مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

دوران نامزدي معمولا براي اكثر زوجين يادآور شيرين‌ترين خاطراتي است كه با هم گذرانده‌اند. در اين دوران دختر و پسر در عين شناخت يكديگر به مرور صميميت و عشق رابطه‌شان را پرورش داده و در نتيجه مي‌توانند تجربياتي به يادماندني را در كنار هم خلق كنند. براي اينكه بتوانيد دوران نامزدي را به خوبي پشت سر بگذاريد و به شناخت مناسبي از يكديكر برسيد در نظر گرفتن برخي توصيه‌ها و راهكارهايي كه متخصصين حوزه روانشناسي خانواده ارائه مي‌دهند مي‌تواند تا حد زيادي راهگشا باشد. توصيه مي‌كنيم اگر در شرف ازدواج هستيد و يا نامزد كرده‌ايد، حتما به نكات زير توجه كنيد چرا كه مي‌تواند به شما براي بنا كردن زندگي مشترك موفق كمك كند. براي دريافت خدمات مشاوره قبل ازدواج كليك كنيد.

 

منبع : دوران نامزدي

آشنايي با دوران نامزدي

دوران نامزدي مي‌تواند يكي از خاطره انگيزترين دوران زندگي شما باشد. در اين دوران تمركز اصلي زوجين بر كسب شناخت هرچه بيشتر از يكديگر است تا بدين ترتيب بتوانند قبل از عقد به اطمينان كافي در مورد تصميم خود برسند.

ضمن تلاش براي كسب شناخت هرچقدر زن و مرد بيشتر به دنياي يكديگر نزديك مي‌شوند؛ عشق و علاقه به مرور ميانشان شكل مي‌گيرد. همين مسئله باعث مي‌شود كه در اين دوران بتوانيد تجربيات به يادماندني را براي يكديگر رقم بزنيد و عواطف جديدي را در وجود خود احساس نماييد.

توصيه هايي براي بهتر سپري شدن دوران نامزدي

براي آنكه بتوانيد از دوران نامزدي خود يك دوره طلايي بسازيد و آن را به بهترين شكل سپري كنيد در نظر گرفتن توصيه‌هاي روانشناسي تا حد زيادي كمك كننده است. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم:

1- پيش از هرچيز بدانيد كه شناخت يك شبه حاصل نمي شود

يكي از مسائلي كه باعث شكست زوجين در ازدواج مي شود نداشتن آگاهي كافي در مورد نحوه به دست آوردن شناخت پيش از ازدواج است. در همين راستا لازم است بدانيد كه شناخت مناسب يك شبه يا طي چند جلسه مختصر خواستگاري ميسر نمي‌شود. در نتيجه بايد اطلاعات خود را در اين زمينه به روز كرده و در دوران نامزدي براي شناخت هرچه بيشتر يكديگر وقت بگذاريد. دريافت مشاوره قبل از ازدواج و شركت در كارگاه‌هاي مهارت آموزي از جمله اقدامات مفيدي است كه مي‌توانيد در اين زمينه انجام دهيد.

2- فكر نكنيد كه همه چيز تمام شده است

دوران نامزدي دوره ايست كه به اطمينان يافتن زوجين از تصميم‌شان مبني بر ازدواج با يكديگر كمك مي‌كند. در نتيجه هرگز به گونه‌اي رفتار نكنيد كه گويي همه چيز تمام شده. شما در اين دوران هنوز لازم است در مورد جنبه‌هاي مثبت و منفي تصميم خود فكر كنيد و اگر با چالشي رو به رو هستيد حتما قبل از عقد براي حل و فصل آن اقدام نماييد. 

 

 

3- در دوران نامزدي مراقب عواطف و احساسات خود باشيد

در دوران نامزدي اين احتمال وجود دارد كه يكي از طرفين يا هردو بنا به دلايلي تصميم بگيرند ازدواج را به هم بزنند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه از نظر عاطفي مراقب خود باشيد و هيجانات دروني‌تان را مديريت نماييد. اين امر به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد در تصميم‌گيري‌ها عاقلانه عمل كرده و صرفا به خاطر احساسات زندگي مشترك را آغاز نكنيد. اگر در تنظيم هيجانات و مديريت احساسات خود در دوره نامزدي مشكل داريد بهتر است از يك روانشناس كمك بگيريد.

4- مسائل جنسي را مديريت كنيد

در برخي خانواده‌ها افراد در دوران نامزدي به واسطه صيغه به يكديگر محرم مي‌شوند و پيش از عقد دائم روابط جنسي خود را آغاز مي‌كنند. با اين حال از آنجايي كه در فرهنگ ايراني حفظ پرده بكارت در ازدواج امري تاثيرگذار است، بهتر است تا قبل از عقد و قطعي نشدن ازدواج دخول جنسي را به تعويق بياندازيد. در عوض اين زمان بيش از هر زمان ديگري فرصتي براي معاشقه و عشق ورزي با يكديگر است. مي‌توانيد از اين طريق نياز جنسي خود را در اين دوره مديريت كرده و از چالش‌هايي نظير باردار شدن در دوره بارداري كه فشار زيادي را به زوجين وارد مي‌كند پيشگيري كنيد. براي آشنايي بيشتر با اقدامات لازم و چالش‌هاي رابطه در دوران عقد يا نامزدي كليك كنيد.

5- دوران نامزدي را بيش از حد طول ندهيد

متخصصان بر اين باورند كه دوران نامزدي نبايد بيش از 6 ماه تا يك سال طول بكشد. چرا كه به دليل عدم قطعيت ازدواج در دوران نامزدي زن و مرد همواره سطحي از تنش و اضطراب را در رابطه تجربه مي‌كنند. اين مسئله در طولاني مدت سلامت روان زوجين را تحت تاثير قرار داده و زمينه ساز بروز مشكلات اضطرابي و تنش در رابطه‌شان خواهد شد.

 

 

6- در دوران نامزدي براي زندگي آينده خود برنامه ريزي كنيد

دوران نامزدي فرصت خوبي است كه طي آن براي زندگي مشترك‌تان برنامه ريزي كنيد. براي مثال طي اين زمان مي‌توانيد هزينه‌هاي پيش رو را پيش بيني كرده، در كنار يكديگر براي ساختن زندگي ايده‌آل خود تلاش كنيد و تا جايي كه امكان دارد براي آينده پس انداز نماييد. دختر و پسري كه در دوران نامزدي با برنامه ريزي پيش مي‌روند، معمولا با آمادگي و بينش بيشتري وارد زندگي مشترك مي‌شوند و در نتيجه در برخورد با چالش‌ها نيز سازگاري بالاتري از خود نشان مي‌دهند.

7-  از خدمات مشاوره پيش از ازدواج كمك بگيريد

خدمات مشاوره پيش از ازدواج تنها به جلسات خواستگاري اختصاص ندارد. شما در طول دوران نامزدي براي كسب شناخت بيشتر در مورد ويژگي‌هاي شخصيتي يكديگر و پيش بيني چالش‌هاي احتمالي مي‌توانيد از يك روانشناس متخصص در حوزه زوج درماني كمك بگيريد. درمانگر با انجام مصاحبه‌هاي روانشناختي و گرفتن تست‌هاي شخصيت درباره ويژگي‌هاي باثبات دروني و سبك‌هاي ارتباطي‌تان بازخورد مي‌دهد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

طولاني كردن بيش از اندازه دوران نامزدي، تصميم‌گيري بر پايه هيجانات شديد عاطفي، نداشتن برنامه ريزي براي آينده و عدم مديريت روابط جنسي در اين دوران از جمله رايج‌ترين اشتباهاتي هستند كه زوجين در اين بازه زماني مرتكب مي‌شوند.

معاشرت با يكديگر، در نظر گرفتن واكنش‌هاي طرف مقابل در موقعيت‌هاي سخت و آسان زندگي و كمك گرفتن از خدمات مشاوره پيش از ازدواج از جمله مهم‌ترين اقداماتي است كه مي‌توانيد انجام دهيد.

   

منبع : دوران نامزدي

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۲:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از طلاق مي‌تواند هم در زنان و هم در مردان وجود داشته باشد. معمولا زوجين در آستانه جدايي، ترس از طلاق و احساس نگراني مفرط در اين باره را نيز تجربه مي‌كنند. هر چه زندگي مشترك طولاني‌تر باشد، اين ترس براي هر دو بيشتر مي‌شود. حس تنهايي و اينكه نداني بعد از طلاق چه بايد بكني، از جمله‌هاي مردان و زناني است كه علارغم مشكلاتي كه در زندگي زناشويي دارند، به آن ادامه داده و موجب آزار يكديگر مي‌شوند. در ادامه به دلايل عمده ترس از طلاق پرداخته‌ايم كه به راحتي نمي‌توان آن‌ها را ناديده گرفت، اما سوال اينجاست كه آيا با وجود اين دلايل طلاق كار درستي است؟ 

 

منبع : ترس از طلاق در زنان و مردان

دلايل ترس از طلاق

بسياري از زنان و مردان وقتي بطور جدي تصميم به جدايي مي‌گيرند نوعي ترس و اضطراب شديد را تجربه مي‌كنند. اين موضوع مي‌تواند آنقدر آزاردهنده باشد كه مانع از انجام امور روزمره زندگي شود يا حتي از طلاق منصرف‌شان كند. دلايل مختلفي مي‌توانند در بروز اين ترس تاثيرگذار باشند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1- وابستگي عاطفي

تصميم به طلاق به خصوص براي زوجيني كه سال‌هاي طولاني با يكديگر زندگي كرده‌اند، كار آساني نيست. اكثر زن و شوهرها با وجود اختلافاتي كه دارند در نهايت نوعي وابستگي عاطفي را در درون خود احساس مي‌كنند. گسستن اين رشته پيوند اضطراب زيادي را براي دو طرف به همراه مي‌آورد. از همين رو بايد قبل از طلاق از نظر روحي خود را آماده كنيد تا بعدها با آسيب رواني كمتري مواجه شويد. مراجعه به يك روانشناس و شركت در جلسات روان درماني پيش از طلاق تا حد زيادي مي‌تواند در اين زمينه به شما ياري برساند. براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

2- ترس از طلاق به خاطر نداشتن هيچ چشم اندازي در مورد آينده

اگر تصميم گيري براي طلاق به ناگهاني اتفاق بيفتد يا به هردليلي زن يا مرد در زمينه نحوه زندگي پس از جدايي هيچ برنامه ريزي نداشته باشد، مسلما دچار ترس و اضطراب زيادي مي شود. زيرا در اين شرايط نمي‌دانيد با چه چالش‌هايي قرار است مواجه شويد و نحوه مديريت كردن اين چالش‌ها را نيز نياموخته‌ايد. در نتيجه بايد قبل از اينكه به طور رسمي جدا شويد در مورد چشم انداز پيش رو بيانديشيد و خود را براي آنچه در آينده اتفاق مي‌افتد آماده كنيد.

3- وجود مشكلات مالي براي زن و مساله مهريه براي آقا

يكي از موانع طلاق به خصوص براي زنان مشكلات مالي است. زناني كه هيچ شغل يا مهارتي ندارند، نمي‌دانند پس از جدايي بايد چگونه زندگي روزمره خود را بگذرانند. همين مسئله باعث مي‌شود كه تا حد ممكن طلاق را به تعويق بياندازند. در مقابل مردان نيز ممكن است امروزه به درآمد همسر خود وابسته باشند، همچنين طلب مهريه از جانب زن از جمله مسائلي است كه باعث مي‌شود مردان براي طلاق اقدام نكرده يا از آن بترسند.

4- مشكلات مرتبط با  فرهنگ

در بسياري از خانواده‌ها و خرده فرهنگ‌هاي ايراني طلاق گرفتن به خصوص براي زن امري بسيار ناپسند تلقي مي‌شود. همين موضوع باعث شده اطرافيان از زنان مطلقه حمايت نكنند يا نگاه بدي به آن‌ها داشته باشند. اين مسئله طلاق را به فرايند دردناك‌تري تبديل كرده و فشار رواني زيادي را به زنان تحميل مي‌كند. البته اين موضوع با افزايش آگاهي در جامعه امروزه كم رنگ‌تر شده، با اين حال هنوز هم بسياري از افراد به خاطر مسائل فرهنگي و اجتماعي ممكن است از طلاق گرفتن بترسند.

 

 

5- ترس از طلاق به خاطر نگراني در مورد فرزندان

نگراني در مورد آينده فرزندان يكي از دغدغه‌هاي بسيار مهم زوجين است كه در تصميم‌گيري براي طلاق تا حد زيادي تاثير مي‌گذارد. در اين شرايط ممكن است بترسيد كه فرزندتان در پي طلاق از نظر روحي آسيب ببيند و بعدها دچار مشكلات رفتاري شود.

با اين همه توجه به اين نكته حائز اهميت است كه فرزندان طلاق اگر زندگي آرامي داشته باشند، نسبت به بچه‌هايي كه پدر و مادرشان طلاق نگرفته‌اند، اما دائما با يكديگر درگير هستند سلامت روان بالاتري را تجربه مي‌كنند. در نتيجه اگر از ترس آينده فرزندتان طلاق را به تعويق مي‌اندازيد بايد كيفيت زندگي مشترك خود را نيز بالا ببريد و فضاي امني را در محيط خانه ايجاد كنيد.

توصيه هايي  براي غلبه بر ترس از طلاق

ترس از طلاق دليل خوبي براي ادامه دادن به زندگي نيست. براي اينكه تصميم درستي براي آينده خود بگيريد بايد بر احساسات خود مسلط باشيد و با دورانديشي بيشتري دست به انتخاب بزنيد. در همين راستا براي اينكه بتوانيد بر ترس خود غلبه كنيد در نظر گرفتن برخي توصيه‌ها مي‌تواند كمك كننده باشد كه در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم:

1- از نظر رواني خود را براي طلاق آماده كنيد

براي اينكه بتوانيد بر ترس خود از طلاق غلبه كنيد، پيش از هرچيز بايد براي آن آمادگي رواني به دست بياوريد. اين امر به سادگي به دست نمي‌آيد. براي رسيدن به اين هدف لازم است كه بدانيد جدايي ممكن است براي شما همانند از دست دادن يك عزيز تمام شود.

در اين شرايط احتمالا احساسات مختلفي از جمله خشم، اندوه، دلتنگي و نفرت را هم زمان تجربه مي‌كنيد و دچار واكنش‌هايي نظير انكار، چانه زني و افسردگي مي‌شويد. آگاهي از اين مسائل به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد تسلط بيشتري روي احساسات خود داشته باشيد و بدانيد كه اين تجربيات پايدار نمي‌مانند. براي اينكه از نظر رواني به توانمندي بالاتري دست پيدا كنيد كمك گرفتن از يك روانشناس مي‌تواند تا حد زيادي موثر باشد.

2- در توانمندسازي خود بكوشيد

براي اينكه بتوانيد پس از طلاق به تنهايي زندگي را بچرخانيد، بايد كه مهارت‌هاي خود را افزايش داده و در جهت توانمندسازي هرچه بيشتر خويش بكوشيد. براي مثال اگر زن هستيد و منبع درآمدي نداريد، لازم است قبل طلاق سعي كنيد مهارتي خاص به دست آورده و براي درآمدزايي تلاش كنيد. اين كار به شما اجازه مي‌دهد تا با ذهن بازتري تصميم بگيريد و همواره از موضع ضعف با مشكلات برخورد نكنيد. اگر مرد هستيد هم بهتر است در انجام امور خانه‌داري به جاي تكيه به زنان اطراف‌تان (همسر، مادر، خواهر…..) خودتان دست بجنبانيد. 

3- كودكان را براي طلاق آماده كنيد

همانطور كه گفته شد نگراني در مورد كودكان و واكنش آن‌ها به طلاق يكي از عوامل اصلي است كه منجر به احساس اضطراب زوجين در آستانه جدايي مي‌شود. براي اينكه اين مشكل را به خوبي مديريت كنيد، لازم است متناسب با سن كودك در مورد طلاق به او اطلاعات بدهيد. توجه داشته باشيد كه هرگز نبايد بيش از نياز كودك اطلاعات فراهم كنيد. در نتيجه اجازه دهيد در طي مكالمه او بيشتر سوال برسد. نكته ديگر اينجاست كه هرگز نبايد نزد فرزندتان از همسر خود بدگويي كنيد. چرا كه اين كار باعث بروز سردرگمي در كودك مي‌شود و مي‌تواند اضطراب زيادي را در او برانگيزد.

4- قبل از طلاق تمام تلاش خود را براي حفظ زندگي تان انجام دهيد

طلاق نبايد به صورت يك تصميم تكانشي و از قبل فكر نشده اتفاق بيفتد. چرا كه در اين صورت احتمال پشيماني زوجين تا حد زيادي وجود دارد كه مي‌تواند به آن‌ها آسيب بزند. در نتيجه تلاش كنيد با وجود همه احساسات منفي كه در زندگي تجربه مي‌كنيد عجولانه براي جدايي اقدام نكنيد. قبل از اين كار اجازه دهيد كه از نظر هيجاني در يك وضعيت باثبات قرار بگيرد و با تكيه بر نيروي منطق از يك فرد متخصص براي مشورت كردن در اين باره كمك بگيريد. روانشناسان متخصص در حيطه زوج درماني از جمله كارشناساني هستند كه مي‌توانند در اين زمينه به شما ياري برسانند.

5- از جلسات روان درماني فردي كمك بگيريد

ترس از طلاق مي‌تواند ناشي از يك مشكل روانشناختي درون فردي باشد. براي مثال كساني كه وابستگي شديدي به همسر خود دارند حتي با فكر كردن به طلاق دچار اضطراب جدايي مي‌شوند. همين مسئله مي‌تواند آن‌ها را ساليان سال رنج داده و باعث شود كه علارغم تمام مشكلات هرگز به طلاق فكر نكنند. در اين شرايط مراجعه به يك روانشناس و شركت در جلسات روان درماني فردي به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد ريشه ترس‌هاي خود را بشناسيد، با آن‌ها مواجه شده و در نهايت بر آن‌ها غلبه كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

رضايت زناشويي يكي از فاكتورهاي بسيار مهم و تاثيرگذار در سلامت روان هر كسي است. كساني كه صرفا به خاطر ترس از طلاق از همسرشان جدا نمي‌شوند اما در عين حال نمي‌توانند تعارض هاي موجود ميان خود را حل كنند، در معرض آسيب‌هاي روحي زيادي قرار دارند. در نتيجه همواره متخصصين توصيه مي‌كنند كه اگر مي‌خواهيد به زندگي مشترك ادامه دهيد پيش از هرچيز براي حل تنش‌هاي موجود كاري انجام دهيد.

   

منبع : ترس از طلاق در زنان و مردان

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۸:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا مي‌دانيد گرايشات جنسي مختلف كدامند؟ انسان‌ها مطابق با احساس دروني خود كه بر مرد بودن يا زن بودن دلالت دارد، الگوهاي جنسي متفاوتي را نشان مي‌دهند كه بيانگر جذابيت جنسي، عاطفي و عاشقانه مي‌باشد. گرايشات جنسي متفاوت به ميل و گرايشي اشاره دارد كه فرد نسبت به بدن هم جنس خود و غير هم جنس احساس مي‌كند. شايد در نگاه اول گرايشات جنسي متفاوت با انحرافات جنسي شبيه به بهم به نظر برسند اما در حقيقت چنين نيست و اين دو مقوله از هم مجزا هستند. در اين مقاله، مطالب مرتبط با گرايشات جنسي متفاوت به طور كامل و جامع توضيح داده شده است.

 منبع » گرايشات جنسي چند نوع دارد؟

مقوله هاي متداول گرايشات جنسي متفاوت

هم جنس گرايي: گرايش جنسي به بدن هم جنس (براي اطلاعات بيشتر درباره همجنسگرايي كليك كنيد)

دگر گرايي: گرايش جنسي به بدن غير هم جنس

دو جنس گرايي: گرايش جنسي به بدن هر دو جنس( هم جنس و جنس مخالف) (براي اطلاع بيشتر درباره بايسكشوال ها كليك كنيد)

اين‌ها فقط دسته بندي‌هاي اوليه‌اي بود كه در رابطه با گرايشات جنسي متفاوت انجام مي‌گرفت اما امروز اين تقسيم بندي بسيار گسترده شده است و انواع مختلفي از گرايشات جنسي را در بر مي‌گيرد.

 

 

انواع گرايشات جنسي

امروزه گرايشات جنسي در نگاه روانشناسان و مردم جامعه در هم جنس گرايي و يا گرايش به جنس مخالف خلاصه نمي‌شود بلكه اين دو نوع گرايش فقط بخشي از انواع متعدد و گوناگون گرايشات جنسي مي‌باشند. به طور كلي انواع مختلفي از گرايشات جنسي وجود دارند كه به شرح زير هستند:

1. دگر جنس گرا

اين نوع گرايش جنسي نوع معمول آن است كه در اكثر جوامع و فرهنگ‌ها مورد قبول بوده و اكثر افراد نيز اين گرايش را دارند. دگر جنسي گراها به جنسي مخالف خود تمايلات و كشش جنسي نشان مي‌دهند. 

2. گرايشات جنسي | همجنس گرا

اين افراد به جنسي موافق خود گرايش جنسي دارند. در گذشته اين نوع گرايش جنسي نوعي نابهنجاري شمره مي‌شد و امروزه نيز همچنان نگاه بسياري از جوامع نسبت به آن منفي است. امروزه با كم شدن تعصب و نگاه منفي برخي جوامع، اين گرايش جنسي تا حدودي پذيرفته شده است.

3. دو جنس گرايي

افراد داراي اين تمايل جنسي به هر دو جنس زن و مرد تمايل جنسي داشته و با هر كدام از آن‌ها مي‌تواند رابطه جنسي و عاطفي برقرار نمايد.

4. هر جنس گرايي

افراد هر جنس گرا هيچ اهميتي به عاطفه و احساس خود نمي‌دهند. براي آن‌ا تفاوتي ندارد كه نسبت به شريك جنسي خود احساسي دارند يا خير. آنچه كه مهم مي‌باشد ايجاد رابطه جنسي است.

5. گرايشات جنسي | هيچ جنس گرايي

افراد هيچ جنس گرا توانايي اين را دارند كه يك رابطه جنسي سالم برقرار كنند اما معمولا از برقراري رابطه جنسي امتناع مي‌ورزند.

6. گرايش جنسي به خود

در اين نوع گرايش جنسي، فرد ترجيح مي‌دهد با بدن خود به ارضاء جنسي برسد. به عبارت ديگر افراد خود جنس گرا هر آنچه را كه از برقراري سكس و رابطه جنسي مي‌خواهند به واسطه خود ارضائي به دست مي‌آورند. احساس لذت زيادي را تجربه مي‌كنند در حالي كه با وجود شريك جنسي، قادر به چنين تجربه لذت بخشي نخواهند بود.

7. نيمه جنس گرايي

در اين نوع گرايش جنسي، فرد نيمه جنس گرا در صورتي به رابطه جنسي ميل پيدا مي‌كند كه مورد عاطفه و محبت شريك جنسي‌اش قرار گرفته باشد. بر خلاف هر جنس گرايي كه فرد بدون در نظر گرفتن عواطف و احساس وارد رابطه جنسي مي‌شود.

8. خرد گرايي

فرد خرد گرا اهميتي به اين موضوع نمي‌دهد كه شريك جنسي‌اش داراي چه جنسي باشد. براي وي ميزان درك و خرد شريك جنسي مهم و با اهميت است. اگر شريك جنسي از هوش و خرد بالايي برخوردار باشد، وي به سمت او گرايش جنسي مي‌يابد.

9. گرايشات جنسي | بي جنس گرايي

به عدم گرايش جنسي نسبت به ديگران اطلاق مي‌شود. به گونه‌اي كه به نظر مي‌رسد فرد هيچ تمايل جنسي را در وجود خود احساس نمي‌كند.

10. كم جنس گرايي

اين نوع گرايش جنسي مربوط به افرادي است كه به ندرت تمايل به برقراري رابطه جنسي دارند. نمي‌توان اين نوع گرايش جنسي را مانند بي جنس گرايي دانست زيرا به هر حال ميزاني از تمايل جنسي وجود دارد.

11. ترا جنس گرايي

افراد ترا جنس گرا تنها به افرادي گرايش جنسي دارند كه تغيير جنسيت داده‌اند و يا خارج از جنسيت قرار دارند. افراد خارج از جنس گرا كساني هستند كه مشخص نيست زن هستند يا مرد.

 

 

عوامل تعيين كننده گرايشات جنسي متفاوت در افراد

در توضيح عوامل بيان كننده جنسي بايد گفت كه هر يك از علل اجتماعي، محيطي و زيستي به نوبه خود سهم بسزايي دارند. اما در اين بين علل زيستي و بيولوژيك بدن نقش مهم‌تري داشته و عامل تعيين كننده‌تري به حساب مي‌آيد. جنين در رحم مادر تحت تاثير هورمون‌هاي جنسي متفاوتي قرار دارد. به طور مثال جنين‌هاي نر در معرض تعداد زياد هورمون جنسي تستوسترون قرار دارند. اين در حاليست كه جنين‌هاي ماده نيز در معرض همين هورمون جنسي قرار مي‌گيرند. چنانچه هورمون‌هاي جنسي دستخوش تغييرات قرار بگيرند رفتار جنسي دچار تغيير خواهد شد.

 

علت شكل گيري خود جنس گرايي

علل مختلفي در شكل گيري اين نوع گرايش جنسي دخيل هستند اما شايد بتوان مهم‌ترين علت را در افزايش دفعات خود ارضايي جست و جو نمود. وقتي فرد به دفعات زياد با ارضاي جنسي با بدن خود به اوج لذت مي‌رسد و احساس جنسي خوبي را تجربه مي‌كند كم كم از ديگران فاصله گرفته و ترجيح مي‌دهد اين احساس لذت را با خود ارضايي تجربه كند.

 

درمان گرايشات جنسي غير نرمال

براي درمان گرايشات جنسي غير نرمال نياز به مشاوره‌هاي تخصصي فرد نزد روانشناسان و روانكاوهاي اين حيطه است. گاهي درمان رواني مي‌تواند چاره ساز باشد اما گاهي نياز به درمان‌هاي دارويي و يا حتي عمل جراحي براي تبديل شدن به جنسيتي مطابق با روحيات فرد خواهد بود كه تشخيص آن توسط روانكاو امكان‌پذير است. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره جنسي كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي و زوج درماني مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

گرايشات جنسي را مي‌توان به طور كل به دگر گرايي، همجنس گرايي و دو جنس گرايي تقسيم كرد.

   

 منبع » گرايشات جنسي چند نوع دارد؟

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۳:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دروغگويي در نوجوان براي والدين موضوع نگران‌كننده‌اي است كه به دنبال راه‌حلي براي توقف آن مي‌گردند. وقتي كسي دروغ مي‌گويد به معناي آن است كه چيزي را پنهان مي‌كند و با توجه به اينكه نوجواني سن بحراني است اين پنهان‌كاري براي بسياري از والدين نگران‌كننده است. دروغ‌گويي نوجوان در اكثر مواقع به دليل ترس آن‌ها از بدرفتاري پدرومادر ايجاد مي‌شود و به همين خاطر بهترين راهكار براي مبارزه با آن اين است كه به فرزندتان اطمينان بدهيد همواره او را دوست داريد و براي افكارش احترام قائل هستيد. اما اگر احساس مي‌كنيد دروغ‌گويي باعث شده رابطه شما با يكديگر دچار مشكل شود و يا اين موضوع در فرزند شما تبديل به يك عادت شده كه نمي‌توانيد جلوي آن را بگيريد بهتر است در اين زمينه مشاوره نوجوان بگيريد.

منبع : دروغگويي در نوجوان را چگونه درمان كنيم

دلايل دروغگويي در نوجوان

دروغ‌گويي با توجه به شرايطي كه نوجوان در آن قرار دارد و همين‌طور نوع دروغي كه مي‌گويد مي‌تواند دلايل مختلفي داشته باشد و اين مهم‌ترين وظيفه شما به‌عنوان والدين است كه با گوش دادن به صحبت‌هاي فرزندتان دلايل دروغ‌گويي را پيدا كنيد. به خاطر داشته باشيد كه نيمي از مسير از بين بردن دروغ‌گويي پيدا كردن دلايل است. ازجمله معمول‌ترين دلايل براي دروغ‌گويي نوجوان مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

 

 

ترس از بدرفتاري والدين

اصلي‌ترين دليل دروغ‌گويي در تمام سنين اين است كه از پيامد حقيقت ترس داريم. براي مثال نوجواني كه راجع به استفاده از سيگار يا حتي يك نمره امتحاني بد به شما دروغ مي‌گويد احساس مي‌كند با گفتن حقيقت پيامدهاي منفي بسياري در انتظار او هستند، به همين دليل راه ساده‌تر (از نظر خودش) يعني دورغگويي را انتخاب مي‌كند.

دروغگويي در نوجوان براي توجيه رفتار اشتباه

گاهي اوقات نوجوانان دوست ندارند بپذيرند رفتار آن‌ها اشتباه بوده و يا به اين مسئله در حضور ديگران اعتراف كنند. زيرا اين موضوع غرور و اعتمادبه‌نفس آن‌ها را دچار مشكل مي‌كند و به همين خاطر دست به دروغ‌گويي يا پنهان‌كاري مي‌زنند.

پوشاندن ضعف‌ها

نوجواني بازه سني است كه فرد تلاش مي‌كند تا خود را به‌عنوان يك بزرگ‌سال به جامعه معرفي كند و قضاوت ديگران راجع به او اهميت بسياري پيدا مي‌كند. به همين خاطر سعي مي‌كنند ضعف‌هايشان را از ديگران پنهان كنند و يا با دروغ خود را تواناتر از آنچه هستند به اطرافيان نشان دهند. به همين خاطر است كه گاهي اوقات در جمع دوستان و همسالان يا براي والدينشان داستان‌هايي تعريف مي‌كنند كه چندان واقعيت ندارد. براي آشنايي با ساير علل مخفي كاري نوجوان كليك كنيد.

دروغگويي در نوجوان براي حفظ استقلال

گاهي اوقات دروغ‌گويي نوجوان به اين خاطر است كه آن‌ها مي‌خواهند استقلال خود را حفظ كنند. تصور اينكه اگر حقيقت را بگويند شما آن‌ها را محدود مي‌كنيد و يا حتي بي هيچ دليلي فقط براي اينكه سر از كارشان درنياوريد دروغ مي‌گويند.

دفاع از دوستان

گروه دوستان در سنين نوجواني اهميت بسياري دارد. و دفاع از آن‌ها نيز به همين اندازه براي نوجوان مهم است. به همين خاطر گاهي آن‌ها راجع به دوستان خود، رفتار آن‌ها و همين‌طور ميزان ارتباطي كه با يكديگر دارند به والدينشان دروغ مي‌گويند.

جلوگيري و برخورد با دروغگويي در نوجوان

بزرگ‌ترين سؤالي كه براي والدين ايجاد مي‌شود اين است كه در مقابل دروغ‌گويي نوجوان بايد چطور واكنش نشان دهند. واكنش‌هاي تند باعث مي‌شوند رابطه شما و فرزندتان دچار تنش شود و از سوي ديگر ناديده گرفتن اين رفتار نيز باعث خواهد شد تا فرزندتان به دروغ‌گويي ادامه دهد. ازجمله نكاتي كه بايد به آن توجه داشته باشيد مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

الگوي خوبي براي فرزندتان باشيد

اگر مي‌خواهيد مطلبي را به فرزندتان يا هر فرد ديگري آموزش دهيد در اولين قدم بايد خودتان آن را رعايت كنيد. به خاطر داشته باشيد كه اطرافيان و به‌خصوص نوجوانان بيش از آنكه از صحبت‌هاي شما چيزي ياد بگيرند از رفتارتان آموزش مي‌بينند. به همين خاطر اگر مي‌خواهيد دروغ‌گويي در نوجوان را از بين ببريد در اولين قدم خودتان دروغ نگوييد.

فرزندتان را بي‌قيدوشرط دوست داشته باشيد

اگر فرزندتان از ترس تنبيه يا از دست دادن محبت شما دروغ مي‌گويد، احتمالاً به اين خاطر است كه او احساس مي‌كند در غير اين صورت شما او را دوست نخواهيد داشت. براي برطرف كردن اين تصور در نوجوان سعي كنيد هميشه با رفتار و كلامتان به او نشان دهيد كه هر اتفاقي بيفتد و هر خطايي هم بكند بازهم به‌عنوان فرزندتان او را دوست داريد و از وي حمايت مي‌كنيد. البته اين به معناي آن نيست كه هرگز پيامد رفتار بد فرزندتان را به او نشان ندهيد اما بحث بر سر نوع نشان دادن اين پيامد و شدت رفتار شماست.

دلايل دروغ گفتن را پيدا كنيد

با بررسي چند نمونه از دروغ‌هاي فرزندتان سعي كنيد دلايل وي را براي اين كار پيدا كنيد. با خودتان به اين سؤال پاسخ دهيد كه او بيشتر در چه مواقعي دروغ مي‌گويد و از اين كار چه منظوري دارد؟ آيا او مي‌خواهد ناتواني‌هاي خود را پنهان كند و يا از واكنش شما نگران است؟ هنگامي‌كه اين دلايل را پيدا كرديد توانايي بيشتري براي كنترل فضا و تغيير شرايط خواهيد داشت.

از رفتار تند خودداري كنيد

هنگامي‌كه متوجه دروغ بودن صحبت‌هاي فرزندتان مي‌شويد سعي كنيد تا جاي ممكن اين موضوع را به روي او نياوريد و يا از رفتار تند با وي خودداري كنيد. نوجواني بازه سني است كه فرزند شما نسبت به نوع رفتارتان بسيار حساس است. آن‌ها به‌سرعت در مقابل رفتار تند واكنش نشان مي‌دهند و اين مي‌تواند باعث شود نه‌تنها چيزي از رفتار شما ياد نگيرند بلكه رابطه‌تان نيز دچار مشكل شود. اگر احساس مي‌كنيد شرايط به‌گونه‌اي است كه مي‌بايست به او نشان دهيد متوجه دروغش شده‌ايد بهتر است اين كار را با آرامش و يا در فضاي خنده و شوخي انجام دهيد.

از يك مشاور كمك بگيريد

تربيت نوجوان يكي از سخت‌ترين وظايفي است كه والدين بر عهده دارند و گاهي اوقات واقعاً نمي‌دانيم چطور بايد در مقابل آن‌ها واكنش نشان دهيم. دروغ‌گويي نوجوان نيز يكي از چالش‌هاي جدي در رابطه ميان شما و فرزندتان است كه بايد به آن توجه داشته باشيد. به همين خاطر شايد بهتر باشد در اين شرايط از يك متخصص روانشناسي نوجوان كمك بگيريد. مشاورين با توجه به تخصص و تجربه‌اي كه در برخورد با نوجوانان دارند به‌خوبي مي‌توانند به شما در جهت جلوگيري از اين شرايط كمك كنند. براي آشنايي با روش هاي تربيت نوجوان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

ترس از رفتار والدين، پنهان كردن ناتواني‌ها و يا دفاع از دوستان از مهم‌ترين دلايلي هستند كه باعث دروغ‌گويي نوجوان مي‌شوند.

تا جاي ممكن اين كار را بدون خشم و بدرفتاري انجام دهيد. اگر احساس مي‌كنيد شرايط به‌گونه‌اي است كه بايد اين موضوع را به فرزندتان نشان دهيد سعي كنيد تا جاي ممكن با آرامش و يا شوخي و خنده اين كار را انجام دهيد.

 

   

منبع : دروغگويي در نوجوان را چگونه درمان كنيم

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 4


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۹:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ادامه زندگي بعد از خيانت شايد براي شما هم غير قابل قبول باشد، اما خيلي از زنان و مردان پس از تجربه چنين آسيبي به زندگي مشترك‌شان ادامه مي‌دهند! اگر شما هم تصميم به ادامه زندگي گرفته‌ايد و يا در اين باره شك داريد، بايد بگوييم هيچ ايرادي ندارد، چرا كه حتما اولويت‌هايي براي اين تصميمتان داريد. در اين برهه آنچه كه اهميت دارد كم كردن آسيب و جلوگيري از تكرار آن هست. اگر در رابطه‌تان خيانتي رخ داده، حتما مساله‌اي هست كه بايد آن را حل كنيد. انكار و ناديده گرفتن مشكلي را حل نمي‌كند. در ادامه به نكاتي كه بايد براي ادامه چنين رابطه آسيب ديده‌اي توجه كنيد، پرداخته‌‌ايم.

منبع : ادامه زندگي بعد از خيانت

راه هاي ادامه زندگي بعد از خيانت

خيانت تجربه تلخي است كه آسيب‌هاي بسياري بر شرايط روحي‌تان برجا مي‌گذارد. در اين ميان احتمالاً براي مدتي احساس مي‌كنيد نمي‌توانيد تصميم بگيريد و نياز داريد تا راجع به برخي مسائل فكر كنيد. گاهي اوقات حتي ممكن است دچار احساسات متضادي شويد. براي مثال درعين‌حال كه از همسرتان عصباني هستيد ممكن است احساس دل تنگي براي زندگي مشترك با او داشته باشيد. به همين خاطر بهتر است پيش از اينكه براي ادامه رابطه يا قطع آن تصميم بگيريد به برخي مسائل توجه داشته باشيد:

1- با خودتان كنار بياييد

در اولين قدم و پيش از اينكه براي جدايي يا ادامه رابطه تصميم بگيريد، سعي كنيد با خودتان راجع به شرايط پيش‌آمده كنار بياييد. براي مدتي به خودتان بابت احساساتي كه تجربه مي‌كنيد حق بدهيد و در اين مدت سعي نكنيد احساسات خود را سركوب كرده يا از ديگران مخفي كنيد.

سپس با خودتان به اين سؤال پاسخ دهيد كه آيا واقعاً مي‌خواهيد به اين زندگي ادامه دهيد؟ اگر پاسختان به اين سؤال مثبت است، دلايل خود را براي اين كار مشخص كنيد. به خاطر داشته باشيد كه ادامه زندگي پس از تجربه خيانت موضوع ساده و راحتي نيست و به همين خاطر شما بايد بتوانيد دلايل و انگيزه‌هاي مهمي براي اين كار پيدا كنيد. در غير اين صورت پس از مدتي احساس مي‌كنيد دليلي براي ادامه رابطه نداريد.

 

 

2- براي ادامه زندگي بعد خيانت با همسرتان صحبت كنيد

اگر تصميم گرفته‌ايد كه به زندگي با همسرتان ادامه بدهيد، بهتر است زماني را براي صحبت با او در نظر بگيريد و در اولين قدم از اين مسئله مطمئن شويد كه آيا او هم تمايل دارد رفتارهاي گذشته را كنار گذاشته و زندگي مشترك‌تان را ادامه بدهد يا خير؟ درصورتي‌كه شما راجع به اين موضوع واضح با همسرتان صحبت نكنيد، احتمال تكرار اين تجربه وجود دارد. صحبت كردن با همسر پس از تجربه خيانت دلايل ديگري نيز دارد؛ براي مثال بايد راجع به احساسات خود با او صحبت كنيد و از اين طريق هيجانات منفي و آسيب روحي كه به خاطر اين تجربه ديده‌ايد را كاهش دهيد.

3- دلايل را پيدا كنيد

يكي از مهم‌ترين نكات براي ادامه زندگي پس از خيانت اين است كه دلايل شرايط پيش‌آمده را بررسي كنيد. سعي كنيد در بررسي دلايل منصفانه رفتار كنيد و اشتباهات خودتان را هم ببينيد. صحبت كردن با همسر و شنيدن دلايل و خواسته‌هاي او نيز مي‌تواند در اين شرايط كمك‌كننده باشد. هنگامي‌كه شما متوجه شديد چه دلايلي براي بروز خيانت در زندگي‌تان وجود داشته مي‌توانيد براي برطرف كردن آن‌ها برنامه‌ريزي كنيد. بااين‌حال گاهي اوقات متوجه همه يا برخي از دلايل نيستيم و گاهي اوقات هم راهي براي برطرف كردن آن به ذهن‌مان نمي‌رسد. در اين شرايط حتما بايد از يك مشاور خانواده كمك بگيريد.

4- براي ادامه زندگي بعد خيانت صبر داشته باشيد

شروع مجدد يك زندگي پس از خيانت نياز به صبر و گذر زمان دارد. ممكن است احساس كنيد هيچ‌چيز ديگر مانند گذشته نيست يا نسبت به همسر خود احساس خوبي نداريد. به خاطر داشته باشيد كه زمان زيادي براي درمان زخم‌هاي روحي شما لازم است و نبايد از خودتان يا حتي همسرتان انتظار داشته باشيد كه همه‌چيز را يك‌شبه فراموش كنيد. به همين خاطر بهتر است بعضي چيزها را به دست زمان بسپاريد. اما اگر احساس مي‌كنيد علي‌رغم گذر زمان شرايط شما هيچ تغييري نمي‌كند، بهتر است با يك مشاور راجع به اين موضوع صحبت كنيد. براي آشنايي با راه هاي درمان زخم خيانت كليك كنيد.

 اهميت مشاوره

احتمالاً متوجه اين موضوع شده‌ايد كه گاهي اوقات اعتماد شكسته شما باعث مي‌شود ساده‌ترين رفتارهاي همسرتان شما را به ياد تجربه تلخ خيانت بيندازد و همواره درگير شك و نگراني از اين موضوع باشيد كه مبادا مجدداً به شما خيانت كند. وجود اين افكار آسيب روحي بسياري به همراه خواهد داشت و علاوه بر اين باعث مي‌شود در زندگي مشترك خود نيز دچار مشكلاتي زيادي شويد. در چنين شرايطي متخصصين روانشناسي از درمان‌هاي مبتني بر بخشش استفاده مي‌كنند و شايد لازم باشد شما هم به اين موضوع توجه داشته باشيد. در طي بخشش درماني فرد آموزش مي‌بيند كه چطور به‌جاي ناديده گرفتن يا فراموش كردن يك واقعيت آن را بپذيرد و طرف مقابل را براي اين كار ببخشد. براي بخشش خيانت كليك كنيد.

علاوه بر بخشش درماني، تجربه خيانت در زندگي مشترك به اين معناست كه زندگي‌تان مشكلات جدي داشته و شما احتمالاً يا متوجه اين مشكلات نيستيد و يا راهي براي برطرف كردن آن‌ها به ذهنتان نرسيده است. استفاده از مشاوره خانواده در اين شرايط بسيار كمك‌كننده هست و شما و همسرتان را متوجه ايراداتتان كرده و از طرفي راهكارهاي مناسبي براي رفع آن آموزش مي‌دهد. اگر تصميم گرفته‌ايد كه زندگي خود را با همسرتان ادامه بدهيد، كمك گرفتن از مشاورين خانواده به شما كمك خواهد كرد تا بدانيد مي‌بايست انتظار چه شرايطي را داشته باشيد و با كنترل بيشتري شرايط را مديريت كنيد. براي دريافت مشاوره خيانت همسر كليك كنيد.

در ادامه زندگي بعد از خيانت چه كارهايي نبايد انجام دهيم؟

ناديده گرفتن واقعيت

گاهي اوقات متوجه خيانت همسرمان هستيم اما به هر دليلي سعي مي‌كنيم اين موضوع را به‌صورت علني در خانواده مطرح نكنيم. گاهي از ترس خراب شدن زندگي‌مان، گاهي به خاطر فرزندان و گاهي نيز براي باقي ماندن حرمت‌ها ممكن است سكوت كنيم. اما به خاطر داشته باشيد كه اين رفتارها هرگز باعث بهبود شرايط زندگي شما نمي‌شوند و به‌نوعي به معناي اين است كه شما نشسته‌ايد تا تخريب شدن كامل زندگي‌تان را نگاه كنيد. به همين خاطر در چنين شرايطي بهتر است به‌جاي انكار واقعيت با آن روبه‌رو شويد.

تلافي كردن

خيانت به همسر به اين دليل كه او نيز به شما خيانت كرده، يكي از اشتباه‌ترين كارهايي است كه متأسفانه در حال رواج پيدا كردن است. هر بار خيانت مي‌تواند پايه‌هاي زندگي‌تان را تا حد زيادي سست كند و اگر شما نيز به دنبال رفتار اشتباه همسرتان دست به اشتباهي مشابه بزنيد به اين معناست كه براي تخريب زندگي به وي كمك مي‌كنيد. اگر واقعاً احساس مي‌كنيد كه تمايلي به زندگي مشترك خود نداريد بهتر است آن را پايان دهيد.

قهر و عصبانيت

هنگامي‌كه با او قهر مي‌كنيد يا پرخاش مي‌كنيد، درواقع قدمي براي تغيير شرايط برنداشته‌ايد و همسرتان نيز نمي‌داند در اين شرايط مي‌بايست چطور واكنش نشان دهد. بهتر است در شرايطي كه احساس مي‌كنيد مي‌توانيد آرامش خود را حفظ كنيد با او راجع به شرايط پيش‌آمده صحبت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

ادامه زندگي پس از چنين تجربه‌اي بسيار سخت خواهد بود اما اگر به هر دليلي تصميم داريد زندگي خود را ادامه بدهيد بهتر است دراين‌باره از يك مشاور خانواده كمك بگيريد.

   

منبع : ادامه زندگي بعد از خيانت

 

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۳۶:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترك كوكائين به عنوان يك ماده محرك با ترك مواد مخدر سنتي نظير ترياك تفاوت‌هايي دارد چراكه كنار گذاشتن اين ماده بر خلاف مواد مخدر سنتي علائم جسماني چنداني به بار نمي‌آورد و بيشتر منجر به عوارض رواني مي‌گردد. در واقع افراد هنگام ترك كوكائين ممكن است با علائم افسردگي شديد و اضطراب و بي قراري مواجه شوند كه همين مسئله دوباره آن‌ها را به سمت مواد سوق مي‌دهد. با اين حال با توجه به عوارض ترك، افراد همواره به دريافت خدمات متفاوتي نظير درمان‌هاي روان پزشكي و روان شناختي نياز مبرم دارند تا بتوانند در كنار ترك، عملكرد خود را در زمينه‌هاي مختلف حفظ كرده و به روال عادي زندگي بازگردند. با توجه به اهميت ترك كوكائين ما در ادامه به انواع روش‌هاي ترك اشاره كرده‌ايم. براي دريافت خدمات درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

 

 

منبع : بهترين روش ترك كوكائين

 

 

كوكائين چيست و علائم اعتياد به آن كدام است؟

كوكائين نوعي ماده مخدر قوي است كه در طبقه بندي مواد در دسته محرك‌هاي سيستم عصبي قرار مي‌گيرد. كوكائين به شدت اعتيادآور بوده و از جمله مواد سريع الاثر محسوب مي‌شود. به طوري كه افراد تقريباً بلافاصله پس از مصرف آن علائمي نظير افزايش بيش از حد انرژي، سرخوشي مفرط، لرزش، احساس اضطراب، وحشت زدگي، بدبيني نسبت به اطرافيان، گوش به زنگي، هذيان و توهم را تجربه مي‌كنند.

 

 

علائم ترك كوكائين

وابستگي و اعتياد به مواد باعث مي‌شود كه افراد هنگام مصرف نكرد‌ن دچار علائم ناخوشايندي شوند. اين علائم گاهي آن قدر آزار دهنده مي‌شوند كه افراد قيد ترك اعتياد را مي‌زنند و زندگي خود را محكوم به شكست و درگيري در اعتياد مي‌پندارند. در حالي كه امروزه روش‌هاي درماني مختلفي براي كاهش نشانه‌هاي ترك وجود دارد. اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند تا رنج كم تري را متحمل شده و با گام‌هاي استوارتري در مسير بهبودي قدم برداريد. نكته قابل توجه اينجاست كه اكثر افراد در طي ترك كوكائين اغلب دچار علائم روان‌شناختي مي‌شوند و مشكلاتي نظير دردهاي عضلاني و جسماني را كمتر تجربه كنند. از جمله علائم محروميت از ماده كوكائين مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– احساس افسردگي شديد

– خستگي مفرط

– دچار شدن به خصومت و بدبيني

– ابتلا به مشكلات خواب

– احساس ولع شديد نسبت به مصرف مجدد كوكائين

– احساس بي‌قراري و اضطراب مفرط

علائم ترك كوكائين

 

 

 

 

روش‌هاي درماني براي ترك كوكائين

براي ترك اعتياد به كوكائين روش‌هاي دارويي و مداخلات رفتاري مختلفي وجود دارد. اين روش‌ها اغلب بر احساس ولع شديد نسبت به مصرف مواد و كاهش علائم ترك متمركز هستند. در نتيجه به افراد كمك مي‌كنند تا در مسير ترك با موانع كمتري رو به رو شده و براي حل آن‌ها راهكارهاي مقابله‌اي مناسب را بشناسند. همچنين با توجه به اينكه اعتياد به كوكائين از تعامل فاكتورهاي مختلف زيستي، رواني، محيطي، اجتماعي و خانوادگي پديد مي‌آيد، متخصصين در درمان اين مشكل تلاش مي‌كنند تا همه اين عوامل را تحت نظر قرار داده و متناسب با نيازهاي بيمار خدمات مورد نياز را ارائه دهند. ما در ادامه به انواع روش‌هايي كه در ترك اعتياد به كوكائين مورد استفاده قرار مي‌گيرد اشاره كرده‌ايم.

 

 

ترك كوكائين با مداخله رفتاري

بررسي‌ها نشان مي‌دهند مداخلات رفتاري يكي از مؤثرترين روش‌ها براي ترك اعتياد به كوكائين محسوب مي‌شوند. اين مداخلات مي‌توانند به صورت سرپايي در اختيار افراد قرار گرفته و يا به عنوان جزئي از برنامه‌هاي بستري ارائه شوند. رويكرد رفتاري در بسياري از موارد در تركيب با درمان‌هاي دارويي به كار مي‌رود كه در اين شرايط اغلب افزايش اثرات درماني را شاهد هستيم.

روانشناسان و ساير متخصصين سلامت روان كه از رويكرد رفتاري استفاده مي‌كنند مي‌كوشند، عوامل تحريك كننده موقعيتي يا درون رواني مصرف مواد را شناسايي كرده و به فرد نشان دهند كه اين عوامل چگونه بر اعتياد او اثر مي‌گذارند. هم چنين آن‌ها براي فرايند ترك، اهداف كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدتي را در نظر گرفته و تلاش مي‌كنند هنگام دست‌يابي بيمار به هريك از اين‌ها پاداش‌هايي را در اختيار او قرار دهند.

 

 

دارو درماني

تاكنون داروي خاصي براي ترك اعتياد به كوكائين ابداع نشده است. با اين حال مطالعات و مشاهدات باليني نشان مي‌دهند تجويز برخي داروهاي روان پزشكي نظير ضدافسردگي‌ها مي‌توانند تا حد زيادي در كاهش علائم ترك كوكائين مؤثر بوده و به فرد كمك نمايند تا دوران سم زدايي و بهبودي را راحت تر پشت سر بگذارد.

گروه درماني

گروه درماني به كمك افرادي كه خود در مسير ترك قرار دارند و توانسته‌اند برخي اهداف درماني را پشت سر بگذارند يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر در ترك كوكائين است. به‌خصوص در مواردي كه بيمار دچار وسوسه و ولع شديد مي‌شود و احساس مي‌كند كه نمي‌تواند كنترلي بر رفتار خود داشته باشد شنيدن تجربيات و راه‌حل‌هاي افرادي كه همين مشكلات را پشت سر گذاشته‌اند و دريافت حمايت از جانب آن‌ها مي‌تواند تا حد بسياري مؤثر باشد.

خانواده درماني

بسياري از خانواده‌ها از مواد مخدر جديدي نظير كوكائين و آثار و عوارض آن‌ها بر ذهن آگاهي چنداني ندارند. به همين خاطر ممكن است با استفاده از روش‌هاي غلط و غير مؤثر تلاش كنند فرد مورد نظر را ترك دهند. اين تلاش‌ها در بسياري از مواقع به شكست منجر مي‌شود و مشكلات اعتياد بيمار را تشديد مي‌كند. از همين رو متخصصان در بسياري از موارد تلاش مي‌كنند تا در مسير ترك، خانواده‌ها را نيز درگير كرده و آموزش‌هاي لازم را به آن‌ها ارائه دهند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه خانواده نقش بسيار كليدي در ترك موفقيت آميز دارد.

 

 

شما مي توانيد با دريافت خدمات از متخصصان خبره ترك اعتياد در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از بازگشت سلامت جسمي و رواني خود و يا عزيزان خود اطمينان حاصل نماييد.

سؤالات متداول

مصرف بلند مدت كوكائين مي‌تواند منجر به بروز برخي اختلالات و بيماري‌هاي جسماني شود كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به بيماري‌هاي تنفسي، تضعيف سيستم ايمني، دچار شدن به هپاتيت، بروز مشكلات قلبي-عروقي و سكته اشاره كرد.

در سم زدايي تحت نظر متخصصين معمولاً اين فرايند چيزي در حدود 5 تا 7 روز طول مي‌كشد؛ اما در نظر داشته باشيد كه سم زدايي به معناي ترك اعتياد نيست بلكه اولين گام براي رسيدن به اين هدف است چراكه اعتياد منجر به تغييرات مغزي مزمن در مغز انسان مي‌شود كه به براي بهبود به دريافت درمان‌هاي روان شناختي نياز دارد. افرادي كه تنها به دوره سم زدايي اكتفا مي‌كنند معمولاً كمتر در دوره پرهيز دوام مي‌آورند و اندكي بعد دوباره به مصرف گرايش پيدا مي‌كنند.

   

منبع : ترك اعتياد به كوكائين

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك كوكائين،
موضوع:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۳۲:۲۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تصميم گيري براي ترك اعتياد براي كسي كه درگير اين مشكل شده تصميمي سخت و در عين حال حياتي است. بسياري از اين افراد با وجود تمام مشكلات حاضرند به مصرف خود ادامه دهند اما به ترك فكر نكنند. يكي از علل اين موضوع تجربه علائم ناخوشايندي است كه در پي مصرف نكردن مواد به بيمار دست مي‌دهد. هم‌چنين وسوسه شديد ذهني و احساس اجبار براي مصرف مجدد همگي از موانعي هستند كه جلوي ترك اعتياد را مي‌گيرند. با اين حال امروزه روش‌هاي نويني براي ترك اعتياد ابداع شده‌اند كه به فرد كمك مي‌كنند بر اين موانع غلبه كرده و بتواند ترك موفقيت آميزي را تجربه كند. از جمله اين روش‌ها مي‌توان به انواع درمان‌هاي دارويي و روانشناختي اشاره كرد كه در ادامه بيشتر درباره اين روش‌ها و رويكردهاي ديگر صحبت خواهيم كرد. براي آشنايي با انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

منبع : بهترين روش ترك اعتياد

بهترين روش ترك اعتياد

امروزه روش‌هاي بسيار گوناگوني براي ترك اعتياد طراحي شده‌اند. انتخاب هر كدام از اين‌ها بستگي به نوع نيازهاي فرد در حال ترك و وضعيت جسماني و رواني او دارد. در اين ميان مهم‌ترين عامل موفقيت اين است كه فرد براي ترك اعتياد آمادگي داشته باشد و به اين سطح از آگاهي برسد كه مواد پيامدهاي منفي بر جنبه‌هاي مختلف زندگي او گذاشته است. اگر اين آمادگي وجود نداشته باشند استفاده از روش‌هاي سم زدايي سريع، بردن فرد به كمپ‌هاي اجباري و تلاش مكرر براي ترك دادن او اغلب پس از گذشت مدت‌زماني به شكست منجر مي‌شوند.

امروزه روش‌هاي خاصي براي ايجاد اين آمادگي طراحي شده‌اند كه به فرد كمك مي‌كنند در فرايند درمان خويش فعال باشد. از جمله خدماتي كه در اين زمينه وجود دارد مي‌توان به جلسات درماني مبتني بر مصاحبه انگيزشي كه توسط روانشناسان و ساير متخصصين سلامت روان ارائه مي‌شود اشاره كرد. در نتيجه قدم اول اين است كه به فرد كمك كنيد از يك متخصص در زمينه ترك اعتياد مشورت بگيرد و روشي را انتخاب كند كه متناسب با نيازها و شرايط او باشند. ما در ادامه به بهترين و مؤثرترين روش‌هاي ترك اعتياد اشاره كرده‌ايم.

 

 

1- مصاحبه انگيزشي

وقتي افراد به ترك اعتياد فكر مي‌كنند نوعي تضاد و دوگانگي در وجودشان شكل مي‌گيرد. آن‌ها از طرفي از پيامدهاي منفي مصرف خسته‌اند و از سوي ديگر از مصرف مواد منافعي عايدشان مي‌شود. براي مثال ممكن است به كمك مواد، لحظاتي از رنج‌هاي زندگي آسوده شده و لذتي را تجربه كنند كه در حالت طبيعي از آن محروم هستند. هم‌چنين آن‌ها ممكن است ميل زيادي به ترك داشته باشند اما وجود وسوسه يا ترس از علائم ترك، دوگانگي و تضادهايشان را تشديد كند.

در مصاحبه انگيزشي درمانگر به كمك بيمار مي‌آيد تا او بتواند ابتدا اين تضادها را در درون خود حل كرده و به‌اين‌ترتيب براي شروع فرايند درمان آمادگي بيشتري داشته باشد. همين مسئله باعث مي‌شود كه فرد در طول فرايند بهبودي فعال‌تر بوده و نسبت به كساني كه به كمپ‌هاي اجباري مي‌روند و دوره‌هاي بستري ناخواسته‌اي را پشت سر مي‌گذارند احساس كنترل بيشتري بر رفتارهاي خود داشته باشد. اين امر در نهايت به دوره‌هاي پرهيز طولاني‌تر و تجربه ترك موفقيت آميز كمك بسياري مي‌كند.

 

 

2- درمان شناختي رفتاري براي ترك اعتياد

درمان شناختي رفتاري يكي از مؤثرترين روش‌ها براي ترك اعتياد است كه در درمان سوءمصرف بسياري از مواد به كار مي‌رود. در اين روش كه توسط روانشناسان ارائه مي‌گردد درمانگر به بيمار كمك مي‌كند تا بتواند الگوهاي رفتاري ناسازگار خود را شناسايي كند و در مقابل، مهارت‌هاي مقابله‌اي مناسب را بياموزد.

براي مثال ممكن است فقدان مهارت‌هايي نظير قاطعيت و عدم توانايي براي نه گفتن باعث شود كه فرد دائماً در موقعيت‌هاي پرخطر نظير مصرف مواد گير بيافتد و به اين ترتيب نتواند ترك موفقيت آميز را تجربه كند. در اين شرايط روانشناس به كمك درمان شناختي رفتاري مهارت جرات مندي را به درمانجو آموزش مي‌دهد تا او بتواند با تمرين اين مهارت در موقعيت‌هاي مختلف از خود محافظت نمايد. 

هم‌چنين در اين رويكرد فرد ياد مي‌گيرد كه موقعيت‌هاي پرخطر و تحريك كننده مصرف را بشناسد و با استفاده از مهارت‌هاي مقابله‌اي مناسب از تأثيرگذاري اين موقعيت‌ها بر رفتار خود جلوگيري كند. اين مسئله تا حد زيادي در كاهش احساس وسوسه و ولع نسبت به مواد تأثيرگذار است و جلوي عود مصرف را مي‌گيرد. از جمله ديگر مزاياي درمان شناختي رفتاري اين است كه هم زمان به درمان اختلالات ديگري كه همراه با مصرف مواد وجود دارند نيز كمك مي‌كند و از همين رو مي‌تواند تغييرات پايداري در وضعيت رواني مراجع ايجاد نمايد.

3- درمان دارويي

امروزه روش‌هاي دارويي مختلفي براي ترك اعتياد به كار گرفته مي‌شود كه مي‌توانند به فرد كمك كنند دوره سم زدايي اوليه را با سهولت بيشتري پشت سر بگذارد و علائم ترك كمتري را تجربه نمايد. براي مثال براي ترك مواد مخدري نظير ترياك، شيره و هروئين ترك اعتياد با داروي جايگزين پيشنهاد مي‌شود. به اين ترتيب كه پزشك متناسب با دوز مواد مصرفي داروهايي نظير متادون يا بوپرنورفين را در اختيار بيمار قرار مي‌دهد.

اين داروها تأثيرات مشابهي با مواد مخدر دارند كه باعث مي‌شود علائم ترك نظير درد عضلاني، حالت تهوع و استفراغ به ميزان بسيار كمتري بروز يابد. البته توجه داشته باشيد كه مصرف اين داروها بايد با احتياط بسيار زيادي صورت بگيرد چراكه عواملي نظير توجه نكردن به دوز تجويزي، يا ادامه دادن مصرف داروها بيش از زماني كه پزشك توصيه كرده مي‌تواند فرد را در اعتياد جديدي گرفتار كند كه بر مشكلات او مي‌افزايد.

در نتيجه براي پيگيري درمان‌هاي دارويي حتماً لازم است كه تحت نظر يك پزشك قرار داشته باشيد و براي تهيه مواردي نظير شربت متادون يا قرص‌هاي بوپرنورفين تنها به مراكز بهداشتي معتبر مراجعه نماييد. بسيار مهم است كه بدانيد عطاري‌ها و ساير مراكزي كه اقدام به فروش اين داروها مي‌كنند هرگز معتبر نبوده و در اكثر موارد داروهاي ترك را با ناخالصي و در تركيب با مواد اعتيادآور ديگر در اختيار شما مي‌گذارند. پس لازم است كه در اين باره حتماً هوشيار باشيد. 

 

 

4- مدل ماتريكس

مدل ماتريكس نوعي روش التقاطي براي درمان وضعيت اعتياد است. به اين معنا كه در اين روش درمانگر از تكنيك رويكردهاي مختلف درماني در كنار يكديگر استفاده مي‌كند. مدل ماتريكس در ابتدا براي ترك اعتياد به مواد محرك نظير شيشه و كوكائين ابداع شد؛ اما امروزه در درمان ساير مواد نيز كاربرد گسترده‌اي دارد.

در اين روش درمانگر بيش از هر چيز بر افزايش احساس ارزشمندي، اعتماد به نفس و كارآمدي بيمار تمركز مي‌كند و در واقع هدف او از به كار بردن تكنيك‌هاي مختلف اين است كه بتواند اين ويژگي‌ها را در درمانجو تقويت نمايد چراكه وجود ويژگي‌هاي نظير كارآمدي و احساس ارزشمندي از جمله كليدي‌ترين صفاتي هستند كه به فرد كمك مي‌كنند در مسير ترك استوار بوده و بتواند سختي‌ها و موانع را به سهولت بيشتري پشت سر بگذارد. از جمله روش‌هاي مختلفي كه در مدل ماتريكس به كار مي‌رود مي‌توان به خانواده درماني، گروه درماني، تكنيك‌هاي متمركز بر كاهش عود و آموزش‌هاي خود مراقبتي اشاره كرد.

5- روش 12 قدم 

روش 12 قدم يكي از اقدامات مؤثر براي نگه‌داشتن فرد در فاز پرهيز است. در اين روش كه پس از سم زدايي انجام مي‌شود بيمار در گروه‌هاي خودياري و در كنار ساير افرادي كه تجربه مشابهي با او داشتند قرار مي‌گيرد. البته از اصول اوليه اين گروه‌ها گمنام بودن افراد است كه به آن‌ها كمك مي‌كند خودافشايي بيشتري داشته باشند و راحت‌تر تجربيات خود را در اختيار سايرين قرار دهند. از جمله معروف‌ترين گروه‌هايي كه از روش 12 قدم استفاده مي‌كنند مي‌توان به الكلي‌هاي گمنام اشاره كرد.

6- خانواده درماني

خانواده و نوع برخورد اعضاي آن با فردي كه درگير اعتياد و سوءمصرف مواد شده يكي از كليدي‌ترين عوامل موفقيت در ترك اعتياد به شمار مي‌رود. بسياري از خانواده‌ها از ماهيت اعتياد و تأثيرات بلندمدت آن بر مغز اطلاعي ندارند. در نتيجه ممكن است با هر لغزشي فرد را مورد تحقير يا سرزنش قرار دهند و به خاطر بي‌ارادگي او را شماتت كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه افراد آسيب‌پذيري رواني بيشتري پيدا كرده و بيش از پيش در دام اعتياد گرفتار شوند.

درمانگران با استفاده از روش خانواده درماني سعي مي‌كنند كل خانواده را در فرايند درمان درگير كرده و آموزش‌هاي لازم در مورد اعتياد را در اختيار سايرين نيز قرار دهند. با توجه به مطالب گفته شده ترك در منزل مشكلات عديده اي مي تواند ايجاد كند، براي آگاهي از روش درست ترك در خانه كليك كنيد.

نقش سم زدايي در ترك اعتياد

توجه داشته باشيد كه سم زدايي يا پاك شدن بدن از مواد اولين قدمي است كه براي ترك اعتياد برمي‌داريد؛ اما عبور از اين مرحله به معناي درمان شدن اعتياد نيست چراكه اعتياد منجر به يك بيماري مزمن مغزي مي‌شود و در نتيجه نياز به درمان‌هاي دراز مدتي دارد تا آثار وسوسه و احساس ولع شديد براي مصرف مجدد نيز در فرد از بين بروند. درنتيجه هرگز به سم زدايي اكتفا نكرده و تلاش كنيد براي پيگيري درمان‌هاي بلند مدت نيز اقدام نماييد. روانشناسان، روان پزشكان و ساير متخصصين سلامت روان از جمله افرادي هستند كه مي‌توانند در اين مسير به شما كمك كنند.  براي آشنايي بيشتر با امكانات كمپ ترك اعتياد كليك كنيد.

سؤالات متداول

– آيا ترك اعتياد خطر مرگ دارد؟

اگر فردي مواد مخدري را در دوزهاي بسيار بالا مصرف كند، ناگهان آن را قطع نمايد و يا همزمان داروهايي استفاده كند كه اثرات و علائم ترك را تشديد مي‌كنند ممكن است دچار تشنج و مرگ شود. اين در حالي است كه بروز مرگ در اثر ترك در كساني كه تحت نظر يك متخصص هستند و با روش‌هاي علمي براي درمان اقدام مي‌كنند بسيار كم اتفاق مي‌افتد مگر اينكه فرد دچار بيماري زمينه‌اي خاصي بوده كه مورد مراقبت قرار نگرفته باشد يا هم‌زمان با ترك، داروهاي ممنوعه‌اي را مصرف كند كه عوارض جسمي محروميت از مواد را تسريع و تشديد نمايند.

در نتيجه حتي اگر به دنبال ترك اعتياد در خانه هستيد هرگز مشورت با متخصصين و گرفتن راهنمايي‌هاي لازم از آن‌ها را فراموش نكنيد. در هر ساعت از روز مي توانيد براي مشاوره ترك اعتياد اقدام كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

   

منبع : ترك اعتياد

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 2


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۲۷:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از روش‌هاي نوين ترك هروئين اطلاعي داريد؟ بسياري از افراد حتي از فكر كردن به ترك هروئين نيز مي‌ترسند و از تصور حالات بد ناشي از محروميت مواد دچار اضطراب مي‌شوند. اين مسئله بيش از هر چيز به اين خاطر است كه اكثر افراد براي ترك از روش‌هاي منسوخ شده و قديمي استفاده مي‌كنند و از روش‌هاي دارويي و روان شناختي جديدي كه در اين زمينه به كار مي‌رود اطلاع چنداني ندارند. در واقع اين روش‌هاي جديد و علمي به افراد كمك مي‌كنند تا با كمترين آسيب و مشكلات بتوانند هروئين را ترك كرده و در مدت زمان كوتاهي دوباره روند عادي زندگي خود را نيز دنبال كنند. ما در ادامه تلاش كرده‌ايم تا روش‌هاي سنتي و نويني كه در ترك اعتياد به هروئين به كار مي‌روند را معرفي كرده و به مقايسه آن‌ها بپردازيم. جهت شروع درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع : ترك اعتياد به هروئين

هروئين چيست؟

هروئين نوعي ماده مخدر افيوني است كه از مورفين گرفته مي‌شود. مورفين به‌طور طبيعي از گياه خشخاش به دست مي‌آيد و از طريق آن به جز هروئين مواد ديگري نظير ترياك و شيره نيز توليد مي‌شود. ماده مخدر هروئين از جمله مسكن‌هاي بسيار قوي به شمار مي‌رود و قابليت اعتيادآوري بسيار بالايي نيز دارد. شكل ظاهري آن معمولاً به صورت پودر سفيد يا قهوه‌اي‌رنگ است و ممكن است گاهي اوقات ظاهري سياه و چسبنده نيز داشته باشد. هروئين به اشكال مختلف دود كردن، استنشاق يا تزريق مورد استفاده مي‌گيرد كه مصرف آن به صورت تزريق اثرات به‌مراتب زيان بار تري را به بار مي‌آورد. با توجه به خطرات و عوارض ناشي از مصرف و حتي ترك مشاوره ضرورت بيشتري پيدا مي كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

 

 

علائم ترك هروئين

ترك هروئين معمولاً علائم جسماني آزاردهنده متعددي را پديد مي‌آورد كه وابسته به دوز مصرف مي‌توانند شدت متفاوتي داشته باشند. از جمله اين علائم مي‌توان به درد عضلاني، دل درد، حالت تهوع، اسهال، استفراغ، آبريزش بيني، ريزش اشك، بي‌خوابي، تپش قلب، اضطراب و بي‌قراري شديد اشاره كرد.

علائم ترك هروئين

 

 

ترك اعتياد به هروئين 

به طور كلي مي توان روش هاي هروئين را به دو دسته سنتي و نوين تقسيم كرد:

روش‌هاي سنتي براي ترك هروئين

بسياري از افراد از روش‌هاي نويني كه امروزه براي ترك اعتياد به كار مي‌رود اطلاعي ندارند و براي ترك دادن خود يا فرد عزيزي كه درگير اعتياد شده از روش‌هاي سنتي استفاده مي‌كنند. اين روش‌ها اغلب مبتني بر روش‌هاي علمي خاصي نيستند و مي‌توانند فشارهاي زيادي را به فرد تحميل كنند. از جمله اين روش‌ها بايد به موارد زير اشاره كرد.

ترك هروئين به روش سقوط آزاد

در روش سقوط آزاد به‌يك‌باره فرد را از مصرف مواد مخدر محروم مي‌كنند. از آنجايي كه هروئين وابستگي بسيار زيادي به بار مي‌آورد ترك ناگهاني آن به علائم جسماني و رواني زيادي مي‌انجامد كه ممكن است از توان فرد خارج بوده و باعث شود كه او نتواند فرايند ترك را به پايان برساند. تجربه ترك به صورت سقوط آزاد و ناتواني در بهبودي مي‌تواند اعتمادبه‌نفس فرد را كاهش داده و باعث شود كه او احساس كند هرگز نمي‌تواند ترك موفقيت‌آميز را تجربه كند. شكست خوردن در روش سقوط آزاد به‌خصوص براي كساني كه مصرف بالايي داشته‌اند و يا از روش تزريق، هروئين را استعمال مي‌كردند بيش از همه محتمل است.

ترك هروئين به روش يابويي!

در اين روش در واقع همان سقوط آزاد اتفاق مي‌افتد با اين تفاوت كه زور و اجبار نيز در كار است! براي مثال گرفتن مواد از فرد، بستن او به تخت يا فرستادن به كمپ‌هاي اجباري نمونه‌هايي از اين روش هستند. ناكارآمدي اين راهكار از آن جهت است كه به ريشه‌هاي زيربنايي اعتياد توجهي نمي‌كند و تمام تمركز آن به سم زدايي بدن معطوف است. اين در حالي است كه امروزه اعتياد به عنوان يك بيماري مزمن و عود كننده مغزي شناخته مي‌شود و اكثر متخخصين در اين زمينه متفق‌القول هستند كه عوامل روان شناختي مختلف در تعامل با فاكتورهاي زيستي، اجتماعي و محيطي در بروز آن نقش دارند.

براي مثال افرادي كه در زندگي احساس درماندگي و پوچي مي‌كنند بيش از ديگران در برابر اعتياد آسيب پذير هستند. استفاده از زور و اجبار در ترك دادن اين افراد باعث مي‌شود كه از نظر رواني بيشتر تحت فشار قرار گرفته و براي بازگشت مجدد به سمت اعتياد مستعدتر شوند. به همين خاطر بسياري از افرادي كه اين روش‌ها را تجربه مي‌كنند اندكي پس از ترك دوباره به سمت مواد كشيده مي‌شوند و در لغزش‌هاي مكرر گرفتار مي‌گردند. 

ترك به روش تدريجي

شايد معقولانه ترين روش سنتي براي ترك هروئين روش ترك تدريجي باشد. در اين روش فرد سعي مي‌كند به مرور زمان مصرف مواد خود را كاهش داده تا جايي كه ديگر نيازي به استعمال مواد نداشته باشد. با اين حال در اين روش نيز مشكلاتي نظير علائم ناخوشايند ناشي از ترك و ريشه‌هاي رواني اعتياد ناديده گرفته مي‌شوند. به همين خاطر براي اينكه بتوانيد از اين راهكار استفاده كنيد لازم است كه از يك متخصص در اين زمينه مشورت بگيريد.

بهترين روش‌ هاي نوين ترك هروئين

در روش‌هاي جديدي كه براي ترك هروئين ابداع شده است متخصصين تلاش مي‌كنند تا جنبه‌هاي مختلف جسماني، رواني و اجتماعي بيمار را تحت نظر قرار دهند. آن‌ها معتقدند بهترين اثرات زماني حاصل مي‌شوند كه درمان‌هاي دارويي، روان شناختي و حمايت‌هاي اجتماعي در كنار يكديگر قرار گرفته و به فرد كمك كنند تا تمام عوامل مؤثر در ترك اعتياد را بهبود ببخشد. ما در ادامه به هريك از اين روش‌ها اشاره كرده‌ايم.

ترك هروئين به كمك درمان‌هاي دارويي

امروزه داروهاي مختلفي در فرايند سم زدايي به فرد مبتلا به سوءمصرف هروئين تجويز مي‌شوند. اين داروها به او كمك مي‌كنند علائم ترك كم تري را تجربه كرده و راحت تر اين مرحله را پشت سر بگذارد. از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به متادون، بوپرنورفين و نالتركسون اشاره كرد. اين داروها اغلب ساختار مشابهي با مواد افيوني دارند. با اين تفاوت كه نشئگي و وابستگي كم تري را به بار مي‌آورند. هم چنين به فرد كمك مي‌كنند علائمي نظير اسهال، استفراغ، درد عضلاني، تعريق و لرزش را كم تر تجربه كند و يا وسوسه‌هاي ذهني كم تر به سراغش بيايند. جهت اطلاع از عوارض و راه هاي جلوگيري از اعتياد به متادون كليك كنيد.

با اين حال توجه كنيد كه مصرف غير كنترل شده اين داروها مي‌تواند آن‌ها را تبديل به يك مخدر جديد كند و اعتياد تازه‌اي را در شما پديد بياورد. در نتيجه هرگز به طور سر خود اين داروها را مصرف نكنيد و حتماً به دستورات پزشك در مورد ميزان و زمان مصرف توجه نماييد. هم چنين دقت داشته باشيد كه اين داروها را از مراكز معتبر تهيه كنيد چراكه متأسفانه برخي افراد سودجو در مراكزي نظير عطاري‌ها اقدام به فروش غير قانوني اين داروها مي‌كنند. در اكثر موارد داروهايي كه از عطاري‌ها تهيه مي‌شوند داراي ناخالصي بوده و اغلب حاوي تركيبات اعتيادآور ديگري هستند كه مي‌توانند پيچيدگي اوضاع را دوچندان كنند.

 

 

ترك هروئين به كمك مداخلات رفتاري و روان شناختي

درمان‌هاي روان‌شناختي بسياري وجود دارند كه مي‌توانند به صورت سرپايي و يا در مراكز نگهداري در اختيار درمانجويان قرار بگيرند و روند ترك اعتياد را تسهيل نمايند. از جمله مؤثرترين روش‌هاي روان شناختي براي ترك هروئين مي‌توان به درمان شناختي رفتاري اشاره كرد. مطالعات نشان مي‌دهند كه وقتي اين روش‌ها در كنار دارودرماني قرار بگيرند مي‌توانند اثرات مضاعفي را ايجاد كرده و به اين ترتيب فرايند ترك را بيش از پيش تسهيل كنند. در درمان شناختي رفتاري درمانگر به فرد كمك مي‌كند تا بتواند باورهاي غلط و الگوهاي ناسازگار رفتاري مرتبط با اعتياد را شناسايي كرده و آن‌ها را با الگوهاي سالمي جايگزين نمايد. درمان‌هاي روان شناختي با پرداختن به ريشه‌هاي اعتياد و مورد توجه قرار دادن موضوعات مهمي نظير وسوسه و تلاش براي درمان آن تا حد زيادي در تجربه ترك موفقيت‌آميز مؤثر هستند.

ايجاد حمايت‌هاي اجتماعي براي ترك اعتياد به هروئين

علاوه بر درمان‌هاي دارويي و روان شناختي ايجاد پيوند اجتماعي بين فرد درگير اعتياد با ساير اعضاي جامعه بسيار اهميت دارد چرا كه حمايت اجتماعي از فرد در برابر تهديدهاي محيطي محافظت كرده و به او كمك مي‌كنند تا بتواند در دوره پرهيز مقاومت بيشتري به خرج دهد. با توجه به وسوسه شديدي كه هروئين ايجاد مي‌كند و عوارض منفي بيشتر آن در مسير ترك، حمايت اجتماعي بيش از پيش اهميت مي‌يابد. درمانگران براي فراهم كردن اين حمايت كمك گرفتن از گروه درماني را پيشنهاد مي‌دهند. در گروه درماني فرد در كنار ساير افرادي كه تجربه ترك هروئين را دارند قرار مي‌گيرند و در مي‌يابد كه در اين مسير تنها نيست و با وجود همه دشواري‌ها مي‌توان با قدرت ذهن و توانمند كردن خود بر اين موانع غلبه كرد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد به هروئين و شروع درمان ميتوانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

سؤالات متداول 

مصرف هم زمان مخدرها با داروهاي جايگزين نظير متادون ممنوع است و مي‌تواند عوارض خطرناكي نظير تشنج و حتي مرگ را در پي داشته باشد. در نتيجه هرگز دارو را در كنار مواد مصرف نكنيد.

با توجه به تحقيقات علمي انجام شده بهترين روش ترك اعتياد به هروئين در داخل اين مقاله مورد بررسي قرار گرفته است.

   

منبع : ترك هروئين

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 2


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك هروئين،
موضوع:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۲۳:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تست خيانت همسر يا سنجش خيانت همسر از آن دسته مسائلي است كه شايد حداقل يك‌بار در طول رابطه زناشويي به ذهن هركسي رسيده باشد. شايد به دليل بعضي نشانه‌هاي عجيب و يا گاهي صرفاً به دليل نگراني يا بدبيني درگير اين سؤال بشويم كه آيا همسرم به من خيانت مي‌كند؟ براي پيدا كردن جواب اين سؤال بايد برخي نشانه‌هاي خيانت را در رفتار همسر خود در نظر بگيريد. بااين‌حال حتي اگر اين نشانه‌ها را در رفتار او ديديد، بهتر است پيش از قضاوت، در مورد شرايط احتمالي بيانديشيد و به جاي متهم كردنش با سنجش رفتار و گفتار او پي به علائم‌خيانت ببريد. توصيه مي‌كنيم قبل از هر چيز با مشاور خانواده نيز موضوع شك خود را مطرح نماييد.

 منبع : تست خيانت سنجي همسر

 

تست خيانت همسر

خيانت نشانه‌هايي را در رفتار برجا مي‌گذارد كه قابل پيگيري هستند؛ اگر اين نشانه‌ها را در رابطه خود مي‌بينيد به اين معناست كه بايد مراقبت بيشتري از رابطه داشته باشيد. اكثر كساني كه مرتكب خيانت مي‌شوند اين رفتارها را از خود نشان مي‌دهند، اما به اين موضوع نيز توجه داشته باشيد كه وجود اين نشانه‌ها هميشه به معناي خيانت نيست و علاوه بر اين نبودن آن‌ها نيز هميشه به اين معني نيست كه همسرتان به شما وفادار است. بااين‌حال همان‌طور كه گفته شد در اكثر مواقع اين نشانه‌ها در رفتار فردي كه مرتكب خيانت شده ديده مي‌شود. اين نشانه‌ها عبارتند از:

سنجش ميزان ابراز علاقه

همسرتان تا چه حد به شما ابراز علاقه مي‌كند؟ آيا رفتار و صحبت‌هاي همسرتان نشان‌دهنده محبت او به شماست يا احساس مي‌كنيد حداقل براي مدتي است كه او نسبت به گذشته سردتر شده است؟ ابراز علاقه چه به‌صورت كلامي و چه در رفتار يكي از مهم‌ترين نشانه‌هايي است كه پويايي رابطه شما را نشان مي‌دهد. به همين خاطر اگر احساس مي‌كنيد جاي اين مسئله در زندگي شما خاليست بهتر است نسبت به آن حساس باشيد. از بين رفتن علاقه و نبود ابراز محبت حتي اگر به معناي خيانت نباشد مي‌تواند از دلايلي باشد كه در آينده باعث بروز آن شود.

تست خيانت با بررسي مدت زماني كه به شما اختصاص مي دهد

همسرتان چه مقدار از زمان خود را به شما و يا فرزندانتان اختصاص مي‌دهد؟ اگر احساس مي‌كنيد او براي شما زمان كافي ندارد و با بهانه‌هاي مختلف به دنبال برنامه‌هايي به‌غيراز حضور در خانه است و يا اگر تمايلي به وقت‌گذراني‌هاي دونفره ندارد، بهتر است كمي با دقت بيشتر به اين موضوع توجه داشته باشيد.

 

 

توجه به ميزان ميل به رابطه جنسي

شايد يكي از اصلي‌ترين نشانه‌هايي كه از گذشته تا به امروز براي سنجش خيانت مورداستفاده قرار مي‌گيرد پرسيدن اين است كه “آيا همسرتان به‌اندازه گذشته نسبت به شما ميل جنسي دارد يا خير؟” و  “آيا كيفيت رابطه شما براي هر دو طرف رضايت‌بخش است؟” نارضايتي‌هاي جنسي را شايد بتوان يكي از جدي‌ترين دلايل بروز خيانت يا جدايي دانست و به همين خاطر اگر در اين زمينه دچار مشكل هستيد؛ بهتر است براي برطرف كردن آن اقدام كنيد. علاوه بر اين اگر احساس مي‌كنيد همسرتان اخيراً به‌اندازه گذشته تمايلي به برقراري رابطه جنسي ندارد بهتر است راجع به اين موضوع با وي صحبت كنيد.

تست خيانت با توجه به تغييرات ناگهاني در رفتار

آيا اخيرا رفتار و خلق‌وخوي همسرتان به‌طور ناگهاني تغيير كرده است؟ براي مثال شيفت‌هاي كاري سنگين‌تر دارد كه پيش‌ازاين وجود نداشته يا ميل به رابطه با دوستان و يا حتي محبت بيش‌ازحدي كه در گذشته نسبت به شما نداشته، نشان مي‌دهد؟ اين تغييرات ناگهاني مي‌تواند دلايل بسياري داشته باشد كه يكي از آن‌ها خيانت است. اكثر مردان/زنان براي توجيه خيانت‌هاي خود بهانه‌هايي مثل رفتن به يك سفر كاري مي‌آورند كه شايد بار اول باشد آن را مي‌شنويد، اما برخي ديگر نيز به دليل احساس گناه و عذاب وجدان رفتار دوستانه‌تري پيدا مي‌كنند.

دعوا و قهرهاي طولاني‌مدت

دعواهاي بسيار يا قهرهاي طولاني‌مدت از ديگر عواملي است كه مي‌تواند نشانه‌اي از خيانت باشد و يا تبديل به دليل و انگيزه‌اي براي آن شود. به همين خاطر اگر احساس مي‌كنيد چنين مشكلي ميان شما و همسرتان وجود دارد، بهتر است براي برطرف كردن مشكل با همسرتان صحبت كنيد و يا اگر احساس مي‌كنيد شرايط وخيم‌تر از آني است كه به‌تنهايي بتوانيد از پس آن بربياييد بهتر است در اين زمينه از يك مشاور خانواده كمك بگيريد.

مشكلات شخصيتي

وجود بيماري‌هاي روحي و مشكلات شخصيتي به‌خصوص اختلالات شخصيتي نظير شخصيت خودشيفته يا اختلال دوقطبي را بهتر است زنگ خطري براي خيانت بدانيد. تحقيقات روانشناسان نشان مي‌دهد افرادي كه با اين بيماري‌ها درگير هستند با احتمال بيشتري به همسر خود خيانت خواهند كرد. زيرا برخي از آن‌ها مانند اختلال شخصيت خودشيفته خود را براي انجام هر كاري محق مي‌دانند و برخي ديگر مانند مبتلايان به اختلال دوقطبي هنگامي‌كه دچار دوره‌هاي شيدايي مي‌شوند نمي‌توانند بر اساس تفكر و منطق تصميم بگيرند.

 

 

با شوهر / زن خيانتكار چه كنم؟

اگر با توجه به نشانه‌هاي بالا يا هر دليل ديگري متوجه شده‌ايد كه همسرتان به شما خيانت مي‌كند، بايد نسبت به اين موضوع واكنش نشان دهيد. اما همان‌طور كه گفته شد بهتر است در اولين قدم به‌جاي متهم كردن همسرتان با او صحبت كنيد و توضيحاتي كه او براي رفتارش دارد را بشنويد.

در چنين شرايطي بهتر است از يك مشاور خانواده نيز كمك بگيريد. عزيزان و اطرافيان همه ما معمولاً به دليل علاقه‌اي كه دارند نسبت به مسائل بسيار احساسي برخورد مي‌كنند و علاوه بر اين آن‌ها دانش و تجربه كافي براي راهنمايي شما را ندارند. به همين خاطر بهتر است كه راجع به شرايط پيش‌آمده با يك مشاور صحبت كنيد و براي برطرف كردن مشكل از او كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره خيانت كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

بعضي نشانه‌ها مانند تغيير رفتار ناگهاني، بي‌ميلي نسبت به برقراري رابطه جنسي و همين‌طور سردي عاطفي مي‌توانند نشان‌دهنده خيانت باشند. بااين‌حال بهتر است پيش از قضاوت راجع به اين موضوع با همسرتان صحبت كنيد.

   

 منبع : تست خيانت سنجي همسر

 


:: بازديد از اين مطلب : 3


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست خيانت سنجي همسر،
موضوع:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۸:۳۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رابطه در دوران عقد به دلايل مختلفي معمولا براي زوجين با چالش مواجه است. براي مثال سكونت در منزل پدري و نداشتن حريم خصوصي كافي، نگراني در مورد به هم خوردن ازدواج، تمايل به حفظ پرده بكارت و ترس از بارداري از جمله مواردي هستند كه نزديكي در دوران عقد را با مشكل مواجه مي‌كنند. وقتي مساله با دوستان يا اطرافيان مطرح مي‌شود هر كدام نظرات متفاوتي داده و شرايط را پيچيده‌تر مي‌كنند. براي حل مسائل مربوط به دوران عقد حتما مشاوره ازدواج دريافت كرده و به دنبال راهي باشيد كه آجرهاي زندگي مشترك‌تان از همين ابتدا صاف چيده شود.

منبع : رابطه در دوران عقد

چرا رابطه دو دوران عقد مشكل ايجاد مي كند؟

نزديكي در دوران عقد براي بسياري از زوجين نوعي چالش محسوب مي‌شود زيرا موانع مختلفي بر سر راه آن وجود دارند كه باعث مي‌شوند زن و شوهرها نتوانند آزادانه عمل كنند. از جمله مهم‌ترين موانع براي داشتن رابطه جنسي در دوران عقد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1- مشكلات مرتبط با حريم خصوصي

زوجين در دوران عقد اغلب هنوز در خانواده پدري‌شان زندگي مي‌كنند، اين مسئله باعث مي‌شود كه معمولا از حريم شخصي كافي براي برقراري رابطه جنسي برخوردار نباشد. اين موضوع تا حد زيادي بر رفتار دو طرف در طول رابطه جنسي تاثير مي‌گذارد و در نهايت كيفيت رابطه جنسي را كاهش مي‌دهد.

2- رابطه در دوران عقد و نگراني در مورد به هم خوردن ازدواج

زوجين (مخصوصا دختران) در دوران عقد تاحدودي وضعيت ناپايداري را تجربه مي‌كنند. در حقيقت زوجين تا زماني كه زير يك سقف نروند هم چنان ممكن است ترديدهايي را در مورد آينده خود احساس كنند. اين مسئله به خصوص در خانم‌ها بيشتر باعث مي‌شود كه از نزديكي در دوران عقد خودداري كرده و آن را به بعد از ازدواج موكول كنند.

3- نگراني در مورد از دست دادن پرده بكارت

در جامعه ما باكرگي دختر در هنگام ازدواج براي بسياري از خانواده‌ها اهميت دارد. از همين رو بسياري از دختر خانم‌ها ترجيح مي‌دهند رابطه جنسي كامل را تا روز عروسي خود به تعويق بياندازند تا در صورت بروز هرگونه مشكل در مسير ازدواج نگران از دست دادن پرده بكارت خود نباشند.

4- نگراني در مورد بارداري ناشي از رابطه در دوران عقد

بارداري در دوران عقد براي بسياري از خانواده‌ها پذيرفته شده نيست و استرس زيادي را به زوجين وارد مي‌كند. نگراني در اين مورد باعث مي‌شود زن و شوهرها در دوران عقد براي نزديكي و آميزش جنسي با محدوديت رو به رو باشند. از همين رو بسياري از آن‌ها ترجيح مي‌دهند در دوران عقد نزديكي كامل نداشته باشند. با اين حال رعايت اين مسئله در كنار جذابيت جنسي زوجين براي يكديگر تا حد زيادي چالش ساز است.

رابطه در دوران عقد |  توصيه هايي براي زوجين جوان

با وجود همه موانعي كه بر سر راه نزديكي در دوران عقد وجود دارد، نمي‌توان جذبه و ميل جنسي زن و شوهر به يكديگر را در اين دوران ناديده گرفت. براي اينكه بتوانيد از دوران عقد بيشتر لذت ببريد و نيازهاي جنسي‎‌تان را در رابطه برطرف كنيد در نظر گرفتن توصيه‌هاي زير مي‌تواند تا حد بسياري تاثيرگذار باشد.

1- رفع نياز جنسي تنها به تجربه دخول بستگي ندارد

رفع نيازهاي جنسي در طول دوران عقد تنها به رابطه جنسي كامل از طريق دخول بستگي ندارد. شما مي‌توانيد از طريق معاشقه و عشق ورزي علاوه بر رفع نياز جنسي، صميميت بيشتري با همسرتان ايجاد كنيد، اينگونه آمادگي هر دو تان براي شب زفاف (شبي كه قرار است دخول داشته باشيد) بيشتر مي‌شود. چرا كه تجربه لذت جنسي وابسته به شناخت هر مردي (و هر زني) از بدن همسرش مي‌باشد. اين شناخت ارتباطي با تجربه هاي جنسي گذشته شما ندارد، هر مرد و هر زني بدني منحصر به فرد دارد.

2- در مورد مضرات رابطه مقعدي آگاهي داشته باشيد

برخي از زوجين براي پيشگيري از بارداري يا حفظ پرده بكارت به رابطه مقعدي روي مي‌آورند. اين در حالي است كه رابطه مقعدي براي زنان درد و ناراحتي زيادي به همراه دارد و احتمال انتقال انواع بيماري‌هاي مقاربتي را فراهم مي‌كند. اين مسئله در طولاني مدت مي‌تواند روي ميل جنسي و نگرش زن به آميزش تاثير منفي بگذارد. در نتيجه بهتر است كه از آن خودداري نماييد.

3- از روش هاي مناسب براي پيشگيري از بارداري استفاده كنيد

اگر نگران بروز حاملگي در دوران عقد هستيد بهتر است از روش‌هاي امن براي پيشگيري از آن استفاده كنيد. استفاده از كاندوم، خوردن قرص‌هاي ضدبارداري و استفاده از ابزارهاي ديگري نظير قرار دادن IUD در رحم (البته اين روش ممكن است به بكارت آسيب برساند) از جمله روش‌هايي است كه مي‌توانيد از آن‌ها كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

داشتن نگراني در مورد دخول در دوران عقد در بسياري از زنان ديده م‌ شود. با اين حال اگر اين نگراني به ترسي بسيار شديد منجر شده باشد كه باعث شود خانم در حين دخول دچار انقباضات بدني شده و احساس درد را تجربه كند نشانگر مشكلات روانشناختي نظير واژينيسموس است. براي بهبود اين شرايط لازم است به يك روانشناس مراجعه نماييد.

اين موضوع كاملا بستگي به رابطه و فرهنگ شما و همينطور توافقاتي كه قبل از ازدواج كرده‌ايد دارد. اگر در اين باره نمي‌توانيد به تفاهم برسيد بهتر است براي رفع اين اختلاف حتما به مشاور مراجعه كنيد، چون مساله‌اي نيست كه به خاطر آن بخواهيد ازدواج را به خطر بياندازيد.

   

منبع : رابطه در دوران عقد

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رابطه در دوران عقد،
موضوع:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۴۶:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 4
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی