مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

قرص اكس يا اكستازي يكي از انواع مواد مخدر صنعتي است كه در آزمايشگاه توليد مي‌شود. اين دارو در گروه داروهاي محرك قرار دارد و به دليل انرژي و احساس نشاطي كه ايجاد مي‌كند معمولاً در ميان جوانان طرفداران بسياري دارد. قرص اكس براي نخستين بار به عنوان داروي كاهش وزن به جهان معرفي شد و در اين زمينه نتايج مثبتي نيز به همراه داشت اما با توجه به عوارض جانبي ناخوشايندي كه به دنبال مصرف اين دارو به وجود آمد، توليد و انتشار آن ممنوع اعلام شد. ولي متأسفانه مصرف آن به صورت غيرقانوني و به عنوان داروي مخدر تاكنون ادامه پيدا كرده است. خوشبختانه روش‌هاي درماني گوناگوني براي افراد مصرف‌كننده وجود دارد كه به آن‌ها در بهبود علائم كمك مي‌كند. با توجه به عوارض ناخوشايند اين دارو بر جسم و روان و خاصيت اعتيادآوري آن، توصيه مي‌كنيم جهت اطلاع از بهترين روش‌هاي درمان ترك اعتياد كليك كنيد.

 

منبع : قرص اكس يا اكستازي

 

قرص اكس چيست؟

تركيب شيميايي 3 يا 4 متيل فنيديت مت آمفتامين (MDMA) كه در ميان مردم با نام‌هاي قرص اكس يا اكستازي شناخته مي‌شود، يكي از انواع داروهاي گروه آمفتامين است و به همين دليل به عنوان يك داروي محرك شناخته مي‌شود. با مصرف اين دارو فرد احساس با انرژي بودن، افزايش هشياري، تمايل به برقراري ارتباط با ديگران و خوشحالي و نشاط مي‌كند.

قرص اكس يك تركيب شيميايي ساخته شده در آزمايشگاه است. اكس خالص داراي رنگ سفيد است اما در صورتي كه مواد ديگري در آزمايشگاه با آن تركيب شده باشند مي‌توانند رنگ‌هاي مختلفي مثل سبز، آبي يا قرمز و بنفش را نيز داشته باشد.

مصرف اكس مي‌تواند به صورت قرص، استنشاق يا تزريق اتفاق بيفتد؛ اما معمول ترين حالت مصرف اين دارو به صورت استفاده دهاني از قرص‌ها مي‌باشد. پس از گذشت زمان اندكي از مصرف اكستازي، اين دارو توسط عروق خوني دستگاه گوارش جذب‌شده و در تمامي بدن فرد پخش مي‌شود.

 

 

تاثيرات قرص اكس بر بدن

پس از اينكه قرص اكس توسط عروق خوني دستگاه گوارش جذب و در سراسر بدن پخش مي‌شود تركيبات آمفتامين موجود در آن، مغز را وادار به ترشح بيشتر مواد شيميايي از جمله دوپامين، نورآدرنالين و سروتونين مي‌كند. تمامي اين مواد شيمايي در افزايش انرژي و خلق نقش دارند و به همين دليل با افزايش ترشح آن‌ها فرد احساس خوبي خواهد داشت. معمولابين 30 تا 45 دقيقه پس از مصرف قرص اكستازي نشانه‌ها در فرد بروز پيدا مي‌كنند و ظرف حداكثر 6 ساعت نيز اثرات استفاده از اين دارو پايان مي‌يابد.

با مصرف اين دارو علاوه بر احساس نشاط و پرانرژي بودن نشانه‌هايي نظير گشاد شدن مردمك چشم و حساسيت به نور، ايجاد حركات غيرارادي در فك فرد مثل جويدن نيز ايجاد مي‌شود؛ اما مصرف اكستازي مي‌تواند نشانه‌هاي شديدتري مثل از دست دادن هشياري نسبت به زمان و مكان، ايجاد توهم و مشكلات ديگري را به دنبال داشته باشد كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهيم كرد.

 

 

علائم مصرف قرص اكس

مصرف قرص اكس به دليل تغييراتي كه در ترشح مواد شيميايي از مغز ايجاد مي‌كند، باعث بروز نشانه‌هاي ناخوشايند جسمي و رواني در فرد مي‌شود. در صورتي كه اين نشانه‌ها را در خود يا اطرافيانتان مشاهده مي‌كنيد بهتر است براي بررسي‌هاي بيشتر با يك متخصص مشورت نماييد. اصلي‌ترين نشانه‌هاي مصرف قرص اكس شامل موارد زير هستند.

  • تعريق بيش‌ازحد
  • تهوع و استفراغ
  • احساس تاري ديد و سرگيجه
  • خشكي دهان
  • تنش عضلاني
  • مشكلات خواب
  • ضعف در تمركز
  • تحريك پذيري
  • احساس افسردگي يا اضطراب شديد
  • توهم

يكي از جدي‌ترين آسيب‌هايي كه به دنبال مصرف قرص اكس ايجاد مي شود، كاهش حجم آب بدن است. اين موضوع به دليل بالا رفتن دماي بدن به وجود مي‌آيد. بدن به دنبال يك مكانيزم خودكار براي كاهش دماي بدن و حفظ سلامت به تعريق دست مي‌زند و در نتيجه اين امر حجم زيادي از آب بدن فرد دفع مي‌شود. اين موضوع مي‌تواند مشكلات بسيار جدي مثل مشكلات كليوي يا حتي كما و مرگ را به دنبال داشته باشد.

 

 

نشانه‌هاي مسموميت با قرص اكس

مصرف بيش از حد قرص اكس مي‌تواند عوارض جدي را بري فرد به همراه داشته باشد و حتي ممكن است به مرگ ختم شود. برخي از نشانه‌هاي رايج مسموميت يا اوردوز با قرص اكس موارد زير را دربر مي‌گيرد.

  • بالا رفتن بيش از حد فشارخون
  • افزايش ضربان قلب
  • بالا رفتن بيش از حد دماي بدن
  • تشنج
  • سكته
  • از دست دادن هوشياري

ويژگي اعتيادآوري قرص اكس

تحقيقات انجام گرفته بر روي نوجوانان و جوانان مصرف كننده اكستازي نشان مي‌دهد كه در حدود 60 درصد از مصرف كنندگان اين دارو نسبت به مصرف آن وابستگي پيدا مي‌كنند. قرص‌هاي اكس و ساير مشتقات آمفتامين برخلاف مواد افيوني همچون ترياك، وابستگي بدني چنداني براي فرد ايجاد نمي‌كنند اما آنچه باعث مصرف مجدد دارو مي‌شود تمايل به تجربه مجدد احساس وجد و سرخوشي است كه با مصرف اكستازي براي فرد پيش خواهد آمد.

نشانه‌هاي اعتياد به قرص اكس

سه ويژگي كلي براي تشخيص اعتياد به هرگونه ماده مخدر وجود دارد كه بهتر است درصورت مشاهده هريك از آن‌ها در خود يا اطرافيان به سرعت به يك متخصص در زمينه ترك اعتياد مراجعه نماييد. اين نشانه‌ها موارد زير را شامل مي‌شود.

نياز به مصرف بيشتر

با مصرف قرص اكس براي يك مدت، فرد احساس خواهد كرد كه علي‌رغم مصرف به همان اندازه سابق به احساس رضايت و سرخوشي كه قبلاً تجربه مي‌كرد دست پيدا نمي‌كند و به همين خاطر ميزان مصرف را افزايش مي‌دهد.

مشكلات جسمي يا روحي در صورت عدم مصرف

چنانچه فرد كمتر از دوز هميشگي دارو را مصرف كند يا اصلاً مصرفي نداشته باشد به‌تدريج علائم ناراحتي در جسم يا روان آشكار مي‌شوند. در ارتباط با قرص اكس اين نشانه‌ها شامل:

  • ميل و رغبت شديد به مصرف مجدد
  • احساس خستگي
  • افسردگي و تغييرات خلقي
  • ناتواني در تمركز و تصميم‌گيري

تلاش براي پيدا كردن دارو

در اين مرحله بيماران زمان زيادي را صرف تهيه و مصرف داروي مورد نظر مي‌كنند. آن‌ها ممكن است براي تهيه قرص از سركار غيبت كنند يا براي تأمين هزينه اين داروها به رفتارهاي نامناسبي دست بزنند.

درمان اعتياد به قرص اكس

با توجه به اينكه تاكنون داروي مشخصي براي درمان اعتياد به قرص اكس پيدا نشده است و همچنين با در نظر داشتن اين مطلب كه اعتياد به اكستازي بيشتر از آنكه جنبه بدني داشته باشد ذهن و روان فرد را درگير مي‌كند، روانشناسان اصلي‌ترين نقش را در زمينه درمان اين مسئله ايفا مي‌كنند. ايجاد جلسات گروه درماني، آموزش راهكارهايي براي كنترل تمايل به مصرف مجدد و همين‌طور پيدا كردن راهكارهاي سازنده‌تر به جاي مصرف مواد مخدر ازجمله مزيت‌هاي استفاده از جلسات روانشناسي براي ترك اعتياد به اين دارو هستند.

از جمله مهم‌ترين فعاليت‌هاي روانشناسان در زمينه ترك اعتياد به قرص اكس مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

 

 

پيدا كردن علل زيربنايي مصرف مواد مخدر

روانشناسان در طول جلسات مشاوره انگيزه‌هاي اصلي و زيربنايي گرايش فرد به مصرف مواد مخدر را بررسي كرده و با برطرف كردن آن‌ها فرد را تا حد زيادي از مصرف اين داروها مصون نگه مي‌دارند. براي مثال ممكن است مشكلات خانوادگي، ضعف اعتماد به نفس، خلق پايين يا حتي مشكلاتي نظير ناتواني در ردكردن درخواست اطرافيان علل اصلي مصرف مواد مخدر باشند. روانشناسان با شناسايي اين مشكلات و كمك به فرد براي جايگزين كردن گزينه‌هاي بهتر مثل بيان خواسته‌ها، دوست‌يابي، هدف گزيني و… به شما در ترك مواد مخدر كمك خواهند كرد.

آشنا كردن بيمار با نشانه‌هاي جسمي و رواني

در طي درمان اعتياد به مصرف قرص اكس، روانشناسان از طريق تكنيك‌هاي درماني فرد را نسبت به نشانه‌هاي جسمي و رواني خود قبل از مصرف قرص آگاه مي‌كنند. از اين طريق بيمار متوجه خواهد شد كه درچه شرايطي به سراغ مصرف قرص اكس مي‌رود و سپس به او آموزش داده مي‌شود كه چطور از اين شرايط دوري كند يا با آن‌ها مبارزه نمايد. براي مثال ممكن است فرد هربار كه انتقاد كردن از خود را شروع مي‌كند و احساس ناتواني مي‌كند، براي بهبود خلق به سمت مصرف قرص اكس گرايش پيدا كند. در حين درمان بيمار نسبت به اين انتقاد گري‌ها آگاه مي‌شود و راه مقاومت در برابر آن‌ها را مي‌آموزد.

پيدا كردن افرادي با مشكلات مشابه

در طي جلسات گروهي براي درمان اعتياد، بيمار با افرادي آشنا مي‌شود كه مشكلاتي همانند او را تجربه مي‌كنند در نتيجه احساس نمي‌كند كه صرفاً او دچار مشكل شده است. از طرفي آشنايي با گروهي كه هدفي مشترك با وي دارند باعث مي‌شود كه انگيزه بيشتري براي ترك مواد پيدا كند و يا از راهكارهاي اطرافيان براي بهبود شرايط استفاده نمايد.

آموزش‌هاي پيشگيرانه

يكي از اصلي‌ترين خدماتي كه روانشناسان مي‌توانند در زمينه اعتياد ارائه كنند، راه‌هاي پيشگيرانه است. به همين خاطر توصيه مي‌شود والديني كه فرزندان نوجوان دارند يا جواناني كه به هر دليلي در اين زمينه احساس مشكل مي‌كنند از يك مشاور كمك بگيرند.

با مراجعه به مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد از استاندارد بودن و كامل بودن درمان هاي مربوط به اعتياد اطمينان حاصل نماييد.

سؤالات متداول

1. آيا زنان و مردان در بروز نشانه‌هاي سوءمصرف قرص اكس يكسان هستند؟

بر اساس تحقيقات انجام شده زنان نسبت به اين دارو آسيب پذيرتر هستند و مصرف مقدار كمتري از دارو نسبت به مردان مي‌تواند نشانه‌هاي مسموميت را در آن‌ها ايجاد كند.

2. آيا قرص اكس مي‌تواند كاركرد جنسي را بهتر كند؟  

با توجه به تأثير اين بيماري بر بدن، در كوتاه مدت ممكن است تمايل فرد براي برقراري ارتباط جنسي و همين‌طور توانايي جنسي وي افزايش پيدا كند؛ اما در بلندمدت و مصرف مداوم اين دارو، مشكلاتي نيز براي فرد به وجود مي‌آيد و به ناتواني جنسي منجر مي‌شود.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

منبع : قرص اكس يا اكستازي

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص اكس يا اكستازي،
موضوع:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۴۰:۲۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ازدواج بخاطر پول زماني مساله ساز مي‌شود كه تنها براي انتخاب همسرآينده‌تان به مقدار ثروت او اهميت دهيد. معمولا كسي كه تنها پول را عامل خوشبختي مي‌داند، وقتي مي‌فهمد خانم/آقا ثروتمند نيست (حتي اگر رابطه‌اي بسيار خوب داشته باشند)، از ازدواج با او منصرف مي‌شود. توجه تنها به پول باعث خواهد شد، تعارض‌هاي شديدي در ازدواج‌تان داشته باشيد. اگر مي‌خواهيد بدانيد كه همسر آينده‌تان شما را به خاطر خودتان انتخاب كرده و يا نمي‌دانيد به غير از پول به چه عواملي بايد توجه كنيد، حتما مقاله هاي انگيزه ازدواج را مطالعه نماييد.

 

منبع : ازدواج بخاطر پول و موقعيت اجتماعي

 

ازدواج بخاطر پول درست يا غلط؟

در نظر گرفتن توان اقتصادي و ميزان درآمد همسر يكي از ملاك‌هاي مهمي است كه اكثر افراد هنگام ازدواج به آن دقت مي‌كنند. روانشناسان و مشاوران متخصص در امور خانواده نيز بر اين باورند كه زن و مرد بايد قبل از شروع زندگي مشترك از نظر اقتصادي شرايط يكديگر را بررسي كرده و اين موضوع را ارزيابي نمايند كه چقدر مي‌توانند در زمينه مالي نيازهاي يكديگر را برآورده كنند. در واقع هيچكس منكر اهميت نقش پول و مسائل مالي در ازدواج نيست.

اما مشكل زماني به وجود مي‌آيد كه دختر/پسر ساير ملاك‌ها و معيارهاي خود را فراموش كند و صرفا به دليل ثروتمند بودن مورد ازدواج با او وصلت كند. در اين شرايط عدم بررسي ساير موضوعات ريسك بروز مشكلات ارتباطي و انواع آسيب‌ها را در دوران پس از ازدواج افزايش مي‌دهد و در نهايت مي‌تواند خطر شكست در زندگي زناشويي را دو چندان كند.

 چرا به خاطر پول ازدواج مي كنند؟

در جامعه كم نيستند كساني كه براي ازدواج تنها پولدار بودن همسر آينده‌شان را ملاك قرار مي‌دهند. در واقع آن‌ها بيش از هرچيز دنبال اين هستند كه آدم ثروتمندي را براي شروع زندگي مشترك پيدا كنند و در اين راه به خيلي از مسائل نظير سازگاري ويژگي‌هاي شخصيتي با يكديگر، مسائل فرهنگي، اعتقادي و … فكر نمي‌كنند.

عوامل متعددي مي‌توانند در اين نوع نگرش و رفتار نسبت به ازدواج موثر باشند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به گسترش فقر در جامعه، داشتن باورهاي غلط در مورد پول نظير اينكه “پول همه چيز است” يا “اگر پول باشد خوشبختي هم هست”، نداشتن خود‌آگاهي كافي، نشناختن ملاك‌ها و معيارهاي ازدواج و آموزش نديدن در اين زمينه اشاره كرد. براي آشنايي با ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

 چگونه تحت تاثير ثروت دختر/پسر قرار نگيريم؟

ثروت براي اكثر ما آدم‌ها وسوسه انگيز است. هم زنان و هم مردان زماني كه با فردي ثروتمند آشنا مي‌شوند كه به ازدواج با آن‌ها تمايل دارد ممكن است چشمشان را روي ساير ملاك‌ها و معيارها ببندند و تحت تاثير قدرت شگفت‌آور پول قرار بگيرند. براي اينكه در اين دام نيافتيد بايد در ذهن‌تان مورد ازدواج خود را بدون ثروتش در نظر بگيريد.

روزي را تصور كنيد كه او به هر دليلي كل ثروتش را از دست داده است و آن گاه از خود برسيد كه آيا بازهم چيز ارزشمندي در وجودش هست كه بتواند به شما براي زندگي هميشگي با او انگيزه بدهد؟ آيا او هم چنان مي‌تواند به عنوان يك همسر خوب در زندگي شما نقش ايفا كند؟ البته جواب دادن به اين سوالات همواره آسان نيست. اگر در اين شرايط قرار گرفته‌ايد و احساس سردرگمي مي‌كنيد دريافت خدمات مشاوره پيش از ازدواج تا حد زيادي به شما ياري مي‌رساند. براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

ديدتان را به ازدواج عوض كنيد

اگر بخاطر پول شيفته كسي شده‌ايد، بهتر است يك قدم به عقب برگرديد و به اين سوال پاسخ دهيد كه “آيا ازدواج را به عنوان يك معامله و راهي براي پولدار شدن مي‌بينيد؟” اگر پاسخ‌تان به اين سوال مثبت است، بايد بگوييم معيار درستي انتخاب نكرده‌ايد، چرا كه پس از وارد شدن به چنين زندگي متوجه اهميت ساير بخش‌هاي زندگي خواهيد شد.

پيامدها و آثار ازدواج بخاطر پول

گاهي اوقات مردم فكر مي‌كنند خوشبختي را مي‌توان با پول خريد. در نتيجه تصميم به ازدواج با آدمي پولدار مي‌گيرند تا بتوانند علاوه بر رفع نيازهاي مالي ساير نيازهاي خود را نيز از اين طريق برآورده كنند.

اين در حالي است كه يك ازدواج موفق براي به ارمغان آوردن احساس رضايت از زندگي زناشويي به عوامل بسيار گوناگوني بستگي دارد. براي مثال وجود صميميت هيجاني و فكري، تعهد و وفاداري، داشتن سبك تربيتي مشابه، نزديك بودن خصوصيات شخصيتي، وجود تفاهماتي در زمينه مسائل اعتقادي و فرهنگي از جمله مسائلي هستند كه تاثير بسزايي در آرامش زوجين مي‌گذارند كه هرگز با پول به دست نمي‌آيند.

اگر اين فاكتورها در زندگي‌تان وجود نداشته باشد، پس از مدتي كه به زندگي ثروتمندانه عادت كرديد، در ارتباط با همسرتان احساس خلا مي‌كنيد و با چالش‌ها و تعارضات تازه‌اي آشنا مي‌شويد. اين مسئله باعث مي‌شود كه روز به روز از نظر عاطفي از شريك عاطفي خود فاصله بگيريد و نتوانيد يك ارتباط موثر و ثمربخش را با يكديگر تجربه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

اينكه ملاك هاي خود را براي ازدواج بشناسيد نشان دهنده پختگي شخصيتي و خودآگاهي بالاي شماست. در همين راستا معيار مالي نيز يكي از فاكتورهاي بسيار مهمي است كه بايد در ازدواج در نظر بگيريد اما مشكل زماني پديد مي آيد كه شما ساير ملاك هاي خود براي ازدواج را نشناسيد و به طور اغراق آميزي تحت تاثير پول و ثروت فرد مقابل باشيد.

   

منبع : ازدواج بخاطر پول و موقعيت اجتماعي

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۵:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

خواستگاري بدون حضور پسر يكي از اشكال خواستگاري سنتي است كه طي آن داماد در ابتدا همه چيز را به خانواده واگذار مي‌كند. در اين شرايط معمولا مادر براي خواستگاري پيش قدم شده و پس از تائيد نهايي از پسر مي‌خواهد كه در جلسات بعدي خواستگاري حاضر شود. امروزه اين شكل از خواستگاري همانند گذشته رايج نيست و پسرها بيشتر ترجيح مي‌دهند كه در انتخاب همسرشان نقش فعال‌تري داشته باشند. البته كه گاه عدم حضور داماد در خواستگاري به سنت‌ها ارتباطي ندارد، در اين مقاله تلاش كرده‌ايم تا از زواياي مختلف اين مساله را بررسي نماييم. براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

منبع : خواستگاري بدون حضور پسر

خواستگاري بدون حضور پسر را بپذيريم يا نه؟

ممكن است اين شرايط براي هر دختري پيش بيايد كه خانواده‌اي بخواهند بدون حضور پسرشان از او خواستگاري كنند. در اين موقعيت معمولا مادر و خواهر داماد براي ديدن دختر و بررسي شرايط او اقدام مي‌كنند. اين شكل از خواستگاري سنتي براي بسياري از خانواده‌ها پذيرفته شده است. از همين رو هر دو طرف توافق مي‌كنند كه حضور داماد در جلسات بعدي خواستگاري صورت بگيرد.

اما امروزه با كنار گذاشتن برخي رسوم سنتي در بسياري از فرهنگ‌ها و خانواده‌ها ممكن است برخي اين رفتار را نوعي بي‌احترامي در نظر بگيرند. همچنين از نظر بسياري از دختران امروزي اين مسئله بيانگر سبك زندگي سنتي و عدم استقلال راي كافي در پسر است.

از همين رو نمي‌توان يك نسخه يكسان را براي همه دختر خانم‌ها تجويز كرد. اگر خانواده‌اي پيشنهاد خواستگاري بدون حضور پسر را به شما داده‌اند، بايد به زمينه فرهنگي خود نگاه كنيد. اگر اين سبك خواستگاري از ديدگاه فردي و خانوادگي شما قابل قبول است، مي‌توانيد آن را بپذيريد اما اگر برداشت متفاوتي از آن داريد بهتر است از همان ابتدا معيارها و ملاك‌هاي خود را با خانواده همسرآينده‌تان در ميان بگذاريد.

محاسن خواستگاري بدون حضور پسر

براي كساني كه با اين نوع از خواستگاري آشنا نيستند يا در فرهنگ‌شان اين مسئله وجود ندارد، اين سوال پيش مي‌آيد كه خواستگاري بدون حضور پسر چه محاسني دارد و چرا خانواده‌ها به اين شيوه براي ازدواج فرزند خود اقدام مي‌كنند. از جمله اين محاسن مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • برخي افراد معتقدند كه حضور داماد در همان جلسه اول باعث مي‌شود كه جوي رسمي ايجاد شده و دختر احساس راحتي نداشته باشد. از همين رو ترجيح مي‌دهند كه يك جلسه خواستگاري را بدون حضور مردان خانواده از جمله داماد برگزار كنند تا يك آشنايي ضمني صورت بگيرد و دختر خانم نيز بتواند برخوردهاي آزادانه‌تري داشته باشد.
  • برخي از دخترها در جلسه اول خواستگاري استرس و اضطراب زيادي را گزارش مي‌دهند. براي بهبود اين شرايط بسياري از خانواده‌ها ترجيح مي‌دهند كه ابتدا يك جلسه خواستگاري ابتدايي با خانواده داماد داشته باشند، ملاك‌ها و معيارهاي اوليه را ارزيابي كنند و در صورتي كه تاييدهاي ابتدايي وجود داشت از داماد بخواهند كه در جلسات بعدي حضور پيدا كند. اين به دخترها كمك مي‌كند تا آمادگي بيشتري پيدا كرده و در نتيجه از استرس خود بكاهند.
  • هر كسي براي ازدواج يكسري ملاك‌هاي ظاهري را در نظر مي‌گيرد. در خانواده‌هاي مذهبي كه پسر براي ارزيابي ويژگي‌هاي ظاهري دختر با محدوديت مواجه است از مادر يا خواهر خود مي‌خواهد كه ابتدا براي اين كار پيش قدم شوند.

معايب خواستگاري بدون حضور پسر

خواستگاري بدون حضور پسر اگر به شكلي باشد كه به عنوان يك جلسه غيررسمي و مقدمه براي خواستگاري مطرح شود، اغلب از جانب اكثر خانواده‌ها پذيرفته‌تر شده است. اما زماني كه افراد خواستگاري رسمي را نيز بدون حضور داماد برگزار مي‌كنند، اكثرا منجر به بروز برداشت‌هاي منفي از جانب خانواده عروس مي‌شود. از جمله معايب خواستگاري بدون حضور پسر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • مي‌تواند اين امر بيانگر وابستگي شديد پسر به خانواده و عدم استقلال راي او باشد.
  • خواستگاري بدون حضور پسر مي‌تواند اين برداشت را به خانواده دختر منتقل كند كه داماد اهميت چنداني براي ازدواج خود قائل نيست.
  • مي‌تواند نشانگر ضعف تصميم‌گيري در داماد باشد.
  • مي‌تواند نشان دهنده مداخله بيش از حد خانواده در امور مرتبط با ازدواج باشد.

خلاصه كلام

خواستگاري بدون حضور پسر در دنياي مدرن امروز كمتر اتفاق مي‌افتد. چرا كه جوانان امروزه بيشتر از سبك ازدواج سنتي فاصله گرفته‌اند و تمايل دارند نقش فعال‌تري در تعيين سرنوشت خود ايفا كنند. با اين حال اين موضوع هنوز هم در برخي فرهنگ‌ها و خانواده‌ها مورد قبول است.

توجه داشته باشيد كه شيوه اقدام خانواده‌ها براي خواستگاري و نحوه رفتار آن‌ها در جلسات آشنايي مي‌تواند در مورد فرهنگ، آداب و رسوم و سنت‌هاي آنان اطلاعات بسيار مهمي در اختيار شما قرار دهد. در نتيجه اگر از همان ابتداي امر شاهد تفاوت‌ها و اختلافاتي در اين زمينه هستيد بهتر است با هوشياري بيشتري عمل كنيد و براي گرفتن تصميمي درست از روش‌هاي كمكي نظير استفاده از خدمات مشاوره قبل از ازدواج استفاده نماييد. براي آشنايي با نكات مربوط به جلسه خواستگاري كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

خواستگاري بدون حضور پسر اگر به صورت جلسه‌اي غير رسمي و مقدمه‌اي براي خواستگاري اصلي باشد از جانب بسياري از خانواده‌ها پذيرفته است، اما باز هم به زمينه فرهنگي خانواده دختر بستگي دارد. از همين رو لازم است قبل از خواستگاري در مورد آداب و رسوم و سنت‌هاي خانواده دختر تحقيق كنيد.

   

منبع : خواستگاري بدون حضور پسر

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 2


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۱:۰۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

پيدا كردن راهي براي ترك متادون براي بسياري از افراد امر پيچيده‌اي به نظر مي‌رسد چرا كه متادون خود دارويي است كه در ترك اعتياد به مواد مخدر و افيوني به كار مي‌رود و به كاهش علائم ناخوشايند ترك كمك مي‌كند. با اين حال برخي افراد كه اطلاع چنداني از اين دارو ندارند متادون را كاملاً جايگزين مواد كرده و به اين ترتيب شروع به سوءمصرف آن مي‌كنند. در اين وضعيت اعتياد جديدي به مشكلات قبلي فرد اضافه مي‌شود كه وضعيت دشواري را پديد مي‌آورد؛ اما بروز اين رويداد به معناي پايان ماجرا نيست بلكه براي ترك اعتياد به متادون نيز روش‌هاي درماني مختلفي وجود دارد كه به كمك پزشكان و متخصصين حوزه سلامت روان از جمله روانشناسان مي‌توانيد از آن‌ها بهره مند شويد. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي ترك اعتياد به متادون تا پايان اين مطلب با ما همراه باشيد. براي دريافت خدمات ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع :  ترك اعتياد به متادون

متادون چيست؟

متادون نوعي داروي اپيوئيدي است كه اثرات ضد درد دارد و اغلب در درمان اعتياد به مواد افيوني به خصوص هروئين به كار مي‌رود. متادون اثراتي مشابه با مواد افيوني نظير مورفين و ترياك دارد. تجويز آن به هنگام ترك به بيمار كمك مي‌كند از نظر جسماني در وضعيت باثبات تري قرار بگيرد و علائم ترك كمتري را تجربه نمايد. با اين حال توجه داشته باشيد كه اين دارو به دليل داشتن مكانيسم اثر مشابه با مواد مخدر اگر به‌درستي و مطابق تجويز پزشك مصرف نشود خود مي‌تواند منجر به شكل گيري اعتياد جديدي شده و بر مشكلات قبلي بيفزايد.

 

 

اعتياد به متادون

متأسفانه بسياري از افراد از اعتيادآور بودن متادون اطلاعي ندارند و هنگامي كه در دوره سم زدايي پزشك اين دارو را تجويز مي‌كند آن‌ها بدون توجه به دوز مصرف و مدت زمان تعيين‌شده براي استفاده از اين دارو، دست به سوءمصرف آن مي‌زنند. همين امر باعث مي‌شود كه نه تنها اعتياد قبلي فرد درمان نشود بلكه اعتياد به متادون نيز به شرايط قبلي اضافه گردد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

 

هم چنين برخي افراد ترك اعتياد به مواد مخدر به كمك متادون را به صورت سرخود آغاز مي‌كنند كه همين مسئله نيز در وابستگي ناخواسته به اين دارو نقش بسزايي دارد. توجه داشته باشيد كه دوز مصرف متادون بايد كاملاً تحت كنترل باشد و متناسب با نوع ماده‌اي كه قصد ترك آن را داريد، ميزان مصرف قبلي و بررسي شرايط جسماني و رواني استفاده شود. بررسي اين موارد تنها به عهده پزشك است و افراد غيرمتخصص نمي‌توانند براي شما متادون تجويز كنند يا به كمك آن شما را ترك دهند. 

 

 

علائم ترك متادون

از آنجايي كه داروي متادون  خود در اصل براي ترك اعتياد به هروئين و ساير مواد افيوني توليد مي‌شود علائم ترك آن به شدت ساير مواد افيوني نيست و به همان سرعت نيز بروز پيدا نمي‌كند. يكي از علت‌هاي اين موضوع طولاني بودن مكانيسم اثر متادون است كه باعث مي‌شود اين دارو حدود 1 تا 3 روز در بدن باقي بماند. در نتيجه علائم ترك متادون مشابه با علائم ترك مواد افيوني است كه با شدت كمتري اتفاق مي‌افتند. از جمله اين علائم مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. جهت آشنايي با ساير روش هاي ترك اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد.

– بروز علائم گوارشي نظير دل پيچه، اسهال، حالت تهوع و استفراغ

– دچار شدن به دردهاي عضلاني

– افزايش اشك چشم و آبريزش بيني

– احساس اضطراب و بي‌قراري

– دچار شدن به مشكلات خواب

– تب، لرز و تعريق

 

 

بهترين و سريعترين روش ترك متادون

اگر كسي به طور تفريحي به مصرف متادون روي بياورد يا در روند ترك اعتياد به مواد ديگر با استفاده‌هاي نابه جا از اين دارو به آن وابستگي پيدا كند در قدم اول لازم است كه برنامه‌هاي سم زدايي را اجرا كرده و سپس ساير درمان‌هاي روان شناختي و پزشكي براي پايداري در ترك را نيز پيگيري نمايد. ما در ادامه به انواع روش‌هاي درماني براي ترك متادون اشاره كرده‌ايم.

درمان‌هاي دارويي

براي ترك اعتياد به متادون به خصوص وقتي فرد اين دارو را در دوزهاي بالا مصرف مي‌كرده ممكن است پزشك درمان دارويي را در دستور كار قرار دهد. ازجمله مهم‌ترين داروهايي كه براي ترك متادون تجويز مي‌شود بايد به بوپرنورفين يا همان ب 2 اشاره كرد. اين دارو نيز مكانيسم اثر تقريباً مشابهي با مواد افيوني دارد. در نتيجه نبايد به‌طور خودسر مصرف شود. هم‌چنين روند مصرف و نوع قطع آن نيز به طور كامل بايد زير نظر پزشك باشد تا تمام عوارض احتمالي كنترل گردند.

روان درماني فردي

علاوه بر سم‌زدايي و درمان دارويي از آنجايي كه اعتياد منجر به ايجاد تغييرات مغزي مزمن مي‌شود لازم است كه درمان‌هاي روان‌شناختي نيز در دستور كار قرار بگيرند تا فاكتورهاي مهمي نظير وسوسه و احساس ميل شديد به مصرف مجدد نيز تحت درمان قرار گرفته و براي بهبودي پايدار تلاش شود. هم‌چنين به اين موضوع توجه كنيد كه اعتياد امروزه به عنوان يك اختلال روان پزشكي شناخته مي‌شود و تقريباً در اكثر موارد ريشه‌هاي رواني دارد. به اين صورت كه بسياري از افراد به دليل مشكلاتي نظير فقدان اعتماد به نفس، نداشتن احساس كارآمدي در زندگي يا وجود افسردگي و احساس درماندگي در زندگي به سمت مواد كشيده مي‌شوند.

اگر اين عوامل زير بنايي تحت درمان قرار نگيرند احتمال اينكه فرد پس از سم زدايي مجدداً به سمت مواد كشيده شود تا حد زيادي وجود خواهد داشت. در نتيجه اگر مي‌خواهيد كه پرهيز پايداري را تجربه كنيد و به طور بنيادي به رنج هاي خود در ارتباط با مصرف مواد پايان دهيد لازم است كه در كنار عدم مصرف و پيگيري درمان‌هاي دارويي درمان‌هاي روان‌شناختي را نيز جدي بگيريد.

خانواده درماني براي ترك متادون

خانواده درماني شكل ديگري از روان درماني است كه روانشناسان آن را با حضور اعضاي خانواده برگزار مي‌كنند. هدف از خانواده درماني اين است كه ساير اعضا به درستي مشكل فرد را بشناسند و بدانند در برخورد با او بايد چه مسائلي را رعايت كنند. براي مثال آشنايي با اين مسئله كه لغزش بخشي از روند درمان است و با يك بار اشتباه تمام تلاش‌هاي فرد زير سوال نمي‌رود به اعضاي خانواده كمك مي‌كند تا راحت تر با اين موضوع كنار بياييند و رفتارهايي نظير سرزنش و تحقير را كم تر از خود نشان دهند.

گروه درماني

گروه درماني يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر براي پايدار نگه داشتن فرد در دوره پرهيز است. در گروه درماني فرد در كنار ساير افرادي كه مسير ترك اعتياد را پشت سر گذاشته‌اند قرار مي‌گيرد و تجربيات آن‌ها را مي‌شنود. اين كار به او كمك مي‌كند تا بداند در اين مسير دشوار تنها نيست و افراد ديگري با شرايط دشوارتر هم توانسته‌اند اين موضوع را پشت سر بگذارند. اين امر در نهايت به افزايش خودكنترلي و مقاومت در برابر وسوسه‌هاي دروني و بيروني كمك بسياري مي‌كند. براي انتخاب روش درمان و شروع مشاوره ترك اعتياد دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

بله. مصرف بيش از حد متادون نيز همانند هر ماده مخدر ديگر مي‌تواند به بروز علائم اوردوز بيانجامد. از جمله اين علائم مي‌توان به تنگ شدن مردمك چشم‌ها، سرگيجه، رنگ پريدگي، كاهش سطح هوشياري، حالت تهوع و استفراغ و بروز تضعيف تنفسي اشاره كرد. در اين شرايط لازم است كه فرد سريعاً به اورژانس منتقل گردد تا خدمات حمايتي و اقدامات لازم براي مسموميت زدايي انجام شوند.

   

منبع :  بهترين روش ترك متادون

 



:: بازديد از اين مطلب : 8


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ترك متادون،
موضوع:
[ ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۲۶:۴۵ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

رفتار و برخورد با افسرده ها هر چقدر بهتر باشد، راحت‌تر فرايند درمان طي خواهد شد. بنابراين اگر بيمار مبتلا به افسردگي در اطراف خود داريد، بايد دقت بيشتري در سبك رفتاري‌تان داشته باشيد. يكي از مهم‌ترين عوامل در بهبود اين بيماري حمايت اطرافيان است. طبق مطالعات افسرده‌هايي كه دوستان و خانواده‌هايي حامي داشتند، با سرعت بيشتري بيماري را پشت سر مي‌گذارند. چرا كه اين اجتماع‌ها متناقض با افكار منفي مربوط به تنهايي هستند. در مقابل بيماراني كه كسي را براي پشتيباني نداشتند، نياز به درمان‌هاي طولاني‌تري پيدا كردند؛ به طوري كه روند درمان آن‌ها سه تا پنج برابر گروه بيماران حامي به طول انجاميد. در ادامه به نكاتي در ارتباط و برخورد با افسرده‌ها پرداخته‌‍ايم.

منبع : برخورد با افسرده ها

اهميت برخورد و رفتار صحيح با افسرده ها

افسردگي يكي از رايج‌ترين اختلالات روان شناختي است كه در ميان زنان دو برابر بيش از مردان رواج دارد. علائم ابتلا به اين اختلال از يك احساس ناراحتي يا نارضايتي طبيعي كه در روند زندگي هر كسي پيش مي‌آيد فراتر است. در واقع افراد هنگامي كه به افسردگي باليني دچار مي‌شوند، احساس غمگيني يا بي تفاوتي شديدي را در اكثر اوقات روز نشان مي‌دهند.

به علاوه اين وضعيت با علائم ديگري همراه مي‌شود كه از جمله آن‌ها مي‌توان به از دست دادن علايق، تغيير در الگوي خواب و اشتها، بروز مشكلات شناختي نظير كاهش تمركز، كندي رواني يا بي قراري حركتي، احساس گناه يا بي‌ارزشي، درگيري با افكار مرگ و خودكشي را نام برد.

طبق بررسي‌ها در اين شرايط كساني كه از جانب اطرافيان‌شان حمايت اجتماعي مناسبي دريافت مي‌كنند اغلب زودتر در جستجوي درمان‌هاي حرفه‌اي برمي‌آيند و در طي فرايند آن نيز پيشرفت سريع‌تري خواهند داشت. در نتيجه آگاهي بالاي افراد جامعه در مورد نحوه صحيح برخورد با افراد افسرده مي‌تواند در پيشگيري و درمان اين اختلال موثر باشد.

اصول برخورد با افسرده ها

براي اينكه بتوانيد با افراد مبتلا به اختلال افسردگي برخورد درستي داشته باشيد، رعايت برخي اصول ضروري هستند. در صورتي كه حس مي‌كنيد اوضاع از كنترل‌تان خارج شده مشاوره افسردگي دريافت كنيد.

1- مهارت خوب گوش دادن را تمرين كنيد

مبتلايان به افسردگي بيش از هر راهكاري به دو گوش شنوا نياز دارند. از همين رو بايد به آن‌ها نشان دهيد كه در كنارشان هستيد و ناراحتي‌هايشان را درك مي‌كنيد. براي اين كار مي‌توانيد با جملاتي نظير اينكه “فكر مي‌كنم دوران سختي را پشت سر مي‌گذاري، اگر دوست داشتي مي‌توانيم در موردش با من صحبت كني” شروع كنيد. بهتر است ابتدا روي نگراني‌هايي كه در مورد وضعيت روحي او داريد تمركز كرده و به او نشان دهيد كه متوجه تغيير حالاتش شده‌ايد.

پس از اين اجازه بدهيد آزادانه آنچه در درونش مي‌گذرد را با شما در ميان بگذارد. لازم است تمرين كنيد كه شنونده‌اي فعال باشيد و هنر خوب گوش دادن خود را به نمايش بگذاريد. براي مثال در حين گفت و گو ارتباط چشمي مناسبي برقرار كنيد. در صورت نياز گاهي دست او را به علامت همدلي بفشاريد و با ساير علائم زبان بدن نظير تكان دادن سر نشان دهيد كه حرف‌هايش براي شما مهم هستند.

2- در برخورد هايتان با افسرده ها ، براي كمك گرفتن از درمان هاي حرفه اي تشويق كنيد

خيلي‌ها از درمان‌هاي حرفه اي كه امروزه از جانب متخصصين سلامت روان براي درمان افسردگي به كار مي‌رود آگاهي ندارند. اين افراد زماني كه به افسردگي مبتلا مي‌شوند فكر مي‌كنند هيچ راهي براي برون رفت از موقعيت فعلي وجود ندارد و آن‌ها محكوم به تحمل شرايط و مشاهده وخيم‌تر شدن اوضاع هستند.

در اين شرايط در مورد درمان‌هاي روان شناختي و دارويي كه براي بهبود اين مشكل وجود دارد، به او اطلاعاتي بدهيد، او را براي مراجعه تشويق كنيد و همچنين كمك نماييد تا بتواند درمانگر مناسبي را در اين زمينه پيدا كند. روانشناسان باليني و روان پزشكان از جمله متخصصيني هستند كه به درمان حرفه‌اي افسردگي اساسي مي‌پردازند.

در اكثر موارد اين اختلال از طريق درمان‌هاي غيردارويي يعني روان درماني بهبود مي‌يابد و در نتيجه نيازي به دريافت داروهاي ضدافسردگي وجود ندارد. با اين حال اگر افسردگي بسيار شديد باشد يا فرد تمايلات قوي براي خودكشي داشته باشد، درمانگر استفاده از داروها را نيز توصيه خواهد كرد.

3- در طول درمان بيمار افسرده را حمايت كنيد

افسردگي باعث مي‌شود كه بيمار همواره احساس خستگي مفرط كند و انرژي چنداني براي انجام كارهاي روزمره نداشته باشد. همين امر باعث مي‌شود كه روز به روز منزوي‌تر شده و در طول روند درمان افت و خيز زيادي از خود نشان دهد. براي مثال ممكن است يك روز قبل از رفتن نزد درمانگر به شما بگويد كه حوصله انجام هيچ كاري را ندارد و مي‌خواهد نوبت خود را كنسل نمايد. در اين شرايط از تجربيات گذشته خودش الهام بگيريد و به اين ترتيب به او انگيزه بدهيد. براي مثال زماني را به او يادآوري كنيد كه پس از جلسات احساس سبكي مي‌كرده و اظهار داشته مشاوره برايش بسيار مفيد بوده است. در نتيجه شايد اين جلسه هم بتواند كمك كننده باشد. براي اشنايي با انواع روش هاي درمان افسردگي كليك كنيد.

4- مراقب سلامت روان خود نيز باشيد

همين كه قصد داريد به عزيزتان براي عبور از افسردگي كمك كنيد، بسيار خوب است اما به شرطي كه در اين ميان خود را فراموش نكنيد. مراقبت از كسي كه به افسردگي باليني مبتلاست مي‌تواند انرژي رواني زيادي را از شما بگيرد و باعث شود فشار زيادي را روي خود حس كنيد. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه به سلامت روان خود نيز اهميت دهيد. در همين راستا علائم اختلالات اضطرابي و افسردگي را بشناسيد و زماني كه احساس مي‌كنيد خلق‌تان افت كرده از يك متخصص براي بهبود شرايط كمك بگيريد.

5- در برخورد با افسرده ها صبور باشيد

افسردگي در روند درمان‌هاي تخصصي نظير روان درماني و دارو درماني مي‌تواند بهبود يابد. با اين حال روند درمان در اكثر مواقع به آهستگي صورت مي‌گيرد. همچنين خيلي از بيماران ممكن است لازم باشد كه درمان‌هاي مختلفي را امتحان كنند تا بتوانند موثرترين روش براي خود را بيابند.

علاوه بر اين‌ها افسردگي در بسياري از افراد به صورت دوره‌اي بروز مي‌يابد. به اين معني كه پس از مدتي فروكش، مجددا دوره‌هايي از عود تجربه مي‌شوند. در نتيجه نبايد از افسرده‌ها انتظار داشته باشيد به سرعت پس از مراجعه به درمانگر مشكل‌شان بهبود يابد. پس انتظار تجربه مكرر علائم افسردگي در طول زمان را داشته باشيد و از خودتان صبر و حوصله بيشتري به خرج دهيد.

6- انواع مختلف افسردگي را بشناسيد

يكي از مهم‌ترين عواملي كه باعث مي‌شود بتوانيد رفتار درستي با افسرده‌ها داشته باشيد اين است كه بتوانيد ماهيت مشكل آن‌ها را به خوبي بشناسيد. در واقع كساني كه اطلاعات و آگاهي چنداني از مشكل افسردگي ندارند نمي‌توانند تعامل درستي نيز با مبتلايان به اين بيماري داشته باشند. در همين راستا بايد بدانيد همه افراد افسردگي نشانه‌هايشان به يك شيوه بروز نمي‌يابد، بلكه برخي علائم در قالب رفتارهاي متفاوتي بروز مي‌دهند كه از جمله آن‌ها بايد به موارد زير اشاره كرد.

  • افزايش حساسيت رواني، تحريك پذيري و ناتواني در كنترل خشم
  • ابراز خستگي مفرط و بروز مشكلات خواب
  • احساس گيجي، ناتواني در تمركز و بروز مشكلاتي در حافظه
  • تجربه برخي علائم و مشكلات جسماني نظير دل درد عصبي، سردرد هاي مكرر، كمردرد و انواع دردهاي عضلاني

7- دائما به دنبال راهكار نباشيد

بعضي‌ها زماني كه با افسردگي اطرافيانشان رو به رو مي‌شوند، فكر مي‌كنند مشكلي پيش آمده كه با ارائه راهكاري مناسب مي‌تواند به سرعت از ميان برود. اين در حالي است كه مواجه شدن با راهكارهاي مختلف از جانب اطرافيان تنها بيمارافسرده را كلافه كرده و منجر به تجربه احساسات ناخوشايند بيشتر در او مي‌شود. در نتيجه بايد سعي كنيد بيش از هرچيز به حرف‌هايش گوش فرادهيد و او را براي رفتن نزد متخصص تشويق كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

در اين شرايط مي‌توانيد خودتان يا يك روانشناس در تماس باشيد و اقدامات مراقبتي لازم را از او فرا بگيريد.

   

منبع : برخورد با افسرده ها

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۵۶:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مخفي كاري و پنهان كاري نوجوان دلايل مختلفي دارد. افزايش پنهان كاري در سنين نوجواني يكي از دغدغه‌هاي بسيار مهم والدين است. آن‌ها به مرور متوجه مي‌شوند كه كودكشان ديگر تمايل چنداني به مشورت كردن با پدر و مادر خود ندارد و هم چنين تلاش مي‌كند بعضي موضوعات را مخفي نگه دارد. اين رفتار نگراني‌هايي را براي والدين رقم مي‌زند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به نگراني در مورد درگير شدن نوجوان در رفتارهاي پرخطر نظير نوشيدن مشروبات الكلي يا مصرف مواد اشاره كرد. به دليل اهميت دوران نوجواني توصيه مي‎‌كنيم بيشتر درباره روانشناسي نوجوان اطلاعات كسب نماييد.

منبع : مخفي كاري نوجوان

علت و دلايل مخفي كاري و پنهان كاري نوجوان چيست؟

قبل از اينكه در مورد نحوه برخورد با مخفي كاري نوجوان صحبت كنيم بياييد ابتدا به اين موضوع بپردازيم كه چرا دختران و پسران در اين دوران به پنهان كاري روي مي‌آورند؟ اگر بتوانيد علت اين موضوع را دريابيد مي‌توانيد بهتر شرايط فرزندان خود را درك كنيد و واكنش‌هاي معتدل‌تري نشان دهيد. از جمله عواملي كه باعث رفتارهاي غيرشفاف و به اصطلاح پنهان كاري در اكثر نوجوانان مي‌شود مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1- گرايش بيشتر به سمت گروه همسالان

نوجوانان در دوران هويت يابي خود هستند. در حقيقت آن‌ها مي‌خواهند از كودكي عبور كرده و خود را به عنوان يك بزرگسال در اجتماع تعريف نمايند. آن‌ها در اين مسير تا حد زيادي به تاييد شدن از جانب همسالانشان نياز دارند. در نتيجه به طور طبيعي به گروه‌هاي دوستي گرايش پيدا مي‌كنند و نسبت به دوران كودكي ارتباط كمتري با والدين خود مي‌گيرند.

اين مسئله براي والديني كه از تحولات دوران بلوغ و نوجواني آگاهي چنداني ندارند، نگران كننده به نظر مي‌رسد و باعث مي‌شود كه آن‌ها فكر كنند نوجوان در حال پنهان كردن مسائل خاصي است كه تنها مي‌خواهد آن‌ها را با افرادي غير از خانواده در ميان بگذارد.

2- مخفي كاري نوجوان ابزاري براي اعلام استقلال

گاهي اوقات نوجوانان بدون اينكه موضوع خاصي وجود داشته باشد، به گونه‌اي رفتار مي‌كنند كه انگار در حال مخفي كاري هستند. علت اين موضوع آن است كه آن‌ها با اين رفتار به طور غيرمستقيم مي‌خواهند اعلام استقلال كنند. زيرا كسب يك هويت مستقل يكي از نيازهاي اصلي نوجوانان است. در نتيجه آن‌ها با پنهان كاري مسائل ساده اين پيام را منتقل مي‌كنند كه ديگر بزرگ شده‌اند و نيازي نمي‌بينند در مورد همه مسائل زندگي خود با پدر و مادرشان صحبت كنند. براي اشنايي بيشتر درباره تغييرات دوران نوجواني كليك كنيد.

3- نياز به حريم خصوصي از علل مخفي كاري نوجوان

كودكان حريم خصوصي بسيار محدودي دارند. والدين در تمامي تصميمات بايد ناظر آن‌ها باشند و به كوچك‌ترين نيازهاي آن‌ها از جمله خورد و خوراك يا بهداشت فردي‌شان رسيدگي كنند. اين در حالي است كه با فرا رسيدن دوره نوجواني افراد توانمندي‌هاي بالاتري پيدا مي‌كنند و نياز دارند حريم خصوصي بيشتري با والدين خود داشته باشند.

متاسفانه برخي از والدين اين موضوع را درك نمي‌كنند و با فرزندشان همانند دوران كودكي رفتار مي‌كنند. در نتيجه وقتي نوجوان از آن‌ها مي‌خواهد قبل از وارد شدن به اتاق در بزنند يا رفتارهاي مشابه ديگري از اين دست انجام دهند، والدين ممكن است فكر كنند كه فرزندشان چيزي براي مخفي كردن دارد.

4- نبود درك متقابل بين والدين و نوجوان

يكي ديگر از مسائل بسيار مهمي كه باعث مخفي كاري و پنهان كاري نوجوان مي‌شود وجود مشكلات ارتباطي با والدين است. در حقيقت وقتي كودك متوجه مي‌شود كه والدين در برابر افكار و احساسات تازه‌اي كه او تجربه مي‌كند، همواره موضعي مخالف از خود نشان مي‌دهند و پذيرش چنداني در اين زمينه ندارند، پس به مرور زمان ياد مي‌گيرد كه ارتباط خود را با پدر و مادر كم كند و كمتر مسائل و موضوعاتي كه برايش پيش مي‌آيد را با آن‌ها در ميان بگذارد.

نحوه برخورد با مخفي كاري و پنهان كاري نوجوان

براي اينكه بتوانيد از فرزند خود در دوران نوجواني به خوبي مراقبت كنيد و نگراني‌هاي خود را در مورد مخفي كاري و پنهان كاري او كاهش دهيد، بايد با برخي اصول رفتاري آشنا باشيد كه در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم. براي اينكه در اين زمينه مهارت‌هاي بيشتري به دست بياوريد مراجعه به يك روانشناس متخصص در حوزه كودك و نوجوان نيز مي‌تواند تا حد زيادي به شما كمك نمايد. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

1- نظارتي غير مستقيم بر رفتار نوجوان داشته باشيد

نوجوانان به دليل گرايش به استقلال طلبي نمي‌توانند تحمل كنند كه شما همانند سابق آن‌ها را دائما چك كنيد و مراقب رفتارشان باشيد. اين نحوه رفتار مي تواند مخفي كاري و پنهان كاري آن‌ها را تشديد نمايد. در نتيجه سعي كنيد به جاي امر و نهي كردن بر ارتباط ميان خود و فرزندتان كار كنيد تا تاثيرپذيري بيشتري از حرف‌هاي شما داشته باشد و همچنين به طور غيرمستقيم بر رفتارهايي نظير معاشرت با دوستانش نظارت كنيد.

2- در مورد نوجواني و چالش هاي آن اطلاعات كسب كنيد

همانطور كه گفته شد در بسياري از موارد آنچه به عنوان پنهان كاري از جانب والدين شناخته مي‌شود، در حقيقت نوعي اعلام استقلال از طرف نوجوان است و يا از ارتباط نامناسب ميان والدين و فرزند نشات مي‌گيرد. اگر پدر و مادرها اطلاعات خود را در مورد دوران نوجواني به روز كنند و از چالش‌ها و نيازهاي خاص اين دوره اطلاعات بيشتري داشته باشند به همان اندازه مي‌توانند به درك بيشتري نيز از رفتارهاي فرزندشان برسند. براي اشنايي با ويژگي هاي نوجوان كليك كنيد.

3- براي استقلال نوجوان ارزش قائل باشيد

بسيار اهميت دارد كه هميشه متناسب با سن فرزندتان با او برخورد كنيد و نيازهاي روانيش را ناديده نگيريد. در دوران نوجواني براي پيشگيري از پنهان كاري يا هرگونه رفتار نابهنجار تلاش كنيد با رفتار و گفتار خود به فرزندتان نشان دهيد كه براي استقلال او ارزش قائل هستيد. به اين منظور بايد براي تصميمات يا نظرهايي كه در مورد موضوعات مختلف مي‌دهد، ارزش قائل باشيد و با واكنش‌هاي خود به طور غيرستقيم اين پيام را منتقل كنيد كه ديگر همانند يك كودك به او نگاه نمي‌كنيد.

4- در برابر اشتباهات نوجوان انعطاف پذيري بيشتري از خود نشان دهيد

نوجواني دوره آزمون و خطاست. چرا كه هر كسي براي كسب هويت دلخواه خود ممكن است راه و روش‌هاي مختلفي را براي زندگي امتحان كنند. در همين راستا ممكن است بارها خطا كنند يا تصميمات نادرستي بگيرند. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه در برابر خطاهاي فرزندتان انعطاف‌پذيري بيشتري از خود نشان داده و واكنش‌هاي تند و پرخاشگرانه‌اي نداشته باشيد. برخوردهاي خشن باعث مي‌شود كه نوجوان روز به روز بيشتر از شما فاصله بگيرد و در نهايت پنهان كاري‌هاي بيشتري نيز داشته باشد.

5- به طور شفاف در مورد حد و مرزها با نوجوان صحبت كنيد

سعي كنيد حد و مرزهاي كاملا واضح و روشني را در ارتباط با نوجوان در نظر بگيريد. موضوعاتي كه جزء حريم خصوصي او محسوب مي‌شوند را مشخص نماييد و آنچه به عنوان پنهان كاري و مخفي كاري در نظر گرفته مي‌شود را نيز تعيين كنيد. اين كار باعث مي‌شود هم شما به حريم خصوصي نوجوان احترام بگذاريد هم نوجوان بداند كه بايد به چه مسائلي پايبند بماند.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

پيش از همه بايد در مورد مصرف سيگار يا مواد در فرزندتان مطمئن شويد و صرفا بر اساس حدس و گمان پيش نرويد. سپس لازم است فضايي امن را ايجاد كنيد تا بتوانيد فارغ از خشم و ساير هيجانات با نوجوان گفت و گو نماييد. براي اينكه در اين زمينه عملكرد بهتري داشته باشيد مراجعه به يك روانشناس و دريافت خدمات مشاوره خانواده مي‌تواند حد زيادي كمك كننده باشد.

   

منبع : مخفي كاري نوجوان

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۵۲:۳۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

برگزاري جلسه خواستگاري در هر خانواده‌اي  آداب و رسوم مخصوص خود را دارد. اما به طور كل يكسري اصول تعريف شده است كه رعايت آن‌ها در جلسات خواستگاري به كسب شناخت بيشتر دو خانواده از يكديگر كمك مي‌كند و باعث مي‌شود طرفين در عين حفظ احترام يكديگر بتوانند در مورد آينده جوانان خود با يكديگر گفت‌وگو نمايند. از آنجا كه ازدواج مساله‌اي نيست كه در يك جلسه و يا با روش‌هاي سنتي بتوان موفقيت آن را سنجيد، مشاوره قبل از ازدواج پيشنهاد مي‌شود. از كمك روانشناس مي‌توانيد در دوران آشنايي و يا حتي بعد از رسمي شدن رابطه نيز استفاده كنيد.

 

 

منبع :  در جلسه خواستگاري

 

 

شرايط و نحوه برگزاري جلسه خواستگاري

در سال‌هاي اخير تغييرات زيادي در فرهنگ كشورمان رخ داده كه باعث شده والدين ديگر به مانند گذشته رسومات را برگزار نكنند. اين تغييرات شايد خوب و شايد هم بد باشند، براي پرداختن به اين موضوع مجال صحبت نيست. آنچه كه هنوز هم اهميت دارد اين است كه در جلسه خواستگاري خانواده عروس و داماد هردو بايد يكسري آداب و اصول خاص را رعايت كنند.

آنچه كه خانواده داماد در جلسه خواستگاري بايد رعايت كنند

هنگامي كه مي‌خواهيد براي پسر خود به خواستگاري برويد، توجه به نكات زير به شما كمك مي‌كند تا برخوردي رسمي‌تر داشته باشيد و به طور مناسبي نزد خانواده عروس ظاهر شويد.

  • براي رفتن به خواستگاري پيش از هرچيز به پوشش ظاهري خود دقت كنيد. در همين راستا بهتر است لباسي رسمي و در عين حال ساده بپوشيد. توجه كنيد كه در جلسه اول خوستگاري زماني كه خانواده عروس هنوز شناختي از عقايدتان ندارند، نوع پوشش شما مي‌تواند تا حد زيادي معرف شخصيت‌تان باشد. در نتيجه بسيار مهم است كه داماد و اعضاي خانواده او با ظاهري آراسته و مرتب به جلسه خواستگاري بروند.
  • در فرهنگ ايراني لازم است كه خانواده داماد پيش از رفتن به خواستگاري براي خانواده عروس گل و شيريني تهيه ببينند. اگر از قبل با سليقه عروس يا خانواده او آشنا هستيد مي‌توانيد در انتخاب گل و شيريني آن را لحاظ كنيد. اين كارهاي ظريف و ساده اغلب تاثيرات مثبتي روي روند ارتباط ايجاد مي‌كنند.
  • هنگامي كه وارد جلسه خواستگاري مي‌شويد بيش از حد طفره نرويد و در مورد مسائل حاشيه‌اي صحبت نكنيد. بهتر است با معرفي خود و خانواده‌تان يك زمينه ذهني ساده ايجاد كرده و سپس سراغ اصل مطلب برويد.
  • سعي كنيد از قبل حرف‌هايتان را با خانواده‌تان هماهنگ كنيد تا در جلسه خواستگاري نظر داماد با ساير اعضاي خانواده يكي باشد. اگر والدين ملاك‌هايي كاملا متفاوت با فرزندشان را ارائه دهند، مسلما خانواده عروس از وجود اين عدم هماهنگي استقبال نخواهند كرد.

آنچه كه خانواده عروس در جلسه خواستگاري بايد رعايت كنند

خانواده عروس نيز متقابلا بايد شرايط مناسبي را فراهم كرده و به آداب اجتماعي كه براي‌شان تعريف شده پايبند باشند. اين گونه احترام، نظم و اصيل بودن خودشان را نشان مي‌دهند

  • دختر و خانواده او نيز در جلسه خواستگاري بايد پوشش مناسب و رسمي داشته باشند. هم چنين بهتر است لباسي ساده‌تر انتخاب كنيد. پوشيدن لباس‌هايي كه بيش از حد كارشده و زرق و برق دار هستند براي جلسه اول خواستگاري مناسب نيستند.
  • خانواده عروس بايد در محيط خانه فضاي جداگانه‌اي را به گفتگوي دختر و سر اختصاص دهند.
  • اتاق پذيرايي از مهمانان بايد چيدمان مناسبي داشته باشد. به طوري كه افراد در فاصله مناسبي از هم قرار داشته باشند و بتوانند به راحتي با هم صحبت كنند.
  • برخورد رسمي و در عين حال گرمي با مهمانان داشته باشيد تا آن‌ها بتوانند راحت‌تر براي گفتگو پيشقدم شوند.

 

 

سوالاتي كه در جلسه اول خواستگاري پرسيده مي شود

در جلسه اول خواستگاري طرفين بيش از هرچيز روي به دست آوردن يك شناخت اوليه تمركز مي كنند. در اين موقعيت دختر و پسر و خانواده‌ها سوال‌هايي را از يكديگر مي‌پرسند كه در ادامه به چند نمونه از آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

سوالات عروس از داماد در خواستگاري

در جلسه اول خواستگاري معمولا دختران در مورد موضوعات زير بايد اطلاعات كسب كنند. در نتيجه مي‌توانيد از سوال‌هاي زير كمك بگيريد:

  • پيش از هرچيز از خواستگار بخواهيد به طور كل خودش را براي شما معرفي كند.اين كار به شما كمك مي‌كند تا جواب برخي سوالات اوليه نظير سن، تحصيلات، شغل و ساير مواردي از اين دست را پيدا كنيد.
  • در مورد انگيزه او از ازدواج سوال بپرسيد.
  • از خواستگار بخواهيد تا ملاك‌ها و عيارهاي خود براي انتخاب همسر را شرح دهد.
  • از او بپرسيد كه از همسر آينده خود و زندگي مشترك چه انتظاراتي دارد؟
  • در مورد ارزش‌هاي اعتقادي و معنوي او سوال بپرسيد.
  • سعي كنيد در ضمن سوالات به اين پرسش پاسخ دهيد كه خواستگارتان در زندگي چه علايق و اهدافي را دنبال مي‌كند.
  • در مورد اولويت‌هاي زندگي از او سوال بپرسيد.

سوالات داماد از عروس در خواستگاري

در جلسه اول خواستگاري داماد بايد از قبل بتواند خود را براي صحبت كردن آماده كند و سوال‌هاي ضروري براي شروع زندگي مشترك را در ذهن داشته باشد. از جمله سوالاتي كه شما در اين موقعيت مي‌توانيد بپرسيد عبارتند از:

  • از عروس بخواهيد يك معرفي كلي از خود ارائه دهد تا بتوانيد با برخي ويژگي‌هاي اوليه او نظير سن، تحصيلات، شغل و علاقه مندي‌هايش آشنا شويد.
  • از عروس بخواهيد تا در مورد انتظاراتي كه از همسر و زندگي مشترك دارد صحبت كند.
  • از او بپرسيد كه به نظرش زن و مرد در زندگي داراي چه وظايفي هستند.
  • در مورد اعتقادات مذهبي و ارزش‌هاي اصلي زندگي سوال بپرسيد.
  • در مورد اولويت‌هاي او در زندگي سوال بپرسيد.
  • از او در مورد چارچوب‌ها و خط قرمزهاي زندگي سوال بپرسيد.
  • تلاش كنيد تا در ضمن سوالات دريابيد كه نيازهاي اصلي او در زندگي مشترك چه مواردي هستند؟
  • از وي بپرسيد كه از نظر عاطفي چه توقعاتي از همسر خود دارد.

سوالات والدين از عروس و داماد در جلسه خواستگاري

علاوه بر سوالاتي كه دختر و پسر از هم مي پرسند در جلسات خواستگاري والدين نيز پرسش‌هايي را مطرح مي‌كنند. آن‌ها به عنوان بزرگ‌تر در خانواده به دنبال خوشبختي فرزندشان هستند و مي‌خواهند بنا بر تجربيات خود به شناخت صحيحي از خانواده‌اي كه قرار است با آن‌ها وصلت كنند برسند. در همين زمينه داماد بايد خود را براي سوالات پدر و مادر عروس آماده كند. در مقابل عروس نيز بايد آماده باشد تا به سوالات مادر و پدر داماد نيز پاسخ بدهد. از جمله اين سوالات مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– خانواده داماد معمولا در مورد انتظارات عروس در مورد نحوه برگزاري مراسم ازدواج سوال مي‌پرسند.

– خانواده داماد در مورد موضوعاتي نظير مهريه و شيربها از عروس و خانواده او سوال مي‌كنند.

– خانواده عروس تلاش مي‌كنند تا در مورد وضعيت شغلي و شم اقتصادي داماد اطلاعات بيشتري به دست بياورند.

– خانواده عروس اغلب به دنبال اين هستند تا اطمينان بيابند همسر و خانواده براي داماد از بيشترين اولويت در زندگي برخوردار است.

– خانواده‌ها در مورد انتظاراتي كه دختر/پسر از خانواده همسر خود دارد سوال مي‌پرسند.

– تلاش مي‌كنند تا با سبك زندگي يكديگر بيشتر آشنا شوند تا ببينند چقدر تفاهم ميان‌شان وجود دارد. در همين راستا ممكن است در مورد علائق و سرگرمي‌هاي هم نيز پرس و جو كنند.

– خانواده‌ها در مورد گرايش اعتقادي و مذهبي خود نيز در جلسه خواستگاري صحبت مي‌كنند تا بتوانند كسي را انتخاب كنند كه از نظر فكري به آن‌ها نزديك‌تر باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

نياز جنسي يكي از مسائل بسيار مهم در زندگي زناشويي است كه بايد در دوران پيش از ازدواج به آن پرداخته شود. با اين حال مطرح كردن اين مسئله در جلسه اول خواستگاري چندان مناسب نيست. معمولا زوجين زماني كه در ساير ابعاد زندگي با يكديگر به توافق رسيدند در طي جلسات مشاوره پيش از ازدواج به اين موضوع نيز مي‌پردازند.

   

منبع :  در جلسه خواستگاري

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۴۸:۲۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از خفاش يا كروپتافوبيا (Chiroptophobia)، در واقع به ترس غيرمنطقي، شديد و مداوم از خفاش گفته مي‌شود كه پاسخ اضطرابي فوري ايجاد مي‌كند. همچنين خفاش‌هراسي يكي از انواع اختلالات فوبياي حيوانات است كه در دسته اختلالات اضطرابي قرار مي‌گيرد. عوامل مختلفي مانند تجربه ناگوار، رفتارهاي آموخته شده و عوامل فردي مي‌تواند در ايجاد اين اختلال نقش داشته باشد. اين بيماران خود مي‌دانند كه ترس‌شان منطقي نيست، با اين حال قادر به كنترل آن نيستند. خوشبختانه فوبيا درمان پذير بوده و از روش‌هاي گوناگوني براي بهبود مي‌توان بهره برد. در ادامه به علل، علائم و بهترين راهكارهاي درمان خفاش هراسي خواهيم پرداخت. براي آشنايي با ساير انواع فوبياي حيوانات كليك كنيد.

 منبع :  ترس از خفاش يا كروپتافوبيا

تعريف ترس از خفاش

شدت ترس از خفاش ممكن است بسيار زياد باشد و منجر به اضطراب شديد شود. افراد مبتلا به ترس از خفاش، ترسي عميق و غيرمنطقي از خفاش يا موقعيت‌هايي كه در ارتباط با اين حيوان است، دارند. با گذشت زمان، دايره اين ترس گسترده‌تر خواهد شد. براي مثال فرد از تصوير خفاش يا شنيدن كلمه خفاش نيز خواهد ترسيد. به دنبال گسترده شدن ترس، فرد رفتارهاي خود را محدودتر مي‌كند تا از مواجهه با خفاش اجتناب ورزد. ابتلا به اين ترس شايد در شهرهاي بزرگ غيرممكن به نظر برسد، اما در شهرهايي كه نزديك جنگل‌ها يا محل زندگي اين حيوان هستند، احتمال بروز وجود دارد. براي اشنايي با انواع فوبيا كليك كنيد.

 

چه عواملي باعث ايجاد ترس از خفاش مي‌شود؟

فوبياي مربوط به حيوانات، نوع متداولي از هراس‌هاي خاص است. با اين حال، هنوز دقيقا مشخص نيست چه عواملي باعث ايجاد اين فوبيا مي‌شود. اعتقاد بر اين است كه عوامل زير در ايجاد فوبي خفاش نقش دارند.

تجربيات منفي

فوبياي خفاش ممكن است به يك تجربه پريشاني يا ناخوشايند مرتبط باشد. به عنوان مثال، مورد حمله خفاش واقع شدن، يا گرفتن بيماري مشترك كه ناشي از تماس با اين حيوان بوده است مي‌تواند منجر به ترس از خفاش‌ها شود.

رفتارهاي آموخته شده

فرد ممكن است بر اساس اطلاعاتي كه دريافت مي‌كند اين ترس را ياد بگيرد. براي مثال مواردي مانند مشاهده ترس والدين از خفاش‌ها يا شنيدن اخبار مربوط به “زخمي شدن معدنچي توسط خفاش‌ها” به فرد مي‌آموزد كه براي محافظت از خود، بايد از آن‌ها فاصله بگيرد.

عوامل فردي

هركس ترس و اضطراب را به روش خاصي پردازش مي‌كند. برخي از افراد ممكن است به طور طبيعي نسبت به سايرين، آمادگي بيشتري براي واكنش‌هاي اضطرابي نسبت به مسائل داشته باشند.

براي آگاهي بيشتر در زمينه انواع اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

 

علائم و نشانه هاي ترس از خفاش چيست؟

علائم فوبياي خفاش مي‌تواند شامل علائم رواني و جسماني باشد. در صورتي كه تمام اين علائم يا برخي از آن‌ها براي حداقل 6 ماه، در فرد باقي مانده باشد، وي دچار اختلال ترس از خفاش يا فوبياي خفاش است.

علائم رواني

  • احساس ترس و اضطراب شديد هنگام فكر كردن يا ديدن خفاش‌ها
  • فرد با توجه به اين كه از ترس غيرمنطقي خودآگاه است اما احساس اضطراب غيرقابل كنترل دارد
  • اجتناب از موقعيت‌ها و مكان‌هايي كه ممكن است در آنجا خفاش وجود داشته باشد

علائم جسماني

  • افزايش ضربان قلب
  • تعريق زياد
  • لرزش
  • گرفتگي يا درد قفسه سينه
  • تنگي نفس
  • سرگيجه
  • حالت تهوع

 

ترس از خفاش در كودكان

كودكان به خوبي بزرگسالان، قادر به بيان احساسات‌شان نيستند. از طرفي ممكن است آن‌ها نام احساسي كه تجربه مي‌كنند را به خوبي ندانند. علائم ترس از خفاش كه در بالا گفته شد، مي‌تواند در كودكان، به صورت بي‌قراري، گريه، بدخلقي و يا ساير علائم ديده شود.

 

روش‌هاي درمان ترس از خفاش

كروپتافوبيا همانند هر فوبياي خاص ديگر به ميزان قابل توجهي به رواندرماني پاسخ مي‌دهد. از همين رو اگر ترس از خفاش براي‌تان دردسرساز شده و مي‌خواهيد آن را درمان نماييد، بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد. رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه روانشناسان به كمك آن‌ها در جلسات مشاوره به شما ياري مي‌رسانند تا بر ترس خود غلبه كنيد. در اين ميان رويكرد شناختي رفتاري و تكنيك‌هاي خاص آن نظير مواجه سازي تدريجي از بيشترين اثربخشي برخوردار است كه در ادامه برخي از آن‌ها را به طور مختصر شرح داده‌ايم. براي آشنايي با بهترين روش‌هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

درمان شناختي رفتاري

هدف درمان شناختي رفتاري تغيير شيوه تفكر و رفتار فرد در مورد موضوع ترس است. يك متخصص بهداشت روان به واسطه تكنيك‌هايي با فرد همكاري خواهد كرد تا به وي در درك و مديريت احساس اضطراب كمك كند.

در طول فرآيند درماني، متخصصان اين ايده را در فرد تقويت مي‌كنند كه ترس از زنبور به طور كلي بي خطر است. همچنين ممكن است تمرينات تنفس و ريلكسيشن را به فرد آموزش دهند تا بتوانند با فوبياي زنبور مقابله كنند.

 

 

مواجهه درماني

همانطور كه از نام اين روش درماني پيداست، قرار گرفتن در معرض محرك استرس زا به صورت تدريجي يا يكباره است. هدف مواجهه درماني اين است كه فرد با گذشت زمان پاسخ خود را تغيير دهد و به فرد در مديريت بهتر احساس اضطراب كمك ‌كند. اين روش درماني اغلب با درمان شناختي رفتاري تركيب مي‌گردد.

غرقه سازي از روش‌هاي درمان ترس از خفاش

در اين روش، فرد به طور ناگهاني و يكباره با تعداد زيادي خفاش، مواجه مي‌شود. اكثر افراد در اين شرايط به دليل ترسي كه احساس مي‌كنند مي‌خواهند موقعيت را ترك كنند. نكته مهم درمان اين است كه نبايد به فرد اجازه ترك محيط داده شود. باقي ماندن فرد در اين شرايط باعث تجربه يكباره اضطراب و درمان خواهد شد.

حساسيت زدايي منظم

عواملي نظير غيراخلاقي بودن و مشكلاتي نظير آن، باعث شد تا حساسيت زدايي منظم، بيشتر از غرقه سازي توجه درمانگران را به خود جلب كند. در اين روش به فرد آموزش داده مي‌شود كه با استفاده از تكنيك‌هايي نظير انقباض و انبساط عضلات و يا تكنيك‌هاي تنفس منظم، اضطرابش را كنترل كند. بعد از يادگيري موفقيت آميز اين مسئله، فرد مي‌بايست يك فهرست از عواملي كه باعث ترس مي‌شوند، به ترتيب اولويت مشخص كند. در مرحله سوم، درمانگر فرد را با موضوعي كه كمترين ترس را در وي ايجاد مي‌كرده، مواجه مي‌كند و فرد بايد بر اساس تكنيك‌هايي كه آموزش ديده، با اضطرابش مقابله كند. هنگامي كه وي توانست، اضطرابش را در اين مرحله كنترل كند، مرحله بعدي فهرست به وي ارائه مي شود. براي آشنايي با جديدترين روش هاي درمان استرس كليك كنيد.

واقعيت مجازي

استفاده از تكنولوژي واقعيت مجازي در سال‌هاي اخير، توجه بسياري را به خود جلب كرده است. در اين تكنيك فرد با استفاده از واقعيت مجازي با موضوع ترسش رو‌به‌رو مي‌شود. با توجه به امكانات واقعيت مجازي كه باعث مي‌شوند فرد تصور كند در همان محيط قرار گرفته، وي احساس مي‌كند واقعا در ميان خفاش‌ها قرار دارد. استفاده از واقعيت مجازي، باعث مي‌شود كه فرد با امنيت بيشتري با موضوع ترس مواجه شود. تحقيقات روانشناسي نشان مي‌دهد كه استفاده از اين تكنولوژي به اندازه مواجهه واقعي سودمند است.

دارو درماني

داروها معمولاً براي درمان فوبياي خاص استفاده نمي‌شوند. با اين حال، در برخي موارد، آن‌ها ممكن است به صورت كوتاه مدت براي كمك به كاهش علائم اضطراب كمك كننده باشند. عمدتا از داروهاي بنزوديازپين نظير آلپرازولام و يا لورازپام كه نوعي آرام بخش و داروي ضد اضطراب هستند براي افراد مبتلا به فوبي خاص استفاده مي‌شود. همچنين داروهاي بتا بلوكر، مي‌تواند برخي از علائم جسمي مانند فشار خون بالا و ضربان قلب را كاهش دهد.

براي شناخت بيشتر در زمينه داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

   

 منبع :  ترس از خفاش يا كروپتافوبيا

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۳۹:۰۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

علائم بلوغ دختر براي برخي زودتر و براي برخي از آن‌ها ديرتر بروز مي‌يابد. اما همگي آن‌ها تجربيات مشابهي با يكديگر خواهند داشت. اين موضوع هم به خود آن‌ها و هم به اطرافيان كمك مي‌كند تا آگاهي كافي براي مواجهه با اين شرايط را داشته باشند. آن‌ها بلوغ را به همراه تغييرات جسماني و رواني تجربه مي‌كنند؛ رشد پستان‌ها بارزترين تغيير جسماني است كه اغلب دختران از بابت آن خشنود مي‌شوند (چرا كه در حال شبيه شدن به مادرشان هستند). اما آكنه، قاعدگي، رويش موهاي زائد، بزرگ شدن بيني و…. از جمله تغييرات ناخوشايند اين دوران است. در ادامه در مورد زمان و روند بروز علائم بلوغ دختران صحبت كرده‌ايم. 

 

منبع : علائم بلوغ دختر

علائم بلوغ دختر از چه سني ظهور پيدا مي كند؟

آغاز علائم بلوغ در دختران معمولا در سن 9 الي 13 سالگي اتفاق مي‌افتد. عوامل مختلفي وجود دارد كه مي‌توانند بر اين موضوع تاثير بگذارند از جمله اين عوامل مي‌توان به فاكتورهاي ژنتيكي، وضعيت روحي رواني، ميزان تجمع چربي، شاخص توده بدني، نوع تغذيه و سلامت جسماني اشاره كرد. در همين راستا بررسي‌ها نشان مي‌دهند دخترهايي كه شاخص توده بدني بالاتري دارند، دختران چاق و كساني كه اقوام درجه يكشان سابقه بلوغ زودرس داشته‌اند اغلب زودتر از سايرين علائم بلوغ را تجربه مي‌كنند. براي آشنايي با عوامل تاثير گذار بر سن بلوغ نوجوان كليك كنيد.

علائم بلوغ در دختران چگونه پديدار مي شود؟

علائم بلوغ در دختر را به طور كلي مي‌توان به 3 دسته تقسيم كنند. علائمي كه پيش از 12 سالگي اتفاق مي‌افتند، آن هايي كه در بازه زماني بين 12 تا 15 سالگي رخ مي‌دهند و در نهايت علائمي كه پس از 15 سالگي بروز مي‌يابند. توضيح جامع‌تر اين مراحل به شرح زير مي‌باشد.

علائم بلوغ دختران قبل از 12 سالگي

از جمله اولين علائم بلوغ در دختران بايد به رشد پستان‌ها و گسترش ناحيه قوي دور آن اشاره كرد. جوانه زدن پستان‌ها براي اكثر دختران كمي دردناك است و در مواردي ممكن است با سوزش و خارش همراه شود. در كنار اين مسئله رشد موهاي زائد در نواحي اندام تناسلي نيز از جمله ديگر علائمي است كه دختران معمولا پيش از 12 سالگي آن را تجربه مي‌كنند.

علائم بلوغ دختران در 12 تا 15 سالگي

اين بازه زماني دوراني است كه اكثر دخترها از بروز جوش صورت يا بدن شكايت مي‌كنند، نگران بروز تغييرات ظاهري خود هستند، رشد قد آن‌ها سرعت زيادي مي‌گيرد، موي زير بغل آن‌ها شروع به رشد كردن مي‌كند و چربي بيشتري در ناحيه باسن و ران آن‌ها ذخيره مي‌گردد. همچنين مهم‌ترين علامتي كه در اين دوره بروز مي‌كند تجربه اولين دوره قاعدگي است كه اغلب در سن 13 سالگي اتفاق مي‌افتد.

در نظر داشته باشيد كه همه اين تغييرات مشغوليت ذهني زيادي را به نوجوان تحميل مي‌كنند و باعث بروز علائمي نظير افسردگي يا پرخاشگري مي‌شوند. در نتيجه بسيار اهميت دارند كه در مورد علائم بلوغ و گذرا بودن آن‌ها اطلاعات كافي در اختيار فرزند خود قرار دهيد و او را براي طي اين مسير آماده نماييد.

علائم بلوغ دختران پس از 15 سالگي

روند بلوغ دختران مي‌تواند تا پس از 15 سالگي ادامه داشته باشد. در حقيقت فرايند بالغ شدن مي‌تواند براي آن‌ها تا 18 سالگي به طول بيانجامد. علائمي كه در اين زمان ظاهر مي‌شوند بيانگر تداوم فرايند بلوغ هستند و موارد زير را شامل مي شوند:

  • منظم شدن چرخه قاعدگي
  • كامل شدن رشد رحم
  • كامل شدن رشد پستان ها
  • شباهت هر چه بيشتر ظاهر به يك بزرگسال

چالش هاي روانشناختي مرتبط با بلوغ دختران

بلوغ دختران علاوه بر جنبه جسماني يك جنبه روانشناختي نيز دارد. دختران در سنين بلوغ خود تحريك پذيرتر شده و در نتيجه حساس‌تر مي‌شوند. به همين خاطر ممكن است متوجه شويد دخترتان كمي زودرنج شده يا بيشتر از قبل عصباني مي‌شود. علاوه بر اين‌ها به عنوان والدين حتما متوجه اين موضوع مي‌شويد كه فرزندتان مي‌خواهد به نوعي اعلام استقلال كند و به عنوان يك بزرگسال خود را معرفي نمايد. از همين رو ديگر علاقه‌اي ندارد همانند يك كودك با او رفتار نماييد.

افزايش تمايل به گذراندن اوقات با گروه دوستان، كاهش حرف شنوي از والدين و تقليد از الگوهاي مورد علاقه زندگي از جمله ديگر تغييرات رفتاري مرتبط با بلوغ است. بسيار اهميت دارد كه در اين دوران اصول برخورد با يك نوجوان را بلد باشيد و فرزند خود را به خوبي درك نماييد. اگر در تعامل با دخترتان در سنين بلوغ با مشكل مواجه شده‌ايد، مراجعه به يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان مي‌تواند تا حد زيادي در اين زمينه به شما ياري برساند. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

طبق نظر متخصصين شروع علائم بلوغ قبل از 8 سالگي به عنوان بلوغ زودرس در نظر گرفته مي‌شود. اين شرايط مي‌تواند فشارهاي جسمي و رواني مضاعفي را به فرزندتان وارد كند. از همين رو لازم است با يك پزشك در اين زمينه مشورت كرده و در صورت بروز آسيب هاي روانشناختي از يك روانشناس نيز كمك بگيريد.

عوامل مختلفي مي تواند در بلوغ زودرس دختران تاثيرگذار باشد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به چاقي، فاكتورهاي ژنتيكي، نوع تغذيه، سلامت عمومي و شرايط روحي و رواني اشاره كرد.

   

منبع : علائم بلوغ دختر

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: علائم بلوغ دختر،
موضوع:
[ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۹:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تلاش براي كشف خيانت همسر در صورتي كه خيانتي وجود نداشته باشد، نه تنها موجب مستحكم‌تر شدن رابطه‌تان نمي‌‍شود، بلكه موجب دلشكستگي  و از بين رفتن اعتماد طرفين هم مي‌شود. اگر از خيانت همسرتان مطمئن نيستيد توصيه مي‌كنيم به هيچ عنوان او را به خاطر كاري كه نكرده محكوم و سرزنش نكنيد. شما بدون آنكه او را بازجويي كنيد از رفتارهاي او مي‌توانيد پي به درستي افكارتان ببريد. تهمت به خيانت به اندازه خود خيانت براي رابطه خطرناك است. بنابراين براي تشخيص خيانت همسرتان مقاله را تا انتها مطالعه كرده و در صورت وجود چنين مساله قبل از هر اقدامي مشاوره خيانت دريافت كنيد.

 منبع : كشف خيانت همسر

آيا راهي براي كشف و تشخيص خيانت به همسر وجود دارد؟

در بعضي از روابط احتمال بيشتري براي خيانت وجود دارد، يعني با بررسي رابطه و برخي نشانه‌ها مي‎‌توان مشخص كرد كه يكي از زوجين خيانت خواهد كرد يا نه؟ پس با بررسي نشانه هاي خيانت همسر مي‌توانيد از وقوع آن جلوگيري كنيد و يا در صورت چنين مشكلي براي رفع آن راهكار مناسب اتخاذ كنيد. به زنان و مرداني كه دائم افكار خيانت آزارشان مي‌دهد توصيه مي‌كنيم به دنبال راهي براي رهايي از اين افكار باشند، چرا كه حضور اين افكار موجب مسموم شدن رابطه و حتي اختلالاتي براي خود شما مي‌شود. براي پيشگير ي و جلوگيري از خيانت همسر كليك كنيد.

شايد شما هم با ديدن يك سري علائم و نشانه‌ها به سراغ نزديكان و دوستان صميمي زندگي‌تان برويد و با مشورت‌هاي آن‌ها دست به كارهايي بزنيد كه تنها شرايط را براي هر دو طرف پيچيده‌تر كند. پيشنهاد مي‌كنيم به جاي اقدامات ناسالم و كليشه‌اي به موقع به پيش مشاور يا روانشناس خانواده برويد تا بتواند به شما در جهت مثبت مشورت دهد و اوضاع را بهبود ببخشد.

راه هاي كشف خيانت | چگونه خيانت همسر را كشف كنم؟

مرحله اول – شريك زندگي تان را به حال خود بگذاريد

همه آدم‌ها مي دانند كه تصور خيانت همسر و احساس ناامني در زندگي مشترك چقدر دردناك است. براي اينكه از شر اين افكار منفي خلاص شويد دو راه پيش روي شما است؛ يك اينكه با همسر خود سر گفتگو را باز كنيد، دومين راه اين است كه كارآگاه بازي در آوريد و زيركانه رفتارهاي همسرتان را زير نظر بگيريد.

اما گاهي اوقات ممكن است تمامي اين افكار ناشي از يك سوتفاهم ساده باشد. با صحبت كردن مي‌توانيد به راحتي اين مشكل را حل كنيد. اما بعضي وقت‌ها همسر شما آنقدر به خيانت عادت كرده كه خودخواهانه راه خود را پيش مي‌گيرد و يا ممكن است با همسرتان صحبت كنيد و او با صحبت‌هايش بتواند شما را قانع كند اما راضي نه.

در اين مرحله بهتر است شوهر خود را آزاد بگذاريد، طوري رفتار كنيد كه انگار همه چيز طبيعي است. بعد از چند هفته كه همسرتان متوجه شد  تمام مساله را فراموش كرده‌ايد، آن وقت بهتر مي‌توانيد براي كشف و اثبات خيانت اقدام كنيد. زيرا شريك زندگي شما ديگر رفتاري براي پنهان كردن خيانت خود بروز نمي‌دهد.

 

 

مرحله دوم – پيگير نشانه‌هاي خيانت شريك زندگي‌تان باشيد

كسي كه به همسر خود خيانت مي كند تفاوت هاي رفتاري در او مشهود مي‌شود. در ادامه به مطالعه برخي از اين تفاوت‌ها كه در رفتار شريك زندگي ممكن است رخ دهد مي‌پردازيم.

تفاوت در نحوه رفتار و ظاهر او

آيا اخيرا متوجه تغييرات رفتاري و ظاهري در شريك زندگي تان شده‌ايد؟ آيا او باشگاه رفتن را شروع كرده، به تيپ و قيافه خود حسابي مي‌رسد؟ از عطرهاي زيادي استفاده مي‌كند و اين بدون هيچ توجيهي اتفاق مي‌افتد؟ آيا هر از گاهي اين رفتارها بدون هيچ دليلي آغاز و بعد تمام مي‌شوند؟

ممكن است شريك زندگي شما اخيرا بيش از حد به روي حريم شخصي خود تاكيد داشته باشد يا با پرخاشگري بخواهد وقت بيشتري را به تنهايي بگذراند.

اين نوع رفتارها به صورت ناگهاني اتفاق مي‌افتد و همين ناگهاني بودن باعث مي‌شود به او شك كنيد. آيا همسر شما از جواب دادن به سوالاتي كه كجا بوده‌اي يا چه كار مي كرده‌اي فرار مي‌كند؟ اگر اين نشانه‌ها يا امثالش را در زندگي مشترك‌تان مي بينيد ممكن است همسر شما در حال خيانت كردن باشد.

برنامه كاري غيرمعمول و دورهمي هاي جديد

آيا همسر شما بيش از حد سركار مي‌ماند؟ آيا به دورهمي‌هايي مي‌رود كه تا حالا سابقه نداشته؟ تا به حال از شما درخواست نكرده كه در اين دورهمي‌ها همراه او بياييد؟ آيا علي رغم اينكه ادعا مي‌كند سرش خيلي شلوغ است، شاد و سرحال به خانه بازمي‌گردد؟ اگر اين نشانه‌ها را در رفتار او مي‌بينيد بايد بدانيد كه ممكن است خيانتي در كار باشد.

ترك كردن مداوم خانه

اتفاق افتاده كه همسر شما بدون خبر خانه را ترك كند؟ آيا با بهانه‌هاي احمقانه او براي ترك خانه رو به رو مي‌شويد؟ به عنوان مثال همسر شما مي‌گويد ” حوصلم سر رفته مي‌رم يه دوري بزنم” يا اينكه “دوستام همين اطراف هستن مي‌رم يه سر ببينمشون و ميام”.

هيچ ايرادي ندارد كه همسرتان به اين دلايل از خانه بيرون برود، اما آيا هنگامي كه از او مي‌خواهيد هر دو با هم برويد واكنشي غير معمول نشان مي‌دهد؟ اگر بهانه‌هاي احمقانه براي تنها رفتن مي‌آورد مي‌توانيد به خيانت كردن او شك كنيد.

 

 

مرحله سوم – زير نظر گرفتن ارتباطات همسر

اگر همسرتان در حال خيانت باشد، قطعا به دنبال فرصت‌هايي براي ملاقات با آن دختر/پسر مي‌گردد. مي‌توانيد با زير نظر داشتن ارتباطات او، متوجه خيانت يا عدم خيانت او بشويد. ممكن است مكالمه‌هاي زيادي با غريبه‌ها داشته باشد و اين گونه تشخيص را براي شما سخت بكند، پس به صحبت‌ها توجه كنيد، چرا كه اگر خيانتي در كار باشد، تفاوت‌ها و رمزگونه صحبت كردن‌ها را مي‌توانيد متوجه شويد. گاهي نيز همسرتان بعضي از تماس‌هايش را پاسخ نمي‌دهد، چرا كه نمي‌خواهد متوجه اين تفاوت‌ گفتاري بشويد. شايد به طور ناگهاني به روي حريم شخصي و دسترسي شما به وسايل ارتباطي‌اش سخت گيري زيادي نشان دهد. اين نشانه‌ها مي‌توانند از علائم خيانت همسر باشند. براي بررسي درستي يا نادرستي چك كردن گوشي همسر كليك كنيد.

مرحله چهارم – براي كشف خيانت همسر او را امتحان كنيد

مي‌توانيد سرزده به محل كار يا مكاني كه او در آنجا حضور دارد برويد تا او را امتحان كنيد. وقتي كه دير به خانه برگشت، از او تقاضاي رابطه جنسي كنيد. اگر همسر شما خسته بود و با هر بهانه اي مي‌خواست از رابطه جنسي طفره برود مي‌توانيد گمان كنيد او بخاطر خيانت خسته شده و ديگر تواني ندارد.

مي‌توانيد خود را به خواب بزنيد در زماني كه او گمان مي‌كند خواب هستيد او را زير نظر بگيريد. در اين فاصله ممكن است با كسي تلفني صحبت كند و گمان كند شما نمي‌شنويد. به اين صورت مي‌توانيد از گمان خود مطمئن شويد يا آن را رد كنيد.

مرحله آخر – اثبات خيانت

اگر تمام مراحلي كه ذكر شد را گذرانده‌ايد، پس مي‌توانيد خيانت را اثبات كنيد. زيرا اگر يك درصد گمان شما اشتباه باشد، اين شما هستيد كه اعتماد را زير سوال برده‌ايد.  مي‌توان گفت با اينكار رابطه زناشويي‌تان را در معرض فروپاشي قرار داده‌ايد. بهتر است در يك فرصت مناسب، هنگامي كه هيچ دليل و راهي براي فرار نمانده بود، خيانت همسر خود را اثبات كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خيانت مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

   

 منبع : كشف خيانت همسر

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۴۳:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 8
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی