مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مراكز مشاوره خانواده در كرج كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در كرج زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

 

منبع : مشاوره خانواده كرج

 

 

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره‌خانواده چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در كرج

مركز مشاوره خانواده معين كرج 45 متري گلشهر – بين پونه و بنفشه – مجتمع جاويد – طبقه سوم – واحد 5
مركز مشاوره خانواده وصال كرج – بلوار طالقاني شمالي – كوچه شهيد ميرزايي – ساختمان سينا – طبقه 3
مركز مشاوره خانواده نيك منش كرج كرج – چهارراه طالقاني – ساختمان پزشكان ايرانيان – بلوك 2 – طبقه اول
مركز مشاوره خانواده الفباي زندگي جهانشهر- بلوار ماهان – نبش كوچه ي غزل – ساختمان ماهان – پلاك 65 – واحد 3 – طبقه ي دوم
مركز مشاوره خانواده طراوت كرج – خيابان شهيد بهشتي – ميدان سپاه – به سمت سه راه گوهردشت – نرسيده بِه بازار ملاصدرا – جنب داروخانه فيروزبخت
مركز مشاوره خانواده نگاه نو كرج كرج – چهارراه هفت تير – مركز تجاري اداري كيش – طبقه سوم شمالي – واحد 402
مركز مشاوره خانواده دكتر امير آرامي كرج – بين ميدان شهدا و چهارراه طالقاني – نرسيده به اداره پست – ابتداي كنار گذر – ساختمان پزشكان ارم – طبقه 9 – واحد 35
مركز مشاوره خانواده جاهدي شاهين ويلا – بين 3و4 شرقي – طبقه ي فوقاني فروشگاه عبدي

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

منبع : مشاوره خانواده كرج

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 2


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۵۸:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از موش يا موسوفوبيا (Musophobia)، در واقع به ترس غيرمنطقي، شديد و مداوم از هر نوع موشي گفته مي‌شود كه پاسخ اضطرابي فوري ايجاد مي‌كند. همچنين موش هراسي يكي از انواع اختلالات فوبياي خاص است كه در دسته اختلالات اضطرابي قرار مي‌گيرد. عوامل مختلفي مانند تجربه ناگوار، رفتارهاي آموخته شده و عوامل فردي مي‌تواند در ايجاد اين اختلال نقش داشته باشد. اين بيماران خود مي‌دانند كه ترس‌شان منطقي نيست، با اين حال قادر به كنترل آن نيستند. خوشبختانه فوبيا درمان پذير بوده و از روش‌هاي گوناگوني براي بهبود مي‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترين راهكارهاي درمان موش هراسي خواهيم پرداخت. براي آشنايي با ساير انواع فوبياي حيوانات كليك كنيد.

 منبع : ترس از موش

تعريف ترس از موش

شدت ترس از موش ممكن است بسيار زياد باشد و منجر به اضطراب شديد شود. افراد مبتلا به ترس از موش، ترسي عميق و غيرمنطقي از موش يا موقعيت‌هايي كه در ارتباط با اين حيوان است، دارند. با گذشت زمان، دايره اين ترس گسترده‌تر خواهد شد. براي مثال فرد از تصوير موش يا شنيدن كلمه موش نيز خواهد ترسيد. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهاي خود را محدودتر مي‌كند تا از مواجهه با موش‌ اجتناب ورزد.

 

چه عواملي باعث ايجاد ترس از موش مي‌شود؟

فوبياي مربوط به حيوانات، نوع متداولي از هراس‌هاي خاص است. با اين حال، هنوز دقيقا مشخص نيست چه عواملي باعث ايجاد اين فوبيا مي‌شود. اعتقاد بر اين است كه عوامل زير در ايجاد فوبي موش نقش دارند.

تجربيات منفي

فوبياي موش ممكن است به يك تجربه پريشاني يا ناخوشايند مرتبط باشد. به عنوان مثال، احساس درد ناشي از گاز و حمله موش يا تجربه بيماري ناشي از موش‌ها مثل طاعون مي‌تواند منجر به ترس از موش‌ها شود.

رفتارهاي آموخته شده

فرد ممكن است بر اساس اطلاعاتي كه دريافت مي‌كند اين ترس را ياد بگيرد. براي مثال مواردي مانند مشاهده ترس والدين از موش‌ها يا شنيدن اخبار يا هشدارهاي مربوط به “موش‌هاي خياباني” به فرد مي‌آموزد كه براي محافظت از خود، بايد از موش‌ها فاصله بگيرد.

عوامل فردي

هركس ترس و اضطراب را به روش خاصي پردازش مي‌كند. برخي از افراد ممكن است به طور طبيعي نسبت به سايرين، آمادگي بيشتري براي واكنش‌هاي اضطرابي نسبت به مسائل داشته باشند.

براي آگاهي بيشتر در زمينه انواع اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

 

علائم و نشانه هاي ترس از موش چيست؟

علائم فوبياي موش مي‌تواند شامل علائم رواني و جسماني باشد. در صورتي كه تمام اين علائم يا برخي از آن‌ها براي حداقل 6 ماه، در فرد باقي مانده باشد، وي دچار اختلال ترس از موش يا فوبياي موش است.

علائم رواني

  • احساس ترس و اضطراب شديد هنگام فكر كردن يا ديدن موش‌ها
  • فرد با توجه به اين كه از ترس غيرمنطقي خودآگاه است اما احساس اضطراب غيرقابل كنترل دارد
  • اجتناب از موقعيت‌ها و مكان‌هايي كه ممكن است در آنجا موش وجود داشته باشد

علائم جسماني

  • افزايش ضربان قلب
  • تعريق زياد
  • لرزش
  • گرفتگي يا درد قفسه سينه
  • تنگي نفس
  • سرگيجه
  • حالت تهوع

 

ترس از موش در كودكان

كودكان به خوبي بزرگسالان، قادر به بيان احساساتشان نيستند. از طرفي ممكن است آن‌ها نام احساسي كه تجربه مي‌كنند را به خوبي ندانند. علائم ترس از موش كه در بالا گفته شد، مي‌تواند در كودكان، به صورت بي‌قراري، گريه، بدخلقي و يا ساير علائم ديده شود.

 

روش‌هاي درمان ترس از موش

ساينوفوبيا همانند هر فوبياي خاص ديگر به ميزان قابل توجهي به رواندرماني پاسخ مي‌دهد. از همين رو اگر ترس از موش براي‌تان دردسرساز شده و مي‌خواهيد آن را درمان نماييد، بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد. رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه روانشناسان به كمك آن‌ها در جلسات مشاوره به شما ياري مي‌رسانند تا بر ترس خود غلبه كنيد. در اين ميان رويكرد شناختي رفتاري و تكنيك‌هاي خاص آن نظير مواجه سازي تدريجي از بيشترين اثربخشي برخوردار است كه در ادامه برخي از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ايم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

درمان شناختي رفتاري

هدف درمان شناختي رفتاري تغيير شيوه تفكر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. يك متخصص بهداشت روان به واسطه تكنيك‌هايي با فرد همكاري خواهد كرد تا به وي در درك و مديريت احساس اضطراب كمك كند.

در طول فرآيند درماني، متخصصان اين ايده را در فرد تقويت مي‌كنند كه ترس از زنبور به طور كلي بي خطر است. همچنين ممكن است تمرينات تنفس و ريلكسيشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبياي زنبور مقابله كنند.

 

 

مواجهه درماني

همانطور كه از نام اين روش درماني پيداست، قرار گرفتن در معرض محرك استرس زا به صورت تدريجي يا يكباره است. هدف مواجهه درماني اين است كه فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغيير دهد و به فرد در مديريت بهتر احساس اضطراب كمك ‌كند. اين روش درماني اغلب با درمان شناختي رفتاري تركيب مي‌گردد.

غرقه سازي از روش‌هاي درمان ترس از موش

در اين روش، فرد به طور ناگهاني و يكباره با تعداد زيادي موش، مواجه مي‌شود. اكثر افراد در اين شرايط به دليل ترسي كه احساس مي‌كنند مي‌خواهند موقعيت را ترك كنند. نكته مهم درمان اين است كه نبايد به فرد اجازه ترك محيط داده شود. باقي ماندن فرد در اين شرايط باعث تجربه يكباره اضطراب و درمان خواهد شد.

حساسيت زدايي منظم

عواملي نظير غيراخلاقي بودن و مشكلاتي نظير آن، باعث شد تا حساسيت زدايي منظم، بيشتر از غرقه سازي توجه درمانگران را به خود جلب كند. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه با استفاده از تكنيك‌هايي نظير انقباض و انبساط عضلات و يا تكنيك‌هاي تنفس منظم، اضطرابش را كنترل كند. بعد از يادگيري موفقيت آميز اين مسئله، فرد مي‌بايست يك فهرست از عواملي كه باعث ترس مي‌شوند، به ترتيب اولويت مشخص كند. در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعي كه كمترين ترس را در وي ايجاد مي‌كرده، مواجه مي‌كند و فرد بايد بر اساس تكنيك‌هايي كه آموزش ديده، با اضطرابش مقابله كند. هنگامي كه وي توانست، اضطرابش را در اين مرحله كنترل كند، مرحله بعدي فهرست به وي ارائه مي شود. براي آشنايي با جديدترين روش هاي درمان استرس كليك كنيد.

واقعيت مجازي

استفاده از تكنولوژي واقعيت مجازي در سال‌هاي اخير، توجه بسياري را به خود جلب كرده است. در اين تكنيك فرد با استفاده از واقعيت مجازي با موضوع ترسش رو‌به‌رو مي‌شود. با توجه به امكانات واقعيت مجازي كه باعث مي‌شوند فرد تصور كند در همان محيط قرار گرفته، وي احساس مي‌كند واقعا در ميان موش‌ها قرار دارد. استفاده از واقعيت مجازي، باعث مي‌شود كه فرد با امنيت بيشتري با موضوع ترس مواجه شود. تحقيقات روانشناسي نشان مي‌دهد كه استفاده از اين تكنولوژي به اندازه مواجهه واقعي سودمند است.

دارو درماني

داروها معمولاً براي درمان فوبياي خاص استفاده نمي‌شوند. با اين حال، در برخي موارد، آن‌ها ممكن است به صورت كوتاه مدت براي كمك به كاهش علائم اضطراب كمك كننده باشند. عمدتا از داروهاي بنزوديازپين نظير آلپرازولام و يا لورازپام كه نوعي آرام بخش و داروي ضد اضطراب هستند براي افراد مبتلا به فوبي خاص استفاده مي‌شود. همچنين داروهاي بتا بلوكر، مي‌تواند برخي از علائم جسمي مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را كاهش دهد.

براي شناخت بيشتر در زمينه داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

   

 منبع : ترس از موش

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از موش،
موضوع:
[ ۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۴۰:۴۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

براي ترك مورفين معمولا از روش‌هاي مشابه مواد افيوني استفاده مي‌كنند، چراكه مورفين نوعي مسكن قوي است كه از نظر داروشناسي در طبقه مخدرهاي افيوني قرار مي‌گيرد. اين دارو قابليت اعتيادآوري دارد و مصرف آن به صورت خودسر به هيچ وجه توصيه نمي‌شود. از همين رو پزشكان تنها در شرايط بيمارستاني يا درگيري با دردهاي شديد مورفين را در مقادير محدود تجويز مي‌كنند. متاسفانه برخي افراد از سرناآگاهي يا به خاطر حالات خوش ناشي از مصرف مورفين به آن معتاد مي‌شوند و ديگر نمي‌دانند چگونه بايد ترك مورفين را آغاز كنند. اگر قصد ترك را داريد، حتما تحت نظر متخصص شروع به اين كار كنيد، براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع : ترك مورفين

سوء مصرف مورفين

مورفين نوعي مسكن نسبتا قوي است كه خاصيت اعتيادآوري دارد، چرا كه نوعي ماده مخدر افيوني محسوب مي‌شود و از طريق چسبيدن به گيرنده هاي اپيوئيدي در مغز انتقال پيام درد را با اختلال مواجه مي كند. مورفين همانند هر ماده اعتيادآور ديگر باعث بيش فعالي مدارهاي دوپامينرژيك در مغز مي شود. در نتيجه افراد پس از مدتي نسبت به دوز مصرفي مورفين تحمل پيدا مي كنند و نياز دارند براي احساس اثرات خوشايند ناشي از آن مقدار مصرف خود را افزايش دهند. در اين زمان سوء مصرف دارو شروع شده و موجب اعتياد و حتي اور دوز مي‌شود. براي آشنايي با علائم اعتياد به مورفين كليك كنيد.

علائم ترك و قطع ناگهاني مورفين

يكي از ويژگي‌هاي اصلي اعتياد اين است كه هنگام محروم شدن از مواد يكسري علائم ناخوشايند تجربه مي‌شود كه به آن‌ها سندروم ترك يا محروميت مي‌گويند. مهم‌ترين علائم ترك مورفين عبارتند از:

  • درد عضلات، مفاصل و استخوان‌ها
  • حالت تهوع
  • اسهال و استفراغ
  • علائم آلرژي نظير آبريزش بيني و خارش
  • بي قراري و بي خوابي

 

 

بهترين روش هاي ترك مورفين

در گذشته روش‌هاي علمي متنوعي براي ترك مواد مخدر وجود نداشت. همين مسئله باعث مي‌شد كه كنار گذاشتن مواد براي بسياري از بيماران امري غيرممكن و زجرآور به نظر برسد. اما امروزه روش‌هاي گوناگوني براي ترك ابداع شده كه به افراد كمك مي‌كنند علائم ترك خود را كنترل كرده و با سهولت بيشتري دوران پرهيز را پشت سر بگذارند. در ادامه به موثرترين روش‌هاي ترك مورفين اشاره كرده‌ايم:

1- سم زدايي با استفاده از داروها نگهدارنده

همان طور كه گفته شد ترك مواد مخدر افيوني نظير مورفين به بروز سندروم محروميت از مواد مي‌انجامد. اين سندروم با علائمي نظير درد مفاصل و استخوان‌ها ظاهر مي‌شود. علائم محروميت از مورفين مي‌توانند آنقدر شديد شوند كه فرد را از ادامه مسير ترك بازدارند. در اين شرايط استفاده از روش سم زدايي با داروهاي نگهدارنده به بيماران توصيه مي‌شود. براي آشنايي با سم زدايي بدن از مواد مخدر كليك كنيد.

داروهاي نگهدارنده شامل متادون و بوپرنورفين هستند. عملكرد داروهاي نگهدارنده به اين صورت است كه همانند مخدرها به گيرنده‌هاي اپيوئيدي مي‌چسبند و در نتيجه از بروز علائم ترك پيشگيري مي‌كنند. توجه به اين نكته حائز اهميت است كه نگهدارنده‌ها، داروهايي شبه افيوني هستند و خود نيز مي‌توانند آثار اعتيادي به جاي بگذارند. از همين رو ترك با اين داروها حتما بايد زير نظر متخصص انجام شود.

 

 

2- ترك مورفين به كمك جلسات روان درماني

امروزه متخصصان همواره بر اين نكته تاكيد مي‌كنند كه سم زدايي به معناي ترك نيست؛ بلكه قدم اول در مسير درمان است. آنچه اعتياد را به پديده‌اي برگشت پذير تبديل مي‌كند جنبه‌هاي رواني آن است. در نتيجه براي تداوم پرهيز بايد درمان‌هاي روان شناختي را نيز از سر بگيريد.

رواندرماني به صورت انفرادي به شما كمك مي‌كند تا شرايط روحي خود را با درمانگر درميان بگذاريد و مهارت‌هاي لازم براي كنار آمدن با مسائل اختصاصي ترك نظير وسوسه را نيز از وي بياموزيد. هم چنين درمانگر به شما كمك مي‌كند عوامل برانگيزان مصرف را در خود بشناسيد و براي پيشگيري از عود برنامه‌اي بلند مدت در نظر بگيريد. براي آشنايي با ويژگي‌هاي جلسات روان درماني كليك كنيد.

3- گروه درماني و گروه هاي خودياري

گروه درماني يكي از روش‌هاي بسيار موثري است كه بيماران مبتلا به سوء مصرف مواد از آن تا حد زيادي بهره مي‌برند. در اين روش گروهي از افراد كه مشكل مشابهي دارند، دور هم جمع مي‌شوند و به يكديگر انگيزه و انرژي مي‌بخشند. بيماران هنگام قرار گرفتن در گروه درماني يا گروه‌هاي خودياري نظير انجمن‌هاي معتادان گمنام بيشتر احساس مي‌كنند كه درك شده‌اند و به احتمال بيشتري به توصيه‌هاي ديگران عمل كنند. درمانگر در طي گروه درماني از اعضا مي‌خواهد تا به نوبت از تجربيات خود بگويند و در مورد چالش‌هايي كه هم اكنون با آن‌ها رو به رو هستند گفتگو نمايند.

4- خانواده درماني

درمانگران سيستمي بر اين باورند كه هر مشكل روانشناختي كه در خانواده پيش مي‌آيند، برآيند روابط و الگوهاي غلط ارتباطي در كل سيستم است. در نتيجه براي بهبود يك نفر كل سيستم بايد تحت درمان قرار بگيرد. از همين رو اين متخصصان در مواجهه با اعتياد نيز خانواده درماني را پيشنهاد مي‌دهند. خانواده درمانگر در طي جلسات سعي مي‌كند در مورد ماهيت اعتياد به اعضاي خانواده اطلاعات و اگاهي بدهد و به آن‌ها كمك كند تا الگوهاي رفتاري سالمي را جايگزين تعاملات نادرست قبلي كنند.

شركت در جلسات درماني حداقل يك الي دو جلسه براي تمامي خانواده‌هايي كه عزيزي دارند كه با اعتياد درگير است توصيه مي‌شود. يعني اگر بيمارتان در كمپ و يا ساير مراكز درماني بستري است باز هم خانواده بايد براي دريافت بعضي آموزش‌ها بايد از متخصص ترك اعتياد مشاوره بگيرند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

داروهاي نگهدارنده نوعي داروي شبه افيوني هستند كه عملكرد مواد مخدر نظير مورفين را تقليد مي كنند. از جمله اين داروها مي توان به متادون و بوپرنورفين اشاره كرد.

   

منبع : ترك مورفين

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك مورفين،
موضوع:
[ ۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۷:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

انواع فوبيا يا ترس ها به موضوعات مختلف ممكن است ايجاد شود. فوبيا اصطلاح تخصصي روانشناسي است كه به هرگونه ترس شديد و غيرمنطقي گفته مي‌شود. اين ترس با تهديد موجود در واقعيت تناسبي ندارد و به عبارتي اغراق‌آميز است. مواجه شدن با آنچه كه فرد نسبت به آن فوبيا دارد علائم روانشناختي و جسماني شديدي را در پي خواهد داشت و حتي مي‌تواند به حمله عصبي منجر شود. جالب آن كه ابتلا به يكي از فوبياها مي‌تواند نقطه شروعي براي ابتلا به ساير انواع فوبيا نيز باشد. از اين رو درمان در مراحل اوليه از پيچيدگي كمتري برخوردار است. براي دريافت درمان قطعي فوبي كليك كنيد.

 

منبع : انواع فوبيا

فوبيا چيست ؟

در ادبيات تخصصي به ترس شديد و غيرمنطقي نسبت به برخي اشياء و موقعيت‌ها فوبيا گفته مي‌شود كه دچار بودن به آن مجموعه‌اي از علائم جسماني و رواني را در پي دارد.

مشخصه بارز اين ترس‌ها اين است كه شدت آن با خطر موجود در واقعيت تناسبي ندارد و در نتيجه اغراق آميز تلقي مي‌شود. در راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات روان پزشكي مبتلا بودن به هرگونه فوبيا تحت عنوان اختلال فوبياي خاص و زير مجموعه‌اي از اختلالات اضطرابي ، طبقه بندي مي‌شود.

انواع فوبيا خاص

فوبياي خاص خود انواع مختلفي را در برمي‌گيرد كه فوبياي حيوانات، فوبياي موقعيتي، فوبياي محيط طبيعي، فوبياي خون- جراحت يا تزريقات و ساير انواع نامشخص فوبيا را در بر مي‌گيرد. در ادامه به هريك از موارد ذكر شده اشاره كرده‌ايم.

1- فوبياي حيوانات

فوبياي حيوانات به هرگونه ترس شديد و غيرمنطقي از حيوانات گفته مي‌شود. ترس از سگ، گربه، مار، حشرات و موش از جمله رايج‌ترين فوبياي حيوانات هستند. لازم به ذكر است كه در بين انواع فوبيا، ترس از حيوانات شايع‌ترين نوع فوبيا محسوب مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با فوبياي حيوانات كليك كنيد.

2- انواع فوبيا | فوبياي موقعيتي

اين فوبيا هرگونه ترس شديد از يك موقعيت خاص را در بر مي‌گيرد. ترس از هواپيما، ترس از قرار گرفتن در مكان‌هاي عمومي، ترس از مكان‌هاي بسته نظير آسانسور، ترس از رانندگي يا عبور از تونل همگي نمونه‌هايي از فوبياي موقعيتي هستند.

3- فوبياي محيط طبيعي

ترس شديد از آب، طوفان، ارتفاع، دريا، رعد و برق و ساير مواردي از اين دست نمونه‌هايي از فوبياي محيط طبيعي هستند.

4- فوبياي خون، جراحت يا تزريقات

در اين نوع از فوبيا فرد ترس شديدي از وارد شدن جراحت به خود يا ديگران دارد. او همچنين از ديدن خون به شدت مي‌ترسد و هنگام مشاهده تزريقات نظير آمپول يا سرم دچار علائم اضطرابي مي‌شود. اين نوع از فوبيا از نظر علائم اضطرابي با ساير فوبياها متفاوت است.

 

 

چرا كه در همه انواع فوبي فرد با بيش فعالي سيستم عصبي رو به رو شده و دچار علائمي نظير تپش قلب، افزايش فشار خون و بالا رفتن ميزان تعريق مواجه مي‌شود. اما در فوبياي خون وضعيت معكوسي روي مي‌دهد و فرد هنگام مواجهه با موضوع ترس خود علائمي نظير كاهش فشار خون و غش را بروز مي‌دهد.

5- ساير انواع فوبيا

دچار بودن به هرگونه ترس شديد كه در طبقات ذكر شده فوبيا جاي نمي‌گيرد به عنوان ساير انواع فوبيا شناخته مي‌شود. از جمله مثال‌هايي كه در اين زمينه وجود دارد مي‌توان به ترس از افتادن، ترس از صداي بلند و ترس از برخي اشكال اشاره كرد.

علل دچار شدن به انواع فوبيا

علت دقيق بروز فوبيا در افراد هنوز ناشناخته است. با اين حال متخصصان چند عامل را در اين مسئله دخيل مي‌دانند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

1- تجربيات منفي

بسياري از فوبياها از تجربيات ناخوشايند گذشته به خصوص آن‌هايي كه در دوران كودكي اتفاق افتاده است، نشات مي‌گيرد. براي مثال حمله كردن يك سگ به كودك تا حد زيادي مي‌تواند او را در برابر فوبياي سگ آسيب‌پذير كند.

2- عوامل ژنتيكي و محيطي از علل ابتلا به انواع فوبيا

پژوهشگران به اين حقيقت پي برده‌اند كه فوبيا در خانواده‌ها جريان دارد. به اين معني كه وقتي يكي از اعضاي خانواده درجه يك شما به فوبيا مبتلا باشد، بيشتر از سايرين ممكن است به اين اختلال اضطرابي دچار شويد. متخصصان بر اين باورند كه عوامل ژنتيكي و محيطي (نظير يادگيري مشاهده‌اي) مي‌توانند در اين مسئله نقش داشته باشند.

3- عملكرد مغزي

آزمايش‌هاي انجام شده بر مغز كساني كه دچار فوبيا هستند نشان مي‌دهد كه فعاليت انتقال دهنده‌هاي عصبي در آن‌ها نسبت به ساير افراد متفاوت است. در نتيجه مي‌توان گفت نوع عملكرد مغز نيز مي‌تواند در پيدايش اين مشكل دخيل باشد.

انواع روش هاي درماني براي بهبود فوبيا

براي درمان فوبيا روش‌هاي مختلفي وجود دارد كه در ادامه به موثرترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

1- درمان شناختي رفتاري

مطالعات پژوهشي نشان مي‌دهند كه درمان شناختي رفتاري يكي از اثربخش‌ترين روش‌هاي موجود براي درمان فوبيا محسوب مي‌شود. در اين روش كه نوعي درمان مبتني بر گفتگو است، درمانگر تلاش مي‌كند تا افكار زيربنايي و تحريف شده كه منجر به بروز هيجانات و رفتارهاي ناسالم در فرد مي‌شوند را شناسايي كرده و با ارائه يكسري تمرين‌ها به اصلاح رفتاري در مراجع كمك كند.

2- مواجهه درماني

مواجهه درماني يكي از اصلي‌ترين روش‌ها براي بهبود فوبياست كه تا حد زيادي نيز اثربخشي دارد. در اين روش درمانگر سعي مي‌كند كه يك سلسله مراتب از موقعيت‌هاي ترسناكي كه درمانجو گزارش مي‌دهد تهيه كند و سپس طبق اين سلسله مراتب و به صورت تدريجي به او كمك كند تا با اين موقعيت‌ها مواجه شود.

3- واقعيت مجازي

در بسياري از موارد ممكن است به هردليلي امكان مواجهه در دنياي بيرون وجود نداشته باشد. در اين شرايط درمانگر مي‌تواند استفاده از فناوري‌هاي كامپيوتري و واقعيت مجازي را جايگزين نمايد. در اين حالت درمانجو هر جلسه با بخشي از ترس‌هايش رو به رو مي‌شود و درمانگر به او مي‌آموزد كه چگونه در حين مواجهه بر علائم اضطرابي خود غلبه نمايد.

4- غرقه سازي

غرقه سازي به معناي مواجهه غيرتدريجي و يكباره با شديدترين ترس است كه در ابتدا منجر به بروز علائم اضطرابي بسيار شديد مي‌شود و سپس به طور كامل فروكش مي‌يابد. اغلب درمانگران امروزه مواجهه به روش سلسله مرتبي را از غرقه سازي موثرتر مي‌دانند و به آن شيوه عمل مي‌كنند.

5- دارو درماني

فوبيا اغلب به روان درماني جواب مي‌دهد و نيازي به درمان‌هاي دارويي ندارد. با اين حال براي افرادي كه اضطراب بسيار شديدي را تجربه مي‌كنند، مصرف داروهاي ضداضطرابي مي‌توانند كمك كننده باشند و روند بهبودي را تسريع نمايند. البته اين نكته حائز اهميت است كه هرگز نبايد داروهاي اعصاب و روان را به طور سرخود مصرف كنيد. در نتيجه حتما زير نظر يك متخصص باشيد و طبق توصيه او عمل نماييد. براي شناخت بيشتر در زمينه داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

   

منبع : انواع فوبيا

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: انواع فوبيا،
موضوع:
[ ۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۳:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از پرنده يا اورنيتوفوبيا (Ornithophobia)، در واقع به ترس غيرمنطقي، شديد و مداوم از هر نوع پرنده گفته مي‌شود كه پاسخ اضطرابي فوري ايجاد مي‌كند. همچنين پرنده هراسي يكي از انواع اختلالات فوبياي خاص است كه در دسته اختلالات اضطرابي قرار مي‌گيرد. عوامل مختلفي مانند تجربه ناگوار، رفتارهاي آموخته شده و عوامل فردي مي‌تواند در ايجاد اين اختلال نقش داشته باشد. اين بيماران خود مي‌دانند كه ترس‌شان منطقي نيست، با اين حال قادر به كنترل آن نيستند. خوشبختانه فوبيا درمان پذير بوده و از روش‌هاي گوناگوني براي بهبود مي‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترين راهكارهاي درمان پرنده هراسي خواهيم پرداخت. براي آشنايي با ساير انواع فوبياي حيوانات كليك كنيد.

 منبع : ترس از پرنده يا اورنيتوفوبيا

تعريف ترس از پرنده

شدت ترس از پرنده ممكن است بسيار زياد باشد و منجر به اضطراب شديد شود. افراد مبتلا به ترس از پرنده، ترسي عميق و غيرمنطقي از پرنده يا موقعيت‌هايي كه در ارتباط با اين حيوان است، دارند. با گذشت زمان، دايره اين ترس گسترده‌تر خواهد شد. براي مثال فرد از تصوير پرنده يا شنيدن كلمه پرنده نيز خواهد ترسيد. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهاي خود را محدودتر مي‌كند تا از مواجهه با پرنده اجتناب ورزد.

 

چه عواملي باعث ايجاد ترس از پرنده مي‌شود؟

فوبياي مربوط به حيوانات، نوع متداولي از هراس‌هاي خاص است. با اين حال، هنوز دقيقا مشخص نيست چه عواملي باعث ايجاد اين فوبيا مي‌شود. اعتقاد بر اين است كه عوامل زير در ايجاد فوبي پرنده نقش دارند.

تجربيات منفي

فوبياي پرنده ممكن است به يك تجربه پريشاني يا ناخوشايند مرتبط باشد. به عنوان مثال، مورد حمله كلاغ واقع شدن، يا گرفتن بيماري مشترك با پرندگان كه ناشي از تماس با اين حيوان بوده است مي‌تواند منجر به ترس از پرنده‌ها شود.

رفتارهاي آموخته شده

فرد ممكن است بر اساس اطلاعاتي كه دريافت مي‌كند اين ترس را ياد بگيرد. براي مثال مواردي مانند مشاهده ترس والدين از پرنده‌ها يا شنيدن اخبار مربوط به “ربوده شدن كودك دو ساله توسط باز شكاري” به فرد مي‌آموزد كه براي محافظت از خود، بايد از پرنده‌ها فاصله بگيرد.

عوامل فردي

هركس ترس و اضطراب را به روش خاصي پردازش مي‌كند. برخي از افراد ممكن است به طور طبيعي نسبت به سايرين، آمادگي بيشتري براي واكنش‌هاي اضطرابي نسبت به مسائل داشته باشند.

براي آگاهي بيشتر در زمينه انواع اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

 

علائم و نشانه هاي ترس از پرنده چيست؟

علائم فوبياي پرنده مي‌تواند شامل علائم رواني و جسماني باشد. در صورتي كه تمام اين علائم يا برخي از آن‌ها براي حداقل 6 ماه، در فرد باقي مانده باشد، وي دچار اختلال ترس از پرنده يا فوبياي پرنده است.

علائم رواني

  • احساس ترس و اضطراب شديد هنگام فكر كردن يا ديدن پرنده‌ها
  • فرد با توجه به اين كه از ترس غيرمنطقي خودآگاه است اما احساس اضطراب غيرقابل كنترل دارد
  • اجتناب از موقعيت‌ها و مكان‌هايي كه ممكن است در آنجا پرنده وجود داشته باشد

علائم جسماني

  • افزايش ضربان قلب
  • تعريق زياد
  • لرزش
  • گرفتگي يا درد قفسه سينه
  • تنگي نفس
  • سرگيجه
  • حالت تهوع

 

ترس از پرنده در كودكان

كودكان به خوبي بزرگسالان، قادر به بيان احساساتشان نيستند. از طرفي ممكن است آن‌ها نام احساسي كه تجربه مي‌كنند را به خوبي ندانند. علائم ترس از پرنده كه در بالا گفته شد، مي‌تواند در كودكان، به صورت بي‌قراري، گريه، بدخلقي و يا ساير علائم ديده شود.

 

روش‌هاي درمان ترس از پرنده

ساينوفوبيا همانند هر فوبياي خاص ديگر به ميزان قابل توجهي به رواندرماني پاسخ مي‌دهد. از همين رو اگر ترس از پرنده براي‌تان دردسرساز شده و مي‌خواهيد آن را درمان نماييد، بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد. رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه روانشناسان به كمك آن‌ها در جلسات مشاوره به شما ياري مي‌رسانند تا بر ترس خود غلبه كنيد. در اين ميان رويكرد شناختي رفتاري و تكنيك‌هاي خاص آن نظير مواجه سازي تدريجي از بيشترين اثربخشي برخوردار است كه در ادامه برخي از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ايم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

درمان شناختي رفتاري

هدف درمان شناختي رفتاري تغيير شيوه تفكر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. يك متخصص بهداشت روان به واسطه تكنيك‌هايي با فرد همكاري خواهد كرد تا به وي در درك و مديريت احساس اضطراب كمك كند.

در طول فرآيند درماني، متخصصان اين ايده را در فرد تقويت مي‌كنند كه ترس از زنبور به طور كلي بي خطر است. همچنين ممكن است تمرينات تنفس و ريلكسيشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبياي زنبور مقابله كنند.

 

 

مواجهه درماني

همانطور كه از نام اين روش درماني پيداست، قرار گرفتن در معرض محرك استرس زا به صورت تدريجي يا يكباره است. هدف مواجهه درماني اين است كه فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغيير دهد و به فرد در مديريت بهتر احساس اضطراب كمك ‌كند. اين روش درماني اغلب با درمان شناختي رفتاري تركيب مي‌گردد.

غرقه سازي از روش‌هاي درمان ترس از پرنده

در اين روش، فرد به طور ناگهاني و يكباره با تعداد زيادي پرنده، مواجه مي‌شود. اكثر افراد در اين شرايط به دليل ترسي كه احساس مي‌كنند مي‌خواهند موقعيت را ترك كنند. نكته مهم درمان اين است كه نبايد به فرد اجازه ترك محيط داده شود. باقي ماندن فرد در اين شرايط باعث تجربه يكباره اضطراب و درمان خواهد شد.

حساسيت زدايي منظم

عواملي نظير غيراخلاقي بودن و مشكلاتي نظير آن، باعث شد تا حساسيت زدايي منظم، بيشتر از غرقه سازي توجه درمانگران را به خود جلب كند. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه با استفاده از تكنيك‌هايي نظير انقباض و انبساط عضلات و يا تكنيك‌هاي تنفس منظم، اضطرابش را كنترل كند. بعد از يادگيري موفقيت آميز اين مسئله، فرد مي‌بايست يك فهرست از عواملي كه باعث ترس مي‌شوند، به ترتيب اولويت مشخص كند. در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعي كه كمترين ترس را در وي ايجاد مي‌كرده، مواجه مي‌كند و فرد بايد بر اساس تكنيك‌هايي كه آموزش ديده، با اضطرابش مقابله كند. هنگامي كه وي توانست، اضطرابش را در اين مرحله كنترل كند، مرحله بعدي فهرست به وي ارائه مي شود. براي آشنايي با جديدترين روش هاي درمان استرس كليك كنيد.

واقعيت مجازي

استفاده از تكنولوژي واقعيت مجازي در سال‌هاي اخير، توجه بسياري را به خود جلب كرده است. در اين تكنيك فرد با استفاده از واقعيت مجازي با موضوع ترسش رو‌به‌رو مي‌شود. با توجه به امكانات واقعيت مجازي كه باعث مي‌شوند فرد تصور كند در همان محيط قرار گرفته، وي احساس مي‌كند واقعا در ميان پرنده‌ها قرار دارد. استفاده از واقعيت مجازي، باعث مي‌شود كه فرد با امنيت بيشتري با موضوع ترس مواجه شود. تحقيقات روانشناسي نشان مي‌دهد كه استفاده از اين تكنولوژي به اندازه مواجهه واقعي سودمند است.

دارو درماني

داروها معمولاً براي درمان فوبياي خاص استفاده نمي‌شوند. با اين حال، در برخي موارد، آن‌ها ممكن است به صورت كوتاه مدت براي كمك به كاهش علائم اضطراب كمك كننده باشند. عمدتا از داروهاي بنزوديازپين نظير آلپرازولام و يا لورازپام كه نوعي آرام بخش و داروي ضد اضطراب هستند براي افراد مبتلا به فوبي خاص استفاده مي‌شود. همچنين داروهاي بتا بلوكر، مي‌تواند برخي از علائم جسمي مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را كاهش دهد.

براي شناخت بيشتر در زمينه داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

   

 منبع : ترس از پرنده يا اورنيتوفوبيا

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۲۵:۱۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز مشاوره خانواده در كرمان كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در كرمان زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

 

منبع : مشاوره خانواده كرمان

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره‌خانواده چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در كرمان

مركز مشاوره خانواده نوين كرمان ميدان آزادي، خيابان استقلال، كوچه 2، ساختمان پزشكان متخصص
مركز مشاوره خانواده دكتر ويدا رضوي بلوار جمهوري اسلامي، خيابان شفا، انتهاي خيابان، مجتمع پزشكي شفا
مركز مشاوره خانواده دكتر كامياب پارك نشاط، ابتداي خيابان سعدي، مجتمع پزشكي پارك كلينيك
مركز مشاوره خانواده شادزي كرمان بلوار جمهوري، بعد از سه راه هوانيروز، مجتمع پزشكي تجاري، برج اول، طبقه 6، واحد 6
مركز مشاوره خانواده همراز باغملي، ساختمان اطلس، واحد 306
مركز مشاوره خانواده ارديبهشت انتهاي بلوار فردوسي، ساختمان پزشكان آراد، طبقه اول، واحد 5
مركز مشاوره خانواده پويا چهار راه طهماسب آباد، جنب بانك ملت
مركز مشاوره خانواده شايگان كرمان پارك نشاط، خيابان سعدي 7، ساختمان پزشكان

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

منبع : مشاوره خانواده كرمان

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۲۱:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از حشره يا آنتوموفوبيا (Entomophobia)، در واقع به ترس غيرمنطقي، شديد و مداوم از هر نوع حشره گفته مي‌شود كه پاسخ اضطرابي فوري ايجاد مي‌كند. همچنين حشره هراسي يكي از انواع اختلالات فوبياي خاص است كه در دسته اختلالات اضطرابي قرار مي‌گيرد. عوامل مختلفي مانند تجربه ناگوار، رفتارهاي آموخته شده و عوامل فردي مي‌تواند در ايجاد اين اختلال نقش داشته باشد. اين بيماران خود مي‌دانند كه ترس‌شان منطقي نيست، با اين حال قادر به كنترل آن نيستند. خوشبختانه فوبيا درمان پذير بوده و از روش‌هاي گوناگوني براي بهبود مي‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترين راهكارهاي درمان حشره هراسي خواهيم پرداخت. براي آشنايي با ساير انواع فوبياي حيوانات كليك كنيد.

 منبع : ترس از حشره يا آنتوموفوبيا

تعريف ترس از حشرات

شدت ترس از حشره ممكن است بسيار زياد باشد و منجر به اضطراب شديد شود. افراد مبتلا به ترس از حشره، ترسي عميق و غيرمنطقي از حشره يا موقعيت‌هايي كه در ارتباط با اين حيوان است، دارند. با گذشت زمان، دايره اين ترس گسترده‌تر خواهد شد. براي مثال فرد از تصوير حشره يا شنيدن كلمه حشره نيز خواهد ترسيد. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهاي خود را محدودتر مي‌كند تا از مواجهه با حشرات اجتناب ورزد.

 

چه عواملي باعث ايجاد ترس از حشره مي‌شود؟

فوبياي مربوط به حيوانات، نوع متداولي از هراس‌هاي خاص است. با اين حال، هنوز دقيقا مشخص نيست چه عواملي باعث ايجاد اين فوبيا مي‌شود. اعتقاد بر اين است كه عوامل زير در ايجاد فوبي حشره نقش دارند.

تجربيات منفي

فوبياي حشره ممكن است به يك تجربه پريشاني يا ناخوشايند مرتبط باشد. به عنوان مثال، مورد حمله كلاغ واقع شدن، يا گرفتن بيماري مشترك با پرندگان كه ناشي از تماس با اين حيوان بوده است مي‌تواند منجر به ترس از حشرات شود.

رفتارهاي آموخته شده

فرد ممكن است بر اساس اطلاعاتي كه دريافت مي‌كند اين ترس را ياد بگيرد. براي مثال مواردي مانند مشاهده ترس والدين از حشرات يا شنيدن اخبار مربوط به “ربوده شدن كودك دو ساله توسط باز شكاري” به فرد مي‌آموزد كه براي محافظت از خود، بايد از حشرات فاصله بگيرد.

عوامل فردي

هركس ترس و اضطراب را به روش خاصي پردازش مي‌كند. برخي از افراد ممكن است به طور طبيعي نسبت به سايرين، آمادگي بيشتري براي واكنش‌هاي اضطرابي نسبت به مسائل داشته باشند.

براي آگاهي بيشتر در زمينه انواع اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

 

علائم و نشانه هاي ترس از حشره چيست؟

علائم فوبياي حشره مي‌تواند شامل علائم رواني و جسماني باشد. در صورتي كه تمام اين علائم يا برخي از آن‌ها براي حداقل 6 ماه، در فرد باقي مانده باشد، وي دچار اختلال ترس از حشره يا فوبياي حشره است.

علائم رواني

  • احساس ترس و اضطراب شديد هنگام فكر كردن يا ديدن حشرات
  • فرد با توجه به اين كه از ترس غيرمنطقي خودآگاه است اما احساس اضطراب غيرقابل كنترل دارد
  • اجتناب از موقعيت‌ها و مكان‌هايي كه ممكن است در آنجا حشره وجود داشته باشد

علائم جسماني

  • افزايش ضربان قلب
  • تعريق زياد
  • لرزش
  • گرفتگي يا درد قفسه سينه
  • تنگي نفس
  • سرگيجه
  • حالت تهوع

 

ترس از حشره در كودكان

كودكان به خوبي بزرگسالان، قادر به بيان احساساتشان نيستند. از طرفي ممكن است آن‌ها نام احساسي كه تجربه مي‌كنند را به خوبي ندانند. علائم ترس از حشره كه در بالا گفته شد، مي‌تواند در كودكان، به صورت بي‌قراري، گريه، بدخلقي و يا ساير علائم ديده شود.

 

روش‌هاي درمان ترس از حشره يا حشرات

ساينوفوبيا همانند هر فوبياي خاص ديگر به ميزان قابل توجهي به رواندرماني پاسخ مي‌دهد. از همين رو اگر ترس از حشره براي‌تان دردسرساز شده و مي‌خواهيد آن را درمان نماييد، بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد. رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه روانشناسان به كمك آن‌ها در جلسات مشاوره به شما ياري مي‌رسانند تا بر ترس خود غلبه كنيد. در اين ميان رويكرد شناختي رفتاري و تكنيك‌هاي خاص آن نظير مواجه سازي تدريجي از بيشترين اثربخشي برخوردار است كه در ادامه برخي از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ايم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

درمان شناختي رفتاري

هدف درمان شناختي رفتاري تغيير شيوه تفكر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. يك متخصص بهداشت روان به واسطه تكنيك‌هايي با فرد همكاري خواهد كرد تا به وي در درك و مديريت احساس اضطراب كمك كند.

در طول فرآيند درماني، متخصصان اين ايده را در فرد تقويت مي‌كنند كه ترس از زنبور به طور كلي بي خطر است. همچنين ممكن است تمرينات تنفس و ريلكسيشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبياي زنبور مقابله كنند.

 

 

مواجهه درماني

همانطور كه از نام اين روش درماني پيداست، قرار گرفتن در معرض محرك استرس زا به صورت تدريجي يا يكباره است. هدف مواجهه درماني اين است كه فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغيير دهد و به فرد در مديريت بهتر احساس اضطراب كمك ‌كند. اين روش درماني اغلب با درمان شناختي رفتاري تركيب مي‌گردد.

غرقه سازي از روش‌هاي درمان ترس از حشره

در اين روش، فرد به طور ناگهاني و يكباره با تعداد زيادي حشره، مواجه مي‌شود. اكثر افراد در اين شرايط به دليل ترسي كه احساس مي‌كنند مي‌خواهند موقعيت را ترك كنند. نكته مهم درمان اين است كه نبايد به فرد اجازه ترك محيط داده شود. باقي ماندن فرد در اين شرايط باعث تجربه يكباره اضطراب و درمان خواهد شد.

حساسيت زدايي منظم

عواملي نظير غيراخلاقي بودن و مشكلاتي نظير آن، باعث شد تا حساسيت زدايي منظم، بيشتر از غرقه سازي توجه درمانگران را به خود جلب كند. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه با استفاده از تكنيك‌هايي نظير انقباض و انبساط عضلات و يا تكنيك‌هاي تنفس منظم، اضطرابش را كنترل كند. بعد از يادگيري موفقيت آميز اين مسئله، فرد مي‌بايست يك فهرست از عواملي كه باعث ترس مي‌شوند، به ترتيب اولويت مشخص كند. در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعي كه كمترين ترس را در وي ايجاد مي‌كرده، مواجه مي‌كند و فرد بايد بر اساس تكنيك‌هايي كه آموزش ديده، با اضطرابش مقابله كند. هنگامي كه وي توانست، اضطرابش را در اين مرحله كنترل كند، مرحله بعدي فهرست به وي ارائه مي شود. براي آشنايي با جديدترين روش هاي درمان استرس كليك كنيد.

واقعيت مجازي

استفاده از تكنولوژي واقعيت مجازي در سال‌هاي اخير، توجه بسياري را به خود جلب كرده است. در اين تكنيك فرد با استفاده از واقعيت مجازي با موضوع ترسش رو‌به‌رو مي‌شود. با توجه به امكانات واقعيت مجازي كه باعث مي‌شوند فرد تصور كند در همان محيط قرار گرفته، وي احساس مي‌كند واقعا در ميان حشرات قرار دارد. استفاده از واقعيت مجازي، باعث مي‌شود كه فرد با امنيت بيشتري با موضوع ترس مواجه شود. تحقيقات روانشناسي نشان مي‌دهد كه استفاده از اين تكنولوژي به اندازه مواجهه واقعي سودمند است.

دارو درماني

داروها معمولاً براي درمان فوبياي خاص استفاده نمي‌شوند. با اين حال، در برخي موارد، آن‌ها ممكن است به صورت كوتاه مدت براي كمك به كاهش علائم اضطراب كمك كننده باشند. عمدتا از داروهاي بنزوديازپين نظير آلپرازولام و يا لورازپام كه نوعي آرام بخش و داروي ضد اضطراب هستند براي افراد مبتلا به فوبي خاص استفاده مي‌شود. همچنين داروهاي بتا بلوكر، مي‌تواند برخي از علائم جسمي مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را كاهش دهد.

براي شناخت بيشتر در زمينه داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

   

 منبع : ترس از حشره يا آنتوموفوبيا

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۱۸:۳۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

افسردگي مهاجرت يكي از شايع‌ترين مشكلات روحي است كه پس از مهاجرت براي فرد پيش خواهد آمد. دور شدن از دوستان و محيط آشناي زندگي، مواجه‌شدن با فرهنگ جديد و همين‌طور تغييرات جدي كه در زندگي فرد ايجاد شده ازجمله دلايلي هستند كه مي‌تواند باعث افسردگي مهاجرت در فرد شود. ادامه اين شرايط باعث ايجاد اختلال در فعاليت‌هاي روزانه شما خواهد شد و با توجه به اينكه احتمالاً شما وارد محيط كاري يا تحصيلي جديدي شده‌ايد اين موضوع مي‌تواند مشكلات بسياري را برايتان به همراه داشته باشد. درنتيجه اگر به مهاجرت فكر مي‌كنيد يا درگير افسردگي مهاجرت شده‌ايد، حتما براي درمان اقدام نماييد. براي دريافت مشاوره خارج از كشور كليك كنيد.

 

 

منبع : افسردگي مهاجرت

 

تعريف افسردگي مهاجرت

مهاجرت مي‌تواند از شهري به شهر ديگر و يا از كشوري به كشور ديگر صورت بگيرد. اما درهرصورت به معناي اين است كه شما از محيطي آشنا، وارد فضاي جديدي مي‌شويد كه چيز زيادي از آن نمي‌دانيد. دور شدن از خانواده و افرادي كه شما نسبت به آن‌ها احساس تعلق‌خاطر داشته‌ايد و قرار گرفتن در محيطي كه چيز زيادي از آن نمي‌دانيد باعث افزايش فشار رواني و بروز افسردگي براي شما مي‌شود.

افسردگي در برخي افراد پيش از مهاجرت و در برخي مواقع پس از مهاجرت شروع مي‌شود. اما اين به معناي آن نيست كه الزاماً همه كساني كه مهاجرت مي‌كنند قرار است بيماري‌هاي روحي را تجربه كنند. حتي در ميان افرادي كه دچار افسردگي مهاجرت مي‌شوند نيز به لحاظ زمان شروع و همين‌طور مدتي كه نشانه‌ها ادامه پيدا كند، تفاوت‌هاي بسياري وجود دارد. اما به‌طوركلي به ميزاني كه شما در محيط جديد دوستاني داشته باشيد كه تنهايتان نگذارند و همين‌طور با فرهنگ محيط جديد آشنايي داشته باشيد، احتمال بروز يا شدت افسردگي كاهش پيدا مي‌كند. براي جلوگيري و يا درمان مي‌توانيد مشاوره افسردگي دريافت نماييد.

نشانه هاي افسردگي مهاجرت

افسردگي به هر دليلي كه ايجاد شده باشد، نشانه‌هاي مشخصي دارد كه ازجمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به اين موارد اشاره كرد:

  • احساس غمگيني و ناراحتي؛
  • لذت نبردن از فعاليت‌هايي كه در گذشته براي فرد جالب بوده؛ به‌نوعي فرد نسبت به هيچ‌چيز احساس چنداني نشان نمي‌دهد؛
  • تغيير در الگوي خواب و خوراك؛ به‌صورت افزايش يا كاهش
  • احساس بي‌ارزشي، نااميدي و ناتواني
  • ناتواني در تصميم‌گيري و نداشتن تمركز در مسائل مختلف
  • وجود فكر يا اعمال آسيب زني به خود و يا خودكشي

اگرچه اين نشانه‌ها رايج‌ترين علائمي هستند كه با افسردگي براي فرد ايجاد مي‌شود، اما اين بيماري مي‌تواند نشانه‌هاي ديگري نيز داشته باشد كه شايد سخت‌تر بتوانيد آن‌ها را به افسردگي ربط بدهيد. ابتلا به بيماري‌هاي جسمي و دردهاي عصبي، پرخاشگري، استفاده از مخدرها يا مشروبات الكلي، احساس ضرر و پشيماني از مهاجرت و همين‌طور بي‌توجهي به فعاليت‌هاي كاري، تحصيلي يا حتي برنامه‌هاي روزمره مي‌توانند از نشانه‌هاي ابتلا به افسردگي مهاجرت باشند. براي آشنايي دقيق تر با نشانه هاي افسردگي كليك كنيد.

دلايل افسردگي مهاجرت

احساس تنهايي

تنهايي يكي از مهم‌ترين دلايلي است كه مي‌تواند باعث احساس افسردگي در فرد شود. به همين خاطر مهاجرت و دور شدن از خانواده و دوستان يا افرادي كه شما احساس مي‌كنيد به آن‌ها تعلق‌خاطر داريد مي‌تواند باعث بروز افسردگي مهاجرت باشد.

ناآشنايي با محيط جديد

همه ما در طول زندگي و به‌تدريج با قواعد محيطي كه در آن زندگي مي‌كنيم آشنا مي‌شويم. اما زماني كه شما از محل زندگي خود مهاجرت مي‌كنيد وارد دنياي جديدي مي‌شويد كه چيز زيادي از آن نمي‌دانيد. ناآشنا بودن با فرهنگ و قوانين محيط جديد باعث بروز ميزاني از فشار رواني و نگراني در شما مي‌شود كه مي‌تواند به افسردگي مهاجرت منجر شود.

احساس ناتواني

هنگامي‌كه وارد محيط جديدي مي‌شويد مي‌بايست براي ساده‌ترين مسائل مثل زبان يا رانندگي مجدداً آموزش ببينيد و تا زماني كه با آداب و قواعد جديد كاملاً آشنا نشده باشيد، ممكن است احساس محدوديت و ناتواني كنيد. علاوه بر اين بسياري از مواقع مهاجرت به اين معناست كه شما اعتبار و جايگاه خود در محلي كه هستيد را ترك كرده و براي ساخت زندگي بايد از كمترين امكانات تلاش شروع كنيد. اين موضوع مي‌تواند گاهي اوقات باعث اضطراب يا پشيماني شده و مشكلاتي را براي‌تان به همراه داشته باشد.

راه‌هاي كنار آمدن با افسردگي مهاجرت

افسردگي مهاجرت مي‌تواند انگيزه و توانايي شما براي فعاليت را كاهش دهد و در شرايطي كه به‌تازگي وارد محيط كار يا تحصيل شده باشيد، اين موضوع تأثيرات منفي در ديدگاه ديگران نسبت به شما ايجاد خواهد كرد. اما صرف‌نظر از كار يا تحصيل افسردگي باعث مي‌شود شما توانايي لذت بردن از اوقات زندگي را از دست بدهيد. به همين خاطر بايد براي درمان يا كاهش آن اقداماتي را انجام دهيد:

1- اطلاعات خود را افزايش دهيد

اگر پيش از مهاجرت بتوانيد آگاهي خود را راجع به محيط مقصد، زبان و فرهنگ آن منطقه افزايش دهيد و همين‌طور با كمك گرفتن از مشاورين و مطالعه مقالات اطلاعات خود را راجع به افسردگي، عوامل زمينه‌ساز و همين‌طور راهكارهايي كه براي پيشگيري از آن داريد افزايش دهيد، مي‌توانيد احتمال بروز افسردگي مهاجرت را كاهش داده و يا در صورت ابتلا به آن بهتر اين شرايط را مديريت كنيد.

2- اهداف مشخص داشته باشيد

سرگرداني و بي‌هدف بودن يكي از مشكلاتي است كه پس از مهاجرت براي بسياري از افراد پيش خواهد آمد و معمولا از خود سؤال مي‌كنند كه چرا حاضر به مهاجرت شدند يا واقعاً دلايل آن‌ها ارزش دور شدن از محيط زندگي‌شان را داشته يا خير؟ به همين خاطر به ميزاني كه شما اهداف مشخص‌تر و واضح‌تري براي زندگي خود داشته باشيد، احتمالاً كمتر دچار افسردگي و سرگرداني مي‌شويد. داشتن اهداف مشخص كمك مي‌كند تا برنامه‌ريزي مناسبي براي دستيابي به آن‌ها داشته باشيد و اين شما را از درگيري با بي‌انگيزگي و مشكلاتي ازاين‌دست در امان نگه مي‌دارد.

3- با خانواده و دوستان در ارتباط باشيد

دوستان و اعضاي خانواده براي همه ما سپر دفاعي محكمي هستند كه مي‌توانيم در شرايط سخت زندگي از آن‌ها كمك بگيريم و حمايت آن‌ها تحمل شرايط دشوار را براي ما ساده‌تر مي‌كند. در سال‌هاي اخير نيز با پيشرفت تكنولوژي امكان ارتباط از طريق اينترنت گسترش بسياري پيدا كرده است. يكي از راهكارهايي كه تا حد زيادي به شما براي پيشگيري از افسردگي مهاجرت كمك مي‌كند اين است كه سعي كنيد تا جاي ممكن ارتباط خود را با اعضاي خانواده و دوستانتان نگه داريد.

4- دوستان جديد پيدا كنيد

علاوه بر اينكه رابطه خود را با خانواده و دوستان سابقتان حفظ مي‌كنيد بهتر است تلاش كنيد تا در محيط جديد نيز دوستاني براي خود پيدا كنيد. اين دوستان علاوه بر پر كردن اوقات فراغت به شما در آشنايي با شرايط محيط جديد كمك مي‌كنند و همين‌طور مي‌توانيد از تجربيات آن‌ها استفاده كنيد.

5- سبك زندگي سالم را جدي بگيريد

يكي از راهكارها براي پيشگيري از افسردگي مهاجرت اين است كه سبك زندگي خود را سالم كنيد. داشتن خواب كافي و منظم و همين‌طور ورزش روزانه به شما در داشتن ذهني سالم كمك مي‌كند. سعي كنيد در طول روز حداقل 20 دقيقه تا نيم ساعت از زمان خود را به ورزش اختصاص دهيد. علاوه بر اين استفاده از تمرينات ريلكسيشن و يوگا نيز مي‌تواند باعث افزايش مقاومت ذهني شما در برابر تنش‌هايي باشد كه در محيط جديد تجربه مي‌كنيد.

6- به خاطر افسردگي مهاجرت به خودتان حق بدهيد

مهاجرت و انطباق پيدا كردن با شرايط جديد يكي از دشوارترين كارهايي است كه در طول زندگي ممكن است با آن مواجه شويد. هماهنگ شدن با فرهنگ و دنياي جديدي كه وارد آن شده‌ايد سخت خواهد بود و به ميزاني كه از محيطي متفاوت‌تر به اين محيط آمده باشيد، اين دشواري بيشتر خواهد شد. به همين خاطر بهتر است به خودتان بابت تجربه احساس دل‌تنگي و يا ناتواني در انجام برخي كارها حق بدهيد. خود انتقادگري يكي از رفتارهايي است كه در اين دوره آسيب بسياري را برايتان ايجاد خواهد كرد. سعي كنيد براي مدتي به خودتان بابت آنچه احساس مي‌كنيد حق بدهيد و با محبت بيشتري با خود رفتار كنيد.

7- از مشاورين كمك بگيريد

اگر احساس مي‌كنيد شرايط شما به‌گونه‌اي است كه تحمل آن برايتان سخت شده و يا براي مدت طولاني درگير احساسات منفي هستيد بهتر است از يك مشاور براي درمان كمك بگيريد. براي آشنايي با روش هاي درمان افسردگي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه‌هاي مختلف مي‌توانيد در هر ساعت از روز از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سؤالات متداول

احساس تنهايي و دل‌تنگي براي عزيزان، قرار گرفتن در يك محيط ناشناخته و احساس ناتواني از انجام فعاليت‌هاي ساده‌اي مثل صحبت كردن ازجمله دلايلي هستند كه باعث بروز افسردگي مهاجرت مي‌شوند.

سعي كنيد رابطه خود را با خانواده و دوستانتان همچنان حفظ كنيد و درعين‌حال در محيط جديد دوستاني جديد پيدا كنيد، داشتن اهداف و برنامه‌ريزي‌هاي مشخص و همين‌طور توجه به سبك زندگي سالم مي‌تواند تا حد زيادي كمك‌كننده باشد.

   

منبع : افسردگي مهاجرت

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: افسردگي مهاجرت،
موضوع:
[ ۶ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۱۵:۳۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ريلكسيشن همان‌طور كه از نام آن پيداست به مجموعه روش‌هايي گفته مي‌شود كه باعث ايجاد آرامش خواهد شد. همه ما در طول روز به دلايل مختلفي استرس را تجربه خواهيم كرد و بر اساس تحقيقات انجام‌شده اين تنش‌ها مي‌تواند مشكلات بسياري را در سلامت جسم و روان ايجاد نمايد و به همين خاطر تمرينات ريلكسيشن مي‌توانند تا حد زيادي برايمان مفيد باشند. شما نيز مي‌توانيد در پايان هر روز زمان كوتاهي را به انجام يكي از اين تمرينات اختصاص دهيد و با اين كار خود را از عوارض ناشي از فشار رواني روزانه رها كنيد. براي آشنايي با ساير روش هاي كنترل استرس كليك كنيد.

 

 

ريلكسيشن چيست | فوايد ريلكسيشن يا تن آرامي

ريلكسيشن يا تن آرامي به مجموعه روش‌هايي گفته مي‌شود كه به شما براي دور شدن از استرس و فشار رواني كمك خواهند كرد. قرار گرفتن در معرض استرس‌هاي روزانه مي‌تواند باعث بروز مشكلات روحي و جسمي بسياري مانند اضطراب، فشارخون يا دردهاي عصبي باشد و اين شرايط براي افرادي كه در مشاغل پراسترس‌تري فعاليت مي‌كنند يا به هر دليلي در زندگي مشغله‌هاي بيشتري دارند، مي‌تواند شديدتر باشد. تمرينات ريلكسيشن به فرد كمك مي‌كنند تا احساس آرامش را در اندام‌هاي مختلف بدن ايجاد كرده و تا حد زيادي از عوارض استرس جلوگيري كند. از ريلكسيشن براي بهبود بسياري از اختلالات اضطرابي استفاده مي‌شود.

براي انجام اين تمرينات شما نياز به آموزش خاص يا ابزار پيچيده‌اي نداريد، بلكه تنها مي‌بايست در حدود يك ساعت از زمان خود را در محيطي آرام به انجام تمرينات ريلكسيشن اختصاص دهيد. علاوه بر اين شما مجبور نيستيد در طول تمرينات از تمامي روش‌هاي ريلكسيشن استفاده كنيد، بلكه صرفاً يكي از آن‌ها كه احساس مي‌كنيد با شرايط شما هماهنگي بيشتري دارد يا با انجام آن آرامش بيشتري را احساس مي‌كنيد انتخاب كرده و به‌صورت مرتب براي انجام آن زمان بگذاريد. انجام مرتب تمرينات ريلكسيشن از سلامت جسم و روان شما در برابر استرس محافظت مي‌كند. ازجمله فوايد استفاده از اين تمرينات مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • احساس آرامش و سرحالي در طول روز
  • بالا رفتن مقاومت بدن در برابر بيماري‌ها
  • افزايش قدرت تمركز و توانايي زندگي در لحظه حال
  • بالا رفتن توانايي‌هاي روحي مانند استحكام رواني
  • كاهش شدت بيماري‌هاي روان‌تني يا جسماني شده مثل سردردهاي عصبي يا ناراحتي‌هاي گوارشي

 

 

مراحل و روش انجام ريلكسيشن

روش‌هاي متفاوتي براي انجام تمرينات ريلكسيشن وجود دارد كه شما مي‌توانيد با استفاده از نوع مشكل و همين‌طور شرايط محيط اطراف‌تان يك يا چند مورد از آن‌ها را انتخاب كنيد. براي انجام اين تمرينات شما مي‌بايست در يك فضاي آرام و مناسب كه امكان تمركز برايتان وجود داشته باشد حضور داشته باشيد. در ادامه بعضي از مهم‌ترين روش‌هاي ريلكسيشن را با يكديگر بررسي خواهيم كرد:

تمرينات تنفس عميق

تنفس يكي از راهكارهايي است كه همه ما براي كاهش اضطراب از آن استفاده مي‌كنيم. هرچقدر بتوانيد اكسيژن بيشتري وارد ريه‌هايتان كنيد علاوه بر اينكه آرامش و اكسيژن‌رساني بهتري را براي بدنتان ايجاد مي‌كنيد، از بروز اضطراب و تنگي نفس نيز جلوگيري خواهيد كرد. براي انجام اين تكنيك به نكات زير توجه داشته باشيد:

  1. يك مكان آرام كه ازنظر دماي محيط نيز در وضعيت مناسبي باشد انتخاب كنيد؛
  2. از لباس‌هاي راحت و مناسب استفاده كنيد؛
  3. مي‌توانيد براي ايجاد آرامش بيشتر از موسيقي‌هاي ملايم يا رايحه‌هاي موردعلاقه‌تان نيز استفاده كنيد؛
  4. در حالتي كه پشت‌تان كاملاً صاف باشد روي زمين بنشينيد و يا اگر اين كار براي‌تان دشوار است دراز بكشيد؛
  5. به‌آرامي شروع به تنفس كنيد. با 4 شماره اكسيژن را وارد ريه‌ها كنيد؛
  6. براي 4 شماره نفس‌تان را نگه داريد و سپس به‌آرامي و در طي 4 شماره بازدم داشته باشيد؛
  7. اين كار را براي چند بار تكرار كنيد و سعي كنيد در اين مدت تمامي تمركز خود را صرفاً روي تنفس‌تان متمركز كرده و به ساير مسائل فكر نكنيد.

روش انقباض ماهيچه‌ها

در اين روش شما مي‌بايست تمامي ماهيچه‌هاي بدنتان را به ترتيب منقبض كنيد و پس از مدتي آن‌ها را رها كنيد. ريلكسيشن به روش انقباض و رهاسازي ماهيچه‌ها احتمالاً براي‌تان سخت‌تر از تكنيك تنفس خواهد بود و شما به تمركز بيشتري نياز خواهيد داشت، اما به همين نسبت تأثير بيشتري نيز در ايجاد آرامش و افزايش تمركز براي‌تان خواهد داشت. براي انجام اين روش نيز درست مانند تكنيك تنفس مي‌بايست با لباس‌هاي راحت در يك فضاي آرام قرار بگيريد. سپس ماهيچه‌هاي اندام‌هاي مختلف را به ترتيبي كه در زير بيان مي‌كنيم منقبض و بعد رها كنيد. ميان هر بار رها كردن ماهيچه‌ها و انقباض گروه بعدي عضلات براي چند ثانيه استراحت كنيد.

  • پاي راست و سپس پاي چپ
  • ساق پاي راست و سپس ساق پاي چپ
  • ران پاي راست و سپس ران پاي چپ
  • عضلات لگن
  • شكم
  • قفسه سينه
  • كمر
  • دست راست و سپس دست چپ
  • بازوي راست و سپس بازوي چپ
  • شانه‌ها و گردن
  • عضلات لب‌ها
  • گونه‌ها
  • ابرو و پيشاني

براي انجام اين تمرين به اين شيوه عمل كنيد:

  1. تمامي تمركزتان را روي عضلات پاي راست قرار دهيد و سپس آن‌ها را منقبض كنيد؛
  2. براي 10 ثانيه اين انقباض را نگه داريد و سپس عضلات را رها كنيد؛
  3. براي حدود 10 ثانيه استراحت كنيد؛
  4. تمامي تمركزتان را متوجه پاي چپ كنيد و براي مدت 10 ثانيه عضلات اين قسمت را منقبض كنيد؛
  5. عضلات پاي چپ را رها كرده و پس از مدتي استراحت عضلات ساق پاي راست را منقبض كنيد؛
  6. در طول اين تمرين تمامي تمركز شما مي‌بايست روي قسمتي باشد كه منقبض يا رها مي‌كنيد و به احساساتي كه در اين شرايط تجربه مي‌كنيد دقت داشته باشيد.

 

 

ريلكسيشن با اسكن بدن

اين روش به اين خاطر به اسكن بدن معروف شده كه شما توجه خود را روي اندام‌هاي بدن و احساساتي كه تجربه مي‌كنند متمركز مي‌كنيد. به عبارتي شما تمامي اندام‌هاي بدن را موردبررسي قرار خواهيد داد.

  1. در يك محيط آرام كه ازنظر نور و دما نيز در وضعيت مناسبي باشد قرار بگيريد؛
  2. لباس‌هاي راحت بپوشيد و بر اساس تمايل‌تان مي‌توانيد از موسيقي يا رايحه‌هاي مختلف نيز استفاده كنيد؛
  3. به پشت دراز بكشيد و براي مدتي با تنفس عميق سعي كنيد تا توجه خود را از ساير مسائل دور كنيد؛
  4. توجه خود را روي انگشتان پاي راست متمركز كنيد و به‌دقت احساسات آن‌ها را ازنظر سردي يا گرمي، گرفتگي يا هر چيز ديگر بررسي كنيد؛
  5. پس از مدتي توجه‌تان را از انگشتان پاي راست برداشته و بر انگشتان پاي چپ متمركز شويد؛
  6. به همان ترتيبي كه در روش انقباض ماهيچه‌ها مطرح شده اين كار را تا رسيدن به اندام‌هاي مختلف صورت ادامه دهيد.

تجسم صحنه‌هاي موردعلاقه

ريلكسيشن به كمك تجسم يكي از قديمي‌ترين روش‌هاي تن آرامي است كه اگر بتوانيد با تمركز كافي آن را انجام دهيد، نتيجه بسيار مطلوبي خواهد داشت. در اين روش مي‌بايست چشمان‌تان را ببنديد و صحنه‌اي كه علاقه داريد را مقابل چشمان‌تان تصور كنيد. اين مكان مي‌تواند دريا، جنگل، كوه يا حتي خياباني باشد كه شما به آن علاقه داريد، هيچ محدوديتي براي نوع مكاني كه تصور مي‌كنيد و همين‌طور اشخاصي كه همراه شما هستند وجود ندارد. شما مي‌توانيد در اين مكان تنها يا با دوستان‌تان باشيد.

سعي كنيد تا جاي ممكن خود را به‌طور واقعي در آن فضا تجسم كنيد. دماي محيط در مكان موردعلاقه‌تان، صداها يا بوهايي كه آنجا وجود دارد، همه را به‌خوبي تجسم كنيد و خود را در اين محيط قرار دهيد. براي مدتي سعي كنيد در اين فضا باقي بمانيد و هر زمان احساس آرامش كرديد چشمان‌تان را بازكرده و به دنياي واقعي برگرديد. رمز موفقيت در اين روش اين است كه بتوانيد تمركز خوبي روي مكان موردعلاقه‌تان داشته باشيد. به ميزاني كه بتوانيد اين فضا را با جزئيات و حضور ذهن بيشتري تجسم كنيد آرامش بيشتري تجربه خواهيد كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سؤالات متداول

ريلكسيشن باعث كاهش استرس و همين‌طور تأثيرات منفي آن بر شرايط جسمي فرد مي‌شود. كاهش دردهاي عصبي، افزايش قدرت سيستم ايمني بدن و همين‌طور بهبود تمركز و توجه از ديگر مزاياي اين روش هستند.

روش‌هاي مختلف ريلكسيشن همگي مؤثر هستند و بهترين آن‌ها بر اساس شرايط و مشكلات شما و همين‌طور زماني كه مي‌توانيد به تمرين اختصاص دهيد تعيين مي‌شود.

   

منبع : ريلكسيشن يا تن آرامي

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ريلكسيشن يا تن آرامي،
موضوع:
[ ۶ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۱۲:۱۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از سگ يا ساينوفوبيا، در واقع به ترس غير منطقي، شديد و مداوم از هر نژادي از سگ‌ها گفته مي‌شود كه پاسخ اضطرابي فوري ايجاد مي‌كند. همچنين سگ هراسي يكي از انواع اختلالات فوبياي خاص است كه در دسته اختلالات اضطرابي قرار مي‌گيرد. عوامل مختلفي مانند تجربه ناگوار، رفتارهاي آموخته شده و عوامل فردي مي‌تواند در ايجاد اين اختلال نقش داشته باشد. اين بيماران خود مي‌دانند كه ترسشان منطقي نيست، با اين حال قادر به كنترل آن نيستند. خوشبختانه فوبيا درمان پذير بوده و از روش‌هاي گوناگوني براي بهبود مي‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترين راهكارهاي درمان سگ هراسي خواهيم پرداخت. براي آشنايي با ساير انواع فوبياي حيوانات كليك كنيد.

 منبع : ترس از سگ

ترس از سگ

شدت ترس از سگ ممكن است بسيار زياد باشد و منجر به اضطراب شديد شود. افراد مبتلا به ترس از سگ، ترسي عميق و غيرمنطقي از سگ يا موقعيت‌هايي كه در ارتباط با اين حيوان است، دارند. با گذشت زمان، دايره اين ترس گسترده‌تر خواهد شد. براي مثال فرد از تصوير سگ يا شنيدن كلمه سگ نيز خواهد ترسيد. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهاي خود را محدودتر مي‌كند تا از مواجهه با سگ‌ها اجتناب ورزد.

 

چه عواملي باعث ايجاد ترس از سگ مي‌شود؟

فوبياي مربوط به حيوانات، نوع متداولي از هراس‌هاي خاص است. با اين حال، هنوز دقيقا مشخص نيست چه عواملي باعث ايجاد اين فوبيا مي‌شود. اعتقاد بر اين است كه عوامل زير در ايجاد فوبي سگ نقش دارند.

تجربيات منفي

فوبياي سگ ممكن است به يك تجربه پريشاني يا ناخوشايند مرتبط باشد. به عنوان مثال، احساس درد ناشي از گاز و حمله سگ يا داشتن واكنش بد واكسن‌هاي حاري مي‌تواند منجر به ترس از سگ‌ها شود.

رفتارهاي آموخته شده

فرد ممكن است بر اساس اطلاعاتي كه دريافت مي‌كند اين ترس را ياد بگيرد. براي مثال مواردي مانند مشاهده ترس والدين از سگ‌ها يا شنيدن اخبار يا هشدارهاي مربوط به “سگ‌هاي وحشي” به فرد مي‌آموزد كه براي محافظت از خود، بايد از سگ‌ها فاصله بگيرد.

عوامل فردي

هركس ترس و اضطراب را به روش خاصي پردازش مي‌كند. برخي از افراد ممكن است به طور طبيعي نسبت به سايرين، آمادگي بيشتري براي واكنش‌هاي اضطرابي نسبت به مسائل داشته باشند.

براي آگاهي بيشتر در زمينه انواع اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

 

علائم ترس از سگ چيست؟

علائم فوبياي سگ مي‌تواند شامل علائم رواني و جسماني باشد. در صورتي كه تمام اين علائم يا برخي از آن‌ها براي حداقل 6 ماه، در فرد باقي مانده باشد، وي دچار اختلال ترس از سگ يا فوبياي سگ است.

علائم رواني

  • احساس ترس و اضطراب شديد هنگام فكر كردن يا ديدن سگ‌ها
  • فرد با توجه به اين كه از ترس غيرمنطقي خودآگاه است اما احساس اضطراب غيرقابل كنترل دارد
  • اجتناب از موقعيت‌ها و مكان‌هايي كه ممكن است در آنجا سگ وجود داشته باشد

علائم جسماني

  • افزايش ضربان قلب
  • تعريق زياد
  • لرزش
  • گرفتگي يا درد قفسه سينه
  • تنگي نفس
  • سرگيجه
  • حالت تهوع

 

ترس از سگ در كودكان

كودكان به خوبي بزرگسالان، قادر به بيان احساساتشان نيستند. از طرفي ممكن است آن‌ها نام احساسي كه تجربه مي‌كنند را به خوبي ندانند. علائم ترس از سگ كه در بالا گفته شد، مي‌تواند در كودكان، به صورت بي‌قراري، گريه، بدخلقي و يا ساير علائم ديده شود.

 

روش‌هاي درمان ترس از سگ

ساينوفوبيا همانند هر فوبياي خاص ديگر به ميزان قابل توجهي به رواندرماني پاسخ مي‌دهد. از همين رو اگر ترس از سگ براي‌تان دردسرساز شده و مي‌خواهيد آن را درمان نماييد، بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد. رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه روانشناسان به كمك آن‌ها در جلسات مشاوره به شما ياري مي‌رسانند تا بر ترس خود غلبه كنيد. در اين ميان رويكرد شناختي رفتاري و تكنيك‌هاي خاص آن نظير مواجه سازي تدريجي از بيشترين اثربخشي برخوردار است كه در ادامه برخي از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ايم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

درمان شناختي رفتاري

هدف درمان شناختي رفتاري تغيير شيوه تفكر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. يك متخصص بهداشت روان به واسطه تكنيك‌هايي با فرد همكاري خواهد كرد تا به وي در درك و مديريت احساس اضطراب كمك كند.

در طول فرآيند درماني، متخصصان اين ايده را در فرد تقويت مي‌كنند كه ترس از زنبور به طور كلي بي خطر است. همچنين ممكن است تمرينات تنفس و ريلكسيشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبياي زنبور مقابله كنند.

 

 

مواجهه درماني

همانطور كه از نام اين روش درماني پيداست، قرار گرفتن در معرض محرك استرس زا به صورت تدريجي يا يكباره است. هدف مواجهه درماني اين است كه فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغيير دهد و به فرد در مديريت بهتر احساس اضطراب كمك ‌كند. اين روش درماني اغلب با درمان شناختي رفتاري تركيب مي‌گردد.

غرقه سازي از روش‌هاي درمان ترس از سگ

در اين روش، فرد به طور ناگهاني و يكباره با تعداد زيادي سگ، مواجه مي‌شود. اكثر افراد در اين شرايط به دليل ترسي كه احساس مي‌كنند مي‌خواهند موقعيت را ترك كنند. نكته مهم درمان اين است كه نبايد به فرد اجازه ترك محيط داده شود. باقي ماندن فرد در اين شرايط باعث تجربه يكباره اضطراب و درمان خواهد شد.

حساسيت زدايي منظم

عواملي نظير غيراخلاقي بودن و مشكلاتي نظير آن، باعث شد تا حساسيت زدايي منظم، بيشتر از غرقه سازي توجه درمانگران را به خود جلب كند. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه با استفاده از تكنيك‌هايي نظير انقباض و انبساط عضلات و يا تكنيك‌هاي تنفس منظم، اضطرابش را كنترل كند. بعد از يادگيري موفقيت آميز اين مسئله، فرد مي‌بايست يك فهرست از عواملي كه باعث ترس مي‌شوند، به ترتيب اولويت مشخص كند. در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعي كه كمترين ترس را در وي ايجاد مي‌كرده، مواجه مي‌كند و فرد بايد بر اساس تكنيك‌هايي كه آموزش ديده، با اضطرابش مقابله كند. هنگامي كه وي توانست، اضطرابش را در اين مرحله كنترل كند، مرحله بعدي فهرست به وي ارائه مي شود. براي آشنايي با جديدترين روش هاي درمان استرس كليك كنيد.

واقعيت مجازي

استفاده از تكنولوژي واقعيت مجازي در سال‌هاي اخير، توجه بسياري را به خود جلب كرده است. در اين تكنيك فرد با استفاده از واقعيت مجازي با موضوع ترسش رو‌به‌رو مي‌شود. با توجه به امكانات واقعيت مجازي كه باعث مي‌شوند فرد تصور كند در همان محيط قرار گرفته، وي احساس مي‌كند واقعا در ميان سگ‌ها قرار دارد. استفاده از واقعيت مجازي، باعث مي‌شود كه فرد با امنيت بيشتري با موضوع ترس مواجه شود. تحقيقات روانشناسي نشان مي‌دهد كه استفاده از اين تكنولوژي به اندازه مواجهه واقعي سودمند است.

دارو درماني

داروها معمولاً براي درمان فوبياي خاص استفاده نمي‌شوند. با اين حال، در برخي موارد، آن‌ها ممكن است به صورت كوتاه مدت براي كمك به كاهش علائم اضطراب كمك كننده باشند. عمدتا از داروهاي بنزوديازپين نظير آلپرازولام و يا لورازپام كه نوعي آرام بخش و داروي ضد اضطراب هستند براي افراد مبتلا به فوبي خاص استفاده مي‌شود. همچنين داروهاي بتا بلوكر، مي‌تواند برخي از علائم جسمي مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را كاهش دهد.

براي شناخت بيشتر در زمينه داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع : ترس از سگ

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترس از سگ،
موضوع:
[ ۵ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۹:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 10
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی