير نهايي تأثيرگذار باشند. از همين رو لازم است كه به مراكز روانشناسي معتبر مراجعه كرده و از متخصصان روان‌شناس باليني براي ارزيابي كودك خود كمك بگيريد.

ارائه خدمات استعداديابي كودكان در مركز مشاوره ذهن نو

مركز مشاوره ذهن نو با در اختيار داشتن نيروهاي متخصص در حوزه كودك و نوجوان مي‌تواند به شما كمك كند تا از تست‌ها و ابزارهاي نوين در جهت استعداديابي كودك خود استفاده كنيد. هم‌چنين در كنار اجراي آزمون‌ها مشاوران و روانشناسان اين مركز مي‌توانند تفسير تست و راهنمايي‌هاي لازم براي پرورش مناسب استعدادهاي كودك را در اختيارتان قرار دهند. جهت دريافت خدمات از مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو كليك كنيد.

آدرس ساير مراكز استعداديابي كودكان بندر عباس

موسسه استعداديابي كودكان هوش نيك بندرعباس، چهار راه دانشگاه به سمت داماهي، ساختمان شمس، طبقه هشتم، واحد ٢٧

سؤالات متداول

– استعداد ذاتي است يا اكتسابي؟

توانايي‌هاي ما تركيبي از نيروهاي وراثتي و محيطي هستند. استعدادهاي ما امري هستند كه به طور ذاتي مي‌توانند در ما وجود داشته باشند اما تا زماني كه از طريق محيط به درستي پرورش نيابند نمي‌توانند شكوفا شوند. در نتيجه تركيبي از نيروهاي ذاتي و اكتسابي استعدادهاي ما را شكل مي‌دهند. والدين مي توانند با دريافت آموزه هاي لازم به بهترين نحو بر روي استعدادهاي ذاتي تاثير بگذارند. مقاله آموزش پدر و مادر را مطالعه نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۲۷:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

زشت شدن در دوران بلوغ آيا تنها به دليل حساسيت بيش از حد نوجوان است؟ معمولا مشكل با قيافه در بلوغ با جوش‌ها، بزرگي بيني، تغيير صدا و رويش موهاي زائد آغاز مي‌شود. اين تغييرات دقيقا همراه با نياز نوجوان به پذيرش همسالان بوده و از آنجا كه هنوز توانايي درك انتزاعي در آن‌ها پايين است و قضاوت بر اساس ظاهر صورت مي‌گيرد، حساسيت بيشتري به پارامترهاي زيبايي وجود دارد. با آماده كردن نوجوان براي اين تغييرات و استفاده از روش‌هاي مختلف براي بالا بردن اعتماد به نفس نوجوان مي‌توان مانع از افت تحصيلي و ساير مشكلات مرتبط با اين دوران شد.

 

منبع : زشت شدن و مشكل با قيافه در بلوغ

مشكل با قيافه در بلوغ و زشت شدن در بلوغ تا چه حد درست است؟

بسياري از نوجوانان در دوران بلوغ فكر مي‌كنند زشت شده‌اند و ديگر قيافه خود را دوست ندارند. اما اين موضوع تا چه حد واقعيت دارد؟ بررسي‌ها نشان مي‌دهند مشكل با قيافه در دوران بلوغ تا حد زيادي نشان دهنده ناتواني در سازگاري با شرايط جديد است. چراكه نوجوانان در سنين بلوغ به يكباره با تغييرات بدني گسترده‌اي روبه‌رو مي‌شوند؛ قيافه آن‌ها از صورت يك كودك فاصله گرفته و كم كم چهره‌اي بزرگسالانه پيدا مي‌كنند.

كنار آمدن با اين تغييرات براي اكثر افراد زمان‌بر است و تا اواخر دوران نوجواني كه ظاهر ثابتي پيدا مي‌كند طول مي‌كشد. اگر در دوران بلوغ قرار گرفته‌ايد و با ظاهر خود مشكل داريد بايد بدانيد كه تنها نيستيد بسياري از نوجوانان در اين برهه از زندگي خود مشغوليت ذهني زيادي با ظاهرشان پيدا مي‌كنند. اما اين بحران‌ها موقتي بوده و با افزايش سن و كسب شناخت بيشتر در مورد خود به مرور از بين مي‌روند. براي كسب اطلاعات بيشتر در ارتباط با سن بلوغ كليك كنيد.

زشت شدن و مشكل با قيافه در بلوغ | چطور در بلوغ زيبا باشيم ؟

همانطور كه گفته شد مشكل با قيافه در دوران بلوغ يكي از بحران‌هاي رايج در ميان نوجوانان است براي اينكه از اين بحران به سلامت عبور كنيم، برخي اقدامات روانشناختي به شما كمك مي‌كند. در همين راستا توصيه‌هايي را به والدين و خود نوجوانان پيشنهاد كرده‌ايم:

1- ظاهر افراد را ملاك قضاوت قرار ندهيد

بسيار اهميت دارد كه والدين از همان دوران كودكي به عنوان الگو چه برخوردي با ظاهر ديگران دارند. اين برخورد مي‌تواند در روحيه و نگرش فرزندان تاثير بسزايي داشته باشد. اگر دائما ديگران را با زيبايي‌هاي ظاهري بسنجيم و به خاطر شكل و قيافه آن‌ها را سرزنش كنيم ناخواسته نوعي ترس و نگراني را در فرزندانمان ايجاد مي‌كنيم كه مي‌تواند در دوران بلوغ خود را بيش از هر زمان ديگري نشان دهد. نوجواناني كه توسط چنين والديني تربيت مي‌شوند ممكن است دائما نگران باشند كه ديگران به خاطر قيافه‌شان آن را مسخره يا طرد نمايند. در نتيجه اعتماد به نفس‌شان كاهش مي‌يابد.

2- زشت شدن در بلوغ | به خاطر بسپاريد كه زيبايي امري نسبي است

همواره به ياد داشته باشيد كه زيبايي مفهومي نسبي است و هيچ كس نمي‌تواند مطلقا زيبا باشد. به عبارت ديگر اين نگاه ماست كه به پديده‌هاي پيراموني معنا مي‌بخشد. آنچه از نظر يك نفر زشت محسوب مي‌شود ممكن است از ديد شخص ديگري زيبا باشد. در نتيجه بايد بدانيد كه ظاهر شما منحصر به خودتان است و زيبايي‌هاي خاص خودش را دارد.

3- بدانيد كه تغييرات بلوغ موقتي هستند

در دوران بلوغ نوسانات هورموني و رشد جسماني سريع مي‌تواند باعث شود كه از نظر ظاهر چندان دلچسب به نظر نياييم. براي مثال بسياري از نوجوانان در اين برهه زماني با جوش‌هاي صورت مواجه مي‌شوند يا احساس مي كنند تناسب اندامشان به هم ريخته است. به خاطر بروز اين مشكلات مضطرب نشويد و آرامش خود را ا دست ندهيد. اين علائم قرار نيست هميشه با شما بمانند. به مرور زمان وقتي از نظر رشدي به ثبات مي‌رسيد اين علائم نيز بهبود مي‌يابند. براي اطلاع از راه هاي كاهش جوش بلوغ كليك كنيد.

4- زشت شدن در بلوغ | بر دستاوردها و توانمندي ها تكيه كنند

همانطور كه گفته شد والدين نبايد ملاك ارزش گذاري و قضاوت خود را بر پايه مسائل ظاهري قرار دهند. در عوض آن‌ها بايد تلاش كنند توانمندي‌هاي منحصر به فرد فرزندشان را درك كرده و بر دستاوردهاي او تكيه كنند. اين كار منجر به پرورش نوعي اعتماد به نفس دروني و قوي مي‌شود كه با تغييرات مرتبط با بلوغ نيز خدشه دار نمي‌شود.

5- به عنوان والدين سعي كنيد با ظاهر خود كنار بياييد

والدين يكي از مهم‌ترين الگوهاي زندگي فرزندان خود محسوب مي‌شوند. اگر پدر و مادرها كساني باشند كه بيش از حد به ظاهر خود مي‌پردازند و به طور وسواسي دائما چهره و اندام خود را برانداز مي‌كنند احتمال بيشتري وجود دارد كه فرزندانشان در دوران بلوغ حساسيت مفرطي در مورد قيافه پيدا كرده و در اين زمينه احساس ضعف كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره نوجوان با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

علت بزرگ شدن دماغ در بلوغ چيست؟

متخصصان بر اين باورند كه بيني انسان از كودكي تا دوران پيري پيوسته تغيير مي‌كند. البته رشد آن از نظر استخواني در انتهاي دوران بلوغ متوقف مي‌شود اما از نظر پوستي رشد و تغييرات آن همچنان ادامه دارد. در دوران بلوغ همه اجزاي صورت در حال متحول شدن و نزديك شدن به حالت بزرگسالي هستند اما تغييرات بيني معمولا بيشتر به چشم مي‌آيند. به مرور با پايان رشد و تحولات جسماني؛ بزرگي بيني در تناسب با ساير اجزا قرار گرفته و ديگر نمود پيدا نمي‌كند.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

منبع : زشت شدن و مشكل با قيافه در بلوغ


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۲۴:۳۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : ---
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی