مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آگورافوبيا يا بازار‌هراسي يكي از انواع اختلالات اضطرابي است كه باعث مي‌شود فرد از اينكه به‌تنهايي از محل زندگي خود دور شود، دچار استرس شود. اين افراد معمولاً احساس مي‌كنند كه دور شدن از خانه با بروز اتفاقات ناگوار همراه است و به همين خاطر معمولاً يا از خانه خارج نمي‌شوند و يا هنگامي‌كه مجبور به اين كار باشند يك نفر بايد آن‌ها را همراهي كند. طبيعتاً چنين رفتاري باعث مي‌شود مشكلات بسياري براي زندگي روزمره فرد و همين‌طور روابط اجتماعي وي پيش بيايد كه بي‌توجهي به آن‌ها مي‌تواند او را درگير بيماري‌هاي روحي ديگري مانند افسردگي كند. اما آگورافوبيا به‌راحتي و از طريق درمان‌هاي روان‌شناختي قابل‌درمان است. به همين خاطر اگر شما يا هريك از اطرافيانتان دچار نشانه‌هاي اين بيماري شده‌ايد بهتر است از يك متخصص روانشناسي در اين زمينه كمك بگيريد.

علائم و نشانه هاي آگورافوبيا چيست ؟

آگورافوبيا ، بازار‌هراسي يا ترس از محيط‌هاي باز نام‌هاي مرتبط با اختلال اضطرابي هستند كه باعث مي‌شود فرد از اينكه در محيطي شلوغ قرار بگيرد دچار اضطراب شده و به همين خاطر معمولاً از اين موقعيت‌ها دوري نمايد. اين افراد در حقيقت نگران اين هستند كه در يك محيط باز و شلوغ رفتاري انجام بدهند كه باعث مسخره شدن آن‌ها بشود و يا دچار حمله و بيماري شوند كه كسي نتواند به آن‌ها كمك كند.

به همين خاطر تا جاي ممكن سعي مي‌كنند از محيط‌هاي آشنا، حداقل به‌تنهايي دور نشوند. در اكثر مواقع آگورافوبيا همراه با حملات پانيك اتفاق مي‌افتد و در اصل فرد بيش از هر چيز نگران اين است كه مبادا در محيط‌هاي غيرآشنا دچار حمله پانيك شود و كسي براي كمك كردن به او حاضر نباشد. اما در برخي موارد نيز ديده شده كه بازار‌هراسي بدون وجود اختلال پانيك ايجاد شده است. براي آشنايي با انواع فوبيا كليك كنيد.

آگورافوبيا مشكلات بسياري ايجاد مي‌كند. افراد مبتلا به اين بيماري به‌تدريج دايره مناطق امن خود را كوچك‌تر مي‌كنند و اين تا جايي پيش مي‌رود كه آن‌ها براي مدت‌هاي طولاني از خانه خارج نمي‌شوند. طبيعتاً چنين شرايطي باعث مي‌شود زندگي شغلي و تحصيلي آن‌ها دچار مشكل شود و همين‌طور روابط اجتماعي نيز قطع شود. به همين خاطر بهتر است نسبت به درمان اين بيماري توجه كافي داشته باشيد.

 

 

منبع : آگورافوبيا يا گذرهراسي يا بازارهراسي

 

 

نشانه هاي اختصاصي آگورافوبيا يا بازار‌هراسي

  • ترس يا اضطراب چشمگير در حداقل دو نمونه از اين موقعيت‌ها (حمل‌ونقل عمومي، فضاي باز، فضاي محصور و بسته، ايستادن در صف يا حضور در ميان جمعيت، تنها ماندن بيرون از خانه)
  • ترس فرد به اين خاطر باشد كه احساس كند اگر دچار مشكلي شود دريافت كمك يا نجات پيدا كردن از اين محيط غيرممكن است
  • اين اضطراب بايد تقريباً هميشه با موقعيت‌هاي بالا همراه باشد
  • فرد آشكارا از بودن در اين موقعيت‌ها اجتناب مي‌كند و يا اصرار دارد كه يك نفر همراه او باشد، در غير اين صورت دچار ترس و اضطراب شديد مي‌شود
  • ترس بيمار با موقعيتي كه در آن قرار دارد تناسب ندارد
  • اين وضعيت بايد براي حداقل شش ماه ادامه پيدا كند
  • اضطراب به‌طور آشكار شرايط زندگي فرد را تحت تأثير قرار مي‌دهد
  • درصورت ابتلا به بيماري‌هايي مثل آسم يا پاركينسون، شدت نگراني به‌مراتب بيشتر از اين بيماري‌هاست
  • اضطراب به دليل مصرف دارو، مواد مخدر و يا بيماري ديگري ايجاد نشده است.

علت و دلايل بروز آگورافوبيا

حملات‌پانيك

شايد بتوان حملات پانيك را دليلي براي اكثر موارد آگورافوبيا دانست. اين افراد معمولاً نگران اين موضوع هستند كه در ميان جمع دچار حمله ديگري شوند و امكان بيرون آمدن از جمعيت يا پيدا كردن كمك برايشان وجود نداشته باشد. به همين خاطر در بسياري از موارد آگورافوبيا را مي‌توان بيماري دانست كه به دنبال اختلال وحشت‌زدگي ايجاد مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با اختلال حمله پانيك كليك كنيد.

آمادگي زيستي

بعضي‌ها به لحاظ فيزيولوژيكي آمادگي بيشتري براي اضطراب دارند. آن‌ها معمولاً در شرايط عادي نيز دچار ترس و دلهره مي‌شوند و يا در شرايط استرس‌زا بيش از ديگران دچار تنش مي‌شوند. اين آمادگي زيستي مي‌تواند فرد را در برابر بروز حملات پانيك و آگورافوبيا آسيب‌پذير نمايد.

افكار منفي

در كنار آسيب‌پذيري زيستي و همين‌طور حملات پانيك سوءتعبير نشانه‌هاي بدني جدي‌ترين دليلي است كه باعث بروز بازار‌هراسي مي‌شود. در يك تحقيق علمي كه در سال 2010 ميلادي انجام شد مشخص شد افرادي كه سابقه ابتلا به يك بيماري سخت را در تاريخچه پزشكي دارند بيش از ديگران دچار حملات پانيك مي‌شوند. محققان در تفسير نتايج اين پژوهش بيان مي‌كنند كه پانيك يا آگورافوبيا به اين خاطر در اين افراد بيش از ديگران اتفاق مي‌افتد كه آن‌ها نسبت به نشانه‌هاي بدني حساسيت بيشتري دارند.

به عبارتي مي‌توان گفت همه ما در موقعيت‌هايي از زندگي دچار تپش قلب يا سرگيجه خواهيم شد، اما به‌سادگي از كنار آن مي‌گذاريم. بيماران مبتلا به آگورافوبيا معمولاً هنگامي‌كه اين نشانه‌ها را مشاهده مي‌كنند احساس خواهند كرد كه مشكل جدي در حال بروز است و نگران مي‌شوند كه مبادا بميرند يا عقل خود را از دست بدهند. اين حساسيت بيش‌ازحد باعث مي‌شود تا فرد نسبت به اين بيماري‌ها آسيب‌پذيري بيشتري داشته باشد.

 

 

درمان قطعي آگورافوبيا

آگورافوبيا به‌مرورزمان نه‌تنها درمان پيدا نمي‌كند، بلكه پيشرفت نيز خواهد كرد و در بسياري از مواقع به‌جايي مي‌رسد كه فرد حتي براي چندين سال از خانه خارج نمي‌شود. به همين خاطر بهتر است براي درمان اين بيماري اقدامات خاصي صورت بگيرد. براي آشنايي با درمان فوبيا كليك كنيد. متخصصين روانشناسي با توجه به شرايط جسمي، سابقه بيماري و همين‌طور شدت بيماري از درمان‌هاي مختلفي استفاده خواهند كرد، اما برخي از شايع‌ترين درمان‌ها براي بازار‌هراسي عبارت‌اند از:

درمان‌هاي دارويي

داروهاي ضد اضطراب توانايي نسبتاً خوبي در متوقف كردن حملات پانيك و درنتيجه ترس از حضور در فضاهاي باز دارند. بااين‌حال اين داروها تنها تا زماني كه استفاده مي‌شوند، مي‌توانند مفيد باشند و پس از كم كردن يا قطع مصرف دير يا زود نشانه‌ها بازخواهند گشت. علاوه بر اين برخي از داروها مثل آلپرازولام كه براي درمان اين بيماري مورداستفاده قرار مي‌گيرند باعث وابستگي و اعتياد مي‌شوند و به همين خاطر نمي‌توان براي طولاني‌مدت از آن‌ها استفاده كرد. درنتيجه متخصصين معتقدند براي درمان كامل آگورافوبيا استفاده از داروها و روان‌درماني مي‌بايست در كنار هم مورداستفاده قرار بگيرند.

درمان‌هاي شناختي-رفتاري

يكي از كارآمدترين روش‌هاي روان‌درماني براي آگورافوبيا درمان شناختي-رفتاري است. در اين روش درمانگر افكار منفي بيمار مثل سوءتعبيري كه از نشانه‌هاي جسماني دارد و يا ترس از اينكه در مكان‌هاي باز دچار اضطراب و مشكل مي‌شود را هدف قرار داده و به وي كمك مي‌كند تا اين تصورات را با افكار واقع‌بينانه‌تري جايگزين نمايد.

در مرحله دوم درمان، بيمار مي‌بايست تكاليفي را انجام دهد كه او را با ترس‌هاي خود مواجه كرده و به اين نتيجه برساند كه دليلي براي ترس وجود ندارد. براي مثال ممكن است ابتدا از فرد خواسته شود در حد 5 ساختمان از خانه خود دور شود. اين تمرين‌ها به‌تدريج سخت‌تر مي‌شود تا جايي كه فرد بتواند به‌تنهايي از خانه بيرون آمده و وارد فضاهايي شود كه از آن‌ها مي‌ترسيده.

تمرين‌هاي آرام‌سازي

در طي روان‌درماني علاوه بر اينكه روي رفتارها و تفكر بيمار تمركز مي‌شود روش‌هايي نيز براي كنترل هيجانات به او آموزش داده خواهد شد. درمانگران با استفاده از تكنيك‌هاي ريلكسيشن يا تنفس عميق به فرد كمك مي‌كنند كه در حين اضطراب احساسات خود را كنترل كند تا دچار حمله شديد وحشت‌زدگي نشود. براي انجام تمرينات ريلكسيشن كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

آگورافوبيا نام يك اختلال اضطرابي است كه باعث مي‌شود فرد از ترك كردن خانه يا قرار گرفتن در محيط‌هاي شلوغ دچار اضطراب شده و به‌شدت از آن اجتناب كند.

استفاده از داروهاي ضد اضطراب معمولاً باعث كاهش اضطراب فرد و همين‌طور متوقف شدن حملات پانيك استفاده مي‌شود اما اين داروها صرفاً تا زماني كه مصرف مي‌شوند كاربرد دارند و با قطع دارو مجدداً نشانه‌هاي بيماري بازخواهند گشت.

   

منبع : آگورافوبيا يا گذرهراسي يا بازارهراسي

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۴۲:۵۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

با رسيدن به سن بلوغ، بدن دختران دچار تغييرات هورموني زيادي مي‌شود و از مهم‌ترين اين تغييرات مي‌توان به اولين دوره پريود يا عادت ماهانه اشاره كرد. اولين تجربه پريود براي دختران با علائم جسماني و رواني متعددي همراه مي‌گردد. به طور مثال اولين قاعدگي باعث اضطراب شده و فرد خونريزي بسيار كم و لكه‌بيني را تجربه مي‌كند. بايد توجه داشت كه تا دوسال بعد از اولين تجربه، معمولاً پريود نامنظم رخ مي‌دهد. با اين حال عوامل گوناگوني در تجربه زمان اولين پريودي نقش دارند اما آنچه كه اهميت دارد نوع رفتار مادر با فرزند دختر خود است. مادران بايد بتوانند فضايي آرام و صميميانه فراهم كنند و اطلاعات كافي را در اختيار فرزند خود به شيوه‌هاي مختلفي قرار دهند. در ادامه بيشتر درباره اين موضوع صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

 

منبع : تجربه اولين پريود

 

 

چرخه عادت ماهانه

سن بلوغ براي دختران سرشار از تغييرات بدني و هورموني است. برخي از اين هورمون‌ها بدن را در يك چرخه ماهانه براي بارداري آماده مي‌كند. در چنين شرايطي سطح هورمون استروژن و پروژسترون افزايش مي‌يابد و منجر به ضخيم شدن ديوار رحم مي‌شود كه محيط رحم را براي كاشت تخمك آماده مي‌كند. در نتيجه تخمك‌گذاري توسط تخمدان‌ها انجام مي‌شود.

در اين دوره تخمك به سمت لوله رحم حركت مي‌كند و اگر در اين دوره اسپرم مرد با تخمك زنان لقاح نكند سطح هورمون كاهش مي‌يابد و در نتيجه بارداري رخ نمي‌دهد، اين مسئله باعث مي‌شود تا ديواره رحم كه با لايه‌هايي ضخيم شده بود ريزش پيدا كند و اين ريزش منجر به خونريزي و خروج از واژن مي‌شود. اين فرايندي است كه هر ماه به طور طبيعي براي دختران و زنان در صورت عدم لقاح اسپرم با تخمك از سنين بلوغ تا دوران يائسگي رخ مي‌دهد.

 

 

آشنايي با علائم اولين پريود

اولين پريود معمولا براي دختران اضطراب آور است زيرا دختر هيچ تجربه مشابه‌اي قبل از آن نداشته است. همچنين ولين تجربه پريود معمولا به نسبت ساير دفعات متفاوت مي‌باشد. به طور ميانگين دختران در سنين 11 تا 14 سالگي اولين پريود خود را تجربه مي‌كنند. با اين حال بسته به شرايط مختلف مانند بلوغ زودرس يا ديررس، سن پريود شدن مي‌تواند در بازه 8 تا 16 سالگي هم قرار بگيرد.

خونريزي در اولين دوره پريود معمولاً بسيار كم و با لكه‌بيني همراه است. بايد توجه داشت كه تا دوسال بعد از اولين تجربه، معمولاً پريود نامنظم رخ مي‌دهد، اين مسئله نشان دهنده آن است كه در اين مدت ممكن است دختري چند ماه پريود نشود و يا ميزان خونريزي طبيعي يا غيرطبيعي داشته باشد. عمدتاً پريود‌هاي نامنظم و نوسانات در اين دوره نشان دهنده مشكل جدي نيست و يك فرايند طبيعي مي‌باشد.

علاوه بر مسائلي مانند تغييرات هورموني و خونريزي در دوران عادت ماهانه، دختر با اولين پريود تغييرات و نوسان‌هاي خلقي‌ را هم تجربه مي‌كند. احساس غم، افسردگي و زودرنجي و تحريك‌پذيري در اين دوره بسيار طبيعي است و نشان دهنده مشكل خاصي نيست چراكه بعد از چند روز دوباره به حالت قبل برمي‌گردد. از جمله علائم ديگر قبل از اولين قاعدگي مي‌توان به رشد سينه‌ها، رشد موهاي ناحيه تناسلي و ترشحات واژن اشاره كرد.

عوامل موثر بر زمان اولين پريود

به طور كلي اكثر دختران بين سنين 11 تا 14 سالگي براي اولين بار دچار پريود مي‌شوند. عوامل مختلفي بر زمان اولين تجربه پريود تاثير گذار است كه در ادامه به اين موارد اشاره كرده‌ايم.

سابقه خانوادگي

تجربه پريود مي‌تواند تحت تاثير ويژگي‌هاي خانوادگي و وراثتي باشد. معمولا زمان پريود شدن دختر همانند مادرش است و اين ويژگي را از او به ارث مي‌برد. به عنوان مثال اگر مادري در سن 15 سالگي پريود را تجربه كرده باشد به احتمال زياد دخترش هم در همان سن اولين تجربه پريود خود را بدست مي‌آورد.

وزن

وزن مي‌تواند بر روي تعادل هورموني تاثيرگذار باشد. به عنوان مثال كم زني مي‌تواند تعادل هورموني را برهم زند و باعث تعويق افتادن پريود شود. معمولا اگر وزن فعلي بدن 10 درصد كمتر از وضعيت وزن مورد انتظار باشد مي‌تواند مانع فعاليت مناسب جهت قاعدگي شود. همچنين افزايش وزن و چاقي هم مي‌توان تجربه اولين پريود را به تاخير بياندازد. زماني كه تعادل هورمون‌ها و يا تعادل چربي‌ها برهم خورده باشد تجربه اولين قاعدگي ديرتر انجام مي‌شود.

استرس

علاوه بر مسائل جسماني، مسائل رواني مانند استرس هم مي‌توانند اولين تجربه پريود را به تاخير بياندازند. علت استرس هرچه كه باشد مي‌تواند منجر به تاثير بر پريود شود. اين مسئله حتي مي‌تواند در دوره‌هاي بعدي پريود هم تاثيرگذار باشد و فقط منحصر به اولين تجربه پريود نيست.

مصرف داروها

مصرف برخي از داروهاي مختلف مانند داروهاي ضد سرطان، تنظيم فشار خون، ضد آلرژي، داروهاي ضد افسردگي و… مي‌تواند منجر به برهم خوردن سطح هورمون‌ها و تاخير پريود شود. به طور كلي يكي از عوارض ناشي از داروهاي مختلف تاخير در تجربه پريود است.

نحوه رفتار مادر با اولين تجربه پريود دختر

اگر اولين بار است كه دچار پريود مي‌شويد بهتر است اين مسئله را با مادر خود درميان بگذاريد و با او صحبت كنيد. به عنوان يك مادر اگر دختري داريد كه از گفتگو و صحبت مستقيم در اين باره خجالت مي‌كشد مي‌توانيد كتاب يا سي‌دي‌هاي آموزشي مختلفي در اختيارش قرار دهيد. مادران در هنگام اولين تجربه پريود دخترشان بايد بتوانند فضايي آرام و صميميانه فراهم كنند و علائم و مسائل پيش آمده را برايشان توضيح دهند.

همچنين با توجه به شرايط دخترشان مي‌توانند در تهيه موارد و لوازم مورد نياز اين دوره مانند پد نوار بهداشتي، تامپون، كاپ قاعدگي و… به دخترشان كمك كنند و باعث كاهش خجالت و شرم دخترشان بشوند. دختران قبل از اينكه اولين دوره پريود را تجربه كنند بايد نحوه استفاده از پد بهداشتي را بدانند. براي يادگيري اين منظور مي‌توانند از مادرشان كمك بگيرند يا از آموزش‌هاي مرتبط با اين مسئله در اينترنت و كتاب‌ها استفاده كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

در اكثر موارد امكان بارداري پس از اولين تجربه پريود وجود ندارد زيرا در دوره‌هاي اوليه معمولا پريود به صورت نامنظم رخ مي‌دهد. براي مسئله بارداري آنچه بيشتر اهميت دارد فعال بودن وضعيت هورمون‌ها است، يك دختر در صورت داشتن رابطه جنسي حتي بدون تجربه اولين پريود هم مي‌تواند باردار شود به شرطي كه هورمون‌هاي زنانه‌اش فعال شده باشند.

درد در دوران پريودي يك واكنش طبيعي است در اين دوران گرفتگي و انقباض در قسمت پاييني شكم وجود دارد. حتي برخي افراد ممكن است دچار سردرد و سرگيجه شوند. براي كاهش درد ناشي از پريود مي‌توان از قرص‌هاي مسكن، درمان‌هاي روانشناختي و كيسه آب گرم استفاده كرد.

به طور كلي همه دختران و زنان پس از سن بلوغ پريود مي‌شوند اما در سال‌هاي اوليه دوره پريود ممكن است كمي نامنظم باشد و اين يك مسئله طبيعي است. عواملي نظير استرس، اضطراب و بيماري‌هاي زنانه مي‌تواند باعث بي‌نظمي پريود در سال‌هاي بعد زندگي باشند.

   

منبع : تجربه اولين پريود

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تجربه اولين پريود،
موضوع:
[ ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۳۸:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز مشاوره خانواده در خرم آباد كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در خرم آباد زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

منبع : مشاوره خانواده خرم آباد

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره خانواده خرم آباد چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در خرم آباد

مركز مشاوره خانواده راه زندگي خيابان انقلاب، روبروي بيمارستان عشاير
مركز مشاوره خانواده ليلا ياري سه راه مطهري، جنب پاساژ صاحب الزمان
مركز مشاوره خانواده مهد نساء انتهاي اسدآبادي، مهد نساء
مركز مشاوره خانواده مهد ميلاد خرم آباد 60 متري، جنب دانشگاه علوم پزشكي مهد ميلاد
مركز مشاوره خانواده كوهدشت كوهدشت، خيابان رهبري، بالاتر از بانك تجارت مركزي، كوچه 2 متري
مركز مشاوره خانواده روزنه اميد ميدان شهدا، خيابان شهداي شرقي، جنب پاساژ محمدزاده، ساختمان آپادانا، طبقه اول
مركز مشاوره خانواده پويندگان خرم آباد، ميدان شهدا، روبروي فاطميه، مركز پزشكي مهر

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

منبع : مشاوره خانواده خرم آباد

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۳۴:۲۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از نتايج منفي كنترل شوهر اطلاع داريد؟ انسان‌ها علاقه دارند از چيزهاي با ارزش زندگيشان حفاظت كنند و چه چيزي ارزشمندتر از يك رابطه براي حفاظت وجود دارد؟ تلاش براي مراقبت از يك رابطه به خودي خود كار بدي نيست اما نكته اين جاست اكثر افراد براي اين كار دست به راه‌حل‌هاي غلطي مي‌زنند. مثلا با پرخاشگري و كنترل سعي در كنترل اوضاع دارند. پژوهش‌ها نشان داده اين نوع كنترل گري‌ها نه تنها بازدارنده خيانت نيست بلكه گاهي عامل خيانت نيز مي‌شوند.از طرف ديگر شما هر چقدر هم براي كنترل اوضاع تلاش كنيد باز هم مواردي هستند كه از حيطه آگاهي و كنترل شما خارج‌اند. با آگاهي از نتايج منفي كنترل شوهر و راه‌هاي صحيح حفظ رابطه مي‌توانيد اين رفتار را اصلاح كرده و كيفيت زندگي مشترك خود را افزايش دهيد. 

 منبع : كنترل شوهر

ريشه بدبيني و كنترل گري شوهر

كنترل شوهر و بدبيني به او ريشه‌هايي دارد كه با شناسايي آن‌ها مي‌توانيد گامي در جهت درمان و اصلاح اين رفتار برداريد. ريشه‌هاي كنترل گري عبارتند از:

1. تجربيات بد

گاهي ريشه كنترل گري به اتفاقات بد گذشته بر مي‌گردد. مثلا ممكن است همسر شما قبلا خيانت كرده يا دروغي گفته باشد و شما مدام گذشته را براي خودتان نشخوار فكري كرده و نگران باشيد. در اين صورت بهتر است با او به گفت وگو بپردازيد ودليل شك خود را بيان كنيد. اگر اين كار جواب نداد مي‌توانيد از مشاوره كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

2. كنترل شوهر | بدبيني ذاتي

گاهي نيز دليل براي شك وجود ندارد و ريشه كنترل گري به خودتان بر مي‌گردد. يعني ايينكه شما ذاتا آدم بدبين و كنترل گري هستيد يا تجربه تلخي از ترك شدن در كودكي داريد. در اين صورت بايد بر احساسات خودتان آگاهي پيدا كنيد، آن‌ها را بنويسيد و به دنبال حل اين مشكل باشيد.

3. دوست داشتن

گاهي هم ريشه كنترل گري به دوست داشتن بر مي‌گردد. مثلا شما از روي عشق به شوهرتان مدام او را كنترل مي‌كنيد كه مبادا رابطه شما به هم بخورد. در اين صورت بايد بدانيد روش غلطي را پيش گرفته‌ايد و بهتر است راه‌هاي درست حفاظت از رابطه را ياد بگيريد.

 

نتايج منفي كنترل شوهر

كنترل شوهر نتايج منفي بسيار زيادي به همراه دارد كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:

1. فراري دادن شوهر

تا به حال پسرهاي نوجواني كه از مادرشان فراري هستند را ديده‌ايد ؟ فكر مي‌كنيد چرا اين طور مي‌شود؟ چون مردان در هر سني از كنترل شدن بدشان مي‌آيد و فرقي نمي‌كند كه چند سالشان باشد. شما با چك كردن مدام كمد، وسايل، گوشي و سرك كشيدن‌هاي بي مورد، درست مثل يك مادر سختگير براي او عمل مي‌كنيد. پس بايد منتظر باشيد تا او از خانه و رابطه با شما فراري شود.

2. لجبازي

لجبازي و انتقام جويي اثرات ديگر كنترل شدن هستند. وقتي همسرتان ببينند مثل بچه‌ها با او رفتار مي‌كنيد، او نيز رفتارهاي بچگانه‌اي مثل لجبازي از خودشان نشان مي‌دهد يا به قصد انتقام جويي بسيار به شما سخت مي‌گيرد.

3. كنترل شوهر | دروغگويي و پنهان كاري 

به طوري كلي افراد سختگير باعث مي‌شوند كه فرد مقابلشان راه‌هايي براي دروغگويي و پنهان كاري پيدا كند. ممكن است يك رفتار كوچك شما مثلا شكايت از اين كه همسرتان تنها به خانه مادرش رفته، باعث شروع پنهان كاري‌هاي او شود.

4. پرخاشگري 

احساسات منفي در رابطه مثل بدبيني، زمينه بروز جنگ و دعواهاست و دو طرف را از هم دور مي‌كند. جنگ و دعوا و پرخاشگري نيز آسيب‌ها و مشكلات زيادي را در خانواده ايجاد مي‌كند.

5. خيانت 

همان طور كه در ابتداي بحث گفته شد، كنترل‌گري نه تنها بازدارنده خيانت نيست بلكه گاهي دليل خوبي براي خيانت مي‌شود. چون مرد فكر مي‌كند چه كاري انجام دهد چه نه شما به او شك داريد پس پس به سمت روابط فرازناشويي گرايش پيدا مي‌كند. از طرف ديگر مشاجره‌هاي زياد باعث مي‌شود مرد شما به شخص ديگري پناه ببرد تا آرامش بگيرد.

 

كنترل شوهر | راه هاي صحيح مراقبت از رابطه

براي اينكه بتوانيد رابطه خود را حفظ كنيد، روش‌هاي صحيحي نيز وجود دارد كه مي‌توانيد از آن‌ها استفاده نماييد. راه‌هاي صحيح مراقبت از رابطه عبارتند از:

1. بهترين دوستش باشيد

بهترين دوست‌هاي يك مرد افرادي هستند كه بدون قضاوت، جبهه گيري و عصبانيت پاي حرف‌هايش مي‌نشينند. همچينين افرادي كه فعاليت‌هاي مورد علاقه‌اش را دنبال مي‌كنند مثلا با او فوتبال نگاه كرده و از ماشين‌ها و اقتصاد صحبت مي‌كنند. اگر شما بتوانيد به بهترين دوست همسرتان تبديل شويد او تمام حرف‌هايش را به شما خواهد گفت.

2. حرف هايتان را مستقيم بزنيد

اگر فكر مي‌كنيد همسرتان مشكوك رفتار مي‌كند يا جايي اشتباهي كرده و شما به آن شك كرديد، بهترين راه اين است كه مستقيم و با لحني خوب و محترم موضوع را با او در ميان بگذاريد. باور كنيد قهر كردن و دعوا كردن هيچ وقت مردان را متوجه رفتارشان نمي‌كند.

3. كنترل شوهر | سياست داشته باشيد 

هر زماني براي حرف زدن مناسب نيست، مثلا وقتي همسرتان از سركار آمده يا سر شام است اگر با او صحبت كنيد نه متوجه مي‌شود و نه واكنش درستي نشان مي‌دهد. يا زماني كه بيمار است و درگيري ذهني دارد، بحث‌هاي بي فايده او را كلافه خواهد كرد.

4. در جاي درست حساس باشيد

اگر همسر شما به مادر يا خواهر خود توجه نشان مي‌دهد و با آن‌ها زياد صحبت مي‌كند نياز نيست حساس شويد. بهتر است به جاي اين كار با مادر شوهر و خواهر شوهر خود رفيق شويد تا آن‌ها هم به نفع شما رفتار كنند. اما اگر همسرتان با همكاران خانومش زياد گرم مي‌گيرد، اينجا بايد حساس شويد و درست و جدي برخورد كنيد.

5. كنترل شوهر | محبت كنيد 

به جاي كنترل كردن رفت وآمد و گوشي همسرتان، قلب او را تحت كنترل بگيريد. اين راهي است كه مطمئنا جواب مي‌دهد. با محبت و رفتار صحيح با همسرتان مي‌توانيد او را به خود وابسته كرده و خانواده خود را شاد و سالم نگه داريد. 

6. زماني براي تنها بودن

هم شما هم همسرتان نياز داريد كه زمان‌هايي را براي تنها بودن داشته باشيد. از اين فاصله نترسيد چرا كه اگر مدتش مناسب باشد شما را بيشتر از قبل به هم نزديك مي‌كند.
در زمان‌هاي تنهايي مدام به اين كه او كجاست و چه مي‌كند فكر نكنيد. در اين مدت سعي كنيد حال خودتان خوب باشد. توجه داشته باشيد كه مدت تنهايي نبايد زياد باشد چراكه در اين صورت نتيجه عكس خواهد داشت. 

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوال هاي متداول

قبل از هر اقدامي بهتر است در اين باره مطمئن شويد و بدون جنگ دعوا با همسر خود صحبت كنيد. اگر در صحبت‌هايش هم متوجه چيز مشكوكي شديد از يك روانشناس كمك بگيريد.

اين خبر خوبي است چون شما امكان نزديك شدن به مادرشوهرتان را داريد، مي‌توانيد با او رفيق شويد و از او براي بهتر شدن رابطه‌تان كمك بگيريد. اما اگر هيچ جوره امكان‌پذير نيست به درستي با همسرتان صحبت كنيد و بگوييد او مرد مستقلي است و بايد مستقلانه فكر كند و تصميم بگيرد.

   

 منبع : كنترل شوهر

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كنترل شوهر،
موضوع:
[ ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۳۰:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سوالات پدر عروس از داماد در جلسه خواستگاري در بسياري از مواقع جنبه آشنايي و سنجش داماد و خانواده‌اش را دارد. در فرهنگ ما پدر كسي است كه تصميم آخر را در مورد ازدواج دخترش مي‌گيرد، پس رضايت او اهميت زيادي دارد، البته اين موضوع بستگي به فرهنگ و رسومات خانوادگي نيز دارد. براي آنكه بتوانيد در جلسه خواستگاري آمادگي بيشتري داشته باشيد، در ادامه اين مطلب با ما همراه باشيد. براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

منبع : سوالات پدر عروس از داماد

سوالات پدر عروس از داماد جهت آشنايي بيشتر

خانواده عروس در تلاش‌اند تا خواستگار دخترشان را به درستي بشناسند و با خانواده او آشنا شوند. كسب اطلاع از جنبه‌هاي مختلف نظير مسائل اقتصادي،  فرهنگي، اخلاقي، رسومات و…. به شناخت هر چه بيشتر دو خانواده كمك خواهد كرد. بنابراين اغلب پدران در جلسه موضوعات زير را مطرح مي‌كنند.

  • تقاضا از داماد براي ارائه يك معرفي كلي از خود
  • ذكر كردن اين موارد كه فرزند چندم خانواده است و اكنون نزد والدين زندگي مي‌كند يا خير
  • پرسيدن نظر خانواده داماد در مورد ازدواج فرزندشان
  • پرسيدن ملاك‌هاي فردي و خانوادگي داماد براي انتخاب همسر
  • پرسش در مورد وضعيت شغلي و اقتصادي خانواده داماد

سوالات پدر عروس از داماد | سوالاتي در مورد مسائل مالي و اقتصادي

توانايي مالي داماد براي چرخاندن زندگي مشترك يكي از دغدغه‌هاي مهم پدران است. بسياري از خانواده وضعيت مالي را جزء پارامترهاي اصلي ازدواج مي‌دانند، در حالي كه تنها بخشي از ازدواج است كه بايد در نظر گرفته باشد و توجه تنها به اين مساله پيش بيني كننده خوبي نمي‌تواند باشد. پدران براي اينكه بتوانند در زمينه مالي به شناخت كافي دست پيدا كنند، سوالاتي نظير موارد زير را مطرح مي‌نماييد:

  • از داماد آينده تان بپرسيد كه چه برنامه‌اي براي شغل و كسب درآمد دارد؟
  • از داماد بپرسيد كه از نظر او مرد تا چه حد مسئول تامين مخارج خانواده است؟
  • در مورد پس انداز مالي‌اش بپرسيد
  • اگر در مورد مسائل مالي مشكلاتي وجود دارد از خواستگار بپرسيد كه چه منابع حمايتي دارد؟
  • در مورد انتظارات داماد ازجهيزيه فرزندتان سوال بپرسيد.
  • در مورد سبك زندگي و نحوه پول خرج كردن داماد سوال بپرسيد.
  • و در مورد اهميت پول و نقش آن در خوشبختي بپرسيد.

سوالات پدر عروس از داماد در زمينه آشنايي با مسائل فرهنگي و عقيدتي

مسائل فرهنگي و عقيدتي مي‌توانند نقش بسزايي در رضايت زوجين از زندگي مشترك داشته باشند. چرا كه بسياري از تعارض‌هاي خانوادگي از اختلافات فكري و فرهنگي نشات مي‌گيرند. براي آشنايي بيشتر در اين زمينه پدر عروس مي‌تواند سوالات زير را مطرح نمايد.

  • از خواستگار بپرسيد كه در زندگي چه ارزش هايي دارد؟
  • از نظر عقيدتي به چه مسائلي پايبند است؟
  • از نظر مذهبي چه انتظاراتي از همسر خود دارد؟
  • از نظر فرهنگي به چه آداب و رسومي اهميت مي‌دهد؟
  • در خانواده آن‌ها چه رسم‌هاي خاصي وجود دارد؟
  • اگر داماد از قوميت ديگري است در مورد فرهنگ و رسوم خاص خود توضيحات بيشتري بدهد.

سوالات پدر عروس از داماد  در مورد سبك زندگي

پدر عروس به عنوان يك حامي در زندگي دختر خود به دنبال اين است تا داماد آينده او فردي باشد كه از نظر سبك زندگي به فرزندش نزديك باشد. اگر افراد با دو سبك زندگي كاملا متفاوت زير يك سقف بروند به سختي مي‌توانند عادت‌هاي خود را تغيير بدهند. همين مسئله باعث مي‌شود كه به مرور شكاف‌هاي زيادي در زندگي‌شان شكل بگيرد و در نتيجه آسيب‌پذيري بيشتري در برابر مشكلات ارتباطي داشته باشند. براي اينكه بتوانيد بفهميد داماد آينده تان از نظر رفتار، سبك زندگي و عادات تا چه حد به دخترتان نزديك است مي‌توانيد سوال‌هاي زير را مطرح كنيد:

  • از خواستگار بپرسيد كه معمولا اوقات فراغت خود را چگونه مي‌گذراند؟
  • در مورد روابط فرد با دوستانش سوال بپرسيد.
  • در مورد عادات خوب و بد او اطلاعات كسب كنيد.
  • از داماد بپرسيد كه چه تفريحاتي دارد؟
  • مي‌توانيد از او بخواهيد برنامه يك روز كاري يا غير كاري خود را براي شما شرح دهد.

تلاش كنيد در ضمن سوال‌ها بفهميد كه خانواده براي داماد آينده‌تان در چه جايگاهي قرار دارد و اولويتش چگونه است.

سخن آخر

سوالات پدر عروس از داماد در كنار قدم‌هايي كه خود زوجين براي آشنايي با يكديگر بر مي‌دارند مي‌توانند تا حد زيادي راهگشا بوده و به شناخت بيشتر كمك كنند. براي اينكه بتوانيد دوران آشنايي پيش از ازدواج را با اطمينان بيشتري طي كنيد كمك گرفتن از خدمات مشاوره پيش از ازدواج نيز بسيار موثر است.

مشاور به شما مي‌آموزد كه در جلسات خواستگاري چه سوالاتي را مطرح كنيد و چگونه در جهت كسب شناخت بيشتر و تصميم گام برداريد. اگر در جلسات اوليه نتايج مثبتي به دست آورديد مي‌توانيد به صورت زوجي با همسر آينده‌تان به روانشناس مراجعه كنيد. او با كمك تست‌هاي شخصيتي و انجام مصاحبه‌هاي روانشناختي مي‌تواند به آشنايي هرچه بيشتر شما كمك نمايد تا در نهايت بتوانيد بهترين تصميم را براي زندگي خود بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

جواب‌هايتان نبايد رنگ دروغ يا فريب داشته باشد. چرا كه دير يا زود دروغ‌تان فاش شده و وجه‌تان را خراب مي‌كند. با احترام و با اعتماد به نفس صحبت كرده و سعي كنيد در طول جلسه لبخند بر لب داشته باشيد.

بله، روانشناسان و مشاوراني كه در زمينه خانواده فعاليت مي‌كنند مي‌توانند به شما در مورد مهم‌ترين زمينه‌هايي كه بايد در جلسه خواستگاري مطرح شوند اطلاعات داده و كمك كنند تا مهم‌ترين سوال هايي كه بايد بپرسيد را مطرح نماييد.

   شماره تماس با موبايل : 66419012-021

منبع : سوالات پدر عروس از داماد

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۱۹:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اشتباهات قبل از ازدواج به رفتار، باورها و افكاري مربوط مي‌شود كه موجب به خطر افتادن آينده ازدواج و يا اتخاذ تصميم اشتباه براي ازدواج مي‌شود. عدم صداقت، تلاش براي خوب جلوه دادن خود و اميد به تغيير ديگري پس از ازدواج از جمله اين موارد هستند. كسب آگاهي در زمينه اشتباهات در آشنايي قبل از ازدواج به شما كمك مي‌كند تا خطاهاي ديگران را تكرار نكنيد و براي شناختن همسر آينده خود مسير درست‌تري را بپيماييد. دختر و پسر بايد قبل از ازدواج راهي پيدا كنند كه هر دو طرف بتوانند انتخاب آگاهانه‌اي انجام بدهند. پس اگر پارامترهاي نادرستي در اختيار طرف مقابل بگذاريد هم به خودتان و هم به طرف مقابل‌تان فرصت ازدواجي شاد را گرفته‌ايد. براي آشنايي با فوائد و مضرات دوستي هاي قبل ازدواج كليك كنيد.

 

منبع : شايع ترين اشتباهات زوجين در آشنايي قبل از ازدواج

آشنايي با 7 اشتباه رايج در دوران آشنايي قبل از ازدواج

از آنجايي كه هيچ انساني كامل نيست هيچ رابطه اي هم نيست كه درگير اشتباه نشود. در نتيجه بايد بپذيريم كه خطاها بخشي از رابطه هستند. با اين حال حتما شما نيز ديده‌ايد كه برخي اشتباهات بارها و بارها از جانب اشخاص مختلف تكرار مي‌شوند.

در اين شرايط مي‌توانيم با آگاهي از اين موارد از اشتباهات آسيب زا پيشگيري كرده و رابطه عاطفي خود را نجات دهيم. روانشناسان و مشاوريني كه خدمات زوج درماني و خانواده درماني انجام مي‌دهند از جمله منابع مطمئني هستند كه مي‌توانند در اين زمينه به شما اطلاعات مناسبي بدهند. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين اشتباهات در آشنايي قبل از ازدواج اشاره كرده‌ايم.

1- نداشتن صداقت كافي

يكي از اولين و رايج‌ترين خطاهايي كه اكثر زوجين در آشنايي پيش از ازدواج مرتكب مي‌شوند؛ نداشتن صداقت كافي است. نبود صداقت در بسياري از موارد به صورت دروغگويي واضح در مورد مسائلي نظير شغل يا تحصيلات ظاهر نمي‌شود، بلكه به صورت پنهان و در قالب تلاش براي خوب‌تر نشان دادن شخصيت خود جلوه مي‌كند.

اين مسئله باعث مي‌شود كه طرفين پيش از ازدواج يك تصوير پوشالي از يكديگر در ذهن بپرورانند و ناگهان با رفتن زير يك سقف شاهد فرو ريختن تصورات ساختگي خواهند بود. در نتيجه دور از انتظار نيست كه در اين شرايط زن و مرد احساس كنند كه پس از ازدواج همانند سابق به يكديگر علاقه ندارند و نمي‌توانند آنطور كه بايد با يكديگر سازگار شوند.

2- اشتباهات قبل از ازدواج | نداشتن مرز مشخص با خانواده‌ها

بسيار اهميت دارد دو طرفي كه تصميم به ازدواج مي‌گيرند، از نظر رواني بالغ شده باشند و بتوانند مرزهاي مشخصي را در ارتباط با خانواده‌هاي خود تعيين كنند. افرادي كه هنوز به اين درجه از بلوغ و استقلال نرسيده‌اند، در آشنايي پيش از ازدواج بيش از حد تصميم‌ها را به گردن اعضاي خانواده مي‌اندازند و به گونه‌اي رفتار مي‌كنند كه انگار اين ديگران هستند كه به جاي آن‌ها انتخاب مي‌كنند.

اين در حالي است كه زن و مرد بايد بتوانند به عنوان يك بزرگسال هويت مستقلي داشته باشند، ارزش‌هاي خاصي را براي خود تعريف كنند و ملاك‌هاي شخصي براي انتخاب همسرشان را در ذهن خود بپرورانند. البته در نظر داشته باشيد كه همه اين‌ها به معني ناديده گرفتن خانواده‌ها نيست، بلكه به معناي ايجاد نوعي تعادل در ارتباط و مشورت گرفتن از آن‌هاست.

3- شفاف نبودن در بيان انتظارات

يكي از اصول بسيار مهم در آشنايي پيش از ازدواج اين است كه بتوانيد ارتباطي شفاف با يكديگر برقرار كنيد و به طور واضح انتظارات و نيازهاي خود از زندگي مشترك را با ديگري در ميان بگذاريد. متاسفانه بسياري از افراد انتظار دارند، طرف مقابل‌شان از رفتارها يا جملات كلي منظور آن‌ها را بفهمد كه همين مسئله زمينه بروز بسياري از سوءتفاهمات را ايجاد مي‌كند.

در نتيجه بايد در مورد نيازهاي عاطفي، مالي، ارتباطي و … به طور مشخص و مستقيم صحبت كنيد. اگر در اين زمينه با مشكل مواجه هستيد و عواملي نظير خجالت كشيدن و كمرويي مانع شما مي‌شوند، كمك گرفتن از يك روانشناس و دريافت خدمات مشاوره پيش از ازدواج مي‌تواند تا حد زيادي در اين زمينه به شما ياري برساند. براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

4- اشتباهات قبل از ازدواج | تلاش براي برنده شدن!

بعضي‌ها ازدواج كردن را به صحنه رقابت دو خانواده براي پيروزي و امتياز گرفتن بيشتر از يكديگر تبديل مي‌كنند. اين در حالي است كه زوج‌هاي بالغ متوجه اين موضوع هستند كه بايد همانند دو بال يك پرنده در كنار هم و در تعادل با يكديگر عمل كنند و ضعيف كردن فرد ديگر و تلاش براي امتياز گرفتن زيادي از او در نهايت كليت ازدواج را تضعيف مي‌كند و به پايه‌هاي رابطه آسيب مي‌رساند.

5- ازدواج كردن براي حل مشكلات شخصي

يكي از باورهاي غلط عمومي در مورد ازدواج اين است كه اگر دختر يا پسر ازدواج كند، بسياري از مشكلات او نظير افسردگي يا كج خلقي برطرف مي‌شود. اين در حالي است كه افراد بايد قبل از شروع رابطه با همسر روي رشد فردي خود كار كنند. چرا كه اين مسائل كيفيت رابطه زناشويي را هدف قرار مي‌دهد. در نتيجه ازدواج در شرايطي كه از يك مشكل روحي رنج مي‌بريد، نه تنها مشكلات قبلي‌تان را درمان نمي‌كند؛ بلكه باعث مي‌شود كه فشارهاي مضاعفي را در زندگي خود احساس نماييد.

6- نپرداختن به مسائل جنسي

بسياري از دختران و پسران از حرف زدن در مورد مسائل جنسي خجالت مي‌كشند و حتي توافق در مورد موضوعاتي نظير تعداد فرزندان را به پس از ازدواج موكول مي‌كنند. اين در حالي است كه وجود جاذبه جنسي كافي در رابطه يكي از اصول بسيار مهم براي ازدواج موفق است و نداشتن رابطه زناشويي مناسب به جنبه‌هاي ديگر رابطه نيز آسيب مي‌زند. در جلسات مشاوره پيش از ازدواج مي‌توانيد اصول صحبت كردن در اين زمينه را بيشتر ياد بگيريد و راحت‌تر انتظارات خود را در اين زمينه با فرد مقابل در ميان بگذاريد. طي مشاوره وجود يا عدم وجود انحراف جنسي نيز مشخص خواهد شد. 

7- باور به توانايي خود براي تغيير و تربيت همسر

بسياري از زنان و مردان به دلايلي نظير عاشق بودن و يا درگيري زياد با ساير مسائل روزمره نمي‌توانند مشكلات نامزد خود را به خوبي ببينند، بنابراين پيامدهاي آن را در زندگي مشترك در نظر نمي‌گيرند. در صورت وجود تعارض يا مخالفتي، فكر مي‌كنند كه مي توانند پس از ازدواج طرف مقابل را آنطور كه خود مي‌خواهند تغيير دهند. در نتيجه به ميزان كافي روي حل تعارض‌ها پافشاري نمي‌كنند. همه اين‌ها در حالي است كه صفات شخصيتي هر كسي به سختي تغيير مي‌كنند و متخصصان همواره توصيه مي‌كنند كه هرگز با اميد و آرزوي تغيير همسرتان، زندگي مشترك را آغاز نكنيد.

نقش مشاوره در پيشگيري از اشتباهات در آشنايي قبل از ازدواج

براي آشنايي بيشتر با اشتباهات رايج قبل از ازدواج بايد به يك روانشناس مراجعه كرده و خدمات مشاوره پيش از زدواج دريافت نماييد. در اين جلسات روانشناس به كمك تست‌هاي شخصيتي و انجام مصاحبه‌هاي روانشناختي به شما كمك مي‌كند تا با جنبه‌هاي مثبت و منفي يكديگر بيشتر آشنا شده و خطاهاي ارتباطي خود را بهتر بشناسيد. بررسي‌ها نشان مي‌دهد زوجيني كه پيش از ازدواج از مشاوره روانشناسي كمك مي‌گيرند، معمولا با ديد بازتري وارد زندگي مي‌شوند، كمتر درگير اشتباهات رايج عمومي شده و آمادگي بيشتري براي برخورد با مشكلات دارند. براي آشنايي بيشتر با بايدها و نبايدهاي مربوط به رابطه قبل از ازدواج كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

اين باور يكي از اشتباهات رايج ميان عموم مردم است كه فكر مي كنند ازدواج درمان يا التيامي براي رنج هاي روان است. بررسي ها نشان مي دهند كه ازدواج شايد در كوتاه مدت بتواند خلق افسرده افراد را بهبود دهد اما با ايجاد دغدغه ها و وظايف بيشتر سطح فشارهاي رواني را افزايش مي دهد. در نتيجه قبل از شروع زندگي مشترك لازم است براي درمان مشكلات روحي خود اقدام نماييد.

   

منبع : شايع ترين اشتباهات زوجين در آشنايي قبل از ازدواج

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۱۴:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مديريت نياز هاي جنسي نوجوان يكي از مسائلي است كه با ورود به دوران بلوغ براي هر دو جنس پيش مي‌آيد. والدين نيز اغلب راهي براي حل اين موضوع ندارند و در مورد آن سكوت كرده و هيچ آموزشي نمي‌دهند. اما بدن نوجوان منتظر اجازه والدين نمانده و با توليد هورمون‌هاي جنسي ميل شديدي به برقراري رابطه با جنس مخالف ايجاد مي‌كند. در اين زمان اگر دختر و پسر براي مواجهه با اين شرايط آموزش نديده باشند و يا آمادگي لازم را نداشته باشند، مشكلات متعددي را تجربه خواهند كرد. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

 

منبع : روش هاي مديريت نياز هاي جنسي نوجوان

اهميت مديريت نياز هاي جنسي نوجوان

نوجواني زماني است كه فرد به‌صورت طبيعي با نيازهاي جنسي مواجه مي‌شود و به همين خاطر شايد اين سؤال پيش بيايد كه اگر اين موضوع بخشي از روند رشد نوجوان است، چرا بايد آن را مديريت كرد و يا بي‌توجهي به مديريت اين نياز چه پيامدهايي خواهد داشت. در درجه اول به اين نكته توجه داشته باشيد كه مديريت نياز جنسي به معناي سركوب يا انكار واقعيت نيست و شما هرگز نمي‌توانيد اين نياز را به‌طوركلي از بين ببريد. اما مديريت صحيح به اين معناست كه از بروز رفتارهاي خطرناكي كه مي‌تواند در آينده باعث پشيماني فرد باشد، جلوگيري كنيد.

يكي از ويژگي‌هاي نوجواني اين است كه آن‌ها بيش از آنكه با استفاده از منطق‌شان تصميم بگيرند، از روي احساس و يا تحت تأثير گروه همسالان دست به كارهاي مختلف مانند استفاده از مواد مخدر، برقراري رابطه جنسي، درگيري با ديگران يا هر رفتار نامناسب ديگر مي‌زنند. به همين خاطر است كه نيازهاي اين گروه سني مي‌بايست تحت مديريت قرار بگيرد تا از بروز پيامدهاي منفي جلوگيري شود. نوجوانان به دليل آگاهي كمتر يا ضعفي كه در توانايي مراقبت از خود دارند، ممكن است با مشكلات بسياري ازجمله خطر بروز تجاوز، ابتلا به بيماري‌هاي مقاربتي، بارداري‌هاي ناخواسته و يا انواع اختلالات رفتاري در رابطه جنسي مواجه شوند.

 

 

6 راهكار براي مديريت نياز هاي جنسي نوجوان

در ادامه به هفت روش براي مديريت نياز جنسي در دوران نوجواني اشاره كرده‌ايم. شايد شما هم برخي از آن‌ها را بدانيد و حتي به آن‌ها عمل كرده باشيد، اما باز هم نتوانسته‌ايد به نتيجه دلخواه برسيد. در اين زمان حتما براي ارزيابي وضعيت به مشاورين مراجعه كنيد. روانشناسان با بررسي شرايط به شما كمك مي‌كنند تا راهكار مناسب‌تري را جايگزين كنيد.

1- محرك‌هاي جنسي را كاهش دهيد

اولين راهكار براي كاهش تمايلات جنسي اين است كه وجود اين محرك‌ها را در محيط اطراف كاهش دهيد. همه ما به تجربه متوجه اين موضوع شده‌ايم كه اگر يك پديده يا نشانه‌هاي آن مرتباً در اطراف ما وجود داشته باشد فراموش كردن آن سخت خواهد بود. به همين خاطر اگر مي‌خواهيد درگير نيازهاي جنسي نشويد يا حداقل شدت آن‌ها را كاهش دهيد يكي از راهكارها اين است كه تا جاي ممكن اين‌گونه محرك‌ها را كاهش دهيد. حضور در جمع‌هاي دوستانه يا صفحاتي از فضاي مجازي كه دائماً از اين موضوعات صحبت مي‌كنند، تماشاي فيلم يا مطالعه كتاب‌هايي با محتواي نامناسب، عكس يا فيلم‌هاي ***گرافي و هر چيز ديگري كه مي‌تواند شما را دچار اين تصور كند در اين گروه قرار مي‌گيرند.

2- مديريت نياز جنسي نوجوان با ورزش منظم

تحقيقات نشان مي‌دهد ركود و نداشتن تحرك بدني در كنار افزايش افكار و نيازهاي جنسي باعث بلوغ زودرس نيز مي‌شود. علاوه بر اين ورزش كردن باعث افزايش شادي و نشاط و بالا رفتن روحيه فرد مي‌شود. به همين خاطر داشتن عادات ورزشي منظم يا دنبال كردن يك ورزش به‌صورت حرفه‌اي ازجمله مسائلي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد.

3- پر كردن اوقات فراغت

اگر مي‌خواهيد چيزي را از ذهنتان بيرون كنيد يك روش مناسب اين است كه برنامه‌ها و اهداف جديدي براي خود فراهم كنيد. خالي بودن زمان‌هاي شما يكي از محرك‌هايي است كه مي‌تواند توجهتان را به سمت مسائل جنسي جذب كند. به همين خاطر بهتر است تلاش كنيد تا جايي كه مي‌توانيد زمان‌هاي خالي خود را كاهش دهيد و ذهنتان را با دغدغه‌هاي مختلف پر كنيد.

4- صحبت كردن با نوجوان

يكي از راهكارهاي مؤثر درزمينهٔ مديريت نياز جنسي نوجوان كه والدين بايد به آن توجه داشته باشند اين است كه با فرزندتان صحبت كرده و آگاهي‌هاي لازم درزمينهٔ مسائل جنسي را به او بدهيد. علاوه بر اين به آن‌ها آموزش دهيد كه در مقابل درخواست رابطه جنسي از جانب ديگران چطور مي‌بايست برخورد كنند. براي مثال به دخترانتان آموزش دهيد اگر پسري به آن‌ها بگويد نداشتن رابطه جنسي با من به اين معناست كه تو مرا دوست نداري يا اين يك نياز طبيعي در همه انسان‌هاست كه دليلي براي انكارش وجود ندارد او مي‌بايست چطور به اين صحبت‌ها پاسخ دهد؟ و يا اگر دوستان پسرتان او را به خاطر نداشتن رابطه جنسي تحقير مي‌كنند رفتار صحيح چگونه است؟

بسياري از بحران‌هاي دوره نوجواني به اين خاطر اتفاق مي‌افتد كه نوجوانان علي‌رغم داشتن آگاهي از خطرات، رفتار صحيح در موقعيت‌هاي بحراني را نمي‌شناسند. به همين خاطر سعي كنيد رابطه دوستانه‌اي با فرزندتان داشته باشيد تا بتوانيد در جريان مسائل قرار گرفته و او را راهنمايي كنيد.

5- كنجكاوي‌هاي نوجوان را سرزنش نكنيد

نوجواني دوره سني است كه نيازهاي جنسي و همين‌طور ميل به برقراري رابطه با جنس مخالف در فرزند شما سر برمي‌آورند. اين موضوع باعث مي‌شود تا آن‌ها كنجكاوي‌هايي راجع به موضوعات مختلف جنسي داشته باشند، درباره اين موضوعات سؤال كنند و يا از راه‌هايي مثل صحبت با دوستان يا گشتن در فضاي مجازي به دنبال ارضا كنجكاوي‌هايشان باشند. اگر متوجه چنين مسائلي در فرزند خود شده‌ايد بهتر است از هرگونه رفتار نامناسب، پرخاش يا سرزنش آن‌ها اجتناب كنيد و به خاطر داشته باشيد اگر فرزندتان احساس كند نمي‌تواند در محيط خانه براي سؤالاتش پاسخي پيدا كند اين كار را به‌صورت پنهاني و از راه‌هاي ديگري جست‌وجو مي‌كند كه تسلط شما را بر شرايط موجود كاهش مي‌دهد.

6- بازسازي ارتباط والدين و نوجوان

نوجواني دوران گذار از كودكي به بزرگسالي است، بسياري از والدين بنا به عادت با فرزندشان مانند كودكان برخورد مي‌كنند، در حالي كه نيازهاي رشدي و رواني نوجوان تغيير كرده و بايد متناسب با اين نيازهاي جديد با او برخورد كرد. اعطاي مسئوليت، همفكري با نوجوان، نظرسنجي از او، تغيير در حدود اختيارات، تشويق و تعريف از ويژگي‌هاي مثبت و… از جمله اقداماتي است كه موجب تقويت خودباوري نوجوان و هدف گزيني مناسب او مي‌شود. نوجوان نيز مي‌تواند با بالابردن آگاهي و رفتار بالغانه‌تر به والدين اطمينان كافي براي كسب اين برخودها از جانب آن‌ها بدهد. يعني اين فرايند دو طرفه بوده و هم نوجوان و هم والدين با تغيير رفتار مي‌توانند بر چگونگي اين رابطه تاثير بگذارند.

 

 

7- كمك گرفتن از مشاورين كودك و نوجوان

تربيت نوجوان و به‌خصوص تربيت جنسي ازجمله مسائلي هستند كه اهميت زيادي دارند و بي‌توجهي نسبت به آن‌ها مي‌تواند باعث بروز مشكلات بسياري شود. به همين خاطر بهتر است درزمينهٔ نيازهاي جنسي نوجوان و مديريت آن‌ها، دوره بلوغ و همين‌طور نحوه پاسخگويي به نيازهاي جديد نوجوان از يك مشاور متخصص در اين زمينه كمك بگيريد.

مشاورين با توجه به تخصص و تجربه‌اي كه دارند مي‌توانند راهكارهاي مناسبي را در اين زمينه به شما ارائه كنند و از بروز برخي مشكلات يا شدت گرفتن پيامدهاي آن‌ها جلوگيري كنند. ازجمله نكاتي كه مي‌توانيد راجع به آن‌ها از مشاورين كمك بگيريد مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

  • متوجه رفتارهايي مانند خود ارضايي، برقراري رابطه جنسي با دوستان يا جنس مخالف در فرزندتان شده‌ايد.
  • گرايش به تصاوير يا فيلم‌هاي ***گرافي
  • ناتواني از پاسخ دادن به كنجكاوي‌هاي جنسي نوجوان
  • راهكارهاي مديريت نياز جنسي به هر دليلي در فرزند شما پاسخ نداده است

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

كاهش محرك‌هاي محيطي، پر كردن اوقات فراغت و ورزش منظم ازجمله راهكارهايي هستند كه مي‌تواند در اين شرايط كمك‌كننده باشد. آگاهي بخشي به نوجوان و آموزش اينكه در مقابل اين درخواست‌ها از سوي ديگران چگونه بايد پاسخ دهد نيز اهميت بسياري دارد.

   

منبع : روش هاي مديريت نياز هاي جنسي نوجوان

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۱۰:۳۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از خون يا هموفوبيا يكي از انواع ترس‌هاي مرضي يا فوبيا است كه باعث مي‌شود فرد با ديدن خون و جراحت يا حتي تصور آن دچار اضطراب ‌شود. اما طبق مشاهدات نشانه‌هاي ترس از خون با نشانه‌هاي ساير ترس‌هاي اضطرابي تفاوت دارد؛ در ساير انواع ترس مانند ترس از ارتفاع يا حيوانات فرد دچار تپش قلب و افزايش فعاليت بدن مي‌شود، اما ترس از خون با كاهش فعاليت بدن، افت فشارخون و حتي غش كردن نمود مي‌يابد. به همين خاطر درست برعكس ساير درمان‌هاي مؤثر در فوبيا، براي درمان اين بيماري به فرد آموزش داده مي‌شود كه چگونه سطح فعاليت بدن خود را افزايش دهد. در ادامه با روش هاي درمان نيز آشنا مي‌شويد براي شروع درمان به صورت تلفني نيز مي‌تواند اقدام كنيد.

 

 

منبع : ترس از خون يا هموفوبيا

علائم و نشانه هاي ترس از خون

ترس از خون يا هموفوبيا يكي از انواع ترس‌هاي مرضي است كه باعث مي‌شود فرد به هنگام ديدن خون و جراحت يا حتي فكر كردن به آن دچار اضطراب شود. اما اين اضطراب برخلاف ساير بيماري‌هاي اضطرابي خود را به‌صورت افت فشارخون و حتي از حال رفتن نشان مي‌دهد. اگرچه جراحت يا خون‌ريزي براي هيچ‌كس موضوع خوشايندي نيست، اما افرادي كه دچار هموفوبيا مي‌شوند حتي از فكر كردن به اين موضوع نيز دچار اضطراب مي‌شوند و همچنين هنگامي‌كه زخم يا جراحتي براي آن‌ها يا اطرافيانشان اتفاق مي‌افتد شدت نگراني آن‌ها با ميزان جراحت تناسبي ندارد.

درصورتي‌كه اين ترس براي مدتي در حدود شش ماه در فرد باقي بماند؛ باور داشته باشيد كه اين يك ترس غيرمنطقي است، اما توانايي جلوگيري از آن براي‌تان وجود نداشته باشد و همين‌طور هنگامي‌كه به دليل اين ترس در فعاليت‌هاي روزمره بيمار محدوديت‌هايي ايجاد شده، بايد براي بهبود اين وضعيت از يك متخصص روانشناسي مشورت بگيريد. براي اشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

دلايل ترس از خون

ترس از خون نيز مانند ساير ترس‌ها داراي زيربنايي اضطرابي است، اما متخصصان در پاسخ به اين سؤال كه اضطراب به چه دليل در فرد به اين شكل درمي‌آيد دلايلي را بيان مي‌كنند كه حضور يك يا چند مورد از آن‌ها در هر بيمار مبتلا به ترس از خون ممكن است. براي آشنايي با ساير انواع فوبيا كليك كنيد.

تاثير ژنتيك در ترس از خون

متخصصين معتقدند اضطراب يكي از بيماري‌هاي رواني است كه با احتمال زيادي به ارث مي‌رسد. در ميان اعضاي خانواده يا اقوام افرادي كه دچار ترس از خون هستند معمولاً سابقه وجود اين بيماري يا ترس‌هاي مرضي از ساير مسائل وجود دارد. بااين‌حال ژنتيك به‌تنهايي نمي‌تواند دليلي براي بروز اضطراب فرد باشد و آمادگي‌هاي زيستي مي‌بايست در كنار شرايط محيطي قرار بگيرند.

اختلال فيزيولوژيك

برخي شواهد نشان مي‌دهند بخش‌هايي از مغز كه مسئول كنترل اضطراب هستند، در ذهن افراد داراي ترس از خون به‌خوبي فعاليت نمي‌كنند و يا بالعكس نواحي كه مسئوليت ايجاد اضطراب را بر عهده دارند، در اين افراد دچار بيش فعالي هستند و اين باعث مي‌شود تا آن‌ها از موضوعات بي‌خطر نيز احساس ترس كنند.

خاطرات ناخوشايند در بروز ترس از خون

وجود يك خاطره ناخوشايند مثل بريدگي يا جراحت سنگين، ديدن فردي در اين شرايط يا حتي مشاهده فيلم يا تصويري در اين زمينه مي‌تواند باعث ابتلا به ترس از خون شود.

ترس اطرافيان

گاهي اوقات ترس‌هاي مرضي بدون وجود هيچ خاطره ناخوشايند و صرفاً به اين خاطر كه اطرافيان فرد از موضوعي مي‌ترسند ايجاد مي‌شود. به عبارتي فرد با ديدن ترس اطرافيان احساس مي‌كند كه او نيز مي‌بايست از اين موضوع بترسد و خود را از اين خطر محافظت كند.

 

 

بي‌توجهي به درمان ترس از خون

متأسفانه برخي افراد تصور مي‌كنند ترس از خون موضوعي نيست كه احتياج به پيگيري و درمان داشته باشد و به‌مرورزمان خوب مي‌شود يا حتي اگر بهبود پيدا نكند نيز خطر جدي براي زندگي به همراه نخواهد داشت. بي‌توجهي به درمان ترس از خون باعث بروز پيامدهاي مختلفي مي‌شود كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

درمان نشدن بيماري

نخستين پيامدي كه بي‌توجهي به درمان اين بيماري به همراه دارد اين است كه ترس فرد براي هميشه با او باقي خواهد ماند. اگرچه بسياري از ترس‌ها در طي دوران رشد كودك ايجاد مي‌شود و سپس به‌مرورزمان از بين خواهد رفت، اما درصورتي‌كه ترس در طي جريان رشد از بين نرود مي‌توان انتظار داشت كه به‌صورت مزمن و براي هميشه همراه فرد باقي بماند.

لذت نبردن از زندگي

درمان نشدن بيماري و باقي ماندن آن باعث مي‌شود تا اضطراب و نگراني ايجاد جراحت همواره با فرد باشد و اين اضطراب توانايي وي براي لذت بردن از زندگي را تحت تأثير قرار مي‌دهد.

تعميم يافتن بيماري

بي‌توجهي به درمان اضطراب در برخي موارد باعث شدت پيدا كردن اين بيماري مي‌شود. براي مثال اگر در ابتدا فرد صرفاً از ديدن زخم يا خون مي‌ترسيده پس از مدتي ديدن تصوير يا حتي شنيدن نام اين موضوع نيز مي‌تواند به همان اندازه اضطراب‌آور باشد و يا ممكن است پس از مدتي فرد با ديدن ابزاري كه ممكن است باعث ايجاد جراحت شوند نيز دچار اضطراب شود و اين دايره به‌تدريج گسترده‌تر مي‌شود.

ايجاد محدوديت در فعاليت‌هاي فرد

ترس از خون باعث مي‌شود از برخي فعاليت‌ها به دليل مواجه نشدن با خون اجتناب كنيد. براي مثال احتمالاً شما هم شنيده‌ايد كه بسياري از افراد به دليل ترس از خون از رشته پزشكي انصراف مي‌دهند. اين موضوع مي‌تواند در مسائل ساده نيز ديده شود. براي مثال افرادي كه ترس از خون دارند و اين بيماري در آن‌ها تا حدودي پيشرفت كرده احتمالاً از كار كردن با برخي وسايل مانند چاقو مي‌ترسند و نگرانند كه مبادا دچار جراحت شوند و يا بسياري از اين افراد هنگام بيماري به دليل ترس از آزمايش يا تزريق به دنبال درمان آن نيستند. به همين خاطر بهتر است براي درمان هموفوبيا اقدامات جدي‌تري صورت بگيرد.

چه زماني به روانشناس مراجعه كنيم؟

خونريزي و جراحت براي همه ما موضوع ناخوشايندي است، به همين خاطر هر نگراني از اين موضوع را نمي‌توان ترس از خون يا هموفوبيا دانست. اما درصورتي‌كه شما يا هريك از اطرافيانتان با اين نشانه‌ها مواجه شديد بهتر است از يك درمانگر كمك بگيريد:

  • شدت ترس مي‌بايست نامتناسب با ميزان خونريزي يا جراحت باشد
  • حتي فكر كردن يا شنيدن نام خون و جراحت نيز باعث اضطراب شود
  • فرد از قرار گرفتن در محيط‌هايي كه احتمال جراحت يا خونريزي وجود دارد اجتناب مي‌كند و در صورت مواجه‌شدن به‌شدت مضطرب مي‌شود
  • ترس از خون محدوديت‌هايي را در جريان زندگي روزانه فرد ايجاد كرده باشد
  • در كودكان اين ترس مي‌تواند به‌صورت گريه كردن، چسبيدن به والدين، پرخاش و بدرفتاري يا بداخلاق شدن باشد.

راه‌هاي درمان ترس از خون

ترس از خون يكي از بيماري‌هاي اضطرابي است كه مي‌بايست زير نظر متخصصين روانشناس درمان شود. درمانگر با توجه به شرايط فرد و شدت بيماري از روش‌هاي مختلفي براي درمان استفاده خواهد كرد كه از مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد. براي اشنايي بيشتر با روش هاي درمان فوبيا كليك كنيد.

حساسيت‌زدايي منظم

فرض اصلي حساسيت‌زدايي منظم اين است كه يك فرد نمي‌تواند دو احساس متضاد را در يك‌زمان تجربه كند. براي مثال شما نمي‌توانيد در يك‌زمان هم شاد و هم غمگين باشيد. با توجه به اينكه بيماران مبتلا به ترس از خون هنگامي‌كه با خون مواجه مي‌شوند دچار افت فشارخون و يا بيهوشي مي‌شوند در حساسيت‌زدايي منظم به آن‌ها آموزش داده مي‌شود كه چطور بدن خود را در حالت فعاليت نگه دارند. سپس درمانگر و بيمار سلسله مراتبي از موضوعات ترس‌آور تهيه مي‌كنند و در هر مرحله فرد با يكي از اين موضوعات مواجه مي‌شود.

 براي مثال ممكن است شنيدن كلمه “خون” كمترين و “خونريزي شديد” بيشترين ترس را براي فرد داشته باشد. روانشناس ابتدا كلمه خون را به فرد نشان مي‌دهد و بيمار مي‌بايست از افت فشارخون و اضطراب خود جلوگيري كند. هنگامي‌كه وي توانست اين مرحله را با موفقيت بگذراند، به‌تدريج ساير موضوعات تا رسيدن به خونريزي شديد براي وي نمايش داده مي‌شود.

مواجهه مستقيم

در مواجهه مستقيم برخلاف حساسيت‌زدايي منظم، بيمار به‌صورت ناگهاني با موضوعي كه از آن مي‌ترسد مواجه مي‌شود و اجازه فرار كردن يا تغيير وضعيت به او داده نمي‌شود. فرض بر اين است كه در اين شرايط وي متوجه مي‌شود چيزي كه از آن مي‌ترسيده آن‌قدرها هم خطرناك نيست و اين باعث از بين رفتن ترس وي خواهد شد.

دارودرماني

استفاده از داروها هرگز نمي‌تواند باعث از بين رفتن ترس از خون شود. اما در شرايطي كه شما چنين ترسي داشته باشيد و درعين‌حال مجبور باشيد به هر دليلي با خون مواجه شويد استفاده از داروهاي ضد اضطراب مي‌تواند به كاهش اضطراب شما كمك كند. به همين خاطر از اين شيوه درماني براي كوتاه‌مدت و در زمان‌هاي اضطراري استفاده مي‌شود. براي آشنايي با انواع دارو هاي ضد اضطراب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

هيچ دارويي نمي‌تواند ترس از خون را از بين ببرد اما داروهاي ضد اضطراب به بيمار كمك مي‌كنند هنگامي‌كه مجبور است با خون مواجه شود اضطراب كمتري را تحمل كند.

مشاهده ترس ديگران از خون، بروز اتفاقات ناخوشايند يا سابقه ژنتيكي ازجمله مسائلي است كه مي‌تواند باعث شروع ترس از خون باشد. علاوه بر اين برخي افكار غلط مانند آلودگي يا مرگ به علت خونريزي نيز مي‌تواند باعث بروز اين بيماري باشد.

   

منبع : ترس از خون يا هموفوبيا

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از خون يا هموفوبيا،
موضوع:
[ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۰۶:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوست يابي آنلاين شايد هنوز براي بسياري از پدر و مادرها قابل درك نباشد. در واقع آن‌ها از ارتباط برقرار كردن فرزندانشان با افراد غريبه مي‌ترسند و نگران بروز آسيب‌هاي اجتماعي هستند. با اين حال بايد بپذيريم كه جامعه به سمت ديگري در حال حركت است. بسياري از پيام رسان‌ها كار را براي پيدا كردن يك دوست ساده كرده‌اند و با لمس يك دكمه مي‌توانند افراد زيادي را به ما معرفي كنند. در اين فضا به عنوان والدين بايد سعي كنيم به روز مانده و مزايا و معايب اين دوستي‌ها را با هم در نظر بگيريم. اين امر باعث مي‌شود كه فرزندان به خصوص نوجوانان تاثيرپذيري بيشتري از خود نشان دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين مورد تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد. براي آشنايي با مزايا و معايب دوستي دختر و پسر كليك كنيد.

 

منبع : دوست يابي آنلاين براي مقاصد مختلف

دوست يابي آنلاين  خوب است يا بد؟

امروزه شبكه‌هاي اجتماعي راهي براي از ميان بردن فاصله‌ها هستند. آن‌ها مي‌توانند به سادگي ما را با گستره وسيعي از افراد در سراسر جهان متصل كرده و به همين ترتيب كمك كنند تا دوستان تازه‌اي پيدا كنيم. اين امر در عين حال كه ايده جذابي است مي‌تواند براي بسياري از افراد به خصوص والدين نگران كننده باشد.

آن‌ها مي ترسند كه فرزندانشان با افراد نامناسبي آشنا شده و در دام آسيب‌هاي اجتماعي نظير اعتياد يا ديدن تصاوير جنسي گرفتار شوند. براي قضاوت در مورد اينكه دوست يابي آنلاين و استفاده از شبكه‌هاي اجتماعي به اين منظور خوب است يا بد بايد نگاهي همه جانبه داشته باشيم.

در حقيقت ما نمي‌توانيم به طور كل دوست‌يابي آنلاين را منع كنيم، چرا كه اين مسئله پديده‌اي چند وجهي است و نكات مثبت و منفي را به طور همزمان در خود پوشش داده است. در عوض بايد اطلاعات خود را در مورد آن بالا برده و به عبارتي به روز بمانيم. اگر شما مزاياي دوست‌يابي آنلاين را بدانيد به عنوان والدين مي‌توانيد علت گرايش فرزندان خود به شبكه هاي اجتماعي را بهتر درك كرده و راهنمايي‌هاي موثرتري را ارائه دهيد.

مزاياي دوست يابي آنلاين

روانشناسان بر اين باورند كه شما تنها زماني مي‌توانيد در انتخاب ديگران تاثير بگذاريد كه هم زمان به نكات مثبت و منفي تصميمات اشاره كنيد. در واقع اگر فقط از يك موضوع بدگويي كنيد، فرد مقابل احساس مي‌كند شما اطلاع چنداني از موضوع نداشته و يا او را درك نمي‌كنيد؛ در نتيجه تاثير چنداني از حرف‌هاي شما نمي‌پذيرد. در همين راستا تلاش كنيد با مزاياي دوست يابي آنلاين آشنا شويد تا بتوانيد نظرات مفيدتر و موثرتري در اين باره ارائه كنيد.

در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين مزاياي دوست يابي آنلاين اشاره كرده ايم:

1- از ميان رفتن محدوديت زماني و مكاني

در گذشته هركس براي اينكه بتوانند دوست جديدي پيدا كنند، بايد وقت و انرژي زيادي صرف مي‌كردند و در مكان‌هاي خاصي نظير مدرسه، مهماني، محافل خانوادگي و … مهارت‌هاي اجتماعي خود را به كار مي‌بردند. اما امروزه با وجود پديده‌اي مثل دوست يابي آنلاين بسياري از اين محدوديت‌ها از بين رفته است. افراد در هر زمان و مكاني مثلا زماني كه تنها در اتاق خود نشسته‌اند مي‌توانند با گستره وسيعي از مردم به طور اينترنتي ارتباط برقرار كرده و از اين ميان دوستان مورد علاقه خود را نيز بيابند.

2- فرصتي براي افراد با مهارت هاي اجتماعي كمتر

اكثر افرادي كه از مهارت‌هاي اجتماعي بالايي برخوردار نيستند، در فضاي مجازي عملكرد بهتري از خود نشان مي‌دهند. براي مثال نوجوانان كمرو كه در محيط مدرسه اغلب احساس طرد شدن دارند، در فضاي مجازي مي‌توانند شخصيت جذاب‌تري از خود بروز دهند و از آنجايي كه مكالمه از طريق چت از مكالمه واقعي آسان‌تر است ابراز وجود بيشتري داشته باشند.

3- آشنايي با طيف وسيعي از مردم

در دنياي روزمره تعاملات ما محدودتر است. اغلب افرادي را مي‌بينيم كه از نظر سطح فرهنگي، اقتصادي و ساير مواردي از اين قبيل شبيه به ما هستند. اما دوست يابي آنلاين دنياي گسترده‌تري را در اختيار ما قرار مي‌دهد، پس مي‌توانيم افراد با هر نوع شغل يا درآمد را در فضاهايي نظير اينستاگرام جستجو كرده و با آن‌ها ارتباط برقرار كنيم. اين امر در داشتن گستره ديد وسيع‌تر تا حد زيادي به ما كمك مي‌كند.

معايب دوست يابي آنلاين

با وجود تمام مزايايي كه براي دوست يابي آنلاين ذكر شد افراد در اين فضا در معرض آسيب‌هاي خاصي نيز قرار دارند. آگاهي از اين آسيب‌ها كمك مي‌كند تا بتوانيم با چشم بازتري در فضاي آنلاين عمل كنيم و از بروز خطرات بالقوه پيشگيري نماييم. در ادامه به چند مورد از آسيب‌ها نيز اشاره كرده‌ايم.

1- حساب هاي كاربري جعلي

متاسفانه امروزه بسياري از كاربران فضاي مجازي اقدام به ساخت حساب‌هاي كاربري جعلي مي‌كنند. پس بايد هنگام تعامل با افراد ناشناس به پروفايل و اطلاعاتي كه فرد از خود ارائه مي‌دهند، بيشتر دقت كنيد تا فريب شخصيت‌هاي دروغين را نخوريد.

2- دزدي و كلاهبرداري اينترنتي

افراد در فضاي اينترنتي آزادي عمل بيشتري براي اغوا كردن و فريب ديگران دارند. از همين رو امروزه دزدي‌هاي اينترنتي روز به روز در حال افزايش است. بسيار اهميت دارد تا زماني كه در دنياي واقعي دوستان مجازي خود را نديده و شناخت كافي كسب نكرده ايد، اطلاعات مالي مهم خود نظير شماره حساب يا رمز كارت بانكي‌تان را در اختيار آن‌ها قرار ندهيد.

3- سوء استفاده هاي عاطفي و جنسي

بسياري از افراد سوء استفاده گر از فضاي اينترنتي و دوست يابي آنلاين براي مقاصد آزارگرانه خود استفاده مي كنند. آن‌ها ممكن است احساسات افرادي كه تازه وارد اين فضا شده‌اند را به بازي بگيرند و يا از عكس‌هاي آن‌ها سوء استفاده نمايند. در نتيجه همان طور كه در دنياي واقعي بايد از خود مراقبت كنيد در فضاي اينترنتي نيز بايد مراقب خود باشيد. اگر در ارتباطات خود دچار مشكل شده‌ايد مي‌توانيد با دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر مسائل خود را راحت تر حل نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

بهترين راه برخورد با نوجوانان داشتن ارتباط صميمانه با آن ها و به روز نگه داشتن اطلاعات خود است. رفتارهايي نظير منع و تنبيه بيشتر باعث مي شود فرزندتان به سمت رفتارهاي آسيب زا كشيده شود. در نتيجه تلاش كنيد به جاي امر و نهي كردن نقش يك راهنما و دلسوز را ايفا كنيد. اگر در اين زمينه مشكلات زيادي را تجربه مي كنيد مراجعه به يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان مي تواند تا حد زيادي به شما در اين زمينه كمك نمايد.

   

منبع : دوست يابي آنلاين براي مقاصد مختلف

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۰۱:۴۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

هورمون عشق يا همان اكسي توسين يكي از مواد شيميايي موجود در بدن است كه بررسي‌ها نشان مي‌دهد سطح آن هنگام عاشق شدن بالا مي‌رود. از همين رو بسياري از متخصصان لقب هورمون عشق را به آن داده‌اند. با اين حال آكسي توسين تنها در احساس عشق و علاقه به جنس مخالف تاثير ندارد، بلكه در جنبه‌هاي ديگري نظير ميل جنسي و رسيدن به ارگاسم نيز نقش دارد. در ادامه توضيحات بيشتري در مورد آن ارائه كرده‌ايم. براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

منبع : هورمون عشق

هورمون عشق يا اكسي توسين چيست؟

نتايج آزمايش‌هاي انجام شده روي زوجيني كه در روابط عاشقانه قرار دارند، نشان مي‌دهد كه سطح هورمون اكسي توسين در اين افراد بالاتر از سايرين است. همين نتيجه باعث شده كه بسياري از متخصصين به آكسي توسين لقب هورمون عشق را بدهند. با اين حال اين ماده شيميايي علاوه بر عشق ورزي در مسائل ديگري نيز تاثير مي‌گذارد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به تمايل جنسي و شدت ارگاسم اشاره كرد.

به طور كلي بايد گفت برخورداري از سطوح مناسب هورمون آكسي توسين بر جنبه‌هاي مختلف رابطه عاطفي تاثير مثبت مي‌گذارد كه مواردي نظير همدلي، ايجاد خاطرات مثبت، وفاداري، تعهد و اعتماد را شامل مي‌شوند. براي آشنايي با روانشناسي عشق كليك كنيد.

آشنايي دقيق تر با هورمون آكسي توسين

آكسي توسين نوعي هورمون است كه همانند يك انتقال دهنده عصبي شيميايي عمل مي‌كند. اين هورمون نقش مهمي در توليد مثل دارد. همچنين آكسي توسين در زنان فرايند زايمان را تسهيل كرده و منجر به ترشح شير از پستان نيز مي‌شود. نقش هورمون آكسي توسين در توليد مثل مردان اين است كه به حركت اسپرم‌هاي آن ها كمك مي‌كند.

ارتباط هورمون عشق با انتقال دهنده هاي عصبي

هورمون عشق يا همان آكسي توسين تا حد زيادي در تعامل با انتقال دهنده‌هاي عصبي مرتبط با شادي و لذت (سروتونين و دوپامين) عمل مي‌كند. از همين رو بعضا به آكسي توسين، سروتونين و دوپامين هورمون‌هاي شادي نيز مي‌گويند.

هنگامي كه جذب فردي از جنس مخالف مي‌شويد، سطح دوپامين مغزتان بالا رفته و سروتونين سيستم عصبي‌تان نيز افزايش مي‌يابد. اين رويدادها در كنار ترشح هورمون آكسي توسين باعث مي‌شود كه شما دست خوش هيجانات شديدي شويد و احساس كنيد كه عاشق شده‌ايد. براي اشنايي با نشانه هاي عاشق شدن كليك كنيد.

چگونه هورمون عشق عواطف ما را تحت تاثير قرار مي دهد؟

طي يك مطالعه مروري كه آثار اكسي توسين بر رفتاري‌هاي اجتماعي را مورد بررسي قرار داد، مشخص شد كه اين هورمون ابعاد مختلفي از رفتارهاي انسان را تحت تاثير قرار مي‌دهد و در تجربه آرامش، ميزان اعتماد به اطرافيان و ثبات روانشناختي كلي فرد نقش دارد.

نتايج پژوهش‌ها بيانگر اين است كه ترشح آكسي توسين در برخي قسمت‌هاي سيستم عصبي ميزان استرس و اضطراب را كاهش مي‌دهد و در نتيجه در احساس بهزيستي و آرامش موثر است.

آكسي توسين و تجربه عشق مادري

آكسي توسين به عنوان هورمون مادرانگي نيز شناخته مي‌شود. چرا كه در جنبه‌هاي مهمي از رفتارهاي مادرانه نقش دارد كه در ادامه به هركدام از آن‌ها اشاره كرده ايم.

1- زايمان

ترشح هورمون آكسي توسين در اواخر بارداري در حقيقت اين پيام را به رحم مي‌رساند كه انقباضات خود را شروع كند، همين مسئله منجر به آغاز فرايند زايمان مي‌گردد. همچنين ترشح اين هورمون در بازسازي بدن زن پس از زايمان نيز تاثير دارد. چرا كه باعث مي‌شود بعد از تولد كودك، رحم به اندازه طبيعي خود بازگردد.

2- شيردهي

هنگامي كه كودك سينه مادر را مي‌مكد هورمون آكسي توسين نيز در بدن توليد مي‌شود. افزايش سطح آكسي توسين به جهش شير و بيرون آمدن آن از سينه مادر كمك مي‌كند. از آنجايي كه شيردهي مناسب تاثير بسزايي بر رابطه مادر و فرزند دارد، مي‌توان گفت كه آكسي توسين به طور غيرمستقيم در اين مسئله نيز تاثير خود را مي‌گذارد.

3- ارتباط مادر و فرزند

جدا از تاثيرات غيرمستقيم پژوهش‌ها نشان مي‌دهند مادراني كه سطوح بالاتري از آكسي توسين در بدن خود دارند. رفتارهاي عاطفي‌تري با فرزند خود داشته و مراقبت بيشتري نيز به عمل مي‌آورند. براي مثال آن‌ها به دفعات بيشتري فرزند خود را وارسي كرده، با عاطفه بيشتري فرزند خود را لمس مي‌كنند، براي فرزند خود آواز مي‌خوانند و بيشتر براي صحبت كردن با كودك وقت مي‌گذارند.

استفاده از هورمون عشق به عنوان دارو

با مطالعه اثرات مثبت آكسي توسين اين سوال براي بسياري از مخاطبان پيش مي‌آيد كه در صورت كمبود آكسي توسين آيا شكل دارويي آن براي مصرف وجود دارد يا خير؟ در جواب بايد گفت بله، با اين حال موارد استفاده از آن محدود است.

به طوري كه اغلب تنها براي شروع يا تحريك انقباضات زايمان و كاهش خونريزي‌هاي مرتبط با آن تجويز مي‌گردد. شكل دارويي هورمون عشق مي‌تواند عوارض جانبي مختلفي براي مصرف كننده ايجاد نمايد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به تپش قلب و دچار شدن به خونريزي‌هاي غيرطبيعي اشاره كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

بله، با وجود مطالعات بيشتر در مورد زنان پژوهش‌هايي نيز وجود دارد كه نشان مي‌دهند رابطه پدر و فرزندي در ترشح آكسي توسين در مردان نيز اثر مي‌گذارد و باعث مي‌شود آن‌ها ارتباط گرم‌تري با فرزند خود برقرار كنند.

 

منبع : هورمون عشق

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هورمون عشق،
موضوع:
[ ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۳۵:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 5
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی