مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترك مواد مخدر تبديل به يكي از مسائل مهم در جوامع مختلف شده است و روش هاي زيادي براي آن وجود دارد. آيا در مورد روش‌هاي نوين و علمي در درمان سوء مصرف مواد مخدر اطلاعاتي داريد؟ با وجود اينكه امروزه همه متخصصين اعتياد را به عنوان يك بيماري عود كننده مغزي مي‌شناسند اما بسياري از افراد آن را تحت عنوان يك “بيماري” در نظر نمي‌گيرند و از همين رو با روش‌هاي درماني كه براي آن ابداع شده است نيز آشنايي ندارند.

همين امر باعث مي‌شود كه براي ترك اعتياد خود يا عزيزانشان از روش‌هاي سنتي و منسوخ شده استفاده كنند كه در اكثر موارد به شكست منتهي مي‌شوند. اين در حالي است كه امروزه روش‌هاي موثري براي ترك اعتياد وجود دارد كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به درمان‌هاي دارويي و روانشناختي اشاره كرد. 

منبع؛ ترك مواد مخدر | سريعترين و بهترين روش ترك مواد مخدر

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك مواد مخدر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره ترك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد. 

 

ترك مواد مخدر

ترك مواد مخدر كار آساني نخواهد بود. اينكار نياز به اراده و انگيزه خود فرد معتاد و همچنين حمايت اطرافيان دارد. اعتياد به دلايل مختلفي به وجود آمده و عوامل زيادي بر آن موثر خواهند بود. فراموش نكنيد كه اعتياد با سومصرف متفاوت است بايد در مواجهه با آنها اقدامات متفاوتي انجام داد. سومصرف حالتي موقتي بوده؛ البته شايد عوارض طولاني مدتي براي فرد ايجاد كند. اما نياز به ترك ندارد.

اما در مورد اعتياد، بدن فرد نسبت به مواد مخدر دچار مقاومت شده و همواره نياز به مصرف بيشتري براي رسيدن به لذت اوليه دارد. به همين دليل افراد معتاد بعد از مدتي، صرفا به آن مواد مخدر اعتياد پيدا كرده و ترك آن برايشان سخت است.

اهميت درمان سوء مصرف مواد مخدر از طريق روش‌هاي علمي

در گذشته سوء مصرف مواد مخدر تنها به عنوان يك آسيب اجتماعي در نظر گرفته مي‌شد و براي ترك دادن تنها روش‌هاي اجباري و دشوار نظير قطع ناگهاني مصرف يا بستن فرد به تخت وجود داشت چرا كه باور عمومي اين بود كه با قطع وابستگي جسماني؛ اعتياد از بين مي‌رود. اما با پيشرفت علم و افزايش تحقيقات در اين حوزه مشخص شد كه اعتياد تنها يك وابستگي جسماني ساده به مواد مخدر نيست بلكه نوعي وابستگي رواني نيز هست كه مي‌تواند مشكلات طولاني مدتي را براي فرد به بار بياورد.

از همين رو بسياري از افراد با وجود سم زدايي اغلب وسوسه و ولع شديدي را نسبت به مواد در خود حس مي‌كنند و پس از سپري كردن دوران بسيار سخت پرهيز بازهم دچار لغزش مي‌شوند. امروزه روش‌هاي روان شناختي مختلفي براي ترك مواد مخدر ابداع شده‌اند؛ كه به افراد كمك مي‌كنند تا بتوانند علاوه بر وابستگي جسماني بر وابستگي رواني خود غلبه كنند و در نتيجه بتوانند درمان موفقيت آميزي را تجربه نمايند.

همچنين درمان‌هاي دارويي جديدي كه براي ترك به كار گرفته مي‌شوند كمك مي‌كنند تا پس از قطع مواد مخدر افراد علائم جسماني ناخوشايند كمتري را تحمل كنند و از فشارهاي بدني موجود بكاهند.

عوارض ترك مواد مخدر

حتي با وجود ترك مواد مخدر، عوارض جانبي مصرف مواد مخدر، تا مدت ها در بدن فرد باقي خواهد ماند. افرادي كه براي مدت زمان طولاني با مصرف مواد مخدر مختلف به بدن خود آسيب رسانده اند؛ بعد از ترك نيز، شاهد پيامدهاي آن در بدن خود خواهند بود. برخي از عوارض ترك مواد مخدر، شامل موارد زير مي‌شوند.

بروز مشكلات قلبي و تنفسي

اختلال در خواب و اشتها

بروز افسردگي و اضطراب

بروز اختلالات جنسي

دردهاي عضلاني

شدت اين علائم در افراد مختلف، متفاوت خواهد بود و بستگي به دوز مصرفي و مدت زمان مصرف دارد. همچنين افرادي كه فرايند ترك را به صورت غيراصولي و خودسرانه انجام مي‌دهند؛ بيشتر اين پيامد ها را تجربه خواهند كرد.

روش هاي نوين ترك مواد مخدر

همان طور كه گفته شد امروزه درمان‌هاي متنوع و گوناگوني براي ترك مواد مخدر، ابداع شده است كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. جهت يافتن بهترين روش درمان مشاوره ترك اعتياد دريافت كنيد.

يكي از موانع بسيار مهم براي ترك مواد مخدر علائم ناخوشايندي است كه پس از قطع مصرف بروز مي‌يابند. اين علائم كه تحت عنوان سندروم محروميت از مواد مخدر شناخته مي‌شوند مي‌توانند آنقدر شديد باشند كه باعث شوند فرد احساس كند هيچ راهي به جز اعتياد برايش باقي نمانده و براي فرار از اين حالات آزاردهنده مجبور است كه دوباره به مواد مخدر پناه بياورد. اين مشكل در مخدرهاي افيوني نظير هروئين، كراك و ترياك بيشتر اتفاق مي‌افتد و علائمي نظير دردهاي عضلاني، دل درد، حالت تهوع و استفراغ را شامل مي‌شود.

خوشبختانه امروزه متخصصين توانسته‌اند به كمك درمان‌هاي دارويي نظير ترك اعتياد با متادون يا داروهاي ديگري نظير بوپرنورفين اين مشكل را از ميان بردارند. با اين حال توجه داشته باشيد كه براي استفاده از اين روش‌ها حتما بايد تحت نظر يك متخصص باشيد چراكه به دليل شباهت اين داروها به مواد مخدر؛ مصرف نا به جاي آن‌ها يا بي توجهي به دستورات پزشك مي‌تواند به اعتياد جديدي در شما منجر شود و مشكلات دو چنداني را ايجاد نمايد.

📌ترك مواد مخدر درمان شناختي رفتاري

درمان شناختي رفتاري امروزه به عنوان يكي از موثرترين رويكردهاي روان شناختي براي درمان ترك مواد مخدر و ساير وضعيت‌هاي روان پزشكي محسوب مي‌شود. در اين رويكرد متخصصين سلامت روان تلاش مي‌كنند تا عقايد و باورهاي غلطي كه در گرايش به مواد مخدر تاثير دارند را شناسايي كرده و باورهاي سالم و مناسبي را جايگزين آن‌ها نمايند.

همچنين آن‌ها با آموزش مهارت‌هايي نظير جرات مندي به بيماران كمك مي‌كنند تا بتوانند الگوهاي رفتاري سالمي را در پيش گرفته و از اين پس كمتر خود را در معرض موقعيت‌هاي تحريك كننده اعتياد قرار دهند.

📌بيزاري درماني از روش‌هاي درمان سوء مصرف مواد مخدر

در بيزاري درماني در حقيقت از اصول شرطي سازي براي ترك مواد مخدر استفاده مي‌شود. به اين صورت كه درمانگر تلاش مي‌كند تا همواره يك محرك ناخوشايند را با مصرف مواد مخدر همايند كند. براي مثال مصرف همزمان داروهاي تهوع آور با نوشيدن الكل باعث مي‌شود كه فرد به مرور نسبت به آن بيزار شده و ديگر تمايلي به ادامه دادن مصرف نداشته باشد. اين روش حتما بايد با كمك يك روانشناس انجام شود و انجام خودسرانه آن مي‌تواند خطرات زيادي براي فرد معتاد داشته باشد.

📌گروه درماني

گروه درماني يكي از موثرترين روش‌هاي درماني براي ترك مواد مخدر است چرا كه در اين روش افراد با تجربيات مشابه در كنار يكديگر قرار مي‌گيرند و تلاش مي‌كنند تا با بازگو كردن روش‌هاي شخصي خود براي غلبه بر مشكلاتي كه در مسير ترك با آن مواجه شده‌اند به يكديگر كمك كنند.

درمانگران در گروه درماني هاي سوء مصرف مواد مخدر تلاش مي‌كنند تا موضوعات بحث را هدايت كرده و تنش‌ها يا تعارض‌هاي احتمالي را مديريت كنند. افراد در اين گروه ها متوجه مي‌شوند كه تنها نيستند و مي‌توانند روابط خود را با ديگران حفظ كنند. همچنين روش 12 قدم نيز از انواع روش هاي گروه درماني محسوب مي‌شود كه با پذيرش آغاز شده و در قدم هاي بعدي نوبت به تسليم مي‌رسد.

📌خانواده درماني از روش‌هاي ترك مواد مخدر

امروزه رويكردهاي سيستمي در درمان مشكلات روانشناختي از اهميت بسزايي برخوردارند. در واقع بسياري از متخصصين بر اين باورند كه الگوهاي رفتاري غلط اغلب در اثر وجود مشكلاتي در كل يك سيستم به وجود مي‌آيند. در نتيجه كل اعضاي خانواده، نوع واكنش‌ها و تعاملات آن‌ها مي‌توانند در پيدايي، تداوم و درمان ترك مواد مخدر فرد نقش بسزايي را ايفا كنند. روانشناسان با برگزاري جلسات خانواده درماني تلاش مي‌كنند كه كل اعضاي خانواده را در فرايند اعتياد يك فرد درگير كنند و به اين ترتيب به طور عميق‌تري به عوامل موثر در بروز اين مشكل بپردازند. جهت آشنايي با درمان تخصصي هر يك از مواد مخدر زير بر روي آن كليك كنيد.

📌دارودرماني

در كنار روش هاي روانشناحتي براي ترك مواد مخدر، استفاده از دارو نيز در مواردي لازم خواهد بود. در شرايطي كه فرد عوارض و نشانه هاي شديدي را تجربه مي‌كند و يا دوز مصرفي آن زياد است؛ بايد دارو نيز مصرف كند. داروهايي كه پزشكان در اين دوران تجويز مي‌كنند؛ شامل بنزوديازپين ها، داروهاي ضدافسردگي، قرص B2، متادون و كلونيدين است. مصرف اين داروها بايد تحت نظر پزشك باشند؛ چرا كه برخي از آنها خود باعث ايجاد وابستگي و اعتياد مي‌شوند. و گاها همراه با مواد مخدر موجب مسموميت مي شوند.

📌ترك مواد مخدر در منزل

بسياري از افرادي كه از لحاظ رواني آمادگي حضور در كلينيك هاي ترك اعتياد براي مدت زمان طولاني را ندارند؛ فرايند ترك مواد مخدر خود را در خانه آغاز مي‌كنند. در اين شرايط حمايت خانواده و آرامش فضاي خانه بسيار مهم است. اگر فرد ديگري در خانه از مواد مخدر استفاده مي‌كند؛ بهتر است در اين زمان در خانه حضور نداشته و يا به مركز ترك اعتياد منتقل شود. همچنين حتي در خانه نيز فرد بايد همواره تحت نظر يك پزشك و يك روانشناس قرار بگيرد؛ تا دوران سم زدايي خود را مطمئن تر پشت سر بگذارد. توجه به رژيم غذايي اين افراد در دوران ترك مواد مخدر نيز بسيار اهميت خواهد داشت.

سخن پاياني

ترك مواد مخدر سبب بروز تغييرات زيادي در روند زندگي فرد خواهد شد. اعتياد زندگي فرد را تا مرز نابودي خواهد كشاند و حتي بر اطرافيان او نيز موثر خواهد بود. به همين دليل ترك به موقع آن و همچنين پيشگيري از بروز عوارض بسيار اهميت دارد. به طور كلي در مورد فرايند ترك، نبايد به صورت خودسرانه عمل كرد. بلكه افراد بايد از پزشك متخصص و يك روانشناس براي ترك مواد مخدر كمك گرفته و همچنين خود نيز تلاش زيادي كنند. حمايت خانواده نيز در اين دوران بسيار حائز اهميت است.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك مواد مخدر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره ترك از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد. 

 

سوالات متداول

آيا ترك مواد مخدر صورت سرپايي ممكن است؟

بله، امروزه در بسياري از موارد ترك مواد مخدر به صورت سرپايي و در منزل صورت مي‌گيرد و نيازي به بستري يا قرنطينه وجود ندارد. با اين حال همه چيز به شرايط جسماني و رواني بيمار بستگي دارد. افرادي كه مواد مخدر را در دوزهاي بسيار سنگين مصرف مي‌كرده‌اند يا افرادي كه خانواده حمايتگري ندارند ممكن است براي ترك نياز به بستري در مراكز درماني داشته باشند.

منبع؛ ترك مواد مخدر | سريعترين و بهترين روش ترك مواد مخدر

امتیاز:
بازدید:
[ ۹ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۶:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : ---
    دیروز : ---
    افراد آنلاین : 5
    همه : ---
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی