مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ملاك انتخاب همسر از جمله مسائلي است كه هر دختري و پسري براي ازدواج بايد براي خود آن را تعيين كند. هر كسي با توجه به فرهنگ و ديدگاه‌هايي كه در زندگي دارد، اولويت‌هاي مشخصي را براي همسر آينده‌‌اش در نظر مي‌گيرد. با اين حال اغلب پارامترهايي كه بايد در نظر گرفته بشوند، فراموش شده و انتخاب همسر بر اساس ديده‌ها وشنيده‌هاي اطرافيان صورت مي‌گيرد. بيشتر نارضايتي‌ها هم به خاطر ناديده‌گرفتن مسائلي است كه بايد قبل از ازدواج به آن‌ها پرداخته مي‌شد. پول، ظاهر، تحصيلات و… تنها بخش بيروني آدم را مشخص مي‌كند، در حالي كه شما با تمام بخش‌هاي ظاهري و باطني يك فرد وارد زندگي مشترك مي‌شويد. براي پي بردن به درستي آن آدم مي‌توانيد با او ازدواج كرده و او را در زندگي محك بزنيد و يا از كمك‌هاي روانشناس براي پي بردن به آينده آن ازدواج استفاده كنيد. براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

منبع : ملاك انتخاب همسر

ملاك انتخاب همسر را چه كسي مشخص مي كند؟

اگرچه بسياري از جوانان ملاك‌هاي مشخصي براي ازدواج دارند و به خوبي مي‌دانند همسر مناسب براي آن‌ها بايد چه ويژگي‌هايي داشته باشد، اما برخي ديگر در انتخاب اين معيارها سردرگم مي‌شوند و نمي‌دانند بر اساس چه ارزش‌هايي معيارهاي خود را در نظر بگيرند. يكي از دلايل اين مسئله مي‌تواند ضعف در خودشناسي و نبود هويت ثابت در فرد باشد. افرادي كه ديدگاه درستي راجع به خود و خواسته‌هايشان در زندگي ندارند طبيعتاً در زمينه انتخاب همسر نيز نمي‌توانند اصول مشخصي را طرح‌ريزي كنند.

مهم‌ترين نكته‌اي كه در زمينه معيارهاي انتخاب همسر بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه معيارها كاملاً فردي و خصوصي هستند. هريك از ما براساس فرهنگ و انتظاراتي كه از زندگي داريم ملاك‌هاي مشخصي برايمان اهميت بيشتري داشته و برخي ديگر براي ما بي‌ارزش هستند. در نتيجه سعي كنيد در اين زمينه صرفاً به خواسته‌ها و اولويت‌هاي خودتان توجه داشته باشيد. اگرچه مشورت كردن با ديگران در تمامي موضوعات مفيد خواهد بود اما ضبط معيارهاي ديگران بدون تفكر راجع به آن‌ها نمي‌تواند به شما كمك كند. براي رسيدن به يك نظر منسجم و تصميم مناسب حتما مشاوره ازدواج دريافت كنيد.

 

 

ملاك انتخاب همسر | نكاتي كه بايد به آن‌ها توجه داشته باشيد

اگرچه معيارهاي انتخاب همسر براي همه ما يك موضوع شخصي است و ممكن است آنچه براي يك نفر در اولين اولويت است براي ديگري هيچ اهميتي نداشته باشد اما بهتر است به‌طور كلي اين ويژگي‌ها را در نظر داشته باشيد و در هريك از اين موارد تصميم مشخصي بگيريد.

ويژگي‌هاي ظاهري

نخستين چيزي كه بايد به آن توجه داشته باشيد ظاهر همسرتان است. براي انتخاب ملاك‌هاي ظاهري به اين سؤالات پاسخ دهيد كه راجع به قد، وزن و زيبايي صورت طرف مقابل‌تان چه ديدگاهي داريد؟ درميان اين ويژگي‌ها كدام يك برايتان با ارزش‌تر است و به‌طور كلي ملاك‌هاي ظاهري تا چه حد در تصميم شما براي ازدواج كردن يا نكردن اهميت دارند. اگر ظاهر خواستگار و يا خانمي كه براي ازدواج در نظر داريد، مورد پسندتان نيست، هرگز با اين فكر كه “اگر جراحي كند و يا عمل زيبايي كند همان مي‌شود كه مي‌خواهم” رابطه را ادامه ندهيد.

ملاك انتخاب همسر | سن

شما ترجيح مي‌دهيد طرف مقابلتان تا چه حد با شما از نظر سني اختلاف داشته باشد؟ براي توجه به معيار سن بهتر است نكاتي مثل تفاوت فكري و تولد فرزند را در نظر داشته باشيد. به‌علاوه افرادي كه مربوط به يك دوره هستند و اختلاف سني بالايي با هم ندارند معمولاً به دليل وجود اشتراكاتي همچون برنامه‌هاي تلويزيوني در زمان كودكي، احساس نزديكي بيشتري را ميانشان تجربه خواهند كرد. درحالي كه متولدين نسل‌هاي متفاوت معمولاً درك چنداني از اين مسائل نسبت به يكديگر ندارند. مقاله بهترين اختلاف سن ازدواج را مطالعه نماييد.

توانايي مالي

يكي از جنبه‌هاي اساسي هر زندگي قدرت مالي است. اگرچه ديدگاه‌هاي مختلفي در اين زمينه وجود دارد اما شما به حداقل‌هايي براي گذران زندگي نياز داريد. در زمينه توانايي مالي همسرتان به اين موضوع توجه داشته باشيد كه چه ميزان از اين توانايي براي شما اهميت دارد. به لحاظ مالي چه انتظاراتي از همسرتان داريد و مسائل مالي اولويت چندم زندگي شما هستند. توجه داشته باشيد كه مسائل مالي علاوه بر ميزان درآمد، ابعاد ديگري نظير برنامه‌ريزي‌هاي بلندمدت و درايت اقتصادي، دست و دلبازي يا خساست و اتفاق‌نظر در زمينه نحوه خرج كردن را نيز شامل مي‌شود.

سلامت جسمي و رواني

يك از مهم‌ترين نكاتي كه بايد به آن توجه داشته باشيد وضعيت سلامت جسمي و به‌خصوص روحي همسر آينده‌تان است. بهتر است براي اطمينان خاطر در اين زمينه حتماً از جلسات مشاوره پيش از ازدواج استفاده كنيد و نسبت به انجام تست‌هاي سلامت روان و تناسب شخصيت حساس باشيد. اين موضوع به‌ويژه در شرايطي كه طرف مقابل شما آسيب‌هايي را در زندگي تجربه كرده باشد، اهميت بيشتري پيدا مي‌كند. مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا اصول صحيح رفتار با هر شخصيت را بياموزيد و بدانيد زندگي با هر سبك شخصيتي چه نتايجي خواهد داشت. براي آشنايي با جوانب كامل بهداشت رواني در ازدواج كليك كنيد.

اشتباهات رايج در ملاك هاي انتخاب همسر

توجه به حرف و قضاوت ديگران

يكي از رايج‌ترين اشتباهات در انتخاب معيارها و ازدواج توجه به حرف و نظر ديگران بيش از نظر خود فرد است. بسياري از ما ويژگي‌هايي را براي همسر آينده‌مان در نظر مي‌گيريم كه اطرافيان، براي مثال پدر و مادر يا دوستان آن‌ها را مهم مي‌دانند و يا بعضي معيارها را به اين خاطر در نظر مي‌گيريم كه قضاوت ديگران راجع به همسر ما، برايمان اهميت بالايي دارد. اين موضوع گاها باعث مي‌شود كه شما با فردي ازدواج كنيد كه مطابق سليقه شما نيست و در آينده دچار نارضايتي و دلزدگي خواهيد شد. در نتيجه سعي كنيد در كنار توجه به نظرات ديگران خودتان تصميم گيرنده اصلي باشيد.

نداشتن معيار مشخص

اينكه ما معيارهاي مشخصي نداشته باشيم و ندانيم به دنبال پيدا كردن چگونه شريكي براي زندگي آينده هستيم؛ مي‌تواند آسيب‌هاي بسياري را در آينده متوجه زندگي ما كند. اين افراد معمولاً به دنبال احساساتي كه دچارش مي‌شوند و يا شرايط زماني با يك نفر ازدواج مي‌كنند و ممكن است در آينده از انتخابشان پشيمان شوند.

كنار گذاشتن بي دليل معيارها

برخي از جوانان علي‌رغم اينكه معيارهاي مشخصي براي انتخاب همسر آينده دارند اما در زمان ازدواج به دليل مسائلي همچون علاقمندي به يك فرد يا شرايط زماني از معيارهاي خود صرف‌نظر مي‌كنند. به اين موضوع توجه داشته باشيد كه انعطاف، يكي از شروط اصلي براي زندگي مشترك است و چشم‌پوشي از برخي مسائل شرط لازم براي شروع و ادامه زندگي است اما ميان انعطاف و كنار گذاشتن معيارها تفاوت وجود دارد. همچنين شما از ملاك‌هاي اصلي و اصول مهم خود نمي‌توانيد عقب‌نشيني كنيد و اين مسئله در آينده شما را دچار مشكل خواهد كرد.

اميد به تغيير از اشتباهات رايج در ملاك انتخاب همسر

يكي از دلايل كنار گذاشتن معيارها و يا تغيير در ديدگاه‌ها راجع به همسر آينده مي‌تواند به دليل اميد به تغيير كردن فرد در آينده باشد. بسياري از دختران و پسران به اين موضوع فكر مي‌كنند كه فرد مورد علاقشان را در آينده و به مرور زمان بر اساس ملاك‌ها و خواسته‌هاي خود تغيير خواهند داد. اين نكته را همواره در نظر داشته باشيد كه شما قادر به تغيير دادن شخصيت هيچكس نخواهيد بود و اين موضوع حتي اگر ممكن باشد دشواري‌هاي بسياري خواهد داشت. بهتر است به جاي انتخاب فردي كه با معيارهاي شما تفاوت دارد و تلاش براي تغيير او، از ابتدا با فردي ازدواج كنيد كه مطابق معيارهاي شما باشد.

تمريناتي براي تصميم گيري مناسب در انتخاب همسر

براي اينكه بدانيد چه موضوعاتي براي شما در انتخاب همسر اهميت بيشتري دارند مي‌توانيد از تمرين زير استفاده كنيد.

سعي كنيد زندگي مشترك با همسرتان در آينده را تصور كنيد. چشمانتان را ببنديد و تا جاي ممكن به تصوراتتان اجازه دهيد جزئيات بيشتري را ترسيم كنند. توجه داشته باشيد كه در اين تمرين صرفاً بر خواسته‌ها و آرزوهايتان تمركز كنيد و مسائل منطقي يا ممكن بودن و نبودن خواسته‌هايتان را درنظر نگيريد. اكنون همه آنچه را در همسر آينده‌تان تصور كرديد روي كاغذ بياوريد. به موارد نوشته شده با دقت نگاه كنيد و هرچه مي‌خواهيد به آن اضافه يا كم كنيد. اين كار را تا جايي ادامه دهيد كه احساس كنيد چيزي را در همسر آينده‌تان از قلم نينداخته‌ايد. در مرحله بعد سعي كنيد اين ويژگي‌ها را اولويت‌بندي كنيد و رتبه هريك را براساس ارزشي كه دارند مشخص نماييد. براي مثال اگر ظاهر و وضعيت مالي دو اولويت شما هستند از خود بپرسيد كه حاضريد كدام يك را به خاطر ديگري كنار بگذاريد.

يك تمرين ديگر كه ممكن است از تمرين قبلي برايتان آسان‌تر باشد اين است كه سعي كنيد به اين سؤال پاسخ دهيد (دلتان مي‌خواهد همسر آينده شما چه ويژگي‌هايي را نداشته باشد؟) سعي كنيد اين موارد را فهرست كنيد و از اين طريق ديدگاه روشن‌تري نسبت به معيارهايتان به دست آوريد.

با استفاده از اين تمرينات مي‌توانيد اولويت‌هاي خود در انتخاب همسر را مشخص نماييد. اگر احساس مي‌كنيد علي‌رغم انجام اين تمرين‌ها موضوع خاصي به ذهنتان نمي‌رسد مي‌توانيد با كمك گرفتن از مشاورين خانواده با نكات مهمي كه بايد در زمينه انتخاب همسر به آن توجه داشته باشيد آشنا شويد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

درصورتي‌كه معيار مشخصي براي انتخاب همسر نداشته باشيد به اين معناست كه نمي‌دانيد به دنبال چه هستيد. اين افراد معمولاً در آينده دچار اين شك مي‌شوند كه شايد درصورت انتخاب كردن فرد ديگري زندگي بهتري داشتند و يا در آينده متوجه شوند فردي كه انتخاب كرده‌اند مطابق ميل و علاقه آن‌ها نيست.

شما نمي‌توانيد معيارهايتان را به طور كلي كنار بگذاريد اما مي‌توانيد از برخي آن‌ها به خاطر طرف مقابلتان چشم‌پوشي كنيد. البته اين درصورتي است كه طرف مقابل شما حداقل نيمي از معيارهاي مدنظر شما را برآورده كرده باشد. به‌علاوه صرف‌نظر كردن از معيارهايي كه نخستين اولويت‌ها را براي شما داشته‌اند معمولاً باعث پشيماني در آينده خواهد شد.

   

منبع : ملاك انتخاب همسر

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۳۷:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مادر داماد در خواستگاري و به نتيجه رسيدن آن ازدواج نقش بسيار مهمي دارد. مادر پسر با داشتن شناختي از فرزندش و ارتباط راحت‌تر با خانواده عروس مي‌تواند سوالاتي را مطرح كند تا پي به درستي وصلت ببرد. معمولا دختران جوان در جلسات خواستگاري نگران سوال‌هايي هستند كه خانواده داماد از آن‌ها مي‌پرسند. در حالي كه نگراني نبايد وجود داشته باشد چرا كه والدين هر دو طرف نگران سرنوشت فرزندشان هستند، بنابراين از اينكه درباره برخي مسائل كه در خواستگاري به طور شفاف صحبت مي‌شود، دلگير نشده و سعي كنيد پاسخي مناسب و در عين حال صادقانه بدهيد. در ادامه به برخي سوالاتي كه مادر داماد معمولا مطرح مي‌كند پرداخته‌ايم.

منبع : مادر داماد در خواستگاري

نقش مادر داماد در انتخاب عروس و خواستگاري

در فرهنگ و جامعه ايراني از ديرباز بسياري از پسران هنگامي كه تصميم به ازدواج مي‌گيرند، اين امر را به مادرشان واگذار مي‌كنند. مادران نيز با ملاك‌هاي ذهني خود و با در نظر گرفتن شناختي كه از روحيه فرزندشان دارند، براي خواستگاري پا پيش مي‌گذارند.

البته اين روش سنتي براي ازدواج امروزه كمتر مرسوم است. در جامعه امروزي پسران نقش پررنگ تري در انتخاب همسر خود ايفا مي‌كنند و در اكثر موارد در تلاشند انتخابشان حاصل نظر شخصي و مشورت با والدين باشد. اما به طور كل مي‌توان گفت هنوز هم مادر داماد يكي از افراد بسيار تاثيرگذار در شكل گيري ازدواج است و نظرات و عقايد او مي‌تواند تا حد زيادي مسير زندگي زوجين را تحت تاثير خود قرار دهد.

سوالات مادر داماد براي كسب آشنايي با عروس در خواستگاري

مادر داماد اغلب قبل از اينكه براي خواستگاري اقدام كند تلاش مي‌نمايد به يك شناخت كلي از دختر مورد نظر و خانواده او دست پيدا كند. او در اين مرحله معمولا از اطرافيان خانواده دختر سوالات خود را مي‌پرسند. پرسش‌هاي او معمولا پيرامون مواردي نظير سن و سال دختر، ويژگي‌هاي ظاهري او، سطح تحصيلات و جايگاه اقتصادي و اجتماعي خانواده او هست.

 

 

سوالات مادر داماد درباره زندگي مورد انتظار عروس در خواستگاري

در جلسه خواستگاري پس از كسب شناخت اوليه، خانواده‌ها در مورد موضوعات جدي‌تري صحبت مي‌كنند. يكي از مهم‌ترين مسائلي كه در همين راستا بايد مشخص شود، توقعات و انتظاراتي است كه طرفين از ازدواج دارند. مادر داماد در اين زمان مي‌تواند درباره ميزان مهريه مورد نظر عروس، مقدار شيربها، انتظاراتي كه از نحوه برگزاري مراسم عروسي دارد و ساير مخارجي كه داماد بايد متحمل شود سوال بپرسد.

علاوه بر اين موارد مادر داماد مي‌تواند در مورد انتظاراتي كه عروس پس از آغاز زندگي مشترك از خانواده همسر دارد نيز پرس و جو كند، تا در آينده بتواند با عروس خود رابطه رضايتمندانه‌تري داشته باشد و از بروز سوء تفاهم‌هاي معمول پيشگيري نمايد.

سوالات مادر داماد در مورد ميزان ارتباطات

نحوه و ميزان ارتباط با خانواده همسر يكي از چالش‌هاي بسيار رايجي است كه خيلي از زن و شوهرها را درگير خود مي‌كند. چراكه برخي از زنان دوست ندارند ارتباط زيادي با خانواده شوهر خود داشته باشند و نمي‌توانند به همان ميزان كه با خانواده پدري خود رفت و آمد مي‌كنند با والدين همسرشان نيز معاشرت داشته باشند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه زوجين پيش از ازدواج در اين مورد به توافق برسند.

همچنين مادر داماد نيز مي‌تواند در مورد اين موضوع در جلسه خواستگاري از عروس آينده خود سوال بپرسد و ديدگاه او را در اين زمينه جويا شود. البته اين مسئله طبيعي است كه طرفين در همان ابتداي امر نمي‌توانند برخوردي كاملا يكسان با خانواده‌ها داشته باشند و طول مي‌كشد تا ميان آن‌ها صميميت شكل بگيرد، اما شما در جلسه خواستگاري مي‌توانيد به طور كلي به نگاه خانم در مورد معاشرت با خانواده‌ها پي ببريد و ببينيد تا چه حد اين نگاه به نظر شما نزديك است.

برخي خانواده‌ها حد و مرزي بسيار بسته دارند و معاشرت را در حد محدود مي‌پسندند و برخي ديگر تا حد زيادي به يكديگر وابسته هستند و دائما با يكديگر در تماس‌اند. اگر افراد از دو خانواده با سبك ارتباطي متفاوت زير يك سقف قرار بگيرند، مسلما پس از مدتي با چالش‌هاي جدي در اين زمينه مواجه خواهند شد.

سوالات مادرداماد در مورد مسائل مرتبط با خانه‌داري

يكي از دغدغه‌هاي بسياري از مادرها اين است كه عروسشان در امر خانه داري فرد مدير و مدبري باشد و حتي اگر شاغل است بتواند مسائل كاري و اموري مرتبط با خانه را خوبي مديريت نمايد. از همين رو اكثر مادران در جلسات خواستگاري از عروس اينده خود در مورد موضوعات مرتبط با خانه داري، مهارت‌ها و توانمندي ها در اين زمينه و مسائل مرتبط با نگهداري فرزندسوال مي‌پرسند.

كوتاه سخن

در صورتي كه والدين انتخاب و ازدواج را بر عهده خودتان گذاشته‌اند، بهتر است در مورد مسائل ذكر شده بيانديشيد و قبل از ازدواج در مورد آن‌ها با همسر آينده‌تان به يك نقطه نظر مشترك برسيد. مشاوره قبل از ازدواج به شما و خانواده‌تان براي تصميم گيري كمك شاياني خواهد كرد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

بله، جلسات مشاوره پيش از ازدواج مي توانند با حضور خانواده ها و به صورت خانواده درماني برگزار شوند. در اين جلسات درمانگر به افراد مي‌آموزد كه چگونه در ارتباطي سالم با يكديگر قرار بگيرند و چگونه از ويژگي‌هاي شخصيتي و روانشناختي هم آگاه شوند.

   

منبع : مادر داماد در خواستگاري

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۹:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا مي‌دانستيد احترام به حريم خصوصي نوجوان نه تنها باعث كجروي او نمي‌شوند بلكه به شكل‌گيري هويت مستقل‌اش كمك مي‌كند. نوجوانان به طور طبيعي در سنين گذار از كودكي تلاش مي‌كنند تا خود را به عنوان يك بزرگسال تعريف كنند. در همين راستا انتظار دارند همانند يك كودك در كارهاي او سرك نكشيد يا دائما با رفتارهايي نظير چك كردن استقلالي را كه در پي‌اش هستند را ناديده نگيريد. از طرفي نوجوانان هنوز نيازمند حمايت و راهنمايي از جانب والدين هستند، در نتيجه نمي‌توان به طور كامل آن‌ها را به حال خود رها كرد. پس به عنوان پدر و مادر بايد رفتاري اتخاذ كنيد كه هم به حريم خصوصي او بها دهيد و هم نظارت كافي داشته باشيد. در ادامه راهكارهايي براي برآورده شدن اين هدف را آورده‌ايم. 

منبع : حريم خصوصي نوجوان

حريم خصوصي نوجوان | چرا نوجوانان به حفظ حريم خصوصي نياز دارند؟

نوجوانان در حال تجربيات متفاوتي در زندگي هستند. براي مثال به مرور درمي‌يابند كه نمي خواهند ديگران همانند يك كودك با آن‌ها برخورد كنند. هم چنين اين نياز در وجودشان شكل مي‌گيرد كه كمي از خانواده فاصله بگيرند، استقلال كسب كنند و هويت منحصر به فردي را براي خود دست و پا كنند. در نتيجه نمي خواهند همانند گذشته مورد امر و نهي قرار بگيرند يا تمام مسائل زندگي‌شان را با پدر و مادرشان در ميان بگذارند. در عوض ممكن است آن‌ها بيش از هر زمان ديگري به سمت گروه دوستان و همسالان خود كشيده شوند.

هم‌چنين آن‌ها در اين دوره بلوغ جسمي و جنسي را تجربه مي‌كنند. اين مسئله نياز آن‌ها را به حريم خصوصي بيش از پيش افزايش مي‌دهد. در نتيجه علاوه بر حفظ حدود و حريم‌هاي رفتاري و روانشناختي لازم است كه والدين نوعي حريم فيزيكي را نيز ميان خود و نوجوانشان ايجاد كنند. براي مثال همانند گذشته بدون اجازه وارد اتاق فرزندشان نشوند و قبل از اين كار از او اجازه بگيرند.

توصيه هاي براي والدين درباره حريم خصوصي نوجوان

بسياري از پدر و مادرها به دليل نگراني از درگير شدن فرزندشان در آسيب‌هاي اجتماعي در دوران نوجواني سخت گيري‌هاي خود را تشديد كرده و بيش از پيش حريم خصوصي فرزنداشان را نقض مي‌كنند. اين مسئله با ايجاد گسست در رابطه والد فرزندي احتمال بروز آسيب را افزايش داده و منجر به بروز رفتارهاي نابهنجاري نظير مخفي كاري در نوجوان مي‌شود. براي اينكه بتوانيد در اين شرايط اوضاع را مديريت كنيد، در نظر گرفتن برخي توصيه‌هاي روانشناسي مي‌تواند تا حد زيادي راهگشا باشد. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

1- چارچوب و قوانين مشخصي را وضع كنيد

براي اينكه بتوانيد در عين حال كه به حريم خصوصي فرزندتان احترام مي‌گذاريد بر رفتارهاي او نظارت نيز داشته باشيد، لازم است كه به طور دقيق آنچه كه به حريم خصوصي نوجوان مربوط مي‎‌شود را تعريف كنيد و قوانين مشخصي را براي حفظ نظم خانوادگي وضع كنيد. براي مثال شما به عنوان والدين بايد بدانيد فرزندتان با چه كساني بيشتر روز خود را مي‌گذارند يا تا چه ساعتي خارج از منزل مي‌ماند. اين اطلاعات به شما كمك مي‌كند تا در صورت لزوم بتوانيد مراقبت‌هاي بيشتري از فرزندتان به عمل بياوريد.

اما از طرف ديگر تجسس زياد در مورد مكالمات نوجوان با دوستانش يا انجام رفتارهاي غلطي نظير خواندن پيام‌هاي او با گروه‌هاي دوستي باعث مي‌شود كه اعتماد متقابل ميان شما و فرزند نوجوانتان از بين برود. اگر در شناسايي چارچوب و قوانيني كه بايد در دوران نوجواني براي فرزند خود وضع كنيد دچار مشكل هستيد، مراجعه به يك روانشناس متخصص درحيطه كودك و نوجوان مي‌تواند تا حد زيادي در اين زمينه به شما كمك نمايد. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

2- حريم خصوصي نوجوان | متناسب با سطح رشدي او عمل كنيد

همه كودكان با سرعت يكساني به سمت دوران نوجواني حركت نمي‌كنند. در همين راستا برخي بچه‌ها گاهي زودتر و برخي نيز ديرتر از ديگران بالغ مي‌شوند. رفتارهاي شما در زمينه حفظ حريم خصوصي بايد هماهنگ با سرعت رشد رواني فرزندتان باشد. مي‌توانيد اين مسئله را به كودك يادآور شويد كه زماني مي‌توانيد به او همانند همسن و سالانش آزادي عمل بدهيد كه او نيز به شما در اين زمينه اطمينان خاطر بدهد و به مرور مسئوليت پذيري را در زندگي خود تجربه كند.

مسلما نوجواني كه هنوز نمي‌تواند از عهده وظايف ساده مرتبط با سن خود بر بيايد از جانب والدين با محدوديت بيشتري مواجه مي‌شود. اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان در مقايسه با همسالانشان روند بسيار كندي را در بلوغ جسماني يا رواني دارد، بهتر است به موقع به يك متخصص مراجعه نماييد و در اين زمينه از او مشورت بگيريد. براي آشنايي با تغييرات مرتبط با سن نوجوان مقاله روانشناسي نوجوان را بخوانيد.

3- رشد فرزندتان را بپذيريد و از نظر رواني خود را آماده نماييد

يكي از موانع مهمي كه جلوي احترام گذاشتن والدين به حريم خصوصي نوجوان را مي‌گيرد، عدم آمادگي پدر و مادرها براي مواجهه با بزرگ شدن كودك است. اين مسئله باعث مي‌شود با وجود قد كشيدن فرزندتان و تغيير كردن نيازهاي او نتوانيد گذار او به دوران بزرگسالي را ببنيد و همواره احساس كنيد فرزندتان همانند دوران كودكي‌اش به همان ميزان از توجه، نظارت و مراقبت نياز دارد.

اين در حالي است كه اگر نتوانيد رفتار خود را متناسب با سن فرزندتان پيش ببريد احتمال بروز آسيب هايي نظير شكل گيري شخصيت وابسته در نوجوان، كمبود اعتماد به نفس در او و بروز اختلالات اضطرابي تا حد زيادي محتمل خواهد بود. در نتيجه بهتر است قبل از رسيدن فرزندتان به دوره نوجواني در مورد اين دوران مطالعه داشته باشيد و خود را براي مواجهه با آن آماده نماييد. براي آشنايي با تغييرات دوران نوجواني كليك كنيد.

4- نظارت غير مستقيم را جايگزين روش هاي نظارتي قبل كنيد

درست است كه نوجوانان در اين سنين هنوز به نظارت بزرگسالان نياز دارند تا بتوانند در محيط جامعه بيشتر از خود مراقبت نمايند، با اين حال شكل اين نظارت در نوجواني با دوره كودكي بايد متفاوت باشد. براي مثال شما همانند قبل نبايد به طور مستقيم در مورد دوستان فرزندتان پرس و جو كرده يا رفت و آمدهاي او را به طور دقيق وارسي كنيد. در عوض مي‌توانيد رفتارهاي هوشمندانه‌تري را در پيش بگيريد. مثلا تلاش كنيد با خانواده دوستان فرزندتان آشنا شويد، گاهي دوستان نوجوان را به خانه خود دعوت كنيد و به اين ترتيب شناخت خود را از آن‌ها بالا ببريد.

5- سبك رفتاري جديد را تمرين كنيد

حفظ حريم خصوصي نوجوان اصول خاص خود را دارد و نيازمند تمرين‌هاي رفتاري خاصي است. براي مثال تلاش كنيد كمي در طول روز به فرزندتان فضا بدهيد، دائم در كنار او نباشيد و اجازه دهيد اوقاتي را نيز به تنهايي بگذارند. هم چنين اگر خواستيد وارد اتاق او بشويد حتما از قبل در بزنيد و از نوجوان اجازه بگيريد.

شايد اين رفتارها در ظاهر بسيار كوچك به نظر برسند اما اين احساس مهم را به فرزندتان انتقال مي‌دهند كه شما براي هويت مستقل او اهميت قائل هستيد. از جمله ديگر رفتارهايي كه مي‌تواند به حفظ حريم خصوصي فرزندان در سنين نوجواني كمك كند اين است كه دائم در مكالمات آن‌ها با دوستان يا همسالانشان تجسس نكنيد و قبل اينكه اجازه بگيريد وسايلشان را وارسي نكنيد.

مقالات پيشنهادي بعدي

تربيت نوجوان

رفتار صحيح با نوجوان

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

براي اينكار به جاي نهي كردن فرزندتان از روابط دوستي يا نشان دادن واكنش‌هاي سختگيرانه سعي كنيد انعطاف پذيري رواني بيشتري از خود نشان دهيد، با والدين دوستان فرزندتان ارتباط برقرار كنيد و اجازه دهيد نوجوان و دوستانش در محيط خانه نيز با يكديگر قرار بگذارند. اين كار به شما كمك مي‌كند تا كنترل و تسلط بيشتري بر روابط دوستي فرزندتان داشته باشيد.

   

منبع : حريم خصوصي نوجوان

 

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۵:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مهم ترين انتظارات زنان و مردان از ازدواج چه مسائلي هستند؟ در مشاوره پيش از ازدواج يكي از سوالات بسيار مهمي كه از زوجين پرسيده مي‌شود اين است كه از زندگي مشترك و شريك عاطفي شان دقيقا چه انتظاري دارند؟ بررسي‌ها نشان مي‌دهند افرادي كه خودآگاهي بالاتري دارند و مي‌دانند از زندگي چه مي‌خواهند معمولا جواب‌هاي روشن‌تري براي اين پرسش دارند. آشنايي دقيق با انتظارات يكديگر باعث مي‌شود كه با آمادگي بيشتري زندگي مشترك خود را آغاز كنيد و با چالش‌هاي پيش رو تا حد زيادي آشنا باشيد. براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد و در ادامه براي آشنايي با انتظارات رايج زنان و مردان از ازدواج با ما همراه باشيد.

 

 منبع : انتظارات زنان و مردان از ازدواج

 

 

انتظارات زنان و مردان از ازدواج |  زنان از زندگي مشترك چه مي خواهند؟

قبل از اينكه با همسر خود زير يك سقف برويد بايد بدانيد كه او نسبت به زندگي مشترك چه ديدگاهي دارد و چه انتظاراتي از آن دارد؟ اين مسئله باعث مي‌شود كه به عنوان شوهر وظايف خود را بدانيد و با آمادگي بيشتري به دنياي متاهلي قدم برداريد. در ادامه به مهم‌ترين انتظارات مشترك زنان از ازدواج پرداخته‌ايم.

1- داشتن يك رابطه عاطفي رضايت بخش

زنان پس از ازدواج پيش از هرچيز انتظار دارند كه رابطه عاطفي رضايت بخشي با همسر خود داشته باشند. عملكرد آن‌ها در حوزه هاي مختلف زندگي مشترك تا حد زيادي به عواطف و احساساتي كه با همسرشان تجربه مي‌كنند، بستگي دارد. براي مثال زناني كه رابطه عاطفي خوبي با همسرشان ندارند از نظر جنسي نيز اغلب تمايل چنداني ابراز نمي‌كنند و براي تربيت فرزندان هم حوصله و انرژي كمتري دارند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه بتوانيد روحيه همسر خود را بشناسيد، به درستي به او محبت كنيد و از نظر عاطفي امنيت او را تامين نماييد.

2- انتظارات زنان از ازدواج | دريافت حمايت و مراقبت كافي از جانب شوهر

زنان به همسر خود به عنوان يكي از بزرگ‌ترين حاميان زندگي شان نگاه مي كنند. آن‌ها انتظار دارند كه شما در شرايط سخت همراهي‌شان كنيد و به گونه‌اي رفتار نماييد تا آن‌ها حس كنند مراقبشان هستيد. در نتيجه بسيار مهم است كه در طول زندگي مشترك همواره در مورد مسائلي كه منجر به تجربه تنش، استرس و ناراحتي در همسرتان مي‌شود سوال بپرسيد و به او بگوييد كه براي كمك به رفع اين تنش‌ها از هيچ كوششي دريغ نمي‌كنيد.

3- احترام گذاشتن مرد به حقوق زن

زنان در جامعه امروزي بيش از پيش از حقوق خود آگاه هستند. از همين رو اكثر دختران در جامعه مدرن توقع دارند كه همسرشان نگاهي غير جنسيتي به آن‌ها داشته باشد. در حقيقت مرداني كه فارغ از جنسيت به دستاوردهاي زنان توجه كرده و از موفقيت‌هاي آن‌ها استقبال مي‌كنند براي زنان جذاب‌تر هستند. در نتيجه بايد تلاش كنيد به عقايد همسر خود احترام بگذاريد و رويكردي عادلانه‌تر و مبتني بر برابري را براي چرخاندن زندگي مشترك در پيش بگيريد.

4- انتظارات زنان از ازدواج | هماهنگي در تربيت فرزندان

يكي از اهداف ازدواج براي بسياري از زنان و مردان تولد فرزند است. در همين راستا زنان انتظار دارند پس از به دنيا آمدن بچه‌ها همسرشان در تربيت فرزندان همكاري كرده و با آن‌ها در زمينه مسائل تربيتي هماهنگي داشته باشد. از همين رو بسيار اهميت دارد كه پيش از ازدواج در مورد عقايد خود در مورد سبك تربيت كودك با يكديگر گفتگو كنيد تا پس از شروع زندگي مشترك و به دنياآمدن فرزندان در اين زمينه با چالش و تعارض مواجه نشويد.

5- به دست آوردن استقلال

زنان و مردان پس از ازدواج از خانواده اصلي خود مستقل مي‌شوند. از همين رو انتظار مي‌رود كه بتوانند خانواده جديدي كه تشكيل داده‌اند را اولويت خود قرار داده و بيش از هرچيز به به حفظ آن توجه كنند.

در همين راستا زنان از مرداني كه پس از ازدواج هنوز وابستگي زيادي به خانواده پدري‌شان دارند و نمي‌توانند به طور مستقل تصميم بگيرند، استقبال نمي‌كنند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه قبل از تصميم گيري براي ازدواج بتوانيد در جنبه‌هاي مختلف مالي، فكري و عاطفي هويت مستقلي را تشكيل دهيد و با اطمينان از بلوغ شناختي خود براي تشكيل زندگي مشترك پيش قدم شويد.

 

 

انتظارات زنان و مردان از ازدواج | مردان از زندگي مشترك چه مي خواهند؟

همانطور كه مردان بايد پيش از ازدواج در مورد زنان و انتظارات آن‌ها اطلاعات كسب كنند، زنان نيز بايد در مورد خواسته‌هاي شريك آينده خود اطلاعات كافي داشته باشند. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين انتظارات مشترك مردان از ازدواج اشاره كرده‌ايم.

1- احترام گذاشتن زن به حريم خصوصي مرد

ازدواج به معناي اين است كه زن و مرد در عين كسب هويت مستقل بتوانند بخش‌هايي از وجود خود را با ديگري شريك شوند و بر اساس تفاهم و همكاري يك زندگي جديد را تشكيل دهند. با اين حال ازدواج نبايد به قيمت از دست رفتن كامل استقلال فردي و حريم خصوصي تمام شود.

در نتيجه طبيعي است كه همسرتان با وجود اينكه شما را دوست دارد بخواهد ساعاتي را در خلوت بگذراند يا در برخي از روزهاي هفته اوقات خود را با افرادي نظير گروه دوستانش بگذراند. در نتيجه لازم است كه با وجود اينكه با همديگر صميمي هستند براي فضاي شخصي و حريم خصوصي شريك زندگي‌تان نيز ارزش قائل شويد. البته اين موضوع امري دو طرفه است و مردان نيز بايد آن را رعايت كنند و هرگز با تلاش‌هاي يك جانبه به دست نمي‌آيد.

2- انتظارات مردان از ازدواج |مي خواهند همسرشان گوش شنوا داشته باشد

اكثر مردان از اينكه زنان بيش از اندازه صحبت كنند و اصلا به واكنش‌هاي طرف مقابل خود توجه نداشته باشند، شكايت دارند. آن‌ها دوست دارند همسرشان مجالي براي گفتگو به آن‌ها بدهد و علاوه بر تاكيد روي گفت‌وگو بتواند گاهي نقش يك شنونده خوب را ايفا كند.

در نتيجه قبل از ازدواج بايد روي مهارت‌هاي ارتباطي خود بيشتر كار كرده و ميزان تحمل خود را بالا ببريد. كمك گرفتن از جلسات مشاوره و روان درماني مي‌تواند تا حد زيادي در اين زمينه به شما كمك نمايد.

3- مردان انتظار دارند گاهي نيز همسرشان براي رابطه جنسي پيش قدم شود

اكثر مردان از اينكه هميشه خودشان براي رابطه جنسي پيش قدم باشند رضايت ندارند. آن‌ها دوست دارند در طول زندگي مشترك گاهي نيز همسرشان در اين زمينه اقدام كند. اين مسئله در حقيقت شور و اشتياق آن‌ها را نسبت به آميزش جنسي افزايش مي‌دهد.

با اين حال عوامل مختلفي مثل تفكرات سنتي و يا خودپنداره جمعي درباره نهي زنان پاكدامن از برقراري رابطه جنسي باعث مي‌شوند زنان به طور ناخودآگاه شروع كننده رابطه نباشند. در نتيجه لازم است در اين زمينه به طور شفاف با همسر خود صحبت كرده و از نيازها و خواسته هاي يكديگر در اين زمينه آگاه شويد. براي آنكه قبل از ازدواج حدود روابط را نيز رعايت كنيد، مقاله رابطه قبل ازدواج را مطالعه نماييد.

4- انتظارات مردان از ازدواج | داشتن همسري قدردان كه احترام او را حفظ مي كند

نتايج پژوهش‌ها نشان مي‌دهند كه يكي از نيازهايي كه اكثر مردان در رابطه به همسرشان به آن اشاره مي‌كنند نياز به كسب احترام است. احترام گذاشتن تنها به معناي داشتن كلام مودبانه نيست. بلكه ارزش قائل شدن براي نظرات، علاقه مندي‌ها، اعتقادات و نگرش‌هاي طرف مقابل نيز از جمله مصاديق مهم احترام گذاري محسوب مي‌شوند.

5- داشتن صميميت فيزيكي با همسر  

مردان براي درك عشق و علاقه همسرشان به صميميت فيزيكي با او نياز دارند. از همين رو مردان انتظار دارند كه به اندازه كافي همسر او را در آغوش بگيريد، نوازش كرده يا ببوسيد. توجه داشته باشيد كه داشتن رابطه جسماني و جنسي رضايت بخش به اندازه رابطه عاطفي مناسب مهم است و بايد به طور متوازن در رابطه وجود داشته باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

براي پي ببردن راجع به اين مسئله مي توانيد سوال هاي مختلفي بپرسيد. مثلا از او بخواهيد انگيزه هاي خود را از ازدواج توضيح دهد و به طور شفاف بگويد كه در زندگي مشترك انتظار دارد همسرش چه رفتارهايي از خود نشان دهد. همچنين مراجعه به روانشناس و دريافت خدمات مشاوره پيش از ازدواج نيز مي تواند تا حد زيادي در اين زمينه به شما ياري برساند.

   

 منبع : انتظارات زنان و مردان از ازدواج

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۰:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

هويت جنسيتي به تعريفي كه خودپنداره هر كس از جنسيت‌اش دارد گفته مي‌شود. شايد براي برخي اين مساله غيرقابل درك باشد، اما ذهن و روان انسان مي‌تواند هويتي متضاد با جنسيت فيزيولوژيك‌اش داشته باشد. عدم درك علل روانشناختي و نداشتن راه حل مناسب براي كساني كه هويت جنسي متفاوتي دارند، باعث شده تا اين افراد سال‌ها از اجتماع طرد شده و يا تنها براي بودن در جامعه متناسب با هنجارها رفتار كنند (در حالي كه خودشان رنج مي‌برند). بر اساس مطالعات، هويت جنسيتي از دوران جنين در حال شكل‌گيري است، بنابراين نقش والدين به سزايي در تربيت و مراقبت كودك و نوجوان دارند. معمولا با شروع بلوغ، والدين متوجه اهميت هويت جنسي شده و براي آن به دنبال راه حل هستند، براي آگاهي از اقدامات لازم مشاوره نوجوان دريافت كنيد.

منبع : هويت جنسيتي

هويت جنسيتي يعني چه ؟

 به‌طوركلي هويت به اين معناست كه فرد خود را با چه ويژگي‌هايي مي‌شناسد و هويت‌جنسيتي به‌عنوان بخشي از آن، به اين معناست كه فرد چه ديدگاهي راجع به جنسيت خود دارد. بيشتر جمعيت هويتي مطابق با جنسيت فيزيولوژيك خود دارند. براي مثال يك دختر به‌خوبي جنسيت خود را مي‌پذيرد و به رفتارهايي دست مي‌زند كه جامعه از يك زن انتظار دارد، اما درعين‌حال ممكن است دختر ديگري از اين وضعيت راضي نباشد و برخلاف جنسيت فيزيولوژيك خود به رفتارهاي مردانه گرايش بيشتري داشته باشد. به‌طوركلي هويت‌جنسيتي شامل دو بخش است:

آنچه فرد احساس مي‌كند

تصور و باور فرد از اينكه خود را مطابق با جنسيت فيزيولوژيكش مرد يا زن بداند يا از آن ناراضي باشد، مهم‌ترين و اصلي‌ترين بخش هويت‌جنسيتي را تشكيل مي‌دهد.

آنچه فرد ابراز مي‌كند

اين بخش بيشتر رفتارهاي فرد را شامل مي‌شود. صحبت كردن با ادبيات زنانه يا مردانه، نحوه لباس پوشيدن، علاقه‌مندي به كارهاي مختلف و مسائل ديگر بخشي از هويت جنسيتي را تشكيل مي‌دهند كه مي‌تواند مطابق يا مخالف با جنسيت وي باشد.

 

 

شكل گيري هويت جنسيتي

اكنون بايد به اين سؤال پاسخ دهيم كه هويت‌جنسيتي چگونه شكل مي‌گيرد و چه عواملي در آن تأثير دارند. به‌طوركلي بخشي از اين دلايل را عوامل فيزيولوژيك و بخشي ديگر را شرايط محيطي فرد مشخص مي‌كند:

عوامل فيزيولوژيك

همان‌طور كه مي‌دانيد مردان و زنان علاوه بر تفاوت در اندام‌هاي جنسي در نوع و ميزان ترشح برخي هورمون‌ها نيز با يكديگر تفاوت دارند. هورمون‌هايي نظير تستوسترون با رفتارهاي مردانه و هورمون‌هايي مانند استروژن يا پروژسترون با رفتارهاي زنانه تناسب دارند. ميزان ترشح اين هورمون‌ها ازجمله مسائل تاثيرگذار در شكل‌گيري هويت‌جنسيتي فرد است.

شرايط محيطي

تربيت والدين و همين‌طور محيط اجتماعي هر فرد نيز در شكل‌گيري هويت‌جنسيتي وي تأثير بسياري دارند. اينكه والدين تا چه حد در لباس پوشاندن، صحبت كردن يا تربيت فرزند با او بر اساس جنسيتش رفتار مي‌كنند و همين‌طور اهميتي كه جامعه براي هر جنس قائل است، تعداد دوستان هم‌جنس يا غير هم‌جنس كودك و …. در شكل‌گيري هويت جنسيتي اثر دارند. به همين خاطر بسيار مهم است كه درزمينهٔ تربيت جنسي كودك و نوجوان خود از يك متخصص آگاه كمك بگيريد. براي آشنايي بيشتر با روانشناسي نوجوان كليك كنيد.

 هويت جنسيتي و رابطه جنسي

آيا هويت‌جنسيتي در روابط جنسي فرد نيز تأثيرگذار است؟ به‌طوركلي هويت‌جنسيتي و جهت‌گيري جنسي دو موضوع متفاوت از يكديگر هستند. جهت‌گيري جنسي به معناي ميل به برقراري رابطه جنسي با مردان يا زنان است و مي‌تواند كاملاً متفاوت از تصور فرد راجع به مرد يا زن بودن خود باشد. اما در برخي مواقع نيز ميان هويت‌جنسيتي فرد و گرايش وي به روابط جنسي تناسب وجود دارد.

علت تبديل شدن به اختلال هويت جنسيتي

شكل‌گيري كامل هويت جنسي از كودكي تا پايان بلوغ به طول مي‌انجامد. زماني كه فرد در اواخر دوران نوجواني همچنان با جنسيت طبيعي خودش مشكل داشته باشد، به اختلال هويت‌جنسيتي دچار شده است. اين اختلال ممكن است موجب گرايشات جنسي متفاوتي نيز بشود. براي آگاهي بيشتر درباره نشانه‌ها و پيامدهاي مربوط به اين اختلال مقاله ملال جنسيتي را مطالعه نماييد.

هويت جنسيتي و بيماري‌هاي روحي

تقريباً اكثر مردم ازنظر هويت‌جنسيتي مشكل خاصي ندارند و خود را به‌عنوان زن يا مرد مي‌پذيرند؛ اما بعضي‌ها در اين زمينه‌ دچار مشكل هستند. هنگامي‌كه ميان جنسيت فيزيولوژيك و احساس او از جنسيت خود هماهنگي وجود نداشته باشد، اين موضوع مي‌تواند باعث بروز مشكلات بسياري ازجمله افسردگي، گوشه‌گيري يا طرد شدن از اجتماع، اعتياد به انواع مخدرها و يا حتي خودكشي شود؛ به ميزاني كه اختلاف ميان وضعيت فيزيولوژيك و هويت جنسيتي بيشتر باشد، احتمال بروز بيماري‌هاي روحي افزايش مي‌يابد و بر اساس تحقيقات انجام‌شده اين عدم هماهنگي در مردان بيشتر از زنان اتفاق مي‌افتد.

اگر احساس مي‌كنيد شما يا هر يك از اطرافيان در هويت‌جنسيتي خود دچار مشكل هستيد و يا اگر براي تربيت جنسي فرزندان خود با مشكل يا سؤالي مواجه شده‌ايد بهتر است براي پيشگيري از بروز مشكلاتي كه راجع به آن‌ها صحبت كرديم از يك روانشناس متخصص كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

به باور فرد راجع به جنسيت خود و همين‌طور رفتاري كه انجام مي‌دهد هويت جنسيتي گفته مي‌شود. اين هويت مي‌تواند هماهنگ با جنسيت فيزيولوژيك فرد يا ناهماهنگ با آن باشد.

بخشي از هويت جنسيتي تحت تأثير شرايط فيزيولوژيك و هورمون‌ها قرار دارد اما بخش ديگري از آن به تربيت خانواده‌ها، اطرافيان و همبازي‌هاي كودك و همين‌طور اهميتي كه جامعه براي يك جنس قائل است بستگي دارد.

   

منبع : هويت جنسيتي

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۸:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جستجوي نشانه هاي خيانت مردان در اينترنت (يا هر طريق ديگر) و توجه به رفتار وحالات مردان بعد از خيانت يكي از واكنش‌هاي طبيعي است كه هر خانمي با ديدن تغيير رفتار يا تجربه يكبار خيانت انجام مي‌دهد. معمولا شوهران اين زنان، آن‌ها را فردي شكاك و بدبين خطاب مي‌كنند و دائم به خاطر چك كردن‌هاي بي مورد با او بحث و جدال دارند. خوب قبل از هر چيز پيشگيري بهتر از درمان است، اگر فكر مي‌كنيد ممكن است مورد خيانت قرار بگيريد به جاي پيگيري نشانه هاي خيانت همسرتان به دنبال راهي براي مستحكم كردن رابطه تان باشيد، اما اگر مورد خيانت واقع شديد حتما براي دريافت مشاوره خيانت همسر تلفني اقدام نماييد. پيشنهاد مي‌كنيم براي رفع شك با علائم خيانت در مردان آشنا شويد؛ توجه داشته باشيد كه وجود علائم زير دليل قطعي خيانت نيست. 

منبع : نشانه هاي خيانت مردان در رابطه 

 خيانت يعني چه؟

خيانت يعني شريك عاطفي شما هرآنچه را كه بايد صرفا در انحصار شما باشد را با فرد ديگري شريك شود. اين مسئله مي‌تواند از جلب توجه و ابراز احساس تا رابطه جنسي را شامل شود. در نتيجه برخلاف تصور بسياري از افراد كه خيانت را صرفا محدود به رابطه جنسي مي‌دانند هرگونه توجه به فردي به غير از شريك عاطفي، خيانت محسوب مي‌شود. جهت اطلاع از آثار و انواع روابط فرازناشويي كليك كنيد.

علائم و نشانه هاي خيانت در مردان

خوب است همه خانم‌ها با نشانه هاي خيانت مردان آشنا باشند و نسبت به تغييرات رفتاري همسر خود توجه بيشتري نشان دهند. اما در عين حال بايد به اين نكته نيز اشاره كرد كه اين نشانه‌ها مي‌تواند به دلايل ديگري نيز ايجاد شود ( مقاله مردان وفادار را بخوانيد) و يا ممكن است همسر شما بدون وجود هيچ‌يك از اين نشانه‌ها درحال خيانت به شما باشد. آنچه در اين بخش با يكديگر بررسي خواهيم كرد صرفا نشانه‌هاي شايعي هستند كه در بسياري از مردان ديده شده‌اند. براي آشنايي با پيامدهاي خيانت همسر كليك كنيد.

رفتارهاي خارج از عادت

تغيير روال زندگي شما و همسرتان از حالت عادي نشانه‌اي براي خيانت او است. شايد ساده‌ترين تغييري كه بتوانيم به آن اشاره كنيم تغيير در ساعت رفت و آمد همسرتان باشد. ممكن است ناگهان تصميم بگيرد كه به ظاهر خود برسد، سفر برود، حريم شخصي داشته باشد و يا هر رفتار ديگري كه پيش از اين در همسرتان وجود نداشته اما به ناگهان و بدون هيچ دليل مشخصي شروع مي‌شود، مي‌تواند نشانه‌اي از خيانت باشد.

بي توجهي به همسر از نشانه هاي خيانت در مردان

سرد شدن رابطه عاطفي ميان شما و همسرتان در بسياري از اوقات نشاندهنده اين است كه پاي فرد ديگري در ميان است. البته اين مسئله مي‌تواند به دنبال هرگونه مشكل يا دلخوري در زندگي شما نيز پيش بيايد اما اگر به صورت ناگهاني و بدون دليل خاصي همسرتان نسبت به شما سرد شده و حتي وقتي دليلش را از او مي‌پرسيد جواب قانع كننده‌اي نصيبتان نمي‌شود، بهتر است خيانت را به عنوان يك گزينه در ذهن داشته باشيد.

بي ميلي نسبت به رابطه جنسي از حالات مردان بعد از خيانت

كمتر شدن تمايل همسرتان به برقراري رابطه جنسي و يا تغيير در رفتارها و عادات جنسي او مي‌تواند نشاندهنده اين باشد كه همسرتان با فردي به غير از شما در ارتباط است.

رفتارهاي خودشيفته از نشانه هاي خيانت در مردان

يكي از نشانه‌هاي رفتاري مرداني كه به همسرانشان خيانت مي‌كنند، رفتارهايي است كه در اصطلاح به آن‌ها خودشيفتگي مي‌گوييم. اگر همسرتان از آن دسته آدم‌هايي است كه به ظاهر خود بسيار اهميت مي‌دهد، عكس‌هاي زيادي را از خودش در فضاي مجازي و شبكه‌هاي اجتماعي پخش مي‌كند و يا سعي مي‌كند در هر جمعي توجه ديگران را به خود جلب كند، بهتر است با دقت بيشتري او را زيرنظر داشته باشيد؛ اين گروه از مردان معمولا با احتمال بالاتري به سراغ روابط فرازناشويي مي‌روند زيرا نسبت به جذابيت و مقبوليت خود اعتماد بالايي دارند.

دعوا و قهرهاي طولاني مدت با همسر

بهانه جويي و دعوا يا قهر كردن‌هاي طولاني مدت بدون تلاش براي آشتي و بهبود رابطه مي‌تواند يكي از نشانه هاي خيانت در مردان باشد.

نشانه هاي خيانت مردان | بيان ضعف‎ هاي همسر

اگر همسرتان اخيرا معايب شما را مرتب گوشزد مي‌كند و يا از ظاهر و رفتارتان ايراد مي‌گيرد، شايد بهتر باشد به حضور زني ديگر در زندگي او شك كنيد. ايراد گرفتن‌هاي مكرر و يا درخواست از شما براي اينكه به شكل ديگري لباس بپوشيد يا رفتار كنيد مي‌تواند نشانه خيانت باشد.

 

 

نشانه هاي خيانت در مردان | با خيانت مردان چه مي‌توان كرد؟

يكي از سوالاتي كه براي بسياري از خانم‌ها پيش مي‌آيد اين است كه اگر اين نشانه‌ها در همسرم وجود داشت يا متوجه ارتباط او با ديگران شدم، بايد چه عكس‌العملي نشان دهم. درصورتي كه صرفا به رفتار همسرتان مشكوك هستيد و احتمال مي‌دهيد كه او به شما خيانت كند بهتر است نسبت به رفتارهاي وي دقت بيشتري داشته باشيد و تا پيش از پيدا كردن دلايل محكم راجع به اين موضوع قضاوت نكنيد. اما در صورتي كه يقين داريد همسرتان به شما خيانت مي كند مي‌توانيد راهكارهاي زير را امتحان كنيد.

به خودتان زمان بدهيد

آگاهي از اين مطلب كه شريك عاطفي‌تان به شما خيانت كرده، ضربه روحي دردناكي است كه براي مدتي شما را درگير هيجانات مختلف خواهد كرد. شما مجموعه‌اي از احساسات غم، خشم و استيصال را تجربه خواهيد كرد. بهتر است در اين مدت هيچ تصميمي نگيريد و به خودتان براي ناراحت بودن حق بدهيد. يكي از اشتباهاتي كه بسياري از خانم‌ها در اين دوره مرتكب مي‌شوند تصميم‌گيري‌هاي احساسي و يا انكار احساسات است. به احساساتتان اجازه ابراز شدن بدهيد. اگر علي رغم گذشت يك مدت زمان نسبتا مناسب همچنان احساس مي‌كنيد نمي‌توانيد بر هيجانات خود غلبه كنيد بهتر است راجع به اين مسئله با يك مشاور صحبت كنيد.

به دنبال علت باشيد

وقتي به دنبال نشانه‌ها هستيد بهتر است به دنبال علت آن هم باشيد. چرا كه در بسياري از مواقع با پيدا كردن علت در همان ابتدا مي‌توانيد از پيشروي موضوع جلوگيري كنيد. اين گونه فرصت بازسازي رابطه را راحت‌تر به دست خواهيد آورد. براي آشنايي با دلايل خيانت مردان كليك كنيد.

براي آينده تصميم بگيريد

وقتي هيجانات‌تان كمتر شد سعي كنيد براي آينده ارتباط با همسرتان يك تصميم منطقي بگيريد. اين تصميم مي‌تواند بخشيدن همسر و ادامه زندگي يا پايان دادن به رابطه شما باشد. اما فراموش نكنيد كه تمامي ابعاد تصميم‌تان را به دقت بسنجيد. به ويژه اگر صاحب فرزند هستيد بهتر است به سرنوشت و آسيب روحي آن‌ها نيز با دقت بينديشيد.

از يك مشاور كمك بگيريد

در جريان تصميم گيري براي آينده رابطه و همين طور پياده كردن تصميماتتان بهتر است از يك متخصص كمك بگيريد. اعضاي خانواده و يا دوستان شما معمولا به دليل علاقه‌اي كه به شما دارند نمي‌توانند در چنين شرايطي شما را به خوبي و بدون جانبداري راهنمايي كنند.

مشاورين علاوه بر اينكه مي‌توانند در اين دعوا بي‌طرفانه قضاوت كنند از علم و تجربه كافي براي مشورت دادن به شما نيز برخوردارند. به ويژه اگر تصميم به ادامه زندگي گرفته‌ايد بهتر است از مشاور بخواهيد به شما كمك كند كه چطور اين موضوع را فراموش كرده و زندگي بهتري براي خود و همسرتان فراهم كنيد. دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

خير، نشانه هاي خيانت در مردان مجموعه‌اي از رفتارها هستند كه اگر آن‌ها را در همسرتان مشاهده مي‌كنيد بهتر است با دقت بيشتري زندگي مشتركتان را زير نظر داشته باشيد. اما نمي‌توان آن‌ها را به عنوان نشانه‌هاي قطعي خيانت در نظر گرفت. ممكن است دلايل ديگري براي بروز اين تغييرات در رفتار همسرتان وجود داشته باشد.

سعي كنيد دليل اين رفتارها در همسرتان را پيدا كنيد. ممكن است اين تغييرات به دليل دلخوري از يك موضوع يا مشغله‌هاي كاري ايجاد شده باشد. درصورتي كه متوجه شديد چنين دلايلي وجود ندارد و همسرتان در حال خيانت به شماست بهتر است از يك مشاور خانواده براي تصميم‌گيري صحيح كمك بگيريد.

   

منبع : نشانه هاي خيانت مردان در رابطه 

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۳:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مكاري ادامه بدهند. درحالي‌كه در اعماق ذهن و قلب‌شان كار يا دوستي را بهانه‌اي براي نگه داشتن طرف مقابل در زندگي خود مي‌دانند. توجه داشته باشيد كه تا وقتي به دنبال ايجاد چنين اميدهايي براي خود هستيد، طبيعتاً نخواهيد توانست شريك عاطفي‌تان را فراموش كنيد. درواقع فرايند فراموش كردن كسي كه به او علاقه داريد از زماني شروع خواهد شد كه بپذيريد اين رابطه براي هميشه تمام شده است.

 

 

منبع : فراموش كردن رابطه عاشقانه

3- مرور خاطرات ممنوع

مرور دائمي خاطرات مربوط به رابطه تلاش براي فراموش كردن را دائماً به تعويق مي‌اندازد. به همين خاطر اگر به دنبال فراموش كردن فردي هستيد بهتر است تا جاي ممكن از مرور خاطرات و هر چيزي كه شما را به ياد او مي‌اندازد، دوري كنيد. به همين خاطر يكي از اقداماتي كه بايد انجام دهيد اين است كه تمامي عكس‌ها و يادگارهايي كه از او داريد را دور كنيد و تا جاي ممكن از رفتن به محل‌هايي كه احتمال برخوردتان وجود دارد يا در آن‌ها خاطره داريد، اجتناب كنيد. همچنين در شرايطي كه احساس مي‌كنيد در حال غرق شدن در خاطرات گذشته هستيد سعي كنيد حواستان را به موضوعات مختلف پرت كنيد و به مغزتان اجازه درگيري با اين خاطرات را ندهيد.

4- هنگام فراموش كردن رابطه عاشقانه جريان زندگي را متوقف نكنيد

يكي از اصولي كه بايد به خاطر داشته باشيد اين است كه رابطه عاطفي هرچقدر هم كه عميق و دوستانه باشد، نبايد برابر با تمامي زندگي‌تان شود. هنگامي‌كه در يك رابطه شكست مي‌خوريد ساير بخش‌هاي زندگي را متوقف نكنيد. فعاليت‌هاي جسمي و ذهني مي‌تواند به بهبود روحيه شما كمك كند و به همين خاطر بهتر است به آن‌ها توجه داشته باشيد.

5- افكارتان را تغيير دهيد

گاهي اوقات آنچه مانع فراموش كردن شريك عاطفي‌تان مي‌شود افكار نادرستي است كه در ذهنتان جريان دارند. بعضي از ما فكر مي‌كنيم بايد براي هميشه عاشق طرف مقابل‌مان بمانيم تا صداقت احساس‌مان را به خود يا او ثابت كنيم. برخي افراد نيز فكر مي‌كنند صرفاً يك‌بار بايد شخصي را به قلبشان راه دهند و يا هرگز كسي را به‌خوبي عشق از دست رفته‌شان، پيدا نخواهند كرد. درنتيجه يكي از موضوعاتي كه بايد به آن توجه جدي داشته باشيد اين است كه جريان افكار خود را بررسي كنيد و ببينيد چه طرز فكري در پشت احساسات شما وجود دارد؟ اگر احساس مي‌كنيد افكارتان آن‌گونه كه بايد منطقي نيستند سعي كنيد تا آن‌ها را تغيير دهيد.

6- فراموش كردن رابطه عاشقانه با تغيير سبك زندگي

از دست دادن شريك عاطفي به‌خصوص درصورتي‌كه شما زمان زيادي از روز را با يكديگر مي‌گذرانده‌ايد باعث خواهد شد كه شما به ناگهان انرژي رواني زيادي را آزاد شده احساس كنيد. به عبارتي تمامي انرژي و ساعاتي كه به طرف مقابلتان اختصاص مي‌داديد اكنون بدون هدف و خالي مانده و اين موضوع باعث ايجاد شرايط روحي نامناسبي براي شما شده باشد. بهتر است با ايجاد برنامه‌هاي متفاوت اين انرژي و ساعات زندگي خود را به موضوعات ديگري اختصاص دهيد. فعاليت‌هايي نظير ورزش، قرار گذاشتن با دوستان يا هر چيز ديگري كه به آن علاقه داريد مي‌تواند باعث بهبود شرايط روحي شما باشد.

 

 

7- واقع‌بين باشيد

يكي از تله‌هاي ذهني هنگامي‌كه فردي را از دست مي‌دهيد اين است كه شما صرفاً خوبي‌هاي طرف مقابل را به ياد مي‌آوريد و تلخي‌هايي كه ميانتان بوده را به‌كلي فراموش مي‌كنيد و يا سعي مي‌كنيد با دلايل مختلف آن‌ها را توجيه كنيد. گاهي اوقات نيز احساس مي‌كنيم كه به‌شرط بازگشت شخص موردنظرمان تمامي تلخي‌ها را نيز تحمل خواهيم كرد. اگر مي‌خواهيد پس از پايان يك رابطه او را فراموش كنيد، سعي كنيد تا جاي ممكن در مقابل اين تله ذهني هشيار باشيد و واقع‌بينانه به رابطه خود نگاه كنيد. البته اين به معناي تلاش براي پيدا كردن بدي‌هاي طرف مقابل و نفرت پيدا كردن از او نيست. بلكه صرفاً به خاطر داشته باشيد هنگامي‌كه فردي را سراسر خوبي مي‌دانيد فراموش كردن وي دشوارتر نيز خواهد شد.

8- اعتمادبه‌نفس داشته باشيد

كساني كه مشكلات روحي مانند كمبود اعتمادبه‌نفس، وابستگي به ديگران يا حساسيت به طرد را تجربه مي‌كنند از پايان روابط عاطفي خود بيشتر آسيب مي‌بينند و فراموش كردن شخص موردنظر برايشان سخت‌تر خواهد بود. همواره اين حقيقت را به ياد داشته باشيد كه شريك احساسي‌تان تنها بخشي از زندگي شما بوده و زندگي شما با رفتن وي تمام نخواهد شد.

گاهي اوقات فرد اين ترس را تجربه مي‌كند كه شايد ديگر هيچ‌كس او را دوست نداشته باشد يا هرگز نتواند رابطه عاطفي مطلوبي را مجدداً تجربه كند. به ياد داشته باشيد همه انسان‌ها مجموعه‌اي از ويژگي‌هاي مثبت و منفي هستند و اين تنها شما نيستيد كه ممكن است جنبه‌هاي تلخي در شخصيت يا زندگي خود داشته باشيد. درنتيجه از آينده و اينكه احتمالاً هيچ رابطه عاطفي را تجربه نخواهيد كرد نترسيد! سعي كنيد روي عزت‌نفس و باوري كه مي‌بايست به خود داشته باشيد بيشتر تمركز كنيد. اگر احساس مي‌كنيد به‌تنهايي قادر به تغيير شرايط نيستيد مي‌توانيد در اين زمينه از يك روانشناس متخصص كمك بگيريد.

9- خداحافظي واقعي

متخصصين روانشناسي معتقدند هنگامي‌كه شما يك رابطه را به شيوه‌اي دوستانه تمام كنيد و حتي طرفين با يكديگر خداحافظي داشته باشند به شكل بهتري با اين فقدان كنار آمده و راحت‌تر مي‌توانيد طرف مقابلتان را فراموش كنيد. به همين خاطر هنگامي‌كه تصميم گرفته‌ايد رابطه‌اي را پايان دهيد بهتر است با شريك احساسي‌تان راجع به اين موضوع صحبت كنيد. دلايل‌تان را براي وي بيان كنيد و در يك فضاي دوستانه از يكديگر جدا شويد و يا اگر مدتي از پايان رابطه شما گذشته در صورت امكان از وي بخواهيد كه با يكديگر ملاقات داشته باشيد و در اين جلسه حرف‌هاي ناگفته‌تان را بازگو كنيد.

توجه داشته باشيد كه يكي از مهم‌ترين دلايل دشواري در فراموش كردن يك فرد اين است كه هيجانات و حرف‌هاي شما به‌صورت ناگفته در قلب‌تان باقي بماند. اما اگر به هر دليلي امكان برقراري اين جلسه را نداريد مي‌توانيد از ساير تكنيك‌هايي كه براي تخليه هيجانات منفي وجود دارد استفاده كنيد. براي مثال مي‌توانيد نامه‌اي براي شخص موردنظر بنويسيد اما آن را پست نكنيد و يا فقط تصور كنيد كه او رو به روي شما نشسته و حرف‌هايتان را به وي بزنيد.

10- مشورت با روانشناس

شكست عشقي يا سوگ و فراموش كردن كسي كه به او علاقه داريد گاهي مي‌تواند بسيار سخت يا حتي غيرممكن باشد. اگر شما نتوانيد خود را با شرايط جديد وفق دهيد احتمالاً مشكلاتي مانند افسردگي را تجربه خواهيد كرد و يا نخواهيد توانست آن‌طور كه بايد از لحظه‌هاي زندگي‌تان لذت ببريد. به همين خاطر بهتر است راجع به اين شرايط با يك مشاور متخصص صحبت كنيد و از آن‌ها براي بهبود شرايط كمك بگيريد. مشاورين با بررسي شرايط شما و مشكلاتي كه تجربه مي‌كنيد مي‌توانند راهكارهايي را براي تغيير اين وضعيت به شما ارائه كنند. براي جلوگيري از تجربه چنين روابطي مقاله عشق اشتباه را مطالعه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

اولين و مهم‌ترين قدمي كه در اين زمينه بايد برداريد اين است كه بپذيريد رابطه شما پايان يافته و مي‌بايست ادامه زندگي خود را بدون حضور وي برنامه‌ريزي كنيد.

   

منبع : فراموش كردن رابطه عاشقانه

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۱۶:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

متاسفانه روابط فرازناشويي در سال‌هاي اخير گسترش بسياري پيدا كرده و اين موضوع نگراني‌هاي زيادي را براي زوج‌هاي جوان به وجود آورده است. خيانت موضوعيست كه شايد هرگز نتوان با آن كنار آمد و زندگي شما را براي هميشه از بين ببرد. به همين خاطر بهتر است اطلاعات خود را راجع به اين موضوع افزايش دهيد و با شناخت دلايلي كه براي بروز روابط فرا زناشويي وجود دارد سعي كنيد تا با حذف يا جلوگيري از بروز آن‌ها از خانواده خود محافظت كنيد. معمولا زنان بيشتر پا روي احساساتشان ميگذارند و خيانت همسر را مي‌بخشند، اما براي مردان اين كار سخت‌تر است، با بررسي‌هاي انجام شده نيز مردان پس از دريافت خانواده درماني متوجه خلاءهاي حاكم بر زندگي‌شان شده‌‍اندو زوج‌ها توانسته‌اند با ايجاد تغييراتي به زندگي‌شان ادامه دهند. با دريافت مشاوره جنسي مي‌توانيد مانع از بروز بسياري از مشكلات آتي شويد.

منبع : روابط فرازناشويي

تعريف مفهومي روابط فرازناشويي

روابط فرا زناشويي به معناي برقراري هرگونه ارتباط عاطفي يا جنسي با كسي به غير از همسر است. در يك خانواده ارتباطات فرا زناشويي ممكن است از جانب مرد يا زن اتفاق بيفتد، اما براساس آمارها احتمال بروز خيانت در مردان بيشتر از زنان است. مردان معمولاً با هدف دستيابي به توجه و رابطه جنسي بيشتر وارد ارتباط‌هاي فرا زناشويي مي‌شوند، اما پيدا كردن يك شريك عاطفي ديگر در زنان معمولاً به اين خاطر است كه آن‌ها احساس مي‌كنند از جانب همسرشان مورد تأييد و محبت قرار نمي‌گيرند و به دنبال كسي هستند تا آن‌ها را تسلي داده و احساس دوست داشتني بودن را به آن‌ها برگرداند.

مردان معمولاً در روابط فرا زناشويي به دنبال دستيابي به يك رابطه موازي با ازدواج خود هستند و تمايلي براي از بين بردن رابطه خانوادگي ندارند، اما هدف زنان از ورود به چنين روابطي پيدا كردن يك پايگاه و رابطه عاطفي مناسب براي ترك ازدواجشان است.

اگرچه فهميدن خيانت ضربه سختي به احساسات شما وارد مي‌كند اما روانشناسان معتقدند كه در صورت تمايل، امكان بهبود شرايط و ادامه زندگي مشترك براي زوجين وجود دارد. اگر شما نيز درگير چنين مشكلاتي در زندگي زناشوييتان شده‌ايد مي‌توانيد با كمك گرفتن از مشاورين خانواده راجع به كنترل احساسات و اتخاذ يك تصميم مناسب براي ادامه زندگي يا جدايي اطلاعات بيشتري كسب كنيد.

 

 

چه كساني به سراغ روابط فرازناشويي مي‌روند؟

افراد با سابقه خيانت يا روابط عاطفي متعدد

بررسي‌ها نشان مي‌دهد كساني كه سابقه خيانت در روابط عاطفي را داشته و يا قبل‌ازازدواج روابط متعددي را تجربه كرده‌اند با احتمال بيشتري به سراغ تجربه مجدد خيانت خواهند رفت. اين افراد ديدگاه‌هاي سهل گيرانه‌اي در زمينه مسائل عاطفي و تعهد به ديگران داشته و صرفاً به نيازهاي خود توجه دارند. اگر قرار است با فردي ازدواج كنيد كه چنين مسائلي را در گذشته تجربه كرده، بهتر است با استفاده از جلسات مشاوره قبل‌از ازدواج ابعاد مختلف اين موضوع را به خوبي بررسي كنيد.

افراد با آسيب‌هاي دوران كودكي

وجود آسيب‌هاي حل نشده دوران كودكي مثل ناديده گرفته شدن، مورد تجاوز واقع شدن، تجربه طلاق يا فوت والدين از جمله مسائلي هستند كه شخصيت فرد را آسيب‌پذير كرده و احتمال ورود به روابط فرا زناشويي را افزايش مي‌دهد. علاوه بر اين تحقيقات نشان مي‌دهد دختران يا پسراني كه داراي والديني با روابط فرازناشويي هستند معمولاً در آينده با احتمال بيشتري به سراغ اين روابط مي‌روند. به همين خاطر شايد بهتر باشد در صورت بروز چنين آسيب‌هايي در زندگي زناشويي خود از مشاورين كودك نيز كمك بگيريد تا فرزندانتان آسيب كمتري ببينند.

افراد مبتلا به اعتياد

استفاده از مواد مخدر به ويژه الكل باعث كاهش محدوديت‌هاي اخلاقي مي‌شود و جسارت انجام كارهايي را به وي مي‌دهد كه شايد در شرايط عادي از انجام آن‌ها امتناع كند. به همين خاطر اعتياد به مواد مخدر مي‌تواند يكي از دلايل تجربه ارتباطات فرا زناشويي باشد. علاوه بر اين برخي از مواد محرك مثل مت آمفتامين‌ها تمايل به برقراري رابطه جنسي را افزايش مي‌دهند و از اين طريق وجود روابط فرا زناشويي را تسهيل مي‌كنند.

افراد مبتلا به بيماري‌هاي روحي

وجود اختلالات شخصيتي مثل شخصيت خودشيفته يا نمايشي و يا ابتلا به بيماري‌هايي همچون اختلال دوقطبي باعث مي‌شود كه فرد به دنبال جلب توجه ديگران و ايجاد روابط جنسي متعدد باشد.

 

 

عوامل موثر در شروع روابط فرازناشويي

بعضي از نقاط ضعف يا رفتارهاي اشتباه در زندگي مشترك مي‌تواند به عنوان زنگ خطري براي ايجاد روابط فرا زناشويي باشد. اگر با اين مسائل در زندگي خود مواجه هستيد بهتر است براي رفع آن‌ها از يك مشاور كمك بگيريد. علاوه بر اين مشاورين خانواده مي‌توانند به شما كمك كنند كه چطور از وقوع چنين مشكلاتي اجتناب كنيد و كيفيت زندگي مشترك خود را بهتر از آنچه هست نماييد. بعضي از مشكلات در روابط زوجين كه احتمال خيانت را افزايش مي‌دهد شامل موارد زير هستند.

ضعف در برقراري ارتباط

ناتواني در گفتگو با يكديگر يا نبود ارتباط جسمي و عاطفي مناسب ميان شما و همسرتان از مهمترين دلايل شكست ارتباط زناشويي و يا خيانت هستند. علي رغم تمامي مشكلات و درگيري‌هاي فكري كه براي شما پيش آمده، سعي كنيد هر روز زماني را به صحبت با همسرتان اختصاص دهيد و به او نشان دهيد كه براي‌تان ارزشمند است.

 

 

تحقير و سرزنش همسر از دلايل روابط فرازناشويي

بدرفتاري با همسر مي‌تواند باعث از بين رفتن هرگونه احساس و محبتي در او شود. پس بهتر است از سرزنش همسر يا كوچك شمردن خواسته‌ها و اعتقادات وي خودداري كنيد. در غير اين صورت به دنبال فرد ديگري مي‌گردد تا احترام و عزت نفس آسيب ديده‌اش را در كنار او جبران نمايد. تا جاي ممكن از دعوا و برخوردهايي كه باعث از بين رفتن حرمت ميان شما و همسرتان مي‌شود خودداري كنيد. مي‌توانيد براي آشنايي با تكنيك‌هاي كنترل خشم و يا آداب صحيح گفتگو با همسر از يك مشاور كمك بگيريد. اين موضوع تا حد زيادي به بهبود رابطه شما با همسرتان كمك خواهد كرد.

تفاوت‌هاي شخصيتي بين زوجين

اگرچه هيچ زوجي به طور كامل شبيه يكديگر نيستند اما برخي از زوجين تفاوت‌هاي شخصيتي آشكاري با يكديگر دارند. اين موضوع باعث مي‌شود اعتقادات، تفريحات و نظرات آن‌ها از ديدگاه طرف مقابلشان غيرقابل درك بوده و به همين خاطر هرگز نمي‌توانند با درك متقابل و احساس رضايت با يكديگر در ارتباط باشند. اين مسئله مي‌تواند باعث شود كه يكي از آنها به دنبال پيدا كردن فرد مناسب‌تري براي برقراري ارتباط باشد. تفاوت‌هاي شخصيتي و نارضايتي‌هايي كه به اين خاطر در زندگي زوجين پيش مي‌آيد يكي از دلايل تاكيد مشاوران براي استفاده از مشاوره پيش از ازدواج است.

اگر شما نيز با اين مسئله مواجهيد و نگران آينده زندگي مشتركتان هستيد بهتر است با كمك گرفتن از يك مشاور خانواده راه‌هايي را براي نزديك شدن به يكديگر و پيدا كردن نقاط اشتراك امتحان كنيد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

 

 

شيوه برخورد هنگام آگاهي از وجود روابط فرا زناشويي در زندگي مشترك

درصورتيكه متوجه خيانت همسرم شدم بايد چطور واكنش نشان دهم؟ اين سؤال براي بسياري از خانم‌ها يا آقايان قرباني خيانت پيش خواهد آمد. اگرچه شما از دست همسرتان عصباني هستيد اما خاطرات مشترك و روابط عاطفي ميان شما باعث مي‌شود كه دچار تعارض شويد و تصميم گيري برايتان سخت باشد. استفاده از راهكارهاي زير مي‌تواند به شما در داشتن عملكرد بهتر كمك خواهد كرد. متخصصان خانواده علاوه بر راهكارهاي زير با تجربه اي كه در جلسات درمان زوج‌هاي متعدد دارند، مي‌توانند به شما جهت رفع مسائل جنسي و زناشويي راهنمايي‌هاي مفيدي انجام بدهند. جهت دريافت مشاوره خيانت همسر كليك نماييد.

1- احساساتتان را بپذيريد

زماني كه متوجه خيانت همسرتان مي‌شويد بهتر است هيچ اقدام خاصي انجام ندهيد. براي چند روز به خود فرصت بدهيد تا كمي از شدت احساساتتان كاسته شود و توانايي تصميم گيري منطقي را پيدا كنيد. بهتر است در طي اين مدت سعي نكنيد احساساتتان را سركوب كنيد و يا خود را بي تفاوت نشان دهيد. شما ممكن است هيجانات مختلفي را تجربه كنيد احتمالاً گاهي از همسرتان عصباني هستيد و زماني ديگر خودتان را مقصر مي‌دانيد يا حتي شايد دلتنگ همسرتان شويد. سعي كنيد احساسات خود را همانگونه كه هستند تجربه نماييد. سركوب كردن احساسات يا شماتت خود به دليل داشتن برخي از اين احساسات مشكلاتي را در آينده برايتان ايجاد خواهد كرد.

2- با همسرتان صحبت كنيد

زماني كه احساساتتان كمي كاهش پيدا كرد و مي‌توانستيد كمي منطقي‌تر به مسائل فكر كنيد، راجع به شرايط پيش آمده با همسرتان صحبت كنيد، دلايلي كه براي اين كار داشته را بررسي كنيد، از او بپرسيد چه تصميمي براي ادامه ارتباطتان دارد و هر سؤال و نكته ديگري كه براي تصميم گيري به آن احتياج داريد را در اين جلسه بررسي نماييد.

3- دلايل روابط فرازناشويي را منصفانه بررسي كنيد

پس از شنيدن حرف‌هاي همسرتان زماني را با خود خلوت كنيد. تمامي جوانب شرايط پيش آمده را به خوبي بررسي كنيد و درباره ادامه دادن يا ندادن زندگي مشترك تصميم گيري كنيد. سعي كنيد تا جاي ممكن منصفانه قضاوت كنيد و به اشتباهات خود نيز توجه داشته باشيد. بهتر است براي تصميم گيري در اين زمينه از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند كه نكات مثبت و منفي هر تصميمي كه مي‌خواهيد بگيريد را به خوبي در نظر داشته باشيد. علاوه بر اين آنها به دليل بي طرفي مي‌توانند بدون جانبداري به شما كمك كنند.

 

 

4- جبران اشتباهات

درصورتيكه تصميم گرفته‌ايد زندگي خود را ادامه بدهيد بهتر است همراه با همسرتان در جلسات خانواده‌درماني شركت كنيد تا بتوانيد از نقاط ضعف خود و اشتباهاتي كه در زندگي مشترك داشته آگاه شده و براي حل كردن آن‌ها اقدام كنيد. علاوه بر اين ممكن است خاطره خيانت همسرتان در آينده زندگي شما را به اشكال مختلفي تحت تأثير قرار دهد و بهتر است براي جلوگيري از بروز اين مشكلات از مشاورين كمك بخواهيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

مشكلاتي نظير اعتياد، بيماري‌هاي روحي، آسيب‌هاي دوره كودكي يا سابقه خيانت و تعدد روابط احتمال ورود به اين روابط را افزايش مي‌دهد.

شما مي‌توانيد از طريق آشنايي با اصول زندگي مشترك مثل احترام به همسر، ابراز محبت و … احتمال اين مشكلات را در زندگي خود كاهش دهيد.

   

منبع : روابط فرازناشويي

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۲:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بسياري از كساني كه تجربه خودكشي ناموفق را داشته‌اند بيان مي‌كنند كه در اين شرايط دوست داشته‌اند يك با آن‌ها صحبت كند و بپرسد چه چيزي تا اين حد ناراحت‌شان كرده كه به چنين اقدامي دست زده‌اند. بااين‌حال همان‌طور كه گفته شد بهتر است سعي كنيد در سؤال‌هايتان از قضاوت يا بازجويي او خودداري كنيد، با احساسات وي همدلي داشته باشيد و همچنين از سؤالات باز پاسخ براي شروع صحبت استفاده كنيد. براي مثال از او بپرسيد اكنون چه احساسي دارد يا چطور فكر مي‌كند. از آنجا كه معمولا افسردگي موجب بروز اين اتفاق مي‌شوند حتما مقاله نشانه ها و علائم افسردگي را بخوانيد.

هنگامي‌كه به دنبال پيدا كردن علت خودكشي او هستيد به اين موضوع نيز توجه كنيد كه شما تا چه حد در اين تصميم وي نقش داشته‌ايد؟ آيا بدرفتاري‌ها، قضاوت نا به جا، بي‌توجهي به مشكلات يا مسائلي ازاين‌دست در اين تجربه نقش داشته‌اند؟ اگر چنين است سعي كنيد اين رفتارها را در خود تغيير دهيد.

 

 

منبع : برخورد با كسي كه خودكشي كرده و زنده مانده

تلاش براي حل مسئله

پس‌از اينكه دلايل او براي اقدام به خودكشي را متوجه شديد با كمك يكديگر راهكارهايي براي برطرف كردن آن‌ها پيدا كنيد و به وي اطمينان دهيد تا پايان اين مسير در كنارش خواهيد بود. بااين‌حال در حل مسئله در درجه اول به اين موضوع توجه داشته باشيد كه راهكار شما مي‌بايست واقع‌بينانه و قابل‌اجرا باشد در غير اين صورت شكست در اين راهكار خود مي‌تواند تبديل به دليلي براي تكرار تجربه خودكشي باشد. علاوه بر اين راهكارهاي شما مي‌بايست موردقبول فرد باشند و او قصد داشته باشد آن‌ها را انجام دهد.

 

 

كمك گرفتن از مشاورين متخصص

از مهم‌ترين موضوعاتي كه در برخورد با فردي كه به‌تازگي خودكشي كرده كه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه از يك روانشناس كمك بگيريد تا به بيمار كمك كند تا سلامت روان خود را مجدداً به دست بياورد. حتي اگر به هر دليلي تمايلي به حضور در جلسات مشاوره ندارد، بهتر است شما خود به يك متخصص مراجعه كنيد و راهكارهايي را براي تغيير شرايط و همين‌طور بهبود وضعيت بيمار آموزش ببينيد. از آنجا علت اصلي خودكشي افسردگي است، پس حتما مشاوره افسردگي نيز دريافت كنيد.

افزايش مهارت هاي بيمار

خيلي موقع‌ها خودكشي به اين خاطر اتفاق مي‌افتد كه بيمار دچار مشكلي شده و خود را از حل كردن آن ناتوان مي‌بيند. همچنين بسياري از خودكشي‌ها به اين خاطر اتفاق افتاده كه بيمار به‌صورت ناگهاني و بدون فكر به اين نتيجه رسيده كه بايد چنين كاري كند و سپس تصميم خود را عملي كرده است. به همين خاطر آموزش راهكارهاي حل مسئله و كنار آمدن با مشكلات در كنار تكنيك‌هاي كنترل هيجان ازجمله اقداماتي هستند كه روانشناسان براي جلوگيري از تكرار اين تجربه از آن‌ها استفاده مي‌كنند.

همچنين بيماري‌هاي رواني و به‌خصوص افسردگي يكي از مهم‌ترين دلايلي هستند كه بيمار را به سمت آسيب زدن به خود سوق مي‌دهند و به همين خاطر شناسايي اين بيماري‌ها و اقدام براي درمان آن‌ها نيز ازجمله موضوعاتي است كه روانشناسان به آن توجه دارند.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

بله؛ با توجه به مشكلات و شرايط روحي فرد و همين‌طور نوع برخورد اطرافيان احتمال تكرار اين كار وجود دارد. به همين خاطر اين افراد مي‌بايست زير نظر متخصصين روانشناسي مراحل درمان را بگذرانند.

   

 

منبع : برخورد با كسي كه خودكشي كرده و زنده مانده

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۴۵:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ي از بزرگسالان ضعيف‌تر است. علت آن هم اين است كه پردازش اطلاعات در مغز آن‌ها بيشتر توسط ساختاري به نام آميگدال انجام مي‌شود. اين ساختار مسئول پردازش هيجانات در انسان است. اين در حالي است كه بزرگسالان بيشتر از قسمت پيشاني مغز خود بهره مي‌برند كه اين بخش مسئول تفكر منطقي است.

همچنين آن بخشي كه احساسات و تصميم گيري را پيوند مي‌دهد، هنوز در سنين نوجواني در حال رشد و تكامل است. به همين خاطر نوجوانان در تصميمات خود بيشتر تابع احساساتشان هستند و كمتر بر قوه منطق تكيه مي‌كنند.

منبع : رشد مغز نوجوان از نظر روانشناختي

 

 

رشد مغز در نوجواني تا چه زماني ادامه دارد؟

بررسي‌ها نشان مي دهد كه رشد مغزي و در راستاي آن افزايش عملكرد در حوزه‌هاي قضاوت، تصميم گيري، تفكر منطقي، بازداري و كنترل هيجانات تا 25 سالگي ادامه دارد. در نتيجه مي‌توان گفت فرايند رشدي كه از نوجواني آغاز مي‌گردد تا اوايل بزرگسالي ادامه خواهد داشت. براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد.

در دوران نوجواني چه اتفاقاتي براي مغز مي افتد؟

در سنين نوجواني مغز انسان از نظر ساختاري با تغييرات شگرفي مواجه مي‌شود. اين تغييرات تا حد زيادي تحت تاثير نوسانات هورموني و تجربيات محيطي قرار دارند. در طي فرايند تغيير، نورون‌هاي عصبي مسيرهاي اطلاعاتي جديدي را كشف مي‌كنند كه به شاهراه‌هاي اطلاعاتي ختم مي‌شوند.

در مقابل برخي مسيرهاي قديمي از بين مي‌روند و در اصطلاح علمي هرس مي‌گردند. به موازات اين اتفاقات فرد به مرور از نظر روانشناختي تغييراتي را در خود احساس مي‌كند. براي مثال كودك ديروز درمي‌بايد كه مي‌خواهد ديگران او را به عنوان يك بزرگسال بشناسند و هويتي مستقل برايش قائل شوند.

همچنين اين تغييرات به تحولاتي در شخصيت او نيز مي‌انجامند و باعث مي‌شوند ديگران احساس كنند كه نوجوان در دوران بلوغ به اندازه كافي از ثبات برخوردار نيست يا تنوع طلبي بيشتري پيدا كرده است.

تكامل مغز در انتهاي نوجواني 

با رسيدن به سنين 20 سالگي مغز نوجوان كم كم به ساختار بزرگسالي نزديك مي‌شود. در اين شرايط بين عملكرد قسمت پيش پيشاني مغز و ليمبيك نوعي تعادل شكل مي‌گيرد كه باعث مي‌شود انسان به مرور زمان بتواند همزمان به طور متوازني از نيروي عقل و احساسات خود استفاده كند و به طور افراطي تحت تاثير يكي از آن‌ها نباشد.

 

 

چگونه به رشد مغز نوجوان كمك كنيم؟

نوع تغذيه، عادات رفتاري و سبك زندگي نوجوان مي‌تواند در سرعت و نحوه رشد نوجوان بسيار موثر باشد. براي مثال خوردن برخي مواد غذايي از طريق كمك به فرايند ميلين دار كردن سلول‌هاي عصبي فرايند رشد مغزي را تسهيل مي‌كنند از جمله اين غذاها بايد به خوردن غذاهاي حاوي امگا 3 به خصوص ماهي اشاره كرد.

در عوض مصرف مواد مخدر و الكل در سنين حساس نوجواني با مختل كردن فرايند رشدي تاثيرات بلند مدتي را بر مغز فرد به جاي مي‌گذارند و منجر به اختلالات مزمني مي‌شوند.

توصيه هايي براي رشد مغز به نوجوانان

بسيار اهميت دارد كه در اين دوران در نوع رژيم غذايي خود تجديد نظر كنيد، بيشتر به سلامتي‌‌تان اهميت دهيد و از مصرف هرگونه ماده مخدر و نوشيدني الكلي بپرهيزيد. گوش دادن به موسيقي‌هاي آرامش بخش، ورزش كردن، داشتن دوستان خوب، شركت در كلاس‌هاي آموزشي، گذراندن اوقات فراغت به روش‌هاي سالم، داشتن ارتباط مناسب با والدين و بهره مند شدن از تجربيات آن‌ها در ضمن يك رابطه عاطفي صميمي از جمله ديگر فاكتورهايي است كه مي‌تواند در رشد مغز نوجوان تاثيرگذار باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

سهم والدين در اين مورد اين است كه رابطه‌اي صميمي و گرم با فرزندانشان برقرار كنند و بتوانند نيازها و خواسته‌هاي آن‌ها را در اين دوران بشناسند. هرچقدر كه تنش‌هاي ميان والد و فرزند بيشتر باشد انتقال دهنده‌هاي عصبي مرتبط با اضطراب و افسردگي فعاليت بيشتري از خود نشان مي‌دهند كه مي‌تواند آثار روانشناختي بلند مدتي را براي نوجوان به همراه بياورد. اگر در زمينه رفتار با نوجوان مشكلات زيادي را تجربه مي‌كنيد بهتر است از يك متخصص روانشناس كمك بگيريد.

   

منبع : رشد مغز نوجوان از نظر روانشناختي

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۴۰:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 3
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی