مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مصرف همزمان الكل و كلونازپام، آلپرازولام چه پيامد هايي دارد ؟ مصرف مواد مخدر و الكل خود ذاتا ضررهاي جبران‌ناپذيري براي سلامت بدن انسان دارد؛ ولي در اين بين بعضي افراد هم هستند كه الكل و مواد مخدر را هم زمان با هم مصرف مي‌كنند؛ اين مسئله نگراني بيشتري دارد و حتي امكان ‌مرگ شخص وجود دارد. برخي داروهاي مسكن و آرام‌بخش هم مانند ماده مخدر عمل مي‌كنند و اعتياد آورند. آلپروزلام و كلونازپام از جمله آنهاست كه به ‌عنوان يك داروي مسكن قوي در درمان اضطراب شديد به كار مي‌رود. اگر آلپرازولام همراه با الكل مصرف شودف فعاليت اسيد گاما آمينوبوتريك را افزايش مي‌دهد. گاما آمينوبوتريك يك انتقال دهنده عصبي است كه عملكرد و فعاليت سيستم عصبي مركزي (مغز) را تحت تاثير قرار مي‌دهد و فعاليت‌هاي آن را كند مي‌كند. در نهايت اثر آرام بخشي به فرد مي‌دهد. اين مواد كه هر دو كاهنده فعاليت‌هاي سيستم عصبي‌اند، با هم موجب اوردوز شخص مي‌شوند كه تهديد جدي براي فرد است.

آلپرازولام و كلونازپام چيست

آلپرازولام، يك داروي ضد اضطراب است كه پزشك جهت آرامش بيمار تجويز مي‌كند و نام ديگر آن زاناكس است. اين دارو جز گروه دارويي بنزوديازپين مي‌باشد، و مانند داروي مسكن عمل مي‌كند. بنزوديازپين‌ها غالبا در درمان اضطراب، اختلال هراس و بعضي اوقات ترك الكل يا تشنج توصيه مي‌گردند. هدف آن كاهش فعاليت سيستم عصبي مركزي و آرام بخشي در بيمار است. الكل هم مثل اين داروها تاثير آرام‌بخشي دارد، براي همين توليد‌كنندگان آلپرازولام توصيه جدي دارند كه اين داروها هرگز با الكل مصرف نشود. 

كلونازپام روي برخي مواد شيميايي موجود در مغزاثر مي‌گذارد، كه غلظت نامتعادل دارند. به عنوان يك داروي ضد تشنج است و ضد صرع نيز كاربرد دارد. كلونازپام جهت درمان انواعي از اختلالات تشنجي (مانند صرع غايب يا سندرم لنوكس گاستات) و اختلال پانيك (مانند هراس از فضاي باز) در كودكان و بزرگسالان هم بكار مي رود. هرگز كلونازپام را با الكل مصف نكنيد. 

خطرات استفاده همزمان كلونازپام، آلپرازولام و الكل

مراقب باشيد كه مصرف آلپرازولام، علائم اعتياد به الكل را تشديد مي‌كند و همچنين مصرف الكل هم علائم مصرف آلپرازولام را شدت مي‌بخشد. بنابراين اگر آلپرازولام و الكل همزمان مصرف شوند، تا جدا جدا، تاثيرشان چند برابر خواهد شد. در نتيجه فرد در معرض خطرات آرام‌بخشي بيش از حد، اتفاق خطرناك، مشكلات قلبي و تنفسي و حتي از دست دادن هوشياري قرار مي‌گيرد. تداخل آلپرازولام و الكل تهديدي بسيار جدي براي زندگي فرد است. اوردوز و مسموميت از خطرات شايع آن است.

اوردوز

مصرف بيش از حد اين دو با هم و در يك نوبت (استفاده از دوز كشنده) مشكلات جدي همچون تنگي نفس، لختگي خون و در نهايت نرسيدن اكسيژن كافي به اندام‌هاي حياتي مانند قلب و مغز مي‌شود. اگر هم  اكسيژن كافي به قلب و مغز نرسد موجب سكته فرد خواهد شد. نكته مهم اين است كه تمامي اين عوارضي كه گفتيم با مصرف همزمان و بيش از حد اين دو (آلپرازولام، كلونازپام با الكل) به وجود مي‌آيد، با سرعت خيلي بالا در بدن رخ مي‌دهند, تا جايي كه تلاش براي رساندن به اورژانس و كمك‌هاي اوليه بي‌ثمر است و اوردوز و مرگ فرد را به دنبال دارد. مسموميت | مصرف همزمان الكل و كلونازپام، آلپرازولام

گاهي هم مصرف همزمان اين دو ماده با هم در بدن فرد مسموميت ايجاد مي‌كند. اگر با چنين مشكلي مواجه شديد، يادتان باشد هيچ گونه عمل خودسرانه‌اي انجام ندهيد. بهترين و مهمترين كار اين است كه، با اورژانس تماس بگيريد و از يك تيم پزشكي كمك بخواهيد.

علائم اوردوز با آلپروزلام يا كلونازپام و الكل

همان‌طور كه گفتيم اگر فردي حتي مقدار كمي از اين داروها را با الكل به طور دائم مصرف كند، مشكلاتي كه برايش به وجود مي‌آيند در نهايت او را به كام مرگ خواهد كشيد. اولين علائم آن بعد از مصرف، لخته شدن خون، نرسيدن اكسيژن به اعضاي حياتي بدن از جمله مغز و قلب و  سپس سكته است. آلپرازولام و كلوتازپام اگر طولاني مدت مصرف شوند، ترك كردن آنها بسيار سخت خواهد بود. شما بايد اين كار را حتما تحت نظر روانشناس و پزشك متخصص انجام دهيد. 

عوارض مصرف آلپرازولام و الكل

مصرف همزمان الكل و آلپرازولام يا كلونازپام، علائم مصرف آنها را تشديد مي‌كنند. عوارض آنها را مي‌توان به كوتاه مدت و بلند مدت تقسيم‌بندي نمود ولي دركل شامل موارد زير است.

كاهش تنفس، خواب آلودگي، لكنت زبان، اختلال در هماهنگي، حالت تهوع، از دست دادن حافظه، كج خلقي، اضطراب، هذيان، تشنج، كما، مرگ.

عوارض مصرف كوتاه مدت آلپرازولام و الكل

اگر اين داروها با الكل به مدت كمي با هم مصرف شود شايد علائم چندان خطرناك نباشد. در كوتاه مدت مشكلاتي در حافظه فرد ايجاد خواهد شد و در نتيجه توانايي او در يادگيري و به يادآوردن افراد و وقايع كاهش مي‌يابد، اين موارد اصلي‌ترين عارضه حاصل از مصرف كوتاه مدت آلپرازولام، كلونازپام و الكل مي‌باشد.

از ديگر عوارض مصرف كوتاه مدت اين دو ماده؛ بروز اختلال در سيستم گردش خون فرد (كاهش فشار خون و به تبع آن كاهش ضربان قلب)، بروز اختلال در سيستم تنفسي فرد (ايجاد تنگي نفس)، بروز اختلال در دستگاه گوارش (اسهال و استفراغ) و بروز مسموميت را مي‌توان نام برد. البته اگر به اين عوارض مصرف كوتاه‌مدت بي‌توجهي شود، موجب تشديد عوارض و خطر جدي خواهد شد.

عوارض مصرف بلند مدت آلپرازولام و الكل

گذشته از مشكلاتي كه در صورت مصرف كوتاه مدت ايجاد و تشديد مي‌شوند، فرد با استفاده طولاني مدت آنها با مشكلات جدي ديگري هم مواجه خواهد شد. عوارضي در عملكرد مغز (افزايش احتمال سكته مغزي، از دست دادن هوشياري و كاهش قدرت تمركز كردن، يادگيري و به ياد آوردن)، عملكرد قلب (بالا رفتن احتمال بروز بيماري‌هاي قلبي)، رفتارهاي فرد (پرخاشگري و بروز رفتارهاي خصمانه) به وجود خواهد آمد. علاوه بر اين در صورت استفاده طولاني مدت و همزمان آلپرارولام، كلونازپام با الكل، احتممال ابتلا به سرطان نيز افزايش چشمگيري خواهد داشت. بر اساس مطالعاتي كه  دانشمندان انجام دادند، خطر ايجاد سرطان گلو، دهان، پستان و كبد و نيز احتمال آسيب در عملكرد كبد (نارسايي كبد) به شدت افزايش مي‌يابد. عوارض ديگر عبارتند از؛ افسردگي و مشكلات ناشي از آن (كاهش ميل جنسي، احساس غم و ناراحتي زياد، احساس نارضايتي فرد از خود و در برخي موارد حاد خودكشي).

درمان و دريافت خدمات مشاوره‌اي

حتما با خواندن اين مقاله به مضرات مصرف همزمان آلپرازولام، كلونازپام و الكل پي برديد. اكنون اگر خود يا يكي از عزيزانتان اين كار را انجام مي‌دهد، بهتر است هر چه سريعتر تحت نظر روانپزشك در يك كمپ ترك اعتياد به درمان وابستگي خود اقدام كنيد. توجه كنيد كه اگر اين سوء مصرف الكل و استفاده از آلپرازولام را مدت زمان زيادي است كه انجام مي‌دهيد، حتما نسبت به مصرف آنها اعتياد پيدا كرده‌ايد و بهترين و تنها راه مقابله با آن ترك الكل و ترك آلپرازولام است. اگر دور از كلينيك و بطور غير اصولي و يكباره اقدام به ترك كنيد، علائم ترك را از درد و ناراحتي خفيف تا بيماري‌هاي خطرناك پزشكي همچون تشنج و كما تجربه خواهيد كرد. پس هرگز به تنهايي قصد ترك نكنيد. ترك اعتياد تحت نظر روانپزشك، بروز علائم ترك را كاهش مي‌دهد.

كلام آخر

داروهاي آرام‌بخش (كلونازپام و آلپرازولام) و الكل هر كدام به طور جداگانه عوارضي دارند. وقتي اين مواد با هم مصرف شوند عوارضشان دوچندان خواهد شد و خطر مرگ براي فرد وجود دارد. از اين رو نگراني‌هاي ناشي از اثرات بد مصرف آنها، موجب حركت افراد به سمت ترك اين مواد مي‌شود. مسير ترك بايد هوشمندانه و تحت نظر يك تيم درماني متخصص اين كار، طي شود. پس اكيدا توصيه مي‌كنيم از انجام هرگونه اقدام خودسرانه‌، پرهيز كنيد و از خدمات درماني و روانشناسي و روانپزشكي در يك كلينيك معتبر ترك اعتياد استفاده نماييد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/24  ] [ ۰۹ ] [ newmiind ] [ ]

مصرف همزمان الكل و كلونازپام، آلپرازولام چه پيامد هايي دارد ؟ مصرف مواد مخدر و الكل خود ذاتا ضررهاي جبران‌ناپذيري براي سلامت بدن انسان دارد؛ ولي در اين بين بعضي افراد هم هستند كه الكل و مواد مخدر را هم زمان با هم مصرف مي‌كنند؛ اين مسئله نگراني بيشتري دارد و حتي امكان ‌مرگ شخص وجود دارد. برخي داروهاي مسكن و آرام‌بخش هم مانند ماده مخدر عمل مي‌كنند و اعتياد آورند. آلپروزلام و كلونازپام از جمله آنهاست كه به ‌عنوان يك داروي مسكن قوي در درمان اضطراب شديد به كار مي‌رود. اگر آلپرازولام همراه با الكل مصرف شودف فعاليت اسيد گاما آمينوبوتريك را افزايش مي‌دهد. گاما آمينوبوتريك يك انتقال دهنده عصبي است كه عملكرد و فعاليت سيستم عصبي مركزي (مغز) را تحت تاثير قرار مي‌دهد و فعاليت‌هاي آن را كند مي‌كند. در نهايت اثر آرام بخشي به فرد مي‌دهد. اين مواد كه هر دو كاهنده فعاليت‌هاي سيستم عصبي‌اند، با هم موجب اوردوز شخص مي‌شوند كه تهديد جدي براي فرد است. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كلي كنيد.

منبع: مصرف همزمان الكل و كلونازپام، آلپرازولام

آلپرازولام و كلونازپام چيست

آلپرازولام، يك داروي ضد اضطراب است كه پزشك جهت آرامش بيمار تجويز مي‌كند و نام ديگر آن زاناكس است. اين دارو جز گروه دارويي بنزوديازپين مي‌باشد، و مانند داروي مسكن عمل مي‌كند. بنزوديازپين‌ها غالبا در درمان اضطراب، اختلال هراس و بعضي اوقات ترك الكل يا تشنج توصيه مي‌گردند. هدف آن كاهش فعاليت سيستم عصبي مركزي و آرام بخشي در بيمار است. الكل هم مثل اين داروها تاثير آرام‌بخشي دارد، براي همين توليد‌كنندگان آلپرازولام توصيه جدي دارند كه اين داروها هرگز با الكل مصرف نشود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد آلپرازولام كليك كنيد.

كلونازپام روي برخي مواد شيميايي موجود در مغزاثر مي‌گذارد، كه غلظت نامتعادل دارند. به عنوان يك داروي ضد تشنج است و ضد صرع نيز كاربرد دارد. كلونازپام جهت درمان انواعي از اختلالات تشنجي (مانند صرع غايب يا سندرم لنوكس گاستات) و اختلال پانيك (مانند هراس از فضاي باز) در كودكان و بزرگسالان هم بكار مي رود. هرگز كلونازپام را با الكل مصف نكنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد كلونازپام كليك كنيد.

خطرات استفاده همزمان كلونازپام، آلپرازولام و الكل

مراقب باشيد كه مصرف آلپرازولام، علائم اعتياد به الكل را تشديد مي‌كند و همچنين مصرف الكل هم علائم مصرف آلپرازولام را شدت مي‌بخشد. بنابراين اگر آلپرازولام و الكل همزمان مصرف شوند، تا جدا جدا، تاثيرشان چند برابر خواهد شد. در نتيجه فرد در معرض خطرات آرام‌بخشي بيش از حد، اتفاق خطرناك، مشكلات قلبي و تنفسي و حتي از دست دادن هوشياري قرار مي‌گيرد. تداخل آلپرازولام و الكل تهديدي بسيار جدي براي زندگي فرد است. اوردوز و مسموميت از خطرات شايع آن است.

اوردوز

مصرف بيش از حد اين دو با هم و در يك نوبت (استفاده از دوز كشنده) مشكلات جدي همچون تنگي نفس، لختگي خون و در نهايت نرسيدن اكسيژن كافي به اندام‌هاي حياتي مانند قلب و مغز مي‌شود. اگر هم  اكسيژن كافي به قلب و مغز نرسد موجب سكته فرد خواهد شد. نكته مهم اين است كه تمامي اين عوارضي كه گفتيم با مصرف همزمان و بيش از حد اين دو (آلپرازولام، كلونازپام با الكل) به وجود مي‌آيد، با سرعت خيلي بالا در بدن رخ مي‌دهند, تا جايي كه تلاش براي رساندن به اورژانس و كمك‌هاي اوليه بي‌ثمر است و اوردوز و مرگ فرد را به دنبال دارد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ترك الكل كليك كنيد.

مسموميت | مصرف همزمان الكل و كلونازپام، آلپرازولام

گاهي هم مصرف همزمان اين دو ماده با هم در بدن فرد مسموميت ايجاد مي‌كند. اگر با چنين مشكلي مواجه شديد، يادتان باشد هيچ گونه عمل خودسرانه‌اي انجام ندهيد. بهترين و مهمترين كار اين است كه، با اورژانس تماس بگيريد و از يك تيم پزشكي كمك بخواهيد.

علائم اوردوز با آلپروزلام يا كلونازپام و الكل

همان‌طور كه گفتيم اگر فردي حتي مقدار كمي از اين داروها را با الكل به طور دائم مصرف كند، مشكلاتي كه برايش به وجود مي‌آيند در نهايت او را به كام مرگ خواهد كشيد. اولين علائم آن بعد از مصرف، لخته شدن خون، نرسيدن اكسيژن به اعضاي حياتي بدن از جمله مغز و قلب و  سپس سكته است. آلپرازولام و كلوتازپام اگر طولاني مدت مصرف شوند، ترك كردن آنها بسيار سخت خواهد بود. شما بايد اين كار را حتما تحت نظر روانشناس و پزشك متخصص انجام دهيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد تست اعتياد به الكل كليك كنيد.

عوارض مصرف آلپرازولام و الكل

مصرف همزمان الكل و آلپرازولام يا كلونازپام، علائم مصرف آنها را تشديد مي‌كنند. عوارض آنها را مي‌توان به كوتاه مدت و بلند مدت تقسيم‌بندي نمود ولي دركل شامل موارد زير است.

كاهش تنفس، خواب آلودگي، لكنت زبان، اختلال در هماهنگي، حالت تهوع، از دست دادن حافظه، كج خلقي، اضطراب، هذيان، تشنج، كما، مرگ.

عوارض مصرف كوتاه مدت آلپرازولام و الكل

اگر اين داروها با الكل به مدت كمي با هم مصرف شود شايد علائم چندان خطرناك نباشد. در كوتاه مدت مشكلاتي در حافظه فرد ايجاد خواهد شد و در نتيجه توانايي او در يادگيري و به يادآوردن افراد و وقايع كاهش مي‌يابد، اين موارد اصلي‌ترين عارضه حاصل از مصرف كوتاه مدت آلپرازولام، كلونازپام و الكل مي‌باشد.

از ديگر عوارض مصرف كوتاه مدت اين دو ماده؛ بروز اختلال در سيستم گردش خون فرد (كاهش فشار خون و به تبع آن كاهش ضربان قلب)، بروز اختلال در سيستم تنفسي فرد (ايجاد تنگي نفس)، بروز اختلال در دستگاه گوارش (اسهال و استفراغ) و بروز مسموميت را مي‌توان نام برد. البته اگر به اين عوارض مصرف كوتاه‌مدت بي‌توجهي شود، موجب تشديد عوارض و خطر جدي خواهد شد.

عوارض مصرف بلند مدت آلپرازولام و الكل

گذشته از مشكلاتي كه در صورت مصرف كوتاه مدت ايجاد و تشديد مي‌شوند، فرد با استفاده طولاني مدت آنها با مشكلات جدي ديگري هم مواجه خواهد شد. عوارضي در عملكرد مغز (افزايش احتمال سكته مغزي، از دست دادن هوشياري و كاهش قدرت تمركز كردن، يادگيري و به ياد آوردن)، عملكرد قلب (بالا رفتن احتمال بروز بيماري‌هاي قلبي)، رفتارهاي فرد (پرخاشگري و بروز رفتارهاي خصمانه) به وجود خواهد آمد. علاوه بر اين در صورت استفاده طولاني مدت و همزمان آلپرارولام، كلونازپام با الكل، احتممال ابتلا به سرطان نيز افزايش چشمگيري خواهد داشت. بر اساس مطالعاتي كه  دانشمندان انجام دادند، خطر ايجاد سرطان گلو، دهان، پستان و كبد و نيز احتمال آسيب در عملكرد كبد (نارسايي كبد) به شدت افزايش مي‌يابد. عوارض ديگر عبارتند از؛ افسردگي و مشكلات ناشي از آن (كاهش ميل جنسي، احساس غم و ناراحتي زياد، احساس نارضايتي فرد از خود و در برخي موارد حاد خودكشي).

درمان و دريافت خدمات مشاوره‌اي

حتما با خواندن اين مقاله به مضرات مصرف همزمان آلپرازولام، كلونازپام و الكل پي برديد. اكنون اگر خود يا يكي از عزيزانتان اين كار را انجام مي‌دهد، بهتر است هر چه سريعتر تحت نظر روانپزشك در يك كمپ ترك اعتياد به درمان وابستگي خود اقدام كنيد. توجه كنيد كه اگر اين سوء مصرف الكل و استفاده از آلپرازولام را مدت زمان زيادي است كه انجام مي‌دهيد، حتما نسبت به مصرف آنها اعتياد پيدا كرده‌ايد و بهترين و تنها راه مقابله با آن ترك الكل و ترك آلپرازولام است. اگر دور از كلينيك و بطور غير اصولي و يكباره اقدام به ترك كنيد، علائم ترك را از درد و ناراحتي خفيف تا بيماري‌هاي خطرناك پزشكي همچون تشنج و كما تجربه خواهيد كرد. پس هرگز به تنهايي قصد ترك نكنيد. ترك اعتياد تحت نظر روانپزشك، بروز علائم ترك را كاهش مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ترك اعتياد كليك كنيد.

كلام آخر

داروهاي آرام‌بخش (كلونازپام و آلپرازولام) و الكل هر كدام به طور جداگانه عوارضي دارند. وقتي اين مواد با هم مصرف شوند عوارضشان دوچندان خواهد شد و خطر مرگ براي فرد وجود دارد. از اين رو نگراني‌هاي ناشي از اثرات بد مصرف آنها، موجب حركت افراد به سمت ترك اين مواد مي‌شود. مسير ترك بايد هوشمندانه و تحت نظر يك تيم درماني متخصص اين كار، طي شود. پس اكيدا توصيه مي‌كنيم از انجام هرگونه اقدام خودسرانه‌، پرهيز كنيد و از خدمات درماني و روانشناسي و روانپزشكي در يك كلينيك معتبر ترك اعتياد استفاده نماييد. براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/9/12  ] [ ۱۲ ] [ newmiind ] [ ]

قرص آلپرازولام كه اغلب با نام تجاري زاناكس شناخته مي‌شود يكي از انواع داروهاي ضد اضطرابي بنزوديازپيني است كه براي مشكلاتي نظير اختلالات خواب، حمله عصبي و اضطراب فراگير تجويز مي‌شود. با اين حال اين دارو قابليت ايجاد وابستگي و اعتيادآوري شديد رواني دارد؛ به همين خاطر حتما شروع و نحوه قطع مصرف آن بايد زير نظر متخصص صورت گيرد. در ادامه به توضيحات بيشتري در مورد موارد مصرف و عوارض جانبي استفاده از آلپرزولام پرداخته‌ايم. در صورتي كه مدت زيادي است كه از اين دارو مصرف مي‌كنيد حتما نياز به دريافت مشاوره روانشناسي داريد.

 

بيشتر بخوانيد : علائم اضطراب | نشانه هاي اضطراب شديد چيست؟

 

منبع : قرص آلپرازولام براي چيست

 

 

 

آشنايي با قرص آلپرازولام و موارد مصرف آن

آلپرزولام يا همان زاناكس يكي از انواع داروهاي ضداضطرابي است كه در طبقه‌بندي دارويي در دسته بنزوديازپين‌ها قرار مي‌گيرد. از اين دارو اغلب براي درمان اضطراب و حملات عصبي پنيك استفاده مي‌شود. مكانيسم اثر آلپرزولام به اين صورت است كه با افزايش اثر برخي نوروترنسميترها در مغز نظير گابا منجر به افزايش عملكرد مهاري در سيستم عصبي شده و در نتيجه منجر به آرامش بيشتر مي‌شود. از همين رو در پي مصرف كاهش علائم اضطرابي (نظير كاهش تپش قلب، بي قراري و بي خوابي) تجربه مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد. 

عوارض جانبي مصرف قرص آلپرازولام

همانند هرداروي ديگري مصرف آلپرزولام نيز با عوارض جانبي بالقوه‌اي همراه خواهد بود كه ممكن است در برخي افراد بيش از سايرين ديده شود. از جمله اين عوارض مي‌توان به احساس گيجي، كاهش ميل جنسي، سرگيجه و احساس سبكي در سر اشاره كرد. براي مقابله با سرگيجه ناشي از مصرف آلپرزولام توصيه مي‌شود در طول دوران مصرف به آرامي از جا برخيزيد و به طور ناگهاني از موقعيت تكيه داده يا نشسته تغيير حالت ندهيد. توجه داشته باشيد كه اين دارو اعتيادآور است؛ در نتيجه هرگز سرخود از اين دارو مصرف نكنيد. از همين رو اكيدا توصيه مي‌كنيم براي شروع يا قطع مصرف زاناكس حتما با يك متخصص مشورت نماييد.

تداخلات دارويي با قرص آلپرازولام

تداخلات دارويي مي‌تواند بر مكانيسم دارويي كه مصرف مي‌كنيد تاثير گذاشته و برخي عوارض جانبي جدي را تشديد نمايد. در نتيجه نبايد داروهاي مختلف را به طور سرخود و همزمان با يكديگر مصرف كنيد و در زمان مراجعه به متخصص حتما او را در جريان داروهايتان بگذاريد.

از جمله داروهايي كه در مكانيسم عمل آلپرزولام تداخل ايجاد مي‌كنند مي‌توان به مصرف همزمان ساير داروهاي ضد اضطرابي، داروهاي ضدتشنج و برخي ضدافسرگي‌ها اشاره كرد. در واقع هرگونه دارويي كه همانند آلپرزولام منجر به مهار و سركوب سيستم عصبي مي‌شود، مي‌تواند در تداخل با اين دارو به تضعيف مضاعف سيستم عصبي مركزي بيانجامد و عوارضي نظير خواب آلودگي مفرط، كاهش سطح هشياري، اغماء و حتي مرگ را در پي داشته باشد. در نتيجه هنگامي كه پزشك براي شما آلپرزولام تجويز مي‌كند بايد او را در جريان ساير داروهايي كه مصرف مي‌كنيد، قرار دهيد.

 

بيشتر بخوانيد : اختلالات اضطرابي | معرفي انواع و درمان اختلالات اضطرابي در DSM5

 

نكاتي كه هنگام مصرف آلپرازولام بايد به آن ها توجه كنيد

– در صورتي كه از قبل داروهاي ضداضطرابي ديگري نظير ديازپام يا لورازپام مصرف كنيد، هنگام تجويز اين دارو سوابق پزشكي و دارويي خود را با متخصص در ميان بگذاريد.

– ابتلا به برخي بيماري‌ها مي‌تواند بر عملكرد اين دارو اثر گذاشته و منجر به عوارض جانبي ناخوشايندي شود. از همين رو در صورت وجود مشكلاتي نظير بيماري‌هاي كليوي، بيماري‌هاي كبدي، مشكلات ريوي يا تنفسي و يا اختلالات خواب نظير آپنه خواب و يا داشتن سابقه اعتياد (به هرگونه مواد يا الكل) حتما موضوع را با متخصص در ميان بگذاريد.

– اين دارو باعث ايجاد احساس خواب آلودگي و گيجي مي‌شود. در نتيجه پس از مصرف از انجام فعاليت‌هايي مثل رانندگي كه به هشياري نياز دارند، بپرهيزيد.

– استفاده از آلپرزولام باعث تضعيف سيستم عصبي مركزي مي‌شود. استفاده همزمان از الكل يا مواد مخدر اين تاثير را به طور مفرط افزايش داده و حتي در مواردي منجر به اغما و يا مرگ مي‌شود.

– قبل از انجام عمل‌هاي جراحي يا مراجعه به دندانپزشك در مورد مصرف اين دارو به پزشك خود اطلاع دهيد.

قدم آخر و جايگزين آلپرازولام

در نظر داشته باشيد كه مصرف داروهاي ضد اضطرابي هميشه براي درمان  اختلالات اضطرابي لازم نيست. در بسياري از موارد با دريافت درمان‌هاي غير دارويي نظير روان درماني با رويكرد شناختي رفتاري مساله از بين مي‌رود و ديگر نيازي به مصرف قرص‌هايي نظير آلپرزولام نيست.

با توجه به عوارضي كه اين داروها به همراه دارند اكثر متخصصين همواره توصيه مي‌كنند كه براي مشكلات روان شناختي (يعني مسائلي كه ريشه در ذهن و روان دارند)، ابتدا به يك روانشناس مراجعه كرده و روان درماني را امتحان كنيد. در صورتي كه علائم اضطرابي شما بسيار شديد بوده يا به دليل وجود مشكلات روانشناختي امكان ادامه جلسات وجود نداشت، مصرف دارو ضرورت داشته و درمانگر شما را به يك روانپزشك ارجاع خواهد داد تا مصرف دارو را همزمان با رواندرماني آغاز نماييد. چرا كه تجويز دارو به معناي درمان نيست و تنها مانند مسكن براي مدت كوتاهي موثر خواهند بود. براي آشنايي با برترين روش هاي درمان اضطراب شديد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي و اضطراب مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا آلپرازولام اعتيادآور است؟

بله مصرف سرخود اين دارو در دوزهاي كنترل نشده مي تواند آثار اعتيادي به جاي بگذارد. از همين رو بسيار اهميت دارد كه در مورد شروع و نحوه قطع مصرف اين دارو حتما با يك متخصص مشورت كنيد و طبق تجويز و توصيه پزشك پيش برويد.

آيا مصرف آلپرزولام مي تواند به اوردوز منجر شود؟

مصرف بيش از حد آلپرزولام همانند هر داروي ديگري مي تواند با خطر اوردوز همراه شود. در حقيقت دوزهاي بالاي اين دارو با تضعيف و مهار سيستم عصبي مركزي علائم حياتي و سطح هشياري انسان را كاهش مي دهد و در نتيجه مي تواند با پيامدهاي جبران ناپذيري همراه شود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

منبع : قرص آلپرازولام براي چيست

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/5  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 3
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب