مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

خودارضايي در مردان يكي از چالش‌هايي است كه اغلب از سنين بلوغ شروع شده و زندگي جنسي بسياري از افراد را تحت تاثير قرار مي‌دهد. خود ارضايي به خصوص از طريق مشاهده تصاوير ***گرافي در بسياري از موارد زمينه ساز اعتياد به ديدن اين تصاوير و اعتياد به عمل خود ارضايي مي‌شود و سلامت رواني بسياري از مردان را تحت تاثير قرار مي‌دهد. ما در اين مقاله علل خود ارضايي در مردان و پيامدهاي آن را مورد بررسي قرار داده‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خودارضايي مردان مي توانيد در هر زمان از روز با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: خودارضايي در مردان چه عوارضي دارد

خودارضايي در مردان

به طور كلي آمار خودارضايي در مردان در مقايسه با زنان بيشتر است. البته اين موضوع از دلايل مختلفي نشات گرفته و همچنين مسائل زيادي بر آن موثر است. بسياري از مردان اين رفتار را از دوران نوجواني و بلوغ آغاز مي‌كنند. معمولا براي چنين افرادي كنترل ميل جنسي و همچنين تخليه انرژي جنسي به شكل درست، مشكل است و راه حل درستي براي آن ندارند. البته خودارضايي براي مرداني كه مجرد هستند و يا شريك جنسي ثابتي ندارند؛ منعي ندارد. اما بهتر است به انجام آن اعتياد پيدا نكرده و اين رفتار را كنترل نمايند.

علل و دليل خودارضايي در مردان

خودارضايي به معناي تحريك اندام‌هاي جنسي توسط خود فرد است كه در مردان به تجربه انزال مي‌انجامد. اين عمل معمولا در دوران بلوغ و با بيدار شدن غريزه جنسي بيش از هر زمان ديگري انجام مي‌شود. با اين حال افراد به دلايل ديگري نظير عدم دسترسي به شريك جنسي در ساير دوران زندگي و ناتواني در تجربه انزال در رابطه جنسي با همسر، ممكن است دست به خود ارضايي بزنند. 

پيامدهاي خودارضايي در مردان

برخلاف باورهاي عمومي اشتباهي كه در مورد خودارضايي مردان وجود دارد، پژوهش‌ها بروز صدمات جسماني خاصي را در پي انجام اين كار نشان نمي‌دهند. آنچه اهميت دارد اين است كه تكرار خود ارضايي بيش از آنكه بخواهد به جسم فرد آسيب برساند او را در برابر مشكلات روان شناختي و جنسي آسيب پذير مي‌كند كه ما در ادامه به مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

💠احساس گناه و ابتلا به اختلالات روان شناختي

انجام خود ارضايي از نظر اخلاقي در اكثر فرهنگ‌ها و به خصوص باورهاي مذهبي نهي شده است. همين امر باعث مي‌شود كه فرد پس از انجام خود ارضايي، احساسات منفي زيادي را تجربه كرده و با عذاب وجدان و احساس گناه دروني درگير شود. تجربه مكرر احساس گناه فشار اضطراب بسيار زيادي را به فرد تحميل مي‌كند كه مي‌تواند باعث شكل گيري اختلال‌هاي اضطرابي و افسردگي شود. هرچقدر تاكيد بافت فرهنگي و مذهبي كه فرد در آن زندگي مي‌كند بر ناپسند بودن خودارضايي در مردان بيشتر باشد، احتمال درگيري با فشارهاي رواني در پي آن بيشتر خواهد شد.

💠خودارضايي در مردان | اعتياد به ***گرافي

يكي ديگر از عوارض خودارضايي در مردان، اعتياد به ***گرافي است. بسياري از مردان براي انجام خودارضايي و رسيدن به تحريكات بيشتر از فيلم‌هاي ***گرافي و تصاوير مستهجن استفاده مي‌كنند. تكرار اين كار با درگير كردن مدارهاي پاداش در مغز مي‌تواند منجر به اعتياد به اين كار شود. متاسفانه در صنعت ***گرافي تنها بر لذت جنسي فردي تاكيد مي‌‌گردد و رابطه جنسي به عنوان يك ارتباط متقابل انساني نشان داده نمي‌شود. همين امر مي تواند باورهاي جنسي افراد را تحت تاثير قرار دهد و باعث شود كه آن‌ها انتظارات غير معقولي را از رابطه جنسي شكل دهند.

💠اعتياد به خود ارضايي

حتي در صورتي كه خودارضايي در مردان به تنهايي و بدون ديدن تصاوير ***گرافي انجام شود نيز مي‌تواند باعث اعتياد گردد. اعتياد به خود ارضايي زماني مطرح مي‌شود كه فرد مشغوليت ذهني زيادي در مورد عمل خود ارضايي داشته باشد و نوعي احساس فشار و اجبار را براي انجام آن در درون خود حس كند. اين امر باعث مي‌شود كه فرد دچار افت عملكرد در فعاليت‌هاي روزانه شود و در مسائل شغلي، تحصيلي و ارتباطي نيز مشكلاتي را تجربه كند.

💠خودارضايي در مردان | كاهش حساسيت جنسي

مطالعات داده انجام خودارضايي در مردان در برخي موارد باعث مي‌شود كه آلت تناسلي فرد آستانه حساسيت بالاتري پيدا كند و به سادگي در حين رابطه با شريك جنسي تحريك نشود. اين امر مي‌تواند ميزان لذت مردان از رابطه جنسي را كاهش داده و باعث شود كه براي به دست آوردن احساس بهتر به خودارضايي وابسته شوند.

💠اختلال در انزال

طبيعي است كه با وجود خودارضايي در مردان به صورت مداوم، انزال آنها نيز دچار مشكلاتي مي‌گردد. در واقع احتمال بروز ابتلا به مشكلات جنسي ديگر نيز بسيار وجود دارد. در صورت بروز اين نوع از وابستگي افراد يا زودانزالي و يا ديرانزالي و عدم ارگاسم را تجربه مي‌كنند. در واقع چرخه جنسي آنها دچار تغيير شده و گاهي تنها با خودارضايي مي‌توانند ارگاسم را تجربه كنند. در چنين شرايطي حتي با وجود همسز و يا شريك جنسي، بازهم نمي‌توانند رابطه جنسي مطلوبي را تجربه كنند.

💠اختلال در زندگي روزمره

هر نوع اعتياد و وابستگي در زندگي روزمره افراد مشكلاتي ايجاد مي‌كند. خودارضايي در مردان نيز بعد از مدتي باعث اعتياد آنها شده و اگر نتوانند اين رفتار را كنترل كنند در محيط ها و شرايط مختلف، مجبور به خودارضايي هستند. در واقع زندگي شخصي و كاري آنها نيز تحت تاثير قرار گرفته و كنترل خود را بر اين موضوع از دست مي‌دهند.

💠مشكلات جسماني

بر اساس تحقيقاتي كه به تازگي در مورد خودارضايي در مردان انجام شده است؛ خودارضايي به طور كلي مشكل جدي براي افراد ايجاد نمي‌كند. اما اگر افراد براي مدت زمان طولاني و به دفعات آن را انجام دهند؛ مشكلات جسماني را نيز در اين مورد تجربه مي‌كنند. بسيار احتمال دارد كه افراد دچار مشكل نعوظ شده و حتي تغييراتي را در ميزان طبيعي هورمون ها نيز تجربه كنند. از طرفي برخي از باورهايي كه در اين زمينه وجود داردند نيز اشتباه است. براي مثال خودارضايي هيچ تاثيري در ضعيف شدن چشم افراد يا تحليل رفتن عضلات آنها ندارد.

توقف خودارضايي در مردان

امروزه متخصصين بر اين باورند كه انجام رفتارهاي لذت بخشي نظير خودارضايي مي‌تواند با درگير كردن نواحي مشابه مغزي به نوعي اعتياد بيانجامند. درمان افرادي كه مبتلا به اعتيادهاي رفتاري هستند با روش‌هاي مختلفي امكان پذير است كه توسط متخصصين سلامت روان از جمله روانشناسان ارائه مي‌شود. براي مثال درمانگران در رويكرد شناختي رفتاري به شما كمك مي‌كنند تا باورهاي غلط در مورد خود ارضايي و رابطه جنسي را اصلاح كنيد و با تمرين الگوهاي رفتاري صحيح در مورد رابطه جنسي بتوانيد از انجام وسواس گونه خود ارضايي دست بكشيد. 

📌كنترل استرس و اضطراب

يكي از اصلي ترين اقداماتي كه افراد بايد در مورد خودارضايي مردان انجام دهند؛ كنترل استرس و اضطراب آنهاست. در واقع برخي از مردان تنها به دليل اينكه نمي‌توانند به روش درستي استرس خود را كنترل كنند؛ از اين روش استفاده مي‌كنند. افراد مي‌توانند در اين زمينه از يك متخصص روانشناس كمك گرفته و اين موضوع را ريشه يابي كنند.

📌كنترل كردن محرك هاي محيطي

برخي از محرك هاي محيطي بيشتر افراد را به خودارضايي ترغيب مي‌كنند. مردان بايد اين عوامل را پيدا كرده و در صورت بروز از آنها دوري كنند. همچنين در چنين شرايطي حواس خود را نيز پرت كنند. از طرفي در هنگام خواب لباس هاي بيشتري پوسيده تا از تماس بدن خود با تخت خواب و همچنين تحريك شدن، جلوگيري كنند.

📌ورزش و تغذيه مناسب

ورزش يكي از جايگزين هاي بسيار مناسب براي خودارضايي در مردان است. چرا كه مردان با اينكار مي‌توانند به درستي انرژي خود را تخليه كرده و همچنين بدن سالم تري داشته باشند. از طرفي از خوردن غذاهاي محرك پرهيز كرده و رژيم غذايي سالمي داشته باشند.

سخن پاياني

فراموش نكنيد كه در مورد خودارضايي در مردان، عوامل زيادي وجود دارند كه بايد بررسي شوند. همچنين به طور قطعي نمي‌توان در اين مورد نظر داد. تنها بايد به افراد كمك كرد تا اين موضوع را كنترل كرده و عوارض جانبي آن را به حداقل برسانند. اين موارد با مراجعه به متخصص امكانپذير مي‌شود. افراد مي‌توانند با مشاوره جنسي در اين مورد مشورت كرده و از راهكارهاي جايگزين مطلع شوند.

براي دريافت مشاوره در زمينه خودارضايي مردان مي توانيد در هر زمان از روز با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا خود ارضايي زياد مردان مي تواند منجر به احساس افسردگي شود؟

بله، همان طور كه گفته شد بسياري از افراد پس از انجام خودارضايي درگير احساسات منفي شديدي مي‌شوند كه تحت تاثير باورهاي آن‌ها در اين زمينه قرار دارد. اين احساسات منفي در دراز مدت فرد را در برابر مشكلات روانشناختي از جمله افسردگي آسيب پذير مي‌كنند و سلامت رواني او را تحت تاثير قرار مي‌دهند.گ

منبع: خودارضايي در مردان چه عوارضي دارد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/11/7  ] [ ۱۴ ] [ newmiind ] [ ]

چقدر با عوارض استرس و فشار رواني آشنايي داريد؟ در دنياي امروز استرس موضوعي است كه نمي‌توانيد از آن فرار كنيد. موضوعات تنش‌زا هميشه و همه جاي زندگي ما حضور دارند. ترافيك، صحبت كردن با ارباب‌رجوع يا رئيس در محل كار، تربيت كردن فرزندان، اختلافات خانوادگي يا بسياري از مسائل ديگر ازجمله شرايطي هستند كه مي‌توانند شما را درگير استرس كنند. بااين‌حال اگر نتوانيد فشار رواني را در زندگي خود مديريت كنيد، دير يا زود درگير عوارض آن خواهيد شد. اين عوارض مي‌تواند از مشكلات ساده‌اي مثل يك سردرد تا كاهش سطح ايمني بدن و درگيري با انواع بيماري‌ها متفاوت باشد. پس به محض ديدن نشانه‌هاي استرس بايد به دنبال راه حل باشيد. براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض استرس و فشار رواني مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: عوارض استرس و فشار رواني بر بدن و ذهن 

استرس يا فشار رواني چيست؟ 

اضطراب يك واكنش طبيعي در بدن ماست. فرض كنيد در يك خيابان شلوغ اتومبيلي با سرعت به شما نزديك مي‌شود؛ اگر استرس وجود نداشته باشد طبيعتاً شما هم تلاشي براي كنار رفتن از مسير اتومبيل نخواهيد داشت و اين زندگي‌تان را به خطر مي‌اندازد. به همين خاطر روانشناسان معتقدند در موضوع استرس صحبت بر سر شدت و مدت فشار رواني است كه شما تحمل مي‌كنيد.

به‌طور كلي عوارض استرس يا فشار رواني  در شرايطي بروز مي‌كند كه بدن براي مبارزه با يك تهديد آماده مي‌شود. در اين شرايط تمام بدن شما براي اين مبارزه آماده مي‌شوند. براي مثال مغزتان تمام توجه را از موضوعات ديگر برداشته و صرف تهديدي مي‌كند كه با آن روبه‌رو شده‌ايد. يا سيستم گردش خون و تنفس به شما كمك مي‌كنند كه با سرعت بيشتري بدويد.

دليل عوارض استرس و فشار رواني

تا اينجا از يك فشار رواني عادي و حتي مفيد براي بقا صحبت كرده‌ايم. اما گاهي اوقات اين آمادگي و پاسخ بدن، در شرايط ديگري مثل محل كارتان و در هرروز اتفاق مي‌افتد. در اين وضعيت بدن‌تان هرروز در حال واكنش نشان دادن به شرايط پيش‌آمده است. اين حالت باعث مي‌شود كه بدن دير يا زود در حالت فرسودگي قرار بگيرد. اما چرا اين اتفاق مي‌افتد؟

يكي از مهم‌ترين دلايل آسيب‌رسان بودن اضطراب ترشح هورمون كورتيزول است. كورتيزول كه به آن هورمون استرس نيز گفته مي‌شود هر وقت با خطري مواجه شويد ترشح مي‌شود و شما را براي مبارزه‌اي كه از آن صحبت كرديم آماده مي‌كند. اما اگر استرس بخشي از زندگي شما شده، يعني كورتيزول هم دائماً در بدن شما ترشح مي‌شود. اين درحاليست كه ترشح بيش‌ازحد اين هورمون مي‌تواند مشكلات بسياري را برايتان به همراه داشته باشد. درواقع طولاني شدن ترشح كورتيزول است كه باعث مي‌شود از عوارض استرس و فشار رواني صحبت كنيم. در ادامه بعضي از اين عوارض را باهم بررسي خواهيم كرد. 

عوارض استرس و فشار رواني

طبيعي است كه تنش و فشار رواني براي بدن مضر بوده و روي آن تاثير دارد. مخصوصا اگر اين شرايط براي مدت زمان طولاني ادامه يابد. اما اين پيامدها تنها مختصر سلامت جسماني نبوده و تاثيرات رواني نيز دارد. در اين قسمت به بررسي عوارض استرس و فشار رواني مي‌پردازيم.

🔸مشكلات روحي

مطالعات نشان مي‌دهد كساني كه عوارض استرس فشار رواني بيشتري را در زندگي تجربه مي‌كنند بيشتر هم درگير بيماري‌هاي روحي مي‌شوند. مشكلاتي مانند اضطراب و افسردگي معمولاً به اين خاطر پيش مي‌آيند كه بيمار احساس مي‌كند آن‌قدري كه بايد روي زندگي خود كنترل ندارد. درواقع به ميزاني كه شما استرس بيشتري را در زندگي تجربه مي‌كنيد كيفيت و رضايت از زندگي پايين‌تر مي‌آيد. در اين شرايط طبيعي است كه به سمت بيماري‌هاي رواني حركت كنيد.

🔸دشواري در تفكر از عوارض استرس

حتماً براي‌تان پيش آمده كه وقتي راجع به موضوعي دچار استرس مي‌شويد نمي‌توانيد به هيچ‌چيز ديگر فكر كنيد. يا شايد كاملاً اين موضوع را فراموش مي‌كنيد و كاري براي آن انجام نمي‌دهيد. تمامي اين مشكلات در سيستم تفكر و فعاليت‌هاي مغز شما به وجود مي‌آيد.

اگر اين شرايط براي طولاني‌مدت ادامه پيدا كند شما نمي‌توانيد به‌راحتي راجع به موضوعات مختلف زندگي‌تان فكر كنيد؛ يا به آن‌ها توجه داشته باشيد؛ به همين خاطر احتمالاً در بخش‌هاي ديگر زندگي دچار مشكل مي‌شويد. يكي ديگر از مشكلاتي كه استرس در فعاليت مغز ايجاد مي‌كند اختلال در تصميم‌گيري است. كساني كه دچار اضطراب مي‌شوند معمولاً قدرت تصميم‌گيري را از دست مي‌دهند. اين شرايط گاهي باعث مي‌شود تصميم‌هاي اشتباه بگيريد و مشكلات بيشتري را براي زندگي‌تان درست كنيد.

🔸مشكلات رفتاري| عوارض استرس

عوارض استرس ظرفيت و تحمل شما را كم مي‌كند. اين شرايط باعث مي‌شود گاهي عصبي‌تر از ساير مواقع باشيد. كوچك‌ترين مسائل شما را به هم بريزند و حسابي عصباني يا افسرده شويد. بدرفتاري با ديگران، پرخوري، رفتارهاي پرخطر يا افسرده شدن و گريه كردن همگي ازجمله آسيب‌هايي هستند كه استرس به سلامت رفتار شما وارد مي‌كند.

🔸اختلالات خواب

همان‌طور كه گفتيم استرس به معناي آماده شدن بدن براي مبارزه با يك خطر است. طبيعتاً در اين شرايط بدن شما فعال‌تر از هميشه مي‌شود و به همين خاطر بي‌خوابي يكي از مشكلات شايع كساني است كه در زندگي خود با فشار رواني درگير هستند. اما به‌غير از بي‌خوابي ساير مشكلات خواب مثل ديدن كابوس يا حتي راه رفتن در خواب نيز مي‌توانند به دليل استرس اتفاق بيفتند.

🔸اعتياد در نتيجه عوارض استرس

اگر به زندگي كساني كه درگير اعتياد شده‌اند نگاه كنيد بيشتر آن‌ها درگير مشكلات و استرس‌هاي بسياري بوده‌اند. استفاده از مخدرها باعث مي‌شود شما حداقل براي مدتي فشارهاي رواني و نگراني‌هايتان را فراموش كنيد و احساس آرامش و سرخوشي را تجربه كنيد. به همين خاطر بيماران اضطرابي بيش از ديگران به استفاده از سيگار يا ساير مخدرها گرايش نشان مي‌دهند. استفاده از اين مواد تجربه خطرناكي است كه مي‌تواند بيمار را درگير اعتياد كند.

عوارض استرس و بيماري‌هاي جسمي

ترشح كورتيزول در بدن باعث مي‌شود تا استرس بيش از هر چيز با مشكلات جسماني در ارتباط باشد. تحقيقات ثابت كرده كه بسياري از بيماري‌هاي جسماني به دليل استرس ايجاد مي‌شوند يا حداقل با وجود استرس شدت بيشتري پيدا مي‌كنند. بعضي از شايع‌ترين پيامدهاي فشار رواني بر بدن عبارتند از:

🔷بيماري‌هاي روان‌تني از عوارض استرس

بيماري‌هاي روان‌تني يا سايكوسوماتيك از شايع‌ترين پيامدهاي استرس هستند. بيماري‌هاي روان‌تني مثل انواع آلرژي‌ها، مشكلات گوارشي يا سردردهاي عصبي درواقع شرايطي هستند كه اضطراب خود را به‌صورت يك بيماري جسمي نشان مي‌دهد. اين بيماران معمولاً كساني هستند كه نمي‌توانند استرس خود را به‌راحتي برون‌ريزي كنند و از اين راه مي‌خواهند شدت مشكل خود را به ديگران نشان دهند.

🔷مشكلات قلبي-عروقي

حتماً تابه‌حال اين را تجربه كرده‌ايد كه وقتي استرس داريد ضربان قلب‌تان افزايش پيدا مي‌كند. درواقع يكي از تأثيرات ترشح كورتيزول بالا رفتن فشارخون است. عوارض استرس و فشار رواني اگرچه در زمان كوتاه به شما كمك مي‌كند تا براي مبارزه با شرايط سخت آماده شويد اما در بلندمدت خطر بيماري‌هاي قلبي و حتي سكته مغزي را افزايش مي‌دهد.

🔷كاهش سطح ايمني بدن

يكي از مهم‌ترين و جدي‌ترين عوارض استرس اين است كه فعاليت سيستم ايمني بدن را ضعيف مي‌كند. به همين خاطر در شرايط فشار رواني بدن در مقابل انواع بيماري‌ها و ميكروب‌ها آسيب‌پذير مي‌شود. كاهش سطح ايمني مي‌تواند خطراتي مانند درگيري با انواع سرطان‌ها را هم به دنبال داشته باشد.

🔷اختلالات خوردن

بسياري از ما وقتي درگير استرس مي‌شويم ميل بيشتري به غذاها پيدا مي‌كنيم. متأسفانه اين تمايل بيشتر اوقات به سمت غذاهاي پر از قند يا كربوهيدرات است، زيرا بدن در تلاش است تا انرژي خود را براي شرايط مبارزه تأمين كند. اين شرايط علاوه بر چاقي باعث بسياري از مشكلات قلبي و عروقي يا حتي ديابت نيز مي‌شود. بالعكس دسته ديگري از افراد وقتي دچار استرس مي‌شوند نمي‌توانند چيزي بخورند و اين مي‌تواند باعث مشكلات ناشي از عوارض استرس مثل كمبود مواد مغذي در بدن آن‌ها بشود. به‌علاوه تحقيقات نشان مي‌دهد بيماري‌هايي مانند بي‌اشتهايي عصبي نيز با اضطراب ارتباط دارند.

🔷ريزش مو

يكي از انواع ريزش مو به نام طاسي سكه‌اي دقيقاً به دليل عوارض استرس ايجاد مي‌شود. در اين شرايط موهاي سر، ابرو، مژه يا هر قسمت ديگري درست به‌اندازه يك سكه خالي مي‌شوند. اين شرايط مي‌تواند با توجه به شدت استرس موقتي و قابل‌درمان باشد يا براي هميشه باقي بماند.

🔷سندروم روده تحريك پذير

يكي ديگر از عوارض استرس و فشار رواني ابتلا به بيماري سندروم روده تحريك پذير است. به طور كلي اضطراب بر عملكرد دستگاه گوارشي تاثير داشته و آن را مختل مي‌كند. در اين حالت افراد گرفتگي در روده ها، درد، نفخ، اسهال و يبوست را تجربه مي‌كنند.

نشانه هاي بروز عوارض استرس و فشار رواني

عوارض استرس و فشار رواني در طولاني مدت، خود را به شكل هاي متفاوتي نشان مي‌دهد. در واقع اطرافيان مي‌توانند با مشاهده اين علائم متوجه چنين موضوعي بشوند. برخي از اين نشانه هاي شامل اختلال در تمركز، بدبيني و منفي گرايي، نشخوار فكري، اختلال در حافظه، بروز نشانه هاي جسماني و… مي‌شود. بهتر است افراد در صورت بروز چنين نشانه هايي براي درمان اقدام كنند.

عوارض استرس و فشار رواني و راهكار درماني

با وجود همه عوارض و پيامدهاي منفي كه از استرس بيان كرديم منطقي نيست كه بخواهيد به اضطراب در زندگي خود ادامه بدهيد. بااين‌حال گاهي اوقات چاره‌اي غير از تحمل اضطراب نداريد. براي مثال اگر شغل شما فشار رواني بسياري را به همراه دارد يا درگير مشكلات خانوادگي هستيد نمي‌توانيد از استرس فرار كنيد. در اين شرايط بهتر است راه‌هايي را براي سازگار شدن با شرايط ياد بگيريد.

كمك گرفتن از مشاورين متخصص در اين زمان يكي از بهترين راهكارهايي است كه مي‌توانيد از آن استفاده كنيد. مشاورين به‌خوبي راه حل مسئله و كنار آمدن با مشكلات را مي‌شناسند و مي‌توانند به شما براي تغيير شرايط كمك كنند. 

📌دارو درماني

در برخي از موارد به قدري عوارض استرس و فشار رواني بر افراد شديد مي‌شود؛ كه روش هاي روانشناختي پاسخگو نبوده و افراد بايد دارو مصرف كنند. البته دارودرماني حتما بايد تحت نظر پزشك انجام شده و به صورت اصولي باشد. دسته اي از داروها موسوم به اضطراب ها در اين مورد موثر هستند.

📌ورزش

يكي ديگر از اقدامات موثري كه مي‌توان براي كاهش عوارض استرس و فشار رواني انجام داد؛ ورزش و فعاليت بدني است. در اين حالت ميزان هورمون ها تنظيم شده و همچنين روحيه افراد نيز تقويت مي‌گردد. در واقع بدن براي براي مبارزه با عوارض ناشي از اين موضوع آمادگي بيشتري كسب مي‌كند.

سخن پاياني

موضوعات مختلفي در زندگي روزمره براي ما استرس و اضطراب ايجاد مي‌كنند. همچنين براي راه هاي كنترل اين موضوع نيز راه هاي مختلفي وجود دارد. افراد بهتر است در ابتدا، عامل استرس را شناسايي كرده و در قدم بعدي براي درمان اقدام كنند. افراد بايد در اين مورد با متخصص مشورت كرده و همچنين براي درمان اقدام نمايند.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض استرس و فشار رواني مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

چرا استرس باعث مشكلات جسماني مي‌شود؟

وقتي دچار استرس مي‌شويد هورموني به نام كورتيزول در خون ترشح مي‌شود. ترشح بيش‌ازحد يا طولاني‌مدت كورتيزول مي‌تواند به اندام‌هاي مختلف بدن آسيب بزند و مشكلات بسياري را به همراه دارد.

استرس چه تأثيري روي وضعيت خواب دارد؟

استرس طولاني‌مدت مي‌تواند مشكلات بسياري را در جريان خواب ايجاد كند؛ ازجمله به هم ريختن الگوي خواب، كابوس و همين‌طور راه رفتن در خواب به اضطراب ارتباط دارند.

منبع: عوارض استرس و فشار رواني بر بدن و ذهن

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/11/7  ] [ ۱۴ ] [ newmiind ] [ ]

همه افراد تا به حال در مورد عوارض سيگار كشيدن چيزهايي شنيده‌اند. اما بسياري از افراد هستند كه همچنان در مورد اينكه واقعا سيگار مي‌تواند به سلامت بدن آسيب برساند شك و ترديد دارند. از جمله عللي كه در اين شك و ترديد نقش دارد، مي‌توان به تبليغ گسترده سيگار در صنعت سينما و نمايش الگوهاي جهاني كه با وجود استعمال سيگار از سلامت برخوردارند اشاره كرد. با اين حال مطالعه روي عموم مردم و بررسي بيماراني كه سالانه جان خود را در پي استفاده از سيگار از دست مي‌دهند چيز ديگري را نشان مي‌دهد. در ادامه اين مقاله تلاش كرده‌ايم از ديد محققان و با استناد به پژوهش‌هاي علمي عوارض سيگار كشيدن را بررسي كنيم. پس براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سيگار كشيدن و عوارض سيگار كشيدن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

عوارض سيگار كشيدن | سيگار و انواع مشكلات مرتبط با سلامتي

نتايج مطالعات تحقيقاتي نشان مي‌دهد افراد سيگاري بيش از ديگران در معرض انواع بيماري‌ها قرار دارند. از جمله شايع‌ترين آن‌ها مي‌توان به بيماري‌هاي قلبي، سكته مغزي و سرطان ريه اشاره كرد. به طور دقيق‌تر بايد گفت افراد سيگاري 2 تا 4 برابر بيشتر از ساير افراد به بيماري قلبي و سكته مغزي مبتلا مي‌شوند. همچنين مردان سيگاري 25 برابر و زنان 7 برابر بيشتر در معرض سرطان ريه قرار دارند. در ادامه به توضيح بيشتري در مورد ارتباط هركدام از اين مشكلات با سيگار كشيدن پرداخته‌ايم.

🔹ارتباط سيگار كشيدن با بيماري هاي قلبي عروقي

برخي افراد فكر مي‌كنند تنها كساني كه در طول روز تعداد نخ زيادي سيگار مصرف مي‌كنند به مشكلات قلبي مبتلا مي‌شوند اما بررسي‌ها نشان مي‌دهند بروز علائمي از بيماري‌هاي قلبي حتي در كساني كه روزانه كمتر از 5 نخ سيگار مي‌كشند نيز ديده مي‌شود. چرا كه سيگار به عروق خوني آسيب رسانده، ديواره آن را ضخيم كرده و باعث نازك شدن رگ‌هاي خوني مي‌شود.

همه اين عوامل دست به دست هم مي‌دهند تا فشار خون بالا رفته و تعداد ضربان قلب شما نيز افزايش يابد. در اين شرايط احتمال تشكيل لخته‌هاي خوني تا حد زيادي وجود دارد. اگر لخته خوني در مغز تشكيل شود و جريان خون در مغز را مسدود كند در نهايت در اثر عوارض سيگار كشيدن، سكته مغزي اتفاق مي‌افتد.

🔹عوارض سيگار كشيدن | ارتباط سيگار كشيدن با بيماري هاي تنفسي

سيگار كشيدن با آسيب رساندن به مجاري تنفسي و كيسه‌هاي هوايي موجود در ريه مي‌تواند باعث بيماري‌هاي تنفسي شود. از جمله اين بيماري‌ها مي‌توان به آمفيزم و برونشيت مزمن اشاره كرد. همچنين سيگار كشيدن تا حد زيادي احتمال بروز سرطان ريه را افزايش مي‌دهد. علاوه بر اين‌ها اگر شما به مشكلاتي نظير آسم مبتلا باشيد سيگار كشيدن مي‌تواند تعداد دفعات بروز حمله تنفسي را افزايش دهد.

🔹ارتباط سيگار با بروز انواع سرطان

عوارض سيگار كشيدن تنها با سرطان ريه ارتباط ندارد بلكه مي‌تواند در هر نقطه‌اي از بدن منجر به گسترش سلول‌هاي سرطاني شود. مطالعات آماري در كشورهايي نظير آمريكا نشان مي‌دهد كه از هر 3 نفر كه از سرطان فوت مي‌كنند يكي از آن‌ها سيگاري است. از جمله سرطان‌هايي كه ارتباط زيادي با سيگار كشيدن دارند مي‌توان به سرطان دهان، حنجره، ريه، ناي، كليه، معده، دهانه رحم، روده و پانكراس اشاره كرد.

🔹ارتباط سيگار كشيدن با باروري

مطالعات بيانگر اين هستند كه عوارض سيگار كشيدن بر اسپرم مردان تاثير گذاشته و در نتيجه قدرت باروري را كاهش مي‌دهد. همچنين بروز مشكلاتي نظير سقط جنين و نقايص مادرزادي نيز تحت تاثير اين عامل قرار دارند. بسيار اهميت دارد كه مادران در طول بارداري مصرف سيگار را كنار بگذارند يا تا حد امكان آن را محدود كنند. چراكه استعمال دخانيات سلامت كودك را نيز تهديد كرده و خطر زايمان زودرس، مرده زايي، حاملگي خارج از رحم و سندروم مرگ ناگهاني نوزاد را افزايش مي‌دهد. 

🔹عدم بهبودي زخم هاي بدن

بر اساس تحقيقات انجام شده در اين زمينه، يكي از عوارض سيگار كشيدن، عدم بهبودي يا تعويق در بهبودي، زخم هاي بدن است. براي مثال افراد سيگاري كه تحت عمل هاي جراحي يا آسيب هاي پوستي قرار مي‌گيرند؛ ديرتر خوب مي‌شوند.

🔹ابتلا به زگيل تناسلي

همچنين يكي ديگر از عوارض سيگار كشيدن بالا رفتن احتمال ابتلا به زگيل هاي تناسلي است. با اينكه اين ويروس از طريق تماس جنسي يا پوست به پوست منتقل مي‌گردد؛ اما له دليل اينكه سيگار كشيدن، سيستم ايمني را تضعيف مي‌كند، احتمال ابتلا به آن بالاتر مي‌رود.

🔹زرد شدن انگشتان

نيكوتين موجود در سيگار رنگ دندان ها، لب ها، انگشتان و ناخن را تغيير مي‌دهد. حتي تغيير رنگ ديوار هاي خانه نيز ناشي از حضور يك فرد سيگاري در آن است. به همين دليل بهتر است براي جلوگيري از بروز اين عوارض سيگار كشيدن، مصرف آن را ترك نماييد.

🔹شل شدن شكم و افتادگي

با اينكه سيگار كشيدن منجر به كم اشتهايي و لاغر شدن افراد مي‌گردد؛ اما بازهم چربي دروني بدن افراد سيگاري بيشتر از غيرسيگاري هاست. اين موضوع منجر به جمع شدن چربي در شكم شده و آن را شل مي‌كند. در واقع حالت شكم افتاده مي‌شود و خطر ابتلا به بيماري هاي مختلف نيز افزايش مي‌يابد.

🔹بيماري واريس

از آنجايي كه عوارض سيگار كشيدن در بروز بيماري هاي قلبي عروقي هم موثر است؛ به همين دليل ابتلا به واريس نيز دور از انتظار نيست. در اين حالت جدار رگ هاي خوني آسيب ديده و فرد حتي با اينكه در بيشتر ساعات روز نيز نشسته است؛ اما مبتلا به واريس مي‌گردد.

🔹پوكي استخوان

پوكي استخوان از شايع ترين عوارض سيگار كشيدن است. نيكوتين موجود در سيگار بر بافت استخواني تاثير گذاشته و همچنين مانع از جذب كلسيم مي‌گردد. از طرفي ميزان هورمون ها را نيز تغيير داده، از همين رو افراد مبتلا به پوكي استخوان مي‌شوند.

🔹بروز مشكلات بينايي و شنوايي

عوارض سيگار كشيدن اعصاب بينايي و شنوايي را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهند. افراد سيگاري علاوه بر رنج كشيدن از مشكلات شنوايي، بيشتر احتمال دارد كه به آب مرواريد، گلوكوم، تباهي لكه زرد و… مبتلا شوند.

عوارض سيگار كشيدن در كودكان و نوجوانان

نبايد از عوارض سيگار كشيدن بر كودكان و نوجوانان نيز غافل شد. اگر آنها خود به سيگار كشيدن اعتياد پيدا نكنند؛ قرار گرفتن در معرض دود دست دوم نيز دقيقا همين عوارض را براي آنان ايجاد مي‌كند. اين موضوع مخصوصا بر تكامل ريه هاي آنان تاثير داشته و آنها را دچار مشكلات زيادي مي‌كند. 

ساير عوارض سيگار كشيدن

سيگار كشيدن به طور كلي تهديدي براي سلامت عمومي بدن محسوب مي‌شود و مي‌تواند عملكرد هر ناحيه‌اي را با اختلال مواجه كند.از جمله ديگر عوارض سيگار كشيدن مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

– بروز تغييراتي در ظاهر نظير زرد شدن دندان‌ها و تيره شدن پوست

– ضعيف شدن استخوان‌ها در زنان و بالا رفتن احتمال پوكي استخوان

– افزايش خطر ابتلا به آب مرواريد

– افزايش 30 تا 40 درصدي احتمال بروز ديابت نوع 2

– كاهش عملكرد سيستم ايمني

– بروز آرتريت روماتوئيد

عوارض سيگار كشيدن | رابطه سيگار و مرگ

مطالعات انجام شده در ايالات متحده امريكا نشان مي‌دهد در اين كشور ساليانه بيش از 48 هزار نفر جان خود را در اثر استفاده از سيگار از دست مي‌دهند. اين آمار بيانگر اين نكته است كه از هر 5 نفري كه جان خود را از دست مي‌دهند يكي از آن‌ها به خاطر عوارض ناشي از سيگار كشيدن فوت كرده است. جالب است بدانيد آمار مرگ و مير ناشي از سيگار از آمار مرگ در اثر ابتلا به ويروس HIV، مصرف الكل وتصادفات بيشتر است. همچنين داده‌هاي پژوهشي نشان مي‌دهند كه تلفات ناشي از مصرف سيگار 10 برابر از كشته‌هاي كل جنگ‌هاي آمريكا بيشتر است!

مطالعات تخصصي‌تر حاكي از اين هستند كه 90 درصد افرادي كه سالانه در اثر سرطان ريه فوت مي‌كنند سيگاري بوده‌اند. اين بدان معناست كه از هر 10 نفر كه در اثر سرطان ريه جان خود را از دست مي‌دهند 9 نفر آن‌ها تجربه سيگار كشيدن دارند. همچنين 80 درصد افرادي كه ساليانه در اثر انسداد ريوي مزمن فوت مي‌كنند نيز كساني هستند كه سيگار مي‌كشند.

دانستني‌هاي جالب در مورد مزاياي ترك سيگار

به محض اينكه شما سيگار را كنار مي‌گذاريد اثرات مثبت بر سلامت كلي بدنتان آغاز مي‌شود. از جمله اين اثرات بايد به موارد زير اشاره كرد:

– تنها با گذشت 1 سال از ترك سيگار خطر حمله قلبي و بروز عوارض سيگار كشيدن به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌يابد.

– در بازه زماني 2 تا 5 سال بعد از ترك سيگار احتمال بروز سكته مغزي همانند افراد غير سيگاري خواهد شد.

– پس از ترك سيگار خطر ابتلا به سرطان دهان، گلو، مري و مثانه در عرض 5 سال نصف خواهد شد.

– 10 سال پس از ترك سيگار خطر مرگ ناشي از سرطان ريه به نصف مي‌رسد.

سخن پاياني

برخي تصور مي‌كنند كه عوارض سيگار كشيدن تنها ريه ها را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اما اينطور نيست و همه بدن با سيگار كشيدن دچار مشكلاتي مي‌گردد. ترك آن نيز آسان نيست و معمولا افراد در آن شكست مي‌خورند. به همين دليل براي پيشگيري از عوارض جانبي سيگار كشيدن و همچنين ترك سيگار، افراد بهتر است از متخصص كمك گرفته و با او مشورت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه سيگار كشيدن و عوارض سيگار كشيدن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

براي ترك سيگار بايد از كجا شروع كنيم؟

شما مي‌توانيد در قدم اول از يك روانشناس متخصص در حيطه اعتياد مشاوره گرفته و بر اساس نيازها و شرايط جسماني خود يك برنامه ترك مناسب دريافت نماييد.

منبع: عوارض سيگار | عوارض سيگار بر ريه ها ، مغز و قلب

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/11/3  ] [ ۱۴ ] [ newmiind ] [ ]

همه افراد تا به حال در مورد عوارض سيگار كشيدن چيزهايي شنيده‌اند. اما بسياري از افراد هستند كه همچنان در مورد اينكه واقعا سيگار مي‌تواند به سلامت بدن آسيب برساند شك و ترديد دارند. از جمله عللي كه در اين شك و ترديد نقش دارد، مي‌توان به تبليغ گسترده سيگار در صنعت سينما و نمايش الگوهاي جهاني كه با وجود استعمال سيگار از سلامت برخوردارند اشاره كرد. با اين حال مطالعه روي عموم مردم و بررسي بيماراني كه سالانه جان خود را در پي استفاده از سيگار از دست مي‌دهند چيز ديگري را نشان مي‌دهد. در ادامه اين مقاله تلاش كرده‌ايم از ديد محققان و با استناد به پژوهش‌هاي علمي عوارض سيگار كشيدن را بررسي كنيم. پس براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سيگار كشيدن و عوارض سيگار كشيدن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

عوارض سيگار كشيدن | سيگار و انواع مشكلات مرتبط با سلامتي

نتايج مطالعات تحقيقاتي نشان مي‌دهد افراد سيگاري بيش از ديگران در معرض انواع بيماري‌ها قرار دارند. از جمله شايع‌ترين آن‌ها مي‌توان به بيماري‌هاي قلبي، سكته مغزي و سرطان ريه اشاره كرد. به طور دقيق‌تر بايد گفت افراد سيگاري 2 تا 4 برابر بيشتر از ساير افراد به بيماري قلبي و سكته مغزي مبتلا مي‌شوند. همچنين مردان سيگاري 25 برابر و زنان 7 برابر بيشتر در معرض سرطان ريه قرار دارند. در ادامه به توضيح بيشتري در مورد ارتباط هركدام از اين مشكلات با سيگار كشيدن پرداخته‌ايم.

🔹ارتباط سيگار كشيدن با بيماري هاي قلبي عروقي

برخي افراد فكر مي‌كنند تنها كساني كه در طول روز تعداد نخ زيادي سيگار مصرف مي‌كنند به مشكلات قلبي مبتلا مي‌شوند اما بررسي‌ها نشان مي‌دهند بروز علائمي از بيماري‌هاي قلبي حتي در كساني كه روزانه كمتر از 5 نخ سيگار مي‌كشند نيز ديده مي‌شود. چرا كه سيگار به عروق خوني آسيب رسانده، ديواره آن را ضخيم كرده و باعث نازك شدن رگ‌هاي خوني مي‌شود.

همه اين عوامل دست به دست هم مي‌دهند تا فشار خون بالا رفته و تعداد ضربان قلب شما نيز افزايش يابد. در اين شرايط احتمال تشكيل لخته‌هاي خوني تا حد زيادي وجود دارد. اگر لخته خوني در مغز تشكيل شود و جريان خون در مغز را مسدود كند در نهايت در اثر عوارض سيگار كشيدن، سكته مغزي اتفاق مي‌افتد.

🔹عوارض سيگار كشيدن | ارتباط سيگار كشيدن با بيماري هاي تنفسي

سيگار كشيدن با آسيب رساندن به مجاري تنفسي و كيسه‌هاي هوايي موجود در ريه مي‌تواند باعث بيماري‌هاي تنفسي شود. از جمله اين بيماري‌ها مي‌توان به آمفيزم و برونشيت مزمن اشاره كرد. همچنين سيگار كشيدن تا حد زيادي احتمال بروز سرطان ريه را افزايش مي‌دهد. علاوه بر اين‌ها اگر شما به مشكلاتي نظير آسم مبتلا باشيد سيگار كشيدن مي‌تواند تعداد دفعات بروز حمله تنفسي را افزايش دهد.

🔹ارتباط سيگار با بروز انواع سرطان

عوارض سيگار كشيدن تنها با سرطان ريه ارتباط ندارد بلكه مي‌تواند در هر نقطه‌اي از بدن منجر به گسترش سلول‌هاي سرطاني شود. مطالعات آماري در كشورهايي نظير آمريكا نشان مي‌دهد كه از هر 3 نفر كه از سرطان فوت مي‌كنند يكي از آن‌ها سيگاري است. از جمله سرطان‌هايي كه ارتباط زيادي با سيگار كشيدن دارند مي‌توان به سرطان دهان، حنجره، ريه، ناي، كليه، معده، دهانه رحم، روده و پانكراس اشاره كرد.

🔹ارتباط سيگار كشيدن با باروري

مطالعات بيانگر اين هستند كه عوارض سيگار كشيدن بر اسپرم مردان تاثير گذاشته و در نتيجه قدرت باروري را كاهش مي‌دهد. همچنين بروز مشكلاتي نظير سقط جنين و نقايص مادرزادي نيز تحت تاثير اين عامل قرار دارند. بسيار اهميت دارد كه مادران در طول بارداري مصرف سيگار را كنار بگذارند يا تا حد امكان آن را محدود كنند. چراكه استعمال دخانيات سلامت كودك را نيز تهديد كرده و خطر زايمان زودرس، مرده زايي، حاملگي خارج از رحم و سندروم مرگ ناگهاني نوزاد را افزايش مي‌دهد. 

🔹عدم بهبودي زخم هاي بدن

بر اساس تحقيقات انجام شده در اين زمينه، يكي از عوارض سيگار كشيدن، عدم بهبودي يا تعويق در بهبودي، زخم هاي بدن است. براي مثال افراد سيگاري كه تحت عمل هاي جراحي يا آسيب هاي پوستي قرار مي‌گيرند؛ ديرتر خوب مي‌شوند.

🔹ابتلا به زگيل تناسلي

همچنين يكي ديگر از عوارض سيگار كشيدن بالا رفتن احتمال ابتلا به زگيل هاي تناسلي است. با اينكه اين ويروس از طريق تماس جنسي يا پوست به پوست منتقل مي‌گردد؛ اما له دليل اينكه سيگار كشيدن، سيستم ايمني را تضعيف مي‌كند، احتمال ابتلا به آن بالاتر مي‌رود.

🔹زرد شدن انگشتان

نيكوتين موجود در سيگار رنگ دندان ها، لب ها، انگشتان و ناخن را تغيير مي‌دهد. حتي تغيير رنگ ديوار هاي خانه نيز ناشي از حضور يك فرد سيگاري در آن است. به همين دليل بهتر است براي جلوگيري از بروز اين عوارض سيگار كشيدن، مصرف آن را ترك نماييد.

🔹شل شدن شكم و افتادگي

با اينكه سيگار كشيدن منجر به كم اشتهايي و لاغر شدن افراد مي‌گردد؛ اما بازهم چربي دروني بدن افراد سيگاري بيشتر از غيرسيگاري هاست. اين موضوع منجر به جمع شدن چربي در شكم شده و آن را شل مي‌كند. در واقع حالت شكم افتاده مي‌شود و خطر ابتلا به بيماري هاي مختلف نيز افزايش مي‌يابد.

🔹بيماري واريس

از آنجايي كه عوارض سيگار كشيدن در بروز بيماري هاي قلبي عروقي هم موثر است؛ به همين دليل ابتلا به واريس نيز دور از انتظار نيست. در اين حالت جدار رگ هاي خوني آسيب ديده و فرد حتي با اينكه در بيشتر ساعات روز نيز نشسته است؛ اما مبتلا به واريس مي‌گردد.

🔹پوكي استخوان

پوكي استخوان از شايع ترين عوارض سيگار كشيدن است. نيكوتين موجود در سيگار بر بافت استخواني تاثير گذاشته و همچنين مانع از جذب كلسيم مي‌گردد. از طرفي ميزان هورمون ها را نيز تغيير داده، از همين رو افراد مبتلا به پوكي استخوان مي‌شوند.

🔹بروز مشكلات بينايي و شنوايي

عوارض سيگار كشيدن اعصاب بينايي و شنوايي را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهند. افراد سيگاري علاوه بر رنج كشيدن از مشكلات شنوايي، بيشتر احتمال دارد كه به آب مرواريد، گلوكوم، تباهي لكه زرد و… مبتلا شوند.

عوارض سيگار كشيدن در كودكان و نوجوانان

نبايد از عوارض سيگار كشيدن بر كودكان و نوجوانان نيز غافل شد. اگر آنها خود به سيگار كشيدن اعتياد پيدا نكنند؛ قرار گرفتن در معرض دود دست دوم نيز دقيقا همين عوارض را براي آنان ايجاد مي‌كند. اين موضوع مخصوصا بر تكامل ريه هاي آنان تاثير داشته و آنها را دچار مشكلات زيادي مي‌كند. براي اطلاع از تاثيرات سيگار كشيدن فرزندان نوجوان كليك كنيد.

ساير عوارض سيگار كشيدن

سيگار كشيدن به طور كلي تهديدي براي سلامت عمومي بدن محسوب مي‌شود و مي‌تواند عملكرد هر ناحيه‌اي را با اختلال مواجه كند.از جمله ديگر عوارض سيگار كشيدن مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

– بروز تغييراتي در ظاهر نظير زرد شدن دندان‌ها و تيره شدن پوست

– ضعيف شدن استخوان‌ها در زنان و بالا رفتن احتمال پوكي استخوان

– افزايش خطر ابتلا به آب مرواريد

– افزايش 30 تا 40 درصدي احتمال بروز ديابت نوع 2

– كاهش عملكرد سيستم ايمني

– بروز آرتريت روماتوئيد

براي كسب اطلاعات مراكز تخصصي براي شروع ترك اعتياد كليك كنيد.

عوارض سيگار كشيدن | رابطه سيگار و مرگ

مطالعات انجام شده در ايالات متحده امريكا نشان مي‌دهد در اين كشور ساليانه بيش از 48 هزار نفر جان خود را در اثر استفاده از سيگار از دست مي‌دهند. اين آمار بيانگر اين نكته است كه از هر 5 نفري كه جان خود را از دست مي‌دهند يكي از آن‌ها به خاطر عوارض ناشي از سيگار كشيدن فوت كرده است. جالب است بدانيد آمار مرگ و مير ناشي از سيگار از آمار مرگ در اثر ابتلا به ويروس HIV، مصرف الكل وتصادفات بيشتر است. همچنين داده‌هاي پژوهشي نشان مي‌دهند كه تلفات ناشي از مصرف سيگار 10 برابر از كشته‌هاي كل جنگ‌هاي آمريكا بيشتر است!

مطالعات تخصصي‌تر حاكي از اين هستند كه 90 درصد افرادي كه سالانه در اثر سرطان ريه فوت مي‌كنند سيگاري بوده‌اند. اين بدان معناست كه از هر 10 نفر كه در اثر سرطان ريه جان خود را از دست مي‌دهند 9 نفر آن‌ها تجربه سيگار كشيدن دارند. همچنين 80 درصد افرادي كه ساليانه در اثر انسداد ريوي مزمن فوت مي‌كنند نيز كساني هستند كه سيگار مي‌كشند.

دانستني‌هاي جالب در مورد مزاياي ترك سيگار

به محض اينكه شما سيگار را كنار مي‌گذاريد اثرات مثبت بر سلامت كلي بدنتان آغاز مي‌شود. از جمله اين اثرات بايد به موارد زير اشاره كرد:

– تنها با گذشت 1 سال از ترك سيگار خطر حمله قلبي و بروز عوارض سيگار كشيدن به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌يابد.

– در بازه زماني 2 تا 5 سال بعد از ترك سيگار احتمال بروز سكته مغزي همانند افراد غير سيگاري خواهد شد.

– پس از ترك سيگار خطر ابتلا به سرطان دهان، گلو، مري و مثانه در عرض 5 سال نصف خواهد شد.

– 10 سال پس از ترك سيگار خطر مرگ ناشي از سرطان ريه به نصف مي‌رسد.

سخن پاياني

برخي تصور مي‌كنند كه عوارض سيگار كشيدن تنها ريه ها را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اما اينطور نيست و همه بدن با سيگار كشيدن دچار مشكلاتي مي‌گردد. ترك آن نيز آسان نيست و معمولا افراد در آن شكست مي‌خورند. به همين دليل براي پيشگيري از عوارض جانبي سيگار كشيدن و همچنين ترك سيگار، افراد بهتر است از متخصص كمك گرفته و با او مشورت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه سيگار كشيدن و عوارض سيگار كشيدن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

براي ترك سيگار بايد از كجا شروع كنيم؟

شما مي‌توانيد در قدم اول از يك روانشناس متخصص در حيطه اعتياد مشاوره گرفته و بر اساس نيازها و شرايط جسماني خود يك برنامه ترك مناسب دريافت نماييد.

همه افراد تا به حال در مورد عوارض سيگار كشيدن چيزهايي شنيده‌اند. اما بسياري از افراد هستند كه همچنان در مورد اينكه واقعا سيگار مي‌تواند به سلامت بدن آسيب برساند شك و ترديد دارند. از جمله عللي كه در اين شك و ترديد نقش دارد، مي‌توان به تبليغ گسترده سيگار در صنعت سينما و نمايش الگوهاي جهاني كه با وجود استعمال سيگار از سلامت برخوردارند اشاره كرد. با اين حال مطالعه روي عموم مردم و بررسي بيماراني كه سالانه جان خود را در پي استفاده از سيگار از دست مي‌دهند چيز ديگري را نشان مي‌دهد. در ادامه اين مقاله تلاش كرده‌ايم از ديد محققان و با استناد به پژوهش‌هاي علمي عوارض سيگار كشيدن را بررسي كنيم. پس براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه سيگار كشيدن و عوارض سيگار كشيدن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

عوارض سيگار كشيدن | سيگار و انواع مشكلات مرتبط با سلامتي

نتايج مطالعات تحقيقاتي نشان مي‌دهد افراد سيگاري بيش از ديگران در معرض انواع بيماري‌ها قرار دارند. از جمله شايع‌ترين آن‌ها مي‌توان به بيماري‌هاي قلبي، سكته مغزي و سرطان ريه اشاره كرد. به طور دقيق‌تر بايد گفت افراد سيگاري 2 تا 4 برابر بيشتر از ساير افراد به بيماري قلبي و سكته مغزي مبتلا مي‌شوند. همچنين مردان سيگاري 25 برابر و زنان 7 برابر بيشتر در معرض سرطان ريه قرار دارند. در ادامه به توضيح بيشتري در مورد ارتباط هركدام از اين مشكلات با سيگار كشيدن پرداخته‌ايم.

🔹ارتباط سيگار كشيدن با بيماري هاي قلبي عروقي

برخي افراد فكر مي‌كنند تنها كساني كه در طول روز تعداد نخ زيادي سيگار مصرف مي‌كنند به مشكلات قلبي مبتلا مي‌شوند اما بررسي‌ها نشان مي‌دهند بروز علائمي از بيماري‌هاي قلبي حتي در كساني كه روزانه كمتر از 5 نخ سيگار مي‌كشند نيز ديده مي‌شود. چرا كه سيگار به عروق خوني آسيب رسانده، ديواره آن را ضخيم كرده و باعث نازك شدن رگ‌هاي خوني مي‌شود.

همه اين عوامل دست به دست هم مي‌دهند تا فشار خون بالا رفته و تعداد ضربان قلب شما نيز افزايش يابد. در اين شرايط احتمال تشكيل لخته‌هاي خوني تا حد زيادي وجود دارد. اگر لخته خوني در مغز تشكيل شود و جريان خون در مغز را مسدود كند در نهايت در اثر عوارض سيگار كشيدن، سكته مغزي اتفاق مي‌افتد.

🔹عوارض سيگار كشيدن | ارتباط سيگار كشيدن با بيماري هاي تنفسي

سيگار كشيدن با آسيب رساندن به مجاري تنفسي و كيسه‌هاي هوايي موجود در ريه مي‌تواند باعث بيماري‌هاي تنفسي شود. از جمله اين بيماري‌ها مي‌توان به آمفيزم و برونشيت مزمن اشاره كرد. همچنين سيگار كشيدن تا حد زيادي احتمال بروز سرطان ريه را افزايش مي‌دهد. علاوه بر اين‌ها اگر شما به مشكلاتي نظير آسم مبتلا باشيد سيگار كشيدن مي‌تواند تعداد دفعات بروز حمله تنفسي را افزايش دهد.

🔹ارتباط سيگار با بروز انواع سرطان

عوارض سيگار كشيدن تنها با سرطان ريه ارتباط ندارد بلكه مي‌تواند در هر نقطه‌اي از بدن منجر به گسترش سلول‌هاي سرطاني شود. مطالعات آماري در كشورهايي نظير آمريكا نشان مي‌دهد كه از هر 3 نفر كه از سرطان فوت مي‌كنند يكي از آن‌ها سيگاري است. از جمله سرطان‌هايي كه ارتباط زيادي با سيگار كشيدن دارند مي‌توان به سرطان دهان، حنجره، ريه، ناي، كليه، معده، دهانه رحم، روده و پانكراس اشاره كرد.

🔹ارتباط سيگار كشيدن با باروري

مطالعات بيانگر اين هستند كه عوارض سيگار كشيدن بر اسپرم مردان تاثير گذاشته و در نتيجه قدرت باروري را كاهش مي‌دهد. همچنين بروز مشكلاتي نظير سقط جنين و نقايص مادرزادي نيز تحت تاثير اين عامل قرار دارند. بسيار اهميت دارد كه مادران در طول بارداري مصرف سيگار را كنار بگذارند يا تا حد امكان آن را محدود كنند. چراكه استعمال دخانيات سلامت كودك را نيز تهديد كرده و خطر زايمان زودرس، مرده زايي، حاملگي خارج از رحم و سندروم مرگ ناگهاني نوزاد را افزايش مي‌دهد. 

🔹عدم بهبودي زخم هاي بدن

بر اساس تحقيقات انجام شده در اين زمينه، يكي از عوارض سيگار كشيدن، عدم بهبودي يا تعويق در بهبودي، زخم هاي بدن است. براي مثال افراد سيگاري كه تحت عمل هاي جراحي يا آسيب هاي پوستي قرار مي‌گيرند؛ ديرتر خوب مي‌شوند.

🔹ابتلا به زگيل تناسلي

همچنين يكي ديگر از عوارض سيگار كشيدن بالا رفتن احتمال ابتلا به زگيل هاي تناسلي است. با اينكه اين ويروس از طريق تماس جنسي يا پوست به پوست منتقل مي‌گردد؛ اما له دليل اينكه سيگار كشيدن، سيستم ايمني را تضعيف مي‌كند، احتمال ابتلا به آن بالاتر مي‌رود.

🔹زرد شدن انگشتان

نيكوتين موجود در سيگار رنگ دندان ها، لب ها، انگشتان و ناخن را تغيير مي‌دهد. حتي تغيير رنگ ديوار هاي خانه نيز ناشي از حضور يك فرد سيگاري در آن است. به همين دليل بهتر است براي جلوگيري از بروز اين عوارض سيگار كشيدن، مصرف آن را ترك نماييد.

🔹شل شدن شكم و افتادگي

با اينكه سيگار كشيدن منجر به كم اشتهايي و لاغر شدن افراد مي‌گردد؛ اما بازهم چربي دروني بدن افراد سيگاري بيشتر از غيرسيگاري هاست. اين موضوع منجر به جمع شدن چربي در شكم شده و آن را شل مي‌كند. در واقع حالت شكم افتاده مي‌شود و خطر ابتلا به بيماري هاي مختلف نيز افزايش مي‌يابد.

🔹بيماري واريس

از آنجايي كه عوارض سيگار كشيدن در بروز بيماري هاي قلبي عروقي هم موثر است؛ به همين دليل ابتلا به واريس نيز دور از انتظار نيست. در اين حالت جدار رگ هاي خوني آسيب ديده و فرد حتي با اينكه در بيشتر ساعات روز نيز نشسته است؛ اما مبتلا به واريس مي‌گردد.

🔹پوكي استخوان

پوكي استخوان از شايع ترين عوارض سيگار كشيدن است. نيكوتين موجود در سيگار بر بافت استخواني تاثير گذاشته و همچنين مانع از جذب كلسيم مي‌گردد. از طرفي ميزان هورمون ها را نيز تغيير داده، از همين رو افراد مبتلا به پوكي استخوان مي‌شوند.

🔹بروز مشكلات بينايي و شنوايي

عوارض سيگار كشيدن اعصاب بينايي و شنوايي را نيز تحت تاثير قرار مي‌دهند. افراد سيگاري علاوه بر رنج كشيدن از مشكلات شنوايي، بيشتر احتمال دارد كه به آب مرواريد، گلوكوم، تباهي لكه زرد و… مبتلا شوند.

عوارض سيگار كشيدن در كودكان و نوجوانان

نبايد از عوارض سيگار كشيدن بر كودكان و نوجوانان نيز غافل شد. اگر آنها خود به سيگار كشيدن اعتياد پيدا نكنند؛ قرار گرفتن در معرض دود دست دوم نيز دقيقا همين عوارض را براي آنان ايجاد مي‌كند. اين موضوع مخصوصا بر تكامل ريه هاي آنان تاثير داشته و آنها را دچار مشكلات زيادي مي‌كند. براي اطلاع از تاثيرات سيگار كشيدن فرزندان نوجوان كليك كنيد.

ساير عوارض سيگار كشيدن

سيگار كشيدن به طور كلي تهديدي براي سلامت عمومي بدن محسوب مي‌شود و مي‌تواند عملكرد هر ناحيه‌اي را با اختلال مواجه كند.از جمله ديگر عوارض سيگار كشيدن مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

– بروز تغييراتي در ظاهر نظير زرد شدن دندان‌ها و تيره شدن پوست

– ضعيف شدن استخوان‌ها در زنان و بالا رفتن احتمال پوكي استخوان

– افزايش خطر ابتلا به آب مرواريد

– افزايش 30 تا 40 درصدي احتمال بروز ديابت نوع 2

– كاهش عملكرد سيستم ايمني

– بروز آرتريت روماتوئيد

براي كسب اطلاعات مراكز تخصصي براي شروع ترك اعتياد كليك كنيد.

عوارض سيگار كشيدن | رابطه سيگار و مرگ

مطالعات انجام شده در ايالات متحده امريكا نشان مي‌دهد در اين كشور ساليانه بيش از 48 هزار نفر جان خود را در اثر استفاده از سيگار از دست مي‌دهند. اين آمار بيانگر اين نكته است كه از هر 5 نفري كه جان خود را از دست مي‌دهند يكي از آن‌ها به خاطر عوارض ناشي از سيگار كشيدن فوت كرده است. جالب است بدانيد آمار مرگ و مير ناشي از سيگار از آمار مرگ در اثر ابتلا به ويروس HIV، مصرف الكل وتصادفات بيشتر است. همچنين داده‌هاي پژوهشي نشان مي‌دهند كه تلفات ناشي از مصرف سيگار 10 برابر از كشته‌هاي كل جنگ‌هاي آمريكا بيشتر است!

مطالعات تخصصي‌تر حاكي از اين هستند كه 90 درصد افرادي كه سالانه در اثر سرطان ريه فوت مي‌كنند سيگاري بوده‌اند. اين بدان معناست كه از هر 10 نفر كه در اثر سرطان ريه جان خود را از دست مي‌دهند 9 نفر آن‌ها تجربه سيگار كشيدن دارند. همچنين 80 درصد افرادي كه ساليانه در اثر انسداد ريوي مزمن فوت مي‌كنند نيز كساني هستند كه سيگار مي‌كشند.

دانستني‌هاي جالب در مورد مزاياي ترك سيگار

به محض اينكه شما سيگار را كنار مي‌گذاريد اثرات مثبت بر سلامت كلي بدنتان آغاز مي‌شود. از جمله اين اثرات بايد به موارد زير اشاره كرد:

– تنها با گذشت 1 سال از ترك سيگار خطر حمله قلبي و بروز عوارض سيگار كشيدن به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌يابد.

– در بازه زماني 2 تا 5 سال بعد از ترك سيگار احتمال بروز سكته مغزي همانند افراد غير سيگاري خواهد شد.

– پس از ترك سيگار خطر ابتلا به سرطان دهان، گلو، مري و مثانه در عرض 5 سال نصف خواهد شد.

– 10 سال پس از ترك سيگار خطر مرگ ناشي از سرطان ريه به نصف مي‌رسد.

سخن پاياني

برخي تصور مي‌كنند كه عوارض سيگار كشيدن تنها ريه ها را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اما اينطور نيست و همه بدن با سيگار كشيدن دچار مشكلاتي مي‌گردد. ترك آن نيز آسان نيست و معمولا افراد در آن شكست مي‌خورند. به همين دليل براي پيشگيري از عوارض جانبي سيگار كشيدن و همچنين ترك سيگار، افراد بهتر است از متخصص كمك گرفته و با او مشورت كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه سيگار كشيدن و عوارض سيگار كشيدن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

براي ترك سيگار بايد از كجا شروع كنيم؟

شما مي‌توانيد در قدم اول از يك روانشناس متخصص در حيطه اعتياد مشاوره گرفته و بر اساس نيازها و شرايط جسماني خود يك برنامه ترك مناسب دريافت نماييد.

منبع: عوارض سيگار | عوارض سيگار بر ريه ها ، مغز و قلب

منبع: عوارض سيگار | عوارض سيگار بر ريه ها ، مغز و قلب%MCEPASTEBIN%

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/11/2  ] [ ۲۰ ] [ newmiind ] [ ]

عوارض ارضا نشدن مردان در رابطه جنسي چيست؟ ارضا شدن و رسيدن به اوج لذت جنسي مهم‌ترين نياز در حين رابطه است. در صورت ارضا نشدن مردان ممكن است عوارض جسماني و فشارهاي رواني مختلفي براي آنان ايجاد شود. همچنين اين مسئله مي‌تواند بر ميزان رضايت و كيفيت زندگي زناشويي تاثير منفي بگذارد. انتظار مي‌رود كه رابطه جنسي بين زوجين به ارضا شدن هر دو طرف ختم شود تا كيفيت و رضايت از رابطه زناشويي به اوج خود برسد. عوامل و دلايلي مختلفي در عدم ارضا شدن مردان نقش دارند كه دانستن آن‌ها به زوجين كمك مي‌كند تا ريشه اين مساله را شناسايي كرده و با كمك گرفتن از يك فرد متخصص گامي در جهت درمان بردارند.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض ارضا نشدن مردان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 منبع: عوارض ارضا نشدن مردان در رابطه و تاثيرات آن

<علت‌ ارضا نشدن مردان در رابطه جنسي

مردان به دلايل مختلفي در رابطه ارضا نمي‌شوند كه برخي از شايع‌ترين آن‌ها به شرح زير هستند.

📌خودارضايي

خودارضايي يا استمنا در مردان يكي از عوامل رايج ارضا نشدن مردان در رابطه جنسي با همسر است. خودارضايي مي‌تواند قبل از رابطه جنسي باشد و يا حتي بعد از رابطه جنسي رخ دهد. خودارضايي باعث مي‌شود تا فرد به همان وضعيت عادت كند و ديگر با برقراري رابطه جنسي با همسر تحريك و ارضا نشود. بسياري از خانم‌ها به اندازه كافي با بدن و نقاط تحريك‌پذير همسرشان آشنايي ندارند , بر همين اساس برخي از مردان پس ارضا كردن همسرشان، خودارضايي انجام مي‌دهند تا ارضا شوند. براي اطلاع از انواع علت خودارضايي كليك كنيد.

📌عوارض ارضا نشدن مردان | پريشاني‌هاي رواني

شايع‌ترين مسئله‌اي كه باعث ارضا نشدن و تحريك‌پذيري كم مردان مي‌شودT پريشاني‌هاي رواني نظير افسردگي، اضطراب و استرس است. مسائل روانشناختي هم مي‌توانند بر ميزان ميل جنسي و نعوظ و هم بر ارضا نشدن مردان تاثير منفي داشته باشند. اگر علت ارضا نشدن خود را از مسائل روانشناختي مي‌دانيدT بهتر است حتما با يك روانشناس متخصص در زمينه امور جنسي صحبت كنيد تا هرچه سريع‌تر اين مسئله را حل و فصل كنيد.

📌مصرف مواد مخدر

مصرف مواد مخدر و محرك مختلف مي‌تواند بر ميزان ميل جنسي، نعوظ و ارضا نشدن مردان تاثيرگذار باشد و همچنين منجر به بروز عوارض ارضا نشدن مردان مي‌گردد. برخي مردان به دليل تحريك بيشتر و تاخير در انزال به مصرف مواد مخدر و داروهاي مختلف روي مي‌آورند. اين داروها و مواد ممكن است در كوتاه مدت موثر واقع شوند اما در بلندمدت چيزي جز نتيجه منفي به همراه خود ندارند.

📌افزايش سن

با افزايش سن ميل جنسي و ميزان تحريك‌پذيري هم در آقايان و هم در خانم‌ها كمتر مي‌شود و اين يك مسئله طبيعي و زيستي است. نكته‌اي كه وجود دارد اين است كه اگر عوارض ارضا نشدن در مردان باعث ايجاد نگراني و اضطراب بيشتر در فرد شود، مي‌تواند تاثير منفي و مخرب بيشتري بر وضعيت ميل جنسي و توان جنسي آقايان داشته باشد.

📌عوارض ارضا نشدن مردان | عدم علاقه به همسر

برخي از آقايان علاقه‌اي به همسر خود ندارند و از روي اجبار رابطه جنسي انجام مي‌دهند. در چنين شرايطي طبيعي است كه فرد در رابطه جنسي ارضا نشود.

📌عدم آشنايي با نقاط تحريك پذير مرد

در برخي موارد خانم‌ها با نقاط تحريك‌پذير همسرشان آشنايي ندارند و نمي‌توانند به اندازه كافي مرد را تحريك كنند تا به ارضا برسد. همچنين باور غلطي كه در مورد عوارض ارضا نشدن در مردان، وجود دارد كه فقط مردان بايد با نقاط تحريك‌پذير همسرشان آشنايي داشته باشند و آن نقاط را لمس و يا تحريك كنند. از اين جهت آشنايي با نكات و مسائل زناشويي مي‌تواند براي زوجين بسيار حائز اهميت باشد.

📌مصرف برخي از داروها

مصرف برخي از داروها مي‌تواند منجر به عدم انزال در مردان شده و همچنين عوارض ارضا نشدن مردان را منجر شود. داروهاي ضدافسردگي، فشارخون بالا، داروهاي ضد روان پريشي، داروهاي ضدتشنج و… همگي در اين مورد موثر هستند. افراد بايد در اين مورد با پزشك خود صحبت كرده و به صورت خودسرانه مصرف اين داروها را قطع نكنند.پ

برخي ازعوارض ارضا نشدن مردان در رابطه جنسي

ارضا نشدن مردان در رابطه جنسي عوارض و پيامدهايي دارد كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:

◀آسيب به غده پروستات

عدم ارضا و يا عدم تخليه كامل مايع مني مي‌تواند باعث آسيب رساندن به غده پروستات و ورم بيضه شود. اين مسئله به اين دليل اتفاق مي‌افتد كه در هنگام تحريك و نعوظ در مجاري ادرار و بيضه، تراكم خون ايجاد شده و عدم تخليه مني و ارضا باعث آسيب رساني به بدن مي‌شود. همچنين برخي از متخصصين باور دارند كه بين سلامت پروستات و انزال ارتباط وجود دارد. رابطه جنسي و ارضا شدن مي‌تواند از تراكم عوامل و مواد سرطان‌زا در داخل غده پروستات پيشگيري كند.

◀عوارض ارضا نشدن مردان | آسيب رواني مرد

تخليه مني و ارضا شدن مي‌تواند باعث كاهش تنش و استرس و به نوعي تخليه رواني باشد. در صورتي كه ارضا در پايان رابطه جنسي رخ ندهد، اين تخليه رواني و كاهش تنش و آرامش ايجاد نمي‌شود و در صورت تكرار بيش از حد اين مسئله، ممكن است فرد به ناتواني جنسي، افسردگي، اضطراب، پرخاشگري و روابط بين فردي بد با همسرش دچار شود. شايع‌ترين مسئله‌اي كه در اين شرايط براي مردان پيش مي‌آيد پرخاشگري است.

◀كاهش صميميت و رابطه بين زوجين

علاوه بر آسيب‌هاي رواني كه مرد در صورت ارضا نشدن تجربه مي‌كند، روابط بين فردي زوجين هم ضعيف مي‌شود. زيرا اين مسئله مستقيما بر روي نارضايتي از رابطه جنسي تاثير دارد و به مراتب تاثير منفي در زندگي مشترك و صميمت زوجين مي‌گذارد. پيشنهاد مي‌شود كه در چنين شرايطي زوجين پيش‌نوازي و معاشقه را در حين رابطه جنسي بيشتر كنند.

◀عوارض ارضا نشدن مردان | افزايش احتمال خود ارضايي

در صورتي كه زن براي مرد جذابيتي نداشته باشد و يا به هر دليلي مرد علاقه‌اي به رابطه جنسي با همسرش نداشته باشد و در حين رابطه ارضا نشود، ممكن است براي ارضا شدن به سمت خودارضايي برود. در واقع مي‌توان گفت كه خودارضايي هم مي‌تواند علت ارضا نشدن و هم پيامد ارضا نشدن مردان در رابطه جنسي باشد.

◀افزايش احتمال اختلال نعوظ

يكي ديگر از عوارض ارضا نشدن مردان در رابطه افزايش احتمال ابتلا به اختلال نعوظ است. رابطه جنسي كم و ارضا نشدن به مرور زمان باعث مي‌شود كه مرد كمتر تحريك شده و دچار مشكلاتي نظير اختلال نعوظ گردد. آلت تناسلي يك ماهيچه است و در صورت عدم فعاليت و ارضا نشدن، تقويت نمي‌شود و دچار ناتواني جنسي خواهد شد.

روش‌هايي براي بهبود و درمان ارضا نشدن مردان در رابطه جنسي

براي موثر واقع شدن روش‌هاي درماني بر عوارض ارضا نشدن مردان ، ابتدا بايد علت مشكل پيدا شود. در صورت تشخيص صحيح علت، مي‌توان از روش‌هاي درماني استفاده كرد:

🔽تمرينات تنفسي و درمان‌هاي روانشناختي

از آنجايي كه در موارد متعددي علت ارضا نشدن مردان مشكلات و پريشاني‌هاي روان‌شناختي است، تمرينات تنفسي مي‌تواند كمك كننده باشد. براي انجام اين كار مي‌توانيد به صورت آرام بر روي يك صندلي بنشينيد و دستتان را روي شكم قرار دهيد. چندين نفس عميق شكمي بكشيد، به طوري كه وقتي عمل دم يا بازدم را انجام مي‌دهيد دستتان بالا و پايين شود. بهتر است اين كار را به طور روزانه بين 10 تا 20 بار انجام دهيد. با اين‌حال اگر علت مشكلتان به دليل مسائل روان‌شناختي است، به يك روانشناس متخصص در زمينه امور جنسي مراجه كنيد. 

🔽عوارض ارضا نشدن مردان | تمرينات كگل

تمرينات كگل منجر به تقويت ماهيچه و عضلات كف لگن شده و باعث مي‌شود تا بتوانيد كنترل انزال را در به دست بگيريد. علاوه بر اين انجام تمرينات كگل بر عملكرد جنسي آقايان هم تاثير مثبت مي‌گذارد.

🔽دارودرماني

در برخي مواقع دارودرماني تنها راه درمان عوارض ارضا نشدن مردان است. بسياري از افراد به علت تحريك‌پذيري پايين ممكن است در طول رابطه جنسي ارضا نشوند. با مصرف دارو‌هاي مختلف و به تعادل رساندن هورمون‌هاي بدن مي‌توان اين مساله را برطرف كرد.

اهميت انزال در جلوگيري از عوارض ارضا نشدن مردان

به طور كلي انزال در مردان يكي از مراحل چرخه جنسي آنها بوده و بروز آن ضروري است. در واقع در مرحله انزال مايع مني خارج مي‌شود كه نه تنها در سلامت جمساني تاثير دارد؛ بلكه از لحاظ رواني نيز براي مردان ضروري است. در واقع در بيشتر موارد به دليل اينكه انزال با ارگاسم همزمان مي‌شود مردان از اين طريق متوجه به ارگاسم رسيدن خود مي‌گردند. از طرفي اگر مايع مني خارج نشود؛ مي‌تواند منجر به بروز مشكلات زيادي گردد. از همين رو اين بروز اين واكنش طبيعي بدن ضروري بوده و در صورت عدم بروز افراد بايد براي درمان عوارض ارضا نشدن مردان ، اقدام كنند.

تشخيص ارضا نشدن مردان

براي درمان و پيشگيري از عوارض ارضا نشدن مردان، تشخيص درست و به موقع بسيار حائز اهميت است. براي اينكار متخصص در ابتدا بايد سوابق پزشكي فرد و همچنين وضعيت جسماني او را بررسي كرده و در قدم بعدي با انجام برخي از آزمايش ها از اين موضوع اطمينان حاصل كند. معمولا اگر اين مشكل در 75 درصد از روابط قبلي اتفاق افتاده باشد و هيچ دليل ديگري نتوان براي آن پيدا كرد؛ نياز به درمان دارد. همچنين از آزمايش خون براي بررسي سطح تستوسترون، معاينه مقعدي و معاينه بيضه ها و آلت تناسلي استفاده مي‌كند.

سخن پاياني

عوارض ارضا نشدن مردان مي‌تواند جنبه هاي مختلفي از زندگي فرد را تحت تاثير قرار دهد. همچنين وقتي كيفيت رابطه جنسي كاهش يابد؛ طرف مقابل نيز آسيب ديده و از رابطه جنسي لذت نمي‌برد. حتي بسيار احتمال دارد كه همسر شخص نيز دچار مشكلات جنسي مختلفي گردد. از همين رو پيشگيري  از اين مشكل و يا درمان آن با كمك متخصص بسيار مهم است.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض ارضا نشدن مردان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا مصرف مواد مخدر در ارضا شدن مردان موثر است؟

امروزه برخي از افراد براياينكه بتوانند انزال ديرتري را تجربه كنند به سراغ مصرف مواد مخدر مختلفي مي‌روند. ممكن است در كوتاه مدت مصرف اين مواد موثر واقع شود اما در بلندمدت باعث عوارض مختلفي مانند ارضا نشدن و كم‌تحريكي در طول رابطه جنسي مي‌شود. به عبارتي فرد پس از مدتي ديگر توانايي ارضا شدن در حين رابطه را از دست خواهد داد.

منبع: عوارض ارضا نشدن مردان در رابطه و تاثيرات آن

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/26  ] [ ۱۶ ] [ newmiind ] [ ]

قرص داپوكستين چيست ؟ داپوكستين كاربردهاي گوناگوني دارد اما بيشتر براي درمان زودانزالي مورد مصرف قرار مي‌گيرد. زود انزالي نوعي كج كاري جنسي است و به وضعيتي اطلاق مي‌شود كه در آن فرد زودتر از موعد دلخواه به ارگاسم جنسي مي‌رسد. متاسفانه زود انزالي مسئله‌اي شايع است كه بسياري از مردان را نااميد و شرمگين مي‌كند. داروي متداول تجويزي براي درمان و كنترل زودانزالي داپوكستين مي‌باشد. اين دارو نيز مانند ساير داروها علاوه بر فوايد، عوارضي نيز به همراه دارد. به همين دليل نبايد آن را به طور خودسرانه مصرف كرد. در ادامه مقاله به بررسي كامل قرص داپوكستين مي‌پردازيم.  براي دريافت مشاوره در زمينه قرص داپوكستين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: قرص داپوكستين 30 چيست | نحوه مصرف، عوارض و تداخلات دارويي با داپوكستين

قرص داپوكستين چيست و چگونه عمل مي‌كند؟

داپوكستين اولين دارويي است كه در سال 2004 به عنوان درمان زودانزالي معرفي شد. قرص داپوكستين با نام تجاري پريلجي به صورت قرص‌هايي با دوز 30، 60 و 90 ميلي گرم توليد مي‌شود. اين داروي روانپزشكي از گروه مهاركننده‌هاي بازجذب سروتونين است. داپوكستين با مهار انتقال دهنده سروتونين، عملكرد سروتونين در شكاف پس سيناپسي را افزايش داده و در نتيجه باعث تاخير در انزال مي‌شود.

اين دارو كه براي مردان 18 تا 64 ساله تجويز مي‌شود، داراي نيمه عمر كوتاه و عملكرد سريع است. داپوكسين در گذشته براي درمان افسردگي ايجاد شد ولي در درمان آن كاربرد نداشت چون به مدت كافي در خون نمي‌ماند. توصيه مي‌شود از هرگونه مصرف اين قرص بدون تجويز پرشك خودداري شود. البته اين دارو بدون نسخه پزشك هم قابل تهيه است. گزارش‌هاي حاكي از مصرف اين قرض اثر بخشي زيادي را عنوان مي‌كنند.

نحوه مصرف قرص داپوكستين

توصيه مي‌شود اين دارو يك تا سه ساعت قبل از برقراي رابطه جنسي با يك ليوان آب كامل مصرف شود. عموما ابتدا دوز 30 ميلي گرم تجويز مي‌گردد. در صورت عدم بروز مشكلات جانبي و اثر گذاري خفيف دارو، توصيه مي‌شود از دوز 60 ميلي گرم استفاده نماييد. تاثير اين دارو هميشگي نيست و يك تا دو ساعت بعد از عمل از بين مي‌رود. اين دارو نبايد بيش از يك عدد در بيست و چهار ساعت روز مصرف شود. قرص داپوكستين را مي‌توان همراه با غذا يا بدون آن مصرف كرد. اين قرص بايد بدون جويدن و فقط با بلعيدن مصرف شود.

عوارض مصرف داپوكستين

مانند هر داروي ديگري، قرص داپوكستين هيدروكلرايد هم عوارضي دارد، البته ميزان و شيوع آن شديد نيست. در صورت بروز عوارض احتمالي هرچه سريع‌تر به پزشك مراجعه نماييد. قابل توجه‌ترين عوارض استعمال داپوكستين موارد زير را شامل مي‌شود:

-افسردگي، اضطراب و اختلالات رفتاري مانند عصبانيت يا بي تفاوتي
-احساس ضعف و سرگيجه، سردرد، حالت تهوع و غش
-تاري ديد يا درد در ناحيه چشمي
-تغييرات شنوايي يا زنگ زدن گوش
-اختلال در گوارش يا اسهال
-افزايش يا كاهش ناگهاني فشار خون
-لرزش، احساس سوزن سوزن شدن يا بي حسي
-خستگي بيش از حد
-ديدن خواب‌هاي بد و غيرعادي يا اختلال در خواب
-تعريق زياد
-ضربان قلب سريع يا نامنظم
-خشكي دهان
-افزايش وزن
-واكنش‌هاي آلرژيك
-كاهش ميل جنسي و اختلال در نعوظ

🔷تداخلات دارويي

قرص داپوكستين با داروهاي اريترومايسن، ليتيوم، ترامادول، كتوكونازول، فلوكونازول، وارفارين و وراپاميل تداخل دارد. همچنين از مصرف همزمان اين دارو با ديگر داروهاي مهاركننده بازجذب سروتونين خودداري شود.

در چه مواردي براي قرص داپوكستين ممنوعيت مصرف وجود دارد؟

در هنگام مصرف قرص داپوكستين بايد از نوشيدن الكل اجتناب گردد چون موجب بروز بيشتر و سريع‌تر عوارض جانبي مي‌شود. در بيماران داراي حساسيت به دارو، مشكلات نارسايي قلبي، كليوي و كبدي، اختلال دو قطبي، اختلالات تشنجي، افراد مبتلا به گلوكوم و افرادي كه عدم تحمل لاكتوز دارند، توصيه مي‌شود از مصرف آن اجتناب ورزند. همچنين افراد زير 18 سال نيز نبايد اين دارو را مصرف نمايند.

📌نكات قابل توجه در مصرف داپوكستين

  • بطور معمول قرص داپوكستين باعث ايجاد وابستگي نمي‌گردد.
  • در مكاني خشك و خنك، دور از گرما و نور مستقيم آفتاب و دور از دسترس كودكان قرار گيرد.
  • هزينه اين دارو تاحدودي بالا مي‌باشد.
  • خانم‌ها نبايد داپيكوستين مصرف كنند.
  • اگر در يك نوبت مصرف اين دارو را فراموش كرديد؛ نياز به خوردن دو عدد از آن در يك روز لزومي ندارد، بلكه آن را در نوبت بعدي مصرف كنيد.

📌ديگر راه‌هاي مقابله با زودانزالي

معمولا متوسط زمان انزال مردان 8 تا 4 دقيقه بعد از دخول است. هرچند اين موضوع بين افراد و رابطه‌هاي مختلف، متفاوت است. زمانيكه ارگاسم و خروج مني قبل از دخول يا در همان لحظات ابتدايي دخول و در كمتر از يك دقيقه، بعنوان مثال پانزده ثانيه اتفاق بيفتد زودانزالي مطرح مي‌شود. در صورتي كه زود انزالي يك بار و به علت برانگيختگي زياد ناشي از تجربه اول يا نداشتن رابطه جنسي براي مدت طولاني باشد، نيازي به درمان نيست. ولي اگر فردي به طور منظم و تقريبا هميشه انزال زودرس داشته باشد بايد به فكر چاره بود.

متاسفانه علل زودانزالي هنوز به طور واضح مشخص نيستند. اين مشكل ممكن است ثمره استرس و اضطراب يا عوامل ديگر باشد. خوشبختانه داروها و متدهاي رفتاري متعددي از جمله تكنيك مسترز و جانسون يا تمرينات كگل وجود دارند كه با مراجعه به روانپزشك و درمانگر جنسي ميتوان از آن‌ها بهره جست. البته ناگفته نماند كه در درمان‌هاي رفتاري، همكاري شريك جنسي فرد اهميت زيادي دارد تا بيمار بتواند با آرامش مسير درمان را طي كند. از طرفي اصلاح سبك زندگي و تغيير عادت هاي رفتاري نيز تا حد زيادي در مورد درمان زودانزالي موثر هستند. 

داروهاي هم گروه با قرص داپوكستين

از آنجايي كه قرص داپوكستين در گذشته براي درمان بيماري هاي روان نيز استفاده مي‌شد؛ اين قرص با داروهاي ديگري اما با كاربردهاي متفاوت، هم گروه است. اين داروها شامل سيتالوپرام، اسيتالوپرام، فلوكستين، فلووكسامين، پاروكستين و سرترالين هم رده هستند. همچنين براي درمان مشكلات مختلفي مثل اضطراب، اختلال وسواس فكري عملي، افسردگي و… مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

قرص داپوكستين و باروري

بر اساس تحقيقات انجام شده بر قرص داپوكستين، اين دارو تنها براي زودانزالي تجويز شده و همچنين عوارض كمتري نسبت به داروهاي ديگر در اين زمينه دارد. از طرفي تاثير منفي بر قدرت باروري مردان نداشته و همچنين كيفيت اسپرم ها را نيز كاهش نمي‌دهد.

سخن پاياني

امروزه داروهاي مختلفي براي درمان زودانزالي وجود دارد. اما به طور كلي استفاده از داروهاي شيميايي براي درمان اين مشكل، عوارض خود را داشته و حتي گاهي باعث شديدتر شدن مشكل مي‌گردد. به همين دليل افراد بايد درمان قرص داپوكستين، از پزشك متخصص كمك گرفته و همچنين از روش هاي مكمل نيز استفاده كنند. روش هاي طبيعي براي درمان زودانزالي ماندگاري بيشتري داشته و همچنين عوارض چنداني نيز ندارند. افراد بهتر است در اين زمينه از يك مشاور جنسي كمك گرفته و علت مشكل خود را پيدا كنند و در قدم بعدي دارو مصرف نمايند.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص داپوكستين مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا مي‌توان از داپوكستين براي درمان افسردگي بهره جست؟

خير به دليل كوتاه اثر بودن اين دارو نمي‌توان از آن انتظار چنداني در درمان افسردگي داشت. فلوكستين، سرترالين، سيتالوپرام، دولوكستين، نفازودون و دسيپرامين جايگزين‌هاي بهتري هستند.

منبع: قرص داپوكستين 30 چيست | نحوه مصرف، عوارض و تداخلات دارويي با داپوكستين

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/17  ] [ ۰۹ ] [ newmiind ] [ ]

نفس شيطان يكي از قدرتمندترين مخدرها بوده كه حتي با برخورد با پوست فرد؛ او را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين ماده از از درختي با اسم بوراچرو توليد شده كه معمولا در كلمبيا وجود دارد. اهالي محلي اسم ديگر اين درخت را درخت مست مي‌دانند. از طرفي گياه حاصل از اين درخت، فوايد زيادي داشته و براي ساخت داروهاي ضدتهوع و دريازدگي، توقف ترشح بزاق قبل از شروع عمل جراحي و آرام كردن عضلات استفاده مي‌كنند.

اما وقتي از اين گياه براي موارد غيردارويي و همچنين در دوزهاي بالا استفاده مي‌شود؛ خاصيت اعتيادآوري دارد. اين ماده مي‌تواند حافظه افراد را به طور كامل از بين ببرد. فرد را از حالت عادي خارج كرده و شكل گيري خاطرات را در ذهن مسدود مي‌كند. در اين مقاله به عوارض و نشانه هاي اين ماده مي‌پردازيم. 

براي دريافت مشاوره در زمينه نفس شيطان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: نفس شيطان | عوارض اعتياد به نفس شيطان

نفس شيطان

ماده مخدر نفس شيطان هيچ بو و مزه اي نداشته و به دليل اينكه عملكرد حافظه را مختل مي‌كند؛ فرد حتي مصرف ماده را نيز به ياد نمي‌آورد. اين ماده بيشتر به صورت پودر شده مورد استفاده قرار گرفته و تاثير مستقيم بر سيستم عصبي افراد دارد. معمولا ماده مخدر شايع و ارزاني نيست.

به همين دليل افراد اطلاعات دقيقي در مورد آن ندارند. نام ديگر اين ماده اسكوپولامين است و در مواردي حتي مي‌تواند منجر به مسمويت و مرگ گردد. به طور كلي دانه هاي درختچه مست، طي فرايند شيميايي خارج شده و با ايجاد تغييراتي در آنها، اين ماده توليد مي‌شود. اين ماده توهم زاي قوي بوده و باعث بروز عوارض زيادي براي افراد مي‌شود. 

طريقه مصرف نفس شيطان

اين ماده هم به صورت تدخيني و هم به صورت تركيب با خوراكي ها استفاده مي‌شود. به شكلي كه برخي از سارقين و متجاوزان براي سواستفاده از ديگران از ماده نفس شيطان استفاده مي‌كنند. تزريق اين ماده نيز امكانپذير است . همچنين تاثيرات آن براي مدت زمان طولاني بر سيستم عصبي باقي مي‌ماند.

افراد بعد از مصرف اين ماده براي مدت زمان طولاني بيهوش شده و بعد از آن نيز، چيز زيادي را به ياد نمي‌آورند. گاهي افراد براي مصرف اين ماده هيچ اراده اي از خود نداشته و ديگران آنها را مجبور به مصرف مي‌كنند. اما به طور كلي اثرات آن به طريقه مصرف بستگي نداشته و در هر صورت شاهد بروز عوارض آن خواهيم بود.

نشانه هاي مصرف نفس شيطان

با اينكه فرد احتمالا چيزي از مصرف ماده نفس شيطان به ياد نخواهد آورد؛ اما به هر حال مصرف اين ماده با نشانه هايي همراه است كه ديگران مي‌توانند آن را مشاهده كنند. برخي از علائم مصرف اين ماده شامل موارد زير مي‌شود.

توهم و هذيان

نداشتن اراده

خشك شدن دهان

بروز مشكلات تنفسي

سرگيجه

ناتواني در ادرار كردن

اختلال در حافظه

حالت تهوع و استفراغ

شدت نشانه ها در افراد، متفاوت است و بستگي به ميزان مصرف و همچنين مدت زمان مصرف آنها دارد. بهتر است افراد در صورت مشاهده چنين علائمي از ديگران كمك گرفته و براي درمان اقدام كنند. 

عوارض مصرف نفس شيطان

همه انواع مواد مخدري با آسيب هايي براي نقاط مختلف بدن همراه هستند. نفس شيطان نيز از آنجايي كه تاثير مستقيم بر مغز و سيستم عصبي داشته؛ مي‌تواند بعد از مدتي به طور كامل فرد را تبديل به زامبي كرده كه تحت فرمان ديگران است. مطلع شدن از عوارض اين ماده تا حد زيادي مي‌تواند از پيشگيري از مصرف اين ماده موثر باشد.

💠تاثير بر مغز

همانطور كه گفته شد؛ اين ماده حافظه را دچار اختلال كرده و باعث انسداد فرايندهاي خاطره سازي مي‌گردد. از طرفي مي‌تواند براي بيهوشي افراد استفاده شود. روان پريشي، بروز توهمات شديد، تشنج و كما از ديگر عوارض مصرف نفس شيطان هستند كه به دليل تاثير بر مغز حاصل مي‌شوند. پژوهش ها حاكي از آنند كه اسكوپولامين حاصل از اين ماده انتقال دهنده هاي عصبي مخصوص حافظه كوتاه مدت را مسدود كرده به همين دليل مادامي كه اين ماده در بدن وجود دارد؛ فرد چيزي را به ياد نمي‌آورد.

💠عوارض جسماني ديگر

از طرف ديگر تاري ديد، سردرد، گشاد شدن مردمك چشم، بالارفتن ضربان قلب و فشار خون نيز از ديگر عوارض مصرف نفس شيطلان هستند. اين عوارض حتي بعد از ترك اين ماده نيز باقي مانده و تا مدت ها بدن را تحت تاثير قرار مي‌دهند. حتي اختلال در عملكرد مغز نيز مي‌تواند فعاليت هاي جسماني را تا حد زيادي تحت تاثير قرار دهد. به همين دليل افراد بايد اين ماده را شناسايي كرده و از مصرف آن بپرهيزند.

💠عوارض رواني

طبيعي است كه نفس شيطان با تاثير بر مغز منجر به بروز پيامدهاي رواني نيز مي‌شود. اگر افراد اين ماده به صورت غيرارداي مصرف كنند؛ بعد از برگشتن به حالت طبيعي و حتي به يادآوردن اين موضوع دچار آسيب هاي رواني شده و احتمالا فشار زيادي را تحمل كنند. حتي در طي مصرف اين ماده به صورت ارادي نيز فرد مبتلا به انواع مختلف روانپريشي شده و عواقب رواني زيادي را متحمل مي‌شود. حتي بروز توهمات نيز بر فعاليت هاي مغزي موثر هستند.

مكانيسم اثر نفس شيطان

تاثير مستقيم نفس شيطان بر مغز است و با همين مكانيسم منجر به بيهوشي و هيپنوتيزم مي‌گردد. از طرفي اراده فرد را گرفته و منجر به سواستفاده مي‌شود. اين ماده بيشتر بر گيرندهاي مغزي و بخش حافظه تاثير گذاشته و فعاليت هاي شناختي را تحت تاثير قرار مي‌دهد. تا زماني كه اثرات اين ماده در بدن فرد وجود دارد؛ او قادر به تصميم گيري و همچنين تفكر نيست؛ از طرفي قادر به انجام هركاري هست و در برابر خواسته ديگران مقاومت نمي‌كند.

نفس شيطان در گذشته

تاريخچه ماده نفس شيطان بسيار طولاني است. اين ماده حتي در دوران باستان نيز مورد استفاده قرار مي‌گرفته است. دكتر رابرت هاس در سال 1922 اين ماده را بر روي زندانيان مورد آزمايش قرار داد. طبق نتايج او، افرادي كه تحت تاثير اين ماده هستند؛ قادر به دروغگويي نيستند. حتي در دوران جنگ سرد در آلمانه نيز از اين ماده استفاده مي‌شد. اثرات استفاده از اين ماده را مي‌توان در مراسم هاي بومي آمريكاي لاتين و آفريقا نيز، مشاهده كرد.

ترك اعتياد به نفس شيطان

اعتياد به نفس شيطان، وابستگي جسماني زيادي نداشته و به دليل خاصيت توهم زايي بيشتر اعتياد رواني دارد. افراد به دليل اينكه چيزي از زمان مصرف خود به ياد نمي‌آورند؛ به همين دليل احساس لذت نكرده و تنها به دلايل رواني تمايل به مصرف مجدد دارند. ميزان شيوع به اين ماده زياد نيست. اما افراد مي‌توانند با استفاده از اصول معين ترك اعتياد، مصرف اين ماده را كنار گذاشته و يا از آن پيشگيري كنند. افراد بايد در قدم اول اطلاعات خود را در اين زمينه بالا برده و در اين زمينه با يك پزشك و روانشناس مشورت كنند. 

سخن پاياني

نفس شيطان در دوزهاي مختلفي مصرف شده و عوارض زيادي را براي افراد ايجاد مي‌كند. اين گياه كه به شكل هاي مختلفي مصرف مي‌شود؛ تاثيرات زيادي بر فعاليت هاي شناختي افراد داشته حافظه آنها را به طور كلي مختل مي‌كند. بسياري از افراد به دليل نداشتن اطلاعات كافي در اين زمينه، اين ماده را مصرف مي‌كنند و يا از مصرف آن اطلاعي ندارند. اما با شناختن اين ماده و همچنين انجام اقداماتي مي‌توان از اين موضوع پيشگيري كرد. بهتر است در اين مورد با يك روانشناس مشورت كرده و براي ترك اعتياد و همچنين كنترل عوارض آن با يك روانشناس مشورت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نفس شيطان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: نفس شيطان | عوارض اعتياد به نفس شيطان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/19  ] [ ۲۲ ] [ newmiind ] [ ]

ماده مخدر كروكوديل يا دزومورفين يك ماده مخدر بسيار قوي است كه تاثير آن 8 تا 10 برابر مورفين است. اين ماده سالها پيش در آمريكا شناخته شده؛ اما توسط روس ها در سراسر جهان گسترش يافت. اين ماده به اين دليل با نام كروكوديل شناخته مي‌شود كه بعد از مصرف بدن به رنگ سبز درمي‌آيد. اين ماده عوارض بسيار شديدي بر بدن داشته و موجب فروپاشي بافت بدن از درون مي‌شود.

مورفين يكي از مشتقات هروئين است كه خاصيت آرام بخشي داشته و تاثير آن نيز سريع است. البته دزومورفين نسبت به مورفين نيمه عمر كوتاه تري داشته و اثر آن سريع تر از بين مي‌رود. البته خاصيت توهم زايي ندارد و بيشتر نشئگي ايجاد مي‌كند. براي دريافت مشاوره در زمينه ماده مخدر كروكوديل مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: ماده مخدر كروكوديل | عوارض و طريقه مصرف كروكوديل

ماده مخدر كروكوديل

دزومورفيني كه امروزه تحت عنوان ماده مخدر كروكوديل شناخته مي‌شود؛ ناخالصي زياده داشته و به همين دليل آسيب هاي زيادي را براي بدن ايجاد مي‌كند. تركيبات دزومورفين بسيار ساده است. اين ماده تنها از تركيب يد، كدئين، برخي داروها و مواد شيميايي توليد مي‌شود. به همين دليل فروشندگان مواد مخدر، به راحتي آن را توليد كرده، و عرضه مي‌كنند.

از آنجايي كه نيمه عمر كروكوديل نسبت به هروئين بسيار كوتاه تر است؛ طبيعي است كه خاصيت اعتيادآوري بيتشري داشته و فرد مجبور مي‌شود به دفعات بيشتري ماده مخدر مصرف كند. بعد از تزريق اين ماده، كروكوديل به صورت ذرات نامحلول در خون درآمده و ضايعات پوستي ايجاد مي‌كند. در اين مقاله به بررسي عوارض و نشانه هاي اين مخدر مي‌پردازيم. 

عوارض مصرف كردكوديل

مصرف هر ماده مخدري عوارضي براي بدن ايجاد مي‌كند. اما ماده مخدر كروكوديل به دليل تاثيراتي كه بر بدن دارد؛ به عنوان خطرناك ترين ماده شناخته مي‌شود. تاثيرات اين ماده نه تنها بر مغز زياد بوده؛ بلكه به صورت آشكارا بر بدن نيز مشخص شده و بدن فرد را از بين مي‌برد. در واقع زخم هاي حاصل از مصرف اين ماده تبديل به قانقاريا شده و بدن را فاسد مي‌كند. برخي از عوارض اين ماده شامل موارد زير مي‌شود.

📌خون آلوده

ماده مخدر كروكوديل به دليل نيمه عمر كوتاهي كه داشته به سرعت وارد جريان خون شده و به بافت هاي مختلف مي‌رود. از طرفي كه اين ماده به طور كامل در خون حل نمي‌شود به همين دليل به صورت توده درآمده و تخريب بافت از همان نواحي بافت آغاز مي‌شود. اين ماده استخوان و فك و دندانها را از بين برده و همچنين بعد از مدتي قدرت راه رفتن و صحبت كردن نيز مختل مي‌شود.

📌بروز زخم هاي پوستي

مصرف ماده مخدر كروكوديل بافت پوست مصرف كننده را ناهموار و تخريب مي‌كند. درست مانند بدن كروكوديل. همچنين بعد از مصرف نيز رنگ پوست به سبز تغيير مي‌كند كه البته موقت بوده  و بعد از مدتي از بين مي‌رود. اما آسيب هاي پوستي به نواحي ديگر نيز گسترش يافته و باعث قطع شدن اعضاي بدن مي‌شود. از آنجايي كه احتمالا فرد بعد از يكبار تزريق ديگر نمي‌تواند در آن ناحيه دوباره تزريق داشته باشد؛ به نواحي بيشتري از بدن خود آسيب مي‌زند.

📌تاثير بر مغز

همه انواع ماده مخدر، بر عملكرد و ساختار مغز نيز تاثير دارند. ماده مخدر كروكوديل نيز از اين قاعده مستثني نيست. تاثير اين ماده بر مغز از هروئين و مورفين نيز شديد تر است. به همين دليل عولرض بدتري نيز ايجاد مي‌كند. افراد تصور مي‌كنند به دليل اينكه اين ماده خاصيت توهم زايي ندارد؛ اثر آن بر مغز كمتر است. اما اين كاملا اشتباه است و آسيب هاي ناشي از اين ماده حتي شديد تر از ساير مواد توهم زا است.

طريقه مصرف ماده مخدر كروكوديل

ماده مخدر كروكوديل هم به صورت تزريقي و هم به صورت تدخيني مورد مصرف قرار مي‌گيرد. مصرف تزريقي آن همانطور كه گفته شد باعث حل نشدن اين ماده در خون و آسيب به بافت ها مي‌شود. بعد از مدتي اندام ها به رنگ سياه درآمده و حتي از بدن جدا مي‌شوند.

گاهي به صورت خوراكي نيز توسط مصرف كنندگان، مورد استفاده قرار مي‌گيرد. از طرفي به دليل اينكه اين ماده نسبت به هروئين قيمت كمتري داشته، افراد بيشتري به سمت مصرف آن گرايش پيدا مي‌كنند و همين موضوع منجر به شيوع بيشتر آسيب هاي ناشي از آن مي‌شود. تفاوت با كراك

كراك هم از خانواده مواد هروئيني است اما خالص تر و قوي تر از هروئين است. اما كراكي كه در بازار عرضه مي‌شود؛ ناخالصي هاي زيادي داشته و آسيب بيشتري نيز وارد مي‌كند. اما بازهم در مقايسه با كروكوديل عوارض كمتري دارد. معمولا همراه با كراك مواد ديگري نيز مانند كافئين نيز وجود دارد اما ماده مخدر كروكوديل به صورت خالص دزومورفين بوده، به همين دليل تاثير بيشتري دارد.

ترك اعتياد به ماده مخدر كروكوديل

اعتياد به ماده مخدر كروكوديل يك راه بي بازگشت است. چرا كه عفونت هاي حاصل از اعتياد به اين ماده، نهايت تا دو سال به فرد اجازه زندگي مي‌دهد. اگر افراد در حين مصرف بيماري زمينه اي نيز داشته باشند؛ اين اعتياد مشكل آنها را تشديد كرده و حتي منجر به بروز عوارضي مثل اوردوز و مرگ مي‌گردد.

اين ماده مخدر تقريبا غيرقابل ترك است. افراد معتاد به هروئين مي‌توانند اين ماده را ترك كنند اما در مورد كروكوديل اوضاع متفاوت است. حتي عوارض حاص از مصرف اين ماده نيز قابل جبران نيست. گاهي رگ هاي خوني به طور كامل از بين رفته و حتي فرد نمي‌تواند دارويي در اين زمينه مصرف كند.مصرف متافتامين ها و هروئين، مرگ تدريجي داشته؛ اما كروكوديل خيلي زود فرد را از پا در مي‌آورد.

علت محبوبيت

زماني كه اين ماده در اوكراين توليد شد و به دليل مواد اوليه ساده آن، قيمت كمي داشت و تاثير آن نيز بسيار بيشتر از هروئين و كراك بود. به همين دليل به صورت ناگهاني محبوبيت زيادي پيدا كرده و افراد زيادي از آن مصرف كردند. اين ماده در حال حاضر نيز قيمت كمتري نسبت به ساير مواد مخدر دارد؛ اما تاثيرات آن فرد را خيلي زود دچار مشكلات جدي مي‌كند. 

سخن پاياني

اگر از مصرف ماده مخدر كروكوديل توسط اطرافيان مطلع شديد؛ در ابتدا به طور مستقيم با او صحبت كرده و در مورد عوارض جانبي اين ماده به او توضيح دهيد. بهتر است فرد هرچه زودتر مصرف اين ماده مخدر را قطع كرده و براي پيشگيري از بروز عوارض آن اقدامات لازم را انجام دهد.

سعي كنيد به او هشدار داده اما در مورد مرگ او را نترسانيد. تقريبا از هر صد نفري كه به اين ماده اعتياد داشته اند؛ تنها سه يا چهار نفر موفق به ترك آن شده اند. اين آمار ترسناك است. اما اگر فرد به موقع اقدام كرده و از متخصصين در اين زمينه كمك بگيرد؛ مي‌تواند اين مشكل را تا حد زيادي كنترل كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ماده مخدر كروكوديل مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: ماده مخدر كروكوديل | عوارض و طريقه مصرف كروكوديل

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/6  ] [ ۱۴ ] [ newmiind ] [ ]

عوارض طلاق براي زنان در دسته هاي مختلفي قرار دارد. عوارض و پيامدهاي طلاق براي زنان يكي از مهم‌ترين موضوعاتي است كه قبل از تصميم‌گيري براي طلاق بايد به آن توجه داشته باشيد. گاهي اوقات شرايط زندگي مشترك آن‌قدر سخت مي‌شود كه فكر مي‌كنيم طلاق هرچه باشد، بهتر از آن است. اما بهتر است قبل از اينكه هر تصميمي بگيريد راجع به زندگي پس از طلاق هم تا حدودي فكر كنيد.

شرايط فرهنگي و اجتماعي در كشور ما باعث مي‌شود آثار و پيامدهاي طلاق بر زنان بيشتر از مردان باشد. پس اگر تصميمتان براي طلاق جدي است بهتر است خودتان را براي آنچه پس از جدايي با آن روبرو خواهيد شد؛ آماده كنيد. اين كار باعث مي‌شود تا مشكلات روحي و فشار رواني كمتري را تجربه كنيد. براي دريافت مشاوره طلاق نيز كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض طلاق براي زنان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره  02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 منبع: عوارض طلاق براي زنان

عوارض طلاق براي زنان

 

طلاق يكي از خواسته هايي است كه مزايا و معايب زيادي را به همراه دارد. اما در برخي از موارد بايد معايب طلاق را به جان خريد و تن به طلاق داد. گاهي طلاق موهبت الهي است اما قبل از اين تصميم بايد حتما از روانشاس و متخصصين در اين زمينه راهنمايي بگيريد؛ تا اگر رابطه با ترميم و كمك درست مي‌شد، طلاقي صورت نگيرد.

در بسياري از موارد، طلاق مي‌تواند آثار مخربي بر جسم و ذهن افراد بگذارد. به طور كلي خروج از رابطه افراد را به سوي پريشاني رواني مانند افسردگي سوق مي‌دهد. براي جلوگيري از اين بيماري ها، بهتر است كه از متخصصين در اين حوزه راهنمايي بگيريد. در اين مقاله راجع به عوارض طلاق براي زنان توضيح داده ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد.

عوارض و پيامدهاي طلاق براي زنان

همانطور كه گفته شد، گاهي طلاق لازم است. اما اين موضوع همراه ما مزايايي نيز مي‌باشد. در اين بخش مقاله راجع به عوارض طلاق براي زنان توضيح داده ايم.

📌 آسيب‌ هاي روحي

اولين و رايج‌ترين عوارض طلاق براي زنان، درگيري با آسيب‌هاي روحي است. مشكلاتي كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت مي‌كنيم، باعث مي‌شود تا فشار رواني بسياري را تحمل كنيد. اين فشار رواني مي‌تواند شما را در برابر بسياري از بيماري‌هاي روحي به‌خصوص افسردگي آسيب‌پذير كند.

صرف‌ نظر از مشكلات، شكست در زندگي مشترك و مشكلات عاطفي كه با آن روبه‌رو مي‌شويد، شرايط را براي شما سخت‌تر خواهد كرد. گاهي اوقات ممكن است احساس ناراحتي و عذاب وجدان داشته باشيد و دلتان بخواهد به زندگي سابق برگرديد؛ گاهي اوقات نيز ممكن است از دست همسرتان عصباني باشيد يا احساس كنيد مورد ظلم قرار گرفته‌ايد. اين شرايط باعث مي‌شوند تا با احتمال بيشتري دچار افسردگي يا ديگر بيماري‌ هاي روحي شويد.

براي جلوگيري از بروز اين مشكل بهتر است وقتي براي جدايي تصميم مي‌گيريد با يك مشاور در اين زمينه صحبت كنيد. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا با عوارض طلاق براي زنان آشنا شويد و راهكارهايي را براي حفظ سلامت روانتان ياد بگيريد و از آن‌ها استفاده كنيد.

📌 عوارض طلاق براي زنان | درگيري‌هاي قانوني

از ديگر عوارض طلاق براي زنان، درگيري هاي قانوني است. دوندگي‌هاي قانوني يكي از مشكلات جدي براي زناني است كه مي‌خواهند از همسرشان جدا شوند. شرايط قانوني در بسياري از مواقع جدايي را براي زنان سخت خواهد كرد. اين به معناي آن است كه بايد زمان و هزينه بسياري را در راه‌هاي قانوني خرج كنيد.

مسائلي مانند حق طلاق، مهريه، حضانت و نفقه فرزندان همگي مشكلاتي هستند كه در اين راه با آن‌ها روبه‌رو مي‌شويد. به همين خاطر توصيه مي‌كنيم قبل از اينكه تصميم‌تان براي طلاق را عملي كنيد راجع به اين شرايط از يك وكيل كمك بگيريد.

📌 مشكلات اجتماعي

مشكلات اجتماعي يكي ديگر از عوارض طلاق براي زنان است. اگر پاي صحبت زناني كه از همسرشان جدا شده‌اند بنشينيد مسائل اجتماعي يكي از بزرگ‌ترين مشكلات آن‌ها به حساب مي‌آيد. باوجود تغييرات بسياري كه جامعه در سال‌هاي اخير داشته هنوز هم نگاه مناسبي به طلاق زنان وجود ندارد. اين شرايط باعث مي‌شود بسياري از مواقع احساس كنيد اطرافيان نگاه نامناسبي به شما دارند؛ يا حتي از رفت‌وآمد با شما خودداري مي‌كنند.

در كنار اين شرايط بسياري از مواقع زنان مطلقه مورد سوءاستفاده‌هاي رواني يا حتي جنسي قرار مي‌گيرند. از عوارض طلاق براي زنان، مشكلات اجتماعي است. فشارهاي عاطفي يا مالي گاهي اوقات باعث مي‌شود زنان نيز به اين خواسته‌ها تن بدهند؛ اين شرايط مي‌تواند آن‌ها را در مسير مشكلات اجتماعي بيشتري قرار دهد. مقاومت در برابر اين شرايط نيز مي‌تواند آسيب‌هاي روحي بسياري را به همراه داشته باشد.

براي جلوگيري از اين شرايط بهتر است وضعيت فرهنگي محيط زندگي خود را در نظر بگيريد. گاهي شايد تغيير محيط زندگي بتواند اين مشكلات را براي شما برطرف كند.

📌 افزايش مسئوليت ها

يكي از عوارض طلاق براي زنان، افزايش مسئوليت ها مي‌باشد. زماني كه طلاق صورت مي‌گيرد؛ خانم ها مجبور مي‌شوند كه خودشان به تنهايي از پس مخارج خود بر بيايند. و براي رفع نيازهاي خود مجبور به كار و مديريت مالي مي‌شوند.

📌 كاهش هويت فردي

از ديگر عوارض طلاق براي زنان، كاهش هويت فردي است. متاسفانه خانم هاي مطلقه در جوامعي مانند ايران؛ و جامعه سنتي، پذيرفتني نيستند. حتي اگر فعاليت هاي تجاري و تحصيلات عاليه داشته باشند؛ مورد پذيرش جامعه نيستند. به همين دليل خانم ها با مشكلات اين چنيني روبرو مي‌شوند.

📌 عوارض طلاق براي زنان | ازدواج مجدد

يكي از عوارض طلاق براي زنان، موضوع ازدواج مجدد است. بسياري از آقايان تمايلي به چنين ازدواجي ندارند؛ حتي اگر خود فرد راضي باشد خانواده‌ها معمولاً با اين ازدواج مخالفت خواهند كرد. به‌غيراز مشكلات فرهنگي، اگر شما از ازدواج گذشته‌تان فرزند داشته باشيد شرايط به‌مراتب پيچيده‌تر خواهد شد. ممكن است همسرتان به شما اجازه ديدار با فرزندتان را ندهد؛ يا اگر او با شما زندگي مي‌كند احتمالاً مشكلات بسياري را براي تطابق پيدا كردن فرزندتان با خانواده جديد تجربه خواهيد كرد.

براي جلوگيري از اين مشكلات بهتر است زماني كه براي ازدواج مجدد تصميم مي‌گيريد راجع به اين موضوع از يك مشاور خانواده كمك بگيريد. به خاطر داشته باشيد كه يك‌ بار در زندگي مشتركتان شكست خورده‌ايد؛ اين وضعيت مي‌تواند شما را نسبت به بعضي مسائل حساس‌تر از قبل كند. به همين خاطر براي كم كردن مشكلات و همين‌طور داشتن يك زندگي موفق بايد اين بار زندگي‌تان را با كمك گرفتن از كساني كه در اين زمينه تخصص دارند پيش ببريد.

📌 مشكلات مالي

مشكلات مالي از ديگر عوارض طلاق براي زنان است. بسياري از زنان ازلحاظ مالي به همسران خود وابسته هستند. آن‌ها يا درآمدي ندارند و يا به‌تنهايي از پس تمامي مخارج زندگي برنخواهند آمد. به همين خاطر پيش از طلاق بايد به‌خوبي راجع به شرايط مالي خود فكر كنيد.

تصميم داريد پس از طلاق با خانواده خود زندگي كنيد يا مي‌خواهيد از آن‌ها مستقل شويد؟ اگر مي‌خواهيد مستقل زندگي كنيد آيا به‌تنهايي از پس مسائل مالي برخواهيد آمد؟ اين شرايط به‌خصوص زماني كه قرار باشد حضانت فرزندانتان را بر عهده بگيريد سخت‌تر نيز خواهد شد. درنتيجه براي شرايط ماليتان برنامه‌ريزي كنيد و به‌خوبي جوانب مختلف آن را در نظر بگيريد.

📌 نگهداري از فرزندان

نگهداري از فرزندان، از ديگر عوارض طلاق براي زنان است. زندگي فرزندان شما پس از طلاق يكي ديگر از مسائل جدي است كه بايد به آن فكر كنيد. ممكن است همسرتان با اينكه سرپرستي فرزندتان بر عهده شما باشد مخالفت كند؛ گاهي اوقات آقايان حتي مانع ديدار شما با فرزندتان مي‌شوند.

اما اگر قرار است فرزندانتان با شما زندگي كنند يكي از مسائلي كه درگير آن خواهيد شد شرايط روحي و مشكلاتي است كه پس از طلاق براي او ايجاد مي‌شود. درنتيجه اگر از ازدواج خود صاحب فرزند شده‌ايد بهتر است در تصميم خود براي طلاق به زندگي آن‌ها نيز توجه داشته باشيد.

عوارض طلاق براي زنان و اهميت مشاوره

 

براي رفع مشكلات و عوارض طلاق براي زنان حتما بايد از روانشناس راهنمايي بگيريد. قرار نيست همه مشكلاتي كه راجع به طلاق زنان مطرح كرديم براي شما اتفاق بيافتد. حتي گاهي اوقات طلاق مي‌تواند شرايط زندگي شما را بهبود ببخشد. اما بهتر است به اين موضوع توجه داشته باشيد كه به‌طوركلي طلاق يك تغيير بسيار مهم در زندگي است.

آيا مطمئنيد كه طلاق تنها راه باقي‌مانده است؟ يا اگر تصميمتان براي طلاق جدي است چطور مي‌خواهيد با شرايط روحي و اجتماعي پس از آن كنار بياييد؟ 

كمك از مشاورين خانواده در شرايط عوارض طلاق براي زنان، به شما كمك مي‌كند بهترين تصميم را بگيريد و خودتان را براي كنار آمدن با شرايط پس از طلاق آماده كنيد. بسياري از زنان پس از طلاق به دليل شرايط روحي نامناسبي كه پيدا مي‌كنند بيش‌ازپيش درگير مشكلات مي‌شوند. مشاورين به شما كمك خواهند كرد تا خود را براي اين تغيير آماده كنيد و پس از طلاق كمتر آسيب ببينيد.

كلام آخر

همانطور كه گفته شد، عوارض طلاق براي زنان كم نيست. خانم هاي مطلقه درگيري هاي زيادي را پس از جدايي تجربه مي‌كنند. و همين امر باعث آسيب هاي رواني و جسمي مي‌شود. به همين دليل اگر براي طلاق اقدام كرده ايد؛ حتما بايد به دنبال كمك از روانشناس باشيد تا مشكلات را با راهكارهاي مناسب رفع كنيد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عوارض طلاق براي زنان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

مهم‌ترين مشكلات پس از طلاق براي زنان كدام است؟

مشكلات فرهنگي و اجتماعي، آسيب‌هاي روحي و همين‌طور درگيري‌هاي اقتصادي مهم‌ترين مشكلات پس از طلاق براي زنان است.

چطور مي‌توانم مشكلات پس از طلاق را كاهش بدهم؟

بهتر است پيش از تصميم‌گيري براي طلاق به شرايطي كه پس‌ازآن خواهيد داشت فكر كنيد و براي آن برنامه‌ريزي كنيد. كمك گرفتن از مشاورين خانواده هم مي‌تواند بسيار كمك‌كننده باشد.

منبع: عوارض طلاق براي زنان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/3  ] [ ۱۴ ] [ newmiind ] [ ]

نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج از جمله عواملي است كه باعث نارضايتي زوجين شده و مي‌تواند به طلاق منجر گردد. با اين حال اين موضوع نياز به بررسي‌هاي بيشتري دارد چراكه گاهي علل نداشتن رابطه جنسي از عواملي نظير اختلالات رواني و يا مصرف برخي داروها نشات مي‌گيرد كه اين مسئله در كوتاه مدت بوده و فرد مي‌تواند بعد از مدتي رابطه لذت بخشي را تجربه نمايد اما اگر اين رفتار مداوم باشد لازم است كه براي درمان اقداماتي صورت گيرد. در ادامه به دلايل نداشتن رابطه و پيامدهاي آن در كنار راهكارهايي براي بهبود رابطه زوجين بعد از ازدواج اشاره خواهيم كرد. بهره بردن از مشاوره جنسي به زوجين كمك مي‌كند تا رابطه لذت بخشي را تجربه نمايند.  

براي دريافت مشاوره در زمينه نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

علل نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج

هر زن و مردي ممكنه نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج را تجربه كنند. گاه عوامل خارجي مثل ماموريت و يا بيماري موجب نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج مي‌شود. معمولا زوج ها در اين شرايط نيز دچار آسيب مي‌شوند، اما زماني كه نبود رابطه به خاطر مشكلات فردي و بين فردي است؛ ميزان آسيب بيشتر مي‌باشد. در ادامه به برخي از علل نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج پرداخته‌ايم.

🔹 افسردگي و اختلالات رواني

افرادي كه از اختلال افسردگي رنج مي‌برند معمولا غمگين و بي حوصله به نظر مي‌رسند و احساس لذت و شادي ندارد. اين افراد ميل به تنهايي داشته و از اجتماع گريزان هستند. همه اين عوامل تهديد كننده سلامت روان هستند و به نوبه خود تاثيرات منفي بر رابطه جنسي بين زن و شوهر مي‌گذارند. همچنين ديگر اختلالات رواني نيز از جمله وسواس مي‌تواند باعث نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج شود.

🔹 تجربه تجاوز جنسي از علل نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج

يكي از علل نداشتن رابطه جنسي را مي‌توان در تجربه تجاوز جنسي جست و جو كرد. وقتي فرد مورد تجاوز قرار مي‌گيرد روح و روان او بهم مي‌‌ريزد و از هر اتفاقي كه به ياد آورنده آن تجاوز باشد و خاطره آن اتفاق تلخ را در وي زنده كند، فرار مي‌كند. در اين شرايط لازم است كه ابتدا با همسر خود گفت‌وگو كنيد تا بدانيد چه شرايطي يادآور خاطرات تلخ است و از آن دوري كنيد.

🔹 سكس نكردن به دليل عوارض جانبي داروها

مصرف داروهايي چون داروي ضد افسردگي و داروي فشار خون داراي عوارض جانبي مختلفي است كه از جمله آن سردي در روابط ميان زوجين مي‌باشد. اين مسئله در نتيجه باعث مي‌شود تمايل به رابطه كاهش يابد.

🔹 مشكلات هورموني از علل نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج

اختلال‌هاي تيروئيد، تومورهاي غده هيپوفيز و در نتيجه كاهش توليد هورمون تستوسترون از جمله عواملي هستند كه مي‌توانند در نداشتن رابطه جنسي در هر زمان و يا بعد از ازدواج نقش داشته باشند.

🔹 مشكلات عاطفي و ارتباطي

وجود درگيري‌هاي لفظي و رفتاري بين زن و شوهر امري طبيعي خواهد بود اما در صورتي كه اين رفتار باعث نشود كه از يكديگر فاصله بگيرند و نسبت به هم بي ميل شوند. در واقع وقتي مدام درگيري و دعوا بر سر موضوعات مختلف وجود داشته باشد، زن و شوهر از هم دوري مي‌كنند و روابط سردي بين آن‌ها حاكم مي‌شود.

🔹 اهميت داشتن رابطه جنسي چقدر است؟

داشتن رابطه جنسي با همسر از اركان‌هاي مهم زندگي زناشويي و حفظ ارتباط صميمانه بين آن‌هاست. رابطه جنسي در واقع داراي تاثيرات مثبتي بر سلامت جسم و روح زوجين بوده و ترك آن پيامدهاي ناگواري از جمله طلاق و بيماري‌هاي روحي و رواني را در پي خواهد داشت. همچنين رابطه جنسي نشانگر ميزان تعلق زوجين به همديگر است كه مي‌تواند در آينده در سبك فرزندپروري آنان نيز اثرگذار باشد. معمولا زوجيني كه به دلايل مختلفي رابطه جنسي ندارند و يا رابطه آنان از كيفيت مطلوبي برخوردار نيست سطح رضايت از زندگي پايين تري را تجربه مي‌كنند. 

عوارض نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج براي مردان و زنان

افزايش استرس

ايجاد رابطه جنسي موجب افزايش فعاليت مغز، افزايش قدرت جسمي و كاهش توليد هورمون‌هاي اضطراب و استرس مي‌شود. زن و شوهر به واسطه رابطه عشقي خود از شر استرس‌ها نجات مي‌يابند. در طول مدت برقراري رابطه جنسي هورمون‌هايي مانند استروژن، پرولاكتين و تستوسترون ترشح مي‌شود كه موجب مي‌گردد بدن در حال آرامش قرار بگيرد. در حالي كه نداشتن اين رابطه سبب افزايش استرس و اضطراب مي‌شود.

كاهش اعتماد به نفس به خاطر سكس نداشتن

عدم برقراري رابطه جنسي باعث كاهش اعتماد به نفس فرد مي‌شود. تصور اينكه زوج قادر به كسب رضايت جنسي همسرش نيست و نمي‌تواند آنطور كه همسرش مي‌خواهد رابطه جنسي برقرار كند سبب كاهش اعتماد به نفس وي مي‌شود. عدم داشتن اعتماد به نفس باعث بي ميل شدن به رابطه جنسي مي‌شود و زن و شوهر را نسبت به همديگر سرد و بي ميل مي‌كند.

بيماري‌هاي قلبي از پيامدهاي نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج

به دليل اينكه رابطه جنسي نياز به توانايي زياد داشته و قلب در حين برقراري رابطه جنسي به نوعي ورزش مي‌كند، شما از سلامت بيشتري برخوردار خواهيد بود. در صورتي كه رابطه جنسي صورت نگيرد احتمال افزايش بيماري‌هاي قلبي بالا مي‌رود.

عفونت‌هاي ادراري

با انجام رابطه جنسي، عفونت‌هاي دستگاه ادرار از مجراي ادراري خارج مي‌شود. در صورتي كه رابطه جنسي صورت نپذيرد، عفونت‌هاي ادراري از بدن خارج نشده و تشديد مي‌يابند. 

برخي عوارض رفتاري نيز ممكن است به دنبال داشته باشد، مثل خودارضايي همسر، در اين شرايط حتما براي رفع اين مساله بايد به درمانگر مراجعه نماييد.

راهكارهايي براي بهبود رابطه زوجين و داشتن رابطه جنسي

نداشتن رابطه جنسي مسئله ساده و كم اهميتي نيست. چه بسا تداوم يك زندگي مشترك بر پايه ايجاد آن استوار باشد. بنابراين مي‌بايست اقدامات لازم براي شكل گيري زمينه ايجاد رابطه جنسي انجام گيرد.

  • ابراز محبت به همسر و در آغوش كشيدن وي
  • مصرف غذاهاي گرم
  • گفتگو كردن با يكديگر
  • افزايش مهارت‌هاي زندگي
  • عدم مقايسه كردن همسرتان با ديگران
  • اهميت به آراستگي ظاهر
  • درمان بيماري‌هاي روحي و رواني

در صورتي كه با وجود راهكارهاي گفته شده بازهم از نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج رنج مي‌بريد و نتوانستيد رابطه خود را با همسرتان بهبود بخشيد مي‌توانيد با مراجعه به روانشناس و سكس تراپيست در بهبود وضعيت خود و همسرتان گام برداريد. در واقع روانشناس با توجه به تجربه و علمي كه دارد با ارائه راهكارهاي مختلف باعث بهبود رابطه‌تان خواهد شد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

نقش كيفيت رابطه عاطفي زوجين بر رابطه جنسي چگونه است؟

زن و شوهرهايي كه عاشقانه همديگر را دوست دارند و به عواطف هم اهميت مي‌دهند ميل بيشتري به سمت لمس كردن يكديگر و ايجاد رابطه جنسي دارند. در مقايسه با اين حالت مي‌توان به رابطه‌هايي اشاره كرد كه پر از چالش و درگيري هستند. عدم دوست داشتن همسر و وجود اختلافات بين آن‌ها باعث مي‌شود روز به روز از همديگر فاصله بگيرند و به ايجاد رابطه جنسي بي ميل گردند.

منبع: نداشتن رابطه جنسي بعد از ازدواج چه عوارضي براي زن و شوهر دارد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/6/31  ] [ ۲۱ ] [ newmiind ] [ ]

قرص اگزازپام يكي از انواع داروهاي ضد اضطراب است كه براي بسياري از اختلالات اضطرابي، افسردگي و همين‌طور بي‌خوابي‌هاي مزمن مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اگزازپام با افزايش ماده شيميايي گابا در مغز باعث ايجاد احساس آرامش مي‌شود. بااين‌حال اين دارو نيز مانند ساير داروهاي ضداضطراب باعث ايجاد وابستگي شده و با قطع مصرف دارو نشانه‌هاي اضطراب مجدداً باز خواهند گشت.

درنتيجه مي‌توان گفت قرص اگزازپام و همين‌طور تمامي داروهاي اعصاب و روان تنها باعث پنهان شدن نشانه‌هاي بيماري مي‌شوند و آن‌ها را درمان نخواهند كرد. به همين خاطر متخصصين توصيه مي‌كنند كه در كنار استفاده از داروهاي آرام‌بخش استفاده از جلسات مشاوره را نيز جدي بگيريد. اين جلسات به شما كمك خواهد كرد تا بدون استفاده از دارو راهكارهاي مناسبي را براي مبارزه با احساسات و افكار منفي پيدا كنيد.

قرص اگزازپام و موارد استفاده از آن

قرص اگزازپام يكي از داروهاي ضداضطراب و از خانواده بنزوديازپين‌ها است. كه با افزايش ماده شيميايي گابا در مغز باعث كاهش اضطراب و ايجاد احساس آرامش مي‌شود. به همين خاطر از اين دارو معمولاً در درمان اختلالات اضطرابي، بي‌خوابي و همين‌طور برخي از انواع افسردگي استفاده مي‌شود. همچنين قرص اگزازپام در برخي مواقع نيز براي كاهش احساس بي‌قراري و نشانه‌هاي ناخوشايند پس از ترك الكل يا ساير مواد مخدر مورداستفاده قرار مي‌گيرد. قرص اگزازپام براي بزرگسالان است. در كوتاه مدت براي درمان اضطراب و ترك الكل استفاده مي‎شود.

نحوه مصرف قرص اگزازپام

قرص اگزازپام در كنار اثرات مطلوبي كه مي‌تواند بر كاهش نشانه‌هاي بيماري شما داشته باشد. قدرت بالايي در ايجاد وابستگي يا اعتياد دارد. به همين خاطر بهتر است از مصرف يا قطع خودسرانه اين دارو جدا خودداري كنيد و براي استفاده از آن با يك متخصص مشورت نماييد.

متخصصين ميزان و نحوه استفاده از قرص اگزازپام را بر اساس شرايط سني، وضعيت سلامت جسمي، ساير داروهايي كه مصرف مي‌كنيد و همين‌طور شدت نشانه‌هاي ناخوشايندي كه تجربه مي‌كنيد مشخص خواهند كرد. به همين خاطر بهتر است براي مصرف اين دارو دقيقاً طبق توصيه‌اي كه به شما شده عمل كنيد. اما به‌طوركلي اگزازپام براي بزرگسالان در دوزهاي 10 تا 15 ميلي‌گرم و براي 3 تا 4 بار در روز تجويز مي‌شود كه در صورت صلاح‌ديد پزشك ممكن است مقدار آن تا 30 ميلي‌گرم نيز افزايش پيدا كند.

پس براي بزرگسالان دوز 10 ميلي گرم 3 تا 4 بار در روز تجويز مي‎شود. با توجه به عوارضي نظير خواب‌آلودگي يا احساس سرگيجه كه گاهي اوقات همراه با استفاده از اين دارو براي فرد رخ مي‌دهد. اگزازپام براي سالمندان با احتياط بيشتر يا در دوزهاي پايين‌تر مورداستفاده قرار مي‌گيرد.

يكي از نكاتي كه در مصرف قرص اگزازپام مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد اين است كه دارو را هرروز و در ساعتي خاص مصرف كنيد. همچنين اگر يك نوبت استفاده از دارو را فراموش كرديد بلافاصله پس از يادآوري آن را مصرف كنيد اما درصورتي‌كه به زمان مصرف وعده بعدي دارو نزديك شده‌ايد از مصرف اجتناب كنيد و به‌هيچ‌عنوان در وعده بعدي دوز دارو را افزايش ندهيد.

عوارض جانبي استفاده از قرص اگزازپام

مي‌توان گفت تمامي داروهاي شيميايي در كنار تأثيرات مطلوبي كه روي بدن و بيماري شما خواهند داشت، گاهي اوقات نيز باعث ايجاد عوارض جانبي مي‌شوند. لازم به ذكر است كه تمامي اين عوارض در كنار هم و در يك نفر ديده نمي‌شود و يا ممكن است برخي افراد هيچ‌يك از اين نشانه‌ها را تجربه نكنند، عوارض جانبي قرص اگزازپام عبارتند از:

  • احساس خواب‌آلودگي
  • ادم
  • افت فشار خون
  • سنكوپ
  • فراموشي
  • وابستگي به دارو
  • سر درد
  • كهير
  • راش ماكولوپاپولار
  • راش شبيه به دانه هاي سرخك و سرخجه
  • بي اختياري ادرار
  • بيماري خوني
  • يرقان
  • لرزش بدن
  • هيپورفلكسي
  • تاري ديد
  • دو بيني
  • سرگيجه
  • مشكلات حافظه
  • (گفتار فلجي) بروز مشكلاتي در گفتار به‌صورت جا انداختن برخي كلمات
  • احساس شادي بيش‌ازحد كه با خلق معمول فرد تناسب ندارد
  • كاهش ميل جنسي
  • اختلالات قاعدگي در زنان
  • احساس تهوع
  • تحريك سيستم اعصاب مركزي

تداخلات دارويي با اگزازپام

استفاده از برخي داروها در كنار هم باعث مي‌شود قدرت تأثيرگذاري هردو يا يكي از آن‌ها كاهش پيدا كند. همچنين برخي مواقع استفاده اين داروها در كنار هم مي‌تواند باعث بروز مشكلاتي شود. به همين خاطر بهتر است پيش از مصرف هر دارويي متخصص را در جريان تمامي بيماري‌ها و همين‌طور داروهايي كه مصرف مي‌كنيد قرار دهيد. ازجمله داروهايي كه ممكن است مصرف هم‌زمان آن‌ها با قرص اگزازپام تداخل داشته باشد عبارتند از:

  • كلوزاپين
  • ديگوكسين
  • ارلستات
  • كوا
  • فني توئين
  • الپروييك اسيد
  • سديم اكسيبات
  • اكسي بيت سديم
  • ضد دردها به‌ويژه داروهاي داراي مخدر
  • ساير داروهاي آرام‌بخش
  • هرگونه مخدر

نشانه‌هاي مسموميت با قرص اگزازپام

استفاده بيش‌ازحد قرص اگزازپام گاهي اوقات مي‌تواند باعث ايجاد مسموميت دارويي شود. درصورتي‌كه هريك از نشانه‌هاي زير را در فردي كه از اين دارو استفاده مي‌كند مشاهده كرديد هرچه سريع‌تر او را به مراكز درماني برسانيد:

  • خواب‌آلودگي‌هاي شديد يا از دست دادن هشياري
  • آهسته شدن تنفس
  • آهسته شدن ضربان قلب يا كاهش فشارخون
  • اختلال در گفتار و حركات

قرص اگزازپام و درمان بيماري‌هاي اضطرابي

اضطراب يكي از ناخوشايندترين هيجاناتي است كه همه ما در طول زندگي آن را تجربه خواهيم كرد، اما متأسفانه برخي افراد با دلايل مختلف دچار بيماري‌هاي اضطرابي مي‌شوند و شدت احساسات منفي كه تجربه مي‌كنند به‌مراتب بيشتر از سايرين است تا جايي كه آن‌ها در انجام بسياري از فعاليت‌هاي روزمره خود نيز دچار مشكل مي‌شوند.

در چنين شرايطي بسياري از ما براي رهايي از اين احساسات به سراغ درمان‌هاي دارويي مي‌رويم. زيرا اين شيوه از درمان معمولاً راحت‌تر و كم‌هزينه‌تر از جلسات روان‌درماني است، علاوه بر اينكه متأسفانه بسياري از افراد آگاهي مناسبي نسبت به بيماري‌هاي رواني و خدمات روانشناسي ندارند. بااين‌حال شما با هر دليلي كه استفاده از داروهاي ضداضطراب و همين‌طور قرص اگزازپام را شروع كرده باشيد مي‌بايست به اين موضوع توجه داشته باشيد كه داروها توانايي درمان بيماري شما را ندارند؛ بلكه صرفاً باعث از بين رفتن نشانه‌ها مي‌شوند.

درنتيجه اگر شما مصرف دارو را قطع كنيد دير يا زود نشانه‌هاي اضطراب مجدداً بازخواهند گشت. همچنين داروهاي آرام‌بخش معمولاً باعث ايجاد وابستگي جسماني مي‌شوند و به همين خاطر متخصصين استفاده طولاني‌مدت از آن‌ها را توصيه نمي‌كنند.

موار منع مصرف

مصرف داروي اگزازپام موارد منع مصرفي وجود دارد كه در ادامه اشاره كرده ايم.

  • مشكلات كبدي جدي
  • مشكلات روحي شديد و جدي
  • گلوكوم با زاويه بسته حادپ
  • بيماري مزمن ريوي
  • ضعف وخيم عضلاني
  • سابقه حساسيت به بنزوديازپين ها
  • سابقه حساسيت رنگ ها و مواد محافظ
  • سابقه حساسيت به اگزازپام

اقدام مناسب براي درمان

با توجه به آنچه گفته شد درصورتي‌كه نشانه‌هاي هريك از اختلالات اضطرابي را در خود يا اطرافيانتان مشاهده مي‌كنيد بهتر است در كنار توجه به درمان‌هاي دارويي استفاده از جلسات مشاوره و روان‌درماني را نيز در برنامه خود قرار دهيد. متخصصين روانشناسي به شما كمك خواهند كرد تا دلايل اصلي مشكلات خود را بشناسيد و با استفاده از راهكارهايي مثل مديريت افكار يا تكنيك‌هاي آرام بخشي بتوانيد اضطراب خود را كنترل كنيد.

يادگيري اين تكنيك‌ها علاوه بر اينكه خطري برايتان ندارد به شما كمك خواهد كرد تا در طول عمرتان همواره بتوانيد از آن‌ها استفاده كنيد.كلام آخر

داروهايي مانند قرص اگزازپام تنها براي كاهش علائم تجويز مي شوند. همانطور كه در قسمت موارد مصرف اين دارو مشاهده كرديد، هيچ كدام از اختلالات نام برده ريشه جسماني نداشته و مساله در باور و شناخت هاي فرد مي باشد. بنابراين بهترين درمان و دارو رواندرماني است. حتي براي درمان اختلالات اضطرابي علاوه بر دارو درماني نياز به روان درماني وجود دارد. روان درماني در حوزه اختلالات اضطرابي و ترك الكل در كنار دارو درماني كمك شاياني در روند بهبودي بيمار مي‏‎كند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر باشماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

چرا بايد براي قطع يا مصرف اگزازپام با روانشناس صحبت كنيم؟

اين سوالي است كه احتمالا براي تمام كساني كه در حال مصرف قرص اگزازپام هستند پيش آمده. روش هاي درماني روانشناس بدون دارو است. روان درماني از شما انرژي و وقت بيشتري مي برد، اما نتيجه درماني پايدارتر و قطعي تر خواهد بود. بيمار اضطرابي را فرض كنيد كه براي ترس از مكان هاي باز دارو دريافت مي كند. او با مصرف اگزازپام مي تواند به بيرون از خانه رفته و اموراتش را بگذراند. اما بعد از مدتي دوز دارو براي او اثر نكرده وبايد به متخصص مراجعه كند تا دوز دارو يا نوع دارو را تغيير دهد. ادامه اين روند هرگز به قطع دارو ختم نمي شود.

چرا كه داروهاي ضد اضطرابي قادر به تغيير باورها و رفع ريشه هاي شروع بيماري نيستند. بنابراين بدن فرد روزبروز بيشتر به دارو وابسته شده و دچار عوارض جانبي دارو نيز خواهد شد. در حالي كه اگر از ابتدا در كنار دارودرماني براي رواندرماني نيز اقدام كرده بود آن وقت خيلي زودتر مي توانست بدون دارو به خارج از خانه قدم بگذارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص اگزازپام مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

قرص اگزازپام براي چه بيماري‌هايي تجويز مي‌شود؟

اگزازپام يكي از انواع داروهاي ضد اضطراب است كه براي درمان بسياري از اختلالات اضطرابي، بي‌خوابي و همين‌طور افسردگي مورداستفاده قرار مي‌گيرد.

آيا استفاده از اگزازپام عوارض منفي جدي دارد؟

برخي افراد به دنبال استفاده از اين دارو دچار مشكلاتي مانند احساس خواب‌آلودگي، سرگيجه، تاري ديد و يا دشواري در صحبت كردن مي‌شوند. در صورت بروز هريك از اين نشانه‌ها با يك متخصص در اين زمينه مشورت كنيد.

نحوه مصرف قرص اگزازپام چگونه است؟

استفاده از اين دارو با توجه به شرايط جسمي، سابقه بيماري و داروهايي كه فرد استفاده مي‌كند و همين‌طور شدت بيماري وي متفاوت خواهد بود. به همين خاطر بهتر است اين دارو را زير نظر يك متخصص مورداستفاده قرار دهيد.

منبع: قرص اگزازپام | عوارض و موارد مصرف قرص اگزازپام 10

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/6/1  ] [ ۲۲ ] [ newmiind ] [ ]

قرص خواب آور آن دسته از داروهاي اعصاب است كه اغلب براي درمان مشكلات مرتبط با خواب و مشكلات اضطرابي تجويز مي‌شوند. قرص خواب آور به كساني كه دچار مشكل بي خوابي هستند كمك مي‌كنند تا سريع‌تر به خواب بروند و مشكلاتي نظير خواب منقطع را كمتر تجربه كنند. با اين حال بسياري از داروهاي خواب آور قابليت اعتيادآوري دارند. از همين رو مصرف آن‌ها حتما بايد با احتياط، در دوزهاي كنترل شده و زير نظر متخصص صورت بگيرد. خوشبختانه امروزه روش‌هاي غيردارويي متعددي براي درمان مشكلات خواب ابداع شده است كه با مراجعه به روانشناس و دريافت خدمات مشاوره و روان درماني مي‌توانيد از آن‌ها بهره مند شويد. 

منبع: قرص خواب آور قوي | عوارض انواع قرص هاي خواب آور

قرص خواب آور

قرص خواب آور در شرايط مختلف و با دوزهاي متفاوتي تجويز مي‌شوند. مصرف اين قرص ها در برخي موارد مي‌تواند باعث اعتياد يا بروز عوارض هاي زيادي شود. به همين دليل براي استفاده از اين نوع قرص ها بايد طبق تجويز پزشك پيش رفت. از طرفي ديگر با مصرف طولاني مدت از قرص هاي خواب، بدن مقاومت نشان داده و ديگر تاثيري ندارد. بايد از موارد تداخل دارويي قرص خواب نيز آگاه بود و از مصرف خودسرانه آن خودداري كرد.

آشنايي با انواع قرص خواب آور

قرص خواب آور انواع و اقسام مختلفي دارند كه مي‌توان آن‌ها را به 4 دسته به شرح زير تقسيم كرد.

  1. داروهاي بنزوديازپيني كوتاه اثر نظير تريازولام
  2. داروهاي بنزوديازپيني متوسط الاثر نظير آلپرزولام، استازولام و تمازپام
  3. داروهاي آرام بخش متفرقه و غير بنزوديازپيني نظير زولپيدم، زالپلون و اسزوپي كلون
  4. داروهاي انتخابي ملاتونين نظير راملتئون

افراد براي مصرف داروهايي مثل دوكسپين، فلورازپام، آلپرازولام، ترازودون، زالپلون، زولپيدم بايد حتما نسخه پزشك داشته باشند و نمي‌توان اين داروها بدون تجويز از داروخانه تهيه كرد. اما داروهايي كه به راحتي مي‌توان خريداري كرد؛ شامل، آنتي هيستامين، ملاتونين و داروهاي گياهي خواب آور مي‌شوند.

مكانيسم اثر قرص خواب آور

مكانيسم اثر اكثر قرص هاي خواب آور به طور كل مشابه است. آن‌ها با چسبيدن به گيرنده‌هاي مختلف نظير گيرنده‌هاي بنزوديازپيني اثرات مهاري برخي انتقال دهنده‌هاي عصبي در مغز نظير گابا را افزايش مي‌دهند. افزايش اثرات مهاري اين انتقال دهنده‌ها منجر به تضعيف سيستم عصبي مركزي شده و در نتيجه علائم اضطرابي كاهش مي‌يابند. باكاهش سطح اضطراب از طريق آرام‌تر شدن سرعت تنفس، پايين آمدن ضربان و فشار خون اثرات خواب آوري نيز به فرد القا مي‌شود. از همين رو قرص خواب آور به افراد كمك مي‌كنند كه سريع‌تر به خواب روند و همچنين در طول شب خواب عميق‌تري داشته باشند.

عوارض جانبي مصرف قرص خواب آور

قرص خواب آور همانند هر داروي ديگري با يكسري عوارض جانبي بالقوه همراه هستند. از جمله مهم‌ترين عوارض آن‌ها اين است كه وابستگي جسماني ايجاد مي‌كنند و در اكثر موارد پس از قطع مصرف باعث تشديد دوره‌هاي بي خوابي مي‌شوند. از همين رو  متخصصين توصيه مي‌كنند كه پيش از روي آوردن به خواب آورها ابتدا درمان‌هاي غيردارويي را امتحان كنيد.

براي مثال روانشناسان در جلسات مشاوره و روان درماني از طريق آموزش برخي تكنيك‌هاي خود آرام سازي به شما كمك مي‌كنند تا بتوانيد سطح استرس‌هاي خود را پايين آورده و شب‌ها خواب بهتري داشته باشيد. در نتيجه بهتر است در قدم اول به يك روانشناس مراجعه كنيد اگر روان درماني اثر چنداني بر روند بهبوديتان نداشته باشد، آنگاه درمانگر شما را به يك روانپزشك ارجاع مي‌دهد تا از درمان‌هاي دارويي كمك بگيريد.

از جمله ديگر عوارض جانبي كه در پي مصرف قرص خواب آورها ممكن است بروز دهد بايد به سردرد، لرزش بدن، احساس بي قراري، گيجي، احساس ضعف، كاهش قدرت تمركز، حالت تهوع، تحريك پذيري، از دست دادن تعادل حركتي، مشكلات گوارشي (يبوست، اسهال و حالت تهوع)، بروز تغييرات خلقي، خشكي دهان و كاهش اشتها اشاره كرد. اگر پس از مصرف چند نوبت داروي خواب آور اين علائم ادامه پيدا يا تشديد شد حتما با متخصص خود تماس گرفته و در مورد قطع يا ادامه مصرف دارو از او مشورت بگيريد.

حساسيت به قرص خواب آور

مصرف قرص خواب آور نيز مي‌تواند براي افراد ايجاد حساسيت كند. اين حساسيت گاهي ناشي از موارد فعال و گاهي از مواد غير فعال در قرص است كه به صورت غيرمستقيم تاثير مي‌گذارد. اين عارضه نادر است اما در صورت مشاهده علائم آن بهتر است يه پزشك مراجعه كرده و از قطع كردن يا تغيير دوز دارو به صورت خودسرانه، پرهيز نماييد. به طور كلي برخي از علائم حساسيت به اين قرص شامل موارد زير مي‌شود.

🔸اختلال در بينايي

🔸اختلال در تنفس و بلع

🔸گرفتگي صدا

🔸خارش

🔸التهاب و ورم

🔸تنگي نفس

🔸بروز دانه هاي پوستي

كاربردهاي قرص خواب آور

همانطور كه قبلا هم ذكر شد؛ قرص هاي خواب آور بسته به مشكل و شدت آن، كاربردهاي مختلفي دارند. اختلالات خواب تنوع زيادي دارند و از طرف ديگر براي درمان برخي از بيماري هاي روان نيز از قرص خواب آور استفاده مي‌شود. براي مثال در مواردي براي جراحي هاي سرپايي و مختصر از قرص خواب، به عنوان داروي بيهوشي استفاده مي‌شود. برخي ديگر از موارد استفاده آن شامل، كاهش زمان انتظار براي به خواب رفتن، افزايش مدت زمان خواب مفيد، جلوگيري از بيدار شدن در طول شب و همچنين بالارفتن كيفيت خواب، مي‌شود.

كدام داروها با قرص هاي خواب آورها تداخل دارند؟

مصرف هم زمان قرص خواب آور با الكل، انواع مسكن‌ها، داروهاي ضدآلرژي نظير آنتي هيستامين، ضدتشنج‌ها و هرگونه دارويي كه عملكرد سيستم عصبي را كند مي‌كند، به تداخلات دارويي مي‌انجامد. چرا كه مصرف هم زمان خواب آورها با اين داروها شرايط خاصي را ايجاد مي‌كند كه به آن تضعيف مضاعف سيستم عصبي مركزي گفته مي‌شود. در اين شرايط ريتم قلبي و سرعت تنفس به شدت كاهش پيدا مي‌كند كه با كاهش اكسيژن خون مي‌تواند حتي به بروز اغماء و مرگ نيز منجر شود.

همچنين مصرف برخي داروها نظير قرص‌هاي ضدبارداري، سايمتادين و ايزونيازيد بر متابوليسم كبدي برخي داروهاي خواب آور نظير بنزوديازپين ها تاثير مي‌گذارد و در نتيجه باعث مي‌شود كه به مقدار بيشتري در خون جريان داشته باشند. اين مسئله در نهايت منجر به بروز عوارضي نظير تغييرات خلقي و افسردگي در پي مصرف خواب آورها خواهد شد.

از همين رو بسيار اهميت دارد كه هم زمان با داروي خواب آور از هر دارويي استفاده نكنيد و حتما در اين باره با پزشك خود مشورت نماييد.

براي آشنايي با راه هاي ترك قرص خواب كليك كنيد.

اقدامات احتياطي در مصرف قرص خواب آور

قبل از مصرف قرص خواب آور بايد برخي نكات احتياطي را رعايت كنيد كه از جمله آن‌ها بايد به موارد زير اشاره كرد.

  • اگر سابقه آلرژي به داروهاي آرام بخش يا خواب آور را داريد حتما اين مسئله را با پزشك خود در ميان بگذاريد.
  • سابقه بيماري‌هاي قبلي و فعلي تان را به متخصص گزارش دهيد. برخي بيماري‌ها نظير مشكلات كبدي و كليوي مي‌توانند بر متابوليسم داروهاي خواب آور تاثير بگذارند.
  • ليست داروهايي كه در حال حاضر مصرف مي‌كنيد را به پزشك ارائه دهيد و در صورتي كه تصميم به مصرف داروي جديدي گرفتيد پيش از آن متخصص را درجريان بگذاريد تا از تداخلات دارويي پيشگيري شود.
  • بعد از مصرف داروهاي خواب آور از انجام فعاليت‌هايي كه به هشياري بالا نياز دارند نظير رانندگي خودداري كنيد.
  • قبل مصرف علل بيخوابي را بررسي و رفع كنيد، 

روش هاي جايگزين قرص خواب آور

با اينكه نمي‌توان تاثير قرص خواب آور را براي درمان اختلالات خواب و يا افزايش كيفيت خواب، ناديده گرفت. اما با توجه به عوارضي كه اين دارو در طولاني مدت براي افراد ايجاد مي‌كند؛ بهتر است افراد از روش هاي جايگزين ديگري براي اين مشكلات استفاده كنند. يا از قرص خواب در كنار روش هاي ديگر بهره گيرند. برخي از اين راهكارهاي موثر به شرح زير هستند.

⭕استفاده از دمنوش هاي گياهي: قطعا دمنوش هاي گياهي اثربخشي داروهاي شيميايي را ندارند؛ اما عوارض آنها كمتر است و مي‌توان به عنوان روش مكمل از آنها استفاده كرد.

⭕منظم كردن زمان خواب: نظم دادن به زمان هاي خواب و بيداري در درمان اين اختلالات موثر است و ديگر نيازي به مصرف قرص خواب آور نخواهد بود.

⭕ورزش: ورزش علاوه بر تنظيم هورمون هاي بدن، در راحت به خواب رفتن افراد نيز تاثيربسزايي خواهد داشت.

⭕مراجعه به روانشناس: درمان بيماري هاي مختلف روان و كاهش استرس و اضطراب روزانه، در خواب افراد تاثير داشته و آنها را از مصرف دارو بي نياز خواهد كرد.

⭕اصلاح سبك زندگي و رژيم غذايي: سبك زندگي سالم و رعايت رژيم غذايي مناسب، اجتناب از مصرف الكل و دخانيات نيز از مواردي هستند كه در بهبودي فرايند خواب نقش دارند.

سخن پاياني

امروزه قرص هاي زيادي تحت عنوان قرص خواب آور در رسانه ها تبليغ مي‌شوند كه محتويات آنها استاندارد و مورد تاييد نبوده و مصرف آنها عوارض بدي را براي افراد ايجاد خواهد كرد. اگر با اختلالات خواب در زندگي خود روبرو هستيد؛ در قدم اول سعي كنيد علت آن را يافته و به پزشك متخصص مراجعه كنيد. همچنين در مورد عوارض و موارد تداخل دارويي آن با داروهاي ديگر اطمينان حاصل كرده و با پزشك مشورت كنيد. كمك گرفتن از يك مشاور نيز در اين دوران براي درمان بيماري هاي مرتبط با خواب نيز بسيار موثر خواهد بود.

براي دريافت مشاوره در زمينه قرص خواب آور مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

آيا بي خوابي به غير از قرص خواب آور درمان ديگري نيز دارد؟

بله، روانشناسان در جلسات مشاوره و روان درماني با بررسي منشا بي خوابي و آموزش تكنيك‌هاي خودآرام سازي نظير ريلكسيشن، مراقبه، ذهن آگاهي و فنون تنفس عميق به شما كمك مي‌كنند تا بر مشكلات خواب نظير بي خوابي غلبه نماييد.

منبع: قرص خواب آور قوي | عوارض انواع قرص هاي خواب آور

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/5/9  ] [ ۱۸ ] [ newmiind ] [ ]

مصرف همزمان الكل و ماريجوانا را مي‌توان رايج‌ترين حالت استفاده از چند مخدر در كنار يكديگر دانست كه معمولاً براي كسب لذت بيشتر اتفاق مي‌افتد. الكل و ماريجوانا تقريباً بر گيرنده‌هاي مغزي يكساني تأثير مي‌گذارند و احساس آرامش و سرخوشي را براي فرد به همراه مي‌آورند. از طرفي استفاده از الكل باعث مي‌شود تا ماريجوانا براي مدت بيشتري در بدن باقي مانده و اثرگذاري طولاني تري داشته باشد. اين شيوه از مصرف در كنار احساسات خوشايندي كه براي فرد ايجاد خواهد كرد عوارض منفي استفاده از اين مواد را نيز افزايش مي‌دهد. با توجه به اينكه استفاده همزمان مخدرها با يكديگر باعث بروز دشواري‌هايي در فرايند ترك شده و اين موضوع مي‌تواند انگيزه فرد براي ترك اعتياد را كاهش دهد بهتر است در اين زمينه از يك مشاور كمك بگيريد.

 

مصرف همزمان الكل و ماريجوانا | اعتياد به چند ماده

اعتياد به چند ماده يا چند مصرفي مواد مخدر به شرايطي گفته مي‌شود كه در آن فرد در يك بازه زماني بيش از يك مخدر را مورد استفاده قرار مي‌دهد. استفاده از الكل در كنار ساير مخدرها يكي از رايج‌ترين حالت‌هاي استفاده همزمان از چند ماده مخدر است و در اين ميان مصرف همزمان الكل و ماريجوانا را مي‌توان رايج‌ترين حالت چندمصرفي دانست.

با توجه به تصوراتي كه در ارتباط با عدم اعتيادآوري ماريجوانا و حتي الكل وجود دارد شايد بتوان گفت افراد بسياري از اين دو ماده به‌صورت تفنني استفاده مي‌كنند و اين خود باعث افزايش دسترسي‌پذيري و تمايل به مصرف هم‌زمان آن‌ها مي‌شود. بااين‌حال متخصصين معتقدند استفاده از الكل و ماريجوانا در كنار هم عوارض جبران‌ناپذيري را به همراه خواهد داشت كه در ادامه راجع به آن‌ها صحبت خواهيم كرد.

دلايل مصرف همزمان الكل و ماريجوانا

افزايش قدرت اثرگذاري

الكل و ماريجوانا دو مخدري هستند كه استفاده از آن‌ها باعث ايجاد احساس آرامش و سرخوشي در فرد مي‌شود و به همين ترتيب مصرف هم‌زمان آن‌ها باعث افزايش اين احساس در فرد خواهد شد. همچنين درصورتي‌كه الكل با هر ماده مخدر ديگري وارد بدن شود ميزان اثرگذاري آن را افزايش مي‌دهد زيرا كبد ابتدا به تجزيه الكل مي‌پردازد و اين موضوع باعث خواهد شد تا ماده ديگر براي مدت طولاني‌تري در بدن باقي بماند. اين موضوع به اين معناست كه مصرف همزمان الكل و ماريجوانا با طولاني كردن فرايند تجزيه و دفع ماريجوانا زمان اثرگذاري آن را افزايش مي‌دهد.

كاهش قدرت بازداري

استفاده از تمامي مخدرها و به‌ويژه الكل باعث كاهش خودكنترلي و مهار رفتاري در فرد مي‌شود. به همين خاطر مصرف الكل مي‌تواند با كاهش توانايي مهار خويشتن در فرد او را به سمت استفاده از ماريجوانا يا ساير مخدرها سوق دهد.

تمايل به تجربه مصرف همزمان الكل و ماريجوانا

احساس كنجكاوي نسبت به مصرف همزمان الكل و ماريجوانا و تجربه حالات جسمي و رواني كه به دنبال آن تجربه خواهد شد ازجمله مسائلي است كه فرد را به سمت اين شيوه از مصرف سوق مي‌دهد. در اين ميان شنيدن صحبت‌هاي افرادي كه علي‌رغم تجربه مصرف همزمان درگير پيامدهاي منفي آن نشده‌اند مي‌تواند كنجكاوي فرد را بيش از قبل افزايش دهد.

پيامدهاي مصرف همزمان الكل و ماريجوانا

به‌طوركلي استفاده از چند ماده مخدر باعث افزايش پيامدهاي منفي جسمي و رواني براي فرد خواهد شد. در ارتباط با مصرف همزمان الكل و ماريجوانا نيز با توجه به ميزان مصرف و همين‌طور سابقه فرد در استفاده از اين مخدرها، اين نتايج متفاوت خواهد بود.

افزايش قدرت اثرگذاري ماريجوانا

استفاده از الكل پيش از مصرف ماريجوانا باعث افزايش قدرت جذب THC در بدن مي‌شود. با توجه به اينكه تي‌اچ‌سي ماده مؤثر داخل ماريجواناست كه باعث احساس نشئگي پس از مصرف خواهد شد بالا رفتن جذب اين ماده به معناي كسب لذت بيشتر و البته بروز نشانه‌هاي منفي شديدتر در برخي افراد است. مشكلات گوارشي، حالت تهوع و استفراغ ازجمله اين نشانه‌ها هستند كه در صورت مصرف همزمان الكل و ماريجوانا با احتمال بيشتري بروز پيدا خواهند كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد تست ماريجوانا كليك كنيد.

افزايش احتمال مسموميت

به‌طوركلي استفاده همزمان از الكل با هر ماده مخدر ديگر خطر مسموميت يا اوردوز آن را افزايش مي‌دهد. بااين‌حال متخصصين معتقدند مسموميت با الكل در هنگام مصرف همزمان الكل و ماريجوانا بيش از مسموميت با ماريجوانا اتفاق خواهد افتاد. اين مسئله مي‌تواند به اين خاطر باشد كه استفاده از ماريجوانا باعث كاهش سرعت جذب و اثرگذاري الكل در بدن مي‌شود و اين به آن معناست كه فرد به دنبال مصرف الكل احساس لذت هميشگي را تجربه نخواهد كرد و به همين خاطر مقدار مصرف را افزايش مي‌دهد. اين افزايش ميزان مصرف براي دستيابي به احساس لذت مي‌تواند باعث بروز مسموميت با الكل شده و حتي خطر مرگ را به دنبال داشته باشد.

كاهش قدرت قضاوت

الكل و ماريجوانا هردو مي‌توانند حالت هوشياري و توانايي قضاوت فرد را تحت تأثير قرار دهند. استفاده همزمان از اين دو ماده باعث خواهد شد تا توانايي فرد براي كنترل رفتار خود و تصميم‌گيري‌هاي منطقي كاهش‌يافته و به همين ميزان احتمال بروز رفتارهاي تكانه‌اي و پرخطر افزايش خواهد يافت.

مشكلات جسمي

با تحميل عوارض منفي ناشي از مصرف هر دو ماده به بدن، احتمال بروز بيماري‌هاي جسمي و رواني نيز افزايش پيدا خواهد كرد. براي مثال كاهش سطح ايمني بدن، بروز مشكلات گوارشي و بيماري‌هاي كبدي و همين‌طور افزايش احتمال ابتلا به سرطان ازجمله عوارض جسمي مصرف همزمان الكل و ماريجوانا هستند.

روانشناسان معتقدند احتمال بروز اسكيزوفرني يا ساير بيماري‌هاي سايكوتيك در مصرف‌كنندگان حشيش و ماريجوانا بيش از سايرين است. با توجه به اينكه الكل نيز مي‌تواند توانايي‌هاي ذهني را تحت تأثير قرار داده و حتي باعث ايجاد توهم در فرد شود مصرف همزمان اين دو ماده مي‌تواند خطر ابتلا به اسكيزوفرني را در افراد داراي زمينه اين بيماري افزايش دهد.

مصرف همزمان الكل و ماريجوانا | اقدامات روان‌شناختي لازم

درصورتي‌كه شما يا هريك از اطرافيانتان تصميم به ترك مصرف همزمان الكل و ماريجوانا گرفته‌ايد بهتر است دراين‌باره از يك روانشناس نيز كمك بگيريد. بي‌توجهي به درمان‌هاي رواني در فرايند ترك اعتياد باعث خواهد شد تا فرد مشكلات بسياري را تجربه كند. براي مثال وسوسه مصرف مجدد يا باقي ماندن دلايل ريشه‌اي كه باعث اعتياد فرد شده‌اند مي‌تواند پس از ترك نيز او را به سمت مصرف مجدد سوق داده و يا باعث رها كردن نيمه‌كاره فرايند ترك شوند.

با توجه به اينكه اين تجربيات مي‌تواند عزت‌نفس فرد را تحت تأثير قرار داده و اين باور را در وي ايجاد كند كه توانايي ترك اعتياد را ندارد بهتر است براي جلوگيري از بروز اين آسيب‌ها جلسات بازپروري رواني براي ترك اعتياد را جدي بگيريد. در طي اين جلسات درمانگران به موارد زير توجه خواهند داشت.

افزايش انگيزه براي ترك اعتياد به مصرف همزمان الكل و ماريجوانا

ترك اعتياد همواره با نشانه‌هاي ناخوشايند جسمي و رواني همراه است و به همين ميزان ترك اعتياد همزمان به چند ماده مي‌تواند مشكلات بيشتري را براي فرد ايجاد نمايد. اين موضوع باعث خواهد شد تا بسياري از مصرف‌كنندگان انواع مخدر از تلاش براي ترك اجتناب كنند و يا آن را امري غيرممكن بدانند. يكي از نخستين اقدامات روانشناسان اين است كه با ايجاد جلسات انگيزشي سعي مي‌كنند تا هدف و انگيزه لازم براي ترك اعتياد را در فرد ايجاد نمايند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

مبارزه با وسوسه مصرف مجدد

وسوسه مصرف مجدد يكي از رايج‌ترين مشكلات در ميان معتادان است كه از آن به‌عنوان وابستگي رواني به ماده مخدر نام برده مي‌شود. اين وسوسه به‌ويژه در ارتباط با مخدرهايي نظير ماريجوانا شديدتر خواهد بود زيرا اين مواد برخلاف بسياري از مخدرهاي ديگر وابستگي جسمي براي فرد ايجاد نخواهند كرد و تنها يك ميل رواني براي مصرف مجدد وجود خواهد داشت. در اين شرايط روانشناسان به فرد آموزش خواهند داد تا با بررسي شرايط زندگي خود موقعيت‌هايي كه باعث افزايش ميل به مصرف مي‌شوند را شناسايي كرده و براي جلوگيري از آن‌ها نيز راهكارهايي را به وي آموزش خواهند داد. آموزش مهارت‌هاي خودكنترلي نيز براي جلوگيري از تن دادن به وسوسه رواني مفيد خواهد بود.

حذف دلايل ريشه‌اي

درصورتي‌كه دلايل اصلي گرايش فرد به استفاده از مخدرها مشخص و درمان نشوند احتمال شروع مجدد مصرف همواره باقي خواهد ماند. به همين خاطر يكي از اقدامات اصلي روانشناسان اين است كه اين دلايل را شناسايي و رفع كنند. براي مثال ضعف در اعتمادبه‌نفس يا احساس اضطراب مي‌تواند دليلي براي مصرف همزمان الكل و ماريجوانا باشد. در طي جلسات روان‌درماني درمانگران به اين مسائل توجه داشته و براي رفع آن برنامه‌ريزي مي‌كنند.

ايجاد رفتارهاي جايگزين

ناآشنايي با رفتارهاي مناسب يكي از دلايلي است كه مي‌تواند باعث بازگشت اعتياد فرد شود. براي برطرف كردن اين مشكل در طي جلسات بازپروري رواني به فرد كمك خواهد شد تا برنامه‌ريزي مشخصي براي آينده خود پس از ترك اعتياد داشته باشد و به عبارتي مصرف مواد مخدر با رفتارهاي سالم‌تري مانند تحصيل، ورزش يا يادگيري يك مهارت جايگزين خواهد شد. 

خانواده‌درماني

خانواده بستر حمايتي بسيار تأثيرگذاري در ترك موفق يا ناموفق اعتياد است. به همين خاطر درمانگران تلاش خواهند كرد تا جلساتي را با اعضاي خانواده فرد برگزار كنند و نكاتي را در ارتباط با شيوه تعامل با فرد به آن‌ها آموزش دهند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 سؤالات متداول

1. مصرف همزمان الكل و ماريجوانا چه خطراتي دارد؟

مصرف هم‌زمان اين دو ماده احتمال مسموميت با الكل را افزايش مي‌دهد و همچنين با كاهش قدرت تصميم‌گيري و خودكنترلي احتمال بروز رفتارهاي پرخطر افزايش پيدا مي‌كند. پايين آمدن سطح ايمني بدن و افزايش احتمال ابتلا به انواع بيماري‌هاي جسمي و رواني از ساير نشانه‌هاي مصرف همزمان الكل و ماريجوانا است.

2. چرا مصرف ماريجوانا با الكل ميزان اثرگذاري آن را افزايش مي‌دهد؟

تجزيه هر ماده‌اي كه همراه با الكل وارد بدن شود پس از تجزيه الكل توسط كبد صورت مي‌گيرد و اين به معناي آن است كه ماريجوانا براي مدت طولاني‌تري در بدن فرد باقي خواهد ماند.

3. چطور مي‌توان مصرف همزمان الكل و ماريجوانا را ترك كرد؟

با توجه به اينكه وابستگي به ماريجوانا بيشتر حالت رواني دارد و همين‌طور به اين خاطر كه مصرف همزمان مخدرها فرايند ترك را دشوار مي‌كند بهتر است دراين‌باره از يك روانشناس متخصص درزمينهٔ اعتياد كمك بگيريد. مراحل ترك براي اين افراد مي‌بايست در مراكز معتبر و زير نظر متخصصين صورت بگيرد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/21  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]

‌نمك در غذاي نوزاد و كودك از همان روزهاي اول كه شروع به غذا خوردن مي‌كند بايد مورد توجه والدين باشد. چرا كه نوزادان وقتي به دنيا مي‌آيند، هيچ پيش زمينه‌اي از طعم و مزه ندارند و پس از تولد ذائقه غذايي آن‌ها ساخته مي‌شود. يعني غذاي اوليه‌اي كه به كودك‌تان مي‌دهيد به مثابه يك نوع آموزش است. اگر به كودك غذاهاي شور و پر نمك بدهيد به او ياد داده‌ايد كه ديگر از غذاهاي كم نمك نخورد و اگر در غذاي كودك خود نمك نريزيد به او ياد مي‌دهيد كه از غذاهاي پرنمك دوري كند.

نمك خطرناك نيست، اما نياز بدن به آن بسيار محدود است. اگر بيشتر از نياز بدن نمك مصرف كنيد، تبديل به بيماري مي‌شود. نمك عامل فشار خون، بيماري‌هاي كليوي، مشكلات قلبي و … است.

منبع: نمك در غذاي نوزاد | عوارض نمك در غذاي كودك

نمك درغذاي نوزاد

 

نمك در غذاي نوزاد طبق نظريه ها زير 1 سال ممنوع است. غذاهاي شور به طور كلي براي رگ هاي خوني مضر هستند. به دليل اينكه دوران نوزادي بسيار حساس است، استفاده از غذاي شور مضر مي‌باشد. نمك ماده اي حياتي در زندگي افراد است. اما استفاده زياد بسيار اشتباه مي‌باشد. اگر مجبور به تهيه غذاهاي آماده شديد، حتما به ميزان نمك يا سديم درج شده دقت كنيد. و از مواد غذايي كم نمك استفاده كنيد.

مقدار مناسب نمك در غذاي نوزاد و كودك

كودكان به تناسب سن و رشدشان به مقادير متفاوتي از مواد معدني از جمله نمك احتياج دارند. مقدار مناسب نمك در غذاي نوزاد زير يك سال: نوزاد و كودك زير يك سال كه هنوز شيرخواره هستند به مقدار كمي نمك احتياج دارند چيزي حدود يك گرم در روز. البته اين مقدار نمك به وسيله شير مادر يا شير خشك تامين مي‌شود. و نيازي به دادن نمك اضافه به نوزاد نيست.

پس اگر براي بچه‌هاي زير يك سال غذا درست مي‌كند اصلا نمك در آن نريزيد. مصرف بيش از اندازه نمك طي يك سال اول سبب مي‌شود تا كودك ديگر طعم شير مادر را دوست نداشته باشد و از مزاياي بي‌شمار آن بي بهره بماند. مقدار مناسب نمك براي نوزاد بالاي يك سال: كودكان نوپا از سن يك تا سه سالگي فقط به دو گرم نمك در طول روز احتياج دارند. كمي از اين مقدار در مواد غذايي آماده از جمله نان، ماست، سرلاك، شير و … وجود دارد. اگر غذاي كودك‌تان را تست كرديد و ديديد كم نمك است ديگر به آن نمك نزنيد چرا كه اين مقدار براي كودك 1 تا 3 سال مناسب است.

عوارض مصرف زياد نمك در غذاي نوزاد و كودك

1.اختلالات كليوي: در سال‌هاي اوليه زندگي عملكرد كليه‌هاي كودك هنوز به تكامل نرسيده و در صورت جذب بيش از اندازه نمك دچار مشكل خواهد شد. نمك اضافه‌اي كه در بدن مي‌ماند تجمع آب و نمك را در پي دارد. پس نمك در غذاي نوزاد بايد بسيار كم باشد.

2.اختلالات قلبي و ريوي: نمك در غذاي نوزاد يكي از دشمنان اصلي سلامت قلب و ريه اوست. مصرف بيش از حد اين ماده سبب بيماري‌هاي قلبي و ريوي مي‌شود.

3.فشارخون: مصرف نمك در غذاي نوزاد و دوران كودكي خطر ابتلا به فشار خون در بزرگسالي را افزايش مي‌دهد. اگر در خانواده كودك كسي مبتلا به فشار خون است، يعني اين مشكل به طور ژنتيكي در بدن كودك وجود دارد پس بايد بيشتر احتياط كرد.

4.مشكلات استخواني: مصرف بيش از اندازه نمك در غذاي نوزاد باعث كاهش جذب كلسيم مي‌شود. كلسيم مهم‌ترين ماده براي سلامت استخوان هاست و اگر جذب آن كاهش يابد كودك با مشكلات زيادي رو به رو خواهد شد.

مشكلات ديگري كه مصرف بي رويه نمك براي نوزاد ايجاد مي‌كند عبارتند از:

  • افزايش ورم بدن
  • چاقي
  • ذائقه شور طلب
  • بي ميلي به شير مادر

نمك در غذاي نوزاد | طعم دهنده يا بيماري زا؟

در اين بخش مقاله در رابطه با دليل استفاده از نمك در غذاي نوزاد صحبت كرده ايم. ذائقه ما بزرگترها به مصرف نمك زياد عادت كرده، چرا كه از كودكي مقدار نمك غذاي ما كنترل نشده و علاوه بر اين شركت‌هاي غذايي نيز ما را به شور طلبي عادت داده‌اند. رستوران‌ها به خصوص آن‌هايي كه كيفيت بدي دارند، بيش از حد به غذاي خود نمك مي‌زنند تا طعم ماندگي مواد اوليه را از نظر مشتري پنهان كنند. همين امر ثابت مي‌كند كه نمك طعم اصلي غذا را از بين مي‌برد.

در واقع نمك اصلا طعم دهنده نيست و غذا را خوش طعم نمي‌كند، اين ماده صرفا طعم اصلي غذا را از ما پنهان مي‌كند. اما چون اكثر ما دچار اعتياد به نمك هستيم اين موضوع را متوجه نمي‌شويم و هر روز بيشتر از روز قبل سلامت خود را به بازي مي‌گيريم. بسياري از مادران از روي دلسوزينمك در غذاي نوزاد و كودك مي‌زنند تا غذاي فرزندشان را خوش طعم كنند، غافل از اين كه چه سمي را قرار است وارد بدن دلبند خود كنند.

بسياري از متخصصان مي‌گويند مادر اصلا نبايد غذاي نوزاد را بچشد چرا كه ناخودآگاه و از روي عادت به آن نمك مي‌زند. اما عده ديگري از متخصصان مي‌گويند غذاي كودك را بچشيد و اگر نسبت به ذائقه شما كم نمك بود، آن وقت به كودك‌تان اين غذا را بدهيد.

نمك و غذاهاي آماده و فست فود براي كودك

غذاهاي رستوراني و فست فود اغلب داراي مقدار زيادي نمك هستند. نمك در غذاي نوزاد، مخصوصا غذاهاي رستوراني نبايد مصرف شود. اين مقدار چه براي بزرگسالان و چه براي كودكان خطرناك است، اما خطر آن براي بچه‌ها بيشتر است. توصيه مي‌شود هرگز ساندويچ‌هاي آماده، پيتزاهاي رستوراني و … را به كودك خود ندهيد، چرا كه علاوه بر نمك زياد مضرات ديگري هم دارد.

غذاهاي آماده، بسته بندي شده، فرآوري شده. و داراي مواد نگهدارنده اغلب پر نمك هستند. در اين نوع غذاها براي طعم بهتر و ماندگاري بيشتر نمك زيادي استفاده مي‌شود. پنيرها، اسنك‌ها، نان‌هاي بسته بندي ، ماست‌هاي پرچرب و … داراي نمك فراواني هستند و سلامتي فرزند شما را به خطر مي‌اندازند.

براي فهميدن مقدار نمك به كار رفته در محصولات سوپر ماركتي، كافيست به جدول ارزش غذايي محصول توجه كنيد. در اين جدول يك ستون به نمك يا سديم اختصاص داده‌شده. و مقدار آن در هر واحد نوشته شده . 

راهكار براي كاهش نمك در غذاي نوزاد

برخي از غذاها مانند سبزيجات كنسرو و پنير به صورت طبيعي شور هستند. بنابراين نمك در غذاي نوزاد كه به صورت طبيعي وجود دارد بايد كاهش يابد. زماني كه مجبور به تهيه غذاي آماده براي نوزاد هستيد، حتما درج اطلاعات روي بسته بندي ها را مطالعه كنيد. در اين بسته بندي ها نمك به عنوان سديم يادداشت مي‌شود.

كلام آخر

نمك در غذاي نوزاد را زير 1 سال به طور كامل لغو كنيد. حتي تا زماني كه سيسيتم ايمني نوزاد ضعيف است، از روش هاي كاهش نمك استفاده كنيد. براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين زمينه به صورت علمي بايد از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نمك در غذاي نوزاد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

چه جايگزين هايي براي نمك وجود دارد؟

مادران مي‌توانند براي خوش طعم كردن غذاي نوزاد يا كودك خود از سبزي‌هاي خشك شده به جاي نمك استفاه كنند. سبزي‌هايي مانند نعناع، آويشن، پونه، رزماري و … . البته برخي بچه‌ها ممكن است به اين نوع سبزي‌ها واكنش نشان دهند. براي اين كه بفهميد كودك شما به يك ماده غذايي از جمله سبزي خشك حساسيت دارد يا نه كافي است كمي از آن را در غذايش بريزيد و 4 روز صبر كنيد. اگر در اين 4 روز واكنش آلرژيك مشاهده نكرديد مي‌توانيد دوباره از اين سبزي‌ها در غذاي كودك خود استفاده كنيد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/17  ] [ ۲۰ ] [ newmiind ] [ ]

آيا از عوارض مصرف همزمان هروئين و شيشه اطلاع داريد؟ امروزه اعتياد به يكي از معضلات بسيار جدي در جامعه تبديل شده است. اعتياد به هر نوع ماده افيوني، اثرات نامطلوبي را بر سلامت جسم و روان مي‌گذارد. اين امر زماني تشديد مي‌شود و عوارض جبران ناپذيري را وارد مي‌سازد كه الگوي مصرفي شخص معتاد تغيير يافته و به چند مصرفي گرايش يابد. استفاده از مواد مخدر تركيب شده از چند نوع ماده مخدر مانند هروئين و شيشه، شخص معتاد را در مرحله بالاتري از اعتياد قرار مي‌دهد.

تا جايي كه در مورد اشخاص معتاد به هروئين و شيشه مي‌توان گفت روند ترك اعتياد با سختي بيشتري خواهد بود و فرد معتاد بايد سختي و مشقت بيشتري را تحمل نمايد. با آگاهي از روش‌ ترك و همچنين كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد اين فرايند را تسهيل نماييد.

منبع: مصرف همزمان هروئين و شيشه چه عوارضي دارد؟

علت گرايش افراد به مصرف همزمان هروئين و شيشه

عوامل متعددي باعث چند مصرفي فرد و گرايش او به مصرف همزمان چند نوع مواد مخدر مانند هروئين و شيشه مي‌شود كه در ادامه به مهم‌ترين اين عوامل اشاره مي‌كنيم:

1. عدم دسترسي به مواد مخدر مورد نياز

گاهي شخص معتاد اين امكان را دارد كه به مواد افيوني مورد استفاده خود مانند هروئين دست يابد و در نتيجه براي رفع نياز خود به اين مواد، اقدام به مصرف مواد ديگري مانند شيشه مي‌نمايد. بنابراين بنا به عدم دسترسي به مواد مخدر، الگوي مصرف مواد مخدر به صورت استفاده همزمان از هروئين و شيشه شكل مي‌گيرد.

2. كسب لذت بيشتر

 برخي از معتادان كه به طور همزمان از مواد مخدر مانند هروئين و شيشه استفاده مي‌كنند، علت اين امر را تجربه لذت بيشتر گزارش مي‌دهند. آن‌ها معتقدند كه استفاده از مواد مخدر جديد مي‌تواند لذت بيشتري را به همراه داشته باشد.

3. مصرف همزمان هروئين و شيشه | عوارض كمتر

قطعا استفاده از مواد مخدر خطرات زيادي را براي سلامتي انسان به همراه دارد. شخص معتاد به شيشه، پس از مدت زماني عوارض روحي و رواني زيادي همچون پرخاشگري غيرقابل كنترل و خشونت بدون محرك خارجي را تجربه مي‌كند. وي متوجه است كه اين تغييرات رفتاري به علت مصرف شيشه مي‌باشد و به همين دليل در جهت كاهش اين عوارض سعي مي‌كند مصرف شيشه را تا حدي كم كرده و در كنار آن به استفاده از مواد مخدر ديگري چون هروئين بپردازد.

4. كيفيت پايين مواد مخدر مورد استفاده

با مصرف يك ماده مخدر مانند هروئين در طولاني مدت، ممكن است ديگر كيفيت آن ماده افيوني مانند قبل نباشد و فرد معتاد را راضي نكند. در نتيجه سعي مي‌كند ماده افيوني ديگري مانند شيشه را با كيفيت بيشتر تهيه كرده و در كنار ماده مخدر قبلي مصرف نمايد.

5. مشكلات مالي

 يكي ديگر از علت‌هاي گرايش به چند مصرفي، مشكلات مالي است. شخص معتاد در صورتي كه نتواند هزينه لازم براي خريد مواد مخدر را به دست آورد، مجبور مي‌شود ماده مخدر ديگري را با قيمت پايين‌تر خريداري نمايد. پس بنا بر ميزان پولي كه دارد گاهي هروئين و گاهي شيشه خريداري كرده و مصرف مي‌نمايد.

 

پيامدهاي مصرف همزمان هروئين و شيشه 

مصرف همزمان هروئين و شيشه عوارض و پيامدهايي را به همراه دارد كه برخي از آن‌ها عبارتند از:

1.تغييرات در شكل ظاهري

با الگوي چند مصرفي و استفاده همزمان هروئين و شيشه، عوارض ناشي از آن نيز تغيير يافته و شديدتر مي‌شود. مصرف مواد مخدر در هر حال تغييرات ظاهري به همراه دارد اما با مصرف همزمان هروئين و شيشه اين تغييرات بسيار مزمن‌تر و حاد تر خواهند شد. كاهش وزن شديد، چين و چروك‌هاي عميق در چهره بلاخص در اطراف چشم، لب‌هاي تيره رنگ، دندان‌هاي پوسيده و به طور كلي ظاهر ژوليده تغيرات ظاهري دور از انتظار نخواهد بود.

2. عوارض مغزي

 مصرف همزمان مواد مخدر مانند هروئين و شيشه، در فعاليت‌هاي مغز تاثير گذار بوده و عوارض خطرناك مغزي را به دنبال دارد. شخصيت فرد معتاد در اثر مصرف همزمان هروئين و شيشه تغيير يافته و واكنش‌هاي رفتاري خشن و شديدي را نمايانگر مي‌سازد. اگر تاكنون براي خود انگيزه و اهدافي را در نظر گرفته بود، با مصرف همزمان هروئين و شيشه، كاهش علايق و انگيزه را تجربه مي‌كند و هدفي را مورد نظر قرار نداده و صرفا به جهت شب و روز كردن و گذران زندگي به شكل يكنواخت روند زندگي را ادامه مي‌دهد. 

در بيشتر افراد معتاد با الگوي مصرف همزمان هروئين و شيشه نوعي بي قيد بودن مشاهده مي‌شود. اين معتادان نسبت به وظايف و نقش‌هاي خانوادگي يا اجتماعي خود احساس مسئوليت نكرده و با تشديد سطح اعتياد به مواد مخدر، غيرت و تعصبات خود را از دست داده و همه چيز را براي به دست آوردن هروئين و شيشه فدا مي‌كنند.

3. مشكلات جنسي

مصرف هروئين و شيشه به صورت مجزا فعاليت‌هاي جنسي را كاهش مي‌دهد. حال با مصرف همزمان اين دو ماده مخدر، مشكلات هورموني در بيضه و تخمدان بسيار شدت يافته و فرد معتاد حتي در صورت تحريكات شديد، ميلي به رابطه نداشته و توانايي لازم براي برقراري رابطه جنسي را از دست مي‌دهد

ترك مصرف همزمان هروئين و شيشه

وقتي بدن شخص معتاد به يك ماده مخدر مانند هروئين عادت كرده باش، روند ترك به نسبت آسان‎تر از زماني خواهد بود كه فرد تجربه چند مصرفي دارد و به طور همزمان هروئين و شيشه مصرف مي‌كند. درمان اين افراد كمي سخت است زيرا بدن بايد از اثرات منفي چند ماده افيوني نجات يابد و به اصطلاح پاك سازي شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ترك اعتياد به شيشه و ترك اعتياد به هروئين كليك كنيد.

ولي اين امر نشانه عدم امكان درمان نيست؛ در واقع فرد معتاد به دو نوع ماده مخدر، به درمان‌هاي پيچيده‌تري نياز دارد و اين نكته بسيار مهم است كه در اين شرايط روح و روان فرد بيش از جسم وي درگير مواد شده است و براي درمان علاوه بر مصرف داروهاي تجويز شده توسط پزشك معالج، نياز ضروري به مشاوره‌هاي روانشناسي آن هم در طولاني مدت دارد. براي كسب اطلاع بيشتر از ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

عوارض مصرف همزمان هروئين و شيشه چيست؟

از جمله عوارض اين نوع اعتياد چند مصرفي مي‌توان به پرخاشگري، تخريب چهره، نامرتبي و ژوليده بودن و عدم توجه به بهداشت، كاهش ميل جنسي، فاصله از اجتماع و… اشاره كرد. همچنين در شرايط حاد احتمال اور دوز و مرگ نيز وجود دارد.

آيا اعتياد به هروئين و شيشه قابل درمان است؟

اگر چه مصرف همزمان اين دو ماده مي‌تواند عوارض جدي و خطرات فراواني براي فرد داشته باشد ولي اين به معناي عدم درمان نيست بلكه راهكارهاي متعددي براي درمان اين افراد وجود دارد. در اين ميان نقش اطرافيان و خانواده براي بهبود هر چه سريع‌تر اين افراد از اهميت بسزايي برخوردار است.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/14  ] [ ۱۶ ] [ newmiind ] [ ]

امروزه معتادان براي تجربه هيجان بيشتر و در دسترس پذيري مواد به مصرف همزمان چند ماده اعتياد آور روي آورده‌اند. مصرف همزمان شيشه و الكل يكي از اين تركيب‌ها، مي‌باشد. همچنين بسياري از جوانان و نوجوانان براي رفع كنجكاوي و تجربيات جديد در زندگي اين كار را انجام مي‌دهند

مصرف جداگانه هر يك از اين ماده‌ها براي سلامتي بدن خطرناك است و پيامدهاي نامطلوبي دارد. به همين ترتيب مصرف همزمان اين دو ماده مي‌تواند پيامدهاي جدي‌تر و آسيب‌هاي خطرناك‌تري به همراه داشته باشد كه در اين مقاله سعي شده است مورد بررسي قرار بگيرد. بهره بردن از مشاوره ترك اعتياد به افراد كمك مي‌كند كه هرچه سريع‌تر بتوانند اعتياد را كنار گذاشته و به روند عادي زندگي بازگردند.

منبع: مصرف همزمان شيشه و الكل | عوارض و آثار شيشه و الكل بر بدن

مصرف همزمان شيشه و الكل

برخلاف باورهاي نادرستي كه براي مصرف همزمان شيشه و الكل وجود دارد، تركيب و مصرف همزمان اين دو ماده بسيار خطرناك و حتي مي‌تواند كشنده باشد. آثار الكل و شيشه عكس هم است، يعني شيشه يك ماده محرك از دسته آمفتامين‌ها است و الكل يك ماده آرامش بخش است، كه با مصرف همزمان اين دو احتمال وارد شدن شك و سكته مغزي است.

در موارد كمي ممكن است براي برخي افراد مشكلي پيش نيايد و همين مسئله باعث مي‌شود تا افراد مصرف كننده فكر كنند كه مصرف اين مواد خطري به همراه ندارد. اما اثرات معكوس و متضاد اين دو ماده مي‌توان آسيب‌هاي جبران ناپذيري در مغز فرد مصرف كننده ايجاد كند. 

تاثيرات الكل به تنهايي در بدن

الكل يك نوشيدني آرام بخش است كه امروزه در همه جاي دنيا به راحتي قابل دسترسي است. خاصيت آرامش بخشي الكل بر مغز، فكر، خلق، قضاوت و حركات بدن تاثير مي‌گذارد. نوشيدن بيش از حد الكل مي‌تواند حالتي در بدن ايجاد كند كه به اصطلاح مستي نام دارد. افراد با مصرف زياد از حد الكل ممكن است موارد زير را تجربه كنند.

  • افزايش فشار خون
  • آسيب عضلات قلب
  • مشكلات بي‌نظمي قلبي
  • سرطان
  • التهاب كبد
  • كبد چرب
  • سكته مغزي

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به الكل  

 

تاثيرات شيشه در بدن

شيشه يا كريستال يك دارو و ماده محرك بسيار قوي است. همانطور كه از نام اين ماده مشخص است يك پودر كريستالي مانند سفيد، بدون بو و تلخ مي‌باشد و به دو صورت قابل حل در آب و در مواردي با الكل و تزريقي مصرف مي‌شود. مصرف شيشه بسيار اعتياد آور است و حتي پس از يك بار مصرف امكان وابستگي وجود دارد. مصرف شيشه اثرات كوتاه مدت و بلند مدتي بر بدن فرد به جا مي‌گذارد و هنگامي كه با مصرف همزمان با الكل صورت مي‌گيرد مشكلات دو چندان مي شود.

مهمترين آثار آن هذيان، توهم، از دست رفتن ويتامين ها، گيجي، بيقراري، گشاد شدن مردمك چشم، خرابي دندان ها، مشكلات حافظه و… .

عوارض مصرف توام شيشه و مشروب

الكل و شيشه باعث افزايش رفتارهاي تكانشي و پرخطر شده و توانايي قضاوت و عملكرد شناختي فرد را به تا حد زيادي كاهش مي‌دهد. در اين شرايط رفتارهاي پرخطر افزايش پيدا كرده و احتمال آسيب به خود و ديگران بيشتر مي‎‌شود. حتي بعد از بين رفتن آثار مواد، احتمال به ياد داشتن حوادث بسيار پايين است. در كوتاه مدت مصرف همزمان باعث؛ 1- افزايش فشار خون 2- مشكلات تنفسي، 3- تپش قلب  و افزايش ضربان قلب؛ 4- اختلال شناختي، 5-از دست دادن عملكرد هماهنگي و حركتي مي‌شود.

در بلند مدت نيز احتمال ابتلا به افسردگي همراه با اقدام به خودكشي افزايش مي‌يابد. افزايش فشار خون و كاهش اكسيژن مورد نياز در رگ‌ها از ديگر آثار بلند مدت الكل و شيشه است كه مي‌تواند به كبد و كليه‌ها آسيب زده و موجب از كار افتادن آن ها شود. 

چه دلايلي منجر به مصرف همزمان شيشه و الكل مي‌شود

معمولا حس كنجكاوي اصلي ترين دليل مصرف اين دو ماده با هم است. اما تركيب مصرف مواد با الكل يكي از شايع‌ترين اقدامات مصرف كنندگان هست. با وجود خطراتي كه اين كار دارد، اغلب جوانان در جمع‌هايشان براي افزايش حس سرخوشي و كاهش آثار جانبي هر كدام از اين مواد، از ديگري مصرف مي كنند. براي مثال براي كاهش حس اضطراب ناشي از مصرف شيشه اقدام به خوردن مشروب مي‌كنند.

الكل با تاثير بر گيرنده هاي گابا باعث آزاد شدن برخي انتقال دهنده هاي عصبي مسئول شادي مي‌شود. با اين حال مصرف همزمان فقط در دورهمي ها اتفاق نمي‌افته و فرد معتاد به شيشه در تنهايي هم براي رسيدن به حالات مطلوب اقدام به خوردن الكل مي‌كند. غافل از آثار كوتاه مدت و بلند مدتي كه بر جاي مي‌گذارد.

ترك اعتياد به مصرف همزمان شيشه و الكل

در ترك موادي مانند شيشه و مشروبات الكلي مهمترين موضوع اين است كه به هيچ وجه اقدام خودسرانه‌اي انجام نشود و اين كار حتماً تحت نظارت و مشورت يك متخصص مانند متخصص ترك اعتياد صورت بگيرد. قطع مصرف ناگهاني مشروبات الكلي و شيشه مي‌تواند عوارض جبران ناپذيري بر مغز و بدن و روان بيمار بر جاي بگذارد كه در اين صورت امكان بهبود و ترميم اين آسيب‌ها ممكن است براي هميشه از بين برود.

شيشه يك ماده محرك است و الكل يك ماده آرامش بخش، قطع مصرف ناگهاني اين دو ماده مي‌تواند تنظيمات انتقال‌دهنده‌هاي عصبي مغز و هورمون‌هاي بدن را تحت تاثير قرار دهد كه اين بي‌نظمي منجر به آسيب‌هاي زيادي مي‌شود. از آنجا كه اعتياد همزمان اين دو ماده بسيار معدود است، توصيه مي‌كنيم در صورت اعتياد به هر كدام، از استفاده ديگري پرهيز كرده و براي ترك اقدام كنيد.

اقدامات مناسب هنگام مسموميت بر اثر مصرف همزمان شيشه و الكل

اگر فردي در نزديكي شما به دليل مصرف همزمان الكل و شيشه، دچار مسمويت شد و علائمي مانند كاهش تنفس، رفتارهاي غيرعادي، سرگيجه و پريشاني را تجربه كرد، بهتر است در اولين فرصت با اورژانس تماس بگيريد. با اين حال توصيه مي‌شود قبل از رسيدن اوژانس اقداماتي را انجام دهيد.

  1. در چنين وضعيتي به هيچ عنوان به فرد الكل مجدد براي آرام شدن و يا شيشه براي تحريك شدن ندهيد.
  2. بررسي نبض فرد مسموم شده به طور منظم
  3. تهيه فهرست تمام موادي كه فرد ممكن است مصرف كرده باشد و گزارش آن به پزشك اورژانس
  4.  او را به پشت بخوابانيد و مسير تنفسي اش را باز بگذاريد.
  5.  دور گردن او را باز كنيد تا راه تنفس راحت تر باشد ( شال، كراوات، دكمه پيراهن و … مسير تنفسي را سخت مي كند).
  6.  اگر هشيار بود به او كمك كنيد تا استفراغ كند.
  7.  حتما از متخصص كمك بخواهيد، هيچ چيز از سلامت فرد بيشتر اهميت ندارد.
  8.  در صورت كاهش علائم حياتي اقدام به احياي قلبي يا CPR كنيد (اينكار بايد توسط كسي انجام شويد كه در اين زمينه آموزش ديده است).
  9.  به خودتان مسلط باشيد و فضا را آرام كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا مصرف همزمان شيشه و الكل عوارض جانبي دارد؟

بله مصرف همزمان باعث افزايش خطرات هر دو ماده شده و آثار منفي هر دو تشديد مي شود. فشار خون، تپش قلب، رفتارهاي غير منطقي، تنگي نفس، خودكشي و…. از آثار مصرف همزمان اين دو ماده است.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/14  ] [ ۱۶ ] [ newmiind ] [ ]

مصرف همزمان ترياك و حشيش از جمله انواع چندمصرفي در كشور است. چندمصرفي مواد مخدر به اين معناست كه فرد به‌صورت همزمان حداقل از دو ماده استفاده مي‌كند و يا در زمان‌هاي مختلف از انواع متفاوت داروهاي اعتيادآور بهره مي‌برد. مي‌توان گفت كه بسياري از معتادين به‌مرورزمان و بر اساس تجربه متوجه ويژگي‌هاي مواد مخدر مختلف مي‌شوند و ازاين‌رو گاهي اوقات آن‌ها را براي ايجاد لذت بيشتر و عوارض جانبي كمتر در كنار يكديگر استفاده مي‌كنند. اين موضوع باعث بروز اعتياد همزمان به چند ماده مي‌شود كه مصرف همزمان ترياك و حشيش يكي از آنان است. اين دو دارو به دليل تأثيرگذاري نسبتاً متضاد عوارض منفي بسياري را به همراه خواهد داشت و حتي مي‌تواند باعث بروز خطر مسموميت دارويي و مرگ در فرد بشود. به همين خاطر ما در اين مطلب راجع به مصرف همزمان ترياك و حشيش، دلايل، عوارض و درمان آن صحبت خواهيم كرد.

 

اعتياد به ترياك

ترياك قديمي‌ترين ماده مخدر شناخته‌شده توسط بشر است كه با تحريك مغز به افزايش ترشح مسكن‌هاي طبيعي باعث ايجاد احساس آرامش و لذت در فرد مي‌شود. تاكنون انواع بسياري از مواد مخدر از ترياك مشتق شده كه اصلي‌ترين آن‌ها مورفين است. به ترياك و تمامي مشتقات آن مواد افيوني يا اوپيوئيد گفته مي‌شود. احساس آرامش و لذتي كه به دنبال مصرف ترياك ايجاد مي‌شود تبديل به عاملي براي تمايل فرد به مصرف مجدد خواهد بود. بااين‌حال مصرف ترياك براي مدت نسبتاً كوتاهي باعث وابستگي جسمي و رواني در فرد مي‌شود و پس‌ازآن وي با هدف دوري از علائم نامطلوب روحي و جسمي همچون درد عضلاني، مصرف ترياك را ادامه خواهد داد. 

 

اعتياد به حشيش

حشيش يا بنگ يكي از قوي‌ترين داروها در دسته مواد توهم‌زا يا كانابيس‌ها است كه به‌صورت طبيعي و از گياه شاهدانه به دست مي‌آيد. استفاده از اين ماده باعث بروز احساس شادماني و سرخوشي در فرد مي‌شود اما همان‌طور كه از نام مواد توهم‌زا پيداست استفاده از اين ماده مخدر مي‌تواند باعث بروز توهم يا بدبيني‌هاي پارانوئيد در فرد شود. ازجمله نشانه‌هاي اعتياد به حشيش مي‌توان به قرمزي چشم، پرخاشگري يا بدبيني و افزايش اشتها اشاره كرد.

 

مصرف همزمان ترياك و حشيش | چندمصرفي چيست و چه دلايلي دارد؟

چندمصرفي مواد مخدر كه به آن پلي دراگ نيز گفته مي‌شود يكي از حالت‌هاي نسبتاً نوظهور و درعين‌حال خطرناك استفاده از مواد مخدر است. در اين حالت فرد در يك‌زمان مشخص دو يا چند ماده مخدر را استفاده مي‌كند و يا در زمان‌هاي مختلف از انواع مواد مخدر استفاده مي‌نمايد. اين حالت معمولاً با دلايل مختلفي ايجاد مي‌شود كه ازجمله مهم‌ترين آن‌ها افزايش لذت و يا كاهش آثار نامطلوب هر يك از انواع مواد مخدر است. علاوه بر اين در شرايطي كه فرد به ماده مخدر خاصي دسترسي ندارد معمولاً از ساير داروهاي همين خانواده براي كاهش نشانه‌هاي ترك استفاده مي‌كند كه اين موضوع مي‌تواند باعث اعتياد به ماده جديد باشد. در كنار تمامي اين دلايل بايد به اين موضوع نيز اشاره كنيم كه معتادان معمولاً تمايل دارند تا انواع مختلفي از مواد مخدر را استفاده كنند و احساسات جسمي و رواني پس از مصرف آن‌ها را باهم مقايسه كنند. 

مجموع اين دلايل مي‌تواند باعث ايجاد چندمصرفي مواد مخدر شود. مصرف همزمان دو يا چند ماده مخدر باعث بروز آسيب‌هاي جدي در مغز فرد شده و علاوه بر اين فرايند ترك ماده مخدر را نيز دشوار و طولاني خواهد ساخت. همچنين مصرف همزمان چند ماده مخدر در كنار هم خطر بروز مسموميت دارويي يا اوردوز را نيز افزايش مي‌دهد.

دلايل مصرف همزمان ترياك و حشيش

براي مصرف همزمان ترياك و حشيش دلايل بسياري را مي‌توان با توجه به شرايط هريك از مصرف‌كنندگان در نظر گرفت؛ اما مهم‌ترين دلايل مصرف همزمان اين دو دارو را مي‌توان اين موارد دانست.

  • ترياك و حشيش از دو خانواده دارويي نسبتاً متضاد هستند و به همين خاطر مصرف آن‌ها در كنار هم مي‌تواند باعث كاهش آثار منفي هر يك از آن‌ها باشد. براي مثال استفاده از حشيش مي‌تواند رخوت و خواب‌آلودگي همراه با ترياك را از بين ببرد.
  • استفاده همزمان از اين دو دارو باعث كسب لذت بيشتري مي‌شود كه در مصرف هر يك از اين مواد به‌تنهايي يافت نمي‌شود.
  • استفاده از ترياك تا حدودي مهار رفتاري را كاهش مي‌دهد و مصرف‌كنندگان رفتارهايي را انجام مي‌دهند كه در حالت عادي ممكن است از انجام آن‌ها اجتناب كنند. درنتيجه احتمال مصرف حشيش يا هر ماده مخدر ديگر در زمان‌هايي كه فرد از ترياك استفاده كرده بيشتر خواهد شد؛ اين در حالي است كه استفاده از اين مواد وابستگي جسمي و رواني را به همراه خواهد داشت كه باعث اجبار فرد به ادامه مصرف مي‌شود.

عوارض مصرف همزمان ترياك و حشيش

همان‌طور كه گفته شد چندمصرفي مواد مخدر عوارض بسياري را به همراه خواهد داشت. يكي از اين عوارض، طولاني و سخت شدن فرايند ترك اعتياد است. افرادي كه به بيش از يك ماده اعتياد دارند براي ترك مواد مخدر مي‌بايست حتماً تحت نظر متخصصين ترك اعتياد قرار بگيرند و با زير نظر داشتن علائم جسماني فرد مراحل سم‌زدايي و بازپروري صورت بگيرد.

علاوه بر مشكلاتي كه در مسير ترك اعتياد پيش خواهد آمد استفاده همزمان از ترياك و حشيش به دليل تأثيرات متضادي كه در بدن فرد ايجاد مي‌كنند مي‌تواند باعث بروز آسيب‌هاي جدي در مغز شود كه ممكن است جبران آن‌ها دشوار يا حتي غيرممكن باشد.

با توجه به اينكه ترياك مهار رفتاري را در فرد كم مي‌كند، استفاده همزمان از ترياك و حشيش مي‌تواند باعث افزايش ميزان مصرف هريك از اين مواد شده و احتمال اوردوز يا مسموميت دارويي را افزايش مي‌دهد. علاوه بر آنچه گفته شد مي‌بايست به اين موضوع نيز اشاره كنيم كه به‌طوركلي اعتياد باعث بروز مشكلات بسياري در موقعيت مالي، اجتماعي، شغلي و تحصيلي فرد مي‌شود و اعتياد همزمان به چند ماده مخدر باعث چند برابر شدن اين آسيب‌ها خواهد شد.

درمان مصرف همزمان ترياك و حشيش

حشيش به‌طوركلي از خانواده مواد توهم‌زا است و به همين خاطر براي ترك اعتياد به اين ماده مخدر مي‌بايست در كنار مراحل سم‌زدايي از جلسات مشاوره و بازپروري نيز استفاده شود. همچنين مصرف همزمان ترياك و حشيش باعث بروز آسيب‌هاي جدي در عملكرد مغز فرد مي‌شود كه بررسي بروز اين آسيب‌ها و برنامه‌ريزي براي بهبود آن‌ها ازجمله اقداماتي است كه مي‌بايست زير نظر روانشناسان صورت بگيرد. از ديگر اقداماتي كه روانشناسان براي ترك اعتياد به مواد مخدر انجام مي‌دهند مي‌توان به اين موارد اشاره كرد.

  • ايجاد انگيزه در فرد براي شروع و ادامه جلسات ترك اعتياد و آموزش راهكارهايي براي كنترل وسوسه مصرف مجدد
  • بررسي احتمال بروز بيماري‌هاي روحي مثل افسردگي يا اضطراب به‌عنوان پيامدهاي ترك اعتياد و برنامه‌ريزي براي پيشگيري و يا درمان اين آسيب‌ها
  • كمك به فرد براي ريشه‌يابي علل گرايش به سمت سوءمصرف مواد مخدر و كمك به فرد براي از بين بردن اين دلايل
  • استفاده از جلسات گروه‌درماني باعث آشنايي فرد با اشخاصي خواهد شد كه شرايطي مشابه با وي داشته و همچنين هدف يكساني دارند
  • ايجاد جلسات خانواده‌درماني و كمك به فرد براي بهبود ارتباط با اعضاي خانواده و همچنين آموزش راهكارهايي به ساير اعضاي خانواده در ارتباط با شيوه‌هاي برخورد با فردي كه به‌تازگي استفاده از مواد مخدر را كنار گذاشته است.

براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد در زمينه اعتياد مي توانيد از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1. استفاده از جلسات مشاوره در ترك اعتياد به ترياك و حشيش چه اهميتي دارد؟

استفاده از اين دو ماده باعث خواهد شد كه عملكرد مغز با مشكلات جدي مواجه شود. روانشناسان در جلسات مشاوره ميزان اين آسيب‌ها و راه‌هاي بهبود آن را بررسي مي‌كنند. علاوه بر اين استفاده از حشيش تأثيرات رواني نامطلوب بسياري دارد كه براي بهبود آن‌ها مي‌بايست از جلسات بازپروري استفاده شود.

2. مصرف همزمان ترياك و حشيش چه عوارضي دارد؟

با توجه به اينكه اين دو دارو از دو خانواده مخالف هستند مصرف آن‌ها تأثيرات نامطلوبي را در عملكرد مغز فرد ايجاد مي‌كند. علاوه بر اين استفاده همزمان از ترياك و حشيش احتمال اوردوز را افزايش خواهد داد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/12  ] [ ۰۲ ] [ newmiind ] [ ]

مصرف همزمان ترياك و گل به عنوان يكي از حالت‌هاي چند مصرفي مواد مخدر در سال‌هاي اخير گسترش قابل ملاحظه‌اي پيدا كرده است و علل آن تا حد زيادي به همه گير شدن مصرف ماده مخدر گل و شايعاتي است كه در زمينه عدم اعتياد به اين ماده و لذت استفاده از آن بيان شده است. با اين حال مصرف همزمان ترياك و گل در كنار يكديگر عوارض ناخوشايند بسياري از جمله عوارض روحي و جسماني شديد و همچنين سخت‌تر شدن فرآيند درمان را به همراه دارد. اگر در اطراف شما فردي به مصرف همزمان اين دو ماده مخدر اعتياد دارد بهتر است هرچه سريع‌تر براي درمان وي از يك متخصص ترك اعتياد كمك بگيريد. علاوه بر اين شما مي‌توانيد با مراجعه به مشاورين، راهكارهاي مناسبي را براي جلوگيري از اعتياد عزيزانتان آموزش ببينيد.

منبع: مصرف همزمان ترياك و گل چه عوارضي بر بدن مي گذارد؟

ماده مخدر ترياك چيست؟

ترياك كه به آن اوپيوم نيز گفته مي‌شود يكي از قديمي‌ترين مواد مخدر شناخته شده در جهان است و به همراه مشتقاتش بالاترين آمار ابتلا به اعتياد را به خود اختصاص داده‌اند. اين دارو تأثير بسياري در كند شدن فعاليت دستگاه عصبي و احساس آرامش در مصرف كننده دارد و به همين خاطر است كه علاقه بسياري براي مصرف آن وجود دارد.

ماده مخدر گل چيست؟

ماده مخدر گل كه در سال‌هاي اخير شهرت بسياري در كشور پيدا كرده و تبديل به دومين ماده مخدر پرمصرف پس از ترياك شده است از خانواده حشيش و ماري جواناست كه به مجموع آن‌ها كانابينوييد گفته مي‌شود. اين مواد از قسمت‌هاي مختلف گياه شاهدانه تهيه مي‌شوند و به همين خاطر خاصيت توهم زايي بالايي دارند. برخلاف آنچه راجع به عدم اعتيادآوري ماده مخدر گل گفته مي‌شود اين ماده به شدت اعتيادآور بوده و حتي يك بار استفاده از آن مي‌تواند باعث اعتياد فرد شود. مكانيزم اثر داروهاي كانابينوييد نيز تا حدودي مشابه ترياك و مشتقات آن است و فعاليت سيستم عصبي را كند مي‌سازد.

دلايل مصرف همزمان ترياك و گل

مصرف همزمان يا چندمصرفي به شرايطي گفته مي‌شود كه فرد در يك زمان مشخص دو يا چند نوع ماده مخدر را استفاده كند و يا در زمان‌هاي مختلف از مواد مخدر متفاوتي استفاده نمايد. متأسفانه در سال‌هاي اخير و با گسترش انواع مواد مخدر در بازار، اين شيوه مصرف در بين مبتلايان به اعتياد گسترش پيدا كرده است. اين موضوع مي‌تواند تا حد زيادي به اين خاطر باشد كه مصرف كنندگان مواد مخدر به مرور زمان با ويژگي‌هاي مختلف هريك از مواد اعتيادآور آشنا شده و مي‌دانند كه براي جلوگيري از عوارض ناخوشايند يك دارو يا در صورت دسترسي نداشتن به يك ماده خاص از چه جايگزيني استفاده نمايند. در ادامه به مهم‌ترين دلايلي كه براي مصرف همزمان ترياك و گل بيان شده اشاره خواهيم كرد.

ميل به مصرف انواع مواد مخدر

اكثر افرادي كه به يك ماده مخدر اعتياد دارند تمايل دارند تا ساير مواد مخدر را نيز استفاده كرده و تفاوت مصرف آن‌ها با يكديگر را تجربه كنند. اين مسئله علاوه بر كنجكاوي مي‌تواند به نوعي نشان دهنده قدرت و توانايي در ميان آن‌ها باشد. در اين ميان برخي از اين مواد به‌ويژه گل به شدت اعتيادآور بوده و تجربه مصرف آن‌ها حتي براي يكبار، راهي غير از ادامه مصرف براي فرد باقي نمي‌گذارد.

بالاتر رفتن ميزان اثرگذاري از دلايل مصرف همزمان ترياك و گل

يكي از مهم‌ترين انگيزه‌هاي مصرف همزمان چند ماده مخدر اين است كه در اين صورت فرد احساس لذت مضاعفي را تجربه خواهد كرد. اين در حالي است كه مصرف هريك از اين مواد به تنهايي نمي‌تواند چنين لذتي را براي فرد به همراه داشته باشد. در خصوص دو ماده ترياك و گل نيز با توجه به اثرگذاري نسبتا يكسان آن‌ها و ايجاد احساس آرامش در فرد، مي‌توان گفت مصرف همزمان ترياك و گل باعث بيشتر شدن آرامش و لذتي مي‌شود كه فرد تجربه خواهد كرد.

عوارض جانبي كمتر

مصرف همزمان ترياك و گل باعث كاهش آثار منفي و عوارض جانبي مصرف هريك از آن‌ها به تنهايي مي‌شود. به همين خاطر مصرف كنندگان در راستاي رسيدن به لذت بيشتر و عوارض كمتر به چندمصرفي اين داروها روي مي‌آورند.

كاهش احتمال اعتياد به ترياك

در يك پژوهش دانشگاهي نتايجي به دست آمده كه نشان مي‌دهد در صورتي كه ترياك با يكي از داروهاي خانواده كانابينوييد مورد استفاده قرار بگيرد احتمال اعتياد به ترياك كاهش پيدا مي‌كند. اين موضوع اگرچه نياز به بررسي‌هاي بيشتري دارد اما مي‌تواند يكي از دلايل استفاده همزمان از ترياك و گل باشد.

ماده مخدر گل به عنوان دروازه ورود

دو ماده مخدر گل و الكل در ميان متخصصان با اصطلاح دروازه ورود شناخته مي‌شوند به اين معنا كه استفاده از آن‌ها ميل به مصرف ساير مواد مخدر را افزايش مي‌دهد. در نتيجه ممكن است مصرف كنندگان اين ماده به مصرف ترياك يا هر داروي مخدر ديگري تمايل پيدا كنند.

عوارض مصرف همزمان ترياك و گل

متخصصان معتقدند مصرف همزمان چند ماده مخدر دركنار يكديگر مي‌تواند عوارض جسمي و روحي جبران ناپذيري به همراه داشته باشد. به همين خاطر در صورتي كه شما يا يكي از نزديكانتان به مصرف همزمان چند ماده مخدر اعتياد داريد بهتر است هرچه سريع‌تر و براي جلوگيري از افزايش خطرات و آسيب‌هاي جسمي و روحي نسبت به مراجعه به مراكز درماني اقدام نماييد. همچنين شما مي‌توانيد با كمك گرفتن از يك مشاور راهكارهايي را براي ترغيب فرد به شروع درمان و مراجعه به مراكز درماني جويا شويد.

افزايش خطر بروز مشكلات جسمي و روحي

مصرف يك ماده مخدر به تنهايي باعث ايجاد تغييراتي در حالت طبيعي بدن و مغز مي‌شود. در نتيجه اگر از دو يا چند ماده مخدر در كنار هم استفاده شود اين تغييرات نيز چند برابر مي‌شود و آسيب‌هاي جبران ناپذيري را براي مغز و جسم فرد به همراه خواهد داشت. علاوه بر مشكلات فيزيولوژيكي، تحقيقات نشان مي‌دهد افرادي كه به مصرف همزمان ترياك و گل روي مي‌آورند اضطراب و پرخاشگري بيشتري نشان مي‌دهند كه اين موضوع مي‌تواند خود عاملي براي بروز مشكلات بسياري باشد.

سخت‌تر شدن درمان از عوارض مصرف همزمان ترياك و گل

درمان بيماراني كه به بيش از يك نوع ماده مخدر اعتياد دارند به مراتب سخت و پيچيده‌تر خواهد شد. همچنين اعتياد به چند ماده مخدر طول مدت درمان را نيز افزايش مي‌دهد. يكي از نكاتي كه متخصصين مراكز ترك اعتياد به آن اشاره مي‌كنند اين است كه با مصرف بيش از يك نوع ماده مخدر تمايل و انگيزه فرد براي ترك نيز كاهش پيدا مي‌كند و اين موضوع خود فرايند درمان را تا حد زيادي تحت تأثير قرار مي‌دهد. براي دريافت خدمات درماني و مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

سؤالات متداول

مصرف همزمان ترياك و گل چه خطراتي دارد؟

ايجاد عوارض جسمي و روحي نامطلوب مثل تغيير در شرايط نرمال مغز فرد يا افزايش اضطراب و پرخاشگري و همچنين پيچيده شدن فرايند درمان از جمله عوارض ناخوشايند اين چند مصرفي به شمار مي‌آيند.

چطور مي‌توانيم فردي را كه به مصرف چند ماده مخدر اعتياد دارد براي درمان قانع كنيم؟

به طور كلي اين افراد انگيزه كمتري براي درمان دارند و شيوه قانع كردن آن‌ها براي شروع درمان با توجه به ويژگي‌هاي شخصيتي، مدت زمان مصرف و وضعيت زندگي متفاوت خواهد بود. شما مي‌توانيد با مراجعه به يك مشاور راهكارهاي مناسبي را به صورت فردي دريافت كنيد. علاوه بر اين مشاورين به شما كمك مي‌كنند كه چطور علي رغم وجود يك فرد معتاد در نزديكان خود، از سلامت روحي‌تان مراقبت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك اعتياد مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مصرف همزمان ترياك و گل چه عوارضي بر بدن مي گذارد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/10  ] [ ۱۷ ] [ newmiind ] [ ]

مصرف همزمان ترياك و شيشه در سال‌هاي اخير گسترش بسياري پيدا كرده و تبديل به يكي از رايج‌ترين حالت‌هاي اعتياد به چند ماده مخدر شده است. مصرف همزمان اين دو ماده در كنار يكديگر مي‌تواند باعث بروز مشكلات جدي در سلامت جسم و روان فرد شود و فرايند درمان را نيز تا حد زيادي مختل كند. با اين حال دلايلي مثل تمايل به تجربه مواد مخدر جديد يا دستيابي به لذت بيشتر باعث مي‌شود.

كه افراد به مصرف همزمان ترياك و شيشه روي آورند. در اين شرايط بهره بردن از مشاوره ترك اعتياد به افراد و خانواده‌ها در بهبود وضعيت فرد و شرايط كمك كننده خواهد بود. در ادامه به بررسي بيشتر مصرف همزمان ترياك و شيشه و دلايل و پيامدهاي آن خواهيم پرداخت پس همراه ما باشيد.

منبع: مصرف همزمان ترياك و شيشه چه عوارضي دارد؟

ترياك چيست؟

ترياك يا اوپيوم يكي از قديمي‌ترين مواد مخدر شناخته شده در جهان است. اين ماده با تحريك مغز براي ترشح بيشتر مسكن‌هاي طبيعي در بدن، باعث مي‌شود كه مصرف كنندگان لذت و آرامش مطبوعي را تجربه كنند. علاوه بر تجربه آرامش، مصرف ترياك و ساير مشتقات آن باعث كاهش مهارهاي رفتاري مي‌شود. به همين خاطر افرادي كه در حالت عادي از انجام كاري خجالت مي‌كشند احتمالاً با مصرف ترياك مي‌توانند رفتار مورد نظر را بدون احساس شرم انجام دهند.

شيشه چيست؟

مت آمفتامين كه با نام‌هاي شيشه، كريستال، گلس يا مت نيز شناخته شده است يكي از مواد اعتيادآوري است كه قدمت آن بسيار كمتر از ترياك است. با اين حال به دليل قدرت اعتيادآوري بالايي كه دارد با چند بار مصرف باعث وابستگي فرد مي‌شود. اين دارو از خانواده مواد محرك است و پس از مصرف فرد احساس سرخوشي و نشاط مطلوبي را تجربه مي‌كند. از ديگر نشانه‌هاي مصرف شيشه مي‌توان به احساس پرانرژي بودن و بي‌نيازي به خواب نيز اشاره كرد.

دلايل مصرف همزمان ترياك و شيشه

اعتياد همزمان به چند ماده يكي از پديده‌هاي رايج در ميان افرادي است كه به مواد مخدر اعتياد دارند. اعتياد همزمان به اين معناست كه فرد در يك زمان دو يا چند نوع ماده مخدر را با يكديگر استعمال مي‌كند و يا در زمان‌هاي مختلف انواع متفاوتي از اين مواد را استفاده مي‌نمايد. مصرف همزمان ترياك و شيشه يكي از انواع اين اعتياد همزمان است كه در سال‌هاي اخير نيز رواج بسياري پيدا كرده است. در اين بخش دلايل گرايش به مصرف همزمان اين دو ماده را بررسي خواهيم كرد. با دريافت مشاوره ترك اعتياد مي توانيد هم عوامل ايجاد كننده اعتياد را درمان كنيد و هم روش مناسبي براي ترك پيش بگيريد.

علاقه به تجربه انواع مواد مخدر

تمايل به تجربه انواع مواد مخدر يكي از وسوسه‌هايي است كه در اكثر معتادين وجود دارد. آن‌ها معمولاً به دنبال فهم اين موضوع هستند كه انواع مواد مخدر چه احساساتي را در مصرف كننده ايجاد مي‌كنند. به همين خاطر اكثريت آن‌ها تجربه استفاده بيش از يك ماده مخدر را دارند. اين در حاليست كه اكثر مواد مخدر به ويژه آمفتامين‌ها (شيشه)، خاصيت اعتيادآوري بالايي دارند و به دنبال چند تجربه مصرف وابستگي در فرد ايجاد مي‌شود.

از بين رفتن خاصيت مرفين با شيشه

يك باور اشتباه در ميان بسياري از معتادان اين است كه شيشه آثار اعتياد به مرفين را از بين مي‌برد. با توجه به اينكه مرفين يكي از اجزاي ترياك و شايد اصلي‌ترين بخش آن است، بسياري از افرادي كه به ترياك اعتياد دارند براي آزمودن ميزان صحت اين باور مصرف شيشه را شروع مي‌كنند اما نه تنها اعتياد آن‌ها نسبت به ترياك از بين نمي‌رود بلكه اعتياد به شيشه نيز به آن اضافه خواهد شد.

افزايش لذت بيشتر از دلايل مصرف همزمان ترياك و شيشه

مصرف ترياك و شيشه در كنار هم باعث تجربه لذتي مي‌شود كه در مصرف جدا از هم اين دو ماده ايجاد نمي‌شود. به همين خاطر بسياري از افرادي كه اين دو ماده را در كنار يكديگر استفاده مي‌كنند به دنبال دست يابي به يك لذت بالاتر هستند.

از بين بردن احساسات ناخوشايند ناشي از مصرف يك ماده

ترياك به عنوان يك اپيوئيد از خانواده آرام بخش‌ها و كند كننده فعاليت دستگاه عصبي مركزي است. در حاليكه شيشه از خانواده آمفتامين و محرك است كه ميزان انرژي و سرعت فعاليت را افزايش مي‌دهد. معمولاً اين تصور وجود دارد كه استفاده از دو دارو كه در دسته‌هاي جداگانه قرار دارند و كاملاً با يكديگر متفاوت هستند باعث مي‌شود هريك از آن‌ها مانع بروز ويژگي‌هاي ناخوشايند داروي ديگر شود. براي مثال مصرف ترياك يا هر داروي ديگري در اين خانواده، اگرچه احساس آرامش را در فرد به همراه دارد اما يكي از پيامدهاي ناخوشايند آن خواب آلودگي است كه با مصرف شيشه مي‌توان آن را از بين برد.

مصرف شيشه در كنار ترياك نه تنها باعث كاهش خواب آلودگي مي‌شود بلكه شدت آرامش و احساس خوشايندي كه با مصرف ترياك تجربه مي‌شود را نيز افزايش مي‌دهد. علاوه بر اين مصرف همزمان ترياك و شيشه در كنار هم باعث كاهش ميزان مهار رفتاري مي‌شود و فرد بدون احساس خجالت كارهايي كه به انجام آن‌ها تمايل دارد را انجام خواهد داد.

پيامدهاي مصرف همزمان ترياك و شيشه

ترياك و شيشه هر دو مي توانند به تنهايي آثار مخربي بر بدن بگذارند، مصرف همزمان آن ها مي تواند باعث بروز مشكلات جسمي و رفتاري شديدي شود. بنابراين ترك هر دو بسيار اهميت دارد، اما روش درمان نيز بسيار مهم است. با خواندن پيامدهاي زير جديت موضوع براي شما نيز روشن خواهد شد.

افزايش احتمال خطرات جسمي

سوءمصرف مواد مخدر همواره تغييراتي را در حالت طبيعي بدن ايجاد مي‌كند و آسيب‌هايي را براي سلامت جسمي و رواني فرد به همراه خواهد داشت. مصرف همزمان دو ماده مخدر در كنار يكديگر باعث مي‌شود كه احتمال ابتلا به مشكلات جسمي افزايش پيدا كند. به ويژه در شرايطي كه مواد مصرفي به لحاظ ساختار و دسته دارويي با يكديگر مغاير باشند ميزان تأثيرگذاري اين دو ماده به اوج مي‌رسد و احتمال آسيب رساني نيز افزايش پيدا مي‌كند.

افزايش خطر اوردوز از پيامدهاي مصرف همزمان ترياك و شيشه

احتمال بروز مسموميت و اوردوز با مواد مخدر در شرايطي كه فرد بيش از يك ماده را مورد استفاده قرار مي‌دهد بيشتر خواهد بود؛ زيرا در اين شرايط ممكن است به دليل ضعف در قوه تصميم گيري و تشخيص و يا به اين خاطر كه بدن تحت تأثير يكي از دو ماده قرار دارد، فرد مقدار بيشتري از ساير مواد مخدر را استفاده كند. در نتيجه احتمال مسموميت افزايش پيدا مي‌كند. فردي كه تحت تأثير مصرف شيشه قرار دارد احتمالاً مقداري بيش از ميزان مصرف هميشگي ترياك استفاده خواهد كرد.

بروز مشكلات مختلف در فرايند درماني از پيامدهاي مصرف همزمان ترياك و شيشه

اعتياد به چند نوع ماده مخدر باعث پيچيده و طولاني شدن فرايند درمان خواهد شد و همچنين بر اساس آمار افرادي كه در صورت اعتياد به ترياك از شيشه نيز استفاده مي‌كنند با احتمال بيشتري درمان را نيمه كاره رها مي‌كنند. توصيه مي كنيم مقالات تست اعتياد به شيشه و تست اعتياد به ترياك را مطالعه نماييد.

سؤالات متداول

مصرف همزمان ترياك و شيشه چه دلايلي دارد؟

مصرف همزمان اين دو دارو باعث تجربه شديدتر لذت مي‌شود. علاوه بر اين با مصرف شيشه در كنار ترياك، عوارض ناخوشايند ترياك مثل احساس خواب آلودگي كاهش پيدا مي‌كند. با دريافت خدمات درماني از مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مي توانيد براي خود و يا عزيزانتان كه دچار اين بيماري شده‌اند اقدام مفيد و موثر انجام دهيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مصرف همزمان ترياك و شيشه چه عوارضي دارد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/10  ] [ ۱۷ ] [ newmiind ] [ ]

مصرف همزمان شيشه و گل توسط مصرف كنندگان كنجكاوي اتفاق مي‌افتد كه مي‌خواهند مصرف اين دو ماده را با يكديگر امتحان كنند و متاسفانه هيچ اطلاعي از آسيب‌هاي مخرب آن ندارند. مصرف كنندگاني هم هستند كه پس از مصرف يكي از اين مواد، از حالت عادي خارج شده و با در دسترس بودن ماده مخدر ديگري آن را هم مصرف مي‌كنند.

در حالي كه هردوي اين مواد به تنهايي خطرات خاص خود را دارند و مصرف همزمان آسيب‌ها و خطرات را تا حد بسيار زيادي افزايش مي‌دهد. آگاهي از عواقب و پيامدهاي مصرف همزمان اين دو ماده مخدر به شما كمك مي‌كند تا با آگاهي بيشتري گام برداريد و براي ترك سريع‌تر اقدام كنيد.

منبع: مصرف همزمان شيشه و گل چه عوارضي دارد؟

شيشه چيست؟

شيشه كه به كريستال هم معروف است در دسته مخرب‌ترين مواد مخدر قرار دارد و ذهن مصرف كننده را به نابودي مي‌كشاند به طوري كه ريشه برخي از جنايت‌هاي انساني مصرف همين ماده مي‌باشد. در واقع شيشه از مواد مخدر صنعتي به حساب مي‌آيد چرا كه در مراكز غيرمجاز توليد مي‌شود و ساختار آن را مواد شيميايي، كودها و تعدادي از داروها تشكيل مي‌دهند.

ترك شيشه سختي‌هاي زيادي دارد و علاوه بر حضور در كلينيك‌هاي حرفه‌اي، به روان درماني و صحبت با روانشناس هم نياز دارد. از آسيب‌هايي كه اين ماده به بدن مصرف كنندگانش وارد مي‌كند مي‌توان به كاهش شديد وزن و از دست دادن زيبايي صورت اشاره كرد.

گل چيست؟

ماده مخدر گل يا ماريجوانا ماده مخدري است كه در خارج از كشور آن را با عنوان ماريجوانا مي‌شناسند. متاسفانه اين ماده در كشور ما هم مصرف كنندگان زيادي دارد. اين ماده برگرفته از گياه شاهدانه بوده و بيشتر بر ذهن افراد تاثير مي‌گذارد و آن را به توهم مي‌كشاند و همينطور استفاده از آن، موجب آسيب‌هاي شديد جسمي و روحي بر افراد مي‌شود.

براي مصرف گل، آن را داخل كاغذي مي‌گذارند و مانند سيگار مصرف مي‌كنند. در حقيقت اكثر مصرف كنندگان مواد مخدر ابتدا به مصرف گل پرداخته و بعد از آن به سراغ مواد مخدر خطرناك‌تري نظير شيشه مي‌روند.

مصرف گل بيش از ده‌ها اختلال در مصرف كننده به وجود مي‌آورد كه از اين اختلالات مي‌توان به حواس پرتي، افزايش اشتها، آلزايمر، خنده‌هاي غيرطبيعي، احساس خواب مداوم، افسردگي، عدم تعادل، صحبت‌هاي عجيب و نامربوط، خستگي‌هاي مداوم و… اشاره كرد. از نظر جسمي هم نشانه‌هايي نظير قرمزي چشم‌ها، تند شدن ضربان قلب، آرام صحبت كردن و خشكي در دهان و گلو بروز پيدا مي‌كند

مصرف همزمان شيشه و گل | عوارض مصرف دراز مدت شيشه

– فرد مصرف كننده در دراز مدت شاهد پايين آمدن قدرت ذهني خود خواهد بود و همينطور قدرت خود در انديشيدن، انتخاب و عواطف را از دست مي‌دهد.

– نابود شدن پوست بدن از ديگر عوارض طولاني مدت مصرف شيشه مي‌باشد. آسيب به اين صورت است كه زخم‌هايي بر روي پوست پديد مي‌آيند و پوست شروع به ريزش مي‌كند. اين ماده به حدي پوست را چروك و تخريب مي‌كند كه يك شخص مصرف كننده سي ساله شيشه، شبيه به يك شخص 50 ساله مسن مي‌شود.

– مسائلي نظير بدگماني، افسردگي شديد، سكته مغزي و خودكشي از ديگر عوارض استفاده دراز مدت شيشه هستند

مصرف همزمان شيشه و گل | عوارض مصرف دراز مدت گل

– اختلال در فعاليت‌هاي ذهني از آثار مخرب مصرف گل در طولاني مدت است. اين اختلال بر روي فعاليت‌هايي نظير حافظه كوتاه مدت، تصميم گيري‌ها و شخصيت خود فرد تاثير مي‌گذارد.

– شگل گيري انواع سرطان در بدن فرد مصرف كننده از ديگر عوارض طولاني مدت آن به حساب مي‌آيد و متاسفانه بدن تحت تاثير اين ماده قرار گرفته و به خوبي در برابر ساير بيماري‌ها نمي‌تواند از خودش دفاع كند.

– بروز مشكلات جنسي در افراد كه در مردان با كم شدن ميل جنسي و در خانم‌ها با ناباروري همراه است.

– بخش‌هاي تنفسي بدن فرد مصرف كننده به شدت تخريب شده و دچار مشكلات تنفسي مي‌شود.

– بروز اختلالات شديدي نظير ديوانگي و جنون

– ترغيب به مصرف ساير مواد مخدر

مصرف همزمان شيشه و گل

مصرف بيش از حد گل در دراز مدت، فرد مصرف كننده را به مصرف مواد ديگري نظير شيشه ترغيب كرده كه اين موضوع يكي از دلايل مصرف اين دو با هم مي‌باشد. در واقع اعتياد مصرف كننده به حدي غير قابل كنترل مي‌شود كه به جاي مصرف تنها يك ماده، به سراغ مصرف دو نوع ماده باهم مي‌رود.

حال كه با اين دو ماده و عوارض آنها آشنا شديد راحت‌تر به عواقب مصرف همزمان آن‌ها پي خواهيد برد. مصرف موادي مانند شيشه كه صنعتي مي‌باشد به حدي خطرناك است كه اگر با ماده ديگري نظير گل مصرف شود احتمال مرگ مصرف كننده را افزايش مي‌دهد.

در حقيقت علت اصلي مرگ مصرف كنندگان، مصرف بيش از حد مواد مي‌باشد به طوري كه كار به جايي مي‌رسد كه افراد نياز دارند همزمان دو ماده را با هم مصرف كنند. خطرات اين دو ماده از ترياك كه يك ماده سنتي است بيشتر بوده و بايد خطراستفاده از آن‌ها را جدي گرفت.

مصرف همزمان شيشه و گل چه پيامدهايي دارد؟

به جزء خطر مرگ كه به آن اشاره شد براي مصرف كنندگان همزمان اين دو ماده پيامدهاي ناگواري اتفاق مي‌افتد. يكي از اين موارد، طولاني‌تر شدن مراحل ترك آن‌هاست. خود شيشه به بازه زماني حداقل 6 ماه تا 1 سال براي ترك نياز دارد كه با اين حال احتمال بازگشت مجدد هم نزديك به 85 درصد است. حال اعتياد به دو ماده مخدر كار را بيش از قبل سخت مي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

توهمات گل چگونه است؟

گل ممكن است باعث توهم شود كه در برخي از افراد با حالت ديوانگي و جنون همراه است.

مصرف همزمان شيشه و گل احتمال مرگ دارد؟

بله مصرف همزمان اين دو ماده مخدر خطرناك در حجم بالا خطر مرگ فرد مصرف كننده را تا حد زيادي افزايش مي‌دهد. به همين دليل ضروري است كه هرچه سريع‌تر براي ترك چاره‌اي انديشيد.

براي رهايي از مصرف همزمان اين دو ماده مخدر چه اقداماتي بايد انجام داد؟

در سريع ترين زمان ممكن بايد فرد مصرف كننده را به يك كلينيك مجهز و حرفه‌اي انتقال دهيد و بعد يك روانشناس متخصص را انتخاب كنيد تا زودتر به جواب برسيد. روانشناس به اين افراد كمك مي‌كند تا هر چه سريع‌تر وضعيت روحي خود را به يك حد نرمال برسانند و موفق به تكميل مراحل درماني خود شوند و در آخر از اين مواد نابودگر رهايي يابند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مصرف همزمان شيشه و گل چه عوارضي دارد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/10  ] [ ۱۷ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 8
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب