مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

طلاق بگيرم يا نه ؟ اين سوالي است كه نشانه دهنده ترديد و شك در جدايي است. انسان‌ها هميشه در خراب كردن و پشت پا زدن به فرصت‌ها سرعت عمل بيشتري دارند و اين در حاليست كه كمتر براي نوسازي و حل مشكلات تلاش مي‌كنند. شيوع طلاق ميان جوامع يكي از مشكلات اساسي محسوب مي‌شود. قطعا عوامل زيادي در آن دخيل هستند. همچنين مقصر دانستن افراد در فرايند طلاق مشكلي را حل نخواهد كرد. رفع ترديد در طلاق كاملا بستگي به شرايط زوجين دارد و در اين زمينه مي‌توانند از يك مشاور نيز كمك بگيرند.

منبع: طلاق بگيرم يا نه | رفع ترديد در طلاق

رفع ترديد در طلاق

به رغم اينكه بعضا پيش مي‌آيد زن و مرد با وجود موانع زياد اقدام به ازدواج نموده و در اصطلاح نهايتا به عشق خود رسيده‌اند، اين عشق پس از مدت زماني رو به افول گذاشته و زن و شوهر را به اين تصور مي‌كشاند كه به درد هم نمي‌خورند و يا تفاهم لازم براي تداوم زندگي را ندارند و اين گونه است كه دچار ترديد در طلاق مي‌شوند. اين در حاليست كه نمي‌توانند دليلي محكم براي جدايي و طلاق بيابند و فقط به دلايل بسيار ساده و پيش پا افتاده خود را قادر به ادامه زندگي با طرف مقابل نمي‌دانند. رفع ترديد در طلاق در چنين شرايطي بستگي به شدت مشكل و حتي ميزان علاقه طرفين دارد.

عواملي كه باعث ترديد در طلاق مي شوند | علت ماندن در دوراهي طلاق بگيرم يا نه 

مي‌توان علت اين موضوع را در عدم ارزيابي دقيق طرفين از احساسات، افكار و روحيات يكديگر دانست. زن يا مرد بنا به دلايل مختلف به فكر طلاق مي‌افتد اما هنوز وقتي به همسر خود نگاه مي‌كند موجي از غم و نگراني از جدايي او را در برمي‌گيرد. احساس مي‌كند هنوز قلبش متعلق به همسر خويش است و ترس از دست دادن او به وجودش چنگ مي‌اندازد. به عبارت ديگر در يك سردرگمي و ابهام مي‌افتد؛ از يك طرف به فكر طلاق است و از طرفي نگران جدايي از همسر خود.

همين هيجانات و احساسات باعث مي‌شود كه زن يا مرد سريعا براي طلاق اقدام كند، اما با جدي شدن ماجراي طلاق دچار ترديد مي‌شوند. البته هميشه نمي‌توان رفع ترديد در طلاق را به علت وابستگي احساسي دانست. گاهي ترس از مراحل قانوني جريان طلاق و طولاني شدن روند قانوني و گاهي به دليل عواقب طلاق و شرايطي ك بعد از طلاق ممكن است براي فرد پيش بيايد، آن فرد را نسبت به تصميم دچار ترديد مي‌كند.

📌طلاق بگيرم يا نه ؟ آخه هنوز عاشقم

شايد با تمام بدي‌هايي كه از همسرتان ديديد هنوز هم او را دوست داشته باشيد و احساس كنيد شايد راهي براي ترميم رابطه وجود داشته باشد. پس دائم از خو مي پرسيد طلاق بگيرم يا نه ؟ در چنين شرايطي كه طلاق هم مطرح شده، پس بايد گفت مساله اي حل نشدني وجود داشته كه موجبات اين ترديد را فراهم كرده. در چنين شرايطي حتما بايد از خدمات مشاوره خانواده و ازدواج استفاده كنيد.

شايد فكر كنيد كه ديگر حرف از طلاق زده شده و نمي‌توانيد عقب نشيني كنيد، اما بدانيد كه اين فقط شما نيستيد كه بعد از طلاق آسيب مي‌بينيد، طلاق براي مردان و زنان به شدت آسيب‌زاست و بعد از مرگ عزيزان در رتبه دوم عوامل افسردگي قرار دارد. بنابراين حتما با كمك متخصصين تمام راه هاي ممكن را بررسي نماييد.

اما گاه ادراك غلط  از موضوع عشق، باعث مي‌شود زن يا مرد به فكر طلاق بيافتد. اما با اندكي تفكر مي‌توان فهميد كه هيچ دليلي وجود ندارد كه زن و شوهر دائما و در تمامي زمان‌ها عاشق يكديگر باشند. اين طبيعي است كه هر كسي تحت شرايط مختلف دچار حالات و احساسات متناقض شود. در اين زمان‌ها بهتر است به جاي اصرار به طلاق يا ماندن در ازدواج، كمي حوصله به خرج داده و در صحت تصميم خود براي رفع ترديد در طلاق تامل كنيد.

ترديد در طلاق | فرصت تفكر عميق قبل از طلاق

تفكر و تامل در هر امري، ضروري به حساب مي‌آيد مخصوصا در رابطه زناشويي نياز به تفكر بيشتري براي حفظ و تداوم رابطه احساس مي‌شود. اگر با بروز هر مشكلي بدون تلاش براي رفع ترديد براي طلاق اولين تصميم و راه كار را در طلاق ببينيد، بايد بگوييم شما روش درستي در پيش نگرفته‌ايد. قطعا طلاق و جدايي امري آسان خواهد بود اما خراب كردن يك پيوند زناشويي به علت يكي شدن احساسات و ايجاد محبتي كه در بين دو طرف شكل گرفته به اين آساني ممكن نيست.

بهتر است قبل از هرگونه اقدامي براي جدايي و طلاق اندكي در تصميم خود ترديد كرده و فرصت بيشتري به خود بدهيد. فرصت دهيد تا جوانب مختلف طلاق را بررسي كنيد. پيامدهاي جدايي از همسري كه سال‌ها با او وقت سپري كرده‌ايد و با هم طعم خوب و بد زندگي را چشيده‌ايد را در نظر بگيريد. 

با ديدن بي وفايي طلاق بگيرم يا نه ؟

اگرچه خيانت زن به شوهر و يا خيانت شوهر به زن موضوعي بسيار ناراحت كننده است و مي‌تواند موضوعي مهم براي جدايي و طلاق قرار گيرد، اما نبايد سريعا تصميم گيري كرد و راي به طلاق صادر نمود. خوب است اندكي صبر كرده و با خود بيانديشيد كه چرا چنين اتفاقي افتاده و چرا همسر به شخص سومي ميل پيدا كرده است. بنابراين با اندكي ترديد در تصميم گيري خود مي‌توان به واقعيت‌هاي زيادي پي برد و به كمبودهايي كه در رابطه زناشويي ايجاد شده، واقف گرديد.

هميشه نبايد ديگري را مقصر دانست، گاهي افراد خواسته يا ناخواسته اشتباهاتي مي‌كنند كه باعث مي‌شود همسرشان، كمبودها و نارضايتي‌هايي را تجربه كند و براي برطرف كردن آن‌ها به شخص ديگري پناه ببرد. گاه خود شخص به تنهايي نمي‌تواند ريشه اين مشكلات را پيدا كند و نياز به مشاوره با يك روانشناس ضروري مي‌شود تا با بررسي تمام جزئيات و اتفاقات گذشته يك زندگي كه هم اكنون به مرز از هم گسيختگي رسيده است، علت مشكل را پيدا كرده و در رفع آن به فرد كمك نمايد. 

📌نمي دونم طلاق بگيرم يا نه | پاسخ

تصميم عجولانه و بدون تفكر هميشه و در همه جا به نفع انسان نيست. به ويژه وقتي صحبت درباره ادامه يك زندگي يا جدايي و طلاق باشد. زندگي هميشه روند يكساني را دنبال نمي‌كند. نوسانات هميشه وجود داشته‌اند؛ خوب است با برخوردي منصفانه نسبت به شرايط زندگي خود بهترين تصميمات را گرفته و لطمه‌اي به آينده و سرنوشت خودتان و از آن مهمتر فرزندانتان وارد نسازيد. رفع ترديد در طلاق فقط مربوط به شما نيست و بايد اعضاي ديگر خانواده را در نظر داشته باشيد.

ترديد داشتن در تصميم به طلاق فرصت‌هايي براي انديشيدن فراهم مي‌آورد تا زن و مرد يكبار ديگر عميقا به جدايي و عواقب آن نگاهي عميق‌تر داشته باشند و اگر مشكلي در رفتار خود دارند به جهت صلاح همسر و تداوم رابطه زناشويي آن مشكل را برطرف نمايند. زندگي فرصت هميشگي نيست كه با تصميمات ناآگاهانه، خود را از داشتن يك زندگي خوب محروم سازيد. 

روش هاي رفع ترديد در طلاق

موثر ترين روش براي رفع ترديد در طلاق، كمك گرفتن از يك روانشناس و همچنين ديد واقع گرايانه نسبت به زندگي مشترك خواهد بود. مشاور در اين زمينه هم به شما كمك خواهد كرد. از طرفي با آموزش مهارت هاي مختلف از بروز عوارض مربوط به طلاق جلوگيري مي‌كند. او در قدم اول به شما روش هايي را مي‌آموزد كه تا حد امكان به زندگي مشترك خود ادامه دهيد. اما در صورتيكه كه اين كار امكانپذير نباشد؛ با كمك زوجين، جوانب مختلف و همچنين مشكلات پيش آمده را بررسي مي‌كند. با اين روش تصميم گيري براي شما آسان تر خواهد شد.

نشانه هاي هشدار دهنده در رابطه | رفع ترديد در طلاق

اگر بر سر دوراهي طلاق بگيرم يا نه مانده ايد؛ با نگاهي دقيق تر به برخي نشانه ها براي تصميم خود مصمم تر خواهيد شد. برخي از علائم در زندگي مشترك هشدار دهنده بوده و شما را براي ادامه و يا اتمام رابطه مطمئن تر خواهند كرد. اين نشانه ها شامل موارد زير مي‌شوند.

🔸نداشتن رابطه جنسي در طولاني مدت

🔸كم شدن صميميت و علاقه به يكديگر

🔸شروع دعوا و مشاجره با كوچك ترين محرك

🔸اهميت ندادن به يكديگر

🔸فكر نكردن به آينده رابطه

عواملي كه باعث ايجاد ترديد در طلاق مي‌شوند

در شرايطي كه احساس مي‌كنيد در حال تصميم گيري تحت تاثير ديگران هستيد و يا بر اساس هيجانات اينكار را مي‌كنيد؛ بهتر است كمي بيشتر فكر كنيد. وجود فرزندان نيز در اين شرايط باعث بروز ترديد در طلاق گرفتن مي‌شوند. اگر هنوز نسبت به همسر خود احساساتي داريد و يا تلاش او را براي ادامه رابطه مشاهده مي‌كنيد؛ بهتر است براي رفع ترديد در طلاق، تلاش بيشتري كنيد. دلايل زيادي براي منصرف كردن و يا حتي مطمئن كردن شما وجود دارند؛ كه بايد به خوبي در مورد آنها فكر كرده و سنجيده رفتار كنيد.

سخن پاياني

قطعا با فكر كردن در مورد طلاق عوامل زيادي سبب بروز ترديد در شما خواهند شد. طبيعي است كه در چنين شرايطي نتوانيد به درستي فكر كنيد. اما سعي كنيد در تصميم گيري خود عجله نكرده و همه جوانب را بسنجيد. با اينكه در زندگي مشترك بايد از خودگذشتگي كرد و مسائلي را ناديده گرفت؛ اما در اينكار افراط نكنيد. به سلامت روان خود در اين شرايط اهميت داده؛ و از يك مشاور كمك بگيريد. قضاوت هاي اطرافيان را ناديده گرفته و با رفع ترديد در طلاق، بهترين تصميم را بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه رسيدن به پاسخي براي طلاق بگيرم يا نه  و رفع ترديد در طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني طلاق با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت شهري با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 
 

سوالات متداول

چرا نمي دانم طلاق بگيرم يا نه ؟

گاهي شرايطي در روابط زن و شوهر پبش مي‌آيد كه فرد از طرفي قادر به حل مشكل و ساماندهي روابط نيست و ممكن است راه حل را در طلاق جستجو كند و از طرفي ترس از طلاق و عواقب آن او را دچار ترديد مي‌كند. در اين شرايط مي‌توان از يك مشاور براي انتخاب بهترين راهكار كمك گرفت.

منبع: طلاق بگيرم يا نه | رفع ترديد در طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۱۷:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جنون خريد يا اعتياد به خريد يكي از مشكلاتي است كه در عصر حاضر با گسترده شدن صنعت تبليغات و ايجاد نياز كاذب در افراد جامعه بيشتر شده است. شايد شما نيز در اطرافيانتان كساني را ديده باشيد كه به طور افراطي اقدام به خريد مي‌كنند و رفتارهايشان به گونه‌ايست كه انگار در بازار يا در مواجهه با كالاها در فضاي مجازي كنترل چنداني روي خود ندارند.

اين وضعيت يك مشكل روانشناختي است و با نام هاي مختلفي شناخته مي شود كه از جمله آن ها مي توان به جنون خريد، اعتياد به خريد و اونيومانيا اشاره كرد. دچار بودن به وسواس خريد پيامدهاي مالي زيادي براي فرد خواهد داشت كه مي تواند روابط بين فردي او را نيز تحت تاثير قرار دهد. در ادامه مقاله در مورد علائم، علل و روش هاي درمان اعتياد به خريد توضيحات بيشتري ارائه كرده ايم.

منبع: جنون خريد | اعتياد به خريد

جنون خريد چيست؟

به تكرار مداوم عمل خريد كردن با تمامي عواقب اقتصادي، جنون خريد يا اعتياد به خريد مي‌گويند. اين اختلال با ويژگي هاي افكار مزاحم راجع به خريد همراه با كنترل تكانه ضعيف و پيامدهاي شديد رفتاري مانند مشكلات مالي يا اختلافات زناشويي تشخيص داده مي‌شود. حدود 80 درصد مبتلايان به چنين بيماري خانم ها هستند. افرادي كه به جنون خريد اختلالاتي مانند افسردگي، اضطراب، پوست كني، اختلال خوردن و … را نيز تجربه مي‌كنند.

افرادي كه به جنون خريد مبتلا هستند، زماني كه عصباني هستند براي تسكين درد خود خريد مي‌كنند. اما هميشه با همسر بر سر خريد ها و مشكلات مالي دچار چالش مي‌شوند. اين افراد براي درمان حتما بايد از متخصصين و مشاورين در اين زمينه راهنمايي بگيرند.

آشنايي با جنون خريد و انواع آن

جنون خريد نوعي ناتواني در كنترل خود است كه با اقدام به خريدهاي زياد و غيرضروري خود را نشان مي‌دهد. اين مشكل با نام‌هاي ديگري چون اونيومانيا و اعتياد به خريد نيز شناخته مي‌شود. متخصصان انواع مختلفي از جنون خريد را مشخص كرده‌اند كه موارد زير را شامل مي‌شود:

📌 بعضي از مبتلايان زماني كه دچار يك ناراحتي عاطفي هستند دچار وسوسه خريد آني مي‌شوند. در واقع محرك جنون خريد در آن‌ها درگيري با يك هيجان ناخوشايند است.

📌 مبتلاياني كه دچار كمال گرايي افراطي بوده و همواره در جستجوي بهترين كالا مي‌باشند. آن‌ها همواره از چيزي كه خريده‌اند احساس نارضايتي مي‌كنند و به دنبال مورد بهتري مي‌گردند.

📌مبتلاياني كه با خريدهاي زياد به نوعي خودنمايي كرده و به اين شيوه توجه ديگران را جلب مي‌كنند.

📌 آن‌هايي كه تمايل به جمع كلكسيون‌ها دارند و با خريدهاي بيش از حد مي‌خواهند يك مجموعه عجيب و غريب راه بياندازند.

علائم و نشانه هاي دچار بودن به جنون خريد

مهم‌ترين علامت جنون خريد احساس ميل و وسوسه زياد در مواجهه با كالاهاي مختلف و ناتواني در كنترل خود براي خريد است. به طوري كه اكثر اين خريدها غيرضروري هستند و بيش از هرچيز از خودكنترلي پايين فرد نشات مي‌گيرند. البته نمي‌توان به سادگي به هركسي كه عاشق خريد كردن است برچسب يك اختلال رواني زد.

زماني موضوع جنون خريد يا اعتياد به خريد مطرح مي‌شود كه فرد واقعا در كنترل رفتار خود با مشكل زيادي رو به رو باشد و به واسطه اين موضوع با مشكلات مالي و ارتباطي متعددي در زندگي روزمره دست و پنجه نرم كند. البته در اين شرايط بازهم بايد يا يك متخصص روانشناس مشورت كرده و از او براي تشخيص قطعي مشكل راهنمايي بگيريد. از ديگر علائم ابتلا به جنون خريد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

🔸 ولخرجي زياد يا هزينه كردن بيش از توان مالي

🔸 خريد در واكنش به رويدادهاي هيجاني نظير عصبانيت يا افسردگي

🔸خريد براي جبران احساس گناه ناشي از خريدهاي قبلي!

🔸 آسيب رساني غيرمستقيم به روابط (مثلا آسيب زدن به همسر) از طريق خريد افراطي

🔸ناتواني در كنترل رفتار

🔸 حس سرخوشي پس از خريد

🔸 احساس اجبار به خريد

🔸گناه و پشيماني به دليل زياده روي

🔸 درد پرداخت

🔸 مشكلات اقتصادي و بدهي زياد

🔸اختلاف در محيط و موقعيت هاي مختلف

🔸 تمايل به خريد به تنهايي

هيجان زدگي در مواجهه با تبليغات

اختلالات همراه با جنون خريد

افرادي كه به جنون خريد مبتلا هستند، معمولا از خود نشانه هايي از اختلالات ديگر بروز مي‌دهند كه در اين بخش مقاله راجع به آن توضيح داده ايم.

🔹 افسردگي

🔹 اضطراب

🔹اختلالات خوردن

🔹 پوست كني

🔹 مو كني

🔹اختلال وسواس جبري

علت دچار شدن به جنون خريد

متخصصان يك علت واحد را مسئول دچار شدن به جنون خريد نمي‌دانند بلكه معتقدند اين موضوع تحت تاثير عوامل زيستي، محيطي و روانشناختي گوناگون قرار دارد. براي مثال وابستگي جسماني به احساسات خوش ناشي از خريد كه از ترشح دوپامين و اندورفين ناشي مي‌شود، افزايش حجم تبليغات در جامعه مدرن، ناتواني افراد در كنترل هيجانات و دچار بودن به اختلالات روانشناختي زمينه‌اي نظير اختلال دو قطبي از جمله عواملي هستند كه در بروز اين مشكل نقش دارند.

پيامدهاي دچار بودن به اعتياد به خريد

دچار بودن به وسوسه خريد يا همان جنون خريد پيامدهاي منفي مختلفي را در كوتاه مدت و بلند مدت براي افراد به همراه مي‌آورد. براي مثال اكثر بيماران اندكي پس از فروكش كردن خوشحالي ناشي از خريد دچار احساس گناه، اضطراب يا غم مفرط مي‌شوند، به طوري كه حتي ممكن است تمايل داشته باشند اجناس خريده شده را به مغازه‌دار برگردانند.

همچنين جنون خريد در بلند مدت نيز دشواري‌هاي مختلفي براي اين افراد پيش مي‌آيد، براي مثال بروز بدهي‌هاي مالي، آسيب ديدن روابط، درگيري‌هاي خانوادگي نظير مشاجره با همسر يا فرزندان از جمله عواقبي است كه در طولاني مدت اين افراد را درگير خود مي‌سازد.

درمان جنون خريد | ترك اعتياد به خريد

براي درمان جنون خريد حتما بايد به يك روانشناس مراجعه كنيد. روانشناسان براي درمان اين وضعيت اغلب از رويكردهاي شناختي رفتاري كمك مي‌گيرند. در رويكرد شناختي رفتاري متخصصين فرض مي‌كنند كه تمامي رفتارهاي نابهنجار و احساسات ناخوشايند تحت تاثير افكار تحريف شده قرار دارند. در نتيجه درمانگر تلاش مي‌كند تا باورهاي مركزي و تحريف شده بيمار را شناسايي كرده و آن‌ها را با گزينه‌هاي سالم‌تري جايگزين نمايد.

همچنين با آموزش مهارت تنظيم هيجاني و مقابله سالم با احساسات منفي به او كمك مي‌كند تا از خريد به عنوان مسكن موقتي براي رنج‌هاي خود استفاده نكند. در صورتي كه روانشناس تشخيص دهد در كنار جنون خريد مشكلات روانشناختي ديگري نيز وجود دارند كه نيازمند درمان دارويي هستند، مراجع را به روانپزشك ارجاع مي‌دهند تا در كنار رواندرماني، دارودرماني نيز انجام شود.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد، افراد مبتلا به جنون خريد تنها يك اختلال را در بر نمي‌گيرند و به اختلالات ديگري مانند اختلالات خوردن، افسردگي، اضطراب و … مبتلا هستند. اين افراد جهت درمان حتما بايد تحت نظر روانشناس و متخصص در اين زمينه باشند. تا درمان اختلالات از ريشه تا سطح به صورت كامل انجام شود. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه جنون خريد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متدوال

آيا جنون خريد يك اختلال روان پريشي است؟

خير؛ كلمه جنون در اين جا اصطلاحا به كار مي‌رود اما در اين وضعيت مشخصه‌هاي اصلي روان پريشي يعني جدايي از واقعيت و تجربه علائمي نظير توهم و هذيان وجود ندارد.

منبع: جنون خريد | اعتياد به خريد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۱۳:۵۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ظاهر در ازدواج چقدر اهميت دارد؟ آيا ارزش قائل شدن براي زيبايي ظاهري به عنوان يك ملاك براي انتخاب همسر كار اشتباهي است؟ روانشناسان بر اين باورند كه توجه به ظاهر يكي از ملاك‌هاي مهم براي ازدواج است و نبايد آن را ناديده گرفت. اين مسئله تنها زماني مي‌تواند به يك انتخاب غلط بيانجامد كه شما به جز ظاهر به هيچ نكته ديگري دقت نكنيد و به خاطر آن چشم خود را بر روي تمامي نكات منفي و مثبت ببنديد. در ادامه به تشريح ميزان اهميت ملاك قيافه ، ظاهر و هيكل براي ازدواج پرداخته‌ايم.

ظاهر در ازدواج

 

ظاهر در ازدواج جزو اولين ويژگي هايي است كه دختران و پسران به آن توجه مي‌كنند. در واقع ظاهر اولين چيزي است كه اگر مورد پسند باشد، رابطه ادامه پيدا مي‌كند. اما اگر باب ميل نباشد، هرگز بيش از سلام معمولي ادامه نخواهد داشت. بنابراين از هر طريقي كه به ظاهر در ازدواج مي‌نگريم؛ پر اهميت است.

احتمالا بارها اين جمله را شنيده ايد كه مي‌گويند ظاهر در ازدواج مهم نيست. اطلاعي ندارم كه چقدر با اين جمله موافق هستيد، اما تا زماني كه فردي به دل شما ننشيند مي‌توانيد زير يك سقف با او زندگي كنيد؟ شايد بار اول و دوم اين كار را انجام دهيد اما پس از مدتي خسته مي‌شويد. بنابراين به ظاهر در ازدواج اهميت دهيد. و شخصي را انتخاب كنيد كه از لحاظ ظاهري نيز باب ميل شما باشد.

منظور از ويژگي هاي ظاهري در ازدواج چيست؟

بسياري از افراد هنگام تصميم گيري براي ازدواج شيفته ويژگي‌هاي ظاهري فرد مقابل مي‌شوند. عواملي نظير زيبايي چهره، جذابيت بدني، آهنگ صدا و لحن گفتار از جمله مواردي هستند كه به عنوان ويژگي‌هاي ظاهر در ازدواج تعريف مي‌شوند. همه اين موارد در اينكه ما جذب جنس مخالف شويم تاثير بسزايي مي‌گذارند، اما اين‌ها تنها ملاك‌هاي اوليه براي انتخاب همسر هستند.

در واقع زندگي مشترك پيچيدگي‌هاي بسياري دارد، بنابراين ازدواج ذاتا مي‌طلبد كه براي انتخاب خود عوامل ديگري را نيز لحاظ كنيد. عواملي نظير ويژگي‌هاي شخصيتي، عقايد و باورها، تربيت خانوادگي، زمينه فرهنگي و سطح تحصيلات از جمله فاكتورهاي ثانويه‌اي هستند كه حتما بايد بررسي شوند.

نكته بسيار مهم اينجاست كه اگر كسي ملاك‌هاي ثانويه شما براي انتخاب همسر را برآورده نكند به مرور زمان جذابيت ظاهري‌اش براي شما از بين مي‌رود، از همين رو بسيار اهميت دارد كه در دوران آشنايي با همسر آينده‌تان، ملاك‌هاي ازدواج و ظاهر در ازدواج را بيشتر در نظر بگيريد.

داستان انتخاب بر اساس ظاهر

در اين بخش مقاله راجع به ظاهر در ازدواج داستاني را توضيح داده ايم.

پيمان براي خواستگاري دختر خانمي اقدام مي‌كند. در مراسم خواستگاري پدر دختر از پيمان سوال مي‌كند كه دليلت براي انتخاب دختر من چي بود؟ پيمان با غرور تمام گفت: من به دليل اينكه دختر شما چادري است به خواستگاري او آمده ام. پدر دختر با ازدواج آنها مخالفت كرد. پيمان متعجب از اينكه چرا پدر دختر قبول نكرد؛ سوال پرسيد دليل اينكه پاسخ رد به بنده داديد چه بود؟

پدر دختر پاسخ داد به دليل اينكه گفتي به خاطر چادر به خواستگاري دختر شما آمده ام. پيمان پرسيد اگر مي‌گفتم به خاطر مانتويي بودن دخترتون اومدن جواب مثبت مي‌داديد؟ پدر دختر گفت خير. تا زماني كه به دليل ظاهر دختر من را انتخاب كنيد، هميشه جواب منفي خواهم داد.

اهميت ويژگي هاي ظاهري در ازدواج

متخصصان هرگز اهميت ويژگي‌هاي ظاهر در ازدواج را انكار نمي‌كنند. آن‌ها بر اين باورند كه شما قبل از همسرگزيني ابتدا بايد به يك شناخت جامع در مورد خود برسيد و ملاك‌هاي ظاهري و رفتاري كه از همسر آينده‌تان انتظار داريد را از قبل تعيين كنيد.

نكته مهم اينجاست كه ملاك‌هاي ظاهري و رفتاري در كنار هم سنجيده شوند و هيچ كدام را به طور كل ناديده نگيريد. متاسفانه برخي افراد غير متخصص به طور كل در نظر داشتن ملاك‌هاي ظاهر در ازدواج را نهي مي‌كنند و صرفا به زوجين توصيه مي‌كنند كه به صفات اخلاقي توجه كنند. اين در حالي است كه عدم جذابيت ظاهري زوجين براي يكديگر مي‌تواند كيفيت رابطه آن‌ها را تحت تاثير قرار دهد و در آينده منجر به بروز مشكلات جدي در زندگي شود.

چند توصيه مهم هنگام بررسي ويژگي هاي ظاهري در ازدواج

 

همان طور كه گفتيم اينكه شريك زندگي تان بتواند ملاك هاي ظاهر در ازدواج شما را برآورده كند از اهميت بسزايي برخوردار است به شرطي كه از ساير عوامل غافل نشويد. هنگام بررسي اين ويژگي‌ها حتما نكات زير را در نظر بگيريد:

📌 ملاك هاي هر فرد براي تعيين زيبايي منحصر به فرد است

امروزه رسانه‌ها و شبكه‌هاي اجتماعي با نشان دادن مدل‌ها و چهره‌هاي جذابي كه همگي در اكثر ويژگي‌ها شبيه به هم هستند تلاش مي‌كنند ذائقه عمومي را به سمت و سويي خاص هدايت كنند. اما حقيقت اين است كه زيبايي مفهوم مطلقي نيست، ظاهر در ازدواج و ملاك‌هاي ظاهري افراد براي انتخاب همسر آينده مي‌تواند تفاوت‌هاي بسياري با يكديگر داشته باشد.

تا جايي كه شايد آن كسي كه از نظر شما چهره‌اي جذاب و گيرا دارد، براي كس ديگر اصلا جاذبه نداشته باشد. در نتيجه هنگام انتخاب همسر و بررسي ويژگي‌هاي ظاهر در ازدواج، بايد بيش از هرچيز به سليقه خود توجه كنيد و ملاك هاي دروني‌تان را بشناسيد.

📌 ويژگي هاي ظاهري چند درصد در تصميم شما اثر گذاشته اند

برخي افراد ممكن است اين موضوع را انكار كنند كه تحت تاثير ظاهر فرد تصميم به ازدواج با او گرفته‌اند. براي اينكه با خود صادق باشيد بايد به اين سوال جواب دهيد كه ظاهر در ازدواج چند درصد در تصميم شما اثرگذاشته؟ اگر اين ويژگي‌ها نباشند آيا فرد مقابل آنقدر از صفات مثبت برخوردار است كه او را براي ازدواج انتخاب كنيد؟

📌 هيچ كس كامل نيست!

همواره اين موضوع را در پس ذهن خود نگاه داريد كه هيچ كس كامل نيست و شما نمي‌توانيد با كسي كه تمام ويژگي‌هاي ظاهري و اخلاقي مورد نظرتان را دارد، ازدواج كنيد. در نتيجه از مقايسه دست برداريد و يك نگاه نسبي به اين مسئله داشته باشيد. در غير اين صورت هميشه با كساني مواجه خواهيد شد كه در برخي جنبه‌ها از همسر شما بهتر هستند و اين موضوع مي‌تواند كيفيت رابطه با همسرتان را تحت تاثير قرار دهد. بنابراين در سنجش ظاهر در ازدواج هيچ فردي را بي نقص نبينيد.

📌 نگاه انسان به مقوله زيبايي متغير است

نگاه انسان به مقوله زيبايي متغير است. يعني ممكن است چيزي كه امروز براي‌تان جذاب به نظر مي‌رسد با گذشت چند سال ديگر آن گيرايي را نداشته باشد. از همين رو تاكيد مي‌شود كه نبايد تنها براساس ظاهر، همسر خود را انتخاب كنيد. در واقع تكيه بر خصوصياتي مثل قيافه و هيكل باعث مي‌شود كه بنيان رابطه‌تان بسيار آسيب پذير و متزلزل باشد. در نتيجه براي ظاهر در ازدواج دلايل محكم‌تر و باثبات‌تري براي انتخاب‌تان نياز داريد. 

📌 مشاوره پيش از ازدواج را فراموش نشود

فهميدن اين مساله كه تا چه حد تحت تاثير خصوصيات ظاهري در انتخابمان هستيم، هميشه كار آساني نيست. به خصوص زماني كه بحث عشق و علاقه نيز در ميان باشد. وقتي عاشق كسي مي‌شويد ممكن است فكر كنيد او از تمامي صفات خوب برخوردار است و زيبايي‌هاي دروني و بيروني را در كنار هم دارد. در اين شرايط براي اينكه قضاوت‌تان بر پايه احساسات نباشد، حتما از يك شخص بي طرف كمك بگيريد.

استفاده از خدمات مشاوره پيش از ازدواج به كمك يك روانشناس كمك مي‌كند تا بي طرفانه به بررسي ويژگي‌هاي مختلف خواستگار يا نامزدتان بپردازيد و بتوانيد با نگاهي دقيق‌تر و آگاهانه‌تر براي آينده و ظاهر در ازدواج خود تصميم بگيريد.

كلام آخر

ظاهر در ازدواج براي عده اي از افراد از اهميت بالايي برخوردار است. گاهي اوقات افراد به دليل زيبايي يك شخصي با او ازدواج مي‌كنند و حتي معيار ازدواج براي آنها زيبايي است. براي انتخاب همسر جدا از اينكه به ظاهر او نگاه كنيد، بايد معيارهاي اخلاقي و رفتاري شخص مقابل را بررسي كنيد. جهت انتخاب همسر دقت بالا لازم است.

هرچه انتخاب مناسب تري داشته باشيد؛ زندگي بهتري نيز خواهيد داشت. براي سنجش همسر بر اساس معيارهاي خود حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ظاهر در ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا توجه به ويژگي هاي ظاهري براي ازدواج كار اشتباهي است؟

خير، ملاك هاي ظاهري بخشي از معيارهاي همه افراد براي انتخاب همسر هستند. مهم اين است كه از ساير ملاك‌ها غافل نشويد و به خاطر جذابيت ظاهري چشمتان را روي ساير مسائل نبنديد.

آيا ظاهر در ازدواج را بايد ناديده گرفت؟

ظاهر براي همسرگزيني اهميت دارد. اما شاخص قرار دادن اين ملاك مي تواند براي زن و مرد پيامدهاي ناگواري به همراه داشته باشد.

منبع: ظاهر در ازدواج چقدر مهم است


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۳۰:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال پرخوري عصبي يكي از انواع اختلالات روانشناختي است كه در عصر حاضر شيوع بيشتري پيدا كرده است. ناتواني در كنترل استرس‌هاي روزمره به شيوه‌اي سالم از يك طرف و تبليغ بيش از حد در مورد لاغري و تناسب اندام از طرف ديگر باعث شده كه بسياري از زنان و مردان در شرايط تنش‌زا كنترل چنداني روي حجم غذايي مصرفي‌شان نداشته باشد و پس از صرف وعده‌هاي خود دچار احساسات منفي شده و در نهايت دست به اقدامات جبراني نظير تلاش براي استفراغ مي‌زنند.

پرخوري عصبي عوارض جسماني و رواني مختلفي دارد كه از جمله آن‌ها مي توان به قطع پريود در خانم‌ها، افزايش يا كاهش وزن شديد و آريتمي قلبي اشاره كرد. در ادامه اين مقاله در مورد علائم، علل و روش هاي درمان اختلال پرخوري عصبي توضيحات بيشتري ارائه كرده ايم. 

منبع: اختلال پرخوري عصبي يا بوليميا

اختلال پرخوري عصبي

اختلال پرخوري عصبي يكي از  انواع اختلالات خوردن محسوب مي‌شود كه از اضطراب كنترل نشده نشات مي‌گيرد. اين اختلال گاهي با اجبار براي تخليه مواد غذايي خورده شده همراه مي‌شود. فرد بعد از اينكه مقدار زيادي خوراكي را در مدت زمان كوتاهي مصرف مي‌كند؛ دچار عذاب وجدان شده و براي جبران آن از روش هاي غيراستاندارد براي تخليه آنها استفاده مي‌كند.

تلاش براي استفراغ و يا مصرف ملين ها برخي از اين روش ها هستند. اين افراد از لحاظ بيولوژيكي واقعا گرسنه نيستند و فقط براي از بين بردن استرس خود، اينكار را انجام مي‌دهند.

علائم و نشانه هاي اختلال پرخوري عصبي

اختلال پرخوري عصبي يكي از انواع اختلال‌هاي خوردن است كه در راهنماي آماري و تشخيصي اختلالات رواني به عنوان يك وضعيت روانپزشكي مشخص شده است (براي آشنايي با ساير اختلالات خوردن كليك كنيد). مبتلايان به پرخوري عصبي يا همان بوليميا در طي اين بيماري علائم زير را بروز مي‌دهند:

  1. A. بروز دوره‌هاي مكرر پرخوري كه مي‌تواند با حالات زير مشخص شود:
  • فرد در يك بازه زماني خاص به مقدار قابل توجهي بيشتر از عموم مردم غذا مي‌خورد. براي مثال هر 2 ساعت يك بار حجم زيادي غذا مي‌خورد كه ديگران در اين زمان و تحت همان شرايط نمي‌توانند اين كار را انجام دهند.
  • بيمار در اين دوره در زمينه كنترل غذا خوردن خود احساس ناتواني مي‌كند.
  1. B. بيمار رفتارهاي جبراني نامتناسب و مكرري به منظور جلوگيري از افزايش وزن انجام مي‌دهد. از جمله اين رفتارها مي‌توان به استفراغ عمدي، مصرف نابه جاي مسهل‌ها، تنقيه، استفاده از داروها، روزه‌داري و ورزش مفرط اشاره كرد.
  2. C. پرخوري و رفتارهاي جبراني نامتناسب، هردو به طور متوسط حداقل يك بار در هفته و به مدت 3 روز بروز مي‌يابند.
  3. D. ارزيابي فرد از خود به شكل افراطي تحت تاثير شكل و وزن بدنش قرار دارد.
  4. E. دوره‌هاي پرخوري عصبي در طول اختلال بي‌اشتهايي‌عصبي بروز نمي‌يابد.

عوارض ابتلا به اختلال پرخوري عصبي

مبتلايان به اختلال پرخوري عصبي به دليل رفتارهاي تغذيه‌اي نامناسب اغلب دچار كاهش يا افزايش وزن مي‌شوند. همچنين قطع پريود در خانم‌ها و اختلالات آبو الكتروليلت ناشي از اقدامات پاكسازي از جمله عوارض رايج ناشي از اختلال پرخوري عصبي هستند.

بوليميا مي‌تواند عوارض شديدتر و نادرتري نيز داشته باشد كه از جمله آن‌ها بايد به پارگي مري، پاره شدن معده و آريتمي قلبي اشاره كرد كه مي‌توانند تهديدي جدي براي حيات فرد نيز محسوب شوند. همچنين كساني كه به طور طولاني مدت به مصرف مسهل‌ها (مليم‌ها) مي‌پردازند ممكن است به آن‌ها وابسته شوند. همچنين مشكلات گوارشي و پرولاپس ركتوم به وفور در اين بيماران ديده مي‌شود. ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي نيز به دليل مصرف غذاهاي سالم زياد نيز از عوارض اين بيماري است.

ميزان شيوع اختلال پرخوري عصبي

طبق گزارشات پنجمين ويراست راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات رواني شيوع دوازده ماهه اختلال پرخوري در زنان جوان چيزي بين 1 تا 1/5درصد است. در مقابل ميزان شيوع اين اختلال در مردان به طور دقيق مشخص نيست، اما به طور واضح مي‌توان گفت كه اختلال پرخوري عصبي در افراد مذكر شيوع بسيار كمتري نسبت به خانم‌ها دارد. اوج شيوع اين اختلال نيز در بين نوجوانان بزرگ‌تر و بزرگسالان جوان تخمين زده مي‌شود.

⭕پرخوري عصبي در كودكان

اختلال پرخوري عصبي در كودكان نيز مشاهده مي‌شود. علائم اين بيماري در كودكان نيز همانند علائم در بزرگسالان است. با اين تفاوت كه آنها از روش هاي تخليه استفاده نمي‌كنند. اما در برخي موارد، خوردن مقدار زيادي غذا با استفراغ همراه است. معده كودكان ظرفيت چنداني ندارد و بسيار حساس است.

به همين دليل احتمال بروز بيماري هاي مختلف در آنان بيشتر خواهد بود. اين اختلال در كودكان حداقل دو بار در هفته و تا 3 ماه اتفاق مي‌افتد. در موارد شديد، شايد در يك روز، كودك، چندبار رفتار پرخوري را انجام مي‌دهد. 

⭕اختلال پرخوري عصبي در زنان باردار

طبيعي است كه مادران در دوران بارداري به دليل برهم خوردن تعادل هورمون ها و يا شرايط محيطي، استرس زيادي را تجربه كنند. همچنين ميزان تغذيه آنان نيز افزايش مي‌يابد. اما قطعا اختلال پرخوري عصبي در اين دوران باعث بروز عوارضي براي مادر و جنين خواهد شد. مادر علاوه بر عوارض جسماني به عوارض رواني ناشي از اين بيماري نيز دچار مي‌شود. پيامدهاي ناشي از اين رفتار بر جنين شامل موارد زير مي‌شود.

بروز عقب ماندگي و ناهنجاري مادرزادي

كمبود وزن نوزاد حين تولد

ضعف جسماني نوزاد بعد از تولد

علل ابتلا به اختلال پرخوري عصبي

متخصصان در مورد علل و عوامل زيربنايي بروز اختلال پرخوري عصبي يا  بوليميا فاكتورهاي مختلفي را دخيل مي‌دانند. اما به طور كلي نمي‌توان دليل مشخصي را براي آن در نظر گرفت.  در ادامه به مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم:

💠عوامل مزاجي و وابسته به خلق و خو

نگراني در مورد وزن، عدم اعتماد به نفس كافي، دچار بودن به اختلالات خلقي نظير افسردگي، درگيري با اختلالات اضطرابي نظير اضطراب اجتماعي يا اضطراب فراگير دوران كودكي از جمله عوامل مرتبط با خلق و خو محسوب مي‌شوند كه افراد را در برابر ابتلا به بي اشتهايي عصبي آسيب پذير مي‌كنند. اختلال پرخوري عصبي ارتباط مستقيمي با بيماري هاي روان دارد. در واقع آنها عامل مهمي در بروز و همچنين تداوم اين رفتار مي‌شوند.

💠عوامل محيطي

در دنياي مدرن تبليغات زيادي در مورد لاغري و تناسب اندام مي‌شود. به نظر مي‌رسد اين مسئله باعث افزايش نگراني‌ها در مورد اضافه وزن شده كه اين مسئله به نوبه خود ريسك ابتلا به اختلال پرخوري عصبي را افزايش مي‌دهد. همچنين بررسي‌ها نشان مي‌دهند آن‌هايي كه در كودكي سابقه مواجهه با سوء استفاده‌هاي جسمي يا جنسي را داشته‌اند بيش از ديگران ابتلا به پرخوري عصبي را گزارش مي‌دهند. در واقع اضطرابي كه جامعه و محيط به فرد وارد مي‌كند زمينه ساز بروز نشانه هاي اين اختلال مي‌شود.

💠عوامل ژنتيكي و فيزيولوژيكي

دچار بودن به چاقي و اضافه وزن به خصوص در دوران كودكي و اوايل بلوغ عامل خطر مهمي براي ابتلا به اختلال پرخوري عصبي است. همچنين امكان انتقال خانوادگي و آسيب پذيري ژنتيكي نيز براي اين اختلال مطرح مي‌شود. در خانواده هايي كه يكي از افراد مبتلا به اين اختلال است بيشتر احتمال دارد كه فرد ديگري نيز به آن مبتلا شود.

درمان اختلال پرخوري عصبي

 

براي درمان اختلال پرخوري عصبي هم زمان بايد تحت نظر پزشك، متخصص تغذيه و روانشناس قرار داشته باشيد. پزشك در ابتدا ارزيابي‌هاي لازم در مورد پيامدهاي بدني اختلال پرخوري عصبي را انجام داده و درمان‌هاي ضروري را فورا شروع مي‌كند. همچنين ممكن است براي كنترل اضطراب‌ها نياز به دريافت داروهاي اعصاب نيز وجود داشته باشد كه روانپزشك در اين باره نظر خواهد داد.

متخصص تغذيه نيز به كمك مي‌كند يك رژيم غذايي سالم را در اختيار داشته باشيد و براساس يك راهنما پيش برويد. در كنار همه اين‌ها مراجعه به روانشناس و شركت در جلسات روان درماني از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. همچنين روانپزشك نيز مي‌تواند با تجويز دارو، نشانه هاي اضطراب و افسردگي افراد را كنترل كند. براي مصرف دارو در اين زمينه حتما طبق تجويز پزشك پيش برويد. 

چرا بايد براي درمان به روانشناس مراجعه كرد؟

چرا كه در بسياري از موارد بيمار مبتلا به پراشتهايي عصبي از مهارت كمي در خودكنترلي برخوردار است. به علاوه بيماري از خودانگاره تحريف شده در باره بدن نشات مي‌گيرد. درمانگر كمك مي‌كند تا بتوانيد شناخت‌هاي زيربنايي مرتبط با اين اختلال را شناسايي كرده و مهارت‌هاي رفتاري جديدي براي كنترل تنش‌ها و استرس ها پيدا كنيد. اين تغييرات در درمان اختلال پرخوري عصبي در بلند مدت تاثير بسزايي خواهد داشت.

سخن پاياني

در مورد اختلال پرخوري عصبي از غذا به عنوان روشي براي مقابله با استرس و اضطراب استفاده مي‌شود. با توجه به متن بالا اين اختلال به دلايل مختلفي به وجود آمده و براي درمان آن نيز راه هاي زيادي وجود دارد. افراد بايد در قدم اول استرس خود را كنترل كنند. در اين زمينه مي‌توان از يك روانشناس نيز كمك گرفت.

دوري از عوامل استرس زا و همچنين غذاهاي محرك، روش هاي موثري براي كنترل اين رفتار هستند. پرخوري عصبي در سنين مختلف رخ مي‌دهد و با نشانه هاي يكساني همراه است. افراد با مشاهده علائم، بايد سريعا براي درمان اقدام كرده و از بروز عوارض جلوگيري كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلال پرخوري عصبي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد. 

سوالات متداول

آيا اختلال پرخوري عصبي تنها در زنان اتفاق مي افتد؟

خير اين اختلال به جنسيت خاصي محدود نمي‌شود. با اين حال گزارش‌هاي همه گير شناسي نشان مي‌دهند كه مردان به نسبت زنان به ميزان بسيار كمتري به بوليميا مبتلا مي‌شوند.

منبع: اختلال پرخوري عصبي يا بوليميا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۲۶:۱۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص اگزازپام يكي از انواع داروهاي ضد اضطراب است كه براي بسياري از اختلالات اضطرابي، افسردگي و همين‌طور بي‌خوابي‌هاي مزمن مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اگزازپام با افزايش ماده شيميايي گابا در مغز باعث ايجاد احساس آرامش مي‌شود. بااين‌حال اين دارو نيز مانند ساير داروهاي ضداضطراب باعث ايجاد وابستگي شده و با قطع مصرف دارو نشانه‌هاي اضطراب مجدداً باز خواهند گشت.

درنتيجه مي‌توان گفت قرص اگزازپام و همين‌طور تمامي داروهاي اعصاب و روان تنها باعث پنهان شدن نشانه‌هاي بيماري مي‌شوند و آن‌ها را درمان نخواهند كرد. به همين خاطر متخصصين توصيه مي‌كنند كه در كنار استفاده از داروهاي آرام‌بخش استفاده از جلسات مشاوره را نيز جدي بگيريد. اين جلسات به شما كمك خواهد كرد تا بدون استفاده از دارو راهكارهاي مناسبي را براي مبارزه با احساسات و افكار منفي پيدا كنيد.

قرص اگزازپام و موارد استفاده از آن

قرص اگزازپام يكي از داروهاي ضداضطراب و از خانواده بنزوديازپين‌ها است. كه با افزايش ماده شيميايي گابا در مغز باعث كاهش اضطراب و ايجاد احساس آرامش مي‌شود. به همين خاطر از اين دارو معمولاً در درمان اختلالات اضطرابي، بي‌خوابي و همين‌طور برخي از انواع افسردگي استفاده مي‌شود. همچنين قرص اگزازپام در برخي مواقع نيز براي كاهش احساس بي‌قراري و نشانه‌هاي ناخوشايند پس از ترك الكل يا ساير مواد مخدر مورداستفاده قرار مي‌گيرد. قرص اگزازپام براي بزرگسالان است. در كوتاه مدت براي درمان اضطراب و ترك الكل استفاده مي‎شود.

نحوه مصرف قرص اگزازپام

قرص اگزازپام در كنار اثرات مطلوبي كه مي‌تواند بر كاهش نشانه‌هاي بيماري شما داشته باشد. قدرت بالايي در ايجاد وابستگي يا اعتياد دارد. به همين خاطر بهتر است از مصرف يا قطع خودسرانه اين دارو جدا خودداري كنيد و براي استفاده از آن با يك متخصص مشورت نماييد.

متخصصين ميزان و نحوه استفاده از قرص اگزازپام را بر اساس شرايط سني، وضعيت سلامت جسمي، ساير داروهايي كه مصرف مي‌كنيد و همين‌طور شدت نشانه‌هاي ناخوشايندي كه تجربه مي‌كنيد مشخص خواهند كرد. به همين خاطر بهتر است براي مصرف اين دارو دقيقاً طبق توصيه‌اي كه به شما شده عمل كنيد. اما به‌طوركلي اگزازپام براي بزرگسالان در دوزهاي 10 تا 15 ميلي‌گرم و براي 3 تا 4 بار در روز تجويز مي‌شود كه در صورت صلاح‌ديد پزشك ممكن است مقدار آن تا 30 ميلي‌گرم نيز افزايش پيدا كند.

پس براي بزرگسالان دوز 10 ميلي گرم 3 تا 4 بار در روز تجويز مي‎شود. با توجه به عوارضي نظير خواب‌آلودگي يا احساس سرگيجه كه گاهي اوقات همراه با استفاده از اين دارو براي فرد رخ مي‌دهد. اگزازپام براي سالمندان با احتياط بيشتر يا در دوزهاي پايين‌تر مورداستفاده قرار مي‌گيرد.

يكي از نكاتي كه در مصرف قرص اگزازپام مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد اين است كه دارو را هرروز و در ساعتي خاص مصرف كنيد. همچنين اگر يك نوبت استفاده از دارو را فراموش كرديد بلافاصله پس از يادآوري آن را مصرف كنيد اما درصورتي‌كه به زمان مصرف وعده بعدي دارو نزديك شده‌ايد از مصرف اجتناب كنيد و به‌هيچ‌عنوان در وعده بعدي دوز دارو را افزايش ندهيد.

عوارض جانبي استفاده از قرص اگزازپام

مي‌توان گفت تمامي داروهاي شيميايي در كنار تأثيرات مطلوبي كه روي بدن و بيماري شما خواهند داشت، گاهي اوقات نيز باعث ايجاد عوارض جانبي مي‌شوند. لازم به ذكر است كه تمامي اين عوارض در كنار هم و در يك نفر ديده نمي‌شود و يا ممكن است برخي افراد هيچ‌يك از اين نشانه‌ها را تجربه نكنند، عوارض جانبي قرص اگزازپام عبارتند از:

  • احساس خواب‌آلودگي
  • ادم
  • افت فشار خون
  • سنكوپ
  • فراموشي
  • وابستگي به دارو
  • سر درد
  • كهير
  • راش ماكولوپاپولار
  • راش شبيه به دانه هاي سرخك و سرخجه
  • بي اختياري ادرار
  • بيماري خوني
  • يرقان
  • لرزش بدن
  • هيپورفلكسي
  • تاري ديد
  • دو بيني
  • سرگيجه
  • مشكلات حافظه
  • (گفتار فلجي) بروز مشكلاتي در گفتار به‌صورت جا انداختن برخي كلمات
  • احساس شادي بيش‌ازحد كه با خلق معمول فرد تناسب ندارد
  • كاهش ميل جنسي
  • اختلالات قاعدگي در زنان
  • احساس تهوع
  • تحريك سيستم اعصاب مركزي

تداخلات دارويي با اگزازپام

استفاده از برخي داروها در كنار هم باعث مي‌شود قدرت تأثيرگذاري هردو يا يكي از آن‌ها كاهش پيدا كند. همچنين برخي مواقع استفاده اين داروها در كنار هم مي‌تواند باعث بروز مشكلاتي شود. به همين خاطر بهتر است پيش از مصرف هر دارويي متخصص را در جريان تمامي بيماري‌ها و همين‌طور داروهايي كه مصرف مي‌كنيد قرار دهيد. ازجمله داروهايي كه ممكن است مصرف هم‌زمان آن‌ها با قرص اگزازپام تداخل داشته باشد عبارتند از:

  • كلوزاپين
  • ديگوكسين
  • ارلستات
  • كوا
  • فني توئين
  • الپروييك اسيد
  • سديم اكسيبات
  • اكسي بيت سديم
  • ضد دردها به‌ويژه داروهاي داراي مخدر
  • ساير داروهاي آرام‌بخش
  • هرگونه مخدر

نشانه‌هاي مسموميت با قرص اگزازپام

استفاده بيش‌ازحد قرص اگزازپام گاهي اوقات مي‌تواند باعث ايجاد مسموميت دارويي شود. درصورتي‌كه هريك از نشانه‌هاي زير را در فردي كه از اين دارو استفاده مي‌كند مشاهده كرديد هرچه سريع‌تر او را به مراكز درماني برسانيد:

  • خواب‌آلودگي‌هاي شديد يا از دست دادن هشياري
  • آهسته شدن تنفس
  • آهسته شدن ضربان قلب يا كاهش فشارخون
  • اختلال در گفتار و حركات

قرص اگزازپام و درمان بيماري‌هاي اضطرابي

اضطراب يكي از ناخوشايندترين هيجاناتي است كه همه ما در طول زندگي آن را تجربه خواهيم كرد، اما متأسفانه برخي افراد با دلايل مختلف دچار بيماري‌هاي اضطرابي مي‌شوند و شدت احساسات منفي كه تجربه مي‌كنند به‌مراتب بيشتر از سايرين است تا جايي كه آن‌ها در انجام بسياري از فعاليت‌هاي روزمره خود نيز دچار مشكل مي‌شوند.

در چنين شرايطي بسياري از ما براي رهايي از اين احساسات به سراغ درمان‌هاي دارويي مي‌رويم. زيرا اين شيوه از درمان معمولاً راحت‌تر و كم‌هزينه‌تر از جلسات روان‌درماني است، علاوه بر اينكه متأسفانه بسياري از افراد آگاهي مناسبي نسبت به بيماري‌هاي رواني و خدمات روانشناسي ندارند. بااين‌حال شما با هر دليلي كه استفاده از داروهاي ضداضطراب و همين‌طور قرص اگزازپام را شروع كرده باشيد مي‌بايست به اين موضوع توجه داشته باشيد كه داروها توانايي درمان بيماري شما را ندارند؛ بلكه صرفاً باعث از بين رفتن نشانه‌ها مي‌شوند.

درنتيجه اگر شما مصرف دارو را قطع كنيد دير يا زود نشانه‌هاي اضطراب مجدداً بازخواهند گشت. همچنين داروهاي آرام‌بخش معمولاً باعث ايجاد وابستگي جسماني مي‌شوند و به همين خاطر متخصصين استفاده طولاني‌مدت از آن‌ها را توصيه نمي‌كنند.

موار منع مصرف

مصرف داروي اگزازپام موارد منع مصرفي وجود دارد كه در ادامه اشاره كرده ايم.

  • مشكلات كبدي جدي
  • مشكلات روحي شديد و جدي
  • گلوكوم با زاويه بسته حادپ
  • بيماري مزمن ريوي
  • ضعف وخيم عضلاني
  • سابقه حساسيت به بنزوديازپين ها
  • سابقه حساسيت رنگ ها و مواد محافظ
  • سابقه حساسيت به اگزازپام

اقدام مناسب براي درمان

با توجه به آنچه گفته شد درصورتي‌كه نشانه‌هاي هريك از اختلالات اضطرابي را در خود يا اطرافيانتان مشاهده مي‌كنيد بهتر است در كنار توجه به درمان‌هاي دارويي استفاده از جلسات مشاوره و روان‌درماني را نيز در برنامه خود قرار دهيد. متخصصين روانشناسي به شما كمك خواهند كرد تا دلايل اصلي مشكلات خود را بشناسيد و با استفاده از راهكارهايي مثل مديريت افكار يا تكنيك‌هاي آرام بخشي بتوانيد اضطراب خود را كنترل كنيد.

يادگيري اين تكنيك‌ها علاوه بر اينكه خطري برايتان ندارد به شما كمك خواهد كرد تا در طول عمرتان همواره بتوانيد از آن‌ها استفاده كنيد.كلام آخر

داروهايي مانند قرص اگزازپام تنها براي كاهش علائم تجويز مي شوند. همانطور كه در قسمت موارد مصرف اين دارو مشاهده كرديد، هيچ كدام از اختلالات نام برده ريشه جسماني نداشته و مساله در باور و شناخت هاي فرد مي باشد. بنابراين بهترين درمان و دارو رواندرماني است. حتي براي درمان اختلالات اضطرابي علاوه بر دارو درماني نياز به روان درماني وجود دارد. روان درماني در حوزه اختلالات اضطرابي و ترك الكل در كنار دارو درماني كمك شاياني در روند بهبودي بيمار مي‏‎كند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر باشماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

چرا بايد براي قطع يا مصرف اگزازپام با روانشناس صحبت كنيم؟

اين سوالي است كه احتمالا براي تمام كساني كه در حال مصرف قرص اگزازپام هستند پيش آمده. روش هاي درماني روانشناس بدون دارو است. روان درماني از شما انرژي و وقت بيشتري مي برد، اما نتيجه درماني پايدارتر و قطعي تر خواهد بود. بيمار اضطرابي را فرض كنيد كه براي ترس از مكان هاي باز دارو دريافت مي كند. او با مصرف اگزازپام مي تواند به بيرون از خانه رفته و اموراتش را بگذراند. اما بعد از مدتي دوز دارو براي او اثر نكرده وبايد به متخصص مراجعه كند تا دوز دارو يا نوع دارو را تغيير دهد. ادامه اين روند هرگز به قطع دارو ختم نمي شود.

چرا كه داروهاي ضد اضطرابي قادر به تغيير باورها و رفع ريشه هاي شروع بيماري نيستند. بنابراين بدن فرد روزبروز بيشتر به دارو وابسته شده و دچار عوارض جانبي دارو نيز خواهد شد. در حالي كه اگر از ابتدا در كنار دارودرماني براي رواندرماني نيز اقدام كرده بود آن وقت خيلي زودتر مي توانست بدون دارو به خارج از خانه قدم بگذارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص اگزازپام مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

قرص اگزازپام براي چه بيماري‌هايي تجويز مي‌شود؟

اگزازپام يكي از انواع داروهاي ضد اضطراب است كه براي درمان بسياري از اختلالات اضطرابي، بي‌خوابي و همين‌طور افسردگي مورداستفاده قرار مي‌گيرد.

آيا استفاده از اگزازپام عوارض منفي جدي دارد؟

برخي افراد به دنبال استفاده از اين دارو دچار مشكلاتي مانند احساس خواب‌آلودگي، سرگيجه، تاري ديد و يا دشواري در صحبت كردن مي‌شوند. در صورت بروز هريك از اين نشانه‌ها با يك متخصص در اين زمينه مشورت كنيد.

نحوه مصرف قرص اگزازپام چگونه است؟

استفاده از اين دارو با توجه به شرايط جسمي، سابقه بيماري و داروهايي كه فرد استفاده مي‌كند و همين‌طور شدت بيماري وي متفاوت خواهد بود. به همين خاطر بهتر است اين دارو را زير نظر يك متخصص مورداستفاده قرار دهيد.

منبع: قرص اگزازپام | عوارض و موارد مصرف قرص اگزازپام 10


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۱۸:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

عادت دادن كودك به مهد يكي از دغدغه هاي والدين شاغل است. كودكاني كه پدر و مادر شاغل دارند، بيشتر وقت خود را در مهد سپري مي‌كنند. اما هرگز كودكان به مهد عادت نمي‌كنند. و انگاري كه از مهد فراري هستند. هر چند تعدادي از كودكان از مهد رفتن ذوق مي‌كنند. اما تعداد كودكاني كه از مهد متنفر هستند نيز كم نيست.

همه والدين علاقه دارند تا شيوه هاي عادت دادن كودك به مهد را بياموزند. براي اطلاع از اين شيوه ها در اين مقاله به راهكارهايي اشاره كرده ايم؛ اما حتما از روانشناس كمك بگيريد. تا به زور مهد رفتن كودك لطمه به او  و شخصيتش وارد نكند. 

منبع: عادت دادن كودك به مهد | 9 روش عادت دادن كودك به مهد

عادت دادن كودك به مهد

جدا از اينكه والدين شاغل كودكان خود را به مهد مي‌فرستند؛ عده اي از والدين علاقه دارند تا قبل از ورود به مدرسه، فرزند خود را آماده كنند. به همين دليل عادت دادن كودك به مهد براي عده اي از والدين به دغدغه تبديل شده است. برخي از كودكان به هيچ شيوه اي علاقه به حضور در مهد نشان نمي‌دهند. و جدايي از والدين براي آنها سخت است.

در واقع مهد كودك اولين جايي است كه كودكان جدايي از والدين را تجربه مي‌كنند. فرايند ناراحتي كودكان براي همه والدين دشوار است. به همين دليل بايد شيوه ها و روش هاي عادت دادن كودك به مهد را آموزش دهيد تا علاوه بر اينكه به كودك خوش بگذرد، آموزش و مهارت هاي لازم را نيز ببيند.

شيوه هاي عادت دادن كودك به مهد

براي عادت دادن كودك به مهد لازم است تا شيوه هاي اصولي را آموزش ببينيد. در اين بخش مقاله راجع به شيوه هاي عادت دادن كودك به مهد توضيح داده ايم تا به شيوه اصولي تري با كودك برخورد كنيد.

🔴 والدين بايد با خودشان كنار بيايند

اولين اقدام جهت عادت دادن كودك به مهد، كنار آمدن والدين با احساسات خودشان است. والدين بايد از خود سوال كنند كه براي چه كودك را به مهد مي‌فرستند؟ دوست دارند كودك از مهد كودك چه چيزهايي را آموزش ببيند؟ توانايي هاي كودك براي ترك والدين چگونه است؟ آيا كودك شما شخصيت وابسته دارد؟ آيا با جدايي به او اضطراب شديد وارد مي‌شود؟ بايد تمامي اين سوالات را از خودتان بپرسيد و تا زماني كه حس مثبت و احساس مثبت نداشتيد، كودك را روانه مهد نكنيد.

🟣 مهد كودك بايد متناسب با ويژگي هاي كودك باشد

اگر قصد عادت دادن كودك به مهد را داريد؛ بايد مهد كودك مناسبي براي او در نظر بگيريد. مهد كودك را در اطراف منزل انتخاب كنيد و اجازه دهيد قبل ثبت نام كودك در آن محل بازي كند. در هنگام ثبت نام، حتما سوالاتي كه در ادامه اشاره كرده ايم را بپرسيد.

🔻 سوابق مربيان مهد چگونه است؟

🔻 مربيان مهد چه تجارب و مهارت هايي دارند؟

🔻كودكان ناراحت و دلتنگ چگونه در مهد آرام مي‌شوند؟

🔻 كدام بخش از برنامه هاي مهد توسط مربيان اجرا مي‌شود؟

🔻 در كدام زمينه ها كودك اجازه تصميم گيري دارد؟

🔻آيا كودك از لحاظ تغذيه تامين مي‌شود؟

🔻 آيا بچه ها بايد با خود غذا بياورند؟

🔻 براي سرويس بهداشتي رفتن كودك چه كاري انجام مي‌دهند؟

🔻آيا كودكان خاص در مهد و كلاس ها حضور دارند؟

🟠 مهد كودك را براي فرزند شرح دهيد | عادت دادن كودك به مهد

براي عادت دادن كودك به مهد، بايد فضاي آنجا را به كودك شرح دهيد. به كودك توضيح دهيد كه در مهد چه اتفاقاتي مي‌افتد و او را مشتاق كنيد تا براي رفتن به مهد شاد باشد. براي او تغذيه هاي مورد علاقه اش را كنار بگذاريد و اشتياق كودك را بيشتر كنيد. 

🟡 تا زماني كه كودك احساس راحتي ندارد، آنجا بمانيد

يكي از روش هاي عادت دادن كودك به مهد؛ اين است كه تا زمان لازم منتظر بمانيد. اگر كودك در جلسه اول احساس راحتي ندارد، نبايد او را به حال خودش رها كنيد و برويد. داخل مهد بمانيد تا فرزندتان احساس راحتي را تجربه كند. اين اقدامات باعث مي شود كه در سال هاي آتي براي مدرسه رفتنش مشكلي نداشته باشيد. 

🔵 زماني كه كودك احساس راحتي كرد، او را در جريان رفتن خود قرار دهيد

در قسمت قبلي گفته شد كه اگر قصد عادت دادن كودك به مهد را داريد؛ بايد تا زماني كه كودك احساس راحتي نكرده است، رهايش نكنيد. حال در اين بخش به موضوع بعدي يعني احساس راحتي كودك پرداخته ايم. حتما بايد به اين موضوع توجه كنيد؛ زماني كه كودك احساس راحتي كرد براي رفتن آماده شويد.

البته هنگام جدايي از فرزند بايد او را در جريان بگذاريد و توضيح دهيد كه قصد رفتن داريد. مثلا مي‌توانيد بهانه خريد داشته باشيد، مخصوصا خريد وسايل مورد علاقه كودك. يا از او بخواهي در زماني كه حضور نداريد براي شما نقاشي زيبا بكشد.

🟢 با نشانه هاي اضطراب كودك، خوب برخورد كنيد

براي عادت دادن كودك به مهد بايد نشانه هاي اضطراب او را جدي بگيريد. زماني كه كودك نشانه هاي شديد اضطراب و ناراحتي از خود نشان داد، به او قوت قلب بدهيد. بهانه هاي آسان مانند خريد كوچك، برداشت وسيله از ماشين و … را استفاده كنيد تا كودك به جدايي از شما كم كم عادت كند. متوجه شود كه در زمان عدم وجود شما نيز اتفاقي رخ نمي‌دهد. 

🟤 براي عادت دادن كودك به مهد زماني كه به دنبال كودك مي‌رويد، با او مهربان باشيد

اگر قصد عادت دادن كودك به مهد داريد؛ هنگام تعطيلي بايدبا كودك مهربان باشيد. مثلا به او بگوييد كه خوش گذشت؟ امروز با كسي دوست شدي؟ خاله چيكار كرد باهاتون؟ با كدوم اسباب بازي ها بازي كردي؟ در اين عين كودك را در آغوش بگيريد تا احساس مثبت دريافت كند. به اين منظور كه مهد باعث جدايي شما با او نمي‌شود.

⚪ براي كودك وقت بگذاريد

اگر كودك را در مهد ثبت نام كرده ايد، نبايد انتظار داشته باشيد كه مهارت هاي ارتباطي او كاملا تقويت شده باشد. براي عادت دادن كودك به مهد و آموزش مهارت هاي ارتباطي؛ براي كودك وقت بگذاريد. با او مهربان باشيد و هرگز تصور نكنيد كه مهد براي آموزش به او كافيست

🔴 براي عادت دادن كودك به مهد افتخار خودتان نسبت به او را نشان دهيد

براي عادت دادن كودك به مهد بايد به او افتخار كنيد. نشان دهيد كه مهد رفتن باعث افتخار به او شده است. او را با عناويني مانند دختر بزرگ من و يا پسر بزرگ من خطاب كنيد. تا از روند بزرگ شدن و رشد خود آگاه باشد.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد در عادت دادن كودك به مهد بايد دقت بالايي خرج كنيد. كودكان در حال رشد هستند و با رفتارهاي شما شخصيتشان شكل مي‌گيرد. به همين دليل بايد دقت بالايي داشته باشيد و در تمامي مراحل تربيت از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عادت دادن كودك به مهد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره كودك با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: عادت دادن كودك به مهد | 9 روش عادت دادن كودك به مهد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۱۶:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 1
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی