مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

گرفتن موبايل براي نوجوانان يكي از مسائلي است كه بسياري از والدين در مورد آن نگران هستند. چرا كه امروزه با دسترسي گسترده گوشي‌هاي موبايل به اينترنت و وجود انواع مختلفي از شبكه‌هاي مجازي كاربران با محتواهاي مختلفي رو به رو مي‌شوند كه بسياري از آن‌ها مناسب سن نوجوانان نيست. با اين حال پدر و مادرها نمي‌توانند تا هميشه گوشي موبايل را براي فرزند خود ممنوع كنند. در اين شرايط بهترين برخورد اين است كه آموزش‌هاي مناسب را پيش از خريد موبايل در اختيار نوجوان قرار دهيد و پس از خريد آن نيز به طور غيرمستقيم بر رفتار او نظارت داشته باشيد. ما در ادامه اين مقاله از نگاه روانشناسي يكسري توصيه تربيتي را در اين زمينه گردآوري كرده ايم. پس تا انتها همراه ما باشيد.

منبع : گرفتن موبايل براي نوجوانان

مضرات ومعايب گرفتن موبايل براي نوجوانان

بسياري از پدرومادرها وقتي مي‌خواهند براي فرزند نوجوان‌شان گوشي بخرند، نگراني و استرس زيادي را تجربه مي‌كنند. چراكه دسترسي گسترده به اينترنت امروزه چالش‌هاي زيادي را به همراه آورده است كه به طور بالقوه مي‌توانند آسيب‌هاي مختلفي را براي نوجوانان به همراه داشته باشد. از جمله مهم‌ترين مسائلي كه باعث دغدغه والدين در اين زمينه مي‌شود مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

1- مواجهه با محتواهاي جنسي و غيراخلاقي

امروزه در اكثر فضاهاي مجازي دسترسي به محتواهاي جنسي كار آساني شده است. از همين رو بسياري از پدر و مادرها نگرانند كه فرزندشان درگير مشاهده اينگونه مطالب شده و در نهايت آسيب‌هايي نظير بلوغ زودرس يا گرايش به رفتارهاي پرخطر جنسي را تجربه نمايد.

2- موبايل براي نوجوان | مواجهه با صحنه هاي خشونت آميز و نامتناسب با سن نوجوان

همان‌طور كه مي‌دانيد دوران نوجواني سال‌هاي 13 تا 19 سالگي را در برمي‌گيرد. نوجوانان كوچك‌تر يا زير 18سال براي مشاهده بسياري از فيلم‌ها يا تصاويري كه در فضاي مجازي پخش مي‌شود آمادگي ذهني ندارند. در نتيجه مواجه شدن آن‌ها با محتواهايي نظير قتل، تجاوز، اعتياد و ساير مواردي از اين دست مي‌تواند آسيب‌هاي رواني زيادي به همراه داشته باشد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به درگيري با انواع اختلالات اضطرابي اشاره كرد.

3- دوستي هاي اينترنتي

امروزه با يك گوشي همراه و دسترسي به اينترنت مي‌توانند با هر كسي از هرجاي جهان ارتباط برقرار كرد. اين مسئله به خصوص براي نوجوانان كه علاقه زيادي به گروه‌هاي دوستي دارند جذابيت زيادي دارد. با اين حال در اين فضا متاسفانه بسياري از كاربران با هويت‌هاي جعلي فعاليت مي‌كنند و احساسات ساير افراد را به بازي مي‌گيرند. در اين شرايط بسياري از والدين نگران روابط نوجوان به خصوص دوستي او با جنس مخالف هستند.

4- موبايل براي نوجوانان | اعتياد به گوشي موبايل و اينترنت

بسياري از نوجوانان از شرايط مناسب براي گذراندن اوقات فراغت خود برخوردار نيستند. همچنين مشكلاتي نظير نداشتن اعتماد به نفس كافي باعث مي‌شود كه بيشتر تلاش كنند از دنياي واقعي فرار كرده و به دنياي مجازي پناه بياورند. در اين شرايط ريسك اعتياد به اينترنت و افزايش وابستگي به گوشي موبايل تا حد زيادي وجود دارد.

5- اعتياد به بازي هاي اينترنتي

در گوشي هاي هوشمند قابليت اجراي بازي‌هاي اينترنتي زيادي وجود دارد كه با درگير كردن مدار پاداش مغز مي‌تواند به بروز وابستگي رواني بيانجامد. در همين راستا بسياري از پدر و مادرها نگران اين هستند كه فرزندشان درگير اينگونه مسائل شده و از اموري نظير تحصيل باز بماند.

چند توصيه در زمان گرفتن موبايل براي نوجوانان

با وجود تمام چالش‌هايي كه در زمينه استفاده از موبايل و اينترنت وجود دارد استفاده از اين ابزارهاي الكترونيكي اجتناب ناپذير هستند و نمي‌توانيد نوجوان خود را از داشتن آن‌ها محروم كنيد. به جاي اينكار بايد آگاهي خود را در اين زمينه بالا برده و به راهكارهاي تربيتي متخصصين توجه نماييد. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- فرزند خود را از آسيب‌هاي موجود آگاه كنيد

يكي از مسائلي كه باعث مي‌شود نوجوانان در بسياري از آسيب‌هاي مرتبط با گوشي موبايل و اينترنت درگير شوند، عدم آگاهي است. در نتيجه پيش از گرفتن گوشي براي فرزند خود لازم است كه در مورد مزايا و معايب آن اطلاع رساني هاي لازم را انجام دهيد.

توجه داشته باشيد كه نبايد بيش از حد روي نكات منفي تاكيد كنيد. اين كار اثرگذاري كلام شما را كاهش داده و باعث مي‌شود كه نوجوان احساس كند به دليل نگراني‌هاي خود در حال اغراق كردن هستيد. در نتيجه تلاش كنيد همه جوانب را در كنار هم ببينيد و علاوه بر آسيب‌ها همواره بر مزيت‌هايي كه گوشي موبايل در دنياي مدرن به همراه داشته نيز تاكيد كنيد.

2- موبايل براي نوجوانان | الگوي مناسبي براي فرزندتان باشيد

اگر به عنوان والدين در خانه بيش از تعاملات مستقيم دائما سرتان توي گوشي باشد، به عنوان يك الگو زمينه‌ساز تكرار همين رفتار در فرزندتان مي‌شويد و نمي‌توانيد انتظار داشته باشيد كه او به توصيه‌هايتان در زمينه استفاده كمتر از موبايل گوش فرا دهد. در نتيجه سعي كنيد بيش از آنكه به زبان گفتار در مورد استفاده صحيح از گوشي همراه تذكر بدهيد با رفتارتان نمونه‌اي از يك الگوي مناسب را در اختيار فرزندتان قرار دهيد.

3- به فرزندتان بياموزيد كه بطور مديريت شده از گوشي خود استفاده كند

به نوجوان آموزش دهيد كه هر كاري را بايد در زمان مربوط به خود انجام دهد. اگر او بتواند سبك زندگي سالمي را در پيش بگيرد و برنامه ريزي درستي براي فعاليت‌هاي روزانه‌اش داشته باشد. استفاده از موبايل را نيز مي‌تواند مديريت كند. در نتيجه به جاي برخوردهاي تند بايد مهارت‌آموزي به نوجوان را در دستور كار خود قرار دهيد. اگر فرزندتان در اين زمينه با مشكل زيادي رو به رو است. مراجعه به يك روانشناس متخصص در حوزه كودك و نوجوان مي‌تواند تا حد زيادي در بهبود شرايط به او كمك كند.

4- اصول خود مراقبتي در فضاي مجازي را به نوجوان آموزش دهيد

بايد به فرزندتان بياموزيد همانطور كه در دنياي واقعي يك حريم شخصي دارد و به روش‌هاي مختلف از خود مراقبت مي‌كند در فضاي مجازي نيز به روش‌هاي ديگري به اين مراقبت‌ها نياز دارد.

براي مثال به فرزند خود بياموزيد كه اطلاعات امنيتي حساب‌هاي مالي خود يا والدينش را در فضاي مجازي در اختيار ديگران قرار ندهد و اگر لازم شد اين كار را انجام دهد حتما ابتدا با پدر يا مادر خود مشورت كند. همچنين در مورد اهميت عدم اشتراك‌گذاري عكس‌هاي خصوصي و ساير اطلاعات شخصي به فرزندتان آموزش دهيد تا درگير آسيب‌هايي نظير دزدي اينترنتي، سوءاستفاده عاطفي و اخاذي نشود.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

اگر وابستگي نوجوان در حدي است كه به عملكرد روزانه او نظير تحصيل يا روابط بين فردي آسيب وارد كرده، بايد از يك متخصص براي بهبودي اين وضعيت كمك بگيريد. روانشناسان باليني متخصص در حيط كودك و نوجوان از جمله كارشناساني هستند كه مي‌توانند در اين زمينه به شما كمك كنند.

   

منبع : گرفتن موبايل براي نوجوانان

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۴۹:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

داشتن باورهاي غلط در زندگي مشترك با چه آسيب‌هايي همراه است؟ هر فردي نسبت به ازدواج و زندگي زناشويي انتظارات و باورهايي دارد كه برخي از اين باورها منطقي و برخي ديگر غير منطقي هستند. انتظارات غيرمنطقي مي‌توانند عامل منفي و مخربي براي زندگي محسوب شوند زيرا كه ممكن است زندگي مشترك را تا مرز جدايي پيش ببرند. شكل‌گيري اين انتظارات غيرمنطقي مي‌تواند تحت تاثير عواملي نظير تربيت، تاثير پذيري از محيط، وراثت، دوستان و آشنايان باشد. در اين وضعيت مشكلي كه زوجين با آن مواجهه مي‌شوند برآورده كردن اين انتظارات غيرمنطقي است كه مي‌تواند به مرور باعث ايجاد احساس افسردگي، اضطراب و نااميدي در زندگي شود. از اين جهت براي بهبود روابط بين فردي و زناشويي بهتر است زوجين انتظارات غيرمنطقي خود را بشناسند و جهت رفع اين مسائل تلاش كنند.

 

 منبع : باورهاي غلط در زندگي مشترك

باورهاي غلط در زندگي مشترك

طبيعي است كه هر فردي بر اساس سبك فرزندپروري، رويدادهاي محيطي، تاثيرپذيري از دوستان و آشنايان و رسانه‌هاي تصويري و اجتماعي انتظارات و باورهايي نسبت به زندگي مشترك داشته باشد اما در برخي شرايط اين انتظارات غيرمنطقي هستند و چيزي جز نتيجه منفي و آثار مخرب براي زندگي زناشويي ندارند. برخي از اين انتظارات غيرمنطقي مي‌تواند شامل موارد زير باشد.

روابط زوج‌هاي خوشبخت هيچوقت تغيير نمي‌كند

افراد ممكن است به علل مختلف در طول زندگي انتظارات و افكارشان تغيير پيدا كند، در نتيجه اين مسئله مي‌تواند بر خواسته، انگيزه و اولويت‌هاي زوجين تاثير بگذارد. ممكن است يك موضوعي در يك زمان برايتان خوشحال كننده و در زمان ديگر ناراحت كننده باشد، پس بايد توجه داشته باشيد كه روابط زناشويي ممكن است در دوران‌هاي مختلف و به دليل مسائل پيش‌آمده دچار تغييرات و دگرگوني‌هايي شود. زوج درماني كمك مي‌كند تا بتوانيد با اين تغييرات راحت تر كنار بياييد و مشكلات كمتري را تجربه كنيد. براي اطلاع بيشتر در زمينه زوج درماني كليك كنيد.

تا آخر عمر بايد مانند روز اول عاشق هم باشيم

يكي از انتظارات غيرمنطقي كه مي‌تواند زندگي زناشويي را دچار مشكلاتي كند اين است كه برخي زوجين تاكيد بيش از اندازه مي‌كنند كه همسرمان بايد همانند روز اول عاشق و دلباخته ما باشد. عاشق شدن يك وضعيت هيجاني است كه به دليل علاقه و دوست داشتن فرد مقابل و ترشح هورمون‌هاي مختلفي نظير اكسي‌توسين، دوپامين و سروتونين و ديگر هورمون‌هاي شادي رخ مي‌دهد اما مطالعات نشان داده‌اند كه بدن انسان به طور زيستي اين تغييرات را به طور پايدار تجربه نمي‌كند.

در واقع اين باور و انتظار كه زوجين بايد همانند روز اول عاشق و دلباخته يكديگر باشند از نظر زيستي هم امكان پذير نخواهد بود و اين يك واقعيت زندگي است. زوجين مي‌توانند يكدگير را دوست داشته و نسبت به همديگر فداكاري، مهرباني، صميميت و… داشته باشند اما آن شور و شوق و هيجان روزهاي اول رابطه ممكن است در طول زندگي براي هميشه پايدار نباشد. مهمترين نكته اين است زوجين اين مسئله را بدانند و اين موضوع را دليلي بر كاهش علاقه يا دوست نداشتن همسر نسبت به خود در نظر نگيرند.

باورهاي غلط در زندگي مشترك | داشتن همسر بدون نقص

برخي افراد اين انتظار را دارند كه همسرشان بايد كامل و بدون نقص باشد، در اين شرايط معمولا فرد دچار احساس كمال‌گرايي است. كمال‌گرايي باعث مي‌شود تا توانايي فرد براي حل مسئله كاهش پيدا كند. ميل به كمال‌گرايي و دستيابي به داشتن همسر بدون نقص باعث ايجاد انتظارات غيرمنطقي مي‌شود. اين مسئله كيفيت زندگي و ميزان رضايت زناشويي را پايين مي‌آورد. در چنين شرايطي فرد كمال‌گرا، كوچكترين مسائل همسرش را بزرگ‌نمايي مي‌كند و آن را يك عيب و نقص بزرگ در نظر مي‌گيرد. افراد كمال‌گرا هيچوقت به بهترين گزينه دست پيدا نمي‌كنند، ممكن است در ابتداي زندگي همسرشان از نظرشان كامل باشد اما پس از مدتي دوباره به اين كامل بودن شك مي‌كنند. در واقع هميشه به طور بيهوده به دنبال بهترين گزينه و كامل‌ترين گزينه هستند.

كامل بودن خود

علاوه بر اينكه برخي افراد تمايل به داشتن همسر كامل و بدون نقص دارند، برخي ديگر اين احساس كمال‌گرايي را نسبت به خودشان دارند و در واقع هيچوقت خودشان را آماده زندگي زناشويي و ازدواج نمي‌دانند. معمولاً اين مسئله ناشي از فقدان اعتماد به نفس و عزت نفس است زيرا افراد فكر مي‌كنند براي داشتن يك زندگي خوب حتما بايد فردي كامل و بدون مشكل باشند. نكته‌اي كه اين افراد در نظر نمي‌گيرند اين است كه ازدواج و زندگي زناشويي يك فرايند تعاملي و متقابل است و هر دو نفر در آن نقش دارند و كامل و يا نقص داشتن يك نفر دليل بر يك ازدواج و يا زندگي زناشويي ناموفق نيست.

باورهاي غلط در زندگي مشترك | داشتن ويژگي‌هاي متضاد

يكي از باورها و انتظارات رايجي كه در زندگي زناشويي و حتي ازدواج وجود دارد اين است كه افراد فكر مي‌كنند بايد در زندگي زناشويي و ازدواج ويژگي‌ها و فعاليت‌هاي متضاد با همسرشان داشته باشند تا يكديگر را كامل كنند. شايد در كوتاه مدت اين مسئله براي زوجين جالب باشد اما پس از مدتي اثرات منفي و زيان‌بار آن بيشتر خواهد شد. به طور كلي ازدواج و زندگي زناشويي با فردي كه صفات و ويژگي‌هاي متضاد دارد معمولا منجر به كاهش كيفيت زندگي و تعارض‌ها و نارضايتي‌هاي شديدي مي‌شود.

 

 

روش‌هايي براي بهبود و اصلاح باورهاي غلط در زندگي مشترك

بهترين كار اين است كه با خودتان و همسرتان گفتگو و صحبت كنيد. ببينيد كدام مسائل و ويژگي‌هاي شما از نظر همسرتان غيرمنطقي و چه ويژگي‌ها و انتظارات همسرتان براي شما غيرمنطقي است. در صورتيكه ازدواج نكرديد مي‌توانيد اين كار را با فردي كه قرار است در آينده با او ازدواج كنيد انجام دهيد.

مهم است كه ريشه اصلي كه باعث شكل گيري اين انتظارات غيرمنطقي در شما و يا همسرتان شده است را پيدا كنيد و همينطور به دنبال مسائلي باشيد كه باعث تداوم اين انتظارات و باورهاي غيرمنطقي شده است. در نهايت پس از شناسايي اين مسائل مي‌توانيد فهرستي تهيه كنيد و انتظارات غيرمنطقي خود را از كمترين به بيشترين فهرست‌‌بندي كنيد. در قدم بعدي اولين گزينه از فهرستتان كه كمترين اولويت را براي شما دارد را انتخاب نماييد و در جهت تغيير و اصلاح آن گام برداريد. همچنين اگر با انجام اين كار راحت نيستيد و برايتان احساس خوبي ندارد مي‌توانيد با مراجعه به يك روانشناس و گفتگو با او در جهت بهبود و اصلاح انتظارات غيرمنطقي‌تان قدم برداريد. براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

شايد در ابتداي زندگي زناشويي، زوجين به دليل علاقه و شور شوق اوليه‌اي كه نسبت به يكديگر دارند از اين مسائل چشم پوشي كنند اما پس از گذشت مدت زماني مشخص زوجين از برآورده كردن انتظارات غيرمنطقي خسته مي‌شوند و اين مسئله مي‌تواند باعث ايجاد افسردگي، يأس، نااميدي، اضطراب و استرس و در نتيجه كاهش كيفيت و نارضايتي از زندگي زناشويي شود.

   

 منبع : باورهاي غلط در زندگي مشترك

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۴۴:۵۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

گرفتن موبايل براي نوجوانان يكي از مسائلي است كه بسياري از والدين در مورد آن نگران هستند. چرا كه امروزه با دسترسي گسترده گوشي‌هاي موبايل به اينترنت و وجود انواع مختلفي از شبكه‌هاي مجازي كاربران با محتواهاي مختلفي رو به رو مي‌شوند كه بسياري از آن‌ها مناسب سن نوجوانان نيست. با اين حال پدر و مادرها نمي‌توانند تا هميشه گوشي موبايل را براي فرزند خود ممنوع كنند. در اين شرايط بهترين برخورد اين است كه آموزش‌هاي مناسب را پيش از خريد موبايل در اختيار نوجوان قرار دهيد و پس از خريد آن نيز به طور غيرمستقيم بر رفتار او نظارت داشته باشيد. ما در ادامه اين مقاله از نگاه روانشناسي يكسري توصيه تربيتي را در اين زمينه گردآوري كرده ايم. پس تا انتها همراه ما باشيد.

منبع : گرفتن موبايل براي نوجوانان

مضرات ومعايب گرفتن موبايل براي نوجوانان

بسياري از پدرومادرها وقتي مي‌خواهند براي فرزند نوجوان‌شان گوشي بخرند، نگراني و استرس زيادي را تجربه مي‌كنند. چراكه دسترسي گسترده به اينترنت امروزه چالش‌هاي زيادي را به همراه آورده است كه به طور بالقوه مي‌توانند آسيب‌هاي مختلفي را براي نوجوانان به همراه داشته باشد. از جمله مهم‌ترين مسائلي كه باعث دغدغه والدين در اين زمينه مي‌شود مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

1- مواجهه با محتواهاي جنسي و غيراخلاقي

امروزه در اكثر فضاهاي مجازي دسترسي به محتواهاي جنسي كار آساني شده است. از همين رو بسياري از پدر و مادرها نگرانند كه فرزندشان درگير مشاهده اينگونه مطالب شده و در نهايت آسيب‌هايي نظير بلوغ زودرس يا گرايش به رفتارهاي پرخطر جنسي را تجربه نمايد.

2- موبايل براي نوجوان | مواجهه با صحنه هاي خشونت آميز و نامتناسب با سن نوجوان

همان‌طور كه مي‌دانيد دوران نوجواني سال‌هاي 13 تا 19 سالگي را در برمي‌گيرد. نوجوانان كوچك‌تر يا زير 18سال براي مشاهده بسياري از فيلم‌ها يا تصاويري كه در فضاي مجازي پخش مي‌شود آمادگي ذهني ندارند. در نتيجه مواجه شدن آن‌ها با محتواهايي نظير قتل، تجاوز، اعتياد و ساير مواردي از اين دست مي‌تواند آسيب‌هاي رواني زيادي به همراه داشته باشد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به درگيري با انواع اختلالات اضطرابي اشاره كرد.

3- دوستي هاي اينترنتي

امروزه با يك گوشي همراه و دسترسي به اينترنت مي‌توانند با هر كسي از هرجاي جهان ارتباط برقرار كرد. اين مسئله به خصوص براي نوجوانان كه علاقه زيادي به گروه‌هاي دوستي دارند جذابيت زيادي دارد. با اين حال در اين فضا متاسفانه بسياري از كاربران با هويت‌هاي جعلي فعاليت مي‌كنند و احساسات ساير افراد را به بازي مي‌گيرند. در اين شرايط بسياري از والدين نگران روابط نوجوان به خصوص دوستي او با جنس مخالف هستند.

4- موبايل براي نوجوانان | اعتياد به گوشي موبايل و اينترنت

بسياري از نوجوانان از شرايط مناسب براي گذراندن اوقات فراغت خود برخوردار نيستند. همچنين مشكلاتي نظير نداشتن اعتماد به نفس كافي باعث مي‌شود كه بيشتر تلاش كنند از دنياي واقعي فرار كرده و به دنياي مجازي پناه بياورند. در اين شرايط ريسك اعتياد به اينترنت و افزايش وابستگي به گوشي موبايل تا حد زيادي وجود دارد.

5- اعتياد به بازي هاي اينترنتي

در گوشي هاي هوشمند قابليت اجراي بازي‌هاي اينترنتي زيادي وجود دارد كه با درگير كردن مدار پاداش مغز مي‌تواند به بروز وابستگي رواني بيانجامد. در همين راستا بسياري از پدر و مادرها نگران اين هستند كه فرزندشان درگير اينگونه مسائل شده و از اموري نظير تحصيل باز بماند.

چند توصيه در زمان گرفتن موبايل براي نوجوانان

با وجود تمام چالش‌هايي كه در زمينه استفاده از موبايل و اينترنت وجود دارد استفاده از اين ابزارهاي الكترونيكي اجتناب ناپذير هستند و نمي‌توانيد نوجوان خود را از داشتن آن‌ها محروم كنيد. به جاي اينكار بايد آگاهي خود را در اين زمينه بالا برده و به راهكارهاي تربيتي متخصصين توجه نماييد. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- فرزند خود را از آسيب‌هاي موجود آگاه كنيد

يكي از مسائلي كه باعث مي‌شود نوجوانان در بسياري از آسيب‌هاي مرتبط با گوشي موبايل و اينترنت درگير شوند، عدم آگاهي است. در نتيجه پيش از گرفتن گوشي براي فرزند خود لازم است كه در مورد مزايا و معايب آن اطلاع رساني هاي لازم را انجام دهيد.

توجه داشته باشيد كه نبايد بيش از حد روي نكات منفي تاكيد كنيد. اين كار اثرگذاري كلام شما را كاهش داده و باعث مي‌شود كه نوجوان احساس كند به دليل نگراني‌هاي خود در حال اغراق كردن هستيد. در نتيجه تلاش كنيد همه جوانب را در كنار هم ببينيد و علاوه بر آسيب‌ها همواره بر مزيت‌هايي كه گوشي موبايل در دنياي مدرن به همراه داشته نيز تاكيد كنيد.

2- موبايل براي نوجوانان | الگوي مناسبي براي فرزندتان باشيد

اگر به عنوان والدين در خانه بيش از تعاملات مستقيم دائما سرتان توي گوشي باشد، به عنوان يك الگو زمينه‌ساز تكرار همين رفتار در فرزندتان مي‌شويد و نمي‌توانيد انتظار داشته باشيد كه او به توصيه‌هايتان در زمينه استفاده كمتر از موبايل گوش فرا دهد. در نتيجه سعي كنيد بيش از آنكه به زبان گفتار در مورد استفاده صحيح از گوشي همراه تذكر بدهيد با رفتارتان نمونه‌اي از يك الگوي مناسب را در اختيار فرزندتان قرار دهيد.

3- به فرزندتان بياموزيد كه بطور مديريت شده از گوشي خود استفاده كند

به نوجوان آموزش دهيد كه هر كاري را بايد در زمان مربوط به خود انجام دهد. اگر او بتواند سبك زندگي سالمي را در پيش بگيرد و برنامه ريزي درستي براي فعاليت‌هاي روزانه‌اش داشته باشد. استفاده از موبايل را نيز مي‌تواند مديريت كند. در نتيجه به جاي برخوردهاي تند بايد مهارت‌آموزي به نوجوان را در دستور كار خود قرار دهيد. اگر فرزندتان در اين زمينه با مشكل زيادي رو به رو است. مراجعه به يك روانشناس متخصص در حوزه كودك و نوجوان مي‌تواند تا حد زيادي در بهبود شرايط به او كمك كند.

4- اصول خود مراقبتي در فضاي مجازي را به نوجوان آموزش دهيد

بايد به فرزندتان بياموزيد همانطور كه در دنياي واقعي يك حريم شخصي دارد و به روش‌هاي مختلف از خود مراقبت مي‌كند در فضاي مجازي نيز به روش‌هاي ديگري به اين مراقبت‌ها نياز دارد.

براي مثال به فرزند خود بياموزيد كه اطلاعات امنيتي حساب‌هاي مالي خود يا والدينش را در فضاي مجازي در اختيار ديگران قرار ندهد و اگر لازم شد اين كار را انجام دهد حتما ابتدا با پدر يا مادر خود مشورت كند. همچنين در مورد اهميت عدم اشتراك‌گذاري عكس‌هاي خصوصي و ساير اطلاعات شخصي به فرزندتان آموزش دهيد تا درگير آسيب‌هايي نظير دزدي اينترنتي، سوءاستفاده عاطفي و اخاذي نشود.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

اگر وابستگي نوجوان در حدي است كه به عملكرد روزانه او نظير تحصيل يا روابط بين فردي آسيب وارد كرده، بايد از يك متخصص براي بهبودي اين وضعيت كمك بگيريد. روانشناسان باليني متخصص در حيط كودك و نوجوان از جمله كارشناساني هستند كه مي‌توانند در اين زمينه به شما كمك كنند.

   

منبع : گرفتن موبايل براي نوجوانان

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۲۲:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

داشتن باورهاي غلط در زندگي مشترك با چه آسيب‌هايي همراه است؟ هر فردي نسبت به ازدواج و زندگي زناشويي انتظارات و باورهايي دارد كه برخي از اين باورها منطقي و برخي ديگر غير منطقي هستند. انتظارات غيرمنطقي مي‌توانند عامل منفي و مخربي براي زندگي محسوب شوند زيرا كه ممكن است زندگي مشترك را تا مرز جدايي پيش ببرند. شكل‌گيري اين انتظارات غيرمنطقي مي‌تواند تحت تاثير عواملي نظير تربيت، تاثير پذيري از محيط، وراثت، دوستان و آشنايان باشد. در اين وضعيت مشكلي كه زوجين با آن مواجهه مي‌شوند برآورده كردن اين انتظارات غيرمنطقي است كه مي‌تواند به مرور باعث ايجاد احساس افسردگي، اضطراب و نااميدي در زندگي شود. از اين جهت براي بهبود روابط بين فردي و زناشويي بهتر است زوجين انتظارات غيرمنطقي خود را بشناسند و جهت رفع اين مسائل تلاش كنند.

 

 منبع : باورهاي غلط در زندگي مشترك

باورهاي غلط در زندگي مشترك

طبيعي است كه هر فردي بر اساس سبك فرزندپروري، رويدادهاي محيطي، تاثيرپذيري از دوستان و آشنايان و رسانه‌هاي تصويري و اجتماعي انتظارات و باورهايي نسبت به زندگي مشترك داشته باشد اما در برخي شرايط اين انتظارات غيرمنطقي هستند و چيزي جز نتيجه منفي و آثار مخرب براي زندگي زناشويي ندارند. برخي از اين انتظارات غيرمنطقي مي‌تواند شامل موارد زير باشد.

روابط زوج‌هاي خوشبخت هيچوقت تغيير نمي‌كند

افراد ممكن است به علل مختلف در طول زندگي انتظارات و افكارشان تغيير پيدا كند، در نتيجه اين مسئله مي‌تواند بر خواسته، انگيزه و اولويت‌هاي زوجين تاثير بگذارد. ممكن است يك موضوعي در يك زمان برايتان خوشحال كننده و در زمان ديگر ناراحت كننده باشد، پس بايد توجه داشته باشيد كه روابط زناشويي ممكن است در دوران‌هاي مختلف و به دليل مسائل پيش‌آمده دچار تغييرات و دگرگوني‌هايي شود. زوج درماني كمك مي‌كند تا بتوانيد با اين تغييرات راحت تر كنار بياييد و مشكلات كمتري را تجربه كنيد. براي اطلاع بيشتر در زمينه زوج درماني كليك كنيد.

تا آخر عمر بايد مانند روز اول عاشق هم باشيم

يكي از انتظارات غيرمنطقي كه مي‌تواند زندگي زناشويي را دچار مشكلاتي كند اين است كه برخي زوجين تاكيد بيش از اندازه مي‌كنند كه همسرمان بايد همانند روز اول عاشق و دلباخته ما باشد. عاشق شدن يك وضعيت هيجاني است كه به دليل علاقه و دوست داشتن فرد مقابل و ترشح هورمون‌هاي مختلفي نظير اكسي‌توسين، دوپامين و سروتونين و ديگر هورمون‌هاي شادي رخ مي‌دهد اما مطالعات نشان داده‌اند كه بدن انسان به طور زيستي اين تغييرات را به طور پايدار تجربه نمي‌كند.

در واقع اين باور و انتظار كه زوجين بايد همانند روز اول عاشق و دلباخته يكديگر باشند از نظر زيستي هم امكان پذير نخواهد بود و اين يك واقعيت زندگي است. زوجين مي‌توانند يكدگير را دوست داشته و نسبت به همديگر فداكاري، مهرباني، صميميت و… داشته باشند اما آن شور و شوق و هيجان روزهاي اول رابطه ممكن است در طول زندگي براي هميشه پايدار نباشد. مهمترين نكته اين است زوجين اين مسئله را بدانند و اين موضوع را دليلي بر كاهش علاقه يا دوست نداشتن همسر نسبت به خود در نظر نگيرند.

باورهاي غلط در زندگي مشترك | داشتن همسر بدون نقص

برخي افراد اين انتظار را دارند كه همسرشان بايد كامل و بدون نقص باشد، در اين شرايط معمولا فرد دچار احساس كمال‌گرايي است. كمال‌گرايي باعث مي‌شود تا توانايي فرد براي حل مسئله كاهش پيدا كند. ميل به كمال‌گرايي و دستيابي به داشتن همسر بدون نقص باعث ايجاد انتظارات غيرمنطقي مي‌شود. اين مسئله كيفيت زندگي و ميزان رضايت زناشويي را پايين مي‌آورد. در چنين شرايطي فرد كمال‌گرا، كوچكترين مسائل همسرش را بزرگ‌نمايي مي‌كند و آن را يك عيب و نقص بزرگ در نظر مي‌گيرد. افراد كمال‌گرا هيچوقت به بهترين گزينه دست پيدا نمي‌كنند، ممكن است در ابتداي زندگي همسرشان از نظرشان كامل باشد اما پس از مدتي دوباره به اين كامل بودن شك مي‌كنند. در واقع هميشه به طور بيهوده به دنبال بهترين گزينه و كامل‌ترين گزينه هستند.

كامل بودن خود

علاوه بر اينكه برخي افراد تمايل به داشتن همسر كامل و بدون نقص دارند، برخي ديگر اين احساس كمال‌گرايي را نسبت به خودشان دارند و در واقع هيچوقت خودشان را آماده زندگي زناشويي و ازدواج نمي‌دانند. معمولاً اين مسئله ناشي از فقدان اعتماد به نفس و عزت نفس است زيرا افراد فكر مي‌كنند براي داشتن يك زندگي خوب حتما بايد فردي كامل و بدون مشكل باشند. نكته‌اي كه اين افراد در نظر نمي‌گيرند اين است كه ازدواج و زندگي زناشويي يك فرايند تعاملي و متقابل است و هر دو نفر در آن نقش دارند و كامل و يا نقص داشتن يك نفر دليل بر يك ازدواج و يا زندگي زناشويي ناموفق نيست.

باورهاي غلط در زندگي مشترك | داشتن ويژگي‌هاي متضاد

يكي از باورها و انتظارات رايجي كه در زندگي زناشويي و حتي ازدواج وجود دارد اين است كه افراد فكر مي‌كنند بايد در زندگي زناشويي و ازدواج ويژگي‌ها و فعاليت‌هاي متضاد با همسرشان داشته باشند تا يكديگر را كامل كنند. شايد در كوتاه مدت اين مسئله براي زوجين جالب باشد اما پس از مدتي اثرات منفي و زيان‌بار آن بيشتر خواهد شد. به طور كلي ازدواج و زندگي زناشويي با فردي كه صفات و ويژگي‌هاي متضاد دارد معمولا منجر به كاهش كيفيت زندگي و تعارض‌ها و نارضايتي‌هاي شديدي مي‌شود.

 

 

روش‌هايي براي بهبود و اصلاح باورهاي غلط در زندگي مشترك

بهترين كار اين است كه با خودتان و همسرتان گفتگو و صحبت كنيد. ببينيد كدام مسائل و ويژگي‌هاي شما از نظر همسرتان غيرمنطقي و چه ويژگي‌ها و انتظارات همسرتان براي شما غيرمنطقي است. در صورتيكه ازدواج نكرديد مي‌توانيد اين كار را با فردي كه قرار است در آينده با او ازدواج كنيد انجام دهيد.

مهم است كه ريشه اصلي كه باعث شكل گيري اين انتظارات غيرمنطقي در شما و يا همسرتان شده است را پيدا كنيد و همينطور به دنبال مسائلي باشيد كه باعث تداوم اين انتظارات و باورهاي غيرمنطقي شده است. در نهايت پس از شناسايي اين مسائل مي‌توانيد فهرستي تهيه كنيد و انتظارات غيرمنطقي خود را از كمترين به بيشترين فهرست‌‌بندي كنيد. در قدم بعدي اولين گزينه از فهرستتان كه كمترين اولويت را براي شما دارد را انتخاب نماييد و در جهت تغيير و اصلاح آن گام برداريد. همچنين اگر با انجام اين كار راحت نيستيد و برايتان احساس خوبي ندارد مي‌توانيد با مراجعه به يك روانشناس و گفتگو با او در جهت بهبود و اصلاح انتظارات غيرمنطقي‌تان قدم برداريد. براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

شايد در ابتداي زندگي زناشويي، زوجين به دليل علاقه و شور شوق اوليه‌اي كه نسبت به يكديگر دارند از اين مسائل چشم پوشي كنند اما پس از گذشت مدت زماني مشخص زوجين از برآورده كردن انتظارات غيرمنطقي خسته مي‌شوند و اين مسئله مي‌تواند باعث ايجاد افسردگي، يأس، نااميدي، اضطراب و استرس و در نتيجه كاهش كيفيت و نارضايتي از زندگي زناشويي شود.

   

 منبع : باورهاي غلط در زندگي مشترك

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۷:۵۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دوجنسه ها چه كساني هستند و چه تفاوت‌هايي با ساير افراد دارند؟ از نظر علمي افرادي را كه هم زمان داراي آلت جنسي زنانه و مردانه هستند دو جنسه مي‌نامند. اين مسئله باعث مي‌شود كه آن‌ها خصوصيات رفتاري متفاوتي را شكل دهند و درگير چالش‌هاي زيادي در زندگي باشند. براي مثال سردرگمي در يافتن هويت جنسي، داشتن تمايلات جنسي متعارض و مشكلاتي در يافتن شريك جنسي و عاطفي از جمله مسائلي هستند كه دو جنسه ها را درگير خود مي‌كنند. در ادامه بيشتر با سبك زندگي و مشكلات اين افراد آشنا مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره جنسي كليك كنيد.

منبع : دوجنسه ها يا دوجنسيتي

دوجنسه ها چه كساني هستند؟

دوجنسه ها يا بين جنسي كساني هستند كه هم زمان آلت جنسي زن و مرد را دارند. البته در بسياري از موارد ممكن است يكي از اندام‌هاي جنسي به شكل ضعيف‌تر و يا ناقص در كنار اندام تناسلي اصلي رشد كرده باشد. براي بهبود مشكلات مرتبط با اين وضعيت معاينات پزشكي صورت مي‌گيرد تا آلت تناسلي ضعيف‌تر با جراحي برداشته شود.

علل بروز مشكل دوجنسيتي

متخصصان بر اين باورند كه اختلال‌هاي ژنتيكي و هورموني علل اصلي بروز مشكل دو جنسيتي هستند. براي مثال اگر هورمون‌هاي موثر در تشكيل اندام جنسي، هماهنگ با كرموزوم‌هاي جنسي او عمل نكنند اختلالاتي در شكل گيري اندام جنسي شكل مي‌گيرد كه مي‌تواند در بروز مشكل دوجنسيتي تاثيرگذار باشد.

تفاوت دوجنسه ها و ترنس ها

در اصطلاح عمومي بسياري از افراد به ترنس‌ها نيز دو جنسه مي‌گويند اما اين دو مسئله با يكديگر متفاوت هستند. افراد دو جنسه مشكلي فيزيولوژيك در بدن و اندام‌هاي جنسي خود دارند كه باعث مي‌شود خصوصياتي از از هردو جنس را به ارث ببرند اما ترنس‌ها از نظر جسماني كاملا سالم هستند. در واقع مشكل اصلي آن‌ها احساس ناهماهنگي روانشناختي با جنسيتي است كه براي آن‌ها تعريف شده است. از همين رو در روانشناسي به وضعيت آنان نارضايتي جنسي يا ملال جنسيتي نيز گفته مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با ويژگي ترنسكشوال ها كليك كنيد.

چالش هاي زندگي براي دوجنسه ها

زندگي براي افراد دوجنسه همواره با مشكلات و چالش‌هاي بسياري همراه است. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم:

1- سردرگمي در يافتن هويت جنسي

افرادي كه دوجنسه هستند از نظر روانشناختي كار سخت تري براي يافتن هويت جنسي خود دارند. در واقع آن‌ها ممكن است ويژگي‌هاي به خصوصي از هر دو جنس را در خود بيابند و بين اينكه مي‌خواهند در اجتماع به عنوان يك مرد ظاهر شوند يا زن سردرگم شوند. در اين شرايط پيگيري وضعيت پزشكي، تعيين جنسيت غالب و شركت در جلسات روان درماني به فرد كمك مي‌كند تا بتواند مسير خود را راحت تر پيدا كند و به درك بهتري در مورد خود برسد.

2- مشكلات مرتبط با نگاه اجتماعي

رفتارهاي متعارضي كه در افراد دوجنسه وجود دارد، باعث مي‌شود كه جامعه نگاه ديگري به آن‌ها داشته باشد. اين افراد از آن جهت كه در اقليت قرار مي‌گيرند اغلب با سرزنش، تمسخر يا طرد افراد ديگر مواجه مي‌شوند. اين مسئله تا حد زيادي اعتماد به نفس آنان را تهديد كرده و منجر به آسيب پذيري رواني بيشتر در اين افراد نسبت به سايرين مي‌شود.

3- دوجنسه ها | داشتن تمايلات جنسي متعارض

افراد دو جنسه به علت برخورداري از هردو ساختار زنانه و مردانه ممكن است تمايلات جنسي متعارضي را تجربه كنند. در واقع ممكن است هم زمان نسبت به هردو جنس تمايلات جنسي داشته باشند. اين مسئله باعث مي‌شود كه در پيدا كردن شريك عاطفي با مشكلات بيشتري مواجه شوند و ترديدهاي زيادي را تجربه كنند.

4- مشكلات در يافتن شريك جنسي و عاطفي

ساختار بدني متفاوت باعث مي‌شود بسياري از افراد تمايلي به برقراري ارتباط جنسي و عاطفي با اين افراد نداشته باشند و حتي از اين موضوع احساس نفرت و انزجار كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه نياز به صميمت در اين افراد بيش از ديگران ناديده گرفته شده و اعتماد به نفسشان بيش از پيش آسيب ببيند.

5- چالش هاي مربوط به عمل تغيير جنسيت

مشكلات دوجنسه ها با تغيير عمل جنسيت پايان نمي‌يابد. بلكه آن‌ها بعد از عمل با دنياي جديد رو به رو مي‌شوند. آن‌ها بايد بتوانند از نظر رواني نيز يكي از جنسيت‌ها را از خود دور كرده و بيشتر با جنسيت غالب ارتباط برقرار كنند. در واقع آن‌ها بايد بتوانند هويت جنسي سالمي را در خود پرورش دهند و به عنوان يك فرد جديد زندگي جديدي را نيز آغاز نمايند. اين مسئله براي اكثر افراد با فشارهاي رواني زيادي همراه است. كمك گرفتن از جلسات مشاوره و روان درماني به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد راحت تر خود را براي عمل آماده كنيد و پس از آن نيز سازگاري بيشتري با شرايط داشته باشيد. براي آشنايي بيشتر با اقدامات لازم براي عمل تغيير جنسيت كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

خير، دوجنسه بودن لزوما با اختلال رواني همراه نمي‌شود. البته اين افراد به دليل عدم حمايت اجتماعي و فشارهاي اطرافيان معمولا بيش از ديگران در معرض آسيب‌هاي روانشناختي نظير افسردگي و اعتياد قرار دارند.

   

منبع : دوجنسه ها يا دوجنسيتي

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دوجنسه ها يا دوجنسيتي،
موضوع:
[ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۳:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از خيانت كردن همسر يكي از عوامل بسيار مهمي است كه بر كيفيت ارتباط عاطفي زوجين تاثير مي‌گذارد. زيرا كساني كه دچار اين ترس هستند اغلب براي كنترل نگراني‌هاي خود دست به رفتارهايي افراطي مي‌زنند كه طرف مقابل را تحت فشار زيادي قرار مي‌دهد. براي مثال چك كردن مداوم گوشي، وارسي كردن وسايل و زير نظر گرفتن رفت و آمدها از جمله پيامدهاي منفي ترس از خيانت است كه زندگي زناشويي را به هم مي‌ريزد. براي آنكه بتوانيد در زندگي آرامش داشته باشيد بهتر است براي ترس خود به دنبال راهكار باشيد و درصورت شك به خيانت حتما از مشاوره خيانت كمك بگيريد.

منبع : ترس از خيانت 

دلايل و علت ترس از خيانت

بعضي‌ها دائما از اين موضوع واهمه دارند كه همسرشان به آن‌ها بي‌‍وفايي كرده و به پيمان زناشويي خود پايبند نباشد. اين شرايط كه تحت عنوان ترس از خيانت شناخته مي‌شود ممكن است به دلايل مختلفي به وجود بيايد. براي مثل شخصيت‌هاي بسيار بدبين (شخصيت هاي پارانوئيدي) معمولا به همه چيز مشكوك هستند و هرگز نمي‌توانند به سادگي اعتماد كنند.

اين مشكل در رابطه عاطفي و زندگي مشترك‌شان هم نمايان مي‌شود و مي‌تواند دردسرهاي زيادي به همراه داشته باشد. همچنين در برخي موارد ترس از خيانت ممكن است از يك تجربه بد ناشي شود. براي مثال كساني كه در گذشته خيانت ديده‌اند يا در خانواده‌اي بزرگ شده‌اند كه يكي از والدين به ديگري متعهد نبوده، بيش از ديگران احتمال دارد كه در زندگي مشترك خود دچار ترس از خيانت شوند.

فهم علل و ريشه‌هاي ترس از خيانت باعث مي‌شود كه بتوانيد مشكل خود را بهتر بشناسيد و به طور موثرتري براي غلبه بر آن اقدام نماييد. اگر نمي‌دانيد كه چه چيز باعث شده آنقدر در مورد وفاداري همسرتان حساس باشيد بهتر است از يك روانشناس براي بررسي بيشتر اين موضوع كمك بگيريد.

 

 

عوارض و پيامدهاي ترس از خيانت

ترس از خيانت پيامدهاي منفي بسياري براي زندگي مشترك به همراه مي‌آورد. در اين شرايط دائما نوعي نگراني و دل مشغولي داريد كه در دراز مدت مي‌تواند به بروز يك اختلال اضطرابي بيانجامد. همچنين ممكن است براي آرام كردن خود رفتارهاي افراطي نشان دهيد كه تا حد زيادي او را در تنگنا قرار دهد. از جمله اين رفتارها مي‌توان به چك كردن مداوم گوشي همسر، وارسي وسايل او و زير نظر گرفتن رفت و آمدها اشاره كرد.

در اين وضعيت با از بين رفتن اعتماد متقابل زن و شوهر در برابر هم احساس راحتي و آرامش نخواهند داشت و طبيعتا تنش‌هاي بيشتري را تجربه مي‌كنيد. در همين راستا بسياري از طلاق‌ها و مشكلات جدي زوجين به دليل سوء ظن‌هاي افراطي يا فقدان اعتماد ميان دو طرف شكل مي‌گيرد. از همين رو بايد به شيوه‌اي سالم بر اين ترس خود غلبه نماييد.

توصيه‌هايي براي غلبه بر ترس از خيانت

ترس از خيانت موضوعي غيرقابل حل نيست، شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از برخي راهكارها تا حد زيادي احساسات ناخوشايند خود در اين باره را بهبود ببخشيد. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- علت ترس خود را بيابيد

اولين قدم براي حل هر مشكلي اين است كه وجود آن را بپذيريد و علل آن را دريابيد. همانطور كه گفته شد اين مسئله مي‌تواند از مسائلي نظير كمبود اعتماد به نفس، داشتن تجربيات منفي و خيانت ديدن در گذشته و يا دچار بودن به برخي وضعيت‌هاي روانشناختي خاص اشاره كرد. در نتيجه پيش از هرچيز تلاش كنيد علت ترس خود را پيدا كنيد. مراجعه به يك روانشناس مي‌تواند تا حد زيادي در اين زمينه به شما ياري برساند.

 

 

2- مشكلات را بسط ندهيد

اگر در گذشته با خيانت رو به رو شده‌ايد يا حتي اگر همسرتان در رابطه قبلي خود مرتكب خيانت شده، نبايد اين مسئله را به وضعيت كنوني تعميم بدهيد. چرا كه هر رابطه‌اي ويژگي‌ها و شرايط خاص خودش را دارد و قابل مقايسه با ديگري نيست. اگر ذهن‌تان دائما در اين باره پيشگويي‌هاي منفي دارد، بهتر است از جلسات رواندرماني براي حل و فصل بهتر اوضاع كمك بگيريد.

3- مشكل خود را با همسرتان در ميان بگذاريد

خيلي‌ها چيزي از ترس خود از خيانت به همسرشان نمي‌گويند. ممكن است فكر كنيد كه نبايد نقاط ضعف خود را بروز دهيد يا احساس كنيد كه با اين حرف‌ها ممكن است به روحيه او صدمه بزنيد. همه اين‌ها در حالي است كه يك رابطه سالم نيازمند شفافيت و صداقت است. در نتيجه بهتر است زمان درستي را انتخاب كرده و نگراني‌هاي خود را با همسرتان در ميان بگذاريد. سعي كنيد با يكديگر بر نقاط قوت رابطه كار كرده و براي ساختن اعتماد متقابل تلاش نماييد.

4- روي كيفيت زندگي مشترك خود كار كنيد

مهم‌ترين كاري كه براي پيشگيري از بروز خيانت مي‌توانيد انجام دهيد اين است كه كيفيت زندگي مشترك خود را بالا ببريد. براي رسيدن به اين هدف بايد وقت و انرژي صرف كنيد و صميميت بيشتري را ميان خود پرورش دهيد. در همين راستا بايد اوقات مشتركي كه با يكديگر مي‌گذارنيد را افزايش داده و اجازه ندهيد مشكلات و تنش‌هاي موجود در رابطه حل نشده باقي بمانند. كمك گرفتن از جلسات مشاوره زوج درماني در زمينه بهبود رابطه به شما و همسرتان كمك مي‌مايند.

5- تنها با رابطه تان تعريف نمي شويد

بعضي‌ها تمام هويت خود را در گروي رابطه عاطفي تعريف مي‌كنند. اين مساله باعث مي‌شود كه همواره ترس زيادي در مورد از دست دادن همسر خود داشته باشيد. چرا كه در صورت بروز اين مشكل كليت وجود خود را از دست رفته مي‌پنداريد و گويي ديگر دليلي براي زندگي نداريد. در نتيجه بايد روي اعتماد به نفس خود كار كنيد و علاوه بر همسر بودن نقش منحصر به فردي در زندگي براي خود قائل شويد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

ترس از خيانت در صورتي كه بسيار افراطي باشد و منجر به كاهش كيفيت زندگي زناشويي فرد شود مي‌تواند به عنوان علامتي از يك اختلال روان شناختي در نظر گرفته شود. در اين شرايط لازم است كه براي بررسي بيشتر به يك روانشناس مراجعه نماييد.

   

منبع : ترس از خيانت 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۹:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تا به حال فكر كرده‌ا‌يد كه بهترين فاصله سني بين فرزندان چقدر است؟ اصلا بهترين تعداد فرزند چقدر است؟ اين سوالات در ذهن اكثر پدر و مادرها ايجاد مي‌شود. بعضي از والدين معتقدند كه فاصله سني كودكانشان بايد كم باشد تا با همديگر بزرگ شوند. در اين باره اختلافات نظرهاي زيادي وجود دارد، اكثر روانشناسان مي‌گويند فاصله سني 3 تا 5 سال معقول است. اين ميزان تفاوت براي اين است كه مادر انرژي روحي و جسماني لازم براي فرزند دوم را داشته باشد. با آگاهي از بهترين تفاوت سني ميان فرزندان و مزايا و معايب فواصل سني كم و زياد مي‌توانيد بهترين انتخاب را براي خود و فرزندانتان داشته باشيد. مشاوره كودك مي‌تواند در اين زمينه به شما كمك كند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

 

منبع : فاصله سني بين فرزندان

بهترين فاصله سني بين فرزندان

يكي از مسائل مهمي كه پدر و مادر بايد به آن توجه كنند اختلاف سني است كه با فرزندانشان دارند. اگر فاصله زايمان‌هاي پشت سر هم كم باشد، مادر دچار عوارض جبران ناپذيري مي‌شود. اگر مادر در كمتر از سه سال فرزند دومي بياورد احتمال بروز كم خوبي در مادر و فرزند بيشتر مي‌شود. علائم كم خوني تا قبل از بارداري پيدا نمي‌شود و در دوران بارداري خود را نشان مي‌دهد. ممكن است كودك زودتر از زمان طبيعي به دنيا بيايد. كودكاني كه با فاصله كمتر از سه سال از هم متولد مي‌شوند، دچار كمبود وزن شده و احتمال اختلالات رفتاري، حركتي و يادگيري در آن‌ها بيشتر است. اگر مي‌خواهيد بچه دوم خود را به دنيا بياوريد بايد با روانشناس در مورد وضعيت خود صحبت كنيد. پيشنهاد مي‌كنيم مقاله بهترين تعداد فرزند را مطالعه كنيد.

تصور اشتباه درباره فاصله سني ميان فرزندان

برخي افراد گمان مي‌كنند كه الزام سه سال فاصله بين دو بارداري فقط براي خانم‌هايي است كه فرزند اولشان با سزارين به دنيا آمده است در صورتي كه رابطه‌اي بين فاصله دو زايمان و نوع زايمان وجود ندارد. مادر بايد بعد از زايمان اول با حداقل سه سال فاصله فرزند دوم را به دنيا بياورد تا از نظر جسماني تامين شود. اين تامين جسماني سلامت جنين را نيز تضمين مي‌كند. براي تجربه يك بارداري خوب و راحت لازم است كه مادر انرژي بدني خود را تقويت كند. بارداري‌هاي متوالي سبب كاهش سلامت خود مادر و جنين او مي‌شود.

عوارض فاصله سني زياد بين فرزندان

اگر مادر با فاصله زياد دو فرزند را به دنيا بياورد ممكن است در بارداري دوم دچار مشكل شود. افزايش فشار خون، ورم دست و پا و دفع پروتئين از ادرار از جمله خطراتي است كه مادر را در دوران بارداري دوم تهديد مي‌كند. با بالا رفتن سن مادر احتمال متولد شدن جنين نارس بيشتر مي‌شود. هر چه سن مادر بالاتر برود قدرت بارداري وي كمتر مي‌شود. اينكه كودكان با اختلاف سني بالا نمي‌توانند با والدين ارتباط و هماهنگي خوبي پيدا كنند امري اثبات شده است. با توجه به اين عوارض بعد از 3 تا 5 سال از بارداري اول بهتر است به فكر داشتن نوزادي تازه بيوفتيد.

فاصله سني يك يا كمتر از يك سال بين فرزندان

يك سال فاصله سني بين فرزندان به معناي داشتن دوستان مشترك، دعوا بر سر وسايل مشترك و همراهي در بزرگسالي مي‌باشد. بايد فوايد و مضرات اين فاصله سني را با هم در نظر بگيريد. بعضي از زوج‌ها فكر مي‌كنند فاصله سني يك سال خوب است زيرا كودكان با هم رشد مي‌كنند و آن‌ها چالش‌هاي فرزندان را يك بار براي هر دو فرزند تجربه مي‌كنند. از اين جنبه فاصله سني يك سال مي‌تواند مثبت باشد. البته بايد بدانيد كه تربيت و نگهداري فرزندان با اختلاف سني 1 سال سخت‌تر از داشتن فرزندان دو قلو است. نيازها و برنامه زماني‌اي كه كودك يكساله دارد با يك نوزاد كاملا متفاوت است. حسادت فرزند اول به فرزند دوم احتمالا كم است اما رقابت بين فرزند اول و دوم بسيار زياد خواهد بود.

فاصله سني سه سال بين فرزندان

كودكان در سن سه سالگي خلق و خوي متغيري دارند. معمولا والدين با چالش‌هاي گوناگوني در جهت پاسخ دادن به نيازهاي غيرمنطقي فرزند رو به رو مي‌شوند. سه سالگي سن چالش برانگيزي است، در اين سن تولد فرزند دوم مي‌تواند همه چيز را سخت‌تر كند. اوضاع زماني سخت‌تر است كه شما در حال آموزش دستشويي رفتن به كودك اول هستيد و در كنار او يك نوزاد هم داريد. البته فرزند اول مي‌تواند در كارهاي جزئي مانند در آوردن كيف نوزاد شما را ياري دهد. او همچنين مي‌تواند فرزند كوچك را سرگرم كند و خودش با سرگرم كردن او سرگرم شود. در اين صورت شما هم زماني براي استراحت كردن داريد.

فاصله سني پنج سال بين فرزندان

با فاصله سني پنج سال كودكان رابطه عميقي با يكديگر پيدا نمي‌كنند. مزيت آن اين است كه والدين فرصت بيشتري براي رسيدگي به هر دو فرزند دارند. شما قبل از پنج سالگي آنطور كه بايد به فرزند اولتان رسيدگي كرده‌ايد. حالا مي‌توانيد با خيالي آسوده به پرورش نوزاد خود بپردازيد زيرا فرزند اول شما مستقل‌تر شده است. مسئله‌اي كه در اين فاصله سني بسيار مشهود است حسادت كودك اول مي‌باشد. براي كاهش حسادت فرزندان مي‌توانيد از كمك روانشناس استفاده كنيد.

فاصله سني بيشتر از پنج سال بين فرزندان

در اين صورت شما يك كمك و همراه براي تربيت و نگهداري فرزند اول داريد. همچنين بين اين دو فرزند هيچ حسادتي وجود ندارد. فرزندان دوم از خواهر و برادر خود مي‌آموزند و حمايت‌هاي زيادي دريافت مي‌كنند. البته اگر فاصله سني آن‌ها مثلا ده سال باشد ديگر نمي‌توانند به خوبي همديگر را درك كنند. اما در بزرگسالي مي‌توانند دوستان خوبي براي هم شده و از كمك هم استفاده كنند. 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

-بهترين فاصله سني بين فرزندان چقدر است؟

لازم است كه بين 3 تا 5 سال بين هر زايمان فاصله بيوفتد. مادر هم از نظر روحي و هم از نظر جسمي نياز به ريكاوري دارد. بدن مادر بايد قواي جسماني خود را دوباره تامين كند تا بتواند نوزادي سالم به دنيا آورد.

 

 

منبع : فاصله سني بين فرزندان

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۵:۴۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

امروزه به دليل تغيير سبك زندگي، تك فرزندي در ميان زوجين و خانواده‌ها رواج يافته است. اكثر زوجين يا تمايلي به فرزندآوري ندارند و يا تنها به يك فرزند بسنده مي‌كنند. تك فرزندي مزايا و معايب خود را دارد؛ اين كودكان محبت بيشتري از والدين دريافت مي‌كنند اما از سوي ديگر ممكن است مهارت‌هاي ارتباطي را به خوبي ياد نگيرند يا افرادي منزوي شوند. با آگاهي بيشتر از مزايا و معايب تك فرزندي و همچنين كمك گرفتن از يك فرد متخصص، مي‌توانيد بهترين تصميم را بگيريد و يا آسيب‌هاي ناشي از تك فرزندي كودك خود را به حداقل برسانيد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد. 

منبع " تك فرزندي

تك فرزندي

زندگي افراد در خانواده‌هاي امروزي متفاوت از گذشته شده است. امروزه دغدغه‌ها و مشغله‌ها بيشتر از گذشته هستند و زوج‌ها ديگر حوصله تعداد زيادي بچه را ندارند. زن و مرد عمدتا يا قصد بچه دار شدن ندارند يا اگر دارند به علت فشارهاي مختلف تنها يك بچه مي‌خواهند. اين در حاليست كه تحقيقات نشان داده كودكان تك فرزند در طول زندگي خود احساس تنهايي مي‌كنند. از طرفي نداشتن خواهر و برادر كودك را از ايجاد رقابت‌هاي سازنده براي رسيدن به موفقيت محدود مي‌كند. اين رقابت‌هاي سالم لازمه پيشرفت و موفقيت كودكان مي‌باشد. در مقابل اين امر، اينكه كودك مركز توجه والدينش باشد باعث ايجاد حس امنيت درون فرد مي‌شود.

مزاياي تك فرزندي

كودك رابطه بسيار خوبي با پدر و مادر خود پيدا مي‌كند و به آن‌ها وابسته مي‌شود. كودك توجه پدر و مادرش را به خود جلب كرده و احساس مي‌كند كه در همه چيز بهترين است. در اين بين كودكي كه خواهر و برادر ندارد، مجبور نيست با كسي رقابت كند تا توجه پدر مادرش به او جلب شود. اينكه فرزند تك باشد به او كمك مي‌كند كه عمدي يا غيرعمدي مورد مقايسه با خواهر و برادرش قرار نگيرد. كودكي كه تنها باشد، مستقل‌تر بار مي‌آيد.

معايب داشتن يك فرزند

احساس تنهايي كودك در طول زندگي يكي از پيامدهاي تك فرزند بودن است. در اين شرايط كودك از داشتن هم بازي و كسي كه همراه او بزرگ شود محروم مي‌ماند. اين كودكان از سوي والدين تحت فشار زيادي قرار مي‌گيرند؛ بايد در مدرسه و ساير مكان‌ها عالي عمل كنند و اين به روي آن‌ها فشار تحميل مي‌كند. والدين كودك تك، تمام توجه و مراقبتشان را صرف كودكشان مي‌كنند و ممكن است فرزند خود را لوس بار بياورند. تك فرزندي ممكن است باعث شود كه كودك از پدر و مادرش خسته شود.

مهارت ارتباطي تك فرزندها

البته كه تك فرزندي به معناي نداشتن مهارت‌هاي ارتباطي نمي‌شود. اما اينكه افراد تك فرزند چقدر مهارت‌هاي ارتباطي دارند، به نحوه تربيت والدين آن‌ها بر مي‌گردد. به صورت كلي تك فرزندها در برقراري ارتباط با همسن و سالان خود دچار چالش مي‌شوند و متاسفانه نمي‌توانند ارتباط موثر و موفقي با گروه همسالان خود داشته باشند. شخصيت پدر و مادر در نحوه شكل گيري مهارت‌هاي اجتماعي كودك تاثير گذار است.

به عنوان مثال اينكه خانواده تعامل زيادي با ديگران داشته باشد و كودك با همسن و سالانش زياد در ارتباط باشد در اين ميان نقش مهمي دارد. اگر فرزند شما دوستان همسن خود را به خانه دعوت كند يا به منزل آن‌ها برود تاثير مثبتي بر روابطش مي‌گذارد. همچنين ارتباط تك فرزندها با دخترخاله، دختر عمو و ديگر همسن و سالانش در خانواده مي‌تواند به بهبود روابط او با همسالانش تاثير مثبت بگذارد. تك فرزندهايي كه در كودكي با همسن و سالانشان ارتباط خوبي مي‌گيرند، در طول زندگي كمتر دچار مشكل مي‌شوند.

اما از طرف ديگر اگر خانواده بسته باشد، با ديگران تعامل زيادي نداشته و كودك بيشتر وقت خود را در خانه با پدر و مادر بگذراند، كودك معمولا لوس، مغرور و گوشه گير خواهد شد. البته كه دوست جايگزين خواهر و برادر نمي‌شود اما ارتباط كودك شما با همسالانش مي‌تواند اوقات خوشي براي او بسازد. همچنين به تقويت مهارت‌هاي ارتباطي او نيز كمك مي‌كند.

تك فرزندي و روحيه رقابتي

نداشتن خواهر و برادر باعث كاهش روحيه رقابت طلبي مي‌شود چراكه حريفي براي كودك وجود ندارد. اين كودكان بازي‌ها و دعواهاي خواهر برادري را تجربه نمي‌كنند. اينكه ياد بگيرند با كسي كنار خود كنار بيايند نيز نكته مهمي است كه كودكان تك فرزند آن را كمتر آموخته‌اند. نداشتن اين تجربه‌ها باعث مي‌شود كه فرصت كمتري براي پرورش توان كنترل بر محيط و مديريت كارهاي خود داشته باشد. همچنين داشتن روحيه رقابت در پيشرفت‌ها و موفقيت هاي بزرگسالي تاثير گذار است؛ داشتن خواهر و برادر كودك را در درك مفهوم رقابت و پافشاري به روي هدف ياري مي‌كند.

تك فرزندي و منزوي شدن

كودك تك فرزند دوستي در خانه ندارد تا با او بازي كند؛ براي همين بيشتر اوقات احساس تنها بودن مي‌كند. همچنين اگر نتواند مهارت‌هاي اجتماعي را به خوبي كسب كند، درون گرا و منزوي خواهد شود. اين احساس تنهايي در بزرگسالي آن‌ها نيز تاثير خواهد گذاشت. دو اختلال اسكيزوئيد و افسردگي از جمله اختلالات احتمالي هستند كه ممكن است كودك در بزرگسالي به آن‌ها دچار شود.

1. شخصيت اسكيزوئيد

شخصيت اسكيزوئيد علاقه زيادي به تنها بودن دارد. انزوا طلبي كاملا در رفتار اين افراد مشهود است. افراد اسكيزوئيد روابط اجتماعي و عاطفي با ديگران برقرار نمي‌كنند و به مشاغل فردي تمايل بيشتري نشان مي‌دهند. احتمال اينكه تك فرزندها به اين اختلال دچار شوند بيشتر از ساير افراد است. اما با اين وجود نمي‌توان گفت همه تك فرزندها در بزرگسالي به چنين سرنوشتي دچار مي‌شوند.

2. تك فرزندي | افسردگي

اينكه كودك مدت زيادي تنها بماند، احتمال دچار شدن به اين اختلال را در بزرگسالي‌ افزايش مي‌دهد. اين نوع افسردگي به صورت خفيف يا مزمن در اكثر ساعات شبانه روز با آ‌ن‌ها همراه است. در چنين شرايطي ضروري است كه والدين و كودك از كمك مشاور يا روانشناس بهره‌مند شوند. 

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

-خلق و خوي تك فرزندان چگونه است؟

طبق تحقيقات صورت گرفته تك فرزندها افرادي با وجدان، منظم و وظيفه شناس هستند. تك فرزندها اعتماد به نفس بيشتري دارند، پر توقع و كمال گرا هستند و در افكار و اعمال خود انعطاف پذيري كمي دارند. نمي‌توانند با ديگران همدلي كنند يا خود را به جاي آن‌ها بگذارند. اين كودكان چون بيشتر وقت خود را با پدر و مادر گذرانده‌اند شبيه بزرگسالان رفتار مي‌كنند. تحمل فشارهاي روحي نيز در تك فرزندان كمتر است. دريافت مشاوره از طرف والدين مي‌تواند در كمتر شدن مشكلات كودك در بزرگسالي كمك كننده باشد.

 

 

منبع " تك فرزندي

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۱:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

چه زماني طلاق خوب است؟ چه زماني بايد طلاق گرفت ؟ از چه مردان و زناني بايد جدا شد؟ از مشكلات طلاق و پيامدهاي منفي آن بسيار صحبت شده اما گاهي پايان دادن به يك رابطه براي هر دو طرف يا حداقل يكي از آن‌ها مفيد است. به عبارتي مي‌توان گفت طلاق هميشه هم بد نيست و مي‌توان به عنوان راهكاري براي حل مسائل به آن نگاه كرد. اما اين تنها در صورتي است كه به‌واقع طلاق بهترين راهكار ممكن براي شما باشد. به همين خاطر در اين مطلب سعي مي‌كنيم به اين سؤال پاسخ دهيم كه چه زماني براي طلاق خوب است يا به عبارتي چه موقع عمر زندگي مشترك شما واقعاً به پايان رسيده است. براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

منبع : چه زماني بايد طلاق گرفت

چه زماني بايد طلاق گرفت؟

اختلاف و دلگيري جزء جدايي‌ناپذير هر زندگي مشتركي است. هرگز نمي‌توانيد كسي را پيدا كنيد كه تماماً مثل شما فكر كند و به همين خاطر احتمالاً دير يا زود در زندگي با مشكلاتي مواجه مي‌شويد. اما اگر به طلاق فكر مي‌كنيد، شدت مشكلات به قدري است كه حتما بايد در مورد آن با مشاور خانواده صحبت كنيد.

اگر مشكل‌تان چندان جدي نيست، دعوا و اختلاف‌نظر هرروز اتفاق نمي‌افتد يا اگر فكر مي‌كنيد راهي براي برطرف كردن اين شرايط وجود دارد، بهتر است به طلاق فكر نكنيد.

در صورتي كه مشكلات ريشه‌اي داريد كه به راحتي حل نمي‌شود و ادامه ازدواج باعث بدتر شدن شرايط زندگي هر دوي شما شده بهتر است به طلاق به عنوان يه راه حل بنگريد. اما بازهم پيش از گرفتن هر تصميمي از يك مشاور خانواده كمك بگيريد. مشاورين مي‌توانند به شما كمك كنند راه‌هاي ديگري براي بهبود رابطه با همسرتان پيدا كنيد و يا اگر واقعاً طلاق به نفع شما باشد، كمك خواهند كرد براي اين شرايط و مشكلاتي كه پس‌ازآن تجربه مي‌كنيد آماده شويد. ازجمله شرايطي كه در آن‌ها بهتر است به طلاق فكر كنيد عبارتند از:

1- نبود امنيت جاني يا رواني

اولين و مهم‌ترين شرط براي اينكه بتوانيد به زندگي مشترك‌تان ادامه دهيد اين است كه در كنار يكديگر احساس امنيت كنيد. اگر آرامش و امنيت در زندگي وجود ندارند بهتر است راجع به اين موضوع كمي جدي‌تر فكر كنيد.

براي مثال اگر همسرتان، شما يا فرزندتان را مورد ضرب و شتم قرار مي‌دهد. به هر دليلي (مثل بيماري‌هاي روحي يا اعتياد) آسايش و امنيت رواني وجود ندارد و يا احساس مي‌كنيد آرامش و حال خوبي كه بايد در اين زندگي به دست نمي‌آوريد، بهتر است به تغيير شرايط فكر كنيد. به خاطر داشته باشيد تحمل اين مشكلات از شما همسري نمونه نمي‌سازد، بلكه صرفاً باعث خواهد شد دير يا زود درگير مشكلات روحي بسياري شويد.

2- رفتارهايي كه طرف مقابل از آن‌ها پشيمان نيست

هر كسي در زندگي اشتباهاتي دارد كه باعث مي‌شود اطرافيان و بخصوص همسرش دلخور شود. اما نكته مهم اين است كه تا چه حد نسبت به اشتباه خود آگاهيد؟ آيا تصميمي براي جبران آن‌ها داريد يا فكر مي‌كنيد رفتارتان كاملاً درست بوده؟ اگر همسرتان مشكلات رفتاري مانند خيانت، ضرب و شتم، توهين و تحقير يا هر كار ديگري كرده كه باعث ناراحتي‌تان شده، اما همچنان حق‌به‌جانب رفتار مي‌كند به معناي آن است كه باز هم اين رفتارها تكرار خواهند شد و به همين خاطر بهتر است براي زندگي خود فكر اساسي كنيد.

3- وقتي هر كار ممكني را امتحان كرده‌ايد

طلاق هميشه اولين راهكاري نيست كه به ذهن مي‌رسد. گاهي بايد راهكارهايي (مثل صحبت با همسر) درباره چيزي كه ناراحت‌تان كرده و يا كمك گرفتن از مشاور خانواده را امتحان كنيد. اما اگر همه اين اقدامات را امتحان كرده و به اين نتيجه رسيده‌ايد كه فايده‌اي ندارند، بهتر است به جدايي هم فكر كنيد. طلاق اگرچه اولين يا بهترين راه نيست اما مي‌تواند آخرين راهكار باشد. اگر بطور كامل از تغيير همسرتان يا آينده ارتباط با او نااميد هستيد، بهتر است به گزينه طلاق توجه داشته باشيد.

 

 

4- چه زماني بايد طلاق گرفت | سردي و طلاق عاطفي

اگر آن‌قدر از هم دور شده‌ايد كه احساس مي‌كنيد هيچ راهي براي تغيير شرايط وجود ندارد مي‌توانيد با طلاق شانس داشتن يك زندگي بهتر را براي خودتان فراهم كنيد. اما همان‌طور كه گفتيم هميشه نبايد به هر دليلي به سراغ طلاق برويد. سردي‌هاي عاطفي را مي‌توان با راهكارهاي مختلف از بين برد، اما اگر شما يا همسرتان هيچ دليل و انگيزه‌اي براي تغيير اين شرايط در خود احساس نمي‌كنيد به اين معناست كه عمر رابطه عاطفي شما به انتهاي خودش رسيده.

5- اختلاف نظرهاي ريشه‌اي

اختلاف‌نظر و سليقه در ميان تمامي زوجين وجود دارد. اما گاهي اوقات اين اختلاف‌ها بر سر مسائل بسيار مهم است يا همسرتان فكر مي‌كند حتماً بايد اعتقادات خود را كنار بگذاريد و مانند او فكر كنيد. براي مثال اگر همسرتان تلاش مي‌كند سبك لباس پوشيدنتان را تغيير دهد يا همسرتان با شغل مورد علاقه تان مخالف بوده و آن را كسر شان مي‌داند.

6- وابستگي‌هاي بيش‌ازحد

گاهي اوقات همسرتان به حدي به خانواده (پدر و مادرش) يا دوستان وابسته است كه آن‌ها را در جريان همه مسائل زندگي خود قرار مي‌دهد و بدون مشورت با آن‌ها هيچ تصميمي نمي‌گيرد. به عبارتي اين ديگران هستند كه زندگي‌تان را كنترل مي‌كنند. در چنين شرايطي بهتر است سعي كنيد با همسرتان صحبت كنيد و اين مشكل را برطرف كنيد. اما اگر او نمي‌تواند اين اخلاق را تغيير بدهد به اين معناست كه هرگز نمي‌توانيد زندگي مستقلي داشته باشيد و اين مي‌تواند مشكلات زيادي را در زندگي‌تان ايجاد كند.

7- مشكلات جنسي

تحقيقات مشاورين خانواده نشان مي‌دهد كه دليل بسياري از طلاق‌ها مشكلات جنسي است. به دليل شرمي كه صحبت از مسائل جنسي در جامعه به همراه دارد؛ خيلي‌ها درباره آن صحبت نمي‌كنند و خود را موظف به ادامه زندگي با مشكل جنسي مي‌دانند. اما به خاطر داشته باشيد رضايت جنسي يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي زندگي هر مرد و زني است كه مستقيماً روي سلامت روان وي تأثير مي‌گذارد. به همين خاطر اگر همسرتان در اين زمينه مشكلي دارد و علي‌رغم تلاش‌هايي كه داشته‌ايد اين موضوع بهبود نيافته، بهتر است به طلاق به‌عنوان يكي از گزينه‌هاي پيش رويتان توجه داشته باشيد.

 

چه زماني بايد طلاق گرفت | تصميم‌گيري براي طلاق

اگر با هريك از دلايلي كه بيان شد يا به هر دليل ديگري احساس مي‌كنيد پايان دادن به زندگي مشترك بيش از ادامه آن به نفع شما است، بهتر است براي اين تغيير در زندگي آماده شويد. آمادگي براي طلاق به اين معناست كه به‌خوبي با خودتان راجع به اين موضوع فكر كنيد و اگر تصميم‌تان قطعي شده با كمك گرفتن از يك مشاور خانواده و وكيل حقوقي آگاهي خود را درباره مسائل آتي افزايش بدهيد. برنامه‌ريزي براي زندگي پس از طلاق نيز يكي از مهم‌ترين مسائلي است كه بايد از قبل به آن توجه داشته باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 021664109012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

اگر مشكلات جدي بين شما و همسرتان وجود دارد كه از بهبود آن‌ها نااميد شده‌ايد و يا طرف مقابل تصميمي براي تغيير ندارد بهتر است به طلاق به‌عنوان يك راهكار فكر كنيد.

   

منبع : چه زماني بايد طلاق گرفت

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۹:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

حذف نفر سوم رابطه براي بسياري از زنان و مرداني كه خيانت ديده‌اند و يا نگرانند كه طرد شوند، تبديل به موضوعي حياتي مي‌شود. تلافي بي‌توجهي يا خيانت، تنوع‌طلبي و حتي دوستي‌هاي بيش از حد با جنس مخالف از آن دسته مسائلي هستند كه مي‌توانند باعث ورود شخص سوم به رابطه‌تان باشند. اما رابطه‌هاي سه‌نفره مشكلات بسياري را براي همه اعضاي درگير در اين روابط ايجاد مي‌كند و به همين خاطر بايد براي خروج از اين روابط و يا بهبود شرايط، تصميم‌گيري جدي داشته باشيد. گاهي اوقات آسيب‌هاي روحي ناشي از اين موضوع تا مدت‌ها با شما باقي خواهد ماند و حتي شايد روي ساير روابطتان نيز سايه بيندازد. به همين خاطر حتما براي بهبود اوضاع مشاوره خانواده دريافت كنيد.

 

منبع : حذف نفر سوم رابطه و راه هاي خارج شدن از رابطه سه نفره

حذف نفر سوم رابطه | چرا بايد نفر سوم را حذف كنيم؟

تعهد يكي از مهم‌ترين مسائل در يك رابطه عاطفي و به اين معناست كه بعضي چيزها صرفاً بايد در انحصار همسر يا شريك عاطفي شما باشند. اما گاهي اوقات و به دلايل مختلف بعضي‌ها درگير روابط سه‌نفره‌اي مي‌شوند كه به آن‌ها رابطه مثلثي هم گفته مي‌شود.

در اين شرايط يكي از زوجين به هر دليلي شخص ديگري را وارد حريم زندگي مشترك خود كرده و پيچيدگي زيادي در زندگي ايجاد مي‌كند. روانشناسان خانواده معتقدند شكل‌گيري رابطه‌هاي سه‌نفره تنها به كسي كه خيانت شده، آسيب نمي‌رساند و هر سه نفر را درگير مشكلاتي مثل بحران‌هاي روحي، احساس سرخوردگي و بي‌ارزشي و دشواري در برقراري روابط در آينده مي‌كند. به همين خاطر بهتر است وقتي كه در اين شرايط قرار مي‌گيريد براي تغيير وضعيت تصميم‌گيري كنيد.

پيامدهاي منفي براي كسي كه مورد خيانت قرارگرفته

  • احساس سرخوردگي و ناكامي
  • از دست دادن اعتمادبه‌نفس
  • بي‌اعتمادي به روابط عاطفي
  • تمايل به تلافي كردن رفتار طرف مقابل

پيامدهاي منفي براي نفر سوم رابطه

  • شما هرگز در يك رابطه كامل و واقعي قرار نداريد
  • اضطراب از فاش شدن رابطه و پيامدهاي آن
  • افسردگي به دليل نداشتن رابطه عاطفي مطلوب
  • احساس گناه و ناراحتي

پيامدهاي منفي براي كسي كه مرتكب خيانت شده

  • احساس گناه و ناراحتي
  • افزايش فشار رواني براي پنهان نگه‌داشتن رابطه و ايجاد تعادل
  • افزايش احتمال از بين رفتن هر دو رابطه
  • بي‌اعتمادي شريك احساسي و درخطر قرار گرفتن زندگي اصلي

 

 

حذف نفر سوم رابطه | چگونه نفر سوم را با كمترين آسيب حذف كنيم ؟

مواجهه با خيانت همسر در زندگي براي هر كسي نگران كننده است. اما بسياري از خانم‌ها يا آقايان به اين فكر مي‌كنند كه بايد رابطه خود را علي‌رغم وجود چنين مشكلاتي ادامه دهند و به عبارتي به از بين بردن شخص تازه‌وارد فكر مي‌كنند.

اگر در چنين شرايطي قرار گرفتيد بهتر است حتماً از يك مشاور خانواده هم كمك بگيريد. گاهي اوقات احساسات باعث مي‌شود چشممان را به روي خطاي طرف مقابل ببنديم و يا در شرايطي تصميم به ادامه زندگي بگيريم كه هيچ اطلاعي ازآنچه قرار است اتفاق بيفتد نداريم. به همين خاطر كمك گرفتن از مشاورين خانواده علاوه بر اينكه مي‌تواند باعث حذف نفر سوم از رابطه باشد؛ كمك مي‌كند تا همسرتان متوجه اشتباهش شده و براي گذر از اين موضوع كم ضررترين راه را انتخاب كنيد.

حذف نفر سوم رابطه | چطور نفر سوم يك رابطه نباشيم

هر كسي يك رابطه عاطفي سالم و صميمي مي‌خواهد و به همين خاطر كمتر كسي عمداً خود را تبديل به نفر سوم يك رابطه مي‌كند. اما ممكن است شرايط به‌گونه‌اي پيش برود كه ناخواسته درگير چنين رابطه‌اي شويد. پس به 4 عامل زير كه باعث اين مساله مي‌شود دقت كنيد.

1- توجيهاتي راجع به رابطه اصلي

خيانتكار احتمالاً دلايل زيادي براي مطلوب نبودن زندگي اصلي خود (همان كه همه از آن مطلع‌اند) مي‌آورد؛ بي‌توجهي همسر به زندگي مشترك، اجباري بودن ازدواج، نبود علاقه متقابل، اختلاف در سليقه، مشكلات جنسي، جدا نشدن به خاطر بچه‌ها و بسياري از مسائل ديگر كه غيراخلاقي نبودن ارتباط‌تان را توجيح كند. يا به عبارتي مي‌گويد كه حق قرار گرفتن در چنين شرايطي را داريد.

اما به خاطر داشته باشيد كه اگر واقعا با همسرش مشكل داشته باشد بايد اين مشكلات را برطرف كرده و يا براي پايان دادن به رابطه خود تصميم بگيرد. يكي از اولين نشانه‌هاي تبديل‌شدن به نفر سوم يك رابطه اين است كه چنين توجيهاتي را از طرف مقابل بپذيريد. توجه داشته باشيد كه خيانت خيانت است و هيچ چيزي آن را توجيه نمي‌كند، براي آشنايي با پيامدهاي خيانت به همسر كليك كنيد.

2- حذف نفر سوم رابطه | اميدواري به تغيير كردن شرايط

گاه اين شرايط به اين خاطر ادامه پيدا مي‌كند كه اميدواريد در آينده چيزي تغيير كند. اگر انتظار داريد پس از مدتي تغييري در شرايط رابطه ايجاد كند، بايد بدانيد كه اين تنها شماييد كه مي‌تواند اين تغييرات را ايجاد كنيد. درنتيجه بهتر است با عزت‌نفس بالا و قاطعانه براي شرايط پيش‌آمده تصميم‌گيري كنيد.

3- ترس از تنهايي و وابستگي

ترس از تنهايي، وابستگي عاطفي، مالي يا هر نوع ديگري از وابستگي‌ها مي‌تواند باعث شود كه علي‌رغم مشكلاتي كه در رابطه وجود دارد براي برطرف كردن آن‌ها اقدامي انجام ندهيد. اگر احساس مي‌كنيد، او يا شما دچار اين مشكل شده‌ايد، بهتر است هر چه زودتر از يك مشاور كمك بگيريد، براي مراجع به مشاور نيازي به حضور شريك عاطفيتان نيست، مي‌توانيد به صورت انفرادي براي حل اين موضوع درخواست كمك كنيد.

4- حذف نفر سوم رابطه | بازي كردن نقش ناجي

شايد وقتي دلايل آقا/خانم براي برقراري رابطه با شخصي به‌غيراز همسرش را بشنويد، دلتان براي او بسوزد و احساس كني وظيفه داريد او را از شرايط نامطلوبي كه در آن قرارگرفته نجات دهيد. در اين شرايط شما نقش ناجي را به عهده گرفته‌ايد، اما واقعيت اين است كه مسئوليتي در قبال او نداريد و با اين رفتار تنها در حال آسيب زدن به خودتان هستيد. او بايد خودش براي رفع مشكلاتش اقدامي انجام دهد و شما قادر نيستيد كاري براي او انجام دهيد.

راه هاي خارج شدن از رابطه سه نفره

با توجه به مشكلاتي كه رابطه سه‌نفره به‌خصوص براي نفر سوم به همراه دارد بهتر است هرچه سريع‌تر براي خروج از اين رابطه تصميم بگيريد. ازجمله اقداماتي كه به شما براي اين كار كمك مي‌كنند مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

پله اول: منطقي فكر كنيد

در يك شرايط مناسب با خودتان نسبت به رابطه‌اي كه در آن قرار داريد به‌خوبي فكر كنيد. به اين سؤال پاسخ دهيد كه چه عاقبتي براي اين رابطه در نظر گرفته‌ايد؟ چه هدفي از آن داريد و آيا احساس مي‌كنيد به اين هدف خواهيد رسيد؟ با توجه به پاسخ‌هايي كه براي اين سؤالات در نظر مي‌گيريد سعي كنيد راجع به رابطه خود تصميمي جدي بگيريد.

پله دوم: عزت‌نفس داشته باشيد

همان‌طور كه گفته شد يكي از اصلي‌ترين دلايل اين‌كه به‌عنوان نفر سوم وارد يك رابطه مي‌شويد ترس از تنهايي يا باور به اين است كه نمي‌توانيد رابطه بهتري براي خود ايجاد كنيد و يا فكر مي‌كنيد رابطه‌تان خاص است و به هر نحوي شده بايد بهش برسيد. به همين خاطر شايد يكي از راهكارهاي اصلي براي خروج از اين رابطه اين است كه به ارزش‌هاي خود باور داشته باشيد و اين حقيقت را بپذيريد كه لياقت حضور در يك رابطه كامل و واقعي را داريد.

پله سوم: با او صحبت كنيد

با شريك عاطفي‌تان راجع به احساس و افكار خود صحبت كنيد و از او بخواهيد براي شرايط پيش‌آمده يك تصميم جدي بگيريد. اين كار كمك مي‌كند تا با افكار او هم آشنا شويد و بهتر بتوانيد براي شرايط تصميم بگيريد.

پله چهارم: قطع كامل رابطه

وقتي تصميم مي‌گيريد رابطه‌اي را قطع كنيد بايد به‌طور كامل از رابطه خارج شويد. ادامه رابطه به‌عنوان دوستي‌هاي اجتماعي، همكاري يا هر چيز ديگر مشكلات بدتري ايجاد كند. پس بهتر است حتي عكس‌ها و رد خاطرات‌تان را هم پاك كنيد.

پله پنجم: كمك بگيريد

اگر درگير رابطه‌اي شده‌ايد كه بايد نفر سوم آن باشيد بهتر است راجع به شرايط خود از يك مشاور كمك بگيريد. شايد نتوانيد از شرايط‌تان با اطرافيان صحبت كنيد و حس مي‌كنيد مسائلي هست كه بايد يك آدم بيطرف به غير از خودتان دو نفر به آن نگاه بياندازد.

بدون در رابطه سه نفره گاهي چنان پيچيده مي‌شود كه نمي‌توانيد به تنهايي تصميم بگيريد و نياز داريد تا كسي در اين شرايط كمك كند. به همين خاطر بهتر است از يك مشاور بي‌طرف در اين وضعيت كمك بگيريد. براي آشنايي با روش هاي درمان خيانت كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره خيانت و در زمينه ازدواج و تعهد مي توانيد از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

بهتر است با همسرتان راجع به شرايط پيش‌آمده صحبت كنيد و همچنين از يك مشاور كمك بگيريد.

   

منبع : حذف نفر سوم رابطه و راه هاي خارج شدن از رابطه سه نفره

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۵:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 4
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی