مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مراكز مشاوره خانواده در گرگان كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در گرگان زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

 

منبع : مشاوره خانواده گرگان

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره‌خانواده چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در گرگان

مركز مشاوره خانواده ويشار انتهاي عدالت 37، واقع در مجتمع جهانديدگان، طبقه اول
مركز مشاوره خانواده آرام گرگان خيابان وليعصر، عدالت 22، مجتمع مرواريد، طبقه 7
مركز مشاوره خانواده ترنم خيابان وليعصر (عج )، عدالت 13، مجتمع صدف، طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده باران عدالت 8، مجتمع 111، طبقه 2
مركز مشاوره خانواده بينش خيابان وليعصر، پاساژ صدرا
مركز مشاوره خانواده راستين پارس، ابتداي مرداد مركزي، مجتمع مرداد، طبقه 2، واحد 7
مركز مشاوره خانواده گام نو گرگان خيابان شاليكوبي، عدالت 7، مجتمع مرسل، طبقه 4، واحد 409

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

   

منبع : مشاوره خانواده گرگان

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۰:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از حرف هايي كه نبايد به همسر گفت اطلاع داريد؟ كلمات نقش بسيار مهمي در روابط ميان فردي دارند و با توجه به عميق بودن رابطه زناشويي، بسيار مهم است كه زن و شوهر به لحن و كلام خود در حين صحبت با همسرشان دقت كنند. گفتن برخي حرف‌ها به همسر مي‌تواند عواقب جبران‌ناپذيري با خود به همراه داشته باشد و علاوه بر تاثير منفي بر اعتماد به نفس و غرور همسر، روابط زن و شوهر را نيز دگرگون كند. با آگاهي از جملات و حرف‌هاي مخرب در رابطه زناشويي مي‌توانيد از بروز اين اتفاقات پيشگيري نماييد و رابطه زناشويي خود را به خوبي پيش ببريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ازدواج موفق كليك كنيد.

 

منبع :  حرف هايي كه نبايد به همسر گفت

 

 

 

حرف‌هايي كه زنان نبايد به همسر خود بگويند

برخي از حرف‌ها براي مردان خط قرمز محسوب مي‌شود كه زنان بايد از آن‌ها آگاه باشند و هرگز به همسر خود نگويند. اين حرف‌ها عبارتند از:

1. حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | اصلا با اونا فرق نداري

آيا با خانواده همسرتان اختلاف داريد و از نظرتان بسياري از رفتارهايي آن‌ها ايراد دارد؟ آيا تجربه يك خيانت عاطفي داشته‌ايد و با كوچك‌ترين تلنگري، خاطرات بد خود را به ياد مي‌آوريد؟جملاتي مثل “تو هم مثل مادرت زود از كوره در ميري”، “فكر نكن همونطور كه بابات تو سر مادرت ميزنه با من حرف بزني”، “تو بابات هم تو رو آدم حساب نميكنه” اين دست جملات باعث رنجشي عميق و از بين رفتن احترامات بين دو خانواده مي‌شود. 

 همسرتان دوست دارد در نظر شما آدم بهتري نسبت به ديگر اعضاي خانواده و اطرافيانش عمل مي‌كند. پس در حين دعوا او را با ديگران و حتي غريبه‌ها مقايسه نكرده و نسبت ندهيد. براي كسب اطلاع در زمينه مهارت‌هاي لازم براي ازدواج موفق كليك كنيد.

2. تو چقدر بي عرضه‌اي | مردان ديگر بهتر از تو اين كار را انجام مي‌دهند

هيچ موضوعي آنقدر مهم و بااهميت نيست كه بخاطرش شخصيت همسرتان را تحقير كنيد و او را با افرادي كه مهارت‌هاي خاص خود را دارند مقايسه نماييد. همسر شما نياز دارد كه احساس كند از مردهاي ديگر توانمند‌تر است و حتي اگر اين‌طور نباشد، شما حق نداريد اين حس را از او بگيريد. اگر مي‌خواهيد چيزي را از كسي ياد بگيرد، بايد سراغ روش غيرمستقيم‌تري برويد. گفتن جملات تحقير آميز و مقايسه‌اي مانند شوهرخواهرم بهتر از تو اين كار را انجام مي‌دهد به همسرتان اين چنين القا مي‌كند كه “من از ازدواج با تو خوشحال نيستم و حس خجالت دارم. خواهرم از من خوشبخت‌تر است چون با مرد بهتري ازدواج كرده است”

3. همه وظايف و مسئوليت‌ها به عهده من است/ پس تو چكاره اي؟

شايد سرتان شلوغ باشد و كارهاي خانه هم تمامي نداشته باشند اما همسرتان نيز كارها و مشغوليت‌هاي خود را دارد. خيلي از خانم‌ها به اشتباه فكر مي‌كنند همه  مسئوليت‌هاي زندگي زناشويي بر عهده آن‌هاست و به جاي اينكه به زباني خوش از همسرشان كمك بخواهند، مدام گله و شكايت مي‌كنند و كارهاي همسرشان را ناديده مي‌گيرند. عدم درك زحمات همسر و قدرداني از تلاش‌هاي او باعث مي‌شود روز به روز از همسر خود فاصله بگيريد و روابط عاشقانه كم رنگ‌تري داشته باشيد. اين در حاليست كه اگر كمي منصفانه به قضيه نگاه كنيد و قدرداني‌تان را نسبت به همسرتان نشان دهيد او نيز متقابلا دوست دارد شما را خوشحال و راضي كند و بيشتر تلاش خواهد كرد تا كمك حال‌تان باشد.

4. تو اصلا من را درك نمي‌كني/ معلومه ديگه منو دوست نداري

عدم گفتگو درباره انتظارات و خواسته‌ها سبب سو تفاهم و متهم كردن همسرتان به درك نكردن شما خواهد شد. اين درحاليست كه بايد ناراحتي‌ها يا خواسته‌هاي خود را به طور مستقيم و واضح به همسرتان بگوييد و انتظار ذهن خواني كار چندان درست . منطقي نيست. شوهر شما دوست‌تان دارد و مراقب شماست و به همين دليل تمام تلاشش را مي‌كند كه ناراحت نباشيد. اما وقتي شما چيزي نمي‌گوييد او نيز فكر مي‌كند كه همه چيز طبق مطابق ميلتان است و اينگونه دچار سوتفاهم نسبت به يكديگر مي‌شويد.

5. حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | با آدم حسابيا بگرد/ از دوستات خوشم نمياد

همسر شما يك فرد مستقل است و نياز دارد تصميم‌هاي آزدانه بگيرد. همانطور كه شما دوست داريد با دوستان خود وقت بگذرانيد و با تصميم خود دوستانتان را انتخاب مي‌كنيد، حق نداريد در رابطه با دوستان همسرتان تصميم بگيريد. اگر يك طرفه قضاوت كنيد و به نظر شوهرتان در رابطه با انتخاب دوستانش توجهي نداشته باشيد پس قطعا منتظر برخوردهاي تند و مقابله‌اي او نيز باشيد.

6. براي همسرتان تعيين تكليف نكنيد

دستور دادن و محدود كردن اختيارات، به مردانگي و غرور همسرتان آسيب مي‌زند. بهتر است كمي سياست داشته باشيد، به صحبت‌ها و خواسته هاي او توجه كنيد و با رفتارتان به او نشان دهيد كه حرف او شنيده و اجرا مي‌شود. يك نكته را هيچ وقت فراموش نكنيد، به هيچ وجه همسرتان را نصيحت نكنيد، براي ساختن زندگي مشترك بايد در كنار يكديگر باشيد، هيچ كدام بر ديگري برتري نداريد پس با تكرار اشتباهات ديگران زندگي خود را ويران نكنيد.

 

حرف‌هايي كه مردان نبايد به همسرشان بگويند

به كار بردن جملات زير از جانب مردان به همسرشان ممنوع است. حرف‌هاي زير مي‌تواند روابط شما و زندگي مشترك‌تان را به طور كل تحت تاثير قرار دهد:

1. حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | پير شده‌اي

همه خانم‌ها درمورد افزايش سن حساس هستند و اين مسئله‌اي است كه دست خود آن‌ها نيست. شما زماني كه با همسرتان ازدواج كرديد سن او را مي‌دانستيد و حالا در كنار هم زندگي مي‌كنيد، پير شدن و بالا رفتن سن او امري انكار ناپذير است؛ پس گفتن جملاتي مانند اينكه تو داري پير مي‌شي و سنت بالا رفته لزومي ندارد و به جز اينكه همسرتان را آزرده كند و اعتماد به نفس اورا پايين بياورد نتيجه‌اي حاصل نخواهد شد.

2. مدام نگوييد عجله كن

خانم‌ها زماني كه مي‌خواهند جايي بروند مخصوصا مهماني بيشتر از آقايان نياز به زمان دارند تا آماده شوند. در اين شرايط  گفتن مداوم كلمه عجله كن نه تنها كاري را پيش نخواهد برد بلكه حس استرس  را به خانم شما القا خواهد كرد و چه بسا زمان آماده شدنش طولاني‌تر نيز شود. گفتن مداوم اين جمله براي هركاري به مرور همسرتان را دچار استرس و ناراحتي از شما مي‌كند. 

3. حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | طلاقت مي‌دهم

بسياري از افراد در هنگام عصبانيت و به خاطر از دست دادن كنترل از واژه‌ها و كلمات بسيار زشت و تحقيرآميزي استفاده مي‌كنند كه مي‌تواند نتياج جبران ناپذيري داشته باشد. “طلاقت مي‌دهم” يكي از همان واژه‌هاي سنگيني است كه هرگز نبايد بدون فكر آن را به كار ببريد. چنانچه قصد ادامه زندگي با همسرتان را نداريد، به جاي اينكه او را تهديد كنيد اين مشكل را در فضايي آرام و منطقي و عاقلانه با او مطرح نماييد و از او بخواهيد كه رابطه‌تان را تمام كنيد. گفتن اين جملات از روي عصبانيت و بي دليل ضربه بدي به همسر و رابطه‌تان خواهد زد.

4. تو تنبل هستي

با به كار بردن واژه تنبل و تحقير كردن هيچ كسي را نمي‌توانيد به اجبار زرنگ و چابك‌تر كنيد. چنانچه اين واژه را براي طرف مقابلتان تكرار كنيد او خودش هم باور مي‌كند كه تنبل است و وضعيتش از ايني كه هست وخيم‌تر و بدتر خواهد شد. در شرايطي كه همسرتان نتوانسته كارها را آنطور كه بايد پيش ببرد، شرايط را بررسي كنيد چراكه ممكن است دليلي براي اين مساله وجود داشته باشد. 

5. كاري نمي‌توان انجام داد

در مشكلات و مسائل سخت زندگي هيچ پيشنهادي تلخ‌تر از اين نيست كه شما به عنوان مرد خانواده به همسرتان بگوييد كه نمي‌توانيم اين مشكل را حل كنيم و كاري از ما ساخته نيست. اين جمله حس ناتواني و تسليم شدن را از سوي شما به همسرتان منتقل مي‌كند و علاوه بر تاثير منفي بر او، شما را در ذهن همسرتان فردي ضعيف نشان مي‌دهد.

6. حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | تو چاق هستي

با استفاده كلمه چاق براي همسرتان او نه تنها لاغر نمي‌شود بلكه با شنيدن اين واژه تمسخر آميز بيشتر تحقير مي‌شود و اعتماد به نفسش از بين مي‌رود. بنابراين به جاي استفاده از اين كلمه او را ياري نماييد و با انرژي مثبت كاري كنيد كه شروع به رژيم و ورزش كند. برخي افراد بر اين باورند كه با تكرار اين واژه كار درستي مي‌كنند و با خودشان مي‌گويند آنقدر مي‌گويم تا به خودت بياي و لاغر شوي. در صورتي كه اين طور نيست و فقط لطمه روحي به طرف مقابلشان وارد مي‌كنند.

7. زيبايي او را زير سوال نبريد

خانم‌ها نسبت به ظاهر خود حساس هستند. فراموش نكنيد اين خانم را شما انتخاب كرده‌ايد و اگر در فراز و نشيب زندگي با شما و به واسطه به دنيا آوردن فرزندانتان زيبايي ظاهر يا اندام او بهم ريخته نبايد مورد سرزنش قرار بگيرد. اين سخنان تحقير آميز حس بسيار بدي در وجود همسر شما ايجاد خواهد كرد.

 

حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | سخن آخر

موارد زيادي هستند كه بايد به همسرتان بگوييد يا نگوييد؛ چه حين بحث و مشاجره باشد و يا بعد از آن. به هر حال بايد مراقب حرفه‌ايي كه بهم مي‌زنيد باشيد، به همديگر احترام بگذاريد و هميشه بهترين كلام و لحن را داشته باشيد. بيشتر افراد آنقدر كار و مشغله دارند كه ديگر به فكر كلام خود با هسمرشان نيستند. اما اگر به لحن و كلام خوب عادت كنيد، خشم‌تان را كنترل كرده و حد و مرزها را رعايت نماييد، كيفيت رابطه‌تان افزايش مي‌يابد و زندگي زناشويي كمتر دچار تلاطم خواهد شد.

اگر به هر دليلي احساس مي‌كنيد خشم و عصبانيت بر شما غالب مي‌شود و اجازه گفتگو مسالمت آميز همراه با احترام نسبت به همسرتان را سلب مي‌كند، از راهنمايي‌ها و مشاوره‌هاي روانشناسان فعال در حوزه روابط خانوادگي بهره ببريد. آموزش‌هاي يك روانشناس خوب و حرفه‌اي باعث مي‌شود تا با آرامش بيشتري همسرتان را مورد خطاب قرار دهيد و روز به روز روابط عاشقانه قشنگي را رقم بزنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ازدواج كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

همه افراد روي خانواده‌ خود حساس‌اند و بدگويي از آنان باعث ناراحتي‌شان مي‌شود. علاوه بر پيوند خوني با خانواده‌، احساسات و خصوصيات مشتركي نيز با آن‌ها وجود دارد و به همين دليل افراد در مقابل بي احترامي ديگران نسبت به اعضاي خانواده سريعا واكنش نشان مي‌دهند. قطعا هم مردان و هم زنان به خانواده خود تعلق خاطر دارند و در مقابل بي‌احترامي ديگران حتي همسر خود سكوت نمي‌كنند. در نتيجه بهتر است در گفتار خود كمي دقت داشته باشيد و الفاظي را بكار نبريد كه باعث ايجاد دلخوري شود.

   

منبع :  حرف هايي كه نبايد به همسر گفت

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۲۵:۰۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

انواع افسردگي كدام اند و چه علائمي دارند؟ افسردگي باليني موقعيتي روان شناختي است كه طي آن فرد احساس غم يا بي تفاوتي شديدي را تجربه مي كند و در پي اين موضوع دچار افت عملكرد در جنبه هاي مختلف زندگي مي شود. افسردگي انواع مختلفي دارد كه  اختلال افسردگي اساسي ، اختلال افسردگي پايدار، افسردگي فصلي، ملال پيش از قاعدگي، كژتنظيمي خلق ايذايي، افسردگي دوقطبي و افسردگي پسازايماني را شامل مي شوند. ما در ادامه به توضيحاتي در مورد هريك از اين ها اشاره كرده ايم. پس تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد. براي آشنايي با انواع اختلالات خلقي كليك كنيد.

 

منبع : انواع افسردگي

 

 

تعريف انواع افسردگي چيست؟

همه ما در برخي موقعيت‌هاي ناخوشايند زندگي دچار احساس غم و اندوه مي‌شويم كه واكنشي طبيعي به رويدادهاي پيراموني هستند، اما مسئله اختلال افسردگي زماني مطرح مي‌شود كه خلق افسرده دست كم به مدت 2 هفته در فرد ديده شود و او به دليل مشكلات روحي در حوزه هاي مختلف زندگي از جمله روابط بين فردي، كار، تحصيل و … افت عملكرد داشته باشد.

 

 

تعريف انواع مختلف افسردگي

اختلالات افسردگي مجموعه اي از اختلالات روان پزشكي هستند كه مشخصه بارز همه آن‌ها بروز علائمي از خلق پايين و از دست دادن علاقه و انگيزه است. اختلال افسردگي اساسي، اختلال افسردگي پايدار (افسرده خويي)، ملال پيش از قاعدگي، افسردگي پسازايماني، افسردگي دو قطبي و كژتنظيمي خلق ايذايي از جمله آن‌ها هستند. در ادامه به طور مختصر هريك از اختلالات افسردگي را شرح داده‌ايم.

1- افسردگي اساسي

افسردگي اساسي يا افسردگي ماژور يكي از رايج ترين انواع اختلالات افسردگي است كه با دو علامت اصلي مشخص مي شود. اين دو علامت احساس غمگيني در اكثر اوقات روز و از دست دادن علاقه و انگيزه‌ها را شامل مي شود. علاوه بر اين ها براي تشخيص افسردگي ماژور متخصصين  وجود علائم ديگري را نيز مد نظر قرار مي دهند كه دست كم دو هفته باقي مي مانند. براي آشنايي بيشتر با علائم افسردگي اساسي كليك كنيد. 

 

 

2- اختلال افسردگي پايدار يا مداوم (افسرده خويي)

اختلال افسردگي پايدار يا مداوم از جمله اختلالات افسردگي است كه در گذشته به آن افسرده خويي گفته مي‌شد. افرادي كه به اين مشكل دچار هستند در حقيقت نوعي افسردگي مزمن را در دراز مدت تجربه مي‌كنند. اما تعداد علائم آن‌ها از آنچه در افسردگي اساسي بروز مي‌يابد كمتر است. در واقع افسردگي پايدار با شدت كمتر اما به مدتي طولاتي‌تر از اختلال افسردگي اساسي تجربه مي‌شود.

متخصصين زماني تشخيص افسرده خويي را مطرح مي‌كنند كه فرد دست كم به مدت 2 سال دچار خلق افسرده باشد و در اين مدت در بيشتر اوقات روز علائمي از غم و اندوه شديد را نشان دهد. در برخي موارد امكان دارد فرد در طول اختلال افسردگي پايدار يك دوره افسردگي اساسي را نيز تجربه كند كه به اين وضعيت افسردگي مضاعف گفته مي‌شود. براي آشنايي با نشانه هاي تشخيصي افسرده خويي كليك كنيد.

3- انواع افسردگي | ملال پيش از قاعدگي

ملال پيش از قاعدگي نوعي افسردگي است كه  دربرخي زنان هر ماه چند روز پيش از شروع خونريزي ماهيانه آغاز شده و در طول هفته قاعدگي يا بلافاصله پس از شروع آن بهبود مي‌يابد. نوسانات خلقي، احساس غم و اندوه مفرط، تحريك پذيري، ناتواني در كترل خشم، زودرنجي و دچار شدن به استرس و اضطراب در كنار علائم افسردگي اساسي از جمله مشكلاتي هستند كه در اختلال ملال پيش از قاعدگي تجربه مي‌شوند. براي مطالعه بيشتر درباره اختلال ملال پيش از قاعدگي كليك كنيد.

4- افسردگي فصلي

الگوي بروز دوره هاي افسردگي در برخي افراد با تغييرات فصلي ارتباط دارد. در واقع برخي افراد اغلب در آستانه تغيير فصل از پاييز به زمستان بيش از هر زماني علائم افسردگي را از خود نشان مي دهند. از همين رو به اختلال آن‌ها افسردگي فصلي گفته مي‌شود. اختلال افسردگي فصلي چيزي در حدود 1 تا 2 درصد در ميان مردم جهان رواج دارد كه از جمله علل آن مي‌توان به دريافت نور كمتر خورشيد در اين بازه زماني اشاره كرد. علائم اختلال افسردگي فصلي مشابه آن چيزي است كه در افسردگي اساسي مطرح شد. پژوهش‌ها نشان داده‌اند كه نوردرماني در بهبودي اين مشكل از كارايي درماني بالايي برخوردار است. براي آشنايي با ساير روش‌هاي درمان افسردگي فصلي كليك كنيد.

5- افسردگي دو قطبي

افسردگي دو قطبي وضعيتي است كه در طي آن فرد در كنار دوره‌هاي افسردگي دوره‌هايي از خلق بالا يا همان مانيك را نيز تجربه مي‌كنند. از جمله علائمي كه در فاز مانيك بروز مي‌يابند بايد به موارد زير اشاره كرد. براي اطلاعات بيشتر در مورد علل و روش هاي درمان اختلال دوقطبي كليك كنيد.

  • افزايش انرژي مفرط كه با كاهش احساس نياز به خواب و بيش تحركي مشخص مي‌گردد
  • پرش فكر كه با حرف زدن در مورد موضوعات مختلف و گوناگون خود را نشان مي‌دهد
  • حرف زدن با سرعت زياد و صداي بلند
  • احساس خودبزرگ بيني و داشتن تصورات غير واقع بينانه از خود
  • افزايش سطح فعاليت‌هاي هدفمند در زمينه‌هاي مختلف
  • ناتواني در بازداري تكانه‌ها كه خود را در قالب انجام رفتارهايي نظير ولخرجي، درگيري در روابط جنسي محافظت نشده و سرمايه گذاري بدون فكر نشان مي‌دهد
  • برخي افراد در فاز مانيا هذيان و ساير علائم روان پريشي را نيز تجربه مي‌كنند

 

 

6- افسردگي پسازايماني

افسردگي پسازايماني در راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات روان پزشكي به عنوان يكي از مشخصه‌هاي افسردگي اساسي  تعريف شده است. طبق يافته‌هاي همه گير شناسي اين مشكل چيزي در حدود 3 تا 6 درصد بانوان را تحت تاثير قرار مي‌دهد.

از جمله علائمي كه در طي اختلال افسردگي پسازايماني تجربه مي‌شود مي توان به احساس غم و اندوه شديد در اكثر اوقات روز، احساس گناه، بي ارزشي، نااميدي، كمبود انرژي، كاهش يافتن ميل جنسي و اشتغال ذهني با افكار مرگ، خودكشي و تمايل براي صدمه زدن به كودك اشاره كرد. البته بسياري از اين علائم با نوسانات هورموني كه پس از زايمان اتفاق مي‌افتند در ارتباط‌اند و به مرور زمان با رسيدن هورمون‌ها به محدوده طبيعي بهبود مي‌يابند. براي دريافت اطلاعات بيشتر درباره افسردگي بعد از زايمان كليك كنيد.

7- كژتنظيمي خلق ايذايي

كژتنظيمي خلق ايذايي در حقيقت همان اختلال افسردگي است كه در دوران كودكي و با علائم متفاوت بروز مي‌يابد. در اين شرايط كودكان معمولا مشكلات هيجاني خود را با فوران هاي مكرر خشم به صورت كلامي يا رفتاري نشان مي‌دهند. اين خشم ابراز شده با موقعيت و سطح رشدي كودك هم خواني ندارد و حداقل به دفعات 3 بار در هفته تكرار مي‌شود. در فاصله بين فوران‌هاي خشم نيز به طور مستمر كودك علائمي از عصبانيت و نارضايتي را از خود نشان مي‌دهد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

بله در آخرين ويراست راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات روان پزشكي ملال پيش از قاعدگي به عنوان يكي از انواع اختلالات افسردگي مطرح شده است.   

   

:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۹:۳۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز مشاوره خانواده در اروميه كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در اروميه زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

منبع : مشاوره خانواده اروميه

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره‌خانواده چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در اروميه

مركز مشاوره خانواده ربيع اروميه – خيابان خيام جنوبي – نبش كوچه21 – پلاك 283 -طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده سماء اروميه اروميه – بلوار شهيد بهشتي – جنب بيمارستان آذربايجان – خيابان عدالت – پلاك 29
مركز مشاوره خانواده هادي اروميه – خيابان دانش يك – جنب دبيرستان شهيد چمران – مجتمع آذربايجان – طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده ندا اروميه – خيابان سرداران – كوچه خان باباخان – ساختمان آريا – طبقه اول
مركز مشاوره خانواده عرفان اروميه اروميه – خيابان سرداران – كوچه خانباباخان – مجتمع پزشكي سرداران – پلاك16 – طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده زانياري ماكو – خيابان امام – بالاتر از كتابخانه عمومي كاشاني – نبش كوچه شهيد حسين زاده – پلاك1 – طبقه دوم
مركز مشاوره خانواده جمشيدي مياندوآب – خيابان خالصه – ساختمان خالصي – طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده روان نما سقز – خيابان امام – روبروي حسينيه – طبقه سوم لوازم خانوادگي بدرآبادي

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

منبع : مشاوره خانواده اروميه

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۴:۲۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز مشاوره خانواده در اراك كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در اراك زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

 

منبع : مشاوره خانواده اراك

 

 

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره‌خانواده چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در اراك

مركز مشاوره خانواده لقمان اراك، خيابان ملك، بعد از بانك ملي، نبش كوچه شهيد آراسته، ساختمان اداري، طبقه 3
مركز مشاوره خانواده شاداب نوين اراك اراك، خيابان امام خميني، نرسيده به پاساژ تهراني (روبروي پاساژ استيل) نبش كوچه عليخاني، جنب بانك رفاه، طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده دانشگاه اراك، ميدان شريعتي، مقابل دانشگاه اراك، ساختمان دكتر حسابي، مركز مشاوره دانشگاه
مركز مشاوره خانواده باور اراك، خيابان شهيد شيرودي (خرم) ،جنب مانتو بلوچ و بانك ملت، ساختمان پزشكان پاستور، طبقه 5
مركز مشاوره خانواده سبحان اراك، خيابان 22 بهمن، نرسيده به ميدان دارايي ،روبروي كوچه بهشت 1، ساختمان 77، طبقه اول
مركز مشاوره خانواده مهرانديش اراك، انتهاي خيابان شهيد رجائي، خيابان شهيد قدوسي، نرسيده به ميدان فرمانداري، جنب سوپر سعيد
مركز مشاوره خانواده زندگي سالم اراك اراك، ميدان وليعصر، جنب قنادي قندريزي، طبقه سوم
مركز مشاوره خانواده آرامش ساوه، خيابان شريعتي، جنب آموزشگاه رانندگي ياس، ساختمان سينا، طبقه سوم، واحد 10

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

منبع : مشاوره خانواده اراك

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۹:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

باج گيري عاطفي به وضعيتي گفته مي‌شود كه طي آن اشخاص از احساسات ديگران به عنوان وسيله‌اي براي كنترل و سوء استفاده از استفاده مي‌كنند. تحت تاثير قرار دادن ديگران از نظر عاطفي و مطرح كردن درخواست‌هاي غيرمعقول در شرايطي كه فرد مقابل از نظر هيجاني در وضعيت باثباتي قرار ندارد، همگي نمونه‌هايي از باج گيري عاطفي محسوب مي‌شوند. اگر در رابطه خود دائم نگران آسيب‌هاي احتمالي به طرف مقابل هستيد و يا دائم در شرايطي قرار مي‌گيريد كه مجبوريد منافع خودتان را ناديده بگيريد، حتما اين مقاله را مطالعه نماييد.

 

 

منبع : باج گيري عاطفي

باج گيري عاطفي چيست؟

باج گيري عاطفي نوعي سوء استفاده محسسوب مي شود كه طي آن فرد تلاش مي كند از احساسات ديگران در جهت كنترل رفتار و متقاعد كردن آن ها استفاده كند. اين اصطلاح اولين بار توسط  نويسنده و درمانگري به نام سوزان فوروارد در سال 1997 مطرح شد. او بر اين باور بود كه باج گيري عاطفي زماني اتفاق مي افتد كه افراد از احساس گناه، ترس و تعهد ديگران استفاده مي كنند تا آن ها را تحت تاثير قرار دهند و به اين ترتيب از آن ها سوء استفاده نمايند.

 

 

مراحل باج گيري عاطفي كه شما را آچمز مي كند

بر اساس نظر دكتر سوزان فوروارد باج گيران عاطفي طي 6 مرحله از شما اخاذي مي‌كنند كه شامل موارد زير است:

1- درخواست

باج گيران عاطفي كار خود را با مطرح كردن يك درخواست آغاز مي‌كنند. اما روشي كه اين كار را انجام مي‌دهند با ديگران متفاوت است. براي مثال ممكن است بخواهند روابط شما را كنترل كنند و نگذارند با برخي از دوستان‌تان معاشرت كنيد. آن‌ها معمولا درخواست خود را به اين صورت مطرح مي‌كنند “فكر مي‌كنم نبايد وقت خود را با فلان شخص بگذراني”.

همچنين ممكن است هنگامي كه دوستان شما را مي‌بينند شروع به گوشه و كنايه زدن كنند و زماني كه از آن‌ها صريحا مي پرسيد كه چه مشكلي وجود دارد مي‌گويند براي تو خوب نيست كه در كنار اين شخص باشي! در واقع آن‌ها به جاي مطرح كردن يك استدلال درخواست خود را به شكلي ظريف به شما قالب كرده و همه چيز را به خودتان برمي‌گردانند.

2- مقاومت در برابر باج گيران عاطفي

اگر شما نخواهيد كار مورد نظر آن‌ها را انجام دهيد، باج گيران عاطفي معمولا در ظاهر سريعا عقب نشيني مي‌كنند. اما نشانه‌هاي ظريفي وجود دارد كه به ما مي‌گويد آن ها حتي مخالفت‌هاي صريح را نيز قبول نمي‌كنند و به تلاش خود براي قانع سازي ادامه مي‌دهند.

در اين شرايط بايد بتوانيد مقاومت بيشتري از خود به خرج دهيد. از جمله رفتارهايي كه نشان دهنده اين رفتار آن‌هاست مي‌توان به خودداري از گفتگو، تمايل به سكوت و گفتن جملاتي نظير “فراموشش كن” اشاره كرد.

 

 

2- فشار آوردن

در يك رابطه سالم وقتي دوست‌تان مقاومت شما را در برابر درخواست خود مي‌بيند، آن را كنار گذاشته يا سعي مي‌كند راه حلي منطقي براي كنار آمدن با آن پيدا كند. اما باج گيران عاطفي به شيوه متفاوتي پاسخ مي‌دهند. آن‌ها اغلب به شيوه‌هاي مختلفي شما را تحت فشار قرار مي‌دهند تا در نهايت درخواست آن‌ها را برآورده كنيد. از جمله رايج‌ترين روش‌هايي كه باجگيران عاطفي از آن استفاده مي‌كنند مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • تكرار كردن درخواست خود و خوب جلوه دادن آن (مثلا مي‌گويد من فقط به فكر آينده‌ات هستم و به خاطر خودت اين حرف را مي‌زنم)
  • انتقاد كردن يا تحقير كردن
  • برانگيختن احساسات با گفتن جملاتي نظير اينكه “اگر دوستم داشتي حتما اين كار را انجام مي دادي!”

3- تهديد كردن

فردي كه از باج گيري عاطفي در روابط خود استفاده مي‌كند زماني كه مي‌بيند فشار آوردن جواب نمي‌دهد از تهديدهاي مستقيم و غيرمستقيم كمك مي‌گيرد. مثلا در تهديد مستقيم ممكن است به همسر خود بگويد: “اگر با دوستانت بيرون بروي وقتي برگردي ديگر مرا نمي‌بيني!” در تهديد غيرمستقيم مي‌گويد: “اگر زماني كه به تو احتياج دارم نياز مرا برآورده نكني، يك روز همين بلا بر سر خودت مي‌آيد!”

در نظر داشته باشيد كه تهديدها ممكن است در قالب مثبت و به صورت يك وعده ارائه شوند. براي مثال مي‌گويد اگر با دوستانت بيرون نروي، من شب بهتري را براي تو مي‌سازم. مهم اين است كه هدف همه اين رفتارها متقاعدسازي شما نه از راه منطق بلكه از طريق تحريك احساسات است.

4- تسليم شدن

پس از مواجه شدن با فشار و تهديد بسياري از افراد تن به تسليم مي‌دهند تا بتوانند اندكي از فشارها و تنش‌هاي موجود را كم كنند. پس از تسليم از آنجايي كه فرد مقابل به آنچه مي‌خواسته رسيده، همه آشفتگي‌ها به ناگهان جاي خود را به آرامش مي‌دهد. باج گيران عاطفي زماني كه به خواسته‌شان جامه عمل مي‌پوشانند مهربان‌تر به نظر مي‌رسند و ممكن است براي لحظاتي هرچند كوتاه با محبت‌تر رفتار كنند.

5- تكرار باج گيري عاطفي

وقتي نشان مي‌دهيد كه سرانجام تسليم خواهيد شد، باجگير دقيقاً مي‌داند كه چگونه در آينده موقعيت‌هاي مشابهي را براي شما ايجاد كند. باج گيرندگان عاطفي حتي ممكن است ياد بگيرند كه نوع خاصي از تهديد كار را سريع‌تر پيش مي‌برد. در نتيجه، اين الگو احتمالاً ادامه خواهد يافت و در آينده نيز به دفعات تكرار خواهد شد.

 

 

نحوه مقابله با باج گيري عاطفي

در نظر داشتن برخي توصيه‌ها به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد به شيوه موثري با باج گيري عاطفي مقابله كرده و كمتر مورد سوء استفاده افرادي قرار بگيريد كه از اين روش براي رسيدن به خواسته‌هاي خود استفاده مي‌كنند.

1- اول از همه تشخيص دهيد كه چه چيزي باج گيري عاطفي نيست

در هر رابطه‌اي افراد يكسري نيازها دارند كه آن را با فرد مقابل خود مطرح مي‌كنند. در اين شرايط ممكن است شما به دليل ترس‌هاي خودتان فكر كنيد اگر با اين نيازها مخالفت كنيد از جانب باجگير عاطفي طرد مي‌شويد و در نتيجه در وضعيت باج‌گيري عاطفي گرفتار شده‌ايد.

اين در حالي است كه پيش از هرچيز بايد مهارت جرات ورزي و نه گفتن قاطع را بياموزيد. اگر با وجود ابراز اين مهارت‌ها تلاش كرد با فشار آوردن و تهديد نظر شما را تغيير دهد آن وقت مي‌توانيد موضوع باج گيري عاطفي را مطرح نماييد.

2- با آرامش و طمانينه رفتار كنيد

افرادي كه دست به باج گيري عاطفي مي‌زنند با تحريك احساسات، شما را وادار به ارائه يك پاسخ فوري مي‌كنند. در اين شرايط لازم است آرام بمانيد، سكوت كنيد و اعلام نماييد كه به زمان بيشتري براي تصميم‌گيري يا بيان نظر خود نياز داريد.

3- از گفتگو كمك بگيريد

پس از اينكه كمي زمان براي خودتان خريديد يك گفتگوي موثر را ترتيب دهيد. در نظر داشته باشيد كه بسياري از باجگيران عاطفي دقيقاً مي‌دانند كه چه كاري انجام مي‌دهند. آنها مي‌خواهند نيازهايشان برآورده شود و برايشان مهم نيست كه اين چه هزينه‌اي براي شما دارد. برخي ديگر از آن‌ها به سادگي رفتار خود را نوعي استراتژي مي‌دانند كه به اهدافشان كمك مي‌كند و متوجه نمي‌شوند كه اين رفتار چگونه بر شما تأثير مي‌گذارد. در اينجا، يك مكالمه مي‌تواند به افزايش آگاهي آن‌ها كمك كند.

مايرز پيشنهاد مي‌كند: “بيان كنيد كه كلمات يا رفتارهاي آنها چه احساساتي را در شما برمي انگيزاند. در همين راستا به آن‌ها فرصتي بدهيد تا اين رفتارها را تغيير دهند.”

4- نقطه ضعف هاي خود را بشناسيد

باج گيران عاطفي به خوبي مي‌دانند دست روي چه موضوعي بگذارند تا شما را حسابي برانگيزانند. در اين شرايط اگر شما پيشاپيش نقاط ضعف خود را بشناسيد و روي آن‌ها كار كنيد مي‌توانيد قدرت را از آن‌ها پس گرفته و كمتر تحت تاثير عواطف‌تان عمل كنيد. براي رسيدن به خودآگاهي بيشتر در اين زمينه مراجعه به يك روانشناس مي‌تواند تا حد زيادي كمك كننده باشد.

اگر در مورد تشخيص نوع رابطه‌تان دچار شك و ترديد هستيد، حتما از مشاوره رابطه دختر و پسر استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

بله، برخي افراد براي اينكه ديگران را تحت تاثير قرار دهند اقداماتي نظير خودزني نيز انجام مي دهند. در اين شرايط براي كنترل بهتر اوضاع لازم است از يك متخصص روانشناس كمك بگيريد.

   

منبع : باج گيري عاطفي

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۰:۳۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ترس از آينده كه در اصطلاح تخصصي به آن كرونوفوبيا گفته مي‌شود، كلمه ايست كه ريشه آن به زبان يوناني باز مي‌گردد. در اين زبان كرون به معني زمان است. در نتيجه كرونوفوبيا به عنوان نوعي ترس غيرمنطقي و پايدار از گذر زمان معني مي‌شود. برخي از افرادي كه دچار ترس از آينده هستند ممكن است همزمان به وضعيت نادر ديگري تحت عنوان كرونومنتروفوبيا نيز دچار باشند. به اين معني كه به ابزار آلات مربوط به اندازه‌گيري زمان نظير ساعت نيز واكنش نشان داده و از آن‌ها مي‌ترسند. اما اين ترس نادر از كجا مي‌آيد و چگونه خود را نشان مي‌دهد. در ادامه به طور تخصصي در مورد علائم ترس از آينده، علل و روش هاي غلبه بر آن اطلاعات بيشتري ارائه كرده‌ايم. براي دريافت مشاوره و كنترل استرس كليك كنيد.

آيا ترس از آينده اختلال محسوب مي‌شود؟

هر كسي براي رو به رو شدن با موقعيت‌هاي جديد تا حدي استرس و اضطراب را تجربه مي‌كند. زماني كه براي دانشگاه انتخاب رشته مي‌كنيد و يا براي زندگي مشترك در حال انتخاب همسر هستيد، طبيعي است كه اضطراب داشته باشيد و در مورد زندگي آينده‌تان نگران باشيد. اما گاه اين اضطراب فلج كننده شده و به شما اجازه تصميم گيري و حركت نمي‌دهد. دائم از انتخاب‌هايتان پشيمان مي‌شويد و از اينكه چه اتفاقي قرار است بيافتد نگران هستيد. خوب در اين مواقع بايد علت اين ترس را يافت و براي رفع آن از راهكارهاي مناسب استفاده كرد. در ادامه در مورد فوبياي آينده صحبت شده، اگر نشانه هاي زير را نداشتيد مي‌توانيد براي تشخيص بهتر مساله از خدمات مشاوره بهره‌مند شويد.

 

 

آشنايي با علائم ترس از آينده

ترس از آينده يكي از انواع فوبياي خاص است كه در راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات روانپزشكي به عنوان يكي از اختلال‌هاي اضطرابي شناخته مي‌شود. در اين اختلال فرد نوعي ترس و اضطراب قدرتمند، غيرمنطقي و ناخواسته را نسبت به گذر زمان در درون خود حس مي‌كند. از جمله علائم اين اختلال بايد به موارد زير اشاره كرد.

  • احساس ترس يا اضطراب شديد در مواجهه با فكر كردن به آينده و گذر زمان كه ممكن است به حمله پنيك نيز منجر شود
  • آگاه بودن فرد از اينكه ترسش غيرمنطقي است و در عين حال ناتواني او براي مديريت كردن اين مشكل
  • بروز اختلالاتي در عملكرد روزانه به دليل داشتن ترس از آينده
  • دچار شدن به علائم اضطرابي نظير تپش قلب، تند شدن تنفس و افزايش تعريق

 

 

موقعيت هايي كه ترس‌ازآينده را تشديد مي كنند

افراد مبتلا به كرونوفوبيا اغلب با قرار گرفتن در برخي موقعيت‌هاي خاص ترس از آينده را بيشتر از هر زماني تجربه مي‌كنند. از جمله اين موقعيت‌ها مي‌توان به رفتن به دبيرستان يا دانشگاه، سالگرد ازدواج، روز تولد و تعطيلات اشاره كرد. البته برخي از مبتلايان به كرونوفوبيا هم هستند كه اين اضطراب را به طور موقعيتي تجربه نمي‌كنند، بلكه ترس از آينده به عنوان يك تنش پايدار در اكثر موقعيت‌هاي زندگي با آن‌هاست.

علل و عوامل خطر دچار شدن به ترس آينده

با توصيفاتي كه از فوبياي آينده گفته شد اين سوال پيش مي آيد كه چه افرادي بيشتر به اين مشكل مبتلا مي‌شوند و چه عواملي در بروز آن تاثير دارند؟ در جواب به اين پرسش بايد به موارد زير اشاره كرد.

– افراد مسن و آن‌هايي كه به دليل ابتلا به بيماري‌هاي جدي بيشتر به زمان باقي‌مانده از عمر خود فكر مي‌كنند؛ بيش از سايرين ترس از آينده را گزارش مي‌دهند.

– افرادي كه در زندان‌ها به سر مي‌برند وقتي شروع به شمردن زمان باقي مانده از حبس خود مي‌كنند، احتمالا دچار ترس شديد از آينده مي‌شوند كه اين وضعيت اغلب تحت عنوان روان رنجوري زنداني شناخته مي‌شود.

– كرونوفوبيا در زمان‌هايي كه فجايع طبيعي نظير سيل يا زلزله رخ داده و افراد آن منطقه زمان از دست‌شان در رفته نيز بروز پيدا مي‌كند، اين ترس بيشتر به خاطر تغييرات ناگهاني و تخريب همه پيرامون‌شان هست.  

علاوه بر موارد بالا افسردگي و تجربه رويدادهاي ناخوشايند در زندگي از ديگر مواردي است كه مي‌تواند در بروز كرونوفوبيا تاثيرگذار باشد.

درمان ترس از آينده

اگر ترس از آينده در شما آنقدر شدت گرفته كه عملكرد روزانه نظير فعاليت شغلي، تحصيلي يا روابط خانوادگي‌تان را تحت تاثير قرار داده، بايد براي درمان آن به يك روانشناس مراجعه نماييد. نتايج تحقيقات باليني نشان مي‌دهند كه انواع فوبيا از جمله ترس از آينده به رواندرماني به خصوص با رويكردهاي شناختي تا حد زيادي جواب مثبت داده و اكثر افراد پس از گذراندن طول درمان به طور محسوسي بهبودي گزارش مي‌كنند. براي آشنايي با انواع روش‌هاي كاهش و درمان اضطراب كليك كنيد.

در رويكرد شناختي درمانگر تلاش مي‌كند تا شما را با افكار زيربنايي كه منجر به بروز علائم هيجاني ناخوشايند مي‌شوند مواجه كرده و براي اصلاح آن‌ها به كمك شما بيايد. همچنين با استفاده از تكنيك‌هايي نظير ريلكسيشن و مواجه سازي تدريجي به مرور ياد مي‌گيريد كه چگونه در يك موقعيت تنش زا پاسخ‌هاي سالمي از خود بروز دهيد. براي آشنايي با ساير روش هاي درمان فوبيا كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استرس و اختلالات مرتبط مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع : ترس از آينده

 

سوالات متداول

ترس از آينده معمولا به مصرف دارو نيازي ندارد و به درمان هاي مبتني بر گفت و گو به خوبي جواب مي دهد. در نتيجه در قدم اول لازم است كه به روانشناس مراجعه نماييد اگر ميزان اضطراب بسيار شديد باشد و هم زمان مشكلات روان شناختي ديگري نيز حضور داشته باشند كه به درمان هاي دارويي ضرورت مي بخشند روانشناس شما را به يك پزشك براي دريافت دارو ارجاع خواهد داد.

   

 منبع : ترس از آينده

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۵:۲۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تغيير رفتار پس از ازدواج امري اجتناب ناپذير است. چرا كه عوض شدن شرايط زندگي، اضافه شدن مسئوليت‌ها و تغيير نقش همگي از جمله عواملي هستند كه به بروز تغييرات رفتاري در افراد مي‌انجامند. اين تغييرات زماني نگران كننده مي‌شوند كه فرد، شخصيت حقيقي خود را پيش از ازدواج پنهان كرده باشد و با آغاز زندگي مشترك ديگر نتواند به پنهانكاري ادامه دهد. اين شرايط در اكثر موارد چالش‌ها و تعارضات شديدي ايجاد مي‌كند و منجر به تنش‌هاي جدي مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد تغيير رفتار پس از ازدواج تا انتهاي اين مطلب همراه ما باشيد.

منبع : تغيير رفتار بعد از ازدواج 

علل تغيير رفتار پس از ازدواج

ازدواج با خود تغييرات كلي براي مرد و زن ايجاد مي‌كند، زندگي متاهلي با دوران مجردي تفاوت‌هاي زيادي دارد. اين تفاوت‌ها باعث مي‌شوند كه پخته‌تر شده و خود را با شرايط موجود وفق بدهيم. بنابراين تا حدودي تغيير طبيعي و حتي لازم است. در ادامه علل اين تغييرات را شرح داده‌ايم.

1- تغيير نقش

پس از ازدواج به يك باره نقش‌هاي جديدي به زندگيتان اضافه مي‌شوند كه تا ديروز وجود نداشتند. براي مثال شما هم اكنون بايد به عنوان يك همسر، عروس يا داماد خانوده ايفاي نقش كرده و وظايفي را انجام دهيد. از آنجايي كه هركدام از اين نقش‌ها رفتارهاي جديدي را از شما طلب مي‌كند، به مرور زمان متوجه مي‌شويد كه از زمان مجردي تغيير كرده و دغدغه‌هاي جديدي در وجودتان پيدا شده است.

2- تغيير اولويت ها

برخي از دوست يا آشناي متاهل‌شان انتقاد مي‌كنند كه ديگر همانند سابق نيستند. علت اين مسئله واضح است، هر كسي با آغاز زندگي مشترك اولويت هايش تغيير مي‌كند، آن‌ها پيش از هرچيز وظيفه دارند به همسر و فرزندان‌شان رسيدگي كنند، در نتيجه نمي‌توانند مانند گذشته بيشتر اوقات خود را با دوستان بگذرانند يا كاملا همانند دوران مجردي خود رفتار نمايند.

3- تعهد و وظيفه شناسي

يكي از فاكتورهاي اصلي براي شروع زندگي مشترك برخورداري از روحيه تعهد و وظيفه شناسي است. تعهد به همسر و خانواده جديد باعث مي‌شود كه شما قبل از انجام هركاري زندگي مشترك‌تان را در نظر بگيريد و تلاش كنيد به آن پايبند بمانيد. اين مسئله مي‌تواند روابط شما با جنس مخالف يا حتي دوستان هم جنس را نيز تحت تاثير خود قرار دهد.

 

 

چه زماني عوض شدن و تغيير رفتار پس از ازدواج نا بهنجار است؟

در برخي موارد تغيير رفتار بعد از ازدواج نا بهنجار تلقي شده و منجر به بروز تنش ميان زن و شوهر مي‌شود. از جمله اين موارد مي‌توان به زماني اشاره كرد كه مرد يا زن قبل از ازدواج دائما تلاش مي‌كنند شخصيت بهتري از خود نشان دهد و نقاط ضعف و يا خصوصيات منفي خود را پنهان كند.

اما با آغاز زندگي مشترك هيچ كدام نمي‌توانند تا آخر عمر به اين رويه ادامه دهند، پس به ناچار به مرور زمان به دست خود تصوير زيبايي كه از شخصيت‌شان خلق كرده‌اند را خراب كنند. به همين خاطر متخصصان همواره توصيه مي‌كنند در آشنايي‌هاي قبل از ازدواج تا حد ممكن تلاش كنيد صادقانه برخورد كرده و جنبه‌هاي مثبت و منفي وجود خويش را با شريك آينده‌تان در ميان بگذاريد.

همچنين برخي ممكن است براي آنكه بتوانند رضايت خاطر طرف مقابل را جلب كنند، اعتقادات و باورهاي خود را پنهان سازند، باورهاي مذهبي از جمله اين اعتقادات هستند. مخفي كاري درباره افكار و باورها نيز پايدار نمي‌ماند و دير يا زود خود واقعي فرد در طي زندگي مشترك نمايان شده و منجر به بروز تعارض مي‌شود.

 

 

پيشگيري از تغيير رفتار پس از ازدواج

براي اينكه پس از ازدواج ناگهان با شخصيت جديدي از همسرتان رو به رو نشويد بايد قبل از شروع زندگي مشترك اقدامات خاصي انجام دهيد. براي مثال از جمله مهم‌ترين و موثرترين كارهايي كه مي‌توانيد انجام دهيد مراجعه به مشاوره پيش از ازدواج است. در طي جلسات مشاوره روانشناس به شما كمك مي‌كند تا به كمك مصاحبه و تست‌هاي شخصيتي با شخصيت حقيقي يكديگر آشنايي هرچه بيشتري پيدا كنيد و با تصويري واقعي‌تر از يكديگر رو به رو شويد. اين امر باعث مي‌شود كه پس از ازدواج خصوصيات رفتاري همسرتان كمتر غافل گيرتان كند و براي مواجهه با چالش‌ها آمادگي بيشتري خواهيد داشت. براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

اين امر به ندرت امكان دارد اتفاق بيافتد. چرا كه خصوصيات شخصيتي صفاتي هستند كه از اواخر كودكي يا همان نوجواني پديد آمده و به مرور تا دوران بزرگسالي تثبيت مي شوند متخصصان بر اين باورند كه اين خصوصيات به سادگي تغيير نمي كنند. در نتيجه آنچه به عنوان تغيير شخصيت پس از ازدواج شناخته مي شوند در حقيقت بازتابي از عدم كسب شناخت كافي در دوران پيش از ازدواج است.

   

منبع : تغيير رفتار بعد از ازدواج 

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۰:۲۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مراكز مشاوره خانواده در قم كدام‌اند و چه خدماتي را ارائه مي‌دهند؟ مشكلات خانوادگي و زوجي يكي از عمده‌ترين مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند افراد به مراكز مشاوره و سلامت روان مراجعه كنند. خانواده درمانگران و زوج درمانگران آموزش ديده در حوزه‌هاي روان شناسي و روان پزشكي تلاش مي‌كنند تا به ارتقاي مهارت‌هاي زندگي در افراد و بهبود ارتباطات بين اعضاي خانواده كمك كنند و بهداشت روان تك تك اعضا را بهبود ببخشند. اگر شما در قم زندگي مي‌كنيد و به دنبال كسب اطلاعات بيشتر در مورد مراكز مشاوره خانواده در اين شهر هستيد تا انتهاي اين مطلب با ما همراه باشيد. همچنين براي مشاوره با بهترين درمانگران متخصص در زمينه خانواده با شماره هاي درج شده مي‌توانيد تماس بگيريد.

منبع : مشاوره خانواده قم

مشاوره خانواده يا خانواده درماني چيست؟

مشاوره خانواده يا همان خانواده درماني يكي از زير شاخه‌هاي روانشناسي است كه به طور خاص در زمينه بهبود زندگي و روابط خانوادگي تلاش مي‌كند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به كساني كه دچار مشكلات و اختلافات خانوادگي هستند اختصاص ندارد و شما براي بهبود و ارتقاي كيفيت زندگي خود نيز مي‌توانيد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنيد. اين جلسات مشاوره معمولاً با حضور تك تك اعضاي خانواده برگزار شده و روي روابط هريك از اعضا با ديگران كار مي‌كند تا نقايص رفتاري موجود بيشتر بررسي شده و با تمرين كردن اصلاح شوند.

براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره خانواده و ويژگي هاي خانواده سالم كليك كنيد.

چه كساني بايد به مراكز مشاوره خانواده مراجعه كنند؟

همان طور كه گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده تنها به افرادي كه دچار تعارضات جدي در زندگي خود هستند اختصاص ندارد. بلكه شما مي‌توانيد براي افزايش كيفيت زندگي خانوادگي خود نيز از راهنمايي‌هاي يك متخصص كمك بگيريد. با اين حال هنگام بروز مشكلات زير نيز مراجعه به خانواده درمانگر مي‌تواند كمك شاياني را به شما نمايد.

ـ وجود تعارض و اختلافات شديد بين زن و مرد (براي يافتن ريشه اختلافات خانوادگي كليك كنيد)

– وجود اعتياد در يكي از اعضاي خانواده ( براي آشنايي با تاثير اعتياد بر خانواده كليك كنيد)

– درگيري يك يا چند نفر از اعضاي خانواده با يك اختلال رواني نظير افسردگي يا اضطراب

– بروز بحران‌هاي جدي در خانواده نظير مرگ يكي از اعضا يا ابتلا به يك بيماري كشنده

– ناتواني در مديريت دعواي بين خواهر و برادرها

– چالش‌هاي تربيتي بين زن و مرد در زمينه تربيت فرزندان

– خيانت يكي از زوجين و يا هر دو

– اختلاف در تربيت و مشكلات با نوجوان ( براي آشنايي با روانشناسي نوجوان كليك كنيد)

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان (براي دريافت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد)

-مشكلات و اختلافات در تربيت فرزند ( براي آشنايي با بهترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد)

و…

براي اطلاع از شرايط مشاوره خيانت به همسر و راهكارهاي بخشش خيانت همسر كليك كنيد.

مراكز معتبر مشاوره‌خانواده چه ويژگي‌هايي دارند؟

متاسفانه در اين روزها علاوه بر فارغ التحصيلان روانشناسي، افرادي با ادعاي پوشالي اقدام به مشاوره دادن مي‌كنند كه از علم و تخصص كافي در اين زمينه برخوردار نيستند. به همين دليل لازم است قبل از اينكه مشكلات و موضوعات خانوادگي خود را با مشاوران در ميان بگذاريد از اعتبار و تخصص مركز مشاوره مدنظر خود و روانشناسان آن اطمينان كافي كسب كنيد. از جمله ويژگي‌هاي يك مركز مشاوره خانواده معتبر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– مراكز مشاوره خانواده معتبر داراي مجوز رسمي از سازمان نظام روانشناسي يا سازمان بهزيستي كشور هستند.

– روانشناساني كه در مراكز مشاوره معتبر فعاليت مي‌كنند حداقل از مدرك كارشناسي ارشد برخوردارند و در حيطه‌هاي مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌هاي ويژه ديده‌اند.

– در مراكز مشاوره خانواده معتبر از جديدترين روش‌هاي درماني استفاده مي‌شود و اعضاي آن از نظر علمي به روز هستند.

– مراكز معتبر از تجهيزات كافي براي ارزيابي و تشخيص مشكلات روان برخوردار است و شما مي‌توانيد در آن انواع تست‌هاي هوش، شخصيت و تست‌هاي مرتبط با اختلالات رواني را انجام دهيد.

آدرس مراكز مشاوره خانواده در قم

مركز مشاوره خانواده سالم قم فلكه مصلي – ابتداي خيابان شهيد منتظري – نبش كوچه 36- ساختمان ساحل – طبقه اول – واحد 2
مركز مشاوره خانواده فرحان بلوار امين – كوچه 3 – ساختمان سپيدار – طبقه اول
مركز مشاوره خانواده مركز پروا بلوار امين – ابتداي 45 متري
مركز مشاوره خانواده ثامن بنياد – ميدان جوان – خيابان ذوالفقار – نبش كوچه 3
مركز مشاوره خانواده صدرا 45 متري صدوق – كوچه 18 – پلاك 77
مركز مشاوره خانواده عاقلانه قم ميدان شهيد صدوقي – نبش كوچه 17
مركز مشاوره خانواده به رنگ خدا ابتداي بلوار عطاران – پلاك 33 – مركز مشاوره به رنگ خدا
مركز مشاوره خانواده مأوا بلوار امين – خيابان گلستان – نبش كوچه2 – مركز مأوا

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

   

منبع : مشاوره خانواده قم

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۴۵:۰۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از حرف هايي كه نبايد به همسر گفت اطلاع داريد؟ كلمات نقش بسيار مهمي در روابط ميان فردي دارند و با توجه به عميق بودن رابطه زناشويي، بسيار مهم است كه زن و شوهر به لحن و كلام خود در حين صحبت با همسرشان دقت كنند. گفتن برخي حرف‌ها به همسر مي‌تواند عواقب جبران‌ناپذيري با خود به همراه داشته باشد و علاوه بر تاثير منفي بر اعتماد به نفس و غرور همسر، روابط زن و شوهر را نيز دگرگون كند. با آگاهي از جملات و حرف‌هاي مخرب در رابطه زناشويي مي‌توانيد از بروز اين اتفاقات پيشگيري نماييد و رابطه زناشويي خود را به خوبي پيش ببريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ازدواج موفق كليك كنيد.

 

منبع :  حرف هايي كه نبايد به همسر گفت

 

 

 

حرف‌هايي كه زنان نبايد به همسر خود بگويند

برخي از حرف‌ها براي مردان خط قرمز محسوب مي‌شود كه زنان بايد از آن‌ها آگاه باشند و هرگز به همسر خود نگويند. اين حرف‌ها عبارتند از:

1. حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | اصلا با اونا فرق نداري

آيا با خانواده همسرتان اختلاف داريد و از نظرتان بسياري از رفتارهايي آن‌ها ايراد دارد؟ آيا تجربه يك خيانت عاطفي داشته‌ايد و با كوچك‌ترين تلنگري، خاطرات بد خود را به ياد مي‌آوريد؟جملاتي مثل “تو هم مثل مادرت زود از كوره در ميري”، “فكر نكن همونطور كه بابات تو سر مادرت ميزنه با من حرف بزني”، “تو بابات هم تو رو آدم حساب نميكنه” اين دست جملات باعث رنجشي عميق و از بين رفتن احترامات بين دو خانواده مي‌شود. 

 همسرتان دوست دارد در نظر شما آدم بهتري نسبت به ديگر اعضاي خانواده و اطرافيانش عمل مي‌كند. پس در حين دعوا او را با ديگران و حتي غريبه‌ها مقايسه نكرده و نسبت ندهيد. براي كسب اطلاع در زمينه مهارت‌هاي لازم براي ازدواج موفق كليك كنيد.

2. تو چقدر بي عرضه‌اي | مردان ديگر بهتر از تو اين كار را انجام مي‌دهند

هيچ موضوعي آنقدر مهم و بااهميت نيست كه بخاطرش شخصيت همسرتان را تحقير كنيد و او را با افرادي كه مهارت‌هاي خاص خود را دارند مقايسه نماييد. همسر شما نياز دارد كه احساس كند از مردهاي ديگر توانمند‌تر است و حتي اگر اين‌طور نباشد، شما حق نداريد اين حس را از او بگيريد. اگر مي‌خواهيد چيزي را از كسي ياد بگيرد، بايد سراغ روش غيرمستقيم‌تري برويد. گفتن جملات تحقير آميز و مقايسه‌اي مانند شوهرخواهرم بهتر از تو اين كار را انجام مي‌دهد به همسرتان اين چنين القا مي‌كند كه “من از ازدواج با تو خوشحال نيستم و حس خجالت دارم. خواهرم از من خوشبخت‌تر است چون با مرد بهتري ازدواج كرده است”

3. همه وظايف و مسئوليت‌ها به عهده من است/ پس تو چكاره اي؟

شايد سرتان شلوغ باشد و كارهاي خانه هم تمامي نداشته باشند اما همسرتان نيز كارها و مشغوليت‌هاي خود را دارد. خيلي از خانم‌ها به اشتباه فكر مي‌كنند همه  مسئوليت‌هاي زندگي زناشويي بر عهده آن‌هاست و به جاي اينكه به زباني خوش از همسرشان كمك بخواهند، مدام گله و شكايت مي‌كنند و كارهاي همسرشان را ناديده مي‌گيرند. عدم درك زحمات همسر و قدرداني از تلاش‌هاي او باعث مي‌شود روز به روز از همسر خود فاصله بگيريد و روابط عاشقانه كم رنگ‌تري داشته باشيد. اين در حاليست كه اگر كمي منصفانه به قضيه نگاه كنيد و قدرداني‌تان را نسبت به همسرتان نشان دهيد او نيز متقابلا دوست دارد شما را خوشحال و راضي كند و بيشتر تلاش خواهد كرد تا كمك حال‌تان باشد.

4. تو اصلا من را درك نمي‌كني/ معلومه ديگه منو دوست نداري

عدم گفتگو درباره انتظارات و خواسته‌ها سبب سو تفاهم و متهم كردن همسرتان به درك نكردن شما خواهد شد. اين درحاليست كه بايد ناراحتي‌ها يا خواسته‌هاي خود را به طور مستقيم و واضح به همسرتان بگوييد و انتظار ذهن خواني كار چندان درست . منطقي نيست. شوهر شما دوست‌تان دارد و مراقب شماست و به همين دليل تمام تلاشش را مي‌كند كه ناراحت نباشيد. اما وقتي شما چيزي نمي‌گوييد او نيز فكر مي‌كند كه همه چيز طبق مطابق ميلتان است و اينگونه دچار سوتفاهم نسبت به يكديگر مي‌شويد.

5. حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | با آدم حسابيا بگرد/ از دوستات خوشم نمياد

همسر شما يك فرد مستقل است و نياز دارد تصميم‌هاي آزدانه بگيرد. همانطور كه شما دوست داريد با دوستان خود وقت بگذرانيد و با تصميم خود دوستانتان را انتخاب مي‌كنيد، حق نداريد در رابطه با دوستان همسرتان تصميم بگيريد. اگر يك طرفه قضاوت كنيد و به نظر شوهرتان در رابطه با انتخاب دوستانش توجهي نداشته باشيد پس قطعا منتظر برخوردهاي تند و مقابله‌اي او نيز باشيد.

6. براي همسرتان تعيين تكليف نكنيد

دستور دادن و محدود كردن اختيارات، به مردانگي و غرور همسرتان آسيب مي‌زند. بهتر است كمي سياست داشته باشيد، به صحبت‌ها و خواسته هاي او توجه كنيد و با رفتارتان به او نشان دهيد كه حرف او شنيده و اجرا مي‌شود. يك نكته را هيچ وقت فراموش نكنيد، به هيچ وجه همسرتان را نصيحت نكنيد، براي ساختن زندگي مشترك بايد در كنار يكديگر باشيد، هيچ كدام بر ديگري برتري نداريد پس با تكرار اشتباهات ديگران زندگي خود را ويران نكنيد.

 

حرف‌هايي كه مردان نبايد به همسرشان بگويند

به كار بردن جملات زير از جانب مردان به همسرشان ممنوع است. حرف‌هاي زير مي‌تواند روابط شما و زندگي مشترك‌تان را به طور كل تحت تاثير قرار دهد:

1. حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | پير شده‌اي

همه خانم‌ها درمورد افزايش سن حساس هستند و اين مسئله‌اي است كه دست خود آن‌ها نيست. شما زماني كه با همسرتان ازدواج كرديد سن او را مي‌دانستيد و حالا در كنار هم زندگي مي‌كنيد، پير شدن و بالا رفتن سن او امري انكار ناپذير است؛ پس گفتن جملاتي مانند اينكه تو داري پير مي‌شي و سنت بالا رفته لزومي ندارد و به جز اينكه همسرتان را آزرده كند و اعتماد به نفس اورا پايين بياورد نتيجه‌اي حاصل نخواهد شد.

2. مدام نگوييد عجله كن

خانم‌ها زماني كه مي‌خواهند جايي بروند مخصوصا مهماني بيشتر از آقايان نياز به زمان دارند تا آماده شوند. در اين شرايط  گفتن مداوم كلمه عجله كن نه تنها كاري را پيش نخواهد برد بلكه حس استرس  را به خانم شما القا خواهد كرد و چه بسا زمان آماده شدنش طولاني‌تر نيز شود. گفتن مداوم اين جمله براي هركاري به مرور همسرتان را دچار استرس و ناراحتي از شما مي‌كند. 

3. حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | طلاقت مي‌دهم

بسياري از افراد در هنگام عصبانيت و به خاطر از دست دادن كنترل از واژه‌ها و كلمات بسيار زشت و تحقيرآميزي استفاده مي‌كنند كه مي‌تواند نتياج جبران ناپذيري داشته باشد. “طلاقت مي‌دهم” يكي از همان واژه‌هاي سنگيني است كه هرگز نبايد بدون فكر آن را به كار ببريد. چنانچه قصد ادامه زندگي با همسرتان را نداريد، به جاي اينكه او را تهديد كنيد اين مشكل را در فضايي آرام و منطقي و عاقلانه با او مطرح نماييد و از او بخواهيد كه رابطه‌تان را تمام كنيد. گفتن اين جملات از روي عصبانيت و بي دليل ضربه بدي به همسر و رابطه‌تان خواهد زد.

4. تو تنبل هستي

با به كار بردن واژه تنبل و تحقير كردن هيچ كسي را نمي‌توانيد به اجبار زرنگ و چابك‌تر كنيد. چنانچه اين واژه را براي طرف مقابلتان تكرار كنيد او خودش هم باور مي‌كند كه تنبل است و وضعيتش از ايني كه هست وخيم‌تر و بدتر خواهد شد. در شرايطي كه همسرتان نتوانسته كارها را آنطور كه بايد پيش ببرد، شرايط را بررسي كنيد چراكه ممكن است دليلي براي اين مساله وجود داشته باشد. 

5. كاري نمي‌توان انجام داد

در مشكلات و مسائل سخت زندگي هيچ پيشنهادي تلخ‌تر از اين نيست كه شما به عنوان مرد خانواده به همسرتان بگوييد كه نمي‌توانيم اين مشكل را حل كنيم و كاري از ما ساخته نيست. اين جمله حس ناتواني و تسليم شدن را از سوي شما به همسرتان منتقل مي‌كند و علاوه بر تاثير منفي بر او، شما را در ذهن همسرتان فردي ضعيف نشان مي‌دهد.

6. حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | تو چاق هستي

با استفاده كلمه چاق براي همسرتان او نه تنها لاغر نمي‌شود بلكه با شنيدن اين واژه تمسخر آميز بيشتر تحقير مي‌شود و اعتماد به نفسش از بين مي‌رود. بنابراين به جاي استفاده از اين كلمه او را ياري نماييد و با انرژي مثبت كاري كنيد كه شروع به رژيم و ورزش كند. برخي افراد بر اين باورند كه با تكرار اين واژه كار درستي مي‌كنند و با خودشان مي‌گويند آنقدر مي‌گويم تا به خودت بياي و لاغر شوي. در صورتي كه اين طور نيست و فقط لطمه روحي به طرف مقابلشان وارد مي‌كنند.

7. زيبايي او را زير سوال نبريد

خانم‌ها نسبت به ظاهر خود حساس هستند. فراموش نكنيد اين خانم را شما انتخاب كرده‌ايد و اگر در فراز و نشيب زندگي با شما و به واسطه به دنيا آوردن فرزندانتان زيبايي ظاهر يا اندام او بهم ريخته نبايد مورد سرزنش قرار بگيرد. اين سخنان تحقير آميز حس بسيار بدي در وجود همسر شما ايجاد خواهد كرد.

 

حرف هايي كه نبايد به همسر گفت | سخن آخر

موارد زيادي هستند كه بايد به همسرتان بگوييد يا نگوييد؛ چه حين بحث و مشاجره باشد و يا بعد از آن. به هر حال بايد مراقب حرفه‌ايي كه بهم مي‌زنيد باشيد، به همديگر احترام بگذاريد و هميشه بهترين كلام و لحن را داشته باشيد. بيشتر افراد آنقدر كار و مشغله دارند كه ديگر به فكر كلام خود با هسمرشان نيستند. اما اگر به لحن و كلام خوب عادت كنيد، خشم‌تان را كنترل كرده و حد و مرزها را رعايت نماييد، كيفيت رابطه‌تان افزايش مي‌يابد و زندگي زناشويي كمتر دچار تلاطم خواهد شد.

اگر به هر دليلي احساس مي‌كنيد خشم و عصبانيت بر شما غالب مي‌شود و اجازه گفتگو مسالمت آميز همراه با احترام نسبت به همسرتان را سلب مي‌كند، از راهنمايي‌ها و مشاوره‌هاي روانشناسان فعال در حوزه روابط خانوادگي بهره ببريد. آموزش‌هاي يك روانشناس خوب و حرفه‌اي باعث مي‌شود تا با آرامش بيشتري همسرتان را مورد خطاب قرار دهيد و روز به روز روابط عاشقانه قشنگي را رقم بزنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره ازدواج كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

همه افراد روي خانواده‌ خود حساس‌اند و بدگويي از آنان باعث ناراحتي‌شان مي‌شود. علاوه بر پيوند خوني با خانواده‌، احساسات و خصوصيات مشتركي نيز با آن‌ها وجود دارد و به همين دليل افراد در مقابل بي احترامي ديگران نسبت به اعضاي خانواده سريعا واكنش نشان مي‌دهند. قطعا هم مردان و هم زنان به خانواده خود تعلق خاطر دارند و در مقابل بي‌احترامي ديگران حتي همسر خود سكوت نمي‌كنند. در نتيجه بهتر است در گفتار خود كمي دقت داشته باشيد و الفاظي را بكار نبريد كه باعث ايجاد دلخوري شود.

   

منبع :  حرف هايي كه نبايد به همسر گفت

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۸:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 2
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی